توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آخرین خبر ها از شهرداری تبریز در فصل 91 - 90
DanielBahrami
01-09-2012, 13:22
آخرین خبر ها از شهرداری تبریز در فصل 91 - 90
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
DanielBahrami
01-09-2012, 13:23
يانوش براي شهرداري تبريز به ميدان ميرود
مهاجم سپاهان در نيم فصل دوم براي شهرداري تبريز به ميدان ميرود.
یانوش که در اقدامی ناگهانی از سوی باشگاه سپاهان به دلیل تاخیری یک هفته ای از فهرست کنار گذاشته شد با شهرداری تبریز قرارداد رسمی امضا کرد و می تواند از هفته نوزدهم این تیم را همراهی کند.
یانوش در حالی با شهرداری تبریز قرارداد بست که پیش از این با مسئولان باشگاه تراکتورسازی قرارداد داخلی امضا کرده بود ولی به دلیل نداشتن برگه رضایتنامه از سوی سپاهان، قرارداد امضا نکرد.
این بازیکن سپس با مسئولان باشگاه مس سرچشمه مذاکراتی انجام داد اما در نهایت با شهرداری تبریز به توافق رسید.
میر معصوم سهرابی مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز در این باره گفت: یانوش یک هفته ای است که در تبریز بسر می برد و می تواند برای ما بازی کند. البته در هفته نوزدهم از او استفاده نمی شود.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] D8%A7%D9%8A_%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 9%8A_%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%B2_%D8%A8%D9%87_% D9%85%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D9%86_%D9%85%D9%8A%E2%80%8 C%D8%B1%D9%88%D8%AF)
يانوش قرارداد خود با شهرداري تبريز را ثبت کرد
ميلوراد يانوش مهاجم صربستاني سپاهان اصفهان، قرارداد خود باتيم شهرداري تبريز را در هيات فوتبال آذربايجان شرقي ثبت کرد.
این بازیکن که در نیم فصل با تیم سپاهان لغو قرارداد کرد، پس از مذاکره با چند تیم لیگ برتری در نهایت با شهرداری تبریز به توافق رسید و با حضور در هیات فوتبال استان، دفتر نقل و انتقالات فدراسیون را امضا کرد.
مدت قرارداد این بازیکن با شهرداری تبریز نیم فصل می باشد و یانوش تا پایان فصل جاری رقابت ها با پیراهن این تیم توپ خواهد زد.
این مهاجم 29 ساله پیش از این سابقه بازی در تیم های نووی ساد صربستان، اسپارتاک صربستان، پاختاکور ازبکستان و سپاهان اصفهان را در کارنامه خود دارد.
بنابه گفته مدیرروستا، این بازیکن از دوهفته دیگر می تواند برای شهرداری تبریز به میدان برود.
شهرداری تبریز که روز گذشته با سرمربیگری علی اصغر مدیرروستا به یک برد شیرین مقابل میزبان خود سایپای البرز دست یافت با 23 امتیاز به رده یازدهم صعود کرد.
این تیم در هفته بیستم رقابت های لیگ برتر در دیداری حساس روز دوشنبه هفته آینده میزبان پیروزی تهران خواهد بود.
DanielBahrami
01-15-2012, 15:27
ميرزاپور:پرسپوليس فردا چهار گل نميزند
دروازهبان تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: قرار نيست پرسپوليس در بازي فردا هم چهار گل بزند.
ابراهیم میرزاپور در مورد وضعیت شهرداری تبریز و تفاوت تیم مدیرروستا و یسیچ عنوان کرد: اگر از گذشته صحبت نکنیم بهتر است. زمان یسیچ شرایط خاص خودمان را داشتیم. نیم فصل دوم با تغییر کادرفنی از نظر نظم تاکتیکی و تیمی، که در زمان یسیچ کم شده بود بهتر شده ایم.
وی افزود: در دو سه هفته اخیر مدیرروستا با مشخص شدن نقاط قوت و ضعف توانسته شرایط بهتری به وجود آورد در دو بازی اخیر هم خوب بوده ایم. درست است که مقابل مس در خانه باختیم اما بدشانسی آوردیم.
میرزاپور در مورد تاثیر این تغییرات روی عملکرد خودش گفت: تیم در دو بازی اخیر این قدر خوب بوده که کمتر روی دروازه ما خطری ایجاد شد. اگر در گذشته در بازی ها دو سه گل می خوردم ۶،۷ موقعیت گل را هم می گرفتم اما اکنون شرایط تیم بهتر شده است.
این دروازه بان در خصوص اینکه آیا دودستگی در تیم از بین رفته اظهار داشت: مدیرروستا مشکلات را خوب فهمیده و آنها را برطرف کرده است. این دو دستگی کم کم داشت روی تیم تاثیر می گذاشت اما اکنون بازیکنان در کنار رفاقت، رقابت هم می کنند. بازیکنان درک کرده اند که مربی فقط ۱۱ بازیکن را می تواند انتخاب کند و برای قرار گرفتن در ترکیب باید تلاش کنند.
وی در ارتباط با بازی فردا مقابل پرسپولیس و تحول این تیم با دنیزلی گفت: پرسپولیس و استقلال در هر شرایطی خوب هستند. فکر می کنم و فردا بازی مشکلی با این تیم داریم.
میرزاپور در این باره که حضور دنیزلی در پرسپولیس باعث شده همه انتظار داشته باشند به هر حریفی سه چهار گل بزند، عنوان کرد: هر بازی شرایط خودش را دارد و نمی شود گفت چون پرسپولیس بازی قبلی چهار گل زده فردا هم همین تعداد گل را می زند. هر تیمی کم اشتباه و از موقعیت ها استفاده کند و کمی هم خوش شانس باشد می تواند برنده باشد.
دیدار تیم های شهرداری تبریز و پرسپولیس فردا ساعت ۱۵ در ورزشگاه یادگار امام برگزار می شود.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%B1:%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8 %B3_%D9%81%D8%B1%D8%AF%D8%A7_%DA%86%D9%87%D8%A7%D8 %B1_%DA%AF%D9%84_%D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B2 %D9%86%D8%AF)
DanielBahrami
01-15-2012, 22:03
مدير روستا: پيروزي تيم متحول شده اي است
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: تيم پيروزي با آمدن دنيزلي متحول شده و در بازي اخير با شاهين بوشهر آن را نشان داد.
علی اصغر مدیر روستا در مصاحبه مطبوعاتی قبل از بازی با پیروزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تیم پیروزی همواره پیروزی است و نباید آن را دست کم گرفت.
وی گفت: ما هم مصمم هستیم یک بازی در شان آذربایجان شرقی مقابل این تیم ارایه کنیم و اگر بازیکنان نکات فنی را در میدان به خوبی پیاده کنند غلبه بر این تیم دور از دسترس نخواهد بود.
مدیر روستا افزود: بازیکنان شهرداری توانایی خوبی دارند و من همواره گفته ام که آنها تنها 60 درصد از توانایی های خود را تاکنون به تیم های حریف نشان داده اند.
وی در خصوص پیوستن یانوش به این تیم گفت: شهرداری در دو پست دفاع و حمله نیاز به تقویت داشت و زمانی که مطلع شدیم یانوش بازیکن آزاد است، برای به خدمت گرفتن وی دست بکار شدیم و امیدواریم با شناختی که از این بازیکن داریم بتوانیم خط حمله تیم را تقویت کنیم.
وی اظهار داشت: در بازی فردا تمام بازیکنان جز محمد ایران پوریان که مصدوم است در آمادگی کامل به سر می برند.
شهرداری تبریز در هفته بیستم لیگ برتر فوتبال ایران ساعت 15 روز دوشنبه در ورزشگاه یادگار امام( ره) این شهر از تیم پیروزی تهران پذیرایی می کند.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] D8%AA%D8%A7:_%D9%BE%D9%8A%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%8A_ %D8%AA%D9%8A%D9%85_%D9%85%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84_ %D8%B4%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D9%8A_%D8%A7%D8%B3%D8%AA )
DanielBahrami
01-16-2012, 15:42
ميرزاپور: شهرداري شخصيت تيمي يافته است
کاپيتان تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: اين تيم در نيم فصل دوم و با آمدن علي اصغر مدير روستا، شخصيت لازم تيمي را پيدا کرده است.
ابراهیم میرزاپور در جمع خبرنگاران افزود: کادر فنی جدید، مشکلات تیم را شناسایی کرده و در صدد رفع آنهاست و از بازی با مس کرمان در نیم فصل دوم تیم با تغییرات جدیدی مقابل حریفان ظاهر می شود و بازیکنان با تمام انگیره بازی می کنند.
وی گفت: در بازی با سایپا انگیزه و کاردانی کادر فنی پاسخ داد و توانستیم مقابل این تیم به برتری برسیم، اما این برد را فراموش و خود را برای بازی فردا آماده کرده ایم.
میرزاپور افزود: بازی با پیروزی همانند سایر بازی هاست و تنها حساسیت این بازی شاید پخش زنده آن از شبکه سراسری باشد و بازیکنان کاری با نام و گذشته حریف ندارند.
وی همچنین در خصوص وضعیت خود در تیم اظهار کرد: طبق آنالیز انجام شده، من از کادر فنی نمره خوب گرفته ام اما برای عالی گرفتن نیاز به تلاش و ممارست دارم و خوب می دانم اگر در درون دروازه شهرداری ضعیف عمل کنم سه رقیب که در عین حال رفیق هم هستیم برای پر کردن جای من در تیم وجود دارد.
وی گفت: در 17 بازی نیم فصل گذشته اغلب در ترکیب اصلی تیم قرار داشتم اما برای بهتر شدن و رفع ضعف هایم در درون چارچوب شهرداری، تلاش خواهم کرد.
شهرداری تبریز در هفته بیستم لیگ برتر ایران ساعت 15 فردا دوشنبه میزبان پیروزی در ورزشگاه یادگار امام (ره) این شهر است.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%B1:_%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%8A_% D8%B4%D8%AE%D8%B5%D9%8A%D8%AA_%D8%AA%D9%8A%D9%85%D 9%8A_%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%D9%87_%D8%A7%D8%B3%D 8%AA)
DanielBahrami
01-16-2012, 18:47
مديرروستا:از نتيجه راضي نيستم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز از نتيجه ديدار با پرسپوليس اظهار نارضايتي کرد و گفت: ميتوانستيم 3 امتياز را بگيريم.
علی اصغر مدیرروستا پس از تساوی ۲ بر ۲ مقابل پرسپولیس، گفت: دو نیمه متفاوت را شاهد بودیم. در شروع نیمه اول خوب کار کردیم. میتوانستیم تعداد گلهای خود را بیشتر کنیم و در نیمه دوم موقعیتهای متعددی را از دست دادیم. آسیبدیدگی بازیکنمان روی کار دفاعی ما تاثیر گذاشت و از نظر بدنی هم دچار افت شده بودیم.
وی افزود: گل اولی که خوردیم بلوکه شد و به بازیکن ما برخورد کرد. پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکنان با تجربهای دارد، آنها کاری کردند که بازیکنان شهرداری احساسی عمل کنند. پرسپولیس با ارسال توپهای بلند از شلوغی محوطه ۱۸ قدم استفاده کرد. به بچهها گفته بودم که حفظ توپ کنند اما ناخودآگاه عقبنشینی کردند. میدانم که روی بچهها فشار است و پیش از این هم کار بدنی آنچنانی روی این تیم نشده است.
مدیرروستا ادامه داد: خوشحالم که بازیکنان در ۱۰ دقیقه بازی به خود آمدند و بازی در دست گرفتند. پرسپولیس هم بازی خوبی انجام داد و من به آنها خسته نباشید میگویم. از امتیازی که گرفتیم راضی نیستم. ۳ امتیازی که برای ما بود به راحتی از دست دادیم.
سرمربی شهرداری تبریز تصریح کرد: با آوردن محمدزاده به بازی سعی کردم در خط هافبک تحرک ایجاد کنم و نسبتاً هم موفق بودیم. همه اینها را باید در نظر بگیریم که مقابل حریف متحول شدهای بودیم و عقبنشینی ما طبیعی بود.
مدیر روستا در رابطه با اینکه سعید دقیقی موقعیتهای زیادی را از دست داد و آیا فکر نمیکند او انگیزهاش را از دست داده باشد، گفت: دقیقی انگیزههای زیادی دارد و اگر موقعیتی را هم از دست میدهد باید درصدد جبران آن باشد. من اگر احساس کنم بازیکنی انگیزهاش را از دست داده حتما نفر دیگری را جایگزینش میکنم اما در تیم ۲۴ نفره شهرداری تبریز همه بازیکنان انگیزه دارند.
وی در خصوص اینکه به نظر میرسد میثم بائو استرس دارد، عنوان کرد: بائو استرسی ندارد. در صحنهای که گل خالی را نتوانست استفاده کند، مقصر او نیست چرا که زمینهای خوبی نداریم و توپ در زمین پله شد. من از بچهها خواستم استرس را از خود دور کنند و سوای نتیجه از زحمتی که امروز کشیدند ممنون هستم.
مدیرروستا در پاسخ به این سؤال انتقادی که چرا بهنام بیرانوند را در دقایق پایانی به زمین آورده، گفت: در زمان دچار اشتباه شدم و فکر میکردم ۴، ۵ دقیقه به بازی مانده و میخواستم که او روی دروازه حریف فشار آورد اما به هرحال اگر هم مقابل پرسپولیس پایش به توپ برخورد نکرد، در عوض اعتماد به نفس پیدا کرد.
سرمربی شهرداری تبریز درباره عملکرد ابراهیم میرزاپور تصریح کرد: این بازیکن روز به روز بهتر میشود. نمیتوانم بگویم روی گل دوم مقصر اصلی چه کسی بود. ما دنبال مقصر نیستیم. در یک تیم همه در زدن گل و خوردن آن نقش دارند. هر زمانی که میرزاپور صدمه ببیند یا محروم شود و یا عملکرد ضعیفی داشته باشد مطمئن باشید او را تغییر میدهم.
مدیرروستا درباره نبیالله باقریها و زینالی گفت: باقریها بازیکن خوبی است اما در یک بازی ۳ کارته شد و من اگر بازیکن جایگزین عملکردش خوب باشد، او را از ترکیب خارج نمیکنم. در مورد زینالی هم باید بگویم او در تمرین و بازی خیلی ضعیف بوده و خیلی جای کار دارد.
سرمربی شهرداری تبریز، درباره بازی با تراکتورسازی خاطرنشان کرد: برای تراکتورسازی احترام زیادی قائل هستم. ما سعی میکنیم بازی به بازی پیش برویم و اگر نگویید ترسیدهایم مقابل تراکتورسازی بازی خوبی انجام میدهیم.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%AA%D8%A7:%D8%A7%D8%B2_%D9%86%D8%AA%D9%8A%D8%AC%D 9%87_%D8%B1%D8%A7%D8%B6%D9%8A_%D9%86%D9%8A%D8%B3%D 8%AA%D9%85)
DanielBahrami
01-21-2012, 17:45
مديرروستا: پنالتي سپاهان درست نبود
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: پنالتياي که داور به سود سپاهان گرفت درست نبود.
