توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار و تبادل نظر در مورد فینال جام حذفی ایران 1390-1391
به نام خدا
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
در این قسمت اخبار و تبادل نظر در مورد فینال جام حذفی ایران 1390-1391قرار میگیرد.
پنجشنبه 25/12/1390 ساعت : 15:00
فينال جام حذفي : شاهين - استقلال
پنجشنبه 25 اسفند ماه سال جاری بیست و ششمین فینال جام حذفی باشگاههای کشور برگزار میشه
استقلال و شاهین پنجشنبه این هفته بیست و ششمین فینال جام حذفی را برگزار خواهند کرد تا تکلیف قهرمان این دوره نیز مشخص شود. شاهین هیچگاه تاکنون فینال جام حذفی را تجربه نکرده است اما آبیهای پایتخت 8 بار در فینال جام حذفی حضور داشتند . جام حذفی به واقع از اول از اهمیت آنچنانی برخوردار نبود اما هر چه از برگزاری این مسابقات مهیج گذشت تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس با جدیت بیشتری این مسابقات را پیگیری کردند. این جدیت از وقتی بیشتر شد که قهرمان جام حذفی مستقیم به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد. از حدود 8 فصل پیش فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد که قهرمان جام حذفی لیگ ایران مستقیم همراه قهرمان لیگ راهی مسابقات آسیایی خواهد شد. با افزایش سهمیه فوتبال ایران از 2 به 4 اما از اهمیت قهرمانی در جام حذفی تا حدودی کم شد اما به واقع از زمانی که سختگیریهای کنفدراسیون فوتبال آسیا آغاز شد و تعداد تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا کاهش یافت جدیت تیمهای حاضر در مسابقات جام حذفی بیشتر هم شد. بنابراین تیمهای حاضر در جام حذفی سعی میکنند با علاقه بیشتری در این مسابقات حاضر شوند تا در صورت قهرمانی مستقیم به لیگ قهرمانان آسیا راه یابند.
آخرین قهرمانی استقلال به فصل 87-86 است.اما طی 2 فصل اخیر، پرسپولیس همواره پای فینال بوده و به 2 قهرمانی پی در پی نیز دست یافته است اما در فصل جاری سرخها با تحمل شکست سنگین برابر استقلال از راهیابی به فینال جام حذفی محروم شدند تا استقلال به فینال برسه
تیمهای استقلال و شاهین نیز به دنبال کسب سهمیه ورودی سال آینده به لیگ قهرمانان آسیا هستند.
نمیتوان دقیق گفت که کدام شانس بیشتری برای پیروزی دارند چون تیم زخمخورده بوشهری نیز در پی پیروزیه تا کمی خود را از حال و هوای اسفبار کنونی بیرون کند.
سلام
اول تشکر می کنم از ابراهیم برای تایپیک به موقع و خوبش.
ممنون از امید جان به خاطر پست خوبش.
شرایط این دیدار نسبت به لیگ آسیا و لیگ برتر متفاوت است. با توجه به اینکه استقلال بازی خود را در لیگ قهرمانان با برد پشت سر گذاشته بود با غرور به مصاف راهآهن رفت و به تساوی رسید و این تساوی استقلال را در کورس قهرمانی عقب انداخت. البته همین تساوی کمک بزرگی به آبیپوشان کرد تا بازیکنان بیشتر حواسشان را جمع کنند. آنها از حساسیت فینال جام حذفی به خوبی آگاهی دارند، به نظرم استقلال میتواند به راحتی برنده شود البته اگر زمین این اجازه را بدهد. آبیپوشان بیشترین دردسر را با زمین حافظیه دارند. چرا که استقلال بیشتر روی زمین بازی میکنند. به هر حال استقلال بازیکنان بزرگی دارد که شرایط را به خوبی درک میکنند و اگر گلی نیز دریافت کنند به راحتی میتوانند جبران کنند.
در مورد شاهین هم باید بگویم که این تیم از ابتدای فصل مشکل داشته و آخرین مربی آنها (حمید درخشان) همان مربی است که اول فصل این تیم را بسته بود و از بازیکنانش شناخت کافی دارد، آنها نیز مثل استقلال در آخرین دیدارشان به تساوی رسیدهاند.استقلال میتواند قهرمان شود و سهمیه لیگ قهرمانان را به دست آورد
تا جای که من یادم میاد همیشه تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس تیم هایی مثل شاهین و دست کم گرفته اند ولی تیم شاهین و امثال شاهین انگیزه ایی زیادی برای بازی مقابل تیم های بزرگ را دارند پس نباید به تمسخر گرفته بشوند همین به تمسخر گرفتنشون همیشه نتیجه ایی خنده داری و رقم میزند نه تنها در ایران بلکه در همه جهان همیشه همینطور بوده و هست مخصوصا تیم شاهین که تیم هست جوان و با انگیزه بالا و دونده بازی با توپ را روی زمین خیلی خوب بلد هست.به نظر من میزبانی فینال را باید به شهری می دادند که زمین چمن مرغوبی داشته باشه نه شیراز یا اهوازی که زمین هاشون انگاری زمین کاشت صیفی جات هست. فکر نکنم بازی مرغوب و پا به توپی را از هر دو تیم ببینیم.
