ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و بررسى مسائل داورى Seria A * فصل 2011/12

Mehrd@d
12-01-2011, 22:05
به نام خدا

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

از اونجایی که اشتباهات داوری یکی از معضلات فوتبال هستش! از همین رو سعی کردیم یک تاپیک جداگانه و مختص لیگ کالچیو داشته باشیم. تا هر هفته در این رابطه بحث هایی دوستانه ای با هم داشته باشیم.

و اما چند نکته:
دوستانی که بحث رو مطرح میکنن یادشون باشه که باید توضیح تصویری رو ضمیمه کار خودشون قرار بدن!
نکته بعدی اینکه فایلهای تصویری که میزارید از حتما کیفیت مطلوبی برخوردار باشه!

مثالی که میتونه بهتون تو این زمین کمک کنه.
.....................
([Only Registered And Activated Users Can See Links])
لازم به یادآوری نیست. ولی ایجاد کل کل ، بحث بی مورد و هر فعالیتی که تاپیک رو به از بحث خود منحرف کند.
پست شما حذف و توسط مدیر مربوطه برخورد خواهد شد!

موفق باشید.:flowerysmile:

Mehrd@d
12-01-2011, 23:38
ناپولی - یوونتوس از سری بازیهای هفته یازدهم ( بازی عقب افتاده)
تصویر شماره 1

1: همینجور که در این تصویر مشاهده میکنید مارک هامسک. زننده گل در این صحنه و بدون شک در نقطه ای از آفساید قرار دارد. پس بنابراین کمک داور میتونست افساید بگیره.think::
ولی این انتها کار نیست. حالا تصویر شماره 2 را ببینید!

تصویر 2:

2: در ادامه توپ پس برخورد با بونوچی مدافع یوونتوس یه هامسک رسیده و او نیز توپ رو به گل تبدیل مینماید.
حالا سوالات مبهم در این زمینه:
- آیا بونوچی با زدن این ضربه آفساید را خنثی کرده است؟
- تصویر نخست باید مبنای آفساید گیری قرار گیرد؟
-گل به ثمر رسیده مردود است یا صحیح؟
شما به عنوان یک قضاوت کننده چه تصمیمی رو در قبال این گل به ثمر رسیده(؟) میگیرید؟

ale10forever
12-01-2011, 23:55
صد در صد شک نکنید که گل آفساید بوده چون در لحظه پاس هامسیک تو آفساید بوده و چون بعد ضربه بونچی تو بازی تاثیر داشته و گلو به ثمر رسونده گل باید مردود اعلام میشد
حتی چند سایت معتبر هم آفساید بودن این گلو تاییئ کردن:

یورو اسپرت:
Goal for hamsik and napoli! The slovakian is left alone by the juve defence after a free-kick, but he was miles offside when maggio headed across goal. A big mistake by the linesman. Hamsik won't care, he will just be relieved after missing the penalty moments earlier.

الان دقیقا یادم نیس ولی تو یکی از تورنمنتای معتبر (شاید جام جهانی یا یورو) هم همچین گلی زده شد و راجع بهش بحث پیش اومد . آخر سرم آفساید بودن گل تایید شد.

ale10forever
03-11-2012, 20:53
فتح اسکودتو به چه قیمتی؟؟؟

تا الان اشتباهای داوری رو غیر عمدی و تصادفی میدونستم ولی نگاه کنید به تعداد پنالیتایی که واسه یووه گرفته شده: 1 !!!
در حالی که تو همین بازی آخر یووه با جنوا داور (ریتزولی مثلا بهترین داور ایتالیا!!!) دست کم 2 پنالتی مسلم رو نگرفت و حتی 1 صحنه هم 50/50 بود!
یه گل 100% سالم رو یووه زد که بازهم آفساید گرفته شد!!
تا کجا باید مربیا و بازیکنای ما تاوان اشتباهات داوری رو بدن؟؟

فقط خواهش میکنم این کلیپ رو دانلود کنید تا ببینید تیمی که مدعیه اشتباهات داوری به ضررش بوده چند امتیاز از همین اشتباها بدست آورده:
لینک ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بعد از دیدن این کلیپ به تیمم افتخار کردم که باوجود همچین مسائلی باز هم اینطور بازی میکنه و جلو میره طوریکه تو همین بازی جنوا با اینکه داوری برعلیه مون بود 3بار توپو به تیرک زدیم و فقط با بدشانسی نبردیم

sina acm
03-11-2012, 22:06
منم به جد دارم میگم داوری تو ایتالیا در حد و اندازه های این لیگ بزرگ نیست

به خصوص امسال که اشتباهات فاحش تر از قبل شده

feri71
03-11-2012, 22:18
دیگه از این داورای احمق چه انتظاری میره.
اون از تاگلیاونتو که کلا محبوب هیچ تیمی نیس. فک کنم تا حالا به ضرر هر تیمی حداقل یکی دوبار اشتباهات فاحش داشته. ریتزولی هم که به قول حمید خیر سرش بهترین داور ایتالیاست.

