PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

صفحه ها : 1 [2]

sss
10-19-2013, 21:06
برد تیم رو تبریک میگم.

برای اونایی که بازی ندیدن بگم که یکی از گلها رو دیماریا زد و گل دیگمون رو رونالدو از رو پنالتی زد که گرت بیل گرفته بود ( به نظر که خطا نمیومد)
رونالدو به تنهایی اگه یک مقدار شانس و دقت بیشتری داشت راحت میتونست 5 تا گل بزنه بقیه هم به نوبت خراب میکردن ، دروازه بان مالاگا هم فوق العاده بود .

بازی خیلی ساده بود و بازیکنهای مالاگا در بهترین شراط هم بیشتر از سه تا پاس نمیتونستن بدن به همین دلیل هم نمیشد از بازیکنی به عنوان بهترین یاد کرد یا بدترین اما خودم به شخصه انتظار بازی خیلی بهتری از موراتا داشتم و فکر میکردم که از فرصت به دست اومده استفاده کنه که کاملا در اشتباه بودم. عوضش خسه توی همون دقایق کمی هم که بازی کرد خیلی اینده دار نشون داد.

shiraz-sport
10-19-2013, 22:45
سلام ب برو بچ گل رئالی من چند مدت نبودم یعنی نت نداشتم و حالا برگشتم مخلص همه ی بچه های رئالی هم هستم love::

بازی بدی نبود با اینکه توپ میدان در اختیار داشتیم اما هنوز هماهنگ نشدیم و بیشتر در افساید گیر میکردیم !!!
خیلی موقعیت ها رو بیهوده هدر میدیم
اما خب یه بازی سخت رو بردیم امیدوارم توی بازی چهارشنبه شب هم با اقتدار یووه رو شکست بدیم و اماده بشیم برای بازی با بارسا
یه حسی بهم میگم بارسا رو شکست میدیم و مطمئن هستم که حتما بارسا رو شکست میدیم :khahesh:

لواندوفسكي : بايرن مونيخ بهترين تيم آلمانه ، اما رئال مادريد بهترين تيم دنياست .
كلا خيلي شاخيم :دي [Only Registered And Activated Users Can See Links] بازيكني كه 4 تا بهمون زده هم در حيرته از بزرگي ما :دي
اين حرفهاش هم نشون ميده كه واقعا يه خبرايي هست و احتمالا نيم فصل لواندوفسكي راهي رئال ميشه .

AL1reZA
10-19-2013, 23:49
3 بازی سخت داریم که یکیش امشب بود و امشب اتفاق خوبی افتاد 1. رئال برد 2. بارسا مساوی کرد و برای اینکه شب کامل شه باید اتلتیک هم امتیاز از دست بده....

امشب تیم خیلی بهتر بود و به قول بچه ها کریس بد بود و مطمئنن اگر کریس رو دور می بود بیشتر گل میزدیم.

دیماریا امشب واقعا جنگنده بود و برعکس بیل ، بیل خرید خوبی تا الان نبوده و تا الان باید بگیم قیمتش کجا!!! بازیش کجا!!!. به هر حال امیدوارم اگه می خواد خودشو نشون بده نشون بده تا انتقادات زیاد نشده.

جای ژابی خالیه همچنان و من تیم رو بدون اون ناقص میدونم. ژابی کجایی که قسمتی از یه پیتزا کامل نیست.

امیدوارم یه فکری برای دفاع بکنن وگرنه اینجوری نمیشه مقابل یووه و بارسلون بازی کرد.

من مقابل بارسا خیلی می ترسم.... اما امید دارم

استرسش از الان که بیست و هفتم هست رو حس می کنم.

خدا بخیر کنه به نفع رئال

("_")
10-20-2013, 20:04
اعتماد كامل آنجلوتي به خديرا

كارلو آنجلوتي ، مربي ايتاليايي رئال مادريد به سامي خديرا اعتماد كامل دارد . عليرغم همه انتقادات به نظر مي رسد كه كارلتو همچنان به اين بازيكن آلماني اعتقاد دارد و حاضر نيست او را تغيير دهد
در حقيقت مقابل مالاگا ، خديرا براي پنجمين بازي پياپي فيكس شد تا همچنان يك بازيكن مهم باقي بماند .

لوئيز ، پديده تيم جوانان مالاگا در آستانه رئال

رئال مادريد نگاهش را به يكي از آينده دار ترين جوان هاي آكادمي مالاگا جلب كرده است . لوئيز ، دفاع وسط جوان كه 1.75 سانتي متر قد دارد در آستانه رئال است .
رقم آزادي او صد هزار يوروست و مذاكرات بسيار مثبت بوده است . اطرافيان بازيكن با باشگاه صحبت كرده اند و احتمالا به زودي راهي رئال مي شود .

نام جديد احتمالي استاديوم رئال : آئودي سانتياگو برنابئو

لورنتينو پرز تائيد كرد كه به دنبال اسپانسر براي نام برنابئوست . قرار است كه نام استاديوم رئال عوض شود . ماه هاست كه در اين باره بحث است اما پرز دوشنبه گذشته اين خبر را تائيد كرد .
مدير رئال اعلام كرد كه قرار است يك اسپانسر به نام برنابئو اضافه شود . حالا خبرها حاكي از آن است كه آئودي شانس زيادي دارد تا نامش روي استاديوم رئال شود هر چند كه هواپيمايي امارات هم به شدت فشار مي آورد .

سرخيو راموس در مورد ايسكو :"‌برخي شوخي ها را همه كس درك نمي كنند "

سرخيو راموس در توئيتر به زمزمه ها در اين باره كه ايسكو را به علت دست دادن با هم تيمي هاي سابقش پيش از بازي با مالاگا سرزنش كرده است ، واكنش نشان داد .
راموس نوشت :" وقتي چيزي براي نوشتن ندارند ، اين شايعات را مي سازند . آن هم در مورد مسئله اي همچون خوش و بش با هم تيمي هاي سابق . خودم هميشه اولين نفري هستم كه با هم تيمي هاي سابق دست مي زنم . بعضي شوخي ها را همه كس درك نمي كند . يكشنبه خوش . "
اين دو عكسي از خودشان با هم در ااستخر منتشر كردند . ايسكو نيز نوشت :"‌بازي خاصي بود . خوشحال و سرخوش هستم كه با هم تيمي هاي سابقم ديدار كردم . از محبتي كه به من شده ممنونم . اين يك شوخي هميشگي بود . يك هفته مهم در پيش است و مي خواهيم به بالاترين سطحمان برسيم .

بازگشت واران به تمرينات گروهي

رئال مادريد تمريناتش را براي بازي با يوونتوس تورين در برنابئو پيگيري كرد . شاگردان آنجلوتي پس از غلبه بر مالاگا بدين تمرين امروز صبح در تمرينات شركت كردند .
واران در اين تمرين كاملا از مصدوميتش ريكاوري كرده بود و در تمرينات گروهي شركت كرد . راموس ، بنزما و ديگو لوپز در تمرينات گروهي تمرين كردند . ژابي نيز به ريكاوري از مصدوميتش ادامه داد .

("_")
10-22-2013, 13:03
رئال ، ركورد دار ماندن در آفسايد در لاليگا

رئال در لاليگا در آفسايد زياد مانده است.درحقيقت رئال مادريد آنجلوتي امسال 10بار آفسايد گرفته اما54 باردر آفسايد مانده است. اين در حاليست كه اتلتيكويي ها 43 بار در تله آفسايد گرفتار شده اند
عملكرد تنبل مهاجمي مثل بنزما باعث مي شود كه حريفان رو به آفسايد گيري بياورند كه تا كنون موفق بوده اند .

كاپلو:" كار آنجلوتي زمان مي برد "

هر چند كه بسياري اختلافات ديرينه كاپلو و آنجلوتي را يادشان نرفته است اما مربي فعلي تيم ملي روسيه پس از صعود مستقيم به جام جهاني ، به حمايت از كارلتو پرداخت .
كاپلو گفت :" تغيير در چند هفته با تيمي كه سه سال به چيزي ديگر عادت كرده ، آسان نيست . زمان مي برد . آنجلوتي به خصوص ژابي را كم دارد ، كسي كه مي تواند سبك بازي را تعيين كند . رئال بايد در مقابل يووه خيلي محتاط باشد چرا كه آنها به دنبال نقاط ضعفشان خواهد بود . "
وي افزود :"‌رئال فقط كريستيانو نيست . البته كريستيانو يك تمام كننده بي نظير است . اگر به او فضا بدهد بي نظير است . با حضور بيل ، رئال سرعتي تر هم مي شود . "

موجي :" مي توانستيم كريستيانوي 18 ساله را بخريم "

لوچانو موجي ، مدير اجرايي اسبق يووه گفت كه اين تيم در آستانه خريد كريستيانو رونالدوي 18 سال هاز اسپورتين گليسبون بوده است :"‌بازيكني بود كه حس مي كردم بايد به يووه بيايد . همه چيز با اسپورتينگ نهايي شده بود . مي خواستيم او را با سالاس معاوضه كنيم و آنها پذيرفته بودند اما در نهايت سالاس پيشنهاد را رد كرد و راهي ريور پلاته شد . آن جا يونايتد پيش امد و پيشنهاد داد و ما پول نداشتيم كه با ميليون هاي آنها مقايسه كنيم . "
وي در مورد بازي چهارشنبه نيز گفت :" رئال تيم قدرتمند تر است و مسلما در برنابئو به دنبال پيروزي است اما ييوه مي خواهد رقابت كند . در مقايسه بازيكنان ، رئال مسلما بهتر است اما يوونتوس مي داند كه چطور در ميانه زمين فشار بياورد و رقابت كند . به نظرم بازي زيبايي خواهد بود . "
وي در مورد آنجلوتي گفت :"‌يك مربي خاص است . يكي از كساني است كه خيلي دوستش دارم . شخصيت بي نظيري دارد و مربي بزرگي است . يكي از بهترين مربياني است كه يووه داشته است . "

يورنته :" چند باري در برنابئو گل زده ام "

فرناندو يورنته براي اولين بار از زمان پيوستنش به يووه ، چهارشنبه به اسپانيا بر مي گردد . مهاجم اسپانيايي به برنابئو مي آيد . استاديومي كه قبلا با اتلتيك به آن آمده بود .
وي در مصاحبه با يوونتوس تي وي گفت :" هميشه بازي در استاديومي مثل برنابئو هيجان انگيز است . استاديومي كه در آن يك بار پيروز شدم و چند بار گل زدم . بازي در مقابل تيمهاي اسپانيايي را دوست دارم ، به خصوص تيم بزرگي همچون رئال مادريد . "

خشم كريستيانو از مسئولان حراست والدبباس

كريستيانو از اين كه مسئولان حراست والدبباس جلوي نزديك شدن هواداران به خودرويش را گرفته بودند به شدت عصبي شد و واكنشي از نوع خودش نشان داد .
در حقيقت او از خودرويش پياده شد و با لبخند و بدون هيچ مشكلي با هواداران عكس گرفت .

ماركا : واران مقابل يووه فيكس مي شود

واران دوباره در اختيار آنجلوتي است . بازيكن فرانسوي ديروز از مصدوميتش ريكاوري كرد و بدون مشكل در تمرينات شركت كرد . واران پس از حضور در دو بازي اخير رئال برابر كپنهاگ و لوانته ،‌به فرانسه سفر كرده بود . در اردوي ملي مصدوم شد و وقتي به رئلا آمد ، كادر پزشكي باشگاه برنامه ويژه اي را برايش تدارك ديد .
حالا براي بازي حساس چهارشنبه مقابل يووه ، كارلتو روي اين ستاره حساب ويژه اي باز كرده و مي خواهد او را فيكس كند . فقط مشخص نيست كه راموس زوجش مي شود يا په په ، هر چند كه به نظر مي رسد شانس مدافع كاماسي بيشتر باشد .
در مورد تغييرات ديگر تركيب هم به نظر مي رسد كه آربلوا و مودريچ پس از نيمكت نشيني مقابل مالاگا به تركيب اضافه شوند . كوئنت رائو و بنزما هم شانس دارند هر چند كه حضور ايكر نيز در چارچوب قطعي است .

په په :"بازي رئال - يووه ، 50-50 است "

په په ، بازيكن پرتغالي رئال در مصاحبه با بي وين در مورد بازي با يووه صحبت كرد . وي گفت :" به همه بازيكنانشان احترام مي گذاريم . بازيكنان تاريخ سازي مثل بوفون و پيرلو را دارند اما به نظرم مهمترين نكته شان كار تيمي است . فكر كنم مقابل ما نيز منسجم باشند . اميدوارم بازي زيبايي باشد و همه لذت ببرند . "
وي شانس دو تيم را 50-50 مي داند :"‌شانس هر كدام از دو تيم 50 درصد است چرا كه دو باشگاه بزرگ هستيم . اميدوارم بازي زيبايي باشد و همه لذت ببرند و بازيكنان درون زمين نيز خوشحال باشند . اين براي ارائه نمايشي زيبا خوب است . "
وي در مورد كريستيانو گفت :"‌همه چيز دارد . كاملا بازيكن با كقيتي است . همه بازيكنا فعلي شايسته حضور در رئال هستند اما كريستيانو توانسته شايستگي هايش را نشان داده است . بازيكني است كه هر روز و در هر بازي همه را تحت تاثير قرار مي دهد . "

("_")
10-23-2013, 11:49
برونزتي :" پرز مي خواست هيگوائين را به يووه بفروشد "

برونزتي، وكيل ايتاليايي و از دوستان نزديك پرز در مورد تابستان گفت كه پرز مي خواسته هيگوائين را به يووه بفروشد :"‌يووه به دنبال هيگوائين بفروشد . آرتورو ويدال هم پيش از خريد ايارامندي يك گزينه بود . در مورد هيگوائين ، پرز ترجيح مي داد او را به يووه بدهد . مدير رئال 35 ميليون مي خواست . يووه حاضر نبود بالاي 23 ميليون يورو بدهد اما پرز اعتقاد داشت هيگوائين خيلي با ارزش است . "
وي در مورد نقش نادال در پيوستن آنجلوتي به رئال گفت :"‌نادال هوادار رئال و مدير پي اس جي ، ناصر است . ناصر رئيس فدراسيون خطر است و همديگر را خوب مي شناسند . در طول رولند گاروس با هم صحبت كردند و نادال توانست ناصر را راضي كند تا آنجلوتي را ازاد كند . "
برونزتي در مورد تمابل رئال به پوگبا گفت :" اگر پوگبا همين گونه ادامه دهد ، تبديل به يك ستاره مي شود . پرز به دنبالش است . البته فعلا به فكر خريدنش نيست اما او را دنبال مي كند . البته رئال با ايارامندي نشان داد كه فعلا جوان سازي برايش مهمتر است . " و در مورد بل گفت :"‌بازيكنان بايد مشخصه هاي فني ، تبليغاتي و رسانه اي متوازني داشته باشند . بيل در رئال مي خواست يك پروژه درست داشته باشد و درون زمين خيلي خوب بود . حالا بايد ديد كه پاسخ بهايي كه برايش پرداخته شده را مي دهد يا خير . "

يورنته :" رئال دو بار به سراغم آمد "

فرناندو يورنته ،‌مهاجم يووه در مورد بازگشت به برنابئو گفت :"‌سال گذشته در برنابئو تشويق شدم . خيلي دوست داشتني بود . در بيلبائو مورد انتقاد بودم اما آن جا تشويقم كردند . وقتي كسي تشويقت مي كند ، به خصوص اگر در لحظات سخت باشي ، حس خوبي پيدا مي كني . آنها كار مرا درك كردند و از آنها ممنونم ."
وي در مورد اين كه سفيدها در گذشته به دنبالش بوده اند نيز گفت :" رئال زماني واقعا مرا مي خواست . اما زمان بندي مناسب نبود و شرايط طور ديگري پيش رفت . رئال دو بار براي خريدن من تلاش كرد . ترك اتلتيك غيرممكن بود . در آن جا يا كسي بايد رقم فسخ قراردادت را بدهد يا بايد بماني . آخرين باري كه رئال به دنبالم آمد ، در سال 2012 بود كه يك سال از قراردادم مانده بود . وقتي قراردادم تمام شد ، رئال ديگر مرا نمي خواست و يووه را انتخاب كردم . رئال يكي از بهرتين باشگاه هاي دنياست و خيلي دوست داشتم به آنها ملحق شدم . "
وي در مورد جدايي اوزيل و هيگوائين از رئال گفت:"اوزيل بازيكن بزرگي است كه سرنوشت بازيها را تعيين مي كند . نمي دانم كه چه شد اما هر كسي خودش براي تيمش تصميم گيري مي كند . در مورد هيگوائين هم نمي دانم چه شد اما موراتا را سرحال و آماده مي بينم . "
يورنته در مورد بازي تيمش با رئال گفت :" با وجود اتفاقات فلورانس مي خواهيم سرحال باشيم . چمپيونزليگ را خوب نباشيم و دو امتياز گرفتيم . حالا خيلي گرسنه هستيم . "

كونته :"‌دوست داريم شبيه رئال مادريد باشيم "

آنتونيو كونته ، مربي يوونتوس در مورد مصدومان تيمش گفت :"‌هيچ كدام از بازيكنانم دچار شكستگي استخوان نشده اند . پس از يك نتيجه بد به اين بازي مي آييم اما اين كه مقابل يك تيم بزرگ قرار مي گيريم ، براي من و بازيكنانم انگيزه بخش است . "‌
مشكلات يووه :"‌اگر در مورد بازي قبلي صحبت كنيم درست است كه كار مشكل به نظر مي رسد اما اين اتفاقات در فوتبال طبيعي است . در فينال چمپيونزليگ 2004 ، ميلان با نتيجه 4-0 جلو بود اما در نهايت جام را نبرد . آمار نشان مي دهد كه ما تيمي هستيم كه هميشه تملك توپ را داريم و موقعيت ايجاد مي كنيم . در هشت بازي فقط 10 گل زديم اما حقيقت اين كه خيلي راحت گل مي خوريم . "
ويدال :"‌مثل بقيه ، بازيكن بسيار بزرگي براي ماست . مشكلاتش را فراموش كرده است . فقط اين كه تاوان اشتباهش را پرداخت . "‌
بازي با رئال :" مطمئنم كه بازي خوبي خواهد بود و هواداران لذت مي برند . مي دانيم كه مشكل خواهد بود . نياز به يك جنگ سخت داريم . ترديدي در موردش نيست اما اين رئال مادريد است كه مي تواند مدل بازي را مشخص كند . "

استفاده ايكر از كفش جديد آديداس براي بازي با يووه

ايكر كاسياس ، كوكه و ژاوي هرناندز ، بازيكنان تيم ملي اسپانيا از كفش هاي جديد آديداس در بازي سوم مرحله گروهي چمپيونزليگ استفاده خواهند كرد .
در حقيقت اين بازيكن قرار است كه كفش هاي جديدشان را به پا كنند .

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

بارسايي ها در فكر تشويق ايكر در نيوكمپ

فوتبال مملو از عجايب است . حالا امكان دارد كه نيوكمپ ، شنبه يك صدا كاپيتان و دروازه بان رئال مادريد ، ايكر كاسياس را مورد تشويق قرار دهد .
در حقيقت طرحي جديد در شبكه هاي اجتماعي همچون توئيتر و فيس بوك راه افتاده كه بر اساس آن قرار است كه در يك حركت جوانمردانه از ايكر در لحظات سختش حمايت شود . از سويي قرار است كه هواداران بارسا در اين بازي كلمه " فورسا تيتو " را روي سكوها بسازند .

گوتي :" كاسياس و راموس رهبران رختكن هستند ، نه كريستيانو "

گوتي يك سال با كريستيانو در رختكن هم تيمي بود . وي در صحبت با پونتو پلوتا گفت :" جريان در رختكن با درون زمين فرق دارد . درون زمين ، كريستيانو ليدر است اما در رختكن ، كاپيتان هايي مثل كاسياس و سرجيو راموس رهبري مي كنند . مسلما كريستيانو در رختكن محبوبيت زيادي دارد اما مسلما نقش كاسياس و راموس پر رنگ تر است . "
وي در ادامه گفت :" كريستيانو در سالهاي اخير عوض شده است و مسلما مي تواند نقش يك رهبر ايده آل را در تيم داشته باشد . " .

آنجلوتي در فكر سيستم سه هافبك دفاعي مقابل يووه

آنجلوتي در بازيهاي حساس مقابل يووه و بارسلونا در فكر استفاده از سيستم تدافعي و استفاده از سه هافبك دفاعي است . در حقيقت او در نظر دارد كه از خط هافبكي پر تعداد و پر شمار استفاده كند .
در حقيقت در بازي دستگرمي ديروز او از خديرا ، ايارا و مودريچ در كنار هم بازي كرد . بدين ترتيب ايسكو از تركيب بازي با يووه كنار مي رود تا رئال 3-3-4 بازي كند . البته مربي ايتاليايي در مورد مهاجمانشا هم چنان مطمئن نيست . كريستيانو بي جايگزين است اما از ميان بيل ، موراتا ، ‌دي ماريا ، بنزما و ايسكو دو تا بازي مي كنند .
ديگر تغيير تيم مربوط به استفاده از آربلوا به جاي كارواخلا است و واران هم احتمالا جاي راموس را مي گيرد

sss
10-26-2013, 22:11
باختیم ولی انصافا خوب بازی کردیم بخصوص نیمه ی دوم که بدشانسی و البته اشتباهات داوری که گفتن نداره باعث شداین نتیجه بدست بیات
اگر اشتباهات داوری رو کنار بزاریم اشتباهات آنجلوتی بی تردیدباعث باخت در این بازی یعنی چه راموسو به عنوان هافبک دفاعی میزاری این اشتباه باعث شد عملا راموس در بازی محو بشه
دومین اشتباه استفاده از بیل بود که مشخصه آماده نیست به عنوان بازیکن فیکس بازی کنه
عدم استفاده از ایسکو رو هم نمیفهمم بازیکنی که در بازی های ابتدایی از بهترین ها بود
خدایی نتیجه ی مساوی عادلانه ترین نتیجه بود وای اگه توپ کریم گل میشد یا اگه داور احمق اون پتالتی رو میگرفت
امروز شانس با ما همرا نبود
از باخت ناراحتم ولی بر خلاف بازی با اتلتیکو که هم باختیم هم بد بودیم در این بازی خوب بودیم ولی متاسفانه باختیم
در چند سال اخیر این ضعیفترین ال کلاسیکویی بود که دیدم نه بارسا اون بارسا ی قدرتمند هستش نه رئال اون رئالی که با مورینیو خیلی خیلی بهترفوتبال بازی میکرد
در آخر آنجلوتی در این بازی تر زد اگه ترکیبو بهتر میچید باورکنید به این بارسا نمیباختیم

AL1reZA
10-29-2013, 12:48
"اين گرت بيلي كه در يوتيوب ديديم ، نيست "

گرت بيل ، گرانقيمت ترين مهاجم كاذب تاريخ ، پس از رامسو ، دومين تصميم بد آنجلوتي در نيوكمپ بود . با رفتن هيگوائين به ناپول ، نه موراتا جايش را در مقابل بارسلونا گرفت و نه بنزما .
بيل ، درون زمين ، طوري بازي مي كرد كه انگار از سياره اي ديگر آمده است . انگار براي اولين بار است كه توپ را مي بيند و خواندن رقمي كه رئال برايش هزينه كرده ، او را به وحشت انداخته بود . هواداران رئال با ديدن بيل ياد اولين فضانوردي مي افتادند كه به كره ماه رفته است و شايد با خود تعجب مي كردند كه آيا بازيكن ولزي هماني است كه حركاتش را در كليپ هايش در يوتيوب ديده اند يا خير . اما تنها پاسخ درست مي تواند صبر باشد ،‌هم از نظر تبليغاتي و هم از نظر فوتبالي .
در نبردي كه به عنوان اولين دوئل نيمار و بيل شناخته مي شد ، بازيكن برزيلي با عدالت الكلاسيكو را برد . آنجلوتي در اين بازي قيد بازيساز را در رئال زده بود . وقتي اوزيل فروخته شد ، كارلتو با لبخند با خود گفت كه ايسكو را دارد . ايسكو اما در نيوكمپ يك دقيقه هم بازي نكرد .
مديران مالي نيمهي از باشگاه هاي جهان با خواندن نتايج رئال نگران مي شوند . اما باشگاه عادت دارد كه نتايج بد را با خرج هاي سنگين جبران كند . عجيب نيست كه از اين هفته نام فالكائو به ميان بيايد .

کریستیانو ، گرت بیل و آنجلوتی در لیست اولیه توپ طلا

امروز مجله فرانس فوتبال لیست 23 نفره بازیکنان برای توپ طلای 2013 را اعلام کرد . لیست کامل بدین شرح است : گرت بیل ، ادینسون کاوانی ، رادامل فالکائو ، اادن هازارد ، زلاتان ابراهیموویچ ، اندرس اینیستا ، فیلیپ لام ، رابرت لواندوفسکی ، لیونل مسی ، توماس مولر ، نیمار ، مانوئل نور ، مسعود اوزیل ، آندره آ پیرلو ، فرانک ریبری ، آرین روبن ، کریستیانو رونالدو ، باستین شواین اشتایگر ، لوئیز سوارز ، تیاگو سیلوا ، یحیی توره ، رابین فن پرسی و ژاوی
در این لیست فقط دو اسپانیایی یعنی ژاوی و اینیستا حضور دارند و از لالیگا نیز بیل و کریستیانو از رئال و مسی و نیمار از بارسلونا حضور دارند . بایرن در این لیست شش نماینده دارد . کاپیتان ها و مربیان تیمهای ملی جهان از بین این 23 نفر ، باید سه نفر را انتخاب کنند . حدودا یک ماه دیگر ، سه نفری که بیشترین رای را آورده اند اعلام می شوند .
از سویی لیست نامزدهای بهترین مربی سال هم اعلام شد که کارلو آنجلوتی و مورینیو ، مربی سابق رئال نیز در این لیست هستند . دیگر گزینه ها هم بنیتز ، کونته ، دل بوسکه ، فرگوسن ، هاینکس ، کلوپ ، اسکولاری و ونگر هستند .

اوج وقاحت فیفا با تمسخر کریستیانو / بلاتر :" ترجیح می دهم توپ طلا به مسی برسد ، کریستیانو بیشتر به موهایش می رسد!"

فیفا وقاحت و بی شرمی را به اوج خود رساند . سپ بلاتر ، رئیس فیفا رسما نشان داد که توپ طلاهای اخیر مسی به چه علت بوده است و به توهین و تحقیر به کریستیانو رونالدو ، ستاره رئال مادرید پرداخت .
بلاتر که در دانشگاه آکفسورد صحبت می کرد با ستایش از مسی گفت :" لئو پسر خوبی است . هر پدری دوست دارد او را در خانه اش داشته باشد . آدم خوبی است . خییلی سریع اسیت ، زیبا بازی می کند ، انگار می رقصد . "
وی در ادامه ادای ارتشی ها را در آورد و به تمسخر کریستیانو پرداخت :" آن یکی (بدون اسم بردن از کریستیانو) مثل کماندو ها می ماند و بیشتر وقت صرف موهایش می کند . البته نمی شود گفت کدام بهتر هستند . لیست سه شنبه اعلام می شود و باید تصمیم گیری شود . هر دو را دوست دارم اما مسی را ترجیح می دهم

پانوچي :" از دست كريستيانو در بازي مقابل يووه ناراحت شدم "

پانوچي مدعي شد كه كريستيانو روي صحنه اخراج كيه ليني در بازي رئال مادريد و يووه تمارض كرده است . بازيكن اسبق رئال مادريد گفت :" از دست كريستيانو ناراحت شدم . ستاره اي مثل او نيازي به تمارض ندارد . كارت قرمز براي كيه ليني به نظرم مسخره بود . "
وي در ادامه با حمايت از يووه گفت :"‌آنها مي توانند در جدول از گالاتاسراي پيشي بگيرند . در مادريد ، يووه نشان داد كه در سطح رئال است و مي تواند در تورين برنده شود .

راموس خطاب به كريستيانو در الكلاسيكو :"‌همه گند زديم ، آب هم قطع است !"

الكلاسيكوي شنبه يك بازي پر سر و صدا بود . حالا يكي از برنامه هاي تلويزيوني كليپي با لبخواني از برخي بازيكنان رئال منتشر كرده است .بازيكنان رئال به نظر مي رسد كه در طول بازي از تركيب اآنجلوتي به شدت شاكي هستند . مكالمه كريستيانو و راموس در نيمه اول و پس از گل نيمار هم اين را نشان مي دهد :

كريستيانو به راموس :"‌خيلي بد است ، خيلي بد . همه عقب كشيده ايد و ما اين جلو تنها هستيم . "
پاسخ راموس به كريستيانو :" همه گند زديم ، آب هم قطع است ! انگار كل دنيا پشت توپ هستند . ما همه اين پشت هستيم . "
در نيمه دوم راموس باز هم با كريستيانو و مودريچ صحبت مي كند :
راموس به كريستيانو :"‌بيشتر پرس كن . ما تيم كوچكي نيستيم ، بايد مثل بزرگان بازي كنيم . "
راموس به مودريچ :" سعي كن به جلو هم فشار بياوري . "
راموس يك مكالمه كوتاه نيز با آنجلوتي داشت :
آنجلوتي به راموس :" بيشتر در جريان بازي باش و بازي كن . "‌
راموس به آنجلوتي :" تا جايي كه بتوانيم توپربايي مي كنيم ، مربي . "
در مكالمه اي ديگر ميان راموس و په په ، بازيكن پرتغالي به بازيكن كاماسي پيشنهاد مي دهد كه پستشان را عوض كنند ،‌آن هم بدون مشورت با آنجلوتي :
په په مي گويد :"‌سرجيو ! جايت را با من عوض كن . من وسط بهتر بزي مي كنم . "
راموس او را دور مي كند و پاسخ مي دهد :"‌بله ، آما نمي توانم جايم را پر كنم . اين جا را پوشش داده ام . "
از سويي پس از ورود بنزما به زمين نيز كريستيانو خطاب به بازيكن فرانسوي مي گويد :" بجنب كريم ، گند زده ايم !"

