توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات , انتقادات و پیشنهادات کاربران
سلام
چرا یه vpsبرای ساییتون نمیخرید ؟اینطوری میشه لینک ها رو رمزگذاری و تقریبا اختصاصی کرد بدون یک ذره ازار و اذیت لینک ها به سرور در عرض 1ثانیه منتقل میشه و میتونید کاری کنید که استفاده غیرقانونی ازش نکنن
یا کلا برای سایت خوبه البته اگه یکی از اهداف سایت گذاشتن لینک اختصاصی باشه
رضاجون همه سایتا خرج داره....تعداد کاربرا که زیاده تبلیغات بگیرین پولش در میاد..:flowerysmile:
اخه من هم دیدم و چند روز پیش شنیدم قیمت ها از 40هزار هست تا 400هزار با این تفاوت که 40هزاریه مثلا برای انتقال 1گیگ باید 5یا 6ساعت بشینی ولی هرچی قیمت بالاتر میره سرعت بیشتر میشه وگرنه همشون حجم فضا نامحدوده
با سلام
من فقط میخواستم یه چیزی بگم اونم اینه که واقعا سایت ما احتیاج داره یه جایی داشته باشه که بتونیم فایل ها رو اونجا آپلود کنیم تا بعد از مدتی فایل ها حذف نشن حالا یه مثال میزنم علیرضا در زمان یورو مسنول آپلود گل ها بود و این کار را هم خیلی خوب انجام داد اما الان همه ی گل ها حذف شده اند چرا چون سایت مدیافیر فایل هاشو حذف کرده اما اگه میتونست یه جایی اپلود کنه که فایل ها بعد از مدتی حذف نشن خیلی خوب بودroz::
من دوتا انتقاد بزرگ داشتم
1-سرعت لود شدن سایتتون به خاطر عکس های متحرک ابتدای صفحه که تبلیغات محصول فروشگاهی هست خیلی کند هست و واقعا جای تاسفه برعکس سایت رقیب که همه میدونید چی میگم اصلا اینطور نیست
2-ای کاش میشد مالکیت یک تایپک رو به کاربر مورد اعتماد بدید تا منظم بمونه مثلا همین تایپک لیگ فانتزی توش علی عظیمی قانون گذاشته بود کسی پست اسپم نده بچه ها اونجا رو چت باکس کرده بودن!!! در صورتی که اگر مدیریت همون بخش کوچک به ایشون داده میشد الان پست ها منظم تر بودند و اسپم نداشتیم مثل گروه های دسته جمعی و این که این کار باعث یه حس تشویقی هم میشه تا علاوه بر این که دیگران رو از ایجاد پست اسپم اگاه و خودداری کنیم خودمون هم حس مسئولیت پذیری بیشتری پیدا کنیم و بالاخره حس مدیریت رو هم حس کرده باشیم (البته منظورم کاربران قابل اعتماد هست و تایپک گذارانی مثل علی عظیمی و fc buyern munchen که الان ظاهرا مدیریت فوتبال فانتزی رو برعهده دارن
اقا من یه پیشنهاد دارم به خدا خوبه نه نگید
بیان بخش هر باشگاهی رو هوادار های بومی اون بخش بچرخونن به خدا خیلی بهتره
تا این که مثلا یه بارسایی بیاد تو انجمن رئال خبر بزاره خو موقعی که بچه های رئالی اونجا هستند چه کاریه البته مثال زدم
این پیشنهادم برا تاپیک تبادل نظر صدق نمیکنه
بیاد بیشتر بومی گرایی کنیم ....
باتشکر :flowerysmile:
قبول ولی نمیشه این تبلیغات جور دیگه ای باشه که کم حجم تر بشه ؟مثلا یک عکس فلشی بزرگ از چپ تا راست سایت که همه ی این محصولات به همین شکل ریز یک جا به نمایش دربیان و این همه ترافیک نگیره؟!!یا اینطور طرح هایی باشه بهتره
با سلام خسته نباشید خدمت بچه های گل دربی و آق جعفر یه پیشنهاد داشتم
اینکه عنوان ها رو بیشتر کنید مثلا الان چیه فقط مدیر کل و مدیر هواداران و یه عضو و مدیر انجمن!
خب چطوره عنوان های مثل سرپرست انجمن کاربر فعال کاربر vip کاربر طلایی یا..............
من که میگم یه وی پی اس بخریم رضا مدیره گفت گرونه ولی میرزه فوتتتتتتی هم الان سرور اختصاصی داره
سلام
برای سایتی با وسعت دربی چیزی حدود به 400 تا 500 گیگابایت فضا احتیاج داریم
چون گل های فول اچ دی و فول مچ هم باید حساب کنیم دیگه
هزینش رو برآورد کردیم درمیاد چیزی حدود ماهیانه 500 هزار تومان !
