PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 91/90

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

HASAN 7
05-23-2012, 08:34
جباري: مقابل سپاهان تمرکز نداشتيم.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

هافبک استقلال تاکيد کرد که اين تيم در بازي با سپاهان از تمرکز کافي برخوردار نبود.

مجتبي جباري پس از شکست 2 بر صفر استقلال برابر سپاهان گفت:‌ تمرکز لازم را نداشتيم. در بازي‌هاي آسيايي در اکثر مسابقات توپ و ميدان دست ما بود و در اين مسابقه هم همينطور بود اما نتوانستيم موقعيت ايجاد کنيم. تيم خسته بود و اگر در شرايط ديگري بازي مي‌کرديم برنده مي‌شديم.
هافبک استقلال در خصوص اينکه مهدي رحمتي در نيمه اول قصد داشت تعويض شود و چرا وي به عنوان کاپيتان تيم جلوي اين مسئله را مي‌گرفت، اظهار داشت: بازيکن در زمين ممکن است اتفاقاتي برايش رخ دهد و من به عنوان کاپيتان تا جايي که از دستم بر مي‌آيد سعي مي‌کنم بازيکنان را آرام کنم و رابط خوبي بين نيمکت و زمين باشم. کاپيتان تا حدي مي‌تواند بازيکنان را کنترل کند و هر کس کار خودش را مي‌کند.
جباري تاکيد کرد:‌ فصل خوبي داشتيم و لحظات خوبي را رقم زديم. در طول فصل انسجام خود را حفظ کرديم اما در اين مسابقه تمرکز خود را از دست داديم و شرايط آمادگي نداشتيم.
جباري در خصوص اينکه مشکلات مديريتي و اينکه گفته مي‌شود قرار است تغييراتي ايجاد شود، عنوان کرد: من فکر مي‌کنم با اين شرايط هميشه به مشکل مي‌خوريم. مسئولان بايد به هر مديري که انتخاب مي‌کنند چند سال فرصت بدهند و پول در اختيارش بگذارند، هر مديري که مي‌آيد به دليل وقت کمي که دارد مديريت زمان انجام مي‌دهد و نمي‌تواند آينده‌نگري کند.
وي افزود: امسال فتح‌الله‌زاده تحت فشار بود و فکر مي‌کنم امروز هم که دير به اردوي استقلال ملحق شد به اين دليل بود که نتوانسته بود به لحاظ مالي شرايط را مهيا کند. اگر قرار باشد اينطور ادامه دهيم نمي‌توانيم در سال‌هاي آينده هم نتايج خوبي بگيريم.
جباري با اشاره به اينکه ساختار فوتبال ما مشکل دارد و هيچ چيز سرجايش نيست، تاکيد کرد: نصف ايران طرفدار استقلال هستند و اين در شرايطي است که ما اصلا امکانات خوبي نداريم و به طبع براي رده‌هاي پائين‌تر هم نمي‌توانيم امکانات خوبي مهيا کنيم. مسئولان يک مدير نياورند که فقط مدتي کار کند و بعد برود. استقلال به اندازه تيم ملي ارزش دارد. وقتي با هر پيروزي و باخت کلي تماشاگر خوشحال و ناراحت مي‌شوند، نشان مي‌دهد که چه ارزشي دارد.
هافبک آبي پوشان اضافه کرد: سال‌هاست که استقلال چيزي ندارد و امسال بعد از مدت‌ها کمپي به استقلال داده شده که خيلي شرايطي معمولي دارد. اين امکانات زيادي نيست. ما به ازبکستان رفتيم و با وجود اينکه مردم آنجا زندگي خيلي ايده‌آلي ندارند اما به لحاظ امکانات فوتبالي خيلي حرفه‌اي هستند.
جباري يادآور شد: واقعا با اين شرايطي که داريم براي رده‌هاي پايه هم نمي‌شود کاري کرد. براي نونهالان خود چه امکاناتي در نظر گرفتيم؟ در همه جاي دنيا همه جور امکاناتي فراهم مي‌شود. حرف من کلي است. من يک جلسه تمرين را تعطيل کردم و خيلي‌ها از جاي خود پريدند که چه اتفاقي افتاده است. اين تصميم کلي تيم بود و اين نبود که بچه‌ها که همگي با تجربه هستند از حرف من تبعيت کنند. آنها مي‌دانستند که حرفم درست است. من واقعا انتظار دارم که بهتر فکر کنند. استقلال خيلي راحت مي‌تواند قهرمان آسيا شود به شرط اينکه امکانات داشته باشد.
جباري تصريح کرد: خيلي از کساني که در اين ورزش فعاليت مي‌کنند، اندازه‌هاي فوتبال ايران را نمي‌دانند. مردم ما از جهش‌هاي کوچک خوشحال مي‌شوند درحالي که پتانسيل فوتبال ما خيلي زياد است. چرا بايد من تازه وقتي به ابومسلم مي‌روم بفهمم وزنه زدن يعني چه. اگر از بچگي چنين چيزي را مي‌دانستم شايد اين همه مصدوم نمي‌شدم. دلم مي‌سوزد که صحبت مي‌کنم. من اصلا بحث خودم را ندارم بعضي‌ جاها نمي‌توانم تحمل کنم و وقتي بعضي کم‌کاري‌ها را مي‌بينم مجبورم که صحبت کنم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا استقلال در طول فصل مشکل فني نداشت، گفت: مشکل فني داشتيم اما بهتر است که اندازه‌هاي فوتبال را بدانيم. اگر ما بدانيم که چه پتانسيلي داريم فقط به قهرماني ليگ راضي نمي‌شويم. ما اين همه طرفدار داريم و اگر انتظار قهرماني از استقلال مي‌رود، انتظار ساده‌اي است.
جباري تاکيد کرد: تماشاگر استقلال فقط آنهايي نيستند که به ورزشگاه مي‌آيند خيلي از هواداران هستند که به دلايل مختلف به ورزشگاه نمي‌آيند اما بعضي مربيان، سرپرستان، مديران و بازيکنان فکر مي‌کنند طرفدار فقط آنهايي هستند که به ورزشگاه مي‌آيند و با صداي آنها خوشحال و ناراحت مي‌شوند. من وقتي مي‌دانم تماشاگر استقلال چه نظري روي من دارد، از هر اظهارنظري ناراحت نمي‌شوم. شايد آنهايي که شعار مي‌دهند عده‌اي خاص باشند و حقشان هم باشد. همه مي‌دانند ما يک سال خوب داشتيم و قهرمان جام حذفي شديم پس چطور مي‌شود که يک دفعه از ما ناراضي شوند.
وي در پاسخ به اين سؤال که فصل بعد چه تصميم مي‌گيرد، گفت: چند پيشنهاد دارم؛ تا خدا چه بخواهد.
جباري در خصوص اينکه استقلال در مقابل سپاهان محتاط بازي کرد، گفت: ما چيزي که داشتيم در زمين گذاشتيم. ممکن بود ما گل اول را بزنيم و يا خيلي اتفاقات ديگر بيفتد.
جباري درباره شعارهايي که عليه رحمتي داده شد، گفت: من هيچ جاي دنيا نديدم که يک جماعت فحاشي را يکصدا سر دهند. قطعا چنين تماشاگراني بايد جريمه سنگين شوند. اين براي مردم ما خوب نيست. بازيکنان خانواده و شخصيت دارند. انتظار ما از مردم ايران بيشتر از اين شعارهاست.

HASAN 7
05-23-2012, 08:36
تيموريان: خودم را ممنوع‌المصاحبه کرده‌ام

هافبک استقلال گفت: تا 6 ماه آينده خودم را ممنوع‌المصاحبه کرده‌ام.

آندرانيک تيموريان در مقابل اصرار خبرنگاران براي صحبت گفت: حرفي براي گفتن ندارم و خودم را تا 6 ماه آينده ممنوع‌المصاحبه کرده‌ام.
استقلال در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا 2 بر صفر مغلوب سپاهان شد.

HASAN 7
05-23-2012, 08:37
منتظري:مي‌توانستيم بهتر‌باشيم اما خسته‌بوديم.

مدافع استقلال اعتقاد دارد خستگي مانع بزرگي براي اين تيم در راه ارائه بازي خوب برابر سپاهان بوده است.

پژمان منتظري پس از شکست 2 بر صفر استقلال مقابل سپاهان در خصوص اينکه علي حمودي بايد زودتر تعويض مي‌شد، اظهار داشت:‌ من نمي‌توانم در اين باره نظر بدهم فقط مي‌توانم اين را بگويم که مي‌توانستيم بهتر کار کنيم اما به دليل خستگي اين اتفاق رخ نداد.
وي افزود: 3 روز به دليل سرماخوردگي با تيم تمرين نداشتم و با آمپول به ميدان آمدم. اگر سرحال‌تر بوديم، نتيجه بهتري مي‌گرفتيم.

HASAN 7
05-23-2012, 08:38
عمران‌زاده: مستحق حذف شدن بوديم.

مدافع استقلال گفت: برابر سپاهان خوب نبوديم و استحاق حذف شدن را داشتيم.

حنيف عمران‌زاده پس از شکست 2 بر صفر استقلال برابر سپاهان گفت:‌ تيم ما اصلا خوب نبود. سپاهان بهتر و جنگنده‌تر بازي کرد. آنها از موقعيت‌هاي خود به خوبي استفاده کردند.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا استقلال مستحق حذف شدن بود يا خير، گفت: صددرصد مستحق حذف شدن بوديم. ما اصلا خوب نبوديم.
وي درباره اينکه مشکلات مالي در نتيجه اين مسابقه تاثير داشت، عنوان کرد: وقتي وارد زمين مي‌شويم ديگر به مشکلات مالي فکر نمي‌کنيم.
عمران‌زاده درباره اينکه با بنگر بحثش شد، گفت: با بنگر بحثي نداشتم. من او بچه محل هستيم. در يک صحنه يکي از بازيکنان سپاهان مشغول روپايي زدن بود و تيم ما را تخريب مي‌کرد و من در اين خصوص با بنگر صحبت کردم.
عمران‌زاده در پايان گفت: يک فرهاد مجيدي داشتيم که از جمع ما رفت اما با وجود احترامي که براي سپاهاني‌ها قائلم و نمي‌خواهم به آنها بي‌احترامي کنم، بايد بگويم فرهاد مجيدي به کل سپاهان مي‌ارزيد.

HASAN 7
05-23-2012, 08:40
زندي: سپاهاني ها خيلي بهتر از ما بودند.

بازيکن تيم استقلال گفت: در ديدار با سپاهان بد بازي کرديم و شکست خورديم.

فريدون زندي پس از شکست 2 بر صفر برابر سپاهان گفت: ما بد بوديم و باختيم. از امروز به تيم ملي فکر مي‌کنم و بايد خودمان را به اردوي تيم ملي برسانيم. موارد ديگر را به آينده موکول مي‌کنيم.

وي ادامه داد: در بازي با سپاهان روز، روز ما نبود و باختيم. آنها خيلي بهتر از ما بودند و برنده شدند.

HASAN 7
05-23-2012, 08:41
پرويز مظلومي: استعفا نمي‌دهم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال در نشست خبري پس از بازي با سپاهان گفت که از سمت سرمربي‌گري استقلال استعفا نمي‌دهند.

پرويز مظلومي پس از باخت 2 بر صفر تيمش مقابل سپاهان در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در نشست خبري حاضر شد و گفت که از سمت سرمربي‌گري استقلال استعفا نخواهد داد.
وي افزود: در اين باره بايد هيات مديره تصميم‌گيري کند.
پرويز مظلومي ادامه داد: به سپاهان تبريک مي‌گويم و آرزوي موفقيت براي اين تيم در مراحل بعدي دارم. فکر مي‌کردم بازيکنان کليدي ما بهتر بازي کنند اما متاسفانه خوب بازي نکردند و در نيمه اول کنترل بازي در دستور کار تيم ما بود اما گل اول شيرازه تيمي ما را به هم زد و متاسفانه موقعيت گلزني نداشتيم.
وي افزود: سپاهان مزد زحماتش را گرفت و کاملا توانست تيم ما را خنثي کند.
مظلومي تصريح کرد: در نيمه دوم مالکيت نسبتا خوبي داشتيم و نفرات تهاجمي را به تيم افزوديم و سپاهان نيمه دوم هم توانست به خوبي بازي را ببندد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال با ابراز تاسف برخورد تماشاگران سپاهان سيد مهدي رحمتي گفت: واقعا يک برد ارزش ندارد که يک بازيکن ملي‌پوش مثل رحمتي اين همه ناسزا بشنود و مجبور شود با چشم گريان به رختکن برود به گونه‌اي که حتي در دقيقه 30 بازي درخواست تعويض از کادر فني کرد.
وي افزود: ماندن من در استقلال اصلا معلوم نيست ممکن است در اين تيم بمانم يا حتي جدا شوم.
مظلومي گفت: فشار روي تيم استقلال زياد بود و ما نتوانستيم از فرصت‌هاي که خلق کرديم هرچند که زياد نبودند استفاده کنيم.
مظلومي گفت: من از خيلي از بازيکنان راضي نبودم و چيزهايي که به آن‌ها گفته بودند را به خوبي انجام ندادند. من دو سال است که با استقلال کار کردم و قهرماني جام حذفي براي اين تيم به ارمغان آوردم. فقط قهرماني ليگ برتر را به هواداران استقلال بدهکارم.
وي افزود: وقتي ما 2 بر صفر عقب افتاديم شرايط بدتر شد و سپاهان با خط حمله‌اي که داشت باز هم بر ما فشار وارد کرد.
وي خاطرنشان کرد: ما قصد داريم شاکله تيم خود را براي فصل بعد حفظ کنيم و از برگشت مجيدي به استقلال حمايت مي‌کنيم.

omid2
05-23-2012, 17:23
شعار هواداران استقلال علیه جباری، پورحیدری و مظلومی
خبرگزاری فارس: هواداران استقلال علیه سرپرست، سرمربی و کاپیتان استقلال شعار دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از شکست 2 بر صفر استقلال برابر سپاهان شماری از هواداران این تیم علیه مجتبی جباری شعار سر دادند و می‌گفتند بازیکن پولکی نمی‌خواهیم.
* هواداران ناراضی استقلال علیه منصور پورحیدری سرپرست تیم هم شعار دادند و خواهان جدایی او از استقلال شدند.
* استقلالی‌ها همچنین پرویز مظلومی را مربی ترسو دانستند و خواهان جدایی او از استقلال شدند.
* برخی از بازیکنان استقلال در میکس زون در حال مصاحبه بودند که شعارهای هواداران استقلال را شنیدند و جباری هم نسبت به این شعارها واکنش نشان داد.

Fc Bayern München
05-23-2012, 17:54
رسولی نژاد با قلعه نوعی تماس گرفت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

مدیریت ورزش/به گفته یک منبع موثق،رییس هیئت مدیره استقلال با امیرقلعه نوعی تماس تلفنی برقرار کرده است.

به گزارش اوج نیوز،این منبع آگاه که مایل نبود نامش فاش شود به خبرنگار ما گفت:"این تماس چند روز پیش حاصل شده است اما من در جریان محور مذاکرات طرفین نبوده ام."

پیش از این برخی رسانه ها از جلسه خصوصی قلعه نوعی و رسولی نژاد خبر داده بودند اما این منبع اگاه هر گونه ملاقات حضوری را تکذیب کرد.

شایعاتی در خصوص احتمال مربیگری قلعه نوعی در استقلال طی روزهای اخیر به گوش می رسد که تأخیر حضور وی در تبریز برای مذاکره با تراکتورسازی به این شایعات دامن زده است.

Fc Bayern München
05-23-2012, 17:57
اظهار نظر بازيكنان استقلال پس از شكست برابر سپاهان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

در شرايطي كه بعضي از بازيكنان استقلال همچون رحمتي در پايان ديدار با سپاهان حاضر به مصاحبه نشدند، چند نفر از بازيكنان اين تيم به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

به گزارش ايسنا، بازيكن تيم فوتبال استقلال پس از شكست اين تيم برابر سپاهان گفت: خسته بوديم و در اين بازي عملكرد خوبي نداشتيم. به نظر من سپاهاني‌ها جنگنده‌تر از ما كار كردند و از موقعيت‌هايشان بهره بردند. صددرصد مستحق حذف شدن بوديم و سپاهان خيلي خوب كار كرد و ما اصلا موقعيتي نداشتيم.

عمران‌زاده درباره اينكه مشكلات مالي روي كار تيم تاثير داشت يا خير گفت: اين يك بازي حيثيتي بود، هرچند كه مسائل مالي تاثيرگذار است اما وقتي كه به ميدان مي‌رويم، اين مسائل را كنار مي‌گذاريم.

او همچنين درباره بحثي كه با بنگر داشت گفت: بحثي نداشتيم. ما با هم رفيق هستيم. بازيكن كنار خط داشت روپايي مي‌زد و درباره اين موضوع با بنگر صحبت كردم.

پژمان منتظري: با زور آمپول بازي كردم

مدافع استقلال گفت: دفاع استقلال در اين بازي مي‌توانست بهتر كار كند. خود من قبل از بازي تمرين نكردم چرا كه سرما خورده بودم و امروز هم با زور آمپول بازي كردم. اگر سرحال‌تر بودم بازي بهتري را انجام مي‌دادم.

Fc Bayern München
05-23-2012, 17:58
قائم مقام استقلال بستری شد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

فوتبال ایران/قائم مقام باشگاه استقلال در بیمارستان بستری شد.
به گزارش اوج نیوز،علی نظری جویباری که ظهر امروز همراه علی فتح الله زاده به فرودگاه مهرآباد رفته بود تا به اصفهان برود،به دلیل اسپاسم شدید از ناحیه کمر بلافاصله به بیمارستان آتیه تهران منتقل شد و تحت مداوا قرار گرفت.
وی در این باره گفت:فعلا تحت نظر پزشکان هستم و باید آندوسکوپی شوم تا پس آن شرایطم معلوم شود.

Fc Bayern München
05-23-2012, 17:59
پرویز مظلومی از استقلال می رود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

اگر فتح الله زاده در استقلال ماندنی شود، بسیار بعید است که پرویز مظلومی جایی در این تیم داشته باشد اما اگر فتح الله زاده هم از استقلال برود، جو موجود در بین تماشاگران استقلال به گونه ای است که مظلومی شانس چندانی برای باقی ماندن در استقلال ندارد.
عصر ایران ورزشی - شکست استقلال در برابر سپاهان و حذف شدن آبی پوشان از لیگ قهرمانان آسیا را باید پایان کار پرویز مظلومی در تیم استقلال دانست.

هر چند که موضع گیری های غیرمسئولانه علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال در قبال سرمربی تیمش، عاملی اساسی در ناکامی های این فصل استقلال بود، اما هوادارن استقلال در نهایت پرویز مظلومی را به عنوان سرمربی این تیم، مسئول ناکامی استقلال در لیگ برتر ایران و لیگ قهرمانان آسیا می دانند.

اگر فتح الله زاده در استقلال ماندنی شود، بسیار بعید است که پرویز مظلومی جایی در این تیم داشته باشد اما اگر فتح الله زاده هم از استقلال برود، جو موجود در بین تماشاگران استقلال به گونه ای است که پرویز مظلومی شانس چندانی برای باقی ماندن در استقلال به عنوان سرمربی این تیم ندارد.

فقدان اقتدار و جذابیت در شخصیت مظلومی، در کنار ناکامی مجدد استقلال در برابر سپاهان ( این بار در لیگ قهرمانان آسیا )، شانس وی در برخورداری از حمایت تماشاگران استقلال را به شدت کاهش می دهد.

در واقع کمتر هوادار استقلال در برابر این سال که "چرا مظلومی باید در استقلال بماند"، حاضر است به فتح جام حذفی اشاره کند و کسب این جام از سوی استقلال را دلیلی کافی برای ماندن مظلومی بر روی نیمکت آبی پوشان قلمداد کند.

استقلالی ها فراموش نمی کنند که مظلومی پس از ناکامی در لیگ برتر، مدعی شد که تمرکز استقلال در این فصل از فوتبال ایران، بر روی جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا بوده است.

حال با حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، مظلومی دیگر نمی تواند امید چندانی به حمایت هواداران برای باقی ماندنش در استقلال داشته باشد.

ALEX-ss
05-23-2012, 18:08
مظلومي از بازيکنان استقلال حلاليت طلبيد

سرمربي تيم فوتبال استقلال از بازيکنان اين تيم حلاليت طلبيد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ميشائيل هنکه مربي آلماني استقلال در فرودگاه مهرآباد پس از تحويل گرفتن وسايلش با اعضاي کادرفني و بازيکنان اين تيم خداحافظي کرد.

با توجه به اينکه هنوز تکليف استقلال براي فصل بعد مشخص نيست و تمرينات اين تيم نيز تعطيل است هنکه با همه اعضاي تيم خداحافظي کرد. وي پيش از اين گفته بود احتمال ماندش در استقلال کم است.

مظلومي نيز با اعضاي تيم استقلال خداحافظي کرد و از بازيکنان حلاليت طلبيد.

بازيکنان تيم هم با توجه به مشخص نبودن شرايط تيم و شروع تمرينات با هم خداحافظي کردند.

Fc Bayern München
05-23-2012, 18:20
حنیف عمران زاده : فرهاد مجیدی به کل بازیکنان سپاهان می ارزید ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر سپاهان سه بازیکن مصدوم داشت در لیگ قهرمان نمی شد.

حنیف عمران زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: اگر فرهاد مجیدی همچنان در تیم ما بود به کل تیم سپاهان می ارزید .

وی ادامه داد: مصدومیت های پی در پی امسال بلای جان استقلال شد و اگر تیم سپاهان هم سه مصدوم داشت امسال قهرمان لیگ برتر نمی شد.

وی در مورد بازی امشب گفت: ما خسته بودیم و نتوانستیم بازی خوبی ارایه کنیم و حق سپاهان پیروزی در این بازی بود

Fc Bayern München
05-23-2012, 18:21
پرتاب پرچم استقلال از بین هواداران سپاهان! ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

عکس یادگاری رحیمی و تابش با ناظر AFC
خبرگزاری ایمنا: در حالی که حدود یک ساعت و نیم تا آغاز بازی باقی مانده است همچنان شاهد شناسایی استقلالی های سپاهانی نما توسط هواداران سپاهان هستیم!

به گزارش ایمنا، هواداران سپاهان پس از شناسایی هوادار استقلالی که در بین تماشاگران سپاهان نشسته بود پرچم آبی رنگ او را پاره کردند و به درون زمین پرتاب کردند.
از دیگر حواشی پیش از شروع این دیدار می توان به رجز خوانی هواداران سپاهان و استقلال برای یکدیگر اشاره کرد. هواداران دو تیم پس از پخش شدن تصاویر خود در اسکور بورد ورزشگاه در خبر ورزشی ساعت 18:45 با شور بسیار زیادی به تشویق تیم خود پرداختند.
همچنین ناظران AFC در کنار علیرضا رحیمی مدیر عامل باشگاه سپاهان و تابش عضو هیات مدیره این تیم عکسی به یادگار گرفتند.

Fc Bayern München
05-23-2012, 18:25
در گزارش متعصبانه جباری بچه آماتور شد/ گزارشگر واژه "خلاص" عرب‌ها فراموش کرد! ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

خبرگزاری فارس: گزارشگر بازی سپاهان و استقلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با گزارش یک‌جانبه، بسیاری از موارد را نادیده گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، بازی شب گذشته سپاهان و استقلال با همه خوشی ها و ناراحتی هایش برای هواداران دو تیم به پایان رسید و زردپوشان اصفهانی با برتری 2 بر صفر به جمع 8 تیم برتر لیگ قهرمانان راه یافتند.

مثل همیشه آنچه از این مسابقه به یادگار می ماند همین لحظات متضاد شادی و ناراحتی‌ها است و اینکه سپاهان توانست با پیروزی بر یک تیم ایرانی به مرحله بالاتری برود. گذر زمان از یادمان خواهد برد که چرا هواداران سپاهان این هجمه سنگین را علیه رحمتی ایجاد کردند. اینکه بازیکنان استقلال انگار وزنه به پاهایشان بسته بودند و اینکه مرزبان چطور کنار زمین با حرکات عجیب و غریبش روی اعصاب دروازه بان استقلال پیاده‌روی می کرد و خیلی مسائل دیگر هم از یادمان خواهد رفت، اما شب گذشته به یمن گزارشگر بازی شاید دیگر همه این مسائل یادمان نرود و تا مدت ها در گوشه ذهنمان بماند.

