توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خوش اومدی.خودت رو معرفی كن
چجوریه؟سه تا مهدی که الکسی هم هستن!!!!:chakerim:هواسمون باشه یه وقت به یوونتوس ....
نه !!!!
آقا ما فقط شناسنامه قبول میکنیم
من خودم تو شناسنامه مهدی ام[Only Registered And Activated Users Can See Links]
nobody11
03-14-2011, 15:55
سلام بچه ها اون موقع تا حالا تو کف گذاشته بودمتون به اسم هیچکس منو بشناسید :
امیر حسینم بیست سالمه دانشجوی رشته شیمی!!!
بیشتر طرفدار بازیکنام تا تیم ها ولی در کل طرفدار پرسپولیسم:perspolis:
قصد ازدواجم ندارم!!!(میخام درسمو ادامه بدم)
سلام
من فریبرز هستم. 17 ساله از تهران.
عاشق پرسپولیس و بارسلونا هستم.
فقط یه سوال دارم که فاکتور اصلی برای هر پست به ترتیب چیه. یعنی توی بازی fcderby به ترتیب چه خصوصیاتی برای پست های مختلف مهمه ؟
سلام هلیا هستم:chakerim:طرفدار سر سخت استقلال هستمlay_;;lay_;;و از تیم بارسلنا خوشم میاد پس بارسایی هستم:yes:عاشق مسعود شجاعی هستم خیلی دوستش دارمashem:-:love:از کریس رونالدو هم خیلی بدم میاد :ogh:
AlexDelpiero
03-16-2011, 11:43
چجوریه؟سه تا مهدی که الکسی هم هستن!!!!:chakerim:هواسمون باشه یه وقت به یوونتوس ....
نه !!!!
آقا ما فقط شناسنامه قبول میکنیم
من خودم تو شناسنامه مهدی ام[Only Registered And Activated Users Can See Links]
آقا اینجوریه دیگه ! :hehee:
کلا هرکی مهدی باشه یوونتوسی هست ! یا اینکه هر کی یوونتوسی باشه اسمش مهدی هست !
سلام بچه ها اون موقع تا حالا تو کف گذاشته بودمتون به اسم هیچکس منو بشناسید :
امیر حسینم بیست سالمه دانشجوی رشته شیمی!!!
بیشتر طرفدار بازیکنام تا تیم ها ولی در کل طرفدار پرسپولیسم:perspolis:
قصد ازدواجم ندارم!!!(میخام درسمو ادامه بدم)
امیر خان از وقت خوش آمدت گذشته برو بذا باد بیاد ! mas:-
سلام
من فریبرز هستم. 17 ساله از تهران.
عاشق پرسپولیس و بارسلونا هستم.
فقط یه سوال دارم که فاکتور اصلی برای هر پست به ترتیب چیه. یعنی توی بازی fcderby به ترتیب چه خصوصیاتی برای پست های مختلف مهمه ؟
سلام !
خوش اومدین !
این سوالتون رو هم باید تو بخش FCDerby مطرح کنید تا مدیر اون بخش به سوالتون جواب بده ! :flowerysmile:
سلام هلیا هستم:chakerim:طرفدار سر سخت استقلال هستمlay_;;lay_;;و از تیم بارسلنا خوشم میاد پس بارسایی هستم:yes:عاشق مسعود شجاعی هستم خیلی دوستش دارمashem:-:love:از کریس رونالدو هم خیلی بدم میاد :ogh:
به شما هم خوش آمد میگم !
:flowerysmile:
[QUOTE=Carles Puyol;120]همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................:sigar:[SALAM BACHEHA ESME MAN AMIRHASANE AZ INKE BE IN SITE OMADAM KHEILI KHEILI KHOSHHALAM:manchester:
doostan agar video az cris dashtid vasam mail konid tnx
من محمدهستم
اهل بوشهرم و طرفدار میلان
سلام
من شبنم 16ساله از تبریز عاشق استقلال:love:
AlexDelpiero
03-19-2011, 10:21
سلام
من شبنم 16ساله از تبریز عاشق استقلال:love:
خوش اومدین !
تبریز ؛ تراکتور ؟!!! :mage mishe:
امیدوارم فعالیت چشمگیری داشته باشید !
هر کی میاد ما میگیم فعالیت چشمگیری داشته باشین ولی.... :nishkhand:
ÄĦMÄÐƦÉZÄ
03-28-2011, 05:04
سلام به همه دوستان و بچه های گل انجمن داربی
احمـدرضا هسـتـم 20 ســاله از کــرج
امیدوارم اول کاربر با اخلاق بـاشم ، بعد در کنـارش فعـالـیت.
فــعـلـا...
King Beckham
03-28-2011, 13:34
سلام به همه دوستان و بچه های گل انجمن داربی
احمـدرضا هسـتـم 20 ســاله از کــرج
امیدوارم اول کاربر با اخلاق بـاشم ، بعد در کنـارش فعـالـیت.
فــعـلـا...
سلام احمدرضا جان ! :flowerysmile:
به دربی خوش اومدی ..:balesh:
امیدوارم لحظات خوبی رو اینجا سپری کنی :rose:
سلام مهدی هستم 23 ساله. دعا کنین داربی ایتالیا رو نشنون بدن.
AlexDelpiero
03-28-2011, 18:38
خوش اومدی مهدی جان!
داداش یه گوسفند نذر کن شاید ... lol:-
داوید ویا
04-01-2011, 13:24
سلام بچه ها
من مهدی هستم
22 سالمه دانشجوی تربیت بدنی هستم
عشق داوید ویام
داوید ویا
04-01-2011, 13:42
خوش اومدی مهدی جان!
داداش یه گوسفند نذر کن شاید ... Lol:-
واسه چی گوسفند نزر کنم؟
King Beckham
04-01-2011, 14:56
سلام بچه ها
من مهدی هستم
عشق داوید ویام
سلام خوش اومدی داش :rose:
امیدوارم تو دربی قعال باشی و لحظات خوبی داشته باشی :rose:
واسه چی گوسفند نزر کنم؟
نه اینو با شما نبود :nishkhand: با اون یکی مهدی بود :nishkhand:
ماشاالله انقدر مهدی زیاده که گیج شدیم :nishkhand:
به تمام افراد یکجا خوش امد میگم....
امیدوارم لحظات خوبی رو در دربی سپری کنین....
سال نو رو هم پیشاپیش تبریک میگم....:nishkhand:
real madrid cr7
04-01-2011, 23:47
دستان هر کی رئالی و فوتبالی چاکرش هستم:khandeeeee bahal:
real madrid cr7
04-01-2011, 23:57
سلام دوستان امین اس از چابهار 23 ساله طرفدار وعاشق سرسخت رئالم و فدای همه فوتبال دستان هستم بخصوص طرفداران رئل ومنچستر:-shadbaghal:-
King Beckham
04-02-2011, 01:16
دستان هر کی رئالی و فوتبالی چاکرش هستم:khandeeeee bahal:
سلام دوستان امین اس از چابهار 23 ساله طرفدار وعاشق سرسخت رئالم و فدای همه فوتبال دستان هستم بخصوص طرفداران رئل ومنچستر:-shadbaghal:-
رئـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــال مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــادریـــــد @ یــونـایــــــتد:ehem:
خوش اومدی عزیز :shogh:
ايمان نمازي
04-02-2011, 16:39
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................:sigar:
ايمان نمازي از مشهد واز هواداران ليورپول هستم و خوش حال خواهم شد كه با تك تك شما آشنا بشوم و........................:khandeeeee bahal:
ايمان نمازي
04-02-2011, 16:48
سلام من هم ايمان هستم از مشهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واز هواداران ليورپول و رئال هستم..................
اميدوارم دراينجا درباره ليورپول اطلاعات زيادي بگيرم!!!!!!!!!!!!:/danc
راستي امشب ليورپول با وست بروم بازي داره كه صد درصد پيروز ميشه....................:-shad
AlexDelpiero
04-04-2011, 10:35
سلام بچه ها
من مهدی هستم
عشق داوید ویام
خوش اومدی داداش
واسه چی گوسفند نزر کنم؟
سلام خوش اومدی داش :rose:
امیدوارم تو دربی قعال باشی و لحظات خوبی داشته باشی :rose:
نه اینو با شما نبود :nishkhand: با اون یکی مهدی بود :nishkhand:
ماشاالله انقدر مهدی زیاده که گیج شدیم :nishkhand:
بدون شرح !
داربی ایتالیا هم پخش نشد ! dallliii
سلام دوستان امین اس از چابهار 23 ساله طرفدار وعاشق سرسخت رئالم و فدای همه فوتبال دستان هستم بخصوص طرفداران رئال ومنچستر:-shadbaghal:-
سلام من هم ايمان هستم از مشهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واز هواداران ليورپول و رئال هستم..................
اميدوارم دراينجا درباره ليورپول اطلاعات زيادي بگيرم!!!!!!!!!!!!:/danc
راستي امشب ليورپول با وست بروم بازي داره كه صد درصد پيروز ميشه....................:-shad
سلام
امین و ایمان عزیز به دربی خوش اومدین ! :flowerysmile:
man reza
21
beydokh
eshghe barca:eyvalla::eyvalla::flowerysmile::flowerysmile ::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flower ysmile:
AlexDelpiero
04-04-2011, 22:16
man reza
21
beydokh
eshghe barca:eyvalla::eyvalla::flowerysmile::flowerysmile ::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flower ysmile:
سلام و خوش آمد خدمت آقا رضا!
امیدوارم روزهای خوبی رو در دربی سپری کنید !
به قوانین سایت هم مراجعه کنید و از این به بعد فارسی تایپ کنید !
قوانین سایت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سلام من عاشق استقلال تهران و رنگ آبي هستم با تشكر
سلام من عاشق استقلال تهران و رنگ آبي هستم با تشكر
سلام
به دربی خوش اومدی آبی جون
:esteghlal:
سلام دوستان
من کاووس هستم 19 سالمه و دانشجوی علوم کامپیوترم
طرفدار سرسخت رئال مادرید :love:هستم و برای موفقیت بهترین تیم قرن اخیر لحظه شماری می کنم.
