ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حرفهای خودمونی هواداران تیفوسی "میلان"

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7]

sina acm
08-23-2012, 20:28
انسانی به نام زی ادواردو به میلان امده:jeddiiiii:

برزیلیه 24 سال سن داره

تو سانتوس خوب کارکرده بود ولی جنوا 8 تا بازی کرد گل نزد

کلااین خرید رو بیخیال شید برا خندست lol:-

خوب این انسان قراردادش فسخ شد :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

امد با تیم تمرین کرد دیدن فوتبال بلد نیست پرتش کردن بیرون ki::

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

و اینم شماره 11 پاتزینی

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

*Rossonero*
08-24-2012, 00:07
رئال مادرید با قرارداد قرضی میلان موافقت کرد

خب اینم از این!!!!!!!!!!!!!!

shova
08-24-2012, 10:37
تا قزازداد بستن کاکا با میلان یک یا علی دیگر باقی مانده است ....

mehdi30100
08-24-2012, 12:10
نوری شاهین رفت آرسنال...حال کردین پیش بینی رو؟؟؟؟
اگه کاکا و ده یانگ رو بگیریم یکم میشه به تیم امیدوار شد.......:balesh:

Forza Milan
08-24-2012, 15:49
خوب مذاکرات از الان شروع شد

فقط مونده گالی برسه تا پسر طلایی برگرده میلان

از اون طرف مصباح هم از مارسی پیشنهاد داره فکر کنم :khandeeeee bahal:

این دیانگ وحشی هم خوبه بدرد میخوره ki::

King k.p Boateng
08-24-2012, 16:16
این میلانیوز دری وری نوشته

یکی بره ترجمه کنه

ببینیم دنیا دسته کیه :sigar:

sina acm
08-24-2012, 23:34
امروز میلان نیوز خبر هایی درمورد جذب دنیلسون هافبک دفاعیه ارسنال توسط میلان رو زده [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اگه بیاد میتونه کابوس ترائوره رو ازبین ببره

24 سالشه با ارسنال تو CLهم بازی کرده و باتجربست

این طور بنظر میزسه که به احتمال 70% میاد میلان

اگه این انتقال به همراه درنته و کاکا انجام بگیره تیم خوبی تو ایتالیا داریم

mehdi30100
08-25-2012, 10:22
اگه بجای دنیلسون ده یانگو بگیرن خیلی بهتر میشه..ده یانگ هم هافبک دفاعیه هم میتونه دفاع چپ بازی کنه/ کار آمد تره کلا.entezar::

shova
08-25-2012, 13:48
میگند گالیانی دوباره پیچیده به پرو پای آلگری . عجب احمقی این کچل . با وجود گالیانی میلان دیگه احتیاجی به دشمن نداره

Arian acm
08-25-2012, 15:05
گاتزا زده نیانگ امده میلان

تبریک میگم ازگولاخی همچون زی ادواردو نجات پیدا کردیم

جوان با استعدادیه بدردمون میخوره

امدیم پاتزینی مصدوم شد کی جاش بمونه پاتو که ............ lol:-

Forza Milan
08-25-2012, 16:29
بابا این گزینه هارو از کدوم ..... میارن

دوسنا :ajibeee::ajibeee::ajibeee:

من حرفی برا گفتن ندارم

FC@ALI
08-26-2012, 12:02
بچه ها کسی نمیخواد واسه بازی امروز نظر بده ناسلامتی بازی اولمون هست و شما اینجور ماتم گرفتید

King k.p Boateng
08-26-2012, 12:54
بچه ها کسی نمیخواد واسه بازی امروز نظر بده ناسلامتی بازی اولمون هست و شما اینجور ماتم گرفتید

بابا تو جو نقل و انتقالاتیم

خودت میدونی میلان 4 روز مونده به پایان نقل و انتقالات بازیکن خریدن رو شروع میکنه

الان درمورد بازی با سمپدوریا حرف نمیزنم چون حداقل چندتا بازیکن جدید قراره به تیم اضافه بشه

فقط امیدوارم ببریم :ahaaaaaa:

Salmanmilani
08-26-2012, 15:15
به نطر من که بازی را میبریم با نتیجه دو صفر البته میخوام پاتزینی هر دو گولو بزنه

FC@ALI
08-26-2012, 22:59
خوب اولین بازی هم با یه نتیجه عالی باختیم خدارو شکر که بیشتر از یک گل نخوردیم عجب طوفانی کرده این گالیانی تازه این شروع فصله که باختیم خدا به داد ادامه فصل برسه- دیگه حتما باید کاکا بیاد تو میلان و یه مهاجم نوک هم بگیریم همیشه که پاتو مصدومه

elahe@
08-27-2012, 09:07
حیف شد که باختیم به کاکای 30 ساله شدیدا نیاز داریم

drogba-maldini
08-27-2012, 10:41
اولین بازی و اولین باخت فصل جدید،
اوضاع میلان همون طور که بوش میاد واقعا افتضاحه، به طوری که تو اولین بازی خانگی سه امتیاز رو از دست دادیم اگه تو این چند روز باقیمانده از نقل و انتقالات نتونیم بازیکن درست و حسابی جذب کنیم باید فاتحه این فصل رو بخونیم.
فقط خدا کنه کاکا رو بتونیم بیاریم میلان و اختلافات گالیانی و آلگری تموم بشه .

mehdi30100
08-27-2012, 10:45
تا اینجا پیش بینی هام درست در اومده...بازی اولو باختیم...
سن کاکا با زلاتان برابره...خاصیت زلاتان خیلی بیشتر از کاکاست.زلاتان هم گل میزد هم پاس گل میداد هم همه چی.
از دست دادنش خیلی گرون برای تیم تموم شد.

Great Milan
08-27-2012, 20:26
مثل اینکه اخرین انتقالات برای میلان نیانگ و دنیلسون هستن و کا کا و دیارا غیر ممکنه که به میلان بیان
به هر حال باید یه فصل کابوس بارو پشت سر بزاریم و قید همه چی رو بزنیم اعم از لیگ ارو سری ا و حتی حذفی ایتالیا
فقط باید چشم امیدمون به کسب سهمیه واسه سی ال یا شایدم برای جام یوفا باشه که واقعا تاسف باره این وضعیت
ما امسال بدترین خط دفاعی تاریخ میلان رو داریم که باید شاهد زیباترین گل هایی که تا حالا میلان میخوره هم باشیم:nishkhand:
خلاصه با این حال ماهوادار این تیم بزرگ و قهرمان هستیم و باید برای دوباره جون گرفتن باز هم صبر کنیم
سخته ولی چاره چیه امسال همین قدر میتونستیم خرج کنیم
به امید سال بعدlove:::milan:

Salmanmilani
08-27-2012, 21:19
من از این شکست اصلا ناراحت نیستم به نظر من اگه باخت اول باعث میشه ما اصلا جام نگیریم پس باید به ریال و منچستر و پاریسن ژرمن هم همین چیزو بگیم...به هر حال تیم جدید بسته شده و کمی طول میکشه که به اون سطح خوب برسن و میخواستم به شما بگم باید منتظر بازی های بعد باشیم تا ببینیم چه میشه و بعد انتقاد کنیم...ریالم باخت و منچسترم باخت هیچ ربطی نداره...به امید اومدن بازیکن های جدید!!!

Great Milan
08-27-2012, 21:48
من از این شکست اصلا ناراحت نیستم به نظر من اگه باخت اول باعث میشه ما اصلا جام نگیریم پس باید به ریال و منچستر و پاریسن ژرمن هم همین چیزو بگیم...به هر حال تیم جدید بسته شده و کمی طول میکشه که به اون سطح خوب برسن و میخواستم به شما بگم باید منتظر بازی های بعد باشیم تا ببینیم چه میشه و بعد انتقاد کنیم...ریالم باخت و منچسترم باخت هیچ ربطی نداره...به امید اومدن بازیکن های جدید!!!
به هر حال تیمایی که شکا نامشونو بردی تیمای برزگن با مربیای بزرگ و صد البته بازیکنیای بزرگ و درجه یک ولی ما چی داریم دلمون خوشه که ستارمون منتولیویه ارزو میکنیم تا یه خرید کوچیک داشته باشیم و لی این تیمای بزرگ نه تا اراده کنن واسه یه بازیکن 40 تا میدن حالا به نظرت ما تو سطح همچین تیماییم البته در حال حاضر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sina acm
08-27-2012, 22:14
من امیدوارم حداقل 4 تا بازی ببازیم این الگری از تیم اخراج بشه

بخدا چیزی نمیفهمه از همین داشته هاش استفاده نمیکنه

چرا افرادی مثل مالدینی و کاستاکورتاا باید بیکار باشن ولی این اجنوی بیاد سرمربی میلان بشه

من بارها گفتم حالا که اوضاع خرابه حداقل یکی از استوره های باشگاه رو سرمربی بکن به خدا گند هم بزنند عیبی نداره سر میلان حق دارن

ولی این الگری توسری خور که از کالیاری امده رو نمیتونم تحمل کنم

amindash
08-27-2012, 22:30
هی دل غافل....چی میخواستیم چی شد........

ولی من دلم روشنه........ چون کار دیگه ای از دستمون بر نمیادددددد

حیف زالاتانننننن

mehdi30100
08-28-2012, 10:36
وقتی فصل قبلی قهرمان نشدیم گفتیم سال بعد حتما سری A مال ماست.....:yes:
الان فصل جدید شروع شده و ما گند زدیم...:ey babaaa:om::
الانم میگیم به امید پیروزی تو فصل بعدی/واقعا باید به حال این تیمو هواداراش گریست.:gerye:

FC@ALI
08-28-2012, 11:23
گالیانی هم گفته به خاطر مشکلات مالی نمیتونه کاکا رو بگیره. دلم میسوزه واسه این تیم این همه بازیکن فروخته الان تیم مشکل مالی داره باور کردنش خیلی سخته

OMID1993
08-28-2012, 19:44
نیانگ بازیکن فرانسوی که اون رو تیری آنری جدید میخونن به میلان پیوست......همینطور بویان کرکیچ هم تا ساعاتی دیگر روسونری پوش خواهد شد و گالیانی تایید کرده.

sina acm
08-29-2012, 17:17

pouria milan & real
08-29-2012, 23:28
عجبی بابا ایول حداقل این بویان رو فکر کنم میشناسمش باز خیلی بهتره نسبت به این نیانگ و بقیه:hehee: خداییش گالیانی داره میترکونه حیف این زلاتان همین که تو زمین هم راه میرفت همه بازیکنان حریف از این بازیکن میترسیدند تازه فکر کنم تو جدو یا یه رشته دیگه هم کار میکرد این گتوزو با این همه غیرت چی شد حدقش بود میزد این فک گالیانی رو میاورد پایین حالا رفتن یه بازیکنان سوسول رو گرفتن البته به کسی برنخوره خاستم خودمو خالی کنم ولی به نظر خودم که حقیقت رو گفتم - من که خودم مخالف جوون گرایی نیستم ولی نه دیگه این جور که 90 درصد تیم فصل قبل از تیم جدا شدند

FC@ALI
08-29-2012, 23:47
پوریا درست میگه بابا حداقل این زلاتان و تیاگو و گتوزو رو نگه میداشتند چی میشد مگه الان که فروختنش چی شد قرار بود به جای این بازیکنان چند تا بازیکن خوب تیم جذب کنه که این وعده ها همش دروغ از آب در اومد به نظر من این جوون گرایی هم همش الکی بوده اگر میخواستند جوون گرایی کنند الان باید یپس و آمبروزینی و آبیاتی و این بونرا ((که اگه تیم 10 نفره هم باشه بهتره تا بونرا بیاد تو زمین و گند بزنه به بازی(( باید این بازیکنان رو هم میفروختند .

mehdi30100
08-30-2012, 11:25
زلاتان مشکی کاراته داره داش پوریا....وقتای بیکاری هم تمرین میکنه.
خیلی از حرگاتش با کاراته ترکیب شده .
هرچی پیرمرد تو دفاع بود نگه داشتن جوونا رو فروختن اسمشو گذاشتن جوون گرایی.
هیچ تیمی بازیکنای کلیدیشو نمیفروشه .لی ما فروختیم.

sina acm
08-30-2012, 14:17
امروز قرعه کشی مرحله گروهی چمپیونز لیگه احتمال اینکه میلان

با وجود سیدبندی به این تیم ها بخوره خیلی زیاده و گروه ما تغریبا همینه

میلان . دورتموند . مونتپولیه. منچستر سیتی

heey::

sina acm
08-30-2012, 19:46
دوستان تا دقایق دیگه قرعه کشی مرحله گروهی چمپیونز لیگ و بعد از اون مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال اروپا برگذار میشه

این لینک پخش انلاینشه از دست ندید ساعت 19:45

FC@ALI
08-30-2012, 21:48
تو بهترین گروه ممکن خوردیم اگر نتونیم تو گروه خود به عنوان تیم اول بالا بیایم واقعا دیگه شاهکار میشه

گروه سی : میلان ، زنیت ، اندرلخت ، مالاگا

Forza Milan
08-30-2012, 22:18

گروه خوبی خوردیم به امید موفقیت پرافتخارترین تیم جهان :love:

Great Milan
08-30-2012, 22:25
خوب به خیر و خوشی امسال یه نفس راحت تو لیگ قهرمانان میکشیم امسالو دیگه باید حداقلش باید تا یک چهارم بیایم بالا
از این بگذریم نقل و انتقالات برای میلان مثل اینکه با این سه خرید اخر تموم شد {نیانگ_بویان_دی یانگ} و احتمالا کاکا هم به لیگ برزیل بره و شایدم همون رئال بمونه و منتظره پیشنهاد کچل برای نیم فصل بمونه به نظر من اگه به لیگ برزیل بره دیگه کاکا نابود میشه و سرنوشتی مثل رونالدینهو داشته باشه امیدوارم اینجوری نشه!:gahhr:entezar:::ehe::narahat:

sina acm
08-30-2012, 22:37
خب تبریک دوستان نایجل دی یانگ هم به میلان پیوست و حتی شبکه اختصاصی باشگاه میلان ( milan channel ) هم تایید کرد

درجا باید تو فرودگاه میلان بکننش تو قفس ببرن کمپ میلانو کنار الگری [Only Registered And Activated Users Can See Links]

این دیانگ از حمل سلاح هسته ای هم خطرناکه مطمئنم تو تمرینات پاتو رو میکشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Forza Milan
09-02-2012, 01:13
دوستان برد شیرین رو بهتون تبریک میگم 3.1 بلونیا رو بردیم

پاتزینی هتریک کرد و فعلا اقای گل سری آ پاتزینی هستش :/danc

خیلی روحیه تیم رفت بالا

نایجل دیانگ هم عالی بود love::

mehdi30100
09-02-2012, 10:08
من از برد خوشحالم ولی بازی تیم خیلی بد بود....هیچ ثباتی نداشت....دیشب نهایت قدرت میلان بود.....اصلا کیفیت نداشت.
جای خالی خیلی معلوم بود......خط دفاعم که داغون....:gijjj:
خدا به خیر کنه این فصلو.

Salmanmilani
09-02-2012, 11:31
خیلی هم خوب....باید قبول کنیم که تیم جدید بسته شده در ضمن هیچیمون از یوونتوس کمتر نیست و ستاره کمتر از یوونتوس نداریم...خیلی مسیله را بزرگش نکنید!!

drogba-maldini
09-02-2012, 18:24
منم برد دیشب رو تبریک میگم.، به هر حال تیم جوونی داریم که حالا حالاها جای کار داره تا بتونن به هماهنگی صد در صد برسند.
این برد تا حد زیادی روحیه تیم رو زیاد میکنه و همیشه کسب اولین برد فصل سخته ولی دیشب تونستیم سه امتیاز رو کسب کنیم.

به هر حال زمان نقل و انتقالات تموم شده و ما باید به داشته هامون فکر کنیم نه به نداشته ها.
این رو هم باید بدونیم که میلان شاید نسبت به دیگه تیمای اروپایی بازیکن طراز اول نداره ولی با تیمای حاضر تو سری a هم طرازه و خیلی عقب نمونده و باید امید وار باشیم که این فصل بتونیم نتیجه خوب در حد توان تیم بگیریم.

