PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ~¤بحث و تبادل نظر درباره بازیهای پرسپولیس در فصل 90/91~¤

صفحه ها : 1 2 [3]

kick up
12-08-2011, 14:35
با وجود لشكر مصدوم و محرومي كه داريم ولي ما يه برتري خيلي مهم داريم و اون اينه كه تجربه دو سال قهرماني پياپي در مسابقات جام حذفي رو داريم كه خودش خيلي مهمه

از طرفي خصوصيت بازيهاي حذفي با بازيهاي ليگ خيلي فرق داره و بهيچ وجه قابل پيش بيني نيست . بعضي تيمها متخصص اينگونه بازيها هستند

از طرف ديگه پرسپوليس هميشه برنده دربي هاي حذفي بوده و معمولا پرگل هم برده

mortezarm
12-08-2011, 14:40
با وجود لشكر مصدوم و محرومي كه داريم ولي ما يه برتري خيلي مهم داريم و اون اينه كه تجربه دو سال قهرماني پياپي در مسابقات جام حذفي رو داريم كه خودش خيلي مهمه

از طرفي خصوصيت بازيهاي حذفي با بازيهاي ليگ خيلي فرق داره و بهيچ وجه قابل پيش بيني نيست . بعضي تيمها متخصص اينگونه بازيها هستند

از طرف ديگه پرسپوليس هميشه برنده دربي هاي حذفي بوده و معمولا پرگل هم برده
البته داداش تظرت کاملا درسته
اما فک کنم کلا دو بار تو جام حذفی دربی داشتیم که یه بار تو پنالتی و یه بارم 2 به 1 بوده که پرسپولیس برده

ArsalanBagheri
12-08-2011, 15:05
پرسپولیس برنده دربی 73

joooooooooone
12-08-2011, 15:59
پرسپولیس برنده دربی 73
حالا خودمونیما.............
من که چشم آب نمیخوره از یه ور دوس دارم پرس ببره از یه ور وقتی به وضعیتش نگا میکنم به این میرسم که میبازه
یه جورایی دو دلم طاقت دیدن این دربی و ندارم
الهی که جباری پاش بشکنه lay_;;
الهی که رحمتی امشب عزرائیل و ببینه lay_;;
الهی که مظلومی زیر تریلی 400چرخ بره lay_;;
الهی که خسرو به بازی نرسه lay_;;
الهی که فرهاد نه نه فری طوریش نشه!!!!!!!:shogh:
ولی حالا اگه از شوخی بگذریم میرسیم به اینکه خداییش استیلی داره از همه چیش مایه میزاره اصلا دلم نمیخواست جاش باشم
استیلی تو این بازی غلوم جانمان را باید فیکس بزاره مثه بازیای قبل
فشنگ و فیکس نزاشتم نزاشت هم چین مثه آدم سانتر نمیکنه همشم عین مگس پرت میشه اونور:-ang
از کاظم و اولادی هم ناچاریم استفاده کنیم وگرنه به اندازه ی ............ هم ارزش ندارن البت قبلا یه ارزشایی داشتن جدیدا بی ارزش شدن :-ang
راستی یه سوال واسم در همین حین پیش اومد علی آقا که جاش معلومه-هافبک تهاجمی - نوک حمله رو چیکار میکنه حمیدخان؟؟؟؟؟؟؟
دفاع خرابمون و چیکار میکنه مازیارم که نیست یعنی این بازی و ما.....................tars::

mortezarm
12-08-2011, 16:09
من که چشم آب نمیخوره از یه ور دوس دارم پرس ببره از یه ور وقتی به وضعیتش نگا میکنم به این میرسم که میبازه
ولی حالا اگه از شوخی بگذریم میرسیم به اینکه خداییش استیلی داره از همه چیش مایه میزاره اصلا دلم نمیخواست جاش باشم
استیلی تو این بازی غلوم جانمان را باید فیکس بزاره مثه بازیای قبل
فشنگ و فیکس نزاشتم نزاشت هم چین مثه آدم سانتر نمیکنه همشم عین مگس پرت میشه اونور:-ang
از کاظم و اولادی هم ناچاریم استفاده کنیم وگرنه به اندازه ی ............ هم ارزش ندارن البت قبلا یه ارزشایی داشتن جدیدا بی ارزش شدن :-ang
راستی یه سوال واسم در همین حین پیش اومد علی آقا که جاش معلومه-هافبک تهاجمی - نوک حمله رو چیکار میکنه حمیدخان؟؟؟؟؟؟؟
دفاع خرابمون و چیکار میکنه مازیارم که نیست یعنی این بازی و ما.....................tars::

خط حمله باید به اولادی برسه دیگه
مگه چاره دیگیم هست
اصلا معلوم نیس این اولادی این فصل چرا اینقد بی انگیزس:-ang

joooooooooone
12-08-2011, 16:24
این دو سه تا بازیکنی که میخواستن بخرن چی شد
بابا تیممون داغون شد رفت اگه امسال پرسپولیس تا سرحد نابودی نرسوندن من اسمم و عوض میکنم مسئولین از حالا از حالا که شرایط اینقد دشواره باید به فکر باشن چرا هیچکس هیچ کاری نمیکنه
نوروز که محرومه مازیارم که محرومه عسگرم که نیست معلوم نیست مرده یا زندس سامانم که به درد لایه جرز میخوره اولادی و کاظمیان و نصرتی هم که از اونور
خدا آخرو عاقبتمون و بخیر کنه حس و حاله کری خوندنم که واسه ما نزاشتن موندم چه جوری سرشون و بالا میارن و بعد از هر گندی که زدن میگن "ما واقعا از هوادارمون عذر خواهی میکنیم"
آدم روحیه واسش نمیمونه خدا کنه پرسپولیس1-0 ببره یا 2-1 ببره فقط ببره چون اگه نبره کلا باید گفت الفاتحه
خداکنه امشب تو نود عادل مثه چیز با مسئولان صحبت کنه شاید یکم به خودشون بیان

MilaD SuiCidicaL
12-08-2011, 16:28
خب این اولین پست من تو این انجمن هستش :shogh:
من هرچقدر که میخوام به نتیجه خوش بین باشم ولی مصاحبه ی رویانیان و استیلی مانع میشه !! استیلی تو هر جمله 60 دفعه میگه اگه بدشانس نباشیم یا اگه اونا فلان نباشن و هزاران اگه ی دیگه آخرش ما میتونیم ببریم ! رونیان هم همین مدل صحبت رو 1 هفته ای میشه که پیش گرفته .

در کل زیاد امیدوار نیستم ولی منتظرم چیزی شبیه به معجزه رخ بده !

kick up
12-08-2011, 16:50
ضمن خوشامد به دوست جديدمون

همين تيم با 8-9 محروم و مصدوم كه مجبور شدند براي پر كردن ليست 18 نفرش واس اين بازي از 3تا بازيكن اميد استفاده كنند و در ليگ هم حال و روز خوشي نداره " پرسپوليسه " . همين تيم 2ساله كه با همه دشمنيها و سياستها و برنامه ريزهايي كه براي نابودش ميشه باز جام مي گيره و پرافتخارترينه "

بازي هم تو جاميه كه 2ساله پشت سر هم قهرمانشيم و تو 2سال گذشته هم وضعيتي بهتر از امسال نداشتيم . تو دو سال گذشته گرچه اينهمه حاشيه نبود ولي امسال بازيكناي بهتري گرفتيم و اگه ديگرون مي ذاشتند الان تو اين وضعيت نبوديم

فردا همه چيز به همت و غيرت بازيكنا و كادر فني و مخصوصا هوادارا ربط پيدا مي كنه و با همين تيم نصفه و نيمه هم مي شه پرسپوليسي بازي كرد

joooooooooone
12-08-2011, 17:04
من هرچقدر که میخوام به نتیجه خوش بین باشم ولی مصاحبه ی رویانیان و استیلی مانع میشه !! استیلی تو هر جمله 60 دفعه میگه اگه بدشانس نباشیم یا اگه اونا فلان نباشن و هزاران اگه ی دیگه آخرش ما میتونیم ببریم ! رونیان هم همین مدل صحبت رو 1 هفته ای میشه که پیش گرفته .

Oخوش اومدیییییییییییییییی

دقیقا درسته منم چشم امیدم بسته به در شانس و معجزه امیدوارم پرسپولیس با اقتدار به مرحله بعد صعود کنه
اگه جام حذفی و ببره براش خوب میشه بالاخره پای سهمیه ی آسیا در میونه امیدوارم ببره چون در غیر این صورت واسه همه ی مسئولین گرون تموم میشهthink::

AlexDelpiero
12-08-2011, 17:13
يه مشكل ديگه اينه كه گويا "محمد" هم مصدومه

(تيم داوري هم الان معرفي شد كه گذاشتم تو پست مربوط به بازي)
خوشبختانه غومرضا و محمد مشکلی برای بازی فردا ندارند !
هاشمیان ، نوروزی ، شکوری و علی عسگر مصدوم هستند ! کاظمیان و شیث و نصرتی هم محروم ! :ehe:

این دو سه تا بازیکنی که میخواستن بخرن چی شد
بابا تیممون داغون شد رفت اگه امسال پرسپولیس تا سرحد نابودی نرسوندن من اسمم و عوض میکنم مسئولین از حالا از حالا که شرایط اینقد دشواره باید به فکر باشن چرا هیچکس هیچ کاری نمیکنه
نوروز که محرومه مازیارم که محرومه عسگرم که نیست معلوم نیست مرده یا زندس سامانم که به درد لایه جرز میخوره اولادی و کاظمیان و نصرتی هم که از اونور
خدا آخرو عاقبتمون و بخیر کنه حس و حاله کری خوندنم که واسه ما نزاشتن موندم چه جوری سرشون و بالا میارن و بعد از هر گندی که زدن میگن "ما واقعا از هوادارمون عذر خواهی میکنیم"
آدم روحیه واسش نمیمونه خدا کنه پرسپولیس1-0 ببره یا 2-1 ببره فقط ببره چون اگه نبره کلا باید گفت الفاتحه
خداکنه امشب تو نود عادل مثه چیز با مسئولان صحبت کنه شاید یکم به خودشون بیان
چرا بازیکنا رو قاطی پاتی میکنی ؟!! :ajibeee:
الان کاظمیان مصدومه !
اولادی میرسه به بازی !
مازیار هم میرسه به بازی !
نصرتی محرومه !
طبق کدوم قاعده اینا تو یه ردیف قرار دارند ؟!! :nishkhand:

چیکار جوونای مردم داری !
چرا نفرین می کنی !
البته با دعای ... :nishkhand:

AlexDelpiero
12-08-2011, 17:16

من هم به شما خوش آمد میگم میلاد جان !
منتظر فعالیتتون توی انجمن پرسپولیس هستیم !

من نمیدونم چرا استیلی هی ساز نا امیدی میزنه ! جای ایجاد انگیزه وتزریق روحیه هی فشار روی گرده تیم میاره ! بابا خوش انصاف ؛ یهکم از آمادیگ کریم بگو ! از انگیزه اولادی بگو ! om::
ولی منتظر معجزه هم نیستیم !
ایشالله همه چیز درست میشه !

MilaD SuiCidicaL
12-08-2011, 20:30
قبل اینکه حرفم رو بزنم فقط خواستم بگم علیرضا حقیقی رفیق فابریکمه اگه پیامی وصیتی فحشی چیزی داشتید بگید بهش بگم ki::ki::

ضمن اینکه :

خوشبختانه استقلال یکی از مهره های کلیدی و پایه ی خودش یعنی خسرو حیدری رو در اختیار نداره ! ضمن اینکه حنیف عمران زاده هم هنوز وضعیت بازی کردنش مبهمه ! و این برای مایی که یک لشکر مصدوم داریم یه مقدار خوبه ! :sooot:
من فقط چشم و دلم به شوت های ناگهانی زارع و دریبل های علی کریمی خوشه .

پ.ن :

میخواستم صبح برم استادیوم ولی به 2 دلیل منصرف شدم !!
1 - امیدم نسبت به برد پرسپولیس بی نهایت کمتره !!! و از شخص استیلی هم متنفرم و حاضر نیستم برم برای تیمی که اون سرمربی گری میکنه هزینه کنم !
2 - رنگ ماشینم قرمزه و در هر 2 صورت (چه برد و چه باخت ) احتمال اینکه از سمت دلاک ها (ببخشید استقلالی ها ! ) مورد هجوم قرار بگیره و 60 میلیون ماشین رو بخاطر هیچ و پوچ له و لورده بردارم بیارم خونه بسیار زیاده . Soooo وللش !!

Mohammad
12-09-2011, 20:12
خوب استیلی هم بالاخره استعفا داد...........
حالا پرسپولیس باید بره سراغ یه مربی و کادر فنی خارجی
البته منظورم از مربی خارجی مربی درجه یک خارجیه
وگرنه به نظرم اگه بازم یه مربی ایرانی بیارن همین آشه و همین کاسه
با اینکه از استیلی خوشم نمیومد ولی دلم براش سوخت
فقط خدا کنه نرن سراغ افشین قطبی

Ali Asgar
12-09-2011, 20:20
:-ang:-ang:-ang:-angهمشون برن بمیرن بی غیرتای پولکی:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang

kick up
12-09-2011, 20:22
باید تبریک گفت به همه کسایی که آرزو داشتند این روزهای پرسپولیس رو ببینند . بالاخره موفق شدید . تبریک

تبریک به فدراسیون فوتبال . بازی رو که باید نیم فصل دوم انجام میشد با اصرار در زمانی برگزار کرد که پرسپولیس نتونه حتی 18 تا بازیکن خودش رو جور کنه . کلی التماس و خواهش هم تاثیر نداشت .تبریک
تبریک به عزیزمحمدی که با زورگویی و نظامی گری همیشه حرفش رو پیش می بره .ترکوندی با برنامه ریزیت . ایولا

تبریک به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که 2مهره اصلی خط دفاعی پرسپولیس رو تا ابد محروم کرد تا این تیم بدون دفاع در مقابل حریفان بازی کنه. پرسپولیس مدافع می خواد چی کار ! اخلاق مهمه که داشت نابود میشد
تبریک به علی پور که حتی نذاشت کسی از بازی کردن نصرتی یا شیث تو این بازی حرفی به میون بیاره . آفرین به این اخلاق گرایی .کتک زدن داور و صدهامیلیون پول زیرمیزی مهم نیست .اخلاق مهمه که حفظ شد . ایول اخلاق

تبریک به کمیته داوران که خدای داورای بی طرف دنیا رو پرورش میده. جام جهانی می خوانشون ولی خودشون نمی رن

تبریک به وزیر ورزش که یک پلیس رو مدیرعامل بزرگترین باشگاه کشور کرد که تو عمرش از فوتبال خبری نداشت . تا چنان به زمین بزندش که نتونه پا شه . ماشالا به وزیر ورزش . تونستی مرد

این وسط همه خوشحالند .از تصمیم گیرهای غیرفوتبالی فوتبال کشور گرفته تا صدا و سیما و جراید .همه خوشخالند فقط مردم ناراحتند که اونم مهم نیست.مردم کجای کارند بابا ؟

راستی حمید استیلی بالاخره کناره گیری کرد . امسال بازار تغییر تو پرسپولیس گرم گرمه تا همه از این سفره یه بهره ای ببرند . اینطوری مقصرای ردیف دوم میرن و میان

لیگ پرید . حذفی پرید . آسیام می پره. باز روز از نو و روزی از نو .چیزی نشده که. یه بازی حذفی رو باختیم . همه می بازن . 6 تا نخوردیم که

تو لیگ هم همه بازیهای نیم فصل دوم رو ببریم قهرمان میشیم . همه تو ایران به معجزه شدیدا اعتقاد دارند .از دایی که تیم رو با بازیکنای درجه 2 و3 می بست گرفته تا استیلی که فکر می کرد با این شرایط می تونه کاری کنه و ما مردم که بعد قهرمانی تو لیگ اونهمه تغییر دیدیم و هنوز امیدواریم

هیچکس مقصر نیست . مربی عوض شه حتما درست میشه .همه چی حل شد دوستان .استیلی رفت ...

Ali Asgar
12-09-2011, 20:22
اینم شد تیم
به خدا نمی دونم چی باید بگم ،از کی باید گله کنم ، از کی باید شاکی بود از استیلی ، کاشانی ، رویانیان ، سازمان لیگو ............
به خدا کلافه شدم . بازیکنایی که خدا تومن پول میگیرند اما یه ذره غیرت تو وجودشون نیست بازیکنی که تو دربی سه تا خورده ولی این خیالشن نیس بازیکنی که فقط ادعای پرسپولیسی بودنو داره .
هیچ وقت هیچ جایی این طوری تحقیر نشده بودم که امروز دربرابر هوادارای استقلال تحقیر شدم.
دلمون به چی این تیم باید خوش باشه
دلمون به کی تو این تیم باید خوش باشه
با این همه دعایی که من خوندم این همه نذری که من واسه این بازی داشتم مطمئن بودم که خدا کمک میکنه و برنده پرسپولیسه اما مثل اینکه خدا هم با ما قهره به خدا یک درصدم شانس برده استقلالو نمیدادم ولی ...............
:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang

mortezarm
12-09-2011, 20:25
تازه الان میگن هوادارا پشتیبان ما نیستن
به خدا برعکس همیشه این بار فقط دلم واسه خودم و هوادارا سوخت بیچاره ها کلی کل کل میشنون مسخره میشن اما بازم میان تو ورزشگاه بیشتر هوادارا رو تشکیل میدن
اخه تا کی بی غیرتی
.............

Great Milan
12-09-2011, 22:03
فقط یه چیز بگم که خاک بر سر همشون به جز علی کریمی که هر چی باشه واسه من افتخاره

alexdelpiero_10
12-09-2011, 22:32
من هروقت توپ ميومد رو پاي بادامكي خيلي كفري ميشدم چرا فيكس بازي ميكنه؟ اين كه بازي بلد نيست!

rozhan-chelsea
12-09-2011, 23:47
ای خدا کاش دستم به این غلامرضا رضایی میرسد ....

علی کریمیو فرستاده تو زمین با 21 نفر بازی کنه اخه بازیکنای پرسپولیسم واسه استقلال بازی میکردن

rozhan-chelsea
12-09-2011, 23:51
پرسپولیس واقعا افتضاح بود ،افتضاح .........

kick up
12-11-2011, 18:58
بنام خدا

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران

"جام خليج هميشه فارس"

فصل : 91/1390

تاريخ :پنج شنبه 24 آذر 1390

15 دسامبر 2011

زمان :ساعت 16:15

مكان : استاديوم آزادي تهران

پرسپوليس تهران 1 - راه آهن تهران 1

گزارش بازي:

مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در اولین مسابقه پس از کنار رفتن استیلی برابر راه آهن در داربی کوچک تهران به تساوی دست یافت.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس تیم های پرسپولیس و راه آهن عصر امروز در حضور 6 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند و در پایان نود دقیقه به تساوی یک بر یک رضایت دادند.

تک گل پرسپولیس را محمد نوری در دقیقه 38 نیمه اول به ثمر رساند و گل تساوی راه آهن را بهادر عبدی بازیکن سابق پرسپولیس در دقیقه 75 وارد دروازه حریف کرد.

پرسپولیسی ها در نیمه دوم بازی ضعیفی به نمایش گذاشتند و بازیکنان حریف چندین بار از مرکز خط دفاعی این تیم صاحب موقعیت شدند که تنها یکی از آنها به ثمر رسید. غلامرضا رضایی در دقیقه 63 یک گل به ثمر رساند که کمک داور به دلیل آفساید آن را مردود اعلام کرد.

در دقیقه 79 امید عالیشاه می توانست دروازه خالی پرسپولیس را باز کند که با برخورد توپ به ممدوتال این اتفاق نیفتاد. بازیکنان راه آهن به شدت نسبت به این صحنه به داور اعتراض داشتند.

روح الله سیف الهی بازیکن جوان پرسپولیس 30 ثانیه پایان بازی بهترین موقعیت برای برتری پرسپولیس را از دست داد و در شرایط تک به تک توپ را تقدیم حریف کرد.

علیرضا فغانی قضاوت این بازی را به عهده داشت که به علیرضا حقیقی و ممدوتال از پرسپولیس و امید عالیشاه و علیرضا عباسفرد از راه آهن کارت زرد نشان داد.

این دوازدهمین تساوی تیم راه آهن در نیم فصل اول لیگ برتر بود. راه آهن با این تساوی ۱۵ امتیازی شد و با دو پله صعود به رده پانزدهم رسید. پرسپولیس نیز با ۲۱ امتیاز در رده نهم ماند.

ترکیب پرسپولیس: علیرضا حقیقی ، علیرضا نورمحمدی ، مجتبی شیری ، ممدوتال، امیرحسین فشنگچی ، مازیار زارع ، حسین بادامکی ، محمد نوری(محمد منصوری 77) ، علی کریمی ، غلامرضا رضایی(مهرداد اولادی 85) و جواد کاظمیان(روح الله سیف الهی 76)
مربی : محسن عاشوری

ترکیب راه آهن : حسن رودباریان ، حامد نورمحمدی ، حسین پاشایی ، میرهانی هاشمی ، مهدی زارعی ، ابراهیم کریمی ، حسین کاظمی ، حسین کعبی(بهادر عبدی 45) ، علیرضا عباسفرد و محمود امنه(مهرداد کفش گری 63)
سرمربی : علی دایی

joooooooooone
12-11-2011, 21:54
پرسپولیس واقعا افتضاح بود ،افتضاح .........
افتضاح یعنی اینقد خوب بازی کرد که لایق اسم افتضاحه
یه چیز از افتضاح اون ور تر
اگه تیم خردسالان ویژه ی معلولین و میاوردن کم کم 3و4تا گل به استقلال میزدن یا حراقل بهتر بازی میکردن من بازی و تا جایی دیدم که اس گل اول و زد بعدش تلوزیون و خاموش کردم فرداش فهمیدم چه گندی زدن
خاک تو سرشون حیف نون..............حیف پول :-ang
همشون و جز کریمی و همون دوسه تایه دیگه باید از بیخ بندازن بیرون برا فصل جدید پرسپولیس یه خونه تکونی اساسی باید بکنه یه 18.19تا بازیکن توپ باید بخره پولم کم آوردن رو من میتونن حساب کنن!!
ولی استقلال با نامردی برد اگه جباری وامونده رو مظلوم نمیبخشید الان ما3-0جلو بودیمtars::

حاجتی
12-11-2011, 22:04
نتایج این فصل پرسپولیس همه ی عاشقان این تیم وعاشقان پرطرفدارترین تیم آسیا را تحقیر کرد خداوند تیم محبوب ما را به جایگاه اصلی خودش یعنی افتخار کردن به این تیم وطرفدارانش راخوشحال بگردان:iran::iran::iran::iran:

حاجتی
12-11-2011, 22:07
[Only Registered And Activated Users Can See Links][1]

kick up
12-12-2011, 15:59
با توجه به تمرين اين هفته تيم گويا "وحيد هاشميان" به تمرينات گروهي بازگشته و ساير مصدومين هم بزودي مي رسند . از طرفي احتمالا تو يكي دو روز آينده " مصطفي دنيزلي" براي انعقاد قرارداد خودش با پرسپوليس به تهران مياد ولي اينكه واس بازي پنجشنبه چه كسي مربي پرسپوليس خواهد بود احتمالا همون محسن عاشوري تا پايان نيم فصل باشه

با توجه به بازگشت تعدادي از مصدومين ( بجز "هادي نوروزي" و احتمالا "عليرضا محمد" ) براي بازي با راه آهن ميشه تركيب بهتري نسبت به بازي قبلي داشت . مخصوصا در پست مدافعان كناري . ضمن اينكه "جواد كاظميان" رو هم داريم چون محروميتش سر 2كارته شدن تو بازيهاي حذفي بود و واس بازي تو ليگ مشكلي نداره

بنابراين با استقبال هوادارا از اين بازي بخاطر اتفاقات اين روزها بازي زيبايي رو شاهد خواهيم بود و اميدوارم بتونيم پر گل ببريم

joooooooooone
12-12-2011, 18:22
خب همونطور که تو بخش ارتش سرخ گفتم راجع به دنیزلی هیچی نمدونم ولی از تعریف های زیادی که ازش میکنن باید مربی خوبی باشه
به هر حال اینا مهم نیست مهم اینه که پرسپولیس جام حذفی رو از دست داده و در این شرایط بایــــــــــــــــــــــ ـــد قهرمان لیگ بشه بایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــد در دیدار برگشت استقلال و شکست بده
وگرنه سورا.........ه :-ang
انشاال... که با اومدن این آقا ما به آرزوها مون برسیم:flowerysmile:

مورینیو...
12-12-2011, 18:36
وضعیت پرسپولیس درحال حاضر مثل رنگ پیراهنش قرمزه و هواداران از سرمربی جدیدشون معجزه می خوان . به نفع پرسپولیسه که یه مربی خارجی که از زبان فارسی هیچی حالیش نیست استخدام کنه تا با شعار هواداران کنار بیاد مثلا اگه هوادران شعار حیا کن و رها کن سر دادن مترجمش با همکاری باشگاه بهش بگه دارن ازت حمایت میکنند این خودش باعث میشه سرمربی خارجی با وضعیت کنار بیاد وبا توجه به میزان دانش فنی خودش پرسپولیس رو درجدول بالا بیاره.

mortezarm
12-12-2011, 20:04
من که باز بعید میدونم کاره دنیزلی قطعی شه
اما اگه بشه حداقل یه روحیه با بزرگیش به تیم تزریق میکنه و نشونم داده که اصلا به اسم بازیکن کار نداره هر کی خوب باشه بازی میکنه که البته................

kick up
12-15-2011, 14:58
ليست 18 نفره پرسپوليس براي بازي با راه آهن توسط محسن عاشوري اعلام شد :

علیرضا حقیقی، میثاق معمارزاده،
علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، سامان آقازمانی، مامادوتال، امیر حسین فشنگچی،
علی کریمی، حسین بادامکی، مازیار زارع، محمد نوری، محمد منصوری،
غلامرضا رضایی، جواد کاظمیان، مهرداد اولادی،
روح اله سیف الهی و محمد مهدی الهایی.

اينطور كه پيداست متاسفانه هنوز وحيد هاشميان رو نداريم. بازيكني كه با تجربه و توان فنيش مي تونه به خط حمله ما كمك زيادي بكنه .همچنين علي عسگر و محمد

و باز هم 2نفر از بازيكنان اميد براي پر شدن ليست 18 نفره

kick up
12-20-2011, 09:13
هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران

"جام خليج هميشه فارس"

فصل : 91/1390

تاريخ :دوشنبه 28 آذر 1390

19 دسامبر 2011

زمان :ساعت 16:15

پرسپوليس تهران 1 - فولاد خوزستان 1

[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

داور : محسن تركي

گزارش بازي :

مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دقیقه مسابقه برابر فولاد برتری خود را با تساوی عوض کرد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس تیم های پرسپولیس و فولاد عصر امروز از ساعت 16:15 در حضور 2500 تماشاگر ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم رفتند و در پایان به تساوی یک بر یک رضایت دادند.

تک گل پرسپولیس را مازیار زارع در دقیقه 41 بازی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. امید خورج کاپیتان فولاد خوزستان با خطای پنالتی روی جواد کاظیمان از بازی اخراج شد و تیم مهمان 50 دقیقه را ده نفره به بازی ادامه داد. گل مساوی فولاد را بختیار رحمانی در دقیقه 90 وارد دروازه حریف کرد

مهم ترین موقعیت فولاد در نیمه اول اتفاق افتاد که مهاجم جوان این تیم در شرایط تک به تک توپ را تقدیم مدافعان پرسپولیس کرد. پرسپولیس در نیمه دوم نیز می توانست نتیجه را دو برابر کند اما شوت جواد کاظمیان از پشت محوطه جریمه با برخورد به تیر عمودی راهی به دروازه پیدا نکرد. کاظمیان نیمه اول هم یک گل وارد دروازه فولاد کرد که از سوی کمک داور آفساید اعلام شد.

محسن ترکی قضاوت این مسابقه را به عهده داشت و علاوه بر اخراج خورج ، به علی کریمی و علیرضا نورمحمدی از پرسپولیس و آندره رینالدو و عبدالله کرمی از فولاد هم کارت زرد نشان داد.

علی کریمی با دریافت کارت زرد در این بازی سه اخطاره شده و بازی اول نیم فصل دوم برابر ملوان در انزلی را از دست داد. ضمن اینکه حسین بادامکی در نیمه دوم این بازی با مصدومیت از بازی خارج شد.

این دومین نتیجه مساوی متوالی یک بر یک پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بود. پرسپولیس با این نتیجه 22 امتیازی شد و نیم فصل اول را در رده نهم به پایان رساند. این تیم نیم فصل دوم را با سرمربی جدید آغاز خواهد کرد. فولاد هم با 21 امتیاز به رده 11 جدول سقوط کرد.

ترکیب پرسپولیس : علیرضا حقیقی، علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، امیرحسین فشنگچی، علیرضا محمد، مازیار زارع، علی کریمی، حسین بادامکی(محمد نوری 56)، جواد کاظمیان، غلامرضا رضایی(محمد منصوری 87) و مهرداد اولادی.
مربی :محسن عاشوری

ترکیب فولاد : علی سلیمی ، امید خورج ، عبدالله کرمی ، مهرداد جماعتی ، خیرالله ویسی ، بختیار رحمانی ، امیر شرفی(جابا مجیری 43) ، آرش افشین ، میثم کریمی ، حکیم نصاری(آندره رینالدو 64) و رضا نوروزی(امید خالدی 58)
سرمربی : مجید جلالی

n_mamali
12-29-2011, 13:12
سلااااااااااااااااااااام.. ............من بعد از مدت ها دوباره برگشتم..خب چه خبرا؟؟؟بچه ها همه خوبین؟؟

kick up
01-01-2012, 15:01
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته هجدهم (هفته نخست نيم فصل دوم)

فصل 91-1390

تاريخ :پنج شنبه 15 دي 1390

5 ژانويه 2012

زمان :ساعت 15:00

مكان : استاديوم تختي انزلي

ملوان بندر انزلي 2 - پرسپوليس تهران 0

[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

داور:علیرضا فغانی
كمكها: محمدرضا ابوالفضلی - علی میرزابیگی و محمد ملکی
ناظر: محمد پیروزرام

گزارش بازي:تیم فوتبال پرسپولیس در اولین مسابقه نیم فصل دوم برابر ملوان انزلی نتیجه را واگذار کرد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس تیم های ملوان انزلی و پرسپولیس تهران از ساعت 15 امروز در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم رفتند که در پایان میزبان موفق شد با دو گل پیروز از میدان خارج شود. گل های ملوان را محسن مسلمان در دقیقه 45 و رمضانی در دقیقه 79 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساندند.

تیم پرسپولیس در نیمه دوم فرصت داشت که بازی را به تساوی بکشاند که مهدی مهدوی کیا در اولین بازی خود در ترکیب پرسپولیس ضربه پنالتی را از دست داد و این فرصت برای پرسپولیس از دست رفت.قضاوت بازی بر عهده علیرضا فغانی بود که علاوه بر دو پنالتی که اعلام کرد به حیدری ، مسلمان و حسنی صفت از ملوان کارت زرد نشان داد.

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده ، علیرضا محمد ، مجتبی شیری ، مازیار زارع ، سامان آقازمانی(مهدی مهدوی کیا 63) ، محمد نوری ، حسین بادامکی ، امیرحسین فشنگچی(ابراهیم شکوری 83) ، جواد کاظمیان(وحید هاشمیان 46) ، غلامرضا رضایی ، مهرداد اولادی
سرمربی : مصطفی دنیزلی

حسنی صفت ، آهی ، پورغلامی ،سالارزاده ، رمضانی ، مسلمان ، یوسف زاده ، رجب زاده(مجتبی انصافی 81) ، رافخایی(دغاغله 68) ، محمد حیدری(محمد همرنگ 66) ، نزهتی
سرمربی : فرهاد پورغلامی

kick up
01-02-2012, 18:01
بچه ها يه خبر بد واس بازي با ملوان : هم نورمحمدي و هم علي كريمي بخاطر كارت گرفتن محروم هستند و حضور ندارند

حالا تركيب بيايد

ALI MOHAMMAD.
01-02-2012, 20:18
بچه ها يه خبر بد واس بازي با ملوان : هم نورمحمدي و هم علي كريمي بخاطر كارت گرفتن محروم هستند و حضور ندارند

حالا تركيب بيايدداداش این خبرو خیلی دیر اومدی ولی ایراد نداره بگذریم . میمونه ترکیب تیم برابر ملوان از 5 دفاعی که از اول فصل گرفتیم تو این بازی فقط میتونیم از مجتبی شیری استفاده کنیم خدا کنه که هادی شکوریو بتونیم جذب کنیم وگرنه کارمون خیلی سخت میشه تو مابقیه ی خطوط مشکله چندانی نداریم فقط بازم میگم مشکلمون تو خط دفاعست پولادی که هنوز کارش مشخص نیست اگه بیاد عالی میشه به اتفاقه هادی شکوری ....