شاید تا سال های سال هیچ هوادار استقلال نخواهد برای یک دقیقه هم که شده فیلم این بازی را تماشا کند. نه اینکه فکر کنید به خاطر شکست تیمش هواداران این تیم نخواهند این بازی را تماشا کنند بلکه شیوه گزارش گزارشگر بازی در دقایقی از بازی به حدی یک طرفه بود که برای آبی ها سوهان روح شده بود و آنها را آزادر می‌داد.

شاید این اصلی ترین دلیل برای ندیدن دوباره بازی سپاهان و استقلال برای آبی ها باشد.

سخنی داریم با صدا و سیما، سخنی داریم با گزارشگری که شب گذشته برای دقایقی یادش رفت دیدار سپاهان و استقلال اگر چه در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بود، اما در دو طرف میدان هر دو نماینده ایرانی بودند و بازی هم جنبه ملی داشت.

با نوشتن این مطلب سخنی داریم با همه دست اندرکاران برنامه های ورزشی و اینکه اگر با دقت به صحبت های گزارشگر بازی گوش می سپاردند متوجه برخی خلاء‌ها خواهند شد. کاستی هایی که چند صباحی است بینندگان و علاقمندان به فوتبال را آزار می دهد.

در باب کاستی گزارش‌های ورزشی به خصوص در زمینه فوتبال، مقالات و یادداشت های زیادی از سوی رسانه های مختلف نوشته شده اما به نظر گوش شنوایی نیست.

گزارشگر مسابقه حساس شب گذشته سپاهان و استقلال شاید توانست با آوایی هیجانی، حساسیت بازی را بالا ببرد، اما در مورد نحوه بیان برخی واژه ها و جملات، یک طرفه به قاضی رفت و باعث دلخوری استقلالی ها شد. این دلخوری امروز به کاربران خبرگزاری فارس هم کشیده شد تا جایی که در کوتاه ترین زمان ممکن کاربران با ارسال پیام هایی؛ انتقادهای تندی نسبت به گزارش این مسابقه داشته باشند.

برای ما اینکه سپاهان در یک دهه اخیر موفق ترین باشگاه ایران بوده و توانسته افتخارآفرینی کند تردیدی نیست و به عنوان یک ایرانی به آن هم افتخار می کنیم.

وقتی سپاهان به فینال لیگ قهرمانان آسیا می رسد همه رسانه ها مانند تیم ملی از این نماینده ایران حمایت می کنند و برایش آروزی موفقیت دارند، وقتی فصل گذشته به دلیل 2 اخطاره بودن رحمان احمدی، دروازه بان زرد پوشان بازی برنده را مقابل السد قطر 3 بر صفر بازنده معرفی می شود، مانند هر ایرانی ناراحت می شویم و این غفلت را مورد نقد قرار می دهیم و برایش افسوس می خوریم.

در فوتبال حرفه ای، نبرد شب گذشته سپاهان و استقلال امری کاملا طبیعی بود، اما گزارشگر بازی خیلی از موارد را رعایت نکرد و با گزارش یک جانبه شرایط برابری را حداقل در حوزه رسانه آن را تغییر داد.

همه می دانند که در سال های اخیر با وجود تعیین سقف قرارداد خیلی تیم ها برای خرید ستاره ها این قانون را دور زده و با پرداخت رقم های میلیونی بازیکنان مورد نظرشان را جذب کرده اند که در این راستا استقلال و سپاهان بیش از دیگران مورد نقد قرار گرفته‌اند.

از یاد نبرده ایم و همه به خوبی می دانیم که قیمت بازیکنان سپاهان کم‌تر از بازیکنان تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس و ....نیست. همه خوب می دانیم که سید مهدی رحمتی، خسرو حیدری، جانواریو، عمادرضا، ابراهیم توره، سید جلال حسینی و ..... چگونه به سپاهان رفته اند.

شب گذشته گزارشگر تلاش می کرد که با تکرار واژه "بازیکنان میلیاردی استقلال" به مخاطبان بگوید که سقف قرارداد برای آبی ها رعایت نشده و آنها هزینه های کلانی را پرداخت کرده اند، دریغ از اینکه همین شرایط در سپاهان هم وجود داشته و اکثریت تیم ها هم چنین وضعیتی داشته اند، اما نکته اساسی در بیان موضوع آن هم در رسانه ملی است. گفتاری که می تواند در افکارعمومی مورد قضاوت قرار بگیرد و اگر در بیان آن انصاف نباشد باعث گمراهی بسیاری خواهد شد.

حتی بهتر از خود آقای گزارشگر می دانیم که در فوتبال حرفه ای جهان نیز ستاره های برزگ جهان هم ضربات آزاد را خراب می کنند یا بهترین فرصت ها را هم از دست می دهند. وقتی مجتبی جباری ضربات آزاد را خراب می کند، آقای گزارشگر این بازیکن ملی را به یک بچه آماتور تشبیه می کند.

در فوتبال کنونی جهان به دلیل غیرقابل پیش بینی بودن نتیجه تا آخرین دقیقه هیجان حکفرماست و هیجان در میان علاقمندان موج می زند، اما نکته جالب اینجاست که گزارشگر بازی شب گذشته از دقیقه 60-70 بازی را برای استقلال و هوادارانش تمام شده می دانست و زودتر از داور و دیگران سوت پایان بازی را به صدا درآورده بود.

به جملات زیر دقت کنید:

"ضربه ای که جباری زد یک بچه آماتور بهتر می توانست بزند، بازی دیگر تمام شده است و استقلال رفته رفته باید از این جام خداحافظی کند، در استقلال هزینه های میلیاردی شده، سه بازیکن استقلال به زحمت توانستند توپ را بگیرند. این تیم یک تیم میلیاردی است، انصافا سپاهان بدون اشتباه بوده است، شماری از هواداران استقلال در حال ترک ورزشگاه هستند و عده دیگری شوک زده بازی را تماشا می کنند، باید دید خطای برهانی روی بنگر کارت دارد یا خیر و ....."

و دیگر چه باید گفت؟ همه این جملات و خیلی جملات دیگر برای بهم ریخته شدن اعصاب هواداران یک تیم کافی نیست؟ مگر نه اینکه بازی شب گذشته برای ایران یک بازی ملی به شمار می رفت آیا بهتر نبود صدا و سیما از گزارشگری بی طرف و ملی برای گزارش این مسابقه استفاده می کرد؟ سپاهان میزبان بود و شکی در آن نیست اما وقتی گزارشگری نمی تواند احساسات و تمایلات شخصی و تعصبات شهر خود را کنترل کند چرا باید گزارش بازی به این مهمی به او سپرده شود؟ مگر هواداران استقلال چه هیزم تری به او فروخته بودند که باید 90 دقیقه صحبت هایی این گزارشگر که گاهی به توهین برمی گشت را تحمل می کردند.

دیشب که صحبت های یک جانبه این گزارشگر را گوش کردیم یک لحظه به این نتیجه رسیدیم که او با یک گزارشگر کشورهای عربی چه فرقی می کند؟ این گزارشگرهای عربی هستند که وقتی تیمشان در هر دقیقه اییه نماینده از ایران گل می زند با صدای بلند و گوش خراش خود می گویند"خلاص".

به هیچ وجه بحث جانبداری از استقلال نیست. شب گذشته سپاهان تیم بهتری بود و مزد برتری خود را هم گرفت. این تیم به حدی از استقلال برتر بود که اعضا کادرفنی و بازیکنان استقلال در مصاحبه های پایان بازی به آن اعتراف کردند و این پیروزی هم نوش جان همه سپاهانی ها، اما انصاف هم چیز خوبی است. گاهی در جریان بازی یادمان می رفت که همین استقلال قهرمان جام حذفی شده، همین استقلال 2 بار در آسیا قهرمان شده و دو ستاره روی پیراهنش دارد. این رسم برخورد با چنین تیمی نبود. شاید چنین گزارش هایی عاملی هستند تا برخی از بینندگان تلویزیونی مسابقات حساس فوتبال را مجبور مجبور می شوند با صدای خاموش تماشا کنند.
هر چند که می دانیم هر چه به جایی نرسد فریاد است. خوب می دانیم که خیلی از مردم و هواداران شکایات خود به روابط عمومی صدا و سیما بابت چنین گزارش های ضعیفی ارائه کرده اند اما چه فایده. کورسوی امیدمان به تاسیس شبکه ورزش است و اینکه بلکه برنامه سازان این شبکه با نگاه تخصصی تر و احترام بیشتر به مخاطب به فکر پرورش نیروهای متخصص باشند تا گزارش ها هم در سطح حرفه ای تر و اصولی تر به مخاطبان ارائه شود.

ALEX-ss
05-23-2012, 18:26
فتح‌الله‌زاده جزو گزينه‌هاي ما نيست

رييس هيات مديره استقلال با تاييد خبر مذاکره اين باشگاه با قلعه‌نويي گفت که او در کنار پرويز مظلومي و گزينه خارجي شانس برابري دارد.

احمد رسولي نژاد درباره شکست استقلال برابر سپاهان که به حذف اين تيم از ليگ قهرمانان آسيا منجر شد، اظهار کرد: استقلال ديشب اصلا خوب نبود. سپاهان مستحق پيروزي بود. استقلال اصلا در حد و اندازه خودش ظاهر نشد.

وي در پاسخ به اين پرسش که آيا با امير قلعه‌نويي مذاکره کرده‌ايد، تصريح کرد: قرار بود امروز جلسه هيات مديره استقلال برگزار شود اما چون امروز آخرين روز کاري مجلس هشتم است و نجف نژاد نمي‌توانست در جلسه حضور پيدا کند، نشست هيات مديره به روز يکشنبه موکول شد. گزينه‌هاي هدايت استقلال در فصل آينده مورد بررسي قرار گرفتند. امير قلعه‌نويي، پرويز مظلومي و يک مربي خارجي گزينه‌هاي ما براي فصل بعد هستند. ان‌شاءالله در جلسه روز يکشنبه تصميم‌گيري نهايي در رابطه با سرمربي جديد گرفته و نام سرمربي اعلام خواهد شد.

رييس هيات مديره باشگاه استقلال با تاييد مذاکره با امير قلعه‌نويي براي هدايت استقلال يادآور شد: ما به مديرعامل ماموريت داده بوديم که صحبت‌هاي مقدماتي با گزينه‌ها داشته باشد. قهرماني در جام حذفي،‌ سومي در رقابت‌هاي ليگ برتر و صعود يک مرحله‌اي در ليگ قهرمانان آسيا همگي نشان مي‌دهد که شايد اگر دقت بيشتري داشتيم و از فرصت‌ها بهتر استفاده مي‌کنيم مي‌توانستيم نتايج خوبي بگيريم. مجموعه عملکرد مظلومي نيز تا يکشنبه بررسي مي‌شود. در کنار آن هم قلعه‌نويي و يک مربي خارجي گزينه‌هاي مطرح هيات مديره هستند.

وي با تاکيد بر اينکه شانس همه گزينه‌ها براي سرمربي‌گري استقلال يکسان است، گفت: همه گزينه‌ها شانس برابر دارند و احتمال دارد خود مظلومي در باشگاه بماند.

رسولي نژاد در واکنش به حضور احتمالي بنگر و سيد جلال حسيني در باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: ما بايد ابتدا روز يکشنبه تصميم نهايي را درباره سرمربي بگيريم چون ديگر فرصتي نداريم. بايد سرمربي بيايد که ليست اسامي را به ما بدهد و باشگاه اقدام به جذب بازيکن کند. در هر حال باشگاه استقلال در فصل آينده با يک تيم قوي‌تر راهي مسابقه‌ها خواهد شد. ما هم با بازيکناني وارد مذاکره شديم ولي منتظر تعيين سرمربي هستيم. هيات مديره به هيچ وجه در انتخاب بازيکنان دخالت ندارد و سرمربي نفرات جديد را انتخاب خواهد کرد. ترکيب اصلي استقلال حفظ مي‌شود و تقريبا کسي از باشگاه جدا نخواهد شد. ما در برخي نقاط ضعف داريم. به عنوان مثال همه عالم و آدم مي‌دانند که باشگاه استقلال نياز به يک مهاجم سرزن دارد.

وي در پاسخ به اين پرسش که آيا ليست اسامي بازيکنان جديد مشخص است گفت: فرزامي ليست اسامي بازيکنان را آماده کرده است. گويا امير قلعه‌نويي هم ليستي را تهيه کرده است. با مظلومي هم صحبتي داشتيم.

رييس هيات مديره باشگاه استقلال در پاسخ به اين پرسش که تکليف فتح‌الله‌زاده چه خواهد شد و آيا او از باشگاه جدا مي‌شود، تصريح کرد: طبق قانون شرکت‌ها استقلال يک شرکت دولتي است تصميم‌گيري نهايي در مورد مديرعامل توسط شخص وزير و با نظر هيات مديره صورت خواهد گرفت. درست است که حسيني به عنوان رييس مجمع باشگاه استقلال معرفي شده ولي چون باشگاه وابسته به وزارت ورزش است، تصميم‌گيري اصلي توسط عباسي صورت مي‌گيرد.

وي با بيان اينکه فتح‌الله‌زاده جزو گزينه‌هاي مديرعاملي باشگاه استقلال نيست، خاطرنشان کرد: فتح‌الله‌زاده در چندين جلسه هيات مديره اعلام کرده که مايل است به عنوان عضو هيات مديره فعاليت کند. او يک بار استعفاي کتبي به ما داد، چندين بار به صورت شفاهي و علني درخواستش را براي کناره‌گيري اعلام کرد و گفت که نمي‌خواهد به عنوان مديرعامل در باشگاه فعاليت کند. به همين دليل هيات مديره گزينه‌هايش را روز يکشنبه اعلام مي‌کند و روي يک فرد با اکثريت آرا به نتيجه مي‌رسيم و نام گزينه مورد نظر را براي گرفتن تاييديه به وزير ورزش اعلام خواهيم کرد. البته ممکن است چند گزينه براي مديرعاملي معرفي شوند. رفتن فتح‌الله‌زاده منوط به نظر وزير است اما او جزو گزينه‌هاي ما براي مديرعاملي فصل آينده نيست.

رييس هيات مديره باشگاه استقلال در پاسخ به اين سوال که برخي بازيکنان استقلال مي‌گويند از باشگاه طلب‌هاي 500 يا 350 ميليون توماني دارند، تصريح کرد: بايد طلب‌ها بررسي شوند. استقلال با محاسبه پول‌هايي که از وزارت ورزش، سازمان ليگ، تبليغات روي پيراهن و فروش بازيکن داشته، حدود 15 ميليارد تومان درآمدزايي کرده است. براي ما عجيب است که بازيکنان از باشگاه طلبکارند. قرار شده که در جلسه روز يکشنبه مديرعامل به صراحت و به صورت مکتوب، ميزان بدهي باشگاه به مربي، بازيکن، دفاتر فروش بليت،‌ هتل و... را به ما ارائه دهد تا رسما بدانيم بدهي باشگاه استقلال چقدر است.

وي در واکنش به اين اظهار نظر که هر روز رقم‌هاي مختلفي از بدهکاري باشگاه استقلال عنوان مي‌شود گفت: ما هم هر روز رقم‌هاي متفاوتي مي‌شنويم. يک روز مي‌گويند استقلال 8 ميليارد بدهي دارد، روز بعد 11 ميليارد و روز بعد از آن هم 15 ميليارد! ما بايد براي پرداخت بدهي باشگاه تدبير کنيم و هم اين که با دست پر به استقبال فصل جديد برويم. نمي‌خواهيم ديگر پرداخت قرارداد بازيکنان با مشکل مواجه باشد تا بازيکنان با تمام وجود مسابقه دهند.

Fc Bayern München
05-23-2012, 18:27
حسن روشن: حد پرویز همین بود و قلعه‌نویی چاره کار نیست/پول را به ننه قمر هم بدهی برایت کهکشان می‌سازد! ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

همه‌شان باید بروند. نه خوب بازی کردند و نه خوب نتیجه گرفتند. کارنامه‌شان نشان می‌دهد که فقط پول خرج کردند. پول را به هر ننه قمری بدهی برایت کهکشان درست می‌کند.

گروه ورزشی- تیمی که علی فتح‌الله‌زاده با هزینه‌ای سنگین آن را برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ یازدهم مهیا کرد نه تنها در بازی‌های لیگ برتر ناکام ماند بلکه در لیگ آسیا نیز نتوانست موفق شود. استقلال در دوئلی ایرانی بازی مرحله یک هشتم لیگ آسیا را به سپاهان باخت تا شمارش معکوس برای برکناری مظلومی و مدیرعامل این باشگاه آغاز شود.
حسن روشن، پیشکسوت باشگاه استقلال در گفت‌وگو با قانون ابتدا به باخت استقلال برابر سپاهان اشاره می‌کند: به خدا می‌دانستم استقلال در این بازی می‌بازد. وقتی هیچ چیز در یک باشگاه سر جایش نیست و تنش و حاشیه در تیم بیدا می‌کند معلوم است که این تیم نمی‌تواند در اصفهان مقابل سپاهانی که همه چیز دارد مقاومت کند. من با چند تن از دوستانم بازی را می‌دیدم. بازی که شروع شد من قسم خوردم که استقلال بازنده این دیدار است چون سپاهان نشان داد که همه چیز دارد. نشان داد که بیخود و بی جهت قهرمان نشده و در زمین بازی حرف برای گفتن دارد.
روشن سپس به رجز خوانی میان مربیان دو تیم استقلال و سپاهان اشاره می‌کند: واقعا بعضی چیزها قابل تحمل نیست. کادر فنی یک تیم بزرگ باید بزرگ فکر کند. با رجز خوانی که نمی‌شود برنده از زمین بیرون آمد. جالب اینکه وقتی پای رجزخوانی وسط می‌آید خیلی راحت از خیلی از ارزش‌ها و مسایل هم هزینه می‌کنیم تا حریف را بکوبیم. در حالی که به نظرم استقلال به جای رجز خوانی باید خوب تمرین می‌کرد اما متاسفانه تمرینی هم در کار نبود. چون این تیم به پول بند بود. اگر پول می‌رسید همه با تعصب و غیرت بودند در غیر این صورت اصلا برای‌شان اهمیت نداشت که در استقلال بازی می‌کنند و این تیم هوادارانی دارد که با جیب خالی هم در سرما و گرما پای استقلال ایستاده‌اند.
از روشن می‌پرسیم چرا سرانجام کار استقلال به اینجا کشید؟ او در پاسخ می‌گوید: باشگاهی که مدیریت درستی ندارد و نمی‌داند که یک جاهایی باید ساکت بنشیند و حرفی نزند کارش به همین جا می‌کشد. وقتی مدیرعامل می‌گوید بازیکن را دوسال محروم می‌کنم و حتی یک ساعت هم پای حرفش نمی‌ایستد شما دیگر چه توقعی دارید که بتواند در لیگ اسیا حرف برای گفتن داشته باشد. آسیا جای سپاهان است نه استقلال. سپاهانی که برنامه مدار است. سپاهانی که به تیم‌های پایه خود اهمیت می‌دهد و سیاست‌های خود را حتی برای بلند مدت هم تنظیم می‌کند. به خاطر همین است که اگر 100 نفر هم از این باشگاه بروند و 100 نفر دیگر جای این افراد را بگیرند آب از آب تکان نمی‌خورد و تیم به حرکت و موفقیت خودش ادامه می‌دهد.
از روشن درباره عدم تشکیل کمیته فنی در باشگاه استقلال می‌پرسیم که وی خاطر نشان می‌کند: این باشگاه کمیته فنی نمی‌خواست. 14 میلیارد پول می‌خواست که از جیب مردم ما هزینه کند و نتیجه‌اش هم بشود یک جام حذفی! مگر من کم داد و فریاد کردم. گفتم اگر سیستم دارید و می‌خواهید به باشگاه استقلال نظم و سازماندهی بدهید کمیته فنی را تشکیل بدهید تا با کادر فنی تیم وارد تعامل شویم و مشاوره‌های درست به آنها بدهیم. مخالفت کردند. در مورد انتخاب اعضای کمیته فنی از بازیکن تیم نظزخواهی کردند. فرهاد گفته بود منصوریان نباشد. فتح‌الله‌زاده هم به من گفت: فرهاد برای ما گل می‌زند و از این جور استدلال‌ها که من اصلا درکش نمی‌کنم. خب در چنین وضعیتی دیگر چه باید گفت. یک جایی بالاخره باید فرق سپاهان با سایر تیم‌ها مشخص شود.
آیا این کادر فنی باید برکنار شود؟ روشن در پاسخ به این سئوال خبرنگار قانون می‌گوید: همه‌شان باید بروند. نه خوب بازی کردند و نه خوب نتیجه گرفتند. کارنامه‌شان نشان می‌دهد که فقط پول خرج کردند. پول را به هر ننه قمری بدهی برایت کهکشان درست می‌کند اما شما بگردید دنبال مربی که به دنبال درست کردن پایه‌های تیم است. شما بگردید دنبال میدریتی که با ثبات و قاطعیت تصمیم می‌گیرد.
روشن درباره شایعه بازگشت امیر قلعه‌نویی به استقلال نیز می‌گوید: قلعه‌نویی چاره کار استقلال نیست. کارش این است که پول می‌خواهد و یک لیست درست و درمان به مدیران باشگاه می‌دهد که بازیکنان مدنظرش را برایش بگیرند. خب حق هم دارد. او دوست دارد این طور کار کند اما من می‌گویم مربیانی مثل رایکوف به استقلال خدمت کردند. رایکوفی که تمرین بزرگ‌ها تمام می‌شد بعد می‌رفت سر تمرین جوانان استقلال و همه را می‌دید و سعی داشت که استقلال را اساسی بسازد.
روشن درباره مظلومی هم این‌گونه اظهارنظر می‌کند: حد پرویز همین بود. او رفیق من است. اما باید بگویم بزرگترین اشتباهش این بود که مشاوران خوبی نداشت. حالا نمی‌دانم که او خودش نخواست یا نتوانست اما به هر حال او هم اشتباهاتی داشت.

Fc Bayern München
05-23-2012, 18:28
چنگيز: مظلومي در كادر فني نبايد بهانه بياورد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

مهاجم سابق استقلال كه خود سابقه بازي در اين تيم را دارد در خصوص حذف از ليگ قهرمانان آسيا در مرحله حذفي از سپاهان گفت:‌ مظلومي و كادر فني نبايد بهانه بياورد.

