PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمپ دربی @ جلدچهارم $$

صفحه ها : 1 2 3 [4]

icon
08-06-2012, 12:35
همینه دیگه امکانات مال شهر های بزرگ مثل تهرانو همین گرگانِ کنار دست ماست و بقیه ی شهر های غیر از گنبد

AlexDelpiero
08-06-2012, 12:59
راستش خيلي از اينايي كه گفتين من سر در نياوردم!!!!!يه سري اطلاعات كه تو كارنامه نوشته رو ميگم:
رشته دبيرستان:رياضي-فيزيك
منطقه:اينجا(تو كارنامه9نوشته منطقه يك!!
ناحيه بومي:2
قطب بومي:3
استان بومي:آ.ش
وضعيت:
-روزانه و شبانه:مجاز
-نيمه حضوري و مجازي و بين الملل:مجاز
-پيام نور:مجاز
-غير انتفاعي:مجاز
-ويژه فرهنگيان:غير مجاز
دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق):مجاز
رتبه(روم سياه!):
رتبه در زير گروه يك: 21741 نمره:6303
رتبه در زير گروه دو:22182 نمره:6256
رتبه در زير گروه سه:22655 نمره:6197

:gerye:ashem:-ashem:-
:nishkhand:
منطقه یک ... 21 هزار .... خوبه ... مهندسی هستی واسه خودت ...

1-رشته مهندسي معماري؟
با وجه به تبه ای که آوردی یه کم سخت به نظر میاد معماری رو بیاری ... ولی معماری یه رشته پرخرج ، متنوع با بازار کار عالی هست ! یعنی اگه بتونی معماری بیاری خیلی خوبه !
2-رشته فيزيك؟
اینو میاری ولی اصلا ارزش نداره 4 سال یه رشته سخت رو بخونی چون بعدش باید بری سرچهارراه ها شیشه ماشین بشوری !
3-شبانه؟
اگه هزینش برات مهم نیست حتما روش کار کن ! اگه بتونی یه رشته مهندسی شبانه بیاری خیلی خوب میشه که احتمال آوردنش هم هست ! چون هیچ فرقی با روزانه از نظر مدرک نداره و فقط هزینه بیشتری می طلبه !
4-پيام نور؟
5-غيرانتفاعي؟
6-كارداني؟
این سه تا رو بیخیال ... رو همون شبانه و روزانه کار کن ؛ اگه هم حوصله نداری بشینی یه سال دیگه بخونی آخراش دو سه تا رشته خوب و تاپ پیام نور بزن محض احتیاط !
7-امتحان كارداني به كارشناسي؟
سخت و مزخرف ! توصیه می کنم دوره کاردانی رو خط قرمز بکشی !
8-رشته مهندسي عمران؟
بازار کارش نسبت به قبل خراب شده !
9-رشته مكاترونيك؟
چیزی زیادی ازش نمیدونم ! :nishkhand:
10-رشته مكانيك؟
ای بابا ... میخوای عرصه ما رو تنگ کنی؟!! :nishkhand: بیخیال بابا .... رشته خیلی خیلی سخت ولی بازار کار و پرستیژ بالایی داره ! ولی سخته بتونی روزانشو با این رتبه بیاری باید رو شبانه کار کنی ...

ManUtd
08-06-2012, 13:19
بچه ها يه سوال فني دارم اگه كسي ميتونه كمكم كنه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
زيرنويس فارسي يه فيلمو دارم ولي وقتي اجراش ميكنم زبونش عجيب قريبه ! يعني هيچ زبوني نيست شبيه خط ميخي [Only Registered And Activated Users Can See Links] شايد واسه شما هم پيش اومده ! چند تا زيرنويس از همين فيلمو امتحان كردم همش همينجوري ميشه ! بايد چيكار كنم ؟!

Great Milan
08-06-2012, 13:23
بچه ها يه سوال فني دارم اگه كسي ميتونه كمكم كنه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
زيرنويس فارسي يه فيلمو دارم ولي وقتي اجراش ميكنم زبونش عجيب قريبه ! يعني هيچ زبوني نيست شبيه خط ميخي [Only Registered And Activated Users Can See Links] شايد واسه شما هم پيش اومده ! چند تا زيرنويس از همين فيلمو امتحان كردم همش همينجوري ميشه ! بايد چيكار كنم ؟!

بازم مشکلات فنی عجیب .......!!!!!!!!!!dallliiilagh:::hehehe:ki::heee::: khandeeeee bahal:
ببر پیش علی اقا یا صادق تا مشکلتو حل کنن:khandeeeee bahal:ki::

GOLL
08-06-2012, 13:29
پيام نور و غير انتفاعي و كاداني راحت مهندسي مياري
اما:
غير انتفاعي كه اصلا نميشه گفت دانشگاه همون موسسه اس !مدركش خارج ايرن بيشتر قبول دارن تا داخل فقط به اين دليل كه مورد تاييد مستقيمه وزارته علومه ...

پيم نور هم مهندسي هاش رشته هاش زياد و متنوع شده مثلا مكانيك رو شايد پيم نور بياري كه كاملا بستگي به اون دانشگاه و امكاناتش داره وگرنه بدبختي
كارداني :
من خودم كارداني بودم الان كارشناسي ميخونم خيلي محاله اون چيزي كه ميخواهي بياري تو كارشناسي من واسه كنكورش يه تست هم زدم اما چون درسهارو خوب بلد بودم (رشته ام كامپيوتره)و درسها سر كلاس مرور كرده بودم اعتراف ميكنم شانسي قبول شدم!
وگرنه خيلي از دوستهام قبول شدن اما غير انتفاعي :
امسال جناب سازمان سنجش گفت مردود هاي كارداني به كارشناسي ميتونن تو تكميل ظرفيت نام نويسي كنند و قبول شن اما بيشت غير انتفاعي ها اومده بودن كسايي كه مستقيم توو موسسه شون اسم نوشته بودن برا تكميل ظرفيت رو قبول كردن و همه رو مهندس كردن..

داداش شبانه ارزشش خيلي بيشتره تا دانشگاهاي ديگه منم با مهدي موافقم يا سال ديگه كنكور بده تا رتبه ات بهتر بشه و روزانه خوب بياري يا دنبال شبانه باش دانشگاه دولتي امكاناتش بهتره و موقعيتهات بيشتره و آينده شغلي ات هم تضمين تر شده تره بنا به رشته ات !
كارداني اگه دولتي هم بياري بايد از اولش خوب درسهاتت رو ياد بگيري كه همون ساله اوله كنكور رتبه ات خوب شه
البته كاداني مهندسي هم راحت مياري...

بستگي به برنامه ات داره شايد خودش كلا ايراد داره يا تنظيماتش درست نيست
اما بايد به دست اند كاران اين عرصه بگي يه برنامه سالم بهت معرفي كننlol:-

sina acm
08-06-2012, 13:32

اول برو تو control panel بعد برو تو قسمت Region ond Language بعد که پیج باز شد administrative

بعد برو زبان رو ببین persian هستش یا نه

اگه بود پس اشکال از برنامه ای هست که داری باهش فیلم رو پخش میکنی

یا باید اپدیتش کنی یا نسخه جدید رو دانلود کنی چون زیرنویس با فرمت جدید رو نمیخونه !!

alexdelpiero_10
08-06-2012, 13:40

منم قبلا اين مشكل رو داشتم ولي با روش خودم حلش كردم:hehee:

فايل زيرنويس رو با notepad باز كن بعد از تو منو فايل save as رو بزن از قسمت encoding يونيكد(uniconde) رو انتخاب كن بزن ذخيره درست ميشه اگه نشد زيرنويست رو بده خودم درستش ميكنم:hehee:

AlexDelpiero
08-06-2012, 13:40

اول برو تو control panel بعد برو تو قسمت Region ond Language بعد که پیج باز شد administrative

بعد برو زبان رو ببین persian هستش یا نه

اگه بود پس اشکال از برنامه ای هست که داری باهش فیلم رو پخش میکنی

یا باید اپدیتش کنی یا نسخه جدید رو دانلود کنی چون زیرنویس با فرمت جدید رو نمیخونه !!

البته یه راه دیگه هم داره که سر راسته ... :sooot:
زیر نویسو با Word باز کن ! از پنجره ای که باز میشه Winows)Arabic) رو انتخاب کن !
بعد کل متن رو کپی بگیر !
تو یه Text اون متن رو Paste کن !
بعد بزن Save ... ارور میده ! Cancel کن ! و Unicode رو انتخاب کن و Save کن !
از اون فایل Text میتونی استفاده کی به عنوان زیر نویس !

alexdelpiero_10
08-06-2012, 13:42
البته یه راه دیگه هم داره که سر راسته ... :sooot:
زیر نویسو با Word باز کن ! از پنجره ای که باز میشه Winows)Arabic) رو انتخاب کن !
بعد کل متن رو کپی بگیر !
تو یه Text اون متن رو Paste کن !
بعد بزن Save ... ارور میده ! Cancel کن ! و Unicode رو انتخاب کن و Save کن !
از اون فایل Text میتونی استفاده کی به عنوان زیر نویس !

نه زيرنويس بايد فرمت srt داشته باشه اون روشي كه من گفتم خودش با همون فرمت اصلي زيرنويس ذخيره ميشه يعني فرمتش عوض نميشه فقط روش كد گذاريش عوض ميشه:hehee:

ManUtd
08-06-2012, 14:13
مرسي از همگي ، روش رسولو امتحان كردم درست شد heee:: دم همتون گرم ، من رفتم فيلممو ببينم heey::

Abdollah 202
08-07-2012, 02:47
یعنی خاک بر سر فوتبالیستامونentezar::
این همه پول براشون خرج میکنن و میلیون میلیون بهشون پول میدن آخرشم هیچی نمیشنchomagh .

دم کشتی و وزنه برداری و ... گرم که باز غیرت ایرانیشونو دارن نشون میدن تو زمین:balesh::love: .

اگه یکم از اون پول هایی که دارن تو حلقوم این بازیکنای بی غیرت میریزن فقط یکمشو بدن به این کشتی و ... مطمئن باشین تو المپیک های بعدی خیلی میتونیم مدال جمع کنیم

حالا جمیعا : خاک بر سر فوتبالیست ها مون:gerye:

레자
08-07-2012, 05:46
اللهم صلی علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم

ikiusan
08-07-2012, 09:18
همینه دیگه امکانات مال شهر های بزرگ مثل تهرانو همین گرگانِ کنار دست ماست و بقیه ی شهر های غیر از گنبد
خب یهو بگو فقط گنبد امکانات نداره دیگه!heee::

레자
08-07-2012, 14:17
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

مدیرهواداران یونتوس!!!
18ساله!!!
محل زندگی :اهرم!!!

:nishkhand:ki::ki::ki:::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::nishkhand::khandeeeee bahal:

alexdelpiero_10
08-07-2012, 14:34

مدیرهواداران یونتوس!!!
18ساله!!!

:nishkhand:ki::ki::ki:::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::nishkhand::khandeeeee bahal:

مرض به تو چه؟heee::

آمار منو به كسي نده محرمانستheee::

amir-97
08-07-2012, 14:42
مرض به تو چه؟heee::

آمار منو به كسي نده محرمانستheee::

آمار محرامنت تو حلقمheee:::jeddiiiii:dallliii:hehee:

레자
08-07-2012, 14:45
پسر خیلی اب زیرکاهی خیلی

alexdelpiero_10
08-07-2012, 14:48
پسر خیلی اب زیرکاهی خیلی

مگه چيكار كردم؟ حق ندارم جاي ديگه مدير بشم؟heee:: هرچند الان ديگه نيستم اوني كه تو رفتي انجمن قبليه انجمن رو بردن جاي جديد heee::

دير فهميدي مهندسheee::

amir-97
08-07-2012, 14:50
دقت داشته باشین
من آمار همه رو دارم:nishkhand:

레자
08-07-2012, 14:51
باور کن تقریبا 15نفرو میدونم که تو کدوم خراب شده ی دیگه ای اکتیون:nishkhand:ki::lagh::

amir-97
08-07-2012, 14:54
فک کردی من نمیدونمki:::nishkhand::khelal dandoon:

mortezarm
08-07-2012, 15:03
یعنی خاک بر سر فوتبالیستامونentezar::

حالا جمیعا : خاک بر سر فوتبالیست ها مون:gerye:

خاک تو سرشون

مدیرهواداران یونتوس!!!
18ساله!!!

چکار داری بچه مردمو بزار مدیریت کنه بچه بنده خدا

دقت داشته باشین
اماره خودتم همه جا پخشه ها

باور کن تقریبا 15نفرو میدونم که تو کدوم خراب شده ی دیگه ای اکتیون:nishkhand:ki::lagh::
همین الان 50 نفر از بچه ها دربی فقط تو فوتیرانن و ..........

amir-97
08-07-2012, 15:14
مرتضی جان:nishkhand:
نزار همه چیزو بریزم رو دایره:nishkhand:ki::::bow

mortezarm
08-07-2012, 15:23
مرتضی جان:nishkhand:
نزار همه چیزو بریزم رو دایره:nishkhand:ki::::bow
تهدید!!!!!!!!!
بریز بینم چی میخوای رو کنی ؟؟؟ki::
من که مثه اب زلالم:hehee:

alexdelpiero_10
08-07-2012, 17:06
دقت داشته باشین

اينا رو نگاه خب رفتيم تو يه سايت ديگه عضو شديم مدير شديم گناه كه نكرديمheee::

amir-97
08-07-2012, 17:19
من منظورم با رضا بود
کهتو سایتایه دیگه شاید پیداش کردم

Abdollah 202
08-07-2012, 17:30
من که خودم آمارمو قبل از اینکه شماها بگین میگم

من تو : 1- دربی 2-فوتیران3- فیفا نیوز 4-انجمن بچه های اخراجی بارسا:nishkhand: و یه چن تا سایت و انجمن دیگه عضوم و بیشتر تو دربی هستم :sigar:

حالا کی میتونه مثل من همانند یک مرد به اینکاراش اعتراف کنه ؟:nishkhand:

레자
08-07-2012, 17:35
والا میشه فقط ممکنه به خاطر تبلیغات عین یه مرد هم پرتت کنن بیرون:nishkhand:ki::lagh::

alexdelpiero_10
08-07-2012, 17:37

من تو : 1- دربی 2-فوتیران3- فیفا نیوز 4-انجمن بچه های اخراجی بارسا:nishkhand: و یه چن تا سایت و انجمن دیگه عضوم و بیشتر تو دربی هستم :sigar:

من تو سايتايي كه عضو شدم فكر كنم اندازه مو هاي سرم باشه

هرچي آ1پپلو سنتر ديدم هرچي هاست رايگان ديدم هرچي سايت خبري ديدم خلاصه....heee::

اگه بيام همش رو بنويسم كه كمپ 2روز نميكشه كه

amir-97
08-07-2012, 17:42
عین منی
من خیلی سایت عضو شدم
بیشتر از نصفش هم نام کاربریم یادم نمیاد:nishkhand::hehehe:lagh:::khandeeeee bahal:

레자
08-07-2012, 18:22
منم خیلی خیلی فروم و بلاگ عضو شدم و برای اینکه یادم نره همشون یک یوزر و پسورد داره یعنی اگه لو بره تو اینترنت بدبخت میشم :nishkhand:

میبینی هر فرومی میخوام ثبت نام کنم میبینم اخطار میده این ایمیل به ثبت رسیده بعد میبینم نگو قبلا عضوش بودم :khandeeeee bahal:ki::

راستی لعنت به این داور فرانسه و عبدولیeterza::-crying::-om::

sina acm
08-07-2012, 22:21

من ki:: به ترتیب تو اینا هستم

1. derby.ir

2. rossoneri.ir

3. footiran.com

4. parsfootball.com

5.forum.onlyrealmadrid.ir
تو 2 تای اولی 24 ساعته هستم ki:: البته این امار به غیر از facebook هستش :nishkhand:
باور نمیکنید برید ببینید [Only Registered And Activated Users Can See Links]

레자
08-07-2012, 22:37
رسول دارم برات اهنگ میسازم دارم یه نرم افزار یاد میگیرم که صدات رو تبدیل به صدای نمومنه میکنه الان از عوض تو هی تو میکروفون میخوانم و با صدای یاس یا هیچ کس حالا خیلی التماس کنی ان د فلور برات میکس کنم:nishkhand:

mortezarm
08-08-2012, 02:13
بیا فک کردی میترسم
بگیر
1لک برد2 دربی.3.جی تی.4 بوقheee::5.پارس.6 فیفا.7 .انیمه دراگون8.نایت موزیک
اینا به ترتیب فعالیت بود
تو خیلی دیگه هم عضوم که فعالیت ندارم
از جمله فوتیران

ashly
08-08-2012, 03:50
منم تو این فروم ها بیشتر فعالیت میکنم

1 . derby
2.mufctalk
3.footiran
و خیلی های دیگه هم که خیلی کم فعال هستم

edin
08-08-2012, 04:13
نیگاه کن همیشه عبدالله به همه چیز معترضه اگه اینجوره منم تو 7 تا سایت معروف عضوم که تازه تو یکی از معروف ترین سایت های ایران به اسمه 98ایها هم مدیرم اینقدر هم قور نمی زنم که تو قور. می زنی

레자
08-08-2012, 06:11
اگه بخوام بگم کدوم سایتا فعالیت دارم باید بگم در حال حاضر فقط دربی قبلا هم در داسوج و ایران پی ام سی و حتی میهن دانلود فعالیت میداشتم در ایران پی ام سی قبلا مدیر ارشد بودم و در داسوج هم مدیریت بخش های مختلفو داشتم
به جز اینا فروم های بسیاری هست که عضوم ولی فعالیت نمیکنم

ikiusan
08-08-2012, 08:06
اینجا هیچکس به من کاری نداره! ولی بگم بنده قبلا توی یه فرومی که در رابطه با انیمه فعالیت میکرد به مقام معاونت در بخش زیرنویس (مهمترین بخشش) رسیدم ، بعد یه جریاناتی پیش اومد که ما رفتیم از اونجا با یه جمعی...
بعد یهو دیدم خودم انجمن تاسیس کردم!
جز دربی هم هر انجمنی عضو بودم در مورد انیمه بود که اگه کاری با سران انجمن های دیگه داشتم برم اونجا!
ایکیوسان بی خودبزرگ بینی اسم آشناییه توی انجمنای اینترنتی انیمه ای.
راستی تو سایت و فروم Myanimelist.net که یه سایت خارجکی انیمه است و توش از چپ به راست مینویسن!:hehee: هم عضو بودم که واقعا نفهمیدم به چه دلیلی ، انصافا به چه دلیلی فیلش تر خورد؟

레자
08-08-2012, 13:37
سایتی واقعی جهت مشاهده شبکه های ماهواره ای به صورت انلاین من با سرعت 128تونستم خیلی راحت و روان نگاه کنم

از جمله شبکه های میشه به ناسا اچ دی اشاره کرد همچنین با ثبت نام در سایت پخش زنده را با کیفیت اچ دی ببینید

king123
08-08-2012, 13:56
سلام بچه ها چطورید ؟ کلیپ با مشخصات پایین رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
یه کلیپی که از تلویزیون پخش میشه و تکه های از تمام رشته های ورزشی هستش رو از کجا میتونم دانلودکنم کمک کنید ضروری هست مثل اونیکه اول اخبار ورزشی پخش میشه ولی با مدت زمانی 2 و 3 قیقه یا بیشتر
مرسی

레자
08-08-2012, 14:12
باید همون یه نمونه بگی مثلا همون کلیپ تیتراژ اخبار ورزشی خوبه برات درستش کنم/؟

king123
08-08-2012, 14:38
باید همون یه نمونه بگی مثلا همون کلیپ تیتراژ اخبار ورزشی خوبه برات درستش کنم/؟
تیتراژ اخبار ورزشی خیلی کوتاهه
حداقل 2 یا 3 دقیقه باید باشه ashem:-

레자
08-08-2012, 14:47
اهان فهمیدم مناسب و راست کارتو پیدا کردم تیتراژ شبکه خبر هم گرافیکی تره و طولانی تر و هم قشنگ تر دیدیش؟اونو برات ظبط کنم/؟

amir-97
08-08-2012, 14:49
فک کنم ماله ورزش از نگاه 2 و ورزش و مردم هم خوب باشه

레자
08-08-2012, 14:56
برنامه ی وقت اضافه مال شبکه یک چطوره؟خودم تا حالا ندیدم:nishkhand:

king123
08-08-2012, 14:58
اهان فهمیدم مناسب و راست کارتو پیدا کردم تیتراژ شبکه خبر هم گرافیکی تره و طولانی تر و هم قشنگ تر دیدیش؟اونو برات ظبط کنم/؟
ممنون میشم :flowerysmile::flowerysmile:

레자
08-08-2012, 15:22
باشه

فقط فراموش نکن لطفا ازین تایپک دیدن کنید ==برو اینجا== ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

راستی بزار دقیثقا تاریخ اماده سازی کلیپ رو بگم کلیپ پس فردا صبح امادس اگه دیره دیگه به بزرگی خودت ببخش لطفا

king123
08-08-2012, 15:27
باشه

فقط فراموش نکن لطفا ازین تایپک دیدن کنید ==برو اینجا== ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

راستی بزار دقیثقا تاریخ اماده سازی کلیپ رو بگم کلیپ پس فردا صبح امادس اگه دیره دیگه به بزرگی خودت ببخش لطفا
واسه پس فردا خیلی دیره اگه اونجور باشه زحمت نکش ممنون
تو این قسمت [Only Registered And Activated Users Can See Links] کلیپ ورزش از نگاه دو رو گذاشتیکی لینکش اشتباهی هست اگه تونستی لینک ورزش از نگاه دو رو بزاری ممنون میشم

레자
08-08-2012, 15:38
اولا ورزش از نگاه دو نه و شبکه شما دوما ممنون که گزارش دادی سوما فردا صبح چطوره؟