من derby رو خیلی دوست دارم و برای همگی دوستان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.:chakerim:baghal:-
سلام دوستان
من کاووس هستم 19 سالمه و دانشجوی علوم کامپیوترم
طرفدار سرسخت رئال مادرید :love:هستم و برای موفقیت بهترین تیم قرن اخیر لحظه شماری می کنم.
من derby رو خیلی دوست دارم و برای همگی دوستان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.:chakerim:baghal:-
سلام !!به دربی خوش اومدی:flowerysmile:
هم رشته ایم منم نرم افزار هستم:/danclay_;;
ترم چندی؟؟؟رئالیه سرسخت!!
سلام به همه دوستان عزيز
من بهروز 28 ساله از مشهدم .
خوشحالم از اينكه در اين سايت ثبت نام كردم .در ضمن عشق بارسلونا هم هستم .و پرسپليسي دو آتيشه...
من ساكن مشهدم .
اميدوارم از اينكه در اين سايت با دوستان جديدي آشنا بشم..:hehee::balesh:
AlexDelpiero
04-12-2011, 11:50
سلام به همه دوستان عزيز
من بهروز 28 ساله از مشهدم .
خوشحالم از اينكه در اين سايت ثبت نام كردم .در ضمن عشق بارسلونا هم هستم .و پرسپليسي دو آتيشه...
من ساكن مشهدم .
اميدوارم از اينكه در اين سايت با دوستان جديدي آشنا بشم..:hehee::balesh:
سلام آقا بهروز !
به دربی خوش اومدین !
امیدوارم از دانش شما در زمینه فنی فوتبال به خوبی بتونیم استفاده کنیم !
baghal:-
vivamusic
04-13-2011, 20:54
سلام خدمت همه دوستان
من محمدرضا هستم و از اینکه در بین شما هستم خوشحالم
sorush0751
04-13-2011, 22:41
سلام بچه ها من علی یزدانی هستم دیپلم فنی و البته بازاری هستم.دیوونه رئال مادرید هستم.از اینکه در جمع شماها هستم خیلی خوشحالم.از همتون خواهش میکنم برای موفقیت تیم محبوبمون دعا کنید.دوستون دارم شدید.
hosein1372
04-14-2011, 14:34
من حسین محمدی ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ازاین که در سایت Derby ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ثبت نام کردم خوشحالم مثل این که همه اینجا مثل من عاشق فوتبال هستید از این بابت خوشحالم ولی من با کریستیانو رونالدو رو به دنیای فوتبال گزاشتم و با اون هم از دنیای فوتبال رو بر می گردونم با دوستان کریستیانو رونالدو دوست و با دشمنانش دشمنم:eyvalla::eyvalla::eyvalla:
Mail:Hoseinmohammadi1372@yahoo.com
Web:Hoseinmohammadi1372.blogfa.com ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
King Kenny
04-14-2011, 15:17
سلام به بروبچ گل دربی :flowerysmile:
بعضیاتون منو میشناسین من سجاد هستم قبلا مدیر بخش لیورپول بودم و بنا به مشکلاتی دیگه نتونستم بیام سایت ، و از الان قراره دوباره فعالیت کنیم :دی
AlexDelpiero
04-14-2011, 18:24
من حسین محمدی ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ازاین که در سایت Derby ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ثبت نام کردم خوشحالم مثل این که همه اینجا مثل من عاشق فوتبال هستید از این بابت خوشحالم ولی من با کریستیانو رونالدو رو به دنیای فوتبال گزاشتم و با اون هم از دنیای فوتبال رو بر می گردونم با دوستان کریستیانو رونالدو دوست و با دشمنانش دشمنم:eyvalla::eyvalla::eyvalla:
Mail:Hoseinmohammadi1372@yahoo.com
Web:Hoseinmohammadi1372.blogfa.com ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سلام خدمت همه دوستان
من محمدرضا هستم و از اینکه در بین شما هستم خوشحالم
سلام بچه ها من علی یزدانی هستم دیپلم فنی و البته بازاری هستم.دیوونه رئال مادرید هستم.از اینکه در جمع شماها هستم خیلی خوشحالم.از همتون خواهش میکنم برای موفقیت تیم محبوبمون دعا کنید.دوستون دارم شدید.
سلامی گرم به دوستان عزیز
به جمع گرم و دوستانه دربی خوش اومدین
امیدوارم هر کدومتون توی انجمن تیم مورد علاقتون فعالیت خوبی داشته باشین و با دوستان قدیمی تر تعامل داغی داشته باشید ! :nishkhand:
:chakerim:
بعضیاتون منو میشناسین من سجاد هستم قبلا مدیر بخش لیورپول بودم و بنا به مشکلاتی دیگه نتونستم بیام سایت ، و از الان قراره دوباره فعالیت کنیم :دی
سلام سجاد جان !
شما که از ما قدیمی تر هستین توی سایت ولی بر طبق رسم رسومات بازگشت دوبارتون رو به خونهی خودتون خوش آمد میگم !
برد لیورپول مقابل من سیتی رو هم به خودم هم به خودت تبریک میگم ! lol:-
سلام من یادمه :shogh:!!! نکنه سربازی بودی؟؟به هر حال واقعا خوش اومدی:yes:
امیدوارم بخش لیورپول مثل قبل بشه:ohum:
shahab23
04-17-2011, 11:28
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................:sigar:
سلام به همه دوستان ورزشکارو ورزش دوست خودم
شهاب هستم 23سالمه دانشجوی رشته شیمی:rose:
saffarian
04-18-2011, 00:38
ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت مادرمان حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و آرزوی سربازی در رکاب فرزندشان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه)
بنده محمد علی صفاریان هستم 21 سالمه دانشجوی سال سوم رشته ی علوم ارتباطات و البته شغلم هم معلمی است. در چند مدرسه تدریس می کنم.
ساکن تهران هستم.
دین : اسلام
مذهب : تشیع
البته فوتبال زیاد بلد نیستم ولی به دنیای فوتبال تا حدودی علاقه دارم و هوش بسیار خوبی برای مربیگری
امیدوارم بتونم تیمم رو بالا بکشم
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان.:chakerim:
(هی هی هی هی آخی تموم شد):sooot:
خوب بود؟؟؟:afarin::sharmande:
shahab23
04-18-2011, 12:47
سلام منم شهاب هستم 23ساله
AlexDelpiero
04-19-2011, 10:08
سلام به همه دوستان ورزشکارو ورزش دوست خودم
شهاب هستم 23سالمه دانشجوی رشته شیمی:rose:
سلام شهاب خان
به دربی خوش اومدین !
به امید فعالیت مستمر شما دوست عزیز در دربی ! :chakerim:
ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت مادرمان حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و آرزوی سربازی در رکاب فرزندشان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه)
بنده محمد علی صفاریان هستم 21 سالمه دانشجوی سال سوم رشته ی علوم ارتباطات و البته شغلم هم معلمی است. در چند مدرسه تدریس می کنم.
ساکن تهران هستم.
دین : اسلام
مذهب : تشیع
البته فوتبال زیاد بلد نیستم ولی به دنیای فوتبال تا حدودی علاقه دارم و هوش بسیار خوبی برای مربیگری
امیدوارم بتونم تیمم رو بالا بکشم
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان.:chakerim:
(هی هی هی هی آخی تموم شد):sooot:
خوب بود؟؟؟:afarin::sharmande:
سلام به دوست عزیز و گرامی فرهنگیمون !
به انجمن دربی خوش اومدین !
