PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

صفحه ها : 1 2 [3]

saeid_8992
04-02-2012, 21:50
میلیتو: به این پیروزی نیاز داشتیم

اختصاصی Inter.ir- میلیتو بعد از هتریک خود در مقابل جنوا، به خبرنگار اسکای اسپورت ایتالیا گفت: بعد از این همه مسابقه، شدیداً به این برد احتیاج داشتیم.

مهاجم آرژانتینی اینتر در ادامه گفت: استراماچیونی شور و هیجان به تیم اضافه کرده، وقتی تغییری رخ می دهد انگیزه ای برای اجرای بهترین عملکرد از ابتدا به وجود می آید. او یک مرد جوان با ایده های خاص خود است. ما تمامی تلاش خودمان را برای آنچه مدنظر اوست به کار خواهیم بست و آرام آرام همدیگر را بهتر خواهیم شناخت. ما باید بازی به بازی با اندیشه پیش برویم و مطمئن باشیم توان ما خیلی بیش از این خواهد بود.[Only Registered And Activated Users Can See Links]

saeid_8992
04-02-2012, 21:51
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

گوارین: دلم برای فوتبال تنگ شده بود.
دیدار اینتر و جنوا، فقط یک برد شگفت انگیز برای نراتزوری نبود؛ بلکه شروعی برای فردی گوارین در باشگاه نیز بود.

گوارین به اینتر چنل بعد از بازی گفت: واقعاً خوشحالم، دلم برای زمین مسابقه تنگ شده بود چون فوتبال زندگی من است. من از این برد لذت بردم، بردی که به آن احتیاج داشتیم و سزاوار آن بودیم. و خوشحالم از این که جزئی از این گروه خارق العاده هستم. هم تیمی هایم نشان دادند به من باور دارند بنابراین من خیلی راحت بودم. اگر چه من به مدت زمان بیشتری برای برگشتن به فرم ایده آلم احتیاج دارم تا به سطح بقیه هم تیمی ها برسم.

این هافبک حرف های خودش را با هواداران نراتزوری اینگونه تمام کرد: من می خواهم از آن ها تشکر کنم چون برای ما خیلی مهم هستند، آن ها یک بار دیگر نشان دادند که چقدر به طور مداوم به ما انگیزه می دهند.[Only Registered And Activated Users Can See Links]

saeid_8992
04-02-2012, 21:54
زاراته: استراماچیونی به من اعتماد به نفس داد
زاراته در بازی با جنوا اولین گل فصل خود در سری آ را برای اینتر به ثمر رساند. او در این باره به اینتر چنل گفت: مربی به من اعتماد به نفس داد، برای اینکه فکر من قبلاً در جای دیگری بود.

زاراته کسی که می دانست باید چگونه صبر کند، به بهترین نحو از فرصت بدست آمده استفاده کرد. او گفت: من برای این مسابقه آماده بودم. می دانستم دیر یا زود این لحظه می رسد. مربی دید که من آماده ام. در سه چهار کلمه او به من گفت که این راه بازگشت توست، ما یکدیگر را بلافاصله درک کردیم. من خوشحالم از این که هم در چپ و هم در راست بازی می کنم، وقتی در چپ بازی می کنم می توانم به داخل بیایم و شوت بزنم، وقتی در راست بازی می کنم راحت تر می توانم برشی حرکت کنم که این هم بسیار مهم است.

زاراته راجع به آینده گفت: تحرک بیشتر در حمله، امید به گل های بیشتر و کمک بیشتر به برد تیم مثل امروز! ما اجازه دادیم چهار بار دروازه باز شود و 5 گل به ثمر رساندیم، بنابراین ما یک چیز را خوب فهمیدیم! اینتر باید حمله کند.[Only Registered And Activated Users Can See Links]

saeid_8992
04-04-2012, 17:47

آمار روز: رکورد جالب توجه دیه گو میلیتو

او اکنون با 17 گل زده در رده چهارم جدول گلزنان کالچو قرار گرفته و برای حضور در رده سوم تنها یک گل با ادینسون کاوانی مهاجم ناپولی فاصله دارد .

سایت گل- دیه گو میلیتو، مهاجم آرژانتینی تیم اینتر که از فصل 2008 تا کنون در سری آ بازی میکند آمار جالبی را از خود برجای گذاشته است .

دیگو میلیتو 32 ساله موفق شده است که در 14 بازی که در سال 2012 بازی کرده است 14 گل به ثمر برساند و موفق به کسب آمار یک گل در هر بازی شود .

او اکنون با 17 گل زده در رده چهارم جدول گلزنان کالچو قرار گرفته و برای حضور در رده سوم تنها یک گل با ادینسون کاوانی مهاجم ناپولی فاصله دارد .

میلیتو در مجموع 115 بازی با پیراهن نراتزوری انجام داده و موفق به زدن 57 گل برای این تیم شده است .

J. Mourinho
04-05-2012, 15:55
سزار می رود، هندانوویچ می آید؟

به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از گاتزا دلا اسپورت - باشگاه منچستر یونایتد آماده ارائه پیشنهادی 9 میلیون یورویی برای بخدمت گرفتن جولیو سزار است.
سنگربان اینتر با حقوق 4.5 میلیون یورو یکی از بازیکنانی است که در اینتر دستمزد زیادی دریافت میکنند و همچنین او تا سال 2014 با اینتر قرارداد دارد.
نراتزوری قصد دارد میانگین سنی تیم خود را در تابستان کاهش دهد.
سزار 32 ساله اکنون از سوی منچستر مورد توجه قرار گرفته است.
اگر باشگاه این دروازه بان ملی پوش را در تابستان بفروشد دو گزینه برای جانشینی او در نظر دارد.
اولین گزینه بازگرداندن امیلیانو ویاویانو دروازه بان پالرمو در پایان فصل است.
دومین گزینه استفاده از ویاویانو به عنوان بخشی از قرارداد برای به خدمت گرفتن دروازه بان 27 ساله ادینزه سمیر هندانوویچ است.

J. Mourinho
04-05-2012, 15:57
آنژی همچنان بدنبال ستاره های اینتر!اینبار نوبت پاتزینی است !

باشگاه ثروتمند آنژی که در تابستان گذشته اتوو را خرید این بار قصد دارد تا دیگر مهاجم گلزن اینتر را بخرد.
به گزارش کانون هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از فوتبال پرس - سلیمان کریموف مالک ثروتمند باشگاه آنژی ماخاج قلعه که رابطه خوبی با ماسیمو موراتی دارد بار دیگر به دنبال جذب بازیکن از نرآتزوری است.
وی در تابستان گذشته توانسته بود سامی اتوو را با قیمتی بالا از اینتر بخرد.اکنون او بدنبال خرید پاتزینی است تا زوج خط حمله تیم خود را کامل کند.
پاتزینی 27 ساله در زمان مربی گری لئوناردو از سمپدوریا به اینتر آمد و بازی های نسبتا خوبی را برای اینتر انجام داد اما با رفتن لئوناردو به پاری سن ژرمن او نیز افت کرد و جای ثابت خود را در ترکیب اصلی نرآتزوری از دست داد.
حال باشگاه آنژی آماده است تا با ارائه پیشنهادی 22 میلیونی این ملی پوش ایتالیایی را از اینتر بخرد.
لازم به ذکر است آنژی همچنان علاقمند به خرید اسنایدر و مایکون نیز میباشد.باید منتظر ماند و دید آیا کریموف بار دیگر میتواند ستاره ای از موراتی بخرد یا خیر !

J. Mourinho
04-05-2012, 22:52
گزارش تمرینات امروز

تيم اينتر امروز ظهر تمرينات خود را از سر گرفت.امروز ظهر استراماچيوني تمريني 60 دقيقه اي تدارك ديد.
در مرحله سوم تمرينات قبل از بازي با كالياري، بازيكنان بعد از گرم كردن به تمرينات تاكتيكي پرداختند.لوسيو و سزار هم مانند ديروز، امروز هم تمريني نداشتند و به احتمال زیاد برای بازی با کالیاری به میدان نخواهند رفت.
ريكاردو الوارز هم 30 دقيقه با تيم اصلي تمرين كرد و بقيه وقت را به طور سفارشي به تمرين پرداخت.
اسنايدر هم با تمرين هاي تاكنيكي و دريبل زني به طور فردي خود را اماده كرد.اما كوك كاستاينوس براي فيزيو تراپي در تمرينات حضور نيافت.بازيكنان جوان هم با تيم برگسالان تمرين كردند.

J. Mourinho
04-05-2012, 22:53
گوارین: میخوام در اینتر بمانم

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر و به نقل از فوتبال ایتالیا فردی گوارین اصرار داشت به اینتر نیامده تا در تابستان به تیم سابقش یعنی پورتو باز گردد.
این بازیکن کلمبیایی در ژانویه به طور قرضی با حق خرید کامل در پایان فصل با مبلغ 13.5 میلیون یورو به اینتر پیوست.
" من میدانم که فرصت کمی برای نشان دادن خود به باشگاه دارم. اما من قبل راجع به این موضوع فکر کرده ام".
" من بخاطر شش ماه به اینتر نیامده ام، من به اینجا آمده ام تا برای سالها در اینتر بمانم"
" من میخواهم برای دو سال دیگر در اینتر بمانم. من راجه به این مسئله با ایوان کوردوبا هم صحبت کردم".
گوارین در حالی به اینتر پیوست که مصدوم بود اما در اولین بازی خود با این تیم که با برد 5-4 اینتر همراه بود نمایش قابل قبولی از خود نشان داد.
او ادامه داد: " من در اختیار مربی هستم، من تمام تلاش خود را در تمرینات انجام میدهم تا نظر سرمربی را جلب کنم و سپس این به عهده سرمربی است که در مورد من تصمیم گیری کند".
اینتر فصل سختی را پیش رو داشته و اکنون در مکان هفتم جدول قرار دارد و 7 امتیاز تا رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد.

MohaZalla
04-06-2012, 17:32
استرا پیش از بازی با کالیاری اظهار داشت که کارش در اینتر تغییر کرده است و اکنون مسئولیت مهمتری دارد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - استرا اظهار دارد که وی وظیفه اش را دارد بخوبی اجرا می کند.

دقیقا بعد از قهرمانی تیم پریماورا بود که موراتی او را سرمربی جدید تیم بزرگسالان معرفی کرد و او هم توانست در اولین آزمایشش سربلند بیرون بیاید و از طرف موراتی مورد تشویق قرار گیرد:
"موراتی به من خیلی علاقه نشان داد و این فرصت را به من داد تا تیم اول را در دست بگیرم.من از آمادگی خود مطمئن بودم و آنچه را که موراتی از من انتظار دارد انجام میدهم من سعی خودم را میکنم و میتوانم بهترین ها را انجام دهم."

استرا در مورد ترکیب اولیه هم اظهار نظر کرد.گوارین از ابتدا؟:
"فردی یک بازیکن مهم برای اینتر است و من چندین بازیکنان خط میانی مهم دارم او هم کیفیت خودش را دارد.او هر روز با ما خوب تمرین میکند و خوب هم خواهد ماند".

مربی در مورد آینده اش هم گفت:
"اگر من تیمم را سوم کنم در اینتر میمانم؟این سوالیست که شما باید از موراتی بپرسید من فقط بر روی بازی با کالیاری متمرکز شده ام."

سرانجام از وی در مورد بالوتلی سوال شد:
"هم چیز را میدانم،(با لبخند) هرکسی شانس حضور در اینتر و پوشیدن پیراهن این تیم را دارد"

J. Mourinho
04-06-2012, 17:38
استانکوویچ:استرا عالیست

استانکوویچ به کانال اسکای ایتالیا گفت که تیمش با استراماچیونی دارد خوب کار میکند.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - استانکوویچ وضعیت تیمش را به نتایج تیم های دیگر وابسته میداند.
او اظهار داشت:
"ما هشت بازی سخت پیش و رو داریم که باید همه آنها را پیروز شویم و اگر بتوانیم مکان سومی را بدست بیاوریم واقعا حیرت انگیز خواهد بود."
در مورد آینده وی در اینتر پرسیده شد که به شوخی گفت:
"من سال بعد مطمئنا در اینتر خواهم بود."
استانکوویچ در مورد دربی روز 6 می هم که میتواند برای اینتر سرنوشت ساز باشد گفت:
"من مطمئن نیستم که ما بتوانیم قهرمان شویم.ما فقط مجبوریم که تمام بازی های آینده را پیروز شویم.در آنوقت ما میتوانیم به هم بابت حضور در لیگ قهرمانان تبریک بگوییم."
این هافبک صرب در مورد استرا هم اظهار داشت:
"ماندن او در اینتر در دست رئیس می باشد فقط من میتوانم بگویم که ما با او داریم خوب کار میکنیم.شاید او جوان باشد اما دقیقا میداند که چه میخواهد.من امید دارم که ما میتوانیم تمام بازیهایمان را پیروز شویم تا او بتواند اینجا بماند"
آنگاه در مورد مانچینی و بالوتلی از او پرسیده شد:
"آنها میتوانند در لیگ قهرمان شوند اما حریف سر سختی مثل من یونایتد دارند اما آنها منصرف نخواهند شد."
ماریو در اینتر:
"او یک بازیکن بزرگ،یک دوست و یک برادر برای ماست"

J. Mourinho
04-06-2012, 17:39
اينتر همچنان به دنبال مارچلو بيلسا

با توجه به عملکرد فوق‌العاده مارچلو بيلسا در اتلتيک بيلبائو،‌ سران اينترميلان همچنان به دنبال متقاعد کردن وي براي حضور در مه‌آتزا هستند.
تابستان گذشته اینتری‌ها برای جانشینی لئوناردو به دنبال یک مربی خوب و حرفه‌ای بودند. آنها برای سپردن هدایت تیمشان با مربیان بسیار گفت‌وگو کرده بودند که یکی از آنها مارچلو بیلسا بود که در نهایت دست رد به سینه نرآتزوری زد.

وینچنزو مورابیتو که یکی از ایجنت‌های معروف در فوتبال ایتالیا است در گفت‌وگویی اعلام کرده اینتر هنوز هم به دنبال به خدمت گرفتن این مربی است. بیلسا در این فصل هدایت اتلتیک بیلبائو را در دست داشته و با این تیم توانسته منچستریونایتد و شالکه را در لیگ اروپا حذف کرده و به نیمه نهایی این جام برساند.

مورابیتو در این مورد گفت: به هیچ وجه فکر نمی‌کنم تماسی از سوی سران اینتر با فرانچسکو گوئیدولین گرفته شده باشد. او اکنون هدایت اودینزه را به عهده دارد و خود را به این تیم متعد می‌داند. به نظر می‌رسد اینتر روی حضور بیلسا در مه‌آتزا تمرکز کرده است.

وی ادامه داد: تصور می‌کنم گوئیدولین برای بدست گرفتن هدایت اینتر شانس کمتری نسبت به سایرین دارد. او در ایتالیا تیمی بهتر از اودینزه پیدا نخواهد کرد.

J. Mourinho
04-06-2012, 17:42
لیست بازیکنان دعوت شده به بازی مقابل کالیاری

استراماچیونی نام 21 بازیکن را برای بازی مقابل کالیاری در چهارچوب هفته سی و دوم سری آ اعلام کرد.
نام بازیکنان دعوت شده به شرح ذیل می باشد:
دروازبانان: 12 لوکا کاستلاتزی، 21 پائولو اورلاندونی ،91-رافائل دی گنارو
مدافعان: 2 ایوان کوردوبا ، 4 خاویر زانتی، 23 رانوکیا ، 25 والتر ساموئل ، 26 چیوو ، 37 داویده فارائونی ،40 خوان خسوس،55 یوتو ناگاتومو
هافبکان: 5 استانکویچ ، 14 گوارین ، 17 پالومبو ، 18 پولی ، 19 کامبیاسو ، 20 اوبی
مهاجمان: 7 جیامپائولو پاتزینی، 9 دیگو فورلان، 22 دیه گو میلیتو ، 28 مائورو زاراته

J. Mourinho
04-07-2012, 13:31
پیش نمایش کالیاری- اینتر: نراتزوری به دنبال دومین برد با استراما

بناماتا امیدوار است با شکست ساردینی ها در تریسته به سهمیه لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر شود.
استراماچونی فردا دومین بازی اش بر روی نیمکت اینتر را در تریسته که چندان از میلان دور نیست تجربه خواهد کرد...شاید در بازی فردا اینترمیلان بیشتر میزبان باشد تا مهمان! چرا که سران باشگاه کالیاری به علت اختلاف با شورای محلی شهر کالیاری ترجیح دادند بازی های باقی مانده خانگی شان را به شهر تریسته و ورزشگاه نرئو روکو منتقل کنند...جایی که 950 کیلومتر دور از جزیره ساردینیا واقع است!
استراما هم چنان باید بدون اشنایدر، آلوارز، و مایکون شاگردانش را روانه میدان کند... کاستاینوس هم در بازی پریماورا مصدوم شد و چند هفته ای دور از میادین خواهد بود. علاوه بر این، سزار و لوسیو نیز به علت محرومیت غایبین بزرگ فردا خواهند بود تا فرصت برای بازگشت رانوکیا و حضور دوباره کاستلاتزی در درون دروازه فراهم شود.
در سوی دیگر، ماسیمو فیکادنتی مربی کالیاری نیز دانیله دسنا و روی سامپایو را در اختیار نخواهد داشت، اما دیویده آستوری آماده بازگشت خواهد بود. کالیاری هفته پیش توانست نراتزوری کوچک را در سنت الیا با دو گل از پیش رو بردارد و اکنون برابر نراتزوری بزرگ به دنبال چهلمین امتیاز خود هستند، اما بدون شک بازی نکردن در خانه شرایط را برای روسوبلو سخت کرده است.
فیکادنتی در بازی با اینتر تکیه زیادی به مائوریسیو پینیا، مهاجم اهل شیلی خود خواهد کرد. پینیا از زمانی که در مرکاتو زمستان از پالرمو به کالیاری پیوست توانست عملکرد خوبی نشان بدهد و تا بدین جا به گلزن اصلی تیمش تبدیل شده است. در کنار وی باید شاهد حضور دانیله کونتی نیز باشیم.
استراما پس از اینکه توانست نخستین بازی اش را با پیروزی پشت سر بگذارد، اکنون به دنبال دومین برد است تا مبارزه را برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان ادامه دهد. امید اول گلزنی اینتر بدون شک میلیتو خواهد بود...دیه گو برخلاف روند آغازین فصل، توانسته بار دیگر قدرت گلزنی اش را ثابت کند و به گلزن اول اینتر تبدیل شده است. پیش بینی می شود به جز حضور کاستلاتزی و رانوکیا، استراما با همان ترکیب بازی با جنوا شاگردانش را روانه میدان کند.

ترکیب احتمالی دو تیم:

saeid_8992
04-07-2012, 20:49

کالیاری 2-2 اینتر: اولین تساوی استراماچونی

اینتر در خانه کالیاری به نتیجه ای بهتر از تساوی 2-2 دست پیدا نکرد

سایت گل- اینتر در دومین دیدار با هدایت آندره آ استراماچونی در خانه کالیاری به تساوی 2-2 رسید.
در این دیدار استراماچونی بار دیگر تیمش با ترکیبی تهاجمی راهی میدان کرد اما این کالیاری بود که خیلی زود به گل اول رسید. بعد از اینکه آگاتزی، دروازه بان کالیاری، ضربه زاراته را دفع کرد، آستوری روی یک ضربه ایستگاهی، بالاتر از رانوچیا دروازه کاستلاتزی را باز کرد.
با این وجود این برتری تنها یک دقیقه تداوم داشت و میلیتو روی همکاری استانکوویچ و زاراته، گل تساوی اینتر را به ثمر رساند.
هر دو مربی بازیکنانش را به حمله تشویق می کردند و همین تماشایی شدن بازی شد.
کامبیاسو می توانست اینتر را پیش بیندازد اما ضربه او روی ارسال گوارین، بار دیگر توسط آگاتزی دفع شد.
در نهایت نیمه اول با تساوی یک-یک به پایان رسید.
بازیکنان کالیاری نیمه دوم را بهتر آغاز کردند و می توانستنددر همان دقایق ابتدایی توسط الساندرو آگوستینی به گل براری برسند اما مدافعان اینتر مانع گلزنی او شدند.
اما سرانجام قفل دروازه میهمان برای بار دوم باز شد و پینیا روی ارسال کوتاه کونتی، تیمش را پیش انداخت.اما اتفاق بد این بود که پینیا به خاطر خوشحالی بعد از گلش، کارت زرد دوم را دریافت کرد تا کالیاری از دقیقه 63، 10 نفره شود.
اینتری ها مانند گل اول، خیلی زود پاسخ گل دوم را هم دادند و کامبیاسو روی پاس فورلان بار دیگر نتیجه را به تساوی کشاند.

تلاش دو تیم برای رسیدن به گل پیروزی بی نتیجه ماند تا بازی در نهایت با تساوی 2-2 به پایان برسد. با این تساوی اینتر 45 امتیازی شد و در رتبه هفتم جدول جای گرفت.[Only Registered And Activated Users Can See Links]

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 9%88%D9%86%DB%8C#) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 9%88%D9%86%DB%8C#)

J. Mourinho
04-08-2012, 10:20
استراماچونی: این تساوی طعم تلخی داشت؛اگر توپ رانوکیا گل می شد....

مربی جوان اینتر ناامیدی اش را از از دست رفتن سه امتیاز حساس بازی با کالیاری ابراز کرد

سایت گل- آندره آ استراماچونی، مربی جوان اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که در انتظار آن بوده تا تیمش به نتیجه ای بهتر از تساوی 2-2 مقابل کالیاری دست یابد

گلهای دیگو میلیتو و استبان کامبیاسو باعث شد تا یک امتیاز به حساب نرآتزوری واریز شود. با این تساوی و همچنین شکست 1-3 اودینزه مقابل پارما، فاصله نرآتزوری با رده سوم جدول شش امتیاز شد.

استراماچونی که بعد از برکناری کلودیو رانیری هدایت اینتر را در دست گرفته در کنفرانس خبری پایانی بازی اعلام کرد که نتیجه تساوی، نتیجه مطلوب او نبوده و دوست داشت تا تیمش با کسب هر سه امتیاز بازی زمین مسابقه را ترک کند.

درپایان این دیدار او به خبرنگاران گفت:« تساوی طعم تلخی برای ما داشت. از اینکه آندره آ رانوکیا آخرین فرصت بازی را از دست داد حسرت می خورم.اگر او به گل می رسید، می توانستیم سه امتیاز بازی را مال خود کنیم. بازی هیجان انگیزی بین دو تیم هیجان انگیز بود. کالیاری خیلی خوب بازی می کرد. به ویژه در 15 دقیقه اول نیمه دوم.»

مربی جوان اینتر ادامه داد:« ما خیلی تلاش کردیم تا به جریان بازی برگردیم و تلاش کردیم که درنهایت به سه امتیاز بازی دست بیابیم. اگر رانوکیا این فرصت را از دست نمی داد، شاید می توانستیم به پیروزی برسیم.
اینتر در رده هفتم جدول سری آ قرار دارد و در 31 بازی اخیرش تنها 45 امتیاز کسب کرده.

J. Mourinho
04-08-2012, 16:03
گوارین: حالا باید به سیه نا فکر کنیم

گوارين پس از اولين حضور ثابتش در تركيب اينتر از تساوي تيمش اظهار نااميدي كرد و از تلاشش براي بهتر شدن خبر داد.
فردی گوارین پس از این که اولین حضور 90 دقیقه ای خود را برای اینتر تجربه کرد در گفت و گو با شبکه اینتر گفت:" از روند پیشروی کارم در اینتر خوشحالم. کم کم بهتر می شوم و کماکان تلاش میکنم تا به فرم مناسب خودم برسم.
از این که نتواسنتیم برنده شویم ناامید شدم. ما واقعا به دنبال برد بودیم و موقعیت رسیدن به آن را هم داشتیم. حالا دیگر ما به بازی بعدی نگاه می کنیم و تلاش می کنیم تا آن را ببریم. "

J. Mourinho
04-08-2012, 16:04
درهای اینتر برای بازگشت بالوتلی باز است

مدیران اینتر در حال دامن زدن به گمانه زنی ها برای بازگشت بالوتلی به اینتر هستند.
" در چند ماه آینده خواهیم دید چه میشود، ولی درهای اینتر هیچ وقت بروی ماریو بسته نیست"
مارکو برانکا مدیر نقل و انتقالات اینتر در گفتگو با اسکای اسپورت اعلام کرد:
" بالوتلی؟ همه چیز در ماههای آینده مشخص میشود، ولی درهای اینتر هیچوقت بروی ماریو بسته نیست و ما هیچوقت به او پشت نمیکنیم"
" ما نیاز به تغییرات در فصل آینده داریم، ما باید ترکیب درستی از بازیکنان جوان و پیر در کنار هم بسازیم، ما تمام تلاشمان را در بازار نقل و انتقالات خواهیم کرد"
" ما قطعا 4-5 بازیکن از تیم جوانان را زیر نظر داریم و در حال بررسی توانایی های آنان هستیم"
شایعه پیوستن ماریو بالوتلی زمانی شروع شد که این بازیکن در جلسه معارفه استراماچیونی حضور یافت و با هم تیمی های سابق خود دیدار کرد.

J. Mourinho
04-08-2012, 23:10
خبر ویژه : پیشنهاد اولیه اینتر برای آفلای ارسال شد !

دقایقی پیش پیشنهاد اولیه اینتر برای بدست آوردن آفلای ارسال شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - به گزارش نشریات اسپانیا و به نقل از فوتبال پرس باشگاه اینتر میلان پیشنهاد اولیه خود را برای خرید آفلای به باشگاه بارسلونا ارسال کرد.آفلای که دوشنبه گذشته 26 ساله شد بیشتر بازی های این فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده است.
پیشنهاد اولیه اینتر برای آفلای هلندی مبلغ 8 میلیون یورو میباشد.
این پیشنهاد برای باشگاه بارسلونا ارسال شده است و اکنون باید منتظر پاسخ این باشگاه ماند.اگر باشگاه کاتالونی با این پیشنهاد موافقت کند ابراهیم آفلای تکنیکی اولین خرید نرآتزوری در تابستان پیش رو خواهد بود.

J. Mourinho
04-09-2012, 17:41
نوسازی اینتر ، قدم اول ایسلا ؟

طبق گزارش ها اینتر و اودینیزه مذاکراتشان را برای انتقال ماریکو ایسلا به اینتر اغاز میکنند .
بازیکن شیلیایی اودینیزه در رادار اینتر قرار گرفته و غول میلان شدیدا به دنبال ان است تا مذکراتش را قبل از بازی اودینیزه - اینتر اغاز کند .
طبق گزارش ها در شیلی اینتر برای خرید این بازیکن از تیمهای چون رم ، ناپولی و پاری سن ژرمن پیشتاز است.
مارکو ایسلای 23 ساله قابلیت بازی در دفاع و خط میانی را دارد . قیمت این بازیکن حدود 20 میلیون یورو تخمین زده میشود .
ایسلا در سال 2007 به اودینیزه پیوست و حالا در ترکیب اصلی این تیم به میدان میرود .
اینتر میخواهد در پایان فصل تغییراتی زیادی در بازیکنان و کادر فنی ایجاد کند و به نظر میرسد ایسلا اولین گام در این راستا باشد.

saeid_8992
04-10-2012, 11:03
فقط اینتر بدتر از ناپولی است
خبرگزاری فارس: شکست برابر یوونتوس و لاتزیو، ناپولی را ۶ امتیاز از لیگ قهرمانان اروپا دور کرده و جایگاه تیم را در شرایطی بدتر از فصل گذشته قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلو اسپورت، ناپولی در تورین ۳ بر صفر از یوونتوس شکست خورد و این هفته نیز ۳ بر یک برابر لاتزیو مغلوب شد. آنها از دو دیدار پیشین خود برابر اودینزه و کاتانیا نیز ۲ امتیاز بدست آورده‌اند که شرایط را برایشان بسیار سخت کرده است.
در این میان و در مقایسه با فصل گذشته، فقط آمار اینترمیلان بدتر از ناپولی بوده است. پس از گذشت ۳۱ دیدار از فصل گذشته، ناپولی در جدول دوم و مجموع امتیازهایش را به ۶۲ رسانده بود. در سال جاری و پس از ۳۱ دیدار، ناپولی با ۴۸ امتیاز در رتبه پنجم جدول قرار گرفته است. اینترمیلان نیز نسبت به سال گذتشه ۱۵ امتیاز کمتر جمع‌آوری کرده که در مقایسه با سال گذشته در رتبه بدتری نسبت به ناپولی قرار گرفته است.
یوونتوس نیز نسبت به فصل گذشته ۱۷ امتیاز بیشتر بدست آورده و اکنون نیز صدرنشین جدول رده‌بندی است. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

saeid_8992
04-10-2012, 11:08
ماسیمو موراتی در تهران 1
ماسیمو موراتی مالک و رئیس باشگاه اینتر اواخر دهه هفتاد سفری کاملا خصوصی به تهران داشت. سفری که تا امروز، تصویری از آن منتشر نشده بود
اختصاصی Inter.Ir - چند سال قبل، خبری مبنی بر حضور موراتی در تهران برای تاسیس کمپ این باشگاه شنیده شد. هر چند پس از کمی تحقیق، مشخص شد افراد سفر کرده به تهران برخی از اعضای خانواده موراتی هستند و ماسیمو رئیس و مالک باشگاه در این سفر آن‌ها را همراهی نکرده است.

اما شاید جالب باشد بدانید ماسیمو موراتی دهه هفتاد سفری بی سر و صدا به تهران داشت. سفری که در سکوت تصویری و رسانه‌ای برگزار شد و تا امروز عکسی از آن منتشر نشده است. در این سفر، اولین کمپ اینتر در ایران تاسیس شد و ماسیمو شخصا از آن رونمایی کرد.

سایت پارسی اینترمیلان به مناسبت نوروز 1391، برای اولین بار به صورت کاملا اختصاصی این عکس‌ها را منتشر کرده و در اختیار هواداران ایرانی اینتر قرار می‌دهد.

"تمام حقوق این آثار متعلق به سایت پارسی اینترمیلان و عکاس تصاویر بوده و استفاده از آن بدون ذکر منبع که روی عکس‌ها درج شده، پیگرد قضایی خواهد داشت."

saeid_8992
04-10-2012, 11:11
سری دوم_
چند سال قبل، خبری مبنی بر حضور موراتی در تهران برای تاسیس کمپ این باشگاه شنیده شد. هر چند پس از کمی تحقیق، مشخص شد افراد سفر کرده به تهران برخی از اعضای خانواده موراتی هستند و ماسیمو رئیس و مالک باشگاه در این سفر آن‌ها را همراهی نکرده است.

اما شاید جالب باشد بدانید ماسیمو موراتی دهه هفتاد سفری بی سر و صدا به تهران داشت. سفری که در سکوت تصویری و رسانه‌ای برگزار شد و تا امروز عکسی از آن منتشر نشده است. در این سفر، اولین کمپ اینتر در ایران تاسیس شد و ماسیمو شخصا از آن رونمایی کرد.

سایت پارسی اینترمیلان به مناسبت نوروز 1391، برای اولین بار به صورت کاملا اختصاصی این عکس‌ها را منتشر کرده و در اختیار هواداران ایرانی اینتر قرار می‌دهد.

"تمام حقوق این آثار متعلق به سایت پارسی اینترمیلان و عکاس تصاویر بوده و استفاده از آن بدون ذکر منبع که روی عکس‌ها درج شده، پیگرد قضایی خواهد داشت."

saeid_8992
04-10-2012, 11:13
ماسیمو موراتی در تهران 3

J. Mourinho
04-10-2012, 13:37
پرندلي به تمجيد از سرمربي اينتر پرداخت

سرمربي تيم ملي ايتاليا پس از حضور در جلسه تمريني نرآتزوري به ستايش از جو حاکم بر اين تيم، سرمربي و بخش جوانان اين باشگاه پرداخت.

به نقل از سایت اینترمیلان، چزاره پرندلی مدتی است که در تمرین تیم‌های ایتالیایی حضور پیدا می‌کند. او پس از دیدن تمرین اینترمیلان به تمجید از سرمربی این تیم پرداخت و پیشرفت او از تیم جوانان به بزرگسالان را ستود.
پرندلی در این مورد گفت: زمانی که استراماچونی را دیدم، احساس کردم راه خود را تغییر نداده است. او هنوز هم علاقه خود به پیروزی و اعتماد به نفس خود را حفظ کرده زیرا همان شخصی است که پیش از این می‌شناختم. به این خاطر باید به او تبریک بگویم. جوی که اکنون بر این باشگاه حاکم است، یکی از بهترین‌ها در ایتالیا است و شور و هیجانی که در میان بازیکنان وجود دارد، بسیار عالی است. این جو، باید در تمام تیم‌های ایتالیایی باشد و از اینکه چنین چیزی را در اینترمیلان دیدم خوشحالم.
وی در مورد حضور بازیکنان جوان و نقش باشگاه‌ها در تربیت بازیکن گفت: بخش جوانان باشگاه همواره یکی از مهم‌ترین بخش‌ها است. باشگاه‌ها نقش مهمی دارند. آن‌ها باید روی قدرت ذهنی بازیکنان تمرکز کرده تا پیشرفت فوق‌العاده‌ای را شاهد باشند. به نظر من تیم‌های بسیاری از جمله اینتر توانسته‌اند این کار را انجام دهند.

saeid_8992
04-11-2012, 11:24

پیش بازی: اینتر- سیه نا؛ استراماچونی به دنبال امتداد رکورد شکست ناپذیری اش با نرآتزوری

مربی نرآتزوری امیدهای زیادی داردتا بتواند به روند شکست ناپذیری اش برروی نیمکت تیم جدیدش ادامه دهد

سایت گل- آندره آ استراماچونی، مربی جدید اینتر در سومین حضورش برروی نیمکت مربیگری این تیم، مایکون و وسلی اسنایدر را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.

