توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ๑۩๑كلوپ هواداران شياطين سرخ فصل2012_2013 ๑۩๑
mehran1478
08-20-2012, 15:20
من با خريد كاكا زياد موافق نيستم tars::
به نظر مياد شايعه باشه چون فرگي از اون مربيايي نيست كه بازيكن قرضي بگيره و يه سال ديگه از كفش بره ..
رئال به خاطر اسمش كاكا رو نگه داشته وگرنه مورينيو هيچ اعتقادي بهش نداره . جايگاهش تو تيم ملي برزيل و رئال رو از دست داده اما اگر بياد اوضاع خط مياني مون رو بهبود ميبخشه
امشب با اورتون بازی داریم تیمی که به نوعی مانع قهرمانیمون شد امشب میتونیم انتقام بگیریم که البته کار خیلی خیلی سخته و اورتون هم تیمی نیست که به راحتی وا بده فصل قبل تو اوتی که بدجور حالمون رو گرفتن امشب هم که تو خونه بازی دارن و به مراتب شکست دادنشون مشکل تر میشه
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خب بعد از فکنم 9ماه دوری از میادین امشب کاپیتان ویدیچ در یک بازی رسمی به میدان میره تو بازی های پیش فصل که عملکرد خیلی خوبی داشت و تو هر چندتا بازی که بود جزءبهترین بازیکنانمون بود و نشون داد که روحیه بالایی داره و مصدومیت باعث نشده که بازیش افت کنه همون ویدیچ سابق بسیار پر قدرت و جنگنده و یه رهبر مقتدر در تیم امیدوارم امشب بتونه یه بازی خوب رو انجام بده هر چند میگم که فقط یه ماهه داره بازی میکنه ولی حیف که ریو مصدوم شده و نمیرسه خیلی دوست داشتم بعد از مدت ها دوباره زوج رویاییمون رو تو زمین ببینم
امشب مثل اینکه کریک زوج ویدیچ تو خط دفاعه که باید خیلی مراقب سرزنی یالویچ و فلایینی:ehe:باشه واقعا یکم میترسم که خدایی نکرده کریک جلوش کم بیاره فصل قبل که حسابی کارمون رو خراب کرد فلایینی البته بازیکنان خوب دیگه ای هم دارن ولی همین دو نفر که گفتم به نظرم خطرناکترین بازیکنانشون هستن به علاوه پینار
تیم خودمون هم که با اضافه شدن کاگاوا و ونپرسی باید حسابی تو خط حمله و میانی کولاک کنه امشب باید دید که کاگاوا چطور کار میکنه به نظرم میتونه خیلی تاثیر گزار باشه و کلا روند بازی رو به نفع خودمون تغییر بده و شرایط بازی رو عوض کنه امشب به نظر والنسیا در دفاع راست بازی میکنه و نانی گوشه راست که میتونه برای هر تیمی خطرناک باشه
اینم پنج دیدار اخیر دو تیم مقابل هم
اینم پنج دیدار اخیر دو تیم در مقابل حریفان
nobody11
08-20-2012, 16:08
ون پرسي تو يه شرايط و جو رواني خاصي كه براش ايجاد شده ممكنه روحيه شو از دست بده و صد در صد بعد 8 سال جداشدن از تيمي كه شب و روزشو براش گذاشته سخته..
ولي كاكا اگه بياد عالي ميشه چون ميخاد خودش اثبات كنه و من مطمئنم يكي از بهترين دوران ورزشي شو تو منچستر ميگذرونه..
بنظر من اومدن کاکا یه شایعه هست ، فرگوسن گاهی کسی رو قرضی نمیاره اینم کاکا با این قیمتش و اگه بیاد که خیلی خوب میشه.
اما بازی امشب : بازی خیلی حساسی هست ، بخاطر اولین بازی هست و خریدهایی که داشتیم باید این 3 امتیاز رو بگیریم تا روحیه بازیکنان بره بالا.
اما مصدومان: خیلی بد شد اول فصل این همه مصدوم داریم و این نشون میده داره بد شانسی فصل قبل گریبانگیرمون میشه و خدا کنه که ویدیچ دوباره به مشکلی بر نخوره
Mahsa United
08-20-2012, 22:09
اومدن کاکا 100% ب نفع تیمه چون هرچیم باشه از بازیکنایی ک تو اون پستمون بازی میکنن ی سر و گردن بالاتره
ولی ون پرسی اما و اگر داره
اماش اینه ک چیچا و مهمتر ولبک چه سرنوشتی دارن
اگرش اینه ک میتونه کمش 2 سال با رونی خط حمله آتیشی درست کنن
ولی خدا کنه تیم دوباره نیفته رو غلطک مصدم دهی!
اول بچه ها این دوست جدیدمون مهسا(Mahsa United ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ) بهش خوش آمد میگیم تازه اومده اینورا از منچستری های 6 آتیشه هستdallliii
در مورد خرید کاکا برامون خیلی خوب میشه با وجود نداشتن هافبک طراح /با داشتن گیگز و اسکولز و کریک نمیشه امید داشت به قهرمانی لیگ قهرمانان
امیدوارم که کاکا بیاد
یه دفاع چپ گرفتیم که به نفعمونه هم در اون پست دو بازیکن خوب (اورا و الکساندر باتنر)که میتونه این پستُ خیلی بهتر از قبل دید
چند ساعت دیگه بازی داریم امیدوارم بازی ُ به راحتی و با یه بازی زیبا ببریم و گام اول ُ محکم برداریم
گلزنی ونپرسی و رونی در این بازی خیلی لذت بخشه
دوستان کسی کانالهای پخش مستقیم این بازیُ نداره که بتونم از اینترنت ببینم؟
اومدن کاکا 100% ب نفع تیمه چون هرچیم باشه از بازیکنایی ک تو اون پستمون بازی میکنن ی سر و گردن بالاتره
ولی ون پرسی اما و اگر داره
اماش اینه ک چیچا و مهمتر ولبک چه سرنوشتی دارن
اگرش اینه ک میتونه کمش 2 سال با رونی خط حمله آتیشی درست کنن
ولی خدا کنه تیم دوباره نیفته رو غلطک مصدم دهی!
به جمع شياطين خوش اومدي ki::
موافقم كاكا هرچند الان آمادگي قبل رو نداره ولي ميتونه احيا بشه و بدردمون بخوره ، فكر كنم اگه از لحاظ روحي ريكاوري بشه بتونه به اوج برگرده ، فقط اميدوارم اخبار در مورد اين بازيكن واقعيت داشته باشه و سر كار نباشيم .
اما امروز يه اسم جديد مطرح شد ، ويكتور هررا بازيكن 22 مكزيكي كه در تيم المپيك مكزيك هم عضو بود و با اين تيم عنوان قهرامني رو كسب كرد . پست اين بازيكن هافبك هست و ميتونه خريد خيلي خوبي باشه ، به نظر من اگه بخوايم بين كاكا و اين بازيكن يكي رو انتخاب كنيم همين بازيكن جوون بهتره چون آيندمون رو هم تضمين ميكنه .
به هر حال بايد ديد چي پيش مياد در روزهاي آينده ...
اما امشب بازي حساسي مقابل اورتون داريم كه ميتونه جذابيت هاي زيادي داشته باشه ، از جمله اولين بازيهاي رسمي كاگاوا و ونپرسي براي تيم .... به اميد برد
اميدوارم امدن كاكا100%بشه تو برزيل دوراني داشت:yes:
رابين هم به حرف خانمش گوش كرد و انگليس موند....
اما زمان ميبره كه با روني مچ بشه ،روني و رابين سبكهاشون كاملا متفاوته اما هميشه هماهنگي بين مهاجم ها ايجاد ميشه چون همه يه هدف دارن و اونم گل زدنه كه فوواردها خواه و يا ناخواه همكاري دارن.....
به نظر من الان هيچ كس نبايد انتظار داشته باشه رابين ونپرسي ارسنال رو تو زمين ببينه ،اما اواخر ليگ شاهد همون سوپر من خواهيد بود البته اگر خودش رو با من يو وفق بده و فرگي بازيش بده و همون بازي خودشو ازش بخواد&...
بگذريم
يكي لينك بازي رو خواسته بود:
اين سايت myp2p.mu تمام بازيهاي روزانه رو پخش ميكنه منچستر هم امشب هست البته بازي نيست كه پخش نكنن اين سايت به طور دائم لينك همه بازي ها رو داره
بازی از ساعت 23:30 به وقت خودمون شروع شده:jeddiiiii:
ترکیب اولیه منچستر برای این دیدار:سر الکس فرگوسن از دخیا در درون دروازه ، والنسیا در دفاع راست ! ، ویدیچ مثل همیشه دفاع آخر و با وجود مصدومیت فردیناند کریک در قلب دفاع استفاده شده ، دفاع چپ تیم پاتریس اورا، تام کلورلی ، اسکولز ، نانی ، کاگاوا هافبک های تیم و وین رونی و دنی ولبک مهاجم تیم در این دیدار هستن/ذخیره تیم:لیندگارد، رافائل ، Scott Wootton ([Only Registered And Activated Users Can See Links])، اندرسون ، اشلی یانگ ، برباتوو و ونپرسی
تا اینجا اسکولز و نانی کارت زرد
هر کاری کردم نتونستم بازی ُ مستقیم ببینم
سرعت خیلی کمه امشب:gahhr:
تا دقیقه 30 0-0 ایشالا که بازی ُ میبریم:love:
lord amir
08-21-2012, 00:29
نیمه اول به خیر گذشت
با درخشش دخیا.چند سیو عالی داشت.امیدوارم فرمش رو تا پایان فصل حفظ کنه.
کاگوا در جریان بازی قرار نگرفت هر چند یک پاس عالی به ولبک داد.
در کل برای بازی اول بد نبود.
این رو هم نباید فراموش کنیم که مدافعین تیم مصدومن جایی که به شدت شکننده هستیم
mehran1478
08-21-2012, 01:47
متاسفانه بازي اول رو باختيم و اونجوري كه از گزارش بچه ها توي وبلاگها فهميدم آخرش فليني زهرش رو ريخت om::
اونم با ضربه سر !! فن پرسي هم كه از اول نيمكت بوده و ولبك افتضاح كار كرده ...
من فقط نيمه اول رو اونم از دقيقه 5 به بعد ديدم ، خيلي هم بد نبوديم و ميتونستيم به گل برسيم ، از كاگاوا خيلي راضي بودم ، ده خئا هم كه همه ديدند انگار وندرسار درون دروازه بود ! ولي بقيه بازيكنها خودشون نبودند ، كلا جو خيلي سنگيني داشت اين ورزشگاه ، نيمه دوم هرچي تلاش كردم نتونستم كامب ببينم و همش قطع و وصل ميشد ، روي گل مدافعين ما مقصر بودند و شايد اگه ريو در زمين بود اون گل رو نميخرديم !
در هر صورت بازي اول هميشه سخت هست ، شما ببينيد منسيتي تو خونه خودش از ساوتهمپتون 3بر2 برده اونم به سختي ! و اين بازي كه تو خونه اورتون برگزار ميشد و واسه هر تيمي سخته !
ونپرسي هم همون طور كه افشين عزيز اشاره كرد زمان ميبره تا خودشو با شرايط جديد وقف بده ...
به اميد اينكه تو بازي هاي بعد بهتر و با برنامه تر بازي كنيم ...
mehran1478
08-21-2012, 16:21
همونطور كه manutd جان گفت نبود فرديناند به ضررمون تموم شد .
فرديناند و ويديچ مدافعاي سرزني هستن ولي ديشب گل رو كه ديدم فليني بالا سر كريك بلند شد و اين نشون ميده مصدوميت ريو بهمون ضربه زد .
مشكلي نيست بازي بعد فولامو له ميكنيم :ohum:
mehran1478
08-21-2012, 19:13
الكساندر باتنر به منچستريونايتد پيوست :afarin:
نام : الكساندر باتنر
زادروز : 11 فوريه 1989 ( 23 ساله )
محل تولد : دوتينچم هلند
قد : 174 سانتي متر
پست بازي : مدافع چپ
باشگاه قبلي : ويتس هلند 107 بازي 10 گل زده
بچه ها منم اين خريد رو بهتون تبريك ميگم :hooora: منتها قدش منو نگران كرده . چيزي در حد و اندازه هاي اورا هست و جثه ش كوچيك .
سلامی به زیبای رنگ سرخ.................
منچستر یونایتد لیگ رو بایک شکست در خانه ی اورتون شروع کرد !
با نتیجه ی نزدیک 1-0 و جایگاهی بهتر از 16در لیگ نداره!
در شروع فصل و بازی اول تمام مدعیان بامشکلاتی روبرو شدن و این یک امری طبیعیست!
منچستر یونایتد پر افتخار ترین تیم حال حاضر لیگ جزیره این فصل هم همانند همیشه با یک تیم جوان و کمی باتجربه پا به میدان رقابت گذاشته است و باید به این بازیکنان جوان (کاگاوا و.......) اعتماد کرد و به اون ها مهلت داد تا خودشون رو نشون بدن !
امید است رفته رفته تیم به روز های رویای خودش برگرده واین امر دور از ذهن نیست!
Mahsa United
08-21-2012, 20:59
چه هلندی بخر شده فرگی:/danc
ولی ب نظر منم قدش کوتاهه ی خورده نگران کنندست
امیدوارم بتونه مث اورای قدیم قدیما بشهlove::
ولی بچه ها من واقعا واسم سواله دلیل خرید ون پرسی چی بود؟
پ.ن:خدا کنه اومدن کاکا شایعه نباشه واقعا بهش احتیاج داریم خالیه اون وسط:khahesh:
Lee dewyze
08-21-2012, 21:24
شروع خوبی نداشتیم ....
ولی خوب عادیه تیم دیر بسته شده فرگوسن بلده چه طور تیم رو جمع کنه
تو خط هافبک بهترین گزینه وسلی اشنایدر هستش
خوراکه بازی کردن کناره اسکولزه :sigar:
چه هلندی بخر شده فرگی:/danc
ولی ب نظر منم قدش کوتاهه ی خورده نگران کنندست
امیدوارم بتونه مث اورای قدیم قدیما بشهlove::
ولی بچه ها من واقعا واسم سواله دلیل خرید ون پرسی چی بود؟
پ.ن:خدا کنه اومدن کاکا شایعه نباشه واقعا بهش احتیاج داریم خالیه اون وسط:khahesh:
فرگي هميشه به هلندي ها علاقه داشته ، حداقل تو منچستر كه هلندي ها خيلي خوب بودن ki::
اما اين مدافع كه خريديم به نظرم بازيكن خوبيه ، قد كوتاه واسه يه مدافع كناري ميتونم بگم آخرين ملاك هست يا اصلا اهميت نداره ، مخصوصا براي سيستمهايي شبيه تيم منچستر ، من يه كليپ از بوتنر ديدم و اميدوار شدم ، هرچند نميشه با يه كليپ در موردش قضاوت كنيم ولي حداقل اينو ميشد فهميد كه يه بازيكن انرژيك و پرتلاش رو خريديم كه كار با توپش هم خوبه ، به هر حال نسبت به قيمتش واقعا خريد خوبيه .
اما علت خريد ونپرسي كاملا مشخصه ، ديشب همه ديدند كه ولبك هنوز بايد چيزاي زيادي ياد بگيره تا بتونه مارو در جهت قهرماني كمك كنه ، حتي روني هم اون شم گلزني هميشگي رو نداره و افت محصوصي داشته ، چيچا هم الان از ولبك ناآماده تر هست و خط حمله ما نياز به تقويت داشت ، روني هم تحت تاثير حضور ونپرسي انگيزه بيشتري پيدا ميكنه و به اوج بر ميگرده و حالا ميتونيم بگيم خط حملمون در بالاترين سطح هست ، ضمن اينكه هميشه تيمي ميتونه موفق باشه كه واسه هر پست جايگذينهاي مناسبي روي نيمكت داشته باشه و داشتن ولبك و چيچا واسه يك امتياز مهم محصوب ميشه ، به هر حال فوتبال هست و اتفاقات غير قابل پيشبيني ، شايد رابين و يا روني براي مدتي مصدوم شدند و يا به استراحت نياز داشتند ....
خريد كاكا بسيار بعيد به نظر ميرسه ، به نظرم اگه هررا (هافبك مكزيكي ) بهتره ، حالا بايد ديد تا 31 آگوست چي پيش مياد ...
درمورد دفاع چپ جدید تو کلیپی که دیدم یه نکته خیلی مشهود بود شوت های سنگین و همچنین نفوذ های خوبی که میکرد کلا هلندی ها خوب جواب میدن تو منچستر میشه رو این بازیکن به عنوان یه جانشین خوب رای اورا حساب کرد البته اگه بتونه بدرخشه حتما فرگی اونو فیکس میکنه فک کنم فرگی امسال خوب بهش میدون بده سنشم که خوبه نه 18 یا 19 سال داره که بگیم کم تجربه هست و نمیتونه کاری کنه 23 سالشه و تو لیگ هلند بازی کرده و مطمئنا تجربه خوبی داره نمیخوام زیاد ازش تعریف کنم ولی به نظرم میتونه جانشین خوبی برای اورا باشه
بازی اولمون هم که باختیم ولی مشکلی نیست من فقط یه هایلایت دیدم که تو اون هایلایت تمام حملات اورتون سانتر برای فلایینی بود و تمام تمرکزشون فشار روی کریک بود که بلاخره تونستن روی همین روش بهمون گل بزنن فصل قبل هم همینجور باختیم همش کار فلایینی بود واقعا با این قدش خوب بلده ازش استفاده کنه البته خودمون هم که موقعیت خوب داشتیم ولی استفاده نکردیم و بهترینش رو کلورلی از دست داد
اینو مطمئنم که خیلی زود فرگی تیمو جمع و جور میکنه و بازی های بهتری از منچستر میبنیم
در مورد رابین هم یه چیزی بگم مثل اینکه هواداری اورتون اونو تو بازی دیشب هو کردن واقعا این کارشون دیگه نوبره
امیدوارم رابین و رونی بتونن سریع با هم هماهنگ بشن و به همه ثابت بشه که خریدش خیلی عالی بوده
فصل رو خیلی بد شروع کردیم ولی به فرگوشن اعتماد دارم و اون تیم را به راحتی جمع میکنه و جای شکر است که مصدومیتی
نداشتیم ، من خیلی نگران ویدیچ بودم آخه اولین بازی سنگینش بعد مصدومیت بود ، من حاضر بودم تیم ببازه ولی ویدیچ
مصدوم نشه .
ایشالا که منچستر راه میفته و موتور گل زنی( فن پرسی ) زود راه میفته.
همه تیم ها یکم اول فصل ضعیف اند ولی کم کم میوفتن سره غلتک حالا منچستر هم اینشالله تا 2بازی دیگه راه میفته و می ره صدر جدول حالا فعلا عجله ای نیست
خدا رو شکر الکساندر باتنر که به قول فرگوسن دفاع چپ خوبیه هم به منچستریونایتد پیوست
الان تیم هیچی کم نداره فقط یه هافبک درجه یک لازم داره اونم مخصوص لیگ قهرمانان که امیدوارم طی روزهای آتی یا حداکثر تا نیم فصل بگیره
منچستريونايتد ناني را مي فروشد..
هافبک پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد به زودي از اين تيم کنار گذاشته خواهد شد.
منابع آگاه در منچستريونايتد خبر از جدايي ناني از اين تيم داده اند. بازي ضعيف ناني در ديدار مقابل اورتون که به شکست يک بر صفر شياطين سرخ انجاميد باعث شده تا نه تنها مسئولان يونايتد نسبت به تمديد قرارداد با وي علاقه اي نشان ندهند، بلکه در انديشه فروش اين بازيکن باشند.
بر پايه گزارش سان، دو سال از قرارداد فعلي ناني با منچستريونايتد باقي مانده و وي خواستار ارتقاي حقوق هفتگي خود از 90 هزار پوند به 130 هزار پوند شده که اين امر با مخالفت يونايتدي ها مواجه شده است. عملکرد ناني در بازي مقابل اورتون به قدري بد بوده که در ديدار روز شنبه يونايتد با فولام، "اشلي يانگ" جايگزين وي خواهد شد.
باشگاه فوتبال زنيت سنت پترزبورگ روسيه خواستار به خدمت گرفتن ناني شده اما يونايتد تا پيشنهادي بالاي 25 ميليون پوند دريافت نکند اقدام به فروش اين بازيکن نخواهد کرد.
خدا کنه شایع باشه
منچستريونايتد ناني را مي فروشد..
هافبک پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد به زودي از اين تيم کنار گذاشته خواهد شد.
منابع آگاه در منچستريونايتد خبر از جدايي ناني از اين تيم داده اند. بازي ضعيف ناني در ديدار مقابل اورتون که به شکست يک بر صفر شياطين سرخ انجاميد باعث شده تا نه تنها مسئولان يونايتد نسبت به تمديد قرارداد با وي علاقه اي نشان ندهند، بلکه در انديشه فروش اين بازيکن باشند.
بر پايه گزارش سان، دو سال از قرارداد فعلي ناني با منچستريونايتد باقي مانده و وي خواستار ارتقاي حقوق هفتگي خود از 90 هزار پوند به 130 هزار پوند شده که اين امر با مخالفت يونايتدي ها مواجه شده است. عملکرد ناني در بازي مقابل اورتون به قدري بد بوده که در ديدار روز شنبه يونايتد با فولام، "اشلي يانگ" جايگزين وي خواهد شد.
باشگاه فوتبال زنيت سنت پترزبورگ روسيه خواستار به خدمت گرفتن ناني شده اما يونايتد تا پيشنهادي بالاي 25 ميليون پوند دريافت نکند اقدام به فروش اين بازيکن نخواهد کرد.
خدا کنه شایع باشه
داداش تو مطمئنی نانی میخواد بره؟!!؟
منم امیدوارم این خبر شایعه باشه اخه نانی بازیکن خوبیه...و نباید این بازیکن رو از دست داد...
mehran1478
08-22-2012, 17:16
بچه ها ناني بازيكن خوبيه ولي اصلا ثبات نداره . مثل اندرسون
من يانگ رو ترجيح ميدم .
در ضمن ناني هميشه نشون داده وقتي در سمت راست با والنسيا به كار گرفته ميشه عملكردش بد بوده .
