ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91



صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

hamedss
09-30-2012, 06:52
براى ديدار با صباى قم استقلال امروز به اردو مى رود

اعضاى تيم فوتبال استقلال ظهر امروز (يكشنبه) اردوى خود را در هتل المپيك آغاز خواهند كرد.اردوى تيم استقلال براى بازى مقابل صبا از ساعت ۱۲ روز يكشنبه در هتل المپيك شروع مى شود. استقلال ساعت ۱۶ و ۳۰ دقيقه فردا هم آخرين تمرين خود پيش از بازى مقابل صبا را در كمپ مرحوم ناصر حجازى برگزار خواهد كرد.

hamedss
09-30-2012, 06:53
قلعه نويى فيلم بازيهاى صبا را نظاره كرد

سرمربى تيم فوتبال استقلال فيلم بازيهاى تيم صبا را تماشا كرد.امير قلعه نويى ظهر روز شنبه با حضور در باشگاه استقلال، فيلم مسابقات تيم صبا را به نظاره نشست.منصور پورحيدرى و شاهرخ بيانى هم با حضور در اتاق مربيان باشگاه استقلال ،قلعه نويى را همراهى كردند. استقلال روز دوشنبه از هفته يازدهم ليگ برتر به مصاف تيم صبا خواهد رفت.

hamedss
09-30-2012, 06:56
برگزارى نشست فتح الله زاده با ماجدى

نشست مديرعامل باشگاه استقلال با سرپرست تيم برگزار شد.پيش از ظهر روز شنبه ميرشاد ماجدى با حضور در دفتر دكتر فتح الله زاده، گزارشى درباره وضعيت جارى تيم در آستانه بازى مقابل صبا ارائه كرد.در اين جلسه، همچنين درباره برنامه استقلال در تعطيلات ليگ برتر، تجهيزات و البسه لازم براى تيم در فصل پاييز و زمستان و موارد ديگر بحث و تبادل نظر شد.

Bahador~2B
09-30-2012, 18:37
هشدار قلعه نوعی به آرش برهانی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])



[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آرش برهانی در بازی با نفت غایب بود و از روی سکوها استقلال را همراهی کرد، این در حالیست که وی برای دیدار با صبا با اخطار امیر قلعه نوعی رو به رو شده است.
امیر قلعه نوعی از برهانی خواسته است با شرایط ایده آل برای این بازی آماده شود و مشکلات شخصی خود را خارج از زمین فوتبال به فراموشی بسپارد، و با روحیه کامل برای بازی با صبا آماده شود زیرا در غیر این صورت جایی در ترکیب تیم وی ندارد.

Bahador~2B
09-30-2012, 18:40
دوست دارم استقلال ،صبا را ببرد/پیشنهادات را در بوق و کرنا نمی کنم ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%82%d9%84%d8%a7%d9%84-%d8%8c%d8%b5%d8%a8%d8%a7-%d8%b1%d8%a7/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سرمربی سابق تیم استقلال گفت:بازی استقلال_صبا یکی از بازی های زیبای لیگ برتر خواهد شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،پرویز مظلومی که سابقه سرمربیگری در تیم صبا را هم دارد درباره رویارویی آبی پوشان با این تیم در هفته یازدهم لیگ برتر اظهار داشت:من از حضورم در هر دو تیم خاطرات خوش زیادی دارم ولی به هر حال بحث استقلال همیشه برایم جداست و در هر جایی هستم دوست دارم استقلال سربلند باشد. وی در پاسخ به این پرسش که علاقمند است در این بازی چه تیمی برنده شود عنوان کرد:طبعا دوست دارم استقلال برنده بازی باشد و به روند رو به رشدش ادامه دهد اما دوست دارم اتفاقی بیفتد که صمد مرفاوی هم بتواند در ادامه لیگ برتر شایستگی هایش را در صبا ثابت کند. مظلومی تاکید کرد:هم امیر و هم صمد از بازیکنانی بودند که در سالهای دور شاگردم بودند و به طور حتم قابلیت های فراوانی در عرصه مربیگری دارند.این دو در گذشته با هم همکاری هم داشته اند و از نوع تفکرات هم شناخت خوبی دارند.فکر می کنم روز دوشنبه یکی از بازی های زیبای لیگ برتر را در ورزشگاه آزادی شاهد باشیم. وی درباره وضعیت خود و اینکه آیا پیشنهاد جدیدی برای حضور در لیگ برتر دارد گفت:من هرگز جزو آن دسته از مربیانی نیستم که پیشنهاداتم را در بوق و کرنا کنم.پیشنهاداتی در این ۱۰ هفته آغازین وجود داشته است اما من فعلا ترجیح می دهم بیرون باشم و در فرصت مناسب تری تصمیم گیری کنم.

Bahador~2B
09-30-2012, 18:42
تعطیلی ۲ روزه در انتظار استقلالی ها ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 7%db%8c-%db%b3%db%b5-%d8%af%d9%82%db%8c%d9%82%d9%87%e2%80%8c%d8%a7%db%8 c-%d9%82%d9%84%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%d9%86%d9%88%db%8 c%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d8%ac/tamrin37-2/)
آبی پوشان که روز دوشنبه از هفته یازدهم لیگ برتر به مصاف تیم صبا می روند، پس از این بازی به مدت ۲ روز استراحت خواهند داشت و از روز پنجشنبه تمرین خود را در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز می کنند.
رقابتهای لیگ برتر فوتبال به دلیل برگزاری بازی تیم ملی مقابل کره جنوبی در روز سه شنبه ۲۵ مهرماه پس از هفته یازدهم متوقف خواهد شد.

Bahador~2B
09-30-2012, 18:42
مدرک مربیگری مجیدی آماده می شود





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
فرهاد مجیدی قصد مربیگری دارد این بازیکن که قصد ندارد به فوتبال بازی کردن ادامه دهد در کشور انگلیس دوران مربیگری را سپری کرد این در حالی است که وی مدرک مربیگری اش را دریافت می‌کند.
مجیدی پس از طی کردن دوره مربیگری در انتظار دریافت کارت مربیگری اش است مجیدی قصد دارد به مربیگری اش ادامه دهد و کار خود را آغاز کند این بازیکن پس از دریافت مدرکش اقدامات جدی را در این خصوص انجام می‌دهد.

hamedss
09-30-2012, 19:11
مجبور شدیم مقدار بیشتری از مینیسک جباری را برداریم

خبرگزاری فارس: معاون پزشکی باشگاه استقلال گفت: با توجه به اینکه بخش باقی مانده مینیسک باعث ناراحتی جباری می‌شد مجبور شدیم عمل جراحی مجددی روی پای این بازیکن انجام دهیم.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

دکتر امین نوروزی در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره عمل مجدد مجتبی جباری که روز گذشته صورت گرفت، عنوان کرد: جباری سال گذشته از ناحیه مینیسک داخلی دچار پارگی شده بود و پس از آن، هم در تمرینات و هم در یک مسابقه حضور یافت و به همین دلیل از چند ناحیه مینیسک دچار پارگی مجدد شد.
معاون پزشکی باشگاه استقلال ادامه داد: پزشک جراح، سال گذشته پای جباری را مورد عمل قرار داد و با توجه به نقش مینیسک از برداشتن مینیسک آسیب دیده خودداری کرد و فقط به ترمیم آن پرداخت اما این بازیکن در مسابقات بعدی دچار مشکل شد.

نوروزی اظهار داشت: امسال با حضور کادر پزشکی جدید در باشگاه استقلال و با توجه به اینکه آسیب دیدگی همان نقطه شدت گرفته بود، تصمیم بر عمل این بازیکن گرفته شد. دکتر کیهانی عمل موفقیت آمیزی روی پای جباری انجام داد و مقداری کمی از مینیسک آسیب دیده او برداشته شد.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا جباری روز گذشته بار دیگر مورد عمل جراحی قرار گرفت و در مرحله اول مینیسک پایش برداشته نشده، به فارس گفت: از آنجا که مینیسک‌ها عناصر مهمی در زانو برای جذب فشار و تطابق سطوح مفصلی هستند جراح در مرحله اول مقدری از مینیسک را برداشت و از برداشت همه مینیسک خودداری کرد اما توجه به شکل آناتومی زانوی جباری، مجبور شد روز گذشته بخش باقی مانده مینیسک که باعث ناراحتی او می‌شد را با مشورت گروه جراحی فوق تخصصی زانو و کادرپزشکی استقلال بردارد. جباری از 4 هفته دیگر با قول مساعد پزشک معالج به میادین برمی‌گردد.

hamedss
09-30-2012, 19:18
جنگ قلعه‌نویی با مرفاوی برای فراموشی مجیدی

خبرگزاری فارس: در روز اول هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال شش دیدار برگزار می‌شود که در یکی از حساس‌ترین بازی‌ها استقلال میزبان صبای قم است.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه هفته جاری برگزار می‌شود.
نگاهی به بازی‌های روز دوشنبه می‌اندازیم.


* استقلال - صبا؛ نبرد دوستان قدیمی و پیروزی برای فراموشی فرهاد!

استقلال با یک بازی کمتر یک امتیاز از صبا بیشتر دارد. به دلیل بازی عقب افتاده با پیکان آبی‌های تهران حتی در صورت پیروزی در این هفته هم به صدر جدول نمی‌رسند. حریف آنها تیم قدرتمند و جوانی است. تیمی که یحیی گل‌محمدی آن را بست و بعد به پرسپولیس رفت تا صمد مرفاوی جانشینش شود.
مرفاوی زمانی دستیار قلعه‌نویی در استقلال بود و به گفته خودش خاطرات خوبی از گذشته با سرمربی استقلال دارد. او سعی می‌کند نشان دهد هیچ اختلاف نظر و کدورتی بین او و قلعه‌نویی نیست اما به دلیل وظایف حرفه‌ای خود تمام تلاشش را می‌کند تا از استقلال امتیاز بگیرد.
قلعه نویی اگر نتواند دوست سابقش- که البته مدتی با او دچار مشکل شد- را شکست بدهد او و مهاجمان تیمش بیش از گذشته زیر فشار نامه خداحافظی فرهاد مجیدی قرار می‌گیرند. قلعه‌نویی برای اینکه هواداران نامه مجیدی را فراموش کنند باید تیم مرفاوی را شکست بدهد. استقلال فریدون زندی را هم در این بازی ندارد. زندی حضور در تیم الاهلی قطر تیم دسته دومی را به نیمکت نشینی در استقلال ترجیح داد!
به گزارش فارس دو دیدار باقی‌مانده این هفته روزهای سه‌شنبه و پنج‌شنبه برگزار می‌شود. دیدار سپاهان و گهر هم به دلیل حضور نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا به زمان دیگری موکول شد.

H~T
09-30-2012, 20:01
تبريک قلعه‌نويي به پهلوانان کوچک فوتبال


سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي حفظ پتانسيل بازيکنان تيم ملي نوجوانان بايد آنها را تحت پوشش قرار داد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] امير قلعه‌نويي در پايان ديدار ايران و استراليا درباره‌ي اين بازي اظهار کرد: به پهلوانان کوچک فوتبالمان تبريک مي‌گويم که براي عشق و با لذت فوتبال بازي مي‌کنند و علي دوستي‌مهر که مربي سازنده‌اي است خيلي خوب کار کرده است. من اين پيروزي را تبريک مي‌گويم و ان‌شاءالله که اين تيم بتواند قهرمان شود.

وي افزود: من در ميان بازيکنان اين تيم دو، سه بازيکن را ديدم که به نظرم مي‌توانند در ليگ برتر بازي کنند.

قلعه‌نويي هم‌چنين در پاسخ به اين سوال که چگونه بايد اين سرمايه‌ها را حفظ کرد؟ گفت: پتانسيل يک بخش است و حفظ سرمايه‌ها بخش ديگر. بايد اين تيم را تحت پوشش قرار بدهيم تا بازيکنان به رده‌هاي بالاتر تزريق شوند.

او هم‌چنين درباره‌ي مسووليت فدراسيون پس از صعود نوجوانان به جام جهاني گفت: من با فدراسيون ارتباط زيادي ندارم ولي در اين زمينه و از نظر ساختاري خوب کار مي‌کنند. هرچند که در جاهايي هم پيش آمده که نتيجه نگرفته‌اند.

قلعه‌نويي افزود: علي دوستي‌مهر با عشق و علاقه‌اي که دارد در هر رده‌اي که حضور داشته خيلي خوب کار کرده است.

او هم‌چنين درباره‌ي حضور تماشاگران گفت: خوشحالم که نسبت به بازي‌هاي قبل استقبال بيشتري شد ولي توقع اين است که حداقل ظرفيت ورزشگاه پر شود. ان‌شاءالله تعداد تماشاگران در بازي‌هاي آينده بيشتر خواهد شد.

RezaVilla7
09-30-2012, 22:55
د
Posted by امین جعفری

منصور پورحیدری” در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهار داشت: بعد از بازی ما مقابل صبای قم، لیگ ۲ هفته تعطیل می شود که اصلا خوب نیست و بهتر است مسابقات منظم برگزارشود اما الان بحث تیم ملی است و همه ما باید این شرایط را بپذیریم.
وی افزود: شرایط استقلال در حال حاضر خوب است و فقط مشکلات مالی وجود دارد.بچه های تیم در این مدت ایثار کرده اند و آقای فتح الله زاده هم در تلاش است تا این مشکلات را حل کند. اگر این مشکلات حل شود، شرایط ما ایده آل خواهد شد. امسال بازی ها سخت و سنگین است و همه تیم ها باانگیزه در لیگ حاضر می شوند و باید مشکلات مان را به حداقل برسانیم تا با تمام قوا در مسابقات شرکت کنیم.
او ادامه داد: این هفته باید به مصاف صبا برویم، صبا تیم خوبی است و در این فصل نتیجه گرفته است. صمد مرفاوی هم مربی با تجربه و خوبی است و در سطح اول فوتبال ما مربیگری کرده است. صبا را آنالیزکرده ایم و انشالله هم بازی خوبی شود و هم ۳ امتیاز را بگیریم تا با یک بازی کمتر به صدر جدول نزدیک شویم.
پورحیدری در پایان گفت: در مورد بحث خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال باید بگویم که خداحافظی تصمیم شخصی یکورزشکار است و نمی توانم در این رابطه نظر بدهم اما در مورد مجیدی باید بگویم که فرهاد بازیکن بزرگ و محبوبی است و اگر این تصمیم قطعی شد، که انشاءلله نشود، باید بازی خداحافظی خوبیکه در شان او باشد، برایش تدارک ببینند که فتح الله زاده در تدارک چنین کاری هست. فکر می کنم تصمیم فرهادصد درصد نباشد و فوتبالش را در استقلال تمام می کند.

RezaVilla7
09-30-2012, 23:00
ی
Posted by امین جعفری

آرش برهانی در بازی با نفت غایب بود و از روی سکوها استقلال را همراهی کرد، این در حالیست که وی برای دیدار با صبا با اخطار امیر قلعه نوعی رو به رو شده است.
امیر قلعه نوعی از برهانی خواسته است با شرایط ایده آل برای این بازی آماده شود و مشکلات شخصی خود را خارج از زمین فوتبال به فراموشی بسپارد، و با روحیه کامل برای بازی با صبا آماده شود زیرا در غیر این صورت جایی در ترکیب تیم وی ندارد.

RezaVilla7
09-30-2012, 23:06
د
Posted by امیر ایرانی
امیر قلعه‌نویی معتقد است اگر قرار باشد در استقلال از کسی قدرانی کنند بایدمجسمه امثال او را بسازند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال که در نشست خبری قبل از بازی با صبای قم صحبت می‌کرد، تصریح کرد: هر وقت استقلال پول ندارد و مشکل دارد به سراغ من می‌آید و مشکلات همیشه برایمن بوده و به خاطر این تیم بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ فوتبال ایران را کنار گذاشتم و اگر بنا به بیانیه دادن باشد من باید غم نامه بنویسم.
قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی در رابطه با خداحافظی فرهاد مجیدی گفت: اعتقاد دارم هر کسی هفت ساعت برای این استقلال زحمت کشیده باشد باید از او قدردانی شود، اما باید یاد بگیریم که استقلال و ایران را دوست داشته باشیم و تنها خودمان را نبینیم. من خوشحالم که در زمان من دو بازی خداحافظی برای بچه‌های استقلال گذاشته شد و این نشان می‌دهد که به این مسایل خیلی اهمیت می‌دهم. اما چرا این روزها کسی نام اصغر حاجیلو که بزرگ‌ترین بازیکن تاریخ استقلال بوده را فریاد نمی‌زند؟ اگرقرار باشد بازیکنی برای تیم زحمت کشیده و کنار گذاشته شود و این جنجال‌هابه وجود آید، پس تاکنون “دل پیرو” بایدخودکشی می‌کرد و رائول هم خودش را در میدان مادرید به دار می‌آویخت.
وی درباره بازی با صبا بیان کرد: در تیمصبا از زمان ویسی فونداسیون خوبی به وجود آمده است و خصوصا خط هافبک و فوروارد خطرناکی دارند، اما اگر ما بتوانیم وسط میدان را از آنها بگیریم در بازی فردا (یکشنبه) موفق خواهیم شد. بازی سختی را مقابل صبا داریم و این تیم بسیار خطرناک است.
قلعه‌نویی افزود: در بازی با نفت نشان دادیم که تیم به آن روح بزرگی خود نزدیک می‌شود، چون گل خوردن و جبران آن کار بسیار سختی است که ما توانستیم این کار را انجام دهیم و در بازی فردا هم می‌خواهیم با پیروزی بر این بازی با صدر جدول زیاد فاصله نگیریم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره جدایی زندی گفت: زندی پسر خوبی است، اما وقتی دیدم آن قابلیتی را که باید داشته باشد ندارد که این قضیه شاید به مسایلروحی و روانی باز می‌گشته اجازه دادیم که از استقلال جدا شود، چون پیشنهاد خوبی هم داشت.
وی همچنین درباره جدایی ساموئل گفت: هنوز پیشنهادی به ما داده نشده است وما تا نیم فصل از او استفاده خواهیم کرد،اما اگر پیشنهادی از سوی مدیر برنامه‌های او مطرح شود، منافع بازیکن وباشگاه را در نظر می گیریم و در مورد او تصمیم گیری خواهیم کرد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره مصدومیت مجتبی جباری ، اظهار کرد: پریروز یک جراحی کوچک روی پای او انجام شد و فکر می‌کنم که مشکل او تا چهارهفته‌ دیگر برطرف شود و به خاطر زحمات تیم پزشکی از آنها تشکر می‌کنم.
قلعه‌نویی همچنین از ساختار حمله تیمش اظهار نارضایتی کرد و افزود: ما باید یاد بگیریم که از فوتبال خطی به ساختاری برسیم. همان طور که اسپانیا در جام ملت‌های اروپا با سیستم‌ چهار شش بازی می‌کرد و فوتبال شناوری را ارائه می‌داد ما هم باید بتوانیم به خوبی از کمک دفاع و حمله و برعکس آن استفاده کنیم که این روند از راه‌آهن شروع شد و آرام آرام برنامه‌های ما بهنتیجه‌ می‌رسد.
وی همچنان تیم خود را امید اول قهرمانیدانست و اضافه کرد: چند مشکل داریم که دو ، سه تای آن فنی است که به مرور بهتر می‌شود، ‌اما عمده مشکلات ما مالی است که آقای فتح‌الله‌زاده و رضایی تلاش می‌کنند آن را برطرف کنندو چون فوتبال در لیگ با تورنمنت متفاوتاست و در لیگ کیفیت تیم با شما حرف می‌زند به کیفیت استقلال بسیار امیدوارم و به همین دلیل تیم خود را امیدقهرمانی می‌دانم.
وی افزود: من سه سال از استقلال دور بودم اما یک کلام درباره این تیم صحبت نکردم و اگر امسال هم قرار بود موضع بگیرم در باره رحمتی و جباری این کار را انجام می دادم و اعتقاد دارم باید این داستان‌ها و حرف‌ها را کنار بگذاریم و اگردم از فوتبال حرفه‌ای می‌زنیم اخلاق حرفه‌ای را هم یاد بگیریم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره حرمتشکنی‌ها در فوتبال ایران گفت: متاسفانه چند سال است که این مساله باب شده و من دلیل آن را حضور افرادی که هیچ ربطی به فوتبال ندارند و باید در جای دیگری باشند را می‌دانم.

RezaVilla7
09-30-2012, 23:11
د
Posted by امیر ایرانی
امیر قلعه‌نویی معتقد است اگر قرار باشد در استقلال از کسی قدرانی کنند بایدمجسمه امثال او را بسازند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال که در نشست خبری قبل از بازی با صبای قم صحبت می‌کرد، تصریح کرد: هر وقت استقلال پول ندارد و مشکل دارد به سراغ من می‌آید و مشکلات همیشه برایمن بوده و به خاطر این تیم بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ فوتبال ایران را کنار گذاشتم و اگر بنا به بیانیه دادن باشد من باید غم نامه بنویسم.
قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی در رابطه با خداحافظی فرهاد مجیدی گفت: اعتقاد دارم هر کسی هفت ساعت برای این استقلال زحمت کشیده باشد باید از او قدردانی شود، اما باید یاد بگیریم که استقلال و ایران را دوست داشته باشیم و تنها خودمان را نبینیم. من خوشحالم که در زمان من دو بازی خداحافظی برای بچه‌های استقلال گذاشته شد و این نشان می‌دهد که به این مسایل خیلی اهمیت می‌دهم. اما چرا این روزها کسی نام اصغر حاجیلو که بزرگ‌ترین بازیکن تاریخ استقلال بوده را فریاد نمی‌زند؟ اگرقرار باشد بازیکنی برای تیم زحمت کشیده و کنار گذاشته شود و این جنجال‌هابه وجود آید، پس تاکنون “دل پیرو” بایدخودکشی می‌کرد و رائول هم خودش را در میدان مادرید به دار می‌آویخت.
وی درباره بازی با صبا بیان کرد: در تیمصبا از زمان ویسی فونداسیون خوبی به وجود آمده است و خصوصا خط هافبک و فوروارد خطرناکی دارند، اما اگر ما بتوانیم وسط میدان را از آنها بگیریم در بازی فردا (یکشنبه) موفق خواهیم شد. بازی سختی را مقابل صبا داریم و این تیم بسیار خطرناک است.
قلعه‌نویی افزود: در بازی با نفت نشان دادیم که تیم به آن روح بزرگی خود نزدیک می‌شود، چون گل خوردن و جبران آن کار بسیار سختی است که ما توانستیم این کار را انجام دهیم و در بازی فردا هم می‌خواهیم با پیروزی بر این بازی با صدر جدول زیاد فاصله نگیریم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره جدایی زندی گفت: زندی پسر خوبی است، اما وقتی دیدم آن قابلیتی را که باید داشته باشد ندارد که این قضیه شاید به مسایلروحی و روانی باز می‌گشته اجازه دادیم که از استقلال جدا شود، چون پیشنهاد خوبی هم داشت.
وی همچنین درباره جدایی ساموئل گفت: هنوز پیشنهادی به ما داده نشده است وما تا نیم فصل از او استفاده خواهیم کرد،اما اگر پیشنهادی از سوی مدیر برنامه‌های او مطرح شود، منافع بازیکن وباشگاه را در نظر می گیریم و در مورد او تصمیم گیری خواهیم کرد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره مصدومیت مجتبی جباری ، اظهار کرد: پریروز یک جراحی کوچک روی پای او انجام شد و فکر می‌کنم که مشکل او تا چهارهفته‌ دیگر برطرف شود و به خاطر زحمات تیم پزشکی از آنها تشکر می‌کنم.
قلعه‌نویی همچنین از ساختار حمله تیمش اظهار نارضایتی کرد و افزود: ما باید یاد بگیریم که از فوتبال خطی به ساختاری برسیم. همان طور که اسپانیا در جام ملت‌های اروپا با سیستم‌ چهار شش بازی می‌کرد و فوتبال شناوری را ارائه می‌داد ما هم باید بتوانیم به خوبی از کمک دفاع و حمله و برعکس آن استفاده کنیم که این روند از راه‌آهن شروع شد و آرام آرام برنامه‌های ما بهنتیجه‌ می‌رسد.
وی همچنان تیم خود را امید اول قهرمانیدانست و اضافه کرد: چند مشکل داریم که دو ، سه تای آن فنی است که به مرور بهتر می‌شود، ‌اما عمده مشکلات ما مالی است که آقای فتح‌الله‌زاده و رضایی تلاش می‌کنند آن را برطرف کنندو چون فوتبال در لیگ با تورنمنت متفاوتاست و در لیگ کیفیت تیم با شما حرف می‌زند به کیفیت استقلال بسیار امیدوارم و به همین دلیل تیم خود را امیدقهرمانی می‌دانم.
وی افزود: من سه سال از استقلال دور بودم اما یک کلام درباره این تیم صحبت نکردم و اگر امسال هم قرار بود موضع بگیرم در باره رحمتی و جباری این کار را انجام می دادم و اعتقاد دارم باید این داستان‌ها و حرف‌ها را کنار بگذاریم و اگردم از فوتبال حرفه‌ای می‌زنیم اخلاق حرفه‌ای را هم یاد بگیریم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره حرمتشکنی‌ها در فوتبال ایران گفت: متاسفانه چند سال است که این مساله باب شده و من دلیل آن را حضور افرادی که هیچ ربطی به فوتبال ندارند و باید در جای دیگری باشند را می‌دانم.

RezaVilla7
10-01-2012, 13:41
؟
Posted by امین جعفری

ساموئل ، امسال از ابتدای فصل ساز جدایی از استقلال را کوک کرد .
او پیش از شروع رقابت ها و اندکی پس از تمدید قراردادش با استقلال، به پیشنهاد میدلزبورو انگلیس مواجه شد. او قصد داشت در همان زمان جمع آبی ها را ترک کند ولی باشگاه مخالفت کرد. ساموئل هر چند اخیرا بیشتر فرصت بازیدر استقلال را می یابد ولی همچنان از شرایط خود راضی نیست. این روزها از باشگاه استقلال خبر می رسد که این بازیکن با پیشنهادی جدی از سوی قطری ها روبروست. یکی از باشگاههای این کشور که هنوز نامش فاش نشده، بامدیر برنامه های این بازیکن تماس گرفته است. ساموئل نیز اخیرا در جلسه ای که با فتح ا… زاده داشته، به او گفته رضایتنامه اش را می خواهد تا از ایران برود. اما هنوز جزئیات بیشتری درباره این مذاکرات فاش نشده است. چیزی که پیداست با جدایی فریدون زندی از استقلال، امیر قلعه نویی قطعا با جدایی ساموئل نیز مخالفت خواهد کرد. در صورتی که این اتفاق بیفتد و او نیز به قطر برود، سومین بازیکن استقلالی خواهد بود که در چند ماه اخیر به لیگ قطر می پیوندد. جالب اینجاست که در ابتدای فصل قلعه نویی و فتح ا… زاده در گفت و گو با رسانه ها تاکید کردند یک ایجنت رسمی فوتبال ایران تلاش دارد که با انتقال بازیکنان این تیم به قطر، به استقلال ضربه بزند. ولی جالب اینجاست کهانتقال زندی توسط یک فرد دیگر انجام شده. ساموئل نیز از کانالی دیگر با پیشنهاد قطری ها روبرو شده است.

RezaVilla7
10-01-2012, 13:44
ت
Posted by امیر ایرانی

فریدون زندی هافبک سابق استقلال روز گذشته در تست‌های پزشکی تیم الاهلی شرکت کرد و رسما به این تیم دسته دوم قطر پیوست.
زندی پس از پیوستن به این تیم قطری اظهار داشت: خیلی خوشحالم که می‌توانم پیراهن این تیم را بر تن کنم. امیدوارم در آینده بتوانیم به همراه سایر بازیکنان این تیم را به لیگ ستارگان قطر (دسته اول) بازگردانیم.
زندی سومین بازیکن ایرانی این تیم قطری محسوب می‌شود و پیش از این بازیکنانی نظیر فرشاد پیوس و رحمان رضایی سابقه بازی برای الاهلی قطر را دارند.
از بازیکنان خارجی سابق این تیم می‌توان به پپ گواردیولا و کریستین ویلهمسون سوئدی هم اشاره کرد.

RezaVilla7
10-01-2012, 13:45
د
Posted by امیر ایرانی
سازمان لیگ برنامه سه دیدار معوقه لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:
سه شنبه ۹ آبان
استقلال – پیکان معوقه از هفته هفتم ساعت ۱۷:۴۵ ورزشگاه آزادی
راه آهن – مس کرمان معوقه از هفته دهم ساعت ۱۵:۳۰ ورزشگاه اکباتان
سپاهان – گهر معوقه از هفته یازدهم ساعت ۱۵:۳۰ ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

hamedss
10-01-2012, 18:57
تذكرهاى قلعه نويى به بازيكنان در تمرين استقلال

تمرين ديروز تيم فوتبال استقلال از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقيقه در كمپ مرحوم ناصر حجازى آغاز شد.در اين تمرين تمام نفرات حضور داشتند، ضمن اينكه كيانوش رحمتى هم به طور انفرادى به تمرين كردن پرداخت. جمعى ازهواداران استقلال ديروز بنر بزرگى كه روى آن عكس سيد مهدى رحمتى حك شده بود را در كمپ نصب كردند. نكته ديگر اينكه قبل از شروع تمرين مسئولين كمپ گوسفندى را قربانى كردند. على اميرى، رضا رجبى، مهدى فنونى زاده،سيروس دين محمدى، منصور پورحيدرى و شاهرخ بيانى ديروز هم درتمرينات حاضر بودند. دكتر نوروزى، معاون پزشكى استقلال هم خودش را به كمپ رساند و در اولين اقدام كتف رحمتى را كه دردى كهنه دارد، مورد معاينه قرار داد. تمرين آبى پوشان با دويدن دور زمين آغاز شد؛ سپس بازى آقا وسط در دستور كار استقلالى ها قرار گرفت. در ادامه كارهاى تاكتيكى انجام شد و بازيكنان زير نظر قلعه نوعى كار با توپ انجام دادند كه تذكرهاى سرمربى استقلال به نفرات هم در نوع خود جالب بود. كارهاى سرعتى و قدرتى زير نظر حاج قاسم، مربى بدنساز هم از ديگر آيتمهاى تمرينى استقلالى ها بود. در پايان تمرين توزى، عمران زاده، برهانى و نكونام تمرين ضربه پنالتى كردند. آنها ضرباتشان را به حسين حسينى مى زدند. حدود ۳۰ هوادار در محل تمرين استقلال حضور داشتند. گفتنى است، بعد از پايان تمرين اعضاى استقلال ۲ گروه شدند؛ يك گروه براى تماشاى ديدار نوجوانان ايران و استراليا به ورزشگاه دستگردى رفت و گروه ديگر براى استراحت به هتل عزيمت كرد.

hamedss
10-01-2012, 18:58
تعطيلى ۲ روزه در انتظار استقلالى ها

استقلال پس از بازى مقابل صبا به مدت ۲ روز تمريناتش را تعطيل خواهد كرد.آبى پوشان كه روز دوشنبه از هفته يازدهم ليگ برتر به مصاف تيم صبا مى روند، پس از اين بازى به مدت ۲ روز استراحت خواهند داشت و از روز پنجشنبه تمرين خود را در كمپ مرحوم ناصر حجازى آغاز مى كنند.رقابتهاى ليگ برتر فوتبال به دليل برگزارى بازى تيم ملى مقابل كره جنوبى در روز سه شنبه ۲۵ مهرماه پس از هفته يازدهم متوقف خواهد شد.

hamedss
10-01-2012, 18:59
مهاجم استقلال از برزيل مى آيد

جدايى زندى از استقلال پايان جابه جايى هاى اين تيم نيست. آبى پوشان تا نيم فصل يك يا دو بازيكن ديگر را نير جا به جا مى كنند تا جا براى جذب يك مهاجم از برزيل فراهم شود.هم اكنون هر ۴ سهميه خارجى استقلال پر است و براى جذب يك بازيكن خارجى جديد بايد يك بازيكن خارجى از ليست فعلى خارج شود. گفته مى شود ليام ردى گزينه اصلى جدايى از استقلال است گرچه زمزمه هايى نيز مبنى بر تعويض ساموئل به گوش مى رسد.

hamedss
10-01-2012, 19:00
براى كمك به بيماران هموفيلى و آلزايمرى

استقلال جمعه به مصاف تيم هنرمندان مى رود

تيم فوتبال استقلال روز جمعه هفته جارى در يك بازى دوستانه به مصاف تيم هنرمندان خواهد رفت.تيم فوتبال استقلال و هنرمندان روز جمعه درورزشگاه آرارات تهران ديدار مى كنند. عوايد اين بازى به حساب بيماران هموفيلى و آلزايمر واريز مى شود.استقلال قصد دارد در تعطيلات ليگ برتر يك بازى دوستانه ديگر را برگزار كند .

hamedss
10-01-2012, 19:01
نبايد اينگونه با مجيدى برخورد مى شد

حجازى: خيال بعضى ها راحت فرهاد ديگر نيست تا تشويق شود

آتيلا حجازى مربى فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: از خبر خداحافظى فرهاد مجيدى شوكه شدم.او اظهار داشت: خبر خداحافظى مجيدى از فوتبال را كه شنيدم، شوكه شدم چون فرهاد حداقل يك فصل ديگر مى توانست در اوج بازى كند. دليل خداحافظى او رانمى دانم اما هر بازيكنى كه محبوب باشد، حيف است زود خداحافظى كند البته هر كسى يك روز از فوتبال خداحافظى مى كند اما فرهاد حداقل يك فصل ديگر مى توانست در اوج بازى كند.وى افزود: فرهاد مجيدى استقلال را خيلى دوست دارد و امسال هم تلاش كرد تا به تيم برگردد اما مخالفانش مى گويند او نبايد فصل قبل استقلال را تنها مى گذاشت. به هر حال هر كسى براى كارهايش دلايلى دارد اما فرهاد جزو محبوب ترين بازيكنان تاريخ استقلال است و نبايد با او اينگونه برخورد مى شد. حجازى در پايان گفت: متاسفانه هيچ تلاشى هم نشد تا فرهاد را از اين تصميم منصرف كنند. الان خيال همه راحت شد چون اگر استقلال نتيجه نمى گرفت، فرهاد را تشويق مى كردند اما الان خيال همه راحت است كه ديگر فرهاد نيست تا تشويق شود. در ادامه كار مشخص مى شود كه معضل تيم استقلال فرهاد مجيدى بود يا استقلال مشكلات ديگرى دارد.

hamedss
10-01-2012, 19:02
استقلال ـ صباى قم

تقابل مرفاوى و برادر بزرگترش!

استقلال در چارچوب هفته يازدهم ليگ برتر امروز ميزبان صبا قم خواهد بود.استقلال در آبادان كار بزرگى كرد. بازى باخته را برد و خوش را مدعى نگه داشت. فقط كسانى كه پايشان به ورزشگاه تختى آبادان با آن سكوهاى برزيلى اش رسيده باشد مى فهمد در آبادان بازى باخته را بردن يعنى چه؟آن سوى ميدان صباى قم قرار دارد كه حالا با مرفاوى روزهاى تازه اى را سپرى مى كند. يك مساوى قابل قبول مقابل داماش داشته و حالا مهياى رويارويى بزرگ به استقلال مى شود. تقابل مرفاوى و قلعه نويى هم ديدنى خواهد بود.اين مسابقه امروز(دوشنبه) ساعت ۱۸ و ۳۰ دقيقه در ورزشگاه آزادى تهران برگزار خواهد شد.

hamedss
10-01-2012, 19:05
دیدار معوقه استقلال و پیکان 9 آبان برگزار می شود

خبرگزاری فارس: سازمان لیگ برنامه دیدارهای معوقه لیگ برتر را اعلام کرد و استقلال در تاریخ 9 آبان به مصاف پیکان می‌رود.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت سازمان لیگ حرفه ای فوتبال ایران، سازمان لیگ برنامه سه دیدار معوقه لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:
سه شنبه 9 آبان
استقلال - پیکان معوقه از هفته هفتم ساعت 17:45 ورزشگاه آزادی
راه آهن - مس کرمان معوقه از هفته دهم ساعت 15:30 ورزشگاه اکباتان
سپاهان - گهر معوقه از هفته یازدهم ساعت 15:30 ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

hamedss
10-01-2012, 19:06
عکس یادگاری قلعه‌نویی و مرفاوی و تشویق منصوریان

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال زیر ۲۲ ساله‌ها از سوی هواداران استقلال به شدت تشویق شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی هنگام ورود به زمین با صمد مرفاوی سرمربی صبای قم روبرو شد. این دو که زمانی در استقلال همکار بودند با هم عکس یادگاری انداختند.
* قبل از شروع مسابقه به مناسبت هفته نیروی انتظامی مراسمی برگزار شد.
* امیرحسین صادقی، حنیف عمران زاده، میلاد میداودی، سیاوش اکبرپور و مهدی رحمتی بازیکنانی بودند که به سمت مرفاوی رفتند. از تیم صبای قم میلاد نوری و بهمن طهماسبی به سمت امیر قلعه نویی رفتند.
* ساموئل و اکبرپور نیمکت‌نشین هستند. قلعه نویی پس از بازی با نفت آبادان به شدت از اکبرپور انتقاد کرده بود. همچنین برای چهارمین بار در فصل جاری عمران زاده روی نیمکت نشسته است.
* کی‌روش، فتح الله زاده، سفیر اندونزی، علیرضا منصوریان و امیر عرب معاون باشگاه استقلال در جایگاه ویژه حضور دارند.
* منصوریان سرمربی تیم زیر 22 ساله ها از سوی هواداران استقلال به شدت تشویق شد.
* هواداران استقلال پیش از بازی به شدت امیر قلعه نویی را تشویق کردند.
این بازی تا دقیقه 14 با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال در جریان است.

hamedss
10-01-2012, 19:17
پیروزی استقلال مقابل صبا در نیمه اول با گل زودهنگام برهانی

خبرگزاری فارس: دیدار استقلال و صبای قم در نیمه اول با پیروزی آبی پوشان به پایان رسید.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم های استقلال و صبای قم در حضور 13 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی بازی خود را از ساعت 18:15 آغاز کردند.
درحالی که هنوز از شروع مسابقه 58 ثانیه را نشان می داد آرش برهانی دروازه صبای قم را گشود تا 45 دقیقه اول این مسابقه تحت تاثیر این گل زودهنگام قرار گیرد.
با این گل جریان بازی بدون هیجان و کیفیت لازم دنبال شد و در نهایت نیمه اول با همان تک گل به پایان رسید.
قضاوت این مسابقه بر عهده سید احمد صالحی است.وی به سعید لطفی از صبا کارت زرد نشان داد.

hamedss
10-01-2012, 20:20
سه امتیاز با شلیک در دقیقه یک

خبرگزاری فارس: تیم استقلال با برتری برابر صبای قم 19 امتیازی شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم های استقلال و صبای قم از ساعت 18:15 در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که استقلال با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید.
در حالی که هنوز 58 ثانیه از شروع مسابقه نگذشته بود، آرش برهانی دروازه صبا را گشود تا 45 دقیقه اول این مسابقه تحت تاثیر این گل زودهنگام قرار گیرد. تلاش دو تیم در ادامه این نیمه گلی در بر نداشت تا آبی پوشان با گل زود هنگام، پیروز به رختکن بروند.
نیمه دوم شاهد بازی کسل کننده و فاقد جذابیت بودیم. نه صبا انرژی و توان کافی برای جبران نتیجه را داشت و نه استقلال عطش گلزنی. تک موقعیت های دو تیم هم این قدر خطرناک نبود که هواداران را نیم خیز کند.
قضاوت این مسابقه بر عهده احمد صالحی بود. وی به سعید لطفی، رامین رضاییان، میلاد نوری و مجید حیدری از صبا کارت زرد نشان داد
بازیکنان استقلال: سید مهدی رحمتی، خسرو حیدری، امیر حسین صادقی، پژمان منتظری، هاشم بیک زاده(83- میثم حسینی)، میثم بائو(46- سیاوش اکبرپور)، توزی، جانواریو، جواد نکونام، آرش برهانی( 89- حنیف عمران زاده)، علی حمودی
سرمربی: امیر قلعه نویی
بازیکنان صبای قم: حامد لک، مرتضی کاشی، مجید حیدری، سعید لطفی، رامین رضاییان، مهدی بدرلو، اکبر صادقی(80- ابوالفضل ابراهیمی)، میلاد نوری، دیوید ویکروم، فرید کریمی( 73- مهدی مومنی)، میلاد سلیمانی فلاح(86- بهمن طهماسبی)
سرمربی: صمد مرفاوی

hamedss
10-01-2012, 20:47
دودستگی در بین طرفداران استقلال پس از دیدار با صبا

خبرگزاری فارس: پس از پایان دیدار استقلال و صبا بین هواداران استقلال دودستگی به وجود آمد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از پایان دیدار دو تیم استقلال و صبای قم دودستگی در بین طرفداران استقلال دیده می‌شد به طوری که هواداران روبروی جایگاه فرهاد مجیدی را تشویق می‌کردند اما هوادارانی که روبروی جایگاه بودند مجیدی را به پولکی بودن متهم کردند و علیه او شعار دادند.
* علی فتح‌الله زاده که از سمت هواداران قصد خروج از ورزشگاه را داشت وقتی دید آنها ساکت هستند به آنها گفت چرا فرهاد مجیدی را تشویق نمی‌کنید و آنها را وادار کرد تا مجیدی را تشویق کنند.
* هاشم بیک‌زاده و امین منوچهری از استقلال برای تست دوپینگ همراه مأموران کنترل دوپینگ به اتاق آزمایش رفتند.
* محمد مایلی‌کهن که برای تماشای این بازی به ورزشگاه رفته بود پس از پایان بازی به سمت کی‌روش سرمربی تیم ملی رفت اما کی‌روش به صورت معمولی با او احوالپرسی کرد.

hamedss
10-01-2012, 20:48
نشست خبری استقلال و هنرمندان فردا برگزار می‌شود

خبرگزاری فارس: نشست خبری سرمربیان تیم های استقلال و هنرمندان فردا برگزار می‌شود.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، قرار است تیم های استقلال و هنرمندان روز جمعه هفته جاری در دیداری دوستانه در ورزشگاه آرارات به مصاف هم بروند.
بر همین اساس نشست خبری قلعه نویی و یاریار سرمربیان این دو تیم فردا ساعت 10 صبح واقع در ونک برگزار می شود.

hamedss
10-01-2012, 20:51
میداودی قهر کرد

خبرگزاری فارس: میلاد میداودی پس از پایان دیدار استقلال و صبا به حالت قهر ورزشگاه را ترک کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، میلاد میداودی پس از پایان دیدار دو تیم استقلال و صبای قم که با برتری استقلال پایان یافت بلافاصله با حضور در رختکن ساک خود را برداشت و به حالت قهر ورزشگاه را ترک کرد.

وی در فصل جاری کمتر از سوی قلعه نویی به بازی گرفته شده است.

hamedss
10-01-2012, 21:31
سر لیدر آبی‌ها شکست

خبرگزاری فارس: پس از پایان بازی استقلال و صبای قم به دلیل درگیری در بیرون ورزشگاه سر یکی از لیدرهای استقلال شکست.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از پایان مسابقه تیم های استقلال و صبای قم در بیرون ورزشگاه بین هواداران استقلال درگیری فیزیکی پیش آمد که باعث شد سر یکی از لیدرهای استقلال بشکند.
دلیل دعوای رخ داده مشخص نشد.

RezaVilla7
10-02-2012, 00:26
تنها 3 روز بعد از خداحافظي فرهاد مجيدي از دنياي فوتبال، آرش برهاني رکورد گلزني کاپيتان سابق استقلال را شکست.
به نقل از سايت گل، برهاني با گلي که مقابل صباي قم به ثمر رساند، تعدادگل هاي خود با پيراهن استقلال را با 84 رساند و با اين اتفاق برهاني توانست بالاتر از مجيدي در جدول گلزنان تاريخ استقلال قرار بگيرد.
برهاني اکنون فقط 6 گل ديگر نياز دارد تا برترين گلزن تاريخ استقلال شود. برهاني در 151 بازي ليگ برتر 64 گل، در 25 بازي ليگ قهرمانان آسيا 9 گل و در 15 بازي جام حذفي نيز 11 گل زده و در مجموع 84 گل در 191 بازي براي استقلالبه ثمر رسانده است. ميانگين گلزني او در هر بازي 0/44 است. در تاريخ استقلال علي جباري با 89 گل زده برترين گلزن است و آرش برهاني با 84 گل و فرهاد مجيدي با 83 گل در رده هاي بعدي قرار گرفته اند.

Bahador~2B
10-02-2012, 13:44
قلعه‌نویی زیر تیغ جراحی رفت ([Only Registered And Activated Users Can See Links] c%db%8c-%d8%b2%db%8c%d8%b1-%d8%aa%db%8c%d8%ba-%d8%ac%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b1%d9%81%d8%aa/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
امیر قلعه‌نویی که شب گذشته تیمش موفق شد صبا را شکست دهد صبح امروز در یکی از بیمارستان های تهران پایش را جراحی کرد.
وی به دلیل مصدومیت کهنه از ناحیه زانو مجبور شد برای چندمین بار پایش را جراحی کند.
سرمربی استقلال از تعطیلی دو روزه لیگ استفاده کرد و از همین رو پس از جراحی صبح امروز، امشب یا فردا از بیمارستان مرخص خواهد شد.

Bahador~2B
10-02-2012, 14:00
تماس پيشکسوتان استقلال با فتح اله زاده


چند بازيکن قديمي تيم استقلال با مديرعامل تيم تماس گرفته و خواستار اين شدند که باشگاه براي چندتن از اعضاي قديمي اين تيم بازي خداحافظي برگزار کند و از آنها تقدير به عمل آورد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران: قديمي هاي اين تيم معتقدند که باشگاه هيچگاه به آنها ارزش ننهاده و احترام قديمي هاي اين تيم حفظ نشده است به همين دليل آنها خواستار تغيير اين شرايط شدند و از مديرعامل تيم درخواست شد که پاس زحمات قديمي تر و بازيکناني که در فوتبال نيستند يک بازي تدارکاتي ترتيب داده و از آنها آبرومندانه تقدير کنند.

Bahador~2B
10-02-2012, 18:59
سرمربی استقلال داغدار مادرش شد





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
امیر قلعه نوعی در سوگ از دست دادن مادرش عزادار شد.
خبر کوتاه اما تلخ بود. حکایت از فوت عزیزترین انسان برای سرمربی استقلال داشت. حادثه ای تلخ و ناگوار برای فردی که در حال حاضر خودش شرایط جسمانی مناسبی ندارد. سرمربی استقلال که صبح امروز زانوی خود را به تیخ جراحان سپرد این دقایق بی تردید تلخ ترین لحظات عمرش را می گذراند؛ بی شک قلعه نوعی حالا درد زانو را به دست فراموشی سپرده و این داغ از دست دادن مادر است که جگرش را می سوزاند.
خانواده استقلال این اتفاق غم انگیز را به امیر قلعه نوعی تسلیت گفته و برای سرمربی عزیزمان و سایر بازماندگان از خداوند منان صبر جزیل خواستاریم.

