توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد دوم ㋡ ㋡
مورینیو...
04-08-2012, 19:36
پرنده ماه تولد شما چیست ؟
اول فروردین تا ۲۵ فروردین شاهین
مقتدر و توانا هستید . معمولا با مهارتی که در کارها و عملتان دارید می توانید از موانع بسیار سخت عبور کنید و در نهایت زرنگی این کار را به گونه ای انجام می دهید که چندان انرژی خود را به هدر ندهید.
۲۶ فروردین تا ۲۲ اردیبهشت مرغابی
برای رسیدن به هدف هر رنجی را به جان می خرید ، اما با این حال برای شما هدف وسیله را توجیه نمی کند. گاهی بی دقت می شوید ، بنابراین ضررهایی می بینید.
۲۳ اردیبهشت تا ۱۹ خرداد قمری
طبیعتا آرامش طلب هستید و از یک زندگی عاشقانه لذت می برید و بندرت از آن خسته می شوید . بردبار ، سازگار و در عین حال جذاب هستید.
۲۰ خرداد تا ۱۶ تیر عقاب
شخصیتی بسیار محترم دارید.هیچ گاه به دنبال کارهای بیهوده نیستید و می توانید تنها با نگاه گیرا و نافذ خود مخالفان خویش را سر جایشان بنشانید.
بخش بسیار قوی و ممتاز شخصیت شما آن است که قادرید از جنبه های ناچیز و مادی فراتر رفته و ماورای آن را ببینید.
۱۷تیر تا ۱۳ مرداد بلبل
معمولا قبل از اینکه دیده شوید صدایتان به گوش می رسد و همیشه حرفی برای گفتن دارید.هر چند بعضی ها اعتقاد دارند که حرفهای شما به عمل نمی رسد.
۱۴ مرداد تا ۱۰ شهریور مرغ ماهیخوار
شخصیتی رنگی و پرزرق و برق دارید که همیشه مشتاق “رویارویی” است و از این کار لذت می برید.مهمترین مسایل پیرامون خود را به مرور و با خونسردی حل و فصل می کنید.بسیار حساس و تیرهوشید.
۱۱ شهریور تا ۷ مهر قو
همانند قو مغرور و سربلندید و شخصیتی پیچیده دارید.با اینکه در ظاهر شخصی بسیار آرام و راحت هستید اما در باطن برای سازگاری کردن خود با محیط اطراف و سرعت دنیای مدرن بسیار تلاش می کنید.بندرت عصبانی می شوید و سعی می کنید با همه در تفاهم و تعامل باشید…
۸ مهر تا ۵ آبان دارکوب
سختگیر و سختکوش هستید با طاقتی بسیار بالا . برای حمایت از ایده ها و عقایدتان به راحتی خواستار حمایت دیگران می شوید.برخی اوقات به نظر حواس پرت می آیید ، اما این فقط ظاهر شماست !
۶ آبان تا ۳ آذر باز کوچک
ذهن هوشیارتان به شما این امکان را می دهد که از یک موضوع به موضوع دیگری بپرید بدون اینکه تمرکز خود را از دست بدهید ! با اراده بسیار زیاد روی
اهداف خود متمرکز می شوید و ار آنچه در اطرافتان می گذرد ، آشفته و مضطرب نمی گردید.
۴ آذر تا ۲ دی کلاغ
به غایت گیرا ، پرانرژی و مقاوم هستید و همچنین باهوش ، در نتیجه در حل مشکلات بسیار ماهر و زبردست می باشید.عاشق رقابت بوده و از طبیعت ، جنگل و اصولا محیط های بکر طبیعی بسیار لذت می برید.
۳ دی تا ۳۰ دی : حواصیل
جذاب و متفکرید و معمولا تنها و منزوی به نظر می آیید.در عبور از مسیر زندگی ممکن است در باتلاق هم گرفتار شوید ، اما آنقدر محکم و استوارید که از این مشکلات موفق بیرون می آیید.
۱ بهمن تا ۲۸ بهمن : سینه سرخ
شما یک برونگرای خونسرد هستید که طبع گرم خود را معمولا پنهان می کنید و گاهی خودرای می باشید.بسیار خانواده دوست هستید ، اگر چه گاهی کمی ستیزه جو می شوید.
۲۹ بهمن تا آخر اسفند : سهره
زرنگ ، حساس و گوش به زنگ هستید.ذاتا فردی اجتماعی و خونگرمید ، چون معتقدید در جمع به نوعی احساس امنیت می رسید که افراد در جای دیگر نمی توانند آن را بیابند.منظم و اهل ورزش
من حواصیلم.به به عجب پرنده ای
پرندگان ایران
راسته لک لک سانان - خانواده حواصیل
اگرت کوچک
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
pooyan_wenger
04-08-2012, 21:11
اینترانت یعنی سایتایی مثل مدیافایر تعطیل-رپیدشیر تعطیل و.... سایتایی مثل دانلودها و .... نرم افزاراشونو از کجا میارن؟ از سایتای خارجی- دانلود فیلم تعطیلheee:: -تماشای فوتبال از اینترنت ثعطیل کلا دامنه com تعطیل و فقط ir باز میمونه که سایتای خارجی هیچکدومشون ir نیستن crying::-
دامنه .ir هم بسته میشهheee:: فقط سایت های با مجوز... خوبه دیگه برادر من سرعت 2مگ میشه ولی کاری نمیشه کردbinam:gerye:
alexdelpiero_10
04-08-2012, 21:22
دامنه .ir هم بسته میشهheee:: فقط سایت های با مجوز... خوبه دیگه برادر من سرعت 2مگ میشه ولی کاری نمیشه کردbinam:gerye:
راستی این سافتکمی که گذاشتی دستگاه پیداش نکرد:narahat:
pooyan_wenger
04-08-2012, 22:52
راستی این سافتکمی که گذاشتی دستگاه پیداش نکرد:narahat:
ما ارادت خاصی نسبت به برادر الکس داریم همه کار برا طرفداراش میکنیم.. بیجا میکنه نشناسه میشناسونمش آی دیت رو پ.خ کن
mortezarm
04-08-2012, 23:05
پرنده ماه تولد شما چیست ؟
اول فروردین تا ۲۵ فروردین شاهین
مقتدر و توانا هستید . معمولا با مهارتی که در کارها و عملتان دارید می توانید از موانع بسیار سخت عبور کنید و در نهایت زرنگی این کار را به گونه ای انجام می دهید که چندان انرژی خود را به هدر ندهید.
۲۶ فروردین تا ۲۲ اردیبهشت مرغابی
برای رسیدن به هدف هر رنجی را به جان می خرید ، اما با این حال برای شما هدف وسیله را توجیه نمی کند. گاهی بی دقت می شوید ، بنابراین ضررهایی می بینید.
۲۳ اردیبهشت تا ۱۹ خرداد قمری
طبیعتا آرامش طلب هستید و از یک زندگی عاشقانه لذت می برید و بندرت از آن خسته می شوید . بردبار ، سازگار و در عین حال جذاب هستید.
۲۰ خرداد تا ۱۶ تیر عقاب
شخصیتی بسیار محترم دارید.هیچ گاه به دنبال کارهای بیهوده نیستید و می توانید تنها با نگاه گیرا و نافذ خود مخالفان خویش را سر جایشان بنشانید.
بخش بسیار قوی و ممتاز شخصیت شما آن است که قادرید از جنبه های ناچیز و مادی فراتر رفته و ماورای آن را ببینید.
۱۷تیر تا ۱۳ مرداد بلبل
معمولا قبل از اینکه دیده شوید صدایتان به گوش می رسد و همیشه حرفی برای گفتن دارید.هر چند بعضی ها اعتقاد دارند که حرفهای شما به عمل نمی رسد.
۱۴ مرداد تا ۱۰ شهریور مرغ ماهیخوار
شخصیتی رنگی و پرزرق و برق دارید که همیشه مشتاق “رویارویی” است و از این کار لذت می برید.مهمترین مسایل پیرامون خود را به مرور و با خونسردی حل و فصل می کنید.بسیار حساس و تیرهوشید.
۱۱ شهریور تا ۷ مهر قو
همانند قو مغرور و سربلندید و شخصیتی پیچیده دارید.با اینکه در ظاهر شخصی بسیار آرام و راحت هستید اما در باطن برای سازگاری کردن خود با محیط اطراف و سرعت دنیای مدرن بسیار تلاش می کنید.بندرت عصبانی می شوید و سعی می کنید با همه در تفاهم و تعامل باشید…
۸ مهر تا ۵ آبان دارکوب
سختگیر و سختکوش هستید با طاقتی بسیار بالا . برای حمایت از ایده ها و عقایدتان به راحتی خواستار حمایت دیگران می شوید.برخی اوقات به نظر حواس پرت می آیید ، اما این فقط ظاهر شماست !
۶ آبان تا ۳ آذر باز کوچک
ذهن هوشیارتان به شما این امکان را می دهد که از یک موضوع به موضوع دیگری بپرید بدون اینکه تمرکز خود را از دست بدهید ! با اراده بسیار زیاد روی
اهداف خود متمرکز می شوید و ار آنچه در اطرافتان می گذرد ، آشفته و مضطرب نمی گردید.
۴ آذر تا ۲ دی کلاغ
به غایت گیرا ، پرانرژی و مقاوم هستید و همچنین باهوش ، در نتیجه در حل مشکلات بسیار ماهر و زبردست می باشید.عاشق رقابت بوده و از طبیعت ، جنگل و اصولا محیط های بکر طبیعی بسیار لذت می برید.
۳ دی تا ۳۰ دی : حواصیل
جذاب و متفکرید و معمولا تنها و منزوی به نظر می آیید.در عبور از مسیر زندگی ممکن است در باتلاق هم گرفتار شوید ، اما آنقدر محکم و استوارید که از این مشکلات موفق بیرون می آیید.
۱ بهمن تا ۲۸ بهمن : سینه سرخ
شما یک برونگرای خونسرد هستید که طبع گرم خود را معمولا پنهان می کنید و گاهی خودرای می باشید.بسیار خانواده دوست هستید ، اگر چه گاهی کمی ستیزه جو می شوید.
۲۹ بهمن تا آخر اسفند : سهره
زرنگ ، حساس و گوش به زنگ هستید.ذاتا فردی اجتماعی و خونگرمید ، چون معتقدید در جمع به نوعی احساس امنیت می رسید که افراد در جای دیگر نمی توانند آن را بیابند.منظم و اهل ورزش
من حواصیلم.به به عجب پرنده ای
پرندگان ایران
راسته لک لک سانان - خانواده حواصیل
اگرت کوچک
ای بابا من کلاغ شدم
میگم چقد کلاغ خوشم میاد
البته یکم مونده بود حواصیل بشما
برای من قو شد
خدایی من مغرور نیستم:gerye:
alexdelpiero_10
04-08-2012, 23:27
هر چی اطلاعات در باره تعداد جمعیت و .......... بخواین تو این سایت لحظه به لحظه میگه
هر چی اطلاعات در باره تعداد جمعیت و .......... بخواین تو این سایت لحظه به لحظه میگه
سایتش خیلی باحال بود
اسامی سران ایرانی به زبان چینی:
جیب چون بانک:هاشمی رفسنجانی
کون چون تانک:فیروز آبادی
تیپ چون گو:***** نژاد
جون چون نوح:جنتی!!
دیشب یه پشه نیشم زد پا شدم دنبالش کردم بالاخره گوشه ی اتاق خفتش کردم.اومدم
بیشمش یهو گفت بابا!؟ راست میگفت آخه خون من تو رگاش بود!تا صبح تو بغل هم گریه کردیم!
نامه یک شاگرد قدیمی به معلمش:
ثلام معلم اضیظم.عذ عینکه به من ثواط خاندن و نبشطن عاموخطی عذطون ممنونم.
(دکطر مهمود عهمدی نجاط!!)
فکرشو هم نمیتونم بکنم 21 ماه خدمت ادم دیوونه میشهki::
خدمت وظیفه عمومی ۲۱ ماه شد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
alexdelpiero_10
04-09-2012, 13:52
فکرشو هم نمیتونم بکنم 21 ماه خدمت ادم دیوونه میشهki::
خدمت وظیفه عمومی ۲۱ ماه شد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آخه این چه کاریه:-ang:-ang:-angcrying::-crying::-crying::- اصلا من نمیرم فرار میکنم میرم یه طرف گم و گور میشم تا سربازی نبرنم:hehee:
R.BAGGIO.10
04-09-2012, 14:12
آخه این چه کاریه:-ang:-ang:-angcrying::-crying::-crying::- اصلا من نمیرم فرار میکنم میرم یه طرف گم و گور میشم تا سربازی نبرنم:hehee:
ما که از زیرش در رفتیم کلاهتونو قاضی کنید کیف 21 ماهو ببرید.
این شتریه که همه جا سد معبر میکنه.:nishkhand:
CRISTIANO-FARSHAD
04-09-2012, 14:27
بابا معافیت که کاری نداره !!!! فقط باید بابات کمی واسط خرج کنه:hehee: حدود 2 یا 3 میلیون تومن رشوه دادن کار تمومه اونم معافیت بر اثر مریضی هر چی دوست داشتی!!!!! من پسر عموم میخواست همین کار رو بکنه ولی چون بسیج بود خدمتش کم شد گفت برم بهتره . ولی اگه بتونی یک دکتر خوب گیر بیاری با رشوه میتونی یک مریضی فرضی بسازی دیگه حله مثلا کوتاه بودن یکی از پاها !!!! یا کم توانی دست راست یا چپ ............
mortezarm
04-09-2012, 14:43
بابا معافیت که کاری نداره !!!! فقط باید بابات کمی واسط خرج کنه:hehee: حدود 2 یا 3 میلیون تومن رشوه دادن کار تمومه اونم معافیت بر اثر مریضی هر چی دوست داشتی!!!!! من پسر عموم میخواست همین کار رو بکنه ولی چون بسیج بود خدمتش کم شد گفت برم بهتره . ولی اگه بتونی یک دکتر خوب گیر بیاری با رشوه میتونی یک مریضی فرضی بسازی دیگه حله مثلا کوتاه بودن یکی از پاها !!!! یا کم توانی دست راست یا چپ ............
اقا منم خیلی در تلاشم از سربازی در برم ر اهکار دارین بدین جان من که اوضاع بد خطرناکهtars::
ولی مگه پزشک الکیه که بری گیر بیاری باید بری تحت ازامایش پزشک ارگانی که قر ا ره توش سربازی کنی
هر پزشکی که نمیشه
2-3 میلیون دلتون خوشه ها
دوره من زیر 5 میلیون نبود 1389
الان هم دیگه فکر 10 باشین تا معافیت پزشکی بگیرین اونم اگه کمی شرایط داشته باشین -سختگیریها زیاد شده
mortezarm
04-09-2012, 15:00
من که بشخصه شامل هیچ نوع معافیتی نمیشم
بابام که در جبهه حق علیه باطل نبوده
خودم که بسیج ندارم
داداش زیادم که نداریم
کلا هیچی فقط انگشت پام از جا در رفته!شامل معافیت نمیشه؟binam
البته باید سربازی رو رفت چون بلافاصله پس از اتمامش با توجه به علاقه و رشته کاره که ریخته زمین نباید بزاریم به قول احمدرضا چرخ صنعت و کشور لنگ بمونه
من که بابا برای همه معافی می گیره خودمم که معافم:eyvalla:
ولی بعضی وقت ها که ازم ناراحت میشه می گه باید بری سربازی حالت جا بیاد:nishkhand:
این سربازی واسه ما شده عینه یه کابوس ! خیلی ازش میترسم ! توصیه میکنم شما هم بترسید و دنبال راه فرار باشید !
از یکی شنیدم که رفته بود دنبال معافی ! میگفت یکی اومده بوده واسه گرفتن معافیت زده بوده انگشت دست خودش رو قطع کرده بوده , بعد واسه صافی کف پاش معافش کردن ! lagh:: یا یکی دیگه تونسته بوده با خوردن تیکه های کوچیک آلمینیوم و اینکه زخم معده داره معافیت بگیره !!! من خودم دیم که کسی با کوتاه گرفتن پاش از زیر خدمت در رفته ! درکل باد تُخس بازی در بیاری !!
Saeid~Barca
04-09-2012, 15:10
هر چی باشه کارتون گیره و باید برید چه 18 ماه چه 21 یا 24 ماه ولی خداییش یک روز اضافه ترش هم قابل تحمل نیست چه برسه به چند ماه
من خدا رو شکر میکنم که رفتمو دیگه هیچ دغدغه ای ندارم
برای معافیت پزشکی هم دیگه خیلی سخت گیری میکنن یکی از رفیقام با وجود اینکه نمره چشمش 8.5 بود معافش نکردن در حالی که تو قانون اومده 8 معافه ! ولی راحت ترین راهش اینه که خودتونو به دیوونگی بزنید و کارت قرمز معافی بگیرید ( کاملا جدی دارم میگم ) . یکی از رفیقام همین کارو کرد البته آشنا هم داشت . یه بدی معافی پزشکی اینه که واسه کار دولتی به مشکل برمیخورید و اگه کارت قرمز گرفته باشید گواهی نامه هم نمیتونید بگیرید ( باید قبلش بگیرید )
spiderkiller
04-09-2012, 15:15
دوستان حالا اگه اینو بشنوید خندتون میگیره.بابای من 5 سال تو جنگ بوده حتی یک کارت کوچیک هم نداره که ثابت کنه تو جنگ بوده. کلا جای من باشید اتیش میگیرید.تازه ترکش هم خورده هنوزم تو بدنشه ولی به صورت خودجوش چون خیلی به وطن عشق داشته حتی گواهی پزشکی هم نگرفته. :gerye:
میگم قضیه این کفالت والده چی شد؟ برداشته شد که اگه پدر بیش از 60 سال باشه پسر معاف میشه؟
mortezarm
04-09-2012, 15:17
قضیه کفالت هنوز پابرجاست منتها باید تک پسر و تحت شرایط خیلی سخت پسر بزرگ باشی
سختگیری توش خیلی بیشتر شده
من پسر عموم به دلیل عمل چشم باباش داره معاف میشه و یه جور کفالت حساب میشه !
spiderkiller
04-09-2012, 15:25
قضیه کفالت هنوز پابرجاست منتها باید تک پسر و تحت شرایط خیلی سخت پسر بزرگ باشی
سختگیری توش خیلی بیشتر شده
مثلا سخت گیریش تو چه مایع هایی هست؟ با جدایی والدین نمیشه کاری کرد؟:gijjj: برای خدمت مقدس سربازی ادم رو به چه کارا که وادار نمیکنن:-ang
برداشته نشده
من د ايم قبل از اين قانون رفت سربازي متاسفانه وقتي تموم شد!يه ماه بعدش اين قانون اومد
راستي 5سال جبهه رو ميشه درستش كرد
بايد بري همونجايي كه بابات اعزام شده و حتي اگه گفتن اينجا پرونده نداره بگو خودم ميگردم
ببين اگه پرونده گم شده باشه ميگن نيست
كافيه تاريخ چندتا اعزاماي باباتو پيدا كني درضمن عكسهاي بابات كه تو جنگ گرفته رو هم ببر همچنين هم دوره اي هاش رو معرفي كني ...
