توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ⚽️ مقالات کاتالون ها ⚽️
Fc Bayern München
03-12-2015, 16:06
بنام خدا
با سلام
برای جلوگیری از شلوغی تاپیک های انجمن بنده این تاپیک رو با عنوان " مقالات کاتالون ها " تاسیس میکنم و امیدوارم شما هم بنده را در این راه یاری کنید
هواداران این تیم پر طرفدار زین پس میتوانند مقالات خود را با موضوعات مربوط به تیم بارسلونا را در این تاپیک قرار بدهند
با تشکر
Fc Bayern München ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Fc Bayern München
03-14-2015, 14:35
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
نارضایتی لیونل مسی از تاکتیکهای لوئیس انریکه در اولین بازی بارسلونا در سال جدید میلادی که با شکست در خانه رئال سوسیهداد، همراه شد و غیبت او جلسه تمرین روز بعد از این بازی، کافی بود تا موجی از شایعات ضد و نقیض درباره او و باشگاه بارسلونا ساخته شود، شایعاتی از این دست که پدر مسی با چلسی وارد مذکره شده است، منچسترسیتی خواهان جذب کاپیتان تیم ملی آرژانتین است و ...
شایعه بروز اختلاف میان مسی و لوئیز انریکه از یک سو و پیامهای دو پهلوی مسی برای خبرنگاران در سوی دیگر، سبب شده که همچنان بحث خروج او از نیوکمپ مطرح باشد. واقعیت اما این است که در قاره اروپا تنها 6 تیم هستند که عملاً توان پرداخت هزینه نجومی انتقال مسی از بارسلونا را دارند: منچستریونایتد، چلسی، منچسترسیتی، بایرن مونیخ، پاریسنژرمن و رئال مادرید.
خرید برنده 4 توپ طلای فرانس فوتبال و فیفا یعنی ثبت گرانترین داد و ستد در تاریخ نقل و انتقالات دنیای فوتبال. علاوه بر مسئله مالی، فاکتورهای دیگری هم هستند که انتقال مسی از بارسلونا را مأموریتی غیرممکن جلو میدهند. انتخابات ریاست باشگاه تا پنج، شش ماه دیگر برگزار میشود. از سوی دیگر مجازات فیفا برای باشگاه بارسلونا به خاطر عقد قرارداد با بازیکنان خارجی زیر 18 سال، کاتالانها را تا یک سال آینده از خرید بازیکن محروم میکند. با این اوصاف راضی کردن بارسلونا و نشاندن نمایندگان این تیم بر سر میز مذاکره برای فروش برترین بازیکن تاریخ خود تقریباً غیرممکن است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
در این شرایط فقط یک راه برای خرید مسی باقی میماند و آن پرداخت 250 میلیون یورو غرامت فسخ قرارداد او است، یعنی 2 برابر و نیم رکورد بالاترین رقمی که تاکنون در تاریخ نقل و انتقالات تاریخ فوتبال به ثبت رسیده است. (انتقال 100 میلیون یورویی گرث بیل از تاتنهام به رئال مادرید در سال 2013) این یعنی رقمی 20 درصد بیشتر از مجموع پولی که رئال مادرید برای خرید کریستیانو رونالدو و بیل پرداخت، کسانی که اکنون گرانترین بازیکنان تاریخ فوتبال دنیا محسوب میشوند.
در ادامه و بعد از طی این راه سخت تازه باید حقوق مسی را هم در نظر گرفت. بازیکنی که اکنون بیشترین حقوق را در بارسلونا میگیرد، قطعاً حاضر نخواهد شد در تیم بعدیاش حقوقی کمتر از 25 میلیون یورو (پس از کسر مالیات) بگیرد و این خود آغاز مزایدهای برای بالا رفتن حقوق لئو است. به عبارت دیگر به فرض اینکه تیمی بخواهد به مسی قراردادی 5 ساله پیشنهاد بدهد، مجموع هزینه جذب مسی و نگه داشتن او تا پایان قراردادش به ازای هر سال 100 میلیون یورو میشود. این رقم با تقسیم رقم فسخ قرارداد او به 5 به علاوه حقوق 50 میلیون یورویی او (قبل از کسر مالیات) محاسبه شده است.
منبع مقاله: خبرگزاری تسنیم
Fc Bayern München
03-14-2015, 14:50
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
لیونل مسی سوپر استار تیمش است، او چهار مرتبه برترین بازیکن دنیا شده و توپ طلا را به خانه برده است. به غیر از آن او رکوردهای زیادی را شکسته است اما با تمام این اوصاف حیرت انگیز است که بدانید همین نابغه آرژانتینی گاهی اوقات در ورزشگاه "هو" شده است. این اتفاق برای گرث بیل، کریم بنزما و جیمز رودریگز ستاره های رئال مادرید هم افتاده است.
گرت بیل دراین باره می گوید:" خیلی سخت است وقتی سعی می کنی بر روی بازی تمرکز کنی ناگهان اعتراض تماشاگران تمرکز تو را از بین ببرد."
بر اساس گزارش دیلی میل مسی هم تجربه چنین چیزی را در زندگی اش دارد. البته به نظر مسی این مورد مشکلی برای او ایجاد نکرده. کریم بنزما ستاره فرانسوی رئال مادرید هم می گوید هو کردن باعث می شود تا او عملکرد بهتری داشته باشد.
