PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار و مصاحبه های باشگاه چلسی لندن

Chelsea FC
08-03-2009, 21:20
فلورنت مالودا بال کناری چلسی معتقد است تساوی های خانگی زیاد باعث شده این تیم در سال های اخیر از رسیدن به مقام قهرمانی لیگ برتر بازبماند.مالودا در گفتگو با وب سایت رسمی چلسی می گوید :"پیروزی در بازی های خانگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.شکست ناپذیر بودن در بازی های خانگی و کسب امتیاز در بازی های خارج از خانه باعث می وشد یک تیم به فتح جام بسیار نزدیک شود.اگر به نتایج فصل گذشته بنگریم می بینیم که تساوی های زیادی داشته ایم و این باعث اختلاف امتیازی ما با تیم های بالای جدول شده است."

چلسی در روز نهم آگوست در بازی کامیونیتی شیلد در ورزشگاه ومبلی به مصاف منچستریونایتد خواهد رفت و مالودا امیدوار است پیروزی در این بازی آغازی برای پیروزی های چلسی در فصل آینده باشد.

Chelsea FC
08-03-2009, 21:22
:جان تری کاپیتان باتجربه چلسی اعلام کرده که رومن آبراموویچ ، مالک روس باشگاه در مسائل فوتبالی استمفورد بریج مشارکت می کند. تری در طول این هفته اعلام کرد که آینده اش در جمع آبی پوشان خواهد بود.

کاپیتان تیم ملی انگلیس خاطرنشان کرده که رئیس روس باشگاه چلسی حرف اول و آخر باشگاه را می زند و تصمیم نهایی در مورد تمام مسائل را اتخاذ می نماید ولی همیشه منتظر واکنش بازیکنانش نیز هست. تری دراین رابطه به اسکای سپورت نیوز گفت:« آبراموویچ یک مدیر موفق است و تمام تصمیمات نهایی را شخصا اتخاذ می کند،البته دوست دارد تا نظر بازیکنان تیمش را نیز جویا شود. زندگی همه ما در زمین فوتبال است و آبراموویچ هر تغییری که بتواند برای ما ایجاد می کند. او همیشه می خواهد واکنش و بازتاب ما ار در مورد کارهایی که انجام داده یا می خواهد انجام دهد بداند و این فوق العاده است، چرا که آبراموویچ به خوبی فوتبال را درک می کند. او بازیهای زیادی را تماشا می کند و دیدارها را به خوبی درک و آنالیز می کند.آبراموویچ همیشه می خواهد بداند که چطور و چکونه می توانیم پیشرفت کنیم و این بسیار خوب است، چون همه ما رابطه بسیار خوبی با او داریم.»

Chelsea FC
08-06-2009, 18:42
تيم هاى منچستريونايتد و چلسى در جام خيريه انگلستان، شنبه هفته آينده بايد مسابقه حساسى را مقابل هم برگزار كنند. ميشائيل بالاك از جمله بازيكنان كليدى است كه مصدوميت اين بازيكن همه نگاه ها را به خود جلب كرده است. وى در تورنمنت آمريكا همراه با چلسى تمرين كرد اما نشان داد كه همچنان از ناحيه كمر احساس درد دارد و نمى تواند با همه توان خود براى آبى هاى لندنى بازى كند. كارلو آنچلوتى، سرمربى چلسى خيلى اميدوار است كه كاپيتان تيم ملى آلمان بتواند در روز ديدار با منچستريونايتد به تيمش كند. آنچلوتى در پايان تمرين روز گذشته چلسى در اين زمينه عنوان كرد: مشكل بالاك حل شده و در ديدار بعدى مقابل منچستريونايتد براى ما بازى خواهد كرد. وى ادامه داد: خبر بازگشت بالاك براى من و همه هواداران چلسى بسيار خوشحال كننده است چون در بازى هاى حساس به حضور چنين بازيكنانى نياز داريم. چلسى در هفته اول مسابقات ليگ برتر انگلستان بايد با تيم هال سيتى ديدار دارد.

Chelsea FC
08-07-2009, 21:53
سایت گل: کارلو آنچلوتی اعلام کرده که خرید تابستانی این تیم پایان یافته است. آنها سه بازیکن جدید را در بازار نقل و انتقالات تابستانی خریداری کرده اند. در ابتدا دانیل استریج و پس از او راس ترنبال و یوری ژیرکوف به استفمورد بریج رفتند. این درحالی است که شایعات فراوانی در مورد پیوستن فرانک ریبری و آندره آ پیرلو به رختکن چلسی به گوش می رسید و بسیاری سرخیو آگوئرو را نیز در آستانه پیوستن به استمفورد بریج می دانستند.

آنچلوتی که تیمش روز یکشنبه در رقابتهای کامیونیتی شیلد مقابل منچستر یونایتد قرار خواهد گرفت، اعلام کرد:« اکنون با بازیکنان کنونی مان به راه خود ادامه می دهیم. نمی خواهیم بازیکن جدیدی را به رختکن تیممان اضافه کنیم، چرا که تیم ما تیمی رقابتی و قدرتمند است. ما به بازیکن دیگری نیاز نداریم و انتظار خرید جدیدی را تا پایان فرصت بازار نقل و انتقالات تابستانی نداریم. ما هرگز صحبتی در مورد فروش کاروالیو یا دکو انجام نداده ایم، چرا که آنها بازیکنان مهمی برای چلسی هستند. کاروالیو مدافع بسیار باهوشی است و دکو نیز فوتبال با کیفیتی را ارائه می کند. تیم ما به کیفیت دکو نیاز دارد. آنها این فصل در چلسی می مانند.در نظر نداریم تا هیچ یک از بازیکنانمان را به فروش برسانیم. اگر یک بازیکن از حضور در رختکن تیم ما راضی نیست، او باید این را به ما بگوید ولی در حال حاضر کسی از ما درخواست نکرده که می خواهد تیم را ترک کند.»

Chelsea FC
08-08-2009, 12:32
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، گاس هیدینک مربی تیم ملی روسیه اعتقاد دارد چلسی باید روی جوانان تمرکز کند تا بتواند به باشگاهی بزرگ تبدیل شود. در حال حاضر چلسی برای موفقیت رو به خرید ستاره‌های با تجربه آورده است سیاستی که سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد هم پیش از این آن را نکوهش کرده است. چلسی یکی از پیرترین تیم‌های انگلیس است و هیدینک که پیش از این مدتی هدایت این تیم را به عهده داشت می‌گوید: قسمت اصلی پروژه باشگاه باید پرورش جوانان باشد. آنها باعث دمیدن روح به پروژه باشگاه می‌شوند. چلسی اینطور نیست. آنها بازیکنان متعددی دارند که بیش از 30 سال دارند و بازیکنان جوان چندانی در این تیم نمی‌بینید. هیدینک ادامه می‌دهد: به افرادی که در چلسی حضور داشتند گفتم که پرورش جوانان برای هر تیمی بسیار حیاتی است. نباید تیمی شوید که فقط بازیکنان آماده خریداری می‌کند. این در حالیست که همه چلسی را اینگونه تیمی می‌بینند

Chelsea FC
08-08-2009, 12:32
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اويننگ استاندارد؛ پيتر چك گفت: با وجود خط حمله اي قدرتمند كه در آن ديديه دروگبا و نيكولاس آنلكا حضور دارند، براي هر تيمي كشنده و نابود كننده هستيم.
دروازه‌بان تيم ملي جمهوري چك ادامه داد: اين دو هر دو از بهترين گلزنان ليگ برتر هستند كه سابقه و تجربه فراواني دارند. آنها با بازي يكديگر آشنايي كافي دارند و بسيار خوب همديگر را در خط حمله تكميل مي‌كنند.
وي افزود: با وجود اين دو گلزن بسيار خطرناك، ما در تيم خود به بازيكناني نياز داريم كه گلزني كنند. خوشبختانه چلسي مملو از اين بازيكنان است و در فصلي كه بسيار طولاني است، ما مي توانيم به همه نفرات خود براي گلزني اتكا كنيم.
تيم چلسي در فصل گذشته ليگ برتر توانست 68 گل بزند كه ديديه دروگبا، گلزن ساحل عاجي 5 زد و نيكولاس آنلكا، گلزن ملي‌پوش فرانسوي 19 گل وارد دروازه حريفان كرد و آقاي گل شد.

Chelsea FC
08-08-2009, 16:23
سایت گل: فرانک لمپارد بار دیگر گفته به چلسی وفادار است و امیدوار است فوتبال خود را در استمفورد بریج به پایان برساند. او همچنین گفته دوست دارد روزی مربی چلسی شود: «من تا ابد در چلسی خواهم ماند. جان تری هم می‌ماند. من و او مدت‌هاست این جاییم و امیدوارم با این تیم از فوتبال کناره‌گیری کنیم.»

این هافبک 31 ساله می‌گوید او و تری ستون فقرات آبی‌ها هستند: «در دوران رومن آبراموویچ بازیکنان بسیاری آمدند و رفتند، پس خوب است که ستون فقرات تیم ما حفظ شود، به ویژه آن که ما مربی‌های بسیاری هم دیده‌ایم.»

لمپارد در سال 2001 از وستهم به چلسی پیوست و تاکنون بیش از 300 بار با پیراهن این تیم بازی کرده است. او همچنین می‌گوید: «دوست دارم روزی هدایت باشگاه را به دست بگیرم.

Chelsea FC
08-08-2009, 16:24
Ariensport.com: " فرانک لمپارد " امیدوار است روزی سرمربی چلسی شود.

این هافبک 31 ساله، سال 2001 از وستهام به استمفوردبریج آمد و به یکی از موثرترین بازیکنان چلسی تبدیل شد. او می‏خواهد تا سن 37 یا 38 سالکی به فوتبالش در چلسی ادامه دهد.

" لمپارد " گفت: « نحوه آن را نمی‏دانم اما دوست دارم قراردادم را تمدید کنم. با تمرین و تغذیه درست چرا نتوانم تا 37 یا 38 سالگی به بازی ادامه دهم؟ ممکن است برای مهاجم دویدن بیش از حد دشوار باشد اما بازیکنان خط میانی می‏توانند این کار انجام دهند. »

او افزود: « من اکنون در چلسی زندگی می‏کنم. با اخبار جدید در مورد ماندن جان‏تری، هر دوی ما برای بلند مدت در اینجا هستیم و دوست داریم این روند را ادامه دهیم. مربیگری جز علایق من است. سال‏های قبل علاقه‏ای به مربیگری نداشتم اما کار کردن با مربیان خوب و لذت دیدن بازیکنان جوان مرا به این شغل علاقمند کرد. »

ستاره خط میانی چلسی افزود: « در مورد موضوع مربیگری با جان تری صحبت کردم و هر دو به یک نظر مشترک رسیدیم. من دوست دارم روزی سرمربی چلسی شوم. مقداری از این آرزوی من بخاطر وابستگی به این باشگاه است اما ممکن است در این راه جان تری مرا شکست دهد!

Chelsea FC
08-09-2009, 12:16
سایت گل: پترچک، سنگربان باشگاه چلسی معتقد است که مهاجمان حاضر در تیم آنچلوتی به منزله تهدید بزرگی برای مدافعان هر تیمی محسوب می شوند. چک در صحبتهایی که در وبسایت رسمی باشگاه چلسی منتشر شده است، گفت:« ما دو ستاره در نوک تیممان داریم که همگان را در رقابتهای لیگ برتر و رقابتهای اروپایی نگران می کند.یکی از آنها برترین گلزن سابق رقابتهای لیگ برتر است و دیگری گلزن برتر فصل گذشته است و اگر گلهای این دو ستاره را روی هم رفته در نظر بگیریم، می بینیم که خط حمله قدرتمندی را در اختیار داریم.رقابتهای طولانی ای پیش روی ماست و به این نیاز داریم که هرکس برای تیم گلزنی کند ولی اگر این دو بازیکن در تمام دیدارها به گل برسند برای ما فوق العاده خواهد بود.»

چک هیچ شکی در مورد درخشش آنلکا و دروگبا در کنار یکدیگر ندارد و در این رابطه گفته:« آنها یک زوج فوق العاده کامل هستند.می توانی ببینی که آنها به خوبی در کنار هم بازی کرده و با یکدیگر مشارکت فوق العاده ای دارند.یکی از آنها سرعت و هوش بسیار بالایی دارد و دیگری نهایت سعی اش را به کار می گیرد تا توپ را به او رسانده و فضا را برایش باز کند و یا گلزنی نماید. تماشای بازی این دو ستاره در رقابتهای پیش فصل فوق العاده است و به خوبی می توانیم آنچه را که در برنامه های تیم بیان شده است را در عملکرد آنها ببینیم.»

در آستانه دیدار کامیونیتی شیلد که میان چلسی و منچستر یونایتد برگزار خواهد شد، پترچک، تیم منچستر را نیز مورد آنالیز قرار داده و گفته:« آنها امسال بازیکنان کمی را خریداری کرده اند، چرا که آقای فرگوسن از تیمی که در اختیار دارد، راضی است. آنها تیم بزرگی دارند ولی هنوز پول زیادی را در جیبهایشان می بینند که با آن می توانند هرکسی را که دوست دارند، خریداری نمایند. این هیجان انگیز خواهد بود که ببینی آنها به مراتب بیشتر از رونالدو، دلتنگ او شده باشند. حتی در حالی که اوون با مصدومیتهای جزئی ای دست و پنجه نرم می کند، ولی او رکورد گلزنی خارق العاده ای را در اختیار دارد و فکر می کنم که او خرید بسیار خوبی برای تیم انگلیسی می باشد.»

Chelsea FC
08-10-2009, 13:06
سایت گل: چلسی و منچستر یونایتد امروز دیدار کامیونیتی شیلد 2009 را برگزار می‌کنند. جان تری بسیار دوست دارد تیمش جام را مقابل دیدگان مردان سر الکس فرگوسن بالای سر ببرد.

او می‌گوید: «از قهرمانی‌های یونایتد خسته شده‌ام. من انسانی جاه‌طلب هستم و دیدن قهرمانی‌های آنها من را به شدت عذاب می‌دهد. دوست دارم به پیش بتازم و با چلسی قهرمانی‌های بسیاری کسب کنم.» مردان اولدترافورد قصد دارند سومین قهرمانی متوالی خود در لیگ برتر را کس بکنند، اما آبی های غرب لندن پس از دو قهرمانی که تحت مربی‌گری ژوزه مورینیو به دست آمد دیگر نتوانستند لیگ برتر را فتح کنند.

تری در فینال لیگ قهرمانان 2008 آن پنالتی را از دست داد تا منچستر یونایتد قهرمان اروپا شود، اما او می‌گوید بیش از انتقام آن دیدار دوست دارد قهرمانی به استمفورد بریج بازگردد: «بسیار دوست دارم لیگ قهرمانان را فتح کنیم، اما بیش از آن دوست دارم قهرمانی در لیگ برتر را هم به دست آوریم. سه سال است لیگ برتر را فتح نکرده‌ایم و نباید اوضاع برای چلسی این طور پیش برود.»

Chelsea FC
08-10-2009, 13:07
Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " بعد از قهرمانی در جام خیریه انگلیس به دنبال موفقیت‏های بلند مدت با تیم فوتبال چلسی است.

این سرمربی ایتالیایی که تابستان امسال به عنوان سرمربی جدید چلسی انتخاب شد در اولین گام با شکست منچستر یونایتد قهرمان جام خیریه شد و حالا به دنبال کسب قهرمانی‏های بیشتری با آبی‏های لندن است.

" آنجلوتی " گفت: « خوشحالم، نه فقط برای این قهرمانی. من برای این یک ماه گذشته خوشحالم. ما نتیجه تمرینات زیاد خود را گرفتیم. ما باید این راه را ادامه دهیم زیرا فصل طولانی در پیش داریم. »

سرمربی ایتالیایی چلسی افزود: « خوشحالم، زیرا بازی خیلی دشواری را بردیم. منچستر یونایتد نیمه اول به خوبی بازی کرد و یک گل از ما پیش افتاد و شرایط را دشوار کرد. در نیمه دوم، چلسی بهتر بود زیرا با قدرت و کیفیت بیشتری بازی کردیم. »

گل دوم چلسی که توسط " فرانک لمپارد " به ثمر رسید مورد اعتراض بازیکنان منچستر یونایتد و " سرالکس فرگوسن " قرار گرفت. آن‏ها اعتقاد داشتند چون " پاتریس اورا " نقش بر زمین شده بازیکنان چلسی باید توپ را به بیرون می‏زدند یا داور بازی را متوقف می‏کرد.
" آنجلوتی " در این باره گفت: « بازیکنان چلسی بامروت هستند. اگر آن‏ها توپ را به بیرون نزدند به این‏خاطر بوده که بازیکن حریف روی زمین ندیده‏اند. شاید هم داور باید بازی را متوقف می‏کرد. »

یکی از ایراداتی که از سیستم " کارلو آنجلوتی " گرفته می‏شود استفاده از " لمپارد " و " اسین " در پست‏های غیرتخصصی خودشان است، بطوری که در این بازی " اسین " در سمت راست بازی کرد و " لمپارد " در نیمه اول پشت سر مهاجمان چلسی به بازی گرفته شد.
سرمربی چلسی با دفاع از سیستم تیمش گفت: « یقیناً، در این بازی مشکلاتی داشتیم اما خط هافبک منچستر یونایتد نیز بسیار قدرتمند است. اکنون باید پیشرفت کنیم. به نظر من بازی با این سیستم، برای ما خوب است. یک ماه است که با این سیستم کار کرده‏ایم. بازیکنان باید در این سیستم پیشرفت کنند. آن‏ها از بازی در این سیستم راضی‏اند و ما باید به کار خود ادامه دهیم.

