آبادان برزیلته
این تاپیک برای صحبت های دوستانه هواداران با تعصب صنعت نفت درست شده و هرگونه انتقاد و تبادل نظر و از همه مهمتر حمایت از تیم محبوب خودمون نفت آبادان راه اندازی شده...
به امید موفقیت بیشتر صنعت نفت
نمایش نسخه قابل چاپ
آبادان برزیلته
این تاپیک برای صحبت های دوستانه هواداران با تعصب صنعت نفت درست شده و هرگونه انتقاد و تبادل نظر و از همه مهمتر حمایت از تیم محبوب خودمون نفت آبادان راه اندازی شده...
به امید موفقیت بیشتر صنعت نفت
اول از همه هم خودم شروع میکنم...
صنعت نفت فصل گذشته تیم خوبی رو راهی لیگ برتر کرد ولی نقطه ضعف صنعت در فصل گذشته خط دفاعش بود...
امیدوارم امسال با بازیکنانی که در خط دفاع گرفته نتایج بهتری بگیره...
سلااام.....من بچه ی ساری ام................فقط اومدم اینجا به داوید جوون خسته نباشید بگم...........ایشاالله که موفق بشین:chakerim:
تو دفاع که مشکل داشتیم
ولی بیشترین حاشیه رو هم داشتیم
این خیلی بده
تنها حاشیه صنعت درگیری بین هوری و کاسیمیرو بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 158-315 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورم اینکه حاشیه زیاد نداشت...
:ohum:
ظاهرا صنعت بدون مربی بهتر نتیجه میگیره
پرسپولیس واقعا شانس آورد که پیروانی برگشت .....
به نظر من تیم مشکل نداره درست باریکن بی تجربه زیاد دارن اما استعداد مهم تره شکال از مربیه که با سبک وسیاق تیم یکی نیست پیروانی موقعی که تو فجر بود هم فقط استعداد یابی میکرد رو همون بازیکنا هم نتیجه میگرفت ولیکلا بازیکنهای صنعت نفت یه کم بیشتر از شیرازیها به بازی افرادی اعتقاد دارن که شاغلام خیلی به بازیکناش اجازه این کارها رو نمیده ولی در عین حال آزادشون هم میزاره
من خودم با اومدن پیروانی به صنعت نفت آبادان مخالفم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون میدونم نمیتونه نتیجه بگیره و پارسال اگه امتیازات کاسیمیرو نبود صنعت نفت آبادان صقوط میکرد...
پیروانی فقط مربی مقاومت نه تیم دیگه...
خدایا شکرت اخر این اقا از تیممون رفففففففففففففففففففتتتتت تتتتتتتت.....
منم پیروانی رو واسه صنعت نفت مناسب نمیدونستم خیلی خوب شد که رفت حالا باید به دنبال یه مربی خارجی حدالامکان پرتغالی یا برزیلی باشن مربی خارجی تو آبادان جواب میده نمونش هم همین کاسیمیرو بود که به دلایلی از صنعت نفت رفت من که خیلی قبولش داشتم ... :ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط emad abadani [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فونیکه سی پوست پرسپولیس راکند!!!