امیدوارم لحطات خوب و خوشی رو در دربی سپری کنید ! :flowerysmile:
درود به دوستان و هم ميهنان گرامي
با عرض پوزش از تاخير در معرفي خودم تو اين تاپيك
ساسان هستم .اهل تهران . حقوقدان هستم (حقوق بين الملل -فوق) در تيمهاي نوجوانان بوتان - بانك تجارت و جوانان بانك تجارت و راه آهن تحت مربيگري پرويزخان ابوطالب -جلال بني جمالي و رضاكلانتري تا سال 72 فوتبال بازي مي كردم و همه جوره پرسپوليسي هستم . بزرگترين علاقه و سرگرميم هم ماشين بازيه
جوانان بانك تجارت كه بودم ناصر حجازي شد مربي بزرگسالان و علي دايي رو اورد تو تيم بزرگا . پسر ناصر حجاي - آتيلا هم با اينكه مي رفت با بزرگا تمرين مي كرد ولي فقط بخاطر پارتي بازي باباش بود كه فيكس هافبك وسط تيم ما بازي مي كرد درحاليكه ما تو اون پست بازيكن سال قبل تيم ملي رو داشتيم . آخر سر هم سر اعتراض مربيمون به اين مطلب مي دونيد چه اتفاقي افتاد؟ مربيمون رو اخراج كردند
كلا فوتبال تو رده هاي پايه مملو از پارتي بازي و اينجور مسائله بهمين خاطر خيلي از كسايي كه فقط دنبال تمرين و يادگيري هستند و استعداد مناسبي هم دارند تو همين رده ها زده ميشن و ميرن وكنار.مثل خود من
تو باشگاههاي خارجي هم اول يووه رو دوست دارم كه متاسفانه با پرونده سازي كينه توزان مواجه شد ولي بزودي باز هم سروري خواهد كرد
تقريبا تمام بازيهاي پرسپوليس سالهاي 65 تا 70 رو استاديم مي رفتم و ديگه تو مقر 2آتيشه ها (جنب جايگاه) يجورايي واسم جا نگه مي داشتند .دوباره دوران قطبي اكثر بازيها رو رفتم ولي الان تك و توك مي رم و اميدوارم روزي بياد كه مديران برنامه ريز كشور دست از اين سياست نابودي پرسپوليس واستقلال بردارند و باز هم جو فرح بخش استاديوم رو با 100هزار تا ديگه از دوستام جشن بگيريم
اميدوارم از طريق فعاليت در اين محفل بتونم هم از ايده هاي ديگران ياد بگيرم هم از طريق همفكري با دوستان بتونيم تاثير كوچيكي تو پيشرفت فوتبال كشورمون داشته باشيم و با هم باشيم
شاد باشيد
AlexDelpiero
04-26-2011, 02:30
درود به دوستان و هم ميهنان گرامي
با عرض پوزش از تاخير در معرفي خودم تو اين تاپيك
ساسان هستم .اهل تهران . حقوقدان هستم (حقوق بين الملل -فوق) در تيمهاي نوجوانان بوتان - بانك تجارت و جوانان بانك تجارت و راه آهن تحت مربيگري پرويزخان ابوطالب -جلال بني جمالي و رضاكلانتري تا سال 72 فوتبال بازي مي كردم و همه جوره پرسپوليسي هستم . بزرگترين علاقه و سرگرميم هم ماشين بازيه
جوانان بانك تجارت كه بودم ناصر حجازي شد مربي بزرگسالان و علي دايي رو اورد تو تيم بزرگا . پسر ناصر حجاي - آتيلا هم با اينكه مي رفت با بزرگا تمرين مي كرد ولي فقط بخاطر پارتي بازي باباش بود كه فيكس هافبك وسط تيم ما بازي مي كرد درحاليكه ما تو اون پست بازيكن سال قبل تيم ملي رو داشتيم . آخر سر هم سر اعتراض مربيمون به اين مطلب مي دونيد چه اتفاقي افتاد؟ مربيمون رو اخراج كردند
كلا فوتبال تو رده هاي پايه مملو از پارتي بازي و اينجور مسائله بهمين خاطر خيلي از كسايي كه فقط دنبال تمرين و يادگيري هستند و استعداد مناسبي هم دارند تو همين رده ها زده ميشن و ميرن وكنار.مثل خود من
تو باشگاههاي خارجي هم اول يووه رو دوست دارم كه متاسفانه با پرونده سازي كينه توزان مواجه شد ولي بزودي باز هم سروري خواهد كرد
تقريبا تمام بازيهاي پرسپوليس سالهاي 65 تا 70 رو استاديم مي رفتم و ديگه تو مقر 2آتيشه ها (جنب جايگاه) يجورايي واسم جا نگه مي داشتند .دوباره دوران قطبي اكثر بازيها رو رفتم ولي الان تك و توك مي رم و اميدوارم روزي بياد كه مديران برنامه ريز كشور دست از اين سياست نابودي پرسپوليس واستقلال بردارند و باز هم جو فرح بخش استاديوم رو با 100هزار تا ديگه از دوستام جشن بگيريم
اميدوارم از طريق فعاليت در اين محفل بتونم هم از ايده هاي ديگران ياد بگيرم هم از طريق همفكري با دوستان بتونيم تاثير كوچيكي تو پيشرفت فوتبال كشورمون داشته باشيم و با هم باشيم
شاد باشيد
سلام
یه توضیح داشته باشیم که آقا ساسان مدت زیادی هست که بین ما توی بخش پرسپولیس فعالیت میکنه ولی به دلایلی از ایشون خواستیم اینجا خودشونو برای دیگر دوستان حاضر در دربی معرفی کنند !
همونطور که خودشون گفتند سابقه فوتبالیشون هم کم نیست !
با تاخیر حضورشون رو در دربی خوش آمد میگیم !
baghal:-
مورینیو...
04-28-2011, 23:21
سلام بچه ها.من سرخیو چی ببخشیدپوریاهستم.عاشق مردونگی و جوان مردی.خبرنگارنیستم اما خبرای دسته اولی دارم.اگه می خواین تو پست خبریم فعال ترباشم منو سرخیو صدابزنین چون عاشق این اسمم.من عاشق رئال مادریدواسپانیا هستم.برای همین فقط خبرای باشگاه رئال و خبرایی که به این باشگاه مربوط میشه رومیتونم برای رئالی های عزیزترجمه ویاسرچ کنم ودراین سایت خوب قراربدم.به امیدموفقیت.
سلام بچه ها.من سرخیو چی ببخشیدپوریاهستم.عاشق مردونگی و جوان مردی.خبرنگارنیستم اما خبرای دسته اولی دارم.اگه می خواین تو پست خبریم فعال ترباشم منو سرخیو صدابزنین چون عاشق این اسمم.
سلام
پس سرخیو:nishkhand: خوش اومدی... بی صبرانه منتظر خبرهات هستیم :ahaaaaaa:
موفق باشی رفیق :gol:
David Sina
04-28-2011, 23:52
خوش اومدی پپ ا ببخشید لئو ببخشید آندرس ببخشید :hehee:!!!!! آهان خوش اومدی سرجیو :bia baghalam:
سلام دوستان.من اسمم صالح هستش و هوادار پرسپولیس و بارسلون هستم و لیسانس اقتصاد هم دارم.تا 16 سالگی ایران زندگی کردم(شهرک قلعه چندار نزدیک کرج) و الانم کردستان عراق زندگی میکنم اما خدا وکیلی فقط عاشق پرسپولیس و بارسلون و تیم ملی ایرانم.امیدوارم بتونید من رو تو جمعتون قبول کنید.
AlexDelpiero
05-07-2011, 19:13
سلام دوستان.من اسمم صالح هستش و هوادار پرسپولیس و بارسلون هستم و لیسانس اقتصاد هم دارم.تا 16 سالگی ایران زندگی کردم(شهرک قلعه چندار نزدیک کرج) و الانم کردستان عراق زندگی میکنم اما خدا وکیلی فقط عاشق پرسپولیس و بارسلون و تیم ملی ایرانم.امیدوارم بتونید من رو تو جمعتون قبول کنید.
سلام و درود بر صالح ! :shogh:
داداش خوش اومدی !
امیدوارم توی دربی فضای مناسبی رو برای ارائه نظراتتون فراهم کنیم !
و حضورتون توی انجمن پرسپولیس رو به فال نیک میگیریم و امیدوارم اونجا همینطور به فعالیتتون ادامه بدین !
======
پ . ن : آقای فراز ، آقای مهرداد و بقیه دوستان ؛ به جای اینکه یه تشکر خشک و خالی زیر پست ول کنید یه خوش آمد گویی مختصر هم از شما چیزی ازتون کم نمی کنه ! binam
داداش خوش اومدی !
امیدوارم توی دربی فضای مناسبی رو برای ارائه نظراتتون فراهم کنیم !
و حضورتون توی انجمن پرسپولیس رو به فال نیک میگیریم و امیدوارم اونجا همینطور به فعالیتتون ادامه بدین !
======
پ . ن : آقای فراز ، آقای مهرداد و بقیه دوستان ؛ به جای اینکه یه تشکر خشک و خالی زیر پست ول کنید یه خوش آمد گویی مختصر هم از شما چیزی ازتون کم نمی کنه ! Binam
قربون شما.نظر لطفتونه.امیدوارم بتونم یه عضو مفیدی در این انجمن باشم.
سلام صالح جون :flowerysmile:
خوش اومدی داداش..:rose: امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا باهم سپری کنیم.
موفق باشی رفیق.:gol:
پ . ن : مهدی خان با یه تشکر هم میشه مفهوم جمله رو رسوند!!!!!!:khelal dandoon:
پ . ن : آقای فراز ، آقای مهرداد و بقیه دوستان ؛ به جای اینکه یه تشکر خشک و خالی زیر پست ول کنید یه خوش آمد گویی مختصر هم از شما چیزی ازتون کم نمی کنه ! binam
با اجازت من توی پروفایل صالح بهش خوش آمد گفتم:hehee: چون به نظرم اینجوری بهترهbinam
ما هم به اقا صالح خوش آمد ميگيم
خوش به حالت چقدر تحويلت گرفتنا!!! نه!
آقا دم همتون گرم.بخدا خیلی شرمندم کردید.یه دنیا ممنونم ازتون.ایشالا بتونم خدمت خوبی به همه شما عزیزان بکنم.مرسییییییییییییییییی یییییییییی
n_mamali
05-14-2011, 20:39
با سلام من محمدرضا هستم یه پرسپولیسی 2 آتیشه ی خفن
AlexDelpiero
05-15-2011, 10:42
سلام
خوش اومدی !
واقعا آتیشت روشنه ها ... :nishkhand:
نیومده مدیرا رو عاصی کردی !
فعالیتت زیاد ولی کاذبه که البته به مرور درست میشه !
به جمع پرسپولیسی های پر شمار دربی خوش اومدی داداش ! baghal:-
سلام دادا.خوش امدی.چاکر همه پرسپولیسیا.
ali5850003460
05-18-2011, 01:43
سلام من علی 19 ساله از آبادان هستم و عاشق بارسلونا و عاشق ژاوی com:-
AlexDelpiero
05-18-2011, 02:13
سلام من علی 19 ساله از آبادان هستم و عاشق بارسلونا و عاشق ژاوی com:-
سلام دوست عزیز
به دربی خوش اومدی !
Fernando RoMessi
05-18-2011, 20:03
سلام
من محمد سینا(سینا صدام میکنن)
14 ساله از تهران
....
پس ما هم سینا صدات میکنیم binam
خوش اومدی سینا جان. امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا با هم سپری کنیم :rose:
Fernando RoMessi
05-18-2011, 20:27
ممنون مدیر گرامی
مهرداد جان
سلام
من محمد سینا(سینا صدام میکنن)
14 ساله از تهران
آخي
خيلي خوش اومدي سينا جون
AlexDelpiero
05-19-2011, 18:56
ما هم به دوست عزیز 14 (:soal: ) سالمون آقا سینای گل خوش آمد میگم ...
از عجایب هست که شما هم از مسی خوشت میاد هم از کریس رونادو ..... :shogh:
امیدوارم در دربی به خواسته ای فنی که از فوتبال میخوای برسی !
Fernando RoMessi
05-19-2011, 20:40
از مسی به خاطر چپ پا بودنش خوشم میاد چون منم چپ پا هستم
از رونالدو بخاطر استایل و تکنیکش خوشم میاد
MohaDeseh
05-19-2011, 23:51
سلام به همگی...من محدثه ام...
16 سالمه...
دوم دبیرستان...رشته ریاضی فیزیک...