لینک جدید رفرش شد میتونی دانلود کنی

بازم ممنونheey::

king123
08-08-2012, 15:42
اولا ورزش از نگاه دو نه و شبکه شما دوما ممنون که گزارش دادی سوما فردا صبح چطوره؟

لینک جدید رفرش شد میتونی دانلود کنی

بازم ممنونheey::
فردا صبح خوبه و کلیپ در مورد تیم ملی ایران باشه ممنون اما این شبکه شم هستش یل ورزش از نگاه دو
8- دانلود کلیپ آغازین برنامه ورزش از نگاه 2

دانلود کلیپ
Direct Link ([Only Registered And Activated Users Can See Links] Mohammad.wmv) | Rapidshare ([Only Registered And Activated Users Can See Links]%21download%7C29p2%7C1073865524%7C_[Only Registered And Activated Users Can See Links] Football_ta_football__By_Mohammad.wmv%7C7901%7CR%7 E34449448959B14B5A1E52DF73D62229E%7C0%7C0) | Uploded ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

دانلود موزیک

레자
08-08-2012, 15:57
خب الان گیجمون کردی خودت لینک میخوای خودت لینک میدی ؟تازه مدت زمانشو ببین 41ثانیه یعنی به 1دقیقه هم نمیرسه حالا نگفتی ضبطش کنم یا نه؟

king123
08-08-2012, 16:32
خب الان گیجمون کردی خودت لینک میخوای خودت لینک میدی ؟تازه مدت زمانشو ببین 41ثانیه یعنی به 1دقیقه هم نمیرسه حالا نگفتی ضبطش کنم یا نه؟
این گیجی اثرات روزه هست
اگه زحمتی نیست ضبطش کن ممنون

레자
08-08-2012, 16:43
درسته:nishkhand:
اوکی

ashly
08-08-2012, 22:27
همینطور که میدونین شبکه ورزش یه سوتی داده و برای یه مدت کوتاه برای چند لحظه دو ومیدانی زنان رو نشون داده

البته خیلی هاتون دیدین ولی عکسشو میذارم تا کسانی که ندیدن هم فیض ببرن

레자
08-08-2012, 22:34
خدا امواتتو بیامرزه چقدر دنبالش بودم به خودم میگفتم که دیگه یه دفه دیدم رفت و حیف شد که نتونستم ضبطش کنم

mortezarm
08-08-2012, 23:37
خدایی ببین جوانان ایرانی عین عقاب وایسادن یه لحظه این مسولای سانسور غفلت کنن پوز بزنن ها
ببین اینقد محدودمون میکنن جوونا به چه روزی میفتنheee::

Abdollah 202
08-09-2012, 00:09
همینطور که میدونین شبکه ورزش یه سوتی داده و برای یه مدت کوتاه برای چند لحظه دو ومیدانی زنان رو نشون داده

البته خیلی هاتون دیدین ولی عکسشو میذارم تا کسانی که ندیدن هم فیض ببرن

:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
دمت گرم:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
چقدر دقتتون بالاست :nishkhand:

خدایی ببین جوانان ایرانی عین عقاب وایسادن یه لحظه این مسولای سانسور غفلت کنن پوز بزنن ها
ببین اینقد محدودمون میکنن جوونا به چه روزی میفتنheee::
آره دیگه چیکار کنیمheee::
حالا نه این که تو بدت اومد :hehehe:

ibrahim
08-09-2012, 01:05
سلام:nishkhand:
توی یه جمله بیمزه ترین کاربر سایت ُ معرفی کنید با دلیل ممنون میشم:nishkhand:

Abdollah 202
08-09-2012, 01:46
سلام:nishkhand:

علیک ki::

حالا واسه چی؟ :nishkhand:

خو من که روم نمیشه بگم ابراهیم :khandeeeee bahal:

ibrahim
08-09-2012, 01:49
جنبه سوال نداری::nishkhand:
مث آدم جواب بده بوققققققققققققققق:nishkhand:
همینجوری زد به سرم بپرسم

레자
08-09-2012, 06:21
راستی که سوتی دیگم شبکه ورزش داد این که چندثانیه ی اولی که پرتاب دیسک احسان حدادی رو نشون میداد یادشون رفته بود ارم شبکه الجزیره اسپورت رو بپوشونن و قشنگ تابلو بود صدای گزارشگر هو هو کش عرب هم میومدki::
کسی عکسشو داره؟

레자
08-09-2012, 06:49
مرتضی این اواتارت رو تموم میکنی یا نه؟crying::-

دارم سکته میکنم

rko
08-09-2012, 12:35
سامولیک
دنبال یه فیلم ام کسی میتونه کمکم کنه؟؟:sham:

rko
08-09-2012, 12:45
کسی نی؟؟
این فیلم رو میخام کسی میتونه پیداش کنه؟؟:gerye:

alexdelpiero_10
08-09-2012, 13:35
کسی نی؟؟
این فیلم رو میخام کسی میتونه پیداش کنه؟؟:gerye:

فعلا كه فقط همينا گيرم اومده

레자
08-09-2012, 17:20
عجیبه من تاحالا این گزینه رو ندیده بودم:ajibeee::mage mishe::ajibeee::mage mishe:

Alex Dlpiero_10
08-09-2012, 17:22
یعنی چی؟؟؟heee::heee::

alexdelpiero_10
08-09-2012, 17:28
یعنی چی؟؟؟heee::heee::

آقا تازه فهميده كه گزينه ي حذف تشكر هم داريم heee::

خسته نباشي پهلوانheee::

레자
08-09-2012, 17:38
مرسی قهرمانheee::

همیشه چیزهای مهم دیر فهمیده میشهheee::

mortezarm
08-09-2012, 17:44
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:

آره دیگه چیکار کنیمheee::
حالا نه این که تو بدت اومد :hehehe:
من که نگفتم بدم اومد
گفتم ببین به چه روزی انداختنمون
وگرنه من از خوشحالی یه شب نخوابیدم:hehee:

یکی مدانظر دارم اما رودربایستی دارم باش روم نمیشه اسمشو بگم
بعد از اون بهتریگ گزینه عبدالله میباشد

مرتضی این اواتارت رو تموم میکنی یا نه؟crying::-

دارم سکته میکنمچطوری تمومش کنم؟
مگه چشه بچه بنده خدا

خسته نباشي پهلوانheee::

مرسی قهرمانheee::

خوشم میاد جو المپیک گرفتتون هاheee::

레자
08-09-2012, 17:55
یکی مدانظر دارم اما رودربایستی دارم باش روم نمیشه اسمشو بگم
بعد از اون بهتریگ گزینه عبدالله میباشد
چطوری تمومش کنم؟
مگه چشه بچه بنده خدا
heee::

iهردفه نگاه میکنم صدبار به خودم میگم چه بانمکه چه خوشگله و ... هردفه نصفه سکته رو میزنم خیلی خوشگله با پیراهن رئال هم صدبرابر قشنگ تر شده:love:

Alex Dlpiero_10
08-09-2012, 18:06
خوب معلومه که رسول بابت سیرک و اون عکس و حرفهای دلپیرو یکمی ناراحت شده منم به افتحار دلپیرو این عکس های رو میزارمheee::

(البته باید بگم که یه عکس هست که گذاشتن اون برای من مقدور نیست)heee::

(هرگونه کپی برداری برای امضا یا آواتار جرم محسوب شده و پیگرد قانونی داردchomagh)

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

레자
08-09-2012, 18:10

اینو تو گروه های دسته جمعی دیدم

레자
08-09-2012, 18:12
اون یه دونم میزاشتی چیزی اضافه نمیشد ها

این عکس ها به اندازه ی کافی گویا هستند که به چهارمی نیاز نباشهheee::

rko
08-09-2012, 18:42
فعلا كه فقط همينا گيرم اومده
داش دمت جیز کارم راه افتاد tazim::

amir-97
08-09-2012, 18:56
بچه هایی که فیلم و سریال زیاد میبینین
یه فیلم سینمایی ورزشی باحال معرفی کنین:chakerim:

مورینیو...
08-09-2012, 19:12
خیلی وقته که نیومدم منو که یادتون نرفته خدمت بودم.چشم به هم زدیم یه ماه از خدمتمون گذشت حالا هرکی بگه چند ماه خدمتی لااقل میتونم سرمو ببرم بالا بگم یه ماه خدمتم دیگه نمیگم یه روز خدمتم.دیروز شهادت امام اول شیعیان امام علی (ع) بود کسی که هر وقت اسمشو میشنوم صلوات گفتنو بر خودم واجب میبینم کسی که اولین بار وقتی بچه بودم روی پای خودم ایستادم نامشو بر زبان آوردم و حالا که در زندگی روی پای خودم ایستادم باز هم ذکر گوی مولای اول شیعیان هستم کسی که هر وقت در موردش فکر میکنم اشک تو چشمام حلقه میزنه علی صلوات الله علیه مظهر مردانگی و رشادت و دلاوری و از همه مهم تر عدالت بود.کسی که بعضی ها اصلا قبولش ندارن و بعضی ها او را خدا میدانند و ما شیعیان او را آقای خودمان میدانیم او را پدر خود میدانیم. اما باید دانست که فرزند سوی پدر میرود و علی (ع) گناهان ما رو انجام نمیداد.او پاک بود کسی که پیامبر در موردش گفت: به خدا ی واحد قسم نگاه کردن به چهره ی علی صوابی بسیار دارد.در روایتی هم گفته شده شخصی در مسجد مکه بوده و خیره شده به چهره ی حضرت علی (ع) شخصی جلو آمد و گفت: ای مرد چه میکنی؟ در حالی که همه مشغول عبادتند چرا اینقدر به علی نگاه میکنی؟ شخص گفت من هم در حال عبادتم من از پیامبر امین شندیم نگاه کردن به چهره ی علی ثواب چند صد حج را دارد. پیامبر بزرگوار و محبوب اسلام حضرت محمد (ص) فرمودند: اگر شخصی عمر نوح داشته باشد و در عمر خویش فقط خدارا عبادت کند و اندازه ی کوه قاف جواهر داشته باشد و همه ی آن را برای رضایت خدا انفاق کند ولی اگر محبت علی(ع) را در دل نداشته باشد اعمال او مورد قبول درگاه حق تعالی قرار نخواهد گرفت.
و در نهایت یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.
شهادت حضرت علی (ع) را به همه ی شما بزرگواران تسلیت عرض میکنم.

مورینیو...
08-09-2012, 19:26
کشتی فرنگی رو دیدین؟ کشتی رضایی رو دیدین؟ همشهری ماست دیگه. ما تو خدمت تکرارشو دیدیم.تو آسایشگاه ما آملی ها جشن گرفتیم. عجب کشتی ای گرفت. اگه طلا نمیگرفت کشتی فرنگی ایران قهرمان المپیک نمیشد.من که از کارکرد خوب ورزشکاران ایرانی شگفت زده شدم.واقعا خودمونیم؟!!!!! المپیک پکن کجا و لندن کجا؟

레자
08-09-2012, 19:28
امیر اواتار تو هم قشنگ شده ولی یه ذره بچه بزرگ هست به دل نمیچسبهheee::
مال مرتضی یه چیز دیگس هروقت مرتضی خواستی اواتارت رو تغییر بدی بهم بگو اونو بده به منlove::

اه مرتضی؟چه جالب تو !!مرتضی بچه دزدی میکنه!!!چه کار بی شرمانه ایheee::

alexdelpiero_10
08-09-2012, 20:23
خیلی وقته که نیومدم منو که یادتون نرفته خدمت بودم.چشم به هم زدیم یه ماه از خدمتمون گذشت حالا هرکی بگه چند ماه خدمتی لااقل میتونم سرمو ببرم بالا بگم یه ماه خدمتم دیگه نمیگم یه روز خدمتم

اتفاقا يه مدت برام سئوال بود كه اين كجا رفت؟ چش شد؟heee::

چرا بي خبر گذاشتي رفتيcrying::-heee::

چند ماه خدمتي؟heee::heee::heee::

Alex Dlpiero_10
08-09-2012, 21:25
اهم اهم........تق تق تق کسی خونه نیست؟:baroon: یا الله
:vooooy:
اوه....مثل اینکه مجلس مردونست من برم............:nishkhand:

레자
08-09-2012, 21:38
خب رها خانوم خواهر من شما خودت مجلسو مردونه کردی دیگه binamکی بهتون گفت برید 3تا عکس دلپیرو بذارین اونم نه عکسای معمولی heee::

Alex Dlpiero_10
08-09-2012, 21:55
دلپرو عشق منه اشکالی داره ازش عکس بزارم؟....love::

sina acm
08-09-2012, 22:21
اقا هستید یه بازی راه بندازیم

اینقدر رفتم تو بحر نقل و انتقالات دارم دیوونه میشم heee::

5نفر بزارید اینو رو اونور گل کوچیک بزنیم :sigar:

درضمن یه فوتبالیست 4.5میلیارد میگیره تو زمین مثل گاو می چره اونوقت یه قهرمان کشتی باید سمبوسه بفروشه.

([Only Registered And Activated Users Can See Links])

amir-97
08-09-2012, 23:03
بچه ها الان آواتارم چطوره؟binam

Alex Dlpiero_10
08-09-2012, 23:15
عالیه جون تو.....:khandeeeee bahal:

آخه چی بگم این آواتاره؟ki::

کلا بیاین یه بخش زایمان راه بندازیم مثل این که مرتضی و امیر حرفه ای هستن!heee::

amir-97
08-09-2012, 23:19
خیلی هم خوبهheee::binamlol:-:hehee:ki:::nishkhand::sigar:

Alex Dlpiero_10
08-09-2012, 23:21
نمی دونم چی بگم والا یکی بیاد کمکم کنه ای خدا این چه آواتاریه آخه؟heee::

mortezarm
08-09-2012, 23:23
بچه ها الان آواتارم چطوره؟binam
یعنی خوشم میاد منو به عنوان الگو انتخاب کردی ها
اصلا میدونی این بچه که عکسشو گذاشتی کیه؟

عالیه جون تو.....:khandeeeee bahal:

آخه چی بگم این آواتاره؟ki::

کلا بیاین یه بخش زایمان راه بندازیم مثل این که مرتضی و امیر حرفه ای هستن!heee::
فکر خوبیه
هر چند سخته اما قبول میکنمheee::

Alex Dlpiero_10
08-09-2012, 23:25
حالا تصویب شد؟heee::heee::

amir-97
08-09-2012, 23:32
اصلا میدونی این بچه که عکسشو گذاشتی کیه؟

heee::

خیلی آشنا میزنهthink::
اما نه:sooot:heee::

mortezarm
08-09-2012, 23:35
حالا تصویب شد؟heee::heee::
چی تصویب شد؟؟؟؟
من بشم دکتر.......heee::

خیلی آشنا میزنهthink::
اما نه:sooot:heee::
جراردو پسر ساموئل انالیزور باشگاهه
و الانم قرارداد با تیم پایه بصورت رشد اینده دارهheee::

amir-97
08-09-2012, 23:45
5000ببر خیرشو ببری:hehee:

آره تو دکتر مرتضی هم دستیار منم نخودheee::قبول میکنی امیر؟:hehee:

الان این جملت خطاب به مرتضی بود
بعد به مرتضی گفتی تو دکتر مرتضی هم دستیار:hehee::hehehe:

amir-97
08-09-2012, 23:47
الان بر و بچ پرسپولیسی با دیدن آواتار من یاد چه خاطره هایی میفتن:gerye::love:love::

mortezarm
08-09-2012, 23:50
بعد به مرتضی گفتی تو دکتر مرتضی هم دستیار:hehee::hehehe:
اره من انگاری خیلی مهمم دو تا نقش بمن داده بعد میگه امیر قبول میکنیheee::

الان بر و بچ پرسپولیسی با دیدن آواتار من یاد چه خاطره هایی میفتن:gerye::love:love::
یاده خاطرات رد شدن تو ازمون ایین نامهheee::

Alex Dlpiero_10
08-09-2012, 23:50
بعد به مرتضی گفتی تو دکتر امیر هم دستیار:hehee::hehehe:

ویرایشش کردم:hehee: حالا قبول میکنی دستیار مرتضی باشی؟heee:: آهان یادم اومد عبدالله :hehee:عبدالله برای دکترا تا کنکور رفت و برگشت...

amir-97
08-09-2012, 23:56
اگه مرتضی دستیار من بشه قبول میکنم:ohum:heee::lagh::lol:-:khandeeeee bahal::nishkhand:

ibrahim
08-10-2012, 01:20
بچه ها ، دوستان ، عزیزان ، بابا بیخیال بشین اینجا که اسپم خونه نیست عکس میزارین
تاپیک اسپم جدا هستش
مهدی کجایی که تاپیک از دست رفتentezar::

레자
08-10-2012, 03:46
دلپرو عشق منه اشکالی داره ازش عکس بزارم؟....love::

عکس ها معمولین ؟مثلا عکس های بهتری نداشتی ؟مجبور بودی اینا رو بزاری؟mas:-

راستی باخت تکواندو رو تسلیت میگم من رفته بودم عزاداری ایشالا یه فیلم از مسجدمونو میزارم حال کنینlay_;;

ولی خانواده که تکواندو رو میدیدن گفتن که حریف ترکیه ای خیلی فرز بود که یه مسابقه ی قشنگ رو تو فینال دیدیم با این نتایج نمیشه رتبه ی بهتری بدست اورد در خوشبینانه ترین حالت باید دو تا طلا بگیریم ایشالا امروز یوسف کرمی جبران کنه هرچند امیدی به سوسن حاجی پور نیست

راستی سوسن احتمالا خواهر حاجی پور مربی تکواندو ی ماست چون مربی ما تا حالا تو مسابقات جهانی و اسیایی قهرمان شده و خیلی مشهوره:sooot:

AlexDelpiero
08-10-2012, 17:11
بریم صفحه بعد پیام مهمی در راهه ... entezar::
جهت اسپم نبودن ...
هیچ کدوم از مدالا رو تبریک نمیگم !
باخت ها رو هم تسلیت نمیگم ...

AlexDelpiero
08-10-2012, 17:15
دوستان رعایت کنند ... هرکی میاد یه عکس میذاره و یه خط بالاش می نویسه میزنه ارسال ...
یه نفر میاد میگه یالله و بعد میگه خداحافظ میزنه ارسال ...
یه بحثس راه بندازین ... یه مسئله ای طرح کنید ! درمورد رشته ها تون صحبت کنید !
آهنگای مورد علاقتونو آپ کنید تا بقیه هم استقفاده کنند ! مثلا هر کی بیاد 5 آهنگ برترشو آپ کنه وبذاره تابقیه هم استفاده کنند !
جالب نیس یه خط دو خط می نویسید و دیگه بیخیال ...
دوستانه تقاضا دارم این لطف رو در حق خودتون تمام کنید !

레자
08-10-2012, 17:17
واقعا برای تکواندو متاسفام سوسن که معلوم بود حذف میشه ولی کرمی چرا؟8بر2!!!!!افتضاح شد

چقدر از رشته حرف بزنیم؟ببین چند صفحه فقط به خاطر ازدواج و انتخاب رشته و خرید گوشی موبایل پرشده:hehee:

راستی کسی فیلم از مسجد نگرفته":؟binam

alexdelpiero_10
08-10-2012, 17:32
واقعا برای تکواندو متاسفام سوسن که معلوم بود حذف میشه ولی کرمی چرا؟8بر2!!!!!افتضاح شد

چقدر از رشته حرف بزنیم؟ببین چند صفحه فقط به خاطر ازدواج و انتخاب رشته و خرید گوشی موبایل پرشده:hehee:

راستی کسی فیلم از مسجد نگرفته":؟binam

خب خودشون نذاشتن ديگه ما كه به بحث داغ ازدواج مشغول بوديم:hehee: هي ميومدن ول كنين اين ازدواج رو نميدونم كمپ شده كمپ ازدواج و... بحث گوشي هم كه گفتين ول كنين حالا كار به اينجا كشيده heee::

خب بگذريم حالا برامون ارزش مدال نقره معتمد مشخص ميشه كاپيتان حذف شد ديگه...

البته مثل اينكه تو يه وزن بالاتر بازيش دادن درست شنيدم؟:ajibeee: اگه راست باشه مربي مقصره

amir-97
08-10-2012, 17:40
آره درسته
کرمی رو تو یه وزن بالاتر بازیش دادن
ولی گودرزی عجب کشتی گرفت
پست آقا مهدی هم قابل توجه رضا(اسپمر)heee:::hehee::nishkhand:

Alex Dlpiero_10
08-10-2012, 19:44
دوستان رعایت کنند ... هرکی میاد یه عکس میذاره و یه خط بالاش می نویسه میزنه ارسال ...
آهنگای مورد علاقتونو آپ کنید تا بقیه هم استقفاده کنند ! مثلا هر کی بیاد 5 آهنگ برترشو آپ کنه وبذاره تابقیه هم استفاده کنند !

آره واقعا راست میگی مهدی...

ولی درباره رشته که اصلا حرف شو نرن ازدواج هم که حدود20 صفحه رو برد میگی بحث بزارین خوبم من یکی میگم با اینکه از کمپ استقبال بی نظیری شد و الان کمپ حدود87صفحست پیشنهاد میدم کمپ پنجم رو افتتاح کنیم....:hehee:

AlexDelpiero
08-11-2012, 00:23
پست های اسپم و نیم خطی از این به بعد پاک میشه ! roz::
یکی یه موضوعی بذاره وسط بحث کنید !
یعنی هیچی به ذهنتون نمیرسه ؟

mortezarm
08-11-2012, 00:26
پست های اسپم و نیم خطی از این به بعد پاک میشه ! Roz::
یکی یه موضوعی بذاره وسط بحث کنید !
یعنی هیچی به ذهنتون نمیرسه ؟
چی بگوییم حاجی
پست نیم خطی که خیلی باحاله جیگر ادم صیقل میابه و روحمون شاد
حالا قرار بود متینگی برگزار بشه چی شد ؟هر چند اساسا به نظرم برگزارم بشه خیلی خیلی کم حضوری داشته باشه

Blue-StaR
08-11-2012, 01:56
بکشید کنار اسپمر های محترم eterza::- اومدم بحثو به سوی موزیک پیش ببریم :nishkhand:
چند تا از آهنگای مورد علاقم با لینک دانلود میزارم امیدوارم استقبال شه :gerye:خدا سر شاهده استقبال نکنید نمیگذرم ازتون :nishkhand:

Zedbazi - Mehmoni

Erfan Ft Bahram - Ino Befahm

دو تا آهنگ ار رپ گذاشتم ،مال وقتیه که رپ ابهت داشت ،کسیا که این سبکو دوس دارن دانلود کنن.

