توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبادل و نظر درباره الکلاسیکو سوپرکاپ (بارسلونا - رئال مادرید) فصل 2012-2013
messi1373
08-22-2012, 23:46
سلام.اينجا بحث و تبادل نظر در مورد سوپر كاپ اسپانيا.به نظرتون كدوم تيم در مجموع قهرمان ميشه.خواهشا اينجارو چتروم نكنيد و كري هم نخونيد.با تشكر فراوان.
ALIAZIMI9
08-22-2012, 23:48
به نظر من بارسلونا در مجموع قهرمان می شه.این فصل با تیتو نمی گذاریم جام سوپر کاپ بره توی دست مادریدی ها :eyvalla::eyvalla::eyvalla:
خوب فردا شب هم بازی و ما رءالی ها هم نشون دادیمه خوب می تونن بارسا رو تو نیو کمپ ببرن پس با صراحت می گم رءال برنده بازی رفته با این که مصدوم هم داریم ولی با این حال مطمءنم می بریم خوب به طرفدار های رءال کسب اولین جام رو پیشا پیش تبریک می گم
messi1373
08-23-2012, 00:10
من ميگم فردا شب كار رونالدو يه ذره نسبت به بازيه قبل سخت تره.ما تو بازيه قبل از دفاع چپي ضرر كرديك كه زياد خوب نبود.اما حالا آلبارو داريم.درسته هنوز پخته نيست اما تلاشش قابل ستودنه.و اينكه بازگشت مهاجم نوكمون.
پارسال نبود ويا همه ي سختي هارو انداخت رو دوش مسي وديگه خسته شده بود لئو.اما با وجود ويا حالا آزادي لئو بيشتر ميشه و بارسا راحت تر ميتونه كار كنه.در كل من شانس قهرماني رو55-45به نفع بارسا ميبينم.
shiraz-sport
08-23-2012, 00:17
به نظر من امسال قهرمانی سوپر کاپ برای رئالی ها هستش. به چند دلیل
1- تیم ما پخته تر از پارسال شده
2 - راه بردن بارسا رو بلد شدیم.
3- راه مهار مسی رو بلد شدیم.
4- چون رئال مستحق اینه که همه ی جام ها رو ببره:jeddiiiii:
بارسا امسال خیلی تقویت شده هم تو دفاع چپ با ورود البا
هم برگشت ویا و پویول بخصوص ویا که خودش ترمیناتوره
باید منظر اولین ازمایش ویوالونا باشیم
mortezarm
08-23-2012, 00:40
فکر نمی کنم اگه بلد بودید سال پیش 3-1 نمی باختید mas:-
عمو جان احترام بگذار بچه ها رئالی چیزی نگفتن
یه کاری نکن همه فکر کنن رئالی ها و بارسایی ها فرهنگ و جنبه بحث با همو ندارن
بازی پارسال تو سوپرکاپ هم 3 به 2 شد و اگه قراره برده لیگو به رخ بکشی شما هم تو نیوکمپ باختین
بهرحال
فک میکنم بازی خیلی سنگینی باشه و دو تیم شرایط استرس زایی رو باهاش مواجهن
نقش کلیدی بازم توسط هافبکای دو تیم رقم میخوره نقش ژاوی اینیستا و ژابی و اوزیل خیلی مهمه و البته نبرد جالب رونالدو و مسی اما برنده خط میانی به نظر من برنده بازی و جامه
sina acm
08-23-2012, 00:48
سلام به همگی
من شانس هردورو یک اندازه میدونم ولی باوجود اینکه بارسا توپش پرتره و برا جبران هم میاد
واین که لیگ رو هم بهتر از رئال شروع کرده شانسش رو بیشتر میدونم و اگر گزینه مساوی امکان داشت اونو میزدم
ویا دباره برگشته و به خط حمله نظم بیشتری میبخشه
از اون طرف راموس اماده ترین مدافع جهان حضور داره که هر غیر ممکنی رو ممکن میکنه و کار رو برا مسی سخت
یه نکته دیگه حميدرضا جان لطفا پست های تک کلمه ای که اسپم محسوب میشه اجتناب کن نظم تاپیک رو بهم میزنه
بخصوص این که تو زننده تاپیکی و باید الگو باشی
خوب خدارو شکر که تمام شد دعوا آدم جرءت نمی کرد نظر بده آخه همش مسخره می کردن
منم با آقا مرتضی موافقم جدال باحالی بین رونالدو و مسی و باید جدال باحالی باشه همیشه بازی این دو تا تیم خیلی جذاب خدا کنه این هم از او مسابقه ها باشه
به نظر من امسال قهرمانی سوپر کاپ برای رئالی ها هستش. به چند دلیل
1- تیم ما پخته تر از پارسال شده
2 - راه بردن بارسا رو بلد شدیم.
3- راه مهار مسی رو بلد شدیم.
