توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار و حواشی بایرن مونیخ در فصل 2013-2014
خوب همین طور که از اسمش هم مشخصه این تاپیک فقط مخصوص اخبار است و دادن پست های متفرقه اینجا ممنوعه...........:flowerysmile::bayern:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،علیرغم اینکه از خداحافظی رسمی یوپ هاینکس از دنیای حرفه ای مربیگری چند هفته ای بیشتر نمی گذرد، مجددا شایعات در مورد این مربی 68 ساله قوت گرفته است.
به نظر می رسد که باشگاه بارسلونا به دلیل بیماری تیتو ویلانووا قصد قطع همکاری با این مربی جوان را دارد.
رسانه های اسپانیایی مدعی هستند که تا ساعاتی دیگر خبر جدایی رسمی تیتو ویلانووا از بارسا اعلام می شود و از یوپ هاینکس به عنوان یکی از اصلی ترین گزینه های مد نظر بارسا برای جانشینی تیتو نام می برند، این در حالی است که هاینکس به صراحت از عدم تمایل خود به حضور در دنیای حرفه ای فوتبال خبر داد است و در همین راستا پیشنهاد رئال مادرید را هم رد کرده است.
از ویلاس بواس، خوردی رورا و روبرتو مانچینی به عنوان سایر گزینه های این پست نام می برند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،آرین روبن، هافبک بایرن مونیخ، مطمئن است که حضور پپ گواردیولا در آلیانس آره نا، موجب خارج شدن او از ترکیب اصلی باواریایی ها نخواهد شد.
این ستاره هلندی یکی از ارکان اصلی تیمی بود که توانست فصل گذشته بایرن را به یک سه گانه تاریخی برساند. او در فینال لیگ قهرمانان، گل پیروزی تیمش را وارد دروازه بوروسیا دورتموند کرد.
بایرنی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا را به خدمت گرفتند؛ با این وجود، روبن مطمئن است که همچنان جایگاهی کلیدی در تیمش دارد.
او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" فکر می کنم فصل بعد هم به طور ثابت بازی خواهم کرد. واضح است که ما بازیکنان خوب زیادی داریم و خریدهای خوبی هم انجام دادیم؛ در مجموع من از این اتفاق راضی هستم زیرا تیم ما را قوی تر کرد.
ما اکنون کیفیت بالاتری داریم. فکر نمی کنم شرایط ما تغییر کرده باشد. من باید آمادگی ام را حفظ کنم و نگران این نیستم که چیزی شرایط را تغییر بدهد."
روبن همچنین تایید کرد گلی که در فینال لیگ قهرمانان وارد دروازه دورتموند کرد، پایانی خوش برای فصل فوق العاده اش رقم زد.
" ما خودمان را با یک فصل قبل مقایسه می کنیم. واضح است که احساس بهتری داریم و می توانیم با خیال آسوده تری در کنار خانواده باشیم.
من هر جا رفتم، همه گلی که در فینال زدم را یادآوری کردند. این خیلی خوب است و من از صحبت کردن در مورد آن خسته نمی شوم."
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،رقابتهای جام تله کام از امشب (شنبه شب) آغاز می شود و 4 تیم حاضر در این تورنومنت دوستانه در آستانه رقابتهای بوندسلیگا یک محک جدی خواهند خورد.این تورنومنت امسال با حضور 4 تیم بایرن مونیخ، هامبورگ، بوروسیادورتمند و مونشن گلادباخ برگزار می شود.در مسابقات امشب و در مرحله نیمه نهایی بوروسیادورتمند به مصاف گلادباخ می رود و هامبورگ پذیرای بایرن است.
مسابقات رده بندی و فینال فردا برگزار می شود، این مسابقات در دو نیمه 30 دقیقه ای برگزار می شود و در صورت تساوی مستقیما کار به ضربات پنالتی کشیده خواهد شد.
هامبورگ ؛ بایرن مونیخ در چارچوب مرحله نیمه نهایی جام تله کام امشب ساعت 21 به وقت تهران
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم فوتبال باشگاه بایرن مونیخ با نتبجه ی پرگل در دیدار امشب راهی دومین فینال رقابت های جام تله کامی شد که تا به حال پیروز این بازی نشده. در دیگر بازی این جام نیز بورسیا مونشن گلادباخ با نتیجه ی یک بر صفر بورسیا دورتمند را شکست داد و حریف بایرن در بازی فینال فردا شب شد. گل های بایرن در این دیدار را بواتنگ در دقیقه ی 12، ماندژوگیچ 41، کروس 44 و مولر 52 به ثمر رساندن؛ این بازی در حضور 50 هزار تماشاگر در استادیوم بورسیا پارک در دو نیمه ی سی دقیقه ای انجام شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا بعد از پیروزی 4 به صفر در برابر هامبورگ در مسابقه نیمه نهایی جام Telekom Cups رضایت خود از تیمش را اعلام کرد و به تمجید از باشگاه بایرن مونیخ پرداخت.
بعد از بازی و در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی“SAT1” آلمان گفت:" ما قدم کوچکی به سمت جلو برداشتیم، بازیکنان به خصوص در خط دفاعی بسیار خوب بازی کردند و در مجموع راضی هستم ما خوب بازی کردیم و در فینال هستیم."
این بازی که در حضور 45000 نفر و در ورزشگاه بورسیا پارک گلادباخ برگزار شد، مربی جدید بایرن را تحت تاثیر قرارداد، وی در این باره گفت:" جو استادیوم ها در آلمان باور نکردنی هستند، آنها همیشه مملو از تماشاگرند."
گواردیولا همچنین تاکید کرد که ترکیب بایرن در بازی مقابل هامبورگ، ترکیب اصلی این تیم برای اولین بازی بوندسلیگا در 9 آگوست نمی باشد در بازی شنبه شب، گواردیولا از ریبری، تیاگو، شکیری و تونی کروز در خط میانی او از دو مهاجم خود مانزوکیچ و پیزارو نیز در ترکیب اصلی استفاده نمود.
گواردیولا در ادامه افزود:" هنوز مشخص نیست که تیم با چه ترکیبی در بازی اول بوندسلیگا برابر مونشن گلادباخ به میدان خواهد رفت، من باید بازیکنان را در پست های مختلف امتحان کنم، باشگاه به من یک تیم فوق العاده ای داده است."
این مربی 42 ساله تاکید کرد:" من از باشگاه ، بازیکنان و سران آن بسیار سپاسگزارم، برای من تجربه جدیدی آغاز شده است. من به تازگی وارد باشگاه شده ام و هنوز می بایست چیزهای بسیاری یاد بگیرم. من نیاز به زمان دارم اما در مجموع بسیار خوشحالم."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بعد از مطرح شدن نام یوپ هاینکس به عنوان جانشین تیتو بر روی نیمکت مربی گری بارسلونا، این مربی موفق به طور غیر مستقیم این پیشنهاد را به دلیل خستگی و توانایی جسمی رد کرد.
هاینکس در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی “Sky Sport news” آلمان گفت: "من فکر می کنم که این غیر ممکن است که بعد از پایان ماموریتم در بایرن مونیخ، هدایت تیم دیگری را به عهده بگیرم، می بایست بعد از پشت سر گذاشتن چنین فصلی استراحت کرده و انرژی کسب کنم."
پیش از این نیز این مربی 68 ساله بعد از سپری کردن فصلی موفق و تاریخی در بایرن مونیخ از مربی گری کناره گیری کرده بود.
فاتح جام جهانی 1974 ادامه داد:" من هم اکنون احساس بسیار خوبی دارم و از وقتی که برای خود دارم لذت می برم. این روزها با سرگرمی هایم، ورزش، حیواناتم و از همه مهمتر با باغ بزرگم اوقات خود را سپری می کنم."
بدین ترتیب یوپ هاینکس بازگشت مجدد خود را به مربی گری بسیار نا محتمل دانست. در روزهای گذشته جراید اسپانیایی و به خصوص "El Mundo Deportivo" از هاینکس به عنوان اصلی ترین کاندید مربی گری باشگاه بارسلونا نام برده بودند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ امشب در فینال جام تلکام در مصاف با مونشن گلادباخ با نتیجه 5 بر 1 به پیروزی رسید و برای اولین بار قهرمان این جام شد. در بازی رده بندی نیز بورسیا دورتمند با غلبه بر هامبورگ سوم شد.
بازی ساعت 21 به وقت تهران در حضور 50000 تماشاگر در استادیوم بروسیا پارک شهر مونشن گلادباخ آغاز شد.
بایرن با ترکیب اولیه: اشتارک، لام، رافینیا، فن بویتن، بواتنگ، کنتنتو، تیاگو، روبن، ریبری، مولر و کروس پا به میدان گذاشت.بازیکنان علیرغم خستگی بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند.گل های بایرن را در این دیدار فرانک ریبری(17) فیلیپ لام(23) تیاگو آلکانتارا(26) آرین روبن(41) و توماس مولر (60) به ثمر رساندند.تگ گل مونشن گلادباخ روی خطای مشکوک پنالتی کونتنتو در دقیقه ی 30 بازی و توسط دِ یانگ به ثمر رسید.این بازی در نهایت با نتیجه 5 بر 1 به سود بایرن به پایان رسید و بایرن قهرمان این دوره از رقابت های جام تلکام شد و جام شیشه ای تلکام را بالای سر برد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی بایرن مونیخ پس از قهرمانی در جام تلکام تاکید کرد تیمش باید طوری بازی کند که قهرمان شود.
گواردیولا در مورد این دیدار گفت: بازیکنانی حرفهای در اختیار دارم و در باشگاه بزرگی هستم. همه بازیکنان باید تصمیمهایی که من میگیرم را بپذیرند. من به همین دلیل به بایرن آمدم. همه بازیکنان در طول فصل جاری به میدان خواهند رفت ولی تصمیم گیری در این زمینه به عهده من و همکارانم است. فصلی طولانی در پیش داریم که هر اتفاقی ممکن است در آن رخ دهد. میدانم که بوندسلیگا، لیگی بسیار قوی است که باید در آن همه حواسمان روی فوتبال متمرکز باشد.
وی در ادامه عنوان کرد: بورسیا دورتموند و گلادباخ به همراه بایر لورکوزن تیمهای بزرگی هستند. باید به شکلی بازی کنیم که دوباره در بوندسلیگا قهرمان شویم. اینها همه دیدارهای غیر رسمی ما بودند. شنبه هفته آینده نخستین دیدار رسمی ما است. باید بهترین باشیم.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کاپیتان تیم فوتبال بایرن مونیخ وضعیت قهرمان اروپا را با حضور مربی جدید اسپانیاییاش خوب توصیف کرده و پیشبینی میکند وضعیت باواراییها همچنان بهتر شود. فیلیپ لام گفت: ما از چهار هفته قبل در اردو هستیم. دیدید که در مدت 60 دقیقه بازی مقابل هامبورگ چهار بر صفر جلو افتادیم. این نتیجه نشان می دهد که همه چیز با حضور پپ گواردیولا خوب پیش میرود. اما بازیکنان می دانند که کیفیت کار باز هم بهتر خواهد شد.
به اعتقاد فرمانده فاتح فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، بوندسلیگا و جام حذفی آلمان پس از یک ماه حضور گواردیولا، در بایرن شرایط ایدهالی پس از خاتمه دوران طلایی یوپ هاینکس، مربی موفق سابق تیم به وجود آمده است.
لام 29 ساله معتقد است با حضور مربی سابق بارسا در تیم مونیخی، همه چیز خوب و اصولی در حال پیش رفتن است. حتی همتیمی هایش به تدریج با خصوصیات مربی تازه وارد خو میگیرند.
در بایرن اتفاقات زیادی روی می دهد. وضعیت کار زیر نظر مربی جدید خوب است و تیم گام به گام خود را به اهداف مورد نظر گواردیولا نزدیک میکند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرد قصد دارد با بازنگری در مجازات های آیین نامه انضباطی خود فصل آینده خطاکاران و آشوب گران را به سختی مجازات کند.
به گزارش خبرگزاری آلمان از برلین ، هانس لورنز رییس دادگاه ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان با اشاره به احتمال تعیین محرومیت بیشتر برای کارت قرمز به روزنامه ولت آم سونتاگ گفت :« با آغاز فصل جدید ما محرومیت های پیشگیرانه تری را در مقایسه با محرومیت های مجازات کننده در نظر خواهیم گرفت.
وی با اشاره به محرومیت 8 جلسه ای پائولو گره رو بازیکن هامبورگ که 8 جلسه به علت خطای به اصطلاح کثیف محروم شد گفت :« از این مدت 3 جلسه با توجه به رفتار بازیکن قابل بخشش است.»
لورنز همچنین تاکید کرد برای باشگاه ها نیز مجازات های شدیدتری لحاظ خواهد شد و از این پس سعی می شود به خاطر رفتار تماشاگران باشگاه ها مستقیما مجازات شوند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مدیر ورزشی بایر لورکوزن معتقد است که بایرن مونیخ این فصل هم فاصله زیادی با سایر تیم خواهد داشت و هم چنین مقام سومی را برای تیم خود مهم تر از قهرمانی در جام حذفی می داند.
بایرن مونیخ فصل گذشته بوندسلیگا را با اختلافی 25 امتیازی نسبت به بوروسیا دورتموند به پایان برد و رکوردی جدید در این زمینه از خود بر جای گذاشت. رودی فولر هم با توجه به خرید های جدید بایرن، هیچ راهی برای تیم خود یا سایر تیم ها برای متوقف کردن آن ها نمی بیند.
فولر در مصاحبه با نشریه Bild گفت: "بایرن هرگز تیمی مانند تیمی که امسال در اختیار دارند را نداشته است. آن ها فقط 11 یا 15 بازیکن خوب نیستند، آن ها 22 بازیکن در سطح اول در اختیار دارند. این واقعا سایر باشگاه ها را در هم خواهد شکست. حالا هم آن ها بازیکن بزرگی در خط میانی مثل تیاگو را به خدمت گرفته اند و این نشان می دهد که آن ها چقد از بقیه فاصله دارند. آن ها مایل ها از سایرین جلو هستند."
فولر در ادامه درباره شرایط باشگاه خود و اهدافشان در فصل پیش رو هم گفت:" به پایان بردن فصل در رده سوم از اولویت بیشتری نسبت به قهرمانی در جام حذفی قرار دارد. این یک هدف بلند مدت تا انتهای فصل است."
بایر لورکوزن فصل قبل بوندسلیگا را هم در رده سوم به پایان برد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرنمونیخ در فهرست برترین تیمهای فوتبال باشگاهی جهان همچنان بالاتر از رئالمادرید و بارسلونا در رده نخست قرار دارد.
فهرست 10 تیم برتر فوتبال جهان به این شرح است:
1- بایرنمونیخ2- رئالمادرید3- بارسلونا4- بوروسیادورتموند5- منچستریونایتد6- پورتو7- یوونتوس8- پاریسنژرمن9- چلسی10- آرسنال
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی اسبق تیم بایرنمونیخ آلمان، فلیکس ماگات بر این باور است که بایرن مونیخ نسبت به فصل گذشته بسیار قدرتمندتر است، و تیمی نمیتواند برای فصل 2013-2014 با آنها به رقابت بپردازد.
بایرن مونیخ فصل گذشته در بوندسلیگا با 25 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دورتموند فاتح این لیگ شد و با یوپهاینکس موفق شد سهگانه را نیز فتح کند، ماگات معتقد است آنها با پپ گواردیولا بسیار قدرتمند تر از پیش هستند، ماگات در این خصوص گفت:
" هرکسی که شرایط فعلی بایرن را زیر نظر داشته باشد، میفهمد که رقابت برای فتح بوندسلیگا با این تیم بیفایده است. بایرن برای رقبایش دور از دسترس تر قرار گرفته است. به نظرم تیمی توانایی رقابتبا آنها برای فتح بوندسلیگا را نخواهد داشت."بایرن رقابتهای فصل جدید بوندسلیگا را با بازی 10 آگست مقابل مونشن گلادباخ آغاز خواهد کرد. فلیکس ماگات سابقه دو بار قهرمانی بوندسلیگا را با هدایت بایرن مونیخ در بین سالهای 2004 و 2007 دارد.چند خبر کوتاه:روزنامه بیلد: بایرن از فصل گذشته نیز وحشتناک تر استهدایت بارسا مقابل بایرن به جای مارتینو برعهده رورا استسامر: بازیکنان بایرن باید سیستم چرخشی گواردیولا را بپذیرند
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،
تیم فوتبال بایرن مونیخ قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، از لباس مخصوص خود برای فصل آینده این رقابتها رو نمایی کرد.
مشاهده در ادامه مطلب...
نکته جالب و موجود در طراحی این لباس، سبک و رنگ کاملاً متفاوت آن با دیگر پیراهنهای بایرن در فصول گذشته است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانک ریبری براین باور است که بایرن مونیخ تمام شرایط لازم برای یک قهرمانی سه گانه دیگر زیر نظر پپ گواردیولا را دارد.
بایرن پارسال با فتح 3 جام قهرمانی اولین تیم آلمانی ای لقب گرفت که در طول یک فصل قهرمانی سه گانه به دست آورده
باواریایی ها در تورنمنت تله کام کاپ که در اردوی پیش فصل در آن شرکت کردند نیز خیره کننده ظاهر شده و بعد از غلبه بر هامبورگ و بوروسیا مونشن گلادباخ به قهرمانی رسیدند و دراین میان ریبری بر این باور است که تیمش می تواند دوباره و در فصل پیش رو قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، بوندس لیگا و جام حذفی شود.
ریبری در صحبت هایی به روزنامه بیلد گفت:« اگر ما مثل عملکردمان در تله کام کاپ ظاهر شویم و تیمی کار کنیم، بعید می دانم که مشکلی در فصل پیش رو داشته باشیم.»
او در ادامه صحبت هایش گفت:« اگر ما بتوانیم انسجام تیمی مان را حفظ کنیم می توانیم دوباره تمام جام های قهرمانی را مال خودمان کنیم. البته ما هم می توانیم مثل هرتیم دیگری به دردسر بیفتیم.»
بایرن مونیخ 4 شنبه شب در دیداری دوستانه مقابل بارسلونا قرار می گیرد و روز شنبه در سوپرکاپ آلمان مقابل بوروسیا دورتموند به میدان خواهد رفت.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ امشب اولین محک جدی را برابر تیم سابق سرمربی جدید خود خواهد خورد.
تیم بایرن مونیخ با هدایت پپ گواردیولا امشب میزبان تیم بارسلونا است که دو روز قبل خراردو مارتینو آرژانتینی را به ناچار جانشین تیتو ویلانووای بیمار کرد.
این دیدار با توجه به حضور گواردیولا مقابل شاگردان سابقش و نیز حذف بارسا با شکست از بایرن مونیخ در نیمه نهایی فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا قطعا جذابیت های خاص خود را دارد.
این دیدار در ورزشگاه آلیانس آره نا و در چارچوب جام اولی هوینس - رییس کنونی باشگاه بایرن مونیخ - برگزار می شود.
گواردیولی 42 سالها تا دو فصل قبل هدایت تیم بارسلونا را بر عهده داشت و 14 عنوان قهرمانی از جمله دو قهرمانی اروپا با این تیم کسب کرد.از طرف دیگر تیاگو آلکانتارا کاپیتان تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا که هفته قبل از بارسا راهی بایرن شد ، برابر تیم سابقش قرار می گیرد.در خط میانی بایرن علاوه بر آلکانتارا ، حضور فرانک ریبری و آرین روبن و رویارویی آن ها با ژاوی ، اینی یستا و مسی می تواند جذابیت های خاص خود را به همراه داشته باشد.
جنگ لفظی که هفته قبل گواردیولا با مسئولان باشگاه سابقش به وجود آورد ، این بازی را پرتنش تر نشان می دهد.گواردیولا گفته بود مسئولان بارسا سعی در تخریب وجهه او دارند.
گواردیولا گفت :« هرگز فراموش نمی کنم که آن ها از بیماری سرطان تیتو برای تخریب من استفاده کردند.این یک دروغ بزرگ بود که در زمان مداوای ویلانووا در نیویورک من او را هرگز ندیده ام.»
با تیره شدن روابط حتی گفته می شود امشب دو باشگاه ترکیب های ضعیف تر خود را به میدان می فرستند.
در اردوی بایرن باستین شوآین اشتایگر و ماریو گوتزه دو هافبک تیم هنوز درگیر مصدومیت هستند و از سوی دیگر گفته می شود هر دو تیم از بازیکنان حاضر در جام کنفدراسیون ها استفاده نخواهند برد.همچنین در بارسلونا کارلس پویول که هنوز کاملا بهبود نیافته و نیز نیمار فوق ستاره برزیلی و جدید این تیم نیز ظاهرا مورد استفاده قرار نمی گیرند.
مارتینو مربی جدید بارسا می خواهد از خاویر ماسکرانو ، آدریانو کوریا ، آلکس سونگ و آلکسیس سانچس ذخیره های تیمش در این دیدار استفاده کند و لیونل مسی هم در بخشی از زمان مسابقه به زمین فرستاده خواهد شد.
تیم بایرن که بر خلاف بارسلونا چند بازی پیش فصل را پشت سر گذاشته با سیستم جدید مدنظر گواردیولا از سیستم 1 - 3 - 2 - 4 به سیستم 1 - 4 - 1 - 4 روی آورده است.هر چند سه قهرمانی بزرگ این تیم در فصل قبل با سیستم قبلی به دست آمده بود.در چینش جدید کاپیتان فیلیپ لام از پست مدافع راست به هافبک و فرانک ریبری نیز کمی جلوتر برده شده اند.
این مسابقه به علت همزمانی با نیمه نهایی جام ملت های زنان اروپا کمی جلوتر - یعنی ساعت 21 به وقت تهران - برگزار خواهد شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هافبک خلاق و جوان باواریایی ها به رقابت با سایر هافبک های بایرن خوش بین است و معتقد است برای سپری کردن یک فصل طولانی همراه با موفقیت به همه بازیکنان نیاز است.
بایرن مونیخ در حالی پیش فصل خود را سپری می کند که تا به اینجای کار همه بازی های خود را با پیروزی پشت سر گذاشته اند و تونی کروس که مقاطع پایانی فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داد در باز های پیش فصل بایرن خوش درخشیده است.
کروس در مصاحبه با وب سایت بوندس لیگا درباره فصل پیش رو گفت:" یک فصل سخت و طولانی با بازی های زیاد پیش رو داریم و برای آن به همه بازیکنان نیاز داریم."
هافبک 23 بایرنی ها در ادامه درباره سیستم کاری مربی جدید خود هم گفت:" سیستم کاری او کمی متفاوت است، بر این اساس که یکی از هافبک های دفاعی بیشتر نفوذ می کند، پس ما تهاجمی تر از قبل بازی می کنیم. نکته مهم و چیزی که در حال کار کردن بر روی آن هستیم تطبیق پذیر بودن و قابلیت بازی در همه جای خط میانی است."
کروس درباره ترافیک خط میانی بایرن با حضور بازیکنانی نظیر شواین اشتایگر، گوستاوو، مارتینز و تیاگو و رقابت با آن ها هم گفت:" چیزی که برای من مهم است روی فورم بودن است و این که هیچ مشکلی نداشته باشم. وقتی خوب بازی می کنم می دانم چه توانایی هایی دارم."
کروس 23 ساله فصل گذشته یکی از بهترین بازیکنان بایرن مونیخ بود نقش پر رنگی در موفقیت های این تیم داشت.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،با توجه به تعدد ستارگان و به خصوص هافبک ها در تیم بایرن مونیخ، فرانک ریبری بر این باور است که سرمربی جوان این تیم راهی برای راضی نگه داشتن همه پیدا خواهد کرد.
بایرن مونیخ در فصل نقل و انتقالات با به خدمت گیری ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا نه تنها دو تن از با استعداد ترین فوتبالیست های جوان اروپا را به خدمت گرفت، بلکه با افزایش تعداد هافبک ها در این تیم، رقابت را برای حضور در ترکیب اصلی تیم افزایش داده است. رقابتی که بسیاری به آن به دیده تردید نگاه می کنند و معتقدند می تواند باعث دردسر مربی جوان این تیم شود.
فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن اما نظر دیگری دارد. او در مصاحبه با خبرنگاران در این باره گفت:" مربی رئیس و همه کاره است و او تصمیم می گیرد که چه کسی بازی می کند. ما بازیکنان و نام های بزرگی در تیم داریم ولی اینجا بایرن است. فصل قبل خوب با این قضیه کنار آمدیم، باید متمرکز باشیم و خوش بین. همه می خواهند بازی کنند و این کار مشکلی است، فصل طولانی است ما به همه بازیکنان نیاز داریم."
ریبری که فصل گذشته به عنوان بهترین بازیکن بوندس لیگا برگزیده شده بود به تازگی قرارداد خود را تا سال 2017 با بایرن مونیخ تمدید کرده است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بنابه به گفته نفر اول باواراییها، بایرن مونیخ در فاصله کمی تا تبدیل شدن به پرعضوترین باشگاه فوتبال دنیا قرار دارد.
مونیخیها که اواخر بهار مقام قهرمانی اروپا را کسب کرده و صاحب سه جام در یک فصل شدند، نسبت به نوامبر سال گذشته، اکنون 30 هزار عضو بیشتر دارند.
بر اساس آمار موجود شمار اعضا این باشگاه که در رشتههای ورزشی دیگری غیر از فوتبال نیز فعالیت میکند، هم اکنون 217 هزار و 241 نفر عضو رسمی دارد.
در همین ارتباط «اولی هوینس» اظهار داشت: باعث افتخار است که مرتب شمار اعضا باشگاه افزایش مییابد. اگر همین روال اخیر حفظ شود، بایرن یک گام کوچک دیگر تا تبدیل شدن به پرعضوترین تیم باشگاهی دنیا فاصله دارد.
این آمار در حالی عنوان شده که در شرایط کنونی بنفیکا لیسبون با 224 هزار نفر، پرعضوترین باشگاه جهان است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ادامه ی پیروزی های بایرن مونیخ اینبار در استادیوم خانگیش با نتیجه ی دو بر صفر در مقابل بارسلونا در جام دوستانه اولی هوینس، این بازی اولین بازی بایرن مونیخ با ست لباس سوم تیم بود. آلیانزآرنا باز هم مثل همیشه بدون حتی یک صندلی خالی.
پپ گورادیولا باز هم بایرن مونیخ را بر ترکیب چهار یک چهار یک راهی میدان کرد و گل های بایرن را در این بازی فیلیپ لام در دقیقه ی 14 و ماریو مانژوگیچ در دقیقه ی86 به ثمر رساندند.
نویر، دانته، بواتنگ، رافینیا، آلابا، تیاگو، لام، کروس، روبن، ریبری، مولر بازیکنان بایرن مونیخ در ابتدای بازی بودند.
بازیکنان سر شناس بارسلونا نیز از آلبا، سانچز و مسی تشکیل می شدند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرن مونیخ و بارسلونا چهارشنبه شب در چارچوب دیداری تدارکاتی برای تقدیر و تمجید از اولی هوینس، مدیر فعلی و از بزرگان تاریخ باشگاه بایرن رو در روی یکدیگر قرار گرفتند.
این بازی در حالی با برتری دو بر صفر بایرن مونیخ با گل های فیلیپ لام و ماریو مانژوکیچ به پایان رسید که برای تیاگو آلکانتارا و به خصوص پپ گواردیولا دیداری خاص به حساب می آمد، تیاگو در هفته گذشته به مونیخ آمده است و گواردیولا هم پس از گذراندن دوره ای رویایی به عنوان مربی بارسا و پس از آن یک فصل استراحت، مونیخ را برای ادامه مربیگری خود برگزیده است.
در پایان این بازی گواردیولا در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" روز ویژه ای برای من بود، برای اولین بار در زندگی ام چه به عنوان بازیکن و چه مربی مقابل بارسا قرار می گرفتم. بازی دوستانه بود اما محک خوبی برای بازی سوپر کاپ بود. بارسا همیشه تیم خوبی است، بازی مقابل بسیاری از این بازیکنان که من به خوبی می شناسمشان. بارسا همیشه رقیب سختی برای شکست دادن است."گواردیولا درباره شرایط تیاگو هم گفت:" باید بدانیم که او فقط یک هفته است رسیده، شرایط فیزیکی او تحرکاتش از بقیه کند تر است."بایرن مونیخ با قهرمانی فصل پیش خود در بوندس لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا با مربیگری یوپ هاینکس، حالا این فرصت را دارد تا قهرمانی در سوپر کاپ آلمان، سوپر کاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها را هم به ویترین افتخارات خود بیافزاید. سرمربی کاتالانی بایرن در ادامه به تمجید از یوپ هاینکس و میراثی که برای او باقی گذاشته است پرداخت و از او تشکر کرد و گفت:" او به من این فرصت را داده تا برای سه جام باقی مانده بجنگم. فقط می توانیم از او ممنون باشیم و نا امیدش نکنیم. بازپروری برای بازی شنبه برابر دورتموند کمی سخت خواهد بود، ولی سعی می کنیم این کار را به خوبی انجام دهیم."بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند شنبه شب برگزار کننده سوپر کاپ آلمان خواهند بود.خبر کوتاه:گوستاوو میخواهم در بایرن بمانماین هافبک برزیلی هر گونه اخبار مبنی بر جدایی اش را رد کرد و به کانال تلویزیونی اشپورت وان گفت:" شما در بایرن باید هر فصل رقابت سختی را تجربه کنید و این فصل نیز شرایط مانند فصول گذشته است."
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی بایرن مونیخ از پیشرفت تیمش راضی است اما معتقد است که هنوز به زمان نیاز دارد.
بایرن مونیخ با وجود نتایج درخشان با یوپ هاینکس در فصل قبل با این مربی باتجربه ادامه نداد و گواردیولا را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کرد.
گواردیولا که در دوران حضورش در نوکمپ نتایج خیره کننده ای با آبی- اناریها گرفت در دیدارهای آمادگی پیش از فصل با بایرن مونیخ بسیار خوب کار کرده است و دو روز پیش با دو گل از سد شاگردان سابق خود گذشت.سرمربی جدید بایرن مونیخ از شرایط تیم جدید خود راضی است با این حال معتقد است که تیمش هنوز نقاط ضعفی دارد که باید آنها را برطرف کند. او گفت: از پیشرفت اخیر خود خوشحال و راضی هستم با این حال براین باورم که هنوز به زمان احتیاج داریم. هنوز در کارهای هجومی خوب عمل نمی کنیم و باید این ضعف را برطرف کنیم. از نکات جالب توجه دیدار تیمهای بایرن مونیخ و بارسلونا که تعجب کارشناسان را به دنبال داشت، مالکیت 55 درصدی تیم آلمانی مقابل سمبل مالکیت توپ بود. اتفاقی که برخی آن را به حضور گواردیولا روی نیمکت باواریاییها نسبت دادهاند و برخی نبود بازیکنان اصلی بارسا را عامل آن دانستهاند.بایرن مونیخ در سوپر جام آلمان باید شنبه هفته آینده در ایدونا پارک به مصاف دورتموند برود. گواردیولا درباره این بازی گفت: برای بازی برابر دورتموند کاملا آمادهایم. باید برابر این تیم بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذاریم. چنانچه شکست بخوریم هیچ گونه توجیهی نخواهیم داشت. هر آنچه را که در توان داریم رو خواهیم کرد و بهترین عملکرد خود را برابر دورتموند ارائه خواهیم داد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیاگو آلکانتارا بازیکن جدید بایرن مونیخ در مورد دیدار فردا شب برابر دورتموند در سوپرکاپ آلمان گفت: بازی سختی خواهد بود، اما ما در وضعیت خوبی برای پیروزی در این دیدار قرار داریم.
