توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★کلوپ هواداران منچستر سیتی★
اَه ......................
این فرگوسن آخر خوش شانسیه !! لا مصب داره با نتیجه زورکی میره بالا ! eterza::-
عیب نداره من بیشتر دوس دارم این فصل قهرمان نشیم تا این عربا یه چندتا خرید خرکی انجام بدن :ehe:
saeid_8992
04-03-2012, 02:02
اره اختلاف 5 امتیاز شده
این یه طرف قضیه ولی یه بازی مستقیم دارین باهاشون
از این طرف بازیکنان شما کجا اونا کجا
تنها چیزی واسه یونایتد سنگینی میکنه فرگوسن هست با اون تجربه گران بها
در کل من شانس سیتی تا اینجا با اختلاف 5 امتیاز بیشتر میدونم ولی توپ گرده
The Blues
04-03-2012, 18:09
اول از همه سلام به تمام هواداران سیتیزن ها دوم آقا ما فقط یه مشکل بزرگ داریم اونم مانچو هست ! یعنی هر مربی الان با این همه ستاره مربی منسیتی بود حداقل تو سه فصل 5 قهرمانی داشتن اونقت این وضعیعت ماسـت !
واقعا منم نمیدونم که چرا با این همه بازیکن ستاره باید همچین مشکلی پیش بیاد !!
مانچینی مربی خوبیه ولی شاید اگه یه مربی دیگه بیاد وضع بهتر بشه !
The Blues
04-03-2012, 20:06
من کلا با تغیر مربی بعد یه فصل از موفق نیـستم نمونش همین مورینهو که تو فصل اول یه جام گرفت برای فـصل دوم هم مدعـی اول کسب لالیگا و هم c l نیز مـدعی هستش ولی مانچو درست سه فصل که هدایت تیم رو به دست گرفته و اونم نه یه تیم درجه دو وقتی منسیتی رو گـرفت تیم پر از ستاره بود ! یعنی توقعات ازش زیاده ولی این فصل که به نظر من کاملترین تیم 3 فصل مربیگری مانچو حـتی نتونسـت از cl هم رد بشـه یعنی برای مدیریت متاسفم همین
من از یه طرف مانچو رو دوست دارم , از طرف دیگه هم دوست دارم یکی مثل کلوپ یا مورینیو رو داشته باشیم !!
آخه الان سیتی فقط به دنبال بزرگان و حرفه ای هاس ! الانم که مربی درست و حسابی که آزاد باشه پیدا نمیشه ! میمونه همین مانچو !
یا اینکه با پول اخفالشون کنیم , که خیلی جواب میده :hehee:
edwin HP
04-04-2012, 19:22
سلام دوستان.من نیومدم اینجا که بحث کنم باهاتون.هیچ دعوایی هم با کسی ندارم.فقط یه خواهش ازتون دارم.متن زیر رو بخونید و نظرتونو بهم بگید.مربوط به همون برد 6-1 ا.منتظر نظراتتونم.
شاید شما یادتان نباشد شاید نخواهید به یاد بیاورید و شاید اهل فوتبال نیستید ولی گاهی برخی کارها ضرری ندارد دقیقا مانند کاری که منچستر یونایتد پس از آن روز شوم کرد روزی که سر آلکس فرگوسن آنرا بدترین روز تاریخ مربیگری تیمش خواند آن دو دست آدین ژکو و شادیش در قلعه فرو ریخته الدترافورد آن شش بر یک لعنتی!
منچستر یونایتد که در اولین بازی رسمی خود توانست بازی باخته در نیمه اول را با برد با جوانانش در مقابل منچستر سیتی عوض کند در ادامه راه لیگ تا هفته هشتم رقابت ها توانست 20 امتیاز از 24 امتیاز ممکن بدست آورد.
مردان سرخ منچستر فصل را با مصدومین اندکی آغاز کردند و رفته رفته تحلیل رفتند و یک تیم کامل را مصدوم در کنار خود دیدند.
سپس در عصر روز یکشنبه میزبان تیم همشهری که با 2 امتیاز برتری در صدر بود شدند.
نبود نمانیا ویدیچ رافائل تام کلورلی ضربه سختی به خط دفاعی و اندکی قدرت تهاجمی تیم زد ولی از همه بیشتر بهترین بازیکن حال حاضر منچستر یونایتد یعنی جانی اوانز تیم را کشت!
سیتی که در نیمه اول تنها یک موقعیت گل داشت و آنرا روی اشتباه محض اوانز گل کرد در نیمه دوم در دقیقه 47 خود را با یک یار برتری دید چرا که اوانز بار دیگر با اشتباه احمقانه اش باعث اخراج خودش شد به صورتی که مهاجم حریف دست کم دو متر با او فاصله داشت و او صاحب توپ ولی ناگهان او بهت زده بر سر جایش ماند و توپ را تقدیم کرد حتی بعد از تقدیم توپ باز میتوانست با یک تکل ساده آنرا به کرنر بفرستد ولی او خطا کرد و اخراج شد تا تیمش دو گل دیگر بخورد و بعد از آن مردان یونایتد که یکی از گل ها را جبران کردند عزم خود را جزم کردند تا حماسه ای دیگر بر پا کنند ولی آن ها با غرور خود جنگیدند ولی در سه دقیقه وقت اضافه سه گل خوردند!
شاید اهل فوتبال نیستید و شاید یادتان نیست و شاید نمیخواهید به یاد بیاورید ولی این همان داستانی است که آن غروب را غروبی لعنتی برای منچستر یونایتد کرد غروبی که تیم اول شهر منچستر زیر دلار های نفتی همشهری خود منچستر سیتی له شد شش گل خورد و 5 امتیاز عقب افتاد!
خبر در دنیا مانند توپ صدا کرد ولی ساکر نت ضمن نشر این خبر در کنار تصویر نوشت : منچستر یونایتد و فرگوسن در بدترین باخت های خود در پایان آن فصل رتبه قهرمانی را بدست آوردند.
انگار ساکر نت دلش برای منچستر یونایتد و هوادارانش سوخته بود که خواست به زخم های آن ها مرحمی باشد و تیری در تاریکی بر پیشانی امید!
داستان ادامه پیدا کرد و نقش اول داستان ما فرگی و فرزندانش با سختی هایی مانند زخمی شدن مردانش جنگیدند و کنار آمدند و منتظر روز معود شدند.
ولی روز معود چه بود!؟
داستان از 27 نوامبر به خود شکل تازه ای گرفت و سپس در 12 دسامبر چهره واقعی خود را نشان داد.
در کنار برد های پی در پی منچستر یونایتد تیم منچستر سیتی با تمام ستاره هایش در مقابل لیورپول با تساوی متوقف شد و از چلسی ویلاس بواس باخت.
در آن طرف منچستر یونایتد با بدشانسی مقابل نیوکاسل با تساوی متوقف شد تا در 12 دسامبر اختلاف به 2 امتیاز برسد.