4- چون رئال مستحق اینه که همه ی جام ها رو ببره:jeddiiiii:
1-تیم ما رو زیرشو خاموش کردن سرد شد از دهن افتاد مگه؟ تیم ما نقطه ضعفهاش رو تو بازار نقل و انتقالات بر طرف کرد ، مصدومهاش هم که برگشتن ، تیم هم آماده نشون داده
2-به این باشه ما خیلی وقته راه بردن رئالو بلدیم ، فقط کافیه روزمون باشه
3-باشه به اطلاع آقای ویلانووا میرسونم
4-حتما!!!
مرسی آقا مجتبی از حمایت بعدش هم آقا علی شما هم حرف آخرین بازی رو بزن نه 3 قرن پیش بعدش هم رءال مستحق این پیروزی هست چون دیگه راه شکست بارسا کامل یاد گرفتن حتی توی نیوکمپ و تیم های مورینیو هم غیر قابل شکسته
والا اون 3-1 سانتیاگو برنابئو سه قرن پیش نبودا! 9 ماه پیش بود فکر کنم! بعد راه شگست بارسا رو کامل یاد گرفتن واقعا دلیلته؟ مگه فیزیک و ریاضیه یه بار یاد بگیری یه عمر استفاده کنی؟ فوتباله! بعد حتی توی نیوکمپت تو حلقم!!! تیم های مورینیو غیرقابل شکسته؟ کف دستتو نگاه کن! یاد چیزی میفتی؟ به کلمه ی "نیمه نهایی جام باشگاهها" فکر کن ، چیزی یادت میاد؟
این حرفها دور از دید فنیه ، بارسا میبازه ، رئال میبازه ، همونطور که گهر زاگرس میبازه! چیز عجیبی نیست که شانس تیم میزبان (به نام بارسلونا) بیشتر باشه.
عمو جان احترام بگذار بچه ها رئالی چیزی نگفتن
یه کاری نکن همه فکر کنن رئالی ها و بارسایی ها فرهنگ و جنبه بحث با همو ندارن
بازی پارسال تو سوپرکاپ هم 3 به 2 شد و اگه قراره برده لیگو به رخ بکشی شما هم تو نیوکمپ باختین
بهرحال
فک میکنم بازی خیلی سنگینی باشه و دو تیم شرایط استرس زایی رو باهاش مواجهن
نقش کلیدی بازم توسط هافبکای دو تیم رقم میخوره نقش ژاوی اینیستا و ژابی و اوزیل خیلی مهمه و البته نبرد جالب رونالدو و مسی اما برنده خط میانی به نظر من برنده بازی و جامه
مرتضی اینجور پستها رو همینطوری جواب میدن! نگو نه خودتم بودی همینا رو از بارساییا میشنیدی همینجوری میشدی! نه؟
و اما نظر فنی:
بارسا از لحاظ روانی آماده تره ، چون هم لیگو خوب شروع کرده ، هم ویا با بازگشت رمانتیکش به تیم روحیه داده ، هم تیتو اعتماد برانگیز بوده ، و انگیزه ی انتقام خیلی بار روانی مثبتی برای بارسا آورده.
از اون طرف رئال از لحاظ روانی نا آماده نیست ولی نسبت به بارسا سطح پایینتری داره ، هم لیگو بد شروع کرده ، هم بازیکنش پپه ناجور مصدوم شده (براش آرزوی سلامتی دارم) ، و اینکه جنجالی که سر فاصله گرفتن زیاد رئال از بارسا توی پیش فصل راه افتاده بود با هفته اول لیگ کاملا در هم شکست.
یک نکته هم هست اونم اینه که اینکه بارسا تا آخرین الکلاسیکواز لحا روانی سر بود دلیلش پنج تا برد پیاپی جلوی رئال بود ، برای بارساییها باخت توی نیوکمپ کلی دلیل داره که اونا رو از لحاظ روانی در سطح مطلوبی نگه میداره ، منظورم اینه که نباید شرایط الان رئالو با اون بارسا مقایسه کرد ، اون بارسا کوهی از اعتماد به نفس بود. الان بازیکنا به خودشون میگن ما توی n تا بازی قبل فقط دو بار باختیم! گرچه از اون طرف مخوف بودن نیوکمپ برای رئالیا کمتر شده و میدونن اونجا میتونن ببرن!
از بعد تاکتیکی ، مسلما مورینیو به فضای پشت مدافعای بارسا و کندتر شدن پویول فکر میکنه ... بارسا هم منتظره که مثلث تهاجمیش راه بیفته تا حمله های قدم به قدم داشته باشه. اصلا از دو تا تیم آماده چه انتظاری میره؟ و البته آقای مرتضینیو!!! درست میگن ، تیمی که وسط زمینو جمع کنه بازیو برده ، مسی و کریس و اینا مرحله بعد تاثیرگذارن!