عاشق پرسپولیس و علی دایی و کاسیاسم...:flowerysmile:
16 سالمه...
محدثه جان خوش اومدی:flowerysmile:
امیدوارم اینجا بهت خوش بگذره و روزهای خوبی رو سپری کنی.
موفق باشی :gol:
n_mamali
05-20-2011, 12:53
سلام ...من محمدرضا هستم
دوم راهنمایی ام
طرفداره دو آتیشه پرسپولیسم و درکنارش عاشق
real madrid
:perspolis::perspolis::perspolis::perspolis::persp olis::perspolis:
سلام ...من محمدرضا هستم
دوم راهنمایی ام
real madrid
خوش اومدی عزیزم :rose:
امیدوارم اینجا روزهای خوبی رو داشته باشی
:gol:
AlexDelpiero
05-21-2011, 08:44
16 سالمه...
سلام ...من محمدرضا هستم
دوم راهنمایی ام
real madrid
سلام
به جمع پرسپولیسی های دربی خوش اومدین !
خوشبختانه جمع پرسپولیس ها روز به روز گرمتر میشه !
امیدوارم فعالیتتون رو اونجا بیشتر کنید !
من فاطمه حجتی پور هستم تقریبا 15 ساله عاشق مسی و فوتبال البته همه این هار و محض اطلاع شما ها گفتم:flowerysmile:
David Sina
05-24-2011, 20:27
خوش اومدی آبی اناری عزیز :eyvalla:
سلام من میلاد هستم 16 ساله- دوم دبیرستان و رشته تجربی عاشق بانوی پیر ایتالیا و شیاطین سرخ هستم!
فینال ویمبلی واسه ماست!! :ohum::he:
AlexDelpiero
05-25-2011, 19:58
من فاطمه حجتی پور هستم تقریبا 15 ساله عاشق مسی و فوتبال البته همه این هار و محض اطلاع شما ها گفتم:flowerysmile:
سلام
خوش اومدین !
سلام من میلاد هستم 16 ساله- دوم دبیرستان و رشته تجربی عاشق بانوی پیر ایتالیا و شیاطین سرخ هستم!
فینال ویمبلی واسه ماست!! :ohum::he:
سلام میلاد خان
به دربی خوش اومدی ....
ومبلی رو ول کن عشق است خودت .. :nishkhand:
سلام من هومن هستم و طرفتار 2 اتیشه ی پرسپولیس رئال مادرید و لیورپول هستم
امیدوارم گفت و گو های خوبی تو این سایت داشته باشیم.
AlexDelpiero
05-26-2011, 20:38
سلام من هومن هستم و طرفتار 2 اتیشه ی پرسپولیس رئال مادرید و لیورپول هستم
امیدوارم گفت و گو های خوبی تو این سایت داشته باشیم.
سلام هومن خان
به دربی خوش اومدی ...
همونطور که گفتی ایشالله لحظات خوبی رو با هم در دربی سر کنیم :flowerysmile:
Fernando RoMessi
05-26-2011, 20:50
David Sina
خودت رو معرفی نمیکنی؟
سلام من محمد هستم طرفدار استقلال و رئال مادرید و انگلیس هستم
Fernando RoMessi
05-27-2011, 11:16
:chakerim:درود بر تو محمد گل
AlexDelpiero
05-28-2011, 11:33
سلام من محمد هستم طرفدار استقلال و رئال مادرید و انگلیس هستم
سلام دوست عزیز
به دربی خوش اومدین ..
AlexDelpiero
05-31-2011, 20:31
من امیرمحمدسلوکی هستم 15ساله ازیکی ازشهرستان های اطراف مشهد عاشق مچستر ودواسطوره تاریخیش جورج بست و کانتونا از این که عضو کوچکی از این سایت هستم خوشحالم. ms7@
آقا محمد عزیز به دربی خوش اومدین ( فک کنم محمد از امیر محمد خودمونی تر باشه . البته ببخشید زود پسر خاله شدیم !)lol:-
شکست در فینال اروپا رو به شما و همه منچستری ها تسلیت عرض می کنم ! :nishkhand:
متشکرم ازتون هم به خاطرداشتن پسرخاله خوبی چون شما که افتخار هم داره هم به خاطر تسلیت
very thanks my friend
سلام من رضا هستم یکی از طرفداران واقعی پرسپولیس(عشق است پرسپولیس و زنده باد هرچی طرفدار پرسپولیسه)
n_mamali
06-07-2011, 17:14
سلام من رضا هستم یکی از طرفداران واقعی پرسپولیس(عشق است پرسپولیس و زنده باد هرچی طرفدار پرسپولیسه)
خوش اومدی رضا:flowerysmile:
Reza_Borriello
06-07-2011, 19:43
خب سلام:دی
رضا هستم.میلانی.اگه $$$$$$$ی اینجا داشته باشیم مطمئنا میشناسه مارو!:دی
اومدیم اینجا ببینیم چه خبره البته اگه نکن هکری و بن کنن مارو:دی
به به سلام هم استانی:sooot:
رضا جان به سایت خودتون خوش اومدی
اینجا هم خبر سلامتی:hehee:
AlexDelpiero
06-07-2011, 23:11
سلام
به دربي خوش اومدي
ما اينجا به هكر نيازي نداريم .. همين كه دو تا پست فني در روز بدي خودش خيليه ... :nishkhand:
و كسي هم تا حالا اينجا بن نشده ... :fek konam:
خیلی خیلی خوش اومدی رضا جان :shogh:
در مورد بن شدن هم اصلا نگران نباش اینجا با بقیه ی سایتای دیگه یه فرق اساسی داره و اون هم صمیمیت خاصی هست که بین اعضا حاکم هست:ohum:
nobody11
06-08-2011, 01:34
سلام...
چه طوري هم شهري!!:yes:
مرحبا به غيرت!!:shogh:
واسه فصل بعد بايد اينجا رو صفا بديم!!:flowerysmile:
فجر سپاسي تيم حماسي ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
سلام ..
و زنده باد به كسي كه به همه پرسپوليسي ها ابراز احساسات مي كنه!!!:eyvalla:
malavan anzali
06-09-2011, 20:31
سلام من مهدی هستم بچه انزلی عاشق کل کل با بحث فوتبال کم هم نمیارم و عاشق قوی سپید خزری هستم {ملوان}.
AlexDelpiero
06-09-2011, 21:50
سلام من مهدی هستم بچه انزلی عاشق کل کل با بحث فوتبال کم هم نمیارم و عاشق قوی سپید خزری هستم {ملوان}.
سلام مهدي جان
به دربي خوش اومدي ...:flowerysmile:
به اميد اينكه توي دربي فعال و موندگار باشي ...
از همين الان هم تسليت ميگم از دست دادن جام حذفي رو ...:hehee:
پوریا صبور
06-09-2011, 22:36
خوش اومدی آقا مهدی!
از شعارهای شما هم معلومه فقط دوتا تیم بزرگ قرمز و آبی طرفدار دارن
اگه میخواید از زیر سایه این دو تا غول بیرون بیاد تو شعاهاتون نباید اسمی از تیمای دیگه باشه!
اینجوری خودتونو کوچیک نشون میدین!:eyyyyy:
بازم خوش اومدی!!:eyvalla:
malavan anzali
06-09-2011, 22:40
البته تشکر رو که زدم به خاطر جمله اخرت نبود. من هم خوشبختم ایشالا زمان های خوبی رو این جا سپری کنیم.
بعد خدمت شما عرض کنم کی گفته جام رو از دست دادیم اگر مسئولین محترم اجازه بدن جام رو هم میبریم.
ایشالا فردا بعد از قهرمانی من همین جا یه پست تسلیت به شما میدم: خدا کنه اجازه بدنhehee::nishkhand::khahesh:
malavan anzali
06-09-2011, 22:42
خوش اومدی آقا مهدی!
از شعارهای شما هم معلومه فقط دوتا تیم بزرگ قرمز و آبی طرفدار دارن
اگه میخواید از زیر سایه این دو تا غول بیرون بیاد تو شعاهاتون نباید اسمی از تیمای دیگه باشه!
اینجوری خودتونو کوچیک نشون میدین!:eyyyyy:
بازم خوش اومدی!!:eyvalla:
:chakerim:پوریا جان این شعار تا فردا بعد ازفینال هست اگه باختیم زبونم لال برمیدارمش اگه نه بردیم میزارم باشه تا همه بدونن ملوان چه تیمیه
پوریا صبور
06-09-2011, 22:51
واقعا جای یه ملوانی اینجا خالی بود!
حالا میشه یه کل کل درستو حسابی راه انداخت...chomaghchomagh:balesh:
البته من که دیگه از فوتبال ایران کشیدم کنار!:gahhr:
طرفدار کدوم تیم خارجی هستی؟:soal:
AlexDelpiero
06-09-2011, 22:57
البته تشکر رو که زدم به خاطر جمله اخرت نبود. من هم خوشبختم ایشالا زمان های خوبی رو این جا سپری کنیم.
بعد خدمت شما عرض کنم کی گفته جام رو از دست دادیم اگر مسئولین محترم اجازه بدن جام رو هم میبریم.
ایشالا فردا بعد از قهرمانی من همین جا یه پست تسلیت به شما میدم: خدا کنه اجازه بدنhehee::nishkhand::khahesh:
:chakerim:پوریا جان این شعار تا فردا بعد ازفینال هست اگه باختیم زبونم لال برمیدارمش اگه نه بردیم میزارم باشه تا همه بدونن ملوان چه تیمیه
اينجاي جاي بحث نيست :
بيا اينجا تا راجع به اين موضوع بحث كنيم :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
:shogh:
roia hastam taghriban15 saleh ashegh football:flowerysmile:
AlexDelpiero
06-11-2011, 16:42
roia hastam taghriban15 saleh ashegh football
سلام
به دربی خوش اومدین :flowerysmile:
قبل از هر چیز امیدوارم قوانین رو مطالعه کرده باشید !
لطفا فینگلیش تایپ نکنید چون ممنوعه ! :ohum:
روز های خوبی رو در دربی برای شما آرزومندیم !
