PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♣ اخبار و حواشی تیم های گروه d جام جهانی 2014 (ایتالیا،کاستاریکا،اروگوئ ،انگلیس) ♣

lord7stark
05-25-2014, 20:41
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

دوستان در این تایپک اخبار و حواشی مربوطه قرار میگیرد
از ارسال پست های نامربوط جــدا خودداری کنید

lord7stark
05-25-2014, 21:14
سوارز روز پنجشنبه زانوی خود را عمل کرد اما برای جام جهانی‌ آماده خواهد بود. به نظر می‌‌رسید با توجه به مصدومیت وی، سوارز جام جهانی‌ را از دست بدهد اما این مهاجم اروگوئه‌ای می‌‌گوید در برزیل خواهد بود.

وی در حساب کاربری خود در وبسایت توئیتر از تمام پیام‌های هواداران تشکر کرد و اعلام کرد که برای جام جهانی‌ آماده خواهد بود.

lord7stark
05-26-2014, 19:21
به گزارش گل، پراندلی بعد از جام جهانی 2010 هدایت لاجوردی پوشان را به عهده گرفت و تیم ملی ایتالیا روندی رو به رشد داشت که در نهایت نیز موفق شد نائب قهرمانی یورو 2012 را کسب کند.

سران فدراسیون ایتالیا پیش از شروع جام جهانی، قراردادی دو ساله به پراندلی پیشنهاد دادند که مورد موافقت سرمربی 56 ساله قرارگرفت.

به این ترتیب وی تا پایان یورو 2016 هدایت ایتالیا را بر عهده دارد.

برای بسیاری از تیم های جام جهانی، نگرانی‌هایی بابت استفاده از شبکه‌های اجتماعی وجود دارد، امّا ظاهراً سرمربی تیم ملی ایتالیا مشکلی با این قضیه ندارد.
پراندلی در نشست مطبوعاتی گفت: "ما تصمیم داریم که به بازیکنان حداکثر آزادی را بدهیم که آن‌ها بتوانند به خوبی خود را بیان کند. آن‌ها آزاد هستند که با هواداران خود صحبت کنند و استفاده از توئیتر منعی نخواهد داشت."
تیم ملی ایتالیا در گروه d با تیم‌های، انگلیس، اروگوئه و کاستاریکا همگروه است.

lord7stark
05-28-2014, 11:50

به گزارش میرر، لوییس سوارز مصمم است تا خود را برای بازی اروگوئه در برابر انگلستان آماده کند.

مهاجم خطرناک و موفق اروگوئه در پیام هایی به هم تیمی های ملی پوش خود در لیورپول که هم اکنون در کمپ تیم ملی انگلستان هستند پیام داده است و ادعا می کند که در برزیل کاملا آماده است.

این به این معناست که سوارز می تواند در برابر انگلستان در سائوپائولو و در تاریخ 19 ژوئن به میدان برود. بازی اروگوئه در برابر انگلستان، دومین بازی اروگوئه در این جام است.

اخیرا مصدومیت زانو او باعث شده بود تا در مورد حضور این بازیکن در جام جهانی تردید هایی به وجود بیاید. اما با توجه به گزارش های رسیده و وضعیت او، ظاهرا این بازیکن برای حضور در جام جهانی برزیل مشکلی را نخواهد داشت. سوارز بزرگترین و مهم ترین بازیکن اروگوئه است و امید اول گلزنی این تیم نیز می باشد.

ژردن هندرسون، هم تیمی سوارز در تیم ملی انگلستان در این باره به خبرنگاران گفت: "خیلی صریح بگویم، ما همه با شنیدن خبر مصدومیت لوییس نا امید شدیم.

ممکن است افراد زیادی ما را نشناسند اما قطعا همه سوارز را می شناسند، چراکه او برای اروگوئه بسیار ارزشمند است. من با پیامی برای او آرزوی موفقیت کردم و امیدوارم که هرچه زودتر خوب شود. اما کسانی که او را می شناسند، می دانند که او جنگجو است و هیچگاه تسلیم نخواهد شد؛ فکر می کنم او بتواند در اولین و یا در نهایت، در دومین بازی جام جهانی و در برابر ما به میدان برود."

sss
05-28-2014, 13:43

بالوتلی: من سریع ترین، بهترین و باحالترین بازیکن ایتالیا هستم !

مهاجم ایتالیایی، با اعتماد به نفس مثال زدنی درباره ی خودش و تیم ملی کشورش مصاحبه ای انجام داد.
ماریو بالوتلی، مهاجم آث میلان معتقد است که او سریع‌ترین، باحال ترین و بهترین بازیکن تیم ملی ایتالیا در جام جهانی است.
مهاجم 23 ساله در 41 بازی برای میلان 18 گل به ثمر رسانده و انتظار می‌رود از بازیکنان فیکس آتزوری در برزیل باشد.
با وجود فصل نه چندان خوب در میلان، بالوتلی مطمئن است که می‌تواند توانایی هایش را با قدرت به نمایش بگذارد و مصر است که همیشه فکر می‌کرده که می‌تواند در بزرگترین رقابت ملی فوتبال حضور داشته باشد.
او در مصاحبه ای که توسط PUMA برگزار شده بود گفت: "سریع ترین بازیکن تیم ملی ایتالیا؟ من هستم
بهترین بازیکن؟ مسلما شما هم می‌دانید که من هستم !
تکنیکی ترین بازیکن؟ این را هم به خوبی می‌دانید . خنده دار ترین بازیکن؟ جواب این یکی را هم می‌دانید! باحال‌ترین؟ بی‌خیال ! این یکی دیگر خیلی مشخص است !
همیشه ایمان داشتم که روزی در جام جهانی حضور خواهم داشت. جام جهانی رویای هر کودکی است. وقتی فوتبال را شروع می‌کنید، درباره اش رویاپردازی می‌کنید. من در دوران فوتبالم خوب کار کردم و خوش شانسم که می‌توانم آنجا باشم."
بالوتلی همچنین امیدوار است که بتواند با زدن بیشترین تعداد گل در برزیل به کفش طلا برسد و معتقد است که ایتالیا از یورو 2012 قوی تر است.
او گفت: " وقتی که کفش طلا را بدست آورم، آن را در اتاق لباس‌هایم کنار باقی کفشها خواهم گذاشت !
در ابتدای یورو 2012 کمی سخت شروع کردم ولی رفته رفته اوضاع بهتر شد.فکر میکنم که ایتالیا نسبت به گذشته تیم قوی تری شده است. نمی‌دانم چرا.
تیم قدرتمندی هستیم و هر کس سعی می‌کند وظیفه ی خود را به بهترین نحوی انجام دهد، مثل پیرلو، بوفون و سه یا چهار بازیکن کلیدی دیگر تیم."