DanielBahrami
08-23-2012, 01:49
با اینکه همه انتظار دارند بازی قشنگی رو بینن ولی من فکر میکنم بازی کسل کننده ای بشه مخصوصا تا دقیقه 70 که دو تا تیم اگر عقب هم بیفتن حملات جدی ای رو انجام نمیدن . بازی اصلا قابل پیش بینی نیست مخصوصا اینکه هیچ کس نمیدونه دو تا تیم با چه تاکتیکی به زمین میان و حتی ترکیبشون هم کامل مشخص نیست . ولی این رو میدونم که تیمی برنده است که ار تک موقعیت هاش حداکثر استفاده رو بکنه چون دو تیم به نظر من تا حدی نمیخوان گل بخورن چون تلافی کردنش خیلی سخته .
به هر جال من فکر میکنم که همه چیز تو بازی برگشت مشخص میشه چون همیشه همینطوره این بار هم به اسثتثنا هست که بازی برگشت تو سانتیاگو برنابئو ولی ای کاش بازی قشنگی بشه . think::
mehdi30100
08-23-2012, 10:59
مورینیو گفته ترجیح میدم قهرمان لیگ شیم و سوپر کاپو ببازیم ولی عمرا...
با اقتدار میبریم.
Alex Dlpiero_10
08-23-2012, 11:21
خب فکر کنم این تایپک آخرش به جنگ دعوا بکشه
من خودم کاتالانیم ولی امیدی برا پیروزی بارسا تو سوپر جام ندارم متاسفانه امسال رئال قوی تره و حرف اول رو میزنه:shogh:
Reza29.4
08-23-2012, 12:16
دوستان یه جوری کری میخونن نظر میدن انگار اواسط فصل وتیمها تاکتیکشون معلوم منم فکر کنم که بازی کسل کنندهای باشه
Saeid~Barca
08-23-2012, 17:19
به نظر من امشب رئال مثل آخرین الکلاسیکو با دفاع فشرده بازی میکنه و این شاید تنها راه مقاومت مقابل بارسا باشه تیم های دیگه ای هم بودن که با سیستم تدافعی و اجازه ندادن به بارسا برای موقعت سازی هافبک های خلاقش تونستن موفق باشن ولی باید اینو در نظر داشت که پپ مقابل چنین سیستمی مشکل داشت و الان تیتو مربی بارسا شده و مطمئنا به فکر مقابله با چنین سیستمی هست .
در ضمن بارسا با ترکیب کاملش بازی میکنه و با مشکل مصدومیت فصل قبل مواجه نیست و اصلا نباید بازی آخر دو تیم رو در نظر گرفت .
VIVA BARCA love::
مروری آماری برسوپرکاپ های پیشین اسپانیا؛ بارسا به دنبال رکورد شکنی
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
ارسلونا با ده قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا، موفق ترین تیم این تورنمنت استپنجشنبه شب ، بابرگزاری دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا، نبرد برای کسب اولین جام رسمی فصل 3-2012آغاز شد و بارسایی ها این بار با تیتو در رویای رقم زدن فصل تاریخی دیگری هستند.
این سی و یکمین دوره رقابت های سوپرکاپ اسپانیاست و تا به حال بارسایی ها به ده قهرمانی و رئالی ها به 8 قهرمانی دست یافته اند. از سوی دیگر در صورت قهرمانی بارسا در این تورنمنت، این تیم اولین تیمی خواهد بود که به چهارمین قهرمانی متوالی دراین تورنمنت دست یافته .
رئال مادرید اولین تیمی بود که توانست در سه دوره متوالی سوپرکاپ به قهرمانی رسید.آنها دربین فصل های 9-1988 تا 1-1990 ( که در فصول 9-1988 و 1-1990 مقابل بارسا به پیروزی رسیدند و در فصل 0-1989 بدون مبارزه به این جام دست یافتند) این افتخار را به دست آوردند و بارسا هم زیر نظر گواردیولا توانست همین موفقیت را تکرار کند. آبی اناری ها در فصل 10-2009 ، جام قهرمانی سوپرکاپ را از چنگ اتلتیک درآوردند. در فصل 11-2010 با غلبه برسویا حام را مال خود کردند و در فصل 2-2011 هم با شکست دادن رئال مادرید، قهرمان سوپرکاپ اسپانیا شدند.
در رویارویی های این دو تیم در سوپرکاپ، رئالی ها اوضاع بهتری دارند و در 4مصاف با بارسا دراین تورنمنت در سال های 1988، 1990، 1993 و 1997، به سه برد دست یافته اند. اما آخرین قهرمانی بارسا در این تورنمنت تنها به یک سال قبل و دیداری که هرگز از یادها نمی رود بازمی گرددولی قهرمانی رئالی ها قدیمی تر است. و به فصل 9-2008 برمی گردد.
نکات آماری
بارسلونا با ده قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا، موفق ترین تیم این تورنمنت است
رئال مادرید با 8 قهرمانی، دپورتیوو لاکرونیا با 3 قهرمانی و رئال سوسیداد، اتلتیک بیلبائو، اتلتیکومادرید، مایورکا، والنسیا، ساراگوسا و سویا هر یک با یک قهرمانی در رده های بعدی هستند.