نویسنده:نیما / انجمن تخصصی فوتبال دربی
sina acm
03-12-2012, 20:47
به امید قهرمانی دیگه این بار تو اهواز
شیراز کنسل شده
mortezarm
03-12-2012, 22:53
منطقی نگاه کنی شانس استقلال بیشتره چون شرایطش مناسبتره و بازیکنای بهتری داری
من بازی در شیرازم مطمئنم هوادارای استقلال زیاد خواهند بود و حداکثرش تعداد طرفدارا دو تیم برابر میشه
از طرفیم چون استقلال الان دیگه صدر جدول لیگ نیس این جام واسش اهمیت بیشتری پیدا کرده و باعث میشه جدی تر باشه
اما شاهینم تیم خوبیه و توان برده استقلالو داره و خب چون ازادیم نیس شانس دیگه خیلی بیشتره
امیدوارم حق به حق دار برسه
AlexDelpiero
03-12-2012, 23:04
شاهین حال و روز خوشی نداره ! فیروز کریمی رو برکنار کردن تا ابراهیم قاسمپور بیاد ولی قاسمپور یه بازی اومد حال و روز شاهینو دید به این نتیجه رسید که نه ... :nishkhand:
در کل مهمترین عواملی که میتونن واسه استقلال تو این بازی دردسر ساز بشن : 1 - زمین نا هموار و داغون شیرازه ! 2 - نبودن امثال آندو تیموریان ، جباری و احتمالا کیانوش رحمتی هست ! استقلال در نبود تیموریان و جبازی و صد البته مجیدی روزهای خوبی رو پشت سر نذاشته و مطمئنا برای بازی فینال هم دوباره دچار دردسر خواهد شد ! شاهین هم برای اینکه از اندوخته خودش تا به اینجا تو این جام حفاظت کنه و نیم نگاهی به قهرمانی و البته آسیا داشته باشه با یه بازی دفاعی و بسته خواهد اومد و احتمالا برنامه ای برای ضد حملات خواهد داشت ! با توجه به سابقه بازی استقلال مقابل تیم هایی مثل شهرداری یاسوج و سایپا مهر کرج میشه فهمید کار سختی پیش رو دارند و نشون دادن که مظلومی و ترکیبش اون انعطاف لازم رو برای تغییر روند بازی ندارند و از اونجایی که بازیکنان خلاق و گره گشایی مثل جبازی و مجیدی تو این بازی حاضر نیستند هودارای استقلال باید صبر زیادی به خرج بدن ! با همه این تفاسیر داشته های استقلال به شرایط بازی و تیم رقیب می چربه و احتمالا قهرمانی استقلال زیاد خواهد بود !
پ . ن : سینا بازی تو همون شیراز برگزار میشه و با انتقالش به اهواز مخالفت شد !
R.BAGGIO.10
03-12-2012, 23:20
رو جام این فینال اسم استقلال هک شده دیگه همه بلدند.داوری بازیشون با راه آهن دیگه برا همه روشن بود.
آخه فکرشو بکنید شاهین بره آسیا.البته ممکنه سالهای آینده بره آسیا ولی الان این جامو استقلالیا خریدند.
شرایطم که نگاه کنیم استقلال با این مصدومان عمرا ببره ولی چون جامو جلو جلو خریدند دیگه نتیجه بازی از همین الان معلومه.
پ.ن»با ر شروع کردم.
Abdollah 202
03-13-2012, 16:01
سلام
من هم میگم جام ماله استقلاله
به نظر من در کل اگه استقلال قهرمان بشه خیلی بهتره چون لااقل تو آسیا بهتر نتیجه میگیره
چن سال پیش که مس کرمان آبرومونو تو آسیا برد
من به شخصه بیشتر دوس دارم استقلال قهرمان بشه
stamford
03-13-2012, 16:18
ممنون بابت تاپیک خوبتون
من که طرفدار هر دو تیم هستم اما خب دلم با شاهینه و دوست دارم شاهین قهرمان بشه
اما
بذارین یه بحثی دیگه انجام بدیم در مورد قهرمان جام حذفی و جام باشگاهها
به نظر من اینکه یه تیم با انجام 6 بازی بیاد و قهرمان حذفی بشه و مستقیم بره آسیا اصلا جالب نیس
ما باید هر چی سهمیه داریم بذاریم تو لیگ چون لیگ هستش که معیار بهترین ها و بدترین هاست
اصلا جام حذفی رو باید جام شانس دونست من نظرم اینه اگه بخوایم اینجا بحث کنیم که کدوم تیم شایستگی حضور
در اسیا رو داره نباید کلا بحثی بکنیم چون الان تیم های خوبی مثه استقلال تراکتور و سپاهان و صبا و نفت داریم که همشون میتونن نماینده ایران تو اسیا باشن
در آخر اینو فقط پیش بینی بینی میخوام بکنم بدون هیچ تعصبی
شاهین قهرمان میشه
مورینیو...
03-13-2012, 17:31
کیفیت لیگ ایران اینقدر پایینه که مسابقات لیگ و جام حذفیش ارزش بحث فنی و تحلیل نداره.
نظر من فقط رو زمین مسابقست.من شخصا ترجیح میدم تیم مورد علاقم تو مریخ بازی کنه تا تو شیراز. تو مریخ هم میشه رو هوا بازی کرد.نقطه ی مثبتشم اینه که اگه میزبانی مریخی ها خوب باشه فیفا جام جهانی 2026 رو اونجا برگذار میکنه.خدا رو چی دیدین!
من نمیدونم چرا بازی رو تو اصفهان برگذار نکردن.اهواز استقلالی زیاد داره اصفهان دیگه نداره که. زمینشم از حافظیه عالی تره! اگه بحث دوری مسافته هوادار واقعی شاهین اگه تیمش تو سنتیاگو برنابئو هم بازی داشته باشه میره اصفهان که چیزی نیست! به نظر من شاهینی ها دارن جو سازی میکنن.
amir.t.t
03-13-2012, 18:24
نمی دونم چرا هواداران استقلال همیشه فکر می کنند باید شرایط برای اون ها مهیا باشه. شرایط تو حافظیه کاملا مساویه و زمین اگه مشکل داره برای هر دو تیمه. دوست عزیزی که طرفدار استقلال هستی سازمان لیگ و کمیته انظباطی و داوران کم بهتون لطف نمی کنن، تماشاچیان شما فحش می دن امثال شاهین و داماش محروم می شن، داوری ها هم که قربونش برم، حالا یه بار حرف استقلال به کرسی ننشسته زورتون گرفته.
سال هاست تلویزیون و رسانه ها دربس در اختیار استقلال و پرسپولیس هستند این روز ها هم دارن وانمود می کنند که داره حق استقلال خورده میشه و زمین بده، یعنی زمین فقط برای استقلال بده،
دوست عزیز بدونید که اگه همونطور که گفتید بازی تو برنابئو برگزار بشه باز هم هوادارهای شاهین اونجا هستن. مطمئن باشید روز بازی تشویق هواداران شاهین اینقدر کوبنده خواهد بود که صدایی از تماشاگران استقلال شنیده نشه.