سخت جنگیدن و صبوری کردن و تسلیم نشدن تنها صلاح باقی ماندن فرگی بود مردی که در چند بازی تیمش حتی مدافع مرکزی نداشت!
فرگی قول صدر در ابتدای سال نو میلادی را داد ولی آن چه نباید میشد شد و یونایتد بدون یک مدافع مرکزی در خانه بار دیگر باخت ولی اینبار به بلکبرن قعر نشین!
نگاه ها معطوف ده هئا شد او باید برود او خریدی گران و بیهوده است نه کار با پاهایش خوب است و نه استمرار دارد.
فرگی نگاهی کرد به روزگار ناخوش قدیم و یاد کریستیانو رونالدو افتاد و یاد آن حرفش که گفته بود گاهی اوقات مردم چیزی را که شما میبینید را نمیبینند پس در گوش خود پنبه کنید و به کارتان ادامه دهید.
سپس از خساست وی در خرید گفتند و او گفت نمیتوانم اینده بازیکنی را خراب کنم چراکه با خرید یک نام بزرگ آینده بازیکنی در اینجا در تیم را خراب کرده ام.
روزی دانایی گفت با داشته هایت زندگی کن نه با نداشته هایت که زندگی با نداشته ها یعنی غرق شدن در رویا و غافل شدن از هستیست.
فرگی صبر کرد و گوشش را بار دیگر به حرف های پوچ بست و در فاصله یک هفته اختلاف صفر امتیازی در صدر را به سه امتیاز افزایش داد.
یونایتد را چه میشود!؟
روزنامه ها از افت یونایتد و روزگار خوش سیتی نوشتند و گفتند بالاخره پول های نفتی منچستر یونایتد را شکست داد ولی آن ها فرموش کرده بودند بازی نود دقیقه است و حریف آن ها فرگی کسی که عاشق محمد علی کلی هست مردی که حریفش را خسته میکند و زهرش را میریزد او را در باد قدرت میخواباند و ناگهان بادش را با مشتی از نا کجا آباد خالی میکند.
داستام ادامه دار شد تا اینکه جدال سوم شهر منچستر از راه رسید.
منچستر با کوهی از مصدومین میهمان منچستر سیتی بود.
بازیکنان منچستر حرف هایی بزرگی زدند!
لسکات : شاید روزی آنها بهتر بودند ولی در حال حاضر ما بهتریم ما میتوانستیم بعد از بازی شش بر یک رختکن را منفجر کنیم!
جانسن : فردا میخواهیم بار دیگر تیم اول شهر نام بگیریم.
ولی آنها بار دیگر فراموش کرده بودند حریف کیست و اصل بزرگ در فوتبال را به قول فرگی : فوتبال و این فوتبال لعنتی
روز موعود از راه رسید
8 ژانویه 2012 روزی باور نکردنی برای سیتی بود آن ها خیلی زود گل خوردند و روی تکل ناجوانمردانه کمپانی ده نفره شدند و در پایان بازی را واگذار کردند گرچه با یک ضربه ازاد و یک اشتباه از اورا توانستند دو موقعیت خلق کنند و دو گل بزنند ولی توان آنها حتی به تیم نیمه جان منچستر یونایتد هم نبود گویند شیر گرچه پیشر باشد ولی باز هم شیر است
31 ژوئن فرا رسید شبی که مانچو گفت اورتون را دست کم گرفتم شبی که گیبسون بازیکنی که یک ماه قبل از مردان فرگی بود گل پیروزی اورتون و صدر نشینی منچستر را زد البته صدر نشینی به صورت مشترک!
ولی شانس با فرگی یار نبود چرا که او در وسط میدان جنگی نا برابر بود بازی با تیم های بالای جدولی و نداشتن بازیکن کافی
تیمش بار دیگر امتیاز از کف داد و بار دیگر سقوط به رتبه دوم کرد.
حال زمان پیش بینی فرگی بود!
ماه مارس به صدر میرویم
محافل فوتبالی بار دیگر حرف او را به شوخی گرفتند همانند حرفی که سال 1986 زد و گفت من لیورپول را به پایین میکشم!
آخر چطور میشود تیمی که دو امتیاز عقب است و تیمی کامل شامل 12 مرد مصدوم دارد در حالی به صدر برود که حریفش حتی یک مهره مصدوم هم ندارد!؟
ولی جواب سوال را باید از همان تیمهایی بپرسید که از منچستر سیتی به راحتی امتیاز گرفتند.
ابتدا نوبت سوانسی بود که سیتی را شکست بدهد در حالی که گزارشگر بازی میگفت تنها حقوق یایا توره از حقوق تمامی بازیکنان سوانسی بیشتر است!
سپس نوبت به استوک سیتی رسید تا از سیتی دو امتیاز کم کند و یک امتیاز را مال خود کند در حالی که هواداران کوزه گر ها در استادیوم بزرگ بریتانیا با رقش پوزنانی میخواندند ما برای منچستر یونایتد گل زدیم!
حال نوبت ساندرلند مارتین اونیل بود تا از سیتی امتیاز کم کند با اینکه ساندرلند سه بر یک بازی را به پیش افتاد ولی با بد شانسی بازی را تساوی کرد.
منچستر سیتی در حالی از 4 بازی آخر خود تنها 5 امتیاز گرفت که تیم منچستر یونایتد از 4 بازی آخر خود 12 امتیاز کسب کرد.
اختلاف دو امتیازی منچستر به 5 امتیاز رسید ولی اینبار با صدر نشینی منچستر یونایتد!
فرگی رویا پرداز نبود حتی دروغ هم نمیگفت او ایمان داشت همانطور که به تیمش بعد از باخت 6 بر 1 ایمان داشت و گفت ما از فردا همه چیز را فراموش میکنیم و دوباره از نو خواهیم ساخت.
4 ماه از آن روز شوم گذشت و در شبی سرد در ایود پارک در تاریخ 2 مارس فرگی بار دیگر ثابت کرد هیچ گاه عقب نمیکشد و هیچ گاه حریف را دست کم نمیگیرد.
در آن روز شوم سیتی 25 امتیازی شد و منچستر یونایتد 20 امتیازی شاید این ها نشان از بیستمین قهرمانی فرگی در 25مین سال حضورش در یونایتد باشد!
مردان سخت کوش یونایتد که میدانند باشگاهشان برای تفریح و زندگی سالم و به دور از نابودی به دست کارگران راه آهن ساخته شد آن روز شش گل خوردند و 5 امتیاز عقب افتادند ولی امروز در این لحظه تاریخ را رقم زدند و نه تنها آن 5 امتیاز را جبران کردند بلکه پنج امتیاز نیز پیش افتادند یعنی اختلافی 10 امتیازی را با حریفی درست کردند که با مصدومیت نا آشنا بود در حالی که فرگی و تیمش پس از هر بازی مصدومی بر جا میگذاشت.