اصغر مدیرروستا پس از شکست یک بر صفر مقابل سپاهان گفت: مقابل تیم پر مهره سپاهان بازی کردیم. قبل از اینکه داور پنالتی بگیرد هیچ فرصتی به سپاهان ندادیم ولی بعد از آن پنالتی شیرازه تیم از هم پاشید. سیدصالحی میگفت دستش به بدن باقریها خورده اما معتقدم این صحنه پنالتی نبود.
وی ادامه داد: بعد از دریافت گل با 3 مهاجم بازی کردیم. داور در این مسابقه 2 پنالتی برای ما نگرفت.
مدیرروستا تاکید کرد: بهترین دفاع، حمله است ولی من طبق داشتههایم تیم را به زمین فرستادم. این شکست از شایستگیهای بچهها کم نمیکند و ما باید به فکر بازی هفته آینده مقابل تراکتورسازی باشیم.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%AA%D8%A7:_%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%8A_% D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%B1%D 8%B3%D8%AA_%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF)
DanielBahrami
01-25-2012, 18:28
مديرروستا: نشان داديم که پيشرفت کردهايم
سرمربي شهرداري تبريز گفت: همه احترامي که براي تراکتورسازي و کادر فني آن قائل هستم بايد بگويم آنها حرفي براي گفتن نداشتند.
ورسازی بالاست اما ما مقابل این تیم خوب بازی کردیم. در زدن ضربات آخر اشتباه کردیم. با همه احترامی که برای تراکتور سازی و کادر فنی آن قائل هستم باید بگویم آنها امروز حرفی برای گفتن نداشتند.
مدی روستا تأکید کرد: برای بازیهای آینده باید این امتیاز از دست رفته را جبران کنیم وگرنه به مشکل میخوریم.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%AA%D8%A7:_%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%A7% D8%AF%D9%8A%D9%85_%DA%A9%D9%87_%D9%BE%D9%8A%D8%B4% D8%B1%D9%81%D8%AA_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%E2%80%8C%D9%8 7%E2%80%8C%D8%A7%D9%8A%D9%85)
DanielBahrami
01-28-2012, 16:42
مديرروستا: از داوران ميخواهم دقت بيشتري کنند
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: علي دايي در زمين خودش بازي دفاعي ارائه نميدهد.
علی اصغر مدیرروستا در نشست خبری پیش از دیدار فردا با راهآهن گفت: با توجه به اینکه هر دو تیم شرایطشان نزدیک به هم است هر دو برای سه امتیاز به میدان میآیند. راه آهن با مربیگری علی دایی روزهای خوبی هم داشته است. بازی مقابل این تیم برای ما سخت و دشوار است. با این حال اگر بازیکنان ما قدر موقعیتهای خود را بدانند و مانند بازی مقابل تیمهای بزرگ بازی کنند میتوانیم سه امتیاز این بازی را بگیریم.
وی ادامه داد: امیدوارم مسابقه فردا در درجه اول یک بازی جوانمردانه و زیبا برای هر دو تیم باشد و هر تیمی که بیشتر تلاش کرد و قدر موقعیتهایش را بیشتر دانست پیروز شود.
مدیر روستا در مورد محروم و مصدوم تیمش گفت: بذری مصدوم است و داداش وند سه اخطاره و محروم.
سرمربی شهرداری تبریز با اشاره به فلسفه فوتبالش گفت: من همواره دنبال فوتبال تهاجمی و تماشاگر پسند هستم و کمتر پیش میآید برای گرفتن تک امتیاز تیم را به میدان بفرستم. البته در دیدار با سپاهان من این کار را کردم و میخواستیم کار دفاعی انجام دهیم. تمام راههای نفوذ سپاهان را بستیم. با این حال در بیشتر بازیها ما فوتبال تهاجمی و روان به نمایش میگذاریم.
مدیرروستا خاطرنشان کرد: بازیکنان باید قدر موقعیت و لحظات آخر را بدانند زیرا در هر مسابقه بیش از سه موقعیت نصیب یک نفر نمیشود. هر چند در تیم ما در برخی بازیها هافبکها و مهاجمان هر کدام سه موقعیت گل به دست آوردهاند. یکی از مربیان ما محسن گروسی است که خودش مهاجم بوده و کار اختصاصی با مهاجمان را انجام میدهد. ما در هر مسابقه برای مهاجمان تمرینات چارچوب شناسی داریم. بازیکنان ما باید در زدن ضربات آخر دقت بیشتری کنند زیرا در نهایت آنها هستند که در موقعیت حضور دارند.
سرمربی شهرداری تبریز در مورد جوانان تیمش گفت: بازیکنان جوان و آیندهداری داریم مانند بذری، انوری، بیراموند، گردانی، زینال خیری، کمال کامیابینیا. همه این نفرات بازیکنان جوان و آیندهداری هستند. اما چون نتایج خوبی کسب نکردیم اسم آنها کمتر مطرح شده و اگر تیم در نتیجه گیری خوب کار کند، میتوانند بهتر مطرح شوند.
مدیر روستا در مورد تقابلش با علی دایی گفت: هم من و علی دایی مهاجم بودیم و هر دو بازی هجومی را در دستور کار داریم. امکان ندارد دایی در زمین خودش بازی دفاعی ارائه کند. ما با هم رفقای خوبی هستیم و البته رقیب هم هستیم. هر چند در بین مربیان این صحبتها مطرح نیست که رقابتی باشد شاید بازیکنان در میدان با یکدیگر تنه به تنه شوند اما مربیان چنین شرایطی ندارند. همواره برای دایی آرزوی موفقیت و سلامت میکنم و فردا هر تیمی که از موقعیتها بهتر استفاده کرد، موفق خواهد بود.
وی در مورد داوری مسابقه فردا گفت: متاسفانه در دو سه هفته اخیر داوران اشتباهاتی به ضرر تیم ما داشتهاند. نمیگویم آن اشتباهات عمدی بوده اما تصمیمگیری در آن صحنهها سخت بوده است. با این حال از داوران میخواهم دقت بیشتری کنند تا تیمها متضرر نشوند.
مدیرروستا ادامه داد: از داوران خواهش میکنم دقت داشته باشند و همچنین از کمیته داوران میخواهم داوران با تجربهتر برای بازیها انتخاب کنند. در دیدار ما با سپاهان داور سومین بازی لیگ برتریاش را سوت میزند. داوران هم باید سوت بزنند تا رشد و پیشرفت کنند اما بهتر است در بازیهای حساس از داوران باتجربهتر استفاه کنند. داوران زحمت زیاد میکشند و نقش مهمی در رشد فوتبال ما دارند و اگر بیشتر دقت کنند زحمتشان پایمال نمیشود.
سرمربی شهرداری تبریز در مورد عملکرد ابراهیم میرزاپور گفت: ابراهیم میرزاپور به غیر از گل دومی که از پرسپولیس خورد، در بقیه بازیها عملکرد خوبی داشته است. مسعود همامی هم بعداز مصدومیت با انگیزه تمرین میکند و این انگیزه را ما خودمان دادیم. میرزاپور میداند اگر اشتباهاتش به تیم ضربه بزند، دروازه بان خوبی مانند همامی است. همامی و میرزاپور رفقای خوبی هستند و در هر بازی که نیاز باشد از همامی هم استفاده میکنیم.
وی در مورد فشردگی بازیها گفت: فشردگی مسابقات بسیار سخت است حتی تیمهایی که دو جین بازیکن دارند و تیمهای بزرگ ما هم انجام مسابقه به صورت 4 روز یک بار برایشان دشوار است. ما بعد مسافت هم داریم و مسافرت بین شهرها خیلی سخت است و در این فاصله کار خاص تمرینی نمیتوانیم انجام دهیم و فقط ریکاوری میکنیم.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%AA%D8%A7:_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1% D8%A7%D9%86_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A 7%D9%87%D9%85_%D8%AF%D9%82%D8%AA_%D8%A8%D9%8A%D8%B 4%D8%AA%D8%B1%D9%8A_%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)
DanielBahrami
02-03-2012, 13:26
مدير روستا: شرايط سختي در جدول داريم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز با اشاره به جايگاه هفدهمي تيمش در جدول رده بندي و سخت بودن اين شرايط گفت:در اين مقطع نبايد فکر و توجه بازيکنانم را به جدول رده بندي معطوف کرده و موجب استرس آنها شوم.
علی اصغر مدیرروستا در مصاحبه قبل از بازی به خبرنگاران اعلام کرد: بازی به بازی پیش می رویم و منتظر یک برد هستیم تا روزهای خوب تیم آغاز شود.
وی اضافه کرد: در شش بازی که به عنوان سرمربی بر سر تیم بوده ام در هیچ یک از بازی ها مستحق باخت نبودیم و اگر بازیکنان در زدن ضربات نهایی دقت کافی به خرج می دادند، شاید الان وضعیتمان بهتر از وضعیت فعلی بود.
مدیرروستا گفت: البته از ناحیه کادر فنی هیچ فشاری بر روی بازیکنان وجود ندارد، چرا که به گرفتن نتیجه در ادامه رقابت ها امیدوار هستیم.
وی بیان کرد: تمام نکاتی را که در یک بازی نیاز است از سوی کادر فنی در اختیار بازیکنان قرار گیرد به بازیکنان گوشزد کرده ایم و این خود انها هستند که باید با درایت و تبحر خود راه رسیدن به دروازه تیم فولاد را کوتاه تر کنند.
مدیرروستا گفت: برای بازی فردا از هر نظر تیم و بازیکنان را آماده کرده ام و به جای دراگان زارکوویچ، کامیابی نیا، بائو و بذری که در بازی فردا محروم و یا مصدوم هستند به دیگر بازیکنان آماده تیم میدان خواهم داد.
شهرداری تبریز برای اینکه از بحرانی که در آن قرار گرفته خارج شود در بازی ساعت 15 فردا مقابل فولاد خوزستان باید با سه امتیاز از زمین مسابقه خارج شود.
این تیم با 24 امتیاز از 23 بازی در رده هفدهم و فولاد با 33 امتیاز از این تعداد بازی در رده ششم جدول رده بندی قرار گرفته اند.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] D8%AA%D8%A7:_%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D9%8A%D8%B7_%D8%B3 %D8%AE%D8%AA%D9%8A_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D8%AF%D9%88 %D9%84_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D9%85)
DanielBahrami
02-03-2012, 19:15
مديرروستا: ميتوانستيم فولاد را شکست دهيم
سرمربي شهرداري تبريز اعتقاد دارد که تيمش ميتوانست فولاد را با شکست بدرقه کند.
علی اصغر مدیر روستا پس از تساوی یک بر یک مقابل فولاد خوزستان گفت: نیمه اول نگران بازی بودم چون فولاد چند بازیکن اصلی خود را نداشت. میترسیدم بازیکنان فولاد را دست کم بگیرند و همینطور هم شد و در نیمه اول خیلی بد کار کردیم.
وی افزود: در رختکن از دست بچهها ناراحت بودم و گفتم در شان فوتبال تبریز نیست که این طور بازی کنید و بچهها در نیمه دوم تلاش کردند و گل خورده جبران شد.
مدیر روستا ادامه داد: در دقایق 90 و 92 میتوانستیم گل پیروزی را بزنیم اما نتوانستیم از این فرصت استفاده کنیم. باید در بازیهای آینده جبران کنیم.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%AA%D8%A7:_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%A 7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%85_%D9%81%D9%88%D9%84 %D8%A7%D8%AF_%D8%B1%D8%A7_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA _%D8%AF%D9%87%D9%8A%D9%85)
DanielBahrami
02-06-2012, 15:37
مدير روستا: جاي ما در جدول خطرناک است
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: بازيکنان تيم از نظر تاکتيکي خوب کار مي کنند، اما در ضربات آخر و گل کردن توپ ها مشکل دارند.
علی اصغر مدیرروستا در خصوص آخرین وضعیت تیمش برای بازی مقابل شاهین تصریح کرد: خوشبختانه شرایط تیم از نظر تاکتیکی و انسجامی خوب است ولی به نظر میرسد اعتماد به نفس بازیکنان در ضربات آخر کم است؛ مشکلی که باعث شده موقعیت های زیادی را در هر مسابقه از دست بدهیم.
وی افزود: به هر حال باید این مشکل از یک جایی حل شود و طلسم گل نزدن های ما بشکند. امیدوارم دیدار مقابل شاهین پایان مشکل گلزنی بازیکنان شهرداری باشد و ما بتوانیم در کنار بازی های خوب، سه امتیاز را هم به دست بیاوریم.
سرمربی شهرداری در پاسخ به این سئوال که " آیا مشکل اعتماد به نفس بازیکنان تیمش تازه ایجاد شده و یا از ابتدای فصل وجود داشته است؟" تاکید کرد: این مشکل قبلا هم وجود داشت، ولی نکته اینجاست که تیم ما الان بهتر بازی می کند و فرصت های زیادی در هر مسابقه به دست می آورد. باید با تمرین بیشتر و صحبت با بازیکنان اعتماد به نفس آنها را بیشتر کنیم.
مدیر روستا در خصوص اینکه "برای بازیکنانی که فرصت ها را از دست می دهند جریمه یا تنبیهی در نظر گرفته است یا نه؟"، افزود: به هیچ عنوان بازیکنان را تنبیه و سرزنش نمی کنیم. ما اصلا فشار روحی به بازیکنان و مهاجمان نمی آوریم بلکه با تمرین بیشتر در صدد حل این مشکل هستیم.
وی با اشاره به تیم شاهین خاطرنشان کرد: شاهین همانند سایر تیم های جنوب کشور خوب فوتبال بازی می کند. هر چند در این مسابقه میهمان هستیم، اما خیالمان راحت است که می توانیم در مقابل این تیم هم خوب ظاهر شویم. البته به مشکلات مربیان این تیم هیچ کاری نداریم و از بازیکنانم خواسته ام به آن حتی فکر هم نکنند. ما باید فقط روی برنامه های خودمان تمرکز کنیم، نه مشکلات شاهین.
سرمربی تیم شهرداری جایگاه تیمش در جدول را خطرناک دانست و یادآور شد: قبول دارم جای ما در جدول خطرناک است، اما در چند بازی گذشته باید چند بازی را با پیروزی تمام می کردیم. اگر آن امتیازات را جمع کرده بودیم الان در میانه های جدول بودیم نه در انتهای آن.
مدیر روستا در پایان با رد هرگونه اولتیماتوم از طرف مسئولان باشگاه گفت: هیچ صحبتی با من در این خصوص نشده است و اولتیماتومی نگرفته ام. خوشبختانه همه مسئولان باشگاه و مردم آذربایجان از عملکرد شهرداری راضی هستند، اما باید در نتیجه گیری بهتر باشیم که سعی می کنیم از این بازی آنرا برطرف کنیم.
تیم های فوتبال شاهین بوشهر و شهرداری تبریز ساعت 15 فردا (سه شنبه) در چارچوب مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ برتر به مصاف هم می روند. این مسابقه در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار می شود.