Chelsea FC
08-11-2009, 12:08
کاپیتان آبی های لندنی رقابت نزدیک چلسی با یونایتد را بر سر قهرمانی در لیگ برتر فصل آینده پیش بینی کرد

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، جان تری کاپیتان چلسی معتقد است منچستریونایتد رقیب اصلی این تیم در راه قهرمانی در لیگ برتر فصل آینده خواهد بود. دو تیم در دیدار فینال جام خیریه که روز یکشنبه در ورزشگاه ويمبلی برگزار شد در پایان 90 دقیقه به تساوی 2 بر 2 رسیدند و این چلسی بود که در ضربات پنالتی موفق شد شیاطین سرخ را شکست دهد. تری معتقد است این رقابت نزدیک دو تیم در فینال جام خیریه در طول فصل آینده نیز برپا خواهد بود. او در گفت و گو با وب سایت اختصاصی چلسی می گوید: ما همانند 5 سال اخیر رقابت نزدیکی با یونایتد برای قهرمانی در لیگ برتر خواهیم داشت اما فصل آینده در کنار یونایتد ، لیورپول ، آرسنال و احتمالآ منچسترسیتی نیز از مدعیان خواهند بود. تری از این که در دو بار آخری که در ويمبلی به میدان رفته با جام این ورزشگاه را ترک کرده خوشحال است. چلسی یکشنبه با پیروزی مقابل چلسی جام خیریه را فتح کرد و چندی پیش با پیروزی مقابل اورتون جام حذفی انگلیس را بالای سر برد. امیدوارم این پیروزی ها برای چلسی ادامه داشته باشد. ما بازیکنان خوبی در اختیار داریم و امیدوارم بتوانیم جام های بیشتری را کسب کنیم.

Chelsea FC
08-13-2009, 10:51
براى مدت زمانى بسيار طولانى، سيستم مرسوم بازى در ليگ برتر همان سيستم ۲-۴-۴ بود كه پس از حضور مربيان خارجى و خصوصاً مورينيو سيستم هايى چون ۳-۳-۴ و۱-۳-۲-۴ باب شد. سيستمى هم بود با فرم ۲-۱-۲-۱-۴ كه به سيستم الماس معروف بود و در انگلستان خيلى مورد استقبال قرار نگرفت . اينطور به نظر مى رسد كه الماس همان سيستم مورد علاقه كارلو آنچلوتى باشد. او در ميلان از همين شيوه استفاده مى كرد كه تا مدت زمانى طولانى بسيار خوب جواب مى داد، او بهترين الماس جهان را با تيمش مى ساخت و از بركت آن بارها صاحب قهرمانى شد. به هر حال در چلسى همه چيز به اين سادگى نخواهد بود و او حداقل براى اين روزها نمى تواند به خوبى از اين سيستم بهره ببرد. با وجود دستيابى به پيروزى مقابل منچستريونايتد در جام اتحاديه كه بايد آن را تا حدى مديون ضربات پنالتى دانست سيستم الماسى آنچلوتى فعلاً دچار اشكالات زيادى است. در نيمه اول، اين شياطين سرخ بودند كه چلسى را تحت فشار قرار دادند. البته در نيمه بعد آن آبى ها بهتر عمل كردند و اين بار آنها به حريف اجازه حركت ندادند. به هر حال منچستريونايتد هم در شرايط ايده آل خود نبود اما سيستمى هم كه چلسى با آن بازى مى كرد هم براى بازيكنان تيم و هم براى حريف ناآشنا بود اما در نهايت به مذاق همه خوش آمده بود. آبى هاى لندن تحت مربيگرى گرانت و اسكولارى با مشكلات زيادى مواجه شده اند كه اكنون فقط مى خواهند موفق و مؤثر بازى كنند.كمتر كسى پيدا مى شود كه در مورد خط دفاع چلسى انتقادى داشته باشد اما گذاشتن يك مهاجم ديگر در كنار دروگبا براى او به مثابه يك تنبيه بزرگ است. او دوست ندارد با يك همتيمى ديگر خط حمله اش را تقسيم كند. در هر حال آنچلوتى با آن هم مشكلى ندارد. اين خط ميانى است كه مهمترين نقش را در سيستم مربى ايتاليايى بازى مى كند. او احتياج به يك آندره آ پيرلو دارد. در عوض در تيم كنونى او لمپارد، بالاك و از اين دست چهره ها بازى مى كنند. لمپارد يكى از بهترين هافبك هاى ليگ برتر است و هميشه مورد تمجيد و تحسين سايرين قرار گرفته است پس مى توان اينگونه نتيجه گرفت كه او مى تواند اعتماد مربى جديد را هم جلب كند. واقعيت اين است كه اين بازيكنان همگى در حد و اندازه هاى مهره هاى پيشين آنچلوتى در ميلان هستند. تنها تفاوت اين است كه سيستمى را تمرين مى كنند كه تاكنون با آن آشنايى نداشته اند. مرد ايتاليايى مى خواهد از ميان اين بازيكنان گتوسو، پيرلو، كاكا و سيدورف را پيدا كند و بازيكنان هم انتظار دارند مورينيويى جديد در او بيابند. مربى كه دوباره روزهاى اوج و افتخار را به آنها بازگرداند و آنها را از ناكامى نجات دهد. الماسى كه آنچلوتى در ميلان داشت از خلاقيت بيشترى برخوردار بود حال آنكه چلسى هنوز راه زيادى در پيش دارد. فوتبال سريعى كه در انگلستان در جريان است در مقايسه با بازى خلاقانه سرىa اولين تفاوت آشكار سن سيرو با استمفوردبريج است. در نهايت اگر مربى جديد تلاش دارد يك ميلان جديد در ليگ برتر برپا كند بايد طى ۳ هفته باقى مانده از بازار نقل وانتقالات حداقل ۲ مهره خلاق خريدارى كند وگرنه سيستم هاى رايج در ليگ برتر چندان هم بد نيستند.

Chelsea FC
08-16-2009, 11:00
مايکل اسين هافبک فرانسوي تيم فوتبال چلسي معقتد است که اين تيم در دوره جديد ليگ قهرمانان اروپا اين جام را فتح خواهد کرد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، اسين در اين خصوص گفت: ما آماده هستيم که از سيستم جديد چلسي لذت برده و به سوي فتح جام ها گام برداريم. وي ادامه داد: در 6 سال گذشته همه مي دانند که چلسي 5 بار به مرحله پاياني ليگ قهرمانان اروپا رسيده اما از فتح آن ناکام شده است در حاليکه کا لياقت قهرماني در اين تورنمنت بزرگ را داشته ايم اما اين بار با حضور کارلو آنچلوتي شرايط فرق مي کند و ما شانس زيادي براي رسيدن به هدف نهايي مان داريم. وي يادآور شد: آنچلوتي تجارب زيادي از قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا دارد و بازيکنان چلسي نيز تشنه فتح اين جام با ارزش هستند. بنابراين ما براي رسيدن به اين هدف آمادگي کامل داريم. وي درباره همبازي فرانسوي خود در چلسي عنوان کرد: نيکولاس آنلکا بازيکن بسيار بزرگي است و با توجه به اينکه قرارداد اين بازيکن با چلسي به پايان رسيده بايد سران باشگاه موافقت نهايي را براي ادامه کار وي در لندن فراهم کنند. من و همه بازيکنان چلسي اميد زيادي به موفقيت همه جانبه چلسي در مسابقات داخلي و خارجي داريم و با حفظ بازيکنان اطمينان دارم که اهداف نهايي مان محقق خواهند شد.

Chelsea FC
09-06-2009, 22:17
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، فیفا باشگاه چلسی را به دلیل جذب غیر قانونی گائل کاکوتا از تیم لانس به مدت دو سال از حضور در بازار نقل و انتقال بازیکن محروم کرده است. جان تری در این خصوص گفت: این یک شوک بزرگ است. من در این باره با مسئولان باشگاه صحبت کردم و آنها گفتند که فرجام خواهی کرده‌اند. پذیرش این امر برایم خیلی دشوار است. باشگاه چلسی امیدوار است در خصوص پرونده محرومیتش تجدیدنظر شود. رم در سال 2004 به دلیل جذب غیر قانونی فیلیپ مکسس از اوسر به مدت دو سال با محرومیت مواجه شد اما دادگاه عالی ورزش با درخواست سران باشگاه ایتالیایی در خصوص کاهش محرومیت موافقت کرد و آن را به یک سال کاهش داد.

Chelsea FC
09-09-2009, 14:46
Ariensport.com: " گاس هیدینک " اعلام کرد می‏خواهد برای مربیگری لیگ برتر انگلیس بازگردد.

این سرمربی هلندی که در حال حاضر هدایت تیم ملی روسیه را برعهده دارد، فصل گذشته در مقطعی جانشین " لوئیز فیلیپه اسکولاری " در چلسی شد و حتی این تیم بحران زده را به قهرمانی Fa Cup رساند. او بعد از 4 ماه مربیگری در چلسی به فوتبال روسیه بازگشت اما همچنان از علاقه‏اش نسبت به لیگ انگلیس صحبت می‏کند.

" هیدینک " به The Guardian گفت: « من روزهای خوشی در لندن داشتم و قبل از اینکه در چلسی مشغول به کار شوم اغلب بازی‏های لیگ برتر انگلیس را تماشا می‏کردم. جو فوتبال انگلیس را خیلی دوست دارم. البته که دلم برای آنجا تنگ شده است، اما دوست دارم در مسکو با تیم ملی روسیه به خوبی کار کنم. »

سرمربی تیم ملی روسیه افزود: « لیگ انگلیس جذاب است، لیگ منحصر به فردی است و سطح مسابقات در آنجا بسیار بالاست. اما من باید برای خداحافظی از فوتبال تصمیم بگیرم، چه چند ماه دیگر، چه نیم سال یا یک سال دیگر. هنوز نمی‏دانم. من برای مربیگری پیر شده‏ام. »

Chelsea FC
09-09-2009, 14:47
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، "رومان آبراموويچ‌ "‌اظهار كرد: معتقديم براي فدارسيون بين‌المللي فوتبال(فيفا) سوتفاهمي بوجود آمده كه راي به محروميت خريد بازيكن توسط چلسي داده است.
اين مقام گفت: ‌نامه دقيقي تنظيم شده كه به همراه يكسري مدارك به فيفا ارسال خواهد شد. اميدوارم بتوانيم نظر اين سازمان را جلب كرده و باعث رفع سوتفاهم پيش آمده شويم.
چند روز قبل بنا‌بر دستور فيفا باشگاه چلسي به خاطر رعايت نكردن قانون خريد بازيكن تا پايان سال 2011 از خريد بازيكن محروم شد.
چلسي در آخرين فرصت هاي فصل نقل و انتقالات تابستاني گائل كاكوتا را از باشگاه لن فرانسه به مبلغي ناچيز خريداري كرد؛ اما شواهد ارائه شده به فيفا نشان داد كه او با لن قرارداد داشته و بدون مجوز باشگاه خود راهي چلسي شده است.
طق حكم فيفا كاكوتا بايد مبلغ 780 هزار يورو به باشگاه لن غرامت پرداخت كند و براي 4 ماه نيز اجازه بازي در تركيب چلسي را نخواهد داشت.
باشگاه چلسي نيز ضمن محروميت از خريد بازيكن بومي و غير بومي تا پايان سال 2011 بايد مبلغ 130 هزار يورو نيز به فيفا پرداخت كند.

Chelsea FC
09-10-2009, 11:08
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، دیدیر دروگبا مهاجم چلسی می‌خواهد کمک‌های دوگانه او به آبی‌ها مورد تقدیر قرار گیرد. این مهاجم جنگنده اغلب در هنگام ضربات ایستگاهی حریف به عقب می‌آید و دفاع می‌کند. او می‌گوید کمکش به چلسی فراتر از گل زدن است. او می‌گوید: اغلب خود را قربانی تیم می‌کنم. من به آمار گل‌زنی نمی‌نگرم. تا کنون مهاجم بزرگ دیگری دیده‌اید که مانند من دفاع کند؟ دروگبا مطمئن است که تیم فعلی چلسی می‌تواند قهرمان لیگ برتر شود. اینجا احترام بسیاری برای آنچلوتی قائل هستند. به همین دلیل است که روحیه درون تیم را عالی می‌دانم. ما اعتماد به نفس بالایی داریم و آرام هستیم. تیم ما منسجم است و از نظر فیزیکی بسیار قوی است.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Chelsea FC
09-10-2009, 11:11
جريمه سنگينى كه فيفا براى باشگاه چلسى در نظر گرفته با حرف وحديث هاى زيادى همراه بوده است. چهره هاى سرشناس دنياى فوتبال در خصوص اين جريمه نظرات مشابهى داشته اند. تقريباً همه در واكنش به تصميم فيفا عنوان كرده اند كه اين جريمه مى تواند به ضرر باشگاه چلسى تمام شود. فقط يك نفر معتقد است كه محدوديت حضور در بازارنقل و انتقالات نه تنها به حضور باشگاه چلسى نيست بلكه مى تواند به سود اين تيم انگليسى باشد. اظهارات اخير فرانك لمپارد در واكنش به جريمه اى كه فيفا براى چلسى در نظر گرفته در نوع خود بسيار جالب است. ستاره محبوب چلسى در گفت و گويى با شبكه اسكاى اظهار داشت: «همه مى گويند اين جريمه به ضرر چلسى است اما من با اين نظر موافق نيستم. به نظر من ممنوعيت خريد بازيكن جديد مى تواند به سود تيم ما باشد. سالهاى سال است كه در دنياى حرفه اى فوتبال توپ مى زنم. در اين مدت تلخ و شيرين دنياى فوتبال را چشيده ام. زمانى كه ۱۷سال بيشتر نداشتم يكى از بازيكنان تأثيرگذار وستهام بودم. قبل از آن هم در تيم خود وظايف سنگينى داشتم. بنابراين خودم را يك بازيكن باتجربه و پخته مى دانم. با توجه به همين تجربه مى گويم كه ممنوعيت حضور در بازار نقل و انتقالات مى تواند به سود تيم ما باشد. مطمئناً جريمه يك لغت منفى است اما مامى توانيم جريمه را براى خودمان به يك پوئن مثبت تبديل كنيم. ما نبايد بنشينيم و منتظر اتفاقات آينده باشيم. نبايد صبر كنيم تا در سال ۲۰۱۱ با خريد بازيكنان جديد نقاط ضعف تيم را برطرف كنيم بلكه خودمان بايد سعى كنيم تا اين نقاط ضعف به نقاط قوت تبديل شوند. اين جريمه وظيفه ما را نسبت به تيم سنگين تر كرده است. ما بايد با تلاش بيشتر خودمان نياز چلسى به بازيكنان جديد را بر طرف كنيم. مطمئن باشيد در ادامه رقابت ها به مانند ۴هفته نخست با تمام قدرت ظاهر خواهيم شد و نشان خواهيم داد با همين نفرات مى توانيم در جزيره و اروپا به اهدافمان برسيم. چلسى در بازار نقل و انتقالات تنها تيمى خواهد بود كه نياز به بازيكن جديد را احساس نخواهد كرد. من مطمئنم كه جريمه فيفا در نهايت به سود تيم ما خواهد بود.»

ابرار ورزشی

Chelsea FC
09-11-2009, 16:19
Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " جو حاکم بر داخل و خارج زمین فوتبال انگلیس را تحسین کرد.

سرمربی سابق میلان که تابستان امسال به استمفوردبریج آمد، شروع بسیار خوبی در لیگ برتر انگلیس داشت و تاکنون 100% امتیازات ممکن را با چلسی دشت کرده است. او ورزشگاه‏های لیگ انگلیس را با ورزشگاه‏های فوتبال ایتالیا مقایسه می‏کند.