AlexDelpiero
01-02-2012, 21:56
واقعا نداشتم دفاع وسط میتونه تو این بازی افتضاح ببار بیاره ! :sooot:

من فک کنم یه همچین ترکیبی داشته باشیم :

میثاق
فشنگچی --- شیری --- مازیار --- محمد

بادامکی

کاظمیان ---- نوری ---- غلومرضا

اولادی --- زاید

خیلی فکر کردم ببینم کی میتونه دفاع رو پر کنه جز مازیار کس دیگه ای نبود !!! entezar::

ALI MOHAMMAD.
01-02-2012, 22:25
واقعا نداشتم دفاع وسط میتونه تو این بازی افتضاح ببار بیاره ! :sooot:

من فک کنم یه همچین ترکیبی داشته باشیم :

میثاق
فشنگچی --- شیری --- مازیار --- محمد

بادامکی

کاظمیان ---- نوری ---- غلومرضا

اولادی --- زاید

خیلی فکر کردم ببینم کی میتونه دفاع رو پر کنه جز مازیار کس دیگه ای نبود !!! Entezar::

با این داشته هامون تو این بازی این ترکیب میتونه ایده ال باشه غیر از زاید که احتمالا وحید هاشمیان جاش بازی میکنه .... تو این ترکیبی که الکس داده همون داش مهدیمون داده علیرضا محمد و مجتبی شیری و بادامکی و غلوم رضا تو این فصل بازی هاشونو انجام بدن به امید خدا برا فصل بعد هممون باس دست به دعا بشیم که این 4 نفر دیگه تو پرسپولیس نباشن این پرسپولیس با این ابهت جای بازیکنای درجه دو نیست .....

AlexDelpiero
01-02-2012, 23:04
با این داشته هامون تو این بازی این ترکیب میتونه ایده ال باشه غیر از زاید که احتمالا وحید هاشمیان جاش بازی میکنه
زاید itc ـش صادر شده ولی مهدوی کیا معلوم نیست تا بازی با ملوان مجوز حضورش برسه واسه همین تو ترکیب قرار نمی گیره !
هاشمیان هم دوباره مصدوم شده!

kick up
01-03-2012, 10:21
ماجراي شكوري امشب قراره نهايي بشه و رضايت مديرعامل شاهين رو بگيرند. 3 روزي هست سر تمرين شاهين نمي ره

پولادي رو هم باشگاهش جريمه كرده بخاطر مذاكره با پرسپوليس و عدم حضور سر تمرين. همه چيز هم زير سر فتل ترقست

موشك رو هم به احتمال بسيار زياد خواهيم داشت . امكان كاپيتانيش هم در اولين حضورش خيلي زياده كه اتفاق ببسيار مثبتيه

براي بازي با ملوان بدجوري تو عمق دفاع با كمبود نفرات مواجهيم . كاش به التماسهاي عقيلي رسيدگي بيشتري ميشد .الان وضع تيمش هم مناسب نيست و مربيشون اخراج شده و خودشم كه مي خواد ديگه چه مشكلي هست آخه ؟! خود ماجراي نصرتي خيلي مهمه كه بتونه بازي كنه يا نه .البته در اين مورد هم بايد از سد فتل ترقه عبور كرد كه تا تونسته هياهو راه انداخته

از همه اين موارد كه بگذريم خود نوع بازي گرفتن از بازيكنا هنر خاصيه كه هر مربي نداره. مثلا ميشه از همين شيري بازي گرفت كه بهترين كاراييش باشه يا بازي مثل اكثر بازيهاش تو اين سالها براي پرسپوليس در حد يه بازيكن معمولي . هنري كه نه دايي داشت و نه استيلي

AlexDelpiero
01-03-2012, 19:06
مهدوی کیا ، هوشیار و علی عسگر تو لیست 18 نفره قرار گرفتند برای بازی با ملوان !

من هم امیدوارم بازوبند کاپیتانی رو مهدی ببنده ! این یعنی تحقق آرزوی 2 ساله من ! om::

من فک کنم یه تصحیح باید تو ترکیبم داشته باشم ! :nishkhand:

میثاق
علی عسگری --- شیری --- مازیار --- مهدیheey::

بادامکی

فشنگچی ---- نوری ---- کاظمیان

اولادی --- غلومرضا

البته علی عسگر تو مصاحبه جند روز پیشش گفته که دنیزلی هیچ اعتقادی بهش نداره ولی در شرایط فعلی که ما دفاع چپ درست حسابی نداریم و تکلیف پولادی هنوز معلوم نیست بهترین گزینه برای دفاع چپ علی عسگری میتونه باشه !
البته زاید که ایران نیست وبه این بازی نمی رسه !

mortezarm
01-03-2012, 19:44
مهدوی کیا ، هوشیار و علی عسگر تو لیست 18 نفره قرار گرفتند برای بازی با ملوان !

من هم امیدوارم بازوبند کاپیتانی رو مهدی ببنده ! این یعنی تحقق آرزوی 2 ساله من ! Om::

من فک کنم یه تصحیح باید تو ترکیبم داشته باشم ! :nishkhand:

میثاق
علی عسگری --- شیری --- مازیار --- مهدیheey::

بادامکی

فشنگچی ---- نوری ---- کاظمیان

اولادی --- غلومرضا

البته علی عسگر تو مصاحبه جند روز پیشش گفته که دنیزلی هیچ اعتقادی بهش نداره ولی در شرایط فعلی که ما دفاع چپ درست حسابی نداریم و تکلیف پولادی هنوز معلوم نیست بهترین گزینه برای دفاع چپ علی عسگری میتونه باشه !

البته زاید که ایران نیست وبه این بازی نمی رسه !

داداش مهدی اون یکی داداش مهدی که گفته من دیگه هیچ وقت بازوبند نمیبندم
بعیده بازو بند ببنده چون همیشه به حرفاش عمل میکنه!!!!!!!!!!!!
علی عسگرم که واقعا با این شرایط حتما باید فیکس باشه وگرنه بدجوری دفاع کم میاره

ALI MOHAMMAD.
01-03-2012, 19:59
زاید itc ـش صادر شده ولی مهدوی کیا معلوم نیست تا بازی با ملوان مجوز حضورش برسه واسه همین تو ترکیب قرار نمی گیره !
هاشمیان هم دوباره مصدوم شده!
اولا از زاید فعلا خبری نیست دوما اقا مهدی هم جواز بازیش رسید هم تو لیست 18 نفره تیم جا داره سوما در مورد هاشمیان هم باس بگم که مصدومیتش برطرف شده پس نتیجه میگیریم که همه ی اظهار نظرای جناب عالی اشتباه از اب در اومد ....با یه خورده تحقیق واسه تیم به اصطلاح محبوبت اتفاقه خاصی نمیوفته داداش .....حیفه .....

AlexDelpiero
01-04-2012, 10:56
داداش مهدی اون یکی داداش مهدی که گفته من دیگه هیچ وقت بازوبند نمیبندم
بعیده بازو بند ببنده چون همیشه به حرفاش عمل میکنه!!!!!!!!!!!!
مهدوی کیا گفته بازوبند رو در حضور کریمی وهاشمیان نمی بنده ولی تو این بازی که نه کریمی هست نه هاشمیان من فک می کنم اگر مهدی به طور فیکس بازی کنه کاپیتان باشه !

اولا از زاید فعلا خبری نیست دوما اقا مهدی هم جواز بازیش رسید هم تو لیست 18 نفره تیم جا داره سوما در مورد هاشمیان هم باس بگم که مصدومیتش برطرف شده پس نتیجه میگیریم که همه ی اظهار نظرای جناب عالی اشتباه از اب در اومد ....با یه خورده تحقیق واسه تیم به اصطلاح محبوبت اتفاقه خاصی نمیوفته داداش .....حیفه .....
در مورد مهدوی کیا بهتره یه نگاهی به پست قبلی خودتون بندازی !!!! و همینطور زاید که گفتم ایران نیست و نمی رسه به این بازی !
در مورد هاشمیان هم لابد شما اطلاع نداری که دوباره بعد از اون مصدومیت ، مصدوم شده وداره به طور اختصاصی تمرین می کنه !

joooooooooone
01-04-2012, 14:37
با اجازه ی بزرگان تاپیک منم واسه اظهار نظر کردن اومدم :ghelyon:
با توجه به حضور کیا جانمان و با توجه به حضور مهرداد خانمان(البته پولادی و عرض میکنم)
و با توجه به حضور دنیزلی و.........................
آها و با توجه به اینکه حاشیه ها همه رفته سمت استقلال وبـــــــــــــــــــــــ ـــــــاتوجه به باقی مسائل که کارشناسا بهتر میدوننki::پیشاپیش برد برابر ملوان و به همه تبـــــــــــــــــــــــ ـریک میگم :yes:

kick up
01-04-2012, 15:41
اين بازي با ملوان داره تو شرايطي برگزار ميشه كه اصلا به سود ما نيست . بحث محرومها و مصدومها از يك طرف و اولين حضور رسمي سرمربي جديد از طرف ديگه همگي آثار منفي در عملكرد پرسپوليس دارند

در حال حاضر باز ماجراي پولادي نامعلوم شد و اين مديراي مس مي خوان از طريق منم منم كردن جلوي پرسپوليس يه كوچولو توجه و اعتباري براي خودشون بخرن و همه جوره دارن سنگ ميندازن درحاليكه پرسپوليس با پيشنهادشون براي انتقال منصوري و پرداخت پول در مقابل انتقال پولادي موافقت كرده ولي باز دارن يه بازي ديگه در ميارن. عين ماجراي انتقال انصاري فرد به پرسپوليس كه با همه پيشنهادا و شرايط عجيب غريب سايپاييها موافقت شد ولي آخرش هم پرسپوليس ضرر كرد هم خود بازيكن

همينطور ماجراي شكوري كلا منتفي شد و طرف تو بوشهر موند ! هنوز نمي دونم چرا ماجراي عقيلي منتفي شد .خيلي مورد بدردبخوري بود

واس بازي با ملوان اين بازيكنان به تيم اضافه ميشن: علي عسگر - هوشيار - مهدوي كيا

و اين بازيكنامون رو در اختيار نداريم : علي كريمي - نورمحمدي - هادي نوروزي - عليرضا حقيقي - شيث رضايي - محمد نصرتي

از طرفي هم دنيزلي اميدواري داده كه مي خواد با قدرت شروع كنه

joooooooooone
01-04-2012, 18:03
اين بازي با ملوان داره تو شرايطي برگزار ميشه كه اصلا به سود ما نيست . بحث محرومها و مصدومها از يك طرف و اولين حضور رسمي سرمربي جديد از طرف ديگه همگي آثار منفي در عملكرد پرسپوليس دارند
ببخشید در طول این فصل دفعه ی اول مون نیست که محروم و مصدوم زیاد داشته باشیم در طول فصل بارها و بارها متحمل چنین ظلم هایی شدم تا حدودی به داشتن مصدوم و محروم تو هر بازی عادت کردیم بازیکنا خودشونم عادت کردن!!! و از این نظر جایه هیچ نگرانی نیست!!!entezar::
اما راجع به حضور سرمربی جدید روی نیمکت:کجاش اثر منفی داره اینکه یه مربی با تجربه تر و بهتر از استیل داره تیم میچرخونه کجاش اثر منفی داره از طرفی هوادارای علاقمند اونایی که دوره ی دنیزلی بودن که هیچ خودشون با نوع ارائه ی بازی دنیزلی آشناین اما اونایی که نبودن،،،،،،خب از اخبار ها و روزنامه ها و مجلات و خلاصه رسانه های مختلف آوازه شو که شنیدن پس جایه گل و شکایت باقی نمیمونه:fek konam:

در حال حاضر باز ماجراي پولادي نامعلوم شد و اين مديراي مس مي خوان از طريق منم منم كردن جلوي پرسپوليس يه كوچولو توجه و اعتباري براي خودشون بخرن و همه جوره دارن سنگ ميندازن درحاليكه پرسپوليس با پيشنهادشون براي انتقال منصوري و پرداخت پول در مقابل انتقال پولادي موافقت كرده ولي باز دارن يه بازي ديگه در ميارن. عين ماجراي انتقال انصاري فرد به پرسپوليس كه با همه پيشنهادا و شرايط عجيب غريب سايپاييها موافقت شد ولي آخرش هم پرسپوليس ضرر كرد هم خود بازيكن
پولادی خیلی خیلی حضورش در تیممون موثره خداکنه سنگ اندازی هاشون تموم بشه و زودتر حضورش توی پرسپولیس قطعی بشه در ضمن از همون اول هم معلوم بود که انصاری فرد به پرسپولیس نمیاد همه ام تقریبا این و میدونستن سایپا که دیوانه نیست که یه دونه مهره ی خوبم داشته باشه بده به پرسپولیس بر چه اساس اونا حاضرا پیشنهاد ملیاردی به کریم بدن اما نزارن تنها مهره ی خوب هجومیشون بیاد پرسپولیس بازیکن خودش باید دل سیر از پول دنیا داشته باشه اونم کی بزاره انصار بیاد پرسپولیس مایلی کهن!!!!!!بعید میدونم:gahhr:

همينطور ماجراي شكوري كلا منتفي شد و طرف تو بوشهر موند ! هنوز نمي دونم چرا ماجراي عقيلي منتفي شد .خيلي مورد بدردبخوري بود
من اصلا این بشر و نمیشناسم حالا پستش چی هست میتونه کمک حال باشه
راستش و بخوای کلا با همه ی شکوری ها مشکل دارم entezar::

واس بازي با ملوان اين بازيكنان به تيم اضافه ميشن: علي عسگر - هوشيار - مهدوي كيا

و اين بازيكنامون رو در اختيار نداريم : علي كريمي - نورمحمدي - هادي نوروزي - عليرضا حقيقي - شيث رضايي - محمد نصرتي

از طرفي هم دنيزلي اميدواري داده كه مي خواد با قدرت شروع كنه
اینکه بازیکنا اضافه میشن خوبه و اینکهاون سه تا مهره ی اصلیمون و نداریم بده دنیزلی هم انشاال.... (باتوجه به سابقه ی طلاییش)
امیدوارم بازی خوب همراه برد رو به نمایش بزاره گرچه دیگه باخت پرسپولیس واسم طبیعی شده ولی هنوزم دوست دارم جام لیگ رو ببره:shogh:

AlexDelpiero
01-05-2012, 17:19
خدا رو شاهد میگیرم صحنه پنالتی مهدی رو به طور کامل پیش بینی کردم ! om::

باید بگیرن از چیز این میثاق رو آویزون کنند ! خدا لعتنش کنه !هر چه زودتر منتظرم هوشیار به ترکیب پرسپولیس اضافه بشه تا دیگه این میثاق بی چشم رو گند نزنه به اعصاب ملت !
افتضاحی که با نبودن دفاع میانی و دروازه بان ازش می ترسیدم امروز سرمون اومد !
در مورد مهدی ... om::om::
خاک تو سرشون کنند یه مشت آدم چلاق ریختن تو زمین ..
دنیزلی خیلی کار می بره تا این بازیکنا رو آدمشون کنه ! :ey babaaa:

manhunt
01-05-2012, 18:28
غصه نخور درست میشه!!!!!!!!!!!!!!!

nobody11
01-05-2012, 18:57
من خودم به كل از ميثاق خوشم نمياد و تو ده تا صفحه ميتونم در مورد ضعفهاش صحبت كنم..
ولي دفاع درست و درموني نداريم حالا دروازه بان هر كي مي خاد باشه..
از ميثاق بگذريم اگه اين دروازهبان جديده مصدوم شد (حتي واسه 3 تا 4 تا بازي) پرسپوليس سرويس ميشه..
مگه ملوان چند تا حمله رو دروازه داشت كه دو تا گل زدند والا هيچي ..
از خر شانسي معمارزاده يه توژم خورد به تيرك..
خدا كنه بادامكي با اومدن دنيزلي تو بازي هاي ديگه پارتي نداشته باشه تو تركيب باشه ، نه خدا وكيلي چند تا توپ لو داد ، من كه حسابش از دستم در رفته!!
استيلي كه اصلا از كاظميان و اولادي استفاده نمي كرد ولي ميتونن در بازي هاي آينده زوج خوبي در خط حمله باشند..

kick up
01-07-2012, 10:11
بازي با ملوان هم همون اتفاقي افتاد كه پيش بيني ميشد . اول از همه كه بايد ديگه هوار زد ما بدشانس ترين تيميم .از اول فصل 2تا بازي نشد همه بازيكناي اصلي ما تو زمين باشن و هر طور شده هميشه يه تيم نصفه نيمه رفته تو زمين تا جايي كه تو بازيهايي مثل دربي هم تو پر كردن ليست 18 نفره مشكل داشتيم . بعد هم كه پنالتي

از طرف ديگه اولين بازي سرمربي جديد تيم بود كه چند روزي نبود به تيم اضافه شده بود و زمان نياز داره تا بازيكنا رو بشناسه و تفكراتش رو بفهمونه . مخصوصا اگه آدماي نفهمي مثل بادامكي هم از بد حادثه تو تيم باشند ديگه هيچي

هر چي بود بازي كه در بدترين حالت بايد مساوي ميشد رو با بدشانسي مطلق با يه تيم نصفه نيمه كه دفاع وسطاش نبودند باختيم و پنالتي هم گل نشد اونم تو يه زمين باتلاقي و يه سري تماشاچي كه جز ناسزا گفتن جور ديگه اي از فوتبال چيزي نمي فهمن .گرچه سوزش اون باخت تو زمين خودشون تو فينال جام حذفي تا ابد باهاشون مي مونه

kick up
01-10-2012, 14:27
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته نوزدهم

فصل 91-1390

تاريخ : چهارشنبه 21 دي 1390

11 ژانويه 2012

زمان :ساعت 16:40

پرسپوليس تهران 4 - شاهين بوشهر 1

داور:يداله جهانبازي

گزارش بازي:تیم فوتبال پرسپولیس در هفته نوزدهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور با 4 گل شاهین بوشهر را در هم کوبید.

تیم فوتبال پرسپولیس در حالی که 45 دقیقه به دلیل اخراج مدافع خود ده نفره به بازی ادام داد با نتیجه چهار بر یک برابر شاهین بوشهر به برتری دست یافت.

در این مسابقه که از ساعت 16 و 40 دقیقه امروز در حضور 10 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی برگزار شد علی کریمی در دقیقه 5 از روی نقطه پنالتی، غلامرضا رضایی در دقیقه ۱۲ ، محمد نوری در دقیقه ۱۹ و مهرداد اولادی در دقیقه ۴۶ برای پرسپولیس گلزنی کردند. منصور تنهایی در دقیقه ۳۶ تک گل شاهین را به ثمر رساند.

پرسپولیس در نیمه دوم دو گل دیگر نیز توسط غلامرضا رضایی و جواد کاظمیان به ثمر رساند که از سوی کمک داور آفساید اعلام شد. به دلیل ضربه پس از سوت داور به توپ روی گل مردود اول داور به رضایی کارت زرد نشان داد.

قضاوت مسابقه بر عهده یداله جهانبازی بود که به وحید طالب لو ، مسعود نظر زاده، عباس پورخسروانی و محسن ایران نژاد از شاهین و غلامرضا رضایی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. وی همچنین در دقیقه 45 با نشان دادن کارت زرد دوم علیرضا نورمحمدی مدافع پرسپولیس را از بازی اخراج کرد.

با این پیروزی پرسپولیس ۲۵ امتیازی شد و به رده هشتم رسید و شاهین ۲۰ امتیازی به رده چهاردهم سقوط کرد.

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده، علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، علیرضا محمد، ابراهیم شکوری، محمد نوری(امیرحسین فشنگچی 75)، علی کریمی، حسین بادامکی، غلامرضا رضایی(جواد کاظمیان 69)، مهرداد اولادی و وحید هاشمیان(مازیار زارع 45).

ترکیب شاهین بوشهر: وحید طالب‌لو، هادی شکوری( شاهین شفیعی 77)، مهدی شکوهی، محسن ایرانژاد، مسعود نظرزاده، سعید بیات، امجد شکوه‌مقام (مهرزاد رضایی 57)، مرتضی عزیز محمدی(ستار زارع 25)، عباس پورخسروانی، ایوان پتروویچ و منصور تنهایی
سرمربی: فیروز کریمی

.ZIDANE
01-10-2012, 21:22
اقایون پرسپولیسی نظرتون در مورد بازی با تیم شاهین چیه؟ایا پرسپولیس تو این بازی نتیجه میگیره؟دوست دارین پرسپولیس با چه ترکیب و چه بازیکنایی وارد زمین شه تا بتونه نتیجه ی ایده ال بدست بیاره؟

AlexDelpiero
01-11-2012, 11:17
سلام
این بازی یه نقطه عطف میتونه باشه واسه پرسپولیس !
متاسفانه امسال هوادارا خیلی بی صبر شدند و البته یه عده آدم نفهم دارند چوب لای چرخ پرسپولیس و حمایت هواداراش میذارن !
با اینکه دنیزلی 5 هفته فرصت خواسته ولی با توجه به همین بی صبری هوادارا اگه پرسپولیس این بازی رو نبره باید منتظر عواقب وحشتناکی باشیم !
خوشبختانه نورمحمدی و کریمی به بازی رسیدند !
با اجازه علی محمد عزیز love:::nishkhand: یه ترکیب از خودمون در می کنیم باشد که ببریم !
این ترکیب احتمالیه ولی اونایی که توی پرانتز هستند رو من ترجیح میدم !

میثاق ( هوشیار )
فشنگچی ---- شیری ( کنعانی) ---نور محمدی --- محمد ( علی عسگری)

مازیار زارع

کریمی-------------------------مهدی

کاظمیان ( اولادی ) --- اولادی ( زاید ) --- غلومرضا

.ZIDANE
01-11-2012, 11:28
داداش ترکیبت فوق العادست ولی حیف که داش علی محمدمون محرومه و نمیتونه نظرشو بگه .... به امید موفقیت تو این بازی .....

ale10forever
01-11-2012, 11:52
میثاق ( هوشیار )
فشنگچی ---- شیری ( کنعانی) ---نور محمدی --- محمد ( علی عسگری)

مازیار زارع

کریمی-------------------------مهدی

کاظمیان ( اولادی ) --- اولادی ( زاید ) --- غلومرضا

ترکیب خیلی جالبیه. حالا که مهدی این ترکیبو گذاشته نیگا میکنم میبینم پرسپولیس هیچی از تیمای بالای جدول کم نداره فقط یکم روحیه و فرصت دادن به دنیزلی و رویانیان میتونه به شرایط خوب برش گردونه.
راستی این کنعانی کیه؟ چه جور بازیکنیه؟
به نظرم اینجایی که مهدی، مهدی (heee::) رو گذاشته بهترین جا واسشه! تو دفاع راست خیلی از کارایی های حمله شو از دست میده. در ضمن شرایط سنیش هم یه جوریه که نمیتونه زیاد تو رفت و برگشتا شرکت کنه.گ
میمونه خط حمله کاش این زاید زائد نباشه و بتونه مشکل گلزنی تیمو حل کنه.

kick up
01-11-2012, 11:54
ليست 20 نفره زير توسط مصطفي دنيزلي براي بازي با شاهين بوشهر اعلام شده كه از اين 20 نفر در نهايت 2نفر خط مي خوردن تا ليست 18 نفره اين بازي نهايي بشه :

میثاق معمارزاده، حسین هوشیار، مازیار زارع، حسین بادامکی، علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، مهرداد اولادی، جواد کاظمیان، حسین کنعانی، وحید هاشمیان، روح الله سیف الهی، غلامرضا رضایی، حمید علی عسگری، علیرضا محمد، امیر حسین فشنگچی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، رضا نورمحمدی، و سامان آقازمانی بازیکنانی هستند که در هتل اوین قرار حضور دارند.

مصدومامون نوروزي و داستاني هستند و محروم هم كه ....

مصدوميت اولادي هم خدا رو شكر چيزي نبوده و عكس گرفتند مشكلي نيست

اين بازي رو نبريم وضعمون تو جدول افتضاح ميشه و بچه ها بايد غيرت كنن. مخصوصا مازيار كه بخاطر همشهرياش اون پنالتي رو نزد و بيچارمون كرد

AlexDelpiero
01-11-2012, 12:38
ترکیب خیلی جالبیه. حالا که مهدی این ترکیبو گذاشته نیگا میکنم میبینم پرسپولیس هیچی از تیمای بالای جدول کم نداره فقط یکم روحیه و فرصت دادن به دنیزلی و رویانیان میتونه به شرایط خوب برش گردونه.
راستی این کنعانی کیه؟ چه جور بازیکنیه؟
به نظرم اینجایی که مهدی، مهدی (heee::) رو گذاشته بهترین جا واسشه! تو دفاع راست خیلی از کارایی های حمله شو از دست میده. در ضمن شرایط سنیش هم یه جوریه که نمیتونه زیاد تو رفت و برگشتا شرکت کنه.گ
میمونه خط حمله کاش این زاید زائد نباشه و بتونه مشکل گلزنی تیمو حل کنه.

کنعانی عضو تیم ملی جوانان بوده که تازه به پرسپولیس اضافه شده و به نظرم از شیری بهتره !
مهدوی کیا هم پست اصلیش همون جایی که من گذاشتم ! :nishkhand: ولی بعضی اوقات شرایط اجاب کرده که مهدی بره یه پست عقب تر !
حمید پرسولیس هنوز خیلی مشکل داره !
1 - دروازه بان نداریم ! البته فک کنم این هوشیار دروازه بان خوبی باشه
2 - دفاع چپ نداریم ! با اومدن پولادی بیمه می شدیم که مسی ها چوب لاچرخمون گذاشتند !
3 - دفاع وسط خوب نداریم ! با اومدن نصرتی بهتر خواهیم شد ولی بازم هنوز نه به شیری ، نه به نورمحمدیو نه به این کنعانی جوان میشه اعتماد کامل کرد ! قرار بود شکوری به تیم اضافه بشه که نشد ! دفاع خوبی بود ولی من الان بهترین گزینه ها رو هادی تامینی و فرشید طالبی می بینم !
4 - یه سانتر فوروارد خوب نداریم که البته این ایمون زاید به نظر آمار خوبی داشته که امیدوارم جواب بده !

ليست 20 نفره زير توسط مصطفي دنيزلي براي بازي با شاهين بوشهر اعلام شده كه از اين 20 نفر در نهايت 2نفر خط مي خوردن تا ليست 18 نفره اين بازي نهايي بشه :

میثاق معمارزاده، حسین هوشیار، مازیار زارع، حسین بادامکی، علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، مهرداد اولادی، جواد کاظمیان، حسین کنعانی، وحید هاشمیان، روح الله سیف الهی، غلامرضا رضایی، حمید علی عسگری، علیرضا محمد، امیر حسین فشنگچی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، رضا نورمحمدی، و سامان آقازمانی بازیکنانی هستند که در هتل اوین قرار حضور دارند.

مصدومامون نوروزي و داستاني هستند و محروم هم كه ....

مصدوميت اولادي هم خدا رو شكر چيزي نبوده و عكس گرفتند مشكلي نيست

اين بازي رو نبريم وضعمون تو جدول افتضاح ميشه و بچه ها بايد غيرت كنن. مخصوصا مازيار كه بخاطر همشهرياش اون پنالتي رو نزد و بيچارمون كرد
من نمی دونم چرا زاید تو لیست نیست ؟!!
قراره برگرده لیبی ؟!!! :mage mishe: نیاز مبرم بهش داریم !
با این ائصاف احتمال داره هاشمیان رو بازی بده البته به صورت یار جانشین !

در مورد مازیار هم هر چند یه کم تند روی می کنه ولی من بهش یه کم حق میدم !
خیلی روش فشار میاد و مطمئنا هم به پرسپولیس علاقه داره و هم به شهر خودش ! دید مهدوی کیا هست با یه تیر میخواست دو نشون بزنه که نشد متاسفانه ! om::
البته مازیار همیشه جلو ملوان بامبول ر میاره و احتمال خیلی زیاد آخر این فصل از تیم جدا میشه و میره ملوان !

Ali Asgar
01-11-2012, 14:00
میثاق

قدمی ---- کنعانی---نور محمدی --- محمد

مازیار زارع

کریمی-------------------------مهدی(بادامکی)

فشنگچی ( علی عسگری ) --- اولادی ( زاید ) --- غلومرضا
.
.
اگه کریمی و مهدوی کیا و مازیارو با هم بازی کنن شاید از نظر بازی سازی قوی باشیم اما تو کارای دفاعی به مشکل بر می خوریم
جواد کاظمینم اگه تولیست 18 نفره نباشه خیلی بهتره فوتبالو فراموش کرده.

AlexDelpiero
01-11-2012, 14:04
میثاق

قدمی ---- کنعانی---نور محمدی --- محمد

مازیار زارع

کریمی-------------------------مهدی(بادامکی)

فشنگچی ( علی عسگری ) --- اولادی ( زاید ) --- غلومرضا
.
.
اگه کریمی و مهدوی کیا و مازیارو با هم بازی کنن شاید از نظر بازی سازی قوی باشیم اما تو کارای دفاعی به مشکل بر می خوریم
جواد کاظمینم اگه تولیست 18 نفره نباشه خیلی بهتره فوتبالو فراموش کرده.

همون لیاقتت علی عسگره ! :-ang
یعنی الان تو بادامکی رو به مهدی ترجیح میدی ؟!!
قدمی با حضور گزینه هایی مثل فشنگچی و علی عشگری بعید میدونم تو ترکیب قرار بگیره !

پ . ن : برادر گرامی زاید تو لیست 18 نفره نیست ! :ohum:

mortezarm
01-11-2012, 14:30
بازم مشکل تو خط دفاع و بی دفاعی بی داد میکنه
مهدوی کیا یکم واسه دفاع کنار واسه 90 دقیقه نمیتونه خیلی موثر باشه به نظرم اگه قراره تو ترکیب باشه باید به صورت پوششی با محمد کار کنن
دفاع مرکزیمونم که....................:gerye:
میمونه هافبکا و حمله که اوضامون خوبه کریمی و بادامکی پشته غلامرضا و اولادی میتونه خیلی موثر باشه
دروازه بانم کهchomagh

Mehrd@d
01-11-2012, 17:50
حین مسابقه بازی رو قطعش میکنن و اذان پخش میکنن!:gahhr:
یکی بهشون نمیاد بگه شما که اینجور مسائل سرتون میشه خب چرا زمان مسابقرو 20 دقیقه نیم ساعتی اینور رو اونور نمیکنین. تا هر کی به عشق خودش برسه. اذان سر جاش فوتبالم سرجای خودش.
ببخشید تازه فهمیدم که آگهی های بازرگانی از همه چی بیشتر ارجعیت داره!
حالم از این افرادی که همه رو مضحکه خودش درست کردن بهم میخوره. مملکته که داریم توش زندگی میکنیم.
ببینین بقیه کشورها چه ارزشی واسه فوتبال مملکتشون قائلن ولی اینجا همه چی برعکسه!
چشم ندارن مردم یه بازی خوب تماشا کنن.
متاسفم...:-ang

ale10forever
01-11-2012, 19:08
اولین بازی پرسپولیس بود که از تا دیقه 90 نگاه کردم.

بازی واقعا جالبی بود و بدون استثنا همه عالی بازی کردن.

اگه دنیزلی فقط یه چیز تو این بازی به مربیای ایرانی یاد داده باشه اونم بازی بدون توپه.
همین فاکتور تو این بازی باعث برد ما شد.
البته به اضافه انگیزه دوندگی و احساس مسئولیت.
یه عامل دیگه هم این بود که همه یه جوری میخواستن خودشونو به دنیزلی نشون بدن.

گزارشگر بازی خیلی رو اعصاب بود و از هر 10 کلمه ای که میگفت 8 تاش سوتی بود. معلوم نیس اینارو از کدوم جهنم دره ای پیدا میکنن. یه جاهایی دلم واسه خیابانی تنگ شده بود!

