ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) - 2014 - 2013

صفحه ها : 1 [2]

Saeid~Barca
03-13-2014, 22:59
هفتمین حضور پیاپی در مرحله یک چهارم نهایی!

تیم فوتبال بارسلونا در هیچ یک از دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شش سال گذشته خود شکست نخورده است.

بارسلونا موفق شد با شکست منچستر سیتی به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند. تاکنون چهار تیم بارسلونا، اتلتیکو مادرید، پاریس سنت ژرمن و بایر مونیخ جواز حضور در مرحله یک چهارم نهایی را کسب کرده اند، در حالی که تکلیف چهار تیم باقی مانده نیز هفته آینده مشخص می شود.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

این هفتمین حضور پیاپی بارسا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا محسوب می شود. در ادامه آمار و ارقامی در رابطه با دیدارهای سالهای گذشته بارسا در لیگ قهرمانان اروپا را مشاهده می کنید.

آخرین بار، بارسا در فصل 2006/07 بود که موفق نشده بود به مرحله یک چهارم نهایی صعود کند. این تیم در آن فصل توسط لیورپول از گردونه رقابتها حذف شد. تیم انگلیسی موفق شد در نیوکمپ، بارسا را با نتیجه 2 بر 1 شکست دهد و علیرغم پیروزی یک بر صفر آبی واناری پوشان در آنفیلد با تک گل گودیانسن نیز لیورپول جواز حضور در مرحله بعد را کسب کرد.

بارسلونا تاکنون با شش تیم متفاوت در مرحله یک چهارم نهایی سالهای گذشته لیگ قهرمانان اروپا رو به رو شده است. از فصل 2007/08 تاکنون بارسا در این مرحله از رقابتها با تیمهای شالکه 04، بایرمونیخ، آرسنال، شاختار دونتسک، میلان و پاریس سن ژرمن دیدار کرده است.

بهترین نتیجه بارسلونا در دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی سالهای اخیر، در فصل 2010/2011 و با پیروزی 5 بر 1 این تیم در ورزشگاه نیوکمپ مقابل شاختار دونتسک رقم خورده است.

بارسا طی شش سال اخیر هیچ شکستی را در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا متحمل نشده اند. آنها 7 پیروزی و 5 تساوی را کسب کرده اند.

چهار دیدار برگشت از شش حضور اخیر بارسلونا در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در نیوکمپ برگزار شده است، در حالی که دو دیدار دیگر در خانه حریفان انجام شده است.
ع
تنها یک بار بارسلونا برای صعود به مرحله نیمه نهایی موفق به کسب نتیجه برد مقابل تیم حریف نشد. سال گذشته تیم بارسا با کسب نتیجه های 2 بر 2 در ورزشگاه خانگی پاریس سن ژرمن و 1 بر 1 در ورزگاه نیوکمپ، موفق شد به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

علاوه بر این، بارسلونا از فصل 2007/08 تا 2012/13 شش بار در نیمه نهایی حضور داشته است و موفق به کسب دو عنوان قهرمانی شده است.

نتایج بارسا در شش حضور اخیر ابن تیم در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا:

فصل 2012/13:
پاریس سنت ژرمن 2-2 بارسلونا
بارسلونا 1-1 پاریس سنت ژرمن

فصل 2011/12:
آ.ث میلان 0-0 بارسلونا
بارسلونا 3-1 آ.ث میلان

فصل 2010/11:
بارسلونا 5-1 شاختار
شاختار 0-1 بارسلونا

فصل 2009/10:
آرسنال 2-2 بارسلونا
بارسلونا 4-1 آرسنال

فصل 2008/09:
بارسلونا 4-0 بایرن مونیخ
بایرن مونیخ 1-1 بارسلونا

فصل 2007/08:
شالکه 04 0-1 بارسلونا
بارسلونا 1-0 شالکه 04

azeraspeed
03-15-2014, 12:56
سوارز: اينيستا شايسته کسب توپ طلا بود
مهاجم تيم ملي اروگوئه معتقد است هافبک تيم ملي اسپانيا در سال 2010 نسبت به مسي بهتر عمل کرده بود و شايسته‌ کسب عنوان بهترين بازيکن سال فيفا بوده است.

ليونل مسي، مهاجم آرژانتيني بارسلونا بين سال‌هاي 2009 تا 2013 براي 4 سالي متوالي عنوان بهترين بازيکن جهان را به خود اختصاص داد. او در سال 2010 با وجود درخشش بازيکناني همچون آندرس اينيستا و ژاوي هرناندس با تيم ملي اسپانيا موفق به کسب اين عنوان شد.

لوئيز سوارز، مهاجم اروگوئه‌اي تيم فوتبال ليورپول گفت: تيم ملي فوتبال اسپانيا در سال‌هاي اخير دست به کارهاي بزرگ و مهمي زده است و بازيکني از اسپانيا مي‌توانست عنوان بهترين بازيکن سال فيفا را به خود اختصاص دهد. البته در سال‌هاي اخير لاليگا هم 2 بازيکن سطح بالا به نام‌هاي ليونل مسي و کريستيانو رونالدو داشته است ولي به نظرم سالي که اسپانيا به قهرماني جهان رسيد اينيستا و ژاوي مستحق کسب توپ طلا فيفا بودند نه مسي.

وي افزود: به خصوص اينيستا بيشتر مستحق کسب اين عنوان بود چون او مقابل هلند گل قهرماني لاروخا را به ثمر رساند. اين بازيکن به همراه ليونل مسي با بارسلونا به قهرماني لاليگا رسيد ولي او با اسپانيا هم به عنوان قهرماني جهان دست يافت.

مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول در خاتمه تصريح کرد: اگر قرار باشد عملکرد بازيکنان در بازه زماني ژوئن تا جولاي سال بعد در اهداي توپ طلاي فيفا لحاظ شود به نظرم ژاوي و اينيستا نسبت به مسي در کسب اين عنوان شايسته‌تر بوده‌اند. البته نبايد ذهن خود را درگير کنيم، چون جايزه توپ طلا فيفا نشان‌دهنده بهتر يا بدتر بودن بازيکنان نسبت به يکديگر نيست و تنها مي‌توان گفت که چه کسي بازي بهتري از خود در طول يک سال انجام داده است.منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-15-2014, 13:12
فابرگاس: هيچ بازيکني جاي ژاوي را پر نمي‌کند
هافبک آبي‌-اناري‌ها معتقد است که هيچ کس نمي‌تواند جاي ژاوي را پر کند. او مي‌گويد سبک بازي بارسلونا با جدايي ژاوي تغيير خواهد کرد.

تيکي‌تاکا سبک خاص بازي بارسلوناست. اين تيم با مهره‌هايي همچون ژاوي، اينيستا و ليونل مسي به راحتي چنين سبک بازي را به نمايش مي‌گذارد. سسک فابرگاس معتقد است که با خداحافظي ژاوي از فوتبال بايد تيکي‌تاکاي بارسلونا هم تغيير کند؛ چرا که هيچ بازيکني نمي‌تواند جايگزين ژاوي در اين تيم شود.

فابرگاس در گفت‌وگويي که با شبکه تلويزيون "راک" اسپانيا داشت، گفت: خودم را جايگزين ژاوي نمي‌دانم؛ چرا که بازيکن بي‌نظيري است. سخت است بگويم هيچ بازيکني نمي‌تواند جاي ژاوي در بارسلونا را پر کند اما ناچاريم که اين حرف را بر زبان آوريم. کسي مي‌تواند در پست ژاوي بازي کند که از نظر ذهني در شرايط ايده‌آلي باشد.

فابرگاس تابستان دو سال پيش پس از کش‌وقوس‌هاي زيادي سرانجام از آرسنال جدا شد تا براي بارسلونا تيم سابق خود بازي کند. سران بارسلونا با اين بازيکن جوان قرارداد امضا کردند تا او پس از خداحافظي ژاوي بتواند جايش را در وسط زمين پر کند. فابرگاس گفت: چاره‌اي نداريم سبک بازي خود را تغيير دهيم. ژاوي يک عنصر تاثيرگذار براي بارسلوناست. بعد از جدايي او مجبوريم سبک بازي خود را تغيير دهيم. نمي‌دانم پس از جدايي ژاوي آيا سبک بازي ما بهتر از قبل خواهد بود يا بدتر. تنها مي‌دانم که چاره‌اي جز تغيير سبک بازيمان نداريم.

اين سخنان فابرگاس در حالي است که ژاوي 33 ساله چند روز پيش تاکيد کرد که فعلا به خداحافظي از مستطيل سبز فکر نمي‌کند؛ چرا که دوست دارد چند سال ديگر براي بارسلونا به ميدان برود.

آبي‌-اناري‌ها روزهاي خوشي را در رقابت‌هاي ليگا پشت سر نمي‌گذارند. اين تيم پس از شکست غيرمنتظره برابر وايادوليد به رده سوم جدول رده‌بندي سقوط کرد تا اختلافش با رئال مادريد صدرنشين به چهار امتياز افزايش يابد. البته شاگردان خراردو مارتينوي آرژانتيني در ليگ قهرمانان اروپا خوب کار کرده‌ و با حذف منچسترسيتي پر ستاره به دور يک چهارم نهايي صعود کردند. منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-15-2014, 22:30
مسي از بارسلونا مي رود
روزنامه مارکا در اسپانيا از احتمال جدايي ليونل مسي مهاجم آرژانتيني از تيم فوتبال بارسلونا خبر داده است.

روزنامه مشهور مارکا در اسپانيا طي گزارشي از احتمال جدايي ليونل مسي مهاجم آرژانتيني از تيم فوتبال بارسلونا خبر داده است.

به نوشته مارکا رييس جديد بارسلونا قصد دارد رقمي معادل چهل و پنج ميليون يورو براي تمديد قرار داد ليونل مسي هزينه کند واين رقم بسيار کمتر از رقمي است که راسل قصد داشت براي حفظ اين بازيکن هزينه کند بنابراين احتمال به توافق نرسيدن ليونل مسي با روئساي بارسا بسيار بالاست و شانس ادامه حضور وي را کاهش خواهد داد.منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-16-2014, 15:35
مارتينو به عملکرد ضعيف نيمار اذعان کرد
خراردو مارتينو سرمربي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا روز شنبه اذعان کرد پرونده قضايي درباره انتقال نيمار ستاره برزيلي به اين تيم و همچنين مصدوميت يک ماهه اخير وي، ممکن است بر عملکرد اين بازيکن تاثير گذاشته باشد.

نيمار طي نه بازي در سال 2014 تنها يک گل به ثمر رسانده است.

مارتينو در کنفرانسي مطبوعاتي گفت: زماني که يک فوتباليست به علت آسيب ديدگي، به مدت يک ماه از ميادين ورزشي دور مي‌شود، بازگشت وي به ميدان عموماً به سختي صورت مي‌گيرد، حتي اگر اين بازيکن، کسي باشد که در سطوح برتر فوتبال جهان بازي کند. بازگشت به وضعيت قبل از آسيب‌ديدگي، هميشه دشوار است.

وي افزود: از سوي ديگر، نيمار با پرونده قضايي نقل و انتقال به بارسلونا روبه‌رو شد و اين موضوع نيز بر عملکرد وي تاثير گذاشت. در مجموع بايد گفت علت بازده پايين نيمار، بيشتر غيرورزشي است.

نيمار به علت مصدوميت از ناحيه قوزک پاي راست، يک ماه از ميادين ورزشي دور بود.منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-16-2014, 15:36
مارتينو:

بازي‌برابراوساسونابه‌خاط رال‌کلاسيکوحياتي‌است
سرمربي بارسلونا معتقد است که ديدار امشب تيمش مقابل اوساسونا به دليل ال‌کلاسيکوي هفته آينده اهميتي حياتي دارد.

جراردو مارتينو در نشست خبري پيش از ديدار امشب تيمش مقابل اوساسونا اظهار داشت: بازي امشب به دليل ديداري که هفته آينده داريم، براي ما اهميتي حياتي دارد. خيلي وقت‌ها هيچ حرف جادويي نيست که بتوانيد به بازيکنان بزنيد تا همه‌چيز در سه يا چهار روز تغيير کند. مربي بايد به دنبال دليلي باشد تا نشان دهد که هنوز براي جنگيدن شانس دارد. اکنون نه تنها همه‌چيز به خودمان بستگي دارد بلکه براي پيروزي در اين روزها انگيزه داريم. بازي مقابل اوساسونا اهميت حياتي دارد و اگر به بازي فردا در حکم يک فينال نگاه نکنيم، شانسمان براي قهرماني در ليگ پيچيده‌تر هم مي‌شود.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: بازيکنان مي‌دانند که نمي‌توانيم با شايعاتي که در خصوص قرارداد بازيکنان به وجود مي‌آيد کاري کنيم. وقتي مي‌گويم که کاري با قراردادها ندارم؛ منظورم اين نيست که روي اين مسائل کار نمي‌کنيم. زماني که هر قراردادي بسته مي‌شود، من هم حضور دارد و اينجا نمي‌نشينم.

سرمربي بارسلونا خاطرنشان کرد: به نظر مي‌رسد مصدوميت پيکه چندان جدي نباشد. ترجيح داديم که به او براي بازي با اوساسونا استراحت بدهيم. اگر نياز باشد که خط دفاعي را تقويت کنيم، به جز بارترا و ماسکرانو مي‌توانيم از آدريانو، بوسکتس و سانگ هم استفاده کنيم.

وي اضافه کرد: انتظار دارم که اگر زمان استراحت و برگشت به شرايط خوب را داشته باشيم، مي‌توانيم براي همه قهرماني‌ها بجنگيم. حتي مي‌توانيم اگر 30 يا 33 امتياز هم عقب باشيم به کورس قهرماني برگرديم.منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-17-2014, 15:44
پيروزي بارسا مقابل اوساسونا با هت‌تريک مسي
تيم فوتبال بارسلونا در آستانه ال‌کلاسيکو به يک برد پرگل خانگي دست يافت.

در يک ديدار ديگر از هفته بيست و هشتم لاليگا اسپانيا تيم فوتبال بارسلونا در حالي در ورزشگاه خانگي خود نوکمپ ميزبان اوساسونا بود که در آستانه ال‌کلاسيکو و ديدار هفته آينده با رئال مادريد قرار دارد.

اين ديدار در نهايت با نتيجه 7 بر صفر به سود بارسلونا به پايان رسيد.

به گزارش فارس، ليونل مسي در دقايق 18 و 63، و 88 هت‌تريک کرد و سانچز در دقيقه 22، اينيستا 34 و کريستين تيو 78 و پدرو در دقيقه 90 روي پاس مسي براي آبي‌اناري‌ها در اين مسابقه گلزني کردند.

بارسلونا با اين برد 66 امتيازي شد و فاصله 4 امتيازي خود را با رئال صدرنشين حفظ کرد. اوساسونا نيز در امتياز 29 باقي ماند.منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-17-2014, 15:47
مارتينو: اينيستا تنها بازيکني است که نوسان ندارد
سرمربي آبي اناري‌ها از عملکرد شاگردانش در ديدار برابر اوساسونا بسيار راضي و خشنود است. او به ستايش از ليونل مسي و آندرس اينيستا پرداخت.

بارسلونا در هفته‌ بيست و هشتم رقابت‌هاي ليگا جشنواره گل به راه انداخت و موفق شد اوساسونا را در نوکمپ با هفت گل در هم بکوبد تا با روحيه خوبي پاي به ديدار حساس ال کلاسيکو بگذارد.

خراردو مارتينو، سرمربي آرژانتيني بارسلونا که پس از شکست غير منتظره برابر وايادوليد فشار زيادي را تحمل مي‌کرد از عملکرد شاگردانش در ديدار برابر اوساسونا راضي و خشنود است. او در نشست خبري بعد از بازي گفت: از اين پيروزي پر گل بسيار خوشحال هستم. امروز بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم. در طول 90 دقيقه‌ خوب بوديم و نشان داديم که تيم کاملي هستيم. بعد از دو پيروزي پياپي با هوادارانمان آشتي کرديم. ما الان در شرايط حساسي قرار داريم.‌

او افزود:‌ درباره سبک بازي که قرار است يکشنبه هفته‌ آينده برابر رئال مادريد‌ به نمايش گذاريم هيچ شکي نداريم. امروز سبک بازي را که بايد برابر حريفان خود به نمايش گذاريم، ديدم و از آن راضي هستم. هر ديداري شرايط خاص خود را دارد. براي ال کلاسيکو بايد با آمادگي خاص به ميدان برويم. الان مي‌توانم ترکيبي را که قرار است برابر رئال مادريد به ميدان برويم نام ببرم.

نتايج پر نوسان بارسلونا در فصل جاري باعث شده است که بسياري از احتمال جدايي سرمربي آرژانتيني اين تيم در پايان فصل جاري خبر دهند. تاتا درباره آينده خود در نوکمپ گفت: من همواره با زوبي زارتا صحبت مي‌کنم. هر روزه درباره همه چيز با هم حرف مي‌زنيم. نمي‌خواهم حرف‌هايي را که بين ما ردوبدل مي‌شود فاش کنم، اما مي‌خواهم يک چيز را الان بگويم و آن اين است که تمام حرف‌هايي که در ماه اکتبر از زبان من درباره بازيکنان منتشر شد حرف‌هاي من نبود، بلکه ساخته و پرداخته رسانه‌ها بود. ما بايد قرارداد اينيستا ، تيو و بارترا را تمديد کنيم.

سرمربي بارسلونا درباره غيبت نيمار در اين ديدار گفت: عملکرد نيمار نوسان دارد. به همين خاطر ترجيح دادم که در اين ديدار از پدرو و سانچس استفاده کنم. نيمار در ديدار برابر منچسترسيتي نمايش بسيار خوبي داشت. اگر بازي ما برابر اوساسونا به مشکل مي‌خورد بدون شک او را به ميدان مي فرستادم. اما خوشبختانه گل‌هاي زيادي را به ثمر رسانديم و ترجيح دادم که او در اين ديدار استراحت کند. پدرو و سانچس دو بازيکني هستند که هر مربي آرزوي آنها را دارد، چرا که آنها هر بار که فرصت بازي پيدا مي‌کنند نمايش خوبي دارند و به تصميمات کادر فني با نهايت حرفه‌ايگري قبول مي‌کنند.