خب با توجه به اینکه سایت دربی کاربر ویژه هم نداره میدونید از کجا باید هزینش در بیاد ؟
فوتیران هم که میبینید سرور اختصاصی گرفته کاربر ویژه میگیره
وقتی که تو تاپیک مدیران با جعفر خان صحبت کردیم ایشون فعلا تمایلی به ایجاد کاربر ویژه ندارن
تا ببینیم در آینده چی پیش میاد ....
موفق باشید
سلام به دوستان عزیز که همیشه با راهنمایی هاشون ما رو هدایت می کنن
در مورد سرور و vps دوستان عزیز صحبت کردند
خدمت شما عرض کنیم که سرور اختصاصی 2 تا مشکل داره و مشکل اصلی اون قیمت دلاره
الان یه سرور که بتونه جوابگوی حجم دانلود باشه باید حداقل 300 دلار ماهیانه بدیم
الان دلار توی بازار آزاد داره به 3000 هم می رسه
شما یه حساب سرانگشتی کنید ببینید هزینه چقدر میشه ؟
بارها از دوستان عزیز خواهش کردیم که انتقاد و پیشنهاداتتون بدون نام بردن از جای دیگه باشه
اما ظاهرآ خیلی از دوستان بدون اطلاع هی میان مقایسه می کنن
بچه های عزیز سایت فوتیران یک سرور خریداری کردند که الان حدود 6 - 7 سایت ( حداقل چیزی که من خبر دارم ) و از جمله همین سایت دربی روی سرور این عزیزان هست !
بخشی از هزینه های این دوستان بین سایت ها تقسیم شده و این طور نبوده که 100٪ هزینه ها رو خودشون بدن
نکته بعدی اینه که اونا دوست داشتن که بیان و بخشی از امکانات سایت رو پولی بگذارن و مسلم بدونین که اونها هم مجبور شدن که محدود کنن چرا که پهنای باند سایت جواب نمی داد که همه بتونن رایگان از لینک مستقیم دانلود کنن.
وگرنه من با شناختی که از بچه های خوب سایت فوتیران دارم مطمئن هستم که اگه مشکلی براشون ایجاد نمی شد 100٪ همه امکانات رو برای همه باز می کردن
شما هم اجازه بدین حداقل یک جا توی سطح اینترنت ایران هم یه سری خدمات رو رایگان بده
ما که نیومدیم لینک مدیافایر رو ممنوع کنیم و بگیم مثلآ از رپیدشیر بذاریم که دانلود از اون سخت باشه
سرعت دانلود مدیافایر تقریبآ در حد لینک مستقیمه !
این سایت از روستاهای قشم مانند: رمکان و ...
ازبرخی از شهرهای افغانستان
از شمالی ترین روستاها تا جنوبی ترین آبادی های ایران عضو داره
به هر حال مشکلات اقتصادی هم که روی دوش مردم به اندازه کافی زیاده
شما فرض رو بر این بگیرین که ما اومدیم صرفآ رایگان کار کنیم و هیچ بخشی از سایت رو پولی نکردیم
اگه روزی درآمد سایت به حدی برسه که بتونیم برای همه بچه های سایت امکانات رایگان بیشتری قرار بدیم این کار رو می کنیم. ولی واقعآ شما درامد ثابتی توی سایت می بینید؟
اما واقعآ هزینه ها جوابگو نیست و من ریسک نمی کنم که هزینه سرور رو متقبل شم و از عهده اون هم بر نمیام
منم یکی هستم مثل شما .......
از هیچ جای این سایت درآمد مستقیمی نمی آد و ما داریم از هزینه شخصی سایت رو اداره می کنیم
تا اینجای خدمات سایت هم واقعآ مدیران سایت و اعضای فعال سایت دارن زحمت می کشن و هیچ چیز دیگه ای جز معرفت مدیرای سایت نبوده که اینجوری میان و بی چشم داشت فعالیت می کنن
به هر حال من باز هم از دوستان عزیز از اینکه دارن توی سایت اذیت می شن عذرخواهی می کنم
اما این تمام توانایی ماست و بیشتر از این واقعآ مقدور نیست
اگه کسی هست که بتونه هزینه ماهیانه سرور رو بده من شماره حساب سایت رو بدم و برای 1 سال هزینه رو واریز کنه ما هم هیمن فردا می ریم سرور می گیریم
شما یه دور بزنین توی اینترنت
بخش زیادی که ما رو تحریم کردن و سرور نمی دن
بقیه هم یا به یورو هست یا به دلار.. قیمت ها هم که وحشتناک !
کسی می تونه متقبل بشه بفرمایید.