چنگيز در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران گفت:‌ من كه تابحال ياد ندارم كه استقلال در بازي تا اين حد ضعيف ظاهر شده باشد و حتي يک پاس درست هم رد و بدل نشود.
وي افزود: انگار اين تيم تمرين نداشت و بازيكناني تازه وارد دور هم جمع شدند خيلي از آنها بي انگيزه و بي تفاوت بازي مي كردند و برايشان نتيجه مهم نبود.
چنگيز تصريح كرد: استقلال در تمام نقاط زمين استقلال مشكل داشت و سپاهان هم شانس آورد كه روز خوب استقلالي ها نبود./ق

Fc Bayern München
05-23-2012, 18:29
واكنش رحمتي به خبر بازگشت طالبلو به استقلال ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

وحيدطالبلو فصل پيش در حالي استقلال را ترك كرد كه مربيان تيم از وي ناراضي بودند و اين دروازه بان راهي شاهين بوشهر شد اما اين گلر اعلام كرده كه احتمال بازگشتش به جمع آبي ها وجود دارد و اين موضوع همزمان با حضور رحمتي در استقلال مشكلاتي را ايجاد كرده است.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، مهدي رحمتي فصل موفقي را در تيم استقلال سپري كرده و دروازه بان اول فوتبال ايران است، اما خبر بازگشت طالبلو به استقلال وي را با مشكل روبرو كرده است، زيرا در صورتي كه اين اتفاق رخ دهد و شرايط براي بازگشت طالبلو به اين تيم مهيا شود رحمتي در استقلال نمي ماند.
از طرفي مربيان و مسئولان فعلي تيم خواستار تمديد قرارداد رحمتي به عنوان اولين بازيكن تيم براي فصل آينده هستند و آنها خواستار حضور طالبلو در تيم شدند، اما بحث تغيير و تحولات و مطرح شدن نام گزينه اي مانند امير قلعه نوعي شرايط را به نفع وحيد طالبلو تغيير مي دهد زيرا او رابطه خوبي با اين مربي دارد و عنوان شده است كه نامش در فهرست قلعه نوعي است و در صورتي كه شرايط براي بازگشت اين مربي به استقلال فراهم شود طالبلو اولين گزينه جذب شده به اين تيم است.
اما در اين ميان مهدي رحمتي، نيز تمايل دارد تا در استقلال بماند و علي رغم اينكه مدير عامل پرسپوليس پيشنهاد قابل توجهي را براي جذب رحمتي پيشنهاد كرده است، دروازه بان آبي ها قصد ايجاد حاشيه و حضور در تيم رقيب را ندارد، به همين دليل وي نيز با شرايط خاص براي ماندن در تيم استقلال روبرو شده است، هر چند كه برخي اعلام كردند وي مي تواند در استقلال با وحيد طالبلو رقابت كند، اما اين دو دروازه بان اعلام كردند كه قصد ندارند در كنار يكديگر و در يك تيم حضور يابند به همين دليل ترجيح مي دهند در 2 باشگاه متفاوت مقابل يكديگر بايستند زيرا در غير اين صورت استقلال معدن حاشيه مي شود.

hamedss
05-23-2012, 20:29
فتح الله زاده: براى ماندن يا رفتن از استقلال بايد فكر كنم

ليگ قهرمانان آسيا حاضر به گفت وگو با خبرنگاران نشد اما در عين حال گفت براى ماندن يا نماندن در استقلال بايد فكر كند. على فتح الله زاده نيمه دوم بازى را از تلويزيون واحد سيار صداوسيما در ورزشگاه نظاره كرد و در پايان بازى كه با شكست ۲ بر صفر تيمش همراه بود ترجيح داد مصاحبه نكند و گفت كه در حال حاضر اگر مصاحبه نكند بهتر است چرا كه عصبى است. وى درباره ماندن يا رفتنش از استقلال نيز گفت: بايد فكر كنم.

hamedss
05-23-2012, 20:46
شایعه سرمربیگری قلعه‌نویی در هواپیمای استقلال

خبرگزاری فارس: شایعه سرمربیگری قلعه‌نویی در هواپیمای حامل اعضای تیم استقلال مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، هواپیمای حامل اعضای تیم استقلال در فرودگاه مهر آباد روی زمین نشست و در حالی که هنوز هیئت مدیره استقلال برای مشخص شدن وضعیت این تیم تشکیل نشده و با توجه به اینکه خبرنگاران زیادی همراه کاروان استقلال هستند در هواپیما شایعات زیادی مبنی بر حضور امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی فصل آینده آبی پوشان مطرح شد و حتی این صحبت نقل حرف بازیکنان هم بود.
این شایعه در شرایطی مطرح شده که علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه به همراه حسین فرزامی عضو هیئت مدیره شب گذشته با اتومبیل به تهران بازگشته اند.
از بین بازیکنان نیز مجتبی جباری، خسرو حیدری، تیموریان، شیرزاد، شریفات با اتومبیل شب گذشته به تهران بازگشتند.

hamedss
05-23-2012, 20:48
مظلومی از بازیکنان استقلال حلالیت طلبید

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال از بازیکنان این تیم حلالیت طلبید.

به گزارش خبرگزاری فارس، میشائیل هنکه مربی آلمانی استقلال در فرودگاه مهرآباد پس از تحویل گرفتن وسایلش با اعضای کادرفنی و بازیکنان این تیم خداحافظی کرد.
با توجه به اینکه هنوز تکلیف استقلال برای فصل بعد مشخص نیست و تمرینات این تیم نیز تعطیل است هنکه با همه اعضای تیم خداحافظی کرد. وی پیش از این گفته بود احتمال ماندش در استقلال کم است.
مظلومی نیز با اعضای تیم استقلال خداحافظی کرد و از بازیکنان حلالیت طلبید.
بازیکنان تیم هم با توجه به مشخص نبودن شرایط تیم و شروع تمرینات با هم خداحافظی کردند.

omid2
05-24-2012, 17:10
بحران استقلال از درگيري جباري و كرار آغاز شد
شماره خبر : 43689

پيشكسوت باشگاه استقلال گفت:ضعف مديريتي در اين باشگاه پس از درگيري مجتبي جباري با كرار جاسم بر سر زدن يك ضربه كاشته در ديدار مقابل سايپا مهر كرج در رقابت هاي جام حذفي باشگاه هاي ايران نمايان شد.
صادق ورمزيار در گفت و گو با ايرنا افزود: اظهارات جباري عليه سرمربي، تسليم شدن مديران در مقابل اين بازيكن و جدايي كرار جاسم كه به طور حتم مي توانست كمك شاياني به تيم استقلال براي رسيدن به موفقيت كند، آغازگر بحران در باشگاه استقلال بود.
وي تاكيد كرد: كارنامه تيم فوتبال استقلال در فصلي كه مسوولان اين باشگاه با صرف هزينه هاي گزاف چندين بازيكن مطرح را جذب كردند، قابل قبول نيست.
وي ادامه داد:متاسفانه ضعف مسوولان باشگاه استقلال در مديريت بحران هايي كه در اين تيم به وجود آمد و همچنين قاطع نبودن آنان در برخورد با حاشيه سازان، تيم استقلال را رسيدن به قهرماني ليگ برتر باشگاه هاي ايران و كسب نتايج قابل قبول در ليگ قهرمانان آسيا باز داشت.
ورمزيار افزود: هر چند تيم استقلال پس از انجام چند ديدار خانگي و برتري مقابل تيم شاهين بوشهر كه به دسته اول سقوط كرده است، قهرمان جام حذفي شد اما قهرماني در ليگ برتر را از دست داد و در ليگ قهرمانان آسيا نيز موفق نبود.
بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال در خصوص شكست اين تيم مقابل سپاهان در مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا نيز اظهار داشت: استقلال كه با يك مهاجم گام به ميدان گذاشت بايد به محض دريافت گل در دقايق ابتدايي بازي تغيير سيستم مي داد و با دو مهاجم بازي مي كرد اما كادر فني استقلال اين تصميم را در دقيقه 40 اتخاذ كرد كه ديگر دير شده بود.
وي ادامه داد: پرويز مظلومي سرمربي تيم استقلال چند دقيقه پس از دريافت گل دوم در دقايق ابتدايي نيمه دوم، از حضور در كنار زمين و صحبت با بازيكنان دست كشيد و روي نيمكت قرارگرفت كه اين عمل مظلومي سبب از بين رفتن روحيه بازيكنان براي جبران گل هاي خورده شد.
وي افزود: ورود مسوولان باشگاه و تيم استقلال به مسايل حاشيه اي، جنگ لفظي و كري خواني آنان با مسوولان باشگاه سپاهان نيز اشتباهي محرز بود كه سبب ايجاد استرس زياد در بازيكنان استقلال شد.
پيشكسوت باشگاه استقلال با بيان اينكه اظهارات دلسوزانه اش در ابتداي فصل به مذاق برخي آقايان خوش نيامد گفت: در همان ابتدا گفته بودم كه تيم كهكشاني استقلال با 11 بازيكن به موفقت دست نخواهد يافت و نيمكت آبي پوشان نيز بايد تقويت شود اما به اين اظهارات دلسوزانه هيچ توجهي نشد.
ورمزيار افزود: يك تيم از سه حلقه مديريتي، كادر فني و بازيكنان تشكيل شده است و بايد عملكرد هر يك از اين حلقه ها به طور كارشناسي مورد بررسي قرار گيرد تا نقاط ضعف مشخص شود.
تيم فوتبال استقلال سه شنبه شب با قبول شكست 2 بر صفر مقابل فولاد مباركه سپاهان از صعود به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا بازماند.

omid2
05-24-2012, 17:18
مظلومي: تراكتور را براي قهرماني ببندند شايد بروم!

اين چه بازي بود كه ساموئل انجام داد. مجتبي جباري كجا بود؟ زندي چه كرد؟ خسرو، آندو، آرش و... كداميك را نام ببرم؟ واقعاً عجيب بود
شكست استقلال مقابل سپاهان آينده پرويز مظلومي را در اين تيم مبهم كرده است. شايد او حالا بيش از هر زمان ديگري به جدايي از استقلال نزديك شده باشد. شايعه رفتن پرويز از استقلال به محض آنكه سوت پايان بازي به صدا درآمد شنيده شد. در عين حال مظلومي دوست دارد يك فصل ديگر هم روي نيمكت استقلال باشد تا مثل امير قلعه‌نويي كه 3 سال پي در پي مربي استقلال بود و در سال سوم قهرمان شد اين موقعيت را تجربه كند. شايد در جلسه‌اي كه يكشنبه هفته آينده حول محور سرمربي آينده استقلال انجام مي‌شود مظلومي هم تكليف خود را در استقلال بداند. گفت و گو با مظلومي حول همين محورها است اما طبق معمول با سوال‌هايي درباره بازي سه‌شنبه شب آغاز مي‌شود.
*نمايش بسيار عجيب و دور از انتظاري بود آقاي مظلومي. اين باخت را بايد به حساب چه كساني نوشت؟
مسووليت اين باخت با همه ما است. خودم، همكارانم و شاگردانم. ما خيلي بد بوديم. آنقدر بد كه من نتوانستم تا صبح لحظه‌اي چشم روي چشم بگذارم. تا صبح از خودم سوال مي‌كردم؛ سوال پشت سوال...
*حتماً درباره نحوه عملكرد بازيكنانتان هم سوال‌هاي زيادي از خود پرسيديد؟
بله، از خودم مي‌پرسيدم چرا اينقدر هافبك‌هاي ما ضعيف بودند. اين چه بازي بود كه ساموئل انجام داد. مجتبي جباري كجا بود؟ زندي چه كرد؟ خسرو، آندو، آرش و... كداميك را نام ببرم؟ واقعاً عجيب بود.
*براي خيلي‌ها اين سوال حل نشده كه چرا استقلال حتي يك موقعيت گل را هم به دست نياورد.
ما ضعيف بوديم. بايد بپذيريم سه‌شنبه شب سپاهان از ما بهتر بود. آنها از لحاظ رواني آماده بازي بودند در حالي كه ما از همان ابتداي بازي مشكلاتي از بيرون داشتيم. بخشي از اين مشكلات ناشي از هواداران رقيب بود و بخشي ديگر از آن، از طرف تماشاگران خودمان. بعضي‌ها با پيراهن استقلال به استقلال لطمه مي‌زنند كه اين جاي تأسف دارد.
*باز هم عليه شما دسيسه شده؟!
متأسفانه عده‌اي كه من سرگروه و سردسته آنها را مي‌شناسم از تهران به اصفهان آمده بودند تا عليه من و ديگر اعضاي كادر فني دشنام بدهند. عده‌اي تا هستند همين است و اجازه نمي‌دهند امثال من در استقلال موفق باشند.
*آنها چه كساني هستند؟
اسمشان را بگويم بزرگ مي‌شوند. آنها براي استقلال سم هستند و اجازه نمي‌دهند امثال من در استقلال موفق باشند اما دوست دارم با اينها مبارزه كنم. اگر عمري باقي بود و يك سال ديگر در استقلال ماندم شايد ريشه اين افراد را خشك كردم. من اهل مبارزه كردن هستم و مطمئن باشيد اگر روزي ماندم خيلي‌ها را پاكسازي مي‌كنم، همان‌هايي كه از تهران آمده بودند تا در اين بازي مهم عليه من شعار دهند! آنها اجير شده يكسري افراد هستند.
*تكليف مديريت باشگاه و خودتان كي مشخص مي‌شود؟
فكر مي‌كنم تا يكشنبه هفته آينده هم تكليف مديريت مشخص شود و هم سرمربي.
*چقدر احتمال دارد كه در استقلال بمانيد؟
قبل از بازي هم با من صحبت‌هايي شده بود. گفته بودند تيمت را ببند تا آماده فصل بشوي اما فكر مي‌كنم هر اتفاقي ممكن است رخ دهد.
*شنيديد ممكن است قلعه‌نويي سرمربي استقلال شود؟!
بعضي‌ها كه از اول دوست داشتند جاي من را بگيرند. من درباره اينكه چه كسي مي‌خواهد جايم بيايد فعلاً چيزي نمي‌گويم چون خودم دنبال ماندن هستم. مي‌خواهم بمانم و با يكسري جريان‌ها مبارزه كنم. اگر رفتم آن وقت حرف‌هايي مي‌زنم كه شايد بعضي‌ها خوششان نيايد.
*از دو ماه پيش شنيده مي‌شد مي‌خواهيد به سايپا برويد.
گفتم كه فعلاً فكرم اينجا است. به استقلال فكر مي‌كنم.
*درباره رفتن به تراكتورسازي و تبريز هم نمي‌خواهيد چيزي بگوييد؟
اگر بخواهم به تراكتورسازي بروم بايد آن تيم براي قهرماني بسته شود البته هنوز هيچ صحبت رسمي با باشگاه تراكتورسازي نداشتم و مي‌دانم رفتن به آن تيم با مشكلاتي هم روبرو است كه فعلاً درباره‌اش حرفي نمي‌زنم.
*و اگر استقلال شما را به هر دليل نخواست و به اين دو تيم هم نرفتيد چه سرنوشتي در انتظارتان خواهد بود؟
من كه نمي‌توانم بيكار بنشينم اما قطعاً تصميمي مي‌گيرم كه به نفع خودم باشد. شايد هم شرايط طوري پيش رفت كه سال آينده تيم نداشتم. به هر حال خيلي هم خسته هستم. شايد مدتي استراحت كردم.

ALEX-ss
05-25-2012, 19:10
فتح‌الله‌زاده: استعفا نداده ام

مديرعامل باشگاه استقلال تاکيد کرد از اين سمت کناره‌گيري نکرده و در جلسه با وزير ورزش نيز از او نخواسته‌اند اين کار را انجام دهد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] پس از ديدار استقلال و سپاهان در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا شايعات زيادي پيرامون جدايي فتح الله زاده از جمع آبي پوشان و استعفاي او از هيئت مديره باشگاه استقلال مطرح شد.

علي فتح الله زاده در گفت‌وگو با فارس، در خصوص در اين باره گفت: قصد داشتم سکوت اختيار کنم اما متأسفانه امروز جوي عليه من درست کردند که مجبور هستم پاسخگو باشم. چند روز پيش جلسه‌اي با آقاي عباسي وزير ورزش و دکتر سجادي برگزار و در خصوص قرارداد بازيکنان، مخارج، درآمد و هزينه‌هاي باشگاه صحبت کرديم.

وي افزود: به هيچ عنوان در اين جلسه استعفا ندادم و نخواستند که استعفا بدهم اما انتخاب و انتصاب در هر زمينه‌اي در باشگاه استقلال بر عهده وزير محترم ورزش است و ايشان هرکسي را که بخواهد مي‌تواند انتخاب کند.

مديرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: در اين جلسه وزير ورزش توصيه‌هايي انجام دادند و جلسه بسيار مثبتي را پشت سر گذاشتيم که نزديک به يک ساعت و نيم به طول انجاميد. مطمئن هستم اين جلسه پربار و مثبت بوده چون وزير و معاون ايشان به من اظهار لطف داشتند و من هم تمام راهکارهاي مثبت و چشم انداز آينده را براي آنها شرح دادم.

فتح الله زاده گفت: همانطور که تأکيد کردم، نه استعفا دادم و نه از من خواسته شد که استعفا بدهم. در اين خصوص آقاي سجادي مي‌توانند شهادت دهند که بحث استعفايي در کار نبوده و مي‌توانيد از ايشان سؤال کنيد که چنين بحثي مطرح نشده است.

مديرعامل باشگاه استقلال در پايان گفت: درباره مسائل ديگر قصد سکوت دارم و فعلا هيچ صحبتي انجام نمي‌دهم و فقط از اين جهت که جوي عليه من به راه افتاده بود اين صحبت‌ها را مطرح کردم.

ALEX-ss
05-27-2012, 17:40
آخرين اخبار تحولات استقلال

مدير عامل باشگاه استقلال که با رئيس هيئت مديره اين باشگاه به شدت اختلاف نظر پيدا کرده است، در نشست سرنوشت ساز امروز هيئت مديره شرکت نخواهد کرد تا عملا فضا براي انتخاب مدير عامل جديد را فراهم کند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] به گزارش خبرنگار مهر، اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال امروز يکشنبه در نشست ويژه اي به بررسي شرايط مديريت و سرمربيگري تيم فوتبال اين باشگاه براي حضور در دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر خواهند پرداخت. اين نشست در شرايطي برگزار مي شود که علي فتح الله زاده به عنوان مدير عامل و عضو هيئت مديره صبح امروز راهي ترکيه شد و غايب بزرگ خواهد بود.

در مورد نشست امروز هيئت مديره باشگاه استقلال گفته مي شود برخي اعضا با انتخاب احمد شهرياري به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال موافقت کرده اند و اين احتمال وجود دارد که مدير عامل پيشين باشگاه صباباتري به عنوان جانشين علي فتح الله زاده انتخاب و معرفي شود.

از سوي ديگر هر چند در روزهاي اخير صحبت از بازگشت اميرقلعه‌نويي به استقلال مطرح شده و او همچنان گزينه اصلي نشستن روي نيمکت آبي ها براي فصل آينده است، اما گفته مي شود برخي اعضاي هيئت مديره گزينه خارجي را به داخلي ها ترجيح داده اند و اين احتمال وجود دارد که يک خارجي جانشين پرويز مظلومي شود. هر چند که نزديکان اميرقلعه نويي حضور او در استقلال را قطعي مي دانند.

کادر مديريتي و فني باشگاه استقلال در شرايطي دچار تغييرات وسيع مي شود که اين تيم در رقابتهاي جام حذفي فصل گذشته عنوان قهرماني را به خود اختصاص داد و در رقابتهاي ليگ برتر هم سوم شد اما در ليگ قهرمانان آسيا راه به جايي نبرد.

ALEX-ss
05-27-2012, 17:46
مظلومي به جلسه هيئت مديره استقلال رفت

سرمربي تيم فوتبال استقلال براي شرکت در نشست اعضاي هيئت مديره اين باشگاه به وزارت ورزش و جوانان رفت.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] نشست ويژه اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال براي تعيين مدير عامل و سرمربي فصل آينده آبي پوشان در شرايطي از بعدازظهر امروز يکشنبه در محل وزارت ورزش و جوانان آغاز شده است که علي فتح الله زاده در ايران حضور ندارد و به همراه محمد عباسي راهي ترکيه شده است.

با اين حال پرويز مظلومي که يکي از گزينه هاي مورد نظر هيئت مديره براي نشستن روي نيمکت استقلال در فصل دوازدهم ليگ برتر است، راهي وزارت ورزش شد تا در جمع اعضاي هيئت مديره برنامه هايش را براي هدايت آبي پوشان اعلام کند.

در حالي که برگزاري نشست هيئت مديره باشگاه استقلال مورد توجه رسانه ها قرار گرفته و خبرنگاران و عکاساني را به وزارت ورزش کشانده است، اجازه ورود به محل ساختمان وزارت ورزش به آنها داده نشده تا مقابل در و زير تيغ آفتاب منتظر پايان اين نشست باشند.

ALEX-ss
05-27-2012, 17:47
جلسه هيات مديره باشگاه استقلال آغاز شد

جلسه هيات مديره باشگاه استقلال براي تعيين تکليف مديرعامل اين باشگاه در وزارت ورزش و جوانان آغاز شد.

اين جلسه در حالي برگزار مي شود که علي فتح الله زاده که گفته مي شود آخرين روزهاي حضور در سمت مديرعاملي باشگاه استقلال را مي گذراند، به همراه وزير ورزش و جوانان براي حضور در اردوي تيم ملي به ترکيه رفته است.

از علي نظري جويباري و احمد شهرياري به عنوان جدي ترين گزينه هاي جانشيني فتح الله زاده نام برده مي شود.

شب گذشته جواد زرينچه و غلامحسين فرزامي دو نفر از اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال در دفتر سيد احمد رسولي نژاد رييس اين هيات مديره جلسه اي برگزار کرده بودند.

حراست وزارت ورزش و جوانان از ورود خبرنگاراني که قصد کسب خبر از اين جلسه را داشتند جلوگيري کرده است.

ALEX-ss
05-27-2012, 17:47
اکبرپور: حضورم در استقلال قطعي نيست

مهاجم فصل گذشته تراکتور‌سازي با تاکيد بر اينکه قرارداد‌ي با استقلال نبسته‌،‌ گفت: حضورم در اين تيم قطعي نيست.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] پس از اينکه علي فتح‌الله زاده اعلام کرد روز گذشته با دو بازيکن به توافق رسيده اين شايعه به وجود آمد که يکي از اين بازيکنان سياوش اکبر‌پور بازيکن فصل گذشته تراکتور‌سازي است.

اکبر‌پور اين خصوص گفت: هيچ قراردادي با استقلال امضا نکرده‌ام. چند روز پيش با فتح‌الله‌زاده مذاکره کردم اما همه چيز به آينده موکول شد.

وي افزود: حضورم در استقلال قطعي نيست و صحبت ما در حد مذاکره بود و تصميم گرفتم در چند روز آينده وضعيت خودم را مشخص کنم.

ALEX-ss
05-27-2012, 18:13
مظلومي:چهارشنبه همه چيز مشخص مي‌شود

پرويز مظلومي گفت: چهارشنبه هفته جاري تکليف سرمربي و مديرعامل استقلال مشخص مي‌شود.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] پرويز مظلومي پس از خارج شدن از جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال در حالي که جلسه همچنان ادامه دارد، گفت: صحبت‌هاي خوبي انجام شد و بايد ببينيم چه کسي مديرعامل مي‌شود. من گزارش کار فصل گذشته را دادم. نتايج بدي نگرفته بوديم که بخواهم اکنون بازخواست شوم. همه چيز خوب بوده و نبايد همه چيز را زير سؤال برد. هنوز اعضاي هيئت مديره براي انتخاب مديرعامل به جمع بندي نرسيدند.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا فتح الله زاده به عنوان مديرعامل به کارش ادامه مي‌دهد گفت: من جواب اين سؤال را نمي‌دانم. گزارش فصل گذشته خودم را ارائه کردم و نتيجه آن چهارشنبه مشخص مي شود.

مظلومي درباره اينکه آيا از او ليست خواسته اند يا خير اظهار داشت: از من ليستي خواسته نشد فقط نظرم را خواستند و تا زماني که مديرعامل مشخص نشود تکليف سرمربي معلوم نمي شود. طبق قانون مديرعامل بايد سرمربي را انتخاب کند. من فقط گزارش سال قبل را دادم. تکليف مديرعامل و سرمربي چهارشنبه مشخص مي‌شود. من هم يکي از گزينه‌هاي سرمربي‌گري هستم و بقيه گزينه‌ها را نمي‌دانم. بهتر است از خود آقايان بپرسيد که چه کساني گزينه هستند. من نه فهرست دادم نه کتبا چيزي نوشتم.

مظلومي در پاسخ به اين سؤال که آيا نظرش روي فتح الله زاده مثبت است يا خير گفت: معلوم است که نظرم روي فتح الله زاده مثبت است. او براي اين تيم زحمت کشيده و خود آقايان هم مي‌دانند و نمي‌شود به راحتي از نام فتح الله زاده گذشت البته من نبايد در مورد مديرعامل نظر بدهم.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا دوست دارد در استقلال بماند يا خير گفت: من گفتم آمادگي ماندن دارم و بايد ديد نظر آقايان چيست.