مسي با سه گلي که برابر اوساسونا به ثمر رساند به بهترين گلزن تاريخ باشگاه بارسلونا تبديل شد. سرمربي آبي اناري‌ها به ستايش از اين مهاجم آرژانتيني پرداخت و گفت: کلماتي براي توصيف مسي وجود ندارد. ديگر زمان ستايش مسي گذشته است. بر اين باورم که او مي‌تواند رکوردهاي ديگري را در آينده جابجا کند.

سرمربي آبي اناري‌ها در پايان سخنان خود گفت: آنچه مرا به شگفتي مي‌آورد آندرس اينيستا است، چرا که او تنها بازيکني است که بازي او نوسان ندارد. اميدوارم که او در آينده هم همين عملکرد را داشته باشد.

بارسلونا با پيروزي برابر اوساسونا 66 امتيازي شد و در همان رده سوم جدول رده‌بندي باقي ماند. منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-17-2014, 15:51
مسي گلزن‌ترين بازيکن تاريخ بارسلونا شد
ستاره آرژانتيني بارسلونا پس از هت‌تريک در پيروزي هفت بر صفر تيمش مقابل اوساسونا به عنوان برترين گلزن تاريخ باشگاه شناخته شد.

ليونل مسي پس از هت‌تريک مقابل بارسلونا در جريان پيروزي هفت بر صفر تيمش برترين گلزن تاريخ بارسلونا شد. ستاره آرژانتيني که در 10 فصل حضورش در اين باشگاه در بيش از 400 بازي به ميدان رفته است، از رکورد 369 گل پائولينيو آلکانترا پيشي گرفت و سپس رکورد جديدي به جا گذاشت.

مسي در دقيقه 18 اولين گلش را در ديدار مقابل اوساسونا به ثمر رساند. وي با به ثمر رساندن سومين گلش رکورد 371 گل را به ثبت رساند.

از 369 گلي که پائولينيو آلکانترا به ثمر رساند، 142 گل در ديدارهاي رسمي به ثمر رسيد و 227 گل ديگر در ديدارهاي دوستانه ثبت شد. وي در فاصله 1912 و 1927 در 357 بازي به ميدان رفت. مسي در 453 مسابقه شرکت کرده که شامل ديدارهاي دوستانه و رسمي مي‌‌شود.منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-19-2014, 20:11
مسي: اسپانيا به لطف روبن قهرمان جهان شد
فوق‌ستاره آرژانتيني بارسلونا گفت که ماتادورها تنها قهرماني خود در جام جهاني را مديون بال تيم ملي هلند هستند.

به عقيده ليونل مسي اگر لطف آرين روبن در فينال جام جهاني 2010 نبود، تيم ملي فوتبال اسپانيا نمي‌توانست تيم ملي هلند را در بازي فينال شکست دهد و جشن قهرماني را در آفريقاي جنوبي برپا کند.

تيم ملي اسپانيا در جام جهاني گذشته در شرايطي با تک گل آندرس اينيستا موفق شد هلند را در بازي پاياني شکست دهد که در آن بازي آرين روبن يک فرصت مسلم گلزني را در موقعيت تک به تک با ايکر کاسياس به هدر داد.

مسي با بيان اينکه تيم ملي آرژانتين هم براي فتح جام جهاني 2014 نياز به کمي شانس دارد، گفت: براي قهرماني در جام جهاني بايد از فاکتور شانس هم بهره‌مند باشيد، درست مانند اسپانيا در آفريقاي جنوبي. اسپانيا در جام جهاني 2010 بهترين تيم جام بود اما اسپانيايي‌ها خوش شانس بودند که روبن 2 موقعيت مسلم گلزني را در آن بازي از دست داد.

مسي در ادامه ادعا کرد که 2 هم‌تيمي او در بارسلونا، ژاوي هرناندس و آندرس اينستا ابراز اميدواري کرده‌اند او امسال به همراه تيم ملي آرژانتين قهرمان جام شود.

وي افزود: ژاوي و اينستا دوستان من هستند و چندي پيش به من گفتند که آنها مي‌خواهند من قهرمان جام جهاني شوم. اگر اين اتفاق رخ دهد، در آرژانتين همه ديوانه‌وار خوشحال خواهند شد.

مهاجم آرژانتيني بارسلونا در خاتمه تصريح کرد: واقعاً اميدوارم که آلخاندرو سابيا، پس از هدايت تيم ملي آرژانتين در جام جهاني باز هم به فعاليت خود ادامه دهد.

تيم ملي آرژانتين در گروه F جام جهاني 2014 با تيم‌هاي ملي ايران، نيجريه و بوسني و هرزگوين همگروه است.منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-19-2014, 20:12
گوارديولا دليل رفتنش از بارسلونا را فاش کرد
سرمربي پيشين آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا دليل جدايي خود از اين تيم در پايان فصل 12-2011 را فاش کرد.

پپ گوارديولا، سرمربي حال حاضر تيم بايرن مونيخ آلمان در گفت‌وگويي با مجله «آئودي آنوال ريپورت» به تشريح دلايل جدايي‌‌اش از بارسلونا، تيمي که در طول 4 فصل مربيگري‌اش با آن 14 جام از جمله 3 قهرماني در لاليگا و 2 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کسب کرد، پرداخت. گوارديولا اظهار داشت: من بارسلونا را به اين دليل ترک کردم که ديگر نمي‌توانستم به بازيکنانم انگيزه بدهم.

وي افزود: در بارسلونا لحظاتي سرشار از غم و اندوه را هم تجربه کرديم که شکست برابر چلسي در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال 2012 جزو آنها بود. ما در آن مرحله به مراتب از حريف‌مان بهتر بوديم اما در بازي برگشت يک گل مفت خورديم و مي‌دانستيم که حذف خواهيم شد. آن شکست براي من شکست وحشتناکي بود. در آن بازي احساس کردم ديگر اصلاً نمي‌توانم به شاگردانم شور و انگيزه بدهم.

گوارديولا در ادامه به مشکلاتي که در رختکن بارسلونا وجود داشته هم اشاره‌اي کرد و گفت: با حضور تعداد فراواني ستاره در ترکيب اصلي بارسلونا، درست مانند همان شرايطي که اکنون در بايرن مونيخ دارم، شما به عنوان سرمربي تيم خود را در وضعيتي مي‌بينيد که تنوع زياد مي‌تواند به ‌تيم‌تان ضربه بزند. همه بازيکنان‌تان مي‌خواهند بازي کنند. به عنوان مثال زماني که من ليونل مسي را روي نيمکت مي‌نشاندم همه بازيکنان انگيزه داشتند تا خودشان را ثابت کنند و کارشان را ادامه دهند.

سرمربي باواريايي‌ها درباره دليل رفتن‌اش از نيوکمپ هم گفت: اگر به عنوان سرمربي تيم ديگر نتوانيد به بازيکنان‌تان انگيزه دهيد، بايد بدانيد که زمان رفتن فرارسيده است. ما در بارسلونا موفقيت‌هاي زيادي کسب کرديم، 14 جام در 4 سال و آن بهترين دوران تاريخ بارسلونا بود اما از طرفي تمام اين موفقيت‌ها به نوعي به ضرر ما هم بودند، چون انگيزه را از بازيکنانم براي کسب موفقيت‌هاي بيشتر گرفته بودند و من ديگر نمي‌توانستم به آنها انگيزه بدهم.

گوارديولا پس از ترک بارسلونا يک سال بيکار بود تا اينکه پيشنهاد بايرن مونيخ را پذيرفت و دوباره به دنياي مربيگري بازگشت. او درباره اين يک سال هم گفت: زمان‌هايي هست که نياز است استراحت و تجديد قوا کنيد. به همين دليل من به نيويورک رفتم. جدا شدن از بارسلونا براي من، خانواده‌ام و براي خود بارسلونا ضروري بود.

هافبک پيشين کاتالان‌ها درباره قراردادي که با بايرن مونيخ بست هم خاطرنشان کرد: اولين تماس من با بايرن مونيخ سال 2011 در جام آئودي بود. رومنيگه و اولي هوينس در آن سال از من درباره برنامه‌ام براي آينده سؤال پرسيدند.منبع:VARZESH3

azeraspeed
03-19-2014, 20:13
فهرست خريد مارتينو براي بازار تابستاني
سرمربي آرژانتيني بارسلونا براي تقويت تيم خود در فصل آينده، خريد 8 بازيکن را در بازار نقل و اننتقالات تابستاني در دستور کار دارد.

سايت ESPN ادعا کرده است که خراردو مارتينو فهرستي 8 نفره از بازيکنان مورد نظري که تمايل دارد آنها را فصل آينده در ترکيب تيمش در اختيار داشته باشد به مسئولان باشگاه تحويل داده است که سرخيو آگرو، هموطن او در خط حمله منچسترسيتي يکي از آنهاست.

به نقل از تسنيم، در فهرست 8 نفره تاتا مارتينو براي بازار نقل‌وانتقالات تابستاني، نام 4 مدافع، 2 هافبک و 2 مهاجم ديده مي‌شود که طبق ادعاي ESPN مارتينو اين فهرست را 10 اکتبر 2013 (18 مهر 1392) به سران باشگاه بارسلونا تقديم کرده است.

مهم‌ترين نامي که در اين فهرست ديده مي‌شود سرخيو آگرو، مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي است که پيش از اين نيز بارها و بارها از وي به عنوان بازيکن مورد علاقه کاتالان‌ها ياد شده است. ديگر مهاجم مورد نظر مارتينو ميروسلاو کلوزه، ستاره آلماني خط حمله لاتزيو است.

آردا توران، هافبک ترک تبار اتلتيکومادريد و هموطن او در تيم بورسيا دورتموند، ايلکاي گوندوگان نيز 2 هافبکي هستند که در فهرست خريد سرمربي بارسلونا قرار دارند. گوندوگان بازيکني ترک تبار است که در تيم ملي آلمان بازي مي‌کند.

مارتينو همچنين براي تقويت خط دفاعي بارسلونا که اصلي‌ترين نقطه ضعف تيمش در فصل جاري بوده است بازيکناني مانند سانتياگو ورخيني آرژانتيني که به طور قرضي براي تيم ساوتهمپتون انگليس بازي مي‌کند، فيليپه لوئيز، مدافع اتلتيکومادريد، دوريا، مدافع تيم بوتافوگوي برزيل و نوِن سوبوتيچ از بورسيا دورتموند را مد نظر دارد.

قرا رگرفتن اسامي اين 8 بازيکن در فهرست خريد مارتينو در شرايطي است که نام هيچ دروازه‌باني در ميان بازيکنان مورد نظر او براي پر کردن جاي ويکتور والدس ديده نمي‌شود اما همچنان مارک آندره تراشتيگن، دروازه‌بان آلماني تيم بورسيا مونشن‌گلادباخ به عنوان گزينه نخست حفاظت از سنگر کاتالان‌ها در فصل آينده محسوب مي‌شود.منبع:VARZESH3

mahancasi
03-24-2014, 02:47
هتریک مسی در سانتیاگو برنابئو

rezabarcayi
03-24-2014, 13:13
تاتا مارتینو سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از پیروزی شاگردانش در ال کلاسیکو در صحبت هایی اذعان کرد که شاگردانش نمایش درخشانی را از خود بر جای گذاشته اند.

به گزارش as، پس از پیروزی 4 - 3 بارسلونا برابر رئال مادرید، تاتا مارتینو سرمربی آبی اناری ها با حضور در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

جنجال های داوری: "فکر می کنم که پنالتی - اخراج راموس بر روی نیمار واضح و غیر قابل بحث بود. اما در مورد دو پنالتی دیگر هر دو تیم نمی توانم اظهار نظر کنم، زیرا از صحنه ها خیلی دور بودم."

اولین کار شخصی پس از مسابقه: "کار خاصی نمی کنم به حز تقسیم کردن شادی این پیروزی با بازیکنانم. زیرا این بازیکنان بودند که با نمایش شخصیت و قدرت بالایشان این پیروزی را به دست آورند. با این حال باید بگویم که این موفقیت برای من همه چیز نیست و پس از این پیروزی احساس موفقیت کامل را ندارم."

ادامه رقابت های لالیگا: "من برای مدت زمان طولانی است که هر وقت این سوال را از من می پرسید به شما می گویم که اتلتیکو مادرید را نباید فراموش کنید. لیگ درحال حاضر سه مدعی دارد که هر کدام دست از مبارزه بکشد، قهرمانی را از دست خواهد داد. پیروزی امشب به ما کمک بزرگی کرد تا لیگ را با جدیت و انگیزه بیشتری نسبت به قبل دنبال کنیم."

رئال مادرید: " آن ها تیمی متشکل از بهترین های فوتبال جهان هستند که از نوامبر سال گذشته و دقیقا پس از زمانی که شما باید عملکرد یک مربی تازه وارد را قضاوت کنید، فوق العاده کار کرده اند. آنها تیم بی اندازه منسجمی هستند که همواره این تصویر را به شما می دهند که امکان ندارد، بتوانید برابر شان کنترل بازی را در دست بگیرید و پیروز شوید و به خاطر همین دلایل است که پیروزی امشب ما از اهمیت بیش اندازه ای برخوردار شده است."

عدم ثبات بارسلونا در این فصل: "چه بگویم، دلایل زیادی برای ناکامی های این فصل ما برابر وایادولید یا سوسیداد وجود دارد اما از طرف دیگر حقیقتی که وجود دارد این است که ما امشب در شرایطی که می دانستیم در صورت شکست لیگ برای ما به پایان خواهد رسید، بار دیگر نمایش درخشانی را از خود به جای گذاشتیم."

درخشش آنخل دی ماریا: "ما می داسنتیم که دی ماریا می توان خطر های جدی را برای ما به وجود بیاورد. ما بر روی حرکات او به طور کامل کار کرده بودیم و برای همین از بوسکتس خواسته بودم که به هنگام حرکات او از سمت راست، به مرکز دفاع بیاید تا جلوی قدرت سرزنی مهاجمان رئال علی الخصوص رونالدو را بگیریم. اما گاهی هر چه تلاش کنید، نمی توانید جلوی درخشش ستارگان بزرگ را بگیرید و امشب در نهایت او دو پاس فوق العاده فرستاد و کار را را برای ما دشوار ساخت."

سه امتیاز مسابقه و کنترل بازی: "به نظر رسید که پس از گل تساوی 3-3 ما و آمدن الکسیس سانچز و بازی کردن ما با 3 مهاجم در 15 دقیقه پایانی، رئالی ها نتوانستد به خوبی قبل واکنش نشان دهند. ما می دانستیم که تساوی بیشتر به سود مادریدی ها است و برای همین در دقایق آخر با 3 مهاجم بازی کردیم و خوشجالم که توانستیم در پایان به نتیجه دلخواه مان برسیم."

نیمار: "شما در 21 سالگی نمی توانید در هر مسابقه بهترین عملکرد خود را نشان دهید. او با فشار بالایی کارش را دنبال می کند و خوشحالم که در آخر توانست تاثیر خودش را بر موفقیت ما در این مسابقه بگذارد."

لیونل مسی: "او امشب به خوبی با همکاری با اینیستا، ژاوی و بوسکتس توانست تا مرکز زمین را در اختیار بگیرد. کلامی برای توصیف آن چه در زمین انجام می دهد ندارم. او در هربازی رکورد جدیدی را از خود بر جای می گذارد و امیدوارم که این بار توپ بازی امشب را به من هدیه دهد!"

منبع : بارسانیوز

rezabarcayi
03-25-2014, 00:58
تیم فوتبال بارسلونا و بازیکنانش پس از پیروزی در ال کلاسیکوی دیشب آمار و ارقام جالبی را از خود به جا گذاشتند،که در ادامه تقدیم حضورتان میکنیم.

1 - بارسلونا تبدیل به اولین تیمی شد که توانست تیم فوتبال رئال مادرید را در لالیگا آن هم در شرایطی که کریستیانو رونالدو موفق به گلزنی شده است، شکست دهد. آمار مادریدی ها در بازی هایی که رونالدو برای شان گلزنی کرده، 94 پیروزی،7 مساوی و 1 شکست است.

2 - لیونل مسی با پاس گل دیشب خود توانست تا برای هفتمین فصل متوالی تعداد پاس های گلش در لالیگا را به بالای 10 برساند.

3- لیونل مسی با هتریک دیشب خود تعداد گل هایش در بارسلونا را که شامل بازی هایش در تیم جوانان و بارسلونای ب نیز می شود به عدد 400 رساند.

4-لیونل مسی موفق شد تا با هتریک دیشب خود تعداد گل های خودش در لالیگا را به 236 برساند تا با پشت سر گذاشنن هوگو سانچز افسانه ای با 234 گل، تبدیل به برترین گلزن خارجی تاریخ این رقابت ها شود.

5- لیونل مسی با هتریک دیشب خود توانست به اولین بازیکن در 50 سال اخیر تبدیل شود که توانسته است در خانه حریف، آن هم در ال کلاسیکو هتریک کند. پیش از این پوشکاش فقید در سال 1963 موفق به انجام این کار شده بود.

6 - آندرس اینیستا دیشب 50 امین گلش را برای بارسلونا به ثمر رساند و نکته جالب این است که بارسا در هیچ کدام از این رقابت ها شکست نخورده است. آمار بارسلونا با گلزنی اینیستا، 46 پیروزی و 4 تساوی است.

7- بازیکنان بارسلونا دیشب نهمین هتریک خود را در رقابت های این فصل به ثبت رساندند. پیش از این لیونل مسی با 3 بار، پدرو 2 بار و نیمار، الکسیس سانچز و کریستین تیو نیز هر کدام یک بار توانسته بودند رد این فصل هتریک کنند.

8- لیونل مسی با هتریکش در بازی دیشب به اولین بازیکن تاریخ این رقابت ها تبدیل شد که توانسته است در 2 بازی الکلاسیکو هتریک کند. هتریک فیلی مسی در روز 10 مارس 2007 و در استادیوم نیوکمپ رقم خورده بود.

9 - لیونل مسی در 10 بازی گذشته بارسلونا موفق به زدن 15 گل شده است. وی همچنین در سال 2014 با 20 گل و 8 پاس گل در 18 مسابقه در 28 گل آبی اناری ها تاثیر مستقیم گذاشته است.

10- مسی با هتریک دیشبش تبدیل به اولین بازیکنی شد که برابر رئال مادرید آنجلوتی موفق به این کار شده است.