آنها مزد خوش شانسی خود را نگرفتند بلکه مزد زحمت و عرق ریختن خود را گرفتند همانند جمله ای که در دفتر کار فرگی میتوان دید که میگوید تنها با عرق ریختن و جان کندن موفقیت حاصل میشود.
پیش بینی بسیار سخت است همانطور که کسی تصور باخت 6 بر یک را نمیکرد شاید کسی تصور جشن قهرمانی منچستر یونایتد در خانه سیتی در هفته 36 تنها دو هفته باقی مانده با اتمام رقابت ها را هم نکند!
بعد از همه این ماجرا ها بار دیگر آن جمله زیبای فرگوسن به دل مینشیند که گفت :
" تنها یک قهرمان واقعی می تواند پس از شکست برگردد و ارزش راستین خود را اثبات کند"
میگویند از این تیم درس زندگی میاموزند!
نویسنده : منچستر یونایتد
تقدیم به نویسنده ای که پس از باخت 6 بر یک و اختلاف 5 امتیازی بین دو تیم با شوق و ذوق فراوان در سایت گل نوید از افول منچستر یونایتد و اوج منچستر سیتی داد و از هیچ تحسینی در قبال مانچینی و تیمش دریغ نکرد.
شاد باش دوست من هنوز اختلاف 5 امتیاز است
pedro_17
04-06-2012, 19:06
به نظر من این خبر فروش بالوتلی خیلی خوبه اگه 1 بازیکنی که مثل ماریو و یا از اون بهتر بیاد مثل رونالدو
یکشنبه بازی خیلی حساسی داریم ! خدارو شکر آگرو برگشته و فکر کنم سیلوا هم آماده باشه !
اگه امتیاز از دست بدیم دیگه باید قید قهرمانی رو بزنیم ! om::
به نظر من این خبر فروش بالوتلی خیلی خوبه اگه 1 بازیکنی که مثل ماریو و یا از اون بهتر بیاد مثل رونالدو
من ماریو رو خیلی دوست دارم ! ولی انگاری دیگه بدردمون نمیخوره !
منم با اومدن یه بازیکن بزرگتر خیلی موافقم !
mortezarm
04-07-2012, 00:48
یکشنبه بازی خیلی حساسی داریم ! خدارو شکر آگرو برگشته و فکر کنم سیلوا هم آماده باشه !
اگه امتیاز از دست بدیم دیگه باید قید قهرمانی رو بزنیم ! Om::
من سیتی دیگه با امتیاز از دست دادن منچسترو قهرمان میکنه
و من خیلی اعتقاد بالا دارم سیتی ها کار خیلی سختی دارن و احساسمم میگه توپچی ها میبرن و خودشونو تو جایگاه سوم تثبیت و قهرمان یونایتد هم نزدیکتر
من سیتی دیگه با امتیاز از دست دادن منچسترو قهرمان میکنه
و من خیلی اعتقاد بالا دارم سیتی ها کار خیلی سختی دارن و احساسمم میگه توپچی ها میبرن و خودشونو تو جایگاه سوم تثبیت و قهرمان یونایتد هم نزدیکتر
اِ ......!
منم یه حسی بهم میگه آرسنال رو هم 6 تایی میکنیم ! lagh::
ولی واقعا از بازی یکشنبه میترسم ! :khahesh: تو تاپیک آرسنال هم نمیام چون میدونم .....................
saeid_8992
04-07-2012, 00:56
کلا بازی منچستر سیتی افت کرده اگه بخواد باز امتیاز از دست بده دیگه باید بیخیال بشه در ضمن این ماریو بالوتلی رو کلا قبول ندارم (شخصیه) از زمان که برا اینتر بازی میکرد تا حالا
اگه ردش کنن یه مهاجم شش دانگ بیارن مثل هیگواین یا میلیتو یازلاتان و............خیلی کمکشون میکنه
فاصلمون با احتساب بازی های دیروز شد 5 امتیاز ! اگه توی بازی های مسخره امتیاز از دست نداده بودیم حالا مینی یونایتد واسمون صدر نشین نمیشد !!! لعنط به این شانس !
واقعا الان سطح ما از مینی یونایتد بالاتره ! ما هنوز به تیم کوچیکی باخت ندادیم ! و توی بدترین شرایط مساوی کردیم !
دیشب توز دوباره پاش به گلزنی باز شد , اگه با آگرو مچ بشن دیگه هیچ تیمی جلودارشون نیست !!
saeid_8992
04-12-2012, 22:32
بازی با یونایتد همه چیو معلوم میکنه البته اگه تا اون موقع امتیاز نده
توز خیلی بازی کن خوبیه اگه بودش از اول الان وضعیت اینجوری نبود کاش بجای بها دادن به بالوتلی کمی هوای توز داشت مانچو
آره توز بر خلاف ظاهرش خیلی بازیکن احساسی هست و اگر بهش بها بدن میشه بهترین گلزن جزیره ! مثل فصل پیش که آقای گل شد ( البته جایزه رو دادن به بربا )
just perspolis
04-12-2012, 23:21
به به همه بچه های امیدوار چیتی (سیتی) واقعا هنوز به قهرمانی امیدوارید:eyvalla:
saeid_8992
04-14-2012, 18:11
توز هتریک کرده :ahaaaaaa:دقیقه 19_73_80
دو گلم اگرو زده75_27فعلا 5 بر 1 از نوریچ
6بر1 ادام جانسون گل 6دقیقه 90بازی تموم
چه میکنه این سیتی !!!!!!!!!! :balesh: :jeddiiiii: :jeddiiiii: :jeddiiiii: :jeddiiiii: :jeddiiiii: :jeddiiiii:
توز موتور گلزنیش روشن شده واااااااااااااااااااااااا ااااااااای :balesh::balesh: love:: love:: love:: love::
به امید 6 تایی کردن مینی یونایتد وسه دومین بار :yes: :yes: :yes:
spbarcelona
04-14-2012, 23:33
امیدوارم سیتی قهرمان لیگ جزیره بشه تا روی یونایتدها رو بزنن زمینheey:::yes:
mortezarm
04-15-2012, 01:25
پس از مدت ها توز خیلی خوش درخشیده و هتریک کرده البته اگرو هم دبل کرده و رو هم 5 گل زدن
بعد برد هفته پیش حالا من سیتی داره با روحیه بیشتر بازی میکنه
footballking12
04-15-2012, 02:36
سلام دوستان.من طرفدار من سیتی نیستم ولی تمام بازیکنان ارژانتینی رو دوست دارم (مخصوصا مسی -توز و آگرو). امیدوارم من سیتی قهرمان لیگ جزیره بشه.
pedro_17
04-15-2012, 19:23
اگه این بازی رو با گل های زیاد ببریم قطعا اولیم
pedro_17
04-20-2012, 19:00
دعا کنید من یونایتد نبره مساوی هم کنه خوبه چون بازی بعد هم میبریمشون بعد یا با 1 امتیاز فاصله یا تفاضل بیشتر(بستگی به بازی من یو داره مساوی کنه یا ببازه) میریم سر جای اول که ماله خودمونه
دعا کنید من یونایتد نبره مساوی هم کنه خوبه چون بازی بعد هم میبریمشون بعد یا با 1 امتیاز فاصله یا تفاضل بیشتر(بستگی به بازی من یو داره مساوی کنه یا ببازه) میریم سر جای اول که ماله خودمونه
حرف درستی زدی !! میریم جایی که ماله خودمونه ! واقعا این حق ما بود که صدر نشین باشیم !