دوستان دیگه هم نمی دونم چرا مشکل دارن تیمی که لایق تر باشه در فینال موفق تر خواهد بود. در مورد مس کرمان هم بگم که آبروی ایران رو نه تنها نبرد بلکه از گروهش صعود کرد ولی استقلال چی سالهاست داره لیگ قهرمانان بازی می کنه و نمی تونه از گروهش بالا بره،
دیگه اون دوران گذشت که فوتبال ایران به استقلال و پرسپولیس خلاصه می شد ولی طرفداران این تیم ها سرشون رو زیر برف کردن و دور و اطرافشون رو نمی بینن. باید به احترام تیم هایی مثل شاهین و سپاهان و تراکتور و ذوب آهن بایستید.
به امید قهرمانی شاهین در جام حذفی
David Sina
03-14-2012, 11:43
حق استقلال هست که قهرمان شه .......... استقلال با وجود از دست دادن ستاره هاش باز هم بازی خوبی رو انجام میده و بهترین تیم ایرانه .......... شک نکنید اگر مجتبی و آندو برگردند تیم از این رو به اون رو میشه ...... قهرمانی جام حذفی هم مطمئنا مال استقلاله
amir.t.t
03-14-2012, 12:53
در دهه 40 روزی در استادیوم امجدیه برای افتتاح المپیاد ورزشی کشور منتخب تاج ایران و شاهین ایران رو در روی هم قرار گرفتند استادیوم پر از جمعیت در انتظار ورود شاه بود.پرویز دهداری و یارانش در یک سو و کهکشانیهای آن روز تاج در سوی دیگر میدان صف آرایی کردند.یکی از دوستان پیشکسوت شاهین نقل می کند
در نیمه ی اول شاهین با سه گل تاج را شکست داد. دو تیم به رختکن رفتند و دیگر نیامدند. شاه هم از نتیجه ی ناراضی ورزشگاه را ترک کرد.از آن ایام نا مهربانیها نسبت به شاهین بیشتر نمایان شد.به دنبال حوادثی دیگر فعالیتش را تعطیل کردند.اما پرورش یافتگان مکتب شاهین نگذاشتندنام شاهین از فوتبال کشور حذف شود. در بوشهردراصفهان درآبادان درتبریزدر تهران و …به نامهای گوناگون شاهین ادامه حیات دادتا…..پنجشنبه آخر سال نودچه رنجها که نکشید وچه خون دلها که نخورد.
.تا امروز با همت وتلاش و بیم و امید به موفقیتها ی بسیاری رسیده ایم امتیازی نخریدیم وسلسله مراتب پلکانی فوتبال را جوانمردانه گذراندیم.سال90رو به پایان ودرسال 91 در انتظار روزهای حساس وحماسی هستیم. در برنامه ریزی ومدیریت همچنان با مشکلات مواجه ایم . نامهربانیها و خلف وعده ها همچنان ما را می آزارد. اما کسانی هم هستند که با همه ی سختیها استوار ایستاده اند-.هواداران- و هرگز از شاهین فاصله نگرفته اند. هواداران عزیز
. پنجشنبه هنگامه ی تلاش و خواستن وتوانستن برای موفق شدن است. هنگام درمان دردهای فشرده ای است که سالهاست قلبهای عاشقان و دوستداران شاهین راجریحه دار کرده است.خواستن و توانستن وتلاش و دردشناسی ودرمان را در همین زمان کوتاه به پیکره ی تیم به کادر فنی به بازیکنان و مربیان منتقل کنیم .- با فریادمان و با طنین کلماتی چون …باید…حتما…وبا امید به خدا… .- در کنار شعوروفرهنگ غنی بوشهر- که باید آن را به دیگران نشان دهی- همچنان تنها یاور بی ادعای شاهین باقی بمان.اگر همه به وظایفمان عمل کردیم کار بزرگی است .پیروزی یا شکست آخر کارمان نخواهد بود.
منبع : سایت کانون هواداران شاهین بوشهر
درسته زمین واسه هر دو تا تیم بده اما واسه استقلال بدتره چون استقلال بازی زمینی دستور کارشه ولی استقلال با این شرایط هم بهترین تیم ایرانه
amir.t.t
03-14-2012, 13:55
25 اسفند 83 ، تا اون روز دیدن بازیکنان بزرگ و تیم های بزرگ برای من بیشتر به یک آرزو شبیه بود، نوجوانی بیش نبودم در آن روز ها معنی فقر و نداری استانمان را نمی دانستم ولی من هم به مانند تمام فوتبالدوستان بوشهری عاشق تیم های شهر و دیار تیم خودمان بودیم و با همان تیم دسته اولی زندگی می کردیم. دست تقدیر 25 اسفند 83 استقلال را به بوشهر فرا خوانده بود از یک هفته قبل همه آماده دیدن این دیدار شده بودند من هم با شور و شوق دوران نوجوانی خود برای این روز لحظه شماری می کردم و دیدن این بازی برایم کافی بود، ما از رسم نامردی روزگار قناعت و راضی بودن به کمبودها را بدون آنکه خود بدانیم یاد گرفته بودیم، صبح زود بود و روز چهارشنبه سر کلاس درس نشسته بودم و به این فکر می کردم آیا می توانم به ورزشگاه بروم یا نه؟ طاقت ماندن در کلاس درس را نداشتم، به بهانه خواب آلود بودن از کلاس درس بیرون رفتم و دیگر برنگشتم. حالا در متن هیاهو بودم، ساعت ها در ورزشگاه باید می نشستیم تا بازی آغاز شود اما همه این ها را به جان خریده بودیم، شعار های هواداران جنوبی و شاهین با همه جای ایران فرق دارد شعارها با " وصلی علی النبی " شروع می شود و از پیامبرشان مدد می خواهند، آن چند ساعت گذشت با هر زحمتی که بود...
دو تیم وارد زمین شدند استقلال مغرورانه پای به زمین گذاشته بود نیمی از بازیکنان اصلی خود را بروی نیمکت گذاشته بود هنگامی که به خود آمدند خود را در باتلاق بوشهر می دیدند، شهبازی به جای ایمان دشتی به زمین آمد شعار شهبازی کرسپو هنوز در کورسوی خاطراتم باقی مانده است چند دقیقه بعد شهبازی ورزشگاه را به هوا فرستاد یزله های بندری ها آسمان ایران را پر کرده بود، استقلال همه چیز را از دست رفته می دید و از پنج بازیکن اصلی که روی نیمکت داشت فقط سه تا را می توانست به زمین بیاورد، گل مساوی زده شد. چند دقیقه ای در سکوت طی شد تا اینکه هواداران باز هم شروع به تشویق شاهین محبوبشان کردند، ضربات پنالتی در راه بود من هم مثل همه حاضران در ورزشگاه چشمم به هنر نمایی هادی شفیعی بود که برای پنالتی گرفتن به جای کشتکار به زمین آمده بود. همه چیز در یک چشم به هم زدن اتفاق افتاد هادی شفیعی مثل آب خوردن دو پنالتی را گرفت و این لحظه ای بود که همه منتظر آن بودند، عماد نبی پور پشت توپ قرار گرفته بود ... همه چیز تمام شد کار آن استقلال مغرور یکسره شد...
