PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

صفحه ها : 1 [2]

Fc Bayern München
09-11-2012, 13:11
بازی با لبنان چه ساعتی هست ؟ :mage mishe:

레자
09-11-2012, 14:55
ساعت 18:30 پخش زنده علاوه بر شبکه سه احتمالا اد اسپورت اکسترا پخش کنه

RezaVilla7
09-11-2012, 15:28
بازی رو ال کس هم میده به صورت hd
تازه بازی با تاخیر انجام میشه!

mortezarm
09-11-2012, 15:54
درسته لبنان تیم ضعیفیه و آخر جدوله ولی ما یه بار 4-0 ازش بردیم یه بار هم 3-1 ازش باختیم !
این امارو از کجا میاری؟؟!!!!!!
من چنین نتیجه ا یندیدم که!!!!
بازی قراره با تاخیر انجام بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Alex Dlpiero_10
09-11-2012, 16:32
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) درسته لبنان تیم ضعیفیه و آخر جدوله ولی ما یه بار 4-0 ازش بردیم یه بار هم 3-1 ازش باختیم !

مطمئنی ورزش والیبال رو نمی گی؟

همچین نتیجه ای من ندیدم!:ajibeee:

به نظرم بازی امید بخش باشه ولی امید سعود به جام جهانی
از نظرم کمه! از بازی در آزادی با قطر :ogh:واقعا 50%نشون میده ایران صعود نمی کنه

RezaVilla7
09-11-2012, 16:38
آره بابا حتی 90 هم گفت ما 4-0 بردیم یه بار هم 3-1 باختیم 90 نشون داد!

레자
09-11-2012, 16:46
آره بابا حتی 90 هم گفت ما 4-0 بردیم یه بار هم 3-1 باختیم 90 نشون داد!

دیروز طی مستندی در برنامه ی 90 نشون داد که ایران تاحالا در مجموع بازی ها به این تیم 17 تا یا 19تا دقیق یادم نیست :fek konam: گل زده و اصلا گل نخورده از لبنان و همه ی بازیهاشو ازین تیم برده مساوی هم حتی تاحالا ندادیم چه برسه به باخت:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:lay_;;lay _;;lay_;;

RezaVilla7
09-11-2012, 19:38
نگفتم بازی با تاخیر برگزار میشه؟

شکست ايران مقابل لبنان در نيمه اول

تيم ملي فوتبال ايران در نيمه اول مقابل لبنان شکست خورد.
ديدار تيم‌هاي لبنان و ايران در چارچوب مسابقات مقدماتي جام جهاني از ساعت 18:30 در ورزشگاه 50 هزار نفري شهر بيروت آغاز شد و در نيمه اول با برتري يک بر صفر ميزبان خاتمه يافت.
در دقيقه 28 لبنان بود توسط محمد حيدر دروازه ايران را باز کرد. اين اولين گل لبنانبه ايران در طول تاريخ بازي هايش با تيمملي کشورمان بود که به ثمر رسيد.
اين مسابقه در نيمه اول از شبکه سه پخش نشد تا کسي شاهد شکست ايران در نيمه اول نباشد. تيم ملي در اين مسابقه موقعيت هاي خود را از دست داد و البته براي رسيدن به دروازه حريف برنامه خاصي نداشت و در ارسال توپ ها کند و سنگين پيش رفت.
پژمان نوري از ايران کارت زرد گرفت.

king123
09-11-2012, 20:37
ایران مقابل لبنان شکست خورد ! همین مونده بود ؟:-ang:ey babaaa:

RezaVilla7
09-11-2012, 21:07
شاهکار کي‌روش و بازيکنان ميلياردي

اولين شکست تاريخ ايران مقابل لبنان

تيم ملي فوتبال ايران براي اولين بار در تاريخ خود مقابل لبنان شکست خورد.

ديدار تيم هاي لبنان و ايران در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني از ساعت 18:30 آغاز شد و با برتري يک بر صفر لبنان خاتمه يافت.
تيم لبنان در دقيقه 28 توسط رضا عنتر اولين گل بازي و اولين گل تاريخ فوتبال لبنان به ايران را به ثمر رساند تا اين مسئله روي بازيکنان ايران تاثير منفي بگذارد و آنها در ادامه مسابقه به جاي بازي منطقي به نمايش بدون برنامه و احساسي روي آورند.
حملاتي که از ايران در ادامه رقابت ها صورت گرفت هرگز جدي نبود و حتي تعويض هاي کي‌روش هم نتوانست کمکيبه ايران کند. در دقايق پاياني توسط جواد نکونام مي توانستيم به گل برسيم اما اين فرصت ها از دست رفت.
در مجموع تيم ملي در اين بازي دور از انتظار ظاهر شد و به روند نااميد کننده خود با سرمربيگري کارلوس کي‌روش ادامه داد.
ايران با اين شکست علاوه بر اينکه اولين باخت تاريخ خود مقابل لبنان را تجربه کرد 3 امتياز حساس را از دست داد تا 4 امتيازيباقي بماند. لبنان هم که تا قبل از اين بازي يک امتياز داشت هم امتياز ايران شد.
تيم ايران با اين نتيجه کار خود را براي صعود به جام جهاني دشوار کرد.
داور در اين بازي از ايران به پژمان نوري و محمد نوري و از لبنان به محمد حيدر و عباس حسن و محمد شما کارت زرد نشان داد.
ترکيب ايران:
سيدمهدي رحمتي، حسين ماهيني، هادي عقيلي، پژمان منتظري، پژمان نوري( 46- احسان حاج صفي)، جواد نکونام ، علي کريمي، محمد نوري، محمدرضا خلعتبري(68-محمد غلامي)، مسعود شجاعي و کريم انصاي فرد(46-محمد قاضي)

Bahador~2B
09-11-2012, 21:08
جشن و پايکوبي لبناني‌ها پس از پيروزي

تماشاگران لبناني در حالي که هنوز بازي ايران و لبنان به پايان نرسيده بود، اولين پيروزي خود در مسابقه‌هاي انتخابي جام جهاني را جشن گرفتند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] تماشاگران لبناني پس از اولين پيروزي تاريخ فوتبال خود مقابل ايران در حالي که به صعود کشورشان به جام جهاني اميدوار شدند، به جشن و پايکوبي پرداختند. حتي مسئولان فدراسيون فوتبال لبنان با حرکات خود از جايگاه ويژه ارزش اين پيروزي بزرگ را به تماشاگران‌شان يادآوري مي‌کردند.

در آن سوي ميدان مهدي محمد نبي و هادي آيت‌اللهي دو مقام ارشد فدراسيون فوتبال که در بيروت حاضرند، لحظات پاياني بازي را نظاره‌گر بودند.

همچنين تماشاگران ايراني که تا آخرين لحظات دست از تشويق تيم ملي برنداشتند، دقايق آخر بازي را کاملا نااميدانه تماشا کردند.

شرايط ورزشگاه بيروت در دقايق پاياني بازي به گونه‌اي بود که تمام لبناني‌ها به تشويق تيم ملي کشورشان مي‌پرداختند. البته آن‌ها به داور مسابقه که 5 دقيقه وقت اضافي اعلام کرده بود معترض بودند.

لبنان با پيروزي يک بر صفر مقابل ايران به اولين برد خود در مسابقات مقدماتي جام جهاني دست يافت و هم امتياز با ايران و قطر شد.

레자
09-11-2012, 22:08
واقعا ایران گندزد یه پاس ساده بلد نبودن به هم بدن فوری سانتر میکردن مهم هم نبود توپ کجا سانتر میشه فقط فک میکردن با این کار توپ رو به جلو میره
به نظر من کیروش باید قبل از گلزنی اولویت رو پاس و بازی سازی سالم قرارمیداد تا به نتیجه میرسید

بازی هم که از الجزیره اسپورت +1بود که مسئولا سوتی دادن و لو رفت امیدوارم داداش علیرضا بازیو بزاره

Alex Dlpiero_10
09-11-2012, 22:20
واقعا که یکی از بدترین بازی های تاریخ فوتبال ایران بود با این وجود که نتونستیم قطر رو در آزادی ببریم.

عمرا بتونیم صعود کنیم!ازبک رو شانسی بردیم با قطر توی زمینمون مساوی کردیم و اولین بار در تاریخ فوتبال از لبنان باختیم واقعا شاهکار کردیم.

خسته نباشید میگم.

RezaVilla7
09-11-2012, 22:29
نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: کي‌روش بايد پاسخگوي نتايج تيم مليباشد.
هادي آيت اللهي در مورد شکست ايران يک بر صفر ايران مقابل لبنان گفت: وقتي به تهران بازگشتيم بايد در جلسه اي شرايط تيم ملي را بررسي کنيم اما کي‌روش بايد پاسخگو باشد.
وي افزود: در اين بازي بدشانسي هم آورديم. در نيمه دوم لبنان اصلا حمله اي نداشت و بازي يک طرفه بود. نتوانستيم ازفرصت هاي خود به خوبي استفاده کنيم.

RezaVilla7
09-11-2012, 22:31
سفير ايران در لبنان گفت: من هميشه به مربي ايراني اعتقاد دارم.
رکن آبادي در مورد شکست يک بر صفر تيم ملي مقابل لبنان عنوان کرد: تيم ملي در اين بازي خوب بازي کرد اما فوتبال همين است. يک روز مي بازيد و يک روز مي بريد. ايران مي تواند در آينده اين نتيجه را جبران کند.
وي در خصوص اينکه نظرش در مورد عملکرد کي‌روش چيست گفت: من خودم هميشه به مربي ايراني اعتقاد دارم.
رکن آبادي همچنين تصريح کرد لبناني ها به دليل اين شکست به او دلداري داده اند.

RezaVilla7
09-11-2012, 22:35
کیروش:

بازي خوبي‌کرديم؛

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از بازي ضعيف تيم ملي کشورمان برابر لبنان در کنفرانس خبري ادعا کرد که تيمشبازي خوبي انجام داده و مستحق اين شکست نبود.
کارلوس کي روش با بيان اين مطلب بعد از ديدار تيم هاي ايران و لبنان گفت: ابتدا بايد برد را به لبناني ها تبريک بگويم.
وي افزود: ما مستحق شکست در اين مسابقه نبوديم، چرا که نسبت به آنان برتري داشتيم.
سرمربي پرتغالي تيم ملي گفت: ما بازيخوبي انجام داديم، اما دروازه بان لبنان شب افسانه اي را پشت سر گذاشت بطوري که مي توانم بگويم دروازه بان لبنان يک بر صفر ايران را شکست داد.
وي اظهارداشت: مطمئن هستم مقابل کره جنوبي بازي سختي در پيش داريم،درکنفرانس هاي خبري قبلي نيز گفته بودم که سه تيم شانس دارند؛ ازبکستان در ابتدا خوب شروع کرد اما هم اکنون با دو امتياز در قعر جدول است.
کي روش گفت:ما راه طولاني براي حضور در جام جهاني در پيش رو داريم.

RezaVilla7
09-11-2012, 22:38
جواد نکونام با 32 بار کاپيتاني تيم ملي بالاتر از علي پروين قرار گرفت که 31 بار کاپيتان تيم ملي بوده است.
جواد نکونام با بستن بازوبند کاپيتاني تيم ملي در بازي مقابل لبنان ، رکورد کاپيتاني علي پروين در تيم ملي را پشت سر گذاشت.
نکونام در بازي مقابل لبنان براي سي و دومين بار بازوبند کاپيتاني را بر بازو بست و با اين تعداد کاپيتاني بالاتر از علي پروين قرار گرفت که 31 بار کاپيتان تيم ملي بوده است.
پروين تا سال 1376 رکوردار کاپيتاني در تيم ملي بود تا اينکه احمدرضا عابدزاده رکورد او را پشت سر گذاشت و در نهايتعلي دايي هم با 80 بار کاپيتاني در اين زمينه رکوردار شد. نکونام 7 بازي ديگر بايد کاپيتان باشد تا بعد از علي دايي نفر دوم کاپيتاني تيم ملي شود.

RezaVilla7
09-11-2012, 22:42
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين گفت: تيم ملي ايران در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني در دوره هاي گذشته به بحرين باخته بود اما شکست مقابل لبنان، از شکست برابربحرين بدتر است.
حشمت الله مهاجراني سه شنبه شب در گفت و گو با ايرنا ضمن بيان اين مطلب افزود: اگر برابر تيم لبنان هم پيروز مي شديم مي گفتم ما با اين تيم به جايي نمي رسيم.
وي افزود: بازيکنان تيم ايران، امروز نمايش بسيار ضعيفي داشتند، گويا کادر فني برنامه اي براي هدايت اين تيم نداشته و ندارد.
وي افزود: سير صعودي و رشد تيم ملي فوتبال ايران پس از راهيابي به جام هاي جهاني 1998 فرانسه و 2006 آلمان متوقف شد و در حال حاضر در سراشيبي سقوط قرار داريم.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران معتقد است، تيم ملي به رغم در اختيار داشتن بازيکنان به اصطلاح مطرح، به هيچ وجه خوبو چشم نواز فوتبال بازي نمي کند و حتي قدرت ندارد تيم ملي لبنان را که از تيم هاي دسته چندم آسيا است را شکست دهيم.
مهاجراني با بيان اينکه اين تيم به يک تغيير اساسي نياز دارد، اظهار داشت: از قبل هم توقعي از اين تيم سردرگم نمي رفتچرا که معتقدم تيم ملي همانند پرسپوليس دچار بحران روحي است.
وي با اشاره به نتايج ضعيف پرسپوليس در ليگ برتر و مقايسه آن با تيم ملي اضافه کرد: در تيم ملي بازيکنان نه کار گروهي مناسب دارند و نه کار تاکتيکي درست، همان مساله اي که کادر فني و بازيکنان پرسپوليس در ليگ برتر با آن دست به گريبان هستند.
وي گفت: تيم ملي فوتبال ايران به يک ناجي احتياج دارد. تيم ملي ما در سال هاي اخير با شجاعت، غيرت و خلاقيت بازيکنانش توانست کارهاي بزرگ انجام دهد و متاسفانه امروز اسطوره اي همانند خداداد عزيزي نداريم که ما را از اين بحران خارج کند.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين ادامه داد: تيم ملي به نسبت گذشته از امکانات نرم افزاري و سخت افزاري زيادي بهره مي برد که در گذشته اين امکان براي مربيان و بازيکنان مهيا نبود.
وي گفت: سوال اين است چرا با اين وضعيتنتيجه نمي گيريم. لبنان شانسي براي صعود از اين گروه ندارد اما مي تواند برايتيم هاي ديگر مشکل درست کند که امروز اين مهم را براي ايران بوجود آورد.
به اعتقاد وي، مسوولان فدراسيون فوتبال و کادر فني تيم ملي بايد هرچه سريع تر نقايص تيم را برطرف کنند تا در ادامه از راهيابي به جام جهاني 2016 برزيل باز نمانيم.

mortezarm
09-11-2012, 23:20
واقعا تیم ملیمون هم مثه باشگاهای داخلی فوق العاده ظاهر شد و با بازی عالی نتیجه ای در خور تیممونم گرفت
نمیدونم چرا باید همینطور مفت خوری خیلیا ادامه پیدا کنه نمیدونم چرا نباید سرمایه فوتبال تو رشته های دیگه هزینه بشه
بابا ما کی میخوایم قدر بدونیم الان از فردا قرارداداشون بالاترم میره
والا روشون که رو نیس با کمال پررویی منتشم سر مردم میزارن

mehdi30100
09-11-2012, 23:30
فقط میتونم بگم خاک بر سره بی غیرتشون............
اگه فوتبالو تعطیل کنن و به رشته های دیگه برسن تو المپیکو پارالمپیک 5 یا6 میشیم وافتخار کسب میکنیم.
فوتبال ایران مایه ی سر شکستگی هست:gahhr:.یاد حرف دادکان افتادم که گفت به قرآن اینا 10 میلیون هم نمی ارزن و درست هم گفت.