حال قرار است این سه ستاره رئال مادرید به همراه لیونل مسی در یک کلیپ ویدئویی تجربیات خود را در این خصوص با دیگران و بازیکنان حرفه ای فوتبال در میان بگذارند.
این کلیپ که قرار است تبلیغاتی هم باشد قرار است از سوی کمپانی آدیداس ساخته شود.
منبع مقاله: جام جم ورزشی
Fc Bayern München
03-14-2015, 14:55
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
هر دوي آنها در طول اين سالها بازيكنان فيكس اين دو تيم بودهاند و در قهرمانيها و موفقيتهاي آنها، نقشي كليدي بازي كردهاند. ژاوي و اينيستا همه افتخاراتي كه يك بازيكن ممكن است در طول دوران حرفهاياش به دست آورد را تجربه كردهاند، حالا اما آنها شرايط سختي را در بارسلونا تجربه ميكنند. كاملاً واضح است كه روش كاري لوئيس انريكه و تغييراتي كه در شكل بازي تيم ميدهد، به هيچوجه به نفع اين دو بازيكن كاركشته تمام نشده. هر دويشان كمتر به زمين ميروند و مهمتر از آن در كنار هم بازي نميكنند و از ابتداي فصل از 33 بازي تنها در 3 بازي در لاليگا با هم بودهاند.
بعد از 7 هفته
مربي اسپانيايي اين دو را براي اولين بار در هفته هفتم لاليگا در بازي رايووايكانو با هم به زمين فرستاد و نتيجهاش پيروزي آسان 2- صفر تيمش بود. او راضي از اين برد در ديدار بعدي تيم در برنابئو هم باز از اين زوج استفاده كرد. اين بازي اما طور ديگري پيش رفت. رئاليها اين ديدار را با برتري كامل به پايان رساندند و بارسا هم با وجود داشتن ژاوي، اينيستا و بوسكتس در مركز زمين اصلاً روي بازي در اين قسمت از زمين كنترل نداشت. به اين ترتيب انريكه اعتمادش را به اين زوج از دست داد تا اينكه 2 ماه بعد تصميم گرفت باز اين دو بازيكن را با هم در تركيب قرار دهد. اين اتفاق در اولين بازي سال جديد ميلادي در آنوئتا افتاد، ديداري كه به شكست دردآور يك - صفر آبي و اناريها مقابل رئال سوسيهداد انجاميد. بعد از همين بازي بود كه شايعات درگيريهاي بين مسي و لوئيس انريكه پخش شد و كار تا استعفاي زوبي زارتا و فراخوان انتخابات رياست باشگاه هم پيش رفت. بعد از همين بازي بود كه لوئيس انريكه هيچ وقت به فكر استفاده از زوج قديمي اينيستا- ژاوي در زمين نيفتاد.
تغيير روش
لوئيس انريكه از آن دسته مربيهايي است كه طرفدار بازي مستقيم (عمودي) هستند. در اين روش، هافبكها بايد با سرعت بيشتري بازي كنند و خودشان را به محوطه جريمه حريف برسانند. اين نوع از بازي با روش هميشگي بارسا كه روي پاسكاريهاي مداوم تا رسيدن به موقعيت گل بنا نهاده شده بود، فرق دارد. يكي ديگر از ويژگيهاي اساسي فوتبال بارسلونا، فشار آوردن روي حريف است. تأكيد انريكه بيشتر روي اين است كه بازيكنانش با فشاري كه روي حريف وارد ميكنند، آنها را خفه كنند و اجازه هيچ كاري بهشان ندهند. ژاوي و اينيستا اما از نظر جسمي بازيكنان قدرتمندي به حساب نميآيند و فشار آوردن روي حريف از جمله ويژگيهاي بازيشان نيست. مسي هم البته اينطور نيست و گذاشتن اين 3 نفر در زمين، توانايي تيم براي فشار آوردن و بازيابي توپ در مركز زمين را به شكل قابل توجهي پايين ميآورد. به همين خاطر لوئيس انريكه هم هيچوقت دست به چنين ريسكي نميزند و ترجيح ميدهد ايوان راكيتيچ را به زمين بفرستد. او اين فصل بعد از سرخيو بوسكتس، بيش از ساير هافبكهاي تيم در تركيب اصلي تيم قرار گرفته.
آمدن راكيتيچ
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خصايص اين هافبك كروات با معيارهاي مربي بارسا حسابي جور در ميآيد. او از نظر تكنيكي قوي است، البته قدرتش به پاي ژاوي و اينيستا نميرسد. او اما ويژگيهاي ديگري دارد كه ميتواند اين كمبود را جبران كند. راكيتيچ از نظر جسمي از آنها قويتر است و به همين خاطر در جابهجايي در زمين و فشار آوردن روي حريف عملكرد قابل قبولتري دارد. به غير از اين بيشتر از آنها هم گل ميزند.
درخشش رافينيا
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
جداي از اين، درخشش رافينيا بازيكني كه ابتداي اين فصل با خود انريكه به بارسا آمد، در شكستن پيوند ژاوي- اينيستا در زمين تا حدي نقش داشته. بازيكن اسپانيايي- برزيلي در بازيهاي اخير بارسا، به خصوص بازي قبليشان مقابل ويارئال عالي ظاهر شده. همه اين عوامل در كنار ديدن زوج اينيستا- ژاوي در زمين را به اتفاقي نادر تبديل كرده، اتفاقي كه آنطور كه به نظر ميآيد چندان هم مورد توجه نيست چون دنيا عوض شده و هر چيزي هم دوره خودش را دارد.