منبع :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 2%B1_%C3%98%C2%B1%C3%99%C2%88%C3%98%C2%B3%C3%98%C2 %AA%C3%98%C2%A7:_%C3%98%C2%AC%C3%98%C2%A7%C3%99%C2 %8A_%C3%99%C2%85%C3%98%C2%A7_%C3%98%C2%AF%C3%98%C2 %B1_%C3%98%C2%AC%C3%98%C2%AF%C3%99%C2%88%C3%99%C2% 84_%C3%98%C2%AE%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B1%C3%99%C2%8 6%C3%98%C2%A7%C3%9A%C2%A9_%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B3 %C3%98%C2%AA)
DanielBahrami
02-07-2012, 23:01
مديرروستا: مهاجمان ما در گلزني ضعف دارند
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: در 8 مسابقه 28 موقعيت تک به تک و صد در صد گلزني را از دست دادهايم.
علی اصغر مدیرروستا پس از تساوی 2 بر 2 شاهین بوشهر در جمع خبرنگاران گفت: هر دو تیم برد میخواستند. بازی را خوب شروع کردیم و به گل هم رسیدیم اما در چند دقیقه همه چیز را از دست دادیم و دو گل خوردیم. در آن لحظات تمرکزمان روی بازی نبود. در نیمه دوم بهتر کار کردیم و بر تاکتیک شاهین هم مسلط شدیم. گل مساوی را زدیم و میتوانستیم با زدن گل، پیروز از میدان خارج شویم.
وی در مورد اینکه تعویض های شاهین به سود شهرداری شد یا نه گفت: هر مربی بر اساس تفکراتش تعویضهایی انجام میدهد. شاهین تعویض های تدافعی انجام داد اما ما با تعویضهای تهاجمی تعویضهای شاهین را خنثی کردیم.
مدیرروستا در مورد عدم گلزنی این تیم گفت: ما در تمام بازیها موقعیت خوب گلزنی داشتیم. به دلیل استرس بازیکنان و نتیجه نگرفتن و ترس از سقوط به دسته یک ذهن بازیکنان به طور کامل معطوف به چارچوب نیست. در ۸ مسابقه ۲۸ موقعیت تک به تک و صد در صد گلزنی را از دست دادهایم.
وی ادامه داد: این آمار نشان میدهد تیم تهاجمی هستیم البته نکته منفیاش آن است که مهاجمان ما در گلزنی ضعف دارند. من مهاجم بود و ممکن بوده از دو قدمی توپ را گل نکنم اما این مسئله فقط در یک بازی تکرار شده است نه در چند بازی. بر روی بازیکنان کار روانشناسی زیادی انجام دادیم اما هنوز نتوانستیم به ایدهآل خود برسیم.
مدیر روستا در مورد اینکه شاهین فصل گذشته بهتر بود یا شاهین این فصل تصریح کرد: تاکتیک شاهین در این فصل به دلیل تعویض مکرر کادر فنی به هم ریخته است. فصل گذشته این تیم مشکل گلزنی داشت و اگر فرصتهای گلزنیاش از دست نمیرفت میتوانست یکی از تیمهای بالای جدول باشد. به هواداران شاهین توصیه میکنم صبور باشند شعار علیه تیم فقط روحیه بازیکنان را تضعیف میکند. آنها باید تیم خود را حمایت کنند. شاهین بوشهر در این فصل دو سه بازیکن بومی دارد اما تیمی مثل شهرداری هفت هشت بازیکن بومی در اختیار گرفته است.
وی در مورد وضعیت یانوش در شهرداری گفت: او زمانی که به تیم ما آمد سه هفته بازی نمی کرد و مصدوم بود. در تمرینات ما هم مصدوم شد و هنوز یانوش دلخواه من نشده است.
مدیرروستا در مورد تغییرات در برنامه لیگ گفت: برای تیمی مثل شهرداری که در انتهای جدول است شاید این تغییرات خوب باشد زیرا فرصت برای بازسازی روحی و فنی تیم دارم اما در کل تغییرات به ضرر کل فوتبال است.
منبع :
DanielBahrami
02-14-2012, 21:05
مديرروستا: نميخواستم به کنفرانس خبري بيايم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: با بازيکناني که دلشان با ما نيست و در ميدان کم کاري ميکنند، قطع رابطه ميکنيم.
علی اصغر مدیر روستا پس از تساوی خانگی برابر مس سرچشمه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نمیخواستم امروز به کنفرانس خبری بیایم زیرا از زدن حرفهای تکراری خسته شدم. امروز در نیمه اول مس سرچشمه از ما بهتر بازی کرد و با ارسالهایی که روی دروازه ما داشت، دستپاچگی را بین بازیکنان و مدافعان تیم خود به وضوح دیدم. هر توپی روی دفاع ما ارسال میشد، آنها دستپاچه میشدند و ما دست به دعا برمیداشتیم تا دروازهمان باز نشود.
وی ادامه داد: در نیمه دوم اما بازیهای خوب گذشته را تکرار کردیم ولی باز هم از فرصتهای گلزنی استفاده نکردیم و بازی مساوی تمام شد. به بازیکنانم گفتم شما در شهرداری هیچ فشاری را احساس نمیکنید و از سوی تماشاگر، خبرنگاران، مدیریت هیچ گونه فشار روانی بر روی شما نیست و باید از این آرامش استفاده کنید زیرا بازی در شهرهای دیگر اینگونه راحت نیست. بازیکنان ما امروز فعل خواستن را برای پیروزی خوب صرف نکردند.
مدیر روستا تاکید کرد: مدافعان ما امروز پراشتباهترین روز خود را سپری کردند. با این حال ما باید به هر صورت ممکن از شرایط کنونی خارج شویم. احتمال جدایی دو سه بازیکن از تیم شهرداری وجود دارد. با آنهایی که کم کاری میکنند و دلشان با ما نیست، قطع رابطه میکنیم. امروز بهترین فرصت برای فشار، جریمه و اخراج است.
منبع :
DanielBahrami
02-19-2012, 13:13
جريمه نقدي برخي بازيکنان شهرداري تبريز
برخي از بازيکنان تيم شهرداري تبريز جريمه نقدي شدند.
اصغر مدیرروستا سرمربی تیم شهرداری تبریز برخی از بازیکنان این تیم را به دلیل بی توجهی به مسائل فنی تیم با جریمه نقدی روبرو کرده است.
* مسئولان تیم باشگاه شهرداری تبریز برای برگزاری اردوی یک هفته ای قصد دارند تیم را روانه آنتالیا کنند. اگر مقدمات این سفر فراهم شود بازیکنان شهرداری تبریز به این اردو می روند اما در غیر این صورت در تهران یا کیش این اردو برگزار می شود.
منبع :
DanielBahrami
02-19-2012, 20:50
مديرروستا تعدادي ازبازيکنانش را جريمه نقدي کرد
به دنبال بي توجهي برخي از بازيکنان تيم شهرداري تبريز به مسايل فني، سرمربي اين تيم برخي از بازيکنان تيم را جريمه نقدي کرد.
در پي کسب نتايج ضعيف تيم شهرداري تبريز در بازي هاي اخير و قرارگرفتن در قعر جدول رده بندي، کم کم خطر سقوط اين تيم را تهديد مي کند.
اصغر مديرروستا پس از تساوي تيمش مقابل مس سرچشمه به برخي از بازيکنان بي توجه تيم هشدار داده بود و مي گفت قصد دارد تعدادي از آنان را اخراج کند و در پي اين هشدار برخي از بازيکنان اين تيم را به دليل بي توجهي به مسائل فني تيم با جريمه نقدي روبرو کرده است.
مسئولان تيم شهرداري تبريز براي برگزاري اردوي يک هفته اي قصد دارند تيم را روانه آنتاليا کنند. اگر مقدمات اين سفر فراهم شود بازيکنان شهرداري تبريز به اين اردو مي روند اما در غير اين صورت در تهران يا کيش اين اردو برگزار مي شود.
منبع :
DanielBahrami
02-20-2012, 13:41
مديرروستا:بازيکنان بايد بيشتر با هم هماهنگ باشند
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: بعضي از بازيکنان ما هنوز به بلوغ فکري و فني نرسيدهاند.
علی اصغر مدیرروستا در مورد وضعیت این تیم اظهار داشت: منهای نتیجه در چند هفته اخیر به لحاظ کار فنی و تاکتیکی خوب بوده ایم. بازیکنان تیم ما باید بیشتر با هم همسو و هماهنگ باشند. من سعی می کنم در این تعطیلات این مسئله را در تیم به وجود بیاورم.
وی افزود: می خواهیم یک هفته به اردو برویم تا رفاقت و هماهنگی تاکتیکی تیم بیشتر شود. بازی های باقی مانده خیلی حساس است. تیم های از رده نهم به پایین امتیازهای نزدیک به هم دارند و باید برای جمع آوری امتیاز تمام تمرکز خود را بکار گیریم.
مدیرروستا در خصوص اینکه گفته بود می خواهد با برخی از بازیکنان تیم قطع همکاری کند، گفت: برخی از بازیکنان نسبت به مسائل فنی تیم بی توجه هستند و به همین دلیل آنها را جریمه نقدی کردیم و شاید بعد از تعطیلات هم به دو سه نفری بگویم دیگر نیایند. این نفرات هنوز به بلوغ فنی و فکری نرسیده اند و تمرکز نمی کنند.
سرمربی شهرداری تبریز در ارتباط با اینکه از نتایج کسب شده چقدر راضی است، گفت: به لحاظ عملکردی که این بازیکنان هستند در زمین مسابقه نتیجه را رقم می زنند اما تیم به لحاظ روانی و بدنی بهتر شده است. از طرف مدیران تیم هم پشتیبانی خوبی صورت گرفته و پول بازیکنان تا حدودی پرداخت شده است.
منبع :
DanielBahrami
03-03-2012, 14:55
شهرداري تبريز فردا به ديدار پيکان ميرود
تيم فوتبال شهرداري تبريز فردا در ديداري دوستانه به مصاف تيم دسته اولي پيکان ميرود.
تیم شهرداری تبریز از سه شنبه هفته گذشته در کردان کرج اردوی آماده سازی برپا کرده است.
این تیم قرار است فردا با پیکان بازی دوستانه ای برگزار کند. آنها قصد داشتند با سایپا بازی کنند اما شرایط برگزاری این مسابقه فراهم نشد.
اردوی تیم شهرداری تبریز دوشنبه شب به پایان می رسد.
منبع :
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:45
مدیر روستا : رفتن برخی بازیکنان می تواند شرایط تیم را بهبود بخشد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
علی اصغر مدیرروستا در مورد وضعیت این تیم اظهار داشت: منهای نتیجه در چند هفته اخیر به لحاظ کار فنی و تاکتیکی خوب بوده ایم. بازیکنان تیم ما باید بیشتر با هم همسو و هماهنگ باشند. من سعی می کنم در این تعطیلات این مسئله را در تیم به وجود بیاورم. وی افزود: می خواهیم یک هفته به اردو برویم تا رفاقت و هماهنگی تاکتیکی تیم بیشتر شود. بازی های باقی مانده خیلی حساس است. تیم های از رده نهم به پایین امتیازهای نزدیک به هم دارند و باید برای جمع آوری امتیاز تمام تمرکز خود را بکار گیریم.
مدیرروستا در خصوص اینکه گفته بود می خواهد با برخی از بازیکنان تیم قطع همکاری کند، گفت: برخی از بازیکنان نسبت به مسائل فنی تیم بی توجه هستند و به همین دلیل آنها را جریمه نقدی کردیم و شاید بعد از تعطیلات هم به دو سه نفری بگویم دیگر نیایند. این نفرات هنوز به بلوغ فنی و فکری نرسیده اند و تمرکز نمی کنند.
سرمربی شهرداری تبریز در ارتباط با اینکه از نتایج کسب شده چقدر راضی است، گفت: به لحاظ عملکردی که این بازیکنان هستند در زمین مسابقه نتیجه را رقم می زنند اما تیم به لحاظ روانی و بدنی بهتر شده است. از طرف مدیران تیم هم پشتیبانی خوبی صورت گرفته و پول بازیکنان تا حدودی پرداخت شده است.
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:45
بازیکن و 2 عضو کادرفنی فوتبال اخراج شدند ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
: علی اصغر مدیر روستا سرمربی شهرداری تبریز که پیش از این در مورد دو گانگی افکار در تیم صحبت کرده بود بلاخره تصمیم خود را مبنی بر اخراج حاشیه سازان تیم گرفت و در نتیجه عیسی پرتو ، محمد ایران پوریان و نبی الله باقری ها از بازیکنان تیم و یونس گرائیلی مربی تیم و دکتر نجفی پزشک تیم به دستور مدیر روستا اخراج شدند .
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:46
لغو اردوی ترکیه برای تیم فوتبال / تهران یا کردان محل اردوی یک هفته ای شهرداری ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
shahrdaryfans : تعطیلات 20 روزه لیگ برای برگزاری دیدار تیم ملی باعث شده تمامی تیم ها برای استراحت و روحیه تیم اردوهایی را برپا کنند که در این خبر می رسید شهرداری چی ها اردوی خود را در ترکیه برگزار می کنند که ظاهرا مقدمات این سفر حل نشده و مدیرروستا تیمش را به تهران می برد تا احتمالا در این چند روز را در کردان کرج یا مجموعه المپیک تهران بگذرانند .
البته لازم به ذکر است که بعد از دیدار با مس سرچشمه تمرینات تیم شش روزی تعطیل بوده و از دییروز تمرینات در زمین باشگاه اغاز شده و احتمالا تیم از شنبه اردوی خود را در تهران اغاز می کند .
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:46
بائو: هيچ مشكلي با مديرروستا ندارم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
90: شايعه اخراج ميثم بائو توسط سرمربي شهرداري تبريز سبب
شد تا گفتوگويي را با هافبك شمالي اين تيم داشته باشيم. بائو ضمن تكذيب تمام اين شايعات خبر از بهبود مصدوميتش و همچنين رابطه خوب خود با اصغر مديرروستا داد. آنچه در پي ميخوانيد متن كامل گفتوگوي خبرنگار 90 با اين بازيكن است: 90: شايعه جدايي ات از شهرداري تبريز چيست؟
خودتان ميگوييد شايعه! من هيچ مشكلي براي ماندن در اين تيم تا پايان اين فصل از مسابقات ليگبرتر ندارم.
90: خيليها ميگويند رابطه خوبي با مديرروستا نداري.
اصلا اين طور نيست. من با اصغرآقا هستم و شاگرد ايشان. بايد مطيع دستورات وي باشم. اتفاقا رابطه فوقالعادهاي نيز با ايشان داشته و دارم. آقاي مديرروستا احترام خاصي برايم قايل هستند. اگر اين طور نبود كه طور ديگري با من برخورد ميكردند.