Great Milan
09-02-2012, 18:43
بر خلاف تمام دوستان من یه نظر مخالف دارم شاید دیشب میلان نتونست یک میلان هماهنگ پر قدرت باشه ولی یک جای این بازی خیلی خوب بود و اونم این بود که بر خلا ف این دو سه سال اخیر دیگه ما اون کندی رو تو خط هافبک نداریم و شاهد اون بازی ایستا و کسل کننده نیستیم و همه این ها به خاطر چندتا از جون ها بود که دیشب واقعا عالی بودن اول از همه اچربی بود که من تا حالا بازی شو ندیده بودم و فکرشو نمیکردم این جور خوب بازی کنه دوم دی شیلیو بود که نوید یه بازیکن خیلی خوبو میده واسه کنار راستمون و سموین نکته مثبت مهاجمای اماده که امسال با خلاقیتشون خیلی میتونن به ما کمک کننن فقط حیف روبینیو این اول مصدوم شو وگر نه قطعا یکی از بهترین بازیکنا میتونست باشه ولی باید صبر کرد تا برگرده و فرصت زیاده شاید به اون امادگی شروع بازی ها برسه
کلا من هم خیلی از این میلان نا امید بودم ولی خوب با بازی دیشب و قرعه ای که تو سی ال به ما خورد یه خورده امیدوار شدم
با امید موفقیت بیشتر میلان کبیرroz::

King k.p Boateng
09-08-2012, 17:26
برلو یه محاسبه وحشتناک کرده :

" شما هواداران اینتر ظاهرا خوش برخورد و متعادل هستید و این شرم آور است که تنها یک نقص دارید و آن اینکه هوادار اینتر هستید نه میلان"

" شما از خرید کاسانو از ما به زودی پشیمان خواهید شد چرا که طولی نمیکشد او در رختکن باعث جنجال میشود"

:khandeeeee bahal:

sina acm
09-08-2012, 19:41
میلان در ژانویه خرید بزرگی خواهد داشت

این یکی از مصالب مهم روزنامه گاتزا دلا اسپورت تا ببنیم چی میشه

ولی چی میشد از اول بازیکن خرید تا بتونه با تیم مچ بشه حالا بیخیال واقعا یه بازیکن توپ بگیرن مچ شدن بخوره تو سر شون

레자
09-08-2012, 22:29
سلام خسته نباشید

شاید اگه این بخش تیم های مورد علاقه بیشتر از دوگزینه انتخاب داشتیم بدون شک گزینه ی سومم از ایتالیا و اون میلان بود چون از بچه گی عشقم بوده و یه رگم تو این تیمه اولین تیمی که باهاش اشنا شدم میلان بوده حالا گرچه به دلایلی بعدا منچستر و رئال رو بیشتر دوس داشتم ولی هنوز از علاقه ام به میلانی ها کم نشده و امیدوارم این فصل میلان نتایج خوبی بگیره و برد هفته ی دومش ادامه پیدا کنه و در نهایت قهرمانی گرچه خیلی سخته بدون حضور ابراهیم اوویچ و روبینیهو و شاید حتی کاسانو:narahat:

Great Milan
09-09-2012, 00:01
سلام خسته نباشید

شاید اگه این بخش تیم های مورد علاقه بیشتر از دوگزینه انتخاب داشتیم بدون شک گزینه ی سومم از ایتالیا و اون میلان بود چون از بچه گی عشقم بوده و یه رگم تو این تیمه اولین تیمی که باهاش اشنا شدم میلان بوده حالا گرچه به دلایلی بعدا منچستر و رئال رو بیشتر دوس داشتم ولی هنوز از علاقه ام به میلانی ها کم نشده و امیدوارم این فصل میلان نتایج خوبی بگیره و برد هفته ی دومش ادامه پیدا کنه و در نهایت قهرمانی گرچه خیلی سخته بدون حضور ابراهیم اوویچ و روبینیهو و شاید حتی کاسانو:narahat:
بچه های میلان واقعا خوشحال میشن اگه یه کاربر دیگه به این بخش اضافه بشه و فعالیت کنه
از اومدنت خوشحال شدم :chakerim:

میلان در ژانویه خرید بزرگی خواهد داشت

این یکی از مصالب مهم روزنامه گاتزا دلا اسپورت تا ببنیم چی میشه

ولی چی میشد از اول بازیکن خرید تا بتونه با تیم مچ بشه حالا بیخیال واقعا یه بازیکن توپ بگیرن مچ شدن بخوره تو سر شون
اقا سینا بازم رفتی تو جو این پت و مت heee::
بابا بی خیال اینا همش حرفه واسه کشوندن تماشاچی به ورزشگاه خداییش دارن به این هوادارا ظلم میکنن هر فصل که میگذره میگیم امسال دیگه درست میشه ولی هر فصل بدتر از فصل قبل
ولی بازم احتمال اومدن کاکا تو نیم فصل زیاده چون برزیل نرفت و فکر کنم موند رئال برای پیشنهااد دوباره میلان به هر حال ما امسال بزرگترین مشکلمون دفاع کناریه و یه دفاع وسط شیش دانگ
البته دایم بر میگردیم به پارسال و مصدومیت های زیاد همین الان پرینس و مونتولیو و روبیو و پاتو و مکسس و اباته و فکر کنم پاتزینی مصدومن و این مصدومیتا تمومی نداره از موقعی که این الگری اومده نمیدونم چه بلایی سر بازیکنا میاره که بیشترین مصدوم رو تو این چند فصل دادیم که یه رکورد بوده که حدود فکر کنم 150 تا و میشه هر بازی یه مصدوم که بیشترشونم کشیدگی بوده
به هر حال باید ببینیم بازی های بعد چه بلایی به سرمون میادheee::
love::به هر حال عشق است میلان کبیر

Great Milan
09-09-2012, 18:58
یه کار وحشتناک عالی داره اتفاق میوفته و اگر این اتفاق رخ بده میلان دوباره استارتی قوی توی دنیای فوتبال میزنه
امروز برلوسکنی با خلیفه بن زاید داره برای فکر کنم قسمتی از سهام باشگاه یا خود باشگاه مذاکره میکنن
اگه هم چین چیزی باشه باید دوباره شاهد میلان قهرمان باشیم اگه بشه چی میشه

manhunt
09-09-2012, 20:03
یه کار وحشتناک عالی داره اتفاق میوفته و اگر این اتفاق رخ بده میلان دوباره استارتی قوی توی دنیای فوتبال میزنه
امروز برلوسکنی با خلیفه بن زاید داره برای فکر کنم قسمتی از سهام باشگاه یا خود باشگاه مذاکره میکنن
اگه هم چین چیزی باشه باید دوباره شاهد میلان قهرمان باشیم اگه بشه چی میشه

سلام این اولین پستم تو هوادارای میلانه
این عربا مثه رویانیان پول میارن ستاره میارن امغ نمیتونن تیمو اداره کنن نمونش پاریسن ژرمن یا من سیتی که من سیتی به زورو وامتیازه مساوی بعد ۳_۴فصل خرج قهرمان شد

sina acm
09-09-2012, 22:06
Berlusconi: vende Villa Certosa allo sceicco:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa: (470 milioni), per saldare il Lodo Mondadori e investire poi nel Milan

E' la notizia delle notizie quella riferita da L'Unione Sarda, Silvio Berlusconi avrebbe intavolato (e da quanto si intuisce portato a conclusione), una trattativa con lo sceicco degli Emirati Arabi Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahayan, per la vendita di Villa Certosa. Se l'affare immobiliare può sembrare fine a se stesso, tutto ciò che ruota intorno alla trattativa, risulta alquanto accattivante. Il ricchissimo acquirente, uno degli uomini più potenti al mondo (con oltre 25 miliardi di dollari di capitale), avrebbe messo gli occhi sulla residenza estiva del Presidente del Milan. Presentatosi nei giorni scorsi in Costa Smeralda a bordo del suo mega-yacht di oltre 145 metri, Khalifa bin Zayed avrebbe gettato le basi per l'affare, offrendo al n.1 dei rossoneri circa 470 milioni di euro. L'offerta sarebbe stata accettata. Il ricavato dal "sacrificio" fatto da Berlusconi, andrebbe a tappare in primis il debito dovuto al Lodo Mondadori del quale la famiglia è stata vittima e stopperebbe le invasioni della privacy subite dall'ex Premier. La domanda che i tifosi rossoneri si pongono è la seguente: tale cessione potrebbe aiutare il Milan nella sua rinascita? La risposta non è facile nè scontata, ma una volta sistemate tutte le falle legate al Lodo e quindi messi in salvo posti di lavoro e conti, la dirigenza potrebbe tornare a pensare più serenamente all'amministrazione, crescita e rinascita del club rossonero. Prematuro oggi parlare di nomi e colpi clamorosi, la trattativa che comunque viene definita "in porto", dovrà prima passare tutti i conti del caso, poi eventualmente ci sarà modo per fantasticare, magari in futuro, qualche colpo in grado di far tornare grande il Milan, dopo sanguinose e remuneratissime cessioni, quelle di Ibra e Thiago Silva su tutte.

اگه این خبر تایید بشه ما ثروتمند ترین باشگاه اروپا میشیم

نگفتم برلو فکر هایی توکلشه

sina acm
09-09-2012, 22:24
عرب چیه !!!!!!!!!

برلو ویلای 470 ملیون یوروییش :ahaaaaaa: و چند درصد از سهام رو فروخته مالک میلان هنوز سیلویو برلوسکونی ایتالیایی هست

ولی با بودجه بیشتر heee::

sina acm
09-10-2012, 10:10
اقای خاص بکش کنار سوپر پیپو امد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

تیم جوانان میلان با اولین تجربه مربیگیری اینزاگی 5.1 به پیروزی رسید :love:

Forza Milan
09-10-2012, 10:15
اقای خاص بکش کنار سوپر پیپو امد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

تیم جوانان میلان با اولین تجربه مربیگیری اینزاگی 5.1 به پیروزی رسید :love:

اینـــزاگی و کریستین مالدینی در تمرینات قبل بازی امروز ... مالدینی هم کم کم داره اماده میشه بیاد تیم اصلی

*Rossonero*
09-10-2012, 14:52
بچه ها جریان این پرسپولیس-میلان چیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

King k.p Boateng
09-10-2012, 19:42
بچه ها جریان این پرسپولیس-میلان چیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

شایعه شده برا خداحافظی هاشمیان قراره پرسپولیس و میلان بازی کنند با هم

ولی شایعست جدی نگیر :nishkhand:

mehdi30100
09-11-2012, 17:32
اینم مث همون قضیه گتوزو و استقلاله دیگه.........
برا میلان افت داره با 16 جدول لیگ ایران که همین جوری داغونه بازی کنه........

Forza Milan
09-13-2012, 12:34
اینم مث همون قضیه گتوزو و استقلاله دیگه.........
برا میلان افت داره با 16 جدول لیگ ایران که همین جوری داغونه بازی کنه........

چی نه بابا

اینو رسانه های عقده ایه ایران نوشتن

مگه میلان بیکاره تو فصل بازیها دوستانه بزنه

Fc Bayern München
09-13-2012, 13:26
شایعه شده برا خداحافظی هاشمیان قراره پرسپولیس و میلان بازی کنند با هم

ولی شایعست جدی نگیر :nishkhand:

پرسپولیس با میلان بازی کنه تیکه تیکه میشه ! :scare3:

*Rossonero*
09-13-2012, 15:35
پرسپولیس با میلان بازی کنه تیکه تیکه میشه ! :scare3:

تیکه تیکه که هست....
با میلانم بازی کنه که دیگه پودر میشه.
اصلا من خجالت میکشم بگم میلان-پرسپولیس
میگم اگرم روزی خدایی نکرده خدایی نکرده همچین چیزی شد با آبیاتی بریم جلوشون بسشونه دیگه نه؟؟؟؟!!!!

Fc Bayern München
09-13-2012, 16:59
تیکه تیکه که هست....
با میلانم بازی کنه که دیگه پودر میشه.
اصلا من خجالت میکشم بگم میلان-پرسپولیس
میگم اگرم روزی خدایی نکرده خدایی نکرده همچین چیزی شد با آبیاتی بریم جلوشون بسشونه دیگه نه؟؟؟؟!!!!

با آبیاتی زیادشونه ! :ahaaaaaa: :scare3:

mehdi30100
09-13-2012, 20:11
با آبیاتی زیادشونه ! :ahaaaaaa: :scare3:
چرا آبیاتی؟مصدومش میکنن.
بونرا بسشونه......:khandeeeee bahal:شوت ترین مدافع تاریخ:look:

sina acm
09-13-2012, 20:15
بابا تورو خدا ول کنید

به قول رامین ادم خجالت میکشه اصلا بگه !!

راستی مصدوم ها رسیدن ولی پاتو رو مقابل زنیت نداریم

sina acm
09-13-2012, 22:25
خوب بچه ها همون طور که تو خبر ها دیدید سیستم میلان بعداز 2 سال داره تغییر میکنه

واز سیستم 4.3.1.2 به سیستم 4.2.3.1 تغییر پیدا میکنه

نظرتون درمورد سیستم جدید چیه :

ابیاتی

(انتونینی)دیشیلیو.... اچربی .... مکسس..... اباته

دیانگ .... مونتولیوو(نوچرینیو)

روبینیو ............. بواتنگ .........بویان کرکیچ(الشاراوی)

پاتزینی (پاتو)

این به احتمال زیاد سیستم جدیده میلانه و هجومی تر از سیستم قبلیه تو سیتم قبلی 4.3.1.2 که 3 هافبک دفاعی داشتیم الان 3 هافبک هجومی یا شبح مهاجم داریم

درضمن این سیستم رئال مادرید هستش که به نام سیستم مورینیو شناخته شده

mehdi30100
09-13-2012, 23:47
خوبه....
تیم یه پارچه دفاع میکنه و یه پارچه حمله.......ضد حمله هاشم عالیه...دو تا هافبکای گوش فرار میکنن و گل ...............................:crazy:

Great Milan
09-13-2012, 23:57
خوب بچه ها همون طور که تو خبر ها دیدید سیستم میلان بعداز 2 سال داره تغییر میکنه

واز سیستم 4.3.1.2 به سیستم 4.2.3.1 تغییر پیدا میکنه

نظرتون درمورد سیستم جدید چیه :

ابیاتی

(انتونینی)دیشیلیو.... اچربی .... مکسس..... اباته

دیانگ .... مونتولیوو(نوچرینیو)

روبینیو ............. بواتنگ .........بویان کرکیچ(الشاراوی)

پاتزینی (پاتو)

این به احتمال زیاد سیستم جدیده میلانه و هجومی تر از سیستم قبلیه تو سیتم قبلی 4.3.1.2 که 3 هافبک دفاعی داشتیم الان 3 هافبک هجومی یا شبح مهاجم داریم

درضمن این سیستم رئال مادرید هستش که به نام سیستم مورینیو شناخته شده

یه مشکل داره این سیستم به نظرم اول اینکه اگه مونتولیوو تو اون پست باشه کاراییش کم میشه
و باید جاشو با بواتنگ عوض بشه چون بواتنگ بازیکن جنگنده و درگیریه و به نظر من تو اون پست کنار دی یانگ باشه بهتره(چقدر کارت بیرن این دوتا کنار هم دی یانگ بازی اول یه کارت زرد گرفته دو ده دقیقه بازی کردن:hekolah:)
ولی یه نکته مثبت دیگه که داره بیشترین استفاده رو از روبیو و بویان و ال شاروی والبته پاتزینی و پاتو میشه چون هر کدوم از اینها میتونن تو پست تخصصی خودشون بازی کنن مخصوصا پاتزینی
که امیدوارم خوش بدرخشه
به نظر من باید امسال به فکر عوض کردن دروازبان باشیم چون ابیاتی دیگه اون کارایی قبلو نداره و بهترین جایگزینش گابریل جونه که میتونه یه جانشین برای دیدای بزرگ باشه واقعا یه شیر بی نظیر تویه دروازه میلان بود

sina acm
09-14-2012, 01:13
اره رینا بهترین گزینه برا دروازبانی هست هم با تجربه هم 4 سال از ابیاتی کوچیک تره میلان هم قراره ژانویه بهش پیشنهاد بده

اگه کاسیاس نبود میتونست دروازبان 1 اسپانیا بشه ولی به بد موقعی خورد

در مورد مونتی هم دیانگ اینقدر جنگنده هست که ضعف دفاعیه مونتی رو بپوشونه

بواتنگ هم که خودش نمیخواد و اصلا دوست داره بره حمله همین جا هم به زور گذاشتن :scare3:

Salmanmilani
09-14-2012, 04:25
سلام بچه ها یه سوال هر چند که ربطی به اینجا نداره. میخواستم بگم ایا ما سال چهارمی ها که امسال کنکور دادیم میتونیم سال بعدشم کنکور بدیم چون من اون رشته مورد علاقه خودم را قبول نشدم و میخوام دوباره درس بخونم و کنکور بدم و به خدمت سربازی نمیفرستن!!

elahe@
09-16-2012, 09:53
سلام بچه ها یه سوال هر چند که ربطی به اینجا نداره. میخواستم بگم ایا ما سال چهارمی ها که امسال کنکور دادیم میتونیم سال بعدشم کنکور بدیم چون من اون رشته مورد علاقه خودم را قبول نشدم و میخوام دوباره درس بخونم و کنکور بدم و به خدمت سربازی نمیفرستن!!