lord7stark
05-30-2014, 21:10

به گزارش فوتبال-ایتالیا، چزاره پراندلی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی دوستانه ایتالیا - ایرلند به خبرنگاران گفت:

"هر گونه شکی در مورد لیست نهایی تیم ملی در ذهنم باقی می ماند و حالا با آن کاری ندارم. در درون جوزپه روسی آرامشی فوق العاده را می بینم. او برای غلبه بر سختی ها اشتیاق زیادی از خود نشان می دهد."

"اگر چه روشن است که ما با یک بازی سر و کار داریم و باید احساسات را کنار گذاشت. در هر صورت باید جوزپه را از نظر فیزیکی و روحی آزاد گذاشت.

آیا به وی خوش بینم؟ بله! با شروع تمرینات آماده سازی، روسی از همه تست های بدنی موفق بیرون آمده و از این دید، جایگاه وی در خطر نیست. اما تمام کننده بودن بازیکن، می تواند جنبه دیگری باشد. یک بازیکن باید بتواند این آمادگی بدنی را به نتیجه برساند."

"روسی یک ساعت در بازی های آخر فصل به میدان رفته و در این ده روز بدون توقف با ما بوده است. وی در بازی فردا به میدان خواهد رفت و باید ببینیم در چه وضعیتی قرار دارد. فکر می کنم در روزهای اخیر همه چیز خوب پیش رفته است و وی به خوبی می داند که باید بر ترس کوچک خود غلبه کند. جام جهانی از فردا برای روسی آغاز می شود."

"از شرایط اردو راضی هستم و همه بازیکنان به خوبی به تمرینات واکنش نشان دادند. حتی در جایی که ما بسیار از آنها کار کشیدیم، همه چیز خوب پیش رفت. با توجه به شرایط برزیل، باید به استقامت بازیکنان تاکید داشت و به همین منظور می خواهم ترکیبی مختلط را با خود به برزیل ببرم."

"در بازی فردا از مصدومیت نمی ترسم اما امیدوار این اتفاق رخ ندهد.

ما به خوبی می دانیم که حریف چه تیم خوبی است. ایرلند 1-1-4-4 بازی می کند.

آنها تیمی فیزیکی هستند و ما برای مقابله با استایل فوتبال آنها باید در شرایط خوبی قرار داشته باشیم. فردا شب برای اولین بار با تیمی با این درجه فیزیکی روبرو می شویم و من باید وضعیت نمایش تیم را مورد ارزیابی قرار دهم.

ایتالیا در گروه سختی قرار دارد و باید هر بازی را بر حریفش سخت کند. در ترکیب انگلیس پنج یا شش بازیکن جدید حضور دارند که فصل فوق العاده ای را سپری کرده اند."

"زمانی که با فدراسیون فوتبال ایتالیا به توافق رسیدم، با فیورنتینا قرارداد داشتم. در آن زمان اصلا خبری از رقم های قرارداد نداشتم. در مورد تمدید هم به هیچ عنوان بر روی مسائل مالی تمرکز نداشته ام. هیچ چیزی برای خجالت وجود ندارد و حدس های روزنامه ها اشتباه است. در تیم ملی شما هیچ وقت به فکر نقشه های اقتصادی نیستید! هدایت تیم ملی ایتالیا یک افتخار است!"

"هدف ما نزدیک کردن مردم به آتزوری است. ما می خواهیم ایتالیا را با کمی حس وطن پرستی ترک کنیم. کاسانو به خوبی خود را نشان داده است و هیچ کس شکایتی از وی ندارد. آنتونیو بازیکنی با استقامت بالاست و نتایج تست های بدنی وی خوب بوده است."

بازی دو تیم ایتالیا و جمهوری ایرلند، فردا شب از ساعت 23:15 دقیقه در ورزشگاه خانگی باشگاه فولهام برگزار می شود.

lord7stark
06-01-2014, 01:50
[Only Registered And Activated Users Can See Links] p_3_soccer_friendly_64031_immagine_ts673_400.jpg?i tok=HeQsNjhr

بنا بر گزارشات ریکاردو مونتولیوو به علت شکستگی نازک‌نی در دیدار دوستانه مقابل ایرلند راهی بیمارستان شد.
مصدومیت در دقیقه هشتم و با خطای جیمز پیرس بر روی هافبک میلان به وقوع پیوست. گفته می‌شود او به هم‌تیمی‌های خود به زبان ایتالیایی گفت که "شکسته شد".
هنوز هیچ چیز تایید نشده، اما آتزوری هراس بسیاری دارد، چرا که حضور مونتولیوو در جام جهانی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
خبرهای تکملی ارسال می‌گردد.