90: تو در شهرداري باند مخصوص به خودت را داري؟
واقعا نميدانم اين حرفها را چه كسي بيان ميكند. من بائو هستم سرباز فعلي شهرداري تبريز. اين وصله به ميثم بائو نميچسبد. شايد هم به خاطر ارتباط خوبي كه با ساير همتيميهايم دارم چنين فرضيههايي را مطرح ميكنند.
90: قضيه رابطه تو با گراييلي چيست؟
آقاي گراييلي مربي تيم بود و من بازيكن شهرداري هستم. هيچ رابطهاي غير از اين وجود نداشته. او به عنوان مربي با باشگاه قرارداد بسته بود و حالا نيز شنيدهام مشكلاتي به وجود آمده است كه گويا فعلا در تمرينات حاضر نخواهند شد.
90: پس تمام اين قضايا را تكذيب ميكنيد.
شايعه محض است. من اگر اين طور آدمي بودم بازيكنان رابطه خوبي با من نداشتند. من رابطهام با همه خوب است. اينها يعني اينكه باندبازي كردهام؟
90: چرا به صورت انفرادي تمرين ميكني؟
با هماهنگي كادر فني و در راس آنها آقاي مديرروستا به صورت انفرادي تمرين ميكنم به دليل مصدوميتي كه داشتم همچنان نميتوانم پا به پاي بازيكنان بدوم و شوت بزنم. البته آسيبديدگيام رو به بهبود است و خيلي زود به جمع تيم ميپيوندم.
90: شهرداري تبريز چقدر شانس بقا در ليگبرتر را دارد؟
شك نكنيد در ليگبرتر خواهيم ماند. فاصلهاي با تيمهاي بالايي خودمان نداريم. 8 بازي تكليف خيلي چيزها را مشخص ميكند. سعيمان حضور در ميانههاي جدول است.
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:47
زمین شماره 3 آزادی محل اردوی تیم فوتبال/پرسپولیس و سایپا حریفان تدارکاتی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
shardaryfans : تیم فوتبال شهرداری که به دنبال اردویی یک هفته در تهران یا کرج بود در نهایت تصمیم این شد که تیم سه شنبه عازم تهران شود و تمرینات خود را در زمین شماره ازادی انجام داده و در هتل المپیک ساکن شود و همچنین بر طبق توافقات به انجام رسیده تیم روز چهارشنبه بازی تدارکاتی را پرسپولیس و روز شنبه بازی تدارکاتی هم با تیم سایپا انجام داده و روز دوشنبه عازم تبریز می شود تا ادامه تمرینات را در تبریز انجام بدهند .
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:51
یونس گراییلی: مدیر روستا با اخراجم میخواهد ضعف فنی اش را بپوشاند/ او عوام فریبی می کند ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مربی اخراجی تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: مدیرروستا با اخراجم می خواهد همه تقصیرها را گردنم بیندازد و ضعف فنی اش را بپوشاند.
یونس گراییلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا درباره علت اخراج خود از کادر فنی شهرداری اظهار داشت: اگر من مشکل داشتم پس چرا زمان میثاقیان، درخشان و یسیچ هم کمک مربی بودم؟ با خود مدیرروستا هم 2 ماه است که کار می کنم اما متاسفانه وقتی این مربی جای یسیچ آمد، تیم با مشکلاتی مواجه شد.
وی افزود: وقتی دیدم تیم دارد به مشکل می خورد به او این مسائل را گوشزد کردم ولی به مذاق مدیرروستا خوش نیامد و مرا کنار گذاشت. او توجهی به حرف دستیاران ندارد و خیلی کم مشورت می گیرد.
مربی اخراجی شهرداری تبریز تصریح کرد: زمان یسیچ ما 20 امتیاز در نیم فصل اول گرفتیم و خوب هم داشتیم کار می کردیم ولی باشگاه تصمیم گرفت که تغییراتی انجام دهد. باشگاه نیتش خیر بود ولی این تغییر نتیجه نداد. به نظرم وضع با مدیرروستا بدتر شده چون 7 امتیاز از 9 بازی خوب نیست.
گرایلی گفت: از وقتی مدیرروستا آمده، تیم به مشکل خورده است. او با اخراج من خواست همه تقصیرها را گردنم بیندازد و ذهن مردم را به طرف من معطوف کند. او بازیکنان چند بازیکن را هم اخراج کند. مدیر روستا می خواهد ضعف فنی اش را پوشش دهد و عوام فریبی می کند.
وی تاکید کرد: از لحاظ فنی نمی توانم بگویم مدیر روستا بهتر از یسیچ است یا نه ولی از لحاظ نتیجه گیری و عملکرد ضعیف تر کار کرده . این را من نمی گویم، آمار نشان می دهد. تفکرات یسیچ هجومی تر بود چون آن موقع تیم ما از نظر دفاع مشکل داشت، مدیرروستا می خواست ساختار دفاعی را بهتر کند اما این ساختار بهتر که نشد هیچ ساختار حمله ای تیم هم ضعیف شد.
مربی اخراجی شهرداری تبریز افزود: در مورد این که آمدن مدیرروستا اشتباه بود یا نه نمی توانم صحبت کنم چون تصمیم باشگاه بوده . در مجموع تیم با مدیرروستا مشکلاتی دارد که هم به صورت مکتوب و هم شفاهی به مدیریت هشدار دادم. با شناختی که از سهرابی مدیر عامل باشگاه دارم مطمئنم جلوی این مشکلات را می گیرد . اگر این اتفاق نیفتد، شهرداری به مشکل می خورد.
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:52
شهرداری تبریز را دریابید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
نصر: تیم فوتبال شهرداری تبریز در سال 1389 با قدرت و با کسب بیشترین امتیازات به رقابتهای لیگ برتر باشگاه های کشور راه یافت. با صعود این تیم به لیگ برتر امید ها در دل زنده شد که تبریز و استان آذربایجان شرقی بتواند جایگاه از دست رفته خود در فوتبال را دوباره بازیابد و و باز به قطبی در فوتبال کشور تبدیل شود.
انتظار می رفت تیم شهرداری در کنار تیم پرهوادار تراکتور ضمن بهره مندی از حمایت هواداران میلیونی بازیکنان بسیاری را تربیت کرده و به جامعه ی ورزش کشور تحویل دهد. اما این تیم در اولین سال حضور خود در فصل نقل و انتقالات عملکرد ضعیفی داشت و به جز جذب جند مهره (مثل میثم بائو و سعید دقیقی) تقریبا با ترکیبی از همان بازیکنانی که در لیگ دسته یک حضور داشتند کار خود در رقابتهای لیگ برتر را آغاز کرد.
کسب نتایج دور از انتظار و ضعیف موجب شد که دیدارهای این تیم از جانب مردم ورزش دوست استان مورد استقبال قرار نگیرد و ورزشگاه یادگار امام در روزهای برگزاری مسابقات خالی از تماشاگر باشد.
در هفته های پایانی مدیریت تیم شهرداری که خطر سقوط به لیگ دسته یک را به شدت احساس می کرد درصدد جذب حمید درخشان برآمد که با پیوستن ایشان به کادر فنی، این تیم از سقوط دسته پایین تر نجات یافت.
به نظر می رسید عوامل تیم شهرداری با تجربیاتی که از اولین حضور خود در لیگ برتر بدست آورده بودند این بار با فکری باز تر، با سرمایه گذاری بهتر و با جذب بازیکنان و انتخاب مربیان مجرب لیگ برتری تیم قوی و منسجمی را روانه رقابتها نمایند جذب ابراهیم میرزاپور دروازه بان اسبق تیم ملی و نبی بافری ها تا حدی فرضیات را در این خصوص قوت بخشید اما بستن قرار داد با یسیچ مربی کرواتی که علی رغم دانش و تجربه در فوتبال در سالهای حضورش در فوتبال کشور چندان کارنامه قابل قبولی از خود به جا نگذارده بود باز موفقیت این تیم را در هاله ای از ابهام قرار داد و همه سعی کردند تا از وضعیت کنونی برداشت خوبی داشته و به آینده و موفقیت تیم خوش بین باشند. در نیم فصل اول در چند بازی نخست این تیم توانست نتایج به نسبت قابل قبولی را کسب نماید که شاید پیروزی مقابل تیم پرسپولیس از مهمترین آنها بود.
کسب این پیروزی موجب شد که در دیدار بعدی که تیم شهرداری در ورزشگاه یادگار امام میزبان سپاهان بود حدود 25 هزار هوادار از این مسابقه استقبال نمایند به نظر می رسید که هواداران تیم تراکتورسازی از دومین تیم شهر خود نیز حمایت خواهند کرد اما این تمام ماجرا نبود پس از این دیدار نتایج ضعیف و باخت های پی در پی موجب شد که سهرابی مدیریت تیم شهرداری در صدد برکناری مربی وقت برآید. با برکناری یسیچ از سرمربی گری به علت عدم نتیجه گیری تیم، علی اصغر مدیر روستا به کادر فنی تیم پیوست. اما تاثیر چندانی در نتایج ضعیف این تیم نگذاشت و روند رو به سقوط تیم شهرداری همچنان تا این هفته از رقابتها با شدت بیشتری ادامه یافت.
اکنون تیم شهرداری با کسب 27 امتیاز از 26 بازی وضعیت خوبی در جدول رده بندی ندارد و خطر سقوط به لیگ دسته یک را حتی شدید تر از سال گذشته احساس می کند. حال سؤالی که در اینجا مطرح است این است که در فصل یارگیری که تمامی تیمها به دنبال جذب بهترین ها برای تیم بودند مدیریت تیم شهرداری کجا بود؟ با چه تفکر و ایدئولوژی این مربیان را بر سر کار آورند در حالی که کارنامه آنان برای همگان مشهود بود؟
بگذریم که سخن بسیار است و متاسفأنه اکثر آقایان نه سعه صدر دارند و نه تحمل انتقاد!!!!
اما سخنی با هواداران تراکتور
امروزه هر شهری آرزو دارد یک تیم برخواسته از خود در رقابتها داشته باشد شهرهای بسیاری حسرت داشتن یک تیم را در لیگ برتر دارند اکنون که این تیم برخواسته از همین شهر (نه انتقال یافته از تیم تهران به شهرهای دیگر) در کنار تراکتورسازی نماینده استان در لیگ برتر باشگاه های کشوراست حضور هر دو آنها نشان از پویایی ورزش استان است چرا نباید همانند دیگر تیم شهرمان از این تیم حمایت کنیم؟ اصفهان نیز همانند تبریز دو نماینده در لیگ برتر دارد که هر دو نماینده از حمایت مردم اصفهان برخوردارند بماند که کمیتشان به هیچ عنوان به گرد پای هوادارن تراکتور هم نمی رسد اما این مهم است که هر دو تیم تا حدی از حمایت های مردمی بهره مندند و هیچ کدام از آنها مانند تیم شهرداری مهجور نمانده اند. حق فوتبال آذربایجان است که نمایندگان بیشتری در لیگ برتر داشته باشد بیایید این حق را از فوتبال آذربایجان سلب نکنیم. اینک تیم شهرداری به حمایت همه ی همشریان و فوتبال دوستان و جامعه ورزش استان نیاز دارد بیایید حمایتهایمان را از هیچ تیمی که بر خاسته از این آب و خاک است دریغ نکنیم
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:53
تساوی 2-2 شهرداری و پرسپولیس در بازی تدارکاتی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
shahrdaryfans : این بازی در حالی با این نتیجه پایان یافت که سرخپوشان علاوه بر پنج بازیکن ملی خود، ایمون زاید، وحید هاشمیان و علیرضا محمد را به دلیل آسیب دیدگی در اختیار نداشت و حمید علی عسگر هم به دلیل آسیب دیدگی در جریان بازی، در همان دقایق ابتدایی، زمین را ترک کرد.
این بازی در حالی آغاز شد که آودوکیچ، شیث رضایی، محمد نصرتی، حمید علی عسگری، ابراهیم شکوری، مامادوتال، سامان آقازمانی، حسین بادامکی، جواد کاظمیان، هادی نورزی و مهدی مهدوی کیا در ترکیب اصلی پرسپولیس و مسعود همامی ،وریا غفوری،میثم بائو،میوارد یانوش ، رسول پیرزاده ،جعفر بذری ، مهرداد قنبری ،دراگان زارکویچ ، محمدرضا زینال خیری ،ابوالفضل حاجی زاده و سعید دقیقی برای شهرداری به میدان رفتند. قرار داشتند.
در دقیقه ده بازی بود که با توجه به مصدومیت علی عسگری، مجتبی شیری به جای او وارد زمین شد. شیری در نیمه دوم جای خود را به اولادی داد. اولادی به خط حمله رفت تا مهدوی کیا در دفاع راست قرار بگیرد. نورمحمدی هم به جای شکوری وارد زمین شد و در دفاع چپ بازی کرد. اواسط نیمه دوم بازی بود که بادامکی مصدوم شد تا با خروج از زمین؛ دنیزلی یک بار دیگر شیری را به زمین بفرستد.
این بازی در حالی با تساوی به پایان رسید که پرسپولیس ابتدا با دو گل پیش افتاد. روی گل اول کاظمیان از حریف پنالتی گرفت که هادی نوروزی آن را تبدیل به گل کرد. نوروزی روی گل دوم پنالتی کاظمیان را جبران کرد و با پاسی که داد، باعث گلزنی جواد شد.
در این بازی شهرداری تبریز هم روی خطای نصرتی صاحب یک ضربه پنالتی شد.
Fc Bayern München
03-05-2012, 19:54
دومین دیدار تدارکاتی شهرداری / پیکان حریف شهرداری ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تیم فوتبال شهرداری تبریز که برای برگزاری اردویی یک هفته ای راهی تهران شده در دومین دیدار تدارکاتی خود فردا یکشنبه به مصاف تیم صدرنشین لیگ دسته یک یعنی پیکان تهران می رود. البته پیش از قرار بوده شهرداری به مصاف سایپا برود که ظاهرا این بازی مورد توافق دو طرف قرار نگرفته است.
لازم به ذکر است که شهرداری در اولین دیدار تدارکاتی خود به تساوی 2-2 مقابل پرسپولیس تن داد.
تیم روز دوشنبه به تبریز باز گشته تا برای با ملوان اماده شود.
DanielBahrami
03-08-2012, 16:56
شهرداري تبريز تنها تيم بدون حاشيه ليگ برتر است
شهردار تبريز گفت: شهرداري تبريز تنها تيم بدون حاشيه و جنجال ليگ برتر است و اين موقعيت ممتاز و ويژه مسئوليت بازيکنان، مديران باشگاه و کادر فني را چند برابر ميکند.
به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین که در اردوی تدارکاتی تیم فوتبال شهرداری در کرج در جمع بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم پیش از دیدار حساس فردا در برابر ملوان بندر انزلی حضور یافته بود با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: در ادامه رقابتهای لیگ برتر و در هشت دیدار باقیمانده باید با تمام توان و ارائه فوتبالی زیبا، تماشاگرپسند، جوانمردانه و منطبق بر ارزشهای اخلاقی و اسلامی به دنبال اعتلای جایگاه فوتبال تبریز باشید.