Alex Dlpiero_10
09-12-2012, 00:03
باور کنید مشکل اصلا از مربی نیست این مربی با پرتغال تا یک هشتم نهایی جام جهانیی پیش رفت

الان با ایران ولی مشکل تیم ملی بازیکنای طلایشن که نمی تونن یه پاس سالم بدن
اون وقت رئیس کنفدارسیون تیم ملی میگه کی روش باید جواب گو باشه! آخه وقتی بازیکن صد میلیاردی نمی تونه یه پاس سالم بده به کی روش چه ربطی داره!

واقعا شرم آوره که تیمی باسابقه مثل ایران از لبنان ببازه:ogh:اگه از لبنان باختیم باید با رده سوم هم خداحافظی کنیم.
من شخصا امیدی به تیم ملی ندارم.

manhunt
09-12-2012, 01:39
شاید بعضی دوستان متعصب ناراحت شن

همه این شکست ها تقصیره کیروشه
وقتی شجاعی ۲سال غلامی ۱سال بازی نکردن یهو فیکس میشن
ممد نوری تو پرسپولیس بازیش نمیدن فیکسه
دفاع ثابت تیمو یهو تغییر میده

نکونامو کریمی <که خودم عاشقشم> دیگه برا تیمه ملی پیر شدن وقتی دویدن جفتشون رو هم از یک مدافع کمتره چرا فیکسن کیروش ترسو که این دو تارو بازی میده کلا گند زده

RezaVilla7
09-12-2012, 01:58
حميد درخشان با انتقاد از نحوه بازي تيم ملي مقابل لبنان مي‌گويد ايران با اين روند به جام جهاني صعود نخواهد کرد.
کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران در گفت‌وگو با ايسنا، درباره شکست تيم ملي ايران مقابل لبنان در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 اظهار کرد: ما فقط بخش‌هايي از بازي را که تلويزيون پخش کرد ديديم اما وقتي تيم ملي باخته است، معلوم است که چه عملکردي در زمين داشته است. اگر به اين شکل بخواهيم بازي کنيم و با اين شيوه بازي کردن اميدبه صعود به جام جهاني داشته باشيم، چيزي جز گول زدن خودمان نيست.
وي افزود: بايد باور کنيم که فوتبال ما ضعيف شده است. ما نمي‌خواهيم فقط در جام جهاني حضور داشته باشيم و در آنجامقابل تيم‌هاي قدرتمند دست و پا بزنيمچرا که اين حضور براي ما هيچ فايده‌اي ندارد. الان براي ما يک آرزو شده که به جام جهاني برويم اما با اين وضعيت اين آرزو چه ارزشي دارد؟
درخشان با اشاره به اينکه چند سال است که در فوتبال‌مان در حال درجا زدن هستيم گفت: بايد کمي عاقلانه و واقع‌بينانه فکر کنيم. وقتي دقت مي‌کنيم، مي‌بينيم که در فوتبال‌مان هيچ کار رو به جلويي انجام نداده‌ايم و فقط درجا زده‌ايم. تازه اين در شرايطي است که ميلياردها تومان بابت مربيان خارجي داده‌ايم. اين در حالي است که ما در بازي اول مقابل ازبکستان هم بايد مي‌باختيم. واقعا در آن بازي خوب و با اقتدار بازي نکرديم که بگوييممستحق پيروزي بوديم.
وي ادامه داد: وقتي بايد ابر و باد و مه و خورشيد و فلک دست به دست هم بدهند تا ايران يک بازي را ببرد، رفتن به جام جهاني هيچ لطف و فايده‌اي ندارد. ما بايد قبول کنيم که فوتبال باشگاهي‌مانضعيف شده است و ضعف فوتبال باشگاهي يعني ضعيف شدن فوتبال ملي.واقعا بزرگ‌ترين مربيان جهان را هم که به ايران بياوريم با اين سيستم به جايي نخواهيم رسيد. آنقدر در چند روز گذشته از اين صحبت کرديم که لبنان تا به حال مقابل ايران به پيروزي نرسيده که اصلا به پيشرفت و تغيير و تحول فوتبال اين کشور توجهي نکرديم. حواسمان نيست که امارات تيم اميدش را به المپيک بردهو واقعا در حال رشد است. همه کشورها به فوتبال پايه خود اهميت خاصي مي‌دهند و با برنامه‌ريزي و بهبود وضعيت سخت‌افزاري فوتبال‌شان درصدد رسيدن به قله‌هاي بالاتر هستند.
بازيکن سال‌هاي دور تيم ملي فوتبال درباره نقش بازيکنان در اين شکست و همچنين تصميم اخير آن‌ها براي تحريم رسانه‌ها گفت: من فکر مي‌کنم بازيکنان بايد به خودشان بيايند و ببينند که چقدر در اين بازي توان گذاشتند. اگر توانايي داشتند و بازي نکردند که اصلا قابل قبول نيست. من معتقدم بازيکنان ما توانايي بالايي دارند و بايد علت اين موضوعکه آن‌ها ضعيف ظاهر شده‌اند را ريشه‌يابي کنيم. به نظر من اين مسائلبيشتر فني است و بايد از کادر فني تيم ملي بپرسيم که چه اتفاقي براي بازيکنانافتاده است.

Alex Dlpiero_10
09-12-2012, 13:44
شاید بعضی دوستان متعصب ناراحت شن

همه این شکست ها تقصیره کیروشه
وقتی شجاعی ۲سال غلامی ۱سال بازی نکردن یهو فیکس میشن
ممد نوری تو پرسپولیس بازیش نمیدن فیکسه
دفاع ثابت تیمو یهو تغییر میده

نکونامو کریمی <که خودم عاشقشم> دیگه برا تیمه ملی پیر شدن وقتی دویدن جفتشون رو هم از یک مدافع کمتره چرا فیکسن کیروش ترسو که این دو تارو بازی میده کلا گند زده

وقتی از تیمی مثل لبنان میبازیم دیگه تعصب برای چی؟ الان بازیکن هایی مثب شجاعی نکونام و کریمی واقعا برای تیم ملی پیر شدن و برای بازی به درد نمی خورن تیم ملی باید به دنبال بازیکن هایی
مثل آرش افشین و همچین استعداد های درخشانی باشه .

تا حالا تیم ملی رو اینقدر ضعیف ندیده بود واقعا نمی دونم مشکل از کجاست؟
مربی مون با پرتغال تا یک هشتم نهایی جام جهانی رفت مشکل و تقصیر مربی چیه؟ بازیکن های میلیادی 2 تومن هم نمی ازرن نمی تونن بدون!

واقعا امسال صعود نمی کنیم الان دوم هستیم با چهارامتیاز قطر هم چهار امتیازیه!
حالا باید چشممون روی کره و قطر باشه بردن کره یه معجزه میخواد.

sina acm
09-12-2012, 13:52
موقعی که رافخایی اقای گل لیگ به تیم ملی دعوت نمیشه

بجاش کریم انصاری فرد که یه گل شانسی تو لیگ زده میشه جانشین علی دایی و خط حمله ایران چه انتظاری باید داشته باشیم

از ازبکستان تا الان تیم ملی گل نزده

نکونام و علی کریمی هم باید زودتر خداحافظی کنند

یه نکته جالب محمد نوری تو پرسپولیس فیکس نیست چه طور میاد از اون تو تیم ملی فیکس استفاده میکنه

یا چرا با وجود حاجصفی از پژمان نوری تو اون سمت استفاده میکنه

اخه چررررررررررررا ؟؟؟

Great Milan
09-12-2012, 14:10
میدونید الان دقیقا شده زمانی که ما تو اسیایی با مربیگری افشین قطبی با کره داشتیم همه دیدن چه جوری اون تیمو نابود کرد با گذاشتن چندتا بازیکن تو ترکیب که به خاطر اینکه به حساب بزرگ تیم بود نمیتونست تعویضشون کنه بزگترین مشکل تیم ملی هافبکای کندی هستن که تو ترکیب اصلی تیم هستن و البته نااماده نظیرش جواد نکونام و علی کریمی و محمد نوری که با اینها از اول بازی نمیشه روشون حساب باز کرد
ما باید از هافبک های سرعتی و جون و با انگیزه استفاده کنیم و وقتی دیدیم نتیجه نمیگیریم از با تجربه ها در کنارشون استفاده بشه
در کل کیروش داره راه اشتباهی میره ایران نیاز به یه جون گرایی درست حسابی داره

Alex Dlpiero_10
09-12-2012, 17:44
بله حرف شما کاملا درسته هافبک های در ترکیب اصلی تیم ملی سرعت پایینی دارن و همینطور مشکل دادن پاس و سانتر بینشون خیلی زیاده مثلا از هر10 پاس6تا اشتباه درمیاد و این خودش مشکله محمد نوری در پرسپولیس در ترکیب اصلی نیست ولی در تیم ملی کیروزی اونو در ترکیب اصلی میزاره!

کار کیروش اشتباهه درست ولی مشکل اثاثی بازیکن هامون هستن واقعا که نمی تونن یه پاس خوب و سالم یا یه سانتر بکنن درکل واقعا یکی ازبدترین بازیها تاریخ فوتبال ایران بود.

فکر کنم بتونیم بادوباره چیدن ترکیب و از نو ساختن مکان قرار گرفتن بازیکن ها و نمره و آنالیز فوتبالیست های حاظر در مستطیل سبز بتونیم بازی آینده رو ببریم الان در گروه a کره جنوبی اول

ایران و قطر به ترتیب دوم و سوم با 4 امتیاز و ازبکستان در رده چهارمه متوقف کردن کره کار آسونی نیست!ولی با این شیوه به جایی نمیرسیم.

omid2
09-12-2012, 18:10
منم موافقم
ایران نیاز به جوون گرایی داره ولی الان وقتش نیست ، الان باید به فکر جام جهانی باشیم اصلا وقت جوون گرایی نیست ولی یه جوونهایی داریم که بهتر از بازیکنان نامی و بزرگ تیم ملی هستن .
کی روش داره به اسم بازیکنان تکیه میکنه و فقط به اسمشون بسنده کرده .
بازیکنانی که اسم بزرگی دارن هنوز به اندازه اسمشون بازی نمیکنن ، نمیدونم تا کی باید این بازیکنان بخاطر اسمشون بازی کنن
یکی مثل نکونام حتی علی کریمی و ... تا کی با اسمشون میخوان بازی کنن .
اگه تیم به جام جهانی رفت که خیلی خوبه ولی اگه نرفتن باید از وقتی که حذف شدن باید جوون گرایی را شروع کنن تا فوتبال ایران یه جون بگیره ولی اگه جوون گرایی کردن دیگه نباید سیاست رو به فوتبال بیارن .
به امید موفقیت تیم کشورمون

mehdi30100
09-12-2012, 18:30
مسعود شجاعی خیلی خوبه ولی نه الان که تازه خوب شده.یه فصل کامل مصدوم بود.........28سالشه..(قابل توجه رها خانوم که همش سوتی میده)ki::
نکونام تو استقلال گند زده...انصاریفرد تو پرسپوس ولی فیکسن.
اگه بجای ولخرجی تو لیگ استعداد یابی کنیمو به تیمای پایمون برسیم عالی میشیم.
اگه نریم جام جهانی باید 2سال فوتبالو تعطیل کنیم تا نسل جدید بیاد روی کار.............اوضاع بدجوری خرابه.:aaaaaa:

Alex Dlpiero_10
09-12-2012, 19:20
خب الان باید دعا کنیم جام جهانی سعود نکنیم چون که الان هنوز به جام جهانی نرسیدیم از تیمی مثل لبنان باختیم وای به حال جام جهانی یه نگاه به گروه بندازیم از بکستان رو شانسی بردیم.

از لبنان باختیم!با قطر توی زمینمون مساوی کردیم!میمونه کره:eee: فکر کنم معجزه باعث بشه تیم ملی حداقل با کره مساوی کنه!اوضاع بده باید یه سروسامونی به بازیکن هامون بدیم و همینطور بیشتر به لیگ برترمن اهمیت بدیم مثل الان اسپانیا با تقویت لیگش تیم ملیش هم خودش رو بالا کشید ما هم باید این کار رو بکنیم نمی خواییم پدیده جهانی بشیم فقط از این اوضاع بد خلاص شیم .

دیشب شبکه الجزیره روزتاریخی نام برد یعنی اینکه دیروز تیم های عربی خیلی خوب ظاهر شدن

امارت کویت رو برد
اردن استرالیا رو برد
لبنان ایران رو برد
عربستان و....

روز تاریخی بود برای این تیم های عربی

mostafareal
09-12-2012, 20:50
بچه ها بخدا من آرزو دارم نریم جام جهانی چون عیبه ایران بره
وکیفیت جام رو پایین میاره
من از تیم ملی ایران متنفرم کلا از فوتبال ایران متنفرم چون جای برترین ها و خوب ها نیست وجای پارتی بازی هس
نه جای لیاقت
اگه ایران از کره هم برد هرچی میخواید به من بگید
برید ببینید ایران تو فوتبال کجاس بعد بیاید حمایت کنید
وقتی بازیکنان ذخیره یه تیم که تیم خودشون انتهای جدوله میان و فیکس میشن دیگه باید زار زار برای این فوتبال گریست
من که خداخدا میکنم ایران نره جام جهانی تا بحال این فوتبال این مملکت که ریدن بهش فکری بشه:morde:

mortezarm
09-12-2012, 23:24
با همه موافقم تیم ملی چه از نظر چینش بازیکنا چه از نظر یارهای دعوت شده و چه از نظر فنی در پایین ترین حد ممکن بود و نمیشه اصلنم گفت حق ایران باخت نبوده چرا که بود
تیم ملی جوری بازی میکرد و چینش یافته بود که انگار داره با یه تیم اروپایی یا امریکایی با سطح عالی بازی میکنه و جالب مقابل لبنان هم نتونستند 3 موقیعیت خلق کنند
نکته جالب توجه اینجاس ایران با لبنان بازی داشته باشه یا اسپانیا یه تاکتیک داره و اونم تجمع تو مرکز و زمین خودی و ارسال های بی هدف برای تک مهاجمه

sina acm
09-13-2012, 00:01
دلم داره میسوزه تیم ملی راحت میتونه بره جام جهانی

ولی نه با بازیکن های بیغیرت استقلال و پرسپولیس

ملوان و فجر و سپاهان باید جایگزین این بیغیرت ها بشن

رافخایی کجا و انصاری فرد کجا

محرم نویدکیا کجا و علی کریمی و نکونام با هم کجا :gerye:

Alex Dlpiero_10
09-13-2012, 02:33
بله که تیم ملی میتونه بره جام جهانی ولی به قول شما نه با این بازیکن های استقلال و پرسپولیس و بازیکن هایی مثل نکونام که الان حتی رکورد پروین رو توی تعداد مسابقات کاپیتانی شکونده نمی تونن یه پاس سالم بدن.

