به نظر شما مشكل اصلي pes2011 چيست؟:chakerim::ghelyon:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر شما مشكل اصلي pes2011 چيست؟:chakerim::ghelyon:
من تو سانتر از جناحین مشکل دارم معمولا سانترهاش تیز و بلنده و خوب هم هست اما از سر همه رد میشه میره!
هیچ ایرادی ندارد . بسیار عالی است.
pes 2011 بهترین بازی شبیه سازی شده ی فوتباله و یک سرو گردن از فیفا بالاتره... و فقط به نظر من داوریش یه کوچولو مشکل داره...
1-داوریش
2-تنه به تنه شدن بازیکنان مثلا یه بازی کن ضعیف که قدرت کلیش 60 میاد از ابراهیم مویچ یا دورگبا تنه به تنه میشه وتوپ وازش میگیره واین بازی کن پرت میشه وتوپ هم چند متر جلو تر میره
3- به نظر من اگه داوریش مثل pes 2009 وشوت.پاس.سانترش مثل 2010 میشد بازی خیلی خوب میشد
4-ضربه ایستگاهیهاش برای تیم حریف 99%همش گل
5-بازیکنانی مثل بوسینگوا...درنته و......تو هرسه نسخه شم(pes9و10و11) خیلی قوین تو زمین همه کار میکنن گل میزن دفاع مکنن دروازبان میشن و..........:ey babaaa:
ولی بازی کنانی مثل رونی همیشه ضعیف درست میکننداز نظر تکنیک وسرعت
ولی تو فیفا این طوری نیست
6-
7-
8-
10-
:chakerim:نظر خودم يكي پابه توپشون بد است وزماني كه توپ به دستشان بر خورد ميكند خطا نميگيرد ودر بعضي از موقع ها افسايد زيادي ميگيرد.
هر كس موافق هست جواب بده.
به نظر من مشکله اصلیش دفع کردن شوت هوایی توسط دروازبان اکثرا هم یه مدل میگیره یه جورایی مصنوعی میگیره
نمیشه که هیچ ایرادی داشته باشه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داوریش ضعیفه خیلی:ekhtar:
مشکل که خیلی داره یکیش گل نشدن پنالتی ها!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط alyreza [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]