11 - پیروزی دیشب سومین دیداری بود که بارسلونا توانست در سانتیاگو برنابئو 4 گل یا بیش از آن به ثمر برساند. پیش از این آبی اناری ها در سال 1974 با نتیجه 5-0 و در سال 2009 با نتیجه 6-2 موفق به پیروزی در سانتیاگو برنابئو شده بودند.

12 - لیونل مسی با 3 گل دیشب خود تعداد گل های خود را برابر رئال مادرید به 21 رساند تا بیش از هر تیم دیگری در دنیای فوتبال به این تیم گلزنی کرده باشد. او پس از رئال مادرید نیز بیش ترین گل خود را با 20 گل برابر اتلتیکو مادرید به ثمر رسانده است.

13 - با ضربه دنی آلوز به تیرک دروازه رئال مادرید در بازی دیشب، بارسلونا با برخورد 70 ضربه بازیکنانش به تیرک دروازه حریفان در 3 فصل گذشته لالیگا تبدیل به برترین تیم این مسابقات در این زمینه شد.

14 - لیونل مسی با 3 گل و 1 پاس گل دیشب خود با 21 گل و 12پاس گل در ال کلاسیکو های برگزار شده با پشت سر گذاشتن آلفرو دی استفانو تبدیل به برترین گلزن و پاسور تاریخ این رقابت ها شد. گفتنی است مسی این رکورد را دقیقا پس از گذشتن 50 سال از آخرین بازی دی استفانو در ال کلاسیکو در سال 1964 به ثمر رساند.

15 - لیونل مسی در بازی دیشب برای 99امین بار توانست با پیراهن بارسلونا در یک بازی 2 گل یا بیشتر به ثمر برساند.

16 - لیونل مسی در 102 مسابقه ای که در روز یک شنبه با پیراهن بارسلونا به میدان رفته است، 102 گل نیز به ثمر رسانده است.

17 - برای سومین بار در 89 ال کلاسیکو برگزار شده در سانتیاگو برنابئو بیش از 7 گل در یک مسابقه به ثمر رسید.

18 - آندرس اینیستا توانست برای اولین بار در استادیوم سانتیاگو برنابئو به گل برسد. وی تاکنون در 28 ال کلاسیکو به میدان رفته و دو گل نیز به ثمر رسانده است.

19 - در 168 ال کلاسیکوی برگزار شده در هر بازی به طور میانگین 3.78 گل به ثمر رسیده است که از این نظر در بین بازی های بزرگ دنیای فوتبال رکورد منحصر به فردی به شمار می آید.

20 - ژاوی هرناندز دیشب برای 39امین باردر ال کلاسیکو به میدان رفت و تنها سانچز با 44 و جنتو با 43 بازی بیشتر از او در این مسابقه به میدان رفته اند.

منبع : بارسا نیوز

Saeid~Barca
03-27-2014, 22:21
والدس رباط صلیبی پاره کرد

کادر پزشکی بارسلونا اعلام کرد که رباط صلیبی زانوی ویکتور والدس دچار پارگی شده است و به زودی زانوی این بازیکن تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.

ویکتور والدس در دقیقه 22 دیدار چهارشنبه شب بارسا مقابل سلتاویگو پس از مهار ضربه آزاد آگوستو، دچار پارگی رباط صلیبی قدامی زانوی خود شد. کادر پزشکی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که به زودی زانوی این بازیکن تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است که این دروازبان پس از مهار ضربه بازیکن حریف، از ناحیه زانوی خود احساس ناراحتی کرده و از مربی بارسا خواست تا او را تعویض کند و پس از گذشت دو دقیقه نیز پینتو به جای او وارد زمین شد.

این اولین مصدومیت این فصل والدس محسوب نمی شود. او قبل از این نیز در دیدار دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل آفریقای جنوبی دچار مصدومیت شده و 8 بازی بارسلونا را از دست داده بود. او پس از بهبود، اولین دیدار خود را در ورزشگاه نیوکمپ و در مقابل تیم الچه انجام داد.

علاوه بر این آندرس اینیستا نیز در این بازی ناراحتی کوچکی را در ناحیه ران خود احساس می کرد و همین عامل باعث شد که در بین دو نیمه سرجی روبرتو به جای او وارد زمین شود.

پینتو؛ سنگربانی مطمئن

پینتو در دیدار مقابل سلتا با چند عکس العمل زیبا ثابت کرد که می تواند جایگزین مطمئنی برای والدس باشد. اولین واکنش خوب او در این بازی در دقیقه 52 بازی اتفاق افتاد، زمانی که او موفق شد با یک دبل سیو فوق العاده مانع از گلزنی حریف شود. در ادامه نیز او موفق شد ضربه برمئو را به زیبایی مهار کند و درست چند دقیقه بعد نیز پس از لو دادن توپ، برخورد سختی را باتیرک دروازه داشت. او در این صحنه خوش شانس بود که بازیکن حریف موفق نشد به موقع به توپ برسد.

Saeid~Barca
03-27-2014, 22:23
بارسلونا 3-0 سلتاویگو؛ پیروزی تلخ!

تیم بارسلونا در دیدار چهارشنبه شب خود موفق شد با دو گل نیمار و یک گل مسی، سلتاویگو را مغلوب کند، اما آسیب دیدگی والدس از شیرینی این پیروزی کم کرد.

پس از شروع بسیار خوب بارسلونا و به ثمر رساند یک گل توسط نیمار در اوایل بازی، ویکتور والدس دچار یک آسیب دیدگی بسیار جدی شد تا نیوکمپ در بهت و اندوه فرو رود. اگرچه در ادامه گلهای دیگری از مسی و نیمار پیروزی بارسا در این بازی را تضمین کرد، اما با این حال این یک پیروزی تلخ برای آبی و اناری پوشان محسوب می شود.

لوییس انریکه پس از بازگشت به نیوکمپ، تیم خود را با پنج مدافع روانه میدان کرده و فونتاس را در قلب خط دفاعی خود قرار داده بود. بازیکنان سلتا در این بازی مالکیت توپ را به بازیکنان بارسلونا واگذار کرده و همگی در اطراف محوطه جریمه خود جمع شده بودند و همین عامل باعث شد که بارسا از همان اوایل بازی بر روی دروازه آنها خیمه بزند. هنوز دقیقه 5 بازی فرا نرسیده بود که همکاری بین اینیستا، مسی و الکسیس باعث شد تا نیمار در یک موقعیت ایده آل قرار گرفته و بتواند دروازه سلتا را باز کند.

اینیستا در این بازی فضاهای خالی بین مدافعین حریف را به خوبی شناسایی کرده بود و چندین بار مسی و نیمار را در همین فضاها صاحب موقعیت کرد.

مصدومیت والدس

همه چیز در این بازی طبق برنامه و خوب پیش می رفت تا اینکه در دقیقه 22 ویکتور والدس پس از مهار ضربه آزاد بازیکن حریف، درد بسیار شدیدی را در ناحیه زانوی خود احساس کرد و جای خود را به پینتو داد. پس از این اتفاق بازیکنان بارسلونا برای دقایقی در شوک فرو رفته و کنترل بازی را از دست دادند تا اینکه اینیستا با یک پاس عمقی لیونل مسی را در یک موقعیت تک به تک صاحب توپ کرد و این بازیکن آرژانتینی نیز پس از عبور از دروازه بان به راحتی گل دوم بارسلونا در این بازی را به ثمر رساند تا بار دیگر خنده به لبان تماشاگران حاضر در نیوکمپ بازگردد.

با شروع نیمه دوم سرخی روبرتو جایگزین اینیستایی که ناراحتی کوچکی در ناحیه ران خود احساس می کرد، شد. بازیکنان بارسا در این نیمه تحت تاثیر مصدومیت والدس قرار گرفته و همین باعث شد تا تیم سلتاویگو جلو کشیده و چند موقعیت را بر روی دروازه بارسلونا ایجاد کند، ولی چند مهار فوق العاده توسط پینتو بازیکنان این تیم در امر گلزنی ناکام گذاشت.

سسک در دقیقه 60 بازی گلی را با ضربه سر به ثمر رساند، اما داور بازی این گل را به دلیل آفساید مردود اعلام کرد. در ادامه بار دیگر سلتاویگو بازی را در دست گرفت و بی مهابا بر روی دروازه بارسا حمله می کرد، ولی در دقیقه 67 بازی نیمار از سمت چپ محوطه جریمه سلتا به تو زد و توپ را از میان پاهای مدافعین عبور داد تا گل دوم خود و سوم بارسا در این دیدار را به ثمر برساند. این بازیکن برزیلی تنها چند دقیقه پس از این گل، جای خود را به پدرو داد.

در ادامه بازی نیز مانوئل پینتو ضربه سر فوق العاده بازیکن حریف را مهار کرد تا بار دیگر مانع از گلزنی تیم سلتاویگو شود. این دروازه بان تنها چند دقیقه بعد، پس از لو دادن توپ، برخورد سختی را با تیرک عمودی دروازه داشت و برای چند لحظه روی زمین دراز کشید تا نفسهای تماشاگران حاضر در نیوکمپ را در سینه حبس کند. خوشبختانه آسیب دیدگی سنگربان شماره دو بارسا جدی نبود و او موفق شد به بازی ادامه داده و چند مهار خوب دیگر نیز انجام دهد تا بارسا در این بازی به پیروزی برسد؛ پیروزی که بدون شک با غم و اندوه از دست دادن والدس درهم آمیخته است.

MirAref
03-28-2014, 19:53
یوردی آلبا ، تولدت مبارک

بازیکن شماره 18 بارسا ، یوردی آلبا امروز تولد 25 سالیش را جشن می گیرد

امروز نیز تولد بازیکن افسانه ای بارسا ، رونالدینیو است . آلبا فصل گذشته از والنسیا به بارسا آمد و بازی های خوبی را از خود به جای گذاشت و ثمر آن 5 گل برای باشگاه بود . او همچنین در این فصل موفق شده که به همراه باشگاه سوپرکاپ اسپانیا را فتح کند

تولدت مبارک ، یوردی

منبع : Total Barca
مترجم : میر عارف

MirAref
03-28-2014, 19:54
مارتین مونتویا قرارداد خود را تا 2018 تمدید می کند

باشگاه و بازیکن برای تمدید قرارداد تا پایان فصل 2017/2018 به توافق رسیدند

این معامله در هفته های آینده به امضا خواهد رسید

باشگاه بارسلونا و مارتین مونتویا برای تمدید قرارداد تا پایان فصل 2017/2018 به توافق رسیدند . بند باز خرید این بازیکن نیز 20 میلیون یورو اعلام شده است . بازیکن و باشگاه هفته های آینده این قرارداد را به امضا خواهند رساند

مونتویا در سال 2012 از تیم آکادمی باشگاه به تیم اول پیوست . او 53 بازی برای تیم اصلی انجام داده که ثمر آن ، 40 پیروزی ، 7 تساوی ، 6 شکست و 2 گل داشته است

منبع : سایت رسمی باشگاه

MirAref
03-28-2014, 19:55
مارتینو: "آسیب والدس ضربه ی سخت است، اما ما رو به جلو حرکت خواهیم کرد"

او اذعان می کند که "در این موقع حساس فصل من فکر می کردم همه چیز قرار است رخ دهد.

بدونه هیچ بهانه ای

با وجود آسیب دیدگیه والدس، مارتینو گفت که باشگاه یک دروازه بان جدید در این فصل به لیست خرید اضافی نمی کند تا زمانی که پینتو و اویر سالم بماند. وی افزود: "به طور مستقل از درد ها و مشکلاتی که که این خبر به من و کل تیم می دهد ، ما آن را به عنوان بهانه ای استفاده نخواهیم کرد .

مترجم: میر عارف

منبع:سایت رسمی باشگاه

MirAref
03-28-2014, 19:56
علاقه ایتالیایی ها به سرخی روبرتو و مونتویا

پیرو مدیر فنی باشگاه اینتر میلان ، که در مادرید بوده است ، آلوارو موراتا را فریب داد و جوزپ ماریا اوروبیتگ ( Orobitg ) را ملاقات کرد . این باشگاه ایتالیایی به 2 بازیکن علاقه مند است : مدافع مارتین مونتویا ( 22 ساله ) و هافبک ( سرخی روبرتو ( 22 ساله )

قرارداد مونتویا 30 ژوئن منقضی می شود و هنوز قراردادش را تمدید نکرده است ، اگر چه چند هفته پیش توافقات اولیه بین باشگاه و بازیکن به دست آمد . اگر قرارداد جدید امضا شود دفاع راست بارسا تا سال 2018 تو بارسا می ماند . و بند باز خرید او نیز هر سال افزایش خواهد یافت

مونتویا پیشنهاد تیم های بزرگی همچون رم ، اینتر و لورپول را رد کرده است ، باشگاه او را جایگزین مناسب برای دنی آلوز که قراردادش سال 2015 پایان می شود می داند

منبع : موندو دپورتیوو

azeraspeed
03-28-2014, 23:57
مارتينو: رئال مادريد همچنان بخت قهرماني دارد

خراردو مارتينو مربي تيم فوتبال بارسلونا روز جمعه اعلام کرد رئال مادريد به رغم دو شکست متوالي و سقوط به رده سوم همچنان بخت قهرماني دارد.

مارتينو تاکيد کرد اتلتيکو مادريد، بارسا و رئال که رده هاي نخست لا ليگا را در اختيار دارند، براي قهرماني بايد تا ديدار آخر بجنگند.

رئال که تا هفته قبل جايگاه مستحکمي در صدر جدول داشت يکشنبه در الکلاسيکو سه بر چهار از بارسا و روز چهارشنبه از سويا ( 2 - 1 ) شکست خورد.

اتلتيکو مادريد از اين فرصت استفاده کرد با 73 امتياز بالاتر از بارسا ( 72 امتياز ) و رئال ( 70 امتياز ) در صدر جدول قرار گرفت.

مارتينو در کنفرانسي خبري گفت:* « اين نتايج سبب شد که رقابت بين سه تيم اول تا هفته پاياني ادامه داشته باشد. اين سه تيم بخت برابري براي قهرماني دارند .»

وي افزود: «* براي ما موضوع تازه اين است که مي توانيم سرنوشت مان را خودمان رقم بزنيم چون ما در هفته آخر به مصاف اتلتيکو مادريد خواهيم رفت. اتلتيکو و بارسا مي توانند سرنوشت خود را رقم بزنند اما من نمي توانيم رئال مادريد را از رقابت براي قهرماني حذف کنم .»

اين مربي آرژانتيني ديدار عصر شنبه مقابل سويا در داربي بارسلون را دشوار توصيف کرد.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
03-29-2014, 00:00
سکوت دل‌بوسکه در مورد جانشين والدس
سرمربي 63 ساله لاروخا فعلا ترجيح داده در خصوص جانشين احتمالي ويکتور والدس در تيم ملي اسپانيا اظهار نظر نکند.

تيم فوتبال بارسلونا چهارشنبه شب گذشته در چارچوب رقابت‌هاي هفته سي‌ام لاليگا با نتيجه 3 بر صفر مقابل سلتاويگو به برتري رسيد ولي مصدوميت جدي ويکتور والدس، سنگربان ملي‌پوش کاتالان‌ها اين پيروزي را براي بارسا تلخ کرد.

به نقل از تسنيم، والدس 32 ساله که آخرين فصل حضورش در جمع آبي‌و‌اناري پوشان را تجربه مي‌کرد با مصدوميت از ناحيه رباط صليبي به مدت چند ماه از ميادين دور خواهد بود و اين بدان معناست که ويکتور والدس حضور در جام جهاني 2014 را از دست مي‌دهد.

سنگربان بارسا که حدود 6 ماه از مستطيل سبز دور خواهد بود، قرار است دوشنبه پيش‌ رو زانوي خود را در آگزبورگ به تيغ جراحان آلماني بسپارد.

ويسنته دل‌بوسکه، سرمربي تيم ملي اسپانيا در خصوص اين پرسش که «جانشين والدس در تيم ملي اسپانيا چه کسي خواهد بود؟» گفت: در حال حاضر ترجيح مي‌دهم در خصوص جانشين احتمالي والدس در تيم ملي اظهار نظري نکنم چون در حال حاضر بايد بابت مصدوميت ويکتور افسوس بخوريم.

بر اساس گزارش‌هاي منتشرشده داويد دخه‌آ، دروازه‌بان منچستريونايتد و ديه‌گو لوپز، سنگربان رئال‌مادريد گزينه‌هاي جانشيني والدس در تيم ملي اسپانيا هستند و احتمالا رقابت تنگاتنگي با ايکر کاسياس براي قرار گرفتن درون دروازه اين تيم در رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل خواهند داشت.

والدس که از سال 2002 همواره سنگربان شماره يک آبي‌و‌اناري پوشان بوده در اين مدت با اين تيم 3 عنوان قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و 6 قهرماني در رقابت‌هاي لاليگاي اسپانيا را تجربه کرده است.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
03-29-2014, 14:12
واکنش مارتينو به مصدوميت والدس
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: مصدوميت والدس ضربه سختي بود که به ما وارد شد.

ويکتور والدس، دروازه بان اول تيم فوتبال بارسلونا در آخرين مسابقه اين تيم برابر تيم سلتاويگو از ناحيه پاي راست دچار پارگي رباط شد و به مدت 6 ماه خانه نشين شد.

به نقل از فارس، تاتا مارتينو، سرمربي تيم بارسا در واکنش به اين مصدوميت گفت: بدون شک مصدوميت شديد والدس ضربه بزرگي براي بارسلونا است. واقعا ضربه بزرگي براي ما است، اما فراموش نکنيد که بارسا تيمي است که با ضربات پي درپي زندگي کرده است و ما با همين اتفاقات به کارمان ادامه خواهيم داد.

سرمربي بارسلونا خاطر نشان کرد: البته پيش از شروع اين فصل من رخ دادن هر گونه اتفاقي را براي بارسلونا را پيش بيني مي کردم و اکنون در هفته هاي پاياني اين اتفاق تلخ براي تيم ما رخ داد.

پس از مصدوميت والدوس در هفته هاي پاياني لاليگا و در ليگ قهرمانان اروپا بارسلونا مجبور است با مانوئل پينتو، دروازه بان دوم خود به کارش ادامه دهد.MANBA:VARZESH3

rezabarcayi
04-01-2014, 20:36

بنابر گزارش های منتشر شده متعددی , باشگاه بارسلونا به شدت خواهان جذب ستاره آرسنال " جک ویلشر " می باشد. غول های کاتالان به نظر می رسد تابستان این فصل دست خوش تغییرات بسیار زیادی باشد.