فک کنم نمیشه

به نظر منم این سیستم عالیه ولی جای بواتنگ ناجوره

mehdi30100
09-16-2012, 15:59
باختیم........این چه وضعیه؟؟؟؟؟
مثلا خط دفاع گذاشتن...............................مثل بت میمونن هرکی بخواد میتونه بره تو محوطه جریمه..........
خیلی خط دفاع داغونی داریم.

manhunt
09-16-2012, 17:35

اره میشه
ولی بازم برو پلیس +10 دقیق تره

خدایییییییی

میلان خیلی مفت گل میخوره نمونش بازی دیشب

مثل ماست وایستادن بازیکن حریف راحت میکاره اون یکیم شوت میزنه

اینا هم نگاه میکنن فقط crying::-crying::-

sina acm
09-16-2012, 21:01

این ترکیبه نه خدایی این ترکیبه 3 تا هافبک دفاعی که 2 تا شون حمله بلد نیستن

بعد بواتنگ همه کاره تیم

تازه بعدشم تعویض طلایی کونستانت که نشون داد الگری چقدر نقطه ضعف رو فهمیده

ودر نهایت باخت شیرین خانگی از تیم 19 جدول

به شدت از اخراج الگری استقبال میشه چون تیم رو الگری بازوند وگنه از نظر بازیکن میلان و اتالانتا در حدو اندازه های هم نیستند

mehdi30100
09-17-2012, 00:46
بازی دیشب روالو اگه دیده باشید میفهمید که از سطح اول جهان چقدر فاصله داریم.............
امانوئلسون رو گذاشته هافبک دفاعی.مهاجمم که نداریم....با یه پاتزینی که تیم نمیتونه گل بزنه.خط دفاعم که تعطیله کلا.:aaaaaa:
این چه تیمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرکی رو بیارن بهتر از الگریه.:aaaa:

elahe@
09-17-2012, 08:54
بازی دیشب روالو اگه دیده باشید میفهمید که از سطح اول جهان چقدر فاصله داریم.............
امانوئلسون رو گذاشته هافبک دفاعی.مهاجمم که نداریم....با یه پاتزینی که تیم نمیتونه گل بزنه.خط دفاعم که تعطیله کلا.:aaaaaa:
این چه تیمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرکی رو بیارن بهتر از الگریه.:aaaa:

مهاجما خیلی هم خوبن ال شاراوای بهترینه به خاطر باختشون عذرخواهی هم کرده love::ولی خاک تو سر برلو و گالیانی که با آبرومون بازی می کنن الگری رو نباید اخراج کنیم بکشیمش بهتره که نمی تونه از دوتا تیم مسخره هم امتیاز بگیره eterza::-

King k.p Boateng
09-18-2012, 12:02
خوب به بازی با اندرلخت رسیدیم

با یه کوله بار مصدوم امیدوارم تو این بازی پیروز بشیم چون زنیت با توپ پر امده هالک هم خریدن امدن واسه سرگروهی

من از الگری بدم میاد ولی این بازی رو باید ببریم مسئله اخراج الگری باید تو لیگ اتفاق بیوفته این جا جای دعوا ماین بحث ها نیست به عنوان نماینده ایتالیا باید تمام تلاشمون رو بکنیم

sina acm
09-18-2012, 15:32
بازیکنان دعوت شده واسه بازی امشب :

دروازه بانان: کریستین آبیاتی، مارکو آملیا، گابریل

مدافعان: ایناتسیو آباته، فرانچسکو آچربی، لوکا آنتونینی، دانیه‌له بونه‌را، متیا دی‌شیلیو، فیلیپ مکسس، کریستین زاپاتا، ماریو یپس

هافبک‌ها: ماسیمو آمبروسینی، کوین-پرینس بواتنگ، کوین کنستانت، نایجل دی‌یانگ‌، اوربی امانوئلسون، متیو فلامینی، آنتونیو نوچرینو

مهاجمان: استفان ال‌شاراوی، بویان کرکیچ، جیامپائولو پاتزینی

مونتولیوو اصلا دعوت نشده از اوئن طرف سایته گازتا ترکیب دو تیم رو این طور زده :

manhunt
09-19-2012, 13:30
خداااااااااایاااااااااااا

مساوی با اندرلختتتتتتتتتتتتتتتتتتت تت

اوووووونمممممممم تو سن سیروووو:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:

elahe@
09-19-2012, 13:58
از این میلان بیشتر از اینم انتظار نمی رفت واقعا که به چه روزی افتادیم به قول بنگر طلسم شدیم

FC@ALI
09-19-2012, 22:02
خوب یه باخت و حالا یه مساوی از اندرلخت واقعا دیگه داره گندش در میاد باز هم باید حسرت زلاتان و تیاگو رو خورد دیشب که هر دوشون واسه پاریسن زرمن گل زدن - با این سیستم بازی کردن به جایی نمیرسیم آلگری هم که نشون داده از این گالیانی حسابی میترسه که اجازه داده این همه بازیکن از تیم برند

sina acm
09-20-2012, 02:01
مثله اینکه شایعه اخراج الگری جون گرفته

میخوان تاسوتی دستیار الگری رو فعلا تا اخر فصل سرمربی میلان بکنند

یا از گزینه های دیگه ای مثل بنیتز ولی مسلما سرمربی اینده میلان فصل بعد مشخص میشه نه این ژانویه

فقط روزشماری اخراج الگری رو میکنم نه تاکتیک نه برنامه

الهی چپ کنم شاید سرمربی میلان نباشی :nishkhand:

elahe@
09-20-2012, 08:58
هر چی زودتر بره بهتره تا وقتی به طور کامل آبرومونو نبرده البته اگر آبرویی مونده باشه حالا دستیارش چی بشه خدا می دونه

shova
09-20-2012, 10:31
به نظر من اگه بتونن گواردیولا را بگیرند باید آلگری را عوض کنند وگرنه الان هیچ مربی خوبی آزاد نیست و بهتره همون آلگری بمونه . در ضمن مشکل مربی نیست میلان بازیکن نداره و ابهتش را از دست داده

elahe@
09-20-2012, 10:47
به نظر من اگه بتونن گواردیولا را بگیرند باید آلگری را عوض کنند وگرنه الان هیچ مربی خوبی آزاد نیست و بهتره همون آلگری بمونه . در ضمن مشکل مربی نیست میلان بازیکن نداره و ابهتش را از دست داده

مگه گواردیلا قراردادش رو ثبت نکرده دیگه نمی تونیم بگیریمش ولی منم موافقم که میلان این فصل هیچی بازیکن نداره غیر از ال شاراوی که اسطورس

Forza Milan
09-20-2012, 12:21
سلام

این خبرهای چند روز رو دنبال میکردم به گزینه بنیتز برخوردم

با این کار واقعا موافقم بنیتز مربیه با تجربه و خوبیه (همونی که میلان فعلا میخواد ) با امدنش هرچیزی که الگری واسه میلان کم گذاشته رو جبران میکنه

ولی گمونم این تا اخر فصل باشه گزینه اصلی با توجه به حرف های بویان پپ گواردیولاست

sina acm
09-20-2012, 12:52
نه مثل این که این بابا اصلاح بشو نیست بازم این ترکیب مقابل اودینزه

تعجب میکنم با این که میدونه حتما باید این بازی رو ببره و همه تشنه خونش هستند بازم مقابل تیمی که 1 امتیاز فقط داره با 3 هافبک دفاعی و این وضع داغون

اقا دیگه واقعا کاریش نمیشه کرد الگری روی سیستمش لج کرده با این که تو بیشتر نظرسنجی ها این سیستم مسخره دفاعیش شکست خورده ولی بازم ترس رو به شجاعت ترجیح میده

از همین جا از الگری خداحافظی میکنم دوران تو بی برنامه ترین دوران میلان بود تو ستاره ما پیرلو رو از ما جدا کردی و تو تاریخ میلان 2 رکورد به جا گذاشتی

تو رکوردهایی به جا گذاشتی که هیچ یک از همتا های تو تو 82 سال گذشته این کارو نکرده بودند

برو این سیستم مسخره خودت رو از وجود و نام میلان پاک کن

drogba-maldini
09-23-2012, 18:48
سه باخت تو جهار مسابقه اول فصل واقعا نتیجه افتضاحیه برا تیم مثل میلان:aaaa::aaaa::daghon::ey babaaa:
کسی نیست بگه این آلگری چی کار میکنه تو این تیم.

sina acm
09-23-2012, 22:11
روز شماری میکنم تا الگری بره

فقط همین ستاره های تیم رو رو نیمکت میشونه بعد به امثالی مثل مصباح و بویان بازی میده

مربی باید عوض بشه فقط همین

FC@ALI
09-23-2012, 23:46
با این بازیکنان و این مربی ترسو و این مدیران بی لیاقت امسال بدترین فصل میلان رو پشت سر میزاریم

sina acm
09-24-2012, 00:14
یاد باد ان روزگاران یاد باد

پر از ستاره بودیم

بقیه جا نشد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

elahe@
09-25-2012, 15:25
آره یادشون بخیر که نیستن این روزای میلانو ببینن ما به بدبختی محکومیم بازم باختیم فقط خدا رو شکر که ال شاراوی عزیز گل زد با این سن کمش تا حداقل دوصفر نبازیم بواتنگ هم که اخراج شده بعد الگری اومده میگه با روحیه خوبی بازی کردیمentezar::

mehdi30100
09-25-2012, 16:05
بواتنگ تعصب داره..........از الشراوی خوشم نمیاد ...منو یاد جاستین میندازه:luuugh:
زمان این الگری رکورد مصدومیت رو شکستیم......پارسال اگه بازی با بارسا همه بودن عمرا نمی باختیم با اون همه ستاره.....
امسال همون طور که پیشبینی کردم داریم گند میزنیم.....................crying::-
هرکی رو بیارن بهتر از این یارو هست.

elahe@
09-25-2012, 16:12
بواتنگ تعصب داره..........از الشراوی خوشم نمیاد ...منو یاد جاستین میندازه:luuugh:
زمان این الگری رکورد مصدومیت رو شکستیم......پارسال اگه بازی با بارسا همه بودن عمرا نمی باختیم با اون همه ستاره.....
امسال همون طور که پیشبینی کردم داریم گند میزنیم.....................crying::-
هرکی رو بیارن بهتر از این یارو هست.

اولا که کی خوشتیپ تر و خوشگل تر از شاراوی عزیزم بعدشم دیگه جاستین رو به شاراوی نچسبون

mehdi30100
09-25-2012, 16:18
اولا که کی خوشتیپ تر و خوشگل تر از شاراوی عزیزم بعدشم دیگه جاستین رو به شاراوی نچسبون
چشم......چرا میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که تو بحرانیم باید یه با تجربه داشته باشیم که خبری ازش نیست........نستا/پیرلو/زلاتان/تیاگو/زامبروتا/گتوزو و.....دیگه نیستن که با غیرت بازی کنن.:ghosse:
شدیم مثه پرسپولیس:khandeeeee bahal:crying::-

elahe@
09-25-2012, 18:20
درسته که اونا دیگه نیسن ولی هنوزم باغیرت تو تیممون کم نیس نمونش همین شاراوی که با اینکه سن و سالی نداره (19سال) ولی حداقل آبروی تیمشو داره بواتنگ هم بد نیس

Forza Milan
09-25-2012, 19:52
خوب با کالیاری بازی داریم تیمی که از توش الگری امد بیرون :crazy:

با وجود محرومیت بواتنگ و زاپاتا ترکیب احتمالی اینه

و باز من نبود اچربی و مکسس رو تو زمین از شاهکار های الگری میدونم این بازی رو هم ببریم من نظرم از الگری همونیه که هست

باید یه مربی دیگه بیاد وسلام

pouria milan & real
09-27-2012, 08:31
بالاخره یه بازی رو بردیم ای کاش پیروز نمیشدیم تا آلگری اخراج میشد به هر حال خدا رو شکر که بردیم

elahe@
09-27-2012, 08:37
مهم پیروزی بود که به دست اومد حالا بالاخره وضعمون داره درست میشه مگه با نبود زاپاتا و بواتنگ کار مشکل میشد که خداروشکر مشکلی نبود

FC@ALI
09-27-2012, 08:37
نم زیاد خوشحال نشدم که میلان تو این شرایط بازی رو برد دوست دارم یه تیم بزرگ یه مربی بزرگ داشته باشه- بازم غیرت الشراوی :yes:

FC@ALI
09-30-2012, 11:34
این بازی هم تموم شد و نتونستیم پارما رو هم شکست بدیم و الان تو 6 بازی فقط 7 امتیاز داریم که تیم صدر نشین یووه 9 امتیازاز ما بیشتر داره entezar::

amindash
10-02-2012, 14:03
بازی بعدی با اینترررررررررر کاسانو تو ترکیب اصلی باشه بازی جذاب تر میشه......

Arman.Leo
10-02-2012, 16:15
کانال های پخش بازی میلان - زنیت :flowerysmile:

elahe@
10-03-2012, 16:15
پرسپولیس و میلان رسما امضا کردن چی از این بهتر این بازی رو که ببریم بهتر هم میشه:ahaaaaaa:

yegane_ABI
10-03-2012, 16:57
این همکاریا رو زیاد نمیشه جدی گرفت ...
مخصوصا وقتی یه طرفش پیروزی باشه!!!
آقای رویانیان اصولا جوگیر میشه زودم یادش میره
هر چی هست امیدوارم به فوتبال درمونده و منزوی ایران کمک کنه!