به نظرم والنسيا هم اصلا نبايد تو پست دفاع راست بازي كنه . اون پست اصليش وينگره
قبلا هم گفتم نانی بازیش بگیر نگیر داره. هنوز تو بازیش به یه ثبات کامل نرسیده.یه وقت خیلی خیلی خوب بازی میکنه یه وقت هم خیلی بده.به نظر من با توجه به اینکه والنسیا و کاگاوا و یانگ رو توی این پست ها داریم بهتره که بفروشیمش.میتونیم وینگرهای خیلی بهتری داشته باشم.به نظر من نانی بیشتر از این نمیتونه بشه.
بهتره که این فصل بمونه ولی فصل بعد حتما باید بفروشیمش
mehran1478
08-24-2012, 15:30
خب سر الكس اعلام كرد بعد از خريد هنريكز خريد ديگه اي نداريم . پس هررا و كاكا منتفي شد :khandeeeee bahal:
mehran1478
08-25-2012, 20:44
همين مونده بود روني مصدوم شه :gerye:
تبريك ميگم فن پرسي و كاگاوا و رافائل گل زدن ولي خب ويديچ هم گل به خودي زد . غافلگير شدم وقتي داف دقيقه سه گل زد . من الان بابت روني ناراحتم :gerye: مصدوميت پشت مصدوميت :ehe:
lord amir
08-25-2012, 21:00
در روزی که نانی روی نیمکت هم نبود و رونی .چیچا و ولبک هر سه رو نیمکت بودند بازی رو که کاپیتان با گل به خودی سخت کرد رو بردیم.
نظر من در مورد عملکرد بازیکنا
ده خیا:غیر از اشتباه روی گل دوم عملکردت عالی بود هر چند هنوز باید پیشرفت کنی تو این 2 بازی امیدوار کننده ظاهر شدی.
رافائل:اگه هافبک یا مهاجم بودی میگفتم بهترین بازیکن زمین بودی.1 گل زدی.چند شوت. پاس داشتی ولی در دفاع ضعیف.پر خطا و پر اشتباه
اورا:روی گل اول که زدیم عملکرد خوبی داشتی و در مجموع خوب و معمولی
کریک:جای تو در خط دفاع نیست پس در مورد بازی ضعیفت هیچی نمیگم
ویدیچ:جدا از آن گل به خودی زیبا که هیچ مهاجمی نمیتونست بزنه.اشتباه زیاد داشتی زیادم کرنر دادی.امیدمون در دفاع به تو هست کاپیتان
اندرسون:نسبت به توانایی خودت خوب بودی.کمتر سرعت بازی رو بگیر
کلورلی:هنوز بازیکن پارسال نشدی ولی بازم از عملکردت راضیم.فقط 2 چیز تو بازیت کم داری شوت زنی و سرعت دادن به بازی.افرین این بازی 2 تا شوت خوب زدی
اشلی یانگ:اندکی بهتر از نانی بودی.گل اولم رو اشتباه تو بود.امیدوارم مصدوم نشده باشی
والنسیا:تا اخر نیمه اول میخواستم بگم داری لیاقت پوشیدن شماره 7 رو پیدا میکنی نیمه دوم پشیمون شدم.
کاگاوا:واسه 70 دقیقه بازی عملکردت خوب بود ولی انتظارا ازت خیلی بیشتره.
ون پرسی:یک گل فوق العاده و به موقع زدی غیر از این انتظار نمیرفت.چند پاس خوب هم دادی نیمه دوم به همراه تیم تو هم افت کردی.
تعویضی ها
رونی:کاری به بازیت ندارم امیدوارم مصدومیتت جدی نباشه
ولبک:فرقی با بازی قبل نداشتی منتظرم تکرار بشه تا پوستت رو بکنم.
گیگز:خوب بازی رو اداره کردی یه موقعیتم به باد دادی.
مدافع و هافبک خوب نداریم و دست فرگی در این پستا بسته هست نمیدونم چرا واسه این پستا بازیکن نخرید.
خب اولین بازی در زمین خودمون رو بردیم برد شیرینی بود ولی مصدومیت رونی این برد را به کام طرفداران تلخ کرد.
اما بازی: هنوز تیم و بازیکنان به هماهنگی نرسیدن اینم اول فصل عادی هست چون بعضی بازیکنان مصدوم هستن و بعضیها
تازه از مصدمیت رها شدن امیدوارم که هرچه زودتر به اوج خودشون برسن .
و خوب شد که فن پرسی تونست گل بزنه و شروع خوبی بود و پاش به گل زنی باز شد
سلام بروبچ ki:: دو سه روزه درگير يه كاري هستم حتي نتونستم بازي ديشبو ببينم ki::
خوشبختانه تونستيم فولام رو تو اولين بازي خونگي اين فصل شكست بديم ، نتيجه نزديك هست ولي جدا شكست دادن فولام هم به اين سادگي ها نيست...
گل رابين رو ديدم و واقعا لذت بردم ، خوشحالم كه تو اولين بازي كه فيكس بود گلزني كرد و اونم چه گلي ki::رابين يه گلزن حرفه اي و باهوش هست ، هرچند بار گلشو ميبينم سير نميشم ، حالا مشخص ميشه كه چرا رابين رو خريديم و آيا بودنش نياز بود ؟! من بارها گفتم داشتن چهار مهاجم در سطح اول اروپا لازم هست ، گفتم شايد مصدوميتي پيش بياد و ... حالا روني مصدوم شده و متاسفانه حدود 2 ماه نميتونه بازي كنه ، ولي حالا خياليمون از بابت گلزني راحته چون رابين، ولبك و چيچا رو هم داريم ...
گل دوم كه كاگاوا زد هم لذت خاصي داشت و بعد از ونپرسي ديگر خريد جديد هم پاش به گلزني باز شد ، جدا خريدهامون بي نقص بوده ...
تو اين بازي والنسيا به پست اصليش برگشت و رافائل فرصت بازي بدست آورد و يه بار ديگه توانايي هاشو ثابت كرد ، رافائل با گلي كه زد و بازي خوبيكه به نمايش گذاشت( طبق اخبار ...) يك از عوامل اصلي برد در اين بازي بود ...
خط دفاعي ما همچنان سروشكل نگرفته و اميدوارم با برگشتن مدافعين مصدوم به اين ناهماهنگي پايان بديم تا شاهد خردن چنين گلهايي نباشيم .
نميتونم در مورد مسائل تاكتيكي صحبت كنم چون بازي رو نديدم ، در هر صورت برد بسيار دلچسبي بود ...
دیمیتار برباتف تا چند روز دیگر به فولام می پیوندد...
اون هتریک رویایی مقابل لیورپول , برگردون زیبایی که به لیورپولی ها زد, 5 گلی که در یک بازی به بلکبرن زد , آقای گل شدنش در لیگ و تمام خاطرات خوبی که با لباس سرخ یونایتد داشت فراموش نشدنیه..
دلمان برایت تنگ می شود بربای دوست داشتنی ♥
موفق باشی
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
قرعه کشی جام باشگاههای اروپا هم انجام شد و تو آسون ترین گروه ممکن قرار گرفتیم واقعا فکرشو نمیکردم
تو همچین گروهی بیفتیم با اینکه تو کاغذ کارمون خیلی راحته ولی با یه نگاه به فصل قبل و اتفاقاتش میفهمیم
که همچین کار اسونی نیست شاید این تیم ها اسم و نشون بزرگی ندارن ولی فوق العاده پر انگیزه هستن
و نمیشه به هیچ وجه اونا رو دست کم گرفت هم گروهی هامون به این ترتیب هستن
Group H: MANCHESTER UNITED, Braga, Galatasaray, Cluj
به نظرم سخت ترین حریفمون همون براگا باشه اصلا از تیم های پرتغالی خوشم نمیاد تیم گالاتاسرای هم مشکلات خودشو داره و سفر طولانی به ترکیه و بازی در ترکیه که خودش میتونه مشکل ساز باشه و در اخر تیم کلوژ که به خیلی این تیم ها عجیب غریب هستن و بازی کردن جلوشون کار سختیه ولی در هر صورت میتونیم به راحتی از این گروه صعود کنیم اگه اتفاقات فصل قبل برامون تکرار نشه و مصدومیت های پی درپی نداشته باشیم و یه چیزی دیگه هم اینکه یکم اوضاع خط دفاعیمون مشکل داره و باید هرچه سریعتر بهش رسیدگی بشه چون مهاجمانی که تو ucl هستن بسیار خطرناک و به مرتب گلزنتر و فوق العاده پر انگیزه هستن و مدافعانمون باید حسابی حواسشون رو جمع کنن
واقعا اگه تو این گروه اول نشیم دیگه شاهکاره ولی مطمئنم که اول میشیم و دیگه مشکلات فصل قبل هرگز تکرار نمیشه و با قدرت از گروهمون بالا میریم و با بازگشت رونی و قرار گرفتن کنار ونپرسی میریم برای فینال و انشالله ناکامی دو فینال قبلی رو جبران میکنیم
[Only Registered And Activated Users Can See Links] o5eNdEBxphdEf156prfeA&t=1
وبلاخره اون چیزی که پیش بینی میشد اتفاق افتاد و بربا رفتنی شد انصافا به اون چیزی که میخواست نرسید و زیاد رو نیمکت نشت ولی هیچوقت حرف از جدایی نزد هیچوقت به خاطر نیمکت نشینی اعتراض نکرد شاید همین اخلاقش باعث شد که محبوبیتش بسیار زیاد باشه و به نوعی همه از رفتنش ناراحت باشن امیدوارم تو تیم جدیدش موفق باشه و بتونه بهترین بازی هاشو انجام بده هیچوقت هتریکش مقابل لیورپول رو فراموش نمیکنم هیچوقت گلزنی هاشو که باعث شد تو فصل 10-11 قهرمان بشیم رو فراموش نمیکنمواقعا از این دست بازیکنا خیلی کم پیدا میشه
خب خوشبختانه با قرعه بسيار خوبي روبرو شديم و حالا با خيال راحت ميتونيم به صعود فكر كنيم ، فصل قبل گروهمون به نظر من آسون نبود هرچند خودمون هم به هيچ وجه در حد يه مدعي ظاهر نشديم ، دلايلشم كه كاملا مشخصه ، مصدوميت هاي پي دي پي بازيكنان...
":":":":":":":":":":":":":":"
bye bye
همون طور كه مجيد اشاره كرد بربا هم در راه خروج از يونايتد هست و اينبار ديگه قطعا تيمو ترك خواهد كرد ، مدتها اين اخبار مارو ناراحت ميكرد هرچند ميدونستيم به صلاح خودش و باشگاه هست كه اين اتفاق بيفته ولي به هر حال بازيكني كه واسه باشگاه زحمت ميكشه و در طول دوران حضورش هميشه دور از حاشيه و سروصدا بوده بين هواداران محبوب هست ، فقط ميتونيم واسش آرزوي موفقيت بكنيم و تشكر بابت همه لحظات خوبي كه واسمون رقم زد .
mehran1478
09-01-2012, 20:01
همونطور كه سر الكس گفت مشكل برباتوف كند بازي كردنش بود . بربا حتي تو pes هم نميتونست راه بره و هر وقت تيم ميخواست به سبك سرعتي بازي كنه بربا نميتونست خودشو وفق بده
البته قدرت سرزني خوبي داره . بارها شده از روي ضربه سر گل زده مثل همين بازي با بنفيكا پارسال . تنها شيوه اي كه بربا باهاش ميتونه موفق باشه همون سبك انگليسي و ضد فوتباله mas:-
اميدوارم در كنار اشكان دژاگه موفق باشه :gerye:
صحبت های دیمیتار برباتوف بعد پیوستن رسمی به فولام
"من پیشنهاد سیتی را رد کردم تا برای بهترین تیم جهان بازی کنم. وقت من در یونایتد به پایان رسیده بود, من باید یه جای دیگر را پیدا کنم, در حال حاضر احساس می کنم کامل نیستم. من یک بازیکن نیمکت نیستم، بنابراین بدیهی است که وقت من در یونایتد به پایان رسید. هدف من در فوتبال رسیدن به بالاترین سطح فوتبال بود و منچستر یونایتد دقیقا همان بود. من دوست نداشتم کاری را که توز انجام داد را بکنم.
من مطمئنم یونایتد امسال می تواند دوباره جام های قهرمانی را با فرگوسن به خانه بیاورد
فرگوسن آدم رو راستی است او می داند با هرکس چگونه حرف بزند
اما بدیهی است که این تیم به بازیکن های جوان نیاز دارد"
حدود نیم ساعت دیگه بازی با سواتهمپتون شروع میشه و ترکیب هم اعلام شده !
Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Valencia, Kagawa, Van Persie, Welbeck
Subs: De Gea, Evans, Hernandez, Nani, Giggs, Scholes & Powell.
:::::::::::::::::::::::::::::::
به نظرم بهتر بود ولبک رو نیمکت مینشست ، ولی خب فرگی اونو به یانگ و نانی ترجیح داده ، ضمن اینکه برخلاف انتظار ها ریو هم در ترکیب قرار گرفته و ده خئا جاشو به لیندگارد داده !
امیدوارم بتونیم خوب بازی کنیم و نتیجه بگیریم
lord amir
09-02-2012, 21:15
با این تیم دوم هم نمیشیم.
امسال یه حذفی یا اتحادیه بگیریم هم خوبه فرگی با خاطره خوب بازنشسته بشه.
پیر شده و ترسو ...
الان که بیشتر فکر میکنم شاید دوم بشیم:nishkhand:
Lee dewyze
09-02-2012, 21:45
پیروزی با طعم rvp
این پیروزی شیرینو که به سختی و با هنرنمایی فن پرسی بدست اومدو به همه ی منچستری های عزیز تبریک میگم
پیر شده و ترسو ...
واسه شما متاسفم دوست عزیز ، اینکه بیای با ویرایش کردن پستت همه چیو ماس مالی کنی فایده نداره ! طرفدار واقعی یونایتد اگه تیمش از ضعیفترین تیم لیگ هم با اختلاف ببازه نمیاد به سرالکس کبیر توهین کنه ! خوشحالم بازی رو بردیم تا درس عبرتی بشه واسه امثال تو ...
کلی از نتیجه بازی خوشحال بودم ولی وقتی این پست رو دیدم به هم ریختم ، اگه طرفداری از یونایتد به خاطر برنده شدنش باشه همون بهتر که نباشه ! دوست ندارم دوباره چنین پستهایی رو تو این تایپیک ببینم ...
اما در مورد بازی :
نیم اول چندان خوب نبودیم و بازم گل اول رو خردیم ! خداروش رک ونپرسی رو داشتیم تا تیمو برگردونه ، قابل توجه اونایی که بعد از چند سال بدون خرید ستاره اومدن خرید ونپرسی رو بدون برنامه و بی هدف و کم اثر جلوه دادن ، نیمه دوم متاسفانه بازم گل خردیم و مشخص شد مشکل خط دفاعی ما جدی هست ! تعویض های فرگی بسیار عالی بود ، همون بدو ورود اسکولزی و ÷اس به رابین میرفت تا گل دوم رو بزنیم ولی زاویه واسه رابین خیلی تنگ شد و نتونست اون موقعیت رو به گل تبدیل کنه ، با اشتباه گلر حریف و پنالتی که رابین بدست آورد میتونستیم به بازی برگردیم که متاسفانه توپ اون طوری که ونپرسی میخواست روی پاش ننشست و گلر توپو دفع کرد ... اما چیزی که منو خیلی خیلی منو تحت تاثیر گذاشت این بود که رابین روحیه خوشدو حفظ کرد و تلاششو دوچندان کرد تا جبران کنه ، بلاخره جایی که ریو واسه سر زنی جلو کشیده بود رافائل از سمت راست توپو روی دروازه ارسال کرد و بعد از برخورد ضربه سر ریو به تیر در ریباند این ونپرسی بود که گل دوم خودش و تیم رو به سمر رسیوند و همرو امیدوار کرد ، این پایان کار نبود و بعد از اومدن چیچا فشار رو بیشتر کردیم ، ضربه کرنری واسمون بدست اومد و سانتر نانی با ضربه سر رابین ونپرسی به تور چسبید تا سوپر من هتریک کنه و بازی باخترو این طوری ببریم ....
رابین ونپرسی خیلی با انگیزه و سر حال هست و تو این بازی نشون داد هرکس زره ای به خریدش ایراد گرفته در اشتباه بوده ، و البته فرگوسن هم ثابت کرد که هنوز همون فرگی 25 سال پیش هست با همون انرژی ، تعویض هاش عالی بود و هدایتش بی نقص ...
تبریک میگم به هواداران واقعی یونایتد ، با این پیروزی چند پله تو جدول صعود کردیم و بالاتر از اورتون قرار گرفتیم ، امیدوارم این برد روحیه بخش مارو به سمت جلو هل بده و بازی های اقتدار بیشتری رو از خودمون نشون بدیم ...roz::
lord amir
09-02-2012, 22:01
اگه میخواستم ویرایش کنم وقتش رو داشتم بهتر هم میتونستم ویرایش کنم.
ولی چیزی که تو دلم بود رو گفتم وقتی ویرایش کردم هم همینطور.
به فرگوسن توهین نکردم از پارسال ترسو شده و جسارت قبل رو نداره.
اگه به خاطر برد و باخت طرفدار یونایتد بودم که بعد از دست دادن قهرمانی اونم به بدترین شکل ممکن بیخیال تیم میشدم.
اگه بخواهیم به پارسال برگردیم همونطور که در به وجود آوردن معجزه پارسال و صدر نشینی با 8 اختلاف امتیاز با کاروانی مصدوم فرگی نقش اول رو داشت.
در از دست داشتن قهرمانی هم فرگوسن مقصر بود.
در حذف شدن در دور اول در لیگ قهرمانان هم همینطور
شما اینجا مدیری اگه دوست داری اینجا فقط تعریف و تمجید باشه آن دیگه بحثش جداست...
اگه به خاطر برد و باخت طرفدار یونایتد بودم که بعد از دست دادن قهرمانی اونم به بدترین شکل ممکن بیخیال تیم میشدم.
اگه بخواهیم به پارسال برگردیم همونطور که در به وجود آوردن معجزه پارسال و صدر نشینی با 8 اختلاف امتیاز با کاروانی مصدوم فرگی نقش اول رو داشت.
شما اینجا مدیری اگه دوست داری اینجا فقط تعریف و تمجید باشه آن دیگه بحثش جداست...
فکر کردم به اشتباهات پی میبریو فرق انتقاد و توهین رو میفهمی ، احترام به مردی که منچستر تاریخشو بهش مدیونه رو میفهمی ، ولی نه مثل اینکه فایده نداره ...
خداروشکر همه منچستری های این تایپیک با هم صمیمی هستند و از ته دل منچستر رو دوست دارند ... منم نه به عنوان یه مدیر بلکه به عنوان یه هوادار در کنار همشون نظر میدم و همشونو هم قبول دارم ، هر کسی هم حق داره از این انتقاد کنه و این به هیچ کس ربط نداره ، ولی تو انتقاد نکردی بلکه توهین کردی ، به هر حال من قبل خوندن پیام دمت تو پرو فایت هم سعی کردم بهت بفهمونم با کسی دشمنی ندارم و قصدم ناراحت کردن کسی هم نیست ، ولی چه میشه کرد ؟ دیگه کاری از دست من بر نمیاد ....
همین امروز فرگی مصاحبه کرد و گفت از هر دقیقه کارش تو منچستر لذت میبره ، گفت تا موقعی که بتونه به کارش ادامه میده ... اون در 70 سالگی از یه جوون 20 ساله بیشتر انگیزه داره roz::roz::roz::
Lee dewyze
09-02-2012, 22:27
امروز 1000مین بازیی بود که فرگوسن رو نیمکت مربی گری مینشست......
ویرایش مدیر : بچه ها از همین لحظه این بحث رو تموم کنید ، دوست ندارم تو این تایپیک منچستری های علیه هم صحبت کنند و به جون هم بیفتند ، به هر حال هر کدوم از ما ممکنه در نظرمون اشتباه داشته باشیم ، بهتره درس بگیریم ...
يه برگشت عاليه ديگه از شاگردان فرگي واقعا خيلي عالي به بازي برگشتن البته با درخشش رابين ونپرسي كه هتريك كرد البته يه پنالتي رو از دست داد ولي خيلي خوب تلافي كرد واقعا خريد هاي رييس حرف ندارن يكي از يكي بهتر واقعا خيلي خوب جاي روني رو پر كرد برامون اميدوارم روني هرچه زودتر برگرده و بتونه با رابين بازي كنه و خط حمله زهر دار تري داشته باشيم گل ها رو كه ديدم يكي كه اورا بيچاره سر خورد و اصلا مقصر نبود دومي هم كه رافائل اصلا هر جور حساب كني قدش بهش نميرسيد بايد جلوي اين سانترها يه جوري گرفته بشه يا كمتر بشه چون خيلي داريم رو سانتر گل ميخوريم كه اصلا جالب نيست ولي با برگشت ريو كنار ويدا ميتونيم اين مشكل رو به مرور زمان برطرف كنيم
واقعا ريو خوب موقعي برگشت بهش حسابي نياز داشيم الان بعد مدت ها ميتونيم دوباره زوج رويايي خط دفاعيمون رو كنار هم ببينيم و لذت ببريم البته براي هماهنگي بيشتر نياز به زمان دارن كه اين اتفاق به زودي ميفته و ميتونيم يه خط دفاعي خوب داشته باشيم
پیر شده و ترسو ...
نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدیlagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh ::
mehran1478
09-05-2012, 17:35
بچه ها اونقدرا هم که فکر میکنید اوضاع تیم بد نیستا !
ببینید اورتون پارسال از لیورپول بالا تر قرار گرفت ! پس باخت بهش اونم تو ورزشگاهش زیاد هم نتیجه فاجعه باری نیست . این دو بازی هم که با اختلاف کم بردیم هم عجیب نیست . تیم فولام و ساوتهمپتون تیمای با انگیزه هستن که جلوی تیم ما میخوان خودی نشون بدن . چه بهتر از اینکه بردیم بازی رو حالا چه با اختلاف 10 تا چه یه دونه :afarin:
من یه نفر رو میشناسم بعد از خرید کاگاوا شماره تلفنشو گذاشت گفت تیم امسال سوم یا چهارم میشه . اگه نشد به من زنگ بزنید ! من همون لحظه شمارشو برداشتم سیو کردم برا حال گیری :nishkhand: چون یقین دارم امسال قهرمان میشیم و فرگوسن تا 5 سال دیگه سرمربی ما خواهد بود .
mehran1478
09-06-2012, 23:14
در مورد گوارديولا :
نميشه از اين خبر هيجان زده شد . گوارديولا كار خاصي با بارسا نكرد . شما وقتي اينهمه ستاره داريد اون تعداد جام طبيعيه . اما منچستري كه سوپراستار زياد نداره نميشه قطعي از موفقيتش تو منچستر صحبت كرد . در ضمن گوارديولا زماني معيارش مشخص ميشه كه تو يه تيم متوسط مثل بايرن مونيخ يا اينتر مربيگري كنه . مثل مورينيو كه تو تيمهاي مختلف موفق شد و من كارش رو تحسين ميكنم .