الته خبر خوب این است که ژولیو سسار، دروازه بان برزیلی باشگاه اینتر بعد از سپری کردن محرومیتش، آماده قرار گرفتن در دروازه تیمش است. لوسیو دراین دیدار به همین دلیل حضور نخواهد داشت. جان اوبی میکل جای فردی گوارین را در مرکز میدان پرخواهد کرد و ریکی الوارس بعد از سپری کردن مصدومیتش جای دیگو فورلان را درخط حمله اینتر پر می کند.

از سوی دیگر جوزپه سانینو، مربی سیه نا سه تغییر در ترکیب تیمش که شنبه شب با نتیجه 1-2 مقابل آتالانتا به پیروزی رسیده بود، اعمال خواهد کرد. آندره آ روسی و متئو کنتینی جای خود را به روبرتو ویتیه لو و کریستیانو دل گروسو خواهند داد. در خط میانی، فرانکو بریه نزا به ترکیب تیمش بازگشته و ممکن است به جای پائولو گروسی روانه میدان شود.

اینتر در رقابتهای سری آ، مقابل سیه نا شکست ناپذیر بوده.

در پانزده دیدار اخیر این دو تیم ، تنها یک بار نرآتزوری در گلزنی ناکام مانده.

درصورتی که تیم استراماچونی در این بازی شکست بخورند، آنها با رکورد شکستهای خانگی شان در طول یک فصل که شش شکست در طول یک فصل بوده، برابری خواهند کرد.

سیه نا در پنج بازی از هفت بازی اخیرش به پیروزی رسیده.

این فصل، موفق ترین فصل سیه نا در رقابتهای سری آ بوده ؛ انها در این برهه از رقابتهای فصل 39 امتیاز مقابل نامشان می بینند که هیچ وقت تابه حال اینقدر امتیاز کسب نکرده بودند.

سیه نا تا به حال تنها 32 گل دریافت کرده و این کمترین آمار گلهای دریافتی در تاریخ این باشگاه، تابه اینجای فصل است.

دیدار رفت این دو تیم در ماه نوامبربا برد 0-1 اینتر به پایان رسیده بود

[Only Registered And Activated Users Can See Links] YYG7QAAASNUlEQVRYhZ2ZaViTZ9bHed/Zu81oB7UIBEIIIGpbba1tZy5bW0Ft7ViruGIrokhFcGl1qlYrI CACsgmIbGEJiwpqFZeKCrigbIKiKMgmSyCBbE+ePHmW+z8fgoJ Uva72a+471/nlf859chYL8AAPEAACwAAUwAAc4QAeYCDQAA8IEBgKhIEAk15v 1KkAFS806Ohz3QOHSq77nC3z6tWmaKgzOn0loBQYHaPTQRBAWN 6ohwCeBjhwFDgjIADgABqgAQYQQGAmsTAbGwb0+IYAlgarBzhQ atpkoEEYk0HFG7WCSQOor13Nz8z64UCsZ1Lq8lPnv7tQtjMuye Nwmm/8wfU3Ko4Cas44oFF2AbRG2QWCgV4NOIB7AvS0OQIIzwBizfKYj/UaDjwIY/4+a9B2AWqBV/T318XGb4iJ94lLWJ+Stm3x4n87Sv5uY/2XGTMc4w76H0rZFHHAKy3jB43mDhF6gQFAD7CswTToDQECa7bI AQzAPg00SGMG4p4cc8zgDVXPAAgHULypmwjtD1vPhuxbmZqxJf HQpj5llV7Xts571ahXRktEjnNmzQTUHY+u5ObviYrxDgpZXlqe 0quoAvrV/e0gHLjBn8cYyGMJHlsEzEwWIMOBhEFYAoEFBFBqGgQArdW0AN0 lFxMSU1ft3OMed9Af6Dfo+sEieHeIq3SSvbXDisUr9QMUwIL0F R7ft3OPe2LqqrLyw4yxyUB1ADR4gZge2yEYxvQYiMACGE6DJ6S EAwQQkwCwmoFWQFFdfUSeu+P77TNdJlmcOXuIphTgwFJY7ekzd tR4+/GOs2bMAQ/eyAH60rIsO4nFqrUTs7L/e/lyGqDQazsAFgJYIxli+pV1C5gj7Wkas7NYRgDhjIZe1tQJPNob snJfuJeD5E8Ojq8mHgoG9BynB4Hv2g0TnN6yfkP85ReLKJ0eYA D9jcpiK+s/TnB9xc/PLTNrR0vrJSPdDlDgGM5EBgN3JBMHcBYA+5QXyZDrIBCO0QJqo CddtjMu/tvp7491sLd0ENvm56fr9T2E6ABm8SIPZ6mrvUgy280dYDhOrdF 0NjbWWP7zHw4OYx0d/5CY5L8vfB2gYE09JloNAn6k44aelMVQnI8AItBqVAI3AKhu1Z2 MifP7cddCB8mfxLYiOxvn7MwsxqgDaJru8/PzthNZ2duNnzt3psnUz/M6jjVcv3rN1Xmqna3I1sbCP2BWwdHQy6WZBqoV0BPBNNzK00C0 xVAmGA5EYGJogNaoHwLdKak/RkWv37v3axeXv7/68mvvTf246OhpEDBGvSAY/P29RaLXXVxs5s93e5I1Lpdc+8crVjbjbV1dRwUHr/xu65eJSf/l+Q6gX6dTCDz7xNCvgcwKPT57fI8QGtDyXPf9+yURkRt+2L5sn c/sUaMsXFxE1ta26al56n7OfNNzpcc/x/zVcuzf5n3hRgR0tPVDwM2K287OE5ycbF5/3WLZ0g82+H9xrDDq1KkkQAVoCaGHzA09t0GXsQD3FNBgytIPaB 4A3bLMoLT0n3p7q7s7q0svF/7rX1OcnaX7w6N7e3QDKiMIPDwWvjvtrYmTnNzcPtVpjWZfREXG WVmNmz598rGjycreeqWyNiV118GEbUbjw15lA6AfTL9kuEgcwF oMPrGRvAygBhSq/promM1hYf4C32Oie2i9CgTHjhWt8lox46PpX3+zLC4ubuliL1v rCZav27t9+p+srKwVnovfm/7W4iULTpz4mTOxvEkHaBljR2johuyckLv3zgIKQA0wvzIK8yvD s+ShdFQL0Fl+JVOeG3r16rEsWWzHw3sgAk2ZQNCn7OrpbSm/en7r1u/Wrtkw49+fzf9ixScz54aHh508ld/WcQ9gTYxg0DMDfb26/h559sH790vTM346XRwPdA5oHgDUs0QyJ8ZhoQMCgAW0gIJiGpJ Ttu2P8Otor/rXB5OL8vMhgPDYvSvoww9mpKfLenp6OM4UEhq4wX9dS+v9/IKclJRkX1/fgIBNh5PTd/0YWHb5akxEdPPdu++961J583RQsHdsfEB7VxmgALQA+yvTT4CE kUAc125iGxMPbYqM8mtvq1q+5Mv46BiDhlb3azw8lhhpfl9YFA iKi0/tCdx+9vyx4ydz1vp8HR4eduxYUX3dvbNnSqZOee/0z8WRYVEF8tyv5s9pbak6lLw97qA/J9ylTQ8A7UiFCAhgQcAQCISA8CCEEIGBwIDogL7798/ExvkUFARfLT+1d8+ugPXfsoxJoVCsX7+e5wnHCTTNPHr0aONG/08+nXHx0vmFCxcEBQUtWbLEy8s7Kyvnxx93+/n5hYftCw0Kjo7YnydP/uV8Slb2zuqaTMZ0D4IOAnmcrFkC1lwRWfCgeHBEgMADhCeEBs9 AoCAozp9PypZ/f7NSFhWxe67brLffmmykqf7+/g8//LCtrW3dunXXr1+/ceNGeHi4TCbbvHmzt7d3RETEkSNHLl68ePHiRblcPnv27L3BgR 6Lvlq6cImPt2fDneIc+c60jE1AKwRq8A8EAGgCiofwIiCGbi8q ipRlbW5qPun3reeNq1dWe30TEx0lk8kyMjK8vLwuXLhw8uTJO3 fuxMTEBAcHd3d3nzx58tKlS7t3796yZUtOTs6JEyeOHDkSGhI8/z/zigoKv9v0rVZTn5C4QZb1nSDc/81AgCo62j/x0DqtriLmQCA4tulBo4HSMQzz8OFDuVweFBTk4+Pj7u7+/vvvT5kyZeLEia6urnPmzPHw8AgMDCwuLlapVEqlktJrWx42QUB yYrSBuht1YE1E1Ne/RyGgLyTE+1jRLqBRq+5gKH1fb09a6uFVq1aJxeKAgIDY2Nji4u KmpqZly5bZ29uLRKKFCxfeuXOnrKwsOjp66dKlkyZNmjdvXnaW 7H7jXQgAb+jrrSw4sufQYT+KuvWbgThTZ05O0Padn2m010G0KU mJsz6dKXGwHzdunFgszszMJIQIgtDd3b1t27bRo0dLJJK33377 STFx586dUaNGicViG2urz+bODgsKVXS1AJ37I7zCIzx/j0J6bXNk5Pp9+5cVn4l8Z4rjpg1+584WO0rEzs7OEolELpcDMJ lMAHx9fSUSiZOT05IlS9RqNcdxPM+fOXNGKpXa2tq++spLp34+ sS847J23J+TKw2Ji1yUk+XLcvd+jUGDgN8tWuC5fMaX+VjlLG3 RatdUbY62srGxtbWUymZkGwIoVK8Ri8bhx4+bMmQOAZVme52tq aqytraVS6ZuTJ14pLzVRjFrV9dWCdxZ5TNwfuZLnG38zEMs82r/fNzxiOS/cBnQQ+IfND8wKWVpaFhYWchxHURSApUuXOjo6Tpgwwc3NzUxJU VRDQ4OdnZ2lpaWD2K6q8gYEEI4iQmtIqOf+yJU$$$fEMKxwHQT iXpyHIiPXR0V/LZA7EDSCiWltaXaUiEePHu3s7FxQUACA4ziO47y9vSUSiaWlpb u7OwCe51mWPXv27JgxY6ZNm2ZjbVV5swI8GMMA0Jl0KCAhyfd3 AUEVFeUXn7CGoIHwapOBam9rkTjYS6VST0/PjIyMxsbGe/fudXV1RUVFubu7L1iwYOXKlQ8ePFAqlR0dHZWVlZMnT37ppZfG jbWsr6uFANaoAdqTD2+KT/D5fUB9sbEbk1PWs1wdiJalDZ2P2h3EdvPnz8/Jyamrq6uqqiopKdHpdDRNKxSKy5cvt7a2njlzpq6u7vbt22VlZ TY2NlKpdIzl62YggGFNTbFxvtGxq4GW3wxE+J6UlO3pso2q/nJAT1hTV2eH2F6UmZmZl5dXUlJSUlJSW1sLoKmpqaKiorS09Jd ffgkLC2tra+vq6iovL583b55IJJI42FferBAYHmCMdGNikn9S8 nqg9TcDCVx3YWGELGtzw92j5qDufNRub2fr4uIyderU7Ozsjo6 O5ubmyspKuVxeV1d37ty52tpaPz8/d3d383/Znj17vL29P5n5UW1NlVFHA4xKWZ0h25aVs/V3xlB5uSwze8v5X2I4kwpEaG9rsbeztbGxsbGxyc3NBcAwzKVL l9LT06urq8vLy7u7uxsbGxctWpSWllZUVBQcHLxs2TK3WZ/U19WaFbpVeyJDtu3n0yEUdeu5QAT00+WHCbzJDFRffzwr+7/5+UE01QXCtTU3ie1FIpFIKpVmZmbTNNPQcC8jI0Muz75VV3Xp8 i/V1ZXNzc1bt269fbuhpubW7Nlz3d3dnaVON65eAxF4dqD4dGJq2 taKG6lAO4h+qDR7XH5wjzvXEWWbAFCAysQ2HYjxCw1bB/Sb6P7OtocSO/s3J731t7+9fOJ4sUqpLSu9tmbNaq/Vy+831VTVlLa2NR44ENnc3KJRG+pu3fVdt8Fz+UqpvVN9TS14A 214lJC4LStnV6/yCtD53ALt1x2ZeboA9FPGB7l5Ydk5IdXVpwFt64M7Tg5ie5HY1 kacKZMXF5+labqx8W5c/IEdO7fu/mn7xzP/zfOs2QdlpdemvfuBrbX9+DFWNRUVACXwPZFR/uERPkA7Rx69oIQd1nUMHTCAmiOPblYezZAFymShQP/9hpvOEvs3xlq7TnhTnisjMAxoumiays87fjBOFh6WkJdbJAgcy 2t1VG9ZeYmz00R7kWTs66Ob7t7iWeWVK0dlmYHHCiOAToK+FxT 5z+3LAJVSWbsvfH1GRjDDtLU233B0GGtrbePi4irPlbV3PPjsc 7e9e/fGx6bGRqcFB0YXn7p04cKFuPioAXVPXX3VSy+94ix1srMZc/f2FcbYceDA9+kZe/qUVcqB2y9ug57duQI0MAD05MhD4w9uvV6Rr1Hftrd7eeJEu1df fbmo8FRLc89G/x8C/L/buNF/7mez1qz9xsvrmw1+mw9EJil7qeqq+jfeGOviInKS/rO8tKCvryYx6Yewfd8CXYDyxY3isCnfU0Csnuo2ixQU7J2atrO 397pI9IepU11sbe1k6QUMjZsVDco+9YWS0w+aa2rrysuvXKitu X39ar1OQ25cr3dwcBSJLCWSV65dlR8/EZOWvru4ONncSptM2he00oNj16dCWwAIzzAaYABQ5MhDYuMDTp 2OFIv//H8W///BtE/z5UXKXtXe4J96e9t9fDx37docFRUYELCGZXUrPZfqNPq6mnujX 7OWSpzs7f9y7Fjovv1r5bmhHNcOqGlaxXOmoV/+nOnHSCCBIwDH0L2UvuVR59XklO937FzgKP3LJJcJtuOlefJcI jCpqXE03RcUtEOWcTj5UPz+/UFlZcUbN67tVTy6UlYusnaysxU5Sf/qt+GT1PTtVdWFgArQ63UDv+oEnwJiRsa1AAjgTAQQCEcBapWq/uLlw7Fxvh/PtLO2es16/Nhz54p0um5Az/NUTlb2zu27Q/eGx8XEmkxahlExjKqqqsxRYieRjJs+fUx0jE9+QZha3QCodWrF EM1zBlZPDjGUIYducwzdB6g4/uHhw99HRa2b/OY/rKz/eLTwEKADjCBYsfSbtye/5yJ9c97cLw16cwDoy68et7b9s9jhj7t3Lw3fv5rlmniuW6fpBO EMeuYpE3gCZB7pDX2EEUlS4$$$0BAYQEdRzXcbinPzdkXGLpsw 2eL4iVjz0BMmbNmw7bW/jh432nrG+5+Ah6pHCaK7VXfyDRuLsMivDqdsbGj4GVAwdA/haAiD893nDz1HzqmfypMGDQ0CCDRNdQGK2tr88AOL0rO/DQz25LkegDXqmC3+37tIXN95c9rcWZ9DAMAqem6fPhO94ye3uE Oe587HAt1aTQtrHACBQWOEAI4Z/rhGjIWfMclnAYHwg8sHXb8eRABo7UAroOhWlO8OXJyduz0haeO 163l6XduKJYvsxtuPGTV29qcfs6aea9fzCo4GH07btDfM837TK YFvY42dAAXCMXrWbM5ICcNoRgzOn7F8oQGWM/ECC3BgKcIbBXAsz6gBLUgf0B2fEBAZvTouYb08b8+8eVM/mjFh2rt2n38+JSl5S5Z8x09BHjFxfkA3SB+gpnXdAMsbObAAD7 2GeyzBM1cL3HAgGtAPZiYCCCAMzOsOrUoDwpkoDaVWAjSgVg/UFx0PCdm3MCtvbWLq4qz81dEHv4pLWJUh29bVWQGoARosZdAqQ BjdgFrXT5nloHVmRYTnLF84PO6PzEBaQA/QPMvxJoADqx+8QGt0EAQI0PT1gTMAKrWmArgOnNbxKTo+BShmS SkvNAAqgdHRGo15PQXCmo3xBoABeLBG8rz11P8AZZ9Gq5r//ncAAAAASUVORK5CYII=

Fc Bayern München
04-11-2012, 11:28
زنگا: چشم به راه تماس از اینتر می‌مانم

والتر زنگا تأیید کرد رویای سرمربی‌گری اینتر را در سر دارد و اگر تماسی با او گرفته شود، از ال‌نصر استعفا خواهد داد.
نراتزوری پیش از این با سرمربی‌ پیشین کاتانیا در تابستان گذشته تماس گرفته بود اما سرانجام با گاسپرینی به توافق رسید. دروازه‌بان پیشین اینتر که در دهه‌های 80 و 90 با لقب «مرد عنکبوتی» شناخته می‌شد، اکنون دوباره یکی از گزینه‌های سرمربی‌گری افعی‌ها است.
زنگا در گفت‌وگو با لاگاتزتا دلواسپرت اذعان کرد: «اگر اینتر با من تماس بگیرد، دست من برای رفتن از تیم کنونی‌ام باز است. ابایی از گفتن این که رویایم سرمربی‌گری اینتر است ندارم. دوست دارم دوباره برگردم و این بار بازیکنان را تمرین دهم.»
«من سخت‌ترین راه را برای رسیدن به این تیم برگزیدم. گشتن به دور دنیا بدون هیچ کمکی و یاد گرفتن این که چه گونه باید با بازیکنانم رفتار کنم و با آن‌ها کنار بیایم. باید بگویم که نراتزوری همیشه در قلب من جای دارد.»
البته زنگا می‌پذیرد که آغاز کارش چندان با شکوه نبوده است: «من جاروبرقی می‌فروختم و به عنوان یک فروشنده، بااستعداد هم بودم. من پس از این که دریافتم از 38 سال نخست زندگی‌ام چیزی درک نکرده‌ام، زندگی‌ام را دوباره سر و سامان دادم. یک فوتبالیست که فکر می‌کرد همه به او بدهکارند و این موضوع پایانی نخواهد داشت. البته که این موضوع یک اشتباه بود.»
زنگا تجربه مربی‌گری در رومانی، همانند استه‌آ بخارست را دارد و در ستاره سرخ بلگراد نیز کار کرده است. دیگر تیم‌های او گازیانت‌اسپور ترکیه، العین امارات و دینامو بخارست هستند.

saeid_8992
04-11-2012, 11:37
ترکیب احتمالی [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اینتر
[Only Registered And Activated Users Can See Links] YYG7QAAAZVElEQVRYhT2ZV1hUZ9eGXzpiL7FEY6JREQu9iAVrL AgiAtJ77wwdhmEGmEYvgigI9m6MsWssUWOMXQMqIogovTiUYZi ZPXs//4H5/utax+91v2s96+ReZAhfRtGngJQCGApQAHJgFFDRUHylRjoZqg+ QARKgBWiGqhfKfgx/7P1469X9PbcuJF8/G3rzfMilk76XTwbePJ/4/F5p1/vr9Nd3kPeD6QWagRYwQ6BVUCmhkEEpBwWMAgqAAq0CBbkcEjn6 JPhM5OiTY1ABWqECpQAU/zHJJUNg5GCkgLSv+5Nc0Q10tHx+8Pjva+eOVuVmJbITA/iZIYXiyFx+SCbbI08QXCAKz80J56UHsBMDxLyEY9VlN66efNNw G+gBZIP9PWDkYOSglcyIHEp8K0oJBa1SQC5H/yi6iAJSOVQKFVQ0ABoYAgYBKWhAicH+PhUlA+QNH14dOrGvbF9 eCoeVkpEcm5LmF5Zgtzt2/faY9TvSf3HKttqYsHpbwhbHRAf3eI+A6NBYVlpmKj83u6r2YM3 hI89ePFYx[Only Registered And Activated Users Can See Links] ko+VlQXpnHZnJxSvzC2g2/Mqh3ei1bu+sHUca6ZzzyLsDnGkdOXRixYkfKDSdSMpT4zl7vNt 9pttNFzpb3X+p2B7r7c9MzKNC53T1VeW/e/QL9sZIBRjgIyMIM0PQjQDA0VAwUjV2CQQAX81xs5RQ2PyqSKUR UYAHKp4vOFP0p4hf7cgnhWepadA99ijXC6UeyslXHz18Uv3BC1 yMZvyVoP880eqx38rLZ6rLTzW2EfZrg5bO6q4O/MgqdZRM6xTDC2zrS157HSczjilDR+0KnfywZHOgAKDJSKEbmil 2b6gEGAAg1QIN+SBQypmG6GpsAADBjQnZKGmlNCXlFkqjDK1tX ecKWtkVnc3EWsBStSFqxJMLVN3uafE5BaGMkV+yUmOIf67w4Pd o+O8male7KEO8Py1rrmLN2UPt8ywcA0ycg8coHRxg077NIEafy SjP1HChtanjNQAhQgBwZotAPDUAKjIBgBlAAjYejubzQyur+x/SG3KFBYnh6RkL36lxADU4clFo5LLZ0NLRziYrlxMWl+fmHW6zZ P/H4O0dYiY3TI9ElqM6aRyRPJpInTfpxntnLdLhevsOC46KhMA2N 745Xelut9jVa4Wtj4egUncvJZvOKghi8PpFQvGIAGQ3eD6QcFy EAwCigBSEEPgAEN1bN318qPpgorEh293Q3NQxYvjdFf7m210ds 1JDIqOWbZoplzp6iPIUSbEB0dojdeW0NXk6gTok6Ilpr2GHVNT aJNyFh18uNUjaULZ8WmpuwOYpmv9Vy4zG2pUZSxlf8Oz12ZReF lh1Of1N+gVAANhhoCpN/6RaCiR/okoMEoKZqRDVNtiTlueftTvULDl5m7Wazgzl8Qs9UhLSKRZ7HR Unsq0R5DtNWJjhqZNYFY68/etcos3t2Z7evF9vViuTntXmu12XzxeHWiq07G6hC9cYToEtO1l gmc3J1uGYuWROgvjbBa5/2Lo4OgPCkpx7e9txnfAkyDGh4ELSdghlUjEqgwKBlQouvASUFB Fc/F33upmdsSo9AFBoFuXgUOLrH6RiZ60wnRJpOnECvTKXGhtkW8k Py0wJMlmV8e/UG31ONLQ9+r+6fLsmvyk4p4IfHhdpYmk8eNJ0SbjJ1BJsyY7hv McXThLzMJN7WKXWK628nXO5kfefBMXo/k/ciwDEpgVArVMAEGwUhBq2gM/fF3dSzHg5Weu8w0yNKaN2uuW0hsZggrkmhoa+hqEg2yWH9MauQ 2duSWgkzPUlGQKMv37Anh82fn6/69XPfv5YZ316sqUorEIXsLwktz/HLTXAqzPK1WTCJahKgToqYTHJMUFClaZBBjbpllbBXsGhCWWeR 76gpXTvVQo3KoALmCAINQDVLKke7+Jl6hfzTbf8X6AP0l0QZLk 3btFnqF+hNd8t13UzUIcXNdxUndlZfpdrwy7u7V4o/vf5dJnwJNo0z9sOq1lP4XaAKagMaB3ge3LhXUFIeJ2I6Z6bbe3 laTJ+jo6ekRbbLT3cfLd++CRaxlxnFG1s7x2T6cfLe3Hx4BFGg aFEUA2fBAJ4PRg8crs4oS7dwd9I3tDc2DXLyEzh6JREt3+vRpm mRsqKdnbpbTnuKd585zur8+BN5RqlddnTdePq85doTV/P7088f7jx+Nv3wxu/XTRSX1EmgcVdW9rjtWVuhUnu8X5u05QWeC3jiiOY7YOQV6B+ct NQk2MHHb5OCYIUorLi+SjQ7SlASMhAASYOB1/ePkjNQUnmip1ZblK5ytf/ENi89cYmqurqOhQUhsYGBuWlQBZ9eLv4op1SsVGl/XnTv3q2BPcXhxXoAo05Uaegw0VpVGiHM8BVmeZXsi//r7YL/0Kc3Ud7ecLxf45KVHJEcF6OoQdT0yY97M6NRMqw0BxtYBi012B UXwONni639cBPqV9GeioBuAjpK94sR08RZb7jKTSENrV0e/YAOrJZqTCNEgu12si0XuFUJPpu0Nultkna/uXa8+XJlx+1LVn1cOv/rr8rWzNaAlGOk+U1vy/vntFw9++/Nqza2LlRdPFzS9uAxlD/rfnD8UK+LZRUftIBqEaJN5Rj85B0aY2XgZm7PMLGIE+dVZIg7Q Q6GFyKkXfUMv2FlJ4Szx/CVJyy14pisdIhLDtacQok1MDCdmpDjuKXB79aASvZ+Zz63HSrM zot3OHywA3Q9qALL+uoe3MNIHevD+5ZOg+0B1QNXe+OxiFsu1t iD1zZ2roLokbecrS13SEnfs3GlOdAjRIzFJ0SttXI0s07+b6x+ TVswRZf5bfwdoI0Dj7Vu1bF6aawhnwqIYi23i6OhYK5MZmtpk4 njCjtlUzHO/ffWoStqp6qm/fbq0r+XZ/hLu0cpc0BIouuv++v2f64chfQem+eT+xPaG84Ptf3x4efrR7aq KvKjO5vu3rlQ/eXgKaG5uuFAm8sjJdJ4yhxAtYjRvJic+R98yerZltJVjACdXcO ZEFeh+Ann94ZpsdhbXZIPPD6s5BhtSQ0J8Fn5PxqgTG8sf9/BcDhaG9nd8lA9LLh0TfXlzEarO6xePVRTyQPVB3llbnF5bHI/ROgz/c+ZAZLnYWcDeKuA4FOR4VZXGQ/6hv//plSt7GhvuMvKGe1dyhNztK9fPHDeOLByvEeoSaPpL3AzrUIOtX qHJabUVRUxvMxntvZcriIiMT/9+2c5FG7kW9uzt9lsn6RA9dRLtv2VPlufDa+WA5MU/13ks55GOh0Bfe8vr2r25YCTtDf8U86JLeCEYfiXvvXeyKpqfur VM5F4s9D5QFvvm6QWgbUjyIlcYeOowH3TD5/dHCkQO4eEbtdXJd4TYmKy09ciYvSZw7hp3B//oYiGn/dUf5Mu7k0JeiKNb5ALLoDlWMc4RpQuX6uuqk7lTSR7bKzfdXSl 5ySiaSgti89hene9v0bIvKkXPo3uXej6/gbSjuohTIYoGWoDGfQUBOanbq0pDslKczh7JUQ6/V8maVIqG7Ex3forLxePss0dCszkbSwtCDObpTSTkx2nf+8QI5q/3m7nCx8YpTMiLf36zijy7KxZlha7bFrbUJvl7Y/+glArdKZO1tchGsyn7+IG1ZalAW0vjhaz0HXtFId0f7oHuASSK 4fZzxyrBSHIzo9ix7qrBN5C/PbAnqkTkI+TsLhEE93x6CPQAXaA+7C0K3ZPlnh23TpyzMTtz/R6R/871yyapE11NrdCkzMUbPKdbhppvj87JjLx5MoNcPRudwwlcuzV hvnny4lUhHlE8Mnaspg7xs9Ov5Lo/vnNudLjxzz/4Zbk7+UnO8r63QE9f91tA8vThlYd3zt+/cerhzRMf62+8e3buwY29vx3PYrN23L9RBXR0tjwD3TXc/3xvXsDpspAyzuZ9exyK8uzzUp1j3DdP0iBEjQSzopdvcv7OIm7 5xvisjLAz+wPJmRp3ATfYcn3KD0Zssw3hzkEsoqurqUuSfC1LE u3aml4OSBqPHfQtFW8Upe2mvn5QyT5du1Lb/uk5ILn8aw1Gu4C+kf63UDaDaWmuv3SiJkPa+wIjLZdPV4LpAVr 35fvXZu8qTVsjFtgIBb8c4AeUp0boEUI0iH+0r7mty3eWaQttk nkZgcfKdpEjFQ6FuTFLLeJ+thSYrgt0C2cRbR2tcUQQs6kgbmt/2wegv6LEjpe6/MyBtMG216Db95WzL/9WrRz5LOlq+O3Uvif3LjS8+uPtyytP/zp592rl0/tHQX9+/feFohwWqE6gtaYotDbT/pBwm5C/UsDfdCwvPCfETYcQLV01vyi3NY5uM61581en8DICj5TakSMVDr mCCOOVSXOMMldsjtwVGE10xqqPIdwwm9psD0lHM/C1KHfLvpIt+RwP0D2QN507mZfDCX7+9yVAcvf6qbL8NKX0I9CR k+F74aQYaP1Ydy2fG7y/MEX59S3QevZA0v4020PC7bnCtcVFOw4Kggpi/XUI0Ruv7eJvv97F68d1ojmWLEFW2KFiW3LmgGcOJ9BqQ+rMJcn mG6N2+sWSMWM1dQnL07wmy6vjY51S0b6n0KGyaPsefiCYLjCtR eKww1W8V08uf3r/aLCn8dB+Eah2KFqqy1O6P92Vf3169Wx+LtunjB9BD76jpW9unB XX8JwP5NgLc9YlJVhWZHgXsoLHEqKpQ1wDXazs3Wav5v5kzeLz Qo+U7CRXz8TwM0NWbYyfb5b2s0WgZ3QOGaOnpUt8ty+uFQY1PL sDZcepIzFFgh3HKpLBtEHZKMjwvHS6qK3p4a3Lh8H0P7h5GnQX Nfj22vlCoOmfu/tKBb6FXK8Cjpes+zHw+f6VikquewV3583LyccPhZVn+acGOE/WJGpqxCcizGjz7lnWiQZrY/jc8NP7/MjjW+I8fszKDSEmm7hTF3uHsas1J0zU1iIbTacdEIX9cb4a6Hp 0/0BG0varJ/OgalFJnlcWhp85mAVZ88ObJ758+OdD3Z9QfgH18c7lUsXAo+ri 4NyMneUCr2Ke6+f634EvD27WFKZ7HSoMpqS3Wz+cLBeFOq43ma RGxmjqBsWzF2/wnGEVZmYbxedG3jyVTj6+Pi7OjrLbFbF8LWuGSZRHbNWPCxfqq JEFM0leuv+BgnhQrX0dLzKSfZ7cPAS6afjL3dqSyDPVGWDaWt/cPXMw/+HNE1B9AVoun+XfuSQUptuWC12KuTv2CXe/fVQLZfPHhj/zM0IfXq0E6v65X1YgCFv844QJhMydOtsvTjRvne90S691LmECb uyLW/vIUPt9cU5seCz7R2PPhetyrHZkb9m2dZwamapHIn22F7E9h9se gZGeOFjZ+OQS6KaBj1fzM5xunBZjtFny6XFhVuTevESgDVTDqQ OJ5WK3PM62A4W7+QlrqkW76u7vBd0KZefewkxJ2wsoX+0vC2Gn e43TJtMIWW24ytFfMGuV//crnZxCogv4KZ11NwlG3x+sEmZkCQxt/Oau5i9ckxYSFLxgJhmvRdav0M9P2fXgQgkUyg9v3r/68zQGnvY2nOcnbL33ezFGG3ubHoozQnI5oWA+Y7T+cEWkiL2tl G9fledQkGazX2D7+IYYaGtpen77xnnIO5tfnisV+67fvFhTgyw YqxPo6L96R8Y0y6CfNzhHczKqykTobyJA683rRzlZ2XbuaRP1Y 5ev57HiUq1Nf1JTI9/P0MxOdCjK9Opv+0AN9V8/Xt5Td7nt9ekittOds3mgWzvf3SnICK4pTsJoI6iGg2Vh+WzbCv 7OfYLttXkOVdmb75xJlXW9qN2bO9z7EaOfj+9LLhIHEW0ybhJZ PndWWgzXdH36DJMI423e/JKC40dKwXQQ4H1r+5NsoSgirmSRUZzp6nQDk81xacnakzWIJjE 3mZLL9zm4N1bV/wLy/t/2iG8dE+cm7Xp+fT+ULSOtj0VJ3tV5MRiph/J9TX5wFd+zJM3+UK5rDd+uLGnVrUOssyUcxZe3oL88vVebxXZd u+4nokXUx5PI+IiVa3eZWKfP+Ck4Kqk8PYf3qu4q0EhkVB3QlS 0UZAkPrF4XZ2IVqW/i7OQf87Oxgc5UQjSJp8eqMnHQpaPZUPRgqP23GtHJSs6n15cx0 jD4+WE2y+l4RSKoRjCNR4sjqsU+BSl2+/kuB3NdyzJsTxQHU5+eYvjzv/eOlomDvTxXq2uTKT+Mn7VwnqNvhJmNl4lltJlleI64NjOHC3Sp 0EhouhXou/3ntSxhXiRLtNTcxdg6yHJdYGQSd8a8WRO+09JQI7FBfuKU2Nu/FjCDL0B13rp99uyZonf1v48OPcvP9twrDsZIHZjGcoFXdbFvbb l/XrZjZsq2387wgRbQLXX3Tx0t50YGOE6eRLTGEaKnFhSdYbkmwd gqZrHZtsDo2DQu58r134BBiu4igJSmvtIYqjpUzs3lbd3laWLt t8Q4YJtjkk9wClFXH6OnNWvKrCh/71yu560rubKRT8BwV0/9lSv7Tx7LEWb7FomDgGYo6ktzA3L5HoVin2sXC4Ylz4C2kYF/H9+triqODfdznDdn+sRJY4mmjr1LgGegaJlR/OLlQRt22KUJo/LLsqWyXlo5DMgJKECpBAZbOh6lCT3jeeFW6730l4UsXhrv4lpi 7xQ+ecYMNXUyYRzZ7WLJy3AvyA5/+ddFargLjAyQApIzv5eNokmF1ievf+vrfTs62AppB2Qdne9un6 xK5bEd/fxsxukRNTUNoj7WxTPJN6DSYHnEcrNQwxWOsRlhafyAuoa/gBEwSjAUAQWoAHoQ6Dp+QcAtjPKNiDO09DYyTVlunBIRU719V7 D2uHFEixBNsmLFHHFmMDfBu0yY+uyvGx2f6ocGWk+eKFUxHd19 r2/cONzX8RbU1+bXD6ry0vPT/HMzfezsFhMtoqWnoTtuxubtYR4+havX8n9aEGi80snZzytdGHf s1zKZokOlGABNQaEkUCkxOgKGopQjvZLWI2f3cfITnf09jK095 v7sbWnN22qb4+YbP3n21FkLJxMtoqFFNqzTj4+2z07fnZ3gfLa S23j3KkaHIZM23L58qTa3MNNXxPFIiLa322w4Vo9o6RHNiURz/LjAcK6bV8HiZZGGJomWa0IdfXcmZPtXH93b2d02MtILyCCXgVI RqCjl0MA3IQIG7T1tyfxAQXmSk6+voZWb/pJYS2veFoeEBI7op+WLyFgydjwZP47oaJD53xN7mx+d1urzowL idzvlRkex3Bwjd2/cYDpzwWyiq0HG6hB1DUI0ySJT46CYVAe3FFMr1uJlkYYWvpt2u OWUJbG4Xq0dn8AAUIKRq4ZloEAgByiAUTLKUdCgVHhSf6vsECe 7NN7By8XQ0nuJUbj+cl/LdYG7g1jRidGmSycumEHGqxFdQnTUiI4u0dAmRJNo6BLtMURLi 2gSokvIBHUybyox+Hl8aCzLLTjZxjbIeIWvoVn0cnOf7W4OmYV xRVX8f149oGglQDOUFCo5lN+E1TeDplIwlBQMAEiVXxs+P8kqj sksSPIJj7VY62Fk5WO+JsRwhaeB8caE2LioIH8XBydzkxXTZsw hY3XIWEImEzKOkAkaulOmzZi9wNBwpe2WnaH+gUmJ6caWO8zW+ Jnb+BuYuCy3cHf1j87Ij8ouDatvejkk+6YT5Qwlg5L5n2OUA0q ABk0PAr2ABAADvP1QX3W0RLw3iZ0bv87W6ScDW0PzsGXmCUssU sw2cDa78FyDs/1juH5RqZ7BsS7eYc5eoW4BUd7hKd5RWbtDxL+4iow35Sy0Sltm EbPMzP+HhdvWbHZNzWHzS1LLD2Y9f3OHAQ0AGAQGVEoK1H8e/f+3DABNo1uubFPKqW95GhzpPHMlL13kxRZkxCblb7PnmK3KmG/Gnm2U+INxmP7KYKstkWvtYtdsjrWyCVu5Ptp6Q6TlpnCjjWH6N hFzreNmmqXOMk5eZsnauCUxPDY3LSuHLQw6c6Wwb6AVoGlKpZB LFcoeBoNg/sdAgygwpKBVKhUYFQCapgdBy8BQUDKykUGg60vP0/KqIjaPn86tcPdhr9/ms+oXH9PVfvomAXMNQmcvjpm7LOUnY873S1J/WJ461yhxrmHED0beC6zczH5xX+cQ4OmflZpRyUrKFBdzm9qvAi 0K2TfvS4EeYBgpQDMMVAwUKlAAUaBPjhGFCqr/MYKhwFCgwcjlw4PtKrqfwfCruie1Rw7vq9nPF3BS05PCIlI8fd Od3Hhbd2at2sI2sUkwsUlYtTVji1PODg+es2+Sb0RcTHocW5ha UVVTffDIs5d/U0w3hSaZ7ON/0/l2XaCBbzQM5FDKISNySOWQKiBT0CpKDsgBBaAELR2BSgkVQNND A21AH9D1puH2zWvHjtYUi7JY6Un+3PQgIT9SKAjn8YJE4vAsfn A6xycxzTM53VeQG1d1UHz298onry4DXUCfUt4LGlABKoVySPLf NUgJWgklAwXkckhHMUgk9MAohhXooyClFf8DkgMqCopRKL89Ma jCZ6AZaAbTBXmbrP9FS8O5v28LL5wKP17rcbjKubpyx+Fa1wu/ht27l/P27ZGu3j/likbgM9AINAJfQEsxCowAKgkggQz49n8VKNByDMoxOISe/wOpfoqaMAOWGAAAAABJRU5ErkJggg==