و این خودش جای تاسف داره که بازیکن هایی که ما بهشون جادوگر آسیا الان در چه سطحی هستن واقعا الان تیم ملی به جوون گرایی داره الان به جای علی کریمی نکونام و... باید به دنبال بازیکن های جون باشیم نه بازیکنان پرسپولیس و استقلال با این وضعیت هیچکس رو تیم ملی تعصب نداره کنفدارسیون هم ماشاالله همیشه تقصیر رو گردن مربی میندازه البته مربی هم مشکل داره ولی سهم بیشترت بازیکنای تیم ملی هستن.

در کل وضعیت بدیه اصلاح این وضعیت طول میکشه در صورتی که تیم ملی با این وضعیت بره جام جهانی هم از سطح مسابقات پایین میاره و هم هیچ کاری نمی تونه بکنه من به 1 امتیاز توی جام جهانی امید ندارم البته نه ایننکه ساز منفی میزنم ولی این وضعیت تیم ملیه که فعلا چاره ای براش پیدا نشده

Reza29.4
09-13-2012, 10:23
بچه ها بخدا من آرزو دارم نریم جام جهانی چون عیبه ایران بره
وکیفیت جام رو پایین میاره
من از تیم ملی ایران متنفرم کلا از فوتبال ایران متنفرم چون جای برترین ها و خوب ها نیست وجای پارتی بازی هس
نه جای لیاقت
اگه ایران از کره هم برد هرچی میخواید به من بگید
برید ببینید ایران تو فوتبال کجاس بعد بیاید حمایت کنید
وقتی بازیکنان ذخیره یه تیم که تیم خودشون انتهای جدوله میان و فیکس میشن دیگه باید زار زار برای این فوتبال گریست
من که خداخدا میکنم ایران نره جام جهانی تا بحال این فوتبال این مملکت که ریدن بهش فکری بشه:morde:
داداش حرف میزنی لبنان رو نبرد کره رو ببره اصلا یه بازی دوستانه با منتخب کو چه ما بزاره اگه فقط 1امتیاز گرفت هرچی بگی قبول تازه ما 10 نفریم
اونم از شبکه 3 نتیجه بازی رو تو اخبار میگه بعدم از اول پخش میکنه.
آقا یکی منو راهنمایی کنه بخندم یا گریه کنم
:chakoshi::ey babaaa::-ang:-angcrying::-eterza::-eterza::-:aaaaaa::scare3:
کدومش بیشتر به فوتبال ما میخوره

Alex Dlpiero_10
09-14-2012, 20:01
به هر حال لبنان ایران رو برد شبکه الجزیره اسپورت شادی عجیب هواداران تیم ملی لبنان رو گزارش داد به صورتی که ادم واقعا خجالت زده میشه. جشن و پای کوبی و...چون فقط یه مسابقه فوتبال رو بردن.البته ماهم در موقع بردن استرالیا هم این کار رو کردیم اما حالا که میبینم شکست خوردن در مقدماتی جام جهانی اونم مقابل تیمی مثله لبنان واقعا خجالت آوره

در این وضعیت کل فوتبال ایران نه خنده داره نه گریه!چون وضعیت عجیبیه !

عجیبه که ایران از آلبانی شکست بخوره عجیبه که تیم ملی از لبنان شکست بخوره عجیبه که پرسپولیس در لیگ برتر هفدهم و سیزدهم بشه و.....فوتبال ایران یه اصلاح اساسی میخواد باید از نو شروع کنیم.

레자
09-14-2012, 20:35
گفتید فوتبال ایران یاد موضوعی افتادم
دیشب شبکه ورزش از 3مهمان میزبانی میکرد یکی ازونا یه پیشکسوت فوتبال بود دوتای دیگری هم بازیگرای خنده بازار (یکیشون تو بخش اشپزی کمونه اقای گلدرشت نقشش رو بازی میکرد:nishkhand:) خلاصه بین صحبتاشون پیشکسوته گفت واقعا برای فوتبال ایران متاسفم که اینقدر از سطح کیفیتش کم شده و به حاشیه رفته که برنامه های طنز تلوزیونی اونو به چالش میکشن واسه همین من اصلا برنامه ی خنده بازار رو نگاه نمیکنم
ببینید فوتبال ایران همینه بهتون هم قول میدم خیلی زمان میخواد تا از نظر کیفی و کمی بالا بره تا وقتی که به خاطر تحریم (از سوی ایران !!!!)فوتبال های روز و باکیفیت دنیا برای ما پخش نشه و خیلی مشکلای دیگه از جمله بی کفایتی های مسئولان خنده های مضحکانه ی کفاشیان گدابازی مشئولای ورزش تو ایران ادامه داشته باشه وضعیتمون متاسفانه همینه!!om::

Alex Dlpiero_10
09-15-2012, 16:41
با این که پخش نکردن مسابقات اروپایی توسط تلویزیون یه مسئله دیگست اما به نظرت موافقم
چون واقعا تیم ملی یا کلی بگم فوتبال ایران افت شدیدی کرده مخصوصا تیم هایی مثله پرسپولیس و ذوب آهن که جای تاسف داره خیلی خیلی وقت میخواد تا فوتبال ما پیشرفت کنه الان داره پس رفت میکنه فعلا امیدی به فوتبال ایران نیست .

نمی خوام کسی فرض کنه من بدبینم ولی این فوتبالی که من میبینم هیچ فوتبال مطلوب در سطح تیم ملی نیست.:flowerysmile:

sina acm
10-04-2012, 22:30
كريمي، تنها پرسپوليسي تيم‌ملي!/ گزارش تصويري از اردوي ملي‌پوشان

دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال ایران برای رویارویی با تیم ملی کره جنوبی امروز (پنجشنبه) با 14بازیکن آغاز شد

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ok

سايت گل- دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال ایران برای رویارویی با تیم ملی کره جنوبی در مرحله انتخابی جام جهانی 2014 برزیل روز پنجشنبه با 14بازیکن آغاز شد.
در این تمرین که در محل آکادمی ملی فوتبال ایران برگزار شد، کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی ابتدا با بازیکنان به گفت وگو پرداخت و سپس بازیکنان دویدن به دور زمین، حرکات کششی و کار با توپ را اغاز کردند. سپس ملی پوشان به دو گروه قرمز و سبز تقسیم شدند و تاکتیک های گروهی را در فضای محدود اجرا کردند . اساس کار ملی پوشان در این تمرین پاس های کوتاه سرعتی و تعویض مناطق بازی بود که کی روش از ملی پوشان می خواست با دقت پاس های خود را داده و به سرعت حرکت کنند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

از نکات جالب این تمرین حضور علی کریمی در تمرینات بود که به دلیل خارج شدن از فهرست سرخپوشان توانست در اردوی تیم ملی حضور یابد، اما سایر ملی پوشان پرسپولیس عصر امرزو خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی می کنند.

علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال و علی دوستی مهر مربی تیم نوجوانان از نزدیک تمرینات صبح امروز ملی پوشان فوتبال را زیر نظر داشتند و گفت وگو و خنده کفاشیان با کی روش سوژه اصلی عکاسان بود.

بازیکنان حاضر در تمرین سید مهدی رحمتی، سوشا مکانی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، محمد نصرتی، احسان حاج‌صفی، مازیار زارع، جواد نکونام، علی کریمی، آندرانیک تیموریان، پژمان نوری، میلاد نوری، سیدجلال رافخایی و احمد حسن زاده بودند.

فری مو طلا
10-05-2012, 09:39
من که کلا طرفدار تیم ملی نیستم فقط جلو عربا اونم از نوع قطری و عربستانی ازش حمایت می کنم مثلا ایران با آلمان هم گروه میشه اگه همون دقیقه ی اول یکی یکیشون که وارد زمین شدن فقط از استرس سکته می کنن بعد خدا میدونه که چند گل بخرن
تیمی که از لبنان شکست می خوره رو نمی تونیم بهش افتخار کنیم این تیم ملی باعث شرمندگیست

GOLL
10-11-2012, 12:31
تبريك ميگم تيم ملي دوباره با لبنان افتاد...
خوبه ديگه هم يه انتقام ميشه هم يه بيروت گردي ...:nishkhand:
يه كمي هم بريم تو حاشيه:
ديروز اين آقا :

سر تمرينهاي تيم ملي حاضر شد و كيروش هم كه نميتونسته بهش بگه برو گفته هر كي اطراف زمينه بره كلا خبرنگارا رو هم بيرون كردن..:khandeeeee bahal::nishkhand:
حالگيري باحالي بود...
حاشيه ميباره از اين مايلي كهنه...
شبكه 3 هم كه بازي رو پخش ميكنه lol:- نيمه اولش مشكل فني دارن پخش نميشه نيمه دوم هم ،نيمه اول رو پخش ميكنن!:ehe::eee:نيمه دوم رو پخش نكنن خيلي با ابرو تره چون ورزش3 هيچ كس رو بي خبر نميزاره:okh:
اگه شبكه 3 پخش نميكرد برا لجشون ميرفتم آزادي بازي رو مي ديدم كه خوب پخش كردن يه باري هم از رو دوش ما برداشته شدlol:-

تمرينهاي چهارشنبه:

ادامه عكسها :كليك كنيد.... ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

فری مو طلا
10-12-2012, 18:09
به به بازم با لبنان هم گروه شدیم دیگه این دفعه اگه بهش ببازیم که وضعمون خیته
ولی به نظر من ایران از کره شکست می خوره نمی دونم چرا؟؟؟؟؟ولی شکست می خوره:eyvalla:

Gunner-Toopchi
10-13-2012, 00:09
دوستان ایران کره مستقیم پخش میشه؟ کسی میدونه؟ تورو خدا جواب بدید :-s
مستقیم پخش میشه یا مثل اون دفعه با تاخخیر ؟:|

hamedss
10-17-2012, 17:15
اقدام جالب تماشاگران‌ کره جنوبي‌ در آزادي + عکس

تماشاگران کره اي پس از پايان بازي و هنگام ترک ورزشگاه اقدام به جمع آوري زباله هاي به جا مانده از خود مي کنند

hamedss
10-17-2012, 17:16
نارنجکي که منفجر نشد! + عکس

خدارا شکر که سازنده نارنجک هاي بازي ديشب ناشي بوده وگرنه الان بايد منتظرجريمه هاي فيفا واي اف سي مي مانديم
سايت گل - دست جناب سرهنگ لاجوردي و آن سرکاراستوار کناردستي اش درد نکند که نگذاشتند نارنجک به اين بزرگي کنار زمين يا روي سکوها بترکد.فکرش را بکنيد اگرنارنجکي با اين حجم در چنين مسابقه مهمي منفجر مي شد چه پيامدهاي منفي ميتوانست براي فوتبال ملي ما داشته باشد.بازي باکره شمالي درمرحله مقدماتي جام جهاني 2006 را يادتان هست؟
جادوگر اينجا دست به يک عمليات انتحاري زده وسراغ يک نارنجک عمل نکرده مي رود که روي چمن افتاده وخوشبختانه براي خنثي کردن آن نيازي به ابزار خاصي نيست.خدارا شکر که سازنده نارنجک هاي بازي ديشب ناشي بوده وگرنه الان بايد منتظرجريمه هاي فيفا واي اف سي مي مانديم.

hamedss
10-17-2012, 17:19
نکونام ژنرال واقعي تيم 10 نفره ايران بود

يک رسانه کره‌اي از کاپيتان تيم کي‌روش به عنوان ژنرال با تجربه ايران ياد کرد.

سايت جوچي‌‌يان در گزارش خود از پيروزي يک بر صفر تيم 10 نفره کشورمان به عنوان يک بدشانسي براي کره جنوبي نام برد و از «جواد نکونام»، کاپيتان تيم ملي ايران به عنوان بهترين بازيکن ميزبان ياد کرد.

به گزارش فارس، اين سايت نوشت: نکونام با سابقه 131 بازي ملي، با کوله‌باري از تجربه ايران را در زمين به عنوان فرمانده رهبري کرد و ارزش خود را با گلي که به ثمر رساند نشان داد. او يک بار ديگر اثبات کرد عامل تجربه چه اهميت فراواني در پيکارهاي سرنوشت‌ساز بزرگان ياد کرد.

سايت فوق ادامه داد: نکونام، ژنرالي واقعي مقابل تيم کانگ هي بود. او حتي در وضعيتي که تيمش 10 نفره شده، تيمش را در زمين صحيح هدايت کرد و با ضربه‌اي دقيق 3 امتياز مهم را به جمع امتيازات تيمش رساند. او کاري کرد کره‌ که صاحب موقعيت زياد بود، حتي يک نفر بيشتر در زمين داشت، به پيروزي رسد. به اين ترتيب کره‌ به تيمي شکست خورده در آزادي تبديل شد.