آن روز ایران چیزهای دید که تا به حال شاهد آن نبوده بود و آن هوادارانی بود که عاشقانه تیمشان را حمایت می کردند، بعد ها این جمله خیابانی را شنیدم که در بین دو نیمه در استودیو تلویزیونی گفته بود در بوشهر این ها واقعا هوادار شاهین بودند و مثل دیگر شهرها نبود که هواداران پرسپولیس بیایند و در مقابل استقلال قرار بگیرند و بالعکس. آری این همان چیزی بود که آقای خیابانی هم در آن روز از آن شگفت زده شده یود.
بعد از هفت سال تاریخ در حال تکرار شدن است، دقیقا در روز 25 اسفند تیم های استقلال و شاهین باید به مصاف هم بروند.
شباهت های عجیبی را می بینم، استقلال همان غرور آن روز ها را با خود دارد و گویی انگار شاهینی در کار نیست، آن روز ها هم استانمان کشور را تغذیه می کرد و تیممان و خودمان نگاهمان به این و آن بود چیزی که هنوز هم امتداد دارد و امتداد خواهد داشت تا هنگامی که ظالم باشد مظلوم هم هست،
زمانه عوض شده دیگر ما تیم دیروز نیستیم که به بازی با بزرگان ایران راضی باشیم نگاهمان به افق های دور تر است ولی استقلال و استقلالی ها همان تیم دیروز هستند و فکر می کنند همه باید برای آن ها کرنش کنند و همه چیز را متعلق به خود می دانند حتی صندلی های ورزشگاه حافظیه را به نام خود می دانند.
اگر دیروز نداریمان را با برد استقلال فریاد زدیم امروز هم نداریمان را با قهرمانی در فینال جام حذفی فریاد خواهیم زد، هر چند به قول آقای افراشته در کشور ما نه گوشی برای شنیدن هست نه دلی برای سوزندان، فریاد می زنیم تا بلکه آیندگان از ما به نیکی یاد کنند همانطور که الان نامی از آن کهکشانی های خیالی شاه نیست و همه از دکتر اکرامی و پرویز دهداری و نسل با اخلاق شاهین نام می برند ما هم فریاد مظلومیت سر خواهیم داد.
کاپ قهرماني فينال جام حذفي يک جام تمام نقره قلم کار اصفهان است.
حمید رضا احمدی، رئیس کمیته فرهنگی سازمان لیگ در گفتگویی اظهار داشت: مراسم ویژه ای برای فینال جام حذفی در نظر گرفته ایم و سکوی قهرمانی تا ساعتی دیگر در ورزشگاه حافظیه نصب می شود. گروه تواشیح نیز برنامه جذابی پیش از مسابقه دارد. در پایان مسابقه هم بازیکنان تیم قهرمان از تونل آتش عبور می کند.
وی در مورد جام قهرمانی گفت: کاپ قهرمانی جامی تمام نقره که هنر قلم کار اصفهان مزین است. مدال ها نیز به شکل گل لاله طراحی شده که طرحی از یاقوت قرمز و فیروزه ای دارد. این مدال های طلایی رنگ به یاد شهدا به شکل گل لاله طراحی شده است.
مسابقه فینال فردا ساعت 15 بین دو تیم استقلال و شاهین بوشهر در ورزشگاه حافظیه انجام می شود.
گفته می شود ارزش ریالی جام قهرمانی در حدود 10 میلیون تومان است.
Dina1996
03-14-2012, 17:08
من بی طرفم،پرسپولیسی ام.دوستان دیگه در مورد سال 83 صحبت نکنید.همون جور که همه میدونین،نه استقلال اون استقلاله،نه شاهین اون شاهینه سابق.90%استقلال 3 بر 1 یا همین حوالی میبره.در مورد ورزشگاهم باید بگم هر دو شهر دو نکته ی بد دارن.اهواز:هوای بد/شیراز:زمین بد.البته من چون اهوازم دوست دارم بیان اهواز.ورزشگاه که نمیتونم برم ولی خب جشنه بعدش که میریزن تو خیابون باحاله:hehee:
juninho_P
03-14-2012, 19:56
فردا فینال باحالی داریم
حداقل امسال یه جام حق استقلاله
تا ببینیم ترکیب فردا چیه
اندو و جباری کی میان ؟؟
فينال جام حذفي فوتبال فردا در ورزشگاه حافظيه شيراز بين دو تيم استقلال و شاهين بوشهر برگزار ميشود.
اولین فینال جام حذفی فوتبال ایران در سال ۱۳۵۵ بین دو تیم ملوان انزلی و تراکتورسازی تبریز برگزار شد و ملوان در آن دیدار به قهرمانی رسید. از آن زمان تا به امروز ۲۲ دوره جام حذفی برگزار شده که استقلال با ۵ عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم این مسابقات است.
آبیپوشان استقلال پیش از این ۸ بار فینالیست شده بودند که در 3 فینال ناکام بودند.
پرسپولیس، سپاهان و ملوان انزلی تیمهایی بودهاند که استقلال را در فینال بردهاند و آبیپوشان را از رسیدن به مقام قهرمانی باز داشتهاند. سپاهان و ملوان در ضربات پنالتی برابر استقلال پیروز شدهاند و پرسپولیس تنها تیمی بوده که توانسته در جریان بازی استقلال را در فینال شکست دهد.
آبیپوشان پایتخت فردا(پنجشنبه) نهمین فینال خود را تجربه میکنند و به مصاف شاهین بوشهر میروند. شاهینی که برای اولین بار فینالیست شده است.