منبع مقاله: خبر ورزشی
Fc Bayern München
03-14-2015, 15:27
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
در حال حاضر در بین پنج لیگ برتر اروپا، ۴۳ بازیکن حضور دارند که محصول آکادمی بارسلونا هستند. به این ترتیب این آکادمی از نظر آماری در اروپا بهترین عملکرد را دارد و در صدر جدول قرار گرفته است. در ترکیب کنونی بارسلونا ۱۳ بازیکن از جمله مسی و اینیستا پرورش یافته خود باشگاه هستند. ۳۰ بازیکن نیز در باشگاههای دیگر اروپایی انگلیس، اسپانیا، آلمان، فرانسه و ایتالیا توپ میزنند. بازیکنانی نظیر: تیاگو آلکانترا در بایرنمونیخ، مایکل آرتتا در آرسنال و دلوفئو که به صورت قرضی در سویا بازی میکند.
در تحقیق به عمل آمده از سوی موسسه مطالعاتی CIES، مشخص شده بازیکنان ۱۵ تا ۲۱ ساله که سه سال را در آکادمی بارسا گذراندهاند، این شانس را داشتهاند که به تیم اصلی راه یابند یا درنهایت توانستهاند در یکی از باشگاههای پنج لیگ معتبر اروپایی، فوتبال خود را ادامه بدهند. این نتایج نشان میدهد که امکانات و تجهیزات فوقالعاده بارسلونا در مجموعه آکادمی این باشگاه، چه محصول غنی را از نظر کیفیت و کمیت ارائه میکند.
منچستریونایتد که روزگاری با به نمایش گذاشتن گروه کلاس ۹۲ توانست قدرتش را در این زمینه به رخ بکشد، اکنون در جایگاه دوم قرار دارد. یونایتد صاحب ۳۶ بازیکن است که اکنون در لیگهای معتبر اروپایی فوتبال بازی میکنند. در این لیست، ۱۲ بازیکن پرورش یافته در آکادمی یونایتد اکنون در تیم اصلی حاضر هستند و ۲۴ بازیکن همانند، پوگبا، اوشی و شاوکراس در سایر تیمهای حاضر در پنج لیگ معتبر توپ میزنند.
در رده بعدی رئالمادرید قرار داد که از نظر پرورش بازیکنان محصول آکادمی با ۳۴ فوتبالیست، در جایگاه سوم است. البته رئالیها همیشه نشان دادهاند که به بازیکنان پرورش یافته خود کمتر توجه دارند و آمارها نیز همین موضوع را به اثبات میرساند. چرا که در ترکیب کنونی رئال، فقط هشت بازیکن محصول آکادمی حاضر هستند و ۲۶ بازیکن مطرح در اروپا شاغل هستند که کار خود را از رئال اغاز کردهاند اما در نهایت در تیم دیگری به فوتبال خود ادامه دادهاند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
در رتبههای بعدی، لیون و پاریسن ژرمن با ۳۳ و ۲۷ بازیکن قرار دارند و آرسنال نیز علیرغم سیستم مبتنی بر جوانان، با ۲۲ بازیکن در جایگاه نهم قرار دارد. تیمهای متمول و ثروتمندی مانند چلسی و منچسترسیتی نیز با ۱۲ بازیکن، در جایگاه چهل و پنجم قرار دارند. البته هر دو غول انگلیسی به تازگی سرمایهگذاریهای هنگفتی در این بخش انجام دادهاند.
نکته جالب توجه اینکه علیرغم حضور بازیکنان جوانی مانند منیر الحدادی و ساندرو رامیرز که توانستهاند جایی در تیم اصلی بارسا برای خود پیدا کنند، طبق بررسیهای صورت گرفته توسط موسسه CIESطی سالهای اخیر حضور بازیکنان جوان در تیمهای اصلی سخت و سختتر شده و آنها کمتر این شانس را داشتهاند که در تیم اصلی خودنمایی کنند. طبق ادعای این موسسه، در باشگاههای برتر اروپایی به دلیل وجود رقابت سخت و فشرده برای قرار گرفتن در ترکیب، بازیکنان جوان محصول اکادمی کمتر این فرصت را داشتهاند که با درخشش، خود را به تیم اصلی تحمیل کنند و به نظر نمیرسد این شرایط تغییر کند.
کشور فرانسه از این نظر بهترین عملکرد را دارد. نسبت بازیکنان محصول آکادمی به بازیکنان خارج از آکادمی در تیم اصلی، در این کشور ۲۴. ۶ است که بهترین آمار در بین لیگهای معتبر اروپایی است، این آمار در لالیگا ۲۲. ۴ است، در آلمان ۱۶. ۴ و در انگلیس نسبت به سایر کشورها در پایینترین حد خود قرار دارد: ۱۳. ۹ درصد.
در معیار تحقیق صورت گرفته توسط موسسه CIES، به بازیکنی محصول آکادمی گفته میشود که بین سنین ۱۵ تا ۲۱ سالگی، سه سال در باشگاهی حضور داشته؛ به این ترتیب به طور مثال، وین رونی و کریس رونالدو هم در لیست یونایتد قرار میگیرند و هم در لیست باشگاه قبلیشان، یعنی اورتون و اسپورتینگ لیسبون.
منظور از سایر تیمها نیز حضور در یکی از باشگاهها در ۵ لیگ معتبر اروپا است.