در مونیخ چه احساسی دارید؟
"خوب است؛ با چیزهای زیادی وفق پیدا کرده ام. من تنها یک هفته یا کمی بیشتر است که به اینجا آمده ام و در حال حاضر بخشی از این ترکیب پویا هستم، بازی می کنم و به دستور العمل ها و راهنمایی ها گوش می کنم. احساس خوبی دارم، آرام هستم و برای بازی شنبه آینده مقابل دورتموند آماده ام تا اولین جام فصل را با این پیراهن به دست آورم."
بازی کردن مقابل بارسا چه حسی داشت؟
"واقعاً عجیب بود. این خیلی عجیب و غریب بود که در تیم مقابل آن همه دوست واقعاً خوب داشته باشی، دوستانی که خیلی چیزها را با آنها در میان گذاشته ام، اما این فوتبال است و ما هم حرفه ای؛ در پایان بازی ما از یکدیگر استقبال کردیم و با لبخندی روی صورتمان همدیگر را در بغل کردیم، و این چیزی است که اهمیت دارد."
توانسته اید با ویلانوا صحبت کنید؟
"نه، اما دوست دارم پیامی از حمایتم را برای او بفرستم و آروز کنم که هرچه زودتر خوب شود."
آیا زندگی تان تغییر زیادی کرده است؟
"نه، در کل نه؛ من هنوز همان هستم. من به این تغییر نیاز داشتم و این تصمیم شخصی من بود. همه باید فرصت حضور در زمین را داشته باشیم و می خواهیم در ابتدای فصل روی فرم و آماده باشیم."
آیا احساس می کنید به خواسته تان رسیده اید؟
"من حالا خوشحال تر از قبل نیستم، چرا که همیشه آدم شادی بوده ام. ما آماده شده ایم تا با تعریف و تمجید هایی که دریافت می کنیم کنار بیاییم، و همچنین وقتی چیزها خوب پیش نمی روند نیز آماده غلبه بر انتقادات هستیم."
بارسا اکنون مربی جدیدی دارد. آیا فکر نمی کنی قبلاً اگر این چیزها را می دانستی شرایط فرق می کرد؟
"به تاتا مارتینو به خاطر انتخاب شدنش تبریک می گویم، اما نه؛ من از این تغییر پشیمان نیستم."
روز شنبه شانس این را دارید تا جام قهرمانی سوپرکاپ را لمس کنید...
"دورتموند فوتبال واقعاً خوبی ارائه می کند. آنها در طول سال های اخیر خیلی خوب کار کرده اند و این را سال گذشته در فینال چمپیونزلیگ مقابل بایرن اثبات کردند. بازی سختی خواهد بود، اما ما در وضعیت خوبی برای پیروزی در این دیدار قرار داریم."
بازی کردن مقابل کسانی که زمانی کنارشان بازی می کردید چه حسی دارد؟
"عجیب است اما اکنون چاره ای جز این وجود ندارد."
آیا بایرن 100% توان خود را به کار گرفت؟
"بله، ما همیشه می خواهیم با بیشترین تعداد گل ممکن پیروز شویم."
آیا باید باز هم صبر می کردید؟
"من تا قبل از شروع رقابت های یورو زیر 21 سال صبر کردم تا بارسلونا با من تماس بگیرد و در مورد وضعیت صحبت کنیم. آنها می دانستند که می تمیل به ترک باشگاه دارم."
آیا بارسا کاری برای نگه داشتن شما انجام نداد؟
"هرکسی به فکر خودش است. من می خواستم احساس با ارزش بودن بکنم، و در تیمی باشم که رقابتی باشد! بنابراین تصمیم به ترک باشگاه و پیوستن به بایرن گرفتم. باشگاه هیچ کاری برای حفظ من انجام نداد. من صبر کردم و صبر کردم اما وقتش رسیده بود تا تصمیم بگیرم؛ و من تصمیمم را گرفتم."
آیا یونایتد هم یکی از گزینه ها بود؟
"هیچکس پیشنهادی به من نداد. تمام اینها حرفهای رسانه ها بود، که همگی دروغ بودند."
در مورد مادرید چطور؟
"رئال مادرید باشگاه بزرگی است اما من بایرن را ترجیح می دهم."
آیا مادرید با شما تماس گرفت؟
"به خودم مربوط است!"
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باشگاه بروسیا دورتموند تصمیم گرفت تا برای جلوگیری از اعتراض هواداران، مراسم خداحافظی ماریو گوتزه را که قرار بود پیش از آغاز دیدار سوپرکاپ آلمان مقابل بایرن مونیخ برگزار شود را لغو کند.
این ملی پوش آلمانی دو ماه قبل اعلام کرد که با انتقالی 37 میلیون یورویی راه بایرن مونیخ خواهد شد و این خشم هواداران دورتموند را به همراه داشت. با این وجود، باشگاه دورتموند قصد دارد از او به خاطر زحماتی که برای این باشگاه کشیده بود، به طور رسمی خداحافظی کند.
اما آنها بعد از جلسه ای که با وولکر اشتروث، مدیر برنامه های گوتزه داشتند، تصمیم گرفتند که این مراسم را لغو کنند تا موجب خشم دوباره هواداران نشوند.
بعد از اعلام انتقال گوتزه، طرفداران دورتموند پیام های توهین آمیز زیادی در شبکه های اجتماعی منتشر کردند و او هم تصمیم گرفت تا برای دیدار سوپرکاپ در ورزشگاه حاضر نشود و دوره درمانی اش را در مونیخ سپری کند.
او در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید دچار آسیب دیدگی شده بود و انتظار می رود از 10 روز دیگر تمریناتش را آغاز کند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یورگن کلوپ سرمربی بروسیا دورتموند پیش از دیدار تیمش برابر بایرن در سوپرکاپ آلمان گفتکویی را با سایت بوندسلیگا ترتیب داده که باهم آن را مرور خواهیم کرد.
فصل گذشته فصلی سخت و فشرده برای شما بود ، تعطیلات تابستان توانست خستگی و استرس را از تیم دور کند؟همه ما واقعا نیازمند یک استراحت خوب بودیم، من به همراه میشائیل سورک و یواخیم واتسکه برای شروع فصل جدید برنامه های خوبی داشتیم و توانستیم آنها را اجرا کنیم. برای فصل جدید چالش های زیادی خواهیم داشت، ما آماده شروع با کردن رقابت ها هستیم.
شنبه سوپرکاپ آلمان در سیگنال ایدونا پارک برگزار می شود، این دیدار تا چه حد برای شما اهمیت دارد؟بدون شک سوپر کاپ رقابت مهمی است و برای ما اهمیت زیادی دارد. این رقابت در سایر کشورها هم دارای حساسیت خاصی است. شکی نیست که ما در این مسابقه برای پیروزی بازی خواهیم کرد تا اولین مسابقه رسمی فصل جدید را با موفقت آغاز کنیم.
رقیب شما در این برهه از زمان بسیار قدرتمند است.
درست است، زیرا ما در مقابل بایرن بازی خواهیم کرد. آن ها در تلکام کاپ بار دیگر قدرت خود را نشان دادند اما در هر حال سوپر کاپ در ورزشگاه ما به انجام می رسد می شود و هر چیزی امکان پذیر است.
آیا به انتقام شکست فینال لیگ قهرمانان فکر می کنید؟باید منطقی نگاه کنیم ما در مقابل تیم قدرتمندی قرار خواهیم گرفت، قصد داریم بازی خوبی به نمایش بگذاریم و در صورت امکان جام را از آن خود کنیم.
مدافع راست دورتموند در نیم فصل اول چه کسی خواهد بود؟ آیا از گروسکویتز به جای پیژک مصدوم استفاده خواهید کرد؟ در حال حاضر نمی توانم پاسخ دهم. من همچنان در حال تست گزینه های مورد نظر هستم، ما قبل از هر بازی باید همه چیز را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی دورتموند ابراز امیدواری کرد، فصل خوبی را همراه با تیمش پیش رو داشته باشد.
لواندوفسکی گلزن لهستانی طلایی پوشان دورتموند پس از دریافت جوایز مرتبط با فصل گذشته خود در خصوص فصل پیش رو ابراز امیدواری کرد که فصلی موفق را با دورتموند پشت سر بگذارد.
لوا افزود: منتظر فصلی خوب هستیم و برای آن اشتیاق زیادی داریم، دیدار سوپرجام می تواند شروع خوبی برایمان باشد و می خواهیم با پیروزی در این جدال فصل را آغاز کنیم.
متس هوملس نیز در خصوص دیدار سوپرجام برابر بایرن گفت: ما قطعا از این دیدار پیروزی می خواهیم، تیم ما مصدوم و غایبانی هم دارد ولی قطعا یک پیروزی در برابر رقیب مستقیم می تواند نشانه ای از چگونگی موفقیت در رقابت با این تیم در فصل جدید باشد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دیدار سوپرکاپ باشگاههای آلمان در روز شنبه آینده به صورت زنده برای ۱۹۵ کشور دنیا پخش خواهد شد.
در این دیدار بایرن مونیخ، قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی آلمان مهمان بورسیادورتموند، فینالیست جام حذفی در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک قرار خواهد بود.
در همین ارتباط ماتیاس سامر، مدیر ورزشی مونیخیها اظهار داشت: پخش مسابقه ما و دورتموند در 195 کشور جهان، باعث افتخار فوتبال آلمان است. همچنین تبلیغ تازهای میان دو تیم قدرتمند و درجه یک اروپا است.
آخرین رویارویی این دو تیم فینال لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه ومبلی لندن اواخر بهار انجام گرفت که بایرن 2 بر یک برنده شد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فردا شب دورتموند و بایرن مونیخ در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک دیدار حساس سوپرکاپ آلمان را برگزار خواهند کرد.
به نقل از سایت رسمی بوندسلیگا، در این مقاله به مقایسه مختصر بازیکنان (ترکیب احتمالی) دو تیم پرداخته شده است.
دروازبانان؛
رومن وایدنفلر: بیش از یک دهه است که در دورتموند حضور دارد ، با وجود سن نسبتا بالا او همچنان پرنشاط، بی باک و فوق العاده است .
مانویل نویر: مدت بسیار زیادی نیست که دروازه بان شماره 1 آلمان و بایرن است ولی به عنوان یکی از برترین دروازه بان های جهان از او یاد می شود.
مدافعین راست؛
سوکراتیس/ گروسکرویتز: هر کدام از این دو بازیکن در صورت حضور در ترکیب صلی دورتموند، کاری سخت پیش خواهند داشت. ولی احتمال حضور سوکراتیس تازه وارد به دلیل تجربه بازی بیشتر در این پست نسبت به کوین، به خصوص در تیم ملی یونان بیشتر است.
فیلیپ لام: اهل مونیخ، کاپیتان باشگاه و تیم کشورش، که به تازگی سه گانه را به افتخارات خود اضافه کرده است.
مدافعین وسط؛
هوملس: دروغ نیست اگر بگوییم بازیساز ترین مدافع میانی بوندسلیگاست. او الگویی برای مدافعین میانی جهان و یکی از بهترینِ آنهاست.
سوبوتیچ: دیوار سخت و استوار صربستانی دورتموند که از بازیکنان مورد علاقه کلوپ محسوب می شود. شاید زوج او و هوملس را بتوانن بهترین زوج خط دفاعی حال حاضر اروپا دانست.
دانته: بایرن بخش بزرگی از هماهنگی دفاعی را با حضور این مدافع برزیلی بدست آورده است.
جروم بواتنگ: این ملی پوش آلمانی در دفاع پرتلاش و جنگنده عمل می کند.
مدافعین چپ؛
مارسل اشملتزر: این ملی پوش آلمانی توانایی مهار کردن حملات حریف را به خوبی داراست.
داوید آلابا: این جوان تازه کار بسیار خلاق و باهوش است.
هافبک های میانی؛
اسون بندر: تخصص خاصی در کارهای دفاعی دارد، این موضوع را به خوبی ثابت کرده است، اسون قدرت بالایی در توپ گیری بدون تکل زدن دارد.
شواین اشتایگر: فصل گذشته بهترین فصل فوتبالی او بود ، او قصد دارد خود را در همین سطح نگه دارد.
تیاگو آلکانترا: از تازه واردان بایرن محسوب می شود و احتمالا در این بازی فیکس خواهد بود.
ایلکای گوندوگان: نقش مهمی در میانه میدان دورتموند دارد ، او می تواند عملکرد تعیین کننده ای داشته باشد .
مارتینز: با حضور در بوندسلیگا رکورد قرارداد جذب بازیکن را در این لیگ شکست. او نقش پر رنگی در موفقیت های بایرن داشته است.
نوری شاهین: بازگشت به تیم دوران کودکی خود ، او بایرن را به خوبی می شناسد و گلهای زیبایی نیز وارد دروازه تیم رقیب کرده است.
هافبک های تهاجمی؛
کوبا: این توربوشارژ لهستانی قادر به ویران کردن هر خط دفاعی است.
تونی کروس: این بازیکن 23 ساله نقشی محوری در بایرن ایفا خواهد کرد.
روبن: در سمت خود می تواند پایگاه هجومی بایرن باشد.
رویس: فوق ستاره این جدال، او از ابتدای حضورش در دورتموند درخشیده، رویس حتی می تواند بهتر از این هم باشد.
ریبری: فصلی رویایی را پشت سر گذاشت، این جادوگر فرانسوی قطعا چشم نواز بازی خواهد کرد.
مهاجمین؛
اوبامینگ: این فوروارد و یا حتی وینگر سریع، فرصت این را دارد که ارزش های خود را به هواداران متعصب دورتموند نشان دهد.
توماس مولر: حضور او در ترکیب بایرن هنوز مشخص نشده است ، باید تا شنبه صبر کرد و دید چه پیش می آید.
لواندوفسکی: بی شک لوا تمام کننده شماره یک بوندسلیگاست.
ماندزوکیچ: بهترین گلزن بایرن در فصلی که گذشت، با وجود حضور یک ساله در جمع مونیخی ها، قدرت گلزنی این مهاجم کروات تحسین برانگیز است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سیستم بازی سرمربی جدید بایرن مونیخ و استفاده از یک هافبک دفاعی، احتمال نیمکت نشینی باستین شواین اشتایگر در فصل آتی را افزایش داده است.
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ درباره احتمال نیمکت نشینی شواین اشتایگر به خاطر حضور تیاگو آلکانتارا به مجله معتبر Sport Bild آلمان گفت: "این بحث واقعا غیر منطقی است، هیچ بحثی بر سر شواین اشتایگر وجود ندارد، او یکی از ستونهای بایرن مونیخ است و از نظر من بهترین هافبک حال حاضر دنیاست. هیچ کس نباید توانایی های وی را زیر سوال ببرد."
شواین اشتایگر بعد پشت سر گذاشتن یک فصل رویایی به خاطر مصدومیت و عمل جراحی، بیشتر تمرینات پیش فصل بایرن را از دست داد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا سرمربی مطرح بایرنی ها در کنفرانس خبری افتتاحیه این مسابقات از آمادگی کامل تیم مونیخی برای حضور در تورنمنت چهارجانبه خبر داد و گفت:" تمامی بازیکنان را در اختیار داریم اما متاسفانه هنوز ماریو گوتزه به شرایط آمادگی نرسیده و در این تورنمنت هم ما را همراهی نمی کند." پپ در ادامه به شکست بایرن در سوپر کاپ پرداخت و ادامه داد:" ما متوجه هستیم که انتظارات تا چه حد بالا است و این دشوار است که شما در تمام بازی ها پیروز باشید ما باید نگاهی رو به جلو داشته باشیم."
بنابراین باواریایی ها می توانند برای نخستین بار از حضور گواردیولا تمامی بازیکنان تیم را در اختیار داشته باشد خاوی مارتینس، فرانک ریبری، مانوئل نویر، لوئیز گوستاوو و دانته بازیکنانی بودند که بدلیل مصدومیت و حضور در جام کنفدراسیون ها شرایط مناسبی در دیدارهای دوستانه و فینال سوپر کاپ نداشتند. در حاشیه ی نشست خبری آئودی کاپ مربی اسپانیایی با تمجید از شواین اشتایگر گفت:" شواینی یک بازیکن باورنکردنی و با ارزش در ترکیب بایرن است." او در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در مورد مقایسه ژاوی و باستین گفت:" باستین و ژاوی؟ این منصفانه نیست که بخواهیم مقایسه ای بین دو بازیکن داشته باشیم هر دو از بهترین فوتبالیست های جهان هستند اما اگر من بخواهم چیزی را اضافه کنم می توانم بگویم که شواینی تحرک بیشتری نسبت به ژاوی دارد."شواین اشتایگر به عنوان محبوب ترین بازیکن بایرن نزد هواداران اولین کسی بود که با از دست دادن اولین جام این فصل به حمایت از گواردیولا پرداخت و تیم مونیخی را مدعی تکرار قهرمانی های فصل گذشته خواند. باستین فلسفه گواردیولا را مناسسب با باشگاه بایرن ارزیابی کرد و ابراز امیدواری نمود تا مربی اسپانیایی بهترین ترکیب خود را در بایرن پیدا کند.آئودی کاپ از امشب (چهارشنبه) با حضور آث میلان، سائوپائولو و منچستر سیتی به میزبانی باشگاه بایرن مونیخ برگزار می شود. باواریایی ها در نخستین گام به مصاف نماینده برزیل خواهند رفت و در صورت برتری در این دیدار می تواند به فینال راه یابند تا با برنده دیدار میلان و من سیتی روبرو شوند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ در حضور 60000 تماشاچی در آلیانس آرنا دیشب حریف خود را دو بر صفر شکست داد و راهی سومین فینالِ آئودی کاپ شد؛ در دیگر دیدار این رقابت ها منچسترسیتی پنج بر سه آث میلان را شکست داد و حریف بایرن مونیخ در دیدار فینال شد. گل های بایرن را ماندزوکیچ در دقیقه ی 55 و وایزر 86 به ثمر رساندند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فرانک ریبری بال فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که تصمیمات گواردیولا برای تغییر تاکتیکی در بایرن، این تیم را قوی تر از قبل خواهد نمود.
بایرن زیرنظر یوپ هاینکس معمولا با سیستم 1-3-2-4 به میدان می رفت و فصل گذشته با همین سیستم قهرمان بوندسلیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان شد. اما پپ گواردیولا در سوپرکاپ آلمان در سیگنال ایدونا پارک تیمش را با سیستم 1-4-1-4 به میدان فرستاد و بایرن دراین بازی با نتیجه 2-4 مغلوب حریف شد. حالا ریبری براین باور است که بایرن در نهایت از حریفانش پیشی خواهد گرفت.
ریبری در صحبت هایی به وب سایت بوندسلیگا گفت: «فصل گذشته ما تمام جام های ممکن را فتح کردیم و اگر تغییراتی در تیممان اعمال نمی کردیم، حریفان می توانستند دست ما را بخوانند ولی سیستم جدید باعث می شود که خواندن بازی ما سخت تر شود. ما می توانیم درمیانه های بازی در تاکتیک هایمان تغییر ایجاد کنیم و یا جا و پست برخی از بازیکنان را کمی تغییر دهیم تا حریف را به دردسر بیندازیم.»
درحالی که قهرمانی در بوندسلیگا دراولویت اول باواریایی هاست، ریبری براین باور است که نمایشی قوی در لیگ قهرمانان اروپا هم فوق العاده خواهد بود.
او ادامه داد: «تجربه ای فراموش نشدنی بود. بعد از قهرمانی، من در جریان تعطیلات، هر روز صبح با شادی از خواب بیدار می شدم و فقط به قهرمانی مان در لیگ قهرمانان اروپا فکر می کردم. تعطیلات تنها برای پر کردن باطری هایمان بود. همه ما کاملا می دانیم که تمام تیم هایی که مقابل آنها قرار خواهیم گرفت بیشتر از قبل تلاش خواهند کرد تا ما را شکست دهند. چون چه حسی بهتر از شکست دادن قهرمان سه گانه فصل قبل وجود دارد؟»
ریبری ادامه داد: «ما می خواهیم دوباره قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بشویم. این اولویت ماست. برای نشان دادن اینکه چه تیمی در صدر فوتبال آلمان است باید این کار را بکنیم. به علاوه باید تلاش کنیم تا دوباره در لیگ قهرمانان اروپا هم به دورترین جایگاه ممکن برسیم.»
بایرن روز 9 آگوست در اولین بازی اش در فصل جدید بوندسلیگا مقابل بروسیا مونشن گلادباخ قرار خواهد گرفت.
ریبری در شش فصل حضورش در بایرن در 237 بازی برای این تیم به میدان رفته و 80 گل به ثمر رسانده
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم فوتبال بایرن مونیخ شب گذشته در اولین دیدار خود در آئودی کاپ در ورزشگاه آلیانس آرنا به مصاف تیم سائوپائولوی برزیل رفت.
پپ گواردیولا پس از اتمام این دیدار به شبکه تلویزیونی «RTL» آلمان گفت: بازی با سائوپائولو آسان نبود. آنها در نیمههای فصل خود هستند ولی ما هنوز بازیهای فصل جدید را شروع نکردهایم. به نظرم ما شایسته این برد بردیم.
وی افزود: واقعا متحیرم که بازیکنانم به چه سادگی ایدههای من را درک کردهاند و چقدر خوب آنها را در زمین پیاده میکنند. تیم خیلی باهوش و بزرگی دارم.
سرمربی 42 ساله تیم فوتبال بایرن تصریح کرد: ماندزوکیچ بازیکن عالی است که گل خیلی خوبی هم به ثمر رساند. وایزر هم بازیکن خیلی خوبی است و قادر است در پستهای مختلف زمین بازی کند. برای من که یک مربی هستم میچل بازیکنی جالب توجه است.
گواردیولا با ابراز رضایت از عملکرد باستین شوایناشتایگر تاکید کرد: باستین بازیکن مهمی برای ما به شمار میرود. او بسیار باهوش است و شخصیت بالایی دارد. واقعا از شواینی در این بازی راضی بودم.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، امروز اول آگوست سالگرد تولد باستین شواین اشتایگر هافبک محبوب باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان است. باستین در اول آگوست سال 1984 در کولبرمور منطقه ای واقع در غرب آلمان بدنیا آمد بازیکن راست پایی که به خوبی در اکثر مناطق زمین بازی کرد تا به یکی از ستاره های فوتبال آلمان بدل شود.
باستین در اول جولای سال 1998 در سن 14 سالگی به عنوان یک بازیکن نوجوان وارد سیستم جوانان بایرن مونیخ شد و پیشرفت فوق العاده ای را در سیستم استعدادیابی باشگاه بایرن داشت. او استعداد بی نظیری نیز در اسکی سرعت داشت و این ورزش را به صورت حرفه ای دنبال می کرد آنچنان که برای ادامه فعالیت حرفه ای خود مجبور شد بین فوتبال و اسکی یکی را انتخاب کند.
پس از قهرمانی در مسابقات جوانان آلمان در جولای 2002 به سرعت به ذخیره های تیم اول بایرن راه یافت. او در ابتدای حضورش کمی برای بایرنی ها دردسر ساز شد و حواشی زیاد و مشکلاتی که در بیرون زمین برای باستین به وجود می آمد موجب شد تا به او لقب شورشی داده شود اما به سرعت تمامی این مسایل را پشت سر گذاشت.
پس از تنها دو جلسه تمرین با تیم اول، اتمار هیتزفیلد در نوامبر 2002 برای اولین بار شواینی را در دیدار مقابل لنس در لیگ قهرمانان 2003-2002 وارد زمین کرد. سبک بازی شواینی موجب شد تا چشم ها به سویش خیره شود خصوصا اینکه باستین موفق شد در اولین حضور رسمی در ترکیب بایرن یک پاس گل نیز به مارکوس فیلنر بدهد تا گل سوم بایرن در دقیقه 87 با پاس گل وی به ثمر برسد. باستین دو ماه بعد یک قرارداد رسمی با باشگاه بایرن به امضا رساند و موفق شد در 14 بازی در فصل 03-2002 برای بایرن به میدان برود و در اولین فصل حرفه ای خود همراه بایرن دوگانه آلمان را فتح کند.
او در اوایل دوران حرفه ای، به عنوان هافبک چپ بازی می کرد بعدها گاهی جایگزین صالحمیدزیچ در سمت راست می شد قدرت دریبلینگ و شوت های سنگین وی موجب می شد توانایی بازی در پشت سر مهاجم را نیز داشته باشد. جنگندگی و تلاش خاصی که در سبک بازی او وجود داشت توانست از او یک هافبک مقتدر در میانه میدان بسازد.
اولین گل باستین شواین اشتایگر با پیراهن بایرن به سپتامبر 2003 و در دیدار برابر ولفسبورگ باز می گردد او فصل 04-2003 را به مراتب بهتر آغاز کرد و توانست 26 بار با پیراهن بایرن به میدان برود. او در طول سه فصل بعد و تا پایان فصل 08-2007 توانست در 135 بازی بایرن در بوندسلیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان حاضر باشد و مجموعا 10 گل نیز به ثمر رساند.
با حضور لوئیس فن خال به عنوان سرمربی بایرن شرایط برای باستین به گونه ای دیگر اتفاق افتاد او سرانجام توانست به پست مورد علاقه خود هافبک تدافعی منتقل شود و باستین دوران جدیدی را در دنیای حرفه ای خود تجربه کرد.
شواینی موفق شد در باشگاه بایرن افتخارات بزرگی همچون 5 عنوان بوندسلیگایی و 5 عنوان جام حذفی و دو بار نیز دوگانه آلمان را فتح و از ژانویه 2011 به عنوان کاپیتان دوم باواریایی ها را کسب کند.
اولین دیدار ملی شوان اشتایگر در سال 2004 و در دیداری دوستانه مقابل مجارستان بود. او در یورو 2004 نیز به اردوی تیم ملی آلمان دعوت شد. شواینی در 8 ژوئن 2005 موفق شد مقابل روسیه دو گل با پیراهن تیم ملی به ثمر برساند که این اولین گلزنی وی در عرصه ملی بود.
شواینی برای جام جهانی 2006 که در خاک آلمان برگزار می شد به اردوی تیم ملی فرا خوانده شد و توانست یکی از به یاد ماندنی ترین بازی های خود را در دیدار رده بندی مقابل پرتغال به نمایش بگذارد و در سن 22 سالگی هر 3 گل آلمان را به ثمر برساند و بهترین بازیکن میدان در آن دیدار باشد.
شواین اشتایگر در 22 سالگی توانست 41 بازی ملی را در کارنامه داشته باشد که این بهترین رکورد در تاریخ آلمان بود هرچند که خیلی زود رکورد وی توسط پودولسکی شکسته شد اما لوتار ماتئوس که با 150 بازی ملی رکورددار تعداد بازی ملی است در 22 سالگی تنها 13 بازی ملی در کارنامه داشت.
نقش شواین اشتایگر در تیم ملی آلمان بدون تردید انکار ناپذیر و غیرقابل جانشین است او در تیم یوآخیم لوو همه کاره است و از این رو به وی لقب رئیس داده اند. شواینی به خوبی بازی را در اختیار می گیرد سرعت بازی را کنترل و حرکات تاکتیکی حریف را پیش بینی می کند. تمامی این شایستگی ها او را مغر متفکر تیم ملی و باشگاه بایرن کرده است. او بدون شک یکی از بهترین های امروز فوتبال آلمان است که بازوی تاکتیکی مربیان درون زمین و مغز متفکر و کنترل کننده نبض بازی است.
باستین شواین اشتایگر اکنون در سن 29 سالگی به مرز پختگی فوتبالی خود رسیده است و باید شاهد افتخارات بیشتری از این نابغه فوتبال آلمان باشیم او می تواند به قله های فوتبال جهان دست یابد و شاید تنها یک قهرمانی بتواند باستین را به مرد سال فوتبال اروپا و جهان برساند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم فوتبال بایرن مونیخ با شکست منچسترسیتی قهرمان جام چهارجانبه آئودی شد.
در دیدار نهایی جام چهارجانبه آئودی که با حضور چهار تیم بایرن مونیخ، آث میلان ایتالیا، منچسترسیتی انگلیس و سائوپائولوی برزیل و به میزبانی مونیخیها و در ورزشگاه آلیانس آرنا برگزار شده بود، تیمهای فوتبال بایرن مونیخ و منچسترسیتی به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه دو بر یک به سود شاگردان پپ گواردیولا به پایان رسید.
گل اول این مسابقه را نگردو در دقیقه 61 برای منچستر سیتی به ثمر رساند اما پنج دقیقه بعد توماس مولر از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی کشاند.
در ادامه و در دقیقه 73 ماریو ماندزوکیچ بایرن را دو بر یک پیش انداخت و بازی نیز با همین نتیجه به پایان رسید تا شاگردان پپ گواردیولا قهرمان این جام چهارجانبه شوند.
در دیدار رده بندی نیز تیم فوتبال آث میلان با غلبه بر سائوپائولوی برزیل به مقام سوم دست یافت. این مسابقه با نتیجه یک بر صفر به سود میلان به پایان رسید. تک گل میلان را بواتنگ در دقیقه 52 به ثمر رساند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی بایرن مونیخ با تمجید از عملکرد تیمش در بازیهای پیش فصل میگوید: آنها آماده هستند تا بازیهای زیبای خود را در فصل گذشته را تکرار کنند.
بایرن مونیخ موفق شد با پیروزی دو بر یک برابر منچسترسیتی به قهرمانی جام چهار جانبه آئودی برسد.
پپ گوآردیولا، سرمربی بایرن مونیخ پس از قهرمانی با تیمش در جام چهار جانبه آئودی، گفت: بایرن مونیخ آماده است تا عملکرد خوب خودش را در فصل گذشته تکرار کند.
گوآردیولا درباره عملکرد بایرن مونیخ در بازیهای پیش فصل میگوید: من از عملکرد تیم در بازی پیش فصل راضی هستم. در بازی برابر منچسترسیتی نیز مانند بازیهای قبلیمان خوب بودیم. این دومین بازی ما در دو روز بود و نشان داد که ما از لحاظ قدرت بدنی در شرایط خوبی قرار داریم و میخواهیم عملکرد خوب خود در فصل گذشته را در این فصل نیز تکرار کنیم.
بایرن مونیخ در بازی پیش فصل خود عملکرد خوبی داشته است و موفق شده در بازیهای دوستانه خود 65 گل را به ثمر برساند.
توماس مولر که در برابر منچسترسیتی توانست به گل تساوی مونیخیها را به ثمر برساند، نیز درباره شرایط تیمش برای آغاز بوندسلیگا میگوید: تیم ما اکنون در شرایط خوبی قرار دارد، اما برابر تیم بزرگی همچون منچسترسیتی نمیتوانیم هیچ شانس گلزنی به آنها ندهیم. هر تیمی که برابر منچسترسیتی بازی میکند به مشکل میخورد.
بایرن مونیخ هفته آینده باید در جام حذفی آلمان بازی کند و یک هفته پس از آن در هفته نخست بوندسلیگا در باشگاه آلیانس آرهنا به مصاف مونشن گلادباخ خواهد رفت.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،لوئیس گوستاوو، هافبک بایرن، تایید کرد که با توجه به پیوستن ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا به این باشگاه، ممکن است در این تابستان آلیانس آره نا را ترک کند.
این ملی پوش برزیلی فصل گذشته برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بایرن با ستاره هایی مانند خاوی مارتینس و باستین شواین اشتایگر رقابت می کرد اما با خریدهایی که پپ گواردیولا در تابستان انجام داد، آینده نامعلومی در بایرن پیدا کرد.
گوستاوو به خبرنگاران گفت:" من از بودن در بایرن خوشحال هستم. هنوز دو سال از قراردم باقی مانده اما تا آخرین روز بازار نقل و انتقالات نمی دانید چه رخ می دهد."
در این بین، شایعاتی در پیوستن گوستاوو به وولفسبورگ شنیده می شود و دیتر هکینگ، سرمربی این باشگاه، برای خرید این ستاره برزیلی ابراز علاقه کرد.
او گفت:" اگر لوئیس گوستاوو از بودن در بایرن راضی نیست و اگر بخواهد پیش از جام جهانی ۲۰۱۴ باشگاهش را تغییر بدهد، ما می توانیم پا پیش بگذاریم."