Fc Bayern München
10-18-2012, 02:10
ايران يك ـ كره‌جنوبي صفر
فتـــح كره در 20 دقيقــه
نكونام بهترين بازيكن شد

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران به‌عنوان بهترين بازيكن ديدار با كره جنوبي انتخاب شد. پس از پيروزي يك-صفر ايران برابر كره جنوبي، جواد نكونام به‌عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد و جايزه ويژه خود را از غلامرضا بهروان سرپرست سازمان ليگ دريافت كرد. نكونام تك گل سه امتيازي ايران را به ثمر رساند اگر چه به نظر خيلي‌‌ها بازي زيبايي به نمايش نگذاشت.
سه‌شنبه 25/7/91، مرحله مقدماتي رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل، ورزشگاه آزادي، ساعت: 20، تماشاگر:100 هزار نفر
ايران يك
گل: جواد نكونام (75)
كره‌جنوبي صفر
داور: عبدالمالك عبدالبشير
كمك‌ها: گو گك فنگ، مون يو تانگ از سنگاپور
اخطار : مهرداد پولادي (ايران)، پارك جونگ وو، اون بوم سئوك، پارك چو يونگ (كره‌جنوبي)
اخراج: مسعود شجاعي (كارت زرد دوم 55)، كارلوس كروش (81) (ايران)
بازيكن برتر: جواد نكونام و اشكان دژاگه

ايران: سيد مهدي رحمتي، پژمان منتظري، سيد جلال حسيني، اشكان دژاگه، آندرانيك تيموريان (مازيار زارع 89)، محمد نوري (حسين ماهيني 64)، جواد نكونام، خسرو حيدري، مسعود شجاعي، مهرداد پولادي، رضا قوچان نژاد (محمدرضا خلعتبري 73)
سرمربي: كارلوس كروش
كره‌جنوبي: جونگ سونگ يونگ، جونگ اينهوان، كواك تائه هوئي، كيم بو كيونگ (سون هونگ مين 53)، پارك چو يونگ، لي كئون هو (لي چونگ هونگ 69)، پارك جونگ وو (ها دائه سونك 77)، اون بوم سئوك، كي سونگ يوئنگ، كيم شين ووك، يون سوك يونگ
سرمربي: چوي كانگ هي

ايران ورزشي‌ ـ سوت داور سنگاپوري آغاز بازي حساس و مهم ايران و كره‌جنوبي نبود، اين بازي مهم مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل در آسيا از چند روز قبل آغاز شده بود و تب اين بازي از چند روز قبل بالا گرفته بود اما استارت بازي با پاس‌هاي بلند خسرو حيدري براي قوچان ن‍ژاد زده شد تا موقعيت‌ها در اوايل بازي براي ايران ايجاد شود. دقيقه 8 بازي، دژاگه از سمت راست كره‌اي‌ها روي دروازه آنها توپ زيبايي را ارسال كرد اما قبل از رسيدن به قوچان نژاد مدافع كره‌اي توپ را به بيرون فرستاد. باز هم كار خوب دژاگه در دقيقه 12 در محوطه جريمه كره، تماشاگران را نيم خيز كرد اما ثمري نداشت. با وجود حملات نصفه و نيمه شاگردان كروش، كره‌اي‌ها بازي منسجم تري به نمايش گذاشتند تا در دقيقه 18 شوت كي سونگ يوئنگ به سمت دروازه رحمتي جواب حملات ايران باشد اما از كنار دروازه به بيرون رفت. چند ثانيه بعد جواب اين شوت مهاجم كره را قوچان ن‍ژاد داد كه دروازه‌بان كره با دفع ناقص شوت قوچان نژاد را به كرنر فرستاد.
20 دقيقه اول بازي كه براي سرمربي كره مهم بود با حملات تيم ملي كشورمان و البته بازي منسجم كره‌اي‌ها به پايان رسيد. دقيقه 23 ضربه سر سوك يونگ را رحمتي دفع كرد اما موقعيت خطرناك ميهمان بازي در دقيقه 29 با ضربه سر كيونگ رقم خورد كه رحمتي نتوانست واكنشي نشان دهد اما تيرك دروازه مانع از باز شدن دروازه رحمتي شد تا او فرصتي دوباره براي دفع توپ پيدا كند. حالا به وضوح مي‌شد برتري كره‌اي‌ها را احساس كرد. باز هم اين كره‌اي‌ها بودند كه تلاش مي‌كردند به دروازه ايران نزديك شوند. ارسال خوب كي سونگ يوئنگ كه چند دقيقه قبل تيرك دروازه رحمتي را به لرزه درآورده بود با ضربه سر كيم شين ووك همراه شد كه باز هم رحمتي توپ را دفع كرد. تقريبا 45 دقيقه بازي و 2 دقيقه وقت اضافه بازي تمام شده بود اما بازي در جريان بود و كره اي‌ها باز هم روي ارسالي از نقطه كرنر با ضربه سر كواك تائه به تيرك دروازه زدند تا اين پاياني باشد بر نيمه اول بازي بدون گل در آزادي .
نيمه دوم بازي هم انگار كره اي‌ها با توپ پر وارد ميدان شده بودند اما قبل از اينكه ميهمان بازي بتواند موقعيت خطرناكي روي دروازه ايجاد كند دقيقه 55 بازي مهم‌ترين اتفاق نيمه دوم رخ داد و مسعود شجاعي با دريافت كارت زرد دوم از زمين اخراج شد تا ايران ده نفره به بازي ادامه دهد. ضربه سر شين ووك در دقيقه 59 از كنار دروازه رحمتي به بيرون رفت اما بازي زيباي قوچان ن‍ژاد همچنان چشمنواز بود. دقيقه 61 ارسال دژاگه با پاس نصفه و نيمه نوري همراه شد تا قوچان نژاد با يك برگردان زيبا دروازه كره را تهديد كند. باز هم چند دقيقه بعد ضربه سر نكونام با نوك انگشتان دروازه‌بان كره به كرنر رفت. اين ضربه نكونام را دقيقه 68 كئون هو با ضربه سر ديگري جواب داد اما رحمتي هم با نوك انگشتانش توپ را به بيرون فرستاد. نقطه عطف بازي در دقيقه 75 رقم خورد، جايي كه تيم ملي كشورمان با وجود ده نفره بودن همچنان اميدوار به بازي ادامه داد تا در اين دقيقه از بازي ارسال دقيق و حرفه‌اي دژاگه با اثرگذاري آندو در محوطه جريمه به كاپيتان ايران برسد تا او با ضربه‌اي دقيق دروازه كره‌اي‌ها را فرو بريزد، شايد اين ضربه تمام نبودن‌هاي نكونام را در زمين جبران كرد. بعد از اين كره اي‌ها به آب و آتش زدند تا شايد بتوانند گل خورده را جبران كنند اما نمايش خوب بازيكنان در خط دفاع و همچنين ترس كره اي‌ها از بازي زيباي دژاگه در نوك حمله ايران باعث شد تا آنها فرصت زيادي براي باز كردن دروازه ايران نداشته باشند. دقيقه 85 شوت سنگين يون سوك يونگ با فاصله بسيار كمي از روي دروازه رحمتي به بيرون رفت تا ورزشگاه ايستاده بازي را دنبال كند اما اين شوت هم ثمري نداشت و با وجود 7 دقيقه وقت اضافه نيمه دوم، شاگردان كانگ هي راهي به دروازه تيم ملي كشورمان پيدا نكردند تا با اين سه امتيار تيم كروش هم 7 امتيازي و البته بالاتر از كره در گروه قرار گيرد.

چرا مدافعان مي‌ترسند؟

ايران ورزشي- پژمان منتظري دو بار توپ را برمي‌دارد و جلو مي‌رود، بعد با يك پاس بلند توپ را لو مي‌دهد اما بقيه مدافعان حتي همين كار را هم نمي‌كنند. سيد جلال حسيني، مهرداد پولادي و خسرو حيدري هر چه توپ نصيبشان مي‌شود را خيلي زود با دستپاچگي و عجله خاصي از دست مي‌دهند. اين اتفاق در حالي رخ مي‌دهد كه البته كره‌اي‌ها خيلي خوب پرس مي‌كنند اما ظاهرا به جاي اينكه كره‌اي‌ها از جو ورزشگاه آزادي بترسند، اين مدافعان ما هستند كه ترسيده‌اند و مدام زير توپ مي‌زنند.

فوتبال بي نظم

كافي است 20 دقيقه اول را تماشا كني. كره‌اي‌ها خيلي راحت توپ را بين خودشان مي‌چرخانند چه در دفاع چه در ميانه ميدان و روي كار حساب شده موقعيت هم مي‌سازند اما تيم ما يك فوتبال دهاتي و پيش پا افتاده ارائه مي‌كند. تعداد پاس‌ها به چهار نمي‌رسد و به‌جاي اينكه بازيكنان 10 پاس 5 متري بدهند همه مي‌خواهند با پاس‌هاي 30-20 متري همبازي‌شان را به سمت دروازه كره بفرستند. ظاهرا اين ايراد از ذهنيت فوتباليست‌هاي ماست اما كروش براي تغيير اين ذهنيت چه كار كرده؟

آقاي هافبك دفاعي كجايي؟

مدافع ما توپ مي‌گيرد اما نمي‌داند بايد چه كند و تحت فشار نخستين و ساده‌ترين راه را انتخاب مي‌كند. خيلي سريع زير توپ مي‌زند و بيشتر توپ‌ها لو مي‌رود و فرصتي براي پي‌ريزي حمله‌اي ديگر از حريف پيش مي‌آيد. نقش هافبك‌هاي دفاعي ما بايد پررنگ باشد اما نكونام و تيموريان لابه‌لاي هافبك‌هاي كره گم شده‌اند و پيدايشان نمي‌شود. آنقدر فاصله خط هافبك و دفاع ما زياد است كه هيچ توپي بين آنها رد و بدل نمي‌شود و اينگونه فوتبال دهاتي شكل مي‌گيرد.

محمد نوري كجا بود؟

قرار بود نوري مقابل دو هافبك تدافعي ما بازي كند و پلي‌ميكر تيم باشد اما در طول 45 دقيقه اول هيچ نوع همكاري بين او و هافبك‌هاي ديگر ديده نشد. حتي نوري در همكاري با خط سه نفري مقابلش هم كاملا ناموفق بود و كاري از پيش نبرد. به نظر مي‌رسيد نوري براي اين بازي بزرگ استرس دارد و اين مساله قابليت‌هاي فني او را كاملا تحت تاثير قرار داده است.

تعويض به‌موقع كروش

ايران ورزشي- بلافاصله پس از اخراج مسعود شجاعي بود كه كارلوس كروش از چند بازيكن خواست تا خود را آماده حضور در زمين كنند. شايد در آن لحظه كمتر كسي تصور مي‌كرد حسين ماهيني يكي از بازيكنان تعويضي تيم ملي باشد.مدافع راست پرسپوليس اما با تشخيص و صلاحديد كروش به عنوان نخستين بازيكن تعويضي تيم ملي وارد زمين شد و از قضا توانست فشار كره جنوبي در سمت چپ خط هجومي را كاهش دهد. با حضور ماهيني، خسرو حيدري آزادتر شد و توانست در كارهاي هجومي بيشتر شركت كند.كارلوس كروش با آوردن حسين ماهيني بار مثبتي به تيم ملي وارد كرد و نشان داد در بازيخواني تبحر خاصي دارد.

فقط گوچي

رضا قوچان‌نژاد در 45 دقيقه اول شاخص‌ترين چهره تيم ملي ايران بود. قوچان‌نژاد كه در راس خط حمله قرار گرفته بود، هم زياد مي‌دويد هم خوب صاحب توپ مي‌شد و هم اينكه توپ را از دست نمي‌داد. گوچي دو سه موقعيت نيمه اول ايران را به تنهايي و با استمرارش در محل توپ خلق كرد و يكي دو فرار خوب انجام داد و يك ضربه جالب به سوي دروازه حريف شليك كرد تا ورزشگاه نامش را فرياد كند.

كاشته‌هاي ما، كاشته‌هاي آنها

هر بار كه كره صاحب ضربه ايستگاهي مي‌شد تن كروش مي‌لرزيد چرا كه كره‌اي‌ها به بهترين نحو ممكن از ضربات ايستگاهي استفاده مي‌كردند. كره‌اي‌ها توپ را به بهترين نقطه ممكن مي‌فرستادند، جايي روي خط شش‌قدم و نقطه پنالتي كه دو سه تا از آنها تبديل به موقعيت صددرصد گل شد. در عوض تيم ما هر وقت صاحب ضربه ايستگاهي شد به‌راحتي موقعيت از دست رفت چرا كه هم ارسال‌ها بد بود هم نفرات زيادي براي استفاده از توپ جلو نمي‌آمدند.

تكروي بازيكنان صداي همه را در آورد

تكروي بعضي از بازيكنان هم صداي علاقه مندان را درآورد هم كادر فني را. تماشاگران كه از تكروي بعضي از بازيكنان خط هافبك نظير محمد نوري و مسعود شجاعي به ستوه آمده بودند، از 10 دقيقه مانده به پايان نيمه نخست نام علي كريمي را فرياد زدند، اين در حاليست كه تك روي بعضي از بازيكنان تيم ملي صداي اميد نمازي، دستيار ايراني كروش را هم درآورد و او با حركاتش در كناره زمين نسبت به تكروي اين بازيكنان اعتراض كرد.

اضافه‌كاري در يك سوم دفاعي!

عجيب است كه بازيكنان باتجربه‌اي مثل مسعود شجاعي، آندرانيك تيموريان در يك‌سوم خط دفاعي خودمان به جاي اينكه با يك پاس ساده همبازي خودشان را صاحب توپ كنند اقدام به دريبل زدن مي‌كنند و با لو رفتن توپ يك موقعيت‌ خوب به حريف مي‌دهند. اين مساله و اضافه كاري با توپ در نيمه اول بين بازيكنان ديگر از جمله محمد نوري هم ديده شد و به اندازه كافي روي اعصاب هواداران بود.

اشكان ستاره ايران

اشكان دژاگه فوق‌العاده بود. 90 دقيقه دويد، جنگيد، پاس داد و حمله كرد. بدون شك اشكان ديشب از همه بازيكنان تيم ملي بيشتر دويد. او شمايل يك بازيكن متعصب و البته توانمند را به رخ كشيد و كاري كرد تا اميدواري اوليه نسبت به او كه بعد از بازي با قطر شكل گرفته بود به حقيقت بپيوندد. اشكان ديشب حتي بهتر از بازي با قطر بود.

بازي با 10 نفر دشوارتر است

هميشه بازي كردن مقابل تيم‌هاي 10 نفره دشوارتر است. وقتي شجاعي اخراج شد مي‌شد حسد زد ريتم بازي تيم كره به هم بريزد. دقيقا همين هم شد و تيم ايران دقايقي بهتر از حريف ظاهر شد.
در واقع كره مثل نيمه اول خوب نبود و حركات تركيبي و بازي روان آنها به هم ريخت. شايد به نوعي اخراج شجاعي براي تيم ملي سبب خير شد هر چند در لحظه اخراج همه نگران بودند.

آقاي شجاعي چرا تكل؟

واقعا چه لزومي داشت كه مسعود شجاعي به فاصله 6-5 دقيقه دو كارت زرد بيهوده بگيرد؟ مسعود كه كلا طي 3-2 سال گذشته زياد خطا مي‌كند و در هر بازي باشگاهي‌اش هم كارت زرد مي‌گيرد در شرايطي كه كروش خود را براي تعويض‌هاي تهاجمي و تغيير فرم تيم آماده مي‌كرد با حركتي بچه‌گانه كارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد. شجاعي بعد از دريافت كارت قرمز مبهوت مانده بود و اشك مي‌ريخت اما براي بازيكني در قواره‌هاي او اين بچگي خنده‌دار نيست؟

بنازم به اين خط دفاع

سيدجلال حسيني، پژمان منتظري، مهرداد پولادي، خسرو حيدري، حسين ماهيني و سيدمهدي رحمتي، گل نخوردنمان را مديون اينهاييم.
بازي انجام داده‌ايم و يك گل خورده‌ايم. درست كه با دو ضربه به تيرك و يكي دو ضربه خطرناك كره‌اي‌ها كه با فاصله كمي از كنار دروازه بيرون رفت كمي شانس آورديم اما خط دفاع تيم ملي واقعا از جان مايه گذاشت و همه بالاترين كيفيت خود را بروز دادند. يك دست‌مريزاد حسابي به همه بچه‌هاي با صفاي تيم ملي تقديم مي‌كنيم.