تعویضای درست مصطفی بعد اخراج نادرست نورمحمدی خودش یه کلاس آموزشی واسه بقیه مربیا بود.
با اینکه مدت زیادی نیس که به تیم اومده ولی من سهمشو تو این برد 100% میدونم:
1- با تعویضای درست و به جاش
2- سیستم عالی و سبک بازی که واسه پرسپولیس انتخاب کرده
3- بازیکنا رو بیدار کرده

تماشاگرا هم سنگ تموم گزاشتن مخصوصا "فیروز باید برقصه" که خیلی حال داد.
البته به نظرم فیروز کریمی تو باخت زیاد مقصر نبود. شاهینیا خیلی بد بازی میکردن فک کنم تحت تاثیر بازی عالی بچه های ما قرار گرفته بودن.

من این نمره ها رو به بازیکنا میدم خوشحال میشم بقیه دوستان هم بیان نظرشونو بگن:

میثاق 6
زیاد توپ رو دروازش نیومد ولی تو صحنه هایی که میرفت تک به تک شه خیلی خوب بود. هر چند رو توپای هوایی زیاد مطمئن نبود. رو صحنه گل تقصیری نداشت.
شیری 6.5
بازیش زیاد تو چشم نبود. ولی تونست وظایف دفاعیشو خوب انجام بده. مخصوصا رو تکلها و یارگیریا عالی بود.
نورمحمدی 6
بازی خوبی رو انجام داد. اخراجش درست نبود. حداقل صحنه دوم کارت نداشت.
محمد 6
طبق معمول تو حمله بد نبود و پاسای خوبی هم داد ولی تو برگشتا ضعیف بود و مدافعا و هافبکا خوب جاشو پر میکردن
شکوری 6.5
بهترن بازیشو تو پرسپولیس انجام داد. بعد مدتها یه بازی خوب از یه دفاع چپ تو پرسپولیس دیدیم
نوری 6.5
ایستگاهیش آدمو یاد دل پیرو انداخت. تو بقیه بازی هم خوب بود. حداقل از همه بازیای این فصلش بهتر بازی کرد.
کریمی 8.5
بهترین بازیکن زمین بود. با تعصب عجیبی بازی میکرد و مث یه کاپیتان بزرگ تیمو جمع میکرد. خیلی تاثیر گذار بود اگه نبود هیچ رقمه این نتیجه به دست نمیومد. تو صحنه هایی از بازی پاسای عجیبی میداد. پاساش حتی تو سطح ژاوی و پیرلو بود. بعد 10 نفره شدن هم تو دفاع از همه بازیکنای دفاع تیم بهتر بود. آفرین علی!
بادامکی 6
خوب بازی کرد. به نظرم چون تو پست خودش بازی میکرد تونست تو سطح خودش خوب باشه.
نمایش خوب کل تیم به طور اتوماتیک بازی اونو هم بهتر کرده بود.
غلام رضایی 8.5
دنیزلی به استیلی یا داد از یه مهاجم سرعتی چجوری باید استفاده کرد. سبک بازش تو این بازی خیلی شبیه داوید ویا بود. یه پنالتی یه گل و یه پاس گل!
با اومدن دنیزلی به نظرم احیا میشه. تو تیم ملی هم به کارمون میاد. خیلی حرفه ای بازی کرد. البته تو یه صحنه میتونس یه گل دیگه هم بزنه.
اولادی 7
داره کم کم به اون اولادی معروف نزدیک میشه. فشارا تو زمان استیلی روش زیاد بود یکی از دلایلش هم نوک بازی کردن بود و همه فشار گلزنی تیم روش بود. ولی تو کناره ها بازی خودشو تا حد زیادی تونست نشون بده. اگه آماده تر بشه و با رسیدن نوروزی وحشتناک ترین خط حمله لیگو داریم
هاشمیان 6.5
یه حرفه ای واقعی! بازی اروپایی رو میشه تو بازیش دید. توپو مفت از دست نمیداد و هر وقت لو میرفت نهایت تلاششو واسه پس گرفتنش میکرد
مازیار 6.5
نزاشت خلا یه بازیکن کمتر احساس شه
کاظمیان 6.5
تو مدتی که بازی کرد کمتر از رضایی نبود. میتونه یه ذخیره ایده آل باشه
فشنگچی 6
-
------------------
در ضمن مهدویکیا هم میتونس بازی کنه ولی به نظرم چون تماشاچیا زیاد تشویقش کردن دنیزلی بازیش نداد تا واسش حاشیه درست نشه.
کاش هوادارا یکم حرفه ای تر عمل میکردن و به یکی دوبار تشویق بسنده میکردن.
البته بازیای بعد مهدویکیا خیلی به دردمون میخوره.
------------
به امید ادامه دار بودن این بازیای پرسپولیس.

n_mamali
01-11-2012, 19:36
سلاااااااااااااااااااااام ....برد پرسپولیس بعد از مدت ها رو به همه تبریک میگم...خیلی دلم برای یه برد باحال تنگ شده بوود!!!love::

MohaDeseh
01-11-2012, 19:50
به همه پرسپولیسیای گل تبریــــــــــــــــک
باورم نمیشه بعد از مدتهاااا
طعم بردو چشیدم...

ولی نورمحمدی نامردی اخراج شدااا
هنوز دارم حرص میخورم!

میثاقم هزار ماشاا... خوب بازی کرد!!!!heee::heee::

خدایا این تغییراتو از تیم ما نگیر...
الهـــــــی آمــــــــییین

همگی بگین....آمــــــــــــین!!!

.ZIDANE
01-11-2012, 19:55
با این بازیه ی فوق العاده از بازیکنای تیم . دمه همشون گرم . ایولا داره به همشون . دستشون درد نکنه . کولاک کردن . خدا کنه این بردا ادامه دار باشه فقط با این بازی و این برد دل خوش نباشن بازم دمشون گرم ......

Great Milan
01-11-2012, 20:24
اینه پرسپولیس زلزله
دم همشون گرم از همه بیشتر داش علی کریمی خیلی زحمت کشید
تبریک میگم به همتون ایشالله همین روند ادامه داشته باشه:love:

حاجتي
01-11-2012, 21:31
دنيزلي هوادار سردار

پرسپوليس

جهاني

joooooooooone
01-12-2012, 12:03
مدت ها بود چنین بازی توپی ندیده بودم واقعا گل کاشتن من حساب کردم دیدم اگه4تا بازی دیگرو ببریم و تیم های بالای جدول ببازن ما صدر جدول میشیم انشاال... که دنیزلی به عهدش وفا کنه جام حذفی و که نبردیم جام قهرمانی لیگ و امسال نگیریم خیلی فاجعه میشه و دنیزلی هم کارش سخت تر چون اون موقع باید جام قهرمانان آسیا رو بگیره!!!!!!

حالا از اینا گذشته به همه تبریک شاد باشین چون ممکن دیگه از این خوشحالی واسمون پیش نیاد !!!!
همون طور که میدونید پرسپولیس جوگیره یه بازی میبره چهارتا بازیه دیگه میبازه خداکنه که اینجوری نباشه:ey babaaa:
حالا میرسیم به بازی:
30 دقیقه ی اول بازی علی کریمی واسه خودش زیدانی بود اما بعد کمی فشار باعث شد از اون بازی توپش البته یه کوچولو فاصله بگیره ولی در کل جزئ بهترینا بود lay_;;lay_;;

غلوم جانمان هم که دیگه حرف نداشت فک کنم اولین باری بود تماشاگرا تشویقش کردن خوب حقشم بود پاداش بازی خوبش و گرفت :flowerysmile:
گند ترین بازیکن زمین همین میثاق بود ......به جان خودم اگه بویی از دروازه بانی برده باشهیه زرت زرت میخورد زمین آی حقیق کجایی:ey babaaa: یه بچه علیل از این قشنگ تر بازی میکنه این هوشیارم که نتیجه ی خریدمون بود من نمیدونم یعنی از این دوتا دروازه بان تو ایران بهتر وجود نداره نمونش همین گردان میمردن یه پیشنهاد خشک و خالی بهش میدادن خدارو چه دیدی شاید پرسی میشدthink::

قضیه نور محمدی هم کاملا ساختگی بود فک کنم همه متوجه شدن داور هی به تیم مقابل کارت میداد تو یه صحنه اشتبا کارت داد خواست جبران کنه نور و انداخت بیرون اینم طرز داوری کردن داورا تو ایران واقعا باید خندید:gijjj:

در کل باید بگم پرسپولیس تاتی تاتی داره پرسپولیس میشه تازه فهمیدن که چی بودن و چی شدن داریم مزد مدیریت خوب و مربی خوبمون کم کم میگیریم به امید موفقیت پرسپولیس در لیگ و جام قهرمانان آســـــــــــــــــــــــ ـــــیا:rose:

kick up
01-12-2012, 12:21
تبريك بخاطر يه بازي پرسپوليسي . تيم 10 نفرمون هم شاهين فيناليست جام حذفي رو كرده بود تو قوطي و شانس زيادي اوردند كه 6تايي نشدند :sooot:

طالب لوي بيچاره كه تيكه پاره شد و شكوري هم فهميد چه اشتباهي كرد تو تيمش موند و تعويض هم شد و اونجوري گذاشت رفت بيرون از استاديوم . فيروز هم پاداش خوبي بخاطر همه رقاص بازيهاي قبليش گرفت و آخر بازي هم بدون حضور در جلسه مطبوعاتي فرار كرد :sigar:

دنيزلي ديروز بنظر من كلاس مربيگري حرفه اي براي مربيهاي وطني گذاشته بود . تركيب ابتداي بازي و كاري كه با مقصرهاي باخت قبلي كرده بود خودش آخر كلاس بود. اگه استيلي و دايي بودند مقصرها نه تنها مجازات نمي شدند بلكه مورد حمايت هم قرار مي گرفتند . همينطور از وقتي 10نفره شديم اصلا از قدرت هجومي تيم كم نشد ! تيمي كه با 3فوروارد بازي كرد و 10 نفره شد ولي باز همونقدر قدرتمند و تهاجمي بازي مي كرد و هر توپي از نيمه رد شد بوي گل مي داد

حركات بدون توپ بازيكنا كه دوستمون هم اشاره كرد واقعا عالي بود . تو فوتبال امروز همين عامل مي تونه فرق تيمهاي بزرگ با بقيه باشه . اينكه بازيكن بدونه تو هر لحظه از بازي بايد كجاي زمين قرار بگيره و علكي انرژيش رو با دويدنهاي علكي و پرت هدر نده مهمتريم بخش از كارايي يه بازيكنه . اينجاست كه مي گفتيم دايي و استيلي بلد نيستند بهترين بازي رو از بازيكناشون بگيرند ولي الان ميگيم دنيزلي واقعا كاربلده . شما ببينيد همون بازيكنايي كه هميشه رو اعصاب بودند چقدر ضريب اشتباهاتشون كم شده بود و حداقل ميشه گفت بهترين كارايي خودشون رو در حد خودشون بروز دادند چون توجيه شده بودند كه شعاع حركتيشون در هر لحظه از بازي بايد چطور باشه . اينطوري بازيكن صاحب توپ خيلي راحت مي تونه هم حركت كنه و هم توپ رو در موقعيت رو به جلويي با هم بازيهاش برسونه . ضمن اينكه تيم با حركات تركيبي و فورواردهاي كاذبي كه با حركت بدون توپشون دفاع حريف رو باز مي كنند به راحتي موقعيت گل مي سازه . خدادادعزيزي باهوش ترين بازيكن ايراني بود كه اين حركتهاي بدون توپ رو انجام مي داد

و علي كريمي كه بزرگترين بازيكن تاريخ فوتبال آسياست . هر حركت علي كريمي تو اين بازي داد ميزد اين بازيكن سطح بازيش از آسيا بالاتره . گل اول رو زد و قفل دروازه رو شكوند . در تمامي حملات حضور فعال داشت و پاسهاي عمقي و بلندي كه مي داد با خط كش اندازه گيري شده بود. تو دفاع هم كه نقش دفاع پوششي رو بازي مي كرد و هر توپي رد ميشد جادوگر مهارش مي كرد . فريادهاي " علي كريمي" تماشاگران ديروز هر بيننده اي رو پاي تلويزيون به تحسين وا مي داشت . اين بازيكن تكه . هر موقع شاهين رو دروازه پرسپوليس فشار ميورد توپ ربايي هاي معروف علي كريمي و تبديل حالت دفاعي به ضدحمله با چند ضربه حرفه اي ....بهتريني پسر . بهتريني tazim::

در حال حاضر مشكل كمبود نفرات در عمق خط دفاعي با اخراج مسخره نورمحمدي حادتر شده و بايد يه فكر اساسي كرد. بازگشت نصرتي مي تونه بهترين خبر باشه

بازم تبريك و شاد باش واس اينهمه گل و موقعيت ديدني :flowerysmile:

ManUtd
01-12-2012, 12:29
سلام به همه پرسپوليسي هاي عزيز:rose:
منم تبريك ميگم برد پرگل تيمو به همتون
بازي بسيار خوبي بود و بعد از مدت ها بود كه از بازي تيم لذت بردم.
اول اينكه هوادارا اينو درك كردند كه اول بايد اونا تيمو حمايت كنند و بعد منتظر نتيجه باشند نه اينكه اگه نتيجه گرفت حمايت كنند و اگه نگرفت......
همين آشتي هوادار با تيم باعث شده بازيكن ها تمام بسيار با انگيزه بازي كنند و از جون دل مايه بزارند.
درسته شايد به اين زودي نشه علت اين برد رو به طور كامل روي كار دنيزلي گذاشت ولي خدايي خيلي فرق داره! نوع چينش بازيكن ها و وظايفي كه بهشون داده بود بسيار متناسب با شرايط تيم بود و همين به بازي خوب تيم كمك كرد.همين طور تا حدود زيادي نوع تلاش براي گلزني و اهداف تيم تغيير كرده بود! درسته كار دنيزلي تا 2 ماه ديگه هم شايد به بار نشينه ولي از همين الان ميشه روند رو به رشد تيم رو ديد و اينكه تياكتيك هاي اين مربي بازي به بازي جلوه بيشتري پيدا ميكنه.دنيزلي رابطه بسيار خوبي با بازيكن ها و هواداران تيم داره و اين كمك ميكنه حاشيه ها هم كمتر گريبان گير تيم بشن!
غلامرضا رضايي بازيكني هست كه مطمئنا همه ماها حداقل 100 بار بهش بدوبيراه گفتيم:sooot:lol:- ولي حالا ميبينيم كه اين بازيكن هم در سايه بازي خوب تيم عملكرد خوبي داره و ميتونه در آرامش تمام توانايي هاشو به نمايش بزاره.من خيلي به بازي او اميدوار شدم و مطمئنم اگه هميشه اينقدر آرامش داشته باشه و هودارا هم يه خرده بيشتر نسبت بهش لطف داشته باشدند بهتر از اين ميشهlay_;;
اولادي هم داره بهتر ميشه ولي هنوز اون اولادي فصل قبل نشده و نياز به زمان داره.
ديگه مه بازيكن هاي تيم خوب بودند :flowerysmile:
به اميد اينكه اگه بازيبعد باختيم كسي نياد بگه اين تيم چيزي نميشه و ... ما نياز به زمان داريم...:hooora:

Girl Soccer
01-12-2012, 14:22
برد پرسپولیس به همه پرسپولیسی ها تبریک می گم:perspolis::perspolis::perspolis::perspolis::p erspolis::perspolis::perspolis::perspolis::perspol is::perspolis::perspolis::perspolis::perspolis::pe rspolis::perspolis:

Mohammad
01-12-2012, 14:37
منم تبریک میگم برد پرسپولیسو :eyvalla::perspolis:
و از این به بعد هم باید بیشتر منتظر چنین بازیهایی باشیم

Ali Asgar
01-12-2012, 15:50
با تاخیر تبریک
خداییش حال کردم و میدونم که همه از این بازی خوشحالید پرسپولیس علاوه بر نتیجه خوب یه بازی خوب رو بعد از مدت ها ارائه داد و هوادارا رو حسابی امیدوار کرد.
باید یه تشکر ویژه از داش علی و غلام رضا رضایی کرد واقعا عالی بودن
به امید پیروزی های پرسپولیس

joooooooooone
01-12-2012, 17:37
غلامرضا رضايي بازيكني هست كه مطمئنا همه ماها حداقل 100 بار بهش بدوبيراه گفتيم:sooot:lol:- ولي حالا ميبينيم كه اين بازيكن هم در سايه بازي خوب تيم عملكرد خوبي داره و ميتونه در آرامش تمام توانايي هاشو به نمايش بزاره.من خيلي به بازي او اميدوار شدم و مطمئنم اگه هميشه اينقدر آرامش داشته باشه و هودارا هم يه خرده بيشتر نسبت بهش لطف داشته باشدند بهتر از اين ميشهlay_;;
اولادي هم داره بهتر ميشه ولي هنوز اون اولادي فصل قبل نشده و نياز به زمان داره.
ديگه مه بازيكن هاي تيم خوب بودند :flowerysmile:
به اميد اينكه اگه بازيبعد باختيم كسي نياد بگه اين تيم چيزي نميشه و ... ما نياز به زمان داريم...:hooora:

ببخشیدااااااااااااا
هممون نه همتون من که همیشه طرفدارش بودم از همون اول که اومد پرسپولیس بازیکن خوب و موثری بود منتهی اون موقع از 30درصد فوتبالش استفاده میکرد اما تو بازی گذشته میشه گفت از 70/80درصد فوتبالش استفاده کرد انشال... در روزهای پیش رو بهتر هم بازی خواهد کرد
:flowerysmile:
اما راجع به اولادی باید گفت اون همونیه که بوده اصلا هم تغییر نکرده تازه بدترم شده:-ang

.ZIDANE
01-12-2012, 18:12
ببخشیدااااااااااااا
هممون نه همتون من که همیشه طرفدارش بودم از همون اول که اومد پرسپولیس بازیکن خوب و موثری بود منتهی اون موقع از 30درصد فوتبالش استفاده میکرد اما تو بازی گذشته میشه گفت از 70/80درصد فوتبالش استفاده کرد انشال... در روزهای پیش رو بهتر هم بازی خواهد کرد
:flowerysmile:
اما راجع به اولادی باید گفت اون همونیه که بوده اصلا هم تغییر نکرده تازه بدترم شده:-angراجع به این غلوم باس بگم اگه بازیه ی بعدش مثله این بازی بود باس بگیم روش بازیش تغییر کرده و نسبت به قبل بهتر شده نه فقط با یه بازی بگیم رونالدو شده در مورد مهرداد اولادی هم بازیه ی نرمالی رو انجام داده اینم از غلوم مستثنی نی باس یازیه ی بعد این اقایونو ببینیم بعد در مورد بازیشون اظهار نظر کنیم .اکی ؟؟؟

AmirUtd
01-12-2012, 18:46
سلام به بروبچ پرسپولیسی.ki::
منم این برد رو به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم با این روند تیم ما اگر در بازی های بعدی همین جور بازی کنه فکر کنم بیاد در رده ی 1 یا 2.:/danc

.ZIDANE
01-13-2012, 18:01
از این بازیه ی زیبای تیممون که بگذریم بازی با تیم شهرداری که هر بازی واسه تیم حکم یه فینالو داره با این روحیه ای که بازیکنا پیدا کردن این بازی هم باس با برد همراه شه که بازیه ی بعد با تیمه ته جدولیه مس سرچشمست که این دو بازی 6 امتیاز میتونه خیلی به تیم کمک کنه که تو بازی های اینده این بردا ادامه دار باشه و همچنین هوادارا باس به ورزشگاه برن و تیمو همه جوره حمایت کنن تا یه پرسپولیسه قدرتمندو ببینیم ....دلمون واسه بردهای پیاپی لک زده ....

AmirUtd
01-13-2012, 18:28
خوب ما شاهین رو که بردیم و میرسیم به بازی بعدی پرسپولیس یعنی شهداری که اونم مثل شاهین میبریم.ki:::yes:

GOLL
01-13-2012, 21:36
انتظار نداشتم پرسپوليس اين بازي رو ببره واقعا تعجب كردم!من كه نااميد شده بودم...
ولي كيف كردم از بازيشون اولادي هم با دنيزلي خوب كارميكنه ! همه بازيكنها از 60%بازيشون استفاده كردن البته حداقل
ببينيم دنيزلي ميتونه تيم رو نجات بده؟به عبارت ديگه بازيكنها رو به حالت اوليه و پيش فرض خودشون برسونه!!!!

joooooooooone
01-14-2012, 20:55
2.امیدوارم دوشنبه بازی دیدنی مثل بازی قبلی،،، از پرس ببینیم و دیگه اینجوری نباشه که یکی در میون خوب بازی کنی:mage mishe:
انشاال... که بازیکنا بازی قبل و فراموش کرده باشن و همچنان به تمرینات سخت خودشون ادامه بدن و مغرور نشده باشنentezar::
اگه شهرداری رو ببریم تو جدول شرایطمون نصبت به حال تغییر میکنه و خوشبینانه میشه گفت میتونیم با برد مقابل شهرداری و مس جزئ چهارتیم اول باشیم البته در صورتی که تیم های صدر خوب نتیجه نگیرن
امیدوارم تیم در روزها و هفته های آینده روند خوبی باشه همونطور که میدونید ما جزئ چهارتیم آسیایی هستیم بیشتر از هرچیز بازی خوب پرسپولیس در آسیا مد نظر:love:
اگه بچه ها به همین منوال پیش برن قطعا موفقیت های بزرگی در انتظارشون هست و دنیزلی هم باید تمام تلاشش و بکنه تا تیم برای گرفتن هر دو جام یکی از مدعیان سرسخت باشه:love:
اما میرسیم به بازی شهرداری بهترین ترکیبی که میتونه باشه:

1.میثاق معمارزاده

2............ 3............. 4.سامان 5.علیرضا محمد

6.مازیار
8. علی جان :love:کریمی 9.هاشمیان(مهدوی کیا)

10.فشنگچی(شکوری) 11. اولادی 12.غلوم رضا (کاظمیان)

شکـــــــــــــــــــــــ ــایــــــــــــــــات::::

1.از میثاق که اصلا خوشم نمیاد مرتیکه بی عرضه است هی فرتی میخوره زمین بهتر یه شانس به هوشیار بدن خدا رو چه دیدی شاید بهتر از اون بازی کردentezar::

2و3.نمیدونم جای این دو تا عدد کیا رو میخواد بزاره کاش نور محمدی محروم نبود میگم ممد تالم بعد بازی نمیکنه ها یه شانس بش بده بد نیست فشنگم اصلا تو کارای دفاعی خوب کار نمیکنه یه ریزه آخه ترسوی بچه!!!:gahhr:

kick up
01-15-2012, 09:09
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيستم

فصل 91-1390

تاريخ : دوشنبه 26 دي 1390

16 ژانويه 2012

زمان :ساعت 15:00

مكان : تبريز

شهرداري تبريز 2 _ پرسپوليس تهران 2

داور:احمد صالحي

گزارش بازي:دیدار تیم‌های شهرداری تبریز و پرسپولیس با نتیجه تساوی خاتمه یافت.

دیدار تیم های شهرداری تبریز و پرسپولیس از ساعت ۱۵ در زمین یادگار امام تبریز در حضور 7 هزار تماشاگر آغاز شد و با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید.

در دقیقه ۱۲ با خطای معمارزاده روی بازیکن شهرداری تبریز داور نقطه پنالتی را نشان داد که سعید دقیقی این ضربه را به گل تبدیل کرد.

در ادامه باز این تیم شهرداری تبریز بود که با استفاده از اشتباه معمارزاده در دقیقه ۲۷ توسط جعفر بذری به گل دوم رسید.

بازیکنان پرسپولیس برای جبران این نتیجه حملاتی را انجام داد و در دقیقه ۳۷ علیرضا محمد توانست دروازه شهرداری تبریز را باز کند.

پرسپولیس در نیمه دوم برای تغییر نتیجه با دو تعویض به میدان آمد و توانست در نیمه دوم بازی را به طور کامل در اختیار خود بگیرد. در پی این حملات در دقیقه ۶۱ علی کریمی با پاس مهدوی کیا گل تساوی را به ثمر رساند. مهدوی کیا در حالی پاس گل داد که بازوبند کاپیتانی را بر دست بسته بود و این بار بازوبند برای وی خوش یمن بود.

پرسپولیس در این بازی با پیراهن دوم خود که مشکی است وارد زمین شد و شهرداری تبریز قرمز پوشید.

قضاوت این مسابقه بر عهده احمد صالحی بود. وی به معمارزاده از پرسپولیس و شهرام گودرزی و زادکوویچ از شهرداری تبریز کارت زرد نشان داد.

پرسپولیس با این تساوی ۲۶ امتیازی شد و به رده هفتم صعود کرد و شهرداری تبریز نیز ۲۴ امتیازی شد و در همان رده دوازدهم باقی ماند.

بازیکنان شهرداری تبریز:
ابراهیم میرزاپور، وریا غفوری، ابوالفضل حاجی زاده، زادکوویچ، بهنام داداشوند، حبیب گردانی، کمال کامیابی نیا، رسول پیرزاده( ۷۴-مهدی محمد زاده)، جعفر بذری(۳۶- شهرام گودرزی)، میثم بائو (2+90 بیرانوند)، سعید دقیقی
سرمربی: علی اصغر مدیرروستا

بازیکنان پرسپولیس:
میثاق معمارزاده، مجتبی شیری، حسین بادامکی(۴۶- مهدی مهدوی کیا)، محمد نوری، غلامرضا رضایی، ابراهیم شکوری، علیرضا محمد، مازیار زارع، علی کریمی، جواد کاظمیان( ۴۶- وحید هاشمیان)، مهرداد اولادی
سرمربی: مصطفی دنیزلی

momo2
01-15-2012, 12:35
انشالله شهرداری تبریز هم 4-1 می بریم:sigar:

MohaDeseh
01-15-2012, 13:50
انشالله شهرداری تبریز هم 4-1 می بریم:sigar:

اوووووه...4-1؟؟؟
واقعا؟؟!!
نمیدونم چرا ولی میترسم از نتیجه این بازی!om::

alexdelpiero_10
01-15-2012, 14:09
اوووووه...4-1؟؟؟
واقعا؟؟!!
نمیدونم چرا ولی میترسم از نتیجه این بازی!om::

نگران نباش حتما پیروز میشیم خیالت راحت

Ali Asgar
01-15-2012, 16:02
ایشاالله می بریم اونم با اختلاف بازی قبلی حسابی توقعات رو بالا برده اگه همونجوری بازی کنیم با اختلاف بیش از یه گل میبریم

.ZIDANE
01-15-2012, 20:47
بازم پرسپولیس بازم مصطفی پاشا بازم ترکیب مورد علاقش 4-3-3 دوباره یه بازیه ی زیبا از برو وچه تیمه پرسپولیس البته با یه برد شیرین و دلچسب از فوقه ستاره های ایرانی و تیمه پرسپولیس همراه میشه به امید خدا . بشمار...

AlexDelpiero
01-16-2012, 17:31
هر توپی میمومد به سمت دروازه من قلبم میومد تو حلقم ! بیشعور تر از این میثاق فقط خودشه !
ما هر چقد از کمر به بالا خوبیم و پیشرفت کردیم ولس خط دفاعی و دروازه بان مثل گاو می مونند !
طرف بغل مازیار زارع منتظر استارت همه می دونند میخواد تو در بندازن براش ولی این مازیار مثل یابو داره نگاش می کنه ! سه تا توپ آخر همش از بین دفاعها ول شد رفت رو دروازه !
زمین بازی هم که قربونش برم چیز عجیبی تو فوتبال ایران نیست ! هیچکدوم از توپهای روی زمین به مقصد نمی رسید !
تنها نکته مثبت این بازی برگردوندن نتیجه بود که نشون می داد روحیه بازیکنا نسبت به قبل خیلی تغییر کرده !

مهدی مهدوی کیا love::love::love::
مهدوی کیا جواب اعتماد دنیزلی رو داد !
تو این وضعیت که نمیشد رو کارهای تاکتیکی روی زمین بازی کرد مهدوی کیا بهترین گزینه بود !
هاشمیان و مهدوی کیا رو دنیزلی با هم آورد تا روی توپهای هوایی برنامه داشته باشه !
سانتر های مهدی هم که قربونش برم حرف نداشت ! فقط حیف دو امتیاز که این بیشع.ر میثاق به فنا داد ! :-ang
امیدوارم بازی بعدی هوشیار تو ترکیب باشه !

.ZIDANE
01-16-2012, 17:52
در مورد زمین که کسی نمیتونه حرفی بزنه واقعا افتضاح بود در مورد میثاقم باس بگم که دو.سه موقعیته مسلم گلو از تیمه حریف گرفت دستشم درد نکنه قابله توجه مهدی . ما فرصت گلزنیه ی بیشتر و خطرناک تری نسبت به شهرداری داشتیم که متاسفانه تبدیل به گل نشد از مهاجمین بی دقتمون چون اینم انتظار نمیرفت بازم این بازیکنای با تجربمون که واسه تیم از جون مایه گذاشتن نه امثاله غلومه بی شعور که سانتر کردن بلد نیست ....

AlexDelpiero
01-16-2012, 18:06
کاش یه نگاهی هم بندازی به دو تا گلی که خوردیم هم بندازی می بینی این بشر چقدر ابله تشریف داره !
روی تک به تکی که پنالتی شد انگار راگبی بازی میکنه ! جای اینکه بیاد مسیر تو پرو ببنده مستقیم رفت توسینه یارو ...
روی گل دو هم رو ضربه ای که به تیر خورد مثل شلغم وایساد توپو نگاه کرد و هم روی ریباند بازم حرکت مسخره ای انجام داد !

.ZIDANE
01-16-2012, 18:37
مهدی بت حق میدم چون مربی دروازه بانه مورد علاقتو بازی نمیده ولی اینو بدون اگه میثاق به خودشم گل بزنه فکر نکنم دنیزلی بخواد هوشیارو بزاره تو دروازه احتمالش خیلی کمه .....

ale10forever
01-16-2012, 19:21
دست کم گرفتن حریف امروز واسه پرسپولیس دردسرساز شد.

البته تا گل اول بازی متعادلی بود و حتی پرسپولیس تو چند صحنه موقعیت گل داشت ولی اشتباهات خط دفاعی و مخصوصا معمارزاده باعث شد یکم ترس تو بازیکنا ایجاد بشه و اتومات عقب بکشن.

نیمه اول پرسپولیس با سیستم 3-3-4 که راس مثلث خط میانی رو به پایین بود (یعنی حالت دفاعی این سیستم) بازی میکرد. طوری که بادامکی تو راس مثلث قرار داشت. به خاطر بازی رو به جلو دنیزلی باید یه هافبک دفاعی قدرتی باشه که بادامکی این خصوصیتو نداره. کلا این آدم زیاد خاصیت نداره!!

زارع تو این پست بهتره ولی به دلیل کمبود مهره تو مدافع وسط دست دنیزلی بسته بود و مازیار بهترین انتخاب واسه اونجا بود هر چند اشتباهاتی داشت که اونم بخاطر بازی تو پست غیر تخصصی تا حدی طبیعی بود.

تو نیمه دوم دنیزلی تغییر سیستم نداد ولی چینش بازیکنا رو عوض کرد یعنی از مثلث رو به پایی به مثلث رو به بالا تغییر کرد. مهدی سمت راستو فعال کرد. هاشمیان هم به زمین اومد تا رو سانترای مهدی از راست و شکوری از چپ گل بزنه که موفق نشد. البته وحید به طور مداوم جاشو با اولادی عوض میکرد.

رضایی با یارگیری من تو من عملا اثرگذاریشو از دست داده بود هرچند خیلی تلاش کرد.
درواقع دنیزلی یکی از مهاجمای سرعتی کم کرد و یه سرزن و مهاجم هدف آورد تا بالانس رو تو خط حمله تو اون لحظات برقرار کنه.
ولی سمت چپ که علی بازی میکرد بیشتر به مرکز متمایل شد تا با نوری بازیسازی رو انجام بدن. محمد نفوذاش کم شد تا پشت مهدی رو پوشش بده.
وقتی سمت چپ به اون حالت دراومد وظیفه شکوری بود که بیشتر و موثرتر نفوذ کنه که متاسفانه نتونست در سطح بازی با شاهین باشه.