("_")
10-30-2013, 10:46
کریس داره تو جنگ روانی هم استاد میشه ها think::
جواب سپ پلاترو داد و مجبورش کرد که عذر خواهی کنه
خیلی حال کردم
خیلیییییییییییییییییییییی یییی
واسه خیلی ها هم روشن شد که چرا 4 سال پشت هم مسی بهترین بازیکن شد

("_")
10-30-2013, 15:00
رئال كارلتو صاحب ده پاس گل دهنده

رئال مادريد آنجلوتي هنوز سبك بازي مشخصي پيدا نكرده است و همين تنوع تاكتيكي باعث شده كه آمار متفاوتي از بازيكناني كه پاس گل داده اند داشته باشد .
در حقيقت 10 بازيكن رئال در بازيهاي رسمي در اين فصل پاس گل داده اند كه دي ماريا با شش و بنزما با چهار پاس گل از اين حيث ركورد دار هستند . مارسلو دو پاس گل داده است و بازيكناني مثل كارواخال ، واران ، مودريچ ، خديرا و ايسكو هر كدام يكي .

گذشت 19 سال از اولين بازي رسمي رائول در رئال

درست 19 سال پيش بود كه رائول گونزالس اولين بازيش را براي رئال مادريد در لاروماردا به فرمان والدانو ، مربي وقتي رئال مادريد انجام داد .
بازيكن 17 ساله وقت رئال ، در آن بازي عليرغم شكست 2-3 تيمش درخشيد و نگاه هاي زيادي را به خود جلب كرد .

پاسخ مارسلو به بلاتر :" كريستيانو بهترين ، بهترين ، بهترين !"

توهين و تمسخر علني بلاتر ، رئيس فيفا در مقابل كريستيانو با واكنش هاي شديدي از سوي هواداران رئال مواجه شد و حالا مارسلو نيز از شماره هفت حمايت كرده است .
مارسلو در پاسخي مشخص به بلاتر نوشته است :" كريستيانو بهترين ،‌بهترين ، بهترين ، بهترين !!!! . كريستيانو طلايي است . "

بلاتر در توئيتر به غلط كردن افتاد :" كريستيانو مرا ببخش ، قصد حمله كردن نداشتم !"

جوزف پلاتر ، رئيس فيفا با دو توئيت مستقيم خطاب به كريستيانو رونالدو ، از بازيكن پرتغالي رئال مادريد به خاطر حرفهايش عليه اين بازيكن در دانشگاه آكسفورد عذرخواهي كرد .
بلاتر نوشت :" كريستيانوي عزيز ، مرا ببخش اگر سبك سبكبارانه پاسخ دادنم باعث رنجشت شد . هرگز قصد حمله كردن نداشتم . من عضو افتخاري رئال مادريد هستم و مي خواستم توضيح دهم كه چقدر بازيكن مستعد در دنياي فوتبال ، شامل تو وجود دارد . "

ماركا : ژابي قطعا به چلسي مي پيوندد

ژابي آلونسو در آستانه پيوستن به چلسي در فصل آينده قرار دارد . به گفته ماركا ، مورينيو در يك قدمي به خدمت گرفتن بازيكن سن سباستيني است و اگر اتفاق غيرمنتظره اي رخ ندهد ، او را فصل بعد به خدمت مي گيرد
در دنياي فوتبال هيچ اتفاقي غيرممكن نيست و ممكن است ژابي ماندني شود اما به گفته ماركا ،‌تمديد قرارداد ژابي به بن بست خورده است . اين بازيكن از 64 روز ديگر مي تواند آزادانه با هر باشگاهي كه بخواهد ، مذاكره كند .
وقت براي رئال براي حفظ كردنش رو به اتمام است و به نظر مي رسد شانس رفتن اين بازيكن از رئال خيلي بالا باشد . يوونتوس يكي از مشتريان او بود . آنها با خود بازيكن صحبت كردند اما ژابي گفت كه نمي خواهد در ايتاليا بازي كند چرا كه فوتبال انگليس را ترجيح مي دهد .
يووه اما تنها باشگاهي نبود كه با ژابي صحبت كرد . پيش از اين سوسيه داد نيز با اين بازيكن صحبت كرده بود اما نتيجه اي حاصل نشد . ليورپول هم گزينه ديگر بود كه خود بازيكن نخواست . حالا به نظر مي رسد كه چلسي محتمل ترين گزينه باشد . اين بازيكن در پايان فصل مي تواند به طور رايگان راهي استمفورد بريج شود و از سويي دستمزد خوبي در اين باشگاه خواهد گرفت .
رئال ماه هاي طولاني را براي ژابي مذاكره كرده و به نظر مي رسد كه باشگاه خواسته شده باشد . در ابتدا اين بازيكن مي گفت كه اگر بنيتز به رئال بيايد ، از باشگاه مي رود . پس از آمدن آنجلوتي مصدوم شد و پس از آن هيچ صحبتي نكرد . اما حالا به نظر مي رسد كه بايد آماده زندگي جديدي براي او شد .

("_")
10-31-2013, 11:28
سلام و تبریک به همه رئالی های عزیز
من نتونستم بازی رو ببینم ولی خلاصشو دیدم
فک کنم بجز گل هایی که خوردیم و پنالتی هایی که دادیم عالی بودیم
خصوصا خط حمله
رونالدو هتریک کرد
بیل ۲ گل ۲ پاس گل
بنزما ۲ گل ۱ پاس گل
البته از کار عالی ایسکو نمیشه گذشت. منم نمیدونم چرا ایسکو رو انقد کم بازی میده
در کل خیلی خوب بودیم
من فک میکردم بعد از اون اشتباه لوپز ایکر وایمیسته تو گل که... :(

به امید قهرمانی

sss
10-31-2013, 13:17
نيمه اول به جز دفاع مسخرمون خوب بوديم
از گلزني بيل هم خیلی لذت بردم
فقط دفاع كي ميخاد هماهنگ بشه خدا ميدونه .هر توپي مياد بايد كلي استرس داشته باشيم

تو اين چند سال خوب سويا رو تحقير كرديم تبريك
اگه چند دقيقه ادامه داشت امشب 10 تايي ميشدن
در كل داور هم رسما شيرين عقل بودنش رو ثابت كرد. كريس توپ رو ميزنه پشت محوطه جريمه ميگه پنالتي:ajibeee:

ولی خدا به دادمون برسه از این دفاع مسخرمون خیلی سوتی میدن

sss
10-31-2013, 13:18
دیشب هوادارای رئال خیلی خوب ازکریس حمایت کردن

حمايت قاطع برنابئو از كريستيانو :" يوفا مافيا " / "بلاتر استعفا " / "بلاتر مست !"

عكس : پاسخ كريستيانو به بلاتر با "خوشحالي كماندويي "

("_")
10-31-2013, 14:42
میگم اگه 1 مهاجم لایی بخوره یا 1 هافبک دفاعی؟
وظیفه کدوم دفاع کردنه؟

تقدیم با عشق

parsa real
11-01-2013, 10:29
منم بعد دو روز تبریک میگم بردو....برد خیلی خوبی بود جلو سویا و بیل بازی بدش مقابل بارسا رو جبران کرد....بنزما هم تو این دوتا بازیه اخیر انصافا عالی بوده و داره برمیگرده به اوجش...کریسم که نمیخواد بگم همیشه عالی بوده و عالی میمونه ولی بعضیا فک میکنن فقط به مدل موهاش میرسه و فوتبال فقط به مظلومیته...در آخر تو الین بازیم داور به ضرر ما بود و دوتا پنالتیه الکی واسه سویا گرفت که یکیش خداروشکر گل نشد....دفاعمونم همچنان وضعش خرابه و باید درست بشه...به امید پیروزی های پرگل تر و بیشتر:real:

("_")
11-01-2013, 12:22
نگاه فني به بازي با سويا : خط حمله آتشين ، خط دفاع شيشه اي

ديشب خوشبيني ها زنده شد . كريستيانو سه گل زد و بيل و بنزما هر كدام دو تا م. رئال در خط حمله مهار ناپذير بود . يك نمايش به راه انداخت . سه مهاجم تيم بي نظير بودند ، 18 شوت زدند كه 10 تا در چارچوب بود و 7تايش گ شد . ايسكو به خوبي در فاز بازيسازي راه افتاده بود . مارسلو تا جايي كه مي توانست ، فشار مي آورد . در سويا ، بتو اما از دست خط دفاع شكننده تيمش آسيب ديد چرا كه در عرض نيم ساعت سه گل خوردند .
اما رئال با همه اين ها نامتعادل بود . خديرا - ايارا بد بودند و آربلوا و مارسلو بدتر از آنها . همين طور راموس و واران . بدين ترتيب سوي 17 شوت زد ، 7 تا در چارچوب بود و سه تا گل شد . آنجلوتي مسلما بايد در فاز تدافعي تيمش كار كند . فضاهاي بسياري به خط دفاع حريف داده شد و احتياط در كناره ها صفر بود .

دل بوسكه :" اميدوارم ايكر به شرايط ايده آل برگردد "
ويسنته دل بوسكه در مورد شرايط ايكر كاسياس كه گفته در صورت ادامه اين روند ، به جدايي خواهد انديشيد صحبت كرد . وي گفت كه اين روند ايكر به سود تيم ملي اسپانيا نيست .
وي در صحبت اخيرش گفت :"‌حرفهاي اخير كاسياس ، درد دل خصوصي بازيكناني است كه شرايط راحتي ندارد . ترجيح مي دهم در مورد حرفهايش صحبتي نكنم اما نيمكت نشيني او ثمره مبتي ندارد . كاسياس به واسطه تاريخچه و گذشته اش يك بازيكن خاص است و اميدواريم به زودي به شرايط آرماني برگردد . "

سيتي و ميلان به دنبال كاسياس
شايعات در مورد آينده ايكر كاسياس همچنان ادامه دارد . حالا خبر مي رسد كه در تابستان آينده ، پلگريني در نظر دارد كه او را جايگزين جو هارت در سيتي كند .

كوكا كولا به رئالي ها نوشابه هديه داد

تركيب رئال مادريد امروز يك هديه ويژه از كوكا كولا دريافت كرد . همه بازيكنان رئال يك پك با چهار بطري دريافت كردند كه نامشان روي هر كدام از بطري ها حك شده بود .
در تمرين پنجشنبه رئال مادريد ، به هر كدام از بازيكان پك چهار تايي بطري هاي كوكا كولا اهدا شد .

ژابي :"‌حالا با آرامش مي توان در مورد تمديد صحبت كرد "
ژابي آلونسو پس از غلبه بر مصدوميت هايش در مقابل سويا پس از 165 روز به تركيب رئال برگشت . آخرين بازيش مربوط به فينال كوپا مي شود .
در حال حاضر فقط هفت ماه تا پايان قرارداد ژابي با رئال مانده است و طبيعي است كه شايعات زيادي پديد بيايد . زمزمه هاي زيادي در مورد آينده اش وجود دارد . اما خود بازيكن گفت :" مدتهاست كه صحبت در اين باره وجود دارد . در طول دوران مصدوميتم به اين قضيه فكر نمي كردم . مي خواستم به خوب شدن فكر كنم . حالا مي توان با آرامش در موردش صحبت كرد . "
اسپورت يو گزارش داد كه تا كنون هيچ مذاكره اي ميان باشگاه و رئال در اين باره انجام نشده است اما در فاصله دو ماهه تا فصل نقل و انتقالات زمستاني ممكن است كه مذاكرات شدت بگيرد .

ايسكو و واران در جمع آينده دار ترين هاي جهان از نگاه اكيپ
روزنامه اكيپ تصميم گرفت كه ليستي از آينده دار ترين بازيكنان فوتبال جهان را معارفه كند . در اين روزنامه ده جوان اول فوتبال جهان معرفي شده اند كه در ميانشان دو نفر از رئال به چشم مي خورند : ايسكو و واران .
هشت نفر ديگر شامل كوكه و كورتوا از اتلتيكو ، پوگبا از يوونتوس ، يانوزاي از يونايتد ، دركلسر از شالكه ، ناستاسيچ از سيتي ، وراتي از پي اس جي و شورله از چلسي هستند . بامزه اين كه بارسا و لامسيا هيچ نماينده اي در اين ليست ندارند .
روزنامه فرانسوي ، ايسكو را يكي از پديده هاي چمپيونزليگ در فصل گذشته مي داند و او را يكي از آينده دار ترين بازيكنان فوتبال اسپانيا معرفي م كند . او را خلاف و تكنيكي مي داند كه بدون توپ هم خوب كار مي كند . اكيپ در مورد واران نيز اشاره كرده كه زيدان او را به رئال آورده و به تمجيد از هوش و نبوغش به خصوص در پاسهاي بلند پرداخته است .

لايي زدن ژابي به زيدان در تمرين امروز
پس از گلباران مقابل سويا ، رئال به تمرينات براي بازي در وايكاس برگشت كه آنجلوتي در اين تمرين بازيكنانش را به چندين دسته تقسيم كرد .
فيكس هاي بازي با سويا در يك دسته قرار گرفتند ، دروازه بان ها در دسته اي ديگر و باقي بازيكنان نيز با شدت و جديت بيشتري تمرين كردند . يكي از نكات بامزه اين تمرين ، لايي زدن ژابي به زيدان بود .

("_")
11-01-2013, 15:31
افتتاح لباس زیر کریس در کاخ مادرید

اون آقاهه مه اون پایین وایساده سلطانه ki::

اینم از تیکه رونالدو به پلاتر

AL1reZA
11-02-2013, 22:33
برد مقابل سویا رو تبریک می گم :khandeeeee bahal: ( خداوکیل من کی اومدم تبریک می گم)

بازی واقعا زیبایی بود. انگار باخت ناعادلانه به بارسا تیم رو ساخته . امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.

گرت بیل انگار موتورش روشن شده! ( چقدر پشتش بعد گفتم بعد از الکلاسیکو) ولی انصافا انتظارات بیشتره....

کریس که هتریک کرد طبیعیه ، کریم هم با بازی که مقابل بارسا انجام داد می دونستم این بازی گل میزنه....

دفاع؟ افتضاح یعنی حمله اینقدر خوب دفاع اینقدر ضعیف ، آنجلوتی باید یه فکری بکنیم در نیم فصل....

1 ساعت دیگه هم که با رایو بازی داریم به امید خدا بازی رو با برنامه می بریم + هتریک رونالدو...

خوب نظری ندارم به امید درخشش رئال در کهکشان

casillas1995
11-03-2013, 02:20
حالا متحد میشوید؟
.
.
سپ بلاتر به ایران میاید.همان دلقکی که...
بگذریم.کریستیانو رونالدو باید بفهمد ایران طرفدارانی دارد که لنگه اش در دنیا وجود ندارد.هرکسی میتواند تقسیم وظیفه کند.یکی پلاکاردهارا اماده کند.یکی شعارها و به کل زحمات رونالدو را یک روزه کمی جبران کنید.تصاویر به دست کریستیانو میرسد.میفهمد ایران جاییست پر از عشق به او.جایی که نمک شناس زیاد دارد.حتی ۱۰۰ نفر جمع شوید هم دل رونالدو را بدست خواهید اورد.۵۰ هزار نفر از اعضای این صفحه فقط کافیست ۱۰۰ نفر غیرت حمایت از رونالدو را داشته باشند.کریستیانو لایق این صحنه هاست.به عشق رونالدو و همزمان با سفر بلاتر به ایران !

باتوجه به سفر بلاتر به ایران و بازتاب بین المللی آن، میتونیم حمایت خودمون رو از رونالدو به گوش خودش و کل جهان برسونیم !
ادمینای سایت نظرای مختلفی داشتن ولی در کل گفتن پیشنهاد خوبیه !
میتونیم محترمانه و شکیل ، بجای توهین به محض ورود به فرودگاه
حمایت خودمون رو از رونالدو جهانی کنیم . . . فعلا در حد تئوریه ولیحالا شما بگین ،
نظراتتون رو بگین تا اگه جو مناسب بود ،
با یه برنامه ریزی خوب و دقیق محبوبیت رونالدو رو نشون بدیم

منتظر نظراتتون هستیم

رئالی تر از همیشه . . .

lord7stark
11-03-2013, 09:48
سلام دوستان
دیشب رئال در یک بازی که نیمه دومش بر خلاف معمول امسال گند زد برد ....
حتی خوده کارلتو هم گفت نیمه دوم فاجعه بودیم !! نمیدونم تا کی میخواد تحویلمون بده این چرندیاتشو !!!!!؟
نیمه اول که رئال خوب بود نسبتا ... ... ...
درخشش کریس که دیگه گفتن نداره ولــــــــــــــــــــــی رو فرم اومدن بیل خیلی گفتن داره !!:figur:
بیل این چند بازی اخیر خیلی خوب بوده و کم کم داره اون جو سنگین رو کنار میزنه !
در ضمن رایو هم با اینکه تیم داغون امسال هست ولی نیمه دوم دهن رئال رو اسفالت کرد !!!
خـــــــــــــــــــط دفاع نگو بلا بگــــــــــــــو !!
پنیر سوئیسی پیش دفاع ما صخره است !!!!!!!!!!
با این وضع دفاع و البته گلر ، حتی با وجود درخشش مهاجمامون به هیچ جایی نمیرسیم ...

+ در رابطه با بلاتر که ای اقا بریم فرودگاه داد و هوار و اعتراض و سوت و ..... ...... .... و قص علی هــــــــــــــذا !
باتوم خوردن و بازجویی شدن همانا و زندانی سیاسی شدن همانا !!!!!!!
مثکه یادتون رفته اینجا ایرانه هااااااااااااااااااااااا
اصلا بعید نیست روزایی که بلاتر هست تهران رو تعطیل کنن و ....
بالاخره رییس جمهور کومور که نیست رییس فــــــــیـــــــفـــــــ ـا ست ! از خیلی از گنده های کشور های دیگه گنده تره
بعد ما هلک علک راه بیوفتیم بریم فرودگاه یا هر مکانی دیگه پلاکارد و بنر و دست و جیغ و.... ؟
حتی با فرض اینکه هیچ کس از کوره در نره و بد و بیراه بهش نگه ! یعنی کاملا مسالمت امیز : بلاتر عزیزم دقت کن !
بــــــــــــاز میبرنمون همونجایی که عرب نینداخت .... ... ...
اگه مثلا بلاتر واسه یه بازی رفت ازادی برین اونجا تا دلتون میخواد تشویق کریس کنین اونجا میشه ...
خــــــلاصه نخواستم بحث رو کاملا باز و سیاسی کنم چون برای دربی خوب نیست ..
یا حق :flowerysmile:

sss
11-03-2013, 12:14
بازي مسخره اي بود

تبريك هم نميگم

در سطح لیگ آزادگان ایران بازی میکنه تیم !...از همه نظر تیم گمنام حریف از رئال سر بود!...مالکیت توپ،موقعیت گل،بازی زیبا و ...!

مدافعین تیم که سروتهشون بهم پنالتی میزنه!...

مارسلو هم بي خود پنالتي داد

توی نقل و انتقالات زمستان باید یه فکری برای دفاع کنیم ...توی گل زدن مشکل نداریم توی گل خوردن مشکل داریم عجیب

("_")
11-03-2013, 12:26
سلام سلام سلام

دیشب بازی خوبی بود
نیمه اول خیلی خوب بودیم نیمه دوم تر زدیم ولی بازم بدک نبود
موتور رونالدو بدجور داغ شده ها. یعنی داره میترکه. هر بازی گل نزنه شب نیمخوابه ki:: ولی ای کاش هتریک میکرد
نه مث بعضیا که 4 تا بازیه گل نزدن
از بازی بیل خوشم اومد دیشب. تاحالا انقد خوب بازی نکرده بود
دیماریا هم عالی بود. فک کنم پست کم آوردیم ki::

خط دفاعی داره رئالو نابود میکنه
5 تا پنالتی تو 2 تا بازی یعنی فاجعه. باید یه دفاع غول بگیریم مثکه
من نمیدونم چرا فابیو رو فیکس گذاشته بود. پاش پیچ خورد نابود شد
البته اگه میباختیمم واسم مهم نبود. تو بازیای لیگ قشنگ بازی کردن واسم مهمه چون امیدی به قهرمانی نیست

در کل از بازی خط حمله دارم عشق میکنم و از بازی خط دفاعی دارم زجر میکشم
خط میانی هم خوب بود با اینکه خدیرا و ایسکو نبودن ولی خوب بود. ژابی عالی بود. عالی. مخصوصا رو گل دوم

میشاییل سالگادو هم که داره 4 شنبه میاد تهران

در رابطه با بلاتر که ای اقا بریم فرودگاه داد و هوار و اعتراض و سوت و ..... ...... .... و قص علی هــــــــــــــذا !
باتوم خوردن و بازجویی شدن همانا و زندانی سیاسی شدن همانا !!!!!!!
مثکه یادتون رفته اینجا ایرانه هااااااااااااااااااااااا
اصلا بعید نیست روزایی که بلاتر هست تهران رو تعطیل کنن و ....
بالاخره رییس جمهور کومور که نیست رییس فــــــــیـــــــفـــــــ ـا ست ! از خیلی از گنده های کشور های دیگه گنده تره
بعد ما هلک علک راه بیوفتیم بریم فرودگاه یا هر مکانی دیگه پلاکارد و بنر و دست و جیغ و.... ؟
حتی با فرض اینکه هیچ کس از کوره در نره و بد و بیراه بهش نگه ! یعنی کاملا مسالمت امیز : بلاتر عزیزم دقت کن !
بــــــــــــاز میبرنمون همونجایی که عرب نینداخت .... ... ...
اگه مثلا بلاتر واسه یه بازی رفت ازادی برین اونجا تا دلتون میخواد تشویق کریس کنین اونجا میشه ...
خــــــلاصه نخواستم بحث رو کاملا باز و سیاسی کنم چون برای دربی خوب نیست ..

سپاس + like + تایید + آورین

به امید قهرمانی تو چمپیونز لیگ

("_")
11-03-2013, 12:28
آها راستی اینم 1 کلیپ برید عشق کنید ki::

رونالدو تو فیفا گل میزنه جلو بارسا میاد مسی رو نابود میکنه ki::
ایشالا تو واقعیتش هم به زودی رخ بده. شیش تیکه رو نشون بده بسته

AL1reZA
11-03-2013, 13:19

[Only Registered And Activated Users Can See Links] Vallecano 2-3 Realmadrid[Only Registered And Activated Users Can See Links]

رايو وايكانو 2-3 رئال مادريد / خط حمله هورا ، خط دفاع سوراخ !

رئال مادريد در مقابل رايو دو نيمه متفاوت داشت اما به لطف 50 دقيقه درخشان اولش توانست كه 3-0 در وايكاس پيروز شود و به دنبال كردن بارسلونا ادامه دهد .
هر چقدر كه درخشش گرت بيل و استارت هايش در 50 دقيقه آغازين ، قند در دل هواداران رئال آب كرد ، عملكرد تاسف بار خط دفاعي و در راس آن زوج په په - راموس ، لرزه بر اندام مادريديستا ها انداخت .
رئال مادريد 50 دقيقه آغازين را عالي عمل كرد . كلا تيم سه موقعيت داشت كه هر سه شان به گل بدل شد . گرت بيل دو پاس گل داد ، يكي به بنزما و ديگري به كريستيانو . گل اول تيم هم روي پاس بي نظير مودريچ به ثمر رسيد . اما نيمه دوم رايو سوار بر ميدان بود و شانس يار آنجلوتي بود كه توانست با سه امتياز ، وايكاس را ترك كند .
رئال خيلي زود با گل كريستيانو پيش افتاد . مودريچ يك پاس عالي را ارسال كرد . كريستيانو توپ را برداشت ، يك بازيكن را دريبل زد و در موقعيت تك به تك دروازه روبن را گشود .
پس از آن رئال با رهبري ژابي و دوندگي مودريچ و دي ماريا ، بازي را تحت كنترل داشت و هر چند كه موقعيت سازي نمي كرد اما به حريف هم اجازه موقعيت سازي نمي داد تا اين كه روي توپربايي ژابي ، توپ به گرت بيل رسيد و اين بازيكن با ارسال با پاي غيرتخصصي توپ را روي سر بنزما فرستاد تا كريم براي دومين بازي پياپي با ضربه سر گلزني كند .
رئال نيمه دوم را عالي شروع كرد .باز هم گرت بيل در يك حركت عالي توپ را براي كريستيانو در موقعيت دروازه خالي ساخته و پرداخته كرد تا ستاره پرتغالي 13 گله شود و بر صدر جدول گلزنان لاليگا تكيه بزند . بدين ترتيب فاصله اش با شمار گلهاي مسي در سال 2013 به عدد 15 رسيد تا سروري خود را به بازيكن آرژانتيني بيش از پيش ثابت كند .
اما پس از اين گل بود كه بيرون رفتن ژابي تعادل را به هم ريخت . ايارامندي تون كنترل هافبك شماره 14 را نداشت . زوج په په - راموس نيز كه امسال خود را به عنوان حفره اي بزرگ نشان داده اند ، در عرض دو دقيقه تن به دو پنالتي دادند تا روند بازي عوض شود .
ديگو لوپز روي هر دو پنالتي جاناتان ويرا ناكام بود و به ركورد عجيب 16 گل خورده در دوازده بازي لاليگايي رسيد تا روند بازي كاملا عوض شود . رايو پس از 3-2 شدن نتيجه كاملا تيم صاحب ميدان بود و بارها و بارها خط دفاع رئال را به واسطه البرتو بوئنو ، محصول آكادمي رئال آزار داد . در 10 دقيقه پاياني بالاخره رئال كمي به خودش آمد . بازيكنان نظم پيدا كردند و سعي كردند كه بازي را كنترل كنند تا با دست پر از زمين رايو خارج شوند .
شايد ادامه درخشش گرت بيل را بتوان مهمترين نكته اين بازي دانست . بازيكن ولزي با اين بازي به ركورد سه گل و پنج پاس گل رسيد ، آماري كه مي توان به آن نمره قبولي داد . نكته منفي هم خط دفاعي بود كه مشخص نيست چرا در بازيهاي چمپيونزليگ و با حضور كاسياس ، روحيه اش نسبت به بازيهاي لاليگا صد در صد متفاوت است . هر چند كه شايد اصرار مربي به اين كه تا پايان فصل دروازه بانش را در لاليگا عوض نمي كند ، در اين افت بي تاثير نبوده باشد .

عكس : دست زدن آنجلوتي براي پاكو خمز

يكي از ويژگي هاي مهم آنجلوتي ، خوش اخلاق بودنش است . او پس از بازي با رايو براي پاكو خمز ، مربي رايو به خاطر سبك بازي جسورانه تيمش دست زد .

بوتراگوئنو :" مشكل از ناشايستگي ما نبود ، از شايستگي رايو بود "

اميليو بوتراگوئنو ، مدير روابط آكادميك رئال مادريد پس از پيروزي مقابل رايو گفت :"‌بنزما گل خوبي زد كه خلي مهم است . كريستيانو نيز هميشه كريستيانوست . ژابي بازيكن بسيار مهمي براي ماست كه روي سبك بازي حريف هم اثر مي گذارد . "
وي در مورد نيمه دوم مشكل رئال مادريد گفت :"‌بازي سريع پيش رفت . ما خو پرس كرديم و با جديت فشارورديم . در صورت ادامه اين روند ، رايو مي تواند در آينده در پست هاي بهتري قرار گيرد . مشكل از ناشايستگي ما نبود ، از شايستگي رايو بود "
وي در مورد بحث داوري گفت :" اين را به خبرنگاران واگذار مي كنم . " و در مورد تغييرات تركيب نسبت به بازي با سويا گفت :" در تيم تنوع وجود دارد . مي شود با بازيكنان متفاوتي بازي كرد . امروز كارواخال و كوئنت رائ وفيكس بودند و در بازي قبلي آربلوا و مارسلو . "‌
بوترا در مورد بازي با يووه گفت :"‌بازي خيلي مهمي است كه همه بازيكنان آن را دوست دارند و كل اروپا منتظرش هستند . مهم است كه رايو را برديم و حالا آرام آرام به جلو مي رويم . در تورين هم بازي زيبايي خواهد بود . "

آنجلوتي :" نيمه دوم فاجعه بود "

كارلو آنجلوتي پس از پيروزي 3-2 در وايكاس گفت :"‌بايد عوض شويم و ساده انگاري را كنار بگذاريم . نيمه دوم فاجعه بود . "
مشكلات دفاعي :" مقابل سويا 3-0 جلو بوديم و بعدش بازي باز شد . امروز همين شد و اين اتفاقي نيست . بايد عوض شويم . نمي شود كه چنين بازي هايي براي تيم باكيفيتي نظير رئال ناگهان گشوده شود . "
مقصران :"‌با رختكن صحبت مي كنم ، نه اين جا . اما اتفاقات كه افتاد ، خوشايند نبود . "
آسودگي :" حقيقت ندارد كه يك بازي را پس از 3-0 تمام شده بدانيم . "
مشكل در حمل تيم :"‌رايو در حملات به خوبي فشار آورد . از اين حيث قدرتمند هستند . در نيمه دوم خيلي اذيت شديم . سعي مي كنيم از ضد حملات لذت ببريم . نيمه دوم فاجعه بود . "
دي ماريا :" خوب بود . ميانه زمين را چهار نفره كرديم تا بهتر دفاع كنيم . "
اخراج نشدن كارواخال :" يك برخورد غيرعمد بود و نيازي به كارت زرد نبود . "

نمرات بازيكنان رئال در مقابل رايو

يك سايت هواداري به بازيكنان رئال پس از پيروزي در مقابل رايو وايكانو نمره داد .
ديگو لوپز 7 : چند واكنش خوب داشت . دو گل خورد كه از روي نقطه پنالتي بود .
كارواخ 4 : يكي از بدترين بازيهايش از زمان بازشگت به رئال بود كه تا آستانه اخراج رفت .
سرجيو راموس 4 : معلوم نيست امسال چه كار مي كند . هيچ شباهتي به راموس سالهاي اخير ندارد .
په په 3 : پنالتي احمقانه اي انجام داد و در برخي از لحظات گم شده بود .
كوئنت رائو 5 :‌بازي بدي نداشت اما بدشانسي اورد كه مصدوم شد و جايش را به راموس داد .
ژابي 6 : بازي خوبي داشت و تعويضش كاملا روي تيم اثر منفي گذاشت.
مودريچ 5 : دونده بود و در كار با توپ خوب بود . يك پاس گل خوب هم داد اما بهترين بازيش نبود .
دي ماريا 5 : در پست اصلي خود نبود . سخت تلاش كرد اما به نظر نمي رسيد كه هافبك دفاعي پست مناسبي برايش باشد .
بنزما 6 :‌از تك موقعيتش استفاده كرد و گل زد هر چند كه مي تواند دونده تر باشد .
كريستيانو 8 : دو گل زد و پيروزي را به تيم بخشيد . هر كار كه مي توانست كرد .
بيل 8 : بهترين بازيكن رئال در مقابل رايو بود . دو پاس گل داد و عالي بود .
مارسلو 3 : بارها محو شد و جا ماند . در سطح خودش نبود .
آربلوا 5 : در لحظات مشكل اثر خودش را گذاشت و كار خودش را كرد .
ايارا 5 : هافبك باسكي به خوبي از پس فشار بر آمد و در لحظات پاياني بازي را كنترل كرد .