گوستاوو در ۳۲ دیداری که فصل گذشته برای بایرن انجام داد، ۴ گل به ثمر رساند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دو تیم بایرن مونیخ و بایرلورکوزن بر سر انتقال امره کن ، بازیکن بایرن مونیخ و عضو و کاپیتان تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان به توافق رسیدند. این بازیکن 19 ساله با یک قرارداد 4 ساله به تیم بایرلورکوزن خواهد پیوست که یکی از بزرگترین رقبای باشگاه بایرن مونیخ در بوندسلیگا می باشد. باشگاه بایرن مونیخ در این قرارداد گزینه ای را برای بازگرداندن امره کن در آینده گنجاده است. سایر جزئیات قرارداد نامعلوم باقی می ماند.
کارل هاینز رومنیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ در خصوص این انتقال گفت : " امره کن یکی از بزرگترین استعدادهای فوتبال آلمان می باشد. ما این گام را برداشتیم تا اطمینان حاصل کنیم که او می تواند دستاوردهای بیشتر و کافی در زمین مسابقه کسب کند. همانطور که ما در گذشته چنین کاری را در مورد تونی کروس در بایرلورکوزن ، فیلیپ لام در اشتوتگارت و دیوید آلابا در هوفنهایم انجام دادیم.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دو تیم بایرن مونیخ و بایرلورکوزن بر سر انتقال امره کن ، بازیکن بایرن مونیخ و عضو و کاپیتان تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان به توافق رسیدند. این بازیکن 19 ساله با یک قرارداد 4 ساله به تیم بایرلورکوزن خواهد پیوست که یکی از بزرگترین رقبای باشگاه بایرن مونیخ در بوندسلیگا می باشد. باشگاه بایرن مونیخ در این قرارداد گزینه ای را برای بازگرداندن امره کن در آینده گنجاده است. سایر جزئیات قرارداد نامعلوم باقی می ماند.
کارل هاینز رومنیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ در خصوص این انتقال گفت : " امره کن یکی از بزرگترین استعدادهای فوتبال آلمان می باشد. ما این گام را برداشتیم تا اطمینان حاصل کنیم که او می تواند دستاوردهای بیشتر و کافی در زمین مسابقه کسب کند. همانطور که ما در گذشته چنین کاری را در مورد تونی کروس در بایرلورکوزن ، فیلیپ لام در اشتوتگارت و دیوید آلابا در هوفنهایم انجام دادیم.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گوتزه، ستاره جدید بایرن مونیخ، با پشت سر گذاشتن کامل مصدومیتش، از دیروز در تمرینات گروهی تیمش شرکت کرد.
این ملی پوش آلمانی که در همین تابستان با انتقالی 37 میلیون یورویی، از دورتموند به بایرن پیوست، در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی رقابت های فصل قبل چمپیونزلیگ مقابل بایرن دچار آسیب دیدگی شده بود و از آن زمان از میادین دور بود.
او به دلیل این مصدومیت، دیدار فینال چمپیونزلیگ و همچنین همه دیدارهای پیش فصل بایرن، از جمله بازی سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند را از دست داد.
اما او دیروز به تمرینات تیمش اضافه شد و اکنون باید منتظر اولین بازی رسمی اش با پیراهن باواریایی ها باشد.
او مطمئنا در دیدار روز دوشنبه بایرن در جام حذفی حضور نخواهد داشت و بعید است در فهرست گواردیولا برای دیدار برابر مونشن گلادباخ، در اولین دیدار فصل حضور داشته باشد.
شاید او در دومین بازی فصل جدید بایرن مقابل اینتراخت فرانکفورت که روز 26 مرداد برگزار می شود، بتواند تیمش را همراهی کند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ کلودیو پیزارو، مهاجم پرویی بایرن مونیخ، تایید کرد که از تغییرات زیادی که پپ گواردیولا در این تیم به وجود آورده، متعجب شده است.
سرمربی سابق بارسا به تازگی جانشین یوپ هاینکس در آلیانس آرنا شده و در تیم موفق فصل گذشته، تغییرات زیادی به وجود آورد، اتفاقی که مهاجم باتجربه این تیم را شگفت زده کرد.
پیزارو در گفتگو با خبرنگاران گفت: "تا به حال ندیده بودم که یک مربی تا این اندازه در تیم تغییر ایجاد کند."
آرین روبن، ستاره هلندی بایرن، هم که گل قهرمانی این تیم در فینال چمپیونزلیگ را به ثمر رساند، معتقد است که گواردیولا قصد ندارد تاکتیک هایی پیچیده را به اجرا بگذارد: "نباید فوتبال را بیش از این پیچیده کرد."
بایرنی ها در اولین دیدار رسمی شان زیر نظر گواردیولا، در سوپرکاپ آلمان شکست خوردند اما شب گذشته با پیروزی برابر منچسترسیتی، فاتح آئودی کاپ شدند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پیر امریک آئوبامیانگ مهاجم بروسیا دورتموند چشم به فتح لیگ قهرمانان اروپا دارد.
شاگردان یورگن کلوپ در ومبلی با نتیجه 2-1 مغلوب بایرن مونیخ شدند، تا عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را از دست دهند، اما این ملی پوش گابنی معتقد است تیمش قادر به فتح این جام می باشد.
آئوبامیانگ 24 ساله به Der Welt گفت: "رویای من و رویای تمام تیم قهرمانی مجدد در آلمان و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است. من امیدوارم که در این 5 سال قادر به انجام این کار می باشیم. بایرن تیم بزرگی است و بازیکنان بزرگی دارد، اما شما می توانید این تیم را شکست دهید، همچون کاری که DFL-Supercup انجام دادیم (پیروزی 4-2 بروسیا دورتموند). با اینحال بایرن نه تنها در آلمان بلکه در اروپا نیز بهترین است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هورست هلدت، مدیر باشگاه شالکه، تایید کرد که پیشنهاد دوباره این باشگاه برای خرید ژردان شقیری، هافبک تکنیکی بایرن مونیخ، رد شده است.
آبی های گلزن کرشن بعد از جدایی میشل باستوس به دنبال به خدمت گرفتن یک هافبک هجومی هستند و شقیری را به عنوان گزینه اصلی در نظر دارند.
اما بایرنی ها اعلام کردند که علاقه ای به از دست دادن این ملی پوش سوئیسی ندارند و او آلیانس آرنا را ترک نخواهد کرد.
هلدت به بیلد گفت: "من با ماتیاس سامر در تماس بودم تا از او در مورد به خدمت گرفتن شقیری پرس و جو کنم. متاسفانه او تاکید کرد که قصد ندارد اجازه بدهند این بازیکن از بایرن جدا شود."
شقیری که در تابستان 2012 از باسل به بایرن پیوست، بازی های خوبی در ترکیب باواریایی ها به نمایش گذاشت. هرچند با پیوستن گوتزه و تیاگو به بایرن، او این فصل برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی، کار دشوارتری خواهد داشت.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بازیکن بزرگ سابق تیم ملی آلمان معتقد است بورسیادورتموند تنها تیمی است که می تواند جلوی قهرمانی مجدد بایرن را در بوندسلیگا بگیرد.
گونتر نتزر، ستاره دهه 60 و 70 ژرمنها در تحلیلی که برای نشریه زونتاگ نوشت، عنوان کرد: در پاسخ به این سئوال که چه تیمی میتواند در راه قهرمانی جلوی بایرن را بگیرد، پاسخ میدهم: بورسیادورتموند بزرگترین رقیب مونیخیها خواهد بود و من هیچ تیم دیگری را غیر از زردپوشان نمیبینم که بتواند نبردی جانانه با آنها داشته باشد. بایرن اکنون صاحب کادر بازیکن و مربی است که در تاریخ باشگاه سابقه نداشته است. این دو عامل سبب میشوند مجددا افتخارات بزرگ کسب شوند. از این جهت است که بایرن را در فصل جدید کاملا در صدر مدعیان میبینم.
وی در مورد خطر تغییراتی که پپ گواردیولا نزد بایرن در مدت کم حضورش ایجاد کرده و در آینده به وجود خواهد آورد، نیز عنوان کرد: فکر نمی کنم بحثی به اسم خطر در آنجا باشد. افق مونیخیها همچنان گسترش خواهد یافت.
نتزر در مورد داستان دلخوری لواندوفسکی، مهاجم لهستانی بورسیادورتموند به خاطر عدم موافقت برای انتقالش به بایرن اظهار داشت: به نظرم این موضوع برای دورتموند ضروری است که با لواندوفسکی به تفاهم کاملا حرفهای برسد. چون او اهمیت فوقالعادهای برای دورتموند و بازیاش دارد. دورتموند به وجود یک لوواندوفسکی کاملا راضی، سرحال و با انگیزه نیاز دارد که بتواند در رقابت با بایرن، پیش برود.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ روزنامه بیلد در گزارشی کوتاه و براساس اطلاعاتی که نشریات انگلیسی منتشر کردند، مدعی شد فصل گذشته مونیخیها قبل از استخدام پپ گواردیولا به عنوان سرمربی جدید و جانشین یوپ هاینکس، می خواستند استیون جرارد را جذب کنند.
مطابق این گزارش هافبک 33 ساله در پی رایزنی با مونیخیها، در آستانه عقد قرارداد بوده که در لحظه آخر این اتفاق به خاطر دلبستگی های فرمانده تیم انگلیسی تحقق نیافته است.
در این مورد جرارد اظهار داشت: سال گذشته این فرصت را داشتم که به تیمی مثل بایرن بروم که در لیگ قهرمانان حاضر است اما چنین حضوری مورد نظرم نبود و درخواست را رد کردم.
وی در حالی به پیشنهاد مونیخیها پاسخ منفی داد که تیم آلمانی در پایان فصل گذشته در کنار کسب مقام نخست بوندسلیگا و جام حذفی آلمان، فاتح اروپا نیز شد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مدیر برنامههای ستاره ملیپوش و برزیلی تیم فوتبال وولفسبورگ معتقد است موکلش در روزهای آینده احتمالا به جمع گرگها خواهد پیوست.
در پی افزایش شایعات ترک بایرن توسط «لوئیس گوستاوو» و انتقالش به وولفسبورگ، روگر ویتمان، اظهار داشت: لوئیس مایل است با وولفسبورگ مذاکره کند اگر علاقهای موجود باشد. او شخصیتی قوی دارد که نسبت به کسانی که با او مذاکره کنند، بی تفاوت باقی نخواهد ماند. فکر میکنم این گفتوگو ها در روزهای آینده انجام شود و لوئیس بتواند پیراهن وولفسبورگ را به تن کند.
براساس اظهارات این مقام تیم سفید و سبزپوش خواهان در اختیار گرفتن این هافبک ملیپوش و برزیلی مازاد در ترکیب مونیخیها است. از این رو احتمال می دهد در روزهای آینده مذاکرات جدی میان موکلش و باشگاه معروف به «گرگها» انجام داده که به امضای قرارداد منجر شود.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ احتمال دارد در روزهای آینده هافبک ملیپوش تیم فوتبال بایرن مونیخ راهی منچستریونایتد شود.
رسانههای آلمان روز یکشنبه (امروز) گزارش کردند شیاطین سرخ اولدترافورد در تدارک استخدام باستین شوایناشتایگر هستند. پس از آنکه تیم انگلیسی تلاش زیادی برای جذب سسک فابرگاس، هافبک میانی بارسلونا انجام داد و تا به این لحظه به نتیجه نرسید، اکنون نگاه خود را معطوف هافبک با تجربه و فرمانده 28 ساله مونیخیها کردهاند.
این گزارش حاکیست منچستریها نیاز مبرمی به وجود یک هافبک خلاق و گرداننده در مرکز خط میانی خود دارند و به همین دلیل است که شواین اشتایگر را نامزد خرید در کنار فابرگاس کردهاند.
سدانی ها
08-04-2013, 19:03
اين بازيساز 21 ساله شروع خوبي در آليانس آره نا داشت و اعلام کرد رابطه خوبش با هواداران به سبک هيجان انگيز بازي اش مربوط مي شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" چنين استقبالي واقع جالب توجه است. فکر مي کنم هواداران سبک بازي من را دوست دارند و من را فردي معمولي و دوست داشتني مي دانند."
او همچنين در مورد رابطه اش با يوپ هاينکس، سرمربي تيم گفت:" او من را به عنوان هافبک مد نظر دارد. فکر نمي کنم او بخواهد از من از در خط دفاعي استفاده کند (علي رغم مصدوميت رافينيا، کونتنتو و داويد آلابا). نقطه قوت من در حملات است اما اگر سرمربي بخواهد، آماده ام در هر پستي بازي کنم."
شکيري همچنين بي صبرانه منتظر است تا در جشن "اکتبرفست" که چند هفته ديگر در مونيخ برگزار مي شود، شرکت کند.
" من تاکنون در اين جشن نبودم و به شدت منتظر آن هستم. خيلي هيجان زده هستم.
هنوز فرصت نشده تا همه جاي مونيخ را ببينم. اما به محض اينکه اينجا جا بيفتم، همه جا را خواهم ديد. ريبري خيلي به من کمک کرد. هر وقت مشکلي داشته باشم، او آماده کمک است."
سدانی ها
08-04-2013, 19:05
رومنیگه: بایرن آماده هرگونه کمک به ویلانووا برای پیروزی بر سرطان است
به گزارش خبرگزاری فارس ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) کارل هاینس رومنیگه اظهار داشت: ما در بایرن آماده هرگونه کمک به تیتو ویلانووا هستیم. مطمئنا در کنارش خواهیم ایستاد و کمک خواهیم کرد در جنگ با سرطان پیروز شود.
ویلانووا جمعه گذشته پس از آنکه در خلال یک فصل گذشته دو بار مجبور شد شیمی درمانی را برای مبارزه با بیماری سرطان به عنوان معالجه در پیش گیرد، از مقام خود به عنوان سرمربی بارسا کناره گرفت.
رومنیگه افزود: وقتی خبر کنارهگیریاش را به خاطر درمان بیماریاش را شنیدم، واقعا حیرتزده شدم. چون اینجا دیگر بحث فوتبال در میان نبود. بلکه کاملا بحث سلامتی او مطرح است.
نفر دوم تیم قهرمان اروپا و آلمان ادامه داد: برای سلامتی او همه دعا کرده و همین جا اعلام میکنیم بایرن آماده است از او در این راه سخت حمایت کند.
انتهای پیام/ن
سدانی ها
08-04-2013, 19:06
ستاره 30 ساله بایرن یکی از بازیکنان کلیدی تیم یوپ هاینکس در کسب قهرمانی سه گانه در فصل قبل بود.او براین باور است که سیستم جدید گواردیولا تیم را موفق تر از قبل خواهد نمود
سایت گل- فرانک ریبری بال فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که تصمیمات گواردیولا برای تغییر تاکتیکی در بایرن، این تیم را قوی تر از قبل خواهد نمود.بایرن زیرنظر یوپ هاینکس معمولا با سیستم 1-3-2-4 به میدان می رفت و فصل گذشته با همین سیستم قهرمان بوندس لیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان شد.اما پپ گواردیولا در سوپرکاپ آلمان در سیگنال ایدونا پارک تیمش را با سیستم 1-4-1-4 به میدان فرستاد و بایرن دراین بازی با نتیجه 2-4 مغلوب حریف شد. حالا ریبری براین باور است که بایرن در نهایت از حریفانش پیشی خواهد گرفت.ریبری در صحبت هایی به وب سایت بوندس لیگا گفت:« فصل گذشته ما تمام جام های ممکن را فتح کردیم و اگر تغییراتی در تیممان اعمال نمی کردیم، حریفان می توانستند دست ما را بخوانند ولی سیستم جدید باعث می شود که خواندن بازی ما سخت تر شود. ما می توانیم درمیانه های بازی در تاکتیک هایمان تغییر ایجاد کنیم و یا جا و پست برخی از بازیکنان را کمی تغییر دهیم تا حریف را به دردسر بیندازیم.»درحالی که قهرمانی در بوندس لیگا دراولویت اول باواریایی هاست، ریبری براین باور است که نمایشی قوی در لیگ قهرمانان اروپا هم فوق العاده خواهد بود.او ادامه داد:« تجربه ای فراموش نشدنی بود.بعد از قهرمانی، من در جریان تعطیلات، هرروز صبح با شادی از خواب بیدار می شدم و فقط به قهرمانی مان در لیگ قهرمانان اروپا فکر می کردم. تعطیلات تنها برای پر کردن باطری ههایمان بود. همه ما کاملا می دانیم که تمام تیم هایی که مقابل آنها قرار خواهیم گرفت بیشتر از قبل تلاش خواهند کرد تا ما را شکست دهند. چون چه حسی بهتر از شکست دادن قهرمان سه گانه فصل قبل وجوددارد؟»ریبری ادامه داد:« ما می خواهیم دوباره قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بشویم. این اولویت ماست. برای نشان دادن اینکه چه تیمی درصدر فوتبال آلمان است باید این کار را بکنیم. به علاوه باید تلاش کنیم تا دوباره در لیگ قهرمانان اروپا هم به دورترین جایگاه ممکن برسیم.»بایرن روز 9 آگوست در اولین بازی اش در فصل جدید بوندس لیگا مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ قرار خواهد گرفت.ریبری در شش فصل حضورش در بایرن در 237 بازی برای این تیم به میدان رفته و 80 گل به ثمر رسانده.
سدانی ها
08-04-2013, 19:07
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
گالاتاسرای به دنبال امره کن
By Mohammad Nima Hemmati Mehr
FCBayern.ir - تیم فوتبال گالاتاسرای که در فصل پیش توانست دروگبا و اسنایدر را جذب کند اکنون به دنبال ستاره جوان بایرن مونیخ امره کن است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ روزنامه های ترکیه ای اعلام کردند که گالاتاسرای ترکیه برای جذب امره کن ستاره جوان ژرمن ها ابراز علاقه کرده است. این در حالی است که امره کن با وجود ستاره های با تجربه بایرن کار سختی در پیش دارد و احتمال بازی کردن او در تیم خیلی ضعیف است.
این انتقال از جهتی دیگر برای امره کن خوب است زیرا او هنوز 19 سال سن دارد و می توانند بعد از یافتن تجارب کافی به تیم اصلی خود بازگردد. گفتنی است در صورت انجام شدن این انتقال امره کن به سرزمین مادری خود باز می گردد.
سدانی ها
08-04-2013, 19:08
سرمربی باواریایی ها در حال حاضر یک دفتر در آلیانس آره نا دارد که دقیقا مقابل در رختکن بایرن است
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، قصد دارد کنترل رختکن را در اختیار بازیکنان تیمش قرارداد دهد تا آنها بتوانند آزادانه از او انتقاد کنند.
سرمربی باواریایی ها در حال حاضر یک دفتر در آلیانس آره نا دارد که دقیقا مقابل در رختکن بایرن است؛ در حالی که یوپ هاینکس، سرمربی قبلی بایرن، برای اینکه بتواند رابطه نزدیک تری با بازیکنان تیم داشته باشد، کمتر از این دفتر استفاده می کرد.
با این وجود، گواردیولا قصد دارد به بازیکنانش اجازه بدهد تا آزادانه در موردش صحبت و حتی انتقاد کنند و به همین خاطر، ترجیح داده تا در یک دفتر مستقر شود تا بازیکنان با خیال راحت تری بتوانند حرف های شان را بزنند.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" فضای رختکن متعلق به بازیکنان است. این محدوده آنهاست.
در رختکن، آنها برای هم جوک تعریف می کنند و اجازه دارند که بدون ترس، در مورد هرچیزی صحبت کنند. آنها حتی می توانند در مورد من صحبت کنند."
رقابت های فصل جدید بوندس لیگا برای بایرن، از 9 روز دیگر با دیدار خانگی مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ آغاز خواهد شد.
سدانی ها
08-04-2013, 19:09
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
"بوندسلیگا سرآمد تمام لیگ های جهان است"
By Mehdi Pourmand
FCBayern.ir- رئیس سوئیسی فیفا ضمن تمجید از بایرن مونیخ و بوندسلیگا، این تیم و این لیگ را الگویی مناسب برای سراسر دنیای فوتبال دانست.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بلاتر که ظاهرا آخرین سالهای ریاست فیفا را تجربه می کند می گوید:" آن چیزی که بایرن مونیخ در سال گذشته به دست آورد شگفت آور بود، آنها نه تنها در نتیجه گیری موفق بودند بلکه به زیبایی تکنیکهای قوتبال را به نمایش گذاشتند."
بلاتر فینال تمام آلمانی را در سال گذشته لیگ قهرمانان نشانه سلامت و قدرت فوتبال آلمان دانست و بوندسلیگا را از لحاظ تعداد تماشگران و قیمت بلیط سرآمد فوتبال در جهان دانست.
او اضافه میکند:" سلامت اقتصادی باشگاهای آلمانی در عین جذب ستاره های بزرگ و کسب موفقیت در اروپا واقعا ستودنی است، بدون شک بوندسلیگا الگوی مناسبی برای سایر لیگهای جهان است و آنها به کل جهان آموختند که چگونه باشگاهها را اداره کنند و من به احترام آنها کلاهم را از سر می دارم."
فصل جدید بوندسلیگا از روز 9 آگوست آغاز خواهد شد.
سدانی ها
08-04-2013, 19:10
بکن باوئر:هیچ فشاری روی پپ نیست
By Mohammad Nima Hemmati Mehr
بکن باوئر اسطوره ی ژرمن ها در مصاحبه ای اعلام کرد که هیچ فشاری بر روی گواردیولا برای به دست آوردن عناوین فصل پیش (سه گانه) نیست زیرا بایرن با پپ برنامه ریزی های بلند مدت دارد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بکن باوئر طی مصاحبه ای با روزنامه "اکسپرس" اعلام کرد:"هیچ فشاری نباید بر روی پپ باشد که حتماً عناوین فصل پیش را به دست آورد زیرا ما با پپ برنامه ای بلند مدت داریم".
در آخر این اسطوره 67 ساله گفت:"پپ کار سختی در فصل اول حضور خود دارد زیرا بازیکنان با فلسفه او آشنایی ندارند اما من معتقدم که ما بازیکنن باهوشی داریم که می توانند به راحتی فلسفه پپ را درک کنند".
این در حالی است که پپ یکی از بازیکنانی (تیاگو) که به فلسفه او آشنایی دارد را با مبلغ 25 میلیون یورو به بایرن آورد. حال میتوان به این نتیجه رسید که چرا پپ فقط تیاگو را می خواست.
ماگات علیه گواردیولا: تیاگو؟ اینکه یک اسپانیایی، یک اسپانیایی دیگر را می خرد، مشکل دارد[Only Registered And Activated Users Can See Links]
سرمربی سرشناس آلمانی به انتقاد از سیاست های پپ گواردیولا در بایرن و خریدتیاگو آلکانتارا برای باواریایی ها پرداخته
بعد از باخت بایرن مونیخ در سوپرکاپ آلمان تدریجا روند انتقادات از پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ در حال آغاز است.پپ درحالی هدایت بایرن را در دست گرفته که این تیم پارسال فصلی رویایی را با یوپ هاینکس سپری کرده بود و توانسته بود تا به سه قهرمانی در رقابتهای بوندس لیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان برسد و همین موفقیت ها باعث شده تا توقعات از پپ گواردیولا بیش از هرزمان دیگری باشد.درمیان افرادی که به انتقاد از گواردیولا پرداخته اند، فلیکس ماگات سرمربی سرشناس آلمانی است که سابقه هدایت تیم هایی مثل هامبورگ، اشتوتگارت، نورنبرگ، وردربرمن، شالکه، وولفسبورگ و بایرن مونیخ را در کارنامه اش می بیند واز او به عنوان یکی از موفق ترین و باتجربه ترین سرمربیان بوندس لیگا یاد می شود.ماگات براین باور است که خریداری تیاگو آلکانتارا برای بایرن می تواند یک تیر دو سره برای گواردیولا باشد. ماگات دراین باره گفته:« اینکه یک سرمربی اسپانیایی، یک بازیکن اسپانیایی را به خدمت بگیرد، مشکل دارد. البته از دیدگاه من این طور است. اگر تیاگو همیشه درترکیب تیمش قرار بگیرد، هم تیمی هایش فکر می کنند که این به خاطراسپانیایی بودن اوست و اگر تیاگو همیشه درترکیب نباشد هم هواداران دائما به یادآوری مبلغی که باواریایی ها برای خرید او پرداخته اند خواهند پرداخت. این شرایطی است که گواردیولا باید از آن اجتناب می کرد.» ماگات به علاوه معتقد است که چالش جانشینی هاینکس چالش بزرگی است و ایجاد تغییرات تاکتیکی فراوان در بایرن، سیستم مناسبی برای شروع کار پپ در بایرن نیست:«اگر گواردیولا شروع به تغییر جایگاه بازیکنان بکند و این بازیکنان از این جایگاه ها خوششان نیاید، بازیکنان به او اعتماد نخواهند داشت. بایرن فصل گذشته بهتر از هر زمان دیگری بازی می کرد و من بعید می دانم که پپ بتواند تیم بایرن را بهتر از فصل پیش نماید. نمی توانی تیمی که تمام جامهای ممکن را فتح نموده، بهتر کنی.»
Fc Bayern München
08-07-2013, 05:35
گواردیولا: تنها بازیکن نا آماده تیم گوتزه است/شواین اشتایگر دوندگی زیادی دارد به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا سرمربی مطرح بایرنی ها در کنفرانس خبری افتتاحیه این مسابقات از آمادگی کامل تیم مونیخی برای حضور در تورنمنت چهارجانبه خبر داد و گفت:" تمامی بازیکنان را در اختیار داریم اما متاسفانه هنوز ماریو گوتزه به شرایط آمادگی نرسیده و در این تورنمنت هم ما را همراهی نمی کند." پپ در ادامه به شکست بایرن در سوپر کاپ پرداخت و ادامه داد:" ما متوجه هستیم که انتظارات تا چه حد بالا است و این دشوار است که شما در تمام بازی ها پیروز باشید ما باید نگاهی رو به جلو داشته باشیم." بنابراین باواریایی ها می توانند برای نخستین بار از حضور گواردیولا تمامی بازیکنان تیم را در اختیار داشته باشد خاوی مارتینس، فرانک ریبری، مانوئل نویر، لوئیز گوستاوو و دانته بازیکنانی بودند که بدلیل مصدومیت و حضور در جام کنفدراسیون ها شرایط مناسبی در دیدارهای دوستانه و فینال سوپر کاپ نداشتند. در حاشیه ی نشست خبری آئودی کاپ مربی اسپانیایی با تمجید از شواین اشتایگر گفت:" شواینی یک بازیکن باورنکردنی و با ارزش در ترکیب بایرن است." او در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در مورد مقایسه ژاوی و باستین گفت:" باستین و ژاوی؟ این منصفانه نیست که بخواهیم مقایسه ای بین دو بازیکن داشته باشیم هر دو از بهترین فوتبالیست های جهان هستند اما اگر من بخواهم چیزی را اضافه کنم می توانم بگویم که شواینی تحرک بیشتری نسبت به ژاوی دارد." شواین اشتایگر به عنوان محبوب ترین بازیکن بایرن نزد هواداران اولین کسی بود که با از دست دادن اولین جام این فصل به حمایت از گواردیولا پرداخت و تیم مونیخی را مدعی تکرار قهرمانی های فصل گذشته خواند. باستین فلسفه گواردیولا را مناسسب با باشگاه بایرن ارزیابی کرد و ابراز امیدواری نمود تا مربی اسپانیایی بهترین ترکیب خود را در بایرن پیدا کند. آئودی کاپ از امشب (چهارشنبه) با حضور آث میلان، سائوپائولو و منچستر سیتی به میزبانی باشگاه بایرن مونیخ برگزار می شود. باواریایی ها در نخستین گام به مصاف نماینده برزیل خواهند رفت و در صورت برتری در این دیدار می تواند به فینال راه یابند تا با برنده دیدار میلان و من سیتی روبرو شوند.
Fc Bayern München
08-07-2013, 05:40
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سیستم بازی سرمربی جدید بایرن مونیخ و استفاده از یک هافبک دفاعی، احتمال نیمکت نشینی باستین شواین اشتایگر در فصل آتی را افزایش داده است.
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ درباره احتمال نیمکت نشینی شواین اشتایگر به خاطر حضور تیاگو آلکانتارا به مجله معتبر Sport Bild آلمان گفت: "این بحث واقعا غیر منطقی است، هیچ بحثی بر سر شواین اشتایگر وجود ندارد، او یکی از ستونهای بایرن مونیخ است و از نظر من بهترین هافبک حال حاضر دنیاست. هیچ کس نباید توانایی های وی را زیر سوال ببرد."
شواین اشتایگر بعد پشت سر گذاشتن یک فصل رویایی به خاطر مصدومیت و عمل جراحی، بیشتر تمرینات پیش فصل بایرن را از دست داد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ترکیب بازیکنان اصلی تیم فوتبال بایرن مونیخ در بازیهای فصل جدید بوندسلیگا به هنگام انتقال به ورزشگاه توسط مربی اسپانیایی تازهوارد باواراییها اعلام خواهد شد.
پپ گواردیولا از زمانی که ابتدای تابستان سال جاری زمام امور مونیخی ها را برعهده گرفت، تحولات زیادی در تیم قهرمان فصل گذشته آلمان و اروپا ایجاد کرده است. در این مدت که وی در تمرینات مسئولیت امور تیم سرخپوش باوارایی را برعهده داشته، برخی از کارها را متفاوت با مربی سابق یعنی یوپ هاینکس انجام داده است.
تازهترین وجه تفاوت آشکار شده میان او و مربی 68 ساله فصل قبل تیم، موضوع اعلام ترکیب اسامی بازیکنان است. در شرایطی که هاینکس از دو، سه ساعت قبل از بازی ترکیب اصلی را اعلام میکرد، گواردیولا اعلام کرده فقط زمانی که همراه تیم با اتوبوس به ورزشگاه در حال حرکت است، میگوید 11 مرد اصلیاش در بازی چه کسانی هستند.
گفته می شود مربی 42 ساله سابق بارسلونا با این اقدام قصد دارد انگیزه رقابت را در میان بایرنیها به اوج رساند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سایت یوفا از فرانک ریبری،کریستیانو رونالدو و مسی به عنوان سه نامزد نهایی جایزه بهترین بازیکن اروپا در فصل 13/2012 نام برده است.(لینک نظرسنجی در مورد سه بازیکن در ادامه مطلب)
مهاجم پرتغالی رئال مادرید، مهاجم آرژانتینی بارسلونا و بازیکن فرانسوی بایرنمونیخ در نظرسنجی خبرنگاران فدراسیونهای عضو یوفا به عنوان سه نامزد نهایی کسب این جایزه انتخاب شدند.
برنده نهایی پس از یک نظرسنجی زنده در موناکو در مراسم قرعهکشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان 14/2013 در روز پنجشنبه 29 آگوست (هفتم شهریور) اعلام خواهد شد.
بعد از نام رونالدو، ریبری و مسی، لیست 7 بازیکن دیگر مد نظر یوفا به شرح ذیل است:
4- روبرت لواندو فسکی (لهستان)- دورتموند: 80 امتیاز
5- آرین روبن (هلند)- بایرنمونیخ: 55 امتیاز
6- توماس مولر (آلمان)- بایرنمونیخ: 51 امتیاز
7-گرت بیل (ولز)- تاتنهام: 48 امتیاز
8- باستین شوایناشتایگر (آلمان)- بایرنمونیخ: 34 امتیاز
9- زلاتان ایبراهیموویچ (سوئد)- پاریسنژرمن: 27 امتیاز
10- روبین فان پرسی (هلند)- منچستریونایتد: 24 امتیاز
این سومین دوره اهدای جایزه بهترین بازیکن اروپا خواهد بود که میشل پلاتینی مبتکر آن بود. آندرس اینیستا در فصل 12/2011 و مسی در فصل 11/2010 برندگان این جایزه بودند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم فوتبال بایرن مونیخ موفق شد در اولین دیدار خود در بوندسلیگا ۱۴-۲۰۱۳ در یک بازی زیبا و تماشایی با نتیجه سه بر یک از سد بروسیا مونشن گلادباخ بگذرد.
گل های این بازی را روبن 12، ماندروکیچ 16 و آلابا از رو نقطه ی پنالتی 69 برای بایرن مونیخ و دانته (گل بخودی) برای مونشن گلادباخ به ثمر رساندند و توماس مولر در دقیقه 68 یک ضربه پنالتی را برای بایرن مونیخ از دست داد.ترکیب تیم بایرن مونیخ : مانوئل نویر - فیلیپ لام (C) - دانته - جروم بواتنگ - داوید آلابا - باستین شواین اشتایگر (یان کرشوف از دقیقه 73) - تونی کروس (خاوی مارتینز از دقیقه 86) - فرانک ریبری - توماس مولر (رافینیا از دقیقه 77) - آرین روبن - ماریو ماندزوکیچ
سرمربی : پپ گواردیولا ترکیب تیم بروسیا مونشن گلادباخ : مارک آندره ترشتیگن - فیلیپ دیمس (C) - آلوارو دومینگوئز - مارتین اشترانزل - تونی یانشکه - گرانیت ژاکا - کریستوف کرامر (لوک دی یانگ از دقیقه 86) - خوان آرانگو (امین یونس از دقیقه 70) - رافائل - پاتریک هرمان (برانیمیر هرگوتا از دقیقه 70) - مکس کوروزه
سرمربی : لوسین فاوره گل ها : آرین روبن (در دقیقه 12) - ماریو مانروکیچ (در دقیقه 16) - داوید آلابا (در دقیقه 69 از روی نقطه پنالتی) برای بایرن مونیخ
دانته (دقیقه گل به خودی در دقیقه 41) برای بروسیا مونشن گلادباخ کارت : ماریو ماندزوکیچ (کارت زرد در دقیقه 48) از بایرن مونیخ
کریستوف کرامر (کارت زرد در دقیقه 41) - مارتین اشترانزل (کارت زرد در دقیقه 53) - آلوارو دومینگوئز (کارت زرد در دقیقه 68) از بروسیا مونشن گلادباخ داور : توبیاس ولز مکان : آلمان - استادیوم آلیانس آرنا شهر مونیخ (ظرفیت 71,437)
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرنی ها دیشب در اولین دیدار خود در رقابت های بوندس لیگا موفق به کسب پیروزی 3 بر یک در مقابل گلادباخ شدند. گواردیولا : از اولین پیروزی خود راضی هستیمپپ گواردیولا سرمربی تازه وارد مونیخی ها پس از پایان بازی در نشست خبری به سوالات خبرنگاران چنین پاسخ داد:"ما می دانستیم که بازی سختی در پیش خواهیم داشت. یک کار سخت در برابر گلادباخ داشتیم. در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم کنترلی بر روی بازی نداشتیم. ما از اولین پیروزی خود راضی هستیم. اما ما نیاز داریم تا برد های بیشتری بیاوریم تا به خود اعتماد پیدا کنیم."
ریبری : از بازی لذت بردیمفرانک ریبری پس از این پیروزی در نشست خبری پایان بازی به خبرنگاران چنین گفت :" ما قسمت زیادی از زمین را پوشش داده بودیم و سپس حمله می کردیم. ما از این پیروزی خوشحالیم. برای این که بازی سختی بود. اما ما از آن بیرون آمدیم و لذت بردیم. "دانته : به دست آوردن سه امتیاز حیاتی بود
دانته که تنها گل گلادباخی ها رو به اشتابه وارد دروازه خودی کرد در رابطه با پیروزی تیمش چنین می گوید :" آسان نبود. گلابداخ بسیار سازمان یافه بود. ما خیلی خوب بازی کردیم. و می خواهیم در هفته های آینده بهتر شویم. به دست آوردن سه امتیاز بازی اول حیاتی بود. اما همه چیز کامل نبود. "لام : از شروع دوباره فصل خوشحالیم
فیلیپ لام کاپیتان باواریایی ها در رابطه با پیروزی تیمش در نشست خبری چنین گفت :" آن چه که اتفاق افتاد و مهم بود پیروزی در اولین بازی فصلمان بود. پس شروع خوبی بود. بعد از این که یک گل را با بد شانسی خوردیم میزان حرکت ما در مقابل حریفمان بیشتر شد. اما ما از این که بعد از 45 روز آماده سازی به فصل بازگشتیم خوشحالیم. "روبن : به کمی زمان دیگر نیازمندیم تا بهتر شویمآرین روبن زننده گل اول مونیخی ها در پایان بازی در رابطه با پیروزیشان چنین گفت:" آن چه که همواره مهم است تسلط بر بازی و حمله شدید است. ما این کار را امروز به خوبی انجام دادیم و حریفمان را تحت فشار قرار دادیم. اما ما به کمی زمان دیگر نیازمندیم. ما هنوز آن طور که باید نشده ایم. اما برای امشب کافی بود. ما هنوز بر روی چیز های کوچکی کار می کنیم و طی هفته های آینده بهتر خواهیم شد. "
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،خاوی مارتینس ستاره اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ از حضور در خط دفاعی باشگاه باواریایی راضی به نظر می رسد.
این ستاره 24 ساله تابستان گذشته از اتلتیک بیلبائو جدا شد و به بایرن مونیخ پیوست و فصل گذشته با این تیم به یک قهرمانی سه گانه رسید.
حالا باروی کار آمدن پپ گواردیولا در بایرن مونیخ، او در پست متفاوتی بازی می کند.چرا که او از تیاگو آلکانتارا در خط میانی استفاده می کند و از همین رو مارتینس را در خط دفاعی به کار می گیرد. مارتینس در صحبت هایی به مارکا گفت:« برایم فرقی ندارد. شاید خودم ترجیح می دهم تا در خط میانی بازی کنم ولی در خط دفاع هم می توانم بازی کنم و شاید در خط دفاعی بتوانم پیشرفت زیادی داشته باشم.»بایرن مونیخ در اردوی پیش فصل عملکرد خوبی داشته ولی در سوپرکاپ آلمان با نتیجه 2-4 مغلوب دورتموند شد.مارتینس در ادامه به این نکته اشاره کرد که باواریایی ها باید صبور باشند تا بازیکنان تیم بتوانند به سبک کاری گواردیولا عادت کنند:« شکست مقابل دورتموند بیدارباش خوبی برای ما بود. اوضاع برای ما مثل فصل قبل نیست. در لیگ آلمان رقابت زیاد است و اگر با صد درصد آمادگی کار نکنیم،هر تیمی می تواند ما را شکست دهد. فصل پیش ما در تک تک بازیها تیم برتر میدان بودیم ولی امسال تمام تیم های اروپایی به خوبی به تقویت قوا پرداخته اند و تکرار این موفقیت ها برای ما سخت خواهد بود. پپ ایده های جدیدی دارد و باید تیمی سفت و سخت را آماده کند و ما باید با سبک کاری او عادت کنیم. تدریجا اوضاع بهتر می شود و هرتغییری در زمان مناسب انجام خواهد شد. به زودی نتایج را خواهیم دید.»
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، تاکید کرد که پپ گواردیولا برای جا افتادن در محیط جدید به زمان نیاز دارد.
بعد از اینکه گواردیولا جانشین هاینکس روی نیمکت بایرن شد، انتظارات از این تیم در فصل جدید بسیار افزایش پیدا کرد اما سامر معتقد است که هواداران نباید انتظار داشته باشند که گواردیولا در اولین فصل حضور در آلیانس آره نا، بتواند مانند هاینکس به یک سه گانه برسد.
او در گفتگو با اسکای گفت:" یوپ هاینکس در اولین فصل حضورش در بایرن به هیچ جامی دست پیدا نکرد. او مربی فوق العاده ای است و در این تردیدی وجود ندارد اما او برای اینکه بتواند عملکرد مثبتی داشته باشد، نیاز به زمان داشت.اکنون همه می گویند که گواردیولا به هیچ زمانی برای جا افتادن نیاز ندارد؛ این چیزی است که من نمی توانم آن را درک کنم.ما یک مربی جدید داریم که برای آشنایی با بازیکنان، اجرا تاکتیک ها و همچنین هماهنگ شدن با مدیران به زمان نیاز دارد.او جادوگر نیست. او به سختی کار می کند و با بازیکنان دائما در حال صحبت است؛ آن هم به آلمانی. همه هیاهویی که در اطراف او وجود داشته و همه موفقیت هایی که او در بارسا به دست آورده، در حال حاضر اهمیتی ندارد."بایرن در اولین بازی اش در رقابت های فصل جدید بوندس لیگا، مقابل مونشن گلادباخ به پیروزی 3-1 رسید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ستاره جوان تیم فوتبال بایرن مونیخ امروز برای اولین بار در ترکیب تیم جدید خود به میدان می رود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، ماریو گوتزه که در پایان فصل قبل از تیم بروسیا دورتموند راهی بایرن شد پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت و مدتی تمرین در دیدار دوستانه امروز برابر تیم مجارستانی گیوری، به میدان می رود.
پپ گواردیولا سرمربی بایرن در مورد گوتزه ۲۱ ساله گفت: «قول می دهم او در این بازی برای دقایقی بازی کند.»
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،خاوی مارتینز توانست با حضور در 28 بازی متوالی بدون شکست در ترکیب بایرن مونیخ رکوردی جدید در کتاب گینس ثبت کند.
هافبک اسپانیایی بایرن، خاوی مارتینز که دقایق پایانی بازی مقابل گلادباخ به میدان آمد توانست رکورد خود را وارد گینس کند. او با حضور چند دقیقه ای خود توانست 28 بازی متوالی همراه بایرن را بدون باخت سپری کند.
رکورد قبلی متعلق دروازه بان سابق بایرن مونیخ، میشل رنسینگ که 27 بازی متوالی را به همراه بایرن بدون شکست سپری کرده است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا در بازی های اخیر خود با بایرن از سیستم 4-1-4-1 استفاده می کند، اما اکنون در حال عوض کردن سیستم بازی در تیم تحت هدایتش است.
پپ گواردیولا در مورد سیستم مور علاقه اش می گوید: "من سیستم 4-1-4-1 را دوست دارم اما ممکن است در آینده بر خلاق میلم عمل کنم و سیستم دیگری را متناسب با توانایی های بازیکنانم در تیم پیاده کنم. شاید عوض کردن سیستم بازی بایرن باب میل من نباشد اما از این تغییر ناراحت نمی شوم ".
پپ با این سیستم در بازی های دوستانه پیش فصل و همچنین مسابقه اول خود در بوندسلیگا و جام حذفی نتایج خوبی گرفت و تنها باخت وی در مقابل دورتموند در سوپر کاپ آلمان بود ، با این حال کیفیت بازی فصل پیش بازیکنان را نمی توان در این سیستم پپ دید.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کریم بنزما مهاجم فرانسوی باشگاه رئال مادرید معتقد است هم وطنش فرانک ریبری کاملا مستحق دریافت عنوان عنوان مرد سال فوتبال اروپا می باشد. مهاجم باشگاه مادریدی همچنین اعتقاد دارد ریبری تنها سوپراستار باشگاه بایرن مونیخ می باشد.
کریم بنزما درگفتگو با اکیپ فرانسه می گوید :"فرانک کاملا استحقاق دریافت جایزه و عنوان بهترین بازیکن اروپا را دارد. او به همراه بایرن در فصل پیش خارق العاده بود. ریبری یکی از بهترین بازیکنان کنونی فوتبال جهان به شمار می آید."
مهاجم مسلمان فرانسوی ادامه می دهد :"بایرن مونیخ بازیکنان بزرگ زیادی دارتد که هرکدام آنها نیز جز بهترین ها به شمار می روند ولی به نظر من ریبری تنها سوپراستار باشگاه بایرن مونیخ می باشد. نبود فرانک برای مونیخی ها یک فاجعه محسوب می شود. ریبری همان نقشی را در بایرن بازی می کند که کریس (رونالدو) برای رئال مادرید ایفا می کند."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،راند دوم جام حذفی آلمان قرعه کشی شد بنا به قرعه ی انجام شده بایرن مونیخ در آلیانس آره نا میزبان شاگردان میرکو اسلومکا در تیم هانوفر هستند.
دور دوم رقابت های حذفی در تاریخ های 24 و 25 سپتامبر برگزار می شود و در دیگر بازی های مهم می توان به دیدار مونیخ 1860 با بوروسیا دورتموند، جدال دو تیم بوندس لیگایی فرایبورگ و اشتوتگارت، مصاف دارمستاد و شالکه، آرمینیا بیله فلد و بایر لورکوزن و همچنین کایزرسلاترن و هرتابرلین اشاره کرد.شایان ذکر است که در دور نخست این رقابت ها در کمال شگفتی دو تیم بوندس لیگایی بوروسیا مونشن گلادباخ و وردربرمن از گردونه ی رقابت حذف شدند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،گونتر نتزر یکی از اسطوره های فوتبال آلمان و کارشناس های امروز بوندس لیگا در ستون ویژه ی خود در روزنامه ی بیلد از بایرن مونیخ و عملکرد پپ گواردیولا در باشگاه مونیخی می گوید:
این یک فوتبال جادویی و متفاوت از بایرن نیست بلکه تنها درخواست چنین نمایشی همیشه مطرح می شود اینکه توقع داشته باشیم تمام فلسفه و ایده های گواردیولا مو به مو در زمین اجرا شود بسیار عجیب است باید صبور بود و به او زمان داد.
نکته مهم این است که بایرن موفق شد در اولین گام سه امتیاز کسب کند و آن را با استفاده از قابلیت ها و مهارت های فردی بدست آوردند عملکرد ریبری من را شگفت زده کرد او این سطح آمادگی را ادامه خواهد داد و این می تواند موجب درخشش بیشتر وی شود.برخی از مسائل در تیم وجود دارد که موجب مشکلات در تیم می شود. تیم گواردیولا براحتی توپ را در دفاع از دست می دهد و باید تلاش کند تا در جلوی زمین توپ را بازپس بگیرد. این امر مستلزم همکاری بین همه بازیکنان است که باید کل تیم در مواجه با رقیب فضای زیادی در اختیار آن ها قرار ندهد و آن ها را در تنگنا بگذارند البته این هنوز در بایرن اجرا نشده است و نباید هم انتظار داشت که رفتار دفاعی به سرعت در تیم تغییر کند اما من علت اصلی آن را تعداد هافبک های تهاجمی تیم می دانم.من عاشق تیم هایی هستم که تفکرات تهاجمی دارند اما زمانی که مدیریت هامبورگ را بر عهده داشتم تیمی می توانست بازی را با پیروزی پشت سر بگذارد کهتفکرات تهاجمی داشت و بایرن با توجه به ترکیب خود همواره شانس های زیادی برای گلزنی داشت.اما در فوتبال امروز پایه و اساس فوتبال به کارهای تدافعی بنا گذاشته شده است. این برای من قابل درک است که مارتینس را به مرکز خط دفاعی منتقل کنم اما بیش از همه برایم مهم است بازیکنی را که بتواند در خط هافبک علاوه بر شرکت در بخش تهاجمی قدرت تحت فشار قرار دادن حریف را هم داشته باشد دراختیار داشته باشم. چنین مهره ای برای خنثی کردن ضد حملات حریف بسیار مهم می باشد و به نظر من گواردیولا برای پیدا کردن این ترکیب ایده آل هنوز تردید دارد.گواردیولا در محوطه مربی گری خود در کناره ی زمین من را سورپرایز کرد آن دست مربیانی که در کناره زمین پر حرارت بازی را دنبال می کنند و با بازیکنان خود صحبت کرده و دستورات تاکتیکی ارائه می دهند دوست دارم اما می دانم که این عکس العمل های طبیعی وی نیست وی نیاز به زمان دارد تا نقایصی را که می بیند رفع کند.تئوری های روی تخته سیاه و آنالیزهای ویدئویی جایگاه خود را دارند اما در حین بازی و در زمان واقعی گواردیولا با صحبت ها و دستورات تاکتیکی در کناره زمین فرصت دخالت در بازی را دارد و نکاتی را که به بازیکنان گوش زد می کند بهتر در ذهن آن ها جای خواهد گرفت.من هرگز گواردیولا را در بارسلونا با این شور و تکاپو در کناره زمین ندیده بودم زیرا او یک تیم منسجم در اختیار داشت که سال ها در کنار هم بازی کرده بودند و به صورت اتوماتیک دستورات را اجرا می کردند اما این چالش برای او در بایرن وجود دارد او باید چیزهایی را به بایرن اضافه کند که پیش از حضور وی در تیم دیده نمی شد.من بیانیه ی کارل هاینس رومینیگه را شنیدم که گفته بود بایرن اکنون تکرار سه گانه ی قبل را نمی خواهد. به نظرم این بیانیه بسیار بجا بود و در زمان مناسبی منتشر شد.سه گانه موفقیتی تاریخی برای بایرن بود اما این مربوط به گذشته است در حال حاضر باید آینده را ساخت و مدیران بایرن همه چیز را به درستی متوجه شده اند آن ها با آوردن گواردیولا یک پایه ای جدید برای آینده ای پایدار بنا نهاده اند. از امروز مقایسه ی تیم فعلی با گذشته به نظرم ناامید کننده و اشتباه است.تمام بازیکنان هیجان زده هستند آن ها بدنبال افزایش حس مسئولیت، فداکاری، تعهد و خلاقیت و هر آنچه که در سیستم گواردیولا مورد نیاز است خواهند بود. آنچه پپ در بایرن در اختیار خواهد داشت این باشگاه را به عنوان یکی از تاپ ترین باشگاه های اروپا تبدیل خواهد کرد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ امشب در دیداری دوستانه در مصاف با گیوری مجارستان با نتیجه 4 بر 1 به پیروزی رسید.
بازی ساعت 18:30 دقیقه به وقت ایران در استادیوم ای تی او پارک در حضور 16000 تماشاگر آغاز شد.
بایرن با ترکیب اشتارک-رافینیا-فن بویتن-مارتینز-کرشهف-تیاگو-کنتنتو-وایزر-شقیری-درفلینگر و مولر پا به میدان گذاشت.
گل گیوری در دقیقه 40 توسط الفوتو مارتینز به ثمر رسید.
نیمه اول این بازی 1 بر 0 به نفع گیوری به پایان رسید.
بایرن نیمه دوم را هجومی آغاز کرد.
گل های بایرن را در این دیدار شقیری(58)،(71) گوتزه(63)،(90)به ثمر رساندند.
گوتزه در این بازی حضور پررنگی داشت و دو گل در اولین حضورش در بایرن به ثمر رساند.
این بازی در نهایت با نتیجه 4 بر 1 به سود بایرن به پایان رسید.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،آرسنال پیشنهادی مبنی برخرید لوئیز گوستاو ملی پوش برزیلی را به بایرن مونیخ ارائه کرده است.
باشگاه آرسنال حاضر به پرداخت 21 میلیون یورو برای به خدمت گرفتن لوئیزگوستاو می باشد که از سوی گواردیولا در لیست بازیکنان مازاد بایرن قرار گرفته است.
با توجه به سیستم مورد نظر گواردیولا و بازی با یک هافبک دفاعی شانس بازی گوستاو با حضور ستارگانی نظیرشواین اشتایگر، تونی کروز، مارتینز و تیاگو در این پست بسیار کم خواهد بود و در صورت استمرار نیمکت نشینی این بازیکن 26 ساله در بایرن مونیخ، شانس وی برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت تیم ملی برزیل در جام جهانی 2014 نیز بسیار کم خواهد شد.لوئیز گوستاو تا سال 2015 با بایرن مونیخ قرارداد دارد، اما به نظر مایل به ترک مونیخ و پیوستن به تیم لندنی آرسنال می باشد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،توماس مولر بعد از خراب کردن پنالتی درهفته اول بوندسلیگا مقابل گلادباخ، آلابا را در زدن پنالتی از خود برتر دانست.
مولر بعد از خراب کردن پنالتی در بازی مقابل گلادباخ گفت : "ار خراب کردن پنالتی بسیار ناراحت شدم اما خوشبختانه آلابا توانست پنالتی دوم را گل کند. فکر می کنم جهت اشتباه را برای زدن پنالتی انتخاب کردم و این مجازات من بود که پنالتی خراب شود ".
مولر در پایان افزود: "آلابا پنالتی های خوبی می زند، به نظرم او از من بهتر است و باید پنالتی زن اول تیم شود". داوید آلابا چند ثانیه بعد از پنالتی مولر، پنالتی خود را در خلاف جهت حرکت دروازه بان زد و خود را در زدن پنالتی به پپ تحمیل کرد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانتس بکن باوئر قیصر فوتبال آلمان با حضور در کانال تلویزیونی اسکای 90 به تجزیه و تحلیل دیدار جمعه شب بایرن مونیخ مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ پرداخت اسطوره ی مونیخی ها در حاشیه ی این برنامه عملکرد پپ را در این دیدار ستود و اعتراف کرد که از سبک بازی بایرن شگفت زده شده است.
فرانتس بکن باوئر در اسکای 90:
شکل بازی بایرن؛ من از اینکه باوریایی ها اینگونه پرتلاش هستند و برای پیروزی با انگیزه می جنگند شگفت زده شدم در دوران آماده سازی آن ها به مصاف دورتموند رفتند و نتیجه ای دور از ذهن ثبت شد اما جمعه شب کاملا نرمال بازی کردند از اینکه چگونه با این سرعت بازیکنان با فلسفه و تاکتیک های گواردیولا منطبق شده اند کاملا سورپرایز شدم. ترافیک در خط هافبک: اگر شواین اشتایگر، تونی کروس و تیاگو بخواهند به صورت همزمان بازی کنند حضور یکی از آن ها در خط جلو مشکلی ندارد اما اگر تعداد بیشتری از هافبک ها وظیفه حرکت رو به جلو را داشته باشند این می تواند یک خودکشی باشد و تیم در کارهای تدافعی به دردسر می افتد. شرایط گواردیولا در بایرن: تغییر سریع بین حمله و دفاع چیزی است که از زمان حضور او در بایرن بهبود یافته است نکته مهم این است که او بتواند تیم را فشرده تر بسازد و با بهبود پرس تیمی شرایط را در تیم بهتر کند. ریبری و مرد سال فوتبال اروپا: مهمترین چیز در انتخاب مرد سال فوتبال موفقیت هایی است که بدست آمده است بنابراین می توانم بگویم که او باید به این عنوان دست یابد. شرایط گوتسه در بایرن: او دقیقا کیفیتی را دارد که منطبق بر فلسفه ی گواردیولا است همه چیز در زمین فوتبال مشخص می شود گوتسه یک بازیکن منحصر به فرد است که در ایده آل های گواردیولا جایگاه ویژه ای خواهد داشت.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باشگاه لیگ برتری لیورپول به تازگی برای جذب دیگو کونتنتو مداع چپ باشگاه بایرن مونیخ ابراز علاقه کرده است و خواهان جذب این مدافع آلمانی است.
باشگاه لیورپول پیشنهاد حدود 1.2 میلیون یورویی برای این انتقال به باشگاه بایرن مونیخ ارائه داده است که به مدت یک سال کونتنتو را به صورت قرضی در اختیار بگیرد و در سال بعد در مورد قرارداد وی تصمیم گیری شود. لازم به ذکر است که این مدافع چپ از باشگاه های بوندس لیگایی نظیر هرتابرلین و وردربرمن نیز پیشنهاد دارد.
دیگو کونتنتو 23 ساله ذخیره ی دیوید آلابا است او فصل گذشته تنها در هشت دیدار فرصت بازی پیدا کرد او تا سال 2016 با باشگاه بایرن قرارداد دارد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،برنو مدافع برزیلی و سابق بایرن مونیخ قصد دارد پس از پایان مدت محکومیتش به عنوان مربی در تیم ذخیره های بایرن به باشگاه سابقش بازگردد.
مدافع برزیلی بایرن به اتهام آتش زدن منزل خود در جولای سال 2012 به سه سال و نه ماه حبس محکوم شده است و در حال حاضر دوران محکومیتش را سپری می کند.
سخنگوی زندان استادهیلم مونیخ می گوید" رفتار برنو به گونه ای است که خیلی زود می توان به جامعه بازگردد و فعالیت های خود را از سر بگیرد."
لوئیز فیلیپ اسکولاری سرمربی تیم ملی برزیل هم هفته گذشته از سیستم قضایی آلمان خواسته بود دنبال راهی برای رهایی برنو از زندان باشند.
خود برنو هم در تازه ترین اظهار نظر خود از باشگاه بایرن مونیخ درخواست کرده است به او یک فرصت دیگر بدهند و او از علاقه فراوان خود برای مربیگری در تیم های پایه و ذخیره های بایرن خبر می دهد.
Fc Bayern München
08-13-2013, 21:54
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ به ستایش از ماریو گوتزه ستاره جوان تیم پرداخت که اخیرا با بهبود مصدومیت شرایط بازگشت به میادین را پیدا کرده است پرداخت گوتسه در دیدار دوستانه بایرن با قهرمان مجارستان برای نخستین بار با پیراهن بایرن به میدان رفت و دو گل نیز به ثمر رساند.
رئیس 61 ساله مونیخی ها در این مورد به بیلد گفت:" این بسیار مهم بود که ببینیم ماریو چگونه در ترکیب بایرن بازی می کند اگر بازیکنانی مانند گوتزه و ریبری در ترکیب قرار می گرفتند بازی کاملا متفاوت می شد می توانید ببینید که حضور آن ها در ترکیب اولیه بایرن تا چه حد موثر است."
بایرن در دیدار دوستانه مقابل قهرمان مجارستان تا حدودی به دردسر افتاده بود تا اینکه پپ گواردیولا در دقایق 58 و 65 گوتزه و ریبری را به زمین فرستاد.
Fc Bayern München
08-13-2013, 21:55
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اولیور کان دروازه بان اسطوره ای باشگاه بایرن مونیخ پس از پایان هفته ی نخست بوندس لیگا وبلاگ شخصی خود را بروز کرد بخشی از نوشته های وی در وبلاگ شخصی اش را مرور می کنیم:
هواداران عزیز فوتبال؛
بوندس لیگا فصل جدید درخشانی را با 37 گل آغاز کرد و پیروزی چشم گیر 6 بر 1 هرتابرلین مقابل فرانکفورت از نتایج جالب هفته بود. اکثر هواداران فوتبال در هفته نخست بازی های تماشایی را دیدند که گل های زیادی رد و بدل شد و این در هفته های نخست غیرمعمول نیست.آنچه در هفته نخست از طریق رسانه ها مرد توجه قرار گرفت اولین دیدار بوندس لیگایی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی بایرن بود. حضور گواردیولا در بایرن ابعاد فوق العاده ای برای هر دو طرف دارد باشگاه موفق شده است مربی موفق بارسلونا را در اختیار بگیرد و هواداران این اعتماد را به او برای آنکه بتواند بار دیگر سه گانه را فتح و تیم را به شرایط بهتر تبیدیل کند، دارند.در طول بازی جمعه شب گواردیو.لا شدیدا در کنار زمین با حرکات دست و توضیحاتی که به بازیکنان می داد در تلاش بود این نشان می دهد که هنوز بخش هایی از تیم آنگونه که مورد نظر سرمربی است درست کار نمی کند. در نیمه نخست فضاهایی زیادی پیش روی گلادباخ بود البته این چندان تعجب آور نیست زیرا بازیکنان هنوز مشغول تلاش برای درک ایده های مربی جدید هستند هسته اصلی این فلسفه تسلط فوق العاده در خط هافبک و حرکت رو به جلوی آن ها تا حدودی به تیم منتقل شده است اما وظایف هافبک دفاعی در تیم نیاز به هماهنگی بیشتر دارد.تماشای این فصل هیجان انگیز خواهد بود که چه مدت زمان خواهد برد تا بازیکنان بتوانند با صد در صد تفکرات گواردیولا منطبق شوند ایده ی گواردیولا برای دادن انگیزه های جدید به تیم کاملا درست است برای موفقیت باید زمان تغییر و انعطاف پذیری با تفکرات جدید را مد نظر داشت این یک تفکر نادرست و رایج است که شرایط به صورت خودکار از گذشته منتقل می شود و موجب موفقیت در آینده می گردد.بایرن با خیال راحت دیدار مقابل گلادباخ را با پیروزی پشت سر گذاشت تیم آنچنان پرقدرت است که عملکرد آن ها با وجود اختلافات تاکتیکی همچنان قابل قبول است و این خبری بد برای رقابت در لیگ است به این دلیل که حتی اگر گواردیولا برای تغییرات نیاز به زمان داشته باشد و مشکلاتی در هماهنگی تیم بوجود بیاید بازهم بایرن باید در لیگ تسلط خود را داشته باشد.
Fc Bayern München
08-13-2013, 21:56
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی تیم ملی آلمان با اعلام این که تیمش ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه است، میگوید آلمان توانایی قهرمانی در جامجهانی را دارد.
تیم ملی آلمان برای آمادگی بیشتر در راه بازیهای انتخابی جامجهانی 2014 برزیل، چهارشنبه در دیداری دوستانه به مصاف پاراگوئه میرود.
یوآخیم لوو در گفتوگو با مجله "کیکر" درباره وضعیت تیم ملی آلمان گفت: تیم شرایط بسیار بهتری نسبت به قبل دارد. ورود بازیکنان باکیفتی مانند گوندوگان و ماریو گوتسه کیفیت فنی تیم ما را بالا برده است. انتظارات زیادی از خودمان داریم. تیم ما در جامجهانی برزیل با قدرت حضور پیدا خواهد کرد و میتواند قهرمان این رقابتها شود. با این حال تیمهای مدعی دیگری هم هستند که میتوانند به قهرمانی برسند. بنابراین باید برای حریفانمان در جامجهانی احترام قائل باشیم.
سرمربی ژرمنها ادامه داد: تیم آلمان ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه است که باعث شده کیفیت تیمی بالایی داشته باشیم. این تیم آینده فوتبال آلمان است و میتواند تا سالها نتایج خوبی را کسب کند.
لوو در پایان درباره همتایش در بایرنمونیخ گفت: زمانی که گوآردیولا سرمربی بارسلونا بود چند بار برای دیدن تمرینهای تیم به آنجا رفتم، زیرا فوتبال بارسلونا همیشه مرا تحت تاثیر قرار داده است. حضور گوآردیولا به سود فوتبال آلمان است و میتواند تاثیر زیادی در بوندسلیگا داشته باشد.
چند خبر کوتاه:
لوئیس گوستاوو: بایرن با آرسنال به توافق رسیده
فرانتس بکن باوئر در مورد دوپینگ: همه چیز کاملا طبیعی بود
لوو: ترکیب اصلی دورتموند می تواند در هر دیداری بایرن را شکست بدهد
Fc Bayern München
08-13-2013, 21:56
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لوییز گوستاوو هافبک برزیلی بایرن چندی است مورد توجه چند باشگاه بزرگ اروپایی از جمله آرسنال است و میخواهد برای آمادگی در جام جهانی به تیم دیگری برود.
لوییز گوستاوو به شایعات اخیر پیرامون خود پاسخ داد و گفت: " این درست است که من از چند باشگاه اروپایی پیشنهاد هایی دارم اما به چه تیمی بروم هنوز معلوم نیست ". این در حالی است که سایت گل انگلیسی چندی پیش فاش کرد که ارسنال پیشنهادی 17 میلیون پوندی برای جذب گوستاوو ارایه داده است،گوستاوو در این باره میگوید: " لیگ برتر انگلیس خیلی جذاب است و هرکسی دوست دارد به آنجا برود. به آرسنال بروم؟ تیم آرسنال تیم بسیار خوبی است اما اولویت اول من حضور در تیمی است که بتوانم در آن به طور مداوم در ترکیب قرار بگیرم ".
وی در ادامه افزود: " من الان در یک وضعیت بسیار حساس قرار دارم و میخواهم به تیمی برم که مرا برای جام جهانی آماده کند و قطعاً بهترین تصمیم را خواهم گرفت ".لازم به ذکر است نقش گوستاوو با آمدن تیاگو در بایرن کمرنگ تر از فصل پیش شده است. همچنین ولفسبورگ نیز یکی از بهترین مشتریان و تیم هایی است که گوستاوو را میخواهد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ به ستایش از ماریو گوتزه ستاره جوان تیم پرداخت که اخیرا با بهبود مصدومیت شرایط بازگشت به میادین را پیدا کرده است پرداخت گوتسه در دیدار دوستانه بایرن با قهرمان مجارستان برای نخستین بار با پیراهن بایرن به میدان رفت و دو گل نیز به ثمر رساند.
رئیس 61 ساله مونیخی ها در این مورد به بیلد گفت:" این بسیار مهم بود که ببینیم ماریو چگونه در ترکیب بایرن بازی می کند اگر بازیکنانی مانند گوتزه و ریبری در ترکیب قرار می گرفتند بازی کاملا متفاوت می شد می توانید ببینید که حضور آن ها در ترکیب اولیه بایرن تا چه حد موثر است."
بایرن در دیدار دوستانه مقابل قهرمان مجارستان تا حدودی به دردسر افتاده بود تا اینکه پپ گواردیولا در دقایق 58 و 65 گوتزه و ریبری را به زمین فرستاد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر رهبر خط میانی بایرن مونیخ پس از گذشت هفته های نخست تمرینی زیر نظر پپ گواردیولا از ایده های تمرینی این مربی اسپانیایی ابراز رضایت کرد.
کاپیتان دوم مونیخی ها در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان گفت:" ایده های گواردیولا باور نکردنی است اگر ما بتوانیم آن ها را اجرا کنیم بسیار راحت می توانیم بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذاریم."
مرد سال فوتبال آلمان ادامه می دهد:" گواردیولا رابطه ی نزدیکی با بازیکنان دارد او به خوبی م یتواند درک کند بازیکنان به چه چیزی فکر می کنند و یا چه احساسی دارند." شواینی در مورد مشکلات تاکتیکی که در اولین دیدار بوندس لیگایی مقابل مونشن گلادباخ رخ داد گفت:" امیدوارم بتوانیم به سرعت 100 درصد آن چه که مربی از ما می خواهد را اجرا کنیم اما این زمان خواهد برد من مطمئن هستم که بهتر می شویم و از بابت سرمربی تیم هیچ نگرانی ای ندارم."باستین شواین اشتایگر در خصوص مهم ترین هدفی که در این فصل برای آن تلاش خواهد کرد گفت:" هدف اصلی من این است که بتوانیم از عنوان قهرمانی در چمپیونزلیگ دفاع کنیم کاری که پیش از این هیچ باشگاهی نتوانست انجام دهد."در پایان شواینی به شرایط آمادگی خود و عدم حضور در اردوی تیم ملی اشاره کرد و اظهار داشت:" من احساس می کنم روز به روز در حال بهتر شدن هستم تنها دو هفته است که در تمرینات تیمی شرکت می کنم باید صبور باشم تا دو سه هفته ی دیگر به فرم ایده آل خواهم رسید."
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سابینر استریت ساکت تر از همیشه است 15 بازیکن بایرن به اردوهای تیم ملی پیوسته اند تا در روزهای فیفا در ترکیب تیم های ملی خود قرار بگیرند.
شواین اشتایگر و گوتسه هنوز به مرز آمادگی نرسیده اند و در نشستی که لوو با گواردیولا داشت این دو را برای هماهنگی بیشتر در ترکیب بایرن و بهبود شرایط آمادگی در بایرن نگاه داشت. اما دیگر غایب بزرگ در لیست لوو، تونی کروس هافبک طراح مونیخی ها است این بازیکن بااستعداد بایرن در این هفته لحظات شیرینی را سپری خواهد کرد او در انتظار تولد اولین فرزند خود است و به زودی پدر می شود به همین جهت یوآخیم لوو برای حضور وی در کنار خانواده اش وی را از این اردو معاف کرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی 68 ساله و سابق بایرن مونیخ بالاترین پیشنهاد برای دستمزد یک مربی را رد کرده است.
به نقل از بیلد، نشریه مارکا گزارش هایی بیرون داده است که بر اساس آن باشگاه پاریس سن ژرمن فرانسه پیشنهاد دستمزد سالانه 24 میلیون یورویی به یوپ هاینکس داده بودند. ناصر الخلیفه مالک 39 ساله این تیم در پایان فصل قبل برای سرمربی گری تیمش، این پیشنهاد را به هاینکس داده بود، اما او بدون درنگ آن را رد کرده بود و بجای این پیشنهاد وسوسه کننده ترجیح داد به استراحت در مزرعه اش ادامه دهد.
خوزه مورینیو سرمربی سابق رئال در این تیم دستمزد سالانه 14 میلیون یورویی داشت و کارلو آنچلوتی سرمربی سابق پاریس سن ژرمن سالانه 12 میلیون از این تیم دریافت می کرد. اگر هاینکس این پیشنهاد رو قبول می کرد در میان مربی های فوتبال بالاترین دستمزد را دریافت می کرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مهاجم ملی پوش فیورنتینا پس از انتقالی 16 میلیون یورویی از دلایلش برای ترک آلیانز آرنا پس از سال های پر افتخار حضورش در مونیخ می گوید.
ماریو گومز، مهاجم 28 ساله آلمانی که در پنجره نقل و انتقالات با 16 میلیون یورو از بایرن مونیخ به فیورنتینای ایتالیا پیوست، در ابتدای فصل گذشته با مصدومیتی جدی مواجه شد و با درخشش ماریو مانژوکیچ در ترکیب بایرن مونیخ، با وجود آمار در خور توجه و نمایش های بی نقص در زمان هایی که به بازی گرفته می شد، نتوانست خود را به ترکیب یوپ هاینکس تحمیل کند و در پایان فصل مونیخ را به مقصد فلورانس ترک کرد.
گومز در مصاحبه با SID درباره دلایلش باری ترک مونیخ و شرایط و آینده اش در فلورانس گفت:" امیدوارم همه چیز در فیورنتینا خوب پیش برود. شاید سال دیگر اینجا نشسته باشیم و راجع به این صحبت کنیم که آمدنم به فیورنتینا تصمیم اشتباهی بوده است، ولی من فکر می کنم تصمیم دستی گرفتم."مهاجم ملی پوش ویولا ادامه داد:" فیورنتینا دقیقا چالشی است که من به دنبال آن بودم. با خودم می گفتم می توانم به بایرن بچسبم و شاید سه سال روی نیمکت باشم ولی سه جام دیگر خواهم برد یا اینکه تصمیم بگیرم به عنوان یک فرد و بازیکنم پیشرفت کنم. البته که ترک بایرن سخت بود. ولی بازی در ایتالیا چیزی بوده که من از کودکی در رویا می دیدم.""برخی از مردم این را متوجه نمی شومند چون خود را با بردن عناوین می شناسند. شاید در پایان دوران ورزشی من تسلط بر یک زبان دیگر بسیار شیرین تر از چند عنوان دیگر باشد."گومز در اولین حضور خود به طور رسمی در ترکیب فیورنتینا می تواند در 25 آگوست و دیدار برابر کاتانیا به میدان رود.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرن مونیخ یک شنبه شب در دیداری تدارکاتی به مصاف ژیور مجارستان رفت و با نتیجه چهار بر یک حریف خود را شکست داد. فرانک ریبری که در این بازی در کنار ماریو گوتزه بسیار هماهنگ و مسلط نشان می داد در پایان به تمجید از این ستاره جوان پرداخت.
بایرن مونیخ یک شنبه شب در دیداری تدارکاتی به مصاف ژیور مجارستان رفت و با نتیجه چهار بر یک حریف خود را شکست داد. فرانک ریبری که در این بازی در کنار ماریو گوتزه بسیار هماهنگ و مسلط نشان می داد در پایان به تمجید از این ستاره جوان پرداخت.
ریبری در اینباره گفت:" بازی کنار ماریو بسیار لذت بخش بود. کاملا مشخص بود که او دلش برای بازی کردن تنگ شده است. مسلما در ادامه این لحظات لذت بخش بیشتر تکرار خواهند شد."گوتزه در ابتدای بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل گذشته برابر رئال مادرید مصدوم شد و به تازگش از بند مصدومیت رها شده است.در پایان بازی یک شنبه، خود گوتزه در مصاحبه با TZ گفت:" یک بازی دوستانه بود و لی برای من خیلی خاص بود. فکر نمی کنم بتوان هفته آینده برابر فرانکفورت به میدان بروم، در سه یا چهار هفته آینده باید بهبودی کامل به دست آورم و بیشتر به خودم برسم.""شروعم می توانست بد تر باشد ولی خوشحالم که همه چیز خوب پیش رفت. فعلا فقط می خواهم با تیم تمرین کنم و ریتم بازی را به دست بیاورم."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اوتمار هیتسفیلد سرمربی اسبق باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی سوئیس در گفتگویی با اسپاکس از ادامه ی پیشرفت های ژردان شکیری ملی پوش سوئیسی باشگاه بایرن ابراز امیدواری کرد.
این مربی 64 ساله با اشاره به اینکه از توسعه کیفی شکیری در مدت یک سال حضور وی در بایرن رضایت دارد گفت:" شکیری خیلی مدت قبل نیز می تواند به باشگاه های خارج از کشور منتقل شود اما او در بازل ماند و یک بازیکن موثر تبدیل شد و در تیم ملی نیز عملکرد بالایی داشت این چیزی است که من به اکثر بازیکنان جوان توصیه می کنم.و شکیری اکنون با بایرن هماهنگ شده است."
سرمربی دوست داشتنی سابق مونیی ها ادامه می دهد:" شکیری ویژگی هایی دارد که پپ گواردیولا به بازیکنانی با این خصوصیات نیاز دارد."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بعد از بازی دوستانه بایرن مونیخ مقابل بارسلونا در روز 24 جولای که با برد 0-2 تیم باواریایی در آلیانس آرنا به پایان رسید، پپ گواردیولا این نکته را به شاگردان جدیدش یادآوری کرد. اشپورت بیلد، هفته نامه ورزشی آلمانی در نسخه روز 4شنبه خود به این نکته اشاره کرده که پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ شاگردانش در آلیانس آرنا را از لحاظ هوش و ذکاوت فوتبالی در جایگاه بالاتری نسبت به بازیکنان بارسلونا می بیند.
طبق این گزارش بعد از بازی دوستانه بایرن مونیخ مقابل بارسلونا در روز 24 جولای که با برد 0-2 تیم باواریایی در آلیانس آرنا به پایان رسید، پپ گواردیولا این نکته را به شاگردان جدیدش یادآوری کرد.بعد از برد بایرن در این بازی و در جلسه ای که در رختکن تیم باواریایی برگزار می شد، گواردیولا به شاگردان جدیدش یادآوری کرد که آنها موفق شده اند تا از نظر آمار تصاحب توپ، گوی سبقت را از بارسایی ها ربوده و بیشتر از بارسا کنترل توپ را دراختیار داشته باشند و این اولین بار بعد از 7 ماه می سال 2007 (درزمانی که فرانک ریکارد هدایت بارسا را دراختیار داشت) و بازی رئال مادرید- بارسلوناست که در آن بازی رئال موفق شده بود تا با دراختیار داشتن 50.5%مالکیت توپ، بیشتر از بارسایی ها کنترل میدان را در دست داشته باشد.در آن بازی رئال مادرید با نتیجه 1-4 در برنابئو از سد بارسا عبور کرد.پپ در تمجید از شاگردان جدیدش گفت:« پنج سال است که هیچ تیمی موفق نشده بود تا در یک بازی بیشتر از بارسا کنترل توپ و میدان را در اختیار داشته باشد. »جالب اینجاست که فلسفه حفظ توپ و کنترل توپ و میدان چیزی است که از تیم های پایه ای به بازیکنان بارسلونا آموزش داده می شود.از روز 7 ماه می سال 2008 و زمانی که پپ گواردیولا هدایت بارسلونا را در دست گرفت، این تیم همواره در تمام بازیهایش، حتی در بازیهایی که نتیجه را به حریفان واگذار می کرد،از نظر آمار و ارقام مالکیت توپ از حریف جلوتر بود. حتی در بازی بارسلونا مقابل بایرن در نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا که با تحقیر آبی اناریها مقابل تیم المانی همراه بود، آبی اناری ها در بازی رفت63% مالکیت توپ و در بازی برگشت 57% مالکیت توپ را در اختیار داشتند.اشپورت بیلد در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که گواردیولا عادت دارد که ویدئوهای فراوانی را برای بازیکنانش در بایرن به نمایش می گذارد و ورقه هایی را در دست دارد که در آن کلماتی کلیدی به زبان آلمانی نوشته شده تا بدین ترتیب صحبت هایش روانی و تاثیرگذاری بیشتری برروی شاگردانش داشته باشد.یکی از تصاویری که گواردیولا برای شاگردانش پخش می کند، گل به خودی پیکه در جریان بازی برگشت بایرن- بارسلونا در نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ است که با باخت 0-3 به پایان رسید. پپ در توضیحی دراین باره به شاگردانش گفت:« از برخی نظرات شما بهتر از بازیکنان بارسا هستید. منظورم به هوش و ذکاوت فوتبالی شماست.»علاوه بر این پپ به شاگردان جدیدش گفت:« شماها خیلی سریع تر از بازیکنان بارسلونا فلسفه فوتبالی مرا درک کرده اید. بازیکنان بایرن هوشیارتر از بازیکنان بارسا هستند.»
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،گوش هلندی تیم فوتبال بایرنمونیخ اعلام کرد، برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بایرنمونیخ از مبارزه با ماریو گوتسه هراسی ندارد.
انتهای فصل گذشته بود که باشگاه بایرنمونیخ اعلام کرد با بورسیا دورتموند به توافق رسیده تا با رقم 37 میلیون یورو ماریو گوتسه، هافبک نفوذی زردپوشان وستفالن را به خدمت بگیرد.
آرین روبن، بال هلندی باواریاییها در گفتوگو با نشریه «بیلد» آلمان در خصوص پیوستن گوتسه به بایرن گفت: حضور گوتسه در ترکیب بایرن تهدیدی برای جایگاه بازیکنان دیگر نیست. هر کسی باید به خودش اعتقاد داشته باشد و از رقابت نترسد. واقعا به دنبال این هستم تا در کنار ماریو بازی کنم.
وی افزود: گوتسه بازیکنی فوقالعاده است. یکی از نقاط قوت ما در سال گذشته این بود که غیبت بازیکنان کلیدیمان باعث ضعف ما نشد.
اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) اخیرا نام فرانک ریبری از بایرنمونیخ، لیونل مسی از بارسلونا و کریستیانو رونالدو از رئالمادرید را به عنوان کاندیداهای نهایی کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا معرفی کرده است.
مهاجم 29 ساله سرخپوشان مونیخ تصریح کرد: اگر ریبری این عنوان را از آن خود کند واقعا سزاوارش است و افتخاری برای باواریاییها هم خواهد بود. بایرنمونیخ تیمی است که باعث درخشش بازیکنان به صورت فردی هم میشود. مسی و رونالدو فوقالعاده هستند ولی ریبری فصل گذشته با بایرن، سه عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و به نظر من برای تصاحب این عنوان شایستهتر است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باستین شواین اشتایگر رهبر خط میانی بایرن مونیخ پس از گذشت هفته های نخست تمرینی زیر نظر پپ گواردیولا از ایده های تمرینی این مربی اسپانیایی ابراز رضایت کرد.
کاپیتان دوم مونیخی ها در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان گفت:" ایده های گواردیولا باور نکردنی است اگر ما بتوانیم آن ها را اجرا کنیم بسیار راحت می توانیم بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذاریم."
مرد سال فوتبال آلمان ادامه می دهد:" گواردیولا رابطه ی نزدیکی با بازیکنان دارد او به خوبی م یتواند درک کند بازیکنان به چه چیزی فکر می کنند و یا چه احساسی دارند." شواینی در مورد مشکلات تاکتیکی که در اولین دیدار بوندس لیگایی مقابل مونشن گلادباخ رخ داد گفت:" امیدوارم بتوانیم به سرعت 100 درصد آن چه که مربی از ما می خواهد را اجرا کنیم اما این زمان خواهد برد من مطمئن هستم که بهتر می شویم و از بابت سرمربی تیم هیچ نگرانی ای ندارم."
باستین شواین اشتایگر در خصوص مهم ترین هدفی که در این فصل برای آن تلاش خواهد کرد گفت:" هدف اصلی من این است که بتوانیم از عنوان قهرمانی در چمپیونزلیگ دفاع کنیم کاری که پیش از این هیچ باشگاهی نتوانست انجام دهد."
در پایان شواینی به شرایط آمادگی خود و عدم حضور در اردوی تیم ملی اشاره کرد و اظهار داشت:" من احساس می کنم روز به روز در حال بهتر شدن هستم تنها دو هفته است که در تمرینات تیمی شرکت می کنم باید صبور باشم تا دو سه هفته ی دیگر به فرم ایده آل خواهم رسید."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ تحت حمایت همه جانبه ای از سوی سران باشگاه و بازیکنان قرار گرفته است.
خبر توافق با پپ گواردیولا سرمربی موفق بارسلونا آن هم در تعطیلات کریسمس فصل گذشته را می توان مهمترین نقل و انتقال مونیخی ها در دهه گذشته دانست. کاملا شوکه کننده بود یوپ هاینکس در تدارک شروعی موفق در نیم فصل دوم بود که خبر منتشر شد اما مدیریت آلمانی به گونه ای است که از تهدید ها فرصت می سازد یوپ هاینکس برای نخستین بار سه گانه را در ویترین بایرن گذاشت و رفت بدون هیچ حاشیه ای.
پس از یک فصل رویایی تیمی قدرت مند که بر قله ی فوتبال جهان تکیه داده بود در اختیار گواردیولا قرار گرفت. سوالی که از بدو ورود وی به مونیخ مطرح شد این بود که او چه چیزی به سبک بازی بایرن اضافه می کند؟ چرا یوپ هاینکس با چنین کارنامه ای کنار گذاشته شد و سران مونیخی ریسک مربی جدید را می پذیرند؟
در این زمینه تحلیل های بسیاری نگاشته شد اما آنچه به وضوح می توان به آن اشاره کرد این است که بایرنی ها بدنبال آینده هستند با وجود زیرساخت های مدرنی که پیش روی باشگاه بایرن است می توان از ایده ها و فلسفه هایی نو که آزمایش خود را پس داده، استفاده کرد و سطح کیفی را همچنان در اوج نگاه داشت.
همه چیز برای گواردیولا خوب پیش می رفت. اردوی ایتالیا و پیروزی در چندین دیدار دوستانه و نهایتا قهرمانی مقتدرانه و بدون دردسر در تله کام، اما نخستین چالش جدی سوپر کاپ آلمان بود پپ باید برای اولین بار با مهمترین رقیب خود یورگن کلوپ تنه به تنه می شد. شکست در این دیدار رویای مونیخی ها را آشفته کرد.
بزرگترین مربی دنیا هم که باشی، از آینده ی کاری خود در بایرن مطمئن نیستی باشگاهی که اسطوره های فوتبال جهان را در راس خود می بیند آن ها فوتبال را می فهمند و تجربه نشان داده که به مربیان بزرگی همچون فان خال نیز رحم نکردند.
اما شرایط برای گواردیولا به گونه ای دگر است جوی مثبت و لایه ای حفاظتی پپ را در برگرفته است همه برای کمک به مربی اسپانیایی بسیج شده اند. کارل هاینس رومینیگه یکی از مدیران ارشد بایرن در بیانیه ای اعلام نمود:" در شرایط فعلی فتح دوباره ی سه گانه در اهداف باشگاه نیست" تا فشارها را از دوش پپ کم کند.
اما این حمایت ها تنها به سطح مدیریت محدود نشد ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه و یکی از موثرترین افراد در سیاست گذاری های ورزشی بایرن کاملا از مربی اسپانیایی و ایده های او پشتیبانی می کند این در حالی است که فصل پیش پس از پیروزی خارج از خانه ی بایرن مقابل وردربرمن سامر در صحبت هایی عجیب اعلام کرد از شرایط و سبک بازی تیم رضایت ندارد تا یوپ هاینکس در نخستین رویارویی با سامر شکست مقابل باته بوریسوف را به گردن آقای مدیر بیاندازد.
اسطوره های باشگاه نیز گواردیولا را از سایه ی چتر حمایتی خود خارج نمی کنند اولیور کان در جدیدترین اظهار نظر خود با حمایت از ایده ها و فلسفه ی پپ همگان را به صبوری دعوت کرد تا سرمربی اسبق بارسلونا زمان لازم را برای تغییراتی که مدنظر دارد داشته باشد.
به این جمع شور و اشتیاق بازیکنان را اضافه کنید باستین شواین اشتایگر نزد هواداران چهره ای محبوب و تاثیرگذار است صحبت های او می تواند تاثیرات مثبت و منفی زیادی را در سکو ها ایجاد کند اما کاپیتان دوم بایرن نیز پشت سرمربی در می آید و در مصاحبه ای با تلویزیون آلمان، از ایده های باورنکردنی پپ برای تیم سخن می گوید و توپ را در زمین بازیکنان انداخته و می گوید:" اگر بازیکنان فلسفه ی گواردیولا را درک کنند براحتی می توانند هر تیمی را شکست دهند".
تلاشی ستودنی و عزمی راسخ از بالاترین سطح مدیریتی باشگاه تا بازیکنان، برای ایجاد یک بازه ی زمانی مناسب جهت جاافتادن ایده ها و فلسفه های ذهنی گواردیولا انجام شده است تا پپ به مانند سکانس تاریخی فارست گامپ، از این تشویق ها استفاده کرده و شروع به دویدن کند صحنه ی اوج این سکانس می تواند 8ام شهریور در سوپرکاپ اروپا و تقابل با مورینیو کلیک بخورد.
خبر کوتاه:
رومینیگه: چلسی به دنبال خرید فرانک ریبری بودرومینیگه در مورد در خواست چلسی برای جذب ریبری می گوید: "در سال 2011 باشگاه چلسی خواهان به خدمت گرفتن ریبری با پیشنهادی نزدیک به 100 میلیون یورو بوده است".
برنامه کامل هفته دوم بوندسلیگا
شنبه 26 مرداد ساعت 18 به وفت تهران
اینتراخت فرانکفورت - بایرن مونیخ
وولفسبورگ - شالکه
وردربرمن - آگسبورگ
فرایبورگ - ماینتس
هامبورگ - هوفنهایم
اشتوتگارت - بایر لورکوزن
شنبه 26 مرداد ساعت 21 به وفت تهران
بوروسیا مونشن گلادباخ - هانوفر
یکشنبه 27 مرداد ساعت 18 به وفت تهران
نورنبرگ - هر تابرلین
یکشنبه 27 مرداد ساعت 20 به وفت تهران
بوروسیا دروتموند - اینتراخت برانشوایگ
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لوئیز گوستاوو ، هافبک برزیلی باشگاه بایرن مونیخ که خواهان پیوستن به تیم ولفسبورگ آلمان بود ، با موافقت سران باشگاه بایرن مونیخ مواجه شد. هنگامی که این بازیکن 26 ساله تصمیم گرفت باشگاه مونیخی را ترک کند ، کارل هاینز رومنیگه رئیس باشگاه بایرن و کلاوس آلوفس مدیر باشگاه ولفسبورگ مذاکرات خود را آغاز کردند. لوئیز گوستاوو امروز یک قرارداد 5 ساله را تا سال 2018 با باشگاه ولفسبورگ به امضا رساند. شرایط و توافقات قرارداد نامعلوم باقی خواهد ماند.
رومنیگه پس از این انتقال گفت : " می خواهم از طرف باشگاه بایرن ، تشکر گرم و صمیمانه ای را از زحمات دو سال و نیمی که گوستاوو در باشگاه کشید داشته باشم. او آرام بود و با رفتار بسیار دوستانه و همواره حرفه ای که داشت دوستان بسیاری را در باشگاه ما بدست آورد. ما همیشه می توانستیم بر روی لوئیز گوستاوو تکیه کنیم و او به خوبی سهم خود را در سه گانۀ فصل گذشته ایفا کرد. "
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ دیروز در کنفرانسی مطبوعاتی شرکت کرد و بازی مقابل فرانکفورت را مشکل دانست.
آرین روبن در مصاحبه دیروز خود در مورد برخی مسائل صحبت کرد که در زیر به آنها خواهیم پرداخت :
رقابت با گوتزه
" ماریو یک بازیکن بزرگ است و رقابت با او واقعاً شیرین است و باعث پیشرفت می شود اما من تمام تلاش خود را می کنم تا در رقابت با او پیروز شوم ".
پپ گواردیولا
" هر مربی جدید خواهان تغییراتی در تیم است و در اوایل به مشکلاتی بر خواهد خورد اما پپ واقعاً مربی بزرگی است و تا کنون چیزهای زیادی از او آموخته ام و کل تیم نیز با او خوشحال هستند. او کسی است که توانست با بارسلونا به نتایجی تاریخی برسد و بازیکنی مانند مسی را به این خوبی پرورش دهد و استعداد های او را شکوفا کند. رابطه تمام بازیکنان با پپ خوب است و من نیز با رابطه بسیار خوبی دارم ".
بازی روز شنبه مقابل فرانکفورت
" بازی سختی در پیش خواهیم داشت چون در زمین حریف است و اینکه آن ها در بازی قبل با نتیجه 6 - 1 بازی را واگذار کرده اند. تیم ما الان به یک تیم قهرمان تبدیل شده است و همه از ما انتظار پیروزی دارند.
بایرن روز شنبه 17 آگوست باید در ورزشگاه خانگی فرانکفورت به مصاف این تیم برود.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتزه، بازیساز بایرن، تایید کرد که صفحه توئیترش هک شده است.
به تازگی در صفحه توئیتر گوتزه مطالبی در مورد مارونه شاماخ، مهاجم جدید کریستال پالاس منتشر شده بود و از قول او، ادعا شده بود که این مهاجم مراکشی شانس بیشتری برای بردن توپ طلا نسبت به مسی و رونالدو دارد.
اما این بازیکن در صفحه فیس بوکش دلیل اصلی انتشار چنین پست های عجیبی را توضیح داد.او نوشت:" سلام دوستان، امروز صفحه توئیتر من هک شد. همه پست ها و توئیت های قبلی کاملا بی معنی هستند اما از این به بعد، بار دیگر تنها خودم مسئولیت نوشته ها را برعهده خواهم داشت."همچنین در یکی از پست ها، از گوتزه با عنوان "خائن تمام وقت" یاد شده بود که به انتقال او از دورتموند به بایرن در این تابستان اشاره داشت.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتزه ستاره جوان تیم فوتبال بایرن مونیخ که در تابستان گذشته از بوروسیا دورتموند به بایرن مونیخ پیوسته است در ترکیب 18 نفره این تیم برای دیدار با آینتراخت فرانکفورت قرار دارد.
این بازیکن 21 ساله که با انتقالی جنجالی از وست فالن به آلیانز آرنا آمد با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرده است و هنوز در هیچ مسابقه رسمی برای بایرن به میدان نرفته است.
پپ گواردیولا که هفته گذشته گوتزه را در یک دیدار دوستانه مورد آزمایش قرار داده بود و دست بر قضا شاهد به ثمر رسیدن 2 گل توسط این بازیکن بود تصمیم گرفته است ماریو را با خود به فرانکفورت ببرد.
گواردیولا در اینباره می گوید:"ماریو آماده است و مشکل او کاملا رفع شده و او همراه ما به فرانکفورت خواهد آمد."
البته بسیار بعید است که این بازیکن که به تازگی یک آسیب دیدگی طولانی مدت را پشت سر گذاشته است به صورت فیکس به میدان بیاید اما حضور او بر روی نیمکت ذخیره های بایرن این نوید را برای او و هواداران بایرن دارد که به احتمال فراوان شاهد نخستین بازی گوتزه با پیراهن بایرن مونیخ باشند.
تیم های فرانکفورت و بایرن مونیخ عصر شنبه در هفته دوم بوندسلیگا به مصاف هم می روند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرن مونیخ امیدوارست تا تحت هدایت پپ گواردیولا برد 3-1 هفته گذشته را با یک سه امتیاز دیگر کامل کنند.
بایرن مونیخ که فصل گذشته با حساب 25 امتیاز اختلاف به قهرمانی در بوندس لیگا رسید موفق شد تا در هفته نخست این رقابت ها جمعه شب با پیروزی 3-1 از سد بوروسیا مونشن گلادباخ عبور کند.
آنها در حال حاضر 26 بازی است که پس از باخت 2-1 خانگی به لورکوزن در اکتبر 2012 دیگر در لیگ تن به شکست نداده اند و می توانند همچنان به این روند خوب خود ادامه دهند.
پپ گواردیولا در نخستین بازی رسمی اش در لیگ ترجیح داد تا از سیستم 1-4-1-4 استفاده کند به این صورت که ماریو مندزوکیچ توسط آرین روبن و فرانک ریبری حمایت می شود.
مندزوکیچ و روبن در آن بازی هر دو موفق به گلزنی شدند اگر چه ضعف هایی در خط دفاعی بایرن مونیخ دیده شد اما انها موفق شدند به خوبی از پس این مهم بر بیایند.
تیاگو آلکانتارا و ماریو گوتزه هنوز موفق نشده اند نخستین بازی فصل خود را با پیراهن بایرن مونیخ در لیگ تجربه کنند در حالی که گوتزه رکورد زدن 26 شوت در چهارچوب برابر مونشن گلادباخ را دارد.گوتزه نخستین بازی اش برای بایرن را در یک دیدار دوستانه برابر تیم مجارستانی گیوری اتو انجام داده و دو گل در برد 4-1 به ثمر رساند.
هر دو تیم از جمله بایرن بازیکن های ملی پوش خود را در طول هفته در اختیار نداشتند که این می تواند در روند امادگی این بازیکنان تاثیرگذار باشد.
فرانکفورت با متحمل شدن شکست 6-1 برابر تیم تازه صعود کرده هرتابرلین شروع بسیار وحشتناکی در بوندس لیگا داشته در حالی که فصل گذشته با قرار گرفتن در رده ششم به کارش در لیگ پایان داده بود.
الکساندر مایر هافبک فرانکفورت فصل گذشته سومین بهترین گلزن این تیم در بوندس لیگا بود و او این فصل را گلزنی اش را از روی نقطه ضربه پنالتی اغاز کرد.
دو مصاف اخیر این دو تیم در فصل گذشته با پیروزی 1-0 و 2-0 بایرن به پایان رسید در حالی که آخرین پیروزی فرانکفورت برابر بایرن به تاریخ ماه مارچ 2010 بازمی گردد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ در صورت عدم شکست در بازی امروز مقابل تیم آینتراخت فرانکفورت، به رکوردی دریگر در تاریخ خود خواهد رسید. به گزارش سایت آلمانی “Sport1” تیم بایرن مونیخ در صورت عدم شکست در بازی روز شنبه خود مقابل آینتراخت فرانکفورت در هفته دوم بازیهای بوندس لیگا، به رکورد 27 بازی متوالی بدون باخت در این بازیها خواهد رسید و حد نصاب جدیدی را در این زمینه در تاریخ باشگاه، به ثبت خواهد رساند.
پیش از این بایرن مونیخ در سال 1989 تحت هدایت مربی فصل گذشته اش، یوپ هاینکس در 27 بازی پیاپی بوندسلیگا بدون باخت زمین مسابقه را ترک کرده بود. رکورد بوندسلیگا در این زمینه در اختیار هامبورگ است که در فاصله زمانی بین 16 ژانویه 1982 تا 29 ژانویه 1983، 37 بازی متوالی بوندسلیگا را بدون شکست پشت سر گذاشته است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با مجله اشپورت بیلد در مورد برتری هایش در دنیای فوتبال صحبت کرده و اعلام کرده که فصل گذشته او در جایگاهی بالاتر از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو قرار گرفته است.
ریبری در صحبت هایی گفت:« مسی و کریستیانو رونالدو بازیکنان بزرگی هستند ولی فکر می کنم که شرایط من برای کسب جایزه بهترین بازیکن سال یوفادر فصل 3-2012 خیلی بهتر است. من در طول تمام فصل در سطح خیلی بالایی بودم. همیشه در اوج آمادگی فیزیکی بودم و تمام جامهای ممکن را فتح کردم.»
ریبری برای فتح جایزه بهترین بازیکن سال یوفا که در روز 29 آگوست در موناکو به برنده اش اهدا می شود، رقابت حساسی را با لیونل مسی و کریستیانو رونالدو دارد.ریبری در ادامه صحبت هایش گفت:« من حس می کنم که جای برخی از بازیکنان بایرن در میان فینالیست ها خالی است. به عنوان مثال توماس مولر هم شایستگی این را داشت که نامش را درمیان فینالیست ها می دید. خیلی حیف است. چون او هم فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشت.»ستاره فرانسوی معتقد است که اگر افتخارات کسب شده توسط بایرن در فصل گذشته درنظر گرفته می شود، باید نام تعداد بیشتری از بازیکنان بایرن در جمع فینالیست ها دیده می شد:« برای هم تیمی هایم متاسفم. ولی برای خود من اوضاع خوب است. مسی و رونالدو بیشتر از من گلزنی کرده اند ولی من قهرمانی سه گانه را کسب کرده ام و دراین رای گیری ها همیشه تعداد جامهاست که مهم است.»ریبری در مورد روی کار آمدن گواردیولا در بایرن گفت:«در فصل 9-2008 آبیدال تلاش زیادی کرد تا من به بارسلونا بپیوندم. این ایده در ذهن خودم هم بود ولی آن زمان با بایرن قرارداد داشتم. واقعا از گواردیولا خوشم می آمد. چون او نه تنها یک سرمربی بزرگ است، بلکه انسان فوق العاده ای نیز هست. به همین خاطر حالا که او به بایرن پیوسته واقعا خوشحالم.»
اختصاصی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آلیانتس آرنا (تلفظ آلمانی) استادیوم خانگی تیم فوتبال باشگاه بایرن مونیخ، ساخت این استادیوم از 21 اکتبر سال 2002 تا 30 می 2005 به طول کشید و 340 میلیون یورو هزینه برداشت. گنجایش این استادیوم 71,437 نفر (در بازی های بوندسلیگایی) و 68,812 نفر (در بازی های بین المللی) در شمال شهر زیبای مونیخ قرار دارد. آلیانس آرنا یک استادیوم فوتبال در شمال شهر مونیخ آلمان می باشد. دو تیم فوتبال حرفه ای بایرن مونیخ و مونیخ 1860، بازی های خانگی خود را در این استادیوم از فصل 2005-2006 برگزار میکنند؛ پیش از ساخت این استادیوم، این دو تیم بازی های خانگی خود از سال 1972 را در استادیوم المپیک مونیخ برگزار میکردند. آلیانس آرنا بزرگترین استادیوم فوتبال آلمان پس از سینگنال ایندونا پارک شهر دورتمند و استادیوم المپیک برلین می باشد. در آپریل سال 2006 باشگاه بایرن مونیخ، 50درصد سهام باشگاه فوتبال مونیخ 1860 را با ارزش 11 میلیون یورو خریداری کرد که داشتن 50 درصد سهام این استادیوم در گذشته این اجازه را به مونیخ 1860ها میدهد که بازی های خانگی خود را همچنان در این استادیوم بازی کنند.
شرکت بزرگ خدمات مالی آلیانس حق اسم استادیوم را به مدت 30 سال خریداری کرده هرچند که نمیتوان از این اسم برای میزبانی یوفا و فیفا استفاده کرد زیرا که سیاست های منع حمایت شرکت های اسپانسر که شرکای رسمی مسابقات هستند بر این دو نهاد حاکم است. در طول رقابت های جام جهانی فوتبال 2006 آلمان، برای این استادیوم از نام ورزشگاه جام جهانی فیفای مونیخ استفاده میشد، در مسابقات رسمی یوفا نیز برای این استادیوم نامِ استادیوم فوتبال شهر مونیخ مورد استفاده قرار میگیرد، آلیانس آرنا میزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 بود. موزه ی باشگاه بایرن مونیخ نیز به داخل استادیوم آلیانس آرنا انتقال داده شده.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران,پپ گواردیولا سرمربی تیم بایرن مونیخ قبل از شروع بازی تیمش مقابل فرانکفورت در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و در مورد برخی مسائل صحبت کرد.
آیا همه ی بازیکنان برای این بازی آماده هستند؟" بله همه آماده هستند حتی پیزارو که در بازی های دوستانه ملی مشکل داشت امروز توانست با تیم تمرین کند اما به گفته ی پزشکان مارتینز و تیاگو بهبود کامل نیافته اند ".
نظرتان در مورد تیم فرانکفورت؟
" آن ها تیم خوبی هستند و همیشه در مقابل بایرن پر انگیزه ظاهر می شوند که این برای ما مشکل ایجاد می کند و کادر فنی در مورد این بازی به من مشورت هایی داده اند که من می توانم درک کنم که این بازی می تواند برای ما سخت باشد. تیم فرانکفورت در فصل پیش بسیار خوب ظاهر شد ".
راه حل پیروز شدنتان مقابل فرانکفورت؟
"من همیشه قبل از بازی تیم حریف را آنالیز می کنم و سعی می کنم از نقاط ضعفشان برای پیروزی استفاده کنم ".
آیا نقطه ضعفی هم در تیم خود می بینید؟
" قطعاً این تیمی که در اختیار دارم مشکلاتی دارد اما به مرور زمان رفع خواهد شد. من فکر می کنم اردوها و تمرینات پیش فصل بسیار خوب و مفید بوده اند و تیم هماهنگی بیشتری نسبت به قبل یافته است ".
نظرتان در مورد شواین اشتایگر چیست؟
" او بازیکن بسیار خوبی است ولی دیرتر از بقیه به تمرینات بازگشته و کمی طول می کشد تا به دوران اوج خود باز گردد ".
آیا بازی تیم ملی آلمان مقابل پاراگوئه را دیدید؟
" نه من با همسر و بچه ام بودم و نتواستم بازی را ببینم اما از لام و مولر مطالبی در مورد این بازی شنیدم. طبیعی است در بازی های دوستانه این اتفاقات بیفتد. آلمان مربی بسیار عالی دارد و می تواند یکی از مدعیان اصلی قهرمان جام جهانی 2014 برزیل باشد ".
نظرتان در مورد نتیجه بازی قبل فرانکفورت که نتیجه را 6 - 1 واگذار کرد؟
" این برای ما اصلاً خوب نیست زیرا آنها انگیزه ی بیشتری برای این بازی و جبران بازی قبل دارند ".
بازی سوپر کاپ اروپا در 30 آگوست؟
" این بازی برای ما مهم است و می تواند قدرت واقعی ما را نشان دهد و اگر بتوانیم باز های قبل از سوپر کاپ (فرانکفورت،نورنبرگ و فرایبورگ) را پیروز شویم با اعتماد به نفسی عالی به مصاف تیم چلسی خواهیم رفت ".
انتقال گوستاوو به ولفسبورگ؟
" برای این تصمیم احترام قائل هستم و خوشحال شدم زیرا او برای پیشرفتش بایرن را ترک کرد که هرکسی این کار را نمی کند، واقعاً او طالب پیشرفت بود، همچنین او یکی از بازیکنان مهم باشگاه بود ".
آیا تا 1 سپتامبر (پایان مهلت نقل و انتقالات) بایرن خریدی خواهد داشت؟
" من می خواهم 19 تا 20 بازیکن خوب داشته باشم که الان این اتفاق افتاده است و من دوست ندارم بازیکنان خوب بر روی نیمکت بنشینند و از پیشرفت کردن بازبمانند. این سوال را باید از مدیر ورزشی بایرن، ماتیاس سامر بپرسید ".
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ در دومین بازی خود در فصل جدید بوندسلیگا به مصاف اینتراخت فرانکفورت رفت و توانست این تیم را شکست دهد.
پپ گواردیولا پس از بازی در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و در مورد بازی گفت: "عملکرد تیم در این بازی متوسط بود و ما در بیشتر دقایق کنترل بازی را در دست داشتیم اما باعث تاسف است که موقعیت های فراوان خود را به این راحتی از دست می دهیم اما من به شما این اطمینان را می دهم که بازی به بازی بهتر می شویم و عملکرد مثبتی را در پیش خواهیم گرفت".
بایرن مونیخ موفق شد در ورزشگاه خانگی فرانکفورت بازی را با نتیجه یک بر صفر و با گل ماریو مانزوکیچ به پایان برساند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دروازهبان تیم فوتبال بایرنمونیخ گفت: در کومرسبانک دنبال زیبا بازی کردن و راه انداختن جشن فوتبالی نبودیم بلکه میخواستیم حتما برنده شویم. شب گذشته در دومین هفته از مسابقات فصل جدید بوندسلیگا (2014-2013) «باواراییها» یک بر صفر در ورزشگاه کومرسبانک مقابل اینتراخت فرانکفورت، میزبان خود برنده شدند. مانوئل نویر پس از این برد که دومین پیروزی قهرمان فصل گذشته بوندسلیگا و اروپا بود، اظهار داشت: میخواستیم امروز در زمین فرانکفورت تحت هر شرایطی برنده شده و هر سه امتیاز بازی را کسب کنیم. نمیخواستیم زیبا بازی کرده و جشن فوتبال راه بیندازیم. بلکه می خواستیم دومین برد فصل جاری را کسب کنیم.
سنگربان مونیخیها افزود: به هدفی که داشتیم، رسیدیم و از این بابت خوشحال هستیم.
در این دیدار که در حضور 51500 تماشاگر انجام شد، ماندزوکیچ دقیقه 13 با پاس توماس مولر تک گل مونیخیها را به ثمر رساند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مهاجم هلندی بایرنمونیخ پس از پیروزی تیمش برابر اینتراخت فرانکفورت میگوید، بایرن در بازی برابر فرانکفورت به دردسر افتاد تا اینکه بتواند سه امتیاز این دیدار را کسب کند. روبن، مهاجم هلندی بایرنمونیخ پس از بازی برابر فرانکفورت در گفتوگو با خبرنگاران عنوان کرد: همیشه بازیهای باشگاهی که بلافاصله پس از بازیهای ملی برگزار میشوند، سخت است. یکی از بازیکنان ما از آسیا آمد. یکی دیگر از آمریکای جنوبی به تیم ما اضافه شد. تمرینات کامل خود را برای این بازی از روز پنجشنبه آغاز کردیم و تنها روز جمعه به طور کامل برای این دیدار تمرین داشتیم اما بازیکنان میخواستند که در این دیدار پیروز شوند زیرا ذهنیت پیروزی داشتند.
روبن ادامه داد: در ابتدای فصل مهمترین چیز حفظ روند پیروزیهاست. در بازی برابر فرانکفورت فرصتهای زیادی داشتیم تا بازی را با اختلاف بیش از یک گل به سود خود به پایان ببریم اما نتوانستیم از فرصتهای پیش آمده استفاده کنیم. به همین خاطر تا پایان بازی ترس دریافت گل تساوی وجود داشت.
تونی کروس، هافبک آلمانی نیز که در بازی روز گذشته از ابتدا در ترکیب بایرن به میدان رفت، گفت: همه میدانیم که پیروزی در فرانکفورت اصلا کار آسانی نیست زیرا آنها تیم خیلی خوبی هستند با این همه تیم ما در 90 دقیقه کاملا به بازی مسلط بود و توانست 90 دقیقه توپ و میدان را در اختیار داشته باشد. شانسهای گلزنی کمی به آنها دادیم اما باید انگشت اشاره را درباره ناکامی در گلزنی به سوی خودمان بگیریم که با بیدقتی نتوانستیم گلهای بیشتری در این دیدار بزنیم.
بایرنمونیخ که اکنون با 6 امتیاز از 2 بازی در صدر جدول بوندسلیگا قرار دارد در هفته سوم در برابر نورنبرگ قرار خواهد گرفت.
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،بایرنی ها روز گذشته با تک گل ماریو مانژوکیچ، توانستند مقابل آینتراخت فرانکفورت به پیروزی برسند اما خاوی مارتینز در این دیدار باواریایی ها را همراهی نکرد.
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، فدراسیون فوتبال اسپانیا را به دلیل عدم مراقبت از خاوی مارتینز به شدت مورد انتقاد قرار داد.
بایرنی ها روز گذشته با تک گل ماریو مانژوکیچ، توانستند مقابل آینتراخت فرانکفورت به پیروزی برسند اما خاوی مارتینز که چهارشنبه گذشته همراه با تیم ملی اسپانیا به اکوادور سفر کرده بود، در این دیدار باواریایی ها را همراهی نکرد.
سامر به خبرنگاران گفت:" خاوی در وضعیت خاصی به اردوی ما برگشت. من به شدت به فدراسیون فوتبال اسپانیا انتقاد دارم. این بی احترامی به بازیکن است؛ بازیکنانی که با خوشحالی و رضایت برای تیم ملی کشورشان بازی می کنند.
اما اصلا انتظار نداریم که چنین بی احترامی ای به آنها بشود. بدن خاوی کاملا خالی کرده وبد. بنابراین سرمربی تصمیم گرفت او را به فرانکفورت نبرد."
او از همه فدراسیون ها خواست از بازیکنان ملی پوش شان بهتر مراقبت کنند تا چنین اتفاقاتی بار دیگر تکرار نشود.
" ارتباط با فدراسیون های مختلف یک فاجعه است. دعوت به اردوی تیم های ملی دیر صورت می گیرد و پس از آن هم متوجه می شویم که بازیکن مان دیر برمی گردد. چطور می توانیم با چنین شرایطی کنار بیاییم.
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ با هدایت پپ گواردیولا، هفته دوم رقابت های بوندسلیگا را برد مقابل آینتراخت فرانکفورت پشت سر گذاشت و با این برد به دو رکورد جدید دست یافت. گل پیروزی بخش دقیقه 13 ماریو مانزوکیچ، موجب ثبتی رکورد جدید در بوندسلیگا شد. با این برد بایرن مونیخ توانست برای سی و هشتمین بار متوالی در بازی های بوندسلیگا موفق به گلزنی شود.
آخرین باری که بایرن در یک مسابقه موفق به گل زنی نشده بود، مربوط به دیدار هفته سی ویکم از دو فصل پیش رقابتهای بوندسلیگا می باشد. در آن بازی بایرن مونیخ مقابل ماینتس به نتیجه تساوی بدون گل دست یافته بود.
پیش از این هیچ یک از تیم های بوندسلیگا موفق به ثبت چنین رکوردی نشده بودند
تیم بایرن مونیخ دیروز همچنین برای بیست و هفتمین بار متوالی در رقابت های بوندسلیگا توانست بدون شکست از زمین مسابقه خارج شود و رکورد باشگاه را را در این زمینه بهبود بخشد،.بایرن مونیخ آخرین بار در بازی های رفت فصل گذشته بوندسلیگا در ورزشگاه آلیانس آرنا با نتیجه 2-1 از بایر لورکوزن شکست خورده بود.
رکورد بازی های متوالی بدون شکست بوندسلیگا با 37 بازی همچنان در اختیار هامبورگ است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باستین شواین اشتایگر تحت تاثیر سطح بالای دانسته های زبان آلمانی پپ گواردیولا قرار گرفته است.
شواین اشتایگر در گفتگویی با شبکه ZDF آلمان هافبک بایرن مونیخ گفت: "من شخصا هر چه را که او می گوید، به طور کامل متوجه می شوم. او تقریبا به طور کامل آلمانی صحبت می کند."
گواردیولا در طول مدت سکونتش در نیویورک در طول مدت شش ماه زبان آلمانی را فرا گرفته است. در این گفتگو شواین اشتایگر همچنین گفت که گواردیولا ایده های باورنکردنی دارد که اجرای کامل آن توسط بازیکنان بایرن زمان بر خواهد بود.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،برنو مدافع برزیلی سابق بایرن پس از تحمل حدود یک سال از محکومیتش از زندان آزاد شد.
به نقل از بیلد، برنو سال قبل با آتش زدن ویلای خود سعی داشت از بیمه خسارت دریافت کند، ولی سرانجام در این قضیه مقصر شناخته شد و به 3 سال و 9 ماه حبس محکوم شد.
مسئولان بایرن مونیخ چندی پیش اعلام کردند مسئولان قضایی با آزادی برنو موافقت کرده اند. برنو از این به بعد در آکادمی بایرن و تیم زیر 23 ساله های این باشگاه به فعالیتش ادامه خواهد داد.
بیوگرافی کاپیتان فیلیپ لام ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links]اختصاصی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ متولد11نوامبر درآلمان است که شرح مختصری ازبیوگرافی وی را درادامه باهم مرور خواهیم کرد. پروفایل:نام بازیکن:فیلیپ لامتاریخ تولد:11نوامبر1983(29سال)قد:170سا تی متروزن:66کیلوگرمشماره کفش:41تحصیلات:دبیرستانسرگرم ی ها:اسنوکر،تنیس،اسکی،گلف،د رتسایت های رسمی: [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
باشگاه های سابق:
اف تی گرن مونیخ (سال1995)
بایرن مونیخ(سال1995-2003)
اشتوتگارت(سال2003-2005به صورت قرضی)
تاریخ عقد قرار داد بابایرن:
1جولای 1995 و 1جولای2005
اعتبار قرار داد:
30ژوئن2016
افتخارات تیمی:
باشگاهی:
سال 2003:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی آلمان
سال2006:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی
نایب قهرمانی لیگا پوکال
سال2007:
قهرمانی جام حذفی
سال2008:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی
سال2010:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی
قهرمانی سوپرکاپ
نایب قهرمانی جام باشگاه های اروپا
سال2012:
نایب قهرمانی جام حذفی
نایب قهرمانی جام باشگاه های اروپا
قهرمانی سوپرکاپ
سال2013:
قهرمانی بوندسلیگا
قهرمانی جام حذفی
قهرمانی جام باشگاه های اروپا
تیم ملی آلمان:
نایب قهرمانی جام ملت های اروپا زیر19سال(سال2002)
مقام سوم جام جهانی(سال2006)
نایب قهرمانی جام ملت های اروپا(سال2008)
مقام سوم جام جهانی(2010)
نگاهی به زندگانی فیلیپ لام:
فیلیپ لام فوتبالیست آلمانی ،کاپیتان تیم بایرن مونیخ و البته تیم ملی آلمان است.
لام به عنوان یکی از بهترین دفاع های کناری در فوتبال جهان به حساب می آید،او در جام جهانی 2006 و 2010 عضو تیم منتخب تورنمنت انتخاب شد هم چنین در جام ملت های اروپا در سال های 2008 و 2012 نیز عضو تیم منتخب تورنمنت انتخاب شد،وی همچنین در سال2008عضو تیم برتر سال به انتخاب یوفا بود.
فیلیپ توانایی بازی در دو سمت خط دفاع را دارد و مهارت او حرکت از لب خط،زدن به عرض و شوت و پاس های ب نظیر باعث شد تا هوادران به فیلیپ لقب جادوگر کوچک را بدهند.
زندگی باشگاهی فیلیپ
اف تی گرن مونیخ:
فیلیپ لام خیلی زود به فوتبال روی آورد به طوری که وقتی تنها6سال سن داشت فوتبال خود را در تیم محل زندگی اش یعنی اف تی گرن مونیخ آغاز کرد و تا سن 11سالگی در آنجا حضور داشت تا سرانجام استعداد یاب های بایرن مونیخ این استعداد را کشف کرده و تنها وقتی فیلیپ 11سال سن داشت او را به تیم پایه های بایرن منتقل کردند و برگ جدیدی در زندگی کاپیتان لام رقم خورد.
بایرن مونیخ:
فیلیپ لام به درخشش خود در تیم های پایه بایرن مونیخ ادامه میداد تا سرانجام در سال2001یعنی زمانی که 18سال سن داشت به تیم دوم بایرن مونیخ راه یافت و تاسال 2003در آنجا حضور داشت،او در این مدت 63بار برای برای بایرن به میدان رفت و 3بار نیز موفق به گلزنی شد.
اشتوتگارت:
در سال 2003 مسئولان بایرن مونیخ تصمیم گرفتند تا لام را برای کسب تجربه به تیمی دیگر واگذار کنند اما به صورت قرضی و همین مسئله سبب شد تا فیلیپ لام از سال2003به مدت دو فصل به صورت قرضی راهی اشتوتگارت شود.
فیلیپ درفصل نخست زیر نظر ماگات مربی وقت اشتوتگارت به بازی پرداخت و فصل بعد نیز ماتیاس سامر مربی فیلیپ لام بود.نخستین بازی فیلیپ لام برمیگردد به هفته ی نخست فصل 2003-2004 بازی مقابل تیم هانزا روستوک در این بازی لام از دقیقه 76 به جای سیلویو میسنر وارد میدان شد.
نخستین باری که فیلیپ لام در بوندسلیگا 90دقیقه به صورت ثابت بازی کرد نیز برمیگردد به بازی مقابل دورتموند در هفته ی ششم رقابت ها که او توانست 90دقیقه به طور ثابت برای اشتوتگارت به میدان برود.
در29سپتامبر بود که لام در جام باشگاه های اروپا برای اشتوتگارت در ترکیب ابتدایی قرار گرفت و نخستین حضور خود در جام باشگاه های اروپا را به عنوان یار اصلی تجربه کرد،به هرحال لام در طول این فصل 31بار در بوندسلیگا و 7بار در جام باشگاه های اروپا برای اشتوتگارت بازی کرد و فصل خوبی را پشت سر گذاشت و در انتهای فصل به عنوان دومین بازیکن سال فوتبال آلمان انتخاب شد.
در طول فصل بعد لام با ماتیاس سامر شرایط دشوارتری داشت.او در طول این فصل نیز برای اشتوتگارت بازی کرد اما مصدومیت های لام در این فصل کار را برای او دشوار کرد.
در نهایت اودر طول این دوفصل 53بار در بوندسلیگا برای اشتوتگارت به میدان رفت،او همچنین در 13مسابقه اروپایی در خدمت اشتوتگارت بود.
بازگشت به مونیخ:
2005-2006
لام در جولای سال2005به بایرن بازگشت و نخستین بازی حرفه ای خود با پیراهن بایرن را در بوندسلیگا در مقابل تیم آرمینا بیلفلد رقم زد،در طول این فصل لام 20بار در بوندسلیگا و 3بار در جام باشگاه های اروپا برای بایرن به میدان رفت،او در این فصل جدال سختی با لیزارازو برای بازی کردن داشت.
2006-2007
در این فصل لام در تمام 34بازی بوندسلیگایی و همچنین 9بازی از 10بازی اروپایی برای بایرن به میدان رفت وتنها در دو بازی تعویض شد زیرا او تنها دفاع چپ تیم بود.
2007-2008
در این فصل بایرن مونیخ مدافع ملی پوش آلمانی مارسل یانسن را برای سمت چپ خط دفاع به خدمت گرفت.لام در این فصل 22بار برای بایرن در بوندسلیگا به میدان رفت.در جولای 2008بود که بارسلونا سخت به دنبال به خدمت گرفتن او بود اما در نهایت او ترجیح داد در بایرن بماند و قرار داد جدیدی تاسال2012 با باواریایی ها امضا کرد.
2008-2009
در این فصل لام بازهم فصل خوبی را پشت سرگذاشت و 54بار برای بایرن به میدان رفت.
2009-2010
در این فصل لوئیس فن خال هدایت بایرن را به عهده گرفت.فن خال لام را در سمت راست خط دفاعی به بازی گرفت تا او به همراه زوج خود در سمت راست یعنی آرین روبن یکی از بهترین فصل های خود را سپری کند او در طول این فصل 12پاس گل و 1گل نیز به ثمر رساند و حتی تا فینال جام باشگاه های اروپا پیش رفت اما در نهایت موفق به فتح این جام نشد اما در تمام بازی های فصل برای بایرن به میدان رفت
2010-2011
این فصل نیز لام شرایط خوبی را سپری کرد و در ژانویه 2011پس از انتقال فان بومل به میلان به عنوان دوازدهمین کاپیتان تاریخ بایرن کار خود را ادامه داد.
2011الی2013
لام با یوپ هاینکس هم دوران خوبی را پشت سر گذاشت در فصل نخست حضور هاینکس لام با بایرن برای دومین بار تا آستانه فتح جام باشگاه های اروپا در آلیانز آرنا رفت ولی با بدشانسی از کسب این عنوان بازماندند هرچند در فصل بعد باواریایی ها جبران کردند و کاپیتان لام در طول این فصل 3جام را بالای سرخود برد و برای نخستین بار در تاریخ فوتبال آلمان دست به سه گانه زدند.
زندگی ملی فیلیپ:
رده ی جوانان و یورو2044:
لام نخستین بازی خود را برای تیم زیر19ساله های آلمان انجام داد.لام در مسابقات زیر19سال جام ملت های اروپا همراه تیم ملی آلمان بود و در تمامی مسابقات برای ژرمن ها به دیدار رفت و در نهایت ژرمن ها دراین مسابقات مدال نقره را کسب کردند لام در فینال مسابقات نیز یک گل فوق العاده حساس در دقیقه 90مسابقه برای ژرمن ها به ثمر رساند...........
پس از آن لام برای تیم های زیر20 و 21ساله های آلمان نیز به میدان رفت.
لام سپس با بازیهای خوب خود رودی فولر مربی وقت ژرمن ها را تحت تاثیر قرار داد و سرانجام 18فوریه 2004توسط او به اردوی ژرمن ها دعوت شد.نخستین بازی فیلیپ لام در عرصه ی ملی به پیروزی 2بر1آلمان مقابل کرواسی برمیگردد که در ان بازی وی 90دقیقه برای ژرمن ها بازی کرد و در نهایت به انتخاب مجله کیکر به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد،او همچنین در مسابقات یورو2004پرتغال عضو تیم ملی آلمان بود ودر هرسه مسابقه آلمان در دور گروهی به طور ثابت در 90دقیقه بازی کرد اگرچه آلمان نتوانست از دور گروهی به مرحله بعد راه یابد.مجلات آلمانی در میان عملکرد نا امیدکننده ی تیم ملی آلمان عملکرد لام را امیدوارانه و مثبت توصیف کردند.
جام جهانی 2006:
لام از ژانویه2005 تامارچ2006بیش از یک سال از فوتبال بین المللی خود را به دلیل مصدومیت (پارگی رباط صلیبی) ازدست داد ازجمله جام کنفدراسیون های سال2005اما او پس از سپری کردن دوران نقاهت فورا خود را برای حضور در ترکیب ثابت آماده کرد.گرچه او در یک بازی دوستانه دقیقا قبل از جام جهانی از ناحیه زانو مصودم شد و مجبور بود تا از پوششی روی زانوی خود استفاده کند.
لام هنوز انتخاب اول یورگن کلینزمن برای بازی در سمت چپ خط دفاع بود،لام در بازی افتتاحیه مقابل کاستاریکا در ورزشگاه آلیانز ارنا گل اول این مسابقات رادر دقیقه شش مسابقه به نام خود ثبت کرد.او همچنین در بازی مقابل لهستان در روز دوم دورگروهی به عنوان بهترین بازیکن میدان نتخاب شد.
شایان ذکر است لام تنها بازیکن تیم آلمان بود که در همه ی 690 دقیقه برای ژرمن ها بازی کرد و در پایان رقابت ها در تیم ستاره های جام(22نفر بازیکن برتر جام) حضور داشت.
یورو2008:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] i%252BFinal%252BxM9MCHdXC85l.jpg&w=594&h=409&ei=byHtUeqdMMf2sgaVr4HgAg&zoom=1&ved=1t:3588,r:10,s:0,i:111&iact=rc&page=2&tbnh=181&tbnw=271&start=10&ndsp=17&tx=89&ty=115)
در طول مسابقات یورو2008 لام همواره به عنوان بازیکن ثابت وارد میدان شد و فقط در مسابقه فینال پس از آن که از ناحیه پا دچار مصدومیت شد تعویض شد.لام تورنومنت را به عنوان دفاع راست شروع کرد اما در ادامه به سمت چپ خط دفاع منتقل شد.او در مسابقه نیمه نهایی آلمان مقابل ترکیه گل پیروزی بخش ژرمن ها را در دقیقه 90به ثمر رساند،او از این گل به عنوان مهمترین گل دوران حرفه ای خود یاد کرد و در پایان بازی نیز مرد برتر میدان انتخاب شد.
جام جهانی 2010:
لام در تمام باز یهای انتخابی تیم ملی آلمان در مسیر جام جهانی حاضر بود و تنها بازیکنی بود که در همه ی دقایق به میدان رفت.پس از خروج میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی آلمان به دلیل مصدومیت از تیم ملی بازوبند کاپیتانی مانشافت به فیلیپ رسید،13ژوئن 2010او در بازی مقابل استرالیا بازوبند کاپیتانی را به دست بست تا جوانترین کاپیتان ژرمن ها در طول تاریخ جام جهانی شود.کاپیتانی لام زمانی که یواخیم لو اعلام کرد که بالاک هرگز به تیم ملی دعوت نخواهد شد دائمی شد.
یورو2012:
کاپیتان لام نقش موثری در پیروزی های آلمان در مسابقات انتخابی یورو داشت.لام در این تورنومنت در بازی مقابل یونان در مسابقه یک چهارم نهایی مقابل یونان نیز گلزنی کرد،اما در نهایت در این تورنومنت آلمان ها به توفیقی دست نیافتندو در نیمه نهایی توسط ایتالیا از رسیدن به فینال بازماندند.
زندگی شخصی فیلیپ لام:
لام در مونیخ پایتخت ایالت باواریا دیده به جهان گشود.او در مدرسه پسری بذله گو و البته زرنگ بود.شاید جالب باشد که لام در کودکی ارزو داشت که یک نانوا بشود.او همچنین در استادیوم المپیک مونیخ در بازیهای بایرن توپ جمع کن بود.او همچنین در بسیاری از کمپ های خیریه درگیر بوده و اعمال خیرخواهانه زیادی انجام داده است.لام همنچنین یکی از حامیان برگزاری جام جهانی در آفریقای جنوبی بود و حتی به این کشور سفر کرد و از چند موسسه خیریه نیز در ان کشور دیدن کرد.
لام تنها چهارروز پس از سوم شدن ژرمن ها در جام جهانی با دوست خود خانم کلادیا شاتنبرگ در مونیخ ازدواج کرد.ازدواجی که در مراسم آن هیچ یک از هم تیمی های لام حضور نداشتند،فرزند اول لام و شاتنبرگ پسر بود که در 15آگوست 2012 به دنیا آمد و نام اورا جولین گذاشتند.
یکی از تفریح های مورد علاقه ی فیلیپ لام اسنوکر است که حتی میزاسنوکر را در خانه نیز دارد.
لام در آگوست2011 کتاب زندگی نامه خود را منتشر کرد که این کتاب سرو صدای زیادی در محافل ورزشی به راه انداخت.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دو بازی و دو برد حاصل کار بایرن مونیخ تا هفته دوم بوندسلیگاست، با این وجود ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن مونیخ از عملکرد تیمش راضی نیست.
به نظر سامر مونیخی ها هنوز به شرایط مطلوب خود نرسیده اند و با ریتم هماهنگ خود فاصله دارند. از طرفی بازی های دوستانه ملی میان هفته نیز تاثیر منفی بر عملکرد بایرن مونیخ داشته است. در گفتگویی با هفته نامه “Bild” آلمان، سامر اظهار داشت:" بازیکنان بایرن می بایست بیشتر تلاش کنند تا به شرایط ایده آل خود برسند."
خاوی مارتینز و دانته بعد از یک فصل طولانی و حضور در بازی های جام کنفدراسیون ها، هنوز خسته به نظر می رسند و پروسه آماده سازی پیش فصل را از دست داده اند. تیاگو به دلیل دیر به خدمت گرفته شدن و شواین اشتایگر به خاطر مصدومیت، خیلی دیر به تیم ملحق شده اند. این ها از نظر سامر عوامل اصلی عدم هماهنگی مطلوب تیم در دو بازی اول فصل می باشند.بازی های دوستانه میان هفته نیز تاثیر نامطلوبی بر بازیکنان بایرن داشته است و تمامی بازیکنان ملی پوش بایرن، برای تیم های کشورشان در هفته گذشته به میدان رفته اند و در بازی شنبه مقابل فرانکفورت خسته به نظر می رسیدند، به خصوص خاوی مارتینز که بسیار دور از فرم خود از سفر طولانی به آمریکای جنوبی بازگشت و در لیست نهایی گواردیولا برای بازی روز شنبه قرار نگرفت.در بازی های پیش فصل و به خصوص آئودی کاپ، بایرن مونیخ شرایط بسیار خوبی داشت و بازی های زیبا و تهاجمی از خود به نمایش گذاشت ولی در بوندسلیگا هنوز نتوانسته است به سطح بازی های پیش فصل خود برسد، به خصوص در بازی مقابل فرانکفورت که بایرن با کمی شانس، مردود شدن گل صحیح مایر و عدم اعلام یک خطای پنالتی به نفع فرانکفورت، مقابل این تیم به پیروزی رسید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،توماس مولر، هافبک بایرن مونیخ، معتقد است که تیمش در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی، به فکر تسویه حساب است.
بایرنی ها در فینال چمپیونزلیگ سال گذشته مقابل چلسی در ضربات پنالتی شکست خوردند اما امسال توانستند با کسب یک سه گانه، آن ناکامی را جبران کنند.
با این وجود، توماس مولر به جبران ناکامی فینال آلیانس آره نا در دیدار سوپرکاپ پیش رو که در پراگ برگزار می شود، فکر می کند.او به خبرنگاران گفت:" ما با آنها باید تسویه حساب کنیم. ما هنوز فینال چمپیونزلیگ 2012 را فراموش نکردیم. هرچند، یک تیم همیشه امکان حضور در سوپرکاپ اروپا را پیدا نمی کند. ما باید تلاش کنیم تا برای انتقام هم شده در این دیدار پیروز شویم."مولر همچنین در مورد تیاگو آلکانتارا، ماریو گوتزه و یان کرچهوف، خریدهای جدید بایرن، گفت:" آنها کیفیت تیم را افزایش دادند. نیازی نیست در مورد تیاگو و ماریو خیلی صحبت کنیم. هر دو آنها پیش از این نشان دادند که چه توانایی های دارند. کرشوف هم بازیکن بااستعدادی است و می تواند خط دفاعی ما را تقویت کند.ما از قبل خلاقیت و کیفیت بالایی در گلزنی در خط حمله داشتیم. بنابراین، هدف ما تمرکز روی کارهای دفاعی در هفته های پیش رو است."
اختصاصی وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از پایان یافتن هفته دوم بوندسلیگا کیکر نشریه تخصصی فوتبال آلمان،طبق عادت همیشگی نمرات بازیکنان حاضر در این هفته ی بوندسلیگا را اعلام کرد. نمرات بازیکنان فرانکفورت و بایرن مونیخ در مسابقه ای که در نهایت با پیروزی بایرن همراه شد به شرح زیر است:
بازیکنان آینتراخت فرانکفورت:
تراپ(2)
اشروک(3)
اندرسون(4)
زامبرانو(3.5)
اوزیبکا(3.5)
آیگنر(4)
شه وگلر(4.5)
روده(4.5)
اینوی(4.5)
فلام(4)
مایر(3.5)
بازیکنان بایرن مونیخ:
نویر(3.5)
آلابا(2.5)
دانته(3)
بوآتنگ(2)
لام(2)
شواین اشتایگر(2)
تونی کروس(2.5)
شکیری(3.5)
ریبری(2.5)
مولر(3)
مانزوکیچ(2.5)
در نظام نمره دهی نشریه کیکر ،یک بهترین و عالی ترین نمره و 5 ضعیف ترین و بدترین نمره است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،هافبک غنایی میلان در ژانویه گذشته و در دیدار با تیم محلی پرو پاتریا، به دلیل توهین های نژادپرستانه بازیکنان حریف زمین بازی را ترک کرد و بازی دوستانه دو تیم هم نیمه کاره ماند.
ژروم بواتنگ، مدافع بایرن مونیخ، از تصمیم برادرش، کوین بواتنگ، در ترک زمین، بعد از توهین نژادپرستانه از سوی هواداران حریف، دفاع کرد.
هافبک غنایی میلان در ژانویه گذشته و در دیدار با تیم محلی پرو پاتریا، به دلیل توهین های نژادپرستانه بازیکنان حریف زمین بازی را ترک کرد و بازی دوستانه دو تیم هم نیمه کاره ماند.
ژروم بواتنگ که در یک نشست در مورد مبارزه با نژادپرستی در ورزش، صحبت می کرد، از مسئولان خواست تا در مورد چنین رفتارهایی، از بازیکنان حمایت کنند.
" خیلی خوشحالم که می توانم کاری در این مورد انجام بدهم اما فکر می کنم که باید اقدامات بیشتری صورت بگیرد.
چنین نشست هایی ابتدای مسیر است و ما باید کارهای بیشتری انجام بدهیم.
من از اینکه در چنین اقداماتی شرکت داشته باشم، بسیار خوشحال می شوم و از اینکه این بار در میامی هستم، احساس خوبی دارم. خیلی منتظر این نشست بودم و فکر می کنم برگزاری چنین نشست هایی بسیار مهم است.
پذیرفتن حضور در این نشست، یک دلیل هم داشت؛ به خاطر برادرم به اینجا آمدم و به همین خاطر، تمام تلاشم را کردم تا در اینجا حاضر باشم.
ما به کمک افرادی که در سمت های مهم هستند، نیاز داریم تا این اتفاقات دوباره در ورزشگاه ها رخ ندهد. زیرا همه ما فوتبال را دوست داریم؛ ورزشی که بر پایه احترام متقابل است."
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،میروسلاو کلوزه بازیکن محبوب ژرمن ها عنوان کرد که احتمال بازگشت او به بوندسلیگا وجود دارد.
کلوزه در مصاحبه ای در مورد بازگشتش به بوندسلیگا گفت: "من می توانم هم به بوندسلیگا برگردم و هم در اینجا بمانم اما به طور قطع در آخر فصل مشخص خواهد شد".
لازم به ذکر است کلوزه در آستانه فتح رکوردی جدید در فوتبال آلمان است که اگر بتواند در بازی های قبل از جام جهانی و جام جهانی گلزنی های خود را ادامه دهد به رکوردی جدید در فوتبال آلمان دست خواهد یافت.
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،این بازیکن برزیلی به دلیل آتش زدن عمدی در زندان است. اخیرا بایرن مونیخ به او شغلی داده است.
برِنو، مدافع سابق بایرن مونیخ گفته زندان او را تغییر داده است.
این بازیکن 23ساله به دلیل آن که ویلایش در مونیخ را برای دریافت بیمه آتش زد به سه سال و 9 ماه زندان محکوم شد.
اخیرا باشگاه بایرن مونیخ به او پیشنهاد پنج ساعت کار در روز با تیم زیر 23سالههای این باشگاه را داده است. برنو میگوید: «دوران حضور من در زندان برایم دشوار بود. خوشحالم که بایرن این فرصت را به من داده است. به لطف بایرن حالم خوب است.
در زندان تغییر کردهام و چیزهای بسیاری آموختهام. همسر و فرزندانم حمایتی کامل از من داشتهاند. من بسیار درباره خدا مطلب آموختهام. بدون در نظر گرفتن خدا هیچ چیز ندارید.»
برنو در سال 2007 با بایرن قرارداد امضا کرد. اما مصدومیتهایش اوضاعش را نابسامان کرد و سال گذشته هم به زندان رفت.
ماتیاس زامر، مدیر ورزشی بایرن میگوید: «ما وظیفه داریم این افراد را به زندگی برگردانیم». اولی هوینس، رییس باشگاه هم گفت: «برنو عضوی از باشگاه بزرگ بایرن است. او زمانی مشکلاتی داشته، اما اکنون نوری از امید دیده میشود که میخواهیم به او تقدیم کنیم.»
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،به نظر می رسد بعد از اینکه لوئیز گوستاوو برزیلی بایرن را به مقصد وولفسبورگ ترک کرد، حالا مونیخی ها با انتخاب سباستین روده جایگزین مناسبی برای پست هافبک دفاعی خود در فصل آینده پیدا کرده اند.
این بازیکن جوان که در فصل گذشته هم اخباری مبنی بر پیوستنش به بایرن به گوش می رسید، طبق توافقات حاصل شده میان دو طرف، به احتمال فراوان تابستان آینده به عنوان بازیکن آزاد راهی مونیخ خواهد شد.
در همین رابطه هریبرت بروخ هاگن رئیس باشگاه آینتراخت فرانکفورت به خبرنگاران گفت:" ما از علاقه بایرنی ها به جذب روده آگاه هستیم، من هنوز هم امیدوارم که سباستین در بین ما بماند، اما به نظر می رسد که او مقصد آینده خود را مشخص کرده است و ما کاملاً این را درک می کنیم."در حالی که پیش از این اخباری مبنی بر قطعی شدن پیوستن آزاد روبرت لواندوفسکی از دورتموند به بایرن نیز به گوش می رسید، حالا در صورت نهایی شدن انتقال سباستین روده به مونیخ، این بازیکن دومین خرید باواریای ها برای فصل آینده خواهد بود که به صورت آزاد راهی پرافتخارترین باشگاه فوتبال آلمان خوهد شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان در دیداری خیریه به تاریخ 1 سپتامبر برای کمک به مشکلات غذایی سیل زدگان شهر پاسائو آلمان به میدان خواهد رفت.
کارل هاینتس رومنیگه نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه با وبسایت اختصاصی این باشگاه گفت:" وقتی که ما تصاویر غم انگیز این حادثه را دیدیم احساس کردیم که باید سریعاً برای کمک به مردم آن منطقه اقدامی انجام بدهیم."
طبق برنامه اعلام شده از سوی باشگاه بایرن مونیخ، این تیم در ورزشگاه three rivers پاسائو به مصاف تیم محلی این منطقه خواهد رفت که تمامی درآمد حاصل از این بازی به حادثه دیدگان سیل اخیر آلمان که مشکلات غذایی فراوانی در حال حاظر دارند اختصاص خواهد یافت.
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،این هافبک دفاعی برزیلی که فصل گذشته یکی از بازیکنان ثابت بایرن بود، با حضور گواردیولا، دیگر جایی در برنامه های این تیم نداشت و در نهایت راهی وولفسبورگ شد.
لوئیز گوستاوو، هافبک جدید وولفسبورگ، تاکید کرد که پپ گواردیولا او را مجبور به جدایی از بایرن نکرد و اعلام کرد که این مربی اسپانیایی برای همیشه در قلبش جای خواهد داشت.
این هافبک دفاعی برزیلی که فصل گذشته یکی از بازیکنان ثابت بایرن بود، با حضور گواردیولا، دیگر جایی در برنامه های این تیم نداشت و در نهایت راهی وولفسبورگ شد.
گوستاوو به بیلد گفت:" جدایی از بایرن اصلا راحت نبود. من دوستان زیادی در بایرن دارم و افراد زیادی از این باشگاه هستند که برای همیشه در قلب من جای خواهند داشت، از جمله پپ گواردیولا.
او هرگز به من نگفت که من شانسی در بایرن ندارم. او حتی روزی که من در حال ترک بایرن بودم، با من دست داد و برایم آرزوی موفقیت کرد.
می توانستم در بایرن بمانم و برای جایگاهم بجنگم. تردیدی ندارم که می توانستم به چیزی دست پیدا کنم.
اما احساس می کردم که نیاز به تغییر دارم. این احساس بعد از اولین ملاقات با گواردیولا در من تقویت شد. سپس با کسانی که باید، صحبت کردم و در نهایت تصمیمم را گرفتم."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بعد از 6 سال بازی برای بایرن مونیخ فرانک ریبری خود را یک باواریایی می داند.
به نقل از بیلد، فرانک ریبری هافبک فرانسوی بایرن مونیخ در مصاحبه با شبکه Sport1 گفت: "من می توانم تا آخر عمرم اینجا بمانم، چرا که نه؟ من یک مونیخی هستم، یک باواریایی، این یک شوخی نیست، این ها احساسات قلبی من هستند" .
ریبری در ادامه صحبت هایش گفت: "قلب من با بایرن هست، به نظر من بهترین باشگاه جهان است. سازماندهی باورنکردنی، مهیا بودن همه امکانات، اینجا فوق العاده است" .
وینگر 30 ساله بایرن که فصل قبل نقشی اساسی در کسب سه گانه این تیم داشت به تازگی قرارداد خود را با این باشگاه تا سال 2017 تمدید کرده است.
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،خاوی ماتینز که از سوی گواردیولا در هفته دوم بوندسلیگا در ترکیب بایرن جایی نداشت در تویتتر خود اعلام کرد که مصدومیت باعث شده است تا در این بازی مورد استفاده قرار نگیرد. خاوی مارتینز با انتشار عکسی از خود در توییترش گفت: " من به خاطر مصدومیتی که در بازی با اکوادور برایم اتفاق اُفتاده است نتوانستم در ترکیب تیم مقابل فرانکفورت قرار بگیرم ".
خاوی مارتینز در جریان بازی تیم ملی اسپانیا مقابل اکوادور از ناحیه کشاله ران دچار مشکل شد و به تشخیص کادر پزشکی از زمین خارج شد. لازم به ذکر است ماتیاس سامر نیز چندی پیش از عملکرد از فدراسیون فوتبال اسپانیا به خاطر بی توجهی به وضعیت بازیکنان شکایت کرده بود.
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،ستاره جوان بایرن مونیخ از آمادیگی خود مبنی بر بازگشت به میادین فوتبال پس از سپری کردن مصدومیتی نسبتا طولانی سخن می گوید.
ماریو گوتزه، بازیکن جوان بایرن مونیخ که این فصل به جمع سرخ پوشان پیوسته است، پس از سپری کردن دوران مصدومیتش آماده بازی کردن است ولی معتقد است که نمی تواند بلافاصله پس از آغاز بازی هایش به فرم سابق و ایده آلش برگردد و به کمی زمان نیاز دارد.
به نقل از وب سایت بین المللی گل گوتزه در این باره گفت:" طبیعتا زمان می برد که ریتم خود را پیدا کنم و به آمادگی صد در صد برسم. بازگشت به ریتم نیاز به تمرین و زمان برای بازی کردن دارد، در واقع فکر می کنم دو تا چهار هفته زمان نیار باشد تا به شرایط آرمانی برسم."
ستاره ملی پوش و 21 ساله آلمانی درباره بازی هفته آینده تیمش برابر نورنبرگ هم گفت:" دوباره بازی سختی در پیش خواهیم داشت. در دو بازی قبل هم دیده ایم که چقدر رقابت نزدیک است. نسبت به این بازی بسیار خوش بین هستیم، خصوصا من، چون در حال بازگشت به میادین هستم و امیدوارم بتوانم دقایقی برای بازی به دست بیاورم."
" از نظر من دو بازی مهم در لیگ در پیش داریم و سپس فینال سوپر کاپ اروپا را. بهترین تلاشمان را خواهیم کرد تا آن بازی را ببریم ولی همان طور که گفتم پیش از آن دو بازی مهم در لیگ در پیش داریم."
گوتزه فصل گذشته و پیش از پایان فصل با قراردادی جنجالی از دورتموند به بایرن پیوست و در اولین دقایق بازی برگست نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادرید مصدوم شد.
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:15
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اسطور باشگاه مونشن گلادباخ معتقد است ریبری حتی شایستگی کسب عنوان بهترین بازیکن جهان در فصل جاری را هم دارد.
فرانک ریبری، بال فرانسوی تیم فوتبال بایرن مونیخ پنجشنبه شب طی مراسمی که در مونتکارلوی موناکو برگزار شد از سوی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) به عنوان بهترین بازیکن اروپا در فصل گذشته انتخاب شد.
هافبک سرعتی باواریاییها که فصل گذشته در سهگانه قهرمانی بایرن مونیخ یکی از مهرههای اصلی این تیم بود برای تصاحب عنوان بهترین بازیکن فوتبال اروپا لیونل مسی آرژانتینی از بارسلونا و کریستیانو رونالدو پرتغالی را از رئال مادرید را کنار زد.
گونتر نتزر، اسطوره باشگاه بورسیا مونشنگلادباخ در ستونی که در نشریه «بیلد» آلمان به او اختصاص دارد، نوشت: از اینکه فرانک ریبری به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب شد به شخصه خیلی خوشحالم. فرانک همانند افراد دیگر این عنوان را از آن خود نکرد. او در 12 ماه گذشته بازیکن برجستهای بود و بهتر از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو عمل کرد.
بازیکن دهه 70 رئال مادرید اعتقاد دارد، ریبری 30 ساله حتی میتواند جایزه بهترین بازیکن جهان را در این فصل از آن خود کند. عنوانی که مسی، مهاجم آبیواناریپوشان در 4 سال گذشته به صورت متوالی از آن خود کرده است.
وی افزود: ریبری با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا پایان فوقالعادهای داشت. به نظرم این پیروزی به این معنی است که او برای تصاحب عنوان بهترین بازیکن جهان شایستهترین است. اگر عملکرد او نادیده گرفته شود و موفق به کسب این عنوان نشود واقعاً جای ناامیدی دارد.
نتزر در پایان خاطر نشان کرد: حالا با عنوانی که فرانک ریبری از آن خود کرده است حتی میتواند نسبت به سال گذشته بهتر هم شود.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:16
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم فوتبال بایرن مونیخ در دیداری خیریه با نتیجه 5 بر یک از سد تیم منتخب پاسائو گذشت.تمامی درآمد حاصل از این بازی به حادثه دیدگان سیل اخیر آلمان که در حال حاضر مشکلات غذایی فراوانی دارند اختصاص خواهد یافت. ترکیب بایرن مونیخ : اشتارک - رافینیا - کنتنتو - کرشوف - صلاحی - شولز - سیقارت - درفلینگر - شقیری - وایزر - توبیاس شواین اشتایگر گلها: وایزر (2)، درفلینگر (23 و 77) - شقیری (1+45) - توبیاس شواین اشتایگر (84) برای بایرن مونیخ پلیمایر (89) برای منتخب پاسائو
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:20
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ دیروز از لباس جدید خود رونمایی کرد و بازیکنان این لباس را در مراسم اکتبر فست بر تن کردند.
عکس در ادامه مطلب...
دیروز بازیکنان بایرن از لباس دوم این فصل خود در مراسم اکتبر فست رونمایی کردند. باستین شواین اشتایگر درمورد این لباس می گوید: " این یک لباس ویژه برای ماست و نشان دهنده ی باواریا است. همه بازیکنان لباس را بر تن کردند و صرف نظر از ملیت خود یک باواریایی شدند ".لازم به ذکر است که لباس سوم بایرن هم لباس مخصوص لیگ قهرمانان خواهد بود.
بایرن در بازی بعدی خود در بوندسلیگا مقابل هانوفر از این لباس رونمایی خواهد کرد.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:21
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،رومنیگه در مورد اظهارت مورینیو درباره داوری بازی سوپر کاپ اروپا ابراز ناخرسندی کرد.
کارل هاینتس رومنیگه از سران بایرن مونیخ در گفتگویی با روزنامه آلمانی Bild به صحبت های خوزه مورینیو در مورد داوری بازی سوپر کاپ اروپا اعتراض کرد. مورنیو اخراج رامیرز برزیلی به خاطر خطا بر روی ماریو گوتسه را ناعادلانه خوانده بود.
رومنیگه در این مورد گفت:"ماریو گوتسه بعد از این خطا واقعا شانس داشت که دچار مصدومیت شدیدتری نشد. به نظر من اظهارات مورینیو در مورد این خطا شرم آور است."گوتسه به دلیل این خطا حداقل سه هفته به دور از میادین خواهد بود و در بازی های هفته آینده تیم ملی آلمان نیز نمی تواند شرکت کند.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:21
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،یوآخیم لوو در آستانه یکصدمین بازی ملی فیلیپ لام از او تمجید کرد. سرمربی تیم ملی آلمان به هفته نامه Kicker در این باره گفت: "فیلیپ نزدیک به 10 سال است که کیفیت، سطح فنی بالا و ثباتش را در تیم ملی نشان داده است. او مسئولیت پذیراست، قدرت ارتباط بالایی دارد و با وجود نظم و دیسیپلین خاصی که ما در تیم ملی داریم، او یک رهبر کامل و کاپیتان واقعی است."
یوگی لوو ادامه داد: "روز جمعه در بازی مقابل اتریش نیز طبیعتا او کاپیتان تیم خواهد بود و برای فیلیپ انجام دادن صدمین بازی ملی در شهر مونیخ و ورزشگاه آلیانس آره نا، بسیار خاص خواهد بود."یوپ هاینکس سرمربی سایق بایرن نیز به هفته نامه Kicker درباره لام گفته بود: "لام بازیکنی با کلاس جهانی است و بی تردید بهترین مدافع کناری در تاریخ بوندسلیگا است."به نقل از Kicker هفته گذشته پپ گواردیولا نیز در تمجید از لام گفته بود: "او باهوش ترین بازیکنی است که من تا به حال تمرین داده ام."فیلیپ لام در سن 20 سالگی، در تاریخ 18 فوریه 2004 در بازی مقابل کرواسی (2 بر1 به نفع آلمان) برای اولین بار برای تیم ملی آلمان به زمین رفته است.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:24
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتسه جوان 21 ساله ی بایرنی ها که تابستان امسال با مبلغ 37 میلیون یورو از بوروسیا دورتموند به بایرن پیوست در این فصل تنها 148 دقیقه توانست برای مونیخی ها به میدان برود 128 دقیقه در بوندس لیگ و 20 دقیقه نیز در سوپر جام اروپا. او تنها چند دقیقه پس از حضور در دیدار مقابل چلسی با تکل خشن رامیرز هافبک برزیلی آبی ها مواجه شد تا سه هفته ای دیگر نیز در ترکیب بایرن جایی نداشته باشد.
روز گذشته گوتسه به بیلد گفت:" مطمئنا از اینکه باز هم چند هفته ای را مصدوم شدم ناراحتم اما شما می توانید خوشحال باشید که مصدومیتی شدید تر برایم ایجاد نشد."
رامیرز در برخورد با گوتسه تکلی خشن را روی پای چپ او زد تا با کارت زرد دوم داور از زمین اخراج شود در این میان تنها یک نفر نسبت به این تصمیم شکایت داشت؛ ژوزه مورینیو سرمربی آبی های لندن. او این تصمیم را نادرست خواند و گفت:" زمانیکه شما با عشق در حال بازی کردن هستید با چنین تصمیماتی هیجان یک فینال را از بین می برید."
این سخنان موجب خشم شدید سران باشگاه بایرن مونیخ شد کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن در پاسخ به صحبت های مورینیو گفت:" ماریو شما باید از خشونت این خطا صحبت کنید که شما را چند هفته خانه نشین کرد. من نظرات مورینیو را واقعا ظالمانه می دانم."
اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن نیز در انتقاد از سخنان مربی پر ادعای چلسی گفت:" اگر پای گوتسه روی زمین بود احتمال شکستگی شدیدی وجود داشت این صحنه یکی از واضح ترین صحنه هایی بود که کارت قرمز مستقیم را می شد انتظار داشت اگر مربی برجسته ای مانند مورینیو از این خطا به عنوان اشتباه داوری صحبت می کند من شگفت زده نمی شم که او بازی دیگری را نگاه کرده باشد."
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:25
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،یوپ هاینکس سرمربی موفق فصل پیش باشگاه بایرن مونیخ که موفق شد در سومین دوره ی فعالیت خود در باشگاه مونیخی سه گانه ی اروپا را به ویترین افتخارات بایرن اضافه کند نظرات جالبی در مورد فیلیپ لام کاپیتان بایرن و تیم ملی آلمان دارد.
لام روز جمعه در دیدار ملی برابر اتریش حاضر خواهد شد تا 100امین بازی ملی خود را جشن بگیرد به همین مناسبت بسیاری از کارشناسان فوتبال آلمان به تحسین توانایی های او پرداخته اند نظرات یوپ هاینکس سرمربی فصل گذشته بایرن در مورد لام شنیدنی است او که با مجله کیکر به گفتگو نشسته است در مورد لام می گوید:" 100 بازی ملی، عملکرد فوق العاده ای است. همیشه این عدد یک حس خاص به بازیکنان می دهد. لام چند سال اخیر با توانایی های ویژه ای که نشان داده است همواره مورد علاقه بوده است. بازی های او خصوصا در این چند سال همواره چشم گیر بوده است و به خوبی نشان می دهد که وی بازیکنی در سطح کلاس جهانی است."
هاینکس ادامه می دهد:" او فصل گذشته یکی از بهترین ها بود. لام یکی از ارکان کلیدی موفقیت ما در لیگ قهرمانان بود من به عنوان مربی همکاری فوق العاده ای را با کاپیتان تیمم داشتم هنگامیکه برای دیدن دوستانم به اسپانیا می روم و صحبت می کنیم کاملا متوجه می شوم که لام چه شهرت و احترام جهانی را از آن خود کرده است فیلیپ لام بهترین مدافع تاریخ بوندس لیگا است."خبر کوتاه:سرمربی اسبق بایرن درگذشت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])پال سرنای مربی سال های دور بایرن مونیخ پس از تحمل دوران طولانی بیماری روز یک شنبه در مجارستان و در سن 80 سالگی دار فانی را وداع گفت.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:26
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اسطوره فوتبال آلمان معتقد است که سبک مدرن بازی تیم یواخیم لوو می تواند ژرمن ها را در برزیل به موفقیت برساند.
فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، معتقد است که تیم ملی کشورش از قدرت لازم برای شکست دادن برزیل در جام جهانی آینده برخوردار است.
تیم ملی آلمان به همراه اسپانیا و برزیل از مدعیان اصلی قهرمانی در جام جهانی آینده است و بکن باوئر معتقد است که سبک مدرن بازی تیم یواخیم لوو می تواند ژرمن ها را در برزیل به موفقیت برساند.او به خبرنگاران گفت:" فکر می کنم اگر یک تیم باشد که بتواند برزیل را شکست بدهد، آن تیم، آلمان است.آلمان در حال حاضر یک سبک جدید بازی را به نمایش می گذارد که لوو در آن نقش مهمی ایفا می کند. "اگر به کتاب رکوردها اعتقاد داشته باشید، می بینید که قهرمان جام کنفدراسیون ها، هیچ وقت در جام جهانی به قهرمانی نرسیده است. از این نظر، شرایط به نفع برزیل نیست (خنده).اما جام جهانی در کشور آنها برگزار می شود و آنها در جام کنفدراسیونها نشان دادند که چه توانایی هایی دارند. فکر می کنم آنها در جام جهانی هم می توانند خوب کار کنند.
با توجه به امتیاز میزبانی، آنها یکی از مدعیان جدی هستند."
آلمان این هفته در مقدماتی جام جهانی مقابل تیم های اتریش و جزایر فارو قرار خواهد گرفت.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:29
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،خاوی مارتینز پس از اینک در اولین بازی رسمی خود در برابر چلسی برای بایرن مونیخ به میدان رفت پس از برخورد با بازیکن چلسی دوباره مصدوم شد.
خاوی مارتینز فردا باید برای جراحی کشاله ران خود که در بازی سوپر کاپ مقابل چلسی آسیب دید بود عمل جراحی شود. گواردیولا در این باره ابراز امیدواری کرد که مارتینز قبل از شروع بازی های لیگ قهرمانان به تمرینات تیم باز گردد.
این در حالی است که ماریو گوتزه نیز به دلیل مصدومیت در بازی سوپر کاپ سه هفته قادر به ادامه تمرینات نیست و بازی های تیم ملی را نیز از دست خواهد داد.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:31
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بازیکن و مربی افسانه ای فوتبال آلمان و بایرن مونیخ به تمجید از بازیکن فرانسوی و تاثیر گذار این تیم پرداخته است.
فرانک ریبری، بال فرانسوی بایرن مونیخ فصل گذشته عملکردی خیره کننده داشت و توانست به همراه این تیم سه گانه قهرمانی را برای اولین بار در تاریخ این باشگاه به ارمغان بیاورد.
عملکرد درخشان او و کسب عنوان بهترین بازیکن فصل پیش اروپا باعث شده است که فرانس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه مونیخی به تمجید از عملکرد او بپردازد.بکن باوئر در مصاحبه با وب سایت فیفا گفت:" بدون فرانک بایرن نمی توانست قهرمان هر سه جام شود، شاید می توانست یک یا دو جام ببرد، اما هر سه را نه."بکن باوئر در ادامه درباره شرایط رقابت در بوندس لیگا هم گفت:" بوروسیا دورتموند حالا قوی تر شده است و آن ها قطعا اجازه نخواهند داد تا بایرن با اختلافی مثل فصل گذشته قهرمان شود."مربی سابق بایرن و تیم ملی آلمان در ادامه درباره مربی جدید باشگاهش هم گفت:" چند هفته بیا شاید هم چند ماه طول بکشد تا گواردیولا راضی شود، چون بازیکنان هنوز با آن سبکی که مد نظر او است تطابق پیدا نکرده اند. این کاملا طبیعی است و همینطور زمان بر."" من به فصلی هیجان انگیز خوش بین هستم. فکر می کنم مثل فصل قبل رقابت اصلی بین بایرن و دورتموند باشد."
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:32
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ اعلام کرد عمل جراحی لژیونر اسپانیاییاش با موفقیت انجام شده است. خاوی مارتینز روز گذشته در بیمارستانی در شهر مونیخ تحت عمل جراحی کشاله قرارگرفت. این بازیکن که جمعهشب گذشته در دیدار سوپرجام اروپا مقابل چلسی در پراگ از ناحیه زانو آسیب دید، از ماه گذشته میلادی دچار درد از ناحیه کشاله پس از بازی اسپانیا با اکوادور بود.
با این حال ستاره 25 ساله یکی از بازیکنان موثر مقابل مردان ژوزه مورینیو در دیدار با چلسی بود.
در این ارتباط ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن از بیاطلاعی فدراسیون فوتبال اسپانیا به همین خاطر انتقاد کرد.
طبق اظهارات وی عمل جراحی انجام شده موفقیتآمیز بوده و این بازیکن چند هفته قادر به همراهی تیم تحت امر پپ گواردیولا نیست.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:32
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مدیر ورزشی تیم بایرن مونیخ در روزگاری که می خواست فوتبال را به عنوان جوانی جویاینام شروع کرد، علاقمند به دروازهبانی بود.
ماتیاس سامر که از یک سال قبل به عنوان مسئول ورزشی با «باواراییها» همکاری میکند، در دورانی که به عنوان بازیکن فعالیت کرد، در پست مدافع و هافبک میانی بازی کرد. او حتی در نقش لیبروی خوش فکر در سال 1996 نقش بسزایی در قهرمانی تیم ملی آلمان در جام ملتهای اروپا داشت. سپس در همان سال به عنوان بازیکن سال قاره سبز برگزیده شد.
اما همین ستاره تکنیکی بیشتر از آنکه ستارهای درخشان در خط میانی و دفاع باشد، بیشتر شوق محافظت از دروازه تیمش را داشته است.
او گفت: از رفلکسهای دروازهبانان خوشم میآمد و به همین خاطر دلم میخواست گلر شوم.
سامر یک روز قبل در برنامهای تلویزیونی عنوان کرد ابتدای دوران ورزشیاش تصمیم داشته دروازهبان شود. اما با تشخیص مربیانی همچون پدرش،در وسط زمین فعالیت کرده است.
در این گفتوگو وی همچنین برخلاف مصاحبه بحثانگیز اخیرش،از پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی فصل جاری تیم تعریف و تمجید کرد و از وی به عنوان مربی که کاملا مناسب بایرن است، نام برد.
منبع : bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:33
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،به نظر می رسد که فدراسیون فوتبال آلمان و میشائیل بالاک پس از کش و قوس های فراوان بالاخره با هم صلح کرده باشند.
بالاک 37 ساله روز جمعه و قبل از دیدار تیمهای ملی آلمان و اتریش در چهارچوب رقابت های انتخابی جام جهانی 2014، به طور رسمی از تیم ملی آلمان خداحافظی می کند.
الیور بیرهوف مدیر تیم ملی آلمان در این باره گفت: "این یک اتفاق ویژه برای میشائیل است که دوباره در ورزشگاه شهر مونیخ مورد تشویق تماشاگران قرار گیرد."پیش از این و در حاشیه مسابقه تیم آلمان با قزاقستان در شهر نورنبرگ نیز، بالاک به عنوان مهمان در استادیوم حاضر شده بود و با یوگی لوو سرمربی تیم آلمان دیدار کرده بود. یوگی لوو نیز در بازی خداحافظی کاپیتانو از فوتبال، در استادیوم شهر لایپزیک حاضر شده بود.بالاک برای تیم ملی آلمان 98 بار به میدان رفته است و در سال 2010 قبل از شروع بازی های جام جهانی، دچار مصدومیت شد و علاوه بر از دست دادن آن رقابت ها دیگر هیچ گاه از سوی لوو به تیم ملی دعوت نشد.در سال 2011 فدراسیون فوتبال آلمان قصد داشت تا در بازی دوستانه تیمهای ملی آلمان با برزیل، مراسم رسمی خداحافظی بالاک از بازی های ملی را برگزار نماید، که وی با این مراسم مخالفت کرد و از آن دوران بین بالاک و فدراسیون فوتبال آلمان روابط دوستانه ای برقرار نبوده است.
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:36
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پس از به خدمت گیری ایسکو و گرث بیل سران رئال مادرید در آخرین ساعات مهلت نقل و انتقالات تابستانی تصمیم به فروش مسوت اوزیل، هافبک بازیساز خود گرفتند و توماس مولر آخرین نفری است که به این انتقال واکنش نشان داده و تعجب خود از این تصمیم را بیان می کند.
مولر در مصاحبه ای که با نشریه بیلد داشت گفت:" من می دانم که مسوت در رئال بسیار راحت بود، ولی در فوتبال همه چیز خیلی سریع اتفاق می افتد. رئال تابستان امسال خانه تکانی کرده است، مربی جدید و ستارگان جدید ولی اگر من بودم مسوت را نمی فروختم. هرچند من فکر می کنم که دوره ای جدید و خوب در زندگی ورزشی او در آرسنال آغاز شده است."
مولر در ادامه درباره شرایط خودش در بایرن و کار کردن با پپ گواردیولا هم گفت:" او از کارش لذت می برد. هدف او گذاشتن تاثیری مثبت بر بازی فوتبال است. او خوب صحبت می کند و درست مثل یواخیم لو در کنار زمین بسیار پر شور و حرارت است."توماس مولر و مسوت اوزیل برای بازی در مرحله انتخابی جام جهانی 2014 به تیم ملی آلمان دعوت شده اند.چند خبر کوتاه:دشام: دو سال پیش همه می خواستند ریبری را زنده زنده بسوزانند
دشام در حاشیه کنفرانس خبری تیم ملی فوتبال فرانسه و پس از انتخاب ریبری به عنوان بهترین بازیکن فصل اروپا به خبرنگاران گفت:" این جایزه در همه جای دنیا شناخته شده است و ما باید به او افتخار کنیم. نباید فراموش کنیم که دو سال پیش بیشتر مردم می خواستند فرانک را زنده در آتش بسوزانند."
ملی پوش سابق آلمانی از فوتبال خداحافظی کردتوماس هیتسلشپرگر ،بازیکن سابق تیم ملی آلمان از دنیای حرفه ای فوتبال کناره گیری کرد
bayern.blogsky.com
Fc Bayern München
09-04-2013, 17:36
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پال سرنای مربی سابق فوتبال آلمان که به مرد شال گردنی شهرت دارد، در گذشت.
پال سرنای مرد شال گردنی که پس از سالها بیماری در بوداپست از دنیا رفت.
وی از سال 1978 تا 1983 مربیگری تیم بایرن مونیخ را بر عهده داشته و در دوره 5 سال حضور خود همراه باوارایی ها دو قهرمانی در لیگ آلمان و یک عنوان قهرمانی در جام حذفی را از آن خود کرده بود.پس از مرگ سرنای باشگاه بایرن مونیخ تسلیت خود را به صورت رسمی اعلام کرده و سایر بزرگان و پیشکسوتان فوتبال آلمان ابراز تاسف کرده اند.
bayern.blogsky.com
فری مو طلا
09-23-2013, 14:47
زمانیکه بایرن توپ را از دست می دهد تیم به عقب بر نمی گردد؛ بلکه تمام تیم برای بازپس گیری توپ تلاش می کنند این شیوه از بازی نیاز به تمرین بسیار دارد.
سایت گل- توماس اشترونز یکی از چهره های محبوب بایرن مونیخ در سال های نه چندان دور بود که نزد هواداران مونیخی از جایگاه ویژه ای برخوردار است او افتخار کاپیتانی قرمزپوشان را نیز در کارنامه دارد. بدون شک نظرات و تحلیل های کارشناسی او در مورد شرایط و سبک بازی بایرن در این فصل می تواند دیدگاهی روشن از اندیشه های گواردیولا برای هواداران داشته باشد.
به گزارش اف سی بایرن دات آی آر، اشترونز که به عنوان کارشناس در کانال اشپورت وان حاضر شد به پیروزی های اخیر بایرن اشاره کرد او روند پیشرفت تیم را به دلیل هماهنگی بیشتر ستاره های مونیخی با اندیشه های جدید حاکم بر تیم مثبت ارزیابی کرد با هم به پای صحبت های اشترونز و تحلیل او از شرایط کنونی بایرن در پایان هفته ششم می نشینیم:
*سیستم تیم: ابتدا گواردیولا تصمیم گرفت تا از سیستم 4-1-4-1 استفاده کند بدین ترتیب دو هافبک دفاعی از سیستم بازی بایرن حذف شد. در نتیجه بایرن در ضد حملات بسیار متزلزل بود. پپ برای این مشکل راه حل دیگری اندیشید. در حال حاضر سیستم بایرن ترکیبی از دو سیستم 4-1-4-1 و 4-2-3-1 است. گواردیولا به این ترتیب مطمئن شد که دیگر نمی تواند از یک بازیکن در مرکز زمین استفاده کند. در این شرایط بازیکنان سطوح مختلفی از زمین را پوشش می دهند. حضور شواین اشتایگر و تونی کروس در خط هافبک که هر دو از قابلیت بازیسازی برخوردارند بسیار موثر بود و اما به کار گیری فیلیپ لام در پست شش! به نظرم این ایده ای موقتی خواهد بود تا بازگشت خاوی مارتینس.
*پرسینگ: یکی از ابداعات گواردیولا پرس از نزدیک ترین منطقه بر روی توپ است. زمانیکه بایرن توپ را از دست می دهد تیم به عقب بر نمی گردد؛ بلکه تمام تیم برای بازپس گیری توپ تلاش می کنند این شیوه از بازی نیاز به تمرین بسیار دارد.
*خط دفاعی: در اوایل فصل بایرن در این پست به هم ریخته بازی می کرد ؛ ولی حالا این وضعیت کمتر اتفاق می افتد آن ها در دفاع بسیار با ثبات تر بازی می کنند و دیگر از آن بازی دست پاچه و شتاب زده خبری نیست. آن ها در این زمینه پیشرفت بسیاری داشته اند. یکی از دلایل آن نیز حرکت دفاع به سمت نیمه زمین است که موجب فشرده تر شدن تیم می شود.
*خط تهاجمی: میانگین بایرن در ابتدای فصل 2.6 گل در هر بازی بود . بسیاری از گل ها بر روی ابتکارات فردی روبن و ریبری به ثمر رسید و خبری از کارهای ترکیبی و تیکی تاکا در میانه زمین نبود؛ حالا آن ها توپ را بهتر به گردش در می آورند و با بازگشت گوتسه و تیاگو ایستادگی مقابل بایرن برای هر خط دفاعی تقریبا غیرممکن خواهد بود.
*تفاوت های گواردیولا و هاینکس: برخلاف گواردیولا، هاینکس به ستاره های خود اجازه ی استفاده از پاس هایی با ریسک بالا را می داد. اگر این توپ ها عبور می کرد شانس خوبی ایجاد می شد و اگر هم ناموفق بود تیم با تراکم و پرس برای بازپس گیری توپ تلاش می کرد تا از بی نظمی حریف در خط دفاعی استفاده کند. این ایده به نظرم درست بود چون در صورت عدم استفاده از اینگونه پاس ها شما می توانید 70 درصد توپ را در اختیار داشته باشید بدون آنکه خطری ایجاد کنید.
*عملکرد بایرن تا اینجای کار: بایرن به زمان بیشتری نیاز دارد ؛اما به نظر می رسد آن ها مسیر صحیح را پیدا کرده اند و در مسیر درستی قرار دارند.
MOHAMMAD 13
09-27-2013, 20:06
پیوستن لواندوفسکی به بایرن قطعی شد.فقط باید با کروس تمدید کنیم تا به تیمی شکست ناپذیر تبدیل بشیم. با این تیم تا چندین سال میشه تو اروپا حکومت کرد.
INDECENT
09-28-2013, 08:30
پیوستن لواندوفسکی به بایرن قطعی شد.فقط باید با کروس تمدید کنیم تا به تیمی شکست ناپذیر تبدیل بشیم. با این تیم تا چندین سال میشه تو اروپا حکومت کرد.
قطعی ؟ عزیزم لواندوفسکی باز حرفشو تغییر دادو گفت منظورش این بوده که آخر فصل تصمیم میگیره که دورتموندو به مقصد کودوم باشگاه ترک کنه .
بعید نیست که آخر فصل تیم رویاهای لواندوفسکی عوض شه .
اشتفان افنبرگ، کاپیتان سابق بایرن دراین رابطه به انتقاد از پپ گواردیولا پرداخته
سایت گل- در جریان بازی بایرن مونیخ مقابل ماینتس که با برد 1-4 تیم باواریایی به پایان رسید، تیم باواریایی به یک ضربه پنالتی رسیدو دراین میان درحالی که روبن آماده زدن ضربه می شد، گواردیولا از مولر خواست تا این ضربه را بزند.این ضربه نیز به گل تبدیل شد تا برد بایرن قاطعانه تر از قبل شود.
ماجرا از این قرار بود که در دقایق پایانی بازی یک ضربه پنالتی به نفع بایرن اعلام شد و در حالی که آرین روبن توپ در دست به نقطه پنالتی نزدیک می شد تا توپ را کاشته و به توپ ضربه بزند، پپ گواردیولا، سرمربی بایرن با فریادهای بلندی که از روی نیمکت سرمی داد مانع از آن شد که روبن پشت توپ قرار گرفته و خواست تا توماس مولر این پنالتی را بزند. مولر پشت توپ قرار گرفت و این پنالتی نیز تبدیل به گل شد اما عصبانیت روبن چیزی بود که دوربین های خبری به شکار آن پرداختند.او با خشم توپ را پرت کرد و از نقطه پنالتی دور شد و گوتزه هم سعی کرد تا او را آرام کند
دراین میان اشتفان افنبرگ، کاپیتان سابق بایرن که به عنوان یک کارشناس در شبکه اسکای حضور داشت با انتقاد از گواردیولا گفت:« توپ را داری، قرار است پنالتی بزنی و یکهو سرمربی مثل یک معلم مدرسه از راه می رود و به تو دستور می دهد که توپ را به هم تیمی ات بدهی. روبن حتما حس خیلی بدی داشته و این رفتاری غیرضروری بود.»
البته در پایان این بازی،گواردیولا درگفتگو با اسکای دراین باره توضیح داد و گفت:« می خواستم مولر پنالتی را بزند. من سرمربی تیمم. همین و بس.»
افنبرگ در واکنش به توضیحات گواردیولا دراین باره یادآوری کرد که این توضیح کافی نبوده و یادآوری نمود که در زمانی که فوتبال بازی می کرده، اوتمار هیتسفلد، سرمربی آن زمان، کاملا خیلی روشن و شفاف مشخص کرده بود که چه کسانی ضربات پنالتی تیم را می زنند.
طبق گزارش روزنامه آ.اس ، آرین روبن بعد از خراب کردن یک پنالتی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 در مصاف با چلسی دیگر به ندرت پشت ضربات پنالتی قرار می گیرد واین بار هم که خودش را برای زدن این ضربه آماده می کرد، گواردیولا مانع از آن شد.
Click this bar to view the full image.
azeraspeed
03-04-2014, 20:02
بايرنمونيخ و جذب يک دورتموندي ديگر
براساس گزارش يک مجله آلماني، تيم فوتبال بايرنمونيخ پس از جذب لواندوفسکي و گوتسه در تلاش است اين بار هافبک بازيساز دورتموند را به خدمت بگيرد.
در حاليکه گفته ميشود تيمهايي همچون رئالمادريد و منچستريونايتد خواهان جذب ايلکاي گوندوگان، هافبک بازيساز تيم فوتبال بورسيا دورتموند هستند حالا خبر ميرسد احتمالا بايرنمونيخ گوي سبقت را از 2 رقيب خود خواهد ربود و در 2 سال گذشته سومين ستاره زردپوشان وستفالن را به خدمت خواهد گرفت.
به گزارش تسنيم، گوندوگان قراردادش با دورتموند در تابستان 2015 به پايان ميرسد و با توجه به اينکه اين هافبک 23 ساله از ماه آگوست 2013 به دنبال مصدوميت از ناحيه کمر بازي نکرده و آيندهاي نامشخص در اين تيم آلماني دارد، شايد مسئولين دورتموند در تابستان پيشرو به دنبال فروش وي در ازاي 25 ميليون پوند باشند.
بر اساس گزارشي که در مجله آلماني «فوکوس» منتشر شده، مذاکراتي هم بين باشگاه بايرنمونيخ و مدير برنامههاي هافبک تيم ملي آلمان در مورد احتمال عملي شدن اين انتقال صورت گرفته است. در حالي اين خبر منتشر شده که چند هفته پيش مسئولين باشگاه بايرنمونيخ عنوان کردند در حال حاضر به دنبال جذب بازيکني از دورتموند نيستند.
پس از اينکه بايرنمونيخ بازيکناني همچون روبرت لواندوفسکي و ماريو گوتسه را از زردپوشان وستفالن به خدمت گرفت بسياري بر اين باورند که باوارياييها قصد دارند تا با به خدمت گرفتن بازيکنان شاخص دورتموند رقيب سنتي خود را تضعيف کنند.
به نظر ميرسد هدف بايرنيها از جذب اين هافبک جوان داشتن جانشيني مناسب براي باستين شوايناشتايگر 29 ساله در دراز مدت است.منبع:varzesh3
azeraspeed
03-15-2014, 13:19
گوارديولا: بايد به اولي بسيار احترام گذاشت
سرمربي اسپانيايي تيم فوتبال بايرنمونيخ مديرعامل مستعفي باواراييها را دوست هميشگي خود خواند.
پپ گوارديولا روز گذشته وقتي متوجه شد اولي هوينس نسبت به راي محکوميتش در دادگاه مالياتي اعتراضي ندارد و آن را پذيرفته است، از اين مقام 62 ساله به نيکي ياد کرد.
وي گفت: اولي دوست من است و براي هميشه دوست من نيز باقي خواهد ماند. همه بازيکنان اولي را دوست دارند. در باشگاه، بايد همچنان همانگونه که از او ياد گرفتهايم، به کار ادامه دهيم.
گوارديولا که تابستان با تلاشهاي هوينس رهسپار مونيخ شد و به عنوان جانشين يوپ هاينکس سکان هدايت را در اختيار گرفت، افزود: حدود 9 ماه است که اينجا در مونيخ هستم. آرزو ميکردم بهتر بتوانم آلماني صحبت کنم تا احساساتم را بيان کنم. تحت تدبير اولي، بايرن يکي از بهترين باشگاههاي دنيا است. به طور قطع بدون شخصيت بزرگ و قوي او، چنين موقعيتي وجود نميداشت.
گوارديولا افزود: در اين چند ماه حضور متوجه شدم مردم چقدر با احترام در مورد او صحبت ميکنند. او واقعا سزاوار احترام بسيار زيادي است. من چند ماه بسيار خوب و باورنکردني با او همکاري کردم. اميدوارم در آينده امکان بازگشتش نزد ما فراهم شود.
هوينس که در مدت بيش از 3 دهه به عنوان بازيکن، مدير ورزشي و مدير باشگاه خدمات شاياني به مونيخيها کرد، به علت نپرداختن ماليات يکي از حسابهايش در سوئيس در پايان هفته گذشته به 3 سال و نيم حبس محکوم شد.منبع:VARZESH3
azeraspeed
03-16-2014, 15:38
گوارديولا: نيمه دوم آنقدر بهتر بوديم که برنده شديم
سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: در نيمه دوم بازي بهتري انجام داديم و آنقدر خوب بوديم که برنده شديم.
شب گذشته در جريان ديدارهاي هفته بيست و پنجم بوندسليگاي آلمان، بايرن مونيخ مقابل بايرلورکوزن به برتري 2 بر يک رسيد.
پپ گوارديولا به خبرنگاران گفت: کسب برد مقابل تيمي مثل بايرلورکوزن راحت نيست. نيمه اول بازي خوبي انجام نداديم. توپهاي زيادي را از دست داديم و کمي هم خوششانس بوديم اما وضعيت در نيمه دوم فرق کرد.
وي ادامه داد: در 45 دقيقه دوم بهتر بازي کرديم و دست به حمله زديم. آنقدر خوب بوديم که برنده شديم و راضي هستم. فکر کنم حالا يکي، دو برد ديگر لازم داريم که از قهرماني فصل گذشته دفاع کنيم. البته زمانش مهم نيست بلکه مهم اين است که بازيکنان شور و هيجان خود را حفظ کنند.
او افزود: مجبوريم بازهم تمرکز کنيم و تمرکز خود را دو، سه ماه ديگر در بالاترين سطح حفظ کنيم.
در اين پيکار ماندزوکيچ 44 و شواين اشتايگر 52 براي مونيخيها گل زدند. تک گل حريف نيز دقيقه 90 توسط اشتفان کيسلينگ زده شد.منبع:VARZESH3
azeraspeed
03-16-2014, 15:40
مولر: 90 دقيقه بازي را تحت کنترل داشتيم
مهاجم مليپوش تيم فوتبال بايرن مونيخ معتقد است يارانش از ديوار دفاعي لورکوزن عبور کرده و به پيروزي رسيدند.
شب گذشته در ادامه مسابقات هفته بيست و پنجم بوندسليگا، بايرن مونيخ 2 بر يک مقابل بايرلورکوزن برنده شد.
توماس مولر اظهار داشت: بازي را از دقيقه يک تا 90 خوب کنترل کرديم و از نظر دفاعي به ندرت دچار اشتباه شديم. هر چند گاه و بيگاه در بازي رو به جلو، سرعت کافي را نداشتيم.
وي ادامه داد: لورکوزنيها سعي کردند با تاکتيک ديواره دفاعي، حريف را تحت فشار گذارند. ميخواستند اينگونه دروازه خود را حفظ کنند اما از سد ديواره دفاعي آنها گذشتيم و به گل و پيروزي رسيديم.
در اين پيکار ماندزوکيچ 44 و شواين اشتايگر 52 براي مونيخيها گل زدند. تک گل حريف نيز دقيقه 90 توسط اشتفان کيسلينگ زده شد.منبع:VARZESH3
azeraspeed
03-16-2014, 15:41
شوايناشتايگر: براي در اوجماندن تلاش ميکنم
هافبک مليپوش باواراييها گفت: گل مهمي زدم که آرامش آورد.
شب گذشته در ادامه مسابقات هفته بيست و پنجم ليگ دسته اول فوتبال باشگاهي آلمان «بوندسليگا» بايرن در ورزشگاه آليانسآرهنا 2 بر يک مقابل بايرلورکوزن برنده شد.
باستين شوايناشتايگر که گل دوم تيمش را در اين مصاف زد، اظهار داشت: فکر کنم گل مهمي زدم که در کل باعث آرامش شد. خيلي خوشحالم که آن توپ به داخل دروازه رفت و گل شد.
وي ادامه داد: تمام تلاشم اين است که کارم را به خوبي انجام دهم و آمادگيام را در سطحي بالا حفظ کنم.
Fc Bayern München
04-05-2014, 20:06
[Only Registered And Activated Users Can See Links] FCBayern.ir- در چارچوب مرحله 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا شب گذشته بایرن مونیخ با تساوی یک بر یک در خانه منچستریونایتند متوقف شد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ یکی از بحث برانگیز ترین لحظات این مسابقه در دقایق پایانی اتفاق افتاد جایی که وین رونی با تمارض خود باعث اخراج باستین شواین اشتایگر شد.
بعد از پایان این مسابقه مونیخی ها به شدت بر علیه این تصمیم داور موضع گرفتند و گواردیولا این تصمیم داور را اشتباه خواند و ماتیاس سامر نیز در گفت و گو با شبکه sky از این تصمیم داور انتقاد کرد.
اما امروز مطبوعات آلمانی با مقایسه صحنه تمارض وین رونی و تصویر نقاشی سرباز شکست خورده از رفتار زشت ملی پوش انگلیسی منچستریونایتد که باعث فریب خوردن داور و اخراج باستین شواین اشتایگر شد به شدت انتقاد کردند.
Fc Bayern München
04-05-2014, 20:07
[Only Registered And Activated Users Can See Links] FCBayern.ir- یورگن کلوپ مربی جنجالی فوتبال آلمان وباشگاه بورسیا دورتمند بازهم در یک برنامه زنده تلویزیونی که به طور مستقیم از شبکه zdf آلمان پخش می شد بازهم به یک چهره جنجال ساز تبدیل گردید.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ سرمربی باشگاه بورسیا دورتمند که بعد از بازی با رئال مادرید در حالیکه که به شدت از باخت سنگین تیمش مقابل مادرید به شدت خشمگین بود در استادیو شبکه zdf حضور یافت وهنگامیکه یوخن برییر مجری برنامه از کلوپ سوال کرد ایا با این باخت کار دورتمند در لیگ قهرمانان اروپا دیگر تمام شده است یورگن کلوپ با حالت زننده ای ناگهان صحبت وی را قطع نمود وعنوان نمود: کار ما تمام شده؟ یک سوال احمقانه و عوضی باید یک جواب احمقانه تر نیز داشته باشد."
کلوپ بعد از این سخن کوتاه به طرز زشت و بدی میکروفون برنامه را روی میز پرتاپ نمود وسریعا نیز استودیو برنامه را ترک نمود.
الیور کان کارشناس برنامه که معلوم بود به طرز عمل سر مربی زنبورها در اینگونه موانع کاملا آشنا بوده هیچ عکس العملی را نشان نداد و تنها با لبخند ظریفی به این واقعه عکس العمل نشان داد.
شایان ذکر است که در برنامه چند هفته گذشته همین شبکه که به مرور بازی های بوندس لیگا نیز می پردازد یورگن کلوپ با الیورکان کارشناس این برنامه وچهره شاخص آلمان و باشگاه بایرن مونیخ نیز وارد یک جنگ لفظی نسبتا شدید نیز شده بود.
بسیاری از کارشناسان فوتبال آلمان رفتار های یورگن کلوپ را با خوزه مورینیو دیگر سرمربی جنجالی و پرحاشیه فوتبال جهان شبیه میدانند و معتقد هستند یورگن کلوپ عینا مانند خوزه مورینیو رفتار مینماید واو را مورینیوی فوتبال آلمان می شناسند. میتوانید شرح ماجرا را در کلیپ زیر مشاهده بفرمائید: کلیک کنید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Fc Bayern München
04-05-2014, 20:08
[Only Registered And Activated Users Can See Links] FCBayern.ir- بعد از بازی سه شنبه شب، دو روزنامه SUN و MIRROR DAILY تیتری توهین آمیز را علیه بازیکن محبوب بایرن، شواین اشتایگر چاپ کردند. این متن تماما بر خلاف رفتار اخلاقی و حتی رفتار حرفه ای است، لذا مسئولین باشگاه بایرن نسبت به این عمل زشت معترًشده و واکنش نشان دادند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دو روزنامه یاد شده برای خطاب کاپیتان دوم بایرن از واژه SCHWIEN که در زبان آلمانی به معنای خوک است، استفاده کرده اند. در این راستا باشگاه بایرن، ضمن محکوم کردن این عمل ناجوانمردانه و غیر حرفه ای؛ صراحتا اعلام کردند که هیچ یک از نمایندگان این دو روزنامه حق حضور در بازی برگشت را نخواهند داشت.
Fc Bayern München
04-05-2014, 20:12
[Only Registered And Activated Users Can See Links] FCBayern.ir- سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ معتقد است باید بازیکنان اصلی را مقابل آگسبورگ استراحت دهد تا برای بازی روز چهارشنبه برابر منچستر یونایتد در لیگ قهرمانان اروپا با ذهنی متمرکز، آماده باشند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ گرچه سرمربی سابق بارسلونا عنوان کرده است که برای پیروزی در برابر همه رقبای بوندسلیگا به میدان می روند اما این را هم اذعان داشته است که بازی روز چهارشنبه در اولویت است.
پپ در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی گفت: "بازی با آگسبورگ یک بازی بسیار بسیار مهم است، اما بازی روز چهارشنبه برابر منچستر از این بازی مهم تر است. من قصد دارم با سیستم چرخشی تیم را برای بازی با یونایتد آماده نگه دارم چرا که رقابتی انتظارمان را می کشد که برای پیروزی در آن باید تمام سعی خود را انجام دهیم."
بایرن مونیخ و آگسبورگ روز شنبه ساعت 18 در آلیانز آرنا به مصاف هم می روند.
Fc Bayern München
04-05-2014, 20:12
[Only Registered And Activated Users Can See Links] FCBayern.ir- بدون شک یکی از مهمترین دیدارهای هفته بیست و نهم بوندسلیگای آلمان دربی جنوبی ها بین دو تیم آسبورگ و بایرن مونیخ خواهد بود.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ شاید مسابقه آگسبورگ و بایرن مونیخ از لحاظ جدولی حساسیت زیادی نداشته باشد اما بدون شک این بازی جذابیت های ویژه ای را برای علاقه مندان بوندسلیگا خواهد داشت.
آگسبورگ در شرایطی گام به این مسابقه میگذارد که شرایط پایدار خود در جدول را چند هفته ای است که از دست داده و نتایج نه چندان جالب هفته های اخیر کار آنها را برای کسب سهمیه لیگ اروپا بسیار دشوار کرده است، آگسبورگ که مدتها بود روی نوار موفقیت گام بر می داشت و توانسته بود نه تنها خود را از منطقه سقوط جدا کند بلکه به کسب سهمیه لیگ اروپا نیز امیدوار کند اما نتایج ضعیف آنها در چند هفته اخیر حالا شرایط این تیم جنوبی را متحول کرده است، آگسبورگ از 4 بازی اخیر خود تنها یک امتیاز کسب کرده است و در صورت شکست در مقابل بایرن آنها عملا از کسب سهمیه لیگ اروپا برای فصل بعد نا امید می شوند و همجون رقیب سنتی خود بایرن ادامه فصل برای آنها نیز تشریفاتی خواهد بود.
در سوی دیگر میدان بایرن مونیخ در بدترین شرایط خود از ابتدای فصل به سر می برد، باواریایی ها که از زمان روی کار آمدن گواردیولا هرگز در دو مسابقه متوالی در کسب پیروزی ناکام نبوده اند پس از تساوی پر گل خانگی مقابل هوفنهایم و توقف در لیگ قهرمانان برابر منچستریونایتد حالا در اندیشه کسب یک پیروزی روحیه بخش در این مسابقه و در آستانه دیدار برگشت مرحله 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر منچستریونایتد خواهند بود.
بایرن به احتمال فراوان همچون دیدار برابر هوفنهایم به بسیاری از بازیکنان اصلی خود استراحت خواهد داد البته پپ به برد در این مسابقه از لحاظ روحی نیاز مبرمی دارد.
در تاریخ بوندسلیگا تیم های آگسبورگ و بایرن مونیخ تاکنون 5 بار برابر هم به میدان رفته اند که هر 5 مسابقه با برتری بایرن مونیخی ها خاتمه یافته است.
آگسبورگ ؛ بایرن مونیخ
زمان: شنبه 16 فروردین ساعت 18 به وقت تهران
مکان: استادیوم اس جی ال آرنا
داور: مانوئل گراف
ترکیب احتمالی دو تیم
آگسبورگ:هیتز-ورهاق-کالسن-برکر-هونگ-اوسترزولک-بایر-اسواین-کوهر-هولسزائر-بوبادیلا-آلتینتوپ
سرمربی:وینزیرل
بایرن مونیخ: نویر-رافینیا-ون بویتن-مارتنیز-دانته-آلابا-شواین اشتایگر-گوتزه-پیزارو-شکیری-مانزویکیچ
سرمربی: پپ گواردیولا
Fc Bayern München
04-05-2014, 20:14
[Only Registered And Activated Users Can See Links] FCBayern.ir- بنابر اخبار منتشر شده وین رونی ستاره انگلیسی تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس دچار مصدومیت شده و احتمال دارد که دیدار حساس چهارشنبه آینده برابر بایرن را از دست دهد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ رونی 28 ساله دچار کوفتگی انگشت پا شده است و به دستور کادر پزشکی منچستر در دیدار امشب تیمش برابر نیوکاسل غایب خواهد بود.
مصدومیت رونی در آستانه دیدار حساس برابر بایرن بدترین خبر ممکن برای مویس هست اما او امیدوار است بتواند از این بازیکن با تجربه استفاده کند.
مویس در گفت و گو با MUTV می گوید:" وین دچار کوفتگی شدید انگشت پا شده است ، این اتفاق شب گذشته رخ داده است و ما امروز به او استراحت می دهیم، نبود او در بازی چهارشنبه شب برای ما دردسر ساز خواهد بود و ما به دقت وضعیت او را پیگیری خواهیم کرد."
وین رونی در دیدار رفت دو تیم با حرکتی ناجوانمردانه موجب اخراج باستین شواین اشتایگر از بازی شد.
Fc Bayern München
04-05-2014, 20:15
FCBayern.ir-میشائیل شوماخر قهرمان هفت دوره رقابت های فرمول یک از حالت کما خارج شده و نشانه هایی از هوشیاری در او دیده شده است.به گفته مدیر برنامه های میشائیل شوماخر قهرمان افسانه ای مسابقات فرمول یک میشائل نشانه هایی از هوشیاری و بیداری از خود نشان داده است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در ماه دسامبر گذشته بود که این قهرمان هفت دوره رقابت های فرمول 1 در یک حادثه اسکی در کوه های آلپ فرانسه به کما رفت. دکتر گری هارت اشتین بعید میدانسته که شوماخر بهبود یابد اما امروز خانوده شوماخر اعلام کردند که پیشرفت خوبی در روند بهبودی میشائیل مشاهده کردند. همچنین سابین کیم مدیر برنامه های میشائیل شوماخر در همین رابطه می گوید میشائیل در حال پیشرفت است و او هر لحظه نشانه هایی از هوشیاری از خود نشان می دهد،او اضافه میکند ما در این راه و مبارزه طولانی با اعتماد به نفس کامل امید به بهبودی میشائیل داریم.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.