Julio Cesar

Zanetti, Samuel, Samuel, Chivu
Stankovic, Obi, Cambiasso

Alvarez, Milito, Zarate

سیه نا
[Only Registered And Activated Users Can See Links] YYG7QAAASNUlEQVRYhZ2ZaViTZ9bHed/Zu81oB7UIBEIIIGpbba1tZy5bW0Ft7ViruGIrokhFcGl1qlYrI CACsgmIbGEJiwpqFZeKCrigbIKiKMgmSyCBbE+ePHmW+z8fgoJ Uva72a+471/nlf859chYL8AAPEAACwAAUwAAc4QAeYCDQAA8IEBgKhIEAk15v 1KkAFS806Ohz3QOHSq77nC3z6tWmaKgzOn0loBQYHaPTQRBAWN 6ohwCeBjhwFDgjIADgABqgAQYQQGAmsTAbGwb0+IYAlgarBzhQ atpkoEEYk0HFG7WCSQOor13Nz8z64UCsZ1Lq8lPnv7tQtjMuye Nwmm/8wfU3Ko4Cas44oFF2AbRG2QWCgV4NOIB7AvS0OQIIzwBizfKYj/UaDjwIY/4+a9B2AWqBV/T318XGb4iJ94lLWJ+Stm3x4n87Sv5uY/2XGTMc4w76H0rZFHHAKy3jB43mDhF6gQFAD7CswTToDQECa7bI AQzAPg00SGMG4p4cc8zgDVXPAAgHULypmwjtD1vPhuxbmZqxJf HQpj5llV7Xts571ahXRktEjnNmzQTUHY+u5ObviYrxDgpZXlqe 0quoAvrV/e0gHLjBn8cYyGMJHlsEzEwWIMOBhEFYAoEFBFBqGgQArdW0AN0 lFxMSU1ft3OMed9Af6Dfo+sEieHeIq3SSvbXDisUr9QMUwIL0F R7ft3OPe2LqqrLyw4yxyUB1ADR4gZge2yEYxvQYiMACGE6DJ6S EAwQQkwCwmoFWQFFdfUSeu+P77TNdJlmcOXuIphTgwFJY7ekzd tR4+/GOs2bMAQ/eyAH60rIsO4nFqrUTs7L/e/lyGqDQazsAFgJYIxli+pV1C5gj7Wkas7NYRgDhjIZe1tQJPNob snJfuJeD5E8Ojq8mHgoG9BynB4Hv2g0TnN6yfkP85ReLKJ0eYA D9jcpiK+s/TnB9xc/PLTNrR0vrJSPdDlDgGM5EBgN3JBMHcBYA+5QXyZDrIBCO0QJqo CddtjMu/tvp7491sLd0ENvm56fr9T2E6ABm8SIPZ6mrvUgy280dYDhOrdF 0NjbWWP7zHw4OYx0d/5CY5L8vfB2gYE09JloNAn6k44aelMVQnI8AItBqVAI3AKhu1Z2 MifP7cddCB8mfxLYiOxvn7MwsxqgDaJru8/PzthNZ2duNnzt3psnUz/M6jjVcv3rN1Xmqna3I1sbCP2BWwdHQy6WZBqoV0BPBNNzK00C0 xVAmGA5EYGJogNaoHwLdKak/RkWv37v3axeXv7/68mvvTf246OhpEDBGvSAY/P29RaLXXVxs5s93e5I1Lpdc+8crVjbjbV1dRwUHr/xu65eJSf/l+Q6gX6dTCDz7xNCvgcwKPT57fI8QGtDyXPf9+yURkRt+2L5sn c/sUaMsXFxE1ta26al56n7OfNNzpcc/x/zVcuzf5n3hRgR0tPVDwM2K287OE5ycbF5/3WLZ0g82+H9xrDDq1KkkQAVoCaGHzA09t0GXsQD3FNBgytIPaB 4A3bLMoLT0n3p7q7s7q0svF/7rX1OcnaX7w6N7e3QDKiMIPDwWvjvtrYmTnNzcPtVpjWZfREXG WVmNmz598rGjycreeqWyNiV118GEbUbjw15lA6AfTL9kuEgcwF oMPrGRvAygBhSq/promM1hYf4C32Oie2i9CgTHjhWt8lox46PpX3+zLC4ubuliL1v rCZav27t9+p+srKwVnovfm/7W4iULTpz4mTOxvEkHaBljR2johuyckLv3zgIKQA0wvzIK8yvD s+ShdFQL0Fl+JVOeG3r16rEsWWzHw3sgAk2ZQNCn7OrpbSm/en7r1u/Wrtkw49+fzf9ixScz54aHh508ld/WcQ9gTYxg0DMDfb26/h559sH790vTM346XRwPdA5oHgDUs0QyJ8ZhoQMCgAW0gIJiGpJ Ttu2P8Otor/rXB5OL8vMhgPDYvSvoww9mpKfLenp6OM4UEhq4wX9dS+v9/IKclJRkX1/fgIBNh5PTd/0YWHb5akxEdPPdu++961J583RQsHdsfEB7VxmgALQA+yvTT4CE kUAc125iGxMPbYqM8mtvq1q+5Mv46BiDhlb3azw8lhhpfl9YFA iKi0/tCdx+9vyx4ydz1vp8HR4eduxYUX3dvbNnSqZOee/0z8WRYVEF8tyv5s9pbak6lLw97qA/J9ylTQ8A7UiFCAhgQcAQCISA8CCEEIGBwIDogL7798/ExvkUFARfLT+1d8+ugPXfsoxJoVCsX7+e5wnHCTTNPHr0aONG/08+nXHx0vmFCxcEBQUtWbLEy8s7Kyvnxx93+/n5hYftCw0Kjo7YnydP/uV8Slb2zuqaTMZ0D4IOAnmcrFkC1lwRWfCgeHBEgMADhCeEBs9 AoCAozp9PypZ/f7NSFhWxe67brLffmmykqf7+/g8//LCtrW3dunXXr1+/ceNGeHi4TCbbvHmzt7d3RETEkSNHLl68ePHiRblcPnv27L3BgR 6Lvlq6cImPt2fDneIc+c60jE1AKwRq8A8EAGgCiofwIiCGbi8q ipRlbW5qPun3reeNq1dWe30TEx0lk8kyMjK8vLwuXLhw8uTJO3 fuxMTEBAcHd3d3nzx58tKlS7t3796yZUtOTs6JEyeOHDkSGhI8/z/zigoKv9v0rVZTn5C4QZb1nSDc/81AgCo62j/x0DqtriLmQCA4tulBo4HSMQzz8OFDuVweFBTk4+Pj7u7+/vvvT5kyZeLEia6urnPmzPHw8AgMDCwuLlapVEqlktJrWx42QUB yYrSBuht1YE1E1Ne/RyGgLyTE+1jRLqBRq+5gKH1fb09a6uFVq1aJxeKAgIDY2Nji4u KmpqZly5bZ29uLRKKFCxfeuXOnrKwsOjp66dKlkyZNmjdvXnaW 7H7jXQgAb+jrrSw4sufQYT+KuvWbgThTZ05O0Padn2m010G0KU mJsz6dKXGwHzdunFgszszMJIQIgtDd3b1t27bRo0dLJJK33377 STFx586dUaNGicViG2urz+bODgsKVXS1AJ37I7zCIzx/j0J6bXNk5Pp9+5cVn4l8Z4rjpg1+584WO0rEzs7OEolELpcDMJ lMAHx9fSUSiZOT05IlS9RqNcdxPM+fOXNGKpXa2tq++spLp34+ sS847J23J+TKw2Ji1yUk+XLcvd+jUGDgN8tWuC5fMaX+VjlLG3 RatdUbY62srGxtbWUymZkGwIoVK8Ri8bhx4+bMmQOAZVme52tq aqytraVS6ZuTJ14pLzVRjFrV9dWCdxZ5TNwfuZLnG38zEMs82r/fNzxiOS/cBnQQ+IfND8wKWVpaFhYWchxHURSApUuXOjo6Tpgwwc3NzUxJU VRDQ4OdnZ2lpaWD2K6q8gYEEI4iQmtIqOf+yJU$$$fEMKxwHQT iXpyHIiPXR0V/LZA7EDSCiWltaXaUiEePHu3s7FxQUACA4ziO47y9vSUSiaWlpb u7OwCe51mWPXv27JgxY6ZNm2ZjbVV5swI8GMMA0Jl0KCAhyfd3 AUEVFeUXn7CGoIHwapOBam9rkTjYS6VST0/PjIyMxsbGe/fudXV1RUVFubu7L1iwYOXKlQ8ePFAqlR0dHZWVlZMnT37ppZfG jbWsr6uFANaoAdqTD2+KT/D5fUB9sbEbk1PWs1wdiJalDZ2P2h3EdvPnz8/Jyamrq6uqqiopKdHpdDRNKxSKy5cvt7a2njlzpq6u7vbt22VlZ TY2NlKpdIzl62YggGFNTbFxvtGxq4GW3wxE+J6UlO3pso2q/nJAT1hTV2eH2F6UmZmZl5dXUlJSUlJSW1sLoKmpqaKiorS09Jd ffgkLC2tra+vq6iovL583b55IJJI42FferBAYHmCMdGNikn9S8 nqg9TcDCVx3YWGELGtzw92j5qDufNRub2fr4uIyderU7Ozsjo6 O5ubmyspKuVxeV1d37ty52tpaPz8/d3d383/Znj17vL29P5n5UW1NlVFHA4xKWZ0h25aVs/V3xlB5uSwze8v5X2I4kwpEaG9rsbeztbGxsbGxyc3NBcAwzKVL l9LT06urq8vLy7u7uxsbGxctWpSWllZUVBQcHLxs2TK3WZ/U19WaFbpVeyJDtu3n0yEUdeu5QAT00+WHCbzJDFRffzwr+7/5+UE01QXCtTU3ie1FIpFIKpVmZmbTNNPQcC8jI0Muz75VV3Xp8 i/V1ZXNzc1bt269fbuhpubW7Nlz3d3dnaVON65eAxF4dqD4dGJq2 taKG6lAO4h+qDR7XH5wjzvXEWWbAFCAysQ2HYjxCw1bB/Sb6P7OtocSO/s3J731t7+9fOJ4sUqpLSu9tmbNaq/Vy+831VTVlLa2NR44ENnc3KJRG+pu3fVdt8Fz+UqpvVN9TS14A 214lJC4LStnV6/yCtD53ALt1x2ZeboA9FPGB7l5Ydk5IdXVpwFt64M7Tg5ie5HY1 kacKZMXF5+labqx8W5c/IEdO7fu/mn7xzP/zfOs2QdlpdemvfuBrbX9+DFWNRUVACXwPZFR/uERPkA7Rx69oIQd1nUMHTCAmiOPblYezZAFymShQP/9hpvOEvs3xlq7TnhTnisjMAxoumiays87fjBOFh6WkJdbJAgcy 2t1VG9ZeYmz00R7kWTs66Ob7t7iWeWVK0dlmYHHCiOAToK+FxT 5z+3LAJVSWbsvfH1GRjDDtLU233B0GGtrbePi4irPlbV3PPjsc 7e9e/fGx6bGRqcFB0YXn7p04cKFuPioAXVPXX3VSy+94ix1srMZc/f2FcbYceDA9+kZe/qUVcqB2y9ug57duQI0MAD05MhD4w9uvV6Rr1Hftrd7eeJEu1df fbmo8FRLc89G/x8C/L/buNF/7mez1qz9xsvrmw1+mw9EJil7qeqq+jfeGOviInKS/rO8tKCvryYx6Yewfd8CXYDyxY3isCnfU0Csnuo2ixQU7J2atrO 397pI9IepU11sbe1k6QUMjZsVDco+9YWS0w+aa2rrysuvXKitu X39ar1OQ25cr3dwcBSJLCWSV65dlR8/EZOWvru4ONncSptM2he00oNj16dCWwAIzzAaYABQ5MhDYuMDTp 2OFIv//H8W///BtE/z5UXKXtXe4J96e9t9fDx37docFRUYELCGZXUrPZfqNPq6mnujX 7OWSpzs7f9y7Fjovv1r5bmhHNcOqGlaxXOmoV/+nOnHSCCBIwDH0L2UvuVR59XklO937FzgKP3LJJcJtuOlefJcI jCpqXE03RcUtEOWcTj5UPz+/UFlZcUbN67tVTy6UlYusnaysxU5Sf/qt+GT1PTtVdWFgArQ63UDv+oEnwJiRsa1AAjgTAQQCEcBapWq/uLlw7Fxvh/PtLO2es16/Nhz54p0um5Az/NUTlb2zu27Q/eGx8XEmkxahlExjKqqqsxRYieRjJs+fUx0jE9+QZha3QCodWrF EM1zBlZPDjGUIYducwzdB6g4/uHhw99HRa2b/OY/rKz/eLTwEKADjCBYsfSbtye/5yJ9c97cLw16cwDoy68et7b9s9jhj7t3Lw3fv5rlmniuW6fpBO EMeuYpE3gCZB7pDX2EEUlS4$$$0BAYQEdRzXcbinPzdkXGLpsw 2eL4iVjz0BMmbNmw7bW/jh432nrG+5+Ah6pHCaK7VXfyDRuLsMivDqdsbGj4GVAwdA/haAiD893nDz1HzqmfypMGDQ0CCDRNdQGK2tr88AOL0rO/DQz25LkegDXqmC3+37tIXN95c9rcWZ9DAMAqem6fPhO94ye3uE Oe587HAt1aTQtrHACBQWOEAI4Z/rhGjIWfMclnAYHwg8sHXb8eRABo7UAroOhWlO8OXJyduz0haeO 163l6XduKJYvsxtuPGTV29qcfs6aea9fzCo4GH07btDfM837TK YFvY42dAAXCMXrWbM5ICcNoRgzOn7F8oQGWM/ECC3BgKcIbBXAsz6gBLUgf0B2fEBAZvTouYb08b8+8eVM/mjFh2rt2n38+JSl5S5Z8x09BHjFxfkA3SB+gpnXdAMsbObAAD7 2GeyzBM1cL3HAgGtAPZiYCCCAMzOsOrUoDwpkoDaVWAjSgVg/UFx0PCdm3MCtvbWLq4qz81dEHv4pLWJUh29bVWQGoARosZdAqQ BjdgFrXT5nloHVmRYTnLF84PO6PzEBaQA/QPMvxJoADqx+8QGt0EAQI0PT1gTMAKrWmArgOnNbxKTo+BShmS SkvNAAqgdHRGo15PQXCmo3xBoABeLBG8rz11P8AZZ9Gq5r//ncAAAAASUVORK5CYII=

Pegolo
Vitiello, Terzi, Rossettini, Del Grosso
Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza
Destro, Larrondo

J. Mourinho
04-11-2012, 15:06
لیست بازیکنان دعوت شده برای بازی با سیه نا

استراماچیونی نام 20 بازیکن را برای بازی مقابل سیه نا در چهارچوب هفته سی و دوم سری آ اعلام کرد.
نام بازیکنان دعوت شده به شرح ذیل می باشد:

دروازبانان: 1 جولیو سزار، 12 لوکا کاستلاتزی، 21 پائولو اورلاندونی
مدافعان: 4 خاویر زانتی، 6 لوسیو، 23 رانوکیا ، 25 والتر ساموئل ، 26 چیوو ، 40 ژوان خسوس، 55 یوتو ناگاتومو
هافبکان: 5 استانکویچ ، 11 ریکی آلوارز، 14 گوارین ، 18 پولی ، 19 کامبیاسو ، 20 اوبی
مهاجمان: 7 جیامپائولو پاتزینی، 9 دیگو فورلان، 22 دیه گو میلیتو ، 28 مائورو زاراته

لازم به ذکر است که اسنایدر و مایکون به دلیل مصدومیت همچنان قادر به همراهی تیم نیستند اما ریکی از مصدومیت رهایی پیدا کرده است و برای اولین بار در لیست بازیکنان دعوتی استراماچیونی قرار گرفته است.

saeid_8992
04-11-2012, 22:19
تلاش ميلان و اينتر براي بازگرداندن بالوتلي

باشگاه هاي ايتاليايي آث ميلان و اينترميلان تصميم گرفته اند در تابستان براي به خدمت گرفتن ماريو بالوتلي بازيکن ملي پوش اين کشور از منچسترسيتي وارد عمل شوند.

ظاهرا قیمت مورد نظر هر دو باشگاه برای این بازیکن مبلغ 20 میلیون پوند است.

بالوتلی که در فصل جاری تاکنون سه بار اخراج شده، با رفتارهای خود صدای هم تیمی هایش در منچسترسیتی را درآورده است به طوریکه تعدادی از آنها از سرمربی این تیم خواستند در تابستان او را بفروشد.

وی چندی پیش هم در جریان دیدار تیم های سیتی و آرسنال تکل خشنی را روی الکس سونگ بازیکن تیم حریف انجام داد که از چشم داور دور ماند ولی اتحادیه فوتبال انگلیس بعدا اعلام کرد، او را به دلیل این تکل مجازات نخواهد کرد.

بالوتلی اگر مجازات می شد، ممکن بود با 9 جلسه محرومیت مواجه شود و مسابقات باقی فصل را از دست بدهد گرچه بدون در نظر گرفتن این محرومیت ها هم روبرتو مانچینی سرمربی سیتی گفته است تا پایان فصل دیگر او را بازی نخواهد داد.

مانچینی در همین رابطه هفته گذشته با ویتوریو ریگو وکیل بالوتلی جلسه ای تشکیل داد تا در مورد وضعیت آینده این بازیکن 21 ساله گفت و گو کند.

با توجه به این شرایط خبرهایی در ایتالیا منتشر شد مبنی بر اینکه اینترمیلان باشگاه سابق بالوتلی و آث میلان رقیب همشهری این تیم آماده ارایه پیشنهادهای خود هستند.

saeid_8992
04-12-2012, 10:34

اینتر2 - سیه‌نا1؛ویوا میلیتو!

سیه نا گل اول را زد اما میلیتو در دقیقه 42 بازی را به تساوی کشاند.این مهاجم آرژانتینی گل دوم را هم برای نرآتزوری به ثمر رساند

سایت گل – اینتر پیروزی دو بر یک ارزشمندی در خانه مقابل سیه‌نا به دست آورد. دیه‌گو میلیتو دو گل زد و اینتر را به رده ششم جدول سری آ رساند.
سیه‌نا در دقیقه 6 به گل رسید. گتانو دی‌آگوستینو پس از این که ژولیو سزار ضربه ماتیا دسترو را برگرداند توانست دروازه اینتر را باز کند.
سیه‌نا سپس با ضربه دانیله مانینی در دقیقه 15 نشان داد که برای پیروزی به سن‌سیرو آمده.
اما کمی بعد بود که ضربه سر دیه‌گو میلیتو روی سانتر کریستین چیوو روی تیر دروازه نشست. او کمی بعد با ضربه سر گل زد اما به دلیل خطا روی جیان‌لوکا پگولو، دروازه‌بان حریف گل او مردود اعلام شد.

اینتر سرانجام در دقیقه 40 بازی را به تساوی کشاند. مانینی با اشتباهی مهلک توپ را به شکلی بسیار بد دور کرد و میلیتو توانست در فاصله شش متری دروازه توپ را بگیرد و آن را به آسانی به گل تبدیل کند.
اینتر در نیمه دوم حملات بیشتری ترتیب داد و مائورو ساراته بارها خط دفاعی سیه‌نا را آزار داد.
اینتر در دقیقه 80 به گل دوم رسید. مانینی دوباره اشتباه کرد و این بار داور به شکلی سخت‌گیرانه خطای او را روی یوتو ناگاتومو را اعلام کرد. میلیتو پشت ضربه پنالتی ایستاد و گل دوم را زد.
پابلو گونزالس در دقایق پایانی موقعیتی عالی را برای سیه‌نا از دست داد و اینتر توانست با این برد 48 امتیازی شود و به رده ششم جدول صعود کند. آنها 6 امتیاز با لاتزیو، تیم سوم جدول
فاصله دارند.
سیه‌نا هم با 39 امتیاز دوازدهم است

J. Mourinho
04-12-2012, 13:31
رسیدن کاپیتان زانتی به رکورد دینو زوف

کاپیتان خاویر زانتی با حضور در دیدار مقابل سیه نا تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران کاپیتان خاویر زانتی با حضور در دیدار مقابل سیه نا تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.که با پیروزی 2 بر 1 اینتر همراه بود، رکورد تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.
حالا کاپیتان بزرگ اینتر در کنار دینو زوف و در پشت سر پائولو مالدینی و جیانلوکا پاگلیوچا از نظر تعداد بازی در کشور ایتالیا قرار دارد. پاگلیوچا با 595 بازی در رده دوم و پائولو مالدینی با انجام 648 بازی در رده اول این جدول قرار دارند. با توجه به این که نفرات اول و دوم از دنیای فوتبال خداحافظی کرده اند، کاپیتان زانتی مشکل چندانی برای شکستن رکود این بازیکنان نخواهد داشت.

J. Mourinho
04-12-2012, 13:31
اينترميلان ادعاي خريد بالوتلي را رد کرد

رييس باشگاه فوتبال اينترميلان ايتاليا اعلام کرد: اين باشگاه هيچ تمايلي براي به خدمت گرفتن دوباره 'ماريو بالوتلي' مهاجم کنوني تيم منچسترسيتي ندارد.
به گزارش خبرگزاری ها، این در حالی است که ''مارکو برانکا'' مدیر فنی باشگاه اینترمیلان بعد از این که مشخص شد منچسترسیتی قصد فروش بالوتلی در تابستان را دارد، گفته بود، اینترمیلان جذب این بازیکن را بررسی می کند.

اما ''ماسیمو موراتی'' رییس باشگاه روز گذشته درجمع خبرنگاران اظهارداشت: بالوتلی در برنامه های ما نیست. وی در حال حاضر در سیتی است. ما اتفاقاتی که روی داد را پیگیری می کردیم. این بازیکن همیشه این گونه بوده است.

وی افزود: بالوتلی از نظر فنی بازیکن بزرگی است اما راستش را بخواهید ما قصد خرید او را نداریم.

این بازیکن 21 ساله بعد از مشکلاتی که در فصل جاری در منچسترسیتی به وجود آورده موجب نارضایتی هم تیمی ها و سرمربی تیم شده است به طوری که ''روبرتو مانچینی'' اعلام کرد، باشگاه احتمالا در تابستان او را می فروشد.

اتحادیه فوتبال انگلیس وی را به دلیل کارت قرمزی که در بازی منچسترسیتی مقابل آرسنال گرفت، سه جلسه محروم کرده است.

این بدین مفهوم است که بالوتلی قبل از پایان ماه می تواند دوباره بازی کند ولی ظاهرا مانچینی قصد ندارد تا پایان فصل از وی استفاده کند.

بالوتلی که در سال 2006 به اینترمیلان رفته بود، در سال 2010 با امضای قراردادی به ارزش 22 میلیون یورو به منچسترسیتی پیوست.

J. Mourinho
04-12-2012, 13:32
استراماچوني:باور دارم که مي توانيم سوم شويم

آندره آ استراماچوني، مربي اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که بعد از برد 1-2 تيمش مقابل سيه نا اين تيم مي تواند رقابتهاي اين فصل سري آ را در رده سوم به پايان ببرد.
دو گل دیگو میلیتو کافی بود تا سه امتیاز این بازی به حساب اینتر واریز شود. با این برد اینتر در رده هفتم جدول قرار گرفت و الان 48 امتیازه است . استراماچونی باور دارد که دستیابی به رده سوم جدول که درحال حاضر در دستان لاتزیوی 54 امتیازی است، غیرممکن نیست.

استراماچونی به رای سپورت گفت:« ما باید همچنان به تلاشمان ادامه دهیم ولی درحال حاضر عملکرد خوبی داریم. رده سوم؟ باور داریم که ممکن است. ما به جدول نگاه نمی کنیم ولی تنها به بازی بعدی مان فکر می کنیم.»

استراماچونی درادامه به قابلیت تیمش اشاره کرد و گفت:« ما در بازی مقابل اکثر حریفان آماده مان، گلهای زودهنگامی می خوریم ولی نشان داده ایم که اینتر برتر از تمام این تیمهاست و می تواند نتیجه را به نفع خودش برگرداند.در بازی 4شنبه شب عملکرد خوبی داشتیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی داشتیم.»

saeid_8992
04-12-2012, 17:14
استراماچوني: بالوتلي؛سرمايه اي براي فوتبال

بالوتلي در تابستان 2010 از اينتر جدا شد اما بعد از اظهار نظر اخير مانچيني، آينده اين بازيکن جوان در منچسترسيتي در هاله اي از ابهام قرار داد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] آندره آ استراماچونی، سرمربی اینتر، معتقد است ماریو بالوتلی بازیکن بسیار با استعدادی است اما ترجیح داد در مورد شایعه انتقال این بازیکن به اینتر در تابستان آینده اظهار نظر نکند.

بالوتلی در تابستان 2010 از اینتر جدا شد اما بعد از اظهار نظر اخیر مانچینی، آینده این بازیکن جوان در منچسترسیتی در هاله ای از ابهام قرار داد.

در این مدت شایعاتی در مورد بازگشت او به اینتر منتشر شده است.

استراماچونی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بالوتلی؟ من قبلا هم به این سوال پاسخ داذم. او یک سرمایه برای فوتبال است اما او بازیکن منچسترسیتی است. من دوست دارم در مورد بازیکنان خودم صحبت کنم."

سرمربی جوان اینتر همچنین در مورد ماتیا دسترو، بازیکن تیم جوانان این باشگاه که در حال حاضر به طور قرضی در جنوا بازی می کند، گفت:" او بازیکنی پخته با توانایی های زیاد است. او می تواند در هر تیمی یک بازیکن مهم باشد."

استراماچونی همچنین در مورد هدفش در رقابت های این فصل گفت:" ما به دنبال مکان سوم هستیم. نمی توانیم این را انکار کنیم و فکر می کنم می توانیم به این هدف برسیم. این چیزی است که ما به دنبال آن هستیم."

saeid_8992
04-13-2012, 23:57
پیش بازی اودینزه- اینتر: جدال بر سر چمپیونز

هر دو تیم به دنبال رسیدن به رتبه سوم و راه یافتن به رقابت های فصل آینده چمپیونزلیگ هستند

فرانچسکو گوئیدولین برای این دیدار آنتونیو فلورو فلورس، مهاجم و دوسان باستا، مدافع- هافبک سمت راست تیمش را در اختیار ندارد.
مهدی بناتیا که در دیدار مقابل رم غایب بود، این دیدار را نیز از دست خواهد داد. جامپائولو پینزی محروم است و احتمالا میشله پاسینسا جای او را خواهد گرفت.
در سمت مقابل وسلی اسنایدر به دلیل مصدومیت از ناحیه ران غایب است و مایکون، مدافع راست تیم نیز هنوز مصدومیت زانویش را به طور کامل پشت سر نگذاشته است.
لوک کاستیانوس با مصدومیت همسترینگ دست و پنجه نرم می کند و این دیدار را از دست خواهد داد؛ در حالی که والتر ساموئل نیز به دلیل مشکل ماهیچه ای سه هفته غایب خواهد بود.