Bahador~2B
10-02-2012, 19:00
شکايت استقلالي‌ها از مدير رسانه‌اي تراکتورسازي


معاون حقوقي باشگاه استقلال از شکايت رسمي مربيان اين تيم از مدير رسانه اي باشگاه تراکتورسازي خبر داد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] عبدالرحمان شاه حسيني اظهار کرد: پيرو مصاحبه‌اي که مدير رسانه اي باشگاه تراکتورسازي عليه چند تن از مربيان تيم استقلال را انجام داده بود، امروز (سه‌شنبه) جلسه‌اي به درخواست کادر فني استقلال در حوزه معاونت حقوقي باشگاه تشکيل شد و در آن آقايان ستار همداني، ايمان عالمي و کريم بوستاني نسبت به مصاحبه مدير رسانه اي باشگاه تراکتورسازي رسما شکايت کردند.

به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: افراد نامبرده تمامي اتهام‌هايي را که مدير رسانه اي باشگاه تراکتورسازي متوجه آنها کرده بود تکذيب کردند و آنها را کذب محض خواندند. آنها همچنين معتقدند که حساب مردم عزيز، قهرمان و شهيد آذربايجان از حساب برخي از اشخاص که با زير پا گذاشتن اصول شرعي و قانوني در فوتبال تنش ايجاد مي‌کنند، جدا است. مردم عزيز آذربايجان قطعا قدردان زحمات بي‌سابقه خود در کادر فني گذشته هستند. زيرا نتيجه‌ کسب شده تاريخ باشگاه تراکتورسازي بي‌سابقه بوده است.

شاه حسيني ادامه داد: مدير رسانه اي باشگاه تراکتورسازي با انجام مصاحبه‌اي با ايسنا عليه کادر فني سال گذشته اين تيم و کادر فني فعلي استقلال مسايلي را بيان کرد که به تناسب قابل پيگيري است. به همين منظور کادر فني استقلال با مراجعه به کميته‌ حقوقي باشگاه رسما شکايت خود را عليه شخص مذکور اعلام داشتند. علاوه بر آن باشگاه استقلال نيز از اين نظر که مصاحبه‌هاي اخير موجب تحريک تماشاگران و تشويش اذهان عمومي شده است و ممکن است در مسابقه آتي تيم‌هاي تراکتورسازي و استقلال حاشيه ايجاد کند، از اين فرد شکايت کردند.

معاون حقوقي باشگاه استقلال ادامه داد: باشگاه استقلال مدعي است که اين گونه موارد به حيثت باشگاه لطمه وارد کرده و با توجه به متن مصاحبه، باشگاه استقلال توسط رياست کميته‌ حقوقي اين باشگاه شکواييه اي عليه مدير رسانه‌اي باشگاه تراکتورسازي و ساير مصاحبه کنندگان تنظيم کرده است که به تناسب در مراجع قضايي و فدراسيون فوتبال مورد رسيدگي قرار خواهد گرفت. اتهامات مدير رسانه اي باشگاه تراکتورسازي قذف، افتراء، هتک حرمت و نشر اکاذيب موضوع مواد «139» « 140» ، «697» و « 698» قانون مجازات اسلامي است که در دادسراي عمومي و انقلاب محل وقوع جرم شکايت خواهد شد.

وي در پايان گفت: برخي از موارد مندرج در مصاحبه در صلاحيت فدراسيون فوتبال قرار دارد و مشمول ماده «23» آيين‌نامه انضباطي که از طريق فدراسيون مورد پيگيري قرار خواهد گرفت.

Bahador~2B
10-02-2012, 19:02
جباری بازی می‌کرد هر هفته درد می‌کشید / مینیسک پای چپ مجتبی برداشته شد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آسیب دیدگی از ناحیه مینیسک پا چندان حاد نیست و مانند پارگی رباط پا بازیکنان را ماه‌ها از میادین دور نمی‌کند اما همین عضو حساس و تاثیرگذار که کار تطابق مفصل ساق و ران پا را انجام می‌دهد اگر اندکی دچار پارگی یا کشیدگی باشد منجر به آزار شدید زانو در هنگام بازی خواهد شد.
مجتبی جباری قبل از اینکه دوباره مینیسک پایش را جراحی کند دو هفته فیزیوتراپی کرده بود و کادر پزشکی استقلال طبق محاسباتی که انجام داده بود تصور می‌کرد او همین روزها به شرایط بازی خواهد رسید اما در آزمایش‌های تازه‌تر مشخص شد که مینیسک پای جباری باید به کلی از زانوی او خارج شود.
دکتر امین نوروزی پزشک باشگاه استقلال درباره اینکه چرا مینیسک پای جباری را برداشته است گفت: «اگر جباری با آن شرایط می‌آمد و برای استقلال بازی می‌کرد ممکن بود هر هفته درد بکشد. ما بررسی‌های زیادی روی پای جباری انجام دادیم و متوجه شدیم قسمتی از مینیسک پای مجتبی زیر مفصل‌های زانویش گیر می‌کند که این موضوع باعث می‌شود او نتواند به راحتی در میادین فوتبال حاضر شود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم مینیسک را از زانوی جباری خارج کنیم تا او مشکلی برای بازی نداشته باشد.»
اما چه زمان جباری به میدان بازخواهد گشت؟ پاسخ این سوال را دکتر امین نوروزی می‌دهد: «بازگشت جباری چندان دور نیست. این بازیکن نهایتا یک ماه دیگر آماده حضور در میدان خواهد شد. جباری بعد از بازی مقابل تراکتورسازی احتمالا آماده حضور در میادین خواهد شد و مشکلی از این بابت نخواهد داشت.»
اما ماجرای مصدومیت دوباره پای جباری به کجا برمی‌گردد؟ در این باره شنیده می‌شود که مجتبی فصل قبل در بازگشت به میدان عجله کرده است. اگر به یاد داشته باشید جباری در بازی استقلال مقابل الاتفاق عربستان با پای مصدوم بازی کرد اما همین موضوع باعث شده مینیسک پایش به خوبی ترمیم نشود و در دراز مدت مشکلاتی را برای او ایجاد کند. جباری هر فصل با مصدومیت‌های زیادی روبرو می‌شود و این فصل نیز به خاطر مصدومیت حتی یک دقیقه هم برای استقلال بازی نکرده است البته امیر قلعه‌نویی و همکارانش مشتاقانه منتظر بازگشت جباری هستند و دوست دارند این بازیکن هرچه زودتر به شرایط مسابقه برسد. اگر تصور کنیم جباری بعد از بازی با تراکتورسازی بتواند در ترکیب استقلال قرار بگیرد ۱۰ بازی را در فصل دوازدهم از دست داده است. با این حال حضور جباری حتی در نیم فصل دوم هم می‌تواند به سود امیر قلعه‌نویی و همکارانش باشد. پاس‌های ماهرانه مجتبی هر مربی را وسوسه می‌کند که حتی اگر شده یک نیم فصل هم بازیکنی در این اندازه را در اختیار داشته باشد. اگر بدبینانه به جراحی دوباره پای مجتبی نگاه کنیم او را در نیم فصل دوم لیگ برتر در ترکیب اصلی استقلال خواهیم دید.

Bahador~2B
10-02-2012, 19:02
تراکتوری‌ها جان قلعه‌نویی را هم تهدید کرده‌اند! / آقای جعفری یادت هست می‌گفتی امیرتان را گرفتیم؟! ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 2%80%8c%d9%87%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%d9%86-%d9%82%d9%84%d8%b9%d9%87%e2%80%8c%d9%86%d9%88%d9%8 a%d9%8a-%d8%b1%d8%a7-%d9%87%d9%85-%d8%aa%d9%87%d8%af%d9%8a/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اگر لیگ به خاطر بازی تیم ملی کشورمان مقابل کره جنوبی تعطیل نمی‌شد هفته آینده شاهد برگزاری بازی استقلال مقابل تراکتورسازی تبریز بودیم؛ دیداری که امیر را مقابل تیم فصل گذشته خود قرار می‌دهد اما لیگ به خاطر تیم ملی تعطیل شد تا این بازی به بعد از تعطیلات موکول شود. درحالی که روزهای زیادی به این تقابل مانده اما از جانب حریف استقلال طی روزهای اخیر بحث‌هایی مطرح شده است که بی شک حواشی این بازی را به اوج خواهد رساند و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را بار دیگر به تراکتورسازی حساس خواهد کرد. از چند روز قبل تلاش‌هایی برای به حاشیه کشیده شدن این بازی از سوی نزدیکان باشگاه تراکتورسازی تبریز انجام شده که جواب هم داده است! تراکتوری‌ها ابتدا با کسر مبلغی حدود ۵۰ میلیون تومان از حساب امیر قلعه‌نویی باعث شدند مربی استقلال نسبت به این موضوع واکنش تندی نشان بدهد. بعد از آن ماجرای تهدید جان امیر قلعه‌نویی رسانه‌ای شد. موضوع آنقدر حاد بود که امیر قلعه‌نویی تاب نیاورد و در یک مصاحبه به تهدید‌هایی که از سوی برخی نزدیکان باشگاه تراکتورسازی علیه‌اش می‌شود اشاره کرد.
امیر گفت: «پیغام داده‌اند اگر به تبریز بیایی مسوولیت جانت با خودت است!» این رفتارها اما پایان ماجرا نبود. روز گذشته شخصی که گفته می‌شود مدیررسانه‌ای باشگاه تراکتورسازی تبریز است در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایسنا اعلام کرد که برخی در تبریز کارهایی کرده‌اند که حکمش سنگسار است. البته معلوم نیست که منظور این شخص چه کسی بود و اینکه منظور امیر قلعه‌نویی است یا کریم بوستانی یا ستار همدانی هنور مشخص نیست اما همین اظهارات گذشته از آنکه بارحقوقی به همراه خواهد داشت و قلعه‌نویی و همکارانش می‌توانند شکایتی را علیه شخص مورد نظر تنظیم کنند بیشتر به افزایش تنش‌ها میان دو تیم کمک کرده است و نه چیز دیگری. با مطرح شدن این اظهارات نگاه‌ها متوجه جعفری، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز هم می‌شود. مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی آیا از طرح این بحث‌ها خوشحال است؟ اگر نیست چرا تلاشی در جهت آرام شدن اوضاع نمی‌کند؟ از یاد نمی‌بریم که مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز چگونه پس از عقد قرارداد با امیر قلعه‌نویی بالا و پایین می‌پرید و از خوشحالی سر از پا نمی‌شناخت. همین چند ماه قبل بود که جعفری با طعنه به خبرنگاران تهرانی می‌گفت: «آقایان دیدید امیرتان را هم گرفتیم؟!» جعفری آن روزها دوستدار امیر قلعه‌نویی بود اما زمان کوتاهی از این دوستی نگذشته و او به همراه گروهی دیگر هر روز حاشیه‌ای جدید را برای امیر قلعه‌نویی، همکارانش و مهم‌تر از همه برای باشگاه استقلال ایجاد می‌کند. این درحالی است که مسوولان باشگاه استقلال سعی می‌کنند اوضاع را آرام نگه دارند تا خدای نکرده در جریان بازی هفته دوازدهم اتفاق ناگواری در ورزشگاه یادگار امام(ره) شهر تبریز رخ ندهد. با شرایط موجود خیلی بعید به نظر می‌رسد که در تبریز شاهد برگزاری بازی آرامی باشیم و بعد از بازی تیم ملی مقابل کره جنوبی باید گروهی مسوول کنترل حاشیه‌های این بازی بشوند تا احیانا اتفاقاتی در جریان این بازی رخ ندهد که باعث پشیمانی برگزاری لیگ هم شود!

Bahador~2B
10-03-2012, 10:59
تسلیت کفاشیان و نبی به سرمربی آبی‌پوشان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌‌نویی سرمربی تیم استقلال که در سوگ از دست دادن مادرش نشسته است، پس از مرخص شدن از بیمارستان سینا راهی منزلش شد و در این بین اهالی فوتبال برای عرض تسلیت و ابراز همدردی به منزل وی رفتند.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از تماشای بازی تیمش مقابل سایپا راهی منزل قلعه‌نویی شد و به سرمربی استقلال تسلیت گفت. همچنین علی فتح‌الله‌زاده از ظهر امروز در بیمارستان و منزل قلعه‌نویی حاضر شده و به ابراز همدردی با وی پرداخت.
مهدی محمد نبی و علی کفاشیان نیز با تماس تلفنی به سرمربی آبی‌پوشان تسلیت گفتند.
میرشاد ماجدی، شاهرخ بیانی، پژمان منتظری و امید طیری مربی اسبق آبی‌پوشان نیز با حضور در منزل قلعه‌نویی با وی ابراز همدردی کردند.
مراسم خاکسپاری مادر سرمربی تیم استقلال روز پنجشنبه در بهشت‌ زهرا برگزار خواهد شد.

Bahador~2B
10-03-2012, 11:00
منوچهری جایی در ترکیب ندارد ؟ ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
امین منوچهری، مهاجم تیم استقلال مدتهاست که از ترکیب این تیم دور است . گفته می شود وی بدلیل عملکردش در بازی های گذشته از پازل تاکتیکی امیر قلعه نوعی جدا شده است.
مهاجم تیم استقلال در ابتدای لیگ با جلب نظر امیرقلعه نوعی در نیمه دوم در ترکیب این تیم قرار می گرفت اما چند بازی است که می تواند نظر قلعه نوعی را جلب کند، این درحالیست که عنوان شده وی در پازل تاکتیکی امیر قلعه نوعی جایی ندارد و به این دلیل به یک نیمکت نشینی تبدیل شده است زیرا سرمربی استقلال از مهاجمان تیم رضایت کامل ندارد.

Bahador~2B
10-03-2012, 11:00
سید مهدی رحمتی به یک هفته فیزوتراپی نیاز دارد ([Only Registered And Activated Users Can See Links] b%8c-%d9%86%db%8c%d8%a7/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دروازه بان استقلال به یک هفته فیزیوتراپی نیاز دارد.
سید مهدی رحمتی که در جریان تمرینات دچار آسیب دیدگی مختصری از ناحیه دستان خود شده،با توصیه پزشک استقلال نیاز به یک هفته فیزیتراپی دارد تا مشکلی در آینده برای وی ایجاد نشود.
رحمتی با حضور در کلینیک دکتر نوروزی فیزیتراپی خواهد کرد.

Bahador~2B
10-03-2012, 11:01
اسامی بازیکنان تیم ملی اعلام شد / ۴ استقلالی در لیست کیروش ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کارلوس کی روش اسامی ۲۸ بازیکن را برای اردوی پیش از دیدار با کره جنوبی به شرح زیر اعلام کرد:
دروازه بان‌ها: سیدمهدی رحمتی (استقلال)، رحمان احمدی (سایپا)، سوشا مکانی (نفت تهران)
مدافع‌ها: خسرو حیدری و پژمان منتظری (استقلال)، حسین ماهینی، سیدجلال حسینی و مهرداد پولادی (پرسپولیس)، محمد نصرتی و احسان حاج صفی (تراکتورسازی)، مازیار زارع (ملوان)
خط میانی: جواد نکونام (استقلال)، امید ابراهیمی (سپاهان)، محمد نوری و علی کریمی (پرسپولیس)، آندرانیک تیموریان (الخریطیات)، پژمان نوری (ملوان)، میلاد نوری (صبای قم) و امید نظری (آنجل هولمز)
مهاجم ها: اشکان دژاگه (فولام) محمدرضا خلعتبری و محمد غلامی (سپاهان)، مسعود شجاعی (اوساسونا)، محمد قاضی و کریم انصاری فرد (پرسپولیس)، رضا قوچان نژاد (سنت ترویدن) ، سیدجلال رافخایی (ملوان) و احمدحسن زاده (مس کرمان)
به گزارش فارس از نکات قابل توجه می‌توان به دعوت کریمی با وجود کنار گذاشته شدن از پرسپولیس و خط خوردن علیرضا حقیقی اشاره کرد.
دیدار ایران و کره جنوبی ۲۵ مهر در چارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

Bahador~2B
10-03-2012, 11:07
گله شدید آتیلا حجازی از فتح اله زاده




([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آتیلا حجازی، مربی سابق تیم استقلال در استادیوم آزادی با علی فتح اله زاده مدیریت آبی‌ها دیدار کرد و دقایقی را با وی به صحبت پرداخت تا در خصوص شرایط و حواشی بوجود آمده وی را متقاعد کند.
از آنجا که رابطه خانواده ناصر حجازی با فرهاد مجیدی ایده آل است و این بازیکن نیز مورد غضب مدیرعامل و امیر قلعه نوعی قرار گرفته است حجازی از فتح اله زاده گله کرد و اعلام داشت که از باشگاه استقلال توقع نداشت تا چنین برخوردی با بازیکنان قدیمی داشته باشد

Bahador~2B
10-03-2012, 11:08
گزارشی از اتفاقات شبی در خانه امیر قلعه نویی: مادر نیامد..





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ساختمانی مجلل در شمالی ترین نقطه دودی ترین پایتخت آسیا.
اینجا بام تهران است و از هر جایی می توانی به راحتی چراغ هایی را ببینی که نشان می دهد شهر هنوز نفس می کشد.
به فاصله چند متر تا رسیدن به خانه،بوی غم را می توانی به راحتی استشمام کنی.
هنوز فرصت نشده پرچم های مشکی را اینجا نصب کنند اما رنگ این خانه مشکی است.این خانه،غم دارد و غصه.
پس لاجرم بالا می روی و بالاتر تا برسی به طبقه ششم.در را که می زنی،صدای گریه ،دلت را می ریزد.
در بدو ورود،امیر قلعه نوعی نشسته.سرش پایین و اشک هایی که آرام آرام می آیند و صدایی که می لرزد.
صدایی که می لرزد و می خواهد به میهمانان خوش آمد بگوید:ببخشید،نیمی تونم بلند شوم.ببخشید..
او پس از ساعاتی که صبح روز سه شنبه در اتاق عمل سپری کرد،غروب همان روز راهی منزل شد و آنجا بود که فهمید یار وفادار ،آن دوست قدیمی و صمیمی دیگر نیست.
"مادرم کوه بود.هر موقع از زندگی خسته می شدم،زنگ می زدم ،5 دقیقه من را آرام می کرد.انگار هیچ اتفاقی نیفتاده،آرام می شدم.مادر کجایی؟"
با این جمله ،دیگر راحت تر می توانی صدای هق هق را بشنوی.چهره های زیادی هستند.فتح الله زاده و رویانیان در ورودی آرام فاتحه می خوانند.گاهی پچ پچ می کنند.گاهی از جمع تقاضای فاتحه می کنند.
فتح الله زاده می گوید:امیر جان،مادر همین جاست..او قطعا تو را می بیند و برایت دعا می کند.
قلعه نوعی با این جمله منفجر می شود.
رویانیان می گوید:آقای قلعه نوعی می گویند گریه فرزند بر پدر و مادر پسندیده است اما گریه والدین بر فرزند ناپسند است.گریه کن و راحت باش.خدایشان بیامرزد.
آن سو تراصغر حاجیلو با امیر عرب درباره برنامه های روزهای آتی حرف می زنند.برنامه تشییع.یکی می گوید بهشت زهرا(س) جای بهتری است .جایی که مرحوم پدر امیر قلعه نوعی هم در آنجا خاک است.
حاجیلو اما پیشنهاد دیگری می دهد:مادر را به باغ فیض ببریم.جایی که مادر من هم آنجاست.خدا می داند که خیلی راحت آنجا می روم.چون تا 12 شب چراغ روشن است و می روم حرفهایم را با مادرم می زنم.برای امیر سخت است که بهشت زهرا برود،اگر مادر در باغ فیض باشد،می تواند راحت هر روز به آنجا برود و حرفهایش را بزند.امیر جان،از امشب تو باید خیلی پیش مادرت بروی.
یکی دیگر به پژمان منتظری که در گوشه ای آرام نشسته است می گوید:امیر الان گرم است،دو فردای دیگر تازه متوجه عمق فاجعه می شود.یادت هست پژمان در فاصله ای کوتاه عزیزانت را از دست دادی؟
تلفن همراه امیر ،لحظه ای آرام نمی گیرد.مرتب زنگ می خورد و غرض تسلیت است.
او هر بار ،با هر تماسی اشک می ریزد و همه حاضران ،صحنه های عجیبی را می بینند،اینکه مردی که تا دیروز کمترین احساسی از قاب تصاویر از خود بروز می داد،حالا دارد ضجه می زند.اشک می ریزد و گویی این سیل پایانی ندارد.
محسن حاجیلو خاطره جالبی را بیان می کند:روزی که قبلم برای اولین بار گرفت،من را به بیمارستان بردند.عجیب اینکه همان روز برای مادر امیر هم اتفاقی مشابه افتاده بود و او را هم به بیمارستان آوردند.کجا؟به اتاقی که من هم آنجا بستری بودم.تا متوجه حضورم شد،گفت نگاه کن ،امیر برداشته این آقا محسن را فرستاده اینجا که من را بخنداند.
مجلس را سکوت می گیرد.سکوتی مطلق .
حاضران کم کم قصد ترک منزل را دارند اما میزبان سوگوار با اصرار می خواهد که آنها بمانند و شام را در کنارش صرف کنند.
دوستی در گوش امیر زمزمه می کند:
در تمام مراحل زندگی، قدم به قدم، هم پای من آمدی، بار ها بر زمین افتادم و هر بار با مهربانی دستم را گرفتی.
از تو آموختم، حتی در سخت ترین شرایط،امید را هرگز از یاد نبرم.
خانه شلوغ است اما ساعتی بعد،همه رفته اند.هیاهویی در کار نیست.امشب مادر نیامد.این خانه دور است.

Bahador~2B
10-03-2012, 11:11
جواد زرینچه در سوگ از دست دادن مادرش عزادار شد





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
جواد زرینچه، کاپیتان اسبق تیم فوتبال استقلال در سوگ از دست دادن مادرش عزادار شد.
مادر جواد زرینچه امروز بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت.
درگذشت والده کاپیتان سابق استقلال را به زرینچه و خانواده وی تسلیت می‌گوید.
روز گذشته نیز امیر قلعه نویی در سوگ از دست دادن مادرش عزادار شد.

RezaVilla7
10-03-2012, 14:22
تسليت باشگاه استقلال به جواد زرينچهمدافع پيشين تيم فوتبال استقلال صبح امروز در سوگ مادرش نشست. باشگاه فرهنگي_ورزشي استقلال ايران، در گذشت مادر محترم جواد زرينچه را به وي و خانواده اش تسليت گفت.گفتني است، جواد زرينچه صبح امروز در سوگ از دست دادن مادرش نشست.

RezaVilla7
10-03-2012, 14:25
جمعي از اهالي فوتبال سه شنبه شب براي عرض تسليت و همدردي با سرمربيتيم استقلال، به منزل وي رفتند. به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، در پي فوت مادر امير قلعه نوعي در ظهر روز سه شنبه، منزل وي تا شب محل حضور جمعي از اهالي فوتبال بود.علي فتح اله زاده، اصغر و محسن حاجيلو، امين نوروزي، محمد رويانيان، ميرشاد ماجدي، امير و مهدي عرب، علي اميري، سيد مهدي علوي، اسماعيل غني، شاهرخ بياني، پژمان منتظري، اميد طيري، نيما رسولي و جمعي از هواداران استقلال از افراد حاضر در اين مراسم بودند.ضمن اينکه رييس و دبير فدراسيون فوتبال هم در تماس هايي با امير قلعه نوعي درگذشت مادر وي را به اين سرمربي تسليت گفتند.گفتني است، مراسم تشييع مادر امير قلعهنوعي صبح روز پنجشنبه برگزار مي شود و مراسم درگذشت وي هم روز شنبه آينده در مسجد جامعه شهرک غرب برپا خواهد شد.

RezaVilla7
10-03-2012, 14:56
اPosted by امیر ایرانیتیم فوتبال استقلال در صدر بهترین تیم های ایرانی در فهرست ماهیانه فدراسیونجهانی تاریخ و آمار فوتبال قرار گرفت.تیم استقلال با کسب ۱۱۹ امتیاز دررده بندی میان اکتبر ۲۰۱۱ تا سپتامبر ۲۰۱۲ در رده نخست بهترین تیم های ایرانی ،چهارم آسیا و نود و پنجم بهترین های جهان قرار گرفت. استقلال این رتبه را به صورت مشترک با تیم های رابین کازان روسیه و بایرلوکوزن آلمان کسب کرد. نزدیک ترین تیم ایرانی به استقلال تیم سپاهان اصفهان است که با ۱۰۸ امتیاز در رده صدو بیست و چهارم بهترین تیم های جهان قرار دارد.سپاهان این رتبه را درکنار تیم های کولون آرژانتین،دلوخا اکوادور،بوگوتا کلمبیا و استوک سیتی انگلیس کسب کرده است. علاوه بر این تیم، پرسپولیس با کسب ۷۲ امتیاز در رده سی صدو پانزدهم بهترین تیم های جهان قرار گرفت. در جمع تیم های آسیایی،تیم اولسان هیوندای کره جنوبی با۱۵۷ امتیاز در رده ۴۹ بهترین تیم های جهان قرار دارد و تیم نخست آسیا است. ضمن اینکه تیم چونبوک موتورز کره جنوبیهم با ۱۴۳ امتیاز در رده ۶۲ بهترین تیم های جهان و دوم آسیا قرار دارد.علاوه بر این،تیم کاشیوا ریزول ژاپن با ۱۲۵ امتیاز در رده ،۸۲ و پوهانگ استیلرز هم با ۱۲۳ در رتبه ۸۸ قرار دارند. در این رده بندی تیم بارسلونا با ۳۴۳ امتیاز در رده نخست بهترین تیم های جهان قرار دارد.

hamedss
10-03-2012, 14:57
باشگاه استقلال از واعظى آشتيانى شكايت مى كند

باشگاه استقلال به دليل اظهارات عضو هيات مديره باشگاه داماش از وى شكايت مى كند.اميررضا واعظى آشتيانى ديشب در برنامه ۹۰ صحبت هايى را درباره امير قلعه نويى مطرح كرد كه باعث شده مسئولان استقلال تصميم به شكايت از عضو هيات مديره داماش بگيرند.گفتنى است؛ جدالهاى لفظى واعظى آشتيانى با استقلالى ها به ويژه فتح الله زاده از زمانى آغاز شد كه وى گفت استقلالى ها از محبوبيت فرهاد مجيدى مى ترسند و به مردم اجازه تشويق او را نمى دهند.

hamedss
10-03-2012, 14:58
«فتح الله زاده» از آكادمى استقلال ديدن كرد

مديرعامل باشگاه استقلال به همراه اصغر حاجيلو از آكادمى اين باشگاه ديدن كرد.على فتح الله زاده ديروز به همراه مدير آكادمى اين باشگاه از وضعيت تيمهاى پايه استقلال ديدن و به مشكلات آنها رسيدگى كرد.وى در اين ديدار به مسئولان تيمهاى پايه استقلال وعده داد مشكلات مالى آنها را برطرف كند. اين در حالى است كه فتح الله زاده همين وعده را به تيم بزرگسالان استقلال هم داده اما هنوز خبرى از پرداخت پول نشده است.

hamedss
10-03-2012, 14:59
نوروزى: عمل جراحى قلعه نويى موفقيت آميز بود

دكتر امين نوروزى رئيس كميته توانبخشى فدراسيون پزشكى ورزشى گفت: عمل موفقيت آميزى روى پاى قلعه نويى انجام شده و جاى نگرانى نيست.او گفت: امير قلعه نويى كه در دوران بازيگرى اش بارها از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگى شده بود و با شرايط آن زمان زانوى خود را مداوا مى كرد صبح ديروز براى پايان دادن به دردى كه در اين سال ها آزارش مى داد به اتاق عمل رفت و زانويش توسط دكتر سهراب كيهانى جراحى شد و از امروز هم بايد فيزيوتراپى را شروع كند.وى افزود: زانوى پاى راست قلعه نويى آرتروز شديد و استخوان اضافى داشت و دكتر كيهانى متخصص حاذق ما با موفقيت او را عمل جراحى كرد.نوروزى تصريح كرد: روند بهبودى زانوى قلعه نويى دو هفته طول مى كشد و در اين رابطه جاى هيچ گونه نگرانى نيست.

hamedss
10-03-2012, 15:01
عيادت فتح الله زاده از اميدوار رضايى

مديرعامل باشگاه استقلال از عضو هيات مديره اين باشگاه عيادت كرد. على فتح الله زاده ظهر ديروز با حضور در بيمارستان لقمان از اميدوار رضايى عيادت كرد. اميدوار رضايى هم در گفت و گو با مديرعامل استقلال پيروزى آبى پوشان در بازى مقابل صبا را به وى تبريك گفت.

hamedss
10-03-2012, 15:04
رجبى: استقلال در هفته هاى آينده به وحدت تاكتيكى خواهد رسيد

رضا رجبى مشاور فنى تيم فوتبال استقلال گفت:با بازگشت جبارى استقلال بى نقص مى شود. او درباره بازى استقلال مقابل صبا اظهار داشت:در بازى مقابل صبا با گلى كه در دقيقه ابتدايى به ثمر رسانديم طراوت آغازين در خط حمله از بين رفت و پس از آن تحرك را در فاز دفاعى شاهد بوديم .در كل بردى كه داشتيم باعث شد تا بازيكنان با شرايط مطلوبى به تعطيلات بروند . هر چند كه معتقدم اين وقفه ها كاملا به ضرر تيم است و تا كنون هم براى ما خوب نبوده است. وى ادامه داد:بازيكنان ما در حال حاضر آمادگى لازم را دارند اما بايد در هفته هاى آينده در بحث وحدت تاكتيكى به تكامل برسيم.به هر حال بازيكنان در ابتداى فصل بدنسازى سنگينى را انجام دادند.در واقع يكى از كارهاى خوب قلعه نوعى اين بود كه تمرينات بدن سازى مرتبى را براى تيم در نظر گرفت كه باعث شد بازيكنان در ابتداى فصل شروع خوبى نداشته باشند اما در ادامه ليگ برتر كه بيشتر تيم ها با ضعف بدنى روبه رو مى شوند استقلال به اين مشكل بر نمى خورد. رجبى در باره روند استقلال اظهار داشت: تيم روز به روز بهتر شده و اين روند ادامه دار است.بايد روى حركات تيم كار كنيم و در فاز حمله تقويت شويم . اگر بعضا مى بينيم كه در زمان حمله تيم كند است،به خاطر نداشتن يك بازيكن طراح است تا مهاجمان را تغذيه كند.من در تمرينات مى بينم كه قلعه نويى اصرار دارد بازيكنان تيم روبه جلو فوتبال بازى كنند.اگر جبارى زودتر به استقلال اضافه شود ديگر نقصى در اين تيم وجود نخواهد داشت.

hamedss
10-03-2012, 15:09
ديدار محرمانه آتيلا حجازى و فتح الله زاده در ورزشگاه آزادى

آتيلا حجازى كه در ورزشگاه حضور داشت، به طور محرمانه با مديرعامل باشگاه استقلال گفت و گو كرد با اين حال مسئولان حراست ورزشگاه اجازه ندادند كه در بخش vip ورزشگاه بنشيند چون بليت اين قسمت را در اختيار نداشت!

hamedss
10-03-2012, 15:10
سرمربى استقلال در غم از دست دادن مادرش عزادار شد

خبر كوتاه اما تلخ بود. حكايت از فوت عزيزترين انسان براى سرمربى استقلال داشت. حادثه اى تلخ و ناگوار براى فردى كه در حال حاضر خودش شرايط جسمانى مناسبى ندارد. سرمربى استقلال كه صبح امروز زانوى خود را به تيخ جراحان سپرد اين دقايق بى ترديد تلخ ترين لحظات عمرش را مى گذراند؛ بى شك قلعه نويى حالا درد زانو را به دست فراموشى سپرده و اين داغ از دست دادن مادر است كه جگرش را مى سوزاند

hamedss
10-03-2012, 15:10
ظلى: استقلالى ها هنرمندانه دروازه شان را بسته نگه داشتند

فرامرز ضلى پيشكسوت تيم فوتبال استقلال در خصوص برد مقابل صباى قم در هفته يازدهم ليگ برتر گفت: استقلالى ها با تفكر و با انديشه خاص بازى كردند آنها بدون استرس و نگرانى به خاطر حواشى پيش آمده توانستند صبا را ببرند.آبى پوشان خيلى زود به گل رسيدند و با دفاع منطقى توانستند آن يك گل زده را تا پايان بازى حفاظ كنند و حفاظت از گل زده هنر مى خواهد كه استقلالى ها در بازى با صبا نشان دادند.او در ادامه بيان كرد: بازى عالى از هر دو تيم شاهد بوديم به هر حال موقعيت ها و هيجان هاى خاص فوتبال را در اين بازى نديديم و تماشاگران از اين بازى لذت نبردند.وى درباره تعويض هاى صورت گرفته در اين بازى گفت: تعويض ها به تفكر مربى وابسته است به هر حال تعويض ها براى بهبود و رسيدن به نتيجه مد نظر تيم صورت مى گيرد كه تيم صبا نتوانست از تعويض هايش به درستى نتيجه لازم را بگيرد.وى درباره عملكرد ضعيف مهاجمان استقلال بيان داشت: منكر دانش و قابليت هاى قلعه نوعى نيستم وى تاكتيكش هجومى است اما بازيكنانى ندارد كه بتوانند تاكتيك وى را در زمين اجرا كنند و اين باعث شده كه وى به كم قانع و فقط به فكر نتيجه گرفتن باشد.وى در ادامه تصريح كرد: استقلالى ها در خط حمله كوبندگى و خلق موقعيت هاى گل به نسبت سال هاى گذشته را ندارند، مهاجمان استقلال زهردار نيستند، در فوتبال امروز هافبك ها نقش اصلى در يك تيم ايفا مى كنند و آنها با تغذيه مناسب مهاجمان باعث خلق موقعيت گلزنى مى شوند كه هم اكنون در فوتبال ما كمتر ديده مى شوند.وى درباره حضور نداشتن زندى در تيم استقلال گفت: بازيكنانى هم سطح زندى در استقلال زياد هستند و به هيچ عنوان نبود زندى تأثير منفى در خط ميانى استقلال نگذاشت.

hamedss
10-03-2012, 15:16
استقلال جمعه در ديدارى دوستانه

به مصاف تيم هنرمندان مى رود

به نفع بيماران آلزايمرى و هموفيلى تيم فوتبال استقلال روز جمعه درديدارى دوستانه با تيم هنرمندان ديدار مى كند.بازى خيرخواهانه تيمهاى فوتبال استقلال و هنرمندان با همكارى باشگاه آرارات و به نفع بيماران آلزايمر و هموفيلى روز جمعه ۱۴ مهرماه برگزار مى شود.گفتنى است، نشست خبرى اين بازى ديروز با حضور مجيد صالح مربى استقلال، حسين ياريار مدير تيم هنرمندان، خوانسارى از انجمن آلزايمر، قويدل از كانون هموفيلى و خالويان رئيس هيات مديره باشگاه آرارات برگزار شد .

RezaVilla7
10-03-2012, 19:07
علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال ضمن بیان این مطلب در خصوص اسپانسر جدید این باشگاه و مشکلات مالیبازیکنان اظهار داشت: قرارداد ما با اسپانسر جدید باشگاه حدود ۶٫۵ میلیارد تومان است و این حامی مالی، چک‌های مدت‌داری را در اختیار باشگاه استقلال قرار داده است که اولین چک آن به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان پاس و خرج هزینه‌هایجاری باشگاه شده است.
وی در همین خصوص افزود: موعد چک‌های بعدی نیز هر ۱۵ روز و یا ۳۰ روز است که روال طبیعی خود را طی می‌کند. البته در این بین کمک‌هایی را نیز به بازیکنانی که در مواقع ضروری نیاز به پول دارند، کرده‌ایم اما در مجموع فقط می‌توانم بگویم شرمنده بازیکنان تیم هستم که تا به امروز فقط مشکلات مالی باشگاه را تحمل کرده‌اند.
نیمی از قرارداد انتقال نکونام را پرداخت کرده‌ایم
فتح‌الله‌زاده خاطر نشان کرد: البته ما در این خصوص هزینه‌های دیگری نیز کرده‌ایم که در یک مورد آن فقط ۸۰۰ میلیون تومان، معادل ۴۰۰ هزار دلار یعنی نیمی از مبلغی را که باید بابت انتقال نکونام به باشگاه اوساسونا می‌دادیم راپرداخت کردیم.
برای پرداخت طلب بازیکنان منتظر بودجه وزارت ورزش هستیم
وی افزود: البته این مبالغ کفاف پرداخت برای قراردادهای مالی بازیکنان را نمی‌دهد و ما منتظر پولی هستیم که وزارت ورزش و جوانان قول آن را داده است. براساس قولی که داده‌اند قرار است بخشی از بودجه ۶ میلیاردی ما را تا۱۵ روز آینده می‌دهند.
سه بازیکن را در نیم فصل جابه‌جا خواهیم کرد
مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که “برای نقل و انتقالات در نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر چه برنامه‌ای دارید؟”، تصریح کرد: طبق قوانین تا نیم فصل بازیکن جدیدی نمی‌گیریم اما پس از آن به احتمال زیادبه پیشنهاد سرمربی تیم سه بازیکن راجابه‌جا خواهیم کرد.
مذاکره با چند باشگاه لیگ برتریبرای انتقال دروازه بان استرالیایی
وی در خصوص انتقال “لیام ردی”، دروازه بان استرالیایی تیم استقلال از این باشگاه تصریح کرد: چند باشگاه لیگ برتری خواهان به خدمت گرفتن لیام ردی، دروازه بان استرالیایی تیم ما هستند که در حال مذاکره با آنها هستم و در صورت توافق ردی از استقلال جدا خواهد شد.
یک مهاجم خوب در نیم فصل جذب می‌کنیم
فتح‌الله‌زاده خاطر نشان کرد: بنا به نظرکادر فنی قطعا در نیم فصل یک مهاجم خوب جذب خواهیم کرد و در این خصوص عملکرد چند مهاجم داخلی و خارجی را بررسی کرده‌ایم.
قلعه نویی هنوز درخواست جذب عنایتی را به من نداده است
وی اعلام کرد: پیرامون صحبت‌هایی که در مورد انتقال عنایتی به استقلال مطرح شده باید بگویم هنوز قلعه نویی درخواست جذب وی را با من مطرح نکرده است.
مشکل میداوودی درون خانوادگی است
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص ناراحتی میداوودی از نیمکت نشینی در بازی با تیم صبای قم در هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر گفت: مشکل و ناراحتی میداوودی در جریان بازی با تیم صبا یک مشکل درون خانوادگی بود و مشکل خاصی نیست. در عین حال اگر مسئله‌ای هم باشد کادر فنی آن را حل خواهد کرد.
عابدینی می‌خواهد مرا چیز خور کند تا گیج شوم
وی در خصوص مصاحبه اخیر عابدینی که گفت بود: “طوری جواب فتح‌الله‌زاده را می‌دهم که گیج شود”، گفت: هنوز عابدینی جواب مرا نداده، شاید وی می‌خواهد مرا چیز خور کند تا گیج شوم،دور خودم بچرخم و به زمین بخورم. من در مصاحبه‌ای که انجام دادم منظورم شخص عابدینی نبوده است. به هر حال وی در حال حاضر در شرایط خاصی قرار دارد و ما باید آن را درک کنیم.
هواداران می‌توانند تشخیص دهند من لمپن هستم یا واعظ آشتیانی
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص مصاحبه اخیر واعظ آشتیانی تاکید کرد: مردم و به ویژه هواداران استقلال داوران و قضات خوبی هستند. آنها هم مصاحبه مرا دیدند و هم مصاحبه واعظ آشتیانی را و به خوبی پی می‌برند که چه کسی لمپن و دلقک است. من این موضوع را واگذاری می‌کنم به مردم و قضاوت آنها.
وی در مورد برگزاری بازی خداحافظی برای فرهاد مجیدی تصریح کرد: وقتی فرهاد مجیدی از دبی برگردد برای برگزاری یک بازی خداحافظی که در شان این بازیکن باشد با او صحبت خواهم کرد. من هر زمان و تا جایی که توانستم ومسئولیتم اجازه می‌داد بازی خداحافظی برای بازیکنان تیم استقلال برگزار کردم.
قلعه نویی دوست دارد که برای بازیکنان استقلال بازی خداحافظی برگزار کنیم
مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که “در صورت برگزاری یک بازی خداحافظی، پیشکسوتان باشگاه از جمله قلعه نویی حق دارند گلایه‌ای داشتهباشند که چرا برای آنها بازی خداحافظی برگزار نشده است؟”، گفت: مطمئن باشید اگر قلعه نویی در زمان مدیریت من از فوتبال خداحافظی می‌کرد حتما برای اویک بازی خداحافظی خوب تدارک می‌دیدیم.قلعه نویی دوست دارد و تکلیف می‌کند که برای بازیکنان استقلال بازی خداحافظی برگزار کنیم.
تماس با دوستان در آلمان برای برگزاری اردو
وی خاطر نشان کرد: با توکل به خدا تا به امروز با این وضعیت بی‌پولی کار تیم را خوب پیش برده‌ایم و در زمان تعطیلی رقابت‌های لیگ برتر نیز مطمئن باشید در دو شیفت کار می‌کنیم. با شرایط مالی بدی که داریم به احتمال زیاداردوی تیم را در خارج از کشور برگزار نمی‌کنیم. البته قصد دارم با دوستان قدیمی خود در آلمان تماس بگیریم و ببینم که در این خصوص از دست آنها کاری برمی‌آید یا خیر و اگر می‌توانند ما را برای برگزاری اردو به این کشور دعوت کنند.
یکی از بازیکنان اصلی تیم را در نیم فصل به بوندس‌لیگا ترانسفر می‌کنیم
فتح‌الله‌زاده در خاتمه تصریح کرد: ما در نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر یکی از بازیکنان اصلی و خوب تیم را به بوندس‌لیگای آلمان ترانسفر خواهیم کردو در این خصوص با باشگاه مربوطه مذاکرات خیلی خوبی را نیز انجام داده‌ایم. البته باید بگویم با اینکه نکونام پیشنهاد خوبی برای ترانسفر شدن دارد اما ما به وی نیاز داشته و او را حفظ خواهیم کرد. با این شرایط بازیکنی که ترانسفر می‌شود، قطعا نکونام نیست!

RezaVilla7
10-03-2012, 19:55
اميدوار رضايي، عضو هيئت مديره تيم استقلال با بيماري روبرو شده است از طرفي علي فتح اله زاده، مدير عامل تيم استقلال در کنار وي است تا اين عضو هيئتمديره را همراهي کند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران اميدوار رضايي جزو آن دسته از مسئولان تيم استقلال است که رابطه خوبي با فتح اله زاده دارد بيماري وي باعث شده است که جلسه هيئت مديره تيم استقلال لغو شود.
وي قرار بود تا چندروز در بيمارستان تحت درمان باشد اما پس از بهبودي ميتواند همراه ديگر اعضاي تيم استقلال باشد.

hamedss
10-04-2012, 07:18
تماس مظلومى با قلعه نويى

سرمربى سابق استقلال با سرمربى فعلى اين تيم تماس گرفت تا ضايعه درگذشت مادرش را تسليت بگويد.پرويز مظلومى در اين باره گفت:روز سه شنبه و ساعاتى پس از اينكه متوجه شدم اين اتفاق تلخ رخ داده است ،با تلفن همراه امير تماس گرفتم اما موفق نشدم با او گفت و گو كنم.وى افزود:محمد هوتن،پسر امير تلفن را پاسخ داد و گفت حال پدرش اصلا خوب نيست.به هر حال روز شنبه حتما به مراسم مى روم.مظلومى گفت:ضايعه درگذشت مادر اتفاق تلخى است.من حاج خانم را ديده بودم.او انسان آرام و معتقدى بود و امير را هم خيلى دوست داشت.خدايش رحمتش كند.

hamedss
10-04-2012, 07:20
پيام تسليت تيم ملى نوجوانان براى اميرقلعه نويى

كاروان تيم ملى نوجوانان ايران در پى عزادار شدن امير قلعه نويى، براى سرمربى استقلال پيام تسليت فرستاد.كادرفنى، سرپرستى، پزشكى، رسانه اى و تداركات تيم ملى نوجوانان به همراه بازيكنان تيم ملى نوجوانان درگذشت مادر قلعه نويى را تسليت گفتند.على دوستى مهر در اين باره گفت: كاروان تيم ملى نوجوانان، درگذشت مادر امير قلعه نويى، سرمربى استقلال تهران را به اين مربى خوب فوتبال ايران تسليت مى گويد.امير قلعه نويى در چند وقت گذشته به تيم ملى نوجوانان بسيار لطف داشت. كمپ استقلال ميزبان يكى از تمرين هاى ما بود، همواره ايشان در هتل المپيك به تيم ملى نوجوانان سر مى زد و روز بازى با استراليا به ورزشگاه دستگردى آمد و همواره ايشان و بازيكنان تيم ملى نوجوانان به ما روحيه مى دادند. تيم ملى نوجوانان ازصميم قلب درغم اميرقلعه نويى شريك است و براى ايشان و بازماندگان صبر و براى آن مرحومه علو درجات از خداوند متعال خواستار است.

hamedss
10-04-2012, 07:20
پروين براى عرض تسليت به ديدن قلعه نويى رفت

على پروين ظهر ديروز براى عرض تسليت راهى منزل امير قلعه نويى شد.عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس كه رابطه بسيار خوبى با امير قلعه نويى دارد پس از اطلاع از درگذشت مادر سرمربى استقلال به منزل وى رفت و با او ابراز همدردى كرد.پيش از اين محمد رويانيان به نمايندگى از باشگاه پرسپوليس در منزل قلعه نويى حاضر شد و به وى تسليت گفت.

hamedss
10-04-2012, 07:22
اعتراض شديد باشگاه صباى قم به جواد نكونام

مسئولان و مربيان تيم صباى قم به رفتار و اقدام جواد نكونام، هافبك تيم استقلال معترض شده و از مسئولان در فدراسيون درخواست كرد فيلم بازى اين تيم با آبى ها را تماشا كنند. جواد نكونام در جريان بازى با صباى قم با مهاجم اين تيم برخورد داشت و در پى اين برخورد بينى اين بازيكن شكسته است و وضعيت جسمانى ايده آلى ندارد به همين دليل مسئولان در فدراسيون شدند زيرا صحنه درگيرى و برخورد نكونام را مستحق اخراج مى دانند.

hamedss
10-04-2012, 07:23
اعلام زمان تشييع و مراسم درگذشت والده امير قلعه نويى

زمان مراسم در گذشت والده سرمربى تيم فوتبال استقلال اعلام شد. مراسم تششيع و خاكسپارى مادر امير قلعه نويى امروز از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه برگزار خواهد شد. بر همين اساس مراسم ختمى نيز از ساعت ۱۶ تا ۱۷ و ۳۰ دقيقه روز شنبه در مسجد نور واقع در ميدان فاطمى برگزار خواهد شد

hamedss
10-04-2012, 07:25
زرينچه عزادار شد

مدافع پيشين تيم فوتبال استقلال در سوگ مادرش نشست.جواد زرينچه بازيكن سال هاى دور استقلال صبح ديروز در غم از دست دادن مادر خود به سوگ نشست.ظاهرا مادر اين پيشكسوت فوتبال با بيمارى دست و پنجه نرم مى كرد.

hamedss
10-04-2012, 07:26
اهالى فوتبال در منزل سرمربى استقلال

جمعى از اهالى فوتبال سه شنبه شب براى عرض تسليت و همدردى باسرمربى تيم استقلال به منزل وى رفتند.در پى فوت مادر امير قلعه نويى در ظهر روز سه شنبه، منزل وى ساعاتى بعد محل حضور جمعى از اهالى فوتبال بود. على فتح الله زاده،اصغر و محسن حاجيلو، دكتر امين نوروزى، محمد رويانيان، ميرشاد ماجدى، حاج امير و مهدى عرب،على اميرى،شاهرخ بيانى،پژمان منتظرى،اميد طيرى،نيما رسولى و جمعى از هواداران استقلال از افراد حاضر در اين مراسم بودند. ضمن اينكه رييس و دبير فدراسيون فوتبال هم درتماس هايى با امير قلعه نويى اين ضايعه را به وى تسليت گفتند.

hamedss
10-04-2012, 07:26
به دليل مشكلات مالياتى ؛ زندى به ايران برگردد، ممنوع الخروج مى شود

باشگاه استيل آذين ماليات زندى را پرداخت نكرده و به احتمال زياد اين بازيكن پس از ورود به كشورمان نمى تواند از ايران خارج بشود.فريدون زندى پنجشنبه اين هفته به جرگه متاهلين خواهد پيوست. بازيكن سابق باشگاه استقلال و تيم ملى كشورمان كه تازگى به تيم الاهلى قطر هم پيوسته است پنج شنبه به طور رسمى مراسم ازدواج خود را برگزار خواهد كرد. زندى اكنون درقطرحضوردارد اما براى برگزارى اين مراسم بايد به تهران بيايد. ورود زندى به كشورمان اما ممكن است مشكلاتى را براى او حين خروج دوباره از كشور ايجاد كند. زندى هنوز ماليات حقوقى كه از باشگاه استيل آذيد دريافت كرده بود را به اداره ماليت پرداخت نكرده و اين موضوع به احتمال فراوان برايش دردسرساز خواهد شد. زندى درقراردادى كه با باشگاه استيل آذين بسته بود با آن ها شرط گذاشته بود كه مالياتش را هم پرداخت كنند اما باشگاه استيل آذين كه منحل هم شده هنوز ماليات زندى را پرداخت نكرده است. ممكن است به خاطر انحلال باشگاه استيل آذين مسئولان اداره ماليات كشورمان نيز از دريافت ماليات اين بازيكن صرفنظر كنند. حال بايد منتظر ماند و ديد زندى آيا پس از برگزارى مراسم ازدواجش با مشكل خروج از كشور مواجه خواهد شد يا خير؟!

hamedss
10-04-2012, 07:29
[Only Registered And Activated Users Can See Links] با اعلام فدراسيون جهانى تاريخ و آمار فوتبال

استقلال بهترين تيم ايران و چهارم آسياست

آبى پوشان در رده ۹۵ جهان

تيم فوتبال استقلال در صدر بهترين تيمهاى ايرانى در فهرست ماهيانه فدراسيون جهانى تاريخ و آمار فوتبال قرار گرفت.