خود ما گلها رو توی سایت قرار می دیم
دوستان عزیز هی بحث عضو ویژه و vip و اینجور چیزا می کنن
هی می گن چرا تعداد نام کاربری کمه و همکار سرپرست بذارین ! و می دونم »دارچی سایت و اینجور چیزا:nishkhand:
ظاهرآ اینقدر بین مردم داره تفاوت داده میشه و هر کس با پست و مقام و نام و اینجور چیزا شناخته میشه همه ما عادت کردیم بین ما تقسیم بندی بشه !
هر کس بیاد مسئولیتی توی سایت بگیره اگه مربوط به هواداران باشه میشه مدیر بخش هواداران
اگه مربوط به آپلود و اینجور چیزها هم میشه مدیر اون قسمت
مدیر یعنی کسی که اداره می کنه دیگه ki:: این دیگه به این سادگی هست. این هم فقط واسه این گذاشته شده که هر کی بدونه اگه موردی هست به کی بگه
الان مثلآ نوشته زیر نام کاربری من مدیر کل سایت. شما متوجه می شین که این نوع موارد رو باید به من بگین
وگرنه هیچ وجه تمایز دیگه ای ایجاد نکردیم
همه بچه های این سایت از من گرفته تا عضوی که چند ثانیه قبل به چمع ما پیوسته هموطن هستیمو اومدیم روزی چند صباحی تفریح کنیم و بریم
همین ...
برای چت باکس هم چشم
با اینکه نظر شخصی من چیز دیگس اما چون بچه ها می گن چشم
بزودی چت باکس هم اضافه می کنیم
در مورد عکس تبلیغات محصولات سایت
این هم به روی چشم و سعی می کنم یک فکری هم برای اون بکنم
هر چند اون حجمی از شما نمی گیره و عکساش واقعآ کم حجمه. ولی برای زیبایی سایت هم شده یک فکری برای اون می کنم
مالکیت تاپیک هم متوجه نشدم یعنی چی :nishkhand: اگه میشه تاپیک هایی که زد رو فروخت الان یه سری از بچه ها میلیونر باید باشن
هر تاپیکی زیر مجموعه یک بخش هست دیگه و تقریبا همه بخش ها الان مدیر دارن
در مورد بومی گرایی :nishkhand: که دوست ما گفت اون هم بگم که دقیقآ همین طور بوده
به جز بارسلونا که واقعآ خود بچه های هوادار این تیم نمیان یه مدیر رو انتخاب کنن و هر کس هم که انتخاب می کنیم خیلی زود براش مشکل پیش میاد و کمتر میاد سایت ! بقیه بخش ها تمامی مدیران هوادار اون تیم هستن !
سعی می کنم پیشنهادات دوستان رو توی 2-3 هفته آینده عملی کنم و موارد رو یادداشت کردم گذاشتم روی میز کامپیوتر
موفق باشید
به نظرم یه مورد دیگه هم که بچه ها بهش اینجا اشاره نکردن ولی بین بچه ها حرفاش زیاده همون بحث شکلکه که واقعا شکلک های سایت قدیمی شده به نظرم از همین نوع یک سری هم اضافه بشند خوبه این اواخر عبدالله و رها خانوم هم یه سری پیشنهاد دادن که واقعا قشنگ بودن ممنون میشم دراین رابطه هم توضیح بدید[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اینم یه سایت مرجع برای شکلک ها که البته زبانش روسی هست
»»»»»[Only Registered And Activated Users Can See Links]«««
سلام
بابت اضافه کردن شکلک و توجه به درخواست کاربرای سایت از شما مدیربسیار گل تشکر میکنم:de::ruunn::evaa:
mehdi30100
09-16-2012, 18:48
یه فکری به حال چت باکس بکنید........بخدا حیفه همچین سایته کاملی چت باکس نداشته باشه.:evaa:
یه فکری به حال چت باکس بکنید........بخدا حیفه همچین سایته کاملی چت باکس نداشته باشه.:evaa:
سلام
به زودی قرار داده میشه
R.BAGGIO.10
09-17-2012, 01:21
یه نظرم ما بدیم که ایشالا قبول بشه
اگه بشه دسترسی به کلوپها محدود بشه خیلی بهتره مثلا کسی نتونه پستهای مارو تو قسمت کلوپ یووه بخونه و صرفا برای افراد دعوت شده باشه اگه اینم درست بشه ممنون میشم
یه نظرم ما بدیم که ایشالا قبول بشه
اگه بشه دسترسی به کلوپها محدود بشه خیلی بهتره مثلا کسی نتونه پستهای مارو تو قسمت کلوپ یووه بخونه و صرفا برای افراد دعوت شده باشه اگه اینم درست بشه ممنون میشم
این نظر شما که کلوپ ها خصوصی باشه بد نیست
و اصولی هم هست