اودینزه در 7 دیدار اخیرش تنها یک پیروزی به دست آورد (1 پیروزی، سه تساوی و سه شکست)
- تیم میزبان در 16 دیدار خانگی اش در رقابت های این فصل تنها یک بار شکست خورد.
- شاگردان گوئیدولین در 4 بازی 9 دیدار اخیر نتوانستند دروازه حریف را باز کنند.
- اینتری ها از زمان حضور آندره آ استراماچونی روی نیمکت این تیم شکست نخورده (2 پیروزی و یک تساوی) و 9 بار نیز دروازه حریفان را باز کرده است.
- نرآتزوری در 6 دیدار خارج از خانه اخیر تنها یک پیروزی به دست آورده است.
- اینتر در 17 دیدار خارح از خانه اخیر تنها 16 پیروزی به دست آورد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ترکیب احتمالی

اودینزه
هاندانوویچ

کودا, دانیلو, دومینزی

پیریرا, فرناندس, پاسینسا, آرمرو

آساموا

تورخه, دی ناتاله

اینتر

ژولیو سزار

زانتی, لوسیو, چیوو, ناگاتومو

گوارین, کامبیاسو, استانکوویچ

آلوارس, میلیتو, زاراته

saeid_8992
04-14-2012, 11:40

فورلان: اینتری ها هنوز آن فورلان واقعی را ندیده اند

ستاره اروگوئه ای در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز نتوانسته توانایی های واقعی اش را در سن سیرو به نمایش بگذارد

سایت گل- دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که تا به امروز هنوز نتوانسته توانایی های واقعی اش را به نمایش بگذارد

او که تابستان گذشته از اتلتیکومادرید به اینتر پیوست، درطول دوران حضورش در سن سیرو تلاش زیادی داشت تا به روزهای اوجش بازگردد و در 19 دیداری که برای این تیم برگزار کرد، تنها توانست به 2 گل دست یابد

فورلان اکنون در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« از زمانی که به اینتر پیوستم، مردم هنوز نتوانسته اند فورلان واقعی را ببینند.من دوست دارم تا بهترشوم.در اینتر احساس خوشحالی می کنم. من شهر میلان را دوست دارم و هواداران با من خیلی خوب و مهربان هستند. فصل سختی را پشت سرگذاشتم ، به خاطر مصدومیت هایی که داشتم و به خاطر شرایطی که تیم پشت سرمی گذاشت.»

البته این فصل ناامید کننده باعث شده تا فورلان چالش جدیدی را برای خودش مشخص کند و این ستاره اروگوئه ای اعلام کرده که برنامه هایی برای اثبات توانایی هایش دراین باشگاه دارد:« من دوست ندارم که این طوری اینتر را ترک کنم و مبارزه کردن را دوست دارم. من همیشه می خواستم به اینتر بیایم و الان که این فرصت را داشته ام، نمی خواهم تا وقتی که تیم درشرایط خوبی نیست اینتر را ترک کنم. می خواهم اینجا بمانم و موفق باشم.»

اینتر در حال حاضر در رده هفتم جدول سری آ قرار دارد و امشب مقابل اودینزه قرار خواهد گرفت.

saeid_8992
04-14-2012, 11:43
اینتر تمایل خود برای بازگشت کولاروف به سری آ را تأیید کرد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال اینترمیلان ایتالیا تأیید کرد که خواهان بازگشت مدافع من‌سیتی به لیگ ایتالیا است.
به گزارش و به نقل از فورزا ایتالین اسپورت، اینتر تأیید کرد که خواهان به خدمت گرفتن السکاندر کولاروف، مدافع چپ صرب تبار منچسترسیتی به سن سیرو در تابستان جاری است.
بازیکن سابق لاتزیو که با مارکو برانکا مدیر ورزشی نراتزوری ارتباط برقرار کرده تأیید کرد که در فهرست خرید این تیم قرار دارد.
برانکا به سایت خبری باشگاه اینترمیلان گفت: درست است. کولاروف بازیکنی است که تمایل به جذب او داریم. می‌توانیم در پایان فصل روی این موضوع مانور بدهیم.
وی در خصوص جذب ماریو بالوتلی گفت: بالوتلی؟ او بازیکن خوبی است اما در برنامه خرید ما جایی ندارد.
کولاروف این فصل تنها در 9 بازی لیگ برتر به میدان رفته است زیرا گائل کلیچی، مدافع فرانسوی انتخاب بهتری در جناح چپ زمین تشخیص داده شده است.

saeid_8992
04-14-2012, 13:45

استراماچونی: زمانی که در اینتر هستی، بردن یک اجبار است

مربی جدید اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که درگفتگویی دو ساعته با موراتی دریافته که موفقیت ،تنها نکته مهم برای سران نرآتزوری است

سایت گل- آندره آ استراماچونی، مربی اینتر در صحبتهایی به شوخی اعلام کرد که ماسیمو موراتی، رئیس اینتر تنها یک بند در قرارداد او گذاشته: بردن
این مربی 36 ساله بعد از برکناری کلودیو رانیری در ماه مارس، هدایت اینتر را دردست گرفت و این درحالی است که او پیش از این تجربه مربیگری درسری آ را نداشت.
مربی جدید نرآتزوری در صحبتهایی اعلام کرد که در طول مصاحبه ای که برای پذیرش این شغل داشته، موراتی تنها از او یک چیز خواسته.
استراماچونی در کنفرانس خبری اش در روز جمعه گفت:«درپایان جلسه مصاحبه کاری، موراتی به من گفت:"مربی، تو باید ببری.ماباید ببریم." این توافق ساده میان ما بود.راستش را بخواهید این بندی بود که رئیس اینتر برای صد سال آینده در قراردادهای مربیانش خواهد آورد. او از تمام مربیان تیمش این را خواهد خواست. این یک بند در قرارداد اینتر است، چرا که وقتی با اینتر هستی، بردن یک اجبار است.»

استراماچونی خوشحال است که حرفه مربیگری در سری آ را با اینتر آغاز کرده. در زمان حضور او روی نیمکت مربیگری اینتر، این تیم هنوز شکست نخورده و مقابل جنوا و سیه نا به پیروزی رسیده و با کالیاری مساوی کرده.
او معتقد است که اگر اینتر در شش بازی باقی مانده اش در سری آ به پیروزی برسد، درخواستی برای تمدید قراردادش دریافت خواهد بود.استراماچونی در صحبتهایی گفت:« راستش را بخواهید نمی دانم. کسب پیروزی در بازیهای باقی مانده یک رویاست.الان تنها به بازی مقابل اودینزه فکر می کنیم. اودینزه یکی از سخت ترین زمین ها در ایتالیا را دارد. هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و باید ببینیم که چطور خواهد شد.»
بازی حساس اینتر مقابل اودینزه امشب در فریولی برگزار می شود.

saeid_8992
04-14-2012, 16:06
فورلان: نمي‌خواهم اينتر را در اين شرايط ترک‌کنم

مهاجم اروگوئه‌اي تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا گفت: نمي‌خواهم در چنين شرايطي از نراتزوري جدا شوم.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] به نقل از اینساید فوتبال، دیه‌گو فورلان تابستان گذشته برای پر کردن جای خالی ساموئل اتوئو به اینتر پیوست اما نتوانست درخشش کافی را در ترکیب نراتزوری داشته باشد.

در هر حال بازیکن سابق اتلتیکو مادرید تنها توانست در رقابت‌های سری آ دو بار دروازه حریفان را بگشاید و بر اساس گزارش رسانه‌های ایتالیا اینتر برای فروش این بازیکن در تابستان با قیمت مناسب مشکلی ندارد.

این در حالی است که مهاجم 32 ساله اروگوئه‌ای نمی‌خواهد با خاطره بد سن سیرو را ترک کند.

وی در این باره اظهار داشت: باشگاه از زمان حضور من در اینتر تاکنون هنوز فورلان حقیقی را ندیده است. در این وضعیت اینتر را ترک نمی‌کنم. نمی‌خواهم تیم را در شرایطی ترک کنم که وضعیت خوبی ندارد.

اینتر در حال حاضر در رده هفتم جدول سری آ قرار دارد و امشب مقابل اودینزه قرار خواهد گرفت.

J. Mourinho
04-14-2012, 19:43
پیش بازی اینتر - اودنیزه (مبارزه برای لیگ قهرمانان! زمان پیروزی و رسیدن به لیگ قهرمانان است !)

دو تیم اینتر و اودنیزه امشب در مقابل هم قرار میگیرند تا وضعیت سهمیه سوم سال آینده ایتالیا را تا حد زیادی مشخص کنند.

اینتر - اودنیزه امشب در چهارچوب هفته سی و سوم سری آ ساعت 23:15 به وقت تهران به مصاف یکدیگر میروند.این بازی که در استادیوم فریولی و به میزبانی اودنیزه برگزار میشود حساسیت بسیار زیادی دارد.این مسابقه تاثیر بسیار زیادی بر کسب سهمیه لیگ قهرمانان دارد.
اینتر فصل گذشته در همین ورزشگاه با نتیجه 3-1 مغلوب اودنیزه شد.شاید تکرار تاریخ و شکست اینتر در این مسابقه تمام امیدها را برای سهمیه از بین ببرد در نتیجه این مسابقه بسیار حساس تر و مهمتر از بازی فصل گذشته است.
اودنیزه بازی گذشته خود را نیز به رم واگذار کرده است و مطمئنن دوست ندارد تا بار دیگر به یک تیم مدعی برای کسب سهمیه ببازد و شانس خود برای کسب سهمیه را کم رنگ کند.
اودنیزه در بازی رفت توانسته بود با نتیجه یک بر صفر از سد اینتر عبور کند.در آن بازی دی ناتاله و پاتزینی پنالتی از دست دادند.شاید اگر پاتزینی آن پنالتی را در آخرین دقایق گل میکرد اکنون اینتر بالاتر از اودنیزه در جدول قرار میگرفت.
بازی امشب علاوه بر نبرد دوتیم نبرد سخت دیگری را هم دارد که بین دی ناتاله و میلیتو است.دو مهاجم کهنه کار دو تیم با 20 گل زده در جدول گلزنان کالچیو مشترکا در مکان دوم قرار دارند.پشت سر آنها کاوانی با 19 گل و بالای آنها زلاتان با 23 گل است.

هم اکنون در جدول 20 تیمی سری آ اینتر با 48 امتیاز در رتبه 7 قرار دارد و اودنیزه با 51 امتیاز در رتبه 4 قرار دارد.
اینتر در 5 بازی گذشته خود دو پیروزی - دو تساوی و یک شکست (Inter D L W D W) را پذیرفته است که از این تعداد 2 پیروزی و یک تساوی نتیجه کار سرمربی جدید باشگاه یعنی استراماچیونی است.تیم اودنیزه نیز در 5دیدار گذشته خود دو شکست - دو تساوی و یک پیروزی (Udinese D D L W L) کسب کرده است.

ترکیب احتمالی دو تیم :
اینتر : سزار - کاپیتان زانتی - لوسیو - چیوو - ناگاتومو - استانکویچ - کامبیاسو - اوبی - زاراته - ریکی آلوارز - میلیتو
اودنیزه : Handanovic; Coda, Danilo, Domizzi; Pereyra, Fernandes, Pazienza, Asamoah, Armero; Abdi; Di Natale

J. Mourinho
04-14-2012, 19:44
آینده پاتزینی در روسیه و یا فرانسه ؟

پاتزینی مهاجم ایتالیایی اینتر در پایان فصل میتواند اینتر را ترک کند.دو باشگاه ثروتمند آنژی و پاری سن ژر من آماده جذب او هستند.

به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - پاتزینی 27 ساله در این فصل چندان خوب کار نکرده است و همین امر و حقوق نسبتا بالای او موجب شده تا سران نرآتزوری به فکر فروش او باشند.از طرفی دو غول نو ظهور روسیه و فرانسه بشدت بدنبال او هستند.
پی اس چی و آنژی دو باشگاهی هستند که برای جذب پاتزینی رقابت سختی خواهند داشت.لئوناردو مدیر فنی پی اس چی زمانی که در اینتر بود پاتزو را به این تیم آورد و او را مرد اول خط آتش نرآتزوری ساخت.او بار دیگر قصد دارد تا پاتزو را به تیم خودش بیاورد.از طرفی آنژی مدت طولانی است که در فکر پاتزینی است و بعید است به راحتی از میدان به کنار برود.
همچنین قابل ذکر است زنیت دیگر باشگاه روسی نیز به پاتزینی علاقه مند شده است.زنیت برای تقویت تیم خود حاضر است مبلغ هنگفتی را برای پاتزینی و اسنایدر بپردازد.این باشگاه روسی مدت هاست که بدنبال اسنایدر 27 ساله است و به تازگی به پاتزو نیز علاقه مند شده است.

J. Mourinho
04-14-2012, 19:45
پورتو در فکر جذب ریکی آلوارز

باشگاه پرتغالی پورتو برای تقویت خط هافبک خود قصد دارد تا آلوارز هافبک هجومی اینتر را بخدمت بگیرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از فوتبال پرس - امروز شایعاتی مبنی بر علاقه پورتو به هافبک خوش استیل و آینده دار اینتر منتشر شده است.گفته میشود باشگاه پورتو به ریکی آلوارز که به تازگی 24 ساله شده است علاقمند شده و قصد دارد تا او را جذب کند.
آنها میخواهند با استفاده از گوارین که هم اکنون بصورت قرضی در اینتر فعالیت میکند آلوارز را به پرتغال ببرند.
ممکن است مذاکرات اینتر با پورتو برای جذب فردی گوارین 25 ساله موجب از دست دادن ریکی آلوارز بشود.
ریکی آلوارز تا ژوئن 2016 با اینترمیلان قرارداد دارد.

saeid_8992
04-14-2012, 19:52

اینتر به دنبال به خدمت گرفتن لورن بلان

اینتری ها در این فصل سه مربی عوض کردند و پیش از این جان پیرو گاسپرینی و کلودیو رانیری را به دلیل نتایج ضعیف اخراج کردند.

سایت گل- به گزارش نشریه اکیپ، باشگاه اینتر قصد دارد در تابستان آینده لورن بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه را جانشین آندره آ استراماچونی کند.

اینتری ها در این فصل سه مربی عوض کردند و پیش از این جان پیرو گاسپرینی و کلودیو رانیری را به دلیل نتایج ضعیف اخراج کردند.

پیش از این از آندره ویلاس بواس به عنوان سرمربی فصل بعد اینتر نام برده می شد اما گفته می شود به دلیل توصیه ژوزه مورینیو به موراتی برای عدم استخدام این مربی، شانس او برای نشستن روی نیمکت نرآتزوری از بین رفت.

با توجه به اینکه بلان هنوز قراردادش را با فدراسیون فوتبال فرانسه تمدید نکرده، مدیران اینتر قصد دارند او را برای فصل بعد به سین سیرو ببرند.

گفته می شوند اینتری ها قصد دارند با به خدمت گرفتن بلان، شرایط را برای انتقال ادن آزارد و یوان ام ویلا فراهم کنند.

اینتر در حال حاضر در رتبه هفتم جدول سری آ قرار دارد و 6 امتیاز با رتبه سوم جدول فاصله دارند.[Only Registered And Activated Users Can See Links]

J. Mourinho
04-14-2012, 20:46
لئوناردو و رد شایعه بازگشتش به اینتر !

لئوناردو خبر بازگشتش به نرآتزوری را تکذیب کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - لئوناردو سرمربی سابق اینتر و مدیر فنی فعلی پی اس چی به شایعات مربوط به بازگشتش به اینتر واکنش نشان داد.در روز های گذشته اخباری مبنی بر بازگشت لئوناردو به اینتر در رسانه ها چاپ شد.
روز های پنچ شنبه و جمعه نیز اخبار و شایعات فراوانی در فرانسه و ایتالیا منتشر شده بود مبنی بر اینکه لئوناردو قصد بازگشت به اینتر را دارد.روز گذشته گازتا دلا اسپورت اعلام کرده بود که لئوناردو قصد دارد به عنوان مدیر فنی به اینتر بازگردد و جای مارکو برانکا را بگیرد.همچنین این خبر در رسانه ها و مطبوعات فرانسه نیز منتشر شد.
اما امروز لئوناردو با توجه به افزایش این شایعات واکنش از خود نشان داد و در مصاحبه ای تمام این اخبار را تکذیب کرد و گفت : "من با بسیاری از تیم ها در ارتباط هستم.مخصوصا تیم هایی که قبلا در آن ها کار کرده ام.تمام صحبت های مربوط به بازگشتم به اینتر شایعه است."
"من با پرزیدنت موراتی رابطه بسیار خوبی دارم و با او در ارتباط هستم اما من به اینتر باز نخواهم گشت."
لئوناردو فصل گذشته جایگزین بنیتز شد و توانست همراه با نرآتزوری قهرمانی کوپا ایتالیا و نایب قهرمانی سری آ را کسب کند.

J. Mourinho
04-15-2012, 12:43
پروژه اينتردرليگ قهرمانان باشکست روبرومي شود

مدير فني تيم اينتر ايتاليا براين باور است که اين تيم توانايي حضور در ليگ قهرمانان فصل بعد را نخواهد داشت و پروژه حضور اين تيم در اين رقابت ها با شکست روبرو خواهد شد.

نرآتزوری در حال حاضر با 48 امتیاز در رده ششم قرار دارد و شش امتیاز با لاتزیو رده سومی فاصله دارد، با این حساب اینتر باید در شش بازی باقی مانده لاتزیو را پشت سر بگذارد و در رده سوم جای گیرد.
شاگردان آندره آ استراماچونی شنبه شب می بایست برابر اودینزه به میدان می رفتند که این بازی مانند سایر بازی های این هفته به دلیل مرگ موروزینی کنسل شد. با این حال مدیر فنی اینتر مدعی است که اینتر توانایی رسیدن به رتبه سوم را ندارد.
او در کنفرانس مطبوعاتی در اودینزه گفت: "در کمال صداقت باید عرض کنم که اینتر در کورس رقابت برای حضور در لیگ قهرمانان نمی باشد و ما تمام تلاشمان را می کنیم تا با حضور در بهترین فرم و ارائه بهترین بازی های ممکن کمی از تلخی شکست این فصل را با پایان خوش شیرین کنیم و به دست فراموشی بسپاریم."
برانکا که خود یکی از مهاجمان با سابقه سری آ محسوب می گردد و سابقه 120 بار حضور را در سری آ در کارنامه دارد، در مصاحبه با زبرته این چنین عنوان کرد: " من فکر می کنم هواداران فریولی خیلی خوش شانس هستند که خانواده ای همچون پوتزو در راس امور باشگاه قرار دارد. گورخرهای کوچک در سال 1987 با حضور خود من شکل گرفت و با ترکیبی از بازیکنان باتجربه و جوان توانست کارهای بزرگی را به انجام برساند. "
او در ادامه افزود: " من همواره از حضور مجدد در این ورزشگاه استقبال کرده ام و این بار نیز بسیار خوشحالم که این بار نیز راهی ورزشگاه فریولی هستم، ورزشگاهی که به مدت پنج سال در آن حضور داشتم. با وجود آنکه می دانم این بازی برای اینتر بسیار دشوار خواهد بود اما بازهم از حضور در این جو لذت می برم. "

J. Mourinho
04-15-2012, 19:14
اعلام تسلیت خاویر زانتی به خانواده موروسینی

خاویر زانتی کاپیتان اینتر گفت:"ما واقعا از مرگ پیرماریو موروسینی شوکه شدیم".
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - در این هفته از مسابقات سری بی ایتالیا در بازی بین تیم های پسکارا و لیورنو که با مرگ موروسینی در میدان بازی، این دیدار و کل بازیهای این هفته لیگهای ایتالیا را لغو کرد.
موروسینی بازیکن تیم اودینزه بود که در ماه ژانویه به طور قرضی به تیم لیورنو رفته بود.
کاپیتان اینتر در بیانیه ای اعلام کرد: ما واقعا از مرگ موروسینی شوکه شدیم، این اتفاق چیزی باور نکردنی است.
من به نمایندگی از تمام هم تیمی هایم به خانواده موروسینی عرض تسلیت می کنیم.

ترجمه اختصاصی

J. Mourinho
04-17-2012, 18:01
اشنایدر به اینتر بازگشت

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا وزلی اشنایدر بعد از یک دوره مصدومیت روز سه شنبه به تمرینات کامل با اینتر بازگشت.
این بازیکن هلندی پس از بازی 13 مارچ مقابل مارسی در لیگ قهرمانان اروپا مصدوم شد.
این بازیکن از ناحیه عضلات ران پای راست دچار مشکل شده بود.
اشنایدر 27 ساله در این فصل در 15 بازی سری آ تنها یک گل به ثمر رساند.
او ممکن است در بازی این هفته سری آ مقابل فیورنتیا به میدان برود.

J. Mourinho
04-17-2012, 18:02
اینتر در رقابت با آرسنال در جذب هافبکان جوان

موراتی که قرار است در فصل بعد یک خانه تکانی اساسی در اینتر انجام دهد و میانگین سنی تیمش را پایین بیاورد اکنون چشم به بازیکنان جوان جویای نام دارد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه کوریره - اینتر بدنبال جذب یان ام ویلا فرانسوی و یونس بلهندا مراکشی است.
کوریره دلو اسپورت در شماره امروز خود نوشت اینتر و آرسنال در تابستان رقابت سختی را برای جذب این دو بازیکن خواهند داشت در حالی که آرسن ونگر علاقه شدیدی به این دو بازیکن دارد.
ام ویلا و بلهندا فصل خوبی را با باشگاهایشان پشت سر گذاشتند و پیش بینی میشود که در انتهای فصل به تیم بزرگتری بپیوندند.

J. Mourinho
04-17-2012, 18:02
مایکون، منتظر پیشنهاد اینتر هستم

داگلاس مایکون در انتهای فصل مذاکراتی را درباره آینده خود با اینتر خواهد داشت.
این بحث وجود دارد که ممکن است اینتر پیشنهاد جدیدی برای مایکون داشته باشد و مایکون را در میلان نگه دارد.
مدیر برنامه ریزی های مایکون در گفتگو با گاتزا دلا اسپورت گفت:
" در حال حاضر هیچ تماسی از سوی باشگاه برای تمدید قرارداد مایکون انجام نگرفته است".
" تصمیم گیری ها باید قبل از ماه ژوئن انجام بگیرد، ما پیشنهاد های دیگر را دنبال میکنیم اما اولویت ما با اینتر است".
مایکون تا ژوئن 2013 با نراتزوری قرارداد دارد و سالیانه 4 میلیون یورو از این تیم دریافت میکند.
مدیران موناکو و رئال مادرید در گذشته خواهان جذب این بازیکن بودند.

J. Mourinho
04-17-2012, 18:03
گوارین: میمانم و پیروز میشوم

فردی گوارین بازیکن خط میانی اینتر در مصاحبه ای اظهار داشت که قصد دارد در اینتر بماند و قابلیت های خود را ثابت کند.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - فردی گوارین اینتر را خانواده ای بزرگ دانست و از بودن در اینتر احساس خرسندی می کند.
فردی اظهار داشت:
"پوشیدن لباس اینتر برای اولین بار زمانی که میخواستم با آنها عکس بیندازم احساس شیرینی داشتم و از اینکه به اینتر آمده بودم خیلی خوشحال بودم.من میخواهم همه چیز را پیروز شوم همانطوری که در پورتو توانستم.9 افتخار در سه سال یک شاهکار بود و حالا میخواهم اینجا و در اینتر به این پیروزی ها دست یابم و من مطمئنم که این اتفاق امکان پذیر است.و به همین دلیل من میخواهم که در اینتر بمانم و پیروز شوم
گوارین در نقل و انتقالات زمستانی بطور قرضی و با حق انتخاب اینتر از پورتو به اینتر پیوست بدین معنی که در صورت رضایت، اینتر میتواند وی را بصورت کامل خریداری کند.

J. Mourinho
04-18-2012, 01:20
اتوئو خواهان بازگشت به اینتر

ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی تیم آنژی روسیه در این تیم احساس موفقیت نمی کند و دوست دارد که به تیم سابقش یعنی اینتر برگردد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه کوریره دلو اسپورت - اتوئو که در تیم آنژِی زیاد موفق ظاهر نشده است دارد برای بازگشتش به اینتر در تابستان برنامه ریزی می کند.
ماسیمو موراتی هم همیشه اظهار داشته است که درهای اینتر برای بازگشت اتوئو باز خواهد بود و شاید همین موضوع باعث شود تا بار دیگر اتوئو پیراهن اینتر را بر تن کند.
اتوئو تابستان گذشته با بالاترین دستمزد در جهان که 20 میلیون در سال است از اینتر به آنژی روسیه پیوست ولی اکنون آماده بازگشت به اینتر پیش از بازار نقل و انتقالات تابستانی است.

J. Mourinho
04-18-2012, 01:22
گوارین ،همبازیش در پورتو را به اینتر پیشنهاد داد

فردی گوارین که بطور قرضی از پورتو به اینتر پیوست از خرید کاملش توسط اینتر تقریبا مطمئن شده است و همبازیش در پورتو را به اینتر پیشنهاد داده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - گوارین از اینتر خواست تا فرناندو رودریگوئز را بخدمت بگیرد.
گوارین اظهار داشت:
"رودریگوئز مستحق یک باشگاه بزرگ تر است.او استعداد بالایی دارد و من با او دوست هستم و از دیدنش در اینتر خوشحال خواهم شد.فرناندو یک بازیکن بزرگ است.او سخت کار میکند و یک نقطه قوت در منطقه میانی است."

J. Mourinho
04-18-2012, 16:57
خرید دوباره اتوئو با پول فروش اسنایدر!؟

چند روز پیش بود که اخباری مبنی بر علاقه اتوئو به بازگشت به اینتر منتشر شد و این باعث شد تا موراتی بفکر خرید دوباری وی بیافتد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل ازروزنامه کوریره - موراتی قصد دارد تا با فروش اسنایدر به منچستر پول کافی برای خرید دوباره اتوئو را فراهم کند.
اتوئو در آنژی احساس آرامش نمی کند و شاید تابستان این تیم را ترک کند این در حالیست که نماینده این بازیکن جدایی از آنژی را غیر ممکن تلقی کرد و جدایی اتوئو را فقط بصورت قرضی ممکن دانست.
اکنون ماسیمو موراتی قصد دارد با فروش اسنایدر با مبلغ 35 میلیون یورو به منچستر پول کافی را برای خرید دوباره اتوئو برای فصل بعد فراهم کند.

J. Mourinho
04-18-2012, 16:58
کامبیاسو " چیزی دیگری به جز بردن باقی نمانده است "

استابن کامبیاسو در مصاحبه ای با اسکای اسپورت ایتالیا در خصوص لیگ قهرمانان اظهار داشت :
"ما زمانی برای فکر کردن نداریم ، هیچ چیزی باقی نمانده است اما بردن میتواند خیلی کمک کند و ما باید ببریم "
بازیکن خط میانی اینتر ادامه داد :
" من فکر نمیکنم هواداران از ما اظهارات را بخواهند ، بلکه انها اقدامات روی زمین را از ما خواهانند ، مشکلات برای به دست اورن مقام سوم فقط فاصله ما نیست بلکه تیم های زیادی در وسط جدول قرار دارند و این رقابت را بالا میبرد . "
" اینتر اشنایدر را در فلورانس خواهد داشت ، اما فراموش نکنیم که مایکون نیز به زودی برمیگردد و مربی انتخابهای زیادتری در دسترس خواهد داشت "

J. Mourinho
04-19-2012, 15:02
اتوئو به اینتر باز نخواهد گشت

بازگشت شیر کامرونی به باشگاه سابقش واقعیت ندارد. این مطلبی بود که مدیر برنامه های ساموئل اتوو بیان کرد.

دیروز در روزنامه گاتزتا دلو اسپورت مطلبی منتشر شده بود که می گفت باشگاه اینتر ظاهرا تنها 1 سال پس از این که اتوو را با مبلغ 25 میلیون به آنژی روسیه فروخته است خواهان بازگشت او شده.

"از چنین چیزی خبر ندارم و همچین انتقالی را تکذیب می کنم. تنها راهی که اتوو می تواند به اینتر بازگردد، به صورت قرضی است که این شرایط هم در حال حاظر امکان پذیر نیست."

ساموئل اتوو که در حال حاظر 31 سال سن دارد، قراردادی 3 ساله با تیم روسی امضا کرد که در هر فصل حدود 20 میلیون حقوق دریافت خواهد کرد.

J. Mourinho
04-19-2012, 15:03
کاپیتان زانتی: " راز موفقیت من "

خاویر زانتی که همچنان یکی از بهترین های اینتر است، از راز موفقیت خود سخن می گوید. " من روز به روز زندگی می کنم و کاری که می کنم لذت می برم".

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - کاپیتان 37 ساله اینتر که بیش از 750 بازی برای اینتر انجام داده است با وجود آمدن سرمربی جدید، باز هم نامش از ترکیب اصلی تیم کنار نرفته است.

"یکی از رازهای من شاید این باشد که من روز به روز زندگی می کنم، بنابراین دوست ندارم برای چیزی برنامه ریزی کنم. از کاری که می کنم لذت می برم و در کوچکترین چیزها خوشحالی را می یابم. امیدوارم این چنین زندگی کردن را ادامه بدهم."

زانتی که چیزی بیش از یک دهه را در اینتر سپری کرده است در سال 2010 موفق شد جام قهرمانی اروپا را بالای سر ببرد. "چهره ام وقتی که آن جام را بلند کردم، تا ابد با من خواهد ماند. آن حرکت مجموعه ای بود از احساساتی از سالهای مختلف که من در کنار هم قرار داده بودم."

J. Mourinho
04-19-2012, 15:04
زانتي: دوست دارم استراماچوني در اينتر بماند

کاپيتان آرژانتيني نرآتزوري تمايل دارد در پايان فصل سرمربي اين تيم در کنار آنها بماند.
به نقل از شبکه اینترمیلان،‌ آندره استراماچونی که پیش از این سرمربی جوانان باشگاه اینترمیلان بود، پس از اخراج کلودیو رانیری سکان هدایت این تیم را به عهده گرفته است.

خاویر زانتی در این مورد گفت: استراماچونی در اینترمیلان خیلی خوب کار کرده و همه ما در جلسات تمرینی با اشتیاق زیادی ظاهر شده و آینده خوبی را برای تیم متصور هستیم. او مربی بسیار خوبی است و از زمانی که در تیم حضور پیدا کرده با صداقت فراوانی رفتار کرده است. استراماچونی ایده‌های بسیار خوبی دارد. او به دنبال مدل جدیدی از فوتبال است که همه ما نیز به آن علاقمند هستیم.

وی افزود: همه چیز به نظر ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه بسته است زیرا او تصمیم گیرنده نهایی در تیم ما است و بهتر از هر کس دیگری می‌داند در این شرایط باید چه کار کند. اینتر بار دیگر باید به دوران اوج خود بازگردد و برای اهداف مهم بجنگد.

saeid_8992
04-19-2012, 20:14
زوف: فوتبال به بازیکنانی مانند زانتی نیاز دارد

کاپیتان 38 ساله نرآتزوری اخیرا با رکورد 570 بازی زوف در سری آ برابری کرد و دروازه بان سابق ایتالیا این بازیکن را مورد ستایش قرار داد.

سایت گل- دینو زوف، دروازه بان اسطوره ای فوتبال ایتالیا، با ستایش از خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، اظهار امیدواری کرد که این ستاره آرژانتینی برای سال هایی طولانی به حضورش در میادین ادامه بدهد.
کاپیتان 38 ساله نرآتزوری اخیرا با رکورد 570 بازی زوف در سری آ برابری کرد و دروازه بان سابق ایتالیا این بازیکن را مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با اینتر گفت:" فکر می کنم زانتی از لحاظ بازیکن فوق العاده ای است. از نظر فیزیکی بی نظیر است؛ برای رسیدن به این رکورد با پستی که او بازی می کند و برخوردهایی که با بازیکنان حریف دارد، باید خیلی زود به آمادگی مطلوب برگردد.
خوشحالم که او همچنان بازی می کند زیرا فکر می کنم فوتبال به بازیکنانی مانند زانتی نیاز دارد. او یک پدیده است، نه فقط به خاطر بازی اش بلکه به خاطر رفتارش در زمین و زندگی خصوصی اش.
تا به حال نشنیده ام که او حرفی خارج از چهارچوب بزند. واقعا امیدوارم او بتواند برای مدت طولانی به بازی کردن ادامه بدهد زیرا شایستگی اش را دارد."
زانتی در این فصل 31 بازی برای اینتر در سری آ انجام داد.

saeid_8992
04-19-2012, 20:25
ریکی درارسنال ؟

اختصاصی Inter.ir- بر اساس برخی‌ گزارشات در ایتالیا تیم آرسنال علاقه خود را برای جذب هافبک خوش استیل و جوان اینتر بیان کرده و خواهان انتقال این بازیکن به لندن است. ریکی الورز هافبک ۲۴ ساله اینتر که در تابستان گذشته تا مرز پیوستن به آرسنال پیش رفته بود ناگهان تصمیم گرفت راهی‌ سری آ شود.
اینتر که فصل بد و ضعیفی را پشت سر گذاشت باید در تابستان تعدادی از بازیکنان خود را که اغلب دارای سنّ بالاتر از ۳۰ سال هستند در لیست فروش قرار دهد.از این رو آرسن ونگر اظهار داشت که اگر حتی آینده آلوارز در اینتر مشخص نباشد برای آنها خبر خوشحال کننده‌ای خواهد بود.
آلوارز در این فصل ۱۵ بار در ترکیب اینتر به میدان رفته است که ۶ بازی به صورت یار جانشین بوده است.

saeid_8992
04-19-2012, 20:27
تلاش لاتزیو برای معاوضه پاتزینی و زاراته

باشگاه لاتزیو قصد دارد در ازای جیان پائولو پاتزینی، مائورو زاراته را به اینتر واگذار کند.