از اونطرف نوری نتونست خوب با کریمی همکاری کنه. پاساش اکثرا کم جون بود و به یار خودی نمیرسید.
شاید اگه نوری بهتر بازی میکرد پرسپولیس میتونست این بازی رو ببره.
معمارزاده رو هر دو گل مقصر بود ولی دو صحنه ای که آخرای بازی از دقیقی گرفت یکم بارو از رو دوشش برداشت.
در کل تعویضا بجا و درست بود و تیم تاکتیک خوبی هم داشت. از دنیزلی زیاد نمیشه ایراد گرفت هرچند انجام ندادن تعویض سوم جای سوال داره.
برگردوندن نتیجه 2-0 مطمئنا هیچ وقت تو تیم استیلی اتفق نمیافتاد. نشون میده مربی رو روحیه تیم کار کرده و انگیزه رو دوباره برگردونده.
فشار دقایق آخر شهرداری هم به نظر من به مشکل جسمانی تیم مربوط میشه. مث اینکه فشار تمرینا تو چند روز اخیر سنگین بوده. ولی این فشار لازمه تا تیم از لحاظ جسمی به سطح مورد نظر دنیزلی برسه.

----------------------------------------------

اینم نمراتی که من امروز به بازیکنا میدم:

معمارزاده 5.5
تو نیمه اول و 20 دیقه نیمه دوم مشغول صرف فعل ترزدن باجدیت تمام بود. با اون همه ادعا باید خیلی بهتر بازی کنه مخصوصا رو توپای هوایی
شیری 6
کند بودنش کار دستمون میداد. شاید اگه نورمحمدی بود وضعیت یکم بهتر بود
زارع 6.5
تو دوسه صحنه با قدرت بدنیش مانع حرکت مهاجمای سرعتی شهرداری شد ولی اشتباهاش هم کم نبود.
محمد 6.5
گلی که زد تونست یکم شرایطو عوض کنه. رو نفوذا بهتر از شکوری بود ولی تو کارای دفاعی نه.
شکوری 5.5
نه تو حمله نه تو دفاع زیاد موفق نبود.
بادامکی 5.5
هر وقت تو این پست بوده بدترین بازیاشو واسه پرسپولیس کرده. به نظرم بعد این بازی دنیزلی هم اینو میفهمه
نوری 5.5
پاساش واقعا شل و ول و اعصاب خردکن بود. یکی درمیون خوب بازی میکنه.
کریمی 7
یه گل یه پاس گل. حرف دیگه ای نمیمونه به جز حرکت قشنگش تو دادن بازوبند به مهدویکیا. هر چند زیاد حرفه ای نبود.
کاظمیان 5.5
رضایی 6
اولادی 6
هاشمیان 6
مهدویکیا 7

وقتی به زمین اومد خیلی موثر بود. با کاراش یه جور آرامش خاطر به همه میداد. سانتراش مثل همیشه عالی بود.
----------------------------------------------
با این برد به رده 7هفتم اومدیم فولاد ششمه و تیم بعدیه که باید بهش رسید.
همین که 2-0 , 2-2 شد جای امیدواریه
به امید برد تو بازیای بعدی

Ali Asgar
01-16-2012, 21:34
من از میثاق بهترم
هوشیار یکی بدتر از میثاقه.
خدا خیر بده به جادوگر.
امرو فوتبال بود یا هاکی زمین یخ زده بود همه داشتن سر می خوردن.علت ضعیف بازی کردن تیم تو نیمه اول زمین بود.
در ضمن شاهکار استیلی: پرسپولیس در نیم فصل اول از ده بازی تو آزادی و از 30 اکتیاز ممکن فقط دوتا رو برد و فقط 13 امتیاز گرفت. این یعنی فاجعه .

mortezarm
01-16-2012, 22:18
بابا اخه این معمار زاده چیه
رو گل دوم دلش نیومد بخوابه رو زمین میری واسه دعواeterza::-
دفاعم که ماشاالله ..................
اما بهرحال بنسبت خوب بودیم
حداقل تو نیمه دوم تا دقیقه 80 یه بازی دنیزلی وار دیدیم این خودش کلیه یادمون باشه نیم فصل اول این بازیایی که دنیزلی بوده و 4 امتیاز گرفته حمید خان1 امتیاز گرفت باید به دنیزلی وقت داد

MohaDeseh
01-17-2012, 10:54
گل دومی که میثاق خورد مزخرفترین گلی بود که یه دروازه بان میتونست بخوره!!!
خودم خیلیییی دوسش دارماا!
ولی فک کرد توپ رفته بیرون وایساد نگاش کرد...!
بعد دید ای دل غافل!!!
توپ خورد تو تیرک!!!
ولی من با.zidane موافقم...
راس میگه موقعیت های خوبیو تو نیمه دوم گرفت
دم علی کریمی هم گرم که جوره همه رو تنهایی باید بکشه

من اگه دستم به این اولادی برسههههه
دونه دونه موهاشو میکنم
ااااه!
خطای دید داره فک کنم
اون ضربه هارو وحید جانمان اگه میزد به جان خودم گل میشد

مهدی جان مادر بساط فوتبالو جمع کردی طویله راه انداختیا!!!
گاو و خر و یابو
یه مرغ و خروس هم جور کنی تو تیم کلکشنت کامل کامل میشه!!

AlexDelpiero
01-17-2012, 11:59
مهدی بت حق میدم چون مربی دروازه بانه مورد علاقتو بازی نمیده ولی اینو بدون اگه میثاق به خودشم گل بزنه فکر نکنم دنیزلی بخواد هوشیارو بزاره تو دروازه احتمالش خیلی کمه .....

بدون شرح ! :ogh::ogh:

من تنها دروازه بانی رو که مورد علاقم هست بوفونه !
حتی عابدزاده رو هم هیچوقت این مدلی که فک می کنی دوست نداشتم !
پس فرض بر این نذار که هوشیار دروازه بان مورد علاقه منه !
من مطمئنم که هوشیار از این بهتره !
دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست !
اگه اون دو تا گل اول رو با این فضاحت نمی خوردیم مطمئن باش بازی رو می بردیم !

وحید جانمان اگه میزد به جان خودم گل میشد

مهدی جان مادر بساط فوتبالو جمع کردی طویله راه انداختیا!!!
گاو و خر و یابو
یه مرغ و خروس هم جور کنی تو تیم کلکشنت کامل کامل میشه!!
کلکسیون خود به خود کامله !
جوجه : علی عسگر ! بازی کن مورد علاقه داداشم اینا ! :sooot:
اینا یا خودشون یابو تشریف دارند یا ملت رو یابو فرض کردند !
ما داریم خودمون جر میدیم اینا انگار نه انگار ! :-ang

R.BAGGIO.10
01-17-2012, 13:47
این هوشیار کیه که همه ازش دم میزنند کی هست؟مشکل پیروزی فقط و فقط نبود شیث و نصرتیه و هی کمکی هم بازی دادن این یابو علفی بادامکی این میثاقم که مرغ میگرفت دیشب.
در مورد کریمی هم اگه نبود تیم کله میشد اساسی و تبریک مهدویکیا هم جدا خوب بازی کرد نشون داد هنوز بازیکنه.

AlexDelpiero
01-17-2012, 13:58
این هوشیار کیه که همه ازش دم میزنند کی هست؟مشکل پیروزی فقط و فقط نبود شیث و نصرتیه و هی کمکی هم بازی دادن این یابو علفی بادامکی این میثاقم که مرغ میگرفت دیشب.
در مورد کریمی هم اگه نبود تیم کله میشد اساسی و تبریک مهدویکیا هم جدا خوب بازی کرد نشون داد هنوز بازیکنه.
یعنی از این باید یاد بگیرین ...
با این هیکلش نصف هیچکدومتون نیست !
هیچی حالیش نیست ولی تو همین دو سه خط کلی نکته مثبت گفت !
نصرتی برگشتش خیلی مثبت خواهد بود ولی تا اسفند باید صبر کرد ! entezar::
شیث هم که داره تو تیم های اروپایی تست میده ! :nishkhand:
بادامکی هم که حرفت 600 درصد تاییده !
هوشیار هم همون دروازه بان شهرداری یاسوجه ! که نیم فصل اومد پرسپولیس !

Ali Asgar
01-17-2012, 14:36
بابا چند بار بگم این یارو هوشیار مالی نیس
این همه به علی عسگر گیر میدید ، از کاظمیان بدتره ؟؟؟؟
شاید دوندگیه غلوم رو نداشته باشه ام تکنیکش شوتاش و سانتراش از غلوم رضا که بهتره.
در ضمن گل دوم شهرداریم آفساید از آب در اومد.
جریان سه اخطاره بودن دقیقی چیه ؟؟
کسی خبری نداره ؟؟

.ZIDANE
01-17-2012, 15:11
بابا چند بار بگم این یارو هوشیار مالی نیس
این همه به علی عسگر گیر میدید ، از کاظمیان بدتره ؟؟؟؟
شاید دوندگیه غلوم رو نداشته باشه ام تکنیکش شوتاش و سانتراش از غلوم رضا که بهتره.
در ضمن گل دوم شهرداریم آفساید از آب در اومد.
جریان سه اخطاره بودن دقیقی چیه ؟؟
کسی خبری نداره ؟؟
دمت گرم داداش گل گفتی صد در صد از غلوم بهتره چه فایده که مصطفی پاشا بش اعتماد نداره با اینکه به ظاهر میگه به جوونا بها میده ولی در مورد علی عسگر اینجوری نیست اینم از شانسه بدش.چه فایده که گله دوم شهرداری افساید بود باس گل میزدیم میبردیم که نشد در مورد سه اخطاره بودنم بگم که ما از اون شانس های استقلالی هارو نداریم طرف دو کارته از اب در اومد .....

omid1000
01-17-2012, 17:03
با سلام. درباره سه اخطاره بودن دقيقي بازيكن شهرداري در بازي با پرسپوليس صحبت كنيد و اگه كسي مستند تصويري و ويديويي داره بگذاره. ممنون

AlexDelpiero
01-17-2012, 17:09
با سلام. درباره سه اخطاره بودن دقيقي بازيكن شهرداري در بازي با پرسپوليس صحبت كنيد و اگه كسي مستند تصويري و ويديويي داره بگذاره. ممنون
یه سری صحبتا بود که دقیقی 3 اخطارس !
قبل از بازی مزدک با یارو گزارشگره تبریز صحبت کرده بود اونم گفت که از سازمان لیگ تیم شهرداری استعلام گرفته و مشخص شده که 3 اخطاره نیست !
مثل اینکه یه اخطار اشتباهی تو بازی با ذوب آهن براش ثبت شده بود که بعدا تکذیب شده !
خبری نیست !

.ZIDANE
01-17-2012, 20:42
بریم سر وقته بازی با تیمه مس سرچشمه بازیه ی اسونی در پیش داریم البته بازیکنا بدونه غرور بازی کنن حتما بازیرو با اختلاف زیاد میبریم بازم میگم اگه بازیکنا با غرور بازی نکنن میبریمشون اونم با اختلاف 6 گل نظر شخصیمه ....

Ali Asgar
01-17-2012, 20:55
سایت perspolis news مدارکی بر سه اخطاره بودن دقیقی ارائه داده بود جالب بود
بازی با سر چشمه به ظاهر بازی آسونی باشه اما نباید تیم مس رو دست کم گرفت
امیدوارم با اختلاف ببریم

R.BAGGIO.10
01-17-2012, 21:35
یعنی از این باید یاد بگیرین ...
با این هیکلش نصف هیچکدومتون نیست !
هیچی حالیش نیست ولی تو همین دو سه خط کلی نکته مثبت گفت !
نصرتی برگشتش خیلی مثبت خواهد بود ولی تا اسفند باید صبر کرد ! Entezar::
شیث هم که داره تو تیم های اروپایی تست میده ! :nishkhand:
بادامکی هم که حرفت 600 درصد تاییده !
هوشیار هم همون دروازه بان شهرداری یاسوجه ! که نیم فصل اومد پرسپولیس !
هیکلمون چشه؟
قد 187
وزن 58
تازه پست فوتبالیمونم دفاع
مزه یه نمه خون قرمز تو رگامون هم هست که طرفدار پرسپولیس هم باشیم.
در ضمن تو لیگ ایران بعد سپاهان قرمزو تو قلبمون جا داره.

rahel
01-18-2012, 19:31
دیروز که مساوی کردیم نیمه اول خیلی بد بازی کردیم ولی نیمه دوم خوب بود میثاق پنالتی و مفت داد رفت ولی در کل خوب بازی کردیم ولی اخر بازی شانس اوردیمthink:::soal:

kick up
01-19-2012, 14:54
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و يكم

فصل 91-1390

تاريخ : جمعه 30 دي 1390

20 ژانويه 2012

زمان : 16:40

پرسپوليس 2

مس سرچشمه كرمان 1
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

گزارش بازي: تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و یکم لیگ برتر مقابل مس سرچشمه کرمان به پیروزی رسید.

تیم های پرسپولیس و مس سرچشمه کرمان از ساعت 16:40 دقیقه امروز در حضور نزدیک به 40 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند.

در دومین دقیقه این مسابقه مجید باجلان روی اشتباه میثاق معمارزاده و مدافعان پرسپولیس دروازه سرخپوشان تهرانی را گشود.

پس از این گل بازی از سوی پرسپولیس یک طرفه دنبال شد و بازیکنان مس بارها به دلایل مختلف خود را برای تلف کردن وقت بازی به زمین انداختند که با اعتراض هواداران پرسپولیس مواجه شد.

در نیمه دوم فشار سرخپوشان بیشتر شد و محمد نوری در دقیقه 77 روی پاس طلایی علی کریمی موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند. در دقایق پایانی مسابقه داور یک ضربه پنالتی به سود پرسپولیس اعلام کرد که علی کریمی در هشتاد و هفتمین دقیقه مسابقه به زیبایی توپ را به تور دروازه مس سرچشمه رساند.

با این پیروزی پرسپولیس به رتبه هفتم جدول رده بندی لیگ برتر بازگشت.

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده - مهدی مهدوی کیا (علیرضا محمد از دقیقه 64) - مجتبی شیری - رضا نورمحمدی - ابراهیم شکوری - محمد نوری - علی کریمی - حسین بادامکی (مازیار زارع از دقیقه 62) - غلامرضا رضایی - مهرداد اولادی و وحید هاشمیان (حمیدرضا علی عسگری از دقیقه 58)

ترکیب مس: حسن هوری، نادر فتح‌اللهی، رضا نواللهی محسن زاهدی، مجتبی ترشیز، مسعود ابراهیمی، امیر محمدی( از دقیقه ۸۰ محمد منصوری)، وحید علی‌آبادی، مجید باجلان( از دقیقه ۶۳ مجتبی محبوب مجاز)، علی سامره و جان کالینز( از دقیقه ۵۳ مسلم فیروزآبادی)
سرمربی: اصغر شرفی

MohaDeseh
01-19-2012, 18:08

بدون شرح ! :ogh::ogh:

من تنها دروازه بانی رو که مورد علاقم هست بوفونه !
حتی عابدزاده رو هم هیچوقت این مدلی که فک می کنی دوست نداشتم !
پس فرض بر این نذار که هوشیار دروازه بان مورد علاقه منه !
من مطمئنم که هوشیار از این بهتره !
دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست !
اگه اون دو تا گل اول رو با این فضاحت نمی خوردیم مطمئن باش بازی رو می بردیم !

کلکسیون خود به خود کامله !
جوجه : علی عسگر ! بازی کن مورد علاقه داداشم اینا ! :sooot:
اینا یا خودشون یابو تشریف دارند یا ملت رو یابو فرض کردند !
ما داریم خودمون جر میدیم اینا انگار نه انگار ! :-ang

نه خیر...تاحالا به شدت به من ثابت شده که برادر محترم شما بســــــیار بســـــــیار خوش سلیقه هستن و برای انتخاب هرفرد به عنوان "مورد علاقه" تمام جوانبو در نظر میگیره
و شما این حرفارو از سر حسادته میزنی پسرم!!!binambinam

AmirUtd
01-19-2012, 18:12
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیس.ki::
خوب رسیدیم به بازی با مس سرچشمه/مس سرچشمه هم زیاد تیم سختی نیست پس پرسپولیس 6 تایی هاش می کنه.:ohum::/danc

AlexDelpiero
01-19-2012, 18:23
نه خیر...تاحالا به شدت به من ثابت شده که برادر محترم شما بســــــیار بســـــــیار خوش سلیقه هستن و برای انتخاب هرفرد به عنوان "مورد علاقه" تمام جوانبو در نظر میگیره
و شما این حرفارو از سر حسادته میزنی پسرم!!!binambinam
آره مخصوص مثل امضای شما ! :ehe:
----------
به نظر بازی فردا خیلی راحت به نظر میاد !
به قولی اگر ما بتونیم زود گلزنی کنیم خیلی راحت میشه این تیم رو با برد پر گل بدرقه کنیم ولی امیدوارم بازی گره نخوره !

از طرفی خیلی دوست دارم هوشیار بازی کنه ! مهدوی کیا هم اماکن فیکس بودنش بالاست ! love::

الان علی محمد که محرومه و دیگه ترسی ندارم واسه ترکیب گذاشتن ! :nishkhand:

هوشیار

فشنگچی --- شیری ---- نورمحمدی --- مهدی
مازیار

ممد نوری ---- علی کریمی

اولادی ---- هاشمیان --- غلومرضا

یا حضور مهدوی کیا و هاشمیان از روی شروع مجدد ها و ارسال ها از جناحین می تونیم برنامه داشته باشیم !
از یه طرف ممد نوری و کریمی می تونند اولادی و غلومرضا رو از روی زمین و پاس های تو در راه بندازن !
فکر کنم با این تفاسیر گره بازی برای ما بهتر باز بشه !

AmirUtd
01-20-2012, 19:43
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسی.
من این برد رو تبریک میگم/خوب مس سرچشمه رو هم بردیم ولی حیف بیش از 2 تا نزدیم.

.ZIDANE
01-20-2012, 19:59
به نظرم تو این بازی بازیکنا هم خسته بودن و هم یه جورایی سنگین اگه بادامکی بازی نمیکرد مسلما بازیرو با گل های بیشتری میبردیم استرس کمتری به ما وارد میشد در هر صورت بهتر نتیجه میگرفتیم نه این طور که بازی گره بخوره با خلاقیته بازیکنامون بخوایم گل بزنیم . باز خدارو شکر که بردیم ....

Great Milan
01-20-2012, 20:25
به تمام بروبچ پرسپولیسی تبریک میگم
ما تو این بازی بازم تو خط دفاع ضعف نشون دادیم اینجوری فایده نداره که ما گل بخوریم باز با بدبختی گل بزنیم اگه نصرتی بیاد شاید بهتر شه این وضع دم داش مهدی و داش علی گرم خیلی زحمت کشیدن واقعا بازیکن با تعصب اینه

Wizard-8
01-20-2012, 23:22
این برد رو به همه تبریک میگم
خوب گل اول رو اشتباه خط دفاعی و تا حدودی میثاق رقم خورد .... تا دو دفاع کلاسیک برا چپ و راست نداشته باشیم اوضاع همینه ، بخصصو دفاع راست که همه تیمها از این جهت حمله میکنن

بازی وقتی رو هوا بود و سانتر انجام میشد به هیچ وجه نتیجه ای نداد و لی با تعویض ها بازی رو زمین اومد، ونتیجشم دوتا گل بود...کلاً پرسپولیس به غیر هاشماین سر زن نداره که اونم زیاد رو فرم نیست ، حالا نمیدونم چرا بعضی بازیکنا فقط سانتر میکنن ؟!

نمیدونم این تاکتیک دنیزلی بود یا ذات بازیکنا که سانتر میکنن !!
نوری خیلی خوب بود و صد البته کریمی که پاس گلش فوقاعاده بود ، با یه حرکت بدن مدافع رو جا گذاشتو از اون پاس های علی کریمی خودش داد که فقط مخصوص خودش هست

AlexDelpiero
01-20-2012, 23:22
از ساسان می خوام این پست بالایی آقای (ENRIQUE IGLESIAS ([Only Registered And Activated Users Can See Links])) رو پاک نکنه !
چون تا یه مدت بساط خنده بچه ها جوره ! :hehehe:

Wizard-8
01-20-2012, 23:28
نظرای استقلالی ها برای عوض کردن جو خوبه
ادم روحیش عوض میشه و رو فرم میاد با این حرفا

Ali Asgar
01-21-2012, 00:29
تبریک واسه برد
دمشون گرم جواب ضد فوتبالو با حال دادنو
نوری و کریمی امروز خوب بودن اما خط دفاعمون واقعا ترسناکه هر حمله حریف بوی گل می ده.
این یارو کیه که داره هزیون می گه ؟؟؟
چقدر دو تا باخت سریع تاثیرشو روی آبکی ها نشون داد به پرت و پلا گفتن افتادن :sooot::sooot:
آخی طفلکی هاdallliii

Mohammad
01-21-2012, 00:45
راست میگی امیر مربی خوبی نیست...4 قهرمانی در لیگ و 2 قهرمانی در حذفی در 6 سال رو عمه ام اورده...در ضمن در مقابل پرسپولیس هم شکست نخورده به عنوان مربی استقلال...در هر تیمی بوده بهترین خط حمله رو داشته...با تیم ملی هم 18 بازی نباخت و بازی کره هم تو پنالتی باخت...با سپاهانم تا استانه نیم نهایی اسیا داشت میرفت که قانون سقف قرار داد اومد وسط در ضمن 2 بار هم این تیم رو قهرمان کرد ...معلومه هیچی از فوتبال نمیفهمی ...راستی تراکتورم الان داره میره دسته 2:mage mishe:

اقا شما سعی کنید تو تاپیک های تیم خودتون بحث و تبادل نظر کنید نه بیاید تو تاپیک رئال یا پرسپولیس اینجور پست ها رو ارسال کنید______ لطفا رعایت شود

AlexDelpiero
01-21-2012, 09:21
اول ببین این مضلومیتون تا دربی موندنی هست بعد بیا اینجا شروع کن به اراجیف بازی ! :ehe:
این مدل بحثا اینجا دیگه بازار نداره !
مطمئنا کسی نمیاد شروع به کل کنه !
اگر بحث فنی درمورد بازی ها داری بسم الله !
ما هم خوشحال میشیم وارد بحثتون بشیم !
ولی اگه میخوای کری بخونی تو همون تایپیک خودتون تا میتونی اراجیف بباف !
------------
تبریک !
اول عرایضم عرض کنم :nishkhand: خدمت دوستانی که برد پرگل می خواستند ! نوستراداموس در خدمت شماست ! :khelal dandoon:

باز هم میثاق سوتی ! خاک بر سرش کنند نذاشت یه دیقه بازی جا بیفته ببینیم چی به چیه ! زرت رو توپ 50 درصدی شیرجه میزنه میخواد هالیوود بازی دربیاره !
فقط تو این بازی کریمی تا قبل از گل رو اعصاب بود !!!! پاس های اشتباه و تک روی های بی موردش دیگه کم کم دهنمو باز می کرد !
سانترها هم این مردک مزدک چشم کرد مهدوی کیا رو !:shogh: قشنگ دو بار گفت مهدوی کیا استاد مسلم این توپهاست قشنگ هر دو تا رو کوبوند تو دفاع ! :khelal dandoon:
علی عسگری هم نشون داد یه کم تو ترکیب جا بیفته موثرتر از امثال بادامکی خواهد بود !
نمی دونم فلسفه حضور بادامکی چی بود ؟!!!
در آخر : special Thanks To Mamad Noori !

kick up
01-21-2012, 09:46
سلام و تبريك خدمت همه پرسپوليسيا

اين بازي فقط 3 اميتيازش اهميت داشت كه گرفتيم وگرنه با اين برنامه ريزي ها و اون بازي سنگين تو تبريز كه 2بار بازي رو برگردونديم ديگه انرژي نمي مونه ولي باز به همت داش علي بچه ها زديمشون .دم همه بچه ها گرم . دنيزلي هم چند بار با تعويض و غيره تغيير تاكتيك مي داد تا بالاخره راه دروازه حرف رو پيدا كنه . مشخص شد دنيزلي مربي نيست كه محو بازي بشه و مثل يه تماشاگر بشينه بازي رو نگاه كنه

ماشالا به اميد روزاي بهتر

.ZIDANE
01-21-2012, 19:18
به امید موفقیت و پیروزی تو بازی های اینده مخصوصا دو بازی قبل و دو بازی بعد از دربی که با نفت ابادان و ذوب اهن و کیسه کش ها و فجر و صبا بازی داریم که به امید خدا اگه این 5 بازیرو با برد تموم کنیم امکانه اسیایی شدنمون صد در صده چه شود ....واویلا واویلا خدا کنه این بردا ادامه دار باشه ....

kick up
01-23-2012, 18:06
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و دوم

فصل 91-1390

تاريخ : چهارشنبه 5 بهمن 1390

25 ژانويه 2012

زمان : 15:30

مكان : ورزشگاه تختي آبادان

نفت آبادان 4- پرسپوليس 2

داور : سعید مظفری زاده
( محمدرضا منصوری-مصطفی فراهانی-امیر حسن فتاحی)
ناظر: خداداد افشاریان

گزارش بازي :دیدار تیم های نفت آبادان و پرسپولیس از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه تختی آبادان در حضور بیش از ۸ هزار تماشاگر آغاز شد و نفت با نتیجه 4 بر 2 پرسپولیس را شکست داد.
برای تیم نفت ابتدا در دقیقه ۵ فونیکه‌سی گل زد اما در دقیقه ۲۲ علی کریمی این گل را جبران کرد . فونیکه‌سی در دقایق ۲۷ و ۳۲ دو گل دیگر وارد دروازه سرخپوشان کرد تا پرسپولیس نیمه اول با شکستی سنگین به رختکن برود.نیمه دوم هم این نفت آبادان بود که به دروازه پرسپولیس حمله کرد و توانست در دقیقه ۴۷ توسط لئون پاچاچیان به گل چهارم برسد.
در دقیقه ۸۵ محمد نوری توانست دومین گل را برای پرسپولیس بزند .با اين نتيجه نفت بعد از سال ها توانست پرسپولیس را در آبادان شکست دهد و پرسپولیس هم هفتمین شکست خود را تجربه کرد.
قضاوت این مسابقه بر عهده سعید مظفری زاده بود. وی از نفت به عباس محمدی، هدایت شهریاری، هادی رمضانی و از پرسپولیس به علی عسگر، شیری و ابراهیم شکوری کارت زرد نشان داد.
بازیکنان نفت آبادان:
عباس محمدی، هدایت شهریاری، مصطفی صبری، الکسانیان، عباس مرداسی، هادی رمضانی(۵۲-امید شریفی نسب)، لئون پاچاچیان(۷۰ عماد زعتره)، علی ممبینی، سجاد مشکل پور، رسول نویدکیا(۷۷- کوهنورد)، فونیکه‌سی
سرمربی: کاستا
بازیکنان پرسپولیس:
میثاق معمارزاده، رضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، علیرضا محمد( ۳۲- مهدی مهدوی‌کیا)، محمد نوری، حسین بادامکی(۶۰- هادی نوروزی)، مازیار زارع، علی کریمی، غلامرضا رضایی، حمید علی عسگر(۴۶- جواد کاظمیان)
سرمربی: دنیزلی

AmirUtd
01-24-2012, 13:54
خوب رسیدیم به بازی با صنعت نفت ابادان که ایشالله پرسپولیس اونو مثل بازی با مس سرچشمه می بریم / ولی امیدوارم پرسپولیس صنعت نفت رو 4 تایی کنه.ki:::yes:

AlexDelpiero
01-24-2012, 14:18
رسیدیم به نفت و فونیکه سی ! :nishkhand:
بازی سختی خواهد بود !
شاید این بازی سخت ترین بازیی باشه که دنیزلی تو این چند مدت که اومده داشته !
طبق معمول همیشه غایب برای بازی های پرسپولیس !
اولادی محروم و هاشمیان هم رفته واسه کلاس های مربیگری علیرغم مخالفت دنیزلی !
با توجه به وضعیت زمین بازی در خارج از آزادی و تجربه ای که از زمین حاکی تبریز تو بازی با شهرداری داشتیم امیدوارم دنیزلی یه روند متفاوت برای این بازی داشته باشه !
باید روی توپ های هوایی بیشتر توجه بشه !
متاسفانه بازی مس سرچشمه اکثر توپهای ارسالی و بلند رو از دست دادیم و خیلی بی هدف و بی برنامه بودیم و هر دو گلمون رو از بازی ترکیبی روی زمین بدست آوردیم !
ولی این بازی به مراتب قضیش فرق می کنه ! بازی روی زمین تا حدودی میشه گفت غیر ممکنه !
از اون طرف نه هاشمیان و نه اولادی نیستند که برای توپ های هوایی روشون حساب باز کنیم !
به طور عجیبی :nishkhand: باید روی زاید برنامه داشته باشیم که تنها سانتر فوروارد پرسپولیس برای این بازیه !
از اون طرف یه دفاع درب و داغون ویه مهاجم مثل فونیکه سی که بلای جون آبکی ها شده بود و احتمالش میره یه همچین بلایی سرما بیاره ! :nishkhand: و توی دروازه سلطان سوتی جناب میثاق خان حضور فعال دارند ! :nishkhand:
با این تفاسیر بازی خیلی سختی برای ما خواهد بود !

ترکیب احتمالی :

میثاق سوتی

ابی سیخ --- نورمحمدی --- مجتبی شیری --- مهدوی کیا

مازیار

ممد نوری --------- کریمی

نوروزی---زاید --- غلومرضا

.ZIDANE
01-27-2012, 17:38
بازی با تیمه همیشه مدعیه ذوب اهن سخته البته ناگفته نمونه که ذوب دچاره بی پولی ها و حاشیه هایی شده که میتونه تو روحیشون تاثیر گذار باشه و به نفع تیمه ما شه . ترکیب واسه این بازی دروازه هوشیار امکانش کمه ولی بعید نیست به هوشی بازی بده مهدوی کیا و نور محمدی و شیری و شکوری و مازیار و محمد نوری و علی کریمی و غلوم و جواد کاظمیان و مهرداد اولادی .

AmirUtd
01-27-2012, 22:55
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسی.ki::
خوب رسیدیم به بازی با ذوب اهن که یه جور تیم سختی است/ایشالله اینو دیگه باید ببریم.

kick up
01-28-2012, 12:47
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و سوم

فصل 91-1390

تاريخ : يكشنبه 9 بهمن 1390

29ژانويه 2012

زمان : 18:00

مكان : ورزشگاه آزادي تهران

پرسپوليس 0 - ذوب آهن 0

داور: محسن قهرمانی
(علیرضا کهوری – بابک داوری – محمدحسین اسدی)
ناظر: سیدرضا غیاثی

گزارش بازي :تیم های فوتبال پرسپولیس و ذوب آهن از ساعت 18 امروز با قضاوت محسن قهرمانی در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند و در پایان به تساوی بدون گل رسیدند.

سرخپوشان بازی را با چند حمله متوالی روی دروازه ذوب آهن آغاز کردند اما بازی در ادامه به تعادل رسید. با این وجود پرسپولیس در دقایق پایانی نیمه نخست بر فشار حملات افزود اما نتوانست دروازه ذوب آهن را باز کند.

در نیمه دوم توپ و میدان در اختیار شاگردان دنیزلی بود اما پرسپولیسی ها نتوانستند از پاس های طلایی علی کریمی برای گشودن دروازه حریف استفاده کنند.

محسن قهرمانی در نیمه دوم از یک پنالتی واضح بروی علی کریمی چشم پوشی کرد. او در این مسابقه به هادی نوروزی و حمیدرضا علی عسگری کارت زرد نشان داد.همچنين وی در این بازی از اعلام دو ضربه پنالتی پرسپولیس چشم پوشی کرد . در نیمه دوم یک بار در حالی که جواد کاظمیان با دروازه بان حریف تک به تک بود مدافع حریف زیر پای او شیرجه رفته و توپ را با دست زد اما داور از اعلام هند پنالتی خوددار کرد.

دقایقی بعد علی کریمی مهاجم پرسپولیس با عبور از مدافع ذوب آهن وارد محوطه شش قدم شد که مدافع حریف با تکل او را سرنگون کرد اما باز هم داور نقطه پنالتی را نشان نداد تا مسابقه پرسپولیس پیش از دربی با تساوی برابر ذوب آهن به پایان برسد.

