توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ∞∞∞ بهارستان دربی - جلد اول
MohaDeseh
06-22-2011, 12:23
معمولا آدمایی که از زیست شناسی بدشون میاد یا از خون می ترسند یا از جانورانی مثل مار و حشرات عجیب و غریب یا کلا زیادی دل نازکند.lay_;;
این دل نازکشو درست گفتی!! یعنی زدی تو هدف!:ehem:
پوریا صبور
06-22-2011, 12:30
جوابه این حرفو دادم ولی گفتم به شما بر میخوره پاک کردم!!
ولی به بعضی کارا تو سنای مختلف میگن سنگ دل بودن !!
MohaDeseh
06-22-2011, 12:38
من تسلیم...
ما که تا حالا نشده که تقلبی کنیم...
فقط یه پیشنهاد بود...
دیگه از این پیشنهاد ها ندین که از جانب ما دخترا برخورد میشه شدیییید!binam
مورینیو...
06-22-2011, 13:44
جوابه این حرفو دادم ولی گفتم به شما بر میخوره پاک کردم!!
ولی به بعضی کارا تو سنای مختلف میگن سنگ دل بودن !!
آقا پوریا (پوریا صبور) اگه منظورت منم همون حرفی رو که میخواستی بزنی اما نزدی چون نمی خواستی بمن بر بخوره را همین جا بزن اطمینان داشته باش حتی اگه فحش هم تو همین جمع بهم بدی بهم بر نمی خوره حتی اگه صد تا هم بدی یه فحش از جانب من نمی شنوی.اگه هم انتقاد از اخلاقم باشه خوشحال هم میشم.
مورینیو...
06-22-2011, 13:53
فردی درحالی که سوار براسبش داشت از بیشه زاری عبور میکرد ناگهان به دو غلاده ببر برخورد کرد. این شخص برای خورده نشدن توسط ببر ها راه کار جالبی را پیاده کرد او چه کارکرد؟
راهنمایی: 1/ فرد موردنظر هیچ گونه سلاحی به همراه نداشت 2/ سرعت ببرها از اسبی که یه نفر روش سواره بیشتره.
nobody11
06-22-2011, 14:13
فردی درحالی که سوار براسبش داشت از بیشه زاری عبور میکرد ناگهان به دو غلاده ببر برخورد کرد. این شخص برای خورده نشدن توسط ببر ها راه کار جالبی را پیاده کرد او چه کارکرد؟
راهنمایی: 1/ فرد موردنظر هیچ گونه سلاحی به همراه نداشت 2/ سرعت ببرها از اسبی که یه نفر روش سواره بیشتره.
دو تا غلاده ي ببر بوده..
خود ببر كه نبوده..
درست گفتم!!
n_mamali
06-22-2011, 16:00
دیگه از این پیشنهاد ها ندین که از جانب ما دخترا برخورد میشه شدیییید!binam
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
پوریا صبور
06-22-2011, 17:08
فارس: به نقل از اسپورت كاتالونیا نوشت: مسعود اوزیل كه در قرارداد خود با رئال مادرید قسمت مربوط به استعمال دخانیات را خالی گذاشته و ادعا كرده هرگز در عمرش سیگار نكشیده با توجه به تصویر منتشر شده از او در یك سایت آلمانی باید به رئال مادرید پاسخ بدهد.
:sigar:خوبه فارس عکس ایرانیا رو پای منقلو قلیون تو پارتی نشون نمیده!!:sigar:
بدبخت یه سیگار کشیده دیگه!!!
یه خاطره هم از پلاتینی شنیدم خیلی جالب بود:
انیلی در حال یکی از بازدید های همیشگی اش از رختکن یووه بود که در بین نیمه یک بازی یووه پلاتینی را در گوشه ای از رختکن در حال کشیدن سیگار دید، آن مرد بزرگ مکثی کرد و از پلاتینی پرسید : میشل، تو بین نیمه سیگار می کشی ؟! بازی ساز اسطوره ای فرانسه، کمی فکر کرد، به هم تیمی هایش نگاه کرد و ماسیمو بونینی هافبک دفاعی یووه را دید، بعد با جوابی فیلسوفانه گفت : اوکاتو، نباید نگران باشی که من سیگار می کشم یا نه، مهم این است که بونینی سیگار نکشد، چون اون قرار است به جای من هم بدود.
:ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghel yon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon:
n_mamali
06-22-2011, 17:18
فارس: به نقل از اسپورت كاتالونیا نوشت: مسعود اوزیل كه در قرارداد خود با رئال مادرید قسمت مربوط به استعمال دخانیات را خالی گذاشته و ادعا كرده هرگز در عمرش سیگار نكشیده با توجه به تصویر منتشر شده از او در یك سایت آلمانی باید به رئال مادرید پاسخ بدهد.
:sigar:خوبه فارس عکس ایرانیا رو پای منقلو قلیون تو پارتی نشون نمیده!!:sigar:
بدبخت یه سیگار کشیده دیگه!!!
یه خاطره هم از پلاتینی شنیدم خیلی جالب بود:
انیلی در حال یکی از بازدید های همیشگی اش از رختکن یووه بود که در بین نیمه یک بازی یووه پلاتینی را در گوشه ای از رختکن در حال کشیدن سیگار دید، آن مرد بزرگ مکثی کرد و از پلاتینی پرسید : میشل، تو بین نیمه سیگار می کشی ؟! بازی ساز اسطوره ای فرانسه، کمی فکر کرد، به هم تیمی هایش نگاه کرد و ماسیمو بونینی هافبک دفاعی یووه را دید، بعد با جوابی فیلسوفانه گفت : اوکاتو، نباید نگران باشی که من سیگار می کشم یا نه، مهم این است که بونینی سیگار نکشد، چون اون قرار است به جای من هم بدود.
:ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghel yon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::ghelyon:
نه...آخه مشکل این عکس اینه که توی قرارداد اوزیل نوشته شده بود که از دخانیات استفاده نمیکنه.....برای همین این مطلب رو گذاشتن
مورینیو...
06-22-2011, 18:28
Los Anseleig دومین معمارو هم درست گفتی بهت تبریک میگم و امیدوارم تا معمای هفتم رو هم درست بگی منتظر سومی باش.
nobody11 عزیز واحد شمارش ببرو شیر و حیوانات درنده قلاده هست مثل اینکه واحد شمارش شتر و انسان نفر و گاو و گوسفند رأسه.
مورینیو...
06-22-2011, 18:33
این عکس از اوزیل فوتوشاپه.
به 4 دلیل
1/ به انحنای لب های اوزیل که سیگارو نگه میداره نگاه کنید انگار داره با تمام قدرت سیگارو فشار میده این یعنی لب های اوزیل بسته بوده.
2/ انحنای دوطرف سیگار تقارن نداره انگار با برنامه ی کامپیوتری برشش دادند.
3/آفتاب درست از روبرو به اوزیل میتابه به طوری که اوزیل چشماشو طوری قرار داده که آفتاب اذیتش نکنه و روی سیگار به سمت افقه و نور خورشید درست به پهلوی سیگار میتابه یعنی پهلوی سیگار درست باید گرم باشد چون روبروی آفتابه طبق علم فیزیک اگر نور به جسم کدری بخورد سایه در پشت جسم تشکیل می شود که در اینجا این قاعده رعایت نشده و بزرگترین اشتباه همون عوضی ای بود که میخواسته اوزیل رو خراب کنه. به سایه نگاه کنید عمود بر لب های اوزیل هست. تشکیل سایه به این نحو با این زاویه ی تابش نور چیزی در حد محالاته.
4/ هیچ باشگاهی تو دنیا بازیکنی که دخانیات مصرف کنه رو استخدام نمی کنه که رئال مادرید دومیش باشه.
مورینیو...
06-22-2011, 18:50
آقای پوریا صبور میتونم بپرسم این عکسو از کجای خبر گذاری فارس گرفتین چون من خود سایت خبر گذاری فارس و سایت ورزش 3 و سایت گل رو زیرو رو کردم این عکسو نتونستم پیدا کنم.
اینم آدرس سایت خبرگذاری فارس صفحه ی ورزشی
به 4 دلیل
1/ به انحنای لب های اوزیل که سیگارو نگه میداره نگاه کنید انگار داره با تمام قدرت سیگارو فشار میده این یعنی لب های اوزیل بسته بوده.
3/آفتاب درست از روبرو به اوزیل میتابه به طوری که اوزیل چشماشو طوری قرار داده که آفتاب اذیتش نکنه و روی سیگار به سمت افقه و نور خورشید درست به پهلوی سیگار میتابه یعنی پهلوی سیگار درست باید گرم باشد چون روبروی آفتابه طبق علم فیزیک اگر نور به جسم کدری بخورد سایه در پشت جسم تشکیل می شود که در اینجا این قاعده رعایت نشده و بزرگترین اشتباه همون عوضی ای بود که میخواسته اوزیل رو خراب کنه. به سایه نگاه کنید عمود بر لب های اوزیل هست. تشکیل سایه به این نحو با این زاویه ی تابش نور چیزی در حد محالاته.
4/ هیچ باشگاهی تو دنیا بازیکنی که دخانیات مصرف کنه رو استخدام نمی کنه که رئال مادرید دومیش باشه.
آره من هم با حرف هات موفقم...
باشگاه بزرگ رئال مادرید اگه ببینه که بازیکنش این کار رو میکنن 100% اون رو اخراج میکنه...
:sooot:
Los Anseleig
06-22-2011, 22:17
بابا همه تو مسابقه شرکت کنن:khahesh:،اینطور حال نمیدهcrying::-
nobody11
06-22-2011, 22:30
Los Anseleig دومین معمارو هم درست گفتی بهت تبریک میگم و امیدوارم تا معمای هفتم رو هم درست بگی منتظر سومی باش.
nobody11 عزیز واحد شمارش ببرو شیر و حیوانات درنده قلاده هست مثل اینکه واحد شمارش شتر و انسان نفر و گاو و گوسفند رأسه.
خودم واحد شمارشو بلدم!!!:ohum:
گفتم شايد نكته انحرافيش باشه!!:nishkhand:
پوریا صبور
06-23-2011, 00:10
به 4 دلیل
شاید حق با تو باشه ولی خدایی این چه تحلیلای چرتو پرتیه کردی در مورد نور آفتابو سایه!؟
شما برو خواب زیست ببین تحلیل سایرو بذار واسه ما!!
این اوزیل اگرم سیگار بکشه همین قدر دهنشو باز میکنه چون کلا دهنش کوچیکه..
بعدم مگه میخواد سیگارو بخوره انقدر باز کنه!؟
بعدم
گفتی آفتاب از کدوم طرف میاد؟!
آفتاب درست از روبرو به اوزیل میتابه به طوری که اوزیل چشماشو طوری قرار داده که آفتاب اذیتش نکنه و روی سیگار به سمت افقه و نور خورشید درست به پهلوی سیگار میتابه.
آقا حالا سایه دماقم پیشونیو ول کردی داری به چشمای این یارو نگاه میکنی که بستست یا نه!؟
آفتاب وقتی روبه روی آدم باشه و آدم بتونه اونو ببینه چشو میبنده!که میشه یه پهنای دید انسان!
اصلا شاید نور از یه شیشی ای بازتاب شده خورده تو چشش..
آفتاب تقریبا بالای سرشه!!
حالا هی برو زیست بخون!!
در مورد باشگاهای بزرگم که گفتن نداره!!
همین بارسلونا مارادونای متادو بازی میداد خیلیم خوشحال بود!!
منچسترم که زیاد داشت!!
یوورم که خودم خاطرشو گذاشتم!!
رئالم که من حسابش نمیکنم!!که بخوام بازیاشو ببینمو بازیکناشو بشناسم!!
ولی تو سایت بشقسدثصس نبود و تو راست میگی ولی من فقط نقل قول کردم
و چندین سایت دیگه
شاید عکس تقلبی باشه ولی تحلیله بی خود نکن خواهشن!!
بزرگترین ایراد این عکس این لباشه و کیفیت پایین عکس که جذئیاتو خوب نشون نمیده!!
شاید حق با تو باشه ولی خدایی این چه تحلیلای چرتو پرتیه کردی در مورد نور آفتابو سایه!؟
شما برو خواب زیست ببین تحلیل سایرو بذار واسه ما!!
این اوزیل اگرم سیگار بکشه همین قدر دهنشو باز میکنه چون کلا دهنش کوچیکه..
بعدم مگه میخواد سیگارو بخوره انقدر باز کنه!؟
بعدم
گفتی آفتاب از کدوم طرف میاد؟!
آقا حالا سایه دماقم پیشونیو ول کردی داری به چشمای این یارو نگاه میکنی که بستست یا نه!؟
آفتاب وقتی روبه روی آدم باشه و آدم بتونه اونو ببینه چشو میبنده!که میشه یه پهنای دید انسان!
اصلا شاید نور از یه شیشی ای بازتاب شده خورده تو چشش..
آفتاب تقریبا بالای سرشه!!
حالا هی برو زیست بخون!!
در مورد باشگاهای بزرگم که گفتن نداره!!
همین بارسلونا مارادونای متادو بازی میداد خیلیم خوشحال بود!!
منچسترم که زیاد داشت!!
یوورم که خودم خاطرشو گذاشتم!!
رئالم که من حسابش نمیکنم!!که بخوام بازیاشو ببینمو بازیکناشو بشناسم!!
ولی تو سایت بشقسدثصس نبود و تو راست میگی ولی من فقط نقل قول کردم
و چندین سایت دیگه
شاید عکس تقلبی باشه ولی تحلیله بی خود نکن خواهشن!!
بزرگترین ایراد این عکس این لباشه و کیفیت پایین عکس که جذئیاتو خوب نشون نمیده!!
بچه ها یه پیشنهاد:
بهتر نیست دیگه از بحث اوزیل و سیگار کشیدنش بیایم بیرون...
یه بحث دیگه رو بیارین...
پوریا صبور
06-23-2011, 00:30
بچه ها یه پیشنهاد:
بهتر نیست دیگه از بحث اوزیل و سیگار کشیدنش بیایم بیرون...
یه بحث دیگه رو بیارین...
حرفی نیست عزیزم!
آخه نمیشه همش جواب نداد!
تازه مجوز توهینم داشتم!!
راستی داوید ویا داره از بارسا میره؟!
مورینیو...
06-23-2011, 07:23
شاید تحلیل اول ودومم ریز باشه و هرکسی متوجه نشه اما من خودم فوتوشاپیستم عکسو نگاه کنم فورا میفهمم فوتوشاپه یا نه.
اما آفتاب درست باید بااین زاویه ی تابش چانه ی اوزیل را روشن می کرد. اما نکرد جالب اینجاست که سایه درست روبروی آفتاب تشکیل شده هر آدم عاقلی میفهمه که این عکس مشکوکه.
اگه این عکس حقیقی باشه : چرا اخبار ورزشی نگفت درحالی که درمورد گالاس گفته بود تازه درون سایت های معتبر ورزشی هم نبود درحالی که برای گالاس بود
همین آرسنال مگه نبود که بعداز اون عکس گالاس با سیگار اول بازوبند کاپیتانی را ازش گرفت بعد هم فروختنش موضوع مارادونا و معتاد شدنش برمی گرده به دوران بازنشستگیش و نه دوران بازیگریش.
خودم سایه ی دماغو دیدم توهم ببینی بد نیست که هردو سایه مایل اند ولی سایه ی سیگار به طورغیر طبیعی عموده.
این عکس توسط یه ناشی فوتوشاپ شده بود همون ناشی برای واضح نشدن عکس کیفیت عکس و اورد پایین
درباشگاه های خارجی به مصرف مواد مخدر اهمیت زیادی میدهند چون این مواد شدیدا بهریه ها و شش ها آسیب رسونده و موجب سرطان می شوند یک بازیکن فوتبال باید بدوه و برای دویدن نیاز به ریه ای سالم داره (این که درمورد زیست بود)
تازه هرکس دراین سایت خبری میذاره باید منبع هم بذاره نه مثل شما یه منبع الکی بذاره.
چند وقت پیش هم یه کاربر که اسمشو نمیگم یه خبر دروغ درمورد کریم بنزما گذاشت که من همون سایتی رو که آدرس داد به علاوه ی چند سایت ورزشی رو زیرو رو کردم نتونستم خبره رو پیدا کنم الانم که این آقا با یه عکس جعلی میخوان اوزیل رو که بعد از کاسیاس با اخلاق ترین بازیکن رئاله و حتی بین طرفداران بارسلونا هم محبوبه رو خراب کنه. مثل اینیستا ای که علاوه بر ایالت کاتالونیا در مادرید هم محبوبه.
