فوتسال برتر!! آخرین اخبار و حواشی فوتسال
داور فوتسال ایران و پاراگوئه زن بود(+عکس)
تصاویری از بازی ایران و پاراگوئه که داوری زن قضاوتش را بر عهده داشت. حسین شمس بعد از بازی می گفت این زن سر تیم ملی ایران را برید!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم ملی فوتسال ایران از سد روسیه گذشت
تیم ملی فوتسال ایران از سد روسیه گذشت/ طلسم روسها شکسته شد ملی پوشان فوتسال کشورمان در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی روسیه، تیم پنجم رده بندی فیفا به برتری رسیدند. به گزارش خبرنگار مهر، تیمهای ملی فوتسال ایران و روسیه از ساعت 17 امروز چهارشنبه در سالن پیروزی شهر اصفهان به مصاف هم رفتند. این بازی که سالن پیروزی اصفهان را مملو از تماشاگر کرده بود، در پایان به برتری 5 بر 3 تیم کشورمان انجامید.
ملی پوشان فوتسال کشورمان در حالی مقابل روسیه پیروز شدند که در نیمه اول این بازی با نتیجه 2 بریک به پیروزی رسیده بودند. برای تیم ملی فوتسال ایران در این دیدار دوستانه محمد طاهری (2 گل)، علی اصغر حسن زاده، محمد کشاورز و وحید شمسایی گلزنی کردند و گلهای تیم روسیه نیز توسط مایوسکی (2 گل) و ولادیمیر گونجالوف به ثمر رسید.
تیم ملی فوتسال کشورمان طی چند سال گذشته در مصاف با روسیه توفیقی حاصل نکرده و به نوعی این تیم برای ملی پوشان فوتسال ایران طلسم شده بود. بالاخره با این پیروزی طلسم روسها نیز شکسته شد و به برتری تیم ایران بر روسیه در رنکینگ فیفا صحه گذاشته شد.
تیم ملی فوتسال کشورمان دیدار مقابل روسیه را با ترکیب مجتبی نصیری نیا، محمد کشاورز، محمد طاهری، وحید شمسایی و علی اصغر
طاهری بهترین فوتسالیست آسیا شد .
طاهری بهترین فوتسالیست آسیا شد .
طاهری : ، ميدانستم بهترين بازيكن سال آسيا خواهم شد و خيلي خوشحالم كه يك ايراني بار ديگر اين افتخار را به خود اختصاص داده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] طاهری : با توجه به بازيهايي كه در جام ملتهاي آسيا و ديدارهاي تداركاتي تيم ملي انجام داده بودم و همچنين اينكه در دوره قبلي نيز وحيد شمسايي اين عنوان را به خود اختصاص داده بود و ما نيز به اين امر افتخار ميكرديم، ميدانستم بهترين بازيكن سال آسيا خواهم شد و خيلي خوشحالم كه يك ايراني بار ديگر اين افتخار را به خود اختصاص داده است.
وي كه همراه با تيم فولاد ماهان در اردوي دوبي به سر ميبرد، ادامه داد: از تمام مربياني كه برايم تاكنون زحمت كشيدهاند و همبازياني كه قطعا با تلاششان در زمين به من در كسب اين عنوان كمك كردهاند، تشكر ميكنم.
اين بازيكن گلزن تصريح كرد: كسب اين عنوان انگيزهام را براي تلاش و تمرين دوچندان خواهد كرد و حالا هدفم درخشش در جامجهاني و فيناليست شدن همراه با تيم ملي است.
محمد طاهري فردا (يكشنبه) از دوبي به ايران بازخواهد گشت و بعدازظهر روز دوشنبه نيز براي شركت در مراسم انتخاب بهترينهاي آسيا و دريافت جايزهاش راهي كوآلالامپور خواهد شد.
بازيکن برزيلي گيتي پسند: ليگ ايران جذاب تر از ليگ اسپانيا است
گرلو گفت: تجربه بازي در ليگ هاي مختلف اروپايي را دارم اما فکر مي کنم ليگ ايران از همه ليگ هاي اروپايي به خصوص از ليگ اسپانيا جذابتر است.
گابريل دي آنجلو ملقب به گرلو "بازيکن برزيلي تيم گيتي پسند" در خصوص شرايط حضورش در اين تيم در گفتگو با خبرنگار ف.تبال ما گفت: شرايط حضورم در گيتي پسند روز به روز بهتر مي شود البته هنوز به آن شرايط از توانايي خودم که انتظار دارم نرسيده ام اما با کمک کادر فني و بازيکنان در آينده به بهترين حد از توانايي هايم مي رسم.