اما برایب گرم شدن مطالب و تشویق بقیه به عضویت و فعالیت در کلوپ ها هنوز اجازه بدین حالت عمومی داشته باشه
به مرور اون هم خصوصی می کنیم
موفق باشید roz::
R.BAGGIO.10
09-17-2012, 02:46
این نظر شما که کلوپ ها خصوصی باشه بد نیست
و اصولی هم هست
اما برایب گرم شدن مطالب و تشویق بقیه به عضویت و فعالیت در کلوپ ها هنوز اجازه بدین حالت عمومی داشته باشه
به مرور اون هم خصوصی می کنیم
موفق باشید roz::
نظر منه ولی فکر کنم دلیل بی رونق بودن کلوپها دسترسی عمومی افراده.خصوصی بسه خیلی بهتره.مثلا من تو کلوپ یووه یه حرفی میزنم مثلا طرفدار میلان بدش میاد اگه نشه بخونه کدورتی هم پیش نمیاد بازم ممنونlove::
سلام
من از همینجا به خاطر احداث چت باکس از آقا جعفر تشکر میکنم
دستتون درد نکنه :chakerim:
میخواستم از جعفر اقا خواهش کنم تایپک های (تایپک اعلام تبریکات و تسلیت ها و تایپک دسکتاپ شما چه شکلیه رو جزو موضوعات مهم قراربدن تا دسترسی بهش راحت تر باشهroz::love:::de:
mehdi30100
09-17-2012, 14:15
سلام
به زودی قرار داده میشه
خیلی ممنون...........:de:
RezaVilla7
09-23-2012, 22:43
سلام بر همه حتی مدیر گرامی آقا جعفر که خیلی این 1 ماه زحمت کشیده!
یه پیشنهاد دارم که لیست اسامی بهترین ارسال کننده تو چت باکس مثل بیشترین تشکر شده ها که پایین سایته این هم بذار مثل اونا نه اینکه بری تو چت باکس کامل و__________ هووووووووو
Mohammad
09-24-2012, 10:37
یه پیشنهاد دارم که لیست اسامی بهترین ارسال کننده تو چت باکس مثل بیشترین تشکر شده ها که پایین سایته این هم بذار مثل اونا نه اینکه بری تو چت باکس کامل و__________ هووووووووو
اینکار یه جورایی غیرممکن و بیهودست ! چتباکس محل دادن پست های اسپم و نیم خطی و بی محتواست و بنظرم برای اینکار نیازی نیست که بیام جدول رده بندی ترسیم کنیمroz::
Chelsea FC
09-29-2012, 20:52
گلهاي جام اتحاديه انگليس رو نزاشتين خو ؟ اين يه هفته است كه گذشته ، گلهاي ليگ قهرمانان هم همينطور
Abdollah 202
09-30-2012, 12:27
این مشکلی که تو چت باکس به وجود اومد چهره خیلی از بچه ها رو پیش کاربران بد کرد...
واسه همین پیشنهاد میکنم واسه استفاده از چت باکس یک قوانینی بزارید و بگین که مثلا اونهایی که بالای 100 پست دادن میتونن تو چت باکس فعالیت کنن.
نظرتون چیه ؟
این مشکلی که تو چت باکس به وجود اومد چهره خیلی از بچه ها رو پیش کاربران بد کرد...
واسه همین پیشنهاد میکنم واسه استفاده از چت باکس یک قوانینی بزارید و بگین که مثلا اونهایی که بالای 100 پست دادن میتونن تو چت باکس فعالیت کنن.
نظرتون چیه ؟
عبدل جان قوانینش خوبه ولی متاسفانه اسپم های سایت زیاد میشه. چت باکسو همه می توانند استفاده کنن و کسانی که جنبشو ندارن دست رسیشونو بر میداریم:flowerysmile:
Arman.Leo
10-02-2012, 16:39
من میگم که اگر کاری کنید لیست آخرین ارسال های انجمن به صورت ajax باشه خیلی خوب میشه
یعنی دیگه نیاز نشه برای اینکه لیست تازه سازی بشه ، کل صفحه رو رفرش کنیم
یا هم که یک لینکی نزدیک اون بخش داشته باشه که با کلیک روی اون فقط لیست آخرین ارسال ها رفرش بشه
اگر مثل خود چت باکس هم بشه که توپ توپه
من میگم که اگر کاری کنید لیست آخرین ارسال های انجمن به صورت ajax باشه خیلی خوب میشه
یعنی دیگه نیاز نشه برای اینکه لیست تازه سازی بشه ، کل صفحه رو رفرش کنیم
یا هم که یک لینکی نزدیک اون بخش داشته باشه که با کلیک روی اون فقط لیست آخرین ارسال ها رفرش بشه
اگر مثل خود چت باکس هم بشه که توپ توپه
سلام
پلاگین آخرین ارسالات به صورت آجاکس برای ویبولتین ورژن 4 موجوده
دربی از ویبولتین وژن 3 استفاده میکنه
فکر نکنم این پلاگین واسه ورژن 3 موجود باشه !