بارسلونا: ۴۳ بازیکن
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
۱۳ بازیکن در تیم اصلی: رافینیا، بارترا، بوسکتس، الحدادی، ژاوی، اینیستا، ماسیپ، مسی، مونتویا، سرخی روبرتو، پیکه، رامیرز، پدرو
۳۰ بازیکن در سایر تیمها: آرتتا، ادو کمپابادال، تیاگو آلکانترا، پپه رینا، یاگو فالکو، اویر الازبل، روبن روکینا، یوردی خومیترا، خوزه مانوئل کاسادو، رائول بائنا، تیاگو موتا، روبرتو تراسهوراس، آندره فونتس، کارلس پلاناس، سرخی گومز، سرخی گارسیا، کوئنسا، لانزاروتی، مونتانس، ویکتور سانچز، دلوفئو، فرناندو ناوارو، بویان کرکیچ، مارک مونیسا، روبن ایوان مارتینز، یوردی گومز، اوریل رومئو، جیووانی و جاناتان دوس سانتوس، خاوی اسپینوزا
منچستریونایتد: ۳۶ بازیکن
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
۱۲ بازیکن در تیم اصلی: رونی، اونز، بلکت، آموس، رافائل داسیلوا، فلچر، عدنان یانوزای، سم جانستون، لینگارد، مک نیر، تام تورپ، جیمز ویلسون
۲۴ بازیکن در سایر تیمها: دنی ولبک، کایرن ریچاردسون، تام کلورلی، تامی هیتن، دیوید جونز، مایکل کین، فریزر کمپل، فرایرز، دارن گیبسون، جرارد پیکه، رابرت زیلر، رابی بردی، جیمز چستر، پل مکشین، پل پوگبا، دنی درینک واتر، مت جیمز، دنی سیمپسون، کریستیانو رونالدو، فیل باردسلی، رایان شاوکراس، وس براون، جان اوشی، راول موریسون
رئال مادرید: ۳۴ بازیکن
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
۸ بازیکن در تیم اصلی: آربلوئا، کارواخال، ناچو فرناندز، ایکر کاسیاس، دیگو یورنته، آلوارو مبدران، پاچکو، مارسلو ویرا
۲۶ بازیکن در سایر تیمها: مارکوس آلونسو، بورخا والرو، خوان فران، میگل نیتو، آدریان گونزالز، پدرو موسکوئرا، مانو هررا، پابلو سارابیا، خوان کارلوس، آلوارو موراتا، ویکتور پرز، میگل تورس، خوان ماتا، آلبرتو بوئنو، لوری سانابریا، خوزه رودریگوئز، آلکس فرناندز، فرانسیسکو کاسیا، خوزه کایخون، لوکاس واسکوئز، استبان گرانرو، میگل کورونا، روبرتو سولدادو، دنی پارخو، ادگار مندز، دنیس چریشف
منبع مقاله: بارسا نیوز
Fc Bayern München
03-14-2015, 15:38
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
همواره جایزه برترین بازیکن میدان، موضوعی است که نقش کلیدی بازیکن در یک بازی را نشان می دهد؛ حال خواه این انتخاب توسط رسانه ها، مخاطبین تلوزیونی و یا حتی آنالیزهای دقیق سایت هو اسکورد صورت گرفته باشد. به هر حال، بهترین بازیکن زمین شدن همواره می تواند بر اعتبار یک بازیکن بیافزاید. علاوه بر این، این موضوع از نظر کاربردی برای بازیکن می تواند در نهایت به افزایش پاداش اسپانسرها و بالا رفتن قیمت او منجر شود.
در این میان، هستند بسیاری از بازیکنان حاضر در لالیگا که حداقل یکبار جایزه برترین بازیکن میدان را دریافت کرده اند، اما نکته جالب توجه اینجاست که نیمار هیچگاه از طرف سایت هو اسکورد به عنوان برترین بازیکن میدان انتخاب نشده و این تنها یک دلیل می تواند داشته باشد: لیونل مسی. اما فرم بسیار عالی اخیر مسی و اینکه انریکه هیچگاه به او استراحت نمی دهد، نباید منکر این شود که نیمار فصل فوق العاده ای را سپری می کند. این بازیکن برزیلی در بین تمامی بازیکنان لالیگا با میانگین نمره 7.97 در هر بازی سومین بازی برتر این رقابتهاست و با فرم فوق العاده خود در این چند بازی اخیر لحظه به لحظه به دومین بازیکن برتر این لیست یعنی رونالدو نزدیکتر می شود. او تاکنون 17 گل در رقابتهای این فصل لالیگا به ثمر رسانده و آمار خیره کننده هر 84.9 دقیقه، یک گل را از خود برجای گذاشته است. تمامی این آمار و ارقام در حالی به دست آمده که او در هر بازی، بسیار کمتر از مسی و رونالدو به سمت دروازه شوت زده است (2.9 در مقابل به ترتیب 4.9 و 5.8).
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
فوق ستاره برزیلی ترکیب بارسلونا همچنین در هر بازی از نظر فردی نیز عملکرد خیره کننده ی از خود بر جای گذاشته است. او در اواخر ژانویه با به ثمر رساندن دو گل و یک پاس گل مقابل الچه نمره بسیار عالی 9.93 را از سایت هو اسکورد دریافت کرد و در ماه نوامبر نیز با یک گل و دو پاس گل در جریان پیروزی 5-1 مقابل سویا، نمره 9.33 را از آن خود کرد. او حتی در ماه سپتامبر و در روزی که مقابل گرانادا هتریک کرد، نمره بسیار کمیاب 10 از 10 را کسب کرد.