تيم استقلال با كسب ۱۱۹ امتياز در رده بندى ميان اكتبر ۲۰۱۱ تا سپتامبر ۲۰۱۲ در رده نخست بهترين تيمهاى ايرانى ، چهارم آسيا و نود و پنجم بهترينهاى جهان قرارگرفت.

استقلال اين رتبه را به صورت مشترك با تيمهاى رابين كازان روسيه و بايرلوكوزن آلمان كسب كرد.

نزديك ترين تيم ايرانى به استقلال تيم سپاهان اصفهان است كه با ۱۰۸ امتياز در رده صد و بيست و چهارم بهترين تيمهاى جهان قرار دارد.

سپاهان اين رتبه را در كنار تيمهاى كولون آرژانتين،دلوخا اكوادور، بوگوتا كلمبيا و استوك سيتى انگليس كسب كرده است.

علاوه بر اين تيم، پرسپوليس با كسب ۷۲ امتياز در رده سى صد و پانزدهم بهترين تيمهاى جهان قرار گرفت.

در جمع تيمهاى آسيايى، تيم اولسان هيونداى كره جنوبى با ۱۵۷ امتياز در رده ۴۹ بهترين تيمهاى جهان قرار دارد و تيم نخست آسيا است.ضمن اينكه تيم چونبوك موتورز كره جنوبى هم با ۱۴۳ امتياز در رده ۶۲ بهترين تيمهاى جهان و دوم آسيا قرار دارد.

گفتنى است؛ تيم كاشيوا ريزول ژاپن با ۱۲۵ امتياز در رده ۸۲ و پوهانگ استيلرز هم با ۱۲۳ در رتبه ۸۸ قرار دارند. در اين رده بندى تيم بارسلونا با ۳۴۳ امتياز در رده نخست بهترين تيم هاى جهان قرار دارد.

hamedss
10-04-2012, 07:30
تراكتورسازى به روز ديدار با استقلال اعتراض دارد

باشگاه تراكتورسازى به روز برگزارى بازى با استقلال در هفته دوازدهم اعتراض كرد. اين باشگاه در نامه اى به سازمان ليگ به روز برگزارى مسابقه تراكتورسازى با استقلال اعتراض كرد.با توجه به اينكه بازيهاى خانگى براى هر تيمى امتياز محسوب مى شود به همين دليل باشگاه تراكتورسازى به احترام تماشاگران خود از سازمان ليگ تقاضا كرد زمان مسابقه مذكور را از روز شنبه مورخه ۲۹ مهرماه به روز جمعه مورخه ۲۸ مهرماه تغيير دهد تا مردم بتوانند با استفاده از تعطيلى روز جمعه از اين مسابقه ديدن كنند.

RezaVilla7
10-04-2012, 11:13
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
فرهاد مجیدی دقایقی پیش در منزل قلعه نویی واقع در ولنجک برای ابراز تسلیت حاضر شد.
در مراسمی که برای بزرگداشت مادر امیر قلعه نویی, در منزل سرمربی آبی پوشان برگزار شد مهمانان سرشناس زیادی حضور به هم رساندند که حضور یکی از این مهمانان بسیار ویژه و متعجب کننده بوده است. فرهاد مجیدی دقایقی پیش در منزل قلعه نویی واقع در ولنجک برای ابراز تسلیت حاضر شد.
فرهاد مجیدی به همراه فرزاد مجیدی در معیت علی فتح‌الله زاده به منظور عرض تسلیت به منزل امیر قلعه‌نوعی رفتند. باتوجه به این امر به نظر می‌رسد که کدورت‌های بین این دو چهره‌ی برجسته‌ی استقلال تا حد بسیاری از بین برود و شرایط بازگشت فرهاد به استقلال فرآهم گردد.
هم اکنون در منزل قلعه‌نوعی بحث بازگشت فرهاد در بین حاضران در جریان است و به نظر بازگشت اسطوره‌ی آبی‌ها قطعی است.

Bahador~2B
10-04-2012, 11:31
تماس مظلومی با قلعه نوعی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سرمربی سابق استقلال با سرمربی فعلی این تیم تماس گرفت تا ضایعه درگذشت مادرش را تسلیت بگوید.
پرویز مظلومی در این باره گفت:روز سه شنبه و ساعاتی پس از اینکه متوجه شدم این اتفاق تلخ رخ داده است ،با تلفن همراه امیر تماس گرفتم اما موفق نشدم با او گفت و گو کنم.
وی افزود:محمد هوتن،پسر امیر تلفن را پاسخ داد و گفت حال پدرش اصلا خوب نیست.به هر حال روز شنبه حتما به مراسم می روم.
مظلومی گفت:ضایعه درگذشت مادر اتفاق تلخی است.من حاج خانم را دیده بودم.او انسان آرام و معتقدی بود و امیر را هم خیلی دوست داشت.خدایش رحمتش کند.

Bahador~2B
10-04-2012, 11:33
فتح ا… زاده راوی خبر فوت مادرقلعه نویی / اشک های امیر روی تخت بیمارستان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آبیته – امیر قلعه نویی صبح دیروز به بیمارستانی نزدیکی های میدان قدس رفته بود تا پای مصدومش را که سال ها است او را آزار می دهد جراحی کند. اتفاقا عمل بسیار خوبی هم روی پای او انجام شد و امیر خیلی زود به هوش آمد. ساعاتی بعد اما خبری تاسف انگیز به گوش امیر قلعه نویی رسید. امیرخان که خودش را آماده می کرد از بیمارستان راهی منزل بشود ناگهان با خبر فوت مادرش رو برو شد. این خبر را علی فتح ا… زاده به بیمارستان برد. تقریبا حوالی ساعت ۱۶:۰۰ بود که این خبر رسانه ای شد اما فتح ا… زاده از نزدیکان امیر قلعه نویی خواست این خبر را کسی به او اعلام نکند تا خودش به بیمارستان برود و آرام آرام امیر را متوجه این اتفاق ناگوار کند. فتح ا… زاده با دشواری خاصی این خبر را به امیر اعلام کرد و امیر همان جا اشک از چشم هایش جاری شد و در آغوش فتح ا… زاده قرارگرفت.

Bahador~2B
10-04-2012, 11:34
بدون شرح ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Bahador~2B
10-04-2012, 11:36
استقلال‌ بهترین‌ تیم ایران ،چهارم آسیا ([Only Registered And Activated Users Can See Links] c-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%d9%8a%d9%86%e2%80%8c-%d8%aa%d9%8a%d9%85-%d8%a7%d9%8a%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%8c%da%86%d9%87%d8%a7%d8%b1%d9%85-%d8%a2%d8%b3/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تیم فوتبال استقلال در صدر بهترین تیم های ایرانی در فهرست ماهیانه فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال قرار گرفت.تیم استقلال با کسب ۱۱۹ امتیاز در رده بندی میان اکتبر ۲۰۱۱ تا سپتامبر ۲۰۱۲ در رده نخست بهترین تیم های ایرانی ،چهارم آسیا و نود و پنجم بهترین های جهان قرار گرفت. استقلال این رتبه را به صورت مشترک با تیم های رابین کازان روسیه و بایرلوکوزن آلمان کسب کرد. نزدیک ترین تیم ایرانی به استقلال تیم سپاهان اصفهان است که با ۱۰۸ امتیاز در رده صدو بیست و چهارم بهترین تیم های جهان قرار دارد.سپاهان این رتبه را در کنار تیم های کولون آرژانتین،دلوخا اکوادور،بوگوتا کلمبیا و استوک سیتی انگلیس کسب کرده است. علاوه بر این تیم، پرسپولیس با کسب ۷۲ امتیاز در رده سی صدو پانزدهم بهترین تیم های جهان قرار گرفت. در جمع تیم های آسیایی،تیم اولسان هیوندای کره جنوبی با ۱۵۷ امتیاز در رده ۴۹ بهترین تیم های جهان قرار دارد و تیم نخست آسیا است. ضمن اینکه تیم چونبوک موتورز کره جنوبی هم با ۱۴۳ امتیاز در رده ۶۲ بهترین تیم های جهان و دوم آسیا قرار دارد.علاوه بر این،تیم کاشیوا ریزول ژاپن با ۱۲۵ امتیاز در رده ،۸۲ و پوهانگ استیلرز هم با ۱۲۳ در رتبه ۸۸ قرار دارند. در این رده بندی تیم بارسلونا با ۳۴۳ امتیاز در رده نخست بهترین تیم های جهان قرار دارد.

Bahador~2B
10-04-2012, 11:40
گزارش تصویری تمرین استقلال ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

گزارش اختصاصی آبیته دات کام از تمرین تیم استقلال ، کیانوش رحمتی هافبک مصدوم استقلال پس از ماه ها دوری دوباره به تمرینات استقلال بازگشت.


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Bahador~2B
10-04-2012, 11:47
وسط دعوا,باشگاه تراکتورسازی هم به قلعه نوعی تسلیت گفت





([Only Registered And Activated Users Can See Links])

در پیام کوتاه سایت تراکتورسازی آمده است:با خبر شدیم مادر آقای قلعه نوعی وفات کرده اند . جناب آقای امیر قلعه نوعی با نهایت تأسف، درگذشت مادر گرامیتان را تسلیت عرض نموده، برای شما و خانواده محترمتان صبر و سلامتی خواهانیم.
این در حالی است که طی هفته گذشته،جنگ شدید رسانه ای میان باشگاه تراکتورسازی و امیر قلعه نوعی شکل گرفته بود و اظهارات عجیب مدیر رسانه ای تراکتورسازی هم مزید بر علت شد تا باشگاه استقلال از باشگاه تراکتورسازی شکایت کند.

Bahador~2B
10-04-2012, 11:50
گزارش روز : روزهای "درد" و " داغ" امیر قلعه نویی ....


این روزها امیر قلعه‌نویی روزگار سختی را سپری می‌کند و به خصوص سه روز اخیر برای او با «درد» و «داغ» فراوانی همراه بوده است. داغ از دست دادن مادر، و درد یک عمل جراحی سنگین.
سرمربی تیم استقلال بعد از بازی تیمش مقابل صبای قم در روز دوشنبه که با برد آبی‌پوشان همراه بود بلافاصله در بیمارستان بستری شد تا زانوی دردناکش را برای چندمین بار به تیغ جراحان بسپارد. درد کهنه زانوی قلعه‌نویی که حاصل سال‌های بازیگری در استقلال و تیم‌ملی است هرگز در این سال‌ها ژنرال استقلالی‌ها را رها نکرده و در چند نوبت او را به اتاق عمل بیمارستان فرستاده است.


روز سه‌شنبه در حالی که عمل جراحی روی پای امیر قلعه‌نویی تازه به پایان رسیده و او هنوز در حالت بیهوشی به سر می‌برد، خبر رسید که مادر او دار فانی را وداع گفته است. اما خبر که به بیمارستان رسید کسی جرات بازگو کردن آن را برای سرمربی داغ‌دیده نداشت. همه نزدیکان و اطرافیان امیر از علاقه فراوان و وابستگی خاص او به والده‌اش مطلع بودند و می‌دانستند واکنش او در مقابل این اتفاق ساده و معمولی نخواهد بود. از طرفی پزشک معالج سرمربی استقلال هشدار داده بود که اگر بلافاصله بعد از هشیاری بیمار این خبر به اطلاع او برسد ممکن است عواقب بدی در پی داشته باشد.
ساعات و لحظات برای خانواده قلعه‌نویی و همراهان او به سختی سپری می‌شد. امیر قلعه‌نویی تازه از بیهوشی بعد از عمل خارج شده بود و درد زانو را به ضرب مسکن تحمل می‌کرد. اما او خبر نداشت اتفاقی بسیار دردناک‌تر از این هم برایش رخ داده که شاید به زور هیچ مسکنی قابل تحمل نباشد. بالاخره بعد از تردیدها و کشمکش‌های فراوان میان اطرافیان امیر، یکی از دوستان نزدیک او به نام عرب، مسئول رساندن خبر به این فرزند داغدیده شد.
این دوست نزدیک قلعه‌نویی که نام او را در ابتدای این فصل و در جریان استقلالی شدن دوباره قلعه‌نویی زیاد شنیده‌ایم، مامور رساندن خبر به رفیق سرشناس خود شد. بر اساس آنچه حاضران در محل می‌گویند، امیر قلعه‌نویی در هنگام شنیدن خبر با امیر عرب در اتاقش تنها بود و به جز این دو هیچ کس دیگری در اتاق بیمار حضور نداشت اما صدای گریه و ناله امیر قلعه‌نویی بعد از باخبر شدن از مرگ مادر را همه همراهان او که بیرون از اتاق ایستاده بودند و حتی همه حاضران در آن طبقه از بیمارستان شنیده‌اند.
سرمربی موفق استقلال حالا 24 ساعت است که داغ از دست دادن مادرش را تحمل می‌کند. در این 24 ساعت، تعداد زیادی از مسئولین، چهره‌های سرشناس فوتبالی و همچنین شاگردان قدیم و جدید او برای عرض تسلیت راهی بیمارستان و منزل امیر قلعه‌نویی شده‌اند و همه آن‌ها از حال و روز ناخوش سرمربی سابق تیم ملی خبر می‌دهند. می‌گویند سرمربی سابق تیم ملی هنوز به حال عادی بازنگشته و گریه‌ها و ناله‌های دردناک او همچنان ادامه دارد.
طبعا سرمربی استقلال حالا حالاها روحیه و تمرکزی برای فکر کردن به فوتبال نخواهد داشت و بی‌شک تعطیلی دو هفته‌ای لیگ برتر برای او صرف پرداختن به مراسم درگذشت مادر، و بازیابی روحیه از دست رفته خواهد شد.
امیر(اردشیر) قلعه‌نویی، بازیکن سابق تیم‌های راه‌آهن و شاهین و زاده‌ی محله خانی‌آباد تهران که پدرش را در 7 سالگی از دست داده بود حالا در 49 سالگی داغ مادر دیده است. او علاقه و وابستگی فراوانی به والده درگذشته‌اش داشت و روزهای زیادی سپری خواهد شد تا او با کمک خانواده و دوستانش این غم بزرگ را به فراموشی بسپارد.
ما هم برای آن عزیز از دست رفته طلب آمرزش می‌کنیم. روحش شاد و یادش گرامی باد.

Bahador~2B
10-04-2012, 11:51
پیام تسلیت کانون هواداران باشگاه استقلال به مناسبت درگذشت مادر گرامی جواد زرینچه.




([Only Registered And Activated Users Can See Links])
در پی درگذشت مادر گرامی جواد زرینچه کاپیتان سابق تیم فوتبال باشگاه استقلال ، کانون رسمی هواداران این باشگاه ، در پیامی این ضایعه را به ایشان تسلیت گفت . در این پیام آمده است ::
جناب آقای جواد زرینچه
کاپیتان سابق تیم فوتبال باشگاه استقلال

انا لله و انا الیه راجعون «و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی،جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید» درگذشت مادر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانیم .

Bahador~2B
10-04-2012, 11:52
پیام تسلیت کانون هواداران باشگاه استقلال به مناسبت درگذشت والده گرامی امیر قلعه نویی .




([Only Registered And Activated Users Can See Links])
در پی درگذشت والده گرامی امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال باشگاه استقلال تهران ، کانون رسمی هواداران این باشگاه ، در پیامی این ضایعه را به ایشان تسلیت گفت . در این پیام آمده است :
جناب آقای حاج امیر قلعه نویی
سرمربی محترم تیم فوتبال باشگاه استقلال

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام .... ضایعه درگذشت مادر گرامی و مومنتان را از صمیم قلب تسلیت عرض می کنیم . خداوند متعال روح پاکش را با سرورش فاطمه زهراء ( س ) محشور نماید و به شما و سایر بازماندگان آن مرحومه صبر جزیل عنایت فرماید.
کانون رسمی هواداران باشگاه استقلال

Bahador~2B
10-04-2012, 12:04
فرهاد مجیدی به همراه هدیه تهرانی ، مهران مدیری و رضا عطاران به کنسرت رفت!


مازیار فلاحی خواننده پرطرفدار تهرانی در کنسرت شب گذشته پیراهن علی کریمی را به نمایش گذاشت .
مازیار این کار را روی سن و در اواسط کنسرتش انجام داد، زمانی که برای حاضران فاش گرد کریمی به دلیل درگیری با تمرینات در این کنسرت حاضر نشده اما پیراهنش را به یادگار برای او فرستاده است: الان می‌خواهم کسی رو معرفی کنم که خیلی دوسش دارم و قرار بود امشب اینجا باشد ولی متاسفانه به دلیل اینکه تمرین داشت نتوانست بیاد ولی پیراهن شمار ۸ تیمش را برای من فرستاد؛ علی کریمی
به جز کریمی این کنسرت یک مهمان ویژه هم داشت ؛ فرهاد مجیدی که وقتی نامش خوانده شد حاضران به شدت و حتی بیش از کریمی او را تشویق کردند.در میانه‌های کنسرت بود که مازیار فلاحی با معرفی «فرهاد مجیدی» هیجان خاصی به سالن وارد کرد و مردم هم با فرهاد فرهاد گفتن این فوتبالیست محبوب را تشویق کردند
هدیه تهرانی ، مهران مدیری و رضا عطاران دیگر مهمانان این کنسرت بودند.

RezaVilla7
10-04-2012, 15:00
مراسم خاک‌سپاری مادر قلعه‌نویی برگزارشد
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مراسم خاک‌سپاری مادر امیر قلعه‌نویی،سرمربی تیم فوتبال استقلال صبح امروز در بهشت زهرا(س)ی تهران با حضور اهالی فوتبال برگزار شد.
علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال، داریوش مصطفوی، علیرضا منصوریان، سردار آجرلو معاون تربیت بندی سپاه، میرشاد ماجدی، امید طیری مربی سابق استقلال، سیاوش اکبرپور، امیرحسن صادقی، منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی، اصغر و محسن حاجیلو، علی نظری جویباری، وحید طالب‌لو، علی امیری، عبدالحمید رمضانی مدیرعامل باشگاه پاس همدان، بیژن کوشکی، امیدرضا روانخواه، حنیف عمران‌زاده، حمید بابازاده، ستار همدانی، رضا رجبی و تعدادی از بازیگران سینما و تلویزیون در این مراسم حضور داشتند.
مراسم بزرگداشت آن مرحومه نیز روز شنبه هفته آینده در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.

RezaVilla7
10-04-2012, 16:10
جدایی لیام ردی ازاستقلال قطعی است

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
قرار بر این است که ردی در نیم فصل دوم راهی یک تیم باشگاهی دیگر شودتا آبی ها بتوانند از جدایی وی به نفع تیماستفاده کرده و یک بازیکن جدید جذب کنند.
شایان ذکر است، این دروازه بان در صورتیکه در استقلال بماند یک ذخیره دائمی است و آبی ها به وی نیازی ندارند.

RezaVilla7
10-05-2012, 13:31
از بین منتظری و خسرو حیدری یک بازیکن ترانسفر می شود
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آبیته – مسئولان تیم استقلال برای رسیدن به شرایط مالی ایده آل تر، قصد دارند در نیم فصل، تغییراتی را ایجاد کنند و حتی یک بازیکن به لیگ اروپایی می رود.
گفته می شود که از بین منتظری یا خسروحیدری یک بازیکن، نیم فصل به لیگ اروپایی منتقل می شود و در این میان مسئولان اقدامات لازم را انجام دادند تا باایجاد شرایط ایده آل چنین برنامه ای اجرا شود البته قرار نیست نام بازیکن تا زمان مهیا شدن شرایط افشا شود.
_______________________
جداکنه خسرو بره از دستش راحت شیم

:hooora2: :hooora2: :hooora2:

hamedss
10-05-2012, 13:48
قلعه‌نویی برای عرض تسلیت به منزل جواد زرینچه رفت

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم استقلال برای ابراز همدردی با جواد زرینچه راهی منزل وی شد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
به گزارش خبرگزار فارس، امیر قلعه ‌نویی سرمربی تیم استقلال که این روزها در غم از دست دادن مادر خود عزادار است پس از آنکه متوجه شد جواد زرینچه نیز عزادار شده، دقایقی پیش راهی منزل هم‌تیمی پیشین خود شد.
مراسم خاکسپاری مادر سرمربی تیم استقلال روز گذشته انجام شد و قرار است مراسم بزرگداشت آن مرحومه فردا در مسجد نور واقع در خیابان فاطمی برگزار شود.
جواد زرینچه نیز این روزها در غم از دست دادن مادر خود به سوگ نشسته است.

hamedss
10-05-2012, 13:49
یکشنبه رسیدگی به اختلافات قلعه نویی، همدانی و مسئولان تراکتورسازی

محرومیت در انتظار متخلفان

خبرگزاری فارس: دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال از بررسی پرونده اتفاقات مربوط به کادر فنی سال گذشته تراکتورسازی و مسئولان این باشگاه در روز یکشنبه خبر داد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام علیپور دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال امروز در برنامه ورزش و مردم حاضر شد.
وی در پاسخ به این سوال که چند ماه است مصاحبه ای نداشته گفت: در این چند ماه اولویت‌های مهم‌تری داشتیم. آخرین فرصت به روز رسانی مدارک باشگاه‌ها برای ثبت ‌نام در لیگ قهرمانان و صدور مجوز حرفه‌ای برای فیفا باعث شد تا درگیر این مسائل باشم. پیش از این هم گفته بودم 180 پرونده داشتیم که باید به اتفاق سایر نهادها پیگیری می‌کردیم تا به نتیجه برسد.
کسانی که در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال مشغول به کار هستند، طبق اساسنامه در جای دیگری نباید مشغول به کار باشند ولی آیت‌ا‌‌للهی به جز کمیته اخلاق سمت‌های دیگری نیز دارد. علیپور در واکنش به این موضوع اظهار داشت: اعضای هیئت‌ رئیسه نمی‌توانند عضو کمیته‌های قضایی باشند به همین دلیل اگر کمیته اخلاق بر اساس اساسنامه تصویب شود این موارد لحاظ خواهد شد.
دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال درباره حضور آیت‌اللهی در پست نایب‌رئیسی فدراسیون و ریاست هیئت فوتبال فارس و اینکه وی می‌تواند در کمیته اخلاق هم باشد عنوان کرد: منعی ندارد؛ اگر با این دید وارد جزییات شویم رئیس کمیته داوران هم رئیس یکی از هیئت‌‌ها است. این دوستان ما اگر اساسنامه اجازه دهد رعایت اخلاقی را خواهند داشت. در خصوص اتفاقات انتخابات فارس نیز باید بگویم جلسه‌ای برای توضیحات آنچه اتفاق افتاد برگزار کردیم.
جعفری گفت از طرف حسینی وکالت داشته است. متأسفانه چنین حاشیه‌هایی ما را از اصل دور کرده است مانند آنچه بین کمیته ملی المپیک و حوزه‌های ریاست سازمان در دوره‌های گذشته وجود داشت. هاشمی‌طبا در المپیک صاحب کرسی بود اما مدیران وقت باعث کنار رفتن وی شدند. پیشنهاد من این است که در رأس نظام فکری کنند. تا زمانی که کسی وزیر ورزش باشد نمی‌تواند داوطلب ریاست کمیته ملی المپیک شود. انتخابات ریاست کمیته امسال برگزار می‌شود ولی انتخابات ریاست جمهوری سال آینده. باید چنین مشکلاتی برای همیشه حل شود.
علیپور در خصوص بداخلاقی‌هایی که در فوتبال وجود دارد و اظهارات برخی در خصوص سنگسار گفت: به منظور حفظ حق در کتاب اساسنامه لیگ حرفه‌ای فوتبال که مربوط به 12 سال قبل است باشگاه‌ها، کارمندان، بازیکنان، ناظران و داوران حق ندارند از سایر باشگاه‌ها در رسانه‌ها انتقاد کنند. اگر هم اعتراضی دارند باید به شکل کتبی ارائه کنند. در اساسنامه این بند وجود دارد که همه اشخاص متعهد می‌شوند هرگز علیه یکدیگر مصاحبه نکنند. اگر فوتبال و فوتبالیست از محبوبیت افتاده است به خاطر همین رفتارهاست. برای ما هم تأسف بار است که چنین اتفاقی رخ داده است.
علیپور در مورد اختلافات امیر قلعه نویی،‌ ستار همدانی و سایر اعضای کادر فنی کنونی استقلال که فصل گذشته در تراکتورسازی حضور داشتند با مسئولان این باشگاه گفت: نامه‌ای رسمی برای دو باشگاه استقلال و تراکتورسازی ارسال کردیم که روز یکشنبه در خصوص این اتفاقات رسیدگی کنیم. مسئله این است که اگر تخلفی وجود دارد چرا الان مطرح شده است. اگر هم تهمت باشد ضمن اینکه شخص را محروم می‌کنیم با باشگاه هم برخورد خواهیم کرد.
دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال درباره اینکه چرا تیم‌ها اردو‌های خود را در ترکیه برگزار می‌کنند تا چنین مشکلات و حاشیه‌هایی به وجود بیاید اظهار داشت: 6 تیم صدر جدول را ببینید. برخی از مربیان و دوستان را باید دست و پایشان را طلا گرفت که با کمترین هزینه و ارزانترین بازیکنان سامان گرفتند. تیم‌هایی مانند پیکان، فجر سپاسی، صبا، سایپا، راه آهن و نفت تهران.
تفاوت علی دایی به عنوان یک انسان کاربلد با دیگران این است که یکی از ارزان‌ترین تیم‌ها را ساماندهی می‌کند. مسئولان عنایت داشته باشند در شرایط فعلی چرا باید ترکیه برویم و پول‌هایمان را آنجا هزینه کنیم.
علیپور در پاسخ به این سؤال که تا کی هزینه‌های بالا و درآمد پایین و روند اشتباه وجود خواهد داشت گفت: اینجا باید از دادکان یاد کنم. ما آدم‌های کاربلدی مانند دادکان را گوشه گود می‌فرستیم و به دلایل مختلف از آنها استفاده نمی‌کنیم. اما مسئله این است که باشگاه‌های ما عمدتا هزینه داشتند. اما باشگاهی مانند سپاهان با مدیریت چند ساله اگرچه هزینه‌ای داشته اما تولید خوبی هم داشته است. اگر اکنون برای این مسئله تدبیر نشود قطعا فوتبال ما به بن‌بست می‌رسد.
وی در پاسخ به این سؤال که بسیاری از تیمها هنگام نتیجه نگرفتن مربیانشان را تعویض می‌کنند و چه راهکاری برای این کار دارید گفت: فوتبال ما در ساختار، سیستم و روش‌هایی که اعمال می‌کند نیاز به بازنگری عمیق دارد. باشگاه‌ها باید هدف‌گذاری کنند.

RezaVilla7
10-05-2012, 21:28
استقلال تیم هنرمندان را گلباران کرد
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تیم فوتبال استقلال در دیداری دوستانه و خیرخواهانه به نفع بیماران آلزایمر و هموفیلی عصر جمعه به مصاف تیم هنرمندان رفت. این بازی که از ساعت ۱۶ امروز در ورزشگاه آرارات تهران برگزار شد در پایان به برتری ۷ بر صفر تیم استقلال انجامید.
برای تیم استقلال در این دیدار دوستانه امین منوچهری (۲ گل)، آرش برهانی، میلاد میداودی، امیرحسین صادقی، سعید لامعی و عباس صادقیان موفق به گلزنی شدند.
- این دیدار دوستانه حواشی داشت که در زیر بدان اشاره می‌شود:
* در غیاب امیر قلعه نویی که در غم درگذشت مادرش به سوگ نشسته است، منصور پورحیدری هدایت تیم استقلال را برعهده داشت.
* در تیم فوتبال هنرمندان بازیکنان پیشیندو تیم استقلال و پرسپولیس همچون محمدنوازی، امیرحسین اصلانیان و مهدی صالح‌پور حضور داشتند.
* از سوی مسئولان برگزاری مسابقه در بین دو تیم به بازیکنان دو تیم وعده داده شد، با هرگلی که وارد دروازه‌ها شود، یکمیلیون تومان به کمک‌های مالی افزوده خواهد شد.
* به علت درگذشت مادران امیر قلعه نوییو جواد زرینچه بازیکنان دو تیم با بازوبند مشکلی وارد زمین شدند.
* بیش از سه هزار تماشاگر برای تماشای دیدار دوستانه استقلال – منتخب هنرمندان به ورزشگاه آمده بودند که هرکدام از آنها برای حضور در ورزشگاه بلیت سه هزار تومانی خریده بودند.
* در نیمه دوم عوامل کادر فنی تیم استقلال وارد زمین شدند و در ترکیب این تیم قرار گرفتند. در این نیمه شاهرخ بیانی، ایمان عالمی، ستار همدانی، کریم بوستانی، میرشاد ماجدی، سیروس دین محمدی و رضا رجبی برای تیم استقلال به میدان رفتند.
* محسن حاجیلو، برادر اصغر حاجیلو در ترکیب تیم هنرمندان به میدان رفته و در دقایقی از مسابقه از دروازه این تیم حراست کرد. حاجیلو در جریان بازی از بازیکنان استقلال می‌خواست مراعات او را کرده و دروازه تیم هنرمندان را باز نکنند!
* حمید سجادی، معاون ورزشی وزارت ورزشو امور جوانان از تماشاگران ویژه این بازی بود.
* بازی امروز در دو وقت ۴۵ و ۴۰ دقیقه‌ای برگزار شد.
* تمامی بازیکنان استقلال به غیر از نفرات ملی پوش این تیم در بازی دوستانه با هنرمندان حضور داشتند.
* اصغر همت، سیدجواد هاشمی، برزو ارجمند، جواد یحیوی و … در ترکیب تیم هنرمندان به میدان رفتند.

RezaVilla7
10-05-2012, 21:29
پيشنهاد هانوفر به مدافع استقلال
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مدافع تيم استقلال گفت: در صورتي که همه شرايط فراهم شود و مديرعامل و سرمربي رضايت دهند، شايد راهي فوتبال آلمان شوم.
علي حمودي در خصوص اينکه گفته مي‌شود قرار است راهي تيم هانوفر آلمان شود،‌ گفت: مسئولان باشگاه من را در جريان اين پيشنهاد قرار داده‌اند هرچند ظاهراً قرار است اين نقل و انتقال در بين تعطيلات نيم‌فصل رخ دهد.
وي افزود: من با باشگاه استقلال قرارداد دارم و اگر کادر فني و مديرعامل باشگاه رضايت دهند براي پيشرفتم به کشور آلمان سفر خواهم کرد.
مدافع استقلال در ادامه گفت‌وگو با فارس تأکيد کرد: من براي اينکه به تيمملي برسم و در فوتبالم پيشرفت کنم از فولاد به استقلال آمده‌ام و حالا هم وقتي مي‌بينم که با شرايط جديدي روبه‌رو شدم، دوست دارم به کشور آلمان بروم.
حمودي در خصوص اينکه امير قلعه‌نويي عزادار شده و آيا اين اتفاق استقلال را دچار مشکل نمي‌کند، گفت: براي قلعه‌نويي آرزوي صبر و شکيبايي دارم و اعتقاد دارم همه بازيکنان بايد به او کمک کنند که از اين شرايط سخت روحي خارج شود. بازي با تراکتورسازي براي ما دشوار خواهد بود اما مي‌خواهيم با پيروزي در آن مسابقه صدرنشين شويم و روزهاي خوبي را براي هواداران استقلال رقمبزنيم.

hamedss
10-06-2012, 06:15
پيام تسليت سايت حجازي براي قلعه‌نويي و زرينچه

در تيتر مطلب به‌جاي نام بردن از امير قلعه‌نويي فقط با لفظ «سرمربي استقلال» از او ياد شده است
سايت مرحوم ناصر حجازي، درگذشت مادر امير قلعه‌نويي و جواد زرينچه را به اين دو پيشكسوت باشگاه استقلال تسليت گفت. نكته جالب در انتشار اين پيام تسليت اين است كه در تيتر مطلب به‌جاي نام بردن از امير قلعه‌نويي با لفظ «سرمربي استقلال» از او ياد شده است.
متن پيام تسليت خانواده ناصر حجازي بمناسبت درگذشت مادر جواد زرينچه و سرمربي استقلال
?? مهر ????
" آقايان امير قلعه نويي و جواد زرينچه ،
درگذشت مادرتان را تسليت عرض مي نمائيم و برايتان صبر و شکيبايي و براي عزيزان از دست رفته روحي شاد و آرام از پروردگار خواستاريم" .

hamedss
10-06-2012, 06:16
فرهاد مجيدي به لندن رفت

فرهاد مجيدي يک روز پس از ملاقات با امير قلعه نويي راهي لندن شد.
فرهاد مجيدي بعد از ديدار با قلعه نويي و تسليت گفتن درگذشت مادرش ، تهران را به مقصد لندن ترک کرد. سايت گل که ديروز از احتمال بازگشت مجيدي به استقلال بعد از ملاقات با قلعه نويي خبر داده بود ، نوشت مجيدي به لندن رفته است. مجيدي از 4 ماه قبل براي حضور در دوره پيشرفته مربيگري در ليدز ثبت نام کرده بود و حالا بعد از وداع با فوتبال راهي اين دوره نسبتا طولاني شده تا در بازگشت به ايران بتواند مربيگري را شروع کند. مجيدي سفرش را بعد از اتفاقات اخيري که در زندگي قلعه نويي افتاد ، پيش انداخت و نماند تا به برنامه 90 برود. او پيش از اين قصد داشت در هفته پيش رو به برنامه عادل فردوسي پور برود اما بعد از آشتي کنان با قلعه نويي ، تصميم گرفت تا برود و دوراني جديد را تجربه کند. او در صورت طي مدارج مربيگري ، يکي از کانديداهاي اصلي نيمکت اصلي استقلال در دو سال آينده مي شود.

hamedss
10-06-2012, 06:45
استقلالى ها در مراسم ازدواج فريدون زندى

فريدون زندى هافبك جديد الاهلى قطر، پيش از حضور در تمرينات اين تيم و در تركيب اين باشگاه قطرى، مراسم ازدواجش را برگزار مى كند تا به همراه همسرش راهى قطر شده و كار خود را با اين تيم آغاز كند.زندى كه گفته مى شود بدليل ازدواج و شرايط خاصى كه با آن روبرو شده بود، راهى قطر شد، مراسم عروسى خود را پس از پژمان منتظرى برگزار مى كند و قرار است كه اعضاى تيم استقلال نيز در اين مراسم وى را همراهى كنند، البته خانواده اين بازيكن نيز از آلمان راهى تهران شدند

hamedss
10-06-2012, 06:46
بازى تراكتورسازى - استقلال در تاريخ اعلام شده برگزار مى شود

مذاكره مسئولان تراكتورسازى با سازمان ليگ براى تغيير زمان بازى تراكتورسازى و استقلال بى نتيجه بود،پس از آنكه اعلام شد بازى دو تيم تراكتورسازى و استقلال روز شنبه ۲۹ مهر برگزار مى شود،مسئولان تراكتورسازى با ارسال نامه اى به سازمان ليگ به تاريخ بازى معترض شدند.خواسته مسئولان تيم تبريزى اين بود كه بازى به روز جمعه موكول شود تا هواداران به ورزشگاه بيايند اما رايزنى ها بى نتيجه بود و بازى در همان تاريخ اعلام شده انجام مى شود.

hamedss
10-06-2012, 06:47
مراسم ختم مادر زرينچه با حضور قلعه نويى

مراسم ختم مادر جواد زرينچه ديروز در مسجد باب الحوائج تهران از ساعت ۱۰ الى ۱۲ صبح برگزار شد تا اين مربى به بازى تيمش در ليگ دسته اول برسد.در اين مراسم چهره هاى بسيارى از اهالى فوتبال حضور داشتند كه در اين ميان حضور امير قلعه نويى با عصايى كه به كمك آن راه مى رفت،جالب توجه بود.در حالى كه ۲ روز بيشتر از فوت مادر سرمربى استقلال نمى گذشت،او با پايى كه جراحى كرده بود و با وجود اينكه خودش عزادار بود،در اين مراسم حضور يافت تا به زرينچه تسليت بگويد.اين حركت قلعه نويى از سوى خطيب مسجد مورد توجه قرار گرفت و او هم نام قلعه نويى را اعلام كرد و از حضار خواست براى مادر ايشان نيز فاتحه بخوانند.

hamedss
10-06-2012, 06:48
همدانى و مدير رسانه اى تراكتورسازى به هيات رسيدگى به تخلفات حرفه اى احضار شدند

مربى تيم فوتبال استقلال و محمد علويى،مدير رسانه اى باشگاه تراكتورسازى به هيات رسيدگى به تخلفات حرفه اى احضار شدند.ستار همدانى و محمد علويى، مدير رسانه اى باشگاه تراكتورسازى به دليل اظهاراتى كه عليه يكديگر داشتند به هيات رسيدگى به تخلفات حرفه اى احضار شدند.به گفته عليپور دبير هيات رسيدگى به تخلفات حرفه اى همدانى و علويى در صورت ثابت نكردن ادعاهايشان با محروميت روبرو مى شوند.

hamedss
10-06-2012, 06:49
على دايى در منزل سرمربى استقلال

قلعه نويى خطاب به فردوسى پور: عادل قدر مادرت رو تا هست بدون

عادل فردوسى پور و على دايى از ميهمانان سرشناس مراسم شام غريبان مادر امير قلعه نويى بودند.پنجشنبه شب هم مثل چند شب اخير ،منزل امير قلعه نويى ميزبان افرادى بود كه براى عرض تسليت به خانه اش رفتند.على دايى به همراه محمد، برادرش،پس از پيروزى راه آهن مقابل پيكان بلافاصله به منزل قلعه نويى رفتند و با او ديدار كردند.نكته جالب اينكه،پس از بازى اخير استقلال مقابل راه آهن ميان امير و محمد دايى درگيرى لفظى به وجود آمده بود اما ضايعه درگذشت مادر سرمربى استقلال باعث شد كه كدورت ها پايان يابند و طرفين همديگر را در آغوش بگيرند.دقيقا همان اتفاقى كه چهارشنبه شب رخ داد و فرهاد مجيدى هم به ديدن مربى سابقش رفت.امير كه در زير زمين منزلش نشسته بود،به محض شنيدن صداى على دايى،دوباره گريه اش آغاز شد و از او بابت حضورش تشكر كرد.اين ۲ لحظاتى همديگر را در آغوش گرفته بودند و دايى سعى داشت قلعه نويى را آرام كند.امير رو به سرمربى راه آهن گفت:خدا پدرت را بيامرزد.در ادامه عادل فردوسى پور هم به جمع حاضران اضافه شد.وقتى امير ،عادل را ديد بدجورى به هق هق افتاد و فقط يك جمله گفت:عادل،قدر مادرت رو تا هست بدون.

hamedss
10-06-2012, 06:51
اعتراض استقلالى ها به ۴ بازيكن ملى پوش در اردو

اردوى تيم ملى ايران آغاز شده تا اعضاى تيم براى بازى باكره جنوبى آماده شوند و در اين ميان كى روش از ۴ بازيكن استقلال براى اين بازى دعوت كرده است كه اين موضوع مورد توجه و رضايت اعضاى اين تيم نيست.پيش از اين اعضاى تيم استقلال اعتراض خود را به نحوه انتخاب نفرات اعلام كردند و اين شرايط طورى پيش رفت كه مسئولان واعضاى تيم نارضايتى كامل خودرا به كى روش اعلام كردند.گفتنى است: پس از بازى با لبنان مسئولان اعلام كردند كه به بازى هاى بعدى اميددارند و در اين مدت استقلال با شرايط بهترى روبرو بوده و به همين دليل اعضاى تيم توقع دعوت از ۴ بازيكن به اردوى تيم ملى را نداشتند.پيش از اين قرار بود بين ۶ تا ۷ بازيكن از تيم استقلال به اردوى تيم ملى فراخوانده شوند تا مشخص شود كه كى روش شرايط كل تيم را در بازى هاى ليگ زير نظر دارد، اما دعوت از ۴ بازيكن باعث شد اعتراض مسئولان و مربيان تيم اعلام شود مخصوصا اينكه اعضاى اين تيم معتقدند نبايد از تيم پرسوپوليس تعداد بيشترى بازيكن به اردوى تيم ملى دعوت مى شوند زيرا شرايط پرسپوليس با استقلال قابل قياس نيست و اين تيم كه نتايج خوبى كسب نكرده و بازيكنانش نيز عملكرد خوبى نداشته با اوضاع بهترى روبرو هستند وهفت ملى پوش دراختيار دارند، اما در استقلال اوضاع متفاوت است.شايان ذكر است؛ اعضاى تيم استقلال دراين خصوص اعتراض خود را اعلام كردند و معتقدند كه مسئولان و مربيان در تيم ملى درحق استقلال اجحاف كرده و شرايط را به ضرر اين تيم پيش مى برند.

hamedss
10-06-2012, 19:19
مراسم ختم مادر امیر قلعه‌نویی برگزار شد

خبرگزاری فارس: مراسم بزرگداشت مادر امیر قلعه‌نویی با حضور تعداد زیادی از اهالی ورزش برگزار شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم ختم مادر امیر قلعه نویی در مسجد نور میدان فاطمی برگزار شد.
در این مراسم افراد برای تسلی دادن به وی فرصت کوتاهی داشتند که دلیل آن ادحام جمعیت بود.
از جمله افرادی که در این مراسم دیده شدند، جواد زرینچه، محمد رویانیان، پرویز مظلومی، کریم انصاری فرد، تمام مسئولان باشگاه استقلال و بازیکنان این تیم، برخی روسای فدراسیون‌ های ورزشی، بازیگران سریال خنده بازار و .... بودند.
با توجه به اینکه جواد زرینچه هم یک روز بعد از درگذشت مادر قلعه نویی، مادر خود را از دست داد و عزادار شد در این مراسم مورد تسلی قرار گرفت.
باشگاه های ورزشی نیز برای تسلیت به امیر قلعه نویی و خانواده وی دسته گل های زیادی ارسال کرده بودند.

hamedss
10-07-2012, 07:05
همه چيز به عهده پورحيدرى و صالح

استقلال بدون قلعه نويى استارت مى زند

اعضاى تيم استقلال كه قرار بود عصر پنجشنبه تمرينات خود را آغاز كنند بدليل اتفاقات اخير و مشكلات بوجود آمده براى سرمربى تيم با چند روز تاخير تمرينات را استارت مى زنند.اعضاى تيم استقلال عصر امروز كار خود را براى بازى با تراكتورسازى آغاز مى كنند و اين درحاليست كه اميرقلعه نويى در آغاز دور جديد تمرينات اعضاى تيم را همراهى نمى كند، وى هم از نظر روحى و هم جسمى آماده تمرين دادن نيست و وظيفه فنى تيم به عهده پورحيدرى و صالح است.

hamedss
10-07-2012, 07:07
محل كلينيك استقلال تغيير كرد

محل كلينيك استقلال تغيير كرد. بر اين اساس ،محل كلينيك استقلال به مديريت دكتر امين نوروزى، معاون پزشكى استقلال به خيابان خواجه عبدالله انصارى،بالاتر از سه راه ابوذر،پلاك ۸۹ منتقل شد. كلينيك استقلال در محل جديد داراى امكانات مجهز ترى نسبت به محل قبلى است. اين كلينيك در گذشته در خيابان سليمان خاطر قرار داشت.

hamedss
10-07-2012, 07:08
عمران زاده دوست ندارد مهاجم باشد

حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال در تيم امير قلعه نويى به نيمكت نشين تبديل شده و اين موضوع وى را نگران آينده اش كرده است به همين دليل وى از حضور در پست غير تخصصى اش ابراز نارضايتى كرد.حنيف عمران زاده شرايط حضور در خط حمله استقلال را ندارد و اعضاى مسئول در اين تيم اعلام كرند كه وى بايد در پست تخصصى تيم را همراهى كند، اين در حاليست كه وى مدعى شده است براى همراهى استقلال در پست دفاعى آماده است و حضور حسينى نيز بازى كردنش را تحت تأثير قرار داده است.

hamedss
10-07-2012, 07:09
دور جديد تمرين استقلال از امروز آغاز مى شود

اعضاى تيم استقلال پس از ديدار دوستانه مقابل تيم هنرمندان ديروزاستراحت كردند و از امروز دور جديد تمريناتشان را از سرخواهند گرفت. استقلال روز شنبه ۲۹ مهرماه از هفته دوازدهم ليگ برتر در تبريز به مصاف تراكتورسازى مى رود.

hamedss
10-07-2012, 07:10
ديدار دوستانه استقلال با تيم زير ۲۲ سال

تيم فوتبال استقلال در دومين بازى دوستانه خود در تعطيلات ليگ برتر به مصاف شاگردان عليرضا منصوريان مى رود. ميرشاد ماجدى درباره برنامه استقلال براى اين بازى اظهار داشت: پس از هماهنگى صورت گرفته باعليرضا منصوريان ،سرمربى تيم زير ۲۲ سال قرار است عصر روز جمعه به مصاف اين تيم برويم. وى افزود:اين بازى ساعت ۱۶ و ۳۰ دقيقه روز جمعه در كمپ مرحوم ناصر حجازى برگزار خواهد شد. استقلال روز جمعه گذشته درنخستين بازى دوستانه اش در تعطيلات ليگ برتر، موفق شد تيم هنرمندان را با نتيجه ۷ بر صفر شكست دهد. ماجدى درباره اين بازى عنوان كرد: مسابقه خوبى بود و اينكه در راستاى يك حركت خيرخواهانه انجام شد، براى ما دلچسب بود.

hamedss
10-07-2012, 07:10
اخطار استقلالى ها به برهانى

آرش برهانى مهاجم تيم استقلال ۶ گل به ثمر رسانده و نياز دارد تا ركورد قديمى اين تيم را بشكند و شرايط خوب خود را حفظ كند اما در اين خصوص مسئولان استقلال به وى اخطار دادند.مسئولان تيم استقلال اعلام كردند آرش برهانى بايد تمركز خود را روى بازى هاى تيم حفظ كند و با شرايطى روبرو شود كه به ركورد زنى فكر نكند زيرا آرش برهانى جزو نفراتى است كه استقلال روى حضور و گلزنى اش حساب ويژه اى باز كرده است و به همين دليل استقلالى ها از وى خواستند تمركزش به عملكرد خوب در تركيب تيم باشد، نه ركوردزنى.

hamedss
10-07-2012, 07:11
با وجود حضور در منزل قلعه نويى

مجيدى به استقلال بر نمى گردد

مدير عامل استقلال مسبب خير شد و اين بازيكن را به منزل امير قلعه نويى برد تا سرمربى آبى ها رابطه اش را با شاگرد خود حفظ كند اين در حاليست كه فتح الله زاده به بازگشت اين بازيكن رضايت كامل دارد.فرهاد مجيدى در تهران بسر نمى برد و به انگليس سفر كرده است اما مشكل وى با امير قلعه نويى حل شده است و حتى اعلام شده قلعه نويى و فتح الله زاده رضايت كامل دارند كه وى به استقلال بازگردد اما مجيدى به استقلال باز نمى گردد و اين موضوع قطعى شده است.

hamedss
10-07-2012, 07:12
زندى؛ اول ازدواج بعد قطر

فريدون زندى هافبك جديد الاهلى قطر، پيش از حضور در تمرينات اين تيم و در تركيب اين باشگاه قطرى، مراسم ازدواجش را برگزار مى كند تا به همراه همسرش راهى قطر شده و كار خود را با اين تيم آغاز كند.زندى كه گفته مى شود بدليل ازدواج و شرايط خاصى كه با آن رو به رو شده بود، راهى قطر شد، مراسم عروسى خود را پس از پژمان منتظرى برگزار مى كند و قرار است كه اعضاى تيم استقلال نيز در اين مراسم وى را همراهى كنند، البته خانواده اين بازيكن نيز از آلمان راهى تهران شدند.

hamedss
10-07-2012, 07:13
پيروزى استقلال مقابل هنرمندان در بازى تداركاتى

تيم فوتبال استقلال در يك بازى دوستانه مقابل تيم هنرمندان به پيروزى رسيد. در اين بازى كه عصر روز جمعه براى كمك به بيماران آلزايمرى و هموفيلى در ورزشگاه آرارات برگزار شد، استقلال با نتيجه ۷ بر صفر به پيروزى رسيد. امين منوچهرى ۲ گل،آرش برهانى،ميلاد ميداودى، امير حسين صادقى،لامعى و عباس كاظميان براى استقلال در اين بازى گل زدند.
در حاشيه
ديدار دوستانه عصر روز جمعه استقلال مقابل هنرمندان با حواشى همراه بود. در اين بازى كه از ساعت ۱۶ در وزشگاه آرارات آغاز شد،دو تيم مسابقه را به دليل درگذشت مادر امير قلعه نويى و جواد زرينچه با يك دقيقه سكوت آغاز كردند.