شاهین بوشهر با فیروز کریمی به فینال جام حذفی رسید اما تقدیر به گونهای رقم خورد که سرمربی پیشین استقلال رودرروی تیم سابقش قرار نگیرد و حمید درخشان پرسپولیسی مقابل پرویز مظلومی و استقلال بایستد. درخشان بیشتر از فیروز کریمی شاهین را میشناسد زیرا خود او این تیم را در ابتدای فصل بسته است.
نبرد مظلومی و درخشان میتواند دیدنیتر از نبرد کریمی و مظلومی از کار درآید. مظلومی هر چند دربی آخر را باخت اما سابقه درخشانی در شکست دادن پرسپولیسیها دارد. در آن سوی میدان هم درخشان میگوید تا به حال با هیچ تیمی به عنوان مربی به استقلال نباخته است. این شرایط و همچنین مسابقهای که باید حتما یک برنده داشته باشد بازی را جذابتر و تماشاییتر میکند.
مسئولان دو باشگاه قبل از بازی بر سر محل بازی با یکدیگر جدال رسانهای داشتند و حتی مدیرعامل باشگاه شاهین تهدید کرد که اگر بازی در اهواز برگزار شود در فینال شرکت نمیکنند.
با این حال زمین ناهموار ورزشگاه حافظیه شیراز میزبان استقلال و شاهین است و باید دید کدام تیم در کنار مقبره حافظ شیراز غزل قهرمانی میسراید. شاهین که از مشکلات مالی رنج میبرد و در خطر سقوط به دسته اول هم هست، میتواند شگفتی ساز شود و اولین جام قهرمانیاش را بالای سر ببرد یا این پرویز مظلومی است که اولین جامش را با استقلال میگیرد.
استقلال در این بازی کیانوش رحمتی را هم مثل مجتبی جباری و آندرانیک تیموریان ندارد. آرش برهانی ویژهترین بازیکن فینال جام حذفی است، او با 11 گل زده بهترین گلزن آبی پوشان در جام حذفی است.
ساعت 15 روز فردا سوت آغاز این دیدار به صدا در میآید و باید دید شاهین بوشهر اولین قهرمانیاش را در جام حذفی تجربه میکند یا استقلال اولین جامش را با مظلومی به دست میآورد.
نتایج فینالهای جام حذفی در دورههای گذشته:
۱۳۵۴ ـ ۵۵ ـ ملوان ۱:۴ تراکتورسازی
۱۳۵۵ ـ ۵۶ ـ استقلال ۰:۲ هما
۱۳۵۶ تا ۶۵ برگزار نشد
۱۳۶۵ ـ ۶۶ ـ ملوان ۰:۲ خیبر خرمآباد
۱۳۶۶ ـ ۶۷ ـ پرسپولیس ۰:۱ ملوان (1: 0) (0:0) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است و در مجموع پرسپولیس به عنوان قهرمانی رسید)
۱۳۶۷ ـ ۶۸ ـ شاهین اهواز ۴:۴ ملوان (۴:۱) (۰:۳) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است و در مجموع شاهین به عنوان قهرمانی رسید)
۱۳۶۸ ـ ۶۹ ملوان ۵:۶ استقلال(ضربات پنالتی)
۱۳۶۹ ـ ۷۰ ـ پرسپولیس ۱:۲ ملوان
۱۳۷۰ ـ ۷۱ برگزار نشد
۱۳۷۱ ـ ۷۲ برگزار نشد
۱۳۷۲ ـ ۷۳ سایپا ۱:۱ جنوب اهواز (۰:۰) (۱:۱) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۷۳ ـ ۷۴ ـ بهمن ۱:۲ تراکتورسازی (۱:۰) (۰:۲) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۷۴ ـ ۷۵ استقلال ۱:۵ برق شیراز (۱:۳) (۰:۲) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۷۵ ـ ۷۶ برق شیراز ۰:۳ بهمن (ضربات پنالتی)
۱۳۷۶ ـ ۷۷ برگزار نشد
۱۳۷۷ ـ ۷۸ پرسپولیس ۱:۲ استقلال
۱۳۷۸ ـ ۷۹ استقلال ۱:۳ بهمن
۱۳۷۹ ـ ۸۰ فجر سپاسی ۱:۳ ذوبآهن (۰:۱) (۱:۲) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۸۰ ـ ۸۱ استقلال ۳:۴ فجرسپاسی (۱:۲) (۲:۲) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۸۱ ـ ۸۲ ذوبآهن ۵:۶ فجرسپاسی در ضربات پنالتی (۲:۲) (۲:۲) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۸۲ ـ ۸۳ سپاهان ۲:۵ استقلال (۲:۳) (۰:۲) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۸۳ ـ ۸۴ صبا ۲:۴ ابومسلم در ضربات پنالتی (۱:۱) (۱:۱) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۸۴ ـ ۸۵ سپاهان ۲:۴ پرسپولیس در ضربات پنالتی (۱:۱) (۱:۱) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۸۵ ـ ۸۶ سپاهان ۰:۴ صبا (۰:۱) (۰:۳) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۸۶ ـ ۸۷ استقلال ۱:۳ پگاه گیلان (۱:۰) (۰:۳) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
۱۳۸۷ ـ ۸۸ ـ ذوبآهن ۲:۵ راهآهن (۱:۰) (۱:۵) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
88 ـ 89 ـ پرسپولیس 4: 1 گسترش فولاد تبریز (۱ : ۰) (3: 1) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
89 - 90 - پرسپولیس 2: 1 ملوان (2 : ۰) (0: 1) (اعداد داخل پرانتز نشاندهنده نتایج دیدارهای رفت و برگشت است)
90-91 - استقلال ؟ - شاهین بوشهر ؟
سعيد مظفريزاده قضاوت ديدار فينال جام حذفي بين تيمهاي استقلال و شاهين بوشهر را برعهده خواهد داشت.
بر اساس تصمیم کمیته داوران فدراسیون فوتبال، سعید مظفریزاده به عنوان داور وسط دیدار استقلال و شاهین بوشهر انتخاب شد و رسول فروغی و داود رفعتی کمک های او خواهند بود. ناظر این مسابقه هم منوچهر صالحی است.
تیم داوری با پرواز 15:05 امروز راهی شیراز شد. دیدار استقلال و شاهین بوشهر ساعت ۱۵ فردا در ورزشگاه حافظیه برگزار می شود.
