تیم ملی انگلیس در جام جهانی 2010 افریقای جنوبی(اخبار ,تحلیل بازیها و تبادل نظر)
در اینجا اخبار،صحبت های هواداران و.... از تیم ملی انگلیس تا جام جهانی 2010 قرار میگیرد.
رویای کاپلو، حضور در فینال جام جهانی در مقابل ایتالیا
سرمربی سه شیرها به موفقیت در جام جهانی امیدوار است
فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، تایید کرد که امیدوار است تیم ملی انگلیس در فینال جام جهانی 2010 در مقابل ایتالیا قرار بگیرد.
سرمربی سابق رئال مادرید یوونتوس تاکید کرد که می داند که از کجا آمده است و امیدوار است که تیمی که هدایتش را بر عهده دارد در مقابل تیم کشورش به برتری برسد.
او در مصاحبه با The Sun گفت:" من عاشق فینالی بین انگلیس و ایتالیا هستم. به خاطر ایتالیا، خودم و همه ما. عجیب ترین لحظه در زمان پخش سرود ملی خواهد بود اما من اکنون پیراهن متفاوتی را به تن می کنم و باید برای پیراهن تیم ملی انگلیس کار کنم.
تیم من قوی است. طرفداران از نتایجی که ما به دست آوردیم، احساس غرور می کنند. باید در یک جام جهانی حضور داشته باشیم و هدف ما رسیدن به فینال است. ما تیم مبارزه جویی هستیم و بار دیگر تکرار می کنم: ما می توانیم با سری بالا، در مقابل بهترین تیم های دنیا بازی کنیم."
تیم های اتگلیس و ایتالیا تنها یک بار در جام های جهانی گذشته در مقابل هم قرار گرفتند که به رسیدن به مقام سوم جام جهانی 1990 بود. ایتالیا آن دیدار را با نتیجه 2-1 به سود خود پایان داد.
کاپلو وپنالتی زنهای جام جهانی
مربی تیم ملی انگلستان از هم اکنون نام پنالتی زنهای تیمش در رقابتهای جام جهانی 2010 را در ذهن دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- فابیو کاپلو، مربی ایتالیایی تیم ملی انگلستان در صحبتهایی اعلام کرده که 5 بازیکنی را می بایست در رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ضربات پنالتی احتمالی تیمش را بزنند، مشخص کرده است.
کار سه شیرها در رقابتهای مختلف جام جهانی، از جمله جام های جهانی 1990، 1998 و 2006 به ضربات پنالتی کشیده و از همین رو مربی سابق باشگاه های یوونتوس و رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرده که 5 شاگردش را که می بایست ضربات پنالتی تیم ملی انگلیس را به ثمر برسانند مشخص کرده است.
کاپلو در گفت و گو با ESPN گفت:« پنالتی زدن مثل بلیط بخت آزمایی است. من بازیکن بسیار خوبی را به یاد دارم که نتوانسته اند ضربات پنالتی شان را به گل تبدیل کنند، چرا که نسبت به گلزنی شان مطمئن نبوده اند. زمانی که ضربات پنالتی از راه می رسد و تو بازیکنانی که می بایست پنالتی بزنند را انتخاب می کنی و بازیکنان می گویند که نه لطفا ما این ضربه را نزنیم، حتی ممکن است که او بهترین بازیکن تیمت باشد.»
این مربی باتجربه ادامه داد:«من ترجیح می دهم بازیکنانی را برای زدن این ضربات انتخاب کنم که خودشان می خواهند این ضربات را بزنند و من همیشه ضربات پنالتی را در ذهنم تمرین می کنم. من در حال حاضر می دانم چه کسانی بهترین بازیکنان برای قرار گرفتن پشت این ضربات هستند ولی فشاری که در زمان برگزاری مسابقات به وجود می آید، شرایطی کاملا متفاوت را رقم می زند. در طول تمرینات تیم دروازه بزرگ است و دروازه بان کوچک ولی زمانی که می بایست برای فتح جام جهانی یک ضربه پنالتی را به گل تبدیل کنی، دروازه کوچک می شودو دروازه بان بزرگ. گلزنی تحت چنین فشاری، کاری بسیار سخت و دشوار است.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باخت هاي انگليس در پنالتي
يك داستاني بين مردم انگليس و مخصوصآ اهالي فوتبال اين كشور مشهوره و اون هم پيش بيني يك سبزي فروش بوده كه سالها پيش پس از يكي از بازيهاي تيم ملي انگليس كه به پنالتي كشيده شد و انگليس بازي رو برد پيش بيني كرده بود كه انگليس تا سالهاي بسيار زيادي ( فكر كنم گفته 30 سال ) نمي تونه توي ضربات پنالتي پيروز شه.
جالب اينجاست كه در اين جام هاي اخير انگليس توي انواع و اقسام ديدارهايي كه به پنالتي كشيده مثل ديدار با آلمان (جام جهاني 90 ) ديدار با آرژانتين (جام جهاني 98 ) . ديدار با پرتغال ( يورو 2004 ) . ديدار با بازم پرتغال :ogh: جام جهاني 2006 بازيهاي رو توي پنالتي باخته و ظاهرآ داره كم كم به يك طلسم تبديل مي شه :fek konam::vooooy:
پنالتي هدر رفته بكام با پرتغال
از زاويه پشت
حذف از 2006
جايزه 500 هزار پوندي براي روني در صورت آقاي گلي در جام جهاني
وين روني، مهاجم ملي پوش تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس، در صورتي که آقاي گل مسابقات جام جهاني 2010 شود، مبلغ 500 هزار پوند جايزه نقدي دريافت خواهد کرد.
نشريه "نيوز آو د ورلد" روز يکشنبه نوشت: اين مبلغ بخشي از قرارداد کلاني است که روني با شرکت توليدکننده کفش هايش منعقد کرده است.
انتظار مي رود اين بازيکن 24 ساله در ماه دسامبر سال جاري ميلادي هم به عنوان بهترين بازيکن سال جهان انتخاب شود، اگر چه بايد از سد بازيکناني چون "فرناندو تورس"، "داويد ويا" و "لوييس فابيانو" عبور کند.
"گري لينکر" آخرين بازيکن انگليسي بود که در جام جهاني 1986 مکزيک با به ثمر رساندن شش گل به عنوان برنده جايزه کفش طلاي اين رقابت ها انتخاب شد.
در حال حاضر "ميروسلاو کلوزه" آلماني به خاطر پنج گلي که در جام جهاني 2006 زد، عنوان آقاي گلي را در اختيار دارد.
برخي از کارشناسان معتقدند، مهاجم سابق اورتون که در جام جهاني گذشته موفق به گلزني براي تيم ملي انگليس نشد، پس از فصل درخشاني که تاکنون در اين تيم و همچنين منچستريونايتد سپري کرده، چهارمين مدعي دريافت جايزه کفش طلايي در مسابقات آفريقاي جنوبي است.
روني پس از به ثمر رساندن بيست و ششمين و بيست و هفتمين گل خود مقابل وستهام، فقط 15 گل تا رسيدن به رکورد "کريستيانو رونالدو" در مسابقات فصل 08/2007 فاصله دارد.
وي که به دليل مصدوميت زانو نتوانست در جريان پيروزي شنبه شب يک بر صفر منچستريونايتد مقابل وولورهمپوتن بازي کند، احتمالا مسابقه بعدي اين تيم مقابل اينترميلان(منظورشون آ ث میلانه) :hehehe:در ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا را هم از دست خواهد داد.
منبع:football3.ir