غيبت راموس مقابل سوسيه داد به علت پنج كارته شدن

AL1reZA
11-03-2013, 13:42
اول تبریک می گم و دوم بازی عجیبی بود!!.... نیمه اول که 0-3 شدیم گفتم بازم میزنیم!. فک کنم طی 2-3 دقیقه 2 گل خوردیم!! اونم عجیب!!!

این چه دفاعی بود؟ سره خر ما بهترین هارو تو دفاع داریم په په راموس واران مارسلو آربلوا کارواخال کوئنترائو.... اون وقت بارسا مدافع نداره از ما بهتر کار می کنه!. زشته به خدا...

این چه حمله ای بود؟ عالی بود دقیقا همون چیزی بود که می خواستم ، مربع کریم رونالدو دیماریا و بیل دیشب فوق العاده بود.

حالا می دونید نکته مثبت این بازی کجا بود؟ وقتی دفاع در شرایط خوبی نبود حمله از تک موقیعت ها استفاده کرد. این یعنی حمله به دفاع کمک کرده و باعث جلوگیری از باخت شده...

رونالدو: عجب لایی مشتی انداخت به بازیکنه و گله خوبی زد.... در نهایتم 2 گل زد ولی می تونست هتریک کنه اگر بیشتر دقت می کرد

بیل: این بازیکن کمکم داره خودشو پیدا می کنه! دمش گرم دیشب فوق العاده بود

دیماریا: مثل همیشه جنگنده و چون جنگنده هست همیشه موفقه. دیشب خوب کار کرد

کریم: آقا دمش گرم ، خوب خودشو پیدا کرده و الان در حد نام بنزما کار می کنه. دیشبم که در نهایت 1 گل زد.

ژابی: با اینکه تازه از مصدومیت خارج شده اما عالی بازی می کنه و پاس هاش رویایی هست. قدمش خیر بوده از وقتی اومده تیم در حمله عالی شده. قبلا انگار یکی از چرخ های حمله رئال خراب بود!.

بازی بعد با یوونتوسه و امید وارم ببریم و صعودو قطعی کنیم و مقتدرانه صعود کنیم.

رئال اگر در دفاع درست بشه این تیم فوق العادست.

به امید درخشش رئال در کهکشان

("_")
11-03-2013, 14:54
2 تا عکس میذارم حال کنید

خط و نشون مارسلو برای پلاتر

عضله پا بره تو حلق همه ki::

parsa real
11-03-2013, 16:11
بله یک برد دیگه روتبریک میگم:rose:....بازی خوبی بود البته فقط نیمه اولش و اوایل نیمه دومش.....بقیش دیگه رایو نابودمون کرد...کم مونده بود ویرا یه پنالتی دیگه هم بگیره بازیو 3-3 کنه....البته خط دفاعمون مقصره نه دروازه بانمون.....بالاخره مهم برد بود و مهم تر از اون روشن شدن موتور بیلو کریم.....انصافا تو این دوتا بازی مثلث کریس و بیل و کریم عالی بوده....کریسو اصلا نمیخواد چیزی درموردش بگم.....یعنی تو این چندتا بازی مسو کرده تو کوزه....همیشه عالیه این بشـــــــــر...بعد بعضیا میان میگن من مسیو ترجیح میدم و رونالدو فقط به مدل موش میرسه....تو همین دوتا بازی فک کنم جوابشو گرفت...به امید پیروزی های پرگل تر و بیشتر:flowerysmile:

casillas1995
11-03-2013, 22:05
خدمت دوستان مادریدیستایی عرض کنم که طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران فقط تجمعاتی نیاز به مجوز رسمی از ارگان و نهاد خاصی دارد که در ان نیاز به استفاده از سلاح سرد وگرم باشد
این حرکت ما که نیازی به یچی نداره فقط لباس رونالدو و سکوت ما!
حالا اجبارهم که نیست
را سانتیاگو از مهراباد یا امام خمینی میگذرد!

shiraz-sport
11-04-2013, 10:58
آها راستی اینم 1 کلیپ برید عشق کنید ki::

رونالدو تو فیفا گل میزنه جلو بارسا میاد مسی رو نابود میکنه ki::
ایشالا تو واقعیتش هم به زودی رخ بده. شیش تیکه رو نشون بده بسته

کلیپه خیلی مسخره بود :khandeeeee bahal:

و اما در مورد بازی
من هم برد مقبال رایو والکانو رو تبریک میگم ... love::
بازی خوبی بود دفاع واقعا مبتدینا کار میکرد خودشو گم کرده بود ...
از لحاظ نفرات دفاع خوبی داریم اما واقعا هیچ هماهنگی بینشون نیست باید اعتماد به نفسشون رو پیدا کنند ...
بیل هم داره فوق العاده کار میکنه و کم کم داره خودشو از زیر فشار در میاره خیلی عالی به رونالدو و بنزما در امر گل زنی کمک کرده خودش هم که تا ب این جای کار 3 گل زده که عالیه
دو گوش سرعتی و فوق العاده داریم کم کم داریم میشم بایرن مونیخ :nishkhand:
از موقعی که ژابی الونسو اومده تیم نظم خاصی پیدا کرده با برنامه و راحت حمله میکنیم ژابی فوق العادست از وقتی این مرد رو در میانه میدان خودم نداشتیم هیچ ارتباطی بین خط هافبک و دفاع با خط حمله عملا وجود نداشت با پاس های فوق العاده ای که میده تیم رو , رو به جلو هدایت میکنه و این خیلی خوبه
اگه از اول فصل ژابی رو داشتیم باور کنید هم کار انجلوتی راحت تر بود هم الان صدر جدول بودیم
دیماریا هم که دیگه تعریف نداره عمیشه جنگنده و عالی بوده و این باعث شده که کارلتو بهش اعتماد کنه تکنیک و شوت و سانتر های دیماریا خیلی به کار رئال اومده مرسی انخل !!!
تبریک میگم رونالدو هم ب صدر جدول گلزنان رسید با 13 گل زده واقعا تشنه ی گلزنیه و عطشش هیچ وقت کم نمیشه عاشقتم love::

و اما میرسیم با بازی با یوونتوس ...
مسلما در تورین با وجود ژابی و اماده بودن بیل کار رو برای یووه بسیار سخت میکنیم ایشالله با ی بازی حساب شده و و یه برد خوب سه شنبه شب صعود مقتدرانمون رو جشن میگیرم
تیم الان خیلی خوب شده همون چیزی که میخوایم اما هنوز در دفاع مشکل داریم ایشالله اونم درست میشه
یا علی

("_")
11-05-2013, 15:39
شاید این عکس قدیمی باشه ولی گفتم حیفه نذارم

اینم 1 عکس دیگه

("_")
11-07-2013, 21:46
نقش مهم بنزما در بازيسازي با هفت پاس گل

بنزما در روزهايي كه به تنبلي متهم شده بود ، مثل يك گاو شجاع واكنش نشان داد . مهاجم فرانسوي در لحظاتي كه بيش از هميشه مورد انتقاد بود ، نشان داد كه يك مهاجم مطمئن است .
در غياب اوزيل ،‌ رئال خلاء يك بازيكن باهوش ، تكنيكي و با ديد بالا كه بتواند پاس آخر بدهد را حس مي كرد ،‌بنزما حالا بيشتر بازيساز تيم است تا مهاجم نوك و آمار پاس گلهايش هم اين را نشان مي دهند .
كريم در ميان مهاجمان در اروپا ، با هفت پاس گل ،‌ ركورد دار است . جالب اين كه رده دوم از اين حيث متعلق به هيگوائين است كه چهار پاس گل داده است . پس از آنها مي توان به لواندوفسكي با چهار ، ايبراهيموويچ و نگردو با سه پاس گل اشاره كرد .
با اين كه بنزما در هر بازي توسط برنابئو هو مي شد ، تمركزش را از دست نداد و به توانايي هايش باور داشت و حالا دوباره با خيال لبخند راحت مي زند . پس از نيمكت نشيني در نيوكمپ رشد كرد . او در سه بازي اخير سه گل و سه پاس گل داده است . پاس گلش در تورين بي نظير و دقيق بود .
با حضور كريستيانو و بيل ، گل نزدن بنزما چندان هم به چشم نمي آيد . شايد به همين خاطر است كه عقب مي كشد و در پست بازيسازي بازي مي كند

موراتا :" نا اميد نيستم ، هنوز نوبتم نرسيده است "
آلوارو موراتا ،‌مهاجم رئال مادريد گفت كه مي داند برنابئو دوستش دارد و به همين خاطر هميشه تشويقش مي كند . وي كه در مراسمي براي آديداس شركت كرده بو د،‌در مورد غيبتش در چهار بازي پياپي رئال گفت :" اصلا نا اميد نشده ام . پارسال 16 بازي داشتم و امسال 9 تا . مسلما منتظر فرصتم مي مانم . هدفم ياد گيري است . جوان هستم و هنوز نوبتم نرسيده است . هر وقت نوبتم برسد مي خواهم آماده باشم . "
وي در مورد شرايط رئال گفت :"‌بايد بازي به بازي حركت كرد . تغيير زيادي نسبت به پارسال داشتيم و اين مشهود است . مسلما تا جايي كه بتوانيم خواهيم جنگيد . " و در مورد ديگو كاستا گفت :" مهاجم بزرگي است كه به اسپانيا براي كسب جام جهاني بعديش كمك مي كند . "

دو رئالي در ليست جديد تيم زير 17 سال اسپانيا
بورخا مايورال و آلوارو فيدالگو ، دو نماينده رئال مادريد در ليست جديد تيم زير 17 سال اسپانيا براي دو بازي دوستانه با آلمان قرار گرفته اند .
بارسلونا در اين ليست فقط يك نماينده دارد :‌آلخاندرو كاربوني و ويارئال با چهار نماينده ركورد دار است .

فابينيو :" كلمه اي براي توصيف كريستيانو وجود ندارد "
فابينيو در موناكو به اوج رسيده است . بازيكن برزيلي سال گذشته در پست دفاع راست در كاستيا توپ مي زند و مي گويد به تمرين كردن با ستارگان رئال افتخار مي كند .
وي در مورد كريستيانو گفت :" كلمه اي براي توصيفش وجود ندارد . وقتي در تمرينات بايد مهارش مي كردم ، با يك مشكل مواجه مي شدم . يك بازيكن كامل است كه گل مي زند ، مي سازد ، سرعت و كيفيت دارد . بهترين بازيكن دنياست و هر روز حس بهتري ايجاد مي كند . با او رئال صاحب يك تيم بزرگ است .

مودريچ :" آنجلوتي مرا در سالهاي 2011 و 2012 هم مي خواست "
لوكا مودريچ در مصاحبه اخيرش گفت :"‌آنجلوتي تنها مربي نبود كه مرا در گذشته مي خواست . تيمهاي ديگري هم بودند . يكي از آنها پي اس جي با مربيگري آنجلوتي بود اما مي خواستم در رئال بازي كنم . هدفم همين بود و از اين بابت خوشحالم . "
وي افزود :" چلسي و يونايتد به دنبال من بودند . با تاتنهام نيز مذاكراتي داشتند اما هدفم پيوستن به رئال مادريد بود . در نهايت و پس از مذاكرات شديد به نتيجه رسيديم . با آنجلوتي چندين بار صحبت كردم . در سالهاي 2012 وئ 2011 نيز مرا مي خواست . از اعتمادش خيلي ممنونم اما حالا آن اتفاق مربوط به گذشته است . "

اسپورت : كاسيا ، گزينه جانشيني كاسياس براي پرز
رئال مادريد مي خواهد معضل دروازه بان را حل كند . در حقيقت باشگاه حتي دارد براي رفتن احتمالي كاسياس هم آماده مي شود و به گفته روزنامه اسپورت ، رئال مادريد شرايط كيكو كاسيا ، دروازه بان اسپانيول و محصول آكادمي خودش را تحت نظر گرفته است .
كيك كاسيا بدين ترتيب گفته اسپورت كاتالونيا ممكن است كه به برنابئو برگردد تا جايگزين كاسياسي شود كه زمزمه ها در مورد جدايي احتمالي او بالا گرفته است . رئال هنوز 50 درصد از حق انتقال كاسيا را در اختيار دارد و خريد اين بازيكن چندان مشكل نخواهد بود .

("_")
11-09-2013, 15:51
خبر بد اینکه مارسلو مصدوم شده کونترائو هم مصدومه
الان دفاع چپ کیو میذاره؟ آربلوآ؟

خدیرا و په په و رونالدو هم مصدوم شدن ولی جدی نیست و به بازی امشب میرسن
این کارلتو چجوری تمرین میده که همه مصدوم میشن؟

اینم جدول جام حذفی

تا فینال به بارسا نمیخوریم
احتمالا تو مرحله بعدی میخوریم به مالاگا

AL1reZA
11-09-2013, 18:19
خبر بد اینکه مارسلو مصدوم شده کونترائو هم مصدومه
الان دفاع چپ کیو میذاره؟ آربلوآ؟

خدیرا و په په و رونالدو هم مصدوم شدن ولی جدی نیست و به بازی امشب میرسن
این کارلتو چجوری تمرین میده که همه مصدوم میشن؟

اینم جدول جام حذفی

تا فینال به بارسا نمیخوریم
احتمالا تو مرحله بعدی میخوریم به مالاگا

مارسلو راموس و کوئنترائو امشب به بازی نمی رسن متاسفانه....

اینم جالب بود گفتی: رونالدو په په خدیرا مصدوم شدن ولی به بازی امشب می رسن

اولش شک می دی بعدش درستش می کنی
shikam::-

کارلتو فک کنم بازیکنارو گرم نمی کنه که مصدوم میشن....

خوب 15 دقیقه دیگه با سوسیه داد بازی داریم. و من هیچ نظری ندارم فقط امیدوارم حمله و دفاع روز به روز بهتر شن. ( عجب نظری دادم نه؟)

به امید یه پیروزی با برنامه با گل های رونالدو و بیل:ahaaaaaa:.

parsa real
11-09-2013, 20:27
همین الان بازی تموم شد من اومدم نظر بدم:ahaaaaaa:خیلی خوب بودیم و عالی بازی کردیم....کریسم هت تریک کرد واقعا این بشر عالیه....آخرین بازیی که گل نزده 5 بازی پیش جلو بارساست که اونم باید یه پنالتی گرفته میشد ولی....کلا همه ی تیم خوب بودن البته بیل زیاد خوب کار نکرد.....بنزما هم که موتورش روشن شده...بیچاره رو چه قد درموردش بد گفتم ولی الان باید حرفمو پس بگیرم....ضربه آزاد کریس استثنایی بود خیلی خوبو تکنیکی زد کلا خوب بازی کردیم...دفاعمونم تقریبا هماهنگ بود ولی روی گلی که خوردیم مقصر بودن.....به امید پیروزی های بیشتر و پرگل تر

sss
11-09-2013, 20:53
بازی زیبایی بود بخصوص نیمه ی اولش که رئال همه کار کرد
از همون اول معلوم بود کریس اومده بترکونه اوایل بازی چه شوتی زد حیف که به تیر خورد ولی بعدش هتریک کرد
بنزما هم داره روز به روز بهتر میشه اوایل فصل خیلی بد بود ولی کارلتو بهش اعتماد کرد وداره جوابشو میده
بیل هم بدک نبود ولی انتظار ازش بیشتر از ایناست
تیم داره روز به روز بهتر میشه کاملا مشخصه یکی از دلایلش اینه که آ نجلوتی مثل اینکه ترکیب ثابت خودشو شناخته یه دلیل دیگش بازگشت آلونسو بود که واقعا در هافبک دفاعی یه نعمته برا رئال
نیمه ی دوم هم طبیعی بود رئال زیاد میلی به حمله کردن نداشت چون همون نیمه ی اول کار رو تموم کرده بود ولی کاش اون گلم نمیخوردیم خیلی سخت میشه رئال دوروازشو تو یه بازی بسته نگه داره که این یه مشکل بزرگیه

در پایان تبریک به رئالی های عزیز

lord7stark
11-10-2013, 12:01
سلام دوستان
دیشب بازی با سویا داشتیم که از همون اول بازی رئال استارت زد و عالی بود
واقعا از وقتی ژابی اومده وسط نظم گرفته چه نعمت بزرگی هست این النسو ..
کریس که انگار عزم جزم کرده که رکوردا رو بترکونه و الان تو بهترین موقعیت چند سال اخیره ...
225 گ تو 216 بازی فوق العادس ...
با کاشته دیشبشم رونالدینیو و کارلوس رو تو ضربات کاشته جا گذاشت ...
و با 3 هتریک دیگه به اقای هتریک های لالیگا تبدیل میشه ... 3 تا تا دی استفانو کبیر فاصله داره و لی در نسل امروز با 19 هتریک اوله و مسی 17 تا ...
خط دفاع هم هم که بد نبود و لی نباید اینقدر راحت اجازه عبور از پشت سرشون بدن !!
دیگو هم که ماشا.. چیپ خوری تو خونشه نمیدونم چرا کارلتو نمیذارتش تو لالیگا !!!!؟
کریم هم از حق نگذریم دیشب خیلی خوب بود البته بگری نگیر داره دیگه همیشه 6 دنگ نیست و انتظارات هم ازش بالاس
مودریچم خیلی عالی بازی کرد از اینجا از مورینیو بابت خرید لوکا مودریچ تچکر میکنم !! ژوزه مچکریم !!!lol:-

("_")
11-10-2013, 12:59
تبریک میگم به همه
بازی خوبی بود مخصوصا نیمه اولش
نیمه اول 4 تا زدیم میتونستیم نیمه دوم 4 تا دیگه هم بزنیم ولی کارلتو سبک بازیش هم مث خودش آرومه. یعنی وقتی میدونه 4 تا زده و بازی رو میبره دیگه بازی رو اداره میکنه و زیاد حمله نمیکنه
متاسفم اینو میگم ولی واران ریییییییییییییییییییییییی یده. باید راموس بیاد جاش
تو چند تا بازی اخیر که گل خوردیم همش تقصیر واران بود. پسر جان اونو که نمیرن دنبال بازیکن حریف. پس آفساید گیری چی میشه؟

من هیچ نظری ندارم فقط امیدوارم حمله و دفاع روز به روز بهتر شن
روز به روز داره بدتر میشه :ey babaaa:

بهترین بازیکنامون که معلومه کی بود. بعدش مودریچ خیلی خوب بود و کریم

به نظرم بیل بازیش بگیر نگیر داره. 1 بازی درمیون خوبه. بازی با بارسا خوب نیبود. بازی با سویا گل کاشت بازی با یووه خوب بود این بازی دوباره بد بود. دلم واسه دیماریا تنگ شده om::
این ژابی هم 1 بازیکن فوق العادست. هرچقد رونالدو تو خط حمله خوبه، ژابی میانه زمین دستشه

رونالدو باااااااااااااااااااید بهترین بازیکن جهان بشه امسال :| باید

به امید قهرمانی

("_")
11-10-2013, 13:28
کریستیانوی ابـــــــــــدی

آمار 2013 ؛

52 بازی 62 گل ؛ بهترین گلزن جهان 2013 (1گل تا رکورد شخصی 63 گل)

16 گل در لالیگا ؛ بهترین گلزن اسپانیا

8 گل در چمپیونزلیگ ؛ بهترین گلزن چمپیونزلیگ

5 هت تریک در سال 2013

25 گل در فصل 2013-14 تا به اینجای فصل

بلاتر .. ارادتــــــــ :))

مسی و نیمار در مجموع 18 گل تو این فصل

کاوانی و ایبرا در مجوع 23 گل تو این فصل

♥کریس رونالدو♥ به تنهایی 24 گل تو این فصل

نمیدونم با این آمار بازم روشون میشه توپ طلا رو به کسی غیر رونالدو بدن ؟

دیگه من چی بگم؟

AL1reZA
11-11-2013, 12:32
تبریک می گم یه برد عالی + یه بازی با برنامه.

بعد از مدت ها من با این بازی حال کردم. بنظرم نیمه اول یه بازی با برنامه بود و میشد بیشتر از 4 گل در نیمه اول بزنیم.....

رونالدو: طبیعیه این آمارش

بیل: ازش انتظار داشتم حداقل یه گل بزنه. یه موقیعت خیلی خوب خراب کرد!!!!

بنزما: کاره خودشو کرد. یه گل و یه پاس گل. ولی بنظر من خوب بازی نکرد!!!

مودریچ و آلونسو: هردو بازی رو گردوندند. خیلی وقت بود دوست داشتم این دو در پست هافبک ببینم!!!!

اتلتیک هم که مساوی کرد. می دونستم در خونه ویارئال امتیاز از دست میده. مطمئنن بارسا هم امتیاز از دست میده. مسی هم که ریده:evaa:

بازی بعدی هم رفت تا شنبه به امید یه بازی با برنامه دیگه با گل زنی کریس

hala_madrid
11-11-2013, 14:24
بازي خوبي بود اما من موندم چرا كارلتو نميتونه خط دفاعي رو يه كم سروسامون بده خسته شدم هر بازي بايد دروازمون باز شه اي بابا:ehe:سلطان هم كه طبق معمول بي نظير بود به نظر من بعد خريد زيدان كريس بهترين خريد تاريخ رئاله

("_")
11-12-2013, 17:28
پارسال اين موقع ، فاصله با بارسا 11 امتياز بود

مورينيو در سومين و آخرين فصلش در رئال ، لاليگا را در چنين مقطعي از دست داده بود . رئال در سيزده هفته ، فاصله اش با بارسا به 11 و با اتلتيكو به 8 رسيده بود .در حقيقت رئال آنجلوتي تا كنون پنج امتياز بيشتر از رئال مادريد مورينيو گرفته است .
در چمپيونزليگ نيز تا هفته چهارم ، رئال با شكست در وستفالن در رده دوم گروه قرار گرفته بود و به همين خاطر در چمپيونزليگ قرعه سختي مثل منچستر يونايتد نصيبش شد .
اين در حاليست كه آنجلوتي اين روزها در بهترين روزهايش در رئال بسر مي برد . با توجه به شروعي جديد ، طبيعي بود كه در هفته هاي آغازين امتيازات از دست بروند اما حالا رئال پنج امتياز در لاليگا بيش از تيم پارسال مورينيو دارد و از سويي در چمپيونزليگ نيز در دو بازي آينده فقط به يك امتياز نياز دارد تا صدرنشيني خود در گروع را قطعي كند .

راي 84 درصدي به كريستيانو براي توپ طلا در نظرسنجي اسكاي

از سه روز پيش ، اسكاي اسپورتز در وبسايتش از كاربرانش خواسته تا به بهترين بازيكن سال و برنده جايزه توپ طلا راي بدهند . نتيجه اما كاملا روشن است : كريستيانو 84 درصد آرا را كسب كرده است ،‌مسي 8 درصد ،‌ريبري 6 درصد و بقيه 3 درصد .
در مجموع 8770 انگليسي به بازيكن پرتغالي راي داده اند در حالي كه مسي فقط 840 راي دارد . در انگليس مطمئن هستند كه كريستيانو بايد اين جايزه را ببرد . البته رونالدو همچنان در ميان يونايتد و انگليسي ها محبوب است و حتي تمديد قراردادش هم باعث نشده كه تيم انگليسي در مورد آينده اش رويا پردازي نكند .

شالكه ، ارسنال و يونايتد به دنبال خريد ايكر در زمستان

شايعات در مورد آينده ايكر كاسياس خيلي زياد است و حتي روزنامه كاتالاني گل مدعي است كه اين دروازه بان در زمستان راهي ليگ انگليس خواهد شد .
آرسنال و يونايتد دو مقصد احتمالي كاسياس در ليگ انگليس مي توانند باشند تا در تيم جديدش بتواند شانسش براي فيكس شدن در جام جهاني را حفظ كند . ايكر گفته كه اگر شرايطش عوض نشود ، به رفتن خواهد انديشيد و در رئال نيز آنجلوتي عليرغم گاف هاي ديگو لوپز مثل بازي با بارسلونا گفته كه نيازي به تغيير حس نمي كند . مطبوعات آلمان هم دم از آلمان و پيشنهاد خريد قرضي از سوي شالكه در زمستان مي زنند .

تياگو سيلوا :" ايبرا بالاتر از كريستيانوست "

تياگو سيلوا مدعي شد كه هم تيمي اش ، زلاتان ايبراهيموويچ بايد توپ طلا را ببرد . مدافع برزيلي گفت :"‌ايبرا بي رقيب است . در سطح بي نظيري است و حتي كريستيانو و مسي نيز به او نمي رسند . اميدوارم كه خبرنگاران و مربيان تيم هاي ملي او را انتخاب كنند ، چون لياتقش را دارد . "
در حال حاضر البته شانس ريبري كمي زياد شده است چرا كه بسياري مدعي اند كه در قهرماني هاي بايرن نقش مهمي داشته است . البته كريستيانو گفته كه برايش توپ طلا اهميتي ندارد و چه بسا اصلا در مراسم فيفا شركت نكند .

لوپتگوي :" بازي نكردن موراتا نگران كننده است "

خولن لوپتگوي ، مربي تيم زير 21 سال اسپانيا از بازي نكردن موراتا در رئال ابراز نگراني كرد و گفت :" در مورد موراتا و خيلي بازيكنان ديگر همين است . نگرانيم كه بازيكنان زيادي هستند كه ثبات كمي دارند . شايد نگرانيمان در سپتامبر كمتر بود اما به مرور فصل ،‌حضور آنها كمرنگ تر شد . "
موراتا حالا بايد براي مسابقات راهيابي به يورو 2015 مقابل بوسني و آلباني قرار گيرد ، آن هم در حالي كه درست يك سال از اولين گل رسميش براي رئال در سيوتات والنسيا مي گذرد.

نگردو :" پلگريني گفت از رئال بروم تا رشد كنم "

مانوئل پلگريني اين روزها از استعداد نگردو در سيتي نهايت استفاده را مي كند اما زماني كه بازيكن وايكانويي در رئال بود ، مربي شيليايي اجازه رفتشن را داد .
وي گفت :"‌زماني كه پلگريني تصميم گرفت كه مرا از رئال بفروشد ، برايم دليلش را توضيح داد . او گفت :" بايد به باشگاهي بروي كه رشد كني و بازي كني . " به من كمك كرد تا گزينه هايم را بررسي كنم و به همين علت از دستش دلخور نشدم چرا كه مي دانستم به من اعتماد دارم . "
وي افزود :"‌در رئال بايد با بازيكنان بزرگي مي جنگيدم . در ان فصل رائول ،‌كريستيانو ،‌بنزما ، نيستلروي و هيگوائين را داشتند و شانس بازيم خيلي كم بود . "

له 10 اسپورت : شانس پيوستن كاواني به رئال

اخيرا شايعه شده كه ادينسون كاواني در فكر ترك پي اس جي در پايان فصل است . به گفته مطبوعات فرانسه ، مهاجم اروگوئه اي از حضور در پاريس راضي نيست و به فكر جدايي است .
له 10 اسپورت گزارش داد كه به همين علت وكيل اين بازيكن مذاكره با باشگاه هاي مختلف مثل رئال را آغاز كرده است . چلسي ، بورسيا و آرسنال نيز گزينه هاي ديگر هستند .

("_")
11-16-2013, 14:38
گرت بيل :" با كريستيانو همه چيز آسان تر مي شود "

گرت بيل در مصاحبه با سايت فدراسيون فوتبال ولز گفت :"‌پيش فصل نداشتم . چند مصدوميت تجربه كردم . همه در باشگاه كمكم كردند . بازيكنان با من رفتار خوبي داشتند . "
وي افزود :" وقتي با كريستيانو ، بهترين بازيكن دنيا بازي مي كني همه چيز خيلي اسان تر است . بازي كردن با او و بقيه تيم برايم خوب است و خيلي لذت مي برم . "

خديرا مصدوم شد

خديرا در دقيقه 76 بازي دوستانه ميان ايتاليا و آلمان به علت مصدوميت از زمين خارج شد . او از ناحيه پا احساس درد مي كرد چرا كه برخورد شديدي با پيرلو داشت .
خديرا دقايقي قبلش ابراز درد كرده بود و در نهايت جايش را به اسون بندر ، هافبك دورتموند داد. خدیرا در پایان بازی به بیمارستان منتقل شد

روي كاستا بالاتر از كريستيانو ، بهترين ورزشكار سال پرتغال شد

روي كاستاي دوچرخه سوار براي دومين سال پياپي جايزه "‌بهترين ورزشكار سال پرتغال " را بالاتر از كريستيانو رونالدو از آن خود كرد . كاستا در سالهاي اخير در تيم موويستار توپ مي زده است كه امسال يك جام جهاني ، يك تور سوئيس و دو تور دو فرانس را برد .
فيناليست هاي ديگر كريستيانو رونالدو ، جوائو سوزاي تنيسور ، امانوئل سيلوا و فرناندو پيمنتاي قايق سوار هستند .