•در بين دو نيمه مسابقه،از طرف موسسه هنر كودك و نوجوان دو تنديس به منصور پورحيدرى و حسين ياريار،مديرعامل باشگاه هنرمندان داده شد.

•در نيمه دوم بازى،اعضا كادر فنى استقلال،شامل:مجيد صالح،ستار همدانى،ايمان عالمى،سيروس دين محمدى و ميرشاد ماجدى به ميدان رفتند.

•از سوى كميته پزشكى ايران و پست بانك مبالغى به بيماران هموفيلى و آلزايمر اختصاص داده شد.

•حدود ۱۰۰۰ نفر از اين بازى خيريه ديدن مى كنند.

•جواد يحيوى ،مجرى برنامه از منصور پورحيدرى به عنوان سرمربى استقلال نام برد.

•به خبرنگاران،پيش از شروع بازى كارت مخصوص داده شد.

hamedss
10-07-2012, 07:14
در تماسى تلفنى همسر ناصر حجازى به قلعه نويى تسليت گفت

همسر ناصر حجازى براى عرض تسليت با امير قلعه نويى تماس گرفت.
خانم بهناز شفيعى جمعه شب در تماس تلفنى با امير قلعه نويى،ضايعه درگذشت مادر را به سرمربى تيم استقلال تسليت گفت.قلعه نويى هم ضمن ابراز تشكر از وى، ياد و خاطره مرحوم ناصر حجازى را گرامى داشت.

hamedss
10-07-2012, 07:16
آتيلا حجازى هم با قلعه نويى آشتى كردند

مراسم ختم مادر قلعه نويى با حضور اهالى فوتبال برگزار شد

مراسم ختم مادرامير قلعه نويى،سرمربى استقلال ديروز در مسجد نور ميدان فاطمى با حضور جمع كثيرى از اهالى فوتبال برگزارشد.در اين ميان حضور آتيلا حجازى در اين مراسم بيشتر به چشم آمد كه قبلا اختلافات زيادى با يكديگر داشتند.از دست رفتن مادران امير قلعه نويى و جواد زرينچه مساله تاثر جتمعه ورزشى شد اما در اين ميان اتفاقات خوشايندى نيز در روزهاى اخير رقم خورد كه باعث شد اختلافاتى ميان برخى از اهالى فوتبال از بين برود.ازاين قبيل اتفاقات مى توان به رفتن قلعه نويى بر مسير حجازى،آشتى فرهاد مجيدى و قلعه نويى،حضور قلعه نويى در مراسم مادر جواد زرينچه و حضور آتيلا حجازى در مراسن ختم مادر قلعه نويى اشاره كرد كه باعث شد اين افراد با يكديگر آشتى كنند.در اين مراسم على فتح الله زاده، محمد جواد ايروانى، مقداد نجف نژاد، بهرام افشارزاده، حميد سجادى، عزيزالله محمدى، اميدوار رضايى، مصطفى هاشمى طبا، محمد رويانيان، مصطفى آجرلو، مهدى محمد نبى، هادى آيت اللهى، امير رضا واعظى آشتيانى،على پروين، مهدى تاج، على نظرى جويبارى، عليرضا منصوريان، كامران منزوى، على اميرى، دكتر امين نوروزى، كريم باقرى،پرويز مظلومى، نصرالله عبداللهى، حسن ميرزا آقا بيك، على كاظمى، جواد زرينچه، بهتاش فريبا، آتيلا حجازى،پرويز ابوطالب، داود مهابادى،مرتضى شايسته،على كريمى، مجيد صالحى، حسين ياريار، حميد درخشان،اميد هرندى،مهدى اربابى،گودرز حبيبى،مهدى مناجاتى،رضا غياثى، حميد استيلى،ابراهيم آشتيانى،فرامرز ظلى،حسين هدايتى ،رحمان رضايى، هادى آهنگران،امير مهريزى،حسين عسكرى،كاظم احمدزاده،حسين كعبى،على ضيا،مجيد جلالى،حميد جاسميان ،پيمان معادى،وحيدشمسايى،شاهين و شاهرخ بيانى،رضا رجبى ، عادل فردوسى پور ، غلامحسين فرزامى ، بهرام شفيع ،اصغر حاجيلو،كريم انصارى فرد،عليرضا منصوريان ، على لطيفى، غلامحسين مظلومى امير حسين فشنگچى،منصور رشيدى،على انصاريان، فرشاد پيوس،شهرام شفيع زاده،بهروز رهبرى فرد،فرهاد كاظمى،مهدى دادرس،مجتبى تقوى،على خسروى،سعيد مظفرى زاده ،شهرام زندى،كادر فنى و بازيكنان تيم استقلال،جمعى از اهالى رسانه و ...حضور داشتند.ازدحام جمعيت در اين مراسم به قدرى بود كه بسيارى از حاضران فرصت حضور درداخل سالن را پيدا نكردند.

RezaVilla7
10-07-2012, 14:25
آغاز تمرینات استقلال در غیاب قلعه نوعی
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تیم فوتبال استقلال پس از تعطیلی چند روزه تمریناتش و انجام یک دیدار دوستانه از ساعت ۱۰ صبح امروز در سالن وزنه مجموعهورزشی انقلاب تمریناتش را پیگیری کرد.
در تمرین امروز اکبرپور، برهانی، عمران زاده و بازیکنان خارجی استقلال غایب بودند ضمن آنکه لیام ردی دروازه بان استرالیایی شب گذشته راهی کشورش شد.
این بازیکن با کسب اجازه از مسوولان استقلال راهی استرالیا شده است.
آبی پوشان امروز با ۸ نفر در سالن وزنه به بدنسازی پرداختند و تمرین نوبت عصر این تیم در غیاب بازیکنان ملی پوش در کمپ زنده یاد حجازی از ساعت ۱۶:۳۰ برگزار خواهد شد.
تیم استقلال روز جمعه در دیداری دوستانه به مصاف شاگردان علیرضا منصوریان خواهد رفت.

RezaVilla7
10-07-2012, 14:32
استقلال با ۸ بازیکن تمرین کرد/ راهی استرالیا شد
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تیم فوتبال استقلال با ۸ بازیکن در مجموعهورزشی انقلاب تمرین کرد.
به گزارش آبیته، تیم فوتبال استقلال پس از تعطیلی چند روزه تمریناتش و انجام یک دیدار دوستانه از ساعت ۱۰ صبح امروز در سالن وزنه مجموعه ورزشی انقلاب تمریناتشرا پیگیری کرد.
در ین امروز اکبرپور، برهانی، عمران زاده و بازیکنان خارجی استقلال غایب بودند ضمن آنکه لیام ردی دروازه بان استرالیایی شب گذشته راهی کشورش شد.
این بازیکن با کسب اجازه از مسوولان استقلال راهی استرالیا شده است.
آبی پوشان امروز با ۸ نفر در سالن وزنه به بدنسازی پختند و تمرین نوبت عصر این تیم در غیاب بازیکنان ملی پوش در کمپ زنده یاد حجازی از ساعت ۱۶:۳۰ برگزار خواهد شد.
تیم استقلال روز جمعه در دیداری دوستانه به مصاف شاگردان علیرضا منصوریان خواهد رفت.

RezaVilla7
10-07-2012, 14:38
تکذیب مذاکره استقلال با نیکبخت و غلامی/ تراکتوری‌ها با حاشیه‌سازی به جایی نمی‌رسند
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران مذاکره با محمد غلامی و علیرضا نیکبخت‌واحدی برای پیوستن به جمع آبی‌پوشان را تکذیب کرد.
میرشاد ماجدی درباره آخرین وضعیت آبی پوشان به خبرنگار ورزشی برنا گفت: بعد از استراحتی که به بازیکنان داده بودیم، از امروز تمرینات خود را آغاز کردیم تا برای دیدار با تراکتورسازی تبریز آماده شویم. در لیگ برتر شرایط خوبی داریم و اگر بازی عقب افتاده خود را هم مقابل پیکان برگزار کنیم، در جدول به رتبه‌‎های بالاتر هم صعود می‌کنیم.
وی درباره زمان بازگشت امیر قلعه نویی به تمرینات نیز گفت: قلعه نویی زانوی خود را عمل کرده بود و متاسفانه در غم از دست دادن مادرش هم عزادار است. او برنامه‌های خود را در اختیار سایر اعضای کادرفنی قرار داده و فکر می‌کنم طی یکی دوروز آینده در تمرینات استقلال حاضر شود. بزرگان ورزش ایران در مراسم ختم مادر قلعهنویی شرکت کردند و از همه آنها تشکر می‌کنم.
ماجدی به حاشیه سازی‌هایی که از سوی مسوولان تراکتورسازی علیه باشگاه استقلال شده نیز اشاره کرد و افزود: مسوولان تراکتورسازی صحبت‌هایی را درباره کادر فنی و باشگاه استقلال انجام داده‌اند که واقعیت ندارد و مسوولان حقوقی ما نیز پیگیر این مساله هستند و شکایاتی علیه آنها صورت گرفته است. با این حال بهاین مسایل توجهی نداریم و می‌خواهیم درتبریز ضمن ارایه یک بازی خوب، بهترین نتیجه ممکن را به ارمغان آوریم تا هوادارانخود را شادمان کنیم و تراکتوری‌ها بدانند با حاشیه سازی به جایی نمی‌رسند. همچنین بازی‌های سختی با نفت تهران و پیکان در پیش رو خواهیم داشت و امیدوارم روزهای خوبی در انتظار استقلال باشد.
سرپرست استقلال درباره پیشنهاد هانوفر آلمان برای جذب علی حمودی نیز اظهار داشت: چنین پیشنهادی واقعیت دارد و از سوی مسوولان باشگاه هانوفر با مدیریت استقلال مذاکراتی صورت گرفته است. اگر هم این انتقال رخ دهد، در نیم فصل خواهد بود.
ماجدی درباره حضور علیرضا نیکبخت واحدی ومحمد غلامی در استقلال خاطرنشان کرد: این دو بازیکن جزو نفرات خوب کشورمان هستند، اما تاکنون مذاکره‌ای با آنها نداشته‌ایم. صحبت از نیکبخت و غلامی فقطدر مطبوعات مطرح شده است و واقعیت ندارد.
سرپرست استقلال در انتها درباره مشکلات مالی بازیکنان گفت: بازیکنان تا به امروزریالی نگرفته‌اند و فقط به عشق پیراهن استقلال و حرمت هواداران و مسوولان باشگاه بوده که تمام تلاش خود را کرده‌اند تا بهترین نتایج را بگیرند. اسپانسر باشگاه به مدیریت قول داده تا قبل از بازی با تراکتورسازی مبالغی را به بازیکنان پرداخت کنند تا آنها با روحیه بیشتری گام به میدان بگذارند.

RezaVilla7
10-07-2012, 14:46
فتح اله زاده:پرسپولیس اعلام کند چه کسی با انصاری فرد تماس گرفته/نامه استیضاح کفاشیان را امضا نکردم
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت:”باشگاه پرسپولیس مدعی است که از طرف ما با انصاری فرد تماس گرفته شده.هر کسی این تماس را برقرار کرده،نامش را بگویند.”
به گزارش اوج نیوز،علی فتح اله زاده در واکنش به حرفهای رویانیان که گفته بود دلیل مذاکره اش با مجیدی این بوده که از استقلال هم با انصاری فرد تماس گرفته اند،گفت:”چه کسی با انصاری فرد تماس گرفته؟اگر چنین مسأله ای رخ داده اسم فردتماس گیرنده را بگویند.”
وی درباره چکهای اسپانسر باشگاه گفت:”این چکها تحویل باشگاه شده اما مدت دار است و نقد شدن آنها به تدریج انجام می شود.”
فتح اله زاده درباره شایعه امضای نامه استیضاح کفاشیان گفت:”من این نامه را امضا نکرده ام.”

RezaVilla7
10-07-2012, 14:51
جلسه مدافع استقلال با مدیریت تیم برای جدایی
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
وضعیت تیم استقلال چند هفته ای است که نسبت به ابتدای فصل ایده آل تر است و دراین میان، امیرقلعه نوعی سعی دارد تغییراتکمتری را در تیم خود ایجاد کند.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران ، مدافع تیم استقلال که مدتهاستنیمکت نشینی را تجربه می کند قرار است با علی فتح اله زاده جلسه ای را برگزار کند تا در صورت ایجاد تغییرات در تیم،‌ از استقلال جدا شود.
عمران زاده که پیش از این از ترکیب اصلی جدا نمی شود حال حاضر با وضعیت روبرو شده که از آن رضایت ندارد و قصد دارد در این خصوص کسب اطمینان کند./

Bahador~2B
10-07-2012, 17:07
مرفاوی و فکری هم به منزل قلعه نویی رفتند


استقلالی ها حالا کدورت ها را به طور کامل کنار گذاشته اند.
این روزها درگذشت مادران امیر قلعه نویی و جواد زرینچه باعث شده تا تمامی استقلالی ها با از یاد بردن تمامی کدورت ها و دلخوری های شان به دیدار یکدیگر رفته و ضمن دلداری و عرض تسلیت در آغوش یکدیگر قرار بگیرند که از مهمترین آشتی ها می توان به رویارویی قلعه نویی با افرادی همچون فرهاد مجیدی،پرویز مظلومی،جواد زرینچه و ... اشاره کرد.
در ادامه این آشتی کنان ها که در فضای غم و اندوه رخ می دهد صمد مرفاوی و محمود فکری دو تیم از دستیاران سابق امیر قلعه نویی در نیمکت استقلال که در این مدت با او اختلاف نظرهای شدیدی پیدا کرده بودند هم به منزل او رفته و با قرار گرفتن در آغوش قلعه نویی دقایقی را کنار هم گذراندند.البته محمود فکری در مراسم خاکسپاری هم به بهشت زهرا(س) رفته بود اما از آن جا که امیر قلعه نویی میان ازدهام جمعیت قرار داشت فکری نتوانسته بود از نزدیک او را ببنید به همین خاطر در ادامه حضور اهالی فوتبال در منزل سرمربی استقلال با صمد مرفاوی همکار جدیدش در کادر فنی صبا به دیدار قلعه نویی رفت.

Bahador~2B
10-07-2012, 17:09
مراسم ترحیم مادر امیر قلعه نویی


مراسم ختم مادر سرمربی تیم استقلال عصر روز شنبه در مسجد نور میدان دکتر فاطمی برگزار شد.
در این مراسم دکتر فتح الله زاده، دکتر محمد جواد ایروانی، دکتر سید حسن موسوی (معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری) دکتر مقداد نجف نژاد، بهرام افشارزاده ، دکتر حمید سجادی، سردار عزیز محمدی، مهندس مصطفی هاشمی طبا، محمد رویانیان، مصطفی آجرلو، مهدی محمد نبی،هادی آیت اللهی، علی پروین، مهدی تاج، علی نظری جویباری، علی امیری، دکتر امین نوروزی، کریم باقری، پرویز مظلومی، حسن میرزا آقا بیک، علی کاظمی، جواد زرینچه، بهتاش فریبا، آتیلا حجازی، پرویز ابوطالب، امیر علی دانایی، داوود مهابادی، مرتضی شایسته، علی کریمی، مجید صالحی، حسین یاریار، حمید درخشان، حمید استیلی، ابراهیم آشتیانی،فرامرز ظلی،علی انصاریان، بهروز رهبری فرد، فرهاد کاظمی، مهدی دادرس، مجتبی تقوی، علی خسروی، سعید مظفری زاده ، شهرام زندی، کادر فنی و بازیکنان تیم استقلال، جمعی از اهالی رسانه و ...حضور داشتند. ازدحام جمعیت در این مراسم به قدری بود که بسیاری از حاضران فرصت حضور درداخل سالن را پیدا نکردند. /ش
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Bahador~2B
10-07-2012, 17:11
مذاکره استقلالی ها با معمارزاده !


دروازه بان سابق پرسپولیس مورد توجه باشگاه استقلال قرارگرفته و این باشگاه قصد دارد در نیم فصل با میثاق معمارزاده قرارداد امضاء کند.
نزدیکان باشگاه استقلال مذاکراتی با میثاق معمارزاده دروازه بان سابق پرسپولیس انجام داده اند. معمار زاده که فصل قبل در پرسپولیس روزهای بدی را پشت سر گذاشت و یکی از ضعیف ترین بازیکنان این تیم به شمار می رفت اکنون مورد توجه استقلالی ها قرارگرفته است. با توجه به اینکه لیام ردی هم به احتمال زیاد در نیم فصل از استقلال جدا خواهد شد حضو راین دروازه بان در استقلال چندان دور از ذهن نیست. معمارزاده سال های پیش مذاکرای تی با علی فتح الله زاده برای آمدن به استقلال داشت اما سرانجام از فولاد خوزستان به پرسپولیس بازگشت. حال این دروازه بان درآستانه عقد قرارداد با استقلال قراردارد و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد وی در نیم فصل به عضویت استقلال درخواهد آمد. معمارزاده از دیدگاه آبی ها گزینه خوبی برای جانشینی مهدی رحمتی به شمار می رود. حال باید منتظر ماند و دید آیا این دروازه بان نیم فصل دوم با استقلال قرارداد خواهد بست یا اینکه همچنان بدون تیم به کارش ادامه خواهد داد؟

Bahador~2B
10-07-2012, 17:12
حواشی حضور دایی و فردوسی پور در منزل امیر قلعه نویی


عادل فردوسی پور و علی دایی از میهمانان سرشناس مراسم شام غریبان مادر سرمربی استقلال بودند.
پنجشنبه شب هم مثل چند شب اخیر، منزل امیر قلعه نویی میزبان افرادی بود که برای عرض تسلیت به خانه اش رفتند.
علی دایی به همراه محمد، برادرش، پس از پیروزی راه آهن مقابل پیکان بلافاصله به منزل قلعه نویی رفتند و با او دیدار کردند. نکته جالب اینکه، پس از بازی اخیر استقلال مقابل راه آهن میان امیر و محمد دایی درگیری لفظی به وجود آمده بود اما ضایعه درگذشت مادر سرمربی استقلال باعث شد که کدورت ها پایان یابند و طرفین همدیگر را در آغوش بگیرند. دقیقا همان اتفاقی که چهارشنبه شب رخ داد و فرهاد مجیدی هم به دیدن مربی سابقش رفت.
امیر که در زیر زمین خانه نشان نشسته بود، به محض شنیدن صدای علی دایی، دوباره گریه اش آغاز شد و از او بابت حضورش تشکر کرد. این دو لحظاتی همدیگر را در آغوش گرفته بودند و دایی سعی داشت قلعه نویی را آرام کند. در ادامه عادل فردوسی پور هم به جمع حاضران اضافه شد. وقتی امیر، عادل را دید بدجوری به هق هق افتاد.
پنجشنبه شب، چهره های دیگری نظیر: احمد رسول نژاد، نصرالله هیبدی، سیروس دین محمدی، ایوب اصغرخانی، ایمان عالمی، میرشاد ماجدی، محسن حاجیلو، شاهرخ ببانی، علی امیری و ... در مراسم حضور داشتند.

hamedss
10-07-2012, 19:41
غیبت مشکوک برهانی و مصدومیت بیک‌زاده

خارجی‌ها باز هم نبودند

خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال بدون هماهنگی قبلی و بنا بر دلایل نامعلوم در تمرین استقلال حاضر نشد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال از ساعت 16:30 امروز در کمپ زنده یاد حجازی برنامه‌های تمرینی خود را پیگیری کرد و علاوه بر ملی‌پوشان این تیم آرش برهانی، سیاوش اکبرپور و تمامی بازیکنان خارجی این تیم به جز جانواریو غایب بودند. ضمن آنکه امیر قلعه نویی به دلیل درگیری با مراسم بزرگداشت مادر مرحومش همچنان در تمرینات غایب است. سیاوش اکبرپور در تماس با سرپرست تیم استقلال اجازه گرفت اما دلیل غیبت برهانی معلوم نبود.
* هاشم بیک‌زاده در جریان تمرین امروز و در همان 20 دقیقه ابتدایی دچار آسیب دیدگی شد و محل تمرین را ترک کرد.
* کیانوش رحمتی که به تازگی به تمرینات استقلال اضافه شده است زیر نظر کادر پزشکی به تمرین پرداخت.
* حدود 20 نفر از هواداران استقلال از تمرین امروز این تیم دیدن کردند.
* دویدن دور زمین، ارسال پاس‌های کوتاه و حرکات ترکیبی و شوت به سمت دروازه از برنامه‌های اصلی تمرین تاکتیکی آبی پوشان بود. این تمرینات بیشتر زیر نظر مجید صالح و ستار همدانی برگزار شد.
* ردی، دروازه بان استرالیایی استقلال که به استرالیا سفر کرده در تمرین امروز غایب بود و تمرین امروز آبی پوشان بدون کارهای دروازه‌بانی صورت گرفت.
* مهدی فنونی‌زاده،منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی و میرشاد ماجدی در تمرین امروز آبی پوشان حضور داشتند.
* تمرین تاکتیکی آبی پوشان ساعت 17:55 به پایان رسید.

hamedss
10-07-2012, 19:46
/فتح‌اله‌زاده قفل بوندس ليگا را باز مي‌كند

در ميان اخبار سياهي كه اين روزها بر اردوي آبي‌پوشان سايه انداخته است دلمان را به ترانسفر جوانان مستعد آبي‌پوش خوش مي‌كنيم كه قرار است در نيم‌فصل مسابقات ليگ‌برتر اتفاق بيفتد و پس از مدت‌ها قفل ورودي تيم‌هاي بوندس ليگايي به روي ستاره‌هاي ايران زمين باز شود.


90: در ميان اخبار سياهي كه اين روزها بر اردوي آبي‌پوشان سايه انداخته است دلمان را به ترانسفر جوانان مستعد آبي‌پوش خوش مي‌كنيم كه قرار است در نيم‌فصل مسابقات ليگ‌برتر اتفاق بيفتد و پس از مدت‌ها قفل ورودي تيم‌هاي بوندس ليگايي به روي ستاره‌هاي ايران زمين باز شود.
متاسفانه فوتبال ما در اين چند سال در مسيري قرار گرفت كه پديده آنچناني در طول 6، 7 سال اخير رو نكرد و معلوم نيست چرا چهره‌هاي جواني كه در حد پديده ظاهر مي‌شوند نمي‌توانند شايستگي‌هاي خود را به رخ بكشند و در دنياي فوتبال حرفه‌اي عرض‌اندام كنند. اكنون دل ميليون‌ها هوادار ايران فقط به درخشش شجاعي، دژاگه، آندو و عقيلي در تيم‌هاي خارجي‌شان خوش است كه متاسفانه نمي‌توانيم روي ليگ حرفه‌اي قطر هم حساب ويژه‌اي باز كنيم. گفته مي‌شود يكي از مدافعان استقلال قرار است با مديريت فتح‌اله‌زاده در تعطيلات نيم‌فصل در بوندس ليگا شاغل شود اين‌كه اين بازيكن حمودي باشد يا حيدري تفاوت زيادي ندارد بلكه مهم اين است كه مديران نكته‌بين ما بايد تلاش كنند نگاه جهانيان را دوباره به فوتبال ايران تغيير دهند و ثابت كنند با وجود غيبت ايران در جام‌جهاني 2010 ما همچنان بازيكنان ارزنده و قابلي داريم كه مي‌‌توانند در تيم‌هاي معتبر اروپايي توپ بزنند.

***
استقلال پس از اين‌كه طبق پيش‌بيني‌ها تا هفته دهم، يازدهم به اوج هماهنگي تيمي‌اش دست يافت حالا بايد مواظب وقفه‌اي كه در ليگ‌برتر افتاد باشد. درست است كه تعطيلي قبلي ليگ به سود آبي‌پوشان تمام شد و مصدومان استقلال برگشتند اما مديران استقلال بايد باز هم برنامه‌هاي آماده‌سازي تيم را دنبال كنند و در روزهايي كه مغز متفكر آبي‌پوشان عزادار است، تيم را به حال خود رها نكنند. در ديدارهاي اخير استقلال بازيكنان خارجي عملكرد موثري از خود نشان داده‌اند و ممكن است اين بازيكنان پس از اعزام به مرخصي از زندگي حرفه‌اي و تمرين‌هاي اختصاص خود غافل بمانند و استقلال در مصاف با تراكتور پرانگيزه نتواند به روند صعودي‌اش ادامه دهد. تيمي كه با همين شتاب و روند مي‌‌تواند با قاطعيت صدرنشين ليگ‌برتر در پايان مسابقات نيم‌فصل اول باشد مخصوصا كه سپاهان رقيب جدي آبي‌پوشان اين روزها بسيار شكننده و ناهماهنگ ظاهر مي‌شود.

hamedss
10-07-2012, 19:48
استقلال با 8 بازیکن تمرین کرد

ردی راهی استرالیا شد

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال با 8 بازیکن در مجموعه ورزشی انقلاب تمرین کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال پس از تعطیلی چند روزه تمریناتش و انجام یک دیدار دوستانه از ساعت 10 صبح امروز در سالن وزنه مجموعه ورزشی انقلاب تمریناتش را پیگیری کرد.
در تمرین امروز اکبرپور، برهانی، عمران زاده و بازیکنان خارجی استقلال غایب بودند ضمن آنکه لیام ردی دروازه بان استرالیایی شب گذشته راهی کشورش شد.
این بازیکن با کسب اجازه از مسوولان استقلال راهی استرالیا شده است.
آبی پوشان امروز با 8 نفر در سالن وزنه به بدنسازی پرداختند و تمرین نوبت عصر این تیم در غیاب بازیکنان ملی پوش در کمپ زنده یاد حجازی از ساعت 16:30 برگزار خواهد شد.
تیم استقلال روز جمعه در دیداری دوستانه به مصاف شاگردان علیرضا منصوریان خواهد رفت.

hamedss
10-08-2012, 07:50
غيبت قلعه نويى، ملى پوشان و خارجى ها

استقلال ديروز صبح با ۸ بازيكن بدنسازى كرد

تيم فوتبال استقلال پس از تعطيلى چند روزه تمريناتش و انجام يك ديداردوستانه از ساعت ۱۰ صبح ديروز در سالن وزنه مجموعه ورزشى انقلاب تمريناتش را پيگيرى كرد.در تمرين ديروز اكبرپور، برهانى، عمران زاده و بازيكنان خارجى استقلال غايب بودند ضمن آنكه ليام ردى دروازه بان استراليايى شب گذشته با كسب اجازه از كادرفنى راهى كشورش شد. همچنين ملى پوشان هم در تمرين حضور نداشتند.آبى پوشان ديروز با ۸ نفر در سالن وزنه به بدنسازى پرداختند و تمرين نوبت عصر اين تيم در غياب بازيكنان ملى پوش در كمپ زنده ياد حجازى از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقيقه برگزار خواهد شد.

hamedss
10-08-2012, 07:52
ساموئل و توزى ديشب برگشتند ردى به استراليا رفت

در شرايطى كه ساموئل و توزى ، دو بازيكن خارجى استقلال،با اتمام مرخصى شان ديشب به تهران برگشتند، ليام ردى تازه شنبه شب براى سفر به استراليا به مرخصى رفت.اين در حالى است كه جانواريو به رغم اينكه در تهران حضور دارد در تمرينات حضور نيافته است.غيبت جانواريو موجه به شمار مى آيد چرا كه وى از كادر فنى اجازه گرفته بود.

hamedss
10-08-2012, 07:53
مرفاوى و فكرى هم به منزل قلعه نويى رفتند

اين روزها درگذشت مادران امير قلعه نويى و جواد زرينچه باعث شده تاتمامى استقلالى ها با از ياد بردن تمامى كدورت ها و دلخورى هاى شان به ديدار يكديگر رفته و ضمن دلدارى و عرض تسليت در آغوش يكديگر قرار بگيرند كه از مهمترين آشتى ها مى توان به رويارويى قلعه نويى با افرادى همچون فرهاد مجيدى،پرويز مظلومى،جواد زرينچه و ... اشاره كرد.در ادامه اين آشتى كنان ها كه در فضاى غم و اندوه رخ مى دهد صمد مرفاوى و محمود فكرى ۲ تن از دستياران سابق امير قلعه نويى در نيمكت استقلال كه در اين مدت با او اختلاف نظرهاى شديدى پيدا كرده بودند هم به منزل او رفته و با قرار گرفتن در آغوش قلعه نويى دقايقى را كنار هم گذراندند.البته محمود فكرى در مراسم خاكسپارى هم به بهشت زهرا(س) رفته بود اما از آن جا كه امير قلعه نويى ميان ازدهام جمعيت قرار داشت فكرى نتوانسته بود از نزديك او را ببند به همين خاطر در ادامه حضور اهالى فوتبال در منزل سرمربى استقلال با صمد مرفاوى همكار جديدش در كادر فنى صبا به ديدار قلعه نويى رفت.

hamedss
10-08-2012, 07:55
برنامه ريزى استقلالى ها براى بازگشت قلعه نويى به تمرين

ميرشاد ماجدى سرپرست تيم استقلال گفت:براى بازگشت امير قلعه نويى به تمرين برنامه ويژه اى داريم. او درباره زمان بازگشت امير قلعه نويى به تمرين استقلال اظهار داشت:در اين زمينه مدير عامل باشگاه در حال برنامه ريزى هست تا به همراه جمعى از پيشكسوتان باشگاه به منزل قلعه نويى برويم و شرايط بازگشت او به تمرين را فراهم كنيم. وى افزود:قلعه نويى با توجه به عمل جراحى كه انجام داده نيازمند جلسات فيزيوتراپى است و به همين دليل مى بايست دوره فيزيوتراپى خود را هم آغاز كند.اين مساله در روزهاى آينده مشخص مى شود.

hamedss
10-08-2012, 07:58
قلعه نويى به جدايى على حمودى رضايت ندارد

على حمودى از دو تيم آلمانى پيشنهاد دريافت كرده است و مسئولان باشگاه نيز قصد دارند شرايط را براى حضور اين بازيكن در ليگ آلمان فراهم كنند اما موضوع اصلى امير قلعه نويى است.سرمربى تيم استقلال هنوز موافقت خود را با اين اتفاق اعلام نكرده است و قرار شده طى جلسه اى مهم پس از بهبودى شرايط جسمى و روحى سرمربى تيم استقلال مورد بررسى قرار بگيرد و تصميمات نهايى در اين خصوص اتخاذ شود اما اعلام شده قلعه نوعى هنوز موافقت خود را اعلام نكرده است.

RezaVilla7
10-08-2012, 16:15
بازگشت برهانی به تمرین استقلال
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تمرین نوبت صبح تیم استقلال از ساعت ۱۰صبح امروز در سالن وزنه مجموعه ورزشی انقلاب پیگیری شد و آرش برهانی پس ازیک روز غیبت در کنار دیگر بازیکنان تمرین بدنسازی انجام داد.

بازیکنان خارجی استقلال همچنان در مرخصی به سر می برند و تنها جان‌واریو در تمرینات گروهی آبی پوشان حضور دارد.
سیاوش اکبرپور که روز گذشته با اجازه از مربیان در تمرین حضور نداشت امروز به تمرین پرداخت ضمن آنکه قلعه نویی در تمرین امروز حضور نداشت.
تمرین نوبت عصر استقلال بدون ملی پوشان از ساعت ۱۶:۳۰ در کمپ زنده یاد حجازی برگزار می شود.

Bahador~2B
10-08-2012, 18:16
پیام تسلیت خاتمی به مناسبت درگذشت مادر امیر قلعه نویی





[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])





سید محمد خاتمی درگذشت مادر امیر قلعه نویی را به وی و خانواده داغدارش تسلیت گفت.

به گزارش نامه و به نقل از باران، متن کامل این پیام بدین شرح است:


بسم الله الرحمن الرحیم



جناب آقای امیر قلعه نویی

درگذشت بانوی بزرگوار و پرهیزکار، سرکار مادر گرانقدرتان را به جناب عالی و همه بستگان داغدار تسلیت عرض می کنم و امیدوارم خداوند منان با لطف خود بر دل پاک و جان شکیبایتان دست تسلی نهد.

از حضرت حق برای آن فقیده سعیده آمرزش و رحمت و برای بازماندگان معزز صبر و اجر و سلامتی و برای جناب عالی که از خدمتگزاران صدیق جامعه و از چهره های مؤمن و شایسته ورزش کشورید سلامتی و طول عمر و کامروایی مسألت می کنم.

سید محمد خاتمی

Bahador~2B
10-08-2012, 18:18
پيام تشكر امیر قلعه‌نویی به پاس همدردی‌ مردم

امير قلعه‌نويي، سرمربي استقلال در پيامي اظهار كرد:


در جانکاه‌ترین و سخت‌ترین روزهای زندگی ام، در ایامی که غم سنگین شتافتن مالک قلبم، تمام هستی ام، مادرم به دیار فانی همچون کوهی سنگین شانه هایم را می فشارد، نمی توانم در برابر لطف بیکران شما مردم عزیز سکوت کنم...

بی نهایت سپاسگزارم، از لحظه وقوع و از لحظه ای که جهان در برابر چشمانم رنگ سیاهی به خود گرفت این شما بودید که قدرت صبر و شکیبایی را به حقیر و خانواده داغدارم بخشیدید. دست همه آن سرورانی را که از سراسر جهان و از راههای دور و نزدیک اعلام تسلیت فرمودند و تسلی بخش یک خانواده داغدار شدند را صمیمانه می فشارم، بزرگورانی که چه با حضور خود و چه از طریق پیام تسلیت به طرق گوناگون تسکین دهنده قلب شکسته ام گشتند... آنهایی که همواره به حقیر در طول سالیان اخیر التفات داشته اند و دارند و در تمام سختی ها یار و یاورم بوده اند...

اگر آبرویی در این چند روز به برکت وجود شما عزیزان به بار آمد نه به خاطر منِ کمترین بود و نه هیچکس دیگر، اول از همه لطف بیکران الهی و اهل بیت و سپس هر آنچه بود و هست ناشی از یک عمر پاکدامنی، یک عمر زندگی با دیانت و با شرافت مادری بود که هم برایم پدری کرد هم مادری. افسوس و هزاران افسوس که خداوند فرصت خدمتگرازی بیشتر به آن بانو را از پسری خطاکار گرفت، افسوس که دیگر مجالی برای بوسیدن دستان زحمتکش مادر را ندارم، افسوس...

از درگاه ایزد منان آرزو دارم سایه همه پدران و مادران را بر سر فرزندانِ این مرزو بوم قهرمان پرور مستدام نگاه دارد و بتوانم با حضور در شادی های تمامی دوستانی که با بذل محبت خود شرمنده ام کردند، اندکی جبران محبت ها را کرده باشم.

برادر شما؛ امیر قلعه نویی

hamedss
10-08-2012, 19:37
اکبرپور و برهانی برگشتند

کارمندان باشگاه در تمرین استقلال!

خبرگزاری فارس:سیاوش اکبرپور و آرش برهانی در تمرینات گروهی استقلال شرکت کردند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس،تیم استقلال که صبح امروز تمرینات بدنسازی را انجام داده بود از ساعت 16:30 در کمپ زنده یاد ناصر حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد. در تمرین امروز بازیکنان خارجی حضور نداشتند و سرمربی آبی پوشان نیز غایب بود.
* هاشم بیک‌زاده و کیانوش رحمتی تنها به دویدن دور زمین پرداختند.بیک‌زاده روز گذشته به دلیل مصدومیت تمرین را ترک کرد.
*آرش برهانی و سیاوش اکبرپور، 2 بازیکنی که در تمرین روز گذشته حضور نداشتند پا به پای سایر بازیکنان تمرین کردند.
*کارمندان باشگاه استقلال که امروز در کمپ حضور داشتند در چمن مصنوعی مجاور کمپ فوتبال بازی می کردند. سر و صدای آنها به حدی بود که تمرین آبی پوشان را تحت تاثیر قرار داد.
* جان‌واریو تنها بازیکن خارجی استقلال بود که در کنار دیگر بازیکنان تمرین کرد.
*در غیاب قلعه نویی، مجید صالح و ستار همدانی برنامه های تاکتیکی را برای بازیکنان تشریح کردند.
*تمرین نوبت صبح فردا با نظر کادر فنی تیم استقلال تعطیل است و بازیکنان از ساعت16:30 فردا در کمپ مرحوم حجازی تمرین خواهند کرد.

hamedss
10-08-2012, 19:39
اصلاح اساسنامه دلیل اصلی کناره‌گیری افشارزاده از هیئت مدیره استقلال

خبرگزاری فارس: افشارزاده به دلیل اصلاح اساسنامه و رسیدگی به امور برخی فدراسیون‌ها از حضور در هیئت مدیره استقلال کناره گیری کرده است.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، بهرام افشارزاده که یک ماه پیش به عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال توسط وزیر ورزش انتخاب شده بود به صورت غیر رسمی کناره گیری خود را از این سمت اعلام کرد.
بهرام افشارزاده روز 9 مهر ماه سال جاری در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص بحث حضور در هیئت مدیره باشگاه استقلال گفته بود من هنوز در خصوص هیئت مدیره استقلال تصمیم‌گیری نکرده‌ام.
وی همچنین در اظهار نظری دیگر عنوان کرد که نمی تواند از لحاظ مالی به باشگاه استقلال کمک کند.
با توجه به تمامی صحبت ها کناره گیری وی از هیئت مدیره باشگاه استقلال قابل پیش بینی بود. افشارزاده در جلسه با وزیر ورزش اعلام کرده که در جلسات هیئت مدیره باشگاه استقلال شرکت نمی کند و وزیر به صورت تلویحی با استعفای وی موافقت کرده است.
به گزارش فارس، یکی از دلایل کناره گیری افشارزاده از هیئت مدیره باشگاه استقلال، اصلاح اساسنامه کمیته ملی المپیک و رسیدگی به تعلیق برخی از فدراسیون های ورزشی است.
جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال امروز برگزار می شود.

hamedss
10-08-2012, 19:50
پرسپوليسي ها مادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

پرسپوليسي ها مادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند



من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربي‌ها با هم کري‌خواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آن‌قدر کتک زدم که دندان‌هايش شکست.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]
جام ورزشی؛ من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربي‌ها با هم کري‌خواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آن‌قدر کتک زدم که دندان‌هايش شکست.

همين چند وقت پيش جايي رفته بودم که يک راننده وانت نيسان من را شناخت و چون پرسپوليسي بود، بدترين الفاظ را نثارم کرد؛ دعوا کرديم و من کتکش زدم. نامه دادگاهش درِ خانه‌مان آمد.اما اين منم که کم نمي‌‌آورم.

"مهدي هاشمي نسب را از جهت "ياغي بودن" با مجتبي محرمي مقايسه مي كنند.

به هر حال روزي،روزگاري نه خيلي دور او با 100 ميليون در انتقالي جنجالي از پرسپوليس به استقلال رفت و اين انتقال حاشيه هاي فراواني برايش داشت.

حاشيه هاي بعضا تلخي كه شنيدن آنها مايه تاسف است. اينكه برخي طرفداران پرسپوليس مادرو برادرش را به طرز وحشتناكي كتك زدند. اينكه انواع و اقسام فحش هاي ركيك نثارش شد و...

آنچه در ادامه مي خوانيد بازنشري است از گفت و گوي جنجالي و جالب مهدي هاشمي نسب.
مهدي هاشمي نسب استقلالي است
من استقلالي ام.استقلالي خداحافظي کرده ام و استقلالي مي ميرم.

دندان هاي خواهرم را شكستم!

من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربي‌ها با هم کري‌خواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آن‌قدر کتک زدم که دندان‌هايش شکست.

گلي كه به اندازه 4 گل مي ارزد!

يک گل زده ام به اندازه همه آن چهار گل مي ارزد.برويد از استقلالي ها بپرسيد.از پرسپوليسي ها هم بپرسيد.آن گل چهار گب بيشتر زير زبانشان مزه کرده؟يا آن گلي به پرسپوليس زدم بيشتر ناراحتشان کرده... اصلا بگذاريد ماجرا را تمام کنم.پرسپوليس در وجود من مرده

رفتن من به استقلال، به هيچ بني‌بشري ربط ندارد

من يک سوال دارم.چطور مي‌شود در جام باشگاه‌هاي آسيا، پرسپوليس در دو بازي، به دو تساوي صفر بر صفر مي‌رسد و در بازي آخر مرحله مقدماتي، تنها در صورتي به چهار تيم نهايي صعود مي‌کند که بازي را ببرد، اما بازي تا دقيقه 75، صفر بر صفر بود و پرسپوليسِ در آستانه حذف است. مهدي هاشمي‌نسب در دقيقه 70 گل پيروزي‌بخش و صعود پرسپوليس را در بازي سوم به ثمر مي‌رساند و بعد کنار گذاشته مي شود؟
من به خاطر اين رفتارها به استقلال رفتم، اصلا به هيچ بني‌بشري ربط ندارد. من قراردادم به پايان رسيد و به استقلال رفتم.همين.

ماجراي آن گل عجيب

کار آن بالايي بود.شما فقط به اين نکته مهم توجه کن.احمد عابدزاده در تمام طول عمر بازيگري‌اش، حتي در بازي‌اي که ما همراه با پرسپوليس، در کره جنوبي بوديم و هوا به شدت باراني بود، سُر نخورد، اما آن روز سُر خورد؛ مي‌دانيد چرا؟ چون افشين ايستاد و وقتي توپ را ارسال کردند، احمد عابدزاده به سمت من آمد و با صداي بلند گفت: «منم!» به همين دليل افشين ايستاد. احمد پايش سر خورد و من با سر به توپ ضربه زدم و توپ به گل تبديل شد. از وقتي توپ به تور خورد و ورزشگاه منفجر شد، ديگر هيچي نفهميدم. در آن بازي آن‌قدر عصبي شده بودم که بين دو نيمه عضلات دوقلويم گرفته بود، حتي منصورخان مي‌خواست مرا تعويض کند، اما يک حسي به من مي‌گفت که بايد در زمين بمانم. بايد يک اتفاقي مي‌افتاد که افتاد.کار خودم را کردم.اما حيف که غش کردم. اگر در بازي مي‌ماندم، شايد استقلال پيروز مي‌شد.اي کاش غش نمي‌کردم! اي کاش! با آن گل که جواب خيلي‌ها را دادم، در زمين مي‌ماندم و نمي‌گذاشتم تا علي کريمي گل مساوي را بزند.