ترکیب پرسپولیس : حسین هوشیار - حمیدرضا علی عسگری - مجتبی شیری - رضا نورمحمدی - مازیار زارع - علی کریمی - محمد نوری (حسین بادامکی) - غلامرضا رضایی (جواد کاظمیان) - مهرداد اولادی و هادی نوروزی (ایمون زاید)

ترکیب ذوب آهن : محمد باقر صادقی، فرشید طالبی، محمد صلصالی، حسین ماهینی( از دقیقه ۹۰ هوگو ماچادو)، آلوز دسوزا، سینا عشوری، اسماعیل فرهادی(از دقیقه ۷۹)، محمد منصوری( از دقیقه ۴۲ علی احمدی)، ایگور کاسترو، داود حقی، محمد قاضی

سرمربی: منصور ابراهیم‌زاده

nobody11
01-28-2012, 13:28
سلام..
من به این بازی خیلی خوش بینم..
اگه معمارزاده نباشه صد در صد به نفع تیمه..
هشیار با عملکرد مناسبش در دیدار مقابل ذوب آهن میتونه یه بار دیگه 5 شنبه روبروی استقلال دست به خودنمایی بزنه!!
تیم ذوب آهنم که رده 10 جدوله پر و بالش ریخته از دور که ترسناک نیست..
فقط مهمترین نکته انگیزه همیشگی و بالای گردان مقابل پرسپولیسه..
که با حضور دنیزلی و گلزنی های اخیر بازیکنان مشکل زیادی حس نمیشه...

kick up
01-28-2012, 17:36
ما اكثرا جلوي ذوب آهن نتيجه گرفتيم . اين بازي هم تو زمين خودمونه و ذوبيها هم حال و روز خوشي ندارند . با اينحال احتمال مصدوميت علي كريمي و ممد نوري خبراي نااميدكننده اي بودند كه خوشبختانه چند ساعت پيش اعلام شد هر2 به بازي مي رسند .

بايد مواظب بود چون شكوري و ممد نوري و غلومرضايي و مازيار و بادامكي اگه اخطار بگيرن دربي رو از دست ميدن (البته كاش اين آخري حتما اخطار بگيره.اصلا اخراج شه عالي ميشه)

محسن قهرماني هم الان داور اعلام شد

AlexDelpiero
01-28-2012, 19:20
با اون حرفایی که دنیزلی زده میثاق واسه بازی فردا بازم فیکس خواهد بود ! :gahhr:
خوشبختانه توی آزادی بازی تیم بهتر میگیره ولی متاسفانه اگر قرار باشه بازم قبل از دقیقه 10 گل بخوریم دیگه نمیشه ذوب آهن رو مثل شهرداری تبریز گرفت ! مطمئنا اگر ما بتونیم توی 15 ، 20 دقیقه اول دروازه رو بسته نگهداریم بازی روونی رو از تیم خواهیم دید !
ببین این بیشعور چه کرده با ما که آرزو می کنیم 10 دقیقه اول بازی دروازه مون بسته باشه !
اگر هم بتونیم یه گل زود هنگام بزنیم که مطمئنا اون فشار و استرس کاملا کم خواهد بود و بدون استرس تیم بازی خودشو خواهد کرد و میشه به یه برد شیرین مثل بازی با شاهین امیدوار بود !

شكوري و ممد نوري و غلومرضايي و مازيار و بادامكي
چه لیست بلند بالایی !:nishkhand:
البته شکوری و بادامکی که خیلی مالی نیستند ! شکوری بودنش یا نبودنش خیلی فرقی نداره چون جانشین بهتر از خودش داره !
ولی مطمئنا نبودن بادامکی مثل همیشه به صلاح تیم خواهد بود ! :nishkhand:

.ZIDANE
01-28-2012, 19:44
چه لیست بلند بالایی ![/B]:nishkhand:
البته شکوری و بادامکی که خیلی مالی نیستند ! شکوری بودنش یا نبودنش خیلی فرقی نداره چون جانشین بهتر از خودش داره !
ولی مطمئنا نبودن بادامکی مثل همیشه به صلاح تیم خواهد بود ! :nishkhand:
[/QUOTE]به نظر من فکر نکنم غلوم دو کارته باشه ولی چهار نفر دیگه دو کارتن . به قوله مهدی ابی و بادامکی بود و نبودشون هیچ فرقی به حاله تیم نداره پس بهتره سه کارته شن اینجوری شاید به نفع تیم و هوادارا بشه ....

AlexDelpiero
01-29-2012, 23:48
اقای اقا مهدی اینم از ایمون زایدت که این همه ازش تعریف میکردی اینهاش قشنگ بازیشو دیدی داداش؟؟؟مهاجم نی بابا مدافعست این دلال کی بوده یه مدافرو جای یه مهاجم بهمون انداخته خدا میدونه چه دلالی بوده ... قبلا یه حرفی در مورد شانس تیممون زده بودم که امروز به نظرم به همه ثابت شد و مشخص شد واسه کیسه کش ها توپی که به همه چیز میومد الا پنالتی داور ترکی واقعا ترکه پنالتی میگیره حالا این سمت واسه ما صلصالی مثله دروازه بانا شیرجه میزنه توپو با دست میزنه داوره انچوچک عینه خیالشم نی با اون کمک داور شاسگوله عوضی پنالتی نمیگیره . اقایون ایناست فرقه شانسای تیم استفراغی ها با ما .....مدیرای ما هم انگار نه انگار چند تا بازیه ی همین جوری مثله اب خوردن سر مارو البته با پنبه سر میبورن کسی نیست اعتراضی به فدراسیون و کمیته ی داوران انجام بده واقعا باس تاسف خورد ......

یکی دیگه توپارو خراب می کنه من باید فحششو بخورم !:nishkhand:

ایمون زاید اتفاقا خوب و با تحرک نشون داد و من که با توجه به اینکه این بازی اولش بود و هنوز هماهنگ نبود لی نشون داد تسلط خوبی روی توپ داره و با قد وقامتی که داره خیلی خوب با توپ کار می کرد ! متسفانه امروز روزمون نبود !
از اون ور 2 پنالتی یکی از یکی مزخرفتر واسه آبی ها میگیرن که وقتی با خودشون صحبت می کنی خندشون میگیره ! از این ور مثل آب خوردن دو تا پنالتی ما رو نمیگیرن !!!!!
خوب بازی کردیم ولی به چیزی که استحقاقشو داشتیم نرسیدیم !
هوشیار هم که عالی و با اعتماد بنفس بود امروز !
نمیدونم هدف از آوردن بادامکی چی بود امروز ؟!! من منتظر بودم مهدوی کیا بیاد داخل که نشد ! om::
ولی احتمال میدم دنیزلی با خودش گفته بادامکی رو بازی بدم شاید یه کارتی چیزی بگیره به دربی نرسه هم خودش راحت بشه هم هوادارا ! :nishkhand:

kick up
01-30-2012, 10:57
بازي هاي ديروز باعث شد اگه يه نفر هم تو اين كشور باقي مونده باشه كه اعتقاد داره نتيجه بازيها تو زمين مشخص ميشه اون يكي هم مطمئن شه ماجرا چيز ديگه ايه

ديگه مشخص شد دراوردن 2دربي به سود استقلاليا توسط "تركي" اتفاقي نبوده و اشتباهات داوري 3 امتيازي نيم فصل اول بسود استقلال هم كه داد همه تيمها رو درورده بود هيچ كدوم اتفاقي نبوده

تو فوتبال ما قبل از شروع فصل تصميم گيري ميشه چه تيمي اول بشه . چند سال لابي اصفهانيا بود و امسال هم....ديگه ديروز بهترين داورشون گندش رو درورد

از طرفي تو بازي پرسپوليس-ذوبآهن مدافعاي ذوب كه همه جوره جلوي علي كريمي كم اورده بودند و ديگه مي بينن جلو جادوگر كاريش نمي شه كرد مي خوابن رو زمين و با دست توپها رو دفع مي كنند اونوقت داور مياد با خنده ميگه آخيش ...خوردي زمين...چيزيت كه نشد...پا شو عزيزم ...اونم با خنده !!!! از طرفي هم تو نيمه اول دفاع تراكتور توپ رو با سينه دفع ميكنه اونوقت مثلا بهترين داورشون مياد اخراجش مي كنه و يه پنالتي باد اورده ...اونم پنالتي دومشون ....ديگه مخشص شد "تركي" يه داور خودفروختست و نتيجه 2دربي رو با سوتهاش عوض كرد و همچنين كميته داوران بازوي اجرايي فدراسيون فوتيال براي همه لابي بازيهاي پشت پردست

واقعا بعد اون 2 دربي كه با سوتهاي تركي به ناحق به سود حريف شد و تغيير زمان بازي يكچهارم جام حذفي و كشوندنش با عجله به زماني كه پرسپوليس 18بازيكن هم نداره...... 2 بازي ديروز آخرش بود

R.BAGGIO.10
01-30-2012, 12:47
یکی دیگه توپارو خراب می کنه من باید فحششو بخورم !:nishkhand:

ایمون زاید اتفاقا خوب و با تحرک نشون داد و من که با توجه به اینکه این بازی اولش بود و هنوز هماهنگ نبود لی نشون داد تسلط خوبی روی توپ داره و با قد وقامتی که داره خیلی خوب با توپ کار می کرد ! متسفانه امروز روزمون نبود !
از اون ور 2 پنالتی یکی از یکی مزخرفتر واسه آبی ها میگیرن که وقتی با خودشون صحبت می کنی خندشون میگیره ! از این ور مثل آب خوردن دو تا پنالتی ما رو نمیگیرن !!!!!
خوب بازی کردیم ولی به چیزی که استحقاقشو داشتیم نرسیدیم !
هوشیار هم که عالی و با اعتماد بنفس بود امروز !
نمیدونم هدف از آوردن بادامکی چی بود امروز ؟!! من منتظر بودم مهدوی کیا بیاد داخل که نشد ! om::
ولی احتمال میدم دنیزلی با خودش گفته بادامکی رو بازی بدم شاید یه کارتی چیزی بگیره به دربی نرسه هم خودش راحت بشه هم هوادارا ! :nishkhand:

داداش این هوشی رو آخرش دیدیم چه شکلیه تعیید شد:ohum:
این ایمون زاید هم بد ضایعیه چرا آوردنش خدا عالمه.نامرد از دادن یه پاس سالم هم عاجز بود.صد رحمت به ایدزیه زمون قطبی شرف داشت به زاید.
بازی آبیها رو هم که همه میدونند جریانشو دیگه لازم به ذکر نیست.
در مورد این بادامکی.عامل کله پا کردن پرسپولیس این بیشعوره.
زمون کرانچار باید میرفت نمیدونم اونم مثل این میثاق میخوان پرسپولیس به جایی نرسه.
کاش مصدوم بشه تا تو دربی لااقل آبرومندانه بازی کنیم.اینکه نشد دوتا بیان کار 9 نفر یا به قول یکی از بچه ها 8 نفر رو ضایع کنند بره.

kick up
01-30-2012, 13:02
بچه ها بنظرم تحليل كردن قابليتهاي فوروارد جديدمون "زايد" يكم زوده .تازه اولين بازيش بود و نمي شه راحت گفت خوب يا بد . اينم همهمون مي دونيم كه اگه فوروارد تاپي بود از ايران سر در نميورد ولي اينكه نسبت به فوتبال عقب مونده ما در چه حديه فعلا زوده

در مورد "بادامكي" هم اگه بشينيم حساب كنيم خداييش ميثاق رو روسفيد مي كنه .بادامكي خيلي وقته تموم شده و بخاطر ارتباطات مديربرنامه هاش هنوز مونده .مگه نديدي حتي به تيم ملي هم دعوت شد ؟! واقعا افتضاح ترين بازيكن تاريخ پرسپوليسه

ما يه هافبك دفاعي كنار مازيار لازم داريم يا اگه توسيستم دنيزلي قراره با يك هافبك دفاعي كار كنيم ا ون يه نفر مي تونه يكي ديگه باشه تا مازيار كمي جلوتر بازي كنه

تو بازي با ذوب آهن همه فورواردامون عين هم افتضاح بودند .كاري نداريم حريف فقط اومده بود دفاع كنه و سرمربيش هم بعد بازي اعتراف كرد واس گل نخوردن تيمش رو چيده ولي فوروارداي ما خيلي موقعيت خراب مي كنن. اون از اولادي كه نمي تونه 2متر با توپ راه بره اون از غلومرضا كه تك به تك رو نميزنه اونم از جواد كه ديگه مونده گل بدون گلر رو هم بزنه بيرون

با همه اين احوال اگر "هوشيار " بتونه همينجوري با تمركز و اعتماد بنفس از دروازه مراقبت كنه و يه فكري هم واس دفاع چپمون تو ليگ و پست هافبك دفاعي بشه مشكلات تا حدودي بهتر ميشه. مخصوصا اينكه "نصرتي" بزودي برمي گرده و ميشه از شر شيري هم راحت شد

ale10forever
01-30-2012, 17:36
سلام بچه ها
جلو ذوب آهن تیم بازی بدی رو نکرد
البته اگه دو سه نفر یکم بهتر بازی میکردن برد رو شاخش بود.
منظورم اولادی کاظمیان و رضاییه
وگرنه بقیه بچه ها خوب بودن و مخصوصا مث همیشه علی کریمی که 120 درصد توانشو واسه تیم گذاشته بود.
یه سوال باید از دنیزلی پرسید و اونم دلیل بازی نکردن مهدوی کیاس. تو بازی شهرداری که اومد زمین عالی بود نمیدونم علی عسگر یا علی ممد چی دارن که یکی مث مهدی باید ذخیره شون بشینه؟ حداقل به نظرم یه نیمه باید بازی کنه.
هوشیار تو اولین بازیش خوب نشون داد هرچند زیاد شوتی به طرف دروازش نیومد ولی بیرون کشیدن همون یه توپ از زیر طاق دروازه کافیه تا اون یکی دروازه بان پرادعا یه چند هفته ای نیمکتو گرم کنه.
بیچاره مهدی از اول میگفت این هوشیارو بازی بدینا کسی گوش نمیکرد!:nishkhand:
زاید هم وقتی اومد زمین بازی بدی از خودش نشون نداد تو یه صحنه سرتوپ اروپایی جالبی هم زد ولی شوت بعدشو قل داد.
به نظرم میتونه بیشتر بازی کنه. شاید بهتره به جای اولادی فیکس باشه.
نوروزی دیروز خیلی زحمت کشید و تا تونست دویید ولی خوب مث بیشتر اوقات دوندگیاش اکثرا پرت بودن. دو سه تا بازی که تو تیم دنیزلی بازی کنه بازیش خیلی مفیدتر میشه.
مثل اینکه قراره امسال آبیا قهرمان شن و فدراسیون و کمیته داوران عزمشونو در این رابطه جزم کردن. هر بازی یه اشتباه داوری منجر به گل قرارداد استقلال با فدراسیونه که به نظر میرسه تا آخر فصل هم اعتبارداشته باشه.
مربی مو قشنگشونم فقط دنبال معروف شدنه و را به را به کیروش گیر میده. آخه یکی نیس بگه توی... کجا مربی رئال و پرتغال و کریس رونالدو کجا! آقا جون مربی بزرگیه 5 میلیاردم پول گرفته نوش جونش. شما بلدی تیمتو جمع کن تا بازیکنا از تمرینای قجریت ایراد نگیرن.
این فصل چهارمی یا نهایتا پنجمی هم رتبه خوبی میتونه محسوب شه. ایشالا سال بعد مصطفی پاشا خودش تیمو میسازه و میریم واسه دبل لیگ و جام حدفی.

p.s: راستی یووه هم ترکونده و پشت هم بازیاشو میبره! کاش امشبم پارما رو بزنیم! :nishkhand:

kick up
01-31-2012, 16:40
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و چهارم

فصل 91-1390

تاريخ : پنجشنبه 13 بهمن 1390

پرسپوليس 3 - استقلال 2

داور : عليرضا فغاني

حسن کامرانی فر-رضا سخندان-سعید بخشی زاده
ناظر : يداله سليماني

گزارش بازي (دربي 74 ): پرسپولیس 10 نفره 3 گل به استقلال زد و دربی را فتح کرد

دیدار استقلال و پرسپولیس از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی در حضور بیش از ۶۵ هزار نفر آغاز شد و با نتیجه 3 بر 2 به سود پرسپولیس به پایان رسید .پرسپولیس در اين ديدار با هتریک استقلال در 10 دقیقه پایانی درحالیکه با اخراج فوروارد خود 10 نفره شده بود رکورد جدیدی در تاریخ دربیها ثبت کرد

بازی با برتری نسبی پرسپولیس شروع شد و این تیم دو موقعیت بسيارخوب را با بي دقتي مهاجمانش از دست داد اما استقلال در دقیقه ۳۲ اولین گل خود در دربی را بر خلاف جريان بازي توسط ميداودي به ثمر رساند.ساير دقايق نيمه اول با برتري نسبي پرسپوليس و بي دقتي مهاجمان اين تيم به پايان رسيد.

نيمه دوم با حملات پرتكنده طرفين آغاز واستقلال در دقیقه ۵۰ توسط فریدون زندی به گل دوم رسید. در ادامه در حالی که پرسپولیس ۱۰ نفره به بازی ادامه می داد در دقایق ۸۲ و ۸۳ توسط ایمون زائد به گل رسید تا بازی به تساوی کشیده شود. در دقیقه ۹۰+۲ ایمون زائد توانست گل سوم و پیروزی بخش پرسپولیس را به ثمر برساند.

قضاوت این مسابقه تاريخي بر عهده علیرضا فغانی بود. وی به علی حمودی و فریدون زندی و شریفات از استقلال کارت زرد نشان داد. در دقیقه ۶۷ نیز مهرداد اولادی از پرسپولیس توسط فغاني در تصميمي جنجالي و غيرقابل منتظره اخراج شد تا پرسپوليس با2گل خورده 10نفره به بازي ادامه دهد ولي طوفان پرسپوليس از دقيقه 82 شروع شد و طي 9 دقيقه با يك بازيكن كمتر 3گل توسط مهاجم اين تيم ايمون زايد به ثمر رسيد تا نتيجه اين دربي تاريخي 3 بر 2 بسود پرسپوليس به پايان برسد.

بازیکنان استقلال:
مهدی رحمتی، الونگ(۴۶- محسن یوسفی)، حنیف عمران زاده، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، پژمان منتظری، اسماعیل شریفات، فریدون زندی، میلاد میداودی( ۹۰- یرکوویچ)، آرش برهانی
سرمربی: پرویز مظلومی

بازیکنان پرسپولیس:
حسین هوشیار، رضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، حمید علی عسگر، مازیار زارع، محمد نوری(۸۹- حسین بادامکی)، هادی نوروزی(۵۶- مهدی مهدوی کیا)، غلامرضا رضایی(۵۶- ایمون زائد)، مهرداد اولادی، علی کریمی
سرمربی: مصطفي دنیزلی

.ZIDANE
02-01-2012, 11:20
با این تیم طوری باس بازی کنیم که اجازه ندیم داور تو نتیجه ی بازی اثر گذار باشه اخه بیرونه زمین از فدراسیون گرفته و کمیته داورا و خود داور هم باس باهاشون رقابت کنیم که نتیجرو به نفع ابکی ها اعلام نکنن هیچی از این فدراسیون بعید نیست . برسیم به ترکیب تیم حسین هوشیار دروازه دفاع راست حمید علی عسگر دو دفاع مرکزی شیری و نورمحمدی دفاع چپ هم گزینه بهتری غیر از ابی شکوری نداریم هافک ها مازیار و علی کریمی و محمد نوری و فورواردا اگه غلوم مصدوم نباشه به بازی برسه اگه نرسه بهترین گزینه میتونه مهدوی کیا باشه اولادی و هادی نوروزی . اگه کاظمیان جای اولادی بازی کنه بهتر و مثمر ثمرتر از اولادیه جای اولادی نوکه خطه حملست نه گوشه چپ ولی چه فایده دنیزلی علاقه زیادی به مهرداد داره ....

kick up
02-01-2012, 18:18
واس اين دربي مازيار و علي عسگري يه مصدوميت جزئي دارن كه زياد مهم نيست و غلومرضايي هم مثل اينكه آسيب ديدگيش جديه پس بايد به حضور جواد اميد داشت . اگه مهرداد هم يكم مثل قديما بازي كنه كه تو هر دربي گل مي زد مطمئنا با حضور سرحال هادي خط حمله زهرداري خواهيم داشت .

از طرفي "محمد" هم بخاطر مصدوميت تو بازي با نفت به اين بازي نمي رسه .شايد بهتر باشه چون اين بازي موقع بازي كردن مهديه

از طرفي گرچه علي كريمي تمرين نكرده ولي استراحت كرده و كاملا سرحال تر ازقبله كه خودش بهترين خبره .گلرمون هم بهتر از بازيهاي قبليه .

مطمئنا دنيزلي از تركيب هجومي استفاده مي كنه و با 3فوروارد شروع مي كنه .اگر تو خط دفاعي بتونيم هماهنگ كار كنيم با توجه به حضور احتمالي هوشيار مشكل خاصي نيست

هي مي خوام واس اين بازي بحث فني كنم مي بينم چه فايده : 2دربي رو كه علنا با داور آبكيشون " تركي" واس استقلال دروردند و واس بازي حذفي و سه باره قهرمان نشدن پرسپوليس هم هر كاري كردند - از محروميت 2مهره اصلي دفاع پرسپوليس گرفته تا تغيير با عجله برنامه بازيها واس بازي كردن با يه تيم نصفه نيمه - حالا هم كه محروميت نصرتي رو واس اين بازي نبخشيدند كه معلوم بود و عمرا هم بحث محروميت عمران زاده رو تا بعد از اين بازي مطرح نكنند تا دربي بگذره . اين داورشون "فغاني" هم كم سابقه اشتباهات 3 امتيازي بضرر پرسپوليس و بسود استقلال ندار ه. سياست فدراسيون هم كه تابلوه ديگه.....

ديگه افكار عمومي طوري شده كه ديگه غيرفوتبالي هام مي دونن ماجراي اين چند تا دربي چي بوده و فدراسيون دنبال چيه .خيلي راحت با 2تا سوت ميشه بازي رو دراورد .بقيه كارهام بمونه

* راستي اين بحث عدم آمادگي وحيد هاشميان بخاطر شركت در كلاس مربي گري واقعا مسخرست. آخه مگه خونه خالست كه گذاشته وسط فصل رفته كلاس مربي گري ! بنظر من اگه وحيد واقعا به اين خاطر و بدون هماهنگي تو تمرينات شركت نكرده باشگاه بايد به شدت باهاش برخورد كنه . واس اين بازي كه از تركيب كنار گذاشته شده

R.BAGGIO.10
02-01-2012, 20:47
سلام میخوام مثل مهدی ترکیب بدم کف کنه:hehee:
ترکیب احتمالی :

هوشی اعتماد

ابی سیخ --- نورمحمدی --- مجتبی شیری --- مهدوی کیا

مازیار

ممد نوری --------- کریمی

نوروزی---زاید --- کاظمیان

مهدی کجایی که ترکیب چینیو ازت دزدیدمki::

mortezarm
02-01-2012, 21:14
فک کنم مصدوم بودن استقلالی ها هیچ ربطی به بد شدنشون نداشته باشه اصلا لیگ ایران رو بازیکن نمیچرخه البته بلا نسبت علی خان
چندتا نکته هست اینکه اینبار ترکیب هجومی خوبی داریم و مهمترین نکته اینکه فک کنم ویکتور میثاقو دیگه ند اریم:nishkhand:این خودش یعنی برد و یعنی اینکه حداقل بازی رو نمیشه پیش بینی کرد
همیشه بازی هجومی دنیزلی پشته هافبکا رو خالی میکنه پس نقشه زارع خیلی خیلی مهمه میشه بازی رو راحت برد به شرط اینکه یکم مهاجما دقت کنن و از دفاع و دروازه فقط معمولی باشن فقط همین

Mehrd@d
02-02-2012, 20:11
10 نفره تو 10 دقیقهmas:-:-kal:perspolis:
ایمون چیکارش میکنه...با اجازه حاج فتل سوراخ سوراخش میکنه shikam::-

Wizard-8
02-02-2012, 20:29
تبریک تبریک

دنیزلی + مهدویکیا + زائد عالی بودن
تعویض های دنیزلی رو بنید

مهدویکیا 1 پاس گل
بادامکی 1 پاس گل
زائد 3 گل

ستاره زمین زائد

بازی فوقالعاده جذاب و دیدنی بود و من از هیجان داشتم میترکیدم

فوقالعاده بود

mortezarm
02-02-2012, 20:35
تبریک به همه هواد ارای پرسپولیس
بازی خیلی چسبید یعنی 10 دقیقه رویایی داشتیم
حیفه اون تماشاچیایی که رفتن
واقعا این یه طلسم شده بود و بیش از همه چیز الانه مظلومی میچسبه
بعده گل دوم واقعا حرکاتنش رو مخ بود
زائدم که عالی بود واقعا خیلی فوق العاده 3موقعیتشو 3گل کرد
بازم تبریک

Franki
02-02-2012, 20:35
دلم بحال بادامکی میسوزه این همه روی پرسپولیس تعصب داره هر بازی بازی میکنه موثر واقع میشه .اگه هر بازیکن دیگه ای بود بعد از این همه بی توجهی از پرسپولیس جدا میشد .

pooyan_wenger
02-02-2012, 20:52
واقعا باور نكردني يه بازيكن تو دومين بازيش تو دربي هتريك كنه واقعا به اين ميگن بازيكن حرفه اي:love:

kick up
02-02-2012, 22:19
این جور بردن استقلال رو دوست می دارم

و باز هم ثبت رکورد دیگری در تاریخ دربی برای پرسپولیسیها در هتریک استقلال

یه کلام به این میگن مربی. مصطفی دنیزلی به مربیهای وطنی نشون داد تعویض یعنی چی

موشک ما امروز کلاس درس گذاشته بود . جادوگرمون همه فوتبال رو بازی می داد و سرکار می ذاشت و فورواردمون هم سوراخ بودن یه تیم رو ثابت کرد و به همه لابی بازیها خندید

یک زلزله 10 ریشتری توسط یه تیم 10 نفره و هتریک در 10 دقیقه

به این میگن پرسپولیس

Wizard-8
02-02-2012, 22:32
یه چیزی تو مایه های بازی ایران استرالیا 1376 بود

اصلاً فکرشو نمیکردم این نتیجه رقم بخوره بعد دو گلی که خوردیم

خیلی هیجان داشت

alireza db7
02-03-2012, 01:33
هنوز باورم نمیشه پرسپولیس تونست استقلال رو شکست بده

این یه معجزه هست بعد از 4 باخت پیاپی

mortezarm
02-03-2012, 22:21
خوبی این بازی اینه که اولا میزبانیم و با روحیه بالا بازی رو شروع میکنن
همه چشما به زائده خیلیا دوس دارن بازی زائدو تو این بازی ببینن امیدوارم نشون بده چه سطحه بالایی داره
و به امید برد

AmirUtd
02-03-2012, 22:33
خوبی این بازی اینه که اولا میزبانیم و با روحیه بالا بازی رو شروع میکنن
همه چشما به زائده خیلیا دوس دارن بازی زائدو تو این بازی ببینن امیدوارم نشون بده چه سطحه بالایی داره
و به امید برد

درسته...............

AlexDelpiero
02-03-2012, 23:04
تبریک میگم
بازی رو باید به 6 تا 15 دقیقه تقسیم کرد !
15 دقیقه اول مثل اکثر بازیهای پرسپولیس دنیزلی تیم سعی میکنه بیشتر توپو کنترل کنه و فشار باره رو حریف که البته معمولا با گندهایی که میثاق می زد همه چیز به هم میریخت . خوشبختانه این بازی خبری از میثاق نبود و تونستیم 15 دقیقه اول رو برای دومین بارپیاپی دروازه رو بسته نگهش داریم که یه موفقیت برای این روزهای پرسپولیسه . :nishkhand:
15 دقیقه دوم هم پرسپولیس موقعیت های زیادی داشت از جمله ضربه ممد نوری و اون تک به تک هادی نوروزی . اگر یه کم دقت میکردیم گل رو زده بودیم . متاسفانه باز هم مکل همیشگی پرسپولیس دنیزلی توی این بازی منهای زاید ) نداشتن یه تموم کننده خوب . بازی رو خیلی خوب دست گرفته بودیم وفشار آوردیم ولی دریغ از زدن گل .
15 دقیقه سوم همون اول کار یه دفع ناقص از هوشیار و کار بسی تعجب آور که فقط میشه روش اسم " حماقت " گذاشت از کریمی یه پاتک بهمون زدند و روی پاس حرفه ای از زندی و ضربه حرفه ای تر از میدواوودی گل خوردیم . متاسفانه ناشی گری بازی ایرانی اینجا معلوم میشه . احساسی بازی کردن توی همچین شرایطی یعنه ضربه مهلک به خود تیم ! نیمه اول به طور کامل دست ما بود و اگر اون کار بچگانه کریمی نبود شاید وضعیت بهتری برای این بازی داشتیم .
15 دقیقه چهارم که میشه اوج احساسی بودن تیم . بالکل فراموش کرده بودن استقلال هدفش از اول بازی همین بوده . اونا با دوتا هافبک دفاعی و 4 تا دفاع بازی می کردند و 3 تا بازیکن سرعتی مثل شریفات ، برهانی و میداوودی . پرسپولیس بی مهابا و بی برنامه حمله می کرد و روی ضد حمله با توجه به لاک پشتی بودن دفاع ها روی سرعت و فرار بازی کنای اس اس جا می موندیم بالاخره سر همین حرکات بچگانه و چند اشتباه پی در پی گل دوم رو هم خوردیم .
پرانتز باز : علی کریمی با تمام احترامی که برای خودش و هواداراش دارم باید عرض کنم تو این چند دربی اخیر همیشه گند زده تو بازی و ضعیف بازی می کنه و دیروز هم از این قاعده مستثنا نبود و خیلی از پاس هاش به مقصد نمی رسید و توی یکی دو صحنه هم قشنگ داشت تو زمین راه می رفت . :-ang
15 دقیقه پنجم و باز هم اشتباهات داوری بودار :fek konam: در بازی پرسپولیس علیه پرسپولیس ؟!!! + اشتباه داوری در بازی استقلال برای استقلال و به نفع استقلال؛ اخراج اولادی یکی از مسخره ترین اخراج ها بود ! همه چی تحت الشعاع این اخراج بود و تقریبا پرسپولیس و هوادارا از بازی و نتیجه دل کنده بودند و بیشتر بازی تحت کنترل اونا و در میانه زمین بود .
15 دقیقه ششم و اوج هنرنمایی یک مربی !! دنیزلی نشون داد بی خود نیست این همه محبوبیت پیدا کرده. هر 3 تعویضش مورد تایید بود . اطرافیانی که داشتند بازی رو میدیدن روی آوردن بادامکی خیلی اعتراض داشتند . من همیشه یکی از منتقدان بادامکی بودم و زمانی به اندازه نفرتی که از الان میثاق دارم ازش متنفر بودم ولی همیشه با این واقعیت کنار اومدم که بادامکی توی دربی ها بهترین بازی هاشو ارائه میده . البته تنها حرکات بادامکی بود که به چشم اومد ولی اگه دربی های قبل هم بررسی می کردین بادامکی خوب بازی می کرد و نسبته به بی غیرتای دیگه مثل غلومرضا خیلی سربوده .
زاید روی تک تک گل هاش کاملا حرفه ای کار کرد و مطمئنا هرکی غیر زاید بود گند می زد ! چر ا ؟! اصلا ذره ای معطل نکرد.ضربه اضافی به توپ نزد . روی گل دوم هر مهاجم دیگه ای بود می زد همون گوشی که رحمتی پرید ولی زاید دقیقا به نقطه ای زد که رحمتی فکرش هم نمی کرد . زد وسط . در این شرایط دروازه بان یا سمت موافق یا سمت مخالف رو برای عکس العمل انتخاب می کنه . روی گل سوم هم زاید یه ضربه به توپ زد توپو استپ کرد . یه چرخش و یه ضربه دیگه به توپ زد !
اما همه اینا کشک بود وراجی ! :nishkhand:

چیزی که تو این بازی منو خیلی خوشحال کرد کاپیتان مهدوی کیا بود ! heey:: مطمئنا اگر دروازهبانی به جز رحمتی تو گل بود یکی از اون دو تا شوت مهلک مهدوی کیا گل می شد ! خیلی دوست داشتم مهدوی کیا تو این بازی گل بزنه . تو این لحظه به مهدوی کیایی :nishkhand: بدونم به شدت افتخار می کنم . love::love::love::love::love::love::

AL1reZA
02-03-2012, 23:21
خوب بعد از مدت ها بالاخره موفق شدم بیام به بخش پرسپولیسki::
تبریک می گم.خیلی شیرین بود بازی 2-0 باخته رو 2-3 کردیم با 1 اخراجی.:afarin:
پرسپولیس خیلی خوب بود و از همون دقیقه اول هجومی بازی کرد و موقیعت های زیادی داشت که متاسفانه گل نشد.
این بازی شده بود بازی رئالو بارسا یعنی پرسپولیس حمله می کرد استقلال گل می زد.
مثل الکلاسیکو استقلال 2 گل جلو افتاد ولی سره 10 دقیقه استقلال 3 تا خورد.mas:-
فرقش فقط همون 1 گل پرسپولیس بود که تو وقت های اضافه زده شد.ki::
باید بگم که بدترین بازیکنمون رضایی بود که با بیرون رفتن اون تیم درست شد.
خدایی مهدوی کیا و کریمی عالی بازی کردن هر چند از مهدوی کیا انتظار نداشتم...
بازی رو با هتریک زیبای ایمون زاید بردیم.
برد خوب بود ولی از یه چیز ناراحت شدم که چرا بازیکنان خارجی باید بیان به این خوبی برامون گل زنی کنن؟ بعد از علی دایی دیگه کسی رو ندیدم بتونه از موقیعت ها بهترین استفاده رو ببره بازیکن های ایرانی ما در گل زنی مشکل دارن.
به هر حال بردیم و دهن این مظلومی رو بستیم که گفته بود هم تراکتور رو می زنیم هم پرسپولیسو.

kick up
02-04-2012, 09:58
انقدر بردن استقلال با يه تيم ده نفره اونم با هتريك تو 10 دقيقه شيرين بود كه يادمون رفت باز با يه داوري يه طرفه روبرو بوديم

اخراج اولادي در دقيقه 67 يكي ديگه از هنرنماييهاي كميته داوران براي عزيز دردونشون بود . مثل اينكه به روال بازي با تراكتور قرار شده داورا همه تيماي مقابل استقلال رو 10 نفره كنند

به قول اولادي بعد از بازي : كامراني فر در اخراج من هت تريك كرد. اين سومين بار بود كه اين كمك داور اولادي رو اخراج مي كرد. آخه كمك داور رو چه به اين كارها ؟ داوري فوتبال ما رو ببين تو رو خدا ! از تابلو هم گذشته ديگه

ولي وقتي زلزله پرسپوليس راه بيفته ديگه همه فوتبال رو با هم مي بره . داوراش كه عددي نيستند

تو اين بازي هوشيار رو هر 2گل استباه داشت. گل اول رو كه نبايد بيرون ميومد و گل دوم هم اشتباه در جايگيري

تو دفاع شيري هنوز مهره مطمئني نيست همينطور شكوري و علي عسگر . استفاده از مهدوي كيا در راست و پولادي در چپ بهترين گزينه آسياست . فعلا واس اين فصل تو چپ بايد سر كرد . با اضافه شدن نصرتي هم مشكلاتمون در عمق خط دفاعي حل ميشه

تو خط حمله اولادي باز هم افتضاح بود و هادي نوروزي افتضاح تر .فكر كنيد زايد از ابتدا تو زمين بود و اونهمه موقعيت بهش مي رسيد .6تا رو شاخش بود .

