جديدترين نقل و انتقالات و تمديد قراردادهاي توپچي هاي لندن aRSENAL tRANSFERS
آخرين اخبار از نقل و انتقالات باشگاه آرسنال را اينجا قرار بديد . از قرار دادن خبرهاي بدون منبع و بدون تاريخ خوددار فرماييد.ذكر منبع خبر بخ موثق بودن اخبار شما كمك خواهد كرد.
به اميد موفقيت آرسنال :toop:
باشگاه آرسنال بدون فاش کردن مبلغ قرارداد با " توماس ورمالن " مدافع آژاکس آمستردام قرارداد بست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه آرسنال بدون فاش کردن مبلغ قرارداد با " توماس ورمالن " مدافع آژاکس آمستردام قرارداد بست.
این مدافع بلژیکی قرارداد بلند مدتی با آرسنال به امضا رساند و این امیدواری را به وجود آورد که خط دفاعی توپچیها در فصل آینده مستحکمتر شود. این مدافع 23 ساله در مرکز خط دفاعی بازی خواهد کرد و در صورت نیاز در سمت چپ خط دفاعی نیز به بازی گرفته خواهد شد.
" آرسن ونگر " سرمربی آرسنال در مورد خرید جدیدش گفت: « توماس خرید خوبی برای باشگاه آرسنال است و از پیوستن او به جمع ما بسیار خوشحالم. توماس بازیکن محکم با تجربه اروپایی بسیار خوب است و همچنین بطور مرتب برای تیم ملی بلژیک بازی میکند. »
" ورمالن " نیز در اولین اظهار نظر رسمی خود گفت: « ابتدا، باید بگم از ترک آژاکس بسیار ناراحتم و از تمام کسانی که در 8 سال گذشته به من کمک کردند و رابطه دوستانهای با من داشتند، تشکر میکنم. من از پیوستن به آرسنال خوشحالم. آرسنال باشگاه بزرگ با مربی سطح بالا، بازیکنان با کیفیت و استادیوم فوقالعاده است. » :ohum:
منبع:اسکای اسپورت
تاريخ: 5/4/88
امانوئل آدبایور در آرسنال میماند
امانوئل آدبایور در آرسنال میماند :afarin:
نماینده این بازیکن تایید کرده که این مهاجم در لندن خواهد ماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر میرسد امانوئل آدبایور به ایتالیا نخواهد رفت و در آرسنال خواهد ماند. مدتهاست خبر از رفتن این ملیپوش توگویی به گوش میرسد. میلان خواهان جدی اوست و چلسی، اینتر و بارسلونا هم به جذب او علاقه دارند. اما استفان کوربیس، مدیر برنامههای او گفته آدبایور قصد ترک باشگاه را ندارد.
وقتی خبرنگار آبزرور اسپورت از او پرسید که آیا آدبایور میرود او پاسخ داد: «نه، نه.» او در پاسخ به این سوال که آیا این مهاجم قطعا در آرسنال میماند یا نه پاسخ داد: «بله، اوضاع مانند هفته گذشته است.» آرسن ونگر هم اوایل هفته گفته بود انتظار دارد آدبایور فصل بعد در آرسنال بماند. خبر خوشحال کننده دیگر برای آرسنال این که روبین فانپرسی در روزهای آینده قراردادی پنجساله با توپچیها امضا خواهد کرد
واكنش تازه مربي آرسنال نسبت به يك خريد احتمالي
ونگر: تكليف جذب ويرا دو روز ديگر مشخص ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس آرسن ونگر اظهار داشت: از زماني كه بحث جذب ويرا مطرح شد، من دو بازي در جام الامارات فرصت داشتم تا در اين باره فكر كنم. اكنون نيز در حال بررسي كيفيت كادر كنوني هستم. در مدت دو روز آينده بايد ببينم خريد ويه را به سود است يا خیر.
این مربي گفت: تا دو هفته قبل كه بحث ويه را براي نخستين مرتبه مطرح شد، وضعيت تيم با الان تفاوت داشت. آن موقع مطمئن نبوديم بتوانيم از هافبكهاي مثل ادواردو يا توماس روسيچكي به خاطر مصدوميتشان در فصل آتي استفاده كنيم؛ اما الان موقعيت تيم تفاوت كرده و اين دو به آرسنال بازگشته اند.
او درمورد ويرا كه تا پنج سال قبل بازيكن اصلياش در تركيب تيم محسوب ميشد، بيان كرد: پاتريك بازيكن بزرگي است. با اين حال هنوز به نتيجه قطعي در مورد لزوم استفاده از او نرسيدهايم. لازم است در اين باره بررسي کنم.
ویرا كه در اصل متولد داكار، مركز سنگال در آفريقا؛ اما داراي گذرنامه فرانسوي است و از سال 1997 براي اين كشور اروپايي، 107 بازي ملي انجام داده و 6 گل زده است، در سال 1996 از آ.ثميلان جدا شد و تا سال 2005 براي تيم لندني بازي کرد.
وی با انجام 279 بازي براي اين تيم به يكي از تاثيرگذارترين بازيكنان تاريخ آرسنال تبديل شد. او سپس به مدت يك فصل به عضويت يوونتوس ايتاليا در آمد و پس از آن راهي اينتر شد؛ اما در پايان فصل گذشته خوزه مورينيو، سرمربي اين تيم به وي اطلاع داد به سبب جوانگرايي در فصل جديد نيازي به اوندارد.
ویرا 33 ساله اينك علاوه بر آرسنال با پيشنهاد فولام و تانتهام از ليگ برتر نيز روبرو است