یکی از این تغییرات عمده و فراوان در پست هافبک است که بنا به گفته ها و شایعات فراوان " الکس سانگ " بازیکن سابق آرسنال و " سرگی روبرتو " به درب های خروج نیوکمپ بیشتر از قبل نزدیک تر شده اند. بنا به خواسته تاتا مارتینو سرمربی بارسلونا طی هفته های اخیر باشگاه بارسلونا با بسیاری از بازیکنان مطرح اروپا به مذاکره پرداختند.
اولویت های تاتا مارتینو در درجه اول " آرتورو ویدال " هافبک یوونتوس و " ایلکای گوندوغان " هافبک بوروسیادورتموند می باشند که با توجه به رقیبان سرسخت بارسا برای جذب این دو بازیکن مارتینو با انتخاب " ویلشر " از نقشه دوم خود برای این پست مهم و حیاتی پرده برداشت.

در عصر " آرسن ونگر " سرمربی آرسنال بازیکنان خط حمله زیادی به دنیای فوتبال معرفی شدند. رئیس باشگاه توپچی های لندن تا به حال و طی چند فصل اخیر با انتقال بازیکنان کلیدی و استثنائی خود به نیوکمپ مخالفتی نشان نداده است , بازیکنانی مانند : " مارک اور مارس - امانوئل پتیت - تیری آنری - سسک فابرگاس " که طی پانزده سال اخیر از توپچی های لندن به جمع آبی و اناری پوشان بارسا پیوستند , اما به نظر می رسد بارسلونا برای به خدمت گرفتن " جک ویلشر " کار بسیار دشواری داشته باشد چون با انتقال این بازیکن 22 ساله و با استعداد انگلیسی ضربه بسیار سختی به پیکر آرسنال خواهد خورد.

" ویلشر " 22 ساله که این فصل یکی از بدترین فصل های او از نظر مصدومیت های زیاد و مکرر بوده است , از این رو برای جذب این هافبک خلاق و جوان پیشنهاداتی مطرح شده که باشگاه آرسنال طی گزارش های منتشر شده در صورت اعلام پیشنهاد جدی و رسمی باشگاه بارسلونا برای جذب " ویلشر " به غول های کاتالان آماده مذاکره می باشد.

طی هفته های اخیر خبرهای فراوانی در مورد بازگشت " الکس سانگ " به آرسنال منتشر شد که به نظر می رسد با انتشار این خبر " الکس سانگ " بخشی از قرارداد فی ما بین بارسا و آرسنال بر سر انتقال " ویلشر " باشد.

rezabarcayi
04-01-2014, 20:39

بنابر گزارش های بدست آمده باشگاه بارسلونا در فصل نقل و انتقالات تابستانی " تیم کرول " دروازه بان نیوکاسل را در رادار خود قرار گرفته است.
بازیکن 25 ساله نیوکاسل که طی چندین فصل زیر نظر باشگاه های بزرگ و غول های کاتالان بوده ممکن است در تابستان برای احیای روحیه خود از سنت پارک جیمز جدا شود.

ویکتور والدز و مانوئل پینتو که در تابستان امسال از بارسا جدا خواهند شد ,باشگاه بارسلونا نیز به دنبال جانشینان این دو دروازه بان است , " تیم کرول " می تواند در کنار مارک تراشتگن به عنوان دو سنگربان فصل آینده قهرمان لالیگا به غول های کاتالان بپیوندند.

به نظر می رسد که " کرول " برای بازیابی روحیه خود و استفاده از این شانس بزرگ می خواهد با حضور در تیم های مطرح و بزرگ اروپا به روند خوب خود ادامه دهد و شانس خود را برای حضور در تیم ملی هلند بیشتر از قبل نماید. هم اکنون " کرول " که این فصل نیز برای نیوکاسل یک فصل نا امید کننده و بسیار بد بوده است با توجه به علاقه بارسلونا به این بازیکن می تواند یک فرصت بسیار ویژه برای او باشد. تیم کرول این فصل دچار افت و خیزهای بسیاری بود , یکی از سنگین ترین شکست های این دروازه بان هلندی بازی مقابل تاتنهام و ساوثهمپتون می باشد.

اتلتیکو مادرید و منچسترسیتی نیز این فصل چندین بار برای به خدمت گرفتن این دروازه بان 25 ساله هلندی با هم به رقابت پرداخته اند و بارسلونا نیز هم اکنون به جمع این رقیبان سرسخت پیوسته است.

rezabarcayi
04-03-2014, 12:20
کمیته انضباطی فیفا، فدراسیون فوتبال اسپانیا و باشگاه بارسلونا را به دلیل نقص قوانین مربوط به ترانسفر‌های بین المللی بازیکنان و حق ثبت قرارداد و بستن قرارداد با بازیکنان زیر ۱۸ سال، جریمه کرد.

طبق بیانیه فیفا، بارسلونا تا تاریخ 15 ژوئن 2015 (انتهای فصل بعد)، حق خرید هیچ بازیکنی نخواهد داشت و علاوه بر آن، محکوم به پرداخت 450 هزار فرانک می باشد.

منبع : سایت رسمی بارسلونا

ادرس خبر در فیفا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Saeid~Barca
04-03-2014, 22:29
تساوی با یک گل؛ این نخستین بار نبود

این نخستین بار نبود که تیم فوتبال بارسلونا دیدار رفت در ورزشگاه نیوکمپ را با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان برد. از مجموع پنج دیدار گذشته ای که با همین نتیجه به پایان رسید، بارسا توانست در سه بازی به دور بعد صعود کند.

پس از تساوی بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل تیم اتلتیکو مادرید، نتایج کسب شده توسط بارسا پس از تساوی بازی رفت در ورزشگاه نیوکمپ را مورد بررسی قرار خواهیم داد. نخستین بار که بارسا خود را در چنین شرایطی دید، به 25 فصل قبل بازمی گردد که در دومین دوره از رقابت هاب جام قهرمانان اروپا، پس از کسب تساوی در بازی رفت، توانست بازی برگشت مقابل لخ پوزنان را با ضربات پنالتی با پیروزی به پایان ببرد.

در فصل بعد همان رقابت ها و در دور حذفی، یک تیم دیگر لهستانی به نام لخیا حریف بارسا شد و مجدداً پس از کسب تساوی یک بر یک در نیوکمپ، بازی برگشت در شهر ورسا برگزار شد و بارسا با یک گل حریف را شکست داد.

دو شکست
بارسا در فصل 1989/90، پس از تساوی خانگی مقابل میلان در بازی رفت سوپز کاپ اسپانیا با نتیجه ای بسیار نزدیک مقابل حریف شکست خورد تا جام را تقدیم تیم ایتالیایی کند.

بارسا بار دیگر شکست را در مرحله یک چهارم نهایی فصل 1994/95 و هنگامی که بازی رفت را با نتیجه یک بر یک به تساوی رضایت داده بود، تجربه کرد. آبی اناری ها بازی برگشت را با نتیجه 2-1 در پاریس به پاریس سنت ژرمن واگذار کردند.

آخرین نتایج کسب شده

بارسا دو فصل بعد نیز نتوانست کار را در بازی خانگی تمام کند و در مرحله نیمه نهایی جام قهرمانان اروپا، با نتیجه 1-1 مقابل فیورنتینا متوقف شد اما این بار گلهایی از کوتو و گواردیولا بارسا را به فینال شهر روتردام مقابل پاریس سنت ژرمن رساند. بارسا آن فینال را با پیروزی که حاصل گل رونالدو بود به پایان برد و به قهرمانی دست یافت.

Saeid~Barca
04-03-2014, 22:31
بیانیه رسمی باشگاه در رابطه با حکم فیفا

مقامات رسمی باشگاه بارسلونا با صدور بیانیه ای، به حکم اخیر فیفا که طی آن باشگاه بارسلونا و فدراسیون فوتبال اسپانیا را به دلیل تخلف در نقل و انتقال بازیکنان زیر 18 سال جریمه کرده بود، پاسخ دادند.

باشگاه بارسلونا در پی تحریم اعمال شده توسط کمیته انضباطی فیفا به دلیل تخلف در نقل و انتقال و عقد قرارداد با بازیکنان زیر 18 سال، بیانیه ای را صادر کرد که شامل 14 بند است.

در ادامه می توانید شرح کامل بیانیه چهارده بندی باشگاه که جهت دفاع از نقل و انتقالات خود ارائه شده را مطالعه فرمایید.

1) بر اساس بیانیه رسمی منتشر شده توسط فیفا، فدراسیون فوتبال اسپانیا نیز به دلیل تخلف در ترانسفر بین المللی بازیکنان زیر 18 سال، تحریم شده است.

2) اساسنامه ای که ادعا می شود باشگاه بارسلونا آن را زیر پا گذاشته است، به منظور محافظت از بازیکنان زیر 18 سال در برابر آن دسته از باشگاه های ورزشی تنظیم شده است که بدون تضمین توجه مورد نیاز برای رشد مناسب بازیکنان، با آنها قرارداد امضا می کنند، اما باشگاه بارسلونا، خود از طریق قوانین حاکم بر اداره لاماسیا پیشرفت بازیکنانش را تضمین می کند.

3) الگوی اداره لاماسیا شامل برنامه های تحصیلی، مسکن، غذا، مراقبتهای پزشکی، توجه به نیاز های کودکان و برنامه های جهت پیشرفت ورزشی بازیکنان است. این موضوع که باشگاه بارسلونا قبل از تبدیل کودکان به یک ورزشکار، بر روی مسائل انسانی آنان تمرکز می کند، حقیقتی است که توسط فیفا در نظر گرفته نشده است و همین باعث شده تا معیارهایی برای جریمه باشگاه در نظر گرفته شود که اقدامات آموزشی صورت گرفته در حین برنامه های ورزشی در آن لحاظ نشود.

4) همه بازیکنان شاغل در باشگاه بارسلونا، همواره و همیشه مجوز های فدرالی مورد نیاز فدراسیونهای مربوطه را در اختیار داشته اند.

5) برخی از بازیکنانی که از دید فیفا، تخلفاتی در رابطه با آنها صورت گرفته است، حتی چند مرتبه نیز توسط فدراسیون فوتبال کاتالونیا برای شرکت در مسابقات قهرمانی منطقه ای به تیم کاتالونیا دعوت شده اند.

6) از زمان آغاز این فرایند توسط فیفا، مجوز فدرالی که در اختیار برخی بازیکنان مغایر با این فرایند قرار داشت، از آنها سلب شده و پس از آن نیز در هیچ دیدار رسمی برای بارسلونا به میدان نرفته اند. بنابراین، نام بازیکنانی که در حکم فیفا ذکر شده است، هیچ گونه فعالیت ورزشی غیر قانونی نداشته اند.

7) باشگاه بارسلونا تاکنون هیچ قانون مدنی را نقض نکرده است و تمامی بازیکنانی که در لاماسیا آموزش می بینند، ساکنین قانونی کشور اسپانیا محسوب می شوند.

8) تمامی بازیکنانی که مجوز فدرالی آنها توسط فیفا لغو شده است، از حضور در باشگاه بارسلونا محروم می شدند، اما گزینه ادامه همکاری با باشگاه را پیش روی خود می دیدند؛ گزینه ای که تنها ادامه روند تحصیلی آنها را تضمین می کرد تا از وارد شدن آسیبهای اجتماعی به آنان جلوگیری شود.

9) هیچ بازیکنی از باشگاه بارسلونا، در وضعیتی مغایر با قوانین اداری قرار ندارد.

10) باشگاه بارسلونا تاکنون چندین بار به منظور تجدید نظر در قانونهای درنظر گرفته شده برای محافظت از بازیکنان زیر 18 سال، با فیفا ارتباط برقرار کرده است و تنها هدف این باشگاه از این برقراری ارتباطات نیز این بوده است که قوانین ذکر شده، تاثیر گذاری بیشتری داشته باشند.

11) مدل توسعه بازیکنان در باشگاه بارسلونا همواره توسط فیفا به رسمیت شناخته شده است؛ به طوریکه همواره از لاماسیا به عنوان نماد پیشرفت خوب بازیکنان یاد شده است.

12) نامزدهای انتخاب شده از باشگاه بارسلونا برای دریافت توپ طلا نیز، نمونه ای از به رسمیت شناختن برنامه های ورزشی و توسعه یابی ما توسط فیفا می باشد.

13) مدل آموزشی باشگاه بارسلونا، تاکنون به بسیاری از خانواده ها کمک کرده است تا شرایط بهتری در جامعه داشته باشند.

14) تنها در خود کاتالونیا، تخمین زده می شود که 15000 بازیکن زیر 18 سال وجود داشته باشند که در خارج از اسپانیا متولد شده و در فدراسیون مربوطه خود ثبت نام کرده باشند؛ بازیکنانی که با توجه به معیار های استفاده شده توسط فیفا در این مورد، همگی در یک شرایط مشابه، به عنوان یک بازیکن غیر قانونی شناخته می شوند.

به دلیل تمامی دلایل ذکر شده در بیانیه فوق، باشگاه بارسلونا درخواست تجدید نظری را به فیفا ارائه خواهد داد و در صورت نیاز، نتایج حاصله را به دادگاه داوری ورزشی، تحویل خواهد داد. باشگاه بارسلونا همچنین تمامی اقدامات مورد نیاز را انجام خواهد داد، تا بار دیگر این باشگاه بتواند در پنجره های نقل و انتقالات پیش رو، بازیکنان جدیدی را در اختیار بگیرد.

azeraspeed
04-04-2014, 14:20
اعتراض بارسلونا به راي فيفا
باشگاه بارسلونا نسبت به حکم محروميت صادر شده توسط فيفا اعتراض خواهد کرد.

پس از آنکه چهارشنبه حکم عجيب فدراسيون جهاني فوتبال درمورد محروميت باشگاه اسپانيايي در امر نقل و انتقالات براي مدت 2 دوره انتشار يافت، کاتالان ها واکنش نشان دادند.

در بيانيه اي که توسط باشگاه مطرح ماتادورها انتشار يافت، عنوان شد به اين حکم از طريق نامه نگاري با فيفا همچنين دادگاه بين المللي ورزش در سوئيس اعتراض خواهد شد.

اين درحاليست که فيفا بارسلونايي ها را به خاطر 10 مورد خريد بازيکن کم سن و سال و رعايت نکردن قوانين موجود، حتي علاوه بر محروميت خريد و فروش بازيکن، جريمه نقدي نيز کرده است.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-04-2014, 14:22
باشگاه بارسلونا: فيفا را متقاعد مي‌کنيم !
حکم سنگين فيفا عليه بارسلونا باعث نشده است که مسئولان اين باشگاه احساس نگراني زيادي داشته باشند.

يکي از مسئولان بلند پايه بارسلونا به آ اس مي گويد : فکر نمي کنم مشکل خاصي باشد. 90 روز وقت داريم تا به فيفا توضيح بدهيم. اين يک مسئله عادي است و ما توضيحات کافي را به آنها ارائه خواهيم داد. قرار نيست دو سال آينده بازيکني جذب نکنيم ، اين جريمه فقط يکساله است.

مسئولان بارسا از همين امروز در حال جمع اوري مدارک لازم براي دفاع از خود در مقابل اين حکم هستند.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-04-2014, 14:24
انتقاد تند بارسلونا از فيفا
رييس باشگاه بارسلونا به انتقاد از حکم فيفا پرداخت و آن را ظلم آشکار دانست. او تاکيد کرد که لاماسيا به هيچ وجه دست از الگوي خود برنخواهد داشت.

چهارشنبه هفته گذشته فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) باشگاه بارسلونا را به خاطر جذب بازيکنان کمتر از 18 سال 504 هزار و 700 دلار جريمه کرد، همچنين اين باشگاه اسپانيايي را از فعاليت در بازار نقل و انتقالات براي چهارده ماه محروم کرد.

به نقل از ايسنا، باشگاه بارسلونا به شدت از اين حکم فيفا خشمگين است و آن را ظلم آشکار دانست. ماريا پارتوميو، رييس باشگاه بارسلونا در واکنش به اين حکم فيفا گفت: چنين محروميت و جريمه اي يک ظلم آشکار است. اصلا نمي‌توانيم چنين حکمي را بپذيريم. فعاليت بارسلونا در جذب بازيکنان کاملا شفاف و بدون هر گونه تخلفي است. حکم فيفا را اصلا قبول ندارم و درخواست استيناف خواهيم کرد حتي اگر لازم باشد به دادگاه داوري ورزشي مراجعه خواهيم کرد.

او افزود: بارسلونا در فصل جابجايي حداقل به يک دروازبان و يک مدافع جديد نياز دارد چطور مي توانيم دست رو دست بگذاريم و در حالي که تيم به بازيکنان جديدي نياز دارد هيچ فعاليتي در فصل جابجايي نداشته باشيم. از اين حکم فيفا به شدت عصباني و خشمگين هستيم و اصلا نمي‌توانيم آن را قبول کنيم.

رييس باشگاه بارسلونا گفت: احساس مي‌کنيم که قرباني يک ظلم آشکار هستيم. فيفا مي‌خواهد الگويي را که 35 سال است به خوبي فعاليت مي کند نابود کند. لاماسيا يک نمونه است و بازيکنان بزرگي چون مسي، ژاوي، اينيستا، پدرو و بوسکتس را معرفي کرده است. چطور ممکن است که اين الگو را نابود کرد. اين اصلا قابل قبول نيست.

پارتوميو ادامه داد: فيفا به خوبي مي داند که فعاليت باشگاه بارسلونا در جذب بازيکنان جوان کاملا قانوني و بدور از هرگونه مشکل است. ما بازيکنان جوان را جذب مي کنيم و در لاماسيا آن را آموزش مي دهيم، کجاي اين کار اشکال دارد؟ به هيچ وجه نمي خواهيم الگوي خود را تغيير دهيم و بدون شک به آن ادامه خواهيم داد. الگوي لاماسيا با وجود اين حکم ظالمانه فيفا ادامه خواهد يافت.

