PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبادل ونظر درباره بازی های رئال مادرید در فصل 2011-2012

صفحه ها : 1 [2] 3

AL1reZA
11-01-2011, 12:32
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
لیون - رئال مادرید

هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا

چهار شنبه ، 11 آبان 1390

استادیوم: ژرلاند
ساعت 23:15

این بازی به طور مستقیم از شبکه3 پخش میشه

Al Jazeera Sport +2
BHT 1
Diema
Dolce Sport
Iran TV3
Nelonen Pro 2
NTV+ Football 2
Polsat TV
Setanta Sports 1
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport Info *Portal
Sky Sports *RED button
Sky Sports 4 (uk/ireland)
Sport TV2
SuperSport 5 (za)
TF 1
TF 1 (suisse)
TV2 Sport (denmark)
Viasat Motor
Viasat Sport Baltic
~ Al Jazeera Sport HD2
~ Dolce Sport HD
~ Sky Sport Extra HD (ger)
~ Sky Sports HD4 (uk/irl)
~ TF 1 HD
~ TV2 Sport HD (denmark)
~ Viasat Motor HD

لینک آنلاین قبل از بازی گذاشته میشه

AL1reZA
11-01-2011, 13:53
خوب بالاخره دوباره رسیدیم به لیون امیدوارم دوباره لیون رو ببریم.
لیون به این امتیاز نیاز داره ودر خانه واسه گرفتن امتیاز می جنگه رئال هم می خواد صعود خودشو به مرحله بعد قطعی کنه.
امیدوارم همه بازیکنان با آمادگی کامل و بدون خستگی به بازی بیان و برای برد مبارزه کنند.
به امید پیروزی

Zid@ne
11-01-2011, 16:16
برد مقابل ختافه دریک بازی نزدیک مشت محکمی بود بردهان بارسلونایی ها که می گفتند چون سی درصد سهام ختافه به اسم پرز رئیس باشگاه رئال مادریده بنابراین ختافه مقابل رئال مادریدیه تیم از پیش باختست همه دیدند که اینطورنبود و منتقدین شروور گفتند. بازی خوب و زیبایی بود و بااین که از 11 بازیکن فیکسمون 10 تاشون( بجز مارسلو)دربازی های ملی حضور داشتند و خیلی خیلی نسبت به بازیکنن ختافه خسته تر بودند بازی رو بردیم. دست بچه ها درد نکنه. به امیدخرد کردن بارسلونای تازه به دوران رسیده.
درود بر رئال مادرید بزرگ

آره خداییش :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

Zid@ne
11-01-2011, 16:18
خوب بالاخره دوباره رسیدیم به لیون امیدوارم دوباره لیون رو ببریم.
لیون به این امتیاز نیاز داره ودر خانه واسه گرفتن امتیاز می جنگه رئال هم می خواد صعود خودشو به مرحله بعد قطعی کنه.
امیدوارم همه بازیکنان با آمادگی کامل و بدون خستگی به بازی بیان و برای برد مبارزه کنند.
به امید پیروزی

علیرضا جان داداش مطمئن باش که برد با ماست :yes::yes::yes:
به امید قهرمانی در چمپیونز لیگ :yes::yes::yes:

Mohammad
11-02-2011, 21:31
این بازی هم رئال میبره

mortezarm
11-02-2011, 22:42
منم فکر میکنم بازیو میبریم اما احساس میکنم بازی نزذیکی باشه چون رئال از طرفی خیلی واسه این بازی با انگیزه نیست از طرفی لیون به امتیاز خیلی احتیاج داره
اما با برد امشب صعودمونو قطعی میکنیم:ahaaaaaa:

AL1reZA
11-02-2011, 23:25
لینک آنلاین

arash-alireza
11-03-2011, 06:48
لینک آنلاین

ای خدا من دیشب تا کی منتظر لینک انلاین بودم خوب دوست عزیز کاشکی اینو زودتر میذاشتی:gijjj::gijjj:
دیشب کلی دپرس بودم تا بالاخره دقیقه هفتاد تونستم ی جا انلاین ببینم حیف دیر شد اما خوب بود
خداروشکر که این بازی رو هم بردیم و از لحاظ روانی الان تو بهترین وضعیتیم
به همه نبریک میگم :sigar:
دست تو هم درد نکنه بالاخره حداقل همین لینک رو میذاری تشکر

AL1reZA
11-03-2011, 08:44
ای خدا من دیشب تا کی منتظر لینک انلاین بودم خوب دوست عزیز کاشکی اینو زودتر میذاشتی:gijjj::gijjj:
دیشب کلی دپرس بودم تا بالاخره دقیقه هفتاد تونستم ی جا انلاین ببینم حیف دیر شد اما خوب بود
خداروشکر که این بازی رو هم بردیم و از لحاظ روانی الان تو بهترین وضعیتیم
به همه نبریک میگم :sigar:
دست تو هم درد نکنه بالاخره حداقل همین لینک رو میذاری تشکر
دوستان از همگی معذرت خواهی می کنم دیشب شارژ adsl ام تموم شد رفتم شارژ کنم دیر شد.

ManUtd
11-03-2011, 10:56
من اين برد شيرينو به همه رئاليهاي گل تبريك ميگمroz::
واقعا رئال خوب بازي كرد و حقش بود ببره.
رئال با سيستم 3 4 3 بازي ميكرد!!!!!!!! خوبم جواب داد و تيم كاملا هجومي بود.
راموس به همراه په په و كوئنترائو تو خط دفاعي و الونسو.خديرا.لاس.اوزيل هافبك و كريس و بنزما و ديماريا مهاجم!
رئال با اين تركيب بازي رو شروع كرد و دليل استفاده مورينيو از اين تركيب اين بود كه ليون زياد از كناره هاي زمين نفوذ نميكرد و بيشتر حملاتشون از وسط زمين پايه ريزي ميشد!جايي كه گوركوف همه كاره ليون بود.
واسه همين مورينيو با استفاده از 3 دفاع مركزي و 3 هافبك وسط و تقريبا دفاعي ميخواست وسط زمينو ببنده و به لين اجازه بازيسازي از اون قسمتو نده!
كريس هم خيلي آماده بود و با دوگلي كه زد مرد اول اين بازي بود.
اميدوارم رئال به همين روند ادامه بده و تو مرحله بعد موفق باشهroz::

hadizizo
11-03-2011, 12:41
سلام بچه هاroz::
منم تازه عضو شدم از برد رئال خیلی خوشحالم
ضربه ایستگاهی رونالدو خیلی حال داد
ارادتمند همه ..... هادی

AL1reZA
11-05-2011, 00:07
بازی خوبی بود از بازی راضی بودم
ولی از اوزیل راضی نبودم 2تا موقیعت گل داشت که گل نزد.مشخصه که کمی افت کرده شاید هم روحیه خوبی نداره...فقط امیدوارم زودتر آماده بشه.
از اینکه طلسم شکسته شد خیلی خوشحالم.
خط دفاع و خط حمله عالی کارکرد و کاملا برد با ما بود.
به امید پیروزی های بیشتر.

moradpour.yaser
11-05-2011, 14:57
:flowerysmile:sadr jadval faghat shayesteh Real ast

AL1reZA
11-05-2011, 16:05
هفته دوازدهم لالیگا اسپانیا 2012-2011

[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
رئال مادرید - اوساسونا

یک شنبه ، 15 آبان 1390
استادیوم: سانتیاگو برنابئو
ساعت 14:30

این بازی از شبکه 3 پخش نمیشه

Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 2 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
C+ Extra 2 (sweden)
C+ Fotball (norway)
C+ Liga (spain)
C+ Sport (france)
C+ Sport (poland)
C+ Sport 1 (sweden)
C+ Urheilu (finland)
Canal 9 (denmark)
Digi Sport 3 (romania)
NTV Spor
OTE Sport 1
Sky Calcio 1
Sky Sports 1 (uk/ireland)
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (hungary)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 2 [DigitAlb]
TRK Futbol+
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Liga HD
~ C+ Sport HD (france)
~ C+ Sport HD (nor***)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Sky Calcio HD1
~ Sky Sports HD1 (uk/irl)
~ Sport 1 HD (netherlands)
~ Sport 5 HD (israel)
~ SuperSport HD2 [DigitAlb]
لینک آنلاین قبل از بازی گذاشته میشه.

hadizizo
11-05-2011, 16:40
رئال 4 تا میزنه:flowerysmile:

hadizizo
11-05-2011, 16:42
مرسی داداش :love: رئال 4 تا میزنه

Zid@ne
11-05-2011, 18:08
خب معلومه که رئال میبره داداش

AL1reZA
11-06-2011, 12:14
خوب رسیدیم به اوساسونا
فصل قبل ما 1برد و یک باخت از اوساسونا داشتیم که اماربدی بود.
ولی امسال باسال قبل فرق می کنه و فکرکنم بازی رفت و برگشتو به راحتی ببریم.
بازی امشب به نظرم خیلی راحته چون اوساسونا مصدوم زیاد داره و بازی در برنابئو هست.
به امیدبرد.

AL1reZA
11-06-2011, 14:27
لینک آنلاین

arash-alireza
11-06-2011, 14:34
مرسی دادا الان دارم انلاین نگاه میکنم
میگم بازی سه هیچ میشه

mortezarm
11-06-2011, 14:35
امیدوارم باز نکونام تو برنابئو جو گیر نشه
هر چند بشه هم mas:-
ولی باید زود به گل اول برسیم چون اوساسونا نشون داده هر چی از روند بازی میگذره اگه گل نخوره دفاعش منسجم تر و محکم تر میشه

arash-alireza
11-06-2011, 14:44
منم موافقم اگر نیمه اول مثل بازی های قبلی گل بزنیم
خیالمون راحت میشه
ولی من مطمئنم که بازی رو بردیم

arash-alireza
11-06-2011, 16:24
رئال مادرید 7 -اوساسونا 1:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa ::jeddiiiii:
جونم چفدر بازی قشنگ بود
کریس چندتا زد؟!
این پیروزی مقتدرانه تقدیم به همه رئالی های سربلند و مغرور

mortezarm
11-06-2011, 16:28
رئال مادرید 7 -اوساسونا 1:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa ::jeddiiiii:
جونم چفدر بازی قشنگ بود
کریس چندتا زد؟!
این پیروزی مقتدرانه تقدیم به همه رئالی های سربلند و مغرور
واقعا رئال با برنامه خوب و هماهنگ بازی کرد و حقش بیشترم بود
کریسم که طبق معمول هتریک کرد

AL1reZA
11-06-2011, 18:51
برد خیلی خوبی بود.
هم دفاع عالی بود هم حمله اون یه گلی هم که خوردیم به ناحق و کاملا با داور بود
در این برد رونالدو هتریک کرد نوری شاهین بازی کرد بنزما 2گل زد دیماریا هم 3 پاس گل داد و...
رئال داره عالی بازی می کنه و عالی هم نتیجه می گیره
مثل اینکه رئال امسال خیلی جدی بازی می کنه و هدف اصلیش قهرمانیه
باید اول از مورینیو تشکر کرد که واقعا به تیم کمک کردو کمک می کنه
و همین طور از بازیکن ها همگی عالی هستند و عالی بازی می کنند.
واقعا مورینیو بهترین مربی جهانه.

مورینیو...
11-06-2011, 19:30
من بردوبه همه رئالی ها تبریک میگم ولی مگه شبکه 3 بازیونشون داد؟

AL1reZA
11-06-2011, 19:54
من بردوبه همه رئالی ها تبریک میگم ولی مگه شبکه 3 بازیونشون داد؟
نه بابا شبکه 3 نشون بده
من از شبکه الجزایر اسپورت نگاه کردم لینک آنلاین رو هم گذاشتم بعضی بچه ها از روی لینک آنلاین نگاه کردنroz::

AL1reZA
11-06-2011, 22:24
بچه ها به این موضوع توجه کنید که مورینیو چطوری در عرض 3 ماه تیم رو از این رو به اون رو کرد؟!!!
واقعا عجیبه سبک بازی رئال از این رو به اون رو شد در عرض 2 یا 3ماه
این نشون میده چقدر مورینیو باتجربه حرفه ای و بزرگ است.
من هیچ وقت فکرشو نمی کردم تیم این قدر سبک بازیش عوض بشه
خط دفاعی که مشکل داشت حالا عالی شده و...
واقعا تعجب آوره...!!!
مورینیو بهترین مربی جهانه.

mortezarm
11-06-2011, 22:50
درسته مورینیو بهترین مربی جهانه اما داره تو بهترین تیم جهانم مربیگری میکنه و بهترین بازیکنای جهانم در اختیار داره
پس رئال الان همه چیش بهترینه
و همه اینا در زیر سایه اسم بزرگ رئاله

arash-alireza
11-07-2011, 02:04
بچه ها به این موضوع توجه کنید که مورینیو چطوری در عرض 3 ماه تیم رو از این رو به اون رو کرد؟!!!
واقعا عجیبه سبک بازی رئال از این رو به اون رو شد در عرض 2 یا 3ماه
این نشون میده چقدر مورینیو باتجربه حرفه ای و بزرگ است.
من هیچ وقت فکرشو نمی کردم تیم این قدر سبک بازیش عوض بشه
خط دفاعی که مشکل داشت حالا عالی شده و...
واقعا تعجب آوره...!!!
مورینیو بهترین مربی جهانه.

من باهات کاملا موافقم تا اونجایی که من مورینیو رو میشناسم خیلی باهوشه
تجربه.... نه در مورد تجربه من میگم این بیشتر ناشی از هوش سرشارش هست {اینو با توجه به اولین شروعش تو فوتبال میگم}
زمانی که شنیدم میخواد از اینتر بیاد رئال خیلی خوشحال شدم واقعا میگم چون این روزا رو میدیدم

راستی اگر کسی یک زندگی نامه کامل و عالی{حتی سوابق بدش} از مورینیو داره بهم بده
من مورینیو رو خیلی دوست دارم به خصوص حالا که تو رئال هست

AL1reZA
11-07-2011, 09:36
تفاوت های رئال بارسا
1-در دروازه بانی کاسیاس خیلی بهتراز والدز هست این مشخصه
2-در دفاع رئال قوی تره و بازیکن های بهتری رو در خط دفاع داره البته امسال خط دفاع رئال بهتره
3-هافبک بارسا با وجود اینیستا و ژاوی عالی هست و همین باعث میشه خط دفاعش خیلی خوب باشه هرچند رئال هم دست کمی نداره
4- رئالی ها همگی شوت زن سرعتی و فوق العاده تکنیکی
5-در حمله رئال قوی تره دربازی ها می بینیم که رئالی ها باچه سرعتی حمله می کنند. وحشتناک ترین خط حمله رو رئال در اختیار داره
در سرزنی و قدرت بدنی هم رئالی ها بهترن بازیکن های بارسا اکثرا کوتاه قد هستند.

AL1reZA
11-07-2011, 09:41
من باهات کاملا موافقم تا اونجایی که من مورینیو رو میشناسم خیلی باهوشه
تجربه.... نه در مورد تجربه من میگم این بیشتر ناشی از هوش سرشارش هست {اینو با توجه به اولین شروعش تو فوتبال میگم}
زمانی که شنیدم میخواد از اینتر بیاد رئال خیلی خوشحال شدم واقعا میگم چون این روزا رو میدیدم

راستی اگر کسی یک زندگی نامه کامل و عالی{حتی سوابق بدش} از مورینیو داره بهم بده
من مورینیو رو خیلی دوست دارم به خصوص حالا که تو رئال هست
داداش هوش و تجربه:flowerysmile:
تجربش به هوشش کمک می کنه بهتر تصمیم بگیره.:flowerysmile:

Zid@ne
11-08-2011, 03:37
یکی از دوستان در صفحه قبل این درخواست روداده بودن. تقدیم به تمامی هوادارای رئال و آقای خاص :

ژوزه مورینیو

شناسنامه
نام کامل ژوزه ماریو دوس سانتوس فلیکس مورینیو
زادروز ۲۱ ژانویهٔ ۱۹۶۳(۱۹۶۳-01-۲۱) ‏(۴۸ سال)
زادگاه ستوبال، پرتغال
قد ۱۷۴ سانتی متر
نام مستعار آقای خاص
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی رئال مادرید
پُست سرمربی
باشگاه‌های حرفه‌ای
سال‌ها باشگاه‌ها بازی(گل)
۱۹۸۰-۱۹۸۲
۱۹۸۲-۱۹۸۳
۱۹۸۳-۱۹۸۵
۱۹۸۵-۱۹۸۷ ریو اوه
بلننسه
سسیمبرا
Comércio e Indústria ۱۶(۲)
۱۶(۲)
۳۵(۱)
۲۷(۸)
دوران مربیگری
۲۰۰۰
۲۰۰۱–۲۰۰۲
۲۰۰۲–۲۰۰۴
۲۰۰۴–۲۰۰۷
۲۰۰۸–۲۰۱۰
۲۰۱۰— بنفیکا
لییرا
پورتو
چلسی
اینترمیلان
رئال مادرید

ژوزه ماریو دوس سانتوس فلیکس مورینیو (به پرتغالی: José Mário dos Santos Félix Mourinho)، زادهٔ ۲۶ ژانویه ۱۹۶۳ در ستوبالِ پرتغال، سرمربی مشهور پرتغالیست که در حال حاضر هدایت تیم فوتبال رئال مادرید در لیگ اسپانیا، ملقب به لالیگا را عهده دار می‌باشد. وی در انگلیس یک بار خود را «خاص» نامید و از آن زمان به بعد، مطبوعات انگلیس لقب «آقای خاص» را به وی دادند.[۱]
پسر دروازه‌بان پرتغالی «ژوزه فلیکس مورینیو»، کارش را به عنوان یک فوتبالیست آغاز کرد اما وقتی دید که توانایی چندانی در آن ندارد، به سمت مربیگری روی آورد. در اوایل دهه ۹۰ به عنوان دستیار مربی و سرمربی تیم‌های پایه، کار خود را آغاز کرد تا اینکه به عنوان مترجم بابی رابسون، مربی مشهور انگلیسی، انتخاب شد. ژوزه جوان، در آن زمان که مترجم رابسون در باشگاه‌های پرتغالی اسپورتینگ لیسبون و پورتو بود، از مربی کهنه کار انگلیسی، درس‌های زیادی گرفت تا اینکه به همراه رابسون به لیگ اسپانیا و بارسلونا رفت.
ژوزه دوران سرمربیگری خود را با دوره‌های کوتاه اما موفق در تیم‌های پرتغالی بنفیکا و لییرا آغاز کرد. سپس در سال ۲۰۰۲، مجددا به پورتو بازگشت اما این‌بار به عنوان سرمربی، راهی پورتو شد. ژوزه دوران رویایی با پورتو داشت و از همان زمان خود را به عنوان مربی بزرگ شناساند. وی در سال دوم حضورش، موفق شد با پرتو سه جام به‌دست آورد. اعضای پورتو در آن سال، قهرمان لیگ پرتغال، قهرمان جام حذفی پرتغال و قهرمان جام یوفا شدند. در سال بعد نیز مورینیو جوان دوران بسیار خوبی داشت و توانست پورتو را برای دومین سال، قهرمان پرتغال کند اما اوج کار وی، رسیدن به اوج افتخار در معتبرترین رقابت اروپایی و قهرمان کردن پورتو در لیگ قهرمانان اروپا بود.
در ادامه همان سال، مورینیو که در آغاز راه مربیگریش بود، به لیگ برتر در انگلیس رفت و سرمربی چلسی شد. چلسی در طی دو سال بعد موفق شد دوبار متوالی و بعد از ۵۰ سال قهرمان لیگ شود. مورینیو در طی همین دو سال به عنوان بهترین مربی سال از طرف فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال انتخاب شد.
پس از درگیریش با مدیریت باشگاه چلسی، مورینیو این‌بار ایتالیا را انتخاب کرد و در اوایل سال ۲۰۰۸ و با امضای قراردادی ۳ ساله، به عنوان سرمربی اینترمیلان انتخاب شد. در کمتر از ۳ ماه، مورینیو اولین جام خود را با اینتر کسب کرد و توانست سوپر جام ایتالیا را فتح کند و فصل اولش در ایتالیا را با قهرمانی در سری آ کامل کرد. اما در سال بعد مورینیو اینتر را در این ۳ جامه کرد تا این تیم اولین تیم در تاریخ ایتالیا شود که موفق به چنین کاری می‌شود. اینتری‌ها موفق شدند قهرمان سری آ و جام حذفی ایتالیا شوند اما از همه مهمتر، آنها توانستند زیرنظر مورینیو، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شوند. مورینیو نیز با اینکار، به سومین مربی در تاریخ و پس از «ارنست هاپل» و اوتمار هیتسفلد بدل شد که با ۲ تیم مختلف، قهرمان رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا شده‌است.[۲] این افتخارات باعث شد تا وی مجددا از طریق فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال به عنوان بهترین سرمربی سال ۲۰۱۰ انتخاب شود. علاوه بر آن مورینیو توانست در این سال جایزه توپ طلا بهترین مربی سال فیفا را که برای اولین بار اهدا شد، دریافت کند.
مورینیو همیشه مورد تحسین برترین مربیان فوتبال بوده‌است. جوزپ گواردیولا، سرمربی موفق بارسلونا پیش از آنکه رقابت توپ طلا بهترین مربی سال را به مورینیو واگذار کند، درباره وی گفته بود
« در قسمت بهترین مربیان دنیا، وقتی شما ژوزه را با کسانی مثل سر الکس، آرسن و یا فابیو مقایسه می‌کنید، به این نتیجه خواهید رسید که وی بسیار جوان‌تر از آنهاست اما با وجود این جوانی، آنقدر در کارش موفق بوده که بتوان وی را بهترین مربی دنیا خواند و این حقیقت است[۳] »
در ۲۸ می‌سال ۲۰۱۰ نیز، مورینیو با امضای قراردادی ۴ ساله، به لیگ اسپانیا رفت و سرمربیگری تیم رئال مادرید را به عهده گرفت.
محتویات
۱ زندگی
۱.۱ یادگیری و تحصیل
۱.۲ شروع مربیگری
۲ دوران مربیگری
۲.۱ بنفیکا و لییرا
۲.۲ پورتو
۲.۳ چلسی
۲.۴ اینتر میلان
۲.۵ رئال مادرید
۲.۵.۱ فصل اول
۲.۵.۲ فصل دوم
۳ وضعیت آماری
۳.۱ آمار باشگاه‌ها
۳.۲ ۳ جامِ‌شدن
۴ افتخارات
۴.۱ رکورد شکست ناپذیری در خانه
۴.۲ افتخارات مربیگری
۴.۳ افتخارات شخصی
۴.۴ جوایز خاص
۵ زندگی شخصی
۶ جستارهای وابسته
۷ پانویس
۸ پیوند به بیرون