در فصول 7-1986 و 8-1987 این تورنمنت برگزار نشد. چرا که تیمهایی که به این دیدار راه یافته بودند برسر زمان برگزاری بازی به توافق نرسیدند.
بازم الکلاسیکو.چقدر الکلاسیکو داریم ماki::
خوب اکثر مادریدی ها یا اکثر مردم معتقدند رئال مادرید روش شکست بارسلون رو بلد شده.رئال مادرید 2بازی اخیر مقابل بارسلون رو خیلی خوب بازی کرد تقریبا متفاوت بازی قبل بود.
اگر شرایط دو تیم رو درحال حاضر در نظر بگیریم بارسلون در وضعیت بهتریست. رئال مادرید اولین بازی خودشو با مساوی به پایان رسوند که مطمئنن تو روحیه تاثیر داره.ولی الکلاسیکو جو خودشو داره و این دلیل بر پیروزیزبارسلون نیست!
یه مروری داشته باشیم بر تاکتیک های مورینیو
در بازی قبل من شاهد 2 تغییر در بازی رئال بودم.
1-پرس شدید و توپ گیری از پشت
2- دونگی 3 هافبک هجومی و تک مهاجم
در بازی قبل دفاع رئال مادرید کمی جلو آماده بود که مشخص بود برای پرس شدید و تله آفساید بود که رئال خیلی موفق عمل کرد.
رئال مادرید هنگام تصاحب توپ بارسلون پرس شدید رو همراه با دونگی از میانه زمین شروع کرد که موفق هم بود. ویکی دیگر از تاکتیک های جالب آقای منحصربفرد این بود که بازیکنان از پشت توپ گیری می کردند.یعنی زمانی که توپ از 3 هافبک رئال رد می شد (اوزیل - دیماریا - رونالدو) از پشت توپ گیری می کردند.از نظر من مهم ترین نکته در موفقیت رئال همین بود. دفاع و پرس در میانه و زدن ضدحمله سریع
به قول کارشناسه ایرانی اون بازی واقعا مورینیو هر دقیقش برنامه ریزی کرده بود و کاملا بی اشتباه بود.
نکته ای که امشب باید رئال روی آن ترکز خاصی داشته باشه اینه که باید در ضربات آخر با دقت و بدون استرس باشند.
خوب کمی هم راجب بارسلون بگیم
بارسلون به نظر من برای شکست رئال باید روی بیاره له تیکی تاکای ناب بارسلون که متاسفانه از 2فصل پیش دیگه ندیدم.
برای باز کردن تیمی که می خواد دفاع کنه باید بازی رو باز کرد تا تیم حریف از حالت فشردگیش خارج بشه.البته باید این کار با پاس کاری های تک ضرب تند و بدون اشتباه انجام داد که کمی سخته ولی بارسلون از پسش بر میاد.
خوب من برعکسه بقیه می گم بازی جذابی میشه. به امید دیدن یه بازی خوب و جذاب
واقعا رئال گندزد خیلی دلایل قانع کننده ای وجود داره ولی بالاخره خیلی ناراحت کننده بود نبود په په و ناهماهنگی دفاع رئال (شرکت رونالدو در دفاع) و مهم تر از همه پاس های استثنائی و عجیب به نوعی سوپر پاس اینیستا و بازی سازی او دلایل اصلی باخت تیم بود
گند اصلیو والدز زد!!!
نکته جالب بازی محو بودن هر دوتا فوق ستاره دو تیم بود! و جالب تر اینه گل هیچکدوم در جریان بازی نبود (کرنر و پنالتی) ... رئال طبق پیش بینیا بازی مستقیم رو در دستور داشت (که انصافا اون پاس هشتاد متری راموس تو حلقم!!!) و بارسا همون بارسای با طراوت بود ، فکر کنم حق بارسا بود ببره و برد! فقط این والدز کم عقل تنمو لرزوند دوباره باید کلی حرص بخورم تو بازی برگشت!!! خیلی بده دیگه! ولی خب فکر کن بالاخره ثابت شد ما راه برد تو نیوکمپو یاد گرفتیم و اینا همه حرفه! نه ما سانتیاگو برنابئو رو بلدیم نه شما نیوکمپو! فوتبال به همین پیش بینی نا پذیریش فوتباله
Bahador~2B
08-24-2012, 04:00
اگه اشتباه این والدس نبود کار تموم بود اما افسوس!!!!!!!!
این والدس 30سالش شد اما آدم نشد که نشد. بخدا پیرمون کرد این دروازه بان...
shiraz-sport
08-24-2012, 13:07
گند اصلیو والدز زد!!!