" آنجلوتی " گفت: « در انگلیس مردم برای تماشای مسابقات به ورزشگاه می‏آید اما متاسفانه در ایتالیا اینگونه نیست. مردم ایتالیا برای تماشای مسابقات به استادیوم نمی‏آیند، ما هنوز در آنجا شاهد خشونت و درگیری هستیم بنابراین امیدوارم در ایتالیا هم شرایط به زودی تغییر کند و مثل انگلیس مردم برای دیدن مسابقات هیجان‏انگیز به ورزشگاه بیایند و تیمشان را حمایت کنند نه اینکه درگیری ایجاد کنند و شعارهای نژادپرستانه سر بدهند. »

سرمربی ایتالیایی چلسی افزود: « من شرایط اینجا را خیلی دوست دارم زیرا همیشه ورزشگاه‏ها پر از تماشاگر است و همین موضوع کار در اینجا را لذت بخش می‏کند. تجربه بسیار مثبتی است. »

Chelsea FC
09-11-2009, 20:24
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، کارلو آنچلوتي به وب سايت باشگاه چلسي گفت: ما در ايتاليا همچنان شاهد خشونت در فوتبال هستيم. اميدوارم اين وضعيت بزودي تغيير کند. وي افزود: مردم براي تماشاي يک مسابقه مهيج و حمايت تيمشان به ورزشگاه مي‌روند نه استفاده از خشونت و شعارهاي نژادپرستانه عليه بازيکنان. اين سرمربي 50 ساله ايتاليايي قبل از ترک آث ميلان ايتاليا و پيوستن به چلسي در ماه ژوئن تمام عمر سرمربيگري خود را در سري آ سپري کرده بود. نژادپرستي در فوتبال ايتاليا مسئله ناشناخته‌اي نيست به طوريکه باشگاه يوونتوس فصل گذشته به خاطر شعارهاي نژادپرستانه هوادارانش نسبت به ماريو بالوتلي مهاجم ميلان مجبور شد يک مسابقه را پشت درهاي بسته برگزار کند. آنچلوتي اظهار داشت: مردم در انگليس براي تماشا به ورزشگاه مي‌روند. در ايتاليا متاسفانه اينگونه نيست. فوتبال در انگليس ورزش جالب و زيبايي است. فوتبال اينجا را دوست دارم چون همه ورزشگاه ‌ها پر از تماشاگر مي‌شوند. تجربه بسيار خوبي است. بنابراين گزارش عملکرد آنچلوتي در چلسي ظاهراً مثبت به نظر مي‌رسد چرا که پيروزي اين تيم مقابل منچستريونايتد در ابتداي فصل و سپس کسب چهار برد از چهار بازي چلسي را در حال حاضر صدرنشين ليگ برتر کرده است. گفتني است چلسي شنبه مقابل تيم پنجم جدولي استوک سيتي به ميدان خواهد رفت.

Chelsea FC
09-11-2009, 23:23
گاس هیدینگ سرمربی تیم ملی روسیه و اسبق باشگاه چلسی که در نیم فصل دوم فصل گذشته به طور موقت هدایت این تیم لندنی را بر عهده گرفت پس از پیروزی دیشب تیم ملی روسیه مقابل تیم ملی ولوز به انگلستان آمد،در شبکه تلویزیونی باشگاه چلسی حاضر شد و با این شبکه مصاحبه ای انجام داد.با هم مصاحبه گاس را می خوانیم:

از دیدن شما خوشحال هستیم.این ملاقات برای شما جالب نیست؟

بله،من دیشب از کاردیف پس از پیروزی خوب شاگردانم مقابل ولوز به لندن آمدم.اگرچه بازی خیلی مهمی به نظر نمی رسید اما از اهمیت ویژه ای برای ما برخوردار بود.ما تنها ۱ امتیاز از تیم آلمان کمتر داریم و از شانس ویژه ای برای سرگروهی در گروهمان بهره مند هستیم.

شما گپ خوبی با سرمربی حاظر چلسی داشتید!؟!

من کارلو را از قبل می شناختم بنابراین چیز جدیدی برای من نبود و من می دانم که کارلو چگونه شخصی است؛اطمینان دارم که او در چلسی موفق خواهد بود.او در یادگیری زبان انگلیسی به سرعت پیشرفت کرده است و اکنون به زبان های ایتالیایی و انگلیسی مسلط است.

با شاگردان سابقتان ملاقات کردید؟

من هنوز همه آن ها را ندیدم و فکر می کنم آن ها اکنون مشغول جشن پیروزی مقابل کرواسی باشند.ولی میشائیل بالاک یکی از اولین کسانی بود که پیش من آمد.بی گمان دیدار من و او در ماه اکتبر که با تیم ملی آلمان بازی خواهیم داشت دیداری جالبی خواهد بود.

شما تنها یک امتیاز از آلمان کمتر دارید و بازی بعدی شما مقابل این تیم در مسکو بدون شک رقابت جالبی خواهد بود?

ما هردو خوب کار می کنیم؛تیم ما تنها یک شکست و تیم آلمان نیز تنها یک تساوی در کارنامه گروه خود دارد،شکست این تیم می تواند ما را به طور مستقیم به جام جهانی بفرستد ولی در صورت باخت مقابل آلمان باید به پلی آف برویم.

یوری ژیرکوف،هافبک روس تیم چلسی در سیستم متفاوتی از سوی آنجلوتی نسبت به تیم روسیه به کار گرفته خواهد شد.به نظر شما او می تواند با این دوگانگی هماهنگ شود؟

ژیرکوف می تواند در پست های مختلف به کار گرفته شود.او توانایی بازی در پست های مختلف را دارد.

آنجلوتی سیستم متفاوتی نسبت به فصول اخیر چلسی در این تیم پیاده کرده است.به نظر شما بازیکنان می توانند خود را با این آرایش وفق دهند؟

تغییرات خیلی زیادی در آرایش تیمی چلسی نسبت به چهار ماه اخیر که من در آن مربیگری می کردم وجود ندارد.تقریبا همه بازیکنان ثابت هستند و کارلو از تجربه زیادی بهره مند است.او می داند چگونه از بازیکنان استفاده کند.

آیا بازی های چلسی در این فصل را مشاهده کرده اید؟

نه همه.ولی بعضی از آن ها را تماشا کرده ام.نمایش قدرتمندی از آنها دیده شد.خط هافبک این تیم بسیار خوب است و مدافعان نیز می دانند باید در زمان های مختلف چگونه عمل کنند.

وداعی خوب و به یادماندنی در پایان فصل با چلسی داشتید?

بله،در آخرین بازی چلسی در فینال جام حذفی موفق شدیم با شایستگی این جام را از آن خود کنیم.چلسی در لیگ برتر،جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا عملکرد بسیار خوبی داشت.آن ها بازی های متفاوتی را در لیگ به نمایش می گذاشتند و در اروپا نیز بسیار عالی ظاهر شدند اما متأسفانه شانس با ما یار نبود و در آخرین ثانیه ها برخلاف روند بازی گل تلخی را از بارسلونا دریافت کردیم.

در پایان،هرکسی در انگلستان از رقابت های جام جهانی هیجان زده می شود،به عنوان یک مربی بسیار باتجربه در صحنه بین المللی،آیا انگلیس می تواند در جام جهانی خوب ظاهر شود؟

بازیکنان به خوبی می دانند که چه کاری انجام دهند،آن ها در دفاع،مرکز زمین و حمله،بازیکنان بسیار بزرگی دارند و یک تیم کامل را تشکیل می دهند.آن ها شانس خوبی دارند تا در آفریقای جنوبی نمایش خوبی از خود به جا بگذارند.

منبع : [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Chelsea FC
09-12-2009, 21:15
به گزارش شبکه ایران،آنچلوتی گفت: «محرومیت از خرید بازیکن آن چنان مشکل بزرگی هم نیست چون تیم ما همین حالایش هم خوب و کامل است. باشگاه در حال فرجام خواهی است. ما هم منتظر نتایج خوب هستیم. امیدوارم این محرومیت لغو شود.»
چلسی اگرچه ممکن است تا ژوئن سال 2011 از خرید بازیکن جدید محروم شود اما قرارداد طولانی مدت بازیکنان کلیدی این تیم از جمله جان تری، اشلی کول، دیدیه دروگبا، جان اوبی میکل و فلورن مالودا، خیال آنچلوتی را راحت کرده و به همین دلیل است که از بابت آینده تیمش چندان نگران نیست.
کارلتو ادامه داد: «ما به بازیکن دیگری نیاز نداریم. ممکن است در آینده مشکلی برایمان پیش بیاید اما چه کسی می‌داند شاید حکم فیفا عوض شد.با در اختیار داشتن بازیکنانی مثل جان تری، فرانک لمپارد، اشلی کول و دیدیه دروگبا که تا چند سال آینده با ما می‌مانند ما نگرانی نداریم.»
در شرایطی که چلسی نمی‌تواند خرید جدیدی داشته باشد غیبت طولانی مدت یوری ژیرکوف – هافبک 18 میلیون پوندی که تابستان به استمفوردبریج رفت - ممکن است مشکلاتی را برای آبی‌های لندن به وجو آورد اما آنچلوتی در این باره هم گفت: «در حال حاضر که او به عمل جراحی نیاز ندارد. او با تیم کار می‌کند. دیروز هم با ما تمرین کرد. باید شرایط او را کنترل کنیم. وضعیت‌اش خیلی خوب نیست اما او روز به روز بهتر می‌شود. هفته آینده از او تست می‌گیریم. اگر به شرایط ایده‌آل رسیده باشد به میدان می‌فرستم‌اش. او برای تیم ملی کشورش بازی نکرد تا به آمادگی کامل برسد.»
مربی فصل قبل میلان در انتها به بازیکنان انگلیسی تیم‌اش که با پیروزی 5-یک مقابل کرواسی جواز حضور در جام جهانی 2010 را به دست آوردند تبریک گفت: «به تیم ملی انگلیس برای صعود و به فابیو کاپلو به خاطر کار بزرگی که در این تیم انجام داده تبریک می‌گویم. این تیم در جام جهانی هم خوب ظاهر می‌شود. انگلیس بازیکنانی فوق‌العاده با سازمان‌دهی فوق‌العاده دارد. آنها یکی از بخت‌های قهرمانی در جام‌جهانی هستند. به نظر من این تیم می‌تواند قهرمان جهان شود.»

Chelsea FC
09-13-2009, 11:33
سایت گل : یوری ژیرکوف خرید جدید چلسی به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو تا به حال نتواسنته برای این تیم به میدان برود.آینده این هافبک 18 میلیون پوندی در حالی که بعضی از منابع می گویند زانوی او باید عمل شود تقریبا نامشخص است اما کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی آبی های لندنی این شایعات را رد کرد.

آنچلوتی در گفتگو با اسپورت می گوید :"زانوی ژیرکوف نیازی به عمل جراحی ندارد.او با دیگر اعضای تیم تمرین می کند و روز به روز شرایطش بهتر می شود و به زودی در ترکیب چلسی به میدان خواهد رفت.در صورتی که او برای بازی هفته آینده آماده باشد می تواند در ترکیب تیم به میدان برود.او برای روسیه بازی نکرد چون از لحاظ فیزیکی آماده نبود.زانوی او نیازی به جراحی ندارد و من این خبر را تکذیب می کنم."

Chelsea FC
09-13-2009, 21:36
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، به نقل از ديلي ميل كارلو آنچلوتي اظهار داشت: نتيجه هماني شد كه بايد مي‌شد. از ابتدا تا پايان بطور پوسته حمله كرديم و برنده شديم. اين سرمربي ايتاليايي كه در ابتداي تابستان سال جاري از آث ميلان جدا شد و به لندن آمد افزود: خيلي خوشحالم كه چنين نتيجه‌اي رقم خورد. بازي با استوك برخلاف آنچه تصور مي شد ديداري دشوار بود. او عنوان كرد:‌ سعي كرديم در حمله لحظات در كنار حمله مستمر و بي وقفه كنترل بازي را نيز در دست گيريم. كاري كه فكر مي كنم بخوبي انجام داديم. تيم تحت رهبري اين سرمربي شنبه شب پس از عقب ماندگي اوليه توانست گلزني كند و با نتيجه 2 بر يك پنجمين برد پياپي خود را جشن گيرد.

Chelsea FC
09-14-2009, 15:05
Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " معتقد است چلسی در وضعیت خوبی قرار دارد و بالاخره می‏تواند قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کند.

" آنجلوتی " گفت:« چلسی در شش سال گذشته در نیمه‏نهایی حضور داشته است. آن‏ها این جام را قهرمان نشده‏اند، اما آن‏ها نزدیک هستند. دو سال پیش آن‏ها یک پنالتی با قهرمانی فاصله داشتند.»
« دوباره فرصتی پیش آمده تا برای قهرمانی در اروپا تلاش کنند.»

او در مورد " پیرلو " می‏گوید:« ما بازیکنانی برای قرار دادن در آن پست داریم. ما اوبی میکل، میشل اسین و دکو را در این پست امتحان کرده‏ایم.»
« پیرلو نمی‏تواند مانند میکل بازی کند و میکل هم نمی‏تواند مانند پیرلو بازی کند.»

Chelsea FC
09-15-2009, 20:28
سایت گل: کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی باشگاه چلسی معتقد است که تیمش کیفیت و توان لازم برای فتح لیگ قهرمانان اروپا در رقابتهای این فصل را داراست. چلسی که اکنون در صدر جدول رقابتهای لیگ برتر نیز تکیه زده است، فردا شب در اولین گام خود برای رسیدن به موفقیتی اروپایی، اولین دیدار مرحله گروهی اش مقابل پورتو را برگزار خواهد کرد. آبی پوشان در سالهای اخیر نمایش خوبی در رقابتهای اروپایی داشتند و در سال 2008 در دیدار فینال، در ضربات پنالتی مغلوب منچستر یونایتد شدند. البته آنچلوتی معتقد است که نمایش چلسی در رقابتهای این فصل به مراتب بهتر خواهد بود.

او در گفت و گویی به اسکای سپورتس گفت:« چلسی در 6 سال اخیر در اکثر دیدارهای مرحله نیمه نهایی حاضر بوده است.هرچند که آنها نتوانسته اند قهرمانی در این رقابتها را مال خود کنند ولی همیشه تا نزدیکی آن پیش رفته اند.دوسال پیش تنها یک ضربه پنالتی چلسی را از رسیدن به قهرمانی باز داشت ولی اکنون شرایط به نفع ماست و مجددا در این راستا تلاش خواهیم کرد.»

این در حالی است که آنچلوتی تمایل فراوانی داشت تا در راستای هدف موفقیت در رقابتهای اروپایی، آندره آ پیرلو را به رختکن تیمش بیاورد ولی اکنون این مربی ایتالیای معتقد است که گزینه خوبی را درتیمش یافته که می تواند در همان پست پیرلو نمایش خوبی داشته باشد:« ما بازیکنان خوبی داریم که بتوانند در پست پیرلو خوش بدرخشند. ما جان اوبی میکل، مایکل اسین و دکو را مورد آزمایش قرار داده ایم. پیرلو نمی تواند مثل میکل بازی کند و میکل هم نمی تواند مثل پیرلو ظاهر شود.»

Chelsea FC
09-16-2009, 19:06
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، چلسي سه شنبه شب با گل نيمه دوم نيکولاس آنلکا مقابل پورتو به برتري يک بر صفر دست يافت. آنچلوتي بعد از کسب نتيجه مسابقه مدعي شد نتيجه خوب بود اما عملکرد بازيکنان ارزش تقدير ندارد. وي با وجود اين تصديق کرد که پورتو سخت‌ترين حريف چلسي در مرحله گروهي است بنابراين کسب حداکثر امتياز در اين مسابقه مهم بود. سرمربي چلسي به اسکاي اسپورت گفت: از نتيجه‌اي که بدست آمد خوشحاليم اما عملکرد بازيکنان مي‌توانست بهتر از اين باشد. مسابقه سختي بود چون پورتو خيلي خوب بازي کرد. بازيکنان ما خسته به نظر مي رسيدند. اين سرمربي افزود: بايد بيشتر بازي را کنترل مي کرديم به خصوص وقتي جلو افتاديم. ما مسابقه خيلي سختي را روز شنبه پشت سرگذاشتيم و طبيعي بود که از نظر فيزيکي در نيمه دوم کم بياوريم آن هم بعد از آن همه تلاشي که در نيمه اول براي گل زدن کرده بوديم. آنچلوتي اظهار داشت: پورتو بهترين تيم گروه است پس نتيجه خوبي گرفتيم. وي در مورد عملکرد سالمون کالو که به جاي ديدير دروگبا وارد زمين شده بود گفت: ديدير بازيکن مهمي براي ما است اما کالو کارش را خيلي خوب انجام داد البته نيکولاس هم بازيکن بزرگي است. او مي‌تواند با ديدير و بدون او بازي کند. او مشکلي ندارد.

Chelsea FC
09-16-2009, 19:06
بازی بعدی
چلسي

و

تاتنهام

ليگ برتر انگليس

استاديوم: استمفوردبريج

تاريخ: شنبه 28/6/1388

ساعت: 19:30 دقيقه به وقت تهران

Chelsea FC
09-19-2009, 13:55

Ariensport.com: " فرانک " لمپارد در مورد دیدار با تاتنهام هشدار داده است.

تاتنهام شروع فوق‏العاده‏ای در فصل جدید داشته است و بسیاری از مردم آن‏ها را مدعی حضور در جمع چهار تیم نخست لیگ برتر می‏دانند.