* شانسو نیگاه تو رو مولا !!!! اه ...

lord7stark
06-01-2014, 14:38

به گزارش فوتبال-ایتالیا، چزاره پراندلی در مصاحبه پس از بازیایتالیا - ایرلند که با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید، به تلویزیون ایتالیا گفت:

"متاسفانه بازی تحت تاثیر مصدومیت ها قرار گرفت و ما با فقدان بزرگی مواجه شدیم. باید بگویم که متاسفانه مصدومیت ریکاردو مونتولیوو جدی است. ارزیابی فنی تیم در حال حاضر کار سختی است. با توجه به مصدومیت مونتولیوو و آکوئیلانی، صحبت کردن در مورد بازی غیر ممکن می نماید."

"در مورد جوزپه روسی می توانم بگویم که ما دوران بازیابی او را مورد سنجش قرار خواهیم داد و سپس در مورد وی تصمیم گیری خواهیم کرد. دارمیان در اولین بازی ملی خوب ظاهر شد. در حال حاضر همه ما گیج شده ایم. لیست نهایی فردا اعلام خواهد شد."

+ مونتولیوو جام جهانی را از دست داد . !:ey babaaa:

Derby
06-02-2014, 22:54
فهرست ۲۳ نفره تیم ملی اروگوئه برای جام جهانی اعلام شد

تیم ملی اروگوئه

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال اروگوئه، اسکار تابارس سرمربی تیم ملی اروگوئه در فاصله دو روز تا پایان موعد اعلام اسامی نهایی، 23 بازیکن مورد نظرش را برای حضور در جام جهانی انتخاب و اعلام کرد.

این فهرست به شرح زیر است:

دروازه‌بانان:

فرناندو موسله‌را - گالاتاسرای ترکیه

مارتین سیلوا- واسکو دوگاما برزیل

رودریگو موفیز - لیبرتاد

خط دفاع:‌

دیه‌گو لوگانو - وست برومویچ انگلیس

دیگو گودین - اتلتیکو مادرید اسپانیا

ماریا خوزه خمینس - اتلتیکو مادرید اسپانیا

مارتین کاسرس - یوونتوس ایتالیا

ماکسی پریررا - بنفیکا پرتغال

خورخه فوسیل - پورتو پرتغال

سباستین کوآتس - ناسیونال

خط میانی:

آروالو ریوس- موریلا مکزیک

والتر گالگانو- پارما ایتالیا

دیگو پرز - بولونیا ایتالیا

آلوارو گونزالس - لاتزیو ایتالیا

آلوارو پریرا - سائوپائولو برزیل

کریستن رودریگرز - اتلتیکو مادرید اسپانیا

گاستون رامیرز - ساوت همپتون انگلیس

نیکولاس رودریرو - بوتافوگو برزیل

خط حمله

ادینسون کاوانی - پاری سن ژرمن فرانسه

لوئیس سوارز - لیورپول انگلیس

دیه‌گو فورلان - سرزو اوزاکا ژاپن

آبل هرناندز - پالرمو ایتالیا

کریستین استوانی - اسپانول اسپانیا

Derby
06-02-2014, 22:57
فهرست نهایی تیم ملی فوتبال انگلیس اعلام شد

تیم ملی فوتبال انگلیس

فهرست نهایی و 23 نفره تیم ملی فوتبال انگلیس برای حضور در جام جهانی 2014 برزیل اعلام شد.

روی هاجسون همان طور که قرار بود امروز و سر ساعت قید شده این اسامی را اعلام کرد تا بازیکنان انتخاب شده طی روزهای آینده در اردوی آماده سازی این تیم حاضر شوند.

بدین ترتیب اسامی اعلام شده به شرح زیر هستند:

دروازه‌بان‌ها:

جو هارت (منچسترسیتی)، بن فاستر (وست برومویچ)، فریزر فورستر (سلتیک)

مدافعان:

گلن جانسن (لیورپول)، کریس اسمالینگ، فیل جونز (منچستریونایتد)، لوک شاو (ساوتهمپتون)، گری کیهیل (چلسی)، فیل جاگیلکا، لیتون بینز (اورتون)

هافبک‌ها:

استیون جرارد، جوردن هندرسن (لیورپول)، فرانک لمپارد (چلسی)، جک ویلشر (آرسنال)، آدام لایانا (ساوتهمپتون)، جیمز میلنر (منچسترسیتی)، راس بارکلی (اورتون)، رحیم استرلینگ (لیورپول)، الکس اوکسلید چمبرلین (آرسنال)

مهاجمان:

ریکی لمبرت (ساوتهمپتون)، وین رونی (منچستریونایتد)،‌ دنیل استاریج (لیورپول)، دنی ولبک (منچستریونایتد)

Derby
06-02-2014, 23:00
کمپ جام جهانی تیم ملی انگلیس در معرض دید جاسوس‌‌ها!

کمپ تیم ملی انگلیس

نشریه میرر چاپ لندن از هم اکنون شروع به بهانه‌تراشی برای توجیه ناکامی‌های احتمالی تیم ملی انگلیس کرده و موقعیت نامناسب محل تمرینات این تیم در برزیل را به عنوان یکی از فاکتور‌هایی که ممکن است شانس موفقیت سه‌شیر را کم کند، معرفی کرده است.

کمپ تیم ملی انگلیس در کنار کوهی واقع شده است، تپه‌ای که در گزارش نشریه میرر به عنوان موقعیتی مناسب برای جاسوسان رقبای سه‌شیر، تیم‌های ملی ایتالیا، ‌اروگوئه و کاستا‌ریکا توصیف شده که به آنها امکان می‌دهد تمرینات شاگردان روی هاجسون را به آسانی رصد کنند.

میرر در این خصوص نوشته است:«تصاویر ما نشان می‌دهد که رصد کردن زمین تمرینی تیم ملی انگلیس و پی بردن به تاکتیک‌های این تیم چقدر آسان است اما حریفان انگلیس اگر بخواهند می‌توانند مسیر منحرف‌تری را انتخاب کنند و با استخدام چند صخره نورد آنها را مامور فیلمبرداری از تاکتیک‌های تیم هاجسون کنند چرا که در آنجا یک مسیر محبوب با تمامی امکانات برای صخره نوردی وجود دارد.»