رئيس هيئت فوتبال استان بوشهر از اختصاص چهار هزار قطعه بليط فينال جام حذفي بين دو تيم استقلال تهران و شاهين بوشهر به فوتبالدوستان بوشهري خبر داد.
محمد دوانی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از صبح امروز بلیطفروشی مسابقه فینال جام حذفی در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر آغاز شده است.
وی ادامه داد: مسابقه فینال جام حذفی باشگاه های کشور ظهر پنجشنبه از ساعت 15 در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار خواهد شد و یکسوم بلیطهای این مسابقه در اختیار تماشاگران بوشهری قرار گرفته است.
رئیس هیئت فوتبال استان بوشهر از اختصاص چهار قطعه بلیط این مسابقه به تماشاگران بوشهری خبر داد و گفت: برای این مسابقه 12 هزار قطعه بلیط تهیه شده که یک سوم آن به تماشاگران بوشهری اختصاص می یابد، یک سوم برای هواداران استقلال و یک سوم هم در اختیار هیئت فوتبال استان فارس قرار گرفته است.
وی به استقبال خوب تماشاگران بوشهری از بلیطهای این مسابقه اشاره کرد و افزود: پیشبینی میکنیم این چهار هزار قطعه بلیط تا عصر امروز توسط تماشاگران بوشهری خریداری شود.
دوانی استان بوشهر را مهد فوتبال کشور معرفی کرد و ادامه داد: فوتبال در استان بوشهر هواداران بسیار زیادی دارد و بسیاری از این هواداران فوتبال عاشق تیم شاهین هستند و برای حمایت این تیم به ورزشگاه حافظیه خواهند رفت.
وی ابراز امیدواری کرد با برتری شاهین مقابل استقلال در فینال جام حذفی و قهرمانی این تیم برگ زرینی در تاریخ فوتبال استان بوشهر رقم بخورد و برای اولین بار در طول تاریخ این استان صاحب نماینده ای در لیگ قهرمانان آسیا شود.
دبير سازمان ليگ حرفهاي فوتبال گفت: طبق آئيننامه موجود مسابقات جام حذفي قهرمان اين رقابتها پاداش مادي ندارد.
علی کاظمی در مورد میزان پاداش مالی قهرمان جام حذفی گفت: آئیننامه این مسابقات در مراحل اولیه از سوی کمیته مسابقات و فدراسیون فوتبال تدوین و بعد از اینکه مسابقات به مراحل بالاتر رسید انجام بازیها به ما محول شد. در آئیننامه ابتدایی مسابقات هیچ جایزه و پاداش مادی برای تیم قهرمان جام حذفی در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: اکنون که این مسئله مطرح شد من به مسئولان فدراسیون میگویم تا شاید از محل درآمد حامیان مالی رقمی به قهرمان اختصاص بدهند.
دبیر سازمان لیگ در مورد اینکه جایزه تیم قهرمان لیگ برتر چقدر است عنوان کرد: عزیز محمدی در زمان عقد قرارداد با حامی مالی سازمان لیگ مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان جایزه برای سه تیم اول در نظر گرفت که این رقم خارج از مبلغ دو میلیارد تومان قرارداد اولیه بود. البته نحوه تقسیم آن را بین سه تیم اول نمیدانم.
وی در مورد اینکه با جدایی محمدی از سازمان لیگ آیا این جایزه به قوت خود قبلی است گفت: با توجه به منعقد شدن قرارداد تصور میکنم نباید تغییر وضعیتی ایجاد شود.
Arman.Leo
03-15-2012, 09:20
فغاني فينال جام حذفي را قضاوت ميکند
عليرضا فغاني قضاوت ديدار فينال جام حذفي بين تيمهاي استقلال و شاهين بوشهر را برعهده خواهد داشت.
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علیرضا فغانی به عنوان داور وسط، حسن کامرانی فر و رسول فروغی کمک های اول و دوم و رحیم مهرپیشه به داور چهارم دیدار استقلال و شاهین بوشهر خواهند بود. ناظر داوری ابراهیم میرزا بیگی است و ناظر ویژه هم حسین عسگری است.
دیدار استقلال و شاهین بوشهر ساعت ۱۵ امروز در ورزشگاه حافظیه برگزار می شود.
فینال جام حذفی امروز برگزار میشه
به نظر من خبر خوب برای استقلال مصدومیت کیانوش رحمتی بوده ! البته از مصدوم شدن یک هموطن اصلآ خوشحال نیستم و مطمئنآ هم هم تیمی ها و هواداران استقلال خوشحال نیستن ولی به نظر من از نظر فنی به نفع استقلاله که این بازیکن توی زمین نباشه
زیر توپ زدن های بیهوده .. پاس های پی در پی روبه عقب و بی مورد و از همه مهم تر کند بودن و پا به توپ نبودن کیانوش رحمتی باعث شده استقلال واقعا توی انتقال توپ از دفاع به حمله ضعیف بشه
هر چند که زمین شیراز خیلی بازی روی زمین رو خراب می کنه اما به هر حال همون مقدار کمی هم که استقلال می تونست بازی کنه با وجود یه بازیکن مثل ساموئل توی اون نقطه می تونه بهتر باشه
اما شاهین بوشهر ...