اختصاصی Inter.Ir - - باشگاه لاتزیو قصد دارد در ازای جیان پائولو پاتزینی، مائورو زاراته را به اینتر واگذار کند.به گزارش کویره دلو اسپرت ، باشگاه لاتزیو علاقمند است که مائورو زاراته بعلاوه پول نقد را برای بدست آوردن مهاجم تیم ملی ایتالیا به باشگاه اینتر پیشنهاد کند.

قیمت پاتزینی حدودا بیست میلیون یورو برآورد شده است در حالی که قیمت زاراته پانزده میلیون اعلام شده که باشگاه لاتزیو بایستی پنج میلیون یورو در قبال این قرارداد احتمالی هزینه کند. این در حالیست که زاراته فصل موفقی را در شهر میلان سپری نکرده و این قرارداد میتواند برای علاقه مندان این باشگاه تعجب برانگیز باشد. این مهاجم آرژانتینی هجده بازی از ابتدا به میدان رفته و تنها یک گل برای اینتر در سری آ به ثمر رسانده ولی پاتزینی در این فصل بازیهای زیادی را به علت مصدومیت از دست داده و پنج گل برای تیم خودش به ثمر رسانده است.

J. Mourinho
04-20-2012, 00:00
اینتر به دنبال شینجی کاگاوا

طبق گزارش ها اینتر به دنبال به خدمت گرفتن شینجی کاگائو ستاره بورسیا دورتمند است.
اینتر بعد از به خدمت گرفتن یوتو ناگاتومو مدافع چپ ژاپنی حالا دنبال هافبک نفوذی بورسیا دورتمند شینجی گاگائو ژاپنی است .
همچنین طبق شایعه دیگری در ژاپن اینتر و میلان میخواهند کاواشیما دروازه بان ژاپنی را به میلان ببرند .
یوتو ناگاتومو مدافع ژاپنی اینتر ایتالیا اظهار داشت :
" انها اماده حضور در اینتر هستند ، انها اماده مذکرات هستند ، انها به من گفتند که علاقه ی زیادی برای حضور در ایتالیا دارند "
از سوی دیگر زاکرونی(ایتالیایی) نیز شینجی کاگائو و کاوشیما را بازیکنان بزرگی توضیف نموده است . و کاواشیما را برای جانشینی ابیاتی به میلان پیشنهاد نموده است .
شینجی کاگائو 23 ساله که این روزها در بوندیسلیگا میدرخشد زیر نظر باشگهایی چون یوونتوس ، ارسنال ، پی اس جی ... نیز میباشد .
کاواشیما دروازه بان شماره 1 تیم ملی ژاپن نیز در جام جهانی 2010 درخشش خوبی داشت .
بازیکنان ژاپنی بعد از درخشش در جام ملت های اسیا به تیم های اروپایی منتقل شده اند .

J. Mourinho
04-20-2012, 00:00
قضاوت دیدار اینتر - فیولا بر عهده داور جنجالی ایتالیا !

اینتر یکشنبه بعد از ظهر میهمان فیورنتینا خواهد بود.فدراسیون فوتبال ایتالیا اسامی داوران هفته 34 را اعلام کرد که نکته جالب این لیست سپردن قضاوت دیدار اینتر - فیورنتینا به پائولو والری است.
به گزارش کانون رسمی هواداران ایتالیا - اینتر یکشنبه بعد از ظهر ساعت 15:00 به وقت تهران در ورزشگاه آرتمیو میهمان تیم فیورنتینا خواهد بود.قضاوت این دیدار بر عهده پائولو والری داور دیدار جنجالی اینتر - جنوا میباشد.والریکه در اولین تجربه مربیگری استراماچیونی قضاوت دیدار تیمش با جنوا را بر عهده داشت بعد از چند هفته دوباره قضاوت یکی از دیدار های اینتر را بر عهده گرفته است.والری در دیدار اینتر - جنوا سه پنالتی برای جنوا گرفت و سزار را نیز اخراج کرد.اینتر آن بازی را توانست با نتیجه 5-4 به سود خود پایان دهد.
پائولو والری 34 ساله متولد شهر رم است.او تا کنون دو دیدار برای اینتر را سوت زده است که در این دو بازی نرآتزوری یک تساوی و یک برد را بدست آورده است.
لازم به ذکر است دیدار اینتر - فیورنتینا از هفته 34 ام سری آ بصورت مستقیم از شبکه سوم پخش خواهد شد.

J. Mourinho
04-20-2012, 15:15
اینتر به دنبال مدافع چلسی

خبری از طرف یکی از روزنامه های انگلیسی منتشر شده که حاکی از آن است که باشگاه اینتر ایتالیا در تابستان پیش رو خواهان جذب بوسینگووا، مدافع چلسی خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - این روزها خبر جدایی داگلاس مایکن از اینتر شنیده می شود و سران اینتر ظاهرا بوسینگووا را که قراردادش با چلسی به اتمام رسیده است را گزینه ای مناسب برای این پست می دانند.
بوسینگووا مدت زیادی است که همچون سابق در ترکیب اصلی قرار نمی گیرد و با توجه به این که هنوز هم در مورد تمدید قرارداد صحبتی به میان نیامده است، احتمال این که وی از تیم لندنی جدا شود وجود دارد. البته تنها مانعی که به نظر می رسد بر سر راه اینتر باشد، دستمز بالای این بازیکن می باشد که باید دید سران اینتر چگونه با این موضوع رو به رو خواهند شد.

J. Mourinho
04-20-2012, 15:16
ویویانو و احتمال بازگشتش به اینتر

امیلیانو ویویانو که بطور قرضی در پالرمو بازی می کند دوست دارد که به اینتر برگردد.
بگزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - ویویانو در پایان فصل قراردادش با پالرمو به پایان خواهد رسید.
این دروازبان ایتالیایی اظهار داشت:
"هر کسی دوست دارد که در اینتر بازی کند و من هم این را انکار نمی کنم من در پالرمو خوشحال هستم و با تمام همتیمیهایم دوست هستم و امیدوارم که فصل را هم خوب تمام کنیم ولی در پایان فصل قرار داد من به اتمام میرسد و دوست دارم به اینتر برگردم ولی این دست من نیست و باید دید تصمیم باشگاه چه خواهد بود.

J. Mourinho
04-20-2012, 15:17
تیم اروگوئه ای EDU خواستار فورلان شد

تیم اوگوئه ای EDU تاکید کرد که به دنبال فورلان مهاجم اروگوئه ای اینتر می باشد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - مال این تیم اروگوئه ای باور دارد که بازگشت فورلان به اروگوئه می تواند او را احیا کند.
او اظهار داشت:
"بله ما خواهان فورلان هستیم ، بهر حال ما ارزش او را میدانیم و میدانیم که او برای تیم ملی در مسابقات قهرمانی برزیل یک مهره خواهد بود من به فورلان عشق میورزم و امیدوارم که این معامله انجام شود.

J. Mourinho
04-21-2012, 11:03
بازگشت اوریالی

اوریالی امروز خواهان دارد. در این روزها از فصل که مدیران نتایج ناامید کننده ی تیم خود را در سال گذشته و حتی 2 سال گذشته بررسی می کنند این نام اوریالی است که بر سر زبان ها می افتد.
بخش پشتیبانی اینتر، که فصلی اسف بار را پشت سر گذاشته است، خواهان بازگشت دوباره اوریالی به خانه شده است و این در حالی است که فیورنتینا نیز به دنیال اوریالی است و قصد دارد او را جایگزین پانتالئو کوروینو کند.
در حالی که این روزها اغلب توجهات بر روی بازیکنانی همچون دل پیرو، پاتو و کارلوس توز می باشد، در نهایت تعجب نام اوریالی نیز در کنار این بازیکنان آورده می شود. رسانه های ایتالیایی از او به عنوان یک رهبر در قسمت نقل و انتقالات یاد می کنند و می گویند که او در برنامه ریزی بودجه تواناست و در هر پستی نیز می تواند کار کند.
دو باشگاه اینترمیلان و فیورنتینا در این فصل ثابت کرده اند که پست مدیر ورزشی چقدر پر اهمیت است در فوتبال ایتالیا. در این که هر دو تیم در شناخت اهداف و اجرا کردن آنان در بخش نقل و انتقالات عملکرد مناسبی نداشته اند و این موضوع مستقیما در نتایجی که در زمین رقم می خورد برای هر دو تیم تاثیر منفی داشته است هیچ گونه جای شک و تردیدی نیست.
با وجود تغییر مربی، فلورانسی ها از تیمی که تا سال 2010 یکی از امیدهای کسب سهمیه لیگ قهرمانان، تبدیل شده اند به تیمی که به مراتب پایین و پایینتر آمده است و این در حالی است که اینتر، که در سال 2010 آن سه گانه ی تاریخی را انجام داد، در فصل جاری یکی از بدترین عملکرد های تاریخ خود را به نمایش گذاشت. با این وجود، از بین 600 نفری که که واجد شرایط برای گرفتن همچین پستهایی هستند، نام اوریالی واضح تر و بلند تر از بقیه شنیده می شود.
اوریالی مردی است که با هر دو باشگاه رابطه دارد. او در سالهای پایانی دهه 60 در جوانان اینتر توپ می زد و پس از آن نیز نقشی بسیار مهم در دهه 70 ایفا کرد. او هافبکی نقش پذیر بود که بسیار سخت کوش بود و هرگز خودخواهی را نیم توانستید در وجودش پیدا کنید. اوریالی با اینتر 2 اسکودتو و 2 کوپا ایتالیا را فتح کرد و پس از آن با تیم ملی ایتالیا قهرمان جام جهانی شد و بعد از قهرمانی جهان سالهای آخر فوتبال خود را در باشگاه فیورنتینا سپری کرد. او محبوب هواداران هر دو باشگاه است و حالا توسط هر دو تیم پیشنهاد دارد.
در سال 1994 او در باشگاه بولونیا به عنوان مدیر ورزشی مشغول به کار شد و با توجه فعالیت خوب خود در بخش نقل و انتقالات، برای خود در این قسمت نیز اسمی دست و پا کرد. او با کشف بازیکنانی همچون کارلو نروو، فرانچسکو آنتونیولی و مایکل پاراماتی، نه تنها به تیمش کمک کرد تا از سری C1 به سری A صعود کند، بلکه باعث شد تا بولونیا تبدیل به تیمی شود که در چندین سال متوالی فصل را با داشتن جاشگاهی در میانه های بالایی جدول به پایان برساند. از جمله بازیکنان بزرگی که او باعث آمدن به تیم تحت فعالیتش شدند می توان به روبرتو باجو، سباستین ورون و آبل بالبو اشاره کرد.
در سال 1999 سرانجام پس از چندین سال دوری دوباره به خانه برگشت و تا 11 سال بعد در نقش مدیر فنی به فعالیت پرداخت. او با پرزیدنت موراتی و پرزیدنت جیاچینتو فاکتی کار کرده است و در کنار مدیرانی همچون برانکا و ترانیو نقش مهمی در شکل گیری اینتر در دهه گذشته داشته است.
طبق گفته های این مرد 60 ساله، او در اغلب خرید و فروش های اینتر دست داشته و تنها در جدایی ابراهییموویچ نامی از وی در میان نبوده است. البته از آن روز به بعد با آمدن اتوو و سایرین شما می توانید اثر انگشت او را در برگه ی امضای قرارداد اغلب اینتری ها ببینید. شاید بتوان بزرگترین هنر اوریالی را در اینتر این دانست که در فینال سال 2010 از 11 نفری که در ترکیب بودند، 10 نفر آنها را اوریالی به اینتر آورده بود. در طول 11 سال فعالیت او در باشگاه اینتر ایتالیا، نراتزوری موفق شد 5 اسکودتو، 3 کوپا ایتالیا، 3 سوپر کاپ ایتالیا و 1 لیگ قهرمانان بدست بیاورد.
او بعد از سال 2010 از اینتر جدا شد و با آمدن بنیتز، آمدئو کاربونی پست اوریالی را در اینتر گرفت و این آغازی بود بر شروع روزهای سیاه اینتر و حالا پس از این مدت دوباره اینتر به فکر به خدمت گرفتن اوریالی شده است.
اوریالی بارها و بارها نسبت به بازگشت دوباره به اینتر ابراز علاقه کرده است ولی با توجه به رابطه نه چندان خوب او با برانکا، کسی که موراتی ظاهرا قصد برکناری او را ندارد و حداقل اگر برکنار هم بکند در پست دیگری از او استفاده خواهد کرد، باعث شده است تا فیورنتینا فرصت را مناسب ببیند و وارد میدان شود. در روزهایی که تمامی هوادران اینتر و فیورنتینا در حال دعا کردن برای چند خرید بزرگ هستند، قطعا بیشتر توجه آنها به این خواهد بود که چه کسی برای خرید این بازیکنان وارد عمل خواهد شد. پس قطعا می توان اوریالی را مهمترین خرید تابستانی حساب کرد.

J. Mourinho
04-21-2012, 11:04
انتقاد شدید مونتاری از مدیر ورزشی اینتر: "برانکا مرد نیست"

سولي علي مونتاري هافبک سابق اينتر در مصاحبه اي جنجالي برانکا مدير ورزشی اينتر را مورد حمله قرار داده است و اظهار داشته هيچکدام از بازيکنان از برانکا خوششان نمی آيد و البته توانایی ایستادن در برابرش را ندارند.
به گزارش کانون رسمي هواداران اينتر ميلان در ايران، مونتاري که در ژانويه امسال از اينتر راهي ميلان شده است از اين انتقال خوشحال و راضی است.
او در مصاحبه اي با کويره دلا سرا گفت: "نمي دانم چه اتفاقاتی در اينتر مي افتاد. من به سختي تمرين مي کردم و آماده مسابقه بودم، اما نمي دانم چه چيزي در سر مدیران تیم می گذشت، آنان حرفی هم به من نمی زدند."
مونتاری که از نیمکت نشینی در اینتر راضی نبود، هیچ وقت نتوانست دلیلی را برای این موضوع پیدا کند و هیچ کس نیز جوابگوی او نبود: "مدیران و مربیان نمی دانستند از من چه می خواهند اما من هم چنان بهترین نمایش را تقدیم می کردم."
مونتاری برانکا را مقصر مشکلات وی در اینتر دانست و گفت: "بله برانکا، لطفا اسم او را ذکر کنید. هنگامی که او وارد رختکن می شد انتظار داشت تا من جلوی او تعظیم کنم، انگار که او خدای من است. این در حالی بود که هر دو ما کارکنان موراتی بودیم و از وی حقوق می گرفتیم".
"حقیقت این است که هیچ کدام از بازیکنان اینتر نمی توانند در مقابل او قد علم کنند و بایستند. اما من یک مرد هستم, یک مرد پاک که به بزرگتر از خود و جوان تر از خود نیز احترام می گذارد، اما برانکا یک مرد متقلب است".
سولی افزود: "نمی توانستم بعد از گذشت سه سال در اینتر این شرایط را بیشتر تحمل کنم.قبل از رفتنم به جام ملتهای آفریقا به اوزیلیو مدیر روابط عمومی اینتر گفته بودم که دیگر صبر و تحملم به پایان رسیده است".
مونتاری 27 ساله بعد از انتقالش در ژانویه به میلان در 8 بازی سری آ برای این تیم به میدان رفته است و موفق به زدن دو گل برای این تیم شده است.

J. Mourinho
04-21-2012, 11:05
دینو زوف :" زانتی شایسته شکست رکوردهاست "

" فقط مرا زوف صدا بزنید ..."
مصاحبه تخصصی روبرتو اسکاریپنی گزارشگر سرشناس فوتبال جهان با دینو زوف دروازه بان افسانه ای ایتالیا درباره رکوردهای پیاپی ایل کاپیتانو خاویر زانتی ...
وقتی یک شخص رکورد شما را میشکند چه احساسی میکنید ؟
" من احساس خوبی دارم ، چون زانتی از هر لحاظ یک فرد فوق العاده میباشد ، از نظر جسمی او فرد خارق العاده و بی همتا میباشد ، این تعداد بازی برای یک دروازه بان به مراتب اسانتر از هافبک میباشد ، او میتواند در هر پستی (دفاع چپ ، دفاع راست ، هافبک چپ ، هافبک راست ، هافبک میانه ، هافبک نفوذی ) بازی کند "
ایا او یک بازیکن مثل دروان فوتبال شما نیست ؟
" مطمئنا ، او بازیکنی با اخلاق عالی و پسندیده میباشد ، او یک ورزشکار عالی میباشد ، او علیه قضاوت های نادرست داور هرگز اعتراض شدید نکرده و صبر و حوصله ی بالایی داشته است ، او یک فوتبالیست بی پایان میباشد ،من از رکوردشکنیهای او واقعا خوشحالم چرا که او شایسته چنین مقمامیست ، من ارزوی موفقیت را برای او میکنم و امیدوارم سالها در اوج بماند "
زانتی در اپیانو جنتیله منتظر شما بود و شما اینجا در رم هستید ؟
" اگر من انجا میبودم حتما نزد او میرفتم ، اگر فرصت یابم من از دیدار با وی خوشحال میشوم "
حالا بیایید تاریخ را مشخص کنیم ، اگر زانتی قبل از بازی لاتزیو - اینتر(13 می) بازی را از دست ندهد او به 800 بازی با اینتر خواهد رسید !

J. Mourinho
04-21-2012, 11:06
چمن جوزپه مئاتزا هوشمند خواهد شد!

قرار است ورزشگاه جوزپه مئاتزا شاهد چمن جدیدی خواهد بود که ترکیبی از چمن طبیعی و مصنوعی است.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان و به نقل از فوتبال ایتالیا، دو باشگاه اینتر و میلان برای فصل بعد بازی های خود را بر روی چمنی جدید انجام خواهند داد.وضعیت چمن جوزپه مئاتزا در این فصل بسیار مورد انتقاد قرار گرفته است، به ویژه در بازی های اروپایی از جمله بازی های میلان برابر آرسنال و بارسلونا که باعث لیزخوردن بازیکنان و عدم کنترل مناسب توپ شده است.
چمن جدید که ترکیبی از چمن طبیعی و چمن مصنوعی خواهد بود، چمن هوشمند مسلح نام دارد و با چمن های مصنوعی فعلی تفاوت زیادی خواهد داشت. پیش بینی می شود که برای این کار از چمن مورد استفاده در ورزشگاه های انگلستان و آلمان کمک گرفته خواهد شد.
امروز روزنامه گاتزتا دلا اسپورت این خبر را منتشر کرد که میلان پیشنهاد تعویض چمن جوزپه مئاتزا را به اینتر داده است و سران نرآتزوری آن را پذیرفته اند.
این روزنامه در مورد زمان انجام این عملیات این گونه گفت :"این عملیات به خاطر کنسرت هایی که قرار است در اوایل ماه ژوئن برگزار شود، در اواسط ماه ژوئن استارت می خورد و تا پیش از آگوست باید آماده شود".

J. Mourinho
04-21-2012, 14:39
زاراته و تمجید از استراماچیونی

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر و به نقل از فوتبال ایتالیا مائورو زاراته که اکنون جایگاه جدیدی در اینتر به لطف حضور استراماچیونی در اینتر پیدا کرده است به تمجید از این مربی پرداخت:
" استراماچیونی به من ایمان و اطمینان دارد و من معتقدم ما میتوانیم این فصل را با رتبه سوم به پایان برسانیم ".
این مهاجم جوان که در آخرین روزهای نقل و انتقالات تابستانی به صورت قرضی به اینتر پیوست، نتوانست جایگاه محکمی در زمان حضور گاسپرینی و رانیری در این تیم پیدا کند.
زاراته در مصاحبه با کانال اینتر گفت:
" استراماچیونی به من شانس دوباره داد تا بتوانم بازی کنم او از من خواست تا آنچه در ذهن من می آید انجام دهم، زیرا او به کیفیت بازی من ایمان دارد".
" او از تیم میخواهد که حمله کند و این برای بازیکنانی که از کنار ها نفوذ میکنند تفاوت دارد. برای کسی مثل من مصاف های تک به تک و دریبل زدن بسیار مهم است".
" در حال حاضر ما به مکان سوم جدول نزدیک هستیم، ما باید بهترین بازی خود را انجام دهیم و تمام امتیاز های ممکن را بدست آوریم".
" بازیهای بعدی ما بسیار دشوار هستند، اما این را به ما اثبات میکند که میتوانیم به لیگ قهرمانان دست یابیم یا خیر".
" من معتقدم این امکان پذیر است و همه ما بروی هدفمان تمرکز کرده ایم".

ALEX-ss
04-22-2012, 17:24
تساوي اينترميلان در هفته سي‌وچهارم کالچو

اينترميلان در ديدار مقابل فيورنتينا در فلورانس متوقف شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] در آغاز پيکارهاي اين هفته اينترميلان در ورزشگاه آرتميو فرانچي فلورانس ميهمان فيورنتينا بود که در نهايت اين بازي با تساوي بدون گل خاتمه يافت.

شاگردان استراماچوني با اين تساوي خارج از خانه 49 امتيازي شدند و در مکان هفتم باقي ماندند.

شاگردان دليو روسي در فيورنتينا نيز با 38 امتياز موقتا به رده پانزدهم صعود کردند.

*ساير ديدارهاي امروز به شرح زير است:

ميلان - بولونيا

لاتزيو - لچه

چه‌زنا - پالرمو

جنوا - سيه‌نا

يوونتوس - رم

ALEX-ss
04-23-2012, 17:56
خبر بد براي هواداران نراتزوري

هافبک آرژانتيني اينترميلان در ديدار برابر فيورنتينا از ناحيه پا آسيب ديد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] به نقل از سايت اينترميلان،نراتزوري و فيورنتينا در ديدار اين هفته خود در آرتميو فرانچي به تساوي بدون گل رسيدند.

آندره استراماچوني سرمربي نرآتزوري پس از تساوي نااميد کننده در فلورانس خبر بسيار بدي دريافت کرد که مضمون آن آسيب‌ديدگي کاپيتان با سابقه تيمش در جريان بازي با ويولا بود.

خاوير زانتي در اين مورد گفت: پشت پاي چپم تير مي‌کشد. در هفته گذشته آشيل پاي راستم درد داشت. براي اينکه فشاري روي خودم نياورم، مجبور بودم سنگيني خودم را روي پاي چپم بيندازم. فکر مي‌کنم اين موضوع موجب شده تا دچار مشکل شوم.

وي در ادامه عنوان کرد: پايم را اسکن خواهم کرد. بايد ببينيم نتيجه اسکن چه چيزي را نشان خواهد داد. اميدوارم به بازي چهارشنبه برسم.

J. Mourinho
04-23-2012, 20:00
زانتی: بازی ای عجیب

زانتی در جریان بازی با فیورنتینا دچار مصدومیت شد و در بین دو نیمه جای خود را به ناگاتومو داد.
خاویر زانتی پس از پایان مسابقه با شبکه اینتر مصاحبه ای را انجام داد و با توجه به این که در مورد جدی بودن یا نبودن مصدومیت او نگرانی هایی وجود داشت او ابتدا صحبتش را در این مورد آغاز کرد.
" کمی درد در پشت پای چپم احساس کردم. در طول هفته از ناحیه پاشنه آشیل احساس ناراحتی میکردم و برای جبران این مورد کمی بیشتر فشار کار را زیاد کردم. بر روی پایم یک اسکن انجام داده ام و امیدوارم که مشکلی وجود نداشته باشد. تمام تلاشم را می کنم تا برای بازی بعدی حضور داشته باشم."

کاپیتان زانتی بعد از صحبت در مورد مصدومیتش در مورد خود بازی نیز صحبتهایی را نیز انجام داد." این بازی عجیبی بود چون که هیچ کدام از دو تیم موقعیت های زیادی را نداشتند. در کل بازی نزدیکی بود. حریف ما سعی می کرد تا از سرعت مهاجمینش استفاده کند و در دفاع نیز خوب عمل کردند. در نیمه دوم تلاشمان را بیشتر کردیم ولی این کافی نبود. ژولیو در مهار ضربه پنالیت عالی عمل کرد تا مطمئن شویم که حداقل 1 امتیاز را می گیریم. ما برای 3 امتیاز آمده بودیم ولی نتوانستیم که این کار را انجام بدهیم و حالا نیز نمام توجهمان را معطوف به اودینزه کرده ایم. گرفتن نتیجه در مقابل اودینزه آسان نیست چون که آنها در خانه خیلی خوب هستند ولی ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد."

J. Mourinho
04-23-2012, 20:01
پولی: بازی در مقابل چنین تیمهایی راحت نیست

پس از طی کردن 90 دقیقه در زمین و خودی نشان دادن، آندره آ پولی نظراتش را در مورد بازی با فیورنتینا اعلام کرد.
این بازیکن جوان اظهار داشت:
"بازی کردن با 2 یا 3 هافبک هیچ چیز را عوض نمی کرد. در بازی لحظاتی بود که ما با سرعت و گامهایی بلند بازی رو انجام می دادیم ولی در عین حال لحظاتی هم بودند که ما کمتر کار می کردیم. فیورنتینا سیستمی بسیار دفاعی را انتخاب کرده بود و بازی کردن در مقابل همچین تیمهایی راحت نیست."

"ما حمله می کنیم و جایگاه سوم را می خواهیم. شاید در مقابل اودینزه به شیوه ای دیگر بازی کنیم چون تعدادی از بازیکنان را در اختیار نخواهیم داشت ولی در نهایت تصمیم با مربی است."

J. Mourinho
04-24-2012, 16:26
پراندلی در راه اینتر ؟!

خبرها حاکی از آن است که احتمالا چزاره پراندلی بعد از پایان یورو 2012 از پست سرمربی گری تیم ملی ایتالیا کناره گیری خواهد کرد و ظاهرا مقصد بعدی او تیم اینتر خواهد بود. به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه گازتا- در خبرهای منتشر شده هم آمده است که ماسیمو موراتی نسبت به این موضوع نظر مثبتی دارد.

البته پراندلی تا سال 2014 با فدراسیون فوتبال ایتالیا قرارداد دارد و از طرفی بارها اعلام کرده است که دلش برای کار در تیم های باشگاهی تنگ شده است. شبکه اسکای اسپورت امروز اعلام کرد که موراتی حاظر است تا در صورت تمایل مربی سابق فیورنتینا برای آمدن به سن سیرو، قراردادی 3 ساله به ارزش 4 میلیون در سال را به مربی فعلی تیم ملی ایتالیا ارئه بدهد.

پراندلی در صورت قبول پیشنهاد اینتر جانشین آندره آ استراماچونی خواهد شد که خود او نیز جانشین کلودیو رانیری که با اینتر نتایج بدی را گرفته بود شده است. البته در صورت این که پراندلی بخواهد به تیم ملی وفادار بماند و تا سال آخر قراردادش در تیم ملی کار کند، اینتر باید به دنبال گزینه هایی دیگر بگردد.

از جمله گزینه های جدی برای مربی گری در اینتر برای فصل بعد می توان به مارچلو بیلسا، لوران بلان و لوچانو اسپالتی اشاره کرد.

J. Mourinho
04-24-2012, 17:39
لیست بازیکنان دعوت شده برای بازی با اودینزه

آندریا استراماچونی 22 بازیکن را برای بازی با اودینزه دعوت کرد.

تیم اینتر بعد از ظهر چهارشنبه در ورزشگاه فریولی از هفته 33 سری آ در مقابل تیم اودینزه قرار خواهد گرفت.

استراماچونی، باید بدون والتر ساموئل، خاویر زانتی، لوک کاستاینوس، دیگو فورلان و آنجلو پالومبو به دلیل مصدومیت نمی تواند از آنها استفاده کند.

لیست بازیکنان دعوت شده:
دروازبانان: 1 خولیو سزار، 12 لوکا کاستلاتزی، 21 پائولو اورلاندونی

مدافعین: 2 ایوان کوردوبا، 6 لوسیو، 13 مایکون، 23 آندریا رانوکیا، 37 داویده فارائونی، 40 خوان، 55 یوتو ناگاتومو

هافبکها: 5 دژان استانکوویچ، 10 وسلی اسنایدر، 11 ریکاردو آلوارز، 14 فردی گوارین، 18 آندریا پولی، 19 استبان کامبیاسو، 20 ژوئل اوبی

مهاجمین: 7 جامپائولو پاتزینی، 22 دیگو میلیتو، 28 مائورو زاراته، 88 مارکو لیوایا

ترجمه: سید محمد صادق علوی

J. Mourinho
04-24-2012, 19:42
سزار: جایی نخواهم رفت

شایعاتی در مورد رفتن سزار از اینتر وجود داشت که این موضوع از سوی این دروازبان برزیلی انکار شد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - ژولیو سزار اظهار داشت که تا پایان قراردادش با اینتر خواهد ماند.
سزار اظهار داشت:
"من در اینتر خوشحال هستم من هفت سال است که اینجا هستم و امیدوارم که دو سال دیگر هم که قرارداد دارم اینجا بمانم.این فصل برای ما خوب پیش نرفت اما همچنان فرصت داریم که به مکان سوم جدول برسیم هنوز 15 امتیاز دیگر باقی مانده است و من خوش بین هستم."

J. Mourinho
04-25-2012, 11:38
لیورپول خواهان مهاجم جوان اینتر

لیورپول آماده است تا در انتهای فصل پیشنهادی را برای مهاجم هلندی و جوان اینتر ارائه دهد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فورزا ایتالیا - لیورپول بدنبال جایگزینی برای کویت می باشد.
کویت که به احتمال زیاد در انتهای فصل آنفیلد را ترک خواهد کرد باعث شده است تا سران لیورپول را وادار به جذب جایگزینی برای وی کند به همین دلیل این تیم قصد دارد تا کاستاینوس بازیکن 19 ساله اینتر را بخدمت بگیرد.
قابل ذکر است که کاستاینوس در این فصل شش بار برای اینتر به میدان رفته است ولی بنظر نمیرسد که اینتر قصد فروش وی را داشته باشد.

J. Mourinho
04-25-2012, 11:39
استراماچیونی: بدون ترس. ما باور داریم.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر در ایران استراماچیونی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی مقابل ادینزه در مقابل خبرنگاران حاضر شد و گفت:
" ما خودمان را برای بازی آماده میکنیم، در حالیکه فوتبال روزهای چندان روشنی را پشت سر نمیگذارد، بازی در اودینه، شهری که خانه دوم پیرماریو موروسینی است، و این باعث میشود که ما او را فراموش نکنیم. و من مطمئنم فردا در استادیوم فریولی به او ادای احترام خواهد شد ".
او درباره بازی فردا ادامه داد:
" ما پس از تساوی در فلورانس تغییراتی را در زمین ایجاد خواهیم کرد، ما بسیار مصمم هستیم که هر سه امتیاز بازی را بدست آوریم زیرا از زمانی که من به اینتر آمده ام در بازی خارج از خانه پیروز نشده ایم، ادینزه تیم خوبی است و ستارگان خطرناکی در این تیم بازی میکنند ".
پس از جنوا، کالیاری، سیه نا و فیورنتیا، حالا ادینزه به عنوان " آخرین شانس " برای اینتر محسوب میشود. سرمربی اینتر پاسخ داد: " من مخالفم " او ادامه داد: " من می دانم مطبوعات امسال را برای اینتر بسیار بد و منفی جلوه میدهند، من حقایق را پنهان نمیکنم اما من فکر نمیکنم در بازیهای اخیر بد کار کرده باشیم".
" ما از 4 بازی گذشته 8 امتیاز بدست آوردیم ولی همچنان پایین تر از ادینزه، لاتزیو و ناپولی هستیم. من میشنوم که این " آخرین شانس " برای ماست اما ما هنوز 5 بازی پیش رو داریم. ما با لاتزیو 6 امتیاز اختلاف داریم و هنوز با آنها بازی نکرده ایم و همچنین با ادینزه 3 امتیاز اختلاف داریم و فردا با آنها بازی میکنیم. چرا من نباید باور داشته باشم که این کار امکان پذیر است؟! هواداران هم باور دارند که ما میتوانیم سهمیه را کسب کنیم و آمار و ارقام هم ما را به صدر برمیگرداند. البته ما باید در باز فردا پیروز شویم، زیرا اگر امتیاز از دست بدهیم کارمان سخت خوهد شد. بعضی ها گفتند ما پس از تساوی در برابر فیورنتینا باید سهمیه را فراموش کنی. اینتر فرصت های زیادی را از دست داد، اما این اتفاقات پیش از زمان حضور من بوده است. بیایید در مورد 4 بازی گذشته من صحبت کنیم، زیرا در غیر اینصورت ما همیشه دنیال مقصر اصلی میگردیم. ما در 4 بازی گذشته خود از آث میلان بیشتر امتیاز گرفته ایم".