Forza Milan
10-03-2012, 20:06
خوب تا چند دقیقه دیگه بازی با زنیت هم شروع میشه
احتمالا ترکیب اینه

امیدوارم ترکیب همین باشه درضمن دفاع باید از اباته . مکسس . زاپاتا . دیشیلیو استفاده بشه

این بنرا مهره مار داره

amindash
10-04-2012, 09:36
[Only Registered And Activated Users Can See Links]تبریک به همه دوستان......... بردیم یه کم سخت بود......
ایشالله میلان از گروه صعود میکنه دلم میخواد با بارسا بی افته خوردشون کنیم....... :death:

King k.p Boateng
10-04-2012, 23:38
تبریک میگم این برد شیرین رو با سیستم 4.2.3.1 که دلم میخواست

اگه از مکسس تو خطا دفاع استفاده میشد این 2 گل هم نمیخوردیم

واقعا جای تعصفه که زاپاتا فیکسه ولی مکسس دفاع اوله فرانسه ذخیره هستش

اینم امار بازی :

بهترین بازیکن میدان

manhunt
10-08-2012, 01:04
فقط میشه گفت لعنت به داوری

هه بدون یدونه حمله بیای ببری

خدایی خیلی زور داره

مثه بازی فصله پیش با 1 حمله بردن :ey babaaa::ey babaaa:

elahe@
10-08-2012, 17:29
بازم که باختیم حیف شد می تونستیم تو این دربی برنده باشیم ولی به خاطر یه اشتباه کوچولو باید این جوری ببازیم

shova
10-09-2012, 14:24
میلان امسال از لحاظ فنی خیلی خوب و باطراوت بازی میکنه و همچنین جوان و شاداب شده ولی یه تمام کننده خوب و یه بازیساز پشت سر مهاجمان نداره

mehdi30100
10-09-2012, 15:13
بویانه اسگولو گذاشته نوک..............
خدایی دیدی چه موقعیتایی خراب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.........تو این تیم.اینم عاقبت ستاره فروشی.

sina acm
10-10-2012, 22:43
1 : در ابتدا

2 : دراواسط

3 : در انتها

4 :و سرانجام

Forza Milan
10-11-2012, 01:49
سلام به روسنری های عزیز

باشگاه دوباره زیر قولش زد و اولتیماتوم الگری رو که تا دربی بود به بازی بعدی یعنی با لاتزیو انداخت که در صورت باخت تاسوتی دستیار الگری سرمربی میشه

از اون طرف برلوسکونی داره برا فصل بعد برنامه ریزی میکنه و میخواد گواردیولا رو بیاره گواردیولا هم شرط گذاشته که باید تو نقل و انتقالات 80 ملیون سرمایه گذاری بشه

من فکر میکنم با وجود ذخیره 150 ملیونی برلو + فروش ویلاش این کار شدنی باشه و قراره فصل بعد میلان رو با گواردیولا بسازه

البته امیدوارم om::

mehdi30100
10-11-2012, 10:06
شروع نابودی تیم از زمانی شروع شد که پیرلو رفت....95درصد ترکیب اصلی پارسال رفتن از تیم.
دلم برا یه بازی خوب که شایسته اسم میلانه تنگ شده..........:aaaa:

elahe@
10-11-2012, 10:55
یعنی نمیشه میلان کریس رونالدو رو بگیره اونوقت دیگه امکان نداشت حتی یه بازی ببازیم با هتریکای کریس

mehdi30100
10-11-2012, 11:10
یعنی نمیشه میلان کریس رونالدو رو بگیره اونوقت دیگه امکان نداشت حتی یه بازی ببازیم با هتریکای کریس

قوه تخیل باحالی داریا..............این یه افسانست.
باید کاوانی رو بگیریم.

amindash
10-14-2012, 11:56
کریس هر چی هست واسه خودش هست بازیکن بزرگیه.....این ادیسن کاوانی چقدرررررر قشنگ بازی میکنه........:ahaaaaaa:

بازی بعدی با لاتزیوووووووووو امسال قوی شده ها....... شاخ شدن واسمون......

بترکونیمشون تیمهای بالای دول حساب کار دستشون میاد

amindash
10-14-2012, 12:02
این ابیاتی دق داد منوووووووووووووو:ey babaaa:

کاش میشد یه دروازبان مطمعن توپ درجه یک آس بگیرننننن

shiraz-sport
10-14-2012, 12:47

ما نفهمیدیم فرشته خانم طرفدار میلان هست یا رئال !!!!

البته من تو لیگ ایتالیا طرفدار میلان هستم و تو اسپانیا طرفدار رئال

اصلا غیر ممکنه که میلان بتونه کریس رونالدو رو بخره چون کریس تو رئال واقعا داره میدرخشه و هیچ وقت هم تیمش رو عوض نمیکنه چون کریس تو رئال هیچ مشکلی نداره و خوشحاله . :yes:

sina acm
10-14-2012, 16:10
خوب این بازی با بازی های دیگه فرق میکنه کل تیم هستند و الگری نمیتونه بهانه ای به نام مصدومیت داشته بباشه

حتی مونتاری هم فکر کنم به بازی برسه و کنستانت دیگه باید ساکشو جمع کنه بره چون وظیفش این بود که جای مونتاری مصدوم باشه یه ستاره جای فوق ستاره [Only Registered And Activated Users Can See Links]

پاتو هم امد الان عیار میلان با وجود تعطیلی باید روشن بشه

ترکیب مورد علاقه من تو این ببازی :
ابیاتی

دیچیلیو ... مکسس ... بنرا ..... اباته

مونتولیوو.... دیانگ

الشاراوی .... امانوئلسون ..... روبینیو

پاتو
نمیدونم چرا ولی داشتم ترکیب میچیدم حالم بهم خورد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

mehdi30100
10-14-2012, 16:41
خوب این بازی با بازی های دیگه فرق میکنه کل تیم هستند و الگری نمیتونه بهانه ای به نام مصدومیت داشته بباشه

حتی مونتاری هم فکر کنم به بازی برسه و کنستانت دیگه باید ساکشو جمع کنه بره چون وظیفش این بود که جای مونتاری مصدوم باشه یه ستاره جای فوق ستاره [Only Registered And Activated Users Can See Links]

پاتو هم امد الان عیار میلان با وجود تعطیلی باید روشن بشه

ترکیب مورد علاقه من تو این ببازی :
ابیاتی

دیچیلیو ... مکسس ... بنرا ..... اباته

مونتولیوو.... دیانگ

الشاراوی .... امانوئلسون ..... روبینیو

پاتو
نمیدونم چرا ولی داشتم ترکیب میچیدم حالم بهم خورد [Only Registered And Activated Users Can See Links]

دهنتو سرویس سینا...........5دیقه ترکیدم از خنده.................
کی با دیدن این ترکیب حالش بهم نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:khandee eee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

sina acm
10-17-2012, 21:12
لیست بازیکنایی که طرفدار میلان هستند روز به روز بیشتر میشه و میشه باهاش چنین ترکیبی درست کرد

البته میگم که خنده داره :[Only Registered And Activated Users Can See Links]

مانداناندا

کریشیتو .... ام بیویا ... ده ده ..... دیشیلیو

مونتولیوو .... استروتمن

کاکا ................. سسک فابرگاس

الشاراوی... بالوتلی

برای صرفه جویی در هزینه مربی تاسوتی [Only Registered And Activated Users Can See Links] مجموعه هزینه برای این ترکیب 96 ملیون یورو - فروش بواتنگ که میشه چیزی حدود 79 ملیون

ولی خدایی داشتن این ترکیب اون قدر ها هم دور از ذهن نیست بخدا برلو میتونه ولی نمیخواد

Forza Milan
10-18-2012, 02:17
سلام روسونری های عزیز بعد قرنی دوباره امدم

دوباره شایعه اینو بخرم اونو بخرم راه افتاده اینا اگه قرار بود خرج کنند که بازیکن نمیفروختن

بعد از باخت تو دربی و نتایج های ضعیف هیچ کس به فکر تعویض مربی هم نیست و مهلت بازی با لاتزیو هم برداشته شده

خدا اخرو عاقبت مارو یکی کنه :sad:

mehdi30100
10-18-2012, 10:05
dallliiiبرلو توانایی گند زدنو داره......
الان میگن خرج میکنیم ولی موقه عمل میگن مشکل مالی....................
ینی از فت الله زاده که تیمو بدون پول میبنده کمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:death:

راستی زلاتانو دیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همچین بازی کرد که آلمان لوله شد.............
یاد دورانش تو اینتر افتادم......میخواد از پاریسن ژرمن بره...........گفته هنوز علاقه به میلان دارم.........
خداکنه بیارنش دوباره.:khahesh:

sina acm
10-23-2012, 22:55
خوب با مالاگا اماده که تیم سوم اسپانیا هست بازی داریم

چیزی ندارم بگم تو این بازی ابیاتی و اباته و دیانگ و روبینیو رو نداریم :nishkhand:

بازی رو هم شبکه Italia 1 نشون میده . فرکانسش هم هست : 11919v سیمبول ریت 27500 اف ای سی 2/3 رایگان میتونید نگاه کنید

mehdi30100
10-24-2012, 15:40
این بازی رو میبازیم.....میگید نه امشب نگا کنید

sina acm
10-31-2012, 23:54
میلان در حالی که در رنتزو باربارا از پالرمو 2-0 عقب بود در نهایت تنها توانست دو گل خورده را جبران کند و یک امتیاز از این دیدار خارج از خانه بدست آورد. اما بنا برگزارشات رسیده، سیلویو برلوسکنی از نتیجه بدست آمده به هیچ عنوان راضی نبوده و طی تماسی تلفنی نارضایتی خود را به گالیانی اعلام کرده است.

بنا بر گزارش گاتزتا دلو اسپورت، سیلویو برلوسکنی بعد از پایان دیدار میلان مقابل پالرمو از هفته دهم سری*آ 13-2012، با آدریانو گالیانی تماسی تلفنی برقرار کرده است، و در این تماس از تاکتیک*های آلگری در میلان به شدت انتقاد کرده است. این در حالی بود که آلگری اعتقاد داشت که میلان در دیدار شب گذشته باید پیروز از میدان خارج می*شد. ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

حتی با وجود کسب تساوی برابر تیم قعرنشین پالرمو، آدریانو گالیانی بعد از پایان بازی دیشب اعلام کرد که آلگری همچنان مورد اعتماد میلان است.

منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 7%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86)

این حداقل یه نقطه امیدی تو مدیریت تیم هستش که یکی به فکر و از عمق فاجعه خبر داره

این گالیانی باعث تمام حمایت ها از الگری شده اخه یکی نیست بگه کچل مالک باشگاه داره روز شماری میکنه الگری رو اخراج کنه تو با 10% سهامت میخوای چه غلطی بکنی

اون از تابستون که هوادار ها امدند گفتن ما بلیط ها رو پس میدیم تو گفتی به جهنم الان بعد از 2 ماه از اون روز امدی پی به اشتباهت بردی و گفتی نتایج بد زیر سر منه غلط کردم

اینم از حمایتت از الگری که مطمئنم مثل مورد اول روزی میای ابراز پشیمونی میکنی

mehdi30100
11-01-2012, 09:12
مرتیکه ی بیشعور اومده یه مشت اسگلو گذاشته تو ترکیب..................
اگه این الشراوی نبود الان ته جدول بودیم.........................اینم اگه اون بازی گل نمیزد الان از شر الگری راحت بودیم

elahe@
11-03-2012, 11:44
اگه این الشراوی نبود الان ته جدول بودیم.........................اینم اگه اون بازی گل نمیزد الان از شر الگری راحت بودیم

گفتم الشاراوی سروره خداروشکر فقط 19 سالشه:evaa:

elahe@
11-03-2012, 11:49

حالا اونایی که مصدومن کیا هستن؟کی می تونن بازی کنن؟

Forza Milan
11-03-2012, 14:50
من بعد از قرنی دوباره امدم نمیدونم چرا هر وقت میام شب بازیه

هنوز دارم افسوس میخورم که چرا با پالرمو مساوی کردیم اگه همون نتیجه باقی میموند الان الگری اخراج شده بود به حر حال گذشته ها گذشته

با لچه بازی داریم این یارو هر بازی یه سیستم میده با ترکیب جدید امشب 4.2.31 روز بعد 3.5.2 روز بعد تر 4.3.3 خدا اخرو عاقبت ما رو بخیر کنه

در ضمن اقای گلی الشاراوی رو تا هفته دهم تبریک میگم

mehdi30100
11-03-2012, 15:35
حالا اونایی که مصدومن کیا هستن؟کی می تونن بازی کنن؟

نمیدونم ...................آمارش دست سیناست.:evaa:

*Rossonero*
11-05-2012, 08:29
سلااااااااااااااااااااااا اااااممممممم.
به دوستان قدیمی
خوب بعد از یه برد روحیه بخش و خوب اومدم.
ولی خوب زدیما!!!!!!!5تا کردن تو پاچه کیوو.ایول.بد نبود!!1

mehdi30100
11-05-2012, 12:46
سلااااااااااااااااااااااا اااااممممممم.
به دوستان قدیمی
خوب بعد از یه برد روحیه بخش و خوب اومدم.
ولی خوب زدیما!!!!!!!5تا کردن تو پاچه کیوو.ایول.بد نبود!!1

اصلا خوب نبود...............کیفیت گلا در ایران بود...همچکدومش قشنگ نبود.
کیفیت بازی میلان به شدت افت کرده:ey babaaa:

*Rossonero*
11-07-2012, 15:09
اصلا خوب نبود...............کیفیت گلا در ایران بود...همچکدومش قشنگ نبود.
کیفیت بازی میلان به شدت افت کرده:ey babaaa:

نبود؟خوب نبود دیگه.نبوده حتما خوب.
اونو دیگه من نمیدونم.سرم ایقد شلوغه که فقط نتایجو دنبال میکنم.:evaa:

alex-pato7
11-13-2012, 03:14
ديدن ميلان قهرمان توي اين شرايط بسي تأسف باره.هيچ وقت فکر نميکردم تا اين حد ميلان و هوادارانش که من جزئي کوچيک از خانواده بزرگ هواداران ميلان در ايران هستم به اين شکل تحقير و در واقع ذليل بشم...يه زماني عاشق کل کل با تيمهاي رقيب بودم ولي الان از ترس به رخ نکشيدن رتبه ميلان در جدول سکوت بدترين حرف دنيارو در پيش گرفتيم.مسبب اين همه ذلالت کيه!؟بازيکنها؟آلگري؟برلوس ني و گالياني؟ايبرا و تياگو سيلوا؟واقعا کي!!

sina acm
11-13-2012, 22:30
بالوتلی به دلیل .... از منسیتی پرت شده بیرون :scare3:

شایعه امدنش به میلان زیاد ولی به نظر من یه همچین بازیکنی که مورینیو ادمش نکرد اگه زیر دست الگری باشه

1. به یه قاتل زنجیر تبدیل میشه 2 . رئیس کل مافیا میشه 3. الاگری رو میکشه :death: یا کل تیم رو به رگبار میکشه :ghelyon:

elahe@
11-14-2012, 15:04
کارمون به جایی رسیده که هر وحشی از راه میرسه میاد میلان ولی بازیش خوبه در کل

alex-pato7
11-14-2012, 15:56
اومدن بالوتلي با سرمربيگيري آلگري اصلا به صلاح نيست تيم توي برحه ي بدي قرار داره و به حد کافي زير فشار هست ديگه لازم نيست يکي بياد که سرتاپا حاشيست.الان مهم تراز بازيکن مربي هستش که بايد عوض شه ديگه من خودم از موافقين آلگري بودم اما ميبينم واقعا ديگه چيزي واسه نمايش دادن نداره و شايد ايبرا تنها مسئول انجام پروژه الگري بود با رفتنش ناقص کرد.بحث درگيري لفظي بازيکن ها با آلگري هم بدجوري توي رسانه هاي ايتاليا کليد خورده و شرايط به تبع بدتر هم داره ميشه!باخت در مقابل ناپل و يووه اصلا قابل حضم نيست بخدا!

sina acm
11-14-2012, 17:20
خوب این طوری که گاتزا دلا اسپورت زده قراره قرارداد گواردیولا تا پایان هفته بسته بشه و اون کارش رو از فصل بعد شروع کنه

درمورد بالوتلی هم مثل این که قراره با پاتو معاوضه ببشه یه ژانویه یا اخر فصل

ولی به نظر من نباید پاتو رو به همین راحتی ازدست بدیم بالوتلی بازیکن خوبیه ولی با الگری نه

alex-pato7
11-14-2012, 18:16
خوب این طوری که گاتزا دلا اسپورت زده قراره قرارداد گواردیولا تا پایان هفته بسته بشه و اون کارش رو از فصل بعد شروع کنه