سرمربي فصل گذشته آبي پوشان در مورد اينکه چقدر احتمال ماندنش وجود دارد عنوان کرد: 50- 50 است. هيئت مديره اول بايد مديرعامل را انتخاب کند، شايد مديرعامل نخواست با من کار کند.

مظلومي در پاسخ به اين سؤال که آيا نتايج استقلال در ليگ قهرمانان آسيا در تصميم گيري مديران اين تيم تأثيرگذار است يا خير خاطرنشان کرد: مقابل سپاهان حذف ناراحت‌کننده‌اي داشتيم اما نبايد با يک باخت همه چيز زير سؤال رود. بچه‌ها در اين مسابقه ضعيف بودند و در اين دو سال به اين ضعيفي نبودند. شايد اگر بيرون از کشور بازي مي‌کرديم بهتر نتيجه مي گرفتيم.

وي درباره اينکه آيا با رضا عنايتي و سياوش اکبرپور طبق خواسته او مذاکره شده‌اند گفت: من ليستي به باشگاه ندادم، فقط گزارش کارم را دادم و گزينه فتح الله زاده بودم و قرار بود که خود امروز در جلسه باشد اما به دليل سفر به ترکيه در اين جلسه حاضر نشد.

مظلومي درباره اينکه گفته مي‌شود با تراکتورسازي مذاکره کرده گفت: ‌من با هيچ تيمي مذاکره نکردم. اگر با استقلال به نتيجه نرسيدم به تيم‌هاي ديگر فکر مي‌کنم.

hamedss
05-27-2012, 20:30
استقلال را به اين آقايان بدهيد تا «تماشايى» شود!

.۱ اگر قرار بر حركت قلم روى كاغذ و افشاى ويژگى هاى برخى از همكاران رسانه اى باشد ، حرف و حديث آنقدر پرحجم است كه مى بايست آن را با مثنوى «هفتاد من» كاغذ قياس كرد. كوتاه سخن اما درباره برخى از اين خبرنگاران اينكه، خودشان اعضاى اصلى تحريريه نشريه سازمان ليگ ضعيف ترين رئيس فدراسيون فوتبال را تشكيل مى دادند و در ارگان آنها مى نوشتند اما در بيرون تحريريه نشريه مذكور ، ژست روشنفكرى مى گرفتند و خودشان را منتقد ورزش مى دانستند اما كارى به كار ضعف ها و كاستى هاى آقاى رئيس فدراسيون نداشتند و برخلاف رسالت واقعى يك روزنامه نگار به خاطر فعاليت جنبى شان بر طبل حمايت از وى مى كوبيدند.
.۲ انتخابات اخير رياست فدراسيون فوتبال ، يكى از نقاط تار يك روزنامه نگارى آقايان است كه فعلا قصدى بر تاباندن نور بر زواياى مختلف آن نداريم و با ذكر مثالى گذرا از آن عبور مى كنيم. ماجرا از اين قرار بود كه قصد وزارت ورزش، رياست قريب بر كرسى رياست فدراسيون فوتبال بود و اينها كه اين موضوع را برنمى تابيدند و دوست داشتند بر فدراسيون چنبره بزنند، با انتقادات شديد و ملتهب كردن جو جامعه به سود كفاشيان وزارت ورزش را به گوشه رينگ بردند كه در صورت آمدن قريب، فوتبال تعليق مى شود. پس از انتخاب مجدد كفاشيان به عنوان رئيس جديد، اين مساله از سوى وزارت ورزش مطرح شدكه چون كفاشيان بازنشسته است، انتخابات غيرقانونى بوده و بايد تجديد شود اما همين روزنامه نگاران وابسته، زير پرچم كفاشيان سينه زدند و با تزريق التهاب به جامعه- براى آنكه به هدفشان برسند- و با انعكاس تيترهاى چند مترى(!) سعى در تخريب وزير ورزش و اين وزارتخانه داشتند كه به هدفشان نيز رسيدند و كفاشيان در سمت خود ابقا شد تا بدين ترتيب روزنامه نگارى پاك و بدون دلالى معنا شود.۳. يك مثال تاريخى هم بزنيم از تماميت خواهى آقايان ژورناليست. اين روزنامه نگاران پاك ، ۱۲ سال قبل آتش تهيه دعواهاى مديريتى پرسپوليس را در حمايت از يك مدير خاص فراهم كردند تا با درگيرى به وجود آمده بين على ميرزايى، على پروين ، امير عابدينى، حوزه هنرى، سعيد فائقى و سازمان تربيت بدنى، پرسپوليس مقتدر آن دوران به خاك سياه بنشيند. پرسپوليس كه در آن برهه ، روزگارى طلايى داشت به خاطر خودخواهى اين آقايان- در نشريه اى كه نامش نزديك به نام نشريه فعلى آنهاست- دچار افت فاحش شد و اينها با گرفتن زمام روزنامه پرسپوليس وقت، پاداش خودش خدمتى به آقاى ايكس را گرفتند. .۴روزنامه نگاران پاك ، حالا چنگ و دندان تيز كرده اند براى استقلال. آنها با حمله به يكى از گزينه هاى اصلى مديرعاملى استقلال ، به دنبال آن هستند تا با اهتمام بيشتر گزينه مورد نظر خود را به وزارت ورزش تحميل كنند. آنها مى خواهند بار ديگر رسالت تاريخى خود را در يكى از ۲ قطب اصلى فوتبال عملياتى كنند و براى رسيدن به اين مهم، ازهيچ ترفندى فروگذار نيستند. هرچه به ذهنشان برسد، بدون تفكر روى كاغذ مى آيد تا هدفشان تحقق يابد. اينها براى نيل به هدفشان هر انگى كه بخواهند به پيشانى ديگران مى زنند و با اين همه سابقه مطبوعاتى، نمى دانند خودشان زير ذره بين هستند وريزترين حركاتشان رصد مى شود.۵. مى گويند«خداوند رحمان» ۲ بار به بندگانش مى خندد. اول ، زمانى است كه عده اى مى خواهند يك نفر را به زمين گرم بزنند و خدا نمى خواهد و نمى گذارد. دوم ، زمانى است كه دسته اى از مردم ، مى خواهند به شخصى عزت بدهند و آن را بالا ببرند اما خدا نمى خواهد و چنين اتفاقى نمى افتد. اين چند خط پايانى را هم نوشتيم تا يك يادآورى باشد براى اين دوستان؛ عزت و ذلت دست خداست و خارج از قدرت اين روزنامه نگاران پاك! اما اگر اينها دوست دارند مثل پرسپوليس ۱۲ سال قبل، استقلال امسال را نابود كنند و هواداران ميليونى اش را ناراضى، ما راضى هستيم كه حتى خود اين دوستان مديرعامل باشگاه استقلال شوند! تا دست از سر استقلال بردارند. حرف و سخن بسيار ديگر هم باشد براى زمانى كه بار ديگر آقايان مثل سلمانى هاى قديم زمان بيكارى بخواهند سر يكديگر را بتراشند، آنوقت اين ۵ بند مى شود ۵۰ بند.

hamedss
05-27-2012, 20:32
حرف هايى براى نشنيدن

انصاف چيز بدى نيست!

اين روزها «پرويز مظلومى» محكوم ترين محكوم همه عالم محسوب مى شود؛ اتهامش مشخص است؛ استقلال خوب نبود! استقلال در ليگ قهرمان نشد؛ مقصرش پرويز مظلومى است، استقلال در ليگ قهرمانان آسيا حذف شد؛ تقصير مظلومى است، استقلال در آخرين «داربى سرخابى» بازى ۲ بر صفر برده را با شكست ۳ بر ۲ عوض كرد؛ تقصير مظلومى است. استقلال ۶ امتياز برترى اش رادر نيم فصل ، از دست داد و از تراكتورسازى هم عقب افتاد و سوم شد؛ مقصر مظلومى است. آرى ... پرويز مظلومى مقصر است... در همه شكست هاى استقلال مظلومى مقصر است... هرجا كه استقلال ناكام شد مظلومى مقصر بود،... در همه اتفاقات بد مظلومى مقصر بود؛ اصلا پرويز مظلومى مربى نيست! هراتفاق خوبى هم كه براى استقلال رخ داده، مسببش مظلومى نبوده؛ استقلال صاحب ركورد ۴ بار شكست دادن پياپى پرسپوليس شد؛ به مظلومى ربطى ندارد! آبى پوشان تهرانى فاتح جام حذفى شدند؟ به پرويز خان ارتباطى ندارد! استقلال (پس از چندين سال) دوبار پياپى سهميه آسيايى گرفت؟ مظلومى مسببش نبود! در فصل قبل كه استقلال ۸ نفر از بازيكنان ثابتش را از دست داده بود و در واپسين روزهاى قبل از ليگ، با يك تيم نصفه و نيمه بسته شد و توانست نايب قهرمان شود، به توانايى هاى مظلومى ارتباطى نداشت؟ همين امسال كه استقلال شاه مهره اى به نام «مجيدى» را از دست داد و دوتا از ستاره هاى خارجى اش «كرار - وليد على» را از دست داد و در اواسط راه «آندو ، جبارى ، كيانوش و ميلاد ميداودى» را بخاطر مصدوميت از دست داد، با اين حال يك جام آورد و با يك امتياز كمتر قهرمانى ليگ را از دست داد، اينها هيچكدامش به پرويز مظلومى ارتباطى ندارد؟ بازيكنان اين تيم مثل «جبارى» مدام براى استقلال حاشيه درست كردند و با اين حال استقلال خوب نتيجه گرفت؛ اينكه هنر مظلومى محسوب نمى شود و ... آرى دوستان، همه اينها را نوشتيم تا يك جمله سه كلمه اى رابيان كنيم؛ «انصاف داشته باشيم» پرويز مظلومى ضعف هاى زيادى داشت و مهمترينش «ترسو بودن» اوست، كسى منكر اين ضعف مظلومى نيست اما توانايى هاى مظلومى را هم باور كنيد تا ما هم باور كنيم كه ؛ شما با انصاف هستيد!
حرف هاى قشنگ و مرد ميدان!
چندين سال است كه ما اين مجيد خان جلالى را ميشناسيم كه غير از گله كردن از اين و آن و «قشنگ حرف زدن» كار ديگرى انجام نمى دهد! البته ما منكر علم «مجيد جلالى» نيستيم اما آنچه كه مى دانيم اين است كه ؛ ميان حرف زدن و عمل كردن، تفاوت از زمين تا آسمان است! مجيد كامپيوتر از چند سال قبل و خصوصا پس از قهرمان كردن پاس نامش يكمرتبه به عنوان مربى با دانش بر سر زبانها افتاد. پس از آن و تا امروز، آنچه كه از «جلالى» ديده ايم، بيشتر «حرف هاى قشنگ» بوده و بس.
آلبانى را دست كم نگيريم
امروز قرار است تيم ملى آخرين ديدار تداركاتى اش قبل از رويارويى با ازبكستان را مقابل آلبانى انجام بدهد. البته يادمان باشد كه آلبانى تيم ضعيفى هم نيست، آنها در آخرين ديدار دوستانه شان مقابل قطر، ۲ بر يك تيم قطر را شكست دادند، يعنى همان تيمى را كه با ما همگروه است! يقينا نتيجه اين ديدار مى تواند به لحاظ روحى براى شاگردان «كوئيروش» خيلى موثر باشد؟ اگرچه مرد پرتغالى بيشتر مى خواهد در اين ديدار چند بازيكن جديد و مخصوصا «امين نظرى» را كه از سوئد آمده تست كند اما در هر صورت نتيجه ديدار امروز هم از نظر روحى و هم به لحاظ رنكينگ، براى ما مهم است!
در استقلال چه مى گذرد؟
راستى در استقلال چه مى گذرد؟ درست از فرداى روزى كه آبى پوشان به سپاهان باختندو تكليفشان روشن شد، هركس از راه رسيد در مورد آينده اين تيم يك اظهار نظر كرد؛ از طرفى مى گويند«فتح الله زاده استعفا داده» اما خود حاجى منكر استعفايش شده! رسولى نژاد كه اپوزيسيون اصلى مديرعامل آبى پوشان مى باشد، با قاطعيت از آوردن قلعه نويى سخن مى گويد اما خود قلعه نويى منكر هر گونه صحبتى با رئيس هيأت مديره استقلال شده! از طرف ديگر مظلومى مى گويد:« براى فصل بعد با چندتا از بازيكنان تسويه حساب مى كنم» و از اينطرف فرزامى معتقد است؛ بايد صبر كنيم تا تكليف قلعه نويى با تراكتورسازى روش شود» جواد زرينچه هم از مديرعامل استقلال حمايت كرده و مى گويد:« رفتن حاجى به صلاح تيم نيست!» در اين ميان وضعيت بازيكنان هم مبهم است؛ تعدادى از آنها مانند رحمتى، جبارى و فريدون زندى، اعلام كرده اند اگر قلعه نويى بيايد از استقلال مى روند اما از گوشه و كنار مى شنويم كه دوستان و نمايندگان «ژنرال» دارند در پس پرده با اين بازيكنان حرف مى زنند تا براى ماندن راضيشان سازند! در كنار همه اين حرف و حديثها ، ناگهان خبر مى رسد كه فتح الله زاده گفت و گويى با «كريستف دام» انجام داده و در صورت ابقاى حاجى در استقلال ، مرد آلمانى سرمربى فصل بعد استقلال خواهد شد و... ما كه سرگيجه گرفته ايم ، واى به حال هواداران استقلال كه در اين يك هفته چه كشيده اند؟ فقط خدا كند امروز «يكشنبه» تكليف استقلال و ماندن و رفتن فتح الله زاده، روشن شود، چراكه تداوم اين وضعيت، آينده اى بسيار مبهم را براى استقلال در برخواهد داشت!
تكليف پرسپوليس كى روشن مى شود؟
حالا كه از وضعيت مبهم استقلال و از آينده نامعلوم اين تيم گفتيم، بد نيست در مورد پرسپوليس هم حرفى بزنيم؛ اينطور كه از ظواهر امر برمى آِيد، رويانيان قصد دارد امسال بهترين نفرات و بازيكنان ليگ را در پرسپوليس جمع كند؛ از كريم انصارى فرد سايپا گرفته تا بنگر و حسينى سپاهان و همچنين گردان از ذوب آهن و ادينهوى برزيلى را و احتمالا فونيكه سى از آبادان و ... و اما وسط اين بگير بگيرها ، ناگهان خبر مى رسد كه احتمال دارد دنيزلى از پرسپوليس برود و به همين خاطر «سردار » نيز گفت و گويى را با «شهريار» آغاز كرده و قصد دارد « دايى» را دوباره به پرسپوليس برگرداند! راستى وضعيت پرسپوليس چه مى شود؟ تكليف استقلال شايد امروز روشن شود اما تكليف سرخپوشان تهرانى كى و توسط چه كسى روشن خواهد شد؟!

hamedss
05-27-2012, 20:34
امروز، روز سرنوشت ساز استقلال

جلسه هيات مديره باشگاه استقلال براى مشخص شدن مديرعامل و سرمربى امروز برگزار مى شود. امروز روز مهمى براى باشگاه استقلال است و قرار است اعضاى هيات مديره باشگاه گرد هم آيند تا مديرعامل و سرمربى فصل آينده را مشخص كنند.گمانه زنى ها در خصوص انتخاب مديرعامل و سرمربى زياد است و صحبت از استعفاى فتح الله زاده، بركنارى وى، حضور نظرى جويبارى و يا شهريارى مديرعامل پيشين صباى قم به عنوان مديرعامل جديد باشگاه مطرح شده است. با اين حال فتح الله زاده روز گذشته در گفت و گويى اعلام كرد نه تاكنون استعفا داده و نه از او خواسته اند چنين كارى كند و اين گونه بر يكى از اين گمانه زنى ها يعنى استعفايش خط بطلان كشيد. اين در حالى كه رسولى نژاد گفته بود فتح الله زاده جزء گزينه هاى مديرعاملى نيست و با توجه به اين نكته شايد امروز شاهد انتخاب مديرعامل جديدى باشيم. شركت يا عدم شركت هر يك از اعضا مى تواند معادلات را بهم بزند. هيات مديره استقلال شامل احمد رسولى نژاد، اميدوار رضايى، على فتح الله زاده، مقداد نجف نژاد، عبدالرضا ساور، جواد زرينچه و غلامحسين فرزامى با انتخاب هايشان بايد در طول فصل آينده پاسخگوى هواداران ميليونى آبى پوشان باشند. از اين جمع اميدوار رضايى، نجف نژاد و عبدالرضا ساور تاكنون به اتفاقات رخ داده و اظهارنظرهاى مديرعامل و رئيس هيات مديره واكنشى نشان نداده اند و بايد در جلسه سرنوشت ساز امروز چه تصميمى مى گيرند.

hamedss
05-27-2012, 20:44
فتح الله زاده در جلسه هيات مديره استقلال شركت نمى كند

على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال به احتمال قريب به يقين در جلسه امروز(يكشنبه) هيات مديره باشگاه استقلال شركت نخواهد كرد. جلسه امروز هيات مديره استقلال كه يكى از مهم ترين جلسات هيات مديره استقلال در سالهاى اخير است و نقشى بسيار تعيين كننده اى در سرنوشت اين باشگاه خواهد داشت، بدون حضور فتح الله زاده برگزار خواهد شد.بنا بر همين گزارش شنيده مى شود از آنجايى كه فتح الله زاده اميد چندانى به ادامه همكارى با استقلال ندارد و حتى شنيده مى شود كه در جلسه اى كه روز پنجشنبه با عباسى، وزير ورزش داشته استعفاى خود را تقديم رئيس مجمع باشگاه استقلال كرده، تمايلى به حضور در اين جلسه نداشته تا اعضاى هيات مديره در غياب وى راحت تر بتوانند در مورد جانشين وى بحث كرده و گزينه مورد نظرشان را انتخاب كنند.

hamedss
05-27-2012, 20:44
آخرين شايعات از تركيب جديد باشگاه استقلال

شهريارى مديرعامل مى شود

در شرايطى كه همه شواهد و قرائن حكايت از بازگشت قلعه نويى به استقلال دارد اما شايد اين اتفاق نيفتد و آلن ژيرس فرانسوى سكان هدايت آبى پوشان را برعهده بگيرد.احمد رسولى نژاد تاكيد كرده امروز به صورت رسمى مديرعامل و سرمربى جديد استقلال را معرفى خواهد كرد. هواداران پرتعداد استقلال هم منتظرند ببينند چه نسخه اى براى تيمشان پيچيده خواهد شد. در فاصله۲۴ ساعت مانده به محقق شدن وعده رييس هيات مديره باشگاه استقلال، اخبار جالبى به گوش مى رسد.در حالى كه تمام شواهد و قرائن حكايت از بازگشت امير قلعه نويى به استقلال دارد اما يك منبع آگاه كه علاقه اى ندارد نامش فاش شود، مدعى شد كه سرمربى فصل آينده استقلال خارجى است. گفته مى شود «آلن ژيرس» فرانسوى كه سرمربيگرى تيم مالى را برعهده داشته، قرار است روى نيمكت آبى پوشان بنشيند. از طرفى صادق ورمزيار بازيكن سابق استقلال هم به عنوان دستيار ايرانى او انتخاب شده است.بدين ترتيب شانس قلعه نويى و ژيرس براى قبول هدايت استقلال يكسان است و به احتمال فراوان يكى از اين ۲ مربى سرمربى استقلال خواهد شد.همانطور كه چند روز پيش عنوان شد، سردار شهريارى هم به عنوان مديرعامل استقلال جايگزين فتح الله زاده خواهد شد و البته عباس مرادى دوست ۲۷ ساله سردار هم به عنوان قائم مقام مشغول فعاليت خواهد شد.

hamedss
05-27-2012, 20:47
با وجود مشكلات مالى بازيكنان براى تسويه حساب فراخوانده شدند

بازيكنان تيم استقلال ۷۰ درصد از پيش قراردادهاى خود را دريافت كردند اما مربيان اين تيم تا به حال ۵۰ درصد از قراردادهاى خود را نيز دريافت نكردند به همين دليل پيش از آغاز تعطيلات از مسئولان درخواست شده است كه هرچه سريعتر براى انجام تسويه حساب اقدامات لازم را انجام دهند تا مشكلات مالى بازيكنان و اعضاى اين تيم حل شود.مسئولان تيم استقلال معتقدند كه مشكلات مالى باشگاه همچنان ادامه دار است اما اعضاى مسئول قصد دارند به منظور جلوگيرى از مشكلات بازيكنان را به صورت گروهى به باشگاه فراخوانده و در خصوص پرداخت پول آنها اقدامات لازم را انجام دهند از طرفى برخى بازيكنان و اعضاى كادر فنى مدعى شدند كه در صورت عدم دريافت پول قراردادهاى خود از باشگاه استقلال قادر به آغاز تعطيلات نيستند و شرايط مالى شان طورى است كه تنها در صورتى مى توانند براى پايان فصل و گذراندن تعطيلات اقدام كنند كه حداقل تيمى از طلبهايشان را دريافت كنند. فتح الله زاده قول داده است كه پس از اولويت شرايط مالى بازيكنان را مورد بررسى قرار دهد و مبالغ مالى آنها را پرداخت كند البته بازيكنانى كه آزاد هستند و قراردادى با آبى ها ندارند در اولويت قرار دارند زيرا برخى از آنها قصد ادامه همكارى با اين تيم را ندارند.اعضاى تيم استقلال همچنان مشكلات مالى متعددى هستند و مسئولين نيز بايد پيش قراردادهاى بازيكنان را به آنها پرداخت كنند به همين دليل اعلام شده است كه اعضاى اين تيم به زودى و در هفته آينده براى تسويه حساب به باشگاه فراخوانده مى شوند.

hamedss
05-27-2012, 20:49
با وجود مشكلات مالى بازيكنان براى تسويه حساب فراخوانده شدند

بازيكنان تيم استقلال ۷۰ درصد از پيش قراردادهاى خود را دريافت كردند اما مربيان اين تيم تا به حال ۵۰ درصد از قراردادهاى خود را نيز دريافت نكردند به همين دليل پيش از آغاز تعطيلات از مسئولان درخواست شده است كه هرچه سريعتر براى انجام تسويه حساب اقدامات لازم را انجام دهند تا مشكلات مالى بازيكنان و اعضاى اين تيم حل شود.مسئولان تيم استقلال معتقدند كه مشكلات مالى باشگاه همچنان ادامه دار است اما اعضاى مسئول قصد دارند به منظور جلوگيرى از مشكلات بازيكنان را به صورت گروهى به باشگاه فراخوانده و در خصوص پرداخت پول آنها اقدامات لازم را انجام دهند از طرفى برخى بازيكنان و اعضاى كادر فنى مدعى شدند كه در صورت عدم دريافت پول قراردادهاى خود از باشگاه استقلال قادر به آغاز تعطيلات نيستند و شرايط مالى شان طورى است كه تنها در صورتى مى توانند براى پايان فصل و گذراندن تعطيلات اقدام كنند كه حداقل تيمى از طلبهايشان را دريافت كنند. فتح الله زاده قول داده است كه پس از اولويت شرايط مالى بازيكنان را مورد بررسى قرار دهد و مبالغ مالى آنها را پرداخت كند البته بازيكنانى كه آزاد هستند و قراردادى با آبى ها ندارند در اولويت قرار دارند زيرا برخى از آنها قصد ادامه همكارى با اين تيم را ندارند.اعضاى تيم استقلال همچنان مشكلات مالى متعددى هستند و مسئولين نيز بايد پيش قراردادهاى بازيكنان را به آنها پرداخت كنند به همين دليل اعلام شده است كه اعضاى اين تيم به زودى و در هفته آينده براى تسويه حساب به باشگاه فراخوانده مى شوند.

hamedss
05-27-2012, 20:50
جذب دروازه بان خارجى تكذيب شد

با اينكه مصدوميت طولانى مدت مهدى رحمتى تأييد نشده و اين دروازه بان به فيزيوتراپى ادامه مى دهد اما شايعه شده است، در پى اعلام جدايى وى از استقلال و حضور در تيم پرسپوليس، آبى ها به دنبال جذب يك دروازه بان خارجى هستند.صحبت از حضور يك دروازه بان خارجى است كه سابقه حضور در چند تيم خوب را نيز داراست اما مسئولان در باشگاه استقلال اين اخبار را رد كرده و اعلام داشتند كه قصد ندارند شرايطى فراهم كنند تا براى فصل بعد يك دروازه بان خارجى جذب كنند.