وی همچنین موفقیتهای ورزشی تیم مردمی شهرداری را زمینهساز افزایش نشاط و شادابی عمومی نزد شهروندان اعلام کرد و افزود: جوانان و علاقهمندان فوتبال در کشور و به ویژه تبریز، بازیکنان و ورزشکاران را به عنوان الگوهای ورزشی و حتی اخلاقی خود میدانند و بیشک هر موفقیت و پیروزی ورزشی زمینه را برای افزایش سطح نشاط و شادابی عمومی در جامعه فراهم میکند.
نوین تیم فوتبال شهرداری تبریز را تنها تیم نماینده شهرداریهای کشور در سطح اول فوتبال ایران معرفی کرد و گفت: حضور موفق شهرداری تبریز در لیگ برتر موجبات رضایتمندی بسیاری از شهرداران کشور را فراهم خواهد کرد چراکه نمونه چنین باشگاهی چه به لحاظ امکانات سختافزاری و نرمافزاری و چه به لحاظ حمایتهای مدیریتی و مردمی در سطح کشور وجود ندارد و فقدان حاشیههای رایج فوتبال در این باشگاه مهمترین شاخص این باشگاه در بین تمام تیمهای لیگ برتر است.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد، بازیکنان و کادر فنی تیمش با کسب پیروزی در دیدار فردا برابر ملوان، استارت موفقیتهای آتی خود در هشت دیدار باقی مانده از لیگ را بزنند.
منبع :
DanielBahrami
03-09-2012, 22:36
مديرروستا:شهرداري ديگر جايي براي اشتباهندارد
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: در بازيهاي باقي مانده نبايد اشتباه کنيم زيرا جايي براي اشتباه نداريم.
علی اصغر مدیر روستا پس از شکست یک بر صفر برابر ملوان در جمع خبرنگاران گفت: در نیمه اول ملوان نبض بازی را در دست داشت و ما میخواستیم کار دفاعی کنیم تا در نیمه دوم به بازی هجومی فکر کنیم اما روی یک اشتباه گل سادهای از ملوان خوردیم و این گل در روحیه بازیکنان تاثیر گذاشت و نتوانستیم در نیمه اول خوب باشیم.
وی ادامه داد: به طور طبیعی در نیمه دوم باید بهتر عمل میکردیم زیرا یک بر صفر عقب بودیم که همینطور هم شد. ملوان که در هر بازی 10 موقعیت گل به دست میآورد امروز موقعیت گل چندانی نداشت که این نشان دهنده کار خوب ما در حمله و دفاع است. در بازیهای باقی مانده نباید اشتباه کنیم. زیرا دیگر جایی برای اشتباه نداریم. این برد را به ملوان تبریک میگویم هر چند مساوی نتیجه منصفانهای بود. داوری مسابقه هم هیچ مشکلی نداشت.
مدیر روستا در مورد انتخاب علی کفاشیان به عنوان مدیر فدراسیون گفت: کفاشیان ادامه ریاست 4 سال قبلش را انجام میدهد و همه باید تابع رای اکثریت باشد او 4 سال تجربه کسب کرده و میتواند نواقصی که با آن روبه رو بوده را برطرف کند.
وی در مورد گروه بندی تیم ملی در مقدماتی جام جهانی گفت: اگر میخواهیم به جام جهانی صعود کنیم نباید به حریفان نگاه کنیم. صعود به جام جهانی کار سختی است همه برای رفتن به جام جهانی تلاش میکنند البته بازیکنان ما توانایی رسیدن به جام جهانی را دارند و کادر فنی هم با برنامه ریزی منسجم میتواند چنین موفقیتی را رقم بزند.
مدیر روستا در مورد حضور اشکان دژاگه در تیم ملی فوتبال ایران و مشکل گل زنی در فوتبال ایران اظهار داشت: دژاگه مهاجم نیست. او هافبکی است که میتواند به مهاجمان کمک کند در بازی اول هم 2 گل زد و نشان داد که بازیکن پختهای است. در مورد مشکل گلزنی هم باید بگویم باشگاهها هم در این امر مشکل دارند و دیگر نسل بازیکنان گلزن و شش دانگ کم شده است. استعداد یابها باید بگردند و مهاجمان گلزن پیدا کنند.
وی در مورد اینکه او همواره در مربیگری مشکل داشته است گفت: من همیشه تیمها را در شرایط سختی تحویل گرفتهام فقط یک بار پیکان را خودم بستم و بازیکنانی را با مبالغ کم و ناچیز به تیم آوردم که تا نیم فصل هم صدر نشین بودیم اما بعد از آن به دلیل آنکه از سوی مسئولان حمایت نشدیم قفل کردیم با این حال در نهایت در رتبه هفتم ایستادیم. در پاس هم وضعیت خوبی نداشتیم و آنجا مشکلات حاشیهای بر مسائل فنی غلبه کرد هر چند از روز آخر پاس به لیگ یک سقوط کرد. در شهرداری تبریز هم عدم گلزنی تاثیر گذار بوده است. اگر توپهای ما گل میشد باید تیمهای بزرگ را هم شکست میدادیم. من نمیگویم مربی کاملی هستم، نقص زیاد دارم اما اگر مسائل را به طور فنی بررسی کنید میبینید که مشکل تیمها من نبودم.
منبع :
میر معصوم سهرابی در خصوص شکست این تیم برابر ملوان ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) تصریح کرد: چند موقعیت خوب گلزنی داشتیم که بازیکنان ما آنرا از دست دادند، در حالی که یک گل مفت خوردیم و ملوان ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) توپ بادآورده ای را وارد دروازه ما کرد. واقعا نمی دانم چرا به رغم اینکه در هر مسابقه فرصت های زیادی به دست می آوریم، نمی توانیم آنرا به گل تبدیل کنیم. به نظرم گلزنی در تیم ما به یک معضل اساسی تبدیل شده است.
وی در پاسخ به این سئوال که " آیا نگران قرار گرفتن شهرداری در رده هفدهم جدول نیستید؟" تاکید کرد: چرا نگران نباشیم؟ همه نگران جایگاه تیم هستند. کار ما با این امتیازات سخت تر شده است، اما همچنان امیدواریم. فاصله ما با تیم های میانه جدول زیاد نیست و با کسب دو پیروزی می توانیم از انتهای جدول جدا شویم.
مدیرعامل باشگاه شهرداری در خصوص وضعیت کادر فنی این تیم و شایعه اولتیماتوم به علی اصغر مدیر روستا یادآور شد: هم بازیکنان و هم مربیان وضعیت تیم را درک می کنند. آنها به اولتیماتوم نیاز ندارند، بلکه باید به تیم انگیزه و روحیه بدهیم. مشکل تیم ما روحی و روانی است و در صورت به دست آوردن چند امتیاز از این وضعیت خارج می شویم.
سهرابی در پایان درباره انتخابات فدراسیون فوتبال و فشار سازمان بازرسی برای استعفای کفاشیان هم گفت: فکر می کنم بوجود آوردن این حاشیه ها باعث می شود انگیزه علی کفاشیان و اعضای جدید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برای کار کردن سست شود. اگر قرار است قانون پیاده شود بهتر بود چند ماه قبل از انتخابات آنرا اعلام می کردند، نه اینکه بعد از مراسم انتخابات این کار را انجام بدهند.
تماشاي بازي شهرداري تبريز و صبا رايگان است
مديرعامل سازمان ورزش شهرداري تبريز گفت: تماشاي بازي دو تيم شهرداري تبريز و صباي قم رايگان است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]سهرابي با اعلام اين مطلب افزود: همچنين جوايزي از قبيل دوچرخه و لوازم ورزشي در نظر گرفته شده تا به قيد قرعه به تماشاگران حاضر در ورزشگاه اهدا شود.
وي همچنين گفت: علاقه مندان فوتبال براي حمايت از تيم فوتبال شهرداري تبريز در هفته هاي پاياني و حساس ليگ برتر در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز محل انجام مسابقه حضور يابند.
گفتني است، ديدار معوقه تيم هاي شهرداري تبريز و صباي قم از هفته بيست و هشتم رقابت هاي ليگ برتر ساعت 16.30 روز پنجشنبه اين هفته با قضاوت محمد رفيعي در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز انجام مي شود.
شهرداري تبريز هم اکنون با 27 امتياز از 27 بازي در رده هفدهم و صباي قم با 42 امتياز از اين تعداد بازي در رده پنجم جدول رده بندي قرار دارند.
DanielBahrami
03-27-2012, 18:08
مديرروستا: ناکاميهاي خانگي را تمام ميکنيم
' علي اصغر مديرروستا ' سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز از شروع نيم فصل دوم که هدايت اين تيم را برعهده گرفته در صدد است با برتري مقابل صباي قم به ناکامي هاي خانگي خود و تيمش پايان دهد.
این تیم از 10 بازی که در نیم فصل دوم با هدایت مدیر روستا رو در روی حریفان قرار گرفته تنها یک برد خارج از خانه مقابل سایپا کسب کرده و در سایر بازی ها پنج باخت و چهار تساوی حاصل عملکرد این تیم بوده است.
شهرداری در پنج بازی خانگی خود در این نیم فصل نیز رنگ پیروزی را ندیده و دو باخت و سه تساوی مقابل حریفان کارنامه این تیم در بازی های خانگی است و مدیرروستا سعی دارد در بازی روز پنجشنبه این هفته معوقه از هفته بیست و هشتم، با برتری مقابل تیم سخت و محکم صبای قم به این ناکامی ها نقطه پایان گذاشته و تیم را از وضعیت بحرانی که در آن قرار گرفته کمی دورتر کند.
شهرداری تبریز که هم اکنون وضعیت مناسبی در جدول رده بندی ندارد و از نامزدهای سقوط به لیگ یک است، برای رهایی از این موقعیت و کنده شدن از ته جدول باید رو در روی تیمی قرار گیرد که در سال های اخیر به تیم های تبریزی حاضر در لیگ برتر باج نداده و امتیازهای زیادی از تیم های این شهر گرفته است.
صبای قم در زمانی که تیم های تبریزی در لیگ برتر حضور یافته اند، همواره حریفی سخت و مشکل برای این تیم ها بوده و به راحتی به آنها امتیاز نداده است.
این تیم در سه دوره اخیر لیگ برتر و در مصاف با تیم های تبریزی که تعداد آنها به 9 بازی می رسد در پنج بازی صاحب برتری شده، در دو بازی به تساوی رسیده و تنها در یک بازی مقابل تراکتورسازی تن به شکست داده است.
بررسی بازی های صبای قم مقابل تیم های تبریزی نشان می دهد که این تیم به معنای واقعی کلمه ''گربه سیاه'' فوتبال تبریز بوده و تیم های تبریزی همواره در مصاف با این تیم دچار مشکل شده اند.
اما شهرداری تبریز در دو دوره حضور خود در لیگ برتر، سه بار با این تیم رو در رو شده که نتیجه آن دو باخت و یک تساوی به نفع دو تیم بوده است.
در دور دهم و در بازی رفت که در قم برگزار شد دو تیم به تساوی پرگل چهار بر چهار رسیدند و این زمانی بود که میثاقیان به عنوان سرمربی، هدایت این تیم را برعهده داشت.
در دیدار برگشت این تیم صبا بود که با نتیجه یک بر صفر برنده شد و شهرداری را از گرفتن حداقل امتیاز بازداشت.
سومین مصاف دو تیم در لیگ برتر در دور رفت این فصل از رقابت ها و در قم بود که در این بازی نیز صبای قم با نتیجه سه بر یک شهرداری را شکست داد و برتری خود بر تیم های تبریزی را باردیگر نشان داد.
چهارمین تقابل دو تیم در حالی روز پنجشنبه این هفته رخ می دهد که شهرداری برای کسب اولین برد خود مقابل این تیم و همچنین فاصله گرفتن از ته جدول دارای انگیزه است، مضاف بر اینکه مدیرروستا و شاگردانش برای کسب اولین پیروزی خانگی نیز باید در این بازی تلاش کنند.
با این تصور که شهرداری بتواند در این بازی با سه امتیاز زمین مسابقه را ترک کند و شاهین مقابل فجر سپاسی تن به تساوی و یا شکست دهد این تیم می تواند با 30 امتیاز جایگاه راه آهن در رده پانزدهم را از آن خود کند که در آن صورت تیم از نظر روحی در وضعیت خوبی قرار می گیرد.
به هرحال مدیرروستا و بازیکنان شهرداری به خوبی می دانند که این شاید آخرین فرصت برای شهرداری باشد تا خود و تیمشان را از انتهای جدول بالا بکشند و در ادامه رقابت ها با حاشیه امنیت بیشتری به مصاف حریفان بروند.
شهرداری تبریز که هم اکنون با 27 امتیاز از 27 بازی در رده هفدهم قرار دارد ساعت 16.30 روز پنجشنبه این هفته و از هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر رو در روی صبای قمی قرار می گیرد که با 42 امتیاز از این تعداد بازی در رده پنجم جدول رده بندی قرار گرفته است.
قضاوت این بازی بر عهده محمود رفیعی است و آرمان اسعدی و مهدی عالیقدر کمک های وی در این بازی هستند.
منبع :
DanielBahrami
03-29-2012, 13:00
مدير روستا: مقابل صبابه سه امتياز فکر مي کنيم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: تيم ما در آرامش کامل به سر مي برد و در بازي با صباي قم تنها به کسب سه امتياز فکر خواهيم کرد.
علی اصغر مدیرروستا شامگاه روز چهارشنبه 9 فروردین در کنفرانس خبری قبل از بازی تیم های شهرداری تبریز و صبای قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هر بازی حساسیت و اهمیت خاص خود را دارد و هر دیدار برای خودش یک فینال است و هر چقدر به پایان فصل نزدیک تر می شویم، اهمیت و حساسیت بازیها بیشتر می شود.
وی ادامه داد: با این حال من اعتقاد ندارم که دیدار با صبا حکم مرگ و زندگی دارد چون این آخرین بازی ما نیست و هنوز تیم ما برای بقا در لیگ برتر امیدوار است.
مدیرروستا با ابراز امیدواری نسبت به اینکه با شروع سال 91، پیروزی ها و روزهای خوب تیم شهرداری تبریز نیز آغاز می شود، تصریح کرد: بازی با صبا اولین دیدار خانگی ما در سال 91 است و من امیدوارم که بدشانسی ها و نتیجه نگرفتن های تیم شهرداری در همان سال 90 بماند و سال جدید با برد خانگی تیم ما توام شود.
وی با بیان اینکه تیم شهرداری تلاش خواهد کرد که سه امتیاز دیدار با صبا را در تبریز نگه دارد، یادآور شد: ما در این بازی میزبان هستیم و اگر تماشاگران به ورزشگاه بیایند و تیم شهر خود را تشویق کنند، حتما ما بهتر و راحت تر کار خواهیم کرد و من می دانم که در این شرایط نتیجه خوبی نیز خواهیم گرفت.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز همچنین گفت: اگر ما بتوانیم برابر صبا سه امتیاز را بگیریم، در دو دیدار بعدی مان که در بیرون از خانه خواهیم بود با انگیزه و روحیه بهتری کار خواهیم کرد و از این رو ما می توانیم برای بقا در لیگ برتر امیدوار تر باشم.