اگرچه، مسی در راه 16 بار انتخابش به عنوان برترین بازیکن میدان، همواره عملکرد بهتری نسبت به نیمار داشته است. این موضوع از آنجا جالب است که سوارز، پیکه، آلبا و بوستکس نیز تاکنون توانسته اند حداقل یکبار به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شوند، اما نیمار علی رغم اینکه سومین بازیکن برتر لالیگا محسوب می شود هنوز نتوانسته چنین کاری انجام دهد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
این موضوع که نیمار بایستی همواره به عنوان دومین ستاره تیم فعالیت کند، موضوعی بود که از همان روز امضای قرارداد در سال 2013 ذهن تمامی هواداران بارسا را به خود مشغول کرده بود. زیرا نیمار یک مورد نادر بود که از همان سالهای جوانی همواره به عنوان با استعداد ترین جوان دنیا و بهترین بازیکن تیمش از او یاد می شد. او تنها در سن 22 سالگی، رهبر تیم ملی کشورش در جام جهانی 2014 بود، ولی او تاکنون حتی کوچکترین گلایه ای نسبت به بازی کردن در زیر سایه مسی نداشته است.
درست در همان مراسم معارفه اش، نیمار عنوان کرد که افتخار می کند که هم تیمی بازیکنانی مانند مسی، ژاوی و اینیستا است. او در اولین ماه های حضورش در نیوکمپ هموار تمایل داشت تا به هم تیمهای بزرگتر خود پاس دهد، حتی زمانیکه جایگاه ثابتی در تیم پیدا کرد. همین باعث شد تا نیمار 8 پاس گل و 9 گل را در لالیگا به نام خود به ثبت برساند، اما آمار 17 گل زده و 4 پاس گل این فصلش نشان می دهد که او دیگر مشکلی برای اقدام به گلزنی ندارد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اگرچه عدم تمجید ها نسبت به نیمار، هیچگاه مسئله بزرگی برای او محسوب نشده است و او همواره با تلاش و پشتکار مثال زدنی اش کار خود را دنبال می کند. اکنون حتی می توان دید که نیمار علی رغم سن کمترش نسبت به دو بازیکن دیگر خط حمله بارسا، نقش بسیار مثبتی در افزایش روحیه بازیکنان تیم ایفا می کند. نیمار تنها کسی بود که توانست در آنوئتا و در زمانی که هم مسی و هم او نیمکت نشین بودند، برای چند لحظه خنده را بر روی لبان ستاره آرژانتینی بنشاند. او مردی بود که در زمان خوشحالی پس از گل مسی در جریان پیروزی 3-1 آنها مقابل اتلتیکو مادرید در نیوکمپ، در وسط حضور داشت و دو مرد دیگر خط حمله بارسا را به هم متصل می کرد تا تصویری بیادماندنی را در ذهن هوادران رقم بزند.
رابطه عمیق دوستانه مسی و نیمار زمانی بیش از پیش خود را نشان داد که مسی در دیدار مقابل ویارئال در جام حذفی، ضربه پنالتی ای را که خود کسب کرده بود، به نیمار واگذار کرد. شماره ده نامی بارسا ظاهراً می خواسته به نیمار که در آن بازی پس از مدتها نمایش فوق العاده ای نداشت، کمک کرده باشد. چنین هارمونی و همکاری بی نظیری است که موجب شده تا بارسلونا پس از مدتها با 11 پیروزی پیاپی زمان گواردیولا برابری کند. در این بازیها، مسی با 14 گل و 7 پاس گل تنها کسی است که عملکردی بهتری نسبت به نیمار در تیم بارسلونا داشته است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
این دو در دیدار یکشنبه شب تیمشان مقابل لوانته همکاری فوق العاده ای با هم داشتند و یک گل کاملاً بارسایی به ثمر رساندند. مسی از سمت راست پاس دقیق و بی نقصی را پشت مدافعین برای نیمار فراهم کرد و این فوق ستاره برزیلی نیز با یک تایمینگ عالی به موقع به توپ رسید و دروازه حریف را باز کرد. این در حالی است که در صحنه ای دیگر مسی پس از اینکه به جای پاس دادن به نیمار ضربه ای را روانه درواره لوانته کرد، عذر خواهی جالب توجه و با مفهومی از نیمار کرد.
احترام دو جانبه بین این دو ستاره موج می زند و نیمار در مصاحبه پس از بازی آن دیدار خود گفت: «افتخار می کنم که با مسی هم بازی هستم. او فوق العاده است. او چه در خارج و چه در داخل زمین دوست صمیمی من است». بدون شک نیمار این سخنان را بر خلاف برخی بازیکنان در تیمهای دیگر، بدون هیچ ریاکاری و تزویری به زبان آورده است و این خود نشان می دهد که رابطه ستاره برزیلی و آرژانتینی بارسا تا چه حد عمیق است.
در مجموع، رابطه دوستانه ای که این روزها بین بازیکنان بارسا و خصوصاً بین دو مرد برتر این تیم موج می زند، کلیدی ترین نکته ای است که می تواند کاتلانها را به کسب شش گانه ای دیگر امیدوار سازد؛ موضوعی که با توجه به شرایط فعلی تیم چندان هم دور از به نظر نمی رسد.