سلام
اگه واستون مقدور هست ساعت سایت رو درست کنید
با تشکرroz::
Alex Dlpiero_10
11-03-2012, 16:14
سلام:rose:
خیلی وقته که با مشکلی در امضا مواجه هستم و وقتی که نوشته های امضا رو تو کادرش کپی میکنم و ذخیره رو میزنم پیامی نوشته میشه که نمیشه بیش از 100 کارکتر در امضا استفاده شه ....
اکر ممکنه این محدودیت رو بردارید یا به سقف 300 کارکتر برسونید ممنون .
canavaro5
11-03-2012, 19:42
سلام نمی دونم چرا هر کار می کنم امضام بزرگ نمیشه چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا جواب بدین
erfan.king
11-04-2012, 21:05
سلام ازتون میخوام یه تاپیک جداگانه واسه مشکلات نصب و اجرای فیفا بزارید چون همه بچه ها مشکلاتشون رو تو قسمت ویرایش میگن آدم باید دو ساعت دنبال یه ویرایش بگردی.ممنون
sina acm
11-05-2012, 13:17
سلام ازتون میخوام یه تاپیک جداگانه واسه مشکلات نصب و اجرای فیفا بزارید چون همه بچه ها مشکلاتشون رو تو قسمت ویرایش میگن آدم باید دو ساعت دنبال یه ویرایش بگردی.ممنون
سلام
اخه یه مشکلی هست اینه که وقتی برنامه ای گذاشته میشه کاربرا زیر همون برنامه توضیح و مشکلاتشون رو ارسال میکنند و اگه یه تاپیک جداگانه زده بشه دوگانگی پیش میاد
ولی چشم تمام برنامه های قبلی رو تو یه تاپیک جداگانه منتقل میکنم roz::
Alex Dlpiero_10
11-15-2012, 00:05
سلام ..
اگه میشه رنگ قالب سایت رو عوض کنید بین دو رنگ سفید - آبی یا سفید - قرمز باشه خیلی بهتره ...roz::
canavaro5
11-16-2012, 13:44
سلام ..
اگه میشه رنگ قالب سایت رو عوض کنید بین دو رنگ سفید - آبی یا سفید - قرمز باشه خیلی بهتره ...roz::
سلام من هم واقعا" موافقم چون هر سایتی که انجمن و تالار گفتگو داشته رنگ قالب سایتش رو عوض کرده در ضمن من با تر کیب رنگ سورمه ای و سفید وافقم.
مرسی:flowerysmile::flowerysmile:
راستی بچه ها مسئولیت این کار با کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟entezar::entezar::
honda.moji
11-20-2012, 18:31
اقا مراسم اهدا جواز بهتری بازیکن اسیا رو حتما پوشش بدید ...
مرسی
سلام ..
سلام
روی سایت الان چندین قالب نصبه
از اون قسمت پایین سمت راست می تونین قالب ها رو انتخاب کنین
Alex Dlpiero_10
11-23-2012, 15:32
اگه میشه حداکثر سایز آواتار رو به 65535 در65535 پیکسل تغییر بدید!roz::
RezaVilla7
11-23-2012, 16:17
اگه میشه حداکثر سایز آواتار رو به 65535 در65535 پیکسل تغییر بدید! کاملا موافقم مجبور شدم آواتارمو کوچیک کنم خواهشا عملیش کنید :ghosse:
mehdi30100
11-24-2012, 15:47
کاملا موافقم مجبور شدم آواتارمو کوچیک کنم خواهشا عملیش کنید :ghosse:
خب عکس آپلود کن بعد لینکشو بذار.....................اونجوری سایزش نامحدود میشه.
honda.moji
11-28-2012, 21:47
بازم میگم اقا ممنون میشم مراسم اهدا جوایز بهترین بازیکن اسیا رو پوشش بدید
اقا مراسم اهدا جواز بهتری بازیکن اسیا رو حتما پوشش بدید ...
مرسی
mehdi30100
01-25-2013, 09:45
اگه میشه یه بخش هم برای لیگ فرانسه قرار بدین............
نمیشه عکس کریس تو قالبو عوض کنین یکی دیگه بذارین
سلام من یه درخواست دارم فقط
میخوام لینک های قدیمی گل های بازی مثل سال 2009 و ... حداقل برای تیم بارسلونا رو درست کنید
میشه عایا؟think::
lord7stark
07-01-2013, 00:58
سلام به همه
مخصوصا اقا جعفر گل:chakerim::hooora2:
متاسفانه این چند روز شاهد بودیم که چند کاربر کاملا انجمن رو بهم ریخته بودن!
واینکه بعضی کاربرا واسه یه عکس!(1 عکس) یه پست میزنن!!
حالا اگه عکس مفهوم خاصی داشته باشه یه چیزی!ولی تنها چیزی که نداره بار مفهومیه!