منبع : ایران ورزشی

Fc Bayern München
10-18-2012, 02:12
ناظران afc متحير از تماشاگران ايراني

ناظران فيفا و داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا از حضور تماشاگران پرشور ايراني به وجد آمدند.
تشويق تيم ملي با پرچم سه رنگ ايران در فاصله چند ساعت مانده تا بازي، حتي ناظران فيفا و داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا را هم به وجد آورد و آنها براي دقايقي در وسط زمين چمن عكس يادگاري گرفتند. داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا پيش از انجام وظايفشان براي كنترل كردن دروازه‌ها و زمين چمن، عكس يادگاري انداختند!

shiraz-sport
10-18-2012, 12:26
برد تیم ملی رو تبریک میگم ولی هنوز بچه های تیم ملی هماهنگ نبودند . انشالله در بازی های بعدی هم با همین قدرت و تعصب و جنگندگی بازی کنیم .

به امید صعود ایران به جام جهانی 2014 برزیل

Fc Bayern München
10-19-2012, 02:21
بازتاب پيروزي ايران در رسانه‌هاي عربي:
با «جواد فارسي»، ببرهاي آسيا را بردند

بازتاب پيروزي ايران برابر كره را بيشتر از رسانه‌هاي كره‌اي، مي‌شد با آب و تاب بيشتر در رسانه‌هاي عربي مشاهده كرد! رسانه‌هاي لبنان، مصر، عربستان، كويت و فلسطين هريك تحليل‌هاي جالبي از اين پيروزي داشته‌اند. لبناني‌ها كه خود همگروه ايران در اين دوره از رقابت‌ها به حساب مي‌آيند، در سايت النشره اعلام كرده‌اند كه: «پيروزي ايران برابر كره جنوبي دوباره تكليف گروه را مبهم كرده!»
كوربياي مصر هم البته در همين رابطه به نكته جالبي اشاره كرده : «جواد فارسي ايران را برابر ببرهاي آسيا به پيروزي رساند.»
ساير رسانه‌هاي عربي ضمن اشاره به نتيجه بازي، بيشتر به هم‌امتياز شدن تيم ملي ايران با كره جنوبي و همسايه شدن آنها در صدر گروه تأكيد داشتند.

Fc Bayern München
10-19-2012, 02:22
گزارش afc از برتري تيم‌ملي مقابل كره:
دفاع قهرمانانه ايران از پيروزي

سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش خود از بازي ايران مقابل كره جنوبي، در خلال توضيح درباره اتفاقات بازي، به تشويق و حمايت تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي اشاره كرده و تأكيد داشته كه ايران قهرمانانه از پيروزي خود دفاع كرد.
اين سايت در گزارش خود اينطور نوشته : « ايران كه به شدت از سوي جمعيت حاضر در ورزشگاه آزادي مورد تشويق قرار گرفته بود، در دقايق پاياني قهرمانانه از گل خود دفاع كرد تا بهترين فرصت كره براي به ثمر رساندن گل تساوي نيز در فاصله 5 دقيقه مانده به پايان بازي با برخورد به تير دروازه از دست برود.»

Fc Bayern München
10-19-2012, 02:23
فدراسيون هم دست به جيب شد
پاداش 5/24 ميليوني براي ملي‌پوشان

ايران ورزشي- بازيكنان و اعضاي كادر فني تيم ملي پس از پيروزي برابر كره جنوبي 5/24 ميليون تومان پاداش گرفتند.
وزير ورزش و جوانان پس از حضور در رختكن تيم ملي به بازيكنان و اعضاي كادر فني نفري 20 ميليون تومان پاداش داد. همچنين فدراسيون فوتبال به يمن پيروزي برابر كره جنوبي به هر يك از بازيكنان و اعضاي كادر فني نفري
5/4 ميليون تومان پاداش داد تا برد برابر كره با 5/24 ميليون تومان پاداش براي ملي‌پوشان همراه شود.
تيم ملي ايران با پيروزي ارزشمند برابر كره‌جنوبي هفت امتيازي شد و به خاطر تفاضل گل كمتر پشت سر اين تيم در رده دوم گروه a رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني قرار دارد.

Fc Bayern München
10-19-2012, 02:24
محمد رضا خلعتبري: اميدوارم از من راضي باشيد
با برد ازبكستان به برزيل نزديك مي‌شويم

ايران ورزشي – با اينكه در تركيب اوليه نبود اما كوچكترين اثري از ناراحتي در چهره‌اش ديده نمي‌شد. چه هنگاميكه همراه علي كريمي، پيش از شروع بازي گرم مي‌كرد، چه زماني كه در20 دقيقه پاياني به زمين رفت، انگيزه زيادي براي بازي داشت و
بي ترديد در دقايقي هم كه حضور داشت، نقش موثري در تيم ملي ايفا كرد. محمد رضا خلعتبري با اينكه جايش را به افراد تازه وارد داده اما در تمام طول بازي با حمايت‌هايش از روي نيمكت و بعد هم در درون زمين، نشان داد كه مهره قابل اتكايي براي كارلوس كروش است.

با اينكه دقايقي به بازي آمدي اما موثر بودي.
‌ از اينكه توانستم با حضور در ميدان تاثير مثبتي در عملكرد تيم بگذارم، خوشحال هستم. همه تلاش كردند و خدا را شكر كه اين نتيجه به دست آمد.
فكر مي‌كني با نتيجه‌اي كه در بازي با كره به ثبت رسيده، بايد خيالمان بابت صعود راحت شده باشد؟
‌ ما بايد منتظر بازي بعد باشيم. پيروزي تيم كشورمان در ديدار آينده مقابل ازبكستان ما را بيشتر به جام جهاني نزديك مي‌كند.
اخراج مسعود شجاعي نگران‌كننده نبود؟
‌ متاسفانه مسعود شجاعي به ناحق از زمين مسابقه اخراج شد و داور مي‌توانست با كمي تحمل كارت زرد دوم را به او نشان ندهد. با اين حال توانستيم بازي را با برد تمام كنيم.
از دقايق كوتاهي كه در زمين بودي، راضي هستي؟
اميدوارم مردم و كادرفني از عملكردم راضي باشند و باز هم به تيم ملي كشورم خدمت كنم.
در بازي قبل مقابل ازبكستان گل زدي. حالا چه تصوري از اين بازي پيش رو داري؟
‌ بازي بعدي ما مقابل ازبكستان بسيار دشوار است. به هر حال اميدوارم با پيروزي در آن بازي راه اصلي صعود به جام جهاني را پشت سر بگذاريم.
اين بازي بهانه‌اي شد تا بعضي از مشكلات تيم ملي از جمله مساله‌اي كه با رسانه‌ها داشت، برطرف شود. در اين مورد چه نظري داري؟
‌ يكسري مشكل به وجود آمد كه بازيكنان تصميم گرفتند مصاحبه نكنند كه البته خوشبختانه اين مشكلات برطرف شد.

sina acm
11-01-2012, 00:03
سایت گل- کارلوس کی روش پس از پایان هفته ی چهاردهم لیگ برتر اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی فوتبال را اعلام کرد. اسامی دعوت شدگان بدین شرح است:

دروازه بان ها: سید مهدی رحمتی ، رحمان احمدی، سوشا مکانی

مدافع ها: حسین ماهینی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، محمدنصرتی، سیدجلال حسینی، شجاع خلیل زاده، مهرداد پولادی، احسان حاج صفی، پژمان نوری

خط ميانی : جوادنکونام، امید نظری، علی کریمی، آندرانيک تیموریان، ابوالقاسم دهنوی، محمد نوری، میلاد نوری

مهاجم ها: آرش افشین، اشکان دژاگه، محمدرضا خلعتبری، سید جلال رافخایی، محمد قاضی، رضا قوچان نژاد، یعقوب کریمی، کریم انصاریفرد، احمد حسن زاده

KING0097
11-05-2012, 17:22
تبریک می گویم به تیم ملی فوتسال برای کسب برد در مقابل مراکش

hamedss
11-14-2012, 21:01
دیدار ایران و ازبکستان بدون تاخیر برگزار می‌شود

خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال گفت: با کاهش شدت بارش باران دیدار ایران و ازبکستان بدون تاخیر و تعویق، رأس ساعت ۲۰ آغاز می‌شود.

امیرحسین حسینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد احتمال لغو یا تعویق زمان بازی ایران و ازبکستان اظهار داشت: شدت باران کم شده است و بازی ایران و ازبکستان به احتمال فراوان بدون تعویق یا تاخیر برگزار خواهد شد. دو تیم به ورزشگاه رسیده‌اند و داور اماراتی و کمک‌هایش هم به ورزشگاه آزادی آمده‌اند؛ بنابراین بازی دو تیم ساعت 20 آغاز خواهد شد.

hamedss
11-14-2012, 21:02
تشویق کریمی زیر بارش شدید باران

سلام هواداران ایرانی به برزیل

خبرگزاری فارس: تماشاگران علی کریمی را با وجود آنکه در فهرست ۱۸ نفره تیم ملی حضور ندارد را تشویق کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی‌که همچنان بارش باران در ورزشگاه آزادی ادامه دارد بازیکنان دو تیم ازبکستان و ایران وارد زمین ورزشگاه آزادی شدند و در حال گرم کردن بدن‌هایشان هستند.
* تیم داوری و ناظر مسابقه زمین چمن را بازدید کردند اما صحبتی از لغو شدن یا نشدن بازی تا این لحظه انجام ندادند.
* ترافیک در خیابان‌های منتهی به ورزشگاه سبک است و تردد در بیرون ورزشگاه آزادی عادی است.
*حدود 40 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
* بازیکنان ایران قرمزپوش هستند اما گرمکن‌های آبی به تن دارند.
* حدود 200 تماشاگر ازبکستانی در ورزشگاه حضور دارند.
* دو دروازه سیار در زمین چمن ورزشگاه آزادی قرار داده شده و در حال حاضر 4دروازه در زمین وجود دارد.
* لیدرهای با طبل در ورزشگاه حضور دارند.
* بازیکنان ذخیره ازبکستان در تونل ورزشگاه تماشاگران را نگاه می‌کنند.
* بین تماشاگران پرچم‌های ایران توزیع شدند. 80 روحانی بین تماشاگران حضور دارند.
* تماشاگران در حال تشویق تک تک بازیکنان هستند و شعار ایرانی با غیرت سرمی‌دهند.
* پلاکاردهایی با عنوان سلام برزیل در دست تماشاگران است.
* علی کریمی با وجود اینکه در فهرست 18 نفره نیست از سوی تماشاگران تشویق شد.
دیدار دو تیم ساعت 20 آغاز می‌شود.

hamedss
11-14-2012, 21:02
تساوی ایران -ازبکستان تا دقیقه ۱۵

گل ایران مردود اعلام شد!

خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال ایران تا دقیقه ۱۵ با نتیجه تساوی بدون گل در جریان است.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 از ساعت 20:05در ورزشگاه آزادی به مصاف ازبکستان رفت که بازی دو تیم تا دقیقه 15 با نتیجه تساوی بدون گل در جریان است.
در دقیقه 7 سانتر دژاگه در محوطه جریمه روی سر قوچان نژاد فرود آمد که توپ با اختلاف کمی از بالای دروازه به خارج رفت. داور مسابقه در این صحنه خطای مهاجم ایران را اعلام کرد.
در دقیقه 12 محمد نوری با یک شوت زیبا دروازه ازبکستان را باز کرد که کمک داور اماراتی در اقدامی بحث برانگیز گل ایران را مردود اعلام کرد.
کی‌روش در این بازی محروم است و روی نیمکت ایران حضور ندارد. او به دلیل اخراج در بازی با کره جنوبی محروم است.
سیف البداوی داور اماراتی قضاوت مسابقه را برعهده دارد.
تیم ملی ایران در حال حاضر با 7 امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به کره در رده دوم است و ازبکستان 5 امتیازی در رده چهارم قرار دارد. قطر هم با 7 امتیاز سوم است.

hamedss
11-14-2012, 21:03
فردوسی‌پور لنگان لنگان آمد

چکه‌های آب روی سر خبرنگاران

خبرگزاری فارس: گزارشگر دیدار تیم‌های ایران و ازبکستان به دلیل مصدومیت لنگان‌لنگان وارد ورزشگاه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، عادل فردوسی‌پور گزارشگر دیدار تیم‌های ایران و ازبکستان که در مسابقه فوتبال دچار مصدومیت شده است امروز در حالی وارد ورزشگاه شد که چون از ناحیه پا دچار درد بود، لنگان‌لنگان به محل مربوط به گزارش بازی رفت.
* علی کریمی هافبک تیم ملی ایران که در ترکیب 18 نفره تیم ملی قرار ندارد با اتوبوس ملی‌پوشان وارد ورزشگاه آزادی شد.
* مهدی رحمتی، علی کریمی و جواد نکونام به همراه کارلوس کی‌روش به همراه سایرین مورد تشویق تماشاگران قرار گرفتند.
* بارش باران شرایط این بازی را در لحظاتی از حالت عادی خارج کرد بر همین اساس جایگاه خبرنگاران نیز با چکه‌های آب دچار مشکلاتی شد.
* هنگام پخش سرود ملی ایران در ورزشگاه آزادی هواداران تیم ملی پرچم بزرگ کشورمان را برافراشته و سرود ملی را خواندند.
* با وجود اینکه بازی آغاز شده است همچنان به تعداد حاضران در ورزشگاه افزوده شده و تماشاگران برای نظاره این دیدار به ورزشگاه آزادی می‌آیند با این حال به نظر نمی‌رسد بیشتر از 50 هزار نفر در نهایت از این مسابقه دیدار کنند ضمن اینکه طبقه اول ورزشگاه نیز به طور کامل پر نشده است.
* دوربین عنکبوتی جدید که به صورت بالگرد است در فضای ورزشگاه آزادی از مسابقه و حواشی مربوط به بازی فیلمبرداری می‌کند.

hamedss
11-14-2012, 21:04
ایران- ازبکستان تا دقیقه ۳۰ بدون گل

/ درگیری لفظی بازیکنان دو تیم

خبرگزاری فارس: بازی دو تیم ایران و ازبکستان تا دقیقه ۳۰ بدون گل درجریان است.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 از ساعت 20:05در ورزشگاه آزادی به مصاف ازبکستان رفت که بازی دو تیم تا دقیقه 30 با نتیجه تساوی بدون گل در جریان است.
در دقیقه 19 مسابقه ازبکستان دو ضربه کرنر پیاپی روی دروازه ایران زد.
در دقیقه 26بازی به دلیل تصمیم بحث برانگیز دیگر سیف البداوی و شیطنت دژاگه بازیکنان دو تیم درگیری لفظی شدیدی پیدا کردند.
بعد از آن هم دو ارسال خطرناک روی دروازه ما انجام شد.
کی‌روش در این بازی محروم است و روی نیمکت ایران حضور ندارد. او به دلیل اخراج در بازی با کره جنوبی محروم است.
سیف البداوی داور اماراتی قضاوت مسابقه را برعهده دارد.
تیم ملی ایران در حال حاضر با 7 امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به کره در رده دوم است و ازبکستان 5 امتیازی در رده چهارم قرار دارد. قطر هم با 7 امتیاز سوم است.