مورگانتی ، روسو و داماتو که کلا یار دوازدهم حریفن. باور کنید اگه عشق و علاقه ی زیادم به رم ، تیم ملی ایتالیا و سبک بازی تیم های ایتالیایی نبود عمرا دیگه سمت سری آ نمیرفتم با این شاهکارای داوری:-ang

AlexDelpiero
03-12-2012, 13:20
به مولا خسته شدیم از این ناداوری های این فصل در قبال یووه :

گل مردود شده یووه :

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

پنالتی کاملا محرز :

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

پیوندتان مبارک :

Mehrd@d
03-26-2012, 01:07
مگر دیواری کوتاه تر از رم هم وجود دارد؟

چی بگم در مورد این صحنه... یعنی این صحنه اینقدر مشکل داره که از قرار دادن تصویر در این زمینه معذورم!
از همتون خواهش میکنم این کلیپ کوتاه رو دانلود کنید

DOWNLOAD ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

ببینید به چه زیبایی به رم ضربه میزنن :afarin:
لطفا با دقت این کلیپ رو ببینید.
منتظر نظرهاتون در این زمینه هستم..

اینو گفتم ولی یه بار دیگه میگم
من از قضاوت نیمه دوم بازی رم - میلان چیزای دیگه ای دستگیرم شد. شاید خواستن این نتیجرو رقم بزنن
بهرحال امیدوارم اشتباه کرده باشم.

یا حق

R.BAGGIO.10
03-26-2012, 01:28
هنوز نفهمیدی داداش مهرداد؟eterza::-
اینا همش معلومه جریانش چیه.
پنالتیها مخصوص میلانه و زلاتانش.چه طور راحت حق میخورند.من که کلا داره حالم از دست این داوری به هم میخوره.
داداش حالا اگه به میلانیها بگین میاند با هزارتا دلیل غیر منطقی میپیچونند ولی به خاطر یک گلشون تموم دنیا رو به اتیش میکشند.

Mehrd@d
03-26-2012, 15:53
هنوز نفهمیدی داداش مهرداد؟eterza::-
اینا همش معلومه جریانش چیه.
پنالتیها مخصوص میلانه و زلاتانش.چه طور راحت حق میخورند.من که کلا داره حالم از دست این داوری به هم میخوره.
داداش حالا اگه به میلانیها بگین میاند با هزارتا دلیل غیر منطقی میپیچونند ولی به خاطر یک گلشون تموم دنیا رو به اتیش میکشند.
نمیدونم شاید درست باشه شایدم نه! کاری ندارم
ولی من فک میکنم این گل کاملا ناسالم بود
چرا که اولا" این صحنه مشکوک به آفساید بود . ثانیآ خطای واضح بر روی هاینزه به آسونترین شکل نادیده گرفته شد.
ثالثا" فاصله برخورد توپ به دست دروسی بسیار کم بود. به همین دلیل فک می کنم پنالتی گزینه ای مناسبی برای انتخاب نبود.
جالبه هاینزه پس از اعتراض متحمل اخطار نا حقی هم میشه!:ohum:
بهر جهت وقتی دو نیمه متفاوت با دو قضاوت متفاوت میبینی یه جورایی به همه چیز مشکوک میشی!
باور کنین من بابت این باخت دارم این چیزارو بازگو نمی کنم اینجا خودتون هم که دیگه در جریان هستین تا بوده باخت در این فصل بوده برای رم!:nishkhand:
رم به گل میرسه و یه دفعه به کلی ورق برمیگرده!. پنالتی ای گرفته میشه که انصافا مفت هم نمی ارزه! سوت های بی مورد و جانب دارانه!، همه و همه بخاطر اینه که رم به گل رسیده... پس میلان در خطره!
بازم میگم امیدوارم من مرتکب اشتباه شده باشم.

ale10forever
03-26-2012, 17:50
وقتی تو یه فصل یه تیم اولین گل تیمش وقتی بازیش گره خورده اکثرا از رو نقطه پنالتی بوده و تو یه فصل این همه اشتباه داوری به نفع یه تیم انجام میشه مشخصه که یه چیزی درست نیست

به قول احمد وقتی هم که این حرفا رو میزنی فقط یه گل رد شده تو بازی با یووه رو میگن درحالی که تو همین تاپیک توضیح دادم بعد اون گل داور چه بلایی سر یووه آورد
خیلی جالبه به جز میلان سه تیم بزرگ دیگه ایتالیا یعنی اینتر رم و یووه از داوریا متضرر شدن. به نظرتون عجیب نیست؟!