داریوش - تصویر رویا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ، چکاوک ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ، شام مهتاب ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

رضا صادقی - وایسا دنیا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])، تو با منی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

ویگن - مهتاب ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

سیاوش قمیشی چشمای منتظر ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ،مسافر ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

اینم چند تا از آهنگای پاپ ،تعداد آهنگایی که تو این سبک دوس دارم زیادن ،فعلا همینارو میزارم.

ولی بریم سراغ موزیکای خارجی :love:

1-shape of my heart - sting
لینک دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

2- Hey you - Pink Floyd

3-someone like you - Adele

4-Blue - Breathe Easy

5-Eagles - Hotel California

6-eminem & royce - bad meets evil

7-zombie - the cranberries

8-sting desert rose

9-System Of A Down - Lonely Day

10-One Republic - All The Right Moves

pink floyd comfortably numb -11
لینک دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links] %202%5D/Pink%20Floyd%20-%2006%20-%20Comfortably%20Numb.mp3)

اما یه لینک دانلود میزنم مطمئنم کسایی که موسیقی حرفه ای دنبال میکنن اینو گوش دادن ،حماسه ی گروه کویین :love:

1- لینک دوانلود با کیفیت بالا
([Only Registered And Activated Users Can See Links][High_Quality].mp3)

2- لینک داونلود با کیفیت پائین ([Only Registered And Activated Users Can See Links] p3.html)

نظر یادتون نره!

ibrahim
08-11-2012, 02:44
چند روز نبود راحت بودیما/میاد چند تا پست میده میره غیبت صغری:nishkhand:
با این آهنگهای مسخرت/حالا سیاوش و داریوش یه چیزی:nishkhand:
آواتار خودت خزه:nishkhand:
اینم آهنگهای من ولی بدون لینک دانلود
سیاوش:بی سرزمین تر از باد ، رفیق ، بارون ، الکی ،فرنگیس
داریوش:دنیای این روزای من و.....
معین:خون سیاوش و.......
امید:آلبوم شب میلاد و....
و بعضی وقتها محسن یگانه چاووشی شادمهر ستار عمو دایی خاله عمه:nishkhand:

AlexDelpiero
08-11-2012, 16:06
بابا شرکت کنید دیگه ... om::
من خودم هم شرکت می کنم !
البته یه چیزی بگم ! من مقطعی کار می کنم ! ممکنه یه آهنگی چند روز توی صدر باشه و اون آهنگ رو 100 ها بار گوش کنم ! تا اینکه یواش یواش خسته شم ! ولی بعد یه مدت دوباره هوای اون آهنگ رو می کنم ! love::
به موسیقی خارجی هم هیچ علاقه ای ندارم ! به ندرت گوش می کنم !
تو ایران علاقه ی شدیدی به امین حبیبی دارم ولی در کل سیاوش قمیشی رو شناسنامه موسیقی ایران می دونم !
من خود تعداد آهنگ هایی که میخوام بذارم شاید از مرز 5تا رد کنه ! این 6 تا رو علی الحساب داشته باشین !
امین حبیبی - نامیرا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
امین حبیبی - زخمی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
علیرضا روزگار - وای ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
گوگوش - هیاهو ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
گروه آرین - گل من ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
گروه آرین - رویای سپید من ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
از سیاوش قمیشی خیلی زیاد آهنگ دوست دارم : love ::love::
عسل بانو
جزیره 1
جزیره 2
پنجره 1
پنجره 2
عجب ای دل عاشق
سایه
اشتباه
درد بی صدا
دیوونه
عادت
بیا برگرد
دل من تو رو میخواد
قصه گل و تگرگ
هوای خونه
پرنده های قفسی
گم کرده
هدیه
نقاب
برگ
خاطره
فاصبه
خسته شدم
میلاد
گل من
یاد من باش
طفلکی
دلتنگی
پرسه
چشم سیاه
و .... :rose:
هر کدوم رو خواستین بگین تا آپ کنم !

ویرایش :
این آهنگ بندری ناصر هست ... اول خواستم نذارم ولی دیدم دلم نمیاد ! خیلی قشنگه ...
ترجمشو هم هر کی نفهمید بگه تا بذارم ! love::
ناصر - ای دل دِگه گولُم مَزَن ! ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

amir-97
08-11-2012, 16:34
منم اینا رو دوس دارم
همه ی آهنگای احسان خواجه امیری
همه ی آهنگای یاس
بعضی از آهنگای کامران و هومن
بعضی از آهنگای بابک جهانبخش
ناصر عبذاللهی:ازم نخوا با تو بمونم
محسن یگانه:آسمان همیشه ابری نیست
یهنام صفوی:دست خودم نیست
شادمهر:تو میگی یه وقت و گاهی
سیاوش:نقاب
سیاوش:عسل بانو
بهنام صفوی:عشق من باش

Blue-StaR
08-11-2012, 17:01
چند روز نبود راحت بودیما/میاد چند تا پست میده میره غیبت صغری:nishkhand:
با این آهنگهای مسخرت/حالا سیاوش و داریوش یه چیزی:nishkhand:
آواتار خودت خزه:nishkhand:
اینم آهنگهای من ولی بدون لینک دانلود
سیاوش:بی سرزمین تر از باد ، رفیق ، بارون ، الکی ،فرنگیس
داریوش:دنیای این روزای من و.....
معین:خون سیاوش و.......
امید:آلبوم شب میلاد و....
و بعضی وقتها محسن یگانه چاووشی شادمهر ستار عمو دایی خاله عمه:nishkhand:

اومدم تا اون چشات در بیاد binam از این به بعدم قدرتمندانه به کار خودم ادامه میدم :gerye:در ضمن آواتار هودت خزه :ohum:

آخه تو چی میفهمی این آهنگایی که من گذاشتم یعنی چی خز پسند :nishkhand:؟آخه تو میفهمی صدای pink - adele-eminem-Lonely Day یعنی چی؟binam

آهنگ ها که گزاشتم رو دانلود نکنید نصف عمرتون بر فناس:nishkhand:سلیقه ها تا اینجا همه زیر خاکی بودشlagh::
آهنگ حماسه کولی، زیباترین و مشهورترین کار گروه کویین ،من خودم آپ کردم :nishkhand:حتما دانلودش کنید .
اینم متن آهنگش با ترجمش :

Queen - Bohemian Rhapsody
کويين - حماسه ي کولي

Is this the real life? اين يه زندگي واقعيه

Is this just fantasy? يا فقط يه روياست

Caught in a landslide که در پهنه اي گرفتار شده

No escape from reality راهي براي فرار از حقيقت وجود نداره

Open your eyes چشمات رو باز کن

Look up to the skies and see به آسمون نگاه کن و ببين

I'm just a poor boy (poor boy), I need no sympathy که من فقط يه بچه بيچاره اي هستم، که به همدردي نياز ندارم

Because I'm easy come, easy go چون من بادآورده ايم که باد ميبرتش

little high, little low کمي کوتاه، کمي بلند

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me به هر حال باد ميوزه، ولي برام مهم نيست

Mama, just killed a man مادر، من يک نفر رو کشتم

Put a gun against his head تفنگ رو روي پيشانيش گذاشتم

Pulled my trigger, now he's dead ماشه رو کشيدم و حالا اون مرده

Mama, life had just begun مادر زندگي تازه شروع شده

But now I've gone and thrown it all away اما الان من رفته م و همه اش را دور ريخته ام

Mama, ooo مادر

Didn't mean to make you cry نميخوام به گريت بندازم

If I'm not back again this time tomorrow اگه فردا اين موقع برنگشتم

Carry on, carry on, as if nothing really matters ادامه بده، ادامه بده، که انگار هي چيز مهم نيست

It's too late, my time has come ديگه خيلي ديره، نوبت من هم اومد

Sends shivers down my spine چارچوبم مي لرزد

Body's aching all the time تمام بدنم مدام درد مي کند

Goodbye everybody - I've got to go خداحافظ همه, مجبورم بروم

Gotta leave you all behind and face the truth بايد ترکت کنم و با حقيقت روبرو بشم

Mama, ooo - (anyway the wind blows) مادر، به هر حال باد ميوزد

I don't want to die نميخواهم بميرم

I sometimes wish I'd never been born at all گاهي آرزو مي کنم که کاش هيچوقت بدنيا نميومدم

I see a little silhouetto of a man سايه کوچک مردي را مي بينم

Scaramouche, scaramouche, will you do the fandango? اسکاراموچ، اسکاراموچ، ميشه تو فانداگو بازي کني

Thunderbolts and lightning - very very frightening me صاعقه و نور زياد مرا خيلي خيلي مي ترساند
Galileo, Galileo, گاليله, گاليله
Galileo, Galileo, گاليله, گاليله
Galileo Figaro - magnifico-o-o-o گاليله فيگاروي شريف

I'm just a poor boy nobody loves me من يه پسر بچه بدبختيم که هيچکس دوسش نداره

He's just a poor boy from a poor family اون يه يه پسر بدبخت از يه خانواده فقيره

Spare him his life from this monstrosity شرارت را از زندگي اش برچينيد

Easy come easy go - will you let me go باد آورده رو باد مي بره، ميشه بذاري برم

Besmellah! No - we will not let you go - let him go بسم الله! نه! نميذاريم تو بري، بذارين بره

Besmellah! We will not let you go - let him go بسم الله! نميذاريم تو بري، بذارين بره

Besmellah! We will not let you go - let me go بسم الله! نميذاريم تو بري، بذارين بره

Will not let you go - let me go (never) نميذاريم بري، بذارين برم، هرگز

Never let you go - let me go نميذاريم بري، بذارين برم

Never let me go – ooo هيچوقت نذارين برم

No, no, no, no, no, no, no – نه ,نه ,نه, نه

Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go ماماميا , ماماميا, بگذار بروم

Beelzebub has the devil put aside for me شيطان ماموري مخصوص براي من گذاشته

for me براي من

for me براي من

for me براي من

So you think you can stone me and spit in my eye? خب فکر مي کني ميتوني منو سنگسار کني و چشمام رو از حدقه بيرون بيارين

So you think you can love me and leave me to die? خب فکر مي کنين که ميتوني عاشق من باشي و منو تنها بذاري تا بميرم

Oh baby - can't do this to me baby آه، عزيزم، نميتوني اين کارو برام انجام بدي عزيزم

Just gotta get out - just gotta get right outta here فقط ميخوام بيام بيرون، ميخوام همين الان از اينجا بيام بيرون

Ooh yeah, ooh yeah آه آره

Nothing really matters هيچ چيز واقعا مهم نيست

Anyone can see هرکي ميتونه ببينه

Nothing really matters, nothing really matters, to me هيچ چيز واقعا مهم نيست، واسم هيچ چيز مهم نيست

Anyway the wind blows... هر طرف که باد بوزد (به آن سو خواهم رفت)...

استقبال شه میزنیم تو کار بانو سلین دیون :nishkhand:

ibrahim
08-11-2012, 18:23
جان من بچه ها بگین آواتار من خزه یا بارانentezar::(عکس آواتارمو خودم گرفتم شب 13 رمضون بودش)
با اون آواتار ایکبریdallliii
گشت ارشاد ازش میباره:gerye:
بمیر بابا با این متن شعری که گذاشتی:hehee:آره نمیدونم اینا pink - adele-eminem-Lonely Day کی هستن ولی میدونم ایرانیهای خودمون بهترن:jeddiiiii:

amir-97
08-11-2012, 18:28
آواتاره هر دو تاتون خزه:hehee:dallliiientezar::
فقط آواتاره خودم خوبه:ahaaaaaa::love:
خواننده خارجی هم گه گوش بدم crazy frog و مایکل جکسون

레자
08-11-2012, 19:43
اواتار هر سه تاتون خزه مال محمد مدیر خوبه

حالا بچه ها برای یه لحظه ام که شده این موسیقی بازیا رو ول کنین

واقعا خدا بهتون بد نده این جا یه پس لرزه اومده حالشو ببر همه ریختن بیرون اگه جغرافیاتون خوب باشه میفهمین که زلزله ی 6و 2دهم تو اهر در اذربایجان شرقی اومده اون وقت پس لرزش اینجا یعنی ارومیه -زنجان!!!!-اردبیل و حتی گیلان هم رسیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!باورتون میشه ؟دوتا پس لرزه به فاصله ی 10دقیقه دومی خیلی شدیدبود از لحاظ روانی حسابی تخلیه شدیم به همه ی بر و بچ شمال غربی کشور اظهار تاسف میکنم:chakerim:

amir-97
08-11-2012, 22:23
بچه ها کسی از این عبدالله خبری نداره
چند روزیه خبری ازش نیست
نکنه داره قاطی مرغا میشه:nishkhand::hehehe::khandeeeee bahal:lagh::

R.BAGGIO.10
08-12-2012, 00:36
چند روزیه خبری ازش نیست
از خودم خبر دارم ولی از عبدالله نهki::
سلام چقدر کمپ عوض نشدهki::
رسول بیا با هم در اولین فرصت بریمki::

sina acm
08-12-2012, 00:40
اقایون و خانم ها

امدم بگم که امروز یه روز تلخی برا هم وطنان ما بود

زلزله ای که بیش از 90 کشته به جا گذاشت کسایی که تا دیشب زنده بودند ولی الان ....

امدم اینجا بگم که براشون دعا کنید لحظات سختی رو سپری میکنند

Blue-StaR
08-12-2012, 00:49
اقایون و خانم ها

زلزله ای که بیش از 90 کشته به جا گذاشت کسایی که تا دیشب زنده بودند ولی الان ....

آره متاسفانه.زلزله طرفای تبریز و اهرو و جلفا ...

تعداد کشته ها از 150 نفر هم گذشت

تو ژاپن زلزله 7 ریشتری و 8 ریشتری میاد 10 نفر آدم نمیمیره.

اینجا واسه 6.2 دهم این همه کشته میدیم

از لحاظ امکانات درمانی هم که دیگه ترکوندیم.

Abdollah 202
08-12-2012, 02:24
بسم الله
ما هم برگشتیم
ببین خداوکیلی دو روز این پلیس 202 تو دربی نبود داره چه بلایی سر کمپ میاد
یکی بیانیه میده یکی ...:sooot:

پس این وسط رسول که سلطان اسپم دنیاست باید چیکار کنه ؟ تازه میخواد رکورد کمپ قبلی رو هم بشکنهki::
پس ما کجا پست اسپم و نیم خطی بدیم؟eterza::-

جان من بچه ها بگین آواتار من خزه یا بارانentezar::(عکس آواتارمو خودم گرفتم شب 13 رمضون بودش)
با اون آواتار ایکبریdallliii
گشت ارشاد ازش میباره:gerye:
بمیر بابا با این متن شعری که گذاشتی:hehee:آره نمیدونم اینا pink - adele-eminem-Lonely Day کی هستن ولی میدونم ایرانیهای خودمون بهترن:jeddiiiii:

فقط آواتار خودمو عشقه:nishkhand:

چند روزیه خبری ازش نیست

من هستم اینجا کنار شما:nishkhand:
من غلت بکنم قاتی مرغا شم :hehehe:

نه بابا عاشق شده:hehee:

om:::sooot:

نميدونم شايد خوش كه ميگه ازدواج زود خوبه حتما خبريه ديگهheee::

بله ازدواج زود خوبه ki::

حالا شما چیکار این عبدالله بدبخت دارین.....

آفرینtazim::
بالاخره یکی هم پیدا شد که از ما دفاع کنه:hooora::hooora:

از خودم خبر دارم ولی از عبدالله نهki::
سلام چقدر کمپ عوض نشدهki::
رسول بیا با هم در اولین فرصت بریمki::

خوبه همین امشب بهت اس دادم:hehehe:
شما دو تا برین که محشره خیلی حال میدهheey::
فقط کی میرین؟ki::

اقایون و خانم ها

آهر حادثه خیلی بدی بود
به خانواده های داغدار هم تسلیت میگم

آره متاسفانه.زلزله طرفای تبریز و اهرو و جلفا ...

تعداد کشته ها از 150 نفر هم گذشت

تو ژاپن زلزله 7 ریشتری و 8 ریشتری میاد 10 نفر آدم نمیمیره.

اینجا واسه 6.2 دهم این همه کشته میدیم

از لحاظ امکانات درمانی هم که دیگه ترکوندیم.

اینجا با 4 ریشتر هم کشته میدیم:khandeeeee bahal:

Blue-StaR
08-12-2012, 02:29
یعنی واقعا داغون کنندس .یه سری مثل ما نشستیم پشت سیستم جلو باد کولر ، یه سری قرآن به سر .

تو شمال غرب کشور فاجعه انسانی رخ داده اونوقت همه فکر عزاداری امام علی هستن (هیچ بی احترامی به ایشون و عقاید دیگران ندارم)

عکسایی که میاد تو نت واقعا آدمو له میکنه،یه سری ادم واقعا دارن جون میدن جلو چشم ، یه سری آدم که اگه بشون امداد نرسه در واقع زنده به گور میشن.

چند تا عکس میزارم فقط به عمق فاجعه پی ببرید ، شرمندم به خاطر عکسا :

ibrahim
08-12-2012, 02:36
مسئولین فعلا حوصله دردسر ندارن
بزار خوب کشته و مجروح بده بعدا آخراش میرن کمک رسانی
از اینا توقعی بیشتر از این نیست
(امشب بازی مونو بردیم 4-3 و رفتیم جز 4 تیم ، قابل توجه بعضی ها که اسمشون رسول هستش چشات درآد بازی بعدی ببریم میریم فینال ، این بازیکنای شیرازی ما هم خوب می فهمن فوتسال چیه ، البته پولی که میدیم هم کم نیستش)

레자
08-12-2012, 03:20
واقعا نمیتونین درک کنین که اینجوری شکلک خنده میزنین؟؟

من ساعت 10رفتم عزاداری شنیدم 68کشته و 600زخمی دادیم الان ساعت3 صبحه برگشتم میشنوم از150تا کشته هم گذشت!!!!!!!!!!

واقعا خیلی تکان دهندس مااینجا و اهر کجا اون وقت یه زلزله ی شدید اومد که بهش میگن پس لرزه برای ما حالا ببین خودشون چقدر عذاب کشیدن

بابت عکسام واقعا متاسفم

레자
08-12-2012, 03:26
فاجعه ازین بدتر نمیشه :امارو خودتون بخونین میفهمین چی میگم

تعداد قربانیان زلزله آذربایجان شرقی تا این لحظه: ۱۸۰ کشته و ۱۵۰۰ مجروح

خلیل ساعی مدیرکل ستاد بحران آذربایجان‌شرقی در تازه‌ترین خبر از تلفات زلزله اعلام کرد:آمار کشته‌شدگان در زلزله آذربایجان‌شرقی به ۱۸۰ نفر رسید.

حسن قدمی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به تلفات زلزله شدید عصر امروز استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: متأسفانه بر اساس آخرین آمار تاکنون ۱۵۳ نفر بر اثر این زلزله جان خود را از دست دادند.

وی افزود: ۴۵ نفر در شهرستان اهر، ۴۰ نفر در شهرستان ورزقان، ۵۰ نفر در شهرستان هریس و ۱۸ نفر نیز در بیمارستان‌های تبریز جان خود را از دست دادند.

خلیل ساعی مدیرکل مدیریت حوادث غیر‌مترقبه آذربایجان‌شرقی پیش از این گفته‌بود: زلزله امروز ۱۴۶ کشته و یک‌هزار و ۳۰۰ مجروح داشته است.

فوت ۱۸ نفر از مجروحان زلزله در بیمارستان‌های تبریز

ستاد بحران آذربایجان‌شرقی به ریاست استاندار آذربایجان شرقی دقایقی پیش برای برای بررسی بیشتر زلزله به همراه تمام اعضای ستاد به منطقه زلزله‌زده ورزقان اعزام شدند.

احمد علیرضابیگی استاندار آذربایجان شرقی دقایقی پیش پس از تشکیل ستاد بحران در تبریز به همراه تمام اعضای ستاد بحران برای تشکیل جلسه و بررسی موضوع به شهرستان ورزقان یکی از مناطق زلزله‌زده عازم شدند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین در این زمینه گفت: آرامش مردم و همکاری آنها لازمه تسریع در عملیات امدادرسانی به زلزله‌زدگان حادثه استان است.

احمد علیرضابیگی باز بودن مسیر تبریز- اهر را نیاز اصلی گروه‌های امدادرسان دانست و از مردم خواست کمترین تردد را در این مسیر داشته باشند تا کار امدادرسانی به مجروحان حادثه به سرعت انجام شود.

وی گفت: خودروهای آواربرداری در حال حرکت به سمت مناطق زلزله زده و آمبولانس‌ها نیز در حال انتقال مجروحان به بیمارستان‌های تبریز هستند، با این حال این محور دچار تراکم و تردد سنگینی است و برخی ابنیه راهداری نیز در این مسیر آسیب‌ دیده است.

وی از استقرار بیمارستان صحرایی ورزقان در ساعات آینده خبر داد و گفت: بالگردهای نیروهای مسلح و هلال احمر به همراه تیم‌های امدادی به منطقه اعزام شده است.