حالا من از شما میخوام اون سایتی رو که این عکس رو گرفتین به کاربران بگین تا اونا هم بدونند منم بدونم که لااقل خبر منبع داشته و من درآوردی نبوده.
معمولا آدما با تحالیل منطقی ای که بر ضررشونه عیب میذارن.
تحلیلیه ی من هم بخاطر این بود کهدوست ندارم ادم های بزرگ مثل مارادونا واوزیل توسط آدمای کوچک تحقیر بشن حتی میون چند نفر.
مورینیو...
06-23-2011, 07:25
بابا همه تو مسابقه شرکت کنن:khahesh:،اینطور حال نمیدهcrying::-
منبه همه اطلاع دادم اما فقط سه نفر دارن شرکت می کنند.
مورینیو...
06-23-2011, 07:41
رفتم همون سایتی که اقا آدرس داد عکس بود اما دلیل نمیشه که این سایت دروغ نگفته باشه. این سایت هم از خبر گذاری فارس خبر را نقل کرده که به دروغ این کارو کرده منم بهشون هشدار دادم اگه خبرو پاک نکنند به خبر گذاری فارس اطلاع بدم .
آقا پوریا خوب کردین منبع اصلی رو قرار دادین . من تحقیق کردم این خبر در یکی از سایت های معتبر ورزشی قرار داده شده و خودسایت هم اعلام کرده که از روزنامه ها و سایت های ایالت کاتالونیا گرفته. خوب خودتون شنیدید روزنامه های ایالت کاتالونیا تعجبی هم نداره که بخوان اوزیل رو خراب کنند اوزیل یک رئالیه اما در بین مردماونجا محبوبه اوناهم که نمی تونن ببینن با انتشاراین عکس می خواستن اونو خراب کنند. البته این سایت معتبری که عرض کرم سایتی ایرانیه که کاربراناو هم گفته بودند که عکس فوتوشاپه.
بهتره که این بحث رو درهمین جا ببندم.
MohaDeseh
06-23-2011, 09:31
من که از اون اول از پیشنهادت خیلی خوشم اومد ولی حوصله فکر کردم به معما رو نداشتم!!:ehem:
مورینیو...
06-23-2011, 11:28
معمای شماره 3
احمد دایی محمد می باشد و محمد هم دایی احمد میباشد یعنی احمد هم دایی محمد و هم خواهر زاده ی اوست چطور چنین چیزی ممکنه؟
MohaDeseh
06-23-2011, 15:26
هی گفتین بحث شیرین موسیقی رو تموم کنین...بحث جالب سینما رو دیگه ادامه ندییم...
بیاین...الان کلا این پیج خالیه!!
ببینین واسه همون موسیقی چقدر اینجا صحبت و بحث شد (تازه منم معنی لغوی سوسول رو درک کردم:hihi:)
من میگم بریم سر نقد فیلم... و به نظرم بهتره اولین فیلم فیلم فاخر و پرافتخار"جدایی نادر از سیمین" باشه...
هی گفتین بحث شیرین موسیقی رو تموم کنین...بحث جالب سینما رو دیگه ادامه ندییم...
بیاین...الان کلا این پیج خالیه!!
ببینین واسه همون موسیقی چقدر اینجا صحبت و بحث شد (تازه منم معنی لغوی سوسول رو درک کردم:hihi:)
من میگم بریم سر نقد فیلم... و به نظرم بهتره اولین فیلم فیلم فاخر و پرافتخار"جدایی نادر از سیمین" باشه...
من که ندیدمش...:hehee:
راستی بچه ها منم کارنامه گرقتم...
نمره هام گند گند...
تابستون هم باید بخونم...:hehee:
Los Anseleig
06-23-2011, 16:02
نمره هام گند گند...
حالا چندتا و چه دروسی؟:hehehe:رکورد زدی یا نه؟:hehehe:
پوریا صبور
06-23-2011, 16:22
crying::-من امسال هیچ فیلمه خاصی ندیدمcrying::-
فیلمایی هم که دوست دارم به صلیقه کسی نمیخوره
:khelal dandoon:من همون موزیکو ترجیح میدم!!:khelal dandoon:
یه هفته دیگه کنکور دارم
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;la y_;;lay_;;
مورینیو...
06-23-2011, 17:39
نمره هام گند گند...
من سال سوم دبیرستان نهایی بود بیشتر درس هارو افتادم اعتراض که زدم همه رو به غیر از یه درس قبول شدم.
ان شاالله تابستون قبول میشی.
پوریا صبور
06-23-2011, 18:39
کاش این سایت یه بخشه شعر هم داشت!!
:love:من عاشق شعرم..:love:
از فردوسی شعرو شروع کردم به خوندن بعد نظامی و سعدی و مولانا و حتی خاقانی و وحشی بافقی
تا نیما و سهرابو احمدو نصرتو اخوانو قیصرو هوشنگو دیگه آخرشم
فاضل نظری و حسین پناهی
اگه درمورد شعر بحث باز شد من خوشحال میشم
البته همه شعراشونو نخوندم ولی کتاب کلیاتشونو گرفتمو شعرای قشنگشونو خوندم
آقا به اون لیست بالا:jeddiiiii: ایرج میرزا :ahaaaaaa:رو هم اضافه کن
هرکی شاعری رو که دوست داره بگه!!
حالا چندتا و چه دروسی؟:hehehe:رکورد زدی یا نه؟:hehehe:
نا قابل 4 تا...
ریاضی و فیزیک و شیمی تجزیه و شیمی فرایند(2تا آخری تخصصی بودن)...
کو تا رکورد...:sooot:
من سال سوم دبیرستان نهایی بود بیشتر درس هارو افتادم اعتراض که زدم همه رو به غیر از یه درس قبول شدم.
ان شاالله تابستون قبول میشی.
اتفاقا همه رو هم اعتراض زدم...
آخه همه بالای 9 بودن...
شانس قبولیم زیاده...:fek konam:
MohaZalla
06-23-2011, 19:47
از فردوسی شعرو شروع کردم به خوندن بعد نظامی و سعدی و مولانا و حتی خاقانی و وحشی بافقی
فاضل نظری و حسین پناهی
بیا اینم خدمت داش پوری...:eyvalla:
شنیدم یاوه گوئی هرزه پوئی *** گدائی،سفله ای،بی آبروئی
چو اشعار حجابم را شنیده *** حجاب شرم و افت را دریده
زبان بگشاده بر دشنام بنده *** به زشتی یاد کرده نام بنده
ولی من هیچ بد از وی نگویم *** به جز راه ادب راهی نپویم
مرا از فحش دادن عار باشد *** که فحش آئین سردم دار باشد
گذارم امر را در پای تحقیق *** سپس خواهم ز اهل فکر تصدیق
سخن را روی با صاحبدلان است *** نه با هر بی دل بی خانمان است!
:hehee::hehee::hehee::hehee:
خدمت یو!!! اگه گفتی از کی بود؟
فاضل نظری و حسین پناهی
اتفاقا من از شاعرا بدم میاد...
همیشه باید به خاطر اینا تو دوران راهنمایی شعر حفظ میکردیم...
:ogh:
پوریا صبور
06-23-2011, 20:31
بیا اینم خدمت داش پوری...:eyvalla:
:hehee::hehee::hehee::hehee:
خدمت یو!!! اگه گفتی از کی بود؟
فکر کنم از شعرای معاصر باشه!!
ولی نمیشناسمش
:love:بیشتر شعر نو و سپید!!:love:
مثله این:
به ساعت نگاه میکنم
حدود سه نیمه شب است
چشم میبندم تا مباد چشمانت را از یاد برده باشم
و طبق عادت کنار پنجره میروم
سوسوی چند چراغ مهربان
و سایه کشدار خمیده و خاکستری گسترده بر حاشیه ها
و صدای هیجان انگیز چند سگ
و بانگ آسمانی چند خروس
از شوق به هوا میپرم
چون کودکیم
و خوشحال از اینکه هنوز معمای سبز رودخانه از دور برایم حل نشده است
آری از شوق به هوا میپرم و خوب میدانم که
سالهاست که مرده ام..
من عاشق این جور شعرام و حفظشون میکنم..:love:
مورینیو...
06-23-2011, 20:35
اتفاقا من از شاعرا بدم میاد...
همیشه باید به خاطر اینا تو دوران راهنمایی شعر حفظ میکردیم...
:ogh:
شاعر فقط مولوی بقیه رو بنداز کنار.
مورینیو...
06-23-2011, 20:40
زرشک حمید الین توپ بازیکن جدید رئال مادرید مصدوم شد شانس و میبینین. دو هفته نشد خریدیمش.
پوریا صبور
06-23-2011, 20:41
شاعر فقط مولوی بقیه رو بنداز کنار.
مولوی هم قشنگه!!:love:
:flowerysmile:ولی شاعر معاصر فقط احمد شاملو:flowerysmile:
مولوی خیلی شعراش عارفانست من کلاس 2راهنمایی رفته بودم تو بهر شعراش ولی اونموقع چیز زیادی نمی فهمیدم!! و منظورشو از میو ساقی و جامو شرابو نمیدونستم!!!
MohaZalla
06-23-2011, 20:44
[quote=پوریا صبور;41294]فکر کنم از شعرای معاصر باشه!!
ولی نمیشناسمش
نه خير
شعرى از ايرج ميرزا بود
مورینیو...
06-23-2011, 20:45
من الانم هنوز نمی دونم منظورش از می چیه تو میدونی ؟ اگه میدونی بهم بگی درحقم لطف کردی
مورینیو...
06-23-2011, 20:47
امروز رفت تا فردایی دگر بی آید تا عمرت برود عمر دگر بی آید
زیر این غروب غمگین بنشین تا که شاید فردایی دگر بی آید
یا امام زمان
پوریا صبور
06-23-2011, 20:50
من الانم هنوز نمی دونم منظورش از می چیه تو میدونی ؟ اگه میدونی بهم بگی درحقم لطف کردی
می تو اکثر شعراش معنی عشق میده
ولی ساقی معنی های مختلف داره مثه پیغام رسان که پیام از معشوقه میاره و بعضی جاها هم نقش خود معشوق رو داره که با اومدنش می عشقو در (جام)وجود عاشق میریزه و عاشقو از خود بی خود میکنه!!
سرکه هم نقش آدم بی عشق هستو!
انگورم آدم خام و بی تجربه! که هنوز حلابت عشقو نچشیده!!
خیلی شعراش سنگینه..ashem:-
پوریا صبور
06-23-2011, 20:53
شاید فردایی برایم نباشد
فردا هایم رد شده و حوصله فردایی دیگر ندارم..!
:rose:
مورینیو...
06-23-2011, 20:58
می تو اکثر شعراش معنی عشق میده
ولی ساقی معنی های مختلف داره مثه پیغام رسان که پیام از معشوقه میاره و بعضی جاها هم نقش خود معشوق رو داره که با اومدنش می عشقو در (جام)وجود عاشق میریزه و عاشقو از خود بی خود میکنه!!
سرکه هم نقش آدم بی عشق هستو!
انگورم آدم خام و بی تجربه! که هنوز حلابت عشقو نچشیده!!
خیلی شعراش سنگینه..ashem:-
دمت گرم .آره یکم سنگینه ولی وزن خوبی داره.
درضمن اون شعری رو که بالا گفتم از خودم بود. امیدوارم خوشتون اومده باشه.
پوریا صبور
06-23-2011, 21:56
امروز رفت تا فردایی دگر بی آید تا عمرت برود عمر دگر بی آید
زیر این غروب غمگین بنشین تا که شاید فردایی دگر بی آید
یا امام زمان
عالی فقط( دیگر بیاید) میشه ردیف.. قافیه اش هم باید درست باشه( فردایی) با (عمر) هم از نظر قافیه نامیزونه هم از جهت وزن..
امشبم رفت که فردایی دگر باز آید
جان ما رفت که جانانی دگر بازآید
یکم بهتره از نظر شعر کلاسیک
ولی مفهوم شعر تو بهتره
فکر کنم بهتر باشه شعر نو بگی چون تو شعر نو کار بیشتر با معنیه و کار یکم راهتتره ولی باید تو شعر نو دایره لغات خیلی وسیع باشه..:ohum:
Los Anseleig
06-23-2011, 22:40
آدم که شعر میخونه یک لطافت خاصی بش دست میده،لطافتی که در قشنگترین نوشته ها نیست و فقط باید در شعر جستجو کرد.
منم واستون یه شعر میذارم خیلی ازش خوشم میاد ولی نمیدونم شاعرش کیه
یک شبی مجنون نمازش را شکست****بی وضو در کوچه لیلا نشست
عشق آن شب مست مستش کرده بود****فارغ از جام الستش کرده بود
سجده ای زد بر لب درگاه او****پُر ز لیلا شد دل پر آه او
گفتیا رباز چه خوارم کرده ای****بر صلیب عشق دارم کرده ای
جام لیلا را به دستم داده ای****وندر این بازی شکستم داده ای
نیشتر عشقش به جانم می زنی****دردم از لیلاست آنم می زنی
خسته ام زین عشق،دل خونم نکن****من که مجنونم تو مجنونم نکن
مرد این بازیچه دیگر نیستم****این تو و لیلای تو... من نیستم
گفت ای دیوانه لیلایت منم****در رگ پنهان و پیدایت منم
سالها با جور لیلایت ساختی****من کنارت بودم و نشناختی
عشق لیلا در دلت انداختم****صد قمار عشق یکجا باختم
کردمت آواره صحرا نشد****گفتم عاقل می شوی اما نشد
سوختم در حسرت یک یا ربت****غیر لیلا بر نیامد از لبت
روز و شب او را صدا کردی ولی****دیدم امشب با منی گفتم بلی
مطمئن بودم به من سر می زنی****در حریم خانه ام در می زنی
حال اینلیلاکه خوارت کرده بود****درس عشقش بی قرارت کرده بود
مرد راهش باش تا شاهت کنم****صد چو لیلا کشته در راهت کنم
یه شعر دیکه از گلسرخی دارم حفظش نیستم اگه شد فردا میذازمش
بابا جان هر کی که دوست دارین بیخیال شعر و شاعررا بشین...
MohaZalla
06-23-2011, 23:27
بابا جان هر کی که دوست دارین بیخیال شعر و شاعررا بشین...
همش تقصیر این خواجه پوریا صبوریه..!!!:ey babaaa:
پوریا صبور
06-23-2011, 23:50
:::::klچرا عصبی میشی؟!:::::kl
گفتم یه کم موضوع عوض شه!!
:shogh:هر چی شما بگید همونو میبحثیم:shogh:
پوریا جان نظر خودت چیه؟؟؟:soal:
MohaDeseh
06-24-2011, 00:02
من که ندیدمش...:hehee:
:jeddiiiii:
واقعااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا؟؟
من 3 بار دیدم...بازم دلم میخواد ببینم!
پوریا صبور
06-24-2011, 00:04
پوریا جان نظر خودت چیه؟؟؟:soal:
:sharmande:بریم بخوابیم:sharmande:
:balesh:خیلی خستم:balesh:
:wc:تا فردا فکراتو بکن وگرنه شعر میزارما!!!:wc:
MohaDeseh
06-24-2011, 00:06
فاضل نظری و حسین پناهی
من با شعر موافقم...واااای من عاشق ابتهاجم...شعراش فوق العاده ان
:sharmande:بریم بخوابیم:sharmande:
:balesh:خیلی خستم:balesh:
:wc:تا فردا فکراتو بکن وگرنه شعر میزارما!!!:wc:
تا زمانی که پوریا جان هستن ما کی باشیم که نظر بدیم...
الآن که خواب زوده...
:mage mishe:
من با شعر موافقم...واااای من عاشق ابتهاجم...شعراش فوق العاده ان
عزیزم ما تازه میخواییم این بحث رو جمع کنیم...
شما میگید من موافقم...
نه جانم بهتره بحث رو عوض کنیم...
MohaDeseh
06-24-2011, 00:13
عزیزم ما تازه میخواییم این بحث رو جمع کنیم...
شما میگید من موافقم...
نه جانم بهتره بحث رو عوض کنیم...
خوب عوض کنید...فقط توروخدا دوباره بحث زیست میست راه نندازین...ماها هیچی نفهمیم!!!:hihi:
خوب عوض کنید...فقط توروخدا دوباره بحث زیست میست راه نندازین...ماها هیچی نفهمیم!!!:hihi:
منم یک ساعت دارم چی میگم...
راست میگی...
تو رو خدا از زیست چیزی نگید که منم چیزی نمیگیرم...:gahhr:
:jeddiiiii:
واقعااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا؟؟
من 3 بار دیدم...بازم دلم میخواد ببینم!