نکته جالب بازی محو بودن هر دوتا فوق ستاره دو تیم بود! و جالب تر اینه گل هیچکدوم در جریان بازی نبود (کرنر و پنالتی) ... رئال طبق پیش بینیا بازی مستقیم رو در دستور داشت (که انصافا اون پاس هشتاد متری راموس تو حلقم!!!) و بارسا همون بارسای با طراوت بود ، فکر کنم حق بارسا بود ببره و برد! فقط این والدز کم عقل تنمو لرزوند دوباره باید کلی حرص بخورم تو بازی برگشت!!! خیلی بده دیگه! ولی خب فکر کن بالاخره ثابت شد ما راه برد تو نیوکمپو یاد گرفتیم و اینا همه حرفه! نه ما سانتیاگو برنابئو رو بلدیم نه شما نیوکمپو! فوتبال به همین پیش بینی نا پذیریش فوتباله
نه عزیز اینا همش حرف نیست . معلومه که برد رو تو نیو کمپ یاد گرفتیم.
رئال در نیمه دوم کاملا برتر از بارسا بازی کرد.
ولی اون داور گل افساید شما رو نگرفت. واگر شما گل افساید رو نمیزدید الان نتیجه به نفع ما بود و شما داشتید گریه میکردید. ولی مشکلی نیست توی سانتیاگو برنبائو شک نکن که ما قهرمان سوپر کاپ هستیم. در ضمن ما دو گل هم توی خونه شما زدیم. اصلا داور به نفع شما بود . اون خطای مسللم پشت هیجده روی دیماریا رو نمیگیره. ولی عیب نداره به بازی دیگه هنوز مونده.
ALIAZIMI9
08-24-2012, 13:20
نه عزیز اینا همش حرف نیست . معلومه که برد رو تو نیو کمپ یاد گرفتیم.
رئال در نیمه دوم کاملا برتر از بارسا بازی کرد.
ولی اون داور گل افساید شما رو نگرفت. واگر شما گل افساید رو نمیزدید الان نتیجه به نفع ما بود و شما داشتید گریه میکردید. ولی مشکلی نیست توی سانتیاگو برنبائو شک نکن که ما قهرمان سوپر کاپ هستیم. در ضمن ما دو گل هم توی خونه شما زدیم. اصلا داور به نفع شما بود . اون خطای مسللم پشت هیجده روی دیماریا رو نمیگیره. ولی عیب نداره به بازی دیگه هنوز مونده.
فکر نمی کنم رئال بهتر بارسا بوده باشه.رئال تا گل زد بارسلونا روی اولین حمله بعد از گل تونست بازی رو به تساوی بکشونه بعد مسی و ژاوی هم برای بارسا گلزنی کردند و در نهایت با اشتباه والدز :-ang بارسا بازی رو 3-2 برد.ضمنا گلی که بارسلونا زد افساید نبود من دیشب داشتم بازی رو از شبکه gem sport 1 تماشا می کردمو کارشناس داوری و برنامه هر دو گل رو درست اعلام کردند(محض اطلاع که دیگه پست الکی ندید)ضمنا کارشناس داوری هم انگلیسی بود نه ایرانی:sigar:
Mohamad_h
08-24-2012, 13:20
تورو خدا شما رئالی ها حرف از داوری نزنین.در مورد خطای پشت هیجده روی دیماریا باید بگم که عین همون خطا رو داور روی مسی پشت هیجده شما نگرفت.در مورد گل افساید هم باید بگم که که قبل از اون گل و قبل از گل شما البیول حتما باید اخراج میشد.اونوقت اصلا روند بازی عوض میشد و چه معلوم که بازیو با اختلاف نمیباختین.
Saeid~Barca
08-24-2012, 13:43
دوستان عزیز خواهشا انقد بحث داور رو وسط نکشید . اگه کل کلی هست باید سر بازی تیم باشه نه اینکه بگیم داور اونجا واسه ما خطا یا آفساید نگرفت و واسه شما گرفت یا ...
بارسا برد چون حقش بود که ببره چون تمام بازی دست بارسا بود و رئال میخواست با یه بازی فشرده توی دفاع و پرس کردن هافبک ها و مهاجمای بارسا جلوی بارسا رو بگیره تا حدی تونست ولی نمیشه همیشه با این شیوه و دلبستن به ضد حمله پیروز بود .
واقعا باید قبول کنید که رئال تو حمله خوب نبود و نتونست موقعیت ایجاد کنه . نیمه اول حتی یک موقعیت هم نداشتن و نیمه دوم هم چند موقعت نصفه و نیمه .
آمار بازی هم کاملا روشنه :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بارسا بهتر بازي كرد ، همين طور جدي تر هم شروع كرد و نيمه اولو كاملا برتر بود ، نيمه دوم رئال بهتر شروع كرد و به گل هم رسيد ، اما اگه اون گل آفسايد به سمر نميرسيد رئال ميتونست نتيجه رو حفظ كنه ، يعني دفاعي تر بازي ميكرد ولي با اون گل تمركز تيم به هم ريخت و گلهاي بعدي رو خرد ...
در كل بارسا بهتر بازي كرد ولي رئال ميتونست نتيجه بهتري بگيره ، نميشه گفت حق بارسا برد نبود ولي ميگم رئال ميتونست با عقب كشيدن و چند تعويض بازي رو حفظ كنه ، حالا اشتباه داوري هم جزئي از بازيه و نميشه روش حرف زد ، مسلما اين اشتباهات عمدي نيست پس شايد واسه رئال هم اتفاق بيته ، اعتماد به نفس كاذب والدز هم كار دستش داد و ديماريا روي تلاش زيادي كه انجام داد يه گل عجيب زد !