بیگی تاکید کرد: چادر و پتو برای اسکان زلزله‌زدگان به اندازه کافی موجود است و در شرایط فعلی بیشتر از همه به آرامش مردم احتیاج داریم.

وی با بیان اینکه کادر درمانی بیمارستان‌های تبریز در حال انجام وظیفه و امدادرسانی به مجروحان هستند، افزود: متاسفانه ۱۸ نفر از مجروحان زلزله در بیمارستان‌های تبریز جان باخته‌اند.

گزارش فارس از شهرهای زلزله‌زده به ویژه تبریز حکایت از آن دارد که شهروندان این مناطق به دلیل خطر وقوع پس‌لرزه‌، شب را در پارک‌ها، فضای باز و خارج از منزل سپری می‌کنند.

پذیرش ۷۰۰ مصدوم در ۲۸ بیمارستان اردبیل، تبریز، ارومیه و خوی

رئیس اورژانس کشور از پذیرش ۷۰۰ مصدوم زلزله آذربایجان شرقی در ۲۸ بیمارستان اردبیل، تبریز،ارومیه،، خوی، نقده، مهاباد،سلماس،میاندوآب و پلدشت خبر داد.

غلامرضا معصومی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: تاکنون ۷۰۰ مصدوم حادثه زلزله استان آذربایجان شرقی در ۳ بیمارستان اردبیل،۹ بیمارستان تبریز،۱۰ بیمارستان ارومیه و بیمارستانهای شهرستانهای خوی، نقده، میاندوآب، سلماس و پلدشت منتقل شده اند و کار انتقال بقیه مصدومان ادامه دارد.

وی گفت: تعداد مصدومان این حادثه بیش از این میزان است البته تعداد زیادی از مصدومان در محل حادثه به صورت سرپایی در حال گرفتن خدمات درمانی هستند و در صورت لزوم افراد بدحال به بیمارستان منتقل می شوند.

رئیس اورژانس کشور افزود: با توجه به وضعیت نا مناسب مصدومان و لزوم نجات جان آنها، اورژانس کشور بیشتر به مصدومان این حادثه و نجات آنها رسیدگی می کند و آمار دقیق کشته های این حادثه در اختیار دستگاههای امدادی دیگر است ولی اورژانس کشور تاکنون ۱۰۰ کشته را ثبت کرده است.

تحویل ۱۰۸ جسد به پزشکی قانونی

پزشکی قانونی آذربایجان شرقی نیز از تحویل ۱۰۸ جسد به پزشکی قانونی بعد ار زلزله عصر شنبه خبر داد.

به گزارش فارس، پزشکی قانونی آذربایجان شرقی با اشاره به استقرار ۷ اکیپ در مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی از تحویل ۱۰۸ جسد به پزشکی قانونی این استان بر اثر زلزله عصر دیروز شنبه ۲۱ مرداد خبر داد.

در این زمینه اکیپ‌های پزشکی قانونی در آذربایجان شرقی مستقر هستند که ۲ اکیپ در شهرستان اهر و ۵ اکیپ در بیمارستان‌های شهدا، سینا، امام رضا (ع)، سینا و شهید مدنی و یک اکیپ هم در آرامستان تبریز مستقر هستند.

اسکان ۱۶هزار زلزله‌زده در ۳ هزار چادر

قائم مقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به برپایی ۳ هزار چادر برای زلزله‌زدگان از اسکان اضطراری ۱۶ هزار زلزله‌زده آذربایجان شرقی خبر داد.

احمدرضا شجیعی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس با اشاره به برپایی ۳ هزار چادر برای زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی اظهار داشت: در این زمینه ۱۶ هزار نفر با برپایی این چادرها اسکان اضطراری می‌یابند.

وی افزود: در این زمینه بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی و ۱۲ هزار و ۸۲۸ تن ماهی بین زلزله‌زدگان توزیع شده است، افزود: در این راستا ۱۵ هزار و ۸۶۵ پتو نیز بین زلزله‌زدگان توزیع شده است.

شجیعی با اشاره به کمک‌های استان‌های مجاور برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: در حال حاضر عملیات نجات در اهر به پایان رسیده است و آواربرداری نیز به مراحل پایانی خود می‌رسد.

وی افزود: اکنون ما در مرحله اسکان و تغذیه اضطراری هستیم و در این زمینه ۳۲۰ نفر نیز از آواره‌ها نجات یافته‌اند و در نهایت ۱۵ تیم آنس (سگ جستجو) به منطقه زلزله‌زده شده اعزام شده است.

وقوع ۱۵ پس لرزه در آذربایجان شرقی

در همین حال پایگاه لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد: تعداد ۱۵ پس لرزه مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی را لرزاند.

بر اساس اعلام این پایگاه نخستین زلزله ثبت شده روز شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ همزمان با شب ۲۳ ماه مبارک رمضان به بزرگی ۶٫۲ ریشتر شهر اهر در ساعت ۱۶:۵۳ و سپس زلزله ۶ ریشتری شهر ورزقان در استان آذربایجان شرقی را لرزاند.

بر پایه این گزارش ، تعداد ۱۵ پس لرزه تا ساعت ۲۲:۲۸ مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی را لرزاند که بیشترین آن ۶٫۲ و کمترین این لرزه‌ها ۴ ریشتر بوده است.

طبق گزارشات رسیده، زلزله بین سه شهر اهر،ورزقان و هریس در استان آذربایجان شرقی رخ داده است.

به گفته مسولان ستاد بحران استان آذربایجان شرقی ، امداد رسانی به مردم زلزله زده ادامه دارد.

raptor
08-12-2012, 11:19
سلام....من ديشب رو محض احطياط تو پارك خوابيدم.....ديوار خونمونم يه ترك جزئي برداشته....البته اينجا چيزي نشده بود و كانون زلزله تو اهر و ورزقان بود.....طبق اخبار محلي بيش از 220 كشته و 1500 زخمي آمار تلفات اعلام شده.....من احتمالا امروز برم اهر واسه كمك...خواهشا دعا واسه زخميا فراموش نشه....

Alex Dlpiero_10
08-12-2012, 11:34
بله واقعا حادثه ناراحت کننده ای بود در آستانه شبهای قدر عدد کشته ها از دیشب تا الان122تا کشته اضافه شده گزارش تصویری از فاجعه باور نکردنی

(دوستان اگه تحمل ندارین این عکس ها رو نگاه نکنید)

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

레자
08-12-2012, 14:24
سلام....من ديشب رو محض احتياط تو پارك خوابيدم.....ديوار خونمونم يه ترك جزئي برداشته....البته اينجا چيزي نشده بود و كانون زلزله تو اهر و ورزقان بود.....طبق اخبار محلي بيش از 220 كشته و 1500 زخمي آمار تلفات اعلام شده.....من احتمالا امروز برم اهر واسه كمك...خواهشا دعا واسه زخميا فراموش نشه....

شما اهل کدوم شهرید؟تو شمال غرب کشورید؟

پایان شوم میهمانی در باغ اوشان

کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ عاملان جنایت «باغ‌اوشان» را که مردی متاهل را با ضربات متعدد چاقو از پای درآورده بودند، دستگیر کردند.

ماموران کلانتری ۱۶۲ فشم روز ۲۰ مرداد امسال از طریق مرکز فوریت های پلیسی در جریان یک فقره درگیری منجر به جرح در منطقه اوشان قرار گرفتند.

با حضور مأموران کلانتری در محل و انجام تحقیقات مقدماتی مشخص شد که سه نفر به اسامی “کاظم . الف” (۲۵ ساله) ، “مهدی . الف” (۲۷ ساله) و “حامد . ع” (۳۰ ساله) بر اثر اصابت ضربات چاقو مجروح و به بیمارستان انتقال یافته که در این بین ، “حامد . ع” به علت شدت جراحت های ناشی از اصابت دو ضربه چاقو به شکم و پهلو ، در داخل بیمارستان فوت می‌کند.

در زمان حضور مأموران کلانتری در محل درگیری مشخص شد که مقتول سرایه دار و نگهبان خانه ای ویلایی در منظقه اوشان بوده و در زمان درگیری فردی به هویت “برهان . م” ( ۲۹ ساله ) را در داخل یکی از اتاق های سرایه داری حبس کرده و در زمان حضور دو نفر از دوستان برهان . م در محل ، به همراه تعدادی از بستگان خود با آنها درگیر شده که در طی درگیری با این دو نفر مورد اصابت چاقو قرار گرفته و به قتل می رسد که بلافاصله برهان توسط مأموران دستگیر و جهت انجام تحقیقات به کلانتری منتقل شد.

پرونده در اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ :

با تشکیل پرونده مقدماتی و به دستور ریاست شعبه او دادسرای شهرستان رودبار قصران ، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .

شناسایی عاملان جنایت

با ارجاع پرونده به اداره دهم پلیس آگاهی ، برهان در اظهارات اولیه خود منکر هرگونه آشنایی با علاملان جنایت شده و عنوان داشت : “در زمان درگیری من توسط مقتول در داخل اتاق حبس شده بودم و هیچ اطلاعی ندارم که چه افرادی به درب منزل مقتول مراجعه و او را به قتل رسانده اند ” .

در ادامه تحقیقات و به دست آمدن برخی دلایل و مدارک غیر قابل انکار ، برهان لب به بیان حقیقت گشود و در اظهارات خود به کارآگاهان گفت : زمانیکه توسط مقتول در داخل اتاق حبس شده بودم ، با دو نفر از دوستان خود به اسامی شهرام و امید که در یک کارگاه سنگ بری در خیابان فدائیان اسلام مشغول به کار بوده و شب ها نیز در آنجا به عنوان نگهبان حضور دارند ، تماس گرفته و آنها نیز پس از اطلاع از موضوع و برای کمک کردن به من با مراجعه به درب ویلا با مقتول درگیر شده و پس از مجروح کردن حامد و دو نفر دیگر از محل متواری شدند.

برهان درباره علت حضور خود در منزل مقتول نیز به کارآگاهان گفت : در حدود چند ماه پیش بود که بر سر موضوعی شخصی با مقتول دچار اختلافات شده بودم تا اینکه طی تماس تلفنی همسر مقتول ، به یک میهمانی دعوت شدم تا به بهانه حضور در میهمانی ، من و حامد با یکدیگر صحبت کرده و اختلافات قبلی خود را حل و فصل نماییم اما در زمان حضور در میهمانی بود که حامد نسبت به حضور من در میهمانی اعتراض کرد ؛ در همین زمان همسر مقتول مرا به خانه خودشان برده و از من خواست تا ساعتی را در یکی از اتاق های خانه بمانم تا او بتواند همسرش را آرام نماید که مقتول با اطلاع از موضوع ، به خانه مراجعه و ضمن اعتراض به حضور من در خانه اش مرا در داخل یکی از اتاق ها حبس کرد و من نیز که بسیار ترسیده بودم ، با دو نفر از دوستانم تماس گرفته و از آنها درخواست کمک کردم اما به هیچ عنوان در درگیری حضور نداشتم .

اظهارات همسر مقتول

با اطلاع کارآگاهان از نقش همسر مقتول در دعوت برهان به میهمانی و انتقال وی به داخل منزل مقتول ، کارآگاهان به تحقیق از همسر مقتول پرداخته و او نیز ضمن تأیید اظهارات برهان ، به کارآگاهان گفت : یک روز قبل از حادثه به همراه تعدادی دیگر از اعضای فامیل در منزل یکی از بستگان دعوت بودیم و به همین علت از فرصت استفاده کرده و برهان را که پیش از این با همسرم درگیر شده بود را ـ بدون اطلاع میزبان ـ به میهمانی دعوت کردم ؛ در داخل میهمانی و پس از خوردن شام ، بار دیگر اختلاف میان همسرم و برهان بالا گرفت و من نیز برای آرام کردن هر دو نفر ، برهان را به منزل خودمان بردم ؛ دقایقی از حضور برهان در خانه نگذشته بود که همسرم به خانه آمد و زمانیکه متوجه حضور برهان در داخل خانه شد بسیار عصبانی شد و با برداشتن یک چاقو از داخل آشپزخانه اظهار داشت که قصد کشتن برهان را دارد ؛ چاقو را از دستش گرفته و او را قدری آرام کردم و از او خواستم تا اجازه بدهد برهان از خانه خارج شود اما او با درخواست من مخالفت کرد و او را در داخل اتاقی حبس و درب آنرا نیز قفل کرد . در همین زمان ، برهان با گوشی تلفن همراه من تماس گرفت تا درب اتاق را برای او باز کنم اما شوهرم همچنان اصرار داشت که برهان را رها نمی کند.

دستگیری عاملان جنایت

با توجه به اعترافات برهان در خصوص تماس وی با دو نفر از دوستانش به اسامی “شهرام” و “امید” ، کارآگاهان اداره دهم با شناسایی محل کار آنها در کارگاه سنگ بری واقع در خیابان فدائیان اسلام ، در ساعت ۰۱:۰۰ مورخه ۲۱/۰۵/۱۳۹۱ این محل را تحت محاصره سه تیم عملیاتی اداره دهم در آورده و در حالیکه شهرام ( ۲۱ ساله ) و امید ( ۳۲ ساله ) پس از اطلاع از حضور کارآگاهان در محل قصد درگیری و فرار از محل را داشتند ، هر دو نفر آنها را با شلیک ۶ تیر هوایی دستگیر و به اداره دهم انتقال دادند .

با انتقال شهرام و امید به اداره دهم و آغاز تحقیقات ، یکی از متهمان به هویت شهرام . ن در همان ساعات اولیه لب به اعتراف گشود و به درگیری خود با مقتول اعتراف کرد . متهم در اعترافات خود به کارآگاهان گفت : “در حدود ساعت ۰۲:۰۰ بامداد بود که برهان با امید تماس گرفت و عنوان داشت که او را به گروگان گرفته اند و از امید خواست تا هرچه سریع تر خودش را به منطقه اوشان برساند ؛ امید نیز موضوع را با من در میان گذاشت و هر دو نفر با آژانس ، خود را به آدرسی که برهان به امید داده بود ، رساندیم . زمانیکه به آدرس رسیدیم مقتول به همراه چند نفر دیگر در مقابل درب یک ویلا ایستاده بود ؛ با معرفی خود به عنوان دوستان برهان قصد صحبت کردن با آنها را داشتیم که با لحن توهین آمیزی ، با ما صحبت کردند . در همین زمان ، امید با دو نفر از آنها درگیر شد و من نیز در همین زمان با مقتول درگیر شدم و از آنجائیکه به همراه خود [ یک قبضه ] چاقو داشتم ، دو ضربه به پهلو و شکم مقتول و چند ضربه نیز به دو نفر دیگر ـ که با امید درگیر شده بودم ـ زده که در همین زمان ، مقتول بر روی زمین افتاد و ما نیز به سرعت از محل متواری شدیم .

سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : با توجه به اعترافات اولیه متهمان در خصوص ارتکاب جنایت و مشخص شدن دیگر زوایای این پرونده ، به دستور مقام محترم قضایی قرار بازداشت موقت برای همسر مقتول و سه متهم دیگر پرونده صادر و متهمان جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته اند.

۲۵۰ کشته و دو هزار مجروح آخرین آمار زلزله آذربایجان شرقی

تبریز- رییس سازمان مدیریت بحران وزارت كشور اعلام كرد: زلزله عصر دیروز در شهرستان‌های اهر، هریس و ورزقان 250 كشته و بیش از دو هزار مجروح برجا گذاشته است. حسن قدمی با اشاره به اینكه عملیات امداد و نجات به پایان رسیده است، گفت: در جریان وقوع زلزله در شهرستان‌های اهر، هریس و ورزقان 110 روستا دچار خسارت شده‌اند. زمین لرزه ای به بزرگی 6. 2 ریشتر ساعت 16: 53 دقیقه روز شنبه با مركزیت اهر در آذربایجان شرقی به وقوع پیوست و زلزله دیگری نیز به بزرگی 6 ریشتر ساعت 17: 04 دقیقه در ورزقان روی داد.:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:

amir-97
08-12-2012, 15:07
منم تسلیت میگم این اتفاق تلخ رو
بچه ها لطفا عکسها و خبرها رو تو اسپم سیتی بزارین
تا خوده آقا مهدی منتقلشون نکرده

mortezarm
08-12-2012, 16:22
ضمن تاسف برای جانباخته ها و مجروحا
اما این اتفاق فقط تو ایرانه که اینقد کشته زخمی میده بعد همه میان به اخ و اوه میفتن خب یه کاری کنن
مثلا این شهرداری چه غلطی میکنه وظیفش چیه چرا خونه های کاه گلی هم هنوز تو ایران اینقد فراوونه؟!!
چرا تسهیلات نمیدن
کافیه یه زلزله 7 ریشتری توتهران بیاد تا ایران کشته هایی میلیونی رو به چشم ببینه و اونوقته که کشور بدونه جنگ متلاشی میشه اما بازم میگن خدا خودش از ما محافظت میکنه بابا نمیشه همه چیو که انداخت رو دوش خدا
همین الانم باید کلی تغییر تو خیلی از شهرا صورت بگیره.امیدوارم این شوک حداقل باز برای مدتی کوتاه تو فکر ببرشون

Great Milan
08-12-2012, 18:17
شبی غمبار در ورزقان و اهر
سرت را که بر می گردانی اهالی هر یک به سمتی می دوند، یکی سرش را گرفته یکی بچه اش را در آغوش دارد و به سمت آمبولانس هلال احمر می دود، دیگری با اینکه دستش یارای کار کردن ندارد اما با دست سالم خود زیر بغل دیگری را گرفته و به کناری می کشد.

فکر می کنی سرت گیج می رود ، زمین زیر پایت بالا و پایین می شود، فکر می کنی چون سحری نخوردی حالت بد شده ولی نه ساختمان هم تکان می خورد، شهر تکان می خورد اینجا همه چیز در یک آن به تکان خوردن افتاده است ، زلزله آمده....

به گزارش مهر، گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که اهر و ورزقان در کانون زلزله آذربایجان شرقی قرار گرفته اند.

ماشین را بر می داریم و راهی ورزقان می شویم. عکاس هایمان دوربین ها را برداشته اند و آماده تهیه گزارش هستند اما دلشان در تبریز پیش خانواده هایشان مانده است، این برای اولین بار بود که زمین زیر پای تبریزی های جوان به این شدت لرزید، یکی از دوستان زیر لب می گوید: «خدایا می دانم که گنهکارم اما تو را به آبروی مولا علی به ما رحم کن». اشک در چشمانم جمع می شود.

وارد جاده ورزقان که می شویم ریزش کوه را می بینیم که در اطراف جاده مواصلاتی ریزش کرده و عرض جاده را کاهش داده است.

برخی رانندگان سعی می کنند خود را به ورزقان برسانند اما ترک های روی پل ها و شکاف وسط جاده ها از سرعتشان کاسته و همه در تاریکی شب با چراغ نور بالای خودروهایشان انتهای جاده سیاهی را که به سمت ورزقان می رود روشن می کنند تا نور امید در دل خود و خانوده های منتظرشان خاموش نشود.

برخی خودروها هم در حال بازگشت از ورزقان هستند، اینها آرام روی پدال گاز فشار می دهند.

از یکی می پرسم: چه خبر؟ اوضاع شهر در چه وضعی است؟

با صدای لرزان می گوید: شهر که آسیب دیده اما تلفات روستاها خیلی بالاست. چند روستا با خاک یکسان شده است، اهل روستا همگی کشته شده اند یا زیر آوار منتظر کمک هستند، من مجبور شدم بچه ها را به تبریز برسانم ولی بر می گردم کمک فامیل...

«بر می گردم» را محکم به زبان می آورد و روی آن تاکید می کند. همکارمان با راهنمایی یکی از عکاسان گروه، ماشین را از شکاف روی پل عبور می دهد.

به ورودی شهر که می رسیم رقص قرمز رنگ نور چراغ های امداد و نجات استرس آدمی را زیاد می کند.

یاد خون می افتی و مرگ، کاش رنگ این چراغ ها را عوض می کردند، دلم آشوب می شود یک شهر خاموش با چراغ های قرمز رنگ، با خودم می گویم چرا نشانه سفیران نجات مردم باید رنگ خون باشد...

جلوی فرمانداری می ایستیم و از امدادگران جویای وضع نهایی می شویم. چند چادر هلال احمر برپا شده است. کورمال کورمال یکی را پیدا می کنم، اوضاع که تشریح می شود به عمق فاجعه پی می بریم، ورزقان تنها شهرستان استان است که بیمارستان ندارد و تنها مرکز بهداری آن هم با دو پزشک عمومی در حال خدمت رسانی است.

ماشین را به سمت داخل شهر هدایت می کنیم، دیوارهای خانه ها فرو ریخته ، تیرهای چراغ برق کج شده اند ، وسط خیابان اصلی شهر پر است از آجر پاره و خرده شیشه خانه ها و مغازه ها، خودروها زیر آوار له شده اند.

سرت را که بر می گردانی اهالی هر یک به سمتی می دوند، یکی سرش را گرفته یکی بچه اش را در آغوش دارد و به سمت آمبولانس هلال احمر می دود، دیگری با اینکه دستش یارای کار کردن ندارد اما با دست سالم خود زیر بغل دیگری را گرفته و به کناری می کشد.

از شهر که خارج می شویم به ماشینمان شتاب می دهیم و راهی روستای چغلی می شویم.

باز ریزش کوه و باز تاریکی مطلق . یک وانت نیسان را می بینیم که چند نفر مصدوم را در باربندش گذاشته و به شتاب به سمت ورزقان می رود.

روستا حدود 70 درصد ویران شده است ، بوی گرد و خاک به محض پیاده شدن از ماشین مشامت را به میهمانی مرگ می برد.

صدای فریاد ، ناله و شیون از هر سو به گوش می رسد ، زنها شیون می کنند ، مردها می گریند ، صدای ناله از زیر آوار بلند است برخی کمک می خواهند تا دستی دست مأیوسشان را در زیر آوار بگیرد.