برو تو بايگاني پرونده هاشون بگرد تا پيداش كني ما همينج.ري پرونده ي بابام رو پيدا كرديم
آهان اگه هم دوره اي هاش رو معرفي كني و از سه تاشون امضا بگيري راحت كارتو راه ميندازن...
درابره ي معافي هم بايدد بگم هيچكس بدون مدرك دانشگاهي سربازي نره وگرنه به خفت ميندازن سرباز بيچاره ي رو...
بريد دانشگاه بلاخره كم ميشه از سربازي
من شنيدم اگه پرونده ي پزشكي رو كه مال اقوام باشه رو ببري پيش پزشك و بگي ماهم اين مريضي رو داريم ارثيه و خلاصه بتوني يه پرونده پزشكي تشكيل بدي معاف ميشي حتي رو همون پرونده كه مال اقوام محترم هست رو همينجوري ببري بگي مال منه نميفهمن من يه نفر رو ديدم نميدونم چيكارش مريضي قلب داشته پرونده اش رو زده برا خودش و معاف شده برا استخدام و گواهي نامه هم مشكلي پيش نمياد
بهترين راه همينه
mortezarm
04-09-2012, 15:31
مثلا سخت گیریش تو چه مایع هایی هست؟ با جدایی والدین نمیشه کاری کرد؟:gijjj: برای خدمت مقدس سربازی ادم رو به چه کارا که وادار نمیکنن:-ang
اول داداش مساله اینه که ادم اگه از سربازی چیزی نصیبلش میشد و میتونست کار درست حسابی با توجه به زحمتت پیدا کرد مشکلی نداشت
اما اینکه 2 سال همینجوری الاف بشی و بعدش دست از پا درازتر برگردی حالا تازه یاد بیشتر الافی بیفتی خیلی زور داره والا
چرا هنوز جدایی هم تحت شرایط معافیت میدن منتها قانونه معافیتش اینه والدین نمیدونم تا چند وقت حق ندارن دویباره به وصال هم برسن:hehee:
کلا راه زیاده اما پارتی داشته باشی کارت راحته راحت حل میشه الانم با اینکه بابات مدرک نداره اما پیگیری کنید میتونید گواهیشو بگیرید یکی از دوستای من دقیقا باباش اینطور بود یه مدت حدود6 ماه پیگیری کردن جبهه باباشو د ادن و معاف شد
alexdelpiero_10
04-09-2012, 16:27
دوستان یه خبر خوب مدیافایر رفع $$$$$ شد:balesh::/danc:/danc:/danc:hooora::hooora:
AlexDelpiero
04-09-2012, 16:33
دوستان یه خبر خوب مدیافایر رفع $$$$$ شد:balesh::/danc:/danc:/danc:hooora::hooora:
بابا صب کن یه دو دقیقه ... :nishkhand: شاید یه اشتباهی رخ داده ... من که الان باز کردم فیل*تر نبود ! به قول یکی از دوستان : " خدا یا این مدیا فایرو از ما نگیر " !
alexdelpiero_10
04-09-2012, 16:37
ما 3 تا داداش هستیم دوتا داداشم رو جبهه بابام (8سال بوده) معاف شدن چیزی واسه من مونده؟ امیدی دارم؟:hehee: تازه آسم هم دارم آسم شامل معافیت پزشکی نمیشه؟
mortezarm
04-09-2012, 16:43
ما 3 تا داداش هستیم دوتا داداشم رو جبهه بابام (8سال بوده) معاف شدن چیزی واسه من مونده؟ امیدی دارم؟:hehee: تازه آسم هم دارم آسم شامل معافیت پزشکی نمیشه؟
خدایی دم بابات گرم کاری کرده کارستون فکر کنم 30 ماه جبهه معاف دائمهاز اونجا که60 مهشو یعنی 5 سالشو مصرف کردن هنوز 36 ماهش میمونه پس توام معافی
من الان خیلی حسودیم شداeterza::-
در مورد آسمم معافیت نداره اما معاف از رزم میشه و تو سربازی هم اصلا سختگیری نداره
CRISTIANO-FARSHAD
04-09-2012, 17:10
تازه جدیدا یک قانون اومده اگه کسی بچه نداشته باشه (پسر) که معافش کنه میتونه هر کسی که دلش بخواد رو معاف کنه !!!!!! من پدرم جانباز شده و داداشم معاف شد ولی عموم پسر نداره و تو فامیل هم کسی نمونده فکر کنم شانسم گرفته !!!!!!!!! البته اون مورد اول من خودم تو شهری نیستم که خیلی سخت گیری کنن و منم از پسر عموم پرسیدم گفت به جای اینکه پول بدم میرم سربازی اون بسیج بود سربازیش کم شد حدود 10 ماه .
بچه ها یه سر به گوگل بزنید
لوگوش باحاله
آره انگار! مدیا فایر هم آزاد شد!:hehee:
ولی دمش گرم کارمون بدجور لنگ مونده بود......:shogh:
خبر خوشحال کننده ای بود
ایرانسل !
نوکرتم !
داداش !
به امام حسین من دوست ندارم تو مسابقه شما شرکت کنم!
به جون مامان صاحابت adsl دارم!
صبح به صبح، ساعت ٧ منو با اس ام اس فروش ویژه بیدار نکن.
شارژ جایزه بخوره تو سر عمت 100000تومان شارژ کنم 100تومن بدی!
موبایل بانک نمیخوام!
اینقدر واسه هر چی تبریک نگو!
نکن برادر من !
نکن پدر من !
نکن بي ........!
500 کیلوبایت اینترنت مفت بخوره تو سر ننت!
من تا حالا از شما پیشواز گرفتم؟
بابام گرفته؟
ننم گرفته؟؟؟؟کی گرفته؟؟
چی میخوای از جوووون ِ من اخه ؟
دس از سرم ورداااااااااااااااااااااا ااار :|
alexdelpiero_10
04-09-2012, 20:07
پسر : عزیزم از وقتی میری ورزش هیکلت خیلی قشنگ شده!
دختر : از اولشم هیکلم قشنـــــــــــــــــگ بووووووود …!
پسر : اون که ۱۰۰% … هیکلت همیشه قشنگ بوده ..
اصلا من هیکلت رو روز اول دیدم خیلی خوشم اومد …!
دختر : یعنی به خاطر هیکلم فقط با من دوست شدی :( ؟خیلی هیــــــــــــــزی!
پسر : نه عزیزم ، عاشق اخلاقت شدم که باهات دوست شدم ..هیکلت واسم مهم نبود
دختر : یعنی چی ؟! پس این همه ورزش میرم برای کی میرم ؟! هیکلم برات مهم نیست ؟!!
پسر : عزیزم ، موقع دوست شدن مهم نبود ، الان که هست ..!
دختر : یعنی الان میرم ورزش برات بی اهمیت میشم ؟!!
پسر : فدات بشم ، همه چیزت ، تمام وجودت ، همه خصوصیاتت برام مهمه!
دختر : یعنی باید همه خصوصیات خوب رو داشته باشم که باهام باشی ؟!!!
پسر:جان مادرت بیخیال شو:|
alexdelpiero_10
04-09-2012, 20:08
اینترنت ایران سواحل امریکا رواینجوری نشون میده
ki::
ببخشید ... ما اون طرف داشتیم FIFA 2012 بازی میکردیم ، نمیدونستیم شما دارین اینجا Call of Duty بازی میکنین :خخخخخ
Ali Asgar
04-09-2012, 21:22
ابتدا جا داره رهایی مدیا فایر رو از بند این مردم آزار (( چیلتر )) به همه ی دوستان تبریک بگم
جریان سر بازیم من و مهدی دوتا داداشیم که هر دو از خدمت مقدس سربازی معافیم حالا چطورش خیلی مهمه!!!!!!!!!!!!!
مهدیمون تک فرزندی معافه منم سه برادری آخ که چه حالی میده الکی الکی سربازی معاف شی نه؟؟؟؟؟؟
جریان سر بازیم من و مهدی دوتا داداشیم که هر دو از خدمت مقدس سربازی معافیم حالا چطورش خیلی مهمه!!!!!!!!!!!!!
مهدیمون تک فرزندی معافه منم سه برادری آخ که چه حالی میده الکی الکی سربازی معاف شی نه؟؟؟؟؟؟
ای کوفتتون بشه اللهی. چرا بیخود داغ دل آدمو تازه میکنین!؟
گور بابای این شانس که هیچوقت به ما رو نکرد!
دریا هم بریم باید یه آفتابه آب دنبال تو دستمون بگیریم!
داداشم کسری گرفت حتی یه پاپاسی هم واسمون باقی نذاشت!الان داره به ریشمون میخنده تو خونه! آخه این چه قانونیه مسخرشو بیرون آوردن:gerye:
بازم کوفتتون بشه. من که راضی نیستم. بخصوص مهدی... بوق بوق .. ki::
بگذریم 90 نمیده امشب؟
nobody11
04-10-2012, 00:15
در جواب دوست خوبمون امير حسين بايد بگم كه الحق كه شيرازي هستي حوصله ات كه نميشه پست بخوني ؟حوصله ات هم نميشه اين دكمه سمت چپ رو به پايين رو هم بزني و تشكر كني؟انتظاري نيست...
يعني الان به من توهين شد؟!:eyyyyy:
يا شيرازيش كنيم با ايميل از الان درخاست كمك كنيم از كشورهاي خاور دور و نزديك يه ويزايي بدن بريم ...
آره با اين موافقم فقط بايد بيان در خونمون ،تا سر كوچم قبول نيست!!:toop:
AlexDelpiero
04-10-2012, 00:22
بازم کوفتتون بشه. من که راضی نیستم. بخصوص مهدی... بوق بوق .. ki::
بگذریم 90 نمیده امشب؟
مردک معتاد از سربازی گریز ! :ehe: به چی حسادت می کنی آخه ... مگه نشنیدی میگن : " اذا حسد حاسد ... :nishkhand: "
الا به این جمل ای که از محسن نقل قول کردم یه کم توجه کن ! اصلا چیزی حالیت میشه ؟!! الان ببین این داداش من از غضه اجباری بودن سربازی برای من وخودش چه قوانینی داره تزریق می کنه به مملکت ... بیچاره مشاعرشو از دست داده ... om::
شرح در تصویر :))
بهترین احساس دنیا ....
کیا مثل من همیشه درگیر این مطلب بودن
شاید این همان دریایی باشد که در قرآن به آن اشاره شده است.
در شهر توریستی اسکاگن این زیبایی رو میشه در سجیه دید، این شمالیترین شهر دانمارکیهاست ….. جایی که دریای بالتیک و دریای شمالی بهم میپیوندند. دو دریای مختلف با هم یکی نمیشوند و بنابرین این راستا بوجود میاد
و این همان چیزی است که در قرآن آمده است
سورة مبارکه الرحمن
مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یَلْتَقِیانِ (۱۹) بَیْنَهُما بَرْزَخٌ لا یَبْغِیانِ (۲۰) فَبِأَیِّ آلاءِ رَبِّکُما تُکَذِّبانِ (۲۱) یَخْرُجُ مِنْهُمَا اللُّؤْلُؤُ وَ الْمَرْجانُ (۲۲)
۱۹٫ دو دریا را به گونه ای روان کرد که با هم برخورد کنند.۲۰٫ اما میان آن دو حد فاصلی است که به هم تجاوز نمی کنند.۲۱٫ پس کدامین نعمتهاى پروردگارتان را انکار مىکنید؟
۲۲٫ از آن دو، مروارید و مرجان خارج مىشود.
سوره مبارکه فرقان آیه ۵۳:
« و هو الذی مَرَجَ البحرینِ هذا عَذبٌ فُراتٌ و هذا مِلحً اُجاجً وَ جَعَلَ بَینَهما بَرزَخا و حِجراً مَهجوراً»
و اوست کسی که دو دریا را موج زنان به سوی هم روان کرد این یکی شیرین و آن یکی شور و تلخ است ومیان آندو حریمی استوار قرار داد.
سوره مبارکه فاطر آیه ۱۲:
وَمَا یَسْتَوِی الْبَحْرَانِ هَذَا عَذْبٌ فُرَاتٌ سَائِغٌ شَرَابُهُ وَهَذَا مِلْحٌ أُجَاجٌ وَمِن کُلٍّ تَأْکُلُونَ لَحْمًا طَرِیًّا وَتَسْتَخْرِجُونَ حِلْیَةً تَلْبَسُونَهَا وَتَرَى الْفُلْکَ فِیهِ مَوَاخِرَ لِتَبْتَغُوا مِن فَضْلِهِ وَلَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ
این دو دریا یکسان نیستند: یکی آبش شیرین و گواراست و یکی شور و تلخ، از هر دو گوشت تازه می خورید، و از آنها چیزهایی برای آرایش تن خویش بیرون می کشید و می بینی که کشتی ها برای یافتن روزی و غنیمت، آب را می شکافند و پیش می روند، باشد که سپاسگزار باشید.
سوره مبارکه نمل آیه ۶۱:
اَمَّنْ جَعَلَ الْاَرْضَ قَرَارًا وَ جَعَلَ خِلالَهَا اَنْهَارًا وَ جَعَلَ لَهَا رَوَاسِیَ وَ جَعَلَ بَینَ الْبَحْرَیْنِ حَاجِزًا ءَاِلهٌ مَعَ اللهِ بَلْ اَکْثَرُهُمْ لَا یَعْلَمُونَ ﴿۶۱﴾
[آیا شریکانى که مىپندارند بهتر است] یا آن کس که زمین را قرارگاهى ساخت و در آن رودها پدید آورد و براى آن، کوهها را [مانند لنگر] قرار داد، و میان دو دریا برزخى گذاشت؟ آیا معبودى با خداست؟ [نه،] بلکه بیشترشان نمىدانند.
Arman.Leo
04-10-2012, 04:56
درازترین راه بندان در چین شکل گرفت با 260 کیلومتر
یک مجسمه جالب ساخت برونو کتلانو در پاریس
می تی کُمان رو دیدین؟! این واقعیشه !
Saeid~Barca
04-10-2012, 15:23
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اگه تکراریه ببخشین نبخشین من گذاشتم دیگه:hehee:
زندگی مثل شطرنج میمونه :
اگه بگی بازی نمیکنم میگن بلد نیستی
اگه بازیت بد باشه میبازی
اگر هم خوب بلد باشی بازی کنی همه میخوان که شکستت بدن
Abdollah 202
04-10-2012, 23:18
از خیلی وقت بود چیزی کپی پیست نکرده بودم دلم گرفته بود
حالا یک بار که هزار بار نمیشه
مهدی گیر نده دیگه:hehee:
ایران کانون تثبیت صلح و امنیت در منطقه و جهان
کوفی عنان وارد تهران شد
خدا رحم کنه............................................ ...............
من که میرم خر بخرم برای رفت و امد
خط 11 هم هست که همیشه میرم باهاش
بر این اساس با آزادسازی کامل قیمت بنزین، قیمت عرضه این فرآورده نفتی بر اساس انواع آن و همچنین نرخهای متفاوت دلار میتواند بین۹۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان در هر لیتر نوسان کند.
خوبه بشه 2 تومن یارانه ها رو هم قطع کنن
برق اب گاز تلفن نت و....................رو هم بگیرن راحت بریم کوه زندگی کنیم کسی نمیاد؟:hehee:
alexdelpiero_10
04-11-2012, 00:06
ایران کانون تثبیت صلح و امنیت در منطقه و جهان
کوفی عنان وارد تهران شد
خدا رحم کنه............................................ ...............