وااای 3 بار دیدی میخوای دوباره ببینی...
حالا مگه این فیلمی که میگی در مورد چیه؟؟؟
:hehee:
MohaDeseh
06-24-2011, 00:25
وااای 3 بار دیدی میخوای دوباره ببینی...
حالا مگه این فیلمی که میگی در مورد چیه؟؟؟
جدایی نادر از سیمین...از اسمش معلومه دیگه!! یه فیلم اجتماعی فوق العاده:love:
من فقط فیلم های اکشن و طنز میبینم...
از فیلم های اجتماعی خوشم نمیاد...
Los Anseleig
06-24-2011, 06:06
وقتی گفتین بحث زیستو تموم کنین،تمومش کردیم،الکی گیر ندین
Los Anseleig
06-24-2011, 06:12
همه نوع فیلم میبینم،بیشتر از فیلمهای تاریخی،اصطلاحا وحشتناک،فیلمهایی که بر اساس واقعیت باشه،یا انسانو به فکر فرو ببره بیشتر خوشم میاد.
مثل هفت سال در تبت،شنا بر خلاف جریان،تروی،شرلوک هلمز،فیلم شخصیت هم خیلی قشنگه
پوریا صبور
06-24-2011, 09:48
من از فیلمایی خوشم میاد که نقش اولشو یه بچه بازی کنه و در مورد زندگی ساده و واقعی آدم باشه!!
ولی هم کم تولیید میشه هم کم توضیع اگه فیلمیو میشناسید به من بگید..
من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم
دین را دوست دارم ولی از کشیشها میترسم
قانون را دوست دارم ولی از پاسبانها میترسم
عشق را دوست دارم ولی از زن ها میترسم
کودکان را دوست دارم ولی از آینه میترسم
سلام را دوست دارم ولی از زبانم میترسم
من میترسم پس هستم
این چنین میگذرد روزو روزگار من
من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم
پوریا صبور
06-24-2011, 10:09
تا زمانی که پوریا جان هستن ما کی باشیم که نظر بدیم...
الآن که خواب زوده...
:mage mishe:
قربون تو!!:rose:
فعلا که انگار بحث سینما باز شده..:fek konam:
یه فیلم ایتالیایی چند وقت پیش دیدم خیلی قشنگ بود
اسمش من نمیترسم بود!!
یه بچه بود پدر مادرش تو جنوب ایتالیا عضو یه باند مافیایی بودن ولی چیزی که این فیلمو قشنگ میکرد توجه کارگردان به دنیای زیبای کودکی تو اوج کثافت بود نکته بعدیم محیط واقعا جذابو زیبای فیلم بود...
واقعا خیلی خوشم اومد..
یه فیلم دیگه هم دو سال پیش دیدم با همین نوع سبک
اسمش کامچاتکو بود!!
خانواده دوتا پسره جاسوس بودن و همیشه در حال فرار و تا آخر فیلمم معلوم نمیشه از کی فرار میکنن
ولی باز هم کل فیلم از نگاه کودک بزرگتره..
بچه با باباش یه بازیو انجام میده کخ باید کشور گشایی کنن پسره هیچ وقت نمیتونه بازیو ببره و همیشه کشور کامچاتکو دست پدرش میمونه و پدر شکست نمیخوره
آخر فیلم وقتی پدر بچه هرو تنها میذاره و واسه همیشه میره در گوشش میگه کامچاتکو همیشه برای تو وجود داره که یعنی هیچوقت ناراحت نباش و همیشه امیدوارو مسمم باش حتی اگه کل دنیا بر علیه تو بود..
:he:
مورینیو...
06-24-2011, 12:17
من از فیلمایی خوشم میاد که نقش اولشو یه بچه بازی کنه و در مورد زندگی ساده و واقعی آدم باشه!!
من میترسم پس هستم
میتوان به گل سرسبد این فیلم ها به بچه ای آسمان اشاره کرد که فوق الاده بود.
مورینیو...
06-24-2011, 12:19
Los Anseleig
جواب این معما رو هم درست گفتی بهت تبریک میگم منتظر چهارمیش باش
امیدوارم اونوهم درست بگی
مورینیو...
06-24-2011, 12:22
پوریا جان این یکی چطوره قافیه و مفهومش میزونه؟
توکه عمرت را به غنیمت شمردی / غم فردا آمدن را نخوری
که ازاین هستی و نیستی وجود / غم هجرت را به آخر نخوری
پوریا صبور
06-24-2011, 12:41
پوریا جان این یکی چطوره قافیه و مفهومش میزونه؟
توکه عمرت را به غنیمت شمردی / غم فردا آمدن را نخوری
که ازاین هستی و نیستی وجود / غم هجرت را به آخر نخوری
توی قطعه یا دوبیتی:
فرمش اینجوریه
_____________________@
_____________________@
_____________________*
_____________________@
*میتونه قافیه ردیف با@ باشه میتونه نباشه
اینجا هم نخوری با نخوری ردیفه و قبلش باید قافیه بیاد که را با آخر قافیه نیست
از وزن که بگذریم باید طول ابیات هم با هم برابر باشه..
تو که عمرت را نمیدانی غنیمت
بمان منتظره باد خزان,موی سپیدت
که در این گردش سالهای دنیا
نشود جز دوبهارو دو زمستان نسیبت
منم بلد نیستم شعر بگم!!
خیلی سخته شعر کلاسیک
منظورتم آخر نمیتونی بگی..!
آدم اگه تو این دوران بخواد شاعر بشه و شعر درست حسابی بگه باید یا نابغه باشه یا احمق
اینو معلم ادبیاتمون میگفت
Los Anseleig
06-24-2011, 13:23
los anseleig
جواب این معما رو هم درست گفتی بهت تبریک میگم منتظر چهارمیش باش
امیدوارم اونوهم درست بگی
این درسو(جانور شتاسی بی مهرگان) پاس کنم،کله تابستونم میشینم به معماهات فکر میکنم.
جونم به لبم رسید هرچی میخونم تموم نمیشه.دعا کنید فقط پاسش کنم راحت بشم
بچه ها نظرتون راجع به قهوه تلخ چیه؟؟؟
MohaDeseh
06-24-2011, 13:56
بچه ها نظرتون راجع به قهوه تلخ چیه؟؟؟
کلا مهران مدیری شاهکاره...
کاراشو دوست دارم...از اون پاورچین و ساعت خوش...تا همین قهوه تلخ...همه رو دوست دارم
MohaDeseh
06-24-2011, 14:06
همه نوع فیلم میبینم،بیشتر از فیلمهای تاریخی،اصطلاحا وحشتناک،فیلمهایی که بر اساس واقعیت باشه،یا انسانو به فکر فرو ببره بیشتر خوشم میاد.
مثل هفت سال در تبت،شنا بر خلاف جریان،تروی،شرلوک هلمز،فیلم شخصیت هم خیلی قشنگه
فیلم ترسناک میبینیم...هر فیلم معنا گرایی رو دوست ندارم...خیلی هاشون پیامی ندارن
من میترسم پس هستم
واااای یاد let me in افتادم...خیلی باحال بود
من فقط فیلم های اکشن و طنز میبینم...
از فیلم های اجتماعی خوشم نمیاد...
طنز تا چی باشه...طنز خوب کمه..خیییلیییی کم
joooooooooone
06-24-2011, 14:10
قهوه ی تلخم قشتگه اما من بیشتربا سریال های کمدی حال میکنم مثه همین ساختمان پزشکان به نظرم چیزه توپیه خصوصا اون منشی خیلی خنده داره:hehehe:
پوریا صبور
06-24-2011, 15:07
فیلم ترسناک میبینیم...هر فیلم معنا گرایی رو دوست ندارم...خیلی هاشون پیامی ندارن
واااای یاد let me in افتادم...خیلی باحال بود
زندگی طبیعی کودکان مثلا تو مزرعه و اینا ولی چون کم تولیید میشه دیگه هر فیلمی نقش اولش کودک باشه میبینم ولی کم پیش میاد خوشم بیاد
let me in که ترسناکه!!:sham:
قهوه ی تلخم قشتگه اما من بیشتربا سریال های کمدی حال میکنم مثه همین ساختمان پزشکان به نظرم چیزه توپیه خصوصا اون منشی خیلی خنده داره:hehehe:
قهوه تلخ هم که یه فیلم کمدی هست دیگه...
ساختمان پزشکان که یک فیلم خیلی توپیه و از مشکلات جامع حالتی طنز درست کرده...
منشی تو این فیلم خیلی گیجه...:sigar:
زندگی طبیعی کودکان مثلا تو مزرعه و اینا ولی چون کم تولیید میشه دیگه هر فیلمی نقش اولش کودک باشه میبینم ولی کم پیش میاد خوشم بیاد
منم فیلم ترسناک میبینم...
فیلم ترسناکی دوست دارم که دنباله دار باشه مثل اره...
:ghelyon:
n_mamali
06-24-2011, 16:04
خب قهوه تلخم طنزه ............ولی خداییش خانوم شیرزاد یه چیز دیگست:khandeeeee bahal:
Los Anseleig
06-24-2011, 17:23
فیلم حلقه 1 و2 هم قشنگن الته آمریکاییش نه ژاپنیش
case 39هم خوبه جالبه
اما به نظرم جن گیر از همه قشنگتره 1جورایی ملموسه،نزدیک به واقعیته،اغراقی توش نیست
پوریا صبور
06-24-2011, 17:34
گفتی جن گیر یاد یه خاطره افتادم!!
یه شب پسر عمه هام میخواستن منو بترسونن..
وقتی 5 سالم بود منو بردن طبقه پایین تو زیر زمین فیلم جنگیرو گذاشتن چراغارو خاموش کردنو رفتن..
منم اولین بار جن گیرو اونجا دیدم..
خاطره با حالی بود ولی من دیگه بعد از اون فیلمای ترسناک ندیدم..:hihi:
alexdelpiero_10
06-24-2011, 17:45
اگه كسي لينك فيلم هاي ترسناك (خيلي ترسناك باشه) رو دار لطف كنه بزاره تا منم بگيرم
ممنون
alexdelpiero_10
06-24-2011, 17:47
اگه كسي لينك فيلم هاي ترسناك (خيلي ترسناك باشه) رو دار لطف كنه بزاره تا منم بگيرم
ممنون
MohaDeseh
06-24-2011, 17:56
ساختمان پزشکان رو خییییلییی دوست دارم...
کلا پیمان قاسم خوانی محشره...
همه کاراش قشنگه:love:
MohaDeseh
06-24-2011, 17:57
آره...ولی خیلی خوشم اومد...جالب بود
MohaDeseh
06-24-2011, 17:58
قهوه تلخ هم که یه فیلم کمدی هست دیگه...
ساختمان پزشکان که یک فیلم خیلی توپیه و از مشکلات جامع حالتی طنز درست کرده...
منشی تو این فیلم خیلی گیجه...:sigar:
من از همه بیشتر خود دکتر نیما...بعد هم ناصر رو دوست دارم:love:
MohaDeseh
06-24-2011, 18:03
منم فیلم ترسناک میبینم...
فیلم ترسناکی دوست دارم که دنباله دار باشه مثل اره...
:ghelyon:
نه...من اره رو دوست ندارم...اره ترسناک نیست...چندش آوره...من از این فیلمها خوشم نمیاد فیلم ترسناک مثل the eye
فیلم حلقه 1 و2 هم قشنگن الته آمریکاییش نه ژاپنیش
case 39هم خوبه جالبه
اما به نظرم جن گیر از همه قشنگتره 1جورایی ملموسه،نزدیک به واقعیته،اغراقی توش نیست
جن گیر؟؟؟ اغراق توش نیست؟
Los Anseleig
06-24-2011, 18:07
گفتی جن گیر یاد یه خاطره افتادم!!
یه شب پسر عمه هام میخواستن منو بترسونن..
وقتی 5 سالم بود منو بردن طبقه پایین تو زیر زمین فیلم جنگیرو گذاشتن چراغارو خاموش کردنو رفتن..
منم اولین بار جن گیرو اونجا دیدم..
خاطره با حالی بود ولی من دیگه بعد از اون فیلمای ترسناک ندیدم..:hihi:
منم یاد یه خاطر از فیلم کینه و پسر عموم(mohammad ali) عضو همین سایته افتادم اما حیف شاید قبول نکنه یگم خیلی جالب بود جراتشم ایول داره.
Los Anseleig
06-24-2011, 18:10
نه...من اره رو دوست ندارم...اره ترسناک نیست...چندش آوره...من از این فیلمها خوشم نمیاد فیلم ترسناک مثل the eye
جن گیر؟؟؟ اغراق توش نیست؟
همه فیلما ترسناک اغراق دارن منظورم نسبت به فیلمهای دیگه کمتره
Los Anseleig
06-24-2011, 18:17
خب قهوه تلخم طنزه ............ولی خداییش خانوم شیرزاد یه چیز دیگست:khandeeeee bahal:
آره تیکه ها سنگینی میندازه
مورینیو...
06-24-2011, 18:55
این درسو(جانور شتاسی بی مهرگان) پاس کنم،کله تابستونم میشینم به معماهات فکر میکنم.
جونم به لبم رسید هرچی میخونم تموم نمیشه.دعا کنید فقط پاسش کنم راحت بشم
تا اینجا که بالا اومدی معلومه که آدم باهوشی هستی و میتونی جانور شناسی رو با نمره ی راضی کننده قبول بشی. بعد از امتحان برات معما میذارم.
مورینیو...
06-24-2011, 18:58
من کلا فیلم هایی که داخلش از زندان فرار میکنند یا به جاهای دوردست میرند سفرو درطول سفر براشون حادثه رخ میده رو دوست دارم ولی از همه بیشتر فیلم پلیسی دوست دارم هرکی اسم فیلم پلیسی بلده بهم بگه چون عاشق فیلم پلیسی ام. فیلم هایی هم که داخلش هیولا داره مثل پارک ژوراسیک هم محشره.
فیلم خیلی ترسناک میخواین من جزیره ی آدم خوارها رو پیشنهاد میکنم فقط جلوی کسی که ناراحتی قلبی داره نگاه نکنین چون از داستانی واقعی ساخته شده و هیجان و ترس برای اون شخص خیلی خطرناکه.
Los Anseleig
06-24-2011, 19:01
تا اینجا که بالا اومدی معلومه که آدم باهوشی هستی و میتونی جانور شناسی رو با نمره ی راضی کننده قبول بشی. بعد از امتحان برات معما میذارم.
6ام صبح تموم میکنم،عصرش با بچه ها میریم شیراز
حالا بگو
مورینیو...
06-24-2011, 19:08
فرض کن داخل یه جنگلی و هیچ سلاحی هم به همراه نداری در راه به یک دریاچه برخورد میکنی شایعه هست که درون این دریاچه تمساح وجود داره توهم نمیتونی دریاچه رو دور بزنی بخاطراینکه دریاچه عریضه و اگه بخوا ی دورش بزنی حداقلش 8 ساعت طول میکشه و شب میشه تو نمیتونی شب را درجنگلی وحشی وبدون سلاح سپری کنی بخاطر اینکه شب میشه و حیوانات درنده وجود دارد دراین حالت تو مجبوری از دریاچه رد بشی چه کار میکنی؟
joooooooooone
06-24-2011, 19:36
من فقط فیلمای خنده دار میبینم خصوصااگه علی صادقی ومجیدصالحی وجوادرضویان ورضاشفیعی جم توش باشه سریال شبهای برره روخیلی دوس داشتم حیف که تموم شد crying::- فیلمای ترسناکم زیادنگانمیکنم اما اره وحلقه1و2رودیدم زیادم ترسناک نیست بیشترفیلمای جنی رونمیبینم اونا خیلی ترسناکه دیگه ادم شب نمیتونه بخابه..........................مستندم زیادمیبینم مثه شکککککککککک اخ اونو خیلی دوس دارم دفه ی پیش که راجع به مدبود نمیدونم این دفعه راجع به چیه ولی هرچی هست خیلی برنامه ی باحالیه خیلی دوسش دارم:ehem:
پوریا صبور
06-24-2011, 23:09
ساخت فیلم مختار بزرگترین خیانت به نسل ایرانی و آداب ما و ابهت ایرانیه..
10 سال طول کشیده اینجوری ایرانی جماعتو تحقیر کنن..
واسه فیلم شاهنامه انقدر مسخره ساخته بودند که فقط دوتا قسمتشو دیدمو ازشم سر در نیاوردم
بودجه 20تا فیلمو ریختن تو سریالی که علیه خودمون ساخته شده..