وی با اشاره به بازگشت مصدومان این تیم به جمع دیگر نفرات اظهار داشت: ما به جز ابراهیم میرزاپور و مهدی محمدزاده که هنوز مصدوم هستند، بقیه نفرات را در مصاف با تیم صبا در اختیار داریم و دراگان زارکوویچ هم که مصدوم بود، به این بازی می رسد.
مدیرروستا تصریح کرد: تیم ما اکنون وضعیت روحی خوبی به سر می برد و آن آرامشی که یک تیم باید داشته باشد را دارد و این را هم بگویم که هیچ یک از بازیکنانم بی خیال وضعیت تیم شهرداری در جدول نیستند و من اگر بدانم که چنین بازیکنی دارم، از کارم بیرون می کنم.
وی در خصوص تعویق دیدار تیمش برابر صبای قم از روز بیست و هفتم اسفند سال 90 به دهم فروردین 91 عنوان داشت: ما خیلی دوست داشتیم که بازی مان بموقع برگزار شود و من کاری ندارم که تیم مقابل ما از این تعویق سود برده و بیشتر تمرین کرده اما اگر در همان روز 27 اسفند برگزار می شد، ما فرصت داشتیم تا روز بازی با ملوان که بیستم فروردین است، هم خوب تمرین بکنیم و هم بازی دوستانه برگزار کنیم.
وی در خاتمه گفت: مصدومیت تعدادی از بازیکنان در طول هفته های گذشته خیلی به ما ضربه زد و برای نمونه من می گویم که ای کاش در بازی با پرسپولیس می باختیم اما جعفر بذری مصدوم نمی شد.
دیدار تیم های شهرداری تبریز و صبای قم از چارچوب بازی های هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور از ساعت 16:30 روز (پنجشنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.
این دیدار قرار بود روز 27 اسفند سال گذشته برگزار شود که به دلیل نا مساعد بودن وضعیت جوی و همچنین بارش سنگین برف به تعویق افتاد.شهرداری تبریز هم اکنون با 27 امتیاز در رده هفدهم و تیم صبای قم به 42 امتیاز در جایگاه پنجم جدول ایستاده است.
منبع :
DanielBahrami
03-29-2012, 22:03
مديرروستا: صبا در بازي امروز بسيار خوب کار کرد
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز با قبول مسووليت شکست مقابل صباي قم، گفت: خط دفاعي تيم در اين بازي روز پراشتباهي را سپري کرد.
'' علی اصغر مدیرروستا '' شامگاه پنجشنبه و به دنبال شکست سه بر یک تیمش مقابل صبا، در جمع خبرنگاران افزود: اشتباهات خط دفاعی در بازی امروز به دیگر خطوط نیز منتقل شد و در حالی که می توانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم آن را از دست دادیم.
وی گفت: البته پس از اینکه دو بریک از تیم میهمان عقب بودیم تیم روال خوبی را طی می کرد و هر لحظه امکان تغییر نتیجه وجود داشت اما با دریافت گل سوم تمام امیدهایمان نقش بر آب شد و باخت را پذیرفتیم.
مدیرروستا اظهارکرد: تیم صبا در بازی امروز بسیار خوب کار کرد و در ضدحمله ها بسیار سرعتی بود و تجربه غلامرضا عنایتی نیز با متزلزل کردن خط دفاعی ما، باخت امروز شهرداری را رقم زد.
وی بیان کرد: بازیکنانم انتظاراتم را در این بازی برآورده نکردند و با اینکه مسوولیت باخت بر گردن من است اما اگر خط دفاعی کمی خوب کار می کرد شاید نتیجه دیگری رقم می خورد.
مدیرروستا در خصوص دلیل دیر حاضر شدنش در سالن کنفرانس خبری افزود: احساس کردم که بازیکنانم نسبت به نتیجه بازی کمی بی تفاوت هستند و فکر می کنند هنوز برای جبران زمان دارند از این رو نکات لازم را در این زمینه به آنها گوشزد کردم.
تیم فوتبال شهرداری تبریز که از شانس بالایی با توجه به شکست امروز شاهین بوشهر مقابل فجر سپاسی برای صعود به رده پانزدهم جدول داشت، با قبول شکست مقابل صبای قم همچنان با 27 امتیاز از 28 بازی در رده هفدهم جدول باقی ماند.
منبع :
DanielBahrami
03-29-2012, 23:54
تماشاگران تبريزي خواستار برکناري مديرروستا
تماشاگران تبريزي ديدار دو تيم شهرداري تبريز و صباي قم در ورزشگاه يادگار امام (ره) اين شهر با سردادن شعارهايي عليه علي اصغر مديرروستا، خواستار برکناري وي از سرمربيگري تيم شهرداري شدند.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، در این بازی که نزدیک به پنج هزار تماشاگر از آن استقبال کرده بودند و با نتیجه سه بر یک به سود تیم صبای قم خاتمه یافت، تماشاگران به دلیل نتایج ضعیف تیم در نیم فصل دوم و سقوط آن به رده هفدهم جدول، خواستار برکناری مدیرروستا شدند.
همچنین برخی از تماشاگران نیز در اعتراض به نتایج ضعیف سرمربی تیم شهرداری تبریز، علی دایی که نماد اعتراض به سرمربیان تیم ها شده است، را مورد تشویق قرار دادند.
تیم فوتبال شهرداری تبریز که با سرمربیگری یسیچ در نیم فصل اول موفق به کسب 20 امتیاز از 17 بازی شده بود تاکنون و با سرمربیگری مدیرروستا از 11 بازی تنها هفت امتیاز کسب کرده و پیروزی خانگی نداشته است.
این تیم هم اکنون با 27 امتیاز از 28 بازی در رده هفدهم جدول 18 تیمی لیگ برتر باشگاه های ایران قرار دارد.
منبع :
DanielBahrami
04-01-2012, 16:57
مديرروستا فردا احتمالا اخراج ميشود
علي اصغر مديرروستا سرمربي شهرداري تبريز بعد از گرفتن نتايج ضعيف در اين تيم، در آستانه اخراج قرار دارد.
به گزارش سايت گل مديرروستا که جايگزين يسيچ شد، در شهرداري تبريز نتايج ضعيفي گرفت و حالا جايگاه متزلزلي در اين تيم دارد. مديرروستا فقط يک بار طعم پيروزي را چشيد و در اکثر بازيها شکست خورد. از تبريز خبر ميرسد که بازي با ذوب آهن آخرين فرصت مديرروستا است ولي آخرين اخبار حاکي از آن است که اين مربي به احتمال فراوان فردا اخراج خواهد شد. حتي زمزمههايي در مورد اخراج ميرمعصوم سهرابي مديرعامل شهرداري هم شنيده ميشود.
منبع :
انشالله اخراج مبشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!
DanielBahrami
04-02-2012, 17:03
سهرابي: تصميمي براي تغيير مديرروستا نداريم
مديرعامل باشگاه شهرداري تبريز گفت: هر چند تيم ما نتايج خوبي را کسب نکرده است اما هنوز به اين نتيجه نرسيدهايم که سرمربي تيم را به واسطه اين نتايج تغيير بدهيم.
میرمعصوم سهرابی در خصوص شکست شهرداری در بازی خانگی مقابل صبای قم تصریح کرد: تیم ما در نیمه اول بازی خوبی به نمایش گذاشت و میتوانست چند گل بزند اما بازیکنان از این فرصتها به خوبی استفاده نکردند. در حالی که میتوانستیم برنده بازی باشیم اما تیم صبا از اشتباهات ما به خوبی استفاده کرد و به گل رسید. حالا تمام تلاش ما این است تا حداکثر امتیاز را از 6 بازی باقیمانده در لیگ به دست بیاوریم و از انتهای جدول جدا شویم.
وی با بحرانی خواندن وضعیت تیم فوتبال شهرداری تبریز تاکید کرد: در حال حاضر داریم به این فکر میکنیم که چطور از این شرایط بحرانی خارج شویم. ما دنبال این هستیم تا انگیزه و تمرکز را به بازیکنان برگردانیم و این کار را با صحبت کردن و تذکر دادن انجام میدهیم.
مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز در خصوص شایعه "برکناری علی اصغر مدیرروستا و مذاکره مسئولان این باشگاه با صمد مرفاوی"، خاطرنشان کرد: هر چند تیم ما وضعیت خوبی ندارد اما کادر فنی برکنار نمیشود. فعلا تصمیم نگرفتهایم مدیرروستا را برکنار کنیم و کادر فنی را تغییر بدهیم. علاوه بر این خبر مذاکره ما با مرفاوی شایعه است. ما با هیچ مربی مذاکره نداشتهایم.
سهرابی در پاسخ به این سئوال که "آیا برکناری یشیچ و انتخاب مدیرروستا به عنوان سرمربی شهرداری کار اشتباهی نبود؟"، یادآور شد: اگر خاطرتان باشد تیم ما در زمان یشیچ هم خوب نتیجه نمیگرفت. ما آن زمان در رده سیزدهم جدول بودیم اما با تیم انتهای جدول فقط دو امتیاز اختلاف داشتیم. ما میخواستیم شرایط را بهتر کنیم نه اینکه تیم به این وضیت گرفتار شود.
وی همچنین به درخواستهای غیرمنطقی یشیچ اشاره کرد و گفت: یشیچ بازیکنان بومی را نمیخواست. او میگفت باید بازیکنان خارجی به خصوص چند بازیکن از لیبی جذب کنید. این در حالی بود که سیاست ما حمایت از بازیکنان بومی بود و بودجه باشگاه نیز اجازه چنین کاری به ما نمیداد. به همین خاطر مدیرروستا را جایگزین یشیچ کردیم.
تیم فوتبال شهرداری تبریز روز پنجشنبه هفته گذشته در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر مقابل صبای قم با نتیجه 3 بر یک شکست خورد. تیم فوتبال شهرداری از هشت مسابقه گذشته خود تنها سه امتیاز کسب کرده است. این تیم در حال حاضر 27 امتیازی است و در رده هفدهم جدول قرار دارد.
منبع :
DanielBahrami
04-03-2012, 17:06
عزيزي مشاور فني شهرداري تبريز شد
مربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان مشاور فني شهردار در تيم شهرداري تبريز شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در پی نتایج ضعیف اخیر تیم شهرداری تبریز، شهردار این شهر که تصمیم گیرنده نهایی در خصوص باشگاه شهرداری تبریز است؛ تصمیم گرفت تا تغییر و تحولی در کادر فنی دهد. در همین راستا بیژن عزیزی که در ابتدای فصل جاری همراه حمید استیلی در تیم پرسپولیس فعالیت میکرد به عنوان مشاور تام الاختیار شهردار در تیم شهرداری تبریز انتخاب شد.
عزیزی 2 روز است که در تبریز به سر میبرد و قرار است به اصغر مدیرروستا سرمربی این تیم مشاورههای لازم را بدهد.
منبع :
DanielBahrami
04-03-2012, 17:07
عزيزي: با اختيار تام به تبريز رفتهام
مشاور فني تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: در کنار مديرروستا ميخواهيم شهرداري تبريز را در ليگ برتر حفظ کنيم.
بیژن عزیزی در خصوص حضورش در تیم شهرداری تبریز اظهار داشت: چند روز قبل شهردار تبریز با من تماس گرفت و خواست برای شش بازی باقیمانده به این تیم بروم و اکنون با اختیار تام مشغول فعالیت در این تیم هستم.
وی در پاسخ به این سؤال که تکلیف اصغر مدیر روستا سرمربی این تیم چه میشود گفت: من ترجیح دادم که تغییر و تحولی در کادر فنی صورت نگیرد و این مسئله را با شهردار در میان گذاشتم و خواستم تا کادر فنی به کارش ادامه دهد. اعتقادم این است که برای این شش بازی برنامه ریزی خوبی داشته باشیم تا این تیم در لیگ برتر بماند.
من شب گذشته هم با مدیرروستا صحبت کردم و ما تعامل خوبی با هم داریم.
عزیزی تصریح کرد: من روی نیمکت نمینشینم اما مشغول آنالیز تیم و همچنین برنامهها هستم و میخواهیم در کوتاه مدت این تیم را به موفقیت برسانیم. البته قرار نیست معجزه رخ دهد و بر اساس پتانسیل موجود در تلاش هستیم.
منبع :
سهميه تبريز در ليگ برتر حفظ ميشود
مديرکل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي با حضور در تمرينات تيم فوتبال شهرداري تبريز، از بازيکنان خواست با تلاش مضاعف سهميه تبريز در ليگ برتر را حفظ کنند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، سید محمد شروین اسبقیان خطاب به کادر فنی و بازیکنان این تیم گفت: سازمان ورزش شهرداری تبریز و مدیریت باشگاه تلاشهای بسیاری را برای حضور شایسته تیم فوتبال این باشگاه در لیگ برتر فوتبال انجام داده و زحمات زیادی را متحمل شدهاند.
وی افزود: متاسفانه نتایج ضعیف این تیم در بازیهای گذشته، آن را در معرض سقوط به لیگ یک قرار داده و بازیکنان و کادر فنی باید با تلاش و همت مضاعف همچنین گرفتن نتایج خوب و امتیازهای لازم از سقوط تیم جلوگیری کنند.
اسبقیان با اشاره به بازی حساس این تیم با ذوب آهن اصفهان در هفته بیست و نهم ابراز امیدواری کرد این تیم تبریزی با دست پر و گرفتن هر سه امتیاز به تبریز بازگردد.
دیدار تیمهای شهرداری تبریز و ذوبآهن اصفهان از هفته بیست و نهم لیگ برتر یکشنبه هفته آینده به میزبانی اصفهان برگزار میشود.
DanielBahrami
04-08-2012, 20:27
مديرروستا:براي گرفتن امتيازبه اصفهان آمده بوديم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: بعضي از مواقع عجول بودن و گذشت نداشتن بازيکنان کار دستمان ميدهد.
علی اصغر مدیرروستا پس از تساوی 2 بر 2 مقابل ذوب آهن گفت: قبل از هر چیز باید از خبرنگاران اصفهانی به دلیل عدم حضورم در نشست خبری روز گذشته عذرخواهی کنم. در مورد بازی باید بگویم که ما به دنبال پیروزی بودیم و با توجه به موقعیتی که در جدول داشتیم برای گرفتن امتیاز به اصفهان آمده بودیم.
وی افزود: میدانستیم با بدست آوردن پیروزی روحیه میگیریم. نقاط قوت ضعف ذوب آهن را بررسی کردیم و میدانستیم ذوب آهن نقاط قوت بیشتری دارد.
سرمربی شهرداری تبریز تصریح کرد: ذوب آهن در مسابقه امروز چند بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشت اما با همین بازیکنانی که در اختیار داشت بازی خوبی انجام داد. میتوانستیم صاحب یک ضربه پنالتی شویم اما داور این صحنه را ندید. بعد از پنالتی هم که ما دریافت کردیم موقعیت گل داشتیم که به دلیل عدم دقت کافی به گل نرسیدیم.