این هفته بازی آسونی داریم اگه این بازی هم پُر گل ببریم واسه دربی روحیه بالایی پیدا میکنیم ! ما تو هر پست بهتر از مینی یونایتد هستیم !
saeid_8992
04-23-2012, 13:01
تبریک به دوستان سیتیki::
میبینم که بوی قهرمانی میاد:ohum:
منم تبریک میگم به برادران سیتی فن
بخدا این حقه سیتیه که صدر باشه ! باید قبول کرد که دوره مینی یونایتد تموم شده !
حالا باید تو اتحاد نشون بدیم که چه پتانسیلی داریم :yes:
saeid_8992
04-23-2012, 13:13
منم تبریک میگم به برادران سیتی فن
بخدا این حقه سیتیه که صدر باشه ! باید قبول کرد که دوره یونایتد تموم شده !
حالا باید تو اتحاد نشون بدیم که چه پتانسیلی داریم :yes:
اره این بازی خیلی حساسه اگه سیتی بزنه احتمال زیاد دیگه قهرمانه
واقعا این بازیکن حقشون قهرمانیه:khelal dandoon:
اره این بازی خیلی حساسه اگه سیتی بزنه احتمال زیاد دیگه قهرمانه
واقعا این بازیکن حقشون قهرمانیه:khelal dandoon:
:ohum:
دیروز دفاع مینی یونایتد نتونست جلوی دوتا مهاجم درجه 3 اورتون رو بگیره ! چطور میخواد جلوی آگرو و توز رو بگیره !
کیفیت بازیکنای ما با مینی یونایتد زمین تا آسمونه !!!
pedro_17
04-23-2012, 22:02
به دلم خورده 3 تا بیشتر بهشون میزنیم
mortezarm
04-24-2012, 00:14
خب هر جور نگاه کنی من یونایتد تیم خیلی بزرگیه و الان دیگه یه تنه بالای لیگ جزیرس از نظر افتخار
دربی حساس منچستر میشه گفت قهرمانه معلوم میکنه هر چند بازی های ادامه سیتی سختره
اما نکته مهم برد تو این بازی صرف نتیجه خیره کننده بازی رفت نمیشه گفت سیتی میبره چون من یونایتد الان خیلی منسجم و با هماهنگی کار میکنه اما این طورم نیس که نشه بردشون با یه بازی منطقی و هجومی برد در دسترسه اما باید خیلی محتاط بازی کنه
خب هر جور نگاه کنی من یونایتد تیم خیلی بزرگیه و الان دیگه یه تنه بالای لیگ جزیرس از نظر افتخار
دربی حساس منچستر میشه گفت قهرمانه معلوم میکنه هر چند بازی های ادامه سیتی سختره
اما نکته مهم برد تو این بازی صرف نتیجه خیره کننده بازی رفت نمیشه گفت سیتی میبره چون من یونایتد الان خیلی منسجم و با هماهنگی کار میکنه اما این طورم نیس که نشه بردشون با یه بازی منطقی و هجومی برد در دسترسه اما باید خیلی محتاط بازی کنه
برگ برنده ی ما بازی تو اتحاده و ما توی خونه شکست نا پذیریم ! سیتی هم دوباره خودش رو بازیابی کرد و با اومدن توز خیلی اوضاع خب شده ! امیدوارم که ما ببریم تا مینی یونایتد نتونه فعلا بیستمین قهرمانیش رو جشن بگیره !
راستی داداش شنیدی 4 تا از بازیک های سیتی توی لیست بهترین تیم سال انگلیس قرار گرفتن ؟ :ahaaaaaa:
mortezarm
04-24-2012, 00:52
برگ برنده ی ما بازی تو اتحاده و ما توی خونه شکست نا پذیریم ! سیتی هم دوباره خودش رو بازیابی کرد و با اومدن توز خیلی اوضاع خب شده ! امیدوارم که ما ببریم تا مینی یونایتد نتونه فعلا بیستمین قهرمانیش رو جشن بگیره !
راستی داداش شنیدی 4 تا از بازیک های سیتی توی لیست بهترین تیم سال انگلیس قرار گرفتن ؟ :ahaaaaaa:
اره درست میگی امسال سیتی تو خونه اماده بوده اما نباید مغرورانه بازی کنه
کیا اگرو توز نصری..............؟
اره درست میگی امسال سیتی تو خونه اماده بوده اما نباید مغرورانه بازی کنه
کیا اگرو توز نصری..............؟
نه هیچکدوم از اینا نیستن !
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
mortezarm
04-24-2012, 01:16
نه هیچکدوم از اینا نیستن !
من فکر کردم تو لیست خریده تیمای انگلیسی میگیheee::
اره اینو خونده بودم و البته کاملا بحقم بود
ایول عجب بازی بود ! حیف که حساسیتش بالا بود وگر نه باید یه 6 تایی دیگه رقم میخورد !
آمار و ارقام رو هم بیخیال :yes:
mortezarm
05-01-2012, 01:43
دوستان منچستری از نوعه ابیش این بردو تبریک میگم
اما بازی با نیوکاسل خیلی حساسه
اگه من سیتی همیشه اینقد با انگیزه باشه دست یافتن بهش خیلی سخت میشه اما دریغا............
سلام خدمت دوستان عزیز هوادار تیم منچسترسیتی
روال قوی و ضعیف شدن تیم های محتلف یک چیز طبیعی هست و اگه به تاریخ فوتبال نگاه کنیم می بینیم که توی تاریخ همواره این صعود و سقوط ها بوده
هیچ دلیلی نداره بگیم چون تیم های نه چندان پر افتخار مثل منچستر سیتی همیشه محکوم هستند که هواداران زیادی نداشته باشند
به هر حال این باشگاه سرمایه گذاری کرده و به خاطر نتیجه و نوع بازیکنان و یا هر چیز دیگه هوادارانی جذب کرده
اما باید همیشه در نظر داشته باشیم که توی هواداری کردنمون مشغول تخریب نباشیم
وقتی تیمی می اد در لیگ انگلیس مدعی قهرمانی میشه اینقدر بزرگ هست که نیازی نداشته باشی حریفانش رو کوچک کنه و بی ادبی کنه
زمین مسابقه بهترین جا برای قدرت نمایی است
مدتی است که بحث های غیر فنی توی سایت زیاد شده و بخشی از این بحث ها که بعضی اوقات بوی توهین هم به خودشون می گیرن باعث برهم زدن نظم سایت میشه
خیلی دوستانه و بی حاشیه چینی با شما اومدیم در میون بگذاریم که محیط دوستانه کاربران این سایت رو با این گونه بحث ها بر هم نزنیم
ما نظارت می کنیم و اگه ااحساس کنیم که کاربر و یا کاربرانی مشغول بر هم زدن و به انحراف کشیدن نظم سایت هستند بدون تذکر قبلی و برای همیشه دسترسی از سایت رو برای کاربر جوری می بندیم که حتی از سیستم شخصی خودش نتونه با هیچ نام کاربری به دربی نیاد !