MohaZalla
06-12-2011, 21:23
سلام منم کوچیک همه بروبچ دربی اسمم محمد بچه اسلامشهرم
یه کاردانی پیزوری هم دارم سنم نه کمه نه زیاد اگه تا آخر همین باشه خوبه!!!! :khelal dandoon:
استغفرالله خدایا غلط کردم منو ببخش تو کارت دخالت کردم!:gerye:
AlexDelpiero
06-12-2011, 21:30
سلام منم کوچیک همه بروبچ دربی اسمم محمد بچه اسلامشهرم
یه کاردانی پیزوری هم دارم سنم نه کمه نه زیاد اگه تا آخر همین باشه خوبه!!!! :khelal dandoon:
استغفرالله خدایا غلط کردم منو ببخش تو کارت دخالت کردم!:gerye:
سلام
دیگه خوش آمد گویی که لازم نداری داداش ...:flowerysmile:
ماشالله پستهای زیادی که تو این سایت گذاشتی دیگه آدم شرمش میاد خوش آمد گویی بگه !
یک سوال : چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی ؟@!:nishkhand:
MohaZalla
06-12-2011, 22:19
سلام
ماشالله پستهای زیادی که تو این سایت گذاشتی دیگه آدم شرمش میاد خوش آمد گویی بگه !
خیلی لطف داری والا اولیش که اول اسممه دومیشم اول فامیلیم!
منم بهنازم امروز ایجارو شانسی پیدا کردم ولی تو سایتای مشابهش عضوم... بچه همدانم واز آشناییتون بسسسسسسسسسسسسسسسسسیار خرسندم...
منم بهنازم امروز ایجارو شانسی پیدا کردم ولی تو سایتای مشابهش عضوم... بچه همدانم واز آشناییتون بسسسسسسسسسسسسسسسسسیار خرسندم...
خوش اومدی بهناز عزیز :rose:
ما هم از آشنایی با شما بسـیــــــــــار خرسندیـــــــــــــــم امیدوارم بهت خوش بگذره و روزهای خوبی رو اینجا سپری کنــــــــــی.
:gol:
پوریا صبور
06-17-2011, 17:37
سلام
آقا اون بالا دعواست انگار بابا حالا یکی اومده خوشامد بگید دیگه اینجا که جای این حرفا نیست!!:khahesh:
منم به هرکی جدید اومده خوشامد میگم!!:-shad
alexdelpiero_10
06-17-2011, 20:18
سلام من رسول هستم در شهر اهرم "مركز تنگستان" زندگي مي كنم خوشحالم چنين سايتي رو پيدا كردم
طرفدار يوونتوس ومخصوصا تيم پرطرفدار پرسپوليس هستم
AlexDelpiero
06-18-2011, 11:26
سلام من رسول هستم در شهر اهرم "مركز تنگستان" زندگي مي كنم خوشحالم چنين سايتي رو پيدا كردم
طرفدار يوونتوس ومخصوصا تيم پرطرفدار پرسپوليس هستم
به دربی خوش اومدی حاج رسول !
ایشالله دور هم روزای خوبی رو در دربی سپری کنیم !
بخش فعال پرسپولیس هم منتظر حضور شما هیست ! :rose:
سلام من محسن هستم از ماهشهر
david7 یا همون مصطفی من رو به این سایت معرفی کرد
فعلا که برام جالب بوده
یادم رفت که بگم قرمزته
هستیم خدمتتون
محسن جان خوش اومدی...
امیدوارم لذت ببری...
بروبکس اینجا همه آخر معرفت هستن من که کاری نکردم...
پوریا صبور
06-23-2011, 16:19
:bia baghalam:خیلی خوش اومدی!!!:bia baghalam:
:love:من عاشق اسم محسنم..:love:
:khahesh:امیدوارم اینجا موندنی بشی:khahesh:
:hooora:ما نمیذاریم بت بد بگذره..!:hooora:
مورینیو...
06-23-2011, 17:49
سالم محسن جان من طرفدار استقلالم تو پرسپلیس و من رئال مادرید و تو بارسلونا. باشه ایرادی نداره.
کلا اینجا به تازه واردا در بخش کاربری سخت میگیرن خود من بابام دراومد تا با بچه ها آشنا شم اما از وقتی که شناختمشون فهمیدم چقدر بچه های گلی اند اینجا خیلی راحت میتونی با بچه ها صمیمی شی. امیدوارم موفق شی. شوخی بامهدی جان نجفی(مخصوصا این مدیر هوادارای یوونتوس خیلی سخت میگیره. )
منم کوچیک شما پوریا هستم.
MohaZalla
06-23-2011, 18:51
فعلا که برام جالب بوده
یادم رفت که بگم قرمزته
هستیم خدمتتون
سلام به محسن عزیز...
به دربی دات آی آر خوش اومدی...
ماشااله آمار بروبچز گل ماهشهر میره بالا ،اتفاقا منم یه رفیق ماهشهری دارم که شاید
بشناسیش...!!!
اتفاقا اونم مثل شما طرفدار پرسپولیس بود که به خاطر همینم هر روز با هم کل کل و دعوا داشتیم.
در کل ماهشهری ها انسانهای شریفین و امیدوارم یکی از فعالترین اعضای دربی باشی...(مثل رفیق گلتdavid7!)baghal:-baghal:-baghal:-
رفیقت همشهری ماست نمیخوایی معرفیش کنی...
خودت گلی...
:love:
کوچیک همه تون هستم
اگه یه آماری از این دوستت بدی حتما پیداش میکنم
من اومدم که با هر استقلالی و رئال مادریدی کل بندازم
MohaZalla
06-23-2011, 19:49
رفیقت همشهری ماست نمیخوایی معرفیش کنی...
خودت گلی...
:love:
خیلی مردی
اگه خواستی با پیام خصوصی میدم!!
alexdelpiero_10
06-23-2011, 20:16
فعلا که برام جالب بوده
یادم رفت که بگم قرمزته
هستیم خدمتتون
خوش اومدي خوشحالم كه يه پرسپوليسي به اين سايت اضافه شده
مورینیو...
06-23-2011, 20:33
ببخشید من جغرافیام افتضاحه ماهشهر کجاست؟
اگه بگین ممنون میشم
MohaZalla
06-23-2011, 21:00
اگه بگین ممنون میشم
يکى از شهرستانهاى استان خوزستانه كه اهالى اونجا سه دسته اند: بختيارى،بندرى،عرب(توضيح دادم در حد ب.ام.و...!!!)
:hehee::hehee:
اگه بگین ممنون میشم
بندرماهشَهر شهری است دراستان خوزستان کشورایران طول جغرافیایی ۴۹ درجه و ۱۳ دقیقه و عرض جغرافیایی ۳۰ درجه و ۳۳ دقیقه.
در ۱۸ کیلومتری بندر امام خمینی و ۹۵ کیلومتری آبادان و 110 کیلومتری اهواز جای گرفتهاست.
از نقاط نزدیک به شهر میتوان به بندرگاه ، کشتارگاه ، شهرک صنعتی ماهشهر ٫ شهرک مدنی ٫شهرک بعثت ٫ جراحی ٫ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرماهشهرواسکله بندر امام اشاره کرد.
اینم اطلاعات من...
lay_;;
alireza1995
06-23-2011, 21:24
سلام دوستان
منم علیرضا 19 ساله از قزوین
alexdelpiero_10
06-23-2011, 21:39
سلام دوستان
خوش اومدي خوشحالم به اين سايت پيوستي :hooora:
پوریا صبور
06-23-2011, 21:45
سلام دوستان
خوش آمدی عزیزم:bia baghalam:
راستی 19سال یعنی الان کنکور نداری؟!:sigar:
MohaZalla
06-23-2011, 21:57
سلام دوستان
به به... خوش اومدی...:bia baghalam:
سلام دوستان
علی رضا جان خوش اومدی به دربی...
امیدوارم تو هم از این سایت لذت ببری...
و امیدوارم که فعال باشی...
saieh_star
06-24-2011, 09:09
سلام من سایه از شیراز هستم
alexdelpiero_10
06-24-2011, 09:32
خوش آمدي اميدوارم از اين سايت خوب لذت ببري
joooooooooone
06-24-2011, 11:24
سلاممممممممم
مرسی میدونم منم خوش اومدم
مضوع این تاپیک چیه؟؟؟؟؟؟؟بحث ازاده؟؟؟؟؟؟؟
اینجادقیقابچه ها چی کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگین برای چی این تاپیک ودرست کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راجع به همه چی بحث میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟
ایااین خانم عضوجدیده؟این سوال وازخودتون میپرسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کسانی اینجاشرکت میکنن؟؟؟؟؟
ماروهم اینجارامیدین؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه به همین دوسه تا سوال پاسخ بدین:he:
مورینیو...
06-24-2011, 12:33
سلام علی رضا. تو هم که پرسپلیسی هستی که بابا چشممون خشک شد یه استقلالی ندیدیم مردم بابا یکی منو بگیره دارم میفتم. چه پرسپلیسی باشی و چه استقلالی و چه رئالی باشی و چه بارسایی قدمت روی چشم.
سلام سایه. امیدوارم حال و هوات آفتابی باشه. ولی من کلا عاشق آفتابم دوستام به شوخی بمن میگن آفتاب پرست چون دائم داخل آفتابم. آفتاب برای رشد گیاهان و جانوران لازمه. به هر حال آفتاب جان چی ببخشید سایه جان تو هم مثل علی رضا جان خوش اومدی فقط جفتتون ناراحتم کردین چون علیرضا پرسپلیسیه و توهم بارسایی.
اینجا بعضی ها به تازه واردا سخت میگیرن ولی اگه هرکی ادیتتون کرد بمن بگین تا گوششو نو بکشم. شوخی کردم اینجا همه بچه ها گلند. به غیر از من.
منم پوریا هستم.
پوریا صبور
06-24-2011, 12:50
سلاممممممممم
binam
اینجا بحث آزاد نیست
هرکی اول عضو شدنش میاد ایجا خودشو معرفی میکنه بعد ما هم بهش خوشا مد میگیم!