J. Mourinho
04-25-2012, 11:40
فورلان فقط به اینتر فکر میکند

دیه گو فورلان هیچ توجه ای به شایعات ترک اینتر ندارد .
طبق گزارش ها تعدادی از باشگاهای اروپایی و جنوب امریکایی خواهان این مهاجم اوروگوئه ای هستند اما ایجنت این بازیکن همه را رد کرد.
دانیال به اف سی اینتر نیوز اظهار کرد :
" من خبرهای زیادی درباره اینده دیه گو میشنوم اما دیه گو میخواهد تا پایان قراردادش در اینتربماند، او میخواهد در این باشگاه بماند و رنگ های ابی و سیاه را بر تن کند ، من میخواهم حقیقت را به شما بگویم من تا حالا با هیچ باشگاه دیگری در ارتباط نشده ام ، فورلان بازیکن این تیم است و فقط درباره اینده اش در این تیم فکر میکند "
دیه گو فورلان 32 ساله تابستان گذشته از اتلتیکو مادرید به اینتر پیوست ولی نتوانست انتظارات هوادران و باشگاه را براورده کند .

MohaZalla
04-25-2012, 20:56
اینتر توانست بازی عقب افتاده هفته سی و سوم در مقابل اودینزه را با نتیجه پر گل 3 بر 1 با پیروزی پشت سر بگذارد.

در این بازی که همراه بود با اولین برد خارج از خانه اینتر با استرا، اسنایدر و گوارین و آلوارز از ابتدا در ترکیب قرار گرفته بودند ولی با این وجود اینتر گل زود هنگامی را در دقیقه 5دریافت کرد.

در ادامه اینتر بازی را در دست گرفت ولی این باعث نشد تا اینتر کنترل بازی را واگذار کند و توانست توسط اسنایدر در دقیقه 10 به گل دست یابد به این طریق که شوت اسنایدر پس از برخورد به مدافعان و همچنین چندین مرتبه به زمین از بین دستان دروازبان اودینزه که به سمت توپ شیرجه رفته بود عبور کرد و درون دروازه قرار گرفت.

با این گل اینتر روحیه گرفت و حملات خود را ادامه داد تا اینکه باز هم توسط اسنایدر و در دقیقه 28 صاحب گلی دیگر شد.پس از اینکه میلیتو در محوطه جریمه صاحب توپ شد یک پاس عرضی برای اسنایدر ارسال کرد و اسنایدر هم با ضربه ای فنی و بصورت چیپ توپ را از بالای دستان دروازبان اودینزه عبور داد و این شوت تبدیل به گل دوم اینتر و خودش شد.

این پایان ماجرا در نیمه اول نبود و آلوارز در دقیقه 37 پس از دریبلی زیبا مدافع پیش روی خود را پشت سر گذاشت و با بیرون پا شوتی آرام را روانه دروازه کرد که پس از گذشتن از کنار دستان دروازبان به تیر عمودی برخورد کرد و وارد دروازه شد تا اینتر با برتری قاطع 3-1 به رختکن برود.

در نیمه دوم اینتر بیشتر به اداره بازی پرداخت و تلاش اودینزه برای به ثمر رساندن گل بی نتیجه ماند تا بازی با همان نتیجه به پایان برسد.

با این پیروزی و با توجه به شکست لاتزیو اختلاف اینتر تا مکان سوم جدول و رسیدن به سهمیه لیگ قهرمانان به 3 امتیاز رسید.

ویدئو و عکس های بازی بزودی در سایت قرار خواهد گرفت

اطلاعات بازی :

ترکیب اینتر : سزار - مایکون - لوسیو - رانوکیا - ناگاتومو - کامبیاسو - استانکویچ -گوارین - ریکی آلوارزر(اوبی 66) - اسنایدر(پولی 86) - میلیتو (زاراته 85)

ترکیب اودنیزه : Handanovic; Benatia, Danilo, Domizzi; Basta (Pereyra 61), Pinzi, Pazienza (Torje 77), Asamoah, Armero (Pasquale 61); Floro Flores; Di Natale

گل های بازی : دانیلو (دقیقه 6) - اسنایدر ( دقیقه 10 و 28) - ریکی آلوارز (دقیقه 37)

J. Mourinho
04-25-2012, 21:45
استراماچیونی : ما در کورس کسب سهمیه هستیم و شایسته احترام گزاشتن هستیم!

آندرا استراماچیونی بعد از پیروزی شاگردانش در مقابل اودنیزه در کنفرانس خبری حاضر شد و چنین گفت : " اینتر همچنان در کورس کسب سهمیه لیگ قهرمانان قرار دارد "
به گزارش کانون هواداران اینتر میلان در ایران - استراماچیونی که هنوز با اینتر متحمل شکستی نشده است در بازی امروز تیمش در ورزشگاه فیورلی موفق شد با سه گل اودنیزه را شکست دهد تابدین ترتیب اینتر به سه امتیازی رده سوم سری آ برسد.
استرا بعد از این بازی چنین گفت : " ما توانستیم پیروز بازی شویم که حدود 100 دقیقه به طول انجامید.بازی در اودین هیچوقت آسان نبوده است. "
"ما در 5 بازی گذشته توانسته ایم 11 امتیاز کسب کنیم بنابراین اینتر هم اکنون درکورس کسب سهمیه لیگ قهرمانان است.اما ما همچنان باید به بازی های آینده نگاه کنیم.بازی بعدی ما در برابر چزناست."
او سخنانش را اینچنین ادامه داد:"اودنیزه تیم بزرگی است و ما عملکرد فوق العاده ای داشتیم و میتوانیم از این عملکردمان خوشحال باشیم.ما به سختی در حال کار و تلاش هستیم و بازی امروز درستی این حرف من را ثابت میکند."
استرا در بخش پایانی سخنانش از بازیکنان خود دفاع کرد و مصاحبه خود را چنین پایان داد : "من خوشحالم بگویم بازیکنانی که اغلب در رسانه ها مورد انتقاد قرار میگرفتن مانند اسنایدر - استبان کامبیاسو و دژان استانکوویچ امروز پاسخ تمام این انتقادات را دادند."

J. Mourinho
04-25-2012, 21:46
آلوارز: "باید قوی باشیم. از هم تیمی هایم تشکر می کنم"

زننده سومین گل نراتزوری برابر اودینزه تیمش را مستحق پیروزی دانست و نیمه اول را بهترین نیمه اینتر از زمان پیوستنش به این تیم عنوان کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، ریکاردو آلوارز بازیکن آرژانتینی اینتر که توانست دومین گلش را با پیراهن نراتزوری در سری آ به ثمر برساند در گفتگو با اسکای اسپورت این گل را برای خود مهم برشمرد و گفت: "خوشحالم...این پیروزی تأثیر بسزایی در روحیه و اعتماد به نفس تیم دارد و اینتر مستحق برد نیز بود".
ریکی پیشرفت خود را مدیون تیم دانست و افزود: "با هر بازی عملکرد من بهتر می شود و پیشرفت می کنم و این را مدیون تیم می دانم که کمک کرده تا من نمایش خوبی انجام بدهم. اگر همیشه چنین بازی هایی بکنیم، همان اینتر نیرومند همیشگی خواهیم بود".
آلوارز در ادامه به نقش استراما در پیشرفت وی پرداخت و گفت: " از زمانی که وی به اینتر آمد، به من اعتماد به نفس بخشید و نظرش را درباره من بازگو کرد. اکنون من می خواهم بهترین نمایشم را در زمین ارائه بدهم و جواب اعتماد وی را بدهم".

MohaZalla
04-26-2012, 16:14
لوئيس سوارس بازيکن سابق تيم ملي اسپانيا وتنها اسپانيايي دارنده توپ طلا،در صحبتهايي شرايط بارسلوناي کنوني را با شرايطي که در سال 1967 دراينتر تجربه کرده بود مقايسه کرده است.

به نقل از گل، تيم کاتالان بعد از باخت 1-2 مقابل رئال مادريد در ديدار ال کلاسيکو شانس کمرنگشان براي کسب عنوان قهرماني در رقابتهاي لاليگا را از دست دادند و اکنون با7امتياز فاصله نسبت به رئال در رده دوم قرار دارند واين درحالي است که تنها 4 ديدارديگر تا پايان فصل باقي است.

بعد از آن هم آنها با تساوي 2-2 مقابل چلسي در دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، از راهيابي به فينال اين رقابتها ناکام ماندند. لوئيس سوارس اکنون و با ديدن اين شرايط به ياد سال 1967 باشگاه اينتر افتاده است.

سوارس باتجربه در صحبتهايي به آنسا گفت:« از دست دادن اين همه شانس آنهم در طول تنها چند روز، ضربه دردناکي است. اين ضربه سختي است، حتي براي بازيکنان باتجربه که به برد عادت کرده اند. بايد به اين نکته اشاره شود که بازيکنان ما در آن زمان بعد از پشت سرگذاشتن فصلي سخت و نفس گير واقعا خسته بوديم. ژاير داکستا و من حتي نتوانستيم در فينال اروپايي مقابل سلتيک بازي کنيم. نااميدي ما خيلي شديد وبد . ما در آخرين بازي مقابل مانتووا باختيم و همين باخت باعث شد تا جام قهرماني به يوونتوس برسد.»

اين اسطوره 76 ساله اسپانيايي ادامه داد:« در آن زمان اگر در اسکودتو رافتح نمي کردي،مجوز حضور در ليگ اروپايي را به دست نمي آوردي. پس آن شکست مارا کاملا خرد کرد.»

البته اين اسطوره اسپانيايي مطمئن است که بارسايي ها دوباره خود را پيدا خواهند کرد:« الان شرايط متفاوت است. راهيابي به ليگ قهرمانان اروپا آسان تر است. بارسلونا تيمي مملو از بازيکنان بزرگ و جوانان بامهارت را دراختيار دارد.آنها چه با گوارديولا و چه بدون او دوباره به قهرماني هاي بيشتري خواهند رسيد.»

J. Mourinho
04-27-2012, 14:40
مدیر برنامه های لوکاس تایید کرد: "اینتر او را می خواهد"

نام لوکاس و اینتر مدت هاست که به هم پیوند خورده است و شایعات زیادی مبنی بر علاقه اینتر برای جذب وی بوجود آمده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال، نماینده لوکاس علاقه اینتر به موکلش را تایید کرد.
مارکو آرلیو اظهار داشت:
"اینتر به لوکاس علاقه مند است و ما این را می دانیم؛ ولی او تا سال 2014 اینجا خواهد ماند.بعد از این سال او میتواند اینجا را ترک کند.به هر حال ما می توانیم موافقت نامه ای را برای فروش وی در سال 2014 امضا کنیم".
به تازگی رئال مادرید و منچستریونایتد نیز به جمع علاقه مندان لوکاس اضافه شده اند.

J. Mourinho
04-27-2012, 14:41
چیوو در آستانه تمدید با اینتر

قرارداد مدافع رومانیایی نراتزوری در پایان فصل به اتمام می رسد و اینتر به تازگی پیشنهادی برای تمدید قراردادش به مدیر برنامه هایش ارایه کرده است.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، نراتزوری که به دنبال کاهش هزینه های خود است تنها در صورتی قرارداد مدافع چپ خود را تمدید می کند که وی با حقوق سالیانه دو میلیون یورویی موافقت کند.
کریستین چیوو از جمله بازیکنانی است که حقوق سالیانه گزافی را از اینتر دریافت می کند و در آستانه تمام شدن قراردادشان با تیم است. برای همین مدیران نراتزوری با مدیر برنامه های برخی از این بازیکنان وارد مذاکره شده اند.
روز پیش ماریو برانکا مدیر ورزشی اینترمیلان جلسه ای با ویکتور پیکالی مدیر برنامه های کریستین چیوو داشت و پیشنهاد اینتر را برای تمدید قرارداد با چیوو مطرح کرد.
پیشنهاد اینتر حقوق سالیانه دو میلیون یورویی و قراردادی دو ساله است.
چیوو که خواهان زیادی از جمله لیورپول، رئال مادرید، و آژاکس دارد، اولویتش را تمدید با باشگاه کنونی اش اعلام کرده و به نظر بعید می رسد که از اینتر جدا شود.
جلسه دوم مذاکره برانکا با پیکالی امشب برگزار خواهد شد و به احتمال فراوان باید شاهد موافقت وی با پیشنهاد اینتر باشیم.
سرمربی جوان اینتر نیز به چیوو خبر داده که در صورت ماندن بر روی نیمکت اینتر وی را در پست اصلی اش، یعنی مدافع مرکزی، به کار خواهد گرفت.
گفتنی است احتمالا در روزهای آینده قرارداد والتر ساموئل و لوکا کاستلاتزی نیز تمدید خواهد شد و تنها باید شاهد جدایی ایوان کوردوبا باشیم.

J. Mourinho
04-27-2012, 14:42
پولی: "آینده ام در اینتر است"

هافبک جوان نراتزوری مصمم است که در اینتر بماند و بهترین بازی هایش را با پیراهن آبی و سیاه به نمایش بگذارد.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، آندرا پولی در حاشیه مراسم اعطای جوایز جنتملن سین سیرو به گفتگو با خبرنگاران پرداخت و درباره پیروزی چهارشنبه و سرمربی جوان اینتر سخن گفت.
پولی که تابستان سال پیش به صورت قرضی از سامپدوریا به اینتر پیوست پیروزی در برابر اودینزه را بسیار با اهمیت خواند و اظهار داشت که همه بازیکنان به دنبال ادامه تحقق این پیروزی ها هستند.
"هدف بعدی ما شکست چزنا و پیروزی در سایر بازی هاست...ما به امکان کسب سهمیه لیگ قهرمانان باور داریم و باید بیشترین امتیازات ممکن را بدست بیاوریم".
بازیکن سابق سامپدوریا درباره تأثیر استراماچونی در تیم گفت: "استراما مربی با استعداد و با انگیزه ای است. وی شوق فراوانی برای انجام کارش دارد و بازیکنان نیز سعی می کنند اندیشه هایش را در زمین پیاده سازند. درست است که وی جوان است، اما مربی کارآمدی است و شخصیت نیرومندی و اهداف بزرگی دارد و همه تیم نیز از بودنش خوشحال هستند".
پولی در پایان عنوان کرد که آینده اش در اینتر است و می خواهد از پیراهن نراتزوری دفاع کند: "می خواهم به عنوان بازیکن اینتر مسیر حرفه ای را ادامه بدهم و با این تیم افتخار کسب کنم و بهترین عملکردم را به نمایش بگذارم".

J. Mourinho
04-27-2012, 23:54
کاستاینوس از وضعیتش در اینتر راضی نیست

طبق گفته مدیر برنامه های ستاره هلندی، موکلش آماده است در تابستان امسال از نراتزوری جدا شود تا فرصت بیشتری برای بازی کردن برایش فراهم شود.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، مدیر برنامه های لوک کاستاینوس مهاجم هلندی اینترمیلان در گفتگو با کانال ان یو اسپورت از علاقه موکلش برای جدایی خبر داد و اعلام کرد که لوک در حال حاضر فرصت نمایش استعدادهایش را در اینتر ندارد.
لوک 19 ساله در مرکاتوی تابستان از باشگاه فاینورد هلند به اینتر پیوست و از آن مدت تاکنون تنها 201 دقیقه در سری آ بازی کرده است که حاصل آن گل سه امتیازی اش در دروازه سیه نا بود.
این در حالی است که آری تریورز مدیر برنامه های کاستاینوس می گوید که مدیران نراتزوری پیشتر به وی گفته بودند که به دنبال فرصت دادن به جوانان هستند تا خون تازه ای در رگهای تیم تزریق کنند: "فصل آینده برای لوک سرنوشت ساز خواهد بود. او می خواهد فوتبال بازی کند و متاسفانه در اینتر چنین فرصتی به وی داده نمی شود. وقتی او به اینترمیلان پیوست، مدیران باشگاه گفتند می خواهند تیمشان را جوان کنند اما میانگین سنی تیم بالای 30 سال باقی ماند".
وی افزود: " به نظرم انتقال قرضی می تواند محتمل ترین گزینه باشد، پیوستن به تیم بزرگی که آماده خرید کامل وی باشد نیز بعید به نظر نمی رسد. اما بگذارید ببینیم پایان کار چه خواهد بود...تا کنون که باشگاه های زیادی برای خرید وی علاقه نشان داده اند".
کاستانیوس پس از مصدومیت یک ماهه هم اکنون در حال بازگشت به میادین است و باید شاهد حضور وی در بازی های باقی مانده اینتر باشیم.

J. Mourinho
04-27-2012, 23:56
زانتی: "نمی توانم حتی یک لحظه از اینتر جدا بشوم"

کاپیتان و سمبل نراتزوری تاکید کرد که می خواهد تا پایان دوران حرفه اش به عنوان بازیکن و یا مدیر در اینترمیلان بماند.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران، خاویر زانتی در گفتگو با هفته نامه ایتالیایی "چی" از علاقه اش برای ماندن در اینتر پس از آویزان کردن کفش هایش خبر داد و بیان داشت که نمی تواند خود را دور از اینتر ببیند.
خاویر زانتی که از سال 1995 در اینتر توپ می زند، نخستین خرید موراتی بود و اکنون تبدیل به نماد و سمبل زنده اینترمیلان شده است.
کاپیتانو ترجیح می دهد به جای مربیگری نقشی اجرایی در اینتر بگیرد: "در اینتر بود که برای خود اسم و رسمی درست کردم و خانواده ام را تشکیل دادم، اگر فوتبال را کنار بگذارم ترجیح می دهم با در اختیار داشتن نقشی اجرایی همیشه در کنار اینتر بمانم تا مربی. از ماسیمو موراتی تشکر می کنم که فرصت محقق کردن رؤیاهایم را در اینتر به من بخشید".
زانتی در ادامه به مشکلات اینتر در این فصل اشاره کرد و گفت: "امسال همه چیز به شکلی نادرست پیش رفت. مصدومیت ها، بد شانسی، و نتایج ضعیف...وقتی گاسپرینی برکنار شد او با چشمانی گریان پیش من آمد، گویی که او فرزندم است...واقعا لحظه بسیار دردآوری بود...پس آز آن همگی در کنار رانیری ایستادیم و از وی حمایت کردیم اما نتایج مثبت تحقق پیدا نکرد".
پس از برکناری رانیری، نیمکت نراتزوری به سرمربی تیم جوانان اینتر سپرده شد. استراماچونی که تنها 36 سال دارد، حتی از زانتی نیز جوان تر است، خاویر در این باره می گوید: "روزی که رانیری برکنار شد پرزیدنت با من تماس گرفت و مرا از تعیین استراماچونی به عنوان سرمربی جید تیم با خبر کرد، به او گفتم که مهم ترین مساله انجام دادن کاری است که به نفع اینتر باشد. اکنون همه چیز در اختیار استراما قرار گرفته است. او افکار روشن دارد و مستحق چنین فرصتی است".
از حرفهای کاپیتانو می توان فهمید که استراما فرصت زیادی برای ماندن در اینتر دارد.
" همه بازیکنان و مجموعه تیم در کنار او هستند. استراما انگیزه فراوانی دارد. البته تصمیم گیرنده اصلی پرزیدنت است، اما تلاش برای یافتن مورینیویی جدید سودمند نیست".
زانتی 38 ساله مورینیو را "دوست" خود می خواند و برایش آرزوی موفقیت دارد، اما درباره ایبرا می گوید: "نمی توان تلاشهایش برای اینتر را نادیده گرفت، وی کار بسیار بزرگی برای این تیم انجام داد، اما اکنون وی مسیر جداگانه ای در پیش گرفته است".
"بالوتلی؟ ماریو قهرمان است، اما باید خارج از زمین توازن و تعادل ایجاد کند...دوست دارم به اینتر برگردد و در کنار ما باشد. البته باید او را به خاطر اعتراف به اشتباهات گذشته اش ستود، اما اگر قرار است عقلش را به کار نیندازد، زندگی حرفه اش را به خطر خواهد انداخت".
خاویر درباره بازیکنان تیم رقیب و همشهری نیز سخن گفت. وی درباره مشکلات بدنی پاتو می گوید: "پاتو در حالی که شرایط بدنی مناسبی نداشت، بازی های زیادی انجام داد که باعث شد مصدومیت های وی جدی تر شود".
"از بازگشت کاسانو نیز خوشحال شدم و با وی تماس گرفتم و به او تبریک گفتم".
کاپیتانو سخنانش را این چنین به اتمام رساند: "هنوز برای پیروزی وقت داریم...وقتی که این فصل به پایان برسد باید به یاد بیاورم که در هفت سال گذشته بیشتر از هر وقت دیگری جام بالای سر بردم، اما اکنون وقت آن فرا رسیده که از صفر شروع کنیم".

J. Mourinho
04-27-2012, 23:57
موراتی و اینتر جدید: استرا در نیمکت و لئو در مدیریت!

موراتی در 4 ژوئن 2011 نیمکت تیمش را در اختیار سرمربی سابق روسونری یعنی لئوناردوی جوان داد.
چند روز بعد از اینکه لئو با اینتر جام حذفی ایتالیا را فتح کرد موراتی اظهار داشت :" لئوناردو یک مربی کاملا خوبی بود ، به هر حال من می خواهم امکاناتش را از لحاظ یک مدیر بررسی کنم ..."
بعد از اینکه لئو به پاری سن ژرمن رفت موراتی گفت:" به نظر من او یک مدیر موفقی خواهد بود، زیرا وی از شخصیت و شرایط خوبی برای این پست برخوردار می باشد".
داستان پیوستن لئو به اینتر، داستان جدیدی نیست. اما حالا در حال شکل گیری می باشد. ناصر آل خلیفه یکی از مدیران پی اس جی درباره لئو گفته است: "من دوست دارم او به کارش ادامه دهد، البته ما فشاری بر او نخواهیم آورد".
لئوناردو رفته رفته در پی اس جی بی تاب شده است. طبق گزارشات مطبوعات فرانسوی لئوناردو مدت زیادی است که به بهانه نقل و انتقالات به برزیل رفته است. شایعات در فرانسه حاکی از آن است که لئوناردو قصد رفتن از پاریس را دارد و مقصدش اینتر است، چیزی که همسر او آنا بیلو نیز می خواهد.
رابطه بین موراتی و لئوناردو بسیار خوب بود ولی او ناگهانی اینتر را ترک کرد و باعث بی سامانی در نیمکت اینتر شد. اما اکنون لئوناردو در پاریس راحت نیست و می خواهد به شهر میلان برگردد و موراتی در حال بررسی یک پست مدیریتی برای اوست.
موراتی درباره استراماچونی مربی جوان تیمش نیز نظر جالبی دارد: "امتیازاتی که استراما برای ما به ارمغان آورد باعث شد که به رده سوم امیدوار باشیم. بازی با اودینیزه یک تست عالی برای استراما بود و وی در این آزمون موفق بود. بازیکنان به خوبی با مربی خو گرفته اند و خواسته هایش را به خوبی اجرا می کنند".
"استرا یا لئو؟ آینده استراما به لیگ قهرمانان وابسته است؟ انگیزه برای همه ی کارها نیاز است، ما به آینده فکر خواهیم کرد".

J. Mourinho
04-27-2012, 23:57
موراتی: "پپ؟ من به استراماچونی فکر می کنم"

موراتی تمام شایعات در مورد پیوستن پپ گواردیولا به اینتر را رد نمود.
سرمربی کاتالان ها جدایی خودش را از این تیم را اعلام کرد و طبق شایعات مقصد بعدی او ایتالیاست.
به هر حال موراتی تصمیم دارد مربی فعلی تیمش آندرا استراماچونی را تشویق کند و فصل بعدی را نیز با او ادامه بدهد .
موراتی به خبر گذاری ها در میلان گفت:"تصور می کنم گواردیولا فصل بعد را استراحت خواهد کرد. برای آینده من فقط استراماچونی را در نظر دارم و فقط به او فکر میکنم. اگرچه وی نتوانست کالیاری و فیورینتینا را ببرد اما او کاملا شجاع است و نمایش قابل قبولی ارایه کرده است."
موارتی به بازگشت احتمالی لئوناردو به اینتر نیز پرداخت و افزود: "ما نیاز به تغییراتی داریم، ما به دوربرمان نگاه می کنیم، هم به لئو هم به دیگران؛ اما تصور نمی کنم لئوناردو به اینتر برگردد".

J. Mourinho
05-01-2012, 16:03
به بهانه بازگشت اینتر: استراماچونی، استاد فریب!

هر شعبده باز ماهري حقه هايش را براي يك دليل انجام مي دهد؛ چون چنين به نظر مي رسد که کاري او مي كند، عملي نيست.
به همين دليل هنگامي که يك شعبده باز کارش را انجام مي دهد، اسم اين كار سحر و جادو مي شود. يک مساله مهم در مورد كارهاي حیله گرانه اين است که با کمک آنها مي توانيم چيزهاي تماشايي و نفس گير بسازيم، در حالی که در حقيقت اين کار فقط يک حقه است.
اينتر توانست پس از دریافت يک گل از اودینزه، بازي یک هیچ باخته را در ورزشگاه فریولی به پیروزی 3-1 تبدیل کند.در نگاه اول اين يک نتيجه عالي است، اما در پشت این نتیجه چيزي وجود دارد که کمتر به چشم می آید.
شکي نيست که استراماچوني عملکردش مثبت است و تيمش توانسته بهترين نتيجه ها را بگيرد.قطعا او روح تازه ای به برخي از بازيکنانش بخشیده است و کسب 11 امتياز از 15 امتياز ممکن گواه اين موضوع است.
استراماچوني از لحاظ تاکتيکي مربی بسیار باهوشی است. او مربی نيست که سيستمش را فقط بر يک پايه شکل بدهد.قابل پيش بيني بود که اودنيزه با سيستم 3-5-2 بازي مي کند و مربي جوان اينتر براي مقابله با اين سيستم به سراغ سيستم 4-2-3-1 رفت که اغلب به 4-3-3 تبديل مي شد.
در نگاه اول اينطور به نظر مي رسيد که اين سيستم جواب نخواهد داد؛ چون ديه گو ميليتو, ريکي آلوارز, و وسلي اسنايدر هنگام رد و بدل شدن توپ از طریق پاس های کوتاه، فشاری به دفاع سه نفره اودینزه وارد نکردند. همين مسأله به اودنيزه اجازه داد تا از خط دفاع خود بازيسازي را انجام دهد. هافبک هاي اينتر نیز عقب نشستند و در عمق زمین خود قرار گرفتند. این یعنی اینکه اودينزه می توانست بدون مانع فشار را به کناره هاي زمين اينتر ببرد. اما پس از آنکه دانيلو تيمش را در خانه جلو انداخت خيلي زود تغييري در سه نفر جلو ايجاد آمد و پرس بر روي مدافعان اودينزه شروع شد.
با انجام اين تغييرات تفاوت زيادي در جريان بازي رقم خود. چون فشار و پرس بر سه مدافع اودينزه آنان را مجبور کرد تا با عجله پاس هایشان را ارسال کنند و منجر به قطع شدن توپ هنگام ارسالش به وینگرهای اودینزه شد و در نتیجه بازیکنان اودينيزه مجبور به انجام بازي طولي شدند و براي تغذيه مهاجمان خود رو به بازي مستقيم آوردند.
هنگامی که اين اتفاق رخ داد استانکوويچ به همراه کامبياسو و گوارين (که تا آن لحظه راکد بازي مي کردند) به لطف موقعیت عمیق شان در زمین، به راحتي مانع تحرک هافبک های اودینزه شدند. در ادامه کامبياسو پست عمیق تری به خود گرفت و استانکوویچ نیز بصورت خودکار از زير فشار رها شد و در کنار کامبياسو قرار گرفت. سود غير منتظره اي که اينتر از اين چرخش بازي حاصلش شد جلوتر آمدن گوارين بود که به نظر مي رسيد خود او نيز راحت تر توانست بازي را ادامه دهد و حتی با شوتهای از راه دور و پاسهای طولانی به دنبال یافتن محدوده خود در زمین بود.
اينتر در بازگشت به بازي خوش شانس بود و اشتباه سمير هندانويچ اينتر را به مسير درست بازگرداند و گل اسنايدر که اکنون در پست جديد خود و در سمت چپ ميليتو به نظر بسيار خطرناک تر مي رسید باعث بازگشت تيم شد.مثلث هجومي اينتر شروع به کار کرد و به کمک ريکي آلوارز و اسنايدر هلندي اثرش رو به کامل شدن رفت و تنها چيزي که نياز داشت عرض دادن به بازي بود.بازي شناور اسنايدر نيز به خط هافبک کمک کرد تا راحت تر توپ را بچرخش دربياورند و بازيسازي کنند. ميليتو که نياز به تغذيه شدن داشت بخوبي در اين ترکيب تغذيه شد و توانست براي بازيکنان کناري خود نيز موقعیت بوجود بياورد. در ادامه دو گل ديگر توسط اسنايدر و آلوارز به ثمر رسيد.
اگر سزار را به کنار بگذاريم، خط دفاع اینتر هم چنان از یک ضعف آشکار دفاعی رنج می برد. لوسيو در اين بازي سخت تر از هر بازيکن ديگري در زمين کار کرد، اما از تمام توان خود استفاده نکرد. مايکون نيز بازي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت مخصوصا هنگام شرکت در حمله اما عدم پوشش از سوی او باعث شد تا به نظر برسد که او نتوانسته وظيفه خود را به خوبي در آن پست اجرا کند.

در حالی که اودینزه در بهترین وضعیت به سر می برد، اینتر با تکیه بر شانس توانست از پذیرفتن گل های بیشتر فرار کند. يوتو ناگاتومو در سمت چپ خط دفاعي اينتر بار ديگر بازي زياد قانع کننده اي از خود به نمايش نگذاشت تا بار ديگر اين سوال به وجود بيايد که آيا او به اندازه کافي براي بازي کردن در اين پست خوب است؟بازي ضعيف او هنگام اضافه شدن به حمله اغلب باعث خالي بودن پستش بود که موقعيت هاي به دست آمده را بارها آنتونيو فلورس سوزاند و از دست داد.احتمالا او ضعيف ترين بازيکن در زمين بود.
تنها بازیکن ديگري که مي تواند براي کسب اين عنوان با فلورس رقابت کند مدافع مرکزي نراتزوري آندرا رانوکيا است.او بازي بسيار ضعيفي را در نيمه اول از خود به نمايش گذاشت.کنترل توپ هاي او, تماس هاي اولش با توپ همه فرآيند هايي بود که نشان از يک بازيکن فاقد اعتماد به نفس داشت.عملکرد او در نيمه دوم بهبود يافت اما آنچه او نياز دارد بازي کردن با تکیه بر پتانسيل هايش است.
استراماچیونی قطعا تخصص انجام کارهایی بزرگ و ترمیم شکاف ها را دارد.او مردی است که بعد از رانیری انتخاب شد و توانسته اینتر را به رتبه های بالایی جدول برساند.
واقعيت بي رحمانه اين است که حتي اگر اين مربي 36 ساله بخواهد تيمي که تقريبا هم سن خود او است را به سمت جوان کردن ببرد, , چه مدت مي تواند آن را ادامه بدهد؟ اگر اينتر بتواند در رقابت کسب سهمیه به ليگ قهرمانان برسد موفقيت بزرگي کسب کرده است اما رقابت و مبارزه اصلی آنها در تابستان سال آینده خواهد بود جایی که باید دید اینتر می تواند بازیکنان مورد نیاز خود برای بازسازی تیمش را بدست آورد یا خیر.
آيا او مرد مناسبي براي اين شغل است؟آمار ميگويد بله.آيا او در آينده ميت واند با اين بازيکنان اسکودتو را فتح کند ؟قطعا خير. موراتي بايد بداند پيروزي در برابر اودينيزه خوب است و حتي بدست آوردن سهميه چمپيونز ليگ فوق العاده است اما هنوز يک مشکل وجود دارد.اين مربي با بالا رفتن سنش بهتر خواهد شد، اما بازيکنان به همين ترتيب به افت خود ادامه خواهند داد.

saeid_8992
05-01-2012, 16:13
فیگو: استراماچونی توانایی کسب موفقیت با اینتر را دارد

نرآتزوری در رقابت های این فصل زیر نظر گاسپرینی و رانیری شرایط خوبی را تجربه نکرد اما با حضور استراماچونی، این تیم رفته رفته به روزهای خوبش نزدیک شد

سایت گل- لوئیس فیگو، ستاره سابق تیم ملی پرتغال، آندره آ استراماچونی، سرمربی و ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر را به خاطر عملکرد مثبت شان در چند ماه اخیر مورد ستایش قرار داد.
نرآتزوری در رقابت های این فصل زیر نظر گاسپرینی و رانیری شرایط خوبی را تجربه نکرد اما با حضور استراماچونی، این تیم رفته رفته به روزهای خوبش نزدیک شد و اکنون در آستانه رسیدن به رقابت های فصل آینده چمپیونزلیگ هستند.
فیگو در گفتگو با اینتر چنل گفت:" فکر می کنم استراماچونی از کیفیت لازم برای هدایت تیم برخوردار است. در فوتبال سن مهم نیست. مهم این است که برای کاری که انجام می دهید، آماده باشید و او این را به خوبی ثابت کرد.