آقا من همون دینیو میخوام که خودم میشناسم.. این که همش شد نژاد پرستی!!
eterza::-
خیانت این جماعتو کسی پاسخگو نیست..
به اندازه کل تاریخ عرب اسطوره و داستانو فرهنگ داریم..
اونوقت فقط حماسه شکست میسازن ونم از این عربای سوسمار خور عربستانو عراق..
من موندم به چیه نژادشون مینازن..؟!
هرکی حرف دیگه داره بزنه من اعصابم خورده دیگه..!
MohaZalla
06-24-2011, 23:20
واسه فیلم شاهنامه انقدر مسخره ساخته بودند که فقط دوتا قسمتشو دیدمو ازشم سر در نیاوردم
من یکی که عمرا جرات ندارم حرف بزنم بابا خیلی غاط زدی..!!!!:ajibeee::ajibeee::ajibeee:
Los Anseleig
06-25-2011, 00:12
Eterza::-
وقتی حرف میزنی بفهم چی میگی،فقط عربستان.........که عرب نیستن،منم عربم،اما از تمام کشورهای خلیج متنفرم
اون پیامبر که بهترین خلق خداست هم عربه.ضمنا این داره واقعیتهارو نشون میده نه خیانت.آره با اون فضایی که ابوبکرو عمرو عثمانو یزیدو معاویه ساخته بودن یکی فقط یکی بیاد دم از شیعه ی علی بودن و مساوی بودن تمام نژادها صحبت کنه کلیه
joooooooooone
06-25-2011, 09:41
اتفاقاخیلیم فیلم قشنگیه ونمیخوادنزادعرب وبرترازایرانی بدونه
بیشترمیخواد دوران مختاروزنده کنه
دوران پیامبروامام حسین و.....میخوادبگه که یاران مختارچقدفداکار بودن واسه پیروزی چقدسختی کشیدن
ولی متاسفانه بعضیا به جای اینکه به مفهوم فیلم توجه کنن ظاهرفیلم ومیبینن اگه دوهفته پیش برنامه ی هفت ومیدیدی ازگفته های خودت کلی خجالت میکشیدی :-ang
پوریا صبور
06-25-2011, 10:42
وقتی حرف میزنی بفهم چی میگی،فقط عربستان.........که عرب نیستن،منم عربم،اما از تمام کشورهای خلیج متنفرم
اون پیامبر که بهترین خلق خداست هم عربه.ضمنا این داره واقعیتهارو نشون میده نه خیانت.آره با اون فضایی که ابوبکرو عمرو عثمانو یزیدو معاویه ساخته بودن یکی فقط یکی بیاد دم از شیعه ی علی بودن و مساوی بودن تمام نژادها صحبت کنه کلیه
واسه همین گفتم عربستان..
من غلام عربای ایرانم هستم چون کلی دوست عرب داشتم که خیلی با مرامتر از فارسا هستند..
عربای اهواز جنوب تو جنگ ثابت کردن کجای کارن که اگه اونا نبودن معلوم نبود این عربای نژادپرست با ما چه میکردن..
من خودم هم دوست عراقی داشتم هم دوست عربستانی داشتم هم لبنانی و هم کویتی..
من به این تفرقه ای که میندازن اعتراز دارم وگرنه عربای الان غیر از دولتاشون اصلا نژادپرست نیستند..
من میگم چرا یه فیلم نمیسازند که ایرانیا توش پیروز شن!؟
چرا تمام فیلما توش شکسته..
من به حال سیاست فیلمسازی ایران دارم گریه میکنم که این همه تاریخ و داستان داریم اونوقت یا طنز میسازن یا شکست ایرانو!!
یه بار دیگه میگم من مخلصه همه عربای ایرانم هستم واسه همین کشورشو مشخص کردم..
اونم در زمان گذشته و الان دولتاشون..
اگه جسارتی به شما شد من عزر میخوام!!:rose:
Los Anseleig
06-25-2011, 11:36
واسه همین گفتم عربستان..
من غلام عربای ایرانم هستم چون کلی دوست عرب داشتم که خیلی با مرامتر از فارسا هستند..
عربای اهواز جنوب تو جنگ ثابت کردن کجای کارن که اگه اونا نبودن معلوم نبود این عربای نژادپرست با ما چه میکردن..
من خودم هم دوست عراقی داشتم هم دوست عربستانی داشتم هم لبنانی و هم کویتی..
من به این تفرقه ای که میندازن اعتراز دارم وگرنه عربای الان غیر از دولتاشون اصلا نژادپرست نیستند..
من میگم چرا یه فیلم نمیسازند که ایرانیا توش پیروز شن!؟
چرا تمام فیلما توش شکسته..
من به حال سیاست فیلمسازی ایران دارم گریه میکنم که این همه تاریخ و داستان داریم اونوقت یا طنز میسازن یا شکست ایرانو!!
یه بار دیگه میگم من مخلصه همه عربای ایرانم هستم واسه همین کشورشو مشخص کردم..
اونم در زمان گذشته و الان دولتاشون..
اگه جسارتی به شما شد من عزر میخوام!!:rose:
متاسفانه دولتهای عربی با فارس بودن یا ایرانی بودن ما مشکل ندارن مشکل اونا شیعه بودن ماست،بحث قومیت سرپوشیه روی این دشمنیشون
اما درباره فیلم این واقعیته نمیشه که تغییرش داد(البته در بعضی فیلمامون اضافه میکنیم)
آره ما هم کلی اسطوره داریم،ولی صنعت سینمای ما خیلی ضعیفه نسازن بهتره تا فیلمهای کم کیفیت یا بعضا بی کیفیت بسازن
مورینیو...
06-25-2011, 13:38
آقا پوریا من هم باهاتون مخالف و هم موافقم.
تحلیل من درمورد سریال مختارنامه:
1/ نباید به دید منفی به همه چیز نگاه کنیم. دلیل این اینکه سریال مختارنامه در دیالوگ های خود زیاد از عبارت عجم و عرب و تعصبات نژادی استفاده میکنه این است که در واقع این سریال می خواهد حماقت و کوتاه فکری مردم هزارو خوردی سال پیش عرب را به تصویر بکشد یکی از مبارزات پیامبر عظیم الشان اسلام این بود که با تبعیض نژادی مبارزه میکرد. او برتری انسان ها را به رنگ پوست و زبان و گویش نمی دانست بلکه به میزان اخلاص آن ها میدانست جایی که قرآن می فرمایند: برترین شما با اخلاص ترین شماست. پیامبری که این همه زحمت کشید و زندگی شیرین خود را برای هدایت این مردم تلخ کرد باز علاوه بر تبعیض نژادی شاهد تبعیض درجنسیت فرزند هم بود و البته چیزدیگری از قاتلین نوه ی پیامبر که هم نوه ی پیامبر بود و هم سالار همه ی مردم جهان انتظار نمیره. مختار مرد بزرگی بود و به شدت با تبعیض نژادی مبارزه میکرد. او کیان مرد ایرانی و دلیر را همنشین گرمابه و گلستان خود میدانست و با او مثل یک برادر بزرگتر مهربان بود و آن هم دلیلش این بود که حداقل از مردم عرب کسانی که زیر دست اویندو پیرو او جرات تبعیض نژادی نداشته باشند . سریال داوود میر باقری(مختارنامه) این مسئله را به روشنی پوشش داد. که از جنبه های مثبت آن بود.
2/ اما این سریال دو عیب دارد:
الف: مشکل متن دارد. برخی از جاها ی متن هجو دارد و برخی از جاها منبع تاریخی ندارد و من درآوردی است. مثلا کسی پیش عمربن سعد و زنش نبود که بفهمد آنان درخلوت بهم چه می گفتند.
ب: سهنه های جنگ در برخی از جاها فوق العاده مصنوعی و اقراق آمیز و در برخی از جاها تهوع آور است .
مثلا درجایی که غلام مختار توسط غلام شمر کشته می شودصحنه ای دلخراش و تهوع آوررا مشاهده نمودیم. این برنامه یک سریال است و مخصوصا موضوعش تاریخیست و مردم ما درهر سن و سالی خواستار دیدن آن هستند صحنه ها باید طوری طراحی شود که اگر کودکی دارد این سریال را میبیند نترسد و از طرفی یک انسان بالغ از مصنوعی بودن آن خنده اش نگیرد صحنه ها میتواند طوری ساخته شود که فقط دردرگیری ها گرده ای از خون ریخته شود نه اینکه خون مثل فواره فوران کندو کودک بترسد این مجموعه یک سریال است فیلم نیست که ما به کودک خود بگیم که نبیند برای سن اومناسب نیست یک مجموعه است و کودک مشتاق می شود آن را ببیند و روی روحیه ی او تاثیر منفی گذاشته و بجایی که یک هنرمند با روحیه ای لطیف درآینده وارد اجتماع شود یک قاتل فرار ی و اگر مثبت نگاه کنیم تبدیل به یک قصاب می شود. اگرکمی درتاکتیک های جنگی از سریال پرطرفدار جومونگ الگو برداری میکردیم این سریال را می توانستیم به یکی ازشاهکارهای سینمایی خود تبدیل کنیم.
نکته: منظورم از بکاربردن قصاب فقط یک اصتلاح بود وگرنه من خاک زیر پای همه ی گوشت فروش ها و تولیدی های گوشت هستم.
من که نگاش نمیکنم...
بچه ها من از فردا باید برم کارآموزی...:gerye:
کم میام نت دیگه باید ببخشید...
MohaDeseh
06-25-2011, 20:35
ببین آقا پوریا
شما خیلی تند رفتی و در منفی ترین دید بهش نگاه کردی
من اصلا با این فیلم مخالف نیستم!
اعتراف کنم به شخصه اصلا نمیدونستم قبل از این فیلم فردی به اسم مختار وجود داشته!!!
ولی خوب متاسفانه فیلمی نیست که به همین میزان راجع به تاریخ کشور خودمون باشه...
ولی نمیشه خرده گرفت که چون فیلم ایرانی به این عظمت ساخته نشده پس عربیشم نباید ساخت...:ehem:
پوریا صبور
06-25-2011, 23:27
ببین آقا پوریا
شما خیلی تند رفتی و در منفی ترین دید بهش نگاه کردی
من اصلا با این فیلم مخالف نیستم!
اعتراف کنم به شخصه اصلا نمیدونستم قبل از این فیلم فردی به اسم مختار وجود داشته!!!
ولی خوب متاسفانه فیلمی نیست که به همین میزان راجع به تاریخ کشور خودمون باشه...
ولی نمیشه خرده گرفت که چون فیلم ایرانی به این عظمت ساخته نشده پس عربیشم نباید ساخت...:ehem:
:ohum:چرا میشه خورده گرفت..:eyyyyy:
بودجه اش از مالیاتو پول نفت ما میره!
باید اول واسه ایرانی ساخته شه..
یه ملت بعضی اوقات دیگه خسته میشه از بعضی چیزا..
باید با فیلم روح خستشو شاد کرد..
باید از آینده تاریخ گفت.. باید از پیروزی های گذشته گفت..
باید از عزت ایرانی گفت..
باید روحشو فکرشو کرامتشو بالا برد..
نباید این حرفارو یه مشت لاشخور بزننو جوونای تشنه رو بکشن سمت خودشون..
باید عقل داشته باشن..
اکثر مردم ایران دیندارندو متدین!!اغلب اونا اکثر این شخصیتهای مختارو خلیفه هارو میشناسن..
ولی نیاز دارن خودشونن بشناسن..
وقتی تلویزیون ایران از ایرانی نگه وقتی شخص یا شبکه دیگه این حرفو به مردم بزنه مردمو جذب میکنه..
مردم وقتی جذب بیگانه شن ایران پوچ میشه..
ایران اگه یه لکه روش بیفته میخوام دنیا نباشه..
(افتاد)
:iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran::i ran::iran::iran::iran::iran:
AlexDelpiero
06-26-2011, 01:26
سلام دوستان
خسته نباشید
امیدوارم امتحانا رو خوب داده باشید !
یه چند روز اینترنت در دسترس نیست ...
تا اطلاع ثانوی خدا حافظ :gahhr:
*Rossonero*
06-26-2011, 03:37
باید از عزت ایرانی گفت..
باید عقل داشته باشن..
اکثر مردم ایران دیندارندو متدین!!اغلب اونا اکثر این شخصیتهای مختارو خلیفه هارو میشناسن..
وقتی تلویزیون ایران از ایرانی نگه وقتی شخص یا شبکه دیگه این حرفو به مردم بزنه مردمو جذب میکنه..
(افتاد)
فعلا که عربا ایرانو گرفتن و هیچی از خودمون نداریم.کو جشن های 17گانه ایرانی؟کو یه دونه از فرهنگ ناب ایران؟کو اسم و رسم ایران باستان؟متاسفانه همه چیز با عرب رفت......crying::-crying::-crying::-:-ang:-ang:-ang
اون از زبونمون اونم از فرهنگمون.همه رفت.چرا ایران باید یه کشور وحشی و تروریست تو جهان جابیافته؟ها؟
من حتی یه قسمتم از این فیلمه مختار ندیدم.چرا همین بود جه خرج ساخت فیلمی به اسم کوروش کبیر نشه؟چرا نباید خرج چه میدونم هرچی درباره ایران نشه؟که خرج عریا یشه؟
کاملا با این طور فیلما مخالفم....:gahhr:
در ضمن اینم اضافه کنم که چاکر عربای با معرفت ایرانیه خودمونم هستیم.....:bia baghalam:
مورینیو...
06-26-2011, 07:27
بچه ها دیشب جاتون خالی یه طوفان حسابی اومد شهرمون تقریبا مثل همون طوفانی که تو فیلم طوفان اومده بود. سقف حلبی چندتا خونه کنده شد و شیشه ها میلرزید و چیزی که جذاب ترش کرد قطع شدن برق و فرورفتن کل شهر درتاریکی مطلق ولی انصافا تو تاریکی ماه هم عجب نوری داره ها دمش گرم.
مورینیو...
06-26-2011, 08:10
من یه آشنا دارم بهم گفت هنرپیشه های مختار نامه هفته ای یک میلیون تومان یعنی ماهی 4میلیون تومان حقوق میگرفتند حالا خودتون حساب کنید که حقوق این همه هنر پیشه طی 10 سال چقدر شده.
مورینیو...
06-26-2011, 08:19
فعلا که عربا ایرانو گرفتن و هیچی از خودمون نداریم.کو جشن های 17گانه ایرانی؟کو یه دونه از فرهنگ ناب ایران؟کو اسم و رسم ایران باستان؟متاسفانه همه چیز با عرب رفت......crying::-crying::-crying::-:-ang:-ang:-ang
اون از زبونمون اونم از فرهنگمون.همه رفت.چرا ایران باید یه کشور وحشی و تروریست تو جهان جابیافته؟ها؟
من حتی یه قیمتم از این فیلمه مختار ندیدم.چرا همین بود جه خرج ساخت فیلمی به اسم کوروش کبیر نشه؟چرا نباید خرج چه میدونم هرچی درباره ایران نشه؟که خرج عریا یشه؟
کاملا با این طور فیلما مخالفم....:gahhr:
در ضمن اینم اضافه کنم که چاکر عربای با معرفت ایرانیه خودمونم هستیم.....:bia baghalam:
اسم و فرهنگ ایران باستان عظمت کوروش کبیر و اقتدار نادرشاه افشارو دلسوزی امیرکبیر و استدلال مثال زدنی کریم خان درامر حکومت نشان دهنده ی عظمت و فرهنگ ایرانی هاست. اولین ها مطعلق به ایرانه اولین کشاورز دنیا ایرانی بوده اولین آهنگردنیا ایرانی بوده و... . بزرگترین کشف بشر که آتش باشه توسط ایرانی های عصر حجر بوده. سازنده ی قالیچه های پرنده ایرانی بوده بازم بگم.کجای فرهنگ این عربای امروزی اینچنینیه. مردمی خرافاتی و نادان شتر سالم رو داغ میکنن تا شتر بیمار خوب بشه که درآخر هردو شتر رو ازدست میدن این احمقانه نیست.
سیمنای ما درحدو اندازه های ساختن یه فیلم تاریخی ایرانی نیست خودم که عیب های مختار نامه رو درصفحه ی قبل گفتم. این عیوب که رفع شه سریالی درمورد کوروش کبیر هم خواهیم ساخت بهامید آن روز.
Los Anseleig
06-26-2011, 09:49
باید از عزت ایرانی گفت..
باید عقل داشته باشن..