hamedss
05-27-2012, 20:50
قريب: انجام تغييرات به سود باشگاه استقلال نيست

پس از پايان رقابتهاى ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا خبرهاى زيادى در مورد انجام تغييرات در باشگاه استقلال مطرح شد كه يكى از آنها بازگشت محمدحسين قريب به باشگاه آبى تهرانى به عنوان عضو هيات مديره بود. اتفاقى كه از سوى قريب رد شد.محمد حسين قريب ضمن تاكيد بر اينكه به هيچ عنوان قصد ندارد به فوتبال برگردد، گفت: به دليل درگير بودن با مسائل اجرايى كشور به هيچ عنوان قصد بازگشت به فوتبال و خصوصا باشگاه استقلال را ندارم و صحبت هايى كه مطرح مى شود گمانه زنى اهالى اين رشته است.قريب خاطرنشان كرد: طى روزهاى گذشته خبرهاى زيادى در مورد حضور بنده در هيات مديره استقلال مطرح شده است اما تاكيد مى كنم كه قصد بازگشت به فوتبال را ندارم و در شرايطى فعلى نيز ايجاد تغييرات را به سود باشگاه استقلال نمى دانم.

hamedss
05-27-2012, 20:51
جدايى مولايى از استقلال

پس از پايان رقابت هاى ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا، عليرضا مولايى مربى بدنساز تيم فوتبال استقلال از اين تيم جدا خواهد شد.عليرضا مولايى در حاليكه در فصل قبل ليگ برتر مربى بدنساز پرسپوليس بود، در ليگ يازدهم در استقلال حضور داشت و همانند جدا شدن از پرسپوليس، اين بار نيز از استقلال به طور حتمى جدا خواهد شد و هيچ تمايلى براى ماندن در تركيب كادر فنى استقلال ندارد. گفتنى است؛ ليست بازيكنانى كه با استقلال قرارداد ندارند، به ۱۶ نفر مى رسد كه به اين ترتيب بازيكن آزاد خواهند بود.

hamedss
05-27-2012, 20:54
پيشنهاد استقلال به امرايى

كيوان امرايى مهاجم تيم مس كرمان فصل آينده قصد ندارد پيراهن اين تيم را بر تن كند. او پس از ۲ سال حضور در مس كرمان پيراهن شماره ۱۰ اين تيم را از تن بيرون مى آورد و فصل آينده پيراهن تيم ديگرى را بر تن خواهدكرد.گويا از باشگاه استقلال هم با امرايى تماس گرفته و از او خواسته اند چند روزى صبر كند تا وضعيت اين تيم مشخص شود.

hamedss
05-27-2012, 20:58
نشست فتح الله زاده و مظلومى

سرمربى تيم استقلال جلسه اى را با مديرعامل باشگاه برگزار كرد.پرويز مظلومى ظهر روز شنبه با حضور در دفتر باشگاه استقلال با على فتح الله زاده ديدار و گفت و گو كرد. قرار است در جلسه امروز هيات مديره استقلال وضعيت نهايى كادر مديريتى و فنى مشخص شود.

hamedss
05-27-2012, 21:42
اعلام نام 4 گزینه مدیرعاملی استقلال

کلمنته گزینه سرمربیگری آبی‌ها

خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره استقلال اسامی 4 گزینه مدیرعاملی این باشگاه را اعلام کرد که در بین آنها نامی از فتح‌الله‌زاده دیده نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس جواد زرینچه پس از نشست امروز هیئت مدیره استقلال در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا صحبت‌‌های مظلومی را درباره مسائل مختلف شنیدیم و سپس پیشنهادهایی را برای مدیرعاملی استقلال مورد بررسی قرار دادیم و قرار شد با گزینه‌ها صحبت‌هایی انجام شود.
وی افزود: فقط گزارش‌های لازم را گرفتیم. همچنین از مظلومی نیز برنامه‌هایش را گرفتیم. قرار شد گزینه خارجی را نیز مورد بررسی قرار بدهیم تا به نتیجه نهایی برسیم.
زرینچه ادامه داد: روز چهارشنبه وقتی که فتح‌الله‌زاده به ایران بیاید تکلیف خیلی‌ چیزها روشن می‌شود.
وی در پاسخ به این سؤال که با نبود مدیرعامل چطور مربی انتخاب می‌کنید گفت: قرار شده به جمع‌بندی‌‌ لازم برسیم و سپس دست مدیرعامل را برای انتخاب باز بگذاریم. از مظلومی گزارش خوبی گرفتیم و قلعه‌نویی نیز امروز نیامد. قرار است قلعه‌نویی روز سه‌شنبه در جلسه‌ ما شرکت کند و روز چهارشنبه همه چیز مشخص شود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد: گزینه خارجی نیز داریم که این گزینه کلمنته است. ما به دنبال این هستیم تا به جمع‌بندی‌ لازم برسیم و سپس تصمیم‌ نهایی را مدیرعامل خواهد گرفت.
وی گفت: شهریاری، کردنوری، امیدوار رضایی و صلاحی گزینه‌های مدیرعاملی ما هستند. امیدواریم تا روز چهارشنبه همه چیز مشخص شود.

hamedss
05-27-2012, 21:42
تکلیف مدیرعامل و سرمربی استقلال تا پایان هفته مشخص می‌شود

خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت که جلسه هیئت مدیره تا پایان هفته تشکیل می‌شود تا هر چه سریع‌تر تکلیف مدیرعاملی و کادرفنی مشخص شود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت وزارت ورزش وجوانان احمد رسولی‌نژاد پس از جلسه هیئت مدیره گفت: در این نشست ابتدا پرویز مظلومی سرمربی استقلال گزارشی از عملکرد فنی خود و تیم استقلال در فصل گذشته فوتبال کشور و لیگ قهرمانان آسیا را ارائه و برنامه های خود برای فصل آینده را نیز برای هیئت مدیره تشریح کرد. سپس مشاور مالی باشگاه گزارشی از وضعیت مالی را برای هیئت مدیره ارائه کرد.
رسولی نژاد ادامه داد: از آنجا که مدیرعامل باشگاه به همراه وزیر محترم ورزش و جوانان در سفر خارج از کشور هستند قرار شد پس از بازگشت وی مجددا نشستی را با حضور تمامی اعضای هیئت مدیره تشکیل دهیم که در آن نشست گزارشی از عملکرد آقای فتح الله زاده در مدت زمان مدیرعاملی استماع و سپس تصمیمات نهایی در خصوص تعیین مدیرعامل و سرمربی فصل آینده استقلال اتخاذ خواهد شد.
رسولی نژاد با بیان اینکه آینده خوب و روشنی در انتظار استقلال خواهد بود گفت: جلسه هیئت مدیره تا پایان هفته تشکیل می شود تا هر چه سریع‌تر تکلیف مدیر عاملی و کادر فنی باشگاه مشخص شود و از هواداران خوب استقلال می خواهم که هیچگونه نگرانی نداشته باشند.
در نشست امروز که در دفتر رسولی نژاد تشکیل شد به غیر از علی فتح الله زاده تمامی اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال حضور داشتند.

hamedss
05-27-2012, 21:43
اعلام نام 4 گزینه مدیرعاملی استقلال

کلمنته گزینه سرمربیگری آبی‌ها

خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره استقلال اسامی 4 گزینه مدیرعاملی این باشگاه را اعلام کرد که در بین آنها نامی از فتح‌الله‌زاده دیده نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس جواد زرینچه پس از نشست امروز هیئت مدیره استقلال در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا صحبت‌‌های مظلومی را درباره مسائل مختلف شنیدیم و سپس پیشنهادهایی را برای مدیرعاملی استقلال مورد بررسی قرار دادیم و قرار شد با گزینه‌ها صحبت‌هایی انجام شود.
وی افزود: فقط گزارش‌های لازم را گرفتیم. همچنین از مظلومی نیز برنامه‌هایش را گرفتیم. قرار شد گزینه خارجی را نیز مورد بررسی قرار بدهیم تا به نتیجه نهایی برسیم.
زرینچه ادامه داد: روز چهارشنبه وقتی که فتح‌الله‌زاده به ایران بیاید تکلیف خیلی‌ چیزها روشن می‌شود.
وی در پاسخ به این سؤال که با نبود مدیرعامل چطور مربی انتخاب می‌کنید گفت: قرار شده به جمع‌بندی‌‌ لازم برسیم و سپس دست مدیرعامل را برای انتخاب باز بگذاریم. از مظلومی گزارش خوبی گرفتیم و قلعه‌نویی نیز امروز نیامد. قرار است قلعه‌نویی روز سه‌شنبه در جلسه‌ ما شرکت کند و روز چهارشنبه همه چیز مشخص شود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد: گزینه خارجی نیز داریم که این گزینه کلمنته است. ما به دنبال این هستیم تا به جمع‌بندی‌ لازم برسیم و سپس تصمیم‌ نهایی را مدیرعامل خواهد گرفت.
وی گفت: شهریاری، کردنوری، امیدوار رضایی و صلاحی گزینه‌های مدیرعاملی ما هستند. امیدواریم تا روز چهارشنبه همه چیز مشخص شود.

hamedss
05-27-2012, 21:47
ساور: اگر فتح‌الله‌زاده بود، تصمیم‌گیری می‌کردیم

خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: اگر امروز فتح الله زاده حضور داشت تصمیم گیری لازم را انجام می‌دادیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالرضا ساور پس از پایان جلسه هیئت مدیره استقلال سعی داشت از پاسخ دادن طفره رود اما وقتی خبرنگاران به وی اعتراض کردند، در پاسخ به این سؤال که آیا بحثی در مورد انتخاب مدیرعامل و سرمربی تیم شد یا خیر اظهار داشت: همه چیز به روز چهارشنبه موکول شد.
وی در خصوص اینکه آیا موافق این تغییر و تحولات است گفت: من خیلی در جزئیات کار نیستم. 10 دقیقه در جلسه حضور داشتم و به دلیل جلسه دیگری که داشتم بیرون رفتم.
ساور که با اعتراض خبرنگاران در نحوه پاسخ دادن به سؤالات روبه رو شد گفت: امروز دو بحث داشتیم. یکی گزارش مالی باشگاه بود که هنوز گزارش دوم به پایان نرسیده و قرار شد دوستان در باشگاه حضور پیدا و گزارش را تهیه کنند. بحث دوم حضور آقای مظلومی بود که او در خصوص عملکردش توضیحاتی داد. من در مورد این دو بحث در جریان هستم و قرار نبود در مورد مدیریت صحبتی شود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص صحبت‌های شب گذشته فتح الله زاده و انتخاب مدیر عامل جدید عنوان کرد: تعیین مدیر عامل سلسله مراتبی دارد و باید مدیر عامل خودش باشد و در مورد عملکردش خودش توضیح دهد و امروز کسی نبود که توضیح دهد. مدیر عاملی که انتخاب می‌شود باید کارنامه داشته باشد. قرار شد فتح الله زاده گزارش کارش را به ما بدهد و سپس تصمیم گیری کنیم.
ساور در مورد اینکه در کمیته ارزیابی وضعیت استقلال که وزیر ورزش از تشکیل آن خبر داده هست یا خیر گفت: من عضو این کمیته نیستم اما بعد از بازگشت عباسی از ترکیه اعضای این کمیته مشخص می‌شوند.
ساور در مورد اینکه آیا در جزئیات تصمیم گیری باشگاه استقلال قرار دارد یا سیاست‌های کلان گفت: من بیشتر در بحث سیاست‌های کلان هستم و در ریز جزئیات قرار ندارم و ورود نمی‌کنم.
وی در این خصوص که آیا فکر نمی‌کند استقلال زمان را از دست می‌دهد اظهار داشت: اگر امروز فتح الله زاده حضور داشت تصمیم گیری می‌کردیم اما او سفر ضروری داشت و با توجه به اینکه تعدادی از بازیکنان استقلال در اردوی تیم ملی هستند همراه آقای عباسی به ترکیه رفت.
ساور در پاسخ به این سؤال که اگر یک رای داشته باشد چه تصمیمی در مورد مدیر عامل استقلال می‌گیرد گفت: اول باید عملکرد بررسی شود و سپس تصمیم گیری کنیم.

hamedss
05-27-2012, 21:48
جلوگیری از ورود خبرنگاران به محل برگزاری جلسه هیئت‌مدیره استقلال

مظلومی هم آمد

خبرگزاری فارس: وزارت ورزش و جوانان از ورود خبرنگاران و تصویربرداران رسانه‌های گروهی برای پوشش خبری جلسه هیئت مدیره استقلال ممانعت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، نشست هیئت مدیره استقلال از ساعت 13:30 امروز در محل این وزارتخانه آغاز شد.
این در حالی است که خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه‌های گروهی از ساعت 13:30 مقابل وزارت ورزش تجمع کردند و به آنها اجازه ورود داده نمی‌شود.
حسین فرزامی یکی از اعضای هیئت مدیره که ظاهرا با تاخیر به این جلسه رسیده بود در هنگام ورود به وزارت ورزش به خبرنگاران قول داد زمینه ورود آنها را فراهم کند اما این اتفاق رخ نداد. پرویز مظلومی سرمربی استقلال نیز به وزارت ورزش آمد تا در این جلسه شرکت کند و برنامه‌هایش را ارائه دهد.
علی فتح الله زاده به دلیل سفر به ترکیه همراه وزیر ورزش‌ برای حضور در اردوی تیم ملی در این جلسه غایب است.
این جلسه هم اکنون در حال برگزاری است.

hamedss
05-28-2012, 06:34
ساور: قرار نبود در مورد مديريت صحبتى شود

عضو هيأت مديره باشگاه استقلال گفت: اگر ديروز فتح الله زاده حضور داشت تصميم گيرى لازم را انجام مى داديم. عبدالرضا ساور پس از پايان جلسه هيأت مديره استقلال سعى داشت از پاسخ دادن طفره رود اما وقتى خبرنگاران به وى اعتراض كردند، در پاسخ به اين سؤال كه آيا بحثى در مورد انتخاب مديرعامل و سرمربى تيم شد يا خير اظهار داشت: همه چيز به روز چهارشنبه موكول شد. وى در خصوص اينكه آيا موافق اين تغيير و تحولات است گفت: من خيلى در جزئيات كار نيستم۱۰. دقيقه در جلسه حضور داشتم و به دليل جلسه ديگرى كه داشتم بيرون رفتم. ساور كه با اعتراض خبرنگاران در نحوه پاسخ دادن به سوالات روبه رو شد گفت: ديروز دو بحث داشتيم. يكى گزارش مالى باشگاه بود كه هنوز گزارش دوم به پايان نرسيده و قرار شد دوستان در باشگاه حضور پيدا و گزارش را تهيه كنند. بحث دوم حضور آقاى مظلومى بود كه او در خصوص عملكردش توضيحاتى داد. من در مورد اين دو بحث در جريان هستم و قرار نبود در مورد مديريت صحبتى شود.

hamedss
05-28-2012, 06:38
عبداللهى: فتح الله زاده بهترين گزينه براى مديرعاملى استقلال است

نصرالله عبداللهى در خصوص بحث تغيير مديريت اظهار داشت: اگر قرار باشد تغييرى رخ دهد و اتفاقاتى بيفتد من اين تغييرات را مثبت نمى بينم. دكتر فتح الله زاده بهترين گزينه است. براى استقلال نياز به يك مدير باتجربه و فنى داريم. كسى كه وارد باشد. مدير جديد تا بخواهد بيايد و جا بيفتد و با شرايط فوتبال آشنا شود، حداقل ،۲ ۳ سال زمان مى برد. به نظر من دكتر فتح الله زاده لايق و كار بلد است. به شرايط و جو باشگاه بزرگى مثل استقلال واقف است. باز هم تاكيد مى كنم براى استقلال فتح الله زاده بهترين گزينه است. پيشكسوت تيم استقلال، حق استقلال را در اين فصل بيشتر از اين ها دانست و افزود: استقلال در اواخر فصل، خوب خوب نبود ولى بد هم نبود. استقلال مى توانست به راحتى به فينال آسيا برسد اما حيف شد و استقلال خيلى زود از گردونه رقابت ها خارج شد. استقلال تيم بزرگى است و هواداران تيم هاى بزرگ، از اين گونه تيم ها توقع جام هاى بيشترى را دارند.

ALEX-ss
05-28-2012, 18:15
جلسه محرمانه قلعه‌نويي با هيئت مديره استقلال

سرمربي فصل گذشته تراکتورسازي تبريز در جلسه محرمانه با اعضاي هيئت مديره استقلال شرکت کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]درحالي که روز گذشته جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال در غياب علي فتح‌الله‌‌زاده که به همراه عباسي به کشور ترکيه سفر کرده بود، برگزار شد، اعضاي هيئت مديره اين باشگاه مجدداً امروز جلسه‌اي را اين بار با حضور امير قلعه‌نويي برگزار کردند.

به گزارش فارس، درحالي که احمد رسولي‌نژاد رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال روز گذشته عنوان کرده بود که تکليف سرمربي و مديرعامل استقلال تا پايان هفته مشخص مي‌شود، اعضاي هيئت مديره اين باشگاه اين‌بار با حضور علي فتح‌الله‌زاده جلسه‌اي را امروز در حضور قلعه‌نويي برگزار کردند.

در اين جلسه احمد رسولي‌نژاد،‌ عبدالرضا ساور،‌ غلامحسين فرزامي، مقداد نجف‌نژاد و اميدوار رضايي حضور دارند.

ALEX-ss
05-28-2012, 18:42
مظلومي: جانشينم بايد رکوردهاي زيادي را بشکند

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ‌جانشين من فصل آينده رکوردهاي زيادي را بايد بشکند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]پرويز مظلومي در مورد وضعيتش با استقلال گفت: قراردادم با اين باشگاه تمام شده است. اگر باشگاه به من نياز داشته باشد، کار مي‌کنم، اما مهم اين نيست که من باشم يا نباشم. مهم اين است که کار زودتر تمام شود و هواداران استقلال از نگراني دربيايند. زيرا استقلال مهم است.

وي ادامه داد: من وظيفه‌ام را انجام دادم. اينکه مطلوب بود يا غير مطلوب، کاري ندارم من کارم را انجام دادم. اکنون استقلال مهم است و بايد هر چه زودتر تيم را جمع کنيم تا حاشيه‌ها تمام شود و مردم از نگراني دربيايند.

سرمربي استقلال در مورد اينکه امروز براي خداحافظي با کارمندان باشگاه استقلال به دفتر فتح‌الله‌زاده آمده، گفت: نه من هر روز اينجا هستم. دو روز پيش هم اينجا بودم. مي‌گويند مظلومي براي طلب حلاليت آمده بود. من کاري نکرده‌ام که حلاليت بخواهم، من کار خودم را انجام دادم.

وي درمورد بازگشت فتح‌الله‌زاده از استقلال گفت: آمده‌ام او را ببينم اما ظاهرا کاري پيش آمد و فتح‌الله‌زاده رفته تا برگردد.

مظلومي در مورد اينکه فصل آينده استقلال چه طور رقم مي‌خورد، گفت: هواداران نگران نباشند همه چيز آماده است. من بازيکناني را مدنظر دارم و صحبت‌هايي را با آنها انجام داده‌ام. اگر عمري باقي باشد و کارم را در باشگاه استقلال ادامه دهم، سعي مي‌کنم به نحو مطلوب کار کنم. اگر هم قسمت نبود گزينه‌هاي ديگر هم قطعا در مورد بازيکنان مورد نظرشان فکرهايي کرده‌اند. انشاءالله سريع‌تر همه چيز مشخص شود.

سرمربي استقلال در مورد اينکه هيئت مديره باشگاه روز گذشته نظرش به انتخاب او بود يا نه،‌گفت: صحبت‌هاي خوبي مطرح شد من برنامه کاري‌ام را دارم و آنها از من گزارش عملکرد خواستند که آن را ارائه کردم.

وي در مورد فصل آينده تاکيد کرد: نمي‌دانم در ذهن ديگران چه مي‌گذرد اما اگر باشم با قدرت به کارم ادامه مي‌دهم. جانشين من بايد رکوردهاي زيادي را بشکند من 4 دربي را بردم. يک جام آوردم و در دو فصل پياپي با اختلاف يک امتياز قهرماني را از دست داده‌ام. در جمع 8 تيم آسيايي حاضر شديم و در دو بازي پلي آف سهميه آسيا گرفتم. گرفتن يک سهميه از عربستان کار خيلي مهمي بود.

وي ادامه داد: خيلي‌ها مي‌خواهند قهرماني جام حذفي را لوث کنند اما ما قهرمان شديم. بعد از 10 سال ما توانستيم در آبادان پيروز شويم. بعد از 5 سال ذوب آهن را در آبادان برديم. هر چند در آسيا مقابل سپاهان شکست خورديم و بد هم بازي کرديم که آن بازي در ذهن مردم ماند اما اگر در بازي برگشت ليگ برتر پنالتي جباري گل مي‌شد اکنون ما قهرمان ليگ بوديم. ما بازي‌هاي خوبي در آسيا انجام داديم که پيروزي مقابل الريان قطر يکي از آنها بود.

مظلومي در مورد اينکه در بازي با سپاهان بازيکنان بسيار بد بازي کردند، گفت: هنوز هم مانده‌ام که چرا نتوانستيم در آن بازي خوب بازي کنيم و نتيجه بگيريم. سپاهان در ليگ برتر نتوانست ما را شکست دهد. با اين حال آن بازي يک بازي استثنايي بود که شايد هيچ وقت ديگر اتفاق نيفتد.

ALEX-ss
05-28-2012, 19:28
قلعه‌نويي سرمربي استقلال شد

امير قلعه‌نويي توسط هيئت مديره باشگاه استقلال به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب شد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] در حالي که روز گذشته در پايان جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال اعضاي اين نشست اعلام کردند روز چهارشنبه تکليف مديرعامل و سرمربي اين تيم مشخص مي شود امروز از ساعت 17 در دفتر احمد رسولي نژاد در وزارت ورزش جلسه هيئت مديره استقلال با حضور کليه اعضا و علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال و همچنين امير قلعه نويي به عنوان گزينه سرمربيگري برگزار شد.

در اين جلسه پس از شنيدن برنامه هاي امير قلعه نويي، اعضاي هيئت مديره وي را به عنوان سرمربي جديد استقلال انتخاب کردند.

از اوايل هفته جاري رسانه ها حضور قلعه نويي روي نيمکت استقلال را تائيد کرده بودند که سرانجام دقايقي پيش اين اتفاق نهايي شد.

hamedss
05-28-2012, 20:11
زندی از تیم ملی خداحافظی کرد

خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال از تیم ملی خداحافظی کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، در حالی‌که تیم ملی ایران اردوی آماده‌سازی خود را برای مصاف با ازبکستان در کمپ بشیکتاش ترکیه دایر کرده است و استقلال با داشتن 6 سهمیه بیشترین تعداد ملی‌پوش را به خود اختصاص داده، ظهر امروز فریدون زندی پس از جلسه‌ای که با کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی داشت، از تیم ملی خداحافظی کرد.
فریدون زندی در این خصوص اظهار داشت: بعد از بازی با آلبانی جلسه‌ای با کی‌روش داشتم و از ایشان خواستم تا با توجه به پتاسیل بازیکنان جوان ایران اجازه خداحافظی از تیم ملی را به من بدهند، فکر می‌کنم در این برهه حساس، تیم ملی به بازیکنان جوان‌تر نیاز دارد تا در جام‌جهانی بتواند موفق عمل کند. خوشحالم که آقای کی روش صحبت‌هایم را قبول کرده و خواسته‌ام را پذیرفتند. ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان و تیم ملی امیدوارم که ملی‌پوشان جوان بتوانند تیم ملی را در راه صعود به جام جهانی و موفقیت در این بازی‌ها همراهی کنند.

گفتنی است؛ زندی فردا شب به ایران بازمی‌گردد.

hamedss
05-28-2012, 20:13
در استقلال همه سرکارند، حتی هواداران!