" لمپارد " گفت:« زمانی که ردنپ به تاتنهام پیوست، آن‏ها در نزدیکی انتهای جدول بودند و حالا آن‏ها یک تیم نیرومند با نفرات هجومی فوق‏العاده هستند. آن‏ها توان رقابت برای حضور در بین چهار تیم اول را دارند.»
« با حضور پیتر کراوچ آن‏ها می‏توانند بیشتر به صورت مستقیم بازی کنند برای اینکه اگر توپ در مسیر مورد نظر او باشد کسی نمی‏تواند با او در هوا رقابت کند.»

" لمپارد " می‏داند دیدار یکشنبه دشوار خواهد بود:« آن‏ها قدرتمند هستند و جو دربی همیشه شکست آن‏ها را سخت‏تر می‏کند.»

frank_lampard
09-20-2009, 12:41

پیتر کنیون مدیر اجرایی چلسی امروز باشگاه را ترک کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,امروز چهارشنبه پیتر کنیون مدیر اجرایی چلسی پس از چندین سال همکاری با این باشگاه از چلسی جدا شد.
وی پس از ترک چلسی در مصاحبه ای گفت:"من واقعا از مدتی که با چلسی همکاری می کردم خوشحالم و به این زمانی که در این باشگاه بودم افتخار می کنم.من 15 سال است که در فوتبال فعالیت می کنم و بودن در چلسی از بهترین دوران فعالیت من بود.من بسیار خوشحالم که د این باشگاه با مدیران و مالک و بازیکنان و کادر فنی رابطه بسیار خوبی داشتم و من مطمئن هستم کارلو چلسی را به مقام های بزرگی خواهد رساند.من برای ادامه فصل چلسی آرزوی موفقیت می کنم. من می خواهم برای مدتی استراحت کنم و پس از ن در جایی دگر مشغول به کار خواهم شد."
همچنن بروک باک مدیر نقل و انتقالات چلسی گفت:"من از طرف تمامی اعضا باشگاه از زحمات پیتر دراین دوران قدر دانی می کنم و برای او آرزوی موفقیت دارم."
. گمان می شود خروج کنیون از باشگاه مربوط به جریمه چلسی از سوی فیفا باشد
کنیون که مدیر باشگاه منچستر یونایتد بود با خرید باشگاه توسط آبراموویچ به چلسی آمد و در چلسی مشغول به کارشد.

frank_lampard
09-20-2009, 12:42

رون گورلی جانشین پیتر کنیون در پست مدیر اجرایی چلسی شد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,پس از استعفای پتر کنیون مدیر اجرایی چلسی رون گورلی مدیر دفتری باشگاه جانشین او شد تا از این به بعد کار های مهمی بر گردن او باشد.او در ان باره گفت:"این افتخار بزگی است که بشگاه را ه سوی جلو حرکت بدهم!ما دوستان بسیار خوبی در سامسونگ و آدیداس داریم و دنبال بهتر شدن روابط با آنها و پیدا کردن اسپانسر های جدید هستیم."
همچنین بروک باک درباره او گفت:"او از مدتی قبل کاندیدای جانشینی پیتر کنیون بود و ما به او ایما داریم.او کارهایش را بسیار خوب انجام خواهد داد و همچنین رابطه بسیار خوبی با رومن (آبراموویچ) دارد."

Chelsea FC
09-21-2009, 20:50

سرمربي تيم فوتبال چلسي بعد از مصدوميت ديدير دروگبا در جريان ديدار با تاتنهام بي صبرانه منتظر مشخص شدن نتيجه معاينات اين مهاجم ساحل عاجي است.

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، دروگبا يکشنبه شب قبل از به صدا در آمدن سوت پايان پيروزي 3 بر صفر چلسي مقابل تاتنهام به دليل برخورد با سباستين باسونگ مدافع حريف از ناحيه ساق پا آسيب ديد و از زمين بيرون رفت. باسونگ نيز به دليل احتمال شکستگي استخوان گونه صورتش راهي بيمارستان شد. از اين رو کارلو آنچلوتي با اشاره به رقابت نزديک اين تيم با منچستريونايتد در صدر جدول ليگ برتر اظهار داشت: اميدوارم دروگبا که دو مسابقه بعدي ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده است مجبور نشود مدت زيادي از ليگ برتر دور بماند. وي افزود: هنوز نمي‌دانيم مشکل دروگبا دقيقاً چيست. بايد چند روزي صبر کنيم. اميدواريم فقط گرفتگي ماهيچه باشد. اين سرمربي ايتاليايي در مورد پيروزي منچستريونايتد مقابل منچسترسيتي هم گفت: به تنها چيزي که اهميت مي‌دهم خوب بازي کردن چلسي و پيروزي تيمم است. مسائل ديگر اهميتي براي ما ندارد. تماشاي بازي يونايتد را دوست دارم اما بايد به فکر خودمان و نحوه بازي خود باشيم.

Chelsea FC
09-22-2009, 14:03
او را با هيچ مهاجمي عوض نمي كنم
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، به نقل از گاردین کارلو آنچلوتی اظهار داشت: در زبان ایتالیایی واژه ای وجود دارد به نام ترانسكيناتور و به کسی اطلاق می شود که یک گروه را به دنبال خود می کشد. گنارو گتوسو مصداق این واژه در میلان است. جان تری و دروگبا هم چنین وضعیتی در چلسی دارند. وی افزود: می دانم بعضی ها دیدیر دروگبا را همچون یک خواننده اپرا تصور می کنند اما به نظر من او یک رهبر است. فاصله بین این دو یک سانتیمتر است. رهبر استعداد خود را خرج تیمش می کند در حالیکه خواننده برای خودش مایه می گذارد. آنچلوتی گفت: من تا به حال چنین مهاجمی در تیمم نداشته ام. فیلیپو اینزاگی بازیکن باهوشی است و آندری شوچنکو قوی است. هرنان کرسپو و الساندرو دل پیه رو هم مهاجمان خوبی هستند اما نه در بازی هوایی. فکر می کنم دروگبا یکی از بهترین مهاجمان جهان است. من او را همردیف مهاجمانی چون زلاتان ابراهیموویچ ، فرناندو تورس و ساموئل اتوئو قرار می دهم اما این بازیکن را با هیچ کسی عوض نمی کنم.

منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

روزي مربي چلسي خواهم شد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، بسيارى فوتباليست هاى سرشناس جهان را از دو نسل متفاوت مى دانند دو نسلى كه معيارهايى كاملاً متفاوت دارند. نسل اول را بازيكنانى همچون پائولو مالدينى ، الكساندرو دل پيه رو ، فرانچسكو توتى ، رائول گونزالس ، كارلوس پويول ، استيون جرارد ، جان ترى و رايان گيگز تشكيل مى دهند. در اين نسل رو به انقراض تعصب حرف اول و آخر را مى زند. مطمئناً تجارى شدن دنياى فوتبال باعث شده تا ديگر شاهد تكرار چنين نسلى در دنياى توپ گرد نباشيم. شايد با خداحافظى اين نسل از دنياى فوتبال واژه اسطوره نيز با دنياى فوتبال خداحافظى كند! جان ترى كاپيتان متعصب چلسى اميدوار است اين اتفاق هرگز رخ ندهد. او معتقد است اگر تعصب در دنياى توپ گرد جاى خود را به پول بدهد فوتبال مفهوم واقعى خود را از دست مى دهد. كاپيتان آبى هاى لندن اميدوار است بازيكنان جوان واژه اسطوره را زنده نگه دارند. وى در اين خصوص به گفت: من هم قبول دارم فوتبال روز به روز تجارى تر مى شود. اميدوارم روزى نرسد كه فوتبال كاملاً به تجارت تبديل شود. در دنياى حرفه اى فوتبال نقش پول روز به روز پررنگتر مى شود و اين اصلاً خوب نيست. اگر پول در فوتبال حرف اول و آخر را بزند ديگر فوتبال مفهوم واقعى خود را از دست خواهد داد. واژه هايى همچون تعصب ، اسطوره بودن و اسطوره شدن و عشق به يك تيم متعلق به دنياى فوتبال هستند و بايد زنده نگه داشته شوند و اين وظيفه سنگينى است كه نسل جوان فوتباليست ها بايد به دوش بكشند. پول نبايد هيچ گاه جاى تعصب را بگيرد. ترى در ادامه مى افزايد: اختلاف سنى زيادى با پائولو مالدينى ندارم اما هميشه او را الگوى خودم مى دانسته و مى دانم. او الگوى من است و من دوست دارم مثل او سال ها با پيراهن تيم محبوبم بازى كنم و در نهايت با همان پيراهن از دنياى فوتبال خداحافظى كنم. اين باعث افتخارم است كه روزى من را اسطوره چلسى بنامند. در چنين روزى احساس رضايت مى كنم و مطمئن مى شوم كه به تمام اهدافم رسيده ام. هيچ وقت به جدايى از چلسى فكر نمى كنم و دوست دارم هميشه در كنار اين تيم بمانم. ترى اميدوار است حتى پس از خداحافظى از مستطيل سبز بتواند در باشگاه چلسى به فعاليت حرفه اى خود ادامه دهد اما نه به عنوان كاپيتان بلكه به عنوان يك مربى موفق. كاپيتان محبوب آبى ها در اين خصوص گفت: پس از خداحافظى از مستطيل سبز دوست دارم در كنار چلسى بمانم. اميدوارم بتوانم روزى مربى چلسى شوم. اين يكى از اهدافم است و براى رسيدن به آن با تمام توانم تلاش خواهم كرد. مطمئن باشيد روزى مربى چلسى خواهم شد. من مربيان بزرگى داشته ام و مى توانم از تجربيات آنها براى رسيدن به اهدافم استفاده كنم. از مورينيو چيزهاى زيادى ياد گرفتم. هيدينك هم تجربه بسيار خوبى برايم بود و حالا كارلو آنچلوتى مى تواند در ادامه به من كمك كند. خيلى ها در چلسى راهى را پيموده اند كه من در حال طى كردن آن هستم. گوليت ، زولا و استيو كلارك زمانى در چلسى بازى مى كردند. حالا زولا و كلارك به عنوان مربى در ليگ برتر حضور دارند. هفته گذشته با زولا صحبت كردم. او به من گفت كه استفاده از تجربيات دوران بازيگرى نقش بسزايى در رسيدن او به اهدافش داشته است. زولا مربى موفقى است پس من هم مى توانم روزى به عنوان يك مربى موفق در دنياى فوتبال فعاليت كنم.

تدبير چلسي براي فرار از بحران
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، از آنجا كه آبي‌هاي لندن تا سال 2011 از خريد بازيكن محروم هستند اين سنگربان 17 ساله تا موعد مقرر در كرواسي خواهد ماند اما تا آغاز قرارداد 5 ساله‌اش با چلسي مي‌تواند با اين تيم به تمرين بپردازد. كارلو آنچلوتي سرمربي چلسي گفت: او دروازبان جواني است و در اين مدت مي‌تواند در كشورش تجربياتش را بيفزايد. به نظر مي‌رسد بازيكن آينده‌داري باشد. چلسي كه در حال حاضر صدر جدول ليگ برتر را در اختيار دارد پس از غير قانوني شناخته شدن قراردادش با گائل كاكوتا تا ژانويه 2011 از حضور در نقل و انتقالات محروم شد. اين باشگاه به حكم فيفا اعتراض كرده اما آنچلوتي معتقد است فدراسيون جهاني فوتبال از اقدام خود در قبال اين باشگاه رضايت دارد. فكر مي‌كنم فيفا از حكم خود راضي باشد. به هر حال دلاچ درواز‌بان جواني است و قراردادي كه ما با او بسته‌ايم در آينده به درد مي‌خورد و براي تيم فعلي كارايي ندارد. ما به تمام بازيكنان جوان جهان توجه داريم و اگر بتوانيم بهترين‌هاي آنها را به باشگاه بياوريم حتماً اين كار را خواهيم كرد. برانكو لالياك مدير ورزشي زاپرسيچ هم مي‌گويد: اين قرارداد باشگاه ما را از ورشكستگي نجات خواهد داد و ما از اينكه يكي از بازيكنانمان را به قدرتمندترين تيم جهان فروخته‌ايم واقعاً راضي و خوشنود هستيم و به آن افتخار مي‌كنيم. دلاچ كه ماه گذشته 17 ساله شده است پس از قرار گرفتن در فهرست تيم ملي كرواسي مقابل انگليس در مقدماتي جام جهاني به عنوان جوانترين ملي پوش كروات نام خود را به ثبت رسانده است.

frank_lampard
09-23-2009, 12:33

روی ویلکینز اعلام کرد مصدومیت دروگبا جدی نیست و برای بازی بعدی لیگ آماده خواهد بود و خبر هایی در مورد جوکول و ژیرکوف...
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,روی ویلکینز دستیار اول کارلو آنجلوتی درباره مصدومیت دروگبا گفت:"او فقط کمی از ناحیه عضله ساق پایش مصدوم است و ما فکر می کردیم که زانوی او آسیب دیده باشد.مصدومیت او جدی نیست و برای بازی شنبه مقابل ویگان آماده خواهد بود که این خبر بسیار خوبی برای ما است."
او همینطور درباره ژیرکوف و جوکول گفت:"آنها هم به بهبودی رسیدند و می توانند در بازی روز چهارشنبه بازی کننند"
او همچنین درباره محرومیت چلسی از خرید گفت:"این محرومیت می تواند فرصتی باشد تا ما به بازیکنان جوان هم میدان بدهیم و به مشکلی هم بر نخواهیم خورد"

Chelsea FC
09-23-2009, 12:45

Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " سرمربی چلسی اعلام کرد " فرانک لمپارد " در زمره بهترین بازیکنان جهان قرار دارد.

سرمربی ایتالیایی آبی‏ها که شروع بسیار خوبی با این تیم در فصل جدید لیگ برتر انگلیس داشته، معتقد است " فرانک لمپارد " مثل " کاکا " و " ریبری " بازیکن مهمی برای تیمش محسوب می‏شود.

" آنجلوتی " به Daily Telegraph گفت: « لمپارد همه فن حریف است. او توانایی‏های متفاوتی نسبت به کاکا، ریبری یا مارادونا دارد اما مثل آن‏ها بازیکن مهمی برای تیمش است. او زمانی که به محوطه جریمه حریف نزدیک می‏شود فوق‏العاده است و گل‏های زیادی به ثمر می‏رساند. »

Chelsea FC
09-26-2009, 20:02
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی چلسی خوشحال است که جو کول، هافبک تیم ملی انگلیس و یوری ژیرکوف، خرید تابستانی چلسی به طور کامل بهبود یافته و به میادین بازگشته‌اند.
کول هشت ماه به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو غایب بود و ژیرکوف هم از ناحیه زانو مصدوم است و هنوز بازی رسمی اول خود برای چلسی را انجام نداده.
هر دو بازیکن در پیروزی یک بر صفر مقابل کویینز پارک رنجرز، دیگر تیم لندنی بازی کردند.
آنچلوتی می گوید: «جو خیلی عالی بازی کرد و نشان داد در وضعیت بسیار خوبی است. برای او بسیار خوشحالم. او هشت ماه از میادین دور بوده و بازگشت پس از این مدت طولانی به این شکل کار آسانی نیست. مطمئنم که فابیو کاپلو مربی تیم ملی انگلیس هم به خوبی او را می‌شناسد. مطمئنم جو می‌تواند برای تیم ملی انگلیس بسیار کارآمد باشد. او در گذشته در این تیم بازی‌های درخشانی داشته است.»
«اما یوری مشکل متفاوتی داشت و با این حال 60 دقیقه خوب را در میدان گذراند. او حالا در وضعیت خیلی خوبی نیست و باید بهتر از این شود. او 70 درصد آمادگی جسمانی دارد اما هر دو در سفر به ویگان همراه ما خواهند بود و روی نیمکت خواهند نشست، هر چند که احتمال این هست که چند دقیقه بازی کنند.»

Chelsea FC
09-28-2009, 21:29

Ariensport.com: " پیتر چک " دروازه‏بان چلسی اعلام کرد از اخراج خود در شکست مقابل ویگان شگفت زده شده بوده است.

در دیداری که چلسی 3-1 مغلوب ویگان شد، " پیتر چک " در صحنه‏ای که " رودالگ " مهاجم ویگان را سرنگون کرد از سوی داور مسابقه از زمین مسابقه اخراج شد.

" چک " به وب‏سایت رسمی خود گفت:« اعلام پنالتی خیلی سختگیرانه بود. آن اخراج مرا شگقت‏زده کرد، برای اینکه من آخرین بازیکن نبودم. اشلی کول از پشت من حرکت کرده بود.»

" پیتر چک " هیچ بهانه‏ای برای نمایش چلسی در اولین شکست این تیم ندارد.
او اضافه کرد:« خیلی بد بازی کردیم. ما بدون برنامه‏ای که پیش از بازی‏ داشتیم حمله می‏کردیم.»

« در نیمه دوم بازی ما پیشرفت کرد، مساوی بودیم، اما آن پنالتی رخ داد.»