عکس هایی از رونالدو در بازی پرتغال - سوئد

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کلیپ اعتراض رونادو به تمارض بازیکن سوئد

("_")
11-18-2013, 13:24
ژاوي :"‌كريستيانو آمار بي نظيري دارد "

ژاوي هرناندز در مورد بحث توپ طلا گفت :"‌اگر بخواهيم بهترين بازيكن جهان را انتخاب كنيم ، بي ترديد آن مسي است اما اگر بخواهيم در مورد بهترين بازيكن 2013 انتخاب كنيم ، بحث وجود دارد"
وي افزود :"‌مسلما در زمان راي گيري بردن چهار توپ طلاي پياپي مي تواند اثر منفي باشد . من هميشه توپ طلا را به مسي مي دهم چرا كه خيلي تفاوت ايجاد مي كند اما ريبري و كريستيانو هم از نظر آمار در سطح بي نظيري هستند . ريبري گلهاي زيادي زده و كريستيانو آمار بي نظيري دارد . اگر قرار بود راي بدهم ، به ترتريب به مسي ، ريبري و كريستيانو راي مي دادم . البته روبن هم شايسته است . "

كولمن :" گرت بيل بايد به خشونت حريفان عادت كند "

گرت بيل ديروز در تساوي ولز مقابل فنلاند حضور داشت اما از خشونت شديد فنلاندي ها شگفت زده شده بود . او در پنج دقيقه با دو تكل خشن مواجه شد و شانس اورد كه مصدوم نشد
كولمن ، مربي تيم ملي ولز گفت :"‌بيل بايد به آن عادت كند . وقتي به چنين سطحي رسيده است ، طبيعي است كه بيشترين توجهات رويش باشد . چاره اي نيست ، بايد عادت كند . پيش از ورود به زمين بايد بداند كه تكل هاي خشن در انتظارش است . بيل در سطح جهاني است و مسلما حضورش مهم است . "

پلگريني به دنبال ايسكو

پلگريني در تابستان به دنبال ايسكو بود اما در نهايت هافبك مالاگايي ترجيح داد كه راهي برنابئو شود . حالا گفته مي شود مربي شيليايي اين بازيكن را فراموش نكرده است .
در حقيقت گفته مي شود پلگريني تلاش مي كند كه ايسكو را متقاعد كند و او را در آينده به سيتي ببرد . اين دو از زمان حضور همزمان در مالاگا همديگر را مي شناسند و رابطه خوبي با هم دارند .

دكتر گونزالس :" حداقل 10 ماه طول مي كشد خديرا به اوج آمادگي برسد "

خديرا در ميانه يك بازي نه چندان مشكل كه اسمش دوستانه بود و طبيعتا سرسختيش بالا نبود ، به علت مصدوميت شديد زمين را ترك كرد . مشخص شد كه دچار شكستگي در زانوي پاي راستش شده است . مصدوميتش شديد بود . سامي شش ماه نمي تواند بازي كند اما حداقل 10 تا 12 ماه طول مي كشد به فرمپ پيش از مصدوميت برگردد .
مسلما اين يكي از بدترين مصدوميت ها در فوتبال است كه به علت خشن بودن سبك بازي حاصل مي شود و معمولا پيامدهاي سنگيني دارد . حالا سامي در كلينيك هسين پارك آگسبورگ جراحي كرده و بايد مدتها از ميادين دور باشد .
دكتر خوزه گونزالس - كارشناس پزشكي آس

كريستيانو ، فقط سه گل تا تبديل شدن به آقاي گل تاريخ پرتغال

كريستيانو رونالدو مي خواهد با تيم ملي كشورش تاريخ سازي كند . در حقيقت او فقط سه گل تا رسيدن به پائولتا به عنوان آقاي گل تاريخ تيم ملي پرتغال فاصله دارد .
كريستيانو 44 گل زده و فقط سه گل تا رسيدن به پائولتا به عنوان آقاي گل تاريخ تيم ملي پرتغال فاصله دارد . وي پيش از اين اوزه بيو و لوئيز فيگو را پشت سر گذاشته است .

("_")
11-19-2013, 15:00

ریده به بازیکن سوئد lol:-shikam::-

:real:

shiraz-sport
11-20-2013, 10:08
درود roz::
دیشب بازی پرتغال - سوئد رو نگاه میکردم
در یک کلام بازی فوق العاده زبیایی رو شاهد بودیم ...
هم عملکرد زلاتان محشر بود و هم هتریک افسانه ای کریس
بازی پرهیجانی بودش
دیشب کریس رونالدو فوق العاده بود انقدری فوق العده که حتی ابراهیمویچ مغرور هم به ستایش اون پرداخت :

مهاجم 32 ساله تيم ملي سوئد که شايد ديگر هيچ حضور در جام جهاني را تجربه نکند، در ادامه با تمجيد از عملکرد کريستيانو رونالدو ، گفت: رونالدو جزو بازيکناني است که اگر سه فرصت گل داشته باشد مي‌تواند هر سه فرصت را به گل تبديل کند. رونالدو بازيکن بسيار بزرگي است. اين که او بهترين بازيکن جهان است يا نه را نمي‌دانم، فقط مي‌دانم که رونالدو فوق‌العاده‌ است.

که حتی سب پلاتر هم به کریس رونالدو تبریک گفت
انقدری فوق العده بود که سب پلاتر زمان انتخاب بهترین بازیکن جهان رو تمدید کرد
و حتی مرحله انتخابی جام جهانی رو یکی از ملاک های برترین بازیکن جهان بدونند !!!
دیگه همه میدونن که کریس امسال شایسته توپ طلاست و باید امسال به حقش برسه
یا علی roz::

("_")
11-20-2013, 11:53
رئالی ها در جام جهانی برزیل
**بنزما و واران با شکست 3-0 (3-2) اوکراین به جام جهانی صعود کردن . بنزما یکی از 3 گل تیمش رو زد . کریم یه گل دیگه هم زد که به اشتباه آفساید گرفته شد .**کرواسی لوکا مودریچ هم با پیروزی 2-0 مقابل ایسلند به جام جهانی صعود کرد .
**پرتغال هم با جادوگری رونالدو 3-2 (4-2) سوئد رو شکست داد و با کوئنت رائو و په په بلیت حضور در برزیل رو کسب کردن .

("_")
11-20-2013, 11:55

شادی رونالدو بعد از گلزنی دراین بازی

وباز هم گلی دیگر و شادی ای دیگر از کریس رونالدو

شادی رونالدو و په په بعد از مسجل شدن صعود پرتغال به جام جهانی

شجن و شادی که تا ریختکن هم کشیده شد

("_")
11-20-2013, 11:56
گل کریم بنزما به اوکراین

حجم:2MB

کیفیت:480p

فرمت:mp4

DOWNLOAD ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

("_")
11-22-2013, 14:39
بابا این رونالدو دیگه چقد برینه به پلاتر؟ گفته من عقده توپ طلا ندارم هم ترین چیز واسم بازی بعدی رئال مادریده
دیگه ببین به کجا رسیده که مسی بلبلزبون شده از کریس تعریف کرده

با این اوصاف من فقط 1 جمله میتونم بگم. توپ طلا مال شما. کریس مال ما

("_")
11-22-2013, 14:49
مسي :" كريستيانو هميشه هست "

كريستيانو اين روزها تشويق همه را كسب كرده است . حتي بارسايي ها مثل ژاوي ، آلوس و پيكه نيز از او ستايش مي كنند و هيچ كس نمي تواند نسبت به اين بازيكن بي تفاوت باشد
لئو مسي گفت :" كريستيانو رونالدو هميشه همين است . هميشن در همه بازيها گل مي زند و به تيم باشگاهي و تيم ملي كشورش كمك م كند . سالهاست كه در سطح خوبي است . "‌
از سويي رودريگو مسي كه انگار جنون برادر ديگرش ، ماتياس را ندارد هم گفت :"‌براي توپ طلا ،‌لئو تلاش نمي كند . بلكه كار خودش را مي كند و آن طور كه مي خواهد عمل مي كند و بعد به او جايزه مي رسد . كريستيانو و لئو دو پتانسيل جهان هستند . دو بازيكن بي نظير تا فوتبالدوستان لذت ببرند . "

ساخت مجسمه و موزه كريستيانو در زادگاهش
كريستيانو به عنوان زاده ماديرا ، به زودي صاحب موزه اي در منطقه فونچال مي شود ،‌جايي كه اين ستاره 28 سال پيش در آن متولد شد و فوتبالش را آغاز كرد .
مطبوعات پرتغال گزارش دادند كه با حمايت خانواده و وكيل كريستيانو رونالدو ، اين موزه راه اندازي مي شود . هنوز جزئيات مشخص نشده است اما قرار است ك همحلش در مركز توريستي فونچال باشد و در آن تصاوير و نمادهايي از موفقيت اين بازيكن منتظر شود . از سويي اخيرا خبر رسيده كه قرار است مجسمه كريستيانو در ماديرا نصب شود .

ايبرا :" دست زدنم براي كريستيانو نبود "
پس از انتشار تصاوير دست زدن زلاتان پس از گل سوم كريتسيانو به سوئد برخي مدعي شدند كه او در حال تشويق كريستيانو بوده است اما حقيقت جز اين است .
اين مهاجم مغرور كه در اين بازي شكست سنگيني را به ستاره پرتغالي خورده بود ، گفت :" تشويق رونالدو ؟ نه ، داشتم تيمم را تشويق مي كردم . مي خواهم به بازيكنان انگيزه بدهم . "و در مورد توپ طلا گفت :" كريستيانو بهتر از من ؟ فقط مي شود گفت كه در آن بازي يك گل بيشتر از من زد !"

دني آلوس :" كريستيانو از بقيه بالاتر است "
اين روزها همه از كريستيانو تعريف مي كنند . حالا نوبت دني آلوس است كه قربان صدقه بازيكن پرتغالي برود و بگويد :" كريستانو در حال حاضر در لحظات خوبي است . به نظرم كمي بالاتر از بقيه است . " كه مسلما اشاره اش از بقيه هم به مسي بوده است و هم به كريستيانو .
وي در مورد بحث توپ طلا گفت :" مسي و ريبري گزينه هاي من هستند . اگر مسي نبرد ، آن را به ريبري مي دهم كه همه جامها را برد . به نظرم كسي بايد جايزه را ببرد كه جام برده است . "
اين بازيكن افزود :" كريستيانو خيلي خوب بازي مي كند و گلهاي زيادي مي زند . درست است كه جامها را نبرده است اما در شرايط بدني خيلي خوبي است . "

رونالدينيو :" برزيل منتظر استعداد كريستيانوست "
رونالدينو رونالدينيو گائوچو ، بازيكن اسبق بارسلونا در مصاحبه با اوجوگو به ستايش از كريستيانو پرداخت و گفت :" در برزيل حرف از بازي پلي آف ميان پرتغال و سوئد زياد است . دو تيم خوب با دو ستاره ، يكي ايبرا كه هم تيمي من در ميلان بود و ديگري رقيب چند باره من . اما كريتسيانو تفاوت ايجاد كرد . بايد بگويم كه خوشحالم كه به برزيل رسيد . سرزمين من ، پذيراي استعداد اوست . "
وي در ادامه گفت :" فوتبال پرتغال بازيكنان تكنيكي زيادي دارد و برزيلي هاي زيادي هستند كه به پيشرتفشان كمكمي كنند . اميدوايم كه جام جهاني زيبايي در پيش باشد ، با حضور هشت تيم كه سابقه قهرماني جام جهاني دارند . "

په له :"‌زيدان بهتر از مسي بود "
په له و ريولينو ،‌دو تن از برترين شماره 10 هاي تاريخ برزيل ،‌مسي را بهترين بازين تاريخ نمي دانند . په له در مراسمي براي تبليغ يك شامپو گفت :" از نظر فردي زيدان بهتر از مسي بود . زيدان بي نظير بود و هم تيمي هايش در آن زمان به انداغزه مسي نام آور نبودند . نقش ژاوي و اينيستا براي مسي خيلي مهم است . " اما په له عليرغم اين ادعاي عجيب ، گفت كه ترجيح مي دهد مسي به توپ طلا برسد :"‌به مسي به خاطر تكنيكش ري مي دهم !"
ريولينو نيز گفت :" از نظر من نيمار از نظر تكنيكي بالاتر از مسي است . نمي شود مسي را با مارادونا قياس كرد . به نظرم امسال جايزه را بازيكن ديگري مي برد . "

("_")
11-22-2013, 14:53
اینم 2 تا مصاحبه

گوتي :" كريستيانو دو ، سه پله جلوتر از مسي و ريبري است "

خوزه ماريا گوتيرز ، ملقب به گوتي ،‌بازيكن اسبق رئال در مورد شادترين روزش در رئال گفت :"‌بردن چمپيونزليگ . هر چند كه زياد هم خوشحال نبودم چرا كه در هيچ كدامشان در فينال بازي نكردم اما در بردن جامهاي ديگر نقش داشتم . در جامي كه با شوستر برديم تقريبا در همه بازيها بودم و لالگيا زيبايي بود . "

وي به شوخي در پاسخ به اين سوال كه دوست دارد با مورينيو در رينگ بوكس بازي كند يا خير هم با خنده گفت :" حاضر نيستم كه چنين اتفاقي بيافتد چون مطمئنم در نهايت يكي از ما مي ميرد" و در مورد آنجلوتي گفت :"‌شروع با ثباتي نداشت اما طول كشيد تا تيمي كه آنجلوتي مي خواهد جور شود . مثلث خط حمله يك هديه است اما شناور بودن در خط دفاع كم است . براي بردن چمپيونزليگ بايد بهتر دفاع كرد . "
وي در مورد شرايط فعلي رئال مادريد گفت :" اگر من در اين رئال مادريد بودم بايد جاي ژابي بازي مي كردم اما سنم اجازه نمي داد . به هر حال در آن پست عالي تر بودم . به هر صورت به نظر مي رسد كه 3-3-4 سيستمي باشد كه در آن بازيكنان راحت تر هستند . حضور ژابي نيز نقش موثري دارد . درست است كه ايارا آينده بزرگي دارد و خيلي خوب است . او را خيلي دوست دارم اما در حال حاضر زود است كه به او فكر كنيم . رئال نياز به تعادل در دفاع و حمله دارد و ژابي بهترين است . "
شماره 14 اسبق در مورد ايسكو گفت :"‌شروع بي نظيري داشت . به نظرم تغيير سيستم برايش مثبت نبود . كمي جايش از دست رفت . اما كارلو مي داند كه چه مي خواهد و حالا با مصدوميت خديرا بيشتر به او نياز دارد و فرصت پيدا مي كند . كارلو حس خوبي ساطع مي كند . خوب است كه زيدان هم در كنارش است "
گوتي در مورد مربيگري زيدان گفت :" اين شروعش است . ببينيم چطور هماهنگ مي شود . اين كه هر هفته يكشنبه و چهارشنبه با تيمت بازي داشته باشي متفاوت است . بايد ديد كه خودش چه كار مي كند . "
وي در مورد تمايلش براي بحث توپ طلا گفت :" كمي جنجالي است . اگر قرار بود به كسي بدهند كه جام بيشتري بوده است ، بايد آن را پارسال به اينيستا مي دادند ، نه مسي كه جامهاي بيشتري داده بود . اگر بخواهند آن را به بهترين بدهند ، بايد به رونالدويي برسد كه بالاتر از بقيه است ، نه يك پله ، بلكه دو ، سه پله و نه فقط از مسي ، بلكه از ريبري كه در تيم ملي كشورش عملا هيچ نقشي نداشت اما رونالدو همه چيز داشت . "
گوتي در مورد گرت بيل گفت :" مرا سورپرايز كرد . با مصدوميت هاي زيادي آمد اما خودش را ثابت كرد . رئال مادريد 100 ميليون يورو برايش پرداخت اما اگر 150 ميليون مي پرداخت نيز همين بود . بي نظير است و خيلي رشد كرده است . با دو نفر ديگر در خط حمله هماهنگي خوبي پيدا كرده است . "
بازيكن اسبق رئال در مورد كاسياس گفت :"‌با مورينيو شش ماه بازي نكرد و وقتي مربي ديگري آمد ، به ديگو لوپز بازي داد كه عملكرد خوبي داشته است . ايكر لحظات مشكلي از نظر حرفه اي دارد . بارها گفتم كه فكر كردنش آسان است اما بايد آرام بود و ديد كه چه مي شود . مسلما از اين كه دو دروازه بان خوب داريم ، خرسند هستيم . "
وي در مورد شانس هاي بردن دهمين چمپيونزليگ گفت :" هنوز زود است . در ابتدا بايد ديد كه تيم در لاليگا چطور واكنش نشان مي دهد . فكر مي كنم كه رئال براي بازي با بايرن به اندازه كافي پخته نشده باشد . "

كريستيانو :" نمي گويم به مراسم توپ طلا نمي روم "

كريستيانو رونالدو به همراه چند كودك كه از بيماري سرطان خون رنج مي بردند ، در مصاحبه با راديو كادنا كوپه حاضر شد كه خيلي با اين كودكان گرم گرفته بود و پاسخگوي دغدغه هاي اين كودكان بود .

سلام كريستيانو ، چطوري ؟ شب بخير . اوضاعت خيلي روبراه است .
بله از نظر شخصي شرايط خوبي دارم و تيم ملي هم اوضاعش روبراه است .

جوزپه : فكر مي كنم اگر به پرتغال بروي در خيابان قورتت بدهند .
پرتغالي ها مردم آرامي هستند . مشكلي نيست . مردم خلي خوحشال هستند . پرتغالي ها مثل اسپانيايي ها زندگي معيشتي مشكلي دارند . اما با دو ساعت توانستيم كه دو روز مردم را خوشحال كنيم .

آيا تو جزء اعطا كنندگان خون هستي ؟‌
بله ، چند سال قبل اين كار را كردم .

اين وقتي روشن شد كه كارلوس مارتينز گفت كه براي كودكش نياز به خون دارد.
بله ، كارلوس در آن لحظه با ما در تيم ملي بود . گفت كه پسرش دچار مشكل شده است و ما بازيكنان هم با او همدردي كرديم و به پسرش كمك كرديم چرا كه مي دانستيم شرايط مشكلي دارد . ممكن است كه افراد زيادي فكر كنند كه خيلي مشكل است اما اين فقط خون دادن است و هيچ هزينه اي ندارد . سالها پيش اهدا كرده بودم و آن موقع اين كار را تكرار كردم چرا كه صدمه ا نداشت و مشكلي هم پيش نيامد اما باعث شد كه به كودكان ، بچه ها و سالمندان زيادي كمك شود . مسلما آگاه سازي در اين باره مهم است . مي شود در اين شرايط به بقيه كمك كرد و هزينه اي هم ندارد . اگر بتوانم دوباره اين كار را انجام بدهم ، مي دهم چرا كه در ابتدا براي كودكان بيماري بسيار خطرناكي است و نياز است هميشه به آنها كمك شود و من آماده هستم . "

فكر مي كني برخي از اين كه خون اهدا كنند ، مي ترسند ؟‌
اين طبيعي است اما بايد با آن آشنا شوند . به خصوص در اسپانيا كه ميليون ها نفر جمعيت دارد و اين كار باعث حفظ جانها مي شود . هيچ هزينه اي ندارد . يك پروسه آسان ندارد و مسلما فرد اعطا كننده خوشحال مي شود كه به كس ديگري كمك كرده است .

چه تعداد از هم تيمي هايت اين كار را كرده اند ؟‌
در مورد كارلوس مارتينز قرار شد كه همه اهدا كنند و اين كار را كردند .

وقتي گل مي زني ، مي گويي " آرام ... " چرا ؟‌
اين برنامه رريزي شده نيست . از قبل برنامه نمي ريزم . همه چيز از بازي با بارسلونا آغاز شد . وقتي گل زدم مي خواستم به مردم بگويم كه بازي تمام نشده است و آرام باشند چرا كه من هنوز هستم و مي توانم دستاورد بيشتري داشته باشم .

راست است كه وقتي گل مي زني ، مي گويي " من اين جا هستم " ؟
بله ، به پرتغالي همين را مي گويم . هم در باشگاه و هم در تيم ملي از اين بابت خوشحال مي شوم و مي خواهم تا پايان هر فصل در بهترين سطحم باشم .

حس مي كني هواداران رئال دوستت دارند ؟
خيلي . اين پنجمين سال حضورم در باشگاه است . در ابتدا هيچ كس نمي داند چطور با هواداران در برنابئو كنار بيايد . انها خيلي خاص هستند و فرهنگشان با كشورهاي ديگر فرق دارد . اما وقتي قلب مادريديسموها را كسب كني ، از حضور در خيابان هاي مادريد خيلي لذت مي بري . از كارت تجليل مي كنند و سعي مي كنند از حضورت لذت ببرند . راستش در سالهاي اول درون زمين راحت نبودم اما به مرور فهميدم كه من اشتباه مي كنم ، نه هواداران چرا كه مردم از قبل همين گونه بوده اند و ذهنيتشان همين است . در سال سوم يا چهارم شروع به يادگيري كردم كه درون و بيرون زمين چطور باشم و حالا يك آدم صد در صد خوشحال هستم . مادريد ، مردم مادريد و رئال مادريد را دوست دارم . وقتي وارد استاديوم برنابئو مي شوم ، در رويايم زندگي مي كنم . هواداران خيلي دوستم دارند و حس خوبي دارد . مي خواهم كه سالها در اين باشگاه بمانم و قراردادم را در اين جا تمام كنم چرا كه هيچ باشگاهي مثل رئال نيست .

در حال حاضر جزء اسطورگان رئال مادريد هستي ؟‌
بله ، حس خيلي خوبي ميان هواداران دارد ، به خصوص خارج از استاديوم ها . شايد كمي عجيب باشد اما حس خوبي دارد . درون خيابان ، بچه هاي بيشتري به من ابراز محبت مي كنند . دوست دارم مثل افراد عادي صحبت كنم . بيشتر افراد هر هفته فوتبال نمي بينند اما نگاهشان به من متفاوت است و اين حس خوبي به من مي دهد و خيلي خوشحالم مي كند .

در انگليس مي گويند كه احترام بيشتري نسبت به اسپانيايي ها مي گذاريم .
احترام متفوت است. نه اين كه در اسپانيا احترام نگذاشته شود ، ذهنيت متفاوت است . افراد متفاوت هستند . بايد عادت كرد . بايد دل هواداران را بدست بياوري و برايشان شاهكار كني . اما وقتي اين اتفاق بيافتد ، به سطحي مي رسي كه هواداران فراموشت نمي كنند . منظورم فقط خودم نيست . هم تيمي هايم نيز هستند كه مي بينم با هواداران رابطه خوبي دارند . دوست دارم هواداران به چشم يك بازيكن حرفه اي به من نگاه كنند كه با تعصبش همه چيز رابراي تيم مي گذارد . هم در باشگاه و هم در تيم ملي . من عشاق فوتبال هستم و همه تلاشم را انجام مي دهم .

تصور مي كنم دوست داري در رئال بازنشسته شوي .
بله ،‌امكانش هست . زيد به آينده فكر نمي كنم اما چنين چيزي را دوست دارم . وقتي در خانه باشي اين انگيزه خوي است چرا كه آينده كمتر نگرانت مي كند. اما راستش در حال حاضر ،‌مي خواهم فوتبالم را اين جا تمام كنم چرا كه احساس آرامش مي كنم . عاشق حضور در مادريد هستم . عاشق بازي در بهترين باشگاه دنيا هستم و نمي توانم بيشتر از اين بخواهم .

چه حسي دارد كه خداي ناكرده در اوج فوتبالتان به بيماري سرطان خون دچار شويد ؟
شرايط خيلي مشكلي است . پسر كارلوس را ديدم و دوست ندارم ع اين اتفاق براي من يا خانواده ام رخ بدهد . يك بيماري هميشه خيلي مشكل است . جنگ عليه بيماري نياز به تمركز ذهني و روحي خيلي بالايي دارد . سعي مي كنم به افراد بيماري كه هنوز زندگي هستند ، ارج بنهم . براي من مي تواند خيلي بد باشد و اميدوارم من يا خانواده ام به اين بيماري دچار نشود . خدا كريم است ، همان طور كه شما بچه ها هم اين را مي فهميد .

فكر مي كني به اوج دوران فوتبالت رسيدي ؟‌
در ذهنم هميشه فكر مي كنم كه مي توانم بهتر شوم . هدفم بهتر شدن است . شايد به سطحي برسي كه بهتر شدن از آن مشكل باشد اما هميشه مي تواني بهتر باشي . شايد در حال حاضر آماده تر باشم و در بهترين لحظات دوران فوتبالم بسر ببرم . سطح خوبي از خود نشان داده ام و اميدوارم تا پايان دوره فوتبالم همين طور بماند .

خودت را بهترين بازيكن جهان مي داني ؟
فكر نمي كنم كه اين مربوط به امسال باشد . در سالهاي قبل هم بايد اين را اثبات مي كردم . اين اتفاقي نيست . از زمان آمدنم در رئال بايد به همه ثابت مي كردم آماده هستم . البته همان طور كه بارها گفتم ذائقه ها متفاوت هستند و نمي شود همه را راضي كرد .

به نظرت وجهه ات عوض شده است و حالا غرور كمتري در تو ديده مي شود ؟‌
مسلما تفاوت هايي ايجاد شده است . درون زمين همه تلاشم را مي كنم اما بيرون آن سعي كردم كه بهتر باشم و آن هم برايم مهم بود . سن و تجربه باعث مي شود چيزها را متفاوت ببينم . شايد تفكرم نسبت به چهار سال پيش فرق كرده باشد و ديگر آن اشتباها را تكرار نكنم . اين بخشي از آماده سازي من است و حس مي كنم كه روندم بهتر شده است و خيلي خوشحالم .

روزي چند ساعت تمرين مي كني تا در بهترين فرمت باشي ؟‌
هميشه تمرين مي كنم تا كمترين اشتباه را انجام دهم . سعي مي كنم كاملا حرفه اي باشم . گاهي نمي تواني خوبي باشي اما در طول سال سعي مي كنم صرفنظر از صحنه ها يك جور بمانم . هميشه به يك نحو آماده مي شوم . وقتي به والدبباس مي آيم كار خودم را مي كنم : جكوزي ، شنا ، تمرينات كششي ... وقت مي خواهم بازي كنم اين روند تغيير چنداني ندارد .

دوست داري پسرت فوتباليست شود ؟‌
راستش بله . وقتي دو ساله بود ، عاشق ماشين ها بود . حالا شيفته توپ است و مدام مي گويد :"‌بابا بابا ، بيا بازي كنيم " و نمي توانم رد كنم چرا كه رويايم ديدن بازي اوست و او بي نظير است . خوب با توپ كار مي كند و برايش كفش فوتبال خريده ام . عملكردش مرا سورپرايز كرده است و خيلي در موردش هيجان زده ام اما هنوز خيلي كوچك است .

اگر توپ طلا بگيري ،‌آن را تقديم كودكان با سرطان خون مي كني ؟
در جلوي همه به شما بچه ها قول مي دهم كه شما را به جشن خودم دعوت كنم .

تقريبا هيچ وقت مصدوم نمي شوي . چطور اين كار را مي كني ؟
خدا را شكر كه زياد درد نمي كشتم اما فكر نمي كنم اين شانسي باشد . اگر خوب تمرين كني ، شانس مصدوميتت كمتر مي شود . من خودم را صد در صد وقف فوتبال مي كنم اما شايد خدا سخاوتمند باشد و به من اجازه مي دهد كه مصدوم نشوم .

اگر توپ طلا را ببري ، مي روي آن را بگيري ؟‌
زياد به توپ طلا فكر نمي كنم . مراسمش دو ماه ديگر است اما نمي توانم بگويم كه نمي روم . ترجيح مي دهم كه حبت نكنم چرا كه شرايط به من بستگي ندارند . عقده توپ طلا ندارم . ببينيم چه مي شود .

("_")
11-23-2013, 14:25
رای دادن بازیکنان برای مراسم انتخاب بهترین بازیکنان در 13 ژانویه ، شهر زوریخ

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کریس یه سره چشمش رو رای دیگران بود [Only Registered And Activated Users Can See Links]

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

حضور ژابی آلونسو ، آربلوا ، ایارامندی ، موراتا ، گرت بیل و مارسلو برای رونمایی از کلکسیون جدید کفش های آدیداس

("_")
11-23-2013, 14:34
ناتواني واران در انجام دو بازي پياپي

واران ديروز هم تمرين نكرد و امروز نمي تواند مقابل آلمريا بازي كند . بدين ترتيب او در 9 بازي براي رئال فقط 540 دقيقه داشته است و نتوانسته كه بيش از دو بازي پياپي داشته باشد .
باشگاه در موردش خيلي نگران است ، به خصوص كه اين بازيكن فقط 20 سال دارد . آنجلوتي ديروز گفت كه بايد در موردش محتاط بود و شرايط را تحت نظر داشت و مصدوميتش را با مصدوميت دروگبا مقايسه كرد و گفت كه اين مشكل ممكن است تا يك سال پس از جراحيش ادامه داشته باشد .