ميگن فرگي ميخواد اول پپ رو دستيار كنه اما خيلي بعيده اينطوري باشه . پپ بعيده حاضر بشه به دستياري . اما از هر نظر نگاه كنيد پپ بايد اول دستيار بشه كه با شرايط ما اشنا بشه .
من با انتقال فن پرسي پنجاه در صد مخالف بودم اما بار ديگه بهم ثابت شد كه اگر رئيس چيزي ميخواد حتما حكمتي توش هست . اميدوارم اگر پپ اومد مثل قضيه فن پرسي شه و روي منو كم كنه !
ويرايش : البته شايد درست نبود بگم هيچ كاري نكرد . بيشتر منظورم اين بود كه كار غيرقابل ممكني نكرد . بارسا بازيكنان خوبي داره و گوارديولا هم مربي خوش فكريه . منم كارش تو بارسا رو تحسين ميكنم اما مثل روز روشنه كه نميتونه با منچستر تو 4 سال 15 جام بياره چون ما از نظر سوپراستار از بارسا كم داريم و حتي ليگ انگليس خيلي از لاليگا سخت تره اما به دست اوردن ليگ و چمپيونز ليگ دور از دسترس نيست .
در مورد گوارديولا :
نميشه از اين خبر هيجان زده شد . گوارديولا كار خاصي با بارسا نكرد . شما وقتي اينهمه ستاره داريد اون تعداد جام طبيعيه . اما منچستري كه سوپراستار زياد نداره نميشه قطعي از موفقيتش تو منچستر صحبت كرد .
اینطور فکرکردن خیلی اشتباهه.قبول دارم که باید تو تیم های دیگه آزمایش بشه و کلا مورینیو شاید ازش بهتر باشه ولی این اشتباهه که بگی هیچ کاری تو بارسا نکرده و هیچی سرش نمیشه.قبل از پپ هم رایکارد بود ولی به اندازه اون موفق نبود.تازه رایکارد اون موقع رونالدینیو و چندتا بازیکن خوب دیگه هم داشت.الان هم خواهیم دید که ویلانووا نمیتونه مثل اون موفق باشه.
کلا نظرمن دراین باره اینه که:اگه بیاد یکی دو سال کنار فرگی بشینه فوق العاده میشه غیراز این نه
نه بچه ها پپ اصلا خوب پارسال هم وقتی دید یکمی بارسا ضعیف شده کنار کشید که محبوب بمونه به نظر من پپ فقط باید یه تیم با تمام مهره خوب بدن تا بتونه ببره نه اصلا نمی شه سره پپ حساب کرد ما مربی می خواییم که واقعا بتونه جانیشین فرگی باشه فرگی هر تیم با هر مهره ای می تونه قهرمان کنه اما در مورد پپ بعید می دونم
به نظر من گواردیولا بهترین گزینه برای منچستر هست
بخاطر اینکه با بازیکنان رابطه دوستی خیلی خوبی برقرار میکنه که تو بارسا شاهد همچین کاری بودیم و این کار باعث پیشرفت تیم میشه .....
بعضی دوستان میگن بخاطر اینکه بازیکنان خوبی داشته موفق بوده ولی این فصل شاهد بازیهای بارسا هستید و پیداست که بعد از رفتن پپ تیم بارسا دیگه اون تیم بارسا نیست
اگه پپ بیاد خیلی خوب میشه ، پپ ایده های خوبی داره و فکرش خیلی بازه و اگه کنار فرگوسن کار کنه خیلی خوب میشه.
mehran1478
09-09-2012, 14:48
البته ما به هر جانشيني فكر ميكنيم به اندازه سر الكس نيست :gerye:
پپ رابطه خوب با بازيكنا داره و بهترين بازي رو ازشون ميگيره. مورينيو رفتارش جديه و به بازيكن باج نميده
اما سر الكس هر دو خصوصيت رو داره ! سر الكس جانشينش رو فقط خودش ميتونه و تواناييش رو داره انتخاب كنه و من فكر ميكنم جانشين بعديش گيگز يا مويس يا سولشاير باشه entezar::
اميدوارم تا 5 سال ديگه سرمربيمون بمونه . غيرممكن نيست
البته ما به هر جانشيني فكر ميكنيم به اندازه سر الكس نيست :gerye:
پپ رابطه خوب با بازيكنا داره و بهترين بازي رو ازشون ميگيره. مورينيو رفتارش جديه و به بازيكن باج نميده
اما سر الكس هر دو خصوصيت رو داره ! سر الكس جانشينش رو فقط خودش ميتونه و تواناييش رو داره انتخاب كنه و من فكر ميكنم جانشين بعديش گيگز يا مويس يا سولشاير باشه entezar::
اميدوارم تا 5 سال ديگه سرمربيمون بمونه . غيرممكن نيست
حرفات درست بهترین جانشینو خوده فرگی انتخاب میکنه
گیگز عالیه اما هنو بازی میکنه
اگه پپ قبول کنه ۲-۳فصل دستیاره فرگی باشه بعد سرمربی عالی میشه بهرحال الان شاید ۲تا مربی باشن که توانایی جانظینی فرگی رو داشته باشن یکی مورینیو یمی پپ مورینیو که کلا تو یه تیمبیشتر از ۳فصل نمیمونه چی برسه به من یو بهترین گزینه بنره من پپ
به نظرم فرگی حداقل تا 2 فصل دیگه و حداکثر تا 4 فصل دیگه میتونه تیمو هدایت کنه love::
اسکولز تو نیم فصل اول فصل قبل کار خودشو تو کادر فنی تیم رزروها آغاز کرده بود و شم مربی گری خوبی داره ، همین طور گیگزی عزیز هم به مربی گری علاقه داره و از همه جهت شایسته این کار تو منچستر هست .
چیزی که مشخصه فصل بعد گیگز و اسکولز 2 اسطوره بی بدیل تاریخ یونایتد از دنیایی بازیگری برای همیشه خداحافظی میکنند ، امیدوارم که فصل بعد این دو به کادر فنی تیم اضافه بشن و کم کم زیر دست فرگی با خم چم مربی گری آشنایی بیشتری پیدا کنند ، بعد از چند سال که فرگی نتونست ادامه بده ( خدا اون روزو نیاره ) این دو بشن مربی و سرمرب تیم ! واقعا رویایی میشه این اتفاق ، اینطوری دیگه خیالمون راحت هست که فلسفه و شیوه منچستر با زمان فرگی فرقی نخواهد داشت و راه این مرد بزرگ رو ادامه میدیم ...
به نظرم من نه مورینیو و نه پپ رو در منچستر نخواهیم دید !
بعد از فرگوسن تیم منچستر نیاز به یه مربی کار کشته و با تجربه بالا دارد و نمیشه از گیگز و اسکولز استفاده کرد ، گیگز و اسکولز جز بهترین بازیکنان هستن و تجربه بالایی دارن ولی نمیشه رو این دو حساب باز کرد ، تیم منچستر نیاز به مربی در حد خود فرگی میخواد ، مربی در حد فرگی گیر نمیاد ولی میشه کسی که ایده هاش نزدیک به فرگی باشه پیدا کرد .
گیگز و اسکولز تو تیمهایه پایه خیلی میتونن کمک منچستر باشن
امید جان حرفتاتو از یه جهت قبول دارم ، ولی بازیکنی مثل گیگز که این همه سال زیر دست فرگی کار کرده مطمئن باش یه سری چیزا رو یاد گرفته ، همین طور اسکولز ، اینهای سالهای سال هست که دارند با این مربی و این تیم زندگی میکنند و شناخت کامل دارند ، من میگم 2 3 فصل از این ها تو کادر فنی استفاده کنیم تا آماده بشن واسه هدایت تیم ، نه اینکه از همین سال بعد بشن سرمربی !
بعدشم توقع نمیره گیگز و اسکولز ( به احتمال زیاد یک کدومشون ) همین که سرمربی شدن بتونند موفقیتهای فرگی رو تکرار کنند ، نباید فراموش کنیم که فرگی در بدو ورود چه نتایجی با تیم گرفته ولی بعدش تونسته جبران کنه ! یعنی حتی خود فرگی هم فصل اول حضورش ناموفق بوده و تا آستانه اخراج پیش رفته ، باید به این اسطوره خوش فکر تیممون زمان بدیم ...
با همه این حرفها نمیشه چیزی رو قطعی دونست ، اینها همش گمانه زنی هست و شاید مربی دیگه ای رو روی نیمکت تیم ببینیم و فقط امیدوارم کس یبیاد که بتونه راه فرگی رو ادامه بده و فلسفه تیم حفظ بشه ...
خب:
دیشب هم بازی تیم ملی انگلیس بود و کلورلی بازیکن ثابت تیم بود
تامی با این سنش خیلی خوب بود ولی با کم تجربگیش دوتا موقعیت گل را از دست داد ولی در کل خوب بازی کرد و ما رو امیدوار کرد.
اما ولبک:
ولبک نیمه دوم به میدان رفت و واقعا خوب بازی کرد و موقعی که به میدان رفت تیم قدرت حمله اش خیلی بهتر شد و فشارهایه بیشتری رو میاورد .
دیشب دو جوون منچستری خوب درخشیدن و امیدوارم برای تیم منچستر بهتر بدرخشن
اما کریک:
واقعا خیلی حیف شد کریک رو نیمکت باشه ، حق کریک بود که بازی کنه و تو ترکیب باشه ولی هاجسون از اون استفاده نکرد ، بنظرم هاجسون نمیخواد به منچستریها زیاد میدون بده .
mehran1478
09-12-2012, 19:42
مورینیو اگه بیاد منچستر هوادارمون نصف میشن !
خیلی منفوره .. اگه بشه سرمربیمون اول اینکه تیممون منفور میشه و دوم اینکه بعد از دو سه سال تیمشو عوض میکنه .
اگر دقت کرده باشید مورینیو و پپ وقتی تیمشون رو عوض کردن که دیدن سن بازیکناشون داره میره بالا ! چیزی که سر الکس هیچوقت ازش نترسیده و سه نسل فوتبال رو عوض کرده crying::-
راستی ظاهرا فن پرسی هم مصدوم شد :morde: فان خال تعویضش کرد و گفت نخواستم ریسک کنم و وضعیتش مشخص نیست . کاگاوا هم کمردرد داره ولی به احتمال زیاد میتونه بازی کنه و مشکلش جدی نیست .
بچه ها یه نکته مهم در مورد جانشین فرگی هست که باید بهش توجه کنیم !
نامهای زیادی مثل مورینیو ، گواردیولا ، اوله و .... واسه جانشین فرگی مطرح شده ولی هر کدوم از اینها که رو نیمکت تیم بشینند نمیتونند مثل فرگی سالهای سال تو منچستر کار کنند ! یعنی چه از گواردیولا و چه از مورینیو و خیلی از مربی های دیگه نمیشه توقع رفت نهایتا بیشتر 5 6 فصل تو منچستر بمونن ! چون اونا مثل فرگی فکر نمیکنند ! یعنی از این نظر باید به این تغییرات عادت کنیم و ثبات روی نیمکت رو تا حدی فراموش کنیم ! فرگی یکی هست و یکی خواهد ماند و کسی نمیتونه مثل اون باشه ! شاید کسانی مل گیگز و اسکولز که خودشونو متعهد نسبت به منچستر میدونند بتونند در صورت نشستن رو نیمکت تیم راه فرگی رو ادامه بدن در غیرت این صورت ما هم از لحاظ تغییر مربی میشیم مثل بقیه تیمها ! کم کم واسمون عادی میشه و این یه فاجعه هم نیست !
در هر صورت حالا خیلی زوده واسه جنشینی فرگی بحث کنیم چون خودش مدام اعلام میکنه قصد خداحافظی نداره و احتمالا تا 2 3 فصل دیگه بمونه . ما هم امیدواریم...
تبریک میگم برد قاطعانه مقابل ویگان رو ....
متاسفانه کاری واسم پیش اومد نتونستم بازی رو ببینم و مثل اینکه هر بازی که من نمیبینم تیم میترکونه :hekolah:
ترکیب اولیه فرگی واقعا در نوع خودش جالب بود و چقدر خوب جواب داد !
بوتنر بازیکن جدیدمون که همه دارن ازش تعریف میکنند به خاطر بازی خوبش ، مطمئن بودم فرگی در این مورد اشتباه نمیکنه و حالا به عینه دیدم که چه خرید هوشمندانه ای بود . یه گل زد و تقریبا یه گل ساخت و یه بازی سراسر جنگنده ... چیزی که در وصف این بازیکن میتونم بگم فوق العاده هست اونم واسه بازی اول .
اسکولز عزیز بازم دست به کار بزرگی زد و تو 700مین بازی خودش با پیراهن شیاطین سرخ گلزنی کرد ، فرگی هم اشاره کرد که اسکولز تو 100 ، 200 ، 300 ، 400 ، 500 ، 600 و 700مین بازیش واسه منچستر گل زده که این در نوع خودش بی نظیر هست !
چیچا با اینکه یه پنالتی خراب کرد ولی شانس آورد که تونست یه گل تقریبا آسون رو به سمر برسونه تا روحیش حفظ بشه ، من به این بازیکن امید دارم ، اگه به اوج برگرده عالی میشه ...
اما نیک پاول جوون با استعداد تیم هم یه گل قشنگ زد و مارو امیدوار کرد بعد اسکولز یه شوتزن خوب تو تیم داریم ، اعتماد به نفس خوبی داشت و نمایش قابل قبولی رو ارائه کرد ، همه مارو امیدوار کرد .. همین .
خوشحالم تو روزی که چلسی و منسیتی مساوی کردند تونستیم این پیروزی پر گل و روحیه بخش رو بدست بیاریم و به صدر نزدیک بشیم .
mehran1478
09-16-2012, 13:16
خب منم به همه تبریک میگم این برد رو
واقعا عالی بود که اسکولز تو هفتصدمین بازیش برامون گل بزنه .
اما چیچا هم که گلش شانسی بود اگه ولش میکرد بوتنر گله رو میزد :hekolah:
گل سومم که بوتنر فوق العاده زد . چهار نفرو دریبل کرد و از زاویه بسته .. :evaa:
گل چهارم که واقعا به وجد اومدیم شوت پشت 18 پاول ... عاشق این ضدحمله های منچستر هستم .. ضد حمله رو فن پرسی پایه گذاری کرد .
در هر صورت ببینید بوتنر و پاول که مبلغ قراردادشون سر جمع 10 میلیون هم نمیشه دارن چیکار میکنن . یا کاگاوا و فن پرسی روی هم قیمتشون برابر میشه با تورس افت کرده چلسی ..
خیلی این سیاست فرگی تو بازیکن خریدن و فروختنش رو دوست دارم . مثل بقیه تیما میلیاردی خرج نمیکنه که اخرشم به هیچ جا نرسن .
سلام
منم اینبرد شیرین رو به تمام هوادارای فهیم منچستری (البته ازنوع یونایتدشlol:-)تبریک میگم و واقعا خوش حالم مربی داریم کهبا جوون گرایی تیمی رویایی رو به اینده ی این ورزش مهیج داره تحویل میده تقریبا به جز گل پل اسکولز بقیه رو بازیکنای جوون تیم زدند و این یعنی اینده داری:danc:
ali&manu
09-18-2012, 00:39
سلام بچه هانظرتون درباره اینکه اخبار فوتبال داغ انگلیس ازتلویزیون ایران پخش نمیشه چیه:chakoshi:
الان نزدیک 2سالی هست که ایران هیچ خبری از لیگ جزیره نمی ده واقعا براشون متاسفم در مورد پخششون هم هر 10 تا بازی مهمی یکیش رو نشون میده
کاقعا در موردش نظری ندارم بچه منم برد رو با تاخیر تبریک می گم
بردمون مبارک باشه ولی سخت بود
منم این برو رو به همتون تبریک میگم.بازی خوبی انجام دادیم و میتونستیم خیلی بیشتر این ها گل بزنیم ولی همین که تونستیم ببریم خیلی خوبه.همونطور که فرگی گفته پارسال از 2بازی اول 2امتیاز گرفتیم ولی الان از همین یه بازی 3امتیاز گرفتیم و رقیب اصلیمون یعنی براگا هم باخت.
ولی من بیشتر از اینکه از برد تیم خوشحال بشم از این خوشحال شدم که تی وی بازی لیورپول-منچستریونایتد رو پخش میکنه.:ohum:
به امید یه برد خوب در اون بازی
خوبه این چند روز خدا رو شکر منچستر افتاده رو دور برد امیدوارم همیشه همین جور باشه خیلی خوشحالم درسته برده خفیفی داشتیم ولی بهتر از سیتی و چلسی بودیم که اصلا نبردن ولی خداییش خیلی خوشحال شدم در کل منم تبریک میگم
فرگوسن مرد تمام نشدنی اولدترافورد
فرگوسن امتیاز آورترین مربی لیگ انگلیس شد و نشون داد هنوز خیلی حرفا برای گفتن داره
خوب من این برد شیرین رو تبریک میگم..
بازی خوبی بود در نیمه ی اول منچستر دفاع می کرد نیمه دوم حمله و دقیقه 90 هم بازی رو به زیبایی اداره کرد امیدوارم همین طوری ادامه بده....
طبق معمول همیشه رقیب دیرینه حرفی برا گفتن جلمون نداشت خوب منم خیلی خوشحالم منچستر تونست ببره خدارو شکر مثل اینکه امسال حداقلش بتونیم 3 جام رو بگیریم ولی در کل منچستر عالی بازی کرد و حقش برد هم بود
خب منم تبریک میگم ، برد بسیار بسیار شیرین و روحیه بخشی رو کسب کردیم .
نیمه اول یه خرده لیورپول بهتر از ما بود ، تو نیمه دوم تونستیم بهتر بازی کنیم و گل لیورپولو پاسخ بدیم ، رافائل با گلی که زد و بازی خوبی که به نمایش گذاشت بهترین بازیکن زمین انتخاب شد !
خوشبختانه این دفعه دیگه پنالتی رو از دست ندادیم و رابین تونست پنالتی که توسط والنسیا به دست اومد رو گل کنه . در کل اخراج بازیکن لیورپول هم تو این نتیجه کم تاثیر نبود ولی فوتبال همینه دیگه ، مهم پیروزی بود که بهش رسیدیم.
ضمن اینکه منسوتی هم مساوی کرد !
منم تبریک میگم برد سختی بود ولی خب بردیم از قبل ارادت ویژه ای به فردیناند داشتم ولی تو این بازی مقابل لیورپول فهمیدم بدجوری رو تیمش غیرت داره حتی با این که مصدوم شد واقعا که غیرتش بخوره تو سر بازیکنای بی غیرت مایه ننگ ونگبت پرسپولیس
منم تبریک میگم برد سختی بود ولی خب بردیم از قبل ارادت ویژه ای به فردیناند داشتم ولی تو این بازی مقابل لیورپول فهمیدم بدجوری رو تیمش غیرت داره حتی با این که مصدوم شد واقعا که غیرتش بخوره تو سر بازیکنای بی غیرت مایه ننگ ونگبت پرسپولیس
در تایید حرفهای دوست عزیزمون باید بگم ریو فردیناند غیرت تیم هست و وقتی تو ترکیب هست یه حس خوبی واسه همه ما داره ، ریو علاوه بر نکات فنی مثبتی که تو کار دفاعی داره یه جورایی نقش زیادی تو رهبری تیم داره ، درسته کاپیتان نیست ولی به عنوان یه بزرگتر و کسی که خیلی به پیراهنش غیرت داره به تیم روحیه میده . عاشق اون فریادهاش هستم که سر بازیکنا میکشه ، طوری که هیچ کدوم از بازیکنا از فریادهاش ناراحت نمیشن و این رو یه شارپ روحی میدونند ...
خب اولین بازی کارلین کاپ منچستر با نیوکاسل با گل زنی کلورلی و اندرسون به پیروزی رسید.
و خبر خوشحال کننده : رونی بعد از چند هفته مصدومیت بالاخره از مصدومیت رها شد و توانست مقابل نیوکاسل بازی کنه و در برد منچستر شریک باشه.
در عکس زیر جای مصدومیت رو پای رونی پیداست:
و یه خبر خیلی بد:
کاپیتان ویدیچ دوباره مصدوم شده و تا 2 ماه نمیتونه بازی کنه و این خیلی به ضرر خط دفاعی هست ، ولی ما جوونهای خیلی خوبی داریم
و می تونیم بهشون اعتماد کنیم .
و اما فلچر:
خب فلچر هم به تیم اضاف شده و اون هم از بند مصدومیت رها شده و بازی مقابل نیوکاسل به میدان رفت .
این بازی رو هم بردیم بازگشت خوب رونی هم مبارک باشه خدارو شکر که مصدومیتش زیاد جدی نبود به نظرم با وجود مصدومیت ویدیچ خط دفاع مشکلی نداشته باشه چون فردیناند هست
خب هفته ششم هم تموم شد و منچستر هم ناکام بود و نتونست تو خونه خودش امتیازی بگیره .
این روزا معلوم نیست تو باشگاه چه می گذره : نانی درخواست حقوق بالا کرده و هنوز به نانی پیشنهاد تمدید قرارداد ندادن و تمرین قبلی با یکی از بایکنان جوون تیم درگیر شده ، این نانی به سیم اخر زده فکر کنم که دیوونه شده.
اما رونی:
نمیدونم چرا رونی تو ترکیب جا نداره و چندتا بازی هست نیمه دوم میارنش داخل .
Arman.Leo
10-02-2012, 16:13
کانال های پخش کننده بازی منچستر یونایتد - کلوژ:flowerysmile:
تبریک میگم این برد و موفقیت تیم محبوبمون
دوباره فن پرسی دست به شگفتی زد و توانست 2 گل با ارزش رو بزنه
تمرین قبل از بازی با کلوژ را دیدم و نکته جالب این بود که سیلوستره با تیم اصلی تمرین میکرد
بنظر من اگه خط دفاع در غیاب ویدیچ لنگ بزنه احتمالا از سیلوستره استفاده بشه و سیلوستر هم یه بازیکن ازاد هست
خب هفته ششم هم تموم شد و منچستر هم ناکام بود و نتونست تو خونه خودش امتیازی بگیره .