کلمنته خودجوش به ایران برمی‌گردد

خبرگزاری فارس: برگزاری جلسه روز گذشته هیئت مدیره استقلال و اظهار نظر برخی حاضرین در جلسه گواهی می‌دهد که روزهای سختی در انتظار آبی‌هاست.

به گزارش خبرگزاری فارس، در کتاب آسمانی ما مسلمان‌ها آمده است که باید از گذشته ها درس گرفت. در مدرسه یاد گرفته ایم که باید تاریخ را بخوانیم تا درس عبرتی برای آینده باشد اما هر آنکه در این ورزش باشد می داند که این درس ها فقط برای مدرسه بوده و بس و در دنیای ورزش گویی ورزشی‌ها تنها چیزی که اهمیت نمی دهند درس از گذشته است.
به راستی چه می شود که ورزش ما پیشرفت لازم را حاصل نمی کند؟ قدرت طلبی، دستور دادن، استفاده از دوستان و آشنایان و سفارش پذیری سال هاست که در این ورزش رخنه کرده است. تنها چیزی که مورد توجه قرار نمی گیرد هوادار و علاقمند به ورزش است.
به تازگی در ورزش مد شده اگر کسی بخواهد دیگری را تخریب کند و منتی هم بگذارد از واژه" هواداران میلیونی" استفاده کند.
شاید در چند روز اخیر نقطه حساس ورزش ما در آستانه المپیک تغییرات چند رئیس فدراسیون باشد. اینکه چرا و چگونه است که وزارت ورزش به این نتیجه می رسد باید این تغییرات صورت گیرد چندان در این مقوله نمی گنجد و حوصله هم کاسه صبرش به سر آمده.
حوصله نداریم چون حوصله شنیدن توجیهات را نداریم. اینکه در جواب بشنویم در جام جهانی فوتبال هم یک تیم مربی اش راتغییر داد به قدری برایمان دردناک است که نمی دانیم چطور این ناراحتی را نشان دهیم. اینکه کل ورزش باید با تصمیمات همیشه پر ایراد فدراسیون عربستان مقایسه شود به اندازه کافی خنده دار و البته ناراحت کننده هست که نخواهیم بیش از این بابت این تغییرات ناگهانی ورق را سیاه کنیم و دست های خود را برای نوشتن خسته کنیم.
این چند خط را هم بهانه کردیم تا سری هم به جلسه روز گذشته هیئت مدیره باشگاه استقلال زده باشیم. شاید برای آنهایی که فوتبالی نیستند چیزی مهمتر از این تغییرات صورت گرفته در فدراسیون ها و یا اخرین وضعیت تیم های المپیکی نباشد اما برای فوتبالی ها استقلال و تصمیماتی که قرار است در این باشگاه پر طرفدار گرفته شود مهم است. به همان اندازه ای که تیم ملی باید به جام جهانی صعود کند استقلال هم مهم است. چرا نباید مهم باشد؟ مگر نه اینکه احمد رسولی نژاد رئیس هئیت مدیره این باشگاه که اتفاقا معاون وزیر ورزش هم هست در مصاحبه هایش می گوید استقلال متعلق به شخص نیست و متعلق به هواداران میلیونی اش است؟ پس ما هم طبق رسالت خود این حق را به خود می دهیم نگران استقلال و تصمیماتی که می خواهند برای این تیم بگیرند هستیم و خواهیم بود حتی اگر رئیس هیئت مدیره استقلال پاسخی به سؤالات و ابهامات ندهد و وقتی نامی از خبرگزاری فارس می شنود، بدون انکه عرف اجتماعی را حفظ کند تلفن را قطع می‌کند و از پاسخگویی طفره رود.
آری، قطع تلفن به روی خبرنگار چیزی جز طفره رفتن نیست. ما حق داشتیم بدانیم در جلسه روز گذشته استقلال چه شد که نام افرادی مثل شهریاری، صلاحی، کرد نوری به عنوان گزینه های مدیرعاملی نام برده می شود.
*معیار انتخاب مدیرعامل چیست؟
روی صحبت ما با اعضای هیئت مدیره استقلال است. نگارنده در این نوشته به هیچ وجه قصد حمایت از علی فتح الله زاده را ندارد. مدیرعامل استقلال بارها در همین خبرگزاری فارس به دلیل برخی تصمیمات گرفته شده در استقلال به نقد کشیده شد. انتقال فرهاد مجیدی به الغرافه، عدم برخورد صحیح با مجتبی جباری، فسخ قرارداد با جاسم کرار، شرایط مدیریت در آکادمی استقلال و تخلفات روی داده در آن و موراد دیگر از جمله مصداق هایی است که نشان می دهد بدون طرفداری از مدیر عامل فعلی ابهامی در ذهنمان است که چه می شود که اکنون فتح الله زاده فرد مناسبی برای ادامه کار از سوی هیئت مدیره تشخیص داده نمی شود؟ معیار یک مدیرعامل خوب چیست و معیار اینکه اعضا مسائل شخصی خود را در تصمیم گیری برای یک باشگاه مردمی دخیل نکنند چیست؟

اصلا مگر قرار نبود دیروز در مورد مدیریت باشگاه بحثی نشود؟ پس چطور می شود نام 5 نفر به عنوان گزینه مدیرعاملی مطرح می شود؟ وقتی فتح الله زاده در جلسه نبوده و همراه با عباسی وزیر ورزش به ترکیه رفته بود، چطور این بحث ها مطرح می شود؟ تمامی اسامی مطرح شده محترم و شناخته شده هستند اما آنهایی که در این نشست خود را آگاه تر و اعلم تر از هر کسی می دانند کاش توضیح دهند کارنامه افراد نام برده شده در چند سال اخیر چه بوده است؟

نگرانیم. نگران اینکه نکند سفارشی در کار باشد و تماس تلفنی همراه با سفارش نام برخی را در لیست گزینه های مدیرعاملی جای داده باشد. حق بدهید نگران باشیم. در استقلال سابقه دارد که بازیکن سفارشی به تیم اضافه شود پس مار گزیده باید از ریسمان سیاه و سفید هم بترسد و ما می ترسیم.
ما از حرف های ضد و نقیضی که روز گذشته اعضای هیئت مدیره استقلال به زبان آوردند، ترسیدیم و نگران وضعیت آبی ها هستیم.
از این فرصت سوزی ها، از این زمان از دست دادن ها نگرانیم. دیگر به چه زبانی بگوییم که استقلال هر گاه این طور فرصت را از دست داده در واقع یک فصل را از دست داده است.
مگر استقلال چه نتیجه فاجعه آمیزی گرفته که باید اکنون که با آرامش در نقل و انتقالات بازیکن صید کند و برنامه تمرینی را هماهنگ کند این چنین وارد بحران مدیریتی شود؟ غیر از این است که استقلال یک جام قهرمانی کسب کرد و سوم لیگ شد؟ برخی از مسئولان استقلال به استناد مصاحبه هایی که کرده اند توقع قهرمانی تیم در لیگ را داشتند اما آیا همین عزیزان سوزنی به خود زدند که چطور در اواخر لیگ با صحبت های خام و بی موقع تیم را به حاشیه کشاندند و عاملی شدند که آبی ها در بهترین شرایط دست به خودزنی زده و از رسیدن به جام های بزرگ تر محروم شدند.
این وسط تنها هواداران سوختند و بس. همین هوادارانی که اکنون دست آویز خوبی برای به رخ کشیدن مدیران عزیز استقلال شده اند. مدیرانی که خود را بهتر از دیگری می دانند و برای حل یک فرمول ساده چنان پیچیده شده اند که با دندان هم نمی شود این گره را باز کرد.

دیروز حتی اسم " خاویر کلمنته" را هم شنیدیم. اینکه چطور و چگونه نام او مطرح شده و کدام یک از گزینه های مدیرعاملی وعده حضور کلمنته را در استقلال داده نمی دانیم اما خوب به یاد داریم کلمنته در همان روزهایی که نامش برای سرمربیگری ایران مطرح بود با اولین سفر به ایران و مشاهده امکانات فوتبالی عطای کار را به لقایش بخشید و به بهانه دوری از نوه اش حاضر نشد با ایران همکاری کند.
از این مسئله گذشته آخرین تلاش کلمنته سقوط تیم اسپورتینگ خیخون در لیگ اسپانیا به دسته دوم بوده است و همین چندی قبل به دلیل این ناکامی از سمتش اخراج شد.
از یک سو هم برخی از اعضا به دنبال امیر قلعه نویی و گذاشتن جلسات پنهانی با وی هستند اما از سوی دیگر پرویز مظلومی به جلسه هیئت مدیره دعوت می شود و برنامه های او بررسی می شود. این دیگر چه نمایشی است نمی دانیم! به نظر همه ما سرکاریم.
وزیر ورزش از ترکیه برگشته و باید منتظر باشیم تا تصمیم نهایی را خود عباسی بگیرد. به نظر همه راه ها به خود او ختم می شود. بارها ثابت کرده ایم به ما تصمیمات جمعی نیامده است. تصمیم جمعی چیزی جز تحمیل و تحلیل رفتن نبوده و بس.
در شرایطی که حمید سجادی دیگر معاون ورزشی که در این چند روز گذشته مورد انتقاد شدید رسانه ها بابت تغییرات صورت گرفته در فدراسیون ها بوده در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده اکنون موقع تثبیت ورزش است اما حتما باشگاه استقلال جزو ورزش نیست که می خواهند در آن تغییراتی ایجاد کنند که این تغییرات مثل هندوانه سربسته است.
کاش یکی به معنای واقعی دلش برای هواداران استقلال بسوزد. تیمی که می توانست حتی در لیگ قهرمانان آسیا بهترین نتایج را بگیرد اکنون به روزی افتاده که هوادارانش باید دست به دعا بردارند بتوانند در نقل و انتقالات از تیم های دیگر عقب نیفتند و در لیگ نتایج آبرومندی کسب کنند.
گزارش از مهستا اخباری

hamedss
05-28-2012, 20:15
جلسه محرمانه قلعه‌نویی با هیئت مدیره استقلال

فتح‌الله زاده هم آمد

خبرگزاری فارس: سرمربی فصل گذشته تراکتورسازی تبریز در جلسه محرمانه با اعضای هیئت مدیره استقلال شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که روز گذشته جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال در غیاب علی فتح‌الله‌‌زاده که به همراه عباسی به کشور ترکیه سفر کرده بود، برگزار شد، اعضای هیئت مدیره این باشگاه مجدداً امروز جلسه‌ای را این بار با حضور امیر قلعه‌نویی برگزار کردند.
به گزارش فارس، درحالی که احمد رسولی‌نژاد رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال روز گذشته عنوان کرده بود که تکلیف سرمربی و مدیرعامل استقلال تا پایان هفته مشخص می‌شود، اعضای هیئت مدیره این باشگاه این‌بار با حضور علی فتح‌الله‌زاده جلسه‌ای را امروز در حضور قلعه‌نویی برگزار کردند.
در این جلسه احمد رسولی‌نژاد،‌ عبدالرضا ساور،‌ غلامحسین فرزامی، مقداد نجف‌نژاد و امیدوار رضایی حضور دارند.

hamedss
05-28-2012, 20:16
فتح‌الله‌زاده: رسولی‌نژاد خواست که بیایم من هم پذیرفتم

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال وارد جلسه هیئت مدیره این باشگاه شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال درحالی آغاز شد که در ابتدا علی فتح‌الله‌زاده حضور نداشت اما پس از دقایقی مدیرعامل این باشگاه به همراه امیدوار رضایی وارد این جلسه شد.
فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که بالاخره در جلسه هیئت مدیره حضور پیدا کردید، گفت: رسولی نژاد به عنوان رئیس هیئت مدیره از من خواست تا در این جلسه حاضر باشم و من هم به رسم ادب این کار را انجام می‌دهم.

hamedss
05-28-2012, 20:17
شهریاری هم وارد جلسه هیئت مدیره استقلال شد

خبرگزاری فارس: گزینه مدیرعاملی باشگاه استقلال وارد جلسه هیئت مدیره باشگاه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که روز گذشته جواد زرینچه از سردار شهریاری کرد نوری، امیدوار رضایی و فتح‌الله‌زاده به عنوان شانس‌های مدیریت استقلال نام برده بود، سردار شهریاری مدیرعامل سابق تیم صبا باتری وارد جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال شد.
جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه استقلال به صورت محرمانه با حضور امیر قلعه‌نویی و علی فتح‌الله زاده برگزار شد.

hamedss
05-28-2012, 20:18
قلعه‌نویی خطاب به خبرنگاران: از هیئت مدیره استقلال سوال کنید

خبرگزاری فارس: گزینه سرمربیگری تیم فوتبال استقلال گفت: سوال‌هایتان را از اعضای هیئت مدیره باشگاه بپرسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از حضور در جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سوال‌هایتان را از اعضای هیئت مدیره بپرسید.
وی در مورد اینکه شما گزینه سرمربیگری استقلال هستید یا نه ، با شوخی گفت: نه من برای یک مطلب دیگر آمدم.

hamedss
05-28-2012, 20:18
قلعه‌نویی سرمربی استقلال شد

خبرگزاری فارس: امیر قلعه‌نویی توسط هیئت مدیره باشگاه استقلال به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که روز گذشته در پایان جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال اعضای این نشست اعلام کردند روز چهارشنبه تکلیف مدیرعامل و سرمربی این تیم مشخص می شود امروز از ساعت 17 در دفتر احمد رسولی نژاد در وزارت ورزش جلسه هیئت مدیره استقلال با حضور کلیه اعضا و علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال و همچنین امیر قلعه نویی به عنوان گزینه سرمربیگری برگزار شد.
در این جلسه پس از شنیدن برنامه های امیر قلعه نویی، اعضای هیئت مدیره وی را به عنوان سرمربی جدید استقلال انتخاب کردند.
از اوایل هفته جاری رسانه ها حضور قلعه نویی روی نیمکت استقلال را تائید کرده بودند که سرانجام دقایقی پیش این اتفاق نهایی شد.

hamedss
05-28-2012, 20:19
شهریاری گزینه جدی مدیرعاملی استقلال

ماموریت ویژه برای جذب خلعتبری

خبرگزاری فارس: مدیرعامل پیشین باشگاه صبا به عنوان گزینه اصلی و جدی برای مدیریت باشگاه استقلال مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه استقلال ابتدا امیر قلعه‌نویی به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد و سپس اعضا از احمد شهریاری مدیرعامل پیشین باشگاه صبا به عنوان گزینه اول و جدی مدیریت استقلال اسم بردند.
گفته می‌شود بعد از تایید وزیر ورزش شهریاری به طور رسمی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود.
به گزارش فارس، از نکات مهم دیگر جلسه امروز ماموریت ویژه هیئت مدیره برای جذب محمدرضا خلعتبری بازیکن تیم الوصل امارات است. احتمال دارد خلعتبری فصل آینده آبی‌پوش شود.

hamedss
05-28-2012, 20:24
شهریاری حاضر به گفت و گو با خبرنگاران نشد

خبرگزاری فارس: گزینه مدیرعاملی باشگاه استقلال حاضر به گفت و گو با خبرنگاران نشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، احمد شهریاری که در جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه استقلال شرکت کرد در پایان نشست و هنگام ترک ساختمان وزارت ورزش حاضر به گفت و گو با خبرنگاران نشد و با سرعت با خودروی خود از مقابل خبرنگاران عبور کرد.
از شهریاری و امیدوار رضایی به عنوان 2 گزینه اصلی مدیرعاملی باشگاه استقلال نامبرده می‌شود.

hamedss
05-28-2012, 21:29
روبوسی فتح‌الله‌زاده با رسولی‌نژاد و عدم نتیجه‌گیری شفاف آبی‌ها

خبرگزاری فارس: دومین نشست اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال برای انتخاب مدیرعامل و سرمربی بی نتیجه ماند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در جریان برگزاری جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل فعلی استقلال با رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره باشگاه و مقداد نجف نژاد روبوسی کرد. ظاهرا در این جلسه کدورت‌ بین فتح‌الله‌زاده و رسولی نژاد تمام شد.
*نجف‌نژاد هنگام مواجه شدن با خبرنگاران گفت: من سخنگوی باشگاه نیستم و از فتح‌الله‌زاده سوال کنید، او همه چیز را می‌داند.
*درز اخبار لحظه به لحظه از نشست هیئت مدیره باشگاه استقلال و انتشار خبر زود هنگام سرمربیگری امیرقلعه‌نویی در استقلال باعث شد که دومین جلسه پپاپی استقلال در 2 روز گذشته بدون نتیجه گیری مشخصی به پایان برسد.
این تناقض گویی ها به حدی بود که در پایان نشست رسولی نژاد، رئیس هیئت مدیره از انتخاب قطعی قلعه نویی خبر داد و فتح الله زاده بر خلاف اخبار منتشر شده از جلسه اعلام کرد که روز شنبه مدیرعامل و سرمربی استقلال معرفی خواهد شد.
* خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های گروهی بازهم معطلی 6 ساعته‌ای را پشت در وزارتخانه تحمل کردند و مسئولان وزارت ورزش بازهم آنها را به وزارت ورزش راه ندادند و در نهایت خبرنگاران در شرایط دشوار خبر تهیه کردند.
* فرزامی،رسولی نژاد و امیدوار رضایی سه عضو هیئت مدیره بودند که امروزه در پایان نشست با خبرنگاران مواجه نشدند و در نهایت خبرنگاران ساعت 21 از مقابل وزارت ورزش به خانه‌هایشان رفتند.

hamedss
05-29-2012, 07:06
هيات مديره نمى تواند سرمربى استقلال را انتخاب كند

فتح الله زاده : قلعه نويى يكى از گزينه هاست

على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال گفت: هيات مديره نمى تواند براى تيم سرمربى انتخاب بكند قلعه نويى يكى از گزينه هاى جدى است. وى پس از پايان جلسه هئيت مديره باشگاه استقلال اظهار داشت: من استعفا نكرده ام و هيات مديره از شهريارى و اميدوار رضايى به عنوان گزينه هاى مديرعاملى استقلال برنامه خواسته است و من هم به عنوان مديرعامل وظيفه داشتم كه گزارش خود را به هيات مديره ارائه كنم ظرف سه چهار روز آينده تكليف باشگاه استقلال كاملاظ مشخص مى شود پس از آنكه رسولى نژاد با وزير ورزش صحبت كند و به جمع بندى نهايى برسد اما من استعفا نداده ام و از من خواسته نشده كه استعفا كنم.وى در مورد گزينه هاى مديرعاملى باشگاه استقلال گفت: با گزينه هاى مديرعاملى يعنى اميدوار رضايى، شهريارى و من هم صحبت شده است و همه گزينه ها برنامه هاى خود را ارائه كرد اند. فتح الله زاده در مورد انتخاب قلعه نويى به عنوان سرمربى استقلال گفت: تا زمانى كه مديرعامل انتخاب نشود سرمربى انتخاب نمى شود. هيات مديره نمى تواند سرمربى انتخاب بكند هيات مديره بايد مديرعامل را انتخاب كند و پس از آن مديرعامل سرمربى را تعيين مى كند. اميرقلعه نويى يكى از جدى ترين گزينه ه هاى مربى گرى است اما ابتدا بايد وضعيت مديرعامل روشن شود و از بين قلعه نويى و مظلومى يكى براى سرمربيگرى انتخاب مى شود.

hamedss
05-29-2012, 07:07
توسط هيأت مديره باشگاه

قلعه نويى سرمربى استقلال شد

امير قلعه نويى توسط هيات مديره باشگاه استقلال به عنوان سرمربى اين تيم انتخاب شد.در حالى كه روز يكشنبه در پايان جلسه هيات مديره باشگاه استقلال اعضاى اين نشست اعلام كردند روز چهارشنبه تكليف مديرعامل و سرمربى اين تيم مشخص مى شود ديروز از ساعت ۱۷ در دفتر احمد رسولى نژاد در وزارت ورزش جلسه هيات مديره استقلال با حضور كليه اعضا و على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال و همچنين امير قلعه نويى به عنوان گزينه سرمربيگرى برگزار شد.در اين جلسه پس از شنيدن برنامه هاى امير قلعه نويى، اعضاى هيات مديره وى را به عنوان سرمربى جديد استقلال انتخاب كردند.

hamedss
05-29-2012, 07:07
نوازى: مدير هركس باشد، فقط كار كند

محمد نوازى، هافبك خوش تكنيك اسبق تيم استقلال آينده استقلال را مهم تر از هر چيز ديگرى دانست و گفت: از يك جهت فرقى ندارد مدير چه كسى باشد. فقط بايد فردى در اين موقعيت خدمتى قرار بگيرد كه واقعا دلسوز و غمخوار اين تيم مردمى باشد. اين مرد بايد منافع خودش را در نظر نگيرد. مثل فتح الله زاده دلش براى استقلال بتپد. اميدوارم كه مديريت با ابقاء مدير كنونى پر قدرت تر حركت كند تا ما، توجه بيشترى را نسبت به فوتبال آكادمى ببينيم. الان مى بينم كه در حضور فتح الله زاده، به پيشكسوتان اهميت بيشترى داده شده است. اميدوارم اين روش به همين منوال هم ادامه پيدا كند. اميدوارم اگر قرار است مديريت تغيير پيدا كند. كسى كه بر سر كار مى آيد مثل فتح الله زاده اهل كار و تلاش باشد. واقعا زحمت بكشد و به فكر منافع خودش نباشد. باز هم مى گويم حيف است كه تيم هايى مثل استقلال كه اين قدر هوادار دارند، در بلاتكليفى باشند. خواهش مى كنم از كسانى در اين ليست استفاده شود، كه دلش براى اين تيم و هوادارانش بسوزد.

hamedss
05-29-2012, 07:08
شهريارى گزينه جدى مديرعاملى استقلال

مديرعامل پيشين باشگاه صبا به عنوان گزينه اصلى و جدى براى مديريت باشگاه استقلال انتخاب شد.در جلسه ديروز هيات مديره باشگاه استقلال ابتدا امير قلعه نويى به عنوان سرمربى استقلال انتخاب شد و سپس اعضا از مهندس احمد شهريارى مديرعامل پيشين باشگاه صبا به عنوان گزينه اول و جدى مديريت استقلال اسم بردند.گفته مى شود بعد از تاييد وزير ورزش سردار شهريارى به طور رسمى مديرعامل باشگاه استقلال مى شود.از نكات مهم ديگر جلسه ديروز ماموريت ويژه هيئت مديره براى جذب محمدرضا خلعتبرى بازيكن تيم الوصل امارات است. احتمال دارد خلعتبرى فصل آينده آبى پوش شود.

hamedss
05-29-2012, 07:09
پيشنهاد قابل توجه براى بازيكن خارجى استقلال

ساموئل از سپاهان و تراكتور پيشنهاد دارد

ساموئل، بازيكن انگليسى استقلال با شرايط متفاوتى روبه رو است وى ايران را به قصد كشورش ترك كرده تا با خانواده اش ديدار كند اما وى قرار دادش به اتمام رسيده و مى تواند براى فصل آينده برنامه ريزى كند.ساموئل از ۲ تيم سپاهان و تراكتور سازى، پيشنهاد دريافت كرده است و اين در حالى است كه وى پيش از اين مدعى شده بود كه اگر پيشنهاد قابل توجهى از تيم هاى ليگ برترى دريافت كند، آنها را مورد بررسى قرار مى دهد و مشكلى براى مذاكره ندارد براى ساموئل نيز پول و شرايط مالى در اولويت قرار دارد و اين بازيكن منتظر است تا شرايط را بررسى كند.اين بازيكن از سپاهان پيشنهاد قابل توجهى دريافت كرده است و اين مساله عامل اين است كه ساموئل براى بررسى شرايط راهى ايران شود تا وضعيت را زير ذره بين قرار دهد.گفته مى شود پيشنهاد تيم سپاهان بسيار قابل توجه است و اين در حالى است كه اين بازيكن هنوز با استقلال تسويه حساب نكرده است و به همين دليل پيغام داده است كه مسئولان شرايط را مهيا كنند تا وى بتواند با آبى ها تسويه حساب كرده و شرايط را به خوبى پيش ببرد و با ديگر گزينه هاى خود وارد مذاكره شود.
گفتنى است؛ مدافع دورگه تيم استقلال هنوز مقدارى از طلب خود را دريافت نكرده است و منتظر پول از سوى مسئولان تيم استقلال است.

hamedss
05-29-2012, 07:10
پيشنهاد قابل توجه براى بازيكن خارجى استقلال

ساموئل از سپاهان و تراكتور پيشنهاد دارد

ساموئل، بازيكن انگليسى استقلال با شرايط متفاوتى روبه رو است وى ايران را به قصد كشورش ترك كرده تا با خانواده اش ديدار كند اما وى قرار دادش به اتمام رسيده و مى تواند براى فصل آينده برنامه ريزى كند.ساموئل از ۲ تيم سپاهان و تراكتور سازى، پيشنهاد دريافت كرده است و اين در حالى است كه وى پيش از اين مدعى شده بود كه اگر پيشنهاد قابل توجهى از تيم هاى ليگ برترى دريافت كند، آنها را مورد بررسى قرار مى دهد و مشكلى براى مذاكره ندارد براى ساموئل نيز پول و شرايط مالى در اولويت قرار دارد و اين بازيكن منتظر است تا شرايط را بررسى كند.اين بازيكن از سپاهان پيشنهاد قابل توجهى دريافت كرده است و اين مساله عامل اين است كه ساموئل براى بررسى شرايط راهى ايران شود تا وضعيت را زير ذره بين قرار دهد.گفته مى شود پيشنهاد تيم سپاهان بسيار قابل توجه است و اين در حالى است كه اين بازيكن هنوز با استقلال تسويه حساب نكرده است و به همين دليل پيغام داده است كه مسئولان شرايط را مهيا كنند تا وى بتواند با آبى ها تسويه حساب كرده و شرايط را به خوبى پيش ببرد و با ديگر گزينه هاى خود وارد مذاكره شود.
گفتنى است؛ مدافع دورگه تيم استقلال هنوز مقدارى از طلب خود را دريافت نكرده است و منتظر پول از سوى مسئولان تيم استقلال است.