فریاد و شیون از هر سو به گوش می رسد. کمی آن سوتر اهالی روستا جنازه های چندین زن و مرد و کودک را در کنار هم رو به قبله ردیف کرده و رویشان را با چادر سیاه زنانه و پتوهای پاره پوشانده اند.

لنز دوربین به سمت جنازه ها بر می گردد اما عکاس چشمانش را می بندد و دگمه شاتر را فشار می دهد و صدای شاتر صحنه را چند بار پشت سرهم ضبط می کند.

برق قطع است، راهمان را با نور موبایل در میان خرابه های روستا پیدا می کنیم. دوستان عکاسمان می گویند راه بیفتیم ، سوار ماشین می شویم و به روستای شاللی می رویم.

روستا را که می بینیم سایه مرگ بر روی آن چنبره زده است سکوت مطلق ، ویرانه های خاموش روستا! همه زیر آوار مانده اند و از خودروهای امدادی خبری نیست.

خوف این روستا بر وجودمان چنگ می زند سریع از آن رد می شویم و رو به سمت «میرزاکندی» می گذاریم این روستا هم تخریب شده است با 70 درصد ویرانی و خسارت.

اهالی با دست خالی خاک ها و آوارها را کنار می زنند تا عزیزان خود را بیرون بکشند. عرق بر تن همه شان خشک شده هیچ کس عرق نمی کند اضطراب حاکم بر وجودشان توان عکس العمل را از آنها گرفته است.

زنها و بچه هایی که زنده مانده اند در گوشه ای امن اسکان داده شده اند و لای لحاف پیچیده اند. گریه بچه هایی که دنبال مادرشان می گردند دل هر سنگی را آب می کند. اما نمی توان به این راحتی گفت که دیگر مادری وجود ندارد.

همکارمان ماشین را برمی گرداند به سمت ورزقان ، گاز ماشین را می گیریم و به ورزقان می رسیم.

جلوی مرکز بهداشت غوغایی است ، وارد که می شویم به سمت سردخانه راهنمایی مان می کنند چند جنازه در کنار هم اعم از زن و مرد و کودک ردیف شده اند.

دهقانی نماینده ورزقان در مجلس را می بینم که با عده ای از مسئولان مقابل بهداری ایستاده است.

جلو می روم و بعد از یک احوالپرسی کوتاه از او اطلاعاتی می خواهم. می گوید با این گزارشاتی که دریافت کرده ام تقریبا 35 درصد اهالی روستاهای ورزقان کشته شده اند جای خوشحالی اینجاست که مردم روستا در زمین های کشاورزی خود مشغول برداشت عدس بودند اما اکثر کشته ها زنان و بچه هایی هستند که در خانه باقی مانده بودند.

خداحافظی می کنیم و راه ورزقان را که به سمت اهر بر می گردیم، کاروان نیروهای امدادی را مشاهده می کنیم که به سمت روستاها با سرعت در حرکت هستند.

به اهر که می رسیم جلوی بیمارستان شهر ترافیک شدیدی حاکم است، خوشبختانه اهر بیمارستان دارد، مردم مصدومان خود را به بیمارستان می رسانند، جای خالی وجود ندارد و بر حسب فوریت های پزشکی مصدومان را به سمت بیمارستان های تبریز هدایت می کنند.

اوضاع داخل اهر به هم ریخته است ، دیوار خانه ها ترک های بزرگی برداشته ، مردم به هم ریخته و دنبال راهی برای فرار از پس لرزه هایی هستند که مدام لرزه بر جان شهر و مردمش می اندازند.

از ماشین که پیاده می شویم صدای همهمه مردم خواب را از چشم شهر گرفته است. چند قدمی جلوتر می روم که همکار عکاسم می گوید: «زلزله، زلزله...!»

زمین زیر پایم می لرزد و سریع سرم را با دستانم می گیرم و چمباتمه وسط خیابان می نشینم، صدای جیغ و داد مردم به خصوص زنها فضای شهر را پر می کند. صدای شکسته شدن دیوارهای سست شهر را به وضوح می توان شنید. چند ثانیه بیشتر طول نمی کشد اما همین چند ثانیه کار خودش را می کند.

مردی از اهالی ورزقان را می بینم که جلوی بیمارستان بلند بلند می گوید «خدایا بچه هایم مردند همه شان را به امام سجاد(ع) هدیه کردم، قبولشان کن»، زنی را می بینم که با شیون و ضجه در حالی که پایش را آتل گرفته و در محوطه بیمارستان روی تخت دراز کشیده، دستان شوهرش را در دستش گرفته و مدام «بالالاریم اولدی(بچه هایم مردند)» می گوید و شانه های مردانه شوهرش از زور گریه بالا و پایین می شود و می گوید: «گریه نکن زن ناشکری نکن خدا بزرگه...» اما بغض راه گلویش را می بندد و زیر گریه می زند.

مردم را در گوشه و کنار شهر می بینیم که زیر آسمان پر ستاره خدا پناه گرفته اند. خانه هایی که برای ساختنشان سالها کار کرده بودند و برای داشتنش پول هزینه کرده بودند امشب به نا امن ترین خانه های روی زمین تبدیل شده اند و سقفی محکمتر از سقف آسمان نمی تواند نگهبانشان باشد.

برخی از خانواده ها را می شد دید که شب قدر را در کنار خیابان بیمارستان قرآن به سر نشسته اند و ملتمسانه از درگاه ایزد متعال طلب عفو و مغفرت می کردند؛ دیشب همه از صمیم قلب به درگاه خدا متوسل شده بودند.

amir-97
08-12-2012, 18:42
فرماندار اهر در گفت‌وگو با فارس:
آمار جان‌باختگان زلزله به 300 نفر رسید/تعداد مصدومین بیش از 2 هزار نفر
خبرگزاری فارس: فرماندار شهرستان اهر تعداد جان باختگان زلزله در مناطق اهر، ورزقان و هریس را نزدیک به 300 نفر اعلام کرد.

رضا صدیقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: همچنین زلزله بیش از 2 هزار نفر مصدوم و زخمی نیز در این مناطق داشته است.

وی، گفت: به جهت بافت سنتی روستایی اکثر خسارات وارده در روستاها هستند و در خود شهر نیز بیش از 25 درصد اماکن عمومی، ابنیه، ساختمان اداری و مناظر مسکونی مردم آسیب دیده است.

رئیس ستاد حوادث غیر مترقبه در شهرستان اهر گفت: اکیپ‌های کارشناسی ذیربط و نمایندگان حوادث غیر مترقبه به روستاها اعزام شده اند تا ضمن بررسی خسارات وارده در کمترین زمان ممکن عملیات مرمت و بازسازی اماکن روستایی آغاز شود.

وی با اشاره به شایعات به وجود آمده در شهر اهر گفت: سد ستارخان اهر هیچگونه آسیبی ندیده و مقاومت این سد برای بیش از 10 ریشتر پیش‌بینی شده است و سد ستارخان اهر کاملا سالم است.

فرماندار شهرستان اهر ارسال مواد غذایی و چادر به این شهرستان را ناکافی دانست و گفت: مناطق زلزله زده شدیدا به چادر، آب، جیره خشک، کنسرو و آب معدنی نیاز دارد.

alexdelpiero_10
08-12-2012, 19:50
اينو يه جايي خوندم يعني ملت زير آوار بودن صدا و سيما....

یادمه یاهو این خبر رو گذاشته بود صفحه اول

cnn امریکا اولین خبرش همین بود..

زدم صداسیما دیدم داره دعای جوشن کبیر پخش می کنه.

خود خوان شرح این مفصل......

ایرانیانی که اگه خانه هایشان مقاوم سازی میشد... عمق فاجعه زلزله زدگان

بعد شما اين رو ببينين

amir-97
08-12-2012, 20:22
اول چند تا عکس و بعد چند تا خبر در مورد زلزله

دو روز عزای عمومی در آذربایجان شرقی
آیت الله مجتهد شبستری و احمد علیرضابیگی نماینده ولی فقیه در استان و استاندار آذربایجان شرقی نیز با صدور پیام مشترکی، ضمن تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنانمان در حادثه زلزله در شهرستان‌های اهر، ورزقان و هریس، فردا و پس فردا را در استان عزای عمومی اعلام کردند.
دفن برخی اجساد بدون طی روال قانونی
در حالی که احتمال افزایش شمار قربانیان پیش‌بینی می‌شود، دکتر بهرام صمدی‌راد مدیرکل پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی با اشاره به «اعمال برخی روش‌های غیر مجاز» در دفن و خاکسپاری متوفیات زلزله اظهار داشت: متأسفانه دیده می‌شود در برخی از روستاها، اجساد بدون طی روال قانونی و صدور مجوز پزشکی‌قانونی دفن می‌شوند که این رویه قطعا در پیگیری‌های قانونی خانواده‌ها ایجاد مشکل خواهد کرد و صدور جواز دفن توسط هر مرجعی به جز پزشکی‌قانونی مجاز نیست.
افزایش شمار مصدومان زلزله به 2600 تن
همچنین قائم مقام سازمان جمعیت هلال احمر کشور از افزایش شمار مجروحان زلزله عصر روز گذشته آذربایجان شرقی به 2600 تن خبر داد.احمدرضا شجیعی با بیان اینکه آواربرداری در اکثر مناطق زلزله‌زده به اتمام رسیده است، به ایسنا گفت: یک‌هزار و 10 روستا در این منطقه درگیر زلزله بودند که از این میان 130 روستا بین 70 تا 100 درصد و 20 روستا نیز به طور 100 درصد تخریب شد. وی با بیان اینکه شمار مجروحان این حادثه به دو هزار و 600 تن رسید، گفت: 97 دستگاه آمبولانس، 53 دستگاه خودروی عملیاتی، شش فروند بالگرد، 20 دستگاه زنده‌یاب و 15 تیم آنست به مناطق زلزله‌زده اعزام شد. به گفته قائم مقام سازمان جمعیت هلال احمر ، یک‌هزار و 100 نیرو از سوی سازمان هلال‌احمر کشور به مناطق زلزله‌زده اعزام شده‌اند.
قائم مقام سازمان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه از عصر گذشته تاکنون 60 پس‌لرزه که 20 مورد آن بیشتر از چهار ریشتر قدرت داشته، منطقه را لرزانده است، تصریح کرد: شهروندان حتی‌الامکان از تردد غیر ضروری در مسیر جاده‌های منتهی به مناطق زلزله‌زده خودداری کنند و راه را برای عبور وسایل نقلیه امدادی باز بگذارند. شجیعی چادر، پتو، بسته‌های بهداشتی، موکت، اقلام‌غذایی و ... را از مهمترین نیازهای مردم زلزله زده دانست که هم‌اکنون از سوی جمعیت هلال‌احمر کشور تامین شده و کمبودی از جانب آن احساس نمی‌شود. به گفته وی، آب بهداشتی نیز هم‌اکنون در اختیار بیشتر مردم مناطق زلزله‌زده قرار گرفته است.
قائم مقام سازمان جمعیت هلال احمر در خصوص تعداد مجروحان این حادثه با بیان اینکه تعداد زیادی آمبولانس و نیروی پزشکی از سوی وزارت بهداشت و جمعیت هلال‌احمر به منطقه اعزام شد، اظهار کرد: هم‌اکنون هیچ مجروح تخلیه نشده‌ای در سطح مناطق زلزله‌زده وجود ندارد.

레자
08-12-2012, 22:33
عجیبه الان اخبار 22و 30دقیقه اعلام کرد کشته ها 230نفر مجروحان 1300نفر ولی اینجا تعداد خیلی اینور اونوره به هر حال حادثه ی تلخی بود و امیدوارم دیگه تا مدت ها تکرار نشه چون نمیتونیم بگیم اصلا تکرار نشه

ale10forever
08-13-2012, 00:07
برای خودم متاسفم که تو کشوری زندگی میکنم که جون بالای 200 نفر آدم کمترین اهمیتی برای مسئولینش نداره!

برای خودم متاسفم که باید تو شبی که خیلی از هم وطنام عزادار هستن از تلویزیون کشورم به جای اخبار اونا خنده بازار پخش بشه!

برای خودم متاسفم که خیلی از مردممون تو مظلومیت و محرومیت زندگی میکنن!!

در کل برای خودم خیلی متاسفم!

amir-97
08-13-2012, 01:07
بچه ها یه چیزی میگم خواهشا جواب بدین
کسی از مصطفی(david7) خبر نداره؟:mage mishe:entezar::

ibrahim
08-13-2012, 01:51
مصطفی بعضی وقتها یه پیامی به هم میدیمdallliii
چند مدتیه باهاش تماس نگرفتم
فردا حتما تماسی میگیرم ببینم چطوره :gerye:
بعضی ها یاد بگیرن
کاخ سفید هم حادثه زلزله آذربایجان را تسلیت گفت:gahhr:

edin
08-13-2012, 03:13
نمی دونم چه طور. می تونن برا یه آدمی که 10قرن پیش مرده عزا بگیرن اما برا این بدبخت حتی یه روز هم عزا نمی گیرن واقعا خجالت داره 5شب الکی تلوزیون هیچی به جزء عزا نشون نمیداد حالا یه شب دیگه هم تحمل می کردن عزا می گرفتن
واقعا حرفم نمی یاد...........

icon
08-13-2012, 03:37
هر حادثه ای تو هر کشوری پیش میاد صدا و سیما رسانه ایش میکنه و تا چند روز آمار اون حادثه رو میدن
ولی حالا چی ؟ پوشش خبری مناسب نیست و آمار ها با هم فرق داره.هر کدوم از مسئولین یه جمله میگه و میره. همش تو رسانه با اون انیمیشن هاشون میگن پیشگیری بهتر از درمان هست حالا میخوان بعد آفت پیشگیری کنن. چه کشوری بودیم و چه شدیم.
کوروش کبیر میبینی کشورت چی شد؟

rko
08-13-2012, 08:04
سامولیک
کسی هست؟؟یه سوال درباره ی انتخاب رشته دارم

تو انتخاب رشته اگر بخوام فوریت پزشکی بزنم باید چیکار کنم؟؟؟:narahat:

rko
08-13-2012, 10:48
تو انتخاب رشته اگر بخوام فوریت پزشکی بزنم باید چیکار کنم؟؟؟:narahat:
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟:gerye:

Alex Dlpiero_10
08-13-2012, 13:06
المیپک هم تموم شد هفدهم شدیم جز بیست تیم برتر المیپک شدیم...

کمپ 90صفحه شده فقط10 صفحه دیگر فرصت باقیست:nishkhand:

خبرها زود میرسه:khelal dandoon:

عبدالله عاشق یه دختر شده اسمش(فاطمه ست)ki::
رسول هم عاشق یه دختر شده نزدیک برج ایفل زندگی میکنه به دختره گفته اگه با من ازدواج نکنی خودم رو از لیزا میندازم پایین!heee::

بقیه هم وضعشون معللومه..:hehee:

레자
08-13-2012, 13:15
بحثو عوض نکن داداش .............

ولی مسئولای تبریز 2روز عزای عمومی درشهرشون اعلام کردند crying::-

레자
08-13-2012, 13:17
یه ایمیل زدن به من خارجکی که من برم باهاشون همکاری کنم!!!
اینم متنش:

From: Mr. Malik Hosea
District Region, Tema Ghana.

Greetings to you; I know this email may come to you as a surprise but
I want you to take it serious and confidential. I need you as trust
worthy partner to assist me in the investment of a huge amount of
money in your Country, I will come over to meet you once this money is
paid to your account as a contract payment fund. I want to guarantee
you that it's legal and there is no risk involve at all but your
seriousness to commerce on this project soon will be much appreciated.

This are the assistance needed from you as partner.

1. You will stand as foreign contractor to claim the fund as payment.
2. You will provide existing or a new account where it will be paid to.
3. You will be in charge to invest it in legal business in your Country.
4.You will carry out study then nominate the best business to invest on.

I will meet you in your Country to start a new life with my family
immediately the money is paid into your account, also I want to
guarantee you that there is no risk involved at all. We will discuss
terms of your benefit if you can assist on the above 4 conditions, do
reply with your full name, age, occupation and mobile number for more
details and follow-up process. Kindly reply only to this email >
(mkhosea50@walla.com)

WithRegards,
Malik Hosea.

alexdelpiero_10
08-13-2012, 13:31
یه ایمیل زدن به من خارجکی که من برم باهاشون همکاری کنم!!!
اینم متنش:

From: Mr. Malik Hosea
District Region, Tema Ghana.

Greetings to you; I know this email may come to you as a surprise but
I want you to take it serious and confidential. I need you as trust
worthy partner to assist me in the investment of a huge amount of
money in your Country, I will come over to meet you once this money is
paid to your account as a contract payment fund. I want to guarantee
you that it's legal and there is no risk involve at all but your
seriousness to commerce on this project soon will be much appreciated.

This are the assistance needed from you as partner.

1. You will stand as foreign contractor to claim the fund as payment.
2. You will provide existing or a new account where it will be paid to.
3. You will be in charge to invest it in legal business in your Country.
4.You will carry out study then nominate the best business to invest on.

I will meet you in your Country to start a new life with my family
immediately the money is paid into your account, also I want to
guarantee you that there is no risk involved at all. We will discuss
terms of your benefit if you can assist on the above 4 conditions, do
reply with your full name, age, occupation and mobile number for more
details and follow-up process. Kindly reply only to this email >
(mkhosea50@walla.com)

WithRegards,
Malik Hosea.

ميگه بحث رو عوض نكن بعد خودش بحث رو عوض ميكنهlagh::

باشه همه فهميدن خارجي ها بهت ايميل زدن بيا همكاريheee::heee::

ALIAZIMI9
08-13-2012, 13:48
نمی دونم چه طور. می تونن برا یه آدمی که 10قرن پیش مرده عزا بگیرن اما برا این بدبخت حتی یه روز هم عزا نمی گیرن واقعا خجالت داره 5شب الکی تلوزیون هیچی به جزء عزا نشون نمیداد حالا یه شب دیگه هم تحمل می کردن عزا می گرفتن
واقعا حرفم نمی یاد...........

بله درسته.واقعا متاسفم که هیچی به مسئله به این مهمی اهمیت نمی ده شاید حداقل
اگه یک ذره کسی توی صدا و سیما غیرت داشت می امد می امد و .......

AlexDelpiero
08-13-2012, 14:40
علیرغم میل باطنیم باید بگم : لطفا وارد مقوله 30یا30 نشین !
خودم خیلی دوست دارم وارد بحث بشم و یه چیزایی بگیم و به یه نتیجه ای برسیم ! تا دوستان (!!!!!) بفهمند مردم در اون حد " خر " نیستند که اینا فرض می کنند ! منتها جای این حرفا اینجا نیست !
من هم تسلیت میگم این فاجعه رو ! امیدوارم روزی رو ببینیم که ظلم ظالم به خودش برمیگرده نه اینکه کوتاهی یه عده گریبان ملت رو بگیره ! om::

رضا : توجهی به این ایمیل ها نداشته باش ! اینا برای همه ما یک بار پیش اومده ! یه جور کلاهبرداریه !

نماز روزتون هم قبول درگاه حق ! roz::

ویرایش :

کسی نیست جواب ما رو بده؟؟:gerye:
یکی که از رشته تجربی سر در میاره جوابگو باشه لطفا ! :nishkhand:

레자
08-13-2012, 14:54
سلام تورو خدا یکی به ما جواب بده مخصوصا عبدالله مهدی یا سینا که کمی متخصص ترن ببینید طبق این عکس ویندوز فرمت رار یا وین رو برای من شناسایی نمیکنه باید از طریق ریجستری شناساییش کنم ولی نمیدونم چجوری خواهش میکنم کمکم کنید درست بشه

ashly
08-13-2012, 15:28
دوستان هرکس میتونه کمک کنه این چه اخطاریه هر وقت media player classic نصب میکنم بعد از چند ساعت همین اخطار رو میده و دیگه نمیشه با هاش فیلم دید

خیلی رو اعصابه

레자
08-13-2012, 15:44
رسول با تشکر کردن حرصمو درمیاری خو یه چیزی بگو دیگهeterza::-

ببییند مشکلم حل شد حالا مشکل اینه که موقع اکسترکت کردن 8پارت میاد 1 بعد 2 و بعدش میپره پارت 4رو میگه برای ادامه ی اکسترکت وارد کنید هرچی هم پارت سه رو میزنم قبول نمیکنه چرا یه پارت رو میپرونه؟

레자
08-13-2012, 15:47
دوستان هرکس میتونه کمک کنه این چه اخطاریه هر وقت media player classic نصب میکنم بعد از چند ساعت همین اخطار رو میده و دیگه نمیشه با هاش فیلم دید

خیلی رو اعصابه

سلام

احتمالا باید VISUAL C++رو به 2008ارتقاع بدی:khelal dandoon:

ashly
08-13-2012, 15:47
رسول با تشکر کردن حرصمو درمیاری خو یه چیزی بگو دیگهeterza::-

ببییند مشکلم حل شد حالا مشکل اینه که موقع اکسترکت کردن 8پارت میاد 1 بعد 2 و بعدش میپره پارت 4رو میگه برای ادامه ی اکسترکت وارد کنید هرچی هم پارت سه رو میزنم قبول نمیکنه چرا یه پارت رو میپرونه؟

شاید اسم پارت 3 با بقیه فرق میکنه تا این مشکل پیش میاد باید اسماشون یکی باشه

احتمالا باید visual c++رو به 2008ارتقاع بدی

لینک برنامه لطفا

레자
08-13-2012, 16:03
من تو اسماشون تغییری ایجاد نکردم اسماشون همون طوری که سایت گذاشته دانلود کردم این پارت 1تا 3اسماشه ببینید مورد مشکوکی هست؟

London 2012 Olympic Opening Ceremony ([Only Registered And Activated Users Can See Links]).part01_2.rar

London 2012 Olympic Opening Ceremony ([Only Registered And Activated Users Can See Links]).part02.rar

London 2012 Olympic Opening Ceremony ([Only Registered And Activated Users Can See Links]).part03.rar

البته بگم برای اکترکت پارت دو هم اخطار داد و اتوماتیک اکسترکت نمیشد ولی با اپن کردن فایل 2درست شد به نظر اسماشون کلا مشکل داره اولی 01-2 اسمش هست دومی 02و... لطفا کمک کنین بحث سر 2گیگ فایله ها !!!!