بهترين بازيكن زمين اينيستا بود ، من فق نظرمو ميگم و اصلا هم كاري به بقيه ندارم ولي به نظرم بهترين بازيكن بارسا اينيستا هست ، حتي بهتر از مسي ، اينيستا واقعا نعمتيه واسه بارسا ، همه كار ميكنه ، ولي خوشم مياد غرور نداره ، چيزي كه ژاوي يه خرده داره :nishkhand: البته نه اينكه رئالي ها غرور ندارند و بازيكن مورد علاقم كريس هم غرور داره ، منظورم اينه كه اينيستا با اينكه بهترين هست هميشه در خدمت تيم كار ميكنه ....
اين نتيجه واسه رئال خوبه ، واسه بارسا هم بد نيست ولي خوب هم نيست ، چون تو سانتياگو مطمئنا شرايط فرق ميكنه ....
DanielBahrami
08-24-2012, 15:33
بارسا در نیمه ی اول خیلی بهتر از رئال بازی کرد ولی در نیمه ی دوم مورینیو تصمیم به حمله از جناحین گرفت و فکر بسیار خوبی بود چون مدافع های بارسا مثب آلوز خیلی وقت ها در زمین رئال بودند و همین فرصت بسیار خوبی برای رئال بود تا سرعت رونالدو استفاده کنه . بعد از اینکه بارسا عقب افتاد کونترائو وظیفه اش را به خوبی انجام نداد و خیلی به وسط متمایل شد و همین بهترین فرصت برای بازیکنی مثل ژاوی یا اینیستا بود تا بتونن روی پاس در عمق موقعیت ایجاد کنند و به گل برسند .
اما بعد از اون دوباره مورینیو تمصمیم خوبی گرفت و مارسلو رو به زمین فرستاد از خوردن گل های بیشتر جلوگیری کنه و تو خط هافبک هم به رئال کمک کنه . اما مهم ترین نکته این بود که معلوم نیست چرا این والدز توی الکلاسیکو و یا بازی های مهم عملکرد خوبی نداره . به دروازه بان ها اسلحه های پنهان میگند چون اون ها هم در نتیجه بازی رو میتونن تا حدی تغییر بدن مثل کاسیاس که اگه نبود ممکن رنال چهارمین گل رو هم بخوره ولی تمرکز خیلی خوبی داشت اما والدز مثل او نیست و انگار توی اینجور بازی ها عملکردش خوب نیست . من خودم در مقاله ای خوندم که چرا تیمی مثل بارسا که اینهمه بازیکن عالی داره یک دروازه بانی نداره ه بشه بهش اطمینان کرد و حالا فهمیدم که درست بود .:eyvalla:
به هر حال باید ببینیم رئال میتونه بارسا رو تو مادرید ببره یا نه ولی خوب باید بیبینیم مورینیو چه ترکیبی میچینه که امیدوارم توش په په نباشه چون اونوقت حتما اخراجی داریم . :nishkhand:
خب اول یه تشکر داشته باشم از استاد عزیز و صاحب سبک جناب استاد ویکتور والدس به خاطر اینکه کلی زحمت کشیدن و یه گل به ما تقدیم کردن :nishkhand:
خلاصه ما به ایشون خیلی مدیونیم :nishkhand:
بازی خوبی بود ...
مورینیو سیستم خوبی رو چیده بود و بازیکنای نسبتا خوبی رو به زمین فرستاد و تقریبا تونست اهدافش رو تو زمین پیاده کنه ! حقیقتش گل زدن تو نوکمپ خیلی سخته با اون شرایط و ....
ولی خب نتیجه ای که باید به دست میومد اومد ! به لطف استاد والدس شرایط برامون بهتر شد ....
اینم بگم که اوزیل و کریم زیاد خوب نبودن برعکس کوئنترائو !
تا ببینم تو بازی برگشت چی پیش میاد !
واقعا بازی زیبایی بود ولی نه به زیبایی الکلاسیکوهای قبلی رئال هم به نسبت شرایط که نیوکمپ هم بود ولی تیتو خیلی دست به کار بزرگی زد تو بازی دوتا صحنه برام جالب بود یکیش پاس کاسیاس به اوزیل که میشه به طول کل زمین !!!و یکی هم سوتی والدز و گل جالب و البته هوشمندانه ی دیماریا
ALIAZIMI9
08-24-2012, 22:51
خوب راستش با این اشتباهی که والدز کرد بازی برگشت از حساسیت زیادی برخوردار
است اما من هم مثل هر هوادار دیگه دوست دارم تیم بارسلونا قهرمان بشه ولی
از اون بیشتر می خواهم یک بازی زیبا مثل بازی رفت رو در بازی برگشت شاهد باشیم
Bahador~2B
08-25-2012, 02:05
ای کاش بارسلونا بجای این همه خرجهای زیادی که میکنه،بجاش بره یه دروازبان شش دانگ بیاره که اینقدر از پست دروازبانی کم نیاره.