در واقع اسپمه اسپمه!
خواهشا در اولین فرصت پستشون حذف شه وبهشون اخطار داده شه!اگه حالیشون نشد بن شن chomagh
مر30 از حوصلتون
سدانی ها
08-04-2013, 17:08
من با علی جون موافقم
راست میگه
البته هر چند روز یک بار یه سری میان با فحش و بد و بیراه گفتن به هم میریزن سایتو که اصلا شئونات اسلامی رعایت نمیشه
بیشترین ضربه ای که وارد میشه به قشر نوجوانه که ماهستیم خواهشا رسیدگی شه
متشکرم.
kasra messi
08-05-2013, 13:55
آقا جعفر سایت یه ناظر میخواد...............یارو دیشب اومده میگه ایجا ناظر نداره منم واسه خودم فحش میدم
بعدش بعضی کاربرا مثل AmirUtd تاپیک تکراری میزنن تاپیکاشون رو حذف کن :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
مثلا این رو قبلا (سدانی ها) زده دیگه لازم نیست اون بیاد بزنه و حجم سایت رو بالا ببره
آقا جعفر کاربرا بعضیاشون خیلی تاپیک تکراری میدن
یکیش همین AmirUtd ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
تاپیک جام آئودی قبلا زده شده و گلهای بازیها قرار گرفته اونوقت این میاد یه تاپیک دیگه میزنه
یا تو قسمت گالری پرسپولیس هم همین کارو کرده
تاپیک اصلی جام آئودی: [Only Registered And Activated Users Can See Links]
تاپیک های تکراری جام آئودی توسط AmirUtd:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 1-
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 2-
اینم قسمت گالری پرسپولیس: تاپیک اصلی توسط ((سدانی ها)) [Only Registered And Activated Users Can See Links]
تاپیک تکراری توسط AmirUtd: [Only Registered And Activated Users Can See Links]
اون حتی عنوانش هم اشتباهی نوشته فصل 91-92 eterza::-
امسال که 92-93 ه:evaa:
AlexDelpiero
09-08-2013, 18:56
علیرغم اینکه بارها بحثش پیش اومده ولی متاسفم که فروم ایشون رو هنوز به عنوان مدیر نگه داشته !
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دفعه اولشون هم که نیست و بارها و بارها توسط افراد مختلف شکایت شده !
R.BAGGIO.10
09-19-2013, 15:37
مهدی فک رسیدگیو جعفر آورده پایین :ey babaaa:
بعضیها هم از سنشون خجالت نمیکشن و گویا هنوز بچه موندن.
----------------------
در ضمن اگه میشه کلوپ یوونتوس فقط برای اعضای کلوپ قابل رویت باشه تا بشه حداقل به بخش یووه یه سر سامونی داد.
اینجوری تو دید عموم نمیشه برنامه ریزی کرد.
فوتیران سابق محتوای کلوپاش فقط برای کاربراش میسر بود.
مهدی فک رسیدگیو جعفر آورده پایین :ey babaaa:
بعضیها هم از سنشون خجالت نمیکشن و گویا هنوز بچه موندن.
----------------------
در ضمن اگه میشه کلوپ یوونتوس فقط برای اعضای کلوپ قابل رویت باشه تا بشه حداقل به بخش یووه یه سر سامونی داد.
اینجوری تو دید عموم نمیشه برنامه ریزی کرد.
فوتیران سابق محتوای کلوپاش فقط برای کاربراش میسر بود.
داداش اون جریان ه مهدی گفت توی کمتر از چند دقیقه پیگیری و حذف شد !
الان که خیای وقته گذشته از اون موضوع
اون خصوصی شدن کلوپ هال هم مستلزم اینه که مدیران بخش ها فعال باشند تا بشه روشون حساب کرد
ماشالا مدیرا یه روز هستن یه هفته نیستن نمیشه خصوصی کرد ر حالی که مدیر نیست تا به درخواست های عضویت رسیدگی کنه !
باید همه کلوپ ها مدیر داشته باشه تا این امر امکان پذیر باشه داداش
lord7stark
07-18-2014, 17:18
سلام بر همه
والا راستش جا داره از زحمات تمام دوستان خوبی که تو این یک ماه نیم زحمت کشیدن مخصوصا ، برای جشنواره جام جهانی دربی کمال تشکر و سپاس رو دارا باشم
میدونم که خیلی از دوستان حتی امتحاناای دانشگاهشون تموم نشده بود ولی بازم میومدن و کمک حال انجمن میشدن
بالاخره جام تو دربی با تمام کمی و کاستی هاش که 2 طرفه هم بود به پایان رسید ( یعنی هم از طرف مدیران هم کاربران)
ممکنه تو بعضی قستما هم زیاد خوب نبوده باشیم ولی خودم تو این مدت فقط دربی و یکی دوجا دیگه دیدم که اینقدر فعالانه تلاش میکردن
خلاصه دوستان عزیزیم که همت کردن به هر نحوی جایزشو گرفتن - م (مدال ها)
که همین جایزه تعیین کردن خودش نقطه عطفی بود ... و باید از جعفر خان بابت این کار تشکر کرد ( جعفر جون مچکریم:death:)
اما متاسفانه بعد بازیا 2باره همون آش و همون کاسه !