(افتاد)
بعضی حرفات واقعا مورد قبوله،اما تفکرت تفکر ایرانی اسلامی نیست تفکر ایرانی خالیه.
منم دوست دارم فیلمهایی از کوروش کبیر داریوش و ....ساخته بشه واقعا هر کدوم از اینها یک اسطوره بودن.
ضمناا فیلم مختار ربطی به عرب و فارس و ....این چیزا نداره.تنها کسیکه تونست قیام کنه و قیامش به سرانجام برسه مختار بود.تمام حاظرین در کربلا رو مجازات کرد.اگه قرار عربو فارسو....نگاه کنیم کسایی که در کربلا بودن بیشترشون عرب بودن و اونارو مجازات کرد.پس باید اعراب ازش متنفر باشن،مختار اسطوره ی اسلامیه نه اسطوره اعراب باید به این توجه کرد.همون طور که مجنون حتی در کشورهای عربی اسطوره عشقه و اسطوره بودن ربطی به زبانش نداشت.
n_mamali
06-26-2011, 10:59
من یه آشنا دارم بهم گفت هنرپیشه های مختار نامه هفته ای یک میلیون تومان یعنی ماهی 4میلیون تومان حقوق میگرفتند حالا خودتون حساب کنید که حقوق این همه هنر پیشه طی 10 سال چقدر شده.
واقعا شما ها از فیلم مختار بدتون میاد؟؟؟:gahhr::gahhr:
پوریا صبور
06-26-2011, 11:11
بعضی حرفات واقعا مورد قبوله،اما تفکرت تفکر ایرانی اسلامی نیست تفکر ایرانی خالیه.
منم دوست دارم فیلمهایی از کوروش کبیر داریوش و ....ساخته بشه واقعا هر کدوم از اینها یک اسطوره بودن.
ضمناا فیلم مختار ربطی به عرب و فارس و ....این چیزا نداره.تنها کسیکه تونست قیام کنه و قیامش به سرانجام برسه مختار بود.تمام حاظرین در کربلا رو مجازات کرد.اگه قرار عربو فارسو....نگاه کنیم کسایی که در کربلا بودن بیشترشون عرب بودن و اونارو مجازات کرد.پس باید اعراب ازش متنفر باشن،مختار اسطوره ی اسلامیه نه اسطوره اعراب باید به این توجه کرد.همون طور که مجنون حتی در کشورهای عربی اسطوره عشقه و اسطوره بودن ربطی به زبانش نداشت.
لیلی و مجنون جفتشون عرب بودن..
امام خمینی میگه بعضی ها اسلامو واسه ایران میخواخند ولی ما ایرانو واسه اسلام..
ما کم خدمت به اسلام نکردیم!
کم از خودمون نزدیم!
کم جون ندادیم!
بازم همه وجود هستیم..
ولی ملتی که خودباخته باشه..همه چیزشو میبازه..
ما باید بدونیم چه انسانهای بزرگی هستیم تا بتونیم کارهای بزرگ بکنیم
ولی وقتی همش مارو برده عربا نشون میدن..
میگیم همون انسانهای بزرگ بیانو اسلامو نجات بدن ما هم که یه عمر برده بودیم کاری از ما ساخته نیست..
من یه ایرانیه شیعه هستم و به هردوش افتخار میکنم..
ولی من میدونم که فیلمی در مورد پادشاههای ایران ساخته نمیشه..اینو مطمئن باشید..
من پدرم جانباز جنگه و دلم واسه خون پدرم و همه ایرانیا میسوزه که از خودیم سرکوفت میشنون..
این بحثو جمع کنیم ولی به ایرانی بودن خودمون باید افتخار کنیم حتی اگه همه بخواهند این افتخارو به ذلت تبدیل کنن
اسلام هم میگه سرزمین انسان مانند مادر اون میمونه ما واسه مادرمون چه کردیم..!؟
Los Anseleig
06-26-2011, 12:23
لیلی و مجنون جفتشون عرب بودن..
امام خمینی میگه بعضی ها اسلامو واسه ایران میخواخند ولی ما ایرانو واسه اسلام..
ما کم خدمت به اسلام نکردیم!
کم از خودمون نزدیم!
کم جون ندادیم!
بازم همه وجود هستیم..
ولی ملتی که خودباخته باشه..همه چیزشو میبازه..
ما باید بدونیم چه انسانهای بزرگی هستیم تا بتونیم کارهای بزرگ بکنیم
ولی وقتی همش مارو برده عربا نشون میدن..
میگیم همون انسانهای بزرگ بیانو اسلامو نجات بدن ما هم که یه عمر برده بودیم کاری از ما ساخته نیست..
من یه ایرانیه شیعه هستم و به هردوش افتخار میکنم..
ولی من میدونم که فیلمی در مورد پادشاههای ایران ساخته نمیشه..اینو مطمئن باشید..
من پدرم جانباز جنگه و دلم واسه خون پدرم و همه ایرانیا میسوزه که از خودیم سرکوفت میشنون..
این بحثو جمع کنیم ولی به ایرانی بودن خودمون باید افتخار کنیم حتی اگه همه بخواهند این افتخارو به ذلت تبدیل کنن
اسلام هم میگه سرزمین انسان مانند مادر اون میمونه ما واسه مادرمون چه کردیم..!؟
آخه وقی عمر ایران بگیره انتظار داری تبعیض نشه،آخه اون از عدالت چی حالیشه،اومد گند زد به تمام تلاشهای پیامبر.
همون بهتر درباره پادشاهای ایرانی نسازن،آخه هنوز سینما نمیتونه فیلمی با کیفیت خوب درباره پادشاهان ایرانی بسازه.میزنه همه چیو داغون میکنه
بچه ها کی از فراماسون و فراماسونری و شیطان پرستی اطلاعاتی داره؟؟؟
هر کی هر چی میدونه بگه...
من که تکمیلم...
Los Anseleig
06-26-2011, 13:00
من که تکمیلم...
زیاد اطلاعاتی ندارم دوست دارم بیشتر راجع بشون بدونم
چندتا کلیپ دیدم که تو یکیشون نشون میداد روسای جمهور کشورهای غربی با دستشون علامت شیطان پرستیو نشون میدادن
AlexDelpiero
06-26-2011, 13:16
یه مسئله که من یادم رفت بگم اینه که واقعا خوشحالم اینجا همه با هم در صلح و سلامت بحث می کنیو و امیدوارم همسن حس دوستی بین ما بشه و هیچوقت کاری نکنید تا طرف مقابل احساس کنه بهش داره بی احترامی بشه ...
ولی در مورد بحث مختار ... من چند تا پست رو تصادفی خوندم ... یک نکته رو فراموش نکنید ما ایرانی هستیم ولی قرار نیست ملیتمون باعث بشه به دینمون تهمت و افترا بزنیم ...
متاسفانه اینترنت بنده هم در حالا حاضر Dial Up هست ولی تا 17 یا 18 تیر ایشالله دوباره حضور مستمر خواهیم داشت ...
MohaDeseh
06-26-2011, 13:41
اون ده سال مدت زمانیه که از جمع آوری اطلاعات تاااااا تموم شدن کار طول کشیده...فیلم برداری این کار 4سال بود و هر بازیگر فقط به میزان سکانس هایی که بازی کرده دستمزد میگیره
من که تکمیلم...
بیخیال بابا...میان حک میکنن...$$$$$ میکنن...هرکی اطلاعات میخواد بره سی دی های دکتر راعفی پور رو بگیره...فوق العاده حرف میزنه:ehem:
joooooooooone
06-26-2011, 14:46
خواهش میکنم دینمون و زیرسوال نبریم بیایم راجع به یه چیزدیگه بحث کنیم به قول محدثه یه وخ ممکنه حرفای ناجوربزنیم بعدمیان اینجارو $$$$$میکنن
اصلا بیاین راجع به فیلم جدیدی که ازشبکه ی تهران واستانهای دیگرکشورپخش میشه بحث کنیم
همین فیلم سه پنج دو من قسمت اولش ودیشب دیدم راجع به فوتبالم هست نودقسمت ولی خیلی باحاله سیاوش خیرابی هم توش بازی میکنه به همه ی فوتبالی هاتوصیه میکنم حتما دنبالش کنید
باکارای قشنگه سهیلی زاده که اشنا هستین ترانه ی مادری.......فاصله ها.....دلنوازان حالاهم این فیلمه تیترارپایانی شم علی لهراسبی میخونه درمجموع فیلم قشنگیه حتما نگاش کنین
پوریا صبور
06-26-2011, 14:56
من که تکمیلم...
در مورد ماسونها که تاریخ بسار زیادی داره و عرفانهای نو ظهور خیلی جای بحث هست!!
ولی به نظر من این از سیاستشونه که مخفیانه کار میکنن چون انسان به مباحث مرموز بیشتر علاقه داره و در مورد نمادهاشم زیاد دنبال این حرفا نباشید چون نمادهارو یه جوری انتخاب کردن که حتی کسایی هم که هیچ اطلاعی ندارن ناخوداگاه استفاده میکنن..
به نظرم به این چیزا فکر نکنیم بهتره چون به نظرم صحبت در مورد بدیهای گروهی که بدیهارو خوب میدونه عین تبلیغ اونه..
ولی تو دانشگاه های ما با اسامی مختلف و با سواستفاده از اعتقادات دینی ممکن شمارو حدف قرار بدن پس پس هرکی احساس زیاز کرد حتما در مورد این گروه ها تحقیق کنه..
باید خیلی حواسمون جمع باشه چون من شنیدم که چنتا از آدم های مهم هم فریب گروه هایی مثل حلقه و.. رو خوردن..:fek konam:
:iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran::i ran::iran:
مورینیو...
06-26-2011, 22:09
یه مسئله که من یادم رفت بگم اینه که واقعا خوشحالم اینجا همه با هم در صلح و سلامت بحث می کنیو و امیدوارم همسن حس دوستی بین ما بشه و هیچوقت کاری نکنید تا طرف مقابل احساس کنه بهش داره بی احترامی بشه ...
ولی در مورد بحث مختار ... من چند تا پست رو تصادفی خوندم ... یک نکته رو فراموش نکنید ما ایرانی هستیم ولی قرار نیست ملیتمون باعث بشه به دینمون تهمت و افترا بزنیم ...
متاسفانه اینترنت بنده هم در حالا حاضر dial up هست ولی تا 17 یا 18 تیر ایشالله دوباره حضور مستمر خواهیم داشت ...
جون داداش شما نباشید حال نمیده. بحث گرم نیست. بابا ول کنید مختارنامه رو.
درضمن جاداره یه تشکر ویژه از جناب آقای کفاشیان بخاطر حذف تیم ملی بکنم.
*Rossonero*
06-27-2011, 06:03
آقای کفاشیان [/I]بخاطر حذف تیم ملی بکنم.
اونکه هیچی کلا تعطیله.فقط ساخته شده برا خندیدن و سبکبازی و...چکارش به این کارا.
انتظار بیشتری هم نمیرفت.:-ang:-ang:iran::iran::-ang:-ang:-ang
joooooooooone
06-27-2011, 15:45
اونکه هیچی کلا تعطیله.فقط ساخته شده برا خندیدن و سبکبازی و...چکارش به این کارا.
انتظار بیشتری هم نمیرفت.:-ang:-ang:iran::iran::-ang:-ang:-ang
ایول سبک بازی وخوب اومدی
مورینیو...
06-27-2011, 18:15
بچه هایکی بمن بگه چرا کفاشیان نمیره؟ یعنی یکی پیدا نمیشه با یه تیپا پرتش کنه بیرون. بابا بسه دیگه هرچی تونستی پوست فوتبال ایرانو کندی دیگه این فوتبال پوست نداره که جنابعالی بخوای بکنیش چیزی که منو نگران میکنه فکر کفاشیانه نکنه بخواد گوشت فوتبال ایرانو هم بکنه؟
n_mamali
06-27-2011, 18:31
بچه هایکی بمن بگه چرا کفاشیان نمیره؟ یعنی یکی پیدا نمیشه با یه تیپا پرتش کنه بیرون. بابا بسه دیگه هرچی تونستی پوست فوتبال ایرانو کندی دیگه این فوتبال پوست نداره که جنابعالی بخوای بکنیش چیزی که منو نگران میکنه فکر کفاشیانه نکنه بخواد گوشت فوتبال ایرانو هم بکنه؟
به خاطر اینکه فوتبال ایران در . پیمون درست و حسابی نداره و کسی بالا سرش نیست:ghelyon:
joooooooooone
06-27-2011, 20:52
کارازگوشت وپوست واستخون گذشته
کفاشیان مثه باکتری میمونه تا فوتباله ایرانو تجزیه نکنه ول کن نیست:gerye:
مورینیو...
06-27-2011, 21:04
باکتری که چه عرض کنم بیشترشون مفیدند کفاشیان مثل قارچ میمونه.
بابا جون مادرت برو ما رئیس فدراسیون نمی خوایم کی رو باید ببینیم. وجدانا اگه رئیس فدراسیون نمی داشتیم خیلی بهتر بود.
MohaDeseh
06-28-2011, 00:25
با این اوصاع خفت باری که فوتبالمونو گرفته بچه ها بیاین پیش پیش فاتحه بخونیم!!:khahesh::khahesh:
*Rossonero*
06-28-2011, 00:43
یعنی شما بعد از این همه خفت به یه تیپا راضی میشین؟:ajibeee::ajibeee::ajibeee:
*Rossonero*
06-28-2011, 00:44
به خاطر اینکه فوتبال ایران در . پیمون درست و حسابی نداره و کسی بالا سرش نیست:ghelyon:
نه مشکل از فوتبال نیست.مشکل چیز دیگه ایه.جاش نیست.$$$$$
مورینیو...
06-28-2011, 10:27
یعنی شما بعد از این همه خفت به یه تیپا راضی میشین؟:ajibeee::ajibeee::ajibeee:
تیپا زدنش راست باشه آره من راضیم همین که کفاشیان شرشو کم کنه و بره کفاشی کنه خیلیه. مرتیکه عین بختک چسبیده به فوتبال ایران.
بچه ها من چند روزی نتم مشکل داره نمیتونم بیام...
مورینیو...
06-28-2011, 20:39
بچه ها من چند روزی نتم مشکل داره نمیتونم بیام...
ای بابا ضد حال زدی که تو نباشی در اینجا رو باید گل بگیرند.
شوخی کردم ناراحت نشو.:-shad
AlexDelpiero
06-28-2011, 21:06
نه مشکل از فوتبال نیست.مشکل چیز دیگه ایه.جاش نیست.$$$$$
:bia baghalam::bia baghalam::bia baghalam::bia baghalam:
تشکر واسه این پست کمه !
کفاشیان مثل عروسک خیمه شب بازی و هیج اختیاری از خودش نداره !
اینو عوض کنند یکی دیگه میذارن بد تر از این ! :gahhr:
MohaZalla
06-28-2011, 21:57
:bia baghalam::bia baghalam::bia baghalam::bia baghalam:
تشکر واسه این پست کمه !
کفاشیان مثل عروسک خیمه شب بازی و هیج اختیاری از خودش نداره !
اینو عوض کنند یکی دیگه میذارن بد تر از این ! :gahhr:
اصلا باید کلا در فوتبال آسیا رو گل گرفت..!!!:ey babaaa:
وقتی afc بیاد فدراسیون فوتبال ایران رو بعنوان یکی از بهترین فدراسیونهای آسیا انتخاب کنه دیگه معلومه فاتحه ی فوتبال آسیا خوندس!
من نمیدونم چه چیز مثبتی تو این فدراسیون به گل نشسته دیدن که این عنوان رو بهش دادن؟!؟:soal:
n_mamali
06-28-2011, 22:59
اسکاش یاکتری بود........................مثل یدونه انگل هستش که یه فوتبال ایران چسبیده:ahaaaaaa:
مورینیو...
06-29-2011, 12:21
باز گریه دار میدونین چیه؟ کفاشیان میگه:[ استعفا دادم مورد قبول نشد]crying::-
مطمعنین فدراسیون ایران بهترین فدراسیون آسیا شد پس ژاپن چی میشه یا استرالیا که قهرمان و نایب قهرمان آسیا شدند.
پوریا صبور
06-29-2011, 15:09
به نظر من این بحث بی نتیجه رو ول کنیم..
منم با alex موافقم کفاشیان یه عروسکه..
ولی اینکه به گریه های ما میخنده خیلی رو مخه..
ژاوی تو فیس بوک.. عکسای قشنگی داره..