یه دروازبان خوب و جوان مثل نویر.
اما انگار والدس حالا حالاها تو حلقمون گیر کرده...
به نظر من رئال مادرید با قدرت تمام ظاهر خواهد شد البته امیدوارم په په از بند مصدومیت رها شه چون اطلاع ندارم که به بازی میرسه یا نه تازه این برگ برنده ی بزرگیه که یه تیم بزرگ بتونه با زدن یک تک گل و دفاع مستحکم قهرمان سوپر کاپ بشه و اگه نشه باید تعجب کنیم چرا که قهرمانی در سوپر کاپ میتونه وضعیت روحی رئال رو از نظر شرایط بد جدولشون یه ذره درمون کنه
R O N A L D O
08-28-2012, 20:47
من فکر کنم مورینیو برای این بازی برنامه داره . رئال به یه نتیجه ی 1:0 یا 2:1 نیاز داره پس کاره سختی نیست.حدس من 2:0 به نفع رئاله.
Alex Dlpiero_10
08-28-2012, 21:04
من هم آخرین پستم رو اینجا میدم بقیش رو میسپارم به شما!
این مسابقه خیلی هیجان خواهد داشت درسته که بارسا در دور رفت بازی رو برد ولی نتیجه خیلی نزدیکی بود و زئال ها خوب میدونن میتونن بارسا رو در سانتیگو برنابئو ببره ولی بین همین میتونن و نمی تونن ها باید بگم بارسا در دوصورت قهرمانه مساوی و برد رئال کمترین چیزی که میخواد 1 گله که بارسا رو ببره (بدون گل خوردن) البته من دوست دارم بارسلونا ببره و به این برد خیلی خوشبین هستم اما نگار یه بازیکن هستم که نکنه مثل نیو کمپ دوباره اشتباه کنه دروازبان ویکتور والدز اونم در اوج سوپر کاپ در سانتیگاو برنابئو احتمال اشتباه کردن دوتا دروازبان تیمها خیلی زیاده.......:nishkhand:
ALIAZIMI9
08-28-2012, 23:39
به نظر من بارسلونا تیمی هست که در این مسابقه به بهترین شکل ظاهر بشه مخصوصا رئالی که الان از
2 بازی 1 امتیاز گرفته و روحیه خوبی نداره اما بارسلونا چون 5 امتیاز از رئال پیش افتاده الان روحیه خوبی داره
به هر حال رئال هم می تونه از امتیاز میزبانیش استفاده کنه.
alielguaje
08-28-2012, 23:39
ای کاش بارسلونا بجای این همه خرجهای زیادی که میکنه،بجاش بره یه دروازبان شش دانگ بیاره که اینقدر از پست دروازبانی کم نیاره.
یه دروازبان خوب و جوان مثل نویر.
اما انگار والدس حالا حالاها تو حلقمون گیر کرده...
این چه حرفی میزنی داداش والدز یه اشتباه کوچلو که بیشتر نکرده و مهمتر از همه اینه که کاتالونیایی هست انسان جایز الخطاست
mortezarm
08-28-2012, 23:42
ال کلاسیکوی برگشت با رنگ و بوی خاص خودش رسید
یکی از بدترین شروع ها رئال و جدای نتیجه بازی های ضعیف رئال
فک نکنم کسی فکر میکرد رئال تو 3 بازی اولش در شروع فصل دوبار ببازه و فقط یه مساوی بیاره
با شرایط پیش اومده رئال شدیدا نیاز به کسب سوپرجام داره و این مساله استرس تیمی رو بیشتر میکنه البته انگیزه هم میده
اما اینکه بازی تو سانتیاگوبرنابئو تاریخ چند سال اخیر نشون داده رئال تو اینم زمین بیشتر از نیوکمپ با بارسا مشکل داره
یه جور طلسم شدن روحیه ای تیمو گرفته
حالا با این شرایط رئال برای کسب جام نیاز داره جلو بیفته و در ادامه نیاز داره گل بعدی رو هم بزنه چون بارسا تیمی نیس که بشه با اندوخته 1 گل برای کسب جام خیز برداشت پس زدن گل دوم از گل اولم مهمتره:khelal dandoon:(البته اگه قرار باشه تو نیمه اول گلی داشته باشه این قضیه بیشتر صدق میکنه)
در ادامه باید بگم اومدن په په و ماجراهاش با مسی خیلی میتونه قشنگ باشه و اینیستا حالا دیگه مهار نشدنی هم در تقابل با اوزیل
بازهم نبرد میانه میدان و بازم برنده این قسمت زمین که احتمالا برنده بازی میشه
من شانس دو تیمو 50 به 50 میدونم
ALIAZIMI9
08-28-2012, 23:43
بابا والدز حالا یک اشتباه کرده دروازه بان دوم بهترین تیم ملی دنیا نباید زود از اون نا امید بشیم تازه بایرن مونیخ
مگه سر نویر کوتاه می یاد به هر حال نباید اینقدر والدز رو سرزنش کرد.