HASAN 7
05-29-2012, 14:58
عبداللهی: دکتر فتح‌اله‌زاده بهترین گزینه است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، نصرا... عبداللهی در خصوص بحث تغییر مدیریت اظهار داشت: اگر قرار باشد تغییری رخ دهد و اتفاقاتی بیفتد من این تغییرات را مثبت نمی‌بینم. دکتر فتح‌اله‌زاده بهترین گزینه است. برای استقلال نیاز به یک مدیر باتجربه و فنی داریم. کسی که وارد باشد. مدیر جدید تا بخواهد بیاید و جا بیفتد و با شرایط فوتبال آشنا شود، حداقل دو، سه سال زمان می‌برد. به نظر من دکتر فتح‌اله‌زاده لایق و کار بلد است. به شرایط و جو باشگاه بزرگی مثل استقلال واقف است. باز هم تاکید می‌کنم برای استقلال فتح‌اله‌زاده بهترین گزینه است.
پیشکسوت تیم استقلال، حق استقلال را در این فصل بیشتر از این‌ها دانست و افزود: استقلال در اواخر فصل، خوب خوب نبود ولی بد هم نبود. استقلال می‌توانست به راحتی به فینال آسیا برسد ولی حیف شد و استقلال خیلی زود از گردونه رقابت‌ها خارج شد. استقلال تیم بزرگی است و هواداران تیم‌های بزرگ، از این‌گونه تیم‌ها توقع جام‌های بیشتری را دارند.

HASAN 7
05-29-2012, 15:00
نوازی: مدیر هرکس باشد، فقط کار کند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمد نوازی، هافبک خوش تکنیک اسبق تیم استقلال آینده استقلال را مهم‌تر از هر چیز دیگری دانست و گفت: از یک جهت فرقی ندارد مدیر چه کسی باشد. فقط باید فردی در این موقعیت خدمتی قرار بگیرد که واقعاً دلسوز و غمخوار این تیم مردمی باشد. این مرد باید منافع خودش را در نظر نگیرد. مثل دکتر فتح‌اله‌زاده دلش برای استقلال بتپد. امیدوارم که مدیریت با ابقاء مدیر کنونی پر قدرت‌تر حرکت کند تا ما، توجه بیشتری را نسبت به فوتبال آکادمی ببینیم. الان می‌بینم که در حضور دکتر فتح‌اله‌زاده، به پیشکسوتان اهمیت بیشتری داده شده است. امیدوارم این روش به همین منوال هم ادامه پیدا کند.
امیدوارم اگر قرار است مدیریت تغییر پیدا کند. کسی که بر سر کار می‌آید مثل آقای فتح‌اله‌زاده اهل کار و تلاش باشد. واقعا زحمت بکشد و به فکر منافع خودش نباشد. باز هم می‌گویم حیف است که تیم‌هایی مثل استقلال که این‌قدر هوادار دارند، در بلاتکلیفی باشند. خواهش می‌کنم از کسانی در این لیست استفاده شود، که دلش برای این تیم و هوادارانش بسوزد.

HASAN 7
05-29-2012, 15:04
فریدون زندی از تیم ملی خداحافظی کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در حالی‌که تیم ملی ایران اردوی آماده‌سازی خود را برای مصاف با ازبکستان در کمپ بشیکتاش ترکیه دایر کرده است و استقلال با داشتن 6 سهمیه بیشترین تعداد ملی‌پوش را به خود اختصاص داده، ظهر امروز فریدون زندی پس از جلسه‌ای که با کارلوس کروش، سرمربی تیم ملی داشت، از تیم ملی خداحافظی کرد.
زندی در این خصوص اظهار داشت: بعد از بازی با آلبانی جلسه‌ای با آقای کروش داشتم و از ایشان خواستم تا با توجه به پتاسیل بازیکنان جوان ایران اجازه خداحافظی از تیم ملی را به من بدهند، فکر می‌کنم در این برهه حساس، تیم ملی به بازیکنان جوان‌تر نیاز دارد تا در جام‌جهانی بتواند موفق عمل کند. خوشحالم که آقای کروش صحبت‌هایم را قبول کرده و خواسته‌ام را پذیرفتند. ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان و تیم ملی امیدوارم که ملی‌پوشان جوان بتوانند تیم ملی را در راه صعود به جام جهانی و موفقیت در این بازی‌ها همراهی کنند.
گفتنی است؛ زندی فردا شب به ایران بازمی‌گردد.

HASAN 7
05-29-2012, 15:10
خبرچین در هیئت مدیره استقلال.

روندی که در 2 روز گذشته در هیئت مدیره استقلال سپری شده این سؤال را در ذهن تداعی می‌کند که کدام یک از اعضا خبرها را طبق میل خود منتشر می‌کند؟
به گزارش قدس آنلاین، فارس در این مورد نوشت : هیئت مدیره باشگاه استقلال روزهای شلوغی را پشت سر می‌گذارد. انتخاب سرمربی و مدیرعامل فصل آینده باعث شده در دو روز گذشته اعضای هیئت مدیره دور یکدیگر جمع شوند. محل جلسات اما باشگاه استقلال نبود، بلکه وزارت ورزش بود تا محل تصمیم‌گیری‌های کلان ورزش به کانون اخبار استقلال تبدیل شود.
در پایان جلسه روز یکشنبه اعضا همه چیز را به روز چهارشنبه موکول و اعلام کردند در این روز تکلیف سرمربی و مدیرعامل استقلال مشخص می‌شود. در عمل اما اتفاق دیگری رخ داد و برخلاف اعلام قبلی، هیئت مدیره استقلال روز گذشته (دوشنبه) بار دیگر در وزارت ورزش و جوانان تشکیل جلسه داد. این بار نیز همانند روز اول از ورود خبرنگاران به محل جلسه جلوگیری شد تا آنها زیر تیغ آفتاب منتظر خروج اعضا از جلسه باشند.
با این حال، هم در روز یکشنبه و هم در روز دوشنبه و در شرایطی که خبرنگاران بیرون ساختمان وزارت ورزش منتظر کسب اخبار بودند خبرهایی از درون هیئت مدیره منتشر ‌شد و همان خبرها چند دقیقه بعد از سوی؟؟؟؟ به بیرون درز پیدا کرد. این در حالی است که با توجه به عدم حضور خبرنگاران در درون ساختمان و همچنین ادامه داشتن جلسه، درز اخبار منطقی به نظر نمی‌رسد. مهم‌ترین خبر اعلام سرمربیگری امیر قلعه‌نویی بود که روندی که در بالا به آن اشاره شد درباره این خبر نیز اتفاق افتاد.
ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم علی فتح‌الله‌زاده که با توجه به اینکه نه برکنار شده و نه استعفا داده، هنوز هم مدیرعامل استقلال است انتخاب قلعه‌نویی را به عنوان سرمربی رد و تاکید کرد هیئت مدیره نمی‌تواند مدیرعامل را انتخاب کند و این وظیفه مدیرعامل است.
حال این سؤال مطرح می‌شود که چه کسی اخبار را از درون هیئت مدیره به بیرون می‌دهد؟ آیا در جلسه هیئت مدیره یا در سازمان افرادی غیر از اعضا - که می‌تواند مثلا پسر یکی از اعضا هم باشد - حضور دارد؟ آیا یک نفر در هیئت مدیره است که همزمان با مسئولیت خطیری که دارد، کار اطلاع‌رسانی و خبرنگاری هم انجام می‌دهد؟ آیا آقای ... که انگشت اتهام به سمت اوست به این نظریه که "بدنامی بهتر از گمنامی است" اعتقاد دارد؟ آیا خبر رسانی او به دلیل علاقه‌اش به کار خبری است یا به حاشیه بردن تیم و قربانی کردن میلیو‌ن‌ها هوادار و رسیدن به اهداف شخصی که مدت‌هاست آن را پیگیری می‌کند‌؟
چرا باید در صحبت‌های مسئولان استقلال تناقض وجود داشته باشد؟ چرا ابتدا اعلام می‌شود قلعه‌نویی سرمربی شده و پس از آن مدیرعامل باشگاه تاکید می‌کند که این موضوع هنوز نهایی نشده است؟ چرا هیئت مدیره استقلال با احساسات هوادارانش بازی می‌کند؟ چرا یک نفر یک خبر را به میل خودش اعلام می‌کند و فرد دیگر، چیز دیگری می‌گوید؟ چرا در این باشگاه وحدت نظر وجود ندارد؟ آیا بهتر نبود این جلسات و تصمیم‌گیری‌ها در محل باشگاه استقلال انجام می‌شد تا جلوی خیلی از حرف و حدیث‌ها گرفته شود؛ البته به این شرط که از "پسر بابا" خبری نباشد و آقای x تنها به جلسه بیاید و به جای کار خبری، به فکر مسئولیت ی که در باشگاه دارد، باشد!

HASAN 7
05-29-2012, 15:12
با امدن قلعه نویی/ حضور عنایتی در استقلال منفی شد.

مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم به تیم مس کرمان پیوست.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، رضا عنایتی که پیش از این با تیم استقلال و علی فتح الله زاده به توافق رسیده بود با آمدن امیرقلعه نویی و اطلاع از اینکه در لیست موردنظر این سرمربی نیست امروز توافقش با تیم مس کرمان را نهایی کرد.
عنایتی یکی از بازیکنان موردنظر علی فتح الله زاده بود و مس کرمان هم وی را می خواست اما عنایتی منتظر تغییر و تحولات استقلال بود و برخلاف آنچه پیش بینی می شد با آمدن قلعه نویی او استقلالی شود اما این اتفاق رخ نداد و او قراردادش را با مس نهایی کرد.

HASAN 7
05-29-2012, 15:14
خلعتبری به سرخابی ها نزدیک شد.

مسئولان باشگاه الوصل امارات با ستاره ساحل عاجی تیم فوتبال چلسی برای حضور در لیگ امارات مذاکره کردند.
به گزارش جهان به نقل از فارس، تیم فوتبال الوصل که قرار است دومین سال پیاپی با هدایت مربی افسانه‌ای خود، دیگو مارادونا آرژانتینی رقابت‌های لیگ برتر امارات را آغاز کند، برای حضور ستاره 34 ساله چلسی در این تیم، مذاکرات خود را با دیدیه دروگبای ساحل عاجی آغاز کرد.
الوصلی‌ها از مدت‌ها پیش مذاکرات خود با دروگبا را آغاز کرده بودند اما از آنجایی این مذاکرات شدت گرفت که این مهاجم ساحل عاجی در پایان فصلی که گذشت، جدایی‌اش از چلسی را تأیید کرد. بر همین اساس گفته می‌شود کار دروگبا برای پیوستن به الوصل به پایان رسیده و برای امضای قرارداد تنها جزئیاتی باقی مانده است.
پیش از این مارادونا تهدید کرده بود در صورتی که بازیکنان بزرگی برای فصل آینده جذب الوصل نشوند این تیم را ترک خواهد کرد.
الوصل فصل گذشته با مارادونا به رتبه نازل هشتمی که بدترین عنوان این تیم در تاریخ رقابت‌های لیگ امارات بود، دست یافته بود.
دروگبا در بیانیه‌ای در این مورد گفت: این تصمیم برای من فوق‌العاده است و علاقه دارم تا در یک کشور جدید، چالش جدیدی را آغاز کنم.
به گزارش فارس با حضور دروگبا در الوصل به نظر می‌رسد حضور محمدرضا خلعتبری در این تیم برای فصل آینده منتفی خواهد بود و با توجه به مأموریتی که هیئت مدیره استقلال برای جذب این بازیکن در نظر گرفته است، مهاجم ملی‌پوش ریز نقش الوصل فصل آینده به جمع آبی‌پوشان اضافه خواهد شد. البته مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز با این بازیکن مذاکراتی را انجام داده‌اند و قرار است پس از بازی تیم ملی این بازیکنی مذاکراتش را با سرخابی ها ادامه دهد.

HASAN 7
05-29-2012, 15:16
شریفات منتظر مشخص شدن وضعیت مدیرعامل استقلال هستم.

بازیکنان استقلال در طول فصل با وجود اینکه بازی‌های بسیار فشرده‌ای انجام داده‌اند اما هیچگاه کوتاهی نکردند و با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش کردند‌. ‌
ایلنا: هافبک تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه قراردادش با این تیم به اتمام رسیده، گفت‌: با توجه به حضور امیر قلعه نویی منتظر هستم وضعیت مدیرعامل نیز مشخص شود تا براساس ارزیابی‌های لازم برای تمدید قراردادم تصمیم گیری کنم‌. ‌
اسماعیل شریفات در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با بیان این مطلب افزود‌: فصل گذشته با تمامی فراز و نشیب‌هایش به اتمام رسید و من در حال حاضر فقط به استراحت و رسیدن به تحصیلاتم فکر می‌کنم.
وی ادامه داد: طی روزهای آینده با شروع فصل نقل و انتقالات با بررسی پیشنهاداتی که دارم تلاش می‌کنم بهترین تیم را برای فصل آینده انتخاب کنم‌. ‌ در این بین سعی خواهم کرد بهترین تصمیم را برای فوتبال آینده‌ام بگیرم‌. ‌
شریفات در ادامه افزود: ما در فصل گذشته توانستیم قهرمان جام حذفی شویم و در لیگ هم عنوان سومی را به دست بیاوریم. بازیکنان استقلال در طول فصل با وجود اینکه بازی‌های بسیار فشرده‌ای انجام داده‌اند اما هیچگاه کوتاهی نکردند و با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش کردند‌. ‌
وی در پایان متذکر شد: من هم در حد توان سعی کردم هرگاه برای استقلال به میدان می‌روم، بهترین عملکرد را داشته باشم. برای فصل آینده نیز سعی می‌کنم اگر در این تیم یا هر تیم دیگری بازی کردم بهترین عملکرد را داشته باشم‌

HASAN 7
05-29-2012, 15:18
حمودی:4 سال گذشته قرار بود شاگرد قلعه نویی شوم/عطش قهرمانی داریم.

فوتبال ایران/مدافع استقلال گفت:از هم اکنون عطش قهرمانی در لیگ برتر را داریم.
به گزارش اوج نیوز،علی حمودی درباره تغییرات در کادر فنی استقلال و حضور امیر قلعه نوعی اظهار داشت:او مربی بزرگی است که با کارنامه مشخصی که دارد نیاز به تمجید ندارد.4 سال است می خواستم شاگرد او شوم اما هر بار به دلیلی این اتفاق نمی افتاد.برای مثال وقتی قلعه نوعی در سپاهان و تراکتور بود قرار بر این بود شاگردش شوم اما این اتفاق نمی افتاد.
وی ادامه داد:نباید همه انتظارات و توقعات را از او داشت.مهم ترین نکته این است که ابزار لازم برای قلعه نوعی فراهم شود.بعد فنی در حیطه کار اوست و بقیه مسائل را مسولان باشگاه باید برایش فراهم کنند.
حمودی درباره عملکرد استقلال در فصل گذشته عنوان کرد:با حضور این همه بازیکن بزرگ همه انتظار داشتیم قهرمان لیگ شویم اما به دلیل اتفاقات فوتبالی که قابل پیش بینی نبود این اتفاق نیفتاد.با حضور قلعه نوعی من به شخصه بمب انگیزه هستم و از هم اکنون عطش قهرمانی داریم.

ALEX-ss
05-29-2012, 17:29
پورحيدري: مديرعامل بايدهرچه زودترمشخص شود

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران نگران وضعيت باشگاه استقلال هستند واعضاي هيات مديره بايد هر چه سريعتر مديرعامل اين باشگاه را معرفي کنند.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]''منصور پورحيدري'' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي حضور قدرتمند تيم فوتبال استقلال در رقابت هاي فصل آينده بايد برنامه ريزي مطلوبي صورت گيرد، از اين رو نبايد با از دست دادن زمان، فرصت سوزي کنيم.

وي با بيان اينکه هواداران از تيم هاي بزرگي همچون استقلال و پرسپوليس انتظارات زيادي دارند اظهارداشت: اختلاف سليقه بين اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال بايد هرچه سريعتربرطرف شود و براي حضور موفق در رقابت هاي فصل آينده برنامه ريزي مناسبي صورت گيرد.

سرپرست تيم فوتبال استقلال درخصوص معرفي ''امير قلعه نويي'' به عنوان سرمربي آبي پوشان از سوي هيات مديره باشگاه ودلخوري''فتح الله زاده''ازاين موضوع گفت: قلعه نويي از بازيکنان قديمي وعضو خانواده استقلال است وکارنامه درخشاني دارد.اما طبق اساسنامه باشگاه، سرمربي تيم توسط مديرعامل مشخص و معرفي مي شود.

پورحيدري افزود: مديرعامل زماني مي تواند پاسخگوي عملکرد و نتايج باشگاه باشد که معاونان، سرمربي و ديگر اعضاي کادر فني با نظر او به خدمت گرفته شوند.

وي درخصوص کناره گيري ''جواد زرينچه'' از هيات مديره نيز اظهار داشت: زرينچه به خاطر نحوه انتخاب سرمربي ازاعضاي هيات مديره گلايه مند است و به همين دليل درنشست روز دوشنبه هيات مديره شرکت نکرد، اما از عضويت در هيات مديره کناره گيري نکرده است.

سرپرست تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين پرسش که آيا با حضور قلعه نويي در راس کادر فني اين تيم، همچنان به فعاليت خود در تيم استقلال ادامه مي دهد، خاطر نشان کرد: ''پروريز مظلومي'' و''امير قلعه نويي'' هر دو از بازيکنان قديمي استقلال هستند و کارکردن با اين مربيان تفاوتي ندارد.

پورحيدري ادامه داد: به عنوان يک استقلالي هر زماني که نياز باشد در اين تيم انجام وظيفه خواهم کرد.

اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران پس از نشست روز دوشنبه خود ''اميرقلعه نويي'' را به عنوان سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران معرفي کردند، اما ''علي فتح الله زاده''مديرعامل اين باشگاه اعلام کرد که سرمربي بايد توسط مديرعامل انتخاب و معرفي شود.

ALEX-ss
05-29-2012, 17:31
روندي که در 2 روز گذشته در هيئت مديره استقلال سپري شده اين سؤال را در ذهن تداعي مي‌کند که کدام يک از اعضا خبرها را طبق ميل خود منتشر مي‌کند؟

[Only Registered And Activated Users Can See Links] به گزارش خبرگزاري فارس، هيئت مديره باشگاه استقلال روزهاي شلوغي را پشت سر مي‌گذارد. انتخاب سرمربي و مديرعامل فصل آينده باعث شده در دو روز گذشته اعضاي هيئت مديره دور يکديگر جمع شوند. محل جلسات اما باشگاه استقلال نبود، بلکه وزارت ورزش بود تا محل تصميم‌گيري‌هاي کلان ورزش به کانون اخبار استقلال تبديل شود.

در پايان جلسه روز يکشنبه اعضا همه چيز را به روز چهارشنبه موکول و اعلام کردند در اين روز تکليف سرمربي و مديرعامل استقلال مشخص مي‌شود. در عمل اما اتفاق ديگري رخ داد و برخلاف اعلام قبلي، هيئت مديره استقلال روز گذشته (دوشنبه) بار ديگر در وزارت ورزش و جوانان تشکيل جلسه داد. اين بار نيز همانند روز اول از ورود خبرنگاران به محل جلسه جلوگيري شد تا آنها زير تيغ آفتاب منتظر خروج اعضا از جلسه باشند.

با اين حال، هم در روز يکشنبه و هم در روز دوشنبه و در شرايطي که خبرنگاران بيرون ساختمان وزارت ورزش منتظر کسب اخبار بودند خبرهايي از درون هيئت مديره منتشر ‌شد و همان خبرها چند دقيقه بعد از سوي؟؟؟؟ به بيرون درز پيدا کرد. اين در حالي است که با توجه به عدم حضور خبرنگاران در درون ساختمان و همچنين ادامه داشتن جلسه، درز اخبار منطقي به نظر نمي‌رسد. مهم‌ترين خبر اعلام سرمربيگري امير قلعه‌نويي بود که روندي که در بالا به آن اشاره شد درباره اين خبر نيز اتفاق افتاد.

ماجرا زماني جالب‌تر مي‌شود که بدانيم علي فتح‌الله‌زاده که با توجه به اينکه نه برکنار شده و نه استعفا داده، هنوز هم مديرعامل استقلال است انتخاب قلعه‌نويي را به عنوان سرمربي رد و تاکيد کرد هيئت مديره نمي‌تواند مديرعامل را انتخاب کند و اين وظيفه مديرعامل است.

حال اين سؤال مطرح مي‌شود که چه کسي اخبار را از درون هيئت مديره به بيرون مي‌دهد؟ آيا در جلسه هيئت مديره يا در سازمان افرادي غير از اعضا - که مي‌تواند مثلا پسر يکي از اعضا هم باشد - حضور دارد؟ آيا يک نفر در هيئت مديره است که همزمان با مسئوليت خطيري که دارد، کار اطلاع‌رساني و خبرنگاري هم انجام مي‌دهد؟ آيا آقاي ... که انگشت اتهام به سمت اوست به اين نظريه که "بدنامي بهتر از گمنامي است" اعتقاد دارد؟ آيا خبر رساني او به دليل علاقه‌اش به کار خبري است يا به حاشيه بردن تيم و قرباني کردن ميليو‌ن‌ها هوادار و رسيدن به اهداف شخصي که مدت‌هاست آن را پيگيري مي‌کند‌؟

چرا بايد در صحبت‌هاي مسئولان استقلال تناقض وجود داشته باشد؟ چرا ابتدا اعلام مي‌شود قلعه‌نويي سرمربي شده و پس از آن مديرعامل باشگاه تاکيد مي‌کند که اين موضوع هنوز نهايي نشده است؟ چرا هيئت مديره استقلال با احساسات هوادارانش بازي مي‌کند؟ چرا يک نفر يک خبر را به ميل خودش اعلام مي‌کند و فرد ديگر، چيز ديگري مي‌گويد؟ چرا در اين باشگاه وحدت نظر وجود ندارد؟ آيا بهتر نبود اين جلسات و تصميم‌گيري‌ها در محل باشگاه استقلال انجام مي‌شد تا جلوي خيلي از حرف و حديث‌ها گرفته شود؛ البته به اين شرط که از "پسر بابا" خبري نباشد و آقاي X تنها به جلسه بيايد و به جاي کار خبري، به فکر مسئوليتي که در باشگاه دارد، باشد!