ماريا پارتوميو که پس از تخلف مالياتي راسل سکان رياست آبي-اناريها را برعهده گرفت، در پايان سخنان خود گفت: دستانتان را از لاماسيا دور کنيد. اين پيامي است که مي خواهم آن را به همگان اعلام کنم. تا پايان از الگوي لاماسيا حمايت خواهيم کرد چرا که اين الگو تيمي را ساخته است که به بهترين تيم تاريخ فوتبال تبديل شد. MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-04-2014, 14:29
پويول به تمرينات بارسلونا بازگشت
مدافع کهنه کار تيم فوتبال بارسلونا به تمرينات اين تيم بازگشت.

به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، کارلوس پويول در صورت آمادگي کامل مي تواند در بازي شنبه برابر رئال بتيس حاضر شود.

آسيب ديدگي اخير دو هفته پويول را از همراهي تيم کاتالاني محروم کرده بود.خراردو مارتينو سرمربي بارسا چند بازيکن تيم دوم را براي اين ديدار فراخوانده است تا به برخي بازيکنان کليدي تيم در برابر بتيس استراحت بدهد.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-04-2014, 14:30
با وجود محروميت بارسا از سوي فيفا

هاليلوويچ به بارسلونا ملحق مي‌شود
مدير برنامه‌هاي بازيکن کروات ديناموزاگرب بر انتقال موکلش به بارسلونا تأکيد کرد.

به گفته وکيل آلن هاليلوويچ، با وجود محروميت بارسلونا از سوي فيفا در خصوص جذب بازيکن، اين بازيکن همچنان گزينه مورد نظر کاتالان‌ها به حساب مي‌آيد. نوجوان اهل کرواسي در ماه مارس و پيش از تصميم فيفا در خصوص محروميت بارسلونا از فعاليت در دو بازار نقل و انتقالات آينده، با انتقال به بارسلونا از تيم ديناموزاگرب موافقت کرده است.

به نقل از فارس، فيفا بارسلونا را به دليل جذب غيرقانوني بازيکن زير 18 سال محروم کرده است.

ژان لوئيس دوپون، مدير برنامه‌هاي اين بازيکن در گفت‌و‌گو با يک پايگاه راديويي اسپانيايي اظهار داشت: نمي‌توانم يک ثانيه هم تصور کنم که آلن هاليلوويچ نتواند براي بارسلونا بازي کند. اين اقدامات قبل از محروميت بارسلونا صورت گرفت.

وي ادامه داد: فيفا مشکل را درست شناسايي کرد اما من فکر مي‌کنم تلاش مي‌کند داروي اشتباهي تجويز کند. ترديدي ندارم که اگر بارسلونا بازيکن يازده ساله‌اي را به خدمت مي‌گيرد، توجه لازم را به تحصيل و محيط اجتماعي وي خواهد داشت.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-05-2014, 21:36
بارتومو: از تصميم فيفا خشمگين هستيم
رئيس باشگاه بارسلونا خشم خود را از تصميم فيفا در خصوص محروميت يک ساله اين باشگاه اعلام کرد.

ماريا بارتومو عصر روز گذشته نشستي خبري برگزار کرد تا در خصوص تغيير شکل ورزشگاه نيوکمپ صحبت کند اما بيشتر زمان بحث به محروميت يک ساله از سوي فيفا به دليل تخطي از قوانين جذب بازيکن زير 18 ساله اختصاص يافت.

به نقل از فارس، بارتومو در اين باره اظهار داشت: خيلي عجيب است که فيفا جلسه‌اي تشکيل دهد و چنين تصميمي بگيرد و چند ماه بعد تصميمش را به ما اعلام کند. هر طور مي‌خواهيد مي‌توانيد اين را براي خودتان تفسير کنيد. مي‌خواهم اين را روشن کنم که بارسلونا در هماهنگي کامل با قوانين فيفا در خصوص ممنوعيت جذب بازيکنان زير 18 سال است. افرادي بي‌توجه در دنيا وجود دارند که از افراد زير سن قانوني براي قاچاق انسان استفاده مي‌کنند؛ اينجا در بارسلونا هميشه باشگاهي را خواهيد داد که از ارزش‌هاي آموزشي دفاع مي‌کند. بارسلونا باشگاهي است که آکادمي نوجوانان دارد؛ باشگاه ما به لاماسيا افتخار مي‌کند. ساندرو روسل به فيفا نامه‌اي‌ نوشت و درخواست کرد که تعدادي از بازيکنان از اين قانون معاف شوند تا بتوانند آموزششان را در بارسلونا ادامه دهند.

وي ادامه داد: مي‌خواهم به اعضاي باشگاه و والدين اين بازيکنان بگويم که ما از اين تصميم که يک الگوي 35 ساله؛ الگويي که فيفا از آن تمجيد کرده و اساس باشگاه ما را جريمه کرده است، خشمگين هستيم. ژاوي، اينيستا، مسي و ... ما از بازيکنان جوانمان مراقبت مي‌کنيم و نگران آموزش آنها هستيم.

رئيس باشگاه بارسلونا خاطرنشان کرد: آکادمي نوجوانان ما 230 کودک از 18 کشور مختلف را شامل مي‌شود. از اين تعداد 40 کودک مليت اسپانيايي ندارند و 18 نفر آنها ساکن لاماسيا هستند. اکنون 80 بازيکن در خوابگاه لاماسيا سکونت دارند.

وي گفت: نمي‌توانيم از الگوي آموزشي خود چشم‌پوشي کنيم. پيغامي که مي‌خواهيم بدهيم اين است که لاماسيا دست نيافتني است.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-05-2014, 21:37
نيمار: از حالا براي جام جهاني دلشوره گرفته‌ام
اميد اصلي برزيل در جام جهاني 2014 پيش از شروع اين رقابت‌ها دچار اضطراب و دلشوره شده است.

نيمار، ستاره تيم ملي برزيل در فاصله 68 روز مانده به شروع رقابت‌هاي جام جهاني 2014 گفت: پوشيدن پيراهن تيم ملي برزيل در کشورم يک افتخار است و بزرگ‌ترين روياي دوران کودکي‌ام به زودي تحقق خواهد يافت ولي از حالا دلشوره‌ام گرفته‌ام.

وي رسيدن به فينال جام جهاني 2014 را يک رويا خواند و افزود: ما تمام تلاش خود را خواهيم کرد تا برزيل را به قهرماني جام جهاني برسانيم، هرچند تيم‌هاي ديگر هم به دنبال پيروزي هستند و مقابل برزيل تمام تلاش‌شان را خواهند کرد. براي ما فرقي نمي‌کند که مقابل چه تيمي بازي خواهيم کرد و مي‌دانيم که هر بازي دشوار خواهد بود.

ستاره 22 ساله برزيل که در جام جهاني 2010 توسط دونگا به تيم ملي دعوت نشد، اولين حضورش در جام جهاني را تجربه خواهد کرد. نيمار در اين رابطه گفت: هميشه براي چنين روزي تلاش مي‌کردم ولي متأسفانه در جام جهاني قبلي چنين اتفاقي رخ نداد. خوشبختانه پس از آن خوش‌شانس بودم که به تيم ملي دعوت شدم تا پيراهن برزيل را بپوشم.

مهاجم بارسا در پايان خاطرنشان کرد: به نظرم فرق نيمار 2010 با نيمار 2014 اين است که حالا بازيکني پخته‌تر و باتجربه‌تر شده‌ام ولي هميشه از بازي کردن لذت برده‌ام و اين حسم هنوز تغيير نکرده است.

برزيل در گروه A جام جهاني با تيم‌هاي کرواسي، کامرون و مکزيک همگروه است.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-05-2014, 21:39
مارتينو: مقابل تيمي زخم‌خورده به ميدان مي‌رويم
سرمربي بارسلونا معتقد است مشکلات به عنوان بخشي از زندگي روزانه در اين تيم پذيرفته شده است.

جراردو تاتا مارتينو پيش از ديدار امشب تيمش مقابل بتيس اظهار داشت: براي بازيکنان بسيار ساده‌تر است که تنها به فوتبال فکر کنند زيرا اين کار ما است. از شرايط اخير باشگاه اطلاع داريم اما تمرکزمان روي بازي با بتيس است زيرا اين مهم‌ترين مسئله است. مقامات باشگاه درباره محروميت بارسلونا صحبت کرده‌اند. نمي‌خواهم پيش از فصل آينده افکار منفي داشته باشم. براي تيمي که 12 بازي در پيش دارد و امکان دارد در سه رقابت قهرمان شود، مهم است که رفتارش در رسيدن به هدف را تغيير ندهد.

وي در خصوص شرايط پيکه گفت: بايد ببينيم مصدوميت وي چگونه پيش مي‌رود. نمي‌خواهيم روي او ريسک کنيم اما اين کار سختي است. هيچ توجيهي براي شکست وجود ندارد، نه مصدوميت و نه بازي خارج از خانه. اگر برنده شويم، فصل خوبي را پشت سر خواهيم گذاشت و اگر ببازيم نه. هيچ چيز ديگري براي ما مهم نيست. مشکلات را به عنوان بخشي از زندگي روزانه در بارسا پذيرفته‌ايم. اين چشم‌انداز متفاوتي با دورنمايي است که در تمام اين سال‌ها داشتيم.

سرمربي بارسلونا خاطرنشان کرد: سه تيم اول لاليگا مشکلات خودشان را دارند. اين فصل سخت است اما براي همه همين طور است. مصدوميت‌ها کار را مشکل مي‌کند و گاهي با توجه به اينکه چه کسي مصدوم شده است، کار سخت‌تر مي‌شود. هر اتفاقي که بيفتد را همين طور قبول مي‌کنيم. تنها سه تيم در اروپا هستند که شرايط را در کنترل خودشان دارند تا قهرمان سه جام شوند و يکي از آن تيم‌ها ما هستيم.

وي اضافه کرد: نبايد با شرايط بتيس دچار اشتباه شويم، آنها براي نجات مي‌جنگند و ما بايد بفهميم که مقابل يک تيم زخم خورده بازي مي‌کنيم که مقابل ما براي جبران و بازگشت به شرايط عادي تلاش مي‌کند. هر سه تيم بالاي جدول افت و خيزهاي فراواني داشتند. هنوز براي قهرماني شانس داريم.

مارتينو گفت: بزرگ‌ترين تفاوت ميان مسي و نيمار زماني است که لئو در اروپا گذرانده است. او در همين باشگاه به يک بازيکن تبديل شد. تنها توافق آنها اين است که هر دو فوتباليست‌هايي فوق‌العاده هستند؛ اين دو بازيکناني تعيين کننده هستند که تعداد کمي شبيه به آنها هستند. آنها در 30 روز مي‌توانند اتفاقات خارق‌العاده‌اي را رقم بزنند. خوش‌شانس هستيم که بارسلونا هر دو بازيکن را در اختيار دارد.

وي افزود: اگر کسي فکر کند دست‌هاي سياهي عليه بارسا وجود دارد، کار کردن سخت مي‌شود. حرف‌هاي زيادي گفته شده است. چيزي که توجه مرا جلب مي‌کند، زمان دقيق رخ دادن اين اتفاقات است. به هر حال نمي‌توانيم با اين مسائل عملکردمان را توجيه کنيم. اين فصل سخت‌ترين دوره مربيگري من است اما اين يک چرخه يادگيري است. قول مي‌دهم زماني که به آرژانتين برگشتم هرگز حرف ديگري نزنم. درباره تصورات صحبت مي‌کنيم. نمي‌خواهم اينگونه درباره فوتبال فکر کنم.

مارتينو تأکيد کرد: واکنشي نسبت به اين محروميت ندارم. فقط گوش دادم. بايد خودمان را از اين مسئله دور نگه داريم و کاري را که بايد انجام دهيم.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-06-2014, 00:10
هفته سي و دوم لاليگا اسپانيا

پيروزي خانگي بارسلونا مقابل قعرنشين لاليگا
تيم فوتبال بارسلونا در ورزشگاه خانگي خود به سختي از سد قعرنشين لاليگا گذشت.

در يک ديدار ديگر از هفته سي و دوم لاليگا اسپانيا، تيم فوتبال بارسلونا که در رده دوم جدول لاليگا قرار دارد در ورزشگاه خانگي خود پذيراي رئال بتيس قعرنشين بود که اين مسابقه در نهايت با نتيجه 3 بر يک به سود بارسا به پايان رسيد تا آبي‌اناري‌ها در خانه به سختي به پيروزي برسند.

به گزارش فارس، ليونل مسي در دقيقه 14 از روي نقطه پنالتي و 86 و فيگراس در دقيقه 47 (گل به خودي) براي بارسا گلزني کردند و تک گل بتيس را روبن کاسترو در دقيقه 68 وارد دروازه پينتو کرد.

بارسلونا با اين برد 78 امتيازي شد تا فاصله يک امتيازي خود با اتلتيکو مادريد صدرنشين را حفظ کند.

بتيس نيز در امتياز 22 و قعر جدول باقي ماند.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-06-2014, 15:50
اعتراف سرمربي بارسلونا
سرمربي بارسلونا پس از پيروزي برابر رئال بتيس اعتراف کرد تيمش مانند بازي‌هاي گذشته فوتبال زيبايي ارائه نداد.

بارسلونا موفق شد شب گذشته در خانه برابر رئال بتيس قعر جدولي به پيروزي 3 بر يک برسد تا از کورس قهرماني عقب نماند.

خرادو مارتينو سرمربي تيم بارسلونا پس از بازي تيمش برابر بتيس و برتري 3 بر يک شاگردانش با ابراز رضايت از نتيجه بازي اذعان کرد پيروزي تيمش مديون استعداد فردي بازيکنانش بود نه نمايش تيمي بارسلونا.

مارتينو در ابتدا گفت: امروز از تمامي بازيکنانم استفاده کردم زيرا مي‌دانستم که ديدار دشواري پيش‌رو داريم. بتيس براي فرار از قعر جدول به برد نياز داشت و اين کار را براي ما سخت کرد. آنها پرس و فشار وحشتناکي را روي ما ايجاد کردند و ما با هنر و استعداد فردي بازيکنانمان بود که پيروز شديم. در مجموع شايد امشب يکي از معدود مسابقاتي بود که ما تنها در گرفتن نتيجه از حريف برتر بوديم نه چيزي غير از آن.

سرمربي آرژانتيني بارسلونا در ادامه گفت: براي قهرماني بايد نمايش‌هايي بهتر از ديدار امشب ارائه دهيم. من بهانه‌جويي را دوست ندارم اما اين يک واقعيت است که ما سه‌شنبه شب گذشته ديدار فوق العاده دشواري را برگزار کرديم و از طرفي بايد به فکر ديدار چهارشنبه نيز مي‌بوديم و کمي طبيعي است که وقتي در يک هفته دو ديدار سرنوشت‌ساز و بزرگ پيش‌روي خود داريد، ديدار ميان آن دو بازي به آن خوبي که انتظار داريد درنيايد و نتوانيم نمايش خوبي ارائه کنيم. البته که از پيروزي تيم و حفظ فشارمان بر اتلتيکوي صدرنشين راضي و خشنود هستم.MANBA:VARZESH3

مارتينو در پايان گفت: من پيش از اين نيز گفته بودم که ديدار برابر بتيس براي رقابت‌مان در ليگا حياتي است و اصلا فکرم را متوجه ديدار چهارشنبه در ليگ قهرمانان نخواهم کرد. دوست داشتم که شرايط بازي به گونه ديگري پيش مي‌رفت تا بتوانم به چندي از بازيکنانم استراحت بيشتري بدهم اما متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.

بارسلونا چهارشنبه در ليگ قهرمانان اروپا در حالي برابر آتلتيکو مادريد به ميدان خواهد رفت که در ديدار رفت در ورزشگاه نوکمپ به تساوي يک بر يک رسيده است.

azeraspeed
04-06-2014, 15:51
ظرفيت نيوکمپ از مرز 100 هزار نفر مي‌گذرد
با موافقت اکثريت اعضاي باشگاه بارسلونا، ظرفيت ورزشگاه آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا افزايش پيدا مي‌کند.

روز گذشته (شنبه) اعضاي باشگاه بارسلونا در همه‌پرسي اين باشگاه براي تغيير افزايش ظرفيت ورزشگاه نيوکمپ پاي صندوق راي رفتند و اکثر آنها به اين طرح راي مثبت دادند تا تصويب شود.

72.36 درصد از 27 هزار و 161 عضو باشگاه بارسلونا با چراغ سبز نشان دادن به افزايش گنجايش ورزشگاه نيوکمپ، موافقت خود را به رسيدن ظرفيت حضور تماشاگر در خانه تيم فوتبال بارسلونا به مرز 105 هزار نفر و همچنين تغيير و تحول کلي در ساير امکانات باشگاه اعلام کردند.

خوسپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا در خصوص اين طرح گفت: بدون شک اين همه‌پرسي نمايشي آشکار از ارزشمند بودن دموکراسي براي باشگاه بارسلونا است. من بسيار راضي‌ام. امروز براي بارسلونا روز بزرگي است، چون يک فستيوال دموکراتيک بزرگ براي اعضاي باشگاه به نمايش در‌آمد. اينکه بسياري از اعضاي باشگاه در اين راي‌گيري شرکت کردند مرا خيلي خوشحال کرد.

موافقت اکثريت اعضاي بارسلونا با افزايش گنجايش ورزشگاه نيوکمپ، اولين پروژه عمراني در اين ورزشگاه از سال 1950 را به اجرا درخواهد آورد. ورزشگاه نيوکمپ در حال حاضر 98 هزار و 787 نفر گنجايش دارد.

طبق اعلام بارتومئو جزئيات طرح و زمانبدي پروژه افزايش گنجايش ورزشگاه نيوکمپ در پايان فصل جاري اعلام خواهد شد.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-06-2014, 15:53
بنر معنادار بارسايي‌ها خطاب به فيفا (عکس)
هواداران بارسلونا خطاب به مسئولان فيفا بنر معناداري را در ورزشگاه نيوکمپ به اهتزاز درآوردند.

پيش از آغاز ديدار تيم هاي فوتبال بارسلونا و رئال بتيس در ورزشگاه نيوکمپ، هواداران تيم کاتالاني بنر معناداري را خطاب به مسئولان فيفا در ورزشگاه به اهتزاز درآوردند.

اين بنر بزرگ خطاب به مسئول فدراسيون جهاني فوتبال بود که راي به محروميت دوساله آبي اناري ها در امر نقل و انتقال بازيکن داده بودند.

بر روي اين بنر نوشته شده بود: لاماسيا دست نيافتني است.