کوفی عنان دیگه کیه؟think::
من حاضرم با هم میزنیم کوه
AlexDelpiero
04-11-2012, 00:12
ابی آواتارتو عشقه ... :love:
الان دکتر اینا اومدن بندر ! پس فردا هم میان رودان در جوار ما ! ما هم که استقبال می کنیم ونم به شدت ! غصه نخور ... یه نامه میدم از طرف تو تا امضا کنه یه عمر بری حالشو ببری ! :nishkhand:
مردک برو غاز بچرون ! ما که به زندگی متمدن شهری دل نبستیم om:: راحت (!!!!!) دل می کَنیم میریم کوه زندگی می کنیم ! خدا یا آه دل ملتو ز ظالم جماعت بگیر ... om::
کوفی عنان فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) کوفی عنان (به انگلیسی: Kofi Annan) (زاده ۸ آوریل ۱۹۳۸) یک سیاستمدار غنایی است. او هفتمین دبیرکل سازمان ملل متحد بود. ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] g)
فعلا دو نفر کسی نبود برا زندگی در شرایط سخت؟؟؟؟زود تکمیل شد تمدیدش نمیکنماdallliii
آقا منم میام
اسم ما رو هم بنویس تا جا نموندیم:hehee:
3 نفر
باشه فقط خیلی سخته دیگه الان گفتما -تحمل نکردین راه برگشت ندارین
خشونتم زیاده همونجا بوق شلیک ..................بچه های زیر 18 هستن نباید صحنه تیراندازی و مرگ رو ببیننDeath::
Prince.L.M
04-11-2012, 02:44
3 نفر
باشه فقط خیلی سخته دیگه الان گفتما -تحمل نکردین راه برگشت ندارین
خشونتم زیاده همونجا بوق شلیک ..................بچه های زیر 18 هستن نباید صحنه تیراندازی و مرگ رو ببیننDeath::
آقا منم میام
اسم ما رو هم بنویس تا جا نموندیم:hehee:
کجااااااااااااااااااااا؟ بدون من؟entezar::om::crying::-
منم میاما الان وسایلمو جمع میکنم بریم
پست مهدی رو ندیدم دیشبki::
قابلی نداره اواتار/میخواستم اواتار جناب اقای بوق رو بزارم(یاهومو ببین هست)دیگه همین باشه بهتره
بچه ها مث اینکه دوست ندارن بیان
جای دوری نمیریم میریم داشته باشیم یه زندگی عصر ماموتها رو:yes:
تا الان 5 نفر
خودم
alexdelpiero_10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
AlexDelpiero ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
amir-97 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Prince.L.M ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بدون من دارین کجا میرین؟:-ang
من میرم ولی بگین کجا ؟:hehehe:
با توجه به اوضاع اقتصادی گرونی تورم یارانه بنزین بدبختی تصمیم گرفتیم بریم بیابون کوهی جنگلی دشتی دریایی جایی زندگی کنیم
تا الان هم:
خودم+
king123 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
جالبه بچه ها ندونسته پایه هستن :-shad
كوه؟
من جاي بهتري پيدا كردم :hehee:تزش رو هم دادم ....
alexdelpiero_10 هم درجريانه...:ghelyon:يه تصميماتي گرفتمki:::khelal dandoon:
حالا چون بچه ها همه باهم دارين ميرين منم ميام:ohum:
كوهها خوبي هم سرغ دارم
انتخابش باخودتون زندگي با آهو يا پلنگ؟:hapoo:البته دوتاش با هم هست خود دانيد...
ميتونيم پاركهاي حيات وحش هم بريم :yes:كوفي عنان اينا هم راه نمي ديم:nishkhand::ehe:ki::
خودم+
GOLL ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
افشین جان جایی بریم که نشونی از زندگی نباشه
حالا پلنگ باشه بهتره
کمی درگیری و مرگ لازمه:ohum:
پس بگو قراره كاماندو هم بشيم
آقا كوير لوت تازگيها نمدونم خشكترين يا گرم ترين كوير دنيا هم شناخته شده
گرم ترين نقطه زمين هم يكي از مناطق همونجاس ميگن ميشه با گرماش يه نيمرو درست كرد..
خب گاز كه لازم نيست ..
اولين امكانات رو داريم!!!
آقا هر جا شد ميام فقط خبرم كنيد
راستي امكانات هيچي
يكي يه توپ بياره !اصلا خودم ميارم ميترسم يادتون بره ،بدبختمون كنيد....
آره یه سری تکاور دربیاریم از بچه ها
تکاوران دربی:/danc
باشه برای شروع کویر لوت جای خوبیه. توپ هم جور میشه سر حیوونی رو میزنیم باهاش توپ درست میکنیم.
امکانات هم چیز خاصی نمیبریم-یه لبتاپ با موبایل :sooot:
LEO JOON
04-11-2012, 14:51
وای وای من امروز خیلی راه رفتم دارم می میرم ولی می آم بهتر از اینه که بشینم تو خونه و هی درس بخونم و امتحان بدم
روی منم حساب کنین!:ohum:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] g)زود تکمیل شد تمدیدش نمیکنماdallliii
هی ابی کجا ؟؟؟ chomagh
منم هستم قبلا چنین زندگی رو تجربه کردم ... :sooot:
سایر وسایل با خودم ... هر چی کم کسری هم بود خودم فراهم میکنم ... ki::
خودم+
GOLL ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
LEO JOON ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
David7 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
9 نفر همین!!!
مصطفی هم همه وسایلو تنهایی میاره و حمل میکنه تا.......بوق بشه.
کنسرت باحال کلاه قرمزی و رفقا! حتمن بیبین ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Ali Asgar
04-11-2012, 16:39
بی من کجااااااااااااااااااااااا ااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کوه؟؟
کدوم کوه؟؟
راسش می خواستم بگم که برید من نمیام
الهی کوفتتون بشه
9 نفر همین!!!
مصطفی هم همه وسایلو تنهایی میاره و حمل میکنه تا.......بوق بشه.
کنسرت باحال کلاه قرمزی و رفقا! حتمن بیبین ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آره دیگه مگه مصطفی وانته همه وسایل رو بار بزنه ؟؟؟ eterza::-
اصلا حالا که اینطور شد ... فقط وسایل خودم رو بار میزنم ... راستی بچه ها اونجا دود و دو آزاده ( ابی منظورمو فهممید) ... :ghelyon:
من که میگم بیشتر میشیم ... dallliii
بی من کجااااااااااااااااااااااا ااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کوه؟؟
کدوم کوه؟؟
راسش می خواستم بگم که برید من نمیام
الهی کوفتتون بشه
همون کوهی که ... بقیشو یادم رفت ... (تیتراژ شب های ببره بود ... ) :hehee:
محسن خوب تو هم بیا دیگه ... حال میده ها ... :sooot:
ببین مصطفی یا وانت ما میشی یا......دود تعطیلbinam
بچه م....اد /ع...ی .بوقققققققققققققققققققق
sina acm
04-11-2012, 17:12
به قول حسین یکی خلاصه بگه ما نبودیم چه خبرا بود
راستی یه سوال فنی اینترنت شما هم سرعتش پایین امده ؟؟؟؟؟؟
ببین مصطفی یا وانت ما میشی یا......دود تعطیلbinam
بچه م....اد /ع...ی .بوقققققققققققققققققققق
اینو :ghelyon: واسه همه میارم به ابی نمیدم تا دلش بسوزه ... chomagh
خودتی بچه م....اد /ع...ی .بوقققققققققققققققققققق dallliii
من بچه خوبیم اهل د.......بوق نیستمheee::
اره سرعت از دوشنبه بعد قطعی دو ساعته نت کم شد...........آخه بوق بوق بشین م.....لین مربوطه
دیگه نبود رفتما آشپزمون هم مصطفی میشه کدبانویی هست برای خودش قراره براش خواستگاری هم بریم:balesh:
من بچه خوبیم اهل د.......بوق نیستمheee::
اره سرعت از دوشنبه بعد قطعی دو ساعته نت کم شد...........آخه بوق بوق بشین م.....لین مربوطه
دیگه نبود رفتما آشپزمون هم مصطفی میشه کدبانویی هست برای خودش قراره براش خواستگاری هم بریم:balesh:
بچه ی خوبی بودی ... ولی الآن دیگه نیستی ... با بدان گشتی ... chomagh
خودت کدبانو هستی نه من ... سند دارم ... اینو خوب به یاد دارم که میگفتی دنبال یه شوهر خوب میگردم ... 20 سالم شده ولی کسی نیست بیاد خاستگاریم ... من 2 نفر رو پیشنهاد دادم ... پسر های خوبی هستن ... حالا میل با خودته ... :sooot:
آره سینا جان سرعت خیلی ... بیخیال چیزی نگم بهتره ... dallliii
pooyan_wenger
04-11-2012, 18:02
اگه شام میدین من میام... چ.ن راه هم دوره و قرار هست با هواپیما بریم شما با دوگزینه روبرو هستید که منو ببرید.. امارات ایر یا قطر ایرلاین ... وگرنه به پامم بیوفتید نمیام:ghelyon:binam...
Fc Bayern München
04-11-2012, 19:39
تزیین دیدنی غذا (۱2عکس)
این بار هنرنمایی را بر روی انواع غذاها با تزیین های زیبا مشاهده می کنید.
هنرنمایی با غذا
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Arman.Leo
04-11-2012, 19:41
موز گران و نایاب شد
یکی بیاد از خودش عکس بگیره
بچه ی خوبی بودی ... ولی الآن دیگه نیستی ... با بدان گشتی ... chomagh
خودت کدبانو هستی نه من ... سند دارم ... اینو خوب به یاد دارم که میگفتی دنبال یه شوهر خوب میگردم ... 20 سالم شده ولی کسی نیست بیاد خاستگاریم ... من 2 نفر رو پیشنهاد دادم ... پسر های خوبی هستن ... حالا میل با خودته ... :sooot:
آره سینا جان سرعت خیلی ... بیخیال چیزی نگم بهتره ... dallliii
باشه ........یاهو حالتو میگیرم
اگه شام میدین من میام... چ.ن راه هم دوره و قرار هست با هواپیما بریم شما با دوگزینه روبرو هستید که منو ببرید.. امارات ایر یا قطر ایرلاین ... وگرنه به پامم بیوفتید نمیام:ghelyon:binam...
شام چیه دیگه؟؟؟؟با پیاده هستی بیا
نازنازی باشی نیا:hehee:
-----------------------------------------
«کلاه قرمزی» بهترین انتخاب تلویزیونیها در نوروز ۹۱
alexdelpiero_10
04-11-2012, 20:45
راستی ابراهیم این فکر از کجا به ذهنت اومد؟:yes: یکی از دوستان قبل عید هم همین حرفا رو میزد می گفت چیه آدم تو شهر زندگی کنه باید مثل تارزان وحشی گری کنی با نیزه شکار کنی و این جور کارا...:ahaaaaaa:
اصلا میریم افغانستان وقتی پراید 8 میلیونی ما تو افغنستان 5 میلیونه حتما چیزای دیگه هم ارزونه
راستی ابراهیم این فکر از کجا به ذهنت اومد؟:yes: یکی از دوستان قبل عید هم همین حرفا رو میزد می گفت چیه آدم تو شهر زندگی کنه باید مثل تارزان وحشی گری کنی با نیزه شکار کنی و این جور کارا...:ahaaaaaa:
اصلا میریم افغانستان وقتی پراید 8 میلیونی ما تو افغنستان 5 میلیونه حتما چیزای دیگه هم ارزونه
از دیروز که خبر گرون شدن بنزین 900-1500 تومان
کم شدن سرعت نت
و.....یه چندتا چیز دیگه بوق بوق
دیگه گفتم بزنیم به بیابون کوه دشت دریا جنگل مثلث برمودا:fek konam:
از دیروز که خبر گرون شدن بنزین 900-1500 تومان
کم شدن سرعت نت
و.....یه چندتا چیز دیگه بوق بوق
دیگه گفتم بزنیم به بیابون کوه دشت دریا جنگل مثلث برمودا:fek konam:
خود کشی هم به صرفه هست ها
فوقش با3-2 تومن آدم میمیره
ولی اگه زنده بمونی دهنت رو . . . . . میکنن
باید مطمئن باشه خودکشیت
خود کشی هم به صرفه هست ها
فوقش با3-2 تومن آدم میمیره
ولی اگه زنده بمونی دهنت رو . . . . . میکنن
باید مطمئن باشه خودکشیت
خودکشی باشه برای شماentezar::
زندگی اینجوریشم خوبه دیوونه نشدم که خودمونو بکشیمdallliii
بچه ها میگن مثلث برمودا جای جالبیه بریم اونجا نظرتون چیه؟:hehee:
alexdelpiero_10
04-11-2012, 21:10
خودکشی باشه برای شماentezar::
زندگی اینجوریشم خوبه دیوونه نشدم که خودمونو بکشیمdallliii
بچه ها میگن مثلث برمودا جای جالبیه بریم اونجا نظرتون چیه؟:hehee:
آره میگن اگه با قایق بری اونجا خیلی خوش میگذره:hehee:
سومالی هم منظره زیاد داره خیلی حال میده دزدان دریایی که عمری تو فیلما دیدین جلو چشتونهheee::
بهترین پیشنهاد بزنیم به دل جنگل آمازون:ahaaaaaa:
حالا یه هفته در مورد مکانی که میخوایم بریم بحث کنید :chi migi:
یه هفته درمورد اینکه کی بریم :mage mishe:
یه هفته در مورد اینکه باچی بریمbinam
یه هفته در مورد اینکه چیا ببریم:mage mishe:
یه هفته درمورد اینکه...............heee::
و..................:hehee:
تا پیر شیم هیچ جا نریمlagh::
سیاست خوبیه :afarin:
برمودا تایید شد.اینم..............تایید شدki::
بقیشو هم یه کاریش میکنیم چند سال دیگه تمومش میکنیم
Abdollah 202
04-11-2012, 21:52
داش ابراهیم اجازه میدی منم بیام ؟
وانت هم دارمlay_;;
همتونو میندازم پشت وانت و میریم . نظرتون چیه ؟
فقط باید یکی کنار من جلو بشینه . حالا کی میشینه ؟think::
R.BAGGIO.10
04-11-2012, 21:56
بچه ها کمپ یک ماه نشده داره به صفحه صد میرسه اسم جدیدشو تصویب کنید تا من خودم تایپیک جدیدو بزنم
lol:-
پیشنهاد من اسپم خونه دربی.
کمپ دربی جلد 3
بفرما شرکت برای عموم بچه های سایت آزاده......tars::
وانت نمیخواهیم مگه(بوقققققق)ما داریم پیاده میریم ........................ انسانهای اولیهlol:-
مصطفی هم بارهارو میاره تنهایی:eyvalla:
بچه ها کمپ یک ماه نشده داره به صفحه صد میرسه اسم جدیدشو تصویب کنید تا من خودم تایپیک جدیدو بزنمlol:-
راس میگه این جلدو خیلی سریع رفتیم
کمپ جلد 3 خوبه؟
یا کافه دربی؟
R.BAGGIO.10
04-11-2012, 22:00
دوستان هرکی آنتی ویروس خرکیداره زود تند سری معرفی کنه.
یه ویرو اومدهتو کامپیوتر من رویاییه پاکم نمیشه.
caspersky
یا
microsoft security خوب هست من خودم microsoft دارم
Abdollah 202
04-11-2012, 22:06
به نظر من اسم تایپیک جدید رو بزاریم (( حرف های خودمونی اعضای دربی )) یا (( حرف های خودمونی کاربران دربی )):shogh:
نظرتون چیه ؟tars::
چون کمپ دربی زیاد نشون نمیده که جای بحث های اعضا باشه چون اسمش یه جوریه :hapoo:
حالا نظرتون چیه ؟
هوی احمد رضا تو دیگه حق نداری تایپیک جدید باز کنی lol:-lay_;;
alexdelpiero_10
04-11-2012, 22:11
آنتی ویروس فقط AVAST من یکی که تا از وقتی اینو نصب کردم رنگ ویروس رو ندیدم:eyvalla:
پ.ن:این احمد هم تا حالا هرچی تایپیک زده مهدی ویرایششون کرده:deldari: بزار حداقل دلش به این تایپیک زدنا خوش باشه:-kal
Abdollah 202
04-11-2012, 22:13
پ.ن:این احمد هم تا حالا هرچی تایپیک زده مهدی ویرایششون کرده:deldari: بزار حداقل دلش به این تایپیک زدنا خوش باشه:-kal
اره راس میگی
من حالا یه چیز میگم به احمد نگی ها :sooot:.بیا یکم ازش غیبت کنیم .:sigar:
مرتیکه بوقققققققققق خیلی بوووووقققققققهههههههه .باید بزنمشki::
R.BAGGIO.10
04-11-2012, 22:24
آنتی ویروس فقط AVAST من یکی که تا از وقتی اینو نصب کردم رنگ ویروس رو ندیدم:eyvalla:
خب دمت گرم.
بعدش کوفت .این مهدی به من کلا آلرژی داره وقتی یه پست یا تایپیک جدید میزنم فوری عنوناشو ویرایش میکنه.
تازه پارسال هم یه نرم افزار اختراع کرده پستهای منو پیدا میکرد و جالبه بر کنترل یه تشکر میزدتا من حواسم بیشتر جمع باشه.ki::
یه نمونش.یکی تایپیک زده بود بهترین بازیکن بارسا نوشتم والدز تاه توضیحم دادم چرا زود پاکش کرد .خیلی تیزه.ki::
.
پ.ن.عبدالله خودت بوووق و بووووووووق
سر پلسراط بیخ خرتو میگیرم.:nishkhand:
Abdollah 202
04-11-2012, 22:27
بابا یکی یه یاهو مسنجر خوب سراغ نداره که برم دانلود کنم ؟:ey babaaa:
تا الان هر چی دانلود کردم همشون از یه کنار خرابن:gijjj:
alexdelpiero_10
04-11-2012, 22:29
[QUOTE=R.BAGGIO.10;105018]خب دمت گرم.
بعدش کوفت .این مهدی به من کلا آلرژی داره وقتی یه پست یا تایپیک جدید میزنم فوری عنوناشو ویرایش میکنه.