ALEX-ss
05-29-2012, 18:01
گفت وگوي ويژه فتح الله زاده با انصاري فرد ونکونام

'علي فتح الله زاده ' مديرعامل باشگاه استقلال تهران با 'کريم انصاري فرد'و' جواد نکونام 'درحاشيه اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال ايران در کمپ بشيکتاش استانبول ديدار و گفت و گو کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] مديرعامل باشگاه استقلال که اوايل هفته جاري همراه با '''' محمد عباسي '''' وزير ورزش و جوانان به استانبول سفر کرده بود، در خلال اين ديدار با کريم انصاري فرد بازيکن تيم سايپا و جواد نکونام کاپيتان تيم ملي فوتبال کشورمان و بازيکن تيم اوساسونا اسپانيا ديدار و گفت و گو کرد.

فتح الله زاده در خصوص ديدارش با اين دو بازيکن سخني به ميان نياورد و هدفش از حضور در استانبول را حمايت همه جانبه مقامات ورزش کشور و مديران باشگاه ها از تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل اعلام کرد.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران شايعات مربوط به استعفايش را بار ديگر تکذيب و عدم حضور در نشست اعضاي هيات مديره اين باشگاه را براي انتخاب مديرعامل جديد، باز گذاشتن دست اعضاي اين هيات براي انتخاب مديرعامل عنوان کرد.

فتح الله زاده صرف مديرعامل بودن در اين باشگاه را بدون داشتن اختيارات رد کرد و آن را خيانت به اين باشگاه خواند وگفت: در صورتي که در پست خود ابقا شوم با اقتدار کامل به کارادامه خواهم داد و تيمي قوي براي حضور در فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران آماده خواهم کرد.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران با اشاره به مذاکرات خود با سه تن از مربيان داخلي براي تصدي پست سرمربيگري تيم فوتبال اين باشگاه اظهارداشت با سه مربي دراين خصوص گفت وگو کرده ام و برنامه هاي آنها را خواسته ام، پس ازبررسي همه جانبه تا روز پنجشنبه از ميان اين سه نفر يکي را براي هدايت تيم استقلال بر خواهم گزيد.

وي بااشاره به حفظ بازيکنان اين تيم گفت: براي تقويت خطوط مختلف تيم فوتبال استقلال گفت و گوهايي را با 4 - 5 بازيکن آغاز کرده ايم که در خط هافبک و فوروارد بازي مي کنند.

اين امر در راستاي قدرتمند کردن تيم استقلال براي حضور در فصل آينده ليگ فوتبال باشگاه هاي برتر ايران صورت گرفته است.

ALEX-ss
05-29-2012, 18:51
نشست هيات مديره استقلال فردا برگزار مي‌شود

نشست هيات مديره باشگاه استقلال با حضور همه اعضاي هيات مديره، مديرعامل و سرمربي جديد اين تيم فردا برگزار مي‌شود.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، به دنبال ابقاي علي فتح‌الله‌زاده در سمت مديرعاملي باشگاه استقلال و انتخاب امير قلعه‌نويي به عنوان سرمربي، فردا نشست هيات مديره با حضور همه اعضا، علي فتح‌الله‌زاده و امير قلعه‌نويي برگزار خواهد شد.

hamedss
05-29-2012, 21:48
خلعتبری به سرخابی‌ها نزدیک شد!

خبرگزاری فارس: مسئولان باشگاه الوصل امارات با ستاره ساحل عاجی تیم فوتبال چلسی برای حضور در لیگ امارات مذاکره کردند.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، تیم فوتبال الوصل که قرار است دومین سال پیاپی با هدایت مربی افسانه‌ای خود، دیگو مارادونا آرژانتینی رقابت‌های لیگ برتر امارات را آغاز کند، برای حضور ستاره 34 ساله چلسی در این تیم، مذاکرات خود را با دیدیه دروگبای ساحل عاجی آغاز کرد.
الوصلی‌ها از مدت‌ها پیش مذاکرات خود با دروگبا را آغاز کرده بودند اما از آنجایی این مذاکرات شدت گرفت که این مهاجم ساحل عاجی در پایان فصلی که گذشت، جدایی‌اش از چلسی را تأیید کرد. بر همین اساس گفته می‌شود کار دروگبا برای پیوستن به الوصل به پایان رسیده و برای امضای قرارداد تنها جزئیاتی باقی مانده است.
پیش از این مارادونا تهدید کرده بود در صورتی که بازیکنان بزرگی برای فصل آینده جذب الوصل نشوند این تیم را ترک خواهد کرد.
الوصل فصل گذشته با مارادونا به رتبه نازل هشتمی که بدترین عنوان این تیم در تاریخ رقابت‌های لیگ امارات بود، دست یافته بود.
دروگبا در بیانیه‌ای در این مورد گفت: این تصمیم برای من فوق‌العاده است و علاقه دارم تا در یک کشور جدید، چالش جدیدی را آغاز کنم.
به گزارش فارس با حضور دروگبا در الوصل به نظر می‌رسد حضور محمدرضا خلعتبری در این تیم برای فصل آینده منتفی خواهد بود و با توجه به مأموریتی که هیئت مدیره استقلال برای جذب این بازیکن در نظر گرفته است، مهاجم ملی‌پوش ریز نقش الوصل فصل آینده به جمع آبی‌پوشان اضافه خواهد شد. البته مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز با این بازیکن مذاکراتی را انجام داده‌اند و قرار است پس از بازی تیم ملی این بازیکنی مذاکراتش را با سرخابی ها ادامه دهد.

hamedss
05-29-2012, 21:49
چه‌ کسی در هیئت مدیره استقلال خبرچینی می‌کند؟

خبرگزاری فارس: روندی که در 2 روز گذشته در هیئت مدیره استقلال سپری شده این سؤال را در ذهن تداعی می‌کند که کدام یک از اعضا خبرها را طبق میل خود منتشر می‌کند؟

به گزارش خبرگزاری فارس، هیئت مدیره باشگاه استقلال روزهای شلوغی را پشت سر می‌گذارد. انتخاب سرمربی و مدیرعامل فصل آینده باعث شده در دو روز گذشته اعضای هیئت مدیره دور یکدیگر جمع شوند. محل جلسات اما باشگاه استقلال نبود، بلکه وزارت ورزش بود تا محل تصمیم‌گیری‌های کلان ورزش به کانون اخبار استقلال تبدیل شود.
در پایان جلسه روز یکشنبه اعضا همه چیز را به روز چهارشنبه موکول و اعلام کردند در این روز تکلیف سرمربی و مدیرعامل استقلال مشخص می‌شود. در عمل اما اتفاق دیگری رخ داد و برخلاف اعلام قبلی، هیئت مدیره استقلال روز گذشته (دوشنبه) بار دیگر در وزارت ورزش و جوانان تشکیل جلسه داد. این بار نیز همانند روز اول از ورود خبرنگاران به محل جلسه جلوگیری شد تا آنها زیر تیغ آفتاب منتظر خروج اعضا از جلسه باشند.
با این حال، هم در روز یکشنبه و هم در روز دوشنبه و در شرایطی که خبرنگاران بیرون ساختمان وزارت ورزش منتظر کسب اخبار بودند خبرهایی از درون هیئت مدیره منتشر ‌شد و همان خبرها چند دقیقه بعد از سوی؟؟؟؟ به بیرون درز پیدا کرد. این در حالی است که با توجه به عدم حضور خبرنگاران در درون ساختمان و همچنین ادامه داشتن جلسه، درز اخبار منطقی به نظر نمی‌رسد. مهم‌ترین خبر اعلام سرمربیگری امیر قلعه‌نویی بود که روندی که در بالا به آن اشاره شد درباره این خبر نیز اتفاق افتاد.
ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم علی فتح‌الله‌زاده که با توجه به اینکه نه برکنار شده و نه استعفا داده، هنوز هم مدیرعامل استقلال است انتخاب قلعه‌نویی را به عنوان سرمربی رد و تاکید کرد هیئت مدیره نمی‌تواند مدیرعامل را انتخاب کند و این وظیفه مدیرعامل است.
حال این سؤال مطرح می‌شود که چه کسی اخبار را از درون هیئت مدیره به بیرون می‌دهد؟ آیا در جلسه هیئت مدیره یا در سازمان افرادی غیر از اعضا - که می‌تواند مثلا پسر یکی از اعضا هم باشد - حضور دارد؟ آیا یک نفر در هیئت مدیره است که همزمان با مسئولیت خطیری که دارد، کار اطلاع‌رسانی و خبرنگاری هم انجام می‌دهد؟ آیا آقای ... که انگشت اتهام به سمت اوست به این نظریه که "بدنامی بهتر از گمنامی است" اعتقاد دارد؟ آیا خبر رسانی او به دلیل علاقه‌اش به کار خبری است یا به حاشیه بردن تیم و قربانی کردن میلیو‌ن‌ها هوادار و رسیدن به اهداف شخصی که مدت‌هاست آن را پیگیری می‌کند‌؟
چرا باید در صحبت‌های مسئولان استقلال تناقض وجود داشته باشد؟ چرا ابتدا اعلام می‌شود قلعه‌نویی سرمربی شده و پس از آن مدیرعامل باشگاه تاکید می‌کند که این موضوع هنوز نهایی نشده است؟ چرا هیئت مدیره استقلال با احساسات هوادارانش بازی می‌کند؟ چرا یک نفر یک خبر را به میل خودش اعلام می‌کند و فرد دیگر، چیز دیگری می‌گوید؟ چرا در این باشگاه وحدت نظر وجود ندارد؟ آیا بهتر نبود این جلسات و تصمیم‌گیری‌ها در محل باشگاه استقلال انجام می‌شد تا جلوی خیلی از حرف و حدیث‌ها گرفته شود؛ البته به این شرط که از "پسر بابا" خبری نباشد و آقای X تنها به جلسه بیاید و به جای کار خبری، به فکر مسئولیتی که در باشگاه دارد، باشد!

hamedss
05-29-2012, 21:50
غلامپور: هیئت مدیره استقلال نباید به فتح‌الله‌زاده بی حرمتی می‌کرد

خبرگزاری فارس: مربی سابق دروازه‌بان‌های استقلال با انتقاد از هیئت مدیره این باشگاه گفت: اعضای هیئت مدیره باشگاه نباید به فتح الله زاده بی حرمتی می‌کردند.

بهزاد غلامپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اتفاق های رخ داده در جلسه روز گذشته باشگاه استقلال اظهار داشت: قصد دفاع از شخص خاصی را ندارم. من از حق دفاع می کنم و اینکه باید حرمت ها حفظ شود. نحوه انتخاب امیر قلعه نویی برای سرمربیگری فصل آینده استقلال از سوی هیئت مدیره آن هم بدون اجازه علی فتح الله زاده که مدیرعامل باشگاه بود نوعی بی حرمتی به فتح الله زاده محسوب می شود.
وی ادامه داد: قصد دفاع از فتح الله زاده را ندارم بلکه منظورم این است که هیئت مدیره باشگاه باید اصول ورزشی را رعایت کنند. انتخاب سرمربی از وظایف مدیرعامل باشگاه است و حتی اگر یک چوب هم به عنوان مدیرعامل بالای سرباشگاه استقلال بود باید حرمتش نگه داشته می شد. اعضای هیئت مدیره باشگاه نتیجه این بی حرمتی را خواهند دید. در کار ورزش باید حرمت کوچک‌تر و بزرگتر حفظ شود.
غلامپور تصریح کرد: وقتی اعضای هیئت مدیره اینگونه به مدیرعاملی که دو فصل متوالی برای استقلال زحمت کشید بی حرمتی می کنند قطعا خودشان هم بی حرمتی خواهند دید و روزگاری از روی سکوها شعار حیا کن رها کن را خواهند شنید. من باشگاه استقلال را از بچگی دوست داشتم و به این باشگاه علاقمندم و از سر دلسوزی این حرف ها را می زنم. برخی افراد به دنبال منافع خود در باشگاه استقلال هستند.
غلامپور در مورد انتخاب امیر قلعه نویی گفت: قلعه نویی از قبل برای سرمربیگری استقلال انتخاب شده بود و هر فردی که می خواهد به باشگاه استقلال خدمت کند ارزشمند است اما بازهم می گویم که نحوه انتخاب او درست نبود باید فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل حداقل در جریان انتخاب سرمربی قرار می گرفت.
وی با اشاره به استعفای جواد زرینچه از هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: کار زرینچه ارزشمند و اخلاقی بود زیرا او هم به نحوه انتخاب سرمربی اعتراض داشت.

hamedss
05-29-2012, 22:02
فتح‌الله‌زاده ابقا شد

استارت دوباره قلعه‌نویی با استقلال

خبرگزاری فارس: وزیر ورزش و جوانان خواسته تا زمان ارائه گزارش کمیته ارزیابی از وضعیت مالی باشگاه استقلال فتح‌الله‌زاده به کار خود ادامه دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان گره کور باشگاه استقلال را باز کرد.
در شرایطی که همه منتظر بودند تا هیئت مدیره باشگاه استقلال از بین امیدوار رضایی، علی فتح الله زاده و احمدی شهریاری یک نفر را به عنوان مدیرعامل استقلال معرفی کند و پیش بینی ها بر این بود که هیئت مدیره رای به ماندن فتح الله زاده نمی دهند امروز خبر رسید که فتح الله زاده و رسولی نژاد در دفتر رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال جلسه ای را برگزار کردند.
به نظر می رسید که این جلسه برای بقای فتح الله زاده در سمت خود و رفع سوتفاهامات برگزار شده و حضور امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی آینده استقلال هم بر همین اساس است اما اصل قضیه بر این است که عباسی وزیر ورزش به هیئت مدیره استقلال اعلام کرده تا زمانی که نتیجه کمیته ارزیابی وزارت ورزش از وضعیت مالی باشگاه استقلال مشخص نشود هیئت مدیره نباید مدیرعامل را مشخص کند و طبق قانون فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باید به کار خود ادامه دهد و باشگاه استقلال تا زمان مشخص شدن نتیجه کمیته ارزیابی نباید از امور روزمره به خصوص در فصل نقل و انتقالات غافل شود.
جلسه امروز بین فتح الله زاده و رسولی نژاد نیز بر همین اساس تشکیل شد و به صورت قانونی که فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل آبی ها در آن شرکت کرد، حکم سرمربیگری امیر قلعه نویی زده شد.
بنابراین طبق آخرین تصمیمات اتخاذ شده فتح الله زاده تا ارائه گزارش کمیته ارزیابی به وزارت ورزش به کار خود ادامه می دهد.

hamedss
05-29-2012, 22:03
80 درصد استقلال فصل گذشته حفظ می‌شود

برای جذب بازیکن به امیر اختیار تام دادیم

خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: بیش از 80 درصد از این تیم در فصل آینده حفظ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، احمد رسولی نژاد پس از جلسه امروز در جمع خبرنگاران درباره انتخاب سرمربی استقلال اظهار داشت: پیرو جلسه چند روز گذشته امروز هم در خدمت اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال بودیم. با توجه به نیاز مبرمی که داشتیم جلساتی را در اسرع وقت با سرمربی و مدیر عامل باشگاه برگزار کردیم تا با همراهی و همدلی خوبی راهی مسابقات فصل آینده شویم.
وی افزود: هواداران مطمئن باشند با توجه به سیاست‌هایی که داریم به دنبال این خواهیم رفت تا تیم بسیار خوب و جدید را وارد مسابقات کنیم. پارسال عملکرد تیم ما خوب بود اما امسال سعی خواهیم کرد که بهتر شویم.
رسول نژاد ادامه داد: سرمربی تیم اعلام کرده بیش از 80 درصد از بافت تیم فصل گذشته را حفظ خواهد کرد و همچنین بازیکنان مورد نیاز را جذب می‌کنیم اختیار تام را به قلعه نویی و مدیر عامل دادیم تا در خصوص سایر مسائل تصمیم گیری لازم را داشته باشند.
وی تاکید کرد: به دنبال این هستیم تیم پرقدری را برای فصل آینده راهی مسابقات کنیم که امیدوارم به این هدفمان برسیم.

hamedss
05-29-2012, 22:04
قلعه نویی سرمربی استقلال شد

خبرگزاری فارس: امیرقلعه نویی پس از حضور در جلسه امروز هیات مدیره به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال انتخاب شد و حکم گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از ظهر امروز نشستی میان فتح الله زاده، رسولی نژاد و امیر قلعه نویی برگزار شد.
پس از این نشست امیر قلعه نویی با نظر حاضرین به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال انتخاب شد.
قلعه نویی پس از جلسه امروز حکم خود را از فتح الله زادهدریافت کرد.
پیش از این مظلومی، قلعه نویی و یک گزینه خارجی جزء گزینه‌های استقلال برای حضور بر روی نیمکت این تیم بودند.

hamedss
05-29-2012, 22:06
فتح‌الله‌زاده: به من گفتند با قدرت به کارم ادامه دهم

خبرگزاری فارس: مدیر عامل باشگاه استقلال گفت: به من گفتند با قدرت به کارم ادامه دهم.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: از من خواسته شد با قدرت و با جدیت به کارم ادامه دهم. ما جلسه خوب و پرباری داشتیم و تمام سعی و تلاشم را می‌کنم تا استقلال به موفقیت برسد.
وی افزود: فردا با حضور کلیه اعضای هیئت مدیره برای مشخص شدن وضعیت تیم برای فصل آینده جلسه‌ای داریم.

hamedss
05-29-2012, 22:08
سوءتفاهم فتح‌الله‌زاده و رسولی‌نژاد رفع شد

قلعه‌نویی فردا لیست می‌دهد

خبرگزاری فارس: در جلسه سه نفره امروز آبی‌ها سوءتفاهم بین فتح الله زاده و رسولی نژاد رفع شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که روز گذشته عنوان شد جلسه هیئت مدیره استقلال به اواخر هفته موکول شده و مدیرعامل و سرمربی تیم استقلال معرفی می شوند از ساعت 15:30 امروز احمد رسولی نژاد، علی فتح الله زاده و امیر قلعه نویی در ساختمان وزارت ورزش گرد هم آمده تا بدین ترتیب با پادرمیانی وزیر ورزش سوتفاهم میان رسولی نژاد و فتح الله زاده برطرف شود.
در این جلسه که حدود سه ساعت به طول انجامید امیر قلعه نویی حکم رسمی خود را به عنوان سرمربی استقلال دریافت کرد و مدیرعامل باشگاه استقلال که شایعاتی پیرامون تغییرش به گوش می رسید در سمت خود ابقا شد و بدین ترتیب نام شهریاری و امیدوار رضایی از بین گزینه های مدیرعاملی حذف و البته دومی همچنان به عنوان عضو هیئت مدیره استقلال فعالیت خواهد کرد.
در این جلسه مقرر شد که احمد رسولی نژاد که به عنوان هیئت مدیره فعالیت می کند سخنگوی هیئت مدیره باشد. یکی دیگر از مصوبات این جلسه سه نفره این بود که فردا جلسه ای با حضور رسولی نژاد، فتح الله زاده، امیدوار رضایی، مقداد نجف نژاد، عبدالرضا ساور و غلامحسین فرزامی و البته جواد زرینچه برگزار شود.
قرار است مسئولان تیم استقلال با زرینچه صحبت کرده و او را متقاعد حضور در جلسه کنند که باید دید کاپیتان پیشین استقلال در این جلسه حضور پیدا می کند یا خیر.
نکته جالب جلسه سه نفره امروز حضور فرزامی بود که البته وی موفق نشد در جلسه شرکت کند و پس از دقایقی وزارت ورزش را ترک کرد.
قرار است فردا امیر قلعه نویی فهرست بازیکنان مورد نظر خود را در اختیار رئیس هیئت مدیره و دیگر اعضا قرار دهد و برنامه های وی به مرحله اجرا در آید.
در این جلسه تاریخ استارت تمرینات استقلال، حفظ بازیکنان مد نظر سرمربی و به خدمت گرفتن نفرات جدید مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا این تیم فصل جدید را با سرمربی جدید خود آغاز کند.
به گزارش فارس، امیر قلعه نویی ساعت 18:15 نشست امروز را ترک کرد اما فتح الله زاده همچنان با رسولی نژاد صحبت می کرد.

hamedss
05-29-2012, 22:28
رسولي نژاد: نظر فتح الله زاده به يکباره تغيير کرد

رييس هيات مديره باشگاه استقلال گفت:علي فتح الله زاده از مدت ها پيش گفته بود که در فصل آينده نمي خواهد مديرعامل استقلال باشد اما به يکباره در جلسه ديروز عصر (دوشنبه) نظر خود را تغيير داد.

''احمد رسولي نژاد'' در يک گفت و گوي راديويي با بيان اين مطلب افزود:فتح الله زاده اواخر مهرماه به صورت محرمانه به من گفته بود که نمي خواهد در فصل بعد مديرعامل استقلال باشد و از الان به فکر مدير جديد باشيد.

وي گفت:فتح الله زاده حتي از چند ماه قبل به صورت کتبي از سمتش استعفا داد و چند نفر را براي جانشيني اش معرفي کرد که من با اين استعفا مخالفت کردم.

رسولي نژاد ادامه داد: در اين مدت با بيش از 100 نفر از مديران و بازيکنان قديمي استقلال جلسه داشتم که فقط جلسه با کاظم اوليايي رسانه اي شد.فتح الله زاده تا عصر ديروز تمايلي به ماندن در استقلال نداشت اما به يکباره در جلسه نظرش تغيير کرد و خود را يکي از گزينه هاي مديرعاملي باشگاه مطرح کرد.

رييس هيات مديره باشگاه استقلال گفت:با توجه به اظهارات قبلي فتح الله زاده در جلسه روز يکشنبه هيات مديره گزينه هايي را براي مديرعاملي بررسي کرديم اما براي تصميم گيري نهايي بايد نظر وزير ورزش و جوانان را جويا شويم. علاوه بر فتح الله زاده، اميدوار رضايي و احمد شهرياري ديگر گزينه هاي ما هستند که تلاش مي کنيم هرچه زودتر فرد نهايي مشخص شود.

وي درباره انتخاب سرمربي جديد استقلال نيز گفت: از چندي پيش روي سرمربيگري امير قلعه نويي به نتيجه رسيده بوديم اما قرار شد پرويز مظلومي هم به جلسه هيات مديره بيايد و گزارشي از عملکرد خود ارائه کند زيرا او زحمات زيادي براي استقلال کشيده است و مي خواستيم برايش ارزش قائل شويم.

رسولي نژاد ادامه داد: حتما يک مراسم برگزار خواهيم کرد و در آن از زحمات مظلومي و ديگر اعضاي کادر فني و بازيکنان تقدير خواهيم کرد.

معاون امور مجلس، حقوقي واموراستانهاي وزير ورزش گفت: براي اينکه کارها به تاخير نيافتد ديروز به قلعه نويي ماموريت داده شد که فهرست بازيکنان مورد نيازش را به فتح الله زاده ارائه و او هم براي جذب اين بازيکنان اقدام کند.

وي تاکيد کرد: مي خواهيم استقلال قهرمان آسيا شود و در اين راه تمام تلاش خود را به کار خواهيم بست. هيات مديره تمام هزينه هاي مورد نياز براي جذب بازيکنان را تامين مي کند. خواسته هيات مديره اين است که هشتاد درصد بازيکنان کنوني حفظ شوند و اگر در پستي ضعف داشته باشيم بازيکنان جديدي جذب کنيم.

رييس هيات مديره باشگاه استقلال درباره مبلغ قرارداد قلعه نويي گفت: مبلغ يک و نيم ميليارد تومان اصلا صحت ندارد. قلعه نويي عاشق استقلال است و براي کمک به اين تيم آمده است.

42d3e78f26a4b20d412==