بارسا در ديدار شب گذشته خود با نتيجه سه بر يک بتيس را مغلوب کرد.MANBA;VARZESH3

azeraspeed
04-08-2014, 21:00
اينيستا: حکم فيفا ظالمانه بود
هافبک آبي اناري ها حکم فيفا را در ممنوعيت بارسلونا از حضور دو ساله در بازار جابجايي ظالمانه دانست. او بازي برابر اتلتيکو مادريد را بسيار سخت توصيف کرد.

بارسلونا در يکي از ديدارهاي حساس دور برگشت يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه ويسنته کالدرون به مصاف آتلتيکو مادريد مي‌رود.

اين ديدار در حالي برگزار مي‌شود که دو تيم در ديدار رفت که در نوکمپ برگزار شد به تساوي يک بر يک رضايت دادند. نتيجه‌اي که اصلا براي بارسلونا خوب نيست و شاگردان تاتا مارتينو براي صعود به دور بعد بايد حتما در خانه حريف گلزني کنند.

آندرس اينيستا، هافبک طراح آبي اناري‌ها بازي برابر آتلتيکو مادريد را بسيار سخت توصيف کرد. اينيستا در ديدار رفت ستاره تيمش بود و با پاسي ديدني نيمار را در موقعيت گلزني قرار داد.

او در گفت و گو با روزنامه‌ "اسپورت کاتالونيا" گفت: با ارائه يک بازي خوب مي‌توانيم به دور بعد راه يابيم. براي پيروز شدن برابر آتلتيکو مادريد بايد بسيار خوب بود. آتلتيکو مادريد حريف سخت کوش و لجبازي است. ديدار رفت با تساوي يک بر يک به پايان رسيد. اين نتيجه‌ به معناي اين است که ما بايد به هر صورتي که شده در ويسنته کالدرون گلزني کنيم.

اينيستا در آستانه پانصدمين بازي خود با پيراهن آبي اناري‌ها است. او گفت: سال‌ها از حضور من در بارسلونا مي گذرد. اين در حالي است که من هنوز جايگاه خودم را در ترکيب اصلي از دست نداده ام. اين واقعا براي من خوشحال کننده است و باعث افتخار است. من در بارسلونا بازي‌هاي خوبي را به نمايش مي گذارم. حضور در ترکيب اصلي تيم بزرگي همچون بارسلونا آسان نيست. اميدوارم که در آينده هم بتوانم به تيم محبوب خود کمک کنم.

فدراسيون بين‌المللي فوتبال فيفا در حکمي جنجالي و سختگيرانه بارسلونا را به مدت دو سال از فعاليت در بازار نقل و انتقالات ممنوع کرد. حکمي که با اعتراض زياد آبي اناري‌ها همراه شد. اينيستا به اين حکم فيفا اعتراض دارد و آن را ظالمانه مي‌داند.

هافبک آبي اناري‌ها گفت: تجربه شخصي من در لاماسيا نشان مي‌دهد که اين حکم فيفا تا چه اندازه ظالمانه و غير عادلانه بوده است. MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-08-2014, 21:02
واکنش تند ژاوي به سخنان کاسياس
کاپيتان بارسلونا به انتقاد از اظهارنظر کاسياس درباره بوسکتس پرداخت و آن را ناعادلانه دانست.

ايکر کاسياس چند روز پيش در گفت‌وگويي که با روزنامه پرتيراژ مارکا داشت به انتقاد از حرکت جنجالي بوسکتس در ال‌کلاسيکو پرداخت. بوسکتس با پايش به سر پپه، مدافع رئال مادريد ضربه‌اي وارد کرده بود. کاسياس در اين باره گفته بود: بوسکتس حرکت بسيار زشت و بدي را انجام داد. بايد بگويم که بوسکتس رفتار خوبي در ميدان ندارد. آن چه در زمين فوتبال رخ مي‌دهد بايد فوتبالي باشد. بوسکتس در آن صحنه حرکت زشتي انجام داد. اگر او را ببينم گوشش را مي‌کشم يا شايد برخورد تندتري با او داشته باشم.

به نظر مي‌رسد ژاوي هرناندس از اظهارنظر کاسياس درباره بوسکتس ناراحت است و آن را منطقي نمي‌داند. او گفت: کسي کار اشتباه انجام مي‌دهد و تو گوش او را مي‌گيري و تنبيه مي‌کني تا به راه راست برگردد. اين واکنش خوبي نيست. بوسکتس مورد ظلم بزرگي واقع شد. نمي‌خواهم از بوسکتس دفاع کنم؛ چرا که تصاوير به خوبي از او دفاع مي‌کنند. آن لحظه کاملا گويا است که بوسکتس از روي عمد سر پپه را زير پا نگرفت.

ژاوي که اين روزها بازوبند کاپيتاني آبي-اناري‌ها را بر بازو مي‌بندد، افزود: بعضي از هم‌تيمي‌هاي ما در تيم ملي فوتبال اسپانيا درباره بوسکتس عادلانه قضاوت نمي‌کنند. اصلا نمي‌توان در بي‌گناهي بوسکتس شک کرد. او يکي از ارکان اصلي بارسلونا است و همه ما از او حمايت مي‌کنيم. MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-08-2014, 21:05
کار سخت منچستر در آليانس آره‌نا

بارسا-اتلتيکو؛ نبردي اروپايي با فلسفه‌ آرژانتيني
تکليف چهار تيم صعود کرده به نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب با انجام دو ديدار مشخص خواهد شد. اين دو ديدار درحالي برگزار مي‌شود که هر دو تيم ميزبان در ديدار رفت به تساوي يک بر يک برابر ميزبان‌هاي خود دست يافتند.

دور برگشت يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب با انجام دو ديدار به پايان خواهد رسيد و تکليف چهار تيم صعود کرده به نيمه نهايي مشخص خواهد شد.

در يکي از دو ديدار برگزار شده بايرن مونيخ، مدافع عنوان قهرماني در آليانس آره‌نا از منچستر يونايتد پذيرايي مي‌کند. اين ديدار درحالي برگزار مي‌شود که دو تيم در ديدار رفت به تساوي يک بر يک رضايت دادند تساوي که بدون شک به نفع بايرن مونيخ است و شاگردان گوارديولا حتي با يک تساوي بدون گل هم مي تواند صعود خود را به نيمه نهايي قطعي کنند.

نام يونايتد و بايرن ناخودآگاه ما را به ياد فينال دراماتيک 1999 مي‌اندازد، شبي که شاگردان سر آلکس فرگوسن بازگشتي رويايي داشتند و توانستند با گل هاي دقايق پاياني تدي شرينگام و سولسشاير جام را به خانه ببرند.

دو تيم در سال 2010 هم در ليگ قهرمانان اروپا برابر هم صف آرايي کردند که در ديدار رفت بايرن مونيخ با نتيجه دو بر يک به پيروزي رسيد اما در ديدار برگشت اين شياطين سرخ بودند که در اولدترافورد با نتيجه سه بر دو به پيروزي رسيدند اما در مجموع اين بايرن بود که به خاطر گل زده بيشتر در خانه حريف جواز صعود به دور بعد را به دست آورد، البته بايرن در فينال برابر اينتر تن به شکست داد و جام قهرماني را از دست داد.

دو تيم بايرن و منچستر يونايتد در شرايطي کاملا متفاوت به مصاف هم مي‌روند؛ يکي در اوج و ديگري فرورفته در بحران. منچستر يونايتد که ديگر سرآلکس فرگوسن چهره باوقار و مقتدر خود را بر روي نيمکت نمي‌بيند فصل کابوس واري را پشت سر مي‌گذارد و با ديويد مويس اسکاتلندي روزهاي بسيار سختي را پشت سر مي‌گذارد. شياطين سرخ با 57 امتياز در رده ششم جدول رده‌بندي قرار دارند شانس کمي براي کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا براي فصل بعد دارد چرا که فاصله اين تيم با آرسنال تيم چهارم جدول رده‌بندي پنچ هفته قبل از پايان ليگ 7 امتياز است و در صورتي که مويس نتواند با اين تيم سهيمه کسب کند منچستر يونايتد بعد از 21 سال در ليگ قهرمانان اروپا شرکت نخواهد کرد.

شاگردان مويس در هفته سي و سوم ليگ جزيره با نتيجه چهار بر صفر نيوکاسل را از پيش رو برداشتند تا با روحيه خوبي پاي به ديدار برابر بايرن مونيخ گذارند. ستاره شياطين سرخ در اين ديدار خوان ماتا اسپانيايي بود که دو گل به ثمر رساند تا نشان دهد خريد خوبي براي اين تيم بوده است.

غايب بزرگ منچستر يونايتد در ديدار چهارشنبه شب رابين فان پرسي است که ديدار رفت را هم از دست داد. البته از انگليس خبر مي‌رسد که به احتمال زياد وين روني هم به اين ديدار نخواهد رسيد که بدون شک خبر بسيار بدي براي مويس و هواداران شياطين سرخ خواهد بود. روني در ديدار رفت برابر بايرن آسيب ديد و در ديدار شنبه شب تيمش برابر نيوکاسل هم به ميدان نرفت. غايب ديگر منچستر يونايتد در بازي چهارشنبه رافائل برزيلي است اما اسمالينگ و والنسيا دوران آسيب ديدگي را پشت سرگذاشتند و در بازي چهارشنبه شب هم مي‌توانند به ميدان روند.

اما بايرن مونيخ در اوج دوران خود به مصاف منچستر يونايتد مي‌رود. شاگردان گوارديولا هرچند نخستين شکست فصل خود را برابر اوگسبورگ متحمل شدند اما اين شکست در حالي رقم خورد که اين تيم پيش از اين قهرماني خود را در رقابت‌هاي اين فصل بوندسليگا نهايي کرد و سريعترين قهرماني تاريخ اين رقابت‌ها را به خود اختصاص داد، البته بايد اين نکته را هم گفت که تيم گوارديولا در حالي در اين ديدار خارج خانه تن به شکست داد که بيشتر ستارهاي خود را در ترکيب نداشت.

بايرن با بازيهاي خوبي که در اين فصل به نمايش گذاشته است از شانس هاي کسب عنوان قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا به شمار مي آيد و مي‌تواند نخستين تيمي باشد که از عنوان قهرماني خود در اين رقابت‌ها دفاع مي‌کند. غايب بزرگ بايرن در ديدار چهارشنبه شب باستين شواين اشتايگر است که در دقايق پاياني ديدار رفت با دريافت کارت قرمز از بازي اخراج شد و نمي تواند در ديدار برگشت تيمش را همراهي کند. تياگو آلکانترا هم ديگر غايب بزرگ بايرن است که در ديدار رفت هم نتوانست تيمش را همراهي کند. از آلمان خبر مي‌رسد که ژردان شکيري هم با آسيب ديدگي مواجه شده است و نمي تواند در ديدار چهارشنبه شب به ميدان رود.

در ديگر ديدار حساس اين مرحله اتلتيکو مادريد در ورزشگاه ويسنته کالدرون از بارسلونا پذيرايي مي‌کند؛ دو تيمي که در رقابت‌هاي ليگا هم رقابت تنگاتنگي براي کسب عنوان قهرماني دارند.

دو تيم در حالي به مصاف هم مي‌روند که در ديدار رفت به تساوي يک بر يک رضايت دادند. در اين ديدار که آبي-اناريها بيشتر توپ و ميدان را در اختيار داشتند اين تيم حريف بود که روي شوت سنگين ديگو ريباس به گل رسيد اما در ادامه نيمار روي پاس ديدني آندرس اينيستا کار را به تساوي کشاند و در نهايت بازي با همين نتيجه به پايان رسيد تا کار شاگردان خراردو مارتينو در ديدار برگشت بسيار سخت شود.

اتلتيکو مادريد با هدايت ديگو سيمئونه آرژانتيني فصل رويايي را پشت سر مي‌گذارد و با بازيهاي زيباي خود ستايش همگان را به دنبال داشته است. در ابتداي فصل کمتر کسي فکر مي‌کرد که اتلتيکو مادريدي که رادامل فالکائو ستاره کلمبيايي خود را از دست داده بود شانسي براي رقابت در رقابت‌هاي ليگا با وجود دو تيم قدرتمند و پرستاره بارسلونا و رئال مادريد داشته باشد اما شاگردان سيمئونه همه را غافلگير کردند و الان صدرنشين رقابت‌هاي ليگا به شمار مي‌آيند، البته اختلاف اين تيم با بارسلونا تيم دوم جدول رده‌بندي تنها يک امتياز است و رويارويي دو تيم در هفته پاياني از جذابيت و حساسيت بسيار بالايي برخوردار است و پيروز آن مي‌تواند تکليف قهرماني را مشخص کند.

بارسلونا براي صعود به دور بعد بايد در ديدار چهارشنبه شب به گل برسد چرا که در غير اين صورت بايد از جام خداحافظي کند. غايب بزرگ بارسلونا در ديدار چهارشنبه شب پيکه مدافع تنومند اين تيم است که به علت آسيب ديدگي نمي‌تواند تيمش را همراهي کند. ويکتور والدس سنگربان اين تيم هم چند ماهي نمي تواند به ميدان رود و به نظر نمي رسد پينتو بتواند سنگربان مطمئني براي آبي-اناريها در اين ديدار باشد. اما غايب بزرگ اتلتيکو مادريد ديگو کاستا برزيلي است که فصل رويايي را با اين تيم پشت سرمي گذارد و با گلزني‌هاي زياد خود جاي خالي فالکائو را پر کرده است. کاستا در ديدار رفت برابر بارسلونا دچار کشيدگي عضله شد و در دقيقه 30 از بازي تعويض شد. او در ديدار تيمش برابر ويارئال در هفته سي و دوم ليگا در ليست هجده نفره قرار نگرفت. MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-09-2014, 16:49
مارتينو: مي‌خواهيم اولين گل را ما بزنيم
سرمربي آرژانتيني بارسلونا معتقد است که تيمي که امشب بهترين نمايش را داشته باشد به نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا صعود خواهد کرد.

تاتا مارتينو پيش از ديدار امشب تيمش در دور برگشت مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: بايد بهتر از اتلتيکو بازي کنيم تا برنده شويم. فکر مي‌کنم هر دو تيم يکديگر را بسيار خوب مي‌شناسند. اين دو تيم با شيوه مشخصي از بازي در شرايط بسيار خوبي قرار دارند. چيزي که هنوز براي بارسلونا اتفاق نيفتاده اين است که اولين گل را بزند و مي‌خواهيم در اين مسابقه اين کار را انجام دهيم.

وي ادامه داد: فکر نمي‌کنم که اتلتيکو در تمام مسابقه تيم برتر ميدان باشد اما اگر ما بتوانيم اين کار را انجام مي‌دهيم. ديگو کاستا بازيکني است که مربي تا جايي که بتواند به او بازي مي‌دهد. خيلي زود است که پيش‌بيني کنم او بازي مي‌کند يا خير. خودمان را براي بازي با اتلتيکو مادريد با حضور تمام بازيکنانش آماده مي‌کنيم.

سرمربي بارسلونا خاطرنشان کرد: مسي باعث شده که به گل‌هاي او در هر مسابقه عادت کنيم بنابراين وقتي اين اتفاق نمي‌افتد، بسيار واضح است. اگر مسي بتواند تأثير گذار باشد، براي ما خوب است، چه گل بزند و چه نزند. مسي در چهار ماه اخير بسيار خوب بازي کرده و اگر بتوانيم بهترين نمايش او را در اين مسابقه ببينيم، شانس ما براي صعود افزايش پيدا مي‌کند.

وي اضافه کرد: اميدوارم که بتوانيم در 90 دقيقه کار را تمام کنيم و نيازي نباشد بازي به وقت اضافه کشيده شود. پاداش اين مسابقه صعود به نيمه‌نهايي است و اين به تيمي تعلق مي‌گيرد که سخت تلاش کند و بهترين نمايشش را داشته باشد. يک تيم خيلي خوشحال مي‌شود و تيم ديگر غمگين است.MANBA:VARZESH3

azeraspeed
04-09-2014, 16:50
اعتراض بارسلونا نسبت به چمن‌ ويسنته کالدرون
باشگاه بارسلونا پيش از ديدار امشب مقابل اتلتيکو مادريد در ليگ قهرمانان اروپا به بلندي چمن ورزشگاه ويسنته کالدرون اعتراض کرد.

بارسلونا با يوفا درباره بلندي چمن ورزشگاه ويسنته کالدرون صحبت کرد. قانوني وجود دارد که مي‌گويد چمن بايد مناسب شرايط بازي باشد و طول آن نبايد بيش از 30 ميلي‌متر باشد.

در بند 13 قوانين آمده است که: براي زمين‌هايي که چمن طبيعي دارند، طول بلندي چمن نبايد از 30 ميلي‌متر بيشتر شود و چمن همه قسمت‌هاي زمين بايد طول برابري داشته باشد.

اين مسئله يادآور مرحله نيمه‌نهايي رقابت‌ها در سال 2011 است که بلندي چمن ورزشگاه سانتياگوبرنابئو مشکل‌ساز شده بود. بلندي چمن در نيوکمپ معمولا 23 ميلي متر است. اگر بين دو تيم توافق وجود داشته باشد مي‌توان دو بار به چمن‌ها آب داد، يک بار پيش از مسابقه و يک بار بعد از آن.MANBA:VARZESH3

Saeid~Barca
04-22-2014, 22:44
آلوس به دومین بازیکن خارجی با سابقه بارسا تبدیل شد

دنی آلوس که برابر اتلتیکو بیلبائو برای 293 مین بار با پیراهن بارسلونا به میدان رفت، در رده بندی با سابقه ترین بازیکن های خارجی بارسا، با پشت سر گذاشتن فیلیپ کوکو پشت سر مسی قرار گرفت. این مدافع برزیلی در این تعداد بازی 20 گل هم وارد دروازه حریفان کرده است.

این یک شنبه دنی آلوس به دومین بازیکن خارجی با سابقه در تاریخ بارسلونا تبدیل شد. وی در مقابل اتلتیک بیلبائو 293 مین بازی خود را با پیراهن آبی اناری انجام داد و از فیلیپ کوکو با 292 بازی گذر کرد. تنها لئو مسی با 421 بازی رکورد بهتری از این مدافع برزیلی دارد.