واقعآ این تیم از این رو به اون رو شد.. تغییرات الکی که توی این تیم داده شد کل تیم رو نابود کرد
البته فراموش نکنیم که وجود یک دروازبان 6 دانگ خیلی موثره و فکر می کنم که وحید طالب لو هم دوران خوب ابتدای فصلش رو نداره
کلآ یه سری از دروازبانان توی ایران واقعآ فراز و نشیب زیادی دارن
وحید طالب لو , میثاق معمار زاده , حسن رودباریان , ابراهیم میرزا پور و .... از جمله این دروازبانان هستند که بعضی اوقات واقعآ گلهای ساده ای می خورند
فکر می کنم امروز استقلال بتونه با حملات زیاد دروازه شاهین رو باز کنه و اگه به سمت دروازه ضربه بزنن دفاع و دروازبان شاهین شکننده نشون داده
مصدومیت یه سری از بازیکنان دو تیم هم خیلی روی تیم ها تاثیر گذاشته
بزرگترین مصدومان استقلال مجتبی جباری و مخصوصآ مخصوصآ آندرانیک تیموریان که بعد از شنیدن خبر مصدومیتش من روزهای سختی رو برای استقلال و تیم ملی پیش بینی می کردم خیلی روی استقلال اثر گذاشته
در سوی مقابل امید شاهین به بازیکنانی مثل منصور تنهایی هست که خوب تیم ها رو دور می زنه و فوتبالیست قابلی محسوب میشه
استقلالی ها هم که معمولآ توی هر بازی کلی تغییر نسبت به بازی قبل دارن حتی نمیشه پیش بینی کرد که کی توی زمین باشه چه برسه به اینکه بگیم کی بدرخشه heee:: اما فکر می کنم امروز اگه به میداوودی بازی برسه می تونه گلزنی کنه
به هر حال فکر نمی کنم بازی خیلی زیبایی رو ببینیم و فقط حساسیت بازی می تونه برای هواداران فوتبال جذاب باشه
امیدوارم که حداقل دیگه به جمع مصدومان تیم ها اضافه نشه :ohum:
سلام :
فینال بین تیم های استقلال************ شاهین بوشهر
متاسفانه بازی خوبی را از هر 2 تا تیم ندیدم.دلیل اصلییش زمین شخم زده حافظیه بود .من نمی فهمم چرا باید این زمین برای فینال جام حذفی انتخاب بشه؟ ای بابا این همه زمین های خوب و مرغوب داریم زمین فولادشهر زمین تیم تراکتور زمین تیم ابومسلم زمین تیم صبای قم ورزشگاه یادگار امام شهر قم زمین استاندارد و خوبی هست امروز احمدی نژاد طی سفر خودش به اهواز ورزشگاه 50 هزار نفری اهواز را افتتاح کرد چرا مکان بازی را از اهواز به شیراز تغییر دادند به نظر من محل های مناسب تر واسه برگزاری بازی بود.وقتی بازیکنان میخواستند یک پاس ساده بدهند توپ سانتر میشد واسه اینکه این توپ بیچاره به چاه و چاله و چوله های سطح زمین برخورد میکرد و نباید انتظار بازی خیلی خوب را از هر دو تیم داشت.
بازی با توجه به کش و قوس های فراوانش در وقتهای قانونی بدون گل تمام شد و به وقت های اضافه کشیده شد در وقت های اضافه هم بازی باز هم بدون گل تمام شد. و کار به پنالتی کشیده شد در ضربات پنالتی این تیم استقلال بود که موفق شد با نتیجه 4 بر یک حریف را از پیش رو بردارد تا در نهایت قهرمانی جام حذفی را از آن خود کنند. محسن یوسفی، فریدون زندی، ساموئل و یرکویچ زنندگان پنالتی برای استقلال بودند که هر 4 نفر پنالتی خود را گل کردند . قضاوت بازی بر عهده علیرضا فغانی بود و در مقابل چشم 15 هزار تماشاگر استقلال فاتح جام حذفی شد و استقلال کسب جام قهرمانی بیست و پنجمین دوره رقابتهای جام حذفی، برای ششمین بار در این دوره از رقابتها قهرمان شد و به عنوان اولین نماینده ایران راهی لیگ قهرمانان فصل آینده شد
نویسنده: نیما/ انجمن تخصصی دربی
بازي از اون چيزي كه پيشبيني ميشد قشنگتر شد...
بازي كردنم در حافظيه كار هر كسي نيست،آمادگي جسماني بالايي ميخاد + نرم بازي كردن
از بازيكهاي استقلال خسرو حيدري و امير آبادي متوجه شده بودن وگرنه بفيه همون بكش زيرش رو اجرا كردن...
درسته كه زمين حافظيه پستي بلندي داره اما خاكش خشك نيست و اينجورا هم كه ميگن و تبليغ ميكنن نيست...
رحمتي هم گل كاشت!!!خيلي از بازيش خوشم اومده اميدوارم تيم ملي كه بازيهاي حساسش شرئوع شد همينجوري بازي كنه
به نظر من جو قبل از مسابقه برتري استقلال رو نشون ميداد
انگار از پيش تعين شده بود!چون شاهين پروبالش ريخته...
انصاريان استيلش افتضاحه چطور اسم خودشو فوتباليست ميزاره!!!يه نيكبخت استيلش عوض شد چيزي نبود كه بهش نگفتن ولي انصاريان كسي كاري به كارش نداره
اگه ليگ ايران ميخاد پيشرفت كنه بايد شرايط مسابقات طوري باشه كه حداقل استيل بازيكنها به فوتباليست بخوره
بازي امروز يه نمايش بود از شاهكارهاي فدراسيون در ضمينه ي پيشرفت و بالا بردن سطح فوتبال مملكت!!!
به نظر من بازي رو تو حافظيه گذاشتن چون ميدونستن با آوردن اسم حافظيه حاشيه ها شرع ميشه وو ديگه كسي به بازي توجه نميكنه
كيفيت تيم هاي ايراني حتي تو نيوكمپ هم همينه!!
Arman.Leo
03-15-2012, 20:07
حاشيه فينال جام حذفي9
برخي خبرنگاراني که براي پوشش خبري در کنار زمين حضور داشتند مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
پس از اینکه مشخص شد استقلال قهرمان جام حذفی شده لیدرهای این تیم کنار خط قرار گرفتند اما مسئولان برگزاری بازی آنها را از محوطه بیرون کردند.
* بعد از اینکه مهدی رحمتی پنالتی دوم شاهین بوشهر را مهار کرد مالک مسئول فرهنگی باشگاه استقلال به شدت زمین خورد و دستش آسیب دید.
* مجتبی جباری هنگام ضربات پنالتی در حالی که لنگ میزد کنار بازیکنان استقلال قرار گرفت ولی به پنالتیها نگاه نمیکرد.
* پس از اینکه استقلال قهرمان شد مثل همیشه شاهد بینظمی فراوان در چمن بودیم و تماشاگران زیادی داخل زمین ریختند. مأموران نیروی انتظامی تعدادی از این هواداران را دستگیر کردند.
* ساموئل بازیکن خارجی استقلال پس از قهرمانی این تیم به سمت دو نفر از جانبازان کنار زمین رفت و آنها را بغل کرد.