كتك خوردم،ترور شدم

کتک خوردم.ترور شدم اصلا.خيلي‌ از پرسپوليسي‌ها به من بد و بيراه گفتند، اما همه آنها را حلال مي‌کنم. مهدي هاشمي‌نسب از پرسپوليس رفت، اما همه مي‌دانند که در قلب آنها قرار دارم، اما همه آنها بدانند که من يک استقلالي دوآتشه هستم که با استقلال از فوتبال حرفه‌اي خداحافظي کردم. حتي در تيم‌هايي که مقابل استقلال ايستادم، هيچ وقت از هواداران استقلال فحش نخوردم و تا زماني که به استقلال رفتم، هميشه مورد محبت هواداران استقلال بودم.

بهترين گل زندگي‌ام

آخر اين سوال است؟معلوم است! بهترين گل زندگي‌‌ام را به پرسپوليس زده‌ام؛ نه به خاطر اين‌که تيم سابقم بود، بلکه حقم بود! باز هم اگر به آن روزها برگردم، به استقلال مي‌روم و استقلالي مي‌شوم تا خيلي‌ها را بسوزانم.

پرسپوليسي ها مادرو برادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند

اصلا در گلويم عقده شده بود. مي‌داني چرا در آن بازي سعي کردم به پرسپوليس گل بزنم؟ براي آن‌که در بازار کرج، هواداران پرسپوليس بعد از رفتن من به استقلال مادرم را به بدترين وجه کتک زدند و همين مانده بود تا چاقويش بزنند و اگر مردم به دادش نمي‌رسيدند، شايد مادرم را از دست مي‌دادم. همين‌طور برادرم را جلوي در خانه‌مان و در چند جاي ديگر کرج کتک زدند. من براي پرسپوليسي‌ها چهار گل زده بودم و مزه آن گل‌ها هنوز زير دندانشان است، اما من دندان‌هايشان را با آن گل مسواک زدم و بهتر بگوبم جرم گيري کردم تا مزه‌اش از بين برود.

راننده نيسان را زدم چون فحش داد

همين چند وقت پيش جايي رفته بودم که يک راننده وانت نيسان من را شناخت و چون پرسپوليسي بود، بدترين الفاظ را نثارم کرد؛ دعوا کرديم و من کتکش زدم. نامه دادگاهش درِ خانه‌مان آمد.اما اين منم که کم نمي‌‌آورم..

RezaVilla7
10-09-2012, 13:58
پیشنهاد باشگاه لس آنجلس بلوز به استقلال برای برگزاری دیدار دوستانه

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
با پیشنهاد داریوش یزدانی مربی تیم لسآنجلس بلوز آمریکا دو باشگاه استقلال و لس آنجلس بلوز مذاکراتی برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی انجام داده‌اند.
لس آنجلس پیشنهاد داده این بازی در آمریکا برگزار شود و اگر باشگاه استقلال بتواند مجوز سفر به این کشور را بگیرد، برای این بازی تدارکاتی راهی آمریکا می‌شود. قرار شده باشگاه استقلال سه تاریخ پیشنهادی خود را برای برگزاری این دیدار دوستانه به باشگاه لسآنجلس بلوز بدهد.
اگر با سفر استقلال به آمریکا موافقت شود، به احتمال زیاد آبی پوشان با تیم گلکسی هم یک دیدار برگزار می‌کنند.
در صورتی که استقلال نتواند به آمریکا برود تیم لس آنجلس بلوز به تهران خواهد آمد و علاوه بر بازی با استقلال یکدیدار دیگر تدارکاتی در ایران برگزار می‌کند.

hamedss
10-09-2012, 18:52
اکبرپور تمرین نکرد، بیک‌زاده غایب بود

خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال استقلال در غیاب بازیکنان خارجی این تیم و همچنین هاشم ‌بیک زاده برگزار شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال در ادامه روند آماده سازی خود از ساعت 16:30 امروز در کمپ زنده یاد حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد. در تمرین امروز امیر قلعه‌نویی و هاشم بیک‌زاده غایب بودند، ضمن آنکه آرش برهانی با 35 دقیقه تاخیر به محل تمرین رسید.
برهانی قبل از آغاز تمرین با سرپرست تیم استقلال تماس گرفت و اعلام کرد که با تاخیر به محل تمرین آبی پوشان می‌رسد.
* بازیکنان خارجی تیم استقلال مثل ردی، توزی و ساموئل در تمرینات تیم استقلال غایب بودند و فقط جانواریو از جمع بازیکنان خارجی این تیم در تمرینات حضور دارد که این بازیکن امروز پس از یک ساعت تمرین ورزشگاه را ترک کرد.
* سیاوش اکبرپور به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه زانو در تمرین امروز حاضر بود اما زیر نظر کادر پزشکی تمرین کرد و در تمرینات گروهی شرکت نداشت.
* محور اصلی تمرینات امروز دویدن دور زمین، انجام حرکات تاکتیکی و فوتبال درون تیمی بود.
* بازیکنان تیم استقلال در خصوص سرمربیگری پرویز مظلومی در تیم گهر از یکدیگر سؤال و کسب اطلاع می‌کردند.
* آبی‌پوشان فردا در ادامه روند آماده سازی خود در دو نوبت صبح و بعد ازظهر تمرینات خود را پیگیری می‌کنند و امیر قلعه‌نویی از فردا در تمرین آبی پوشان حاضر خواهد شد.
تیم فوتبال استقلال روز جمعه در دیداری دوستانه در کمپ مرحوم حجازی به مصاف مس کرمان خواهد رفت.

hamedss
10-09-2012, 18:53
سرانجام استقلالی‌ها چک گرفتند

خبری از پول می‌شود؟

خبرگزاری فارس: جلسه‌ چند تن از بازیکنان استقلال با مدیر عامل این باشگاه برگزار شد و بازیکنان چک بخشی از مبلغ قرارداد خود را گرفتند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عصر امروز چند تن از بازیکنان استقلال از جمله کیانوش رحمتی، میلاد میداودی، حنیف عمران‌زاده، هاشم‌بیک‌زاده، میثم بائو، امیرحسین صادقی، سیاوش اکبرپور و امین منوچهری جلسه‌ای با علی فتح‌الله‌زاده مدیر عامل این باشگاه در خصوص مسائل مالی برگزار کردند و در پایان درصدی از قرارداد خود را به صورت چک برای یکی دو هفته آینده دریافت کردند.
میثم بائو یکی از بازیکنان در این نشست حضور داشت، در این باره به خبرنگار فارس گفت: جلسه خوبی با فتح‌الله‌زاده برگزار کردیم و چک معتبر اسپانسر را برای یکی دو هفته آینده به ما دادند. در این چک 40 درصد قرارداد ما در نظر گرفته شده است.

hamedss
10-09-2012, 18:54
مس کرمان جمعه به دیدار استقلال می‌رود

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال مس کرمان روز جمعه دیداری تدارکاتی برابر استقلال برگزار می‌کند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال مس کرمان پنج شنبه به تهران می آید تا روز جمعه ساعت 15:30 در کمپ باشگاه استقلال دیداری دوستانه با این تیم برگزار کند.
تیم فوتبال مس کرمان اکنون با یازده امتیاز در رده دوازدهم جدول رده بندی لیگ قرار دارد و استقلال با 19 امتیاز چهارم است.

hamedss
10-09-2012, 18:56
پیشنهاد باشگاه لس آنجلس بلوز به استقلال برای برگزاری دیدار دوستانه

خبرگزاری فارس: باشگاه لس آنجلس بلوز به باشگاه استقلال پیشنهاد برگزاری دیدار دوستانه داد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، با پیشنهاد داریوش یزدانی مربی تیم لس آنجلس بلوز آمریکا دو باشگاه استقلال و لس آنجلس بلوز مذاکراتی برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی انجام داده‌اند.
لس آنجلس پیشنهاد داده این بازی در آمریکا برگزار شود و اگر باشگاه استقلال بتواند مجوز سفر به این کشور را بگیرد، برای این بازی تدارکاتی راهی آمریکا می‌شود. قرار شده باشگاه استقلال سه تاریخ پیشنهادی خود را برای برگزاری این دیدار دوستانه به باشگاه لس آنجلس بلوز بدهد.
اگر با سفر استقلال به آمریکا موافقت شود، به احتمال زیاد آبی پوشان با تیم گلکسی هم یک دیدار برگزار می‌کنند.
در صورتی که استقلال نتواند به آمریکا برود تیم لس آنجلس بلوز به تهران خواهد آمد و علاوه بر بازی با استقلال یک دیدار دیگر تدارکاتی در ایران برگزار می‌کند.

RezaVilla7
10-09-2012, 22:29
انتقال نيمي از قرارداد حمودي به باشگاه استقلال
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
علي حمودي، مدافع استقلال قرار است که نيم فصل به کشور آلمان ترانسفر شود، اما اين اتفاق در حالي قرار است رخ دهد که آبي‌ها اعلام کردند قصد دارند با انتقال وي، براي تيم درآمد زايي کنند.
علي حمودي قرار است به ليگ آلمان برود تا به فوتبالش ادامه دهد اين در حاليست که وي تمايل زيادي دارد که اين اتفاق رخ دهد اما در صورت مهيا شدن شرايط وي بايد قسمت زيادي از قراردادش را به باشگاه استقلال پرداخت کند وي با آبي‌ها قرارداد دارد.

RezaVilla7
10-09-2012, 22:33
انتقال نيمي از قرارداد حمودي به باشگاه استقلال
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
علي حمودي، مدافع استقلال قرار است که نيم فصل به کشور آلمان ترانسفر شود، اما اين اتفاق در حالي قرار است رخ دهد که آبي‌ها اعلام کردند قصد دارند با انتقال وي، براي تيم درآمد زايي کنند.
علي حمودي قرار است به ليگ آلمان برود تا به فوتبالش ادامه دهد اين در حاليست که وي تمايل زيادي دارد که اين اتفاق رخ دهد اما در صورت مهيا شدن شرايط وي بايد قسمت زيادي از قراردادش را به باشگاه استقلال پرداخت کند وي با آبي‌ها قرارداد دارد.

hamedss
10-10-2012, 06:49
قلعه نويى؛ از امروز در تمرين استقلال

سرمربى تيم استقلال از امروز(چهارشنبه) در تمرين اين تيم حضور خواهد يافت.امير قلعه نويى پس از گذشت يك هفته از درگذشت مادرش از روز چهارشنبه به تمرين استقلال مى رود.ميرشاد ماجدى در اين باره اظهار داشت: در جلسه روز دوشنبه با قلعه نويى صحبت كرديم. قرار شد او از امروز (چهارشنبه) به تمرين بيايد.

hamedss
10-10-2012, 06:50
وقتى «پول» نباشد «استقلال» در عذاب است!

انتقادهاى بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران از عملى نشدن وعده هاى مسئولان باشگاه مبنى بر رفع مشكلات مالى در حالى علنى شده است كه مسئولان اين باشگاه مى گويند نيمى از هزينه هاى مورد نياز را تامين كرده اند.بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران كه پيشتر با ملاحظه برخى موارد به طور ملايم به پرداخت نشدن بخشى از مبالغ قرارداد خود مى پرداختند، اين بار گلايه هاى خود را شديدتر و به صورت علنى مطرح كردند.آنان با انتقاد از آنچه عملى نشدن وعده هاى مسئولان باشگاه استقلال دانستند، اعلام كردند عمل نكردن مسئولان باشگاه به تعهدات خود، مشكلات زيادى را در زندگى شخصى آنان ايجاد كرده است.در حالى كه يازده هفته از دوازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاه هاى ايران گذشته است، بازيكنان تيم استقلال هنوز مبلغى دريافت نكرده اند كه اين موضوع سبب بروز حواشى در اردوى آبى پوشان شده است.اميرحسين صادقى، حنيف عمران زاده و آرش برهانى از جمله بازيكنانى هستند كه در روزهاى اخير از عملى نشدن وعده هاى مسئولان باشگاه استقلال در خصوص رفع مشكلات به شدت گلايه كرده اند.انتقاد بازيكنان با تجربه استقلال در حالى مطرح شد كه مسئولان اين باشگاه مى گويند پس از انعقاد قرارداد با سه حامى مالى، نيمى از هزينه هاى باشگاه استقلال در فصل جارى را تامين كرده اند و چك هايى كه حاميان مالى به باشگاه داده اند به مرور زمان وصول شده و مطالبات بازيكنان پرداخت مى شود.آبى پوشان در فصل نقل و انتقالات دوازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاه هاى ايران با تلاش هاى اعضاى هيات مديره و در راس آن سيداحمد رسولى نژاد رييس سابق هيات مديره توانستند امير قلعه نويى را به جمع خود بازگردانند و او نيز بر خلاف برخى گمانه زنى ها اكثر بازيكنان فصل گذشته را حفظ كرد.باشگاه استقلال همچنين چند بازيكن جديد را كه اكثر آنان سابقه حضور در جمع آبى پوشان را داشتند به خدمت گرفت تا بتواند حضورى موفق و پرقدرت در ليگ برتر باشگاه هاى ايران و ليگ قهرمانان باشگاه هاى آسيا داشته باشد.استقلال در اين راستا و در آخرين روزهاى نقل و انتقالات، در حالى كه خود را در مصاف با تيم رقيب سرخ پوش، بازنده مى ديد جواد نكونام كاپيتان تيم ملى فوتبال ايران را به خدمت گرفت.اما سوالى كه اذهان عمومى را به شدت تحت تاثير قرار داد و سبب اعتراض برخى از ورزش دوستان شد اين است كه جذب بازيكن با هزينه هاى گزاف و خودنمايى در فصل نقل و انتقالات چه تاثيرى در روند آبى پوشان داشته و هزينه هاى بازيكن چند ميلياردى چگونه تامين شده است.از اواسط فصل گذشته تاكنون، يك جمله تكرارى از سوى مسئولان باشگاه استقلال در اين مورد شنيده شده و آنان به طور مداوم اعلام مى كنند «بزودى مشكلات مالى برطرف مى شود» و اين در حالى است كه با گذشت چندين ماه هنوز حركت مثبتى در اين راه ديده نشده است.

hamedss
10-10-2012, 06:51
پيشنهاد باشگاه لس آنجلس بلوز به استقلال براى برگزارى ديدار دوستانه

باشگاه لس آنجلس بلوز به باشگاه استقلال پيشنهاد برگزارى ديدار دوستانه داد. با پيشنهاد داريوش يزدانى مربى تيم لس آنجلس بلوز آمريكا دو باشگاه استقلال و لس آنجلس بلوز مذاكراتى براى برگزارى يك ديدار تداركاتى انجام داده اند.لس آنجلس پيشنهاد داده اين بازى در آمريكا برگزار شود و اگر باشگاه استقلال بتواند مجوز سفر به اين كشور را بگيرد، براى اين بازى تداركاتى راهى آمريكا مى شود. قرار شده باشگاه استقلال سه تاريخ پيشنهادى خود را براى برگزارى اين ديدار دوستانه به باشگاه لس آنجلس بلوز بدهد.اگر با سفر استقلال به آمريكا موافقت شود، به احتمال زياد آبى پوشان با تيم گلكسى هم يك ديدار برگزار مى كنند.در صورتى كه استقلال نتواند به آمريكا برود تيم لس آنجلس بلوز به تهران خواهد آمد و علاوه بر بازى با استقلال يك ديدار ديگر تداركاتى در ايران برگزار مى كند.

hamedss
10-10-2012, 06:52
بيك زاده ديدار با تراكتورسازى را از دست داد

هاشم بيك زاده هافبك تيم فوتبال استقلال در تمرينات اين تيم دچارمصدوميت شد و وضعيتش مشخص نيست.او كه به تازگى از بند مصدوميت رها شده، نتوانست با شرايط ايده آل روبه رو شود و دوباره مصدوم شد تا حضور در تمرينات اين تيم براى ديدار با تراكتورسازى را از دست بدهد. به همين دليل براى درمان پايش آماده مى شود و تا اطلاع ثانوى شرايط تمرين كردن ندارد.

hamedss
10-10-2012, 06:53
نامه باشگاه استقلال به پرسپوليس؛با انصارى فرد صحبت نكرده ايم

اعضاى تيم استقلال از مطرح شدن بحث مذاكره مجدد مسئولان اين تيم بامهاجم تيم پرسپوليس دلخور شدند و حتى نامه اى از سوى مسئولان به باشگاه پرسپوليس ارسال شد تا اين شايعات تمام شود.باشگاه استقلال مدعى است كه هيچ مقام مسئولى با كريم انصارى فرد تماس نگرفته است كه وى را براى حضور در استقلال متقاعد كند؛ به همين دليل قرمزها نبايد به اين موضوع اشاره كنند و استقلال را به حاشيه ببرند، اين در حالى است كه شايعه بازگشت انصارى فرد به استقلال پيش از اين مطرح بود.

hamedss
10-10-2012, 06:54
در ديدارى دوستانه

استقلال به مصاف مس كرمان مى رود

تيمهاى فوتبال مس كرمان و استقلال روز جمعه در ديدارى دوستانه هم مى روند.اين ديدار تداركاتى با توجه به تعطيلات رقابت هاى ليگ برتر فوتبال، براى حفظ آمادگى تيم و قرار داشتن بازيكنان در شرايط مسابقه و در پى توافق مسى ها با باشگاه استقلال برگزار مى شود.گفتنى است؛ تيم استقلال قرار بود روز جمعه با تيم زير ۲۲ سال ديدار كند كه اين بازى لغو شد.

hamedss
10-10-2012, 06:55
بررسى وضعيت ۳بازيكن استقلال كه احتمال جدايى شان وجود دارد

حمودى، ساموئل و ردى مى روند؟

على فتح الله زاده اعلام كرده در نيم فصل مى توانيم ۳ بازيكن خود را از ليست خارج كنيم و ۳ بازيكن جديد به خدمت بگيريم. طبق قوانين آبى ها مى توانند بازيكنان خود را با ديگر تيم ها معاوضه كنند و يا اقدام به جذب بازيكن آزاد كنند. از آنجا كه فريدون زندى هم از استقلال رفته اين باشگاه مى تواند با يك بازيكن آزاد وارد مذاكره بشود. در همين حال احتمال خروج نام ۳ بازيكن استقلال در نيم فصل نيز هر از گاهى شنيده مى شود تا به نوعى خبر فتح الله زاده تاييد بشود. على حمودى، جى لويد ساموئل و ليام ردى بازيكنانى هستند كه شايد در نيم فصل با بازيكنان ديگر تيمها معاوضه بشوند يا بازيكنان آزاد جاى شان را بگيرند. در ذيل وضعيت هر ۳ بازيكن را مورد بررسى قرارمى دهيم تا به اين نتيجه برسيم كه آيا جدايى آنها از استقلال ممكن خواهد بود يا خير؟!

على حمودى

اين بازيكن اخيرا از باشگاه هاى آلمانى پيشنهاد هايى دريافت كرده است. اينكه پيشنهاد هاى رسيده كه رسانه اى هم شده درست است يا غلط به زودى مشخص خواهد شد. در سايت هاى رسمى دو باشگاهى كه اعلام شد حمودى رامى خواهند اثرى از نام اين بازيكن ديده نمى شود اما با توجه به اينكه خبر او رسانه اى شده دور از ذهن نيست كه پاى يك مديربرنامه كه با باشگاه هاى آلمانى در ارتباط است وسط باشد. چنانچه حمودى از استقلال جدا شود اين تيم دچار مشكلات آن چنانى نخواهد شد چرا كه آبى ها جانشين مناسب براى جايگزين كردن دارند. خسرو حيدرى هم مى تواند در دفاع راست بازى كند وهم در هافبك راست بنابراين اگر حمودى از استقلال به تيم هاى آلمانى برود مشكل حادى پيش نخواهد آمد و آبى ها مى توانند به جاى وى بازيكنى را هم جذب كنند. دور از ذهن نيست كه مهاجم دلخواه استقلال از اين طريق جذب بشود.

جى لويد ساموئل

اين بازيكن از ابتداى فصل هم مورد توجه امير قلعه نويى قرارنداشت. شايد اگر اصرارهاى فتح الله زاده نبود ساموئل همان ابتداى فصل از استقلال جدا مى شد. امير علاقه چندانى به بازى ساموئل ندارد و اين بازيكن برخلاف فصل قبل در تفكرات سرمربى استقلال جاى نگرفته است. البته قلعه نويى در چند بازى به اجبار ساموئل را بازى داد اما همانطور كه ديديم در بازى هاى اخير ساموئل بارديگر نيمكت نشين شد. شايعاتى مبنى برمعاوضه اين بازيكن با يك مهاجم ليگ برترى وجود دارد. چندى قبل گفته شد كه ساموئل به احتمال زياد با محمد غلامى مهاجم تيم سپاهان كه تنها ۱۰۰ دقيقه براى اين تيم بازى كرده معاوضه خواهد شد. البته مسوولان باشگاه استقلال مذاكره با غلامى را تاييد نمى كنند اما بايد منتظر ماند و ديد استقلال جاى اين بازيكن دنبال چه كسى است. آيا اينكه گفته مى شود آبى ها عنايتى را به استقلال مى آورند صحت دارد يا خير؟! شايد ساموئل برخلاف تصورات با باشگاه مس كرمان معاوضه شد.

ليام ردى

سفرردى به كشورش مى تواند برشايعه بازنگشتن او بيفزايد. ردى تصور مى كرد به خاطر قد و قامت بلندش در استقلال به دروازه بان اول تبديل خواهد شد.شايد هم مديربرنامه ايرانى اش هرگز به او نگفته بود كه يگانه دروازه بان آماده فوتبال ايران عضو باشگاه استقلال است و ردى مى پنداشت كه به محض عقد قرارداد با استقلال در قفس تورى قرارمى گيرد. ردى از وضع موجود به شدت ناراحت است و سفرش به كشور استراليا نيز به همين دليل است. اگر او برنگردد استقلال شايد جايش يك دروازه بان بگيرد. يكى از سايت ها نوشته بود كه آبى ها ميثاق معمارزاده را هدف قرارداده اند البته اگر دروازه بانى هم جذب نشود مشكلى براى استقلال ايجاد نخواهد شد چون اصولا مهدى رحمتى بلد است چطوردروازه بانى كند كه احيانا مصدوم نشود. اين دروازه بان استراليايى نيز گزينه مناسبى براى جا به جايى هاى ميان فصل است.

hamedss
10-10-2012, 06:56
جلسه فورى فتح الله زاده با بازيكنان

استقلالى ها باز هم وعده شنيدند

جلسه چند تن از بازيكنان استقلال با مدير عامل اين باشگاه برگزار شد و بازيكنان چك بخشى از مبلغ قرارداد خود را گرفتند.عصر ديروز چند تن از بازيكنان استقلال از جمله كيانوش رحمتى، ميلاد ميداودى، حنيف عمران زاده، هاشم بيك زاده، ميثم بائو، اميرحسين صادقى، سياوش اكبرپور و امين منوچهرى جلسه اى با على فتح الله زاده مدير عامل اين باشگاه در خصوص مسائل مالى برگزار كردند و در پايان درصدى از قرارداد خود را به صورت چك براى يكى دو هفته آينده دريافت كردند.ميثم بائو يكى از بازيكنان در اين نشست حضور داشت، در اين باره گفت: جلسه اى با فتح الله زاده برگزار كرديم و چك اسپانسر را براى يكى دو هفته آينده به ما دادند. در اين چك ۴۰ درصد قرارداد ما در نظر گرفته شده است

hamedss
10-10-2012, 06:58
گزارش تمرين استقلال

بيك زاده غايب بود ،اكبرپور تمرين نكرد

تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب بازيكنان خارجى اين تيم و همچنين هاشم بيك زاده برگزار شد.تيم فوتبال استقلال در ادامه روند آماده سازى خود از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقيقه ديروز در كمپ زنده ياد حجازى تمرينات خود را پيگيرى كرد. در تمرين ديروز امير قلعه نويى و هاشم بيك زاده غايب بودند، ضمن آنكه آرش برهانى با ۳۵ دقيقه تاخير به محل تمرين رسيد.برهانى قبل از آغاز تمرين با سرپرست تيم استقلال تماس گرفت و اعلام كرد كه با تاخير به محل تمرين آبى پوشان مى رسد.

•بازيكنان خارجى تيم استقلال مثل ردى، توزى و ساموئل در تمرينات تيم استقلال غايب بودند و فقط جانواريو از جمع بازيكنان خارجى اين تيم در تمرينات حضور دارد كه اين بازيكن امروز پس از يك ساعت تمرين ورزشگاه را ترك كرد.

• سياوش اكبرپور به دليل آسيب ديدگى از ناحيه زانو در تمرين امروز حاضر بود اما زير نظر كادر پزشكى تمرين كرد و در تمرينات گروهى شركت نداشت.

• محور اصلى تمرينات ديروز دويدن دور زمين، انجام حركات تاكتيكى و فوتبال درون تيمى بود.

• بازيكنان تيم استقلال در خصوص سرمربيگرى پرويز مظلومى در تيم گهر از يكديگر سؤال و كسب اطلاع مى كردند.

• آبى پوشان امروز در ادامه روند آماده سازى خود در دو نوبت صبح و بعد ازظهر تمرينات خود را پيگيرى مى كنند.

Bahador~2B
10-10-2012, 17:20
آخرین وضعیت آسیب‌دیده‌های استقلال از زبان دکتر نوروزی ([Only Registered And Activated Users Can See Links] f%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%82%d9%84%d8%a7%d9%84-%d8%a7/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
معاون پزشکی باشگاه استقلال در مورد آخرین وضعیت مجتبی جباری گفت: در جلسه شورای پزشکی که سه‌شنبه هفته آینده به اتفاق دکتر کیهانی خواهیم داشت وضعیت جباری از نظر پزشکی و زمان بازگشت وی به تمرین‌ها مشخص خواهد شد.
دکتر امین نوروزی اظهار کرد: مجتبی جباری از ۱۰ روز پیش بعد از عمل موفقیت‌آمیزی که دکتر کیهانی بر روی مینیسک داخلی وی انجام داد کار فیزیوتراپی خود را آغاز کرده بود و اگر شرایط وی به همین منوال ادامه پیدا کند برگشت زودهنگام وی به فوتبال حتمی است.
وی افزود: برای بررسی وضعیت نهایی مجتبی جباری برای دویدن طی جلسه‌ای که هفته آینده با دکتر کیهانی و جباری خواهیم داشت، شرایط وی برای شروع دوباره فوتبال بررسی و نتیجه آن اعلام خواهد شد. البته شرایط کنونی جباری بسیاری امیدوار کننده است و در سلامت کامل به سر می‌برد.
نوروزی همچنین درخصوص وضعیت هاشم بیک‌زاده نیز گفت: بیک‌زاده با وجود کشیدگی خفیفی که از ناحیه عضله پشت ساق پا داشت با انجام چند جلسه کار فیزیوتراپی مشکلش برطرف شد و از شنبه آینده تمرین‌های خود را با تیم شروع خواهد کرد.
معاون پزشکی باشگاه استقلال وضعیت بقیه بازیکنان استقلال از جمله خسرو حیدری را ایده‌آل و مناسب ارزیابی کرد و افزود: در حال حاضر به جز مجتبی جباری تیم استقلال مصدومی ندارد و اگر مشکلی پیش نیاید برای قهرمانی نیم فصل اول امید زیادی داریم.
نوروزی رمز موفقیت تیم استقلال در رقابت‌های لیگ برتر امسال را آشنایی امیر قلعه‌نویی با مسائل پزشکی و نگاه حرفه‌ای وی به این موضوع دانست و تاکید کرد: همدلی و تعامل خوبی که قلعه‌نویی با کادر پزشکی دارد سبب شده آسیب دیدگی تیم استقلال به حداقل برسد.
وی خاطرنشان کرد: با روحیه‌ای که از قلعه‌نویی و کادر همراهش سراغ دارم بدون شک اگر مشکلات مالی این تیم از سوی وزارت ورزش و جوانان برطرف شود دیگر هیچ مشکلی برای قهرمانی این تیم وجود ندارد.
نوروزی با اشاره به این مطلب که تاکنون هیچ کدام از گروه‌‌های پزشکی به دلیل مشکلات مالی باشگاه حق‌الزحمه‌ای دریافت نکردند، تاکید کرد: تمام هزینه‌های پزشکی را تا به امروز از جیب خود پرداخت کردیم لذا از وزارت ورزش و جوانان تقاضا دارم به این تیم کمک مالی کند تا از نظر مالی هزینه‌های پزشکی نیز مرتفع شود.
وی در پایان از زحمات گروه پزشکی تیم استقلال از جمله دکتر ستوده، دکتر مولایی، دکتر کیهانی، دکتر فرج‌زاده، امیر مهریزی، دکتر اخباری و مبارکی تشکر کرد.

Bahador~2B
10-10-2012, 17:20
ساموئل در نیم‌فصل پرسپولیسی می‌شود! ([Only Registered And Activated Users Can See Links] b%8c-%d9%85%db%8c%e2%80%8c%d8%b4%d9%88%d8%af/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
چند روز پیش مدیران باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال در جلسه ای تصمیم گرفتند برای ترمیم نقاط ضعف شان در نیم‌فصل بازیکن مبادله کنند.
به گزارش آبیته دات کام به نقل از سایت گل با توجه به ترافیک خط هافبک استقلال و مشکل خط حمله این تیم و ترافیک در خط حمله پرسپولیس و کمبود بازیکن در خط میانی سرخپوشان پیش‌بینی می شد اگر مبادله‌ای هم در میان باشد استقلال هافبک می‌دهد و مهاجم می‌گیرد. اکنون هرچه به نیم فصل مسابقات لیگ برتر نزدیک می‌شویم بحث انتقال و جابجایی چند بازیکن سرخابی قوت گرفته است و حتی صحبت از حضور کریم انصاری‌فرد در استقلال و حضور جی لوید ساموئل در پرسپولیس است.
از دست ندهید
ساموئل در ابتدای فصل نیز از طریق مدیر برنامه‌های خود مذاکراتی با سردار رویانیان داشت، اما وقتی مدیرعامل پرسپولیس متوجه شد ساموئل هم سهمیه لیگ برتری به حساب می‌آید و هم سهمیه خارجی، از خرید این بازیکن منصرف شد. اکنون نیاز مبرم سرخابی به هافبک و مهاجم باعث شده مدیران دو باشگاه اختلاف نظرها و کری خواندن‌ها را به فراموشی بسپارند و بر سر انتقال بازیکن ترینیداد توباگویی به توافق نهایی برسند. گویا امیر قلعه‌نویی هم با جدایی ساموئل موافقت کرده است چرا که چندان به بازی او اعتقاد نداشت و ساموئل هم از نیمکت‌نشینی گلایه داشت.
گفته می‌شود استقلالی‌ها در ازای انتقال ساموئل، محمد قاضی یا کریم انصاری‌فرد را می‌خواهند اما پرسپولیسی‌ها هنوز بر سر انتقال یکی از مهاجمان‌شان به جمع‌بندی نرسیده‌اند و ژوزه هم باید در این مورد نظر بدهد.

Bahador~2B
10-10-2012, 17:25
رقابت رویانیان و فتح الله زاده برای جذب نظری ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیکن جدید تیم ملی فوتبال ایران در تیررس مدیر عامل باشگاه های استقلال و پرسپولیس قرار گرفته است. استقلال و پرسپولیس برای جذب یک بازیکن ملی‌پوش با هم رقابت می‌کنند. علی فتح الله زاده و محمد رویانیان، این روزها تلاش‌های خود را برای جذب امید نظری، بازیکن ایرانی آنجل هولمز سوئد آغاز کرده‌اند.
با جدایی فریدون زندی از استقلال، آبی‌ها به یک هافبک نیاز دارند و از اردوی استقلال خبر می‌رسد، فتح الله زاده مقدمات این انتقال را نیز فراهم کرده است. نظری در حال حاضر در لیگ دسته دوم سوئد بازی می‌کند. استقلالی‌ها می‌گویند، از چندی پیش باب مذاکره با این بازیکن را باز کرده‌اند و او همان زمان قول داده بود، در صورت حضور در تهران برای اردوی کره، مذاکرات نهایی را با استقلال انجام خواهد داد. به همین دلیل آن‌ها منتظرند تا این مسابقه برگزار شود و سریعا سراغ امید نظری بروند و با او پای میز مذاکره بنشینند.
نظری که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند با توجه به شرایط سنی که دارد سهمیه زیر ‌۲۳ سال محسوب می‌شود از همین رو استقلالی‌ها تصمیم دارند از نیم فصل نام این بازیکن را به لیست نفرات‌شان اضافه کرده و از او در بازی‌های لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا استفاده کنند.
گفته می‌شود در راه جذب نظری استقلالی‌ها با کارلوس کی‌روش که خود کاشف این بازیکن در اروپا بوده نیز مشورت گرفتند که سرمربی تیم ملی هم این بازیکن را تایید کرده و او را خریدی مناسب برای استقلال دانسته است.
اما این تنها یک طرف قضیه است. محمد رویانیان مدیر‌عامل پرسپولیس نیز تاکید کرده نظری را برای نیم فصل می‌خواهد. او که روز جمعه به اردوی تیم ملی رفته بود، در بین بازیکنان به دنبال او می‌گشت در حالی‌که نمی‌دانست نظری از روز دوشنبه به اردوی تیم ملی اضافه خواهد شد. رویانیان قصد دارد پیش از بازی کره یا بعد از این مسابقه، باب مذاکره با نظری را باز کند.

Bahador~2B
10-10-2012, 17:33
تشکر سرمربی استقلال از همراهی بازیکنان


سرمربی تیم استقلال در دیدار با بازیکنان این تیم از همراهی و ابراز همدردی شان در طول برگزاری مراسم درگذشت مادرش تقدیر کرد.
امیر قلعه نوعی پیش از آغاز تمرینات هصر روز چهارشنبه استقلال دقایقی با بازیکنان این تیم صحبت کرد. وی خطاب به آنها گفت:از شما می خواهم قدر والدینتان را بدانید و به این مساله توجه کنید که اگر به موفقیتی رسیدید دعای خیر این عزیزان بوده است. قلعه نوعی افزود:در احادیث هم داریم که روزی فردی به خدمت حضرت رسول اکرم(ص)رسید و گفت در کارش گرفتاری به وجود آمده است.پیغمبر فرمودند برو و برای پدرت که در قید حیات است کار خیری انجام بده.او رفت و دید که مشکلش برطرف نشده است.دوباره نزد پیغمبر رفت و گفت مشکلم حل نشده است.پیغمبر فرمودند برو و دوباره کار خیری برای پدرت انجام بده.گره آن مرد باز نشد و برای بار سوم خدمت حضرت رسول (ص)رسید و گفت چه کند.پیغمبر فرمودند باز هم برو و کار خیری انجام بده.دفعه سوم گرفتاری اش حل شد.آمد نزد حضرت رسول (ص)و تشکر کرد.پیغمبر فرمودند برای پدر سه بار کار خیر کردی و مشکلت حل شد،اگر برای مادر بود با یک بار کار خیر مشکل حل می شد.

Bahador~2B
10-10-2012, 17:34
آبی‌ها با یک مهاجم لیگ برتری تمام کردند





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اعضای تیم استقلال بحثی در خصوص حضور یک مهاجم در این تیم را مطرح کردند، اما همچنان در این خصوص به نتیجه مورد نظر دست پیدا نکردند اما اطرافیان باشگاه ادعای دیگری در این خصوص دارند.
مسئولان تیم استقلال قصد ندارند در مورد آینده تیم و حضور یک مهاجم در استقلال بحثی رامطرح کنند اما اطرافیان باشگاه مدعی هستند که استقلال با یک مهاجم لیگ برتری به توافق کامل رسیده است و نیم فصل انتقال قطعی می‌شود.
این درحالیست که آبی‌ها به دلیل عدم ایجاد مشکل صحبتی از نام این بازیکن نمی‌کنند تا مهاجم مورد نظر با تیم فعلی خود دچار مشکلات نشود و انتقالش با حرف و حدیث همراه شود.

Bahador~2B
10-10-2012, 17:36
حاجی دل پیرو +عکس





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مدیرعامل باشگاه استقلال یکی از هواداران یوونتوس ایتالیاست.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]



علی فتح الله زاده چند سال پیش گفته بود که هواداران استقلال، مومن زاده را با شعار «احمد دل پیرو» تشویق می کنند. او دیروز در جلسه ای که با بازیکنان استقلال داشت، گرمکن یوونتوس را بر تن کرد تا ثابت کند یکی از هواداران این تیم ایتالیایی است.

Bahador~2B
10-10-2012, 17:38
آیا میداوودی از استقلال جدا میشود؟





([Only Registered And Activated Users Can See Links])

میلاد میداودی مهاجم تیم استقلال با شرایط خوبی در تیم استقلال روبرو نیست، به همین دلیل صحبت از جدایی وی از تیم در نیم فصل مطرح است، خبری که تابحال بحثی در خصوص آن مطرح نبود.
مهاجم تیم استقلال از ترکیب تیم خارج است و امیر قلعه نوعی نیز از وضعیت وی راضی نیست، به این دلیل بحث جدایی‌اش از تیم استقلال مطرح شده است و اینکه وی قرار است در یک تیم لیگ برتری دیگر به فوتبالش ادامه دهد، زیرا پیشنهاد نیز در این خصوص دریافت کرده است.

hamedss
10-10-2012, 19:12
مجيدي با پيراهن استقلال از فوتبال خداحافظي مي‌کند

مديرعامل باشگاه استقلال گفت که مسابقه خداحافظي را براي فرهاد مجيدي تدارک خواهد ديد تا او با پيراهن استقلال از دنياي بازيگري خداحافظي کند.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، علي فتح الله زاده پيش از ظهر روز چهارشنبه در ششمين جشنواره و نمايشگاه بين المللي رسانه هاي ديجيتال در مصلي تهران حاضر شد و ضمن بازديد از قسمت هاي مختلف نمايشگاه با حضور در راديو جشنواره، به پرسش هاي مختلف درباره وضعيت استقلال پاسخ داد.

مهم ترين نکته اي که در پرسش هاي حاضران مطرح شد، وضعيت فرهاد مجيدي بود. فتح الله زاده در اين رابطه اظهار کرد: ما قصد داشتيم در نيم فصل از مجيدي دعوت کنيم تا به استقلال برگردد ولي او خودش تمايل دارد که فصل جديدي از دوران ورزشي اش را اين بار در عرصه مربيگري آغاز کند و به طور حتم ما هم در اين زمينه، به او کمک مي کنيم.

وي افزود: بر اين اساس، در تلاش هستيم تا در يکي از بازي هاي استقلال، مسابقه خداحافظي را براي مجيدي تدارک ببينيم تا او با پيراهن آبي استقلال از دنياي بازيگري خداحافظي کند.

hamedss
10-10-2012, 19:21
بازگشت قلعه‌نویی به تمرینات استقلال

اکبرپور غایب بود

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم استقلال پس از درگذشت مادرش برای اولین بار در تمرینات استقلال حاضر شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین استقلال روز گذشته در حالی در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد که امیرقلعه‌نویی پس از درگذشت مادرش برای اولین بار در جمع آبی‌پوشان حضور یافت.
در زیر حاشیه‌های تمرین امروز استقلال را می‌خوانیم:
* ساعت 16 امیرقلعه‌نویی در محل تمرین استقلال حاضر شد. او با استقبال کادر فنی و بازیکنان روبه رو شد و تمامی اعضای استقلال با سرمربی خود دست دادند و بار دیگر درگذشت مادرش را تسلیت گفتند.
* امیرقلعه‌نویی پس از حضور در محل تمرین 5 دقیقه‌ای برای بازیکنان و اعضای استقلال صحبت کرد.
* تمرین به صورت رسمی از ساعت 16:30 آغاز شد.
* سیاوش اکبرپور در تمرین امروز استقلال غایب است.
* امیرقلعه‌نویی با لباس شخصی تمرین را زیرنظر گرفت و دستیاران او کار تمرین را دنبال کردند.
* در ابتدای تمرین بازیکنان استقلال 10 دقیقه دویدند، و در ادامه استقلالی‌ها در سه گروه مشغول تمرین آقاوسط شدند.
* میرشاد ماجدی و امیر قلعه‌نویی با فابیو جان‌واریو جلسه‌ای چند دقیقه‌ای برگزار کردند. جانواریو که در این مدت در تعطیلی لیگ مرخصی نگرفته بود قرار بود فردا به مرخصی برود و پس از 4 روز به تهران بازگردد.
* میرشاد ماجدی، رضا رجبی، مهدی فنونی زاده، شاهرخ بیانی و سیروس دین‌محمدی از نزدیک این تمرین را نظاره کردند.
* استقلال قرار است روز جمعه دیداری دوستانه با تیم مس کرمان را از ساعت 15:30 درکمپ استقلال برگزار کند.
* کیانوش رحمتی به صورت اختصاصی تمرین می‌کند او به تنهایی دور زمین می‌دود.
* در ادامه تمرین استقلالی‌ها به انجام کارهای تاکتیکی، حمله از دفاع و سانتر از جناحین و ضربه سر پرداختند.
* آبی پوشان انجام کارهای سرعتی را در دستور کار خود قرار دادند.
* تمرین استقلالی‌ها عصر فردا در کمپ مرحوم ناصر حجازی دنبال می‌شود.

hamedss
10-11-2012, 03:47
مراسم ازدواج زندى ديشب برگزار شد

فريدون زندى هافبك سابق تيم فوتبال استقلال ديشب مراسم ازدواج خود را برگزار كرد. فريدون زندى كه مدتى پيش از استقلال جدا شد و راه تيم الاهلى قطر را در پيش گرفت ديشب مراسم ازدواج خود را در شهر كرج برگزار كرد.

hamedss
10-11-2012, 03:49
كيانوش رحمتى؛ از اواسط آبانماه در تمرينات گروهى استقلال

كيانوش رحمتى از اواسط آبانماه در تمرينات گروهى استقلال حضور مى يابد.رحمتى كه هم اكنون به صورت اختصاصى تمريناتش را آغاز كرده است، از اواسط آبانماه در تمرينات گروهى تيمش حضور مى يابد.

hamedss
10-11-2012, 03:49
استقلال با يك مهاجم ليگ برترى تمام كرد

اعضاى تيم استقلال بحثى در خصوص حضور يك مهاجم در اين تيم را مطرح كردند اما همچنان در اين خصوص به نتيجه مورد نظر دست پيدا نكردند اما اطرافيان باشگاه ادعاى ديگرى در اين خصوص دارند.مسئولان تيم استقلال قصد ندارند در مورد آينده تيم و حضور يك مهاجم در استقلال بحثى رامطرح كنند اما اطرافيان باشگاه مدعى هستند كه استقلال با يك مهاجم ليگ برترى به توافق كامل رسيده است و نيم فصل انتقال قطعى مى شود. اين درحالى است كه آبى ها به دليل عدم ايجاد مشكل صحبتى از نام اين بازيكن نمى كنند تا مهاجم مورد نظر با تيم فعلى خود دچار مشكلات نشود و انتقالش با حرف و حديث همراه شود.

hamedss
10-11-2012, 03:50
پيشنهاد ۲ تيم خوزستانى به مهاجم استقلال

ميلاد ميداودى ، مهاجم تيم استقلال شرايط ايده آلى ندارد اما با پيشنهاد از سوى ۲ تيم رو به رو شده است، مهاجم استقلال از سوى تيمهاى اهوازى با شرايط مناسبى رو به رو شده است.ميداودى با پيشنهاد فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان رو به رو شده است و قصد دارد شرايط را مورد بررسى قرار دهد.اين بازيكن، درنظر دارد وضعيت را بررسى كند تا تصميم درستى را اتخاذ كند.

hamedss
10-11-2012, 03:51
با گراميداشت ياد و خاطره داود جورابلو

كارمندان و پيشكسوتان استقلال با هنرمندان ديدار مى كنند

تيم منتخب كارمندان و پيشكسوتان استقلال در يك ديدار دوستانه به مصاف تيم هنرمندان مى رود.اين بازى در گراميداشت ياد و خاطره مرحوم داود جورابلو، هوادار فقيد استقلال از ساعت ۱۵ روز جمعه هفته جارى در كمپ مرحوم ناصر حجازى برگزار مى شود و در تيم منتخب استقلال، تمامى اعضاى باشگاه استقلال شامل: مديريت، معاونان، مشاورين، كادر فنى و بازيكنان استقلال حضور خواهند داشت.

hamedss
10-11-2012, 03:52
تشكر قلعه نويى از همراهى بازيكنان

قدر والدين خود را بدانيد

سرمربى تيم استقلال در ديدار با بازيكنان اين تيم از همراهى و ابراز همدردى شان در طول برگزارى مراسم درگذشت مادرش تقدير كرد.امير قلعه نويى پيش از آغاز تمرينات عصر روز چهارشنبه استقلال دقايقى با بازيكنان اين تيم صحبت كرد. وى خطاب به آنها گفت:از شما مى خواهم قدر والدينتان را بدانيد و به اين مساله توجه كنيد كه اگر به موفقيتى رسيديد دعاى خير اين عزيزان بوده است. قلعه نويى افزود:در احاديث هم داريم كه روزى فردى به خدمت حضرت رسول اكرم(ص)رسيد و گفت در كارش گرفتارى به وجود آمده است.پيغمبر فرمودند برو و براى پدرت كه در قيد حيات است كار خيرى انجام بده.او رفت و ديد كه مشكلش برطرف نشده است.دوباره نزد پيغمبر رفت و گفت مشكلم حل نشده است.پيغمبر فرمودند برو و دوباره كار خيرى براى پدرت انجام بده.گره آن مرد باز نشد و براى بار سوم خدمت حضرت رسول (ص)رسيد و گفت چه كند. پيغمبر فرمودند باز هم برو و كار خيرى انجام بده.دفعه سوم گرفتارى اش حل شد.آمد نزد حضرت رسول (ص)و تشكر كرد. پيغمبر فرمودند براى پدر ۳ بار كار خير كردى و مشكلت حل شد،اگر براى مادر بود با يك بار كار خير مشكل حل مى شد.

hamedss
10-11-2012, 03:53
شكلات مالى حل شود، استقلال قهرمان است

دكتر نوروزى: جبارى پس از تاييد نهايى از هفته آينده استارت مى زند

دكتر امين نوروزى معاون پزشكى باشگاه استقلال در مورد آخرين وضعيت مجتبى جبارى گفت: در جلسه شوراى پزشكى كه سه شنبه هفته آينده به اتفاق دكتر كيهانى خواهيم داشت وضعيت جبارى از نظر پزشكى و زمان بازگشت وى به تمرين ها مشخص خواهد شد.او اظهار كرد: مجتبى جبارى از ۱۰ روز پيش بعد از عمل موفقيت آميزى كه دكتر كيهانى بر روى مينيسك داخلى وى انجام داد كار فيزيوتراپى خود را آغاز كرده بود و اگر شرايط وى به همين منوال ادامه پيدا كند برگشت زودهنگام وى به فوتبال حتمى است.وى افزود: براى بررسى وضعيت نهايى مجتبى جبارى براى دويدن طى جلسه اى كه هفته آينده با دكتر كيهانى و جبارى خواهيم داشت، شرايط وى براى شروع دوباره فوتبال بررسى و نتيجه آن اعلام خواهد شد. البته شرايط كنونى جبارى بسيارى اميدوار كننده است و در سلامت كامل به سر مى برد.نوروزى همچنين درخصوص وضعيت هاشم بيك زاده نيز گفت: بيك زاده با وجود كشيدگى خفيفى كه از ناحيه عضله پشت ساق پا داشت با انجام چند جلسه كار فيزيوتراپى مشكلش برطرف شد و از شنبه آينده تمرين هاى خود را با تيم شروع خواهد كرد.معاون پزشكى باشگاه استقلال وضعيت بقيه بازيكنان استقلال از جمله خسرو حيدرى را ايده آل و مناسب ارزيابى كرد و افزود: در حال حاضر به جز مجتبى جبارى تيم استقلال مصدومى ندارد و اگر مشكلى پيش نيايد براى قهرمانى نيم فصل اول اميد زيادى داريم.نوروزى رمز موفقيت تيم استقلال در رقابتهاى ليگ برتر امسال را آشنايى امير قلعه نويى با مسائل پزشكى و نگاه حرفه اى وى به اين موضوع دانست و تاكيد كرد: همدلى و تعامل خوبى كه قلعه نويى با كادر پزشكى دارد سبب شده آسيب ديدگى تيم استقلال به حداقل برسد.وى خاطرنشان كرد: با روحيه اى كه از قلعه نويى و كادر همراهش سراغ دارم بدون شك اگر مشكلات مالى اين تيم از سوى وزارت ورزش و جوانان برطرف شود ديگر هيچ مشكلى براى قهرمانى اين تيم وجود ندارد.نوروزى با اشاره به اين مطلب كه تاكنون هيچ كدام از گروه هاى پزشكى به دليل مشكلات مالى باشگاه حق الزحمه اى دريافت نكردند، تاكيد كرد: تمام هزينه هاى پزشكى را تا به امروز از جيب خود پرداخت كرديم لذا از وزارت ورزش و جوانان تقاضا دارم به اين تيم كمك مالى كند تا از نظر مالى هزينه هاى پزشكى نيز مرتفع شود.