تازه پارسال هم یه نرم افزار اختراع کرده پستهای منو پیدا میکرد و جالبه بر کنترل یه تشکر میزدتا من حواسم بیشتر جمع باشه.ki::
یه نمونش.یکی تایپیک زده بود بهترین بازیکن بارسا نوشتم والدز تاه توضیحم دادم چرا زود پاکش کرد .خیلی تیزه.ki::
[QUOTE]
نرم افزار queen یاب دیگه؟:nishkhand: تازگی ها یه نرم افزار خریده به اسم R.BAGGIO.10 یاب مخصوص حمله به جنابعالی:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
پ.ن : عزیز من مهدی یه بارسلونایی صفره نفهمیدی؟ یه بار بین یوونتوسیا و بارسلونایی های سایت جنگ شد! مهدی به همه یوونتوسیا اخطار داد یکی دوتاهم محروم کرد ولی به بارسایی های عزیز هیچی نگفت:nishkhand: اگه باور نمیکنی حمید شاهد منهki::
sina acm
04-11-2012, 22:48
ببین تو رو خدا دست چه چیزهایی افتادیم
بارسا برای قهرمانی باید منتظر بردن اتلتیک مادرید باشه
استقلال برای قهرمانی باید منتظر برد پرسپولیس مقابل سپاهان
ما هم امشب باید منتظر برد لاتزیو باشیم
گرچه شاید همهشون بعید باشه ولی یه روز دشمن دوست میشه دوستم دشمن lol:-
mortezarm
04-11-2012, 23:09
قصد کل کل و بهم زنی ندارما
اما امیدوارم همه تیمایی که منتظرن به هدفشون نرسن و همه گزینه ها مذکور ببازن:nishkhand:
از اونجایی که امتیاز برای پرسپولیس و جایگاهشم اهمیته خاصی نداره تساوی رو ترجیح میدم استقلال نرسه به صدر
قصد کل کل و بهم زنی ندارما
اما امیدوارم همه تیمایی که منتظرن به هدفشون نرسن و همه گزینه ها مذکور ببازن:nishkhand:
از اونجایی که امتیاز برای پرسپولیس و جایگاهشم اهمیته خاصی نداره تساوی رو ترجیح میدم استقلال نرسه به صدر
منم همینطور
دوست دارم پرسپولیس ببازه یا مساوی کنه تا استقلال قهرمان نشه:nishkhand:
sina acm
04-12-2012, 00:15
من یه پیشنهاد دارم واسه حمایت از سایت این رو بزارید توی امضا تون خیلی باحال میشه
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]%21/pages/Derbyir/222479001115830)
خودم درست کردم فکر کنم خوب باشه
اینم لینک عکس اگه خواستید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
سینا جان مرسی..........اونجا گفتم ولی:sooot:
دوستان استقبال کم بود خودم رفتم برمودا خیلی حال میده
سرعت نت در حد عالی بدون قطعی و $$$$$-یارانه خبری ازش نیست-پول آب گاز برق تلفن نمیدی.بنزین مفت بدون کارت
دیگه خبری از بارسا تیوی نیست
خلاصه همه مثل هم هستنthink::
pooyan_wenger
04-12-2012, 06:23
من یه پیشنهاد دارم واسه حمایت از سایت این رو بزارید توی امضا تون خیلی باحال میشه
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]%21/pages/Derbyir/222479001115830)
خودم درست کردم فکر کنم خوب باشه
اینم لینک عکس اگه خواستید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
:gahhr::gahhr::gahhr::gahhr:
این همه سایت کاربر داره چرا 11 لایک فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gijjj::gijjj::gijjj:c rying::-crying::-
:gahhr::gahhr::gahhr::gahhr:
این همه سایت کاربر داره چرا 11 لایک فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gijjj::gijjj::gijjj:c rying::-crying::-
خب به کسی معرفی نشده بود
حالا زیاد میشه :ohum:
Fc Bayern München
04-12-2012, 09:22
دقیقا ........ lol:-
ما با پرسپولیس دوستیم !!!!!!!!
n_mamali
04-12-2012, 10:31
سلاام بچه هااا...من بالاخره دوباره اومدم...عید همتون مبارک!!heee::
شرمنده دیر شد اما نمیتوسنستم بیام....
مشاا... چه قدر عضو جدید..چرا هیچ کی رو ما نمیشناسییم؟؟
این برگه چی رو یادتون میاره ؟ :))
Abdollah 202
04-12-2012, 14:21
این برگه چی رو یادتون میاره ؟ :))
این برگه ؟:narahat:
یادش بخیر
heey::
منو یاد دوران ابتدایی میندازه که توش املا مینوشتیم ki::
محمد رضا جان بازگشتت به دربی رو تبریک میگم love::love::love::love::love::love::love::love::
Arman.Leo
04-12-2012, 15:40
alexdelpiero_10
04-12-2012, 21:32
اینو تو یکی از سایتا پیدا کردم:nishkhand:
یکی میگفت یک عمر من فکر میکردم این مرتیکه عموی سوباسا بوده
بعدش سوال میشد برام چرا هر وقت پدرش میره سفر این پیداش میشه یا هر وقت پدرش میومد این یهو غیبش میزد ؟؟!؟؟!؟!؟!!؟
وقتی زیر نویس انگلیسی رو دیدم , فهمیدم این دوست پسر مادرش بوده.......
Abdollah 202
04-12-2012, 22:38
اینو تو یکی از سایتا پیدا کردم:nishkhand:
یکی میگفت یک عمر من فکر میکردم این مرتیکه عموی سوباسا بوده
بعدش سوال میشد برام چرا هر وقت پدرش میره سفر این پیداش میشه یا هر وقت پدرش میومد این یهو غیبش میزد ؟؟!؟؟!؟!؟!!؟
وقتی زیر نویس انگلیسی رو دیدم , فهمیدم این دوست پسر مادرش بوده.......
اره منم یه چن ماهی هست تازه فهمیدم:jeddiiiii:
عجب کلاه میزارن سر ملتmas:-
خو بگین دوست پسر مادرشه دیگهentezar:: این کارا چیه دیگه tars::
گفتی فوتبالیستا یاد کوچیکیهام افتادم . همش دعا میکردم که سوباسا گل بزنه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: و دعا میکرم کاکرو مصدوم بشه :khandeeeee bahal:crying::-crying::-و دعا میکردم قلب اون پسره که خوب کار نمیکرد خوب بشه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
عجب دورانی بود ها
یادش به خیرlay_;;
sina acm
04-12-2012, 23:19
اتفاقا من حالم از سوباسا بهم میخورد همش دوست داشتم کاکرو برنده بشه
کلا من با شخصیت مخالفم
تو سریال جومونگ هم طرفدار تسو بودم :ahaaaaaa:
spiderkiller
04-12-2012, 23:25
دوستان من امروز فهمیدم ما ایرانی ها از بی فرهنگ ترین مردم دنیا هستیم.واقعا جای افسوس داره.حدود یک هفته است که بزرگترین مجتمع تفریحی تجاری خاور میانه رو تو شیراز به اسم خلیج فارس افتتاح کردن.از همه دنیا هم اومدن.از فرانسه ایتالیا اسپانیا خلاصه خیلی مجتمع بزرگی هست و بودجه عظیمی خرج ساختش شده.اونقدر عظیم هست که میگن از اینور تا اونورش باید تا تلکابین رفت.البته فقط یک بخش کوچکش افتتاح شده.امروز یکی از فامیلامون رفته بود چیزایی بهم گفت که از ایرانی بودن خودم پشیمون شدم.میگفت این زنای فرانسوی که اومدن حجاب درست و حسابی ندارن.میگفت کاری به سر این بدبختا اوردن که نمیدونن از کجا فرار کنن.میگه اونقدر شلوغ بود کل مجتمع که داشت میترکید.میگفت کلی بادکنک گذاشته بودن برای تزیین مردم میپردیدن با وحشی گری میکندن این بادکنک ها رو.میگفت دور کل مجتمع رو گلدون گذاشتن با گل میگفت گلدون ها رو میشکنن.واقعا از ایرانی بودن خودم پشیمون شدم.عرب ها برج خلیفه رو افتتاح کردن رونالدو و بکام رو دعوت کردن.با اوج نظم و رقص اب فرانسوی اونوقت ما بزرگترین مجتمع خاور میانه رو افتتاح میکنیم توی ایران.واقعا حیف این بودجه که بریزن اینجا.اینجا فرهنگ اکثر مردم فرهنگ وحشیگری و بی فرهنگی است.واقعا جای تاسف داره.میخواییم اسم یک تیکه اب نشه خلیج عرب.به خدا زور داره اونا با این فرهنگ زندگی میکنن لیاقتش رو دارن خلیجشون هم عربی باشه.ما بدون فرهنگ فقط اسم فارس رو میخواییم.واقعا از ایرانی بودن خودم پشیمون میشم.
Abdollah 202
04-12-2012, 23:36
دوستان من امروز فهمیدم ما ایرانی ها از بی فرهنگ ترین مردم دنیا هستیم.واقعا جای افسوس داره.حدود یک هفته است که بزرگترین مجتمع تفریحی تجاری خاور میانه رو تو شیراز به اسم خلیج فارس افتتاح کردن.از همه دنیا هم اومدن.از فرانسه ایتالیا اسپانیا خلاصه خیلی مجتمع بزرگی هست و بودجه عظیمی خرج ساختش شده.اونقدر عظیم هست که میگن از اینور تا اونورش باید تا تلکابین رفت.البته فقط یک بخش کوچکش افتتاح شده.امروز یکی از فامیلامون رفته بود چیزایی بهم گفت که از ایرانی بودن خودم پشیمون شدم.میگفت این زنای فرانسوی که اومدن حجاب درست و حسابی ندارن.میگفت کاری به سر این بدبختا اوردن که نمیدونن از کجا فرار کنن.میگه اونقدر شلوغ بود کل مجتمع که داشت میترکید.میگفت کلی بادکنک گذاشته بودن برای تزیین مردم میپردیدن با وحشی گری میکندن این بادکنک ها رو.میگفت دور کل مجتمع رو گلدون گذاشتن با گل میگفت گلدون ها رو میشکنن.واقعا از ایرانی بودن خودم پشیمون شدم.عرب ها برج خلیفه رو افتتاح کردن رونالدو و بکام رو دعوت کردن.با اوج نظم و رقص اب فرانسوی اونوقت ما بزرگترین مجتمع خاور میانه رو افتتاح میکنیم توی ایران.واقعا حیف این بودجه که بریزن اینجا.اینجا فرهنگ اکثر مردم فرهنگ وحشیگری و بی فرهنگی است.واقعا جای تاسف داره.میخواییم اسم یک تیکه اب نشه خلیج عرب.به خدا زور داره اونا با این فرهنگ زندگی میکنن لیاقتش رو دارن خلیجشون هم عربی باشه.ما بدون فرهنگ فقط اسم فارس رو میخواییم.واقعا از ایرانی بودن خودم پشیمون میشم.
منم با حرفات تقریبا موافقم:sooot:
خودم چن ماه پیش داشتم تو یه سایت خارجی میچرخیدم و کامنت ها رو میخوندم از همه ی جهان کامنت گذاشته بودن .
خداییش ایرانی ها تو کامنتاشون اوج بی فرهنگی رو به جهان نشون دادن
بعدش امریکاییه کامنت گذاشته بود و از بس قشنگ و با استدلال و منطق حرف زده بود که من چن بار کامنشو خوندم .
فقط ایرانی ها بد جور کامنت ها ی مسخره و دور از فرهنگ گذاشته بودن .
در کل نمیدونم چرا ما ایرانی ها اینجوری هستیم ! با کل مردم جهان فرق داریمmas:-
اما به نظر تو باید اسم خلیج فارسی که از اول خلیج فارس بوده باید بشه خلیج عرب ؟think::
CRISTIANO-FARSHAD
04-12-2012, 23:40
امضائ یک نفر در یک سایت پر طرفدار !
خدایا حال نداریم به راه راست هدایت شویم ...... لطفا خودت راه راست رو به سوی ما کج بفرما.........
spiderkiller
04-12-2012, 23:43
اما به نظر تو باید اسم خلیج فارسی که از اول خلیج فارس بوده باید بشه خلیج عرب ؟think::
نه نباید بشه ولی ایا ما فقط باید به خاطر اسم فارس بجنگیم؟ باید فقط اسم فارس یا پرشیا رو یدک بکشیم؟ نه ما باید برای اینکه لیاقت خلیج فارس رو داشته باشیم فرهنگمون باید فارس باشه.فرهنگمون باید مردمانی بشه که به دشمنانشون در بد ترین دوران رحم کردن.فرهنگ مردمانی که از بقیه ملت ها پول میگرفتن و براشون امنیت میاوردن.ما مردمی هستیم که اولین سیستم فاضلاب و معماری یک پارچه رو ساختیم.ما اولین ملتی هستیم که امپراتوری تشکیل دادیم ولی الان چی هستیم؟ یک مشت وحشی همون خلیج مون هم عربی بشه بهتره ما که فارس نیستیم.:-ang
sina acm
04-13-2012, 00:19
dallliii
dallliii
:khandeeeee bahal:lagh::
طرف معلوم نیست چی زده بوده ! فازش چی بوده خدا میدونه !!! :hehehe:
dallliii
خیلی باحال بود
دارم از خنده روده بر میم:khandeeeee bahal:
Arman.Leo
04-13-2012, 08:02
وقتی حتی اشکها به جای چکیدن حیران میمانند
در قلب آفریقا تپش پایان گرفته
مرگ از نفس افتاده از بس جان گرفته
رویای نان و لرزش بغضی شکسته
آنجا سر هر کوچه تابوتی نشسته
هر لحظه می افتد یکی در پنجه مرگ
چیزی شبیه ریزشِ پاییزی برگ
نقاشیِ اطفالشان باران ندارد
املایشان این است: بابا نان ندارد
با واژه هاشان قهر کرده رود و دریا
همبازی هر کودکی مرگ است آنجا
یک کاسه آب و قرص نان شامی خیالیست
در سفره هاشان جای نان هر روز خالیست
تا کی خدایا مادران حسرت بزایند؟
نوزادها با مرگِ خود دنیا بیایند؟
Arman.Leo
04-13-2012, 08:05
در بازی بايرن و دورتموند به سمت مانوئل نوير موز پرتاپ شد
Abdollah 202
04-13-2012, 11:14
dallliii
مرتیکه خمار بوده وقتی اینو نوشته:hehehe:
آدم نمیدونه چی بگه واقعا وقتی این صحنه ها رو میبینهmas:-
خیلی باحال بود:ghelyon:
rahmanreal
04-13-2012, 13:25
لیگ برتر انگلیس ...........هفته سی و چهارم
نوریچ - منچستر سیتی
ساعت 16:15
LIG TV2
Nova Sports 1 hellas
Premier League World
Sky Calcio 2
Sky Sport 1 germany
Sky Sport 1 italy
~ AD Sports HD3
~ LIG TV2 HD
~ Nova Sports HD (hellas)
~ Premier League HDTV
~ Sky Calcio HD2
~~~~~~~~~~~~~
سوانسی - بلکبرن
ساعت 18:30
LIG TV2
Sky Sport 1 italy
Sky Super Calcio
~ AD Sports HD
~ LIG TV2 HD
~ Sky Sport 1 HD italy
~ Sky Super Calcio HD
×××××××××××××××
جام حذفی انگلیس ........ مرحله نیمه نهایی
لیورپول - اورتون
ساعت 16:00
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +5
France 4
NTV Spor
Sky Calcio 4
Sky Sport 3 italy
Al Jazeera Sport HD2
Sky Calcio HD4
Sky Sport 3 HD italy
×××××××××××××××
سری A ایتالیا ....... هفته سی و سوم
میلان - جنوا
ساعت 18:30
Al Jazeera Sport +1
Al Jazeera Sport +3
Ictimai TV
~ Al Jazeera Sport HD1
~~~~~~~~~~~~~~
اودنیزه - اینتر
ساعت 23:15
Al Jazeera Sport +1
Ictimai TV
Sky Sport 1 italy
~ Al Jazeera Sport HD1
~ Sky Sport 1 HD italy
×××××××××××××××××
لالیگا اسپانیا ......... هفته سی و سوم
رئال مادرید - اسپورتینگ گیخون
ساعت 22:30
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
NTV Spor
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Liga HD
~~~~~~~~~~~~~~
لوانته - بارسلونا
ساعت 00:30
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Idman TV
NTV Spor
~ Al Jazeera Sport HD2
×××××××××××××
بوندسلیگا ........ هفته سی و یکم
شالکه - بورسیادورتموند
ساعت 18:00
Orange Sport (france)
Sky Bundesliga
Sky Calcio 3
Sky Sport 3 (italy)
TRT Haber
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sport 2 HD (germany)
~ Sky Sport 3 HD (italy)
~ Sport 1 LIVE HD (ned)
~ TRT HD
~~~~~~~~~~~~~~
بایرن مونیخ - ماینز
ساعت 21:00
EuroSport 2 Bundesliga
Idman TV
Orange Sport france
Sky Bundesliga
~ EuroSport 2 HD
~ Sky Sport 1 HD (germany)
~ Sky Sport 3 HD (italy)
~ TRT HD
×××××××××××××××
جام حذفی فرانسه ......... بازی فینال
لیون - مارسی
ساعت 23:30
24 Turkey
Al Jazeera Sport +4
EuroSport (germany)
France 2
~ France 2 HD
alexdelpiero_10
04-13-2012, 13:28
یعنی هیچ کانالی بازی یووه رو نمیذاره؟:gerye:
rahmanreal
04-13-2012, 13:43
یونتوس یکشنبه بازی داره
mortezarm
04-13-2012, 14:59
مگه میشه نده
هر تیم رده اول تا 5 لیگ های مهم رو حداقل 4 تا کارتبل پشنیبانی میکنه
یعنی حداقل 5.6 تا شبکه بازی یووه رو میدن
alexdelpiero_10
04-13-2012, 15:07
مگه میشه نده
هر تیم رده اول تا 5 لیگ های مهم رو حداقل 4 تا کارتبل پشنیبانی میکنه
یعنی حداقل 5.6 تا شبکه بازی یووه رو میدن
هست ولی رایگان نیست:hehee:
mortezarm
04-13-2012, 15:12
هست ولی رایگان نیست:hehee:
مگه اصلا کانال رایگان هست؟
قبلا raiبا sky3...7 با کد باز میش الان اونم که نمیشه دیگه
الان حتما باید شبکه رو باز کنی
alexdelpiero_10
04-13-2012, 15:23
مگه اصلا کانال رایگان هست؟
قبلا raiبا sky3...7 با کد باز میش الان اونم که نمیشه دیگه
الان حتما باید شبکه رو باز کنی
Ictimai TV بازی های یووه رو میذاشت ولی این هفته می خواد بازی میلان-جنوا و رم-فیورنتینا رو بزارهentezar::
shiraz-sport
04-13-2012, 15:28
اقا این حرف ها چیه میزنی من که به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم اونی هم که این حرفو به شما زده دروغ گفته اصلا هم حیف نیست که این بودجه رو صرف این کار کردند اگر خدا بخواد ما هم داریم پیشرفته میشیم فقط ما از پایه یخورده اشکال داریم یعنی باید فرهنگ رو از پایه به بچه اموخت این یه افتخار برای ایرانی ها و به ویژه شیرازی های عزیز هست . به امید ایرانی بهتر:iran:
sina acm
04-13-2012, 16:28
Ictimai TV بازی های یووه رو میذاشت ولی این هفته می خواد بازی میلان-جنوا و رم-فیورنتینا رو بزارهentezar::
فرکانسشو بده لازم دارم
کانال دیگه ای هم میشناسی:soal:
alexdelpiero_10
04-13-2012, 16:42
نام شبکه: Ictimai TV
نام ماهواره: ترکست واقع در 42 درجه ی شرقی
فرکانس و مشخصات شبکه:
10965 H 12800
SID:0003
کلید:
12 12 12 12 12 12 12 12
فقط همین بود
pooyan_wenger
04-13-2012, 16:55
من هر روز کد الجزیره براتون میذارم و آماده تحوبل میدم... ولی وصل کردنش با خودتونه چون دوستان دستگاه های مختلفی دارند و سایت هم ربطی به این قضایا نداره.. به سایتهای مربوط برین آموزش ها هست:balesh:
alexdelpiero_10
04-13-2012, 17:06
من هر روز کد الجزیره براتون میذارم و آماده تحوبل میدم... ولی وصل کردنش با خودتونه چون دوستان دستگاه های مختلفی دارند و سایت هم ربطی به این قضایا نداره.. به سایتهای مربوط برین آموش ها هست:balesh:
احسنت ولی واسه یکشنبه یادت نره حتما بزاریا:bia baghalam:
pooyan_wenger
04-13-2012, 17:14
اکانت فعال سی سی کم تا پایان ساعت 12 شب به وقت GMT سرور اروپایی می باشد
فایل مورد نظر hadu میباشد..