منبع مقاله: کانون هواداران بارسلونا
Fc Bayern München
03-14-2015, 16:45
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
لیونل مسی مرد آرژانتینی بارسلونا در بازی مقابل رایو وایکانو، سریع ترین هت - تریک دوران بازیگری خود را انجام داد، تا به صدر جدول گلزنان لالیگا برسد.
پس از هت-تریک روز یکشنبه مقابل رایووایکانو، این بازیکن آرژانتینی تعداد گل های خود را به 30 افزایش داد تا در کنار رونالدو برترین گلزن لالیگا به شمار رود. این سه گل، در واقع مهر تاییدی بود بر فرم عالی مسی در سال 2015؛ سالی که او تا به اینجای آن 18 گل را در رقابتهای لالیگا به ثمر رسانده است.
این بازیکن، 395 گل برای تیمش به ثمر رسانده که 273 تای آنها در لالیگا بوده است. او اکنون رکورد برترین گلزن تاریخ این رقابت ها را در اختیار دارد. لئو نخستین گل خود را در تاریخ 1 می 2005 وارد دروازه آلباسته کرد. دیداری که در نهایت با برتری 2-0 بارسا به پایان رسید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
او همچنین در این فصل 41 گل را وارد دروازه حریفان کرده که 30 تای آنها در لیگ زده شده است. سال 2015 نیز با 21 گل از سوی او همراه بوده که 18 تای آنها در لیگ، و سه تای آن نیز در کوپا دل ری به ثبت رسیده است. به نظر می رسد پسر اهل روزاریو با انرژی مضاعفی سال جدید را آغاز کرده است و حتی می تواند گل های بیشتری نیز از خود برجای گذارد.
لیونل مسی با سه گلی که در جریان دیدار برابر رایو به ثمر رساند، تعداد گل هایش در این فصل را از مرز 40 عبور داد؛ رکوردی که شش فصل پیاپی به آن دست می یابد. نخستین بار فصل 2009-10 بود که این بازیکن 47 بار دروازه حریفان را گشود. فصل گذشته نیز که بدترین سال مسی از لحاظ گلزنی به شمار می رفت، با 41 گل از سوی او همراه بود. در حالیکه مهاجم بارسلونا فصل 2011-12 را با رکورد خیره کننده 73 گل به پایان برد.
این بازیکن همچنین موفق شده است با 86 گل زده در پیراهن بارسلونا و تیم ملی آرژانتین در طول یک سال، رکورد گرد مولر آلمانی - 85 گل در سال 1972- را بشکند.
رکورد دیگری نیز در کارنامه مسی به چشم می خورد؛ او بیشترین هت-تریک در لالیگا - 24 هت-تریک - و فوتبال اسپانیا - 32 هت-تریک - را به ثبت رسانده است. یکشنبه اخیر نیز شاهد سریعترین هت-تریک لئو تنها درعرض 12 دقیقه بودیم؛ گل نخست دقیقه 56، دومین گل دقیقه 63 و گل سازنده هت-تریک نیز در دقیقه 68 ام وارد دروازه حریف شد.
منبع مقاله: کانون هواداران بارسلونا
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
26 قهرمانی بارسلونا در جام حذفی اسپانیا
[Only Registered And Activated Users Can See Links] باشگاه بارسلونا
به بهانه صعود بارسلونا به جام حذفی اسپانیا در سال 2015 ، برآنیم تا 26 قهرمانی قبلی بارسلونا در این جام را خدمت شما عزیزان تقدیم کنیم.
26 می 1910: اسپانیول مادرید 2-3 بارسلونا
اولین قهرمانی بارسلونا در جام حذفی در پی بازگشت فوق العاده این تیم در نیمه دوم رقم خورد. پس از عقب افتادن از حریف با دو گل، کاتالانها به لطف گلهای رودریگز (58)، کومامالا (65) و والاس (85) بازگشت باشکوهی را به بازی داشته و موفق شدند به اولین عنوان قهرمانی خود در این رقابتها دست پیدا کنند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
7 آپریل 1912: بارسلونا 2-0 سوسیه داد خیمناستیک
کمپ دلا اینداستریا شهر بارسلونا شاهد قهرمانی دیگری از بارسلونا در جام حذفی بود. آبی و اناری پوشان موفق شدند با دو گل ماسانا و رودریگز پیروزی نسبتاً آسانی را مقابل تیم سوسیه داد خیمناستیک به دست بیاورند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
16 مارچ 1913 - 23 مارچ 1913: بارسلونا 2-1 رئال سوسیه داد
برنده سال 1913 پس از سه بازی مشخص شد. پس از تساوی های 2-2 و 0-0 دو تیم اهل ایالتهای کاتالونیا و باسک، بالاخره این بارسلونا بود که با پیروزی 2-1 در دیدار سوم موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
2 می 1920: بارسلونا 2-0 اتلتیک بیلبائو
ورزشگاه ال مولینون در خیخون میزبان اولین فینال بین دو تیم بارسلونا و اتلتیک بیلبائو بود. مارتینز (55) و آلکانترا (80) برای بارسلونا گلزنی کردند تا شاگردان جک گرینول انگلیسی موفق شوند قهرمانی در این رقابتها را جشن بگیرند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
14 می 1922: بارسلونا 5-1 رئال اونیون
یک پیروزی بزرگ در مقابل یکی از بهترین تیمهای آن دوران. این بار، شاگردان گرینول در ویگو موفق شدند بار دیگر عنوان قهرماین جام حذفی را به دست بیاورند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
10 می 1925: آرنا گتسکو 0-2 بارسلونا