تو این صحنه هم که مهرداد گذاشته مشخصه وقتی بازیکن رم تکل میزنه دستش اتوماتیک بالا میاد و بعد از برخورد توپ بهش سریع دسشتو پس میکشه یعنی عمدی تو کار نبوده ولی داور که تو 2 متری صحنست پنالتی میگیره. :ogh:

Great Milan
03-26-2012, 18:11
تو رو جون هر کی دوست دارید دیگه از داوری صحبت نکنین که حوصلشو ندارم اگه به داوری باشه بزرگترینش بازی میلان یووه بود که دیگه از اون واضح تر دیگه من که تو این چندسال دارم جدی فوتبالو نگاه میکنم ندیدم

R.BAGGIO.10
03-26-2012, 19:53
تو رو جون هر کی دوست دارید دیگه از داوری صحبت نکنین که حوصلشو ندارم اگه به داوری باشه بزرگترینش بازی میلان یووه بود که دیگه از اون واضح تر دیگه من که تو این چندسال دارم جدی فوتبالو نگاه میکنم ندیدم

راست میگه تو همون بازی 2 تا پنالتی محرض و یه گل مارو هم مردود اعلام کردند.بچه راست میگه.دو روزه طرفدار میلان شده دلش خوشه.اذیتش نکنید.فرق 15 سال طرفداری و 2 روز همینه.بچه برو شیر خشکتو بخور یکمم به زلاتان بده شاید بزرگ بشه دیگه نخواد دروازبان دوم تیم مارو که 8 تا ابیاتیه رو بزنه.:jeddiiiii:

feri71
04-24-2012, 13:50
هدفم از این حرف به هیچ وجه دفاع از تیم انریکه با اون ترکیب چیدن مزخرفش نیست. رم در هرصورتی که بود باید میباخت چون اصلا حقش حتی گرفتن یه مساوی هم نبود اما دیگه این نتیجه هم حقش نبود!
گل دوم که قبلش روی دروسی خطا شد و داور نگرفت. گل سوم هم که فک میکنم پنالتی نبود حالا در نظر میگیریم که بود اما دیگه نهایتا باید به یه کارت زرد بسنده میکرد. اگه رم ده نفره نمیشد نمیگم که میبرد اما قطعا آبرومندانه تر میباخت.
متاسفم واسه داورای بی وجدان فوتبال ایتالیا!

Mehrd@d
04-24-2012, 14:31

مگه بی شرف تر از برگونزی هم وجود داره!؟
تا الان دو بار فقط استکلنبرگ رو اخراج کرد که واقعا رکورد داریه تو این زمینه!
برگه ی تاریخ چقد زود ورق میخوره واسه ما!! ولی دستش درد نکنه از این که بازی رو به این زیبایی واسه یووه در آورد اونم بدون اینکه حتی ضربه ای به رم وارد کنه!:afarin:
خیلی جالبه چرا همش رم قربانی اشتباهات داوری شده تو این فصل؟
گل دوم که اصلا مشکلی توش نبود.! اینم که هیچی پنالتی بوده ظاهرا".. باید به داور احترام بذاریم دیگه

هنوز ضربه ای بهش وارد نشده نقش بر زمین میشه !!
ولی خلاصه در کل رم با اینکه سزاوار باخت بود توسط داور این دیدار ناک اوت شد!
یه چیزی هم یادم رفت که بگم رم دیگه با این عوضی آشغال، چونه دراز دو هزار هم نمی ارزه...:ohum:
بعلاوه قهرمانی یووه رو پیشاپیش تبریک میگم!

sina acm
04-24-2012, 15:15
فقط یک کلمه اگه واقعا بی طرفانه بخواد باشه بگید

امسال ناداوری به حد نادر به ضرر میلان بود تا حالا این طور سابقه نداشته

بچه های سایت میلان دارن یه کلیپ از اشتباه های وحشتناک داوری که همشون باور نکردنی و اشکار هست رو درست میکنند که خودم تو همین تاپیک میزارم دوست داشتید دانلود کنید

امسال یه سال خاص بود حداقل 6 امتیاز از داوری از دست دادیم اونم فقط ایتالیا بقیه بماند

42d3e78f26a4b20d412==