درمورد بالوتلی هم مثل این که قراره با پاتو معاوضه ببشه یه ژانویه یا اخر فصل

ولی به نظر من نباید پاتو رو به همین راحتی ازدست بدیم بالوتلی بازیکن خوبیه ولی با الگری نه
حرفاي گاتزتا معمولا درست از اب در اومده اميدوارم پپ بياد اما براي قهرماني هاي زياد که مسلما ابزار خودش رو ميخواد و برلو با 120 ميليوني که داره توپ خرج کنه داغ اين فصل رو در بياره.
راستي جا داره از سيناي عزيزم هم تشکر کنم که پرچم روسونري رو در دربي بالا نگه داشته!
من عضو انجمن روسونري هم هستم يحتمل بشناسي با نام کاربري mylife_pato7 چند ماهي مدير فانتزي.مدير بخش فوتبال دور دنيا و مدير روزنامه و مقالات بودم اما به دليل شرايطي از سمتم برکنار ميشدم!!
در هر صورت مرسي

mehdi30100
11-14-2012, 18:27
از دست دادن پاتو خیلی اشتباهه...................
اگه اماده باشه میترکونه......کاش پپ بیاد اونوقت میلان همون میلانه سابق میشهlay_;;

elahe@
11-14-2012, 19:47
پپ خوبه بیاد ولی چرا پاتو بره این تصمیمای چرت و پرتو از کجا در میارن

sina acm
11-16-2012, 01:33
حرفاي گاتزتا معمولا درست از اب در اومده اميدوارم پپ بياد اما براي قهرماني هاي زياد که مسلما ابزار خودش رو ميخواد و برلو با 120 ميليوني که داره توپ خرج کنه داغ اين فصل رو در بياره.
راستي جا داره از سيناي عزيزم هم تشکر کنم که پرچم روسونري رو در دربي بالا نگه داشته!
من عضو انجمن روسونري هم هستم يحتمل بشناسي با نام کاربري mylife_pato7 چند ماهي مدير فانتزي.مدير بخش فوتبال دور دنيا و مدير روزنامه و مقالات بودم اما به دليل شرايطي از سمتم برکنار ميشدم!!
در هر صورت مرسي
اه داش محمد خودتی چرا نام کاربری خودت رو نزاشتی ki::
اقا بعد از خبر خوش حال کننده مصدومیت بنرا حالا یانگ امبیوا هم قرار دادشو با مونتپولیه تمدید کرد و دیگه به میلان نمیاد

به نظر من خوب شد چون تو این فصل اصلا خوب کار نکرد امیدوارم این شایعات مربوط به سهام دار های چینی درست باشه :daghon:

Forza Milan
11-16-2012, 01:36
اه داش محمد خودتی چرا نام کاربری خودت رو نزاشتی ki::
اقا بعد از خبر خوش حال کننده مصدومیت بنرا حالا یانگ امبیوا هم قرار دادشو با مونتپولیه تمدید کرد و دیگه به میلان نمیاد

به نظر من خوب شد چون تو این فصل اصلا خوب کار نکرد امیدوارم این شایعات مربوط به سهام دار های چینی درست باشه :daghon:

اره بلاخره اون مدیر مو قشنگ کار خودش رو کرد و تا 2015 قرار داد بست :death:
ولی 20 سال بیشتر نداشت ملی پوش هم بود میتونست اینده دار باشه گرچه من امسال فهمیدم چقدر بازیکن بالای 30 سال نعمتیه :shame:

sina acm
11-16-2012, 15:52
لحظاتی پیش رییس برلوسکونی با هلی کوپتر شخصی اش در کمپ میلانللو نشست..[Only Registered And Activated Users Can See Links]

OMID1993
11-19-2012, 15:56

بالوتلی در میلان؟؟

شایعه پیوستن بالوتلی به میلان روز به روز داره قوی تر میشه و و این در حالی است که مانچینی چند روز پیش گفته بود بالوتلی رو به حال خودش رها کرده ایم.
بالوتلی هم بار ها و بار ها گفته میخواد به میلان بره...در ضمن بالوتلی در تمرینات تیم ملی هم فقط با الشاراوی و مونتولیوو میپریده و با بقیه زیاد صمیمی نبوده...از طرفی برلوسکونی و گالیانی هم از علاقه ی خودشون به بالوتلی گفتند.....همه ی این شواهد باعث میشه که به شایعه پیوستن بالوتلی به میلان دامن بزنیم...
باید صبر کرد و دید..

ظاهرا میلان و رئال هم بر سر انتقال کاکا و آلبیول و کاروالیو به توافق رسیده اند....
خبر انتقال کاکا به میلان که دیگه عادی شده برامون و همیشه گفته میشه و همش هم دروغه....پس هیچی.....اما فکر کنم اون دوتا مدافع به میلان میان.

King k.p Boateng
11-19-2012, 21:11
میلان نیوز: والنسیا و اسپانیول به دنبال دیداک ویلا"
در حال حاضر وی در مصدومیت به سر میبرد اما میلان میتواند او را برای فروش دائمی اعلام کند"
و همچنین گالیانی در پی خرید کامل آچربی از جنوا میباشد...

اقا ما که بازی از دیداچ ندیدیم ولی حیفه به خدا :shame:

sina acm
11-21-2012, 14:17
دیوید بکام اعلام کرده که ژانویه اخرین دیدارش با پیراهن گالکسی هسش و میخواد از این تیم جدا بشه

از یه طرف هم شایعات غیر رسمی هستش که مقصد اون میلان هستش برای ژانویه

با وجود توانایی هایی که داره به نظرم میتونه تو بازی های کوچیک توی لیگ بهمون کمک کنه و همچنین میتونه این خط هافبک گمنام ما رو محبوب تر کنه

من که امیدوارم به انتقالش با وجود سنش

این یکی از گل های بکام تو این فصل هستش فقط نگاه کنید [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Forza Milan
11-22-2012, 02:19
تبریک میگم صعود به مرحله بعدی رو با سه گلی که الفرائونه و مکسس و پاتو به ثمر رسوندن

حالا باید منتظر قرعه باشیم تا به کدوم تیم بخوریم

امیدوارم تا ژانویه خرید های خوبی داشته باشیم تا تو اروپا نتیجه بگیریم

mehdi30100
11-22-2012, 20:37
هه.....................بازم خوبه این استفان گلزن شده این فصل.....خیلی شبیه زلاتان بازی میکنه..............
اگه نبود الان ته جدول بودیم.

OMID1993
11-23-2012, 01:57

استفان الشاراوی بهترین گلزن ایتالیا در این فصل..
آمار خیره کننده این جوان 20 ساله:
او تا الان 16 گل زده که 10 گل در سری آ و 2 گل در لیگ قهرمانان اروپا و 3 گل برای تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا و 1 گل هم برای تیم ملی ایتالیا.
6 سپتامبر 2012 تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا 7-1 لیخشتاینر....2 گل از الشاراوی
10 سپتامبر 2012 ایتالیا زیر 21 سال 2 - 4 ایرلند...1 گل از الشاراوی
23 سپتامبر 2012..سری آ..اودینزه 2 - 1 میلان...1 گل از الشاراوی
23 سپتامبر 2012 سری آ...میلان 2-0 کالیاری...2 گل از الشاراوی
29 سپتامبر 2012 سری آ ...پارما 1 - 1 میلان...1 گل از الشاراوی
3 اکتبر 2012...لیگ قهرمانان اروپا...زنیت 2 - 3 میلان...1 گل از الشاراوی
20 اکتبر 2012...سری آ...لاتزیو 3 - 2 میلان...1 گل از الشاراوی
27 اکتبر 2012 سری آ ...میلان 1 - 0 جنوا...1 گل از الشاراوی
30 اکتبر 2012..سری آ...پالرمو 2 - 2 میلان...1 گل از الشاراوی
3 نوامبر 2012...سری آ...میلان 5 - 1 کیه وو....1 گل از الشاراوی
14 نوامبر 2012...تیم ملی ایتالیا 1 - 2 فرانسه....1 گل از الشاراوی
17 نوامبر 2012...ناپولی 2 - 2 میلان...2 گل از الشاراوی
21 نوامبر 2012....لیگ قهرمانان اروپا..اندرلخت 1 - 3 میلان....1 گل از الشاراوی.

elahe@
11-23-2012, 08:40
الشاراوی واسه این میلان افتخاره خب تا حالا که با شانس بالا اومدیم خدا کنه تو قرعه کشی هم شانس داشته باشیم

canavaro5
11-23-2012, 13:38
توی این روز ها که میلان اصلا" حال و روز خوبی نداره و به نظر من داره ضعیف ترین نتیجه های تاریخ باشگاه رو به کمک گالیانی و دست گل هایی که به آب داده به دست میآره ولی هنوز هم قلب ما هواداران با نگاه به آینده برای میلان میزنه. من خودم طرفدار رئالم ولی هیچ وقت نمی تونم میلان رو در این شرایط ببینم بابا ناسلامتی دومین تیم پر افتخاره اروپا هستیم هااااااااا . ولی خوب خداشکر یه بازیکن جوان و جویای نامی به اسم الشعراوی داریم که با گل هاش هنوز هم امید و برای ما زنده نگه داشته .
ولی اگر گالیانی در فصل نقل وانتقالات مغرورانه عمل نمی کرد و دست کم تیاگو سیلوا رو نمی فروخت الان این حال و روز خط دفاعی نبود . نمی دونم اسم این رو چی بذارم ولی میلان همیشه وقتی یه پیشنهاد خوب دریافت میکنه بازیکنانش رو به هیچ و پوچ به تیم های دیگه می فروشه . نمونه اش فروش کاکا به رئال و یا تیاگو سیلوا و ابراهیم اوویچ به پاریس ژرمن

mehdi30100
11-23-2012, 16:03
خدا این الگری رو به زمین گرم بزنه با این دسیاراش..............
فصل قبل اگه انقد مصدوم نداشتیم با وجود ستاره هایی مثه زلاتانو نستا حداقل تا نیمه نهایی میرفتیم.
امسالم که شانسی اومدیم بالا فک کنم تو حذفی اول حذف شیم....................................
مرتیکه کل تیمو عوض کرد ..... حالا این آبیاتی اسگل شده کاپیتان........کاپیتانی بونرا هم که سوژه قرنه.

alex-pato7
11-26-2012, 12:56
منم به نوبه ي خودم برد شيرين مقابل گورخرها رو تبريک ميگم واقعا روحيه من که عالي شد روحيه بچه ها رو نميدونم!در کل همه عالي بودن امليا کم اشتباه يا ميشه گفت بي اشتباه،دفاع هاي کنار يکي از بهترين روزهاشون بود به خصوص کنستانت،يپس و مکسس هم خوب بودن انصافا ولي هرکاري ميکنم نمتونم يپس رو تحمل کنم اصلا!در وسط دي يانگ کارش تخريب بود که به خوبي انجامش داد هرچند در زمين زياد ديده نشد ولي پيرلو و ويدال عملا از بازي خارج شدن،پرينس داره اميدوارم ميکنه به روزهاي اوجش انشاا...،روبينيو هم بد نبود ولي الشاراوي رو اعصاب بود يه مقدار ولي خوب روحيه و جنگندگيش همچنين اعتماد به نفسش تو حلق ويدال و مارکيزيو پيرلو شانس اورده هنوز تو دل هواداراي ميلان يه کوشولو جا داره وگرنه تو حلق اونم ميکردم!در کل تبريک شب فوق العاده اي رو واسه من يکي رقم زدن دم همه گرم حتي آلگري!

mehdi30100
11-26-2012, 15:54
اسم نحس الگری رو نیارید که دوباره میبازیم........................
شانس فعلا با ماست..................فعلا با همین اسگلا سر کنیم شاید فرجی شدو بازیکن خوب گرفتیم.

sina acm
11-26-2012, 20:41

تبریک میگم به روسونری های عزیز این دو عکس کل مطلبی بود که میخواستم درمورد نتیجه بازی و داور بگم

sina acm
12-01-2012, 18:53
اینتر با اسنایدر به توافق نرسیده و اسنایدر تو لیست فروش زمستانی قرار گرفته

بخدا این فرصت گیر نمیاد اسنایدر میتونه خیلی به تیم کمک کنه میتونه به جا نوچرینو تو سمت راست این ترکیب رو تو خط هافبک تشکیل بده اسنایدر .... دیانگ .... مونتولیوو

این طوری توانایی بازی سازی میلان با دوگوش طراحی مثل ریکی و اسنایدر وحشتناک میشه و این به الشاراوی و مهاجم ها هم کمک زیادی میکنه تازه توانایی اسنایدر تو دفاع به همراه دیانگ و حمله و قدرت بدنی 2 برابر نوچرینو هستش

واقعا اسنایدر نیازه میلانه امیدوارم رابطه خوبش با بواتگ کمک کنه بیاد میلان الان دقیقا پستش خالیه تو 4.3.3

manhunt
12-01-2012, 19:12
اومدنش عالیه اما جایی خوندم میخواد با بواتنگ معاوضه بشه که این خریته !!!!!!

elahe@
01-25-2013, 09:36
اگه بالوتلی بیاد با این که بازیش خوبه کلا تیم میره تو حاشیه

mehdi30100
01-25-2013, 09:51
هیچکسو نمیخرن............فقط یه زاکاردا رو خریدن..گفته خبری از خرید دیگه ای نیست:gijjj:
آخه یکی نیست بگه با عمت میخوای بازیکنی......:ey babaaa:

sina acm
01-25-2013, 21:53
هیچکسو نمیخرن............فقط یه زاکاردا رو خریدن..گفته خبری از خرید دیگه ای نیست:gijjj:
آخه یکی نیست بگه با عمت میخوای بازیکنی......:ey babaaa:

cristian zaccardo

Great Milan
01-27-2013, 22:49
سلام به تمام میلانی های عزیز
بعد یه چند ماهی باز اومدم چه خبره اینجا چه قدر ادما جدید شدن:eee::evaa:

FC@ALI
01-30-2013, 19:28
سلام منم مثل rahim بعد از مدت ها اومدم . اومدنمم خوش یومن بود با ورود بالوتلی دوباره آغاز شد حالا تنها مونده کاکا فقط خدا میتونه کاکا رو به خونه برگردونه نه این گاله کچل :evaa:

mehdi30100
01-31-2013, 09:35
خوش اومدی داداش..................نه بابا....بالوتلیه دیوونست...هر لحظه امکانه 10 نفره شدن هست.........کاکا رو هم نمیتونن یا نمیخوان که بخرن..........om::

elahe@
01-31-2013, 09:51
بالوتلی قاطی داره ولی انصافی بازیش خوبه ولی کاکا با این که خوبه و رئال می خواد بیرونش کنه ولی نمی خوان ضرر کنن قیمتشونو خوب گفتن ولی میلان اصلا نمی خواد بخرتش حتی ده میلیون هم حاضر نیستن بدن

mehdi30100
01-31-2013, 14:06
گالی با 50تا میتونه تیمو نجات بده.............
23تا بده لوریسو بگیره............10تا بده استروتمنو بگیره 10تا بده کاکا رو بگیره 7تای بقیه هم بدن یه مدافع جوون بگیرن:rooz:
ترکیب عالیی میشه
لوریس
آباته مکسس زاکاردو دشیلیو
مونتتولیوو استروتمن

الشراوی کاکا بوآتنگ
بالوتلی
تیمه ارزونو خوبیه ولی کیه که بفهمه:daghon:

sina acm
01-31-2013, 14:37
کرکس نقل وانتقالات [Only Registered And Activated Users Can See Links]

روند مذاکرات میلان و منچستر از اول ژانویه!

منچسترسیتی:37 میلیون برای بالوتلی می خواهیم

گالیانی: 20 میلیون میدهیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

منچسترسیتی:28 میلیون، 9 میلیون به شما تخفیف میدهیم.

گالیانی:20 میلیون میدهیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

منچسترسیتی:25 میلیون، پایینتر نخواهیم آمد.

منچسترسیتی: 23 میلیون، همین الان توافق میکنیم.

منچسترسیتی:تیم های دیگر در حال حاضر به ما پیشنهاد بهتری داده اند.

گالیانی: 20 میلیون میدهیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

منچسترسیتی: 20 میلیون را قبول میکنیم.