زندگی [ویرایش]یادگیری و تحصیل [ویرایش]ژوزه ماریو دوس سانتوس فلیکس مورینیو در ۲۶ ژانویه ۱۹۶۳ و در شهر ستوبالِ کشور پرتغال و در یک خانواده پرجمعیت طبقه متوسط بدنیا آمد. پدرش «فلیکس مورینیو» و مادرش «ماریو ژولیا کاروژولا دوس سانتوس» نام دارند.[۴] پدرش دروازبان حرفه‌ای فوتبال بود و در تیم‌های بلنسسه و ستوبال به فوتبال مشغول بود و توانست یک بازی ملی را در تیم ملی پرتغال، تجربه کند. مادرش نیز معلم کلاس ابتدایی بود که از خاندانی ثروتمند آمده بود.[۵]
فوتبال بخشی از زندگی ژوزه شده بود و وی همیشه مشتاق دیدن بازی پدرش بود. وی آخر هر هفته، برای دیدن بازی پدرش به شهرهای مختلف می‌رفت تا اطلاعاتش را از فوتبال، افزایش دهد. سپس زمانیکه فلیکس پدر، دوران بازیگریش تمام شد و مربی شده بود، ژوزه به یک دانشجوی ورزش تبدیل شده بود. وی تمرینات تیم را با دقت نگاه می‌کرد و در مواقع لازم، بازی تیم‌های رقیب را زیر نظر می‌گرفت و آنها را آنالیز می‌کرد.[۶]
ژوزه می‌خواست جا پای پدر بگذارد و فوتبالیست شود و برای همین بود که به تیم پایه بلنسسه پیوست. سپس به تیم اصلی «ریو اوه» راه پیدا کرد و زیر نظر پدرش که سرمربی تیم بود، به بازی پرداخت. بعد از آن، به تیم‌های «بلننسه» و «سسیمبرا» پیوست اما گذشت زمان نشان داد که وی قدرت و سرعت لازم را برای تبدیل شدن به یک فوتبالیست حرفه‌ای، ندارد.[۷][۸] به همین دلیل بود که وی تصمیم گرفت تا به یک سرمربی حرفه‌ای تبدیل شود.[۵] اما مادرش نام وی را در یک مدرسه بازرگانی نوشت تا ژوزه به تحصیل بپردازد. ژوزه تنها یک روز به آن مدرسه رفت و پس از آن، تصمیم گرفت تا تمام فکرش را روی ورزش بگذارد و از همین رو، به دانشگاه صنعتی لیسبون رفت و در رشته تربیت بدنی، شروع به تحصیل کرد.[۵] ژوزه درسش را در طی ۵ سال و در چندین مدرسه به پایان رساند و توانست دیپلمش را با نمرات خوب دریافت کند.[۶] سپس در کلاس‌های مربیگری شرکت کرد و آنجا بود که تصمیم گرفت تا شیوه متفاوتی را در مربیگری بکار بگیرد و تئوری‌های مربیگری را با تکنیک‌های روحی و روانی در هم آمی‌زد.[۹][۵]
شروع مربیگری [ویرایش]مورینیو جوان، در اوایل دهه ۹۰ و پس از آنکه شغل معلم ورزشی را رها کرد، تصمیم گرفت تا به سمت رویایش برود و در اولین قدم، مربی تیم پایه شهرش شد. وی پله‌های ترقی را طی می‌کرد و دستیار مربی‌های تیم‌های بهتر شد.[۹] در سال ۱۹۹۲، فرصت مترجمی برای یک مربی بزرگ خارجی را بدست اورد. سر بابی رابسون به عنوان سرمربی جدید اسپورتینگِ لیسبون انتخاب شد و مسئولین تیم ژوزه را به عنوان مترجم وی انتخاب کردند.[۷]
در ابتدا این حرکت ژوزه، به معنی دور شدن از مربیگری بود اما وی توانست احترام و دوستی رابسون را کسب کند. رابسون به مورینیو احترام می‌گذاشت و با وی صمیمی شده بود و به همین دلیل، این دو درباره تاکتیک‌ها و شیوه مربیگری با هم به گفتگو می‌پرداختند.[۷] در دسامبر سال ۱۹۹۳، مسئولین اسپورتینگ، رابسون را اخراج کردند اما اینبار مسئولین تیم رقیب، یعنی پورتو وی را استخدام کردند و مورینیو کماکان در نقش دستیار و مترجم رابسون بکارش ادامه داد.[۹] آخرین بار این دو در سوپرجام پرتغال بر روی نیمکت پورتو نشستند که باد برد ۵-۰ پورتو در مقابل رقیب دیرینه، یعنی بنفیکا به پایان رسید.[۱۰]
بعد از دوسال و در سال ۱۹۹۶، این دو مجددا در کنار هم، به یک باشگاه دیگر و اینبار به بارسلونا رفتند. در باسلونا، مورینیو کماکان به یادگیری ادامه می‌داد و تصمیم گرفت تا زبان مردم این منطقه(کاتالان) را یاد بگیرد.[۱۱] ژوزه در کنفرانس‌های مطبوعاتی در نقش مترجم حضور پیدا می‌کرد، تمرینات را طرح ریزی می‌کرد، به بازیکنان در یادآوری تاکتیک‌ها و شیوه‌ها کمک می‌کرد و به آنالیز حریفان می‌پرداخت. همکاری رابسون و مورینیو جواب داد و بارسلونا در آن فصل، توانست قهرمان جام در جام اروپا شود. در انتهای فصل، رابسون از بارسا رفت اما اینبار مورینیو با وی تیم را ترک نکرد و به عنوان دستیار در تیم باقی ماند.[۹] مورینیو بارها از رابسون تعریف کرده‌است و یکبار درباره وی گفته بود:
« یکی از مهمترین چیزهایی که از سر بابی رابسون یاد گرفتم، این بود که؛ در زمان برد، نباید احساس کامل بودن داشته باشید و در زمان شکست، نباید ناامید شوید.[۹] »
مورینیو کارش را با دستیاری لوئی فان خال هلندی که جانشین رابسون شده بود، ادامه داد و از وی نیز درسهای زیادی آموخت. فان خال که می‌دید دستیاران کاملی دارد، به مورینیو اجازه داد تا هدایت تیم دوم بارسلونا را به تنهایی به عهده بگیرد.[۱۱] فان خال همچنین، در جام‌های خاص که اهمیت کمتری داشتند، به مورینیو اجازه می‌داد تا هدایت تیم اصلی را بر عهده بگیرد. برای مثال ژوزه در سال ۲۰۰۰، هدایت بارسا را به عهده گرفت و مقام قهرمانی جام کاتالونیا را برایش به ارمغان آورد.[۱۲] بارسلونا با فان خال به دو قهرمانی پیاپی در لالیگا دست پیدا کرد.[۹]
دوران مربیگری [ویرایش]بنفیکا و لییرا [ویرایش]در سپتامبر سال ۲۰۰۰، فرصتی بدست آمد تا مورینیو به عنوان نقش اول در کادر هدایت یک تیم، ایفای نقش کند. وی در حالیکه ۴ هفته از رقابت‌های لیگ پرتغال گذشته بود، به عنوان جانشین یوپ هینکس، به عنوان سرمربی تیم بنفیکا انتخاب شد.[۱۱]
« وقتی با فان خان، درباره برگشت به بنفیکا به عنوان دستیار، صحبت کردم، وی گفت «به مسئولین آن تیم بگو که تنها در صورتیکه تو را به عنوان سرمربی بخواهند، می‌توانند به سراغت بیایند. در غیر آنصورت، همینجا خواهی ماند.»[۱۳] »
مسئولین تیم قصد داشتند تا اوسوالدو پرییرا را به عنوان دستیار مورینیو انتخاب کنند اما مورینیو این را نپذیرفت و بجای آن، کارلوس موزر را به عنوان دستیارش انتخاب کرد که مدافع سابق و بازنشسته تیم بود.[۱۴] مورینیو با پرییرا هیچ وقت رابطه خوبی نداشت. در همین زمان، بابی رابسون مربی نیوکاسل شد و از مورینیو خواست تا به عنوان دستیار به وی بپیوندد تا دوباره با هم کار کنند اما مورینیو این درخواست را نپذیرفت.[۱۵]
مورینیو و موزر دوران خوبی در بنفیکا داشتند[۱۶][۱۷] اما مدیریت باشگاه، دچار دگرگونی شد. «مانوئل ویلارینو» به عنوان مدیر باشگاه انتخاب شد و بلافاصله اعلام کرد که تونی، بازیکن سابق تیم را سرمربی تیم خواهد کرد[۱۱] اما برای انجام اینکار، عجله‌ای نداشت. مورینیو بعد از یک برد ۳-۰ در برابر اسپوتینگ، از مدیریت باشگاه خواست تا قراردادش را تمدید کند[۱۶] اما ویلارینو از انجام اینکار امتناع کرد و درخواست مورینیو را نپدیرفت. مورینیو نیز بلافاصله بعد از این اتفاق و در دسامبر ۲۰۰۰، در حالیکه تنها ۹ هفته بود که سرمربی بنفیکا شده بود، از پستش استعفا داد.[۱۸] ویلارینو بعدها از این عمل خود، اظهار ندامت و پشیمانی کرد.
« اگر دوباره این فرصت را داشته باشم، حتما قرداد وی را تمدید خواهم کرد. تنها بعدا بود که فهمیدم که غرورم، مهمتر از منافع باشگاه نیست[۱۶] »
مورینیو در آوریل سال بعد، سرمربی لییرا شد و توانست این تیم را به رده پنجم جدول برساند که بهترین عنوان تاریخ این تیم بود.[۱۹] موفقیت خیره‌کننده مورینیو در لییرا از دید باشگاه‌های بزرگ پرتغال دور نماند و مسئولین تیم پورتو به سراغ وی آمدند.[۱۱]
پورتو [ویرایش]
مورینیو با پورتو فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد[۲۰]در ژانویه سال ۲۰۰۲ بود که مسئولین تیم پورتو، مورینیو را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب و وی را جانشین «اوستاویو ماچدا» کردند. مورینیو تیم را در آن سال با کسب ۱۱ برد، ۲ تساوی و ۲ شکست، به عنوان سومی لیگ نائل کرد.[۲۱]
وی بلافاصله اعضای اصلی تیمش که بدنه تیمش را تشکیل می‌داند را شناسایی کرد. این افراد، بازیکنایی چون ویتور بایا، ریکاردو کاروالیو، کوستینها، دکو و هلدر پوستیگا بودند. بعد از آن، وی خورخه کاستا، کاپیتان تیم را که بطور قرضی در تیم دیگری بود را به تیم برگرداند. وی همچنین چند بازیکن را از تیم‌های دیگر آورد. بازیکنانی چون نونو والنته از لییرا،[۲۲] پائولو فریرا از ستوبال[۲۳] و مانیش از بنفیکا[۲۴] از جمله بازیکنانی بودند که مورینیو خریده بود.
در سال بعد، مورینیو نخستین جام خود را کسب کرد. وی با رکورد ۲۷ برد، ۵ مساوی و ۲ شکست، با کسب ۸۶ امتیاز و با اختلاف ۱۱ امتیاز نسبت به بنفیکا، قهرمان لیگ پرتغال شد.[۲۵] کسب ۸۶ امتیاز از ۱۰۲ امتیاز ممکن، بهترین رکورد امتیاز گیری در تاریخ لیگ پرتغال شد. ژوزه در مه‌سال ۲۰۰۳، دو جام دیگر بدست اورد. وی ابتدا لییرا را در جام حذفی شکست داد و قهرمان شد و سپس در جام یوفا موفق شد با شکست سلتیک قهرمانی را برای پورتو به ارمغان بیاورد.[۲۶]
روند موفقیت‌های پورتو و مورینیو، در فصل بعد کامل‌تر شد. آنها ابتدا در سوپر جام پرتغال، ۱-۰ تیم لییرا را شکست دادند تا اولین جام آن سال خود را کسب کنند. البته پورتو در سوپر کاپ اروپا با تک گل آندری شوچنکو از تیم آ.ث میلان ایتالیا شکست خورد و نتوانست قهرمان شود. ژوزه تیمش را به یک پیروز قاطعانه در لیگ پرتغال رهنمود کرد. این تیم در کل فصل، در خانه تمام بازیهایش را برد. در کل فصل نیز تنها ۱ باخت به تیم ویسنته داد و ۵ هفته مانده به پایان رقابت‌ها، قهرمانی تیم مشخص شده بود.[۲۷] مورینیو جام حذفی را در مه سال ۲۰۰۴، به بنفیکا واگذار کرد اما در عوض آن، قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را برای هواداران و تیم به ارمغان اورد.[۲۸] آنها مقتدرانه و با ۳ گل، تیم موناکو را در کشور آلمان شکست دادند.[۲۰][۲۹] پورتو برای رسیدن به فینال، تیم‌هایی چون منچستر یونایتد، المپیک لیون و دیپورتیوو لاکرونیا را شکست داده بود[۳۰] و تنها در دور گروهی رقابت‌ها باخت را تجربه کرد که آن باخت نیز در مقابل تیم رئال مادرید بود.[۳۱][۳۲]
بعد از این موفقیت، باشگاه‌هایی چون لیورپول، رئال مادرید و چلسی برای جذب مورینیو ابراز علاقه کردند. مورینیو نیز یکبار از علاقه‌اش برای کار در لیورپول خبر داده بود و گفته بود:
« لیورپول از آن باشگاه‌هایی است که انسان را وسوسه می‌کند در حالیکه چلسی، یک پروژه جدید است که مقدار زیادی پول در آن صرف شده‌است و چندان من را مشتاق نمی‌کند. چلسی از آن پروژه‌هایی است که معلوم نیست نهایتش به کجا می‌رسد. برای یک مربی داشتن پول کافی برای خرید بازیکنان با کیفیت مورد نظرش، خیلی جذابیت دارد اما حقیقت این است که هیچ کس نمی‌تواند تضمین دهد که با وجود خرج زیاد، تیم موفق خواهد شد یا خیر[۳۳] »
اما در نهایت لیورپول به سراغ رافائل بنیتز اسپانیایی رفت و مورینیو نیز پیشنهاد عالی آبراموویچ را پذیرفت و هدایت چلسی را به عهده گرفت.[۳۳]
چلسی [ویرایش]مورینیو در ژوئن سال ۲۰۰۴ بود که به چلسی پیوست. رقم قرارداد وی، بسیار بالا بود و وی را جز مربیان با بیشترین دستمزد کرده بود. وی در ابتدا سالانه ۴٫۲ میلیون یورو دریافت می‌کرد اما در سال ۲۰۰۵، این رقم به ۵٫۲ میلیون یورو رسید.[۳۴] مورینیو در یکی از کنفرانس‌های مطبوعاتیش در انگلیس گفته بود:
« امیدوارم من را آدم مغروری خطاب نکنید اما من مربی‌ای هستم که قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده‌ام. پس فکر می‌کنم که آدم خاصی هستم.[۳۵] »
این جمله مورینیو باعث شد تا از آن زمان به بعد، مطبوعات انگلیس، وی را «آقای خاص» صدا کنند.[۳۵]
مورینیو که جانشین کلودیو رانیری شده بود، اعضای سابق خود در تیم پورتو را با خود به چلسی آورد و به عنوان دستیار از آنها استفاده کرد. همچنین وی از استیو کلارک، بازیکن سابق و بازنشسته چلسی خواست تا به عنوان دستیارش کار کند و وی پذیرفت. مورینیو در ادامه فصل نقل و انتقالات، بیش از ۷۰ میلیون دلار هزینه کرد و بازیکنان مورد نیازش را خریداری کرد. تیاگو مندز از بنفیکا با ۱۰ میلیون یورو،[۳۶] مایکل اسین از المپیک لیون با ۲۴٫۴ میلیون یورو،[۳۷][۳۸] دیدیه دروگبا از المپیک مارسی با ۲۴ میلیون یورو،[۳۹] ماتیا کژمان از آیندهوون با ۵٫۴ میلیون یورو[۴۰] و دو بازیکن سابق مورینیو در پورتو؛ ریکاردو کاروالیو با ۱۹٫۸ میلیون یورو[۴۱] و پائولو فریرا با ۱۳٫۳ میلیون دلار[۴۲] از جمله بازیکنانی بودند که به چلسی پیوستند تا مورینیو بتواند کار خود را در چلسی انجام دهد.