نظم بعضی از تایپک ها با ارسال اسپم بعضی کاربران بهم ریخته
تو بخش عکس ، فیلم جای نظر گذاشتن و کل کل کردن نیس به خدا ....
نمیخواد واسه تشکر کردن از طرف مقابل ، یک ارسال تشکر برید ! بابا اون دکمه تشکر پایین سمت راست هست
یعنی درکش اینقدر سخته !؟؟؟؟؟؟؟؟!
(*) لحن طلبکارانه ! بعد کلی کش و قوس و زحمت ، میان میگن بخشای سایتتون مزخرفه ! چرا عکسا وفیلمایی خواستم نذاشتید !؟چرا با فلان کیفیت گذاشتید ؟
چرا دیر میزارید !؟
خیلی از موارد موجود بوده تو ارشیو ... ولی حتی زحمت بخودشون نمیدن یه سرچ بکنن !!!
حاضری خوری ! به نظرم باید با 2 دسته برخورد جدی بشه تا حساب کار دستشون بیاد
1) اسپمرا 2) طلبکارا ...
(**) مسئله آخر هم اینکه یارو میبینه فلان تایپک وجود داره هاااااااااااااااااااااااا ... میره با همون عنوان تایپک جدید میزنه !
بنظرم باید دسترسی محدود تر بشه هر کی نتونه تایپک بزنه ، اونیم که میزنه تایپک استخون دار درست حسابی بزنه نه تایپک شیربرنجی !!!
+ میدونم قبلا هم گفته شده که اینجا اصلا با رنگی کردن کاربران و محدود کردنشون مخالفه ، و دوست نداره چون فلانی مثلا رنگیه یا مدیره فرقی بکنه با کاربر معمولی ولی خداییش باید یک تصمیمی گرفته بشه که از این وضعیت دربیاد ...
++ بـاید بعضی تایپک ها مث گفتگوی آزاد بشن که پستا همینجوری کشکی حساب نشه ...
90 % هم تاحالا اصلا نرفتن قوانین تایپک ها رو بخونن ...
نمیدونم این کارا وجه ی سایت رو بد میکنه حیفه ... تصمیم با خودتونه مسلما ..
یا علی
Fc Bayern München
07-18-2014, 18:43
سلام
از اینکه مدال ها رو گذاشتید خیلی متشکریم
من یه پیشنهاد دارم اونم اینهکه در هر نیم فصل برای کاربرا مثل الان مدال بذارید
امیدوارم عملی بشه خدافث :shogh:
azeraspeed
08-09-2014, 02:30
سلام
من ی پیشنهاد توپ دارم:flowerysmile:
میگم خوب نیس ی مقامی تو انجمن ایجاد کنه داش جعفر به اسم:((دستیار مدیران انجمن)) بعدش هم تو پنل کاربریش نوشته شه ک دستیار کدوم مدیره آخه مدیر های این انجمن خیلی کمه و این هم یکی ازهزاران دلیلی هست ک انجمن وحشتناک خلوت شده!:blush:
خلاصه اینم نظر من بود اگه هم کسی با این نظر من موافقه اون پایین رو "تشکرها"کلیک کنه خواهشا تا رسیدگی شه:ohum:
Iker.Casillas
05-25-2015, 16:23
میشه بازیکنای جدیدی مثل سوارز و بیل و ... اینارو هم به الگوی محبوب اضافه کنیدthink::
kingpouya
05-25-2015, 19:53
ا عرض سلام و خدا قوت.
سایت واقعا کاملی دارین و از مدیران سایت نهایت تشکر را دارم. میخواستم بپرسم نحوه ی امتیاز دهی در لیگ مجازی به چه صورته؟!
goli.hamid
03-12-2017, 00:11
اومدم فقط عرض خسته نباشید بگم به مدیریت سایت ... متاسفانه فضای مجازی فوتبالی در ایران رو تلگرام تسخیر کرده و کمتر کسی دیگه اینجاها میاد . ولی انجمنهای بزرگ فوتبالی مثل فوتیران و دربی و ... همیشه بخش زیبای خاطرات من و خیلیای دیگه هست که از مرورش تا ابد
لذت میبریم.
aliexpress
03-16-2017, 15:16
اومدم فقط عرض خسته نباشید بگم به مدیریت سایت ... متاسفانه فضای مجازی فوتبالی در ایران رو تلگرام تسخیر کرده و کمتر کسی دیگه اینجاها میاد . ولی انجمنهای بزرگ فوتبالی مثل فوتیران و دربی و ... همیشه بخش زیبای خاطرات من و خیلیای دیگه هست که از مرورش تا ابد
لذت میبریم.