بنزما امروز به 200 مي رسد
بنزما مقابل آلمريا دويستمين بازيش را در رئلا خواهد داشت.در چهار فصل و نيم ، 95 گل زده و ازاين حيث بيستمين گلزن تاريخ باشگاه است . ميانگينش 0.47 گل در هر بازي است كه 40 درصدش در چمپيونزليگ بوده است ،‌يعني 38 تا
95 گلش در حالي به ثمر رسيده كه رائول و سانتيانا در بازي شماره 200 خود فقط 84 گل زده بودند . . هيگوائين در دويستمين بازيش 94 گل زده بود . البته مسلما تا اسطورگان تاريخ رئال فاصله دارد . سانچز در بازي شماره 200 خود ، 143 گل زده بود ، دي استفانو 171 ، پوشكاش 198 و كريتسيانو 201 . رونالدو نازاريو در 180 بازي 104 گل زد و نيستلروي در 96 بازي 64 گل . پاهينيو نيز در 144 بازي 124 گل زد .

سوارز :"كريستيانو شايسته توپ طلاست
لوئيز سوارز ، تنها اسپانيايي تاريخ كه توپ طلا را در سال 1960 برد ،‌گفت كه كريتسيانو بايد به توپ طلا را ببرد :"‌ترديدي نيست كه كريستيانو رونالدو بايد توپ طلا را ببرد . سال خوبي داشته است . منظورم فقط به سه گلش مقابل سوئد نيست . "
وي در ادامه گفت :"‌ريبري با بايرن خيلي چيزها برده است اما رونالدو بهتر از او يا ايبرا بوده است . "
ادواردو ، دروازه بان براگا نيز گفت :" ترديدي ندارم كه كريستيانو بهترين بازيكن دنياست . به خاطر كاري كه كرده و مي كند . اين را در هر بازي بيش از گذشته به اثبات مي رساند . "

آنجلوتي :" وراتي جايگزين ايده آلي براي پيرلو و ژابي است
كارلو آنجلوتي ، مربي ايتاليايي رئال با اسكاي اسپورتز در مورد شرايط فعلي تيم ، نقش ژابي و آينده وراتي ، هافبك پي اس جي صحبت كرد .
ژابي :" شرايط ژابي خيلي مشخص است . قراردادش با رئال تمام مي شود اما رئال مي خواهد بماند . بازيكنان زيادي شبيه او نيستند . ژابي و پيرلو بهترين ها در اين پست هستند . وراتي به نظرم مي تواند جايگزين ايده آلي برايشان باشد . "

ايسكو ، ايارا ، راموس و كريستيانو ، كانديداي بهترين هاي فصل 13-2012 لاليگا
دوشنبه ،‌سازمان ليگ اسپانيا در هتل آئوديتوريوم در مادريد ، پنجمين دوره جوايز بهترين هاي لاليگا را برگزار مي كند كه از بهترين هاي فصل 13-2012 تجليل خواهد داشت .
كانديداهاي بهترين بازيكن در فصل گذشته مشخص شده است . راموس با آلبا و اينيگو براي عنوان بهترين مدافع رقابت مي كند ،‌ايارامندي با بنيات و فوئگو براي جايزه بهترين هافبك دفاعي ، ايسكو با اينيستا و ناواس براي جايزه بهترين هافبك هجوم و كريتسيانو با مسي و نگردو براي جايزه بهترين مهاجم . براي جايزه پديده فصل نيز ايارامندي با باپتيستائو و آلوارو مورنو رقابت مي كند .

احتمال فيكس شدن ايسكو - ايارا - ژابي مقابل آلمريا
نبود خديرا ابهامات زيادي را ايجاد كرده است . مربي ايتاليايي مي گويد :"‌كاسميرو ممكن است كه با خديرا بازي كند يا سيستم به 1-3-2-4 عوض شود . احتمال هم دارد كه ژابي - ايارامندي يا ژابي - كاسميرو بازي كنند و ايسكو جلوشان باشند . "
در حقيقت آنجلوتي اين احتمال را داد كه ژابي - ايارامندي - ايسكو ،‌سه هافبك بومي كه محبوب برنابئو هستند ، در اين بازي فيكس شوند و در سيستم 1-3-2-4 قرار گيرند .

بلاتر :" كريستيانو يك كماندوي بي نظير است
جوزف بلاتر ، رئيس سوئيسي فيفا اعلام كرد كه مشكلي با حرفش در مقايسه كريستيانو با يك " كماندو " ندارد . وي كه در اين مدت نشان داده كه سياه باز قهاري است ، افزود :" براي من كريستيانو يك بازيكن خاص و يك كماندوي بي نظير درون زمين است . "
وي در ادامه در مورد گزينه هاي توپ طلا گفت :"‌طبعا هر كدام از ما در قلبمان ،‌گزينه محبوبي داريم . "

("_")
11-24-2013, 12:49
کسی نمیخواد هیچ نظری بده؟ :|
اینججا چرا اینجوری شده؟

برد 5 - 0 رو تبریک میگم به همتون

من فقط گل ها رو دیدم. رونالدو با اینکه مصدوم شد بازم گل زد
گل موراتا خیلی قشنگ بود

یکی بیاد بگه بازی چجوری بود؟ چند چند بودیم؟

AL1reZA
11-24-2013, 13:30
اول سلام و دوم تبریک

دیشب موفق نشدم بازی رو ببینم متاسفانه خونه نبودم. اما به نظرم بازی خوبی بوده و رئال در خانه حریف بازی با برنامه ای رو انجام داده...

رئال از بعد از بازی با بارسا راهافتاده و اون باخت ناعادلانه روش تاثیر گذاشته و تیم به شرایط خوبش برگشته. البته برگشت بیل هم خیلی تاثیر داشته. تا حدودی توانسته جای خالی اوزیل رو پر کنه و هنوز نیامده زوج سرعتی کریس شده.

نظر خاصی واسه این بازی ندارم و فقط امیدوار بودم رونالدو بیشتر گل بزنه که نزد.

ایشالا مقابل گالا یه هتریک می کنه

parsa real
11-24-2013, 16:18
سلام...تبریک میگم برد عالیو جلو آلمریا:rose:
من نتونستم بازیو ببینم ولی گلاشو دیدم....اصن گل زدن دیگه براشون عادی شده و خوشحالی نمیکردن...خبر بدم اینه که کریس مصدوم شده....نمیدونم به بازی با گالا میرسه یا نه ولی امیدوارم برسه و یه هت تریک بکنه
به امید پیروزی های بیشتر و پر گل تر

("_")
11-24-2013, 19:20
مصدومیت کریس جدی نیست
من از بازی نکردن دی ماریا ناراحتم

آمار مثلث آتشین تا اینجای فصل :

رونالدو / 18 بازی ، 25 گل زده ، 6 پاس گل

بنزما / 17 بازی ، 9 گل زده ، 8 پاس گل

بیل / 11 بازی ، 5 گل ، 6 پاس گل

امان از دست این په په و خوشحالیاش که آخر یکی رو به کشتن میده

hala_madrid
11-25-2013, 00:49
من بازي رو ديدم بهترين نكته بازي بازي دادن ژابي و آيار و ايسكو بغل هم بود كه عجب اون وسط زمين رو قبضه كرده بودن بازي جالب و جون داري انجام داد آلمريا آخراي بازي يكم شل شدن بچه ها ولي در كل با اين روند رئال بازي به بازي داره وحشتناك تر ميشه واسه حريفا:danc:

("_")
11-25-2013, 09:57

این کلیپ 5 مگ رو دانلود کنین.
گلزنی بازیکن تیم C رئال از چه فاصله ای؟ 60 متری. ژابی کجایی که رقیب پیدا کردی :nishkhand:

آمار کریس به نوشته سایت گل

آمار رونالدو در 11 ماه گذشته حیرت‌انگیز بوده است. او البته حتی یک قهرمانی هم کسب نکرده اما واقعا بهترین بازیکن سال تقویمی بوده است. سایت گل نگاهی انداخته به این آمار:

67 – رونالدو 67 گل در این فصل برای باشگاه و کشورش زده است. او رکورد 63 گل خود در سال 2012 را پشت سر گذاشته است و هنوز پنج بازی دیگر در پیش رو دارد (البته مادرید در سال 2013 هشت بازی دارد که دو تایش در جام حذفی، مقابل المپیک د ژاتیوا است و رونالدو به دلیل محرومیت نمی‌تواند در آنها بازی کند). این 67 گل در تنها 56 بازی برای مادرید و پرتغال به ثمر رسیده است. 63 گل او در سال گذشته در 71 دیدار بود.
64 – اما مسی و ریبری، دو رقیب رونالدو برای توپ طلا، در سال 2013 با هم 64 گل زده‌اند.
57 – این تعداد گل او برای مادرید در سال 2013 است. بازیکن پرتغالی در 47 بازی رسمی برای رئال 57 گل زده است.
47 – مهاجم اهل مادیرا سه گل به سوئد زد و آمار گل‌های ملی‌اش را به 47 رساند. او رکوردی برابر با پائولتا، مهاجم سابق پاری سن‌ژرمن پیدا کرد. رونالدو که 109 بازی ملی دارد با یک گل دیگر بهترین گل‌زن تاریخ تیم ملی پرتغال می‌شود.

37 – رونالدو 37 گل از 67 گل خود در امسال را در لالیگا زده است. در تنها 31 بازی.
34 – کریستیانو در 23 بازی در فصل 14-2013، 33 گل به ثمر رسانده است.
30 – او در آوریل اولین بازیکن تاریخ مادرید شد که در سه فصل متوالی بیش از 30 گل می‌زند. او این فصل هم حتما این آمار را به چهار فصل پیاپی می‌رساند.
25 – بازیکن پرتغالی در این فصل برای رئال 25 گل زده است (از تنها 18 بازی). این بهترین آغاز او در یک فصل در اسپانیا است. تازه مادرید هم مربی جدیدی یافته و هم سیستم بازی‌اش عوض شده و بازیکنان هنوز به آن عادت نکرده‌اند، به علاوه این که مسعود اوزیل هم به آرسنال رفته. او در سه فصل گذشته با 27 بار گل‌سازی برای رونالدو بیش از هر بازیکن دیگری کمک کرد که ستاره پرتغالی گل بزند.
19 – دو گل او در خانه الچه، که البته یکی از آنها یک پنالتی جنجالی دقیقه 96 بود، به این معناست که او اکنون مقابل تمامی تیم‌هایی که در فصول اخیر لالیگا مقابل رئال بازی کرده‌اند گل زده است. او در فصل 12-2011 اولین بازیکنی شد که در یک فصل به همه گل زد. البته الچه تیم تازه‌صعودکرده‌ای بود و رونالدو تاکنون مقابلش بازی نکرده بود.
17 – رونالدو در حال حاضر بهترین گل‌زن لالیگا با 17 گل است. مسی 8 گل زده و در مصدومیت به سر می‌برد. رونالدو در راه کسب مجدد عنوان پیچیچی است.
16 – بازیکن پرتغالی به درخشش فردی بی‌چون‌وچرایش بلوغ را هم افزوده و در سال 2013 توانسته 16 بار گل بسازد. این یعنی او در سال جاری میلادی روی 82 گل تاثیر مستقیم داشته است!
14 – گل کریستیانو به یوونتوس چهاردهمین گل او در لیگ قهرمانان در سال 2013 بود. او رکورد 13 گل مسی در سال 2012 را پشت سر گذاشت.
10 – رونالدو در 9 مسابقه در سال 2013 توانسته 10 گل بزند. این اولین باری است که تعداد گل‌های او در یک سال میلادی برای پرتغال دورقمی می‌شود. بهترین رکورد قبلی او هفت گل در 9 مسابقه بود. در سال 2011.
8 – این بازیکن 28ساله در این فصل لیگ قهرمانان در رده نخست بهترین گل‌زنان قرار دارد. او در 4 مسابقه 8 گل زده و در دو مسابقه آخر گروهی تیمش تنها یک گل می‌خواهد تا رکورد بیشترین گل زده در مرحله گروهی یک فصل لیگ قهرمانان را از آن خود کند و از ارنان کرسپو، فیلیپو اینتزاگی و رود ون‌نیستلروی بگذرد.
6 – رونالدو شش هت‌تریک در سال 2013 برای مادرید داشته است. او در مجموع 23 هت‌تریک برای رئال داشته است. او در شش فصل حضور در منچستریونایتد تنها یک بار هت‌تریک کرد و البته برای تیم سر الکس فرگوسن 118 گل زد.
5 – رونالدو اخیرا به رده پنجم برترین گل‌زنان تاریخ مادرید رسیده و از اوگو سانچس، اسطوره مکزیکی گذشته است. او 226 گل برای رئال در تنها 217 بازی زده است. او با ادامه روند فعلی می‌تواند در سال 2015 به بهترین گل‌زن تاریخ باشگاهش، رائول برسد که در 741 بازی 323 گل زد.
2 – کریستیانو تا پیش از امسال نتوانسته بود برای پرتغال هت‌تریک کند. او اما اکنون دو هت‌تریک دارد: مقابل ایرلند شمالی در بلفاست، و مقابل سوئد در سولنا.
0 – اما رونالدو سال 2013 را بدون قهرمانی به پایان می‌برد. آخرین قهرمانی باشگاه در سوپرجام پارسال بود و در آخرین فصل ژوزه مورینیو در این باشگاه. این عنوان در آگوست 2012 به دست آمد. اما چه این روی رای به رونالدو تاثیر بگذارد و چه نگذارد، کریستیانو با جام و بدون جام بهترین فوتبالیست سال 2013 بوده است

sss
11-28-2013, 01:23
به هر حال بازی کردن با ده نفر توی سطح اول فوتبال دنبا خیلی سخته مثل لیگ ما هم نیست که بگیم غیرت میرت !
به هر حال فکر کنم بازی چیز خاصی در نیمه اول نداشت جز ضعف همیگشی قلب دفاع مادرید که نمیدونم کی انجلوتی میخواد رفعش بکنه و توی هر بازی هم ابین ضعف داره کار دست تیم میده

گل بیل هم عالی بود با اینکه دو موقعیت خوب رو هم از دست داد

نیمه دوم خیلی بهتر بودیم دقیقا همون عادتی که تیم انجلوتی داره معمولا یعنی نیمه دوم همیشه بهتر از نیمه اول هستیم !

به هر حال اخراج راموس در نیمه دوم اصلا به چشم نیومد
دیماریا بازی عالی رو نشون داد ودر کنار اربلوا
پاس گل عالی دیماریا و گلزنی اربلوا و در ادامه پاس عالی اربلوا به دیماریا !

امشب نشون دادیم بدون کریس هم تیم هستیم حتی اگر ده نفره باشیم این یک پوئن مثبت هست که توی اول هفته هم نشون داده بودیم به هر حال من فکر میکنم تیم باید توی فاز تدافعی تغییر بکنه
مدافعان میانی ما کند هستن مخصوصا په په ٰ
نکته مثبت دیگه این بازی ٰ حضور چند بازیکن جووون توی ترکیب بود
کاسمیرو و ایسکو و ایرامندی و ناچو و کارواخال و خسه !
به نظرم امسال یه نکته مثبت هست

تک روی های بی موقه بیل هم بدجوری روی اعصاب هست بعضی وقتا

("_")
11-29-2013, 23:16

1 خبر بذارم همه دربارش حرف زنیم
تیتر روزنامه: 65 میلیون یورو پول راموس.
پرس قصد فروش سرجیو رو داره و 65 میلیون روش قیمت گذاشته و گفته به هر تیمی حتی بارسا هم میفروشتش
میدونم همه میخوایید فحش بدید ولی نظرتونو بگید

sss
11-30-2013, 02:26
ما که به احماقت های پرس عادت کردیم دیگه

امیدوارم خود آنجلوتی نزاره این اتفاق بیفته ما به خودی خودی تو دفاع مشکل داریم اگه راموس بره که دیگه هیچ

ولی فکرنکم فروشش جدی باشه این بار هوادارا نمیزارن شک نکنید

("_")
11-30-2013, 11:16
هم آنجلوتی گفته با راموس مشکلی نداره. هم خود راموس 1 عکس گذاشته تو اینتراگرام خودش که داره با پرس دست میده و میگه من و رئیس رابطه خیلی خوبی با هم داریم
نمیدونم والا

خبر بد: رونالدو به بازی امشب هم نمیرسه :|
اه

shiraz-sport
11-30-2013, 15:02
وقتی این خبر رو تو اخبار ورزشی شنیدم شوک زده شدم !!!:khahesh:

مردک حروم زداده خو مگه مرض داری میخوای راموس رو بفروشی !!!

ولی شاید میگم باشگاه ی سیاست هایی داره نمیدونم والا
من که خیلی مخالفم
راموس یکی اسطوره های مادریده نباید بذاریم بره :aaaa::ruunn:

به قران باید بشینیم خون گریه کنیم !!!

اینا هنوز از فروش اوزیل درس نگرفتند
میخوان راموس هم بفروشن
اخه خداوکیلی تو فوتبال حرفه ای چند تا دفاع شش دونگ داریم که میخوان بفروشنش !!!

هیییییییییییی خدااااااااااااااااااااااا :daghon::ghosse:

("_")
12-02-2013, 17:15

AL1reZA
12-03-2013, 00:44
خوب بعد از تقریبا 1 هفته که من دست رسی به اینترنت نداشتم توانستم برگردم به جمع بچه ها.

چه خبر؟ انگار داریم می ترکونیم تیم هارو با نبودن کریس!!. از این بابت خیلی خوشحالم که بدون کریس رئال رئاله ( برعکس تیم مقابل که بدون لئو 2 تا باخت آوردن!!)

اول می گفتم نیمار بهتر از بیل است ولی الان نظرم برگشت. بیل خیلی بهتر ، آمار کاملا مشخصه ، دیشب نیمار در نبودنه مسی هیچ کاری نکرد اما بیل هتریک کرد ( رونالدوی 2 شده انگار )

آنجلوتی داره شرایطو درست می کنه و همونطوری که قول داده عمل می کنه. انصافا من پیش فصل همین تیمو دیدم. فکر کنم وضعیت بد تیم در اوایل فصل بخاطر رفتن اوزیل هیگی آلبیول .....

و نبودن ژابی بوده!. خوشبختانه تیم شرایطش خیلی خوبه ای کاش الکلاسیکو و بازی دربی الان بود تا حالیشون می کردیم با کی طرفن:-ang

خوب نظر خاصی ندارم و منتظر بازی شنبه هستم تا اولین گام جام حذفی رو با قدرت برداریم.

این مادرید است که در کهکشان می درخشد

AL1reZA
12-03-2013, 13:58
كريستيانو ارزشمندترين بازيكن 13-2012 / ايارا بهترين هافبك دفاعي
رئال مادريد برنده بزرگ مراسم امسال سازمان ليگ اسپانيا براي انتخاب بهترين هاي 13-2012 شد . كريستيانو ارزشمند ترين بازيكن شد ، مسي بهترين مهاجم و بهترين مهاجم كه توسط برخي هو شد . كاسياس جايزه مرد اخلاق را برد ، راموس جايزه بهترين مدافع و ايارامندي جايزه بهترين هافبك دفاعي . بهترين هافبك هجومي اينيستا شد و بهترين دروازه بان ، كورتوا . سيمئونه نيز بهترين مربي شد .
ايارامندي كه جايزه اش را از دست برند شوستر گرفت ، گفت :"‌از هم تيمي هايم در سال گذشته و باشگاه فعلي ام متشكرم ، همين خاطر از خانواده و نامزدم . "

راموس بهترين مدافع فصل 13-2012 شد ، ايكر "مرد اخلاق"تايبوت كورتوا و سرجيو راموس به عنوان بهترين دروازه بان و بهترين مدافع سال گذشته لاليگا توسط سازمان ليگ انتخاب شدند . جايزه مرد اخلاق هم به ايكر رسيد . سرجيو راموس كه اين جايزه را از دست ميريا بلمونته مي گرفت ،‌گفت :"‌افتخاري است كه اين جا هستم . از هم تيمي هايم ممنونم كه باعث شدند اين جايزه به من برسد . ان را به مادريديستاها و خانواده ام تقديم مي كنم . "

فلورنتينو پرز به نمايندگي از كاسياس اين جايزه را گرفت . مدير رئال گفت :"‌همان طور كه مي دانيد ، من ايكر كاسياس نيستم . يك عدم هماهنگي زماني باعث شد كه در اين جا نباشد . مسلما لايق جايزه هاي زيادي است ،‌به خصوص اين جايزه به خاطر تعصب و نمونه بودنش . "
در اين مراسم سيمئونه ، اينيستا ، رونالدو و راموس تشويق شدند و ايگناسيو ورت ، وزير تربيت و ورزش اسپانيا هو شد .

تشويق شديد كريستيانو در مراسم بهترين هاي 13-2012 لاليگا
مراسم بهترين هاي سازمان ليگ اسپانيا برگزار شد كه كريستيانو رونالدو به شدت تشويق شد . اين در حاليست كه در هتل آئوديتوريوم ، مسي و خوزه ايگناسيو ورت ، وزير فرهنگ ، تربيت و ورزش اسپانيا هو شد .
زماني كه كريستيانو روي سن رفت تا جايزه ارزشمند ترين بازيكن فصل گذشته را بگيرد ، با تشويق شديد مواجه شد . وي گفت :"‌از هم تيمي هايم به خاطر اين جايزه ممنونم . اميدوارم كه اين روند ادامه پيدا كند . من تاثير خودم را در باشگاه گذاشتم و حس مي كنم كه مردم در خيابان و هوداران خيلي دوستم دارند . از همه آنها ممنونم . "

تصاوير : كريستيانو ، راموس و پرز در مراسم بهترين هاي لاليگا

رئالي ها در مراسم بهترين هاي فصل گذشته لاليگا حضور گسترده اي داشتند و كريستيانو ، ايارامندي ، راموس و كاسياس جايزه بردند .

([Only Registered And Activated Users Can See Links])

AL1reZA
12-04-2013, 14:49
این جایزه ها حق رونالدو نیست! رونالدو اگر امسال هم اگر توپ طلا بگیره بازم حقش نیست!. حق رو چند سال خوردن اونم به طور عجیب!!. رونالدو هم آمار تیم ملیش عالی بود هم در رئالش.

سال 2012 به تنهایی پرتغالو برد نیمه نهایی و در رئالم ترکوند و فقط افتخارات تیمی نداشت. پلاتینی بیشعور روکو پوست کنده گفت چرا به رونالدو ندادیم!!. این حرفا واسه رئیس فیفا یه ......

1.امسال آمار ریبری و مسی روی هم اندازه رونالدو نشده!!. 2. آقای تاریخ پرتغال شد 3. آقای گل لیگ قهرمان شد 4. امسالم در لیگ قهرمانان و هم در لیگ اوله 5. پرتغالو یه تنه برد جام جهانی 6. جایزه باارزش ترین بازیکن لالیگا رو هم که گرفت 7. هفته آینده هم جایزه بهترین بازیکن مارکا رو می گیره....

اگر امسال تو طلا رو نگیره کل صحفه فی سبوک فیفا و پلاتر رو به فحش می بندم.

("_")
12-04-2013, 16:10
من 1 چیزو گفتم دوباره میگم
توپ طلا و کفش طلا و همه افتخارات دنیای فوتبال مال پلاتر و مسی و ریبری در عوض کریس مال ما
همین بسته

کل دنیا میدونن که حق کریسه. حتی بارسایی ها و بایرنی ها ولی خب... بذارید دهنم بسته بمونه

آذر؛ افتتاح موزه شخصی رونالدو در جزیره فونچال پرتغال

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] %d8%aa%d8%aa%d8%a7%d8%ad_%d9%85%d9%88%d8%b2%d9%87_ %d8%b4%d8%ae%d8%b5%db%8c_%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7% d9%84%d8%af%d9%88_%d8%af%d8%b1_%d8%ac%d8%b2%db%8c% d8%b1%d9%87_%d9%81%d9%88%d9%86%da%86%d8%a7%d9%84_% d9%be%d8%b1%d8%aa%d8%ba%d8%a7%d9%84/7039)

به نقل از رسانه‌های پرتغالی، قرار است در تاریخ 15 دسامبر (24 آذر) موزه‌ای ویژه رونالدو، اعجوبه مادریدی در جزیره فونچال پرتغال افتتاح شود.
مطابق این گزارش، موزه هم اکنون آخرین مرحله ساخت خود را پشت سر می‌گذارد و قرار است در آن تصاویر، پیراهن‌های ورزشی، توپ‌ها،‌ جام های افتخار و دیگر اشیا مربوط به مرد شماره 7 «سلسائو اروپا» (تیم ملی پرتغال) در معرض تماشای علاقمندان قرار گیرد.
قرار است در تاریخ ذکرشده، ‌رونالدو و خانواده‌اش در مراسم افتتاح این موزه به همراه دوستان و برخی مقامات ورزشی حضور یابند.

ژابي آلونسو ، براي رئال مادريد براي سومين بار پدر شد كه صاحب اولين دخترش ، اما شد كه عكسش را در شبكه هاي اجتماعي قرار داد .

کلیپ مراسم خاکسپاری پدر فابیو کوئنت رائو

720p | 31MB

دانلود کلیپ رونالدو ارزشمندترین بازیکن فصل 2013-2012 لالیگا

36MB

AL1reZA
12-06-2013, 18:25
عكس خسه از 9 جام اروپايي رئال :"‌بي نظير است "
خسه مي داند كه در چه باشگاه بزرگي بازي مي كند . وي عكسي از 9 جام اروپايي رئال منتشر كرد و نوشت :"‌چه كسي بيش از اين دارد ؟ بي نظير است كه اين همه جام با هم ببينيم ... "

راي 2.3 ميليوني كاربران يوفا به كريستيانو / ايبرا بالاتر از مسي !
كريستيانو در ميان سه ميليون و صد و پنجاه هزار شركت كننده در نظرسنجي سايت يوفا براي انتخاب تركيب برتر 2013 ، بيشترين آرا را كسب كرده است . اين سايت از كاربرانش خواسته كه براي تركيب برتر دو مهاجم انتخاب كنند كه ستاره پرتغالي 73 درصد آرا را كسب كرده است ، يعني 2.3 ميليون نفر تا ديروز .
مسي ، رقيب اصلي او در سالهاي اخير اصلا در تركيب نيست چرا كه فقط 34 درصد از شركت كنندگان به او راي داده اند . ايبراهيموويچ با 43 درصد يعني 1.3 ميليون نفر بالاتر از اوست .بيل و سرجيو راموس هم در اين تركيب هستند . در حقيقت بيل بايد با 11 هافبك رقابت كند و راموس با 11 هافبك ديگر . فرانك ريبري هم البته در ميان هافبك ها آمار خوبي دارد . 69 درصد آرا را كسب كرده است ،‌يعني 127 هزر راي كمتر از كريستيانو .

عكس : كريستيانو در لباس سوپرمن
كريستيانو رونالدو براي نايك با پيراهن جديد " پرو هايپور كول " عكس گرفت . پيراهني كه يادآور سوپرمن است . پرتغال يكي از تيمهايي است كه به جام جهاني رفته است .

"نظر قاطع كاربران اينترنتي به برتري كريستيانو "
در راي گيري سايت يوفا ، كريستيانو حكمراني مي كند . سال 2013 او در تاريخ ثبت مي شود چرا كه همه آمارها را يك تنه جا به جا كرد . بازيكن پرتغالي ركوردهاي دي استفانو ، هوگو سانچز ، نيستلروي ، پوشكاش ، رائول و ... را مي شكند . به همين خاطر است كه خود را به عنوان پادشاه فوتبال تثبيت كرده است . كريستيانو برايش ركورد معني ندارد بلكه فقط مي تواند آن را بشكند . از سويي او رفتارش را هم تصحيح كرده و ديگر خبري از جنجال هاي بي مورد نيست و همين باعث شده كه دنياي فوتبال ، ديوانه اش شوند . حالا يك بازيكن بي نظير با رفتاري بي نقص است .
كاربران يوفا نيز نشان دادند كه كريستيانو نامبروان امسال است . نه مسي ، نه ريبري و نه هيچ كس ديگري در اين نظرسنجي همگاني نتوانسته كه نشان دهد لايق توپ طلاست . بازيكن آرژانتيني در طول يك سال اخير اصلا بازي نكرد و همين باعث شد كه وجهه اش تخريب شود و از سويي بازيكن فرانسوي نيز به هيچ وجه نتوانسته تمجيدي كه از كريستيان وشد را داشته باشد . در جنگل حيوانات نجات يافته فوتبال ، كريستيانو از همه بالاتر است . هر روز بيشتر خودش را نشان مي دهد ، جاه طلب است و مايه افتخار مادريديسموهاست . توپ طلا بايد به يك نفر برسد و آن نفر كريستيانوست .

قهقهه در تمرينات با تقليد مارسلو از سبك خوشحالي هاي كريستيانو

رئال مادريد آخرين تمرينش را براي بازي با المپيك شاتيوا برگزار كرد كه آنجلوتي در اين بازي خديرا ، كوئنت رائو و واران را به علت مصدوميت نداشت .
كريستيانو مثل ديروز در تمرينات گروهي حضور داشت . آنجلوتي از سويي در اين تمرين از هيچ كدام از بازيكنان آكادمي استفاده نكرد . تمرين امروز پر از شوخي بود ، به خصوص با حركات بامزه مارسلو كه خوشحالي هاي بعد از گل كريستيانو را تقليد مي كرد و بقيه مي خنديدند .