کلیک کنید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
شبکه هایی که باز میکنه هم
سلام کانال لیدر تی وی آذربایجان میذاره
کاریکاتور های بازیکنان فوتبال
داستان جالب !
یک روز مردی در حال عبور از خیابان کودکی را مشغول جابجایی بسته ای دید که از خود کودک بزرگتر بود، پس به نزدیکش رفت و گفت: عزیزم بگذار تا کمکت کنم.
مرد وقتی خواست بسته را بردارد دید که حتی حملش برای او مشکل است چه برسد به این بچّه.
کمی که رفتند مرد از کودک پرسید چرا این بسته را حمل می کند؟
کودک در پاسخ گفت: که پدرش از او خواسته است.
مرد پرسید: چرا پدرت خودش این کار را انجام نداد؟ مگر نمی دانست که حمل این بسته برایت چقدر سخت است؟
کودک جواب داد: اتفاقا مادرم هم همین حرف را به پدرم زد ولی او گفت:
"خانم بالاخره یه خری پیدا می شه به این بچّه کمک کنه دیگه!
کاریکاتور های بازیکنان فوتبال
همه رو شناختم به غیر از یکی
ردیف آخر سومی
همه رو شناختم به غیر از یکی
ردیف آخر سومی
خب نفر سومی فرناندو تورس هست دیگه
با توجه به لباسش هم میشه فهمید
خب نفر سومی فرناندو تورس هست دیگه
با توجه به لباسش هم میشه فهمید
ولی لباسش شبیه شالکه هم هست ! اول فک کردم هونتلاره بعد ....
ردیفه دوم نفر آخر کیه ! فابرگاسه ؟؟؟ یا ویلشرِ ؟؟؟؟؟؟
ولی لباسش شبیه شالکه هم هست ! اول فک کردم هونتلاره بعد ....
ردیفه دوم نفر آخر کیه ! فابرگاسه ؟؟؟ یا ویلشرِ ؟؟؟؟؟؟
نه داداش روی لباسش لوگوی چلسی هست البته خیلی کم پیداست ولی دقت کنی معلومه
به احتمال خیلی زیاد ویلشر هست چون هیچ شباهتی به فابرگاس نداره
شاید ون پرسی یا سمیر نصری باشه
الان اگه یه آرسنالی اینجا بود دقیق میگفت کیه !! think:: من خودم همه ی بازیکن هارو میشناسم ولی این رو خیلی بد کشیدنش !
ده صفحه ی دیگه بیشتر باقی نمونده !
این جلد دوم خیلی زود تموم شد ! احمدرضا دستش بی برکت بود mas:-
اگه دوستان اجازه بدن جلد بعدی رو دوست دارم من بسازم !! :sooot:
اسمش رو چی بذاریم ؟ همین خوبه ( به نظر من همین خوبه ) یا عوضش کنیم ؟؟؟ مثلا : اسپم دربی ! لابی دربی ! یا.......
ده صفحه ی دیگه بیشتر باقی نمونده !
این جلد دوم خیلی زود تموم شد ! احمدرضا دستش بی برکت بود mas:-
اگه دوستان اجازه بدن جلد بعدی رو دوست دارم من بسازم !! :sooot:
اسمش رو چی بذاریم ؟ همین خوبه ( به نظر من همین خوبه ) یا عوضش کنیم ؟؟؟ مثلا : اسپم دربی ! لابی دربی ! یا.......
سلام بهتره اسمش را کافی شاپ دربی بذاری. entezar::
کافه دربی-محفل دربی-قهوه خونه دربی-سمینار دربی-گردهمای دربی-
رستوران دربی-خارج از گود
پاتوق دربی هم گزینه خیلی خوبیه.think::
Girl Soccer
04-13-2012, 19:55
بهار دربی. شبهای دربی.دوستان دربی.ایران دربی .نظر من سر این هاست
کافه دربی وخارج از گود که امیر محمد گفت هم قشنگه
Abdollah 202
04-13-2012, 22:21
الان اگه یه آرسنالی اینجا بود دقیق میگفت کیه !! think:: من خودم همه ی بازیکن هارو میشناسم ولی این رو خیلی بد کشیدنش !
جان داداش
من نفهمیدم شما ها دقیقا رو کدوم کاریکاتور گیر کردین
بگین کدوم منم ارسنالی ام بهتون میگم:ohum:
نظر من واسه تایپیک جدید کمپ :
من اسم های زیر رو پیشنهاد میدم
(( حرف های خودمونی کاربران دربی ))
((هر چه میخواهد دل تنگت بگو ))
(( بنال )) lagh::ki::
((چرت و پرت )):fek konam:
((پارازیت ))
R.BAGGIO.10
04-13-2012, 22:29
نظر همه محترمه ولی چون دست ما بی برکت بود این جلد کمپ تا صفحه 200 میره.
کمپ دربی جلد سه هم خیلی خوبه خودم جلد بعدیو میزنم تا یه یوونتوسی دبل کرده باشه تو زدن کمپ تا به امید به دبل کردن آقام آله:nishkhand:
alexdelpiero_10
04-13-2012, 22:56
نظر همه محترمه ولی چون دست ما بی برکت بود این جلد کمپ تا صفحه 200 میره.
کمپ دربی جلد سه هم خیلی خوبه خودم جلد بعدیو میزنم تا یه یوونتوسی دبل کرده باشه تو زدن کمپ تا به امید به دبل کردن آقام آله:nishkhand:
خودت بزن هیشکی نمیتونه مثل تو کمپ بزنه:-shad کار حودتهki:: اصلا باید سوبله چوبله بشی:nishkhand: دبل واسه تو کمه:ghelyon:
sina acm
04-13-2012, 23:03
اقا یه لحظه اجازه بدین این چه کاریه که شما همش صفحه های اخر رو میزارین واسه اسم گذاشتن
بعد میگن این جا اسپم خونست بابا جانه من ول کنید الان تا صفحه 100 میخواین درمورد اسم بگین om::
الان قیافم شده مثل عکس اواتارم :ey babaaa:
بیچاره زلاتان ki::
R.BAGGIO.10
04-13-2012, 23:13
خودت بزن هیشکی نمیتونه مثل تو کمپ بزنه:-shad کار حودتهki:: اصلا باید سوبله چوبله بشی:nishkhand: دبل واسه تو کمه:ghelyon:
تصویب شد کمپ دربی جلد سوم خودمم میزنم:nishkhand:
این عکس زلاتانم مثل منگلای سر چهارراهه.بهش مظلومیت نمیاد.ki::
sina acm
04-13-2012, 23:20
بیا دوکلوم از مادر عروس :afarin:
این عکس بعد بازی بارسلوناست تو نشست خبری یه چند کلمه فحش بعدش نثار داور کرد :sooot:
راستی چی چی رو خودم میزنم با کمپ دربی جلد سوم موافقم ولی طبق قانون کسی که نزده باید بزنه ki::
Lee dewyze
04-13-2012, 23:24
این عکس بعد بازی بارسلوناست تو نشست خبری یه چند کلمه فحش بعدش نثار داور کرد :sooot:
راستی چی چی رو خودم میزنم با کمپ دربی جلد سوم موافقم ولی طبق قانون کسی که نزده باید بزنه ki::
من از جلد قبلی نوبت گرفته بودم که شما ها نذاشتید
این جلد سوم رو من میزنم :flowerysmile:
Abdollah 202
04-13-2012, 23:27
بیشین بینیم بابا :gijjj:
اولا چرا جواب اس ام اسی که بهت دادمو ندادی؟:fek konam:
ثانیا جلد بعدی کمپو خودم میزنم چون دلیلشو نمیگم:sooot:
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 00:06
بیشین بینیم بابا :gijjj:
اولا چرا جواب اس ام اسی که بهت دادمو ندادی؟:fek konam:
ثانیا جلد بعدی کمپو خودم میزنم چون دلیلشو نمیگم:sooot:
گوشیم پیشم نیست.اد امشب که گوشیمو یه جا جا گذاشتم همه دنیا با ما کار دارند.
ظهر جوابتم میدم.
من از جلد قبلی نوبت گرفته بودم که شما ها نذاشتید
این جلد سوم رو من میزنم :flowerysmile:
مامان عروسم خودتی.ki::
خیر مهدی نظر میده.:nishkhand:
مهدی من میخوام جلد بعدی کمپو بزنم تا من تو زدن جلد بعدی دبل کنم به امید دبل کردن آقامون آله.
فقط تعیید کن تا بزنم.ki::
Lee dewyze
04-14-2012, 00:19
گوشیم پیشم نیست.اد امشب که گوشیمو یه جا جا گذاشتم همه دنیا با ما کار دارند.
ظهر جوابتم میدم.
مامان عروسم خودتی.ki::
خیر مهدی نظر میده.:nishkhand:
مهدی من میخوام جلد بعدی کمپو بزنم تا من تو زدن جلد بعدی دبل کنم به امید دبل کردن آقامون آله.
فقط تعیید کن تا بزنم.ki::
ما هم کشک دیگه
خود مهدی این قانون رو گذاشته تو جلد اول بهارستان هم هست هر کاربر 1 با رمیتونه
تو با مهدی و سینا نمیتونید بزنید چون 1 بار زدید حالا بازم نظر مدیر این بخش مهمه که قانون رو نقض کنه
درضمن نوبت هم رعایت کنید :gijjj:
mortezarm
04-14-2012, 00:20
اصلا حالا که اینطور شد من میخوام بزنم:hehee:
البته هر چی تصمیمه ها اما ر ای گیری میکنیم بین کاندیداها
هر کی میخواد بیا ثبت نام
R.BAGGIO.10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Abdollah 202 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Lee dewyze ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بعد مهدی خان یا یکیو از بینشون انتخاب میکنه یا رای گیری میکنیم:hehee:
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 00:27
ما هم کشک دیگه
خود مهدی این قانون رو گذاشته تو جلد اول بهارستان هم هست هر کاربر 1 با رمیتونه
تو با مهدی و سینا نمیتونید بزنید چون 1 بار زدید حالا بازم نظر مدیر این بخش مهمه که قانون رو نقض کنه
درضمن نوبت هم رعایت کنید :gijjj:
دور از جون کشک:khandeeeee bahal:
ما با مهدی این حرفا رو نداریم.مهدی خودش بلده من چقدر خاطرشو میخوام:ahaaaaaa:
کلا دبل کردن کار یوونتوسیه.
در ضمن اون مال بهارستانها بوده ما الان تو قرن 21 هستیم که اونم 2 داره و همون دبله پس خودم میزنمki::
مغلطه رویایی.:khandeeeee bahal:
هر کی میخواد بیا ثبت نام
اینم نمیذاشتی مهم نبود چون آله داره دبل میکنه منم به عنوان یوونتوسی باید با این دبل برم پیشواز آقام آلهki::
Abdollah 202
04-14-2012, 00:42
اقا حالا کاندیدای محترم بیان از خودشون و از اهدافشون در اینده بگن
نام کاندید :Abdollah 202
شعار انتخاباتی : من از نسل شما و به فکر شما هستم ... بیایید آینده را بسازیم ...آینده در دستان ماست
اهداف :
احداث بزرگراه فوتیران - دربی:ahaaaaaa:
افتتاح فرودگاه دربی
نصیحت به کاربران : همگی در انتخابات شرکت کنید و کاندید اصلح رو انتخاب کنید
اقا من میخوام انقلاب مخملی کنم اونم با رنگ قرمز
شما هم اره
هر کی میخواد بیا ثبت نام
پس اسم من کو eterza::- من از صفحه قبل کاندید شده بودم eterza::-
دم همتون گرم هر بار میاین میگین اسم بدین واسه جلد بعدی کمپ وقتی همه میان اسم انتخاب میکنن بعد میاین میگید کمپ دربی جلد سوم تصویب شد گناه دارن این مردم چرا سر کار میزارید.
mortezarm
04-14-2012, 00:54
پس اسم من کو eterza::- من از صفحه قبل کاندید شده بودم eterza::-
بابا ندیدم چرا میزنی
fcb10
اینم کاندیداهای جدید
ضمنا اولین مناظره انتخاباتی فردا شب بین R.BAGGIO.10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و Abdollah 202 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) برگذار میشود
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 00:55
دم همتون گرم هر بار میاین میگین اسم بدین واسه جلد بعدی کمپ وقتی همه میان اسم انتخاب میکنن بعد میاین میگید کمپ دربی جلد سوم تصویب شد گناه دارن این مردم چرا سر کار میزارید.
تصویب شد کمپ دربی جلد سه.
خودمم با این دبل میرم پیشواز دبل کردن آلهki::
تصویب شد کمپ دربی جلد سه.
خودمم با این دبل میرم پیشواز دبل کردن آلهki::
داش پیاده شو با هم بریم !! اگه به دبل کردنه پس من میخوام هتتریک کنم !
ما که اینجا بوق نیستیم ! یعنی خیر سرمون کاندید شدیم هااا eterza::-
جلد دوم كمپ داره تموم ميشه ولي من حتي يه پست هم توش ندادم:nishkhand:
اومدم حداقل يه پست واسه يادگاري تو جلد دوم بذارم كه مبادا ناكام از اين دنيا بريم :nishkhand:
[QUOTE=R.BAGGIO.10;105888]تصویب شد کمپ دربی جلد سه.
خودمم با این دبل میرم پیشواز دبل کردن آلهki::[/QUOTE
داش احمد تو هم با این اله ت مارو کشتی.:hehee:شوخی کردم
جدی چرا همش میگید اسم انتخاب کنید بعد میزنیید تو برجک همه.
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 01:03
من اگه کمپ دربی جلد سومو بزنم اجازه میدم دوستان پست نیم خطی ارسال کنند.
ستاد انتخاباتی پدیده انجمن R.BAGGIO.10:hehee:
spiderkiller
04-14-2012, 01:04
دوستان کوتاه بیایید.یکیتون زحمتشو بکشین دیگه دعوا نداره.اصلا اگه میخوایین دعوا کنین رای گیری کنیم؟entezar::
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 01:07
داش پیاده شو با هم بریم !! اگه به دبل کردنه پس من میخوام هتتریک کنم !
ما که اینجا بوق نیستیم ! یعنی خیر سرمون کاندید شدیم هااا eterza::-
دور از جون بوق:khandeeeee bahal:
.آقای مهدی مدیر اینجاست یوونتوسیم هست منو هم درک میکنه پس من میزنم.ki::
در ضمن ما که داریم دبل میکنیم شما کلاهتونو بچسبید هتریک پیشکشتون گاف بیشتر ندید.آمائوری هم یوونتوسی بود گاف دادید گل زد:khandeeeee bahal:
mortezarm
04-14-2012, 01:09
دوستان کوتاه بیایید.یکیتون زحمتشو بکشین دیگه دعوا نداره.اصلا اگه میخوایین دعوا کنین رای گیری کنیم؟entezar::
چرا کارو کاسبی منو خراب میکنی
بابا من 2 ساعته دارم کاندید جمع کنم که بلکه زد و بندی کنیم و چیزی گیرمون بیادا
اقا دیگه کاندید نداشتیم
(ستاد برگذاری انتخابات دور سوم مجلس کمپ)
Lee dewyze
04-14-2012, 01:09
بابا ندیدم چرا میزنی
fcb10
اینم کاندیداهای جدید
ضمنا اولین مناظره انتخاباتی فردا شب بین R.BAGGIO.10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) و Abdollah 202 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) برگذار میشود
رای گیری واسه چی
بابا به پیر به پیغمبر R.BAGGIO.10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])نمیتونه بزنه به خدا این تو قانونه اصلا بحث رو تموم کنیم تا خود مهدی بیاد میدونم خودش از همه بهتر میدونه
فعلان هم کمپ رو بزارید روال عادیشو بگذرونه تا بعد :flowerysmile:
دور از جون بوق:khandeeeee bahal:
.آقای مهدی مدیر اینجاست یوونتوسیم هست منو هم درک میکنه پس من میزنم.ki::
در ضمن ما که داریم دبل میکنیم شما کلاهتونو بچسبید هتریک پیشکشتون گاف بیشتر ندید.آمائوری هم یوونتوسی بود گاف دادید گل زد:khandeeeee bahal:
آره دیگه اگه ما هم مافیا + داوری +شانس..... پشتمون حرف از دبل میزدیم !! خوبه با بازیکن خودمون به اینجا رسیدیت !