مورینیو، چلسی را بعد از ۵۰ سال، قهرمان لیگ کرد[۴۳]تحت هدایت مورینیو، چلسی در اوایل ماه دسامبر، در صدر جدول لیگ حضور داشت و به مراحل حذفی لیگ قهرمانان هم راه یافته بود.[۴۴] مورینیو اولین جام خود را با برد ۳-۲ در برابر لیورپول برای باشگاه چلسی به ارمغان آورد و این تیم را قهرمان کارلینگ کاپ انگلیس کرد.[۴۵]
سپس چلسی توانست بعد از ۵۰ سال قهرمان لیگ شود.[۴۳] اما با این حال مورینیو نتواسنت چلسی را به فینال لیگ قهرمانان اروپا برساند. چلسی با یک گل مشکوک از لیورپولی شکست خورد که سرانجام قهرمان آن سال لیگ قهرمانان هم شد.[۴۶][۴۷]
چلسی فصل بعد را خوب شروع کرد. آنها با شکست ۲-۱ آرسنال، توانستند مقام قهرمانی جام خیریه انگلیس را کسب کنند.[۴۸] در ادامه و در فصل ۰۵-۲۰۰۴ نیز این تیم از همان هفته نخست در صدر جدول بود و نتایج بسیار خوبی چون برد ۳-۰ در برابر منچستر یونایتد را کسب کرد[۴۹] و توانست قهرمان این رقابت‌ها شود.[۵۰] چلسی برای دومین سال پیاپی قهرمان لیگ شده بود و مورینیو چهارمین قهرمانی لیگ پیاپی خود را کسب کرده بود.
شرایط چلسی بسیار مناسب بود تا اینکه در تابستان ۲۰۰۶، امضای قرارداد با ستاره اوکراینی آ.ث میلان یعنی آندری شفچنکو، نشان داد که بین مورینیو و آبراموویچ اوضاع چندان مناسب نیست.[۵۱] شونچنکو در زمان امضای قراردادش، یکی از گران قیمت ترین مهاجمان دنیا بود که با میلان، هم قهرمان ایتالیا شده بود و هم قهرمان ایتالیا و توانسته بود که توپ طلا را نیز کسب کند. چلسی دو سال بود که برای خرید شوچنکو تلاش می‌کرد اما مسئولین میلان حاضر به فروش وی نشده بودند. شوچنکو در فصل اولش ناامید کننده ظاهر شد و در لیگ تنها ۴ گل زد و در کل مسابقات نیز تنها ۱۴ گل زد[۵۲] در حالیکه دروگبا، در آن فصل آقای گل لیگ شد و همین مورینیو را مجاب کرده بود تا شوچنکو را از ترکیب اصلی بیرون بگذارد. در بازی با لیورپول، مورینیو حتی شوچنکو را بر روی نیمکت هم نگذاشت که همین باعث اعتراض آبراموویچ شد. شوچنکو تنها بازیکن فصل نقل و انتقالات چلسی نبود. میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی آلمان نیز بطور رایگان از بایرن مونیخ به چلسی پیوست تا خط میانی تیم چلسی را قوی تر از قبل کند.[۵۳] ایدور گودیانسن، مهاجم ایسلندی چلسی نیز که یکی از مهمترین بازیکنان تیم بود، به بارسلونا فروخته شد.[۵۴]>
با وجود درگیری و حاشیه‌های چلسی، این تیم توانست کارلینگ کاپ سال ۲۰۰۷ را با شکست آرسنال کسب کند.[۵۵] مورینیو با چلسی بازهم در لیگ قهرمانان اروپا به جایی نرسید. این تیم در ضربات پنالتی، بازهم مغلوب لیورپول شد و نتوانست به فینال برسد.[۵۶] همچنین، امکان ۴ جامه شدن از چلسی گرفته شد. چرا که چند روز بعد از حذف از لیگ قهرمانان، چلسی در مقابل آرسنال با نتیجه ۱-۱ متوقف شد تا منچستر یونایتد به دوسال پیشتازی چلسی پایان دهد.[۵۷] بدین ترتیب مورینیو برای اولین بار در طی ۵ سال گذشته، بدون کسب جام مانده بود. البته چلسی در فینال اف ای کاپ، موفق شد با یک گل منچستر را شکست دهد و پس از سالها، اولین فینال برگزار شده در ورزشگاه بازسازی شده ویمبلی را به سود خود به پایان رساند.[۵۸] همچنین این نخستین اف ای کاپی بود که مورینیو آن را کسب کرده بود که باعث شد مورینیو تمام جامهای ممکن در لیگ جزیره را کسب کرده باشد. با این وجود، درگیری و تنش بین مورینیو و آبراموویچ مجددا بالا گرفت که دلیلش، انتخاب آورام گرانت به عنوان مدیر ورزشی تیم بود که با وجود اعتراض مورینیو، نقشش در باشگاه روزانه بیشتر از قبل می‌شد.[۵۹] در همین حین نیز، آرین روبن، ستاره تیم چلسی، به رئال مادرید رفت[۶۰][۶۱][۶۲] و فلورنت مالودا فرانسوی، بجای وی به چلسی آمد.[۶۳]
در نخستین بازی فصل بعد، مورینیو و چلسی موفق شدند ۳-۲ تیم بیرمنگهام را شکست دهند و به رکورد ۶۴ بازی خانگی بدون شکست برسند تا رکورد تاریخی لیورپول که ۶۳ بازی بود و مربوط به اواخر دهه هفتاد، شکسته شود.[۶۴] با این وجود، چلسی فصل را بمانند فصل قبل، خوب شروع نکرد. آنها ابتدا به استون ویلا باختند و در ادامه نیز در خانه، با نتیجه مساوی بدون گل در مقابل بلکبرن متوقف شدند. در لیگ قهرمانان نیز آنها در ورزشگاهی که نیمی از آن خالی بود، در مقابل تیم نروژی روزنبرگ، تنها به یک تساوی ۱-۱ رسیدند که آن گل را نیز شونچنکو زده بود تا مشخص شود شرایط روحی تیم مساعد نیست.[۶۵]
سرانجام در سپتامبر سال ۲۰۰۷، مورینیو بطور ناگهانی و با رضایت طرفین، قردادادش را فسخ کرد و از چلسی رفت[۶۶] که دلیل اصلیش، دخالت‌های رومن آبراموویچ و آورام گرانت بود.[۶۷][۶۸] مورینیو به عنوان موفق ترین مربی تاریخ چلسی، این تیم را ترک کرد. مورینیو در ۳ سال، ۶ جام برای چلسی به ارمغان آورد و در تمام این بازیها، حتی یک باخت خانگی را تجربه نکرد.[۶۹]
اینتر میلان [ویرایش]
مورینیو، در کنفرانس‌های مطبوعاتیش، به زبان ایتالیایی صحبت می‌کرد[۷۰]در ۲ ژوئن سال ۲۰۰۸، مورینیو با قراردادی ۳ ساله، هدایت تیم اینتر میلان را به عهده گرفت و جانشین روبرتو مانچینی شد. مورینیو اکثر همکاران خود در چلسی و پورتو را نیز با خود به اینتر برد.[۷۱][۷۲] علاوه بر آن، از «جوزپه بارسی»، بازیکن سابق اینتر و سرمربی سابق تیم جوانان باشگاه، به عنوان دستیار در تیم استفاده کرد.[۷۳] ژوزه در نخستین کنفرانس مطبوعاتیش در اینتر، تنها به زبان ایتالیایی صحبت کرد که خودش می‌گفت آن را در ۳ هفته آموخته‌است.[۷۰] همچنین در همان کنفرانس، مورینیو اعلام کرد که تنها چند خرید انجام خواهد داد و بمانند چلسی، خرج نخواهد کرد.[۷۴] آمانتینو مانسینی برزیلی با ۱۳ میلیون یورو،[۷۵][۷۶] مونتاری غنایی با ۱۴ میلیون یورو[۷۷] و ریکاردو کوارسما پرتغالی با ۱۸ میلیون یورو(به علاوه یکی از بازیکنان جوان اینتر)، راهی اینتر و تیم مورینیو شدند.[۷۸][۷۹]
در نخستین رقابت خود در ایتالیا، مورینیو تواسنت آ. اس. رم را در ضربات پنالتی شکست دهد و اینتر را قهرمان سوپر جام ایتالیا کند.[۸۰] مورینیو در ادامه، توانست اینتر را قهرمان سری آ هم بکند[۸۱]
با وجود قهرمانی در لیگ با اختلاف ۱۰ امتیاز نسبت به تیم دوم، بعضی هواداران اینتر، معتقد بودند اینتر در لیگ قهرمانان بسیار ناامید کننده ظاهر شده‌است. اینتر در لیگ قهرمانان، روند خوبی نداشت. آنها ابتدا یک باخت ۱-۰ به تیم باشگاه فوتبال پاناتینایکوس یونان دادند و در ادامه نیز در خانه تیم آنارتیس قبرس تنها به یک تساوی ۰-۰ دست یافته بودند.[۸۲] اما با این وجود، اینتر از گروهش بالا رفته بود. اینتر در دور نخست این رقابت‌ها، در مجموع با نتیجه ۲-۰ به منچستر یونایتد باخت و از گردونه رقابت‌ها حذف شد.[۸۳] منچستر در آن سال، به فینال رقابت‌ها راه یافته بود.[۸۴] در جام حذفی نیز اینتر در نیمه نهایی، با نتیجه ۳-۱ مغلوب سمپدوریا شد[۸۵] تا مورینیو در سال اولش در اینتر، دو جام کسب کرده باشد.
مورینیو در کنفرانس‌های مطبوعاتیش در ایتالیا که ناشی از جو پرتنش فوتبال این کشور بود، با برخی مربیان بزرگ ایتالیا درگیری لفظی داشت. مربیانی چون کارلو آنجلوتی، سرمربی تیم آ.ث میلان، لوچانو اسپالتی، سرمربی تیم آ. اس رم و کلودیو رانیری، سرمربی تیم یوونتوس کسانی بودند که با مورینیو درگیری لفظی داشتند. یکی از معروف ترین این اتفاقات و جنجال‌ها، در مارس ۲۰۰۹ رخ داد که مورینیو سایر تیم‌ها را که مدتها زیرسایه اینتر بودند را کم توفیق خطاب کرد و گفت که این تیم‌ها آخر هر فصل، بدون جام می‌مانند.[۸۶] اصطلاح "بی‌جام‌ها" بعدها بسیار بین هواداران اینتر و خبرنگاران ایتالیایی رواج پیدا کرد و حتی یکی از مهمترین شعار هوداران در زمان کسب ۱۷مین قهرمانیشان شده بود.[۸۷][۸۸] حتی شرکت نایک نیز برای معرفی لباس مخصوص قهرمانی اینتر، از این شعار استفاده کرده بود.[۸۹] اما این شعار و جنجال‌هایش به همینجا ختم نشد و و بعد از فینال جام حذفی ایتالیا در فصل ۰۹-۲۰۰۸ که با قهرمانی لاتزیو به پایان رسیده بود، هواداران پایتخت نشین ایتالیا، در حالی به جشن و پایکوبی می‌پرداخت که لباسی با شعار "من قهرمان شدم، اما تو بی جامی" (به ایتالیایی:Io campione, tu zero titoli) را به تن داشتند که کنایه‌ای به حرف‌های مورینیو بود.[۹۰]
زیر نظر مورینیو، آدریانو برزیلی در اوریل سال ۲۰۰۹، از اینتر جدا شد.[۹۱][۹۲] بعد از آن نیز دو بازیکن آرژانتینی اینتر؛ خولیو کروز و هرنان کرسپو نیز از تیم رفتند. لوئیز فیگو، هافبک پرتغالی اینتر نیز در پایان آن فصل، از میادین فوتبال خداحافظی کرد.[۹۳] فیگو در فصل آخر بازیش، بخاطر کم بازی کردن، قصد ترک باشگاه را داشت اما سرانجام در این تیم باقی ماند و به عنوان دستیار مورینیو به کار ادامه داد. در ادامه نیز، مورینیو دیگو میلیتو، مهاجم آرژانتینی را خرید که نقش عمده‌ای در موفقیت‌های وی در سال بعد داشت.[۹۴] تیاگو موتا[۹۴][۹۵] و وسلی اسنایدر[۹۶][۹۷] نیز دو خرید دیگر مورینیو بودند تا خط میانی اینتر را قوی تر از قبل کنند. اما مهمترین نقل و انتقالات فصل دوم مورینیو در اینتر، معاوضه زلاتان ابراهیموویچِ سوئدی با ساموئل اتوئوِ کامرونی بود. زلاتان به بارسلونا رفت[۹۸] و اتوئو به اینتر پیوست.[۹۹] علاوه بر این، اینتر ۳۵ میلیون یورو نیز از این طریق درآمد زایی کرد تا انتقال زلاتان به بارسا، دومین نقل و انتقال گران تاریخ فوتبال، بعد از انتقال کریستیانو رونالدو به رئال مادرید، باشد.[۱۰۰][۱۰۱]
ریکاردو کوارسما نیز بخاطر کم بازی کردن، به تیم سابق مورینیو، پورتو پیوست اما در اوایل فصل، به طور قرضی به دیگر تیم مورینیو، چلسی پیوست.[۱۰۲] به همین دلیل بود که خط میانی اینتر از قدرتش کاسته شده بود و مورینیو برای رفع این مشکل، از مسئولین باشگاه خواست تا وسلی اسنایدرِ هلندی را به تیم بیاورند تا خط میانی تیم محکم شود.[۱۰۳][۱۰۴]
اینترِ مورینیو، فصل جدید (۲۰۱۰) را خوب آغاز نکرد. آنها ابتدا در سوپر جام با نتیجه ۲-۱ مغلوب لاتزیو شدند و در لیگ نیز با نتیجه ۱-۱، در ورزشگاه خانگی خود، در مقابل تیم تازه صعود کرده باری متوقف شدند.[۱۰۵] اما پس از این دو بازی، اینتر روند رو به رشد خود را آغاز کرد. اینتر تا قبل از پایان نیم نیم فصل و تا نوامیر بیش از ۳۰ گل به ثمر رساند و نتیجه‌ای چون برد ۴-۰ را در دربی میلان تجربه کرد.[۱۰۵] خط میانی اینتر با حضور اسنایدر، و خط حمله این تیم با حضور میلیتو، بسیار خوب کار می‌کردند. اینتر در همین زمان نیز با ۵ گل جنوا را شکست داد تا بهترین پیروزی آن فصل سری آ را رقم زده باشد.[۱۰۵] اما در ادامه مورینیو بخاطر اعتراضش به داور بازی با یوونتوس از زمین بازی اخراج شد و اینتر آن بازی را با نتیجه ۲-۱ واگذار کرد.[۱۰۶]

مورینیو اینتر را بعد از ۴۵ سال، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا کرد[۱۰۷]از ان به بعد مورینیو جبهه گیری خود را در مقابل داوران آغاز کرد و اوج این اتفاق، در بازی ۲۲ فوریه در برابر سمپدوریا بود که باعث محرومیت ۳ جلسه‌ای مورینیو شده بود.[۱۰۸] در همان زمان، مورینیو با ماریو بالوتلی دچار مشکل شده بود که این اتفاقات باعث شد اینتر در یک بحران گرفتار شود و از ۶ بازی و ۱۸ امتیاز، تنها ۷ امتیاز کسب کند[۱۰۵] که ۳ بازی از این ۶ بازی(شامل باخت ۳-۱ به کاتانیا) در زمان محرومیت مورینیو بود. این وضعیت اینتر، با انتقاد شدید رسانه‌ها همراه بود اما با این وجود، مورینیو اینتر را با برد در مقابل تیم سابقش چلسی، به مرحله یک چهارم نهایی رساند. اینتر در ورزشگاه سن سیرو موفق شد ۲-۱ به پیروزی برسد و در استمفورد بریج نیز با ۱ گل پیروز شد.[۱۰۹]
در ۶ اوریل ۲۰۱۰، مورینیو به یک افتخار بزرگ دست یافت. وی تبدیل به نخستین و تنها سرمربی در تاریخ فوتبال شد که توانست با ۳ تیم مختلف، به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برسد(البته لوئی فان خال نیز یک روز بعد به چنین افتخاری دست یافت).[۱۱۰] روند موفقیت آمیز اینتر در آن فصل ادامه داشت و یک هفته بعد نیز، اینتر برای نخستین بار تحت هدایت مورینیو، توانست به فینال جام حذفی ایتالیا برسد. آنها در مجموع فیورنتیا را با نتیجه ۲-۰ شکست دادند و فینالیست شدند.[۱۱۱]
اینتر و مورینیو در ۲۸ اوریل توانستند با شکست قهرمان دوره قبل رقابت ها، بارسلونا، به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنند.[۱۱۲] دومین فینال مورینیو در لیگ قهرمانان در حالی رقم خورد که آنها در بازی برگشت خود در برابر بارسلونا، ۱-۰ شکست خورده بودند اما با توجه به برد ۳-۱ در بازی رفت، توانسته بودند به فینال برسند.[۱۱۳]
مورینیو در حالیکه در حال خوشحالی با بازیکنانش بخاطر صعود به فینال بود، با ویکتور والدز، دروازه‌بان بارسلونا درگیر شد که بازیکنان دیگر والدز را از وی جدا کردند.[۱۱۴] خوشحالی خاص مورینیو در نیوکمپ، بیشتر به این خاطر بود تا دل هواداران رئال مادرید را بدست بیاورد چراکه صحبت‌های زیادی مبنی بر اینکه وی به زودی سرمربی این تیم خواهد شد، بوجود آمده بود.[۱۱۵] سرانجام مورینیو بعد از ۳۸ سال، اینتر را به فینال رقابت‌های رساند.[۱۱۶]
در ۲ مه، اینتر با یک برد ۲-۰ برابر لاتزیو، تقریبا قهرمانیش در سری آ قطعی شده بود. آنها در ۵ مه، با برد ۱-۰ در برابر آ. اس. رم قهرمان جام حذفی شدند و در ۱۶ می، اینتر با یک گل سیه نا را شکست داد و قهرمان ایتالیا شد.[۱۰۵] بدین ترتیب اینتری‌ها دو جام شدند و با توجه به حضورشان در فینال لیگ قهرمانان، می‌توانستند به نسختین تیم ایتالیایی تبدیل شوند که ۳ جام اصلی را کسب کرده‌است.[۱۱۷][۱۱۸] سرانجام در ۲۲ مه، اینتر با نتیجه ۲-۰ بایرن مونیخ را شکست داد و توانست پس از سالها، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.[۱۱۹] اینتر نیز نخستین تیم ایتالیایی شد که ۳ جام کسب می‌کند. مورینیو نیز دومین دوره ۳ جام شدن خودش را جشن گرفت(دوره اول با پورتو). علاوه بر این، وی به سومین مربی تاریخ بدل شد که موفق شده با دو تیم مختلف قهرمان لیگ قهرمانان شود.[۱۰۷]
مورینیو روز بعد نیز اعلام ناراحتی کرد که این احتمالا آخرین حضور وی در اینتر بوده و بعد هم ابراز علاقه کرد تا هدایت رئال مادرید را به عهده بگیرد.[۱۲۰]
« اگر که شما در طول دوران مربیگری خود، هدایت رئال مادرید را نتوانید به عهده بگیرید، همیشه احساس میکنید که چیزی در پرونده کاریتان کم بوده است[۱۲۱] »
رئال مادرید [ویرایش]فصل اول [ویرایش]
مورینیو، رئال را بعد از ۱۸ سال، قهرمان جام حذفی کرد[۱۲۲]در ۲۷ مه، مسئولین تیم رئال مادرید موفق شدند تا با پرداخت غرامتی سنگین به اینتر بابت یکسال باقی مانده قرارداد مورینیو، و پرداخت دستمزدی خوب به خود مورینیو، وی را به عنوان سرمربی خود انتخاب کنند.[۱۲۳][۱۲۴]
در ۲۸ مه سال ۲۰۱۰، بطور رسمی اعلام شد که مورینیو بجای مانوئل بلگرینی، هدایت رئال مادرید را به عهده خواهد گرفت.[۱۲۵] مورینیو که با قراردادی ۴ ساله به مادرید آمده بود، در ۳۱ مه در اولین کنفرانس مطبوعاتیش شرکت کرد و تبدیل به یازدهمین سرمربی رئال مادرید در طی ۷ ساله گذشته شد.[۱۲۶]
با وجود حضور پرز به عنوان رئیس باشگاه، خریدهای مورینیو بیشتر از آنکه ستاره باشند، بازیکنان جوانی بودند که در آینده ستاره می‌شدند. مورینیو بازیکنان جوانی چون سرخیو کانالس با ۴٫۵ میلیون یورو،[۱۲۷] مسعوت اوزیل با ۱۵ میلیون یورو،[۱۲۸][۱۲۹] سامی خدیرا با ۱۳ میلیون یورو،[۱۳۰][۱۳۱] آنخل دی ماریا با ۲۵ میلیون یورو[۱۳۲][۱۳۳] و ریکاردو کاروالیو؛ بازیکن سابق خود را با ۸ میلیون یورو[۱۳۴] به رئال مادرید اورد.
در ۲۹ اوت ۲۰۱۰، مورینیو در اولین بازی خود به عنوان سرمربی رئال مادرید در لالیگا، در مقابل رئال مایورکا با نتیجه مساوی بدون گل متوقف شد.[۱۳۵] رئال در ادامه موفق بود اما در بازیهایی چون بازی با لوانته، اوسر و آژاکس آمستردام، بازیکنان این تیم موقعیت‌های زیادی از دست می‌دادن اما مورینیو نگران این موضوع نبود:
« یک روز تاوان این همه موقعیت را، یک تیم بدشانس خواهد داد و بجای این تیم‌ها، گل خواهد خورد[۱۳۶] »
رئال در بازی بعدی خود، با نتیجه ۶-۱ تیم دپورتیوو لاکرونیا را در سانتیاگو برنابئو شکست داد و در ادامه نیز مالاگا با نتیجه ۴-۱ از رئالِ مورینیو شکست خورد و ریسینگ سانتاندر نیز با نتیجه مشابه با دپورتیوو از رئال شکست خورد.[۱۳۷] اما اوج کار مورینیو در رئال، در ۲۲ دسامبر رقم خورد. جاییکه مورینیو موفق شد رئال را در کوپا دل ری به بردی ۸-۰ در مقابل لوانته برساند. این برد و نتیجه، بهترین برد تاریخ مربیگری مورینیو شد.[۱۳۸]
در ۲۹ نوامبر، مورینیو اولین الکلاسیکو خود را تجربه کرد. وی این بازی را با نتیجه ۵-۰ به حریف واگذار کرد و سنگین‌ترین شکست خود را متحمل شد. پرز، مدیرعامل رئال مادرید، این بازی را بدترین بازی تاریخ باشگاه خواند.[۱۳۹] والدانو، مدیرورزشی تیم نیز از مورینیو بخاطر عدم توانایی در هدایت تیم، شدیدا انتقاد کرد.[۱۴۰] اما خود مورینیو این شکست را تحقیر شدن نمی‌دانست.[۱۴۱]
در ۳۰ نوامبر، اولین جنجال بزرگ مورینیو در رئال مادرید و در بازی برابر آژاکس آمستردام در لیگ قهرمانان اروپا رقم خورد. مورینیو در این بازی، به دودک، دروازبان ذخیره تیم، مطلبی را گفت و این بازیکن نیز آن را به کاپیتان تیم؛ کاسیاس منتقل کرد. کاسیاس نیز دستور مورینیو را به راموس و آلونسو داد و در نتیجه ان، این دو بازیکن بطور عمدی از بازی اخراج شدند. مورینیو ۳۳٫۵۰۰ یورو جریمه و ۱ بازی از نشستن روی نیمکت تیم محروم شد. سایر بازیکنانی که جزئی از این اتفاق بودند هم بمانند مورینیو، جریمه مالی شدند اما مورینیو به خواسته خود رسید. وی می‌خواست تا این دوبازیکن در بازی تشریفاتی بعدی محرومیت خود را بگذرانند تا در بازیهای دور حذفی، خیالشان راحت باشد که همین اتفاق هم افتاد.[۱۴۲][۱۴۳]
در ۲۰ آوریل سال ۲۰۱۱، مورینیو اولین جام خود را در اسپانیا و با رئال مادرید بدست آورد. رئال مادرید در فینال کوپا دل ری موفق شد با نتیجه ۱-۰ تیم بارسلونا را شکست دهد و پس از ۱۸ سال، قهرمان این جام شود.[۱۴۴] در لیگ قهرمانان اروپا، مورینیو رئال را بعد از ۸ سال، به نیمه نهایی رساند[۱۴۴] [۱۴۴] هرچند در این مرحله، در مجموع با نتیجه ۳-۱ در برابر بارسلونا شکست خورد و از گردونه رقابت‌ها، حذف شد.[۱۴۴] در لیگ نیز رئال مادرید با وجود زدن ۱۰۲ گل در لالیگا[۱۴۴]، نهایتا پس از بارسلونا، در رده دوم جدول جای گرفت تا مورینیو فصل اول حضورش در مادرید را، با کسب ۱ جام به پایان برساند.[۱۴۵]
فصل دوم [ویرایش]پس از پایان فصل اول مورینیو در رئال مادرید، درگیری بین وی و مدیرورزشی تیم؛ خورخه والدانو به اوج رسید که در نهایت، پرز مدیرعامل رئال، تصمیم به اخراج والدانو گرفت.[۱۴۶] [۱۴۷] سپس به درخواست مورینیو، زیدان به عنوان مدیر ورزشی جدید باشگاه، انتخاب و معرفی شد.[۱۴۸]
در ادامه، رئال نوری شاهین را با ۱۰ میلیون یورو[۱۴۹]، حمید آلتین‌توپ بصورت رایگان[۱۵۰]، خوزه ماریا کایخون با ۵ میلیون یورو[۱۵۱]، رافائل واران با ۱۰ میلیون یورو[۱۵۲] و فابیو کوئنت‌رائو را با ۳۰ میلیون یورو، به خدمت گرفت. [۱۵۳] [۱۵۴]
در نخستین بازی فصل جدید، شاگردان مورینیو، در ابتدا با نتیجه ۲-۲ برابر بارسلونا به تساوی رسیدند[۱۵۵] اما در بازی برگشت با نتیجه ۳-۲ شکست خوردند و نتوانستند قهرمان سوپرکاپ اسپانیا شوند. [۱۵۶] [۱۵۷] در این بازی جنجالی، در دقایق پایانی مارسلو از بازی اخراج شد و در درگیری پایان بازی نیز، مورینیو با فرانسسک ویلانوا مربی بارسلونا درگیر شد که منجر به محرومیت هر دو آنها شد.[۱۵۸]
در ادامه، مورینیو رئال را با برد برابر گالاتاسرای ترکیه به هفتمین عنوان قهرمانی پیاپی در جام سانتیاگو برنابئو رساند. [۱۵۹] در نخستین بازی فصل جدید لالیگا نیز، رئال مادرید موفق شد با ۶ گل، ساراگوسا را شکست دهد.[۱۶۰] در لیگ قهرمانان اروپا نیز رئال فصل جدید را با برد ۱-۰ برابر دینامو زاگرب کرواسی آغاز کرد.[۱۶۱]
وضعیت آماری [ویرایش]آمار باشگاه‌ها [ویرایش][۱۶۲]
تیم ملیت از تاریخ تا تاریخ آمار
ک پ م ب ٪ گ‌ز گ‌خ ت
بنفیکا ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۰ ۵ دسامبر ۲۰۰۰ ۱۱ ۶ ۳ ۲ ۵۴٫۵۵ ۱۷ ۹ +۸
لییرا ۱۴ اپریل ۲۰۰۱ ۲۰ ژانویه ۲۰۰۲ ۲۰ ۱۱ ۵ ۴ ۵۵ ۴۷ ۲۸ +۱۹
پورتو ۲۳ ژانویه ۲۰۰۲ ۲۶ می ‌۲۰۰۴ ۱۲۷ ۸۸ ۲۴ ۱۵ ۶۹٫۲۹ ۲۲۲ ۷۹ +۱۴۳
چلسی ۲ ژوئن ۲۰۰۴ ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۷ ۱۸۵ ۱۳۱ ۳۶ ۱۸ ۷۶٫۲۲ ۳۳۰ ۱۱۹ +۲۱۱
اینتر ۲ ژوئن ۲۰۰۸ ۲۸ می ‌۲۰۱۰ ۱۰۸ ۶۸ ۲۵ ۱۵ ۴۴٫۴۴ ۱۸۵ ۹۴ +۹۱
رئال ۳۱ می ‌۲۰۱۰ تاکنون ۶۹ ۵۰ ۱۱ ۸ ۷۲٫۴۶ ۱۷۶ ۵۳ +۱۲۳
مجموع ۵۲۰ ۳۵۴ ۱۰۴ ۶۲ ۶۸٫۰۸ ۹۷۷ ۳۸۲ +۵۹۵
۳ جامِ‌شدن [ویرایش]مورینیو تاکنون دوبار و با دو تیم، به ۳ جام اصلی دست یافته‌است.
۲۰۰۳-۲۰۰۲: همراه با پورتو (لیگ پرتغال-جام حذفی پرتغال-جام یوفا)
۲۰۱۰-۲۰۰۹: همراه با اینتر میلان (لیگ ایتالیا-جام حذفی ایتالیا-لیگ قهرمانان اروپا)
افتخارات [ویرایش]رکورد شکست ناپذیری در خانه [ویرایش]تا آوریل سال ۲۰۱۱، از آخرین باری که مورینیو با تیم‌هایش در لیگ و در خانه، به تیم حریف باخته، ۹ سال می‌گذرد. در واقع در ۱۵۰ بازی که مورینیو با تیم‌هایش در زمین خانگی و در لیگ انجام داده‌بود، حتی یک شکست را تجربه نکرده‌بود.[۱۶۳]
آخرین باخت خانگی مورینیو، در زمان هدایت پورتو رقم خورد جاییکه در ۲۳ فوریه سال ۲۰۰۲، تیم بیرا مار موفق شد با نتیجه ۳-۲، مورینیو و تیمش را در خانه شکست دهد.[۱۶۴] از آن زمان به بعد و تا ۲ آوریل ۲۰۱۱، مورینیو ۳۸ بازی با پورتو(شامل ۳۶ برد و ۲ تساوی)، ۶۰ بازی با چلسی(شامل ۴۶ برد و ۱۴ تساوی)، ۳۸ بازی با اینتر میلان (شامل ۲۸ برد و ۹ تساوی)و ۱۴ بازی را با رئال(شامل ۱۴ برد) در خانه برگزار کرده‌بود و بدون شکست مانده بود تا اینکه سرانجام در بازی برابر خیخون با نتیجه ۱-۰ مغلوب شد و پس از ۱۵۰ بازی، طعم شکست در خانه را چشید.[۱۶۵]
افتخارات مربیگری [ویرایش]در طی ۸ فصل سرمربیگری، مورینیو فاتح ۶ لیگ داخلی، ۳ جام حذفی، ۱ جام یوفا و ۲ لیگ قهرمانان اروپا شده‌است. در واقع از سال ۲۰۰۲ به بعد، تاکنون پیش نیامده که مورینیو ۱ فصل (۱ سال تقویمی) را بدون کسب حداقل یک جام، تمام کند.[۱۶۶]
پورتو
سال قهرمان منبع
۲۰۰۳ لیگ پرتغال [۱۶۶]
جام حذفی پرتغال
سوپر جام پرتغال
جام یوفا
۲۰۰۴ لیگ پرتغال
لیگ قهرمانان اروپا
چلسی
سال قهرمان منبع
۲۰۰۵ لیگ برتر انگلستان [۱۶۶]
کارلینگ کاپ
جام خیریه انگلیس
۲۰۰۶ لیگ برتر انگلستان
۲۰۰۷ لیگ برتر انگلستان
جام اتحادیه
اینترمیلان
سال قهرمان منبع
۲۰۰۸ سوپر جام ایتالیا [۱۶۶]
۲۰۰۹ سری آ
۲۰۱۰ سری آ
سوپر جام ایتالیا
لیگ قهرمانان اروپا
رئال مادرید
سال قهرمان منبع
۲۰۱۱ کوپا دل ری [۱۲۲]