* هواداران استقلال پس از قهرمانی این تیم مهدی رحمتی را قلمدوش کردند و او هم پیراهن ناصر حجازی را نشان میداد.
* برخی از بازیکنان شاهین پس از قهرمانی استقلال گریه کردند.
* اعضای تیم استقلال پس از قهرمانی دور افتخار زدند.
* در حالی که بازی تمام شده بود و خبرنگاران قصد داشتند برای تهیه اخبار جشن قهرمانی خود را کنار زمین برسانند عدهای که مشخص نبود چه سمتی دارند به ضرب و شتم خبرنگاران پرداختند که در این میان خبرنگاران فارس نیز مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
* فتحالله زاده توسط بازیکنان استقلال قلمدوش شد و در ورزشگاه دور افتخار زد.
* مظلومی هم روی دوش لیدرهای استقلال قرار گرفت.
* به هنگام دریافت مدال قهرمانی سیدمهدی رحمتی با پیراهنی که عکس حجازی روی آن نقش بسته بود روی بالای سکو رفت.
* مجری مراسم قهرمانی دو بار به اشتباه در حالی که قصد داشت بگوید به افتخار پرویز مظلومی دست بزنید گفت: به افتخار مهدی مناجاتی دست بزنید
Arman.Leo
03-15-2012, 20:08
8 ميليون تومان پاداش قهرماني استقلال
مديرعامل باشگاه استقلال از پاداش 8 ميليون توماني به بازيکنان استقلال براي قهرماني در جام حذفي خبر داد.
علی فتحاللهزاده پس از حضور در رختکن استقلال به بازیکنان این تیم وعده داد نفری 8 میلیون تومان بابت قهرمانی در جام حذفی پاداش دریافت خواهند کرد.
استقلال امروز در ضربات پنالتی شاهین بوشهر را شکست داد و قهرمان شد.
پيشکسوت باشگاه استقلال تهران قهرماني اين تيم در جام حذفي فوتبال کشور را قابل پيش بيني دانست.
در خصوص قهرمانی تیم فوتبال استقلال تهران در جام حذفی، گفت: از قهرمانی استقلال در رقابت های جام حذفی بسیار خوشحالم و فکر می کنم این قهرمانی قابل پیش بینی بود.
وی ادامه داد: با توجه به مصدومان زیاد استقلال در حال حاضر و مشکلات موجود باید به تمام اعضای تیم فوتبال این باشگاه تبریک بگویم.
پیشکسوت باشگاه استقلال تهران در خصوص شانس این تیم برای قهرمانی در لیگ برتر، گفت: به طور حتم در لیگ برتر کار استقلال بسیار دشوار خواهد بود و باید برای قهرمانی تلاش بیشتری انجام دهند.
وی تصریح کرد: سپاهان و تراکتورسازی به همراه استقلال مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر فوتبال کشورمان هستند و نمی توان شانس تیمی را بیشتر دانست.
وی در خصوص حاشیه های جدید فدراسیون فوتبال کشورمان و احتمال برکناری کفاشیان اظهار داشت: تغییر در فدراسیون فوتبال نه تنها مشکلات را کاهش نمی دهد بلکه افزایش نیز خواهد داد.
روشن خاطرنشان کرد: اگر کفاشیان را نمی خواستند باید از قبل فکر این روز ها را می کردند اما حالا باید همه از رییس فدراسیون فوتبال حمایت کنند.
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال با بيان موضع رسمي اين باشگاه در خصوص فينال جام حذفي گفت: از نحوه برگزاري فينال حذفي ناراضي هستيم چون همه چيز به سود شاهين بود.
محمد سررشته داری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال موضع رسمی این باشگاه را در خصوص بازی فینال جام حذفی اعلام کرد و ضمن بیان مطلب فوق گفت: حالا که ما فینال جام حذفی را برده ایم باید یکسری از حرف ها را مطرح کنیم چون امکان دارد زیر قهرمانی استقلال پنهان شود.
وی در همین خصوص افزود: شرایط فینال به گونه ای رقم خورد، که همه چیز به نفع تیم شاهین بوشهر باشد از میزبانی ورزشگاه حافظیه شیراز به دلیل نزدیکی این شهر به بوشهر گرفته تا قرار دادن سکوی قهرمانی در سمت جایگاه هواداران شاهین.
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال اظهار داشت: حتی ضربات پنالتی در دروازه ای زده شد که هواداران شاهین پیرامون آن قرار داشتند.
وی با بیان اینکه در زمینه بلیت فروشی این دیدار اتفاق عجیبی افتاد که در تاریخ فوتبال ایران بی نظیر است گفت: یک روز قبل از برگزاری بازی فینال 4 هزار بلیت این دیدار در شهر بوشهر به هواداران شاهین فروخته شد و در روز بازی هواداران این تیم از عدد 4 هزار به بالا اقدام به خرید بلیت کنند. همچنین حضور باعث شده بود که بسیاری از هواداران استقلال پشت درهای بسته ورزشگاه حافظیه شیراز قرار گیرند.
سررشته داری تاکید کرد: ما به شدت از نحوه برگزاری فینال جام حذفی ناراضی هستیم و همه چیز در این بازی به سود شاهینی ها بود. این مطالب را در حال به عنوان موضع رسمی باشگاه استقلال بیان می کنم که این تیم قهرمان جام حذفی شده و امیدواریم که در فینال های بعدی شاهد چنین مسائلی نباشیم.
وی با بیان اینکه باشگاه استقلال به طور رسمی از هواداران تیم تشکر می کند گفت: مدیرعامل باشگاه استقلال گفته است که در اولین فرصت مناسب جشن قهرمانی این تیم در رقابت های جام حذفی را خواهیم گرفت. شب گذشته بازیکنان ، کادر فنی و مسئولان باشگاههای استقلال در مراسمی که توسط یکی از دوستان مظلومی به دلیل قهرمانی استقلال در جام حذفی تدارک دیده شده بود شرکت کردند و این مراسم به هیچ وجه هیچ مربوط به جشن قهرمانی باشگاه استقلال نیست.
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در خاتمه گفت: از همه هواداران که ما را برای برگزاری مراسم جشن قهرمانی دعوت کرده اند تشکر می کنیم اما متاسفانه به دلیل فشردگی بازیهای استقلال در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و لیگ برتر نمی توانیم در این مراسم ها حضور پیدا کنیم.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.