("_")
12-07-2013, 21:59
عکس ورود بازیکنان به والنسیا برای بازی با شاتیوا

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links]

دالیییییییییییییییییییییی یییی
love::[Only Registered And Activated Users Can See Links]

("_")
12-08-2013, 19:52
این دیگه چه بازی ای بود؟
چرا اینطوری شد؟ اینطوری میخواییم قهرمان جام قهرمانان بشیم؟ :|
طرف تیم هشتم لیگ دسته 3 بعد جلوش اینطوری بازی میکنیم :|
موراتا موقعیت 200 درصد گل داشت. چرا گلش نکرد؟
دیماریا چرا وقتی تعویض شد اینطوری کرد؟
ایسکو چرا این توپو گل نکرد؟
چرا 1 بازی بدون کریس 10 نفره 4 تا میزنیم بعد با تیم دسته سومی 11 نفره 0 - 0 مساوی؟

AL1reZA
12-08-2013, 21:15
من متاسفانه بازی رو ندیدم ( دیروز یک سره تو خیابون بودم خستم بود خوابیدم و بازی رو ندیدم)

اما شنیدم خوب بازی نکردیم و دیماریا هم خوب بازی نمی کرد!. بنظر میرسه دیماریا هم بره ( یکی یکی دارن میرن و من میدونم ایکر هم جدا میشه )

امیدوارم دیماریا جدا نشه چون ما به دیماریا نیاز داریم. و مشخصا تکنیک آنخل خیلی بیشتر از بیل است.

من نگران این بازی نیستم چون شرایط زمینشونم خوب نبود و رئال هم نمی خواست ببره.

بازی برگشت میزنیمشون

در مراسم قرعه کشی هم که به آرژانتین خوردیم. من مطمئنم ایران غیرتی و خوب بازی می کنه. ( شک دارم مسی بتونه رد بشه ) منظورم اینه که میزننشki::

("_")
12-09-2013, 16:17
مارسلو و خانواده

:)) ببین 2016 چی میشه

کفای کریسو :d

("_")
12-10-2013, 12:59

همه هم قیافه هاشون معلومه

امیدوارم امشب 1 بازی خوب بکنیم با گل زنی کریس
هرچند شبکه 3 ان 2 تا بازی اخر رئالو نشون نمیده
امشب هم نشون نمیده

("_")
12-11-2013, 15:37
این عکس رو راموس تو توییترش گذاشته و نوشته«اینجا هم تیمی هایم را از خانه همایت می کنم عجب گلی زد مودریچ نیمه ی اول 0-1 تمام شد پیش به سوی برد»

کلیپ خندیدن کریس و مارسلو رو توی کنفرانس خبری دیروز

[Only Registered And Activated Users Can See Links] iento_Real_Madrid.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203334567715&ssbinary=true

([Only Registered And Activated Users Can See Links])DOWNLOAD ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) |720p /24MB

DOWNLOAD ([Only Registered And Activated Users Can See Links])|480p /12MB

كريستيانو :"‌جام مي خواهم ، نه ركورد "

كريستيانو رونالدو به ركورد 60 گل در چمپيونزليگ رسيد و حالا فقط پنج گل تا مسي و يازده گل تا رائول فاصله دارد .

بازي با كپنهاگ :"‌خيلي خوب بوديم و به هدفمان كه حفظ صدرنشيني در يك زمين بد بود ، رسيديم . ركورد چمپيونزليگ را هم شكستيم و به خاطرش خوشحالم . يك گام ديگر بود . "
آقاي گل تاريخ مرحله گروهي چمپيونزليگ :" روبراه هستم و خوشحالم كه 9 گل زدم . تيم خوب بود و فوتبال جذابي ارائه داد . من تلاش مي كنم كه با گلهايم به تيم كمك كنم . مي خواهم گل بزنم ، مثل هميشه ، البته اين بار بيشتر به خاطر ركورد بود اما به طور كلي برايم ركورد مهم نيست ، جامها مهم هستند . "

شرايطش پس از استراحت :"‌بايد آرام آرام حركت كرد . پس از مدتي وقفه ،‌كمي برايم سخت بود كه به ريتم عادي بگردرم . در بهترين شرايط نبودم اما به تيم كمك كردم و راضي هستم

بهترين سالش :" حس خوبي دارم و مي خواهم به تيم كمك كنم . حس مي كنم كه فوتبالم به مرور شناور تر مي شود . مي خواهم همچنان لذت ببرم . "

رسيدن رئال به 800 گل اروپايي

رئال مادريد در مقابل كپنهاگ به يك ركورد شايسته رسيد . رئال تبديل به اولين تيمي شد كه در 31 بازي پياپي اروپايي گل مي زند . تا پيش از اين رئال با بارسلونا و ركوردش بين 2009 تا 2012 برابري مي كرد اما حالا به تنهايي ركورد را در اختيار دارد .

رئال از سويي با گل دوم كريستيانو به ركورد خيره كننده 800 گل در چمپيونزليگ رسيد . يعني تقريبا دويست گل بيش از تيمهايي نظير بايرن ،‌بارسلونا و يونايتد .

("_")
12-11-2013, 15:43
بازی خوبی بود
برد رو به همه تبریک میگم
چون صعود کرده بودیم و زمین زیاد خوب نبود کسی حس وحال نداشت و انگیزه نبود
حتی رونالدو که میتونست رکوردشو بیشتر کنه ولی 1 پنالتی رو از دست داد
گل مودریچ خیلی قشنگ بود. اما با اینکه بازی مهمی نبود اما مهاجم های کپنهاگن راحت دریبل میکردن و میومدن تو محوطه جریمه
با این خط دفاعی... هرچقدر هم گل بزنیم باز گل میخوریم. باید 1 فکر اساسی بشه

فک کنم بهترین بازیکنمون مارسلو بود. خیلی خوب بازی کرد. البته مودریچ هم خیلی خوب بود.
بیل فک کنم یکی از بدترین بازیاشو کرد. بازیکن تو این سطح دروازه خالی رو گل نکرد
در کل خوب بود

به امید قهرمانی

sss
12-11-2013, 21:38
نمرات بازيكنان رئال در مقابل كپنهاگ

كاسياس 6 :كلين شيت كرد و به خوبي از پس وظايفش بر آمد . نيازي به معجزه نبود .

آربلوا 6 : كار آساني در مقابل سرعت مهاجمان دانماركي نداشت اما به خوبي از پس وظايفش بر آمد .

په په 6 :مثل باقي مدافعان شب نسبتا آرامي داشت اما تلاشش را كرد .

ناچو 7 :انگيزه زيادي داشت تا خودش را به آنجلوتي استفاده كند كه متمركز و خوب بود .

مارسلو 7 :دارد به بهترين روزهايش نزديك مي شود . به خوبي در حملات شركت كرد و با رونالدو پاسكاري مي كرد.

ژابي 7 : بازيكنان حريف مدام او را مي زدند . اين نشان مي دهد كه در بازي تيم چقدر مهم است .

مودريچ 8 : گل بي نظيري زد هر چند كه به مرور و در جريان بازي كمي افت كرد .

ايسكو 6 : شرايط زمين بازي نگذاشت كه بازي خوبش را داشته باشد هر چند كه چند حركت زيبا هم داشت .

بنزما 6 : فعال و پر تحرك بود اما فرصت هاي زيادي را از دست داد . مي توانست بهتر باشد .

كريتسيانو 8 :خوب جنگيد و همه كار كرد . گل زد اما بدشانسي آورد كه پنالتيش گل نشد .

بيل 5 : در سطح خودش نبود و نتوانست كيفيت لازم را ارائه دهد .

ايارا - :جاي ژابي را گرفت تا استراحت كند . معمولي بود .

كاسميرو - :با مصدوميت مودريچ به زمين آمد و وظايفش را انجام داد .

دي ماريا 5 : در دقايقي كه در زمين بود ،كار خاصي نكرد . جنجال ها روي بازيش اثير منفي گذاشته است .

("_")
12-13-2013, 22:29

بخاطر گل قشنگش

روز 16 دسامبر برابر با 25 آذر ساعت 14 به وقت تهران قرعه کشی صورت میگیره .
مثل همیشه مکان سوئیس هست

من دیگه حرفی ندارم

خبر بعدی اینه که کریس به مراسم توپ طلا میره

این مارسلو جکه به خدا :evaa:

و در پایان...

("_")
12-14-2013, 11:29
كريستيانو :"‌بعد از بازنشستگي در دنياي مد حضور خواهم داشت "

در حالي كه ريبري هر روز به توپ طلا ابراز علاقه مي كند ،‌کریستیانو بي تفاوت در مورد اين جايزه صحبت مي كند و مي گويد بردنش در سال 2008 برايش كفايت مي كند .

توپ طلا :"‌خوشحالم كه در سال 2008 آن را بردم . "‌
برنامه هاي بازنشستگي :"‌دوست دارم به ورزش و دنياي مد وقتم را اختصاص دهم . "

يك رويا ؟‌" مي خواهم تا جايي كه مي توانم فوتبال بازي كنم و به برد ادامه دهم . "
دوست داري پسرت در آينده فوتباليست شود ؟‌" دوست دارم . اين رويايي است كه مي تواند براي من به تحقق بپيوندد اما اين خود اوست كه بايد تصميم بگيرد . "‌
گرفتن جاي ديويد بكام در دنياي مد :"‌شايد روي من تاثير گذاشته باشد اما من از هيچ كس كپي برداري نمي كنم . من سبك خودم را دارم . اين ايده ناگهان به ذهنم رسيد و نتيجه خيلي خوبي داشت . "‌

آنجلوتي :" فالكائو براي ما مناسب نيست ،‌به اندازه كافي گل مي زنيم "
كارلو آنجلوتي شايعه پيوستن احتمالي فالكائو به رئال را تكذيب كرد و گفت :"‌فكر نمي كنم كه مناسب ما باشد . "‌

واران :" بر طبق برنامه ريكاوري مي كند . پايش ورم دارد و ديروز هم تنها تمرين كرد . تا پايان سال ريكاوري مي كند و از ژانويه با ما خواهد بود . "
ژابي آلونسو :" اخيرا با او صحبت كردم و گفتم كه مي خواهيم بماند . اين را باشگاه ،‌كادر فني و هم تيمي ها مي خواهند . خودش بايد تصميم بگيرد . "
قرعه كشي چمپيونزليگ :" هر حريفي مي تواند مشكل باشد . تيمهايي با كيفيت متفاوتي وجود دارد . برخي خطرناك تر هستند اما همه مشكل هستند . "
كريستيانو :"‌سالهاست كه همين طور است . بهترين شرايطش حالا نيست ،‌بلكه مربوط به سه ،‌چهار سال اخير است . "
فالكائو :"‌بازيكن بزرگي است اما از مهاجماني كه داريم ،‌رضايت داريم . گلهاي زايدي مي زنيم . فكر نمي كنم كه بازيكن مناسبي براي ما باشد . "
دي ماريا :"‌با او صحبت كردم و گفتم كه درهاي دفترم باز است . او آرام است . فردا مي تواند بازي كند اما نمي دانم چقدر . "

رونالدو نازاريو :"‌مطمئنم توپ طلا به مسي مي رسد !"
كريستيانو در فونچال گفته بود :"‌در روز 13 ژانويه شايد در مادريد باشم ، شايد زوريخ ، شايد ماديرا . " حالا كوپه مي گويد كه رئال مادريد رسما با فيفا تماس گرفته و اعلام كرده كه كريستيانو در اين مراسم حضور باشد . رئال از كريستيانو خواسته بود تا حرفهاي بلاتر را فراموش كند و به نظر مي رسد اين اتفاق رخ داده باشد .

اما شگفت انگيز ترين حرفها را در روزهاي اخير ، رونالدو نازاريو زد . بازيكني كه حالا مي بيند زماني كه اسم "رونالدو " مي آيد ، همه ياد بازيكن پرتغالي مي افتند و نه پيشكسوت چاقي مثل او ،‌به همين خاطر دارد از فرصت حسادت آتش مي گيرد و مي گويد :" مطمئنم كه مسي به توپ طلا مي رسد ،‌بيشتر از همه لياقتش را دارد . البته اگر كريستيانو آن را نبرد هم بي عدالتي است . " حرفهاي شگفت انگيزي كه باور كردنش سخت به نظر مي رسد . بازيكن آرژانتيني نيمي از سال را مصدوم بوده و مشخص نيست كه چطور لايق توپ طلا دانسته مي شود !

آنجلوتي و پيدا كردن تركيب برترش در 1-3-2-4
كارلو آنجلوتي راهش را پيدا كرده است . مصدوميت خديرا به نظر مي رسد كه او را دچار مشكل كند اما حالا بدون مشكل از پس تغيير سيستم و تغيير از 3-3-4 به 1-3-2-4 بر آمده است . كارلو با بازگشت كريستيانو از مصدوميت دوباره به تركيب برترش باز خواهد گشت .

آنجلوتي مقابل اوساسونا دوباره از تركيب برتش استفاده مي كند . ايسكو دوباره به روزهاي خوبش برگشته و يار فيكس تيم است . مارسلو نيز ريكاوري كرده است و با مصدوميت واران ، خط دفاع مشخص است :‌آربلوا ، په په ،‌راموس و مارسلو . كارواخال با آربلوا به صورت چرخشي بازي مي كنند .
در خط هافبك ،‌ژابي برگشته است و مودريچ بهترين زوج اوست . گاه گداري هم استراحت مي كند تا ايارا بازي كند . در خط حمله ،‌بيل ، بنزما و كريستيانو ملقب به بيسي تثبيت شده اند . بزرگترين قربانيان دي ماريا ، ايارا ، خسه و موراتا هستند كه در اين تركيب سخت است جايي پيدا كنند .

دي ماريا :"‌در تيم ملي آرژانتين راحت تر از رئال هستم "
آنخل دي ماريا كه شايعه جدايي احتمالي او از رئال در روزهاي اخير جنجال ساز شده است ،‌با روزنامه آرژانتيني اوله مصاحبه كرد .

بازي در كنار كريستيانو و مسي :" دوستانم در مورد تفاوت بازي در كنار اين دو از من مي پرسند . با گذر زمان عادت كرده ام و حضور در كنارشان برايم عاد شده است . شايد قبلا با خودم مي گفتم " اوه ، ببين در كنار چه كساني بازي مي كنم !"
مربيگري مورينيو :" مرا بازيكن بهتري كرد . به من خيلي چيزها را ياد داد و باعث پيشرفت فوتبالي من شد . به من كمك كرد تا با پست جديد هماهنگ شوم و به طور كلي بيشتر در خدمت تيم باشم ...از او خيلي ممنونم . به من گفت كه در رئال بايد مهاجمي باشم كه در دفع شركت مي كنم . نبايد در لحظاتي كه حمله مي كنيم ،‌غايب باشم . در طول سه سالي كه در رئال بودم مرا فيكس كرد . دي مارياي روساريو سنترال با دي مارياي فعلي از نظر تاكتيكي و تكنيكي خيلي فرق دارد

شخصيت مورينيو :" هميشه در كنفرانس هاي مطبوعاتي كل مسئوليت را مي پذيرفت . به همين خاطر رابطه خوبي با تيمهايش داشته است و بازيكنانش از او تعرف مي كنند . آرژانتيني هاي زيادي هستند كه به او احترام مي گذارند . "
آرژانتين و رئال :" حضور در تيم ملي خشلي خوشحالم مي كند . در بازي با پرو كاپيتان شدم كه بهترين اتفاق برايم بود . راستش اين است كه در تيم ملي فشار نسبت به باشگاه خيلي بيشتر است و تفكر من نيز نسبت به تيم ملي متفاوت است چرا ك هبا هم تيمي هايي بازي مي كنند كه تفكر فوتباليشان مشابه من است چرا كه با هم رشد كرديم . حقيقت اين است كه سالها بازيكنان در كتار هم بوده اند و شايد اين باعث شود كه در تيم ملي احساس راحتي بيشتري داشته باشم . "‌

سدانی ها
12-14-2013, 22:01
بازی با اوساسونا افتضاح بود این جوری ادامه پیدا کنه قهرمانی از دست میره و فقط باید به اروپا فکر کنیم
هر چند اخراج راموس بی تاثیر نبود اما خداییش تیم توی لیگ خوب بازی نمیکنه و پاس ها و تاکتیک هاش تکراری و بی ثمر شده
کارلو برای لیگ باید یه فکر بکنه وگرنه ممکنه سهمیه لیگ قهرمانان هم نگیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

parsa real
12-14-2013, 22:32
یعنی چراااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینقدر داور افتضاح بود ای خدا تا که باید این اشتباهات داوری ادامه داشته باشه یه پنالتی 100 درصد یه اخراج بیخود.....البته تیمم خیلی بد بازی کرد روز روزه رونالدو نبود بنزم که اصن یه وضعی.....بهتره به بازی بعدی فک کنیم که هیچ دفاعی نداریم واران مصدوم په په وراموس هم محروم....بهتره همگی برا دفاع بریم مادرید:nishkhand::nishkhand:

("_")
12-15-2013, 11:55
اول از همه بگم خیلی دوس داشتم اینجا فحش بدم ولی خب نمیشه.
بازی خیلی بد بود. فک کنم یکی درمیون باید بد و خوب بازی کنیم نمیدونم چرا. البته باید بگم این همون اوساسونایی بود که با بارسا 0 - 0 کرد
ولی ما میتونستیم ببریم اگه آقای داور عزیز غش نکرده بود. 3 تا پنالتی کامل رو واسه ما نگرفت. 3 تا. یکی رو بنزما یکی رو مودریچ یکی هم رو رونالدو. هر احمقی هم اون صحنه ها رو ببینه میفهمه پنالتی بود. نمیدونم داور تو زمین چه نفشی داشت؟
داورای ان رو په په و راموس حساس شدن. الکی الکی فقط کارت میدن.
هیشکی خوب بازی نکرد. هیشکی. مارسلو که ترکونده بود ماشالا. کریس هم که...
اگه ژابی نبود فک کنم 3،4 تا میخوردیم.
به نظرم باید ایکر برگرده. بالاخره راموس و په په با ایکر هماهنگ ترن. هرچند رو گل دوم لوپز 1 بار گرفت ولی مترسک ها ( ببخشید همون دفاع ها منظورم بود ) کاری نکردن دومی گل شد
خلاصه اون یه خورده ای که امید داشتم واسه لیگ اونم از دست رفت. تو جام حذفی هم که با تیم دسته 2 مساوی میکنیم. فقط تو چمپیونز لیگ خوبیم. امیدوارم اونجا حداقل قهرمان شیم

("_")
12-15-2013, 12:05
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

عکس های برنابئو به مناسبت 66 سالگیش

[Only Registered And Activated Users Can See Links] Santiago_Bernab%C3%A9u.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203119044998&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] Santiago_Bernabeu.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203334664802&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] Santiago_Bernab%C3%A9u.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203118895873&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] Santiago_Bernab%C3%A9u.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203118896479&ssbinary=true

خبر بد هم این که په په و راموس بازی با والنسیا رو از دست دادن :|

AL1reZA
12-15-2013, 23:49
این بازی برام قابل درک نبود!. نیمه اول اینقدر بازی هیجانی بود ولی نیمه دوم!!!!

رئال نیمه اول خوب بود اما 2 گل خورد. از رونالدو بعید بود گل خالی رو گل نکنه!! اما خوب پیش میاد....

گرت بیل و کریم هیچ کاری نکردن مخصوصا کریم که انگار به زور گذاشتنش تو زمین که اونم فقط راه بره و کاری نکنه. آخه مردک داری تو رئال بازی می کنی!. امیدوارم به خود بیای....

روی صحنه ای که بنظر میمود خطاری پنالتی روی مدریچ صورت گرفته ، بنظر من خطا نبود و مودریچ تمارض کرد! ( من از چند زاویه خوب بررسی کردم )

په په و راموس مخصوصا په په از بعد از مورینیو دیگه خودشون نبودند و عوض شدن ( په په یک نفر هم ازش رد نمی شد و راموس هم که یه سد برای هرکسی بود!!)

نکته منفی این بازی این بود که رئال نیمه دوم کاملا سرد بود و من پیش خودم می گفتم دقیقه های آخر فشار میاریم مثل بازی با لوانته می بریم اما اصلا انگار نه انگار ما داریم مساوی می کنیم!....

به هر حال گذشت و ما بازی های سختمونو در نیم فصل به جزء بازی با والنسیا باقی مونده. نیم فصل دوم اکثر بازی های سختمون در خانست و برعکس بارسلون در بازی های سختش شروع میشه

بنابراین تا پایان 90 دقیقه جنگیدن و امیدوار بودن کاره همیشگیه ما بوده هر چند گاهی غفلت کردیم. هنوز نیم فصله دیگه داریم و میشه 5 امتیازو جبران کرد. اگر لیگ رو یک ساعت از زمان به حساب بیاریم ما نیم ساعتشو طی کردیم..... ما باید جبران کنیم تا زمان کافی داریم.

مطمئنم بارسا به راحتی نمی تونه تو خونه تیم های ویارئال اتلتیکو لوانته سویا رئال مادرید پیروز بشه. مخصوصا بازی با ما....

("_")
12-16-2013, 15:31
نتیجه نهایی قرعه کشی لیگ قهرمانان :
شالکه - رئال

سیتی-بارسا

میلان_آتلتیکو
منچستر-المپیاکوس
لورکوزن_پاریسنت ژرمن
گالاتاسرای-چلسی
زنیت-دورتموند
آرسنال-بایرن

به نظرم قرعه خیلی خوبیه
از 2 نظر.
1 - تیممون به 1 تیم ضعیف خورد ( نسبت به تسمای بزرگ)
2 - بایرن و بارسا به تیمای سختی خوردن و احتمال حذف شدنشون بالاست

من خیلی راضی ام از این قرعه شما چی؟

("_")
12-16-2013, 15:37
عکس های کریس در موزه مادرید

[Only Registered And Activated Users Can See Links] o_Ronaldo%3A_%22Siempre_tendr%C3%A9_un_hueco_para_ la_D%C3%A9cima_y_ojal%C3%A1_que_sea_este_a%C3%B1o% 22.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203334794633&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ci%C3%B3n_del_Museo_de_Cristiano_Ronaldo.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203334793487&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ci%C3%B3n_del_Museo_de_Cristiano_Ronaldo.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203334793049&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ci%C3%B3n_del_Museo_de_Cristiano_Ronaldo.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203334793158&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ci%C3%B3n_del_Museo_de_Cristiano_Ronaldo.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203334793376&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

گالری عکس ژابی آلونسو

ژابــیه بابا [Only Registered And Activated Users Can See Links] در حال تماشای بسکتبال

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links]

([Only Registered And Activated Users Can See Links])پیغا ویدیویی رونالدو برای سر آلکس فرگوسن: تو شماره یک هستی رئیس!

در شب مراسم بهترین‌های ورزشی سال بی بی سی، کریستیانو رونالدو بار دیگر از "پدر فوتبالی" خود تقدیر به عمل آورد. مراسم برترین‌های ورزشی بی بی سی هر ساله با حضور شخصیت‌های بزرگ بریتانیا برگزار می‌شود. شب گذشته و در شصتمین سال برپایی این مراسم، بی بی سی به پاس خدمات سر آلکس فرگوسن، سرمربی تازه بازنشسته شده شیاطین سرخ، جایزه الماس این شبکه را به وی اهدا کرد.
از سورپرایزهای برنامه، پیام ویدیو کریستیانو رونالدو برای پیرمرد اسکاتلندی بود. ستاره کنونی رئال مادرید که پیشتر در مراسم پرده برداری مجسمه سر آلکس فرگوسن از سرمربی سابق خود تقدیر به عمل آورده بود، بار دیگر لطف و ارادت خود را به پرافتخارترین مرد فوتبال بریتانیا نشان داد.
”سلام رئیس‎، شانس این را دارم تا چنین پیامی ارسال کنم و با دیگران کارها باور نکردنی و فراموش نشدنی شما را به اشتراک بگذارم. هنگامی که به عنوان یک پسر 18 ساله به منچستر آمدم، شما برای من مانند یک پدر در فوتبال بودید و بارها این حرف را گفته‌ام. به من فرصت‌های بسیاری دادید، نکات زیادی را آموختید و من خوشحالم که این پیغام را برای شما می‌فرستم.

به یاد دارم در روز نخست، پیراهن شماره 28 را درخواست کردم و شما به من شماره هفت را اهدا کردید و باعث شدید زیر فشار قرار گیرم. اما، گفتید مشکلی نیست و تو به زودی لایق برتن کردن آن خواهی بود زیرا، بازیکنی فوق العاده هستی. شما من راه تبدیل شدن به یک بازیکن حرفه‌ای و خوب را آموختید و به شایستگی این عنوان را کسب می‌کنید زیرا، فوق العاده و شماره یک هستید. شامگاه‌ خوبی داشته‌ باشید، با یکدیگر در ارتباط خواهیم بود.“

برای مشاهده ویدیو کلیک کنید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])!

([Only Registered And Activated Users Can See Links])سرجی راموس بهترین پاسور رئال مادرید !
تا هفته شانزدهم لالیگا 8265 پاس بین بازیکنان رئال مادرید رد و بدل شده که راموس با 768 پاس صحیح بهترین پاسور رئال مادرید در لالیگا بوده ، شاید اگر ژابی مصدوم نبود الان این آمار متفاوت بود اما کدام مدافع در این سطح میتونه چنین آمار خیره کننده ای داشته باشه !؟

([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links]

این آقا پسر با همه بازیکنا عکس انداخته

اینم 1 آنتی شانسلونا

و در آخر این عکس خیلی قشنگ از سلطان

("_")
12-16-2013, 15:45
په په و شاد كردن دل يك كودك سرطاني در پامپلونا

بازي رئال و اوساسونا در شنبه گذشته يك بازي عادي براي نيكولا نبود ،‌پسر بچه 8 ساله اي كه هرگز شنبه شب را فراموش نمي كند . يك روز خاص ،‌روزي كه به يكي از روياهايش رسيد : داشتن پيراهن بازيكن محبوبش در رئال مادريد .

در حقيقت په په ، كه حمايت اين كودك را بر عهده گرفته است ،‌يك روز بي نظير را برايش ساخت و پس از زدن گلش با ضربه سر ،‌باعث تساوي شد تا تيم آنجلوتي به پيروزي در دقايق پاياني اميدوار باشد .

نيكولا سه هفته است كه در پامپلون و بيمارستان ناوارا بسر مي برد . او از بيماري سرطان خون رنج مي برد و نياز به روحيه دارد و په په بهترين كار را برايش كرد تا بتواند به خوبي از پس بيماريش بر بيايد و پيراهنش را تقديم به او كرد .
په په به محض مطلع شدن از شرايط اين كودك ، براي او كليپي روحيه بخش را فرستاد . اين كليپ ، براي نيكولا يك بمب انگيزه بود . او در اين مدت نمي خواست هيچ كس از اين حركتش خبردار شود چرا كه آدمي نيست كه بخواهد با رياكاري ، كارهاي خيرش را در بوق و كرنا كند .په په اين هفته از فرصت حضور در پامپلونا استفاده كرد تا با دست خودش ، اين پسر بچه را سورپرايز كند و پيراهن امضا شده اش را به او بدهد . در حقيقت او پيراهن را به يكي از اطرافيان اين بازيكن كه به نزديكي هتل آمده بود

آنجلوتي :"بيل هم اگر بد بازي كند ، نيمكت نشين مي شود"
كارلو آنجلوتي ديروز مصاحبه مستقيمي با شبكه تلويزيوني راي در ايتاليا داشت تا در مورد كتابش به نام " درخت كريسمس من " صحبت كند . مربي ايتاليايي اين مصاحبه را از والدباس انجام داد . استفانو ساوينو ، مجربي برنامه در اين باره كه بيل در پامپلونا پرسيد ، گفت :"‌چطور مي شود بازيني كه 100 ميليون يورو مي ارزد را تعويض كرد ؟ كار سختي است ؟‌" كه آنجلوتي پاسخ داد :" مثل بقيه اگر بد بازي كند ،‌بيرون مي آيد . "

وي همچنين نمودارهاي گرافيكي و جداولي كه براي تيم در طول بازيها و تمرينات مي كشد را به دوربين نشان داد و گفت :"‌تكنولوژي يك بخش بسيار مهم در تمرينات است . بازيكنان امروزه نسبت به بيست سال پيش خيلي خوش شانس تر هستند . "
كارلو در مورد قرعه كشي چمپيونزليگ و احتمال تقابل با ميلان گفت :"‌تقابل با آنها خيلي خاص خواهد بود . فوتبال ايتاليا نقش مهمش را با حذف يوونتوس از دست داد اما اميدوارم ميلان مثل رئال تا جايي كه امكان دارد ، بالا برود . فوتبال ايتاليا دره مشكلي را سپري مي كند و مشكلاتش يشتر ساختاري است تا اقصتادي . همه كشورهاي بزرگ اروپايي استاديومهاي جديدي را ساختند چرا كه بايد مدرن مي شدند . در ايتاليا نيز بايد به اين قضيه فكر كنند . "
آنجلوتي پس از كار در رم ، تورين ،‌ميلان ، لندن ،‌پاريس و حالا مادريد مي گويد پايتخت انگليس را بيشتر دوست داشته است :"‌از نظر جو فوتبالي ،‌لندن بي نظير بود . اما از نظر زندگي ، مادريد زيباترين است و آن را خيلي دوست دارم . "

روي كين :"‌فرگوسن در فروش كريستيانو اشتباه كرد "
روي كين يكي از منتقدان قديمي فرگوسن است . اين بار پيشكسوت ايرلندي به مربي سابق يونايتد به خاطر فروش كريستيانو انتقاد كرد .

كين با انتقادي شديد عليه فرگوسن اعلام كرد :"‌نمي شود جامها را با بچه كوچوها برد . هم تيمي هاي سابقم بارها با فرگوسن به مشكل خوردند . بكام هم با او به مشكل خورد . نمي گويم كه گيگز بازيكن خوبي نيست اما ... آيا قابل قبول است كه كريستيانو رونالدو و بكام رفته باشند و او مانده باشد ؟‌"

كريستيانو :"‌در مورد حضور در مراسم توپ طلا بايد با باشگاه صحبت كنم "
پس از تساوي 2-2 در مقابل اوساسونا ، كريستيانو به ماديرا رفت تا در مراسم افتتاح موزه اش شركت كند .