*Rossonero*
06-29-2011, 15:18
اصلا فوتبال ایران چیه که روش بحث کنیم؟کیفیت بالایی داره؟خیلی جذابه؟آخه چی داره؟دوتا بازیکن درست حسابی نداریم.فدراسیون ایرانم شاید با دو تومن رشوه ای چیزی بهترین فدراسیون شده باشه.هر چند که رشوه دادن برای این کار یه کار خیلی احمقانه به نظر میاد.مطمئن باشید این فدراسیون خودش بهترین فدراسیون نشده.
n_mamali
06-29-2011, 16:19
بابا بیاین این بحث فوتبال رو کنار بذازیم و در باره ی یه چیز دیگه صحبت کنیم:ehem:
مورینیو...
06-29-2011, 18:50
بحث فوتبال ایران و کفاشیان رو من شروع کردم الانم میگم دیگه شخصا ادامه نمیدم شما رو نمی دونم.
بیاین در مورد بزرگترین سوتی که دادیم صحبت کنیم یه کم دور هم با هم بخندیم.
اول از خودم شروع میکنم:شاید خنده دار نباشه اما از هیچی بهتره.این سوتی مال عید امساله.
یه شب شام خونه ی عمه ام کل فامیل دعوت بودند. ما خونمون خاله و شوهر خاله ام مهمانی اومدند. تا برن ساعت شد 9/5شب.
مهمون که رفت ما رفتیم تاکسی تلفنی تا یه ماشین بگیریم. هوا بارونی بود و تاکسی تلفنی ماشین نداشت . رفتیم تاکسی شهری بگیریم که انگار اون شب اصلا قحطیه تاکسی بود. دیر کرده بودیم پسر عمه ی اسکلم هی زنگ میزن الان 20 نفر گرسته منتظر شمان تا بیاین شام بخوریم.شوهر خاله ام که مهمون همون شبه ما بود می دونست ما باید بریم مهمونی یه مسافر تو شهری براش خورد و اونو رسوند و زنگ زد به موبایل من گفت اگه نرفتین من بیام دنبالتون. منم گفتم نه تاکسی نیست و بیاین دنبالمون.(شروع سوتی) حالا توهمین گیرو دار یه پرایدی جلوم می ایسته منم بدون توجه به حرفش میگم آقا ما ماشین نمی خوایم. پرایدی دوباره یه چیزی گفت که من نفهمیدم و من دوباره گفتم حاجی ماشین نمی خوایم. مادرم گفت آقا دست شما درد نکنه ماشین یکی از آشنایان داره میرسه. دیدم یارو پیله هستش گفتم داداش ماشین نمی خوایم مگه کری نمی شنوی ماشین نمی خوایم. راننده ماشین میگه داداش گوشت ایراد داره دارم سه ساعته حنجرمو پاره میکنم میگم دارو خانه کجاست کی حالا خواست تو این هیری بیری مسافر سوار کنه. داروخانه میدونی چیه؟میخوام برم اونجا؟منم کمی خندم گرفت و آدرس بهش دادم.
joooooooooone
06-29-2011, 19:10
اتفاقابحث قشنگیه
همین چندوقت پیش رفته بودم مغازه شارج بخرم رفتم تو به اقای مغازه دارگفتم خسته نباشین اقا
اقاهه گفت خواهش میکنم بفرمایین یه دونه شارج پنج تومنی برداشتم وگفتم ببخشیداقااین شارج پنج تومنی هاتون چنده :flowerysmile:
joooooooooone
06-29-2011, 19:15
اقاهه هم ازنفهمی من سواستفاده کردوگفت قابلی نداره خانوم شیش تومن حالا جالبیش اینجاست که شیش تومن و بهش دادم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
مورینیو...
06-29-2011, 22:09
بچه ها من تا شنبه نمی تونم نت بیام فعلا خداحافظ
MohaZalla
06-29-2011, 22:12
بچه ها من تا شنبه نمی تونم نت بیام فعلا خداحافظ
حالا که سر من خلوت شده همه دارن یکی یکی خداحافظی میکنن..!!:narahat:
میبینم چند وقتی نبودم دوباره مهدی جوگیر شده و تاپیک جدید زده؟؟؟؟؟؟
n_mamali
06-30-2011, 15:39
حالا که سر من خلوت شده همه دارن یکی یکی خداحافظی میکنن..!!:narahat:
نه نگران نباااااااش...من هستمbaghal:-baghal:-:chakerim::chakerim:
AlexDelpiero
06-30-2011, 19:16
میبینم چند وقتی نبودم دوباره مهدی جوگیر شده و تاپیک جدید زده؟؟؟؟؟؟
:rose:
خوش آمدی ابی خان ...
باش با ما ...
ای بابا ما هر از چند گاهی به سرمون میزنه یه تکونی به دربی میدیم ... شماها هم بی معرفت ... اصلا یه سری به ما نمی زنید ! :shogh:
nobody11
06-30-2011, 19:39
سلام من كه تا يه هفته ديگه گيرم ولي بعدش هستم در خدمتون!!
MohaZalla
06-30-2011, 20:23
سلام من كه تا يه هفته ديگه گيرم ولي بعدش هستم در خدمتون!!
خدمت از ماست ولى يه مسأله اى كه هست اينه كه موقع امتحاناى پايانى همه آنلاين بودن ولى الان كه امتحانا تموم شده...!!!:ajibeee:
سلام بچه ها بلاخره از شر کنکور راحت شدیم lay_;;lay_;;lay_;;
پوریا صبور
06-30-2011, 22:12
منم کنکورمو دادم!!!!!!!!!!!!
سوالات ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) آزمون سراسری ریاضی پاسخاشم بعدا میاد..
n_mamali
07-01-2011, 00:30
سوالات ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) آزمون سراسری ریاضی پاسخاشم بعدا میاد..
واقعا تو کنکور داشتی؟؟؟ایشاالله که قبول بشیbaghal:-
ایشاالله که قبول بشی:bia baghalam:
*Rossonero*
07-01-2011, 14:44
وای کمرم خیلی درد میکنه.
سایت خیلی سوت و کور شده.حالا که همه امتحانا و مدرسه ها و کنکورم تموم شده سایت خلوت تر شده.
به قول MohaZalla ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) موقع امتحانای خرداد همه آنلاین بودن ولی حالا.......هیچ کس نیست!!!!
وای کمرم خیلی درد میکنه.
سایت خیلی سوت و کور شده.حالا که همه امتحانا و مدرسه ها و کنکورم تموم شده سایت خلوت تر شده.
به قول MohaZalla ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) موقع امتحانای خرداد همه آنلاین بودن ولی حالا.......هیچ کس نیست!!!!
حالا چرا کمرت؟:fek konam::-kal
بدی فوتبال همینه اوجش میخوره به خرداد و امتحانات:nishkhand:
الانم که بیکاری هیچ خبری از فوتبال نیست
ساعت 2 شب بشینید شبکه 3 فوتبال میزاره
چند شب پیش ایران یوگسلاوی بازی داشت(جام جهانی 98)چه گلی خورد نکیسا:hehee:
پوریا صبور
07-01-2011, 16:22
:sooot:
واقعا مثل کوچه های سر ظهر تابستون شده سایت..
پوریا صبور
07-01-2011, 17:47
یه شب خانم خونه به خونه بر نمیگرده
و تا صبح پیداش نمیشه!
صبح بر میگرده خونه و به ش...وهرش میگه كه دیشب مجبور شده خونه یكی از دوستهای صمیمیش (مونث) بمونه
شوهر بر میداره به ۲۰ تا از صمیمی ترین دوستهای زنش زنگ میزنه ولی هیچكدومشون حرف خانم خونه رو تایید نمیكنن!
یه شب آقای خونه تا صبح برنمیگرده خونه. صبح وقتی میاد به زنش میگه كه دیشب مجبور شده خونه یكی از دوستهای صمیمیش (مذكر) بمونه
خانم خونه بر میداره به ۲۰ تا از صمیمی ترین دوستهای شوهرش زنگ میزنه : ۱۵ تاشون تایید میكنن كه آقا تمام شب رو خونه ی اونا مونده! ۵ تای دیگه حتی میگن كه آقا هنوزم خونه اونا پیش اوناست !!!
نتیجه اخلاقی : یادتون باشه كه مردها دوستهای بهتری برای همدیگه هستند !
MohaZalla
07-01-2011, 18:02
به قول صادق هدایت زندگی در پنج شیشه خلاصه میشه:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] pEE&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1
نتیجه اخلاقی:
زیاد حرص دنیا رو نخورید..!!!
joooooooooone
07-01-2011, 18:41
یه شب خانم خونه به خونه بر نمیگرده
و تا صبح پیداش نمیشه!
صبح بر میگرده خونه و به ش...وهرش میگه كه دیشب مجبور شده خونه یكی از دوستهای صمیمیش (مونث) بمونه
شوهر بر میداره به ۲۰ تا از صمیمی ترین دوستهای زنش زنگ میزنه ولی هیچكدومشون حرف خانم خونه رو تایید نمیكنن!
یه شب آقای خونه تا صبح برنمیگرده خونه. صبح وقتی میاد به زنش میگه كه دیشب مجبور شده خونه یكی از دوستهای صمیمیش (مذكر) بمونه
خانم خونه بر میداره به ۲۰ تا از صمیمی ترین دوستهای شوهرش زنگ میزنه : ۱۵ تاشون تایید میكنن كه آقا تمام شب رو خونه ی اونا مونده! ۵ تای دیگه حتی میگن كه آقا هنوزم خونه اونا پیش اوناست !!!
نتیجه اخلاقی : یادتون باشه كه مردها دوستهای بهتری برای همدیگه هستند !
نتیجه ی اخلاقی:مردا کذاب ترین ادم های روی زمین هستند وخانوم ها راستگوترین فرشتگان
پوریا صبور
07-01-2011, 19:00
نتیجه ی اخلاقی:مردا کذاب ترین ادم های روی زمین هستند وخانوم ها راستگوترین فرشتگان
این نتیجه رو از دروغی که زنه به مرده گفت فهمیدی!!!
صد در صد دخترا خیلی موزی هستند اینو من قبول دارم ولی راستگو نه..اونا که آمار دادن ترسو هستند نه راستگو..
MohaDeseh
07-01-2011, 19:55
آخییییییییییییییییییییییی ییییی دربیییییییییییییییییییییی ییییییییییییی:love::love::love:
چند روزی نیومدم دربی دلم تنگ شد...
احوال دوستان؟؟؟خوبین همگییِ؟؟؟
دوستایی که کنکور داشتن...کنکوز چطور بود؟؟
چیکار کردین؟؟
میدونم میدونم..همگی دلتون برام تنگ شده بود...اشکارو کنار بزارین...دیگه گریه نکنین من برگشتم!!:ehem::ehem::ehem:
joooooooooone
07-01-2011, 21:02
آخییییییییییییییییییییییی ییییی دربیییییییییییییییییییییی ییییییییییییی:love::love::love:
چیکار کردین؟؟
میدونم میدونم..همگی دلتون برام تنگ شده بود...اشکارو کنار بزارین...دیگه گریه نکنین من برگشتم!!:ehem::ehem::ehem:
خوب شد گفتی چون دیگه جعبه ی دستمال کاغذیمون تموم شده بود:hehehe::hehehe::hehehe:
پوریا صبور
07-01-2011, 23:31
چیکار کردین؟؟
:love:نه! ولی من واقعا دلم تنگ شده بود..:love:
با این که خودم نبودم :khelal dandoon:ولی احساس کردم MohaDeseh ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) :ohum: نیست همین طور دلم داشت شور میزد..:::::kl
:ehe:خوب شد اومدی چون دلم دیگه شورشو در آورده بود..:ehe:
:mage mishe: نه ولی خدایی کنکور دادم مشغلم زیادتر شده..:mage mishe:
:yes:قبلا درس میخوندیم وسطش استراحت میکردیم..:yes:
crying::-الان همش داریم استراحت میکنیم پس کی وقت آزاد داشته باشیم..crying::-
مورینیو...
07-02-2011, 08:31
این طراح سوال عوضی کنکور بخش زیت شناسی رو از 5 فصل کتاب که خیلی مهم بودند مثل رفتار شناسی و گیاه شناسیو ... سوال طرح نکرد حال منو گرفت. از 50 تا سوال فقط 15 سوال زدم که 3 تاش غلطه.
کف دستمو بو نکردم که این آقا میره هرچی فصل غیر مهم داخل کتاب هست گیر میاره و سوال طرح میکنه.
بچه ها یه مصاحبه ی جنجالی از میشل پلاتینی درون بخش رئال مادرید قسمت کتاب خانه ی کهکشانی ها گذاشتم که خیلی جالبه. در این مصاحبه پلاتینی در مورد مورینیو صحبت میکنه. خواندنشو به همه توصیه میکنم.
منبعش روزنامه ی مارکاست و زحمت ترجمشو دوستانم در مجله ی خبری گل کشیدند.
MohaDeseh
07-02-2011, 16:26
خوب شد گفتی چون دیگه جعبه ی دستمال کاغذیمون تموم شده بود:hehehe::hehehe::hehehe:
:hihi::hihi:
خوب دیگه اذیت نکن خودتو عزیزم...من برگشتم!!!:hihi::ehem:
*Rossonero*
07-02-2011, 17:13
حالا چرا کمرت؟:fek konam::-kal
چه میدونم بابا از این همه جا کمرم خیلی درد میکنه.
MohaDeseh
07-02-2011, 18:04
:love:نه! ولی من واقعا دلم تنگ شده بود..:love:
با این که خودم نبودم :khelal dandoon:ولی احساس کردم MohaDeseh ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) :ohum: نیست همین طور دلم داشت شور میزد..:::::kl
:ehe:خوب شد اومدی چون دلم دیگه شورشو در آورده بود..:ehe:
:mage mishe: نه ولی خدایی کنکور دادم مشغلم زیادتر شده..:mage mishe:
:yes:قبلا درس میخوندیم وسطش استراحت میکردیم..:yes:
crying::-الان همش داریم استراحت میکنیم پس کی وقت آزاد داشته باشیم..crying::-
مرسی پوریا جان...لطف داری:sharmande::ehem:
من این حس ششمت رو تحسین میکنم!:ehem:
کنکور چطور بود؟ خوب دادی؟ چیکار کردی؟
AlexDelpiero
07-02-2011, 18:43
خسته نباشی ...
میگم این داداش من می گفت امتحان ریاضی آسون بود !
چی میگی ؟!!!
صتعنی شریفو که ایشالله آوردی ؟!!!
البته وقتی آسون باشه واسه همه آسونه ودر نتیجه خیلی تغییر ایجاد نمیشه !
پوریا صبور
07-02-2011, 22:09
مرسی پوریا جان...لطف داری:sharmande::ehem:
من این حس ششمت رو تحسین میکنم!:ehem:
کنکور چطور بود؟ خوب دادی؟ چیکار کردی؟
به نظر من سوالاش سخت تر از سال قبل بود و کلا با سبک این 5 سال یکم فرق داشت..
ولی از اون امتحاناست که آدم که از آزمون میاد بیرون احساس میکنه خوب داده ولی بعد..
ایشالا همه قبول شن اگه جا زیاد اومد ما هم روش..:shogh:
MohaDeseh
07-03-2011, 13:20
[QUOTE=پوریا صبور;42202]به نظر من سوالاش سخت تر از سال قبل بود و کلا با سبک این 5 سال یکم فرق داشت..
ولی از اون امتحاناست که آدم که از آزمون میاد بیرون احساس میکنه خوب داده ولی بعد..
ایشالا همه قبول شن اگه جا زیاد اومد ما هم روش..:shogh:[/QUOTE
نه....انشاالله که خوب دادی...نتیجه اش هم عالیییییییی میاد!:ehem:
اوووووه...تو دانشگاه ها تا هست جا!!!
نگران کمبود جا نباش!
مورینیو...
07-03-2011, 17:26
چه میدونم بابا از این همه جا کمرم خیلی درد میکنه.
برو خدارو شکر کن دندونت درد نگرفت.
مورینیو...
07-03-2011, 17:51
به نظر شما کدام تیم قهرمان کوپا آمریکا می شود؟
من که طرفدار برزیلم هیچ امیدی به این تیم ندارم این برزیلی که من میبینم خیلی پیش بره و رکورد بزنه تا نیمه نهایی بالا بیاد امکان نداره به فینال صعود کنه.
من میگم اروگوئه قهرمان میشه. ولی از ته قلب دوست دارم برزیل قهرمان بشه.
پوریا صبور
07-03-2011, 17:55
به نظر شما کدام تیم قهرمان کوپا آمریکا می شود؟
من که طرفدار برزیلم هیچ امیدی به این تیم ندارم این برزیلی که من میبینم خیلی پیش بره و رکورد بزنه تا نیمه نهایی بالا بیاد امکان نداره به فینال صعود کنه.