hamedss
11-14-2012, 21:05
تشویق قوچان نژاد و استرس بالای علی کریمی

داور گل نوری را نپذیرفت

خبرگزاری فارس: مهاجم دو رگه تیم ملی ایران با حضور در زمین مسابقه به شدت از سوی هواداران تشویق شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، رضا قوچان نژاد مهاجم دو رگه تیم ملی فوتبال ایران که برای دومین بار در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی در ترکیب تیم ملی ایران قرار گرفته است به محض ورود به زمین مورد تشویق شدید هواداران تیم ملی ایران قرار گرفت.
* علی کریمی هافبک تیم ملی ایران که به دلیل مصدومیت نتوانست در این دیدار در ترکیب 18 نفره قرار گیرد با حضور در جایگاه ویژه مسابقه در حالی مسابقه را تماشا می‌کند که از استرس زیادی برخوردار است.
* علی کفاشیان، هادی آیت الله الهی، فریدون اصفهانیان، عزیزی خادم، حسین عسگری، مهدی محمد نبی، از تماشاگران ویژه این دیدار هستند که از جایگاه مقامات ویژه این مسابقه را تماشا می‌کند.
*این مسابقه با 5 دقیقه تاخیر آغاز شد.
* خالکوبی روی دست دروازه بان ازبکستان مورد توجه عکاسان قرار گرفت.
* تیم ملی ایران که این دیدار را هجومی آغاز کرد چندین مرتبه روی دروازه ازبکستان حملاتی را تدارک دید که یکی از این موقعیت‌ها توسط محمد نوری تبدیل به گل شد اما کمک داور آن را آفساید اعلام کرد تا این موضوع اعتراض شدید تماشاگران ایرانی و همچنین ملی پوشان کشورمان را به همراه داشته باشد.
* تیم ملی ایران در این دیدار با پیراهن قرمز و تیم ملی ازبکستان با لباس بازی می کند.

hamedss
11-14-2012, 21:05
تساوی ایران و ازبکستان در نیمه اول

گل نوری محو شد

خبرگزاری فارس: نیمه اول دیدار تیم ملی فوتبال ایران و ازبکستان با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 از ساعت 20:05در ورزشگاه آزادی به مصاف ازبکستان رفت که بازی دو تیم در نیمه اول با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.
ملی پوشان ایران در نیمه اول بازی منظم و تاکتیکی را ارایه کردند و حتی یک گل هم در دقیقه 12 زدند که داور اماراتی در تصمیمی بحث برانگیز گل محمد نوری را مردود اعلام کرد.
سیف البداوی داور اماراتی قضاوت مسابقه را برعهده دارد که به دژاگه از ایران و حیدروف از ازبکستان کارت زرد نشان داد.

hamedss
11-14-2012, 21:06
گل ایران به ازبکستان صحیح بود

داور اماراتی به سبک قدیم قضاوت می‌کند

خبرگزاری فارس: کارشناس داوری فوتبال گفت: گلی که ایران به ازبکستان در نیمه اول زد کاملا درست بود و کمک داور اشتباه کرد.

محمد فنایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد نحوه قضاوت سیف البداوی داور اماراتی بازی ایران و ازبکستان درنیمه اول، اظهار داشت: داور اماراتی سعی در کنترل بازی دارد و خوب هم این بازی پرتنش را کنترل می‌کند اما کمک اول او ضعیف است.
وی ادامه داد: گلی که محمد نوری در دقیقه 12 به ثمر رساند کاملا صحیح بود و بازیکن ایرانی هیچ مزاحمتی برای دید دروازه‌بان ازبک ایجاد نکرده بود، این نحوه قضاوت مربوط به قدیم است.

hamedss
11-14-2012, 22:04
تساوی بدون گل ایران - ازبکستان تا دقیقه ۶۰

خبرگزاری فارس: دیدار دو تیم ایران و ازبکستان تا دقیقه ۶۰ با نتیجه تساوی بدون گل در جریان است.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

● گزارش تصويري مرتبط ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
-------------------------------
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 از ساعت 20:05در ورزشگاه آزادی به مصاف ازبکستان رفت که بازی دو تیم تا دقیقه 60 با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.
تیم ایران در ابتدای نیمه دوم یک تعویض انجام داد و کریم انصاری فرد به جای محمدرضا خلعتبری به میدان آمد. دردقیقه 48 شوت انصاری‌فرد با اختلاف بسیار اندکی از کنار دروازه ازبکستان به اوت رفت.
سیف البداوی داور اماراتی قضاوت مسابقه را برعهده دارد که به دژاگه و محمد نوری از ایران و حیدروف، سرور جباروف و شوراخ مادوف از ازبکستان کارت زرد نشان داد.

hamedss
11-14-2012, 22:05
ایران خود‌جوش 10 نفره شد

همه به دنبال کی‌روش

خبرگزاری فارس: تیم ملی ایران به خاطر ناهماهنگی در تعویض در نیمه دوم بازی با ازبکستان، 10 نفره بازی را آغاز کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

● گزارش تصويري مرتبط ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
-------------------------------
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی ایران به خاطر ناهماهنگی در تعویض با 10 نفر نیمه دوم را آغاز کرد که بر همین اساس با بیرون رفتن خلعتبری از ترکیب تیم ملی کریم انصاری فرد با گذشته ثانیه‌هایی از نیمه دوم و توقف مسابقه وارد زمین شد.
* کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران که به دلیل محرومیت نمی‌تواند در این مسابقه از روی نیمکت تیم ملی کشورمان را همراهی کند به طرز عجیبی در این مسابقه ناپدید شده و همه خبرنگاران به دنبال وی هستند.
* با آغاز نیمه دوم و بیشتر شدن حملات کشورمان ازبکستان رو به بازی فیزیکی آورده و چندین بار با خشونت ملی پوشان ایران را متوقف کردند.
* در چند نوبت دستورات تاکتیکی از سوی کادر فنی تیم ملی به بازیکنان ایران منتقل شد.پیام های تاکتیکی بیشتر به صورت مکتوب به دست امید نمازی و سایر اعضا کادرفنی رسید.

hamedss
11-14-2012, 22:05
محمد نوری بازی تیم ملی برابر قطر را از دست داد

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم ملی ایران با دریافت کارت زرد از داور در دیدار برابر ازبکستان بازی بعدی تیم ملی را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز از ساعت 20 در پنجمین دیدار خود در مسابقات انتخابی جام جهانی 2014 برزیل به مصاف ازبکستان رفت.
محمد نوری بازیکن ملی‌پوش ایران در این دیدار از علی احمد مدحد سیف البداوی از امارات، داور مسابقه کارت زرد دریافت کرد و به این ترتیب 2 کارته شد و بازی بعدی تیم ملی را از دست داد.

در دقیقه 66 پژمان نوری جای محمد نوری وارد زمین شد.
ایران در ششمین بازی خود 14 خرداد 92 به مصاف قطر می‌رود.

hamedss
11-14-2012, 22:06
ایران صفر - ازبکستان یک تا دقیقه ۷۵

خبرگزاری فارس: تیم ملی ایران تا دقیقه ۷۵ یک بر صفر از ازبکستان عقب افتاد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 از ساعت 20:05 در ورزشگاه آزادی و در حضور 43733 تماشاگر (بنا به اعلام بلندگوی ورزشگاه) به مصاف ازبکستان رفت که بازی دو تیم تا دقیقه 75 با نتیجه یک بر صفر به سود ازبکستان است.
پژمان نوری دومین بازیکن تعویضی ایران بود که در دقیقه 66 به جای محمد نوری به میدان آمد.
در دقیقه 70 شیطنت بازیکن ازبک بر روی پولادی باعث شد بازیکنان دو تیم بازهم با یکدیگر درگیری لفظی شدیدی پیدا کنند.
باکایف در دقیقه 71 برای ازبکستان روی یک ضربه کاشته ارسالی از داخل محوطه هجده قدم گل اول ازبک را به ثمر رساند.
سیف البداوی داور اماراتی قضاوت مسابقه را برعهده دارد که به دژاگه و محمد نوری از ایران و حیدروف، سرور جباروف و شوراخ مادوف از ازبکستان کارت زرد نشان داد.

hamedss
11-14-2012, 22:07
درمان سرپایی قوچان‌نژاد و اعلام دقیق تعداد تماشاگران!

اعتراض نیمکت‌نشینان به داور

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم ملی ایران که از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده بود در بین دو نیمه به صورت سرپایی در تونل ورزشگاه مداوا شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، رضا قوچان نژاد بازیکن دو رگه تیم ملی ایران که از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده بود در بین دو نیمه به صورت سرپایی در تونل ورزشگاه مداوا شد.
* یکی از بازیکنان ازبکستان که در پایان نیمه اول قصد داشت زمین بازی را به قصد رختکن ترک کند به خاطر خیس بودن تونل ورزشگاه سر خورده و دچار مصدومیت شد.
* پزشکان دو تیم ایران و ازبکستان در بین دو نیمه جلسه‌ای را با ناظر بازی برگزار کردند تا هماهنگی‌های لازم را برای تست دو پینگ بازیکنان در پایان مسابقه به عمل بیاورند.
* در حالی که تا دقایقی قبل از آغاز مسابقه نیز بارش باران به شدت ادامه داشت، با آغاز این دیدار باران به طور کامل متوقف شد. با این حال لغزندگی زمین، دو تیم را با مشکلاتی مواجه کرد.
* پس از اینکه داور مسابقه در یک صحنه خطا روی اشکان دژاگه را نگرفت برای دقایقی جو بازی متشنج و از دست داور خارج شد. وی در این صحنه به دژاگه و یک بازیکن ازبکستانی کارت زرد نشان داد که این موضوع اعتراض نیمکت نشینان کشورمان را در پی داشت.
* در غیاب کی‌روش با اینکه سیموئز به عنوان نفر اول تیم ملی حضور دارد اما امید نمازی از کنار خط ملی پوشان ایران را هدایت می‌کند.
* کلاه گذاشتن مارکار آقاجانیان در حالی که باران بند آمده است در نوع خود جالب توجه بود.
* در دقیقه 60 این مسابقه از سوی گوینده ورزشگاه تعداد حاضران در ورزشگاه 43 هزار و 733 نفر اعلام شد.
* مهرداد پولادی برای محافظت از انگشت دستش با آتلی سیاه رنگ بازی را دنبال می‌کند.

hamedss
11-14-2012, 22:07
شکست خانگی ایران برابر ازبکستان؛ هفته سیاه کامل شد

خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی برابر ازبکستان شکست خورد تا ازبک‌ها در تهران صدرنشین شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی ایران در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 از ساعت 20:05در ورزشگاه آزادی و در حضور 43733 تماشاگر ( بنا به اعلام بلندگوی ورزشگاه) به مصاف ازبکستان رفت که بازی با نتیجه تساوی یک بر صفر به سود ازبکستان به پایان رسید.
باکایف در دقیقه 71 تک گل ازبکستان را به ثمر رساند. محمد نوری در دقیقه 12 برای ایران گلزنی کرد که کمک داور اماراتی به اشتباه این گل را مردود و آفساید اعلام کرد.
همین تصمیم اشتباه کمک داور باعث شد سرنوشت بازی و صدرنشینی این گروه تغییر کند و ازبک‌ها در تهران صدرنشین شوند و بالاتر از کره جنوبی قرار بگیرند.
رضا قوچان نژاد در دقیقه 92 نیز گل زد که در موقعیت آفساید بود.
کی‌روش در این بازی محروم بود و روی نیمکت ایران حضور ندارد. او به دلیل اخراج در بازی با کره جنوبی محروم است.
با این شکست خانگی تیم ملی ایران 7 امتیازی باقی ماند و به رده سوم سقوط کرد. ازبکستان 8 امتیازی به صدر جدول رسید.
کره جنوبی 7 امتیازی با تفاضل گل بهتر در رده دوم است. لبنان 4 امتیازی در رده آخر این گروه است.
با این شکست خانگی سه‌گانه شکست‌های ملی ایران تکمیل شد و بعد از حذف تیم فوتسال از جام جهانی و شکست تیم ملی جوانان در آسیا، تیم ملی بزرگسال ایران نیز شکست تلخ دیگری را به ارمغان آورد تا هفته سیاه فوتبال ایران کامل شود.
*ترکیب تیم ملی ایران:
سیدمهدی رحمتی، پژمان منتظری، سیدجلال حسینی، خسرو حیدری، مهرداد پولادی، جواد نکونام، آندو تیموریان( از دقیقه 80 علیرضا عباسفرد)، محمد نوری( از دقیقه 66 پژمان نوری)، اشکان دژاگه، محمدرضا خلعتبری( از دقیقه 46 محمدرضا خلعتبری) و رضا قوچان‌نژاد

hamedss
11-15-2012, 16:37
هت تريك باخت هاى كفاشيان

دسته گل جهانى كفاشيان

ايران صفر - ازبكستان۱

گل:

باكايف (دقيقه۷۱)

داور:

على حامد البداوى(امارات)، كمك ها: محمد الجلال(امارات) و ياسر مراد (كويت)،

اخطارها:

محمد نورى و اشكان دژاگه (ايران)و سرور جباراف و عزيز بك صيدراف (ازبكستان)

تماشاگر۴۵:

هزار نفر،

ورزشگاه:

آزادى تهران

ايران

سيد مهدى رحمتى،پژمان منتظرى،سيد جلال حسينى،خسرو حيدرى،مهرداد پولادى،جواد نكونام،آندرانيك تيموريان(از دقيقه ۸۰ عليرضا عباسفرد) ،محمد نورى(از دقيقه۴۶ كريم انصارى فرد) ورضا قوچان نژاد
سرمربى: كارلوس كى روش

ازبكستان

نستروف،دنيسوف، اسلام توتايجوف،موسى فوزيل، آرتين فيليپوسيان، سرور جباراف، تورلوسونوف، شدوگادوف (از دقيقه ۶۵ ولگازوديف) ،شولوكوفوف،عزيز بك حيدرف وباكايف (از دقيقه ۸۲ گرينخ)
سرمربى: مير جلال كاسيموف

شرح گل

گل ازبكستان: روى يك ارسال بلند از راست، توسط جباروف در داخل محوطه ۶قدم ، باكايف در پشت مدافعان ايران با يك ضربه خوب بغل پا گل اول بازى را به نفع ازبك ها به ثمر رساند.