پس از شکست در فینال 6 سال پیش جام حذفی مقابل آرنا گتسکو، بارسلونا موفق شد در سال 1925 انتقام خود از این تیم را بگیرد. گلهای سمیتیر (9) و سانچو (34) کافی بودند تا بارسا ششمین عنوان قهرمانی خود را در سویل جشن بگیرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
16 می 1926: اتلتیکو مادرید 2-3 بارسلونا
گلهای سمیتیر (68) و جاست (75) بارسلونا را پس از دریافت دو گل به بازی برگرداند. آلکانترا اسطوره بارسلونا که در تصویر زیر وی را مشاهده می کنید نیز در دقیقه 115 وقتهای اضافه گلزنی کرد تا بارسلونا اینبار در مستایا جام قهرمانی را بالای سر ببرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
20 می 1928 - 29 ژوئن 1928: رئال سوسیه داد 1-3 بارسلونا
در این بازی که به نوعی تکرار فینال سال 1913 بود، پس از انجام سه بازی بالاخره قهرمان این رقابتها مشخص شد. پس از دو تساوی 1-1، بارسلونا بالاخره موفق شد با گلهای سمیتیر (7)، آروچا (21) و ساستره (27) در این دیدار به پیروزی برسد. این بازی در ورزشگاه ال ساردینرو شهر سانتاندر برگزار شد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
21 ژوئن 1942: بارسلونا 4-3 اتلتیک بیلبائو
یک بارسلونا یکدست که تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید، ابتدا موفق شد با دو گل از حریفش پیش بیفتد، اما دو گل دقایق پایانی زارا و الیکس بازی را به وقتهای اضافه کشاند. پس از 3-3 شدن بازی، مارتین هتریک خود را برای بارسا تکمیل کرد تا این تیم در یکی از جذاب ترین فینالهای جام حذفی به پیروزی دست پیدا کند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
27 می 1951: بارسلونا 3-1 رئال سوسیه داد
این یک سال 5 جامی برای بارسلونا تحت هدایت فرناندو دائوکیک محسوب می شود. بارسا در این بازی به راحتی پیروزی شده و گلهای سزار (31 و 67) و گونزالوو (44) قهرمانی را برای آبی و اناری پوشان در ورزشگاه چامارتین شهر مادرید به ارمغان آوردند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
25 می 1952: بارسلونا 4-2 والنسیا
بارسلونا پس از اینکه بادنس 2 گل برای والنسیا در نیمه اول به ثمر رساند، حسابی به دردسر افتاده بود. اما گلهای باسورا (38) و ویا (70) بازی را به وقتها اضافه کشاند؛ جایی که گلهای کوبالا و سزار قهرمانی دیگری را برای بارسلونا به ثبت رساندند. در تصویر زیر کاپیتان گونزالوو را می بینید که جام قهرمانی را بالای سر برده است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
21 ژوئن 1953: بارسلونا 2-1 اتلتیک بیلبائو
سومین قهرمانی پیاپی بارسا توسط یکی از بهترین ترکیبهای تاریخ این تیم به ثبت رسید. کوبالا (46) و مانچون (56) گلهای بارسا در چامارتین را به ثمر رساندند، در حالی که ونانسیون (61) گلی به ثمر رساند که تنها تسلی بخش "شیر ها" محسوب می شد. در تصویر زیر کاپیتان گونزالوو را می بینید که بار دیگر افتخار بالای سر بردن جام را به دست آورده است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
16 ژوئن 1957: بارسلونا 1-0 اسپانیول
تنها دربی کاتالونیا تاریخ فینال جام حذفی در ورزشگاه المپیک شهر مونتیویچ برگزار شد. در این دیدار سخت و نفسگیر بارسا با گل سامپدرو (79) به برتری دست یافت.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
21 ژوئن 1959: بارسلونا 4-1 گرانادا
هلنیو هررا که تصویر وی را در کنار عکس دسته جمعی تیم مشاهده می کنید، سرمربی بارسلونا در آن فصل بوده و شاگردان وی موفق شدند در اولین باری که سانتیاگو برنابئو میزبانی فینال جام حذفی را بر عهده داشت، پیروزی آسانی مقابل گرانادا کسب کنند. مارتینز (2)، کوکسیس (10 و 76) و تخادا (67) در آن شب برای بارسا گلزنی کردند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
23 ژوئن 1963: بارسلونا 3-1 رئال سوسیه داد
نیوکمپی پر از تماشاگر، شاهد پیروزی آسان بارسلونا با گلهای پردا (9)، کوکسیس (18) و زالدوا (59) مقابل تیم رئال سوسیه داد بود. سگارا بازوبند کاپیتانی بارسا در آن بازی را بر بازو داشت و در پایان بازی 15 مین عنوان قهرمانی بارسا در جام حذفی را بالای سر برد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
11 جولای 1968: رئال مادرید 0-1 بارسلونا
گل به خودی زونزونگوی بازیکن رئال مادرید، باعث شد تا بارسلونا 16 مین عنوان قهرمانی خود را در مقابل 100000 تماشاگر مادریدی در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو کسب کند. این بازی در تاریخ با نام "فینال بطری ها" شناخته می شود، از آنجا که تماشاگران معترض به تصمیمات داوری، بارها و بارها اشیاء مختلفی را به درون زمین بازی پرتاب کردند. تیم بارسلونا در هنگام ورود به شهر توسط عده زیادی از هوادارانش مورد استقبال قرار گرفت.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