mortezarm
08-28-2012, 23:59
چه باحال دو تا تاپیک تبادل نظر سوپرکاپ هست
بزار تو اینم نظر بدیم دیگه البته راجبه والدز
والدز سوتی داره اما دروازه بان بدی نیس تاو همین بازی سوپرکاپ رفت دو سه تا سانترو قطع کرد شاید به چشم نیومد اما خیلی تو زمان عالی و جای حساسی مهار کرد و اینجاس که دیده میشه والدز نکات مثبت خوبی داره
البته والدز دروازبان سومه اسپانیاس نه دوم
چه باحال دو تا تاپیک تبادل نظر سوپرکاپ هست
بزار تو اینم نظر بدیم دیگه البته راجبه والدز
والدز سوتی داره اما دروازه بان بدی نیس تاو همین بازی سوپرکاپ رفت دو سه تا سانترو قطع کرد شاید به چشم نیومد اما خیلی تو زمان عالی و جای حساسی مهار کرد و اینجاس که دیده میشه والدز نکات مثبت خوبی داره
البته والدز دروازبان سومه اسپانیاس نه دوم
کاری به اینکه دروازه بان چندم اسپانیاس ندارم (لاروخا اصلا به من چه؟ من آتزوریم!) اما من موندم حالا آقا فرضا 1-0 هم رئال برد و قهرمان شد ، چه کاریه گیر دادین به والدز؟ 5برابر همه دروازه بانهای دیگه داره پاس میده تو بازی همش هم صحیح ، خب یکی دو بار هم همین میشه دیگه! بابا به کاسیاس و بوفون و نویر هم بگی باید تو بازی انقدر بازیسازی کنن دهنشون سرویس میشه! دم والدز گرم!
shiraz-sport
08-29-2012, 00:30
من با حرف مرتضی کاملا موافقم چون ما توی سانتیاگو برنبائو با بارسا بیشتر مشکل داریم .
اگر رئال بتونه از موقعیت های خودش به بهترین شکل استفاده کنه و در ضد حمله ها سریع و در دفاع مستحکم باشه میتونه برنده این بازی باشه الیته نباید بارسا رو دست کم گرفت.
کلا رئال در بازی های ال کلاسیکو در 10 دقیقه اول طوفانی بازی میکنه . اگر بتونیم در ربع ساعت اول بازی در دست بگیریم میتونیم برنده بازی و قهرمان سوپر کاپ بشیم. انشا الله
VILLA 4 EVER
08-29-2012, 01:13
الان بازیکنان بارسا در شرایط روحی خوبی قرار دارن ولی رئالی ها در وضعیت خیلی بدی هسنتد!! به نظر من شانس بارسا خیلی بیشتره!love::
:chakerim:
واقعا قضاوت سخته یه طرفه قضاوت نمی کنم خیلی رقابتشون نزدیکه برا همین باید بگم من فک کنم شاید 3-2 بشه که بکشه سر. ضربات پنالتی و شاید هم 2-1 بشه من فک کنم با پایان مصدومیت په په و اومدن موردریچ ممکنه بتونیم ببریم البته این رو بگم با روحیه که بارسا داره ممکنه با یه تساوی هم ببره ولی من شانس رو به رءال می دم
messi1373
08-29-2012, 12:16
دقت كرده باشيد رئال تو سانتياگو نتايج بدي رو مقابل بارسا گرفته.چند وقته دقيقا تو سانتياگو بارسارو نبرده؟
Alex Dlpiero_10
08-29-2012, 12:19
دقت كرده باشيد رئال تو سانتياگو نتايج بدي رو مقابل بارسا گرفته.چند وقته دقيقا تو سانتياگو بارسارو نبرده؟
اصلا کی رئال چه تو برنابئو و چه تو نیو کمپ کی تونسته مارو ببره ؟فقط سال پیش اونم بزور فردا2-0 میبریم
messi1373
08-29-2012, 12:24
اصلا کی رئال چه تو برنابئو و چه تو نیو کمپ کی تونسته مارو ببره ؟فقط سال پیش اونم بزور فردا2-0 میبریم
داداش رئال تو نيو كمپ واسه ما بد دردسر ساز هستش.جوري كه من 10 ديقه آخر بازي نفسم بزور در مياد.اما نميتونن نتيجه بگيرن.من منظورم اينه كه رئال تو سانتياگو اصلا زورش به بارسا نميرسه.ولي تو نيو كمپ بهتره.
وايي اگه امشب بارسا قهرمان شه....ديدن چهره هوادارا و بازيكناي رئال موقع جام گرفتن بارسا ديدن داره!!!
ALIAZIMI9
08-29-2012, 18:05
اگه بارسلونا قهرمان بشه قهرمانیش خیلی با شکوه برگذار نمی شه بالاخره ورزشگاه خانگی رئاله و هوادران
هم اکثرا رئالی هستند :gerye:
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.