خط هافبك خيلي عالي كار كرد .چه تو تغذيه مهاجما و چه تو كنترل بازي

nobody11
02-04-2012, 22:09
سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه..
در مورد بازی با استقلال که همه حرفاشونو زدند ..
ولی چند تا نکته اساسی..
یکی اینکه داور هر کاری از دستش بر اومد واسه استقلال انجام داد ولی خدا نخواست که اونا ببرند..
نکته دیگه این که ما نباید از اینکه هشیار تو یک بازی مقابل استقلال درخشیده دلیل نمیشه با پیراهن پرسپولیس هم اون درخشش رو داشته باشه..
چون متاسفانه فشار روانی زیادی از طرف تماشاچیا روی تیمه -تو همه بازی ها- و هشیار تو این جو استادیوم و فشار روانی احتیاج به کمک با تجربه های تیم داره think::تا بتونه دووم بیاره.

و اما رسیدم به بازی با فجر سپاسی که تخصص منهdallliii.
فجر در بازی روز جمعه مقابل راه آهن خیلی هماهنگ و خوب کار کردند.
راه آهن فقط از دو تا موقعیت گلی که داشت استفاده کرد و به کمک داور فجر رو بردند و در مقابل تیم فجر 10 تا موقعیت گل داشتroz:: که فقط یکی از اون ها وارد دروازه شد ..
ضمن اینکه تو طول مسابقه تو پ و میدون دست فجر بود.
و یه جورایی با بد شانسی 2-1فجر باخت.

و حالا پرسپولیس باید چه جوری بازی کنه::sigar:
مثل بازی رفت اگه پرسپولیس بتونه خط میانی رو کنترل کنه نصف راهو واسه برد رفتند.
مهمترین کاری که باید انجام بدند اینه که تو زمین رابطه رضا حقیقی و مهدی نظری رو تو زمین قطع کنند.:khelal dandoon:
خطای پشت محوطه جریمه ندند چون رجب زاده به خوبی از این موقعیت ها استفاده میکه و فجری هام برای خطا گرفتنن از تیم مقابل به خوبی عمل میکنند.

پور محمد معمولا نیمه دوم میاد تو زمین و وقتی هم میاد خود به خود تیم رو به دروازه تیم حریف بازی میکنه.
فجری ها تو تیمشون یه قانونی دارند که بازیکنی که توپ زیر پاشه فقط سه ثانیه وقت داره به یه بازیکن دیگه پاس بده - به اندازه ای که سه طرف خودشو کنترل و بهترین موقعیت رو خلق کنه- و پرسپولیس در مقابل پاسکاری های سریع و با دقت فجری ها یه راه داره ، این که بازیکنن فجر رو از وسط زمین پرس کنند و با پوشش مناسب خط دفاعی اونا رو به اشتباه بندازند.

البته من تو این بازی بدون شک طرف فجر هستم(تیم شهر خودمه دیگه چه توقعی داریدbinam)!!
بای!!

Wizard-8
02-04-2012, 22:35
مینویسم شعر خود با اقتدار:پرسپولیس و باز هم یک افتخاار
سیزدهم بهمن سال نود/روز نحس آبیان شد تا ابد
سوبله چوبله پس چه شد ای روزگار/گند زد او یک شب بر هرچهار
مصطفی خان دنیزلی آمده/پیکر آبیدلان آتش زده
زد رکورد دربیان با واردی/10 دقیقه"هتریک زایدی
در کجا دیدی که تیم با10 نفر/تیم دو هیچ برده گردد دربه در

اینو یکی از هوادارا سروده
دمش گرم

kick up
02-05-2012, 11:25
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و پنجم

فصل 91-1390

تاريخ : سه شنبه 18 بهمن 1390

زمان : 17:00

پرسپوليس 2 - فجر سپاسي شيراز 3

داور : سعيد بخشي زاده
(مسعود فرح نیا – آرمان اسعدی – پیروز سیف الله پور )
ناظر: حسین عسگری

گزارش بازي : تیم های پرسپولیس و فجرسپاسی از ساعت 17 امروز در حضور 10 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که فجرسپاسی با استفاده از استباهات داور و ضعف دروازه بان پرسپوليس موفق شد سه بر دو میزبان خود را شکست دهد.

محمد نوری در دقیقه ۲۷ دروازه فجرسپاسی را باز کرد. در نیمه دوم شیرازی ها در دقایق ۵۴ و ۵۵ توسط مهرداد کریمیان و مهدی رجب زاده دروازه پرسپولیس را با شوت های از راه دور باز کردند.

در ادامه پرسپولیس برای جبران شکست دست به حمله زد و در دقیقه ۷۰ محمد نوری برای دومین بار دروازه فجر را گشود. در دقیقه ۸۶ ایوب کلانتری گل سوم فجر را بار دیگر روی یک شوت از راه دور به ثمر رساند تا پرسپولیس 3 بر 2 بازنده شود.

پرسپولیسی ها پس از گل سوم بارها و بارها تا به تساوی کشاندن بازی پیش رفتند که سنگ چولی گلر فجر در آستانه ورود توپ به دروازه مانع به ثمر رسیدن گل پرسپولیس شد. داور هم با اشتباهات بسيار نادر خود به فجريها كمك مي كرد.

قضاوت این مسابقه بر عهده سعید بخشی زاده بود. وی به سیروس سنگچولی از فجر کارت زرد نشان داد.

بازیکنان پرسپولیس: حسین هوشیار، رضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری(۶۷- علی کریمی)، حمید علی عسگر، محمد نوری، مازیار زارع، حسین بادامکی( ۶۶- جواد کاظمیان)، امیرحسین فشنگچی، مهدی مهدوی کیا( ۶۵- غلامرضا رضایی)، ایمون زاید

بازیکنان فجرسپاسی: سیروس سنگچولی، امید خلیلی، علیرضا جلیلی(۹۰+۴ وحید نعمتی)، عباس کاظمیان، سعید قزل گچلی، مهدی رجب زاده، مهرداد کریمیان، رضا حقیقی، ایوب کلانتری، یونس شاکری(۷۰ سید محمدرضا حسینی)، محمد مهدی نظری(۸۱- محمدرضا پور محمد)

سرمربی: محمود یاوری

GOLL
02-05-2012, 20:46
آقا من رسما به طرفداران پرسپولیس پیوستم.....
فک نکنید چون اینجا پست میدادم پرسپولیسی بودم!نه!
ولی از دربی به بعد دیگه روم نشد پرسپولیسی نباشم.....
دنیزلی بازیکنها رو عوض کرد خداییش کیف کردم چجوری 3 تا گل تو 9 دقیقه زدن!اون پرسپولیسی که من میشناختم تو این 9 دقییه +وقت تلف شده ی تلف شده!حتما یه گل میخودن نمیگم 2تا.....

kick up
02-07-2012, 16:56
الان ترکیب 11 نفره پرسپوليس براي بازي با فجر سپاسي اعلام شد :

حسین هوشیار،
علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، مهدی مهدوی کیا، حمیدرضا علی عسگری،
محمد نوری، مازیار زارع، حسین بادامکی،
امیرحسین فشنگچی، ایمون زاید

Wizard-8
02-07-2012, 19:04
مطمئناً اگه جادوگر از اول تو بازی بود و دنیزلی ریسک مصدومیت کوچیکش رو میکردو بازیش میداد نتیجه این نبود

3 گل رو 3 شوت ، درسته شوت ها شوتهای خوبی بودن و لی جایگیری هوشیار خیبلی بد بود و اگه یکی مثل رحمتی بود حداقل 1 گل از 3 تا رو میخورد

pooyan_wenger
02-07-2012, 19:08
سلام ياوري با اين سنش هنوز بازي جوانمردانه رو ياد نگرفته كه به بازيكناش ياد بده كه مثل پره كاه نيوفتن زمين

حقمون باخت نبود اصلا:gerye:

nobody11
02-07-2012, 19:48
اصلي ترين دليل برد فجر در بازي امروز اين بود كه:
شيرازي ها به واسطه حضور هشيار در شهرداري ياسوج به خوبي از نقطه ضعف هاي اين دروازه بان آگاهي داشتند .

در مورد علي كريمي هم بايد بگم ، بازيكنان فجر نه تنها از بازيكن بزرگي مث علي كريمي نمي ترسند بلكه براي حضور علي كريمي لحظه شماري مي كردند(در واقع دوست دارند روبروي بازيكن بزرگي مث علي كريمي بازي كنند)

در مورد وقت كشي ها كسي مقصر نيست جز ياوري مربي فجر كه ئهم چين چيزي رو از بازيكنا خواسته بود(البته سنگچولي وقت تلف كردن تو خونشه و هميشه اعصاب همه رو به هم ميريزه)

ولي از جنبه منفي بازي بگذريم فجر خيلي خوب بازي كرد و فوتبال ناب شيرازي رو به نمايش گذاشتند (من نيمه اولو نديدم ولي نظري بازيكن هميشگي نبود)

mortezarm
02-07-2012, 21:09
پرسپولیس نسبتا خوب بازی کردو باخت همین خودش امید بخشه
بازم دروازه بانی گردنه پرسپولیسو ول نکرد و گلای خیلی بدی خورد
موقعیتای خوبیم از دست دادیم و از شانس بعد هر چیم اوما ضربه زدن بهترین حالت ممکنو میگرفت
در مجموع خوب بازی کردیم و باختیم
اما نمیدونم تو جام باشگاها قراره تکلیفه دروازه بانی چی شهentezar::

ALI MOHAMMAD...
02-07-2012, 21:48
بازم داوری و البته بدشانسی دست از سرمون بر نمیداره این اقای داور فقط و فقط 4 دقیقه وقته اضافه اعلام کرد که بیشتر از اینا باس میگرفت که متاسفانه این بخشی شلغوز پارسال بازیه ی رفت با شهرداری هم داور بود که 6 دقیقه وقته اضافه گرفت دقیقه ی 96 شهرام گودرزی گل زد بازی با ذوب اهن و مس کرمان این اقا اعجوبه ی داوری تو دنیای با اون قضاوتای حرفه ای نمدونم این بشرو از کجا اوردن این بازیم باس حداقلش یه 7.8 دقیقه وقته اضافه داشت که متاسفانه نگرفت اصلا قانونه داوریرو بلد نی نمونش کنترلی که حمید علی عسگر کرد یکی بیاد بگه کجاش پاس به دروازه بان بوده این اقا سوت زد خوب دیگه باز ردپایی از عزیز محمدی دیده میشه نمونش برنامه ی دیشبه 90 که سردار رویانیان عزیز محمدی رو ضایع میکرد این اقا تلافیشو امروز سر مادر اورد ....

Great Milan
02-07-2012, 21:53
ای بابا باز به بد شانسی باختیم تو بهترین شرایط بودیم به بدترین نوع باختیم سه تا شوت به طرف دروازه اومد هر سه تا تو تور خوابید ضعف هوشیارو خوب فهمیده بودن ولی از حق نگذریم بنده خدا دو تا تو پ خوب گرفت اگه الان میثاق دروازهبان میبود 56تایی خورده بودیم به هر حال!!!!!!!!!
بازم شاهد تعویض های خیلی هوشیارانه دنیزلی بودیم و به نمایش گذاشتن غیرت پرپسپولیسی توسط داش علی کریمی که با وجود مصدومیت و به دلیل اسرار تماشاگرا به بازی اومد ودوتا موقعیت داشت که با بدشانسی محض خراب شد:gerye:
کلا خوب بازی کردیم و یه کم بعد گل دوم تیم به هم ریخت و مالکیت توپو از دست دادیم و از بخت بدمون یه توپ به این کلانتری کثافت رسید بازم یه شوتو یه گل و بعد گل سومم که هرچی زدیم به در بسته خورد
یه نقطه قوت تو این بازی نمایش خط دفاعمون بود به جز اون شکوری چلقوز ولی بقیشون واقغا خوب بودن
ما فقط فعلا تو دروازه مشکل داریم که امیدوارم گردانو واسه جام باشگاها بگیرن که از این پست هم تو اونجا راحت شیم و با خیال راحت بازی کنیم

Abdollah 202
02-07-2012, 21:59
اوه اوه:gahhr:
مث اینکه باختیم:gerye:

اما اشکال نداره:love:
باید تو بازی های بعد جبران کنیمchomagh

ManUtd
02-07-2012, 22:16
به نظرم تو اين بازي حق ما برد نبود!
فجر با اون بازيكناي جوون بازيرو بهتر از ما شروع كرد و تا اواسط نيمه اول چند موقعيت خوب داشت!در نبود كريمي نميتونستيم حملات چندان موثري رو پايه ريزي كنيم و مالكيت توپ رو هم نداشتيم! به هيچ وجه نتونستيم ايمون زايد رو تغزيه كنيم! اين بازيكن پابهتوپ زياد خوبي نداره ولي قدرت تمام كنندگي بالايي داره,ولي ما نميتونستيم اونو به خوبي تغزيه كنيم!
نيمه دوم هم فجر بهتر از ما بود و به گل رسيد! بازم عدم يارگيري و فضاي بسيار زياد براي شوت زني بازيكنان فجر باعث شد گل بخوريم! به نظرم اين دو گل اول تقصير هوشي نبود! گل اول كه خيلي رفت تو زاويه و گل دوم هم توپ بعد از خوردن به زمين رفت تو گل كه گرفتن اين توپ ها واسه هر گلري سخته! تعويض رضايي خيلي زود جواب داد و روي حركت اين بازيكن و ضربه خوب نوري بازي رو به تساوي كشونديم! اين رضايي هم كه بگير نگير داره:hehee:يه بار مياد مثل مسي چندبازيكن رو ميريزه رو هم و خوب بازي ميكنه و باز چند بازي گند ميزنه:hehee:اين بازي از روزهاي خوب ايشون بود:hehee:بعد از گل به شدت اميدوار بودم گل سوم رو بزنيم! بازي خوب پرسپوليس بعد از تعويض هاي دنيزلي شروع شد و بعد از گل دوم چند موقعيت ديگه هم داشتيم كه يه هو روي يه شوت نچندان خوب گل خورديم! اين ديگه خيلي گل مسخره اي بود كه هوشي دريافت كرد! خيلي دير پريد واسه توپ! اصلا مشخصه كه اين گلر زياد انعطاف نداره و پرشهاش خيلي ضعيفه! يه جوري سنگين به نظر مياد و براي همين روي شوت هاي از راه دور نميتونه عكس العمل خوبي داشته باشه!
رجب زاده بازيكن فجر همه كار مرد تو اين بازي! خدايي نبايد از بازي خوب فجري ها بگذريم ! تساوي ميتونست نتيجه عادلانه اي باشه ولي اگه ما هم مثل فجري ها توپامون ميرفت تو گل ميتونستيم برنده باشيم! در ضمن عجب گلري داشتند! چندتا سوپر واكنش داشت كه باعث برد تيمش شد به نظرم.
به نظرم خط دفاعي ما اصلا شرايط خوبي نداره و اين همه گل كه ميخوريم نگران كننده هست! نميشه تو هر بازي 2 3 تا گل بخوريم بعد به فكر جبران بيفتيم! شيري و شكوري خيلي سوتي ميدن و نورمحمدي تنها مدافع ما هست كه ميشه بهش اعتماد كرد. در كل تيمهاي دنيزلي تنها مشكلي كه دارند همينه كه تو كار دفاعي چندان خوب عمل نميكنند! اگه يادتون باشه اون دفعه قبل هم كه دنيزلي اومده بود پرسپوليس تيم بازي هاي بسيار تهاجمي انجام ميداد ولي گلهاي زيادي هم ميخرديم!
اميدوارم مشكلات خط دفاعي ما كمتر بشه و تو بازي هاي بعد جبران كنيمroz::

Girl Soccer
02-08-2012, 02:10
واقعا این تیم حیف که بخاطر یه مشت دروازبان دست پاچولفتی بازی رو ببازه در حال حاظر تنها مشکل پرسپولیس فقط دروازه بان وگرنه تیم لایقی این فصل داره اگه یه دروازبان پرسپولیس بگیره این فصل حتما قهرمانه

kick up
02-08-2012, 09:40
3تا توپ اومد 3تا شوت از راه دور و 3تا گل تو دروازه بي گلر. گلرامون يكي از يكي زاغارت ترن . گل سوم رو كه منم تو گل بودم مي گرفتم

داور هم كاملا جهت دار سوت زد . يه پنالتي نگرفت .يه پاس به گلر علكي كه معلوم بود ماموريت داره .مدافعاشونم واليبال بازي مي كردند ولي امان از يه خطاي هند .

كلا اون 9 دقيقه طوفاني دربي از دست داورش در رفت وگرنه نمي ذاشت .داوري تو كشور ما به جايي رسيده كه آدم حالش بهم مي خوره

ولي در فاز تهاجمي با تعويضهاي دنيزلي موفق بوديم . واقعا ممدنوري رو بايد بهترين بازيكن اين فصل دونست .خيلي با غيرت بازي كرد

رو گهلايي كه خورديم گذشته از گلر كه بزرگترين مشكل چند سال اخيرمونه تو خط هافبك دفاعي هم كم كاري ميشد . نبايد انقدر راحت پشت 18قدم اجازه شوتزني داد

وقتي مساوي شديم فرصت برتري داشتيم ولي سوتهاي داور و ضدفوتبال حريف نذاشت . شيرازيا آرزوشون بود مساوي بيان بيرون .همون موقع فقط كارشون وقت تلف كردن بود و داورم كه ....

ALI MOHAMMAD...
02-08-2012, 22:50
این شکستمون سه دلیل محکمه پسند داره 1. مثله همیشه سردار عزیز محمدی شک نکنید .2.داورا نه یه بازی نه دو بازی نه سه بازی همه ی بازی ها باس سر مارو ببرن 3.بد شانسی دست بر دار نیست نیمه ی اول داخله 18 بقل پای مهدی مهدوی کیا به دسته بازیکن حریف خورد مانع از گل شدن و داور هم مانع از سوت زدن و پنالتی گرفتن نیمه ی دوم شوتی که محمد نوری زد میلیمتری از بالای دروازه عبور کرد ضربه سره داش علی شوته چپ پای داش علی مگه تو یه بازی چند تا موقعیت نصیبه تیم بشه تا گل شه !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مو دم توش چرا تا این حد بد شانسی حالا در مقابل استقلول دو تا سانتر بقله پا دروازه بان شپکه سایپا چه ساده گل میخوره شانسه اقایون شانس خیلی بستگی داره این شانس ....

alexdelpiero_10
02-09-2012, 08:11
نبايد به تيمي كه بيشترشو استيلي و كاشاني بستن اميد بست من يكي كه متظرم فصل تموم بشه و دنيزلي خودش تيمو ببنده اون موقع ببينيد كه چه تيمي ميشه پرسپوليس

AmirUtd
02-10-2012, 23:30
به نام خدا

هفته ی بیست و شش لیگ برتر

[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

تاریخ مسابقه: چهار شنبه 90/11/26

ساعت:15:30

ورزشگاه: یادگار امام قم

hamid3
02-11-2012, 00:29
بازی خیلی سختی در قم داریم .تیم از لحاظ دفاعی و درون دروازه خیلی مشکل داره از ان طرف تیم صبا هم امسال بازی های خیلی خوبی را انجام داده و یک گلزن چهار چوب شناسی مثل عنایتی را دارد که با داشتن سن بالا اما همچنان خوب گل می زند.
امیدوارم با یک بازی تهاجمی و حساب شده بتونیم سه امتیاز را از این بازی بگیریم

kick up
02-13-2012, 15:08
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و ششم

فصل 91-1390

تاريخ : چهارشنبه 26 بهمن 1390

زمان : 14:45

مكان : قم

پرسپوليس2 صباي قم 2

گزارش بازی : تیم های فوتبال صبای قم و پرسپولیس با چهار پنالتی که سعید مظفری زاده داور مسابقه اعلام کرد به تساوی دست یافتند.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس تیم های صبا و پرسپولیس از ساعت 14 و 45 دقیقه امروز در حضور 14 هزار تماشاگر ورزشگاه یادگار امام قم به مصاف هم رفتند و در پایان نود دقیقه تلاش به تساوی دو بر دو رضایت دادند.

رضا عنایتی دو بار در دقایق 20 و 65 نیمه های اول و دوم صبا را از پرسپولیس پیش انداخت و هر دو بار علی کریمی با گل های دقایق 32 و 89 خود از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی کشاند.

پرسپولیسی ها در اکثر زمانهای بازی کنترل کامل بازی را در اختیار داشتند و مخصوصا پس از به ثمر رسیدن گل دوم صبا بازی را در اختیار گرفتند و چندین و چند موقعیت مسلم گلزنی را ایجاد کرده و از دست دادند تا اینکه در نهایت در دقیقه 89 با اعلام پنالتی روی جواد کاظمیان به گل تساوی رسیدند.

سعید مظفری زاده قضاوت این مسابقه را به عهده داشت و علاوه بر اعلام 4 پنالتی در این بازی که در نوع خود یک رکورد به حساب می آید به ممدوتال ، نورمحمدی ، میثاق معمارزاده ، حسین بادامکی و مازیار زارع از پرسپولیس و مجید حیدری از صبا کارت زرد نشان داد و با نشان دادن دو کارت زرد به اکبر صادقی از صبا این بازیکن را در دقیقه 90 از بازی اخراج کرد.

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده، مامادوتال، رضا نورممحمدی، ابراهیم شکوری(امیرحسین فشنگچی 72)، حمیدرضا علی عسگری(سامان آقازمانی 21)، حسین بادامکی(مهدی مهدوی کیا 78)، مازیار زارع، علی کریمی، مهرداد اولادی، غلامرضا رضایی و جواد کاظمیان برای پرسپولیس به میدان رفته اند.

ترکیب صبا : حامد لک، مرتضی کاشی، مجید حیدری(احمد داودی 46)، حمید فرزانه، سعید حمدی‌نژاد، مرتضی هاشمی‌نژاد، مهدی بدرلو، اکبر صادقی، علی مولایی(رسول بروش 60)، کریم اسلامی(پژمان شاهپری 71) و رضا عنایتی

kick up
02-14-2012, 19:46
در حال حاضر براي بازي با صبا 4 مصدوم داريم : زايد - هاشميان - محمد - نوروزي

اين ماجراي مصدوميت بازيكنا هم تو ايران از اون ماجراهاي عجيب حل نشدنيه :

وحيد هاشميان تو اين فصل چند تا بازي كرده و چند تا بازي مصدوم بوده ؟ اين پولي كه اينا مي گيرن واس چيه ؟!
چرا غلورضايي بعد هر بازي مصدوم ميشه و سر بازي مي رسه ؟
نوروزي چي شد كه براي انمين بار باز مصدوم شد ؟
يا .... كلي مصدوميتاي جزئي و كلي ديگه مثل محمد و غيره !

بازي تو زمين خراب قم بزرگترين مشكل ما بعد از مصدوميت هميشگي بازيكنامونه و البته موضوع استعفاي رويانيان كه تاثير منفي داره . گرچه با استعفاش موافقت نشده و براي عضويت در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال هم ثبت نام كرده - كه خودش موضوع مثبت و مهميه - ولي كاش مي ذاشت اين موضوع استعفا رو بعد بازي علني مي كرد

از طرفي قريب استقلالي هم شده گزينه اول وزارت ورزش كه اونم براي اينكه مردم نگن چرا يه استقلالي رو كردن رئيس اومده زادمهر - سرپرست پرسپوليس- رو بعنوان نايب رئيس پيشنهاديش معرفي كرده . همين الانشم همه فدراسيون در اختيار استقلاله و با اين داوريها و برنامه ريزيها و تصميم گيريهاشون اين تيم رو اوردند صدر جدول حالا ديگه رئيس فدراسيون هم استقلالي بشه ديگه .........

آخر اينكه در حال حاضر بعد بازيهاي امروز تو جدول با 33 امتياز هفتميم و هم امتياز با ذوب آهني كه فردا تو تهران با نفت بازي داره و نفت آبادان كه امروز راه آهن رو برد

hamid3
02-14-2012, 22:27
در جال حاضر دیگر نمی شود روی نتیجه گیری پرسپولیس مطمئن شد. زیرا یا خط دفاع اشتباه می کنند یا دروازه بانها اشتباههای عجیب انجام می دهند.
مشکل گل خوردن یکی از عیبهای بزرگ تیم شده
امیدوارم فردا بتونیم 3 امتیاز بازی را بدست بیاوریم و بدون گل خورده

AlexDelpiero
02-15-2012, 22:05
- لیگ ایران با وجود این جور زمین ها و ورزشگاه ها باید جمع بشه !
- 4 تا پنالتی مزخرف ! این ساختار و تفکر دفاعی ایران کی میخواد یه کم حرفه ای بشه . 3 ا پنالتی اول تقریبا هیچ خطری نداشتند رو پنالتی آخر میشه یه کم بحث کرد .
- ممدوتال هم احمقی بیش نیست . این فصل با این دفاع و جناب مازیار امیدی نداریم بهش !

kick up
02-18-2012, 12:32
دقيقا مشكل همينه . مازيار علاقه زيادي به شركت در حمله و بازي هجومي داره و مدتهاست تو برگشتهاش كند عمل مي كنه واس همين نياز به يه هافبك دفاعي با قدرت بازي سازي داريم كه بتونه پشت 18 رو جمع كنه. اين مشكل رو سالهاست داريم چون از اون ور بادامكي هم در هر 2فاز تعطيله .

مهم ترين قسمت در فاز دفاعي هافبكهاي دفاعي هستند .از طرف ديگه دفاع وسطهامون هم بسيار پر اشتباه كار مي كنند كه حضور نصرتي تا حدودي موثر خواهد بود ولي از نون شب واجب تر يه هافبك دفاعيه . بازي با فجر هم نمود اين مشكل رو ديديم كه اجازه شوت زني به بازيكناي حريف مي داد

kick up
02-18-2012, 12:38
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و هفتم

فصل 91-1390

تاريخ : دوشنبه 22 اسفند 1390

زمان : 17:15

پرسپوليس 1 - مس كرمان 1

داور : البرز حاجي پور

گزارش بازي : تیم های پرسپولیس تهران و مس کرمان از ساعت 17:35 امروز در حضور 4 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که در پایان نود دقیقه تلاش به تساوی یک بر یک رضایت دادند.اين در حاليست كه باز هم به عادت هميشه اين فصل داور تاثير مستقيمي بر نتيجه بازي داشت و در صحنه هاي مختلفي - از جمله صحنه پنالتي بر روي "زايد" در دقايق پاياني بازي توسط 2مدافع مس - اشتباه داوري باز هم 2 امتياز ديگر از پرسپوليس گرفت.

تک گل مس را محسن خلیلی در دقیقه 13 به ثمر رساند و گل تساوی پرسپولیس را جواد کاظمیان در دقیقه 34 وارد دروازه حریف کرد.

پرسپولیسی ها می توانستند برنده این بازی باشند اما در دقیقه 17 نیمه اول یک پنالتی را به وسیله علی کریمی از دست دادند و در ثانیه های تلف شده نیمه دوم نیز ایمن زاید و هادی نوروزی موقعیت های مسلم گلزنی به دست آوردند که هیچ کدام تبدیل به گل نشد.در آخرین دقیقه این مسابقه نیز دو بازیکن مس همزمان زاید مهاجم پرسپولیس را درون محوطه جریمه متوقف کردند اما داور از اعلام ضربه پنالتی خودداری کرد !!!!

البرز حاجی پور قضاوت این مسابقه را به عهده داشت که به ایمن زاید از پرسپولیس و احمدحسن زاده و شجاع خلیل زاده از مس کارت زرد نشان داد.

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده ، محمد نصرتی ، علیرضا نورمحمدی ، علیرضا محمد ، محمد نوری ، سامان آقازمانی ، امیرحسین فشنگچی(ابراهیم شکوری 86) ، علی کریمی ، جواد کاظمیان(هادی نوروزی 73) ، غلامرضا رضایی(مهرداد اولادی 73) و ایمن زاید.