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

وین رونی: این بهترین انگلیسی است که دیده‌ام

وین رونی

تیم ملی فوتبال انگلیس در گروه D به همراه ایتالیا، اروگوئه و کاستاریکا قرار گرفته است.

وین رونی که در ترکیب نهایی و 23 نفره انگلیس برای جام جهانی قرار گرفته و امید نخست سه شیر در امر گلزنی به شمار می‌رود اعلام کرده نمی‌داند تیم ملی کشورش می‌تواند تا چه مرحله‌ای بالا برود اما بر اینکه این تیم ملی بهترین در دهه گذشته است تاکید کرده است.

رونی در این زمینه گفت: این بهترین تیم ملی انگلیسی است که تاکنون دیده‌ و عضوی از آن بوده‌ام. تنها مشکلی که داریم این است که تیم ما مملو از بازیکنان جوانی است که تجربه حضور در دیدارهای بین المللی را ندارند. فکر نمی‌کنم کسی بتواند پیش بینی کند تیم ما تا چه مرحله‌ای بالا خواهد رفت. این چیزی است که در تورنمنت پیش رو مرا هیجان زده می‌کند.

رونی افزود: به واقع نمی‌دانم چه نمایشی در برزیل خواهیم داشت. توانایی این را داریم که به فینال رقابت‌ها راه یافته و همه را شگفت زده کنیم. تنها چیزی که می‌توانم به آن اشاره کنم پتانسیلی است که تیم دارد. به دنیل استاریج، لوک شاو و ادم لایانا نگاه می‌کنم که همگی جوان هستند. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که به همه چیز خوش بین هستم. وقتی به یورو 2004 نگاه می‌کنم که بازیکنی جوان بودم، از بازیکنان با تجربه‌ای که در تیم بودند همواره کمک می‌خواستم. بازیکنانی مانند استیون جرارد و فرانک لمپارد می‌توانند به همه جوان‌ها کمک کنند.

================================================== =============================

اسکولز: انگلیس در برزیل باید مانند لیورپول بازی کند

[Only Registered And Activated Users Can See Links] پل اسکولز

تیم ملی فوتبال انگلیس در گروه D جام جهانی باید به مصاف تیم‌های ایتالیا، کاستاریکا و اروگوئه برود.

پل اسکولز در خصوص حضور تیم ملی انگلیس در جام جهانی اظهار نظر داشته و اعلام کرده این تیم باید درست همانند لیورپول در این فصل بازی کند.

وی در این خصوص گفت: انگلیس باید درست همانند لیورپول در طول فصل گذشته با ذهنیت تهاجمی به میدان برود. فکر می‌کنم چهار یا پنج بازیکن از لیورپول در ترکیب انگلیس در رویارویی با ایتالیا حضور داشته باشند. در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی همه انگلیسی‌ها از تساوی‌های خسته کننده حوصله‌شان سر رفته بود. همه ترجیح می‌دهند اگر تساوی هم در کار باشد، 3 بر 3 باشد نه بدون گل. اینکه تیم روی هاجسون (سرمربی انگلیس) بازیکنان تهاجمی زیادی در ترکیب دارد را دوست دارم و می‌خواهم آنها مانند لیورپول در این فصل و مانند منچستریونایتد در سال‌های گذشته بازی کنند.

اسکولز افزود: شاید انتظار چنین نمایشی از انگلیس در جام جهانی دور از ذهن هاجسون باشد اما من به واقع دوست دارم چنین چیزی در نمایش انگلیس ببینم.

================================================== ================================

جرارد: اشتباه مقابل چلسی را در جام جهانی تکرار نمی‌کنم

0

[Only Registered And Activated Users Can See Links] استیون جرارد

استیون جرارد که هنوز خود را در شکست مقابل چلسی در رقابت‌های لیگ انگلیس و از دست دادن جام مقصر می‌داند، معتقد است این اشتباه را در جام جهانی تکرار نخواهد کرد.

وی در این خصوص گفت: من می‌دانم هرکسی را که می‌بیند فکر می‌کند دوباره این اتفاق رخ خواهد داد.

این مسئله تمام شده است، من نمی‌توانم تغییری دهم. ما در سه مسابقه نتیجه خوبی نداشتیم. اما باید به نتایج مثبت این قضیه توجه کنیم.

وی اضافه کرد: ولی ما در پایان در سخت ترین رقابت‌های لیگ جهان به عنوان دوم رسیدیم. من در 38 بازی حضور یافتم و نمی‌توانم تنها روی یک اشتباهم تمرکز کنم.

جرارد تصریح کرد: هم اکنون در شرایط خوبی به سر می‌برم. هرکسی برای شروع این رقابت‌ها هیجان زده است و در انتظار آغاز این رقابت‌هاست.

Derby
06-02-2014, 23:30
فهرست ۲۳ نفره ایتالیا برای جام جهانی اعلام شد

تیم ملی ایتالیا

تیم ملی فوتبال ایتالیا در گروه D رقابت‌های جام جهانی با تیم‌های انگلیس، اروگوئه و کاستاریکا در یک گروه قرار گرفته است.

ایتالیا روز شنبه در دیداری دوستانه مقابل جمهوری ایرلند قرار گرفت و با تساوی بدون گل متوقف شد. در این دیدار ریکاردو مونتولیوو دچار شکستگی از ناحیه استخوان پا شد و جام جهانی را از دست داد.

هافبک میلان در ترکیب آتزوری جایی ندارد اما چزاره پرندلی به جای او پارولو از پارما جانشین وی شود.