گالیانی: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

منچستر سیتی: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Forza Milan
01-31-2013, 14:43
سلام به همگی منم بعد از مدت ها امدن هم سایت تغییر کرده هم بعضی از بچه ها

ورود بالوتلی جوان رو به فال نیک میگیریم با الشعراوی یه 10 سالی زوج تیم ملی رو تشکیل میدن الان خط حمله جوان و عالی داریم
الان بهترین ترکیب واسه میلان اینه :

ابیاتی

کنستانت ... زاکاردو .. مکسس ... دیشیلیو

مونتولیوو ... نوچرینو

بواتنگ

الشاراوی ... بالوتلی ... نیانگ

C R 7 9
01-31-2013, 16:55
خوش اومدی داداش..................نه بابا....بالوتلیه دیوونست...هر لحظه امکانه 10 نفره شدن هست.........کاکا رو هم نمیتونن یا نمیخوان که بخرن..........om::
داداش بالوتی آخر به صورت رسمی اومد میلان یا شایعه بود ؟

mehdi30100
01-31-2013, 16:58
بکهام رفت پاریسن ژرمن...............
چه تیمی شده لعنتی........به احتمال زیاد فینال بین پاریسن ژرمنو یووه ست.....lay_;;

sina acm
01-31-2013, 18:29
میلان در یک بازی دوستانه به مصاف دارفو بواریو رفته که نیمه اول با حساب 4-0 با 2گل از نیانگ، و یک گل از روبینیو و بواتنگ به پایان رسید.
ماریو بالوتلی نیز آماده است تا برای میلان به میدان برود.
ترکیب میلان در نیمه اول:
Amelia; Zaccardo, Zapata, Bonera, Antonini; Flamini, Traoré, Boateng; Niang, Pazzini, Robinho

نیانگ داره میترکونه تو این روزها

ترتیب سن ها باحاله :18.20.22

سه توپ خانه اینده میلان اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووف

mehdi30100
02-01-2013, 11:21
نصف نخاله های تیمو انداختن بیرون.........آینده دار گرفتن جاش.........
فقط جای یه دروازه بان کمه تو تیم..........:khelal dandoon:

Great Milan
02-01-2013, 13:06
اومدن سالامان جونو به تیم تبریک میگم این بازیکن میتونه جای نوخاله هایی چون بوندا و یپس بازی کنه
کم کم داره ترکیب خط دفاع یه شکل و سر و وضعی پیدا میکنه
به امید یه خرید بهترroz::

sina acm
02-04-2013, 17:14
خیلی حرف داره این عکس ...

sina acm
02-05-2013, 15:41
امروز تولد کاپیتان کبیر میلان چزاره مالدینی هستش

مالدینی امروز 81 ساله شد

mehdi30100
02-05-2013, 19:11
نه پسر پائولو رو میارن نه پسره زیدانو.......
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟om::

sina acm
02-10-2013, 11:26
شوخی بالوتلی با نیانگ سر تمرین

دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

mehdi30100
02-10-2013, 11:49
شوخی بالوتلی با نیانگ سر تمرین

چه دو خمی گرفت:luuugh:........بالا خره یکی پیدا شد جای زلاتانو تو شوخی کردنای ناجور بگیره :nishkhand:

sina acm
02-10-2013, 15:04
دیدار کالیاری و میلان از هفته 24 سری آ 13-2012 امروز ساعت 17:30 به وقت ایران از شبکه TRT 3 Spor ترکیه در ماهواره های ترک ست و یوتل ست پخش خواهـد شد.

مشخصات این شبکه در ماهواره ترک ست 3A:
فرکانس: 11096 / 30000 / 5/6 / افقی

مشخصات این شبکه در ماهواره یوتل ست 7A:
فرکانس: 11554 / 30000 / 3/4 - افقی

در صورت کد بودن این شبکه با رمز زیر قابل بازگشایی است
f 000c1fff 00 1000000000000000

King k.p Boateng
02-21-2013, 02:04
من به روح اعتقاد پیدا کردم

کل تیم عالی بود یاد میلان افسانه ای افتادم مونتولیوو نشون داد که ارزش 70 ملیون یورو رو هم بیشتر داره با این که بالوتلی نبود عالی بودیم

تبریک به هواداران ایتالیا و روسونری

sina acm
02-21-2013, 02:10
منم این بازی رو به همه ی روسونری پوشان و هواداران اتزوری تبریک میگم

روز خوب ما بود و روز بد بارسا یک کاتاناچیو فوق العاده ایتالیایی رو انجام دادیم مونتولیوو و کاپیتان امبروسینی جوری هافبک بارسا رو از کار انداخت که هیچ تیمی تو این چند سال نتونست این کارو بکنه فقط کاش این اتفاق تو فینال یورو هم رخ میداد

تعویض ها عالی بودند میلان هر موقع بازی رو جدی میگیره عالی میشه ولی حیف که همش جدی نیست ki:: با توجه به این که گل نخوردیم و 2 تا زدیم شرایطمون خوبه ولی اینو هم باید در نظر بگیرید که میلان فصل قبل 4 گل به ارسنال زد بعد برگشت 3 تا خورد

این نشون میده که میلان قابلیت شل گرفتن اونم از نوع خفن رو داره هنوز 90 دقیقه باقیه امیدوارم همینجور خوب باشیم و مصدوم اضافه نشه

بازم تبریک

mehdi30100
02-21-2013, 08:55
هوراااااااااااااااااااااا ااااااا
همه چی عالی بود:ohum:..............بواتنگ یکم سوتی داد ولی بخیر گذشت..........با آباته اون طرفو بسته بودن کاملا....مونتی هم که عالی اداره میکرد بازیو.....

.
مسی که اصن تو بازی نبود......بهترین اتفاقی بود که میتونست بیوفته.............تبرک به همه........om::
کاش پویول مصدوم شه........اونوقت دیگه کرنر ها هم زمینیه......:nishkhand:

sina acm
02-21-2013, 21:13
چیزی که موندگار ثبات تیمه ما نباید با یه برد خودمون رو بدون مشکل فرض کنیم

مشکل بزرگ میلان اینه که حتما باید روش فشار بیاد تا بازی خوب انجام بده به نوعی بازی های کم اهمیت لیگ رو نادیده میگیره این بزرگترین مشکل میلان همون بازی ها باعث شد که ماز صدر جدول فاصله بگیریم

امیدوارم این بازی همیشگی باشه الگریاینو باید بدونه که بازیکن ها توانایی بالایی دارن همین که تونستند به بارسا 2 گل بزن یعنی کیفیت قابل قبولی دارن پس نتیجه نگرفتن از تیم های درجه 2 قابل قبول نیست باید حل بشه وگنه فصل بعد به مشکل برمیخوریم همین زاپاتا تو لیگ لایه میخوره مقابل بارسا میشه استقفرالله مالدینی lol:-

Forza Milan
02-21-2013, 21:40
درود

بلاخره میلان رو دیدیم خیلی وقت بود این طور بازی از میلان شاهد نبودیم تمام موقعیت های گل مال میلان بود این که تو بعضی از سایت ها میلان رو مثل چلسی میدونند و میگن اتوبوس سا بازی دیشب رو ندیدن یا به چند تا پاس کوتاه میگن موقعیت گل

اولین و اخرین موقعیت ها واسه میلان بود امبروسینی مردی از نسل طلایی میلان دیشب عالی بود به نوعی روح مالدینی رو تو زمین میدیدم کل تیم رو رهبری کرد مونتی هم که دیگه شده بود زیدان :evaa: کلا برق 3 فاز کل تیم رو گرفته بودم بدترین میلان تاریخ بهترین تیم حال حاظر دنیا رو شکست داد

mehdi30100
02-22-2013, 09:55
این بازیکنا جوونن...............
شرط میبندم بازی بعدی رو بدجور میبازیم............بارسا انگار بی میل بود نسبت به بازی......
بازی برگشت فوق العاده سخته.....هر سوتی مساویه با یه گل.............بازیکنا مغرور شدن الان........
اگه بتونیم اونجا یکی بزنیم عالی میشه ولی خیلی خیلی سخته......محروم که نداریم ولی باید مراقب باشیم مصدومامون زیاد نشن..........:ey babaaa:...وگرنه مث بازی برگشت پارسال میشه........crying::-
آنچلوتی با رئال به توافق رسده.............حیف شد واقعا.........:shame:

sina acm
02-27-2013, 17:10
باتوجه به شرایط فعلی :دی به صعود امیدوارم

خداییش باید استوری رو میخردیم الان یه نفس راحت از خط دفاع میکشیدیم چون تو اروپا هم میتونست بازی کنه

ولی سبک بازی میلان تو بازی رفت نشون داد فشار رو هافبک هاست نه رو دفاع امیدوارم بارسا نقطه اوجش بازی با میلان نباشه این مرحله رو به خیر و سلامتی طی کنیم سال بعد حرف های زیادی واسه گفتن داریم :ghelyon:

FC@ALI
02-27-2013, 21:30
به نظر من با این بازی هایی که بارسا داره انجام میده میلان شانس زیادی واسه حذف این تیم داره .

میلان هم نشون داده که داره به روزهای اوجش خودش برمیگرده

sina acm
03-04-2013, 00:26
اووووووووووووووووووووف :ahaaaaaa:

عجب بازی بود با لاتزیو به قول خیابانی (( قول دوباره از خواب بیدار شده)) تیم کلا از این رو به اون رو شده همه بازیکن ها عالی هستند به خصوص این که جوان هم هستند و نوید میلانی با اینده روشن رو به ما میده
مونتولیوو تو این بازی عالی بود بواتنگ هم کلا من هرچی فحش بهش داده بودم رو پس میگیرم نشون داد که داره تلاشش رو میکنه بازم با این که این بازی رو بردیم ولی هنوز جایگاه متزلزلی تو رتبه سوم داریم چون بارها این جایگاه تو این فصل تغییر و تحول کرده بازی بعدی همون طور که میدونید با جنوا هستش تو این بازی باید از ترکیبی شامل ذخییره ها و اصلی اضافه بشه چون یه 90 دقیقه خیلی سخت تو نیوکمپ در انتظاره تیمه به الشاراوی و مونتولیوو و بواتنگ باید استراحت داده بشه :daghighan:

mylife_elsharawy2013
03-04-2013, 16:02
خوب تبریک میگم که هم انتقام بازی رفت رو گرفتیم و هم رده سوم رو پس گرفتیم.
بازی فوق العاده ای بود با توجه به اخراج زودهنگام کاندروا پیش بینی میشد که میلان رو به یک بازی احساسی بیاره و بخواد احساسی بازی کنه اما خوشبختانه میلانه آلگری این روزها خیلی با حساب و کتاب بازی میکنه که بسی جای خوشبختی و خوشحالی داره.در این بازی بازیکنا همه خوب بودن به جز یپس که اصلا نشانی از یه بازیکن در حد برشا هم نداره.دی سیلیو که داره یه پا مالدینی میشه و آباته هم نوید یه کافو رو میده.مونتو به نظرم داره از پیرلوی میلان هم پیشی میگیره خیلی باهاش حال میکنم.بواتنگ به اوج برگشته و پاتزو و ال هم که جای حرف باقی نذاشتن.نکته جالب این بازی نفوذ های دی سیلیو از چپ بود جایی که مونتولیوو میومد رسما دفاع چپ میشد در حملات و از اونجا حملات میلان رو پی ریزی میکرد.بازی خوب فلامینی و امبرو هم فوق العاده بود خلاصه همه خوب بودن
به قول جواد : غول دوباره بیدار شد!

به امید موفقیت های بعدی...

Arian acm
03-04-2013, 23:06
بعد قرنی دوباره امدم سایت :eee:

بچه های جدیدی اضافه شدن نمیدونم بقیه ها هستند یا نه ولی خوب کم کم دوباره همچی دستم میاد :haaa:

منم این برد انتقامی رو تبریک میگم لاتزیویی که همین چند ماه پیش میلان رو برده بود با چرخش 180 درجه ای میلان حرفی برا گفتن نداشت پیش به سوی نیوکمپ :hooora2:

sina acm
03-08-2013, 00:22
هرکی که فکر کنه میلان راحت میتونه صعود کنه خیلی سادست

الان بارسا نزدیک به یک هفته بازی انجام نداده از باشگاه دیگه خبر های جنجالی به گوش نمیرسه 100% تو این مدت به کمک بهترین روانشناس ها روحیه خودشون رو بدست اوردن

بارسا با اون همه ستاره ای که داره یه هفته تمام داره به میلان فکر میکنه و این خیلی خطرناکه یک لحظه تو ذهن خودتون فرض کنید ما دقیقه 20 گل اول رو بخوریم اون وقت بارسا 70 دقیقه فرصت داره که 2 گل بزنه [Only Registered And Activated Users Can See Links] و این کار رو اگه بخواد به راحتی میتونه انجام بده

خیلی کار سختی داریم به خصوص این که بارسا یک هفته تو ارامشه کامله :daghon: هیچ معلوم نیست همون بارسا چند هفته پیش باشه

mehdi30100
03-08-2013, 10:30
با اون مصاحبه ی اینیستا مطمئنم که میبازیم...........:aaaa:

تیم خوب هست ولی نه اینقدر:sad:

mylife_elsharawy2013
03-09-2013, 01:54
خوب تبریک میگم برد شیرینی بود که البته مصدومیت پاتزو تلخش کرد برامون...
همه در سطح خوبی قرار داشتن به خصوص آبیاتی که امیدوارم روند رو به رشدش ادامه داشته باشه.بالو هم که پنج بازی و پنج گل...حرفی واسه گفتن نذاشت دمش گرم پاتزو هم عالی بود فقط گل نزدن های ال داره نگران کننده میشه خیلی وقته گل نزده!
در کل با روحیه فوق العاده ای میریم به مصاف بارسا به امید حذف بارسا و صعود به جمع 8 تیم برتر که با این میلان و با این آلگری شدنیه...جا داره یه خسته نباشیدم به آلگری گفت اون همه فشار رو تحمل کرد و الان داره خوب نتیجه میگیره بسی جای خوشنودیه.من یکی که خیلی شخصیت ماکس رو دوست دارم درسته اوایل خوب نبود اما خداییش این تیم زمان لازم داشت.
به امید موفقیت های بعدی[Only Registered And Activated Users Can See Links]

sina acm
03-09-2013, 18:18
منم این برد تلخ رو تبریک میگم

امیدوارم مکسس برسه چون جانشینی براش نیست پاتزوو هم بدجوری رفت بیرون نمیدونم تو این 4 روز میتونه اماده بشه یا نه

ولی هم اگه نشد نیانگ میتونه جاشو بگیره بارسا امشب بازی داره بعد از دیدن بازیش میام نظرمو در باره میلان بارسا میدم چون الان 7 روزه که هیچی از بارسا نیومده بیرون نمیدونم همون بارسا افت کردست یا اون بارسا افسانه ای

FC@ALI
03-09-2013, 18:31
بچه ها انرزی مثبت بدید این حرف ها یعنی چی الان بارسا تو بدترین شرایط هستش و مربی جدیدشونم اصلا در حد و اندازه های تیمی مثل بارسا نیست و با یه بازی منطقی مثل بازی فصل گزشته ای که چلسی تو نیوکمپ با اون تیم آماده بارسا انجام داد میشه این تیم رو متوقف کرد من که خیلی امیدوارم:ohum:

mylife_elsharawy2013
03-10-2013, 00:21
طبعا روی کاغذ شانس میلان برای برد با یک بازی منطقی گلدار بیشتر هست اما توی فوتبال هر اتفاقی ممکنه بیفته!
بارسا با دپور هم زیاد به ٱب و ٱتیش نمیزنه علاوه بر اون با ترکیب دوم خودش بازی کرد پس نمیشه با قدرت گفت نمیتونن اما او شادابی گذشته رو نمیشه توی تیم دید.
امیدوارم مکسس حداقل به بازی برسه و با یک بازی کاملا منطقی و با استفاده از سرعت ال و بواتنگ و احتمالا نیانگ به راحتی دفاع کند بارسا رو پشت سر گذاشت.توی اون بازی یه مونتولیووی آماده یه آبیاتی فوق العاده و یه دفاع بی نقص میخوایم!
پیش بینی من اینه که میلان میتونه بارسا رو شکست بده!

sina acm
03-11-2013, 13:45
باخت ناپولی ، لاتزیو و اینتر و برد فیوره، فاصله میلان و ناپولی رو به 2 امتیاز رسونده و فیورنتینا با 3 امتیاز کمتر از میلان و 1 امتیاز بیشتر ا اینتر و لاتزیو تو رده چهارم پشت سر میلانه

میلان بعد از بارسلونا اول با پالرمو و بعد به ترتیب با فبورنتینا، ناپولی و یوونتوس(سه تیم بالای جدول) بازی کنه که میشه گفت 3 بازی کاملا سرنوشت ساز برای اینده این فصله میلانه بعد بازی با بارسا الگری و بازیکن ها باید صرفه نظر از هر نتیجه غییر منتظره ای که پیش میاد روحیه

خودشون رو حفظ کنند رسیدن به نائب قهرمانی دسته میلانه ولی رسیدن به قهرمانی اختیارش از میلان خارجه اگه یووه دیشب مساوی میکرد امیدمون بیشتر بود که با برد یووه فاصله به 5 برسه ولی با وجود این هم شرایط بازی های امسال غیر قابل پیش بینیه و ممکنه یووه

امتیاز های بیشتری از دست بده

Forza Milan
03-14-2013, 20:55
اعصابم در حد چی خورده

ما با این ترس از بازی برگشت هیچ وقت نمیتونیم موفق بشیم من دیگه نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم این روحیه تو لیگ تاثییر نزاره

این ابیاتی هم مثل مرغ:eee: به توپی نه نگفت قشنگ 4 تا ردیف پشت سر هم :chakoshi:به امید برد مقابل پالرمو از این دپرس هم دربیاید یه بارسایی میاد تو تاپیک پشت سرمون یه چی میگن om::

King k.p Boateng
03-14-2013, 21:01
منم این فاجعه یهویی :haaa: و دردناک رو به شما و تمام جامعه روسونری تسلیت میگم

بد باختیم و این خیابانی هم مثل همیشه رواعصاب بود هیچ تحلیلی از بازی ضعیف میلان ندارم طبق معمول تیمی که روحیه خودش رو حفظ کنه صعود میکنه به مرحله بعد

الان من موندم کنستانت چی داشت که دیشیلیو نداشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!