Chelsea FC
09-29-2009, 15:00

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، جان تری از تلاش بازیکنان چلسی در بازی با ویگان راضی نیست و آن را مورد انتقاد قرار داده است. چلسی روز شنبه مقابل ویگان شکست شگفت‌ انگیز 3 بر یک را تجربه کرد. تری می‌گوید: ما سخت تلاش نمی‌کنیم و نمی‌جنگیم. وقتی در خانه تیم‌هایی مانند ویگان بازی می‌کنید باید به اندازه آنها سخت ‌کوش باشید. ضربات سر را فراتر از آنها بزنید. در تکل‌ها پیروز شوید اما ما در نیمه اول هرگز چنین نبودیم. تری ادامه می‌دهد: ممکن است به هر حال شکست بخورید اما انتظاری که از بازیکنان داشتیم این بود که سخت تلاش کنند و مبارزه کنند. ما مقابل ویگان اینطور نبودیم و تیم به کلی بد بازی کرد. این بدترین نکته بازی بود. دیگر تیم‌های بزرگ پیروزی‌های درخشانی داشتند و اینکه 3 امتیاز را از دست دادیم ناامید کننده است. سرمربی این را به بازیکنان گوش‌زد کرده است. تری درباره ویگان توضیح می‌دهد: وقتی در جاهایی مثل ورزشگاه ویگان بازی می‌کنید که تماشاگران همه طرفدار آنها هستند نمی‌توانید از آنها کمتر تلاش کنید. او درباره بازی آینده تیمش می‌گوید: دیدار بسیار بزرگی مقابل لیورپول داریم و باید روز چهارشنبه در خانه آپوئل قبرس هم پیروز شویم تا به روزهای خوب برگردیم.

Chelsea FC
10-01-2009, 21:59

Ariensport.com: " فرانک لمپارد " ستاره چلسی انتظار دارد با شکست لیورپول در بازی روز یکشنبه، به صدر جدول بازگردند.

چلسی هفته گذشته با شکست 3-1 در زمین ویگان، صدر جدول را به منچستر یونایتد واگذار کرد و حالا شاگردان " آنجلوتی " این هفته در دیداری دشوار در ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن به مصاف لیورپول خواهند رفت.

" لمپارد " به London Evening Standard گفت: « بازی روز یکشنبه برابر چلسی، بازی بزرگی برای ما خواهد بود اما آن‏ها در لیگ قهرمانان بازی خود را واگذار کرده‏اند و می‏خواهند در اینجا آن شکست را جبران کنند. »

ستاره خط میانی چلسی افزود: « نمی‏دانم چرا مردم می‏گویند ما هماهنگ نیستیم. ما در این فصل فقط یک بار شکست خورده‏ایم. مقابل ویگان شکست خوردیم و در آنجا بازی خوبی انجام ندادیم. سپس به آپوئل آمدیم و پیروز شدیم. اگر در طول فصل نگاه کنید، متوجه هماهنگی ما خواهید شد. ما تلاش می‏کنیم در هر بازی پیروز شویم حتی اگر مثل بازی با لیورپول حریفی دشواری پیش رو داشته باشیم. »

بازی‏های میان چلسی و لیورپول در سال‏های اخیر از لحاظ تاکتیکی بسیار نزدیک به هم بوده است. البته به جز دیدار مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در فصل گذشته که چلسی موفق شد در مجموع دو دیدار رفت و برگشت لیورپول را با نتیجه 7-5 شکست دهد.
در لیگ برتر نیز، فصل گذشته لیورپول با تک گل " ژابی آلونسو " چلسی را در استمفوردبریج شکست داد و به رکورد 86 بازی خانگی بدون شکست آبی‏ها پایان داد.

Chelsea FC
10-02-2009, 12:54

هافبک آبی‌ها پس از دو نمایش نه چندان خوب تیمش به انتقادات پاسخ داد

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، فرانک لمپارد هافبک چلسی گفته نمایش ضعیف تیمش در بازی مقابل آپوئل تنها در یک دیدار روی داده و نشانه‌ها حاکی از آن است که چلسی تحت نظر کارلو آنچلوتی دارد به یک تیم بزرگ تبدیل می‌شود. آبی‌ها در قبرس محتاط و بی‌اعتماد ‌به ‌نفس ظاهر شدند و اغلب نمی‌توانستند توپ را در اختیار خود داشته باشند. با این حال لمپارد می‌گوید این بازی را نباید در نظر گرفت و چلسی روز یکشنبه در دیدار مقابل لیورپول به اوج برمی‌گردد. نمی‌دانم چرا مردم می‌گویند تیم ما هماهنگ نیست. ما این فصل تنها یک شکست داشته‌ایم که مقابل ویگان بود. آنجا اصلاً خوب بازی نکردیم اما مقابل آپوئل پیروز شدیم و همین مهم است. اگر به فصل نگرید می‌بینید که به عنوان یک تیم عالی بوده‌ایم. ما تلاش کرده‌ایم در هر بازی پیروز شویم و هر گاه پیروز نشده‌ایم در بازی بعدی سخت‌تر تلاش کرده‌ایم. یکشنبه بازی مهمی مقابل لیورپول داریم اما آنها هم شکست خورده‌اند و تلاش می‌کنند بهتر باشند.

Chelsea FC
10-03-2009, 18:48

سرمربی آبی‌هاي لندن خواسته بازیکنانش از ماده خاکستری ‌رنگ استفاده کنند

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، کارلو آنچلوتی سرمربی چلسی امیدوار است بازیکنانش از هوش خود در بازی مقابل لیورپول استفاده کنند. این دیدار یکشنبه در استمفوردبریج انجام می‌شود. او همچنین مطمئن است تیمش نمایش بسیار بهتری نسبت به بازی با آپوئل نیکوزیا خواهد داشت. آنچلوتی می‌گوید: هدف ما این است که خوب بازی کنیم چون این بهترین روش برای بردن است. من می‌خواهم چلسی روز یکشنبه با هوش خود بازی را در کنترل داشته باشد. بازی مقابل لیورپول آسان نیست چون آنها سازمان‌دهی دفاعی بسیار خوبی دارند و از کیفیت بازیکنان تهاجمی مانند تورس و جرارد برای حمله استفاده می‌کنند. ما باید باهوش باشیم و شرایط بازی را بخوانیم. بازیکنان ما عادت به چنین دیدارهایی دارند و مهم است که در این قبیل بازی‌ها شدت و شهامت بالایی داشته باشیم. بازی مقابل لیورپول آزمونی مهم است چون لیورپول تیمی مهم است. آنها در چند سال اخیر فصل‌هایی رویایی داشته‌اند و از بازیکنان بسیار خوبی بهره می‌برند اما خوشحالیم که در این لحظه با لیورپول روبرو می‌شویم و اگر نسبت به بازی چهارشنبه با آپوئل بهتر باشیم می‌توانیم آنها را شکست دهیم و من مطمئن هستم که بسیار بهتر خواهیم بود.

Chelsea FC
10-04-2009, 13:41

کارلو آنچلوتی معتقد است بازی های بین او و بنیتز بازی های جالبی می شود

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، کارلو آنچلوتی درباره 2 بازی فینال بین میلان و لیورپول در جام باشگاه های اروپا گفت: من فینال 2005 را به یاد نمی آورم و فقط فینال 2007 را به یاد دارم!!! ولی حالا که شما اصرار دارید می گویم آن بازی یک بازی خاطره انگیز ولی از نوع بدش هست! بازیی که ما عالی بازی کردیم و مستحق برد بود ولی همیشه در فینال اتفاقات عجیبی می افتد ولی ما 2 سال بعد آمدیم و در حالیکه از پیروزی مطمئن بودیم قهرمان شدیم. من از سبک بازی بنیتز بسیار لذت می برم! او اصلاً به تیم مقابل فضا نمی دهد. ما در بازی قبل این اشتباه را داشتیم و باختیم ولی این ضعف را برطرف کردیم. او همچنین درباره آمادگی جوکول برای تیم ملی گفت: او کاملاًً آماده است و در تمرینات بسیار خوب عمل می کند ولی فقط تا کنون مقابل کویینز پارک رنجرز بطور فیکس بازی کرده است به هر حال به کاپلو می گویم که می تواند او را به تیم ملی دعوت کند چون او کاملاً آماده است.

King Kenny
10-04-2009, 16:48

فصل قبل لیورپول هر دو بازی خانگی و خارج از خانه خود مقابل چلسی را برد. لیورپول در اسمتفورد بریج با تک گل ژابی آلونسو در دقیقه 10 بازی چلسی را شکست داد. آن برد اولین پیروزی لیورپول در لیگ تحت مربیگری رافا بنیتر و اولین گل تیم در آن ورزشگاه بود. بعلاوه 600 برد خارج از خانه لیورپول در لیگ رقم خورد.
آن پیروزی رکورد 86 بازی بدون شکست خانگی چلسی را که از فوریه 2004 برجا مانده بود، درهم شکست. بعلاوه اولین شکست چلسی در 30 دیدار لیگ محسوب شد.
در دیدار برگشت در انفیلد فرناندو تورس در دقایق 89 و وقت اضافه دوبار دروازه چلسی را گشود تا لیورپول 2-0 به پیروزی برسد.
لیورپول در دوره لیگ برتر دو بار چلسی را در استمفورد بریج برده است. به غیر از فصل قبل لیورپول با تک گل برونو شیرو در ژانویه 2004 چلسی را شکست داد. از 51 امتیاز ممکنه لیورپول 10 امتیاز کسب کرده است.
لیورپول از 13 بازی در استمفورد بریج 10 بازی را واگذار کرده است و از 19 دیدار اخیر خودر در آنجا تنها دو بازی را برده است.
پیروزی احتمالی لیورپول موجب میشود تا به لطف تفاضل گل بهتر بالاتر از چلسی در جدول قرار بگیرند.
لیورپول در دیدارهای لیگ از 17 بازی در 13 دیدار بیش از سه گل به حریفان خود زده است.
آمار 22 گل زده تیم تا اینجای فصل بهترین رکورد تیم در هفت دیدار ابتدای فصل از فصل 96-1895 و دومین آمار گلزنی در هفت دیدار ابتدای فصل در تاریخ باشگاه محسوب میشود.
لیورپول در پنج دیدار لیگ مقابل چلسی نباخته است که بهترین رکورد در 12 سال اخیر می باشد.
پیروزی دبل فصل قبل مقابل چلسی اولین دبل باشگاه از فصل 90-1989 بود که تیم برای آخرین بار قهرمان لیگ شده بود.
اگر لیورپول بتواند این بازی را ببرد برای اولین بار خواهد بود که پس از فصل 75-1974 توانسته چلسی را در دو بازی متوالی در استمفورد بریج شکست بدهد.
کسب یک کلین شیت برای لیورپول می تواند سومین کلین شیت متوالی تیم در زمین چلسی باشد که برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر رخ خواهد داد.
فرناندو تورس اولین گل خود برای لیورپول را در برابر چلسی در اوت 2007 زد. او در برابر چلسی در سه بازی لیگ دو گل زده است و در تمام رقابتها 6 گل به آبی های لندن زده است.
تورس هرگز در لیگ در استمفورد بریج بازی نکرد است و از زمان پیوستنش به لیورپول هر دو بازی را از دست داده است.
په په رینا در بازی لیگ در فوریه 2006 از زمین بازی اخراج شد و استیون جرارد در همین ورزشگاه در سال 2003 از زمین بازی اخراج شد.
گلن جانسون در تمام رقابتها در یک دوره چهارساله 07-2003 توانست 72 بار برای چلسی بازی کند و چار گل نیز به ثمر رساند.
فرناندو تورس در دو دیدار اخیر لیگ برای لیورپول پنج گل زده است.
لیورپول از زمان شکست و عدم گلزنی برابر میدلزبورو در فوریه گذشته، در 18 دیدار اخیر لیگ گلزنی کرده است.
فابیو آرلیو آخرین گل خود را برای لیورپول در این زمین در تساوی پرهیجان 4-4 لیگ قهرمانان اروپا در آوریل گذشته زد.
از زمان برگزاری رقابتهای لیگ برتر لیورپول از 34 دیدار لیگ با چلسی 13 برد و 14 شکست داشته است.
پاتریک برگر آخرین بازیکن لیورپول بود که در انفیلد در اکتبر 1997 برابر چلسی هت تریک کرد.
او یکی از چهار بازیکن لیورپول است که توانسته برابر چلسی هت تریک کند. بازیکنان دیگر عبارتند از: جیمز استوارت (1910)، فرد پگنم (1915) و چوردون هاجسون (1930). همگی در انفیلد به این موفقیت رسیدند.
لیورپول در 13 دیدار اخیر خود در این ورزشگاه نتوانسته بیش از یک گل به چلسی بزند. آخرین بار لیورپول در دسامبر 1995 با چلسی 2-2 کرد که استیو مک منمن زننده هر دو گل لیورپول بود.
بزرگترین برد لیورپول برابر چلسی در این زمین در دسامبر 1989 بود که 5-2 چلسی را شکست دادند.
بزرگترین شکست تاریخ لیورپول برابر چلسی در اولین هفته فصل 38-1937 رخ داد که 6-1 مغلوب چلسی شدند.
لیورپول در فصل قبل در 14 دیدار اخیر خود توانست سومین کلین شیت را برابر چلسی بدست آورد.
چلسی از 104 بازی خانگی لیگ خود تنها دو بار باخته است.
هفته قبل آنها اولین باخت فصل خود را با نتیجه 3-1 برابر ویگان کسب کردند. آنها از مه 2006 دو بازی متوالی را در لیگ نباخته اند.
چلسی رد 8 دیدار اخیر خود در تمام رقابتها شش کلین شیت کسب کرده است.
تنها بارسلونا توانست در 17 دیدار اخیر مانع از گلزنی چلسی شود.
آنها در این فصل از 11 دیدار خود در تمام رقابتها 10 بار برده اند.
آخرین بازیکن چلسی که در این زمین مقابل لیورپول هت تریک کرد جورج میلز بود که در اوت 1937 موفق به این مهم شد.
دیدیه دروگبا در 61 بازی خود برای چلسی در استمفورد بریج توانسته 46 گل بزند. او در تمام رقابتها برابر لیورپول توانسته 7 بار گلزنی کند. گل او 8 روز پیش برابر ویگان یکصدمین گل او برای چلسی بود.
فرانک لمپارد در دو فصل گذشته برابر لیورپول توانسته 5 بار گلزنی کند و یک بار هم از زمین بازی اخراج شود.
موقعیت دو تیم در جدول:
لیورپول: از انجام 7 بازی صاحب 5 برد 0 تساوی و 2 شکست شده و 22 گل زده و 10 گل خورده و با کسب 15 امتیاز در رده سوم جدول ایستاده است.
چلسی: از 7 بازی صاحب 6 برد 0 تساوی و 1 باخت شده و 16 گل زده و 6 گل خورده و با 18 امتیاز در رده دوم جدول ایستاده است.
گلزنان برتر دو تیم (آمار لیگ در پرانتز):
لیورپول: تورس 8 (8)، کویت 4 (3)، بنایون 3 (3)، جرارد 3 (3)، بابل 2 (2)، جانسون 2 (2)، انگوگ 1 (1).
چلسی: دروگبا 6 (6)، آنلکا 4 (2)، بالاک 3 (3)، اشلی کول 2 (2)، لمپارد 2 (1)، کاروالیو 1 (0)، دکو 1 (1)، کالو 1 (0)، مالودا 1 (1).

King Kenny
10-04-2009, 18:28

فرانک لمپارد استیون جرارد را به عنوان بهترین بازیکن حاضر در انگلستان معرفی کرده است.

به گزارش سایت رسمی لیورپول در ایران، این دو امشب در استمفورد بریج رودرروی هم قرار خواهند گرفت و هافبک بازی ساز چلسی کاپیتان لیورپول را در سطح بالاتری از خود می داند.

لمپارد گفت:"معتقدم که او دشوارترین بازیکنی است که در خط میانی ممکن است در برابر او بازی کرد چونکه دارای تمام ویژگیهای هافبک می باشد. او هافبک تمام عیاری است. او در انگلستان نظیر ندارد.

"شاید وقتی در برابر آرسنال بازی کنیم بتوان یکی از آنها را به عنوان بازیکن برتر انتخاب کرد اما جرارد به نظر من بهترین بازیکن است. رقابت خوبی است چونکه به خوبی کار خود را ادامه می دهیم و از بازی در کنار و در تیم ملی انگلستان لذت می برم."

لیورپول و چلسی در سالهای اخیر بارها در رقابتهای داخلی و اروپایی مقابل یکدیگر صف آرایی کردند. لمپارد می گوید که اختلاف دو تیم اندک است و تیم قدرتمند لیورپول را یکی از دشوارترین رقبای خود می داند.

او گفت:"اگر از من بپرسید که در رقابتهای اروپایی کدام تیم سخت ترین حریف است باید بگویم که بارسلونا چونکه آنها تیم بسیار مستعدی هستند و بارها در گذشته در مقابل آنها بازی کرده ایم. اما در انگلستان لیورپول جدی ترین رقیب ما است.