ترکیب مس کرمان : ارشاد یوسفی ، سپهر حیدری ، شجاع خلیل زاده ، قاسم دهنوی ، فرزاد حسین خانی ، احمد حسن زاده(آرارات آراکلیان 82)، احمد زنده روح(فرهاد سالاری پور 80) ، عادل کلاه کج ، محسن خلیلی(آلیوشا ووینویچ 65)، کیوان امرایی و وحید اسماعیل بیگی
سرمربی : ابراهیم قاسم پور

AmirUtd
03-01-2012, 20:07
خوب رسیدیم به بازی با مس کرمان هم تیم راحتی نیست و نباید این تیم رو دست کم گرفت.چون بازی بعدی پرسپولیس با الهلال عربستان هست و کار سختی داریم در ورزشگاه الهلال.

kick up
03-10-2012, 18:06
براي بازي با مس كرمان خوشبختانه "زايد" رو در اختيار خواهيم داشت . امروز خبري داشتيم مبني بر رفع مصدوميت كامل زايد . فقط خدا كنه مثل بازي قبل نشه و بچه ها بهش پاس بدن . حضور زايد بزرگترين ضعف اين روزهاي ما يعني خط حمله كاملا بي خطر رو رفع مي كنه. در حال حاضر كاظميان و غلومرضا و نوروزي در بدترين دوران بازي خودشون هستند و هاشميان هم تنها بازيكن آسيب ديده ماست كه گويا مشكل كمرش هنوز حل نشده و به اين بازي نمي رسه

تو خط دفاعي نصرتي با وجود آسيب ديدگي و تمرين نكردن ولي به بازي با مس مي رسه. نصرتي تو بازي با الهلال عالي و كم اشتباه حاضر شد و احتمالا اين بازي كنار نورمحمدي بازي كنه

در مورد دروازه بان احتمال ميره باز ميثاق رو بازي با مس داشته باشيم كه اين آخريها كمي بهتر از قبل شده

مازيار و بادامكي هم آسيب ديدگي جزئي دارند و امروز تمرين نكردند ولي احتمالا به اين بازي مي رسند .مثل مهدوي كيا

اين روزها تمرين تيم پشت درهاي بسته انجام ميشه كه تصميميه براي جلوگيري از بوجود اومدن حاشيه و لو نرفتن تاكتيك تيم

كنفرانس خبري اين بازي هم فردا يكشنبه ساعت 14 در محل سالن كنفرانس سازمان ليگ برگزار خواهد شد

بخدا خيلي مسخرست كه نمي تونيم از گلر خارجيمون و پولادي و شيث تو ايران استفاده كنيم و فقط مي تونن تو آسيا بازي كنن !!! اينم وضعيت قوانين فوتبالي ماست كه اولين دليل ناكامي فوتبال ماست

AlexDelpiero
03-12-2012, 23:19
حس و حال نوشتن میره از این نتایج !
متاسفانه بی دقتی و سراسیمگی امروز دو امتیاز مفت از پرسپولیس گرفت ! اون حرکت آخر رو زاید هم به نظر پنالتی میومد !
پ . ن : خلیلی آماده نشون داد ! دلم براش تنگ شده بود ! om::
در ضمن فک کنم بعضی از بازیکنان پرسپولیس از محبوبیت زاید نزد هوادارا خیلی شاکی به نظر میان !

nobody11
03-13-2012, 00:12
شكست امروز پرسپوليس فقط يه اتفاق بود ..
من نيمه اولو نديدم و نمي دونستم كاظميان گل زده ولي خودم از بازي كاظميان تعجب كردم..
ولي الان متوجه شدم كه از نظر خودش كارشو انجام داده بود و تلاشي واسه برد نمي كرد-به هر حال بايد نيمه دوم تعويض ميشد-

kick up
03-14-2012, 19:20
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و هشتم

فصل 91-1390

تاريخ : جمعه 26 اسفند 1390

16 March 2012

زمان : 16:30

پرسپوليس 3 - نفت تهران 0

گزارش بازي: تیم های نفت تهران و پرسپولیس از ساعت 16 و 30 دقیقه امروز در حضور 6 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که در پایان سرخپوشان با نتیجه سه بر صفر برابر حریف خود به برتری دست یافتند.گل های پرسپولیس را سیامک کوروشی مدافع حریف در دقیقه 27 و ایمن زاید و امیرحسین فشنگچی در دقایق 56 و 84 برای پرسپولیس به ثمر رساندند.
احمد صالحی قضاوت این مسابقه را به عهده داشت که به سامان آقازمانی وجواد کاظمیان از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
نفت تهران که در رده چهارم جدول رده بندی قرار دارد به جز مسابقه رفت این دوره لیگ برتر طی دو سال اخیر اکثر مسابقات خود را با شکست های پرگل برابر پرسپولیس به پایان رسانده است.

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده ، محمد نصرتی ، علیرضا نورمحمدی ، حمید علی عسگری(علیرضا محمد 87)، امیرحسین فشنگچی مازیار زارع ، سامان آقازمانی ، حسین بادامکی، ایمن زاید ، هادی نوروزی(ابراهیم شکوری 70) و جواد کاظمیان

ترکیب نفت تهران: سوشا مکانی ، مارسیو خوزه ، سیامک کوروشی ، میثم آقابابایی ، مهدی آقامحمدی ، علیرضا عزتی(حمید طاهری فرد 60) ، شاهین خیری(مجتبی زارعی 70) ، یعقوب کریمی ، مارکو لوپز ، مهرآزما و ایمان موسوی(رضا معقولی 66)
سرمربی : حسین فرکی

kick up
03-14-2012, 19:30
اين روزها تيم بدون دنيزلي تمرين مي كنه ولي گويا قراره امشب افندي برگرده و تمرين فردا رو براي بازي با نفت تهران رهبري كنه

خوشبختانه تقريبا تمامي بازيكنا سالم و سرحال هستند و هيچ بهونه اي هم نيست و بازي هم در بهترين زمان ممكن تو آخر هفته تو استاديوم آزادي و هواي مطبوع اين روزهاي تهران برگزار ميشه . مگه اينكه يهويي يه ساعت مونده به بازي مثل بازي با مس برف بياد !

- مهدي مهدوي كيا امروز اختصاصي تمرين كرده و دويدن رو شروع كرده
- وحيد هاشميان هم امروز تمرين كرده و پا به توپ شده . كشت ما رو با اون كمر دردش
- علي رضا محمد هم دوييده و ديده بلايي سرش نمياد و زنده مي مونه .

خلاصه همه حاضر و آماده ان . نگرفتن هر3 امتيازاين بازي يه فاجعه براي ما تو جدول ميشه و حتما بايد ببريم . ديگه شل و ول بازي مثل بازي با مس و گل نزدن و توپ لو دادن تو اين بازي جايي نداره . بايد با تمام قوا با تعصب بازي كرد و كوبيد

خوشبختانه خط دفاع مستحكمي داريم و فورواردامون هم با بهترين هافبك هجوميهاي كشور تغذيه ميشن پس ديگه نبايد نگراني باشه جز بي عرضگي همه فوروارداي ما كه تعدادشونم كم نيست

Ali Asgar
03-16-2012, 15:42
میریم که نفت رو به آتیش بکشیم !!
بازی سختیه اما به برد تو این بازی نیاز مبرم داریم . اگه این بازی رو ببریم روحیه تیم واسه بازی بعدی خیلی خوب می شه.
ایشاالله که بازی رو با اختلاف می بریم

mortezarm
03-16-2012, 15:47
خب دیگه اصلا جدای جدول اینقد کم امسال تو لیگ بردیم واقعا روحیه هوادارا پایینه و این بازی باید یه نتیجه مطلوب داشته باشه تا هم اماده بشیم واسه بازی های اسیایی و هم حداقل سال 90 با برد تموم کنیم و یه استارت محکم بزنیم واسه 91 که توش نتایجی بزرگ بگیریم

nobody11
03-16-2012, 19:00
خدا رو شكر بازي رو برديم..
نفتي ها در د قايق آخر خيلي تلاش كردند به گل برسند ولي تلاششونه بي ثمر موند.

گلهاي زايد و فشنگي بوي گلهاي آسيايي ميداد و تلاش كاظميان هم براي گلزني قابل ستايش بود..
دوندگي ها و البته سرعت هادي نوروزي خيلي خوب بود و با توجه به خصوصيات خاصش(روحيه فداكاري و شم گلزني بالا) در بازي هاي آينده بايد منتظر درخشش اين بازيكن باشيم..

روحيه بازيكنان فوق العاده بود و مشخصه كه دنيزلي با اين بچه ها خوب كار ميكنه..
نكته خيلي مهم اينه كه ما بدون حضور علي كريمي ، ممد نوري و غلامرضا رضايي برديم واين نشون ميده فاصله بازيكنان ذخيره و اصلي زياد نيست و از بابت بازيكن خيالمون راحته..

سامان هم نسبت به خودش خوب بازي ميكرد و بازيش با گذشته خيلي عوض شده بود..
ميثاق سوتي هم كه گفتن نداره( ولي در هر صورت روحيه اش برگشته و اميدوار كنندست)

به اميد بردهاي دنباله دار..

mortezarm
03-16-2012, 22:19
خب یه برد خوب با نتیجه مناسب در نبود سه چندتا از مهمترین و بهترین بازیکنامون
بهترین برد لیگمون بود و قاطع ترینشون
خوبیش این روحیه تیم واسه 2 فروردین و بازی با الشباب بالا میره
به امید برد تو اون بازی

LEO JOON
03-16-2012, 22:24
منم برد پرسپولیس رو تبریک میگم
اینجوری که بوش می آد دنیزلی داره تیم رو برای قهرمانی فصل بعد آماده میکنه، البته اگه قهرمان لیگ قهرمانان نشیم:eyvalla:

ashly
03-16-2012, 22:49
دنیزلی برای فصل بعد باید چندتا از بازیکنا رو حتما بیرون بکنه و چندتا بازیکن خوب بگیره البته همین امسال هم میتونیم جز 4تا تیم اول بشیم ولی کار خیلی سختیه امروز هم که یه بازی خوب رو به نمایش گذاشتیم و نکته مهم امروز گلزنی زائد و فشنگچی بود امیدوارم زائد فصل بعد هم بمونه چون مهاجم خوبیه و بسیار فرصت طلب و به احتمال خیلی زیاد که فصل بعد تیممون در حد قهرمانی بسته میشه و مهره های زیادی میگیریم فرصت خوبی برای زائد هست که حتی آقای گل هم بشه
بازی دوم فروردین مقابل الشباب خیلی حیاتیه و حتما باید سه امتیاز رو بگیریم کلا تیم های عربی تو ورزشگاه آزادی خوب نتیجه نمیگیرن مخصوصا اینکه آزادی تماشاگر های زیادی داشته باشه که همینطور هم هست و میتونیم این تیم رو شکست بدیم

Girl Soccer
03-17-2012, 11:38
دنیزلی برای فصل بعد باید چندتا از بازیکنا رو حتما بیرون بکنه و چندتا بازیکن خوب بگیره البته همین امسال هم میتونیم جز 4تا تیم اول بشیم ولی کار خیلی سختیه امروز هم که یه بازی خوب رو به نمایش گذاشتیم و نکته مهم امروز گلزنی زائد و فشنگچی بود امیدوارم زائد فصل بعد هم بمونه چون مهاجم خوبیه و بسیار فرصت طلب و به احتمال خیلی زیاد که فصل بعد تیممون در حد قهرمانی بسته میشه و مهره های زیادی میگیریم فرصت خوبی برای زائد هست که حتی آقای گل هم بشه
بازی دوم فروردین مقابل الشباب خیلی حیاتیه و حتما باید سه امتیاز رو بگیریم کلا تیم های عربی تو ورزشگاه آزادی خوب نتیجه نمیگیرن مخصوصا اینکه آزادی تماشاگر های زیادی داشته باشه که همینطور هم هست و میتونیم این تیم رو شکست بدیم

آره پرسپولیس میتونه فصل بعد چند تا بازیکن خوب رو به خدمت بگیره اینجوری می تونه همه ی بازی های فصل آینده رو مثل دیروز بازی کنه

mortezarm
03-21-2012, 17:05
پرسپولیس بازیکنای نسبتا خوبی داره با خرید پولادی هم یکی دیگه از نقیصه ها برطرف شد
الان با توجه به عدم حور دروازه بان خارجی به یه دروازه بان ساخت داخل نیازمندیم
و یه هافبک هجومی خوب هم نیازمندیم
البته مهمترین مشکل پرسپولیس عدم هماهنگیه

AmirUtd
04-01-2012, 14:49
پرسپولیس بازیکنای نسبتا خوبی داره با خرید پولادی هم یکی دیگه از نقیصه ها برطرف شد
الان با توجه به عدم حور دروازه بان خارجی به یه دروازه بان ساخت داخل نیازمندیم
و یه هافبک هجومی خوب هم نیازمندیم
البته مهمترین مشکل پرسپولیس عدم هماهنگیه

درسته داداش..................:ohum:

AmirUtd
04-01-2012, 14:55
خوب سیدیم به بازی با الغرافه که خیلی بازی سختی هست اگه اشتباه نکنم در ورزشگاه الغرافه باشه و کار تیم سخته......../ایشالا که ما مثل الشباب این تیم هم ببریم..............

kick up
04-02-2012, 09:22
ليگ برتر فوتبال ايران

جام خليج هميشه فارس

هفته بيست و نهم

فصل 91-1390

تاريخ : يكشنبه 20 فروردين 1391

8 آوريل 2012

زمان : 19:00

پرسپوليس - داماش گيلان (نيمه كاره دقيقه 94 قطع شد )
نتيجه اين بازي به حكم كميته ارتباطي با نتيجه 3-0 بسود داماش اعلام شد

گزارش بازي : بازي پرسپوليس داماش در حالي كه با نتيجه 2 بر يك بسود داماش در جريان بود و داور بازي چند تصميم 3 امتيازي به ضرر پرسپوليس گرفته بود د تنها 40 ثانيه به پايان بازي بحكم داور قطع شد تا هر بلايي مي خواهند بتوانند بر سر پرسپوليس بياورند
بهانه داور بازي فحاشي تماشاگران بود كه نه قانون و نه عرف فوتبال دنيا چنين اجازه اي به او نمي داد. در بازي رفت اين 2تيم هم در حاليكه پرسپوليس در حال اوج گرفتن بود و حريف را شكست داد ولي احكام بي سابقه كميته انضباطي كمر به نابودي پرسپوليس بست

AlexDelpiero
04-08-2012, 18:02
داماش حال و روز خوبی نداره ... ولی الان پرسپولیس ؛ آبی رو هم زرد می کنه !هنوز ضعف های ما در لیگ کار دستمون خواهد داد ! خیلی دوست دارم این فصل لعنتی هر چه زود تر تموم شه ! هر چند روحیه ای که بازیکنا دارن میتونه بخشی از مشکلو حل کنه ! الان فشنگچی و کاظمیان تو بازی های اخیر آسیایی خیلی خوب کار کردن و میشه از روحیه بالایی که گرفتن تو بازی امشب بهشون امیدوار بود ! منتها من هر کاری می کنم نمیتونم حضور میثاق رو تو دروازه هضمش کنم ! من حضور هوشیار رو ترجیح میدم .امیدوارم مهدوی کیا تو این بازی ترکیب ثابت باشه ! اولادی و محمد مصدوم هستند !

هوشیار
فشنگچی - نور محمدی - نصرتی - مهدی
آقا زمانی
نوری - کریمی
کاظمیان - غلومرضا
زاید

nobody11
04-08-2012, 18:17
من واسه گرفتن سهميه خيلي اميدوارم !!
پرسپوليس اگه بخواد بازيكناي خوبش بمونن و بازيكناي خوب اضافه شن چاره اي جز گرفتن سهميه نداره!!:perspolis:
ماشاا.. موتور گلزني همه بازيكنام كه روشن شده ديگه غمي از ميثاق سوتي هم نداريم..dallliii

خدا وكيل ميبينيد چه جوري گل آفسايد استق رو صحيح اعلام كردند!!
اميدوارم تو اين بلوشا(درست نوشتم؟؟) كسي پرسپوليس رو زمين نزنه..( بشكنه دستي كه بخاد همچين كاري كنه:vooooy:)

nobody11
04-08-2012, 18:26
داور بهترين بازيكن استقلال

استقلال دومين گل آفسايدشو زد..
ميخاين ديگه الكي وقت نزاريم ، كل تيما برن بشينن تو خونه آخر فصل بهشون بزنگيد بگين چندم شدند..
جام استقلالم الان بديد ديگه تا يه ماه ديگه دلشون آب ميشه!

از اين به بعدم تماشاچيا جاي اينكه بگن
لالالاي لاي لالاي لالاي تيم ما قهرمان ميشه
بگن
لالالاي لاي لالاي لالاي تممونو قهرمان ميكنند!!

David7
04-12-2012, 02:43
ليگ برتر فوتبال ايران

سپاهان اصفهان 1 -پرسپوليس 1

[Only Registered And Activated Users Can See Links]جام خليج هميشه فارس [Only Registered And Activated Users Can See Links]

هفته سی ام

فصل 91-1390

تاريخ : پنچشنبه 24 فروردين 1391

مكان : استاديوم فولاد شهر اصفهان

گزارش بازي :تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان از ساعت 17 امروز در حضور بیش از ده هزار تماشاگر ورزشگاه فولادشهر به مصاف هم رفتند و در پایان به تساوی یک بر یک رضایت دادند.

در نیمه دوم بازی هجومی از سوی پرسپولیس و سپاهان در دستور کار قرار گرفت. باز هم فرصت‌های زیادی به دست آمد که در این بین سهم پرسپولیسی‌ها در نیمه دوم به مراتب بیشتر از میزبان زردپوش بود.

در سوی مقابل نیز حسین هوشیار، دروازه‌بان پرسپولیس بارها سپاهانی‌ها را ناکام گذاشت. با این حال جواهیر سوکای در دقیقه ۸۱ از تعلل خط دفاعی پرسپولیس استفاده و دروازه پرسپولیس را باز کرد.

در دقیقه ۸۵ محمد نوری روی ارسال مهدوی کیا و روی یک رفت و برگشت دروازه سپاهان را باز کرد تا بازی در نهایت با نتیجه یک بر یک به پایان برسد.

محسن ترکی، داور این دیدار به حسن جعفری و برونو سزار از سپاهان و حسین بادامکی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.

در پایان این مسابقه سپاهان با 59 امتیاز در صدر جدول باقی ماند تا در صورتی که فردا مدعیان قهرمانی از جمله تراکتورسازی و استقلال هفته سی‌ام را با موفقیت پشت سر بگذارند رقابت‌ برای کسب عنوان قهرمانی در هفته‌های پایانی داغ‌تر شود.

پرسپولیس نیز با این تساوی 39 امتیازی باقی ماند و با یک بازی بیشتر در جایگاه هشتم جدول ایستاد. با توجه به اعتراض باشگاه پرسپولیس به کمیته استیناف به ۲ امتیاز کسر شده از این تیم پرسپولیسی‌ها بدون کسر امتیاز ۳۹ امتیازی شدند.

ترکیب سپاهان:
رحمان احمدی - جلال حسینی - هادی تأمینی - حسن جعفری - هاشم بیک‌زاده - امید ابراهیمی - فابیو جانواریو (۶۵ - سوکای) - محرم نویدکیا - مهدی کریمیان (۵۸-احمد جمشیدیان) - سیدمهدی سیدصالحی - برونو سزار
سرمربی: زلاتکو کرانچار

ترکیب پرسپولیس:
حسین هوشیار - مجتبی شیری (۷۷ - مهدی مهدوی‌کیا) - علیرضا نورمحمدی - امیرحسین فشنگچی - سامان آقازمانی - ممدوتال - حسین بادامکی - علی کریمی - محمد نوری - ایمون زاید - هادی نوروزی (۶۷ - جواد کاظمیان - ۸۸ وحید هاشمیان)

در نیمه اول دو تیم بارها فرصت‌های مسلم گلزنی داشتند که با بی‌دقتی مهاجمان این موقعیت‌ها از دست رفت تا در پایان نیمه اول هر دو تیم به تساوی بسنده کنند.

David7
04-12-2012, 02:51
کاروان قرمزپوشان با 18 بازیکن شامل؛ حسین هوشیار، مسعود داستانی، مجتبی شیری، علیرضا نورمحمدی، امیرحسین فشنگچی، سامان آقازمانی، ابراهیم شکوری، علی کریمی، محمد نوری، حسین بادامکی، هادی نوروزی، ایمون زاید، وحید هاشمیان، مهدی مهدوی کیا، جواد کاظمیان، مامادوتال، حسین کنعانی و علیرضا محمد به اصفهان رسید.
این اسامی بازیکنا واسه بازی فردا با سپاهان ... نصف تیم رو در اختیار نداریم ...

اینم از ترکیب پیشنهادی من ...

هوشیار

فشنگچی - ممدوتال - حسین کنعانی - مهدی مهدوی کیا

آقا زمانی

نوری - کریمی

کاظمیان - هادی نوروزی

زاید

kick up
04-14-2012, 08:33
بازي پرسپوليس سپاهان هفته سي ام بهترين بازي چند سال اخير فوتبال ما بود . در تمامي لحظات بازي بوي گل به مشام مي رسيد و البته سهم پرسپوليس بيشتر بود

پرسپوليس كه نيمي از تيم خودش رو به محبت كميته ارتباطي فدراسيون فوتبال و داوران بي عدالتش در اختيار نداشت در حالي پا به زمين فولاد شهر گذاشت كه حريف خودش از هر ترفندي براي بردن اين بازي استفاده كرد. از اجازه حضور ندادن به هواداراي پرسپوليس و تخصيص كمتر از 10درصد مكان استاديوم به اونا گرفته تا انواع و اقسام كارا كه از هفته گذشته شروع كرده بودند و

تو اين بازي ممد نوري بهترين بازيكن ما بود در كنار علي كريمي . جالبه آخر سر هم گل رو بهترين بازيكن زمين يعني ممد نوري زد .البته آخراي تيمه دوم يكم خسته نشون مي داد .

هادي نوروزي اگر يك فوروارد معمولي هم بود حداقل 2گل بايد تو اين بازي مي زد. جواد كاظميان هم كه بايد فقط دعا كرد موقعيتهاي ديگر مهاجمان رو خراب نكنه چه برسه اينكه خودش گل بزنه . بدترين بازيكن چند بازي اخير ما همين كاظميان بوده .خود خواه و بي دقت بازي كرده

تركي هم خيلي سعي كرد تابلو نشون نده چه عجوبه ايه ولي باز دشمنيش رو تو همون سوتهاي وسط ميدون ميشد فهميد . اين بشر با پرسپوليس مشكل داره و انتخابش براي بازيهاي پرسپوليس عمدا انجام ميشه .كسي كه 2 دربي رو بضرر پرسپوليس سوت زده و امان از يه اشتباه كوچك به ضرر حريفان پرسپوليس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

درحاليكه دقيقه 84 يه گل مفت خورديم و تو زمين حريف بوديم ولي يه طوفان كوچيك كافي بود تا حريف دستها رو بالا ببره . بازي بسيار زيبايي بود و حق ما بردن صدر نشين تو خونه خودش با يه تيم نصفه نيمه بود

kick up
04-17-2012, 19:33
ليگ برتر فوتبال ايران

[Only Registered And Activated Users Can See Links]جام خليج هميشه فارس [Only Registered And Activated Users Can See Links]

هفته سی و يكم

فصل 91-1390

پرسپوليس2 - سايپا 4

تاريخ : شنبه دوم ارديبهشت 1391

21 آوريل 2012

زمان : 19:00

گزارش بازي :تیم های پرسپولیس و سایپا از ساعت 19 امروز در حضور 5 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند و در پایان با نتیجه چهار بر دو به سود سایپا به کار خود پایان دادند.

کریم انصاری فرد(4) ، امین منوچهری(7) ، مجید غلام نژاد(58) و میلاد غریبی(77) برای برنده گلزنی کردند و ابراهیم شکوری(73) و علیرضا نورمحمدی(87) دو گل خورده را جبران کردند.

محمد فنایی کارشناس داوری فوتبال در بین دو نیمه مسابقه گفت گل دوم سایپا در شرایط آفساید به ثمر رسید. سامان آقازماني بازيكن پرسپوليس هم در نيمه اول بازي اخراج شد. وي بدترين بازيكن ميدان بود.

پرسپولیسی ها در نیمه دوم دو بار توسط بادامکی و رضایی توپ را به تیرک دروازه سایپا کوبیدند.

سعید مظفری‌زاده داور مسابقه به محمد نوری از پرسپولیس و کریم انصاری‌فرد، اسحاق سبحانی و مجید غلام‌نژاد از سایپا کارت زرد نشان داد. سامان آقازمانی از پرسپولیس در دقیقه 44 با دریافت کارت زرد دوم از میدان اخراج شد تا پرسپولیس 10 نفره شود.

ترکیب پرسپولیس: حسین هوشیار، علیرضا نورمحمدی، ممدوتال، ابراهیم شکوری، سامان آقازمانی، امیرحسین فشنگچی(علی کریمی)، حسین بادامکی، مهدی مهدوی‌کیا(محمد نصرتی)، غلامرضا رضایی، جواد کاظمیان و وحید هاشمیان(محمد نوری)

ترکیب سایپا: وحید مهدی‌خانی، مجید ایوبی، پیروز قربانی، مجید غلام‌نژاد، مرتضی ابراهیمی، اسحاق سبحانی، روزبه‌ شاه‌علیدوست، سجاد شهباز‌زاده، میلاد غریبی، امین منوچهری و کریم انصاری‌فرد(76 علی زینالی)

سرمربی: مجتبی تقوی

kick up
04-21-2012, 14:34
براي بازي با سايپا اين بازيكنان رو در اختيار نداريم :

- علي عسگر - مازيار زارع - اولادي : بخاطر مصدوميت
- شيث - پولادي - ادوكويچ : بخاطر قانون عقب مونده فدراسيون

21 نفر به دستور دنيزلي به اردو رفتند كه 3نفر قبل بازي خط مي خورند . دنيزلي هم با بازيكنان جلسه داشته و با علي كريمي هم خصوصي صحبت كرده

بردن سايپا تو استاديوم آزادي واس ما خيلي مهم و اين 3 امتياز خيلي حساسه .اگه بچه ها همت كنند بردن سايپا كاري نداره مخصوصا حالا كه مشخص شد هيچ مشكلي بين دنيزلي و كريمي نبوده و خطر كسر 6 امتياز هم بخاطر توافق با مدير برنامه هاي آرفي منتفي شده

به اميد يه پيروزي ديگه

mortezarm
04-21-2012, 14:51
الان تیم در شرایطی است که نتایج براش هیچ اهمیتی نداره و بیشتر جنبه تدارکاتی و شناسایی داره که میتونه باعث امادگی تیم برای جام باشگاههای اسیا و شناسایی بازیکنای ضروری برای فصل بعد باشه
مطمئنا خیلی از این بازیکنا در فصل بعد در ترکیب تیم جایی ندارن پس الان بهترین وقت برای شناسایی بازیکنایه خوبه تیم و شناسایی نقاط ضعف و تلاش بلافاصله ای برای خرید بازیکنایی که تو این فصل خلاشون احساس میشد
البته پیروزی تو این بازی ها لیگ از جنبه روحیش و شوق هوادارا اهمیت زیادی داره . به امید برد تیم

Mehrd@d
04-21-2012, 22:31
آدم شرمش میاد در مورد این دیدار صحبت کنه! چیزی به غیر از فحش و بد و بیراه گفتن تو زبونم نمیچرخه الان...
نمیخوام اینجا سخنرانی کنم (حوصله هم ندارم)
ولی فقط اومدم اینجا درود بفرستم به شرف اون دسته از هوادارایی که شعار "بادامکی حیا کن پرسپولیس رو رها کن" سر دادند.
بخدا این یه دنیا واسم بیشتر ارزش داشت
هیچ وقت نشده که نگفته باشم اصلا بازی شو قبول ندارم. چطور ممکنه شخصی که حتی چشمه ای از خلاقیت در سبک بازیش دیده نمیشه میذاریمش تو پست حساس هافبک بازیساز . نمیدونم والا چی بگم دیگه خودتون دیدین چقد رو مخ بود امروز...
امروز به سایپا نباختیم . به امثالی نظیر بادامکی-آقا زمانی-نورمحمدی- شکوری-کاظمیان-فشنگچی- و... باختیم و می بازیم!
باید یه فکر اساسی بشه در این مورد برخی از همین افرادی که احساس میشه یه جورایی تحمیل شده به تیم!
فوتبال امروز خیلی واسم جالب بود اونم از این لحاظ که به وضوح دیدم استفاده همزمان این افراد چقد عواقب بدی واسه تیم در بر داره....
پرسپولیس با این عظمتش میتونه متکی به یه همچین افرادی نباشه...
دلم واسه کریمی میسوزه آخه واسه کی داره سگ دو میزنه بیخود!؟
فقط کریمی شایسته ستایشه..
درود به هوادارای پرسپولیس که براحتی همیشه و هر جاحق رو از ناحق تشخیص میدن.

kick up
04-22-2012, 10:19
امان از اين سامان آقا زمانيtars:: :ey babaaa:

رو گل اول فقط انصاري فرد رو اسكورت كرد .دريغ از يه پا انداختن و يه مزاحمت كوچولو واس مهاجمي كه تك به تك شده !! حداقل مي زديش كه اخراجم شدي يه سودي داشت !

دفاع راست تيم ما يه پاس 2متري سالم بلد نيست بده ! اصلا چرا انقدر علاقه داره پشت خط دفاعي وايسه ؟! شده يار دوازدهم تيمهاي حريف

از ماجراي آقازماني و گل دوم كه كاملا آفسايد بود و كمك داور جلوي چشمش اتفاق افتاد ولي مثل بوق فقط نگاه مي كرد و در نهايت اخراج مسخره آقا زماني تو نيمه اول كه بگذريم يه چند تا بازيكن ديگه هم در حد ليگ زيرگروه داريم كه چند ساليه عين كنه به پرسپوليس چسبيدن : فشنگچي....بادامكي.... ممدوتال .... و غيره

بنظرم بايد علاوه بر بازيكناي فوق از شر اين بازيكنا هم راحت شد :كاظميان - هاشميان -هوشيار و معمار زاده -

تيم ما تو آسيا موفقه چون اين بازيكنا با هم تو زمين نيستند و شيث و گلر خارجي و پولادي هم هستند .

حيف علي كريمي tazim:: كه بايد اينهمه زجر حضور بازيكنايي مثل آقازماني رو كنار خودش تحمل كنه. خدا بهش صبر بده

AlexDelpiero
04-22-2012, 11:31
آقا منم دوست دارم لیگ برتر بازی کنم ! مگه من چیم از آقازمانی و بادامکی و شکوری و.... کمتره ! طرف یه استپ ساده توپ بلد نیست ‍ دریغ از یه پاس نیم متری و یه ارسال توپ بلند ! من اگه تو زمین بودم نیمه اول بهترین بازیکن پرسپولیس می شدم ! :gahhr:

pooyan_wenger
04-22-2012, 11:49
[Only Registered And Activated Users Can See Links] چه قدر آخه مبتدیانه فوتبال بازی میکنند.. دفاع من تو زندگیم به مستحکمی این بازی پرسپولیس ندیدیمentezar:: نامردی نکردن هر چی فرستادن از دفاع مون رد شد... واقعا عجیبه!!!!

AmirUtd
04-22-2012, 15:20
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسیki::/دیگه این داورا دارن شورشو در میارن گل دوم سایپا افساید بود که داور نگرفت واقعا که......eterza::-

منظورم اینه........

nobody11
04-22-2012, 21:26
از سامان :sham:شروع ميكنم!
مردك تو كه هواي كارت قرمز داشتي دقه 2 ميزدي كريمو كله پا ميكردي تا شيرازه تيم از هم نپاشه(خطاي فني: روزي 100 بار از روش بنويس از بر شي!)

بادامكي:gijjj:
برگشته ميگه چرا هوادارا عليه من شعار ميدن!! پ ن پ ميان يكي يه شاخه گل باعشق تقديمت ميكنند.
حيف اون پاسايي كه كريمي با جون كندن به تو ميرسوند تو هم ميفرستاديش تو حياط خونه ننه بزرگت!

نصرتي[Only Registered And Activated Users Can See Links]
كاشك كار خودتو كه دفاع كردنه بلد بودي انجام بدي بعد بپري خط حمله!
آخه وقتي تو كه دفاعي بري جلو كي بياد دفاع كنه ! بابات!
چه قدر كريمي حرص بخوره به تو بگه نيا جلو.

هوشيارtars::
كلا آدم يكي در ميونيه! يه بازي بد يه بازي خوب!
ميثاق و هشيار شدن هچل و مچل !
آقا من فهميدن مشكل پرسپوليس چيه! اينه كه ما يه دروازه بان ميذاريم تو دروازه بايد دو تا شونو بزاريم بلكه فرجي شد!
به جان خودم تو يكي از گلا(فك كنم گل سوم) دنبال هوشيار ميگشتم.

ممد دوتال[Only Registered And Activated Users Can See Links]
از نظر خودش توپو ميزد ولي توپه باهاش لج داشت پشت پاش قايم ميشد!

رضايي:ehe:
خزرو خان بهش تنه ميزد قل ميخورد وسط زمين يكي نيست بگه مردك تو كه بلد نيستي خطا بگيري حداقل توپا رو مث آدم كنترل كن!
گيج ترين آدم زمين..

فشنگچي::bow
خودتون كه ديدين به خودش برخورد ميكرد پخش زمين ميشد(ماشا ا..)

كريميlove::
مردي براي تمام فصول .
تنها بازيكن پرسپوليس بود ! بقيه كه اصلا تو زمين نبودند!
كريمي بود و 11 بازيكن سايپا!