تذکرات اخلااقی یک بار در قسمت قوانین به صورت پیشفرض برای همه داده شده و شما در زمان ثبت نام هم قبول کردید که قوانین را رعایت کنید
از همکاری شما کاربران فهیم صمیمانه متشکریم
امیدواریم که شاهد به وجود اومدن یک قطب جدید در فوتبال باشیم تا فوتبال زیباتر شود
love:::flowerysmile:
-
ایول , با این برد جلوی نیوکاسل چیزی به قهرمانی نمونده :yes:
persian815
05-08-2012, 13:40
با بازگشت کارلوس توز آرژانتینی,منچسترسیتی جان تازه ای گرفته.خوشحالم که قهرمانیش نزدیکه
mortezarm
05-08-2012, 15:26
هر چند بازی پایانی سیتی ها به نظر اسون و خانگی هم هست اما فکر کنم استرس و فشار خیلی زیادی روی تیم باشه و باید تیمو از هر لحاظ برای قهرمانی مانچینی اماده کنه
شکسته شدن طلسم عدم قهرمانی بعد سالها هر چند با بکارگیری بازیکنای بزرگ و مربی خوبی است کار بزرگیه که خیلیا منتظرشن و چشم همه به اتحاد خواهد بود که همین باعث استرس بیشتره
به هر حال همه چی سرنوشت قهرمانی دسته من سیتیه و خودش تکلیف خودشو معلوم میکنه
spiderkiller
05-13-2012, 20:42
دراماتیک ترین قهرمانی تاریخ فوتبال رو به طرفداران تیم من سیتی تبریک میگم.به زودی شاهد قدرت جدیدی در اروپا هستیم.امیدوارم این تیم بتونه بیشتر قهرمانی های متفاوت جلوی تیمایی که از راه ضد فوتبالی پیروز میشن به دست بیاره.
موفق باشید love::
من هم این قهرمانی رو تبریک میگم چه حالی داد ایووووووووووووووووووووووو وول
spiderkiller
05-13-2012, 20:56
واقعا جای تاسف داره و جوو انجمن خیلی کثیف شده.واقعا دلم نمیخواست این طوری بگم ولی واقعا جای تاسف داره.توی تمام انجمن ها از تمام تیم ها به طرفدارای سیتی تبریک میگن اونوقت اینجا فقط دونفر تبریک میگن.واقعا جالبه
alexdelpiero_10
05-13-2012, 21:09
قهرمانی سیتی رو تبریک میگم این فصل کمتر از قهرمانی حقشون نبود و باید قهرمان میشدن
sina acm
05-13-2012, 21:14
منم قهرمانی رومانتیک من سیتی رو تبریک میگم
drogba-maldini
05-13-2012, 21:38
بچه های سی تی قهرمانی نوش جونتون! واقعا بازی خوبی بود من که خیلی حال کردم. خداییش حقتون بود این فصل قهرمان بشید.:yes:
فقط یچیز میشه گفت : معجزه شیرین
مبارکتون باشه حقتون بود نوش جونتون.
drogba-maldini
05-13-2012, 22:02
مانچيني:مي دانستم قهرمان مي شويم
روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، بعد از پيروزي 3-2 تيمش مقابل کوئينزپارک رنجرز و قهرماني در ليگ برتر، بازيکنانش را مورد ستايش قرار داد.
در اين ديدار سيتي تا ثانيه هاي پاياني 2-1 از حريف عقب بود اما در فاصله دو دقيقه، به دو گل دست پيدا کرد و عنوان قهرماني را به دست آورد.
مانچو که فصل گذشته با سيتي قهرمان جام حذفي شده بود، تاکيد کرد که ديدن بازي از کنار زمين براي او بسيار دشوار بود.
او در گفتگو با اسکاي اسپورت گفت:" رسيدن به قهرماني با اين شرايط باورنکردني است. تاکنون نديده بودم که هفته آخر چنين شرايطي پيدا کند. ما اصلا مستحق شکست در اين ديدار نبوديم؛ ما موقعيت هاي زيادي داشتيم. آنها تنها يک شوت به دروازه ما زدند و به دو گل سريدند.
در فاصله 5 دقيقه به پايان، فکر نمي کردم بتوانيم قهرمان شويم. ما شايسته اين قهرماني بوديم. اين قهرماني بعد از 44 سال، براي هواداران مان فوق العاده است.
فکر مي کنم براي ما قهرماني در اين رقابت ها بسيار مهم بود. سيتي مي تواند آينده فوق العاده اي داشته باشد."
drogba-maldini
05-13-2012, 22:13
کاپيتان سيتي بهترين بازيکن فصل از نگاه طرفداران
شرکت حامي مالي ليگ برتر انگليس کاپيتان بلژيکي منچسترسيتي را بهترين بازيکن فصل رقابتها معرفي کرد.
شرکت برکلي اعلام کرد با نظرخواهي از طرفداران فوتبال انگليس ، ونسان کمپاني مدافع 26 ساله تيم سيتي بهترين بازيکن اين فصل بوده زيرا پس از نزول تيم در اواخر فصل با بازگشت خود از مصدوميت در هفته هاي پاياني سيتي را به صدر جدول ليگ برتر انگليس بازگرداند.
تيم سيتي در ماه آوريل پس از شکست از آرسنال به تدريج 8 امتياز از منچستريونايتد صدرنشين عقب افتاد اما با هدايت کمپاني دو هفته قبل دوباره صدرنشين شد.در اين بازيها تيم سيتي تنها يک گل خورد و 15 گل به ثمر رساند و در 5 بازي پياپي برنده شد.