"لیورپول به نوعی بازی می کند که مقابله با آن بسیار دشوار است. آنها بازی را برای تیم حریف دشوار می کنند. دفاع آنها بسیار قوی است و بازیکنان زیادی دارند که به شما فشار می آورند و حتی مهاجمان آنها شما را تحت فشار قرار می دهند.

"تا به حال چندین بار در برابر آنها بازی کرده ایم و توانسته ایم یکدیگر را از سر راه برداریم. همیشه بازی در برابر آنها دشوار است."

Chelsea FC
10-05-2009, 15:31
سرمربی چلسی پس از غلبه تیمش بر لیورپول غرق در شادی و خنده بود

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، پس از پیروزی 2 بر صفر چلسی مقابل لیورپول آن هم در ورزشگاه استمفوردبریج کارلو آنچلوتی سرمربی چلسی واقعاً از عملکرد شاگردانش راضی به نظر می رسید. او در پایان این مسابقه گفت: عملکرد بازیکنانم بسیار خوب بود. ما بسیار خوب بازی کردیم و تمرکز خوبی بر جریان بازی داشتیم. بازی در نیمه اول بسیار آرام و کم هیاهو بود و چلسی برای رسیدن به گلهایش صبر زیادی را متحمل شد و در نهایت این نیکولاس آنلكا و فلورنت مالودا بودند که برای تیم میزبان گلزنی کردند. آنچلوتی ادامه داد: لیورپول تیم قدرتمندی است و آنها نیز بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتند. ما در تمامی دقایق بسیار متمرکز و منسجم بودیم و با توجه به همین نکته بود که توانستیم ضدحمله های خوبی را ارائه دهیم.

Chelsea FC
10-05-2009, 15:33
ديدير دروگبا مهاجم تيم فوتبال چلسي تاکيد دارد که پيروزي 2 بر صفر تيمش بر ليورپول در ديدار يکشنبه قصد آبي پوشان را براي قهرماني ليگ برتر فوتبال انگليس به رقبايش نشان داده است

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، تيم تحت رهبري کارلو آنچلوتي با 2 گل نيکولاس آنلکا و فلورنت مالودا در نيمه دوم موفق شد در استمفوردبريج ورزشگاه خانگي خود به پيروزي رسيده و با 2 امتياز اختلاف نسبت به منچستر يونايتد صدرنشين شود. هر چند که نام دروگبا به عنوان گلزن اين ديدار به ثبت نرسيد ولي اين مهاجم ساحل عاجي با نمايش قدرت خود شالوده پيروزي چلسي را ريخت. ترکيب قوي از توان و تحرک دروگبا باعث شد تا مدافعان ليورپول تاب مهار وي را از دست داده و او امکان ساختن هر 2 گل را با پاسهاي عرضي کامل و بي عيب و نقص خود بيابد. دروگبا ادعا کرد که اين پيروزي براي فرستادن پيامي به منچستريونايتد ، آرسنال و مهمتر از همه ليورپول که اکنون 6 امتياز با صدر جدول فاصله گرفته است ضروري بود. وي گفت: شکست دادن ليورپول براي ما مهم بود چرا که آنان يکي از رقباي مستقيم ما براي کسب عنوان قهرماني هستند. اين سومين شکست ليورپول در 8 بازي ليگ برتر بود ولي رافائل بنيتز سرمربي سرخپوشان متقاعد شده است که تيمش همچنان مي تواند رقابت شديد بر سر قهرماني داشته باشد. وي گفت: هر چند باخت مايه نااميدي است چرا که هدف پيروزي در هر بازي است ولي ما در اين مرحله بايد همچنان رو به بهبودي برويم. وي افزود: ما از نظر دفاعي به مراتب بهتر بوديم. ما در برابر تيم خوبي بازي مي کرديم و فرصت هايي نيز داشتيم و لذا علائم مثبتي وجود دارد.

Chelsea FC
10-23-2009, 14:45

سرمربی تيم فوتبال چلسی حالا کم کم از صعود تیمش به مرحله بعد مطمئن می شود

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، سرمربی چلسی از پیروزی پرگل مقابل پورتو خوشحال است و درباره این بازی می گوید: ما بدون دروگبا کارمان در خط حمله سخت می شود اما خوشبختانه مقابل پورتو خوب عمل کردیم و گلهای کالو هم خیلی حیاتی بود. در لیگ قهرمانان مهم است که آینده خود را تضمین کنید. ما امروز در صدر جدول گروه ایستاده ایم اما هنوز آینده خود را گارانتی نکرده ایم. در این بازی لمپارد هم گل اول فصل خود را زد و این موضوع باعث خوشحالی کارلتو شده است. بله خیلی خوشحالم اما اهمیت لمپارد برای ما بخاطر گل هایش نیست بلکه برای دوندگی اش در طول 90 دقیقه و بازی عالی اش است.

Chelsea FC
10-27-2009, 14:46
در 2 سال گذشته باشگاه چلسى يكى از باشگاه هاى پرحاشيه فوتبال جزيره و اروپا بوده است

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، اخراج خوزه مورينيو و آورام گرانت آغاز حواشى باشگاه چلسى بود. بعد از اينكه آورام گرانت هم مثل مورينيو با بى مهرى سران باشگاه چلسى مواجه شد اسكولارى با سر و صداى زيادى پا به استمفوردبريج گذاشت و هدايت آبى ها را به عهده گرفت اما اين سرمربى نيز نتوانست در لندن دوام بياورد. نتايج ضعيف چلسى باعث شد تا اسكولارى نيز حكم اخراج را مقابل چشمانش ببيند. پس از اسكولارى هيدينك بطور موقت هدايت چلسى را بر عهده گرفت اما با وجود نتايج خوبى كه با اين تيم كسب كرد از اين تيم جدا شد و بكار اصلى خود يعنى سرمربيگرى تيم ملى روسيه پرداخت. حالا با آمدن كارلو آنچلوتى يك بار ديگر ثبات و آرامش به استمفوردبريج بازگشته است. اين سرمربى صاحب سبك و كهنه كار شروع خوبى با آبى هاى لندن داشته است. چلسى با هدايت كارلتو از 10 بازى خود در چارچوب رقابتهاى ليگ برتر توانسته است 8 پيروزى را كسب كند. با اين شروع خوب چلسى در كنار منچستريونايتد خود را به عنوان يكى از مدعيان جدى كسب عنوان قهرمانى معرفى كرده است. سرمربى سرشناس آبى هاى لندن در گفت و گو با شبكه تلويزيونى چلسى ابراز اميدوارى كرده است كه اين شروع خوب پايان خوبى نيز براى تيمش داشته باشد. در ادامه اين مصاحبه با ما همراه باشيد

به نظر مى رسد از بازى تيمتان مقابل بلكبرن كاملاً راضى باشيد

بله همينطور است. بايد بگويم كه در بازى شنبه شب هيچ نكته منفى و نااميدكننده اى را در عملكرد شاگردانم نديديم. بدون شك يكى از بازى هاى خوب ما در فصل جارى بود كه در آن بازيكنان ما بهترين بازى خودشان را به نمايش گذاشتند. اميدوارم در هفته هاى آتى نيز بتوانيم چنين عملكردى داشته باشيم

جوكول نيز بعد از 8 ماه دورى از ميادين عملكرد خوبى مقابل بلكبرن داشت

بله. كول من را شگفت زده كرد. بخوبى مى دانم كه چقدر سخت است بعد از 8 ماه دورى از ميادين تا اين حد آماده ظاهر شوى. عملكرد فوق العاده كول ثابت كرد كه او براى بازگشت قدرتمند به ميادين تلاش زيادى كرده است. كول اين روزها كاملاً آماده است و در هفته هاى آتى نيز مى تواند يكى از بازيكنان تأثيرگذار ما باشد. من بيش از اينكه براى كول خوشحال باشم براى چلسى خوشحالم چرا كه كول اگر آماده باشد بسيارى از مشكلات چلسى را حل مى كند. او در خط ميانى فوق العاده بازى مى كند. از نظر من جو يك نابغه است

به نظر مى رسد به تركيب ايده آل خود رسيده ايد. اين طور نيست

تركيب ايده آل ثابتى وجود ندارد. از نظر من تركيب ايده آل يعنى بازى كردن بهترين ها. هر بازيكنى كه آماده باشد در تركيب اصلى تيم قرار مى گيرد. مقابل بلكبرن بهترين ها و آماده ترين هاى تيم ما در تركيب اصلى قرار گرفتند و اين يعنى تركيب ايده آل. ممكن است در بازى هاى بعدى تغييراتى در تركيب تيم ما ايجاد شود

رقابت در صدر جدول بين شما و منچستريونايتد همچنان ادامه دارد. به نظر شما اين رقابت تا پايان فصل ادامه خواهد داشت

منچستريونايتد و چلسى واقعاً تا پايان فصل جزو مدعيان اصلى كسب عنوان قهرمانى خواهند بود. اين احتمال وجود دارد در ادامه چند تيم ديگر هم به جمع مدعيان اضافه شوند

وضعيت چلسى را در ليگ قهرمانان چطور مى بينيد

ما در مرحله گروهى شروع فوق العاده خوبى داشته ايم. 3 بازى و 3 برد نشان از عملكرد خوب و اميدوار كننده ما دارد اما نبايد فراموش كنيم كه ما در گروه سختى قرار داريم و در دور برگشت بازى ها كار بسيار سختى خواهيم داشت. درست است كه اتلتيكومادريد در قعر جدول گروه قرار گرفته است اما اين تيم هميشه در مرحله گروهى ليگ قهرمانان يكى از مدعيان صعود بوده است. اتلتيكو در دور برگشت به فكر جبران امتيازات از دست رفته خواهد بود و قطعاً يكى از بازى هاى سخت ما در خانه اين تيم خواهد بود. هنوز صعود ما از مرحله گروهى قطعى نشده است اما در دور برگشت بازى هاى فوق العاده سختى داريم كه بايد آنها را با پيروزى پشت سر بگذاريم. بازى در خانه اتلتيكو و پورتو فوق العاده دشوار خواهد بود.

Chelsea FC
10-30-2009, 12:32
مرد ایتالیایی چلسي می گوید تیمش دوران بسيار خوبی را سپری می کند

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، کارلو آنچلوتی سرمربی چلسی می گوید تیمش پس از پیروزی 4 بر صفر مقابل بولتون به فرم خوب خود بازگشته است. گل های سالمون کالو ، فلورنت مالودا ، دکو و دیدیر دروگبا چلسی را به مرحله یک‌ چهارم نهایی جام حذفی انگلیس رساند. آنها در هفته گذشته اتلتیکومادرید و بلکبرن را هم برده بودند. آنچلوتی پس از دیدار گفت: در تمام 90 دقیقه عالی بودیم. کنترل بازی را در دست داشتیم و با کیفیت بازی کردیم. خوشحالیم چون دوران خوبی را سپری می‌کنیم. ما می‌خواهیم این فرم را در بازی‌های پیش رو هم داشته باشیم. سرمربی چلسی گفت در آغاز دوران حضورش در این تیم آرزو می‌کرد تیم به چنین عملکردی برسد. رویای من این بود که تیمی داشته باشیم که فوتبال را خوب بازی کند و به تماشاگران شور و شعف بدهد.

Chelsea FC
11-06-2009, 12:52
هافبک نیجریه ای تيم فوتبال چلسي آماده بازگشت به میدان است

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، جان میکل اوبي که 3 بازی اخیر تیمش را به دلیل آسیب دیدگی از دست داده بود می تواند روز یکشنبه در بازی با منچستریونایتد به میدان برود. هافبک نیجریه ای نیم نگاهی هم به حضور در تیم ملي فوتبال کشورش دارد تا در راه صعود به جام جهانی و بازی با کنیا به تیم نیجریه کمک کند. من امیدوارم در بازی آخر هفته برای تیمم به میدان بروم. پیروزی مقابل منچستريونايتد برای ما خیلی مهم است. ما باید سخت کار کنیم و دعا کنیم که نتیجه نهايي به سود چلسی باشد.

ديدير دروگبا و سرخيو آگرو مردان 2 گله ديدار برگشت تيم‌هاي اتلتيكومادريد و چلسي بودند

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، در حاليكه دروگبا با گل‌هايش لندني‌ها را به جمع 16 تيم پاياني ليگ قهرمانان اروپا رساند گل‌هاي آگرو تنها باعث فرار مادريدي‌ها از باخت خانگي بودند. مهاجم ساحل عاجي لندني‌ها در پايان بازي سه‌شنبه شب گفت: فكر مي‌كنم در بهترين فرم عمرم هستم. همواره با اعتماد به نفس يكساني بازي مي‌كنم اما در حال حاضر به دور از آسيب ديدگي هستم. فكر مي‌كنم بايد ديوار دفاعي‌مان را بهتر مي‌ساختيم و مي‌توانستيم از ضربه آزاد جلوگيري كنيم. پس از نمايش ما دريافت چنين گلي ناراحت كننده بود. با اين همه بازي خوبي از كار درآمد. مادريد بايد برنده مي‌شد اما پس از آنكه آنها از ما پيش افتادند ما به مراتب بهتر بازي كرديم. ميشائيل بالاك هافبك آلماني چلسي هم در پايان بازي گفت: خوشحاليم كه راهي دور بعد شده‌ايم. اكنون بر سر مكان نخست جدول گروه مبارزه مي‌كنيم. در 2 بازي ديگر اين هدف ما خواهد بود. ما فوق‌العاده بازي نكرديم با اين حال فكر مي‌كنم نتيجه در پايان جوانمردانه بود. دروگبا رويايي بود و گل دومي كه به ثمر رساند در اندازه‌هاي جهاني بود. او با اطمينان جزء يكي از بهترين مهاجمان در سرتاسر دنياست.

Chelsea FC
11-11-2009, 22:08
آنلكا از بازي در كنار دروگبا لذت مي برد
مرد فرانسوی آبي هاي لندن از همکاری با همبازی خود بسيار خوشنود است

به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، نیکولاس آنلکا مهاجم کهنه کار چلسی از اینکه برای دیدیر دروگبا موقعیت گلزنی ایجاد می کند راضی است و فکر می کند وقتی دروگبا با پاس های وی گل می زند انگار خود او گل زده است. دروگبا نیز قبول دارد که هرگز درباره تشکیل یک زوج موفق با آنلکا در خط حمله چلسی شک نداشته است. هر دو مهاجم اعتقاد دارند زیر نظر آنچلوتی پیشرفت زیادی کرده اند. آنلکا مي گويد: من به چلسی نیامده ام که فقط گل بزنم و مانند ستاره ها عمل کنم. دوست دارم به دیدیر پاس بدهم تا او گل بزند. دوست دارم تا در این موقعیت بازی کنم زیرا برایم خاطره بازی در کنار امیل هسکی در لیورپول را زنده می کند. شما از بازی با اینگونه شخصیت ها لذت می برید.

intermoein
02-09-2010, 16:38
سایت گل

کارلو آنچلوتی در صحبتهایی اعلام کرده که چلسی با غلبه بر اینتر، این تیم را از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف خواهد کرد. آنچلوتی در پاسخ صحبتهای مورینیو که گفته بود:"اینتر قطعا چلسی را شکست خواهد داد" اعلام کرد:« اینتر حریف آسانی را پیش رو ندارد. این مسابقه، رویارویی آنچلوتی- مورینیو نیست و در حقیقت نبردی سخت و تمام عیار است.» کارلتو در ادامه صحبتهایش که در لارپوبلیکا منعکس شد، گفت:«هیچ حریفی سخت تر از اینتر برای ما وجود نداشت ولی باید در نظر داشته باشید که تیم ماهمه قابلیتهای لازم را دارد: فیزیک و کیفیت بالا. پس می توانیم از طرق مختلف به پیروزی برسیم.» این مربی ایتالیایی به خوبی در رختکن استمفورد بریج جا افتاده و در نظر دارد تا با رد پیشنهاد مربی گری تیم ملی ایتالیا در پایان رقابتهای جام جهانی، به حضورش برروی نیمکت مربی گری تیم لندنی ادامه دهد. او در ادامه صحبتهایش گفت:« رقابتهای لیگ برتر در مقایسه با سری آ، به مراتب سخت تر است.از آنجا که من با چلسی قرارداد دارم، جانشین لیپی نخواهم شد. زمانی که ایتالیا باردیگر به قهرمانی جام جهانی رسید، در سال 2030 مربی گری این تیم عهده دار خواهم شد. آمار و ارقام متعددی را مورد بررسی قرار داده ام . ما هر 24 سال یکبار به قهرمانی در جام جهانی رسیده ایم و هر 12 سال یکبار به فینال می رویم و تن به شکست می دهیم. پس من فعلا ترجیح می دهم که شخص دیگری این مسئولیت را برعهده بگیرد.»