باید وایسیم تا خود مهدی بیاد :chi migi:
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 01:13
رای گیری واسه چی
بابا به پیر به پیغمبر R.BAGGIO.10 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])نمیتونه بزنه به خدا این تو قانونه اصلا بحث رو تموم کنیم تا خود مهدی بیاد میدونم خودش از همه بهتر میدونه
فعلان هم کمپ رو بزارید روال عادیشو بگذرونه تا بعد :flowerysmile:
توی دنیا دنیا یه قانون داریم به نام پارتی بازی.مهدی هم بلده من باید دبل کنم و برم پیشواز آله اینا هم حالیم نیست.نمیشه هم نداریم.ki::
پ.ن :حالا که مال ماست عزیز.میخواستید نفروشیدش تا ما به اینجا نرسیم.:khandeeeee bahal:
sina acm
04-14-2012, 01:18
توی دنیا دنیا یه قانون داریم به نام پارتی بازی.مهدی هم بلده من باید دبل کنم و برم پیشواز آله اینا هم حالیم نیست.نمیشه هم نداریم.ki::
پ.ن :حالا که مال ماست عزیز.میخواستید نفروشیدش تا ما به اینجا نرسیم.:khandeeeee bahal:
زرنگ کجا بودی تا حالا پارتی بازی جلوی چشم ملت dallliii
خدا اخروعاقبت مارویکی کنه :ogh: بگو ایشاالله
mortezarm
04-14-2012, 01:18
خدایش دیگه باید این شعار و سر داد
احمد رضا حیا کن کمپ دربی رو رها کن
بقیه دوستان هم همراهی کنن
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 01:20
زرنگ کجا بودی تا حالا پارتی بازی جلوی چشم ملت dallliii
خدا اخروعاقبت مارویکی کنه :ogh: بگو ایشاالله
اصلا رگ دستو زدم.هرکی پدیده انجمن شده کمپ دربی جلد سه رو بزنه خوبه؟ki::
حیا هم نمیکنم من باید با این دبل برم پیشواز دبل کردن آقام آله.ki::
خدایش دیگه باید این شعار و سر داد
بقیه دوستان هم همراهی کنن
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 01:23
فقط مهدی بیاد.
یا من جلد بعدیو میزنم یا پدیده انجمن.عادلانه.:hehee:
Arman.Leo
04-14-2012, 06:54
محبت گربه ای !!!
عکسی از اوضاع وخیم رود کارون!!!
AlexDelpiero
04-14-2012, 12:36
آقا من یه کم خرافاتیم ! می ترسم اگه نذارم احمد دبل کنه یوونتوس هم نتونه دبل کنه و اونوقت دل پیرو هم دبل نکرده ! om::om::
شوخی بود ! طبق قانون کسی که یه بار تایپیک زده دیگه جرئت نداره از کنارش هم رد کنه چه برسه اینکه دوباره بزنه ! این احمد هم تا اطلاع ثانوی نمیتونه اینجا پست بده به علت ایجاد تشنج در فضای تایپیک و مسموم کردن جو کمپ ! پست هم بده پاک میشه و یا اخطار رو به رو میشه ! :ehe:
نفر بعدی رو هم من خودم انتخاب می کنم و البته بدون پارتی بازی و با استناد و دلیل ! :ohum:
ویرایش : نفر بعد انتخاب شد و به صورت خصوصی بهش اطلاع دادم ! :nishkhand:
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 13:37
خوشم میاد خرافاتیم نیستی.باشه دیگه پیام خصوصی کردن نداشت heee::دیشب تصویب شد میزدم:jeddiiiii:
ولی اون مسموم کردن انجمنو دقیق نفهمیدم ترجمش کنchomagh
alexdelpiero_10
04-14-2012, 13:55
اصلا هرکی واسه خودش یه کمپ بسازهheee:: با تبلیغات کاربرا رو به کمپ خودش جذب کنهki::
جالبه؟!يه تاپيك ميزنيد 15 برگ آخرشم صرف انتخاب اسم جلد بعدش ميشه؟چرا؟
اسمش مهم نيست اصل محيط دوستانه اس كه بايد باشه و هست
sina acm
04-14-2012, 14:12
جالبه؟!يه تاپيك ميزنيد 15 برگ آخرشم صرف انتخاب اسم جلد بعدش ميشه؟چرا؟
اسمش مهم نيست اصل محيط دوستانه اس كه بايد باشه و هست
ای قوربون ادم چیز فهم منم دارم همینو میگم
20 صفحه اول برای تبریکه
10 صفحه اخر واسه این که کی باید بزاره کمپ بعدی رو :gijjj:
اخه این چه کاریه eterza::-
alexdelpiero_10
04-14-2012, 14:29
اصلا مقصر مهدیه چه کاریه که باید حتما 100 صفحه ای باشه مگه چی میشه که بیشتر بشه مثلا 200تا؟
اگه بشه 200 تا چند صفحه درباره ي اسم بعدي صحبت ميشه؟!حتما 115heee::
به نظرم بهتره خوده مهدي اسم انتخاب كنه كه ....
خود دانيد يا هركس بيشترين پست رو تو كمپ داشته انتخاب كنه ....
هر کی میخواد بیا ثبت نام
سلام اگر دوست داشته باشید من حاضرم جلد سوم را راه بندازم.:ohum:
مثل اينكه نفر بعدي انتخاب شد
پس ديگه بحث راجب كي بزنه رو بزارين كنار
Ali Asgar
04-14-2012, 18:38
نفر بعدی رو هم من خودم انتخاب می کنم و البته بدون پارتی بازی و با استناد و دلیل ! :ohum:
قابل توجه دوستان نفره بعدی منم !!!!!!! :gijjj::gijjj::gijjj::gerye::gerye::gerye::ogh::og h:
یه وقت فکر نکنید که پارتی بازی بوده !! نه اصلا این جوری نیس !! دلیل اصلیش اینه که اگه نمیداد تاپیک جدیدو من بزنم راپورتشو به مامی میدادم اون وقت دیگه خر بیارو باقالی بار کن.:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
در واقع دلیل اصلیش ترسه نه پارتی !!think::think::
nobody11
04-14-2012, 19:48
بزارين يه كم از خاطراتم واستون بگم..
اوايل كه اومدم دربي ( مهر 89) تايپيك خارج از دايره فوتبال رو الكس تازه راه انداخته بود كه بعد از يه مدت جعفر خان ديدند توي تايپيك بازم در مورد فوتبال حرف ميزنيم اسمشو عوض كردند گذاشتند حرف هاي خودموني( خارج از فوتبال سابق) !!
وقتي صفحاتش تموم شد الكس به من لطف داشت و از من خواست كه تايپيك بعدي رو من بزنم ، ولي من اونو گذاشتم به عهده خودش و گفتم شما بزرگي و مديري و.... خلاصه مهردادم بود ، بالاخره من و مهرداد ، الكس رو راضي كرديم خودش تايپيكو بزنه (بهارستان)!!
ولي حالا مونده به خاطر تايپيك بعدي رو هم شمشير بكشيد!!
ولي از الكس خان خواهش ميكنم كه تعداد صفحاتو بكنند 200 صفحه!!
Forza Milan
04-14-2012, 19:54
من که از بهارستان جلد دوم امده بودم که تمام شد و sina acm کمپ رو زد و اسم رو عوض کرد
حالا رفتیم سر جلد سوم که اگه بشه رکورد بهارستان شیکسته میشه
هرکی هم میخواد بزنه دستش دردنکنه
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 20:07
دوستان یه نمه دیشب شوخی کردم به دل نگیرید من خودم میدونستم دیگه نمیتونم جلد بعدیو بزنم اومدم یکم با دوستان خوش باشیم.
ایشالا جلد بعد باصفاتر از قبل یشه.:balesh:
Fc Bayern München
04-14-2012, 20:16
چقدر روزگار زود میگذره ......
انگار این دیروز بود احمد رضا کمپ رو زد .......
دوستان با این کارهاتون دیگه کمپ مزه قدیم رو نمیده.
آخه چه فرقی میکنه کی تاپیک جدید رو میزنه.
alexdelpiero_10
04-14-2012, 20:59
آره تازه بحث رفتن به کوه گرم شده بود که این احمد بوووووووووووووق همه چی رو خراب کرد:hehee:
حالا کی حرکت میکنیم؟
بوقققققققققق
نمیریم دیگه
من خودم میرم بهترهdallliii
sina acm
04-14-2012, 21:40
خبر ها رو داشتید بازی لیگ ایتالیا به دلیل مرگ یه جوان کنسل شده
تازه امشب سرعتم واسه نگاه کردن بازی میلان . جنوا خوب بود که بازی لغو شد
sina acm
04-14-2012, 21:43
| باز هم حادثه ای تلخ در فوتبال این بار ایتالیا در شوک |
در دقیقه ۳۳ بازی پسکارا – لیورنو به یکباره تعادلش را از دست می دهد و به زمین می خورد.
تلاش می کند که از روی زمین بلند شود به بازی اش ادامه دهد اما باز هم به زمین می خورد
و این بار به طور کامل نقش بر زمین می شود.
بازی قطع می شود و بلافاصله آمبولانس وارد زمین می شود.
ورزشگاه در بهت و حیرت قرار گرفته و همه برای این حادثه اشک می ریزند.
پیرماریو موروسینی، عضو باشگاه لیورنو و سابق تیم ملی زیر ۲۱ ساله های ایتالیا
در دیدار لیورنو مقابل پسکارا در سری بی ایتالیا، بعد از حمله قلبی به حالت کما رفت!
و متاسفانه لحظاتی پیش در سن ۲۵ سالگی دار فانی را وداع گفت
پیرماریو موروسینی امروز یک تراژدی تلخ را در کشور ایتالیا رقم زد.
داستانی که چندی پیش برای موامبا رخ داد،
این بار به شکل تلخ تر و دردناک تری رقم خورد. این بار خبری از به هوش آمدن نیست…
این بازیکن جوان و خوش چهره به صورت قرضی از اودینزه به لیورنو پیوسته بود.
او به کما رفت اما قبل از اینکه به بیمارستان برسد، در بین راه جانش را از دست می دهد
و موروسینی … درگذشت
ویدئو و اطلاعات تکمیلی به زودی...
rossoneri.ir
ale10forever
04-14-2012, 21:45
خبر فوری
تمام بازیای این هفته سری آ به تعویق افتاد
دلیلش هم مرگ Morosiniبازیکن 25 ساله لیورنو حین بازی تیمش با پسکارا بوده.
تا وقتی به بیمارستان برسه جونش رو از دست میده.
اول قرار بوده فقط یه دیقه سکوت قبل تمام بازیا انجام بشه بعد آنتونلو والنتینی مدیر FIGC اعلام کرده که تمام بازیا لغو میشه
جدا اتفاق غم انگیزیه که یه ورزشکار موقع مسابقه جونش رو از دست بده. روحش شاد...
=================
چه وضعشه؟ چرا کمپ اینجوری شده؟ جمعش کنید بابا!! :nishkhand:
R.BAGGIO.10
04-14-2012, 21:49
ما اعتراض داریم آخه حالا چه وقت مردن بود یکی به این عزرائیل بگه این چه وقت اضافه کاری بود تف به شانس.اه یعنی بازی با چزنا فعلا پر.crying::-
sina acm
04-14-2012, 21:59
| باز هم حادثه ای تلخ در فوتبال این بار ایتالیا در شوک |
در دقیقه ۳۳ بازی پسکارا – لیورنو به یکباره تعادلش را از دست می دهد و به زمین می خورد.
تلاش می کند که از روی زمین بلند شود به بازی اش ادامه دهد اما باز هم به زمین می خورد
و این بار به طور کامل نقش بر زمین می شود.
بازی قطع می شود و بلافاصله آمبولانس وارد زمین می شود.
ورزشگاه در بهت و حیرت قرار گرفته و همه برای این حادثه اشک می ریزند.
پیرماریو موروسینی، عضو باشگاه لیورنو و سابق تیم ملی زیر ۲۱ ساله های ایتالیا
در دیدار لیورنو مقابل پسکارا در سری بی ایتالیا، بعد از حمله قلبی به حالت کما رفت!
و متاسفانه لحظاتی پیش در سن ۲۵ سالگی دار فانی را وداع گفت
پیرماریو موروسینی امروز یک تراژدی تلخ را در کشور ایتالیا رقم زد.
داستانی که چندی پیش برای موامبا رخ داد،
این بار به شکل تلخ تر و دردناک تری رقم خورد. این بار خبری از به هوش آمدن نیست…
این بازیکن جوان و خوش چهره به صورت قرضی از اودینزه به لیورنو پیوسته بود.
او به کما رفت اما قبل از اینکه به بیمارستان برسد، در بین راه جانش را از دست می دهد
و موروسینی … درگذشت
ویدئو و اطلاعات تکمیلی به زودی...
rossoneri.ir
دانلود ویدئو این حادثه
Arman.Leo
04-14-2012, 22:21
مگه مجبوری این همه سوتی بدی؟؟؟
:khandeeeee bahal:
پ.ن : درگذشت موریسینی رو به تمامی فوتبال دوستان تسلیت میگم
AlexDelpiero
04-14-2012, 22:47
از این به بعد تایپیک روال عادی خودشو ادامه خواهد داد ! لطفا دیگه در مورد اسم و شخص ایجاد کننده جلد بعد کسی حرفی به میون نیاره ! من به شخص مورد نظر پیام دادم که تایپیک رو بزنه ! حالا میخواد بزنه ؛ میخواد نزنه ! خودش تصمیم میگیره ! :nishkhand:
پ . ن : اگه دست من بود نمی ذاشتم هیچ جای دیگه دربی تایپیک ها از 100 تا تجاوز کنند ! اینجوری نظم خاصی داره و آرشیو ها جالب تر و دم دست تر خواهند بود ! اما چه کنم که دست من نیست ! :nishkhand:
مگه مجبوری این همه سوتی بدی؟؟؟
:khandeeeee bahal:
پ.ن : درگذشت موریسینی رو به تمامی فوتبال دوستان تسلیت میگم
یدفعه بنویسن کلا نیاید ! یا با دشداشه بیاید !!! شلوار کُردیم بد نیست lol:-
یه نفر مذهبی سوار تاکسی میشه
به راننده میگه : این رادیو را خاموش کن ، چون در مذهب ما شنیدن موسیقی حرام است...
بعد اضافه میکنه که :
درزمان پیغمبررادیو و موسیقی نبود ، مخصوصا" موسیقی فرنگی که مال کفار است !
راننده رادیو را خاموش میکنه ، تاکسی را متوقف میکنه و درب تاکسی را باز میکنه ...!
بعد اون نفر مذهبیه میپرسه : چرا وايسادي پس ؟؟
راننده میگه : در زمان پیغمبر تاکسی نبود !!
شما بفرمایید پایین منـتظر شتر بشید
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
pooyan_wenger
04-15-2012, 14:04
اکانت فعال سی سی کم تا پایان ساعت 12 شب به وقت GMT سرور اروپایی می باشد
(فعلا وصل می باشد)
فایل مورد نظر hadu میباشد..
کلیک کنید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
شبکه هایی که باز میکنه هم
کماکان فعال می باشد
فقط در موقع پخش بازی ها اگه پینگ pc بالا بره شبکه با فریز مواجه میشه.. چون به سرور هجوم میارن ملتheee::
دوستانی هم که از سرویس سی سیکم به خوبی استفاده میکنن.. پیام خصوصی بدن تا اکانت SKY ITALY هم بهشون بدم اختصاصی بدون قطعیlove::love::
کماکان فعال می باشد
فقط در موقع پخش بازی ها اگه پینگ pc بالا بره شبکه با فریز مواجه میشه.. چون به سرور هجوم میارن ملتheee::
دوستانی هم که از سرویس سی سیکم به خوبی استفاده میکنن.. پیام خصوصی بدن تا اکانت SKY ITALY هم بهشون بدم اختصاصی بدون قطعیlove::love::
یعنی چی الان اینا؟ بیشتر توضیح بده متوجه بشیم؟
تقریبا دو سالی میشه که دارم از سی سی کم استفاده میکنم مشکلی نبوده تا الان.. فقط اکثراSKY فریز داره اگه راه حلی داری رد کن بیاد!؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
pooyan_wenger
04-15-2012, 14:35
یعنی چی الان اینا؟ بیشتر توضیح بده متوجه بشیم؟
تقریبا دو سالی میشه که دارم از سی سی کم استفاده میکنم مشکلی نبوده تا الان.. فقط اکثراSKY فریز داره اگه راه حلی داری رد کن بیاد!؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
سلام:nishkhand:
فریز به خاطر شبکه های primafila هست که شبکه های سفارشی sky هست.. چون هجوم رو سرور موقع پخش فیلم هست باعث فریز میشه...از این روki:: سرور دارای اروپا تصمیم به راه اندازی سرورهای لوکال فوق العاده قوی با دارا بودن دریافت 80 کارت روی سرور برای پلتفرم sky italy گرفتن... بستگی به گرافیک HD و cpu شما هم داره.. و کدک و گراف که به شما کدک power dvd رو پیشنهاد میکنم:jeddiiiii:بهت تست میدم ببیین چه طوزه
spiderkiller
04-15-2012, 19:35
چه حکمتی داره ما ایرانی ها باید همه چیز رو به بدترین شکل ممکن کپی کنیم؟
سایت اپارات خیال کرده یو تیوب هست اومده دانلود فایل ها رو برداشته.اخه یکی نیست بگه اونا به خاطر کپی رایت اومدن این قانون نبود دانلود کلیپ در یوتیوب رو گذاشتن تا فقط در اینترنت به نام شخص اپلود کننده موجود باشه اونوقت اپارات خیال کرده با کپی کردن یوتیوب میتونه کلاس خودش رو بالا ببره. eterza::-
چه حکمتی داره ما ایرانی ها باید همه چیز رو به بدترین شکل ممکن کپی کنیم؟
سایت اپارات خیال کرده یو تیوب هست اومده دانلود فایل ها رو برداشته.اخه یکی نیست بگه اونا به خاطر کپی رایت اومدن این قانون نبود دانلود کلیپ در یوتیوب رو گذاشتن تا فقط در اینترنت به نام شخص اپلود کننده موجود باشه اونوقت اپارات خیال کرده با کپی کردن یوتیوب میتونه کلاس خودش رو بالا ببره. eterza::-
داش تو هم با IDM از پشت بهش خنجر بزن !!! lagh::
مورینیو...