برای من همیشه گفتن اینکه زیر نظر رئیس موراتی کار می کنم، لذت بخش بوده زیرا می توانم همیشه روی او به عنوان دوست حساب کنم. از نظر من او بهترین است."
ستاره سابق بارسا و رئال سپس در مورد اوج گیری اینتر در هفته های اخیر گفت:" این زیبایی فوتبال است؛ می توانید فراز و نشیب زیادی داشته باشید اما در نهایت به بهترین شکل فصل را به پایان برسانید و گاهی اتفاقات برعکس می شود.
ما در این فصل در دیدارهای زیادی شکست خوردیم اما اکنون این فرصت را داریم تا برای کسب رتبه سوم بجنگیم و این به عنوان یک محرک عمل می کند."
فیگو همچنین در پاسخ به سوالی در مورد آینده اش، تاکید کرد تنها روی پست فعلی اش به عنوان سفیر بین المللی باشگاه اینتر تمرکز دارد.
" من پروژه دراز مدتی ندارم. بودن در باشگاه اینتر بسیار مهم است. من بسیار خوشحالم که در این باشگاه هستم."

saeid_8992
05-01-2012, 16:49
اینتر علاقه‌مند به خرید لاوتزی است

ختصاصی Inter.ir- به تازگی گزارش‌هایی مبنی بر علاقه اینتر به «ازکیل لاوتزی»، مهاجم ناپولی منتشر شده و گفته می‌شود حتی پیشنهاد اینتر، 15میلیون یورو به همراه گوران پاندو یا بازیکنی دیگر به ناپولی ارائه شده است.
میلان تیم همشهری اینتر پیش‌تر برای خرید لاوتزی اقدام کرده بود که این موضوع بی‌نتیجه ماند. بندی در قرارداد «پوکو» وجود دارد که اگر تیمی خواهان خرید او باشد، باید 32 میلیون یورو به ناپولی بپردازد.
بر اساس گزارش‌های اسکای‌اسپرت و لاگاتزتادلواسپرت، نراتزوری در اندیشه پیشنهادی تازه است: 15 میلیون یورو به همراه مالکیت کامل گوران پاندو و یک گزینش از میان سه بازیکن یعنی آندرا رانوکیا، جوئل اوبی و مارکو داویده فارائونی. اگرچه به نظر می‌رسد اوره‌لیو دی‌لارنتیس، رئیس ناپولی بیش‌تر دوست دارد اینتر پول بیش‌تری پرداخت کند تا این که بازیکن دیگری را به عنوان بخشی از قرارداد به ناپولی بفرستد. به همین دلیل، اینتر رقابت سختی با چلسی، منچسترسیتی، پاریس‌سنت‌ژرمن و آنژی خواهد داشت که پول کافی برای خرج کردن در تابستان دارند.
باید دید لاوتزی می‌تواند جای ثابتی در میان مهاجمان نراتزوری پیدا کند یا خیر.

saeid_8992
05-01-2012, 16:51
زاراته : پیش به سوی آینده

اختصاصی Inter.Ir - مائورو زاراته زننده گل پیروزی تیم اینتر بعد از سوت پایان بازی به دوربین اسکای اسپورت ایتالیا گفت : "پیروزی امروز بسیاری با ارزش بود.ما با تمام وجود به دنبال کسب پیروزی بودیم و در نهایت هم به آن دست پیدا کردیم.بازی زیبای تیم و کسب این سه امتیاز قابل تقدیر است.حال بایستی با همین ریتم بازی های باقی مانده را برگزار کنیم هرچند که این کار آسانی نخواهد بود.همچنین بایستی منتظر نیتجه بازی لاتزیو و اودینزه نیز باشیم."

زاراته همچنین توضیح داد که چرا بعد از به ثمر رساندن گل به سمت فورلان رفت.او گفت :"من قبل از بازی به او گفته بودم اگر گل بزنم به سمت او خواهم دوید." او همچنین درپاسخ سوال در مورد لبخند خویش بعد از گل که آیا برای پیروزی و همچنین احتمال دائمی شدن قراردادش بود گفت :"بله، امیدوارم."

saeid_8992
05-01-2012, 16:52

تحلیل ویژه؛ راه لیگ قهرمانان از انینو تاردینی می گذرد

اینترمیلان، باشگاهی که حتی در سردترین برهه از فصل هم می تواند هیجان ایجاد کند و تماشاگرانش را بازگرداند. فصلی که به بعد از شکست برابر یوونتوس در تورین پایان یافته به نظر می رسید حالا به یکی از مهیج ترین ماراتن های سال های اخیر بدل شده است. تساوی رم برابر ناپولی، پیروزی اودینزه برابر لاتسیو و البته پیروزی اینتر برابر چزنا همه آن چیزی بود که نراتزوری ها برای این هفته از کالچیو آرزو می کردند. شاید یک رم 53 امتیازی و یک ناپولی 54 امتیازی و البته صعود موقت اینتر به رتبه سوم به نظر دلچسب تر می رسید اما خروج رم از جمع مدعیان به نوعی شانس های اینتر را افزایش داد. با هم نگاهی داریم به شرایط چهار تیم 55 امتیازی جدول. نکته ابهام آمیز درباره شرایط چهار تیم رتبه فعلی آن ها در جدول است. در مجموع پایگاه های معتبر من جمله ساکرنت فعلا تفاضل گل را ملاک قرار داده اند و با این معیار اینتر پایین تر از ناپولی و اودینزه در جایگاه پنجم قرار دارد. اما واقعیت این است که چهار تیم هرگز با این ملاک رده بندی نخواهند شد و بازی رو در رو ملاک است. به همین بهانه نگاهی داریم به بازی های رو در رو تیم ها.

اینتر
اینتر در مجموع موفق به شکست اودینزه شده است. برابر ناپولی شکست خورده است و بازی رفت برابر لاتسیو را هم با پیروزی پشت سر گذاشته است. با فرض پیروزی احتمالی هفته پایانی اینتر (که در صورت عدم وقوعش حضور اینتر در جایگاه سوم اساسا منتفی است) می توان گفت لاتسیو هم برابر اینتر شکست خورده است.

اودینزه
اودینزه با برتری این هفته برابر لاتسیو در مجموع از سد این تیم عبور کرده است با این حال در مجموع دو بازی برابر ناپولی و اینتر شکست خورده و شرایط جالبی ندارد.

لاتسیو
لاتسیو نیز به مانند اودینزه و البته با فرض اولیه برتری اینتر در هفته آخر برابر اودینزه و اینتر شکست خورده و ناپولی را از پیش رو برداشته است.

ناپولی
تیم جنوب ایتالیا هم شرایطی مشابه اینتر دارد، آن ها اینتر و اودینزه را برده اند و برابر لاتسیو شکست خورده اند.

در مجموع به نظر می رسد در صورت ادامه روند فعلی و در جدول جداگانه احتمالی اینتر و ناپولی بالاتر از دو تیم دیگر قرار می گیرند و البته در قیاس بین این دو ناپولی پیروز خواهد بود.

از سوی دیگر با توجه به باقی ماندن سه هفته و یازده بازی (لاتسیو در هفته آخر میزبان اینتر خواهد بود) دستخوش تغییر شدن شرایط پیچیده فعلی فوق العاده محتمل به نظر می رسد. به همین بهانه نگاهی داریم به بازی های باقی مانده تیم ها و البته پیش بینی های نگارنده که به منزله دیدگاه جمیع نویسندگان وب سایت فارسی اینترمیلان نمی باشد.

اینتر
هفته سی و ششم: اینتر هفته آینده و در انینو تاردینی میهمان پارما خواهد بود. نکته جالب در مورد پارما که آن ها را به مرموزترین و شاید حتی سخت ترین حریف اینتر در بازی های آتی بدل کند، عملکرد آن ها در هفته های گذشته است. پارمایی ها از شش بازی گذشته خود پنج پیروزی و یک شکست کسب کرده اند و با این پانزده امتیاز از سیمای یک تیم فانوس به دست به یک تیم میانه جدولی بدل شده اند. نووارا، کالیاری، پالرمو، لچه چهار تیمی هستند که آن ها در چهار بازی اخیر از پیش رو برداشته اند و با یک فاصله شکست برابر اودینزه، در هفته سی ام هم موفق به شکست لاتسیو شده بودند.

هفته سی و هفتم: دربی مادونینا که نیازی به شرح و تفصیل ندارد و با توجه به حضور میلان در کورس قهرمانی فوق العاده حساس و مهیج تر از سال های قبل خواهد بود و در جای خود مورد بحث قرار می گیرد.

هفته سی و هشتم: در آخرین هفته از رقابت ها هم اینتر برابر لاتسیو قرار خواهد گرفت. حضور در المپیکو در هفته پایانی اساسا خاطرات خوبی را برای اینتری ها تداعی نمی کند با این حال لاتسیو در چهار هفته اخیر سه شکست و تنها یک تساوی دشت کرده است و با توجه به روند بازی های این تیم می توان انتظار یک پیروزی خارج از خانه را برای اینتر داشت.

اودینزه
هفته سی و ششم: چزنا اولین حریف بیانکونری ها در مسیر پر پیچ و خم صعود به لیگ قهرمانان خواهند بود. با توجه به شرایط تیم چزنا به نظر نمی رسد این تیم در خانه هم حرفی برای گفتن داشته باشد. آن ها در هیچ یک از ده دیدار اخیرشان رنگ پیروزی را ندیده اند و به عنوان نخستین تیم هم به سری ب سقوط کرده اند.

هفته سی و هفتم: تقابل با جنوا آن هم در خانه به نظر سخت نمی آید. جنوا هم در ده بازی گذشته پیروزی را تجربه نکرده است و از مدعیان اصلی سقوط است. نکته جالب این است که آن ها بعد از سقوط تیم همشهری، سمپدوریا، در فصل گذشته جشن های جالبی را به راه انداختند و حالا خودشان همان مسیر را در پیش دارند.

هفته سی و هشتم: کاتانیا به ضرس قاطع سخت ترین حریف اودینزه به شمار می آید. استادیوم آنجلو ماسیمینو و تیم رده هشتمی کاتانیا که برای کسب سهمیه یورو لیگ امیدهایی دارد.

لاتسیو
هفته سی و ششم: سخت ترین راه بعد از اینتر انتظار لاتسیو را می کشد. آن ها در ابتدا باید با سیه نا روبرو شوند. سیه نا رده سیزدهمی به نظر حریف متعادلی می آید اما لاتسیو هم به هیچ وجه شرایط جالبی ندارد.

هفته سی و هفتم: حضور در برگامو و تقابل با آتالانتایی که در ابتدای فصل و با کسر شش امتیاز به نظر شانس نخست سقوط می آمد اما حالا در انتهای فصل با 52 امتیاز که البته 46 امتیاز آن لحاظ خواهد شد شرایطی مشابه تیم های مدعی دارد! آتالانتا در چهار بازی اخیر خود سه پیروزی به دست آورده و به نظر می رسد لاتسیو جان سالمی از ورزشگاهشان به در نبرد. آتالانتایی های علاوه بر تیم های 55 امتیازی از امیدهای میلان برای شکست دادن یوونتوس در هفته پایانی هم به شمار می آیند.

هفته سی و هشتم: تقابل با اینتر در ورزشگاه خانگی که در بخش اینترمیلان مطرح شد.

ناپولی
هفته سی و ششم: مدعی ترین تیم جمع چهار نفره به نظر ناپولی احیا شده می رسد. بعد از سه باخت متوالی در هفته های 30، 31 و 32 آن ها در سه بازی گذشته هفت امتیاز کسب کرده اند تا دوباره مدعی شوند. ناپولی هفته آینده در خانه برابر پالرمو نگون بختی قرار می گیرد که در ده بازی گذشته تنها یک پیروزی به دست آورده است.

هفته سی و هفتم: تقابل با بولونیا آن هم خارج از خانه احتمالا سخت ترین دیدار پیش روی ماتزاری و تیمش خواهد بود. بولونیا در پنج بازی گذشته خود شکست نخورده است و به نظر تیم استخوان داری می رسد.

هفته سی و هشتم: سیه نا، تیمی که احتمالا تکلیف بسیاری از مسائل را روشن خواهد کرد. سیه نایی ها با ادامه روند فعلی نه سقوط خواهند کرد و نه مدعی صعود به یورو لیگ می شوند و داستان همیشگی تیم های بی انگیزه که هم همیشه پتانسیل های خاص خودشان را داشته اند!

پیش بینی ها

اینتر دوباره مومنتوم ها و انگیزه های از دست رفته را بازیافته است. تغییر سیستم به 1-3-2-4 و حضور همزمان ریکی آلوارز و وسلی اسنایدر طراوت خاصی به خط میانی تیم داده است و فردی گوارین هم که جذاب ترین برگ برنده این روزهای استراماچیونی است. اینتر با مربی شایسته اش در شش بازی گذشته 14 امتیاز به دست آورده است که در قیاس با سه تیم دیگر بهترین عملکرد به حساب می آید. به هر حال با نگاهی به گذشته، با نگاهی به عملکرد فابریتزیو میکولی در برف باران مه آتسا و به ویژه گل چهارم پالرمو، با نگاهی به پنالتی های سوخته میلیتو و پاتزینی در روزهای گذشته، با نگاهی به شکست در دو بازی رفت و برگشت برابر ناپولی، یوونتوس و نووارا، شکست خانگی 3-0 برابر بولونیا و خارج ازخانه 4-0 برابر رم در و در مجموع روزهای تیره و تار رانیه ری و گاسپرینی، کار استراماچیونی در احیا و دمیدن روح تازه به کالبد چنین تیم مرده ای بی نهایت قابل تحسین است و شاید کم ترین پاداش برای او ماندن در کنار اینتر حتی در صورت عدم توفیق در کسب سهمیه سوم است. از سوی دیگر پر واضح است که ناپولی و اودینزه حداقل روی کاغذ بازی های به نسبت ساده تری را در پیش دارند و البته ناپولی که ممکن است در بازی آخر نان پیروزی های رفت و برگشتش برابر اینتر را بخورد! در مجموع و با تمام احترامی که برای هواداران اینتر، احساسات و هیجانات آن ها در هفته های باقی مانده قائلم، با توجه به روند جاری رقابت ها و شرایط آمادگی تیم ها نگارنده ناپولی را بالاتر از اینتر شانس نخست صعود به فصل آینده لیگ قهرمانان می داند. اینتر با همه سختی ها و مشقت های پیش رو شانس دوم به شمار خواهد رفت و اودینزه و لاتسیو هم در جایگاههای بعدی قرار خواهند گرفت.

پی نوشت: طبق اعلام منابع رسمی در صورت مساوی بودن امتیاز تعداد بیش تر از دو تیم، تفاضل گل معیار رده بندی خواهد بود.

J. Mourinho
05-05-2012, 12:59
موراتي:کسب رتبه سوم به اينتر انگيزه مي‌دهد

مالک باشگاه اينترميلان رسيدن به جايگاه سوم در پايان فصل را انگيزه تيمش براي جنگيدن دانست.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، اينترميلان در ديدار اين هفته خود بايد برابر ميلان، رقيب همشهري خود قرار بگيرد.

اکنون رسيدن به مقام سوم براي ماسيمو موراتي و اينترميلان کمي دور از ذهن به نظر مي‌رسد. آنها آخرين ديدار خود در کالچو را به پارما باختند تا در رده ششم جدول باقي مانده و براي رسيدن به رتبه‌هاي بالاتر چشم به از دست دادن امتياز از سوي ساير تيم‌ها داشته باشند.

موراتي در اين زمينه گفت: امتياز نگرفتن ساير تيم‌ها يکي از راه‌هايي است که ما را به ليگ قهرمانان مي‌رساند. در واقع رسيدن به رتبه سوم جدول چيزي است که به ما انگيزه کافي مي‌دهد تا براي دستيابي به آن نهايت تلاشمان را به کار بگيريم. جايگاه کنوني ما به هيچ وجه شايسته تيمي مانند اينترميلان و هواداران آن نيست. ما روي پيکارهاي خودمان تمرکز خواهيم کرد. 2 ديدار باقي مانده براي ما سرنوشت‌ ساز است. ديدار با ميلان به نوعي مي‌تواند همه چيز را براي ما مشخص کند. اميدوارم بتوانيم آنها را شکست داده و به هدف پايان فصل‌مان نزديک‌تر شويم.

J. Mourinho
05-05-2012, 13:00
استانکوويچ جراحي مي‌شود

هافبک 33 ساله اينترميلان که در اين فصل با آسيب ديدگي‌هاي زيادي روبه‌رو بوده، در نهايت بايد تاندون خود را جراحي کند.

زماني که اعلام شد دژان استانکوويچ نمي‌تواند در 2 ديدار باقي مانده فصل براي اينترميلان به ميدان برود، اميد نرآتزوري براي حضور در پيکارهاي ليگ قهرمانان اروپا در سال آينده کمرنگ‌تر شد.

در سايت رسمي اينترميلان آمده که هافبک صرب اين تيم بايد تاندون آشيل پاي خود را جراحي کند. بدين ترتيب ديدارهاي حساس فصل براي استانکوويچ به پايان رسيده و او بازي‌هاي تيمش برابر ميلان و لاتزيو را از دست خواهد داد.

اينتري‌ها که در 6 ديدار اخير خود زير نظر آندره استراماچوني شکست نخورده بودند، در ديدار هفته گذشته خود 3 بر يک در انيو تارديني برابر پارما شکست خوردند تا راهيابي به ليگ قهرمانان براي آنها بسيار سخت شود. اين تيم اکنون در رده ششم قرار گرفته است. اين بدان معنا است که نرآتزوري هنوز 3 امتياز با ناپولي که در جايگاه سوم قرار گرفته فاصله دارد.

J. Mourinho
05-05-2012, 21:11
استراماچوني:فاصله‌مان باميلان 22 امتيازنيست

آندره آ استراماچوني، مربي اينتر، در آستانه ديدار تيمش مقابل ميلان، براي ماندن در اين باشگاه اظهار اميدواري کرد.

اين مربي 36 ساله ماه گذشته به عنوان جانشين رانيري، هدايت اينتر را برعهده گرفت و شروع خوبي در اين تيم داشت.

با اين وجود، گفته مي شود در صورتي که اينتر به رقابت هاي چمپيونزليگ راه پيدا نکند، او برکنار خواهد شد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" زمان براي بحث در مورد ليگ اروپا وجود دارد. ما دو ديدار حساس در پيش داريم و مي توانيم 6 امتياز کسب کنيم. آنگاه در مورد اينکه اينتر در چه رقابت هايي بازي خواهد کرد، صحبت مي کنيم.

چقدر دوست دارم در اينتر بمانم؛ خيلي زياد. هر کاري بتوانم انجام مي دهم و از تمام تجربه ام استفاده مي کنم تا در اين پست بمانم. من مربي اينتر هستم و مي خواهم اينجا بمانم."

او سپس در مورد ديدار پيش رو مقابل ميلان گفت:" من شنيدم که ميلاني ها براي پيروزي تحت فشارهستند اما ما هم نياز به پيروزي داريم و مي خواهيم در اين ديدار به پيروزي برسيم. مطمئنا هر دو تيم تا آخرين ثانيه بازي براي پيروزي تلاش خواهند کرد.

مي دانيم مقابل تيمي قرار مي گيريم که در جدول از ما بالاتر است و مي خواهيم ثابت کنيم که اختلاف دو تيم 22 امتياز نيست. اميدوارم ميلان با همه ستاره هايش بازي کند و دربي در بالاترين سطح برگزار شود."

J. Mourinho
05-07-2012, 09:58
استراماچوني: هر دو تيم براي برد مي جنگيدند

آندره آ استراماچوني، مربي جوان اينتر در صحبتهايي در پايان داربي ديشب ميلان،به تمجيد از عملکرد شاگردانش پرداخت و اعلام کرد که نرآتزوري تمام ابزار لازم براي شکست دادن ميلان را در اختيار داشت.

اينتر در اين بازي با نتيجه 2-4 به پيروزي رسيد.هت تريک ديگو ميليتو اميدهاي روسونري را براي دست يابي به جام قهرماني اين فصل سري آ، از بين برد.

درپايان اين مسابقه استراماچوني باتمجيد از عملکرد شاگردانش گفت:« بازي زيبايي بود که طي آن هر دو تيم براي برد مي جنگيدند. ما با کيفيت بازي کرديم و شخصيتمان و انگيزه اي که براي برد داشتيم را نشان داديم . البته اين ميلان بود که 1-2 پيش افتاد، ولي درنهايت ورق را به سمت خودمان برگردانديم.»

اينتر با اين برد در رده ششم جدول سري آ قرار گرفت و اکنون بايد در آخرين هفته رقابتها لاتزيو را شکست دهد، تا شانسش براي قرار گرفتن در رده سوم جدول بيشتر شود.از سوي ديگر ميلان بعد از تقبل شکست مقابل نرآتزوري، و با توجه به پيروزي يوونتوس در ديداري همزمان از کورس فتح اسکودتو خارج شد و جام قهرماني در دستان بينکونري خواهد ديد.

J. Mourinho
05-07-2012, 09:59
برتري پرگل اينتر مقابل ميلان با هت‌تريک ميليتو

هت‌تريک ديه‌گو ميليتو پاياني بود بر اميدهاي ميلان براي قهرماني، و با اين برد بود که اينتر کشتي ميلان را غرق کرد.

ميلان در دقيقه 12 به اولين موقعيت خود رسيد اما سانتر عالي روبينيو را زلاتان ايبراهيموويچ از موقعيتي مناسب به هدر داد.

تنها دو دقيقه بعد بود که ميلان حسرت اين فرصت را خورد، و اينتر روي اشتباه مدافعان ميلان به گل رسيد. ضربه ايستگاهي وسلي اسنايدر را والتر ساموئل با فرار از تله آفسايد زد و توپ را به ديه‌گو ميليتو داد تا او به سادگي از فاصله‌اي نزديک گل اول را بزند.

اوضاع براي ميلان اندکي بعد پيچيده‌تر شد و دانيله بونرا مصدوم شد و جاي خود را به ماتيا دشيليو داد.

سپس لوسيو گلي زد که کمک داور به درستي آن را آفسايد اعلام کرد. اما چند دقيقه بعد بود که يکي از صحنه‌هاي جنجالي ديدار رقم خورد. استبان کامبياسو با ضربه سر روي يک کرنر توپ را به نظر مي‌رسيد که از خط دروازه ميلان عبور داده و کريستين آبياتي از درون دروازه آن را برگردانده، اما کمک داور اعتقادي به گل شدن توپ نداشت.

آبياتي هم در دقيقه 35 مصدوم شد و مجبور شد جاي خود را به مارکو آمليا بدهد.

در دقيقه 43 بود که جنجال به اوج رسيد. کوين پرينس بواتنگ به صورت ميلي‌متري از تله آفسايد گريخت ولي توپ را زياد به جلو انداخت و ژوليو سزار توپ را دفع کرد و سپس با بواتنگ برخورد کرد، اما داور نقطه پنالتي را نشان داد. بازيکنان و به ويژه دروازه‌بان اينتر اعتراض بسياري به داور داشتند و در نهايت زلاتان پشت توپ ايستاد و با وجود واکنش خوب سزار، دهمين پنالتي فصل خود را هم گل کرد.

ميلاني‌ها در ثانيه 40 نيمه دوم به گلي بسيار تماشايي رسيدند. زلاتان در محوطه جريمه اينتر صاحب توپ شد و با حرکتي فوق‌العاده دو مدافع را پشت سر گذاشت و توپ را از روي دستان سزار به گل دوم تيمش و خودش تبديل کرد.

اينتر به حمله پرداخت و ابتدا شوت غافلگيرکننده اسنايدر را آمليا برگرداند. سپس در دقيقه 53 بود که ميليتو در محوطه جريمه صاحب توپ شد و اينياتسيو آباته با خطايي ناشيانه او را از پشت سرنگون کرد و داور نقطه پنالتي را نشان داد. خود ميليتو پنالتي را با اعتماد به نفس به گل تساوي تبديل کرد.

ميلان اندکي بعد فرصتي عالي يافت اما سولي مونتاري نتوانست ضربه زلاتان را به گل تبديل کند. سپس روبينيو در فرصتي ديگر توپ را به پاهاي سزار زد و ماريو يپس هم ضربه سر خود را به بيرون زد.

بازي در ده دقيقه پاياني دراماتيک شد. در دقيقه 80 بود که الساندرو نستا در محوطه جريمه توپ را با دست زد و ميليتو باز هم پشت توپ ايستاد و هت‌تريک خود را تکميل کرد.

سپس مايکون در دقيقه 87 تير خلاص را به پيکر ميلان زد و از فاصله 28 متري با شوتي تماشايي گل چهارم را هم به ثمر رساند.

ميلان با 77 امتياز ديداري تشريفاتي را در پايان فصل با نواراي سقوط‌کرده برگزار مي‌کند و اينتر در سفر به شهر رم با لاتزيو بازي خواهد کرد، ديداري که پيروزي در آن اگر با شکست اودينزه در خانه کاتانيا و ناکامي ناپولي مقابل سيه‌نا همراه شود به معناي صعود اينتر به ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود.

David7
05-08-2012, 04:28

استراماچیونی: از دربی لذت بردم.

به نظر می‌رسد استراماچیونی بیش از هر کس برد پر گل دربی را جشن گرفته و این پیروزی را متعلق روحیه فوق العاده بازیکنانش می‌داند.

آندره‌آ استراماچیونی پس از سوت پایان بازی نتوانست خوشحالی‌اش را پنهان کند: «شایسته برد بودیم و یک برد شگفت‌انگیز به دست آوردیم.» اینتر در هفته 37 سری‌آ توانست میلان را با نتیجه 4-2 شکست دهد و یوونتوس با نتیجه‌ 2-0 کالیاری را از پیش رو برداشت تا یک هفته زودتر به اسکودتو برسد.

استراما درباره این بازی گفت: «یک بازی شگفت‌انگیز، احساسی و پرهیجان را گذراندیم. هر دو تیم برای بردن تلاش می‌کردند.»

«ما سطح بالا بازی کردیم و میلمان برای موفقیت را نشان دادیم. البته پس از این که 2-1 عقب افتادیم کمی نگران بودم، زیرا 1-0 جلو بودیم.»

«برای ما بردن این بازی، خیلی مهم بود. نیمه نخست، به جز چند رویداد، عالی بودیم. پس از ضربه پنالتی میلان کمی تیم به هم ریخت اما مجبور بودم به تیم روحیه بدهم تا به بازی برگردیم. واکنش آن‌ها برای بازگشت به بازی عالی بود.»

«من به نیمه پر لیوان نگاه می‌کنم، مانند این که از آغاز سرمربی‌گری من، از میلان بیش‌تر امتیاز جمع کرده‌ایم.»
موراتی پیش‌تر خاطرنشان کرده بود نتیجه دربی روی آینده استراما تأثیرگذار نیست: «من از شنیدن چنین سخنانی خوشحال شدم، اما این موضوع که کسی به روشنی نمی‌گوید رئیس –با من یا بی من- یک پروژه برای انجام دادن دارد، ناراحت‌کننده است. او برای هر بازی ایده‌های ویژه خودش را دارد.»

اینتر با این که از این بازی سه امتیاز به دست آورد، اما همچنان در رده ششم ماند؛ نراتزوری باید چشم به راه نتیجه‌های اودینزه، ناپولی و لاتزیو باشد. اگر آن‌ها بازی‌هایشان را واگذار کنند و اینتر بتواند بازی را ببرد، آن گاه می‌تواند به رده سوم و لیگ قهرمانان برسد.

J. Mourinho
05-08-2012, 15:01
کوردوبا : متشکرم اینتر

اختصاصی Inter.Ir - سیزده سال با اینتر، 454 بازی و 18 گل، این آمار و دربی رویایی پایان کار کوردوبا با اینتر است. او در این ارتباط به اینترچنل گفت : "قبل از هر چیز، متشکرم. از تیم متشکرم که به من این فرصت را داد که به این ترتیب و با شکوه به این مسیر خاتمه دهم، از دوستانم، از خانواده ام و از پیروزی با شکوه متشکرم. گرفتن این تصمیم اصلا کار آسانی نبود اما من خوشحالم که با این وضعیت به این مسیر پایان دادم. همچنین از رئیس موراتی صمیمانه تشکر می کنم که به من فرصت بازی در این تیم بزرگ را داد."

کوردوبا همچنین ادامه داد : "بازی امروز در دربی برایم سورپرایز بزرگی بود. من حقیقتا خوشحالم و واقعا از مدت زمانی که در چنین بازی مهمی حضور داشتم راضیم. از در آغوش گرفته شدن توسط هم تیمی ها و همچنین شور و اشتیاق از طرف هواداران و رئیس خوشحالم و نمی توانستم خواسته بیشتری داشته باشم."

J. Mourinho
05-08-2012, 15:01
زانتی : ایوان سزاوار چنین هدیه ای بود

اختصاصی Inter.Ir - آنها سعی کردن تا با هرروشی خاویر زانتی را عصبانی کنند، اما این در شرایط خیلی خاصی از بازی ممکن خواهد بود.در همین ارتباط زانتی به اینترچنل گفت :"در پایان من از دی سیگلیو عذرخواهی کردم زیرا او جوان است و در واقع هیچ اتفاقی بین ما رخ نداد.و اینکه بازی امشب سراسر هیجان بود. ما نیمه اول بازی را فوق العاده بودیم ولی در لحظات حساسی نتیجه مساوی شد که این اصلا شرایط آسانی نیست. بعد از آن ما در شروع نیمه دوم گل دوم را هم دریافت کردیم اما در نهایت تیم واکنش خوبی از خود نشان داد."

دربی میلان آخرین بازی برای ایوان کوردوبا بود، زانتی در این ارتباط گفت : "این یک هدیه استثنایی برای او بود. او استحقاق چنین بردی مقابل میلان در سن سیرو را دارد. تصمیم استراماچیونی برای بازی دادن به او در این مسابقه کاملا درست بود. برای بازیکنی همانند کوردوبا شما تنها می توانید برای تمام کارهایی که او برای این پیراهن کرده است تشکر کنید. او مانند برادر من است. او همیشه در لحظات سخت در کنار من و تیم حضور داشت. زمانی که او به میلان آمد ما دوستان بسیار خوبی برای هم شدیم. او مرد طلایی اینتر است. من معتقدم که یک مرد بزرگ و یک حرفه ای تمام عیار از فوتبال خداحافظی می کند. دل همه ما برای او در زمین مسابقه تنگ خواهد شد. امیدوارم او در باشگاه و در کنار ما باقی بماند."
زانتی همچنین در مورد میلیتو مهاجم گلزن و تمام کننده اینتر به خبرنگاران گفت :"شما تنها باید او را تحسین کنید و ما خیلی خوش شانسیم که او پیراهن اینتر را بر تن می کند. همه ما برای او خوشحالیم و همچنین او نیز لیاقت این لحظات فوق العاده را دارد."

J. Mourinho
05-08-2012, 15:02
موراتی:با استراماچیونی ادامه می‌دهیم

برد اینتر دردربی علاوه بر اعاده حیثیت نراتزوری‌ها، باعث شد آندره‌آ استراماچیونی جوان روی نیمکت اینتر ابقا شود.

اختصاصی Inter.Ir - ماسیمو موراتی که پس از پیروزی اینتر در دربی بسیار خوشحال به نظر می‌رسید، از عملکرد سرمربی و بازیکنان تیمش رضایت کامل دارد. او در گفتگوی خود پس از این مسابقه از استراماچیونی حمایت کرده و به نظر می‌رسد سرمربی جوان نراتزوری‌ها توانسته نظر رئیس را کاملا جلب کند.

آیا می توانیم بگوییم برد در دربی باعث به وجود آمدن حس رضایت بسیاری شد؟
بله، بدون شک. من هم از بردن دربی رضایت دارم و هم از عملکرد بازیکنان، به این دلیل اینکه آن ها نشان دادند چقدر خوب هستند، همانطور که قبلاً هم من و کادر فنی این را می دانستیم و این حس خشنودی و رضایت در کادر مربی گری تیم نیز حاکم است. او مربی جوانیست اما نشان داد که دارای تجربیات شخصی گرانمایه ایست و می تواند در مسیر درست قدم بردارد.

آیا استراماچیونی شایستگی این را دارد که به عنوان مربی اینتر باقی بماند؟
بله، در ابتدا به نظر می رسید که تصمیم دیوانه واری بود اما هرچقدر که زمان گذشت به این نتیجه رسیدیم که یک راه حل هوشمندانه بود، زیرا او فردی باهوش است و به همین دلیل می تواند ادامه دهد.

با توجه به اشتباهات رخ داده در بازی عصر دیروز آیا می توانیم این مطلب را عنوان کنیم که اینتر فصل بدشانسی را از نظر داوری گذراند؟
بله، می توانیم بدشانس بنامیم اگر شما دوست دارید! اما دیروز یک سری تصمیماتی در نیمه اول اتفاق افتاد که ما توانستیم در نیمه دوم آن را مدیریت کنیم و نتیجه را به نفع خود برگردانیم.

از دربی دیروز می توان به عنوان بازی خداحافظی ایوان کوردوبا یاد کرد؟
عصر دیروز با بازیکنان خیلی بازی دوست داشتنی ای را گذراندیم، آن ها تمام تجربه ای را که در طول سالیان درازی کسب کرده بودند و همچنان هم ادامه دارد را به نمایش گذاشتند. کوردوبا نیز فردی باهوش و با استعدادیست، او به عنوان یک بازیکن فوق العاده عمل کرد و من به این قضیه اطمینان دارم که او در نقش های جدیدش در زندگی نیز به همین ترتیب ادامه خواهد داد.