ch.100%
03-03-2010, 13:57
. دکو هافبک تیم چلسی در نظر داره تا در پایان رقابت های این فصل تیم چلسی رو ترک کنه و به لیگ برزیل برگرده . دکو در این مورد با مسئولان چلسی هم صحبت کرده . دکو گفته که : من میخوام پایان این فصل به برزیل برگردم و در کنار فرزندانم باشم و فکر میکنم که بتونم چند سال دیگه تو لیگ برزیل در اوج باشم .
دکو که ۷۱ بازی ملی برای پرتغال انجام داده میخواد که از فوتبال ملی خداحافظی کنه و چون توی این فصل تنها ۱۴ بار برای چلسی به میدان رفته گفته : من میخوام به برزیل برم اما همه چی دست مسئولان چلسیه اگه اون ها موافقت کنن این تیم رو ترک میکنم و اگه هنوز به من نیاز داشته باشن در این تیم میمونم .

ch.100%
03-12-2010, 17:11
سایت گل- دیدیه دروگبا مهاجم چلسی و تیم ملی ساحل عاج به عنوان برترین فوتبالیست قاره آفریقا معرفی شد.
این دومین باری است که کاپیتان ساحل عاج این جایزه را مال خود می کند و در سال2006 نیز این عنوان را کسب کرده بود. دروگبا با پیشی گرفتن از ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی اینتر عنوان برترین بازیکن قاره آفریقا را به خود اختصاص داد.
این ستاره 32 ساله با درخشش خود توانست مجوز حضور در رقابتهای جام جهانی را برای تیم ملی کشورش کسب کند و البته در رقابتهای جام ملتهای آفریقا نیز با تیمش تا مرحله یک چهارم پایانی پیش رفت.
مایکل اسین، ستاره خط میانی چلسی که در مال خود کردن این جایزه ناکام مانده بود، نام خود را در لیست یازده بازیکن برترقاره می بیند.دراین لیست نام ساموئل اتوئو و جان پانتسیل نیزدیده می شود.

ch.100%
03-12-2010, 17:13
سایت گل- این طور به نظر می رسد که جو کول تصمیم دارد تا در پایان رقابتهای این فصل رختکن چلسی را ترک کند و انتشار همین خبرباعث شده تا مسئولان منچستریونایتد و منچسترسیتی در صدد جذب او بربیایند.قرارداد این ستاره 28 ساله در پایان رقابتهای این فصل به پایان خواهد رسید و به نظر می رسد که کول پس از شنیدن پیشنهاد سران چلسی برای تمدید قراردادش، تصمیم به ترک رختکن استمفورد بریج گرفته است.
طبق گزارش منتشره در دیلی استار، کول پس از اطلاع از این پیشنهاد که شامل تمدید یکساله قرارداد او با کاهش 40% از مبلغ دستمزدش، احساس تحقیر کرده است.بدین ترتیب دستمزد او معادل هفته ای 36 هزار پوند خواهد بود و کول اکنون به کسب درآمدی هفتگی در حدود ۱۰۰ هزار پوند فکر می کند.
کول در صحبتهایی اعلام کرده که تحت هیچ شرایطی تن به امضای قراردادی با کاهش دستمزد نمی دهد و درصورتی که دستمزد او کمتر از جان تری، اشلی کول و فرانک لمپارد باشد، رختکن چلسی را ترک خواهد کرد.
به نظر می رسد که رومن آبراموویچ نیز با خواسته او موافقت کرده و اعلام کرده که حاضر است اجازه جدایی او از رختکن چلسی را صادر کند ،چرا که کارلو آنچلوتی نیز به ندرت او را در ترکیب تیمش به کار می گیرد.این روزنامه انگلیسی با چاپ این خبر به این نکته اشاره کرده که سران یونایتد اکنون آماده جذب کول هستند و می خواهند به او پیشنهاد قراردادی سه ساله ارائه کنند،چرا که فرگوسن یکی از تحسین کنندگان بازی کول می باشد. از سوی دیگر سران سیتی نیز آماده اند تا با پرداخت دستمزد هفتگی 80000 پوند کول را به رختکن تیمشان ببرند
از سوی دیگر هری ردنپ نیز که در وستهم مربی او بوده، تمایل فراوانی به جذب ستاره سابقش دارد

saiede
04-12-2010, 14:30
مردان آنجلوتي شانس قهرماني را افزايش مي‌دهند

آبي‌پوشان استمفوردبريج که شنبه شب در ديدار مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي آستون‌ويلا را 3 بر صفر شکست دادند، فرداشب (سه‌شنبه) برابر تيمي قرار خواهند گرفت که در بازي رفت مقابلش 4 بر صفر پيروز شدند
باتوجه به اعتراف فرگوسن که گفته بود قهرمانی از دست ما لیز خورد و توقف این تیم مقابل بلکبرن کارلو انجلوتی سرمربي ايتاليايي چلسي بخوبي آگاه است کسب برد در اين جدال باعث خواهد شد تا شانس کسب قهرماني يارانش در ليگ افزايش يابد.

در حال حاضر منچستر با يک بازي بيشتر در فاصله يک امتيازي آبي‌ها در رده دوم قرار گرفته است

saiede
04-17-2010, 14:07
لمپارد: اسير جنگ رواني فرگوسن نمي‌شويم

بازيکن خط مياني چلسي گفت: هم‌تيمي‌هاي من آنقدر حرفه‌اي و مجرب هستند که اسير ترفند‌هاي جنگ رواني سرمربي منچستريونايتد نمي‌شوند.

به نقل از ديلي‌ميل،‌ فرانک لمپارد اظهار داشت: بازيکنان چلسي بخوبي موقعيت حساس کنوني را درک مي‌کنند. آنها مي‌ دانند در اين مقطع نبايد اسير حاشيه‌ شد. اين در حاليست که سرآلکس فرگوسن پس از افت تيمش به جنگ رواني عليه ما پرداخته است.

وي افزود: به باور او شايد از اين طريق، تيم چلسي دچار مشکل شود و او بتواند صدر جدول را بازپس گيرد. البته من مي‌گويم هيچگاه چنين اتقاقي در استامفوردبريچ روي نخواهد داد. تيم ما اينک در بهترين شرايط ممکن جسماني و روحي قرار دارد و با انگيزه‌اي مضاعف به سوي قهرماني حرکت مي‌کند.

آبي‌هاي شهر لندن با 77 امتياز در صدر جدول قرار دارد و منچستريونايتد با73 امتياز صاحب پله دوم است.

AlexDelpiero
04-21-2010, 22:52
احتمال حضور بالاك در اينتر قوت گرفت

کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان در صورتيکه با مسئولان تيم چلسي به توافق نرسد، راهي ايتاليا مي‌شود تا براي تيم اينتر بازي کند.

به نقل از هفته نامه تايمز، ميشائيل بالاک چند سالي است در ليگ برتر انگليس براي تيم چلسي بازي مي‌کند و در ميانه ميدان همواره از مهره‌هاي کليدي اين تيم محسوب مي‌شود.
قرارداد بالاک سال آينده با چلسي به پايان مي‌رسد و به همين دليل مذاکرات جدي با اين بازيکن براي تمديد قراردادش آغاز شده است.
مسئولان چلسي به دليل شرايط سني اين بازيکن که بالاي ‪ ۳۰‬سال است، تمايل دارند قرارداد وي را يک ساله منعقد کنند.
اين در حاليست که بالاک علاقه‌اي به امضاي قرارداد يک ساله ندارد و معتقد است که سران چلسي بايد قرارداد وي را تا پايان سال ‪ ۲۰۱۴‬تمديد کنند.
در پي اختلاف نظرهايي به وجود آمده ميان بالاک و سران باشگاه چلسي، مسئولان تيم اينترميلان براي خريد هافبک آلماني ابراز تمايل کرده و به احتمال زياد مذاکراتي در اين خصوص در پايان سال جاري انجام خواهد شد.

AlexDelpiero
04-24-2010, 12:19
هفته سي‌وششم ليگ برتر انگليس/
چلسي در انديشه حفظ صدرنشيني
خبرگزاري فارس: در ادامه مسابقات هفته سي‌وششم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس، مردان كارلو آنجلوتي به حفظ پله نخست جدول اين پيكارها مي‌انديشند.

به گزارش‌ خبرگزاري فارس فرداشب (يكشنبه) چلسي كه به رهبري آنجلوتي، با 77 امتياز در رده اول جدول قرار دارد و منچستريونايتد را در فاصله يك امتيازي خود مي‌بيند، در استامفوردبريج، ورزشگاه خانگي پذيراي استوك‌سيتي خواهد شد تا با غلبه بر اين حريف، فاصله خود با رقيب تهديد‌كننده اولدترافوردي حفظ كند.
در ديدارهاي ديگر اين تاريخ اورتون ميزبان فولام استو ليورپول كه در ليگ اروپا مقابل آتلتيكو‌مادريد با يك گل مغلوب شد، به خانه بارنلي قدم خواهد گذاشت.
در‌آخرين جدال نيز بيرمنگام حريف آستون‌ويلا خواهد بود. ديداري كه با توجه به رقابت ديرينه اين دو تيم قديمي،‌ پيش‌بيني مي شود تماشايي شود.

AlexDelpiero
04-24-2010, 12:45
آنجلوتي: 5 بازيكن جوان به چلسي اضافه مي‌شوند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم چلسي انگليس از حضور 5 بازيكن تيم جوانان باشگاه در كادر بازيكنان اصلي در فصل بعد خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه چلسي، كارلو آنجلوتي اظهار داشت: از مدت‌ها قبل بر كار تيم آكادمي باشگاه نظارت دارم و معتقدم بازيكناني از اين تيم، قادر به حضور در تيم نخست چلسي هستند. لذا تصميم گرفتم براي فصل آتي 5 بازيكن جوانان باشگاه را به كادر بازيكنان اضافه كنم.

اين مربي ايتاليايي كه تابستان گذشته زمام امور آبي‌پوشان را برعهده گرفت، عنوان كرد: دراين مورد با رومان آبراموويچ صحبت كرده‌ و با نظر مساعد وي روبرو شدم. براين اساس قرار است نام فابيو بوريني (مهاجم)، نمانيا ماتيچ(هافبك)، ژائل كاكوتا (مهاجم)، پاتريك فان آنهولت (مدافع) و جفري بروما (مدافع) را به كادر بازيكنان اضافه كنيم.

آنجلوتي گفت:‌ اين عده قادرند بسرعت پله‌هاي ترقي را طي كرده و خود را به تركيب اصلي برسانند. چلسي با وجود اين جوانان در آينده با دغدغه خريد بازيكنان پرتعداد روبرو نخواهد شد.
اين مربي درحالي اظهارات فوق را برزبان آورد كه چلسي از زمان حضور آبراموويچ در سال 2003، پيوسته در فكر خريد بازيكنان گران قيمت تيم‌هاي ديگر بوده و اعتنايي به بازيكنان جوان دست‌پرورده خويش نداشته است.

AlexDelpiero
04-26-2010, 10:37
هفته سي و ششم ليگ برتر
چلسي نفس استوک سيتي را گرفت

هفته سي و ششم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي انگليس يکشنبه شب ادامه يافت که طي آن تيم چلسي يکي از مدعيان اين فصل در زمين خود استوک سيتي را مقهور بازي تهاجمي خود کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] چلسي که در ورزشگاه " استمفورد بريچ" از امتياز ميزباني برخوردار بود، موفق شد نفس ميهمان نگون بخت خود را بگيرد و هفت گل به استوک سيتي تحميل کند .
" سليمان کالو " هافبک تيم ملي ساحل عاج مرد اول اين بازي بود که به تنهايي سه گل از چهار گل چلسي را به نام خود نوشت ، وي در دقايق 24،31و68 دروازه استوک سيتي را فتح کرد .
ديگر گلهاي تيم ميزبان توسط ‌‌" فرانک لمپارد " هافبک نام آشناي چلسي در دقايق 44 از روي نقطه پنالتي و81 ، " استوريچ " در دقيقه 87 و " فلورين مالودا " در دقيقه 89 به ثمر رسيد.
در دیگر دیدار مهم دیشب که به میزبانی برنلی برگزار شد، لیورپول توانست با 4 گل از سد میزبانش عبور کند. در این دیدار جرارد (52 و59)، ماکسی رودریگس (74) و رایان بابل (90) برای لیورپول گلزنی کردند تا این تیم پس از مدتهارنگ پیروزی مقتدرانه را به خود ببیند.
در سایر دیدارهای یکشنبه شب که از سری دیدارهای هفته سی و پنجم رقابتهای لیگ برتر برگزار شد نیز نتایج زیر به دست آمد:
* استون ویلا 1- بیرمنگام 0
گل: میلنر (83، پنالتی)
* اورتون 2- فولام 1
گلها: اسمالینگ (49، گل به خودی ) و آرتتا (90، پنالتی) برای اورتون و نولند (36) برای فولام
بدین ترتیب و با برگزاری این دیدارها، چلسی با کسب سه امتیاز دیدار توانست بار دیگر با 80 امتیاز خود را به صدر جدول برساند. یونایتد با یک امتیاز کمترو 79 امتیاز در رده دوم است و آرسنال72امتیازی رده سوم جدول را به خود اختصاص داده است.
football3.ir

MOHAMMAD ALI
04-26-2010, 10:41
سلام
برد چلسی رو و دربه دری منچستر رو به همه چلسی دوستان تبریک عرض مینمایم

saiede
04-26-2010, 13:15
آنچلوتي: بازي ليورپول، مهمترين بازي فصل

مربي ايتاليايي باشگاه چلسي در صحبتهايي اعلام کرد که پيروزي مقابل ليورپول کليد موفقيت تيمش در رقابتهاي اين فصل ليگ برتر خواهد بود.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] آبی پوشان یکشنبه شب موفق شدند تا در ورزشگاه استمفورد بریج با نتیجه 0-7 مقابل استوک سیتی به برتری برسند و بدین ترتیب مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ برتر لقب گیرند.
در حالی که تنها دو بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است، چلسی با یک امتیاز برتری نسبت به یونایتد در صدر جدول قرار دارد و آنچلوتی به اهمیت دیدار آتی تیمش مقابل آنفیلد واقف است.
آنچلوتی در گفتگو با دیلی میل گفت:« اکنون مهمترین دیدار پیش روی ما دیدار مقابل لیورپول است.ما یک هفته فرصت داریم تا خودمان را برای این دیدار آماده کنیم و امیدوارم که بتوانیم بازی مشابهی با بازی یکشنبه شبمان را به نمایش بگذاریم. البته کار بسیار سختی خواهد بود.لیورپول تیمی فوق العاده است و همچنان برای کسب رده چهارم جدول مبارزه می کند.»
مربی ایتالیایی باشگاه چلسی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:«اینکه صدرجدول را در دستان خودمان داریم، بسیار خوب است.البته فکر می کنم که یونایتد هم می تواند در هر دو دیدار باقی مانده اش مقابل ساندرلند و استوک به پیروزی دست یابد و هدف ما هم پیروزی در دو دیدار باقی مانده مان است.اگر موفق شویم، ما قهرمان خواهیم بود.»

ch.100%
04-28-2010, 13:39
سایت گل- دکو، بازی ساز و ستاره خط میانی باشگاه چلسی در صحبتهایی اعلام کرده که تابستان امسال رختکن استفمورد بریج را ترک کرده و به برزیل بازخواهد گشت تا در تاسیس مدرسه اش مشارکت داده باشد.