افتخارات شخصی [ویرایش]مربی سال پرتغال: ۲ بار | ۰۴-۲۰۰۳ - ۰۳-۲۰۰۲ [۱۶۷]
مربی سال انگلیس: ۲ بار | ۰۶-۲۰۰۵ - ۰۵-۲۰۰۴ [۱۶۸]
مربی ماه انگلیس: ۳ بار | نوامبر ۲۰۰۴ - ژانویه ۲۰۰۵ - مارس ۲۰۰۷ [۱۶۸]
مربی سال ایتالیا: ۲ بار | ۲۰۱۰ - ۲۰۰۹ [۱۶۷]
مربی سال یوفا: ۲ بار | ۰۴-۲۰۰۳ - ۰۳-۲۰۰۲ [۱۶۸]
تیم منتخب سال یوفا (بهترین مربی سال): ۴ بار | ۲۰۱۰ - ۲۰۰۵ - ۲۰۰۴ - ۲۰۰۳ [۱۶۷]
شخصیت ورزشی سال بی‌بی‌سی (بهترین مربی): ۱ بار | ۲۰۰۵ [۱۶۸]
مرد سال روزنامه لازتا دلا اسپورت: ۱ بار | ۲۰۱۰ [۱۶۹]
مربی سال روزنامه اونزه: ۱ بار | ۲۰۰۵ [۱۶۷]
توپ طلا فیفا (بهترین مربی سال): ۱ بار | ۲۰۱۰ [۱۷۰]
بهترین مربی فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال : ۳ بار | ۲۰۰۴ - ۲۰۰۵ - ۲۰۱۰ [۱۶۸]
بهترین مربی سال مجله ورلد ساکر: ۳ بار | ۲۰۰۴ - ۲۰۰۵ - ۲۰۱۰ [۱۶۸]
بهترین مربی اتحادیه بین المللی ورزش‌ها | ۱ بار: ۲۰۱۰ [۱۷۱]
بهترین مربی پرتغالی شاغل در خارج از پرتغال | ۲ بار | ۱۰-۲۰۰۹ - ۰۹-۲۰۰۸ [۱۷۲]

جوایز خاص [ویرایش]دکترای افتخاری از دانشگاه صنعتی لیسبون، برای دستاوردهایش در فوتبال[۱۷۳]
زندگی شخصی [ویرایش]
مورینیو به همراه دو فرزندشمورینیو همسرش (ماتیلدا فاریا) که متولد آنگولاست، را در ستوبال پرتغال و در زمانی که نوجوان بود، دید. این دو در سال ۱۹۸۹ با هم ازدواج کردند.[۱۷۴][۱۷۵] نخستین فرزندشان، یک دختر بود که در سال ۱۹۹۶ بدنیا آمد و مورینیو به رسم مذهبی خود، نامش را از روی نام همسرش انتخاب کرد و ماتیلدا نهاد. فرزند دوم این زوج نیز در سال ۲۰۰۰ به‌دنیا آمد و مورینیو، نام خود را بر روی وی گذاشت. ژوزه ماریو جونیور(ژوزه ماریوِ کوچک). با وجود آنکه مورینیو زندگی خود را وفق فوتبال کرده‌است، خانواده اش را بخش اصلی و مرکزی زندگی‌اش می‌داند:[۱۷۵]
« خانواده‌ام، مهمترین بخش زندگیم است و پدری خوب بودن، مهمترین کار زندگیم »
مورینیو که یک کاتولیک معتقد است،[۱۷۶] در امور خیریه زیادی شرکت داشته‌است. برای مثال، وی کتش که به "کت خوش شانسی" معروف شده بود را ۲۲ هزار دلار فروخت و آن را به حادثه دیگان سونامی اهدا کرد. همچنین وی در یک طرح برای امور کودکان نیز فعالیت دارد که در آن، کودکان اسرائیلی و فلسطینی به واسطه فوتبال، در کنار هم با صلح به بازی می‌پردازند و بزرگ می‌شوند.[۱۷۷][۱۷۸]
مورینیو به داشتن شخصیت قوی، خوش پوش بودن،[۱۷۹] و نیز دمدمی مزاج بودن در کنفرانس‌های مطبوعاتی شهرت دارد.[۱۸۰] در خارج از دنیای فوتبال هم مورینیو شهرت زیادی دارد. وی در کمپین‌های تبلیغاتی متعددی شرکت داشته که از مهمترین آنها، قراردادش با شرکت‌هایی چون سامسونگ و آدیداس است.[۱۸۱] یک کتاب زندگینامه‌ای غیر رسمی، با نام «آقای برنده - از ستوبال تا استمفورد بریج» (به پرتغالی:O Vencedor – De Setúbal a Stamford Bridge) از وی منتشر شد که پرفروش ترین کتاب پرتغال شد. این اتفاق در حالی رخ داد که مورینیو تلاش زیادی کرد تا جلو انتشار این کتاب را بگیرد ولی موفق نشد.[۱۸۲]
مورینیو به زبان‌های پرتغالی، اسپانیایی، فرانسوی، ایتالیایی و انگلیسی کاملا آشناست. همچنین وی به زبان کاتالانی هم می‌تواند صحبت کند. در مارس سال ۲۰۰۹ نیز مورینیو دکترای افتخاری خود را از دانشگاه صنعتی لیسبون و به‌خاطر دستاوردهایش در فوتبال، دریافت کرد.[۱۸۳]

منیع : wikipedia.com

hadizizo
11-08-2011, 11:08
فقط میتونم بگم مورینیو فوق العادست.یه روانشناس بزرگ که بازیکنان رو تبدیل به گلادیاتور میکنه و بازیکنان با تمام قدرت میجنگن و از هیچ تیم و بازیکنی نمیترسن................
به نظر من رمز موفقیت مورینیو همینه

AL1reZA
11-10-2011, 12:30
دوستان بازی آیندمون با والنسیا بازی سختیه والنسیا این فصل در خانه از چلسی و بارسا مساوی گرفت.
نظرتون رو بگید آیا می تونه از رئال هم مساوی بگیره؟
بازیه حساسی هست

Mohammad
11-10-2011, 12:41
دوستان بازی آیندمون با والنسیا بازی سختیه والنسیا این فصل در خانه از چلسی و بارسا مساوی گرفت.
بازیه حساسی هست

به نظر من این بازی . بازی نزدیک و پرگلی میشه
ki::ولی بازم رئال میبرهki::

AL1reZA
11-11-2011, 04:08
این بازی خیلی حساسه والنسیا توانست بارسارو متوقف کنه و الان روحیه گرفته که می تونه رئال رو هم متوقف کنه.من به شخصی معتقدم باید کاکا و هیگواین فیکس باشن.
امیدوارم بازی رو خیلی جدی بگیریم و از تاکتیک پرس و ضدحمله استفاده کنیم

Zid@ne
11-11-2011, 11:41
این بازی خیلی حساسه والنسیا توانست بارسارو متوقف کنه و الان روحیه گرفته که می تونه رئال رو هم متوقف کنه.من به شخصی معتقدم باید کاکا و هیگواین فیکس باشن.
امیدوارم بازی رو خیلی جدی بگیریم و از تاکتیک پرس و ضدحمله استفاده کنیم

واقعا همون طوریه که میگی .
این بازی از حساسیت خاصی برخورداره . رئال باید تلاششو بکنه تا این بازی مهم روببره .

به امید پیروزی رئال

mortezarm
11-11-2011, 15:36
بازیه حساسی هست

به نظرم سبک بازی رئال واسه شکست والنسیا خیلی مطلوبه
البته با پرس کاملا موافقم اما با ضد حمله اصلا چون ما راحت با سبک بازیمون حتی تو مستایا راحت والنسیا رو میبریم

AL1reZA
11-11-2011, 15:47
به نظرم سبک بازی رئال واسه شکست والنسیا خیلی مطلوبه
البته با پرس کاملا موافقم اما با ضد حمله اصلا چون ما راحت با سبک بازیمون حتی تو مستایا راحت والنسیا رو میبریم
اره مرتضی اون که میبینی بارساعه و سبک بازیش باتمامه تیم ها فرق می کنه.
مطمئن هستم راحت والنسیا رو می بریم.

AL1reZA
11-11-2011, 15:49
داداش اوساسونا اومد سبکی که ما مقابل بارسا بازی می کنیم رو مقابل خودمون بازی کرد و 7تا خورد
والنسیا هم مطمئن هستم می خواد همین کارو بکنه که 4یا5 تارو می خوره با هتریک رونالدو

mortezarm
11-11-2011, 17:04
داداش اوساسونا اومد سبکی که ما مقابل بارسا بازی می کنیم رو مقابل خودمون بازی کرد و 7تا خورد
والنسیا هم مطمئن هستم می خواد همین کارو بکنه که 4یا5 تارو می خوره با هتریک رونالدو

البته علی بازی با والنسا سختره چون هم اماده ترن هم تو مستایاست
ولی منم مثه تو فکر میکنم اگه بخوان تاکتیک خودمونو رو خودمون پیاده کنن شکست بدی میخورن

AL1reZA
11-11-2011, 17:06
البته علی بازی با والنسا سختره چون هم اماده ترن هم تو مستایاست
ولی منم مثه تو فکر میکنم اگه بخوان تاکتیک خودمونو رو خودمون پیاده کنن شکست بدی میخورن
مرتضی جان مورینیو فکر همه جاشو کرده
من از برد مطمئن هستم.:sigar:

mortezarm
11-11-2011, 17:14
مرتضی جان مورینیو فکر همه جاشو کرده
من از برد مطمئن هستم.:sigar:

داداش مصرف سیگارت بالا رفته ها
دیگه همش مشغولی
تو کاردانی مورینیو هم شکی نیس

AL1reZA
11-11-2011, 17:15
داداش مصرف سیگارت بالا رفته ها
دیگه همش مشغولی
تو کاردانی مورینیو هم شکی نیس
:ghelyon::ghelyon::ghelyon:
:hehehe::hehehe:

mortezarm
11-11-2011, 17:21
:ghelyon::ghelyon::ghelyon:
:hehehe::hehehe:
بدتر شد که
باز همون سیگاره بهتره

AL1reZA
11-14-2011, 18:30
خیلی منتظر روز یک شنبه هستم.مطمئن هستم که رئال می بره.
والنسیا چون تو خونه ی خودشه حمله می کنه وما می توانیم ضدحمله بزنیم.
به احتمال زیاد تاکتیک دفاع و ضدحمله هست.
باید دید آقای خاص چه نقشه خاصی داره
به امید پیروزی.

Zid@ne
11-16-2011, 10:40
آقا چرا شما دارین باهم دعوا میکنین ؟
مطمئن باشید که رئال میبره و کریس هتریک میکنه ki::

AL1reZA
11-16-2011, 10:43
آقا چرا شما دارین باهم دعوا میکنین ؟
مطمئن باشید که رئال میبره و کریس هتریک میکنه ki::
داداش اینو که همه می دونیم می بریم.ما داشتیم به هم شوخی می کردیم.roz::

hadizizo
11-16-2011, 10:49
اره دادا حرفای ما شوخیه..........
ما مثل بارسایی ها نیستیم که ....ki::

Zid@ne
11-16-2011, 11:08
راستی امروز یه جا خوندم که فرگوسن خیلی دنبال کاکاست و تلاش میکنه اون رو از رئال بگیره
با اینکه کاکا در دوسال اخیر در رئال خیلی بد بازی کرده ولی امسال واقعا داره خوب بازی میکنه !

AL1reZA
11-16-2011, 11:11
راستی امروز یه جا خوندم که فرگوسن خیلی دنبال کاکاست و تلاش میکنه اون رو از رئال بگیره
با اینکه کاکا در دوسال اخیر در رئال خیلی بد بازی کرده ولی امسال واقعا داره خوب بازی میکنه !
فرگسن نه منچستر خود فرگسن نگفته....
کاکا از رئال جدا نمیشه حالا چون هم داره می درخشه و هم مورینیو اجازه نمیده از رئال جدا بشهroz::

hadizizo
11-16-2011, 11:12
اره منم شنیدم.کاش نره....

AL1reZA
11-16-2011, 18:03
به نام خدا

[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

والنسیا - رئال مادرید

هفته سیزدهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012

یکشنبه 29 آبان ساعت 30 دقیقه بامداد به وقت ایران

این بازی از شبکه 3 هم پخش میشه

Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 2 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
C+ Aitio (finland)
C+ Extra 3 (sweden)
C+ Fotball (norway)
C+ Sport (france)
C+ Sport (poland)
C+ Sport 1 (sweden)
Canal 9 (denmark)
Digi Sport 2 (romania)
Duhok TV
Idman TV
Iran TV3
La $$$ta
NTV Spor
NTV+ Football
OTE Sport 1
Sky Calcio 3
Sky Sport 3 (italy)
Sport 2 (cze/svk)
Sport 2 (hungary)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 2 [DigitAlb]
SuperSport 3 (za)
SuperSport Maximo
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Sport HD (france)
~ C+ Sport HD (nor***)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sport HD3 (italy)
~ Sport 5 HD (israel)

AL1reZA
11-18-2011, 15:15
دوستان باید از همون دقیقه اول واسه گل زدن بازی کنیم
والنسیا اگه بخواد فقط دفاع کنه کارمون کمی سخت میشه و باید از همون دقیقه اول واسه برد بازی کنیم. باید به توپ ببندیم والنسیارو
بایدتا می تونیم بهش گل بزنیم.
گرفتن نتیجه عالی در چند بازی مونده به الکلاسیکو خیلی مهم است.اگه روحیه عالی باشه خیلی به پیروزیمون کمک می کنه.

mortezarm
11-18-2011, 15:46
البته من خیلی بعید میدونم والنسیا تو خونه خودش دفاعی بازی کنه و این هم به نفع هم به ضرر ماست اما با زدن گل زود هنگام میتونیم یه برد خیلی خوب داشته باشیم

mortezarm
11-18-2011, 15:49
فرگسن نه منچستر خود فرگسن نگفته....
کاکا از رئال جدا نمیشه حالا چون هم داره می درخشه و هم مورینیو اجازه نمیده از رئال جدا بشهroz::

البته شایعات جدایی کاکا به صورت قرضی علی رغم بازی های خوبش خیلی زیاد شده و منچستر محتمل ترین گزینست

AL1reZA
11-18-2011, 15:50
البته من خیلی بعید میدونم والنسیا تو خونه خودش دفاعی بازی کنه و این هم به نفع هم به ضرر ماست اما با زدن گل زود هنگام میتونیم یه برد خیلی خوب داشته باشیم
داداش می دونی چرا گفتم ممکنه دفاعی بازی کنه؟
چون از ضدحمله رئال خبر داره و می دونه که اگه بخواد هجومی کار کنه کارش تمومه.
اون هم که دیدی بارسا بود این رئاله و در ضدحملات عالی کار می کنه.تو این بازی ما خیلی به تکنیک دیماریا احتیاج داریم که مصدومه.

mortezarm
11-18-2011, 15:53
داداش می دونی چرا گفتم ممکنه دفاعی بازی کنه؟
چون از ضدحمله رئال خبر داره و می دونه که اگه بخواد هجومی کار کنه کارش تمومه.
اون هم که دیدی بارسا بود این رئاله و در ضدحملات عالی کار می کنه.تو این بازی ما خیلی به تکنیک دیماریا احتیاج داریم که مصدومه.