04-15-2012, 19:43
جملات مشاهیر در مورد ریاضی: -کتاب آفرینش با الفبای ریاضی نگاشته شده است. گالیله
-روش حل خوب است به شرطی که ازهمان آغاز بتوان پیش بینی کرد که با دنبال کردن این روش می توان به هدف رسید. لایپ نیتس
-حل مساله،هنری عملی است. جرج پولیا
-هر راه حلی که برای مساله ای پیدا می کنم به عنوان سرمشق به من کمک می کند تا مساله های دیگری را هم به نتیجه برسانم. دکارت
-تسلط بر ریاضیات یعنی توانایی ومهارت در حل مساله ها،ضمنا نه فقط در مساله های عادی و قالبی؛ تسلط بر ریاضیات بیشتر به معنای داشتن استقلال اندیشه ،عقل سلیم ونیروی نو آوری و نوآفرینی است. جرج پولیا
-حل مساله عبارت است از خود ویژه ترین و خاص ترین نوع تفکر آزاد. ویلیام جیمز
-تصور هندسی مسائل بی نهایت مفید است زیرا هیچ چیز عینی تر از شکل برای ما نیست؛شکل را می توان احساس کرد ودید. دکارت
-یک ریاضیدان خوب مثل یک ژنرال خوب باید توانایی تحمل هر پیشامدی را داشته باشد.او باید امکان شکست حمله خود را در نظر بگیرد واز تامین راه عقب نشینی غفلت نکند.یک طرح خوب باید چنان نرمشی داشته باشد که بتواند خود را با دشواری هایی که پیش می آید سازگار کند. جرج پولیا
-نبوغ عبارت است از یک در صد الهام و نود ونه درصد عرق ریختن. توماس ادیسون
-نبوغ یعنی حوصله. ژرژ بوفون
-معلمی، دانش نیست.هنر است. جرج پولیا
-سعی نکنید با زیاد یاد دادن به آموزندگان غرور و تکبر خود را ارضاء کنید.فقط کنجکاوی آنها را بیدار کنید.چشم شنوندگان خود را باز کنید،ولی از سنگین کردن بار مغز آنها بپرهیزید.کافی است جرقه ای در آنها بوجود آورید.هرجا که خوراکی برای آتش وجود داشته باشد،شعله آن به خودی خود فروزان می شود. آناتول فرانس
-اگر اندیشه ای یکبار به کار رود شیوه ای هنری است اما اگر دو یا سه بار بکار رود روش نامیده می شود. پولیا
-ریاضیات،مکتب خوبی برای داوری نزدیک به حقیقت است. پولیا
- سرچشمه زنده بودن ریاضیات در اینجاست که مفهومها و نتایج آن،با همهء انتزاعی بودنشان،ناشی از واقعیت بوده و کاربرد فراوانی در سایر دانشها،در صنعت و در همهءزمینه های مربوط به زندگی بشری پیدا می کند و این مهمترین مطلب برای درک ریاضیات است. آ.د.الکساندرف
- جوهر ریاضیات در آزادی آن نهفته است. گئورگ کانتور
- با وجود اهمیتی که کاربرد ریاضیات دارد،این کاربرد نباید تنها ملاک ارزش آن باشد. دیوید هیلبرت
- ریاضیدانی که شاعر نباشد، ریاضیدان کاملی نیست. کارل وایرشتراس
- چه علمی شکوهمندتر،برتر،سودمندتر برای بشریت،به نحو تحسین برانگیزی والاتر و مدلل تر از ریاضیات می توان یافت؟ بنیامین فرانکلین
- هیچ شاخه ای از ریاضیات نیست که روزی در جهان واقعی به کار نرود. لوباچوفسکی
- مطالعه ریاضیات،دستگاه ذهنی را به کار می اندازد که ارزش آن از هزار چشم بیشتر است. افلاطون
اینم از خودمه: ریاضی علم باید ها و نباید ها نیست ریاضی علم ساختن است.
مورینیو...
04-15-2012, 20:04
در این بازی شما نقش گربه اید و باید یک گرگ و یک بز و کمی علف رو به اون طرف رودخانه ببرید.در هر نوبت شما فقط میتونید یک نفر را سوار قایق کرده و به اون طرف رودخانه ببرید باید ولی بی نهایت میتونید ازین طرف رودخانه به اونطرف رودخانه رفت و برگشت کنید.باید طوری رفت و برگشت کنید و حیوانات رو به اون طرف رودخانه ببرین که بز علف رو نخوره و گرگ هم بز رو نخوره حالا اگه میتونین جابه جاشون کنین بسم الله.برین لینک زیر:
حتما امتحان کنین
مورینیو...
04-15-2012, 20:08
آخرین اندرز کورش کبیر به هنگام درگذشت :
فرزندان من. دوستان من. اکنون به پایان زندگی نزدیک گشتهام. من آنرا با نشانههای آشکار دریافتهام. وقتی درگذشتم مرا خوشبخت بپندارید. کام من این است که این احساس در اعمال و رفتار شما مشهود باشد. زیرا من هنگام کودکی، جوانی و پیری بخت یار بودهام همیشه نیروی من افزون گشته است. آنچنانکه هم امروز نیز احساس نمیکنم که از هنگام جوانی ناتوان تر شده ام. من دوستان را به خاطر نیکوییهای خود خوشبخت و دشمنانم را فرمانبردار دیدهام. زادگاه من قطعه کوچکی از آسیا بود. من آنرا اکنون با افتخار و بلندپایه باز میگذارم. در این هنگام که به دنیای دیگر میگذرم، شما و میهنم را خوشبخت میبینم و از اینرو میل دارم که آیندگان نیز مرا مردی خوشبخت بدانند. فرزندانم! من شما را از کودکی چنان تربیت کردهام که پیران را آزرم (شرم)دارید و کوشش کنید تا جوانتران نیز از شما آزرم بدارند. تو کمبوجیه، مپندار که عصای زرین سلطنتی، تخت و تاجت را نگاه خواهد داشت، دوستان صمیمی برای پادشاه عصای مطمئنتری هستند. هرکس باید برای خویشتن، دوستان یکدل فراهم آورد و این دوستان را جز به نیکوکاری بهدست نتوان آورد. بهنام خدا و نیاکان درگذشته، ای فرزندان اگر میخواهید مرا شاد کنید نسبت به هم آزرم بدارید. پیکر بیجان مرا هنگامی که دیگر در این دنیا نیستم در میان سیم و زر مگذارید و هر چه زودتر آن را به خاک بازدهید. چه بهتر از اینکه انسان به خاک که اینهمه چیزهای نغز و زیبا میپرورد آمیخته شود. من همواره مردم را دوست داشتهام و اکنون نیز شادمان خواهم بود که با خاکی که به مردمان نعمت میبخشد آمیخته شوم. اکنون احساس میکنم جان از پیکرم میگسلد… اگر از میان شما کسی میخواهد دست مرا بگیرد یا به چشمانم بنگرد. تا هنوز جان دارم نزدیک شود و هنگامیکه روی خود را پوشاندهام از شما خواستارم که پیکرم را کسی نبیند حتی شما فرزندانم. از تمام پارسیان و متحدان بخواهید تا بر آرامگاه من حاضر شوند و مرا از اینکه دیگر از هیچگونه بدی رنج نخواهم برد، درود فرستند. به آخرین اندرز من گوش فرا دارید اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید. به دوستان خود نیکی ورزید. بدرود دوستان و فرزندان
sina acm
04-15-2012, 20:55
رزمایش ارتش
Fc Bayern München
04-15-2012, 21:02
عقدنامه محمد رضا شاه و فرح
فکر می کنید وقتی محمدرضا شاه فرح رو عقد کرد چه مقدار مهریه بهش داد؟
اول یه حدس بزنید... بعد صفحه چهارم عقدنامه رو نگاه کنید.
Fc Bayern München
04-15-2012, 21:05
ازدواج آقایان ..... قبل از ازدواج : خوابیدن تا لنگ ظهر[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بعد از ازدواج : بیدار شدن زودتر از خورشید
نتیجه اخلاقی : سحر خیز شدن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبل از ازدواج : رفتن به سفر بی اجازه
بعد از ازدواج : رفتن به حیاط با اجازه
نتیجه اخلاقی : معتبر شدن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبل از ازدواج : خوردن بهترین غذاها بی منت
بعد از ازدواج : خوردن غذا های سوخته با منت
نتیجه اخلاقی : تقویت معده[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبل از ازدواج : استراحت مطلق بی جر و بحث
بعد از ازدواج : کار کردن در شرایط سخت
نتیجه اخلاقی : ورزیده شدن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبل از ازدواج : دید و بازدید از اماکن تفریحی
بعد از ازدواج : سر زدن به فامیل خانوم
نتیجه اخلاقی : صله رحم[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبل از ازدواج : آموزش گیتار و سنتور و غیره[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بعد از ازدواج : آموزش بچه داری و شستن ظرف
نتیجه اخلاقی : همدردی با مردها[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبل از ازدواج : گرفتن پول تو جیبی از پاپا
بعد از ازدواج : دادن کل حقوق به خانوم
نتیجه اخلاقی : مستقل شدن[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبل از ازدواج : ایستادن در صف سینما و استخر
بعد از ازدواج : ایستادن در صف شیر و گوشت
نتیجه اخلاقی : آموزش ایستادگی[Only Registered And Activated Users Can See Links]
قبل از ازدواج : رفتن به سفرهای هفتگی
بعد از ازدواج : در حسرت رفتن به پارک سر کوچه
نتیجه اخلاقی : امنیت کامل.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Fc Bayern München
04-15-2012, 21:36
دوستان با این کارهاتون دیگه کمپ مزه قدیم رو نمیده.
آخه چه فرقی میکنه کی تاپیک جدید رو میزنه.
آره تازه بحث رفتن به کوه گرم شده بود که این احمد بوووووووووووووق همه چی رو خراب کرد:hehee:
موافقم ............... binambinambinam
با سلام خدمت بچه های دربی
من یک شعری رو تو شب شعر گذاشته بودم
اومدم تو اینجا از همه ی عزیزان عذرخواهی کنم
من فقط دو-سه بیت اول اون شعر رو خونده بودم
چون کپی پیست کرده بودم
دوستانی که از دست من ناراحت شدند خواهشا به بزرگواریه خودشون ببخشند
R.BAGGIO.10
04-15-2012, 23:01
دانلود آهنگ زیبای جهان به نام سوغاتی
Jahan – Soghati ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
R.BAGGIO.10
04-15-2012, 23:17
دوستان دیگه خون به مغزم نمیرسه یه مشکل حاد امروز برام پیش اومده هر کاری کردم رفع نشد.
من هرچی میخوام یه صفحه از دربیو باز کنم باید مجددا اسم و رمز ورودم به دربیو بزنم کسی بلده چه طوری درستش کنم.
تو هر سه تا مرورگرامم همین مشکل پیش اومده.
موزیلا.گوگل کروم و اکسپلوره مرورگرام هستند.
دوستان دیگه خون به مغزم نمیرسه یه مشکل حاد امروز برام پیش اومده هر کاری کردم رفع نشد.
من هرچی میخوام یه صفحه از دربیو باز کنم باید مجددا اسم و رمز ورودم به دربیو بزنم کسی بلده چه طوری درستش کنم.
این یعنی کامپیوترت داره میسوزه :hehehe: :hehehe: :hehehe:
موقع زدن دکمه ورود تیک ذخیره رو زدی ؟؟
یا یه گزینه اون بالا میاد always remember رو بزن درست میشه .
اگه هم نشد اسم و رمزت رو بده من تا واست درستش کنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
دادا این کامپیوتری که داری کامپیوتر قبلیته
منظورم کامپیوترت رو عوض کردی
آخه من اون 1 ماه اول که عضو دربی بودم اینجوری بود
بعضی موقع ها که میرم کافی نت اینجوری میشه
R.BAGGIO.10
04-15-2012, 23:56
ابر کامپیوتر ما پنتیوم 3 است.تو فوتیران همچین اتفاقی براش نمیفته ولی اینجا نه نمیدونم چه مرگش شده.
در ضمن تیک ذخیره رو نمیتونم بزنم.یه دفعه نزدم برا هفت پشتم بس بود داداش کوچیکم اومده بود تو سایت یه مشت چرت تایپ کرده بود شانسمون گفت کسی متوجه سوتی نشد.البته محمدحسین شد و با یه تشکر نشون داد ولی ما زود پاکش کردیم.
چیچیو بسوزه من حالا باهاش کار دارم ایشالا ماه بعد باید بریم تو کار لب تابki::
This product is not available in your country
این محصول در کشور شما در دسترس نیست
Thanks for your interest, but the product that you're trying to download is not available in your country
با تشکر از توجه شما، اما این محصول که شما سعی در دانلود در کشور شما در دسترس نیست.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] tats%3D0%26appname%3DGoogle%2520Earth%2520Plug-in%26needsadmin%3DTrue%26BRAND%3DGGEP/service/prod_unavailable.html
اینم یه جورشه:ey babaaa:
Fc Bayern München
04-16-2012, 11:11
عکس های جالب و دیدنی
Arman.Leo
04-16-2012, 14:32
دوستان مقیم پایتخت امروز کلا چه خبرا ؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
دو تا عکس که کاملا واضح و آشناست
R.BAGGIO.10
04-16-2012, 14:35
مصاف پسكارا- ليورنو حالا به يكي از تلخ ترين ديدارهاي تاريخ فوتبال ايتاليا بدل شده است... مصافي كه شاهد ايست قلبي و مرگ بازيكن 25ساله ليورنو يعني پيرماريو موروزيني بود.
هرچند سه ايست قلبي پياپي موروزيني را از دنياي فوتبال گرفت اما گزارشها حاكي از تاخير آمبولانس است.
حالا هواداران ميگويند اگر آن تاخير شش دقيقهاي نبود شايد ستاره 25 ساله تيمشان به اين سرنوشت دچار نميشد. در گزارشها آمده علت تاخير، اتومبيل پليسي بود كه مقابل در مركز امداد پارك شده بود و راه خروج آمبولانس را سد كرده بود.
وقتي آمبولانس به ورزشگاه استاديو ادرياتيكو رسيد، اين بازيكنان تيم ليورنو بودند كه سعي داشتند هر چه سريعتر هم تيمي شان را روي برانكارد بگذارند و راهي بيمارستان كنند. مشخص نيست كه در ورزشگاه دستگاه شوك قلبي موجود بوده يا نه اما پزشكان عمليات احياي قلب را انجام دادند.
اين تراژدي در زمين تيم پسكارا اتفاق افتاد؛ تيمي كه همين دو هفته پيش مربي دروازهبانهايش يعني فرانچسكو مانچيني را به خاطر حمله قلبي در سن 43 سالگي از دست داده بود.
زندگي تراژيك
اما زندگي كوتاه موروزيني چيزي كمتر از يك تراژدي نبود. او در سال 2001 و در حالي كه تنها پانزده سال داشت مادرش كاميلا را از دست داد. دو سال بعد هم نوبت پدرش آدلو بود. كمي بعد برادرش دست به خودكشي زد و حالا از خانواده او تنها يك خواهر معلول به جا مانده است.
اما عليرغم تمام اين مشكلات، ماريو تمام انرژي و توانش را براي فوتبال گذاشت و هميشه بازيكني موفق بود.
نخستين بازي او در سري a با پيراهن اودينزه و مقابل اينتر ميلان رقم خورد. پير ماريو پنج بار براي اودينزه به ميدان رفت و بعد به صورت قرضي در اختيار بولونيا و ويچنزا قرار گرفت. او فوتبالش را از آكادمي پرآوازه آتالانتا شروع كرد و بارها در تيمهاي ملي زير 17 سال و زير 21 سال ايتاليا به ميدان رفت.
مينو فاويني، رييس تيم جوانان آتالانتا با يادآوري روزهايي كه شاهد پيشرفت موروزيني بود ميگويد: «او مردي طلايي بود. هميشه سعي ميكرد به خانواده اش كمك كند. او در آكادمي آتالانتا رشد كرد و من از نزديك شاهد رشد او به عنوان يك بازيكن جوان بودم. ماريو پسري فوقالعاده بود كه هميشه نخستين داوطلب براي كمك به ديگران بود. او براي خانواده اش زندگي ميكرد. متاسفانه زندگي به او روي خوش نشان نداد و در عمر كوتاهش بارها شاهد مرگ عزيزانش بود.»
فاويني ادامه ميدهد: «اودينزه او را به خدمت گرفت. ماريو اما در مستطيل سبز كاملا موفق بود و هميشه مورد احترام هم تيمي هايش. هر جا كه ميرفت، همه از او صحبت ميكردند. ماريو قلبي از طلا داشت.»
اسپينلي:سرنوشت او اين بود
آلدو اسپينلي، رييس تيم ليورنو
دراين باره ميگويد: «هنوز اين واقعيت تلخ را باور
نكرده ايم.»