4 جولای 1971: والنسیا 3-4 بارسلونا
این بازی در وقتهای قانونی با نتیجه تساوی 2-2 به پایان رسید. در وقتهای اضافه ابتدا آسنسی (99) بارسا را پیش انداخت، اما والدس (101) بار دیگر همه چیز را به تساوی کشاند. اما این آلفونسدا بود که در دقیقه 112 موفق شد گل چهارم و پیروزی بخش بارسا در این دیدار را به ثمر برساند. پس از این بازی بارسا به دلیل کسب پنج عنوان قهرمانی ناپیوسته، موفق شد جام قهرمانی را نزد خود نگه دارد
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
19 آپریل 1978: بارسلونا 3-1 لاس پالماس
کاتلانها علی رغم مصدومیت شدید نیسکنس و المو در این بازی به پیروزی رسیدند. رکساچ (9 و 27) و آسنسی (14) گلهای بارسا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و در مقابل یک فینالیست شگفتی ساز به نام لاس پالماس را به ثمر رساندند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
18 ژوئن 1981: بارسلونا 3-1 اسپورتینگ خیخون
بارسا در دیداری موفق به کسب پیروزی شد که آخرین دیدار مربی افسانه ای این تیم هلنیو هررا محسوب می شد. دابل کوینی و تک گل کاپیتان المو جام قهرمانی را در ورزشگاه ویسنته کالدرون برای بارسا به ارمغان آوردند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
4 ژوئن 1983: بارسلونا 2-1 رئال مادرید
در عصری که به عصر مارادونا (کسی که وی را در تصویر زیر مشاهده می کنید) شهرت دارد، ورزشگاه لارومدا شهر ساراگوسا شاهد برگزاری فینال حساسی بین دو رقیب همیشگی بود. در این بازی ابتدا گل ویکتور (32) توسط سانتیانا (50) پاسخ داده شد، اما گل دقیقه 90 مارکوس آلونسو، جام حذفی اسپانیا را برای بیستمین بار برای براسلونا به ارمغان آورد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
30 مارچ 1988: بارسلونا 1-0 رئال سوسیه داد
این یک سال سخت برای بارسلونا در داخل و خارج از زمین محسوب می شد، اما با این وجود شاگردان آراگونس موفق شدند در سانتیاگو برنابئو عنوان قهرمانی جام حذفی را به دست بیاورند. آلکسانکو تک گل بارسلونا در این بازی را وارد دروازه رئال سوسیه داد کرد. سه بازیکن آینده بارسلونا به نامهای لوپز ریکارته، باکرو و بگریستین در ترکیب تیم بازنده این بازی حضور داشتند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
5 آپریل 1990: بارسلونا 2-0 رئال سوسیه داد
آمور و سالیناس جوان در دقایق پایانی بازی دو گل ارزشمند برای بارسلونا در شهر والنسیا به ثمر رساندند. این به معنای این بود که دوباره بارسلونا موفق شده در 5 سال ناپیوسته به عنوان قهرمانی دست یابد و بار دیگر جام حذفی را نزد خود نگاه دارد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
28 ژوئن 1997: بارسلونا 3-2 رئال بتیس
بارسلونای آن سال با بهره بردن از لوییس انریکه سرمربی فعلی باشگاه در ترکیب خود، موفق شد پس از دو بار عقب افتادن مقابل رئال بتیس نتیجه را جبران کند؛ تیمی که پس از گلزنی در دقیقه 82 در استانه قهرمانی قرار گرفته بود. پیتزی در دقیقه 87 بازی را به تساوی کشانده و فیگو در وقتهای اضافی بازی برای بارسا گلزنی کرد تا آبی و اناری پوشان جشن قهرمانی دیگری در مادرید برپا کنند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
29 آپریل 1998: بارسلونا 1-1 رئال مایورکا
مالاگا تحت هدایت هکتور کوپر تیمی بود که در آن فصل همگان را شگفت زده کرد و این در حالی بود که آنها سال قبلتر از این موفق شده بودند جواز صعود به لالیگا را کسب کنند. بازی به وقتهای اضافه و سپس به پنالتیها کشیده شد و هسپ با مهار ضربه پنالتی اسکورزا به قهرمان آبی و اناری پوشان در آن بازی مبدل شد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
13 می 2009: بارسلونا 4-1 اتلتیک بیلبائو
مستایا ورزشگاهی بود که میزبان فینال جام حذفی آن فصل بود؛ فصلی که بارسا موفق به کسب سه گانه تاریخی شد. ابتدا توکرو بیلبائو را پیش انداخت، اما گلهای یایا توره (32)، مسی (54) و بویان (57) در نهایت قهرمانی را برای بارسلونا به ارمغان آوردند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
25 می 2012: اتلتیک بیلبائو 0-3 بارسلونا
آخرین قهرمانی بارسلونا در جام حذفی همزمان شده بود با آخرین دیداری که در آن پپ گواردیولا سرمربی گری این تیم را بر عهده داشت. این بازی در ویسنته کالدرون برگزار شد و در همان 30 دقیقه ابتدائی بازی، بارسلونا با گلهای پدرو (3 و 25) و مسی (20) تکلیف قهرمان را مشخص کرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.