این روزا معلوم نیست تو باشگاه چه می گذره : نانی درخواست حقوق بالا کرده و هنوز به نانی پیشنهاد تمدید قرارداد ندادن و تمرین قبلی با یکی از بایکنان جوون تیم درگیر شده ، این نانی به سیم اخر زده فکر کنم که دیوونه شده.
اما رونی:
نمیدونم چرا رونی تو ترکیب جا نداره و چندتا بازی هست نیمه دوم میارنش داخل .
نانی تو تیم ملی پرتغال هم که هست از این کارا می کنه تعادل اعصاب نداره برد منچستر خیلی خوب بود ون پرسی هم که ثابت کرد ارزش پوشیدن پیرهن من یونایتدو داره
شاید مصدومیت رونی کاملا خوب نشده که تو ترکیب جاش نمیدن
mehran1478
10-04-2012, 00:49
باخت مقابل تاتنهام خیلی دردناک بود . به نظرم لیندگارد شایسته دروازه بان اولی نیست . دخیا بهتره
بعد از حدود 1 دهه به تاتنهام باختیم ! نیمه اول موقعیتها 7-0 به نفع تاتنهام بود ولی نیمه دوم حدود 15 تا موقعیت خطرناک داشتیم و ورق کاملا برگشت . نیمه دوم عملکرد فوق العاده دروازه بان 40-41 ساله تاتنهام (فریدل) نذاشت به برتری برسیم . دو تیرک زدیم . داور 2 پنالتی برامون نگرفت ...
به هر حال گذشته ها گذشته و برد مقابل کلوژ رو تبریک میگم به همه . فن پرسی تا الان فوق العاده کار کرده
خوب منم برد رو با تاخیر تبریک بازی خیلی سختی داشتیم و بازیکن ها به سختی بردن امیدوارم روند این پیروزی ها ادامه داشه باشه و فن پرسی هم همیشه برامون گل بزنه
امروز تولد بزرگترین اسطوره تاریخ فوتبال جهانه. مرد روزهای سخت، خیلی سخت، سخت تر از اون چیزی که فکرشو بکنید. کسی که سقوط هواپیماش و مرگ بهترین دوستان و هم بازیاش نتونست از اوج گیریش جلوگیری کنه. پیرمرد دوست داشتنی اولدترافورد امروز 75 ساله میشه. سر بابی چارلتون تولد مبارک. زنده باشی همیشه.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
خوب منم تولد چارلتون رو تبریک میگم.....
خوب امیدوارم که من یونایتد 2 یا 3 بازی ببره و من سیتی هم اون بازی ها رو ببازه اخه الان تو جدول من یونایتد و من سیتی هم امتیاز هستن....
تولدش مبارک من سیتی دقیقا پا به پای من یونیایتد میاد جلو ولی به نظرم منچستر یونایتد بازی های بهتری نسبت به سیتی انجام میده خدا کنه همینجور ادامه بدیم
من سیتی دقیقا پا به پای من یونیایتد میاد
منچستر یونایتد تقریبا بازیهای سختش رو انجام داده ولی من سیتی هنوز بازیهای سختش رو انجام نداده .
lord amir
10-23-2012, 22:40
دقیقه 20 براگا 2 یونایتد 0
شاهکار خط دفاعی
خب اول از همه تبریک میگم پیروزی شیرین دیشبو ...
خردن 2 گل از براگا یه بار دیگه ضعف خط دفاعمونو نشون داد ، مطمئنا کادر فنی هم به این مسئله پی برده ولی به نظرم از لحاظ مهره الان تو این پست کمبود داریم و این چند بازیکنی هم که داریم خیلی زیاد مصدوم میشن ! واسه همین شدیدا نیاز به تقویت داره این پست ، تو نقل و انتقالات زمستانی باید قبل از هر چیزی به فکر خرید یه مدافع باشیم.
ولی برعکس خط دفاعی خط حملمون واقعا داره عالی کار میکنه و تو گلزنی موفق هستیم ، روحیه تیم هم فوق العادست ، برای چندمین باره که بازی باخترو تو این فصل برگردوندیم و این خیلی خوبه .
چیچا هم داره راه میفته ، رقابت جالبی بین مهاجمای تیم به وجود اومده و داره باعث پیشرفتشون میشه ، حالا مشخص میشه که خرید ونپرسی نه تنها باعث افت چیچا وئ ولبک نمیشه بلکه باعث پیشرفتشون میشه و میبینیم که هردوشون تو فرم خوبی هستن و دارن واسه رسیدن به ترکیب اصلی بیشتر از قبل تلاش میکنن ...
امیدوارم به همین روند تو لیگ قهرمانان ادامه بدیم و به عنوان تیم اول صعود کنیم ...
خوب منم این برد رو با تاخیر زیاد به همه ی من یونایتدی های گل تبریک میگم...lay_;;
به نظر من منچستر عالی بود تیممون حمله ی خوبی داره و روحیه ی بازیکن هامون خوبه و من خوشم میاد که دفاعمون وقتی گل میخوره روحیه اش رو از دست نمیده..:afarin:
خوب امروز بازی سختی داریم امیدوارم که هر جوری که شده بتونیم چلسی رو ببریم البته چلسی تیم ضعیفی نیست و چلسی بازیکنان خوب و بزرگی داره...
به امید برد منچستر یونایتد:ookk:
با تأخیر اومدم
البته کسی هم از دیروز تا حالا سر نزده بود
برد منچستر رو به همه منچستریای دربی تبریک میگم
درسته که یک گل آفساید زدیم، ولی ایوانوویچ باید نیمه اول اخراج میشد و لطف داور باعث شد که تا نیمه دوم دووم بیاره
تورس بخاطر حرکت خشن و خطرناکش روی کلورلی هم باید مستقیم کارت قرمز میگرفت
قبل از گل دوم چلسی هم داور برخورد توپ به دست لوئیز خشن رو پنالتی نگرفت در حالیکه به عمد دستش رو در مسیر توپ قرار داده بود
این فقط نظر من نیست، نظر بسیاری از کارشناسان داوریه که بعد از بازی در مورد داوری اظهار نظر کردن
با این حساب باز هم کما فی السابق حق منچستر رو خوردن!!!
امسال با وجود فن پرسی و آمادگی عجیب و غریب رافائل و سانترهای زیبای رونی، والنسیا و کلورلی به چیزی غیر از قهرمانی توی سه جام معتبر نباید فکر کنیم
منم این برد شیرین رو تبریک میگم و یه برد شیرین و دل چسب بود.
اما عملکرد تیم:
تیم نیمه اول موقعی که دو گل رو زد دیگه بازی ازش دیده نشد مخصوصا دفاع میانی جایی که اونز بازی میکرد خیلی توپ ازش می چکید و موقعیتهای زیادی پشت سر اونز بوجود می امد ، امیدوارم که با اومدن اسمالینگ و ویدیچ این مشکل حل بشه، اما نیمه دوم با زدن دو گل چلسی دوباره منچستر به انسجام خود رسید و با اخراج شدن دو بازیکن چلسی و با اومدن گیگز با تجربه دوباره منچستر فشار خود رو بیشتر کرد.
میخوام به بازیکنان از 10 نمره ، نمره بدم، اگه میشه همه دوستان به بازیکنانی که تو بازی با چلسی بودن نمره بدن.......
دخئا: 10
فردیناند: 9
اونز: 3
اورا: 6
رافائل: 7
کریک: 5
کلورلی: 6
رونی: 10
اشلی یانگ: 7
والنسیا: 9
فن پرسی: 10
بازیکنانی که نیمه دوم به میدان رفتن:
گیگز به خاطر با تجربه بودنش وو کنترل کردن بازی نمره 8 بهش میدم.
چیچاریتو به خاطر زدن گل برتری منچستر بهش 8 میدم
امروز چهل و دومین سالروز تولد ادوین فان در سار و فیلیپ کوکو دو بازیکن مطرح و سابق تیم ملی هلند است که در یک روز به دنیا آمده اند.
ادوین فان در سار فوتبالش را بصورت حرفه ای در سال 1990 در سن 20 سالگی از آژاکس شروع کرد. پس از 9 فصل حضور در این تیم و 4 قهرمانی لیگ، 3 قهرمانی حذفی، 1 لیگ قهرمانان 95، 1 جام یوفا 92، 1 جام بین قاره ای 95، 1 سوپرجام اروپا 95 و مجموع 312 بازی و 1 گل به یوونتوس پیوست. طی دو فصل حضور در یوونتوس در دوران آنجلوتی جامی به دست نیاورد هر چند بهترین خط دفاعی سری آ از آن یوونتوس شد (88 بازی در یوونتوس انجام داد). در سال 2001 با پیوستن بوفون به یوونتوس راهی لیگ برتر و تیم فولام شد و طی 4 فصل در این تیم 154 بار به میدان رفت. در سال 2005 راهی من یونایتد شد و بهترین دروازه بان پس از بازنشستگی اشمایکل لقب گرفت. همراه با منچستر یونایتد در 6 فصل حضور 266 بار به میدان رفت. 4 قهرمانی لیگ برتر و 1 قهرمانی لیگ قهرمانان و 2 نایب قهرمانی همین مسابقات حاصل حضور موفق وی در تیم تحت هدایت سر الکس بود. وی در 130 بازی نیز در تیم ملی هلند به میدان رفت و یکی از رکوردداران می باشد. 3 بار نیز دروازه بان برتر سال اروپا شده است.
اما فیلیپ کوکو درسال 1988 فوتبالش را از تیم آزد آلکمار آغاز کرد پس از دوفصل راهی ویتسه آرنهم شد و در سال 1995 به پی اس وی آیندهوون پیوست و تا سال 98 در این تیم عضویت داشت. در سال 98 راهی بارسلونایی شد که مجموعه ای از بازیکنان هلندی را در اختیار داشت که همگی محصول آژاکس بودند. تا سال 2004 در این تیم ماند و دوباره راهی فوتبال هلند و آیندهوون شد. 3 فصل دیگر بازی در آیندهوون و یک فصل حضور در فوتبال امارات (الجزیره) و خداحافظی وی در سال 2008 از فوتبال حاصل حضور 20 ساله وی در سطح حرفه ای بود. وی هم با 101 بازی ملی جزو رکوردداران می باشد و 10 گل هم به ثمر رسانده است. 4 قهرمانی هلند و 1 قهرمانی لالیگا نیز به دست آورد. از سال 2008 تا 2012 در تیم ملی هلند دستیار بود و هم اکنون سرمربی تیم جوانان آیندهوون می باشد.
مردان دوست داشتنی هلند تولدتان مبارک
آره حق با توئه
همون نیمه اول اگه منسجم بازی میکردن بیشتر گل میزدن
خوب بحث نمره دادن اومد وسط
دخئا: 10
فردیناند: 9
اونز: 2 (افتضاح)
اورا: 6
رافائل: 9
کریک: 4
کلورلی: 7
رونی: 9
اشلی یانگ: 5 (انتظار بیشتری ازش داشتم)
والنسیا: 9 (اگه اون ضربه دقایق آخر رو بهتر میزد یا حتی پاس میداد حتما 10 میگرفت)
فن پرسی: 10
گیگز: همیشه عالی
هرناندز : 7 (شوت دقایق آخرش اگه تبدیل به پاس میشد بهتر بود)
امشب بازی حساسیت سه چندان!!! داره
بازی قبلی که چلسی معتقده حقش خورده شده (که صد در صد اینطور نیست)
بازی جام حذفی که حتما یک تیم حذف میشه
و حساسیت همیشگی بازیهای این دو تیم
ایشالا نتیجه بهتری تو این بازی میگیریم
:ookk:
تبریک واسه برده قبلی
انشاا.... که امشبم میبریم
roz::
تا دهنه دی متثو و بقیه بسته شه
بوتنر مصدوم شده و پاول نیمه دوم به جاش به بازی اومده. رافائل به جناح چپ میره و فلچر دفاع راست.
خدایی دی ماتئو اسمه خودشو میزاره مربی
با همه ی بازیکناش اومده به زور جوونای منچسترو میبره lagh::lagh::lagh::
جامه اتحادیه هم جامه که اینجوری به خاطرش بیای با همه بازیکنات بازی کنی
دسته اخرم به لطفه پنالتی و سوتی مدافع های منچستر ببریlol:-lol:-
با تبم دوممون 4 تا بهشون زدیم:ahaaaaaa:.این باخت از برد قبلی هم شیرین تر بود:danc:
منم این باخت شیرین رو تبریک میگم:ookk:
واقعا جوونهای تیم چیزی برای بازی کم نذاشتن دمشون اب هویج:ookk:
دیگه طرفداران چلسی باید دهنشون رو ببندن و دیگه از داوری حرفی نزنن، فقط باید خفه بشنchomagh
canavaro5
11-01-2012, 15:58
دیشب بازی خیلی قشنگ جذاب بود . هر دو تیم تقریبا با بازیکن های جوان و ذخیره وارد میدان شدن من یو بازی رو بهتر شروع کرد و در طول نود دقیقه هم بهتر بود تا اینکه روی اشتباه دفاع جوان خودش بازی برنده رو با مساوی عوض کرد . همین مدافع تو وقت اضافه اشتباهشو تکمیل کرد که شب کابوس وار خودشو خرابتر کنه . نکته جالب و قابل توجه بازی کم آوردن دی متئو برای حفظ ترکیب اولیه اش بود که نیمه دوم بازیکنای جوانشو بیرون کشید و سه بازیکن اصلی رو جایگزین کرد ولی فرگوسن حتی زمانیکه بازی به وقت اضافی کشیده شد در تعویض هاش بازهم بازیکنان جوان و کم تجربه رو وارد زمین کرد . بنظر من دیشب فرگوسن برنده بازی بود . این نکته رو رو هم نباید فراموش کرد که بازی در لندن برگزار میشد !!
یـه بـازیکن جـدید پـیدا کـردیم، اسمـش رایان گیـگزه. فقط 39 سـال سن داره.. جلوی چلسی 120 دقیقه بازی کرد و 2 تا گل هم زد... فکر کنم بازیکن آینده داری بـاشه...
عاشقتم گیگز افسانه ای
و دیگر خبر بد ، الکس فرگوسن تایید کرد که شینجی کاگاوا 4 هفته دیگر مصدوم است.
خدا کنه شایعه باشه...........
سوانسی 1-1 چلسی !
منچستر یونایتد صدر نشین لیگ برتر شد!
دی متئو! چهارشنبه که بازیکنای اصلیت با جون کندن از تیم آکادمی ما بردن به فکر این نبودی که شنبه صدر جدول رو از دست میدی!
حالا فهمیدی که چه شکستی از فرگوسن خوردی!؟ دیگه خواب صدر جدول رو ببینی!
سوانسی 1-1 چلسی !
منچستر یونایتد صدر نشین لیگ برتر شد!
دی متئو! چهارشنبه که بازیکنای اصلیت با جون کندن از تیم آکادمی ما بردن به فکر این نبودی که شنبه صدر جدول رو از دست میدی!
حالا فهمیدی که چه شکستی از فرگوسن خوردی!؟ دیگه خواب صدر جدول رو ببینی!
منم تبریک میگم صدر نشینی تیمو با تاخیر ...
امید حرف خیلی قشنگی زد ، فرگوسن خیلی زیرکانه تونست تیمو به صدر ببره ...
خوشحالم که تیم بلاخره جایگاه اصلیشو بدست آورد ، ولی حفظ این وضعیت بسیار سخته ، این تیمی که الان داریم مشکلات زیادی تو خط دفاع و یه خرده خط هافبک داره ولی با این همه بازی های خوبی رو به نمایش میزاره و خوب نتیجه میگیره ، امیدوارم مصدومیت های مدافعینمون بیش از این گریبان گیرمون نشه و بتونیم تو بازی های بعد عملکرد بهتری تو خط دفاعی داشته باشیم ...
خیلی وقت میشه که من به بخش قرمزپوشان صدر جدول سر نزدم....
امسال منچستر برخلاف چند فصل قبل تیمی بهتری رو داره و خرید رابین خرید واقعا خوبی بود.
این هفته همه چیز به نفع یونایتد بوده (مساوی چلسی سیتی ) و باخت طبق معمول آرسنال مقابل یونایتد.
امشب هم بازی برگشتو داریم با براگا باید مواظب باشیم و مثل دور رفت دست کم نگیریم که سریع گل دریافت کنیم.
پارسال واقعا جای تیمی مثل یونایتد در لیگ قهرمانان خالی بود. امیدوارم امسال بتونیم جبران کنیم و تا فینال حتی قهرمانی بریم.
خوب نظر خاصی ندارم.ونپرسی رو که میبینم یاد رونالدو میوفتم.ونپرسی به درد آرسنال نمی خورد و به نظر من ارزش هاش به هدر میرفت که خودش هم متوجه شد.
خوب امیدوارم فرداشب هم بایه بازی زیبا براگا رو ببریم
خوب منم با تاخیر این برد شیرین رو به همه ی بروبچ من یونایتدی تبریک میگم...:afarin:
به نظر من منچستر خیلی خوب بازی میکنه هم تو لیگ قهرمانان اروپا و هم تو لیگ انگلیس به نظر من که منچستر خوب کاری میکنه وقتی میبینه تیم چلسی بازی سخته داری میزاره که تیم حریف خوب حمله اش رو بکنه بعد تیم حریف رو به تیربار میبنده.....
به امید قهرمانی :manchester:
به به یه برد شیرین دیگه
من این برد مقابل براگا رو خدمت طرفداران تعصبی منچستر تبریک میگم
سلام به بروبچ من یونایتدی گل میخواستم ببینم بازی بعدی منچستر با کیه؟:soal: اگه میشه زود تر به من بگید/غیر کاگاوا مصدوم یا محروم نداریم....:ajibeee:
بازی بعدی 1 ساعت و 40 دقیقه دیگه با استون کاگا وا هم فک کنم مصدومه :bia baghalam:
بازم ضعفه دفاع
اما یه برگشته فوق العاده دیگه از منچستر
و باز هم چیچا
دمش گرم این روز ها فوق العاده داره کار میکنه
استون ویلا 2-3 منچستر یونایتد !!!
هتریک چیچاریتو در 30 دقیقه!!!
یونایتد بازی 2-0 باخته را با درخشش ستاره مکزیکی خود می برد!!
جمله ای برای وصف این بازیکن وجود ندارد فقط می گم که عاشقتم پسر!!
خود این لبخند سر فرگی به اندازه سه تا چمپیونز لیگ باهم می ارزه.. :-))
R.BAGGIO.10
11-12-2012, 21:53
شياطين سرخ بازي باخته در ويلاپارك را بردند
بازگشت به سـبـك يونايتد 99
منچستر يونايتد در يكقدمي نخستين شكست خود در ويلاپارك بعد از 17 سال،
بازي باخته را برد تا همچنان صدرنشين جدول ردهبندي ليگ برتر باشد. برد پردردسر شياطين سرخ در خانه استون ويلا زنده كننده خاطره بازي دو تيم در ماه آگوست سال 1995 در ويلاپارك بود، زماني كه الكس فرگوسن تصميم گرفت به مهرههاي جوان تيمش از جمله پل اسكولز، ديويد بكام و گري نويل اعتماد كند. آن بازي فراموش نشدني – بازي كه گزارشگر تلويزيوني فرگوسن را با گفتن جمله «با يك مشت بچه نميتواني هيچ چيز ببري» دست انداخت- را يونايتد باخت اما خيلي طول نكشيد كه همان تيم سازنده نسل طلايي يونايتد دهه 90 شد؛ يونايتدي كه سال 1999 ليگ، جام حذفي و جام باشگاهها را برد. حالا بعد از 17 سال، يونايتدي كه پل اسكولز 37 و رايان گيگز 38 ساله تنها بازماندههايش از آن دوران طلايي هستند، دوباره دارد نشان ميدهد كه ميخواهد شبيه يونايتد 1999 بازي كند.
دو گل از آندرياس ويمان در آخرين دقيقه نيمه اول و 5 دقيقه پس از شروع نيمه دوم، حسابي مردان فرگوسن را غافلگير كرد اما تعويض به موقع سرالكس فرگوسن و تصميم او براي به ميدان فرستادن خاوير هرناندس نتيجه داد چون مهاجم مكزيكي با دو گلي كه به ثمر رساند يونايتد را از شكست نجات داد. چيچاريتو نخستين گل خود و يونايتد را در دقيقه 58 به ثمر رساند و دومين گلش را هم سه دقيقه به انتهاي بازي – نيم ساعت بعد از اشتباه رون فلار دفاع وسط هلندي استون ويلا براي باز كردن دروازه خودي - با يك ضربه سر شيرجهاي زد تا بازگشت رويايي شياطين سرخ را كامل كند.
سرالكس فرگوسن پس از بازي شروع به تمجيد از مهاجم مكزيكي خود كرد و به او وعده داد كه هفته آينده از ابتدا به ميدان خواهد رفت:
«فكر ميكنم كه در بازي بعدي او در تركيب اصلي قرار خواهد گرفت. هرناندس باز هم نشان داد كه در محوطه جريمه عالي كار ميكند. حركاتش، سرعتش و جاگيري مناسبش، همه و همه عالياند. او كاري كه در ذاتش است را انجام ميدهد. در هفتههاي گذشته گفتم كه تعطيلات خوب تابستاني به او كمك كرده دوباره روي فرم بيايد و او امشب گفته مرا ثابت كرد. دو سال پيش وقتي او را خريدم ميدانستم كه ظرفيت تبديل شدن به چنين بازيكني را دارد.»شم بالاي گلزني هرناندس سبب شده تا خيليها اين بازيكن «سوپرتعويضي» را با ستاره نروژي سابق يونايتد اولهگنار سولسشاير مقايسه كنند؛ همان كسي كه گل پيروزي شياطين سرخ را در آخرين دقيقه بازي فينال ليگ قهرمانان برابر بايرن مونيخ به ثمر رساند تا هت تريك قهرمانيهاي تيمش كامل شود.