فهرست 23 نفره تیم ملی ایتالیا به شرح زیر است:

دروازه‌بان‌ها:

بوفون (یوونتوس)، پرین (جنوا)، سیریگو (پاری سن ژرمن)

مدافعان:

آباته (میلان)، بارزالی (یوونتوس)، بونوچی (یوونتوس)، کیه‌لینی (یوونتوس)، دارمیان (تورینو)، دی سیلیو (میلان)، پالتا (پارما)

هافبک‌ها:

آکوییلانی (فیورنتینا)، کاندروا (لاتزیو)، دروسی (رم)، مارکیسیو (یوونتوس)، تیاگو موتا (پاری سن ژرمن)، پارولو (یوونتوس)، پیرلو (یوونتوس)، وراتی (پاری سن ژرمن)

مهاجمان:

بالوتلی (میلان)، کاسانو (پارما)، چرچی (تورینو)، ایموبیل (تورینو)،‌ اینساین (ناپولی)

================================================== ========================

شماره پیراهن های بازیکنان ایتالیا در جام جهانی مشخص شد

1

تیم ملی ایتالیا

پس از اعلام لیست 23 بازیکن نهایی حاضر در برزیل از جانب پراندلی، شماره پیراهن های بازیکنان تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 2014 برزیل نیز مشخص شد.

بنا بر گزارش فوتبال ایتالیا، فدراسیون فوتبال ایتالیا شماره پیراهن های بازیکنان این کشور را معرفی کرد که بر طبق آن، آنتونیو کاسانو پیراهن شماره 10 را بر تن خواهد کرد.

فهرست شماره پیراهن بازیکنان به شرح زیر است:

1- جانلوئیجی بوفون

2-ماتیا دی شیلیو

3 - جورجیو کیلینی

4- متئو دارمیان

5- تیاگو موتا

6-آنتونیو کاندروا

7- ایگناسیو آباته

8-کلودیو مارکیزیو

9- ماریو بالوتلی

10- آنتونیو کاسانو

11- آلسیو چرچی

12-سالواتوره سیریگو

13-متئو پرین

14-آلبرتو آکوئیلانی

15- آندرآ بارزالی

16-دنیله دروسی

17-چیرو ایموبیله

18-مارکو پارولو

19-لئوناردو بونوچی

20-گابریل پالتا

21-آندرآ پیرلو

22-لورنزو اینسینه

23-مارکو وراتی

lord7stark
06-04-2014, 19:18

به گزارش SkySports، انگلیس در 6 جام از 10 جام معتبر تا کنون در ضربات پنالتی حذف شده است و آخرین بار حذف در یک چهارم نهایی یورو 2012 برابر ایتالیا بود.

جرارد که یکی از گزینه های اصلی انگلیس برای پنالتی زدن می باشد، به BBC چنین گفت:

"ما به شدت خود را برای پنالتی ها آماده می کنیم چرا که حتی توصیف آن بسیار مشکل است. فشار بسیار زیادی روی شما است. شما زمان زیادی برای فکر کردن ندارید و زیر فشار این زمان کیفیت خود را نیز از دست می دهد.

"ضربات پنالتی برای تعیین نتیجه بازی به مراتب فشار بیشتری نسبت به یک بازی در لیگ را ایجاد می کنند. متاسفانه من یک بار در جام جهانی در پنالتی خود ناموفق بودم و این خودش مرا در شرایط نامساعد تری قرار می دهد. "

lord7stark
06-05-2014, 13:16
پدیده جوان خط میانی تیم ملی ایتالیا در صحبت هایی اذعان کرد که بر خلاف بازی های دوستانه هم بازی هایش در بهترین شرایط ممکن پای به برزیل خواهند گذاشت.

به گزارش Rai Sport، مارکو وراتی پدیده جوان خط میاتی تیم ملی ایتالیا و باشگاه پاریسن ژرمن فرانسه پس از تساوی 1 - 1 تیم ملی ایتالیا برابر لوکزامبورگ در صحبت هایی اذعان کرد که نتایج این مسابقات دوستانه از اهیمت چندانی برخوردار نیست.

"نتیجه دیدار امشب برای ما اهمیت چندانی نداشت. در این مسابقه ما برای اولین بار برنامه و سیستم جدیدی را در زمین پیاده کردیم. گمان می کنم که به همین دلیل نتوانستیم بهترین بازی خود را به نمایش بگذاریم. تیم به سختی مشغول کار و تلاش است و اطمینان دارم که با شروع رقابت های جام جهانی به مرز آمادگی ایده آل خواهیم رسید."

گفتنی است شاگردان چزاره پراندلی در تیم ملی ایتالیا در اولین بازی خود در رقابت های جام جهانیف 25 خرداد ماه و از ساعت 02:30 دقیقه بامداد به مصاف تیم ملی انگلستان خواهند رفت.

تیم ملی ایتالیا در حالی که تا دقایق پایانی دیدار دوستانه خود با تیم ملی لوکزامبورگ 1-0 پیش بود، در نهایت با تساوی 1-1 مقابل این تیم، به استقبال مسابقات جام جهانی رفت.

ایتالیا که در پروجیا از لوکزامبورگ پذیرایی می‌کرد، با گل مارکیزیو پیش افتاد، امّا آن‌ها مانند دیدار با نیجریه، در دومین مسابقه دوستانه خود قبل از حضور در برزیل، نتوانستند پیروزی کسب کنند.

پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا پس از این بازی در مصاحبه با رای اسپرت گفت:
"ما چیزهای تازه ای را آزمایش کردیم. چیزهایی که برای پیشرفت و ترقی تیم لازم بود. ما بازی درگیرانه ای در میانه زمین ارائه دادیم در حالی که از کناره ها فضاهای خوبی به دست آوردیم. ما باید به تلاش خود ادامه دهیم و مطمئنم که جام جهانی خوبی در انتظار آتزوری خواهد بود."