همین..:yes:
خوش اومدی به دربی...
سلاممممممممم
اول خودتو معرفی کن...
بعد میفهمی اینجا چکار میکنن...
ps:-
Mehrdadbaha
07-01-2011, 11:16
سلام
مهرداد هستم.
18 سالمه.شهرکرد زندگی می کنم.
عاشق روسونری هستم اساسا".
رشته ریاضی درس می خونم.
امیدوارم بتونم توی این سایت با همتون دوست باشم و بهتون کمک کنم!!!!!!!!!
:nishkhand:
AlexDelpiero
07-02-2011, 18:59
سلام
مهرداد هستم.
رشته ریاضی درس می خونم.
مهرداد خان به دربی خوش اومدی :flowerysmile:
alexdelpiero_10
07-02-2011, 19:08
سلام
مهرداد هستم.
رشته ریاضی درس می خونم.
سلام مهرداد به دربي خوش اومدي:hooora:
سلام به همه بچه های با عشق دربی
کیومرث بچه طهران (پیروزی) فقط میلان فقط
امیدوارم که همتون خوش باشید دمتون گرم
alexdelpiero_10
07-02-2011, 19:51
خوش اومدي كيومرث
ميلان چيه فقط پر افتخار ترين تيم ايتاليا يوونتوس :hehee:
MohaZalla
07-02-2011, 22:11
سلام
مهرداد هستم.
رشته ریاضی درس می خونم.
هر چند هر دوی شما عزیزان میلانی هستید ولی من به عنوان یه اینتری چند آتیشه! عضویتتون رو به خانواده بزرگ دربی خیر مقدم میگم...:flowerysmile:
*Rossonero*
07-03-2011, 11:41
سلام
مهرداد هستم.
رشته ریاضی درس می خونم.
خوش اومدی آقا مهرداد:bia baghalam:.خوش اومدی آقا کیومرث:bia baghalam:.
دم هرچی میلانیه گرم:afarin:.هیچ طرفداریم مثل طرفدارای میلان نمیشه:hehee:.
بازم خوش اومدید.:chakerim:
مورینیو...
07-04-2011, 18:37
هر چند هر دوی شما عزیزان میلانی هستید ولی من به عنوان یه اینتری چند آتیشه! عضویتتون رو به خانواده بزرگ دربی خیر مقدم میگم...:flowerysmile:
هر چند هر دوی شما عزیزان پرسپلیسی هستید ولی من به عنوان یه استقلالی چند آتیشه! عضویتتون رو به خانواده بزرگ دربی خیر مقدم میگم...
داداش ببخشید حوصله ی درج متن جدید نداشتم مهم خوش آمد گویی به دو دوست تازه واردمون بود.
عزیزان موفق باشید.
MohaZalla
07-04-2011, 20:31
هر چند هر دوی شما عزیزان پرسپلیسی هستید ولی من به عنوان یه استقلالی چند آتیشه! عضویتتون رو به خانواده بزرگ دربی خیر مقدم میگم...
داداش ببخشید حوصله ی درج متن جدید نداشتم مهم خوش آمد گویی به دو دوست تازه واردمون بود.
عزیزان موفق باشید.
داداش به خاطر نقض قانون کپى رايت ازت شكايت ميكنم!!!chomagh
سلام من همون رویا هستم
امید وارم این جا یکم شلوغ تر بشه
و یکم هر تو این سایت رو بتونیم با راهنماهای کوتاه هر کاری رو که بخوایم انجهم بدیم ( البته کارهای ساده رو):hehee:
مورینیو...
07-04-2011, 22:54
داداش به خاطر نقض قانون کپى رايت ازت شكايت ميكنم!!!chomagh
داداش دلت میاد از یک استقلالی شکایت کنی؟
MohaZalla
07-05-2011, 00:07
داداش دلت میاد از یک استقلالی شکایت کنی؟
ديگه پا اس اس كه وسط اومد ازت گذشتم.!!:love:
sina acm
07-05-2011, 01:13
اقایون تو کالچیو فقط اینتری کم داریم برای همتون دعوت نامه فرستادم محبت کنید بله رو فشار بدید
با سلام
علي هستم 17 ساله
علاقه : مربيگري فوتبال و كامپيوتر- اميرخان و آقا فرهاد مجيدي
(با يه تيم فوتبال از ليگ شهرستانمون به عنوان مربي (دستيار) قرارداد رسمي دارم)
هر كس ميخواد درباره مربيگري صحبت كنيم با ايدي من تماس بگبره
af7374
:ghelyon::chakerim:
joooooooooone
07-06-2011, 14:56
با سلام
علي هستم 17 ساله
af7374
سلام داداش به عنوان یک پیشکسوت فوتبال و ریش سفید پرسپولیس به شما خوشامد میگم
خوش اومدی امیدوارم حضوری فعال داشته باشی:ehem:
مورینیو...
07-06-2011, 19:19
با سلام
علي هستم 17 ساله
af7374
اول از همه خوش امدی.
دوم از همه چشممون خشک شد بالاخره یه استقلالی اینجا دیدیم.
سوم از همه تو هم که توزرد از آب دراومدی؟طرفدار بارسایی؟
چهارم از همه 17 ساله و مربی فوتبال!!!!!
پنجم از همه خوش اومدی.
ششم از همه میدونم خوش اومدی رو اولم گفتم ولی بخاطر استقلالی بودنت دوباره گفتم.
موفق باشی.
ale10forever
07-11-2011, 19:59
خداییش خیلی کار خوبی کردین یه همچین سایتی راه انداختین دست گلتون درد نکنه:ahaaaaaa:
منم حمیدرضا 20 ساله ام از تهران امیدوارم بحثای خوبی رو با دوستامون اینجا داشته باشیم عشق است یووه
اینم یه عکس از رفیقمون با راجر دوست داشنتی
دو ستاره تموم نشدنی!!
اول از همه خوش امدی.
دوم از همه چشممون خشک شد بالاخره یه استقلالی اینجا دیدیم.
سوم از همه تو هم که توزرد از آب دراومدی؟طرفدار بارسایی؟
چهارم از همه 17 ساله و مربی فوتبال!!!!!
پنجم از همه خوش اومدی.
ششم از همه میدونم خوش اومدی رو اولم گفتم ولی بخاطر استقلالی بودنت دوباره گفتم.
موفق باشی.
منم 18 سالمه و مربی فوتبال هستم این که دلیل نمیشه...
منم به بچه های جدیدی که عضو شدن خوش آمد میگم...
امیدوارم بهتون خوش بگذره...
:hehee:
مورینیو...
07-11-2011, 20:27
منم به بچه های جدیدی که عضو شدن خوش آمد میگم...
امیدوارم بهتون خوش بگذره...
:hehee:
خوش بگذره رو خوب اومدی. من که اینقدر بهم خوش گذشت شدم مثل بمب اتمی دست بهم بزنی میترکم.
اعضای جدید سایت از این که به این سایت آمدید بهتان تسلیت و تحنیت عرض می کنم و بهتان توصیه می کنم قبل از ورود به سایت یه قرص اعصاب بخورید و آرامشتان را حفظ کنید.
pooneh-7
07-18-2011, 22:30
سلام به همگی
پونه هستم
20 سالمه
طرفدار 1000 اتیشه استقلال واینتر
دانشجو حسابداری هستم
سلام به همگی
پونه هستم
20 سالمه
طرفدار 1000 اتیشه استقلال واینتر
دانشجو حسابداری هستم
علیک سلام
پونه جان خوش اومدی...
امیدوارم تو دربی بهتون خوش بگذره...
سلام منم پريسام 16 سالمه ميخوامم از تهران
دنيا نباشه اگر اس اس وب:esteghlal::esteghlal::esteghlal::barcelona::b arcelona::barcelona::barcelona::esteghlal::esteghl al:ارسا نباشه
David Sina
07-19-2011, 00:36
دنيا نباشه اگر اس اس وب:esteghlal::esteghlal::esteghlal::barcelona::b arcelona::barcelona::barcelona::esteghlal::esteghl al:ارسا نباشه
خوش اومدی به انجمن خودت ! :shogh:
در ضمن زدی تو خال ! فقط استقلال و بارسلونا !:eyvalla::eyvalla::eyvalla:
پریسا خوش اومدی...
امیدوارم لذت ببری...
یه اس اس دیگه به سایت اضافه شد کم کم دارن زیاد میشن...
amir pirlo
07-19-2011, 00:45
سلام من امیرم 15سالمه ازتهران عاشق یوونتوس وهمه ی یووه ای هاهستم .فورزایووه:juventus:
سلام من امیرم 15سالمه ازتهران عاشق یوونتوس وهمه ی یووه ای هاهستم .فورزایووه:juventus:
علیک سلام امیر جان...
به دربی خوش اومدی...
امیدوارم خوش بیاد...
amir pirlo
07-19-2011, 00:49
:hehee::hehee:تهران=سنندج:hehee::hehee:
amir pirlo
07-19-2011, 00:50
دیوید جان زیادواسه فوتبال ایران حرص نخورکفاشیان ... کیه
سلام.من دقیقا واس چیکار کنم اینجا؟:fek konam::fek konam:
newmaradona
07-19-2011, 05:32
باید خودتو معرفی کنی فقط اسمتو بگو با شهرتو
چیزه دیگه نگی ناراحت میشم
سلام.من دقیقا واس چیکار کنم اینجا؟:fek konam::fek konam:
اسمت رو بگو و بگو که طرفداره چه تیمی هستی...
باید خودتو معرفی کنی فقط اسمتو بگو با شهرتو
چیزه دیگه نگی ناراحت میشم
تو چرا خودتو معرفی نکردی؟؟؟
alexdelpiero_10
07-19-2011, 08:33
خوش اومدی امیر خوشم اومد هم پرسپولیسی هستی هم یوونتوسی
amir pirlo
07-19-2011, 13:27
من کی گفتم پرسپولیسم؟
alexdelpiero_10
07-19-2011, 13:36
من کی گفتم پرسپولیسم؟
همین جوری حدس زدم:hehee::hehee::hehee:
amir pirlo
07-19-2011, 13:38
فقط و فقط بیانکونری:juventus:
parisa.beckham
07-19-2011, 16:49
من پریسا از تهران.متولد 70.عاشق فوتبالم.کی میخواد تو این سایت منو کمک کنه؟
من پریسا از تهران.متولد 70.عاشق فوتبالم.کی میخواد تو این سایت منو کمک کنه؟
پریسا جان به دربی خوش اومدی...