آره واقعا این فضای مجازی مخصوصا اینستاگرام و تلگرام باعث شده که دیگه کمتر کسی به انجمن ها سر بزنه. کما اینکه خیلی از ماها هم درگیرش هستیم
Removing indicate anti-pseudomonal indurated trintellix price walmart ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) bisacodyl 5mg ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) extra super viagra online canada ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) get ed-sample-pack-2 without presecription ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ed sample pack 2 latuda ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) order lasix online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buy furosemide purchase generic lamictal-dispersible online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) generic priligy from canada ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) abiraterone ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) terazosin ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buy fabispray no prescription ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cheapest vidalista ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) serc buy ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) jentadueto ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) stalevo ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buy ovol online canada ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buy amlodipine uk ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) wynzora ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) replace azipro ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) generic rheumatrex uk ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) glipizide on internet ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) purchase glipizide online buy cheap propecia online now ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) calcitriol with no prescription legal ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) one_alpha shops ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) desloratadine ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) dublin dydrogesterone ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) venlafaxine ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) pasitrex ointment ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) genertic viagra cheapest ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ethinyl pharmacy uk ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) multiplying differentiated, trintellix without a prescription ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) bisacodyl 5mg ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) extra super viagra non generic ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ed-sample-pack-2 british ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) latuda without pres ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) lasix wv ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) where to buy lamictal dispersible online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) order priligy on-line ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cvs price for priligy online abiraterone no prescription ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) generic terazosin cost ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) prices for fabispray ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) vidalista ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) lowest serc prices ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) jentadueto canadian source ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buy stalevo online cheap ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) canada ovol ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) amlodipine without a doctor ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) amlodipine 5mg cheap price for wynzora in canada ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) azipro dortmund ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cost of rheumatrex tablets ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) glipizide ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) price of propecia ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) generic calcitriol indian ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buying one-alpha online ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) buying desloratadine ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) dydrogesterone ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cheapest venlafaxine dosage price ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) pasitrex ointment ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) walmart viagra 100mg price ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) viagra generic uk generic ethinyl lowest price ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) cabin, hypoglossal [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] mail order desloratadine [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] different type of viagra pills [Only Registered And Activated Users Can See Links] entail evokes compensate complexes.
kworkArido
07-02-2024, 22:19
Проверьте, насколько проще может быть работа с Kwork! Kwork предлагает доступ к множеству квалифицированных фрилансеров, готовых помочь с любыми задачами. Сотрудничество с профессионалами позволяет сэкономить время и получить качественный результат. Достигайте высот с Kwork! Зарегистрируйтесь мгновенно[Only Registered And Activated Users Can See Links] Пусть ваши усилия и партнерство приведут вас к финансовому благополучию и признанию. Желаю вам удачи в делах!
kworkArido
07-02-2024, 22:21
Kwork - ваш ключ к успеху в бизнесе! Платформа Kwork не только помогает найти профессионалов, но и открывает доступ к новым знаниям и идеям. Взаимодействие с опытными фрилансерами способствует развитию бизнеса, предоставляя ему новые возможности и инновационные решения. Это помогает быть конкурентоспособным на рынке и всегда идти в ногу с прогрессом. Ваш бизнес заслуживает Kwork! Начните сотрудничество сегодня. [Only Registered And Activated Users Can See Links] Пусть ваш бизнес приносит радость и доход!
kworkArido
07-02-2024, 22:23
Фрилансеры Kwork: качество по разумной цене! Присоединяйтесь к сообществу Kwork и начинайте зарабатывать прямо сегодня! Платформа предлагает множество заказов в разных сферах, а удобный интерфейс и понятная система рейтингов помогут вам быстро найти своих первых клиентов. Работайте из любого места и развивайте свой бизнес вместе с Kwork. " "Максимальная эффективность и профессионализм — только на Kwork! [Only Registered And Activated Users Can See Links] Пусть ваш бизнес процветает на долгие годы!
RobertTriap
09-28-2024, 15:52
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) last news about marega moussa [Only Registered And Activated Users Can See Links]
RobertTaf
10-07-2024, 14:10
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) last news about angel dimaria [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
StephenRoacy
10-25-2024, 04:55
ali-albulaihiar.biz ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) last news about ali al bulaihi [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Mercyceni
03-23-2025, 15:46
На сайте Мостбет можно найти официальный вход для авторизации и начать делать ставки на спорт ([Only Registered And Activated Users Can See Links]), а также ознакомиться с актуальными новостями и промоакциями букмекерской конторы.
JeffreyCycle
03-24-2025, 08:52
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.