وي گفت :" اين يك روز بسيار خاص براي من است . اميدوارم براي ماديرا نيز همين گونه باشد . تمام جامهايي كه در اين جاست برايم خاص است و نمي توانم يكي از آنها را به طور خاص انتخاب كنم چرا كه هر چند برخي مهمتر از بقيه هستند اما همه برايم مفهوم خاصي دارند . "

وي افزود :"‌اين حاصل سختكوشي از نظر تيمي و فردي است اما هيچ كدام از انها بدون حمايت هم تيمي هايم محقق نمي شد . بدون فداكاري ، هيچ جيز نمي بري . "
به بردن توپ طلا مطمئن هستي ؟‌" اين هم يك جايزه ديگر است . ببينيم چه مي شود . "‌
شركت در مراسم :" هنوز فرصت باقي است . در موردش بايد با باشگاه صحبت كنيم و ببينيم چه مي شود . اميدوارم كه جوايز بيشتري ببرم . "
جا براي توپ طلاي بعدي داريد ؟‌" اتاقهايي را براي جوايز بيشتر كنار گذاشته ايم . "
موزه :" اين فكر برادرم ، هوگو بود . "
چمپيونزليگ :"‌مسلما فرصت براي لادسيما وجود دارد و امسال برايش تلاش مي كنيم . "
جام جهاني :"‌در گروه مشكلي قرار داريم . رقابت بالاست اما مطمئنم مي توانيم خوب باشيم . در دور اول جدي خواهيم بود و بعدش ببينيم چه مي شود . "‌
داوري ها :" امروز براي صحبت در مورد موزه اين جا هستيم ، نه داوران . "

تياگو :"درها را به روي رئال نمي بندم "
تياگو آلكانتارا ، محصول آكادمي بارسا و هافبك بايرن درها را به روي بازگشت احتمالي به رئال در آينده نبست .

وي گفت :" هرگز نمي گويم كه در رئال بازي نمي كنم چرا به جز رقابت ميان بارسلونا و رئال مادريد اين فوتبال است . رئال باشگاه بسيار بزرگي است . رئال مادريد باشگاه بسيار بزرگي است . من در بايرن راحت هستم و به جدايي فكر نمي كنم اما درها را به روي هيچ چيز نمي بندم . همين طور شانس بازگشتم به بارسا هست . رفتنم تصميم مشكلي بود چرا كه اين باشگاه به من همه چيز داد و دوستان زيادي آن جا دارم . برايشان احترام زيادي قائلم . "
وي در مورد بحث توپ طلا گفت :"‌هوادار مسي هستم اما در سال 2013 ريبري لايق توپ طلا بوده است . مسي بهترين بازيكن دنياست و از بهترين هاي تاريخ مي ماند اما توپ طلا مربوط به عملكرد يك ساله بازيكن است و ريبري لياقتش را دارد . "

parsa real
12-16-2013, 15:57
با شالکه افتادیم...به نظرم قرعه خوبیه و بهتر پارساله که با منچستر افتادیم ولی منچسترو هم لوله کردیم این دفعه هم نوبت شالکس.....بارسلونا این دفعه شانس نداشت با من سیتی خورد کار خیلی سختی داره من سیتی 6 تا به آرسنال صدر نشین بهترین لیگ جهان زده با بارسا دیگه چیکار میکنه

shiraz-sport
12-16-2013, 20:21
درود
من بازی با اوساسونا رو ندیدم ولی اینطور که از صحبت های بچه ها فهمیدم معلوم بوده که گند زدیم !!! راستش وقتی فهمیدم با اوساسونا بازی داریم یخورده دلهره داشتم
اوساسونا گربه سیاهمون بوده !!! پارسال هم با این تیم باختیم !!! مخصوصا که داخل زمین خودشون بازی میکردن و انگیزه فراوانی مقابل ما داشتن و همچنین مقابل تیم های بزرگ !!!
5 امتیاز چیزی نیست که نتونیم جبران کنیم !!! ماشالله این روزا هم که بارسا داره ناپلئونی و با شانس تیم ها رو شکست میده !!! بخاطر همینه که میگن شانسا !!!mas:-
همونطور که اختلاف 6 امتیازی رسید به 3 امتیاز و حالا که رسیده به 5 امتیاز امید داریم که بتونیم قهرمان لالیگا بشیم

و بیشتر از همه اتلتیکو مادرید تعجب زده شدم که تا اینجایی کار فوق العاده ظاهر شده و داره پا ب پای بارسا جلو میره !!! و این مایه ی افتخار مادریده که دو تیم از مادرید داره واسه قهرمانی میجنگن !!!
البته شاید تا اخر فصل نتونن همینطوری پیش برن !!!

در مورد قرعه کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا باید بگم که به قرعه نسبتا خوبی کردیم شالکه تیم خوبی و مثله بایرن و دورتموند بازی میکنه و باید مراقب تیم زهر دار شالکه باشیم !!! نباید دست کم بگیریم !!!

در مورد بازی اتلتیک و میلان هم باید بگم که میلان برنده بازی باشه میلان تیم مورد علاقه من تو ایتالیا هست !!! از اتلتیک با اون دیگو کاستا متنفرم !!!
و در مورد بازی ارسنال و بایرن باید بگم که دو تیم شانس واسه صعود دارن و به دلیل علاقه زیاد من به ارسنال و ارادت خاصی که به ارسن ونگر دارم دوس دارم بایرن رو ببریم که پتناسیلش هم داریم
هر چند که خیلی سخته خیلی سخت !!!!

و منچستر سیتی هم که با بارسا افتاد این دیدار هم میتونه جذابیت های خاص خودش رو داشته باشه .... امیدوارم منچستر با بازیکن های خوبش به دور بعد راه پیدا کنند !!!
هر چند منچستر بازی هاش بگیر نگیر داره یه بار روز خوبشون هست یهو دیدی 6 تا میزنن و یه وقت دیگه روز خوبشون نباشه 6 تا یا 4 میخورن !!!
مثله بازی با بایرن که 2 بر صفر عقب بودن بعدش 3 تا زدن و پیروز شدن !!!!

بازی گالاتاسرای با چلسی هم به نظر دیدار جالبیه !!!

یا علی roz::

("_")
12-25-2013, 16:55
سلااااااااااااااااااااااا ام
من بعد از 1 هفته از مسافرت برگشتم
اینجا بعد 1 هفته 2 تا پست اضافه شده؟
چرا اینجا متروکه ست؟

("_")
12-25-2013, 18:02
عکس های کریسمس تمامی رئالی ها (اختصاصی)

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335164119&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335149318&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335163826&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335164313&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335163632&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335163729&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335164216&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335164410&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335163923&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335163535&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335164022&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335147097&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335148426&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335147739&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335147288&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335147521&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335149084&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335149752&ssbinary=true

[Only Registered And Activated Users Can See Links] navide%C3%B1os.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335147632&ssbinary=true

("_")
12-30-2013, 23:22
كوئنت رائو در انديشه جدايي در زمستان

كوئنت رائو در 31 آگوست از رئال جدا نشد چرا كه منچستر يونايتد براي خريدنش چند ساعت وقت كم آورد .

حالا كه مي بيند نقشش در تيم فعلي رئال نقشي فرعي است ،‌هيچ بعيد نيست كه جدا شود . او قراردادش را تا 2018 تمديد كرده اما اين تمهيد صرفا براي افزايش درآمد از فروشش به تيمهاي ديگر بود . تيمهايي هستند كه در انگليس و پرتغال او را براي زمستان بخواهند . او همچنان مصدوم است و ديروز هم با تيم تمرين نكرد .

شايعه در انگيس :‌اشلي كول مد نظر آنجلوتي
اشلي كول ، بازيكن چلسي ممكن است كه سورپرايز رئال در زمستان باشد . در حقيقت اكسپرس مدعي شد كه آنجلوتي در نظر دارد كه ملي پوش قديمي انگليس را به خدمت بگيرد .

اين منبع مدعي است كه كوئنت رائو در تابستان مي رود و هيچ بعيد نيست كه اشلي كول كه سالهاست زمزمه پيوستنش به رئال وجود دارد ، جايش را بگيرد .

مصدوميت شكم بيل ، 12 روزه شد
مصدوميت شكم گرت بيل ديروز 12 روزه شد . بازيكن ولزي به همراه بقيه به تمرينات برگشت اما همچنان در تمرينات گروهي شركت نكرد . به احتمال فراوان پنجشنبه مقابل پي اس در دوحهه بازي نخواهد كرد . گرت بيل در 52 درصد دقايق ممكن با رئال حضور داشته و تا كنون شش بار مصدوم شده است .

آنجلوتي ديروز 18 بازيكن در تمرينش داشت كه به جز بيل ، واران ،‌خديرا و كوئنت رائو كه همچنان مصدوم بودند ،‌مارسلو و دي ماريا با اجازه باشگاه حضور نداشتند . اين دو يك روز بيش از بقيه استراحت كردند چرا كه بايد سفرهايي طولاني از برزيل و آرژانتين انجام مي دادند . بازيكنان همچنين به طور مرسوم پس از تعطيلات كريسمس تست دادند تا مشخص شود كه اضافه وزن نياورده باشند .

بالوتلي :"‌فقط كريستيانو بهتر از من است "
ماريو بالوتلي ، بازيكن ميلان مدعي است كه در سال 2013 فقط كريستيانو رونالدو عملكردي بهتر از او را به ثبت رسانده است .

وي گفت :"‌در سال 2013 فقط كريستيانو رونالدو بهتر از من بود و اميدوارم كه بتوانم در برزيل از او پيشي بگيرم . "

ديگو كاستا :" كريستيانو لايق توپ طلاست "
ديگو كاستا ،‌مهاجم اتلتيكو مادريد دوشنبه از كريستيانو در راه رسيدن به توپ طلا حمايت كرد .

مهاجم برزيلي – اسپانيايي گفت كه كريستيانو لايق توپ طلاست و مسي و ريبري را منتفي دانست .

چراغ سبز اوليه گوندوغان و پدرش به رئال
رئال مادريد كم كم دارد نسبت به تمديد ژابي آلونسو نا اميد مي شود . هدف اصلي باشگاه ،‌ايلكاي گوندوغان از بورسيات .

عرفان گوندوغان ،‌ پدر و وكيل اين بازيكن اخيرا با باشگاه رئال صحبت كرده است . وي مي گويد :"‌تمايل رئال به پسرم خيلي جدي است و مي خواهند مذاكرعه كنند اما تا زماني كه ايلكاي كاملا از مصدوميت كمرش ريكاوري نكند ، خبري نخواهد بود . وقتي پسرم بتواند بازي كند ،‌مي شود با آنها صحبت كرد . "

پدر گوندوغان در ماه آوريل ؛‌پيشنهاد تمديد با بورسيا را رد كرد . در ماه آگوست با مصدوميت پسرش ،‌باشگاه آلماني دوباره مي خواست سر مذاكرات را باز كند اما نتيجه اي نگرفت . در ابتدا به نظر مي رسيد مصدوميت اين بازيكن فقط شش هفته طول مي كشد اما اين بازيكن چهار ماه است كه از ميادين دور است . هفته گذشته به تمرينات برگشت و به نظر مي رسد در تعطيلات زمستاني بتواند در بهترين شرايط قرار گيرد .

اينيستا :"‌مسي بايد توپ طلا را بگيرد ، چون دوست من است !"
اينيستا يك دليل جالب را براي اين كه مسي استحقاق توپ طلا دارد ،‌مشخص كرد : رفاقت !

بازيكن بارسلونا گفت كه از نظرش مسي بايد توپ طلا را بگيرد و در ادامه گفت :" مسي بايد به توپ طلا برسد چرا كه شايستگيش اش را دارد و از سويي دوست و هم تيمي من است.

وي در ادامه گفت :"‌كريستيانو هم شايستگي هايي دارد و يك سال ديگر تفاوت ايجاد كرد . ريبري هم همه چيز را برد اما مسي و كريستيانو از او بالاتر هستند .

خشم بازيكنان از پرز به خاطر بازي بدموقع با پي اس جي
رئال بايد پنجشنبه آينده در دوحه بازي كند . بازيكنان رئال از دست پرز به شدت عصبي هستند كه اين بازي بد موقع و بي دليل را مقابل پي اس جي در دوحه جور كرد .

بازيكنان رئال مادريد حس مي كنند كه مدير رئال به شدت بد برنامه ريخته است . اين بازي بخشي از حق آنجلوتي به رئال است . پرز از زمان برگشتنش به رئال ،‌براي آوردن سه مربي اخيرش هزينه كرده است : براي پلگريني به ويارئال ،‌براي مورينيو به اينتر و حالا براي آنجلوتي به پي اس جي .

("_")
01-01-2014, 19:11
آمار کریستیانو درمقابل بازیکنان بزرگ
کسی به کریس میخوره؟

آمار کریستیانو درمقابل تیم های بزرگ
کسی به کریس میخوره؟

فقط بدن رو نگاه کن

رئال، اسپانیا را به سوی قطر برای بازی با psg ترک کرد

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

سدانی ها
01-03-2014, 13:05
شنیدم رئال بازی با پاریسن ژرمن رو با گل خزه برده............
خواستم از بچه هایی که بازی رو دیدن بخوام یه آنالیزی از بازی اینجا بزارن که کلن بازی چجوری بود؟؟؟؟؟؟

("_")
01-03-2014, 19:54

زی گل بازی با psg

اینم چند تا عکس فانتزی از بازی

[Only Registered And Activated Users Can See Links] _Raul_al_hotel_de_concentraci%C3%B3n_en_Doha.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335262131&ssbinary=true
رائول افسانه ای و سلطان در دبی

شوخی زلاتان با کارلتو

("_")
01-03-2014, 20:01
چند تا کلیپ میخوام بذارم

فول مچ بازی رئال مادرید و پاریس سنت ژرمن (اختصاصی)

Full Match

(Source: Sky Sports HD, 1280x720, MKV, 2.5Gb (English

نیمه اول ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

نیمه دوم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

(Source: Sport1 HD, 1280x720, MKV, 2.84Gb (English

(Source: Sky Sport UK 1, 1024x576, TS, 600Mb (English

RAPIDGATOR

UPLOADED

گلها و لحظات حساس پاریسن ژرمن - رئال مادرید

دانلود گل( خسه )

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Paris Saint Germain vs Real Madrid 0-1 All Goals & Full Highlights Friendly MatchHD
720p |76MB

([Only Registered And Activated Users Can See Links])کلیپهای کریس و دیگو لوپز در مقابل پی اس جی

Cristiano Ronaldo vs PSG 02/01/2014

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 012014%29.mp4)[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 012014%29.mp4)

حرکت جالب لوپز در بازی مقابل پی اس جی

Diego Lopez owns psg player real madrid vs psg 2/1/14 club friendly

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کلیپ جدید کریستیانو رونالدو

Cristiano Ronaldo - Summer Mix - 2014 ᴴᴰ

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کلیپ جدید گرت بیل

Les secrets de Gareth Bale sur coup franc

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links]

کلیپ جدید ایسکو و کریس
گل زیبای ایسکو در تمرینات با پاس گل زیباتر رونالدو !

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 0Isco%20Amazing%20Goal%20in%20Real%20Madrid%20Trai ning%202013.mp4)[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 0Isco%20Amazing%20Goal%20in%20Real%20Madrid%20Trai ning%202013.mp4)

("_")
01-04-2014, 17:41
خبرنگار آس : وكيل ژابي به رئال حق مذاكره نمي دهد

پس از اولين تماسهاي رئال با ژابي براي تمديد در سال گذشته ، به نظر مي رسيد كه خود بازيكن نگران شرايط بدنيش است و بعدش تصميم م گيرد . حرفهاي اخير ارتتا هم اين را تائيد مي كند . اما با گذر زمان به نظر مي رسد كه رئال پذيرفته كه همه چيز بحث سلامتي نيست . چرا كه وكي اين بازيكن ، اينياكي ايبانيز ، پيشنهادات زيادي را از انگليس و ايتاليا روي ميز دارد كه در هيچ كدامشان بحث از خستگي ،‌سن بازيكن و ... در ميان نيست . فقط از پول صحبت مي شود .
اين بازيكن دارد بازي م كند تا بهترين قرارداد ممكن را ببيندد . مي داند كه آخرين فرصت او براي درآمد زايي بزرگ است ، همان طور كه كريستيانو هم پيش از تمديد بحث هاي زيادي را مطرح كرد و در نهايت قرارداد خوبي را بست . ژابي در رئال سالي 4 ميليون يورو دستمزد مي گيرد . وقتي از ليورپول آمد ، اين دستمزد بالايي بود اما حالا حس مي كند كه استحقاق پول بيشتري را دارد . او سعي مي كند حتي الممكن رئال را تحت فشار بگذارد . او مي داند كه باشگاه هاي ديگر حاضرند كه در صورت تمديد نكردن به رئال ، به او پاداش ويژه بدهند و به همين خاطر عجله اي ندارد .
البته نكته عجيب اين جاست كه وكيل اين بازيكن اصلا به رئال فرصت نمي دهد تا ورق هايش را رو كند . او مي گويد كه اين تصميم شخصي خود بازيكن است . رئال فشار نمي آورد چرا كه اصلا اين حق به رئال داده نشده تا با اين بازيكن مذاكره كند . وقتي به رئال فرصت ارائه پيشنهاد داده نشده است ، چطور مي توان انتظار داشت كه تمديد حاصل شود ؟
البته در اين ميان نقش آنجلوتي مهم است . او سعي م كند كه به بازيكن اطمينان بدهد اما فعلا توفقيقي نداشته است . شايد كارلو بيش از كارمندان باشگاه خبر داشته باشد اما فعلا اين حس وجود دارد كه هيچ خبري نيست .

81 درصد از كاربران آس ، خواستار فيكس شدن خسه
هواداران رئال ، مي خواهند دوشنبه خسه را در مقابل سلتا فيكس ببينند . جواهر آكادمي از همه دقايقي كه داشت ،‌به نحو احسن استفاده كرد . سال 2013 را با گل كليدي در مستايا مام كرد و در سال 2014 نيز گل پيروزي را مقابل پي اس جي زد . به همين علت 81.3 كاربران آس خواستار فيكس شدنش مقابل سلتا شدند .
مادريديسموها اميدوارند كه با توجه به مصدوميت گرت بيل و عملكرد ضعيف دي ماريا در دوحه ، خسه را در تركيب اصلي ببينند . تا كنون آنجلوتي 622 دقيقه در بازيهاي رسمي و دوستانه به خسه فرصت داده است و محصول آكادم پنج گل زده است . او در لاليگا در 9 بازي حضور داشته كه همه اش به عنوان يار تعويضي بوده اند .
خسه فقط سه بار فيكس بوده است :‌دو بازي مقابل شاتيوا و در مقابل گالاتاسراي كه در مقابل ترك ها با اخراج راموس از تركيب بيرون آمد .

ايكر پس از تولد پسرش :" سال 2014 با خوش يمني آغاز شد "
ايكر كاسياس در پيغامي در صفحه اش به نام " كاسياس ورد " در مورد نوزاد تازه متولد شده اش توضيح داد .
كاپيتان نوشت :"‌سلام ، مي خواهم با شما مهمترين لحظه زندگي ام را به اشترام بگذارم : تولد پسرم . پس از ماه ها انتظار ، مارتين پا به جهان گذاشت . 3.850 كيلوگرم وزن دارد و و هم او و هم مادرش رايط بدني خيلي خوي دارند و حاال استراحت مي كنند . خيلي خوشحالم كه در نهايت اين لحظه رسيد و همه چيز خوب پيش رفت . سال 2014 با خوش يمني برايم آغاز شد . ممنون كه هميشه در كنارم هستيد . مي خواستيم از طريق " كاسياس ورد " اين خبر را اطلاعبدهم چرا كه يك رسانه شخصي است كه در آن نزديك ترين بستگان ، هواداران و دوستانم مرا دنبال مي كنند . "

بازگشت گرت بيل به تمرينات گروهي پس از 17 روز
گرت بيل پنجشنبه شب به همراه بقيه بازيكنان تيم اصلي رئال تمرين كرد . بازيكن ولزي بالاخره پس از 17 روز به تمرينات گروهي اضافه شد و به نظر مي رسد به بازي با سلتا برسد
خديرا و واران به درمان خود ادامه دادند و مودريچ ، آربلا و ومارسلو نيز به دور از گروه تمرين كردند . كاسياس هم كه تازه پدر شده ،‌با اجازه باشگاه در تمرين حضور نداشت .

آدبايور :" به احترام كريستيانو و رئال ، كماندويي خوشحالي كردم "
امانوئل آدبايور ،‌بازيكني كه شش ماه در رئال بود ، هنوز تيم سابقش را فراموش نكرده و از اين تيم صحبت مي كند .
بازيكن سابق تاتنهام پس از پيروزي در اولدتراورد در مورد رئال مادريد صحبت كرد و در اين باره كه چرا به شكل كماندو خوشحالي كرده است ، گفت :" مي خواستم احترامم را به كريستيانو و رئال مادريد نشان دهم . "

اهداي نشان ويژه به كريستيانو از سوي رئيس جمهور پرتغال
كريستيانو رونالدو ، ستاره پرتغالي رئال سه شنبه آينده در كاخ بلم در ليسبون ، نشان " مامور ارشد وليعهد هنريك " را توسط آنيابل كاواكو سيلوا ، رئيس جمهور پرتغال قرار خواهد گرفت .
روزنامه اوجوگو با اعلام اين خبر نوشته است :"‌رئيس جمهور آنبال سيلوا در نظر دارد كه از ورزشكاري كه در سطح بين المللي شناخته شده و پرتغال را در كل دنيا مي شناساند ،‌تجليل كند چرا كه او نمادي براي نسلهاي جديد است . "

درخشش زوج رودريگز برابر پي اس جي
از ميان محصولات آكادمي دو بازيكن در مقابل پي اس جي نقش برجسته تري داشتند . كاسادو ،‌يورنته و هايمه خوب بودند اما زوج رودريگز ، يعني خسه و خوزه بي نظير بودند .
مهجم قناريايي در مقابل ايبرا ،‌كاواني ، لاوتزي ، وراتي ، تياگو سيلوا ، ماتوئيدي ، موتا ، فن در وايل و ... زننده گل پيروزي بخش بازي بود . در حضور همه اين ستارگان اين خسه بود كه گل برد را زد تا براي فيكس شدن فشار بياورد .
خوزه رودريگز هم كه پارسال اولين بازيش را با مورينيو داشت ، جلوي ژابي و ايارا بازي كرد ، كه كيفيت و قواي بي نظيري را از خود نشان داد و اثبات كرد كه آينده روشني در انتظارش است . او حتي شانس گلزني را هم داشت اما توپش به تيرك خورد .

("_")
01-04-2014, 17:46
تصاویر تمرینات 4 ژانویه 2014 رئال مادرید

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

لباس های فصل بعد؟

گزارشی از سایت گل

راز موفقیت کریس رونالدو: یک ساعت تمرین بعد از بازیها

اگر بازی دربرنابئو برگزار شود، کریس مستقیما به خانه می رود و درجکوزی آب سرد و بلافاصله آب گرم عضلاتش را جان می دهد

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید این روزها مرد اول دنیای فوتبال است. حالا گزارشی در روزنامه آ.اس منتشر شده که از رازهای موفقیت این ستاره پرتغالی در حفظ فیزیک بدنی ایده آلش خبر می دهد

«مهمترین راه بازیابی برای من در جلسات تمرینی است که بعد از بازیها انجام می دهم. استراحت واژه ای کلیدی در زندگی روزمره من است تا بتوانم درحرفه ام موفق بوده وعمر فوتبالی ام را طولانی تر کنم.» اینها جملات کریستیانو رونالدو هستند که در توصیف راز موفقیتش برزبان آورده. هنوز خیلی ها راجع به بازی 20 آوریل سال 2011 که کریس رونالدو توانست در مستایاخوش درخشیده و گل سرنوشت ساز تیمش در فینال جام حذفی اسپانیا بعد از 102 دقیقه بازی کردن را به ثمر رساند صحبت می کنند. خیلی ها می خواهند بدانند که کریس چطور توانسته در 59 بازی 69 گل به ثمر برساند. راز موفقیت او در تمرینات بازیابی ای است که بعد از انجام بازیها برگزار می کند

بعد از اتمام یک مسابقه، کریس مثل سایر بازیکنان برای صرف شام با خانواده یا قهوه خوردن با دوستان نمی رود ودر شهرک ورزشی تمرینات دیگری را دنبال می کند. او اول در داخل استادیوم غذا می خورد وچیزی می نوشد تا آب از دست رفته بدنش را بازیابی کند. کمی میوه، پیتزا و یا غذاهای حاوی کربوهیدرات برای کریس کافی است واو بلافاصله تمرینات بازیابی اش را آغاز می کند .
اگر بازی دربرنابئو برگزار شود، کریس مستقیما به خانه می رود و درجکوزی آب سرد و بلافاصله آب گرم عضلاتش را جان می دهد.طبق مطالعه ژورنال بین المللی پزشکی ورزش، این استفاده از جکوزی بهترین مدت برای بازیابی عضلات بعد از برگزاری یک بازی است.

کریس درابتدا 5دقیقه در جکوزی آب گرم (بین 38 تا44 درجه سانتی گراد)می رود و بلافاصله بعد از آن برای 3 دقیقه در جکوزی آب سرد قرار می گیرد. این پروسه برای نیم ساعت تکرار می شود تا بدین ترتیب گردش خون در عضلاتش به حالت عادی برگردد واز لخته شدن احتمالی خون و تورم عضلاتش جلوگیری کند و درعین حال با غذاهایی که قبل از بازی خورده، تمام مواد مغذی لازم و فیبر کافی به بدنش برسد.

بعد از آن رونالدو به استخر می رود و بیست دقیقه ای شنا می کندشنا یکی از ورزشهای مورد علاقه کریس است و او تقریبا هرروز دقایقی شنا می کند وبعد از بازیها حتما این کار را برای ریلکسیشن بیشتر انجام می دهد تا بتواند اتفاقات بازی را نیز فراموش کرده وذهنش را از ماجراهای پیشین خالی کند

آئورلیو پریه را، کاشف رونالدو در مورد یکی از کلیدهای موفقیت رونالدو گفته:« رونالدو می داند که هیچ برد یا باختی جاودانه نیست.» بعد از خروج از استخر، کریس رونالدو تقریبا پرونده اتفاقات قبلی را برای خودش می بندد ولی قبل از ترک شهرک ورزشی دوش هم می گیرد تا کاملا کارش را تمام کند.

ستاره پرتغالی عادت دارد تا روزی دست کم 8 ساعت بخوابد ولی مثل تمام ورزشکاران خوابیدن بعد از انجام یک بازی کار سختی است.به همین خاطر در ورود به خانه او برای 5 دقیقه دیگر در جکوزی آب گرم می رود تا بخار آن آرامش مضاعفی به او داده و سیستم عصبی بدنش را در آرامش فرو ببرد . با همین کارها رونالدو خیلی سریع خودش را برای بازی بعدی تیمش آماده می کند.

("_")
01-06-2014, 16:06
کدوم مدل مو رو انتخاب میکنید؟

عکس بچگی بازیکنان حال رئال مادرید

ایکر مقدس

سلطان

عکسهای بازیکنان رئال به سمت سنتیاگو برنابئو برای بازی با سلتا

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کريس رونالدو تنها ۲ گل تا رکورد شخصی ۴۰۰ گل فاصله دارد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] d9%84%d8%af%d9%88_%d8%aa%d9%86%d9%87%d8%a7_2_%da%a f%d9%84_%d8%aa%d8%a7_%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%a f_%d8%b4%d8%ae%d8%b5%db%8c_400_%da%af%d9%84_%d9%81 %d8%a7%d8%b5%d9%84%d9%87_%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%af_/7945)

فوق ستاره پرتغالی تنها دو گل تا رسیدن به رکورد شخصی 400 گل در دوران بازیگری خود فاصله دارد.
کریستیانو رونالدو تا کنون با پیراهن تیم ملی پرتغال و تیم های اسپورتینگ لیسبون ، منچستریونایتد و رئال مادرید 398 گل به ثمر رسانده است و تنها 2 گل با 400 گله شدن فاصله دارد.
رونالدو از این تعداد گل 160 گل را با پای راست ، 75 گل با پای چپ ، 62 گل با ضربه سر ، 63 گل از نقطه پنالتی و 38 گل از ضربات آزاد به ثمر رسانده است.
روزنامه آ اس نوشت «موشک مدیرا» (لقب کریستیانو رونالدو) می تواند در بازی دوشنبه با سلتاویگو
به رکورد دلخواه خود برسد. البته این هدف دور از دسترس او نیست زیرا رونالدو در 4 بازی قبلی خود برای سلتاویگو زننده 7 گل بوده است.
کریستیانو رونالدو در سال 2013 تعداد 69 گل به ثمر رساند و گل های احتمالی او در برابر سلتاویگو ، اولین گل های رونالدو در سال 2014 محسوب خواهد شد.

