سياه و سفيدهاي يوونتوس (( اخبار , حواشي , گزارش بازيها)) Juventus Fans
به نام خدا
با سلام به هواداران پر افتخارترين تيم كالچو يعني يوونتوس .
اين تاپيك هم براي هواداران يوونتوس ايتاليا در نظر گرفتيم.توي اين قسمت به بررسي حوادث , اخبار , گزارش بازيها و ديگر مسائل حاشيه اي بيانكونري مي پردازيم.هواداران مشكي و سفيد هاي تورين در اين قسمت از تيم خودشون مي تونن صحبت كنند و آناليز و مسائلي كه دوست دارند رو مي تونن اينجا قرار بدن.از ارسال پست هاي بي محتوا خودداري كنيد تا مجبور به حذف كردن مطالبتون نشيم تا سطح كيفي تاپيك هم بالا بره. من هم به عنوان مسئول ليگ ايتاليا سعي مي كنم حواشي و مسائل هفتگي يوونتوس رو اينجا قرار بدم.
به اميد موفقيت شما :juventus:
بازگشت جیجی به ترکیب یووه
پس از یک ماه دوری اماده بازگشت به میادین است، اماده محافظت از دروازه بیانکونری. جان لوئیجی بوفون باز می گردد و در دیدار برابر کیه وو در کنار یوونتوس خواهد بود. سنگربان سیاه و سفید در خصوص شرایطش گفت: اماده ام، دوران مصدومیت و جراحی خوبی را پشت سر گذاشتم و خوب تمرین کردم، همه چیز به خوبی پیش رفت و در حال حاضر اماده ام. در این روزها مشکلی احساس نمی کنم و می توانم با امادگی کامل بازگردم.
وی به پیروزی برابر ناپولی اشاره کرد و افزود: این پیروزی برای ما ارزشمند بود و برای بازگشت به شرایط ایده ال به ما کمک کرد. از منینگر برای جانشینی ام ممنونم، همه یک تیم هستیم و همه یک نتیجه، یک شکست و یک پیروزی را در کنار یکدیگر به دست می اوریم. می توانیم نتایج درخشان را از سر بگریم. می دانیم این اوضاع دوست داشتنی نیست اما باید در هر دیدار با بالاترین قدرت به میدان رویم و به نحوی بازی کنیم که چرخش و تغییر شرایط را ببینیم، همان دور که شب گذشته دیدیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]