اره قبول دارم
اونا رئالو میشناسن اما اگه بخوان دفاعی هم بازی کنن من فک نمیکنم کاری از پیش ببرن به نظر من والنسیا میاد یه گل زودهنگام بزنه و ازش دفاع کنه

AL1reZA
11-18-2011, 15:57
اره قبول دارم
اونا رئالو میشناسن اما اگه بخوان دفاعی هم بازی کنن من فک نمیکنم کاری از پیش ببرن به نظر من والنسیا میاد یه گل زودهنگام بزنه و ازش دفاع کنه
درسته
به نظر من والنسیا از همون تاکتیکی که ما می خواهیم مقابلشون بازی کنیم می خواهند مقابل خودمون بازی کنند.
یعنی پرس - ضدحمله.
من می گم اوزیل دراین بازی خواهد درخشید

mortezarm
11-18-2011, 16:10
درسته
به نظر من والنسیا از همون تاکتیکی که ما می خواهیم مقابلشون بازی کنیم می خواهند مقابل خودمون بازی کنند.
یعنی پرس - ضدحمله.
من می گم اوزیل دراین بازی خواهد درخشید

موافقم
البته اگه کاکا هم باشه اونم میترکونه::bow

AL1reZA
11-18-2011, 16:13
موافقم
البته اگه کاکا هم باشه اونم میترکونه::bow
هردو در زمین هستند هم اوزیل و هم کاکا
در حمله مربع خوبی داریم بنزما-رونالدو-کاکا-اوزیل
دیگه شده مربع برمودا:flowerysmile:

mortezarm
11-18-2011, 16:21
اره دیگه
فقط حیف جای هیگواین که احتمالا نیمه دوم میاد و دی ماریا که نذاریمش خالیه و گرنه میشد شیش ضلعی:hehehe:

mortezarm
11-19-2011, 20:13
امشب اگه گل اولو بزنیم من میگم برنده ایم نقش کلیدیو کاکا و اوزیل دارن که همه چیو رقم میزنن و جنگ اصلی تو میانه میدانه باید میانه رو بگیریم و حریفو کامل پرس و هافبکاشونو از کار بندازیمchomagh

ManUtd
11-19-2011, 20:20
آره همين طوره داداش
نقش اصلي رو هافبكامون دارن,والنسيا هم هافبكاي خوبي داره و تو بازي با بارسا هم نشون دادند كه حرفهايي واسه گفتند دارند.بانگا و كانالس خيلي خوب كار ميكنند ولي فكر نكنم بتونند جلو هافبكهاي ما كاري از پيش ببرند.
به نظر من احتمال برد رئال خيلي بيشتر از نبردنش هست.اميدوارم با يه نتيجه خوب 3 امتياز رو كسب كنيم:/danc

mortezarm
11-19-2011, 20:34
آره همين طوره داداش
نقش اصلي رو هافبكامون دارن,والنسيا هم هافبكاي خوبي داره و تو بازي با بارسا هم نشون دادند كه حرفهايي واسه گفتند دارند.بانگا و كانالس خيلي خوب كار ميكنند ولي فكر نكنم بتونند جلو هافبكهاي ما كاري از پيش ببرند.
به نظر من احتمال برد رئال خيلي بيشتر از نبردنش هست.اميدوارم با يه نتيجه خوب 3 امتياز رو كسب كنيم:/danc

اره داداش موافقم
البته کانالس که نیست و ما باید بقیه هافبکاشونو از رده خارج کنیم

مورینیو...
11-20-2011, 12:49
بازی دیشب معلوم بودکه مورینیو خوب بازی والنسیا - بارسلونا رو آنالیز کرد.بردن اوزیل به چب و نیمکت نشین کردن دیماریا و حضور لاسانا دیارا دروسطط بجای اوزیل یه سوپرایز برای مربی وانسیا بود.وهافبک های حریفو از رده خارج کرد.اگه بما دوگل زدن با کمک جنگ روانی بود وگرنه گل بزن نبودن.

Zid@ne
11-20-2011, 15:29
بازی دیشب معلوم بودکه مورینیو خوب بازی والنسیا - بارسلونا رو آنالیز کرد.بردن اوزیل به چب و نیمکت نشین کردن دیماریا و حضور لاسانا دیارا دروسطط بجای اوزیل یه سوپرایز برای مربی وانسیا بود.وهافبک های حریفو از رده خارج کرد.اگه بما دوگل زدن با کمک جنگ روانی بود وگرنه گل بزن نبودن.

آره راست میگی . این گلهایی که اونا زدن واقعا ...................
ولی باز خدا رو شکر که بردیمشون و صدر جدول رو برای خودمون حفظ کردیم .

AL1reZA
11-20-2011, 16:19
تبریک به رئالی ها
خیالم راحت شد که کارشناسان گفتن اون صحنه پنالتی نبوده.
بازی خوبی بود مخصوصا نیمه دوم که واقعا جذاب بود
تیم عالی کار کرد در شرایطی که همگی خسته بودند.
در همان نیمه اول می توانستیم کار را تمام کنیم که متاسفانه نشد.مهم این بود که بردیم.
در نیمه دوم شاهد حمله های والنسیا بودیم که فقط توانستند 2گل به ثمربرسانند وهمین طور 2گل هم دریافت کردند.
گل اول و دوم والنسیا میشه گفت شانسی بود مخصوصا گل دوم.
نکته مهم درباره رئال:درسته رئال در خط حمله عالی هست و ضدحملات خوبی رو انجام میده
مشکل بازی رئال اینجا بود که نمی خواست تصاحب توپ کنه اگه بعداز گل سوم رئال تصاحب توپ می کرد بازی باهمون نتیجه 1-3 تمام می شد ولی خوب هواداران و بازیکنان والنسیا با اون سرو صدایی که می کردند روی رئال خسته تاثیر منفی گذاشت.
خط حمله زیاد در نیمه دوم خوب کار نکرد و اشتباهات و تکروی ها زیاد بود به نظر من اگر کاکا و دیماریا هم در زمین بودند والنسیا یه 5تایی می خورد.
بازم تبریک به امید پیروزی های پیاپی بیشتر.

hadizizo
11-20-2011, 16:33
واقعا جنگ روانی بدی رو شروع کرده بودن....
با این کارا نمیشه رئال رو برد....mas:-

hp2011
11-20-2011, 17:42
امسال نباید اجازه بدیم که بارسا صدر جدول رو از ما بگیره امسال دیگه سال ماست.راستی بازی دیشب رو خدایی به سختی هر چه تمام تر بردیم

AmirUtd
11-20-2011, 18:14
به نظر من این بازی . بازی نزدیک و پرگلی میشه
ki::ولی بازم رئال میبرهki::

:-shadایولا داداش محمد:-shad
:hooora:همینطوری پیش بینی کن تا قهرمان بشیم:hooora:
تو رو خدا بد پیش بینی نکن که خاطره خوشی ازت ندارمbinamki::
کلا هم چشمت شوره زیادیlagh::

mortezarm
11-20-2011, 20:07
والنسا میخواست رئالو به حاشیه ببره این کارم کرد میخواست مثه بارسا کار کنه و با فشار به داور رئالو اذیت کرد
به نظرم 2 گل خیلی بد خوردیم که براحتی قالب دفع بوداما مهم برد بود که بدست اومد
فقط کاش از این اشتباهات که بخیر گذشت درس بگیریم که با مورینیو مطمئنا میگیرن

AL1reZA
11-21-2011, 23:06
به نام خدا

لیگ قهرمانان اروپا دور پنجم

[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

رئال مادرید - دینامو زاگرب

سه شنبه 1 آذر ساعت 23:30

A La Carte 3
Al Jazeera Sport +2
Arena Sport 4 (serbia)
Kanal 5+ (macedonia)
Nova Sports 7 (hellas)
Nova TV (croatia)
Setanta Sports 1 (ROI ****)
Sky Calcio 5
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sports *RED button
Sport 5+ (israel)
Sport TV2
Sportsmax
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3 [DigitAlb]
TVE La Primera
TVE La Primera SAT
Viasat Xtra 3
~ Sky Calcio HD5
~ SuperSport HD3 [DigitAlb]

نظریادتون نره

AL1reZA
11-21-2011, 23:09
این بازی.بازیه خوبیه واسه انتقام 0-1
بازی در خانه هست مقابل تیم گم نام 85 درصد احتمال بردمون هست.
امیدوارم که بازی رو بدون گل خورده و با گل زنی رونالدو ببریم.
به امید پیروزی های پی درپی بیشتر.

mortezarm
11-21-2011, 23:19
منم شانس بردو خیلی خیلی میدونم و میتونیم جوابه اون همه توهینای تماشاچیاشونو با گل بارون کردنشون بدیم

AL1reZA
11-22-2011, 00:23
بازی رو به احتمال زیاد پرگل می بریم چون بازیکن های حریف می دانند که هوادارای رئال می خوان انتقال اون توهین هارو بدن واین باعث استرس در وجودشون میشه.
فکر نکنم در خط حمله بتوانند بهمون آسیبی برسونند ولی نباید دست کم بگیریمشون.
به امید پیروزی

Zid@ne
11-22-2011, 11:08
بازی رو به احتمال زیاد پرگل می بریم چون بازیکن های حریف می دانند که هوادارای رئال می خوان انتقال اون توهین هارو بدن واین باعث استرس در وجودشون میشه.
فکر نکنم در خط حمله بتوانند بهمون آسیبی برسونند ولی نباید دست کم بگیریمشون.
به امید پیروزی

منم مطمئنم همین طوره که میگی . ایشالا بتونیم شیشتایشون کنیم :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile:

مورینیو...
11-22-2011, 20:22
شاید دیناموزاگرب بیاد امشب جنگ روانی راه بیندازه اگه اینکارو بکنند واقعا احمقند.

Mohammad
11-22-2011, 20:27
کاش مورینیو جوان ها و بازیکنان ذخیره رو بیشتر بازی بده
به هر حال اونها هم سهمی دارن

Sulejmani
11-22-2011, 20:49
واقعا بهتون تبریک میگم
تیم خیلی خوبی دارین/ فکر کنم هرچی جام باشه امسال بگیرین

AL1reZA
11-22-2011, 21:20
لینک آنلاین بازی

لینک 1 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

لینک 2 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

لینک 3 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

لینک 4 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

mortezarm
11-22-2011, 21:59
امشب امیدوارم ضمن برد خوب از بازیکنایی که کمتر بازی کردن مثه شاهین استفاده بشه
و اونا هم زاگربیا رو بکوبن

Sulejmani
11-22-2011, 22:48
دوستان لینک بازی آژاکس هم میزارین - ممنونتون میشم

AL1reZA
11-22-2011, 22:51
دوستان لینک بازی آژاکس هم میزارین - ممنونتون میشم
دوست من اینجا بخشه رئال نه آژاکس اگه موجود بود برات می فرستم.(اگه موجود بود)roz::

امشب امیدوارم ضمن برد خوب از بازیکنایی که کمتر بازی کردن مثه شاهین استفاده بشه
و اونا هم زاگربیا رو بکوبن
داداش اون جوری که من فهمیدم نوری شاهین در ترکیب اصلی هست.

AL1reZA
11-23-2011, 19:18
بازی فوق العاد خوبی بود
در همون 10 دقیقه اول کارشون رو تموم کردیم و توانستیم 6 تاییشون کنیم.
زاگرب یه ضرب زد دو ضرب خورد در خانه هوادانشون به ما و رونالدو توهین کردن
و در برنابئو هواداران جوابشون رو دادند و 6تایی هم شدند.
رکورد گواردیولا با بارسا رو هم شکستیم در برد های پیاپی
به امید برد های بیشتر و قهرمانی

Sulejmani
11-23-2011, 19:26
واقعا تیم خوبی دارید ...// رئال داره عالی بازی میکنه و نتیجه میگیره
دیشب وقتی رفتم تو نتایج زنده دیدم رئال تا دقیقه 9 // 3-0 جلو افتاده ... تعجب زده شدم
:jeddiiiii:9 دقیقه 3 گل :jeddiiiii:

mortezarm
11-23-2011, 20:17
واقعا تیم خوبی دارید ...// رئال داره عالی بازی میکنه و نتیجه میگیره
دیشب وقتی رفتم تو نتایج زنده دیدم رئال تا دقیقه 9 // 3-0 جلو افتاده ... تعجب زده شدم
:jeddiiiii:9 دقیقه 3 گل :jeddiiiii:
اره داداش امسال رئال خیلی رو فرمه
اگه نگاه کرده باشید ما در 6 بازی اخیر بیشتر گلهامون تو 15 دفیفه اول زدیم و چندتا هم زدیم متاسفانه این اتفاق بعضی جاها باعث میشه بازیکنان بی خیال باشن
اما خوزه خدا رو شکر حواسش کامل به این موضوع هست

AL1reZA
11-23-2011, 20:24
اره داداش امسال رئال خیلی رو فرمه
اگه نگاه کرده باشید ما در 6 بازی اخیر بیشتر گلهامون تو 15 دفیفه اول زدیم و چندتا هم زدیم متاسفانه این اتفاق بعضی جاها باعث میشه بازیکنان بی خیال باشن
اما خوزه خدا رو شکر حواسش کامل به این موضوع هست
آره خدا رو شکر
بازیکنان هم با اون باخت و مساوی آدم شدن:hehehe:

mortezarm
11-23-2011, 20:37
آره خدا رو شکر
بازیکنان هم با اون باخت و مساوی آدم شدن:hehehe:

اره واقعا اثر مثبتی داشته فقط خدا کنه دوباره مغرور نشن

AL1reZA
11-25-2011, 11:13
هفته چهاردهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012

رئال مادرید - اتلتیکو مادرید

شنبه 5آذر ساعت: 22:30 به وقت ایران

ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 3 (serbia)
Arena Sport 4 [MAXtv]
AzTV
C+ Aitio (finland)
C+ Extra 2 (sweden)
C+ Fotball (norway)
C+ Liga (spain)
C+ Sport (poland)
C+ Sport 1 (sweden)
Digi Sport 2 (romania)
NTV Spor
NTV+ Football
OTE Sport 1
Sky Calcio 5
Sky Sport 3 (italy)
Sky Sports 1 (uk/ireland)
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (cze/svk)
Sport 2 (hungary)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 2 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
SuperSport Maximo
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Liga HD
~ C+ Sport HD (nor***)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Sky Calcio HD5
~ Sky Sport HD3 (italy)
~ Sky Sports HD1 (uk/irl)
~ Sport 5 HD (israel)
~ Sport TV2 HD

لینک آنلاین قبل از بازی گذاشته میشهroz::

نظریادتون نرهroz::

R.BAGGIO.10
11-25-2011, 15:55
منم میدونم رئال تیم بزرگیه .خیلی دوست دارم بارسا رو ببرید و قهرمان بشید.

AL1reZA
11-25-2011, 18:58
منم میدونم رئال تیم بزرگیه .خیلی دوست دارم بارسا رو ببرید و قهرمان بشید.
قهرمانی امسال ماله رئاله:sigar:

mortezarm
11-25-2011, 23:52
دربی حساسی داریم اما با وضع دو تیم شانس ما خیلی بیشتره مخصوصا با دفاع ناقص اتلتیکو
امیدوارم بازی رو عالی ببریم

hadizizo
11-26-2011, 08:57
مطمئن باشید امسال قهرمانیم به 4دلیل:

1 دیگه دوران خریدن داور و فدراسیون و...تموم شد.
2 بارسا افت کرده دیگه مثل سابق نیست و روز به روز ضعیف تر خواهد شد
3 شانس های بارسلونا تموم شدنیه و ته کشیده
4 دیگه نمیشه بگم میترسم بگمو یه عده ....

AL1reZA
11-26-2011, 10:58
خوب رسیدیم به دربی دیدنی
این بازی می تونه جذاب باشه ولی نه به اندازه بازی با والنسیا
اتلتیکو جلوی بارسا خوب بازی نکرد و شکست بدی خورد
این نشون میده بازی آنچنان هم سخت نیست.
به امیدپیروزی های پیاپی

hadizizo
11-26-2011, 12:15
اره داداش به امید خدا برد رئال قطعیه ولی خب چون بازیه دربیه کمی حساسه ....
حیف پخش مستقیم نیست....

مورینیو...
11-26-2011, 12:29
اتلتیکو حریف رئال نمیشه اون موقعی که رئال مادرید سوتی میداد و اتلتیکو فورلان و آگرو رو داشت حریف رئال نبود چه برسه به الآن البته نباید دست کم بگیریمشون بازی توخونه ی اونهاست و فشارتماشاگران زیاده.البته تماشاگرانشون کمه.ولی خب بازی نسبتا سختیه.ولی پیروزی مال ماست.

AL1reZA
11-26-2011, 12:32
اتلتیکو حریف رئال نمیشه اون موقعی که رئال مادرید سوتی میداد و اتلتیکو فورلان و آگرو رو داشت حریف رئال نبود چه برسه به الآن البته نباید دست کم بگیریمشون بازی توخونه ی اونهاست و فشارتماشاگران زیاده.البته تماشاگرانشون کمه.ولی خب بازی نسبتا سختیه.ولی پیروزی مال ماست.
داداش بازی تو برنابئو هست
مگه میشه 1تیم تو لیگ برتر 2بازی پشت سر هم خارج از خانه داشته باشه:flowerysmile:

مورینیو...
11-26-2011, 12:36
داداش بازی تو برنابئو هست
مگه میشه 1تیم تو لیگ برتر 2بازی پشت سر هم خارج از خانه داشته باشه:flowerysmile:

توبرنابئو هست که بردیم من فکرکردم تو زمینه حریفه.

AL1reZA
11-26-2011, 12:38
توبرنابئو هست که بردیم من فکرکردم تو زمینه حریفه.
بازی چه در برنابئو باشه چه در زمین اتلتیکو رئال پیروز میدانه با گل زنی رونالدو

Zid@ne
11-26-2011, 13:22

راست میگی . نمیتونیم دست کم بگیریمش ولی اتلتیکو همیشه زهرآگین نشون داده . باید مراقب باشیم !!!!!!!!

J. Mourinho
11-26-2011, 13:38
درسته اتلتیکو دیگه فورلان و آگرو رو نداره ولی فالکائو و دیه گو رو که دارن، ولی به نظر من بازی رو با اختلاف زیاد میبریم چون اتلتیکو خیلی دفاع و دروازبان خوبی نداره.

Zid@ne
11-26-2011, 13:40
درسته اتلتیکو دیگه فورلان و آگرو رو نداره ولی فالکائو و دیه گو رو که دارن، ولی به نظر من بازی رو با اختلاف زیاد میبریم چون اتلتیکو خیلی دفاع و دروازبان خوبی نداره.

این درسته !!!!!!!!!!! ولی نباید دست کم گرفت

AL1reZA
11-26-2011, 16:55
خوشبختانه دیماریا و مارسلو از مصدومیت خارج شدند و در ترکیب اصلی هستند
خبر بد هم اینه که اگر ژابی 1کارت زرد بگیره به الکلاسیکو نمی رسه
به نظر من باید به ژابی استراحت بدیم و به نوری شاهین بازی بدیم در کنار دیارا
به احتمال زیاد رئال از تاکتیک پرس و ضدحمله استفاده می کنه. این تاکتیک رئالو قهرمان می کنه
ستاره این بازی رونالدو و اوزیل هستند.

mortezarm
11-26-2011, 17:15
خوشبختانه دیماریا و مارسلو از مصدومیت خارج شدند و در ترکیب اصلی هستند
خبر بد هم اینه که اگر ژابی 1کارت زرد بگیره به الکلاسیکو نمی رسه
به نظر من باید به ژابی استراحت بدیم و به نوری شاهین بازی بدیم در کنار دیارا
به احتمال زیاد رئال از تاکتیک پرس و ضدحمله استفاده می کنه. این تاکتیک رئالو قهرمان می کنه
ستاره این بازی رونالدو و اوزیل هستند.

واقعا حضوره ژابی تو ال کلاسیکو خیلی مهمه پس منم کاملا موافق استراحت دادن به ژابیم

ozil10
11-26-2011, 18:32
رئال باید از شاهین و دیماریا استفاده کنه و به ژابی استراحت بده
البته باید دقت کنند که هیشکی اخراج نشه:/dancthink::

مورینیو...
11-26-2011, 18:34
فکر نکنم مورینیو ریسک کنه و به ژابی آلونسو بازی بده. نوری شاهین خیلی با انگیزست و میتونه به رئال کمک کنه.حضورشاهین درکنار خدیرا یا لاسانا دیارا خیلی خوبه.
فقط موندم این نامردا چرا بازی رو پخش نمیکنند(مسئولین شبکه سه)
آخه بازی بارسلونا و ختافه دیدن داره !خب معلومه بارسا میبره. برد رئال هم تو این بازی احتمالش زیاده ولی هرچی باشه این بازی دربیه.

AL1reZA
11-26-2011, 22:12
با خارج شدن دیماریا از بند مصدومیت خیلی کمک بزرگه به ما کرد فقط خدا کنه هنوز در اوج باشه.
دیماریا با تکنیک و سرعتی که داره خیلی بهمون کمک می کنه
همچنین تا الان بهترین پاسور اروپا هست
دمش گرم.

AL1reZA
11-26-2011, 22:22
لینک آنلاین

لینک 1 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
لینک 2 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
لینک 3 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
لینک 4 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
لینک 5 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

ایشالا که می بریم.