در این 293 بازی، آلوس 20 گل نیز برای تیم به ثمر رسانده است که با توجه به پست بازی وی بسیار خوب به نظر می رسد. به یاد ماندنی ترین گل های وی احتمالا گل او مقابل رئال مادرید در یک چهارم پایانی جام حذفی در سال 2012 و دو گل امسال وی مقابل منچستر سیتی هستند.

بازیکن شماره 22 بارسا در حال حاضر ششمین فصل حضورش در این تیم را سپری می کند؛ دقیقه همان تعداد فصلی که کوکو در این تیم کاتالان حضور داشت. در این شش سال وی موفق به کسب 16 قهرمانی شده است: 4 لیگ، 2 لیگ قهرمانان، 2 جام حذفی، 4 سوپر جام اسپانیا، 2 سوپر جام اروپا و 2 جام باشگاه های جهان.

حتی اگر وی در تمام بازی های باقی مانده در این فصل نیز به میدان برود، امسال به فصلی تبدیل خواهد شد که آلوس کمتر از هر فصل دیگر برای بارسا بازی کرده است. یک پارگی کوچک در پای راست وی باعث شد تا این بازیکن 7 بازی در اوایل این فصل را از دست بدهد.

Saeid~Barca
04-22-2014, 22:45
بارترا همچنان امیدوار

مدافع مرکزی بارسا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بارسا گفت که پیروزی برابر اتلتیک بیلبائو به این معنی است که هنوز امید به پیروزی در لیگ وجود دارد.

مارک بارترا هنوز هم معتقد است که بارسلونا می تواند در لیگ قهرمان شود. او در برنامه ال مارکادور پس از پیروزی 2-1 مقابل بیلبائوگفت: «این پیروزی بدان معناست که ما هنوز امید داریم. من خوشحالم و به هم تیمی هایم افتخار می کنم. در جایی که قرار داشتیم، برگرداندن نتیجه بازی آسان نبود».

در واکنش به یک گل عقب افتادن از تیم باسکی ،این مدافع گفت: «من همیشه مثبت نگاه می کنم. با اینکه آدوریز گلی به ثمر رساند من همیشه فکر می کردم که ما به بازی بر می گردیم. ما بارسا هستیم. همه ما تمام تلاش خود را کردیم و با تمام میلی که هنوز برای پیروزی در لیگ داشتیم مبارزه کردیم».

تا زمانی که پدرو گل را به ثمر رساند ، تیم میزبان فرصت های خود را هدر می داد. او گفت: «انگار توپ نمی خواست وارد دروازه شود» و او در نهایت راضی بود که تیمش هنوز هم در چند بازی آخر به رقابت ادامه می دهد.

مارک بارترا همچنین در مورد گل پیروزی بخش گرت بیل در فینال جام حذفی نیز صحبت کرد. او گفت: «اگر به عقب نگاه کنیم، همه می گویند که باید در مقابل او با استحکام بیشتری قرار می گرفتم. اما همسترینگ من آسیب دید».

از نظر سطح شخصی، او احساس می کند که پیشرفت خوبی در این فصل داشته است. او گفت: «با تمام توصیه های مربی، هم تیمی هایم، و پویول ، من چیزهای بسیاری آموخته ام . من قدردان همه این اتفاقات هستم و امیدوارم که بتوانم برای سال های بسیار بیشتری اینجا بمانم».

Saeid~Barca
04-22-2014, 22:47
آمار و ارقام بازی مقابل اتلتیکو بیلبائو

بارسلونا یک شنبه شب توانست با دو گل از مسی و پدرو مقابل تیم ایالت باسک، اتلتیک بیلبائو پیروز شود و امید های خود را برای به دست آوردن جام قهرمانی در این فصل زنده نگه دارد.

نگاهی می اندازیم به آمار و ارقام پیروزی 1-2 برابر بیلبائو:

• اف سی بارسلونا در هر ده دیدار گذشته مقابل بیلبائو در نیوکمپ، آنها را شکست داده است.

• آخرین باری که بیلبائو توانست از بارسلونا امتیاز بگیرد به فصل 04/2003 باز می گردد(1-1)، هم چنین بعد از برد 2-1 فصل 02/2001 دیگر نتوانسته بارسلونا را شکست دهد.

• پدرو برای اولین بار در هقت بازی قبل خود گلزنی کرد. آخرین گل او در برد 0-7 مقابل اوساسونا بود.

• این پنجاهمین بازی پدرو در این فصل بود. او 19 گل به ثمر رسانده که 15 تای آن در لالیگا بوده است.

• بازیکنان بارسلونا 17 تا شوت به سمت دروازه زده اند که 9 تای آن در چارچوب بود، در حالیکه بیلبائو 10 شوت زده است که 3 تای آن در چارچوب بود.

• بارسلونا 561 پاس داده بود در حالیکه بازیکنان بیلبائو فقط 431 پاس رد و بدل کرده بودند.

• کریستین تیو اولین بازی خود را بعد از 16 مارس و یک ماه دوری از میادین انجام داد.

• لئو مسی اکنون در بیست بازی پشت سر هم به عنوان بازیکن اصلی به زمین رفته است. ماسکرانو نیز بعد از او با 13 بازی متوالی در مقام دوم است.

• آلوس اکنون دومین بازیکن خارجی است که بیشترین بازی (293) را برای بارسلونا انجام داده است. او اکنون رکورد کوکو (292) را شکست اما بعد از مسی (421) در مکان دوم قرار گرفته است.

• بازی مقابل اتلتیک بیلبائو اولین فراخوان برای سرگی گومز در این فصل بود با اینکه او نتوانست به میدان بیاید.

Saeid~Barca
04-27-2014, 23:27
ادای احترام آبی اناری ها به ویلانووا

بازیکنان، کادر فنی و سایر اعضای تیم اصلی بارسلونا اولین بازدیدکنندگان مکانی بودند که باشگاه به احترام مربی فقید باشگاه تدارک دیده بود.

اعضای تیم اصلی بارسلونا اندوه خود را از درگذشت سرمربی دوست داشتنی بارسا ابراز کردند و به احترام او که روز جمعه و پس از تحمل دوره طولانی بیماری درگذشت، به بازدید مکانی که در محوطه باشگاه برای تجلیل از این سرمربی محیا شده بود، رفتند. تاتا مارتینو که در جمع بازیکنان حضور داشت، به همراه آندونی زوبیزارتا در این مراسم شرکت کرد.

تمامی اعضا پس از امضای دفتر یادبود تسلیت، به سمت تصویر بزرگی که از تیتو که در محوطه نصب شده بود حرکت کردند و به احترام او چند دقیقه سکوت کردند. برای بسیاری از اعضا، بردن نام کسی که از زمان حضور آنها در تیم های پایه، زمان حضور او به عنوان دستیار گواردیولا و همچنین پس از رفتن پپ، تحت هدایت وی بازی می کردند، تجربه بسیار سخت و دردناکی بود.

اعضای باشگاه با حضور رییس باشگاه، جوزپ ماریا بارتومئو از مکان یادبود ویلانووا دیدار کردند و پس از اینکه آنها مکان را ترک کردند، درها برای بازدید عموم گشوده شد تا هواداران هم بتوانند به این سرمربی ادای احترام کنند

Saeid~Barca
04-27-2014, 23:29
وقف یک عمر زندگی به باشگاه بارسلونا!

تیتو ویلانووا مربی فقید بارسلونا، یکی از محصولات مدرسه فوتبال این باشگاه بوده که نقش بسیار چشمگیری را در شکل گیری نسل طلایی فوتبال بارسا ایفا کرد. او کسی بود که موفق شد همراه با بارسا، رکورد قهرمانی 100 امتیازی در لالیگا را به ثبت برساند. سرانجام تیتوی دوست داشتنی، در روز 5 اردیبهشت ماه 93 در حالی که تنها 45 سال سن داشت، پس از ماه ها دست و پنجه نرم کردن با بیماری مهلک سرطان، فوت کرد.

اتفاقی که روز جمعه رخ داد را می توان در زمره غم انگیز ترین اتفاقات تاریخ باشگاه بارسلونا قلمداد کرد. خبر تکان دهنده مرگ تیتو ویلانووا (1347-1393)، خبری بود که جامعه ورزش و به خصوص فوتبال را شوکه کرد. تیتو، فردی که همگان او را تحسین کرده و دوستش داشتند، بالاخره در سن 45 سالگی پس از ماه ها دست و پنجه نرم کردن با بیماری که او را مجبور به کناره گیری از هدایت تیم بارسلونا کرده بود، از دنیا رفت.

بارسلونا، تحت هدایت تیتو در فصل 2012/13 موفق شد رکورد 100 امتیاز در لالیگا (بیشترین امتیاز کسب شده توسط یک تیم) را به ثبت برساند. او همچنین بین سالهای 2008 تا 2011 نیز به عنوان دستیار گواردیولا، نقش به سزایی در شکل گیری نسل طلایی باشگاه بارسلونا ایفا کرد. وی در ادامه، به دلیل افتخاراتی که در ورزش فوتبال کسب کرده بود و همچنین شجاعتهایی که در سالیان پایانی عمرش از خود نشان داده بود، تحسین همگان را برانگیخت.

جوزپ ماریا باراتومئو نیز روز گذشته به نیابت از هیئت مدیره باشگاه بارسلونا، طی پیامی که در رسانه های اجتماعی منتشر شده بود، مراتب تاسف خود از این واقعه دردناک را اینگونه بیان کرده بود: «تیتو ویلانووا انسان فوق العاده ای بود که نقش به سزای او در باشگاه بارسلونا، تا ابد در اذهان باقی خواهد ماند. تیتو، از تو به خاطر همه چیزهایی که به ما یاد دادی، متشکرم. روحت شاد».

باشگاه فوتبال بارسلونا از همین جا، حمایت همه جانبه خود را از خانواده تیتو ویلانووا، همسرش مونتسه و دو فرزند او یعنی کارلتو و آدریا (بازیکنان آینده مدرسه فوتبال بارسلونا) را اعلام می کند.

عشق به بارسلونا

ویلانووا از دید جوردی رورا و آورلی آلتیمیرا، دو دوست همیشگی او از سیستم جوانان باشگاه بارسلونا تا تیم بزرگسالان این باشگاه، انسان شجاع، صادق، سختکوش، کامل و عمل گرایی در هر دو بعد شخصیتی و حرفه ای بود که همیشه به خودش و باشگاهش وفادار باقی ماند.

ویلانووا در سن 15 سالگی و در پی شرکت در آزمون ورودی مدرسه فوتبال بارسلونا در فصل 1984/85، به این باشگاه قدم گذاشت. در آستانه ورود به سن 16 سالگی، او موفق شد برای اولین بار در مدرسه فوتبال بارسلونا حضور پیدا کند و تا فصل 1989 نیز در آنجا باقی ماند. رابطه دوستی عمیق او با گواردیولا، جوردی رورا و آورلی التیمیرا نیز از همین جا آغاز شد؛ رابطه ای که در ادامه افتخارات زیادی را برای باشگاه بارسلونا به ارمغان آورد.

"مارکیس" (نامی که آن زمان تیتو را با آن می شناختند)، هافبکی لاغر اندام، قد بلند بود که مهارت های فوق العاده او، از جمله ضربات ایستگاهی بسیار خوب و بازی خوانی بالایش، زبان زد خاص و عام بود. او به عنوان بازیکن، موفق شد تنها در فصل 1989 و در دو بازی دوستانه برای تیم اصلی بارسلونا به میدان برود و در ادامه راه نیز حضور در تیمهای فیگوئرس، سلتاویگو، باداجوز، مایورکا، لیدا، الچه و گرامنت (تیمی که در آن باز نشسته شد) را تجربه کرد.

به عنوان یک مربی نیز، ویلانووا فرد تحلیلگرا، فکور و هوشیاری بود که تحرکات زیاد او در کنار زمین، شهرت جهانی داشت. همه کسانی که در کنار او مشغول به کار بودند، اذعان دارند که او یک نابغه در زمینه های تاکتیکی بود.

او کار مربیگری خود در باشگاه بارسلونا را با هدایت تیم زیر 14 ساله های این باشگاه، آغاز کرد؛ تیمی که از وجود ستاره هایی همچون پیکه، مسی و فابرگاس بهره می برد. در ادامه، وی سرمربی گری تیمهای پالافروگل، فیگوئرس و تراسا را تجربه کرد. تیتو در فصل 2007/08 بار دیگر به باشگاه بارسلونا بازگشت و به عنوان دستیار گواردیولا در بارسلونا ب مشغول به کار شد و به او کمک کرد تا این تیم را به دسته دو اسپانیا برساند. تنها یکسال پس از آن نیز زوج گواردیولا و تیتو سکان هدایت تیم اصلی بارسلونا را در دست گرفته و موفق شدند ظرف مدت 4 سال، 14 عنوان قهرمانی مختلف را برای این باشگاه به ارمغان بیاورند.

سرمربیگری تیم اصلی بارسلونا

در روز 8 اردیبهشت ماه 1391، تیتو در پی جدایی گواردیولا از مربی گری تیم اصلی بارسلونا، هدایت این تیم را بر عهده گرفت. مدیر ورزشی بارسلونا آندونی زوبی زارتا در آن زمان این تصمیم را روندی طبیعی برای ادامه راه گواردیولا در بارسا دانست و بعدها نیز این تصمیم وی، مورد حمایت کامل ساندرو روسل مدیر عامل وقت بارسلونا و هیئت مدیر این باشگاه قرار گرفت.

نتایج نیز حاکی از آن بود که این یک انتخاب بسیار عاقلانه بوده است، زیرا بارسلونا در آن فصل موفق شد به عنوان قهرمانی لالیگا دست یابد. در آن فصل، آبی و اناری پوشان با کسب 100 امتیاز از 114 امتیاز ممکن، آمار فوق العاده ای از خود برجا گذاشتند و با رکورد 100 امتیاز رئال مادرید در فصل 2011/12 برابری کردند. این تیم همچنین، با به ثمر رساندن 115 گل در 38 مسابقه، رکورد 3 گل در هر بازی را به نام خود ثبت کرد.

کسب 32 پیروزی، 4 تساوی و تنها دو شکست، قهرمانی با 15 امتیاز اختلاف نسبت به رئال مادرید، همه و همه کار بزرگی که تیتو در فصل 2012/13 به عنوان سرمربی بارسلونا انجام داد را گواهی می دهند. بیست و دومین قهرمانی بارسلونا در لالیگا و صحنه بالابردن جام توسط تیتو و آبیدال تا ابد در ذهن هواداران بارسلونا نقش خواهد بست. علاوه بر این، بارسای تیتو به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی اسپانیا نیز صعود کرد، اما به ترتیب با شکست مقابل تیمهای بایرمونیخ و رئال مادرید از گردونه رقابتها کنار رفت.

دست آوردهای ویلانووا در بارسلونا، تحسین و تمجیدهای فردی زیادی را برای او به ارمغان آورد. در سال 2013 دو روزنامه مشهور اسپانیا یعنی مارکا و الموندو دیپورتیوو، او را به عنوان مربی سال اسپانیا اننخاب کردند. در مراسم اهدای جایزه روزنامه کاتالانی (الموندو دیپورتیوو)، یوپ هاینکس سرمربی اسبق بایرمونیخ و زوبیزارتا (کسی که جایزه را به نیابت از تیتو دریافت کرد) نیز حضور داشتند. هاینکس در این مراسم، صحبتهای احساسی در مورد تیتو به زبان آورد و گفت: «تحت هدایت تیتو، بارسلونا بازیهای بسیار خوبی همانند سالهای اخیر انجام داد. تیتو، یک استراتژیست بزرگ دنیای فوتبال است. او یک مربی سختکوش و شجاع است که رابطه بسیار خوبی با بازیکنان خود دارد. او دارای ارزشهای والای انسانی است. او با ظرافت مثال زدنی خود نه تنها الگویی برای جهان فوتبال، بلکه الگویی برای تمامی جهان می باشد. برای او آرزوی موفقیت می کنم. او قهرمان جهان ورزش و قهرمان زندگی است».

متاسفانه بیماری سرطان او در تاریخ 1 آذرماه 1390 مورد تایید پزشکان قرار گرفت و باعث شد تا این فرد دوست داشتنی خیلی زود از مربیگری تیمی که به آن عشق می ورزید، کناره گیری کند. این بیماری نگذاشت تا تیتو در فصل 2012/13 تمامی تمرکز خود را بر روی باشگاه بارسلونا قرار دهد و سرانجام اعلام شد که او به دلیل ضعف بدنی دیگر قادر نیست سرمربی گری بارسلونا را ادامه دهد.

تیتو ویلانووا در تاریخ 5 اردیبهشت ماه 93 و در حالی که تنها 45 سال سن داشت نیز به دلیل بیماری که برای اولین بار دو سال و نیم پیش تشخیص داده شده بود، جان خود را از دست داد. هواداران بارسا تا ابد نام او را به خاطر خواهد سپرد. از او به عنوان بخشی از تاریخ پر افتخار بارسلونا یاد خواهد شد. یادش گرامی باد.

«روحت شاد، تیتو!»

Saeid~Barca
05-22-2014, 23:21
لوئیز انریکه: «به دنبال ساختن بارسایی جدید هستیم»

لوئیز انریکه در کنفرانس خبری خود توضیح داد: «من از مسئولیت و سختی این کار آگاه هستم، اما نمی توانم برای شنیدن سرود بارسا و لذت بردن از ان صبر کنم». لوئیز انریکه مارتینز رسما به عنوان سرمربی جدید تیم اول معرفی شد! او کار خود را با یک پیام خوش برای طرفداران آغاز کرد: «امروز یک روز بسیار ویژه است. ما در حال شروع به ساختن بارسایی جدید و هیجان انگیز هستیم». هم چنین ماریو بارتومئو انریکه را «مردی سخت کوش» توصیف کرد و زوبیزارتا نیز از او به عنوان فردی «جسور و پر انرژی» یاد می کند.

لوئیس انریکه مارتینز در حالی به عنوان سرمربی جدید بارسلونا معرفی شد که چیزی نمی توانست این بازیکن سابق و مربی تیم ذخیره بارسا را بیش تر از این خوشحال کند. «این روز یک روز بسیار ویژه است. ما در حال شروع به ساختن بارسایی جدید و هیجان انگیز هستیم». او که با رسانه ها در سالن ادیتوری 1899 صحیت می کرد افزور: «من هیچ ترسی ندارم. امروز یکی از شادترین روزهای زندگی من است».