يكي ديگر از چيزهايي كه باعث شده يونايتد امروز شباهت زيادي به يونايتد دهه 90 و به خصوص يونايتد سال 1999 داشته باشد، خط حمله چهار نفره آن است. از سال 1999 كه يونايتد در خط حملهاش مربع قدرتمندي با حضور دوايت يورك، اندي كول، تدي شرينگهام و سولسشاير داشت، شياطين سرخ هرگز خط حملهاي به قدرتمندي خط حمله فعليشان كه روبين فان پرسي، وين روني، دني ولبك و هرناندس 4 مهرهاش هستند در اختيار نداشته است.
شباهت بزرگ ديگر ميان يونايتد امروز و يونايتد 1999 قابليت آنها در برگرداندن نتيجه بازيها به سود خودشان است. منچستر يونايتد در اين فصل 8 بار توانسته بازي كه در آن از حريف خود عقب افتاده را ببرد.
فرگوسن ميگويد:
«امروز فشار زيادي روي خودمان آورديم اما به چيزي كه ميخواستيم رسيديم. انگيزه بازيكنانم براي برگشتن به بازي را تحسين ميكنم، همينطور سرسختي آنها براي ارائه بهترين بازي، وقتي كه لازم است. خط حمله ما بعضي وقتها واقعا ويران كننده ميشود. بايد اعتراف كنم نتيجهاي كه امشب به دست آورديم يك نتيجه استثنايي در انتهاي يك بازي استثنايي بود. استون ويلا امروز عالي كار كرد. از بابت اينكه تلاشهايشان ثمري نداشت براي آنها متاسفم. ما هرگز تسليم نشديم. دو بار در نيمه دوم به تيرك زديم اما به محض اينكه گل دوم را زديم جان گرفتيم. در كل بازي فوقالعادهاي بود.»
فرگوسن اعتراف كرد كه بين دو نيمه به مردانش گفته بايد به مراتب بهتر از نيمه اول بازي كنند تا شانسي براي بردن بازي داشته باشند:
«نيمه اول بي احتياط بوديم و من هيچ نشاني از وجود شور و انگيزه براي گلزني در بازيكنانم نديدم. حتي يك شوت داخل چارچوب هم نداشتيم. به آنها گفتم خيلي بايد بهتر از اينها بازي كنند و آنها هم اين كار را انجام دادند. امروز خودمان را به دردسر انداختيم اما در نهايت برديم. اين بازي درسي بود كه به ما فهماند در دفاع بايد بهتر از اينها كار كنيم.»
حسرت لمبرت
پل لمبرت، مربي استون ويلا از اينكه تيمش پيروزي 2- صفر خانگي را با شكست 3- 2 عوض كرده بود ناراحت به نظر ميرسيد اما او تاكيد داشت نميتواند مردانش را براي رقم خوردن اين نتيجه مقصر بداند. با وجود شكست، لمبرت ترجيح داد عملكرد بازيكنانش را تحسين كند:
«بدون شك ما هر آنچه كه از دستمان برميآمد را انجام داديم. عالي كار كرديم. تلاش بازيكنانم قابل تقدير بود اما فراموش نكنيد كه حريف امشب ما منچستر يونايتد بود، تيمي كه هر هفته عالي بازي ميكند. پارسال هم وقتي در نورويچ بودم آنها همين كار را انجام دادند. منچستر يونايتد تنها جلوي ما خوب بازي نميكند. آنها ساليان سال اين بازيها را برابر تيمهاي زيادي انجام دادهاند و به همين خاطر است كه الان به اينجا رسيدهاند. شما نميتوانيد تيم مرا مقصر بدانيد. در تيم ما كلي بازيكن جوان هست كه مطمئنا از اين بازي درسهاي زيادي خواهند گرفت اما ما بيشتر از اين نميتوانستيم كار بكنيم. تلاش آنها عالي بود. استون ويلا تيم خوبي است، خوب به معناي واقعي. با اينكه كلي بازيكن مصدوم داريم جو تيم عالي بود. براي همين ميگويم بيشتر از اين نميتوانستم از بازيكنانم انتظار داشته باشم. مطمئنم آنها يك بار ديگر روي پاهايشان خواهند ايستاد اگرچه همين الان هم دليلي براي شرمندگيشان وجود ندارد. تيم من يك تيم جوان است كه دارد مراحل رشد را طي ميكند. بنتكه و آگبنلاهور امشب فوقالعاده بازي كردند اما با اين حال سخت است كه بگويم تنها يك يا چند نفر امشب خوب بازي كردند.«بدون شك ما هر آنچه كه از دستمان برميآمد را انجام داديم. عالي كار كرديم. تلاش بازيكنانم قابل تقدير بود اما فراموش نكنيد كه حريف امشب ما منچستر يونايتد بود، تيمي كه هر هفته عالي بازي ميكند. پارسال هم وقتي در نورويچ بودم آنها همين كار را انجام دادند. منچستر يونايتد تنها جلوي ما خوب بازي نميكند. آنها ساليان سال اين بازيها را برابر تيمهاي زيادي انجام دادهاند و به همين خاطر است كه الان به اينجا رسيدهاند. شما نميتوانيد تيم مرا مقصر بدانيد. در تيم ما كلي بازيكن جوان هست كه مطمئنا از اين بازي درسهاي زيادي خواهند گرفت اما ما بيشتر از اين نميتوانستيم كار بكنيم. تلاش آنها عالي بود. استون ويلا تيم خوبي است، خوب به معناي واقعي. با اينكه كلي بازيكن مصدوم داريم جو تيم عالي بود. براي همين ميگويم بيشتر از اين نميتوانستم از بازيكنانم انتظار داشته باشم. مطمئنم آنها يك بار ديگر روي پاهايشان خواهند ايستاد اگرچه همين الان هم دليلي براي شرمندگيشان وجود ندارد. تيم من يك تيم جوان است كه دارد مراحل رشد را طي ميكند. بنتكه و آگبنلاهور امشب فوقالعاده بازي كردند اما با اين حال سخت است كه بگويم تنها يك يا چند نفر امشب خوب بازي كردن»
«بدون شك ما هر آنچه كه از دستمان برميآمد را انجام داديم. عالي كار كرديم. تلاش بازيكنانم قابل تقدير بود اما فراموش نكنيد كه حريف امشب ما منچستر يونايتد بود، تيمي كه هر هفته عالي بازي ميكند. پارسال هم وقتي در نورويچ بودم آنها همين كار را انجام دادند. منچستر يونايتد تنها جلوي ما خوب بازي نميكند. آنها ساليان سال اين بازيها را برابر تيمهاي زيادي انجام دادهاند و به همين خاطر است كه الان به اينجا رسيدهاند. شما نميتوانيد تيم مرا مقصر بدانيد. در تيم ما كلي بازيكن جوان هست كه مطمئنا از اين بازي درسهاي زيادي خواهند گرفت اما ما بيشتر از اين نميتوانستيم كار بكنيم. تلاش آنها عالي بود. استون ويلا تيم خوبي است، خوب به معناي واقعي. با اينكه كلي بازيكن مصدوم داريم جو تيم عالي بود. براي همين ميگويم بيشتر از اين نميتوانستم از بازيكنانم انتظار داشته باشم. مطمئنم آنها يك بار ديگر روي پاهايشان خواهند ايستاد اگرچه همين الان هم دليلي براي شرمندگيشان وجود ندارد. تيم من يك تيم جوان است كه دارد مراحل رشد را طي ميكند. بنتكه و آگبنلاهور امشب فوقالعاده بازي كردند اما با اين حال سخت است كه بگويم تنها يك يا چند نفر امشب خوب بازي كردند
امروز تولد یـک مـرد بـزرگه.. یـک اسـتاد.. یـک رهـبر... کسـی کـه بـزرگترین بازیکنان تاریخ آرزو دارن فقط یک دقـیقه کـنارش بـازی کنند.. کسـی کـه فـقط بـه خـاطر عــشق فـوتبال بـازی می کـنه...
تا ساعتی دیگر از مجسمه سر الکس فرگوسن در اولدترافورد رو نمایی می شود..
ساعت 2 به وقت گرینویچ و ساعت 5:30 به وقت تهران
خوب من این بازی رو به من یونایتدی ها تبریک میگم.....
به نظر من منچستر بازی خوبی ارائه داد و پاس های خوبی رو میداد هرناندز هم تو هر بازی 1 یا 2 گل رو میزنه از این خوشم میاد که منچستر در این بازی سه تا گل رو نیمه ی دوم زد فکر کنم تو 10 دقیقه کار تیم حریف رو تموم کرد امیدوارم در بازی های بعدی هم همینطور باشه....
canavaro5
11-24-2012, 23:28
من هم از وظایف خودم دونستم که به دوستان خوبم که طرفدار منچستر یونایتد هستن تبریک بگم واقعا" فرگوسن مربی کاربلدی است و اینو در موزه ی افتخاراتش با منچستر میشه فهمید خب دقیقا" نمی دونم اما فکر کنم که از 24 سال گذشته که مربی منچستر هستش و من همیشه برایش آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم وبه نظر من باید بهش لقب (پیر جزیره ) رو بدن
چیچاریتو چند بازی به عنوان یار ذخیره وارد میدان شد و خوب بازی کرد و گل زد و بردیم . 2 بازی ثابت بود هر دو رو باختیم :
نتیجه : بعضی ها کلا ذخیره طلایی هستن .
نظرتون چیه ؟ آیا چیچاریتو باید به عنوان یار تعویضی بازی کنه یا ثابت بازی کنه ؟
سلام به بروبچ من یونایتدی گل..
یکی به من بگه مصدوم یا محروم من یونایتد نداره...
سر بابی چارلتون :
« من او را زمانی که 15 ساله بود دیدم و همان زمان وی به باشگاه ما پیوست.درست از همان موقع تا به حال وی هیچ چیزی به جز خبر خوب نبوده است.او دارای استعداد خدادادی است و به این بازی اعتبارخاصی بخشیده است. »
ریو فردیناند :
«او یک افسانه زنده است و احتمالا زمانی که بازنشسته شود خیلی بیشتر از حالا مورد تمجید و قدردانی قرار می گیرد. »
استیو بروس :من به یاد دارم زمانی که وی 14 ساله بود ،و با بازی خودش ویو اندرسون که دفاع راست تیم ملی انگلیس بود را به سخره گرفته بود. کاری که او انجام داده ترسناک
است.
یوهان کرایف : «اریک کانتونا یک بازیکن بزرگی هست , اما او به خوبی رایان گیگز نیست .
ران اتکینسون : رایان کاری میکند که تو باور کنی در فوتبال هم خدایی وجود دارد .
سر الکس فرگوسن : « او فقط 13 ساله بود ولی مثل یک سگ پا کوتاه که به دنبال قطعه کاغذی در باد است در زمین شناور
بود »
زین الدین زیدان : « تمام ما یوونتوسیها وقتی توسط منچستر از لیگ قهرمانان حذف شدیم قبول داشتیم که آن ها از ما بهتر هستند . آن ها بازیکنان جوان و با استعداد زیادی داشتند که فقط می توانستند بهتر و بهتر شوند . از بین آن ها رایان گیگز واقعا در سطح جهانی بود . »
روی کین : رایان دو سال از من کوچک تر بود اما از نظر توانایی و پختگی ،ویچندین سال نوری از من جلوتر بود.
گرت بیل :«او یک شخص شگفت انگیز برای الگو قرار دادن است و امیدوارم که من بتونم روزی اندکی به جایگاه وی نزدیک شوم. »
وین رونی :رایان شگفت انگیز است.انرژیش ،کار تیمیش ، پاس هاش و حرکاتش همه باورنکردنی هستند.بازی کردن با او امتیاز بزرگی برای است..
پل اسکولز: « من همبازیان برجسته و ممتاز زیادی داشتم اما اگر من بخواهم نام یک نفر را انتخاب کنم ، آن رایان خواهد بود.او توانایی انجام همه چیز را دارد. »
دل پیرو : « دیوید بکهام و پل اسکولز توانایی خود را با گل زدن نشان داده اند. ولی رایان گیگز بهترین است . او جلوی ما فوق العاده بود و حتی سال بعد از این هم بهترمی شود . »
فابیو کاپلو : » همانند جورج بست , یک ذهنیت و احساس خاصی هم در مورد رایان گیگز وجود دارد . »
برایان کید : استعداد او خدادادی هست . به نظر من حتی اگر دوران فوتبال او تمام هم بشود , اون این استعداد را از دست نمی دهد . به خاطر اینکه این نوع استعداد هیچ وقت تو رو ترک نمی کند.
پارک جی سونگ :« جایگزین کردن رایان گیگز تقریبا غیر ممکن است.شما بازیکنان زیادی مثل او پیدا نمی کنید.او صفت های فوق العاده ای دارد و افتخارات زیادی در یک باشگاه بدست اورده است.شما فقط می توانید او را الگوی خود قرار دهید. »
دونگا :«هر مربی در دنیا می خواهد که بازیکنی مثل گیگز در تیمش داشته باشد .من هم از این قاعده مستثنی نیستم.
جورج بست :یک روزی آن ها ممکن است بگویند که من یک رایان گیگز دیگر بودم. «
اریک هریسون : گیگزی وقتی جوان بود, مانند یک رقاص باله بود . من هیچوقت یک بازیکن جوان با آن قدرت راندیده ام و به این نکته هم باید توجه کنید که من کار Busby Babes را هم دیده ام .
لوئیز فیگو :او از هر بازیکن فوتبال دیگری استعداد بیشتری دارد.وی ظریف و پر انرژی است.او بازیکنی است که توسط خدا انتخاب شده است. «
سر الکس فرگوسن : او 23 سال هست که دریونایتد توپ می زند و این نکته در همچین زمانه ای باورنکردنی است . او یک بازیکن فوق العاده برای یونایتد بوده است . این فکر که او در همین باشگاه فوتبال خودش را تمام کند یک فکر بی نظیر هست . وقتی رایان با توپ حرکت می کند به مدافعان حریف یک حس عجیبی می دهد . حسی که باعث می شود آنها دیگر دفاع نکنند
برایان رابسون : اولین باری که من گیگزی را دیدم, بازی تیم سالفورد و کار آموزان یونایتد بود . او ریزه میزه و لاغر بود ولی با همون حال با یک حرکت 4- 5 بازیکن تیم ما را از پیش رو برداشت طوری که انگار آنها اصلا آنجا نبودند و بعد توپ را هم داخل گل کرد اونجا بود که من گفتم این پسر یه استعداد ناب هست .
دنیس لاو :اصلا نمی شود گفت که رایان گیگز یک جورج بست دیگر است.بست یک رایان گیگز دیگر است .
سر الکس فرگوسن :100 بازی دیگر ؟ در چند سالگی به رکورد 1000 بازی می رسد ؟ استنلی مَتیو تا 50 سالگی فوتبال بازی کرد . الان هم باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش می آید. »
تولدت مبارک اسطوره
ریدینگ 3-4 منچستر یونایتد !
شیاطین سرخ با پیروزی در این بازی حساس خارج از خانه اختلاف خود را با تیم دوم ( سیتی ) به 3 امتیاز رساندند و به تنهایی در صدر جدول قرار گرفتند
گلزنان : 2 گل از رونی , رابین فان پرسی و اندرسون نیز هر کدام 1 گل زدند
من با تاخیر این برد رو به همه ی من یونایتدی های گل تبریک میگم.....
همون طور که قبلا گفته بودم من یونایتد از همون اول برنامه ریزی کرده بود و من خوش حالم که ما الان در اول جدول هستیم و اختلامون با من سیتی 3 امتیاز هست.....
shiv.vandersar
12-02-2012, 18:54
انشا!...بازی با کلوژرومانی هم میبریم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
منچسترم داره میترکونه این فصل[Only Registered And Activated Users Can See Links]ایشالا که روی من سوتی رو کم کنه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
canavaro5
12-03-2012, 00:04
بچه ها میگم هااااا خبردارین که اسنایدر با اینتر به توافق نهایی نرسیده
این خبر رو برای دوستانی میذارم که از ماجرا بی خبرن:
ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینترمیلان اعلام کرد در صورت حل نشدن مسئله قرارداد اسنایدر (یکی از اهداف یونایتد) ، این بازیکن در ژانویه فروخته خواهد شد .
نروتزاری هفته پیش قاطعانه اعلام کرد تا زمانی که این بازیکن هلندی با قرار داد جدید موافقت نکند در تیم بازی نخواهد کرد. اعتقاد بر آن است که اینترمیلان به خاطر مشکلات مالی می خواهد حقوق این بازیکن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش دهد.
منچستریونایتد از دو سال پیش به دنبال این بازیکن هلندی بوده است. اسنایدر به خاطر مصدومیت دو ماه برای باشگاهش بازی نکرده است . این منطقی است که اینتر میلان ستاره سابق باشگاه رئال مادرید را به یونایتد که یکی از اصلی ترین خواستاران این بازیکن است ، بفروشد.
موراتی در این مورد گفت :
“برای ما طبیعی است به دنبال راهی باشیم که او را نفروشیم اما او هم حق دارد که پیشنهاد ما را قبول نکند.
من خودم به عنوان یه هوادار منچستر بسیار خوشحال میشم که بازیکن بزرگی مثل اسنایدر بیاد نوی تیم ولی باید در نظر گرفت که با آمدن اسنایدر شاهد مصدومیت های تکراری وی خواهیم بود؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه؟؟؟؟؟
ولی من که به این مسئله ( آمدن اسنایدر) بسیار خوشبین همستم و با صراحت تمام میگویم که فرگوسن او را جذب خواهد کرد همانطوری که ون پرسی رو جذب کرد.
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضی از تیم ها دارن به ما میگن ما با شانس میبریم؟؟ بعضی ها به برنامه ریزی میگن شانس....
امیدوارم ما همین جور ادامه بدیم....
canavaro5
12-03-2012, 16:34
بعضی از تیم ها دارن به ما میگن ما با شانس میبریم؟؟ بعضی ها به برنامه ریزی میگن شانس....
امیدوارم ما همین جور ادامه بدیم....
آره من هم با امیر موافقم و میگم اگه به برنامه ریزی میگن شانس امیدوارم منچستر همیشه با شانس ببره .بابا این حرف ها چیه شانس چیه؟ دیگه یه بچه ی 7 ساله هم میدونه که برنامه ریزی های منچستر برچه اساسی و منچستر رو یکی از غول های اوروپا میدونه
خوب بعد از 10 روز برد من یونایتد رو به بروبچ گل یونایتدی تبریک میگم....:khandeeeee bahal:
منچستر عالی بازی کرد و تونست من سیتی روشکت بده من که خیلی خوشحالم ولی دمش گرم رونی 2 تا گل زد و ون پرسی هم تیممون رو نجات داد...
shiv.vandersar
12-13-2012, 22:53
ﺍﻏﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ، ﺳﻮﺗﯽ ﺭﻭ ﭘﻮﮐﻮﻧﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﺣﺎﻝ ﮐﺮﺩﻣﺎ ﺍﺍﺍﺍﺍﺍ
ﺭﻭﻧﯽ ﯾﻬﻨﯽ ﺗﺮﮐﻮﻧﺪ ...ﺩﻣﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﯿﺰﺯﺯﺯﺯﺯﺯﺯﺯﺯ
ﻭﻥ ﭘﺮﺳﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﯿﭻ !!!!!
ﭼﺎﮐﺮﺷﻮﻧﻡ ...
جییییییییییییییییییییغ
سلام خدمت دوستان گل منچستریroz::roz::
خب دیشب شاهد یه بازی خیلی خوب از تیم منچستر بودیم و بازی خیلی قشنگی بود. و گیگز نشون داد که برای خداحافظیش هنوز زوده و یه خبر خیلی خوشحال کننده : بازگشت نانی بود ، نانی خیلی خوب و سر حال بازی کرد و بارها به طرف دروازه شوت زد تا پاش به گلزنی باز بشه ولی نتونست گلی بزنه ، در کل نانی خیلی خوب بازی کرد
سلام به بروبچ گل من یونایتدی امیدوارم که خوب باشید..
من یه مدتی بود که نبودم منچستر این روز ها خیلی خوب بوده و اختلافش با من سیتی اگه اشتباه نکنم 4 امتیازهست و امشب هم مقابل ساوتهمیتون بازی داره امیدوارم که ببره ساعت 11:30 بازی هست امیدوارم من یونایتد این بازی رو هم ببره..
منچستر یونایتد با برتری در بازی گذشته خود در اولدترافورد رکورد
تازه ای را در لیگ برتر به ثبت رساند !
اکنون منچستریونایتد اولین تیمی است که به رکورد 300 پیروزی
در خانه رسیده است!
منم این برد شیرین رو تبریـــــــــــــــــــــ ـــــک میگم واقعا دلچسب بود ... در کل بردهای 1برصفر خیلی دلچسب و شیرینه ...چیزی که منو خوشحال میکنه گل نخوردن تیمه که از زدن گلهای زیاد واسه خودمون مهمتره !
به نظرم باید سعی کنیم همین روند رو ادامه بدیم و باید سعی کنیم کمتر و کمتر گل بخوریم ، تو این فصل بازی های زیادی واسمون پیش اومده که اول گل خوردیم بعد جبران کردیم به سختی و نتایج پرگل زیاد داشتیم ، شاید هیجان زیادی داشته واسه ما چون بیشترشون رو بردیم با برگشتهای خوب ... ولی این واسه تیم ما خوب نیست که زیاد گل بخوریم ... باید ثبات بیشتری تو خط دفاعی داشته باشیم و تو همه دقایق بازی تو کار دفاعی تمرکز داشته باشیم اگه میخوایم مثل فصل قبل ....
به نظرم برگشت رونی به روزهای خوبش واسمون بهترین اتفاق ممکن میتونه باشه ، درسته ونپرسی هم نقش کلیدی داره تو تیم ولی به نظر من رونی در اوجش میتونه تو روند بازیمون تاثیر خیلی بیشتری نسبت به بقیه بازیکن هامون داشته باشه ، لازم نیست نگران گل نزدن ونپرسی باشیم ، گل نزدن تو 1 یا 2 بازی نشانه افت یه بازیکن نیست و بسته به شرایط بازی امکانش واسه هر مهاجمی وجود داره !