وي با اشاره به اين مطلب خاطرنشان کرد: ليگ فوتسال ايران از جذاب ترين ليگ هاي دنيا است به جز يکي، دو تيم، ساير تيم ها از قدرت يکساني برخوردارند و هيچ تيمي از پيش برنده نيست من فقط ليگ برزيل را مانند ليگ ايران مي دانم.
گرلو در مورد شرايط حضورش در گيتي پسند گفت: همه شرايط براي بازي و تمرين مهيا شده است با اين شرايط نبايد به کمتر از قهرماني راضي شويم تيم گيتي پسند تا اينجا عملکرد خوبي داشته و مي تواند به راحتي قهرمان ايران شود.
بازيکن گيتي پسند به حضور بازيکنان خارجي در ليگ ايران اشاره کرد و افزود: با حضور بازيکنان خوب خارجي کيفيت ليگ ايران مي تواند از اين هم که هست بهتر باشد البته بازيکنان ايراني دست کمي از بازيکنان خارجي ندارند و آينده خوبي براي آنها متصور هستم.
راسخون هفته آينده ميزبان بهترين فوتساليست سال آسياست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته آينده سرويس ورزش راسخون ميزبان بهترين فوتساليست سال آسيا ست
راسخون: بعد از درخشش قابل توجه محمد طاهري در مسابقات آسيايي، دو از انتظار نبود که در سال 2010 عنوان بهترين بازيکن آسيا به وي برسد.
محمد طاهري از جمله فوتساليست هاي جواني است که در حين جواني، از تجربه خوبي برخوردار است. اوج درخشش طاهري به مسابقات جام جهاني 2008 برزيل برمي گردد. در طول 2 سال گذشته نيز وي يکي از ارکان ثابت تيم ملي فوتسال ايران بوده و در قهرماني تيم ملي فوتسال در مسابقات آسيايي ازبکستان نقش غير قابل انکاري داشت.
در حالي که قرار است چهارشنبه شب در کوالالامپور و در مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا و در مراسمي ويژه، بهترين هاي سال فوتبال و فوتسال قاره کهن معرفي شوند، آخرين اخبار رسيده حاکي از آن است که عنوان بهترين فوتساليست سال آسيا به محمد طاهري خواهد رسيد. طاهري که شب گذشته راهي کوالالامپور شد. قبل از پرواز دقايقي کوتاه با سرويس ورزش راسخون هم کلام شد اما از وي قول يک مصاحبه حضوري را گرفتيم که با استقبال طاهري روبرو شد تا در هفته آينده سرويس ورزش راسخون ميزبان بهترين فوتساليست سال آسيا باشد.
آخرين صحبت هاي طاهري راقبل از سفر به کوالالامپور با هم مرور مي کنيم:
تنها به مالزي مي روي يا به همراه مسئولان کميته فوتسال؟!
آقايان ترابيان ، شمس و کفاشيان يک شبنه شب به مالزي سفر کردند.
اما من به دليل اينکه به همراه تيم فولادماهان در اردوي امارات حضور داشتم ساعت 8 امشب (دوشنبه شب) از طريق فرودگاه امام خميني عازم مالزي مي شوم.
کي متوجه شدي که شانس اول کسب عنوان بهترين بازيکن سال فوتسال آسيا شده اي؟
بار اول در اخبار شنيدم، بعد هم از طريق اطرافيان متوجه شدم ، البته هنوز چيزي قطعي نيست بلکه شانس من از ساير کانديداها بيشتر است.
چه احساسي داري از اينکه قرار است اين عنوان را کسب کني؟
خيلي خوشحال هستم و واقعا خدا را شکر مي کنم. لطف خداوند بوده که شامل حال من شده است. اين عنوان متعلق به جامعه فوتسال ايران است و من به عنوان نماينده اين جامعه، اين عنوان را دريافت مي کنم.
از طرفي خوشحالم که باز هم اين عنوان به يک ايراني مي رسد تا بار ديگر ثابت شود که ايران قدرت اول فوتسال آسياست.
حرف پاياني؟
باز هم تأکيد مي کنم که کسب اين عنوان نشانه لطف خداوند به من است و جا دارد از خانواده، مربيان، آقايان شمس و ترابيان که در اين سال ها به من کمک کرده اند ، تشکر کنم.