امیدوارم لذت ببری...
چه کمکی از من برمیاد؟؟؟
پریسا جان خوش امدی.امیدوارم بهت تو انجمن خوش بگذره
سلام دوستان حسین هستم متولد 74 عاشق فوتبال و هوادار دو آتیشه رئال.راستی اگه خواستید به وبم که به این آدرسه سری بزنین پشیمون نمی شید.[Only Registered And Activated Users Can See Links]و[Only Registered And Activated Users Can See Links] dridfan.orq.irمرسی:hehee:
سلام
منم ميخوام خودمو معرفي كنم:ogh:
حالا الان نه ولي بعدا بمونيد تو كف فعلا.........
messi1373
07-19-2011, 21:58
سلام
به به به به......چه عجب برگشتی....................................:f lowerysmile:
سلام من کیمیا هستم 14 سالمه از اهواز به شدت عاشق FCBarcelona و چاکر همه ی بروبکس بارسایی هم هستم
سلام دوستان حسین هستم متولد 74 عاشق فوتبال و هوادار دو آتیشه رئال.راستی اگه خواستید به وبم که به این آدرسه سری بزنین پشیمون نمی شید.[Only Registered And Activated Users Can See Links]و[Only Registered And Activated Users Can See Links] dridfan.orq.irمرسی:hehee: ([Only Registered And Activated Users Can See Links] dfan.orq.ir%d9%85%d8%b1%d8%b3%db%8c:hehee:)
علیک سلام حسین جان...
خوش اومدی به دربی...
امیدوارم لذت ببری...
سلام
به به آقا سامان کم پیدا...
شما که نیازی به معرفی ندارین...
ماشالا یه پا پیشکسوتین تو دربی....
سلام من کیمیا هستم 14 سالمه از اهواز به شدت عاشق fcbarcelona و چاکر همه ی بروبکس بارسایی هم هستم
سلام
کیمیا جان شما هم خوش اومدین به دربی...
حال میکنم یه خوزستانی دیگه به این سایت معرفی شد...امیدوارم فعال باشید...
اول سلام به همه دوستان!!
بنده علی هستم متولد 26تیر 1371 مصادف با 17 جولای 1992 و 16 محرم 1413!!:hihi:
در ضمن از بچه های اهواز هم هستم!!
طرفدار بارسا و آرژانتین هستم و امیدوارم در کنار دوستان تو این سایت اوقات خوشی رو بگذرونم!!
nobody11
07-21-2011, 00:42
اول سلام به همه دوستان!!
طرفدار بارسا و آرژانتین هستم و امیدوارم در کنار دوستان تو این سایت اوقات خوشی رو بگذرونم!!
سلام خوش اومدي..
ما چاكر برو بچه هاي باحال و فوتبالدوست جنوبم هستيم!!
سلام به همه برو بچه های دربی
من مرتضی هستم از طهران
یه وبلاگم دارم که برای طرفدارای رونالدو هست اگه دوست داشتید میتونید بیاید
سدانی ها
07-24-2011, 11:51
علیک سلام
پونه جان خوش اومدی...
امیدوارم تو دربی بهتون خوش بگذره...
سلام من عضو جدید سایتم.
((سدانی :chakerim:ها))
سدانی ها
07-24-2011, 11:59
سلا برهمه من عضو جدید سایتم.
البته دارم بازی منچستر بارسا 1-3 رو آپلود میکنم
سدانی ها
07-24-2011, 12:24
منم 18 سالمه و مربی فوتبال هستم این که دلیل نمیشه...
کفاشیان حیا کن سبزی فروشی وا کن.
از وقتی اومده فوتبال ایران فقط دنده عقب میره.eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-:hehee:
ALI MOHAMMAD.
08-02-2011, 20:18
من علی محمد هستم و توسط یکی از آشنایان به این سایت معرفی شدم و امیدوارم سایت خوبی باشه و فعالیت خوبی دراین سایت داشته باشم.
اول سلام به همه دوستان!!
سلام به روی ماهت علی جان...
حال میکنم بروبچ اهوازی و جنوبی به این سایت میان...
ما هم امیدوارم که شما در این سایت اوقات خوشی رو بگذرونی...
سلام به همه برو بچه های دربی
من مرتضی هستم از طهران
یه وبلاگم دارم که برای طرفدارای رونالدو هست اگه دوست داشتید میتونید بیاید
سلام مرتضی جان...
به وبلاگت هم یه سری میزنیم...
امیدوارم موفق باشی...
سلا برهمه من عضو جدید سایتم.
البته دارم بازی منچستر بارسا 1-3 رو آپلود میکنم
سلام سدانی ها...
تو دیگه داری به پیشکسوتان میپیوندی...
خیلی دیر خودتو معرفی کردی...
من علی محمد هستم و توسط یکی از آشنایان به این سایت معرفی شدم و امیدوارم سایت خوبی باشه و فعالیت خوبی دراین سایت داشته باشم.
سلام علی محمد جان...
من به احتمال 99% اون یه نفر رو میشناسم...
سایت خوبی که هست ما هم امیدواریم که شما فعالیت خوبی داشته باشین...
سلام به همه من محمد 20 از کرمانشاه. اینم سایتم: خوشحال میشم سر بزنید...:
footballeabi.blogfa.com
captain-nedved
08-04-2011, 15:18
سلام دوستان امیر هستم 23 ساله از شهر ری وقتی که وارد سایت شدم ازم پرسیدن طرفدار کدام تیم ملی هستی ؟ هر چقدر دنبال تیم جمهوری چک گشتم پیداش نکردم دیدم مدیران هم حق دارن فوتبال این کشور در حال حاظر در رده ی بزرگسالان به شدت افت کرده ولی خدا رو شکر در رده های پایین تر مثل جوانان اروپا نائب قهرمان اروپا شدن من از سال 1996 با دیدن گلری مثل پیتر کوبا بازیکنانی مثل پاتریک برگر پاول کوکا پاول ندود ولادیمیر اسمیچر و اسطوره ای به اسم کارل پوبورسکی یک دل نه صد دل عاشق چک شدم شک نکنید شاید چک افت کرده باشه ولی با این تیمهای پایه ی قوی دوباره یه تیمی رو در حد چک یورو 96 و یورو 2004 در اینده ای نزدیک میبینیم از اشنایی باهاتون خوشحالم
سلام.
میلاد بیگلری هستم.خوشحالم که باهاتون آشنا شدم:hooora:
alexdelpiero_10
08-05-2011, 10:48
سلام.
خوش اومدی میلاد امیدوارم بهت خوش بگذره
یوسف------ 21 ساله----- از اصفهان
فوق دیپلم هنر-------عاشق سپاهان:iran:
pathfinder
08-07-2011, 19:11
میثم از بندرعباس
لیسانس حسابداری
عشق است قرمز عشق است پرسپولیس عشق است منچستر
قرمزته
سلام من طاها هستم 12 ساله از خواف خوشبختم عاشق رئال و كريس
mohammadshamlo
08-09-2011, 12:33
سلام من محمد 20 ساله از فریمان هستمbaghal:-com:-:iran:
سلام.
یوسف------ 21 ساله----- از اصفهان
فوق دیپلم هنر-------عاشق سپاهان:iran:
میثم از بندرعباس
لیسانس حسابداری
عشق است قرمز عشق است پرسپولیس عشق است منچستر
قرمزته
سلام من طاها هستم 12 ساله از خواف خوشبختم عاشق رئال و كريس
سلام دوستان امیر هستم 23 ساله از شهر ری وقتی که وارد سایت شدم ازم پرسیدن طرفدار کدام تیم ملی هستی ؟ هر چقدر دنبال تیم جمهوری چک گشتم پیداش نکردم دیدم مدیران هم حق دارن فوتبال این کشور در حال حاظر در رده ی بزرگسالان به شدت افت کرده ولی خدا رو شکر در رده های پایین تر مثل جوانان اروپا نائب قهرمان اروپا شدن من از سال 1996 با دیدن گلری مثل پیتر کوبا بازیکنانی مثل پاتریک برگر پاول کوکا پاول ندود ولادیمیر اسمیچر و اسطوره ای به اسم کارل پوبورسکی یک دل نه صد دل عاشق چک شدم شک نکنید شاید چک افت کرده باشه ولی با این تیمهای پایه ی قوی دوباره یه تیمی رو در حد چک یورو 96 و یورو 2004 در اینده ای نزدیک میبینیم از اشنایی باهاتون خوشحالم
سلام به همه من محمد 20 از کرمانشاه. اینم سایتم: خوشحال میشم سر بزنید...:
Footballeabi.blogfa.com
سلام من محمد 20 ساله از فریمان هستمbaghal:-com:-:iran:
دوستان همگی خوش امدین.مطمئن باشید اگه مرتب به این انجمن سربزنید و توش فعال باشید خیلی به دلتون میشینه.
همگی به این انجمن خوش امدید امید وارم روزهای خوبی رو سپری کنید.
mamad1993
08-11-2011, 10:28
سلام
من محمدم
18 ساله ساکن اهواز
عاشق چلسی :love:
سلام من کوشا هستم عاشق منچستر و زیدان و توسط یکی از کاربران به این سایت معرفی شدم.
سلام
من محمدم
18 ساله ساکن اهواز
عاشق چلسی :love:
سلام من کوشا هستم عاشق منچستر و زیدان و توسط یکی از کاربران به این سایت معرفی شدم.
همگی خوش اومدین امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا سپری کنید.
پاینده وسربلند باشید:rose:
همه ی دوستان عزیز به دربی خوش اومدین...