پراندلی در خصوص ماریو بالوتلی که چندین موقعیت مسلم گلزنی در این دیدار از دست داد گفت: "او موقعیت های بسیار خوبی را از دست داد ، این‌ها همه اتفاقات فوتبال است و ما باید سعی کنیم در دیدارهای رسمی چنین اشتباهاتی نداشته باشیم."

ایتالیا در گروه D جام جهانی با انگلیس، کاستاریکا و اروگوئه همگروه است.

lord7stark
06-05-2014, 18:26

جیان لوییجی بوفون نبوغ آندرا پیرلو را با روبرتو باجو مقایسه کرد و از طرفی اذعان کرد که دیدار مقابل انگلستان یکی مسابقه پلی آف نیست.

بوفون در مصاحبه با روزنامه Guardian در خصوص صفات ویژه یک دروازه بان سخن گفت و از طرفی کلماتی نیز در مورد هم تیمی اش آندرا پیرلو و خداحافظی او پس از جام جهانی بر زبان آورد.

بوفون در مصاحبه خود گفت: "پیرلو یک نابغه است. به همراه روبرتو باجو، من تصور می کنم او بزرگترین استعداد فوتبال ایتالیا در 25 سال گذشته بوده باشد."

"شما می توانید سعی کنید و اقداماتی برای مقابله با او انجام دهید. اما شما می دانید در هر لحظه او می تواند کار خود را انجام دهد و هر آن چیزی که شما فکر می کردید برای توقف او نیاز است و شما تصور می کردید که او را متوقف خواهید کرد، بی ارزش خواهد بود."

بوفون همچنین در خصوص گروه D و جدال ایتالیا با شاگردان روی هاجسون گفت: "این بازی اولین دیدار دو تیم می باشد. پس از آن دو دیدار دیگر وجود دارد. این بازی مهم است، اما نه در حد پلی آف."

"من هرگز نه در مقابل انگلستان شکست خورده ام و نه در مقال آلمان. من با آن ها 5 بار بازی کرده ام و هرگز شکست نخورده ام.":ohum:

lord7stark
06-06-2014, 15:22

سرمربی کار کشته تیم ملی انگلستان می گوید همه به وضعیت مصدومیت چمبرلین خوش بین هستند.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، با مصدومیت این بازیکن در جریان بازی دوستانه انگلیس در برابر اکوادر، نگرانی ها در مورد احتمال رسیدن وی به جام جهانی افزایش یافته است. روی هاجسون در این باره به خبرنگاران گفت:

"ما هر آن چه که در توان داریم را برای نگه داشتن وی انجام می دهیم. کادر پزشکی تیم و خود چمبرلین به این مسئله خوش بین هستند. نمی توانیم بگوییم او چقدر دور از میادین خواهد بود اما بدیهی است که چمبرلین برای رسیدن به بازی ها، باید درمانی اضافه بر سازمان طی کند."

"ما برای حفظ وی هر کاری می کنیم زیرا دوست داریم این گونه فکر کنیم که احتمالا به مراحل بعدی هم خواهیم رسید. اگر چه نمی توان چیزی را تضمین کرد ولی برای صعود به دور بعد، برنامه داریم. چمبرلین در بازی در برابر اکوادر خیلی خوب بازی کرد و تا زمان مصدومیت، بهترین بازیکن ما بود. در نتیجه از دست دادن وی، فقدان بزرگی برای ما خواهد بود."

"آیا ما جام جهانی را خواهیم برد؟ چیزی که من به آن فکر می کنم این است که آیا در مراحل حذفی موق می شویم؟ اگر به ادوار قبلی نگاه کنیم، در یورو 92، دانمارک حتی به تورنمنت صعود نکرده بود اما همه را غافلگیر کرد و هلند و آلمان را برای قهرمانی از پیش رو برداشت. ما با رنکینگ فیفا ضعیف نمی شویم، پس هر کس که فکر می کند انگلیس نمی تواند قهرمان جهان شود ، اشتباه می کند."

"تمام آنچه که من می دانم این است که باید برای رسیدن به این هدف تلاش کرد. پروسه قهرمانی در جهان باید به بهترین نحو انجام شود. با تمریناتی که پشت سر گذاشتیم و البته با منابعی که در اختیار داریم، فکر می کنم از شانس خوبی برای بردن برخوردار باشیم. من می توانم به شما این تضمین را بدهم که بازیکنان برای رسیدن به هدف، صد در صد متعهد خواهند بود."

lord7stark
06-06-2014, 15:24

مهاجم قدرتمند تیم ملی اروگوئه و باشگاه پاریس سن ژمن می گوید وجود کمی رقابت بین وی و لوییز سوارز، موجب پیشرفت تیم ملی شده است.

ادینسون کاوانی که تیمش را به برد در بازی دوستانه در برابر اسلوونی سوق داد، در مصاحبه اختصاصی با مجله 2-4-4 گفت:
"ما در آفریقای جنوبی با هم بازی کردیم. در چهار سال اخیر، هر دو رشد کرده ایم و توانسته ایم این همکاری را بهتر کنیم. به نظر می رسد وجود رقابتی کوچک بین من و سوارز، به پیشرفت بازی اروگوئه منجر شده است."

"هر دوی ما فصل خوبی را سپری کردیم. ما برای رسیدن به اهداف تیم ملی اروگوئه، تمرینات سختی را پشت سر گذاشته ایم. امیدوارم بتوانیم در تابستان به روند خود ادامه دهیم. برای این کشور، برای مردم و برای حفظ جایگاهمان به عنوان یکی از پنج تیم برتر دنیا، همه تلاش خود را خواهیم کرد. لوییز سوارز در برزیل خواهد درخشید."

Saeid~Barca
06-08-2014, 23:54
پیرلو: ایتالیا در جام جهانی تهاجمی بازی خواهد کرد

علی رغم عدم موفقیت در دیدارهای دوستانه در مقابل تیم های جمهوری ایرلند و لوگزامبورگ، این هافبک ادعا کرده است که تیمش می تواند نمایش های خوبی در جام جهانی ارائه بدهد.