مدیرروستا تصریح کرد: بعضی از مواقع عجول بودن و گذشت نداشتن بازیکنان کار دستمان میدهد و برخی از اشتباهات فاحشی که بازیکنان مرتکب میشوند برای ما دردسر درست میکند. مثل گل اولی که دریافت کردیم.
وی در پاسخ به این سؤال که به بقای شهرداری تبریز در لیگ امیدوار است گفت: دو بازی بیرون از خانه داریم که اگر در مجموع ۴ امتیاز کسب کنیم میتوانیم امیدوار باشیم.
سرمربی شهرداری تبریز در خصوص اینکه چرا از سعید دقیقی دیرهنگام استفاده کرد گفت: او یکسری مشکلات روحی دارد و یکسری مشکلات با باشگاه. دقیقی همیشه جزو گلزنهای خوب لیگ بوده که اگر خود را بازیابی کند میتواند موفق باشد. البته من معتقدم او را خوب زمانی به بازی آوردم.
منبع :
DanielBahrami
04-12-2012, 16:53
مدير روستا: 4 امتياز براي بقا کافيست
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: اگر ديدار هفته پاياني شاهين و نفت تهران در فصل گذشته را ببينيد متوجه ميشويد که اتفاقاتي در اين بازي افتاد.
علیاصغر مدیرروستا در نشست خبری قبل از دیدار فردای نفت تهران و شهرداری تبریز گفت: بازیهای لیگ رو به اتمام است و حساسیت جدول و رقابتها میتواند در روند تیمها تأثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط جدول بازیکنان ما نشان دادند که از روحیه بالایی برخوردارند و تنها مشکل ما ضربات آخر است که با بدشانسی به گل تبدیل نمیشود. مقابل ذوب آهن بازی خوبی انجام دادیم و باید این تیم را میبردیم که متأسفانه به دلیلی که گفتم این اتفاق نیفتاد.
مدیرروستا در مورد ادامه رقابتها تأکید کرد: کسب 6امتیاز از 5 بازی باقیمانده برای ما عالی است ولی 4امتیاز هم خوب محسوب میشود.
وی در مورد حریف فردای این تیم گفت: نفت تهران نشان داده که تیم خوبی است و در واقع این تیم لیگ امسال را تحتالشعاع قرار داده است. این تیم کادر فنی خوبی دارد و مجموعه این عوامل دست به دست هم داده تا نفتیها در بالای جدول باشند هر چند که در بازیهای اخیرشان صلابت همیشگی را نداشتهاند.
سرمربی شهرداری در مصدوم و محرومان این تیم گفت: یانوش و قربانی مصدوم هستند و سایر بازیکنان از این لحاظ مشکلی ندارند ضمن اینکه محرومی هم نداریم.
وی در مورد بحث تبانی در فوتبال ایران گفت: در این مورد سال قبل هم حرف و حدیثهای زیادی بود و در هفته پایانی در دیدار مقابل نفت و شاهین اتفاقاتی افتاد.
مهاجم سابق تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: همواره به بعضی از تیمها و برخی از بازیکنان پیشنهاداتی میشود که مورد پسند هیچ کس نیست. من هم در حد شنیدههایم از این موضوع مطلع هستم و خیلی کم این اتفاقات میافتد. هر چند که افراد دیگر خارج از مجموعه فوتبال در رقم خوردن آن نقش دارند.
وی با بیان اینکه باید نظارت فدراسیون فوتبال بیشتر شود یادآور شد: در هفتههای پایانی تیمهای پایین جدول با هم بازی دارند و ما بدور از چنین حاشیههایی سعی میکنیم تمام تلاشمان را در زمین انجام دهیم. بازیکنانم شرایط بازیها را میدانند و همانطور که من در دوران بازیگریام تن به چنین کارهایی ندادم امیدوارم بازیکنان شهرداری هم همینطور باشند و بتوانیم با فوتبالی سالم مقابل رقیبان به برتری برسیم.
مدیرروستا در پاسخ به این سؤال که چه اقداماتی میتواند موجب بهتر برگزار شدن هفتههای پایانی لیگ برتر شود گفت: سال گذشته هم در این مورد حرفهای زیادی زده شد. متولی، فدراسیون فوتبال است و بهترین مدرک، فیلم بازی. شما اگر دیدار هفته پایانی شاهین و نفت را ببینید متوجه میشوید که اتفاقاتی افتاد که تماشاگران شاهین هم به آن اعتراض داشتند و به نظرم فدراسیون میتواند بعد از ماهها صحت و یا عدم صحت آن را اعلام کند.
سرمربی تیم شهرداری تبریز در پایان تأکید کرد: با توجه به انتخاب مقتدرانه کفاشیان ایشان باید نظارت دقیقتری بر مسابقات داشته باشد چرا که در هفتههای پایانی چه تیمهای بالای جدول و چه تیمهای پایین جدول بیشتر از همیشه به این نظارت احتیاج دارند.
منبع :
DanielBahrami
04-16-2012, 15:10
بائو: يقين بدانيد شهرداري سقوط نمي کند
هافبک شهرداري تبريز معتقد است اين تيم به ليگ يک سقوط نمي کند.
میثم بائو در گفت و گو با پانا در خصوص وضعیت شهرداری تبریز اظهار داشت: تیم ما در همه بازی ها از لحاظ کیفیت فوتبال خیلی خوب بازی می کند ولی نمی دانم چه شرایطی است که توپ های ما به گل نمی رود و باعث می شود تا هر بازی که می گذرد، استرس روی تیم ما بیشتر شود.
وی افزود: مقابل ذوب آهن خیلی خوب بازی کردیم ولی بازهم مساوی شد. باید نفت تهران را با اختلاف 5 گل می بردیم ولی بازهم چیزی جز مساوی عاید ما نشد.هم در نیمه اول و هم نیمه دوم مقابل نفت تهران سرتر بودیم و می توانستیم ببریم ولی دقت کافی برای گلزنی نداشتیم.
هافبک شهرداری تبریز تصریح کرد: مقابل ذوب آهن عملکرد خوبی داشتم و پنالتی گرفتم. حتی مقابل نفت بهتر از آن بازی بودم و چندین پاس گل دادم ولی خراب شد. در یک صحنه مثل رونالدینیو برای دقیقی و گودرزی پاس دادم که دروازه بان تسلیم شد ولی این 2 بازیکن به هم برخورد کردند و توپ بیرون رفت.
بائو گفت: شهرداری از لحاظ فوتبالی خوب کار می کند ولی در نتیجه گیری شانس نداریم. یقین بدانید تیم ما می ماند و سقوط نمی کند. بازیکنان خیلی خوبی داریم. هنوز 4 بازی باقی مانده که اگر 9 امتیاز بگیریم خیال ما راحت می شود. البته بازی ها سخت است و باید تمام تلاش و تمرکز خود را روی گرفتن نتیجه بگذاریم.
وی تاکید کرد: حیف است باشگاهی مثل شهرداری سقوط کند. بازیکنان ما هم قسم شده اند به این وضع پایان دهند چون حوصله ما هم از این همه بدشانسی به سرآمده و فقط برد می خواهیم. هر طور شده باید 2 بازی خانگی خود را مقابل فجر و نفت آبادان ببریم. 2 بازی سخت مقابل استقلال و داماش در بیرون خانه داریم که امتیاز آنها هم خیلی حیاتی است.
منبع :
عزيزي: شهرداري تبريز نياز به احيا دارد
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: مربي نبايد از بار مشکلات شانه خالي کند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] بیژن عزیزی در مورد انتخابش به عنوان سرمربی شهرداری تبریز عنوان کرد: من دوست داشتم که کادرفنی سابق به کارش ادامه دهد اما با ظاهرا نتوانست خودش را با خواسته های مدیریت هماهنگ کند و در نتیجه به این مرحله رسیدند که قطع همکاری کنند. این طور که صحبت های شهردار را شنیدم به دلیل عدم نتیجه گیری و موفقیت در طول نیم فصل این تصمیم گرفته شد و به این نتیجه رسیدند که در چهار بازی باقی مانده نمی تواند کاری کند.
وی در خصوص اینکه می تواند شهرداری تبریز را در چهار بازی باقی مانده در لیگ حفظ کند، اظهار داشت: چه کسی می تواند بگوید می تواند یا نمی تواند. معمایی را سؤال می کنید که کسی جوابش را نمی داند. تیم را بررسی کرده ام و احساس می کنم این بازیکنان هنوز این توانایی را دارند که تیم را از این حالت خارج کنند. کسی نمی تواند بگوید چه اتفاقی رخ خواهد داد. می توانم بگویم که امیدواری های زیادی هست. این تیم در نوع بازی خوب بوده است و فقط نیاز به احیا شدن دارد که این احیا شدن نیاز به زمان دارد.
عزیزی تصریح کرد: مشکلاتی که سر راه مربی قرار می گیرد نباید باعث شود تا مربی از بار مسئولیت شانه خالی کند. اینجا مشکل درست شده و من نمی توانم چون مشکلات از راه رسیده به عقب برگردم. چه موفق شوم چه نشوم باید فکری به حال این مشکلات کنم. یا مشکل را از سر راه بردارم و نگذارم این مشکل ادامه پیدا کند. عقب گرد من موفقیت برای تیم حاصل نمی کند.
سرمربی تیم شهرداری تبریز تاکید کرد: من در این چهار بازی کار خاصی نمی توانم انجام دهم اما بر این باور هستم که نباید تسلیم شوم. از دوستان خوب خودم هم مشورت می گیرم.
DanielBahrami
04-21-2012, 16:12
مديرروستا: اشتباه کردم به شهرداري رفتم
سرمربي سابق تيم شهرداري تبريز گفت: در انتخاب تيم شهرداري براي مربيگري اشتباه کردم و اگر مي توانستم به گذشته برگردم ديگر پيشنهاد اين باشگاه را براي فعاليت قبول نمي کردم.
علی اصغر مدیرروستا در خصوص دلیل برکناری اش از شهرداری تبریز تصریح کرد: ابتدا بیژن عزیزی به عنوان مشاور شهردار به باشگاه اضافه شد، اما بعد از مدتی شهردار به من گفت که عزیزی مشاور شماست و باید با او همکاری کنید. من هم گفتم نیازی به مشاور ندارم و اگر می خواهید او را جایگزین من کنید مشکلی ندارم.
وی با تاکید بر اینکه "شهردار تبریز قصد تحمیل عزیزی به من را داشت"، خاطرنشان کرد: وقتی دیدم تحمیل عزیزی به من با اصول کاری ام منافات دارد آنرا قبول نکردم. بعد از آن هم بدون آنکه به من اولتیماتوم بدهند حکم برکناری ام را به بهانه نتایج ضعیف صادر کردند. در حالی که تا قبل از آن مدیریت باشگاه از نتایج تیم رضایت داشت و آنها می دانستند ایراد تیم مشکل فنی نیست.
مربی سابق تیم شهرداری افزود: مشکل تیم ما فقط به ضربات آخر بر می گشت. شاید اگر موقعیت های ما به گل تبدیل می شد الان جزو یکی از تیم های بالای جدول بودیم! نحوه بازی ما به گونه ای بود که همیشه سرمربیان تیم های حریف از آن تعریف می کردند.
مدیرروستا با رد خبر کم کاری بازیکنان شهرداری یادآور شد: من هیچ وقت نگفتم که بازیکنان شهرداری کم کاری کرده اند. شاید از صحبت هایم اشتباه برداشت شده است. همانطور که گفتم تنها ایراد تیم ما این بود که توپ های آخر به گل تبدیل نمی شد.
" اگر می توانستم به گذشته برگردم قطعا به شهرداری نمی رفتم". وی با بیان این مطلب ادامه داد: الان کار من مثل دیکته نوشته شده است؛ اما در انتخاب شهرداری اشتباه کردم. آن زمان فکر می کردم با توجه به بازیکنانی که تیم شهرداری دارد می شود تیم را از انتهای جدول جدا کرد و موفق بود، اما تصور نمی کردم چند دستگی و باندبازی در تیم اینقدر زیاد باشد.
مدیر روستا تاکید کرد: من تمام تلاشم را به کار بردم تا این چند دستگی و باندبازی را بین بازیکنان از بین ببرم، اما باید بدانیم که برای موفقیت یک تیم رفاقت و صمیمیت زبانی کافی نیست. شاید بازیکنان با حرف های من تا حدودی از موضع خود کوتاه می آمدند، اما صمیمیت بازیکنان قلبی نبود! متاسفانه "یشیچ" سرمربی پیشین شهرداری هم با بعضی از اقداماتش به این باندبازی و چند دستگی دامن زده بود.
وی همچنین به تعدد تصمیم گیران در باشگاه شهرداری اشاره کرد و گفت: یکی از عواملی که کار در شهرداری را سخت می کند این است که این باشگاه چند تصمیم گیرنده دارد. البته سهرابی مدیرعامل باشگاه یک آدم فوتبالی است و کارش را بلد است، اما در سایر بخش ها تصمیم گیران زیادی برای تیم وجود دارد.
مدیرروستا در پایان در خصوص اینکه "عزیزی بعد از کسب سه امتیاز مقابل صنعت نفت این پیروزی را به کارهای یشیچ و مدیرروستا مرتبط دانسته بود"، تصریح کرد: آقای عزیزی صد درصد تعارف کرده است! وقتی یک کادر فنی چند روز مانده به بازی تغییر می کند قطعا نتیجه را باید به پای همان سرمربی جدید نوشت.
منبع :
DanielBahrami
04-21-2012, 16:14
اولين پيروزي شهرداري با سرمربي جديد
تيم فوتبال شهرداري تبريز در آغاز هفته سيويکم ليگ برتر برابر نفت آبادان به برتري دست يافت.
دیدار تیمهای شهرداری تبریز و نفت آبادان در هفته سیویکم لیگ برتر فوتبال عصر امروز از ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام تبریز با حضور حدود 4 هزار تماشاگر برگزار شد.
تیم نفت در دقیقه 28 توسط رضا خالقیفر به گل دست یافت. پس از 3 دقیقه از این گل والری آلکسانیان از نفت از زمین بازی اخراج شد تا این تیم از دقیقه 31 بازی را 10 نفره ادامه دهد.
بازیکنان شهرداری از یک بازیکن اضافه خود استفاده کردند و در دقیقه 32 توسط سعید دقیقی گل تساوی را به ثمر رساندند تا در پایان 45 دقیقه اول دو تیم به تساوی یک بر یک برسند.
در نیمه دوم در دقیقه 76 بازیکنان شهرداری تبریز صاحب ضربه پنالتی شدند که سعید دقیقی این ضربه را از دست داد و نتوانست به گل تبدیل کند. پس از اینکه حبیب دهقان، دروازهبان نفت این توپ را دفع کرد ووریا غفوری به داور مسابقه معترض شد که این اعتراض باعث شد تا داور او را با کارت قرمز جریمه کند و تیم شهرداری نیز 10 نفره شود.