باید به لیگ و بازی های اینده فکر کنیم برلو هم عصبانیه شاید تو تابستون تکونی به خودش بده اگه بتونه مونتلا رو بیاره من ازش راضیم entezar::

feri71
03-15-2013, 10:27
این ابیاتی هم مثل مرغ:eee: به توپی نه نگفت قشنگ 4 تا ردیف پشت سر هم :chakoshi:

ولی به نظر من آبیاتی فقط رو گل سوم خیلی بد کار کرد :nishkhand:
گل اول که اگه آملیا هم صدا میکرد با هم ایست میکردن توو دروازه نمیتونستن بگیرن :nishkhand: گل دوم هم که اشتباه آمبروزینی بود و ضربه مسی که نمیگم گرفتنش محال بود اما انصافا خیلی ناگهانی زده شد. گل چهارم هم که خود خیابانی هم گفت نمیدونم چرا مونتولیوو توپو نزد و آلبا تک به تک شد.
درمورد گل سوم که یجورایی میشه گفت تعیین کننده ترین گل بازی بود حداقلش اینکه میتونست توپو مشت کنه اما فقط نظاره گر به ثمر رسیدن گل بود!

mehdi30100
03-15-2013, 11:54
باید آبیاتیو آملیا رو باهم بندازن تو دریا.........جفتشون داغونن......
هوگو لوریس به اون خوبی....پرین هم که خیلی خوبه.........کرول هم تازه هست........همشون جوونن و میلانو دوس دارن ولی این برلو حالیش نیست.....:gijjj:
بازیکنای خوبو راحت میدن میره اونوقت دوتا بازیکن داغون میگیرن جاش اونم با هزار نازو اشوه:ey babaaa:........اگه پیرلو بود وضمون این جوری نبود.......:daghon:

p.u.n.i.s.h.e.r
03-16-2013, 10:38
عزیزان همش تقصیر میلان که نبود بالاخره قدرت بارسا رو هم باید درنظر گرفت البته باید قبول کنید که مربی میلان با از دست دادن پیرلو و پاتو بزرگترین خیانت رو به میلان کرد
البته یوونتوس انتقام میلان رو از بارسا و سایر خواهد گرفت و قهرمان اروپا خواهد شد
only juventusmas:-

King k.p Boateng
03-19-2013, 14:03
عزیزان همش تقصیر میلان که نبود بالاخره قدرت بارسا رو هم باید درنظر گرفت البته باید قبول کنید که مربی میلان با از دست دادن پیرلو و پاتو بزرگترین خیانت رو به میلان کرد
البته یوونتوس انتقام میلان رو از بارسا و سایر خواهد گرفت و قهرمان اروپا خواهد شد
only juventusmas:-

ما که بخیل نیستیم :haaa:موفقیت میلان و یووه و هر تیم ایتالیایی که نماینده لیگ هستش باعث خوشحالیه
درمورد پیرلو هم باید بگم که خودش هم مقصر بود
باشگاه برای بازیکن های بالای 30 سال شرایطی گذاشته بود که گتوزو و سیدوروف و نستا و خیلی از اسطوره های میلان پذیرفتن ولی پیرلو نه

Forza Milan
03-19-2013, 20:33
یووه کارش خیلی سخته بایرن رو باید ببره ki:: هی عامو !! از قرعه کشی 1.8 دوست داشتم به زلات و بروبچ بخوریم !!
ولی حیف شانسولایی ها جا ما رفتن :chakerim:

King k.p Boateng
03-19-2013, 20:34
امروز تولدت بزگ مرد روسونری

یار همیشگی دون پائولو و تکیه گاه دفاعی روسونری ساندرو کبیر هستش

[Only Registered And Activated Users Can See Links]اسطوره جاودان روسونری تولد 37 سالگیت مبارک [Only Registered And Activated Users Can See Links]

sina acm
03-27-2013, 00:10
خوب بلاخره مثل این که بازیکن محبوب من ده ده :nishkhand: که 1 ساله دارم گلومو براش پاره میکنم گفته میخواد از واسکا دوما بره :eee:
مقصد نهاییش یا میلانه یا یووه ولی خودش گفته از بچگی روسونری پوش بوده اصلا نمیدونم چرا وقتی سیلوا رفت اینو نیاوردن !! 25 ساله با استایل قدرتی ملی پوش و قد 182
فصل بعد به احتمال زیاد مکسس میره میتونه جاشو پر کنه زاپاتا هم که قرضی بود میره ویارئال گزینه های که از باشگاه شنیده میشه داویده استوری مدافع ملی پوش کالیاری هستش که محصول اکادمی میلانه همچنین ابونا مدافع ملی پوش تورینو که از بین این 2 تا با وجود این که سن کم و قابلیت زیادی دارن ! قیمتشون هم بالاست !! شاید یکی بیاد
ولی فعلا همچی زوده هر روز اسم یه مدافع شنیده میشه ! از قدیم گفتن شاهنامه اخرش خوشه :babaa:

sina acm
04-01-2013, 00:13
[Only Registered And Activated Users Can See Links]قهرمانی جوانان میلان در تورنومنت اسکوپینی 2013 به سرمربی گری فیلیپو اینزاگی [Only Registered And Activated Users Can See Links]

عصر امروز در فینال تورنومنت " (یادبود برای) Scopigno " حوانان میلان تیم قدرتمند و سرسخت زنیت را 3_2 شکست دادند تا پیپو به عنوان سرمربی اولین قهرمانی خود کسب کنه
گل های میلان :
دی*سانتیس، فابرو، و دی*مولفتا

mylife_elsharawy2013
04-01-2013, 14:04
برد میلان رو تبریک میگم گرچه خفیف بود اما میشه زمین رو مقصر این نتیجه خفیف دونست چون خط حمله میلان کاملا روی زمین کار میکنن از راست روبینیو که تکنیکش روی زمین صاف فقط به چشم میاد و ال هم که در عرض خوب حرکت میکنه و اونم زمین صاف رو باید جلوش میدید که ندید بالو هم خوب بود گرچه میتونست بهترم باشه.در مجموع همه چی خوب داره پیش میره که کاش از اول همینطوری پیش میرفت ولی ماهی رو هروقت از اب بگیری میمیره!!!یعنی تازست!
به امید موفقیت های بعدی...[Only Registered And Activated Users Can See Links]

FC@SADEGH
04-06-2013, 21:09
سلام من تازه عضو شدم واقعا از موقعی که شوچنکو طوی این تیم بود من این تیم رو دوست داشتم امیدوارم که خیلی زود قهرمان بشه

sina acm
04-08-2013, 01:31
با ناداوری واشتباه الگری 3 امتیاز رو از دست دادیم

وقتی که فیورنتینا 10 نفره شد و ما 2 تا گل جلو هستیم برگشت بازی به تساوی هیچ جای بخششی نداره ناپولی هم برده و شرایط برای نائب قهرمانی سخت شده

الان من این بازی امروز رو داشتم میدیدم توی هر خط نقطه ضعف ها کاملا معلوم بود

فلامینی .... مونتولیوو .... مونتاری

خط هافبک میلان هستند توی این بازی همون نقطه قرمز ضعف اصلی میلان بود باید تابستون فکری به حالش بشه بازیکن هایی مناسبی که میلان میتونه سراغشون بره پاستوره هافبک تیم psg که بارها علاقه خودش رو نسبط به میلان اعلام کرده و خراکش همون نقطه قرمز و همچنین یه گزینه عالی دیگه که نمیدونم چرا کسی سراغش نمیره جوا موتینیو هافبک تیم ملی پرتغال و پورتو که تو اون پست تو یورو هم عالی بود قابلیت زیادی تو گرفتن توپ از حریف و پخش توپ داره قدرت حمل توپ و بازی سازیش هم خیلی خوبه یه جوری مثل مونتی همه کارست این 2 نفر میتوند با مونتی زوج فوقالعاده ای رو بسازدن اریکسون و استروتمن هم گزینه های پایین تری هستند
سمت فلامینی که نارنجیش کردم ki:: اولویت دومه چون تو ایون پست حداقل بازیکن داریم کسایی مثل بواتنگ و فلامینی و ساپورونا گرچه اینا قابل اعتماد نیستند ولی ما اگه اونور هم بازیکن جذب نکردیم مشکلی نیست چون با امدن دیانگ مونتی سمت راست هم میتونه باشه اصل همون حاشیه قرمزه که نیاز به بازیکن دار

دفاع :

اباته .... زاپاتا ... مکسس ... دیشیلیو

یکی از ضعیف ترین خط های میلان اولویت اول خرید مدافع میانی متمایل به راست یا همون بخش قرمز رنگ جا زاپاتا هست تو این قسمت 100% باید بازیکن جذب بشه و گزینه های مد نظر : استوری و ده ده هستش که هردو خوب کار میکنند حلا اون یکی مکمل دفاع مرکزی مایل به چپ یاهمون جایگزین مکسس اولویت دومه خریده بازیکن هایی مثل ابونا و بن عطیه و ویدیچ شایعه حضورشون تو این پست هستش که همه عالی هستند و با وجود مکسس اولویت دوم خرید توپست دفاع این قسمته

2 تا بال وضعش بد نیست به خصوص راست که اباته خیلی خوب داره کار میکنه سمت چپ هم بگیر نگیر داره کنستانت و دیشیلو هستند و فکر نکنم خریدی توی این پست داشته باشیم گرچه دیشیلیو مورد اعتماد نیست

خط حمله هم فقط بال راست ما مشکل داریم ثبات توش دیده نمیشه یه بازی بواتنگ هست یه بازی نیانگ هر دو نفر هم توی پستشون اثبات شده نیستند ولی خوب این پست فکر نکنم اصلا جزو لیست های خریدی میلان باشه پس خط حمله رو کلا بیخیال میشیم

تو یه حساب سر انگشتی با وضعیت میلان خرید 4 بازیکن الزامیه و حیاطیه اگه میخوایم فصل موفقی رو داشته باشیم خرجش بالاست ولی نسبط به لیست خرید رئال و بارسا کوفت هم به حساب نمیاد قیمت مودریچ یا لوکاس اندازه کل این بازیکن هایی بود که بلا گفتم ki::

mehdi30100
04-08-2013, 15:40
اگه استروتمنو بخرن خیلی خوب میشه...........
هافبکا خوبه...اگه بواتنگو بندازن بیرون عالی میشه.........:ohum:
مهاجم هم که یه گلزن حرفه ای و کلاس بالا نداریم و تو خط دفاع هم که داغونه اوضاع......یه مدافع وسط عالی میخوایم
ولی شرط میبندم هیچکدومو نمیخرن:-ang

mylife_elsharawy2013
04-08-2013, 16:00
تو یه حساب سر انگشتی با وضعیت میلان خرید 4 بازیکن الزامیه و حیاطیه اگه میخوایم فصل موفقی رو داشته باشیم خرجش بالاست ولی نسبط به لیست خرید رئال و بارسا کوفت هم به حساب نمیاد قیمت مودریچ یا لوکاس اندازه کل این بازیکن هایی بود که بلا گفتم ki::

خرید دروازه بان رو از قلم انداختی!دیگه نمیشه به آبیاتی 37 ساله اعتماد کرد و خرید یه گلر باید و باید حیاتی خیلی زیاد باید بخرن...
من واسه دروازه موسلرا از گالاتسرای و کونسیلی از اتالانتا و کرول از نیوکاسل رو مدنظر دارم...

علی2012
04-08-2013, 17:02
سلام چه فایده که که اث میلان مساوی کرد باید می برد اون بازی رو

sina acm
04-18-2013, 00:30
هر کی میتونه از چند خط به میلان رای بده

تو پخش بازی ها میلان رتبه 6 هستش پایین تر از چلسی و بایرن !!!!!

1.بارسا 2. رئال 3. منچستر 4. چلسی 5. بایرن 6. میلان 7. ارسنال 8. یوونتوس 9. دورتموند 10. لیورپول

فاصله میلان با بایرن کمه برید به چند خط رای بدید برسیم تو پخش بازی ها خیلی تاثیر داره من با 5 خط فرستادم

20000345

اسم 2 تیم رو پیامک بزنید میلان و ...

sina acm
04-24-2013, 19:37
بچه ها این بخش اخبار مصاحبه یه چیزه تکراری شده

اغلب سایت های میلان این اخبار ها رو میزارن و دیگه وجودش تو فروم میلان تو دربی بیفایدست

خواستم اگه موافقید یه بخش به روز حاشیه ها و شایعات و اخبار زنده از باشگاه بزنیم که خبر ها به روز توش باشه این تو بخش ترانسفر خیلی کمک میکنه

به خصوص که اخبار رو میلان نیوز زنده میزاره

اینطوری خبر های لحظه ای باشگاه هم گذاشته میشه

sina acm
05-01-2013, 23:03
دینگ دینگ دینگ اخبار 60 ثانیه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

گزارشات رسیده از ایتالیا نشان می دهد، جورجینیو هافبک 21 ساله ی باشگاه ورونا به پیوستن به میلان بسیار نزدیک میباشد، گفته میشود میلان برای نیمی از مالکیت او 7 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد.

براساس گزارشی از اسکای اسپورت باشگاه لیل علاقه مند به جذب تایه تایوو مدافع 28 ساله ی میلان است که به صورت قرضی در دینامو کیف توپ میزند، از این رو بایارد چجو مدافع میانی و 27 ساله ی این تیم میتواند به عنوان بخشی از قرارداد راهی میلان شود، گفتنی است آریدو برایدا در حال مذاکره با این باشگاه است.