آندره پیرلو، هافبک باتجربه تیم ملی ایتالیا، معتقد است که ایتالیا در این تابستان عملکرد خوبی خواهد داشت و اصرار دارد که آتزوری ها بازی های هجومی را ارائه خواهند داد. اعضای تیم ملی ایتالیا که هفته آینده باید در اولین بازی شان در جام جهانی مقابل انگلیس در مانائوس به مدیان بروند، روز گذشته وارد برزیل شدند.
اما علی رغم عدم موفقیت در دیدارهای دوستانه در مقابل تیم های جمهوری ایرلند و لوگزامبورگ، این هافبک ادعا کرده است که تیمش می تواند نمایش های خوبی در جام جهانی ارائه بدهد.
او به فایننشیال تایمز گفت: "ما فوتبالی تهاجمی بازی خواهیم کرد. ما تلاش خواهیم کرد که بازی را کنترل کنیم. از بازی مان لذت ببریم، و اغلب در این مورد موفق هستیم.
من هم در جام جهانی به همین صورت خواهم بود. همه چیز برای موفقیت در تورنمنت در جای خود قرار دارد."
رویای هر کودکی شرکت در جام جهانی برزیل بود من خوشبختم که این فرصت را به دست آوردم."
پیرلو همچنین در مورد فلسفه ی فوتبالی اش و اینکه چرا پاس گل دادن از زدن گل سخت تر است، صحبت کرد.
"برای من همیشه یکسان بوده است. هیچ چیز عوض نشده است. در خانه می مانم، بازی می کنم، تمرین می کنم، به خانه می روم. همین.
من دنبال فضا می گردم، پس از آن یک توپ به دست می آورم و بازی می کنم.
پاس گل دادن سخت تر از زدن گل است. لازم است فضای مناسب را پیدا کنید و نیروی مورد استفاده برای اینکه هم تیمی ات را در موقعیت مناسب برای زدن صاحب گل توپ کنید، محاسبه کنید.
پاس گل مورد علاقه ی من؟ نمی دانم – شاید پاسم به گروسو در جام جهانی 2006. من پاس خاص دیگری که داده باشم را به خاطر نمی آورم."

Saeid~Barca
06-11-2014, 00:22
ویلشر: برای مهار پیرلو نقشه داریم

هافیک با استعداد تیم ملی انگلیس معتقد است مهار پیرلو مهم ترین چالش آن ها در دیدار مقابل ایتالیا خواهد بود.

انگلیس در اولین دیدار خود باید به مصاف ایتالیا در شهر مانائوس برود. جدالی که یادآور خاطرات 2 سال پیش و مرحله ی یک چهارم پایانی یورو 2012 است.

جک ویلشر معتقد است که مهار پیرلو در میانه ی میدان مهم ترین چالش آن ها در مصاف با ایتالیا خواهد بود. ویلشر در گفت و گو با خبرنگاران گفت: " به خوبی از کیفیت بالای بازی پیرلو آگاهی داریم. او مانند استیوی (جرارد) می ماند. او بازیکن فوق العاده ای در میانه ی میدان است. او بهترین بازیساز تیمش نیز محسوب می شود."

ویلشر همچنین نقش پیرلو را در بازی های گذشته ی دو تیم بسیار مهم ارزیابی کرده است: " در دو بازی قبلی که با ایتالیا داشتیم توانایی های پیرلو کاملا مشخص بود. او تفاوت ها را در زمین رقم می زند. اکنون اما به خوبی آماده ی مصاف با او هستیم."

هافبک باشگاه آرسنال همچنین در رابطه با قرعه ی تیمش نیز گفت: " شاید انتظار چنین قرعه ای را در ابتدا نداشتیم اما اکنون همه آماده ی رقابت ها هستیم. ما در پرتغال به سختی تمرین کردیم و در میامی نیز شرایط خوبی داشتیم. اکنون همه احساس خوبی داریم و برای آغاز رقابت ها لحظه شماری می کنیم."

lord7stark
06-12-2014, 13:22

وین رونی اصرار دارد که او هنوز هم می تواند نقش بزرگی در تیم ملی انگلستان ایفا کند. مهاجم تیم منچستر یونایتد در آستانه دیدار کشورش مقابل ایتالیا در مانائوس، جایگاه خود را در خطر می بیند، به خصوص بعد از انتقاداتی که پل اسکولز از او داشت.

رونی در جریان کنفرانس مطبوعاتی در خلال جلسه تمرینی تیم ملی انگلستان در برزیل، گفت: "آینده روشن است، توانایی و قابلیت های زیادی در این تیم وجود دارد. بازیکنان جوان تر انرژی و هیجان زیادی به تیم می آورند. این احتمالاً بهترین ترکیب تیم ملی است که در آن حضور داشته ام. بخشی از این ترکیب بودن، لذت بخش است. من هنوز هم احساس می کنم که نقش بزرگی برای ایفا کردن در این تیم دارم."

رونی فاش کرد که هم تیمی اش دنی ولبک بعد از دست دادن جلسه تمرینی روز چهارشنبه، برای رویارؤیی با ایتالیا آماده خواهد بود و مشکل ران او جدی نیست.

این بازیکن 28 ساله ادامه داد: "دنی [ولبک] خوب خواهد شد، من مطمئنم که او برای دیدار شنبه شب آماده خواهد بود. او امروز فقط ریسک نکرد. ایتالیا باید در مورد چگونه کنترل کردن تیم ما فکر کند. آنها بازیکنان خوبی دارند، اما ما هم داریم. آنها باید نگران ما باشند.