لحظات حساس

دقيقه:۷ سانتر خوب دژاگه از راست با ضربه سر رضا قوچان نژاد با فاصله كم از بالاى دروازه نستروف به بيرون رفت. هرچند قبل از ضربه داور آفسايد قوچان نژاد را اعلام كرد.
دقيقه:۱۵ سانتر زمينى و عرضى تيموريان از راست، با ضربه خوب محمد نورى به گل تبديل شد اما كمك داور اماراتى بازى به دليل مزاحمت بر روى دروازه بان ازبكستان آن را آفسايد اعلام كرد.
دقيقه :۲۹ در شلوغى مقابل دروازه ازبكستان ضربه رضا قوچان نژاد همان جايى زده شد كه نستروف آنرا مى كشيد.
دقيقه:۴۵ رضا قوچان نژاد در داخل محوطه جريمه ازبكستان ضربه اى زمينى را راهى دروازه نستروف كرد كه دروازه بان ازبكستانى آن را به دشوارى به كرنر فرستاد.
دقيقه :۴۷ رضا قوچان نژاد با يك توپ كوتاه عرضى انصارى فرد را در موقعيت شوت زنى قرار دارد كه ضربه او با فاصله اندك از بالاى دروازه نستروف به بيرون رفت.
دقيقه:۵۰ ضربه ايستگاهى جباراف از فاصله اى نزديك به ۳۰ متر را رحمتى با زحمت در دو ضرب مال خود كرد.
دقيقه:۵۵ ضربه جباراف از فاصله ۳۰مترى با فاصله از بالاى دروازه رحمتى به بيرون رفت.
دقيقه :۷۴ بر روى ارسال يك ضربه كرنر از چپ توسط جباروف رحمتى به سختى توپ را از دهانه دروازه بيرون كشيد.
دقيقه۱+:۹۰ روى ارسال يك توپ بلند در پشت دفاع ازبكستان ، رضا قوچان نژاد در موقعيت آفسايد توپش را وارد دروازه ازبكستان كرد كه داور قبل از آن آفسايد را اعلام كرده بود.

شرح بازى

در ديدار تاشكند و در شرايطى كه حقمان برد نبود، برديم و در ديدار تهران و در شرايطى كه حقمان باخت نبود، باختيم تا به نوعى واژه حق به حقدار مى رسد براى فوتبال ما و ازبكستان تحقق يابد.در ديدار رفت داور گل درست ازبك ها را مردود اعلام كرد تا ما با گل دقايق پايانى خلعتبرى بازى را ببريم و در ديدار برگشت هم داور گل درست محمد نورى را مردود كرد تا اين بار باكايف براى ازبكستان گل بزند و بازى را ببرد، با اين تفاوت كه بازيكنان ما در بازى برگشت فرصت بيشترى براى تلافى داشتند اما ازبك ها هيچ مجالى براى تلافى نداشتند. هرچند اگر هر دو بازى رفت و برگشت با اشتباه داوران همراه نمى شد و هر دو مسابقه با تساوى يك بر يك به پايان مى رسيد اكنون هر دو تيم ايران و ازبكستان يك امتياز كمتر داشتند و اين به نفع ساير رقبا بود.
در ديدارى كه ملى پوشان كشورمان سرمست از پيروزى مقابل كره آمده بودند تا با شكست ازبكستان از همين حالا خودشان را در جام جهانى برزيل ببينند،با يك شكست پر حرف و حديث باعث شدند تا بعد از شكست جوانان فونبال ايران در مقابل كره جنوبى و حذف فوتساليست ها در رقابتهاى جام جهانى هت تريك باخت هاى كفاشيان در يك هفته رقم بخورد.در تيم ملى فوتبال ايران و در بازى با ازبكستان نه دژاگه،دژاگه بازى كره بود و نه قوچان نژاد نشانى از آن بازيكن پر تحرك بازى گذشته با كره را داشت تا غيبت كى روش هم مزيد بر علت شده و مثلث ناكامى هاى تيم ملى كامل شود.تعداد زياد پاس هاى اشتباه ، عدم حمايت از يار خودى، كم تعداد بودن در خط حمله و باز بودن بيش از اندازه عمق خط دفاع معضلات ديروز تيم ملى در مقابل ازبكستان بود. ازبكستانى كه براى گرفتن يك انتقام سخت مدت زيادى را سپرى كرده بود و توانست يك شكست سخت و ناباورانه را به فوتبال ما تحميل كند. شكستى كه باعث شد تا تماشاگران فوتبال كشورمان كه در آن سرما براى حمايت از تيم ملى به ورزشگاه آزادى رفته بودند، فرياد: «كفاشيان...كن رياست را رها كن» را سر دهند.

KING0097
02-06-2013, 19:48
اول تبریک به ایران و بعد بهs.sها که هر چی داره ایران ازs.sهاستroz::roz::

GOLL
02-07-2013, 13:03
IRaN

برد خوبي بود حداقل آمادگي بازيكنها رو نشون داد حرف دژاگه درسته اينجوري ميتونن هر تيمي رو ببرن
بدون شك چهره اول و آخر تيم كي روش بود ،,بودن قوچان نژاد و دژاگه كمترينش بود ،مهمترين اش هم اين بود كه همه بازيكنها با آرامش بازي ميكردن و هر كس خودش بود و بازي ميكرد
هنر مربي بازي گرفتن بازيكنها با max تواتنشون كه تو اين چند ساله مربي نبود كه بتونه اين كار رو انجام بده
مربي كه هميچين چيزي رو به دست بياره ديگه تمومه ...
امروز بعد از كلي روزنامه ها رو نگاه كردم ديدم بلاخره روز خوشي هم به فوتبال اومد تعجب كردم كه طرف كي روش بودن!و انتقادي هم به تيم نبود!!!!
درسته ايران ميتونست 2 صفر هم اين تيم و ببره و انتقادها هم كم بشه!
اما بازي زيباي تيم يه چيز ديگه بود كه جواب همه رو داد
ايمدوارم اين روزها تو فوتبال تيم ملي باز هم ادامه داشته باشه و آدمهاي خارج تيم دخالتي نداشته باشن !

Reza29.4
06-05-2013, 00:00
برد ایران رو مقابل قطر تبریک میگم برد خوبی بود و ما رو خیلی امیدوار کرد

edin
06-05-2013, 00:08
ایول برد ایران و صعود تقریبیمون رو تبریک میگم ایول قوچان خیلی خوب بازی کرد......

picaro
06-05-2013, 00:22
قطر 0 - ایران 1 (گزارش لحظه به لحظه) / بازگشت امید به فوتبال ایران ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تیم ملی ایران قطر را در دوحه شکست داد و 10 امتیازی شد. حالا با توجه به دیدار خانگی برابر لبنان، فرصت خوبی به دست آمده است تا ملی پوشان ایران بتوانند در خرداد ماه جاری برای چهارمین بار، فوتبال ایران را به جام جهانی برسانند.
قطر و ایران در شرایطی در دوحه به دیدار هم رفته اند که نتیجه این 90 دقیقه برای فوتبال ایران در راه جام جهانی حیاتی است.

ساعت 20:45

ورزشگاه جاسم بن حمد

داور:عبدالمالک عبدلرحمن

بازیکنان ایران : رحمان احمدی، سید جلال حسینی، امیر حسین صادقی، هاشم بیک زاده، پژمان منتظری، جواد نکونام، آندو تیموریان، مجتبی جباری، خسرو حیدری، رضا قوچان نژاد و مسعود شجاعی

حضور بازیکانی چون امیر جسین صادقی و هاشم بیک زاده در ترکیب اصلی غیرمنتظره بود.

در دقایق اول هر دو تیم ترجیح می دهند که به ارزیابی همدیگر بپردازند.

دقیقه 7: حمله نصف و نیمه ایران بدون نتیجه ماند.

وینگادا برخلاف اخبار مطرح شده روی نیمکت حضور ندارد و هدایت تیم ملی امشب به عهده نمازی است.

دقیقه 11: اولین کرنر ایران توسط تیموریان ارسال شد که ضربه سر مهاجان برگشت داده شد.

در حالی بازی به ثلث اول نیمه دوم رسیده است که هیچ کدام از دو تیم برنامه مشخصی برای رسیدن به دروازه رقیب ندارند.

دقیقه 16: اشتباه بازیکنان میانی قطر ایران را صاحب توپ کرد، اما باز هم مدافعان قطر توپ را به راحتی برگشت دادند.

دقیقه 17: ازسال زیبای خسرو حیدری از جناح چب با جایگری بد مهاجان بدون نتیجه ماند.

دقیقه 19: نفوذ قطری ها از جتاح راست ایران در حال خلق موقعیت بود که امیر حسین ضادقی با حضور به موقع توپ را دفع کرد.

جای خالی اشکان دژاگه در تیم ملی ایران محسوس است.

دقیقه 23: شوت جواد نکونام توسط قاسم برهان دروازه بان حریف دفع شد.

دقیقه 27: سانتر منتظری با ضربه سر قوچان نژاد همراه شد که مدافعان قطر این موقعیت را هم خنثی کردند.

دقیقه 29: بیک زاده حرکت عالی خود را بد ضربه بد همراه کرد، با این حال روی این صحنه دومین کرتر به دست آمد که بازهم بی نتیجیه ماند.

تیم ملی ایران مسلط تر از میزبان توپ را در زمین به چرخش در می آورد.

دقیقه 31: ضربه چیپ مهاجم قطری به تیر دروازه ایران خورد تا بهترین موقعیت 30 دقیقه اول با خوش شانسی ایران به هدر برود.

دقیقه 33: در حالی که قطر جلو کشیده است، مدافعان ایران با هوشیاری حملاتشان را بی اثر می کنند.

فدراسیون فوتبال قطر برای تماشاگران جوایز متعددی در نظر گرفته بودند و به همین دلیل نسبت به دیدارهای گذشته قطر، تماشاگران بیشتری در ورزشگاه حضور دارند.

دقیقه 35: عبدالکریم از گوشه محوطه جریمه شوت زد، اما این توپ هم در چارچوب نبود تا برتری قطر در این دقایق ثمر برای آنها نداشته باشد.

دقیقع 37: سومین کرتر ایران با نفوذ مسعود شجاعی از جناج چپ ایران به دست آمد که این ضربه توسط شجاعی ارسال شد که با خطای مهاجان، توپ برای شروع مجدد برابر دروازه قطر کاشته شد.

دقیقه 40: مسعود شجاعی پشت محوطه جریمه توسط محمود مصیب متوقف شد تا فرصت خوبی نصیب تیم ملی ایران شود که شجاعی پشت توپ ایستاد. تیموریان با بازیکنان قطری درگیری کوچکی داشت که توسط داور به هر دو بازیکن اخظار داد.

دقیقه 43: شجاعی توپ را به زیبایی روی دروزاه فرستادکه بعد از کش و قوس هایی، ضربه سر خطرناک قوچان نژاد توسط برهان برگشت داده شد تا ایران نتواند از فرصت صد در صدی خود استفاده کند.

داور برای نیمه اول یک دقیقه وقت اضافه در نظر گرفت.

سوت داور در شرایطی به نشانه پایان 45 دقیقه اول صدا در آمد که دو تیم فوتبالی قابل قبول را نشان دادند و اگر این دیدار حساسیت فوق العاده ای نداشت، حتما با رویکرد تهاجمی تری در زمین حاضر می شدند.

نیمه دوم:

دو تیم در ترکیب خود تغییری نداشته اند و مربیان ترجیح داده اند تا با همان نفرات 45 دقیقه اول به میدان بیایند.

بازی به دلیل مشکل استوک قاسم برهان با تاخیری نسبتا زیاد شروع شد.

هر دو تیم به مانند شروع بازی به جای پرداختن به برنامه های تهاجمی، بیشتر به این فکر هستند که بازی را آرام کنند. باید منتظر ماند و دید با توجه به نیازی که ایران و قطر به سه امتیاز کامل دارند، از چه زمانی چهره ای هجومی به خود می گیرند.

دقیقه 51: پشت محوطه جریمه شجاعی که یکی از خوب های ایران است، با خطای حسام رزاق متوقف شد تا فرصت خوبی برای ایران به وجو آید که ارسال نکونام با ضربه سر مجتبی جباری از بالای دروازه به بیرون رفت.

ایران با میانگین سنی 28 و قطر با میانگین 25 و نیم سال در این بازی حاضر شده اند.

دقیقه 54: مدافع قطر توپ را از جلوی پای شجاعی به کرنر قرستاد. صادفی کرتر ارسالی را به سوی دروازه زد که توپ او با برخورد به بازیکنان خودی برگشت داده شد.

دقیقه 55: رحمان احمدی با نفود به موقع خود توپ را از زیر پای مهاجم حریف در اختیار گرفت و البته مصدوم شد.

دیدار کره و لبنان که برای ایران اهمیت بالایی دارد، در 10 دقیقه اول با نتیجه صفر بر صفر در حال انجام است.

علی مطهری به نمایندگی از فراکسیون فرهنگی مجلس در ورزشگاه حاضر است.

دقیقه 60: محمد بلال با تکلی خطرناک مجتبی جباری را سرنگون کرد تا داور اولین کارت زرد را به او نشان بدهد.

در دقیقه 15 دیدار لبنان و کره "متوک" برای لبنانی ها گل زد، این گل اتفاق خوبی برای تیم ملی ایران است.

دقیقه 66:
رضا قوچان نژاد برای گرفتن پاس جباری، از لایه های دفاعی قطر عبور کرد و گل اول دیدار را به نفع ایران وارد دروازه قطر کرد.

دقیقه 67: محمد مجید به جای عبدالکریم وارد ترکیب قطر شد.

دقیقه 69 : اسماعیل حمید به جای حسن به بازی آمد تا دومین تعویض قطر رقم بخورد.

دقیقه 72: قوچان نژاد توپ آقساید را گل کرد تا از داور کارت زرد بگیرد.

این نتیجه می تواند امید را به فوتبال ایران برای راه یابی به جام جهانی بازگرداند.

دقیقه 78: بعد از چند بار رقت و برگشت توپ، ضربه ای که بلال محمد نواخت، به بیرون رفت تا دروازه ایران همچنان بسته بماند.

دقیقه 79: بلال توپ ارسالی از منطقه راست قطر را به سر زد که احمدی به راحتی توانست توپ را از آن خود کند.

دقیقه 81: برهان خارج از منطقه جریمه قوچان نژاد را با خطا متوقف کرد تا هم دومین کارت زرد تیمش را بگیرد و هم موقعیت خوبی برای ایران رقم بخورد.

دقیقه 82: ضربه خطا در نهایت به ششمین کرتر ایران منجر شد که این ضربه بازهم به کرنر رفت و سانتر شجاعی سومین کرنر متوالی و هشتمین کرنر ایران را رقم بزند که این موقعیت توسط مدافعان قطری دفع شد.

ایران با وجود برتری و همچنین بازی در خانه حریف، برتری قابل توجهی دارد.

دقیقه 84: محمدرضا خلعتبری به جای جباری به میدان رفت تا اولین تعویض ایران رقم بخورد.

دقیقه 85: برهان با نفوذ به گوشه زمین، اجازه نداد تا قوچان نژاد صاحب توپ شود.

دقیقه 86: شوت نه چندان محکم حسام رزاق در اختیار دروازه بان ایران قرار گرفت.