لینک فایل :

برید تو صفحش راستی نسخه ی جدیدش هست ویزوال سی پلاس پلاس 2010!!!! حجمش 5مگابایت

AlexDelpiero
08-13-2012, 16:05
شرمنده دوستان
من دوزار از کامپیوتر حالیم نیست ! :nishkhand:
وال مطمئن باشید کمکتون می کردم !
فقط به مجید پیشنهاد میدم جای KMP از POT Player استفاده کنه !
قدرتمندترین نرم افزار پخش کننده فیلمه ! :khelal dandoon:

ashly
08-13-2012, 16:11
من تو اسماشون تغییری ایجاد نکردم اسماشون همون طوری که سایت گذاشته دانلود کردم این پارت 1تا 3اسماشه ببینید مورد مشکوکی هست؟

London 2012 Olympic Opening Ceremony ([Only Registered And Activated Users Can See Links]).part01_2.rar ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

London 2012 Olympic Opening Ceremony ([Only Registered And Activated Users Can See Links]).part02.rar ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

London 2012 Olympic Opening Ceremony ([Only Registered And Activated Users Can See Links]).part03.rar ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

پارت 1 رو نگاه کن یه (2_)آخرش اضافه هست حالا اونو پاک کن شاید درست شد

فقط به مجید پیشنهاد میدم جای KMP از POT Player استفاده کنه !
قدرتمندترین نرم افزار پخش کننده فیلمه ! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

ممنون خودم این برنامه ها رو دارم اون media player classic هم میخوام برای تهیه اسکرین شات
وگرنه با همون potplayer کار میکنم

레자
08-13-2012, 17:03
پارت 1 رو نگاه کن یه (2_)آخرش اضافه هست حالا اونو پاک کن شاید درست شد

ممنون خودم این برنامه ها رو دارم اون media player classic هم میخوام برای تهیه اسکرین شات

حالا پارت 1 و 2رو اکسترکت میکنه مهمم نیست اسمشو تغییر بدم یا نه پارت 3مهمه که اون از 2به چهار میپره خواهش میکنم یکی کمک کنه :khahesh::ehe:

레자
08-13-2012, 17:32
رسول قربونت

به لطف رسول(والبته اشلی جون) مشکلم حل شد -بازم رسول کلید مشکلاتمون شد-ارزشش رو بدونید -این همه بهش تیکه نندازید:nishkhand:

레자
08-13-2012, 17:36
ببخشید که این پست سوم پشت سر هم هست ولی باید بگم که ابرو مونو بردن پرس تی وی رفته از تبریز وگزارش تهیه کرده و خونه های گلی الان خارجی ها بهمون چی میگن ؟؟به کشوری که در حال پیشرفته و وضع خونه هاش هنوز همینه؟

레자
08-13-2012, 21:57
خودتون هیچی نگفتین ببخشید که مجبورم دوباره بعد 4ساعت پست بدم میخواستم بگم قابل توجه اونایی که میگفتن مسئولای صدا و سیما خیلی بی توجهنامشب و فردا شب به خاطر همدردی با زلزله زدگان اذربایجان شرقی خنده بازار پخش نخواهد شد

alexdelpiero_10
08-13-2012, 22:06
خودتون هیچی نگفتین ببخشید که مجبورم دوباره بعد 4ساعت پست بدم میخواستم بگم قابل توجه اونایی که میگفتن مسئولای صدا و سیما خیلی بی توجهنامشب و فردا شب به خاطر همدردی با زلزله زدگان اذربایجان شرقی خنده بازار پخش نخواهد شد

خب ما پست نديم تو نقش اسپمر رو بازي ميكني ديگه چرا ما پست بديم؟heee::

وقتي ميبيني مجبوري چندتا پست پشت سر هم بدي برو همون پست اخريت رو ويرايش كن و اينجوري بنويس

ويرايش:قابل توجه....:nishkhand:

mortezarm
08-13-2012, 22:46
نه بابا ورژن جدید کا ام سه بعدی ساز داره محشر با قابلیت برد عینکی البته فقط رو LEDکروز به بالا جواب میده
خدایی برنامه ای که روش گذاشتن عالیه potباید جلوش لنگ بندازه

R.BAGGIO.10
08-14-2012, 00:28
نه بابا ورژن جدید کا ام سه بعدی ساز داره محشر با قابلیت برد عینکی البته فقط رو LEDکروز به بالا جواب میده
خدایی برنامه ای که روش گذاشتن عالیه potباید جلوش لنگ بندازه
مری خف بر و بچ دربی کلاسیکند از همون wianamp نسخه 2000 استفاده میکنندheee::
به همچین که نصب میشد یه اهنگ داشت محشر آخرش صدای گوسفند میومد.heee::

Zid@ne
08-14-2012, 06:49

سلام
اگه میخوای اسکرین شات تهیه کنی میتونی از splayer هم استفاده کنی ...roz::

ALIAZIMI9
08-14-2012, 14:16
سلام بچه ها یک سوالی داشتم کسی تکنیک های پی اس 2012 رو روی کیبورد بلده ؟ اگه بلدید بگید .

레자
08-14-2012, 14:32
به نظر من که چنین چیزی امکان نداره من خودم به خاطر تکنینک ها کیبورد رو ول کردم و با همه ی شختی هاش بالاخره به دسته عادت کردم چه روز ها که در سطح اماتور تا با بارسلونا از دیناموکیف نمیخوردم

دی:-)

Forza Milan
08-14-2012, 17:12
کمپ دربی جلد چهارم تموم میشه با یک تغییر اساسی

این بار نفر اول به جای رسول rezaorumchi ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) هستش

رسول نائب قهرمانی و واگذاری جایگاه نخست بعد از چند سال رو بهت تسلیت میگم dallliii

mortezarm
08-14-2012, 17:31
مری خف بر و بچ دربی کلاسیکند از همون wianamp نسخه 2000 استفاده میکنندheee::
به همچین که نصب میشد یه اهنگ داشت محشر آخرش صدای گوسفند میومد.heee::
در یه کلام فقط از جلو چشام خفه شو

کمپ دربی جلد چهارم تموم میشه با یک تغییر اساسی

این بار نفر اول به جای رسول rezaorumchi ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) هستش

رسول نائب قهرمانی و واگذاری جایگاه نخست بعد از چند سال رو بهت تسلیت میگم dallliii
به هرحال همیشه روزی نیروهای جوون و مستعد میان و جای قهرمانان بزرگ رو میگیرنmas:-
در مورد رضا هم باید بگم فقط این 4 پست نیست که کلا منم مطمئنم با قاطعیت قهرمان شدیmas:-

레자
08-14-2012, 17:52
این یه عکس خفن از بهداد سلیمی و همسرش dallliii

عکس های بیشتر در این تایپک

تایپک 1 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])-----------

اینم کشتی گیر ژاپنی که وقتی میبینه نمیتونه ببره انگجشت حریفشو گاز میگیرهmas:-mas:-

اینم یه عکس فوتبالی قشنگ

-------------

پ.ن = رسول جان:hapoo: بچه ها چی میگن درموردت؟:ahaaaaaa:باباقهرمان:fek konam:البته نه تو این کمپ

انصافا من به رسول ارادت خاصی دارم بیچارهmas:-کارای بزرگی رو در دل کوچیکش نهفتهmas:-

Great Milan
08-14-2012, 18:20
موزیک ویدو یاس برای زلزله زدگان اذربایجان ([Only Registered And Activated Users Can See Links](Azerbaijan%20Earthquake)_(72 0p)%20.mp4)

레자
08-14-2012, 18:29
جدید ترین عکس های باحال به این لینک ها برید:
1-سری دوم عکس های بهداد سلیمی و همسرش ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

2-تصاویرجدید و متفاوت از زلزله زدگان اذربایجان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

3-عکس های جدید علی ضیائ در ماه عسل ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

4-دریاچه ی عجیب قرمز رنگ در فرانسه ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

5-قوی ترین مرد المان که درواقع یک ایرانی هست ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

6-عجیب ترین نقاشی های صورت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

7-کاریکاتور های افراد مشهور(بسیار خنده دار)توسط نابغه ی گرگانی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

8-موس مردم ازار ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

9-مجسمه های واقعا خلاقانه و وحشتناک ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

10-تحلیل حرفه ای و تصویری فوق العاده ی نیویورک تایمز از حرکت بهدادسلیمی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

11-ساختمان گوگل در لندن ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

12-سوژه های واقعا خنده دار خارجی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

레자
08-14-2012, 18:30
پسر خوب میشه فایل صوتیشو جدا و خودت اپ کنی؟حجمش خیلی زیاده

레자
08-14-2012, 18:45
سلام بازم اینجا زلزله شد الان که دارم پست میدم

اینم اهنگ یاس

alexdelpiero_10
08-14-2012, 18:51
رسول غش کردmas:-

چرا چون 4تا پست پشت سر هم دادم میگید اولم؟من ارزو دارم مفتح کمپ 5ام خودم باشم:eyvalla:

اين آمار كمپ تا الانه آقا نزديك به 2 برابر من پست داده بعد ميگه رسول اسپمرmas:-mas:-

طرف شده عين بهداد سليمي كه همون اول مدال طلا رو واسه اون گذاشته بودن كنارmas:-

مدال طلاي كمپ 5 هم همين الان بدين رضا جان سر مدال نقره مسابقه بدين heee::

ibrahim
08-14-2012, 18:54
خیلی ببخشید از همگی ولی کمپ رو به .... کشیدین دیگه
یکمی رعایت کنین بد نمیشه
جایزه که نمیدن نفر اول بشین/سریع دوس دارین کمپ به 100 برسه
الان کاری به مدیر بودنم ندارم فقط به عنوان یه کاربر این چیزا رو گفتم

ALIAZIMI9
08-14-2012, 20:49
والا وقتی وارد سایت می شید (البته قبلا که شعر نبود) نوشته ایجاد دوستی های جدید به بهانه یک علاقه
مشترک.اخه این کجاش دوستی هستش که به هم هی ناسزا می گید ؟؟؟؟؟؟ بابا یک ذره هم رعایت کنید
بد نیست به خدا

King k.p Boateng
08-14-2012, 22:01
ki::

یادش بخیر چه دورانی تو کمپ داشتیم شما یادتون میاد من که یادم نمیاد ki::

ولی خداییش یه دستی باید روش کشید به قول معروف خونه تکونی میخواد

باید از همه ی قشر ها اینجا استفاده بشه :yes:

레자
08-14-2012, 22:12
اولا open yuor eyes carefully

خب؟
دوما نگاه کن ببین من اسم ندارم ؟اون چه وضع رفتار با منه ؟اون کاربره دیگه یعنی چی؟تازه من گفتم اون کاربره هفت ***هست مگه ما کاربری به نام (اون کاربره )داریم؟ki:: پس وقتی نداریم پس کل قضیه منتفی میشه دیگه یعنی کسی هم نیست که بخود هفت ****ت بشهki::
ولی در کل درست رفتار کن

the miz
08-14-2012, 22:16
راستی هرکی میخواد براش ازین بنرا که تو امضام زدم بهم اینجا یا تو پروفایلم بگه یعنی متن دلخواهشو بگه تا براش درست کنم

در ضمن رها خانوم من به نوبه ی خودم معذرت میخوام ولی تقصیری نداشتم

واسه من یکی با نام کاربریم درست کن

درضمن من یه سوال داشتم اینجا به 100 برسه تمومه اخه چرا

مگه تاپیک هم دیدی واسه خودش تموم بشه ki::

Abdollah 202
08-14-2012, 22:22
واسه من یکی با نام کاربریم درست کن

درضمن من یه سوال داشتم اینجا به 100 برسه تمومه اخه چرا

مگه تاپیک هم دیدی واسه خودش تموم بشه ki::

اینجا خود به خودی که رسید به ص 100 توسط مهدی ( مدیر سابق یووهki:: ) بسته میشه
و جلد بعدی کمپ زده میشه توسط یکی از بچه ها که باز این رو هم مهدی انتخاب میکنه کی جلد بعدی رو بزنهki::

sina acm
08-14-2012, 22:26
اینجا خود به خودی که رسید به ص 100 توسط مهدی ( مدیر سابق یووهki:: ) بسته میشه
و جلد بعدی کمپ زده میشه توسط یکی از بچه ها که باز این رو هم مهدی انتخاب میکنه کی جلد بعدی رو بزنهki::

بابا عبدالله بیخیال داری مراسم چهارشنبه سوری بهش یاد میدی :khandeeeee bahal:

فقط خواهشا از الان نرین تو فاز اسم انتخاب کردن dallliii

فیلم قلاده های طلا رسید برید بگیرید

خیلی باحاله از اخراجی های 3 خیلی بهتره :hehee:

AlexDelpiero
08-14-2012, 23:10
ببخشید بنر ها چی شدن؟؟؟؟
اونا رو می تونید به صورت پیام در پروفایل به فرد مورد نظر ارسال کنید !

بازم یه سری پست پاک شد !
دوستان همراهی کنند بد نیست ! دوست ندارم اینو بگم ولی از این به بعد با اسپم برخورد میشه و اخطار داده میشه به فرد خاطی ! اینو دوست نداشتم بگم چون همه بچه های دربی دوستان ما هستند ولی از این دوستی نباید سو استفاده کنند ! چند صباحی ما رو تحمل کنید تا مدیر جدید بخش گفتگو که اتفاقا یکی از بچه های همینجاست بشه مدیر !
با تشکر roz:: roz::

레자
08-14-2012, 23:13
کمپ به جز این هم جای چیز دیگه ای هست ؟خب بزار بقیه ببینن نگن این اقا الکی میگه میندازه پشت گوشش حداقل پست اولو که گفتم هرکی میخواد بگه براش بزارم رو حذف نمیکردم

الان میگم هرکی میخواد ازین بنرا که تو امضام دارم براش بزنم بگه یه نمونه کار هم برای 2نفر درست کردم کافیه متنتونو بهم پیام عمومی بزنین تا براتون درست کنم

میشه به این عکس یه نگاهی بیندازین و بگین معنیش چیه؟

Alex Dlpiero_10
08-14-2012, 23:14
بازم یه سری پست پاک شد !
دوستان همراهی کنند بد نیست ! دوست ندارم اینو بگم ولی از این به بعد با اسپم برخورد میشه و اخطار داده میشه به فرد خاطی ! اینو دوست نداشتم بگم چون همه بچه های دربی دوستان ما هستند ولی از این دوستی نباید سو استفاده کنند ! چند صباحی ما رو تحمل کنید تا مدیر جدید بخش گفتگو که اتفاقا یکی از بچه های همینجاست بشه مدیر !
با تشکر roz:: roz::

اختیار داری مهدی خیلی دلم میخواد مدیر جدید این بخش رو بدنم شک میکنم که رسول باشهheee::

mortezarm
08-14-2012, 23:24
بابا جمع کنید این به قول رضا بنراتونو
ادم یاد اتوبوس میفته چیه بابا
خب بزار یکم پستمونو طولانی کنیم مهدی نزندمونheee::
اقا امروز به علت یکی از مسائل دوستان رفتیم یه سر امکان دیدیم به به ابدارچی ماشاالله از همیشه پرکارتره یه سره اینور اونور میره
مگه خوردن و اشامیدن برای مامورین اجرایی ممنوع نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

Great Milan
08-14-2012, 23:54
این ویدو رو دانلود کنین وافعا غم انگیزه (file:///C:/Documents%20and%20Settings/rahim/My%20Documents/Downloads/13449256631.zip)

ikiusan
08-15-2012, 08:11
به هرحال همیشه روزی نیروهای جوون و مستعد میان و جای قهرمانان بزرگ رو میگیرنmas:-
در مورد رضا هم باید بگم فقط این 4 پست نیست که کلا منم مطمئنم با قاطعیت قهرمان شدیmas:-
مرتوض من از آخرای کمپ قبلی دربی بودم دیگه! از همونجا قهرمانیو توی قاموس رضا دیدم! بنده خدا رسول اسمش بد در رفته!:nishkhand: حداقل رسول لینک تاپیک عکس زن و شوهر ورزشکار نمیذاشت که!lagh::
آقا یه چیزی! من یه مسیر رو(از تقاطع اسکندری آزادی تا سر چهار راه ولیعصر) با N تا قیمت متفاوت دارم هر روز میرمو میام ، یه جایی بین 500 تا 800 کرایه میدم بعد هر بار که میگم کرایه گرونه اصلش پونصده طرف یه جوری نگاه میکنه انگار مثلا اومده کافه ما قهوه 3 تومنی رو باهاش 30تومن حساب کردم قبلا!
پ.ن:اینو برای این اینجا گفتم چون خیلی حس بدی داشتم که 90% اوقات نمیتونم حق خودمو بگیرم ، گفتم به م رتوض و رسول و بچز بگم باهام همدردی کنن!

레자
08-15-2012, 14:13
سلام

خدایا این چه سرویسیه ؟خوش به حال کسی که اینو داره love:::ajibeee::ajibeee:

خواهشا این عکس رو نگاه کنید

اگه گفتین این کیه؟:mage mishe::mage mishe:

mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-

sina acm
08-15-2012, 14:36
سلام

خدایا این چه سرویسیه ؟خوش به حال کسی که اینو داره love:::ajibeee::ajibeee:

خواهشا این عکس رو نگاه کنید

تا جایی که من میدونم تو دربی هم یه نفر همچین سرعتی داره

اونم کسی نیست جز دانیال ( DanielBahrami ([Only Registered And Activated Users Can See Links]))

این تو کشور ما غیر عادیه ولی تو هلند گیگ براشون کیلوبایته entezar::

ALIAZIMI9
08-15-2012, 14:41
من که فکر می کنم این کسی که همچین سرعتی رو داره مال کره جنوبی هستش چون
سرعت اینترنت اونا 24 مگابایت بر ثانیه است اما چون داره با اینترنت دانلود منیجر دانلود می کنه و قابلیت ایست هم داره سرعتش اینقدر شده.

R.BAGGIO.10
08-15-2012, 14:50
زمون ما که بود کسی با پستهای مزخرف و بی مصرف و بی محتوا اون بالای کمپ یا قبلا بهارستان نمیرفت:ogh:
الان چی شب ساعت سه میخوابیم صبح بلند میشیم میبینیم با چارتا پست بی خواصیت کمپ سه صفحه رفت جلو.
حرفای روزمرشونم تو کمپ میزنن.آقای محترم خوبه امضاتو نیگا کنی بعد بیای تو کمپ پست نیم خطی و چه بسا چند خطی بی محتوا بدی.اینو به همه میگم.از خودم تا ایضا بقیه.حرفای روزمره جاش تو پروفایل یا یاهو مسنجره نه تو کمپ.
کمپ محلی برا دوستی بیشتره.
__________________________________________________ _____________________________________________
در ضمن ابی جون آلبوم جدید شادمهر تو حلقمlove::.خیلی محشر خوندهlove::.کسی گوش داده.entezar::

alexdelpiero_10
08-15-2012, 15:26
زمون ما که بود کسی با پستهای مزخرف و بی مصرف و بی محتوا اون بالای کمپ یا قبلا بهارستان نمیرفت:ogh:
الان چی شب ساعت سه میخوابیم صبح بلند میشیم میبینیم با چارتا پست بی خواصیت کمپ سه صفحه رفت جلو.
حرفای روزمرشونم تو کمپ میزنن.آقای محترم خوبه امضاتو نیگا کنی بعد بیای تو کمپ پست نیم خطی و چه بسا چند خطی بی محتوا بدی.اینو به همه میگم.از خودم تا ایضا بقیه.حرفای روزمره جاش تو پروفایل یا یاهو مسنجره نه تو کمپ.
کمپ محلی برا دوستی بیشتره.
__________________________________________________ _____________________________________________
در ضمن ابی جون آلبوم جدید شادمهر تو حلقمlove::.خیلی محشر خوندهlove::.کسی گوش داده.entezar::

راست ميگه دوستان يكم رعايت كنين بد نيست خودم هم راضي نيستم از اين پست هاي نيم خطي تو كمپ بدم از الان حرف زدن دو نفري رو ببرين تو پروفايل كمپ جاي بحث دسته جمعيه نه دو يا سه نفر يعني يه چيزي همون اول همين كمپ كه در مورد ازدواج و... بحث ميكرديم lol:-

پ.ن:روياي ما(همون كه با ابي خونده) رو دانلود كردم خيلي با حال بود:balesh:

Blue-StaR
08-15-2012, 16:40
بقیه یکم دارن راست میگن heee:: قبلا بحث های خیلی بهتری تو کمپ میشد و دور از هر اسپم و چیزی !

الان هر کی میرسه یه جمله یه خطی مینویسه پایینش یه عکس میزاره [Only Registered And Activated Users Can See Links] ، حداقل لامصبا عکسم میزارید حجمشو کم کنید heee:: کل و هوم تاپیکو داغون میکنید !(در حالی که اسپم سیتی مال همین عکساس )

پ.ن 1 : الان احمد میاد میگه این باران چی میگه بین این همه پسر [Only Registered And Activated Users Can See Links] برو پیج مهرداد lagh::
پ.ن 2 :این فیلم دیکتاتور 2012 دیشب من دیدم و تموم کردم خعلی باحاله،از اول تا آخرش خوراکه خندس heee:: تو جاهایی از فیلم یه تیکه هایی میندازه یارو؛ آدم میمونه heee::

پ.ن هم خز کردم lagh::

레자
08-15-2012, 17:54
بقیه یکم دارن راست میگن heee:: قبلا بحث های خیلی بهتری تو کمپ میشد و دور از هر اسپم و چیزی !