GOLL
04-22-2012, 22:25
يه چند تا بازيكن ديگه هم در حد ليگ زيرگروه داريم كه چند ساليه عين كنه به پرسپوليس چسبيدن : فشنگچي....بادامكي.... ممدوتال .... و غيره

بنظرم بايد علاوه بر بازيكناي فوق از شر اين بازيكنا هم راحت شد :كاظميان - هاشميان -هوشيار و معمار زاده -

تيم ما تو آسيا موفقه چون اين بازيكنا با هم تو زمين نيستند و شيث و گلر خارجي و پولادي هم هستند .

حيف علي كريمي tazim:: كه بايد اينهمه زجر حضور بازيكنايي مثل آقازماني رو كنار خودش تحمل كنه. خدا بهش صبر بده اون زماني كه فشنگ اومد تو صبا يكه تاز بود اما معلوم نشد بازيش چرا افت و خيز پيدا كرد !!!
سال ديگه همين بازيكناهي آسيايي تو ليگ هستن و ميشه اميدوار بود البته اگه بمونن[Only Registered And Activated Users Can See Links]

آقا منم دوست دارم لیگ برتر بازی کنم ! مگه من چیم از آقازمانی و بادامکی و شکوری و.... کمتره ! طرف یه استپ ساده توپ بلد نیست ‍ دریغ از یه پاس نیم متری و یه ارسال توپ بلند ! من اگه تو زمین بودم نیمه اول بهترین بازیکن پرسپولیس می شدم ! :gahhr:ليگ ايران كلهم همينه...
مهدي از الان شروع كن برو تو ليگ من پشتتم
هي امان از پارتي بازي و بوق و بوق$$$$$$$$$$.....
كه اونايي كه بازيشون بدتر از همه اس ميرن ليگ
نتيجه گيري :
مهدي بازيت مثه اينا نيست نميتوني بري!!:sooot:ki::

هوشيارtars::

هيچ اثري از دروازهبان ياسوجيها نيستentezar::
مطمئنيد خودشه خريدنش!

كاشك كار خودتو كه دفاع كردنه بلد بودي انجام بدي بعد بپري خط حمله!امير حسين اگه يه حرف درست زده باشي تو عمرت همينهdallliii
واقعا!....

بيچاره علي كريمي
تنها چيزي كه ميتونم بگم همينه

kick up
04-25-2012, 01:19
هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال ايران -پرسپوليس:سايپا

ليگ برتر فوتبال ايران

هفته سی و دوم

فصل 91-1390

تاريخ : پنجشنبه هفتم ارديبهشت ماه 1391

مكان : استاديوم یادگار امام تبریز

تراکتورسازی تبریز 4 - پرسپوليس1

گزارش بازی: تيم‌هاي فوتبال تراكتورسازي تبريز و پرسپوليس در نخستين ديدار هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16:30 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه يادگار امام تبريز به مصاف هم رفتند كه در نهايت تراكتورسازي موفق شد با نتيجه غيرقابل پيش بيني و عجيب 4 بر يك حريف خود را شكست داده و همچنان در كورس قهرماني باقي بماند.

دقايق ابتدايي بازي به دليل حساسيت بالاي آن پرافت و خيز بود تا اين‌كه اولين موقعيت خطرناك بازي توسط پرسپوليس ايجاد شد و ايمون زائد در دقيقه 10 موقعيت تك به تك با دروازه‌بان تراكتورسازي را از دست داد.

در ادامه نيز تبريزي‌ها موقعيتی را روی سانتر به وجود آوردند اما باز هم اين شاگردان دنيزلي بودند كه روي يك ضدحمله صاحب ضربه‌ي پنالتي شدند. اين پنالتي را احسان حاج‌صفي در دقيقه 21 بازي با خطا روي غلامرضا رضايي مرتكب شد و يك كارت زرد هم دريافت كرد. هادي نوروزي براي زدن اين پنالتي پشت توپ قرار گرفت اما شوت او با فاصله‌اي اندك از كنار دروازه به بيرون رفت.
در دقيقه 36 حميدرضا علي عسگر با پاس رو به عقب غلامرضا رضايي در پشت محوطه جريمه تراكتورسازي صاحب توپ شد اما ضربه محكم او را محسن فروزان مهار كرد.
در دقيقه 42 شوت محكم و زميني هادي نوروزي در حالي كه با واكنشي از سوي فروزان همراه نشده بود، با فاصله‌اي كم به بيرون رفت.

در آغاز نيمه دوم تراكتورسازي كه بازي را هجومي آغاز كرده بود، در دقيقه 50 بوسيله فلاويو لوپز به گل رسيد. در ادامه حملات ميزبان ادامه يافت و آنها خيلي زود به گل دوم هم دست يافتند. فرزاد حاتمي (57) زننده اين گل براي تراكتورسازي بود.
پرسپوليس كه چيزي براي از دست دادن نداشت با نفرات بيشتري حمله مي‌كرد و در دقيقه 60 فرصت داشت كه بوسيله ايمون زايد به گل برسد اما ضربه هوشمندانه او با فاصله كمي از كنار دروازه به بيرون رفت تا آه از نهاد بازيكنان پرسپوليسي‌ بلند شود.
در 5 دقيقه بعد اما اتفاقات عجيب‌تري افتاد. حركت تراكتورسازي از سمت راست توپ را به فلاويو لوپز رساند كه او هم در موقعيت تك به تك و در حالي كه نصرتي به راحتي به او اجازه شوتزني داده بود گل سوم را از بالاي دستان ميثاق معمارزاده به ثمر برساند و از سومین موقعیت گل خود صاحب سومین گل شود.
در دقيقه 65 پرسپوليسي‌ها كاملا بي‌تفاوت بازي را دنبال مي‌كردند و محمد ابراهيمي مهاجم تراكتورسازي باز هم از ضعف دفاع پرسپوليس در سمت چپ استفاده كرد و در حالي كه موقعيت چندان خوبي براي گل نداشت با شوتي محكم توپ را از ميان مدافعان به گوشه دروازه معمارزاده فرستاد تا كار براي پرسپوليس سخت‌تر از قبل شود.

در دقيقه 72 دنيزلي سه تعويض همزمان انجام داد و مهدوي‌كيا، هاشميان و شكوري را وارد زمين كرد.

7 دقيقه بعد پرسپوليس روي سانتري از كنار دروزاه و خروج فروزان از دروازه بوسيله نورمحمدي به گل نخست خود دست يافت تا يكي از گل‌ها را جبران كند.

در دقيقه 82 مهدي مهدوي‌كيا جلوي دروازه صاحب موقعيت خوبي شد اما شوت محكم او از درون محوطه جریمه از كنار دروازه به بيرون رفت.

در دقيقه 85 شوت سركش ابراهيم شكوري، مدافع پرسپوليس از فاصله 30 متري پس از برخورد با تير دروازه به بيرون رفت.

فلاویو لوپز(50 و 62) ؛ فرزاد حاتمی(56)؛ محمد ابراهیمی(64) برای میزبان گلزنی کردند و رضا نورمحمدی در دقیقه 79 تک گل پرسپولیس را وارد دروازه حریف کرد. هادی نوروزی در دقیقه 20 یک پنالتی پرسپولیس را از دست داد.

علیرضا فغانی قضاوت مسابقه را به عهده داشت و به احسان حاج صفی از تراکتورسازی و امیرحسین فشنگچی ، ایمون زاید و مهدوی کیا از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.

علي كريمي و محمد نوري با پرسپوليس به تبريز نرفته بودند و در اين بازي حضور نداشتند.

Gerard Pique3
04-25-2012, 12:19
به امید برد مقابل تراکتور و هچنین بردن الهلال

nobody11
04-25-2012, 14:19
دوستان من كه فك نمي كنم اتفاقات بازي گذشته تكرار بشه!!
چون علي كريمي از اول بازي تو زمينه!!
از شنبه تا حالا كه معجزه نشده بازيكنا فوتبال ياد بگيرند حداقل اميدوارم كمتر سوتي بدند..

AmirUtd
04-25-2012, 14:21
خوب رسیدیم به بازی با تراکتور سازی که ما کار سختی در تبریز داریم امیدوارم تو این بازی پیروز شویم......
به امید برد.

messi1373
04-26-2012, 20:43
يه مشت بازيكن بي غيرت و بي تعصب ريختن تو پرسپوليس.حيف اسم اين تيمه بزرگ نيست كه يه همچين بي غيرتايي توش بازي كنن؟البته جز داش علي و مهدي.............گناه ما چيه كه بايد از هادي نوروزي استفاده كنيم.آخه اين به درده فوتبال ميخوره.

sina acm
04-26-2012, 21:45
پرسپولیس باید واسه فصل بعد بازیکن های بهتری بگیره با این تیم نمیشه کاری کرد:shogh:

the miz
04-26-2012, 21:47
akhe adam az tabriz mibaze in chi bod a$$$e denizli ke migi bazikon nemikham va in bazikona khoban bad migan ma to asia kobim baba ghabol vali darim mirim daste 1

the miz
04-26-2012, 21:49
vali baz ham perspoliso eshgh ast perspolis 3 estsghlal 2 derbi sle 90 to 10 daghighe bro halesho bebar

messi1373
04-26-2012, 22:34
خدا وكيلي برايه چي هادي نوروزي رو بازي ميده.انقدر از اين بازيكن بدم مياااااااااااااد....حالمو بهم ميزنه....

mortezarm
04-26-2012, 23:32
خب خوردن 8 گل تو 2 بازی یکی از بهترین امارها تاریخه پرسپولیسو رقم زد
یکی از بهترینا که چه عرض کنم بهترین
بازم ضعف دروازه و دفاع و بی انگیزگی و باز قصه تکراری گل نزدن و بی غیرتی
پنالتی نوروزی روحیه تیمو پاشوند و به تیم حریف روحیه مضاعف داد خلا هافبک میانی تخریبگر و همچنین بازی ساز کلاسیک تو تمام بازی موج میزد
امیدوارم کمی تیم برای بازی با الهلال روحیه پیدا کنه و شاهد ادامه این رکورد عالیمون تو گل خوردن نباشیم

AmirUtd
04-27-2012, 11:14
خب خوردن 8 گل تو 2 بازی یکی از بهترین امارها تاریخه پرسپولیسو رقم زد
یکی از بهترینا که چه عرض کنم بهترین
بازم ضعف دروازه و دفاع و بی انگیزگی و باز قصه تکراری گل نزدن و بی غیرتی
پنالتی نوروزی روحیه تیمو پاشوند و به تیم حریف روحیه مضاعف داد خلا هافبک میانی تخریبگر و همچنین بازی ساز کلاسیک تو تمام بازی موج میزد
امیدوارم کمی تیم برای بازی با الهلال روحیه پیدا کنه و شاهد ادامه این رکورد عالیمون تو گل خوردن نباشیم
درسته داداش........:ohum:

FC@ALI
04-27-2012, 12:47
به نظر من فروش عليرضا حقيقي فوق العاده اشتباه بود هر چي توپ تراكتور ميزد ميثاق نه نميگفت- اميدوارم فصل بعد يه فكري به حال دروازه بان خوب باشند

kick up
05-05-2012, 09:17
ليگ برتر فوتبال ايران

هفته سی و سوم

فصل 91-1390

تاريخ : يكشنبه 17 ارديبهشت ماه 1391

مكان :
استاديوم آزادي تهران

پرسپوليس3 - راه آهن4

گزارش بازی :
تیم های پرسپولیس و راه آهن از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادی در حضور 2500 تماشاگر به مصاف هم رفتند که در پایان راه آهن با نتیجه چهار بر سه به برتری رسید.

بهادر عبدی سه بار(19 ، 45 و 78) و حسین کاظمی(74) از روی نقطه پنالتی گل های راه آهن را به ثمر رساندند و هر سه گل پرسپولیس را هم ایمون زاید مهاجم خارجی این تیم در دقایق 20 ، 81 و 87 وارد دروازه حریف کرد.

محسن ترکی قضاوت این مسابقه را به عهده داشت که با خطای هند شیث رضایی یک ضربه پنالتی برای راه آهن اعلام کرد. وی به ایمون زاید ، محمد علی غرزول ، حسین کعبی و حمیدرضا علی عسگری کارت زرد نشان داد.دشمنی وی با پرسپولیس باز هم در تمامی لحظات بازی مشهود بود ولی اصرار مسئولین به انتخاب چنین داوری برای بازیهای پرسپولیس جای سوال دارد!!

ترکیب پرسپولیس :حسین هوشیار(میثاق معمارزاده) ، محمد نصرتی ، ابراهیم شکوری ، شیث رضایی ، حمیدرضا علی عسگری ، سامان آقازمانی(وحید هاشمیان) ، محمد نوری ، علی کریمی(کاپیتان) ، جواد کاظمیان(مهدی مهدوی کیا) ، غلامرضا رضایی و ایمون زاید.

AlexDelpiero
05-06-2012, 19:42
یعنی خاک بر سر ما ! om::
دنیزلی هم عهد میاد تعویضاشو میذاره دقیقه 77 به بعد که ما 4 تا رو خوردیم و دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد !
این بازی ، بازی با سایپا و تراکتور ! دنیزلی خیلی دیر به فکر بیرون انداختن یه مشت گوسفند صفت میفته !
بازم دم علی کریمی گرم که واقعا من یکی شرمندش شدم ! :shogh:
یعنی به نازم به غیرت این پیر پاتالها که اگه نبودن همینم نبودیم !
دست مریزاد کریمی ،مهدوی کیا ، زاید و هاشمیان !
وقتی اون میثاق بیشعور هم اومد گفتم که 4 تا رو خوردیم !

Wizard-8
05-06-2012, 19:54
امروز حرفی که فرشاد پیوس از اول فصل زده بود بریا عهمه رو شد

پیوس گفته بود 3 نفر امسال به پرسپولیس خیانت میکنن که این 3 نفر افراد دایی بودن که وقتی خودش از تیم دور شد مجری خراب کردن پرسپولیس از داخل شدن

امروز همه غلامی ،غلامرضا رضایی رو برای اربابش دایی دیدن

امروز همه دیدن نوری چه خوش خدمتی به دایی کرد

امروز همه دیدن شکوری تو دفاع چه کمکی به دایی کرد

وامروز بار دیگر شخصیت 100 چهره دایی که آینه هم شرمش میاد نشونش بده برای چندمین بار مشخص شد

دایی بعد اونکه در بازی پرسپولیس و سایپا 2 گل زد از فرط خوشحالی تا آستان هبیهوشی رفت، بعد اون بازی هم گفته بود فدراسیون باید هواذداریا پرسپولیس رو محروم کنه که دوستانش تو فدراسیون بع قوبلش کردن امروز هم دیدن این بی غیرت چطور خوشحالی میکرد
لعنت به دایی و باند مافیاییش ک هپرسپولیس رو در این فصل نابود کردن

nobody11
05-06-2012, 20:00
معمارزاده در رختکن پرسپوليس غش کرد

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي مقابل راه‌آهن در رختکن از حال رفت.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ميثاق معمارزاده، دروازه بان پرسپوليس پس از بازي مقابل راه‌آهن در رختکن اين تيم غش کرد و از حال رفت.

پس از اين اتفاق پزشکان ورزشگاه آزادي براي درمان وي حضور يافتند تا مشکلش را برطرف کنند.

آنها اعلام کردند او فشار عصبي شديد پيدا کرده و مشکلش حاد است و بايد مراقبت‌هاي بيشتري صورت بگيرد.

آقا فوتبال جاي خودش..
جوون مردم داره از دست ميره..
مقصر ميثاق نيست مقصر كسيه كه اونو ميزاره تو زمين..
من موندم چه طوري سال 85 دنيزلي به حقيقي 17 ساله اعتماد كرد ولي نميتونه به داستاني اعتماد كنه!!
مطمئن باشيد خود ميثاق هم گفته وضعيت روحي مناسبي نداره..
كم مونده سكته مغزي كنه..(دور از جون)
همين كه گفتم مقصر ميثاق نيست مقصر كسايي هستند كه اونو تو فشار ميزارند تا پرسپوليس ببازه..
تا كي بايد ظاهر قضيه رو ببينيم پس دست و پاهاي پشت پرده چي؟؟

nobody11
05-06-2012, 20:06
هوشيار از ناحيه انگشت دست دچار شكستگي شد

حسين هوشيار سنگربان پرسپوليس در نيمه اول ديدار مقابل راه آهن از ناحيه انگشت دست دچار شكستگي شد و جاي خود را به ميثاق معمارزاده داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ پرسپوليس در چارچوب هفته سي و سوم رقابت‌هاي ليگ برتر با نتيجه 4 بر 3 مغلوب راه آهن شد. در نيمه اول اين ديدار در حالي كه بازي دو تيم با تساوي يك بر يك در حال جريان بود،‌ هوشيار سنگربان پرسپوليس از ناحيه انگشت دست دچار شكستگي شد و جاي خود را به ميثاق معمارزاده داد.

خبر پشت خبر
انگشت هشيار شكسته...
گل بود به چمن نيز آراسته شد..

AlexDelpiero
05-06-2012, 20:12
امروز همه غلامی ،غلامرضا رضایی رو برای اربابش دایی دیدن

اتفاقا یکی از زحمتکش ترین بازیکن های امروزمون غلامرضا رضایی بود !
محمد نوری هم حداقل نسبت به بازی با الهلال و سایپا خیلی بهتر بازی کرد !
شکوری هم همیشه گند بوده و امروز هم مثل همیشه !
:ehe:
من نمیدونم این دایی چه هیزم تری به تو فروخته که چپ میری راست میری به دایی گیر میدی !
دایی امروز سرمربی راه آهن بود ! راه آهن داشت سقوط می کردو باید 3 امتیاز این بازی رو می گرفت ! به نظر تو دایی نباید خوشحال باشه که تیمش سقوط نکرده ؟!!! :mage mishe:

آقا فوتبال جاي خودش..
جوون مردم داره از دست ميره..

امیر مطمئن باش ده ها جوون دیگه به خاطر این گند زدنای میثاق تا مرز سکته رفتن ! یه بارم این غش کنه ! امیدوارم دیگه هیچ وقت تو لیست 18 نفره پرسپولیس نبینمش !

AlexDelpiero
05-06-2012, 20:18
خبر پشت خبر
انگشت هشيار شكسته...
گل بود به چمن نيز آراسته شد..

داستانی بیچاره زودتر از این حرفا باید تو چارچوب دیده می شد ! دیگه فوقش جای 4تا بازی بعدی 6 تا میخوریم ! om::

FC@ALI
05-06-2012, 20:28
آخه ديگه چقدر شكست ما هم آدم هستيم تو 3 بازي 12 گل واقعا ديگه نميدونم چي بگم از اين 12 گل 10تاش ميشه روي اشتباهات ميثاق گزاشت اصلا يه ريزه غيرت نداره كه همچين گل هايي ميخوره كه ما پيش استقلالي ها خار نشيم بازم به قول داش مهدي ايول به مهدوي كيا و كريمي و زايد

Wizard-8
05-06-2012, 20:29
من نمیدونم این دایی چه هیزم تری به تو فروخته که چپ میری راست میری به دایی گیر میدی !
دایی امروز سرمربی راه آهن بود ! راه آهن داشت سقوط می کردو باید 3 امتیاز این بازی رو می گرفت ! به نظر تو دایی نباید خوشحال باشه که تیمش سقوط نکرده ؟!!! :mage mishe:

امیر مطمئن باش ده ها جوون دیگه به خاطر این گند زدنای میثاق تا مرز سکته رفتن ! یه بارم این غش کنه ! امیدوارم دیگه هیچ وقت تو لیست 18 نفره پرسپولیس نبینمش !
فیلم تک تک بازیهای رضایی و الخصوصص خوشخدمتی امروزش به دایی رو نشونت خواه مداد

ضمن اینکه پیوس اول فصل گفته بود نوریو رضایی وشکوری به تیم خیانت میکنن وبریا شخص خاصی بایز میکنن که کسی نیست جز دایی

دایی یک صد چهره هست که عوام فریبی رو تو تخصصش داره وهیچ بشیری تو دنیا به اندازه این ادم حقه باز و عوام فریب وریاکار و... نیست

خواستی تا مصادیقی هزارتایی رو برات ذردیف کنم

ibrahim
05-06-2012, 20:30
مگه فرقی میکنه کی دروازه باشه وقتی کل تیم بدن ....غیر کریمی و مهدوی کیا با ایمون زاید

تا كي بايد ظاهر قضيه رو ببينيم پس دست و پاهاي پشت پرده چي؟؟

کدوم دستها چند ساله داریم میگیم دست هیچی هم نیست مشکل بازیکنا هستن که در حد پرسپولیس نیستن.

FC@ALI
05-06-2012, 20:33
مگه فرقی میکنه کی دروازه باشه وقتی کل تیم بدن ....غیر کریمی و مهدوی کیا با ایمون زاید

کدوم دستها چند ساله داریم میگیم دست هیچی هم نیست مشکل بازیکنا هستن که در حد پرسپولیس نیستن.
واقعا مشكل بازيكنان هستند كه لايق نام پرسپوليس نيستند

AlexDelpiero
05-06-2012, 20:37
فیلم تک تک بازیهای رضایی و الخصوصص خوشخدمتی امروزش به دایی رو نشونت خواه مداد

ضمن اینکه پیوس اول فصل گفته بود نوریو رضایی وشکوری به تیم خیانت میکنن وبریا شخص خاصی بایز میکنن که کسی نیست جز دایی

دایی یک صد چهره هست که عوام فریبی رو تو تخصصش داره وهیچ بشیری تو دنیا به اندازه این ادم حقه باز و عوام فریب وریاکار و... نیست

خواستی تا مصادیقی هزارتایی رو برات ذردیف کنم

مطمئنم تو داری از یه جای دیگه میسوزی !
اگه میخوای مقصر اتفاقات اخیر پرسپولیس رو پیدا کنی و بهش گیر بدی باید بفهمی دایی یک در هزاره ! خیلی آدمای دیگه هستند که تو به گند کشیدن پرسپولیس دخیلن که دایی توش گمه !
متهم ردیف اول این چند سال ه : حبیب کاشانی !

messi1373
05-06-2012, 20:37
يكي از يكي بدتر.....فقط داش علي خوب بود...زايد هم عالي بود...پرسپوليس يه خونه تكوني اساسي ميخواد......

nobody11
05-06-2012, 20:41

چرا هست ، اونموقعي كه رضايي تو تيم ملي گند ميزد ولي كسي دم نميزدو يادته..
من همون موقع گفتم يه كسايي ميخوان اون باشه كه فدراسيون نميتونه بهشون نه بگه..
چرا هر مربي مياد بد بخت تر از مربي قبل ميشه..
اينا يه دست نيست يه ائتلاف عليه تيم پرسپوليسه ، آره يه مدت با ناداوري باختند ، بعد يه مدت ميان بازيكنو خراب ميكنند(هزار جور نقشه واسشون ميكشند)
يه كسايي رو كه انگار چيز خورشون كردند، اينا ديگه زيادي از حالت عادي خارج شدند ، اينا همش چيزايي كه مهمتر از تاكتيك تيم روي بازي تاثير ميزاره....
ابي من كسايي رو ديدم كه به خاطر فوتبال در سطح استان حاظرند آدم بكشند (تصادفشو و دزدي از خونه و ماشين چيزاي كوچيكشه)

Wizard-8
05-06-2012, 20:43
مطمئنم تو داری از یه جای دیگه میسوزی !
اگه میخوای مقصر اتفاقات اخیر پرسپولیس رو پیدا کنی و بهش گیر بدی باید بفهمی دایی یک در هزاره ! خیلی آدمای دیگه هستند که تو به گند کشیدن پرسپولیس دخیلن که دایی توش گمه !
متهم ردیف اول این چند سال ه : حبیب کاشانی !
مثل ادم حرف بی زن

تو هم نکنه از مواجب بگیر های دایی هستی
پ
مقصر اصلی که او نسگ کثیف حبیب کاشانی بود که با رفیق بازی این جونور رفیقش که بدترین مربی تاریخ ایران هست رو به جون پرسپولیس انداخت

لعنت خدا به کاشانی و رفیق پست تر از خودش دایی

King k.p Boateng
05-06-2012, 20:53
حیف که اینجا خانواده رد میشه وگنه یه فحش ابدار نثار استیلی باید کرد با این تیم بستنش

این دنزلی هم وقتی رویانیان بهش گفت که بازیکن میخوای گفت نه همینا خوبن الان باید چوبشو بخوره که چرا حرف رویانیان رو گوش نکرد

alexdelpiero_10
05-06-2012, 20:57

[/B]

خب بنده خدا بد نمیگه یادم میاد قبلنا یه مرغ داشتیم وقتی 2 متر دنبالش میکردم زود خودشو تسلیم میکرد رو رو زمین میخوابید منم راحت از رو زمین بر میداشتمش :nishkhand: حالا وقتی که میشینم پای بازی پرسپولیس رضایی رو که میبینم یاد اون مرغ خدا بیامرز می افتم:nishkhand: توپو بر میدار یه چند متری میره تا یکی میاد توپو ازش بگیر بجای پاس دادن خوشو مینداز رو زمین که مثلا خطا بگیره یا اینکه تو پو برمیداره میبر گوشه اونجا خودشو میندازه رو زمین داور هم میفهمه و خطا نمیگیره:narahat:

در کل یه مقایسه کوچیک بین بازی این فصل و بازی فصل قبل نوری و رضایی بکن میفهمی هیچ وقت یادم نمیره فصل قبل دروازه بان نفت آبادان حسن حوری اومد توپو بگیره رضایی دوید 1 ثانیه قبل از اینکه دروازه بان توپو بگیر گلش کرد زمان دایی اینجوری بودن ولی الان...........

AlexDelpiero
05-06-2012, 21:07
تو هم نکنه از مواجب بگیر های دایی هستی

lagh::
من برای اینکه منطقتو نشون بقیه بدم فقط اکتفا می کنم به همین یه جمله !

اون موقعی که دایی سرمربی پرسپولیس بود تو همین ارتش سرخ من خودم منتقد درجه یکش بودم ! ولی هیچوقت انگ خیلی چیزا که به این بنده خدا زدی نمی زنم !

amir-97
05-06-2012, 21:09
اگه کریمی و زاید نبودند یه گل هم نمیتونستیم بزنیم
من نیمه اولو ندیدم واسه چی هوشیارو تعویض کرد
امان از دست این بازیکنای بی غیرت و پول پرست

UNCO
05-07-2012, 09:07
من موندم اینقدر میگن فصل بعد فصل بعد مگه چند تا بازیکن لیگ برتری رو اجازه دارن بخرن !!!
یا توانایی خرید چند تا بازیکن خوب خارجیرو دارن . . .
انگار بازم سرکاریم . . .
اخه تا کی باید از پایین بالارو ببینیم

kick up
05-07-2012, 09:13
بر و بچ يكم آروم تر

الان همه عصباني هستيم . ديگه بدتر از اين تو تاريخ پرسپوليس نبوده

اين پروسه سقوط آزاد از زمان دايي شروع شد و اين روزهاي آخرشه

هر كسي هم برداشت خودش رو داره : از بي غيرتي همه بازيكنا به غير از علي كريمي گرفته تا دنيزلي با اون تركيب و تعويضهاي ديرش يا اينكه چطور بازيكناي درجه 3يي مثل علي عسگر و شكوري و آقازماني و..... به پرسپوليس اومدند و موندند ؟!..... يا معمارزاده چرا اينطور شده ...... يا بادامكي رو چرا كسي بيرون نمي كنه ......يا اون كاشاني ....استيلي.....

بازي با راه آهن بازي كثيفي بود

فقط دعا كنيد الشباب رو تو امارات ببريم

kick up
05-08-2012, 13:40
ليگ برتر فوتبال ايران

[Only Registered And Activated Users Can See Links] جام خليج هميشه فارس [Only Registered And Activated Users Can See Links]

هفته سی و چهارم

هفته پاياني فصل 91-1390

تاريخ : جمعه 22 ارديبهشت 1391

مكان : ورزشگاه غدير اهواز

فولاد خوزستان 1 - پرسپوليس2

گزارش بازی : تیم فوتبال پرسپولیس با برتری برابر فولاد خوزستان در هفته سی و چهارم لیگ برتر پس از مدت ها ناکامی لیگ یازدهم را با برد به پایان رساند.

تیم های فولاد و پرسپولیس از ساعت 17 و 30 دقیقه امروز در حضور 6 هزار تماشاگر ورزشگاه جدید غدیر اهواز به مصاف هم رفتند که در پایان پرسپولیس تهران با نتیجه دو بر یک میزبان خود را شکست داد.

گل های پرسپولیس را علی کریمی در دقیقه 55 و وحید هاشمیان در دقیقه 69 در حالی وارد دروازه فولاد کردند که تیم میزبان توانسته بود در دقیقه 8 بازی با گل طالب ریکانی از حریف خود پیش بیفتد.

پرسپولیسی در حالی این بازی و لیگ یازدهم را با برد به پایان رساند که چندین و چند بازیکن خود از جمله ایمون زاید - محمد نوری و غلامرضا رضایی را به همراه سرمربی اش مصطفی دنیزلی در این بازی در اختیار نداشت.

محمدرضا اکبریان قضاوت این بازی را به عهده داشت و به طالب ریکانی از فولاد و مازیار زارع از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.

نکته جالب و البته عجیب این بازی در واپسین دقایق بازی رخ داد جایی که پرسپولیس دو بر یک پیش بود و فولاد در پی جبران نتیجه بود و روی یک صحنه صاحب یک موقعیت تک به تک شد و میثاق معمارزاده در کمال ناباوری توپ را جمع کرد!

علی کریمی در نیمه دوم وارد میدان شد و با یک گل و یک پاس گل بهترین بازیکن میدان بود

ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده ، مجتبی شیری ، شیث رضایی ، حسین کنعانی ، علیرضا نورمحمدی ، سامان آقازمانی ، حسین بادامکی(کاپیتان) ، مازیار زارع ، هادی نوروزی ، ابراهیم شکوری و جواد کاظمیان

تعویض ها : علی کریمی - وحید هاشمیان - علیرضا محمد

kick up
05-12-2012, 09:22
بازي با فولاد نقطه مقايسه تفكرات دنيزلي و محسن عاشوري بود . پرسپوليس تو اين بازي كاملا متفاوت با اونچه روش دنيزليه بازي كرد :

دنيزلي هميشه از 3 هافبك تهاجمي و 2 فوروارد استفاده مي كنه و همين مسئله باعث ضعف تيم در خط هافبك دفاعي و دريافت گلهاي زياد ميشه در حاليكه عاشوري از 3هافبك دفاعي استفاده كرد واس همين حريف زياد پشت 18 ما صاحب موقعيت نشد

تو بازي با فولاد مازيار و آقازماني و بادامكي عملا كمربند هافبكهاي دفاعي ما بودند و شكوري در چپ و كاظميان در راست وظيفه ايجاد موقعيت براي نوك حمله يعني نوروزي و دور زدن دفاع حريف رو داشتند كه موفق نبودند

شيري مثل هميشه يه بازيكن پر اشتباه و غيرقابل اطمينان بود و كنعاني هم با وجود تجربه بسيار پايينش ولي حداكثر تلاشش رو كرد و موثر بود

بادامكي تو اين بازي تو پستي بازي مي كرد كه مختص كريم باقري بود .يه هافبك وسط مقتدر بازي گردان با توان بالاي درگيري و گلزني .البته فقط كريم از عهده چنين كارهايي برمياد و بادامكي تو هيچ كدومش موفق نبود

شكوري و كاظميان هم بيكاره هاي ميدان بودند كه نبودنشون بهتر بود

نيمه دوم با حضور علي كريمي در جايي كه كاظميان بازي مي كرد و وحيد هاشميان در نوك حمله و انتقال هادي نوروزي به جاي شكوري در چپ تيم جون گرفت و حملات متعدد آغاز شد و روي نبوغ علي كريمي به 2گل رسيديم

دنيزلي براي فصل بعد بايد يه تجديدنظر اساسي در تفكرات تمام هجوميش بكنه و حواسش باشه تو خط هافبك دفاعي يا با تعداد بيشتري بايد بازي كنه يا بازيكنايي رو بياره كه توان لازم رو داشته باشند كاري رو كه مي خواد براش انجام بدن وگرنه باز هم گلهاي زيادي خواهد بود

هر چي بود اين نوع طرز تفكر محتاطانه محسن عاشوري بهتر از تفكرات تمام هجومي دنيزلي جواب داد

42d3e78f26a4b20d412==