دقیقه 88: قوچان نژاد جای خود را به امید ابراهیمی داد تا ایران در دقایق پایانی، حالت تدافعی بگیرد.

داور سنگاپوری برای این دیدار 5 دقیقه اضافه گرفت.

اگر این نتیجه باقی بماند، کی روش بعد از مدت ها می تواند در ایران نفس راحتی بکشد.

دقیقه 90+3:غلامرضا رضایی در شرایطی که اولین کرنر قطر به دست آمده بود، جایگزین خسرو حیدری شد.

دقیقه 90 +4: ابراهیم ماجد با نفوذ به محوطه ایران موقعیت خوبی داشت که احمدی زاویه را برای او بست تا نتواند از موقعیت به دست آمده استفاده کند.

سوت داور و ثبت نتیجه یک بر صفر به تفع فوتبال ایران.

رضا قوچان نژاد به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

تیم ملی ایران در حالی قطر را در دوحه شکست داد و 10 امتیازی شد که تا پیش از این امید کمی برای صعود به جام جهانی داشت. حالا با توجه به دیدار خانگی برابر لبنان، فرصت خوبی به دست آمده است تا ملی پوشان ایران بتوانند در خرداد ماه جاری برای چهارمین بار، فوتبال ایران را به جام جهانی فوتبال ایران برسانند.

picaro
06-05-2013, 00:23
برد ایران رو به تمام ایرانیان تبریک میگم

p.u.n.i.s.h.e.r
06-05-2013, 00:28
اول تبریک به ایران و بعد بهs.sها که هر چی داره ایران ازs.sهاستroz::roz::

من هم برد تیم ملی رو تبریک میگم
فقط در پاسخ به تاپیک دوستمون میخواستم بدونم منظورش از استقلالی ها خسرو حیدریه که تو کل بازی یه سانتر درست نکرد یا منظورش جباریه که هیچ کاری نکرد فقط خدا رو شکر که پای بازیکن قطر خورد به توپ جباری و افتاد جلوی پای قوچان نژاد و گرنه جباری توپو خراب کرده بود یا منظورش نکونامه که وضعیتش معلومه
تا زمانی که رحمتی بود میگفتن ایران به خاطر رحمتی گل نمیخوره حالا که نیستش و بازم گل نخوردیم در آینده با اومدن دانیال داوری نیازی به رحمتی نیست
البته در آخر بگم ایران با این بازی فاجعه بارش نره جام جهانی بهتره
راستی صعود ژاپن رو به عنوان اولین تیم صعود کننده به جام جهانی تبریگ میگم این در حالیست که صعود تیم های اروپایی و آمریکای جنوبی هنوز قطعی نشده
666666666666666 تاییااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا

nobody11
06-05-2013, 01:23
چرا كسي اينجا پست فني درست درمون نمي ذاره ؟؟؟
تنها تيم مشتركي كه همه ما كاربراي اينجا طرفدارشيم تيم ملي ايران ولي اصلا خبري از پست هاي فني نيست فقط تبريك بابت بردها و سكوت در برابر باخت ها
من از مديران عزيز و خوب اينجا كه هر كدوم مديريت يه بخشي رو دارن خواهش ميكنم بيان اينجا پست بدن تا بحث داغي رو شاهد باشيم و بقيه دوستان هم راغب بشن بيان اينجاroz::

خوب بريم سراغ بازي:
دقايق اول بازي پژمان منتظري يه پاس رو به عقب داد به رحمان احمدي كه ميتونست فاجعه بار باشه (مخصوصا كه دقايق اول بازي بود)، توجيه پژمان اين بود كه خودش گفت پاس بده و من به عنوان كسي كه خودم فوتبال ميكنم شرايطشو درك ميكنم و فك كنم پژمان تو يه لحظه كه رحمان احمدي صداش زد پاسش داد ، تو اين اتفاق 70% رحمان احمدي و 30% منتظري رو مقصر ميدونم.

خسرو حيدري كلا تو زمين يه كاري رو انجام ميده اونم سانتر كرده (هم تيم ملي هم استقلال) تو بازي هاي قبلش حداقل 40% سانتراش به يه دردي ميخورد ولي امشب افتضاح بود و اگه من جاي كي روش بودم نيمه دوم تعويضش ميكردم(البته فك ميكنم چون كي روش گزينه ي ديگه اي واسه پست هافبك راست نداشت ناچارا ازش استفاده كرد:okh:)

بيگ زاده واقعا بازيكن خوبيه اينو بگم كه هر مربي قدرشو نميدونه مثلا تو استقلال كم بهش بازي ميدن ، بازيكن چپ پا واسه سمت چپ يه امتياز ويژه است كه ما هم قوچان نژادو داشتيم هم هاشم بيگ زاده

مسعود شجاعي هم امشب خوب بود ولي هنوز به فرم ايده آلش نرسيده و ميتونه از اين بهتر باشه اون خطايي كه پشت محوطه جريمه گرفت خوب بود ، يه موقعيتم بود جلو دروازه مكث كرد مدافع قطري توپشو زد، اگه اون توپ رو پاي قوچان نژاد بود گلش ميكرد چون چپ پا هست ميتونست تك ضرب بكشه تو دروازه دقيقا عين گلي كه زد (رو پاي چپش بود)

نكونام كه خوب بود تو چند تا صحنه هماهمنگيش با مسعود تاثير گذار بود ، شوتي هم كه كشيد از نظر موقعيت شناسي (كه سر ضرب بزنه) و قدرت خوب بود ولي اگه جهت گيريش مخالف دروازه بان بود الان يه گلم به اسم اون ثبت شده بود.:babaa:
قوچان نژاد كه احتياجي به گفتن نداره ، كلاس فوتبالش بالاست.:hooora2: مهاجم يعني اين كه از موقعيت هاي كمش ، بهترين استفاده رو بكنه(نه اين كه از 10 تا موقعيت 2 تاشو گل كنه) كلا عيار مهاجم همينه كه چند درصد موقعيت ها رو تبديل به گل ميكنه. اگر چه جاي خالي اشكان به خصوص براي قوچان نژاد احساس ميشد و فضاي كمتري براي پا به توپ شدنش فراهم شد .

من خودم به شخصه اصلا به بازي جباري اعتقاد ندارم و در مورد اين بازي هم به نظرم بايد از دقيقه 60 با خلعت تعويض ميشد و بعد شجاعي ميرفت جاي جباري ، خلعتم جاي شجاعي

داورم كه همش به نفع قطر سوت ميزد بلال (كاپيتان قطر) ميتونست كارت قرمز بگيره[Only Registered And Activated Users Can See Links] ، يه بازيكني هم بود به اسم حسن (كه يه شوتم كشيد خورد به تير دروازه) خيلي خطرناك بود ولي نيمه دوم تعويض شد خيالمون راحت شد
خدا رو شكر از مدت ها قبل ميدونستيم سباستين محرومه و تو اين بازي نيست وگرنه سرويسمون ميكرد.(تو جايگاه ويژه بود TV نشونش داد)heee::

به اميد جشن صعود

edin
06-12-2013, 00:07
خوب این بازی هم بردیم خیلی خیلی خوب بازی کردیم بخصوص جواد نکونام عالی بازی امیدوارم بتونیم مقابل کره هم مساوی کنیم تا مستقیم به جام جهانی صعود کنیم.......

("_")
06-12-2013, 00:10
هاشم بیک زاده رو دیدید 1 دفعه ولو شد رو زمین؟

یا اون لحظه که قوچان نژاد 3 بار پشت هم خورد زمین

اگه قوچان نژاد دقتشو بالا میبرد 6،7 تا زده بودیم
اگه بخواد تو بازی های بعدی هم اینطوری توپ خراب کنه وضع نگران کننده میشه

shiv.vandersar
06-18-2013, 18:57
سلام
اول از همه تبریک میگم راهیابی به جامم جهانی...اونم تیم اول!
خیلی خوب که این 3 تا بازی آخرو بردن بدون اینکه هیچ گلی بخورن...ولی توی این بازیشون کارشون خیلی سخت بود واقعا...کره خیلی فشار اورد...شانس اورد ایران که گل نخورد...از همه مهم تر عملکرد فوق العاده قوچان نژاد بود...واقعا گل قشنگی زد...اصن من هنوز تو کفِ گلشم...عجیب بازیکنیه...بازیش حرف نداره خدا وکیلی...از اون ور هم سید جلال عالی دفاع کرد...واقعا عالی بود...خط دفاع خوب عمل کردن...وگرنه گل رو خورده بودیم...
ولی بازم میگم شانس اوردیم گل نخوردیم:daghon:
بازم تبـــــــــــــــریک میگم
جــــــــــــــــــــیـــ ـــــــــــــــــــــــــ ـغ:danc:lay_;;

sss
06-18-2013, 19:05
واقعا هنوز حالم سر جاش نیومده دقایق پایانی داشتم میمردم نمیدونم چطوری بهم گذشت فقط دعا میکردم بازی تموم بشه از اون ور هم ازبکستان هی گل میزد خدا بهمون رحم کرد ولی بازیکنامون خیلی مردانه جنگیدن فقط میتونم بگم خدایا شکر شکر شکر شکر........
درود بر این سرزمین که نامش ایرانه

elahe@
06-18-2013, 20:24
تبریک بابت صعود ..... واقعا بازیکنامون تو اون جوی که کره ای ها ساخته بودن خودشونو نباختن و باغیرت بازی کردن . خصوصا قوچان نژاد با گل های سرنوشت سازی که تا حالا زده . رحمان احمدی هم واقعا عالی کار کرد و ثابت کرد چیزی از رحمتی کم نداره.و یه تشکر ویژه از سید جلال حسینی که با بازی فوق العادش آبروی همه ی ما پرسپولیسیا رو خرید

edin
06-18-2013, 23:51
خیلی خوشحالم بابت صعود اونم از نوع مقتدرانش دیگه مگه از این بهتر هم می تونستیم نتیجه بگیریم
ولی دوست دارم بیشتر از هر بازیکنی از نکونام تشکر کنم واقعا عالی بازی می کرد تو این مسابقات آخری اومید وارم تو جام جهانی هم به همین خوبی نتیجه بگیریم......

("_")
06-19-2013, 17:44
منم به همه تبریک میگم صعومونو
امیدوارم بتونیم تو جام جهانی هم آبرومندانه بازی کنیم

در رابطه با بازی کره باید بگم دفاع ایران فوق العاده بود
مخصوصا سید جلال که هر توپی اومد رو زد
و رحمان احمدی که دمش گرم واقعا 3،4 تا رو گرفت
البته حس میکنم بعضی از بازیکن ها در حد خودشون نبودن مثل مسعود شجاعی و خسرو حیدری

گل قوچان نژاد هم عالی بود. روی 1 فرصت طلبی و سمجی عالی به دست اومد

درباره ی کره و قطر هم باید بگم
سرمربی کره و...... و همچنین کاپیتانشونو
از قطری ها هم حالم بهم میخوره
ما اونارو آوردیم تو مقدماتی که بحرین حذف شه. حالا همین قطر داشت کار دست ما میداد

Reza29.4
06-19-2013, 22:56
سلام بچه ها یک نظرسنجی گذاشتم که من چنتا کلمه میگم بعد شما اولین جمله یا کلمه ای که به ذهنتون میرسه رو بگید.
1-کیروش 2-چو...ی کانگ(مربی کره) 3-بهتربن بازیکن ایران مقابل کره 4-تیم قطر

Marco Reus
06-20-2013, 13:53
حرکت تاریخی کی روش نظر شما در باره ی این عکس چیست ؟ سرمربی تیم ملی ایران در پایان مسابقه سمت سرمربی کره رفت و حرص یک هفته ای اش را سر او خالی کرد.

اگرچه این حرکت در آموزه های ایرانی جوانمردانه نیست و توصیه نمی شود ؛ اما ظاهرا ایرانی ها از آن لذت برده اند...
نظر شما درباره این حرکت کی روش در پایان مسابقه و لفظی که علیه سرمربی کره به کار برد چیست؟

icon
06-20-2013, 16:28
حرکت تاریخی کی روش نظر شما در باره ی این عکس چیست ؟ سرمربی تیم ملی ایران در پایان مسابقه سمت سرمربی کره رفت و حرص یک هفته ای اش را سر او خالی کرد.

اگرچه این حرکت در آموزه های ایرانی جوانمردانه نیست و توصیه نمی شود ؛ اما ظاهرا ایرانی ها از آن لذت برده اند...
نظر شما درباره این حرکت کی روش در پایان مسابقه و لفظی که علیه سرمربی کره به کار برد چیست؟

به نظر من کار بدی انجام نداد. هر چی به این سرمربی کره گفته حقش بوده. اتفاقاً کیروش فقط در مورد چوی صحبت کرده اما چوی در مورد یه ملت و یک کشور نظر داده.
کروش هم هر کاری انجام داد و هر چی گفت برای دفاع از ایران بود وگرنه اینقدر حرفه ای هستش که حرف های بقیه واسش مهم نباشه.
واقعا کیروش تو این بازی های آخر بدون دژاگه و حتی با وجود مخالفت با رحمتی و عقیلی گل کاشت.

("_")
06-20-2013, 16:50
سلام بچه ها یک نظرسنجی گذاشتم که من چنتا کلمه میگم بعد شما اولین جمله یا کلمه ای که به ذهنتون میرسه رو بگید.

کیروش : کبیر
چوی: سوسک
بهترین بازیکن ایران مقابل کره: سید جلال حسینی
تیم قططر: کثیف

("_")
06-20-2013, 16:51

کار خوبی کرد
من شنیدم بهش گفت go to hell
نمیدونم
شاید هم نگفته

sss
06-21-2013, 06:29

1-کیروش:مرد
2:چوی: نا مرد
3-بهترین بازیکن:گوچی با سپاس فراوان از سید جلال حسینی
4-تیم قطر:سوووووووراخ

Reza29.4
06-21-2013, 11:11

من که اینقدر از این حرکت خوشم اومد که صحنه های بعد بازی رو فقط بخاطر همین صحنه دانلود کردم

Reza29.4
06-21-2013, 11:15
خوب خودمم نظرمو بگم.
کیروش:اولین پرتغالی که دوستش دارم
چو...ی کانگ:خوب پوزشو زدیم
بهترین بازیکن:رحمان احمدی
قطر:5تا خورد اما بازم جلوی صعود ما رو نگرفت

mylife_elsharawy2013
06-21-2013, 13:16
کیروش:ناجی تیم ملی ایران!
چوی کانگ:مردی ترسو از جنس اعراب!
بهترین بازیکن:قوچان نژاد با سپاس فراوان از رحمان احمدی!
قطر:بی بوته ترین تیم عرب!

سدانی ها
07-04-2013, 13:04
کیروش: مرد ایرانی!!! دیدار
چوی: خیلی به خودش مینازه
بهترین بازیکن:رضا قوچان نژاد
تیم قطر:تیمی که 5 تا خورد تا ایران صعود نکنه اما هیچ کاره بود

42d3e78f26a4b20d412==