AL1reZA
11-27-2011, 15:37
خوب این بازی جذاب رو هم بردیم با نتیجه 4-1
البته گل اتلتیکو آفساید بود این نظر کارشناساست
دیماریا هم نشون داد مصدومیت روش تاثیری نداشته و همچنان در اوج هست.
تبریک به امید برد های پیاپی بیشتر

hadizizo
11-27-2011, 16:22
بازی بعدی که با گیخون زنگ تفریحه به نظرم باید به بازیکن های اصلی کمی استراحت بده بعد میرسیم سر وقت بارسلونا....chomagh

mortezarm
11-27-2011, 19:32
بازی بعدی که با گیخون زنگ تفریحه به نظرم باید به بازیکن های اصلی کمی استراحت بده بعد میرسیم سر وقت بارسلونا....chomagh
نه دیگه اتفاقا ما باید شدیدا اینجور بازی ها رو جدی بگیریم مخصوصا اینکه ما تو چند فصل اخیر زیاد تو زمین گیخون امتیاز از دست دادیم و رئال مطمئنا تو غرور 6 امتیاز فاصله نمیره

Zid@ne
11-27-2011, 22:15
طعم حقارتو بهشون میچشونیم!!gam:-

AL1reZA
11-27-2011, 22:22
توجه دوستان رئالی

بچه این این تاپیک حرف های خودمونی نیست.roz::
اسم این تاپیک تبادل و نظره و از شما خواهش می کنم که در این تاپیک بدون تعصب بحث کنیدroz::

AL1reZA
11-27-2011, 22:30
بچه ها سعی کنید در این تاپیک بیشتر بپردازیم به مشکلات تیم.تیم ما هرچند عالیه ولی هنوزنقص هایی دارهroz::
همین طور سعی کنید پست هاتون حداقل بیشتر از 1خط باشهroz::

saman0176
11-28-2011, 00:05
emsal real madrid tamame jamhaye oropa ba espania ro be dast meare real emsal shekast napazire

AL1reZA
11-28-2011, 21:47
خدارو شکر تیم تا الان عالی بوده و در آمادگیه کامله
ولی هنوز نقص هایی داره باید از کمترین موقیعت ها بیشترین استفاده رو ببره
و باید تاکتیک پرسشون رو قوی تر کنند تا دفاع آسیب نبینه
تاتیک پرس رو باید هافبک ها و مهاجمین انجام دهند.
بااین تاکتیک هم دفاع عالی خواهیم داشت و هم حمله عالی.

mortezarm
11-28-2011, 21:59
به نظر من بازی با گیخون خیلی کلیدیه و جدا از وضعه بده گیخون این بازی رو باید خیلی جدی بگیریم و با احتیاط بازی کنیم و باید سعی کنیم خیلی زود به گل برسیم

Mohammad
11-28-2011, 22:10
((اخه گیخون هم شد تیم - 6تا))
تیم بعدی کیه........

spiderkiller
11-29-2011, 11:21
به نظر من مشکل اصلی رئال توی دفاع جناحین هست.اگه این دفاع رو درست نکنن واقعا با مشکل برخورد میکنن.درست مثل بارسا که سمت الوز نفوذ پذیر تر هست سمت مارسلو هم بسیار نفوذ پذیره و از طرفی رئال نشون داده روی سانتر های زمینی و سریع از جناحین مشکل داره.اگه این مشکل رو حل کنن دیگه واقعا نمیدونم مربیا میخوان از کجا بهشون ضربه بزنن

مورینیو...
11-29-2011, 11:32
((اخه گیخون هم شد تیم - 6تا))
تیم بعدی کیه........

هزاربار گفتم اگه مالدیو هم بیاد باما بازی کنه اگه دست کم بگیریمش میبازیم.

مثالش همین والیبال ایران.آرژانتین رو میبریم ولی از چین میبازیم.دلیلش چیه؟دلیلش دست کم گرفتنه.

David Sina
11-29-2011, 12:25
گیخون پارسال تنها تیمی بود که رئال رو در سانتیاگو برنابئو شکست داد اگه مربی اش همون مربی فصل پیش باشه یه خورده حساب هایی هم با مورینیو داره ....... هرچند این فصل نتایج ضعیفی گرفته ولی فوتباله دیگه ......... dallliii

AL1reZA
11-29-2011, 12:47
به نظر من مشکل اصلی رئال توی دفاع جناحین هست.اگه این دفاع رو درست نکنن واقعا با مشکل برخورد میکنن.درست مثل بارسا که سمت الوز نفوذ پذیر تر هست سمت مارسلو هم بسیار نفوذ پذیره و از طرفی رئال نشون داده روی سانتر های زمینی و سریع از جناحین مشکل داره.اگه این مشکل رو حل کنن دیگه واقعا نمیدونم مربیا میخوان از کجا بهشون ضربه بزنن
داداش به نظر من اینی که گفتی مشکل رئال نیست.
مارسلو نفوزی هست و با تاکتیک جدید مورینیو از سمت مارسلو زیاد آسیب نمی بینیم.
تاکتیک مورینیو پرس و ضد حمله هست.وبه نظر من تیم مشکل جدی نداره.:flowerysmile:

AL1reZA
11-29-2011, 12:52
گیخون پارسال تنها تیمی بود که رئال رو در سانتیاگو برنابئو شکست داد اگه مربی اش همون مربی فصل پیش باشه یه خورده حساب هایی هم با مورینیو داره ....... هرچند این فصل نتایج ضعیفی گرفته ولی فوتباله دیگه ......... dallliii
درسته.
ولی سبک بازی رئال از پارسال تا امسال خیلی فرق کرده.رئال در دفاع -میانی-ودر حمله خیلی تقویت شده در واقع هماهنگ تر شدن.رئال تا الان 13 برد پیاپی بدست آورده و تیم های سختی رو شکست داده.
به نظرم بازی رو راحت ببریم مثل بازی دربی.ولی نباید دست کم بگیریم.:ohum:

Mohammad
11-29-2011, 13:23
هزاربار گفتم اگه مالدیو هم بیاد باما بازی کنه اگه دست کم بگیریمش میبازیم.

مثالش همین والیبال ایران.آرژانتین رو میبریم ولی از چین میبازیم.دلیلش چیه؟دلیلش دست کم گرفتنه.

((داداش ایران رو با اروپا اصلا مقایسه نکن))
بدبخت کیروش برای بازی با مالدیو هی گفت این مالدیو مثل چند سال پیش نیست پیشرفت کرده
اینو گفت چون میدونست ایرانی ها تا یکی دو بازی رو بردن غرور میگرشون
ولی رئال کجاااااااااااااهووووووووو و
ایران کجاااااااااااااااااا:mage mishe:

spiderkiller
11-29-2011, 13:32
داداش به نظر من اینی که گفتی مشکل رئال نیست.
مارسلو نفوزی هست و با تاکتیک جدید مورینیو از سمت مارسلو زیاد آسیب نمی بینیم.
تاکتیک مورینیو پرس و ضد حمله هست.وبه نظر من تیم مشکل جدی نداره.:flowerysmile:

اتفاقا من هربازی که از رئال دیدم ضربه ای که خوردن از سمت مارسلو بوده و احتمالا هم علتش همین نفوذ های اونه.شاید حمله از اون سمت رئال باعث نشه به گل برسن ولی باعث میشه یکم دروازه رئال به خطر بیوفته.

AL1reZA
11-29-2011, 13:36
اتفاقا من هربازی که از رئال دیدم ضربه ای که خوردن از سمت مارسلو بوده و احتمالا هم علتش همین نفوذ های اونه.شاید حمله از اون سمت رئال باعث نشه به گل برسن ولی باعث میشه یکم دروازه رئال به خطر بیوفته.
شاید درست باشه
اگه از اون سمت آسیب می بینیم ولی به جاش خط حملمون قوی تره.:flowerysmile:

spiderkiller
11-29-2011, 13:38
شاید درست باشه
اگه از اون سمت آسیب می بینیم ولی به جاش خط حملمون قوی تره.:flowerysmile:

خط حمله رو که حسابی قبول دارم.الان خط حمله های برتر دنیا خط حمله رئال و بارسا و سیتیه.واقعا خط حمله این سه تیم ادمو میترسونه.

AL1reZA
11-29-2011, 13:47
خط حمله رو که حسابی قبول دارم.الان خط حمله های برتر دنیا خط حمله رئال و بارسا و سیتیه.واقعا خط حمله این سه تیم ادمو میترسونه.

موافقم.:flowerysmile:

اینم آمار حمله 3تیم در لیگ برتر فصل 2011-2012

رئال مادرید:46

منچسترسیتی:43

بارسلونا:38

رئال در خط حمله کمی بهتر عمل کرده

mortezarm
11-29-2011, 13:53
منم کاملا با لین نظر موافقم علی رقم اینکه مارسلو نسبتا بازیکن خوبیه اما تو دفاع اونقد کارامد نیس و میشه گفت حتی بیشتر گلهای رئال از جا موندن اون یا اشتباه دفاعی اون صورت گرفته هر چند تو حمله خوب عمل میکنه و خیلی موثره

Zid@ne
11-29-2011, 13:56
منم کاملا با لین نظر موافقم علی رقم اینکه مارسلو نسبتا بازیکن خوبیه اما تو دفاع اونقد کارامد نیس و میشه گفت حتی بیشتر گلهای رئال از جا موندن اون یا اشتباه دفاعی اون صورت گرفته هر چند تو حمله خوب عمل میکنه و خیلی موثره

پس با این حال به تو ال کلاسیکو به جای اون کی رو بذاریم بهتره ؟

mortezarm
11-29-2011, 14:00

من موافق حضوره کونترائوم اما در صورتی که لاس و ژابی هم باشن و به نظرم بدونه خدیرا هم اتفاقات بهتری واسمون پیش بیاد

AL1reZA
11-29-2011, 14:04

من موافق حضوره کونترائوم اما در صورتی که لاس و ژابی هم باشن و به نظرم بدونه خدیرا هم اتفاقات بهتری واسمون پیش بیاد
من خود مارسلو بهترین گزینه می دونم.کوئنترائو هم خوبه ولی ما می خواهیم بازی رو ببریم و مارسلو در حملات و بازی سازی موفق تراز کوئنترا هست.

Zid@ne
11-29-2011, 14:06

درست میگی داداش . خدیرا هم زیاد خوب بازی نمیکنه !!!!!!!!

mortezarm
11-29-2011, 14:12
من خود مارسلو بهترین گزینه می دونم.کوئنترائو هم خوبه ولی ما می خواهیم بازی رو ببریم و مارسلو در حملات و بازی سازی موفق تراز کوئنترا هست.

مسلما تنها هدف تو برنابئو برده اما توجه کن ببین تو 6 بازی اخیر چند گل تو ال کلاسیکو ها ما بخاطر اشتباه مستقیم و غیرمستقیم مارسلو خوردیم
من اصلا نمیگم مارسلو بده خیلیم خوبه اما متاسفانه اعتماد به نفس ال کلاسیکو رو نداره
اما فابیو بازیکن چند پستیه و تو بازی سازی هم قویه و قدرت تخریب خیلی بالایی یهیم داره ضمن اینکه فیزیکشم یه نمره مثبت دیگه در قیاس با مارسلو

Zid@ne
11-29-2011, 14:20
ولی مورینیو کارش رو بلده . خودش میدونه چیکار کنه

AL1reZA
11-29-2011, 14:22
مسلما تنها هدف تو برنابئو برده اما توجه کن ببین تو 6 بازی اخیر چند گل تو ال کلاسیکو ها ما بخاطر اشتباه مستقیم و غیرمستقیم مارسلو خوردیم
من اصلا نمیگم مارسلو بده خیلیم خوبه اما متاسفانه اعتماد به نفس ال کلاسیکو رو نداره
اما فابیو بازیکن چند پستیه و تو بازی سازی هم قویه و قدرت تخریب خیلی بالایی یهیم داره ضمن اینکه فیزیکشم یه نمره مثبت دیگه در قیاس با مارسلو
درسته.
داداش مورینیو می تونه از هردو آن ها استفاده کنه یعنی این جوری

کاسیاس

مارسلو........په په.....راموس......آربلوا

کوئنترائو.....آلونسو

و...

در این ترکیب مارسلو در حملات به حمله اضافه بشه و کوئنترائو جای مارسلو رو پر کنه:flowerysmile:

spiderkiller
11-29-2011, 15:01
درسته.
داداش مورینیو می تونه از هردو آن ها استفاده کنه یعنی این جوری

کاسیاس

مارسلو........په په.....راموس......آربلوا

کوئنترائو.....آلونسو

و...

در این ترکیب مارسلو در حملات به حمله اضافه بشه و کوئنترائو جای مارسلو رو پر کنه:flowerysmile:

این تقریبا شبیه به ترکیبی هست که توی سوپر کاپ رفت مورینیو استفاده کرد و تونست برای اولین بار بعد از چند سال یک مدت نسبتا طولانی بارسا رو به دردسر بندازه ولی باعث شد دوبار دروازه خودش تو برنابئو باز شه که یکیش روی اشتباه په په بود.درکل من شانس رئال رو این فصل بالا میبینم.چه تو قهرمانی و چه تو الکلاسیکو ولی بازم میگم بارسا این فصل بگیر نگیر داره.درشب خوب بازی کردن میلان اونا رو شکست میده و در شب خوب بازی کردن خودش از تیم حریف که خیلی ضعیفه میبازه.این امیدوارم میکنه توی الکلاسیکو رو فرم باشن

AL1reZA
11-29-2011, 15:09
این تقریبا شبیه به ترکیبی هست که توی سوپر کاپ رفت مورینیو استفاده کرد و تونست برای اولین بار بعد از چند سال یک مدت نسبتا طولانی بارسا رو به دردسر بندازه ولی باعث شد دوبار دروازه خودش تو برنابئو باز شه که یکیش روی اشتباه په په بود.درکل من شانس رئال رو این فصل بالا میبینم.چه تو قهرمانی و چه تو الکلاسیکو ولی بازم میگم بارسا این فصل بگیر نگیر داره.درشب خوب بازی کردن میلان اونا رو شکست میده و در شب خوب بازی کردن خودش از تیم حریف که خیلی ضعیفه میبازه.این امیدوارم میکنه توی الکلاسیکو رو فرم باشن
این حرفتو کامل قبول دارم. ولی باخت بارسا چند دلیل می تونه داشته باشه
1- دست کم گرفتن
2-خستگی واسه بازی سخت مقابل میلان
3-شانسی بارسا باخت مخصوصا تیرک دقیقه 90 بارسا.
که به نظرم بیشتر همون گزینه اول باشه.

در مورد الکلاسیکو هم به نظرم رئال اگر نوری شاهین آماده بود از نوری شاهین هم استفاده کنه خوبه هرچند خوده مورینیو می خواد از 3 هافبک دفاعی استفاده کنه
آلونسو و خدیرا و به احتمال زیاد به دیارا هم بازی میده.
و مارسلو هم در ترکیب ثابته.

David Sina
11-29-2011, 16:31
رئال یه پهن بزرگ داره به اسم سرعت .......... هر تیمی بتونه جلوی این سرعت بالای رئال رو بگیره میتونه متوقفش کنه ....

تا اینجا که تیمی نتونسته ..............

mortezarm
11-29-2011, 20:15
رئال یه پهن بزرگ داره به اسم سرعت .......... هر تیمی بتونه جلوی این سرعت بالای رئال رو بگیره میتونه متوقفش کنه ....

تا اینجا که تیمی نتونسته ..............
البته این سرعت تو رئال خیلی مهمه اما به خاطر تعدد بازیکنا سرعتی(از همه نظر) فک کنم مهارش به این راحتیا نباشه

AL1reZA
11-29-2011, 20:25
البته این سرعت تو رئال خیلی مهمه اما به خاطر تعدد بازیکنا سرعتی(از همه نظر) فک کنم مهارش به این راحتیا نباشه
داداش هیچ تیمی نمی تونه حمله رئالو مهار کنه.
اینو امسال به همه ثابت خواهیم کرد.

mortezarm
11-29-2011, 20:47
اره داداش منم مطمئنم

Zid@ne
11-30-2011, 18:11
من مطمئنم تو ال کلاسیکو کریس بتونه درخشش کنه و گل بزنه مطمئنا برنده جایزه توپ طلا هم میشه ki::

AL1reZA
11-30-2011, 19:18
در بازی با گیخون اگر آلونسو و رونالدو استراحت کنند بهتره چون اگر الونسو بازی کنه و کارت بگیره الکلاسیکو رو از دست خواهد داد.
رونالدو هم همین طور اگه به رونالدو هم بازی ندیم بهتره.تا مصدومیتش کاملا برطرف بشه ولی روی نیمکت باشه درصورتی که بازی گره خورد به بازی بیاد.

mortezarm
11-30-2011, 20:18
در بازی با گیخون اگر آلونسو و رونالدو استراحت کنند بهتره چون اگر الونسو بازی کنه و کارت بگیره الکلاسیکو رو از دست خواهد داد.
رونالدو هم همین طور اگه به رونالدو هم بازی ندیم بهتره.تا مصدومیتش کاملا برطرف بشه ولی روی نیمکت باشه درصورتی که بازی گره خورد به بازی بیاد.

منم کاملا موافقم اما فک کنم الونسو 5 کارته شده و اصلا بازی گیخون محرومه

AL1reZA
11-30-2011, 21:38
منم کاملا موافقم اما فک کنم الونسو 5 کارته شده و اصلا بازی گیخون محرومه
نه داداش نشده اگه شده بود تو سایت های خبری مثل پیکه می پیچید.:flowerysmile:

mortezarm
11-30-2011, 21:39
نه داداش نشده اگه شده بود تو سایت های خبری مثل پیکه می پیچید.:flowerysmile:
نمیدونم
پس واجب شد بازی نکنه با خیخون

AL1reZA
12-01-2011, 16:10
هفته پانزدهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012

گیخون - رئال مادرید

شنبه 12 آذر /ساعت: 22:30 به وقت ایران

Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 1 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
C+ Fotball (norway)
C+ Fotboll (sweden)
C+ Sport (france)
C+ Sport (poland)
Canal+ 1 (Spain)
Digi Sport 1 (romania)
NTV Spor
NTV+ Football
OTE Sport 1
Sky Calcio 3
Sky Super Calcio
Sport 1 (hungary)
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (cze/svk)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 1 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
TV+ (bulgaria)
~ 6’Eren HD
~ C+ Sport Extra HD (nordic)
~ C+ Sport HD (france)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Canal+ 1 HD
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Super Calcio HD
~ Sport 5 HD (israel)
~ Sport TV2 HD
~ SuperSport HD1 [DigitAlb

لینک آنلاین قبل از بازیroz::

نظریادتون نرهki::

AL1reZA
12-01-2011, 16:21
بازی راحتی داریم بعد 3 هفته
این بازی رو به نظرم راحت پیروز شیم ولی نباید دست کم بگیریم.که از این بابت مطمئنم.
همونطور که در پست بالا گفتم بهتره از رونالدو و آلونسو استفاده نکنیم.
بهتره همزمان از نوری شاهین اوزیل کاکا دیماریا در این بازی استفاده کنیم در واقع در ترکیب اصلی بزاریمشون.
و در این بازی هست که می توانیم بازیکنان رو محک بزنیم واسه ترکیب اصلی الکلاسیکو.
به امید چهادهمین برد پیاپی:flowerysmile:

hp2011
12-01-2011, 19:27
برد پرگلی در انتظار ماست البته هیچ وقت نباید هیچ تیمی رو دسته کم گرفت

mortezarm
12-01-2011, 19:50
اره داداش اونم گیخون که معمولا ما رو اذیت میکنه و بازیم تو زمینه اوناس
باید با احتیاط بازی کنیم بدون محروم و مصدوم و امیدوارم تیمه تلفیقی از تیم اصلی و نیمکت نشینامون باشه

AL1reZA
12-01-2011, 21:00
باید با احتیاط بازی کنیم بدون محروم و مصدوم و امیدوارم تیمه تلفیقی از تیم اصلی و نیمکت نشینامون باشه
داداش اذیت می کرد
دیگه نمی تونه.تیم داره مثل کهکشانی های شماره 1 میشه.:hooora:

mortezarm
12-01-2011, 21:04
داداش اذیت می کرد
دیگه نمی تونه.تیم داره مثل کهکشانی های شماره 1 میشه.:hooora:

امیدوارم
البته کهکشانی 2 باید حتی از 1 خیلی بهتر بشه تا نام کهکشانی جاودانه بشه:flowerysmile:

AL1reZA
12-02-2011, 21:07
مطمئنن رئال باز هم از تاکتیک پرس و ضدحمله استفاده می کنه که دوام آوردن مقابل این تاکتیک و مقابل رئال خیلی سخته.فکر کنم بازی رو با 4گل ببریم
ستاره بازی هم به نظر من کاکا هست

mortezarm
12-02-2011, 21:16
امیدوارم کاکا و اوزیل و هیگواین و بنزما همگی فیکس باشن تا یه روحیه خوب واسه ال کلاسیکو بگیرن و اماده ترین بازیکنامونو بزاریم تو زمین
امیدوارم یه بازی خوب، یه برد روحیه بخش، و درخشش بازیکنا رو داشته باشیم

AL1reZA
12-02-2011, 21:21
امیدوارم کاکا و اوزیل و هیگواین و بنزما همگی فیکس باشن تا یه روحیه خوب واسه ال کلاسیکو بگیرن و اماده ترین بازیکنامونو بزاریم تو زمین
امیدوارم یه بازی خوب، یه برد روحیه بخش، و درخشش بازیکنا رو داشته باشیم

داداش این جور که من فهمیدم رونالدو در ترکیب اصلیه.ولی خودم باهات موافقم:flowerysmile:

mortezarm
12-02-2011, 21:35
داداش این جور که من فهمیدم رونالدو در ترکیب اصلیه.ولی خودم باهات موافقم:flowerysmile:
ای بابا کاشکی فیکس نبود و نیمه دوم میومد اینطوری خطره اسیب دیدنم داره

Zid@ne
12-03-2011, 02:50

:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:گیخون و اذیت ؟:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:داداش گیخون مال این حرفها نیست :ohum: هنوز واسش این کارا زوده :ohum: من که میگم سه چهار تا رو راحت میخوره !:yes:

mortezarm
12-03-2011, 20:26
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:گیخون و اذیت ؟:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:داداش گیخون مال این حرفها نیست :ohum: هنوز واسش این کارا زوده :ohum: من که میگم سه چهار تا رو راحت میخوره !:yes:
من که از خدامه 10 تا بش بزنیم اما همین گیخون 2 این 2 سال ا ما امتیاز گرفته و این نشون میده تیمه باهوشیه
اما منم میگم امشب راحت میبریم

AL1reZA
12-03-2011, 20:32
لینک آنلاین

mortezarm
12-04-2011, 20:07
مورینیو بازم همه رو شگفت زده کرد با ترکیبش اصلا فکر نمیکردم اینقد تیم بدون تغییر بازیکنای اصلی باشه هم در رابطه با کریس هم شاهین و هم کاکا کلا برعکسه اون چیزی بود که من فک میکردم
اما خوشبختانه همه چی خوب پیش رفت