کلیپ کنفرانس مطبوعاتی کارلتو قبل از بازی با سلتا

نويسنده: ALI REZA در تاريخ دوشنبه شانزدهم دی 1392 موضوع: کلیپ

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
"Ancelotti: "Bale is good, do not have any problem
download ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کلیپی زیبا از 23 پاس پشت پا در تمرینات

Real Madrid Training - 23 Back Heel Touches 2014

دیدار نادال و رائول در دوحه قطر

("_")
01-07-2014, 17:00
گیف گل های بازی دیشب

([Only Registered And Activated Users Can See Links])حرکت زشت دیماریا این هم از حرکت بسیار بد دیماریاعده ای معتقد هستند این حرکت بعد از هو شدنش از جانب تماشاگر ها و خطاب به آنها انجام شده

اولین بردمون رو تو سال 2014 تبریک میگم به همه
خب بازی چندان خوبی نبود. دیر موتورمون روشن شد. یعنی بعد تعویض ها
این خوب نیست. ما جلوی تیم های بزرگ وقت نداریم 1 نیمه رو تلف کنیم و از نیمه دوم شروع کنیم به بازی
خسه عالی بود. کریس بد بود اما با این حال 2 گل زد.
خط دفاعی مث همیشه افتضاح.سلتاویگو 2 تا موقعیت تک به تک داشت که اگه اونا گل میشد کلا وضع فرق میکرد.
اینم از دیماریا که...
رونالدو هم اعلام کرد که به مراسم گالا میره. امیدوارم جقشو بهش بدن
بازی بعدیمون با گربه سیاهه ست. اوساسونا. بازی سختیه. آنجلوتی گفته بهترین ترکیبش رو به زمین میفرسته. امیدوارم برنده باشیم
خب بازی بعدی شانسلونا با اتلتیکو هست. بهترین نتیجه واسه ما تساویه ولی من دوس دارم اتلتیکو بارسا رو ببره و با از دست دادن 1 امتیاز دیگه از طرف بارسا ما میایم دوم و بارسا سوم. این عالی میشه
برای اولین سال حضور آنجلوتی قهرمانی لیگ ازش انتظار نمیره چون کار هر مربی ای نیست
به امید قهرمانی تو چمپیونز لیگ

("_")
01-08-2014, 17:04
سلام به همه
همه میدونن ما تو خط دفاعی مشکل داریم
نمانیا وویدیچ 32 ساله آخر فصل نمیخواد با منچستر تمدید کنه
1 سری میگن میخواد بره بارسا ولی به نظر من 1 دفاع خیلی خوبیه و به درد ما میخوره. درسته 1 خورده کنده و با لیگ اسپانیا آشنا نیست ولی به نظرم به دردمون میخوره. یا ویدیچ یا دفاع وسط رم. اسمش یادم نیست

("_")
01-09-2014, 12:44
آنجلوتي :اميدواريم شرايط دي ماريا عادي شود ،‌به او نياز داريم

كارلو آنجلوتي در مورد حركت زشت دي ماريا خطاب به هواداران رئال گفت :" بايد او را باور كنيم . اگر هم كسي ناراحت شده ، عذرخوهي كرد . هواداران توقعات بالايي از بازيكنانشان دارند و فكر نمي كنم كه مشكلي در برخورد برنابئو با او به وجود بيايد . "‌

از سويي آنجلوتي اعلام كه دي ماريا را در تركيب اصلي قرار نخواهد داد و افزود :" علتش آن اتفاق نيست بلكه مي خواهيم از بازيكنان سرحال تري استفاده كنيم . "‌
دي ماريا :" خود بازيكن توضيح داد و بايد حرفهايش را بپذيريم . اگر كسي هم حس مي كند كه حركت زشتي بوده است ،‌عذرخواهي كرد و اينجا بحث تمام است چرا كه خود بازيكن به بازي كردن فكر مي كند و مشكلي در برخورد با برنابئو نخواهد داشت . هواداران توقعات زيادي از بازيكنان دارند اما محبت زيادي در عين حال برايشان قائل هستند و مشكلي نيست . مسئله دي ماريا بايد هر چه زودتر تمام شود چرا كه به او در اين فصل نياز داريم . فردا فيكس نمي شود چرا كه بازيكنان سرحال تري بازي مي كنند . مشكلي براي باز كردن ندارد و از حضور در اين جا خوشحال است . آرام است ، رابطه خوبي با هم تيمي ها دارد و انگيزه اش براي يك فصل خوب بالاست . بازي نمي كند اما علتش آن اتفاق نيست . "
بازي رفت با اوساسونا :"‌بازي در خانه آسان تر از خارج از خانه است . اوساسونا مشكلات زيادي در بازي لاليگا براي ما ايجاد كرد و مشكل خواهد بود . از نظر ما رقابت خيلي بالاست و فردا بايد برتري را در بازي رفت ثبت كنيم . "‌
دفاع راست :" گزينه محبوبي ندارم . هر دو خيلي خوب بوده اند ، هم آربلوا و هم كارواخال . از سيستم چرخشي استفاده مي كنم چرا كه توقعات از دفاع كناري ها بالاست و بايد خيلي بدوند . اميدوارم كوئنت رائو هم هر چه زودتر برگردد تا مارسلو هم استراحت كند . چرخش ضروري است . "
از دست رفتن زمام كار از دست تيم :" توجيه خاصي در اين باره وجود ندارد . تيم خيلي هجومي است و همين باعث مي شود ريسك وجود داشته باشد و تعادل از بين برود اما حلش خواهيم كرد . "
آينده دي ماريا و كوئنت رائو :"‌با آنها صحبت نكردم چون خبري نيست . نه فروشي خواهيم داشت و نه خريدي . تركيب خيلي خوبي داريم . نيازي به خريد نداريم . "‌
مودريچ :"‌از نظر ثبات بهتر شده است . به او باور داريم و مي دانيم كه براي ما خيلي مهم است . البته مي تواند خيلي بهتر شود چرا كه كيفيت بي نظيري دارد .
هفته هاي مشكل :" سفر به دوحه كمكي نكرد تا در بازگشت از تعطيلات آماده شويم و در مقابل سلتا در حد خودمان باشيم اما اين هفته روبراه خواهد بود . "‌
بازگشت مسي :" خبر خوبي براي آنها و لاليگاست كه يك بازيكن بزرگ برگردد . از نظر ما رقابت را افزايش خواهد داد چرا ك با مسي بارسا يك تيم است و بدون او ، تيمي ديگر .اگر يكشنبه برنده شويم ، فاصله مان با صدرنشين ها اهش مي يابد چرا كه قرار نيست هم بارسا ببرد و هم اتلتيك. "
كار هر روز كريستيانو :" يك حرفه ايست . زمان زيادي را صرف آماده سازي مي كند و تعطيلات و غذيش را زير نظر دارد . در خلال تمرينات هميشه آماده است . "‌
عملكرد ايسكو مقابل سلتا :"‌بازي خوبي نداشت اما مشكلي نيست و چيزي براي گفتن وجود ندارد . در پست او ثبات مشكل است . ايسكو نمي تواند همه چيز را يك جا ارائه داد : كيفيت ، ثبات و جديت . اين در مورد همه هافبك هجومي ها همين است . ويژگي بازيكناني مثل او ثبات نيست ، بر عكس هافبك دفاعي ها . "

الكس :"‌فقط كريستيانو لايق توپ طلاست "
الكس رودريگز ، برادر ناچو ، يكشنبه آينده با پيراهن اسپانيول مي تواند مقابل رئال قرار گيرد . بازيكن سابق كاستيا گفت :"‌بردني توپ طلاي يوروي زير 19 سال بهترين اتفاق دوران فوتبال من بود اما اميدوارم آخرين دستاوردم نداشته باشند

وي در مورد بحپ توپ طلا نيز گفت :"‌شايد كانديداها خسته بشوند اما آنها شايسته حضور در اين ليست هستند . من هميشه نظر خودم را دارم : كريستيانو بهترين است . "

ژابي :"‌اين جا براي دو سال ديگر خانه ام مي ماند ، خيلي خوشحالم "
ژابي آلونسو پس از تمديد دو ساله با رئال گفت :"‌اين جا دو سال ديگر خانه ام مي ماند . افتخراي است كه آن را تائيد كنم . خيلي خيلي خوشحالم ، زنده باد رئال . "‌

در حقيقت باشگاه نيز پيش از اين اين خبر را بروز داده بود . ژابي بدين ترتيب تا 2014 با دستمزد شش ميليون يورو بازيكن رئال مي ماند .

نوزاد راموس ، پسر است
راموس اعلام كرد كه فرزندش پسر خواهد بود . بسياري نسبت به جنسيت نوزاد اين بازيكن كه چهار ماه ديگر از پيلار روبيو متولد مي شود ، سوال داشتند كه راموس خودش پاسخ داد

بازيكن شماره 4 رئال مادريد گفت :"‌براي همه كساني كه پرسيدند بايد بگويم كه بله ، پسر است اما فعلا نامش را انتخاب نكرديم . "

آربلوا :" ماشين از روي گرت بيل رد شد اما هنوز زنده است !"

آربلوا عكسي از خودش در كنار گرت بيل منتشر كرد و نوشت :" در واقع ماشين از رويش رد شد اما او خيلي قوي است و هنوز زنده است !"

در حقيقت شماره 17 رئال بود كه باعث مصدوميت 20 روزه گرت بيل در تمرينات شد .

("_")
01-09-2014, 13:01
فهرست 10 تيم فوتبال برتر جهان در سال 2013 به شرح زير است:

1- بايرن‌مونيخ آلمان 370 امتياز

2- رئال‌مادريد اسپانيا 290 امتياز

3- چلسي انگليس 273 امتياز

4- اتلتيکو مادريد اسپانيا 251 امتياز

5- بارسلونا اسپانيا 247 امتياز

6- پاري‌سن‌ژرمن فرانسه 240 امتياز

7- اف‌سي بازل سوئيس 239 امتياز

8- اتلتيکو مينيرو برزيل 238 امتياز

9- تاتنهام انگليس 238 امتياز

10- بنفيکا پرتغال 232 امتياز

همچنين دورتموند با 218 امتياز در مکان دوازدهم، منچسترسيتي انگليس با 212 امتياز در رده شانزدهم، يوونتوس با 205 امتياز در مکان نوزدهم و منچستريونايتد با 193 امتياز در جايگاه بيست‌و‌ششم قرار دارند.

منبع فدراسيون بين‌المللي آمار و تاريخ فوتبال (IFFHS)

عکس سارا و مارتین در حال مرخص شدن از بیمارستان

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

سرجیو و همسر محترمه

حضور مارسلو در رئال مادرید هفت ساله شد

کلیپ کنفرانس مطبوعاتی کارلتو قبل از بازی با اوساسونا

گزارش سایت رسمی از تمدید قرار داد ژابی تا 2016

کاناوارو: رونالدو برنده توپ طلا خواهد شد.

فابیو کاناوارو کاپیتان سابق تیم ملی ایتالیا معتقد است با وجود شایستگی بیشتر فرانک ریبری، کریستیانو رونالدو جایزه توپ طلا را از آن خود خواهد کرد.
کریس رونالدو که در سال 2008، یک بار برنده توپ طلا شده است، سال بسیار درخشانی را سپری کرده است و در فصل جاری در 22 بازی 29 گل برای رئال به ثمر رسانده است.
این در حالی است که فرانک ریبری نقش عمده ای در سه گانه بایرن مونیخ ایفا کرده و در 22 بازی در فصل جاری 12 گل به ثمر رسانده است.
کاناوارو به Goal گفت: "ریبری شایسته دریافت توپ طلاست، اما رونالدو این جایزه را از آن خود خواهد کرد."
کاناوارو همچنین نارضایتی خود را از تصمیم فیفا مبنی بر انتخاب سرگروه های جام جهانی 2014 اعلام کرد. ایتالیا با وجود قهرمانی جام جهانی 2006 و نایب قهرمانی در یورو 2012، جایی در بین تیم های سرگروه نداشت.
کاناوارو افزود: "به نظر من این تصمیمی بود که در آن به تاریخ و پیروزی های ایتالیا در جام جهانی احترامی گذاشته نشد. ما هرگز فراموش نمی کنیم که چهار بار قهرمان جام جهانی شده ایم، یک بار کمتر از برزیل و سه بار دیگر راهی فینال شده ایم!"

کاناوارو در مورد گروه ایتالیا در جام جهانی گفت: "مشکلی بابت صعود تیم ملی ایتالیا نمی بینم. من باور دارم ایتالیا و انگلستان مجوز صعود از گروه را کسب خواهند کرد."
در صورت صعود ایتالیا به مرحله حذفی همگان خبر از قرعه آسان ایتالیا در مرحله بعد با توجه به تیم های حاضر در گروه C (ساحل عاج ، کلمبیا ، ژاپن و یونان) می دهند، اما کاناوارو در این باره هشدار داد.
وی گفت: "من تصور نمی کنم که راه راحتی را پیش رو داریم. هر تیمی که از مرحله گروهی صعود می کند، قوی و خطرناک است. ایتالیا تیمی سطح بالاست که همیشه مقابله با تیم های قوی را ترجیح می دهد، زیرا تمرکزش در این دیدارها بیشتر است."
کاناوارو قرعه فرانسه و برزیل را بهتر از بقیه تیم ها دانست و شانس را با آن ها یار دانست و ایتالیا، برزیل، آلمان و اسپانیا را شانس های قهرمانی در جام جهانی دانست.

("_")
01-09-2014, 13:03
اینم چند تا والپیپر

hala_madrid
01-14-2014, 15:27
حق به حق دار رسید البته قبلا باید این اتفاق میفتاد مثلا سال 2012 اما خوب سلطان هنو راه درازی داره امیدوارم این شروعی دوباره باشه خیلی خوشحالم واسش:danc:

hala_madrid
01-14-2014, 15:31
love::love::love::love::love::love::

hala_madrid
01-19-2014, 00:19
بچه ها کجاین اینجا چرا میثه خونه ارواح شده نکنه این تایپک رو بستن؟؟؟

("_")
01-20-2014, 14:56
تنها کاری که مسی جلوی لوانته کرد :D

والپیپر

:))

("_")
01-20-2014, 14:57
خب بازی رو 5- 0 بردیم تا قدرتمونو نشون بدیم
اختلافمون با صدر به 1 اختلاف رسید خب این خیلی خوبه
میتونم بگم به لیگ امیدوار شدم
تبریک میگم برد رو به رئالیا
شاکیم ازتون. چرا هیشکی نیست؟ چرا بعد بازی کسی نمیاد نظر بده؟

lord7stark
01-22-2014, 11:02
اول سلام
دوم کلام :evaa:

دیشب تونستیم با درخشش ایکر و کریم و اربلواا اسپانیول رو تو جام حفی شکست بدیم
جالب اینجاست تی وی مسخره ما اون موقع داره بازی تکراری نشون میده !!!

دیشب ایکر عالی بود و نجات داد تیمو .. .. ..
رکورد خودشم شکست و ...:/danc

خلاصه چشم انداز خوبی برای رئال امسال هست ایشالله
هم تو چمپیونز لیگ
هم تو لیگ که فاصلمون کم شد
هم تو جام حذفی ...

("_")
01-22-2014, 21:01
خب بازی رو ندیدم فقط خلاصشو دیدم
دارم از این حرص میخورم که شبکه 3 عن با رئالیا لج کرده و هیچکدوم از بازیا رو نشون نمیده. همه ی بازی های رئال یا پخش نمیشه یا شبکه ورزش میذارن
از اینم ناراحتم که رونالدو داره بدشانسی میاره همش. توپاش گل نمیشه یا تیرک یا...

خلاصه الان وضع تیم ( بجز خط دفاعی) خیلی خوبه
بی صبرانه منتظر چمپیونز لیگ ام

("_")
01-28-2014, 15:45
کاسیاس 592 دقیقه بدون گل

مسی 562 دقیقه بدون گل

داره با ایکر رقابت میکنه بجای کریس

.

اینم مقایسه مسی با په په

120 روووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووز. کم نیستا. 120 روزه گل نزده :))

کینگ لبو :))

ایسکو و سگش

رئالی ها به همراه زن و بچشون

دشمنا بگرخید

("_")
01-28-2014, 15:49
فهرست ۱۰ گلزن برتر کنونی اروپا به این شرح است:

۱- لوییس سوارز،‌لیورپول، اروگوئه‌ای،‌۲۶ ساله،‌ ۲۲ گل زده در ۱۷ بازی
۲- کریستیانو رونالدو، رئال مادرید،‌پرتغالی،‌۲۸ ساله،‌۲۲ گل زده در ۲۰ بازی
۳-دیگو کاستا،‌اتلتیکومادرید اسپانیا، ۲۴ ساله ، ۲۰ گل زده در ۲۰ بازی
۴- آلفرد فین‌بوگاسن،‌هرن ون هلند،‌ایسلندی،‌۲۴ ساله، ۱۹ گل زده در ۱۷ بازی
۵- زلاتان ایبراهیمموویچ،‌پاری‌سن‌ رمن، سوئدی،‌۳۲ ساله، ۱۷ گل زده در ۲۱ بازی
۶- گرازیانو پله، فاینورد هلند،‌ایتالیایی،‌۲۸ ساله ، ۱۵ گل زده در ۱۸ بازی
۷- میشی باتشوی، استاندارد لیژ بلژیک، بلژیکی،‌۲۰ ساله، ۱۵ گل زده در ۲۳ بازی
۸-سرخیو آگوئرو، منچسترسیتی انگلیس،‌ آرژانتینی، ۲۵ ساله، ۱۴ گل زده در ۱۶ بازی
۹-جوزپه روسی، فیورنتینا ایتالیا، ایتالیایی، ۲۶ ساله، ۱۴ گل زده در ۱۸ بازی
۱۰- حمدی حربویی، لوکرن بلژیک، تونسی، ۲۹ ساله،‌۱۴ گل زد در ۲۰ بازی

راستی کینگ لبو کو؟ :))

عجب برگردونی بود

عکس تمرینات 27 ژانویه

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کلیپ زیبا مقایسه مهارت های گــــرت بیل و نیـــمار

Neymar Jr vs Gareth Bale Freestyle, Velocity & Dribbling Part 1 2013

lord7stark
01-29-2014, 12:27
سلام
چرا اینجا اینقدر خلوت شده ! ؟

بگذریم >< این نیز بگذرد ! :rooz:

دیشب برگشت با اسپانیول با یک بازی معمولی و از طرف هر دو تیم تونستیم با گل خسه در مجموع 2 بر 0 برنده بشیم که میخوریم با برنده اتلتیکو و با بیلبائو که 99% اتلتیکو هست که بیان انتقام پارسال رو از حلقومشون بکشیم بیرون ! chomagh
قرعه بارسا برم ! گلابی ! ><
دیشب هم عزیز دل ایکر ، رکوردشو 24 دقیقه افزایش داد ! دستش طلا !

sss
01-30-2014, 22:59
منم تبریک میگم بردهای اخیر رو [Only Registered And Activated Users Can See Links]

خسه هم بازیش در سمت راست افت میکنه ! تا جایی که من میدونم بهترین عملکرد رو در سمت چپ داره ! تو کاستیا هم که بود اینطوری بود . البته از سمت راست تا حالا 2-3 تا گل خوب زده ولی در کل در سمت چپ بهتر بازی میکنه .

چارتا بازی بعدی خیلی سخته!
بعدشم که چمپیونز لیگ شروع میشه!

دو تا بازی کوپا با اتلتیکو عیار تیم مشخص میشه!
دیگه هم عذری از آنجلوتی و ... قبول نیست.

سدانی ها
02-06-2014, 17:10
سلام به دوستان رئالی بازی دیشب با ات مادرید برد دلچسبی بود و به همتون تبریک میگم........ اما خدایی نیمه اول و حتی نیمه دوم خیلی پر برخورد بود و بازیکنا فقط خطا میکردناما به نظر من اتلتیکو دیشب تونست کریس رو از کار بندازه که اصلا برای من یکی خوشآیند نبودایشالله اگه بازیکنا بتونن تو ویسنته کالدرون بیشتر از جناحین خصوصا سمت چپ به سمت دروازه تیم حزیف بیان قطعا موفق ترن و تیم با یک برد قاطعانه میره فینالایشالله با گلزنی کریس بازی برگشت رو ببریم

سدانی ها
02-23-2014, 14:13
با سلام
به نظر من بازی دیشب فوق العاده بود....رئال خیلی خوب بازی کرد و بازیکنان الچه هیچ کاره بودند.....حتی با غیبت بهترین بازیکن دنیا به علت محرومیت بازم رئال همون رئال همیشگی بود و من که لذت بردم
با این صدر نشینی روحیه بازیکنا بالا میره و هم میتونیم تو لیگ قهرمانان پیروز شیم و هم توی لیگ که ایشالله قهرمان بشیم....
واقعا اگر رئال همینطور مقابل تمام تیم ها بازی کنه هم اروپا هم لیگ و حذفی مال خودمونه....البته با اومدن کریس وضع بهتر هم میشه.

Reza29.4
02-23-2014, 14:22
تبریک بخاطر صدرنشینی

hala_madrid
02-24-2014, 14:16
سلام به همه بچه هی گل مادریدی

همه چی یه طرف این ثبات خط دفاعی یه طرف ایول داره کاره کالتو یه خط دفاعی مستحکم ساخته منتظر بازی با اتلتیکو و بارسا هستم تا صدر نشینی رو مقتدرانه تر کنیم ایشاله که هر دو تا رو میبریم

lord7stark
02-27-2014, 02:10
واااااااااااااااااااااای
واااای
حالا وای وای وای وای وای وای:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc

پسر عجب بازی کردیم پوکوندیم شالکه 06 رو ! lol:-

جان BBC :sohappy:

2 تا بیل ، 2 تا کریم ، 2 تا سلطان کریس >< عجب هماهنگی ایی داریم تیم پخته شده عینهو لبو :khelal dandoon:

پشما همه تیم ها ریخت با این بازی ... اینجوری بازی کنیم بایرنم چندتایی میکنیم ... .. .

به امید له کردن اتلتیکو و نزدیک شدن به 3 گانه ی رویایی :flowerysmile:

ماشالله کارلتو tazim::

BBC :rose:

AL1reZA
02-27-2014, 10:01
دیشب واقعا فکرشو نمی کردم بتونیم 6 تا بزنیم. پیش خودم گفتم خیلی هم خوب باشیم 2-1 ببریم. واقعا فوق العاده بودیم و هم طلسم رو شکوندیم و هم اولین تیمی شدیم که تو آلمان 6 تا زدیم.
شالکه برای اولین بار مقابل ما قرار گرفت و پوکید

رونالدو خوب بود ( چون می تونست حداقل هتریک کنه). بیل چه کرد!!!!!!. چه دریبل هایی کرد و چه گلی.... بنزما هم که موتور بنزش روشن بود..... کاسیاسم خیلی خوب بود..... خلاصه تبریک

sss
02-28-2014, 10:52
برد خیلی دلچسبی بود با یه بازی تقریبایه طرفه و زیبا
میتونستیم خیلی بیشتر از اینا هم بهشون گل بزنیم ولی همون 6 خوبه
تو میانه ی میدان لوکا مودریچ و آلونسو عالی دارن کار میکنن بخصوص مودریچ که این فصل خیلی عالیه
فقط حیف که ایسکو کم بازی میکنه اگه شرایط اینطور بمونه شاید آخر فصل بره
کاسیاس که عالی بود چه توپی نیمه ی اول گرفت فوق العاده بود حیف که دروازش بازشد انصافا اون شوت غیر قابل مهار بود
روند تیم خیلی خیلی خوبه چند هفته ی سخت تو لالیگا داریم اما بعدش بازیهای نسبتا اسون ما شروع میشه
تو لیگ قهرمانان هم باید همینطور ادامه بدیم تا 10 جامو امسال دیگه بگیریم

sss
03-02-2014, 02:03
کارلتو باید بازی به بازی حرکت کنه و تو بازی های حساس کمتر دست به ریسک بزنه ! الان یه دنیا منتظر شکست ما جلوی تیم کارگری مادرید هستش ! ولی موتور تیم تازه راه افتاده و نباید به این زودی روند خوب تیم با افت مواجه بشه اونم تو این مقطع حساس ! بازی با اتلتیکو مشکلمون گل اول و گذشتن از خط دفاع مستحکم این تیم هستش که امیدم به خلاقیت دی ماریا و حرکات بعضا خوب گرت بیل هستش و بعد هم باید زیر فشار اتلتیکو دووم بیاریم !

در کل یکی از فینالهای کارلتو یکشنبه عصر برگزار میشه و امیدوارم کارلتو هنر مربیگریش را نشون بده

abolhasan0202
03-04-2014, 10:38
بعد چند روز از گذشت مسابقه دیدم کسی نظر نداده گفتم من نظری بدم
بازیو کامل نگاه کردم واقعا نمیدونم چرا نیمه اول بعد گل تیم اینقد شل شد البته از حق نگذریم اتلتیک خیلی فیزیکی بازی میکنه.اما بازم نباید اونقد راحت رئال شل میگرفت بازیو نتیجش این شد دو تا گل راحت خوردن.خود گلا شوت های قشنگی بود اما اینکه هیچ پرسی وجود نداشت یعنی تلاش نمیکردن خوب به توب برسن.
اما نیمه دوم عالی بازی میکردن همه بازیکنا به جز دو سه نفر کارشون خوب بود.بیل به نظرم حد انتظار نبود مثه بقیه بازیاش نبود.دیماریام بعد چند بازیه رویایی این بازی اشتباهای مرگباری داشت اگه دقت کرده باشین چند بار توپو توی خط دفاع از دست داد.کونتراو خوب بود اما مارسلو که اومد بهتر شد.به نظر من از اول کارواخالو بازی میداد بهتر بود ولی از یچیه آربلوا خوشم میاد اونم اینه از هیچ فرصتی واسه زدن بازیکن حریف نمیگذره :jeddiiiii:lol:-
به امید قهرمانی تو همه جام ها بازی با اتلتیکو به خاطر خوب بودن اتلتیک مساوی نکردیم اینو مطمئن باشین تنها دلیلش شل شدن خود بچه ها بود

lord7stark
03-06-2014, 23:31
امروز 112 همین سالگرد تاسیس باشگاه رئال مادرید است

hala_madrid
03-07-2014, 11:30
تبریک میگیم به تمامه هواداران و عاشقان رئال سالگرد 112 سال تاسیس باشگاه پر افتخار مادرید رو

sss
03-10-2014, 14:11
این کم گل زدن تیم تو برنابئو بدجوری رو اعصابمه
البته دیشب واقعا بدشانس بودیم سه بار به تیرک زدیم ...دروازه بان حریف هم تو بعضی صحنه ها عالی بود
هرچند این روزا فقط سه امتیاز مهمه و بس...
اختلاف خوبی بوجود اومده با رقیبامون ولی سه بازی آینده ما (مالاگا-بارسلونا-سویا) همه چیز رو مشخص میکنه...این سه تا بازی رو پیروز بیایم بیرون راحت میشه گفت قهرمانی تو چنگمونه...فوق العاده سخته ولی دور از دسترس نیست
------------------
دیشب درسته کریم گل نزد و یکی دو تا موقعیت خراب کرد ولی در کل کریم 2014 فعلا متفاوت ظاهر شده

abolhasan0202
03-10-2014, 15:12
دوتا خلاصه بازی قدیم نگاه کردم از رئال واسه زمان زیدان جالبه الان بنزما ضرباتشو مثه زیدان میزنه البته کریسم میزنه
وقتی سانتر میکنن رو محوطه جریمه سر ضرب بدون هیچ نگه داشتنی زمینی میزنن قبلا میزدن اما این قد زیاد ندیده بودم تکرار بشه
فکر کنم زیدان تمرین ویژه داده :d

hala_madrid
03-11-2014, 02:18
بازی خوب و جذابی از رئال دیدیم و این هماهنگی bbc شدیدا منو امیدوار کرده به سه گانه بازی با بارسا به نظر من یه بازی تقریبا یه طرفه به نفع مادرید داشته باشیم با توجه به چن بازی اخیر بارسا که خارج از خونه داشته به جز باز با سیتی که خوب ظاهر شدن ولی تو لیگا ریپ میزنن خارج از خونه که این موضع کفه ترازو رو به نفع رئال سنگین میکنه در ضمن از خط دفاعی مستحکم اینروزای رئال هم بگم که خوب رو فرمه ایول داره

AL1reZA
03-28-2014, 19:58
بچه ها من برگشتم.....

و اینکه من واقعا سرم شلوغه و هر کس دوست داره در بخش رئال مادرید به عنوان مدیر فعالیت کنه به من خبر بده....

شرمنده همگی و از اینکه تا این مدت مدیر بخش رئال بودم واقعا خوش حال شدم و همین طور از بچه هایی که از من حمایت کردند. ممنون عید همگی مبارکlove::

sss
04-27-2014, 00:57
خب بازي رو چهار بر صفر برديم
گل دوم كريس هم عالي بود
بازي رو خوب اداره كرديم و خوب هم گل زديم
خوشبختانه هيچ تلفاتي هم نداديم
نميدونم چرا انجلوتي اصلا از بيل استفاده نكرد
ميتونست بيل رو به جاي ديماريا به زمين بياره
به هر حال همونجوري كه از سكوها مشخص بود جو خوبي براي فيناليست شدن بعد از دوازده سال به وجود اومد
يعني ميشه بعد اينهمه حسرت و انتظار!

lord7stark
04-27-2014, 01:13
بلع دیگه ! یک برد قابل پیش بینی با یک بازی خوب و 2 سوپر گل از کریس ...
کلین شیت لوپز ...
استراحت نسبی با بازیکنای ترکیب اصلی ...
کلا بازی خوبی بود برای من گل دنی کارواخال خیلی بهم چسبید چون همه میگفتن که سطحش از بقیه پایین تره !!!!!!!!!! (فازشون چیه اینا ؟)

انشالله 3 شنبه با برد میریم به استقبال 3 گانه تاریخی ....

sss
04-27-2014, 23:34
حیف شد امشب اتلتیکو تو بازیسختش مقابل والنسیا پیروز شد کاش حداقل مساوی میشد

دیگه امید زیادی به لالیگا نیست

لیگ قهرمانان از همه چی مهمتره ایشاالله بتونیم از سد بایرن بگذریم

lord7stark
07-07-2014, 22:18

اسطوره فراموش نشدنی با رفتنت رئالت یتیم گشت ...
روحت قرین رحمت
اســـــطــــــــــــــوره roz::

azeraspeed
08-06-2014, 16:56
آمار وحشتناک مسی برابر گلر های فعلی رئال مادرید

رئال مادرید در حال حاضر سه دروازه بان پر آوازه را در خدمت دارد و خیال طرفداران بابت دروازه این تیم راحت است. اما جالب است بدانید لئو مسی بازیکن تیم بارسلونا در برابر هر سه دروازه بان مادریدی هتریک کرده است.
شاید بتوان به رئالی‌ها حق داد اگر نگران دروازه‌ خود باشند

42d3e78f26a4b20d412==