سلام
میدونم این سوالی تکراری و البته کلیشه ای هست ولی حداقلش اینه که ما اعضای دربی می فهمیم که هر کدوم نظرمون چیه.:chakerim:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میدونم این سوالی تکراری و البته کلیشه ای هست ولی حداقلش اینه که ما اعضای دربی می فهمیم که هر کدوم نظرمون چیه.:chakerim:
کیروش تا اینجا حداقل تونسته تمرینات حرفه ای فوتبال رو به ایران بیاره باید ببینیم تا ادامه راه جام جهانی چه عملکردی خواهد داشت
مسلما کسی نمیتونه باشه جز افشین امپراتور سلطان مربیان ایرانی هم سوادش و هم نظمش همه جوره یه سر و گردن از مربیان ایران بالاتر بوده داش ....
بابا این دیگه چه حرفیه دارین کارلوس کیروش رو با افشین قطبی مقایسه میکنید حالا چون پرسپولیس رو قهرمان کرد نباید احساساتی رفتار کنیم کیروش سرمربیه رئال مادرید و پرتقال بود و با بازیکنان بزرگ در ارتباط بود این با قطبی قابله مقایسه نیست eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهترین مربی لیگ مجید جلالی هست ..... یه نگاه به بازیکنان و سبک بازیش بی اندازید میفهمین منظور من چیه
اره داش چون پرسپولیسو قهرمان کرده میگم بهترین مربیه ایرانه . مشکل داری داش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افشین قطبی یک خائن بزرگ بود به نظر من ................ کسی که با احساسات 70 میلیون ایرانی بازی کرد و به ژاپن رفت .........
کسی که ترس و اضطراب رو به تیم ملی منتقل کرد و یک نسل فوتبال مارو سوزوند ............. همین ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali mohammad. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی بری طنز بنویسی بهتر نیست؟
بهترین مربی ایران ابراهیم زاده هست که هرسال با ذوب آهن مدعی قهرمانیه.
با تشکر از نظرات همگی دوستان
ولی منظور نظرسنجی بین گزینه های بالاست و در اینکه ابراهیم زاده مربی خوبیه شکی نیست ولی چون مربی تیم ملی نبوده بین گزینه ها نیست.
ببین تا اونجایی که من میدونم کی روش این جوری نوشته می شه.
:chakerim: