PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

H~T
10-11-2012, 19:10
من فقط همین رو میتونم راجع این عنصر بگم که، اگه نیکبخت الان به این حال و روز افتاده فقط بخاطر (آه) این هوادارای استقلاله و نه چیز دیگه. اونوقت این عنصر چطور انتظار داره که این هوادار قبولش کنه؟؟؟؟
واقعا که تو چه پروویی هستی؟؟؟؟
chomaghchomaghchomagh

hamedss
10-11-2012, 20:04
من فقط همین رو میتونم راجع این عنصر بگم که، اگه نیکبخت الان به این حال و روز افتاده فقط بخاطر (آه) این هوادارای استقلاله و نه چیز دیگه. اونوقت این عنصر چطور انتظار داره که این هوادار قبولش کنه؟؟؟؟
chomaghchomaghchomagh

آه هوادار

خوب چیزی رو مطرح کردی من خودم به شخصه وقتی بازیهاش رو میدیدم فقط نفرینش میکردم خدایی دلمون رو بدجوری شکست با نامردی رفت

به شخصه این رو قبول دارم که آه هوادارا زمین گیرش کرد فکر میکنم خودش هم فههمیده و میخواد مثلا جبران کنه ولی کاری که اون با دل ماها کرد جبران کردنی نیست

هنوز هم اسمش رو میشنوم از خدا میخوام خیر نبینه خیلی ازش ناراحت و دلگیرم بعد از این چند سال هنوز از دلم نامردیش پاک نشده

Bahador~2B
10-11-2012, 20:49
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

آه هوادار

خوب چیزی رو مطرح کردی من خودم به شخصه وقتی بازیهاش رو میدیدم فقط نفرینش میکردم خدایی دلمون رو بدجوری شکست با نامردی رفت

به شخصه این رو قبول دارم که آه هوادارا زمین گیرش کرد فکر میکنم خودش هم فههمیده و میخواد مثلا جبران کنه ولی کاری که اون با دل ماها کرد جبران کردنی نیست

هنوز هم اسمش رو میشنوم از خدا میخوام خیر نبینه خیلی ازش ناراحت و دلگیرم بعد از این چند سال هنوز از دلم نامردیش پاک نشده

آره واقعا آه هوادار وقتی گریبان کسی رو قرار باشه بگیره، بهترین مثالی که میشه زد همین نیکبخت خائنه.
من خودم یادمه وقتی خبر پرسپولیسی شدنش رو از اخبار شنیدم اونقدر اعصابم خورد بود که تا چند روز نمیتونستم از خونه بیرون بیام.
فقط خدا کنه قلعه نویی نخوادش وگرنه دیگه.................

H~T
10-11-2012, 20:58
هیچ وقت اون لحظه ای که تو دربی به استقلال گل زد و از خوشحالی داشت پر در می اورد رو یادم نمیره.

خاک تو سر داشت سکته میکرد از خوشحالی.
حالا میخواد دوباره سرفرازمون کنه.

mehdi30100
10-12-2012, 15:36
من از این یارو بدم میاد...............میخوان دوباره بیارنش:-ang
سامئلو میخوان بدن به لنگیا.....اونوقت توزی رو نگه دارن..........ای چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساموئل 100برابر نکونامه اسگل بهتر بازی میکنه..................این قلعه نویی بعد مرگ مادرش پاک قاطی کرده..داره گند میزنه تو تیم.:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:

دوشانی
10-12-2012, 19:55
امیر خان درگذشت مادر بزرگوارتان را تسلیت عرض می نمایم
فاتحه نثار روح تمام مادران رفته از دنیا و بخصوص مادر امیرخان آبی دلان...

Bahador~2B
10-13-2012, 12:07
من نمیدونم تا کی این وضع بی پولی برای استقلال باید ادامه داشته باشه و این بی پولی چرا فقط برای استقلاله؟!
مگه استقلال و پرسپولیس هر دو زیر نظر دولت نیستن،مگه هر دو از یک نهاد که اونم دولته بودجه نمیگیرن؟ پس چرا استقلال تا این حد مشکل مالی داره ولی این قرمزهای نورچشمی دولت، تنها مشکلی که ندارن مشکل مالیه؟مگه استقلال و پرسپولیس هر دو یه ردیف بودجه برابر از دولت نمیگیرن،پس چرا استقلال تا اینجا یک ریال هم نگرفته ولی قرمزها اونقدر اضافی دارن که نمیدونن با اضافاتش چکار کنن؟؟؟ حتی یه بازیکن پرسپولیس هم کوچکترین حرفی از بی پولی نزده چون که احتمالا وضعشون کویته که دم نمیزنن!!!
جواب تمام این چراها اینه که این سردار عزیز مملکت که خیلی هم ادعای خدا ترسی و خداشناسی هم میکنه، دستشو کرده تو خزانه دولت اونهم خزانه بی پایان سوخت کشور، و داره حسابی لفت و لیس میکنه و از اونجایی که گردنش از مو هم باریکتره،هیچ کس هم جرات نداره بهش بگه بالای چشمت ابروئه.تو این مملت ما هم که الحمدالله تو اینجور جاها اصلا نظارتی نیست.
یه مرد هم پیدا نمیشه سوال کنه از این بابا که، این همه پول از کجا میاد.البته مردش پیدا شد که اسمش فتح الله زاده بود،ولی خب از اونجایی که این سردار گردنشون از مو هم باریکتره آنچنان سر ایشون رو زیر آب کردن که دیگه جرات جیک زدن رو هم پیدا نکرد!!!
به هر حال یکی باید به داد استقلال برسه چون با این وضعیت جزء ایجاد بحران برای این تیم بزرگ و پر هوادار، هیچی نصیب استقلال نمیشه.
هر چند من فکر میکنم کلا هدف همینه که استقلال بالای پرسپولیس نباشه!!!!!!!!!!!!!!!!

H~T
10-13-2012, 14:03
من نمیدونم تا کی این وضع بی پولی برای استقلال باید ادامه داشته باشه و این بی پولی چرا فقط برای استقلاله؟!

آره واقعا حرف دلمو زدی منم خیلی وقت بود میخواستم اینو بگم.
این تبعیض قائل شدن بین استقلال و پرسپولیس رو اعصابمه.تا این سردار گردن کلفت هست معلوم نیست تکلیف استقلال و این فوتبال چیـــــــــــــــــــه؟؟؟

hamedss
10-13-2012, 19:12
آره واقعا حرف دلمو زدی منم خیلی وقت بود میخواستم اینو بگم.
این تبعیض قائل شدن بین استقلال و پرسپولیس رو اعصابمه.تا این سردار گردن کلفت هست معلوم نیست تکلیف استقلال و این فوتبال چیـــــــــــــــــــه؟؟؟

بله این تبعیض قائل شدن مال یکسال دوسال نیست

از وقتی تاج شد استقلال به قول امیر قلعه نوعی استقلال 33 - 34 ساله وضعش همینه و داره تاوان نام قدیمش رو میده توی این مملکت هنوز که هنوزه خیلی ها دنبال تسویه حساب کردن هستن

متاسفم برای خودمون که تو همچین دورانی زندگی میکنیم

KING0097
10-13-2012, 20:09
سلام بر همه استقلالیها
منم اس اسی ام
:chakerim::chakerim:

hamedss
10-13-2012, 21:03
سلام بر همه استقلالیها
منم اس اسی ام

سلام رفیق به جمعمون خوش اومدی

hamedss
10-13-2012, 21:06
کلوب هواداران استقلال قهرمان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

KING0097
10-13-2012, 21:29
مگه استقلال و پرسپولیس هر دو زیر نظر دولت نیستن،مگه هر دو از یک نهاد که اونم دولته بودجه نمیگیرن؟ پس چرا استقلال تا این حد مشکل مالی داره ولی این قرمزهای نورچشمی دولت، تنها مشکلی که ندارن مشکل مالیه؟مگه استقلال و پرسپولیس هر دو یه ردیف بودجه برابر از دولت نمیگیرن،پس چرا استقلال تا اینجا یک ریال هم نگرفته ولی قرمزها اونقدر اضافی دارن که نمیدونن با اضافاتش چکار کنن؟؟؟ حتی یه بازیکن پرسپولیس هم کوچکترین حرفی از بی پولی نزده چون که احتمالا وضعشون کویته که دم نمیزنن!!!
جواب تمام این چراها اینه که این سردار عزیز مملکت که خیلی هم ادعای خدا ترسی و خداشناسی هم میکنه، دستشو کرده تو خزانه دولت اونهم خزانه بی پایان سوخت کشور، و داره حسابی لفت و لیس میکنه و از اونجایی که گردنش از مو هم باریکتره،هیچ کس هم جرات نداره بهش بگه بالای چشمت ابروئه.تو این مملت ما هم که الحمدالله تو اینجور جاها اصلا نظارتی نیست.
یه مرد هم پیدا نمیشه سوال کنه از این بابا که، این همه پول از کجا میاد.البته مردش پیدا شد که اسمش فتح الله زاده بود،ولی خب از اونجایی که این سردار گردنشون از مو هم باریکتره آنچنان سر ایشون رو زیر آب کردن که دیگه جرات جیک زدن رو هم پیدا نکرد!!!
به هر حال یکی باید به داد استقلال برسه چون با این وضعیت جزء ایجاد بحران برای این تیم بزرگ و پر هوادار، هیچی نصیب استقلال نمیشه.
هر چند من فکر میکنم کلا هدف همینه که استقلال بالای پرسپولیس نباشه!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی درست داری می گی

Bahador~2B
10-13-2012, 22:22
سلام بر همه استقلالیها
منم اس اسی ام

سلام داداش کیوان خوش اومدی:bia baghalam:

H~T
10-14-2012, 01:07
منم خوش آمد میگم به دوست عزیزمون (king0097)

hamedss
10-14-2012, 06:19
کاش میشد زمان به عقب برگرده
.

mehdi30100
10-14-2012, 15:37
خوش اومدی خیلی بسیار.........dallliii

hamedss
10-17-2012, 17:21
نکونام ژنرال واقعي تيم 10 نفره ايران بود

يک رسانه کره‌اي از کاپيتان تيم کي‌روش به عنوان ژنرال با تجربه ايران ياد کرد.

سايت جوچي‌‌يان در گزارش خود از پيروزي يک بر صفر تيم 10 نفره کشورمان به عنوان يک بدشانسي براي کره جنوبي نام برد و از «جواد نکونام»، کاپيتان تيم ملي ايران به عنوان بهترين بازيکن ميزبان ياد کرد.

به گزارش فارس، اين سايت نوشت: نکونام با سابقه 131 بازي ملي، با کوله‌باري از تجربه ايران را در زمين به عنوان فرمانده رهبري کرد و ارزش خود را با گلي که به ثمر رساند نشان داد. او يک بار ديگر اثبات کرد عامل تجربه چه اهميت فراواني در پيکارهاي سرنوشت‌ساز بزرگان ياد کرد.

سايت فوق ادامه داد: نکونام، ژنرالي واقعي مقابل تيم کانگ هي بود. او حتي در وضعيتي که تيمش 10 نفره شده، تيمش را در زمين صحيح هدايت کرد و با ضربه‌اي دقيق 3 امتياز مهم را به جمع امتيازات تيمش رساند. او کاري کرد کره‌ که صاحب موقعيت زياد بود، حتي يک نفر بيشتر در زمين داشت، به پيروزي رسد. به اين ترتيب کره‌ به تيمي شکست خورده در آزادي تبديل شد.

hamedss
10-17-2012, 17:25
نکونام ژنرال واقعي تيم 10 نفره ايران بود

يک رسانه کره‌اي از کاپيتان تيم کي‌روش به عنوان ژنرال با تجربه ايران ياد کرد.

سايت جوچي‌‌يان در گزارش خود از پيروزي يک بر صفر تيم 10 نفره کشورمان به عنوان يک بدشانسي براي کره جنوبي نام برد و از «جواد نکونام»، کاپيتان تيم ملي ايران به عنوان بهترين بازيکن ميزبان ياد کرد.

به گزارش فارس، اين سايت نوشت: نکونام با سابقه 131 بازي ملي، با کوله‌باري از تجربه ايران را در زمين به عنوان فرمانده رهبري کرد و ارزش خود را با گلي که به ثمر رساند نشان داد. او يک بار ديگر اثبات کرد عامل تجربه چه اهميت فراواني در پيکارهاي سرنوشت‌ساز بزرگان ياد کرد.

سايت فوق ادامه داد: نکونام، ژنرالي واقعي مقابل تيم کانگ هي بود. او حتي در وضعيتي که تيمش 10 نفره شده، تيمش را در زمين صحيح هدايت کرد و با ضربه‌اي دقيق 3 امتياز مهم را به جمع امتيازات تيمش رساند. او کاري کرد کره‌ که صاحب موقعيت زياد بود، حتي يک نفر بيشتر در زمين داشت، به پيروزي رسد. به اين ترتيب کره‌ به تيمي شکست خورده در آزادي تبديل شد.

خب دوستان ببخشید من 3 روز نبودم

گل دیشب کاپیتان نکونام تو دهنی محکمی بود برای لن** ها که از سر حسادت و سوزش که به استقلال پیوسته بود ناجوانمردانه انتقاد میکردن

خدایی عجب گلی زد غرور ایرانیمون دوباره احیا شد

H~T
10-17-2012, 17:39
سلام به همه دوستان استقلالی. من متوجه نشدم چرا این تو این چند روز سایت دربی بالا نمیومد. خدا کنه دیگه قطع نشه.
تبریک ویژه هم به استقلالی ها دارم بابت گل حیات بخش کاپیتان تیم ملی مون، جواد خان نکونام که اگه به دادمون نمیرسید باید با جام جهانی هم خداحافظی میکردیم. البته درخشش و هنرنمایی مهدی رحمتی هم خیلی کمک کرد.
چکار میشه کرد، استقلاله دیگـه.:esteghlal::esteghlal::esteghlal:

KING0097
10-17-2012, 17:56
بهش می آد گل زنی این نکونام

KING0097
10-17-2012, 18:55
واقعا برای ساموئل متاسفم که به پیروزی پیوست

H~T
10-18-2012, 13:25
پس چرا اینجا اینقدر سوت و کوره.
کجائید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi30100
10-18-2012, 15:37
من که همیشه اینجام.........بقیه نیستن

hamedss
10-18-2012, 15:53
همه همینجا هستیم همیشه منتها با هم حرف نمیزنیم

کسی حس بحث کردن نداره فقط سر میزنن و میرن

icon
10-18-2012, 16:18
بچه ها با مصدومیت رحمتی و مشکل پای امیر خان که شاید نتونه تبریز بره یا اگه بره باید بیشتر درد پاشو تحمل کنه تا اینکه به بازی فکر کنه نظرتونو درباره ی نتیجه ی بازی با تراکتور بگین. من خودم فکر میکنم 3-1 میبریم

H~T
10-18-2012, 16:53
تو رو خدا تو این بخش (حرفهای خودمونی) بیشتر فعالیت کنید، آدم احساس خفگی میکنه.:shame::shame:

راجع بازی با تراکتور منم میگم میبریم نتیجه هم یه کم سخته پیش بینیش ولی من میگم 1-2 میبریم
البته انشاالله و با مدد خدا:khahesh::khahesh::khahesh:

sina acm
10-18-2012, 16:58
کل تاپیک ها این طور شده چون بیشتر کاربرا یا کنکور دارن یا درس

در ضمن چون چند روزی لیگ های دنیا تعطیل بوده هم میتونه علتش باشه :shogh:

mehdi30100
10-18-2012, 17:54
تو خودت مگه کارو زندگی نداری سینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:crazy:
همه مشغولن ...حق با سیناست.تا تابستون آینده وضع همینه........:eynak:
سایت شده عینه اردوگاه تابستانی:ohum:

hamedss
10-18-2012, 20:25
به ویکی آبیته ([Only Registered And Activated Users Can See Links] DB%8C) خوش آمدید؛

به ویکی آبیته ([Only Registered And Activated Users Can See Links] DB%8C) خوش آمدید؛

H~T
10-18-2012, 21:52
به ویکی آبیته ([Only Registered And Activated Users Can See Links] db%8c) خوش آمدید؛

رفتم تو سایتش. چی هست حالا؟؟

hamedss
10-19-2012, 06:23
رفتم تو سایتش. چی هست حالا؟؟

بانک اطلاعاتی در مورد تیم استقلال هست تازه توسط خود باشگاه استقلال افتتاح شده و حسنش اینه که میتونید عضو بشید و توسط کاربران ویرایش مبشه یعنی خود هوادارا میتونن هر کسی هر اطلاعاتی از گذشته و حال تیم داره بره همون قسمت رو ویرایش کنه و اطلاعاتش رو بزاره

در واقع به زودی کامل ترین آرشیو اطلاعاتی باشگاه استقلال میشه و یه مرجع کامل برای هر چیزی که میخواهید در مورد باشگاه و .... بازیکنها و ... بدونید

H~T
10-19-2012, 16:36
واقعا این وضع بی پولی باشگاه داره بیخ پیدا میکنه. بازیکنا یکی یکی دارن قهر میکنن هر روز هم وضعمون داره بدتر میشه.
من دیگه واقعا دارم نگران میشم خیلی وضع خرابه.
ای کاش اگه فتح الله زاده نمیتونه پول جور کنه استعفا بده تا حداقل یکی مثل این روباهیان بیاد و از این وضع نجاتمون بده.
این جوری ادامه پیدا کنه امسال هم هیچی نمیشیم.

hamedss
10-19-2012, 18:54
استقلال با طرح پيراهني غيرمعمول (عکس)

اين عکسي از استقلال در سال 1373 است با طرح پيراهني غيرمعمول و عجيب!

استقلال در سال هاي اخير هميشه از پيراهن آبي رنگ با طرح ساده استفاده کرده است، اما در سال 1373 از اين پيراهن استفاده کرد که طراحي آن به نظر منحصر بفرد است. تاريخ اين عکس معلوم نيست اما به احتمال زياد به بازي فينال ليگ 1373 مربوط است که استقلال در مقابل سايپا باخت. دو هفته قبل از اين بازي آن دربي جنجالي برگزار شده بود و تعداد زيادي از بازيکنان استقلال از جمله قلعه نوعي و محمود فکري محروم شده بودند.

hamedss
10-19-2012, 18:58
واقعا این وضع بی پولی باشگاه داره بیخ پیدا میکنه. بازیکنا یکی یکی دارن قهر میکنن هر روز هم وضعمون داره بدتر میشه.
من دیگه واقعا دارم نگران میشم خیلی وضع خرابه.
ای کاش اگه فتح الله زاده نمیتونه پول جور کنه استعفا بده تا حداقل یکی مثل این روباهیان بیاد و از این وضع نجاتمون بده.
این جوری ادامه پیدا کنه امسال هم هیچی نمیشیم.

باید هر چه زودتر همه دسته جمعی استعفا بدن تا زودتر تکلیف روشن بشه اینجوری استخوان لای زخم که نمیشه تیم داری کرد و قهرمان شد

فقط دودش توی چشم تیم و هوادارا میره

RezaVilla7
10-20-2012, 00:29
سلام دوستان آبی دل فقط یه سؤال دارم که بپرسم اول گل جواد نکونام رو به استقلالی ها تبریک میگم دوم اومدن نیکبخت رو تسلیت میگم یادتون هست گفتیم امیدواریم اینجا فقط خبر خوب بشنویم؟الان چی؟om::
ولی توزي هم رفت با جانواریو؟اگه جواب بدید ممنون میشم
با تشکر

hamedss
10-22-2012, 19:09
جانواريو از هواداران استقلال خداحافظى كرد

با اين شرايط نمى توانم بمانم

هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال در شبكه اجتماعى از هواداران عذرخواهى كرد.فابيو جانواريو كه در بازى استقلال مقابل تراكتورسازى غايب بود، پس از شكست ۲ بر صفر آبى پوشان در اين ديدار متنى را روى صفحه اجتماعى خود گذاشت و به دلايل غيبت خود اشاره كرد.وى در صفحه شخصى اش در شبكه اجتماعى نوشت:

استقلال صفر- تراكتورسازى ۲

من از همه تماشاگران استقلال به دليل غيبتم در بازى با تراكتورسازى عذرخواهى مى كنم. مى دانم كه بازى بسيار مهمى داشتيم. من ۴ ماه صبر كردم تا حداقل تغييراتى را از سوى باشگاه ببينم اما تا اين لحظه چنين اتفاقى نيفتاده است.در حال حاضر با اين شرايط نمى توانم در استقلال بمانم.

براى باشگاه احترام خاصى قائلم و به استقلال تعلق خاطر دارم اما من نياز دارم كه احساس خوبى از حضور در ميدان داشته باشم، چيزى كه الان آن را در خود احساس نمى كنم.من براى هواداران بهترينها را آرزو مى كنم و اميدوارم كه هر چه سريعتر بهترين راه حل ممكن را پيدا كنيم.

hamedss
10-22-2012, 19:14
جانواريو از هواداران استقلال خداحافظى كرد

با اين شرايط نمى توانم بمانم

هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال در شبكه اجتماعى از هواداران عذرخواهى كرد.فابيو جانواريو كه در بازى استقلال مقابل تراكتورسازى غايب بود، پس از شكست ۲ بر صفر آبى پوشان در اين ديدار متنى را روى صفحه اجتماعى خود گذاشت و به دلايل غيبت خود اشاره كرد.وى در صفحه شخصى اش در شبكه اجتماعى نوشت:

استقلال صفر- تراكتورسازى ۲

من از همه تماشاگران استقلال به دليل غيبتم در بازى با تراكتورسازى عذرخواهى مى كنم. مى دانم كه بازى بسيار مهمى داشتيم. من ۴ ماه صبر كردم تا حداقل تغييراتى را از سوى باشگاه ببينم اما تا اين لحظه چنين اتفاقى نيفتاده است.در حال حاضر با اين شرايط نمى توانم در استقلال بمانم.

براى باشگاه احترام خاصى قائلم و به استقلال تعلق خاطر دارم اما من نياز دارم كه احساس خوبى از حضور در ميدان داشته باشم، چيزى كه الان آن را در خود احساس نمى كنم.من براى هواداران بهترينها را آرزو مى كنم و اميدوارم كه هر چه سريعتر بهترين راه حل ممكن را پيدا كنيم.

نتاسفانه بعد از توزی جانواریو هم رفتنی شده و حاضر نیست با این وضع بی پولی بمونه خدایی هم هفته 12 لیگه و تا حالا هم تعصب به خرج دادن مفتی بازی کردن و باید ازشون ممنون بود

توی این مملکت چه چیزیش درسته که فوتبالش باشه تیم نورچشمی حکومت توی پول غوطه وره مثل حکومتی ها این یکی تیم پایتخت مثل مردمش توی فشار و بدبختی

متاسفانه اینه عدل جامعه اسلا...crying::-

H~T
10-23-2012, 01:13
نتاسفانه بعد از توزی جانواریو هم رفتنی شده و حاضر نیست با این وضع بی پولی بمونه خدایی هم هفته 12 لیگه و تا حالا هم تعصب به خرج دادن مفتی بازی کردن و باید ازشون ممنون بود

توی این مملکت چه چیزیش درسته که فوتبالش باشه تیم نورچشمی حکومت توی پول غوطه وره مثل حکومتی ها این یکی تیم پایتخت مثل مردمش توی فشار و بدبختی

متاسفانه اینه عدل جامعه اسلا...crying::-

با حرفات کاملا موافقم. اما بذار بخورن با این پولهایی که مال بیت الماله وحق مردم وجوناست،مطمئن باش به جایی نمیرسن و بازم مثل سالهای قبل زیر سایه ما قرار میگیرن.
این ناملایمتیها مال امسال و دو سه سال نیست مال سی و سه چهار ساله.
عوضش ما خدا رو داریم، با خدا که دیگه نمیتونن لابی کنن!!!

icon
10-23-2012, 05:34
همش دارن حق مردم رو میخورن اما باز هم که نگاه میکنی به هیچ جایی نمیرسن. فک کنم با این شرایط سال بعد همگی از استقلال برن. آخه چرا وزنه ی ترازو واسه ی اونا سنگینی میکنه. فک کنم باید از سال بعد از آکادمی بازیکن بیاریم

Bahador~2B
10-23-2012, 14:27
سلام بر آبی دلان عزیز

فیفا نظر سنجی گذاشته برای انتخاب محبوبترین فوتبالیست دنیا سایتش اون زیر هست حتما شرکت کنید...

حضور رحمتی در جمع نامزدهای محبوب ترین بازیکن جهان افتخار بزرگی برای باشگاه استقلال است

([Only Registered And Activated Users Can See Links])

مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال از هواداران مییلونی آبی خواست تا در رای گیری انتخاب محبوب ترین بازیکن فوتبال جهان به کاپیتان تیم استقلال رای بدهند. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،محمد سررشته داری با اشاره به رای گیری فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال اظهار داشت:حضور رحمتی در جمع نامزدهای محبوب ترین بازیکن جهان افتخار بزرگی برای باشگاه استقلال است و امیدواریم این اتفاق در نهایت به انتخاب نهایی کاپیتان استقلال به عنوان یکی از محبوب ترین چهره های فوتبال جهان بیانجامد. وی افزود:از هواداران میلیونی استقلال در سرتاسر جهان می خواهیم تا در رای گیری انتخاب محبوب ترین بازیکن جهان به کاپیتان تیمشان رای بدهند تا برگ زرین دیگری در تاریخ باشگاه بزرگ استقلال به ثبت برسد.
برای شرکت در این نظرسنجی به این آدرس مراجعه کنید:

H~T
10-24-2012, 02:22
سلام بر آبی دلان عزیز

فیفا نظر سنجی گذاشته برای انتخاب محبوبترین فوتبالیست دنیا سایتش اون زیر هست حتما شرکت کنید...

حضور رحمتی در جمع نامزدهای محبوب ترین بازیکن جهان افتخار بزرگی برای باشگاه استقلال است

مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال از هواداران مییلونی آبی خواست تا در رای گیری انتخاب محبوب ترین بازیکن فوتبال جهان به کاپیتان تیم استقلال رای بدهند. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،محمد سررشته داری با اشاره به رای گیری فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال اظهار داشت:حضور رحمتی در جمع نامزدهای محبوب ترین بازیکن جهان افتخار بزرگی برای باشگاه استقلال است و امیدواریم این اتفاق در نهایت به انتخاب نهایی کاپیتان استقلال به عنوان یکی از محبوب ترین چهره های فوتبال جهان بیانجامد. وی افزود:از هواداران میلیونی استقلال در سرتاسر جهان می خواهیم تا در رای گیری انتخاب محبوب ترین بازیکن جهان به کاپیتان تیمشان رای بدهند تا برگ زرین دیگری در تاریخ باشگاه بزرگ استقلال به ثبت برسد.
برای شرکت در این نظرسنجی به این آدرس مراجعه کنید:

چه عجب ما پست جنابعالی رو بلاخره زیارت کردیم.
تا به مدیر معرفی تون نکردم هر چه سریعتر دلیل غیبت یک هفتگی تون رو اعلام کنید.
وگرنه این شما و این مدیر بخش آقا حامد!!!
::bow:evaa:::bow

Bahador~2B
10-24-2012, 15:50
چه عجب ما پست جنابعالی رو بلاخره زیارت کردیم.
تا به مدیر معرفی تون نکردم هر چه سریعتر دلیل غیبت یک هفتگی تون رو اعلام کنید.
وگرنه این شما و این مدیر بخش آقا حامد!!!
::bow:evaa:::bow

کم سعادتی از ماست هدیه خانم. دلیلش رو هم که تو جواب پیغامتون گفتم. :ghosse:
ما کوچیک مدیریت هم هستیم، ایشون تو گوشمونم بزنن ما حرفی نمیزنیم.:ooogh:

H~T
10-24-2012, 19:12
کم سعادتی از ماست هدیه خانم. دلیلش رو هم که تو جواب پیغامتون گفتم. :ghosse:
ما کوچیک مدیریت هم هستیم، ایشون تو گوشمونم بزنن ما حرفی نمیزنیم.:ooogh:

بحث رو که پیچوندی ولی راجع این نظرسنجی خواستم بگم، که چقدر معتبره؟
:soal::soal::soal:

icon
10-24-2012, 19:36
خب فردا با نفت بازی داریم. امیدوارم ببریم که از صدر جدول دور نشیم. به امید برد بازیکنا باید بازی کنن. راستی جباری کلا تو این فصل نمیرسه نه؟

Bahador~2B
10-24-2012, 20:37
خب فردا با نفت بازی داریم. امیدوارم ببریم که از صدر جدول دور نشیم. به امید برد بازیکنا باید بازی کنن. راستی جباری کلا تو این فصل نمیرسه نه؟

کلا که نه ولی تا نزدیکای نیم فصل نمیتونه بازی کنه. البته چیزی هم تا نیم فصل نمونده. اگه جباری برسه خیلی تکون میخوریم:daghighan:

بحث رو که پیچوندی ولی راجع این نظرسنجی خواستم بگم، که چقدر معتبره؟
:soal::soal::soal:

سایتش معتبره هر سال نظر سنجی میذاره
tazim::

Bahador~2B
10-25-2012, 13:56
امیر قلعه نویی با جام حذفی ۷۴ +عکس

استقلال برنده جام حذفی 74 شد

hamedss
10-25-2012, 15:48
کلوب هواداران آبی های پایتخت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کلوب هواداران آبی های پایتخت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

hamedss
10-27-2012, 07:53
گل شماره ۸۲ برهانى براى استقلال

آرش برهانى هشتاد و دومين گل خود را براى استقلال به ثمر رساند.او در بازى مقابل نفت تهران موفق شد گل دوم استقلال را به ثمر برساند تا براى تيم آبى پوش پايتخت گل ۸۲ را به ثمر رسانده باشد.آمار گلزنى هاى برهانى براى استقلال به شرح ذيل است:

فصل ۸۶-۸۷ در ۳۵ بازى ۱۰ گل زد.

فصل ۸۷-۸۸ در ۲۸ بازى ۳۸ گل زد.

فصل ۸۸-۸۹ در ۳۳ بازى ۱۴ گل زد.

فصل ۸۹-۹۰در۳۱ بازى ۱۶ گل زد.

در فصل جارى تاكنون ۴ گل زده است.

Bahador~2B
10-29-2012, 13:26
دوستان آبی دل،مثل اینکه کار عماد رضا با اس اس تموم شده،و اگه اتفاق خاصی نیوفته بزودی اولین بازیشو برامون میکنه.
خیلی میتونه کمکمون کنه.با این مهاجمای لهی که داریم عماد رضا خیلی کمک حالمونه.
لطفا بنظرید.:eynak:

GOLL
10-29-2012, 15:52
.با این مهاجمای لهی که داریم عماد رضا خیلی کمک حالمونه.
:morde:برهاني =بحراني يعني؟:eynak:
ميدواودي هم خوبه بايد بهش فرصت بدن :chakoshi:بازيشو دوس دارم.....
با اومدن عماد رضا !مجيدي چي ميشه؟حتما واسه مربيگري!:daghon:قلعه نوعي گفت..:daghon:
جدا از اينا به نظر من نكو رو نهايت تا آخر اين فصل داريمش و بس %
عماد در مقابل مجيدي نميگم هيچي نيست اما فرهاد يه چيز ديگه اس!

Bahador~2B
10-29-2012, 17:34
:morde:برهاني =بحراني يعني؟:eynak:
ميدواودي هم خوبه بايد بهش فرصت بدن :chakoshi:بازيشو دوس دارم.....
با اومدن عماد رضا !مجيدي چي ميشه؟حتما واسه مربيگري!:daghon:قلعه نوعي گفت..:daghon:
جدا از اينا به نظر من نكو رو نهايت تا آخر اين فصل داريمش و بس %
عماد در مقابل مجيدي نميگم هيچي نيست اما فرهاد يه چيز ديگه اس!

امیر به فرهاد پیشنهاد بازی داده ولی بعیده که فرهاد قبول کنه.اما امیر گفته که اگه فرهاد برای بازی کردن به استقلال نیاد ،پیشنهاد دستیاری بهش میده.
منم موافقم هیچ بازیکنی مثل فرهاد به درد شرایط کنونی استقلال نمیخوره.
ولی خب عماد رضا هم مهاجم خوبیه. رزومه خوبیم داره.

KING0097
10-29-2012, 17:52
دوستان آبی دل،مثل اینکه کار عماد رضا با اس اس تموم شده،و اگه اتفاق خاصی نیوفته بزودی اولین بازیشو برامون میکنه.

واقعا این مهاجمای لهی که استقلال داره همین بهتره که این عماد رضا بیاد بشه مهاجم فیکسمون.
که این معضل خط حملمون هم حل بشه.
چاکر همه استقلالیها

H~T
10-29-2012, 18:33

واقعا اگه اومده باشه استقلال که خیلی عالی میشه.از شر این مهاجمای بنجل هم راحت میشیم.
فقط انشاالله که 100% بشه. بابا خسته شدیم از این مهاجمای الکی.

hamedss
11-04-2012, 07:27
مجيدى در ۴ بازى آخر فصل پيراهن استقلال را مى پوشد؛

خداحافظى با جام قهرمانى!

مديرعامل استقلال اعلام كرد فرهاد مجيدى آخر اين فصل با پيراهن استقلال از دنياى فوتبال خداحافظى مى كند.«على فتح الله زاده» در خصوص وضعيت فرهاد مجيدى اظهارداشت: فرهاد را راضى كرديم تا با پيراهن استقلال ازدنياى فوتبال خداحافظى كند و به همين خاطر قرار است در ۴ بازى آخر فصل براى ما بازى كند و انشاءالله در پايان فصل با جام قهرمانى از فوتبال خداحافظى خواهد كرد.

hamedss
11-05-2012, 22:13
جریان دسته ۳ رفتن استقلال چیست؟؟+ روایت کامل

به گزارش خبرآنلاین ؛ شاید این بازخوانی تاریخ بهانه خوبی باشد برای استقلالی ها که این روزها متهم هستند به رفاقت با رئیس سازمان لیگ. این قصه رسیدن باشگاه پرسپولیس است به مسابقات باشگاه های ایران. تیمی که باید از دسته سوم کارش را شروع می کرده اما با یکسری اتفاقات عجیب به زعم سایت تیم ، یکباره سر از دسته اول در می آورد! اینکه یکباره در سال اعلام فعالیت رسمی پرسپولیس ، تعداد تیم ها کم می شود و با کمبود تیم مواجه می شوند بی شک بهانه خوبی است برای استقلالی ها تا برای همتایان پرسپولیسی خود کری بخوانند.
پرسپولیس بهار خود را در آغازین روزهای ۱۳۴۷ با مربیگری دهداری (کاپیتان پیشین شاهین) و سرپرستی برومند آغاز کرد. مطابق مقررات این تیم می بایست کار خود را در فوتبال از دسته سوم و یا حداکثر از دسته دوم باشگاه ها شروع کند اما انحلال چند تیم در این زمان باعث شدتا به جای مسابقات لیگ، یک سری مسابقات رده بندی در سطح باشگاه های پایتخت برگزار شود و در آن مسابقات ۴۴ تیم به رقابت پرداختند که ۴ تیم پرسپولیس، تاج (استقلال)، عقاب و پاس سرگروه شدند.از آن پس پرسپولیس به طور رسمی وارد مسابقات باشگاهی ایران شد.
البته این تنها پرسپولیس نبوده که چنین قانونی را برای رسیدن به لیگ استفاده کرده و استقلال هم شاید یکی از معدود تیم های دنیاست که با قوانین عجیب لیگ ایران مستقیما از دسته اول به لیگ ۳ و از دسته سوم به لیگ آزادگان صعود کرده است! تبصره ای که حدود ۲۵ سال قبل از استقلال ، پرسپولیس را به دسته اول فوتبال ایران رسانده بود!
روایت یه استقلالیه ۵۲ ساله از اون سال
استقلال در مسابقات قهرمانی کشور که در دو گروه برگزار می شد در گروه خود سوم شد و به نیمه نهایی نرسید و دربدترین حالت میتوان گفت که تیم ششم کشور بود. ولی به بهانه کم کردن تیمهای تهرانی ، سه تیم پاس (قهرمان لیگ ) و پرسپولیس و سایپا را به عنوان تیم های دیگر تهران معرفی کردند.و استقلال را به دسته سوم فرستادند که با قهرمانی در مسابقات به لیگ یک برگشت .
جالب است بدانید که اگر سال بعد هم این قانون عمل می شد پرسپولیس سر از دسته سوم در می اورد چون استقلال در مسابقات انتخابی تهران اول شد و پاس و سایپا در رده های بعدی قرار گرفته بودند ولی دیگر آن قانون مسخره را برداشتند !!!
نکته جالبی در ان زمان وجود دارد که تیم گرمیو از برزیل برای دو دیدار به تهران امد و با پرسپولیس و استقلال بازی کرد که به گفته مربیان گرمیو : تیم استقلال که در دسته سوم بازی می کرد بسیار بهتر از تیم دسته یکی پرسپولیس بازی کرد. و این موضوع کلی باعث خنده و شوخی مردم بود که تیم دسته سومی استقلال با قهرمان امریکای جنوبی بازی کرده و تعداد تماشاگرانش هم بیشتر از تیم دسته یکی بود.
روایت کیهان ورزشی از دسته ۳ رفتن استقلال
استقلال که اکنون ۶۷ سال قدمت دارد و قدیمی ترین باشگاه لیگ برتری محسوب می شود در بهمن ماه ۱۳۷۱ به لطف یکسری از آدمهای کارنابلد در مجموعه فدراسیون فوتبال از دسته اول ایران یکدفعه به دسته سوم سقوط کرد ، سقوط استقلال معمای پیچیده ای بود . مسئله ای که در هیچ کجای دنیا چه در این طرف خط استوا و چه در طرف دیگر آن هرگز مشاهده نشد و نخواهد شد .
در آن سال استقلال در لیگ ایران پنجم شد اما به یکباره فدراسیون وقت فوتبال به مدیریت نوآموز و مصطفوی و علی پروین سرمربی وقت تیم ملی که آن موقع در مسائل کلان فوتبال هم حق رای داشت و دخالت می کرد تصمیم به برگزاری یک دوره مسابقه ۸ جانبه میان باشگاههای برتر تهرانی را گرفت تا ۴ تیم اول آن را به دسته اول و ۴ تیم بعدی را به دسته دوم بفرستد . بازیها شروع شد اما در اواسط آن فدراسیون حرکت غلط خود را غلط تر ادامه داد و دو باشگاه پاس و پرسپولیس را از پیش صعود کرده اعلام نمود به طوری که نتایج آنها در جدول محاسبه نمیشد . با کم شدن سهمیه از ۴ به ۲ تیم کار تیم استقلال سخت شد و این تیم توانست در جمع بالایی ها قرار بگیرد و قرار شد به دسته دوم برود اما این اتفاق هم نیفتاد و آبی ها را روانه دسته سوم کردند !!
تا قهرمان سال ۱۳۷۰ آسیا در سال ۷۱ راهی لیگ دسته سوم ایران شود و یک اتفاق مضحک و غیرورزشی دیگر در تاریخ فوتبال ایران رقم بخورد . آنهایی که یادآوری آن دوران برایشان به صرفه نیست و یا جوانان کم سن و سالی که بهمن ۱۳۷۱ را به یاد ندارند به اشتباه فکر میکنند تیم فوتبال استقلال از دسته اول لیگ سراسری به دسته دوم و بعد به دسته سوم سقوط کرده که به استقلال لقب دسته سه ایی ها را می دهند و ... جالب اما اینکه استقلال دسته سومی یک سال بعد از سقوط از دسته سوم به دسته اول برگشت . البته بعداً نقش بعضی از آقایان فدراسیون نشین و نزدیک به یک باشگاه خاص !!! در این جریان تخریب باشگاهی برملا شد .
جدول اون سال که ما رو به زور فرستادن دسته ۳ !
توی جدول بعدی که دیگه نذاشتم, پرسپولیس ۱۸ امتیاز و پاس ۱۷ امتیاز صعود کردن بعد تیم سوم رو با ۱۵ امتیاز فرستادن دسته ۳ ! بعد ۴ و ۵ و ۶ و ۷ رو کار نداشتن تیم ۸ رو فرستادن دسته ۳ !

من اصلا درک نمیکنم این ۲ تا جدول رو...مخصوصا مال خودمونو که چرا اینجوری کردن ! این چه قانونی بوده اخــــــــه؟؟!؟!؟! ما اختلافمون با پاسی که صعود کرده فقط ۱ امتیازه !

تیم سوم چرا سقوط کنه...

بردها اونموقع ۲ امتیاز داشته

رده بندی تیم بازی برد مساوی باخت گل زده گل خورده امتیاز وضعیت

۱ تراکتورسازی تبریز ۱۴ ۸ ۵ ۱ ۲۳ ۱۱ ۲۱ صعود به مرحله دوم
۲ کشاورز ۱۴ ۷ ۴ ۳ ۱۰ ۹ ۱۸ صعود به مرحله دوم
۳ استقلال ۱۴ ۴ ۸ ۲ ۸ ۱۰ ۱۶ سقوط به دسته ۳
۴ صنعت نفت ۱۴ ۵ ۵ ۴ ۱۰ ۱۱ ۱۵
۵ جنوب اهواز ۱۴ ۵ ۳ ۶ ۱۳ ۱۳ ۱۵
۶ هما شیراز ۱۴ ۲ ۶ ۶ ۱۴ ۸ ۱۰ سقوط به دسته ۳
۷ وحدت سازی ۱۴ ۳ ۲ ۹ ۱۶ ۲۲ ۹ سقوط به دسته ۳
۸ سپیدرود رشت ۱۴ ۲ ۳ ۹ ۹ ۲۱ ۷ سقوط به دسته ۳

hamedss
11-05-2012, 22:24
به امید آن روز .......

icon
11-06-2012, 06:22
واقعا اگه این عکسی که حامد گذاشت تکرار بشه و مصدوم هامون هم برگردن، لیگ برتر مال ما میشه و تو آسیا هم میتونیم نتایج خوبی بگیریم.
درمورد دسته سومی شدن استقلال من فکر میکردم به خاطر مسائل انظباطی بوده اما انگار به خاطر آقایان مربوط به یک باشگاه خاص بوده. خاله پروین که خدا ازش نگذره . واقعا هم قوانین مسخره ای بود البته به نظر من اینا قانون نبودن فقط از روی حسادت میخواستن استقلال رو دسته سومی کنن. آخه تیم قهرمان آسیا چقدر میتونه دیگه متحول بشه که سقوط کنه به دسته 3 ؟ واقعا چون پرسپولیس از اول تیم ریش بزرگ هایی شبیه رویانیان بوده اما استقلال تاج آسیا بوده باید اینجوری با استقلال برخورد بشه؟ هر کاری هم که با ما بکنن هنوزم ما بهترین تیم ایران و آسیا هستیم. زنده باد تاج آسیا

Bahador~2B
11-06-2012, 12:36
جریان دسته ۳ رفتن استقلال چیست؟؟+ روایت کامل

بیشتر از این هم انتظار نمیره.ما سی و چهار ساله که داریم با گوشت و پوستمون این تبعیضا رو لمس میکنیم.
همیشه بهترینها مال این لنگیها بوده.بهترین پولها،بهترین بازیکنها،بهترین...همیشه همه چیزشون از ما سر بوده،جزء
اصل کار فوتبال ، که نتیجه آخر کاره.اگه هم میبینیم که به زور چند تا مقام گرفتن،اونم فقط با حمایت دولت بدست اومده و بس.نمونه آخرش هم همین قهرمانی کشکی که با قطبی گرفتن.هنوز اون 7 دقیقه وقت اضافه ای که براشون گرفتن رو تو حلقم گیر کرده.7 دقیقه که هیچ،70 دقیقه هم باید ادامه پیدا میکرد تا جام رنگ لنگ به خودش بگیره.
اون دو تا جام حذفی هایی که این اواخر با علی دایی گرفتن هم نمونه دیگرشه.اولی رو که کلا با هیچ تیم لیگ برتری بازی نکردن تا با خیال راحت جام رو بالای سر ببرن.دومی هم که اون نیمه نهایی معروفش با صبا از یاد هیچ کس نمیره. جریان اون قطع عمدی برق.وقتی دیدن اوضاع خرابه و صبا داره فینالیست میشه،بازم مثل همیشه دستای پشت پرده ظاهر شد و...یه بار دیگه رفتن فینال و جالب اینکه فینال هم با اشتباهات محلک داور و حمایتهای بی دریغ از گوشه و کنار این فوتبال،بازم جام لنگی شد.
خلاصه کلام اینکه تا همین جا هم که منحلمون نکردن باید بریم خدا رو شکر کنیم.چون از اینا هر کاری که بگی بر میاد.

Bahador~2B
11-08-2012, 21:01
فتح‌الله‌زاده قلعه‌نویی را از عزا در آورد ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 7%d9%84%d9%84%d9%87%e2%80%8c%d8%b2%d8%a7%d8%af%d9% 87-%d9%82%d9%84%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%d9%86%d9%88%d9%8 a%d9%8a-%d8%b1%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%b9%d8%b2/)

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 7%d9%84%d9%84%d9%87%e2%80%8c%d8%b2%d8%a7%d8%af%d9% 87-%d9%82%d9%84%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%d9%86%d9%88%d9%8 a%d9%8a-%d8%b1%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%b9%d8%b2/aks/)

Bahador~2B
11-08-2012, 21:05
شش تای ما ، شش تای آن ها ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

اختصاصی آبیته – حدوداً چهل سال پیش کسی فکرش را هم نمی کرد که در آینده، کلکسیون افتخارات یک باشگاه مقابل رقیب دیرینه اش، محدود به نتیجه ی یک بازی در آن سال بشود. پرسپولیس در دوازدهمین شهرآورد سنتی پایتخت ، در انتظار دومین بردش بود و استقلال یا تاجِ آن روزها، در پی هشتمین بردش! بازی نسبتا ضعیف شاگردان رایکوف فقید، و بخت بلند قرمزپوشان نتیجه ای باور نکردنی را رقم زد…
تاج، استقلال شد. دربی ها یکی پس از دیگری می آمدند و این تیم قرمز پوش بود که در آروزی پیشی گرفتن از استقلال در آمارهای بازی های رو در رو بود.
صحبت از تیم قرمزپوشی است که در همان موفقیت های دهه ی شصتش ماند. البته موفقیت هایی که افتخارات آسیایی در آن جایی نداشت و باز هم تنها سنگری که هوادارنش در پشتِ آن جبهه می گرفتند، همان بازی سال ۵۲ بود.
همان تیمی که بازیکنان سابق و پیشکسوتان فعلی اش، در کسوت مربی گری هم کارنامه ی قابل دفاعی نداشتند؛ حال آنکه استقلال با مربیان مکتبی و اصیلش، همچون حجازی و پورحیدری ، طعم شیرین قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا را چشیده و امیر قلعه نویی اش، پرافتخارترین مربی لیگ است. هرچند بارها هوادارانش، ترنسفر شدن و موفقیت های فردی بازیکنانِ تیم شان را، به مجموعه ی تیم شان نسبت می دهند!
آری صحبت از پرسپولیس است. تیمی که کاپیتان سابقش نماد رفتارهای غیراخلاقی در فوتبال است. و البته همه ی این موارد را در کنار فحاشی ها و محرومیت های تماشاگرانش، کسر امتیازی که رای نهایی اش را فیفا صادر کرد و همچنین رتبه ی تنزل یافته ی این تیم در آخرین فهرست رده بندی برترین باشگاه های جهان و فاصله ی ۲۲۰ پله ای با رقیب آبی پوشش بگذارید!
فارغ از همه ی این حقایق، روز گذشته جوانانِ با غیرتمان حماسه ای دیگر آفریدند. شش گل ِ آن بازی که شاید فقط خاطره ای از آن در ذهن قدیمی تر ها باشد ، اینبار برای قرمز پوشان، آن هم در دو بازی رفت و برگشت رقم خورد تا امیدهای آینده ی استقلال را در تاریخ این باشگاه و باشگاه حریف ماندگار کند.
همچنانکه پس از ۴ باخت متوالی این تیم در دربی های ۷۲،۷۱،۷۰،۶۹ در رده بزرگسالان بدون حتی یک گل زده، در رده های پایه نیز تحقیر می شود و بعد از آخرین قهرمانی اش در فصل ۸۷-۸۶ به هیچ عنوان خود را مدعی قهرمانی نشان نداده و در سه فصل اخیر، طعم صدر جدول را نچشیده و هنوز هم باید نام این تیم را در میانه های جدول جستجو کرد! در حالی که اگر در باد برد چهار دهه ی پیش نخوابیده بودند و کمی غیرت و تعصب را چاشنیِ بازی هایشان می کردند، اکنون وضع کمی متفاوت بود. از طرفی با مشاهده ی موفقیت های اخیر تیم های پایه استقلال، می توان به ظهور بازیکنان مستعدی همچون تیموریان ها، جباری ها و حیدری ها امیدوار بود.
مصادف شدن حماسه ی امیدهای استقلال و بازی روز گذشته ی تیم پرسپولیس در مقابل خودرو سازان نیز از اتفاقات نادر فوتبالی است. چهارمین برد این فصل پرسپولیس،در چهاردهمین بازی اش که با نتیجه ی ۶-۰ به پایان رسید، اگرچه دل هوادارانش را برای لحظاتی شاد کرد، اما نباید از آن غافل شد که کماکان رتبه ی این تیمِ کهکشانی، دو رقمی ست و با مشاهده ی روند سینوسی تیم قرمزپوش، کاملا بعید به نظر می رسد که بتواند در ادامه ی لیگ، فاصله ی امتیازی خود را با صدر جدول ، جبران کند!

H~T
11-09-2012, 18:34
فتح‌الله‌زاده قلعه‌نویی را از عزا در آورد ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 7%d9%84%d9%84%d9%87%e2%80%8c%d8%b2%d8%a7%d8%af%d9% 87-%d9%82%d9%84%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%d9%86%d9%88%d9%8 a%d9%8a-%d8%b1%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%b9%d8%b2/)

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 7%d9%84%d9%84%d9%87%e2%80%8c%d8%b2%d8%a7%d8%af%d9% 87-%d9%82%d9%84%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%d9%86%d9%88%d9%8 a%d9%8a-%d8%b1%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%b9%d8%b2/aks/)

باز خدا رحمت کنه پدر مادر این فتح الله زاده رو که اینقدر به فکر استقلال و استقلالیهاست.
نه مثل خیلیها که فقط نشستن یه گوشه و
شعار میدن.

KING0097
11-09-2012, 19:57
باز خدا رحمت کنه پدر مادر این فتح الله زاده رو که اینقدر به فکر استقلال و استقلالیهاست.
نه مثل خیلیها که فقط نشستن یه گوشه و
شعار میدن.

من هم از آقای فتح الله زاده تشکر میکنم،برای اینکه
اینقدر به فکر ژنراله.
خدایی دم این فتح الله زاده گرم.

hamedss
11-09-2012, 20:16
به حرمت تمام سال هایی که طرفدار تیم مقدس استقلال و رنگ آبی بودین

این بیانیه ی زیر رو به 90 ایمیل کنید

durbin90@gmail.com

بسم الله الرحم الرحیم

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت برادر عزیزمان جناب آقای عادل فردوسی پور

قبل از آغاز سخن متذکر میشویم که این بیانیه یا بهتر بگوییم درد و دل نامه به صورت خودجوش و توسط جمع کثیری از هواداران استقلالی در فضای مجازی تنظیم و توزیع شده است.
جناب عادل فردوسی پور " اینکه بخواهیم اتفاقاتی که در چند سال گذشته و بخصوص چند هفته اخیر که نقطه عطف آن برنامه دوشنبه شب گذشته بود را بی غرض و به دور از اهداف خاص بدانیم قطعا سخت در اشتباه خواهیم بود.
عادل جان انگار شما فراموش کردهاید که استقلال بیش از بیست میلیون هوادار در ایران دارد !!! و شما در سازمانی کار میکنی که هدفش خدمت به مردم است و نه آزردن روح و عواطف مردم به دلیل برخی غرض ورزی های شخصی.
برادر عزیز مدت دو سال است که هواداران استقلال قلبشان و روحشان به دلیل برخی از نارسایی ها و تمسخر های جهت دار شما آزرده شده است . . . .
از اتفاقات سال های گذشته میتوان به دامن زدن های بیمورد به حواشی گذشته استقلال درست قبل از بازی های حساس ، بیتفاوت جلوه دادن و تمسخر لقبی که هواداران استقلال به دلیل بردهای پیاپی به مربی وقت خود داده بودند و توهین ها و مسائل دیگری که نمیتوان در اینجا به آن پرداخت.
اما نقطه اوج حرکات و بی احترامی های نود به هواداران آبی به برنامه قبلی نود در تاریخ دوشنبه 15 آبان برمیگردد جایی که در شروع ابتدا تیم های استقلال و پیکان را به تمسخر شش تایی ها میخوانید و سپس سید مهدی رحمتی را که جزئ رکورد دار های دروازه بانی ایران است خیلی راحت و با کلمه ای بسیار منسوخ و دور از اخلاق طلسم گیر میخوانید و در ادامه تمام سعی خود را میکنید که سمت و سوی مهمان برنامه خود را به طرف دربی ها برده و با اینکه مهمان شما در جواب سوالی که میپرسید که کدام گل لیگ خود را دوست دارید به او میگویید گلی که به استقلال زدید چطور بود و سپس پای بازی آخر را دوباره وسط میکشید و باز از او نظر میخواهید.
و اما رفتار شما با بازیکنان لژیونر ما، جواد نکونام را که به تازگی از لیگ اسپانیا به ایران آمده را چنان تحت فشار و انتقاد قرار میدهید که انگار اصلا او نبوده که در مقابل بارسلونا بازوبند کاپیتانی بسته یا به رئال مادریر گل زده ، البته خدای جواد او را سر فراز کرده و نیازی به تمجید های شما ی فردوسی پور ندارد. البته اینجا صحبت های بسیاری جا ماند که دیگر مجال طرح نیست.
و اما ما هواداران استقلال تصمیم گرفته ایم برنامه 90 را به کل تحریم کرده و در نظر سنجی های این برنامه خواه به نفع و خواه به ضرر مان شرکت نکرده و از تمامی بازیکنان و اعضای کادر فنی تقاضای عاجزانه داریم به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی نه به 90 بروند و نه با دوربین نود مصاحبه کنند تا شاید ایشان بر صندلی تواضعشان تکیه دهند و از مردم که ولی نعمت این مرز و بومند عذر خواهی کنند..
این متن بیانیه ی جمع کثیری از طرفداران آبی دل است که با اجماع نظر تهیه شده است.

با تشکر جمع کثیری از هواداران استقلال تهران

Bahador~2B
11-10-2012, 12:08

حامد خان،من تا حالا نزدیک 6-7 بار برای این یارو پیام انتقادی دادم.ولی این پسره پررو تر از این حرفاست بخدا.
اصلا خودشو باخته.فکر کرده کیه؟
ولی چشم، بازم میفرستیم این پیام رو.

KING0097
11-10-2012, 17:00
آره خدایی تازگی ها خیلی میزنه تو پر استقلال.از اولش هم معلوم بود که این عادل پرسپولیسیه.
من رفتم شرکت کنم ولی پیام رد نمیشد.چه کار کنم؟

hamedss
11-10-2012, 19:23
آره خدایی تازگی ها خیلی میزنه تو پر استقلال.از اولش هم معلوم بود که این عادل پرسپولیسیه.
من رفتم شرکت کنم ولی پیام رد نمیشد.چه کار کنم؟

متن بالا رو به این ادرس ایمیل بزن همین

durbin90@gmail.com

shiraz-sport
11-11-2012, 02:17
سلام به دوستان گل استقلالی .
یه خبری رو خوندم گفتم به شما هم بگم .
مدیر عامل تیم فجر گفته محمد مهدی نظری را با یه بازیکن از استقلال تعویض میکنیم .
ظاهرا امیر قلعه نوعی و سران باشگاه استقلال خواهان به خدمت گیری مهاجم جوان و دونده و خوش تکنیک فجر به نام محمد مهدی نظری هستند . و مدیر عامل تیم فجر گفته نظری با یه بازیکن از استقلال معاوضه میکنیم .
اگه نظری رو نمیشناسید باید بگم که همون بازیکنی که توی بازی با سپاهان توپ رو به خاطر مصدومیت بازیکن سپاهان در شرایط تک به تک با دروازه بان به بیرون زد . البته میدونم که میشناسید فقط گفتم یه تعریفی ازش کرده باشم . ki::
این هم متن خبرش .
نظري رابايک بازيکن استقلال معاوضه مي‌کنيم

مديرعامل باشگاه فجرسپاسي گفت: محمد مهدي نظري را با يک بازيکن استقلال معاوضه مي‌کنيم.

جعفر جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس در مورد وضعيت باشگاه فجرسپاسي گفت: اردويي 5 روزه در تهران برگزار کرديم. با تيم گهر بازي دوستانه داشته‌ايم که به تساوي يک بر يک رسيديم و فردا هم با استقلال بازي داريم.

وي در مورد وضعيت محمد مهدي نظري گفت: در تلاش هستيم تا رضايت محمود ياوري را براي بازگشت اين بازيکن به تمرينات را بگيريم. اين بازيکنان جوان هستند. ياوري به نظري احترام زيادي مي‌گذاشت و حتي در بازي با نفت بازو بند کاپيتاني را به او داد. با ياوري صحبت مي‌کنم که او به تيم برگردد.

مديرعامل باشگاه فجرسپاسي شيراز در مورد اينکه استقلال ظاهرا خواستار جذب اين بازيکن است، گفت: به نظر من اگر نظري تا آخر فصل در فجر بماند بهتر است و فصل آينده به هر تيمي خواست برود. با اين حال اگر استقلال خواهان نظري است او را با يک بازيکن استقلال معاوضه مي‌کنيم.

وي در مورد اينکه نظري را با مهدي رحمتي مي‌خواهد معاوضه کند يا نه، گفت: نه مهدي رحمتي و نه پژمان منتظري را نمي‌خواهيم. هر بازيکني مدنظر ياوري باشد او را مي‌خواهيم البته به شرطي که استقلالي‌ها آن بازيکن را به ما بدهند.

H~T
11-11-2012, 12:54
سلام به دوستان گل استقلالی .
یه خبری رو خوندم گفتم به شما هم بگم .

نظري رابايک بازيکن استقلال معاوضه مي‌کنيم

اینو که خودمون هم میدونستیم،جناب shiraz-sport.البته هممون میدونیم که شما پرسپولیسی هستی.
ولی بازم ممنون.

shiraz-sport
11-11-2012, 14:07
اینو که خودمون هم میدونستیم،جناب shiraz-sport.البته هممون میدونیم که شما پرسپولیسی هستی.
ولی بازم ممنون.

اهان من فکر کردم که نمیدونید . !!!ki::

به هر حال یاد اوری کردم !!!:babaa:

مگه پرسپولیس ها نباید تو تاپیک استقلالی ها پست ارسال کنند؟

H~T
11-11-2012, 14:14
اهان من فکر کردم که نمیدونید . !!!ki::

به هر حال یاد اوری کردم !!!:babaa:

چرا میتونید.استقلالی ها معمولا با منطقن و حرفهای همه رو میپذیرن.
این بزرگترین خصلت استقلالیهاست.

KING0097
11-11-2012, 18:01
اتل 16 ساله پرسپولیس در استقلال

( تعداد نمایش: 3322 )

یک شنبه 21 آبان 1391 - 6:28 ب.ظ
[Only Registered And Activated Users Can See Links] قاتل 16 ساله پرسپولیس در استقلال
این روزها چهره ای جدید در تمرینات استقلال دیده می شود. حجت چهارمحالی بازیکن سابق فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان در تمرینات استقلال شرکت می کند و حتی موضوع قرارداد بستنش با استقلال مطرح شده است.

این روزها چهره ای جدید در تمرینات استقلال دیده می شود. حجت چهارمحالی بازیکن سابق فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان در تمرینات استقلال شرکت می کند و حتی موضوع قرارداد بستنش با استقلال مطرح شده است.
چهارمحالی که در لیگ پنجم در ورزشگاه آزادی به پرسپولیس گل زد، خیلی زود مطرح شد. او در آن زمان 16 ساله بود و گلزنی او به پرسپولیس باعث شد نام او در ذهن هواداران استقلال باقی بماند. با وجود این او بعد از جدایی از فولاد خوزستان، مدتی در صنعت نفت آبادان بازی کرد اما حدود یک فصل بیرون ماند و عضو هیچ تیمی نبود.
حجت چهارمحالی در ابتدای فصل هم به تمرین استقلال آمد و با بازیکنان تیم تمرین کرد اما مورد تایید کادر فنی استقلال قرار نگرفت و دیگر در تمرینات دیده نشد. با وجود این او دوباره به تمرینات استقلال برگشته و احتمالا با سهمیه بازیکن زیر 23 سال در لیست استقلال قرار می گرد.
ستار همدانی مربی استقلال درباره حضور او در تمرینات می گوید: «او بازیکن خوبی است و توانایی های زیادی دارد اما کاملا مشخص است که مدتی از تمرینات دور بوده و مطمئنا در ادامه راه بهتر می شود.»
محمد سررشته داری مدیر روابط عمومی استقلال اما از قطعی بودن عقد قرارداد او خبر ندارد و کسب اطلاعات از شرایط این بازیکن را به مسئولان رده بالای تیم واگذار می کند. جالب اینکه خود چهارمحالی هم تمایلی به صحبت کردن با خبرنگاران ندارد و در تمرینات روزهای گذشته شماره تماسش را به خبرنگاران نداده است. او خط قدیمی خودش را هم به پدرش در اهواز داده و از خانواده اش خواسته اطلاعاتی در مورد شرایط و وضعیتش به خبرنگاران ندهند. استقلال از حضورمهاجمانی مثل میداودی و منوچهری و اکبرپور در این فصل خیری ندید که مدت هاست فوتبال بازی می کنند، حالا باید دید از چهارمحالی که یک فصل کامل بیرون بوده، آبی گرم می شود؟

بیشتر بدانید :

Bahador~2B
11-11-2012, 19:56

آقا مجتبی تاپیک استقلال پذیرای نظرات همه فوتبال دوستانه.حتی عزیزان پرسپولیسی.

چرا میتونید.استقلالی ها معمولا با منطقن و حرفهای همه رو میپذیرن.
این بزرگترین خصلت استقلالیهاست.

خواهشا کل کل نکنید.

hamedss
11-14-2012, 19:45
حمید عسگری : دوست داشتم گلر استقلال باشم

حمید عسگری خواننده محبوب پاپ ایران، یک آدم کاملا فوتبالی است. او به راحتی می گوید استقلالی است؛ برخلاف اغلب هنرمندان.
به گزارش ستاره ها؛ با او در آستانه بازی با ازبکستان، حرف هایی درباره فوتبال زدیم.آیا فوتبال بازی می کنی؟ در دوران مدرسه بازی می کردم. من علاقه زیادی به دروازه بانی داشتم و در این پست بازی می کردم. الان هم کما بیش ورزش می کنم اما بیشتر دوست دارم بیننده مسابقات ورزشی به خصوص فوتبال باشم.

به نظر تو می توانیم به جام جهانی صعود کنیم؟
با این که راه طولانی و سختی در پیش داریم ولی به نظر من می توانیم یکی از تیم های صعود کننده به جام جهانی باشیم. کادر فنی بسیار خوب و بازیکنان شایسته ای داریم که با توجه به حضور آنها بیش از ۹۰ درصد اطمینان داریم تیم ملی به جام جهانی خواهد رفت.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] 97_jazzaab_ir.jpg ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بازی ازبکستان را می بریم؟
معمولا ما بازی های حساس را مساوی می کنیم. با این که احتمال برد تیم ملی زیادی است ولی احساسم می گوید مساوی می کنیم.

علاقه ای برای رفتن به استادیوم نداری؟
قبلا زیاد می رفتم ولی جدیدا نه. البته بدم نمی آید اگر فرصت پیش بیاید بروم. آخرین بار فینال جام حذفی میان استقلال و پگاه گیلان به استادیوم آزادی رفته بودم.

اگر فوتبالیست می شدی دوست داشتی در چه تیمی بازی می کردی؟
استقلال. البته دوست داشتم دروازه بان استقلال در سال ۱۹۹۰ باشم که قهرمان جام باشگاههای آسیا شد.

به فوتبالیست های خارجی هم علاقه داری؟
وقتی می گویند بازیکن خارجی فقط اسم لیونل مسی به ذهنم می آید! دوست داشتم جای او بازی می کردم. بین بازیکنان ایرانی هم به علی دایی خیلی علاقه دارم چون شخصیتی بین المللی در فوتبال ماست.

خاطره انگیزترین دربی برای تو کدام بود؟
تمام دربی ها برای من خاطره انگیز است حالا چه استقلال می برد و خوشحال می شوم و چه می بازد و ناراحت!

راستی بازی ایران و استرالیا کجا بودی؟
من آن بازی را در خانه نگاه می کردم و خیلی احساس جالبی داشتم. یک جور احساس شادی همراه با استرس زیاد. اتفاقات بعد از بازی را زیاد در خاطر ندارم ولی تصویر اصلی که در ذهنم مانده همان شادی مردم و پایکوبی در خیابان ها بود که روز بسیار خوبی را رقم زده بود.

KING0097
11-15-2012, 19:23
ماشاالله به این همه تلاش و کوشش اس اس ها
بابا یه کم شلوغ کنید این تاپیک رو.
پرسپولیسیا خیلی جلو تر از ما هستن

Bahador~2B
11-17-2012, 17:31
کمی منصفانه تر، کمی معقولانه تر ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

آبیته دات کام – هر ساله و با شروع فصل جدید تیم ها در امر تسویه حساب های فصل قبل و جذب بازیکنان کارآمد به تکاپو می افتند. لازمه پرداختن به این امور تغذیه و تأمین مالی تیم ها از منابع مالی مربوطه و گردش مالی مناسب است. اما بسیاری از تیم ها در فراهم آوردن این منابع مالی عاجزند. چند سالی است که بحث خصوصی سازی دو تیم پایتخت مطرح شده و مسئولان امر نیز هر سال وعده و وعیدهای تازه ای می دهند، اما هیچکدام از این وعده ها عملی نشده و گویا بحث در این مورد آب در هاون کوبیدن است. بحث هایی نظیر حق پخش تلویزیونی هم به چالشی حل نشدنی تبدیل شده است. پس تنها نقطه ی اتکای این دو تیم بحث جذب اسپانسر، درآمدهای متفرقه و حمایت های مالی مسئولان ورزشی کشور است. اما نکته ی قابل توجهی که باعث رنجش باشگاه استقلال شده است وجود تفاوت بین این تیم با تیم رقیب است.

اسقلال این فصل با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده است و مهمترین چالش پیش روی این باشگاه نیز مساله مالی است. مسائل مالی این فصل همه چیز را از بازیکنان گرفته تا کادر فنی و مدیریت این تیم تحت تأثیر قرار داده است. در همه ی این سال ها دکتر فتح ا… زاده نشان داده که تا چه اندازه برای باشگاه پرقدمت استقلال زحمت می کشد. این فرد در سخت ترین شرایط سکان مدیریت را در دست گرفته و بهترین بازده ها را داشته است. فردی که نشان داده علاوه بر این که همیشه در سطح کلان باشگاهی بهترین تصمیمات را می گیرد، هیچ گاه پا را عقب ننهاده و در دیگر بخش ها مانند اسپانسرینگ،ایجاد زیرساخت ها نظیر کمپ و … فعالیت هایی ستودنی انجام داده است. اما این مدیر لایق خود را در کارزاری می بیند که در آن تنها و یک تنه به جنگ با مشکلات موجود می پردازد.

از جانب بازیکنان نیز باید گفت که تا همین جای لیگ هم آنان غیرت به خرج داده اند. در استقلال اشخاصی مانند منتظری،حیدری، رحمتی و … بوده اند که پیشنهادهای میلیاردی داشته اند ولی به عشق این هواداران مانده اند و تا اینجای کار هم سکوت کرده اند. استقلال این فصل امین منوچهری را داشته که با کسر قابل توجهی از قرارداد خود رضایتنامه ی خود را از باشگاه سابقش دریافت کرده تا در خدمت تیم محبوب خود باشد. امروز ما مهدی رحمتی را داریم که چشم بر روی تمامی مشکلات خود بسته و با خونریزی عضله نیز در درون دروازه می ایستد. آیا پاداش این عزیزان این نامهربانی ها و بی توجهی هاست؟

از سویی دیگر فردی در باشگاه رقیب با خرج پول های میلیاردی اقدام به جذب بازیکن می کند. حال این پول ها از کجا آمده و چه تفاوتی میان مسائل مالی دو باشگاه وجود دارد سوالی است که تا به حال بی پاسخ مانده است. این که چگونه از ترانسفر یک دروازه بان پول های میلیاردی جذب دو مربی آن هم در مقطعی کوتاه میسر شده برای همه ما تبدیل به معما شده است. این فرد حتی پا را از عرصه ی فوتبال نیز فراتر نهاده و اقدام به جذب قهرمانان ملی دیگر رشته های ورزشی می نماید. بدون شک این قهرمانان عاشق چشم و ابروی کسی نیستند و در قبال قراردادی که می بندند مبالغی را نیز دریافت می کنند. اگر ملاک ما موضوع اسپانسر باشد، اولاً تیم استقلال از ابتدای فصل تاکنون در رده های بالایی جدول بوده و با آن همه مشقت اقدام به جذب اسپانسر کرده است، ثانیاً در بحث برند هم استقلال برگ برنده دارد و گواهش دو ستاره ای است که سال هاست بر روی پیراهن این باشگاه می درخشد. از دیگر حرکات شرم آور این مدیر ورزشی دست گذاشتن روی بازیکنان فعلی استقلال و دادن پیشنهادهای میلیاردی به آنان است. بدیهی است که نظیر این امور فقط و فقط برای پنهان شدن پشت نتایج اسفناکی است که این تیم تا به این جای لیگ کسب کرده است. شاید تصور آقایان این است که می توان همه را با پیشنهادهای میلیاردی و بنز و لکسوس و … خرید، اما بدانید که اولاً با پول نمی شود شخصیت را خرید و ثانیاً همه ی بازیکنانی که می بینید امروز در مجموعه استقلال در حال خدمتند، با تدبیر و از روی برنامه جذب شده اند، نه مثل شما که فقط به دنبال نام ها بودید. امروز درک فوتبالی هواداران بالا رفته است و دیگر خود یکی از کارشناسانند و نمی توانیم با افکار عمومی بازی کنیم.

جای سؤال دارد که چگونه فرد خدومی مانند دکتر فتح ا… زاده با این تلاش و پشتکار فراموش شده و از فردی جانب داری می کنیم که تا یک سال قبل هیچ سمتی در فوتبال نداشته، هیچ خشتی برای ساختن فوتبال ایرانی ننهاده و تلخی های ورزشی این روزگار به تنش نخورده است. می دانیم که استقلال همیشه استقلال بوده و دکتر نیز خستگی ناپذیرتر از این حرف هاست ولی آیا با تمایزگذاری بین مدیران، آن هایی را که دلسوزانه و بدون هیچ چشم داشتی به عرصه وارد شده اند دلسرد نخواهیم کرد؟ شاید سخت است. شاید سخت است که ببینیم مردی با دست خالی همیشه بهترین ها را برای هواداران به ارمغان می آورد. شاید نمی توان دید که مردی در مقابل سیل مشکلات اینگونه استوار ایستاده است.

از سویی فقط شعار دادن ها را بلدیم. می گوییم که تیم ملی برایمان اهمیت دارد، نگاهی بیندازید و ببینید که بازیکنان استقلال چه نقشی را در پیکره ی تیم ملی ایفا می کنند. اگر امروز می بینید که اشخاصی مانند مهدی رحمتی،پژمان منتظری، خسرو حیدری، جواد نکونام و … بهترین بازی های خود را برای این تیم انجام می دهند از مدیریت و تدبیر شخص دکتر فتح ا… و همت کار فنی و بازیکنان استقلال نشأت می گیرد، و اگر این گونه نبود مطمئن باشید که روحیه بخشی و تمرکز بازیکنان در این شرایط اسفناک مالی باشگاه، امری مهال و غیر ممکن است.

بدانید که شاد کردن دل این هواداران هنر می خواهد و بازیکنان، کادر فنی و مدیریت این تیم هنرمندانی هستند که این کار را انجام داده اند. بیایید به خاطر شادی دل این هواداران هم که شده کمی از تفاوت ها کاسته و به خود بیاییم.

Bahador~2B
11-17-2012, 19:10
(این هم عدالت فوتبال ایرانی)

آراي جديد کميته انضباطي

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، آراي خود را درباره پرونده ها و شکايات رسيده صادر کرد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، آراي کميته انضباطي به شرح زير صادر شده است:

* استقلال به پرداخت 51 ميليون تومان محکوم شد

بر اساس شکايت هادي زرين ساعد از باشگاه استقلال به خاطر مطالبه وجه، کميته انضباطي، باشگاه استقلال را به پرداخت 48 ميليون تومان بابت اصل شکايت و سي ميليون ريال بابت هزينه دادرسي در وجه هادي زرين ساعد محکوم کرد. اين حکم قابل تجديد نظرخواهي در کميته استيناف است.

* محروميت يک جلسه اي براي اکبرپور، غفوري و کريمي

بر اساس گزارشهاي داور و ناظر بازي تيم هاي استقلال تهران و نفت تهران در چهارم آبان ماه 91، تيم‌هاي استقلال و نفت هر کدام با سه و يک دقيقه تاخير وارد زمين شدند و به همين دليل نفت تهران به پرداخت سه ميليون ريال و استقلال تهران به پرداخت نه ميليون ريال جريمه محکوم شد. همچنين سياوش اکبرپور و وريا غفوري در اين بازي مرتکب تخلفاتي شدند که هر دو بازيکن به مدت يک جلسه از همراهي تيمشان محروم و پرداخت 2 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شدند. همچنين يعقوب کريمي بازيکن تيم نفت تهران که مرتکب اهانت به داور و با تصميم داور از زمين اخراج شده بود، يک جلسه از همراهي تيمش در مسابقات رسمي محروم و به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. آراي صادره قطعي هستند.

همچنين باشگاه استقلال در ديدار مقابل گهر درود در تاريخ 8 آبان با 4 دقيقه تاخير وارد زمين شده و برهمين اساس به پرداخت 12 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شده است. راي صادره قطعي است.

H~T
11-17-2012, 19:22
(این هم عدالت فوتبال ایرانی)

آراي جديد کميته انضباطي

دیگه آدم حرفش نمیاد.51 میلیون یه کم بذاری روش میشه یه بازیکن خرید.
فکر نکنم تا حالا تیمی رو با این مبلغ جریمه کرده باشن!!!
با این حساب اکبرپور هم فردا با سپاهان غایبه.
بلاخره باید یه جوری عقده سر جدولی شدن استقلال رو سرمون درارن دیگه.

Bahador~2B
11-18-2012, 18:17
اولین نظر سنجی انجام شد که فقط هدیه خانوم موفق به کسب امتیاز شد.

hamedss
11-18-2012, 20:45
فتح اله زاده شواليه فوتبال ايران شد

از سوي مرکز تحقيقات و نوآوري مديريت اروپا، مديرعامل باشگاه فرهنگي_ورزشي استقلال به عنوان شواليه فوتبال ايران معرفي شد.
علي فتح اله زاده که به دعوت مرکز تحقيقات و نوآوري مديريت اروپا به بروکسل سفر کرده بود،طي مراسمي ويژه نشان و لوح شواليه فوتبال ايران را از آن خود کرد. اين مرکز تحقيقاتي و سنجش که هر ساله در ماههاي منتهي به پايان سال ميلادي،منتخبانش را معرفي مي کند ،براي سال 2012 فتح اله زاده را به عنوان چهره برتر فوتبال ايران برگزيد و عنوان شواليه را به مديرعامل استقلال تقديم کرد.
دست يافتن به اين لقب تا پايان عمر و زمان درگذشت شخص برگزيده به فرد ديگري از آن کشور در حوزه خاص اهدا نخواهد شد.

RezaVilla7
11-19-2012, 00:00
سلام به آبی دلاي استقلال!
اول از همه برد شیرین اس اس آس میلان!راستی مگه قرار نبود جا منوچهری میداوودی بازی کنه؟مامیریت بش داد قلعه نویی اما مثل اینکه رسانه ها دروغ گفتن!تو فیسبوک فابیو جانواریو نوشته بود بازی میکنم ولی برد شیرینی بود تبریک به همه استقلالی ها

H~T
11-19-2012, 12:01
منم این برد مهم و تعیین کننده رو به همه استقلالی ها تبریک میگم.
انشاالله که این بردها تداوم داشته باشه

RezaVilla7
11-19-2012, 14:15
منم امیدوارم اما اصلا کار امیر قلعه نویی رو قبول ندارم که ۱ گل میزنه کلا تیمو میکشه عقب قبول دارین؟نمیدوم کار مجید صالحه یا میرشاد ماجدی ولی هر کی این کارو کرده کار اصلا خوبی نبوده اقتدار تیم میره زیر سؤال!شما قبول دارید تاکتیک بدیه؟

Bahador~2B
11-21-2012, 10:41
استقلال باز هم پیشگام در فرهنگ سازی

شعارهای یونیسف روی لباس استقلال ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

در این دیدار باشگاه استقلال در یک حرکت فرهنگی شعاری را با مضمون «همه با هم برای مهار ایدز» روی شلوارک بازیکنان آبی پوش خود درج کرده بود که در نوع خود عملی منحصر به فرد به شمار می آمد.
سید مهدی علوی منش معاون فرهنگی باشگاه استقلال تهران در خصوص این حرکت جالب توجه باشگاه گفت: «ما قراردادی افتخاری را با یونیسف ایران و سازمان های وابسته به آن مانند یو ان ایدز بسته ایم که شعارهای فرهنگی آنها را به صورت رایگان روی لباس های تیم درج کنیم.»
او ادامه داد: «ما در راستا تحقق شعارهای فرهنگی جهانی در ادامه فصل هم از شعار های یونیسف و یا نهاد های دیگر روی پیراهن باشگاه استفاده خواهیم کرد و حداقل تا آخر نیم فصل اول با تبلیغ شعارهایی از این قبیل روی لباس تیم به میدان خواهیم رفت.»
جالب اینجاست که بازیکنان استقلال روز یکشنبه با مشاهده این شعار بر روی لباس های خود به شوخی به مسئولان تیم می گفتند: «برای این کار چقدر پول گرفته اید؟!»
باشگاه بارسلونا هم در همین راستا تا مدتی پیش با درج لوگو یونیسف روی پیراهن خود به صورت رایگان از این سازمان حمایت می کرد و در حال حاضر حتی بخشی از درآمد های خود را برای کمک به این سازمان اختصاص می دهد.

mohade3
11-21-2012, 14:56
بچه ها ازتون میخوام اگه تونستید حتما امروز برید استادیوم و استقلال رو تشویق کنید.حیفه.اولیم
میدونم آبی ها امروز برنده ان[Only Registered And Activated Users Can See Links]

RezaVilla7
11-21-2012, 17:42
سلام من از اهواز داریم میریم تهران برا بازی جوری تشویق میکنم که نگو ولی به من نیس باید خیلی ها بیان! :esteghlal:

mehdi30100
11-21-2012, 17:59
رضا اسگل شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:ajibeee:
من دیگه نزدیک استادیومم نمیرم..................گور باباشون......میلیارد میلیارد پول میگیرن یه پاس سالم نمیتونن بدن..............بازیکنی که غیرت نداشته باشه باید بمیره........
فقط عشق است سید مهدی...........

H~T
11-21-2012, 18:20
آره واقعا حیف وقت که بخوای برای فوتبال ایران تلف کنی.
ولی خب اس اس سرور کل فوتباله ایرانه.

RezaVilla7
11-21-2012, 18:33
من برا تاج آسیا میرم نو برا نکونام که عقده ای تر از اون خودشه درضمن تصادفی شد گفتیم بریم تهران پیش فامیلامون تصادفی برا بازی هم میریم :esteghlal:

shiraz-sport
11-28-2012, 15:26
سلام به دوستان استقلالی .
مثل اینکه عباس محمد رضایی بعد از رضا حقیقی که به پرسپولیس پیوست دومین ستاره فجر اومده استقلال و استقلال با این بازیکن قراردادبسته .
ایشالله که براتون خوش یمن باشه وبتونه براتون گل زنی کنه . مثل اینکه امدن محمد مهدی نظری کنسل شده .
ایشالله چرخش براتون بچرخه و توی نیم فصل دوم هم کولاک کنید .

Bahador~2B
11-28-2012, 17:17
سلام به دوستان استقلالی .
مثل اینکه عباس محمد رضایی بعد از رضا حقیقی که به پرسپولیس پیوست دومین ستاره فجر اومده استقلال و استقلال با این بازیکن قراردادبسته .
ایشالله که براتون خوش یمن باشه وبتونه براتون گل زنی کنه . مثل اینکه امدن محمد مهدی نظری کنسل شده .
ایشالله چرخش براتون بچرخه و توی نیم فصل دوم هم کولاک کنید .

داداش مجتبی اینا رو بیخیال.تو بگو ما کی میتونیم پیراهن استقلال رو تنت کنیم؟:ahaaaaaa:

RezaVilla7
11-28-2012, 20:19
بله باخت استقلالو به همه تهرانی ها تسلیت میگم ولی به اهوازی ها که خودم باشم تبریک میگم امروز تو اهواز غلغله ای بپا میشه

mehdi30100
11-28-2012, 20:56
بعد نزدیک یه ماه یه بازی ایرانی دیدم خوشم اومد...............سطحش بالا بود بازی.....
مخصوصا گل آرش افشین................گل برهانی هم خوب بود......خدارو شکر تیمای جوونی که من دوسشون دارم دارن نتیجه میگیرن.

shiraz-sport
11-28-2012, 21:40
داداش مجتبی اینا رو بیخیال.تو بگو ما کی میتونیم پیراهن استقلال رو تنت کنیم؟:ahaaaaaa:

:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::evaa:

والا چی بگم بهادر جان .
فک کنم از همین الا بتونین . lol:-
بخاطر پدرم اینکار رو میکنم تا روحش شاد باشه . :shogh:
خلاصه دیگه از حالا ما رو اس اسی بدون .
مخلص همه ی بچه های اس اسی هستیم . :chakerim:

RezaVilla7
11-28-2012, 21:43
تو که استقلالی صد آتیشه ای مجتبی تابلوئه خدا پدرت هم رحمت کنه یه بار نگفتم؟

shiraz-sport
11-28-2012, 21:48
تو که استقلالی صد آتیشه ای مجتبی تابلوئه خدا پدرت هم رحمت کنه یه بار نگفتم؟

نه عزیز من خودم پرسپولیسی بودم .
به خاطر پدرم و بچه های گل استقلال که خیلی هم معرفت دارن دیگه اومدیم طرف استقلال .
یا حق . :rose:

Bahador~2B
11-28-2012, 22:00
به خاطر پدرم و بچه های گل استقلال که خیلی هم معرفت دارن دیگه اومدیم طرف استقلال .

خدا ایشاالله روح پدرتو شاد کنه.خدا رحمتش کنه.
خیلی کار خوبی کردی که بخاطر اون استقلالی شدی.
همه استقلالی ها هم خیر مقدم بهت میگن.
ما رو هم خوشحال کردی با این کاری که کردی.
:rose::rose::rose:

hamedss
11-29-2012, 07:09

والا چی بگم بهادر جان .
فک کنم از همین الا بتونین . lol:-

روح پدر عزیزت شاد حقیقتا که خونش توی رگهای پسرش جاری - آبی آبی :esteghlal:

البته ایشون چند وقتی هست به جمعمون اضافه شدن - در واقع از وقتی که به کلوپ استقلال پیوستن استقلالی شدن ولی الان اعلام کردن

امیدوارم توی جمعمون بهت خوش بگذره رفیقlove::

mehdi30100
11-29-2012, 10:16
خوش اومدی داداش....................................من چاکر همه آدمای بامعرفت مث خودتم....roz::tazim::

icon
11-29-2012, 11:44
آفرین که استقلالی شدی . من هم خودم 8 سال پیش پرسپولیسی بودم به خاطر علی کریمی و علی دایی. اما 2 سال بعدش اون بازی خاطره انگیز برد 3-2 با استقلال پرسپولیس با گل های قربانی و امیر حسین صادقی رو داشتم میدیم از بازی بعدی که استقلال رو میدیدم یه حال خوبی داشتم پرسپولیس رو که میدیدم بی تفاوت بودم که دیگه یه استقلالیه 1000 آتیشه شدم. خلاصه ببخشید چرت و پرت گفتم. به جمع ما خوش اومدی

H~T
11-29-2012, 11:49

والا چی بگم بهادر جان .
فک کنم از همین الا بتونین . Lol:-

خیلی خیلی خوش اومدی به جمعمون.
شما قبلا هم نشون دادی مستعد آبی شدن هستی.
خدا پدرتو رحمت کنه.نشون دادی که خون همون پدر تو رگهاته.

mehdi30100
11-29-2012, 11:54
خیلی خیلی خوش اومدی به جمعمون.
شما قبلا هم نشون دادی مستعد آبی شدن هستی.
خدا پدرتو رحمت کنه.نشون دادی که خون همون پدر تو رگهاته.

راستی تو چرا نمیای کمپ دربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki::

H~T
11-29-2012, 12:03
راستی تو چرا نمیای کمپ دربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ki::

زیاد از اونجا خوشم نمیاد

mehdi30100
11-29-2012, 12:18
زیاد از اونجا خوشم نمیاد

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evaa:

H~T
11-29-2012, 12:23
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evaa:

همینطوری.................................. ................:blush:

shiraz-sport
12-03-2012, 13:38
این پست رو به افتخار ناصر حجازی اسطوره استقلال میزنم . love::

آسوده بخواب ناصر خان / اينجا همه خوابند !

رفتى و خوابيدى، پس آسوده بخواب كه اينجا هم همه خوابند! خواب در خوابند و..

كى گفته تو مرده اى؟ تو و مرگ؟ اين حرف ها را نزن پيرمرد از تو بعيد است. تو نمرده اى، تو فقط خوابيده اى! پا شده اى رفته اى آن گوشه نه چندان شلوغ، نه چندان خلوت شهر براى خوابيدن.

خوابيده اى پيش نام آوران شهر و خوابيده اى و خوابيده اى!

•••

كِى شد يك سال؟ نگفتمت خواب، خواب مى آورد پيرمرد؟ نگفتمت چشم كه بستى، خواب كه رخنه كرد به جانت، شيرين مى شود به كامت؟ نگفتمت سر مگذار بر سينه خاك سرد، خاك سخت؟ چگونه خوابت برد در چينش سنگريزه و كلوخ؟ آهاى دروازه بان! دريبلت نكند اين خواب لعنتى؟ نگفتمت بترس از اين مهاجم بى رحم؟ چرا گفتمت اما تو خنديدى و بى لباس و دستكش پا سفت كردى روى خطِ خواب و خوابيدى و خوابيدى!

•••

خبرت هست كه در شهر چه ها مى گذرد؟ خبرت هست كه آش همان است و كاسه همان و كاسه ليسان همان؟! خبرت هست كه هنوز هم هشتِِ انديشه ها گروى نٍُه جهالت هاست؟ تو چه مى دانى در اين يك سال خواب آسوده ات چه ها كه نكشيده فوتبال اين سرزمين! خوابت خواب باد كه رفتى و خوابيدى مبادا نوشت باز نيش شود بر تن ناكسان. رفتى و خوابيدى، پس آسوده بخواب كه اينجا هم همه خوابند! خواب در خوابند و بيدارى پيشكش فرداى نيامده شان است.

Bahador~2B
12-03-2012, 15:21
این پست رو به افتخار ناصر حجازی اسطوره استقلال میزنم .

مجتبی جان تو مرسی داری.خداوکیلی خیلی حال کردم.دیگه رسما خون خودتو آبی کردی با این پستت.
احسن...

:afarin::afarin::afarin:

hamedss
12-03-2012, 19:34
این پست رو به افتخار ناصر حجازی اسطوره استقلال میزنم .
love::

رفتى و خوابيدى، پس آسوده بخواب كه اينجا هم همه خوابند! خواب در خوابند و..

كى گفته تو مرده اى؟ تو و مرگ؟ اين حرف ها را نزن پيرمرد از تو بعيد است. تو نمرده اى، تو فقط خوابيده اى! پا شده اى رفته اى آن گوشه نه چندان شلوغ، نه چندان خلوت شهر براى خوابيدن.

خوابيده اى پيش نام آوران شهر و خوابيده اى و خوابيده اى!

•••

كِى شد يك سال؟ نگفتمت خواب، خواب مى آورد پيرمرد؟ نگفتمت چشم كه بستى، خواب كه رخنه كرد به جانت، شيرين مى شود به كامت؟ نگفتمت سر مگذار بر سينه خاك سرد، خاك سخت؟ چگونه خوابت برد در چينش سنگريزه و كلوخ؟ آهاى دروازه بان! دريبلت نكند اين خواب لعنتى؟ نگفتمت بترس از اين مهاجم بى رحم؟ چرا گفتمت اما تو خنديدى و بى لباس و دستكش پا سفت كردى روى خطِ خواب و خوابيدى و خوابيدى!

•••

خبرت هست كه در شهر چه ها مى گذرد؟ خبرت هست كه آش همان است و كاسه همان و كاسه ليسان همان؟! خبرت هست كه هنوز هم هشتِِ انديشه ها گروى نٍُه جهالت هاست؟ تو چه مى دانى در اين يك سال خواب آسوده ات چه ها كه نكشيده فوتبال اين سرزمين! خوابت خواب باد كه رفتى و خوابيدى مبادا نوشت باز نيش شود بر تن ناكسان. رفتى و خوابيدى، پس آسوده بخواب كه اينجا هم همه خوابند! خواب در خوابند و بيدارى پيشكش فرداى نيامده شان است.

از این پستت ممنونم یاد ناصر خان هیچ وقت از خاطرمون نمیره

من به شخصه اکثر اوقات فکر و ذهنم به سمت ناصر خان معطوف میشه حسرت میخورم از نبودنش

shiraz-sport
12-04-2012, 02:01
اقا ما مخلص بچه های استقلال هم هستیم .
اقا بهادر حمید اقا قابلی نداشت . :flowerysmile:

Bahador~2B
12-04-2012, 13:03
اقا بهادر حمید اقا قابلی نداشت .

مجتبی جان ،دلبندم، حمیدکیه؟
نکنه منظورت آقا حامد بود؟ :khandeeeee bahal::ohum:

shiraz-sport
12-04-2012, 13:06
مجتبی جان ،دلبندم، حمیدکیه؟
نکنه منظورت آقا حامد بود؟ :khandeeeee bahal::ohum:

ای بابا حالا شما هم از ما سوتی بگیر . ki::
همون اقا حامد منظورم بود . :ahaaaaaa:

hamedss
12-04-2012, 21:42
هوادار 21 ساله استقلال جان باخت

خبرگزاری فارس: یک هوادار تیم فوتبال استقلال بعد از شکست تیم محبوبش برابر داماش گیلان و از دست دادن قهرمانی نیم فصل جان باخت.

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از شکست یک بر صفر استقلال برابر داماش گیلان در ورزشگاه عضدی رشت یکی از هواداران باشگاه استقلال از شدت ناراحتی در ورزشگاه دچار حمله قلبی شد و به دلیل اینکه آمبولانس در ورزشگاه حضور نداشت او با ماشین شخصی و با تاخیر به بیمارستان رازی شهر منتقل شد و در نهایت جان به جان آفرین تسلیم کرد.

حبیب رفعتی ساجدی 21 ساله نام این هوادار جوان است که امشب بخاطر فوتبال جان باخت.

در پایان مسابقه هواداران استقلال را چنددقیقه در ورزشگاه نگه می‌دارند تا هواداران تیم میزبان ابتدا از ورزشگاه خارج شوند. در آن چند دقیقه نیز آمبولانس و نیروهای امدادی ورزشگاه را ترک کرده بودند.
استقلال در آخرین دیدار نیم فصل میهمان تیم داماش گیلان بود و در صورت تساوی هم قهرمان نیم فصل می‌شد؛ اما آبی پوشان تهرانی با یک گل شکست خوردند.

hamedss
12-04-2012, 21:49
هوادار 21 ساله استقلال جان باخت

خبرگزاری فارس: یک هوادار تیم فوتبال استقلال بعد از شکست تیم محبوبش برابر داماش گیلان و از دست دادن قهرمانی نیم فصل جان باخت.

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از شکست یک بر صفر استقلال برابر داماش گیلان در ورزشگاه عضدی رشت یکی از هواداران باشگاه استقلال از شدت ناراحتی در ورزشگاه دچار حمله قلبی شد و به دلیل اینکه آمبولانس در ورزشگاه حضور نداشت او با ماشین شخصی و با تاخیر به بیمارستان رازی شهر منتقل شد و در نهایت جان به جان آفرین تسلیم کرد.

حبیب رفعتی ساجدی 21 ساله نام این هوادار جوان است که امشب بخاطر فوتبال جان باخت.

در پایان مسابقه هواداران استقلال را چنددقیقه در ورزشگاه نگه می‌دارند تا هواداران تیم میزبان ابتدا از ورزشگاه خارج شوند. در آن چند دقیقه نیز آمبولانس و نیروهای امدادی ورزشگاه را ترک کرده بودند.
استقلال در آخرین دیدار نیم فصل میهمان تیم داماش گیلان بود و در صورت تساوی هم قهرمان نیم فصل می‌شد؛ اما آبی پوشان تهرانی با یک گل شکست خوردند.

روحش شاد

کاشکی این بی غیرتها یکمی از تعصب هواداراشون رو داشتن و اینجوری با احساساتشون و با زندگیشون بازی نمیکردن

برای این بازیکنهای به اصطلاح حرفه ای همه چیز توی پول خلاصه شده و نمیفهمند برای ما هوادارا - استقلال مثل جونمون میمونه با باختش صد بار تا آستانه سکته و مرگ میریم و برمیگردیم

امشب بعد از دومین باخت پشت سر هم استقلال نمیخواستم از ناراحتی زیاد حرفی بزنم ولی خوندن این خبر مجبورم کرد لب به انتقاد باز کنم

برای این بی غیرتها متاسفم تعصب رو باید از این هوادارا یاد بگیرن

Bahador~2B
12-04-2012, 21:58
روحش شاد

کاشکی این بی غیرتها یکمی از تعصب هواداراشون رو داشتن و اینجوری با احساساتشون و با زندگیشون بازی نمیکردن

برای این بازیکنهای به اصطلاح حرفه ای همه چیز توی پول خلاصه شده و نمیفهمند برای ما هوادارا - استقلال مثل جونمون میمونه با باختش صد بار تا آستانه سکته و مرگ میریم و برمیگردیم

امشب بعد از دومین باخت پشت سر هم استقلال نمیخواستم از ناراحتی زیاد حرفی بزنم ولی خوندن این خبر مجبورم کرد لب به انتقاد باز کنم

برای این بی غیرتها متاسفم تعصب رو باید از این هوادارا یاد بگیرن

حامد جان بخدا این فوتبال ابکی ایران ارزش این حرفا رو نداره.خدا روحش رو شاد کنه ولی بنظرم خیلی آدم باید کم عقل باشه که بخواد به خاطر اینا با جونش بازی کنه.اونا میلیاردی پولش رو میگیرن،بعد یه هوادار باید اینطوری جونش رو از دست بده.بخاطر چی؟؟؟ بخاطر این فوتبال آبکی و مذخرف.
بخدا حیف وقت که بخوای هدر بدی و اینا رو تماشا کنی.

shiraz-sport
12-04-2012, 22:28
واقعا خاک بر سرشون با این بازی کردنشون . ابروی هر چی فوتباله رو بردن .
میلیاردی پول میگیرن و پیش خودشون میگن گور پدر هوادرها .
واقعا از مرگ این جوون متاسف شدم خدا روحش رو شاد کنه و بیامرزتش .
حیف وقت که بذاری و بازی این بیشعور ها رو نگاه کنی .
خیلی مزخرف بازی کردیم حتی یه موقعیت هم نداشتیم دلمون خوش باشه .
این برد رو به داماشی ها تبریک حقشون بود که ببرن .
ولی تیم ما هم خسته بود اینو قشنگ میشد از بازی کردنشون فهمید
مصدوم هم داشتیم که یکی از علت های باختمون بود امیدوارم در نیم فصل دوم و با بازگشت مصدوم هامون بترکونیم .
یا حق .

shiraz-sport
12-04-2012, 22:37
اخی حیف شد .
من پیش بینیم داشت درست از اب درمیومد .
حتی پیش بینیم تا دقیقه هشتاد هم پا برجا بود ولی این خارجی بی هم چیز سیا سوخته ki:: اومد زد تو کاسه کوزه ما وگرنه من الان 4 امتیازی بودم و استقلال هم قهرمان نیم فصل بود . حیف شد الان باید هم من صدر جدول باشم هم استقلال :aaaa:

hamedss
12-13-2012, 16:45
ميثم حسيني به ريال رفت با دلار برمي گردد!

در خبر ها داشتيم بازيکن 25 ساله استقلال در عين پختگي لازم براحتي از اين تيم جدا شد .چرائي و علت جدائي او نامشخص است .سليقه در مربيگري نقش مهمي دارد و از طرفي بازي گرفتن از يک بازيکن هنري نزد مربيان مي باشد .
در خبر ها داشتيم بازيکن 25 ساله استقلال در عين پختگي لازم براحتي از اين تيم جدا شد .چرائي و علت جدائي او نامشخص است .سليقه در مربيگري نقش مهمي دارد و از طرفي بازي گرفتن از يک بازيکن هنري نزد مربيان مي باشد .
چندي پيش گفتگوي مفصلي با آقاي بهتاش فريبا مربي اسبق استقلال داشتم که ايشان در بخشي از گفتگو بسيار حسرت مصدوميت ميثم در فصل گذشته را ميخورد و مي گفت: اگر ميثم مصدوم نمي شد، کارلوس کي روش مجاب به استفاده از اين بازيکن در پست چپ دفاع تيم ملي ميگرديد . بهتاش اعتقاد داشت ،هر روز اين بازيکن در حال ترقي است .
آناليز هائي که نگارنده از اين بازيکن در آرشيو دارد.نشان ميدهد او جزو بازيکنان خاص فوتبال ما است .بازيکني انرژيک ،سرعتي ،باهوش و علاقمند به مشارکت در فاز هاي تهاجمي به اينها اضافه کنيد سانتر هاي تند تيز و خطر ناک او را روي محوطه جريمه حريفان و انجام وظايف دفاعي در حد توان،اينها شاخص هائي است که نمي توان براحتي از آنها عبور کرد .سالها زمان ميبرد تا بازيکني بتواند با کسب تجربه و آمادگي بدني خود را به سرمربي يک تيم تحميل کند .
مقصد بعدي اين بازيکن هر کجا که باشد . آينده درخشاني در انتظار او است . حيف، تيم استقلال او را به" ريال" فروخت و بعد ها مجبور است به" دلار" بخرد . درست مثل يعقوب کريمي ! آيا جانشين اين بازيکن توانائي هاي او را خواهد داشت ؟ آيا تيم استقلال براي مبارزه در سه جبهه ليگ برتر جام حذفي و آسيا با کمبود بازيکن مواجه نخواهد شد ؟يا اينکه در آخرين لحظات دکتر فتح الله زاده با دور انديشي مانع اين اتفاق خواهد بود ؟

icon
01-24-2013, 23:33
به نظر من که فردا استقلال میبره.اول برهانی میزنه بعدشم که فرهاد میزنه
بهتره نیمه اولو آروم نگه داریم که نیمه دوم با آنالیز های مربیا و تفکرات ژنرال بازیو ببریم. به امید برد استقلال:khahesh:

hamedss
01-26-2013, 21:24

Bahador~2B
01-27-2013, 20:05
یاد اون دوران بخیر...

شیر فرهــــــــــــــــــــــ ــــــــاد

hamedss
01-28-2013, 18:56
سپاهان هشتمین تیم قرن آسیا

الهلال عربستان بهترین شد

خبرگزاری فارس: تیم‌های سپاهان اصفهان، استقلال، ذوب‌آهن اصفهان، پرسپولیس و سایپا کرج در رده‌بندی بهترین تیم‌های قرن ۲۱ آسیا به ترتیب در رده‌های هشتم، یازدهم، بیست و چهارم، بیست و هشتم و هشتاد‌ویکم قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) فدراسیون آمار و تاریخ جهان فهرست بهترین تیم‌های باشگاهی فوتبال قاره پهناور آسیا درسال‌های 2001 تا پایان 2012 را منتشر کرد. بر همین اساس سپاهان با کسب 896 امتیاز در رده هشتم ایستاد.

استقلال با 808 امتیاز در رده یازدهم قرارگرفت.

ذوب‌آهن نیز با 663 امتیاز کسب کرد و بیست وچهارم شد.

درحالیکه پرسپولیس با 645.5 امتیاز بیست و هشتم شد.

تیم سایپا کرج نیز با 422 امتیاز در رده 81 جای گرفت.
در این فهرست که بالغ بر 300 تیم باشگاهی قاره می‌شود، دیگر تیم‌های باشگاهی ایران صاحب رتبه‌های زیر شدند:
فولاد اهواز، 418.5 امتیاز، رتبه 85
صباباتری قم، 389 امتیاز، رتبه 93
فجر شهید سپاسی شیراز، 339 امتیاز،‌رتبه 118
ملوان بندرانزلی، 330.5 امتیاز، رتبه 126
پاس تهران، 310.5 امتیاز، رتبه 146
ابومسلم مشهد، 288 امتیاز، رتبه 156
استقلال اهواز، 282.5 امتیاز، رتبه 160
مس کرمان، 252.5 امتیاز، رتبه 182
راه آهن تهران، 239 امتیاز،‌رتبه 193
پیکان قزوین، 233.5 امتیاز، رتبه 199
برق شیراز، رتبه 227.5 امتیاز، رتبه 203 امتیاز
تراکتورسازی تبریز، 200.5 امتیاز،‌رتبه : 227 امتیاز
پاس همدان، 142.5 امتیاز، رتبه 287
در این رده بندی‌، الهلال عربستان با کسب 1040.5 امتیاز برترین تیم قرن آسیا شده است. در حالی که الاتحاد از این کشور با 980 امتیاز و پاختاکور ازبکستان با 943 امتیاز دوم و سوم شده‌اند.

shiraz-sport
01-29-2013, 22:42
وووووووووووووووی آمو دیگه داشت قلبم میومد تو دهنم گفتم خدا کنه 3 بر صفر بشه تا پیش بینیم درست از اب در بیاد !!!:evaa:
با گل فرهاد مجیدی و اون کارش که پیرهنش رو داد به تماشاگران خیلی حال کردم ...
دستش درد نکنه بالاخره یه پیش بینی ما هم درست از اب در اومد :nishkhand:

hamedss
02-01-2013, 08:06
عجیب ترین موجودات جهان

hamedss
02-01-2013, 18:23
تصور کن یازدهم جدول باشی
تصور کن چوبله شده باشی
تصور کن محبوب ترین بازیکن رقیبت 4بار سوراخت کرده باشه
تصور کن محبوب ترین بازیکن رقیبت به دروازه بانت لایی زده باشه
تصور کن محبوب ترین بازیکن رقیبت محبوبترین بازیکنت رو لایی زده باشه
تصور کن یه اسطوره داشته باشی که از داور تا سر مربی رو زیر مشت و لگد گرفته باشه و ساک رو شوت بکنه
تصور کن بازیکنای تیمت همه بخاطر پول اومده باشند و اصلا معنی تعصب رو ندونند
تصور کن آسیا اصلا حسابت نکنند (خیلی دیگه ضایعه!)
تصور کن حریفت هر سال تو کورس قهرمانی باشه
تصور کن تیم رقیب 2تا ستاره روی سینه اش داشته باشه
تصور کن بازیکنای تیمت همدیگه رو جلوی دوربین انگولک کنند!
تصور کن رقیبت 4 بار فینالیست آسیا بوده باشه (برو بمیر)
تصور کن تیم میلیاردیت به زور داور چند امتیاز بگیره و بازم ته جدول باشی
تصور کن...
نه جون من تصور کن!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
پس حق داری که به 6 گل 45 سال پیش دلخوش باشی که نه فیلمی ازش هست و نه حتی جدت یادش باشه!

Bahador~2B
02-01-2013, 19:02
تصور کن یازدهم جدول باشی
تصور کن چوبله شده باشی
تصور کن محبوب ترین بازیکن رقیبت 4بار سوراخت کرده باشه
تصور کن محبوب ترین بازیکن رقیبت به دروازه بانت لایی زده باشه
تصور کن محبوب ترین بازیکن رقیبت محبوبترین بازیکنت رو لایی زده باشه
تصور کن یه اسطوره داشته باشی که از داور تا سر مربی رو زیر مشت و لگد گرفته باشه و ساک رو شوت بکنه
تصور کن بازیکنای تیمت همه بخاطر پول اومده باشند و اصلا معنی تعصب رو ندونند
تصور کن آسیا اصلا حسابت نکنند (خیلی دیگه ضایعه!)
تصور کن حریفت هر سال تو کورس قهرمانی باشه
تصور کن تیم رقیب 2تا ستاره روی سینه اش داشته باشه
تصور کن بازیکنای تیمت همدیگه رو جلوی دوربین انگولک کنند!
تصور کن رقیبت 4 بار فینالیست آسیا بوده باشه (برو بمیر)
تصور کن تیم میلیاردیت به زور داور چند امتیاز بگیره و بازم ته جدول باشی
تصور کن...
نه جون من تصور کن!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
پس حق داری که به 6 گل 45 سال پیش دلخوش باشی که نه فیلمی ازش هست و نه حتی جدت یادش باشه!

تصور کن مدیر عامل تیمت دستش تا کتف،تو خزانه مملکت باشه، و با این همه خرج تیم دوازدهم جدول باشی...mas:-

Bahador~2B
02-01-2013, 19:27
پیراهن فرهاد مجیدی در بازی استقلال مقابل پیکان به این خوشبخت رسید

hamedss
02-05-2013, 08:20
1-2-3-4
4444444444444444444444

hamedss
02-05-2013, 19:07
مقایسه عملکرد استقلال و پرسپولیس در قاره کهن آسیا
.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

hamedss
02-05-2013, 21:48
مقايسه رکورد گل نخوردن سيد با بهترين دروازبان هاي دنيا.

1) مانوئل نویر (بایرن مونیخ):هر 244 دقیقه یک گل

2) سالواتوره سیریجو(پاری سن ژرمن): هر 225 دقیقه یک گل

3) سدریک کاراسو(بوردو): هر 132 دقیقه یک گل

4) فدریکو مارچتی(لاتزیو): هر 128 دقیقه یک گل

5) استفان روتیر(پاری سن ژرمن): هر 124 دقیقه یک گل

6) جان لوئیجی بوفون (یوونتوس): هر 120 دقیقه یک گل

7) جو هارت (منچستر سیتی):هر 114 دقیقه یک گل

8) رمی وارکوتره (المپیک لیون): هر 112 دقیقه یک گل

9) ایکر کاسیاس (رئال مادرید): هر 106 دقیقه یک گل

10) ویلی کابایه رو(مالاگا): هر 99 دقیقه یک گل

این رکوردهای گل در دقبقه در اروپاست و مانوئل نویر برای هر 244 دقبقه و یک گل خورده در صدر این فهرست است این در حالی است که سید در 24 بازی 12 گل خورده که میشه هر 180 دقیقه یک گل که با احتساب این آمار می توان او را در بالاتر از نفر سوم در اینجا دید البته اگر 3 تا بازی او را نیز در جام حذفی نیز در نظر بگیریم تازه به ارزش کار این عقاب پی می بریم و این رکورد به 202 دقیقه و یک گل می رسه که بی نظیره

icon
02-06-2013, 06:22
واقعاً هم بهترین دروازه بان ها استقلالی بودند. کشاورز ، مرحوم ناصر حجازی ، احمد رضا عابد زاده ، هادی طباطبایی ، غلامپور ، وحید طالبلو و الآن هم که عقاب آسیا سید مهدی رحمتی. واقعا به استقلال افتخار میکنیم و به خودمون هم افتخار میکنیم که طرفدار استقلالیم.

hamedss
02-07-2013, 18:15
ایران - لبنان

.......................

hamedss
02-07-2013, 21:26
نظرتون درباره بازی کردن پسر قلعه نوعی چی هست

موافقید یا نه

به نظر من که خیلی هم خوب بود امیر بهش میدان داد

نظر شما چیه

icon
02-08-2013, 01:14
به نظر من امیر قلعه نوعی باید پسرش رو بفرسته اروپا یک سال یا دو سال بعد پسرش برگرده به استقلال که استقلال مهره ی کار آزموده ای داشته باشه.
16 ساعت دیگه مونده با زرد پوشان راه آهن بازی کنیم. به امید برد استقلال. البته بازیکنایی که تیم ملی بازی کردن خستن. میشه به ذخیره ها بازی داد

Bahador~2B
02-08-2013, 02:49
به نظر من امیر قلعه نوعی باید پسرش رو بفرسته اروپا یک سال یا دو سال بعد پسرش برگرده به استقلال که استقلال مهره ی کار آزموده ای داشته باشه.

درسته. ولی باید از یه جایی شروع کنه و خودشو نشون بده که اروپایی ها هم بتونن رو سند و مدرک تائیدش کنن.کجا از استقلال بهتر.تیم پدریش...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستش من خودم وقتی این خبر رو شنیدم، خیلی هم خوشحال شدم. مربی تیم وظیفشه که برای تیم قدم برداره.
برای تیم بازیکن پیدا کنه.واسه باشگاه آینده نگری کنه. دوست داشتم الان یه نفر دیگه بود که بجای پسر قلعه نوعی
بازی میکرد.همه میگفتن کارش درسته و داره واسه تیم آینده نگری میکنه.
اصلا یه چیزه دیگه.اگه یادتون باشه مرحوم حجازی هم همینطوری آتیلا (پسرش) رو به فوتبال ایران معرفی کرد.تو یه بازی تدارکاتی به آتیلا میدون داد
و یواش یواش وارد تیم شد.
متاسفانه ما ایرانیها این خصلت بد رو داریم، که از کاه کوه بسازیم.به هر چیزی که بهمون ربطی نداره دخالت بیجا میکنیم.
یکی از مهمترین دلایل عدم پیشرفت ایرانیها تو فوتبال، همین دخالتهای بیجاست.

icon
02-08-2013, 07:53
درسته. ولی باید از یه جایی شروع کنه و خودشو نشون بده که اروپایی ها هم بتونن رو سند و مدرک تائیدش کنن.کجا از استقلال بهتر.تیم پدریش...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستش من خودم وقتی این خبر رو شنیدم، خیلی هم خوشحال شدم. مربی تیم وظیفشه که برای تیم قدم برداره.
برای تیم بازیکن پیدا کنه.واسه باشگاه آینده نگری کنه. دوست داشتم الان یه نفر دیگه بود که بجای پسر قلعه نوعی
اصلا یه چیزه دیگه.اگه یادتون باشه مرحوم حجازی هم همینطوری آتیلا (پسرش) رو به فوتبال ایران معرفی کرد.تو یه بازی تدارکاتی به آتیلا میدون داد
و یواش یواش وارد تیم شد.
متاسفانه ما ایرانیها این خصلت بد رو داریم، که از کاه کوه بسازیم.به هر چیزی که بهمون ربطی نداره دخالت بیجا میکنیم.

واقعاً این رسانه ها به هر چیزی گیر میدن. با حرفت موافقم بهادر که این دخالت های بیجا مانع پیشرفت فوتبال ایران میشه.
نمونش هم همیش عادل فردوسی پور که با به چالش کشیدن سرمربی ها به جای اینکه به اونا نقطه ضعف هاشونو نشون که پیشرفت کنن ، یه سری تصاویر نشون میده که اونارو مسخره کنه و خودش هم عین بز میخنده.
فوتبال ما اینه دیگه. از درون سبک و تاکتیکش مشکل داره ، از کنارش دلال ها رد میشن ، از بیرون رسانه ها بهش ضربه میزنن. این سه عامل برطرف شه مطمئنا جوونای ایران با استعدادی که دارن نیمه نهایی جام جهانی هم میرسن.
ببخشید که بحثام به تاپیک بی ربط بود

hamedss
02-08-2013, 16:30
واقعاً این رسانه ها به هر چیزی گیر میدن. با حرفت موافقم بهادر که این دخالت های بیجا مانع پیشرفت فوتبال ایران میشه.
نمونش هم همیش عادل فردوسی پور که با به چالش کشیدن سرمربی ها به جای اینکه به اونا نقطه ضعف هاشونو نشون که پیشرفت کنن ، یه سری تصاویر نشون میده که اونارو مسخره کنه و خودش هم عین بز میخنده.
فوتبال ما اینه دیگه. از درون سبک و تاکتیکش مشکل داره ، از کنارش دلال ها رد میشن ، از بیرون رسانه ها بهش ضربه میزنن. این سه عامل برطرف شه مطمئنا جوونای ایران با استعدادی که دارن نیمه نهایی جام جهانی هم میرسن.
ببخشید که بحثام به تاپیک بی ربط بود

نه عزیز اتفاقا اینجا جای صحبت و بحث هستش و هر چیزی دوست دارید میتونید بیان کنید خیلی هم از نظرات دوستان استفاده کردیم

شخصا فردوسی پور رو ازش خوشم میاد ولی از نحوه اجرای برنامه نود خوشم نمیاد نود میتونه خیلی سازنده باشه منتها عادل رفته توی حاشیه و دیگه عادل نیست

شخصا بخشهایی که پیشکسوتها رو میاره و فوتبال این مملکت رو به جوونها معرفی میکنه و صحبتها و بحثها در مورد بازیها خوشم میاد

ولی قسمتهایی که فوتبالی و غیر فوتبالی رو به جون هم میندازه و برنامه رو با لوده بازی و بی احترامی به همدیگه از روال خودش دور میکنه بدم میاد

امیدوارم پسر امیر خان هم یه بازیکن قدر مثل پدرش بشه

Bahador~2B
02-08-2013, 19:54
اول از همه برد مقابل راه آهن رو تبریک میگم.زیاد خوب نبودیم ولی خیلی بهتر از حریفمون ظاهر شدیم.برد هم حقمون بود.بازم با تجربه شیر فرهاد تونستیم به گل برسیم و
3 امتیاز حساس رو بگیریم.به خصوص که همه حریفامون در صدر جدول بازیهاشون رو برده بودن.خوشحالم که بازم صدر آبی موند.

اما در خصوص بحثی که پیش گرفتید بگم که منم از عادل خوشم میاد. چون با خیلی از برنامه هاش باعث شده که حداقل از درجا زدن تو نقطه ای که الان تو فوتبال دنیا هستیم، کمی دور بشیم.
اما خب پرسپولیسی بودن عادل بر هیچکی پوشیده نیست.البته این مورد رو مدتها پنهان کرده بود ولی یکی دو سالی هست که ذاتش رو بیرون داده و با غرض ورزی خصوصا با استقلال باعث
شده که برنامش با ریزش مخاطب هم همراه بشه. خیلی از طرفدارای استقلال هستن که من خودم شنیدم و دیدم که حتی دیگه برنامه 90 رو دنبال هم نمیکنن، چه برسه که حمایت هم کنن.
راستش خود من هم از محتوای برنامه 90 خوشم نمیاد.چون نشون داده خیلی به پرسپولیس اهمیت داده میشه تا تیمهای دیگه.با استقلال هم که کلا لجه، به خصوص با قلعه نوعی.
اما خب در کل بعضی مواقع هم برناش میتونه سازنده باشه به شرطی که کینه های درونی خودش رو قاطی مسائل غیر مربوط نکنه...

H~T
02-08-2013, 21:25
نظرتون درباره بازی کردن پسر قلعه نوعی چی هست
موافقید یا نه
به نظر من که خیلی هم خوب بود امیر بهش میدان داد
نظر شما چیه

و یواش یواش وارد تیم شد.

منم موافقم بازی کنه.اصلا چرا نباید بازی نکنه؟مربیه تیمه.صلاح دیده که از یه بازیکن استفاده کنه.
حالا اگه اسمش پسر قلعه نوعی نبود همه میگفتن وای چه جوانگرایی خوبی بود.
من که کاملا موافق این حرکت امیر خان هستم.

در ضمن این برد رو هم تبریک میگم.انشاالله که تداوم داشته باشه تا قهرمانی در لیگ و جام حذفی.

Bahador~2B
02-09-2013, 02:15
اینم جدول جدید. مجتبی جان صدر جدول خوش میگذره؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------------

امتیازها بر اساس:

پیش بینی درست و همزمان، برد و مساوی و باخت بازی و نتیجه دقیق بازی = 3 امتیاز
فقط پیش بینی، برد و مساوی و باخت بازی = 1 امتیاز

Bahador~2B
02-09-2013, 02:33
اینم جدول جدید. مجتبی جان صدر جدول خوش میگذره؟؟؟

امتیازها بر اساس:

پیش بینی درست و همزمان، برد و مساوی و باخت بازی و نتیجه دقیق بازی = 3 امتیاز
فقط پیش بینی، برد و مساوی و باخت بازی = 1 امتیاز

hamedss
02-09-2013, 19:30
به احترام سردار، تیمو تو لیگ نگه دار!!! :luuugh:

Bahador~2B
02-09-2013, 20:07
برخورد شیرین فرهاد با هوادار نوجوان استقلالی + عکس

برخود بسیار صمیمانه فرهاد مجیدی با این هوادار استقلال همه را تحت تاثیر قرار داد و تماشاگران حاضر در استادیوم آزادی به شدت مجیدی را تشویق کردند .
در بین نیمه دوم دیدار تیمهای استقلال و راه آهن و زمانی که فرهاد مجیدی قصد داشت روی نیمکت ذخیره ها بنشیند یکی ار نوجوانان طرفدار استقلال که توپ جمع این مسابقه نیز بود با مشاهده فرهاد شتابان به سمت وی رفت و او را در آغوش کشید . برخود بسیار صمیمانه فرهاد مجیدی با این هوادار همه را تحت تاثیر قرار داد و تماشاگران حاضر در استادیوم آزادی به شدت مجیدی را تشویق کردند .

Bahador~2B
02-09-2013, 20:13
اوووووووووووف چه حال هوایی داره صدر جدول چه هوای لذت بخشی ادم کیف میکنه ki:::luuugh::luuugh:
جای شما خالی اقا بهادر حالو جایزه چی میدین واسه نفر اول ؟ :evaa:

نفر اول رو قراره بفرستیم زیارت، مکه مکرمه و مدینه منوره. در راه برگشت هم، قراره مرقد امام رو هم زیارت کنی :hekolah::-shad

hamedss
02-10-2013, 07:26
.................................

icon
02-10-2013, 10:16
واقعا هم فرهاد تو بازی قبل گل کاشت بقیه بازیکنا هم خوب بودن اما باید یاد بگیرن بدون فرهاد هم گل بزنن چون اگه مجیدی آماده نباشه با این وضع بی شانسی و نا داوری ها که همش به ما کارت میدن و پنالتی هم خبری نیست و تازه با خسته بودن بازیکنای تیم ملی ، دیگه گل نمیشه زد.
بازی بعدی با فجر بازی ساده ای نیست. امیدوارم تا اون موقع همه به آمادگی لازم برسن که یه بازی خوب ارائه بدیم و شاید ببریم. اگه نبریم هم مساوی بگیریم تو شیراز

Bahador~2B
02-11-2013, 13:42
همچنان پرچم بالاست...

بیاد اسطوره...

Bahador~2B
02-11-2013, 18:06
خبر جالب

رویانیان در گفتگو با خبرگزاری فارس:همه ما پرسپولیسی ها لنگی هستیم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

:hehehe::hehehe::hehehe:

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد رویانیان که در مراسم گلریزان فدراسیون ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی حضور یافته بود، گفت: مراسم خوبی بود و امیدوارم در فوتبال هم شاهد چنین برنامه‌هایی باشیم.
به گزارش فارس،رویانیان پس از سخنرانی به هنگام جمع‌آوری پول وقتی لنگ را مقابل او قرار دادند، گفت: ما همه لنگی هستیم. لنگ برای زورخانه است. پرسپولیسی ها همه لنگی هستند!
وی درباره شرایط تیم پرسپولیس و اینکه به نظر می رسد با کسب یازدهمین تساوی فصل پرسپولیس به روزهای تیره گذشته بر می گردد عنوان کرد: هم از بازیکنان توقع دارم و هم از کادر فنی. تحول خوبی در پرسپولیس ایجاد شده است اما کافی نیست و باید این تیم به جایگاه خودش بازگردد.
رویانیان تصریح کرد: مساوی دیگر به درد پرسپولیس نمی‌خورد و امیدواریم از این به بعد روی نوار پیروزی حرکت کنیم و اگر کسی توقف کند با توجه به اینکه توقف ممنوع است جریمه خواهد شد.
مدیرعامل پرسپولیس درباره نگرانی هواداران این تیم در خصوص جایگاه پرسپولیس در جدول رده‌بندی تیم گفت: کمیته فنی را مامور کردم و به پروین هم گفتم تا هر چه سریعتر عملکرد بازیکنان را در نیم فصل دوم مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد. ملاک ما برای ادامه همکاری با آنها عملکرد فنی بازیکنان بر اساس ارزیابی کمیته فنی خواهد بود.
وی درباره شایعات نیز در خصوص حضور سرمربی خارجی در پرسپولیس گفت: چنین چیزی درست نیست و با گل‌محمدی ادامه خواهیم داد.

دست این سردار درد نکنه بلاخره اعتراف کرد. بابا ما سی وچهل ساله داریم همین حرف میزنیم.
این لنگی ها نمی فهمیدن. خوشبختانه رویانیان توجیحشون کرد . [Only Registered And Activated Users Can See Links]

H~T
02-11-2013, 21:23
خبر جالب

رویانیان در گفتگو با خبرگزاری فارس:همه ما پرسپولیسی ها لنگی هستیم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد رویانیان که در مراسم گلریزان فدراسیون ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی حضور یافته بود، گفت: مراسم خوبی بود و امیدوارم در فوتبال هم شاهد چنین برنامه‌هایی باشیم.
به گزارش فارس،رویانیان پس از سخنرانی به هنگام جمع‌آوری پول وقتی لنگ را مقابل او قرار دادند، گفت: ما همه لنگی هستیم. لنگ برای زورخانه است. پرسپولیسی ها همه لنگی هستند!
وی درباره شرایط تیم پرسپولیس و اینکه به نظر می رسد با کسب یازدهمین تساوی فصل پرسپولیس به روزهای تیره گذشته بر می گردد عنوان کرد: هم از بازیکنان توقع دارم و هم از کادر فنی. تحول خوبی در پرسپولیس ایجاد شده است اما کافی نیست و باید این تیم به جایگاه خودش بازگردد.
رویانیان تصریح کرد: مساوی دیگر به درد پرسپولیس نمی‌خورد و امیدواریم از این به بعد روی نوار پیروزی حرکت کنیم و اگر کسی توقف کند با توجه به اینکه توقف ممنوع است جریمه خواهد شد.
مدیرعامل پرسپولیس درباره نگرانی هواداران این تیم در خصوص جایگاه پرسپولیس در جدول رده‌بندی تیم گفت: کمیته فنی را مامور کردم و به پروین هم گفتم تا هر چه سریعتر عملکرد بازیکنان را در نیم فصل دوم مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد. ملاک ما برای ادامه همکاری با آنها عملکرد فنی بازیکنان بر اساس ارزیابی کمیته فنی خواهد بود.
وی درباره شایعات نیز در خصوص حضور سرمربی خارجی در پرسپولیس گفت: چنین چیزی درست نیست و با گل‌محمدی ادامه خواهیم داد.

دست این سردار درد نکنه بلاخره اعتراف کرد. بابا ما سی وچهل ساله داریم همین حرف میزنیم.
این لنگی ها نمی فهمیدن. خوشبختانه رویانیان توجیحشون کرد . [Only Registered And Activated Users Can See Links]

عجب سوتی داده.
مطمئنید که اینو خودش گفته؟شاید نقل قول باشه.
اگه حرف خودش باشه که آخره هر چی گاف بوده...

hamedss
02-11-2013, 22:00
خبر جالب

shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-

shikam::-از قدیم گفتن خدا دشمنان ما رو از احمق ترین ها قرار داده !!!shikam::-

shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-

Bahador~2B
02-12-2013, 01:54
تفاوت رو احساس کنید.

بدون شرح...

Bahador~2B
02-12-2013, 01:56
پرسپولیسی ها را چرا لـنــگی صدا میزنند ؟

پیدایش پرسپولیس
چهار دهه پیش مسئولان سازمان تربیت بدنی وقت بنا به دلائلی با مسئولان باشگاه شاهین که از تیم های به نام ان دوره بود به مشکل خوردند وشاهینی ها از تمکین خواسته های انان سرباز زدند بنابر این در حکمی کلیه فعالیت های این باشگاه را به حالت تعطیل دراوردند وبازیکنان این تیم که همگی جزءفوتبالیست های مطرح واکثرا ملی پوش بودند بدون تیم ماندند.
بولینگ عبده و پرسپولیس
علی عبده که از سرمایه داران تهران بود و در سر راه قدیم تهران به شمیران وبالاتر از قلهک کلوپ تفریحی بولینگ را راه اندازی کرده بود چندی پیش از این تیم فوتبالی تشکیل داده بود که این تیم ان زمان در دسته سوم تهران فعالیت می کرد و معروف ترین بازیکنی که بعدها از ان تیم (پرسپولیسی که در دسته سوم تهران بود )چهره شد محمود خوردبین سرپرست فعلی پرسپولیس بود.

خانه به دوشان شاهین در پرسپولیس (در به در ها)
تعدادی از بازیکنان شاهین به رهبری همایون بهزادی که بدون تیم مانده بودند تصمیم گرفتند دسته جمعی به یک تیم بروند و در این راه با پیشنهاد علی عبده (مالک پرسپولیس) به این تیم پیوستند و تمریناتشان را شروع کردنددر همین زمان بنا به دلایلی مسئولان فوتبال تهران دسته بندی ها را ملغی اعلام وقرار شد کلیه تیم ها مسابقاتی را برای انتخاب دسته های یک تا سه انجام دهند که پرسپولیس هم دراین مسابقات شرکت وطی دو مرحله توانست به دسته اول راه یابد.

پرسپولیس های شاهینی در پیکان
بعد از یک سال حضور در مسابقات ای بار تقدیر سرنوشت دیگری برای بازیکنان سابق شاهین رقم زد به این ترتیب که خیامی سرمایه دار معروف ومالک کارخانجات ایران ناسیونال (ایران خودروی فعلی )با تشکیل تیم پیکان طی معامله ای بازیکنان پرسپولیس را از عبده خرید (عده ای معتقدند در قمار از او برد)و تیم پرسپولیس تبدیل به یک تیم معمولی شد اما پیکان با پرسپولیسی های سابق وشاهینی های اسبق وعده ای بازیکن دیگر از جمله بازیکن ریز نقش وچشم زاغی که از کیان به این تیم آمده بود (علی پروین که عده ای از کم سن وسا لان فکر می کنند او فقط در پرسپولیس بازی کرده)تبدیل به تیمی قدرتمند شده وقهرمان هم شد اما بعد از مدتی از تیم داری منصرف ودوباره بازیکنان این تیم خانه به دوشی پیشه کرده وعده زیادی از آنان به همراه علی پروین به پرسپولیس برگشتند ودر واقع دوران طلایی پرسپولیس از این زمان شروع شد ،نکته جالب این بود که خوردبین به پیکان نرفت وبه این تیم وفادار ماند (شاید هم پیکان اورا نخواست).

ماجرای اطلاق لنگ به تیم پرسپولیس
عده ای از طرفداران تیم استقلال بدون اینکه فلسفه اطلاق لنگ را بدانند (مطمئنم خود پرسپولیسی ها هم نمی دانند ) این تیم را لنگ وطرفدارانش را لنگی خطاب می کنند اما اگر از ایشان وپرسپولیسی ها بپرسید خواهند گفت چون رنگ پیراهن شان رنگ لنگ است ما اینها را لنگ خطاب می کنیم اما جریان چیز دیگریست .

اما ماجرا چیست ؟
قدیمی تر ها یادشان می اید اما برای اطلاع نوجوانان وجوانان عزیز می نویسم که تا همین چند سال پیش توی حمام های عمومی صاحبان حمام ها برای مشتریان خود لنگ های داشتند که این لنگ ها در هر ساعت از روز به کمر مشتریان مختلف بسته می شد ومورد استفاده همه قرار می گرفت (این لنگ ها بعلت غیر بهداشتی اعلام شدن دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد)چون بازیکنان شاهین وبعد پرسپولیس وبعد پیکان هر سال در یک تیم ویک باشگاه روزگار می گذراندند به آنان لنگی اطلاق و نسل به نسل وسینه به سینه بدون اینکه مفهومش ماندگار شود ماندگار شد .

hamedss
02-12-2013, 21:42

Bahador~2B
02-14-2013, 19:19
کاریکاتور روز : رویانیان لنگی !!!

محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که در مراسم گلریزان فدراسیون ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی حضور یافته بود، گفت: همه پرسپولیسی‌ها لُنگی هستند!

shiraz-sport
02-14-2013, 21:36
در اینجا از اقا بهادر یه خواهشی دارم میشه به جای اینکه اینهمه مطالب انتی پرسپولیسی بذاری و همش پرسپولیسی ها رو مسخره کنیم و بهشون بگیم لنگی یخورده به تیم فکر تیم خودمون باشیم
البته فقط یه خواهشه ... من خیلی از مطالب زیبایی که میذارید لذت میبرم ... :rose:

H~T
02-15-2013, 01:11
در اینجا از اقا بهادر یه خواهشی دارم میشه به جای اینکه اینهمه مطالب انتی پرسپولیسی بذاری و همش پرسپولیسی ها رو مسخره کنیم و بهشون بگیم لنگی یخورده به تیم فکر تیم خودمون باشیم

مجتبی جان، بذار از این مطالب بذارن. خوبه که.حداقل موجبات شادیمون رو فراهم میکنن...نه؟ :bia baghalam:

shiraz-sport
02-15-2013, 07:38
فک کنم یه پست من پاک شده اینطور نیست ؟ :sad:

hamedss
02-15-2013, 07:39
.................................................. ........

icon
02-15-2013, 08:18
این مجتبی انگار هنوز به پرسپولیس یکم علاقه داره ها!. درسته اینجور مطالب از درصد فنی بودن تاپیک کم میکنه. اما اگه همین مطالب و پرسپولیس نباشن دلیلی برای خنده نداریم. پس بهتره این مطالب ادامه داشته باشن. از آقا بهادر و حامد جان هم متشکریم که چنین مطالب زیبایی میزارن.
در مورد بازی امروز هم مجیدی نیسته یکم تجربه ی تیم نزول پیدا کرده. اما اشکالی نداره با کاپیتان یا بی کاپیتان ما بزرگ ترین تیم آسیاییم.
اما من از بازیکن های سریع فجر هم میترسم که مشکل ساز شن. امیدوارم امروز روز خوبی واسه ی سید مهدی رحمتی باشه.

Bahador~2B
02-15-2013, 14:32

مجتبی جان این عکس رو دیروز تو تمام سایتهای ورزشی کشور درج شده.اگه توجه کنی اون بالای عکس گوشه سمت چپ نام اون سایتی که این عکس رو اولین بار پخش کرده ، درج شده.
بعدش حاجی تمام حالش به این جور عکسهاست دیگه.شما که افتخار نمیدی تشریف بیاری تاپیک (کلوب هواداران آبی های پایتخت).بیشتر این جور عکسها رو من و حامد خان اونجا میذاریم.کم پیش میاد که عکسهای به قول شما آنتی پرسپولیس
تو دید همه قرار بگیره.سر بزن اونجا.

فک کنم یه پست من پاک شده اینطور نیست ؟ :sad:

فکر کنم اون پستی که میگی به تاپیک بحث و تبادل نظر انتقال پیدا کرده.

این مجتبی انگار هنوز به پرسپولیس یکم علاقه داره ها!.

منم همینطور فکر میکنم.هنوز خالص خالص نشده.ولی ایشالا باقهرمانی در این فصل، مهر استقلال هم کامل به دل آقا مجتبی میشینه.

Bahador~2B
02-15-2013, 22:44
بازی بعد:
پنج شنبه 3 اسفند ساعت 17:15

ورزشگاه آزادی

-----------------------------------------------------------------------------------
Next Game

استقلال ؟ - ? نفت آبادان

icon
02-15-2013, 23:02
من نهمم! یه پیش بینی کنم یه امتیاز بگیرمd:
استقلال 5-نفت آبادان 0
این پیش بینی رو فقط به این خاطر اینقدر پر گل ارائه میدم که نفت تیم متزلزلی هستش و با خوردن یک گل تقریباً روحیه ی بازیکناش از دست میره.

hamedss
02-16-2013, 20:29
الا ســـــــردار لنــگی ها خبــــــردار
بیا تیــــمت رو تو جــــدول نــــگه دار
که ما از تــو نخـــواستیم آث میــلان
فقط خواستیم نبــازیم تــوی گیــلان
یه روز گفتی ژوزه کـــارش درستـــه
یه کم پیره ولــــی حالــش درستــه
یه روز گفتی عـــلی غیــرت نـــداره
دو تا پـــورشه گـــرفت، هـمت نداره
یه روز گفتـی کزیـــن فوتـبـال سیرم
همیـــن فردا از این فوتبـــال میــــرم
ولـــی بــــاز آمـــدی فـــردای آن روز
بعـــنوان بلای خانـــــمان ســــــــوز!
چرا چـــــاک دهــــانت را نبـــــستی
چرا گفتی که ماها لنـــگی هستیم
ببیــــن این تاجیــــا راهو میــبــنــدن
به لنگ پــــــاره و رســــــوا میـخندن

hamedss
02-16-2013, 20:59
................................

hamedss
02-17-2013, 20:37
سوراخ کل جهان 1 - سوراخ نصف جهان 0

:ookk:

Bahador~2B
02-20-2013, 19:53
آی بدو آی بدو به روایت طنز

hamedss
02-20-2013, 20:40
يعني خدايي جوابِ هواداراي تيمي كه چندين سال نونش رو خوردي همينه ؟؟؟؟

اين كارها فقط از 1000 تومني هايي كه توي لنگ04 بازي ميكنن بر مياد. . .

اون از كارِ بزرگراهِ شهيد حقيقي توي بوشهر كه . . .

اون از جواد كاظميان كه به طرف هواداراي استقلال . . .

اون از شيث و نصرتي كه توي زمين . . .

اينم از محسن بنگي كه همچين حركتي انجام ميده . . .

اينجاست كه ميگن : لنگيه بي شخصيت . . . تسليت , تسليت

باز هم حماسه اي ديگر از تيمِ پرسپوليس در بازي با سپاهان :))))

والا به خدا قبلِ بازي , يه كافوري , چيزي بريزين توي غذاي بازيكناي پرسپوليس كار دستِ خودشون و هم تيمي هاشون ندن

mehdi30100
02-21-2013, 13:45
داداش عزیز الله محمدی معلممونه...
...دیروز بلیط رایگان بازیه امروزو اورد......:ookk:
...بچه ها بلیطای 3تومنی رو که رایگان گرفته بودن 1500 به بچه ها فروختین.....:whistle3:
سالی یه بار بازیه لنگیارو میاره یه بار بازی اس اس.........
کسی میره بازیو ببینه امروز؟

Bahador~2B
02-22-2013, 18:14
عکس العملهای حاتمی بعد از اخراج، تو رخکن اینطوری خوشحالیه خودش رو بعد از گل فرهاد نشون داد...

Mogiri.com
02-25-2013, 16:25
ایشاالله که استقلال با غیرت با بازیکن های با غیرتش و به افتخار کاپیتان مجیدی 7-0 از الریان میبره
از حالا قهرمانی در لیگ.جام حذفی و جام باشگاه های آسیا رو به همه ی هوادارای آتیشی این تیم سربلند تبریک میگم
ماشاالله برادر رحمتی:hooora2:love:::iran::/danc

Abieteh
02-25-2013, 19:37
سلام. زنده باد استقلال و هواداراش
ما هم آمدیم

esteghlal
sarvar
perspolis

hamedss
02-25-2013, 20:23
ما هم آمدیم

esteghlal
sarvar
perspolis

سلام رفیق خوش اومدی.....................

icon
02-25-2013, 21:47
ما هم آمدیم

esteghlal
sarvar
perspolis

به جمع ما خوش اومدی. امیدوارم با حضور شما بخش استقلال بیش از پیش فعال بشه.:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:

Abieteh
02-25-2013, 23:05
ممنون از همه دوستان اس اسی
خیلی به من لطف دارین
زنده باد استقلال

دوستان خودتون رو برای فتح 3 جام آماده کردین؟

hamedss
02-26-2013, 20:28
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:[Only Registered And Activated Users Can See Links]

hos
02-28-2013, 23:09
من طرفدار پر و پا قرص استقلال هستم ولی هیچ وقت استقلال به یوونتوس و بارسا نمیرسه

shiraz-sport
03-01-2013, 01:24
من طرفدار پر و پا قرص استقلال هستم ولی هیچ وقت استقلال به یوونتوس و بارسا نمیرسه

خدا شفا بده .................:luuugh::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

hamedss
03-01-2013, 06:53
ولی اون درد روان فرساست که با این همه حمایت و حق خوري تیمت هیچی نشه :))

Bahador~2B
03-02-2013, 02:13
جهان سوم کجاست؟
جایی که یک تیم بی عنوان اسیا و 7 لیگ کشور. بگه از وقتی ما با رئال و میلان مکاتبه داریم اونا رو دور بردن! اصن یک وضعی حسنی باد کلاتو نبره

---------------------------------------------------

از لنگی میپرسن از چه سریالی متنفری ؟
لنگی:24
چرا؟
لنگی:چون 24 بار به اس اس باختن رو برام تداعی میکنه

به نظره شما وقتی لنگیا تو آسیا نیستن , تو روزه مسابقه های آسیایی چیکار میکنن؟!

1- طرفداره عربا میشن
2- مسابقه تدارکاتی با آقتابه سازی شوش
3- دنبالِ اعلامِ جرم
4- شیرینی خوردن
5- دنبالِ سوتِ لنگی زاده
6- سوزشِ دردناک از نبود در رقابت ها
7- در حال عهدنامه نوشتن و امضا کردن

لنگی تو یه ننگی ,,,

به دوسته لنگیم میگم چمن فینال آسیا صورتیه.بنفشه یا سبز؟همینطوری زل زده تو چشام داره منو نیگاه میکنه

یکی از فانتزیام اینه که...

موقعی که فرهاد گل میزنه بشینم کنار یه لنگی زل بزنم تو چشش

یه افتخار که چه عرض کنم یه بازی تو آسیا

حسرت پرسپولیسیا

تا ساعاتی دیگر کفرانس آقای روباهیان : نتیجه برد میلان و رئال مقابل بارسا به خاطر همکاری باشگاه ما با این دو باشگاه بود!!!

چندساعت پیش برنامه ای در manoto1به طورزنده پخش شد که برای شما بازگو خواهم کرد

مصاحبه ی زنده بافرزند بروس لی بازیگری به یاد ماندنی

گزارشگر:سلام خودتونو برای بیننده ها معرفی کنید

ching hang yong هستم یادگار به جا مانده از بازیگری محبوب
گزارشگر:خوب ازخودتون و وضع خانوادتون بگید

من درخانواده ای5نفره بزرگ شدم من ومادروپدرم و2تااز خوهرام
گزارشگر:میشه برای ما یکی از خاطرات خودتون وباپدرتان را برای بینندگان بگید

خوب یک خاطره هست بیاد ماندنی که دوستدارم بگم یکبارکه در باشگاه کاراته ی پدرم بودم از او پرسیدم که تاحالا تونسته با یک حرکت 90000نفرو داغون کنه

گزارشگر:خوب ادامه بدید

پدرم در پاسخ میگه:

نه بابا مگه من فرهاد مجیدی ام!!!

--------------------------------------------------

کل کل کردن با لنگی های بی منطق مثه این میمونه که بخوای رو چرتکه ویندوز نصب کنی...:khelal dandoon:

Bahador~2B
03-05-2013, 02:56
دوستان عزیزی که جدید شرکت میکنن،خواهشن نظراشون مستمر باشه. از حالا فقط کسانی که مستمر شرکت میکنن،تو جدول اسمشون درج میشه.
اینطوری کار ما هم ساده تر میشه.

Bahador~2B
03-05-2013, 15:48
شیر فرهاد دلربا ...:daghighan:

Abieteh
03-05-2013, 19:20
شیر فرهاد دلربا ...:daghighan:

خدا وکیل چقدر جذابی تو فرهــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــاد :bia baghalam:

hamedss
03-08-2013, 20:40
این شعار هم برای جدایی طلب ها که بدونن آذربایجان همیشه جزئی از ایران هست !!!

" آذربایجان ، ایرانه ... استقلال قهرمانه "

صدای تراکتوری ها در نمیاد

ابتدای هفته گفتیم ((تهرانا گلمیین)) به تهران نیایید

Abieteh
03-08-2013, 20:57
استقلال قهرمان میشه خدا میدونه حقشه به لطف یزدان و بچه ها
استقلال قهرمان میشه استقلال قهرمان میشه

love::love::love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love::love::love::love::love ::love::

:esteghlal::esteghlal::esteghlal::esteghlal::esteg hlal::esteghlal:

hamedss
03-09-2013, 05:08
تیمی که ایرانی نیست , جاش توی آزادی نیست . . .

hamedss
03-09-2013, 20:11
.............................................

hamedss
03-11-2013, 05:24
لنگ مافیایی (=فدراسیون،کمیته انضباطی،کمیته داوران،سردار و...) 0 - 1 رآه آهن

mas:- جواد خياباني : هوادارانِ پرس پول ليس امروز واقعا تيمِ خودشون رو تشويق كردن !!!! :

شعارِ هوادارانِ پرس پول ليس : توپ تانك فشفشه , محمدي . . .

اتل , متل , توتوله . . . بهادرِ كوتوله . . .

نورمحمدي ميزنه توي صورتِ بازيكن راه اهن و فقط خطا گرفته ميشه و خبري از كارت نيست . . .

ولي در كل به ما نميخورين 1000 تومني ها . . .

mas:- فدراسيون و سردارها و كميته داوران و سازمان ليگ كه عضوي از لنگن , اگر كلِ جهان هم جمع بشن اين تيم رده ي 4 جدول رو نخواهد ديد :

mas:-اگر حتي مسي هم بياد لنگ , تبديل به كريم شيره اي ميشه . . .

نمونش : انصاري فرد , قاضي , گلدان و . . .

در ضمن پرس پول ليسي ها اينو بدونيد . . .

mas:-هر شكستي پلي هست به سوي پيروزي و شما هم لامصب مقامِ اول رو در پل سازي دارين

mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-

mas:-و شما هم لامصب مقامِ اول رو در پل سازي دارين mas:-

mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-

hamedss
03-17-2013, 06:09
فرهاد مجیدی با کسب بیش از 40% آرا به عنوان چهره سال خبر آنلاین انتخاب شد .

Abieteh
03-20-2013, 01:25

استقلال....1 - 1....سپاهان

1-1 مساوی میشه و تو پنالتی استقلال با کمک سید فینالیست میشه

hamedss
03-26-2013, 13:20
سال نو همگی مبارک

امیدوارم سالی پر از سلامتی و موفقیت و قهرمانیهای پی در پی برای تیم محبوبمون باشه

Bahador~2B
04-03-2013, 01:47
اقا بهادر سلام.
اگه فضولی نباشه،خواستم جدول رو یه بررسی کنی.فکر کنم تو یه قسمت اشتباه شده و امتیاز چند تا از دوستان وارد نشده که از جمله خود شما.
shiv.vandersar ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و H~T ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و shiraz-sport ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و Bahador~2B ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) این چهار نفر یه امتیاز کم دارن.
تو صفحه 13 امتیازهاشون محاسبه شده ولی تو بازی بعد که صفحه 14 هست یه امتیاز ازشون کم شده.که یکیشون هم خودتون هستی.
ببخشید که فضولی کردم.گفتم یه بررسی کنی بد نیست.

صفحه 13

صفحه 14

مرسی تیام جان.ممنون از یادآوری و دقت شما عزیز.اون جدول رو هم ویرایش زدم و درست شد.roz:::daghighan:

Bahador~2B
04-04-2013, 18:22
بهاری تر از همیشه با قلعه نویی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

وقتی حرف از قلعه نویی باشد گوش ها تیز می شود و چشم ها نکته سنج. باید قلم را سفت چسبید و با تامل بیشتری در مورد امیر قلعه نویی نوشت. مردی با کاریزمای خاص خودش وحاشیه های خاص خودش و فوتبالی به سبک خودش.

در شروع لیگ هنگامی که دوباره نام قلعه نویی و استقلال در کنار هم مطرح شد افراط ها و تفریط ها و تحریف ها و تمجیدها و حاشیه ها، همه و همه بیشتر از هر زمانی خودنمایی کردند. حرف از بازگشت بود؛ منتقدها قد علم کردند و حامیان پایکوبی کردند و با همه ی این اوصاف امیر قلعه نوعی به استقلال برگشت تا هدایت آبی پوشان پایتخت را به عهده بگیرد.

بازگشت متفاوت

دیدن ورژن جدیدی از قلعه از نوعی بعد از گذراندن دهه هشتاد و روبرو شدن با تعاریفی جدید از او همگان را در آستانه لیگ ۹۱ امیدوار کرد. ورودش به دهه نود و طی کردن مسیرهای تفاوت و گذراندن دوره آزمون و خطا، مربی با بلوغ فکری بیشتر را می طلبید.
هیچ کس در ابتدا فکر نمی کرد امیر قلعه نویی با وجود زمینه قبلی اختلافات گسترده با مجتبی جباری و رابطه سرد آن روزهایش با رحمتی، پا روی غرورش بگذارد و ستاره های پر زرق و برقش را با وجود اختلافات، حفظ کند. حرف های جدید قلعه نویی هم شنیدنی بود مثل: من دنبال سرمایه سوزی و انتقام های شخصی در استقلال نیستم.
بلوغ رفتاری قلعه نویی در ابتدا باعث اتفاقات خوشایندی شد. حفظ بازیکنان با ارزشی نظیر جباری و رحمتی و چند تن دیگر، خود به تنهایی خبر خوبی برای استقلال بود. نامه قلعه نویی برای هواداران و دستی که برای دوستی دراز شده بود نشان از تفکر جدید سرمربی برای تیم محبوبش داشت. خبرهای خوب ادامه داشت. جذب جواد نکونام کاپیتان تیم ملی و بازیکن محبوب اوساسونای اسپانیا که بعد از کش و قوس های فراوان بالاخره به استقلال پیوست تا هم رویای کودکی خودش و آرزوی پدرش و هم شادی هوادران استقلال را جان بیشتری بدهد.

آن شماره هفت محبوب

همه چیز رویایی به نظر می رسید تا اینکه نوبتِ جذب مجبوب ترین بازیکن آبی پوشان رسید. فرهاد مجیدی بعد از جدایی اش در سال
گذشته که دلیلش هیچ گاه چندان واضح بیان نشد قصد داشت به خانه برگردد. در مقابل قلعه نویی هم چندان مخالفتی نکرد تا همه چیز پای امضای قرار داد هم پیش برود ولی…
شطینت های رسانه ای و روبه رو نشدن این دو نفر با هم و وجود آدم های ثالث، راه را برای بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال بست. موج جدیدی از انتقادات و حاشیه ها به راه افتاد و جو نا آرام سکوها که در هر بازی خواستار بازگشت بازیکن محبوبشان بودند، اوضاع را برای قلعه نویی سخت کرده بود. با فوت مادر قلعه نوعی چالش ها از زندگی فوتبالی به زندگی شخصی قلعه نویی هم پا گذاشتند. اما حضور فرهاد مجیدی برای عرض تسلیت (بعد از ان ماجراهای معروف) در خانه قلعه نویی، نور امیدی بود در دل هوداران برای آتش بس بین این دو و ورود شماره هفت به استقلال که پیش بینی ها درست از آب در آمد و فرهاد مجیدی بعد از آشتی با قلعه نوعی به استقلال بازگشت و شادی آبی ها تکمیل شد.
در این میان قلعه نویی و مجیدی و استقلال و هوداران به نوعی آرامش و همبستگی رسیدند. فرهاد مجیدی با بازگشت به استقلال، سناریوی سودجویان و دشمنان را خنثی کرد و قلعه نویی، حاشیه های اطراف تیمش را کاهش داد و بازیکنی باهوش و تمام نشدنی را به تیمش اضافه کرد و در نتیجه، هواداران شاهد کنار رفتن کدورت ها برای به اعتلا رسیدن نام استقلال بودند.

ترمزی به نام بحران مالی

چالش بعدی در سال ۹۱ بحران مالی کم نظیر استقلال در چند سال اخیر بود که از قدم اول در این لیگ به همراه آبی پوشان بوده و خود یکی از دلایل عدم بازی زیبا از جانب استقلال و صرفا گرفتن نتیجه درنیم فصل اول بود. امیر قلعه نویی اما با درایت لازم از بحران مالی برگ، تشویق و تمجیدی ساخت از بازیکنان تیمش که بدون دریافت وجهی مردانه و با غیرت در زمین بازی می کنند. این صحبت ها تا آن جا پیش رفت که مدیرعامل تیم رقیب هم لب به تمجید از بازیکنان استقلال گشود: بازیکنان استقلال هم پول نگرفته اند اما با غیرت هستند.
نقش قلعه نویی در هموار کردن این مسیر و تبدیل کردن چالش بزرگی به نام مشکلات مالی به یک فرصت و انگیزه برای بازیکنان، نشان دهنده درایت و هوش او در کنترل شرایط تیم است. قلعه نویی با حمایت و تقدیر از تلاش بازیکنانش با توجه به مشکلات مالی زیاد باشگاه بعد از هر بازی فرصت ایجاد تشنج و درگیری و فرو رفتن در گرداب بی پولی را از بازیکنانش گرفت و انگیزه را به آنها ترزیق کرد. حمایت و قدردانی که باعث کنترل شرایط نامساعد مالی استقلال شد تا با شروع بازی های آسیایی و حضور در لیگ و جام حذفی، استقلال دچار خودزنی از درون نشود.

قلعه نویی مدل ۹۱

امیر قلعه نویی با فضای رفتاری تا حدودی متفاوت و با رفتارهای غیر معمولی که لزوما شاید همیشه شیرین و دلچسب هم نباشند امسال متفاوت تر از همیشه رفتار کرد. این قلعه نویی که تا حد زیادی از حرف زدن های غیر ضروری دوری میکند و به حمایت از بازیکنانش بلند می شود و اشتباهات را گاهی به صلاح دید اوضاع تیمش نادیده میگیرد و حداقل قلق فوتبال داخلی را به خوبی میداند با همه حاشیه ها و غیر معمولی بودن ها، امسال آرام تر و جدی تر و باهوش تر از همیشه رفتار کرد تا منتقدانش برای انتقاد از او گاهی مجبور به روی آوردن به گذشته های دور و یا ابزارهای نادرست بشوند.
اگرچه هنوز آن امیر درونی گاهی بیرون می زند و اشتباهات نامتعارفی را نشان می دهد اما تغییرات رفتاری قلعه نویی به وضوح قابل لمس است و امید می رود با توحه به داشته های فنی و زیرکی و هوشش بتواند جایگاه بهتری را در فوتبال ایران کسب کند. چه دوستش داشته باشیم و چه نه، نمی توانیم از کنار هیجان با او و فوتبال زیبا و حرف های کنایه آمیز و اشتباهاتش به راحتی رد شویم.
قلعه نویی را می توان با تمام قهرمانی هایش دوست داشت و می توان با تمام اشتباهاتش دوست نداشت اما، نمی توان بی اعتنا از کنارش رد شد به خصوص حالا که مرز پختگی را طی می کند و امیری متفاوت شده و تامل در کلامش و کنترل بر رفتارش بیشتر از هر زمانی به چشم می آید.
هنوز طعم آن قهرمانی در مشهد را می توانیم حس کنیم. امید داریم با او بتوانیم قهرمانی در لیگ و جایگاهی شایسته ی نام استقلال در آسیا و جام حذفی را به دست آوریم.
امید است بهار با ژنرال برای استقلال بسی بهاری تر از همیشه باشد.

kasi
04-04-2013, 18:36
be ye longi migan24ta.mige ha.mige24ta.mige aha

Bahador~2B
04-21-2013, 23:30
ESTEGHLAL

hamedss
04-24-2013, 20:57
آقا فرهاد ، امیرخان را بغل کرد / تمام دشمنان را در به در کرد

امیرخان با مجیدی قهرمان است / پماد سوختگی هم رایگان است

پس از این اتفاق عالی و توپ / که دشمن شد از آن نالان و سرکوب

برو ای تفرقه افکن حیا کن / نفاق و کینه را اکنون رها کن

بدان این تیم ما تیم خدایی ست / و کار دشمنش دائم گدایی ست

sina acm
04-24-2013, 22:06
یه استقلال تو اسیا

سرور پرسپولیسی ها

RezaVilla7
04-27-2013, 16:28
اس اس آسيايي سرور لنگيايي

Bahador~2B
04-30-2013, 22:24
مبارک همه استقلالیها.
با اقتدار به عنوان تیم اول.
تا کور شود هر آن کس که نتواند دید ...

مثل همیشه پرچم بالاست در حد کره ماه

hamedss
04-30-2013, 22:31
مبارک همه استقلالیها.

منم تبریک میگم صدرنشینی گروه مرگ رو

ما که همچنان هستیم توی آسیا ... ---

Bahador~2B
04-30-2013, 22:50

H~T
05-01-2013, 14:02
مبارک همه استقلالیها.

انشاالله روز فینال تو اسیا، پرچم رو همینطوری بالا ببریم.

علی2012
05-02-2013, 13:30
مبارک باشه به تمام استقلالی های عزیز:esteghlal:

hamedss
05-03-2013, 06:28
دو رقمی شدن استقلال در رنکینگ جهانی!!!

استقلال 98 ام

پرسپولیس 460 ام

خطاب به لن***ا: تو روخدا دست از سر ما بردارین -د با ما کل کل نکنین ما جلو 100 تیم برتر آبرو داریم لامصباااا طبق جدول شما باید با بنگال شرقی کل کل کنین:khandeeeee bahal:

hamedss
05-03-2013, 06:35
لطفا نروید به آسیا وقتی در حد آسیا نیستید

همین قهرمان جام ولایت میشید کافیه بزارید فقط خودمون بخندیم نه اینکه یه آسیا مسخرمون کنه این ملت ابرو دارن خواهشا نروید آسیا !!!mas:-

hamedss
05-03-2013, 06:35
ترکيب تيم پرس پولي براي بازي با سپاهان:

نيلسون/بنگر/حسيني/مظفري زاده/تاج/کفاشيان/کارلوس کيروش/قاضي/** صاريفر/رضايي
/کريمي

ذخيره ها:قهرماني/ترکي/ عادل فردوسی پور/صدا و سیما/و کليه عوامل فدراسيون.....

hamedss
05-07-2013, 20:14
متاسفانه، امسال جام ولایت برگزار نمی شود

.

hamedss
05-07-2013, 21:14
جالبه یه تایپیک زدیم برای جشن گرفتن قهرمانی تیممون توی بخش خودمون شده اسپم اونوقت توی بخش تیمشون پره از تایپیکهای بی محتوا از جمله سالگرد شیش تایی ها و ... اسپم نیست بحثشون تخصصیه خدایا ما رو از دست این قوم نجات بده

آمین

H~T
05-08-2013, 01:36
جالبه یه تایپیک زدیم برای جشن گرفتن قهرمانی تیممون توی بخش خودمون شده اسپم اونوقت توی بخش تیمشون پره از تایپیکهای بی محتوا از جمله سالگرد شیش تایی ها و ... اسپم نیست بحثشون تخصصیه خدایا ما رو از دست این قوم نجات بده

آمین

حیفه نور چشم آدم نباشه که بخواد این جور جاها رو ببینه.:ehe:
اونا سوزششون از جای دیگست. ولشون کن بابا.

Bahador~2B
05-08-2013, 14:24
شرح حال این روزای ناعادل فردوسی پوس

lol:-

shiv.vandersar
05-08-2013, 15:05
واوو فکر نمیکردم فردوسی پور پرسپولیسی باشه...خدا غضب:sham:

C R 7 9
05-08-2013, 15:20
مهدی نوری همون بازیکنی بود که فینال جام حذفی با شاهین همونجور پنالتی با فولاد جلوی استقلال خراب کرد

اس اسی
05-08-2013, 17:06
رفتارای فردوسی پور تابلو که پرسپولیسی دو آتیشه ست .خودمونیم فردوسی پور خیلی بدسلیقست!!!!!!!!!!!!!!!!!

H~T
05-08-2013, 19:16
مهدی نوری همون بازیکنی بود که فینال جام حذفی با شاهین همونجور پنالتی با فولاد جلوی استقلال خراب کرد

بهانه ی خوبیه واسه ناکامی امسالتون.

شرح حال این روزای ناعادل فردوسی پوس

lol:-

تو ضمن فصل که کم و بیش ثابت شده بود و هر کاری کرد که ایجاد حاشیه کنه ولی بقول شما خدا جای حق نشسته.
اون روز کامل ثابت کرد که یه پرسپولیسه تمام عیار هست.اونقدر از قهرمانی استقلال و ناکامی پرسپولیس کلافه بود که نمیتونست ناراحتیش رو کتمان کنه.
متنفرم ازش.هیچوقت هم برنامش رو نمیبینم.

sina acm
05-09-2013, 00:03
خوب مثل این که گویا شایعه بوده و ژنرال همچنان سرمربیه استقلاله

بخدا خسته شدم از بس تیم های ایرانی وسط لیگ قهرمانان اینقدر عوض شدن این استقلال میتونه قهرمان اسیا بشه ولی باید بدنه خودشو حفظ کنه

خدا این 3 ماه نقل و انتقالات رو به خییر کنه

Bahador~2B
05-09-2013, 20:13
رحمتی؛ منتخب «استقلال – فولاد»/ تثبیت قهرمانی با درخشش چندین باره مهدی رحمتی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

استقلال درایستگاه سی ویکم لیگ به اهواز رسید و به مصاف فولاد این شهر رفت. ذوبِ فولاد برابر بود با امضاء سند قهرمانی استقلال. آبی پوشان با این نیت گام به میدان نهادند و گل دقیقه ۲۶ جواد نکونام از روی نقطه پنالتی یعنی رسیدن به هدف مورد نظر.
اما نه هنوز تا پایان بازی زمان زیادی باقی مانده و ۶۴ دقیقه بدون احتساب وقت های تلف شده، زمان زیادی در بازی فوتبال برای رقم خوردن هر نتیجه ای است. به اینها اضافه کنید بازی درخانه حریف و گرمای اهواز و شاگردان جوان و سخت کوش مربی فهیم و با دانشی چون حسین فرکی را. از این دقیقه به بعد بنا به اقتضای فوتبال و اینکه تیمی که عقب افتاده است دنبال تغییر نتیجه است، با سیر شدن زود هنگام استقلال به خاطر کسب نتیجه مورد نظر، حملات پردامنه تیم فولاد بر روی دروازه استقلال آغاز شد و با هر حمله، هیاهوی هواداران فولادی به آسمان می رسید.
در چنین بازیهائی که تیم حریف سراپا حمله می شود و بازی به اصطلاح یک گله در جریان است، نقش خط دفاع و دروازه بان خودی در مقابل حملات حریف انکار نشدنی است و در چنین وضعیتی بود که مردی به نام سیدمهدی رحمتی برای چندمین بار در طولِ این فصل، درخشیدن را آغاز نمود و حملات بی پایان حریف را از توپ های هوایی و زمینی و شوت هایِ از راه دور و موقعیت های تک به تکِ مهاجمین را یک به یک دفع نمود.
رحمتی، مدت زمانی ۷۰ دقیقه ای را درمقابل حملات دامنه دار حریف ایستادگی کرد و موقعیت های خطرناک آنان را خنثی نمود تا مرد اول و بی چون و چرای این بازی لقب گیرد. او با درخشش فوق العاده خود هر بار، سد محکمی شد در مقابل حملات حریف و دروازه اش را بسته نگه داشت تا عامل تثبیت قهرمانی، نه گل جواد نکونام از نقطه پنالتی، و نه فرهاد مجیدی با گرفتن پنالتی از بازیکن حریف، بلکه سنگربان رشید و چالاک و با اخلاق فوتبال ما، سیدمهدی رحمتی باشد. مردی که با کسب بیشترین آراء کاربران به حق به عنوان بازیکن منتخب این بازی انتخاب گردید.

تحلیلی از بازی با فولاد و چگونگی کسب قهرمانی

از درخشش سید مهدی گفتیم اما بد نیست اندکی از بازی که سند قهرمانی را برای ما به ثبت رساند سخن بگوبیم.
استقلال در حالی برای برگزاری بازی با فولاد، راهی اهواز گردید که با شارِژ روحی و روانی ناشی از شکست تیم پر قدرت العین در امارات و صعود قدرتمندانه به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، به عنوان تیم صدرنشین از گروه موسوم به مرگ مسابقات پای به میدان ای بازی نهاد.
استقلال از بازی با فولاد، سه امتیاز را می خواست تا قهرمانی خود را در یک هفته به پایان مسابقات فرسایشی لیگ ایران مسجل کند و در آن سوی میدان، حریفش نیز برای کسب سهمیه آسیایی و حضور در مسابقات فصل آتی لیگ قهرمانان آسیا انگیزه ای دو چندان داشت.
بازی دو تیم در یک حالت متعادل در جریان بود و هر دو تیم، مشغول ارزیابی و سبک و سنگین کردن قوای تیم رقیب بودند که فرهاد مجیدی با استفاده از تجربه و هوشیاری وخلاقیت و مهارت های فردی خود موفق به گرفتن یک ضربه پنالتی از مهدی امیرآبادی در گوشه ی محوطه جریمه گردید. این ضربه را جواد نکونام با خونسردی و تجربه بالایش به ثمر رساند و نتیجه دلخواه استقلال را رقم زد.
از این دقیقه به بعد و به خصوص در نیمه دوم بازی، فولاد با یاران جوان و هدایت سرمربی فهیمش بازی را در دست گرفت و حملات پر دامنه ای را بر روی دروازه استقلال طراحی و پایه ریزی نمود، اما دو عامل باعث ناکامی آنان در به ثمر رسیدن گل بود. اولی درخشش بی چون و چرای سید مهدی رحمتی سنگربان دلیر استقلال و دیگری بازی حرفه ای و فکورانه استقلال که این نوع بازی از ثمرات حضور در لیگ قهرمانان آسیا و مقابله نمودن با تیمهای الهلال و العین بود که باعث شد استقلال در این فصل و به خصوص در نیم فصل دوم، نحوه کنترل بازی و اداره کردن تیم حریف را به خوبی اجرا نماید و در این بازی هم به مدت ۷۰ دقیقه به خوبی بازی و تیم حریف و حملات پر دامنه اش را اداره وخنثی نمود تا به نتیجه مورد نظرش دست یابد.
در این باز علاوه بر درخشش سید مهدی رحمتی، باید به بازی فکورانه و نیز غیرتمندانه و با دل و جانِ خط دفاع و دوندگی های خط هافبک هم اشاره نمود، ولی آنچه که کمی جای تامل و تفکر دارد و بایستی برای مسابقات آتی در پی رفع این نقیصه باشیم، خارج شدن خط هافبک خودی در این بازی، برای دومین مرتبه و به مانند بازی با العین امارات بود که باعث شد نتوانیم در هنگامه ی حملات پر دامنه حریف، ضد حملات مناسبی طراحی نماییم و همین مورد، باعثِ عدم توپ رسانی به فورواردها و یک گله شدن بازی و ارائه بازی یک طرفه از سوی فولادی ها بود، ولی انچه که اهمیت داشت نتیجه بازی بود که با حرفه ای گری و تدابیر فکورانه کادر فنی و بازی غیرتمندانه بازیکنان به آن دست یافتیم.

icon
05-13-2013, 10:21
بچه ها بیاین ببینیم کی سابقش بیشتره.
بچه ها هر کی بیاد بگه چند ساله استقلالیه؟ که بفهمیم کی آبی تره.
یه جواب دیگه هم بگین و روراست باشین. چند بار شده بخواید از استقلال به خاطر افت کردن یا مسائل دیگه دل بکنین؟
اول خودم جواب میدم. از اون دربی که استقلال با گل دقیقه 93 پیروز قربانی لنگیا رو برد که حدودا شاید بشه 9 سال پیش استقلالیم.
یک بار هم زمانی که استقلال 13 جدول بود نزدیک بود دل بکنم از استقلال بعد با در نظر گرفتن اینکه هر تیم افت و خیز داره برگشتم.
از سال 91 به بعد هم تمام بازی های استقلال رو نگاه کردم و هیچکدوم رو از دست ندادم. این واسه خودم یه رکورده.
پ.ن : البته حامد جان اگه بحث جالبی نیست میتونی پاک کنی چون ما آبیا سر آبی تر بودن با هم کل میندازیم:nishkhand::nishkhand::evaa:

hamedss
05-13-2013, 19:57
بچه ها بیاین ببینیم کی سابقش بیشتره.
بچه ها هر کی بیاد بگه چند ساله استقلالیه؟ که بفهمیم کی آبی تره.
یه جواب دیگه هم بگین و روراست باشین. چند بار شده بخواید از استقلال به خاطر افت کردن یا مسائل دیگه دل بکنین؟
اول خودم جواب میدم. از اون دربی که استقلال با گل دقیقه 93 پیروز قربانی لنگیا رو برد که حدودا شاید بشه 9 سال پیش استقلالیم.
یک بار هم زمانی که استقلال 13 جدول بود نزدیک بود دل بکنم از استقلال بعد با در نظر گرفتن اینکه هر تیم افت و خیز داره برگشتم.
از سال 91 به بعد هم تمام بازی های استقلال رو نگاه کردم و هیچکدوم رو از دست ندادم. این واسه خودم یه رکورده.
پ.ن : البته حامد جان اگه بحث جالبی نیست میتونی پاک کنی چون ما آبیا سر آبی تر بودن با هم کل میندازیم:nishkhand::nishkhand::evaa:

من از دربی سال 73 که 2-2 نا تموم موند استقلالیم (19 ساله استقلالیم)

یادم نمیاد بخوام از استقلالی شدنم دل بکنم دل چرکین شئم مثل اون سالی که نیکبخت روز آخر تو انزلی خیانت کرد با یکسری و پرسپولیس روز
آخر قهرمان شد ولی اینکه بخوام دلبکنم از استقلال برام پیش نیومده

داداشی اتفاقا بحث خیلی جالبی رو مطرح کردی ازت ممنون

قرار نیست من از پستهای کسی خوشم بیاد یا نه اینجا هر استقلالی میتونه حرف دلش رو بزنه و هر بحثی مربوط به باشگاه هست مطرح کنه اصلا اینجا رو برای همین حرفها گذاشتیم
باز هم ممنونم ازت

KING0097
05-14-2013, 17:35
من از دربی 53 که تاریخ ۱۳۸۱-۱۰-۲۰ علی سامره ثانیه 48 گل زد استقلالی هستم.
الان 11 ساله که خونم آبیه.:haaa:
هیچ وقت اون روز رو فراموش نمیکنم و هیچ وقت هم به فکر لنگی شدن نبودم و نیستم و نخواهم بود.:babaa:

فقط اس اس
:esteghlal::esteghlal::esteghlal:

icon
05-14-2013, 19:27
ماشالله حامد جان که سابقش از سن منم بیشتره.
بقیه بچه ها هم بیاین سابقتونو بگین ماشالله کم که نیستیم.
از حامد و کیوان هم که تا اینجا تو این بحث شرکت کردن تشکر میکنم.

lord7stark
05-14-2013, 20:26
سلام دوستان

من از 3 سالگی طرفدار استقلال شدم . . .

الان 20 سالمه . . .

افتخارم میکنم که عاشق تاج کبیر اسیا شدم . . .

عاشق استقلام تا ابد○♥○♥○

Abieteh
05-14-2013, 20:41
من از 3 سالگی طرفدار استقلال شدم . . .

مگه میشه از 3 سالگی.آدم تو 3 سالگی به زور پدر و مادرش رو میشناسه.:soal:

بحث جالبیه.
منم الان 22 سالمه.اگه یادم باشه از 10 سالگی طرفدار استقلال بودم.
عشقم استقلاله.همین و بس.

اس اسی
05-15-2013, 09:59
منم با نظرت موافقم بچه سه ساله که نمیدونه فوتبال چیه!!!!!!!!!!!!!!!!منم از 12سالگی عاشق استقلال شدم

بابایی
05-15-2013, 14:31
من 12 ساله استقلالیم. یعنی از 9سالگی.
قبلش هم کم و بیش بازی ها رو و بازیکنهارو یادمه. خب داداشم استقلالی بود دیگه.
همه بازیهارو بی کم و کاست میبینم مگه اتفاق غیر منتظره ای بیفته. مثل فوت شوهر عمه ام که دربی برگشتی که روانخواه گل زد رو نتونستم ببینم
تا حالا هم ازش دل نکندم.هر کی منو بشناسه از تعصبم به استقلال میدونه.
حتی یه بار واسه قهرمانی اس اس تا دفتر مدرسه رو شیرینی دام

Bahador~2B
05-18-2013, 18:08
قابل توجه دشمنان استقلال
نکنه تو فیفا هم مافیا داریم؟

برگ زرین دیگری در عرصه بین المللی/خبر قهرمانی استقلال در سایت فیفا پربازدیدترین خبر در سطح جهان شد

چند روزی پس از قهرمانی استقلال در لیگ ایران خبر قهرمانی استقلال روی خروجی سایت فیفا رفت و بازتاب خود را بر روی این وب سایت نیز نشان داد.

فیفا در خبری تحت عنوان «استقلال بار دیگر تاج و تخت را پس گرفت» به بررسی قهرمانی استقلال در لیگ ایران پرداخته بود. گزارشی از وضعیت استقلال در پایان لیگ، نقش امیر قلعه نویی در قهرمانی، بازیکنانی که در نقل و انتقالات به تیم اضافه شدند و … به همراه توضیحات اجمالی دیگر تیم ها در این مطلب آمده بود.
فیفا هر از چند گاهی اخبار پر اهمیت خود را به صورت هفتگی و تحت عنوان News Letter یا THIS WEEK’S NEWS LETTER FROM FIFA.COM به تمامی کاربران خود در سطح جهان ارسال می کند و آن ها را در جریان مهم ترین و جذاب ترین خبرهای هفته قرار می دهد.
در خبرنامه ارسالی این هفته مطلب قهرمانی استقلال که در بالا شرح داده شد به عنوان پربازدیدترین خبر هفته انتخاب شد.

همانطور که در عکس مشاهده می کنید بر بالای مطلب قهرمانی استقلال در این خبرنامه عبارت THIS WEEK’S MOST VIEWED (پربازدیدترین خبر هفته) درج شده است. در حالیکه پربازدیدترین خبر در دو خبرنامه قبلی به ترتیب ۳۵۲۶ و ۷۷۶۲ را به خود اختصاص داده بودند، آمار بازدیدها از مطلب قهرمانی استقلال تا زمان ارسال خبرنامه رقم خیره کننده ۱۰۴۱۵ نفر را به خود اختصاص داده است. اکنون جهانیان به برتری و آقایی استقلال تهران در فوتبال ایران واقف شده اند.

به امید روزی که سه ستاره ای شدن استقلال...

Marri
06-04-2013, 18:40
بجه ها امروز تولد كابيتان فرهاده هوراااا ايشالا كه كاب قهرمانيه آسيارو تو دستاش ببينيم

H~T
06-07-2013, 22:02
تصاویر فرهاد مجیدی در سواحل قطر

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Bahador~2B
06-09-2013, 13:09
دوستان حتما این مصاحبه محمدی رو بخونید !!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

گفت و گوي جنجالي با محمد محمدي

دروازه بان ايراني ال اي بلوز آمريکا گفت:

برخي بازيکنان حرفشان در مورد جاده تندرستي يادشان مي رود و با در آغوش گرفتن مربي خود مکتب ها را فراموش مي کنند.

محمد محمدي که دو هفته پيش با عقد قراردادي به تيم ال اي بلوز آمريکا پيوسته است در گفت و گويي متفاوت و البته انتقادي نسبت به اتفاقات رخ داده در فوتبال ايران صحبت کرد.

به گزارش فارس ، وي در ابتداي صحبت هاي خود اظهار داشت: با توجه به انتقالم از فوتبال ايران به ال اي بلوز لازم مي دانم که از کليه مربيان خود در فوتبال ايران و به خصوص از فشخامي به عنوان اولين مربي تا علي دايي به عنوان آخرين مربي در فوتبال ايران تقدير و از تمام زحماتيکه در اين 22 سال کشيده‌اند تشکر کنم. همچنين از کليه هواداران سرخابي در مدتي که در تيمهاي پرسپوليس و استقلال بودم و از من حمايت کرده اند سپاسگذارم و دست تک تک کليه آنها را مي بوسم و پيشرفت خودم را مديون لطف خداي متعال،خانواده‌ام و حمايت هاي آنها مي‌دانم.

محمدي در ادامه گفت: اکنون که به خاطر مسايل شخصي و خانوادگي فوتبال ايران را ترک کردم لازم است جهت روشن شدن اذهان عمومي فوتبالدوستان نکاتي را ذکر کنم و چنانچه در طول دوران بازيگري ام مطالبي در اين زمينه عنوان نکردم، دليلي بر عدم آگاهي ام نبوده و صرفآ جهت حفظ آرامش و دوري از حاشيه هاي فوتبال بوده است. فقط اميدوارم روزي مجبور نباشم بصورت شفاف و علني جزئيات را بيان کنم.

دروازه بان اسبق تيم هاي استقلال و پرسپوليس و راه آهن گفت:به نظرم بزرگترين معضل فوتبال ايران، عدم صداقت در اکثر رفتارها است.

براي مثال دوستاني‌که از حضور غير فوتبالي‌ها و سياسيون در فوتبال ايران گله مند هستند و هر روز به عناوين مختلف در رسانه‌ها و جرايد عليه غير فوتبالي‌ها و سياسيون مصاحبه مي کنند با پوشيدن کت و شلوار و کفش بدون جوراب دنبال گرفتن مجوز تراکم ساختمان و مجوز خودرو هستند و نکته مهم اين است که ادعا مي کنند به هيچ گروهي وابستگي ندارند و صرفأ جهت عشق پيراهن و فوتبال کار مي کنند و هيچگاه دنبال منافع شخصي نبوده اند.

وي تاکيد کرد:خيلي برايم جالب است که وقتي مسئله اي مانند انتخابات شوراها پيش مي آيد برخي از دوستان ورزشي بدون داشتن هچگونه تجربه وارد عرصه مذکور شده و خود را کانديد مي کنند. کاش مي‌شد در فوتبال نيز همانند انتخابات رياست جمهوري، شوراي نگهباني وجود داشت که صلاحيت يا عدم صلاحيت افراد را در اين رشته تائيد مي کرد، و يا بهتر بود به‌جاي پرداختن به مسائلي از قبيل دو شغله بودن و يا بازنشسته بودن افراد ، به‌دنبال سلامت جسم و روح و روان آنها باشيم زيرا که اين چنين افرادي ارتباط مستقيم با آينده يک سري جوان و هواداران دو آتشه تيم‌هاي شهرستاني دارند.

محمدي که از اتفاقات رخ داده در فوتبال ايران ناراحت بود به فارس گفت: چه اتفاقي رخ مي دهد، فردي‌که خود را پرچمدار اخلاق مداري در اين فوتبال مي‌داند، به حذف نام يک بازيکن از ليست منشوري‌ها کمک مي‌کند و يا افرادي‌که در اين چند سال گذشته با استفاده از رابطه ها باعث ورود يک برند خاص که از کيفيت معمولي برخوردار است حمايت مي کنند و حتي دم از جهاني بودن و استاندارد بودن توپ‌هاي فوتبال مي زنند! در صورتيکه سال توليد توپ‌ها مربوط به شش سال گذشته بوده و تاريخ توليد روي آنها حک شده است.

وي افزود: زماني که تعدادي از دروازه‌بان‌ها نسبت به کيفيت توپ‌ها اعتراض مى‌کنند مورد تهديد قرار مي‌گيرند و يا کساني‌که دم از برخورد با دلال‌هاي فوتبال مي زنند خود پشت پرده ارتباط مستقيمي با آنها دارند و اکثر بازيکنان تيمشان از کانال اين افراد قرارداد مي بندند. متاسفانه بايد بگويم در اين چند سالي که در فوتبال ايران کار کردم پشت درب اتاق چند مدير منتظر نشسته بودم که در حين ورود با دلال هاي بنامي روبرو شدم. از برخي از اتفاقات اين فوتبال متعجبم و از خود مي پرسم، چطور مي‌شود يک بازيکن با مدير عامل تيمش درگيري فيزيکي پيدا مي‌کند و همان سال در همان تيم به‌عنوان کاپيتان فعاليت مي کند و يا چطور ممکن است مربيان تيم‌ها، در ابتداي بازي با دسته گل به‌سمت هم مي‌روند و بعد از گذشت يک نيمه رکيک‌ترين الفاظ را نثار يکديگر مي کنند؟ چه اتفاقي مي افتد که فرزند يک مدير عامل به ‌عنوان دلال بازيکن فعاليت مي کند و فرزند يک مدير عامل ديگر به صورت کانتينري البسه ورزشي درجه هفتم و هشتم چيني را وارد کرده و با قيمت هاي هنگفت مي فروشد؟

دروازه‌بان فصل گذشته راه آهن در ادامه گفت و گوي انتقادي خود با فارس تصريح کرد: همينطور است که انتقاد برخي‌ها مبني بر علاقه شخصي به جاده تندرستي فراموش مي‌شود و يا بازيکني که به گفته دوستان تخلفي انجام داده و بابت آن چهار صد ميليون تومان هزينه کرده و از ايران رفته فراموش مي‌شود و در صحنه بعدي در آغوش يکديگر قرار گرفته و مکتب‌ها فراموش مي شود؟

اين دروازه بان اسبق استقلال و پرسپوليس گفت: به نظرم فوتبال لذت بخش است ولي مهم اين است که انسان به چه قيمتي حضور داشته باشد. آيا اين فوتبال ارزش دارد که يک مربي دروازبان‌ها شديد ترين و رکيک ترين الفاظ را از يک بازيکن بشنود و حريف نزند؟ صرفا به خاطر اينکه توسط همان بازيکن به تيم معرفي شده است .متاسفانه کمک مربياني در فوتبال ايران در باشگاهي حضور دارند که در محل تمرين حضور يافته و موز و نسکافه مي خورند و تاکتيکي ترين بحث فوتبالشان آفرين گفتن و چرخاندن سوت است! آناليزوري را مي شناسم که در خارج از ايران زندگي مي‌کرده و تمام هم و غم خود را در جلسات آناليز صرف تعريف از سرمربي مي‌کند تا شايد حضورش در تيم تداوم داشته باشد.

محمدي افزود: درد اين جاست که اين افراد فقط به‌علت داشتن رابطه در اين فوتبال حضور دارند نه به جهت داشتن تواناييهاي فني، و يا سرمربي که دم از خدا و پيغمبر مي‌زند و هميشه هواداران را سپر بلاي خود قرار مي دهد، ماشين ميلياردي سوار مي‌شود و جالب اينجا است که شعار مي دهند ما فقط به عشق پيراهن و هواداران کار مي‌کنيم از ممردم اينگونه دم مي زند!

وي در ادامه به فارس گفت: شايد از اتفاقات اين فوتبال مي شود چند جلد کتاب نوشت اما فوتبال صحنه‌هاي زيباتري هم دارد که مربوط به برد و باختها نمي‌شود و آن دوستي‌هايي است که در اين فوتبال رقم مي خورد و خاطرات تلخ و شيرين است که به يادگار مي‌ماند.

محمدي ادامه داد: اکنون که از فوتبال ايران به‌ عنوان بازيکن دور شده ام خوشحالم که به تمام آرزوهايم در فوتبال دست پيدا کرده‌ام و در اوج فوتبال و پختگي يک دروازه‌بان از فوتبال ايران مي روم، تا محيط جديدي را تجربه کنم و مجددا از تمام مربيان و تمام کسانيکه در اين سالها برايم زحمت کشيده اند تشکر و قدرداني مي‌نمايم.

وي در پايان صحبت‌هاي خود گفت: جا دارد از دو عزيزي که همانند ساير مربيان برايم زحمت کشيده اند تشکر کنم. اول از حميد عليدوستي که در دوران جواني ام در تيم سايپا به من اعتماد کرد و باعث پيشرفت و حضور در تيم بزرگسالان شد و همچنين فرهاد کاظمي که باعث شد مجددا با عشق و علاقه به فوتبال ادامه دهم و چيزهاي بيشتري را تجربه کنم. همچنين از تمامي اصحاب جرايد که در حق من لطف داشتند سپاسگذارم.ناگفته نماند که تمام اين پيشرف ها و موفقيت‌ها را مرهون لطف خدا و زحمت‌ها و محبت‌هاي پدر ومادرم و همراهي همسر و پسرم هستم.

hamedss
06-09-2013, 20:47
بعد از تلاشهای فراوان آقایان برای قهرمان نشدن استقلال و ناکام موندنشون حالا در حساس ترین برهه که فصل نقل و انتقالات هستش ببینید چه به روز تیم آوردن که حاج فتح اله دیگه دید با دست خالی نمیشه کاری کرد و تسلیم شد اونوقت بوجه بی حساب و کتاب سوخت کشور خالی میشه به حساب یه باشگاه نور چشمی که هیچ افتخاری هم توی آسیا نداره ولی افتخار ایران دراسیا استقلال کبیر این باید وضعش باشه خائنین به وطن همه جا هستن در هر پست و مقامی حضور دارن ....

icon
06-09-2013, 21:24
آره والله. هر چی فتل پیگیر میشه ولی این کاغذ بازیا و پارتی بازیا باعث میشن فتل تسلیم بشه. هر کی دیگه هم بود زود تر اینا تسلیم میشد.
اینا فقط میخوان یه نفر رو جای فتل بذارن که باعث افت استقلال شه و مثل تیم نور چشمیشون بشه.
به جای اینکه به نماینده ایران تو آسیا کمک کنن میزننش.

icon
06-11-2013, 08:33
امروز برنامه ویتامین 3 سید مهدی رو دعوت کرده بود.
الآن فقط 3 تا بازیکن داریم که قرارداد دارن بقیه از دم آزادن.
این وزارت خونه ورزش هم که ستون پنجم دشمنه. خلاصه این بازیکنا هم یه ظرفیتی دارن و اگه به اون چیزی که حقشونه نرسن دلیلی واسه ی موندن پیدا نمیکنن.
همیشه در حق استقلل ظلم میشه. ولی اون رویانیان دست تو جیب دولته و هر چی بخواد بر میداره. آیا روزی میرسه که استقلال به حقش برسه؟

mohammadsalarfar
06-11-2013, 09:51
با این وضعیتی که فعلا تو مدیریت افتاده حالا حالا ها طول میکشه استقلال به شراسط عادی برگرده..

اون موقع هم که همه ی بازیکنا رفتن تو تیم دیگه...
اون موقع استقلال میمونه و چند تا بازیکن سطح پایین....

بابا این مسئول ها چرا نگاهی به دور و برشون نمیندازن:soal:

H~T
06-16-2013, 20:16

مجتبی جباری تولت مبارک :love::love::love::eyvalla::eyvalla::eyvalla:

lord7stark
06-16-2013, 20:35
نمیدونم چی بگم!؟
تیم رو هواس!

طبق شنيده ها تيم استقلال تهران به دليل خوش گذراني سرمربي ، فوت مادر رئيس هيئت مديره ، قهر مدير عامل ، ندادن پول از سوي وزارت ورزش ، زياده خواهي بازيكنان ، بي صاحبي باشگاه و ... قرار است از نيم فصل دوم وارد مسابقات ليگ برتر شود !!

فقط باید خدا کمک به این تیم بکنه!
یه هفتس که داریم با امیدا و جوانانمون ، بازی میکنیم!
چند روز دیگه قرعه کشی آسیاس ، تیم ما هیچیش معلوم نیست!
آقا هم با هوتن جووونش رفته کاندا و لاس وگاس ( با مازراتی)!
گفته تا 31م هم نمیام!
از چـــــی بگم؟!؟!

shiv.vandersar
06-16-2013, 20:54
تولد مجتبی مبارک...الحق که بهترین بازیکنه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
پورحیدری هم قول دادن که همه بازیکنا بمونن...اونم با پول کم...موندم حالا چطوری میخوان این کارو کنن...

اس اسی
06-17-2013, 10:10
داداش مجتبی تولدت مباااااااااااااااارک.......... ......

lord7stark
06-23-2013, 21:16
بالاخره باشگاه یه کار درست تو عمرش انجام داد

اونم وایسادن جلوی بازیکن سالاری و منت کشی بازیکنان !
بازیکنانی که از این تیم به همه جا رسیدند !
انهایی که از هواداران به عنوان نردبان ترقی خود استفاده کردند !
ولی هیچ وقت زیر پایشان را نگاه نکردند ، که ببینند چی بودن و چی شدن !
بارها به تیم و هواداران خیانت کردند ولی باز با عزت و احترام و خدشه دار کردن غرور تیم و هواداران برگشتند !
امثالشان خیلی زیاد هست !

همین امروز بود که باشگاه بیانیه صادر کرد و گفت :
اینجا استقلال است ، منت کسی را نمیکشیم !
و اینکه دیگر " مجتبی جباری " 8 شاکی معروف ! در تیم جایی ندارد
فوقع ما وقع ...
پس شد انچه شد ! یا بهتر بگم : پس شد آنچه باید خیلی قبل تر از این ها میشد !

هرساله آخر فصل آقا شروع میکند با مصاحبه های آتشین و کنایه دار خود تیم را به حاشیه میبرد و آب به آسیاب دشمن میریزد !
هنوز یادمان نرفته که با کلی مصدومیت ، تمام حقوقش را گرفت !
با این وجود باز تیم را بهم زد !
بدبختانه پارسال و سالهای پیش ، زیر بار منتش رفتند و تحقیر شدن خود و هواداران را نادیده گرفتند !
در اینکه مجتبی جباری یکی از بهترین بازی ساز های ایران و حتی آسیا هست شکی نیست !
ولی آیا باید هر دفعه منتش را کشید و توهینش را تحمل کرد؟
بزرگ تر از مجتبی جباری ها در استقلال بودند و با افتخار برای تیم از جان و دلشان مایه گذاشتند ...
امثال علی جباری ها ، ناصر حجازی ها ، سرخاب ها ، روشن ها ، آمدند و رفتند ولی همیشه خود را مدیون به تیم و هواداران میدانستند و همیشه ورد زبانشان این بود که از استقلال به جاها رسیدند و استقلال و هوادارانش مثل پدر برایشان بود و هست .

دیگر منت کشی بس است ، حتی اگر رونالدو یا مسی هم بودند باید همین کار را زودتر انجام میدادند و گربه را دم حجله میکشتند تا دیگر شغال ها و روباه ها پیدایشان نشود ...

مگر محرم نویدکیا نیست؟
بیشتر ار جباری بار فنی نداشته باشد ، قطعا کمتر هم ندارد ! اخلاقش که 20 است ! با وجود مصدومیت های بسیار زیادش باز هرساله بی سر و صدا میرود قرار داد میبندد و کوچک ترزین حاشیه ایی برای تیمش ایجاد نمیکند !

امیدوارم رایشان برنگردد و رضایت نامش را بدهند تا برود همان خارج که همیشه پیشنهاد ازش دارد
برو به سلامت ...
اخلاقت که درست شد برگرد ...

hamedss
06-24-2013, 13:39
اخلاقت که درست شد برگرد ...

عالی بود ولی من بیشتر از چشم مسئولین میبینم که بودجه به این باشگاه نمیدن که طاقت همه رو طاق میکنن جباری که همیشه صداش بلند بوده ولی بقیه هم صداشون در میاد این باشگاه فقط اسمشه که دولتیه مثل یه بچه سر راهی موقع پول دادن صاحبش معلوم نیست مردم میشن مالکش موقع استفاده سیاسی و ... دولت میشه مالک مردم میشن هیچ کاره ...

shiv.vandersar
06-24-2013, 18:28
وای ایمان موسوی هم رفت:aaaa:
قرداد دو ساله با تیم گسترش فولاد تبریز بست...

H~T
06-25-2013, 01:33
خاک بر سر این فوتبال کنن که نه خوشیمون معلومه نه ناخوشیمون.
همه جای دنیا قهرمان میشن و تا مدتها با اون قهرمانیشون شادن و لذت میبرن.اما فوتبال مسخره ایران همه چیزش نوبره.
گندتون بزنن که الحق ایرانی هستید.
حالم از این فوتبال بهم میخوره.

mohammadsalarfar
06-25-2013, 20:00
انشالله وضعیتمون داره درست میشه حنیف تمدید کرد-ارش افشین هم قطعی شد-بقیه بازیکنا هم تا چند روز دیگه میرسن-

ولی این همه تغییر به تیم تو اسیا ضربه میزنهom::

icon
06-25-2013, 21:46
پژمان رفت دالیان چینom::om::
واقعا حیف شد بهترین دفاع لیگ رو از دست دادیم.
این همه مهاجم هستن باز دارن مهاجم میخرن. در این موقعیت باید دفاع بخریم چون دفاع راست و وسط جاشون خالی میمونه داریم. مگه این که حیدری یکم بیاد عقب بازی کنه.

H~T
06-27-2013, 18:17

برگرفته از صفحه اختصاصی جیلوید ساموئل در فیس بوق:

Thank you everyone for all your support. The comments i am receiving i am very grateful for. I would just like to say i am trying to hopefully come to some kind of agreement that will enable me to continue playing for esteghlal.

ممنونم از همهٔ شما برای حمایتتون. من بسیار سپاسگزارم از پیام‌های شما. فقط میخوام بگم که من امیدوارم و در حال تلاش هستم که بتونم به یک توافقی برسم که بتونم فعالیت خودم رو در استقلال ادامهٔ بدم.

کاپیتان پرافتخار اس اس:flowerysmile:

lord7stark
07-01-2013, 14:42
خدایا استقلال رو سپردی دست کیا؟؟؟؟
این دیگه استقلال نیست ، شعبه 2 لنگه!!!!
قاضی رو تحمل کردم!
نوری هم همینطور
ولی دیگه نکبت رو نمیتونم تحمل کنم؟؟؟؟!!!!!!
هنوز یادم نرفته ، چجوری از تیم جدا شد ، رفت پرسپولیس!
آقای اردشیر . . .
یادت رفته چجوری این نکبتی پیراهن پرسپولیس رو میبوسید؟؟؟:ey babaaa:
مصاحبه هاش یادت رفته؟؟:ey babaaa:
گلش به ما و شادیش چی؟:ey babaaa:
یعنی احساسات میلیون ها هوادار استقلال واست ارزش نداره؟؟؟؟؟؟:ey babaaa:
میدونی چقد هوادارا بعد خیانتش به تیم گریه کردن!!؟؟؟؟؟!!
خــــــــــــدا!

اردشیر خوووووووووب نگاه کن!!!!!

نکبت در جشن قهرمانی پرسپولیس : از بچگی پرسپولیسی بودم!

icon
07-01-2013, 15:53
واقعا چرا این بدبخت واحدی باید برگرده استقلال.
ازششششششششششششششششششش متنفرم
خائن بدبخت

hamedss
07-01-2013, 21:28
خدایا استقلال رو سپردی دست کیا؟؟؟؟
این دیگه استقلال نیست ، شعبه 2 لنگه!!!!
قاضی رو تحمل کردم!
نوری هم همینطور
ولی دیگه نکبت رو نمیتونم تحمل کنم؟؟؟؟!!!!!!
هنوز یادم نرفته ، چجوری از تیم جدا شد ، رفت پرسپولیس!
آقای اردشیر . . .
یادت رفته چجوری این نکبتی پیراهن پرسپولیس رو میبوسید؟؟؟:ey babaaa:
مصاحبه هاش یادت رفته؟؟:ey babaaa:
گلش به ما و شادیش چی؟:ey babaaa:
یعنی احساسات میلیون ها هوادار استقلال واست ارزش نداره؟؟؟؟؟؟:ey babaaa:
میدونی چقد هوادارا بعد خیانتش به تیم گریه کردن!!؟؟؟؟؟!!
خــــــــــــدا!

اردشیر خوووووووووب نگاه کن!!!!!

نکبت در جشن قهرمانی پرسپولیس : از بچگی پرسپولیسی بودم!

ببینید کی گفتم این حروم ... اومده اینجا دوباره اوج بگیره بزاره بره پیش لنگیها که انتقام فحشهاییکه خورده در بیاره

میگید نه ببینید

icon
07-01-2013, 21:55
این بدبخت با چه رویی برگشته استقلال؟
این اردشیر به فکر ما هم هست؟
ولی خوب اگه این نکبت تو اسیا حتی شانسی بتونه کاری کنه دیگه اون موقع یکم از درجه ی بدبخت بودنش کم میشه.
اما هنوز همینه که هست.
بدبخت خائن
حالا چه پستی بازی میکنه؟

hamedss
07-02-2013, 19:19
چه بارانی بود! باران خوشبختی برای حریف و باران خون برای ما!

چه بارانی بود! باران پول برای تو و باران اشک برای ما!

تلفن ها زنگ می خورد، پسرک که تازه از آمدن تعطیلات تابستانی خوشحال شده بود، غمناک پاسخ می داد. صدای آن طرف پرتاب نفرت بود: «دیدی نیکبختتون اومد پرسپولیس!» کاش تابستان نمی رسید. کاش بهار به پایان نمی رسید که فصلِ قهرمانی استقلال بود، اولین قهرمانی در لیگ برتر…

عاشق دیروزِ نیکبخت حالا با سرزنش پدر و مادر و دوست و آشنا روبرو می شد: «دیدی بازیکنی که خودتو براش میکشتی چجور بهتون پشت کرد» و اینگونه تو مثالی بودی برای اثباتِ اشتباه بودن علاقه به یک بازیکن!

گریه و غم. بغض و نفرت. تلخی، تلخی، تلخی… لباس هایی که روزی با ذوق پوشیده می شدند فقط چون نام و شماره ات (همان ۲۲ دوست داشتنی که گفتی!) روی آنها بود. و حالا پاره شدند باز هم فقط به خاطر اینکه اسم تو رویشان بود!

گریستیم و گریستیم، خندیدند و تو هم با آنها خندیدی. به ما که گل زدی، با مشت بر سینه کوبیدی، ظاهرا بر قلب خودت، اما در واقع بر قلب ما. تویی که مایه افتخارمان بودی، در اوج وابستگی رهایمان کرده بودی و حالا با رقیب عشقی مان می خندیدی… به ریشمان!

و تو حال و روز ما را ندیدی، چون داشتی با هواداران تیم حریف عکس یادگاری می انداختی و توپ و لباس قرمزشان را امضا می کردی!
آن روزها گذشت و دنیا عوض شد. شکوه و جلالت ذره ذره از بین رفت. عکست از صفحه یک روزنامه ها، محو شد. رقیب عشقی ما هم تو را طرد کرد! نیکبخت دیگر نام بزرگی نبود. آن قدر بزرگ نبود که وقتی محرومش می کنند صدای اعتراض حامیانش به گوش برسد، حتی آنهایی که در خنده به ما، هم صدایشان شده بودی!

و حالا برگشته ای! «به خانه ات»! بی حاشیه!

اما خیلی مانده است تا دل به دست بیاوری .. این تماشاگر با همه فرق دارد

lord7stark
07-02-2013, 23:40
نیکبخت میتونه درس عبرت خوبی برا بقیه که رفتن پرسپولیس و باز میخوان برگردن باشه !!!!!!
چون میدونن جلو پاهاشون گوسفند قربونی میکنیم !!!!
و یهو ژست هوادرای روشن فکر به خودمون میگیریم که میگیم : بابا امیر خان از چوپ هم بازیکن میسازه ! باید از بازیکنای تیممون حمایت کنیم ! و . . . . . .. . . . . . . . .
امروز سر تمرینلیدر های جیره خوار ! از بس تشویق این یارو کردن که حد نداشت !
اونایی هم که میخواستن اعتراض کنن ، بجز یه نفر بقیه از ترس مشت و لگد و چاقو نوچه ها هیچی نگفتن ، حقم داشتن چون میترسیدن ! اخه اینا جان بر کف عاغا هستن ! بگه بمیر درجا میمیرن!
چرا داش فرهاد دست این مردک رو گرفت اورد سمت هوادارا ؟:ogh:
امیدوارم دستشو شسته باشه یا خاک مال کرده باشه !!!
قربون اون مشت های گره کردت برم که بعد گل خلیلی اومدی سمت ما گرفتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hamedss
07-05-2013, 09:57
يادآوري يک مصاحبه با نيکبخت؛ از پيراهن آبي متنفرم!

«خانه»‌ات کجاست رفيق؟

90: بازگشت عليرضا نيکبخت واحدي به استقلال آن هم پس از 3 سال دوري از سطح اول فوتبال ايران بي‌گمان غافلگير‌کننده‌ترين خبر نقل و انتقالات لقب خواهد گرفت. او که فصل قبل در اکثر بازي‌هاي داماش در ليست 18 نفره اين تيم هم جايي نداشت، حالا در مصاحبه‌هايش تاکيد دارد که زيرنظر امير قلعه‌نوعي باز هم به تيم ملي باز مي‌گردد. اظهارنظري از جنس مصاحبه‌هاي آشنا و هميشگي‌اش که ديگر همگان با آن آشنا هستند. نکته اينجاست که نيکي پس از پايان ليگ پنجم حرفه‌اي با همين «مرد» (لقبي که او به قلعه‌نوعي داده) به مشکل برخورد تا در تور محمدحسن انصاري‌فرد، مديرعامل وقت پرسپوليس گير افتاده و پيراهن اين تيم را به تن کند. نيکبخت 3 سال پياپي سرخ پوشيد و در تمام اين سال‌ها مجادله‌اي سخت و وحشتناک با استقلالي‌ها و به خصوص هواداران اين تيم داشت. اما حالا نيکي باز هم مثل هميشه حاضر شده همه چيز را فراموش کند و بار ديگر پيراهن استقلال را به تن کند. اين در حالي است که برخلاف او نه رسانه‌ها مصاحبه‌هاي تند و تيزش را عليه جماعت آبي فراموش مي‌کنند نه هواداران استقلال که طي 24 ساعت اخير شديدترين واکنش‌ها را نسبت به جذب او داشته‌اند. اشاره آن‌ها هم به معروف‌ترين مصاحبه نيکي است. يادتان هست؟ در هشتمين دوره ليگ حرفه‌اي و پس از تساوي يک بر يک پرسپوليس و استقلال نيکبخت مقابل دوربين‌هاي پرتعداد تلويزيوني از اين که 7 سال پيراهن تيمي مثل استقلال را به تن کرده‌ ابراز تاسف کرده و گفت: استقلالي‌ها از دقيقه يک تا 90 به من و خانواده‌ام فحاشي کردند، واقعا براي هواداران استقلال متاسفم و بايد بگويم استقلال را ديگر دوست ندارم. متاسفم که 7 سال براي اين تيم و هوادارانش بازي کردم. شرمنده خودم هستم که 7 سال از عمرم را در اين تيم هدر دادم. حالا ديگر از پيراهن آبي متنفرم. اين را از صميم قلب مي‌گويم تا آن هايي که به من بي‌احترامي کردند، بشنوند. هيچکس اين مصاحبه را فراموش نکرده جز خود نيکي که اين روزها پشت سر هم اظهارنظر مي‌کند و مدعي مي‌شود از اين که به خانه‌اش!! بازگشته خوشحال است. راستي رفيق ... خانه ات کجاست؟

lord7stark
07-06-2013, 15:46
بالاخره رفت ! تمـــــــــــــوم
بالاخره رفتی ! 8 شاکی ! قدیما مجتبی با اخلاق و محجوبی بودی !!
ولی یهو پووول چشات رو کور کرد !! تیم رو در این برهه حساس بدون بازیساز رها کردی !!
2 هفته صبر کردی که استقلال از تو عذرخواهی کند ؟؟
برو باو !!
یا 2 هفته این سناریو رو کشش دادی تا فرصت برای جذب بازیکن جایگزینت تموم شه ؟؟
الان هست که به وجود ارش برهانی با تموم دق دادناش افتخار میکنم ! (1 دقیقه ای اول از همه قرار داد بست)
مثلا رفتی که پس فردا زبونم لال اس اس از اسیا حذف شد بیای الدورم بولدورم کنی که دیدین مردم ! من رفتم شما حذف شدید ! استقلال رو انگشت من میچرخید !!
اینو بدون که خدا پشت تیم و 20 میلیون هواداری که پول استادیوم رو به سختی میدن و تو این سالها گلوشونو واسه تو جر دادن هست !
.:. .:. ید ا . . فوق ایدیهم .:. .:.

حالا میرسیم به خسرو حیدری که هنوز انگار ادم نشده !!
یادت رفت که وقتی تیمو تو بدترین شرایط ممکن ول کردی تو استادیوم چجوری گلت خورد تو سرت !!
تو هم میخوای بری که سمت راست فلج شه !!؟
از قطر پشنهاد داری یا از میل گردای زردک !!؟
خدایا تعصب امین منوچهری که با اشک از استقلال جدا شد ، تعصب میلاد موسوی که تو استقلال نتونست خوب باشه ، تعصب میلاد میداودی دوست داشتنی و حتی تعصب شریفات و یرکوویچ از تو مرتیکه بهتره !!
پزمان منتظری یا اون ابهت یک نیم فصل موند که ما تو اسیا ضربه نخوریم ! اونوقت تو تازه پا شدی رفتی قطر قرارداد ببندی !!!
برووووو ! بریـــــــــــــــــــــن ! به درکــــــــــ ! فقط خدا خدا میکنم مثل این نیکبخت بدبخت با سرافکندگی یه روزی برنگردی . . .

icon
07-06-2013, 18:02
من هنوز تو یه چیز موندم.
اینایی که جدا میشن از تیم یخرده فکر نمیکنن میتونن با استقلال قهرمان آسیا بشن؟
حالا ما هوادارا اصلا وجود نداشته باشیم و نخوان به خاطر ما بمونن بازم قهرمانی تو آسیا رو نمیخوان؟
دیگه فک نکنم تو استقلال کسی بیاد مثل حجازی ، علی منصوریان ، محمود فکری ، هادی طباطبایی ، برهانی ، صادقی ، منتظری ، حنیف ، میلاد میداوودی
اگه اینا تو یه تیم با هم بودن بعلاوه چند اسطوره دیگه به خاطر تعصبشون بایرن رو هم میبردیم.
این اردشیر هم یه دفاع راست نمیخره تا جای اون عمودی ( حمودی) نامردو پر کن. همرو فرستادی سپاهان حتما اگه تو آسیا قهرمان نشی یا حتی بشی خودتم میری اونور؟

42d3e78f26a4b20d412==