ماسیمو موراتی جشن قهرمانی یوونتوس را چگونه می بیند؟
این موضوع آشکارا مشخص بود که آن ها قهرمان خواهند شد؛ آن ها سزاوارانه قهرمان لیگ شدند. آن ها الآن خوشحالند که همین نیز درست است. و من پیام تبریک خودم را برای همه آن ها ارسال خواهم کرد، زیرا آن ها یک فصل عالی را سپری کردند.

saeid_8992
05-08-2012, 15:50
یادداشت ویژه: آن‌ها باز می‌گردند، همیشه باز می‌گردند

اختصاصی Inter.ir- سه دقیقه مرگبار انیو تاردینی. حدفاصل دقایق 53 تا 55. دو گل از فرناندو مارکز و سباستین جووینکو و احتمالاً پایان فصل در همان نقطه سال قبل. همان ورزشگاه منحوسی که تیم مشابه لئوناردو هم آخرین شانس هایش را همان جا از دست داد. با گل های جووینکو و آمائوری. پارما برای دومین سال متوالی انتقام شکست های پنج گله اش در مه آتسا را جبران می کند و دست اینتر را از کم ترین ها کوتاه. آیا فصل برای اینتر تمام شده است و پاسخ که مشخصاً منفی است! فصل 2012-2011 بارها به پایان رسید و آغاز شد. پر از فراز و نشیب. با هم نگاهی داریم به تمامی لحظات امید و ناامیدی در اینتر فصل جاری.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

یک. گاسپرینی، سه هفته، یک امتیاز، هفت گل خورده، شکست برابر پالرمو و نووارا و البته ترابزون اسپور. انتخاب اشتباه موراتی زودتر از فصل قبل واضح می شود. رده هفدهم جدول. گاسپرینی اخراج می شود و رانیه ری می آید. هفته دهم. رانیه ری در ششمین بازی خود، سومین شکست را هم متحمل می شود. برابر یوونتوس. در خانه. در تقابلی که تمامی ارزش های دفاعی اینتر در سال های دور و نزدیک به سخره در می آیند. شبی که تیرهای دروازه هم مهربان نیستند و گل استثنایی مایکون به دروازه بوفون بر خلاف دو سال قبل ارزش چندانی پیدا نمی کند. نه بازی (هفته اول به تعویق افتاد) و پنج شکست. بازگشت غیر ممکن است؟

دو. جنوا و کالیاری مغلوب اینتر می شوند. امیدها کمی باز می گردد. هفته چهاردهم. ورزشگاه خانگی. برابر اودینزه. نمایش ضعیف دفاعی. گل ایسلا. اخراج زانتی بعد از سال ها در سری آ. اینتر در همان بازی هم شانس بازگشت دارد. بعد از مهار پنالتی اودینه. با این حال پنالتی طعنه آمیز پاتزینی همه چیز را خراب می کند. اینتر به ته دره بازمی گردد.

سه. فیورنتینا، چزنا، پارما، میلان و لاتسیو یکی پس از دیگری به زانو در می آیند. اینتر به قهرمانی هم امیدوار می شود! با این حال بدترین برهه از فصل شروع می شود! شکست برابر لچه، تساوی خانگی فضاحت بار برابر پالرمو در برف میلان، شکست 4-0 به رم، دابل شدن برابر نووارا، شکست ناباورانه 3-0 برابر بولونیا در خانه و در نهایت دابل شدن برابر ناپولی در سن پائولو و در نهایت تساوی خانگی 2-2 برابر کاتانیا! زمانی که گل دیگو فورلان احتمالاً بی ارزش ترین گل فصل است و اخراج رانیه ری را به تاخیر می اندازد! با یک وقفه دو هفته ای، اینتر در یوونتوس آره نا هم شکست می خورد. لیگ قهرمانان و کوپا هم که مدت هاست از دست رفته. به ویژه شکست تراژیک برابر مارسی و تلخ ترین گل سال های اخیر باشگاه که پنالتی پاتزینی به دروازه دروازه بان ذخیره فرانسوی هاست. فصل واقعا به اتمام می رسد و رانیه ری کنار گذاشته می شود.

چهار. آندرا استراماچیونی می آید. برای زودتر تمام شدن فصل! کسی امید چندانی به سهمیه ندارد. شاید یورولیگ سقف انتظارات باشد! در اولین بازی اما همه کلیشه ها کنار می روند. اینتر 5-4 جنوا را می برد، داور اضافه کاری می ایستد، میلیتو به آقای گلی امیدوار می شود و اینتر به مقام سوم. روند خوب ادامه پیدا می کند. 14 امتیاز از 6 بازی و نمایش بی نظیر برابر اودینزه در فریولی. همه منتظر سهمیه هستند اما... سه دقیقه مرگبار انیو تاردینی. حدفاصل دقایق 53 تا 55. دو گل از فرناندو مارکز و سباستین جووینکو و احتمالاً پایان فصل در همان نقطه سال قبل. صعود به لیگ قهرمانان تقریبا منتفی است و فصل این بار و برای چهارمین بار تمام شده و واقعا هم تمام شده.

پنج. دربی میلان. اعاده حیثیت. چهارمین بازگشت فصل با تکرار چهار گل 2010! شب رویایی میلیتو، شب رویایی مایکون، شب خداحافظی ایوان مخوف و در نهایت شب شکستن قلب میلان! اینتر بازمی گردد. چهارمین پایان تلخ در انیو تاردینی هم فراموش می شود! هرچند شکست همزمان اودینزه برابر کاتانیا و پیروز نشدن ناپولی در برابر سیه نا در هفته آخر و البته پیروزی اینتر در المپیکو بسیار دور از دسترس به نظر می آید اما احتمال ها همیشه هستند و همیشه ممکن است به وقوع بپیوندند. اینتر ممکن است از کوره راه هفته سی و هشتم راهی به لیگ قهرمانان باز کند، شاید هم نکند با این حال در میان تمامی این فراز و نشیب ها یک حقیقت بی نهایت ستودنی است. اینتر دیوانه باز می گردد، همیشه باز می گردد! چه بعد از شکست احتمالی در خانه برابر رم در فینال لیگ 2008 و با گل دیدنی کاپیتان، چه با درخشش پاتزینی (که هنوز هم به اینتر نیامده!) در المپیکو در 2010، چه بازگشت رویایی برابر بارسا بعد از گل ناامید کننده پدرو در مه آتسا و... هنوز دو سال از قهرمانی های پنج گانه نمی گذرد، برای بازگشت هیچ وقت دیر نیست، آن ها بازمی گردند، یکی از همین روزها، آن ها بازمی گردند چون اینتر هستند!

saeid_8992
05-08-2012, 15:55
تصاویری از استراماچیونی در دربی میلان

تصاویری از مربی جوان ولی باکلاس اینتر که با پیروزی خود در دربی تاییدیه خود را برای فصل آینده از رئیس موراتی گرفت.

اختصاصی Inter.Ir -

مایکون بعد ازگل استثنایی خود استراماچیونی را در آغوش گرفت

بعد از تیجه 4-2 همچنان با حرارت فراوان تیم را هدایت می کند

ابراز احساسات استراماچیونی بعد از برد

استراماچیونی دستان خود را به علامت پیروزی بالا برده و این پیروزی را جشن گرفت

شادی در چهره استراماچیونی کاملا مشهود است

مربی میلیتو را در آغوش گرفته و از او بابت هتریک تشکر کرد

saeid_8992
05-08-2012, 17:32
موراتی: به یوونتوسی ها تبریک می گویم و امیدوارم دیگر با رسوایی مواجه نشوند

قهرمانی این فصل یوونتوس سی امین قهرمانی این تیم در رقابت های سری آ است اما به دلیل رسوایی کالچوپولی، فدراسیون فوتبال ایتالیا این قهرمانی را بیست و هشتمین قهرمانی بیانکونری می داند

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، با تبریک به باشگاه یوونتوس به خاطر قهرمانی در اسکودتو، معتقد است بانوی پیر با شایستگی در رقابت های این فصل به قهرمانی رسیده است.
با این وجود، موراتی اظهار امیدواری کرد که باشگاه تورینی در هیچ جنجال دیگری وارد نشود.
قهرمانی این فصل یوونتوس سی امین قهرمانی این تیم در رقابت های سری آ است اما به دلیل رسوایی کالچوپولی و گرفتن دو عنوان قهرمانی، فدراسیون فوتبال ایتالیا این قهرمانی را بیست و هشتمین قهرمانی بیانکونری می داند.
موراتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" واضح است که یوونتوس می تواند جشن بگیرد؛ آنها شایسته این قهرمانی هستند. امیدوارم آنها دیگر با رسوایی روبرو نشوند.
آنها در حال حاضر خوشحال هستند و این طبیعی است. من به آنها تبریک می گویم؛ به رئیس و همه اعضای باشگاه شان زیرا آنها فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشتند."
اینتر با پیروزی 4-2 این هفته مقابل میلان، نقش مهمی در قهرمانی یوونتوس در فاصله یک هفته تا پایان رقابت های این فصل سری آ داشت. [Only Registered And Activated Users Can See Links]

J. Mourinho
05-09-2012, 19:58
توماس زانتی به خانواده اینتر اضافه شد.

با خبر شدیم که توماس زانتی، سومین فرزند کاپیتان محبوبمان ساعت 5:30 صبح امروز بدنیا آمد و حال نوزاد و مادرش پائولا خوب است.

ورود توماس به خانواده اینتر را از سوی رئیس موراتی، استراما، باشگاه اینتر و تمام هواداران نراتزوری به خاویر، پائولا، سول و اینگناسیو تبریک می گوئیم.
سلامی بزرگ بر توماس!

J. Mourinho
05-09-2012, 19:59
باشگاه اتلتیکو مینیرو به دنبال مهاجم اینتر

باشگاه اتلتیکو مینیرو برزیل در حال آماده کردن پیشنهاد برای جذب فورلان می باشد تا این مهاجم 34 ساله اینتر را به خدمت بگیرد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - فورلان در این فصل برای اینتر زیاد به میدان نرفت و این باعث شده است تا باشگاه های دیگر به فکر جذب وی باشند.
باشگاه اتلتیکو قصد دارد تا فورلان را با قراردادی 3 میلیونی در سال بخدمت بگیرد و برای جذب این بازیکن اظهار علاقه کرده است ولی به احتمال زیاد فورلان یک قرارداد بلند مدت را بیشتر ترجیح خواهد داد.

saeid_8992
05-10-2012, 12:19
شرینگهام: اسنایدر امسال به منچستریونایتد می پیوندد؛فشار روی سیتی،ممکن است باعث لغزش آنها شود

ستاره سابق شیاطین سرخ معتقد است که ستاره هلندی اینتر باید به اولدترافورد منتقل شود

سایت گل- تدی شرینگهام، مهاجم سابق منچستریونایتد معتقد است که سرالکس فرگوسن در تابستان امسال تلاشش برای جذب وسلی اسنایدر را ادامه خواهد داد.

این درحالی است که قبل از شروع رقابتهای این فصل، صحبتهای متعددی در مورد انتقال اسنایدر به یونایتد به گوش می رسید ولی درنهایت این انتقال انجام نشد. اکنون شرینگهام، بازیکن سابق یونایتد به این نکته اشاره کرد که هنوز به اسنایدر نیاز است.

شرینگهام به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم که بدون شک سران یونایتد برای جذب او دست به کار خواهند شد. مربی یونایتد سال گذشته برای خرید اسنایدر تلاش کرد و وقتی فرگوسن کسی را دوست داشته باشد، خیلی بعید است که او را فراموش کند و مجددا برای خرید او دست به کار خواهد شد.»

شرینگهام ادامه داد:« او چنین کاری را برای بازیکنان زیادی مثل رود فان نیستلروی انجام داد.وقتی فرگوسن برای خرید او دست به کار شد، استخوان پایش شکسته بود. ولی فرگوسن سال بعد او را خریداری کرد و به همین خاطر اصلا تعجب نمی کنم که فرگوسن امسال دوباره برای جذب او دست به کار شود و اسنایدر را به اولدترافورد بیاورد.»

یونایتد یکشنبه شب آخرین بازی اش در رقابتهای این فصل را مقابل ساندرلند برگزار می کند و درصورت لغزش سیتی در دیداری خانگی مقابل کوئینز پارک رنجرز، یونایتد می تواند قهرمان لیگ برتر شود. شرینگهام که سه قهرمانی در لیگ برتر را با یونایتد کسب کرده، یادآوری کرده که شاگردان مانچو کار سختی را مقابل شاگردان هیوز خواهند داشت.

شرینهام ادامه داد:« جو متفاوتی را در دیدار پایانی در رختکن خواهیم داشت. یونایتد باید از برد مقابل ساندرلند مطمئن شود، ولی همه چیز در دستان منچسترسیتی است. آنها برای سالیانی طولانی است که قهرمان نشده اند و فشار زیادی در روز یکشنبه روی دوشت آنها خواهد بود تا مقابل کوئینز پارک رنجرز امتیاز بگیرند. بازگشت هیوز به منچسترسیتی این فشار را دوبرابر خواهد کرد. او دوست دارد تا سیتی را از رسیدن به جام ناکام بگذارد. »

شرینگهام 46 ساله درادامه راجع به رونی و دیمیتار برباتوف گفت:« فکر می کنم که رونی دوست دارد که تیم به او تکیه کند و در چنین شرایطی او عملکرد خوبی دارند. عجیب است. برباتوف شاید بعد از آنکه در فینال لیگ قهرمانان اروپای فصل قبل برای تیمش بازی نکرد، اعتماد به نفسش را از دست داد. او بازیکن کاملی است و زمانی که فرصت بیابد، عملکرد خیره کننده ای برای یونایتد به نمایش می گذارد و فرگوسن همیهش در صحبتهایی گفته که او می تواند کارهای بزرگی انجام دهد. من تعجب کردم که چرا در طول این فصل کمتر از او استفاده شد.»

saeid_8992
05-10-2012, 12:38
یلیتو: استراماچونی مرا متعجب کرد ؛او اعتماد به نفس داردوبه ما هم اعتماد به نفس می دهد

مهاجم آرژانتینی در صحبتهایی از تاثیرگذاری مربی جوان تیمش تحت تاثیر قرار گرفته

سایت گل – دیگو میلیتو، مهاجم آرژانتینی اینتر در صحبتهایی تغییرات ایجاد شده در اینتر بعد از روی کار آمدن آندره آ استراماچونی را تحسین کرد.

این مربی 36 ساله در ماه مارس و بعد از برکناری کلودیو رانیری، به سمت مربیگری اینتر رسید و بلافاصله روند موفقیت آمیزی را با این تیم شروع کرد و در هشت دیدار، 5 برد را با نرآتزوری کسب کرد.

ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که استراماچونی در تیمش خواهد ماند.میلیتو هم در صحبتهایی به تمجید از مربی سابق پریماورا پرداخته

میلیتو در صحبتهایی به لارپوبلیکا گفت: « من استراماچونی رانمی شناختم و هیچ یک از بازیکنان تیم هم او را نمی شناخت؛ چون او فقط هدایت تیم جوانان را در دست داشت. ولی برای کسی که تنها 36 سال سن دارد، اوواقعا مرا متعجب کرده است. او به خوبی آماده است. با اعتماد به نفس کار می کند و به ما هم اعتماد به نقس می دهد.»

این ستاره آرژانتینی ادامه داد:« استراماچونی تیمی را می خواهد که در زمین حرف اول را بزند و حمله کند. در حقیقت بازی تهاجمی تیم ما زیر نظر او پیشرفت چشمگیری داشته. تنها همین که او از سه مهاجم استفاده می کند، مهم است؛ چه برای حریفان ما که باید بیش از پیش مراقب ما باشند و چه برای خود ما؛ چون شانس بیشتری برای برد خواهیم داشت.»

اینتر در آخرین بازی اش در رقابتهای این فصل سری آ مقابل لاتزیو به میدان خواهد رفت.

J. Mourinho
05-10-2012, 14:17
نماینده اوبی: او میماند به احتمال 99%

نماینده بازیکن 20 ساله ی نیجریه ای اینتر اظهار داشت که موکلش بعید است فصل بعد را در ناپولی توپ بزند.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال پرس - اوبی فصل بعد هم در اینتر خواهد ماند.
نماینده این بازیکن ادامه داد:
"اوبی بازیکن جوانی است و اینتر برای فصل بعد به بازیکنان جوان نیاز دارد و احتمال ماندن او در اینتر 99 در صد است ."
این بازیکن جوان در تمام مسابقات برای اینتر 37 بار به میدان رفته است و تنها یک گل برای اینتر به ثمر رسانده است.

J. Mourinho
05-10-2012, 14:18
اوبا مارتیز : استرا یک مربی کامل است

اوبا فامی مارتینز مهاجم نیجریه ای و اسبق اینتر میلان در آخرین مصاحبه اش در مورد استرا مربی جوان اینتر میلان سخن گفت .
این بازیکن که در بین سالهای 2002 تا 2006 یکی از بازیکنان تاثیر گذار اینتر بود در سوال اینکه آیا استراماچیونی برای سرمربی گری تیم اینتر میلان مناسب است یا خیر به خبر نگاران گفت : " او یک مربی جوان با استعدادهای بالاست ، استراماچیونی یک مربی کامل برای اینتر میلان است و او میتواند آینده درخشانی را با اینتر داشته باشد ."
لازم به ذکر است که اوبافمی مارتینز در 88 بازی برای اینتر میلان 28 گل بثمر رسانده است . و او در حال حاضر بازیکن روبین قازان روسیه است ولی نیم فصل پیش را در لیگ انگلیس و با پیراهن بیرمنگاهم سیتی به صورت قرض سپری کرد .

J. Mourinho
05-10-2012, 14:19
مذاکرات با پی اس جی برای برگرداندن لئو

تیم اینتر قصد دارد تا لئوناردو مربی سابق خود را به میلان ولی اینبار نه بعنوان سرمربی بلکه به کادر فنی برگرداند.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - موراتی دوباره چشم های خود را به لئوناردو معطوف کرده است.
موراتی با رئیس پی اس جی ملاقاتی را برای هفته آینده ترتیب داده است تا مذاکراتی بر سر بازگرداندن لئو به تیمش را داشته باشد.
لئوناردو فصل پیش نیمکت اینتر را ترک کرد و به فرانسه رفت.

J. Mourinho
05-10-2012, 14:20
اینتر با استراماچیونی به دنبال لاوتزی و لوکاس

به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر پس از اینکه استراماچیونی سرمربی فصل بعد اینتر اعلام شد آنها خود را آماده نقل و انتقالات تابستانی خواهند کرد.
اینتری ها قصد دارند در تابستان ازکویل لاوتزی بازیکن ناپولی و همچنین لوکاس را از سائو پائولو به خدمت بگیرند. استراماچیونی احساس میکند هردو بازیکن میتوانند در سیستم او بازی کنند.
همچنین مائورو زاراته به لاتزیو بازخواهد گشت، این درحالیست که فورلان، پاتزینی و رانوکیا در لیست فروش اینتر قرار میگیرند.
اینتری ها هم اکنون در حال مذاکره با دی لورنتیس مدیر عامل ناپولی هستند و ملاقاتی را در میلان با اون انجام دادند.
مارکو برانکا هم هفته آینده ملاقاتی را مدیر برنامه ریزی های لوکاس خواهد داشت.

omid2
05-10-2012, 15:47
اينتر و آغاز مذاکره براي جذب لاوتزي

سران نرآتزوري درنظر دارندتا مهاجم آرژانتيني ناپولي را به خدمت بگيرند .

[Only Registered And Activated Users Can See Links] طبق گزارش منتشره در گاتزتا دلوسپورت، اسکيل لاوتزي، ستاره آرژانتيني باشگاه ناپولي ممکن است آخرين روزهايش در رختکن اين تيم را سپري کند؛ چرا که سران باشگاه اينتر درنظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستاني براي جذب او دست به کار شوند.

سران باشگاه اينتر،در بازار نقل و انتقالات تابستاني به دنبال يک مهاجم هستند و ابهامات موجود درمورد آينده فورلان، آنها را بيش از پيش به تلاش واداشته. اکنون سران نرآتزوري لاوتزي 27 ساله را به عنوان گزينه ايده آلي يافته اند.

شنيده مي شود که بند جدايي زودهنگام در قرارداد لاوتزي 31 ميليون يورو است ولي سران اينتر اميدوارند تا بتوانند او را با قيمت کمتري خريداري کنند ودرنظر دارند تا بعد از برگزاري فينال کوپا ايتاليا، در روز 20 مي، براي جذب اين مهاجم آرژآنتيني درخواستي را ارائه دهند.

فينال کوپا ايتاليا روز 20 مي ميان دو تيم ناپولي و يوونتوس برگزار مي شود و سران اينتر نمي خواهند در مسير آماده سازي ناپولي براي اين بازي خدشه اي ايجاد کنند.

لاوتزي در تابستان سال 2007 از سن لورنسو به ناپولي منتقل شد و در طول اين مدت مبدل به يکي از مهره هاي کليدي اين تيم شد.

omid2
05-10-2012, 15:54
مدير باشگاه مينيرو: فورلان را ميخواهيم

باشگاه فوتبال آتلتيکو مينيرو با ارائه پيشنهاد به ستاره اروگوئه‌اي اينترميلان خواهان ستاره برتر جام جهاني 2010 آفريقاي‌جنوبي شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] به نقل از روزنامه «اوگلبو» آلکساندر کاهيل، مدير باشگاه برزيلي روز گذشته در کنفرانسي مطبوعاتي خبر فوق را در اختيار خبرنگاران گذاشت. وي عنوان کرد براساس برنامه‌اي که تيمش مد نظر دارد، قرار است پيشنهادي به ستاره نخست پيکارهاي دو سال قبل جام جهاني داده شود که ساليانه‌ حقوقي بالغ بر 3 ميليون يورو را تضمين مي کند.

اين اظهارات از سوي عالي‌ترين مقام تيم آمريکاي جنوبي در حالي مطرح شد که رسانه‌هاي محلي همچنين گزارش کرده ‌اند تيم کورينيتانس از ليگ برزيل نيز خواهان همکاري بلندمدت با گلزن 32 ساله حال حاضر اينتر و پيشين منچستريونايتد انگليس، ويارئال و آتلتيکومادريد اسپانيا است.

J. Mourinho
05-11-2012, 12:49
یویو و لوکا تمدید میکنند!

بنظر میرسد که اینتر قصد دارد قراردادهای کاستلاتزی و ناگاتومو را تمدید کند و همکاری خود را همچنان ادامه دهند.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه کوریره - این دو مرد با اینتر خواهند ماند.
ناگاتومو احتمالا قرارداد خود را تا سال 2016 گسترش خواهد داد در حالی که کاستلاتزی هم که قراردادش در ژوئن به پایان میرسد با پیشنهادی یک ساله مواجه خواهد شد.
کاستلاتزی در این فصل تنها 10 بار در درون دروازه اینتر قرار گرفته است.

J. Mourinho
05-11-2012, 12:49
گوارین: در اینتر خواهم ماند

گوارین که از پورتو بطور قرضی به اینتر پیوست میتواند با توافق اینتر این قرارداد را تا 4 سال افزایش دهد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - گوارین معتقد است که در اینتر خواهد ماند و قرارداد خود را دائمی خواهد کرد.
او اظهار داشت:
"من احساس میکنم که در اینتر خواهم ماند و قرارداد چهارساله من با اینتر امضا خواهد شد ولی من هنوز باید منتظر بمانم با این وجود من احساس مطمئنی دارم.
اینتر تیمیست که من را خوشحال میکند و خانواده ام در میلان هیجان زده هستند.مصدومیت من در راه مثبتی پیش رفت و من توانستم به تمرینها بازگردم و توانستم خیلی زود خود را در ترکیب قرار دهم."

J. Mourinho
05-11-2012, 12:50
کوردوبا: اینتر یک رویای زیبا

ایوان کوردوبا پس از 13 سال حضور در اینتر در بازی مقابل میلان از فوتبال خداحافظی کرد و کفش هایش را در پست یک بازیکن برای همیشه آویزان کرد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - ایوان کوردوبا در مورد خداحافظیش از فوتبال و طرحهایش در اینتر اظهار نظر کرد.
او در کانال اینتر اظهار داشت:
"آن شبی بیادماندنی و عاطفی برای من در سن سیرو بود.من در دربی حضور یافتم و در کنار همتیمی هایم بازی کردم.بهر حال من باز هم از تمام کسانی که در طول این سال ها با من بودند و به من کمک کردند تشکر می کنم و این یک رویای زیبا برای من خواهد بود."
این مدافع کلمبیایی در مورد استراماچیونی که تنها هشت ماه از او بزرگتر است گفت:
"او خیلی دقیق است حتی در دستور دادن به ما.او غریزه ای قوی دارد و در رساندن منظورش به ما در زمین بازی خیلی قوی است این کیفیت او در این مدت کم بوده است."
به کوردوبا در اینتر یک نقش تخصصی پیشنهاد شده است:
"اگر ایده هایم در آینده برای مدافعان اینتر مفید هستند خوشحال خواهم شد که مربیشان باشم.من میدانم چکار خواهم کرد ولی باید منتظر بمانم"

saeid_8992
05-11-2012, 16:37
11 مـِی 2012

پیــرلـو - آلگـری متشکـرم ...
"من بوسیله مربی رانده شدم. او میخواست از بازیکنان دیگر استفاده کند. من یوونتوس را انتخاب کردم زیرا آنها انگیره بزرگی را به من دادند. من از ماه ژوئن می دانستم که ما پیروز می شویم."
میلان به دنبال پول
"شرکای عرب یا اینکه بازار سهام هنک کنگ"
نستا : من با نا امیدی از ترکیب تیم جدا می شوم - گتوسو نیز در حال خروج از تیم
تغیرات رُم : لوئیز انریکه می رود و مونتلا می آید
لوسیو : پاریسن ژرمن یا برزیل جزوی از آینده او است
میکولی : ناجی لچه
جنوا ؟ من آنها را شکست خواهم داد
باری تهدید شد ، 3 نفر در معرض دستگیری

رُم برای مونتلا
لوئیز انریکه با بازیکنان خداحافظی کرد ، بزرگ جالورسی ها بازمیگردد
پلویرنتی عصبانی است : آنها در مورد کاتانیا صحبت می کنند
شارژ ویدال : این یووه می خواهد تاریخ ساز شود
آلوارز مطمئن است : اینتر ، لاوتزی مرد توست
همسیک : ناپولی ، اگر ما قهرمان کوپا شویم از شر این مدل مو خلاص خواهم شد
نستا ، خداحافظ ایتالیا : من نمی توانم این کار را انجام دهم
سانینو و پالرمو : این سرنوشت من ...
کراسیچ - لاتزیو ، ما اینجاییم. صرب در این زمان بله گفت
باری ،سه نفر از بازیکنانش تهدید به بازداشت شدن

بوفون : بهتر از سه گانه
پتروچی برای سومین ستاره اوکی گفت
لوئیز انریکه : خداحافظ رُم ، مونتلا اینجاست
تورینو ، 9 امتیاز برای سری آ
نستا ، خداحافظ ایتالیا : میلان نیاز به تغییرات دارد اگر آنها بخواهند قهرمان شوند
این است که چگونه لاوتزی اینتر ـه استراماچونی را تغییر میدهد
شرط بندی ، 3 بازیکن باری بازداشت شدند

خداحافـظ و آرزوی موفقیت
توتی در جستجوی دوبرابر کردن
فردیانی :یک اسکودتو ؟ بله
مونتلا آماده بازگشت
افراد برجسته : وینچنزو اجازه دهید ما پرواز کنیم
استاگلیانو : رسوایی ـه شرط بندی بیشتر می شود

-اختصــاصـی فــوتیـران-

J. Mourinho
05-12-2012, 00:21
چه تیمی سوم خواهد شد؟

فقط 90 دقیقه دیگر تا پایان فصل باقیست و بر خلاف مقام قهرمانی و نایب قهرمانی رقابت بر سر کسب مقام سوم در اوج خود قرار دارد و ده ها حدث و احتمال میتواند اتفاق بیافتد.
در صدر تیمهایی که برای سومی میجنگند اودینزه قرار دارد که میتواند با کسب پیروزی و حتی یک تساوی در کاتانیا به این مهم دست یابد. حتی در صورت شکست هم شانس از آن آنها خواهد بود چون اگر ناپولی نتواند پیروز شود و اینتر در مقابل لاتزیو بتساوی برسد باز هم آنها سوم خواهند ماند.
لاتزیو با دو امتیاز کمتر پشت سر اودینزه قرار دارد و تنها در صورت شکست اینتر و همچنین ناپولی و اودینزه میتواند به مکان سوم دست یابد. اگر در این بین آنها اینتر را شکست دهند و ناپولی هم شکست بخورد ولی اودینزه به تساوی دست یابد در این صورت بدلیل شکست در بازی های رو در رو اودینزه به مکان سوم دست خواهد یافت.
ناپولی با سه امتیاز اختلاف در مکان پنجم ایستاده است و می تواند با برد در مقابل سیه نا و شکست اودینزه و لاتزیو جشن صعود به لیگ قهرمانان بگیرد.در این صورت آنها با اینتر هم امتیاز خواهند شد ولی بدلیل برد در بازی های رو در رو از اینتر پیشی خواهند گرفت.
اینتر تنها در صورت برد در مقابل لاتزیو و شکست اودینزه و شکست یا تساوی ناپولی سهمیه لیگ قهرمانان را کسب خواهد کرد و همین احتمالات و شانس سوم شدن همه این تیم ها هفته آخر سری آ را به جذاب ترین هفته این فصل مبدل کرده است.

J. Mourinho
05-12-2012, 00:22
لوسیو فروخته خواهد شد؟

طبق گزارشات رسیده بنظر میرسد که با توجه به اینکه اخیرا لوسیو قرار داد خود را تا سال 2014 تمدید کرد در تابستان از اینتر جدا خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - مدافع 33 ساله اینتر دو سال زودتر از قراردادش اینتر را ترک خواهد کرد.
داستان از این قرار است که لوسیو پیشنهادی را از باشگاه پی اس جی فرانسه دریافت کرده است و ممکن است این مدافع سخت کوش اینتر را بخدمت بگیرد.البته چند باشگاه برزیلی هم علاقمند به جذب وی می باشند.
لوسیو در تابستان 2009 از بایرن مونیخ به اینتر پیوست و توانست همراه با اینتر به قهرمانی اروپا دست یابد.

J. Mourinho
05-12-2012, 00:23
کاستلاتزی و ساموئل تمدید کردند

لوکا کاستلاتزی و والتر ساموئل همچنان همکاری خود با اینتر را ادامه خواهند داد و قراردادهای خود را تمدید کردند.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - قرارداد های این دو بازیکن دیروز به دفتر لیگ سری آ فرستاده شد.
کاستلاتزی قراردادی جدید تا 30 ژوئن 2014 با اینتر امضا کرد و والتر ساموئل هم که در تابستان 2005 به اینتر پیوست قرارداد خود را تا 30 ژوئن 2013 با حق افزایش یک سال بیشتر تمدید کرد.

J. Mourinho
05-12-2012, 00:24
لاتزیو - اینتر : پیش نمایش

دو تیم اینتر و لاتزیو بارها و بارها در مقابل یکدیگر قرار گرفته اند اما این بازی با همه آنها فرق میکند و دلیل آن هم رقابت دو تیم برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان می باشد.
آخرین باری که لاتزیو در ماه می موفق به شکست اینتر شده است به ده سال پیش بر میگردد زمانی که لاتزیو توانست 4-2 اینتر را شکست دهد و به سهمیه لیگ اروپا دست یابد.
این بازی برای رجا، مربی لاتزیو می تواند حکم یک فینال را داشته باشد و قصد دارد تا هوادارن تیمش را با رساندن آنها به لیگ قهرمانان از خود راضی نگه دارد.
برای لاتزیو میروسلاو کلوزه که در حال گذراندن دوران بهبودی خود می باشد به احتمال زیاد ممکن است به بازی با اینتر برسد.لاتزیو همچنین در این بازی میتواند از حضور لدسما و بیاوا بهره بگیرد اما همچنان باید منتظر حکم دادگاه در خصوص مارچتی و اندره دیاس بخاطر جنجال در بازی مقابل اودینزه باشد.
در مقابل استراماچیونی که بدلیل دریافت پیشنهاد برای امضای قرارداد با اینتر روحیه مضاعفی را بدست آورده است در بازی مقابل لاتزیو با دستانی باز ترکیب خود را روانه میدان خواهد کرد.
نراتزوری که بدلیل پیروزی مقتدرانه خود در دربی دارای روحیه بالایی می باشد در هفت بازی گذشته خود با استراماچیونی تنها یک شکست را متحمل شده است.
اینتر برای رسیدن به لیگ قهرمانان فقط به برد نیاز دارد و باید چشم به بازی های دیگر داشته باشد با این وجود میلیتو باور دارد که تیمش می تواند به لیگ قهرمانان برسد.
دیگو میلیتو با سه گلی که در مقابل میلان بثمر رساند برترین گلزن سری آ در سال 2012 می باشد و میتواند با گلزنی در این بازی همچنان برترین گلزن این سال باقی بماند.
لاتزیو در 5 بازی آخر خود صاحب دو تساوی دو شکست و یک برد شده است در حالی که اینتر صاحب 3 برد یک تساوی و یک شکست می باشد.
تر کیب احتمالی دو تیم:
لاتزیو: بیزاری، کونکو، دیاکیتا، بیاوا، اسکالونی، گونزالز، لدسما، کاندروا، مائوری، لولیچ، کلوزه
اینتر: کاستلاتزی، مایکون، لوسیو، ساموئل، ناگاتومو، زانتی، کامبیاسو، گوارین، آلوارز، اسنایدر، میلیتو

42d3e78f26a4b20d412==