دیروز داشتم یه کلیپ از فصل 2011 و بازیهامون میدیدم و دوباره یاد پارک جی سونگ افتادم ! وقتی بهش فکر میکنم میبینم واقعا چقدر این بازیکن بهمون کمک کرد ، چقدر به دادمون رسید و مثل یه آچار فرانسه هرجور خاستیم ازش بازی گرفتیم و اونم مثل یه سرباز فقط کار خودش میکرد ... واقعا حیف که دیگه اونو نداریم ، بازیکنی بود بی ادعا و به ظاهر معمولی ولی کاربردش تو خط هافبکمون واقعا خیلی زیاد بود ، شاید این فصل دیگه شرایط سنش اجازه نمیداد که درخشش قبل رو داشته باشه و فروشش منطقی بود ... ولی جای یک هافبک جنگنده و دونده تو تیممون خالیه به نظرم ، اندرسون تقریبا این کارو میکنه ولی پارک از هر نظر بهتر بود ، بهتر پاس میداد ، گل میزد ، بازیسازی میکرد و ... به هرحال یادش بخیر بازیکن دوست داشتنی بود ... بگذریم ...
در کل شرایط فعلی تیم امیدوار کننده هست ، ما فصل قبل تو جامهای مهم ناکام بودیم و دستمون خالی موند ، یک فصل دوری از جام برای یونایتد باعث ایجاد یک انگیزه بسیار زیاد شده ! یعنی به وضوح میشه طراوت و شادابی رو توی بازی تیم و همین طور شور و شوق رو بین هواداران دید ، چیزی که 2 فصل قبل کمتر دیده میشد ... امیدوارم این اتحاد ، انگیزه و حمایت به یه سرانجام خوش تبدیل بشه پایان فصل...
امیدوارم سیتی مقابل لیورپول امتیاز از دست بده ولی فکر نکنم احتمالش زیاد باشه ! در کل فکر نکنم لیورپول هیچ وقت به داد ما برسه : دی !
به قول دوستان : پرچم بالاس ! ( رئال آماده باش ، یونایتد یه گوله انگیزه ... )
سلامی به گرمی رنگ سرخ!
یکشنبه 22بهمن منچستر یونایتد به مصاف تیم 5جدولی اورتون میره!
منچستر یونایتد در حالی به مصاف تیم اورتون میره که اختلاف امتیاز این دو تیم به 20 امتیاز رسیده!
وامید واریم منچستر یونایتد همچنان این روند خوبش رو ادامه داده و از سد اورتون عبور بکنه!
به امید یک پیروزی شیرین دیگر!roz::
goli.hamid
02-08-2013, 21:15
با سلام خدمت دوستان...
خوب فکر میکنم هفته سرنوشت سازی رو در پیش رو داریم...بازی با اورتون بازی بسیار مهمی هست و این فصل اورتون بسیار خوب کار کرده..ما نباید فراموش کنیم که پارسال همین اورتون بود که با تساوی که ازمون گرفت در الدترافورد مانع قهرمانی ما شد و اون بازی 4-4 عجیب...بازی سال 2011 هم ما به سختی و با ضربه سر چیچا شکستشون دادیم..این فصل هم اورتون در اولین بازی به ما زخم زد و ما رو شکست داد...این فصل واقعا تیم مویس خوب کار میکنه و تونسته در اتحاد من سیتی رو بلغزونه و بازی مهمی با این تیم داریم..امیدوارم حواسمون حسابی جمع باشه و 3 امتیاز کامل رو بگیریم..
Emad_Rowan
02-09-2013, 18:36
چند روز دیگه تا خدافظی منچستر با لیگ برتر اروپا نمونده! heey::
goli.hamid
02-09-2013, 21:33
چند روز دیگه تا خدافظی منچستر با لیگ برتر اروپا نمونده! heey::
من که نفهمیدم لیگ برتر اروپا چه نوع لیگی هست..اما مطمئنم رئالیها تا 5 مارس از همه چی خداحافظی میکنن خصوصا یک خداحافظی با سوز و گداز از چمپیونز لیگ:death:
سلامی به رنگ پیروزی!roz::
منچستر یونایتد توانست با دوگل رایان گیگز در دقیقه 13 وگل روبین فن پرسی که در دقیقه 45 به سمر رسید از سد اورتون عبور کند!
این پیروزی شیرین را به تمام هواداران منچستر یونایتد تبریک میگویم!
امید است فرگوسن و تیمش این روند پیروزی را همچنان در پیش داشته و از سد تیم پر ستاره رئال مادرید عبور کند!
به امید یک بازی قشنگ و یک پیروزی شیرین در25 بهمن ماه!roz::
shiv.vandersar
02-10-2013, 23:20
سلام
منم تبریک میگم این برد رو...فکر میکردم فرگی میخواد به بازیکنای اصلی استراحت بده...ولی خب اینطور نبود...و بازی کردن...
اختلافمون با سوتی هم که زیاده...خیالمون از اون بابت راحته...
فقط بازی چهارشنبه...بازیکنا خیلی امادن...
خط حمله مون فوق العادست...
امیدوارم ببریم و بازی قشنگی داشته باشیم...
پ.ن:
چرا اینجا انقد خلوت شده؟فقط 2 نفر باید اینجا باشن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
goli.hamid
02-11-2013, 21:23
خوب فکر کنم که تونستیم با یک بازی خوب یک برد خوب رو بدست بیاریم...نبرد بعدی ما با رئال مادرید هست که به نظرم باید هر جور شده این تیم رو شکست بدیم...این فصل به جز اوزیل و رونالدو بازیکنهای رئال از دوران اوجشون فاصله گرفتن ولی رئال در لالیگا به هیچ وجه امید نداره..خیلیها میگن اولویت اول ما فتح لیگ برتر است اما این حرف اشتباست اولویت اصلی ما فتح چمپیونز لیگ هست و در این فصل باید بتونیم در 3 جام موفق باشیم خصوصا لیگ قهرمانان که با توجه به نتیجه فصل قبل ما با تمرکز بیشتری به مصاف حریفان میرویم..مسئله بعدی اینه که ما باید از شکستهای قبلیمون از رئال باید درس بگیریم و خصوصا شکستهای فصل پیش در چمپیونز لیگ تا بتونیم قهرمان بشیم...اما درباره بازی که فرگوسن به بعضی بازیکنهای اصلی داده فکر کنم در طول فصل همه بازیکنها به اندازه کافی استراحت کردن..همین رونالدو در رئال اگه با تیمهای محلی هم رئال بازی کنه بازم فیکسه و این فصل تقریبا در تمامی بازیها حاضر بوده..امیدوارم این بار در برنابئو با یک باز خوب رئال رو شکست بدیم تا در بازی برگشت کار راحتتری داشته باشیم......roz::
سلام خدمت دوستان گلم
خب ..........
یه بازی حساس دیگه ای داریم اونم از اون حساس ها ، بازی هست که تمام جهان منتظر این بازی هستن
خب پیداست تیم منچستر با یه انسجام و یه روحیه عالی وارد میدون میشه و بخصوص فرگوسن از همه روحیه بهتری داره همین باعث پیروزی میشه انشاالله.....
شکر خدا تمام کسانی که مصدوم بودن به این بازی مهم میرسن ولی متاسفانه اسکولز به این بازی نمیرسه
خب بخوایم در مورد ترکیب حرف بزنیم :
ترکیب تیم عالی هست
مدافعان از بهترینها هستن اگه زوج فردیناند و ویدیچ باشه و کنارها رافائل و اورا باشه و خط حمله که ویرانگر هست اگه زوج رونی و فن پرسی باشه و هافبکهای کنار اگه نانی و والنسیا باشه ولی تو وسط یه کم لنگ میزنیم من خیلی از وسط تیم ترس دارم چون وسط تیم کمر تیمه
به امید موفقیت فرگوسن کبیر و شاگردانش
رئال مادرید 1-1 منچستر یونایتد !
منچستر با گلزنی دنی ولبک توانست یک مساوی ارزشمند در خانه رئال بگیره
دخیا و ولبک بسیار درخشان ظاهر شدند
ما می تونستیم به راحتی بازی رو ببریم ولی فرصت های خیلی خوبی از دست دادیم
فعلا با این نتیجه صعود کردیم
به هر حال ما به آنچه می خواستیم رسیدیم و در جهنم اولدترافورد منتظرتان هستیم. سالم از اونجا بیرون نمی رید!
دو نیمه متفاوت داشتیم ، نیمه اول واقعا با استرس و پراشتباه بودیم طوری که اکثر دقایق بازی به شدت تحت فشار بودیم و موقعیتهای زیادی روی دروازمون ایجاد شد که خداروشکر فقط یکیش گل شد ...نیمه دوم با اعتماد به نفس و آرامش تونستیم یه خرده سرعت بازی رو به نفع خودمون کنترل کنیم و چنهد حمله و ضدحمله خوب هم داشتیم و در کل نمایش بسیار خوبی داشتیم تو این نیمه ! شاید اگه کمی دقت میکردیم الان نتیجه بهتری میگرفتیم ...
به نظر من رابین ونپرسی به جز همون صحنه که توپ رو پاش نگرفت فوق العاده خوب بازی کرد !!!!! حاضرم قسم بخورم اگه کریس رونالدو جای ونپرسی تو این شریاط بازی میکرد نمیتونست اینقدر موثر باشه ، رابین خیلی خوب به دفاع کمک کرد و خیلی خوب توپو کنترل میکرد تو جاهایی که چند بازیکن احاتش میکردن ، واقعا عالی بود ...کاش همون صحنه هم با گلش کار خوبشو تکمیل میکرد ولی به هرحال پیش میاد دیگه ... نشد ...
ده خئا واقعا فوق العاده بود کارش ...این پسر خیلی دوست داشتنیه ، هرچند روی ارسال های توی نیمه اول یه خرده متزلزل بود ولی خداییش بی نقص بود در بقیه مواقع و البته چند سوپر واکنش هم داشت که این چیز جدیدی نیست ، همیشه ده خئا عکس العملهای فوق العاه داره تو بازیهای مختلف... آقای فردوسی پور هم حتما پشیمون میشه از اینکه گفت فصل بعد منچستر میخواد گلر بخره !!!!!!!!!!!!!!!
ولبک نقطه قوتش این که همیشه خونسرد و با اعتماد به نفس بالا بازی میکنه ، تو این جو برنابئو واقعا عالی بود این پسر ... خیلی زحمت کشید و گل رو هم که زد ...
فردیناند و اوانز نسبتا خوب بودند ...ولی اون اقتدار و استحکام لازم رو نداشتن و سراسیمه عمل میکردن ! خداروشکر اتفاق بدی نیفتاد ...
فیل جوینز بازم گل کاشت !!!! خیلی خوب بازی کرد و وظیفشو به بهترین نحو انجام داد ، خوب توپهای هافبکهای رئال رو خراب میکرد ... کریک هم نسبتا خوب و مسلط بود ...
وین رونی نمایش متوسطی رو داشت و رونی همیشگی نیست این بازیکن ...درسته تو پست غیر تخصصی بود ...ولی در کل با رونی رویایی فاصله زیادی داره ....
اما مدافعین کناریمون اصلا راضی کننده نبودن ! مخصوصا رافائل ! به نظرم علت اصلی بازی بد رافائل استرس بود ! کاملا مشخص بود که ترسیده ...همیشه سراسیمه بود ...درسته تقابلش با کریس رونالدو زیاد برابر نبود ولی متاسفانه هربازیکن که از اون سمت اومد تونست نفوذ کنه ، در هر صورت تجربه خوبی واسه این جوون بود امیدوارم تو بازی های بزرگ بعدی بتونه خودشو کنترل کنه از لحاظ روحی ..از لحاظ فنی توانایی بالایی داره که به خاطر استرس و فشار تو این بازی نتونست به کار بگیره ...اورا هم نسبتا ضعیف بود از نظر من ...
کاگاوا خیلی بد بود و توقع چنین بازی ضعیفی رو نداشتم ازش ...
ولی در مجموع تیم خوب کار کرد ! باید قبول کنیم که رئال خیـــــــــــــــــــــــ ــلی تیم خوبی بود و ما نسبتا خوب بودیم در مقابل این رئال قدرتمند ، خداییش فکر نکنم هیچ تیمی به اندازه رئال بتونه اینقدر موقعیت گل ایجاد کنه ... من قبل بازی هم گفتم ترکیب رئال واقعا بهترین ترکیبشون بود ...دیماریا و رونالدو از کناره ها بو نوعی مهارنشدنی هستن با سرعتی که دارند ! ازیل هم که واقعا آزار میده ...بزنما زیاد خوب نبود ولی هیگواین که جاش اومد خیلی مارو اذیت کرد ...ضمن اینکه خط هافبک رئال هم واقعا خیلی قدر بود ، حتی رو نیمکت هم بازیکنای خوبی دارن ... خدیرا و آلونسو خیلی خوب بودن و مودریچ هم با ورودش تاثیر مثبت گذاشت تو روند بازی رئال ، خط دفاع رئال مثل خودمون متزلزله ! اما گلرشون خداییش خوب کار کرد ...
کریس رونالدو آخرشم کار خودشو کرد و گل زد ... ولی به نظر میرسید فکرش یه جورایی مشغوله ...در مجموع او هم خوب بازی کرد ...خوشحالم که بعد از گلش خوشحالی نکرد ...مطمئنا تو بازی برگشت نمیزاریم اینجوری آزادانه بازی کنه...
در مجموع باید از این نتیجه راضی باشیم ...ما میتونیم صعود کنیم با یه بازی منتقطی در اولدترافورد ...
بازم : پرچم بالا:hooora2:
سلام به بروبچ گل من یونایتدی.
بازی خوبی بود من درسته هم رئال رو دوست دارم هم من یونایتد ولی از نظر من رئال حمله ی زیادی روی دروازه ی من یونایتد حمله می کرد و باید به دفاع من یونایتد خسته نباشید گفت با تمام دل بازی میکردن من یونایتد هم کار خوبی کرد از فرصت ها استفاده میکردن مثلا همون ولبک که از روی کرنر به گل رسید قبلش رئال داشت حمله می کرد. بازی برگشت که 2 یا 3 هفته دیگه هست باید تا اون موقع منتظر باشیم چون من یونایتد تو خونه خوب بازی می کنه و اون طوری که مورینیو گفته فکر کنم تیمش یکسره حمله کنه...
سوم مارس 1991 روزی است که رایان گیگز به منچستریونایتد پیوست و به مناسبت نزدیک شدن به بیست و دومین سالگرد این اتفاق مروری داریم بر سن بازیکنان کنونی منچستریونایتد در آن زمان.
منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 6%D8%A7%D9%86%20%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%86%DB%8C%20% D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9 %86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%8C%20%D9%88%D9%82%D 8%AA%DB%8C%20%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%20%DA% AF%DB%8C%DA%AF%D8%B2%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A7%DB%8C %D9%86%20%D8%AA%DB%8C%D9%85%20%D9%BE%DB%8C%D9%88%D 8%B3%D8%AA%20%28%D8%B9%DA%A9%D8%B3%29/)
آمادگي يونايتدبراي پيشنهادد 55 میلیون پوندی به رونالدو!
ديلي استار مدعي شد که منچستر يونايتد در نظر دارد پيشنهادي به ارزش 55 میلیون پوندی به ستاره پرتغالي رئال مادريد بدهد!
به گزارش فارس، منچستريونايتد هنوز هم روياي بازگرداندن کريستيانو رونالدو را در سر دارد و روزنامه بريتانيايي «ديلي استار» گزارش داد که اين باشگاه پيشنهادي به ارزش 63.5 ميليون يورو در تابستان آينده به ستاره سابقش خواهد داد تا اين رويا را به واقعيت تبديل کند.
انتظار ميرود يونايتد خودش را براي فعاليتهاي مالي پيچيدهاي آماده کند؛ از جمله جذب اسپانسر که در بازگشت اين بازيکن به ليگ برتر انگليس از لحاظ اقتصادي براي آنها منفعت خواهد داشت.
بر اساس اين گزارش خروج احتمالي ژوزه مورينيو در تابستان از رئال مادريد به علاوه اثرگذاري فراواني که سرالکس فرگوسن بر روي رونالدو داشت و حمايتي کمي که اين بازيکن در رقابت با مسي از سوي باشگاهش احساس ميکند، همه انگيزههايي هستند که ممکن است به انتقال بازيکن پرتغالي از رئال به منچستر منجر شوند.
رونالدو در 5 مارس براي ديدار دور برگشت مرحله يکهشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به اولدترافورد بازخواهد گشت و فرگوسن در گفتوگو با رسانهها تأييد کرده است که دوست دارد شاهد بازگشت رونالدو به جمع شياطين سرخ باشد.
قرارداد رونالدو با رئال مادريد در سال 2015 به پايان ميرسد و او هنوز قرارداد جديد با باشگاه به امضا نرسانده است.
shiv.vandersar
03-02-2013, 22:15
سلام به بکس منچستریlay_;;
تبریک میگم برد پر گلمون روlay_;;
کاگاوا عالی بود...با توجه به اینکه تو این فصل زیاد بازیش قابل توجه نبود،ولی امروز تلافی کرد...عالی بود
بازی بعدی میتونه سخت باشه...البته شرایط به نفع ماست...
همه بازیکنا امادن...
بازیه قشنگی میشه سه شنبه شب...
به امید برد:)
منم تبریک میگم این برد شیرین و فاصله 15 امتیازی نسبت به سیتی رو ...
در مورد این بازی که فقط میتونم بگم فوق العاده بودیم ...کاملا با برنامه و با تمرکز ! نتیجه هم که یه روحیه خوبی به تیم داد ...
اما از الان دیگه همه نگاه ها به بازی با رئاله ...
من خودم خیلی خیلی به این بازی امیدوارم ، به نظرم از همه نظر آماده پیروزی و صعود هستیم ... اما در مورد رئال ... به نظرم اونا خارج خونه میتونند گاهی خطرناکتر از بازیهای خونگیشون ظاهر بشن ! هرچند تئاتر رویاها شرایط خاص خودشو داره که این تیم رئال هنوز تجربش نکرده ... بازی دیروز رئال رو با دقت دیدم ...کسی نمیتونه از افت بارسا چشم پوشی کنه ... ولی در هرصورت باز هم اونا بارسا بودند ! بازیکنای بزرگی داشتند ...باید قبول کنیم که بردن بارسا حتی در این شرایط فعلیش هم نمیتونه کار آسونی باشه ... کاری که رئال حتی با تغییرات زیاد هم انجام داد ... مطمئنا اونها الان روحیه و اعتماد به نفس بالایی بعد از 2 برد پیاپی در الکلاسیکو دارند ...ستاره هاشون هم تقریبا در اوج هستند ، مخصوصا رونالدو که واقعا تمامی حرکاتش چه در بازی دیشب و چه در بازی برگشت حذفی مقابل بارسا خطرناک بود و بسیار موثر ظاهر شد ...
در مجموع به نظرم بازی بسیار سختی در پیش داریم ، مهمترین نکته واسه ما تمرکز تو خط دفاعی و خنثی کردن نقشه های هجومی و ضدحمله های رئاله ... نمیدونم جوینز به این بازی میرسه یا نه ولی امیدوارم بتونیم ازش استفاده کنیم چون واسه اینایی که گفتم خیلی به این بازیکن نیاز داریم ...از بابت خط حمله تا حدودی زیادی اطمینان خاطر دارم ...میتونیم به گل برسیم ...حتی تو بازی قبل در نیمه دوم فشار زیادی روی دروازه رئال آوردیم ..حالا این بار تو خونه مطمئنا همه چیز فرق میکنه و شانسهای بیشتری رو داریم واسه گلزنی ...آمادگی کریک تو این روزها مارو امیدوارم میکنه تا در میانه میدان هم بتوینم از پس هافبکهای رئال بر بیایم ...
من تاکیدم به گل نخوردن هست تو این بازی...من هم عقیده دارم باید بزاریم توپ زمان بیشتری در اختیار رئال باشه در این صورت ما میتونیم موفق باشیم ...البته این به معنای یک بازی دفاعی از ما نیست ...باید با برنامه حمله کنیم و مواظب ضدحملات رئال باشیم ...
به امید اینکه یک شب رویایی و فراموش نشدنی رو تو تئار رویاها رقم بزنیم و قدم محکمی به سوی قهرمانی اروپا برداریم . شاید این بازی سخت ترین بازی ممکن واسه ما تو این دوره از مسابقات هست و اگه بتونیم ازش عبور کنیم با اعتماد به نفس بالا به راهمون ادامه میدیم ..
goli.hamid
03-10-2013, 22:40
خوب متاسفانه شبی که میتونست یک بازی به یادمندنی برای تیممون باشه رو خودمون نابود کردیم و حالا یک بازی سخت در زمین چلسی داریم و ان شالله اگه ببریم باید با سیتی بازی کنیم...متاسفانه درنیمه دوم بازم مسابقه رو وا دادیم وخدا رو شکر حذف نشدیم..الان مقطع مهمی از فصل هست و نباید بذاریم زحمتمون حروم بشه..بازی با رئال دیگه تموم شده و باید خومون رو جمع و جور کنیم ومن مطمئنم ما قدرت شکست این چلسی رو در زمینش داریم..یکی از مسئله مهم اینه که بازم با شوت گل خوردیم و متاسفانه هر وقت خواستیم دفاع کنیم مدافعین پر اشتباه ظاهر شدن و واقعا به قول فرگی مثل شخصیتهای کارتونی دفاع میکنیم و ای کاش نیمه دوم به جای دفاع هجومی ظاهر میشدیم..در هر صورت امیدوارم تیممون این 2 بازی رو فراموش کنه و دوباره از 0 شروع کنیم تا اتفاقات ناگوار فصل پیش نیفته..
منم از این مساوی ناراحت شدم ولی خدا رو شکر کردم ، نزدیک بود حذف شیم
بنظر من منچستر یکی از بدترین بازی این فصل رو انجام داد ، اینم عادی هست ، بخاطر اینکه قبل از بازی با چلسی یه بازی سنگینی با رئال انجام داده بود و نیاز به یه بازی سبک داشت که متاصفانه به چلسی خوردیم.
من خیلی به منچستر اعتماد دارم و مطمئنم که تو اسمفوردبریچ با دستی پر بر میگردیم و این حرف من نیست این ثابت شده هست.