من میگم اروگوئه قهرمان میشه. ولی از ته قلب دوست دارم برزیل قهرمان بشه.
من عاشق اروگوئه هستم!!!
واقعا تیم خوبیه!!
تو جام جهانی از اول طرفدارش بودم.
.موزلرا دروازه بانشو دوست دارم با سوارز محاجم و البته دیگو فورلان که به نظرم خیلی شبیه ندوده
AlexDelpiero
07-03-2011, 19:10
برو خدارو شکر کن دندونت درد نگرفت.
خدا نصیب نکنه ...
شب بیداری وناله از درد دندون .... :shogh:
چهارشنبه هفته پیش با اجازتون یه دندونم رو کشیدم!
قراره تازه دو تا دیگه رو هم پر کنم ... :nishkhand:
MohaDeseh
07-03-2011, 19:29
خدا نصیب نکنه ...
آخیییی...ایشا... که درد نداره و خوب بشی
ولی من میدونم چرا اینجوری شدی شما!
به محسن یگانه ی ما گفتی سوسول...آهش گرفتت داداشbinam:hihi:
joooooooooone
07-03-2011, 20:09
خدا نصیب نکنه ...
اوففففففففففففففففففففففcr ying::-
توروخدا این چیزا رو نگین ادم دلش یه جوری میشه:khahesh:
پوریا صبور
07-03-2011, 22:32
خدا نصیب نکنه ...
:gerye:آقا از بحث دندون بیایم بیرون که من خیلی خاطره های بدی دارم!!!!:gerye:
از روز اولی که دندونای شیریم در اومد خراب بود و هربار دندونم در اومد من دندونامو باید میکشیدم
:gijjj:انقدر رفته بودیم دندون پزشکی از جوبای ولیعصر میترسیدم چون دندون پزشکیم اونجا بود:gijjj:
انقدر شب زنده داری کشیدم..
تازه تموم نشد..
انقدر دندونامو کشیدم فکم مشکل پیدا کرد!!
25تیرم یه عمل سنگین فک دارم..
باید 18سالم کامل میشد و بعدشم 6 ماه دوره نقاهت داره باید با نی غذا بخورم!!!!
حالا فکر کنم موافق باشید از بحث دندون بیایم بیرون!!
:gerye::gerye:crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-:gerye::gerye:
MohaZalla
07-03-2011, 22:48
:gerye:آقا از بحث دندون بیایم بیرون که من خیلی خاطره های بدی دارم!!!!:gerye:
از روز اولی که دندونای شیریم در اومد خراب بود و هربار دندونم در اومد من دندونامو باید میکشیدم
:gijjj:انقدر رفته بودیم دندون پزشکی از جوبای ولیعصر میترسیدم چون دندون پزشکیم اونجا بود:gijjj:
انقدر شب زنده داری کشیدم..
تازه تموم نشد..
انقدر دندونامو کشیدم فکم مشکل پیدا کرد!!
25تیرم یه عمل سنگین فک دارم..
باید 18سالم کامل میشد و بعدشم 6 ماه دوره نقاهت داره باید با نی غذا بخورم!!!!
حالا فکر کنم موافق باشید از بحث دندون بیایم بیرون!!
:gerye::gerye:crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-:gerye::gerye:
ولى تو عكست ماشااله بزنم به تخته فكت خيلى صاف و صوفه...!!!
مورینیو...
07-03-2011, 23:11
خدا نصیب نکنه ...
حتما مسواک زدنو تعطیل کردی.
یادم میاد یه روز دندون شیریم رو کشیدم البته مال 7 سال پیشه. اونقدر خون اومد که روشویی دست شویی قرمز شد. بعدشم من از حال رفتم.
MohaDeseh
07-04-2011, 00:16
یادم میاد یه روز دندون شیریم رو کشیدم البته مال 7 سال پیشه. اونقدر خون اومد که روشویی دست شویی قرمز شد. بعدشم من از حال رفتم.
پسرم با این همه خون که ازت رفته بود هرکی بود از حال میرفت!!!!:nishkhand:
اصلا اگه از حال نمیرفتی جای تعجب بود!:ohum:
پوریا صبور
07-04-2011, 00:24
ولى تو عكست ماشااله بزنم به تخته فكت خيلى صاف و صوفه...!!!
عکس کوچیکیامم بود یکم باید مقایسه کنی!!!
ولی مشکل اصلی من تو غذا خوردنه نه قیافه!!ولی خوب رو قیافمم خیلی تاثیر گذاشت..
ولی ایشالا هردوش درست میشه!!
ولی واسم دعا کنید..:love:
sina acm
07-04-2011, 00:31
اه خدای من................:afarin:
سلام بچه هاچطورید خوشید سلامتید :chakerim: مثل اینکه من نیستم خوش میگذره :fek konam:
گفتیم کنکور بدیم سرمون خلوت میشه ولی برعکس شده :gerye:
قبلا بهونه میووردیم درس داریم ولی حالا نمیدونم چی بگم binam
مورینیو...
07-04-2011, 10:27
بچه ها میدونند سراسری قبول نمیشن دارند برای دانشگاه آزاد میخونند مثل من.
سلام به دوستای خودم...
یک هفته نبودم حسابی ترکوندینا...
شانس ما رو میبینی نتم مشکل داشت البته الآن هم مشکل داره ها:::::kl ولی چاره چیه...
مورینیو...
07-04-2011, 22:53
سلام به دوستای خودم...
یک هفته نبودم حسابی ترکوندینا...
شانس ما رو میبینی نتم مشکل داشت البته الآن هم مشکل داره ها:::::kl ولی چاره چیه...
من که گفتم شما نباشید اینجا سرد میشه. حالا دیدی راست گفتم. من اگه نتم هم مشکل داشته باشه میرم کافی نت تا بیام اینجا. به من میگن بچه ی با معرفت.
*Rossonero*
07-05-2011, 01:55
بچه ها جاتون خالی چهار شنبه عروسی:love: داریم از دیشب دارم میرم.چه حالی میده.الانم از اونجا برگشتم.وایییییییییییییییی یی....
کلم هنوز داغه.الان دارم گیج میزنم...binam
مورینیو...
07-05-2011, 11:08
شب به گلستان تنها منتظرت بودم
با دل ناکامی هجر تو پیمودم
منتظرت بودم منتظرت بودم منتظرت بودم منتظرت بودم
اینم به افتخار ایرج پدر احسان خواجه امیری
من که گفتم شما نباشید اینجا سرد میشه. حالا دیدی راست گفتم. من اگه نتم هم مشکل داشته باشه میرم کافی نت تا بیام اینجا. به من میگن بچه ی با معرفت.
منم با معرفتم زود اومدم...
حالا دیگه نتم درست شده با کمک شما دوستان میترکونیم...
:balesh:
پوریا صبور
07-05-2011, 16:44
-------------:love:-----------------
بچه ها من برج 5 کنکور دارم...
تازه بدبختی ما شروع شده...
AlexDelpiero
07-05-2011, 18:35
آخیییی...ایشا... که درد نداره و خوب بشی
ولی من میدونم چرا اینجوری شدی شما!
به محسن یگانه ی ما گفتی سوسول...آهش گرفتت داداشbinam:hihi:
:khandeeeee bahal:
یعنی چی ایشالله که درد نداره ؟!!! اون شب حتی تا فکر خودکشی هم پیش رفتم :nishkhand: میزنه به چشم و گوش و مغزو و خلاصه کمپلت فلجت می کنه دندون درد ... تازه من شب تنها بودم خونه کسی نبود ... کسی نبود به دادم برسه ... :shogh:
QUOTE]
:nishkhand:
نه بابا... مسواک که می زنم ولی خوره شده این نوشابه ... بد چیزی لامصب ... نمیشه ازش هم دست کشید ... :narahat: کلا دندونا رو ... :nishkhand:
کلم هنوز داغه.الان دارم گیج میزنم...binam
:fek konam:
مطمئنی چیزی نخوردی ؟!!! :nishkhand:
مورینیو...
07-05-2011, 18:56
بچه ها من برج 5 کنکور دارم...
تازه بدبختی ما شروع شده...
من که تازه از زندان آزاد شدم. پشت کنکوری بودنم بد چیزیه. خدا نصیب گرگ بیابون نکنه. بابا همون معدلی شه بهتره. به هرکی هم میگفتم تازه از زندان آزاد شدم قبول نمی کرد منم رفتم موهامو ماشین کردم تا ازین به بعد باورکنند.
مورینیو...
07-06-2011, 12:13
کم آوردین مگه نمی خواستین صد تایش کنین؟
من كه اين روزا دندون عقلم كلافه ام كرده كلا خيلي عصبي ام كرده رشد تش تموم شده!!!بيرون نمياد زندگي ازم گرفته
گفتم مواظب خودتون باشين يه چيزي ام گفتم ناراحت نشيد.....
کم آوردین مگه نمی خواستین صد تایش کنین؟
منظورت چیه میخواستیم صدتاییش کنیم؟؟؟chomagh
joooooooooone
07-06-2011, 14:58
چرا همش حرفای خنک میزنین البته ببخشیدااااااااااااااااااا اااا:narahat:
میشه خواهش کنم بحث سوتی ها رو ادامه بدین :khahesh:
مورینیو...
07-06-2011, 19:09
من كه اين روزا دندون عقلم كلافه ام كرده كلا خيلي عصبي ام كرده رشد تش تموم شده!!!بيرون نمياد زندگي ازم گرفته
تو بخش قبلی آقا مهدی نجفی گفته بود میخواهیم این بحث آزاد رو صد صفحه ای کنیم منم گفتم چشم . الانم فکر کردم بچه ها می خوان این بخش رو هم صد صفحه ای کنند.
مورینیو...
07-06-2011, 19:13
حالا من یه غلطی کردم بحث دندونو پیش کشیدم دندون تو چرا اینقدر بی جنبه هست. وجدانا اگه میدونستم دندون عقلت اینقدر بیجنبه بازی درمیاره بحث دندونو پیش نمی کشیدم.
بشکنه این دست که نمک نداره. گفتم اینجا در مورد همه چیز بحث شد غیر از دندون گفتم به این بدبخت ها هم یه توجهی بشه. بسوزه پدردندون درد.
مورینیو...
07-06-2011, 19:15
چرا همش حرفای خنک میزنین البته ببخشیدااااااااااااااااااا اااا:narahat:
میشه خواهش کنم بحث سوتی ها رو ادامه بدین :khahesh:
من و شما سوتی هامو گفتیم بچه ها باید بگن که نمیگن.
البته حقم دارند بعضی از سوتی ها ممکنه شخصی باشه.
n_mamali
07-06-2011, 19:19
سلاااااااااااااااااام.....ب ه ها من اوومدم...................جاتون خالی تهران یه حالی دااادش:-shad
مورینیو...
07-06-2011, 19:25
سلاااااااااااااااااام.....ب ه ها من اوومدم...................جاتون خالی تهران یه حالی دااادش:-shad
سلام.
من از تهران خوشم نمیاد آخر جا قحطیه آدم داخل دود و دم زندگی کنه.
n_mamali
07-06-2011, 19:33
سلام.
من از تهران خوشم نمیاد آخر جا قحطیه آدم داخل دود و دم زندگی کنه.
آرههه....اونجوری منم که بدم میاد....دیگه فکرشو بکن ما رفته بودیم برج میلاد .....اون بالا ها که دیگه خودت میدونی هوا چطوری دیگه....:khelal dandoon:
ولی بازم جاتون خالی....کنسرت از همه چی به من بیشتر خوش گذشت:-shad:-shad:-shad:balesh:
مورینیو...
07-06-2011, 19:39
آرههه....اونجوری منم که بدم میاد....دیگه فکرشو بکن ما رفته بودیم برج میلاد .....اون بالا ها که دیگه خودت میدونی هوا چطوری دیگه....:khelal dandoon:
ولی بازم جاتون خالی....کنسرت از همه چی به من بیشتر خوش گذشت:-shad:-shad:-shad:balesh:
خدا کنه برو بچه های ایرانی همیشه شاد باشند و تو دنیا بهترین باشند.
joooooooooone
07-06-2011, 19:53
الهی قربونت برم چه عکس قشنگی زدی ممل جون ممل جون فشنگ جون فشنگ جون نینای نای نای نای نای :love:lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;:love:
MohaZalla
07-06-2011, 20:25
من كه نفهميدم بالاخره از تهرون خوشت اومد يا بدت اومد؟!؟!:soal::fek konam:
حالا کنسرت کی رفته بودی؟؟؟:soal:
من فکر کنم که از هواش بدش میاد ولی سفر کردن به تهران رو دوست داره...
البته مهم نظر خودته ها...
dallliii
حالا من یه غلطی کردم بحث دندونو پیش کشیدم دندون تو چرا اینقدر بی جنبه هست. وجدانا اگه میدونستم دندون عقلت اینقدر بیجنبه بازی درمیاره بحث دندونو پیش نمی کشیدم.
بشکنه این دست که نمک نداره. گفتم اینجا در مورد همه چیز بحث شد غیر از دندون گفتم به این بدبخت ها هم یه توجهی بشه. بسوزه پدردندون درد.
كلا ما سر تا پا جو گيريم داداش..........
خدا نكنه يه نفر كه لهجه داره جلو من حرف بزنه تا يه هفته تيك ميزنم حالا هر مليتي هم باشه فرقي نداره
00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000
من تازه امروز بد از هرگز دوباره پام به دربي باز شد يك
دو الان چند روزه هي ميگيرتش
آره بسوزه پدره هر چي دندون درده
مملي كنسرت كي رفتي داري خود كشي ميكني؟؟؟نكنه يييييييييييگگگگگگگگگگگگگگ گگگگااااااااااااااااااااا ااااننننننننننننننننههههه هههههههه!
پوریا صبور
07-06-2011, 23:58
كلا ما سر تا پا جو گيريم داداش..........
خدا نكنه يه نفر كه لهجه داره جلو من حرف بزنه تا يه هفته تيك ميزنم حالا هر مليتي هم باشه فرقي نداره
00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000
من تازه امروز بد از هرگز دوباره پام به دربي باز شد يك
دو الان چند روزه هي ميگيرتش
آره بسوزه پدره هر چي دندون درده
مملي كنسرت كي رفتي داري خود كشي ميكني؟؟؟نكنه يييييييييييگگگگگگگگگگگگگگ گگگگااااااااااااااااااااا ااااننننننننننننننننههههه هههههههه!
بابا عکسشو زده دیگه بیچاره!!!:shogh:
آقا یه لحظه من هنگ کردم!!!ashem:-
یکی دیگه هم میخواست بره کنسرتا!!!:soal:
کی بود خودتو نشون بده..:fek konam:
MohaDeseh
07-07-2011, 00:04
[QUOTE=AlexDelpiero;42481]:khandeeeee bahal:
یعنی چی ایشالله که درد نداره ؟!!! اون شب حتی تا فکر خودکشی هم پیش رفتم :nishkhand: میزنه به چشم و گوش و مغزو و خلاصه کمپلت فلجت می کنه دندون درد ... تازه من شب تنها بودم خونه کسی نبود ... کسی نبود به دادم برسه ... :shogh:
QUOTE]
خیلی رو معنیش فکر نکردم!!!!
همینجوری خواستم دعا واسه سلامتی کنم ...اولین چیزی که به ذهنم رسیدو گفتم!!!:hihi:
جدی دندون درد انقدر افتضاحه؟؟؟:soal:
MohaDeseh
07-07-2011, 00:07
بابا عکسشو زده دیگه بیچاره!!!:shogh:
آقا یه لحظه من هنگ کردم!!!ashem:-
یکی دیگه هم میخواست بره کنسرتا!!!:soal:
کی بود خودتو نشون بده..:fek konam:
من بودم!!!!
اعتراف کردم!
من بودم...
رفتم کنسرت فوق العاده بود...
فوق العاااااااااااااااااااااا ااده
100برابر بیشتر عاشق محسن یگانه شدم:love::love:
صداش یه ذره هم افکت نداره...اجرای لایوش با استودیو اصلا فرق نداشت...
محشر بود کنسرت...
واقعا انرژی مثبت گرفتم
من که تجربشو نداشتم دندون درد رو میگم...
ولی به نظر میرسه که خیلی دردناکه...
پوریا صبور
07-07-2011, 00:18
من بودم!!!!
اعتراف کردم!
من بودم...
محشر بود کنسرت...
واقعا انرژی مثبت گرفتم
:love:
حال کردی!!
آقا دیدی مچشو گرفتم..!