در ادامه تیم شهرداری در دقیقه 90+2 توسط ضربه سر سعید دقیقی به گل برتری دست یافت تا اولین پیروزری خود را با سرمربی جدید یعنی بیژن عزیزی تجربه کند. این ششمین پیروزی شهرداری در طول این فصل از رقابتها بود. این اولین بازی شهرداری پس از برکناری مدیرروستا از سمت سرمربیگری تبریزیها بود.
قضاوت این دیدار برعهده سعید بخشیزاده بود. وی به محمد ایرانپوریان و محمدرضا زینالخیری از شهرداری کارت زرد نشان داد و وریا غفوری را در دقیقه 76 از شهرداری و والری آلکسانیان در دقیقه 31 از نفت با کارت قرمز از زمین بازی اخراج کرد.
منبع :
عزيزي: ميتوانيم استقلال را شکست دهيم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: فردا جمعه کار سختي در مقابل تيم استقلال داريم اما شکست دادن اين تيم براي ما کار غير ممکني نيست.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]بيژن عزيزي پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران در مورد ديدار روز جمعه با استقلال تاکيد کرد: در بازيهاي باقيمانده بايد پيروز شويم، بايد در تمام مسابقات با هدف برد به ميدان برويم، در حال حاضر وضعيت شهرداري در جدول به گونهاي است که فقط بايد پيروز شويم و کار سختي در ديدار با استقلال داريم اما شهرداري پتانسيل برد را دارد.
وي ادامه داد: تمام تلاش من اين است که آرامش را در تيم حکمفرما کنم تا بازيکنان با تمرکز همراه با آرامش کار کنند و زياد نگران نتيجه نباشند، اصول دفاع و حمله را در ميدان به خوبي اجرا کنند، البته بازي با استقلال هم براي ما مثل ساير ديدارهاست و بايد پيروز شويم.
سرمربي شهرداري تبريز در مورد نقاط ضعف استقلال گفت: استقلال با توجه به اينکه هم در ليگ قهرمانان آسيا و هم در ليگ برتر مسابقه ميدهد، فرسوده شده است. شايد خستگي و شايد هم دلايل ديگر باعث فرسودگي استقلال شده که نميخواهم به آن دلايل ورود کنم اما نمايشي که من از استقلال در روزهاي اخير ديدم با بازي اين تيم در اواسط فصل خيلي تفاوت دارد و استقلال ديگر آن شادابي لازم را ندارد.
عزيزي در مورد اينکه اين فرسودگي و خستگي به سود شهرداري تبريز است، اظهار داشت: دوست نداريم آرزو کنيم حريف مشکل داشته باشد تا ما موفق شويم، ميخواهيم کار خودمان را انجام دهيم.
سرمربي شهرداري تبريز در مورد اينکه چند درصد احتمال پيروزي برابر استقلال را ميدهد، گفت: نميدانم، 90 دقيقه بازيکنان بر چرخ و فلک احساس و منطق سوار هستند و نميتوان پيشبيني کرد چه اتفاقي رخ ميدهد اما شکست استقلال براي ما غيرممکن نيست.
تماشاي بازي شهرداري تبريز و فجر رايگان است
روابط عمومي باشگاه شهرداري تبريز اعلام کرد: تماشاي بازي دو تيم شهرداري تبريز و فجر سپاسي شيراز رايگان است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]اين ديدار درهفته سي و سوم رقابت هاي ليگ برترانجام مي شود و به دليل حساس بودن نتيجه اين بازي براي هردوتيم به خصوص شهرداري تبريز، تماشاي بازي به صورت رايگان خواهد بود.
اين بازي ساعت 17 فردا يکشنبه در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز برگزار مي شود.
تيم فوتبال شهرداري تبريز با 33 امتياز از 32 بازي در رتبه شانزدهم و فجر سپاسي شيراز با 39 امتياز از اين تعداد بازي در رتبه سيزدهم جدول رده بندي قرار دارند و تا قبل از آغاز رقابت هاي هفته سي و سوم هر دو تيم در معرض سقوط به ليگ دسته يک هستند.
قضاوت اين بازي بر عهده البرز حاجي پور خواهد بود و حسين خانبان و مجيد ويشگاهي کمک هاي اول و دوم وي هستند.
DanielBahrami
05-08-2012, 16:29
انتقاد شهردار تبريز از سقوط شهرداري
شهردار تبريز با انتقاد از عملکرد بعضي از بازيکنان تيم شهرداري گفت: متاسفانه کمکاري بازيکنان در فوتبال ما رخنه کرده است و تيم ما هم قرباني کمکاري بعضي از اين بازيکنان شد.
عليرضا نوين در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص سقوط تيم شهرداري به ليگ دسته يک، تصريح کرد: من پنج هفته پيش که علي اصغر مديرروستا هدايت تيم را بر عهده داشت گفتم که شواهد و قرائن نشان ميدهد به ليگ يک سقوط مي کنيم، اما دوستان اصرار داشتند که انشاءالله اين اتفاق رخ نمي دهد. آنها با انشاءالله و ماشاءالله گفتن سرانجام تيم را به دسته يک فرستادند!
وي درباره برنامه تيم شهرداري براي ليگ يک، تاکيد کرد: ميرويم، ميجنگيم و با غيرت به ليگ برتر برميگرديم. من اين را قول ميدهم. هنوز درباره مربي سال آينده تصميم نگرفتهايم، ولي ما با رويکرد جديد تيم ديگري را ميبنديم. تا 10 روز ديگر تغييرات اساسي را در سطح مربي، بازيکن و مديريت خواهيم داشت. مي خواهيم يک انقلاب اساسي در تيم ايجاد کنيم. (مي خندد)
شهردار تبريز در ادامه درباره دلايل ناکامي تيم شهرداري يادآور شد: ما در مقايسه با تيم هاي ديگر ليگ تغييرات کمي در کادر فني داشتيم! يکبار يشيچ از کارش برکنار شد. اين مسئله با درخواست هيئت مديره بود و من هم چون احترام زيادي براي آنها قائل بودم با اين تغيير موافقت کردم. بعد از يشيچ مديرروستا آمد که تجربي خوبي براي ما نبود. من بارها به خاطر نتايج مديرروستا به هيئت مديره تذکر دادم، اما آنها گفتند که او مربي متدين و خوبي است، در حالي که مدير روستا در فوتبال سابقه درخشاني نداشت.
وي افزود: سقوط شهرداري را بايد به حساب اين بگذاريم که ما نه حرفه اي هستيم و نه دنبال حاشيه. هدف ما اين بود که شور و نشاط را در ميان جوانان تبريزي ايجاد کنيم و در آينده باز هم همين کار را خواهيم کرد.
نوين در بخش ديگري از صحبتهايش با انتقاد از بازيکنان تيم شهرداري خاطرنشان کرد: متاسفانه بازيکناني که اين روزها پول هاي خوبي مي گيرند و براي تيمشان بازي نمي کنند نقل مجالس مربيان شده اند. ما اساسا نياز داريم که بازيکنان را به حالت دو دهه پيش برگردانيم که نه دنبال پول بودند و نه دنبال کم کاري.
وي با اشاره به نتايج نامناسب تيم در نيم فصل دوم تصريح کرد: احساس من اين بود که در نيم فصل دوم اختلافاتي در ميان بازيکنان وجود داشت، هر چند که اين اختلافات هيچ وقت رو نمي شد، اما مدير باشگاه کدهايي در اين خصوص ميداد.
شهردار تبريز که در اين هنگام صدايش بالاتر مي رفت، ادامه داد: اين چه وضعيتي است که تيم در تهران و جلوي تماشاگران استقلال خوب بازي مي کند، اما همين بازيکنان در داخل شهر و جلوي تماشاگران خودمان کمکاري مي کنند. بازيکنان ما مقابل فجر حتي يک دهم توان خود در بازي با استقلال را نشان ندادند.
نوين در پايان گفت: متاسفانه کمکاري در فوتبال ما رخنه کرده است و ما هم قرباني اين مسئله شديم. ما ديگر دنبال بازيکن اسم و رسم دار نميرويم و مي خواهيم بدون حاشيه و جوانمردانه کارمان را در ليگ يک ادامه بدهيم. اميدوارم تعصب و غيرتي که در ميان بازيکنان دو دهه پيش فوتبال ايران وجود داشت مجددا در ميان بازيکنان رواج پيدا کند.
تيم فوتبال شهرداري تبريز روز يکشنبه با تساوي مقابل فجر سپاسي به ليگ دسته يک سقوط کرد.
منبع :
افشاگري مدافع شهرداري تبريز
مدافع تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت که برخي بازيکنان اين تيم با مربيان حريف جلسات شبانه برگزار ميکردند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ابوالفضل حاجي زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد دلايل سقوط شهرداري تبريز عنوان کرد: از همان اول که يسيچ در تيم ما بود به دليل برخي رفتارها دو دستگي در تيم ايجاد شد. پشت پرده اتفاقاتي رخ داده که فعلا نمي خواهم در موردش صحبت کنم و منتظر هستم فصل تمام شود تا در اين باره حرف هايم را بزنم.
وي افزود: چرا بايد در يک تيم پزشک به مربي ارنج بدهد؟ من مطمئن هستم که مديريت کلان باشگاه نمي دانسته چه اتفاقي در حال رخ دادن است. چرا بايد برخي از بازيکنان ما با مربي تيم ديگري جلسات شبانه داشته باشند تا ترکيب تيم را مشخص کنند؟ در تيم ما اتفاقاتي رخ داد که باعث شد بازيکنان به چند دسته تقسيم شوند. آيا نبايد جلوي امثال چنين مربياني گرفته شود؟
مدافع تيم شهرداري تبريز در خصوص زمان حضور مديرروستا در اين تيم گفت: او زحمت خود را کشيد. وقتي مديرروستا سرمربي بود در جريان مسابقات موقعيت هاي زيادي را از دست مي داديم که البته اين موقعيت از دست دادن هم جرياناتي داشت.
حاجي زاده در ادامه با انتقاد از برخي بازيکنان که مدعي بودند از اتفاقات تيم با خبر هستند و همه چيز به خواسته آنها صورت مي گيرد، اظهار داشت: چرا بايد يک بازيکن در رختکن تيم بگويد پيش فلان مسئول مي رود تا تکليف تيم را روشن کند. اين مسائل باعث شد تيم ما از هم پاشيده شود.
وي با تاييد اين مسئله که برخي از بازيکنان تيم کم کاري کرده اند، خاطرنشان کرد: مقابل فجر سپاسي خيلي ضعيف بازي کرديم. چرا بايد بازيکني که در کل ليگ دو کيلومتر هم ندويده به يکباره در ترکيب تيم فيکس شود؟ اين سفارش ها از کجا بود؟
حاجي زاده در ارتباط با عملکرد بيژن عزيزي تصريح کرد: او به لحاظ فني خوب است، اما در تيمي که بازيکن به مربي توصيه کند از چه بازيکني استفاده کند، آن مربي نمي تواند موفق شود.
شيث رضايي به تيم شهرداري تبريز پيوست
شيث رضايي با عقد قرارداد يک ساله به تيم شهرداري تبريز پيوست.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]مدافع سابق تيم پرسپوليس به عنوان هشتمين بازيکن تيم شهرداري تبريز با اين باشگاه به توافق رسيده و امروز با حضور در هيئت فوتبال استان قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.
شيث رضايي متولد 1363 ساري است. وي فوتبال خود را از تيمهاي پايه سايپا آغاز کرده و در سال 1382 به تيم پرسپوليس پيوست.
وي به مدت پنج سال در اين تيم توپ زده و در سال 1387 به تيم صباي قم عزيمت کرد. يک سال بعد شيث به تيم سابقش بازگشته و تا فصل گذشته در تيم پرسپوليس حضور داشت.
رضايي در کل 150 بازي در ليگ برتر انجام داده و هفت گل نيز به ثمر رسانده است. قهرماني با ليگ برتر با تيم پرسپوليس مهمترين افتخار شيث رضايي است.
در کارنامه اين بازيکن 8 بازي ملي و يک گل زده نيز به چشم ميخورد.
شيث رضايي در چند سال اخير يکي از پرحاشيهترين بازيکنان فوتبال ايران بوده است. همين حاشيهها هم براي خود او و هم تيمش بحرانساز شده و در برخي مواقع مانع از نتيجهگيري تيمش شده است. شايد نگراني از رفتار شيث بر اين بزرگي اين نقل و انتقال چربيده، اما نقطه قوت رهبري تيم شهرداري تبريز اقتدار فراز کمالوند است.
هيچکس نميتوانست پيشبيني کند سال گذشته وقتي جاسم کرار از تراکتورسازي رفت، عمر فوتبالي وي در ايران به اتمام رسيد. نه پرويز مظلومي در استقلال و نه حميد درخشان در شاهين بوشهر حريف اين بازيکن عراقي شدند، اما وي در تراکتورسازي زير نظر کمالوند از موثرترين بازيکنان اين تيم بوده و نقش بسزايي در موفقيت تراکتورسازي داشت.
فراز به خوبي قادر به کنترل کردن حاشيههاي تيمش بوده و حتي در تراکتورسازي از برخورد با آندرانيک تيموريان و جاسم کرار نيز ابايي نداشت. شايد شيث رضايي در تيم شهرداري تبريز و با فراز کمالوند به روزهاي خوب خود در فوتبال ايران باز گردد.
صداقت سرپرست باشگاه شهرداري تبريز شد
طي حکمي از سوي مهندس نسياني فرهاد صداقت داور بين المللي فوتبال تبريز به سمت سرپرست باشگاه فوتبال شهرداري تبريز ،سرپرست جديد تيم فوتبال اين باشگاه معرفي شد .
[Only Registered And Activated Users Can See Links]طي حکمي از سوي مهندس نسياني سرپرست باشگاه فوتبال شهرداري، فرهاد صداقت به عنوان سرپرست جديد تيم فوتبال شهرداري تبريز منصوب شد که مهندس نسياني سرپرست جديد اين تيم را معرفي نموده و ابراز اميدواري کرد تا تيم فوتبال دوباره در ليگ برتر فوتبال حضور پيدا کند.
فرهاد صداقت سرپرست جديد تيم فوتبال شهرداري تبريز از پيشکسوتان فوتبال تبريز ميباشد که در کارنامه وي ميتوان به دارابودن مدرک داوري ملي فوتبال،رئيس کميته داوران و دبير هيات فوتبال استان بمدت 10 سال،معاون ورزشي اداره کل تربيت بدني استان،رئيس سازمان فوتبال باشگاه تراکتورسازي بمدت 2 سال ،مديرعامل باشگاه ماشين سازي تبريز بمدت يکسال،ومديرتيمهاي پايه باشگاه تراکتورسازي اشاره نمود.
پيش از اين ميرعلي صالح پناهي سرپرستي تيم فوتبال اين باشگاه را برعهده داشت که طي هفته هاي اخير از سوي مهندس نوين شهردار تبريز بعنوان مدير ورزشهاي همگاني و کارمندي شهرداري تبريز معرفي گرديده بود.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.