RezaVilla7
10-11-2012, 09:38
بازگشت امیر قلعه نویی به تمرین استقلال
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تمرین استقلال روز گذشته در حالی در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد که امیرقلعه‌نویی پس از درگذشت مادرش برای اولین بار در جمع آبی‌پوشان حضور یافت.
در زیر حاشیه‌های تمرین امروز استقلال را می‌خوانیم:
* ساعت ۱۶ امیرقلعه‌نویی در محل تمرین استقلال حاضر شد. او با استقبال کادر فنی و بازیکنان روبه رو شد و تمامی اعضای استقلال با سرمربی خود دست دادند و بار دیگر درگذشت مادرش را تسلیت گفتند.
* امیرقلعه‌نویی پس از حضور در محل تمرین ۵ دقیقه‌ای برای بازیکنان و اعضای استقلال صحبت کرد.
* تمرین به صورت رسمی از ساعت ۱۶:۳۰ آغاز شد.
* سیاوش اکبرپور در تمرین امروز استقلال غایب است.
* امیرقلعه‌نویی با لباس شخصی تمرینرا زیرنظر گرفت و دستیاران او کار تمرین را دنبال کردند.
* در ابتدای تمرین بازیکنان استقلال ۱۰ دقیقه دویدند، و در ادامه استقلالی‌ها در سه گروه مشغول تمرین آقاوسط شدند.
* میرشاد ماجدی و امیر قلعه‌نویی با فابیو جان‌واریو جلسه‌ای چند دقیقه‌ای برگزار کردند. جانواریو که در این مدت در تعطیلی لیگ مرخصی نگرفته بود قرار بودفردا به مرخصی برود و پس از ۴ روز به تهران بازگردد.
* میرشاد ماجدی، رضا رجبی، مهدی فنونی زاده، شاهرخ بیانی و سیروس دین‌محمدیاز نزدیک این تمرین را نظاره کردند.
* استقلال قرار است روز جمعه دیداری دوستانه با تیم مس کرمان را از ساعت ۱۵:۳۰ درکمپ استقلال برگزار کند.
* کیانوش رحمتی به صورت اختصاصی تمرین می‌کند او به تنهایی دور زمین می‌دود.
* در ادامه تمرین استقلالی‌ها به انجام کارهای تاکتیکی، حمله از دفاع و سانتر از جناحین و ضربه سر پرداختند.
* آبی پوشان انجام کارهای سرعتی را در دستور کار خود قرار دادند.
* تمرین استقلالی‌ها عصر فردا در کمپ مرحوم ناصر حجازی دنبال می‌شود.

Bahador~2B
10-11-2012, 17:58
فابیو جانواریو در دوران کودکی +عکس





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیکن برزیلی استقلال فوتبالش را از تیم جوانان کاسکاول آغاز کرده است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]فابیو جانواریو متولد 3 سپتامبر 1979 در لوندرینا برزیل است.او فوتبال را به صورت حرفه ای از سال 98 و در تیم کاسکاول برزیل آغاز کرد.او همچنین سابقه بازی کردن در تیم های کولوتینا،ویتوریا(برزیل)،گی ل ویسنته و بلنسس(پرتغال)را هم در کارنامه دارد.

Bahador~2B
10-11-2012, 18:00
پیغام فتح اله زاده به بازیکنان استقلال: هرکس ناراضی است می تواند برود





([Only Registered And Activated Users Can See Links])

علی فتح اله زاده،‌ مدیر عامل تیم استقلال اعلام کرده است بازیکنان این تیم با شرایط خاصی روبرو هستند که باید با وضعیت حاکم درباشگاه کنار آمده و آنرا در نظر داشته باشند.
مدیرعامل تیم استقلال، اعلام کرده است که هر بازیکنی از شرایط موجود در تیم ناراضی است آزاد است برود، این موضوع در مورد تمام بازیکنان صادق است.
گفتنی است: مدیر عامل این تیم معتقد است بازیکنان نباید با ایجاد حاشیه درتیم وضعیت خود واستقلال را باتغییر روبرو سازند.

Bahador~2B
10-11-2012, 18:02
نیکبخت در جست‌وجوی محبوبیت از دست رفته





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
نیکبخت در آستانه بازگشت دوباره به استقلال
همه شایعات از آن روزی شروع شد که مادر امیر قلعه‌نویی به رحمت خدا رفت. آن روز خیلی از چهره‌های سرشناس فوتبال در خانه امیر قلعه‌نویی بودند اما شاید از همه عجیب‌تر این بود که علیرضا نیکبخت به خانه امیر قلعه‌نویی رفته بود و ساعت‌ها نیز آنجا حضور داشت و حتی ناهار هم کنار امیر قلعه‌نویی بود. آن روز نیکبخت ساعات زیادی را در خانه امیر قلعه‌نویی پشت سرگذاشت و درحالی که لباس یکدست سیاه تن کرده بود بعد از ظهر خانه قلعه‌نویی را ترک کرد و رفت. نیکبخت زمانی از استقلال جدا شد که امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی بود. یک جدایی که منجر به منفور شدن این بازیکن میان آبی‌ها شد. آن روزها هواداران استقلال به شدت از تصمیم نیکبخت ناراحت شدند و تا به امروز نیز هرگاه این بازیکن مقابل استقلال قرار می‌گیرد از سوی هواداران استقلال مورد لطف قرار می‌گیرد! آنقدر حس انزجار از نیکبخت بالا رفته که حتی نمی‌توان روی سکوهای ورزشگاه نیز نام اورا جلوی استقلالی‌ها به صدا درآورد. نیکبخت اکنون روزهای خوشی را در فوتبال سپری نمی‌کند. بازیکن محبوب سال‌های دور استقلال شاید اگر آن تصمیم عجیب را نمی‌گرفت الان یکی از اسطوره‌های استقلال بود. برخی معتقدند که نیکبخت به خاطر همین اشتباه یعنی ترک استقلال تیم ملی را هم آرام آرام از دست داد چرا که تجربه نشان داده بازیکنانی که از استقلال و پرسپولیس به تیم رقیب می‌روند عمرشان در فوتبال کوتاه خواهد شدو نیکبخت نیز بعد از یکی، دو فصل از پرسپولیس جدا شد و در تیم‌های دیگر فوتبال را تجربه کرد. نیکبخت 32 ساله اما همچنان به دنبال توپ است و تصور می‌کند هنوز می‌تواند همان بازیکنی باشد که در اوج بود. کار سختی است اما شاید با بازگشت به استقلال نیکی بتواند اندکی از ناراحتی‌های هواداران استقلال را جبران کند و چه بسا بار دیگر به محبوب دل آبی‌ها تبدیل بشود. وقتی از نیکبخت درباره احتمال بازگشت به استقلال می‌پرسی سرش را به نشانه تایید تکان می‌دهد اما شاید تنها کسی که بتواند به این سوال که‌ آیا نیکبخت به استقلال برمی گردد یا نه پاسخ دهد خود امیر قلعه‌نویی باشد. اینکه نیکبخت دوست دارد دوباره لباس آبی تن کند بر هیچ کس‌پوشیده نیست اما پاسخ امیر قلعه‌نویی در واقع پرده از همه ابهام‌ها خواهد برداشت. آیا نیکبخت دوباره آبی‌پوش خواهد شد؟ امروز که هواداران استقلال این خبر را می‌خوانند معلوم نیست چه واکنشی به این اتفاق خواهند داشت. آیا بازگرداندن نیکی توسط امیر قلعه‌نویی منجر به خوشحالی هواداران استقلال خواهد شد یا اینکه مرد محبوب سال‌های دور باشگاه استقلال دیگر نمی‌تواند جایی میان قلب هواداران این تیم باز کند. هفته آینده همه چیز مشخص خواهد شد. نیکبخت برای بازگشت به فوتبال باید نظر مساعد برخی مراجع را هم به دست آورد چرا که او با مشکلات حاشیه‌ای نیز دست و پنجه نرم می‌کند و دور از ذهن نیست که به واسطه نفوذ امیر قلعه‌نویی این اتفاق رخ دهد.

Bahador~2B
10-11-2012, 18:03
رویانیان مطرح کرد: برای جذب ساموئل با استقلالی‌ها توافق کردیم





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن اعلام خبر مذاکره و توافق اولیه با مسئولان باشگاه استقلال برای جذب ساموئل، گفت: قرار نیست بازیکنی از پرسپولیس با ساموئل معاوضه شود. کریم انصاریفرد و ایمون زاید هم در تیم ما باقی خواهند ماند.
محمد رویانیان در خصوص جذب ساموئل در نیم فصل رقابت های لیگ برتر ضمن بیان مطلب فوق گفت: اخبار زیادی درباره معاوضه یک بازیکن پرسپولیس با ساموئل منتشر می شود، این موضوع باعث شده که بازیکنان ما دچار مشکل شوند، بنابر این لازم است اعلام کنم که اقدامات اولیه برای به خدمت گرفتن ساموئل در نیم فصل صورت گرفته است. ما مذاکرات و توافقاتی با باشگاه استقلال داشته ایم اما هنوز چیزی قطعی و صد در صد نشده است.
وی درخصوص معاوضه ساموئل با یک بازیکن پرسپولیس افزود: چنین چیزی صحت ندارد و قرار نیست ما یکی از بازیکنان خودمان را با ساموئل معاوضه کنیم و تاکنون هیچ مذاکره ای در این خصوص انجام نشده است.
رویانیان درباره کریم انصاریفرد و ایمون زاید به سایت این باشگاه گفت: به هیچ عنوان این دو بازیکن را از دست نمی دهیم. آنها پرسپولیسی هستند و مورد علاقه هواداران. انصاری فرد و زاید بازیکنان خوبی هستند که نمی خواهیم آنها را از دست دهیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره اخباری که مبنی بر جدایی شهاب گردان و سامان آقازمانی در برخی رسانه ها مطرح شده، تصریح کرد: ما قصد معاوضه سامان آقازمانی را نداریم ضمن اینکه شهاب گردان دروازه بان توانمندی است که لیاقت و شایستگی های زیادی دارد. اتفاقا هم با مانوئل و هم با کی روش درباره شهاب گردان صحبت کردم و او انشاءا... به آنچه که لیاقت آن را دارد، دست پیدا می کند.
وی در خاتمه تاکید کرد: در جمع بازیکنان پرسپولیس از نگاه حرفه ای و صبورانه گردان تقدیر کردم چون او فرصت بازی کردن پیدا نکرده اما هرگز حاشیه ای برای تیم بوجود نیاورد که این موضوع قابل تقدیر است.

RezaVilla7
10-11-2012, 19:51
ساموئل در نیم‌فصل پرسپولیسی می‌شود!
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
چند روز پیش مدیران باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال در جلسه ای تصمیم گرفتند برای ترمیم نقاط ضعف شان در نیم‌فصل بازیکن مبادله کنند.
به گزارش آبیته دات کام به نقل از سایت گل با توجه به ترافیک خط هافبک استقلال ومشکل خط حمله این تیم و ترافیک در خط حمله پرسپولیس و کمبود بازیکن در خط میانی سرخپوشان پیش‌بینی می شد اگر مبادله‌ای هم در میان باشد استقلال هافبک می‌دهد و مهاجم می‌گیرد. اکنون هرچه به نیم فصل مسابقات لیگ برتر نزدیک می‌شویم بحث انتقال و جابجایی چند بازیکن سرخابی قوت گرفته است و حتی صحبت از حضور کریم انصاری‌فرد در استقلالو حضور جی لوید ساموئل در پرسپولیس است.
از دست ندهید
ساموئل در ابتدای فصل نیز از طریق مدیر برنامه‌های خود مذاکراتی با سردار رویانیانداشت، اما وقتی مدیرعامل پرسپولیس متوجه شد ساموئل هم سهمیه لیگ برتری به حساب می‌آید و هم سهمیه خارجی، از خرید این بازیکن منصرف شد. اکنون نیاز مبرم سرخابی به هافبک و مهاجمباعث شده مدیران دو باشگاه اختلاف نظرها و کری خواندن‌ها را به فراموشی بسپارند و بر سر انتقال بازیکن ترینیداد توباگویی به توافق نهایی برسند. گویا امیر قلعه‌نویی هم با جدایی ساموئل موافقت کرده است چرا که چندان به بازی او اعتقاد نداشت و ساموئل هم از نیمکت‌نشینی گلایه داشت.
گفته می‌شود استقلالی‌ها در ازای انتقال ساموئل، محمد قاضی یا کریم انصاری‌فرد را می‌خواهند اما پرسپولیسی‌ها هنوز بر سر انتقال یکی از مهاجمان‌شان به جمع‌بندی نرسیده‌اندو ژوزه هم باید در این مورد نظر بدهد.

hamedss
10-12-2012, 17:39
نوروزی: جباری قبل از نیم‌فصل برمی‌گردد

خبرگزاری فارس: معاون پزشکی باشگاه استقلال گفت که مجتبی جباری پیش از نیم‌فصل به میادین بازخواهد گشت.پ
[Only Registered And Activated Users Can See Links] پ

به گزارش خبرگزاری فارس، دکتر امین نوروزی در حاشیه دیدار دوستانه استقلال برابر مس کرمان در مورد وضعیت مجتبی جباری گفت: از عمل جباری 11 روز می‌گذرد. او در این مدت فیزیوتراپی انجام داده قرار است روز سه‌شنبه با دکتر کیهانی جلسه‌ای بگذاریم تا زمان بازگشت جباری به میادین مشخص شود.
وی در مورد اینکه آیا جباری به بازی با تراکتورسازی می‌رسد، اظهار داشت:‌ مطمئنا به این مسابقه نمی‌رسد. جباری باید یک دوره بدنسازی را پشت سر بگذارد. خوشبختانه روند خوبی دارد و اگر این روند را ادامه دهد زود به میادین بازمی‌گردد.
معاون پزشکی باشگاه استقلال در مورد اینکه آیا جباری تا نیم فصل آماده می‌شود، عنوان کرد:‌ مطمئنا زودتر از نیم فصل به مسابقات بازمی‌گردد. درمان جباری روند خوبی دارد و به زودی می‌تواند برای استقلال بازی کند.
نوروزی در مورد وضعیت بیک زاده و سیاوش اکبرپور تصریح کرد: بیک‌زاده کشیدگی خفیفی از ناحیه عضله پا داشت. او از فردا می‌تواند با تیم تمرین کند. اکبرپور هم ضربه‌ای به زانویش وارد شده بود که مشکلی نبود و از فردا می‌تواند تمرین کند.

hamedss
10-12-2012, 17:40
پیروزی استقلال مقابل مس کرمان در دیداری دوستانه

خبرگزاری فارس: تیم استقلال در دیداری دوستانه برابر مس کرمان به پیروزی رسید.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس استقلال و مس کرمان در دیداری دوستانه در کمپ مرحوم ناصر حجازی با یکدیگر روبه‌رو شدند. این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

حواشی این دیدار در نیمه دوم به شرح زیر است.
* عباس سرخاب پس از پایان نیمه اول در محل کمپ حاضر شد و این دیدار را از نزدیک تماشا کرد. همچنین علی لطیفی در دقایق پایانی بازی با حضور در کمپ دقایقی از این بازی را نظاره کرد. تک گل استقلال را امین منوچهری در دقیقه 23 به ثمر رساند.
*تعداد تماشاگران در نیمه دوم افزایش رفت و حدود 250 نفر در کمپ حجازی حضور داشتند.
*ترکیب استقلال: سیدحسین حسینی، حنیف عمران زاده، علی حمودی، میثم بائو (86آرمن طهماسیان)، مهدی شیری، سیدمیثم حسینی، امیرحسین صادقی، ساموئل، آرش برهانی (82سعید لامعی)، میلاد میداودی و سیدامین منوچهری.

hamedss
10-12-2012, 17:41
غیبت جان‌واریو و برتری استقلال در نیمه اول

خبرگزاری فارس: نیمه اول بازی دوستانه استقلال و مس با برتری آبی‌پوشان به پایان رسید.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم های استقلال و مس کرمان از ساعت 15:30 در دیداری دوستانه در کمپ مرحوم ناصر حجازی با یکدیگر رو به رو شدند. این دیدار در نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید. تک گل آبی پوشان را سیدامین منوچهری در دقیقه 23 به ثمر رساند.

در زیر حاشیه های نیمه اول این مسابقه را می خوانید.
* به دلیل در گذشت مادر امیر قلعه‌نویی در کمپ استقلال حلوا و خرما خیرات شد.
* میلاد میداودی و چند تن دیگر از بازیکنان استقلال قبل از شروع بازی به سمت ابراهیم قاسمپور سرمربی مس رفتند و با او خوش و بش کردند.
* قاسمپور با اعضای کادر فنی استقلال به خوش و بش پرداخت.
* جان واریو و لیام ردی غایبان استقلال هستند.
* سیاوش اکبرپور، هاشم بیگ زاده و کیانوش رحمتی به دلیل مصدومیت به صورت اختصاصی تمرین می کنند.
* استقلال به دلیل داشتن ملی پوشان و غایبان زیاد با بازیکنان کمتری نسبت به گذشته در این دیدار حضور یافت.
* رضا عنایتی به سمت نیمکت استقلال رفت و با امیر قلعه نویی گفت و گو کرد.
* هوشنگ لوینیان و احمد کعبیان‌پور مربیان تیم پیکان و سعید اخباری آنالیزور این تیم از نزدیک این دیدار را تماشا می‌کنند. استقلال و پیکان در هفته هفتم باید با هم بازی می کردند که این دیدار عقب افتاد و به 9 آبان موکول شد. ضمن اینکه پیکان هفته آینده با مس بازی دارد.
* حدود 100 هوادار بازی را از نزدیک تماشا می‌ کنند.
* ناصر شهبازی مدیرعامل تیم مس کرمان روی نیمکت در کنار کادر فنی حضور دارد!
* ایرج کهندل مشاور مدیرعامل تیم مس کرمان از تماشاگران این بازی است.
* سیروس دین‌محمدی، مهدی فنونی‌زاده، شاهرخ بیانی و رضا رجبی تماشاگران ویژه این مسابقه هستند.
* یاسر همرنگ قضاوت این مسابقه را بر عهده دارد. اسد حاج‌محمد و جواد مداح در امر قضاوت همرنگ را یاری می‌کنند.
* رمضانی مدیرعامل پاس همدان در کمپ حجازی حضور دارد.
*ترکیب استقلال در نیمه اول: سیدحسین حسینی، حنیف عمران زاده، علی حمودی، میثم بائو، مهدی شیری، سیدمیثم حسینی، امیرحسین صادقی، ساموئل، آرش برهانی، میلاد میداودی و سیدامین منوچهری.
*ترکیب مس کرمان در نیمه اول: میلان میاتویچ، استوان باتلز، شهرام گودرزی، ایوان پترویچ، پویا سیف پناهی، فرزاد حسین خانی، حسین کاظمی، مهرداد کریمیان، مهدی محمدی، رضا عنایتی و مسعود نظرزاده.

* رضا عنایتی در نمیه اول کارت زرد گرفت.

* دکتر نوروزی معاون پزشکی باشگاه استقلال در پایان نیمه اول در محل بازی حضور یافت.

hamedss
10-13-2012, 07:03
استقلالى ها ۲۸ مهر ماه به تبريز مى روند

كاروان استقلال جمعه آينده راهى تبريزمى شود.پس از هماهنگى هاى انجام شده كاروان استقلال جمعه هفته آينده يك روز قبل از بازى مقابل تراكتور سازى راهى تبريز مى شود.آبى ها به محض رسيدن به اين شهر به هتل شهريار مى روند تا در آنجا اسكان يابند.تا اين لحظه ساعت سفر آبى پوشان مشخص نشده است.

hamedss
10-13-2012, 07:04
بيانيه باشگاه استقلال در حمايت از تيم ملى

باشگاه استقلال با صدور بيانيه اى بر ضرورت همراهى جامعه فوتبال و به ويژه هواداران استقلال از تيم ملى در بازى حساس مقابل كره جنوبى تاكيد كرد.در اين پيام آمده است : در روزهاى پايانى مهر ماه ،۹۱تب فوتبال در اين مرز و بوم دوباره بالا گرفته و به ياد روزهاى خاطره انگيز،براى حماسه اى ديگر،لحظه شمارى مى كنيم. بر اساس اين گزارش،در ادامه اين بيانيه آمده است:سه شنبه ۲۹ مهر ماه، يكى ديگر از اين روزها در تقويم ورزش ما ثبت خواهد شد و آن روزى است كه جامعه فوتبال زير يك پرچم و براى حمايت از يك تيم به ورزشگاه پرخاطره پايتخت مى روند.باشگاه استقلال ايران هم در اين راه حضور خواهد داشت و بى ترديد هواداران ميليونى آبى در اين روز تاريخى ،تيم ملى را تا رسيدن به سر منزل مقصود حمايت خواهند كرد.باشد كه با پيروزى مقابل كره جنوبى در تهران،گام بلندى براى سفر به سرزمين قهوه و نمايش شايستگى هاى جوانان اين مرز و بوم در بزرگترين فستيوال فوتبال جهان برداشته شود.آرى،سه شنبه روز ايران،ايران است.گفتنى است؛ تيم ملى فوتبال كشورمان روز سه شنبه ۲۹ مهر در ورزشگاه آزادى به مصاف تيم ملى كره جنوبى خواهد رفت.

hamedss
10-13-2012, 07:06
مديرعامل استقلال ارسال نامه به شوراى تأمين آذربايجان شرقى را تكذيب كرد

على فتح الله زاده ارسال نامه به شوراى تأمين استان آذربايجان شرقى را رد كرد.در پى انتشار اخبارى مبنى بر ارسال نامه اى از سوى باشگاه استقلال به شوراى تأمين استان آذربايجان شرقى مبنى بر نگرانى از مسايل امنيتى بازى استقلال و تراكتورسازى،مديرعامل استقلال گفت كه اين باشگاه چنين نامه اى تنظيم نكرده است.وى تأكيد كرد: مطمئن هستيم با درايت مسئولان استان اين بازى بدون حاشيه اى انجام مى شود.

hamedss
10-13-2012, 07:08
استقلال ۱- مس كرمان صفر

استقلال بدون ملى پوشانش، مس را برد

گل:

امين منوچهرى(دقيقه۲۳)براى استقلال

داور:

ياسر همرنگ، كمكها:اسد حاج محمد و جواد مداح، اخطار:رضا عنايتى(مس)

محل مسابقه:

كمپ ناصر حجازى

تماشاگر:

حدود ۱۰۰ نفر

استقلال

سيد حسين حسينى،حنيف عمران زاده، على حمودى،جى لويد ساموئل،امين منوچهرى،اميرحسين صادقى،آرش برهانى(از دقيقه ۸۵ سعيد لامعى)،مهدى شيرى،ميثم بائو(از دقيقه ۸۲ آرمين طهماسبيان)،ميلاد ميداودى و ميثم حسينى
سرمربى:اميرقلعه نويى

مس

ميلان مياتويچ،استفان باتيس،شهرام گودرزى،پوريا سيف اللهى،فرزاد حسين خانى،حسين كاظمى،ايوان پترويچ،رضا عنايتى،مهرداد كريميان،مهدى محمدى ومسعودنظرزاده
سرمربى:ابراهيم قاسمپور
شرح بازى
اين ديدار تداركاتى كه در غياب بازيكنان ملى پوش ۲تيم برگزار شد،براى آمادگى بهتر اين ۲ تيم ليگ برترى براى هفته هاى آتى بود.در اواسط نيمه اول بود كه امين منوچهرى روى پاس مهدى شيرى،بازيكن اميد استقلال كه براى اولين بار در تركيب تيم بزرگسالان به ميدان رفته بود،با يك ضربه گل اول تيمش را به ثمر رساند.در ادامه مسى ها تلاش كردند اين گل را جبران كنند اما ۲ تيم با همين نتيجه نيمه اول را به پايان بردند.در نيمه دوم نيز هر دوتيم موقعيت هاى زيادى داشتند كه با بى دقتى مهاجمان از دست رفت تا آبى پوشان پيروز اين ديدار تداركاتى باشند.

hamedss
10-13-2012, 07:10
در حاشيه ديدار استقلال - مس

خيرات

به دليل در گذشت مادر امير قلعه نويى در كمپ استقلال حلوا و خرما خيرات شد.

خوش و بش

ميلاد ميداودى و چند تن ديگر از بازيكنان استقلال قبل از شروع بازى به سمت ابراهيم قاسمپور سرمربى مس رفتند و با او خوش و بش كردند.قاسمپور هم با اعضاى كادر فنى استقلال به خوش و بش پرداخت.

تمرين اختصاصى

سياوش اكبرپور، هاشم بيك زاده و كيانوش رحمتى به دليل مصدوميت به صورت اختصاصى تمرين كردند.

گفت و گوى عنايتى با قلعه نويى

رضا عنايتى به سمت نيمكت استقلال رفت و با امير قلعه نويى
گفت و گو كرد.

حضور پيكانى ها

هوشنگ لوينيان و احمد كعبيان پور مربيان تيم پيكان و سعيد اخبارى آناليزور اين تيم از نزديك اين ديدار را تماشا مى كنند. استقلال و پيكان در هفته هفتم بايد با هم بازى مى كردند كه اين ديدار عقب افتاد و به ۹ آبان موكول شد. ضمن اينكه پيكان هفته آينده با مس بازى دارد.

حضور مديرعامل روى نيمكت!

ناصر شهبازى مديرعامل تيم مس كرمان روى نيمكت در كنار كادر فنى حضور داشت!ايرج كهندل مشاور مديرعامل تيم مس كرمان نيز از تماشاگران اين بازى بود.

حاضران استقلالى

سيروس دين محمدى، مهدى فنونى زاده، شاهرخ بيانى و رضا رجبى تماشاگران ويژه اين مسابقه بودند.

حضور نوروزى

دكتر نوروزى معاون پزشكى باشگاه استقلال در پايان نيمه اول در محل بازى حضور يافت.

شماره جديد برهانى

مهاجم تيم استقلال با شماره جديدى در بازى دوستانه مقابل مس كرمان به ميدان رفت.آرش برهانى كه در همه سالهاى حضورش در استقلال با شماره ۹ بازى مى كرد،در بازى جمعه با پيراهن شماره ۱۸ به ميدان رفت.

بازيكن تيم زير ۲۲سال در تركيب استقلال

هافبك تيم زير ۲۲ سال كشورمان در تركيب اصلى استقلال مقابل مس كرمان قرار گرفت.مهدى شيرى كه پيش تر در عضويت تيم داماش تهران قرار داشت،روز جمعه در تركيب اصلى استقلال در بازى دوستانه مقابل مس كرمان به ميدان رفت.حاضران در تمرين،سبك بازى وى را شبيه به ايمان مبعلى دانستند.

عنايتى با تيم نيامد

مس با يك دستگاه اتوبوس به كمپ اختصاصى استقلال رسيد اما رضا عنايتى به صورت جداگانه و با اتومبيل خودش به اين محل رفت.

Bahador~2B
10-13-2012, 11:20
فابیو جانواریو:برای گلزنی به تراکتور لحظه‌شماری می‌کنم ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%a8%d8%b1%d8%a7%d9%8a-%da%af%d9%84%d8%b2%d9%86%d9%8a-%d8%a8%d9%87-%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%83%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d9%84/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] c%d8%a7%d9%8a-%d8%a8%d9%88%d8%af/fabio-janvario-copy/)
فابیو جانواریو هافبک برزیلی استقلال امروز برای استراحت و دیدار با خانواده‌اش راهی برزیل شد و قرار است قبل از آغاز هفته دوازدهم به ایران برگردد. این بازیکن که یکی از موثرترین مهره‌های آبی‌پوشان در فصل جاری بوده مثل اکثر بازیکنان استقلال از شرایط مالی باشگاه ناراضی است.
جانواریو در گفتگو با سایت گل می‌گوید: «بزرگ‌ترین دغدغه مالی استقلال در فصل جاری مشکلات مالی است. بی‌پولی باشگاه به همه فشار می‌آورد اما بیشترین فشار به ما بازیکنان خارجی وارد شده چرا که خانواده‌های ما منتظر هستند تا برای‌شان پول بفرستیم. در حالی که مدت‌هاست پولی دریافت نکرده‌ایم. البته مسئولان باشگاه خیلی تلاش کردند مشکل را حل کنند و امیدوارم وقتی از برزیل برگشتم مشکل بی‌پولی کاملا حل شده باشد!»
هافبک برزیلی استقلال در ادامه به بازی با تراکتورسازی اشاره می‌کند و می‌گوید: «با توجه به اینکه هر دو تیم جزو مدعیان هستند و رقابت نزدیکی هم دارند و آقای قلعه‌نویی هم فصل گذشته سرمربی تراکتورسازی بوده این بازی حساس است. شخصا برای حضور در این بازی لحظه‌شماری می‌کنم و خیلی دوست دارم در تبریز به تراکتورسازی گل بزنم!»
جانواریو درباره وضعیت استقلال در ادامه مسابقات لیگ می‌گوید: «استقلال خوب خودش را به جمع مدعیان رساند. اگر به صدر برسیم دیگر نمی‌گذاریم تیمی رنگ صدر جدول را ببیند!»

Bahador~2B
10-13-2012, 11:23
قلعه‌نویی گفت با این شرایط استعفا می‌کنم/ هزینه استقلال از فجر هم کمتر است ([Only Registered And Activated Users Can See Links] c%db%8c-%da%af%d9%81%d8%aa-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b4%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%b7-%d8%a7/)


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
منصور پورحیدری قبل از دیدار دوستانه استقلال و مس کرمان در مورد شایعه استعفای امیر قلعه‌نویی به خاطر شرایط بد مالی گفت: امیر قلعه نویی در جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال اعلام کرد در صورتی که شرایط مالی تغییر نکند و وضع همینگونه باشد استعفا می‌کند. ما کم هزینه‌ترین تیم برای دولت در لیگ برتر هستیم.
وی ادامه داد: ۵۰ درصد از هزینه‌های استقلال را خودمان تامین کرده‌ایم و دولت باید فقط ۶ میلیارد تومان به ما پول بدهد و با این ۶ میلیارد تومان باید استقلال را هم در ایران و هم در مسابقات آسیایی بچرخانیم و اداره کنیم.
پورحیدری تصریح کرد: فجرسپاسی هم که این همه شعار می‌دهد و می‌گوید هزینه‌های کمی انجام داده‌ایم، بیشتر از ما هزینه کرده است. ۱۱ هفته از لیگ برتر گذشته و هنوز بازیکنان ما یک ریال هم نگرفته‌اند. مگر می‌شود اینگونه تیمداری کرد؟ از آن سو نمایندگان مجلس صدایشان درمی‌آید و می‌گویند بیت‌المال را بیهوده برای این تیم‌ها هزینه نکنید در حالی که برخی خودشان بیت‌المال را به هدر می‌دهند.
مدیر فنی استقلال با اشاره به هزینه‌های سایر تیم‌های لیگ برتری عنوان کرد: هزینه‌های استقلال را با دیگر تیم‌های لیگ برتر مقایسه کنید؛ ما کمتر از آنها هزینه کرده‌ایم. هزینه‌های ما حتی از تیم فجر سپاسی هم کمتر است، ضمن اینکه فجر بازیکنان سرباز می‌گیرد. البته کاری با تراکتورسازی هم که بازیکنان سرباز می‌گیرد ندارم.

Bahador~2B
10-13-2012, 11:24
چک ۷۰۰ میلیونی به عمران زاده رسید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])


[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بازیکنان استقلال که شدیدا از وضعیت مالی باشگاه ناراضی بودند، بعد از ظهر سه شنبه به لارستان رفتند تا با فتح ا… زاده به گفت و گو بنشینند. در این جلسه، سیاوش اکبرپور به نمایندگی از تمام بازیکنان با مدیریت باشگاه حرف زد. طبق خبرهای رسیده، در این جلسه، تمام بازیکنانی که حضور داشتند، به برخی پرداخت های مالی، شدیدا اعتراض داشتند.
اسپانسرهایی که این فصل با استقلال کار می کنند، از نظر مالی تا به حال به وعده های خود عمل کرده اند. یکی از این اسپانسرها حتی پیش از عقد قرارداد، ۲۰۰ میلیون به باشگاه استقلال پرداخت کرده بود.
حالا نیز فتح ا… زاده با اطمینان این چک ها را به بازیکنان سپرده است. اما با توجه به سابقه برگشت خوردن چک های فوتبال، بازیکنان استقلال کمی از این بابت نگرانی دارند. اما چیزی که پیدا بود، بازیکنان این تیم پس از خروج از دفتر علی فتح ا… زاده در لارستان از جلسه کاملا راضی بودند. آنها سپس تعیین کردند در صورت نقد شدن چک ها، رقم ها چطور بین خودشان تقسیم شود.
جالب اینجاست که یک چک ۷۰۰ میلیونی در اختیار حنیف عمران زاده قرار گرفت و یک چک ۲۰۰ میلیون تومانی نیز در اختیار میثم بائو تا در صورت نقد شدن، آنها را بین بازیکنان تقسیم کنند.

Bahador~2B
10-13-2012, 11:29
آخرین اطلاعات ساموئل به ژوزه رسید





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آخرین اطلاعات هافبک تیم فوتبال استقلال در اختیار سرمربی پرسپولیس قرار گرفت.
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط هافبک این تیم به دنبال جذب بازیکن خارجی هستند. آنها برای این منظور مذاکراتی با باشگاه استقلال برای جذب ساموئل انجام دادند و به توافقات خوبی رسیدند.
شب گذشته آخرین اطلاعات ساموئل شامل سابقه و فیلم‌های بازی‌های او در لیگ برتر ایران و انگلیس به دست مانوئل ژوزه سرمربی پرسپولیس رسید.
این در حالی است که استقلالی‌ها اعلام کردند در صورتی حاضر هستند ساموئل را به پرسپولیس بدهند که یک مهاجم این تیم را بگیرند که این موضوع با مخالفت رویانیان روبه‌رو شده است. گفته می‌شود زاید و انصاری‌فرد بازیکنان مد نظر باشگاه استقلال هستند.

Bahador~2B
10-13-2012, 11:29
مجتبی جباری تنها غایب آبی ها در بازی با تراکتور سازی





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دکتر نوروزی در حاشیه دیدار دوستانه تیم استقلال و مس کرمان گفت: به غیر از مجتبی جباری بقیه بازیکنان برای بازی با تراکتور سازی آماده هستند.
امین نوروزی پزشک تیم استقلال درخصوص وضعیت مصدومیت بازیکنان این تیم گفت: حدود یازده روز است که از عمل جراحی مجتبی جباری می گذرد و درمان فیزیوتراپی این بازیکن به اتمام رسیده است.
وی در ادامه افزود: قرار است روز سه شنبه با دکتر کیهان جلسه ای برگزار کنیم که در آن جلسه زمان برگشت به زمین و پا به توپ شدن این بازیکن مشخص شود.
وی در ادامه پاسخ به این سوال که آیا مجتبی جباری به بازی با تراکتور سازی می رسد یا خیر گفت: در حال حاضر مجتبی جباری قادر به بازی کردن برای تیم نیست و باید پس از سپری شدن دوران مصدومیت با تیم تمرینات بدنسازی خود را آغاز کند تا کاملا آماده شود.
وی در ادامه افزود: من فکر می کنم مجتبی جباری قبل از نیم فصل آماده شود و اگر شر ایط با همین روز رو به جلو برود فکر می کنم نتیجه خوبی به دست می آید.
وی درا دامه در خصوص مصدومیت هاشم بیک زاده گفت: این بازیکن یک ضربه خفیف در قسمت عضلات پشت ساق داشته که خدا را شکر خیلی جدی نبوده و با فیزیوتراپی مشکل این بازیکن حل شده و در حال حاضر آماده تمرین کردن با تیم است.
وی در خصوص مصدومیت سیاوش اکبر پور گفت: سیاوش اکبر پور هم از ناحیه زانو دچار یک مصدومیت جزئی شده که با انجام فیزیوتراپی آماده تمرین کردن با تیم هست.
وی در پایان گفت: ما به جز مجتبی جباری مصدو م دیگری در تیم نداریم و تمامی بازیکنان در صحت و سلامتی کامل به سر می برند و آماده بازی کردن مقابل تیم تراکتور سازی تبریز هستند.

Bahador~2B
10-13-2012, 11:32
نیکبخت:از قلعه نوعی ممنون هستم




([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دارم اختصاصی تمرین می کنم
روز گذشته قلعه نوعی در تمرین استقلال گفت که نیکبخت را می خواهد.
نیکبخت که ابتدای فصل با گهر قرارداد بسته بود به علت مشکلات قضایی نتوانست کارت بازی دریافت کند.اما با پیگیری های فدراسیون فوتبال و امیر قلعه نوعی مشکل وی در حال رفع شدن است.
نیکبخت می گوید:"فعلا اختصاصی تمرین می کنم تا ببینم چه می شود..."
او در واکنش به این حرف قلعه نوعی که گفته او را می خواهد نیز می گوید:"البته قلعه‌نوعی دنبال کارم است واز او خیلی ممنونم."
نیکبخت می افزاید:"فکرمی‌کنم تا نیم‌فصل مشکل حل شود و بتوانم تیم جدیدم را انتخاب کنم."
وقتی از اوسوال می شود که فکر نمی کنی با بازگشتت به استقلال حاشیه ها دوباره شروع شوند،می گوید:"
آن زمان هواداران متوجه دلیل جدایی من شدند.هواداران بدانند که من نان حلال می‌خورم و در هر تیمی که باشم از جان و دل مایه می‌گذارم.

Bahador~2B
10-13-2012, 11:32
رحمتی در چند قدمی عابدزاده





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سید مهدی رحمتی در دیدار ایران و کره جنوبی هفتاد و چهارمین بازی ملی اش را انجام می دهد.
رحمتی اولین بازی ملی خود را در جام غرب آسیا 2004 مقابل لبنان انجام داد. او در آن زمان بازیکن تیم فجرسپاسی بود. رحمتی پس از جام جهانی 2006 دروازه بان اول تیم ملی شد و اکنون در نهمین سال حضورش در تیم ملی 73 بازی ملی نیز در کارنامه دارد. رحمتی اکنون با رکورد ابراهیم میرزاپور که او هم 73 بازی ملی دارد، برابر است و در دیدار کره جنوبی از وی عبور می کند. احمدرضا عابدزاده دروازه بان افسانه ای فوتبال ایران با 76 بازی ملی در بین دروازه بانان تاریخ تیم ملی رکوردار است و مهدی رحمتی برای شکستن رکورد او 4 بازی دیگر نیاز دارد. با توجه به بازی های متعدد تیم ملی تا پایان سال، انتظار می رود در جام غرب آسیا که آذرماه برگزار می شود رکورد عقاب شکسته شود و رحمتی رکوردار دروازه بانی در تیم ملی شود

Bahador~2B
10-13-2012, 11:34
پاسخ برهانی درباره شایعه رانندگی یک استقلالی با 200 کیلومتر !





([Only Registered And Activated Users Can See Links])

آرش برهانی درباره بازی دوستانه عصر امروز مقابل مس کرمان گفت:مسابقه خوبی بود و کمک کرد تا در شرایط بازی قرار بگیریم.ما برای شروع دوباره مسابقات آماده می شویم.
وی درباره شرایط خودش گفت :وضعیتم خوب ا ست و قطعا تا بازی مقابل تراکتورسازی بهتر هم می شوم.
برهانی درباره بازی تیم ملی مقابل کره جنوبی گفت:به نظرم کره جنوبی از بازی در ایران و مقابل چشم هواداران ایرانی می ترسد.امیدوارم تیم ملی در این بازی حساس به پیروزی برسد و بتوانیم گام بلندی برای موفقیت برداریم.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری که گفته می شود یکی از بازیکنان استقلال با سرعت 200 کیلومتر در ساعت در اتوبان متوقف شده است گفت:نمی دانم این بازیکن کیست اما ما بازیکن سرعتی در استقلال داریم.

hamedss
10-13-2012, 19:05
ساموئل برگ سبزي است هديه حاجي!

90: حرف و حديث‌ها همچنان در مورد جذب چند بازيكن در خط هافبك پرسپوليس به گوش مي‌رسد. از حقيقتي و توسي و مانوئل گرفته تا آندرانيك تيموريان و دهنوي. در اين ميان البته مسئولان باشگاه هيچ كدام از اين اخبار را تاييد نكرده و حتي به تكذيب آنها نيز پرداخته‌اند.

90: حرف و حديث‌ها همچنان در مورد جذب چند بازيكن در خط هافبك پرسپوليس به گوش مي‌رسد. از حقيقتي و توسي و مانوئل گرفته تا آندرانيك تيموريان و دهنوي. در اين ميان البته مسئولان باشگاه هيچ كدام از اين اخبار را تاييد نكرده و حتي به تكذيب آنها نيز پرداخته‌اند.
تكذيب‌هايي كه البته روي هيچ كدام از آنها نمي‌توان تكيه كرد. هنوز از ياد نبرده‌ايم كه مسئولان پرسپوليس و محمد رويانيان در ابتداي فصل چه داستاني بر سر انتشار خبر جذب سيدجلال، انصاري‌فرد و حتي محسن بنگر به پا كرد و حتي از يك روزنامه شكايت كرد!
حتي پيش‌تر از آن به ياد داريم كه چه موضع‌گيري‌هايي در خصوص درز كردن خبر مذاكرات رويانيان با دنيزلي صورت گرفت و...!
پس ما را به تاييد يا تكذيب‌هاي مسئولان پرسپوليس كاري نيست. اما در اين ميان به نظر مي‌رسد پرسپوليس حاضر است هر كدام از اين بازيكنان را كه نامشان هر روز مطرح مي‌شود را جذب كرده و حتي اگر قراري بگذارند براي معاوضه بازيكن اين ريسك را هم بپذيرد. اما نه روي بازيكناني چون انصاري‌فرد، قاضي، نوري يا علي عسگر. بلكه طبق خبرهاي دريافتي بازيكناني نظير سامان آقازماني و فشنگچي مدنظر مسئولان پرسپوليس براي معاوضه با نفراتي چون رضا حقيقي، ساموئل و حتي دهنوي هستند كه اين آخري گويا مورد تاييد مانوئل قرار نگرفته است.
در اين ميان البته به نظر مي‌رسد مذاكرات محمد رويانيان و علي فتح‌اله‌زاده كه اين روزها كمتر عليه هم مصاحبه مي‌كنند به مرحله توافق نزديك شده است. آن هم در مجلس ختم مادر مرحوم امير قلعه‌نوعي، فتح‌اله‌زاده كه به واسطه جذب اسپانسر SIS توسط محمد رويانيان و فراهم شدن مبالغي براي پرداخت به بازيكناني چون تيموريان، حنيف و رحمتي احساس دين مي‌كند، قول ساموئل را براي نيم‌فصل به او داده است. البته رويانيان هم سامان آقازماني را به همتاي آبي خود پيشنهاد داده كه فتح‌اله‌زاده هم با لبخندي معنادار! پيشنهاد او را رد كرده است. در اين مذاكره ضمني توافق شد در صورتي كه رويانيان نتواند تا ابتداي نيم‌فصل بازيكن مورد نظر و صلاحديد مانوئل را در خط مياني جذب كند، آن گاه مقدمات حضور ساموئل را در پرسپوليس فراهم خواهد كرد. هافبكي كه گويا پيرمرد پرتغالي هم ok ضمني خود را در خصوص جذب او اعلام كرده است. به هرحال به نظر مي‌رسد ساموئل تحفه‌اي است براي اداي دين از سوي فتح‌اله‌زاده به رويانيان. تا چه پيش آيد و...!

KING0097
10-13-2012, 20:44
خارجي‌ها بازهم در تمرين استقلال غايب بودند


تمرين روز شنبه تيم فوتبال استقلال در غياب ملي پوشان و سه نفر از بازيکنان خارجي اين تيم برگزار شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] تمرين روز شنبه تيم استقلال از ساعت 16 در زمين چمن کمپ اختصاصي اين باشگاه آغاز شد. در اين تمرين که با حضور کمتر از 50 تماشاگر برگزار شد، تمامي بازيکنان خارجي تيم استقلال به غير از "جي لويد ساموئل" غايب بودند. ظاهرا مشکلات مالي از دلايل غيبت "فابيو جانوآريو"، "رودريگو توسي" و "ليام ردي" در تمرينات تيم استقلال است.

در اين تمرين بازيکناني که در ديدار دوستانه مقابل مس کرمان به ميدان رفته بودند، 45 دقيقه به تمرينات سبک و ريکاوري پرداختند و ديگر بازيکنان پس از گرم کردن و مرور کارهاي تاکتيکي در نيمه‌اي از زمين فوتبال بازي کردند.

- حواشي ديگر تمرين امروز استقلال به شرح زير است:

* امير قلعه نويي امروز از کنار زمين تماشاگر تمرين شاگردانش بود. او در بخشي از تمرين گفتگويي با دستيارانش و اعضاي کادر پزشکي تيم استقلال داشت.

* حنيف عمران‌زاده به دليل مصدوميت از ناحيه کف پا امروز با تيم تمرين نکرد و با اجازه امير قلعه نويي محل تمرين آبي پوشان را ترک کرد.

* منصور پورحيدري، شاهرخ بياني، مهدي فنوني‌زاده، رضا رجبي و سيروس دين محمدي از تماشاگران تمرين امروز تيم استقلال بودند.