با حضور کمپاني در قلب خط دفاع اين تيم نتايج فوق العاده اي چون پيروزي 6 - 1 در خانه منچستريونايتد را کسب کرد.
mortezarm
05-13-2012, 22:19
قهرمانی پس از سالها سلطه تیم دیگر منچستر و تقابل با این تیم و توی دقایقی رقم خورد که جام رو یونایتدی ها اماده بالا بردنش بودن دوباره به شکلی خارق العاده به سیتی بر گشت با همه اوضاع و احوال من سیتی شایسته قهرمانی بود و حق به حق دار رسید
اما رقابت قشنگ و زیبایی بو.د و فصل بعد قطعا سنگین تر هم میشه
spbarcelona
05-13-2012, 22:29
تبریک میگم به همه ی هواداران سیتی
مرد بودین که بعد از سالها تونستین بر شیطانیان غلیه کنین:afarin:
saeid_8992
05-13-2012, 22:43
این ضربه آگوئرو، قهرمانی را برای آبی ها به ارمغان آورد
مانچو در کنار زمین آرام و قرار نداشت و گل آگوئرو او را این چنین از خود بی خود کرد
هارت اکنون می تواند با اعتماد به نفس بیشتری درون دروازه سه شیرها قرار بگیرد؛ او قهرمان لیگ برتر است
هواداران سیتی با شینیدن سوت پایان بازی اینچنین به زمین ریختند تا از ستاره های تیم شان تشکر کنند
تبس در چند هفته پایانی به تیم برگشت و نقش مهمی در قهرمانی سیتی ایفا کرد؛ این قهرمانی می تواند ستاره آرژانتینی را متقاعد به ماندن کند
با قهرمانی سیتی، طرفداران این تیم می توانند ادعا کنند که منچستر، آبی است
تبریک به تمام هوادارای سیتی بخصوص داوود گل
DanielBahrami
05-13-2012, 22:57
هفته 38 ، دقیقه 90 ، وضعیت قهرمانی نامعلوم ، نتیجه 2-1 ، خودزنی هواداران سیتی در اتحاد ، روی زمین نشستن مانچینی ، بقا یا سقوط کویینز پارک ، دفاع جانانه کویینز پارک ، حملات احساسی سیتی ، خوشحالی یونایتدی ها ، قهرمانی برای یونایتد ، اما دقیقه 91 و 93 گل!!! ، همه چی عوض میشه...
واقعا حق منچستر سیتی بود .
واقعا بعد از چند سال فوتبالی رو دیدم که داشت از استرس نابودم میکرد , با این که دیروز حالم خیلی بد بود ولی 80 دقیقه بازی رو ایستاده دیدم . اون لحظه ای که میخواستم بخاطر از دست رفتن تموم زحمت هایی که سیتی توی این فصل کشیده داد بزنم یه دفعه خدا به ما رو کرد , باورم نمیشد که قهرمانی توی 2 دقیقه اتفاق بیفته .
از تموم دوستانه گلی که اومدن و تبریک گفتن ممنون , زیبایی فوتبال به همین پستی و بلندی هاست .
تبریک میگم .
حق به حقدار رسید .
من عاشق سیتی هستم-نمیدونم از خوشحالی چی کار کنم-ممنون بچه ها-ممنون ژکو-ممنون آگرو-ممنون آبی های منچستر
قهرمانی رو بهتون تبریک میگم lol:-
قهرمانیه منچستر سیتی رو به هواداراشون تبریک میگم.......:-shad:-shad:afarin::afarin:
من که خیلی از این رقابت نفس گیر لذت بردم.....
:manchester::manchester::manchester::manchester::m anchester::manchester:
عکس مالک جوان منچستر سیتی
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 02012.ashx
سلام دوستان
ایشاالله قهرمانی سیتی رو برای این فصل هم ببینیم
Fc Bayern München
08-27-2012, 17:49
به نظر من با این تیمی که سیتی بسته هم قهرمان F.A Cup و هم قهرمان لیگ برتر میشه .
آقای گل هم از منچستر یونایتد
به نظر من با این تیمی که سیتی بسته هم قهرمان f.a cup و هم قهرمان لیگ برتر میشه .
آقای گل هم از منچستر یونایتد
قهرمانی که اره ولی اقای گلی هم بعد مصدومیت اگرو میاد و اقای گل هم میشه
RezaVilla7
09-09-2012, 02:00
بچه ها من من بلویی هستم:
آره قهرمان که میشه ولی با این اوصاف ون پرسی آقای گل میشه این دفعه هم قهرمان من سیتیه میه نه؟
RezaVilla7
09-11-2012, 12:53
بچه ها این چیه مگه اگرو رو مگه با ار پی جی زدن که مصدوم شده تا فصل قبل گل قهرمانی میزد و تیم نجات میداد حالا لیگ شروع نشده مصدوم میشه برام!
:sigar:
Alex Dlpiero_10
09-13-2012, 03:07
منم امیدوارم منچستر سیتی بازم این فصل بتونه لیگ جزیره رو ببره اما همسایه مون منچستر یونایتد این فصل بهترین و قویترین خط حمله لیگ انگلیس رو داره رونی و فن پرسی باهم دوزوج خیلی قوی در خط حمله تیم من چستر یونایتد باشن ولی مشکل اساسی فن پرسی در یونایتد اینکه فن پرسی خیلی مصدوم میشه وهمین امروز خبر مصدومیت این بازیکن منتشر شد.
سیتی یکی از پولدار ترین باشگاه های جهانه و الان بازیکن های فوق العاده ای در سطح فوتبال مطرح جهان داره مثلا در خط حمله توز بالوتلی ادین ژکو و...در خط هافبک سمیر نصری توره آگورو و...که واقعا در فصل پیش درخشیدن و قهرمان لیگ جزیره شدن البته سیتی امسال هم شانس قهرمانی داره ولی خوب 50% تقسیم میشه به یونایتد و 50% دیگه به سیتی من امیدوارم سیتی این فصل قهرمان جزیره بشه البته بگم در نقل و انتقالات خیلی موفق نبودیم میخواستیم د روسی رو بخریم که اونم نشد.
Alex Dlpiero_10
09-15-2012, 00:19
درباره آقای گل این فصل لیگ جزیره باید بگم که با توجه به فصل پیش سرخیو آگورو28 گل زد و در رتبه دوم گلزنان قرار گرفت احتمال آقای گل شدن این بازیکن خیلی زیاده!چرا که الان ماشین گلزنی وین رونی دیگه تنها نیست و گلهاش به ون پرسی مهاجم تازه وارده اولدترافورد تقسیم میشه.
پس سرخیو از نظرمن شانسه آقای گل شدنه ولی باتوجه به این چند مسابقه که اول فصل بوده 80% توز این فصل در جدول آقای گلها میدرخشه.کلا اینا از نظرمن یه مشت تفره و حواشی رفتنه چراکه آقای گل شدن و... مهم نیست.
مهم مسابقات تیمه و این فصل چیکار میکنه.ولی این فصل هم من سیتی شانس قهرمانی محسوب میشه ولی شیاطین این فصل باخرید پرسی خیلی جلب توجه کردن.واقعا معلوم نیست چه بلایی سر تیم ها میاره منچستراین موضوع هفته پیش معلوم شده وقتی پرسی هتریک زد هم یونایتد رو از باخت نجات داد و هم دومین برد رو لیگ جزیره این فصل براشون هدیه کرد.
من امیدم به هافبک هایی مثل یحیی توره و نصری هست از نظر مهاجم هم چیزی کم نداریم توز آگورو اد ین ژکو بالوتلی و...:flowerysmile:
Fc Bayern München
09-15-2012, 11:57
بچه ها این چیه مگه اگرو رو مگه با ار پی جی زدن که مصدوم شده تا فصل قبل گل قهرمانی میزد و تیم نجات میداد حالا لیگ شروع نشده مصدوم میشه برام!