AL1reZA
12-04-2011, 20:20
بازی خوبی بود با یه نتیجه عالی
بازی که بچه ها با کمترین فشار به خودشون بهترین نتیجه رو گرفتند در خانه حریف
بازی کاملا در دست رئال بود و گیخون موقیعت آنچان گلی رو نداشت.
رونالدو و دیماریا آمادگیشون به طور صد در صد نشون دادند و عالی بازی کردند.البته همه عالی بودند.
مورینیو هم خوب کاری کرد که به آلونسو بازی نداد امیدوارم که تو الکلاسیکو هم کارت نگیره چون بازی سختی رو بعداز الکلاسیکو داریم.
بازی عالی بود عمل کرد بازیکنان و مورینبو عالی بود.تبریک می گم چهاردهمین برد پیاپی رو
به امید برد های پیاپی بیشتر

AL1reZA
12-04-2011, 22:15
دور ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا فصل 2011-2012

آژاکس - رئال مادرید

(چهارشنبه 16 آذر ساعت 23:15 به وقت ایران)

بازی با تاخیر ،ساعت 1:15 مثل اینکه پخش میشه

A La Carte 2
Al Jazeera Sport +2
Dolce Sport 2
Nederland 3
Nova Sport (czech rep)
Nova Sports 6 (hellas)
nSport [57]
NTV+ Tennis
Sky Calcio 5
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sports *RED button
Sport 1 (israel)
Sport TV2
SuperSport 5 (za)
TV Klan [DigitAlb]
TV2 Sport (denmark)
TV2 Sport 1 (norway)
Viasat Xtra 1
~ Al Jazeera Sport HD2
~ Nederland 3 HD
~ Sky Calcio HD5
~ Sport 1 HD (israel)
~ Sport TV2 HD
~ TV2 Sport HD (denmark)

نظریادتون نرهroz::

لینک آنلاین قبل از بازی گذاشته میشهroz::

mortezarm
12-05-2011, 20:40
فقط کاشکی بازی سه شنبه بود اینجوری یکم به نفع بارساست هر چند شاید تیم اصلی نزاریم اما بازم خستگی راهم هست
اما در مورد این بازی فک کنم تیم دوم هم کاره سختی نداشته باشه و راحت بشه آژاکسو برد

AL1reZA
12-06-2011, 00:09
خوب رسیدیم به آژاکس آژاکسی که در سال قبل هم در رفتو برگشت شکستش دادیم
فکر نکنم بازی سختی باشه.
مورینیو می تونه 2کار انجام بده
1- به بازیکنان استراحت بده واسه الکلاسیکو که آماده باشن
2-می تونه بهشون بازی بده و از برد مطمئن باشه همین طور بتزیکنان رو محک بزنه مخصوصا اوزیل رو.
به هر صورت خودش بهتر می دونه از چه بازیکن هایی استفاده کنه واسه بازی با آژاکس.
به امید پانزدهمین برد پیاپی و رفتن با روحیه به الکلاسیکو

AL1reZA
12-06-2011, 13:13
تو این بازی آژاکس برای برد پا به میدان می گذاره چون بازی در خانشه و به 3امتیاز هم احتیاج داره واسه صعود
به نظرم بازی خوبی بشه و در ضدحملات رئال نتونه دوام بیاره.
به امید پیروزی

mortezarm
12-07-2011, 21:06
هر چند بازی دس گرمیه اما باید ببریم تا 18 امتیازه شیم در حالی که اژاکس این امتیازا واسش خیلی مهمه اما بازم بعیده کاری مقابله تیم دوم رئال از پیش ببره

AL1reZA
12-07-2011, 23:13
لینک آنلاین

Sulejmani
12-08-2011, 02:20
برد 3-0 آژاکس رو در خونه خودمون بتون تبریک میگم:afarin:
ایشالا تو الکلاسیکو هم همینطور پیروز باشین:gol:

AL1reZA
12-08-2011, 12:01
بازم تبریک از گفتن این تبریک برای رئال رو خیلی دوست دارم.
تبریک برد واقعا خوب شیرین روحیه بخش با تیم دوم نشون دادیم که تیم دوممون هم عالیه مخصوصا بدون کریس. رئالی که می گفتن روی کریس می چرخه.2بازی لیگ اروپا بدون کریس نتیجه 6-2 و 0-3
2برد عالی بدون کریس.
مورینیو بهترین مربیه تاریخه و جهانه واقعا مربی در تاکتیک مهربونی خاص بودن باحال و... مثل جوزه ندیدم.
مربی که با1جمله زندگی 1بازیکن رو از این رو به اون رو می کنه.توهرتیمی بوده تیمش غیرقابل شکست بوده.افتخار می کنم بهش افتخار می کنم به رئال افتخار می کنم به بازیکنان و...
از امروز آماده می شویم واسه الکلاسیکو
پیش به سوی الکلاسیکو

مورینیو...
12-08-2011, 13:23
بازم تبریک از گفتن این تبریک برای رئال رو خیلی دوست دارم.
تبریک برد واقعا خوب شیرین روحیه بخش با تیم دوم نشون دادیم که تیم دوممون هم عالیه مخصوصا بدون کریس. رئالی که می گفتن روی کریس می چرخه.2بازی لیگ اروپا بدون کریس نتیجه 6-2 و 0-3
2برد عالی بدون کریس.
مورینیو بهترین مربیه تاریخه و جهانه واقعا مربی در تاکتیک مهربونی خاص بودن باحال و... مثل جوزه ندیدم.
مربی که با1جمله زندگی 1بازیکن رو از این رو به اون رو می کنه.توهرتیمی بوده تیمش غیرقابل شکست بوده.افتخار می کنم بهش افتخار می کنم به رئال افتخار می کنم به بازیکنان و...
از امروز آماده می شویم واسه الکلاسیکو
پیش به سوی الکلاسیکو

حسابی جو گیر شدی. اگه مورینیو خوب نمی بود که اسم نام کاربری من نمی بود و بهش نمی گفتم عمو مورینیو.
کایخون برابر آژاکس عالی بود کم کم داره به یکی از بازیکنان مورد علاقه ی من تبدیل میشه احتمالا درنیمه ی دوم بازی با بارسا مورینیو ازش استفاده میکنه.کنترائو هم درکار دفاعی محشر بود.دمش گرم. کاکا که نشون داد همین الآن فیکس ال کلاسیکوست.بقوله گزارشگر بازی تبدیل به رقیبی جدی برای ژاوی هرنادز درلالیگا شده. فقط شاهین حال منو گرفت تنها کار مثبتش درنود دقیقه سه تا توپ گیری بود که داشت.مورینیو نیمه دوم ازش ناامید شد و فقط برای حفظ روحیه اش گناررو رو بجای آلونسو تعویض کرد اصلش باید شاهین رو بجای آلونسو تعویض میکرد.مورینیو از بازی سازی کردن شاهین ناامید شده بود وآلونسو رو آورد توزمین.دروازه بان دوم ما هم خیلی سوتیه انصافا.ولی ان شاالله شاهین و آدان دروازه بان دوم ما رفته رفته خودشون پیدا میکنند.همون طوری که کاکا و بنزما و دیگران خودشونو پیدا کردن.واران هم درخط دفاعی فوق الاده بود دم واران هم گرم.یه دژی بود واسه خودش.

mortezarm
12-08-2011, 13:28
واقعا همه چی عالی بود و خوشبختانه مهره های کلیدیمون در اوج امادگین حالا باید اماده پذیرایی از بارسا باشیم::bow

AL1reZA
12-08-2011, 17:15

رئال مادرید - بارسلونا

الکلاسیکو 163

هفته شانزدهم لالیگا

شنبه 19 آذر / ساعت 00:30 به وقت ایران/

دوستان رئالی نظر یادتون نره:love:

David Sina
12-08-2011, 23:02
گل های رئال تو بازی با آژاکس رو دیدم و هر 3 تا شبیه هم بود و تو هر 3 گل مدافعی ندیدم ........

پس دوباره تاکید میکنم ضدحمله ضد حمله ضد حمله

AL1reZA
12-09-2011, 23:02
ثانیه به سانیه داریم به الکلاسیکو نزدیک می شویم و استرس ها بالا تر میره واسه دیدن بازی.
امیدوارم بازی زیبایی شاهد باشیم با برد رئال

mortezarm
12-10-2011, 21:02
خب شمارش معکوس دیگه رسما شروع شد
اگه بتونیم 2 گل در بازی جلو بیفتیم میتونیم یه برده پرگل بدست بیاریم
اگه تیم روحیه داشته باشه و از استرس ضربه نخوریم
معتقدم از نظر فنی سطحمون به مراتب بالاتره

Zid@ne
12-10-2011, 21:10
مرتضی مطمئن باش که بچه ها از شرایط میزبانی به خوبی استفاده میکنن

AL1reZA
12-10-2011, 21:11

1-داداش فقط مورینیو....
2-فقط مورینیو.....
از قبل فکر همه جارو کرده می خواد باترکیبی که ازش باختیم با همون ترکیب انتقام بگیره و نشون بده که فقط خودشون نمی توانند خدای 3-3-4 نیستند.

mortezarm
12-10-2011, 21:18
منم حرف شما ها رو کاملا قبول دارم و مطمئنم
اما بهرحال فوتبال استثنا و شرایطه خاصم داره یه اشتباه میتونه همه چیو خراب کنه
اما بهر حال رئال ما خیلی امادس و پر روحیه
پس به امید پیروزی و رفتن کهکشانی ها به اسمون

AL1reZA
12-12-2011, 13:26

دور رفت

پونفرادینا - رئال مادرید

سه شنبه 22 آذر/ساعت:22:30 به وقت ایران

استادیوم:ال تورالین

شبکه ها به زودی.....

(نظریادتون نره)

(لینک آنلاین قبل از بازی)

AL1reZA
12-12-2011, 13:35
خوب بعداز شکست مقابل بارسا همگی احساس کردن رونالدو و رئال افت کردن.
خوب روحیمون کمی بهم ریخته ولی به نظرم بازی سختی نباشه.
اگه بازی رو ببریم مخصوصا پرگل روحیمون بر می گرده وبرای بازی با سویا آماده هستیم.
ایشالا همین امسال رکورد 15 برد پیاپی رو می شکنیم.
به امید برد.

Mohammad
12-12-2011, 14:14
خوب بعداز شکست مقابل بارسا همگی احساس کردن رونالدو و رئال افت کردن.
خوب روحیمون کمی بهم ریخته ولی به نظرم بازی سختی نباشه.
اگه بازی رو ببریم مخصوصا پرگل روحیمون بر می گرده وبرای بازی با سویا آماده هستیم.
ایشالا همین امسال رکورد 15 برد پیاپی رو می شکنیم.
به امید برد.

داداشا بهتون بر نخوره ها ولی با این موقعیت هایی که رونالدو خراب کرد فعلا ازش دلخورم یعنی همه طرفداران رئال ازش دلخورن ..........

Zid@ne
12-12-2011, 14:22
داداشا بهتون بر نخوره ها ولی با این موقعیت هایی که رونالدو خراب کرد فعلا ازش دلخورم یعنی همه طرفداران رئال ازش دلخورن ..........

کاملا درست میگی داداش ! تو الکلاسیکو واقعا هممون رو ناامید کرد ! زمانی که باید خوب بازی کنه بد بازی میکنه ! منم ازش خیلی دلخورم ...........!

AmirUtd
12-12-2011, 14:27

کاملا درست میگی داداش ! تو الکلاسیکو واقعا هممون رو ناامید کرد ! زمانی که باید خوب بازی کنه بد بازی میکنه ! منم ازش خیلی دلخورم ...........!

ببخشید همین رونالدو بود که باعث شد رئال چندین برد پیاپی بیاره
همین رونالدو بود که گل قهرمانی پارسال رو به بارسلونا زد
همین رونالدو بود که تا هفته پیش محبوبترین و بهترین بازیکن رئال بود
حالا به خاطر یه بازی همهتون فقط به رونالدو گیر میدین ‍eterza::-
. به نظرم کلا رئال بد بازی کرد
چرا شماها اینطورین . براتون متاسفم

Zid@ne
12-12-2011, 14:30
حالا به خاط یه بازی همهتون فقط به رونالدو گیر میدین ‍eterza::-
دوست گرامی !
ما کی گفتیم رونالدو بازی های قبل رو بد بازی کرده ؟ ما الکلاسیکو رو گفتیم ! آمار رونالدو تو الکلاسیکو واقعا بده ! ستاره تیم در مواقع حساس باید برای تیمش بدرخشه !

Ozil-10
12-12-2011, 14:32
واقعا رونالدو افتضاح بود
همه هم میدونن که عامل باخت رئال رونالدو بود
حتی خودش هم میدونه

Mohammad
12-12-2011, 14:35
دوست گرامی !
ما کی گفتیم رونالدو بازی های قبل رو بد بازی کرده ؟ ما الکلاسیکو رو گفتیم ! آمار رونالدو تو الکلاسیکو واقعا بده ! ستاره تیم در مواقع حساس باید برای تیمش بدرخشه !

کاملا باهات موفقم رضا // متاسفانه ستارهای ما توی الکلاسیکو ها خاموش میشن

AmirUtd
12-12-2011, 14:38
به هر حال این دلیل نمیشه که بخاطر یه بازی بهترین بازیکن تیممون رو سرزنش کنیم
هرچی باشه اونم تلاش خودش رو کرد

AL1reZA
12-12-2011, 14:42

حالا به خاطر یه بازی همهتون فقط به رونالدو گیر میدین ‍eterza::-

دوست گرامی !

واقعا رونالدو افتضاح بود
همه هم میدونن که عامل باخت رئال رونالدو بود
حتی خودش هم میدونه

کاملا باهات موفقم رضا // متاسفانه ستارهای ما توی الکلاسیکو ها خاموش میشن
بچه ها می تونم بپرسم که تاالان تو الکلاسیکو کی موفق بوده که رونالدو دومیش باشه؟
منظورم از ساله 2010 هست.
اتفاقا رونالدو نسبت به بقیه در الکلاسیکو ها موفق تر بوده.

Zid@ne
12-12-2011, 14:42
به هر حال این دلیل نمیشه که بخاطر یه بازی بهترین بازیکن تیممون رو سرزنش کنیم
هرچی باشه اونم تلاش خودش رو کرد

ببخشید داداش من در اینجا هم اصلا با شما موافق نیستم ! رونالدو تو اون بازی هیچ تلاشی نکرد !

AL1reZA
12-12-2011, 14:45
ببخشید داداش من در اینجا هم اصلا با شما موافق نیستم ! رونالدو تو اون بازی هیچ تلاشی نکرد !
به جزء کاسیاس کی تلاش کرد؟که شما همه تقصیرهارو انداختین تقصیر رونالدو.:-ang

AmirUtd
12-12-2011, 14:46
بچه ها می تونم بپرسم که تاالان تو الکلاسیکو کی موفق بوده که رونالدو دومیش باشه؟
منظورم از ساله 2010 هست.
اتفاقا رونالدو نسبت به بقیه در الکلاسیکو ها موفق تر بوده.

ای بابا ما کی باشیم که درباره رونالدو صحبت کنیم
حالا قدرشو نمیدونین بعدا میفهمین رونالدو کی بود و چه کرد:ajibeee:

Zid@ne
12-12-2011, 14:46
با این که از مسی خیلی بدم میاد و ازش متنفرم ! ولی اون تو هر الکلاسیکو یا گل زده ویا موقعیت گل درست کرده ! نمونش هم همین چند شب پیش دو تا موفعیت گل واسه هم تیمی هاش درست کرد و اونا هم گل زدن ! چرا ستاره ما نباید اینطور باشه ؟

AL1reZA
12-12-2011, 14:47
قصد ندارم ناراحتتون کنم ولی این جور که شما پست میدید طرفداره کریس نیستید بلکه ضدش شدید.
این همه زحمت برامون کشید ولی قدر نمی دونید.
بایه بازی حاضرید رونالدو رو بفروشید.
واقعا متاسفم.

Zid@ne
12-12-2011, 14:49
ای بابا ما کی باشیم که درباره رونالدو صحبت کنیم
حالا قدرشو نمیدونین بعدا میفهمین رونالدو کی بود و چه کرد:ajibeee:

درسته ! ما در حدواندازه هایی نیستیم که بخوایم در مورد کریس بحث کنیم ! من فقط نظرم رو گفتم ! همین ..........

Mohammad
12-12-2011, 14:50
به جزء کاسیاس کی تلاش کرد؟که شما همه تقصیرهارو انداختین تقصیر رونالدو.:-ang

من اینو قبول دارم / کاسیاس مثل همیشه عالی بود
ولی منظور ما اینه که رونالدو چرا نباید از 3 ضربه ایستگاهی و 2 موقعیت 100 گل نتونه 1 گل بزنه
اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااeterza::-

AL1reZA
12-12-2011, 14:52
با این که از مسی خیلی بدم میاد و ازش متنفرم ! ولی اون تو هر الکلاسیکو یا گل زده ویا موقعیت گل درست کرده ! نمونش هم همین چند شب پیش دو تا موفعیت گل واسه هم تیمی هاش درست کرد و اونا هم گل زدن ! چرا ستاره ما نباید اینطور باشه ؟
بارسایی ها همشون تلاش کردند و به نتیجه رسیدن.
ستاره ما؟ستاره های ما:-ang
همون مسی آمار گل در تیم ملی بدتر از غلام رضا رضایی هست.mas:-

AmirUtd
12-12-2011, 14:52
نمیدونم اینجابحث وتبادل رئاله یا بحث و تبادل طرفدارهای ضد رونالدوهه
من از چیزی که بدم میاد اینجا داره صحبت میشه
یعنی صبحت بر ضد رونالدو

Zid@ne
12-12-2011, 14:55
قصد ندارم ناراحتتون کنم ولی این جور که شما پست میدید طرفداره کریس نیستید بلکه ضدش شدید.
این همه زحمت برامون کشید ولی قدر نمی دونید.
بایه بازی حاضرید رونالدو رو بفروشید.
واقعا متاسفم.

کریس بازیکن بزرگیه و شکی نیست .......! درسته زحمت زیاد کشید و این جای خودش ! اون یه بازی بازیه کمی نبود واسه ما که بخوایم به سادگی ازش بگذریم ! میدونید باخت تو خونه یعنی چی ؟ اونم به تیمی که از ختافه باخته !به هرحال امیدوارم در بازی های آتی جبران کنه ! مخصوصا تو نیوکمپ

Mohammad
12-12-2011, 14:55
بی خیال بچه ها دیگه بازی تموم شده و این حرف ها نه نتیجه رو عوض میکنه نه ما رو آروم میکنه
ایشالا هم امسال قهرمان میشیم هم رونالدو بازی برگشت هتریک میکنه هم آقای گل میشه
فقط به احترام علیرضا و امیر این بحث رو تموم کردم --- رضا تو هم بیخیال
به افتخار رئال و رونالدو بزن اون دست قشنگه رو :-shad

AL1reZA
12-12-2011, 14:56
من اینو قبول دارم / کاسیاس مثل همیشه عالی بود
ولی منظور ما اینه که رونالدو چرا نباید از 3 ضربه ایستگاهی و 2 موقعیت 100 گل نتونه 1 گل بزنه
اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااeterza::-
چرا راموس این قدر توپ لو می داد ؟
چرا دیماریا این قدر خودخواه بود و توپ هارو لو می داد.؟
چرا کوئنترائو اینقدر راحت دریبل می خورد؟
چرا کاکا اون موقیعتو گل نکرد؟
چرا ژابی این قدر بد بود؟
چرا مارسلو الکی می زد زیره توپ؟
و....
چراااااااا
این نشد حرف همه بد بودند

Zid@ne
12-12-2011, 14:58
بارسایی ها همشون تلاش کردند و به نتیجه رسیدن.
ستاره ما؟ستاره های ما:-ang
همون مسی آمار گل در تیم ملی بدتر از غلام رضا رضایی هست.mas:-

ما داریم راجع به الکلاسیکو صحبت میکنیم نه راجع به تیم ملی !

Mohammad
12-12-2011, 14:59

داداش بیخیال....................

AL1reZA
12-12-2011, 14:59
من موندم چرا همتون گیر دادید فقط به کریس یعنی همه عالی بودن و فقط کریس بد بود؟:-ang
یه خورده منطقی باشین:-angcrying::-crying::-crying::-

Zid@ne
12-12-2011, 15:00
بی خیال بچه ها دیگه بازی تموم شده و این حرف ها نه نتیجه رو عوض میکنه نه ما رو آروم میکنه
ایشالا هم امسال قهرمان میشیم هم رونالدو بازی برگشت هتریک میکنه هم آقای گل میشه
فقط به احترام علیرضا و امیر این بحث رو تموم کردم --- رضا تو هم بیخیال
به افتخار رئال و رونالدو بزن اون دست قشنگه رو :-shad

باشه چشم ....................

AL1reZA
12-12-2011, 15:00
می دونم شما حرف مسی رو زدید من هم یه حقیقت از مسی رو گفتم.

Zid@ne
12-12-2011, 15:01
داداش بیخیال....................

به روی چشم ...............

AmirUtd
12-12-2011, 15:02
من موندم چرا همتون گیر دادید فقط به کریس یعنی همه عالی بودن و فقط کریس بد بود؟:-ang
یه خورده منطقی باشین:-angcrying::-crying::-crying::-

داداش اینا نقطه ضعف ما رو گرفتن .... برای همین میخوان روی اعصاب ما راه برن
از شما 2 تا که یه رئالی اصیلین انتظار نداشتم

AL1reZA
12-12-2011, 15:04
خواهشا این بحث الکی رو تموم کنید.واگه موافق باشید یه بحث خوب رو بزارم.موافقید؟

Zid@ne
12-12-2011, 15:05

همیشه یه رئالی بودم وخواهم بود ..........! واصلا قصد اذیت نداشتم ! فقط یه مقدار به رئال زیادی تعصب دارم

Mohammad
12-12-2011, 15:05

نه داداش نقطه ضعف چیه ........ من عاشق رئال و رونالدو هستم بعد بیام ضدش حرف بزنم
گفتم که بی خیال

AL1reZA
12-12-2011, 15:15
دلم می خواد از همگی حرف های امیدوارانه بشنوم.
دلم می خواد از بازیکانمون دفاع کنیم.
باور کنید الان خود بازیکان هم باورشون نمیشه که اینقدر بد بودن.