امیدوارم لذت ببرید...
stamford
08-14-2011, 01:27
سلام دوستان عزیز:bia baghalam:
منم تازه عضو این سایت باحال شدم البته اتفاقی سر از این سایت دراوردم
ولی دوست دارم اینجا فعالیت کنم
خب اسم من سجاد از بر و بچ بوشهر فعلا 20 سالمه و 22 بهمن امسال 21 ساله میشم
عاشق هر چی آبی:eyvalla::eyvalla:
استقلال----چلسی----ایتالیا
البته رئال مادرید روهم خیلی دوست دارم
Mohammad
08-14-2011, 15:59
با سلام به تمامی ساکنان سایت دربی ،
من محمد 17 ساله ساکن اهواز ، عاشق تیم های Real و Osasuna هستم
من محمد 17 ساله ساکن اهواز ، عاشق تیم های Real و Osasuna هستم
خوش آمدید دوستان امیدوارم اینجا بتونید به خواستهای فوتبالیتون برسید.
موفق باشید.:rose:
سلام
به دربی خوش اومدی سجاد جان و امیدوارم حضور پر رنگی داشته باشی...
منم عشق رنگ قرمزم...:hehee:
من محمد 17 ساله ساکن اهواز ، عاشق تیم های real و osasuna هستم
سلام
به دربی خوش اومدی...
خوش حالم که یه اهوازی به اهوازی های دربی اضاف شد و امیدوارم که فعال باشی...
MohaZalla
08-15-2011, 18:43
آفرین...ایول...ایول...خوشمان آمد...!!!!
خوش آمدی مرد همیشه آبی...:flowerysmile:
pathfinder
08-15-2011, 21:15
سلام دوستان، میثم هستم از هرمزگان، هر چی رنگه فقط قرمز
منچستر یونایتد، پیروزی، انگلیس
قرمز قرمزته
سلام دوستان، میثم هستم از هرمزگان، هر چی رنگه فقط قرمز
منچستر یونایتد، پیروزی، انگلیس
قرمز قرمزته
میثم جان شما هم خوش آمدین...
سلام من omid3d هستم 19 ساله از اهواز
AlexDelpiero
08-16-2011, 18:59
خوش اومدی امید خان !
همشهری مصطفای david7 ! سلایقتون هم که مثل همه !
ایشالله روزهای خوبی در دربی داشته باشی !
سلام
امید به دربی خوش اومدی...
امیدوارم شما فعال باشید...
سلام دوست عزیز من علی1 هستم خوشحال می شم با هم آشناشیم
سلام من ایدا عشق ابی اناری بخصوص فابرگاس
David Sina
08-19-2011, 17:29
خوش اومدی به نیوکمپ ........... :eyvalla: سریع برو جای ژاوی رو بگیر خسته شده :flowerysmile:
سلام به همه ی دوستان عزیز من علیرضا زمانی هستم از کهکشانی ها هستم .
سلام دوست عزیز من علی1 هستم خوشحال می شم با هم آشناشیم
سلام
علی به دربی خوش اومدی...
ما هم از آشناییت خوش حال شدیم...
سلام آیدا شما هم به دربی خوش اومدی و امیدوارم فعال باشی...
سلام به همه ی دوستان عزیز من علیرضا زمانی هستم از کهکشانی ها هستم .
سلام علی رضا به دربی خوش اومدی...
شش تايي ها
08-20-2011, 00:00
سلام محسن هستم 25 ساله عاشق فوتبال و تيم پرسپوليسم تازه عضو شدم معلومه كه سايت خوبيه
Abdollah 202
08-20-2011, 00:13
سلام به همه دوستانم در دربي!!
عبدالله گوهري هستم
از شهرستان درگز (در خراسان رضوي)
عضو سايت جالبي شدم
خوشحالم
لطفا يه سر به قسمت ارسنال بزنيد و هر جيزي كه براتون جالبه رو اونجا بنويسين
حتما يه سر بزنين
خوشحال ميشم
در ضمن سن من 18
سلام محسن هستم 25 ساله عاشق فوتبال و تيم پرسپوليسم تازه عضو شدم معلومه كه سايت خوبيه
سلام به همه دوستانم در دربي!!
عبدالله گوهري هستم
از شهرستان درگز (در خراسان رضوي)
عضو سايت جالبي شدم
خوشحالم
لطفا يه سر به قسمت ارسنال بزنيد و هر جيزي كه براتون جالبه رو اونجا بنويسين
حتما يه سر بزنين
خوشحال ميشم
در ضمن سن من 18
سلام دوستان
خیلی خوشحالم از اینکه به عضویت اینجا در اومدین. امیدوارم روزای خوشی رو اینجا داشته باشید.:flowerysmile:
موفق باشید:rose:
سلام
محسن به دربی خوش اومدی...
امیدوارم فعال باشی و باریک که پرسپولیسی هستی...
سلام من سعيد هستمbaghal:-عاشق منچستر و رئال هستم و تو دنيا يه نفرو بيشتر از همه دوست دارم كه اسمش هست:cristian ronaldo:love::love::love:.از آشنايي با شوما خيلي خوشحالم:chakerim:
AlexDelpiero
08-21-2011, 19:25
سلام دوست عزیز
خوش اومدین !
ایشالله با حضور شما و امثال شما بهتر هم خواهد شد !
فقط برای جلوگیری از بحث هایی غیر قابل کنترل و جدل هایی که بین آبی و قرمز که ناگزیر هست امیدوارم یوزرتون رو عوض کنید ×
سلام من سعيد هستمbaghal:-عاشق منچستر و رئال هستم و تو دنيا يه نفرو بيشتر از همه دوست دارم كه اسمش هست:cristian ronaldo:love::love::love:.از آشنايي با شوما خيلي خوشحالم:chakerim:
سلام
سعید به دربی خوش اومدی...
ما هم از آشنایی با شما خوش حال شدیم...
ALI_JUVE
08-22-2011, 00:01
علی هستم عاشق یووه و علی کریمی
از جنوب
از آشنایی با همه دوستان خوشحالم
از جنوب
خوش اومدی علی جان امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا سپری کنی.
موفق باشی:flowerysmile:
alexdelpiero_10
08-22-2011, 00:51
از جنوب
به دربی خوش آمدی درضمن به نظرسنجی خلیج فارس هم سری بزن و به خلیج فارس رای بده
از جنوب
علی جان خوش امدی.دمت گرم پرسپولیسی هم که هستی!!!!!!
امیدوارم مفیدترین پستهارو تو انجمن داشته باشی!!!!
ale10forever
08-22-2011, 01:59
از جنوب
آخ جووون یه یوونتوسی دیگه !!! :yes::/dancخوش امدی پسر
سلام دوستان نوکریم من علیرضا مسافر کهکشانی های پایتخت استقلال هستم. 2سال پیش آقا فرهاد محبوب ترین بازیکن جهان به پرسپلیس یک گل لایه زد که تا این وقت داره بوی سوختنیش میاد.
سلام بچه ها سعید هستم از بوشهر
عاشق رم و شاهین
بیشترین کسی رو هم که داخل دنیا دوست دارم کاپیتان فرانچسکو توتی
از جنوب
سلام
اگه میگفتی از کدوم استانی بهتر میشد ها...:hehee:
ما هم از آشنایی با شما خوش حالیم...
سلام دوستان نوکریم من علیرضا مسافر کهکشانی های پایتخت استقلال هستم. 2سال پیش آقا فرهاد محبوب ترین بازیکن جهان به پرسپلیس یک گل لایه زد که تا این وقت داره بوی سوختنیش میاد.
سلام
به دربی خوش اومدی...
حیف اجازه کل کل ندارم وگرنه بد جور حالتو میگرفتم...
عاشق رم و شاهین
سلام
بروبچه های جنوبی روز به روز میرن بالا تر این خیلی خوبه...:hehee:
تو هم که مثل مهرداد عاشق توتی هستی اگه مهرداد پیدات کنه ولت نمیکنه چون اون خودش توتی...
سلام خوش اومدی علیرضا جان امیدوارم موفق باشی :flowerysmile:
عاشق رم و شاهین
خوش اومدی سعید جان امیدوارم روزهای خوشی رو اینجا داشته باشی.:flowerysmile:
در ضمن کاپیتانمون رو عشقه:love:
سلام به همه منم تازه به جمعتون اضافه شدم
MohaZalla
08-23-2011, 01:24
به جمع بچه هاى دربى خوش اومدى...:flowerysmile:
ALI_JUVE
08-23-2011, 01:24
علی جان خوش امدی.دمت گرم پرسپولیسی هم که هستی!!!!!!
امیدوارم مفیدترین پستهارو تو انجمن داشته باشی!!!!
saalehh ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) جان خواهش میکنم
تمام سعی خودمو میکنم مفید واقع بشم
ALI_JUVE
08-23-2011, 01:25
سلام
اگه میگفتی از کدوم استانی بهتر میشد ها...:hehee:
ما هم از آشنایی با شما خوش حالیم...
مخلص همتون علی از استان بوشهر
ALI_JUVE
08-23-2011, 01:28
عاشق رم و شاهین
همشهری سلام خوش آمدی منم علی هستم اما عاشق یووه
از اینکه طرفدار فوتبال ایتالیایی خوشحالم
زودی پرسپولیس استقلالی یا شاهینی خودت رو اعلام کن
ALI_JUVE
08-23-2011, 01:29
خوش آمدی عزیز :flowerysmile::flowerysmile:
nobody11
08-23-2011, 01:59
نوشته اصلی توسط ali_juve [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
از جنوب
سلام منم طرفدار علي كريمي هستم..
اميدوترم روزهاي خوبي در دربي داشته باشي!!
سلام شما هم به دربی خوش اومدی...
mohamad710
08-23-2011, 14:38
سلام دوستان عزیز
محمد هستم از ساوه 19 ساله
طرفدار پرسپولیس و بارسلونا هستم
فوتسال بازی میکنم.
رشتم هم پیش تجربی و کنکور هم شرکت کردم به امید خدا
فعالیتم تو اینترنت سایت و یک انجمن رو اداره میکنم
در خارج از دنیای مجازی هم کار میکنم
دیگه ؟
سلام
من امین رستمی از بوشهر هستم وعاشق چلسی و مسی.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.