Lee dewyze
03-19-2013, 21:02
پخش مستقیم بازی منچستر یونایتد-لیدز یونایتد
(امشب)سه شنبه 29 شهریور ساعت 23:15
از کانال SKY TURK در ماهواره های turksat , eutelsat W3
این کانال اعلام کرده بازی رو بصورت آزاد پخش میکنه
turksat: 12560 h 4250
eutelsat: 11678 h 30000
:daghighan:
واقعا من شگفت زده ام از تاریخ این باشگاه.فرگوسنی که با عشق و علاقه بیست و پنج ساله مربی تیمه.به قول خودمون پدربزرگ فوتباله
همین برای من الگویی شد تا منچستر یونایتد رو همیشه به عنوان تیم اول و اخرم بدونم و بهش افتخار کنم.هرکاری هم که از دستم بربیاد برای حمایتش انجام میدم.:evaa:
دوستان اگه کسی سرود رسمیه باشگاه رو نشنیده حتما بره دانلود کنه .خیلی قشنگه با عنوان :منچستر درخشان Glory Glory MAN UNITED
سلام خدمت منچستریهای گل:hooora2::hooora2:
بابا عید شده بیاین گرد و غبار اینجا رو از بین ببریمlay_;;lay_;;
خب امروز هم یه بازی حساسی بین منچستر و ساندرلند برگزار شد که شکر خدا منچستر با گل زنی رابین فن پرسی توانست 3 امتیاز رو بدست بیاره:hooora2::hooora2:
اما بازی:
منچستر کم کم داره به اخر فصل میرسه و از طرز بازی کردن تیمی منچستر میشه متوجه شد که داره با ترس بازی میکنه و خیلی نمایش ضعیفی انجام میده و به گفته فرگوسن چطور قهرمانی مهم نیست فقط قهرمانی مهمه
پس پیداست به دنبال امتیاز از دست ندادن است .
امروز منچستر بازی جالبی نکرد و فقط توانست 3 امتیاز رو بگیره ، اینم عیبی نداره ، اخر فصل باید فقط امتیاز جمع کنی.
به امید بیستمین قهرمانی
:hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooo ra2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2:: hooora2::hooora2:
salam!
emshab manutd barabar man citi safaraii mikonad!
dar sa at 23/30 derby shahr manchester bargozar mishavad
خدا کونه که منچستر پونایتد قهرمان بشه ان قدر از منچستر سیتی بدم می یاید
سلام به بروبچ من یونایتدی ..
خوب من یه مدتی بود که اینجا نیومدم که حالا دوباره برگشتم ../در بازی دیشب من یونایتد در مقابل من سوتی که خیلی شانس داره البته این برد من سوتی فرق خاصی در جدول نداشت و در واقع من سوتی 12 امتیاز با من یونایتد اختلاف داره و قهرمانی من یونایتد قطعی البته هنوز چیزی معلوم نیست ولی از نظر من من یونایتد دیگه قهرمان هست ..
shiv.vandersar
04-09-2013, 19:31
سلام
دیشب منچسترم که مقابل سوتی باخت...
منچستر خیلی موقعیت های زیادی داشت که میتونست گل کنه و این بازی رو ببریم حتی...ولی خب نشد...
نمیدونم چی شده که بازی های اخر یونایتد داره با باخت سپری میشه...همیشه باید اخر فصل اینطوری شه اخه؟!
حالا بازم خداروشکر که اختلافمون به اندازه ای هست که صدر جدول رو از دست ندیم...و بتونیم قهرمان لیگ باشیم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
به امید موفقیت همیشه منچستر[Only Registered And Activated Users Can See Links]
سلام منچستری های گل:hooora2:
خب دیروز یه بازی خوب از منچستر دیدیم ولی مثل همیشه وسط خوب کار نمیکرد ، فصل داره تموم میشه و یه بار هم نشد ببینیم وسطمون خوب بازی کنه ولی شکر خدا تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم..........
خب فن پرسی هم دوباره پاش به گل زنی وا شد و خیلی برای طرفداران خوشحال کننده بود (دمش گرم)، شکر خدا به رکورد تورس نرسید.
یه خبر خیلی داره منو اذیت میکنه امیدوارم که شایعه باشه:
به گوش میرسه که نانی میخوان بفروشن من از این خبر خیلی عصبانی میشم
خدایا میشه یه سال با دلی راحت جام رو بگیریم
نمیدونم چرا وقتی اخر فصل میرسه تیم منچستر یادش می افته امتیاز از دست بده
اختلافمون با من سوتی به 10 رسید
shiv.vandersar
04-18-2013, 17:58
خدایا میشه یه سال با دلی راحت جام رو بگیریم
نمیدونم چرا وقتی اخر فصل میرسه تیم منچستر یادش می افته امتیاز از دست بده
اختلافمون با من سوتی به 10 رسید
دقیقا ....
هر فصل خدا همینطوره....دقیقا همین اخر فصل...فصل قبلی هم منچستر با اختلاف امتیاز صدر جدول بود ولی بعدش ....!!!
باید این بازی های اخری رو هم جدی بگیریم...تا حداقل این فصل یه قهرمانی ارزشمند داشته باشیم...
shiv.vandersar
04-23-2013, 13:57
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــیـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــغlay_;; lay_;;lay_;;lay_;;
بچه ها تبریک میگم قهرمانی روlay_;;
دیشب منچستر واقعا ترکوندlay_;;تلافی باختاش رو در اورد واقعاlay_;;
بیشتر از بقیه دم ون پرسی گرمlay_;;واقعا ترکوند به تمام معناlay_;;
تبریک میگم بچیــــــــــــــــــــــ ــــل بیستمین قهرمانی روlay_;;lay_;;
ویووووووووووووااااااااااا اااااا یونایتدlay_;;
Mohammad
04-23-2013, 14:11
تبریک میگم به طرفدارای منچستریونایتد قهرمانی رو _ بازی با استون ویلا که کاملا یک طرفه بود و حق یونایتد برد ولی از این بازی گذشته کلا امسال تو انگلیس فقط یونایتد بود که بیشتر امتیازات رو گرفت و بنظرم بقیه تیم ها ضعیف عمل کردن تیم های مثل سیتی و چلسی و آرسنال پارسال عمکرد خیلی بهتری داشتن ، همین من سیتی پارسال همین موقع 80 امتیاز داشت و شاید اگر امسال بقیه تیم های یکم قوی تر ظاهر میشدن مشخص شدن تیم اول مثل پارسال تا دقیقه آخر طول میکشید ولی به هرحال اینطور نشد و منچستر با اختلاف 1 ماه مونده به پایان بازیها قهرمان شد ، به هرحال امیدوارم تو سایر بازیها هم موفق باشید
خوب فرصت شد که بالاخره که سری هم بیام انگلیس و پیش طرفداران و تیم محبوبم. اول از همه تبریک می گم قهرمانی رو. امسال وقعا عالی ظاهر شدیم و شایسته قهرمانی بودیم هر چند پارسالم از خوش شانسی و بد شانسی یونایتد قهرمان نشدیم ، فدای سرمون حالا بزار بعد از سی خورده ای سال سیتی قهرمان بشه آبروش نره:hooora2:
سیتی این همه خرید کرد دو سال پیاپی از گروهشم بالا نیومد. ون پرسی ما به اندازه کل سیتی می ارزه هر چند رونی نانی و... دست کمی ندارن. حیف که از جام حذفی حذف شدیم می توانستیم جام حذفی رو هم ما بالا ببریم...
در کل واقعا خوشحال شدم و شایسته این قهرمانی هم بودیم. تبریک به تمامه هودارانه سرخ منچستر
سلام خدمت دوستان گل منچستری :flowerysmile::flowerysmile:
یه تبریک ویژه به طرفداران تعصبی منچستر میگم
شکر خدا تونستیم به بیستمین قهرمانی برسیم و این خیلی خیلی خیلی عالی بود و یه روحیه خوبی برای بازیکنان برای فصل بعد هست
دیشب منچستر خیلی عالی ظاهر شد و یه بازی یک طرفه ای انجام داد و بازیکنان با جون و دل بازی کردن ، من از تعصب بازیکنان خیلی خوشحال شدم ، تیمی که بازیکنانش با جون دل توش بازی کنن همیشه موفق هست.
اما برای سال بعد باید یه تیم قوی تری بسازیم و امید قهرمانی اروپا تو سر فرگوسن و مدیران باشه نه فقط همین جام رو کافی بدونیم
به امید موفقیت شیاطین سرخ
:manchester::manchester::manchester::manchester::m anchester::manchester::manchester::manchester:
تبریک.roz::.............................roz:: ...................تبریک..................... ....roz::roz::...........تبریک............... .............roz::.............تبریک......... ..............تبریکroz::
......................تبریک.................. .........................تبریک............... .....................تبریک................... roz::roz::...................تبریک........... .........
تبریک.......................roz::............ .............تبریک....................roz::ro z::...............تبریک...................... ........roz::.............تبریک.............. ........roz::....تبریک......
...............................تبریک......... .roz::.......................تبریک........... .................................تبریک....... .........roz::.................تبریک......... ...............
تبریک..................roz::................. .تبریک........................roz::.......... ..تبریک........................roz::......... ..........تبریک....................roz::..... ........تبریک.........roz::......
........roz::.......تبریک...............roz:: ........................تبریک................ ..roz::......................تبریک........... .......roz::.......roz::...............تبریک. .............roz::..............تبریک
shiv.vandersar
04-24-2013, 19:31
اینم عکسای بعد بازی و جشن قهرمانی
( بچه ها اورا تو این عکس سوارز رو مسخره کرده که بازی با چلسی دست ایوانوویچ رو گاز گرفته بود !!!! )
سلامی به رنگ قهرمانی!
سرالکس فرگوسن با منچستر یونایتد بازهم حماسه آفرید!
فرگوسن و شاگردانش دربیش از یک ماه مونده به پایان فصل بیستمین قهرمانی خود را در لیگ جزیره جشن گرفتند!
منچستر یونایتد توانست باعملکردی خیره کننده در لیگ رقیبان قدرتمند خود(لیورپول.چلسی.آرسنال...)ر بار دیگر پشت سر بگذارد!
امید است با حضور هرچه قوی ترشیاطین سرخ درفصل آینده فاتح سه جام باشیم!
2014-2013=21
فرگی کبیر هم خداحافظی کزد om::om::
چه هفته مزخرفی بود این هفته خدا تا اخرشو به خیر کنه crying::-crying::-
میگن قراره مورینیو یا مویس بیاد ؟؟؟؟ خدا کنه هرکی میاد مورینیو نیاد :ey babaaa:
shiv.vandersar
05-08-2013, 14:58
فرگی رفت یعنی؟؟؟؟؟:aaaa:یعنی منچستر بدون فرگی؟:aaaa:میشه فکرشو کرد؟:aaaa:
کی میتونه جاشو بگیره آخه؟:aaaa:فرگییییییییییییییی یییییییی:aaaa::aaaa:
واقعا یونایتد بدون الکس غیر قابل باوره!فکر کنین چقدر قابل احترام بود که یکی از ضلع های ورزشگاه نام اون رو در خودش میبینه.حالا بدون اون واقعا ...
Lee dewyze
05-09-2013, 00:47
موفقترین سرمربی در تاریخ فوتبال بریتانیا بعد از 26 سال سکانداری فوق العده موفق و باشکوه در پایان فصل بازنشسته می شود.
سرالکس در دوران حضور خود به عنوان سرمربی شاطین سرخ 38 جام مختلف از جمله 13 بار قهرمانی لیگ انگلستان با این تیم کسب کرد
دلمون برای دیدن این اسطوره ی تمام نشدنی در کنار نیمکت منچستر یونایتد تنگ میشه...:flowerysmile:
lord7stark
05-12-2013, 17:15
موفق ترین سرمربی تاریخ فوتبال . . .همه مربی ها مربی فوتبال!ولی او خودش فوتبال بود . . . .امیدوارم مویس جاش رو کنه . . .خیلی چیزاش با سر رئیس مشترکه
ای دنیا...........
فرگوسن هم رفت om::
اولدترافورد بدون رئیس خیلی ناراحت کننده میشه
ترس از منچستر بخاطر رئیس بود
همه تیمها بخاطر فرگوسن از منچستر می ترسیدنom::
ولی عیبی نیست ....................
فرگوسن یه بازیکنانی ساخته که تا سالها می تونن جای فرگوسن رو پر کنن
این قهرمانی با خداحافظی رئیس تو دهنون تلخ شد
امیدوارم که مویس بتونه راه رئیس رو پیش بگیره
منچستر بدون فرگی!!!
چه خواهد شد؟؟؟
دیگر سر روی نیمکت الدرافورد نمینشیند!
دیگر نگران آینده خواهیم بود!
ولی احتمالا مویس هم خوب کار خواهد کرد!
ولی هیچکس سر آلکس فرگوسن نخواهد شد!
اریک کانتونا در واکنش به خبر خداحافظی فگوسن گفت:
اریک کانتونا ها رونالدو ها بکام ها و.... میایند و میروند
ولی سرالکس هرگز تکرار نخواهد شد!
سرآلکس فرگوسن با به دست آوردن 49 جام گوناگون با man utd
بیشترین جام رو در دوران حرفه ای فوتبال به دست آوردهو از این
نظر بی رقیب به شمار می آید!
این فصل برا من هم فصل خوبی بود وهم فصل ناراحت کننده ای
خوبیش در این بود که جام رو بالا سر بردیم و بدیش هم در این بود که فرگوسن و بکهام از فوتبال خداحافظی کرند ، وقتی خبر کنار گیری فرگوسن رو شنیدم خیلی خیلی ناراحت شدم و بعد از چند روز خبر خداحافظی بکهام رو هم شنیدم یعنی تو دلم یه غوغایی شد ، مثل وقتی یه جای شما زخم باشه بعد نمک روش بپاشی چه میشه.
حالا این قانون فوتباله یکی میاد یکی میره ما باید به فکر اینده باشیم ، خدا کنه که مویس یه خرید بزرگی رو انجام بده ما نیاز به یه هافبک بازیساز خوب داریم .
من تازه طرفدار این تیم شدم فولکائو هم سال بد در این تیمه درسته
سلام به بروبچ من یونایتدی گل امیدوارم که خوب باشید من قهرمانی من یونایتد رو با تاخیر زیاد به همه تبریک میگم واقعا حیف بود فرگوسن رفت سرمربی خوبی برای تیم من یونایتد بود و مثل اینکه به جای اون سرمربی اورتون یعنی مونس اگه اشتباه نکرده باشم بیاد ولی حیف هیچ سرمربی نمیتونه جای فرگوسن رو بگیره ..om::راستی من تو یه خبری خوندم که قراره نیمار بیاد تو من یونایتد که احتمالش زیاد این خبر دروغ هست ولی من دقیق مطمئن نیستم ..
سلام به دوستان گل منچستری
بابا یکی بیاد یه گرد گیری بکنه
تو فصل نقل و انتقالاتیما
من که از هیچی خبری ندارم ، یکی بیاد بگه ببینم مویس دنبال چه بازیکنایی هست
منتظرمااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
گییرمو وارلا به منچستر پیوست
خروج احتمالی نانی
فیل نویل رسما از فوتبال خداحافظی کرد
انتقال فابرگاس به یونایتد به عنوان هدف اول منچستر در بازار نقل و انتقالات است
به گزارش دیلی میرور, قرارداد ۱۷ میلیون پوندی بین منچستریونایتد و بنفیکا به امضا رسیده تا این مدافع ۲۶ ساله به یونایتد ملحق شود. گارای, که در ماه ژانویه در آستانه ملحق شدن به منچستریونایتد بود, می تواند تجربه را به ترکیب در حال تغییر منچستریونایتد اضافه کند.
کریستیانو رونالدو می تواند به منچستریونایتد برگردد پس از اینکه گزارش ها خبر از این مسئله دادند که باشگاه سابق او تلاش خود برای خرید او را افزایش داده است. این کاپیتان تیم ملی پرتغال به طور واضح “ناراحتی” خود در مورد حضور در رئال مادرید را در سال ۲۰۱۲ آشکار ساخته بود که این مسئله این احتمال را می دهد که او ممکن است به الدترافورد برگردد.بر طبق گزارشات یونایتد پیشنهادی جالب, ۶۵ میلیون پوند برای این برترین گلزن لیگ قهرمانان آماده می کند. همچنین تصور می شود رونالدو خود به بازگشت به منچستریونایتد تمایل دارد.
کلود ماکلله جدید در یونایتد؛
منچستر یونایتد در نظر دارد تا نمپالیس مندی (Nampalys Mendy) فرانسوی را بخدمت گیرد. قرارداد مندی با موناکو به پایان رسیده و در فهرست فصل آینده موناکو جایی ندارد. بسیاری وی را ماکلله جدید فوتبال فرانسه می دانند.
مندی 20 ساله در پست هافبک دفاعی بازی می کند و سابقه سه فصل حضور در تیم موناکو و 80 بازی برای تیم اصلی موناکو دارد و برای تمامی تیم های پایه فرانسه نیز سابقه بازی کردن دارد.
چلسی و منچستر به دنبال مدافع جوان پرتو طبق گزارشات مویس این مدافع جوان فرانسوی تیم پرتو را زیر نظر دارد به گزارش پیپل خوزه مورینیو تمایل زیادی به منتقل کرده این بازیکن به باشگاه چلسی دارد و خود را آماده ی ارائه ی پیشنهاد به این مدافع جوان تیم پرتو میکندمسئولان باشگاه پرتو قیمت این بازیکن را 30 میلیون پوند اعلام کرده اند اما چلسی پیسنهاد 23 میلیون یورویی را در دستور کار دارد
این فصل هم فکر نکنم تیم منچستر فکر یه هافبک بازیساز باشه ، فکر کنم این فصل هم مثل فصل قبل از نبودن یه بازیکن بازیساز رنج میبریم.
این تیم منچستر پتانسیل قهرمانی اروپا رو داره اگه یه هافبک بازیسازی اضاف بشه ما دوباره قهرمان اروپا میشیم.
نمیدونم چرا کسی فکر وسط نیست
دارم روانی میشم:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
سلام خدمت دوستان گل منچستری امیدوارم حالتون خوب باشه
خب یه شایعه شده که رونالدو با رونی رو میخوان عوض کنن امیدوارم که دروغ باشه من اصلا قبول ندارم رونی از منچستر بره ، اون یه بازیکن با تعصبی هست و از این بازیکنان کم گیر میاد
من رونالدو رو خیلی دوس دارم ولی به اندازه رونی برای تیم ارزش قائل نمیشه و به اندازه رونی تعصب نداره ، از نظر بازی رونالدو خیلی بدرد منچستر میخوره ولی من قلبا رونی رو دوس دارم
رونالدو بفکر خودشه نه برا طرفداران دلش سوخته.
اگه رونالدو دنبال پیشرفت بود تو منچستر مونده بود الان با مسی مقایسه نمیشد چون هرچی داره تو منچستر بهش رسیده
امیدوارم بجای اووردن رونالدو به اولدترافورد رونی رو نگه دارن
به امید موفقیت شیاطین سرخ:khahesh:
shiv.vandersar
06-27-2013, 22:12
سلام
نه داداش امید...درسته که گفتن رونالدو رو با رونی عوض کنن (شایعه)ولی همچین چیزی اصلا فک نکنم بشه...شاید واسه اینکه رونالدو رو بخوان بیارن دست به کار بشن...ولی فک نکنم که بخوان رونی رو از دست بدن...رونی واقعا اگه رو فرم باشه یکی از بهترین های خط حملست...از دست دادنش یه ضرره بزرگه...البته از نظره من...
خب قصد فروش نانی رو دارن ، نمیدونم چرا نانی رو میخوان بفروشن؟
رونی که به خیر گذشت حالا نوبت نانی شده ، نمیدونم چرا این فصل بازیکنانی که من دوسشون دارم میخوان بفروشن من به این فصل خوشبین نیستم چون هنوز شروع نشده با ناراحتیهای زیادی مواجه شدم.
نانی هنوز خوبه و خیلی بدر تیم میخوره نباید بفروشنش واقعا حیفه
shiv.vandersar
07-13-2013, 15:53
خب قصد فروش نانی رو دارن ، نمیدونم چرا نانی رو میخوان بفروشن؟
رونی که به خیر گذشت حالا نوبت نانی شده ، نمیدونم چرا این فصل بازیکنانی که من دوسشون دارم میخوان بفروشن من به این فصل خوشبین نیستم چون هنوز شروع نشده با ناراحتیهای زیادی مواجه شدم.
نانی هنوز خوبه و خیلی بدر تیم میخوره نباید بفروشنش واقعا حیفه
سلام
اره واقعا...نانی واقعا بازیکن خوبیه...من نمیدونم چرا قصد فروشش دارن...از وقتی یادمه نانی واقعا تو تیم درخشیده...غیر بعضی وقتا که رو فرم نبوده...
شنیدم که گفتن میخوان امسال خریدای بزرگ کنن...ولی من که چیزی ندیدم...امیدوارم اوضا درس پیش برهentezar::
نمیدونم چرا مسئول نقل و انتقالات منچستر عرضه نداره یه بازیکن درجه 2 ای مثل تیاگو که گاهی بازی گیرش نمیاد و همش ذخیره هست رو نمی تونه به منچستر بیاره
واقعا خجالت داره ، نمیدونم چرا نمیزان اعصابمون درست باشه
خیلی دارن ضعیف کار میکنن
:aaaa::aaaa::aaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
سلام به همه من یونایتدی های گل من یه مدتی بود اینجا نبودم
ولی حالا دیگه سعی میکنم بیشتر بیام اینجا ..
نمیدونم چرا مسئول نقل و انتقالات منچستر عرضه نداره یه بازیکن درجه 2 ای مثل تیاگو که گاهی بازی گیرش نمیاد و همش ذخیره هست رو نمی تونه به منچستر بیاره
واقعا خجالت داره ، نمیدونم چرا نمیزان اعصابمون درست باشه
خیلی دارن ضعیف کار میکنن
:aaaa::aaaa::aaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
درسته داداش .. نمیدونم چرا این فصل بیشتر دنبال بازیکن های جوان میگرده
من یونایتد یک بازیکن بازیساز هم نداره اگه داشته باشه ما الان میتونستیم
قهرمان اروپا بشیم , قهرمان لیگ و ... امیدوارم این جور چیز ها روز به روز
بهتر بشن ..
دیوید گیل باید از منچستر بره اون دیگه بدرد هیچ نمیخوره
بقول خودش میگه من دارم باز نشسته میشم و میخوام رونالدو رو به اولدترافورد بیارمmas:-mas:-
shiv.vandersar
07-15-2013, 20:57
خدایی این چه وضعشه؟!
معلوم نیست دارن چیکار میکنن واقعا...احساس میکنم همه این خبرا شایعست اصن...خدایی یعنی چی؟!نه به اون که تیاگو قطعی شد بود که بیاد منچستر..نه به اینکه الان رفته بایرن...
حالا هم از فابرگاس...
واقعا باید به فکر یه بازیکن بازیساز باشن...