محسن یگانه هم صداش خوبه هم صلیقه مردمو میشناسه..
چی خوند حالا؟!
آقا من میرم بخوابم فردا صبح کنکور آزاد دارم
برام دعاکنید!!
با اجازه همتون!!
من فقط با کنسرت مجید خراطها حال کردم...
خیلی باحال بود...
اشک همه دراومد...ولی من گریه نکردما:jeddiiiii:
sina acm
07-07-2011, 00:20
اه خدای من .................................................. ...:ogh:
حال کردی!!
آقا دیدی مچشو گرفتم..!
چی خوند حالا؟!
برام دعاکنید!!
با اجازه همتون!!
اجازه ما دسته شماست...
ایشالا سراسری قبول میشی بیخیال آزاد...
هی وای من.............................................. ...................................dallliii
MohaDeseh
07-07-2011, 12:52
حال کردی!!
آقا دیدی مچشو گرفتم..!
چی خوند حالا؟!
برام دعاکنید!!
با اجازه همتون!!
محسن یگانه محشره...عاشقشم...
همیشه تحت هرشرایطی ازش دفاع میکنم:love:
همه چی خوند...کل آلبوم رگ خواب به جز ضربان معکوس و آدما
از آلبوم نفس های بی هدف هم آی خدا دلگیرم ازت و گناهی ندارم و باروبندیل رو خوند...
فداکاری و یالان رو هم خوند...
محشر بود...محشررررررررررررررررر ررررررر
عاچقشم عجییییب!!
من فقط با کنسرت مجید خراطها حال کردم...
خیلی باحال بود...
اشک همه دراومد...ولی من گریه نکردما:jeddiiiii:
مجید خراطها؟؟؟؟؟:ajibeee:
n_mamali
07-07-2011, 13:36
حالا کنسرت کی رفته بودی؟؟؟:soal:
داش محسن یگانه:/danc
چراا....من خوشم اومد فقط یه کم که میمونم سرم درد میاد بعد از یه مدتی که توی هوای آزادش بمونم به هواش عادت میکنم:sigar:
الهی قربونت برم چه عکس قشنگی زدی ممل جون ممل جون فشنگ جون فشنگ جون نینای نای نای نای نای :love:lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;:love:
baghal:-baghal:-
خدا کنه برو بچه های ایرانی همیشه شاد باشند و تو دنیا بهترین باشند.
:chakerim::chakerim:
من فکر کنم که از هواش بدش میاد ولی سفر کردن به تهران رو دوست داره...
البته مهم نظر خودته ها...
dallliii
:ehe::ehe::ehe:......با توجه به نقل قول مرینهو جواب رو میگیری:he:
MohaZalla
07-07-2011, 14:01
من بودم!!!!
اعتراف کردم!
من بودم...
محشر بود کنسرت...
واقعا انرژی مثبت گرفتم
بابا جون باور كن تو كنسرتم playback خونده و گرنه صداى واقعى يگانه رو من شنيدم،يه چيزى شبيه به صداى...(البته اون موقع هنوز بينيشو! عمل نكرده بود!!):nishkhand:
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...:rose:
یه سولی داشتم که بی زحمت هر کی میتونه جواب بده.
خواستم بدونم کسی میدونه چجوری باید فیلمی رو رایت کرد تو دستگاه DvD بالا بیاد.نمیدونین تا حالا چند تا دی وی دی خام سوزوندم:gerye:
اگه نرافزاری ... راهنمایی... چیزی میدونین که بشه این کارو کرد. بزارین یا بگین. واقعا ممنونتون میشم:love:
:gol:
joooooooooone
07-07-2011, 14:47
خواننده فقط محسن چاووشی عاشق شعراشم
ومحسن یگانه البت بیشتر محسن چاووشی ناز نفسش خیلی باحال میخونه حتی بهتر از یگانه من دیوونه ی شعراشم:-shad
n_mamali
07-07-2011, 14:59
ومحسن یگانه البت بیشتر محسن چاووشی ناز نفسش خیلی باحال میخونه حتی بهتر از یگانه من دیوونه ی شعراشم:-shad
منم از چاووشی بدم نمیومد...........ولی بعد از اینکه این دوتا آلبومی که داد یعنی حریص و ژاکت چنگی به دل نزد و خوشم نیومد ولی مثلا اون آهنگ سنگ صبورش که توی علی سنتوری بوود اینا خوب بود:ehem:
شما ها هم کشتین ما رو با این خواننده هاتون:-ang
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟(پست 470).... بابا زود باشید دیگه! عجله دارم !!!
داداش يبايد فرمت فيلمت bov يا همون دي وي دي باشه يعني فرمت فيلمت رو بايد عوض كني
داداش يبايد فرمت فيلمت bov يا همون دي وي دي باشه يعني فرمت فيلمت رو بايد عوض كني
bov !?? داداش نکنه منظورت همون Vob باشه؟؟؟؟؟؟؟
چون من همچین اسمی تا حالا نشنیدم....
آره از اون طرف نوشتمش با يه برنامه اي كه فرمت عوض ميكنه عوضش كني
MohaDeseh
07-07-2011, 15:41
بابا جون باور كن تو كنسرتم playback خونده و گرنه صداى واقعى يگانه رو من شنيدم،يه چيزى شبيه به صداى...(البته اون موقع هنوز بينيشو! عمل نكرده بود!!):nishkhand:
دست شما درد نکنه یعنی ما نمیفهمیم پلی بکه یا لایو...
صدا صدای واقعی بود بعدم اصلا امکان پلی بک نبود... تو کنسرت های محسن یگانه همیشه طرفدارا با خواننده در حال خوندن و خیلی از قسمت ها محسن یگانه میکروفن رو طرف ما تماشاچی ها میگرفت و خودش نمیخوند...
مکث های غیر قابل پیش بینی بین یه تیکه هایی از آهنگا داشت که کاملا نشون میداد لایوه
اجرای پلی بک خیلی تابلو و قابل تشخیصه...
خواستم بدونم کسی میدونه چجوری باید فیلمی رو رایت کرد تو دستگاه DvD بالا بیاد.نمیدونین تا حالا چند تا دی وی دی خام سوزوندم:gerye:
اگه نرافزاری ... راهنمایی... چیزی میدونین که بشه این کارو کرد. بزارین یا بگین. واقعا ممنونتون میشم:love:
برنامه nero رو احتمالا دارین دیگه ...اگه دارین که هیچی اگه ندارین هم نصب کنین!
بعد burn video CD/DVD بزنین...تو هر دستگاهی پخش میشه
شعر های محسن چاووشی رو دوست ندارم...چاووشی تو سنتوری درخشید ولی نتونست از این فرصت به خوبی استفاده کنه...صداشم قشنگه...خاصه ولی بازم نتونست استفاده کنه
دو آلبوم آخرش خیلی معمولی بود...
امیدوارم پیشرفت کنه
يه لينك واسه دانلود اين جور نرم افزار ها
اينجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
البته با نرو هم شايد بشه
پوریا صبور
07-07-2011, 16:03
محسن یگانه محشره...عاشقشم...
همیشه تحت هرشرایطی ازش دفاع میکنم:love:
همه چی خوند...کل آلبوم رگ خواب به جز ضربان معکوس و آدما
از آلبوم نفس های بی هدف هم آی خدا دلگیرم ازت و گناهی ندارم و باروبندیل رو خوند...
فداکاری و یالان رو هم خوند...
محشر بود...محشررررررررررررررررر ررررررر
عاچقشم عجییییب!!
مجید خراطها؟؟؟؟؟:ajibeee:
بالاخره بارو بندیلو خوند؟!
تو عیدم همون برج میلاد هرچی بش گفتن بخون گفت مجوز نداره هنوز..
اولین بارم فداکاریو اونجا خوند..
من شعر اسکله رو دوست دارم..
MohaDeseh
07-07-2011, 16:22
بالاخره بارو بندیلو خوند؟!
تو عیدم همون برج میلاد هرچی بش گفتن بخون گفت مجوز نداره هنوز..
اولین بارم فداکاریو اونجا خوند..
من شعر اسکله رو دوست دارم..
آره باروبندیل بعد از مدتها واسه کنسرت مجوز گرفت البته تو کنسرت رودهن هم خونده بود...
اسکله واقعا قشنگ بود ولی تو کنسرت کمتر کسی اونو حفظ بود! فقط چند نفر بودیم که داشتیم باهاش اسکله رو میخوندیم
منم از چاووشی بدم نمیومد...........ولی بعد از اینکه این دوتا آلبومی که داد یعنی حریص و ژاکت چنگی به دل نزد و خوشم نیومد ولی مثلا اون آهنگ سنگ صبورش که توی علی سنتوری بوود اینا خوب بود:ehem:
اتفاقا من با دو آلبوم آخرش بیشتر حال میکنم...
خیلی بیسته کارش...
چنتا از کنسرتاش رو هم رفتم آخره حاله...
joooooooooone
07-07-2011, 20:31
حالا محسن یگانه و محسن چاووشی که باهم فرقی نمیکنن البت برای من
درضمن
بچه ها دقت کردین صدای سامان جلیلی چقد شبیه یگانست
اوا خاک به سرم یگانه که زنه
محسن یگانست:hihi:
درضمن
به نظر من اول چاووشی بعد محسن یگانه...:ohum:
*Rossonero*
07-07-2011, 21:10
مطمئنی چیزی نخوردی ؟!!! :nishkhand:
پس چطوری کلم داغ شده؟
پس چطوری کلم داغ شده؟
خودمونیم بگو چی زدی؟؟؟
*Rossonero*
07-07-2011, 21:39
خودمونیم بگو چی زدی؟؟؟
تو فکر میکنی چی زده باشم؟
تو فکر میکنی چی زده باشم؟
من که نبودم جانم...
تو باید بگی...
*Rossonero*
07-07-2011, 21:44
یگانه یه کنسرت قبل از عید تو شیراز داشت رفتم.از زیر دست طرف که بلیط میگرفت درفتم رفتم داخل.یعنی مفتی.چه حالی داد.
وقتی سکوت رو میخوند دخترا با پسرا پاشدن اون جلو رقصیدن.اماکن اومد پیله کرد.بالاخره دوباره ادامه پیذا کرد.آخرشم آقا محسن وقتی دید اینطوریه یه بار دیگه سکوت رو خوندن.خیلی باحال بود.
n_mamali
07-07-2011, 23:45
یگانه یه کنسرت قبل از عید تو شیراز داشت رفتم.از زیر دست طرف که بلیط میگرفت درفتم رفتم داخل.یعنی مفتی.چه حالی داد.
وقتی سکوت رو میخوند دخترا با پسرا پاشدن اون جلو رقصیدن.اماکن اومد پیله کرد.بالاخره دوباره ادامه پیذا کرد.آخرشم آقا محسن وقتی دید اینطوریه یه بار دیگه سکوت رو خوندن.خیلی باحال بود.
دقیقا..........وقتی برای اولین بار هم برای ما خوند .....همه گفتیم دوباره...دوباره...
خیلی حال دادش........................رسما ما داشتیم میرقصیدیم:balesh::/danc
n_mamali
07-07-2011, 23:47
خیلی بیسته کارش...
:ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh::ogh: :ogh::ogh:
n_mamali
07-07-2011, 23:57
سلاااام بچه هااا:hehee:
این عکس مربوط به کنسرت پریشب محسن یگانه هستش.........که محمود خوردبین..(که همتون میشناسینش) توی کنسرت بودش
*Rossonero*
07-08-2011, 00:00
من که نبودم جانم...
تو باید بگی...
آدم با چی داغ میشه و گیج میزنه؟
آدم با چی داغ میشه و گیج میزنه؟
با نوشیدنی های مختلف...:hehee:
*Rossonero*
07-08-2011, 01:59
با نوشیدنی های مختلف...:hehee:
خدا پدرتو بیامرزهbaghal:-.معلومه اهلشیا:hehehe:.ای کلک.:love:
MohaDeseh
07-08-2011, 03:00
خیلی بیسته کارش...
چاووشی؟؟؟ کنسرت؟؟؟؟
درضمن
وای یگانه رو با چاووشی اصلا مقایسه نکن عزیزم!:love:
سامان جلیلی صداش یه چیزی بین صدای شادمهر و محسن یگانه است...
به نظر من اول چاووشی بعد محسن یگانه...:ohum:
اول محسن یگانه بعد چاووشی:ohum:
:flowerysmile::flowerysmile:
مورینیو...
07-08-2011, 09:16
خواننده فقط و فقط احسان جون خودم(احسان خواجه امیری) بعدشم علی لهسرابی.
AlexDelpiero
07-08-2011, 11:57
جدی دندون درد انقدر افتضاحه؟؟؟:soal:
یعنی میگ شما تا الان دندون درد نداشتی ؟!!! :ajibeee:
غیر ممکنه ؟!!!
من که به شخصه اگر هر دو ، 3 ماه یکبار دندونم درد نکنه باید برم دکتر ببینم اعصابم سر جاشه یا نه ! :hehee:
هی وای من.............................................. ...................................dallliii
به اینا میگن یه اسپم واقعی ..... :love:
نرم افزار ...
من خودم از Ashampoo استفاده می کنم ... خیلی برنامه توپیه ...
توی رایت هم به جای استفاده از Data از DVD تنها استفاده کن فک کنم مشکلت حل بشه ! البتهDVD هم یه فرمت های خاصی رو ساپورت می کنه ...
خدا پدرتو بیامرزهbaghal:-.معلومه اهلشیا:hehehe:.ای کلک.:love:
لطفا بچه های تایپیک رو از راه به در نکنید ...
=============
خوشبختانه به هدفی که از به راه انداختن تایپیک داشتم یواش یواش رسیدم و یه جو دوستانه اینجا ایجاد شده ... :love:
حالا برای عملی کردن برنامه دوم از شما کمک میخوام !
لطفا هرکسی تیم مورد علاقشو توی لیگهای زیر اعلام کنه تا بتونیم اون انجمن مورد نظر رو هم به کمک دوستان ره اندازی کنیم ... :love:
لیگ برتر ایران :
لیگ برتر انگلیس :
لالیگا :
سری A :
کشور مورد علاقه :
لطفا تیمهاتونو اعلام کنید تا به یه جمع بندی برسیم و بتونیم ایشالله دربی رو اساسی راه بندازیم ! :bia baghalam:
*Rossonero*
07-08-2011, 12:11
=============
خوشبختانه به هدفی که از به راه انداختن تایپیک داشتم یواش یواش رسیدم و یه جو دوستانه اینجا ایجاد شده ... :love:
لطفا هرکسی تیم مورد علاقشو توی لیگهای زیر اعلام کنه تا بتونیم اون انجمن مورد نظر رو هم به کمک دوستان ره اندازی کنیم ... :love:
لیگ برتر ایران :
لیگ برتر انگلیس :
لالیگا :
سری A :
کشور مورد علاقه :
لطفا تیمهاتونو اعلام کنید تا به یه جمع بندی برسیم و بتونیم ایشالله دربی رو اساسی راه بندازیم ! :bia baghalam:
لیگ برتر ایران :استقلال:ghelyon:
لیگ برتر انگلیس :وولورهمپتون:afarin:(توی تیم های مهم چلسی:khelal dandoon:)
لالیگا :بارسا(البته نه عاشقش باشم:gahhr:)
سری A :میلان کبیر:/danc
کشور مورد علاقه :فقط ایتالیا:bia baghalam::jeddiiiii:
MohaZalla
07-08-2011, 12:15
لیگ برتر ایران :
اس اس
لیگ برتر انگلیس :
چلسی
لالیگا :
مایورکا
سری A :
اینتر
کشور مورد علاقه :
ایتالیا
[/QUOTE]
سلام داش مهدی بازم گل کاشتی من مثل اینکه تو همه پروژه های تو نفر اولم...!!!(نه این سری دوم شدمashem:-):sooot::sooot::sooot:
AlexDelpiero
07-08-2011, 12:21
لیگ برتر ایران :
اس اس
لیگ برتر انگلیس :
چلسی
لالیگا :
مایورکا
سری A :
اینتر
کشور مورد علاقه :
ایتالیا
سلام داش مهدی بازم گل کاشتی من مثل اینکه تو همه پروژه های تو نفر اولم...!!!(نه این سری دوم شدمashem:-):sooot::sooot::sooot:[/QUOTE]
ممنونم !
هم از شما هم از رامین خان !
و اما خودم :
لیگ برتر ایران :
پرسپولیس
لیگ برتر انگلیس :
لیورپول
لالیگا :
بارسلونا
سری A :
یوونتوس
کشور مورد علاقه :
ایتالیا
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.