:sigar:
میترسیدند آقای گل بشه ! :scare3:
Alex Dlpiero_10
09-15-2012, 14:12
میترسیدند آقای گل بشه ! :scare3:
آقای گل شدن مهم نیست البته آگورو فصل پیش 28 گل زد و رتبه دوم رو به دست اورد:ghelyon:
Fc Bayern München
09-15-2012, 16:31
آقای گل شدن مهم نیست البته آگورو فصل پیش 28 گل زد و رتبه دوم رو به دست اورد:ghelyon:
انشاالله امسال اول میشه :flowerysmile:
ولی با این مصدومیت فکر نکنم :ruunn::ruunn::ruunn:
Alex Dlpiero_10
09-15-2012, 16:36
با وجود ون پرسی و رونی آره چراکه نه ولی مصدومیت کاررو عقب میندازه:rooz:
بازی بعدی مون در مقابله ستوک سیتیه هیچ وقت سوپر گل پیتر کراوچ فصل پیش رو یادم نمیره چه گلی زد واقعا خیلی باید مواظب این بازیکن باشیم.:flowerysmile:
mortezarm
09-17-2012, 01:51
من سیتی امسال فعلا تیم هماهنگ پارسالی نشده و خب نتایجشم گواه این موضوع هست
اما با همه این تفاسیر امسال میتونه در کنار ارسنال و یونایتد مثلث قدرتو شکل بده هر چند بنظر من شانس سوم این مثلثه
در خصوص مهاجما اگرو فوق العادس و نبوغ فوق العاده ای تو تمام کنندگی داره مصدومیت اخیر یکم از اون شرایط ایده ال دورش کرده اما اینقد بزرگ هست که به سرعت به شرایط ایده الش برگرده
Alex Dlpiero_10
09-17-2012, 02:21
من سیتی امسال فعلا تیم هماهنگ پارسالی نشده و خب نتایجشم گواه این موضوع هست
اما با همه این تفاسیر امسال میتونه در کنار ارسنال و یونایتد مثلث قدرتو شکل بده هر چند بنظر من شانس سوم این مثلثه
در خصوص مهاجما اگرو فوق العادس و نبوغ فوق العاده ای تو تمام کنندگی داره مصدومیت اخیر یکم از اون شرایط ایده ال دورش کرده اما اینقد بزرگ هست که به سرعت به شرایط ایده الش برگرده
نتایج خوبی بودن ولی مثل سال پیش نیستن سال پیش قوی شروع کردیم و قوی ادامه دادیم.
فکر کنم مصدومیت آگورو تاثیرش رو گذاشته.فصل پیش28 تا گل و بعد از رونی وون پرسی سوم شد!
با وجود هافبک هایی مثل توره سیلوا و نصری یکی از بهترین خط هافبک های لیگ جزیره رو داریم.
امثال شانس قهرمانی رو به دو تیم میدم من یونیاتد و من سیتی من یونایتد که همیشه با این بازیکناش خطر محسوب میشه و یونایتد که بازهم یکی از بهترین خط هافبک های جزیره رو داره بازهم شانس قهرمانیه.الان هم فن پرسی رو خریده احتمال قهرمانیش هم بیشتر هم میشه.
امیدوارم هرچی زودتر آگورو خوب بشه واقعا کمبودش حس میشه:nishkhand:
Alex Dlpiero_10
09-19-2012, 00:41
خوشحالم که سیلوا ستاره اسپانیایی منچستر سیتی تا سال 2017 تمدید کرد.
امروز خبر این تمدید به گوش من رسید و بد ندونستم برای مطالعه اینجا بزارم.:flowerysmile:
سران باشگاه منچسترسیتی اعلام کردند که قرارداد داوید سیلوا، ستاره اسپانیایی شان را برای 5 سال دیگر تمدید کردند.
در هفته گذشته، مدیربرنامه های سیلوای 26 ساله با سران سیتی مذاکراتی را در طول تابستان انجام دادند تا بدین ترتیب میزان دستمزد او را بهبود بخخشند
در آستانه دیدار رئال مادرید مقابل سیتی، در روز سه شنبه، سران سیتی اعلام کردند تا قرارداد این ستاره را تمدید کرده اند.
داوید سیلوا ، ستاره سیتی هم در گفتگو با وب سایت رسمی این باشگاه به این نکته اشاره کرد که اشتیاق و میل قهرمانانه ، دلیل اصلی تصمیم او برای ماندن در سیتی بوده. سیلوا در این باره گفت:« من واقعا خوشحال و راضی هستم ؛ چون الان دو سال است که اینجا هستم و از حضور دراینجا و این باشگاه ، در این شهر و درکنار این هواداران واقعا راضی ام.الان هم خوشحالم که قراردادم را تمدید می کنم و حضور دراینجا، خیلی خوب است ؛ چون اینجا مثل خانه من است. ما در لیگ برتر قهرمان شدیم و دو قهرمانی دیگر را نیز به دست آوردیم. تیم در حال رشد و است و الان برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می جنگیم و این هم یکی دیگر از دلایلی است که می خواهم اینجا بمانم.»
بدین ترتیب داوید سیلوا تا سال 2017 بازیکن سیتی خواهد بودو سومین بازیکن سیتی است که بعد از هارت و کمپانی، قراردادش را بهبود بخشیده.
اما در مورد بازی با ستوک سیتی باید بگم ستوک خیلی رو حمله های دسته جمعی و ضدحمله های خطرناک اعتماد میکنه و میتونه دروازه هارت رو هم بازکنه اما باید از کمپانی در این بازی خیلی توقع داشت چرا که یکی از بهترین بازیکنان تیم منچستر سیته اینم ترکیب سیتی در بازی با ستوک سیتی
:flowerysmile:
mortezarm
09-19-2012, 16:39
خدایی سیتی دیشب منسجم بود و طبیعی هم بود تو برنابئو مجبوره کار دفاعی رو پیاده کنه
این نشون میده من سیتی امسال خیلی متفاوت از پارسال تو این جام ظاهر شده و میتونه شانس خیلی بیشتری داشته باشه در این فصل
نکته دیگه بازی خیلی خوبه توره بود که خیلی محکم و عالی کار کرد و به همون اندازه هارت بود که اونم خیلی عالی کار کرد
کلا استایل هارت برای دروازه بانی عالیه
ALIAZIMI9
09-19-2012, 19:17
خوب راستش منچستر سیتی دیشب در نیمه اول خیلی خوب کار نکرد اما نیمه دوم مانچینی تصمیم گرفت
بازی رو یک مقدار هجومی تر کنه و به همین دلیل من سیتی دو بار از رئال جلو افتاد اما در نهایت رونالدو گل
برتری رئال رو در دقیقه 90 به ثمر رسوند همچنین مصدومیت نصری هم یک مقدار کار دست تیم داد اما به
هر حال نباید فراموش کرد که ما در برنابئو به رئال 3-2 باختیم بنابراین می تونیم در ورزشگاه اتحاد این تیم رو
شکست بدیم
Alex Dlpiero_10
09-20-2012, 19:35
بله چراکه نتونیم درمقابل رئال عالی ظاهر شدیم و دوگل هم زدیم.