من که میدونم اخرش با این کاراشون رونی هم از منچستر میره [Only Registered And Activated Users Can See Links]
سدانی ها
07-15-2013, 21:36
ولی جا داره اینجا یادی از سنگربان همیشه قهرمانمون بکنیم
6092
نام کامل : ادوین فن در سارتاریخ تولد : 29 اکتبر 1970محل تولد : وورهوت- هلندقد : 197 سانتی مترپست : دروازه بان**دوران بازیگری فوتبالش به پایان رسیده است**
[Only Registered And Activated Users Can See Links]فن در سار فوتبالش را از تیم فورهولت زادگاهش آغاز کرد. سپس در نوردویکبه فوتبالش ادامه داد. آن وقت بود که مورد توجه لوییس فن خال سرمربی وقت آژاکس آمستردام قرار گرفت و متعاقبا راهی تیم دوم آژاکس شد و سپس با تایید فن خال به تیم اول دعوت شد. این یک آغاز موفقیت آمیز و طولانی برای دوران حرفه ای فوتبال ادوین فن درسار بود.فن درسار 226 بار برای آژاکس به میدان رفت و همراه این تیم فاتح لیگ یوفا ی 1992-1991 شد. همچنین جام قهرمانان اروپای فصل 1995-1994 را نیز کسب کرد و برترین دروازه بان اروپا لقب گرفت. فن درسار با آژاکس در فینال جام قهرمانان اروپا در سال 1996 در ضربات پنالتی مغلوب یوونتوس شدند و به مقام دوم بسنده کردند. فن درسار 9 سال در خدمت این تیم هلندی بود.
در سال 1999 پیتر اشمایکل از منچستر یونایتد جدا شد و توجه این باشگاه به فن درسار که در آن زمان برترین دروازه بان اروپا بود جلب شد. اما ادوین با 5 میلیون پوند به یوونتوس پیوست. او اولین دروازه بان غیر ایتالیایی بود که در شهر تورین (در شمال ایتالیا) بازی می کرد و این فرایند چشم ها را به سمت او خیره کرد و او به بهترین دروازه بان فوتبال ایتالیا تبدیل شد.در دو سال اول حضورش همیشه اولین گزینه بود.در هفته ی پایانی فصل 2000-1999 یوونتوس از کالسیو شکست خورد و جام قهرمانی را از دست داد. در فصل بعد یوونتوس به همراه فن درسار با دو امتیاز اختلاف از قهرمان در رده ی دوم ایستاد.علی رغم آمادگی کامل فن درسار، او جایگاهش در تیم را در تابستان 2001از دست داد که علت آن جذب جیان لوئیجی بوفون از پارما توسط یوونتوس بود. بوفون صاحب رکورد گران ترین دروازه بان جهان با 6/32 میلیون پوند پس از انتقال به یوونتوس شد.
فن درسار که نمی خواست نیمکت نشین باشد علی رغم پیشنهادات خوب از تیم های بزرگ سرانجام تصمیم گرفت به لیگ انگلستان برود. او تیم لندنی فولهام را انتخاب کرد و با قرادادی 1/7 میلیون پوندی در 1 آگوست 2001 به این باشگاه پیوست.او دلایل پیوستنش به فولهام را « جوّ خوب و دوستانه ی این باشگاه» اعلام کرد.فن درسار 127 بازی برای فولهام انجام داد بازی های خوب او برای فولهام چشمان منچستر یونایتد را به سمت فن درسار جلب کرد. و همچنین توجه سر آلکس فرگوسن به او جلب شد.در ژوئن 2005 فن درسار رسما به منچستر یونایتد انتقال یافت.سر آلکس فرگوسن ، فن درسار را بهترین دروازه بانی معرفی کرد که منچسترپس از پیتر اشمایکل به چشم دیده است. در 5 می 2005 پنالتی که او مهار کرد باعث برد تیمش در دربی منچستر شد و برد آرسنال در برابر چلسی اولین قهرمانی منچستر با فن درسار را پدید آورد.
در فصل 2007-2006 در لسیت منتخب سال قرار گرفت.سه ماه بعد در FAکاپ سه ضربه ی متوالی پنالی را از چلسی گرفت و کارگشای تیمش شد.فصل 2008-2007 بهترین فصل اواز زمان ورودش به فوتبال بود. او عملکرد فوق العاده ای با وجود مصدومیت از ناحیه ی کشاله ی ران داشت. او به یونایتد کمک کرد که در آخرین روز به دومین قهرمانی متوالی در لیگ برتر دست یابد.همچنین با مهار آخرین پنالتی از نیکولاس آنلکا در فینال جام قهرمانان اروپا این تیم را قهرمان کرد.و باعث شد هوادارن به او لقب Van Der save (به معنای فن در سار مهار کننده پنالتی) دادند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]او حضور خوب و مداومی در منچستر داشت. و با این تیم توانست 1311 دقیقه دروازه اش را بسته نگه دارد که به عبارتی رکورد بریتانیا را هم پشت سر گذاشته است. در 22 می 2011 او آخرین بازی لیگ خود را در اولدترافورد و در برابر بلکپول انجام داد که 4 بر 2 برنده شدند. او کاپیتان منچستر در بازی خداحافظی اش بود.
آخرین بازی او برای یونایتد در فینال جام قهرمانان اروپا و در برابر بارسلونا بود که به شکست 3 بر1 ختم شد.و او در 28 می 2011 برای همیشه از فوتبال حرفه ای کنار رفت.
فن درسار با 130 بازی ملی بیشترین بازی را در تاریخ تیم ملی هلند انجام داده و صاحب رکورد است. در جام جهانی 1994 فن درسار عضو تیم ملی هلند بود اما بازی نکرد.اولین بازی ملی اش را در 7 ژوئن 1995 در برابر بلاروس انجام داد. او در یورو96 ، جام جهانی 1998 ، و یورو 2000 شرکت داشت. اما هلند نتوانست در جام جهانی 2002 به مرحله ی بعد مسابقات صعود کند و فن درسار این تورنمنت را از دست داد.فن درسار یکی از معدود بازیکن هایی است که با دو تیم مختلف جام قهرمانان یوفا را فتح کرده است.و همینطور مسن ترین بازیکنی است که دستش به جام لیگ برتر انگلستان رسیده است(40 سال و 205 روزگی)
[Only Registered And Activated Users Can See Links]در سال های 1995 ، 2008، 2009 و 2010به عنوان برترین دروازه بان اروپا و در سال های 1995 و 2009 دروازه بان برتر سال یوفا شد.فن درسار در 20 می 2006 با آنه ماریا فن کاسترن ازدواج کرد . ان ها دو فرزند دارند.یک پسر به نام جو و یک دختر به نام لین
منبع: [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
وقتی عکسای ون در سار رو میبینم قوت قلب میگیرم
خیلی بی نظیر بود
shiv.vandersar
07-16-2013, 16:07
من از دروازه بانیش خوشم اومد...یادم میاد بخاطر خودش منچستری شدم...که دیگه بعدش روشون تعصب خاصی پیدا کردم...
دلم تنگ شده واسش:aaaa:
به این میگن یه دروازه بان با تعصب که خیلی برای من یونایتد زحمت کشید ..
خب اینجور پیداست مویس دنبال فابرگاس هست
امیدوارم که بتونن اون رو به اولدترافورد بیارن
دوستان !!!!!!!!!!!
رد پای مدیر تو انجمن دیده شده
نمیدونم چرا بی خبر اومده
اگه فهمیده بودیم یه گاوی گوسفندی قربانی میکردیم
ای خدا این مویس نمیدونم داره چکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eee::eee:
منچستر و چلسی به توافق رسیدن تا رونی رو انتقال بدن
من نمیدونم تو سر مویس چی میگذره
هنوز نمیتونن بازیکنان خودشون رو نگه دارن چه برسه به گرفتن بازیکن
shiv.vandersar
07-24-2013, 19:41
سلام
من یه مدتی نبودم از اخبار زیاد خبر ندارم :(
اصن نمیدونم چی به چی شده!!
اگه رونی از منچستر بره من دیگه بازیا رو نگاه نمیکنمom::
اقای مدیر بیاین به بخش یه سرو سامونی بدید[Only Registered And Activated Users Can See Links]
شیوا جون خبری نیست
یه خبر زده بودن که چلسی و منچستر بر سر انتقال رونی به توافق رسیدن ولی تو فیسبوک خبری خوندم که مویس اجازه رفتن رونی نمیده.
اره راست میگی اگه رونی از منچستر بره منم دیگه حوصله نگاه بازی کردن ندارم ولی ایشالا می مونه.
احتمال اضاف شدن بینز و فلینی و گارای هم خیلی زیاد هست.
من که انتظار ندارم بینز و گارای به منچستر بیان ولی فلینی باید به منچستر بیارن
mehran1478
07-30-2013, 20:20
سلام .
ميگم خبري نشد ؟ بدجور به جانشين اسكولز و ذخيره ي كريك و ذخيره ي اورا نياز داريم . اگر نخريم مطمئن ميشم امسال يا دوم ميشيم يا سوم .
سيتي زياد تغيير نكرده و كمي هم قوي تر شده . چلسي بدجور قوي شده . ولي ما بدجور ضعيف شديم به خاطر بازنشستگي سر الكس فرگوسن .
نميدونم ديويد مويس توي باشگاه چي ديده كه اينقدر مطمئنه امسال هافبك ميخريم ! خيلي تو فكرشم .
سدانی ها
08-02-2013, 16:23
الکس فرگوسن و همسرش در روز عروسی(عکس)
قانون آنلاین-این عکس جزو آن دسته عکس هایی ست که به هنگام تولد شبیه همه عکس های معمولی بوده اند و بعدها یک روزی، یک جایی عکاسشان تازه متوجه شده که چه تصویر خاصی را با لنزش در دل تاریخ ثبت کرده است. جوان خندان این عکس، تاریخی را نوشته که خیلی ها حسرت نوشتن و رویای بازنویسی اش را در سر می پرورانند. مرد تاریخ ساز تئاتر رویاها البته مرد خانواده نیز هست و خوشبختی را در خارج از چارچوب مستطیلی زمین فوتبال نیز یافته است.
shiv.vandersar
08-03-2013, 07:58
سلام
بچه ها میگم یه سوال؟
کسی خبر داره ماچدا هنوز تو منچستره یا از تیم رفته؟
خیلی وقته سواله واسم گفتم بپرسم شاید شما بدونید...:eee:
سلام
بچه ها میگم یه سوال؟
کسی خبر داره ماچدا هنوز تو منچستره یا از تیم رفته؟
خیلی وقته سواله واسم گفتم بپرسم شاید شما بدونید...:eee:
سلام امسال از اشتوتگارت برگشت {قرض داده شده بود}
سدانی ها
08-03-2013, 11:45
قرضی رفته بود یه تیم
امسال برگشت.......................
امروز تولد کسی است که فصل قبل با لباس سرخ منچستر درخشید و آقای گل لیگ جزیره شد.
امیدواریم در فصل پیش رو باز هم به درخشش ادامه دهد.
رابین آقای گل
♥♥ تولدت مبارک ♥♥
shiv.vandersar
08-06-2013, 20:30
منم خواستم بیام تولد ونپرسی رو اعلام کنم و تبریک بگم که داداش امید گفت دیگه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]تولدش مبارک[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links]جــــــــــــــــــــــ ـیـــــــــــــــــــــــ ـغ[Only Registered And Activated Users Can See Links]
sina spero
08-07-2013, 00:55
این دیود مویس نمی خواد بازیکن بخره داره عصبانی ام میکنه
shiv.vandersar
08-07-2013, 06:02
والا ما هم خبر نداریم چی میکنن...نه به اون شایعات خرید های بزرگ...نه به .... رونالدو هم که تمدید کردom::
بچه ها خدایی کساییی که وندرسار رو دست دارن انو دانلود کنن ببینن...خیلی قشنگه....من دیدمش اشک تو چشمم جمع شدom::
منچستر lین طوری ادامه بده بیچاره می شیم :scare3:
خوب خدا رو شکر اولین جام رو با مویس گرفتیم امیدوارم آخر فصل اولین 3 گانه مویس رو هم تجربه کنیم .lay_;;:evaa::danc:lay_;;:daghighan::bia inja:shikam::-:toop::manchester::chuncky:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 3119855&mw=500
.................................................. .................................................. ..........................
shiv.vandersar
08-12-2013, 11:48
سلام
تبریک میگم بالاخره برد داشتیم:nishkhand:
دمه ونپرسی گرم...موتورش روشن شد ... اساسی باهاش حال میکنم...:death:
این جام رو هم تبریک میگم...به امید اینکه امسال جام های بیشتری ببریم:yes:
سدانی ها
08-12-2013, 13:57
منم تبریک میگم امیدوارم با مربی جدیدمون حال کنیم
ایشالله وقتی از منچستر میره با تعداد جام های زیاد کسب کرده و پیر شدن مطلق بره
به امید موفقیت دیوید مویس و تیمش:manchester:
عاشق کریمی
08-12-2013, 16:09
تبریک به همه منچستری ها به خاطر بردن سوپر جام:manchester:
سلام خدمت دوستان گل منچستری
اولین جام منچستر رو تبریک میگم
بعدش
اولین برد شیرین تو لیگ رو هم تبریک میگم
تیم بازی خیلی خوبی رو انجام داد ، یه چیزی حین بازی منو خیلی خوشحال کرد و ازش لذت بردم ، اون ، حفظ توپ بود ، با اینکه یه هافبک بازی ساز خوب نداشتیم ولی تونستیم توپ رو خوب به گردش در بیاریم.
یه چیز دیگه ای هم منو خیلی خوشحال کرد ، اونم حضور رونی بود که بالاخره تو منچستر موندگار شد و بازی خیلی خوبی هم به نمایش گذاشت و پاس یه گل هم داد دمش گرم.
4 گلی که تیم منچستر زد 2 گلش فن پرسی و 2 گلش ولبک زد.
من از فن پرسی حال کردم واقعا قشنگ بازی میکنه و دوباره پتانسیل اقای گلی رو داره.
به امید 21 مین قهرمانی منچستر
میخوام به بازیکنان امتیاز بدم
هر کس نگاه بازی کرده به بازیکنا امتیاز بده:ohum::ohum:
1- دخیا: 8
2- ویدیچ: 10
3- فردیناند: 5 خیلی اشتباه داشت ، اگه اینجور پیش بره نیمکت نشین میشه
4- اورا: 8 خوب بود و یه موقیت گل داشت
5- جونز: 6
6- کریک: 7
7- گیگز: 7 خیلی با تجربه کار کرد ، یکی از دلایلی که منچستر توپ رو زیاد به گردش در می اورد گیگز بود
8- کلورلی: 6
9- والنسیا: 8
10- ولبک: 10 دمش گرم
11- فن پرسی: 10 دمش گرم
تعویضی ها
رونی: 10
اندرسون: 8
shiv.vandersar
08-19-2013, 11:46
سلام دوستان
من بازی رو کامل ندیدم...فقط خلاصه بازی رو دانلود کردم...نمیدونم کی خوب عمل کرده کی بد...واسه این رای نمیتونم بدم...:sad:
فقط میدونم ونپرسی و ولبک عالی بودن...مخصوصا دو گل ونپرسی و گل دوم ولبک...واقعا با گلشون حال کردم...چقد قشنگ زدن این گلا رو...
خدایی این ونپرسی امسال باید بهترین بازکن بشه:yes:
ایشالا که تا اخر فصل همینطور باشه بازیامون:ookk:love::
اره شروع خیلی خوبی داشتیم
ولی رونی هنوز ناراحته ، رونی میگه باید بازی بیشتری بهم بدین تا خودمو ثابت کنم
Manchester United vs Chelsea
تاریخ بازی : دوشنبه 4 شهریور
ساعت بازی : 23:30 به وقت تهران
محل برگزاری بازی : استادیوم اولدترافورد
ظرفیت استادیوم : 75,765 نفر
نوع برگزاری مسابقات : لیگ برتر انگلستان
هفته : دوم
منچستر یونایتد - چلسی :
- دو تیم تا به حال 168 بار به مصاف یک دیگر رفته اند که سهم منچستر 72 پیروزی ، سهم چلسی 47 پیروزی و 49 بازی هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است .
- اولین بازی دو تیم در فصل 1905-1906 در قالب دسته دوم انگلستان برگذار شده است که دو تیم به تساوی 0-0 رسیده اند . 35000 نفر از این بازی دیدار کردند .
- از 81 بازی که منچستر یونایتد میزبان چلسی بوده است 36 بازی را برده است ، 25 بازی مساوی و 20 بازی را نیز به چلسی باخته است .
- دو تیم تا به حال 42 بازی در لیگ برتر ، 96 بازی در رقابت های دسته اول ، 4 بازی در دسته دوم ، 13 بازی در رقابت های اف ای کاپ ، 5 بازی در رقابت های کپیتال وان کاپ ، 3 بازی در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا و 5 بازی در کامیونیتی شیلد برگذار کرده اند .
مسابقات لیگ برتر : 42 بازی ( 13 برد برای یونایتد و 15 مساوی و 14 برد برای چلسی ) – 56 گل زده و 56 گل خورده
مسابقات دسته اول انگلیس :96 بازی ( 45 برد برای یونایتد –24 مساوی – 27 برد برای چلسی ) – 175 گل زده و 120 گل خورده
مسابقات دسته دوم لیگ انگلستان : 4 بازی ( 1 برد برای یونایتد – 3 مساوی ) 2 گل زده – 1 گل خورده
مسابقات کامیونیتی شیلد : 5 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 مساوی ( نتیجه بازی در ضربات پنالتی ) - 1 برد برای چلسی ) - 7 گل زده و 7 گل خورده
مسابقات اف ای کاپ : 13 بازی ( 8 برد برای یونایتد – 2 مساوی – 3 برد برای چلسی ) – 21 گل زده و 8 گل خورده
مسابقات کارلینگ کاپ :5 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی - 2 برد برای چلسی ) - 8 گل زده و 8 گل خورده
مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا :3 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی ( برد برای یوناتد در ضربات پنالتی ) - 4 گل زده - 2 گل خورده
آمار کلی دیدارها :168 بازی ( 72 برد برای یونایتد – 49 بازی مساوی – 475 برد چلسی ) – 275 گل زده و 205 گل خورده
- جایگاه دو تیم در فصل گذشته : منچستر با 89 امتیاز مکان اول و چلسی با 75 امتیاز مکان سوم جدول
- بهترین گلزنان فصل قبل دو تیم در لیگ برتر : رابین فن پرسی با 26 گل ازمنچستر یونایتد و لمپارد با 15 گل برای چلسی
- خرید های مهم دو تیم در نقل و انتقالات : منچستر یونایتد : گیلرمو وارلا از پرانول چلسی : آندره شورله از لورکوزن ، مارک ون جینکل از ویتسه ، مارک شوارزر از فولهام
- 6 بازی اخیر دو تیم با یکدیگر :
- 6 بازی اخیر دو تیم در کلیه رقابت ها :
- پیراهن های دو تیم در این دیدار :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
- لیست شبکه های پخش کننده این دیدار :
...
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Manchester United vs Chelsea
تاریخ بازی : دوشنبه 4 شهریور
ساعت بازی : 23:30 به وقت تهران
محل برگزاری بازی : استادیوم اولدترافورد
ظرفیت استادیوم : 75,765 نفر
نوع برگزاری مسابقات : لیگ برتر انگلستان
هفته : دوم
منچستر یونایتد - چلسی :
- دو تیم تا به حال 168 بار به مصاف یک دیگر رفته اند که سهم منچستر 72 پیروزی ، سهم چلسی 47 پیروزی و 49 بازی هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است .
- اولین بازی دو تیم در فصل 1905-1906 در قالب دسته دوم انگلستان برگذار شده است که دو تیم به تساوی 0-0 رسیده اند . 35000 نفر از این بازی دیدار کردند .
- از 81 بازی که منچستر یونایتد میزبان چلسی بوده است 36 بازی را برده است ، 25 بازی مساوی و 20 بازی را نیز به چلسی باخته است .
- دو تیم تا به حال 42 بازی در لیگ برتر ، 96 بازی در رقابت های دسته اول ، 4 بازی در دسته دوم ، 13 بازی در رقابت های اف ای کاپ ، 5 بازی در رقابت های کپیتال وان کاپ ، 3 بازی در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا و 5 بازی در کامیونیتی شیلد برگذار کرده اند .
مسابقات لیگ برتر : 42 بازی ( 13 برد برای یونایتد و 15 مساوی و 14 برد برای چلسی ) – 56 گل زده و 56 گل خورده
مسابقات دسته اول انگلیس :96 بازی ( 45 برد برای یونایتد –24 مساوی – 27 برد برای چلسی ) – 175 گل زده و 120 گل خورده
مسابقات دسته دوم لیگ انگلستان : 4 بازی ( 1 برد برای یونایتد – 3 مساوی ) 2 گل زده – 1 گل خورده
مسابقات کامیونیتی شیلد : 5 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 مساوی ( نتیجه بازی در ضربات پنالتی ) - 1 برد برای چلسی ) - 7 گل زده و 7 گل خورده
مسابقات اف ای کاپ : 13 بازی ( 8 برد برای یونایتد – 2 مساوی – 3 برد برای چلسی ) – 21 گل زده و 8 گل خورده
مسابقات کارلینگ کاپ :5 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی - 2 برد برای چلسی ) - 8 گل زده و 8 گل خورده
مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا :3 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی ( برد برای یوناتد در ضربات پنالتی ) - 4 گل زده - 2 گل خورده
آمار کلی دیدارها :168 بازی ( 72 برد برای یونایتد – 49 بازی مساوی – 475 برد چلسی ) – 275 گل زده و 205 گل خورده
- جایگاه دو تیم در فصل گذشته : منچستر با 89 امتیاز مکان اول و چلسی با 75 امتیاز مکان سوم جدول
- بهترین گلزنان فصل قبل دو تیم در لیگ برتر : رابین فن پرسی با 26 گل ازمنچستر یونایتد و لمپارد با 15 گل برای چلسی
- خرید های مهم دو تیم در نقل و انتقالات : منچستر یونایتد : گیلرمو وارلا از پرانول چلسی : آندره شورله از لورکوزن ، مارک ون جینکل از ویتسه ، مارک شوارزر از فولهام
- 6 بازی اخیر دو تیم با یکدیگر :
- 6 بازی اخیر دو تیم در کلیه رقابت ها :
- پیراهن های دو تیم در این دیدار :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
- لیست شبکه های پخش کننده این دیدار :
...
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.