پاریس سن ژرمن فرانسه هم هم به جمع تیم تیم های خواهان زاز شد. این بازیکن 21 ساله توسط میلان، ناپولی و یونتوس هم تحت نظر هست

ترکیب شایعه های تابستونی [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Forza Milan
05-08-2013, 09:11
وراتی بازیکن قابله قبولیه ولی یه اشکال کوچیک داره اونم جسه ریزشه که حتی از جووینکو هم ریز تره :haaa:

ما اول باید تو دفاع تقویت بشیم این زاپاتا بره باید جاش یه مداع خوب بیاد یکی مثل اگر یا ابونا میتونه با شرایط فعلی میلان سازگار باشه

بگزریم امروز با پسکارا بازی داریم من چند مدتی به خاطر کار زیاد نبودم ولی خوب دوباره اختلافمون با فیوره شد 4 تا حداقل میدونیم از رم هم ببازیم وضعیت بدی برا صعود به چمپیونز نداریم امیدوارم هرچه زودتر نایجل دیانگ از مصدومیت برگرده بهش خیلی نیاز داره تیم

sina acm
05-11-2013, 23:42
باخاطرات میلان بدونه شرح ....

sina acm
05-16-2013, 19:32
به مناسبت خداحافظی بکام از دنیای فوتبال

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

درکنار اسطوره ها

NOiSY BoY 92
06-14-2013, 10:46
میلان داره یک نسل طلایی میسازه مطمئن باشید میلان دوباره به تخت سلطنتش به فوتبال جهان برمیگرده.به امید موفقیت میلان......love::love::

omid2
06-15-2013, 14:38
بابا این عکسا رو نزنین
جگرم اتیش گرفت
دیگه مثل این نسل درست نمیشه
یه نسل رویایی بود

Shayan1990
06-17-2013, 21:56
میلان داره یک نسل طلایی میسازه مطمئن باشید میلان دوباره به تخت سلطنتش به فوتبال جهان برمیگرده.به امید موفقیت میلان......love::love::
بله شما درست میگی ولی به شرطی که بازیکنای آینده دارشو نفروشه همین الان دارن الشراوی رو از چنگمون در میارن

M.E.W
06-21-2013, 01:10
بله شما درست میگی ولی به شرطی که بازیکنای آینده دارشو نفروشه همین الان دارن الشراوی رو از چنگمون در میارن

واقعا درست میگی الان همه تیما دنباشن.من با فروش بوآتنگم مخالفم.به نظرم باید یه فرصت دیگه بهش بدن.

*Rossonero*
06-27-2013, 16:47
ما برگشتیییییییییییییییییییی م d-:

sina acm
07-07-2013, 21:06
ما برگشتیییییییییییییییییییی م d-:

خوش امدی رامین دیگه کم کم بچه ها داره پیداشون میشه :nishkhand:

بریم سراغه اوضاعه تیم که خیلی وقته اینجا سراغشو نگرفتیم طبق گفته های سایت های معتبر ترکیب میلان برای فصله بعد یکی از این 2 تا هست با امدن ادام لیالیچ جوان تو باله راست فکر کنم 4.2.3.1 بهترین ترکیب برای میلان باشه از طرفی الشا هم تمایل به کناره ها داره

امدن اندرا پولی هم زوجه خوبی با مونتی تشکیل دادن فقط مونده بواتنگ هم بره و به جاش هوندا بیاد روبینیو هم شرشو کم میکنه به زودی ki::

*Rossonero*
07-09-2013, 15:52
خب به نظر میاد لیاییچ رو واسه امسال نداشته باشیم.طوری که کچل گفته.ترکیب هم ظاهرا به 4-3-2-1 تمایل دارن سالدیگه.طبق گفته ی نائب رئیس.ببینیم چی میشه.بازیکنا هم که کلا پولی رو خیلی دوست دارم.از سبک بازیش خوشم میاد.ولی با رفتن پرنس موافق نیستم.میتونه دوباره خودشو پیدا کنه.ولی روبینیو به حول و قوه الهی انشاالله بره خونه خودش بهتره...

سعیدح
07-10-2013, 10:56
امسال باید قهرمان سری آ شیم

Forza Milan
07-17-2013, 18:18
سلام ملیکم ki::
میبینم که هنوز بازیکن نخردیم ولی نگران نباشید من خوش قدمترین کاربر فرومم از امروز میریم سراغه بازیکن :nishkhand:

یکی خلاصه کنه تو این مدت چه گذشت ؟؟

sina acm
07-17-2013, 18:27
خب به نظر میاد لیاییچ رو واسه امسال نداشته باشیم.طوری که کچل گفته.ترکیب هم ظاهرا به 4-3-2-1 تمایل دارن سالدیگه.طبق گفته ی نائب رئیس.ببینیم چی میشه.بازیکنا هم که کلا پولی رو خیلی دوست دارم.از سبک بازیش خوشم میاد.ولی با رفتن پرنس موافق نیستم.میتونه دوباره خودشو پیدا کنه.ولی روبینیو به حول و قوه الهی انشاالله بره خونه خودش بهتره...

لیالیچ تو این سیستم جایی نداره الان هوندا دیگه بازیکنه میلان 100% چه حالا بیاد چه 5 ماه دیگه ولی حتما بازیکن میلانه
حضور بواتنگ فایده ای برایه تیم نداره چون اصلا تو سیستم فصله بعد میلان جایی نداره سایت گل گفته که میخواد اشنایدر رو با بواتنگ معاوضه کنه گالی این به نفع میلانه چون ما به اشنایدر تو سیستم 4.3.1.2 نیاز داریم این معامله اگه رخ بده هم میلان سود میکنه هم بواتنگ میتونه بازی بهش برسه
ابیاتی

دیشیلیو ... مکسس .... زاپاتا ... اباته

اشنایدر ... نایجل دیانگ .... مونتولیوو

هوندا

الشاراوی .... بالوتلی

سلام ملیکم ki::

تو هنوز زنده ای فکر کردم افتاده بودی تو دریا یا شکار نهنگی کوسه ای چیزه دیگه ای شده بوده lol:-
یعنی 20 % هم احتمال نمی دادم زنده باشی ki::

تو میلان رو مگه نمیشناسی خرید ها اخر فصله فعلا این کارا انجام شده :

خروجی : ماسیمو امبروزینی . ماریو یپس . متیو فلامینی . سیمونه وردی . سالامون

ورودی : اندرا پولی . ورگا . کریستانته . پتانیا . کیسوکه هوندا 80% :nishkhand:

sina acm
07-27-2013, 01:38
امروز گالیانی ملاقاتی با یک شرکت ورزشی داشته، گفته می*شه این ملاقات برای اولاجان و یا مارکوس روخو بوده مارکوس روخو: مدافع میانی/چپ آرژانتینی، 23 ساله، اسپورتینگ لیسبون

اینم تیم میلان تا به این جایه کار ولی خدایی عجب پیراهنیه :

GOALKEEPERS

DEFENDERS

MIDFIELDERS

FORWARDS

عجب تیمه گانگستری داریم خدایی خطه حمله هم خیلی خوبه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

AC . Milan , set formation 4.3.1.2

coach : massimiliano allegri

amir.m.s
07-28-2013, 16:12
راسته بواتنگ میخواد از میلان بره؟؟

سدانی ها
07-29-2013, 15:21
فکر کنم آره بوآتنگ میخواد بره

FC@ALI
08-07-2013, 02:00
سلام این فقط نظر من هستش.....به نظر من دیگه میلان به آخر راه رسیده شده یه تیم خیلی ضعیف و کیفیت b معلوم نیست این برلوسکونی چه غلطی داره میکنه چرا دلتون رو خوش کردین به این میلان فقط به قول سینا تو خط حمله تیم خوبی هستیم وگرنه تو بیشتر پست ها بازیکن آنچنان با کیفیتی در تیم نیستش

FC@ALI
08-07-2013, 02:10
یه کلیپ از مراسم رونمایی لباس فصل 14-2013 میلان

6152
حجم:17 مگابایت
زمان:1 دقیقه
کیفیتHD

amir.m.s
08-07-2013, 15:43
علی جان ما خودمون رو گول نمیزنیم!ما با عشق به روسونری زنده ایم.مثه اینه که شما با یه زن چاق و زشت ازدواج کنید ولی اگر عاشقش باشید زندگی براتون زیباست!

FC@ALI
08-07-2013, 23:31
علی جان ما خودمون رو گول نمیزنیم!ما با عشق به روسونری زنده ایم.مثه اینه که شما با یه زن چاق و زشت ازدواج کنید ولی اگر عاشقش باشید زندگی براتون زیباست!

درست میگی واقعا با عشق به روسونری زنده ایم ولی نمیدونم چی بگم دوست دارم دوباره میلان به همون تیم با بازیکنان و مربیان بزرگ تبدیل بشه حتی اگه جام هم نگیره ولی بازیکن خوب داشته باشه-

sina acm
08-09-2013, 02:38
الان ما 3 تا سیستم رو دستمون داریم :

اولیش 4.3.1.2 هست که تمام ابزار این سیستم رو داریم ولی مشکل بزرگی داریم اونم اینه که هافبک پشته 2 مهاجم باید قدرت پاس و بازی گردانی بالایی داشته باشه که بواتنگ اصلا این خصوصیات رو نداره و فعلا همه توپ هارو شوت میزنه !! از ساپونارا هم فعلا تو پست تیراکویستا خبری نیست نمیشه روش نظر داد !

ابیاتی

دیشیلیو .. مکسس .. زاپاتا .. اباته

مونتولیوو ... دیانگ ... اندرا پولی

بواتنگ
(هوندا)

الشاراوی ... بالوتلی

تو این سیستم خطه هافبک و حمله نسبط خوبی داریم ترافیک هم تو خطه حمله با داشتن بازیکن هایی مثله :نیانگ . پاتزوو . پتانیا . روبینیو . الشا . بالوتلی که از میون این 6 بازیکن فقط باید 2 نفر از اون ها بازی کنند [Only Registered And Activated Users Can See Links]

سیستم دومی 4.2.3.1 هستش که فعلا بهترین سیستم دنیا هستش از 4 تیم برتر اروپا یعنی بارسا و رئال و دورتموند و بایرن همه به جز بارسا از 4.2.3.1 استفاده میکردند این سیستم همه جانبه هستش ولی باید براش خرید کنیم چون بازیکنی که کیفیت فیکس شدن رو داشته باشه نداریم !!

ابیاتی

دیشیلیو ... مکسس... زاپاتا ... اباته

دیانگ(مونتاری) ... مونتولیوو (پولی)

الشاراوی .... بواتنگ .... لیالیچ
(هوندا)

بالوتلی

سیتم 4.3.3 مدله میلان یه نکته توش هست برلو گفته حتما یه هافبک تهاجمی باید باشه خوب پس سیستم این طوری میشه !!

ابیاتی

دیشیلیو ... زاپاتا ... مکسس .. اباته

دیانگ ... مونتولیوو

بواتنگ

الشاراوی ... بالوتلی ... لیالیچ

الان واقعا خودمون رو گول میزنیم بگیم این 4.3.3 هست چون فقط شکلش رو کاغذ این طوریه این سیتم همون 4.2.3.1 هستش میلان با توجه به صحبت هایی که برلو کرده نمتونه او 4.3.3 فصل قبل بدونه هافبک تهاجمی رو استفاده کنه خوب از طرفی اگه یه نفر رو بزاره پشته بالو سیستم میشه 4.2.3.1 پس کلا 4.3.3 الکیه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

پ.ن : با توجه به وضعیت بواتنگ و نوچرینو که بعد از رفتن زلاتان کاملا فوتبال یادشون رفته و با توجه به نداشته باله راست خرید لیالیچ و هوندا ار دادن فطریه هم برایه میلان واجب تر و ضروری تر هست به خصوص هوندا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Forza Milan
08-09-2013, 13:39
بواتنگ کنار ایبرا شد بازیکن وگنه فعلا تو افته وحشتناکه
لیالیچ خیلی خوبه اگه بیاد جوان ترین خطه حمله اروپا رو داریم با زوجه لیالیچ 21 ساله بالوتلی 21 ساله و الشاراوی 20 ساله که همشون کیفیت خوبی دارن اندرا پولی 21 ساله هم تو خط هافبک داره عالی کار میکنه
این تیم زیاد کار نداره با 3 تا خرید میریم که دوباره بیفتیم رو دور اوج البته به یه لیدر هم نیاز داریم جوان گرایی مطلق خطرناکه اونم برا میلان که هر سال یه ستاره بزرگ تو ترکیبش میخرید

amir.m.s
09-01-2013, 13:30
لیاچیچ که رفت رم!
من اگر یه روز این کچل رو گیر بیارم توی خیابون...
chomaghchomaghchomagh

amir.m.s
09-03-2013, 16:27
بدون شرح

sina acm
09-08-2013, 00:57
ریکی با خنده در حال گرفتن توپ از زامبی [Only Registered And Activated Users Can See Links]

[Only Registered And Activated Users Can See Links] 79860_n.jpg

[Only Registered And Activated Users Can See Links] 437553_n.jpg

[Only Registered And Activated Users Can See Links] 054586_n.jpg

[Only Registered And Activated Users Can See Links] 136481_n.jpg

[Only Registered And Activated Users Can See Links] 729811_n.jpg

Shayan1990
09-08-2013, 01:09
من موندم کی به اینا گفته برن ماتری رو بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تقصیر آلگریه با وجود بالو الشا روبینیو پاتزو(هر چند مصدوم) نیانگ رفته ماتری رو گرفته تیم فقط یه عقل نیاز داره همین

amir.m.s
11-28-2013, 10:50
کیا میرن استادیوم؟؟!

GOLL
11-29-2013, 14:29
کیا میرن استادیوم؟؟!

من میخواستم برم !اما حتی وقت نکردم بازی رو از tv ببینم.....ki::

بازی میلانی ها اونم تو آزادی یه کم غیر قابل باوربود اونم با مالدینی!
انگار سن سیرو اومده ایران..

اگر علی کریمی هم قبول میکرد بیاد اونا هم کاکا رو باییید میاوردن:nishkhand:استنتاج من..

sina acm
03-13-2017, 16:15
سلام این فقط نظر من هستش.....به نظر من دیگه میلان به آخر راه رسیده شده یه تیم خیلی ضعیف و کیفیت b معلوم نیست این برلوسکونی چه غلطی داره میکنه چرا دلتون رو خوش کردین به این میلان فقط به قول سینا تو خط حمله تیم خوبی هستیم وگرنه تو بیشتر پست ها بازیکن آنچنان با کیفیتی در تیم نیستش

روز های خوش بلاخره میرسه امروز 100 میلیون سوم هم ریخته شد ki::

امروز فینینوست و سینویوروپ باید درباره‌ی تاریخ جدید فروش باشگاه تصمیم‌گیری کنن محتمل ترین تاریخ برای گرفتن امضاهای نهایی بین 7 و 14 آوریل هستش :look:

توتو اسپورت:
طبق گزارش های رسیده از از قرارداد جدید بین فینینوست و گروه چینی (SES) قرار بر این شده است که سرمایه گذاران حدود 350 میلیون طی سه سال برای تقویت میلان در نقل و انتقالات سرمایه گذاری کنند . :death:

malakjan
12-19-2021, 01:42
سلام،
بعد از مدت ها اومدم به سایت سر بزنم و از اونجایی که یه میلانی دو آتیشم می خواستم اوج گرفتن تیممون تو این دو فصل اخیر رو تبریک بگم. واقعا دیدن اسطوره ای مثل مالدینی در تیم مدیریتی و تاثیرش از زمانی که اومد باعث دلگرمی و امید دوباره من به تیم شد هرچند که فروش بازیکنای تاپمون به عنوان بازیکن آزاد فصل پیش واقعا به عنوان یه طرفدار من رو دلزده کرد ولی امید دارم بازیکنای جوون تیممون هر روز پیشرفت کنن و از نظر مدیریتی چیزی کم نباشه تا بتونیم روند خوبمون رو ادامه و بهبود بدیم. به امید پیروزی میلان در مسابقه بعدی جلوی ناپولی.

gggandomm
02-02-2022, 09:02
ضمیر در زبان انگلیسی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
صفت در زبان انگلیسی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اسم در زبان انگلیسی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

douran
08-02-2023, 00:42
ثبت و دریافت گذرنامه زیارتی اربعین ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) صرفا از طریق اپلیکیشن توسط گروه لاگ‌ مدیا انجام می‌شود

42d3e78f26a4b20d412==