او در ادامه به توصیف بارسای فصل اینده تحت مربیگری وی پرداخت: «تیم من حمله خواهد کرد، ما فوتبال جذاب و موثر بازی خواهیم کرد - فوتبالی که میلیون ها نفر در سراسر جهان ان را دوست می دارند - که البته نیازمند دفاع خوب نیز هست. من برنامه های خود را به بازیکنان می دهم و با آن ها صحبت خواهم کرد تا بازیکنان ان را به اجرا بگذارند. من فکر نمی کنم که نیاز به تحمیل کردن چیزی با دستور دادن باشم، ما همه با هم هستیم هر چند که من خواستار کار سخت هستم». وی هم چنین ادامه داد: «بهترین مورد این است که از جلسات تمرینی و کار خود لذت ببریم و از هر روزمان چیزی جدید یاد بگیریم. من به دنبال بازیکنانی با اشتیاق زیاد هستم و آنها باید این را هر روز به من نشان بدهند».

انریکه در ادامه گفت: «تمرینات تیم باید فشرده باشند و شکی ندارم که این طور خواهد بود. بازیکنان برای کامل شده باید سخت تمرین کنند».

نیاز به رهبر

از لوئیس انریکه درباره نقش مربی در تیم پرسیده شد و وی اینگونه جواب داد: «مدیر یک رهبر است. او باید بداند که چگونه با یک گروه کار کند، غرور آن ها را کنترل کند، به آنها انگیزه بدهد. من معتقدم که می توانم تمام آن ها و بسیاری از چیزهای مثبت دیگر را برای این تیم انجام دهم. این چالشی است که در حال حاضر پیش روی من قرار دارد».

نه زوبیزارتا و نه لوئیس انریکه مایل نبودند تا جزییات دقیقی از این که چه بازیکنی فصل آینده برای بارسا یازی می کند بدهند. ولی با این حال مربی آستوریایی تیم تنها گفت که: «ما سعی خواهیم کرد تا آن جایی که می توانیم خودمان را در همه پست ها تقویت کنیم، تا تیمی رقابتی را تشکیل دهیم و همه را درمورد کارهایی که می توانیم انجام دهیم هیجان زده کنیم. ما در حال حاضر به دنبال بهتر شدن در ایده هایمان هستیم».

یکی از اولویت های وی در اولین روز در باشگاه این است که: «از لاماسیا بازدید کنم. من هنوز آن را ندیدم. همچنین باید دفتر کار جدیدم را هم ببینم».

خوشبینی بارتومئو

جوزپ ماریا بارتومئو از تصمیم بازگشت انریکه به خانه اظهار خشنودی کرده: «او فردی توانا و سخت کوش است که به ما دلیلی برای احساس خوش بینی و مثبت اندیشی می دهد». وی همچنین افزود: «زمانی که لوئیس انریکه بارسا ب را ترک می کرد، این به منزله خداحافظی نبوده، بلکه به عنوان بعدا می بینیمت بوده است».

مدیر ورزشی آندونی زوبیزارتا توضیح داد که مربی سابق سلتا همیشه مد نظر او بوده چرا که او «فلسفه باشگاه را می شناسد و فردی توانا است». او از آن نوع دسته افرادی است که چالش های دشوار را دوست دارد پر انرژی است.

اما او چند کلمه ای را در مورد مربی سابق بارسا خراردو مارتینو گفت که این آرژانتینی تصمیم خود را مبنی بر ترک باشگاه از چند هفته قبل از عمومی شدن این خبر اعلام کرده بود.

Saeid~Barca
07-08-2014, 22:20
بررسی عملکرد چهار ملی پوش بارسا در جام جهانی

مسی، آلوس، ماسکرانو و نیمار چهار ملی پوش باقی مانده بارسلونا در مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2014 هستند که هر کدام نقش کلیدی را در تیم ملی کشورشان ایفا کرده اند.

مسی، ماسکرانو، آلوس و نیمار چهار ملی پوش باقی مانده بارسلونا در جام جهانی 2014 هستند. اکنون که مرحله یک چهارم نهایی این رقابت ها پایان یافته، وقت آن رسیده است که عملکرد این چهار ملی پوش را در این جام بررسی کنیم.

خاویر ماسکرانو: او کسی است که در هر پنج دیدار آرژانتین در جام جهانی از ابتدا به میدان رفته است و یکی از معدود بازیکن هایی محسوب می شود که در تمامی دقایق حضور آلبی سلسته در جام جهانی 2014 حضور داشته است. علاوه بر این، ماسکرانو (465) پس از فیلیپ لام (471)، در رده دوم جدول بیشترین دهندگان پاس قرار دارد. این بازیکن همچنین با 406 پاس صحیح، رتبه دوم را از این حیث برخوردار است.

لیونل مسی: کاپیتان تیم ملی آرژانتین تاکنون هر پنج دیدار تیمش را از ابتدا آغاز کرده و تنها یک بار در دقایق تلف شده دیدار مقابل نیجریه تعویض شده است. این فوق ستاره تیم ملی آرژانتین تاکنون چهار عنوان برترین بازیکن میدان را به دست آورده و با 4 گل زده، تنها 2 گل با جیمز رودریگز و آقای گلی جام جهانی فاصله دارد.

دنی آلوس: این مدافع راست تاکنون در 390 دقیقه از 580 دقیقه ممکن، برای تیم ملی برزیل به میدان رفته است. سایت فیفا اخیراً نام او را در بین بهترین مدافعین جام قرار داده است. آلوس تنها در دیدار یک چهارم نهایی برزیل مقابل کلمبیا به میدان نرفته است.

نیمار جونیور: این مهاجم کسی است با بازی های خوب خودش برزیل را به مرحله نیمه نهایی رساند. او تاکنون 18 بار به سمت دروازه حریفان شلیک کرده که 13 تای آنها در چهارچوب بوده است. وی همچنین تا به اینجا 4 گل در جام به ثمر رسانده و 2 بار نیز به عنوان برترین بازیکن میدان دست یافته است. مصدومیتی که در دیدار مقابل کلمبیا گریبان گیر این ستاره برزیلی شد او را از ادامه حضور در جام جهانی محروم کرد.

Saeid~Barca
07-10-2014, 23:04
بازگشت گابری به بارسلونا

گابریل پس از هشت سال دوری از باشگاه، به عنوان کمک مربی بارسلونا به خانه برگشته است. این هافبک خط میانی که کارش را در باشگاه جوانان بارسلونا و تحت نظر لوئیس فن خال شروع کرده بود، تربیت شده این استاد فوتبال است. لازم به ذکر است، بخشی از دوران بازی گابریل در بارسلونا، هم بازی ژاوی و پویول نیز بوده است.

این ستاره سابق بارسلونا، حال به باشگاه برگشته است و دستیار اسکاریشن و کارلس هوگو در بارسلونا ب شده است. این هافبک 25 ساله کاتالانی، سال 2006 به باشگاه آژاکس وارد شده و چند سال در این تیم حضور موفق داشته و بعد از آن تا سال 2010 در سویس فوتبال خودش را ادامه داده است.

حالا گابری به بارسلونا برگشته است. او در بخشی از دوران حضورش در بارسا، همبازی ژاوی و پویول نیز بوده است. گابریل از سال 1977 تا 1999 در بارسلونا ب بازی کرده و در 22 آگوست 1999 برای اولین بار در نیوکمپ مقابل ساراگوسا به میدان رفت و بارسا آن بازی با نتیجه 1-0 پیروز شد. او تحت هدایت فن خال، برای بارسا 17 بازی لیگ، 4 بازی جام حذفی و 9 بازی لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده و 6 گل نیز به ثمر رسانده است.

اولین ستاره تیم

سال 2001 سال پیشرفت و دستیابی به موفقیت برای او بوده است. اگرچه او یک بازیکن تعویضی بود، ولی حضور منظمی در بازی ها داشته است. او قادر به بازی در چند پست مختلف بود، ولی غالبا در سمت راست بازی می کرد. این یک ویژگی مثبت برای او به حساب می آید.

البته دوران حرفه ای او با یک مصدومیت بد نیز همراه بوده است. او در دسامبر سال 2004 دچار مصدومیت خیلی بدی شد و از ناحیه زانوی راست، دچار شکستگی و مجبور به 6 ماه دوری از میادین شد. اولین افتخار حرفه ای او هم مربوط به همین زمان است؛ قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا.

گابری در بارسا دارای افتخاراتی همچون دو قهرمانی لالیگا، یک جام حذفی اسپانیا، دو جام کاتالان و یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا است.

بعد از بارسا

او در سال 2006، بارسا را پس از هفت سال حضور موفق ترک و به باشگاه آژاکس رفت. این ستاره تحت نظر هنک تن کت به پیروزی های زیادی دست یافت. از افتخارات او در آژاکس می توان به دو جام سوپر کاپ و لیگ هلند اشاره کرد. چهار سال بعد، او آژاکس را ترک و به باشگاه ام صلال قطر رفت. او یک سال در آنجا بود و بعد از آن به اروپا برگشت؛ سویس مقصد بعدی گابری بود. او سال 2011 به باشگاه سایون سویس رفت و سال بعد در همان کشور به باشگاه لایسانه رفت، این آخرین باشگاه بازی حرفه ای او بود. البته او سال بعد برگشت به باشگاه سایون، منتها به عنوان کمک مربی سپاستین فورنیر.

او پس از هشت سال به عنوان کمک مربی و در باشگاه بارسلونا ب فعالیت خواهد کرد و ما برای او آرزوی موفقیت داریم.

افتخارات

2003-2004 جام کاتالونیا.
2004-2005 جام کاتالونیا.
2004-2005 لالیگا اسپانیا.
2005 سوپر کاپ اسپانیا.
2005-2006 لیگ قهرمانان اروپا.
2005-2006 لالیگا اسپانیا.
2006 سوپر کاپ هلند.
2007 سوپر کاپ هلند.
2007 لیگ هلند.
2009 لیگ هلند.

Saeid~Barca
07-10-2014, 23:12
آلفردو دی استفانو؛ بزرگترین اسطوره و بزرگترین ننگ تاریخ مادرید

اسطوره آرژانتینی دنیای فوتبال که خیلی ها او را یکی از بزرگترین های تاریخ می دانند، چند روز پیش در سن 88 سالگی درگذشت و جهان فوتبال را در سوگ فرو برد. این ستاره بزرگ، احتمالا بدون رقیب، بزرگترین اسطوره تاریخ رئال مادرید است. بازیکنی که توانست 5 قهرمانی پیاپی در اروپا را در اواسط قرن گذشته برای تیم مادریدی بدست آورد.

اما از سوی دیگر، چگونگی به خدمت گرفتن دی استفانو توسط رئال مادرید، یکی از دهها ننگ بزرگی است که در تاریخچه بیش از یک قرن باشگاه مادریدی پررنگ و فراموش ناشدنی است و احتمالا یکی از آن رسوایی های نه چندان معدودی است که هرگز از چهره این باشگاه سلطنتی پاک نخواهد شد.

در سال 1953، باشگاه بارسلونا در توافقی با باشگاه آرژانتینی ریور پلاته که مطابق قوانین فیفا مالکیت دی استفانو را در اختیار داشت، این بازیکن را خریداری کرد. در همین زمان، باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که با باشگاه کلمبیایی میلوناریوس که در آن زمان دی استفانو در آن بازی می کرد، به توافق رسیده است. در آن زمان لیگ کلمبیا از سوی فیفا به رسمیت شناخته نمی شد و چنین توافقی هیچ ارزش حقوقی نداشت، در نتیجه دی استفانو از نظر قانونی بازیکن بارسا بود. اما در این زمان بود که یکبار دیگر پای فدراسیون حکومت دیکتاتوری - فاشیستی ژنرال فرانکوی جلاد به فوتبال باز شد.

فدراسیون حکومتی وقت در اقدامی بی سابقه، اعلام کرد که دی استفانو باید 4 سال در لالیگا، دو سال اول برای رئال مادرید و دو سال بعد برای بارسلونا به میدان رود! این حکم نه تنها در تاریخ فوتبال، که احتمالا در تاریخ احکام حقوقی جهان بی سابقه است، چرا که هیچ منطق، دلیل قانونی و یا استدلال موجهی پشت آن قرار نداشت و تنها بر نگاه «فوتبال با سرنیزه» استوار بود، نگاهی که قبل و بعد از آن به طور جدی با دخالتهای ارتش دیکتاتوری فرانکو در زمین فوتبال و فجایعی چون تهدید بازیکنان بارسا در رختکن - همان بازی 11-1 معروف - و بسیاری مثالهای دیگر دنبال می شد. در نهایت، باشگاه بارسلونا تحت فشار پایتخت ناگزیر شد تا همان حق نصفه نیمه خود را هم واگذار کند و بازیکنی را که قانونا خریداری کرده بود، به تیم مادریدی واگذار نماید!

بدین ترتیب، اسطوره آرژانتینی با زور اسلحه و در شرایطی که اوضاع نابسامان اروپا پس از جنگ جهانی دوم، بسیار متفاوت تر از آن بود که مثل امروز فیفا یا یوفا بخواهند در چنین مواردی دخالت کنند، از بارسا «دزدیده» و به مادرید فرستاده شد تا بزرگترین افتخارات تیم فوتبال دولت ژنرال فرانکو را برای آنها به ارمغان آورد.

شاید امروز خیلی ها دوست نداشته باشند که این جنایتها را به یاد آورند، اما تاریخ همواره این بازیهای سیاه را به خاطر خواهد داشت و کسی جز طرفداران تیم مادریدی، برای افتخاراتی که بیرون از زمین فوتبال بدست آمده - و می آیند - هورا نخواهد کشید!

Saeid~Barca
07-15-2014, 22:36
اولین جلسه تمرینی لوئیز انریکه

پس از پایان یافتن جام جهانی 2014، لوئیز انریکه اولین جلسه تمرینی خود را با تعدادی از بازیکنان تیم در سیوداد اسپورتیوا خوان گمپر برگزار کرد.

بارسلونا فصل 2014/15 در راه است. پس از انجام تست های پزشکی بر روی بازیکنان در روز دوشنبه، تیم اصلی برای اولین بار تحت نظر لوئیز انریکه به تمرین پرداخت. ده بازیکن تیم اول بارسا در این تمرینات به این شرح بودند: تراشتگن، ماسیپ، مونتویا، بارترا، سرجی روبرتو، رافینیا، دلوفئو، آفلای، تیو و بویان.

سیزده بازیکن دیگر نیز از تیم های دیگر بارسا در این تمرینات حضور داشتند تا جای خالی ستاره های جام جهانی بارسا که همچنان در سفر به سر می برند را پر کنند. اسامی این بازیکنان ذخیره نیز به این شرح است: باگناک، ادگار لی، پاتریک، دیانه، گریمالدو، سمپر، هالیلوویچ، مونیر، ساندرو، دنی نیتو، خوان رومن، دونگو و آداما.

بخش عمده تمرینات، تمرکز بر بازی با توپ بود. این بازیکنان، یکبار دیگر نیز در ساعت 18:30 به تمرین خواهند پرداخت؛ در سیوداد اسپورتیوا خوان گمپر. لوئیس انریکه تمرینات را هر دو روز یکبار، به غیر از روزهای پنجشنبه تنظیم کرده است تا بازیکنان تیم برای اولین بازی پیش فصل خود برابر هوئلوا آماده شوند.

Saeid~Barca
07-17-2014, 22:49
از یک لوئیس سوارس تا دیگری

بعد از گذشت 60 سال، بارسلونا ستاره ی دیگری را با همان نام در ترکیب خود می بیند.

بارسا در سال 1954 با لوئیس سوارز میرامونتس گالیسیایی از دپورتیوو لاکرونیا قرارداد امضا کرد. او به عنوان یک بازیکن 18 ساله، نظرات زیادی را به خود جلب کرده بود. کسی که توانست استعدادش را در 7 فصل با به ثمر رساندن 112 گل در 216 بازی و بدست آوردن توپ طلا به اثبات برساند.

شصت سال بعد، بارسا لوئیس آلبرتو سوارز دیاز، بازیکن 27 ساله اهل اروگوئه که یکی از بهترین های حال حاظر جهان به شمار می رود را به خدمت گرفته است. بازیکنی که در تیم هایی نظیر آژاکس و لیورپول درخشیده است. او قرار است همانند لوئیس سوارز قبلی، در بارسا پیشرفت کرده و به فتح تعداد زیادی از عناوین مهم کمک کند.

شباهت های عجیب

تعدادی شباهت عجیب بین این دو بازیکن وجود دارد! لوئیس سوارز میرامونتس زمانی به بارسا ملحق شد که تیم افسانه ای بارسا با 5 جام ، تحت هدایت هلنیو هررا قرار گرفت و استادیوم اصلی از لس کورتز به نیوکمپ انتقال یافت.

لوئیس آلبرتو سوارز زمانی به بارسا می آید که این تیم باشکوه ترین دوران خود را با صدر نشینی در 6 دوره از رقابت های لالیگا و 3 قهرمانی در لیگ قهرمانان را در کنار افتخارات دیگر از سال 2005 تاکنون پشت سر گذاشته است و اکنون سعی می کند تا تسلط خود را در دنیای فوتبال بهبود بخشد. همچنین ورود بازیکن اروگوئه ای در حالی رخ می دهد که باشگاه در حال آماده شدن برای ایجاد تغییرات عمده ای در زمین خود یعنی نیوکمپ است.

این بازیکنان هم نام شرایط مشترک دیگری هم دارند. هر دوی این ها بهترین بازیکنان جهان را در خط حمله همراهی می کنند. سوارز سابق با بازیکنانی مثل کوبالا، اواریستو، کاکسس و سیزیبور هم تیمی بود. سوارز امروز مسی، نیمار، اینیستا و پدرو را همراهی خواهد کرد.

اما تضادهایی هم بین این دو وجود دارد. در سال 1954 باشگاه همچنان تحت تاثیر عواقب جنگ داخلی اسپانیا بود. در اوج دیکتاتوری فرانکو، باشگاه بارسلونا رشد بی سابقه ای در تعداد اعضایش داشت و رکورد 39000 نفری، انگیزه ی اصلی باشگاه برای تغییر ورزشگاه بود اما امروزه باشگاه 169000 عضو دارد و به یکی از بزرگترین باشگاه های جهان مبدل شده است.

42d3e78f26a4b20d412==