Mohammad
12-12-2011, 16:29
دلم می خواد از همگی حرف های امیدوارانه بشنوم.
دلم می خواد از بازیکانمون دفاع کنیم.
باور کنید الان خود بازیکان هم باورشون نمیشه که اینقدر بد بودن.

tazim::tazim::
خوب بازی بعدیمون با تیم ....:sooot:.... توی جام حذفیه
خوب رئال دوباره باید نشون بده که باخت مقابل شانسلون فقط یه اتفاق بوده
و اینو باید توی چند بازی آیندش نشون بده مخصوصا بازی با سویا
سویا هم که مال این حرفها نیست
6-0 با هتریک کریس:yes:ki::

AL1reZA
12-13-2011, 14:32
بازی امشب بازی جذابیه بازی که به همه ثابت می کنه بارسا شانسی از رئال برده.
بازی که کارشناسانی که معتقد بودند بارسا شانسی برده امشب مطمئن می شوند.
فکر نکنم رئال هیچ افتی کرده باشه بلکه هنوز همون رئالیه که 15 برد پیاپی آورد.
دراین بازی به همه ثابت میشه کریس هیچ افتی نداشته.
مورینیو همه چیز رو درست می کنه.
به امید پیروزی.

mortezarm
12-13-2011, 20:54
خیلی خوبه که بازی فبل از سویا یه بازی جام حذفی نسبتا اسونه و میتونه روحیه تیمو خیلی بالا ببره و اماده بازی خیلی حساس با سویا بشیم
به امید یه برده خیلی خوب

AL1reZA
12-13-2011, 22:39
لینک آنلاین

AL1reZA
12-15-2011, 01:44
برد رو تبریک می گم بازی خوبی بود تیم دوممون خوب بازی کرد ونتیجش هم 0-2 بود.
این روزا کایخون داره عالی بازی می کنه دیگه یواش یواش می آد تو ترکیب اصلی اگه همین جوری ادامه بده.
رونالدو هم کارش خوب بود و نشون داد افتی نداشته.
حرکت مورینیو هم خیلی جالب بود با اون خندش اصلا انگار ناراحت نیست و اصلا انگار تو الکلاسیکو نباخته.معلوم نیست چه فکری در سر داره.
بازم تبریک می گم.

Zid@ne
12-15-2011, 01:56
برد رو تبریک می گم بازی خوبی بود تیم دوممون خوب بازی کرد ونتیجش هم 0-2 بود.
این روزا کایخون داره عالی بازی می کنه دیگه یواش یواش می آد تو ترکیب اصلی اگه همین جوری ادامه بده.
رونالدو هم کارش خوب بود و نشون داد افتی نداشته.
حرکت مورینیو هم خیلی جالب بود با اون خندش اصلا انگار ناراحت نیست و اصلا انگار تو الکلاسیکو نباخته.معلوم نیست چه فکری در سر داره.
بازم تبریک می گم.

خرید کایخون بوسیله مورینیو به همه ثابت کرد که مورینیو علاوه بر مربیگری در سطح بالا در شناخت و تربیت استعدادها هم فوق العاده عمل کرده !:flowerysmile:

AL1reZA
12-15-2011, 01:57
خرید کایخون بوسیله مورینیو به همه ثابت کرد که مورینیو علاوه بر مربیگری در سطح بالا در شناخت و تربیت استعدادها هم فوق العاده عمل کرده !:flowerysmile:
تنها کایخون نبود بلکه واران اوزیل دیماریا و...
خرید ها عالی رئال بوسیله مورینیو بود.

Zid@ne
12-15-2011, 02:02
تنها کایخون نبود بلکه واران اوزیل دیماریا و...
خرید ها عالی رئال بوسیله مورینیو بود.

صد در صد ! به نظر من اوزیل و دیماریا این فصل اینقدر عالی و خوب بودن که که حتی بتونن نامزد دریافت توپ طلا هم بشن ! ولی در فصل بعد مطمئنم که توپ طلا به این دو بازیکن بزرگ و یا رونالدو میرسه:flowerysmile:

mortezarm
12-15-2011, 21:00
واقعا یه خط هافبکه و هجوم بی نظیر داریم
منم اعتقاد دارم اوزیل فصل بعد حتما کاندیده توپه طلا میشه

mortezarm
12-18-2011, 19:44
دیشب تو همه چی عالی بود رئال
سرعته خیره کننده انتقال توپ کله سویایا رو درمونده کرده بود
دی ماریا که فوق العاده بود کریسم که خیلی چیزا رو ثابت کرد
به قوله مربی سویا بارسا رو میشه منطقه ای دفاع کرد اما رئال منطقه نداره از همه زمین استفاده میکنه
و رئال دیشب اینو ثابت کرد

mamaly7
12-18-2011, 20:07
سلام بچه ها درسته که خط هافبک واقعا هجومی وخوبی داریم ولی از نظر دفاعی واقعا یه بازیکن میانی لازم داریم تا رئال کامل بشه امیدوارم که مورینیو توی نقل وانتقالات زمستانی یه کاری بکنه .

mortezarm
12-18-2011, 20:17
سلام بچه ها درسته که خط هافبک واقعا هجومی وخوبی داریم ولی از نظر دفاعی واقعا یه بازیکن میانی لازم داریم تا رئال کامل بشه امیدوارم که مورینیو توی نقل وانتقالات زمستانی یه کاری بکنه .
موافقم حتی با بازگشت کاروالیو هم ما یکم خلا داریم
کسی مثه فردیناند یا ویدیچ میتونن گزینه های خیلی خوبی باشن

mamaly7
12-18-2011, 20:32
موافقم حتی با بازگشت کاروالیو هم ما یکم خلا داریم
کسی مثه فردیناند یا ویدیچ میتونن گزینه های خیلی خوبی باشن
اره داداش گزینه های خوبی هستن و مطمئنم مورینیو مثل خریدهای تهاجمی که همه عالی بودن یه فکری هم واسه خط دفاعی داره .
در ضمن اگه رئال خط دفاعیش کامل بشه دیگه گلهای رو که توی بازی الکلاسیکو خورد رو هرگز نخواهد خورد.

Zid@ne
12-18-2011, 20:35
به نظر من فردیناند گزینه خوبی واسه ا خواهد بود . چون اون قدرت بدنی فوق العاده و تجربه خوبی داره و میتونه در بخش میانی کمک خیلی زیادی بهمون کنه .:yes:

Ali Asgar
12-18-2011, 21:22
رئال علاوه بر یه دفاع وسط خوب یه طراح خوبم واسه وط زمین می خواد اوزیل و کاکا تو جناحین عالین اما وسط زمین کمی ضعف دارن

AL1reZA
12-19-2011, 06:39
تیم عالی کار کرد و خوب نتیجه گرفت.
دفاع اصلا خوب نبود و وجود کارواریو احساس میشه امیدوارم به زودی برگرده.
همین طور امید وارم در نیم فصل یه مدافع خوب و با تجربه بخریم.دیگه مشکلی نخواهیم داشت.
در این بازی همه دوباره خودشون رو ثابت کردند و نشون دادن که باخت مقابل بارسا شانسی بوده.
کریس هم با اون هتریک زیباش همه چیزی رو ثابت کرد و بعد از بازی گفت.حلا دهانتان را ببندید!
واقعا دهان همه رو بست دمش گرم.
به امید سومین برد پیاپی

AL1reZA
12-19-2011, 15:09

(دور برگشت)

رئال مادرید - پونفرادینا

سه شنبه 29 آذر / ساعت:22:30 / به وقت ایران

ورزشگاه: سانتیاگو برنابئو

شبکه ها به زودی.....

لینک آنلاین قبل از بازی

نظریادتون نره

ki::ki::

AL1reZA
12-19-2011, 19:35
بازی راحتی داریم ولی باید باز هم ببریم تا دوباره برای شکست رکورد 15 برد تلاش کنیم.
ایشالا امسال این رکورد رو می زنیم.
رئال می تونه در این بازی از ستاره هایش استفاده نکنه.ولی خوب بد نیست باز هم به کریس بازی بدیم.
ایشالا می بریم.

mortezarm
12-19-2011, 20:10
فک کنم سرایطه خوبی بازم واسه درخشش بازیکنای جوونمون تو این بازی هست
و کارمونم راحته
امیدوارم بدون مصدومیت و با یه بازی ساده راحت ببریم

AL1reZA
12-20-2011, 14:07
این بازی بازی راحتیه و تیم کار دشواری نداره وبه احتمال 98 درصد صعود کرده.
رونالدو هم دراین بازی طبق اخبار استراحت می کنه.
امیدوارم شاهین خوش به درخشه.
به امید پیروزی

AL1reZA
12-20-2011, 22:43

مورینیو...
12-21-2011, 01:07
من امشب توپه توپم شاهین بالاخره گل زد.:yes: این باعث میشه درتعطیلات نیم فصل سخت تمرین کنه و به مهره ی کیلیدی رئال مادرید تبدیل بشه. شاهین دمت گرم.کایخون هم ماشالله داره میفته رو قلتک اگه بهش بازی برسه بنزما و هیگواین رو میذاره تو جیبش.به امید گل زنی کایخون در بازی های مهم و سخت.

مورینیو...
12-21-2011, 16:22
گل های بازی رو که علی رضا زحمت کشید و قرار داد دیدم بازی دیشب به نظر من با کیفیت ترین بازی این فصل رئال بود.دلیلشم این بود که تیم درگل زنی تناسب داشت.مثلا دربازی با سویا که 6 بر دو بردیم میشد گفت که عامل برد پرگل درخشش رونالدو در اون بازی بود.ولی این بازی رو با درخشش کی بردیم؟نمیشه گفت.بی تردید طبق آمار کایخون با زدن 2 گل و دادن یک پاس گل بهترین بازیکن زمین شد ولی مسعود اوزیل دو پاس گل داد وگل چهارم که توسط خوسلو به ثمر رسید روی حرکت تخریب کننده ی او بود.گل سوم که واران اونو به زیبایی به ثمر رسوند روی ضربه آزاد عالی گرانرو بود.اگه گرانرو اون ضربه آزاد عالی رو نمیزد گل سوم شکل نمی گرفت.شاهین هم دیشب عالی بود.همون شاهینی بود که من هی میگفتم بالاخره میبینمش.یک پاس 40 متری عالی که منجر به زدن گل پنجم توسط کایخون شد و یک گل استثنایی توسط سانتر عالی اوزیل.این بازی رو دیدیم.این بازی و بازی با سویا بهمون درس بزرگی داد واون اینه که ستارگان رئال مادرید به عشق هوادارانش بازی میکنند و اگر درمسابقه ای کم فروغ بودند نباید آنها را رنجاند و باید ازشون حمایت کرد.رونالدو در بازی با سویا کم و کاستی های ال کلاسیکو رو جبران کرد.اوزیل هم دراین بازی کم و کاستی های اون بازی رو جبران کرد.شاهین هم ناکامیهای نیم فصل را درنیم فصل دوم جبران خواهد کرد.این بازی تازه جرقه خوردوآمپرش روشن شد.خوسلو هم همون بازیکنیه که بارها گفتم درآینده تبدیل به ماشین گل زنی رئال مادرید میشه.بازیکنی که شدیدا قدر موقعیت ها رو میدونه و در هر لحظه از بازی بهترین تصمیم ممکن رو میگیره.اوزیل و خدیرا از باشگاه منچستر یونایتد و اینتر میلان و یوونتوس پیشنهاد دارن ولی مسئولین رئال مادرید نباید یک بازیکن حتی گرانرو رو بفروشن.چون در نیم فصل دوم رقابت ها فشرده میشه و تیم باید هفته ای دوتا بازی انجام بده و گاهی هر دو روزدرمیان باید یه بازی انجام بده و اگه مورینیو ستاره های نیم فصل اولشو به طور کامل داشته باشه اونوقت دو تیم پرقدرت خواهد داشت و تمام بازیکنان میتونند در نیم فصل دوم حداقل در15 بازی(با احتساب لالیگا و چمپیونز لیگ و کوپا دل ری)به میدان بروند و این میتونه ستاره ها رو هم راضی نگه داره و به تیم در رسیدن موفقیت کمک کنه.آینده ی این رئال مادرید مثل روز روشنه.قهرمانی در لالیگا یا لیگ قهرمانان دراین فصل.

AL1reZA
12-21-2011, 16:36
گل های بازی رو که علی رضا زحمت کشید و قرار داد دیدم بازی دیشب به نظر من با کیفیت ترین بازی این فصل رئال بود.دلیلشم این بود که تیم درگل زنی تناسب داشت.مثلا دربازی با سویا که 6 بر دو بردیم میشد گفت که عامل برد پرگل درخشش رونالدو در اون بازی بود.ولی این بازی رو با درخشش کی بردیم؟نمیشه گفت.بی تردید طبق آمار کایخون با زدن 2 گل و دادن یک پاس گل بهترین بازیکن زمین شد ولی مسعود اوزیل دو پاس گل داد وگل چهارم که توسط خوسلو به ثمر رسید روی حرکت تخریب کننده ی او بود.گل سوم که واران اونو به زیبایی به ثمر رسوند روی ضربه آزاد عالی گرانرو بود.اگه گرانرو اون ضربه آزاد عالی رو نمیزد گل سوم شکل نمی گرفت.شاهین هم دیشب عالی بود.همون شاهینی بود که من هی میگفتم بالاخره میبینمش.یک پاس 40 متری عالی که منجر به زدن گل پنجم توسط کایخون شد و یک گل استثنایی توسط سانتر عالی اوزیل.این بازی رو دیدیم.این بازی و بازی با سویا بهمون درس بزرگی داد واون اینه که ستارگان رئال مادرید به عشق هوادارانش بازی میکنند و اگر درمسابقه ای کم فروغ بودند نباید آنها را رنجاند و باید ازشون حمایت کرد.رونالدو در بازی با سویا کم و کاستی های ال کلاسیکو رو جبران کرد.اوزیل هم دراین بازی کم و کاستی های اون بازی رو جبران کرد.شاهین هم ناکامیهای نیم فصل را درنیم فصل دوم جبران خواهد کرد.این بازی تازه جرقه خوردوآمپرش روشن شد.خوسلو هم همون بازیکنیه که بارها گفتم درآینده تبدیل به ماشین گل زنی رئال مادرید میشه.بازیکنی که شدیدا قدر موقعیت ها رو میدونه و در هر لحظه از بازی بهترین تصمیم ممکن رو میگیره.اوزیل و خدیرا از باشگاه منچستر یونایتد و اینتر میلان و یوونتوس پیشنهاد دارن ولی مسئولین رئال مادرید نباید یک بازیکن حتی گرانرو رو بفروشن.چون در نیم فصل دوم رقابت ها فشرده میشه و تیم باید هفته ای دوتا بازی انجام بده و گاهی هر دو روزدرمیان باید یه بازی انجام بده و اگه مورینیو ستاره های نیم فصل اولشو به طور کامل داشته باشه اونوقت دو تیم پرقدرت خواهد داشت و تمام بازیکنان میتونند در نیم فصل دوم حداقل در15 بازی(با احتساب لالیگا و چمپیونز لیگ و کوپا دل ری)به میدان بروند و این میتونه ستاره ها رو هم راضی نگه داره و به تیم در رسیدن موفقیت کمک کنه.آینده ی این رئال مادرید مثل روز روشنه.قهرمانی در لالیگا یا لیگ قهرمانان دراین فصل.
داداش داری گل هارو توضیح می دی؟بابا همشو دیدیمki:: (شوخی)

بازی بازی عالی بود با تیم جوانان همه خوب کار کردن از جوان ها مخصوصا واران کایخون.
کایخون که در آینده یه پا هیگواین میشه از موقیعت ها عالی استفاده می کنه.
دیشب نزدیک بود هتریک کنه با اون ضربه زاویه بستش که به تیرک خورد خدایی زیبا بود دمش گرم.
و بالاخره از شاهین درخشش دیدیم امیدوارم به خوبی آلونسو بشه در واقع آماده بشه.
به نظرم باید بازی های کوپا دل ری رو دور رفت رو با بازیکنان اصلیمون بازی کنیم و پرگل ببریم و در بازی برگشت از جوان ها استفاده کنیم.که روز به روز بهتر بشن و روحیه بگیرن.این جوان ها آینده رئال هستند هرچند رئال به زمان خودش ستاره می خره.از این بابت خیالم راحته.
خوب زیادی حرف زدم.تبریک می گم 3 برد پیاپی.
به امید پیروزی بعدی

AL1reZA
12-21-2011, 16:37
داداش پوریا راستی خدیرا و اوزیل جایی نمی رن خدیرا گفته به جایی نمی رم اوزیل هم مورینیو نمی گذاره جایی بره.

mortezarm
12-21-2011, 20:02
همه بازیکنا ازخداشونه تو رئال بمونن و واسه فیکس بودن باید سخت تلاش کنن
با پوریا کاملا موافقم دیشب بازیه تیمی بیداد میکرد:nishkhand:
همیشه بازی تیمی خوبه اما دیشب خوبیش کارای تاکتیکی زیاده بازیکنای جوونمون بود کایخونم که داره همه رو شگفت زده میکنه
الان یه تیم دوم دارییم که راحت میتونه خودش جداگانه مدعی قهرمانی همه جام ها باشه

Zid@ne
12-21-2011, 20:13
من میگم رئال تو فصل نقل و انتقالات یه مدافع میانی بخره بهتره :mage mishe: به نظر من دیگه احتیاجی به خرید هافبک و مهاجم نیست چون از این نظر کاملیم :ohum:

mortezarm
12-21-2011, 20:16
تو یه بخشه مهاجم و هافبک که ترافیکه
اما دفاعمون شدیدا احتیاج به ترمیم داره

AL1reZA
12-22-2011, 01:28
تو دفاع هم آنچنان مشکل نداریم کارواریو برگرده مشکل خط دفاع حل میشه و راموس هم دیگه می تونه جای خودش بازی کنه.
این جور که معلومه رئال می خواد یه مدافع برزیلی بخره اسمشو یادم رفته ولی سنش 21 هست.
زیدان هم بازیشو نگاه کرده و تعییدش کرده.
امیدوارم اگه میاد به رئال واقعا یه مدافع باشه.

AL1reZA
12-26-2011, 00:19

رئال مادرید - مالاگا

چهارشنبه 14 دی / ساعت 00:30 / به وقت ایران

(دور رفت)

ورزشگاه: سانتیاگو برنابئو

Al Jazeera Sport +2
C+ Fotball (norway)
C+ Fotboll (sweden)
Canal+ 1 (Spain)
Nova Sports 3 (hellas)
Setanta Africa
SK Prime (serbia)
Sky Calcio 3 Sky Sport 3 (italy)
Sky Sports 2 (uk/ireland)
Sport 2 (israel)Sport TV2
Sport+ (france)
SportKlub (hungary)
TRT 3 [Spor]
TV4 Sport (sweden)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Sport HD (nordic)~ Canal+ 1 HD
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sport HD3 (italy)~ Sky Sports HD2 (uk/irl
~ Sport TV2 HD
لینک آنلاین قبل از بازی / نظریادتون نره

Zid@ne
12-26-2011, 00:23
خب میتونم به جرات بگم که مالاگا رو راحت میبریم چه تو بازی رفت و جه تو برگشت
اما حرف اصلی میمونه بازی با بارسلون
باید تمام فکر و ذکرمون رو ببریم رو اون بازی تا بتونیم به امید خدا حذفی رو مثل پارسال ببریم

AL1reZA
12-26-2011, 00:27
باید تمام فکر و ذکرمون رو ببریم رو اون بازی تا بتونیم به امید خدا حذفی رو مثل پارسال ببریم

درسته داداش مالاگا تیم سختی نیست ولی برای رسیدن به بارسلونا باید از سد مالاگا رد شیم.
نباید دست کم بگیریم یکی به یکیki::
فعلا باید تمام تمرکز روی مالاگا باشه نه بارسلونا.

مورینیو...
12-26-2011, 10:30
بارسلونا چیه به قول سرمربی اوساسونا رئال مادرید با اوساسونا بازی داره نه با بارسلونا.من بازی با بارسلونا رو ترجیح میدم چون هرچه بیشتر باهاشون بازی کنیم ترس بازیکنان ریخته میشه و اعتماد به نفسشون بالا میره.ولی خودم احتمال میدم بارسلونا دراین مرحله به طور عمدی حذف بشه.چون همون طوری که هرچه ال کاسیکوی بیشتری برگذار بشه به نفع رئال مادریده درمورد بارسلونا قضیه برعکس میشه.

AmirUtd
12-31-2011, 17:56

ببین داداش ما فعلا با مالاگا بازی داریم نه با بارسلون درسته مالاگا یه تیم سختی نیست ولی نباید دست کم بگیریش.بارسلون هم به موقعش.chomaghchomaghchomagh

AL1reZA
01-01-2012, 18:04
ببین داداش ما فعلا با مالاگا بازی داریم نه با بارسلون درسته مالاگا یه تیم سختی نیست ولی نباید دست کم بگیریش.بارسلون هم به موقعش.chomaghchomaghchomagh
داداش از لحاظ غرور خیالم راحته.رئال امسال نسبت سال ها قبل خیلی بهتر شده و دیگه چیزی به نام غرور وجود نداره و همگی 1هدف دارن: قهرمانی:flowerysmile:
ایشالا پرگل می بریم.به امید یه بازی جذاب و دیدنی همراه با برد رئال

AL1reZA
01-02-2012, 22:38
خوب یواش یواش داریم به بازی نزدیک تر می شویم.بازی که اول بازی سال 2012 هست.
بازی که حساس هست.
امیدوارم به راحتی ببریم.

42d3e78f26a4b20d412==