بازيكنان ليورنو كه خبر از دست دادن ماريو را در خود بيمارستان شنيدند هم شوكه و ناراحتند. اسپينلي در اين باره ميگويد: «لحظاتي بسيار سخت و دشوار را تجربه ميكنيم و بايد در كنار هم از آن عبور كنيم. بايد شجاع باشيم اما اعتراف ميكنم در اين لحظه همه گيج و مبهوتند. متاسفانه مقابل تقدير و سرنوشت هيچ كاري نميتوان انجام داد.»
اما سرزه كوزمي، سرمربي تيم لچه كه هفت سال پيش در كسوت مربيگري اودينزه براي نخستين بار به ماريو فرصت بازي در سري a، آن هم مقابل اينتر را داد، ميگويد: «ماريو زندگي دشواري داشت. زندگي او را مجبور كرد با سختيهايي فراتر از توانش مقابله كند. بخت و اقبال هيچگاه با خانواده كوچك او يار نبود. تنها نكته مثبتي كه ميتوانم در اين داستان ببينم اين است كه ممكن است حالا در آن دنيا در كنار خانوده اش شادمان باشد.»
پيش به سوي آزمايشهاي پزشكي
داميانو تومازي، رييس اتحاديه بازيكنان ايتاليا اعلام كرد به زودي جلسهاي برگزار خواهد شد تا درباره اجباري شدن آزمايشهاي پزشكي درباره احتمال حمله قلبي از همه بازيكنان بحث و گفتوگو شود.
تومازي در اين باره گفت: «اين يك تراژدي است كه نشان از عجز و ناتواني ماست. اتفاقي نظير اين كاملا توجيه ناپذير و باورنكردني است. بايد صبر كنيم تا جواب دقيق كالبدشكافي آماده شود. قرار بود دوشنبه جلسهاي برگزار شود كه فعلا به تعويق افتاده است اما در تدارك يك گردهمايي هستيم تا براي تامين امنيت جاني بازيكنان تدابير بهتري انديشيده شود. شايد در ليگهاي حرفهاي آزمايشات پزشكي بخشي از روند طبيعي كار باشند اما در ليگهاي دستههاي پايينتر و غير حرفهاي كه آزمايشات چندان جدي گرفته نميشوند، دهها هزار بازيكن در معرض چنين خطرهايي هستند.»
پزشكان: دستگاه شوك هم نميتوانست موثر باشد
اما پزشكاني كه از همان لحظات نخست بالاي سر ماريو حاضر شدند معتقدند حتي دستگاه شوك هم نميتوانست او را از مرگ نجات دهد.
ارنستو ساباتيني، رييس بخش پزشكي باشگاه پسكارا در اين باره ميگويد: «وقتي كسي دچار ايست قلبي ميشود، درست مثل آنچه براي ماريو پيش آمد، در نخستين دقايق تنها و تنها احياي قلبي موثر خواهد بود. اتفاقا از دستگاه شوك قلبي نميتوان استفاده كرد زيرا باعث آسيب به جريان الكتريكي خود قلب ميشود. اين پسر جوان براي دقايقي به زندگي برگشت، در آمبولانس هم كادر امدادي به تلاش خود ادامه دادند اما موفقيتي حاصل نشد. وقتي به بيمارستان رسيديم نخستين اقدام آنها تلاش براي بازگرداندن ضربان قلب و جريان الكتريكي آن بود.»
اما رييس بخش قلب بيمارستان پسكارا كه به طور اتفاقي بين تماشاگران حضور داشت، به سرعت خود را بالاي سر موروزيني رساند. او در اين باره ميگويد: «وقتي من به زمين رسيدم، ماريو دچار ايست قلبي و تنفسي شده بود. براي يك ساعت و نيم قلبش را ماساژ داديم؛ ابتدا با دستانمان و بعد هم با تجهيزات پزشكي اما هيچ اتفاق خوبي نيفتاد.»
اتفاق ناگواري كه براي پير ماريو پيش آمد نه نخستين مرگ در زمين فوتبال بود و نه متاسفانه آخرين آنها خواهد بود. سال 2003 بازيكن مليپوش كامرون يعني مارك ويوين فو در جام كنفدراسيونها در حين بازي جان خود را از دست داد. در 2004سرجينيو، مدافع تيم سائو كائتانو، در 2007آنتونيو پوئرتا بازيكن سويا و در 2009 دانيل خاركه كاپيتان اسپانيول. شايد خوش شانس ترين آنها فابريكه مومبا بود كه در حين بازي ماه گذشته تاتنهام و بولتون دچار ايست قلبي شد اما احياي قلبي جواب داد و حالا دوران نقاهت را طي ميكند.
R.BAGGIO.10
04-16-2012, 14:40
نقل قولهاي جالب فوتبال ايتاليا lol:-
گتوزو: روزي 15 تا 20 قرص ميخورم
«فرانچسكو بزرگترين سمبل سرزمين روم است.»
منظور وينچنزو مونتلا، همان بازيكني كه وني... ويدي ... توتي صدايش ميكنند است.
«فهميدم كه خيليها و شايد بهتر باشد بگوييم اكثرا نميتوانند منتظر بمانند تا ميلان ببازد. حالا اين اتفاق افتاد اما از اين به بعد ما رو به جلو حركت خواهيم كرد.»
لطفا از ماسيميليانو آلگري فاصله بگيريد و گرنه فكر ميكند كه قصد زدنش را داريد. فشار از دست دادن صدر جدول بيچاره را به جنون سوءظن مبتلا كرده.
«ميخواستم بيني كلوديو ماركيزيو را بوس كنم اما او جابجا شد. من زن و بچه دارم و از زندگيام هم راضيام. به علاوه او در حد و اندازه من نيست.»
طفلكي دل پيرو نميداند چطور به همه بفهماند از شادي بعد از گلش به لاتزيو منظوري نداشته است. الكس نگران نباش ما حرفت را باور كرديم.
«اين اواخر درباره داوران زياد صحبت شده است. من فكر ميكنم كه همه بايد تصميمات آنها را در كمال آرامش بپذيرند.»
كسي ميداند كه آلگري دارد خودش را توجيه ميكند يا ما را ؟
«به ماريو بالوتلي گفتم كه اگر 10 سال پيش هم تيمي من ميبود هر روز توي سرش يك مشت ميكوبيدم. من هر روز با او صحبت نميكنم چون اگر اين كار را بكنم خودم هم بايد بروم پيش روانپزشك.»
روبرتو مانچيني دو روش براي آدم كردن بالوتلي در نظر دارد اما ظاهرا دومي را ترجيح ميدهد. اولي استخدام يك روانپزشك و دومي استخدام يك بوكسور كه هر روز حال مهاجم ياغياش را جا بياورد.
«ديگر چيزي براي گفتن نداريم و تنها بايد به ميدان برويم. مسلما الان هر چيزي بگوييم ممكن است بعدها عليهمان استفاده شود.»
دليوروسي (مربي فيورنتينا) ميگويد تا وقتي وكيلش نيايد حاضر نيست حرفي دباره اينكه چرا تيمش شانزدهم جدول است بزند.
«تنها آنها هستند كه ميتوانند بي خيال شادي بعد از گل شوند. قسم ميخورم كه از اين به بعد هر وقت گل زدم به جاي شادي كردن، عصباني شوم يا اشك بريزم.»
مائوريتزيو پينيلا(مهاجم شيليايي كالياري) هفته پيش به خاطر شادي عجيب و غريب بعد از گلش به اينتر اخراج شد و احتمالا هفته آينده به جرم استفاده مفرط از طعنه و كنايه كارت قرمز ميگيرد.
«كلوديو رانيري دليل اصلي ناكامي من در رم بود. او سعي در نابود كردن من داشت.»
عجب... پس مربي باعث شد همه موقعيتهايت را جلوي دروازه از دست بدهي آقاي ژوليو باپتيستا!
«بازيكنانم خوب كار كردند چون چنين ضربهاي حتي ميتواند فيل را از پا درآورد.»
دليو روسي خوشحال است كه توانسته بازيكنان فيورنتينا را طوري بار بياورد كه زير شلاق دوام بياورند حتي به قيمت چند تا بادام زميني.
«اصلا ميدانيد چقدر طول كشيد تا يوهان كرويف با بارسلونا جام ببرد؟»
بيچاره لوييس انريكه وقتي اين حريف را ميزد تا ناكاميهايش در رم را توجيه كند خبر نداشت كه كرويف در همان سال اولش در بارسا، لاليگا را برد.
«من چه جور آدمي هستم؟ تنها اين را ميدانم كه روزي 15-10 قرص مصرف ميكنم و اگر همسرم يادآوري نكند فراموش ميكنم آنها را بخورم.»
آنقدر حرص خوردي تا به پيري زودرس مبتلا شدي آقاي جنارو گتوزو.
بازیکنایه میلان پس از شنیدنِ خبرِ مرگِ ( پیرماریو موروزینی)......!!!
این روز ها بوفون خیلی بیکارــه ! چون توپی به سمت دروازه ش نمیاد ...البته اگر هم بیاد که با سوپرواکنش مواجه میشه !
حالا مشخص شد بوفون مواقعی که بیکاره داره چیکار میکنه .. PSP بازی میکنه :دی
ازدواج زن آمریکایی با الاغ!!!!
تصاویر جالب از ازدواج زن آمریکایی با الاغ [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
شاید ازدواج با گربه، سگ و یا لوازم منزل و ساختمان در دنیا امری غیرقابل قبول و عجیب باشد اما به نظر میرسد آمریکاییها با چنین ازدواجهایی انس گرفتهاند.
به گزارش فارس، در تازهترین نوع از ازدواجهای عجیب آمریکایی، یک زن اهل شهر سیاتل با الاغ مورد علاقه خود ازدواج کرده است.
این زن آمریکایی در خصوص این اقدامش گفت که پس از دلدادگی و تجربه بینظیر ۲ سالهاش با این حیوان تصمیم گرفت که با او ازدواج کند.
البته این تنها مورد از ازدواج آمریکاییها با حیوانات نیست و چندی پیش نیز یک زن آمریکایی به نام لیندا با سگ خود ازدواج کرد. مجلس سنا نیز در سال گذشته میلادی قانون آزادی رابطه جنسی با حیوانات در ارتش آمریکا را تصویب کرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
خودم هم امتحان کردم
پیدا کردن شماره تلفن خود با ماشین حساب!
ابتدا یك ماشین حساب آماده كنید تا با هم پیش رویم.ماشین حساب موبایل هم می شود.
۱.هفت رقم ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) شماره ی تلفن خود را در نظربگیرید.
۲.حالا سه رقم اول آن را وارد ماشین حساب ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) كنید.یعنی اگر تلفن شما ۱۲۳۴۵۶۷ باشد ۱۲۳ را در ماشین حساب وارد كنید.
۳.حالا این سه رقم را در ۸۰ ضرب كنید و حاصل را با ۱ جمع ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) كنید.
۴.عدد به دست آمده را در ۲۵۰ ضرب كنید.
۵.حالا چهار رقم پایانی تلفن خود رابا عدد به دست آمده جمع كنید. یك بار دیگر چهار رقم پایانی ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) شماره ی خود را با آن جمع كنید.
۶.عدد ۲۵۰ ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) را از حاصل به دست آمده كم كنید.
۷.حالا حاصل ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) را تقسیم بر ۲ كنید.
حالا این شماره برای شما آشنا نیست؟
بازیگرانی که برای بازی در نقش امام خمینی تست گریم داده اند
عبدالرضا اکبری در فیلم فرزند صبح
جمشید هاشم پور فقط تست گریم شد
ولی اله مومنی در فیلم سال های حادثه
[Only Registered And Activated Users Can See Links] AF%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%D9%88%D9%84%DB%8C%20%D8%A7 %D9%84%D9%84%D9%87%20%D9%85%D9%88%D9%85%D9%86%DB%8 C%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%86%D9%82%D8%B4%20%D8%A7%D9% 85%D8%A7%D9%85%20%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20 %28%D8%B1%D9%87%29
mortezarm
04-16-2012, 18:20
ازدواج زن آمریکایی با الاغ!!!!
تصاویر جالب از ازدواج زن آمریکایی با الاغ [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
شاید ازدواج با گربه، سگ و یا لوازم منزل و ساختمان در دنیا امری غیرقابل قبول و عجیب باشد اما به نظر میرسد آمریکاییها با چنین ازدواجهایی انس گرفتهاند.
به گزارش فارس، در تازهترین نوع از ازدواجهای عجیب آمریکایی، یک زن اهل شهر سیاتل با الاغ مورد علاقه خود ازدواج کرده است.
این زن آمریکایی در خصوص این اقدامش گفت که پس از دلدادگی و تجربه بینظیر ۲ سالهاش با این حیوان تصمیم گرفت که با او ازدواج کند.
البته این تنها مورد از ازدواج آمریکاییها با حیوانات نیست و چندی پیش نیز یک زن آمریکایی به نام لیندا با سگ خود ازدواج کرد. مجلس سنا نیز در سال گذشته میلادی قانون آزادی رابطه جنسی با حیوانات در ارتش آمریکا را تصویب کرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
به به مبارک باشه ب پای هم پیر بشن
ولی هر جور نگاه میکنم خره انتخابش خوب نبوده واقعا خره بد سلیقه ایheee::
به به مبارک باشه به ای هم پیر بشن
ولی هر جور نگاه میکنم خره انتخابش خوب نبوده واقعا خره بد سلیقه ایheee::
اره به جون تو خره خوشکل تره بد سلیقه س واقعا.
mortezarm
04-16-2012, 18:25
اره به جون تو خره خوشکل تره بد سلیقه س واقعا.
اولا جون خودت
ولی خدایش نگا کن خره چه لبخنده ملیحی زده مخصوصا تو عکس اولی
معلومه واقعا از ته دل همو دوست دارن
ببینی بیچاره خره چقد میخواد مهریه بده:hehee:
اولا جون خودت
ولی خدایش نگا کن خره چه لبخنده ملیحی زده مخصوصا تو عکس اولی
معلومه واقعا از ته دل همو دوست دارن
ببینی بیچاره خره چقد میخواد مهریه بده:hehee:
به جون مرتضی راست گفتم شوخی نکردم .
اره ببین لامصبا دو ساله با هم دوستن مثل دو تا کبوتر عاشق خیلی بهم میان.نه؟
LEO JOON
04-16-2012, 18:33
بابا زنه داشته می ترشیده گفته با این خره دوستم که حداقل عیب نذارن روشheee::
ولی واقعا کی روش عیب نذاشته؟:ajibeee:
mortezarm
04-16-2012, 18:34
به جون مرتضی راست گفتم شوخی نکردم .
اره ببین لامصبا دو ساله با هم دوستن مثل دو تا کبوتر عاشق خیلی بهم میان.نه؟
اره بابا قدشونم هم اندازس
چرا اینجا اینقد خلوته
نقشمون نگرفت هاdallliii
اره بابا قدشونم هم اندازس
چرا اینجا اینقد خلوته
نقشمون نگرفت هاdallliii
اره انگار هیچکس به این خره علاقه نشون نمیده الا این زنه امریکای.
حالا که نگرفت بیا یه دعوا راه بندازیم همه ی کاربرای انلاین میان اینجا.:ahaaaaaa:
mortezarm
04-16-2012, 18:40
بابا زنه داشته می ترشیده گفته با این خره دوستم که حداقل عیب نذارن روشheee::
ولی واقعا کی روش عیب نذاشته؟:ajibeee:
الان شما داری از خره طرفداری میکنی یا زنه؟
خدایش در حق خره ظلم نشده؟
از کجا معلوم خره رو از عشقش این زنه جدا نکرده باشه
الان شما داری از خره طرفداری میکنی یا زنه؟
خدایش در حق خره ظلم نشده؟
از کجا معلوم خره رو از عشقش این زنه جدا نکرده باشه
زنه گفته دو سال با هم بودن اون وقت تو میگی خره راضی نیست .
mortezarm
04-16-2012, 18:45
زنه گفته دو سال با هم بودن اون وقت تو میگی خره راضی نیست .
چه ربطی داره شاید سالهاس عاشقه کسه دیگس
من برق عشقه کسه دیگه رو تو چشماش خوندم
Abdollah 202
04-16-2012, 19:31
بابا
منم با مرتضي موافقم
چه خر بد سليقه اي :hehehe:
Girl Soccer
04-16-2012, 19:33
خجالت بکشید اینقدر ارزش زن رو پایین آوردین که می گی حیف خره
اینم یه موضوع تاپ: چرا اینقدر زن ها تو ی ایران بدبختن
Abdollah 202
04-16-2012, 19:35
جواب سوال بالايي
چرا بدبختن؟ مگه بدبختن ؟ :sooot:به اين خوشبختي:sooot:
mojtabadj88
04-16-2012, 19:37
میگم بچه ها اینا بچشون چی میشه :hehehe::sooot:؟؟؟؟
Fc Bayern München
04-16-2012, 19:40
فکر کنم یه آدم با گوشهای درااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااز ....... :flowerysmile:
Girl Soccer
04-16-2012, 19:47
جواب سوال بالايي
چرا بدبختن؟ مگه بدبختن ؟ :sooot:به اين خوشبختي:sooot:
مثلا این که به زن هیچ بهایی داده نمی شه تو ورزش
نمیدونم چی بگم به این به اصطلاح آدم .........
وجدانن اینا چه فرهنگی دارن که بهش افتخار میکنن ........
ارزش آدم رو اینقدر میارن پایین که یارو بار خر ازدواج میکنه یکی با سگش .......
باید افتخار کنیم که ایرانی هستیم
spiderkiller
04-16-2012, 19:51
یک چیزی تو مایه های نتان یاهو میشه.
در کل واقعا حیف خره که مجبوره این زنه رو تحمل کنه.خانومای دربی شما یعنی واقعا خودتون رو با زن های امریکایی مقایسه میکنید؟ میخواید به اونا هم به اندازه شما احترام بذاریم؟
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.