این ستاره 32 ساله که متولد برزیل نیز هست در سال 2008 از بارسلونا به چلسی پیوست و در صحبتهایی در ماه فوریه اعلام کرده بود که ممکن است در پایان رقابتهای جام جهانی 2010 از فوتبال ملی خداحافظی کند.
دکو همواره در صحبتهایش اعلام کرده بود تا دوست دارد روزی به سرزمین مادری اش بازگشته و به فقرا کمک کند ولی هرگز اعلام نکرده که در زمان بازگشت، قصد حضور در تیمی برزیلی را دارد یا خیر

او متولد شهر سائو برناردو دو کمپو می باشد و در 19 سالگی به پرتغال نقل مکان کرد و در سال 2002 تبعه این کشور شد.
دکو در صحبتهایی که در روزنامه ساندی تایمز منتشر شد، گفت:« در دنیای فوتبال زمانی که جوان هستی می بایست تا جایی که می توانی افتخار کسب کنی و پس از آن دیگر خبری از افتخارات نیست. شاید عجیب است که من می خواهم رختکن چلسی را ترک کنم ولی در فوتبال همیشه شرایط بدین ترتیب است.»
او ادامه داد:« مایک، یکی از دوستان من که در برزیل پزشک است، به من گفته بود که من روزی " بازیکن سابق" لقب خواهم گرفت ولی او هرگز "دکتر سابق" نخواهد بود.در اکثر مشاغل، تو بازنشسته نمی شوی، تدریجا در مسیر کاری ات حرکت می کنی و بهتر و بهتر می شوی ولی در فوتبال اوضاع این چنین نیست.»

saiede
05-03-2010, 14:03
آنجلوتي:در خانه حريف شايسته كسب برد بوديم

سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: خوشحال هستم برنده بازي کليدي در مسير قهرماني شديم.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] کارلو آنجلوتي خاطرنشان کرد: خوشحال هستم برنده بازي بسيار مهم با ليورپول شديم. اين جدال ديداري سرنوشت‌ساز و کليدي در راه قهرماني بود. با اين برد قدمي اساسي در راه قهرماني برداشتيم. از بازي تيمم مقابل ليورپول بسيار راضي هستم. ضمن کسب نتيجه،‌ کيفيتي بسيار خوب ارائه کرديم.
اين مربي ايتاليايي که از تابستان گذشته زمام امور تيم چلسی را در دست دارد، گفت: در خانه حريف شايسته کسب برد بوديم البته کارمان در نيمه اول تا حدي دشوارتر بود. هرچند که عملکرد تيمي در نيمه دوم بازهم بهبود يافت. به نظرم مقابل ليورپول، تيم نمايشي پرقدرت و کوبنده داشت. اين در حالي بود که از قبل فشار رواني زيادي براي ما ايجاد شد ولي مردانم نشان دادند علاوه بر کنترل توپ، بر اعصاب خويش نيز کاملا مسلط هستند.
وي در مورد صحنه گل نخست تيمش که با پاس رو به عقب و اشتباه استيوون جرارد، کاپيتان و مغز متفکر آنفيلدي‌ها،به ثمر رسيد عنوان کرد: از لحاظ اهميت، گلي بسيار مهم براي ما بود چون ساختار و ماهيت بازي را عوض کرد. در مورد بازيکن تيم حريف هم نمي‌توانم نظري بدهم. از اين اشتباهات معمولا پيش مي‌آيد. خوشحالم از اين فرصت نهايت استفاده را کرديم و پس از گل نيز به حرکت رو به جلوي خود با اقتدار بيشتري ادامه داديم.
چلسي در جدال هفته سي‌وهفتم ليگ برتر که شب گذشته در ورزشگاه آنفيلد انجام گرفت، با دو گل دروگبا و لمپارد در دقايق 33 و 54 ، پيروزي 2 بر صفر را کسب کرد. منچستريونايتد نيز به عنوان نزديک‌ترين رقيب در مسير قهرماني يک بر صفر ساندرلند را شکست داد.
تيم تحت رهبري آنجلوتي اينک با 83 امتياز و يک امتياز برتري نسبت به من‌يونايتد، از بيشترين شانس قهرماني در فاصله يک هفته به پايان فصل برخوردار هستند

AlexDelpiero
05-06-2010, 17:40
آنلکا، آماده تمديد 2 ساله قراردادش

ستاره فرانسوي باشگاه چلسي آماده است تا قراردادش را براي 2 سال ديگر تمديد کند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میل، نیکلا آنلکا، ستاره باشگاه چلسی ، در آستانه تمدید 2 ساله قراردادش با سران این باشگاه است.
قرارداد این ستاره فرانسوی در پایان فصل به اتمام خواهد رسید و سران باشگاه چلسی چندین ماه است که برای تمدید قرارداد با او مذاکره می کنند.
شنیده می شود که آنلکا درخواست افزایش 40.000 پوندی دستمزد هفتگی اش را که اکنون هفته ای 80.000 پوند است را دارد و سران باشگاه چلسی هنوز در پذیرش این درخواست تردید دارند. این در حالی است که روند مذاکرات میشائیل بالاک و جو کول نیز به دلیل مسائل مالی متوقف شده ولی به نظر می رسد که توافقاتی میان آنلکا و مدیر اجرایی باشگاه حاصل شده و بدین ترتیب این ستاره فرانسوی تا سال 2013 در رختکن این تیم باقی خواهد ماند.
این ستاره 31 ساله در 32 دیداری که در این فصل با پیراهن چلسی به میدان رفت، موفق به به ثمر رساندن 9 گل شد و 7 پاس گل نیز داد.

football3.ir

AlexDelpiero
05-07-2010, 12:59
در صورت شكست در پروژه تورس صورت مي‌گيرد
پيشنهاد 34 ميليون يورويي چلسي به هيگواين

خبرگزاري فارس: باشگاه چلسي در صورت شكست در پروژه تورس، به سراغ هيگواين خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مقامات باشگاه انگليسي در صورت عدم موفقيت در جذب فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي تيم فوتبال ليورپول، به دنبال استخدام گونسالو هيگواين مهاجم آرژانتيني رئال‌مادريد، خواهند بود كه اكنون گلزن دوم ليگ محسوب مي‌شود.
پيشنهاد 34 ميليون يورويي چلسي براي مرد آرژانتين مادريد ارزش بالايي دارد. كارلو آنچلوتي سرمربي تيم فوتبال چلسي نيز اين پيشنهاد را ارزشمند و منطقي توصيف كرده‌است.
شنيده‌ها در محافل ورزشي انگليس حاكي از آن است كه هيگواين 22 ساله با حقوق ساليانه 5/4 ميليون يورو و پاداش 4 ميليون يورو مذاكرات خود را با ميلياردهاي لندن آغاز كرده است.
انتهاي پيام/
farsnews.ir

AlexDelpiero
05-16-2010, 10:25
وعده رويايي مورينيو به دروگبا
با هم به مادريد مي‌رويم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا از شاگرد سابق خود در چلسي خواست با او راهي مادريد شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، خوزه مورينيو كه به احتمال فراوان در فصل آينده هدايت رئال مادريد را عهده‌دار خواهد بود در تماس تلفني از ديديه دروگبا خواست در صورت عقد نهايي قرارداد، با او راهي مادريد شود.
مورينيو در اين تماس كه ماهيت آن توسط وكيلش در اختيار خبرنگاران قرار گرفته از دروگبا خواسته بدون توجه به فشار رسانه‌هاي انگليسي يا ايتاليايي و با اعتماد به وي راهي رئال مادريد شود.
مورينيو ملقب به آقاي خاص پيش از اين در تماسي تلفني از فلورنتينو پرس، مديرعامل رئال مادريد خواسته بود مايكون و ته‌وز را نيز به خدمت بگيرد.
انتهاي پيام/
farsnews.ir

saiede
05-16-2010, 10:30
آنچلوتي: درخشش چک عامل قهرماني ما بود

چلسي شنبه شب موفق شد تا با نتيجه 0-1 مقابل پورتسموث به برتري دست يابد و قهرمان جام حذفي انگليس لقب بگيرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] در پایان این دیدار کارلو آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی این تیم، در صحبتهایی گفت:« لحظه ای که پترچک توپ را مهار کرد، لحظه کلیدی ای برای تیم ما بود، چرا که اگر پورتسموث به گل می رسید، آنها از ما جلو می افتادند ولی با درخشش چک بازی 0-0 دنبال شد و بدین ترتیب کار برای پیروزی ما بسیار آسان شد.»
این مربی ایتالیایی ادامه داد:« ما در نیمه اول بسیار بدشانس بودیم ولی چنین اتفاقاتی در دنیای فوتبال رخ می دهد. »
چلسی پس از قهرمانی در لیگ برتر، جام حذفی باشگاه های انگلیس را نیز از آن خود کرد و آنچلوتی در ادامه صحبتهایش در این باره گفت:« برای سران باشگاه، کسب دومین جام قهرمانی در رقابتهای این فصل بسیار مهم بود.و این برای اولین بار برای من نیز بود. فصل فوق العاده ای بود و شنبه شب هم بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشتیم. فضایی غیر قابل باور و بازی ای فوق العاده، فکر می کنم که نیرو و قوا در گروه، در رختکن باشگاه و در سازماندهی باشگاه است.»

saiede
05-16-2010, 10:31
حاشيه هاي خواندني فينال جام حذفي انگليس

[Only Registered And Activated Users Can See Links] رکورد آنچلوتي
کارلو آنچلوتي ششمين مربي تاريخ فوتبال انگليس است که موفق به فتح دوگانه ليگ و جام حذفي شده است. اين مربي در اولين فصل حضور خود در ليگ انگليس کارنامه کاملا موفقي داشت و احتمالاً سرمربي سال انگليس انتخاب خواهد شد.
ششمين جام حذفي براي اشلي
اشلي کول که پيش از مسابقه به سوال آي تي وي درباره اينکه آيا به فتح دوگانه با چلسي اميدوار است يا فتح جام جهاني با تيم ملي، گزينه اول را انتخاب کرد با پيروزي چلسي براي ششمين بار فاتح جام حذفي شد تا رکورد تازه‌اي خلق کند.
روز خوب جيمز
دروازه‌بان‌هاي هر دو تيم روز خوبي را پشت سر گذاشتند. اما ديويد جيمز که در صحنه گل مغلوب ضربه عجيب و غريب دروگبا شد پيش چشم آنچلوتي نمايش خوبي داشت. شيرجه‌اي که او روي ضربه کاشته دروگبا در نيمه اول رفت يکي از بهترين دفع توپ‌هاي تاريخ جام حذفي محسوب مي‌شود. او اميدوار است در جام جهاني مرد شماره يک تيم ملي انگليس باشد.
بالاک و عصبانيت از بوآتنگ
خطاي بوآتنگ روي بالاک مشابه خطايي بود که فرانک ريبري روي ليساندرو بازيکن ليون انجام و سه جلسه توسط يوفا محروم شد. بالاک که رسيدگي به مصدوميتش در کنار زمين دقايق بسياري طول کشيد، عقيده داشت بوآتنگ بايد به دليل اين خطا اخراج مي‌شد.
کالو و جمله جذاب ردنپ
پس از آنکه سالمون کالو در نيمه اول يک موقعيت عالي را مقابل جيمز از دست داد، هري ردنپ مربي تاتنهام که مفسر اين بازي بود با لبخند گفت مادربزرگ من هم اين توپ را به گل تبديل مي‌کرد!
کاهش ميانگين گل چلسي
چلسي در 8 بازي گذشته خود ميانگين چهار و نيم گل در هر مسابقه را به جاي گذاشته بود که اگر بخت‌هاي نيمه اول اين تيم به گل تبديل مي‌شد، معدلي در همين حد به دست مي‌آمد. آنها به شايستگي فاتح اين بازي شدند.
القاب عجيب بازيکنان پورثموث
بازيکنان پورثموث القاب عجيبي دارند: بوآتنگ(شاهزاده)، براون(اژدها)، پاپه بوپا ديوپ(غول)، کانو(پادشاه)، ديويد جيمز(پيترپن)، بن هيم(الاغ)، موکونا(وحشي)و آورام گرانت(جوجه رنگي). اين محتواي گزارشي است که در ابتداي بازي درباره پورثموث پخش شد.
جنگ آنلکا و گرانت
نيکولاس آنلکا و آورام گرانت به وضوح ناراحتي خود را از يکديگر نشان دادند. آنلکا که در کتاب بيوگرافي خود به انتقاد از گرانت سرمربي سابق چلسي پرداخته، از اينکه به وي فرصت چنداني داده نمي‌شد و از اينکه مربي‌اي به وي بهاي لازم را نمي‌داد، همواره از گرانت دلخور بوده است.

football3.ir

AlexDelpiero
05-16-2010, 18:28
با وجود مصدوميت شديد
بالاك به جام جهاني مي‌رسد
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان در جريان فينال رقابت‌هاي جام حذفي انگليس دچار مصدوميت جدي از ناحيه استخوان پا شد اما به جام جهاني خواهد رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ميشائيل بالاك در دقيقه 38 بازي روز شنبه با پورتسموث مجبور به ترك زمين شد. علت اين امر تكل خشن كوين پرنس‌پواتانگ، بازيكن آلماني‌- غنايي حريف از كنار به ساق پاي راست او بود.
شدت اين مصدوميت به قدري بود كه اين شائبه را بوجود آورد كه بالاك دچار شكستگي استخوان شده است. بدين خاطر به بيمارستان منتقل شد.

اين گزارش حاكي است پزشكان معالج پس از انجام معاينات دقيق اعلام كردند به رغم شدت زياد ضربه، مشكل شكستگي استخوان پاي براي اين بازيكن طراح بوجود نيامده و بالاك با انجام مداوا و استراحت مي‌تواند تيم آلمان را در جام جهاني 2010 همراهي كند.
چلسي در بازي با پورتسموث با يك گل به پيروزي رسيد و مقام قهرماني را از آن خود كرد.
انتهاي پيام/

AlexDelpiero
05-16-2010, 18:29
زمين ويمبلي بدترين چمن را دارد
آنجلوتي: بابت كسب دو جام هم‌زمان افتخار مي‌كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس گفت: بسيار خوشحالم كه توانستم براي اولين بار در تاريخ باشگاه به دو عنوان توام قهرماني دست پيدا كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كارلو آنجلوتي اظهار داشت: تا امروز در تاريخ باشگاه چلسي سابقه نداشت كه تيم در يك فصل به دو عنوان قهرماني هم زمان برسد؛ اما اين اتفاق امسال رخ داد. ما توانستيم پس از قهرماني هفته قبل در ليگ برتر، مقام نخست جام حذفي را نيز بدست آوريم كه اين موضوع بسيار باعث خرسندي و افتخارم است.

وي تاكيد كرد: ‌برخلاف شادي زيادي كه بابت كسب اين افتخار دارم، ناچارم از شرايط زمين ويمبلي انتقاد كنم كه اجازه خودنمايي بيشتر را از ما گرفت. به نظرم اين بدترين زمين چمني بود كه ما درآن بازي كرديم.
آنجلوتي ادامه داد:‌ مسئولان بايد دقت و توجه كنند. براي ورزشگاهي مثل ويمبلي با آن عظمت اين زمين چمن خوب نيست.

تيم تحت رهبري آنجلوتي شب گذشته در فينال جام حذفي با تك گل ديديه دروگبا يك بر صفر پورتسموث را در ورزشگاه ويمبلي شكست داد و براي پانزدهمين مرتبه عنوان قهرماني اين جام را به نام خود ثبت كرد.
انتهاي پيام/

AlexDelpiero
05-17-2010, 12:11
آرزوي مربي قهرمان ليگ و جام حذفي انگليس
آنجلوتي: دوست دارم تورس را در چلسي داشته باشم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم چلسي انگليس از علاقه خود براي جذب مهاجم اسپانيايي ليورپول خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌استار، كارلو آنجلوتي اظهار داشت: قبل از اينكه مسئوليت چلسي را برعهده بگيرم،‌ هميشه آرزو مي‌كردم بتوانم در تيمي باشم كه ديديه دروگبا را در خدمت داشته باشد. الان هم آرزو مي‌كنم فرناندو تورس را در خط حمله چلسي بخدمت بگيرم.او مهاجمي در كلاس جهاني است و آرزوي هر مربي‌، دراختيار داشتن‌اش است.
وي افزود: با اين حال اكنون شانس حضور چنين مهاجمي در چلسي زياد نيست. او تحت قرارداد با ليورپول است و بسيار بعيد است آنفيلدي‌ها اجازه خروج به وي دهند.

آنجلوتي كه شنبه شب با آبي‌پوشان به مقام نخست جام حذفي رسيد، عنوان كرد: در حال حاضر با وجود دروگبا و آنلكا دو مهاجم رويايي را در اختيار داريم. به همين دليل نمي‌توانيم براي در اختيار گرفتن تورس اقدام كنيم.
اين مربي كه تابستان سال گذشته زمام امور استامفوردبريجي‌ها را برعهده گرفت، هفته قبل تيمش را به مقام قهرماني ليگ برتر انگليس رساند.
انتهاي پيام/

saiede
05-25-2010, 11:42
مصدوم‌كننده بالاك به دادگاه احضار شد

بازيکن مصدوم کننده کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان به دادگاه احضار شد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] کوين پرنس‌بواتانگ بازيکن پورتسموث که هفته قبل در ديدار نهايي جام حذفي انگليس با ضربه محکمي که به پاي ميشائيل بالاک، عضو تيم چلسي وارد کرد، باعث مصدوميتي 8 هفته‌اي و در نتيجه محروميت اجباري از حضور در جام جهاني شد، بايد خود را به دادستاني شهر برلين در هنگام جام ‌جهاني 2010 معرفي کند. جام جهاني 2010 از 21 خرداد در کشور آفريقاي جنوبي آغاز مي‌شود.
علت اين امر البته بخاطر ايجاد مصدوميت نيست بلکه وي متهم است در ابتداي تابستان سال 2009 که هنوز عضو هرتابرلين آلمان محسوب مي شد همراه با پاتريک ابرت، بازيکن تيم آلماني در باغ وحش شهر 13 مورد خسارت بوجود آورد.
پرنس‌بواتانگ که بازيکني دورگه آلماني و غنايي است، قرار است تيم غنا را در رقابت هاي جام جهاني همراهي کند و از طرفي درگير اين مشکل قضايي شده که برابر نماينده قانون بايد پاسخ‌ گويد.
اين مشکل در حالي براي بازيکن 23 ساله بوجود آمد که پس از ايجاد مصدوميت براي بالاک و در نتيجه وداع با روياي حضور در مسابقات 2010 گفته مي‌شد مدير برنامه‌هاي کاپيتان خانه‌نشين شده ژرمن‌ها عليه بواتانگ بابت تعمد در مصدوم کردن بالاک شکايت خواهد کرد.

42d3e78f26a4b20d412==