* هاشم بيک‌زاده و سياوش اکبرپور با رهايي از بند مصدوميت امروز در کنار ديگر آبي پوشان تمرين کردند.

* تمرين روز يکشنبه تيم استقلال تعطيل است و بازيکنان مي‌بايست به استخر و سونا بروند.

* فردا يکشنبه پيشکسوتان باشگاه استقلال به همراه اعضاي کادر اداري و اجرايي اين باشگاه طي ديداري دوستانه در زمين چمن مصنوعي کمپ اين باشگاه به مصاف تيم هنرمندان مي‌روند.

hamedss
10-14-2012, 07:58
نوروزى:جبارى تا قبل ازنيم فصل بر مى گردد

«امين نوروزى» معاون پزشكى باشگاه استقلال درباره وضعيت مجتبى جبارى اظهارداشت: از عمل جبارى ۱۱ روز مى گذرد. او در اين مدت فيزيوتراپى انجام داده و قرار است روز سه شنبه با دكتر كيهانى جلسه اى بگذاريم تا زمان بازگشت جبارى مشخص شود.وى در مورد اينكه آيا جبارى به بازى با تراكتورسازى مى رسد، افزود: مطمئنا به اين مسابقه نمى رسد چون جبارى بايد يك دوره بدنسازى را پشت سر بگذارد. خوشبختانه روند خوبى دارد و اگر اين روند را ادامه دهد، زود به ميادين بازمى گردد.معاون پزشكى باشگاه استقلال درباره اينكه آيا جبارى تا نيم فصل آماده مى شود، عنوان كرد: مطمئنا زودتر از نيم فصل به مسابقات بازمى گردد چون درمان جبارى روند خوبى دارد و به زودى مى تواند براى استقلال بازى كند.

hamedss
10-14-2012, 08:00
براى بازى با تراكتورسازى

استقلالى ها در هتل شهريار تبريز اردو مى زنند

تيم فوتبال استقلال تهران براى بازى با تراكتورسازى تبريز جمعه اين هفته عازم آذربايجان خواهد شد.تيم فوتبال استقلال تهران كه خودش را براى ديدار هفته دوازدهم مقابل تراكتورسازى تبريز آماده مى كند، تا آخر هفته تمرينات خود را پيگيرى خواهد كرد تا آبى پوشان با شرايط خوبى به مصاف سرخپوشان ديار آذربايجان بروند.بعد از بازى تيم ملى ايران با كره جنوبى كه روز سه شنبه برگزار خواهد شد، نفرات ملى پوش استقلال به جمع آبى پوشان اضافه مى شوند.استقلالى ها روز جمعه اين هفته عازم تبريز خواهند شد و آبى ها در هتل شهريار اين شهر حضور پيدا خواهند كرد.گفتنى است؛ استقلال شنبه هفته آينده و از ساعت ۱۵ در ورزشگاه يادگار امام(ره) به مصاف تراكتورسازى خواهد رفت.

hamedss
10-14-2012, 08:02
بيانى: زندى به خاطر مشكلات شخصى رفت

شاهرخ بيانى آناليزور تيم فوتبال استقلال گفت: تعطيلات ناگهانى به كل فوتبال ما آسيب مى رساند.او اظهار داشت: مشكل اساسى ما تعطيلات ليگ است.اين مسأله نه به استقلال كه به كل فوتبال ايران آسيب مى رساند. من نديدم در كشور صاحب نامى بازيكنان زودتر از ۷۲ ساعت در اختيار تيم ملى باشند با اين حال ما تابع فدراسيون هستيم.بيانى درباره علت جدايى زندى از استقلال و تأثير غيبت او در تيم گفت:ما در خط هافبك ترافيك بازيكن داريم.زندى هم مشكل شخصى داشت و بايدمى رفت.ميثم بائو، توسى، سياوش و جبارى در تيم ما هستند و مشكلى نداريم.شاهرخ درباره اختلافاتى كه ميان برخى عوامل استقلال و تراكتورسازى نيز رخ داده،گفت: از جعفرى بعيد بود كه چند روز مانده به بازى حاشيه سازى كند.قلعه نويى در تبريز خيلى زحمت كشيده.اميدوارم اين بازى در ارامش برگزار شود ودر آرامش به پايان برسد

hamedss
10-14-2012, 08:03
گزارش تمرين استقلال

بازگشت اكبرپور و بيك زاده

• تمرين ديروز تيم فوتبال استقلال در غياب ملى پوشان و ۳ نفر از بازيكنان خارجى اين تيم برگزار شد.

• تمرين از ساعت ۱۶ در زمين چمن كمپ اختصاصى اين باشگاه آغاز شد. در اين تمرين كه با حضور كمتر از ۵۰ تماشاگر برگزار شد، تمامى بازيكنان خارجى تيم استقلال به غير از «جى لويد ساموئل» غايب بودند. ظاهرا مشكلات مالى از دلايل غيبت «فابيو جانوآريو»، «رودريگو توسى» و «ليام ردى» در تمرينات تيم استقلال است.

• در اين تمرين بازيكنانى كه در ديدار دوستانه مقابل مس كرمان به ميدان رفته بودند، ۴۵ دقيقه به تمرينات سبك و ريكاورى پرداختند و ديگر بازيكنان پس از گرم كردن و مرور كارهاى تاكتيكى در نيمه اى از زمين فوتبال بازى كردند.

• امير قلعه نويى ديروز از كنار زمين تماشاگر تمرين شاگردانش بود. او در بخشى از تمرين گفتگويى با دستيارانش و اعضاى كادر پزشكى تيم استقلال داشت.

• حنيف عمران زاده به دليل مصدوميت از ناحيه كف پا ديروز با تيم تمرين نكرد و با اجازه امير قلعه نويى محل تمرين آبى پوشان را ترك كرد.

• منصور پورحيدرى، شاهرخ بيانى، مهدى فنونى زاده، رضا رجبى و سيروس دين محمدى از تماشاگران تمرين بودند.

• هاشم بيك زاده و سياوش اكبرپور با رهايى از بند مصدوميت امروز در كنار ديگر آبى پوشان تمرين كردند.

• تمرين امروز استقلال تعطيل است و بازيكنان مى بايست به استخر و سونا بروند.

• امروز يكشنبه پيشكسوتان باشگاه استقلال به همراه اعضاى كادر ادارى و اجرايى اين باشگاه طى ديدارى دوستانه در زمين چمن مصنوعى كمپ اين باشگاه به مصاف تيم هنرمندان مى روند.

H~T
10-15-2012, 12:38
فتح الله زاده خواستار ملاقات با وزير ورزش شد


مشکلات مالي تيم استقلال همچنان ادامه دارد و اين موضوع هنوز حل نشده است به همين دليل مديريت اين تيم خواستار حضور در وزارت ورزش و ديدار با وزير شده است تا حداقل اين مشکلات را کاهش دهد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] به گزارش باشگاه خبرنگاران، مدير عامل استقلال، طي تماس با مسئولان خواستار ملاقات با وزير ورزش شد، اما اين اتفاق هنوز رخ نداده است و مدير عامل تيم استقلال نيز عجله فراوان دارد که اين ديدار هرچه سريعتر انجام شود تا وي مشکلات را بصورت جدي بررسي کند.

hamedss
10-17-2012, 17:02
نكونام بهترين بازيكن ديدار با كره جنوبى شد

كاپيتان تيم ملى فوتبال ايران به عنوان بهترين بازيكن ديدار با كره جنوبى انتخاب شد. پس از پيروزى يك بر صفر ايران مقابل كره جنوبى جواد نكونام به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد و جايزه ويژه خود را از دست غلامرضا بهروان سرپرست سازمان ليگ دريافت كرد.نكونام ديشب تك گل سه امتيازى ايران را به ثمر رساند.

hamedss
10-17-2012, 17:03
نكونام، فرشته نجات تيم ملى

گل جواد نكونام ديشب به همه ما ايرانى ها خيلى چسبيد.در شرايطى كه ۱۰ نفره بوديم بچه هاى ايران زمين با غيرت ايرانى خود كوبنده بازى كردند و به گل رسيدند و بار ديگر مقابل كره توسط جواد نكونام به گل رسيدند.نكته قابل توجه اين بود كه انگار نكونام همچنان قرار است فرشته نجات تيم ايران باشد و گلهاى امتيازآور او اپيدمى شده است.از گل تساوى مقابل عربستان در زمان مربيگرى دايى گرفته تا گلزنى مقابل كره در آزادى و گل ۳ امتيازى كه ديشب به ثمر رساند

hamedss
10-17-2012, 17:04
پس از اظهارات مسئولان تراكتورسازى عليه استقلال؛

استقلال بعد از بازى تراكتور، مدارك لازم را ارائه مى دهد

اعضاى تيم استقلال در خصوص شكايت رسمى از مسئولان تراكتورسازى اقدامات لازم را انجام دادند اما قرار نيست اين موضوع را تا زمان بازى با اين تيم پيگيرى كنند، تا مشكلات خاصى ايجاد نشود.آبى ها اعلام كردند كه در اين خصوص بعد از بازى با تراكتور سازى اقدامات لازم را انجام مى دهند، زيرا قصد ندارد در آستانه اين بازى حساس آن هم در شهر تبريز مشكلات جدى براى تيم ايجاد شود و درگيرى لفظى استقلال را با مشكل روبرو كند.

hamedss
10-17-2012, 17:06
هيات مديره استقلال به ديدار وزير ورزش رفت

چراغ سبز وزيربراى حل مشكلات

اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال براى ارائه گزارش در خصوص عملكرد باشگاه و بررسى مشكلات مالى استقلال به ديدار وزير ورزش و جوانان رفتند.مديرعامل و اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال ديروز به ديدار وزير ورزش و جوانان رفتند. در اين نشست مديرعامل باشگاه استقلال گزارشى از نحوه درآمدزايى و چگونگى تامين اسپانسر براى برآورده كردن تعهد ۵۰ درصدى باشگاه براى تامين بودجه اين فصل را ارائه كرد و مقداد نجف نژاد، رئيس هيات مديره باشگاه نيز گزارشى از فعاليت هاى اخير باشگاه استقلال و ديدارهايى كه با وزراى بازرگانى و جهاد كشاورزى را نيز به اطلاع وزير ورزش و جوانان رساندند.وزير ورزش و جوانان نيز در اين نشست ضمن ابراز رضايت از تامين تعهد ۵۰ درصدى بودجه جارى اين فصل استقلال توسط باشگاه از تلاش هاى مديرعامل و اعضاى هيات مديره باشگاه در اين خصوص، از عملكرد فنى و جايگاه تيم استقلال در جدول رده بندى ليگ نيز تشكر كرده و ابراز اميدوارى كرد كه اين تيم طى هفته هاى آتى در صدر جدول ليگ قرار بگيرد.

hamedss
10-17-2012, 17:07
قلعه نويى در تمرين استقلال حاضر نشد

تمرين استقلال عصر ديروز در غياب سرمربى اين تيم برگزار شد. امير قلعه نويى به دليل سرماخوردگى شديد نتوانست در تمرين ديروز آبى پوشان حاضر شود. از اين تمرين كه از ساعت ۱۶ در كمپ استقلال آغاز شد،حدود ۱۰ هوادار ديدن كردند. ملى پوشان، ردى و جان واريو غايبان تمرين استقلال بودند.كيانوش رحمتى به صورت جداگانه تمرين كرد. رضا رجبى،شاهرخ بيانى و سيروس دين محمدى از حاضران در تمرين بودند. مجيد صالح پيش از آغاز تمرين،دقايقى با بازيكنان استقلال صحبت كرد.

hamedss
10-17-2012, 17:09
رجبى: تا به حال ميان پرسپوليس و استقلال معاوضه بازيكن نديده بودم

رضا رجبى مشاور عالى امير قلعه نويى گفت: در كل تاريخ فوتبال ايران نديده بودم كه پرسپوليس واستقلال با يكديگر بازيكن معاوضه كنند.او افزود: خط هافبك استقلال داراى ترافيك بيشترى نسبت به خط حمله از نظر بازيكن است ودر باشگاه پرسپوليس عكس اين قضيه وجود دارد يعنى آنها در خط حمله بازيكنان زيادى دارند ودر خط هافبك دچار ضعف هستند وهيچ اشكالى هم ندارد كه اين دوباشگاه بازيكنان خود را با هم معاوضه كنند واگر اين اتفاق شكل گيرد براى اولين بار است كه شاهد چنين رخدادى در طول تاريخ پرسپوليس واستقلال خواهيم بود.وى تصريح كرد: فريدون زندى به دليل بحث مالى از ميان هافبك ها جدا شد وشايعاتى هم كه مبنى بر جدايى رودريگر توزى شنيده مى شود تا حدود نادرست است چرا كه امير قلعه نويى خواستار حضور او در استقلال است وبه تازگى در تركيب تيم حل شده است ضمن اينكه فابيو جانواريونيز تا فردا ۲۶ مهر به ساير بازيكنان استقلال اضافه مى شود.

hamedss
10-17-2012, 17:10
اوليايى: فتح الله زاده در حال خودسوزى است

سيد محمد كاظم اوليايى ،مديرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت:وزارت ورزش بايد هر چه سريعتر تعهداتش را نسبت به استقلال و پرسپوليس عملى كند.
او درباره ديدار مديرعامل و هيات مديره باشگاه استقلال با وزير ورزش و جوانان و مشكلات مالى اين باشگاه اظهار داشت:وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولى دو باشگاه استقلال و پرسپوليس يك بار براى هميشه تكليفش را با اين دو باشگاه معلوم كند.در اين شرايط كه دلخوشى مردم به اين دو تيم است ،بايد كارى كرد كه مديران دو باشگاه بدون دغدغه و با خيال راحت كارشان را انجام بدهند و دچار معضل مالى نشوند.مدير عامل باشگاهى مثل استقلال نبايد درگير مسائل مالى شود و به جاى اين مساله بايد برنامه ريزى كند و كارش را در افق چند ساله جلو ببرد.وى ادامه داد:از سوى ديگر،فتح الله زاده ناگزير است براى رفع مشكلات تيمش ،از منابع بعضا شخصى به بازيكنان پول بدهد و اين اتفاقى است كه در نهاد ورزشى كاركرد و توجيه ندارد.يعنى اين اين كار توجيه منطقى اقتصادى ندارد اما از آنجا كه فردى مثل:فتح الله زاده بحث استقلال را همواره عاشقانه نگاه مى كند و اين علاقه را بالاتر از منطق مى داند ،اين كار را با جان و دل انجام مى دهد.در تاريخ داريم كه يك كشيش ويتنامى خود را به خاطر مردم كشورش آتش مى زند و اين اتفاق فقط براى اين بوده است كه مردمش از مشكلات رهايى پيدا كنند.من فكر مى كنم فتح الله زاده در حال حاضر به خاطر استقلال و هوادار و در يك كلام مردم در حال خودسوزى است و تعهدات شخصى ايجاد مى كند كه در آينده برايش مساله ايجاد مى كنند.فكر نمى كنم اگر روزى چك شخصى او كه براى بازيكنى صادر كرده است،برگشت بخورد كسى باشد كه حالش را بپرسد و نگرانش باشد.اوليايى درباره اين موضوع كه گفته مى شود وزارت ورزش و جوانان در آينده اى نزديك تعهداتش را نسبت به استقلال و پرسپوليس عملى مى كند عنوان كرد:وقتى باشگاه استقلال اعلام مى كند كه ۵۰ درصد تعهد خود را عملى كرده است چرا بايد وزارت به تعهدش پايبند نباشد? وزارت ورزش بايد هر چه سريعتر تعهداتش را عملى كند.

hamedss
10-17-2012, 17:12
توپ‌جمع‌کن‌هايي که با رحمتي هماهنگ بودند!

مهم‌ترين کاري که اين توپ‌جمع‌کن‌ها انجام مي‌دادند انداختن دو توپ به صورت همزمان داخل زمين بود، زماني که رحمتي قصد داشت براي شروع مجددبازي از مقابل دروازه اقدام کند
سايت گل- بعد از گل جواد نکونام به کره تيم ملي هر کاري کرد تا با وجود يک بازيکن کمتر از تک‌گل زده خود دفاع کند. هر چند نمي‌توان از بازي دلاورانه و جانانه تمام بازيکنان تيم ملي براحتي عبورکرد اما وقت تلف کردن‌هاي سيد هدي رحمتي هم در نوع خودش بي‌نظير بود. رحمتي که البته ظاهرا در برخورد با پارک چو يونگ دچار مصدوميتي واقعي شده و زمين افتادن‌هاي دقايق پاياني‌اش کاملا واقعي بوده بعد از گل تيم ملي چند بار وقت‌کشي کرد که البته اين کار با هماهنگي توپ‌جمع‌کن‌هاي دروازه جنوبي و مشارکت آنها رخ داد!
درست پشت دروازه جنوبي و در نيمه دوم بازي سه توپ‌جمع‌کن نوجوان با لباس‌هايي که روي آنها کلمه اي‌اف‌سي حک شده بود به رحمتي در انجام بازي تاخيري کمک مي‌کردند. مهم‌ترين کاري که اين توپ‌جمع‌کن‌ها انجام مي‌دادند انداختن دو توپ به صورت همزمان داخل زمين بود، زماني که رحمتي قصد داشت براي شروع مجددبازي از مقابل دروازه اقدام کند.

از آنجايي که اين کار چند بار انجام شد و رحمتي هيچ اعتراضي به اين ناهماهنگي توپ‌جمع‌کن‌هاي پشت سرش نداشت مشخص بود که او با اين سه نفر کاملا هماهنگ بوده تا اين‌طوري با يک عزم جمعي و در يک کار مشترک وقت بازي را بکشند!

با اين اتفاقات به نظر مي‌رسيد بعد از بازي و در کنفرانس مطبوعاتي کانگ هي درباره اين وقت‌کشي‌ها چيزي بگويد و زمين و زمان را به هم بدوزد تا شکست تيمش را توجيه کند اما او با اين باخت بسيار راحت برخورد کرد و ضمن اشاره به برتري تيمش اعلام کرد تيمش فقط از فرصت‌هايش استفاده نکرده است.

hamedss
10-17-2012, 17:14
مجيدي: روحم هم از بازيگر شدنم بي‌خبر است

کاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال هنرپيشه شدن خود را تکذيب کرد.
90: کاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال هنرپيشه شدن خود را تکذيب کرد.
فرهاد مجيدي در مورد خبر بازيگر شدنش گفت: هيچ تصميمي براي ورود به سينما و دنياي بازيگري ندارم و خبرهايي که در چند روز گذشته منتشر شده کذب محض است.
براي بازي در هيچ فيلمي با هيچ شخص و گروهي مذاکره هم نکرده‌ام که بخواهم توافقي در اين مورد داشته باشم. روحم هم از اين قضيه بي خبر است.

hamedss
10-17-2012, 17:34
غیبت قلعه‌نویی به دلیل مصدومیت

/ برهانی در آستانه محرومیت

خبرگزاری فارس: آرش برهانی تنها بازیکن 2 اخطاره استقلال است که در صورت دریافت اخطار مقابل تراکتورسازی، دیدار این تیم مقابل پیکان را از دست خواهد داد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال برای آماده سازی خود جهت دیدار با تراکتورسازی از ساعت 15 امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی تمرینات خود را پیگیری خواهد کرد.
* لیام ردی و جان واریو دو بازیکن خارجی استقلال که مرخصی گرفته بودند هنوز به تهران بازنگشته اند. گفته می شود این دو نفر امشب به تهران می آیند.
* اعضای تیم استقلال آخرین تمرین خود را قبل از بازی با تراکتورسازی صبح روز جمعه برگزار خواهند کرد و پس از صرف ناهار راهی تبریز می شوند.
* کاروان آبی ها بلافاصله پس از سفر به تبریز در هتل شهریار مستقر خواهند شد.
* استقلال برای دیدار روز شنبه مقابل تراکتورسازی بدون محروم به میدان خواهد رفت و آرش برهانی تنها بازیکن 2 اخطاره این تیم خواهد بود که اگر کارت زرد بگیرد بازی آینده تیمش را از دست خواهد داد.
* امیر قلعه نویی حدود دو هفته قبل زانوی خود را به تیغ جراحی سپرد اما درگذشت مادر وی باعث شد سرمربی استقلال با همان پای جراحی شده در مراسم درگذشت مادر مرحومش شرکت کند و همین مسئله به زانویش فشار وارد کرد. حضور قلعه نویی در باشگاه پرسپولیس هم مصدومیت او را تشدید کرد. وی روز گذشته به دلیل احساس درد در تمرین شرکت نکرد.

hamedss
10-17-2012, 17:36
خونریزی عضله ران رحمتی

وضعیت دروازه‌بان استقلال فردا مشخص می‌شود

خبرگزاری فارس: وضعیت دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران برای بازی با تراکتورسازی فردا مشخص می‌شود.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی رحمتی شب گذشته در جریان دیدار ایران و کره‌جنوبی از ناحیه عضله ران دچار مصدومیت شد.
وی امروز تحت معاینه قرار گرفت و مشخص شد عضله ران او دچار خونریزی شده و برای برطرف شدن تورم امروز در دو نوبت فیزیوتراپی انجام می دهد.
استقلال روز شنبه آینده از هفته دوازدهم لیگ برتر باید در تبریز به مصاف تراکتورسازی برود. وضعیت رحمتی برای حضور در این مسابقه فردا مشخص می شود

hamedss
10-17-2012, 17:36
ساعت بازی تراکتورسازی و استقلال تغییر نکرد

خبرگزاری فارس: ساعت بازی تراکتورسازی و استقلال که شنبه هفته آینده برگزار می‌شود تغییر نکرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، به دنبال پیگیری باشگاه برای تغییر زمان برگزاری مسابقه تراکتورسازی مقابل استقلال که شنبه هفته آینده برگزار می شود، برابر اعلام مسئولان مربوطه به دلیل مشکلات ناشی از برق زمان مسابقه تراکتورسازی و استقلال تغییر پیدا نکرد و طبق اعلام قبلی در ساعت 15 روز شنبه 29 مهر در مجموعه یادگار امام تبریز برگزار خواهد شد.
باشگاه تراکتورسازی درخواست کرده بود این مسابقه ساعت 16 برگزار شود.

H~T
10-18-2012, 13:26
میداوودی خواستار دریافت تمام مطالباتش شد




([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مهاجم استقلال خواستار دریافت تمام مطالباتش شد
میلاد میداودی مهاجم تیم استقلال هنوز در خصوص جدایی خود از تیم بحث جدی را با مسئولان تیم انجام نداده است اما این موضوع مطرح شده که وی درصدد است که طلبش را از باشگاه دریافت کند.
میاد میداودی نیز مانند بسیاری دیگر از اعضای این تیم با شرایط ایده آلی از لحاظ مالی روبرو نیست و از مدت ها پیش پس از حضورش در استقلال به این دلیل خواستار دریافت طلبش شده که مدت ها از آن گذشته است و در این خصوص به مسئولان تیم پیغام داده است.

H~T
10-18-2012, 13:27
نامه هواداران استقلال به باشگاه:از پرسپولیس بازیکن نمی خواهیم




([Only Registered And Activated Users Can See Links])

هواداران تیم استقلال، در خصوص جذب بازیکنان جدید با حساسیت ویژه ای شرایط را بررسی می کنند،زیرا معتقدند که اگر استقلال مهره های مورد نیازش را جذب کند به هدفش نزدیک تر می شود.
هواداران تیم استقلال خواستار حضور بازیکنان تیم پرسپولیس در این تیم نیستند و اعلام کردند در صورتی که استقلال می تواند بازیکن توانایی را جذب کند نیاز به معاوضه بازیکن با پرسپولیس ندارد؛ به همین دلیل آنها ترجیح می دهند بازیکن دیگری را در ترکیب استقلال ببینند تا خبری از اعضای تیم پرسپولیس نباشد.

H~T
10-18-2012, 13:28
انتقاد شدید نکونام از انصاری‌فرد




([Only Registered And Activated Users Can See Links])
نکونام به انتقاد از رفتار انصاری‌فرد هم پرداخته است.
کاپیتان تیم ملی می‌گوید: «متاسفم که محمدحسن انصاری فرد به خودش اجازه می‌دهد و حرف‌هایی را درباره سرمربی تیم ملی، من و علی کریمی می‌زند. می‌خواهم از انصاری فرد بپرسم که شما کجای این فوتبال هستی که به خودت اجازه می‌دهی اینچنین صحبت کنی؟ آقای انصاری فرد آیا شما یک صدم کروش سابقه مربیگری‌داری که می‌گویی باید کروش برکنار شود؟ کروش برکنار شود که شما به تیم ملی بیایی و اینجا هم 100 میلیارد بدهی به‌جا بگذاری؟! اگر شما این کاره هستی، بهتر است بدهی‌های راه‌آهن را پرداخت کنی؛ بدهی‌هایی که از زمان مدیریت شما در این باشگاه به ارث مانده. تازه این بحث‌هایی است که می‌توان درباره شما رسانه‌ای کرد و چیزهای دیگری هم هست که نمی‌توان گفت. من کسی نیستم که بخواهم به کسی بی‌احترامی کنم اما وقتی می‌بینم فردی پایش را از گلیمش بیشتر دراز کرده مجبور می‌شوم این حرف‌ها را به خاطر قداست تیم ملی بزنم و اگر قرار باشد ادامه بدهد حرف‌های دیگری را هم خواهم زد. متاسفم این آقا که یک دهم من و کریمی برای این فوتبال کار نکرده، به خودش اجازه می‌دهد تا این حرف‌ها را بزند، آن هم در شرایطی که تمامی مردم و رسانه‌ها از تیم ملی حمایت می‌کنند. فکر می‌کنم تنها چند نفر انگشت‌شمار هستند که از برد ما برابر کره خوشحال نشدند. من در فوتبال زیر نظر مربیانی کار کرده‌ام که تنها به من یاد داده‌اند باید احترام گذاشت و تا آخرین لحظه حضورم در فوتبال به همه احترام می‌گذارم. حتی وقتی در برهه‌ای علیه من بارها نوشته شد، موضعی نگرفتم اما انگار در ایام بیکاری به این آقا خیلی خوش گذشته است و در خانه‌اش نشسته و این حرف‌ها را می‌زند. من ناراحت خودم نیستم. ناراحتی‌ام از این است که برخی‌ها با حرف‌های‌شان می‌خواهند قداست فوتبال ملی را زیر سوال ببرند.

hamedss
10-19-2012, 06:38
غیبت دوباره قلعه‌نویی و جانواریو

برهانی مصدوم شد

خبرگزاری فارس: با وجود اعلام مسئولان تیم استقلال، هافبک برزیلی باز هم در تمرینات این تیم شرکت نکرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال جهت آماده سازی برای دیدار مقابل تراکتورسازی از ساعت 15:30 امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی تمرین خود را پیگیری کرد.
نکته قابل توجه غیبت مجدد قلعه‌نویی بود. سرمربی استقلال به خاطر دردی که از ناحیه زانو و پس از جراحی احساس می‌کند موفق نشد تمرینات آبی‌پوشان را زیر نظر بگیرد.

همچنین با وجودی که مسئولان تیم استقلال اعلام کرده بودند فابیو جانواریو از روز سه‌شنبه در تمرینات آبی‌پوشان شرکت خواهد کرد با این وجود باز هم این بازیکن امروز غایب بود و خود را به کادر فنی استقلال معرفی نکرد.
این بازیکن به دلیل عدم دریافت مطالباتش ناراحت بود و ظاهرا تا مشخص نشدن وضعیت مالی به تهران باز نخواهد گشت.
* لیام ردی دروازه‌بان استرالیایی استقلال پس از یک هفته غیبت و مرخصی به تهران بازگشت و در تمرین آبی‌پوشان حاضر شد اما نکته قابل توجه اضافه وزن این بازیکن بود که باعث تعجب کادر فنی تیم استقلال شد.
* مجید صالح در غیاب سرمربی استقلال تمرینات این تیم را در نظر گرفت و برنامه‌های آماده سازی را انجام داد.
* جواد نکونام و مهدی رحمتی در تمرین امروز تیم استقلال غایب بودند، کادر پزشکی تیم استقلال در تلاش است تا رحمتی را که در بازی تیم ملی مقابل کره دچار آسیب‌دیدگی شده به بازی با تراکتورسازی برساند.
* جمع‌کردن ارسال پاس‌های کوتاه، دویدن دور زمین، شوت به سمت دروازه و فوتبال درون تیمی از اصلی‌ترین برنامه‌های تیم استقلال بود ضمن آنکه آرش برهانی در جریان بازی درون تیمی دچار آسیب‌دیدگی شد و نتوانست به تمرین ادامه دهد. حضور این بازیکن در دیدار مقابل تراکتور سازی مشخص نیست.
* شاهرخ بیانی، منصور پور حیدری و میرشاد ماجدی در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور داشتند.
* تیم فوتبال استقلال روز شنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز میهمان تراکتورسازی خواهد بود.

hamedss
10-19-2012, 16:14
قلعه‌نویی غایب بزرگ استقلال در تبریز

خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال، تیمش را در سفر به تبریز همراهی نخواهد کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، استقلال از ساعت 15 فردا (شنبه) در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف تراکتورسازی می‌رود.

اگر چه استقلال برای این بازی با مشکلاتی همچون غیبت بازیکنان خارجی نظیر جانواریو و توزی مواجه است اما بدون شک غایب بزرگ این بازی امیر قلعه‌نویی است. سرمربی استقلال که در چند روز گذشته به دلیل مصدومیت زانو و درد ناشی از این موضوع در تمرین تیمش شرکت نکرده بود، همراه استقلال به تبریز نمی‌رود تا آبی‌پوشان در غیاب سرمربی تیمشان به مصاف تراکتورسازی بروند.
در هفته‌های گذشته قلعه‌نویی با مسئولان تراکتورسازی اختلاف شدیدی پیدا کرده و بارها طرفین علیه همدیگر مصاحبه کرده بودند اما گفته می‌شود مصدومیت دلیل اصلی غیبت این مربی در تبریز است. قلعه‌نویی باید استراحت کند و احتمالا پس از بازی فردا می‌تواند در تمرینات تیمش حضور یابد.
به گزارش فارس، این در حالی است که باشگاه استقلال به دلیل عدم پرداخت مطالباتش دو بازیکن خارجی خود یعنی جانواریو و توزی را در اختیار ندارد. این دو هنوز به ایران بازنگشته‌اند و این در شرایطی است که مسئولان استقلال پیش از این اعلام کرده بودند جانواریو مشکلی برای حضور در ایران ندارد اما ظاهرا این وعده آنها همانند وعده مدیرعامل باشگاه استقلال برای پرداخت مطالبات بازیکنان است؛ وعده‌ای که هر چند روز یکبار از سوی فتح‌الله‌زاده تکرار می‌شود اما تاکنون عملی نشده تا صدای اعتراض بازیکنان درآید.

hamedss
10-19-2012, 16:20
پورحیدری با استقلال راهی تبریز شد

خبرگزاری فارس: مدیر فنی تیم استقلال در سفر به تبریز تیمش را همراهی خواهد کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، منصور پورحیدری که در این فصل به عنوان مدیر فنی و رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال فعالیت می کند در سفر امروز این تیم به تبریز کاروان استقلال را همراهی کرد.
در غیاب امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان پورحیدری به همراه آبی پوشان راهی تبریز شد.
اعضای تیم استقلال در هتل شهریار مستقر خواهند شد.
دیدار تیم های تراکتورسازی و استقلال از ساعت 15 فردا در ورزشگاه یادگار امام(ره) برگزار خواهد شد.

hamedss
10-19-2012, 16:33
شکست خانگی استقلال مقابل سرخپوشان

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال بانوان استقلال در دیدار معوقه هفته اول لیگ برتر مقابل سرخپوشان شکست خورد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، دیدار معوقه هفته اول لیگ برتر فوتبال بانوان امروز جمعه با تنها بازی استقلال و سرخ پوشان گرگان پیگیری شد. شاگردان حسن ‌زاده با وجود موقعیت‌های متعدد نتوانستند حریف سرخپوشان در این مسابقه شوند.
سرخپوشان گرگان با گل‌های وحیده ایثاری و هادیه کرد با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید.
تک گل استقلال نیز در دقیقه 3+90 توسط یگانه خلیلی وارد دروازه حریف شد.
طبق اعلام کمیته بانوان فدراسیون فوتبال قرار بود امروز دو دیدار دیگر نیز بین تیم‌های سیرجان با ویژن فارس و دلوار کشتی جنوب بوشهر با پاس همدان برگزار شود اما سیرجانی‌ها به دلیل اینکه اتوبوس‌شان دچار حادثه شد و آسیب دیدگی تعدادی از بازیکنان از فدراسیون خواستند دیدار این مسابقه به زمان دیگری موکول شود.
همچنین دیدار دلوار کشتی و پاس همدان نیز به درخواست تیم‌ها به زمان دیگری موکول شد.

hamedss
10-19-2012, 16:37
تراکتورسازی این فصل بازیکنان بهتری دارد

قلعه‌نویی در تبریز کار بزرگی کرد

خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال استقلال معتقد است تراکتورسازی در فصل جاری بازیکنان بهتری نسبت به سال گذشته دارد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

کریم بوستانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شرایط استقلال برای بازی فردا با تراکتورسازی عنوان کرد: تیم به لحاظ آمادگی مشکلی ندارد و تنها مسئله ما بحث مالی است که البته قول داده اند به زودی این مشکل حل شود.
وی در مورد تفاوت تراکتورسازی این فصل با سال گذشته که وی مربی این تیم بوده، تصریح کرد: تراکتورسازی به لحاظ مهره این فصل بازیکنان بهتری دارد. هر تیمی در تبریز با مشکل روبرو می شود. با این حال ما در جدول وضعیت خوبی داریم و می خواهیم به صدر جدول برسیم و به همین دلیل با هدف کسب 3 امتیاز به میدان می رویم.
مربی استقلال در مورد بحث های حاشیه ای که بین کادرفنی این تیم و مدیریت باشگاه تراکتورسازی پیش آمده گفت: نباید می گذاشتند چنین بحث هایی مطرح شود. در تبریز هیچ مشکلی نداشتیم و خود هواداران تراکتورسازی این قدر فهیم هستند که می دانستند با چه شرایط و امکاناتی توانستیم نایب قهرمان شویم. امیر قلعه نویی در تبریز کار بزرگی انجام داد و بهترین نتیجه تاریخ تراکتورسازی را رقم زد.
بوستانی با اشاره به این صحبت که شاید هواداران تراکتورسازی در بازی با استقلال شعار بدهند، گفت: همین صحبت ها خودش ایجاد حاشیه می کند و نباید مطرح شود. سال گذشته در تبریز از جان و دل مایه گذاشتیم و وجدانمان راحت است. امسال برای تیم سالن بدنسازی و استخر احداث شده اما سال گذشته این امکانات را نداشتیم. مردم تبریز همه این مسائل را می دانند.

hamedss
10-19-2012, 16:40
اکبرپور مسموم شد

غیبت تکراری قلعه‌نویی و جانواریو!

خبرگزاری فارس: تمرین استقلال در غیاب سرمربی و هافبک برزیلی این تیم برگزار شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال آخرین تمرین خود را قبل از دیدار فردا با تراکتورسازی از ساعت 10 صبح امروز در کمپ زنده یاد حجازی برگزار کرد.
* امیر قلعه نویی برای چهارمین روز متوالی در تمرین آبی پوشان شرکت نکرد. سرمربی استقلال در سفر به تبریز غایب بزرگ تیمش خواهد بود. وی به دلیل آسیب دیدگی در تمرینات شرکت نمی‌کند هر چند با مسئولان تراکتورسازی هم دچار مشکلات شدیدی شده است.
* جواد نکونام به دلیل مصدومیت در تمرین گروهی شرکت نکرد و پس از معاینه توسط دکتر نوروزی محل تمرین را کرد. وی به بازی فردا نمی‌رسد.
* آرش برهانی بدون مشکل در کنار دیگر بازیکنان تمرین کرد.
* جانواریو هافبک برزیلی استقلال باز هم در تمرینات تیمش حاضر نشد. این بازیکن به همراه توزی و نکونام در سفر به تبریز حضور نخواهد داشت.
* سیاوش اکبرپور به دلیل مسمومیت در کنار دیگر بازیکنان تمرین نکرد. این بازیکن قصد دارد با تزریق سرم راهی تبریز شود و مشکلی برای دیدار فردا نخواهد داشت.
* کیانوش رحمتی که به تازگی در تمرینات استقلال حاضر شده به تمرینات اختصاصی پرداخت.
* گرم کردن بدن‌ها، حرکات ترکیبی و ارسال از جناحین اصلی ترین برنامه‌های امروز آبی پوشان را تشکیل می‌داد که مجید صالح آنها را برعهده داشت.
دیدار تراکتورسازی و استقلال از هفته دوازدهم لیگ برتر از ساعت 15 فردا در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می‌شود.

hamedss
10-20-2012, 06:46
پورحيدرى جايگزين قلعه نويى شد

مدير فنى تيم استقلال در سفر به تبريز تيمش را همراهى كرد.منصور پورحيدرى كه در اين فصل به عنوان مدير فنى و رئيس كميته فنى باشگاه استقلال فعاليت مى كند در سفر ديروز اين تيم به تبريز كاروان استقلال را همراهى كرد.در غياب امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان پورحيدرى به همراه آبى پوشان راهى تبريز شد

hamedss
10-20-2012, 06:47
پيشكسوتان استقلال به تبريز مى روند

پرويز مظلومى و خانواده ناصر حجازى بار ديگر به مناطق زلزله زده مى روند.پرويز مظلومى به همراه همسر مرحوم ناصر حجازى ، آتيلا حجازى و حسين ترابپور پنجشنبه به مناطق زلزله مى روند تا در نمايشگاهى كه درباره زلزله تبريز برپا شده است،شركت كنند.در اين نمايشگاه مسولان استانى آذربايجان شرقى هم حضور دارند.

hamedss
10-20-2012, 06:48
اكبرپور به بازى امروز مى رسد

در شرايطى كه سياوش اكبرپور ديروز با ساير بازيكنان تمرين نكرد اما مشكلى براى بازى امروز ندارد.اكبرپور در تمرين ديروز حضور يافت اما گفته شد كه وى مسموم شده و به همين خاطر تمرين نكرد.به گفته دكتر نوروزى وى به بازى امروز مى رسد.

hamedss
10-20-2012, 06:49
فرهاد مجيدى پيشنهاد دستيارى قلعه نويى را رد كرد!

فتح الله زاده طى روزهاى گذشته در تلاش بود تا هر طور شده راهكارى براى خداحافظى مجيدى با پيراهن استقلال پيدا كند. او ابتدا با چند تيم خارجى وارد مذاكره شد و پس از اين كه جواب خاصى از اين تيم ها دريافت نكرد به قلعه نويى پيشنهاد داد كه فرهاد قرارداد صورى با استقلال به امضا برساند و به عنوان مربى ـ بازيكن براى آبى ها به ميدان برود.اين پيشنهاد از سوى امير پذيرفته شد و با توجه به برطرف شدن كدورت ها، قلعه نويى رضايت داد تا مجيدى پيراهن استقلال را در نيم فصل بر تن كند و در كنار آن عضو كادرفنى نيز باشد اما شايد جالب باشد كه بدانيد پس از اعلام اين پيشنهاد به مجيدى از سوى فتح الله زاده، كاپيتان سابق آبى ها آن را رد كرده و مدعى شده تا وقتى كلاس هاى مربيگرى را به صورت كامل پشت سر نگذاشته و تجربه لازم را كسب نكرده نمى خواهد وارد جرگه مربيان شود. البته به نظر مى رسد اين جواب فرهاد بيشتر توجيه باشد و وى علاقه اى به دستيارى قلعه نويى ندارد. اين درحالى است كه شماره ۷ سابق آبى ها در مورد پيشنهاد بازى با پيراهن استقلال هنوز جوابى نداده است. به گفته يكى از مسئولان استقلال فتح الله زاده هنوز جواب مجيدى را به قلعه نويى منتقل نكرده است زيرا در تلاش است تا پس از پايان دوره مربيگرى فرهاد در لندن، او را به تهران فرا بخواند و جلسه اى با حضور قلعه نوعى تشكيل دهد و در اين جلسه توافقات لازم حاصل شود.

hamedss
10-20-2012, 06:50
جانواريو بليت بگيرد برمى گردد

دليل تاخير جان واريو در بازگشت به تهران عدم تهيه بليت است.ميرشاد ماجدى درباره دليل عدم مراجعت فابيو جانواريو به تهران اظهار داشت: قرار بود جان واريو چهارشنبه شب به تهران برگردد اما طبق گفته مدير برنامه هايش ،بليط پيدا نكرده است.وى افزود: تنها دليل تاخير جان واريو همين است و او به محض تهيه بليط به جمع تيم اضافه خواهد شد.

hamedss
10-20-2012, 06:50
تشكر نكونام از منوچهرى

از مصاحبه ات انرژى گرفتم

جواد نكونام در حاشيه تمرين روز چهارشنبه استقلال با امين منوچهرى گفت و گوى جالبى داشت.در حاشيه اين تمرين جواد نكونام به منوچهرى گفت: من مصاحبه ات را كه در آن گفته بودى تيم ملى با گل من پيروز مى شود، خوانده بودم. از تو ممنونم چرا كه حرفت به من انرژى زيادى دا د.منوچهرى گفته بود كه تيم ملى مقابل كره جنوبى پيروز مى شودو وى دوست دارد كه نكونام زننده اين گل باشد.

hamedss
10-20-2012, 06:51
حضور۳ بازيكن زير ۲۳ سال در ليست استقلال

۳ بازيكن زير ۲۳ سال،استقلال را در سفر به تبريز همراهى خواهند كرد.بر اين اساس،سيد حسين حسينى، آرمن طهماسبيان و مهران قاسمى در سفر استقلال به تبريز حضور دارند.استقلال در اين بازى نمى تواند از جواد نكونام به دليل مصدوميت و فابيو جانواريو و توزى به دليل عدم مراجعت به كشور استفاده كند.

hamedss
10-20-2012, 06:58
تراكتورسازى - استقلال

كيش به استقلال بدون «قلعه»

هواداران تراكتورسازى فصل گذشته به امير قلعه نويى لقب «امير پاشا» دادند و اكنون آنها بايد مقابل هم قرار بگيرند. تونى اوليويرا مربى پرتغالى تراكتورسازى اما فارغ از اين حاشيه ها در خانه فقط به برد فكر مى كند و اينكه تيمش را همچنان در جمع مدعيان حفظ كند.اتفاقاتى كه اخيرا بين قلعه نويى و مسئولان تراكتورسازى رخ داده حساسيت و اهميت اين بازى را بيش از گذشته كرده است. دوستان ديروز، امروز به دشمنان هم تبديل شده اند تا جايى كه علاوه بر مصاحبه هاى تند عليه يكديگر، كار به شكايت هم كشيده است و دو طرف هر روز ماجراى تازه اى از همكارى مشترك در سال گذشته را رو مى كنند!اين ۲ تيم بعد از تعطيلى بلند مدت ليگ برتر بايد رودرروى هم قرار گيرند. تراكتورسازى هفته يازدهم را با تساوى مقابل نفت تهران پشت سر گذاشته و در مقابل استقلال با يك گل صباى قم را در اين هفته از پيش رو برداشت.آبى پوشان در شرايطى مقابل تراكتورسازى قرار مى گيرند كه از چند هفته قبل حواشى زيادى پيرامون ۲ باشگاه وجود داشته و قطعا هردو تيم براى ۳ امتياز بازى نقشه هاى زيادى كشيده اند كه استقلال اميدوار است بدون امير قلعه نويى، جواد نكونام، جانواريو و توزى به اين مهم دست يابد.شاگردان اوليويرا نيز در اين مسابقه براى بالا كشيدن خود در جدول برد مى خواهند و بايد ديد در نهايت چه اتفاقاتى در بازى حساس هفته دوازدهم ليگ برتر رخ مى دهد.

hamedss
10-20-2012, 06:59
قضاوت مظفرى زاده و تركى براى استقلال و پرسپوليس در هفته دوازدهم ليگ برتر

در هفته دوازدهم ليگ برتر سعيد مظفرى زاده و محسن تركى بازيهاى استقلال و پرسپوليس را قضاوت خواهند كرد.اسامى داوران ۵ بازى ديگر ليگ برتر به شرح زير اعلام شد:
شنبه ۲۹ مهرماه ۱۳۹۱
تراكتورسازى تبريز- استقلال (ورزشگاه يادگارامام (ره) تبريز) ساعت ۱۵
داور: سعيد مظفرى زاده، كمكها: رسول فروغى و محمدرضا منصورى
ملوان- سايپا (ورزشگاه تختى انزلى) ساعت ۱۵ و ۴۵ دقيقه
داور: يدالله جهانبازى، كمكها: محمدرضا ابوالفضلى و مهدى الوندى
پيكان- مس كرمان (ورزشگاه تختى تهران) ساعت ۱۵ و ۴۵ دقيقه
داور: سعيد بخشى زاده، كمكها: مجيد ويشگاهى و سخاوت سليمان نژاد
ذوب آهن- آلومينيوم (ورزشگاه فولادشهراصفهان) ساعت ۱۵ و ۳۰ دقيقه
داور: محمدرضا اكبريان، كمكها: عليرضا كهورى و سجاد طورى
يكشنبه ۳۰ مهرماه ۱۳۹۱
پرسپوليس - راه آهن (ورزشگاه آزادى تهران)ساعت ۱۸
داور: محسن تركى، كمكها: بابك داورى و على ميرزابيگى

hamedss
10-20-2012, 07:00
در غياب قلعه نويى، نكونام و جان واريو

كاروان استقلال به تبريز رفت

كاوران تيم استقلال براى ديدار مقابل تراكتورسازى ظهر روز جمعه به تبريز رفت.امير قلعه نويى به دليل عفونت شديد از ناحيه پا نتوانست استقلال را در اين سفر همراهى كند.علاوه براين، جواد نكونام هم به دليل آسيب ديدگى كه در بازى ايران مقابل كره جنوبى به وجود آمد،در سفر به تبريز غايب است.فابيو جانواريو هم به دليل ايجاد مشكل ادارى در مراجعتش به ايران، ديگر غايب آبى پوشان در تبريز است.سيد مهدى رحمتى كه در بازى مقابل كره جنوبى آسيب ديده بود، استقلال را در تبريز همراهى مى كند.