الان هر کی میرسه یه جمله یه خطی مینویسه پایینش یه عکس میزاره [Only Registered And Activated Users Can See Links] ، حداقل لامصبا عکسم میزارید حجمشو کم کنید heee:: کل و هوم تاپیکو داغون میکنید !(در حالی که اسپم سیتی مال همین عکساس )

پ.ن 1 : الان احمد میاد میگه این باران چی میگه بین این همه پسر [Only Registered And Activated Users Can See Links] برو پیج مهرداد lagh::
پ.ن 2 :این فیلم دیکتاتور 2012 دیشب من دیدم و تموم کردم خعلی باحاله،از اول تا آخرش خوراکه خندس heee:: تو جاهایی از فیلم یه تیکه هایی میندازه یارو؛ آدم میمونه heee::

پ.ن هم خز کردم lagh::

حرف های شما و چندنفر دیگه حرصمو دراورده بس کنین دیگه تا میبینین یه نفر یه چیز میگه به تقلید ازون پامیشین حرفشو تکرار میکنین مگه کمپ جای بحث و گفتگو نیست؟اگه سواد داشته باشین میفهمین اون نیم خطی که زیرش یه عکسه خود عکس یه دنیا مفهوم داره مثل همون سرعت دانلود یا اون دیتاسنتر فوتیران که برام عجیب بود اینا خودشون خیلی جای حرف داره خ.ودتون چیزی نمیگین به من چه مربوطه؟هروقت یه چیزی میبینین پامیشین اعتراض میکنین عکس میدم امار درمیارن به من میگن اسپمر و یاد گرفتین فقطیا تیکه بندازین یا مسخره کنین:gahhr::gahhr::gahhr:

الان کافیه فقط یکی ازین سه رشته ی ازدواج -انتخاب رشته و انتخاب موبایل وسط بیاد تا ببینینن چه قشقلقش به پاشده !!!!

مثلا شما بحث دیگه بلد نیستین ؟یه بحث درست و حسابی درموردش حرف بزنیم ؟به جرات میتونم بگم 25صفحه این کمپ به همین 3تا بحث رفته و خود شما باران خانوم مگه نیومدی لینک 10تا اهنگ ایرانی دادی /؟اونا هم اون وقت باید جاش اسپم سیتی باشه دیگه خوبه کسی بیاد تیکه بندازه؟ لطفا زیاد هم تند نرین و ازین و اون هم تقلید نکنین و قبل پست دادن فکر کنید

حالا اگه خیلی اعتراض دارین یکی یه بحث بندازهوسط فقط جون جدتون بحثه ازون سه تا بحث قبلی نباشه و جالب باشه :soal::soal::soal:

ALIAZIMI9
08-15-2012, 21:21
افرین.حتی بیشتر از 25 صفحه هم به این 3 تا موضوع اختصاص داده شده.به من یا اقای rezaorumchi مربوط نیست که چون سه نفر این موضوع رو دوست ندارند به بهانه یک خطی
بودنش می یان اینجا نظر می دن.اگه کسی از چیزی خوشش نمی اید نباید در موردش نظر
بده.شاید یکی دیگه از اون خوشش بیاد.به این مکان می گن انجمن.فقط شما نیستید
اقای R.BAGGIO.10 یا اقای alexdelpiero_10 که هر موضوعی شما دوست داشتید
اینجا در موردش بحث بشه و هر موضوعی که دوست نداشتید در موردش بحث نشه.
نباید که ادم خودخواه باشه.باید به نظرات بقیه احترام بگذاره.خوب اگه این موضوع رو
دوست نداری راجبش نظر نده.مگه اسمون به زمین می اید.حتی اگه کسی 1 کلمه
هم در این تایپ پست داده بود نباید این حرف ها رو بزنید ممکنه عصبانی بشه.منم
اگه جای اقا رضا بودم عصبانی می شدم.باید به پست و نظرات دیگران احترام بگذارید
این ابتدایی ترین چیز هایی که من دارم به شما می گم و شما رعایت نمی کنید.
اینجا یک مکان عمومی هستش نباید که به هم دیگه تیکه بندازید.خوبه مثلا شما یک
پست بدید بعد من ازش خوشم نیاد بیام تیکه بندازید.رعایت کنید لطفا.

alexdelpiero_10
08-15-2012, 21:30
افرین.حتی بیشتر از 25 صفحه هم به این 3 تا موضوع اختصاص داده شده.به من یا اقای rezaorumchi مربوط نیست که چون سه نفر این موضوع رو دوست ندارند به بهانه یک خطی
اقای r.baggio.10 یا اقای alexdelpiero_10 که هر موضوعی شما دوست داشتید

من اسم ادم خاصي رو نيوردم ولي اينو ببين پست خودته

می گم یک لوگو هم برای فوتبال فانتزی طراحی کن.اونی که خودم طراحی کردم با نسخه ازمایشی بوده وقتی می سازم روش می زنه بتا ورژن.منم باید پاکش کنم و خلاصه
کار قشنگی در نمی اید.

خداييش خودت و انصافت اين جمله تو پروفايلش ميگفتي بهتر بود يا تو كمپ؟ منظور من اينا بود يعني بحث هاي دونفره رو گفتم ببرين تو پروفايل كه اينجا نباشه پروفايل واسه همينه ديگه

AlexDelpiero
08-15-2012, 21:36
اقای r.baggio.10 یا اقای alexdelpiero_10 که هر موضوعی شما دوست داشتید

دوست عزیز
خوش اومدی ! بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست !
ما برای هر بخش و یا تایپکی قانون خاصی داریم که بیشترش بر میگرده به طرز تفکر مدیر و کسی که اون بخش رو اداره می کنه !
این بخش فعلا زیر نظر منه و اگه قرار باشه من نظم اینجا رو برقرار کنم ترجیح میدم قوانین من اینجا پیاده بشه ! که خوشبختانه این قوانین هیچ سخت نیست و تا الان هیچ کاربری معترض نبوده چون همه چیزو براش از قبل روشن کردیم ! البته اگر طرف از قوانین انجمن نویسی مطلع باشه می فهمه ! ما تو همین بخش گفتگوی آزاد یه تایپیک رو ایجاد کردیم به نام " اسپم سیتی " !
اگه کسی مایل باشه مطلب یا عکسی چیزی اضافه کنه و از جای دیگه کپی کنه میتونه اونجا قرار بده تا نظم این تایپیک که جایی برای تبادل نظر در مورد مسائل مختلف هست به هم نخوره ! ما توی جلد های قبلی کمپ با این مشکل روبه رو بودیم که دوستانی میومدن عکس و مطلب کپی می کردن و اینجا قرار میدادن و همینجور صفحات کمپ جلو می رفت ولی از شروع این جلد تصمیم بر این بوده که این دو موضوع رو از هم جدا کنیم !
ما با موضوع بحث شما یا دیگر دوستان مشکلی نداریم ولی با نحوه بحث کردنتون مسئله داریم ! قرار نیست هر کی بیاد یه نصفه خط بنویسه و ارسال کنه و همینجور به آمارش اضافه کنه ! دوستان میان 4 تا پست پشت سر هم ارسال می کنند هر پست یک خط ! اصلا جالب نیست !
حرفاتونو جمع کنید و یه جا بگین !

ویرایش:
چقد هم به زحمت های ما ارج نهاده شده ! :nishkhand: این همه زحمت کشیدیم براتون آهنگ آپ کردیم حالا میریم می بینیم تعداد دانلود ها رو ... همه بلا استثنا " صفر " ! :nishkhand:

ALIAZIMI9
08-15-2012, 22:10
دوست عزیز
خوش اومدی ! بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست !
ما برای هر بخش و یا تایپکی قانون خاصی داریم که بیشترش بر میگرده به طرز تفکر مدیر و کسی که اون بخش رو اداره می کنه !
این بخش فعلا زیر نظر منه و اگه قرار باشه من نظم اینجا رو برقرار کنم ترجیح میدم قوانین من اینجا پیاده بشه ! که خوشبختانه این قوانین هیچ سخت نیست و تا الان هیچ کاربری معترض نبوده چون همه چیزو براش از قبل روشن کردیم ! البته اگر طرف از قوانین انجمن نویسی مطلع باشه می فهمه ! ما تو همین بخش گفتگوی آزاد یه تایپیک رو ایجاد کردیم به نام " اسپم سیتی " !
اگه کسی مایل باشه مطلب یا عکسی چیزی اضافه کنه و از جای دیگه کپی کنه میتونه اونجا قرار بده تا نظم این تایپیک که جایی برای تبادل نظر در مورد مسائل مختلف هست به هم نخوره ! ما توی جلد های قبلی کمپ با این مشکل روبه رو بودیم که دوستانی میومدن عکس و مطلب کپی می کردن و اینجا قرار میدادن و همینجور صفحات کمپ جلو می رفت ولی از شروع این جلد تصمیم بر این بوده که این دو موضوع رو از هم جدا کنیم !
ما با موضوع بحث شما یا دیگر دوستان مشکلی نداریم ولی با نحوه بحث کردنتون مسئله داریم ! قرار نیست هر کی بیاد یه نصفه خط بنویسه و ارسال کنه و همینجور به آمارش اضافه کنه ! دوستان میان 4 تا پست پشت سر هم ارسال می کنند هر پست یک خط ! اصلا جالب نیست !
حرفاتونو جمع کنید و یه جا بگین !

ویرایش:
چقد هم به زحمت های ما ارج نهاده شده ! :nishkhand: این همه زحمت کشیدیم براتون آهنگ آپ کردیم حالا میریم می بینیم تعداد دانلود ها رو ... همه بلا استثنا " صفر " ! :nishkhand:

من حال و حوصله کل کل ندارم ولی خدایی اونجا که می گی ترجیح می دم
این خودخواهی نیست ؟ضمنا اون پست کجایش یک خطی بوده یک تصویر
هم گذاشته.اصل کاری اون تصویره هستش.انتظار که نداری توی این تایپ
هرکس هر پستی که می ده تعداد خط هاش اندازه یک Reading باشه.

mortezarm
08-15-2012, 23:38
اول بگم که هر چی اتیشه از گور این احمد بلند میشه حالا خودش سردم دار بحث دو نفره و پست یه خطی تو کمپ بوده اینقد شاخ شده تریپ حرفه ای برداشته هاki::

این دوستمون که اسمش علی خب تازه اینجا پست دادنو شروع کرده بود و نباید بهش به این زودی ها گیر الکی داده میشد این کارو میشد با یه پست خصوصی حل کرد
اما در خصوص رضا که خدایی پستای خوبی هم میزاره تنها مشکله پستاش اینه که یهو چند پست پشت سرهم میزاره که اینم وظیفه مهدی بود و تذکر داد فقط یکم قاطی تذکر داد بچه ها بشون برخورد
این احمد و رسول شورش کردن و یه دفعه حمله بردن به دوستان
اما خدایی همشونم حق داشتند
به هر حال فک کنم مهدی یه تذکر دوستانه داد و جای این نیست که به کسی بر بخوره
خدایی حال میکنید پستام چقد پرمحتواس خودم حال میکنمki::

ویرایش:
اهنگات خدایی به درد خودت میخوره فقط چی بودن اخه ایناki::
یه چیز جدیدی یه سبکی چیزی معرفی کن برداشته اهنگ امین حبیبی اپ کرده:nishkhand:

레자
08-15-2012, 23:54
به نظر من هردو طرف حق دارین اولا اینکه اقا مهدی اول شدن اینجا هیچ افتخاری نداره همش خودتون بحثو داغ میکنین منم 4تا پست یک خطی دادم اما خداشاهده نه برای اول شدن من فقط دارم موضوع میگم تازه برین ساعت هر پستو ببینین یکیش بین هر پست 4ساعت اختلاف بود اما هرچقدرم که بهونه بیارم درسته نمیشه توجیه کرد من اشتباه کردم ولی شما هم یه ذره ادب و فرهنگ داشته باشین چرا اینهمه رسانه ایش میکنین؟بابا یه نفر گفت فهمیدیم دیگه ببین چند نفر هی اومدن گیر میدن از جمله رابیگو که یاد قدیماش کرده تا همین باران خانومو ... اقا علی عظیمی هم راست میگه که همیشه انسان های اسم و رسم دار اکثرا میان و بحثشون با استقبال رو به رو میشه هروقت سعی کردم جز بحث زلزله که باید هم بحث میشد بحث وسط بندازم هیچکی محل سگ هم نمیذاشت درسته ادمایی که بیشتر اینجا میان مقصرن ولی من خودم به شخصه مخلص اقا مهدی و رسول و امیر و علی و عبدالله هستم

راستی خدا به خیر کنه یه دونه 5ریشتری زد اینجا هم لرزید همه گی دعا کنید

ALIAZIMI9
08-16-2012, 00:12
ببین اقا یک مثال ساده می زنم اصلا توی این تایپ هم نیست.وقتی و اولین دوره فوتبال فانتزی رو ساختم
به چند نفر از اعضای دربی که خیلی پست می دادند گفتم بیاین در این مسابقات شرکت کنید.اما از ان ها
فقط 2 نفر اومدند و من مجبور شدم چند تا از دوستان سابق خودم رو دعوت کنم.
.
.
.
.
.
.
.
حالا اگه مثلا یکی از همین اعضای اسم و رسم دار فوتبال فانتزی رو درست می کرد همه می اومدند
توی این مسابقه شرکت کنند بدون این که حتی برای یک نفر هم اون کاربر دعوت نامه بفرسته.

ALIAZIMI9
08-16-2012, 00:21
اول بگم که هر چی اتیشه از گور این احمد بلند میشه حالا خودش سردم دار بحث دو نفره و پست یه خطی تو کمپ بوده اینقد شاخ شده تریپ حرفه ای برداشته هاki::

این دوستمون که اسمش علی خب تازه اینجا پست دادنو شروع کرده بود و نباید بهش به این زودی ها گیر الکی داده میشد این کارو میشد با یه پست خصوصی حل کرد
اما در خصوص رضا که خدایی پستای خوبی هم میزاره تنها مشکله پستاش اینه که یهو چند پست پشت سرهم میزاره که اینم وظیفه مهدی بود و تذکر داد فقط یکم قاطی تذکر داد بچه ها بشون برخورد
این احمد و رسول شورش کردن و یه دفعه حمله بردن به دوستان
اما خدایی همشونم حق داشتند
به هر حال فک کنم مهدی یه تذکر دوستانه داد و جای این نیست که به کسی بر بخوره
خدایی حال میکنید پستام چقد پرمحتواس خودم حال میکنمki::

والا منم گفتم حوصله کل کل با اون کسایی رو که به من و اقا رضا گیر دادند رو ندارم
خودتون هم که دارید می گید که گیر الکی به ادم می دن و می شه با پست خصوصی
هم حلش کرد.من خودم به شحصه دوست ندارم دیگه این مسئله ادامه پیدا کنه.بهتره
همین جا این بحث رو تموم کنیم و این چند صفحه اخر جلد چهارم رو هم با این بحث
الکی تموم نکنیم.دیگه خواهشا در مورد این موضوع حرف نزنید.

레자
08-16-2012, 00:23
دیگه والا کارمون به جایی کشیده که از ترس گیردادن ها نمیتونیم یه پست بدیم

الان امروز به جز این جا دو تا زلزله هم تو فارس و بندرعباس و اهواز اومد که زیر 4ریشتر بودن برین این سایت میبینین و دیونه میشین از زلزله ی 5ریشتری که حدود 10و نیم شب احساس شد ببینین چند تا ی دیگه اومده و هنوزم تمومی نداره کافیه هر 1ساعت اون صفحه رو رفرش کنین تا معنی واقعی تعجب رو حس کنین

از 17زلزله ی امروز 16تاش ماله ورزقان و یکیش مال اهر بوده

سایت جالب و بروزیه

»»»»»»»»»»»»»سایت موسسه ی ژئوفیزیک تهران«««««««« ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

ALIAZIMI9
08-16-2012, 11:06
راستی بچه ها،کسی از جاهای دیگه دنیا هم خبر داره.یعنی توی جا های دیگه هم زلزله یا
هر بلای طبیعی دیگه مثل طوفان،سیل و..... اومده یا فقط توی ایران این اتفاق ها می افته.

ibrahim
08-16-2012, 11:07
فکر کنم خیلی بهتر باشه قانونی گذاشته بشه که هر کاربر در روز بیشتر از 2 پست در این تاپیک نتونه ارسال کنه و بقیه پستهاش حذف بشه.
در مورد زلزله هم ملت ایران خیلی به فکر هستن / مثل مسئولین نیستن کهentezar::
خب چرا دوست داریم همیشه دعوا باشهheee::یه بار که دیدیم کاربر اشتباه میکنه چه من چه بقیه بهش بگین تا دفعه دیگه پیش نیاد، اگه گوش نکرد کنار پست کاربرا این شکله :[Only Registered And Activated Users Can See Links]هست که برای اخطار دادن ازش استفاده میکننheee::(جهت اطلاع)

ibrahim
08-16-2012, 12:54
خب حالا تو ببین
من باهات شوخی ندارم که
پستی هم که نوشتم مسخره نیست
پس کمی جدی بودن بد نیست
اینکار اگه بشه خیلی برا تاپیک لازمه
همه میدونن که منظورم چیه
آره اصلا پست ندیم خیلی بهتره،تاپیک اسپم جای دیگه هست!(✔✘✔ اسپم سیتی @ دربی ✔✘✔ ([Only Registered And Activated Users Can See Links]))
یادآوری
همونطور که از اسمش پیداست اینجا همه جور بحثی میشه البته با قوانین زیر :
1 - احترام همدیگه رو نگه دارید!
2 - از دادن پست های اسپم مثلا : شکلک تنها ، متشکرم ، خیلی با حالی و ..... جدا خودداری کنید!
3 - اینجا خیلی راحت نظرتون رو بی دغدغه بگین ! راجع به خودتون ، علایقتون ، درساتون ، حتی مشکلات درسیتون رو میتونید اینجا بگین تا اگه کسی در توانش بود کمکتون کنه!
4 - به تیم های هم توهین نکنید!
5 - اگر کسی تخلف داشت مدیر این قسمت که یکی از بچه های خودمون خواهد بود باهاش برخورد خواهد کرد!
6 - بحث 30 یا 30 ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 - مورد اولی رو یادتون نره!

alexdelpiero_10
08-16-2012, 13:14
سلام

خدارو شکر امروز رو زنده موندیم

ببینم اقا ابراهیم فک نمیکنی 2تا پست تو روز خیلیه؟بهتره بکنیمش 1دونه ؟ها؟یا اصلا پست ندیم؟اینطوری بهتره؟heee::

دو پست در روز كم نيست همين دو پست رو پر محتوا بده نه كوتاه

امروز بوشهر هم زلزله اومده 2/7 ريشتر تو فارس هم دوتا زده ولي بازم تو همون آذربايجان خيلي ميزنه تقريبا هر 2 ساعت يكي ميزنه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

اونايي كه بحث آهنگ ميكنن خواهشا وقتي اسم استاد داريوش مياد به احترامش بلند بشين:love:

پ.ن:كسي فيلم سينمايي خوب سراغ داره بگهdallliii
فعلا كه دارم فيلم يك اصفهاني در سرزمين هيتلر رو دان ميكنم:hehee:

ale10forever
08-16-2012, 13:29
فکر کنم برای بعضی از دوستان سوء تفاهمی در مورد این تاپیک پیش اومده . کمپ جایی هست که توش باید بحث های off topic ـی انجام بشه ؛ یعنی باید تو این تاپیک بحثهایی رو اینجا انجام بدیم که تاپیک خاصی برای اونها وجود نداره و عمدتا بحثهای غیر فوتبالی هستند . برای مثال میتونیم اخبار روز رو اینجا بزاریم نه اینکه c & p باشه بلکه از زبون خودمون بنویسیم و راجع به اونا بحث کنیم یا علایقمون رو حالا تو هر زمینه ای که باشه اینجا مطرح کنیم یا اینکه میشه هر اتفاق جالبی که واسمون میفته اینجا بنویسیم و بشه راجع بهش صحبت کرد.

واقعا موضواعات زیادی واسه بحث وجود داره. اگه تاپیک به این حالت دربیاد یه کسی که تازه عضو شده هم میتونه خیلی راحت اینجا پست بده اما این بحثهای چت گونه دو سه نفره واسه هیچ کس به جز همون دو سه نفر جذابیتی نداره.

نه اینکه صرفا چت های دو سه نفری راه بیفته و هرکسی (منظورم شخص خاصی نیست) یک خط در جواب یک نفر دیگه بنویسه و "ارسال" رو بزنه . اینجوری تاپیک از روند خودش خارج میشه و به حالت چت در میاد که این جالب نیست ...

با توجه به شناختی که از مهدی دارم میدونم که دوست نداره پست کسی رو پاک یا ویرایش کنه پس بهتره خودمون رعایت کنیم تا احیانا دلخوری هم بوجود نیاد ...