اما بعد از دریافت گل مارسلو واقعا هارت خیلی ترسید و بعد از اون گل دوتاگل سریع هم اومد.
گل بنزما هم بدون رویت بود یعنی بدون اینکه دروازهبان رو ببین گل زد گل رونالدو هم باید بگم بهم ریهتگی دفاع و نا هماهنگی اون باعث شد گل سوم رو بخوریم.
اما درکل بازی زیبایی بود مسابقه بعدی مقابل لندنی ها.آرسنال:flowerysmile:
Alex Dlpiero_10
09-20-2012, 19:48
اینم جدول لیگ برتر انگلیس تا الان:flowerysmile:
RezaVilla7
09-22-2012, 00:26
سیتی واقعا جلو رئال مستحق باخت نبود بابا خیلی خوب بازی کرد به هر حال توی فوتبال از این اتفاق ها میفته دیگه بعدم من میگم سیتی هنوز بهتر منچستر یونایتد هست ولی تو جدول دقت کردین سوانسی سیتی چه تیمی شده مخصوصا با اون مهاجم نوکش آقای میچو واقعا مهاجم کاملیه قد بلند فرصت طلب و دریبل زن واقعا دوستش دارم!
Arman.Leo
10-02-2012, 16:14
کانال های پخش بازی من سیتی - دورتموند:flowerysmile:
Seo-Ul-fub
04-10-2024, 19:35
Мы группа специалистов по продвижению в интернете, занимающихся увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах. Мы получили заметные достижения и хотим поделиться с вами нашим опытом и навыками. Какая помощь доступна у нас: • seo оптимизация сайта цена ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) • Подробный анализ вашего сайта и создание персонализированной стратегии продвижения. • Повышение эффективности контента и технических аспектов вашего сайта. • Ежедневный анализ данных и мониторинг вашего онлайн-присутствия для постоянного улучшения его эффективности. Подробнее [Only Registered And Activated Users Can See Links] Уже сейчас наши клиенты получают результаты: увеличение трафика, улучшение позиций в поисковых системах и, конечно же, рост прибыли. У нас вы можете получить бесплатную консультацию, для обсуждения ваших требований и разработки стратегии продвижения, соответствующей вашим целям и бюджету. Не упустите шанс улучшить свой бизнес в онлайн-мире. Свяжитесь с нами сегодня же.
AustinRISY
04-22-2024, 13:36
Levi Douglas from Minneapolis was looking for custom thesis proofreading website au Rodney Fleming found the answer to a search query custom thesis proofreading website au ESSAYERUDITE.COM [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) custom thesis proofreading website au ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) conversion homework helphow to write attractive resumeresearch papers coca cola value chaincheap college expository essay assistancebusiness plan statement of purpose sampleaverage college essay word counttop expository essay ghostwriters for hire auexample of a thesis paper outlineorder top personal essay on donald trumpuniversity graduate resume samplemetamorphisis essaysample questions for book reportsparents essay for kidsfree downloadable resume designscustom research paper writers websites gbpopular letter writer websites for phdprofessional report ghostwriting websites for universityamerica essay exile from germany intellectual migration permanentbest dissertation abstract writer for hire for collegeresume templates college students internshipscover letter multiple positions examplesfree live tutoringhelp with my environmental studies home worksample resume cisco voip engineercosts for resume writingcheap thesis writing website for phdambivalence assimilation essay identity loathing lure racecustom bibliography writer websitewriting narrative essays outlineesl article ghostwriting sites for mbaresume for no job experience samplecompare and contrast map essayessay ides for roboticscreative editor for hire camaster thesis topic computer scienceessay of important of forest human in lifeoracle ebs resume pointscover letter sample for hospitality industryhelp with my environmental studies biographydrugstore cowboy essayessay on great depressionbest resume ghostwriters sites auartificial intelligence essay topicsbest masters expository essay samplepopular reflective essay writers sites for phdobama small business plan 2011professional analysis essay ghostwriter for hire onlinepolitical cartoon analytical essay3d rendering business planbill gates biography resumegeneral quotes for essaysbest papers editor for hire gbmedical assembler resume exampleshow to write a simple one page essayresume writing service woodstock illiterature review of trifleshow to write workplace evaluationselearning business planexample essays for lord of the fliesbest essays writers website for phdlove essay emersoncheap book review ghostwriters sites for mbathesis proposal ghostwriting site aueating disorder essaywhat is included in a cover lettersample resume for research assistant jobtop problem solving writers service catop bibliography ghostwriting for hire ukesl essay writers for hire for universityhelp me to write in englishindian social science teacher resumehurricane hits england essaytop dissertation results writing service camayan research essayshow to properly cite a website using apa formatlevel up maths homework answerscustom course work ghostwriting service for mbasample resume beauty industrytop creative writing writing website for schooladdress cover letter via emailcustom motorcycle shop business planlogistics supervisor resume samplesprofessional persuasive essay editor service onlinecover letter plumber apprenticeshipcustomer service collections resume examplesbusiness plan driving rangejob resume modelscheap dissertation writer sites for mbageorgetown university essay prompt 2010book report assignments middle schoolchairside assistant resumephillips thesis slaveryessay writing worksheets grade 8esl mba essay ghostwriters services cathesis statement on universal health careresume template australia freemarvin minsky emotion abstract thesisbattery terminal paper lanternthe pedestrian by ray bradbury essaycv versus resumemedical device sales rep resume examplesap english language and composition essay questionsresume collection manageroxford essays in jurisprudence guestresume education honorscctv privacy essayhelp writing popular paper onlinebusiness plan laundromat coin operated laundry service newmicrofinance paper thesishelp with my esl creative essay on pokemon gosat essay score 2019bookkeeper administrative assistant resumecustom writers sites for schooltop thesis ghostwriting for hire ukstate you cpr certified resumequiet american essay promptswhat is the goal of a research proposalteaching field resume objectivebest essay ghostwriter websitesancient greek philosophy essaypatriarchy in india essaymedical cover letter examplessat essay template sampleassignment locuspress f1 to resume at startupbest vp sales resumecompare contrast beowulf grendel essaypay to do astronomy assignmentuniversity of auckland best doctoral thesisessay about my relativepaulo coelho biography essaythesis on the french revolutionresume viewing history youtubeessay on getting cooperation from subordinates how to write a bibliography in a report ([Only Registered And Activated Users Can See Links])professional resume writers rankings ([Only Registered And Activated Users Can See Links]-60963)end abortion essay ([Only Registered And Activated Users Can See Links])field marketing resume ([Only Registered And Activated Users Can See Links])starbucks district manager cover letter ([Only Registered And Activated Users Can See Links]-102230)write a program to copy one file to another ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
medication
07-30-2024, 20:19
flomax from india ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.