RezaVilla7
10-20-2012, 13:21
قلعه نـویی: خدا به من رحــم کرد!*
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
امیر قلعه نویی شب گذشته بالاخره تصمیم گرفت قید سفر به تبریز برای رودر رویی با تیم سابق خود را بزند و در خانه این بازی حساس را دنبال کند.
به گزارش خبرنگار ورزشی جهان، این مربی تا آخرین لحظات قصد داشت تا مسافر تبریزشود و برای این اصرار خود دلیل خاصی داشت و معتقد بود اگر به تبریز نرود حرفو حدیث هایی در پس این غیبت وی خواهد بود و گروهی بر این شایعه که امیر از ترس جوی که در تبریز ایجاد شده به تبریزنرفته، دامن خواهند زد اما پزشک معالج وی با این سفر مخالفت کرد.
قلعه نویی در گفت و گو با خبرنگار ما به این ماجرا اشاره کرد و گفت: «همه امیر قلعهنویی را می شناسند و می دانند از حرف و حدیث ها هراسی ندارد و در مربیگری فقط به تیمش فکر می کند و شخصا می خواستم به تبریز بروم تا هم تیمم را از نزدیک هدایت کنم و هم با مردم خوب تبریز دیداری داشته باشم اما پزشک معالجم که اخیرا زانوی مرا عمل کرده است گفت اگر بازهم به پایت فشار بیاوری هر اتفاقی رخ دهد پای خودت است و دیگر نمی توانم کاری انجام دهم و دست به عمل مجدد زانویت نخواهم زد.»
سرمربی استقلال در ادامه ضمن تایید بستری شدن خود در بیمارستان گفت: « چندروز قبل احساس کردم زانوی جراحی شده ام دچار خونریزی شده و خیلی زود متوجه شدم که اوضاع پایم خراب است و به پزشک مراجع کردم و گفتند که پایم عفونت کرده و اگر کمی دیر اقدام می کردم عفونتوارد خونم می شد و … خدا خیلی به من رحم کرد که این اتفاق نیفتاد. دکتر جراحم همان روز در جریان قرار گرفت و یک جراحیکوچک روی پایم انجام داند و گفتند باید چند روزی در خانه استراحت کنم و اکنون هم درد فراوانی دارم.»
قلعه نویی درباره مشکلات مالی استقلال صحبتی نکرد و گفت: « اجازه بدهید این بازی تمام شود و بعد درباره این مسایل صحبت کنیم؛ ضمن اینکه دیگر همه مشکلات را می دانند.»
وی درباره بازی فردای تیمش برابر تراکتورسازی و تاثیر غیبتش بر روند مسابقه گفت: « بازی مهمی است و ما برای کسب حداکثر امتیاز به بازی می رویم و قطعا دوستان و همکاران من به خوبی بر کار نظارت می کنند و غیبت من نیز تاثیری نخواهد داشت.»

hamedss
10-22-2012, 18:55
عصبانيت امير از شاگردانش؛نصف بازيكنان تراكتور هم ندويديد

بعد از شكست استقلال مقابل تراكتور سازى امير قلعه نويى روى موبايل يكى از مربيان استقلال تماس گرفت و در حالى كه تلفن روى پخش بود با عصبانيت بسيار از عملكرد شاگردانش انتقاد كرد.قلعه نويى از عملكرد هيچ كدام از بازيكنان راضى نبود و در تماس تلفنى خطاب به استقلالى ها اعلام كرد نصف بازيكنان تراكتورسازى هم دوندگى نداشتند.به نظر مى رسد در بازگشت تيم به تهران تمرينات ويژه اى از سوى قلعه نويى براى بازيكنان در نظر گرفته شود.

hamedss
10-22-2012, 18:57
وضعيت صادقى فردا مشخص مى شود

ميزان مصدوميت اميرحسين صادقى مشخص نيست.او كه در اواسط نيمه نخست بازى ديروز از ناحيه مچ پا دچارآسيب ديدگى شد قرار است امروز از پاى مصدومش mri بگيرد و فردا(دوشنبه) جوابmri او مى آيد تا ميزان آسيب ديدگى اش مشخص شود.به نظر مى رسد آسيب ديدگى صادقى جدى نباشد و او با چند جلسه فيزيوتراپى بتواند به تمرينات تيم برگردد.

hamedss
10-22-2012, 18:57
با وجود ممنوعيت استفاده از تلفن همراه

قلعه نويى تلفنى با نيمكت استقلال در ارتباط بود

در جريان بازى ديروز تراكتورسازى و استقلال امير قلعه نويى كه نتوانسته بود در تبريز حضور يابد دستورات تاكتيكى خود را به وسيله تلفن همراه به اطلاع مربيان استقلال مى رساند.قلعه نويى كه ديروز به همراه برخى دوستانش در منزل بازى را تماشا مى كرد بارها در طول بازى با نيمكت استقلال و بوستانى و صالح در تماس بود.او در بين ۲ نيمه بازى هم به صورت تلفنى دقايقى در رختكن براى آبى پوشان صحبت كرد.شنيده ها حاكى از آن است كه قلعه نويى از نحوه بازى استقلال در نيمه نخست بسيار ناراحت بوده و حتى به گوش بازيكنان هم اين موضوع را رسانده است.اين در حالى است كه مدتى پيش استفاده از تلفن همراه روى نيمكت تيمها از سوى سازمان ليگ ممنوع شده بود و به نظر مى رسد قرار نيست به اين قانون ها كسى پايبند باشد.مثل همان جريمه مربيان ليگ برترى به خاطر عدم حضور در كنفرانس مطبوعاتى كه بسيارى از مربيان آن جريمه را پرداخت نكردند.

hamedss
10-22-2012, 19:03
در حاشيه ديدار تراكتورسازى-استقلال


نحوه بليت فروشى

از ساعت ۱۰ صبح ديروز بليت فروشى مقابل درب ورزشگاه يادگار امام(ره) انجام شد و هوادارانى كه از كارت هوادارى باشگاه تراكتورسازى بهره مند هستند، با تخفيف ويژه وارد استاديوم شدند. بقيه تماشاگران با تهيه بليت هاى ۳هزار تومانى مجوز حضور در ورزشگاه را پيدا كردند.

تعطيلى تبريز براى تماشاى بازى

با نزديك شدن به ساعت آغاز بازى صداى شيپورها و بوق هاى طرفداران تراكتورسازى فضاى شهر را در برگرفت و اكثر كسبه شهر تبريز براى تماشاى بازى و تشويق تيم تراكتورسازى راهى ورزشگاه شدند.

ترافيك

از ساعت ۱۲ ظهر به بعد و با تعطيلى مدارس شهر تبريز ترافيك شديد در اطراف ورزشگاه يادگار امام(ره) ايجاد شد و اين مساله به تمام نقاط شهر منتقل و رفت و آمد را براى مردم دچار مشكل كرد.

بازگشت حنيف،نيمكت نشينى برهانى

آرش برهانى كه در بازى هاى گذشته تيم استقلال به صورت ثابت حضور داشت، در اين مسابقه نيمكت نشين شد و ميلاد ميداودى به تركيب اصلى بازگشت. همچنين حنيف عمران زاده بعد از ۴ بازى نيمكت نشينى مجددا به خط دفاعى استقلالى ها بازگشت.

حركت جالب يك مدير

مدير عامل شركت تاكسيرانى تبريز ديروز براى رفاه حال تماشاگران در ميان تاكسيرانان حضور پيدا كرد و آنها را با مسافرين متعدد به سمت ورزشگاه هدايت كرد.

خبرى از رخصت نبود

بازيكنان تراكتور به سمت مربيان فصل گذشته خود نرفتند.در حاليكه به نظر مى رسيد قبل از آغاز مسابقه تراكتور مقابل استقلال، بازيكنان تراكتور به سمت ستار همدانى و كريم بوستانى كه در فصل گذشته مربى شان بودند بروند اما اين اتفاق نيفتاد.از بازيكنان استقلال هم كسى به سمت نيمكت تراكتور نرفت.اين در حالى است كه مربيان دو تيم خوش و بش مختصرى انجام دادند.

تشويق رحمتى

سيد مهدى رحمتى تنها استقلالى بود كه پيش از آغاز بازى از سوى هواداران تراكتور تشويق شد.

حركت عجيب اعتمادى

دروازه بان تراكتورسازى با گوشى موبايلش از هواداران تراكتورسازى كه او را تشويق مى كردند،فيلمبردارى كرد.عقيل اعتمادى كه در بازى درون دروازه تراكتورسازى قرار گرفته،با تشويق بى امان هواداران رو به رو شد.او كه به جاى فروزان دروازه بان اول تراكتورى ها به شمار مى رود،وقتى اين صحنه را ديد از هواداران با گوشى همراه خود فيلم گرفت!اقدامى كه تاكنون سابقه نداشته است.

توهين به برهانى

حواشى بازى تراكتور با استقلال از لحظه ورود آبى پوشان به ورزشگاه آغاز شد.در حاليكه اعضا استقلال ساعت ۱۳و۱۰ دقيقه وارد ورزشگاه شد،بلافاصله آرش برهانى مورد هجمه تند هواداران تراكتورسازى قرار گرفت.جمعى از تماشاگرانى كه در ورزشگاه حضور داشتند،از حدود دو ساعت قبل از آغاز مسابقه حاشيه را كليد زدند و به برهانى توهين كردند.

هواداران تراكتور،اتوبوس استقلال را اسكورت كردند
ا
توبوس استقلال توسط هواداران تراكتورسازى اسكورت شد.كاروان استقلال ساعت ۱۳ روز شنبه هتل شهريار را به مقصد ورزشگاه يادگار امام (ره)ترك كرد و اين در حالى بود كه تعدادى موتورسوار با پرچم تراكتور،آبى ها را در اطراف اتوبوس اسكورت كرده بودند.به جز اين،اتومبيل نيروى انتظامى هم استقلال را تا ورزشگاه همراهى كرد.

تور پاره دروازه

قبل از شروع بازى تيم داورى دروازه تراكتورسازى را مورد بررسى قرار داد. تور يكى از دروازه ها دچار مشكل بود كه مظفرى زاده از مسئولان زمين خواست اين مشكل برطرف شود.

رحمتى مصدوم بود

سيد مهدى رحمتى كه در بازى با كره مصدوم شده بود پس از حضور در اين بازى ضربات مقابل دروازه را نمى زد و اين كار را به عمران زاده مى سپرد تا آسيب ديدگى اش تشديد نشود.

مجيدى تشويق شد

در اواخر نيمه اول تماشاگران تراكتورسازى با كنايه نسبت به شكست استقلال اقدام به تشويق فرهاد مجيدى كردند.

قلعه نويى ترسو است

پيش از به صدا در آمدن سوت آغاز بازى هواداران تراكتورسازى عليه قلعه نويى نيز شعار داده و وى را ترسو خطاب كردند!

شعار عليه حيدرى

در دقيقه ۱۹ بازى در حالى كه بازيكن تراكتورسازى روى زمين افتاده بود، خسرو حيدرى با تاخير زيادى توپ را به بيرون زد كه اين كار ناراحتى هواداران تراكتورسازى و شعارها و توهين هاى آنها را عليه او به همراه داشت.

تعويض توپ

در دقيقه ۳۵ سعيد مظفرى زاده داور بازى، به دليل كم باد شدن توپ دستور توقف بازى و تعويض آن را داد.

يك توهين ديگر

در دقيقه ۸۵ بازى به دليل برخوردى كه بين سياوش اكبرپور و يكى از بازيكنان تيم تراكتورسازى پيش آمد هواداران تراكتورسازى عليه اين بازيكن تيم استقلال شعار داده و حتى در لحظاتى به وى توهين هم كردند.

تشويق بعد از سوت پايان

پس از به صدا در آمدن سوت پايان بازى توسط سعيد مظفرى زاده، هواداران تيم تراكتورسازى در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز باقى ماندند و حدود پنج دقيقه به تشويق تيم محبوب خود پرداختند.

استقلالى ها در طبقه دوم ورزشگاه

نشست هماهنگى بازى تراكتورسازى و استقلال جمعه شب برگزار شد. اين جلسه ۲ خروجى مهم داشت؛ اول اينكه ۱۰ درصد از ظرفيت هواداران استقلال بار ديگر و همانند مسابقات گذشته ۲ تيم در تبريز به طبقه دوم ورزشگاه يادگار اختصاص يافت و نكته ديگر اينكه قرار شد پشت نيمكت استقلال ۶ رديف تماشاگرى ننشيند.

hamedss
10-22-2012, 19:05
مى توانستيم پيروز شويم

مربى استقلال: ما ۴ فرصت داشتيم تراكتور۲ موقعيت

ايمان عالمى مربى آناليز تيم استقلال گفت:استقلال از موقعيت هايش استفاده نكرد.او پس از شكست۲ بر صفر استقلال مقابل تراكتورسازى اظهار داشت:ما در اين بازى فرصت هايى داشتيم و مى توانستيم به گل برسيم اما از اين موقعيت ها استفاده نكرديم.در مجموع مى توانستيم در اين بازى برنده باشيم.وى افزود:استقلال در اين بازى ۴ موقعيت گل داشت و تراكتور دو موقعيت اما تيم ما از فرصت استفاده نكرد و حريف از موقعيت هايش سود برد.

hamedss
10-22-2012, 19:19
نكونام مشكلى براى بازى ندارد

نوروزى: شايد صادقى به ديدار با نفت تهران نرسد

دكتر امين نوروزى معاونت پزشكى باشگاه استقلال با تاكيد بر اينكه نكونام مشكلى براى بازى مقابل نفت ندارد، آخرين وضعيت مصدومان آبى ها راتشريح كرد.در خصوص صحبت هاى مجيد صالح در نشست خبرى و اينكه گفته شده بايد رسيد مهدى رحمتى ۳ بار تعويض مى شد، گفت: با توجه به بازى حساسى كه در پيش بود و طبق صحبت هاى قبلى ام، روز شنبه از رحمتى تست گرفتيم و جواب تست را ديگر اعضاى كادر پزشكى به آقاى صالح منتقل كردند.نوروزى افزود: در آخرين جلسه تمرينى با توجه به وضعيت امير قلعه نويى نزد ايشان بودم اما به آقاى صالح اعلام كرديم كه ممكن است با توجه به آسيب ديدگى اين بازيكن روى عكس العمل ها دچار مشكل خواهد بود اما آقاى صالح با توجه به شرايط حساس تيم و بازى مهمى كه در پيش داشتيم از رحمتى استفاده كردند.وى تاكيد كرد: اين بازيكن بايد فيزيوتراپى خود را انجام دهد و طى چند روز آينده پس از تستى كه از ايشان به عمل مى آيد گزارش آن را به قلعه نويى ارائه خواهيم داد.او همچنين در خصوص جواد نكونام، گفت: تورم شديدى روى پاى نكونام ايجاد شده بود و مراحل درمانى روى پاى اين بازيكن صورت گرفت و از فردا اين بازيكن نرم دوى را آغاز خواهد كرد و براى بازى پنجشنبه مقابل نفت تهران مشكلى نخواهد داشت.معاونت پزشكى باشگاه استقلال در خصوص آسيب ديدگى صادقى گفت: با توجه به مصدوميتى كه از ناحيه مچ به پاى اين بازيكن وارد شده، روزانه دو جلسه فيزيوتراپى براى او در نظر گرفته ايم و گزارش نهايى مصدوميت وى را روز چهارشنبه به قلعه نويى اعلام خواهيم كرد، اما احتمال غيبت صادقى در بازى با نفت وجود دارد.نوروزى در ادامه در خصوص آخرين وضعيت سياوش اكبرپور و هاشم بيك زاده گفت: اكبرپور با توجه به مسموميتى كه روز قبل از بازى داشت، غيرت به خرج داد و با كمك كادر پزشكى و زحمات دكتر ستوده ۹۰ دقيقه مقابل تراكتورسازى بازى كرد و همچنين بيك زاده صبح امروز به ما مراجعه كرد و مشكلى براى تمرين كردن ندارد.وى در پايان در خصوص آخرين وضعيت جبارى، گفت: اين بازيكن روز به روز بهتر مى شود و تكليف شرايط حضور او در تمرينات تا روز چهارشنبه مشخص خواهد شد.

hamedss
10-22-2012, 19:20
گفت و گوى قلعه نويى با مظفرى زاده

پنالتى استقلال را نديدى آقاى داور!

سرمربى تيم فوتبال استقلال در تماس تلفنى با داور ديدار با تراكتورسازى به او انتقاداتى كرد.امير قلعه نويى كه از باخت تيمش بشدت ناراحت بود، پس از بازى متوجه شد كه تيم داورى هم با كاروان آبى پوشان در پرواز برگشت حضور دارد و از دستيار خود خواست تلفن را به سعيد مظفرى زاده بدهد.قلعه نويى ابتدا به مظفرى زاده خسته نباشيد گفت و بعد تاكيد كرد كه در صحنه اى از نيمه نخست بازى روز شنبه، توپ در محوطه جريمه تيم تراكتورسازى به دست مدافع اين تيم برخورد كرده و بايد پنالتى اعلام مى شد كه مظفرى زاده هم نظراتش درباره اين صحنه را به سرمربى استقلال بيان كرد.

hamedss
10-22-2012, 19:21
فتح الله زاده به كربلا رفت

مديرعامل باشگاه استقلال راهى سفر كربلا شد.على فتح الله زاده كه ظهر روز يكشنبه به كربلا رفت، پيش از ترك تهران با امير قلعه نويى درباره اتفاقات بازى استقلال مقابل تراكتورسازى گفت و گو كرد.گفتنى است؛ سفر مدير عامل استقلال يك هفته به طول مى انجامد.

hamedss
10-22-2012, 19:23
گزارش تمرين استقلال

قلعه نويى باز هم نيامد

تيم فوتبال استقلال پس از شكست مقابل تراكتورسازى از ساعت ۱۵ و ۳۰دقيقه ديروز تمرينات خود را در كمپ زنده ياد حجازى پيگيرى كرد. در ابتداى تمرين مجيد صالح براى دقايقى با بازيكنان صحبت كرد و نكته جالب اينجا بود كه سرمربى آبى پوشان براى ششمين روز متوالى در تمرين غايب بود و با وجود اينكه گفته مى شود وى از ديروز به محل تمرينات مى آيد اما اين اتفاق باز هم نيافتاد.

•سيد مهدى رحمتى و اميرحسين صادقى هر ۲ به دليل آسيب ديدگى در تمرين ديروز شركت نكردند اما جواد نكونام پس از پشت سرگذاشتن دوران مصدوميت به تمرينات بازگشت.

•فابيو جانواريو هافبك برزيلى استقلال باز هم در تمرين ديروز استقلال شركت نكرد تا با وجود اينكه مسئولان اين تيم خبر از حضور وى در تمرينات در روزهاى آخر هفته را داده بودند اين رخ ندهد و اين بازيكن برزيلى مجددا در تمرينات شركت نكرد. اين در حالى است كه ظاهرا مديرعامل استقلال در ايران حضور ندارد و هنوز تكليف ۲ بازيكن برزيلى اين تيم به نام جانواريو و توزى مشخص نيست.

•جواد نكونام در حين تمرين ديروز براى دقايقى با مجيد صالح به صحبت پرداخت.

•ميرشاد ماجدى، سيروس دين محمدى، منصور پورحيدرى و شاهرخ بيانى از حاضران تمرين ديروز بودند.

•حميد بابازاده در غياب مهدى رحمتى تمرينات ويژه اى را براى ديگر دروازه بانان استقلال در نظر گرفت.

•بازيكنانى كه در تركيب اصلى استقلال مقابل تراكتورسازى به ميدان رفته بودند پس از ريكاورى راهى استخر و سونا شدند و بقيه بازيكنان در قالب ۲ گروه به فوتبال درون تيمى پرداختند.

•تيم فوتبال استقلال امروز تمريناتش را از ساعت ۱۵ و ۳۰دقيقه در كمپ زنده ياد حجازى پيگرى خواهد كرد.

hamedss
10-22-2012, 19:31
سلیمانی: مظفری‌زاده در مورد مسائل داوری با قلعه‌نویی حرف نزده است

خبرگزاری فارس: دبیر دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال گفت: مظفری‌زاده در مورد مسائل داوری با قلعه‌نویی حرف نزده است.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، سلیمانی دبیر دپارتمان داوری در این باره گفت: خوشبختانه قضاوت های این هفته لیگ برتر اشتباهات تاثیرگذاری نداشت و بر اساس گزارش ناظران داوری و فیلم بازی ها، خوشبختانه داوران اشتباهات تاثیرگذاری نداشتند و داوران هفته خوبی را پشت سر گذاشتند.
سلیمانی درباره اتفاقات دیدار تراکتورسازی و استقلال در تبریز هم گفت: صحنه ها را دیدیم و مظفری زاده هیچ اشتباهی را مرتکب نشد و در همه صحنه هایی که گفته شده مشکوک به پنالتی هستند، مظفری زاده بهترین تصمیم را گرفت و عدم اعلام پنالتی کاملا درست بود.
وی در پایان گفت: مظفری زاده گفت و گویش را با برخی رسانه ها که گفته شده که در فرودگاه به اشتباهش اعتراف کرده است را کذب می داند و قرار است که از طریق مجاری قانونی برای کسانی که از قول او دروغ نوشته اند اقدام کند. مظفری زاده حتی گفته است با سرمربی استقلال درباره داوری بازی هیچ صحبتی نکرده و صحبت هایش درباره مسایل دیگری بوده است.

hamedss
10-22-2012, 19:32
قلعه‌نویی به تمرینات استقلال بازگشت

خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال پس از یک هفته غیبت در تمرینات تیمش شرکت کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی که پس از جراحی مجدد پایش در تمرینات استقلال شرکت نکرده بود امروز در تمرین آبی پوشان حاضر شد.
وی در کمپ زنده یاد حجازی روی صندلی به صورت نشسته تمرینات تیمش را زیر نظر گرفته است.
قلعه نویی با استقلال به تبریز سفر نکرد و روز گذشته هم در تمرین حاضر نشد.

تمرین استقلال از ساعت 15:30 آغاز شده و هم اکنون در جریان است.
استقلال روز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف نفت تهران خواهد رفت.

hamedss
10-22-2012, 19:34
غیبت رحمتی و صادقی و جلسه قلعه‌نویی با بازیکنان

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال نیم ‌ساعت با بازیکنان قبل از تمرین جلسه گذاشت.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین امروز استقلال از ساعت 15:30 در کمپ اختصاصی این باشگاه در حالی آغاز شد که امیر قلعه‌نویی بعد از چند روز غیبت در تمرین حضور پیدا کرد.

* پیش از آغاز تمرین قلعه‌نویی حدود نیم ساعت با بازیکنان جلسه گذاشت و با آنها صحبت کرد. قلعه‌نویی در مورد مسائل بازی با تراکتورسازی و شکست این تیم صحبت‌هایی با بازیکنان مطرح کرد. در این جلسه میرشاد ماجدی سرپرست استقلال و دکتر امین نوروزی معاون پزشکی باشگاه هم حضور داشتند.

* در هنگام جلسه قلعه‌نویی با بازیکنان سایر اعضای کادر فنی یعنی مجید صالح، ستار همدانی، حمید بابازاده، کریم بوستانی و حاج‌قاسم در گوشه دیگری از زمین مشغول صحبت با یکدیگر بودند. این مربیان قبل از آغاز جلسه سرمربی با بازیکنان با قلعه نویی صحبت کردند.

* جانواریو و توزی دو بازیکن خارجی استقلال همچنان در تمرین غایب هستند و فقط ساموئل و لیام ردی از بازیکنان خارجی همراه تیم استقلال در تمرین حضور دارند.

* پدر جواد نکونام یکی از تماشاگران ویژه تمرین بود.

* 20 تماشاگر در تمرین استقلال حضور داشتند.

* حنیف عمران‌زاده بعد از جلسه با بازیکنان و سرمربی چند دقیقه‌ای با قلعه‌نویی صحبت کرد و پس از او میثم بائو نزد قلعه‌نویی رفت و به طور اختصاصی با قلعه‌نویی صحبت کرد.

* سیدمهدی رحمتی و امیرحسین صادقی غایب بودند.

* بازیکنان از ساعت 16:5 ابتدا بدن‌هایشان را گرم کردند و سپس در گروه‌های 4 نفره تمرین پاسکاری انجام دادند. پس از آن به چند گروه تقسیم شدند که مهاجمان استقلال زیر نظر مجید صالح تمرین اختصاصی گلزنی داشتند. سایر بازیکنان به همراه چند تن از بازیکنان تیم امید استقلال تنیس ـ فوتبال انجام دادند.

* لیام ردی و دو دروازه‌بان استقلال نیز زیر نظر حمید بابازاده تمرین اختصاصی انجام دادند.

* شاهرخ بیانی، سیروس دین‌محمدی و منصور پورحیدری در تمرین امروز حضور داشتند.

* قلعه‌نویی در جریان تمرین روی صندلی کنار زمین نشسته بود و نظاره‌گر تمرین بود. او اواخر تمرین با عصا زمین تمرین استقلال را ترک کرد.

Bahador~2B
10-23-2012, 14:20
برنامه بازی های استقلال تا نیم فصل لیگ برتر مشخص شد.
بر این اساس برنامه بازی های استقلال تا پایان نیم فصل لیگ برتر به شرح ذیل اعلام شد:

هفته سیزدهم 91/8/4
استقلال ....نفت
هفته چهاردهم 91/8/8
گهر درود.........استقلال (این مسابقه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود)
هفته پانزدهم 91/8/28
سپاهان اصفهان ......استقلال
بازی معوقه از هفته هفتم 91/9/2
استقلال......پیکان
هفته شانزدهم 91/9/7
استقلال ....فولاد خوزستان
هفته هفدهم 91/9/13
داماش گیلان......استقلال

Bahador~2B
10-23-2012, 14:22
احتمال حضور جانواریو مقابل نفت تهران





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مسئولان باشگاه استقلال از بازگشت احتمالی جانواریو تا ساعات پایانی امشب خبر داده اند. آیا خبر آن ها درست از آب درخواهد آمد؟
مسئولان باشگاه استقلال در تلاشند تا فابیو جانواریو را هر طور شده به بازی با نفت تهران برسانند. نزدیکان باشگاه استقلال از توافق نهایی با این بازیکن برای بازگشت به استقلال خبر داده اند و دور از ذهن نیست که شماره 37 آبی ها امشب به تهران برگردد. اگر جانواریو امشب به تهران بیاید شاید بتواند مقابل نفت هم بازی کند اما حضور او در این بازی منوط به آمادگی لازم است. گفته می شود این برزیلی در مدتی که از تهران دور بوده به انجام تمرینات اختصاصی پرداخته است و شاید اگر اوضاع مطلوب باشد به بازی هم برسد. البته همه این اتفاقات در شرایطی رخ خواهد داد که جانواریو امشب خودش را به تهران برساند و خبر بازگشت او درست باشد.

Bahador~2B
10-23-2012, 14:23
پیغام جانواریو از برزیل به قلعه نویی: تا آخر هفته در تهرانم+عکس





([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بعد از خداحافظی نه چندان رسمی فابیو جانواریو از هواداران استقلال در صفحه شخصی اش در یکی از سایت های اجتماعی، حالا خبر می رسد این بازیکن به تمرینات بازمی گردد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]او در تماس با مدیر برنامه هایش در تهران تاکید کرده هرگز خداحافظی نکرده و تنها سعی کرده، ناراحتی اش را به هوادارها نشان بدهد. او تاکید کرده درپایان نوشته خود گفته، امیدوار است راهی برای حل مشکلات پیدا شود. از عصر یکشنبه و همزمان با انتشار حرف های جانواریو در سایت های داخلی، امیر قلعه نویی با مدیر برنامه های این بازیکن در تماس بوده است.


علی فتح ا... زاده نیز از کربلا برای مسولان باشگاه پیغام فرستاده که هرچه زودتر خانه ای برای جانواریو در تهران اجاره کنند. فابیو در تماس هایی که با تهران داشت، تاکید کرده: «مشکل من فقط پول نیست چون اغلب بازیکنان پول نگرفته بودند. مشکل من تنها برخوردی است که مسولان داشتند. گفته بودم باید خانواده ام کنارم باشند ولی باشگاه هیچ کاری در این زمینه نکرد. امیدوارم هر چه زودتر برای من خانه ای بگیرند.» بی شک اگر مشکل جانواریو پول بود، تا الان به تهران بازگشته بود چرا که علی فتح ا... زاده اواسط هفته گذشته از طریق رسانه ها و همچنین مدیر برنامه های این بازیکن خبر داد که پولی خوب برایش کنار گذاشته اند تا به محض ورود به تهران، آن را به او پرداخت کنند. فتح ا... زاده نیز گفت: «از فابیو تشکر می کنم که منتظر ماند. به خاطر همین رقم خوبی به او خواهیم داد.» که شنیده ها حکایت دارد این رقم، 250 میلیون تومان است. ولی هم اینکه او بعد از قول استقلالی ها بابت پرداخت حقوقش به تهران نیامد به خوبی نشان می داد مشکل از جای دیگر آب می خورد.


جانواریو در ابتدای فصل تاکید کرده بود باید اعضای خانواده اش در کنار او باشند و تنها به این دلیل، فعلا به ایران نیامده است. امیر قلعه نویی سرمربی استقلال هم که شدیدا نگران وضعیت جانواریو بود از صبح دیروز دوباره از طریق مدیر برنامه های این بازیکن، پیگر اوضاع شد که در نهایت فهمید، جانواریو به تهران بازمی گردد. فابیو دیروز به صورت تلفنی قول داد که به تمرینات استقلال بازگردد و امیدوار است در چند روز آینده باشگاه مشکلاتش را حل کند. نیکومنش مدیر برنامه های این بازیکن نیز با تائید چنین خبری می گوید: «فابیو 4 ماه پول گرفت ولی اصلا ناراحت نشد و اگر دیر آمد، به خاطر محل سکونتش بود. در گفت و گوهایی که در این دو روز با هم داشتیم، او تاکید کرد که برمی گردد. حرف هایی هم که نوشته بود در واقع یک درد دل بود با طرفداران.» او اضافه می کند: «فابیو تا آخر هفته در تهران است. ما در تماس هستیم.

hamedss
10-23-2012, 19:00
.اخطار كادرفنى براى بازى كردن حتمى جواد نكونام

جواد نكونام، هافبك استقلال در مقابل تراكتور غايب بود و اين تيم دچارمشكلات جدى شد، به همين دليل درحاليكه، وى همچنان مصدوم است مربيان اصرار به بازى كردنش دارند. نكونام درحالى با مصدوميت روبه رو است و قرار شده تيم را در بازى با نفت همراهى كند كه اميرقلعه نويى با كمبود بازيكن روبه رو است و مربيان ناچارند روى حضور نكونام حساب بازكنند زيرا اين هافبك تنها بازيكنى است كه در خط ميانى روى وى حساب مى كنند زيرا جان واريو و توزى غايب هستند.

hamedss
10-23-2012, 19:04
گزارش تمرين استقلال

قلعه نويى برگشت و با بازيكنان جلسه گذاشت

تمرين ديروز استقلال از ساعت ۱۵ و ۳۰دقيقه در كمپ اختصاصى اين باشگاه در حالى آغاز شد كه امير قلعه نويى بعد از چند روز غيبت در تمرين حضور پيدا كرد.

• پيش از آغاز تمرين قلعه نويى حدود نيم ساعت با بازيكنان جلسه گذاشت و با آنها صحبت كرد. قلعه نويى در مورد مسائل بازى با تراكتورسازى و شكست اين تيم صحبت هايى با بازيكنان مطرح كرد. در اين جلسه ميرشاد ماجدى سرپرست استقلال و دكتر امين نوروزى معاون پزشكى باشگاه هم حضور داشتند.

• در هنگام جلسه قلعه نويى با بازيكنان ساير اعضاى كادر فنى يعنى مجيد صالح، ستار همدانى، حميد بابازاده، كريم بوستانى و حاج قاسم در گوشه ديگرى از زمين مشغول صحبت با يكديگر بودند. اين مربيان قبل از آغاز جلسه سرمربى با بازيكنان با قلعه نويى صحبت كردند.

• جانواريو و توزى ۲ بازيكن خارجى استقلال همچنان در تمرين غايب بودند و فقط ساموئل و ليام ردى از بازيكنان خارجى همراه تيم استقلال در تمرين حضور دارند.

• پدر جواد نكونام يكى از تماشاگران ويژه تمرين بود.

• ۲۰ تماشاگر در تمرين استقلال حضور داشتند.

• حنيف عمران زاده بعد از جلسه با بازيكنان و سرمربى چند دقيقه اى با قلعه نويى صحبت كرد و پس از او ميثم بائو نزد قلعه نويى رفت و به طور اختصاصى با قلعه نويى صحبت كرد.

• مهدى رحمتى و اميرحسين صادقى غايب بودند.

• بازيكنان از ساعت ۱۶ و ۵ دقيقه ابتدا بدن هايشان را گرم كردند و سپس در گروه هاى ۴ نفره تمرين پاسكارى انجام دادند. پس از آن به چند گروه تقسيم شدند كه مهاجمان استقلال زير نظر مجيد صالح تمرين اختصاصى گلزنى داشتند. ساير بازيكنان به همراه چند تن از بازيكنان تيم اميد استقلال تنيس فوتبال انجام دادند.

• ليام ردى و دو دروازه بان استقلال نيز زير نظر حميد بابازاده تمرين اختصاصى انجام دادند.

• شاهرخ بيانى، سيروس دين محمدى و منصور پورحيدرى حضور داشتند.

• قلعه نويى در جريان تمرين روى صندلى كنار زمين نشسته بود و نظاره گر تمرين بود. او اواخر تمرين با عصا زمين تمرين استقلال را ترك كرد.

hamedss
10-23-2012, 19:05
گفت وگوى مديربرنامه هاى جانواريو با معاون باشگاه استقلال

معاون ورزشى باشگاه استقلال از مدير برنامه هاى جانواريو خواست تا در باشگاه حضور يابد و پيرامون وضعيت اين بازيكن گفت وگو كند.اميرى كه درغياب فتح الله زاده بخشى از امور باشگاه را انجام مى دهد طى تماسى با مدير برنامه هاى جانواريو از وى خواست تا در محل باشگاه استقلال حضور يابد.جانواريو با گذاشتن پيغامى در فيس بوك از هواداران استقلال بابت غيبت در بازى استقلال و تراكتورسازى عذرخواهى كرد اما به اين نكته نيز اشاره داشت كه استقلال به تعهدات خود عمل نكرده است.مسئولان استقلال از اينكه وى در فيس بوك پيغام گذاشته ناراحت هستند و از مديربرنامه هايش خواسته اند تا به باشگاه بيايد و اگر حرفى هست،رو در رو گفته شود.

hamedss
10-23-2012, 19:06
تماس آبى ها با جانواريو:

پولت آماده است

فابيو جان واريو، هافبك برزيلى تيم استقلال به تمرينات اين تيم بازنگشته است و علت اصلى عدم حضور وى در تمرينات بحث مالى و عدم دريافت پول است، اما آبى ها با وى تماس گرفتند. جان واريو اعلام كرد در تهران بدليل شرايط مالى ايجاد شده با وضعيت نامناسبى روبه رو شده است و به اين دليل قصد ادامه همكارى ندارد از طرف آبى ها با وى تماس گرفته و مدعى شدند كه پول وى آماده است و حضورش در باشگاه و تمرينات وى را به پول مى رساند

hamedss
10-23-2012, 19:21
قهرمانی برای استقلال سوت می‌زند

خبرگزاری فارس: سازمان لیگ اسامی داوران 4 مسابقه روز پنج شنبه از هفته سیزدهم لیگ برتر را اعلام کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت سازمان لیگ حرفه ای فوتبال ایران، اسامی داوران و ناظران 4 مسابقه هفته سیزدهم لیگ برتر به شرح زیر است:
پنجشنبه 4 آبان
داماش گیلان - گهر ساعت 15:30 ورزشگاه عضدی رشت
داور: حاجی پور کمک اول: داوری، کمک دوم: ناصحی داور چهارم: زرگر، ناظر داوری: یزدانی و نماینده فدراسیون: دزفولی
سپاهان - تراکتورسازی تبریز ساعت 15:30 ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
داور: محسن ترکی کمک اول: فریمانی کمک دوم: زارع داور چهارم: مهر پیشه ناظر داوری: بطحایی نماینده فدراسیون: حکمت شعار
پیکان - ذوب آهن اصفهان ساعت 15:15 ورزشگاه تختی تهران
داور: شرفی کمک اول: علی نژادیان کمک دوم: فراهانی داور چهارم: حاج ملک ناظر داوری: بهروان و نماینده فدراسیون: شمس
استقلال - نفت تهران ساعت 18 ورزشگاه آزادی
داور: قهرمانی کمک اول: ابوالفضلی کمک دوم: اسعدی داور چهارم: اکبریان ناظر داوری: میرزابیگی و نماینده فدراسیون: فغانی

hamedss
10-23-2012, 19:23
جانواریو به استقلال باز می‌گردد

پیشنهاد غیر رسمی پرسپولیس به فابیو

خبرگزاری فارس: هافبک برزیلی تیم فوتبال استقلال با حل شدن مشکلات مالی به زودی به ایران باز می‌گردد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزاری فارس، فابیو جانواریو پیش از بازی استقلال مقابل تراکتورسازی برای حل شدن برخی از مشکلاتش در برزیل با اجازه از کادرفنی استقلال به برزیل رفت. پرداخت نشدن مطالبات وی و نداشتن منزل در تهران همه عواملی بود که باعث شد جانواریو با دغدغه این مشکلات ایران را ترک کند.
وی پس از چند روز غیبت در تمرینات استقلال و بعد از شکست آبی پوشان مقابل تراکتورسازی در صفحه شخصی فیس بوک خود به هواداران استقلال اعلام کرد دیگر به این تیم باز نمی گردد. همین نوشته کافی بود تا شایعاتی مبنی بر فسخ قرارداد یک طرفه جانواریو با استقلال و حتی مذاکره او با پرسپولیس مطرح شود.
در همین زمینه مدیربرنامه های جانواریو در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: قبل از بازی با تراکتورسازی جانواریو به دلیل عقب افتادن پرداختی مطالبات از سوی باشگاه و بهم خوردن برنامه هایش در برزیل از قلعه نویی خواست تا به او اجازه دهد برای رسیدگی به امور شخصی اش به برزیل برود و آقای قلعه نویی هم که شرایط جانواریو را می دانست به او اجازه داد تا به این سفر برود.
وی افزود: تنها پل ارتباطی جانواریو به هواداران فیس بوک است و بعد از بازی با تراکتورسازی او در صفحه خود نوشته است که اگر شرایطش در استقلال همین منوال باشد باز نمی گردد. او تا قبل از سفر به برزیل خانه نداشت و امکان حضور خانواده اش هم نبود. تا چند روز قبل هم ما از مسئولان باشگاه فقط وعده و وعید می شنیدیم اما در دو روز اخیر با تلاش های امیر قلعه نویی مشکل مسکن جانواریو حل شده و این بازیکن تا فردا به من می گوید چه زمانی به ایران باز می گردد.
مدیربرنامه های جانواریو تاکید کرد: هر بازیکن خارجی که قرارداد امضا می کند در صورتی که 3 ماه از قرارداد را پشت سر بگذارد و به پول نرسد می تواند این قرارداد را فسخ کند اما جانواریو در این مدت همه چیز را تحمل کرد و این کار را نکرد.
وی در باره اینکه گفته می شود این بازیکن از باشگاه پرسپولیس پیشنهاد دارد، گفت: جانواریو بازیکنی است که خیلی از تیم ها به او پیشنهاد رسمی دادند. پیشنهاد پرسپولیس هم رسمی نبوده و عده ای در تلاش بودند که این مذاکره صورت گیرد اما جانواریو بازیکنی نیست که از استقلال به پرسپولیس برود و قصد ترک استقلال را هم ندارد.

hamedss
10-23-2012, 19:25
تمرین ضربات ایستگاهی درآستانه دیدار با نفت

رحمتی نظاره‌گر بود

خبرگزاری فارس: در تمرین امروز استقلال، محور اصلی آبی‌پوشان تمرین ضربات ایستگاهی بود.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش خبرگزار فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار روز پنجشنبه مقابل نفت تهران آماده می‌کند از ساعت 15:30 امروز در کمپ زنده یاد حجازی تمریناتش را پیگیری کرد.
در تمرین امروز استقلال امیرحسین صادقی به دلیل مصدومیت غایب بود و جانواریو و توزی نیز دیگر غایبان این تیم محسوب می‌شدند. ضمن آنکه مهدی رحمتی در تمرین آبی پوشان حاضر شد اما فقط برنامه‌های تاکتیکی دیگر بازیکنان را تماشا کرد.
به نظر می‌رسد این بازیکن به همراه امیر حسین صادقی از غایبان بازی روز پنجشنبه مقابل نفت تهران باشد.

* میرشاد ماجدی،‌منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی و مهدی فنونی‌زاده در تمرین امروز تیم حضور داشتند.

* امیر قلعه‌نویی برای دومین روز متوالی با عصا در تمرین آبی پوشان حاضر شد و برنامه‌های تاکتیکی را زیر نظر گرفت. وی نکات لازم را به مجید صالح منتقل کرد و مربیان استقلال برنامه‌های تاکتکیی را اجرا می‌کردند.

* میلاد میداودی و جواد نکونام، 2 بازیکنی بودند که در طول تمرین روی ضربات ایستگاهی و کاشته تمرین می‌کردند.

* کیانوش رحمتی، هافبک استقلال همچنان تمرینات نرم دوی و اختصاصی را زیر نظر کادر پزشکی انجام داد.

* حدود 30 نفر از هواداران تیم استقلال در سکوت کامل تمرین این تیم را نظاره‌گر شدند.

* محور اصلی برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان به ضربات ایستگاهی و حرکات ترکیبی اختصاص داشت.

* آبی پوشان فردا از ساعت 15:30 مجددا برنامه‌های خود را پیگیری خواهند کرد و روز پنجشنبه مقابل نفت تهران به میدان خواهند رفت.

hamedss
10-24-2012, 19:31
درخواست كادرفنى استقلال از كادرپزشكى

نكونام را به ديدار با نفت برسانيد

كادرفنى استقلال اعلام كرد كه براى بازى مقابل نفت تهران به جواد نكونام احتياج دارد.جواد نكونام كه به علت مصدوميت دوران نقاهت را طى مى كند حضورش مقابل نفت تهران در هاله اى از ابهام قرار دارد. به همين خاطر اعضاى كادرفنى استقلال از كادرپزشكى و در راس آن دكتر نوروزى درخواست كرده اند با توجه به مصدوميت ساير بازيكنان هرطور شده نكونام را به بازى مقابل نفت تهران برسانند.گفتنى است؛ ديدار استقلال و نفت ساعت ۱۸ فردا در ورزشگاه آزادى تهران برگزار مى شود.

hamedss
10-24-2012, 19:32
آناليزورهاى استقلال دست به كار شدند

آناليزورهاى استقلال چند روزى است در باشگاه ماموريت آناليز نفت تهران را بر عهده گرفتند.سيروس دين محمدى،شاهرخ بيانى و ساير اعضاى گروه هاى آناليز استقلال از روز يكشنبه فيلم چند بازى تيم نفت را آناليز كرده اند و ديروز نيز نتايج آناليزهاى خود را به امير قلعه نويى ارائه كردند.
قلعه نويى امروز نقاط ضعف و قوتى كه آناليزورها از نفت پيدا كرده اند را به بازيكنان گوشزد خواهد كرد.

hamedss
10-24-2012, 19:34
منوچهرى نيمكت نشين مى شود تا آرش بازگردد

امين منوچهرى مهاجم تيم استقلال، در مقابل تراكتورسازى در تركيب ثابت قرار گرفت اما اين بازيكن نيز مانند ميلاد ميداودى از شرايط ايده آلى برخوردار نيست و قرار است مقابل نفت به نيمكت تبعيد شود. منوچهرى مهاجم تيم استقلال در مقابل نفت از روى نيمكت استقلال را همراهى مى كند تا در صورتى كه به وى نياز شد نيمه دوم در تركيب آبى ها قرار گيرد اين در حالى است كه با نيمكت نشينى شدن ميداودى و منوچهرى، آرش برهانى به تركيب ثابت آبى ها باز مى گردد.

hamedss
10-24-2012, 19:39
او به زودى به تهران بر مى گردد

مدير برنامه هاى جانواريو: پرسپوليس فابيو را مى خواهد

هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال با حل شدن مشكلات مالى به زودى به ايران باز مى گردد. فابيو جانواريو پيش از بازى استقلال مقابل تراكتورسازى براى حل شدن برخى از مشكلاتش در برزيل با اجازه از كادرفنى استقلال به برزيل رفت. پرداخت نشدن مطالبات وى و نداشتن منزل در تهران همه عواملى بود كه باعث شد جانواريو با دغدغه اين مشكلات ايران را ترك كند.وى پس از چند روز غيبت در تمرينات استقلال و بعد از شكست آبى پوشان مقابل تراكتور سازى در صفحه شخصى فيس بوك خود به هواداران استقلال اعلام كرد ديگر به اين تيم باز نمى گردد. همين نوشته كافى بود تا شايعاتى مبنى بر فسخ قرارداد يك طرفه جانواريو با استقلال و حتى مذاكره او با پرسپوليس مطرح شود.در همين زمينه مديربرنامه هاى جانواريو اظهار داشت: قبل از بازى با تراكتورسازى جانواريو به دليل عقب افتادن پرداختى مطالبات از سوى باشگاه و بهم خوردن برنامه هايش در برزيل از قلعه نويى خواست تا به او اجازه دهد براى رسيدگى به امور شخصى اش به برزيل برود و آقاى قلعه نويى هم كه شرايط جانواريو را مى دانست به او اجازه داد تا به اين سفر برود.وى افزود: تنها پل ارتباطى جانواريو به هواداران شبكه اجتماعى است و بعد از بازى با تراكتورسازى او در صفحه خود نوشته است كه اگر شرايطش در استقلال همين منوال باشد باز نمى گردد. او تا قبل از سفر به برزيل خانه نداشت و امكان حضور خانواده اش هم نبود. تا چند روز قبل هم ما ازمسئولان باشگاه فقط وعده و وعيد مى شنيديم اما در دو روز اخير با تلاش هاى امير قلعه نويى مشكل مسكن جانواريو حل شده و اين بازيكن تا امروز به من مى گويد چه زمانى به ايران باز مى گردد.مديربرنامه هاى جانواريو تاكيد كرد: هر بازيكن خارجى كه قرارداد امضا مى كند در صورتى كه ۳ ماه از قرارداد را پشت سر بگذارد و به پول نرسد مى تواند اين قرارداد را فسخ كند اما جانواريو در اين مدت همه چيز را تحمل كرد و اين كار را نكرد.وى در باره اينكه گفته مى شود اين بازيكن از باشگاه پرسپوليس پيشنهاد دارد، گفت: جانواريو بازيكنى است كه خيلى از تيم ها به او پيشنهاد رسمى دادند. پيشنهاد پرسپوليس هم رسمى نبوده و عده اى در تلاش بودند كه اين مذاكره صورت گيرد اما جانواريو بازيكنى نيست كه از استقلال به پرسپوليس برود و قصد ترك استقلال را هم ندارد.

hamedss
10-24-2012, 19:40
دستور فتح الله زاده از كربلا

هرچه زودتر براى جانواريو خانه اجاره كنيد

مديرعامل باشگاه استقلال از معاونانش خواست ظرف يكى، دو روز آينده خانه اى را براى جانواريو اجاره كنند.على فتح الله زاده كه در سفر كربلا بسر مى برد در تماس با مسئولين باشگاه به آنها اعلام كرده ظرف يكى، دو روز آينده خانه اى را براى جانواريو اجاره كنند تا مشكل او حل شود و خانواده اش را به تهران بياورد.گفتنى است؛ جانواريو به دليل عدم تحقق وعده هاى باشگاه استقلال هنوز به تهران برنگشته است.

42d3e78f26a4b20d412==