مرسی :love:

Abdollah 202
08-16-2012, 16:25
آقا من فقط یک اطلاعیه بدم و برم
مهدی پاکش نکن
عکس جدیدتونو که تابه حال کسی ندیده رو برام پ خ کنین تاهفته بعدی مسابقه چهره رو اغاز کنم

تا الان سه نفر عکس دادن
بقیتونم همکاری کنین خواهشا :love:

AlexDelpiero
08-16-2012, 18:28
من حال و حوصله کل کل ندارم ولی خدایی اونجا که می گی ترجیح می دم
این خودخواهی نیست ؟ضمنا اون پست کجایش یک خطی بوده یک تصویر
هم گذاشته.اصل کاری اون تصویره هستش.انتظار که نداری توی این تایپ
هرکس هر پستی که می ده تعداد خط هاش اندازه یک Reading باشه.
شما تازه واردی و نه به اخلاقیات من واقفی نه به طرز برخورد من با کاربرای خاطی !
شما اسمشو بذار دیکتاتوری ! خرسندم از اینکه تا الان 6 جلد کمپ و بهارستان و حرف های خودمونی داشتیم و کسی از دستم ناراحت نبوده ! ( به جز مدیرا که همیشه تو تایپیک مورد مواخذه قرار گرفتم که چرا با بعضی ها مدارا می کنی ! ولی همیشه سعی کردم در مقابل مدیرا موضعی بگیرم که نه سیخ بسوزه نه کباب )
اینو هم اعلام کنم من به زودی مدیریت اینجا رو میدم دست یه نفر دیگه و آرزوی موفقیت می کنم برای مدیر جدید !
من هیچ وقت نگفتم Reading ! گفتم اسپم ندین ! چارچوب اسپم هم برای هر فروم نویسی مشخصه ! از copy و paste گرفته تا حال و احوال و شکلک خالی و فحش و ناسزا ! حالا ممکنه یک خط باشه یا به گفته خودت Reading !

- مرتضی جان ما اسم هیچ فردی رو نبردیم ! و مسئله هم قبل از حضور ایشون تو کمپ شروع شده بود !
- رضا هم من چندین بار پستاش رو ترکیب کردم و گوشزد کردم ! ولی طبق روال سابق داره پیش میره !
باز هم اعلام می کنم شما بیاین حرفاتونو جمع کنید و همه رو تو یه پست بگنجونید ! یا اینکه اگر پست قبلی هم مال خودتون هست ویرایش کنید و بنویسید " ویرایش " !
- در مورد آهنگ ها هم عرض کنم خدمتتون که شما نیومدی نظرتو بگی بعد هم خودت شرکت نکردی ! من از سبک و این چیزا هم چیزی سر در نمیارم ! سلیقمون هم همینه گه دیدی ! حالا تو بذار ببینیم تو چی گوش میدی !

به نظر من هردو طرف حق دارین اولا اینکه اقا مهدی اول شدن اینجا هیچ افتخاری نداره همش خودتون بحثو داغ میکنین منم 4تا پست یک خطی دادم اما خداشاهده نه برای اول شدن من فقط دارم موضوع میگم تازه برین ساعت هر پستو ببینین یکیش بین هر پست 4ساعت اختلاف بود اما هرچقدرم که بهونه بیارم درسته نمیشه توجیه کرد من اشتباه کردم ولی شما هم یه ذره ادب و فرهنگ داشته باشین چرا اینهمه رسانه ایش میکنین؟بابا یه نفر گفت فهمیدیم دیگه ببین چند نفر هی اومدن گیر میدن از جمله رابیگو که یاد قدیماش کرده تا همین باران خانومو ... اقا علی عظیمی هم راست میگه که همیشه انسان های اسم و رسم دار اکثرا میان و بحثشون با استقبال رو به رو میشه هروقت سعی کردم جز بحث زلزله که باید هم بحث میشد بحث وسط بندازم هیچکی محل سگ هم نمیذاشت درسته ادمایی که بیشتر اینجا میان مقصرن ولی من خودم به شخصه مخلص اقا مهدی و رسول و امیر و علی و عبدالله هستم

راستی خدا به خیر کنه یه دونه 5ریشتری زد اینجا هم لرزید همه گی دعا کنید
رابیگو ؟!!! :shogh: روبرتو باجو هست ! entezar::
حق با شماست ! قدیمیا حرفشون بیشتر خریدار داره و این کاملا عادیه ولی این دلیل نمیشه که کسی هم کاری به کار بقیه نداشته باشه ! مخصوا جو این تایپیک که دوستانس و البته گاهی شیطنت هایی دیده میشه ولی در کل مشکلی بین کاربرا نیست ! اگه شما می بینی بحث زلزله خریدار نداره دلیلش این نیست که شروع کننده بحث شما بودی ! چند وقتی هست کمپ خوابیده که بیشتر به خاطر تعطیلی مسابقات فوتبال و از یه طرف المپیک و ماه رمضونه ! مطمئن باش رفته رفته دوباره کمپ هم جون میگیره !

ببین اقا یک مثال ساده می زنم اصلا توی این تایپ هم نیست.وقتی و اولین دوره فوتبال فانتزی رو ساختم
به چند نفر از اعضای دربی که خیلی پست می دادند گفتم بیاین در این مسابقات شرکت کنید.اما از ان ها
فقط 2 نفر اومدند و من مجبور شدم چند تا از دوستان سابق خودم رو دعوت کنم.
.
.
.
.
.
.
.
حالا اگه مثلا یکی از همین اعضای اسم و رسم دار فوتبال فانتزی رو درست می کرد همه می اومدند
توی این مسابقه شرکت کنند بدون این که حتی برای یک نفر هم اون کاربر دعوت نامه بفرسته.
شما مطمئن باش یه همچین درخواستی اگه تو کمپ داده می شد هیچوقت جنبه اسم نمی گرفت چون همه گیره و شامل همه میشه مثل همین درخواستی که عبدالله داده ! مخصوصا این که مربوط به خود انجمن هست !
اگر هم منظورتون اینه که به درخواست شما محل داده نشده جواب پست بالایی رو بخون ! من به شخصه هیچ علاقه ای به فوتبال فانتزی ندارم و هیچوقت تو این جور چیزا شرکت نکردم ! این از من ! حالا بقیه ممکنه دلایله خودشون داشته باشند !

اگر موافق هستین بحث رو همینجا تمومش کنیم ! برای موافقت هم کسی پست نده فقط زیر پست من تشکر بزنه ! roz::roz::roz::roz::

레자
08-16-2012, 19:16
واقعا اوضاع جوری شده که دیگه میترسم پست بدم میترسم که بریزین رو سرم میخواستم بگم دیگه بس کنین یه سری اختلافات بود که به لطف مدیراخرالصباح اقا مهدی حل شد حالا دیگه این 3 -چهار صفحه رو عین ادم بیاین بایه بحث تموم کنیم

راستی جک هم اسپمه ؟این جوکو داشته باشین :
شاهکار ادبی خنگول:

شب بود و خورشید چو ماه میدرخشید خنگول در سکوت گوشخراش شب یکه و تنها به همراه خانواده اش قدم زنان ایستاده بود!!!!!!:hehee:heee::heee::mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-

icon
08-16-2012, 19:45
خاطره جالب که میشه گفت نمیشه؟
امروز رفتم مخابرات که adsl رو شارژ کنم به یارو میگم واسه تمدید اومدم بعد یه برگه داد دستم و گفت پر کن. من از خدا خواسته میخواستم پر کنم که یهو یارو گفت این مال تخلیه adsl بود فک کنید پر میکردم چی میشد؟
بعد رفتم مرکز شهر یدونه فندک بزرگ بخرم با یه پوست کن. با خودم گفتم فندک 1500 تومن اون یکی هم 1000
ولی قیمت بود فندک 2500 و اون یکی 1500
اینارو خریدم ته جیبم موند 100 تا تک تومنی و با خوشی 3 کیلومتر پیاده رفتم.
نتیجه : وقتی شهر میرید از اون چیزی که فک میکنید خرج میشه بیشتر پول ببرید
راستی اگه تو کمپ , این پست من مجاز نبود پاکش کنید

Blue-StaR
08-16-2012, 20:03
حرف های شما و چندنفر دیگه حرصمو دراورده بس کنین دیگه تا میبینین یه نفر یه چیز میگه به تقلید ازون پامیشین حرفشو تکرار میکنین مگه کمپ جای بحث و گفتگو نیست؟اگه سواد داشته باشین میفهمین اون نیم خطی که زیرش یه عکسه خود عکس یه دنیا مفهوم داره مثل همون سرعت دانلود یا اون دیتاسنتر فوتیران که برام عجیب بود اینا خودشون خیلی جای حرف داره خ.ودتون چیزی نمیگین به من چه مربوطه؟هروقت یه چیزی میبینین پامیشین اعتراض میکنین عکس میدم امار درمیارن به من میگن اسپمر و یاد گرفتین فقطیا تیکه بندازین یا مسخره کنین:gahhr::gahhr::gahhr:

الان کافیه فقط یکی ازین سه رشته ی ازدواج -انتخاب رشته و انتخاب موبایل وسط بیاد تا ببینینن چه قشقلقش به پاشده !!!!

مثلا شما بحث دیگه بلد نیستین ؟یه بحث درست و حسابی درموردش حرف بزنیم ؟به جرات میتونم بگم 25صفحه این کمپ به همین 3تا بحث رفته و خود شما باران خانوم مگه نیومدی لینک 10تا اهنگ ایرانی دادی /؟اونا هم اون وقت باید جاش اسپم سیتی باشه دیگه خوبه کسی بیاد تیکه بندازه؟ لطفا زیاد هم تند نرین و ازین و اون هم تقلید نکنین و قبل پست دادن فکر کنید

حالا اگه خیلی اعتراض دارین یکی یه بحث بندازهوسط فقط جون جدتون بحثه ازون سه تا بحث قبلی نباشه و جالب باشه :soal::soal::soal:

1. حرفای من چون حقه و تاکید کردم حرف اونی که داره راست میگه حرص شما در اورده؟ عکس یه ورزشکار با زنش مفهوم داره ؟ یا این عکسای با حجم بالای زلزله که خدایی تاپیکو از ریخت مینداخت؟
بشین ریشه یابی کن که چرا بت میگن اسپمر و مسخرت میکنن!

2.این بحثایی که شما گفتی حداقل آدم یه چی یاد میگیره،میفهمه ،درک میکنه بقیه چه عقایدی دارن و از نظر من خیلی بهتر از اسپم دوستانه !

3.لینک دانلود گذاشتم ؟ آقا مهدی گفت بحث بندازیم ، منم موضوع انداختم ، خیلی راحت میگی لینک گذاشتی ! حداقل یکیشونو دانلود میکردی که بفهمی از این آهنگای ایرانی نیست . من واسه اون دونه دونه ی لینکا زحمت کشیدم که پیداشون کنم !

.میشه بگی من از کی تقلید کردم؟؟؟؟؟چون درد من و اون یه نفر اینه که کمپ داره به گند کشیده میشه؛ میشه تقلید و تند رفتن؟؟؟؟؟

4.انتقادو میپذیرم ولی توهینو نه !

ALIAZIMI9
08-16-2012, 22:09
من که به خدا دیگه می ترسم اینجا یا هر جای دیگه سایت پست بدم.اومدم توی بخش گل های ملی تایپ دانلود
گل های بازی های ملی 2012 - 13 رو زدم کلی توش مطلب دادم بعد حالا که می یام یکی از مدیرا ورداشته پست
من رو پاک کرده همون پست رو به نام خودش زده.نباید کسی از مدیر بودنش سوء استفاده کنه.من نشستم
ویدیو ها رو اپلود کردم اسکرین شات هاش رو اپلود کردم گذاشتم اینجا بعد اقا می یاد پاکش می کنه.خدایی شما
جای من بودی عصبانی نمی شدی ؟ :ehe:

레자
08-16-2012, 22:53
سلام

خیلی ادم ناراحت میشه ولی طبیعیه چون باید قبلش هماهنگ میکردی با مدیر (اقا علیرضا یا اقا محمد)برای تایپک های بزرگ گفتم نه مثل کلیپ های بازیکنان و ...

راستی میشه درمورداین عکس های جنجالی بحث کنیم؟عکس هایی که از همون روز اول تو اینترنت فراگیر شد

»»»»»»»»»»»»»»»عکس ها««««««««««« ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

mortezarm
08-16-2012, 23:46
سلام

راستی میشه درمورداین عکس های جنجالی بحث کنیم؟عکس هایی که از همون روز اول تو اینترنت فراگیر شد

»»»»»»»»»»»»»»»عکس ها««««««««««« ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
من در مورد این عکسا فقط بهره وری رو استباط میکنم که چطور یه کشور با جمعیت 1 میلیارد و خورده ای که اینقد جوون داره میتونه با توجه به جمعیتش کارایی داشته باشه
تو ورزش
تو بازار کار و اشتغال که الان نرخ بیکاری خیلی جالبه تو این کشور و نشون میده داشتن برنامه و فکر کردن چقد اهمیت داره
و یه پشتوانه خوب سرمایه انسانی تو همه زمینه ها
این نسبتا با توجه به جمعیت ایران اصلا مناسب نیس و این دلیل اینه که ما خیلی عقبیمki::

ibrahim
08-17-2012, 01:03
-
هرکی این بحثو ادامه بده خیلی آدم بوقققققققققققققققققققققیه !!!
1- در مورد این نوشته باید بگم هر وقت دلیل درست و قابل قبولی داشتی بحث نمیکنیم و این نوشته ها هم جالب نیست
2- الان بازم رعایت نمیکنید و پشت سر هم پست میزنید
3- در هر جای سایت که خواستین پست بزنید(تاپیک جدید) باید از مدیر اون بخش اجازه بگیرین
4- اگر دیدین مشکلی هست که نمیشه حل بشه و هیچ کدوم از مدیرا نمیتونن کاری انجام بدن میتونید به آقا جعفر بگین
5- ای کاش مهدی اینجا رو ترک نمیکرد و میموند ، امیدوارم مدیر جدیدی که برای این بخش میاد مثل مهدی توی کارش موفق باشه
6-از روزی که آلبوم شادمهر دانلود کردم بالای 20 بار گوش دادم داغون شد گوشم دیگه:nishkhand:
7-من توی فوتبال فانتزی که بچه ها زحمتشو کشیدن شرکت کردم خواستین بیایین شرکت کنین باید جالب باشه
8-چرا هوا اینقدر گرمه :nishkhand:مُردیم بخدا:nishkhand:
9-میایین کری خونی، کل کل ، بحث یا هر چیز دیگه خواهشا به همدیگه احترام بگزارین:nishkhand:هدف اصلی سایت دوستی و دور هم بودن بروبچ فوتبالی هستش و کم کم شروع کردن به بحثهای فنی بیشتر پس بهتره به همدیگه تیکه نندازیم:nishkhand:و حرف آخر این که جان من در گذاشتن امضا دقت کنین خیلی زیاد گفته شده که باید اندازه عکس 500 در 200 یا کمی بیشتر باشه و از عکسهای انیمیشن ، کری خونی ، ضد تیم حریف ، سیاسی ، و این چنین عکسها پرهیز کنیم (اول از خودم بعد تک تک بچه ها):nishkhand:

amir-97
08-17-2012, 01:16
الان مدیرا گفتن پستا نیم خطی نباشه:nishkhand:
نگفتن که یک طومار بنویسین :nishkhand::hehehe:
لطفا بحث رو هم تموم کنین
و در مورد یه چیز خوب بحث کنین
که حداقل این 3-2 صفحه ی باقی مونده به خوبی خوشی تموم بشه:khelal dandoon::sigar:
ویرایش:احمدرضا حتما میخوای مثله آقات آله دابل کنیheee:::nishkhand:ki:::hehee:

R.BAGGIO.10
08-17-2012, 01:28
چند وقتی بود دندونم درد میکرد رفتم پیش دکتر گفتم آقای دکتر دندونمو پارسال عصب کشیش کردی الان خیلی درد میکنه ناچارا اومدم پیشتون گفت لثت عفونت کرده گفتم دکتر جون مشکلم دوتاست چند وقته هم دچار یبوست کلام شدم دکتر بهم گفت گمشو بیرون بی مصرف مگه من وقت دارم بی مزه گیریهای تو رو گوش بدم خلاصه بیرونمون کرد:khandeeeee bahal:
الانم به لطف قرص آموکسی سیلین هم دندونم خوبه هم یبوست کلامم برطرف شده:nishkhand:
البته جلد بعدیو هم من میزنم:nishkhand:
ویرایش امیر به جون داداش مهدی باهام لجه.البته دیگه کاره ای نیست خدا رو شکرmas:-
پس اجازشو از حمید میگیرم که اجازه داد و بعدیشو من میزنمki::
حمیدجان صدات (اره و اینا)موجوده نذار پخش بشهki::
در ضمن مهرداد چند وقته مریضه برا خوب شدنش دعا کنید.رباط پاره کرده:khahesh:

edin
08-17-2012, 03:18
بچه ها قبول دارین چقدر جدیدا حرف می زنیم نیگاه کن 2 هفته کمتره که جلده 4 رو راه انداختن چقدر سریع تموم شد ولی جدا خیلی حرف می زنیم ها
آقا احمد رضا شانس آوردین که پیشه دندون پزشک شهر ما نرفتین وگرنه میگرفت می زدتون خیلی عصبی
به من گفت دندون رو بده عقب بعد من هی فکم رو می بردم عقب بعد در اومد بهم گفت تو ماشینت چوب داری می خوام بزنم تو سرت تا یاد بگیری
خلاصه خیلی عصبانی بود شانش آوردی آقا احمد رضا که پیش دندون پزشکه ما نرفتی

레자
08-17-2012, 12:07
سلام دوستان من کمتر از دو ساعت دیگه امتحان میان ترم دارم میشه کسایی که ترجمشون خوبه این دو خطو برام ترجمه کنن؟خیلی عجله دارم خواهشا سعیتونو بکنن

جمله ی اول:
typical of a country obsessed with order and detail

جمله ی دوم:

a phone is now tagged and waiting in a drawer cluttered whit half use train passes

ویرایش:
دعا کنین برام دارم میرم امتحانtars:::ajibeee:

ویرایش:

امتحانم تموم شدheee::

ALIAZIMI9
08-17-2012, 14:33
جمله اول می شه : نمونه یک کشور که [مردمش را] ازار می دهد با نظم و قانون

جمله دوم معنی خاصی نداره:
phone که می دونی می شه تلفن بعد می گه : تلفن حالا .......... است.اون جای خالی tagged هستش
که می شه برچسب بعدش می گه و منتظره در یک کشو در هم ریخته با نصف قطاری که می گذرد :ehe:
معنی نداره

ibrahim
08-18-2012, 10:21
بچه ها یگه واجب میدونم که گاوی گوسفندی قربونی کنم برای این بخش:sooot:
خعلی عجیبه که آخرین ارسال این تاپیک دیروز 02:33 PM باشه:nishkhand:

amir-97
08-18-2012, 13:09
سلام
اینجا چرا خلوته اینقد
راستی بچه ها نتایج قرعه کشی فوتبال فانتزی اومد
این ابراهیم همه جا شانس داره(تیمش اسپانیاست):chi migi:
تو رو خدا گروهش رو نگاه کنین:ajibeee:

mortezarm
08-19-2012, 00:23
ضمن تبریک عید بر همگی به خصوص همون همه
جاتون خالی امروز رفتیم ارایشگاه مردک نمیدونم مشکلات زندگی چه بلایی سرش اورده بود قاطی کرده بود
همیشه هم پیش خودش فرم میدما زد با قیچی هم چی کوتاهمون کرد کچل شدیم رفتcrying::-البته منظور زیادی کوتاهه ها
خلاصه مجبور شدم موهامو زیادی کوتاه کنم خدا بگم چکارش کنه 3 روز دیگه 1 عروسی و 1 تولد مهم پیش رومه ناقصمون کرد

R.BAGGIO.10
08-19-2012, 01:21
به کوری چشم همه دوستان شب رفتیم شب گردی به یه دختر پاپیچ شدمم بد.گفتم نصف شب با این تیپ چرا ول میتابی تو خیابون.زد زیز گریه
گفتم باشه نمیبرمت اطلاعات برو خونه پسر عموم تو اطلاعاته گفت نه بیا ببریمش.گفتم خر جون با نیسان سگ میره اطلاعات خلاصه تا همین ده دقیقه پیش ای خندیدیم که نگو:nishkhand:
راستی مهدی نیست کمپم داره میره صفحه صد.تا مهدی نیست من دبل کنم بره:khandeeeee bahal:

ibrahim
08-19-2012, 01:51
عادیه سینا جان
فقط برای تبلیغات سایتها میان
یه سری روبوت یا کاربر هستن که هدفشون همینه
فقط منتظر داش جعفر باشیم بیاد حذفش کنه

sina acm
08-19-2012, 01:54
اقا بهمون حمله شده داره سایت رو نابود میکنه پشت سر هم میدونم عادیه ولی این همه اینا همش امروز اتفاق افتاده + پست بالایی

R.BAGGIO.10
08-19-2012, 01:59
اقا بهمون حمله شده داره سایت رو نابود میکنه پشت سر هم میدونم عادیه ولی این همه اینا همش امروز اتفاق افتاده + پست بالایی

مگه سایت سوال نصادفی نداره؟
اینا چطور اکانت میسازند؟
احتمالا ویروسها بدجور پیشرفتند با وجود تحریم هم زبون فارسی بلدندومن خودم یه پست براش دادم:khandeeeee bahal:

Forza Milan
08-19-2012, 02:13
بچه هاتبریک میگم سایت داره سقوط میکنه :khandeeeee bahal:
هنوز به کمپ حمله نشده کل تاپیک ها هک شده جز این جا

مقاومت کنید نتونه بیاد تو کمپ

سینا اگه بیاد تو تاپیک میلان ...... ki::

sina acm
08-19-2012, 02:24
داره میاد پایین بخش بازی های کامیوتری هستش

ولی جدا این همه خراب کاری رو کی باید پاک کنه بیچاره جعفر om::

به احتمال زیاد جلد چهارم کمپ توسط یه ویروس به پایان میرسه

R.BAGGIO.10
08-19-2012, 02:33
میگم سنگر با من.
سینا آرپی جی زن.
پدرام پشتیبانی.سه نفریم کمپ سقوط نکنه تاجعفر بیاد
پ.ن من دیدم جعفر آن شد پس کجا رفت.
در ضمن طرف میخواد کاربر برتر بشه به شما چه.فعال به دربی نمیاد:khandeeeee bahal:

R.BAGGIO.10
08-19-2012, 02:46
خب بالاخره کمپ به پایان رسید و جلد بعدی به زودی زده میشه.این دفعه اختتامش به ما افتاد.

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی

42d3e78f26a4b20d412==