هدف ما تلاش برای قهرمانی در این تورنمنت است. این چیزی است که ما خود را برای آن آماده می کنیم. بدیهی است که همه چیز نسبت به 2006 و 2010 متفاوت است اما هدف یکسان است، و آن قهرمانی است."

lord7stark
06-12-2014, 20:14

هافبک خلاق و بازیساز تیم ملی ایتالیا می گوید هنوز هم می خواهد پس از جام جهانی، از فوتبال ملی خداحافظی کند.

به گزارش سرویس بین الملل گل دات کام، آندره آ پیرلو تایید کرد که جام جهانی 2014، آخرین بازی های وی در پیراهن آتزوری خواهد بود. او که از جام جهانی 2002 در ترکیب تیم ملی ایتالیا به میدان رفته است، به خبرنگاران گفت:

"هنوز هم به خداحافظی از فوتبال ملی پس از این جام جهانی فکر می کنم زیرا در سنی قرار دارم که تصمیم درست این است و باید جایگاه تیم ملی را برای نسل جدید، باز کرد. ادامه دادن کاری بیهوده است. اگر ایتالیا به من نیاز داشت، مشکلی بزای بازگشت ندارم اما اگر آمدم و به بازی گرفته نشدم، عصبانی خواهم شد. پس بهتر است در خانه بمانم."

"بازیکنان گل می زنند. پس هنگامی که اوضاع بر وقف مراد پیش نمی رود، طبیعی است بازیکنی همچون بالوتلی کمی عصبانی شود. او باید بر روی بازی تیمی تمرکز کند و در این صورت، گل ها هم از راه می رسند. حضور در جام جهانی آن هم در برزیل، سرزمین فوتبال، آرزوی هر بازیکنی است. این چیزی نیست که اغلب اتفاق بیفتد و شانس حضور در این تورنمنت، تا آخر عمر از یادمان نخواهد رفت."

lord7stark
06-12-2014, 20:15

اسطوره فوتبال ایتالیا و باشگاه آث میلان می گوید از قهرمانی ایتالیا در جام جهانی 2014 شگفت زده نخواهد شد.

به گزارش سرویس بین المللی گل دات کام، با وجود تساوی نا امید کننده تیم ملی ایتالیا در بازی دوستانه در برابر لوکزامبورگ، فرانکو باره سی معتقد است سرمربی اسبق فیورنتینا می تواند تیمش را در برزیل به موفقیت برساند. وی به خبرنگاران گفت:

"چزاره پراندلی با توجه به نقاط ضعف و قوت رقیب، تاکتیک هایش را نغییر می دهد. این که تیم می تواند با ترکیب های متفاوتی بازی کند، نشانه خوبی است. ما عاشق فوتبال تاکتیکی هستیم و رقبا به خوبی از این مسئله آگاهی دارند."

"ما تاکنون چهار بار قهرمان جهان شده ایم و اگر بتوانیم اولین کشور اروپایی باشیم که در خاک آمریکای لاتین قهرمان شده است، من شگفت زده نخواهم شد. ایتالیا تحت هدایت پراندلی تیم قدرتمندی است و قابلیت انجام هر کاری را دارد. جیانلوییجی بوفون از اول زمین، تیم را هدایت خواهد کرد."

"ایتالیا شانس این را داشته است که در دو پست دروازه بان و دفاع، بازیکنانی در کلاس جهانی تولید کند پس خط دروازه بوفون توسط افرادی چون کیه لینی، بارتزالی و بونوچی محافظت خواهد شد."

lord7stark
06-15-2014, 15:07

بالوتلی می گوید از این که توانسته با گلی که به ثمر رساند موجب شکست انگلیس و پیروزی تیم ملی کشورش شود احساس منحصر به فردی داشته باشد.

ه گزارش فوتبال ایتالیا، دیشب از گروه D مسابقات جام جهانی، دو تیم ایتالیا و انگلیس به مصاف هم رفتند که آتزوری موفق شد با دو گل مارکیزیو و بالوتلی انگلیس را مغلوب کند.

ماریو بالوتلی به شبکه RAI گفت: " من خیلی خوشحال هستم، واقعا این یک احساس منحصر به فرد است؛ این اولین بازی من در جام جهانی بود و یک حس فوق العاده را تجربه کردم؛ من این گل را به همسر آینده ام و خانواده ام تقدیم می کنم."

بالوتلی این هفته تعامل خود را با نامزدش، فانی نگوئشا اعلام کرد.

او ادامه داد: " فقط شرایط آب و هوایی در مانئوس وحشتناک بود، اینجا خیلی بیش از حد گرم است؛ ایتالیایی ها همیشه از آب و هوای گرم رنج می برند اما نکته مهم این است که ما نتیجه را به نفع خود به پایان رساندیم."

سالواتورو سریگو اذعان می کند که جی جی بوفون، قبل از بازی برابر انگلیس به او اعتماد کرده و به او اطمینان داده است

به گزارش فوتبال ایتالیا، سیریگو دروازبان تیم پی اس جی دیشب در برابر انگلیس قرار گرفت و واقعا نمایش عالی را از خودش نشان داد، او جانشین بوفون شده بود که به علت مصدومیت بازی را از دست داد.

او به اسکای اسپورت گفت: " من یک شب آرام را پشت سر گذاشتم سپس صبح روز بازی متوجه شدم که جی جی مصدوم است؛ بعد از چند تماس تلفنی متوجه شدم که قضیه واقعا جدی است، ما یک گروه و تیم فوق العاده هستیم که باعث می شود در زمین قدرت داشته باشیم؛ هر کدام از ما می توانیم نقش کلیدی در جلو بردن تیم داشته باشیم.

من نمی دانم به بوفون چه بگویم، این شرایط دشوار است؛ از یک طرف برای فرصت رسیدن به خودم خوشحالم و از طرفی نا امید هستم برای جی جی. او به من گفت خوشحال است که مصدومیتش جدی نیست سپس به من اطمینان داد که می توانم جایگزین خوبی برای او باشم."

42d3e78f26a4b20d412==