به غيرت بازيكنانم درود مى فرستم
به غيرت بازيكنانم درود مى فرستم
ابراهيم زاده: به اشتباهاتى كه هشدار داده بودم، باختيم
منصور ابراهيم زاده از عملكرد بازيكنانش در فينال ليگ قهرمانان آسيا ابراز رضايت كرد.
سرمربى تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان پس از نايب قهرمانى تيمش در فصل ۲۰۱۰ ليگ قهرمانان آسيا گفت: قبل از هر چيز به تيم سئونگنام به خاطر قهرمانى اش تبريك مى گويم. من فوتبال را به ۲ بخش تقسيم مى كنم؛ بخشى از آن بازى قابل قبولى بود كه بازيكنانم ارائه دادند و بخشى ديگر اين بود كه روى ضربات ايستگاهى و اشتباهاتى كه داشتيم گل دريافت كرده و باختيم. اين اشتباهات در حالى انجام شد كه به بازيكنانم هشدار داده بودم.
وى افزود: در اين ديدار شانس هاى زيادى براى گل زدن داشتيم و مى توانستيم پيروز شويم اما وقتى تيمى در اول بازى گل مى خورد، بايد بيشتر تلاش كند و انرژى زيادترى داشته باشد چرا كه اول بايد تلاش كند گل خورده را جبران كند و دوم تلاش كند كه گل ديگرى دريافت نكند. ذوب آهن فرصت داشت اما استفاده نكرد.
سرمربى تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با تاكيد بر اين كه زندگى ادامه دارد، گفت: در فصل بعد ليگ قهرمانان آسيا هم حضور داريم. بايد عزم خود را جزم كرده و اشتباهاتى كه در اين ديدار داشتيم را برطرف كنيم تا در سال بعد بهتر نتيجه بگيريم.
وى ادامه داد: براى من دريافت ۳ گل در ديدار فينال قابل قبول نيست. آن هم براى تيمى كه در ۱۱ بازى قبلى خود، تنها ۵ گل خورده بود اما به يك باره در اين ديدار ۳ گل دريافت كرد. بايد با همكاران خود بنشينيم و براى اين شرايط جديد برنامه ريزى كنيم.
سرمربى ذوب آهن اصفهان با اشاره به اين كه بازيكنان خوبى در اختيار داشت، گفت: همكاران من در باشگاه و مديريت اين تيم و كارخانه حمايت خوبى از ما كردند. از مردم ايران و هموطنان مان در ژاپن كه به فكر ما بودند و با حمايت خود به ما انرژى مى دادند، تشكر مى كنم. وى در پاسخ به اين سوال كه بازيكنان ذوب آهن چه اشتباه هايى داشتند، گفت: مى دانستيم كه وقتى بازيكنان سئونگنام مى خواهند ضربه ايستگاهى يا كرنر بزنند، بازيكن شماره ۱۱ آن ها توپ را به تير يك و درون دروازه ما ارسال مى كند. به همين منظور به يك بازيكن وظيفه داده بوديم جلوى ورود اين توپ ها را بگيرد و منطقه را پوشش دهد كه نتوانست اين كار را كند. در گل دوم هم همين مورد باعث دريافت گل شد. در نهايت هر تيمى اشتباه كم ترى داشته باشد و از موقعيت ها استفاده كند، موفق تر است كه ما روى همين اشتباه هاى خود لطمه خورديم. ابراهيم زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا برد حماسى ذوب آهن مقابل الهلال عربستان باعث نشده بود تا بازيكنان قانع به رسيدن به فينال باشند، گفت: بچه هاى ما بازى خوبى ارائه كردند اما هميشه كارهاى تاكتيكى ممكن است روى نتايج تاثيرگذار نباشد. شكست الهلال يك تاريخ بود كه گذشت. امكان ندارد كه بازيكنان ما به آن نتيجه قانع باشند چرا كه اگر اين طور بود آن ها در اين ديدار اين همه تلاش نمى كردند و بازى خوبى را ارائه نمى دادند.
وى ادامه داد: بازيكنان ما پس از شكست مقابل سئونگنام زياد گريه كردند اما مى دانيد اين گريه براى چه بود؟ براى اين بود كه مى توانستند شرايط را براى قهرمانى خود آماده كنند اما نتوانستند قهرمان شوند. آن ها خود را از قبل قهرمان نمى دانستند. به هر حال زندگى اين است و هيچ وقت تمام نمى شود. بايد تلاش كنيم.
سرمربى ذوب آهن در پاسخ به اين سوال كه در ديدار فينال قانون فوتبال اجرا شد يا قانون طبيعت گفت: در فوتبال مى گوييم نتيجه بازى پايان آن معلوم مى شود. نتيجه آن عددى است كه اعلام مى شود. مسلما ما بازى را سه بر يك باختيم و نمى توانم در مورد آن صحبت كنم.
ابراهيم زاده يادآور شد: بايد معقولانه فكر كنيم و به كار خود ادامه دهيم. در شروع اين بازى ها هيچ كس به ذوب آهن فكر نمى كرد و در آمار قهرمانى هم تيم ما شانس زيادى نداشت. اما هم اكنون همه ذوب آهن را مى شناسند و در مورد ما صحبت مى كنند.
وى در پاسخ به اين سوال كه هم اكنون پس از نايب قهرمانى تيمش به بازيكنانش چه مى گويد، گفت: به بازيكنانم خداقوت و خسته نباشيد مى گويم. به غيرت شان درود مى فرستم كه سخت تلاش كردند و به اين جا رسيدند.
وى در پاسخ به اين سوال كه ذوب آهن در اين ديدار بازى خوبى ارائه داد اما سئونگنام كره جنوبى قهرمان شد، دليل اين نتيجه چه بود، گفت: جمعه هم گفتم كه سئونگنام تيم باهوش و زيركى است و از كم ترين فرصت ها، بيشترين استفاده را مى كند. آن ها بعد از گل اول معقولانه و منطقى دفاع كردند و به دنبال فرصت خود بودند. بيشترين فكر آن ها اين بود كه در ضربات شروع مجدد و ايستگاهى به گل برسند كه همين هم شد.
ابراهيم زاده ادامه داد: بايد حمله مى كرديم چرا كه باختن در فينال با هر نتيجه اى باشد فرقى نمى كند. فوتبال اين است. بايد از فردا شروع كنيم و دوباره خود را براى ليگ ايران و فصل بعد باشگاه هاى آسيا آماده كنيم.
در پايان اين نشست ابراهيم زاده هنگام ترك محل نشست خبرى به سرمربى سئونگنام تبريك گفت و افزود: براى سال آينده سخت تلاش مى كنيم.