PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ツ اخبار و حواشی تیم ملی آلمان ツ

صفحه ها : 1 [2]

Fc Bayern München
06-24-2012, 12:03
گوتزه خواهان رفتن به میدان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گوتزه ، بازیکن تیم ملی آلمان اظهار داشت که خواهان رفتن به میدان و بازی کردن است.
به نقل از DFB.DE ، گوتزه گفت: "من کاملا آماده هستم و چیزی که در حال حاضر واقعا به آن نیازمند هستم رفتن به میدان است. خصوصا در حال حاضر که در یک تورنمنت عظیم قرار داریم من میخواهم بازی کنم. خیلی ها به من میگویند که من هنوز خیلی جوان هستم و هنوز آینده در پیش است. اما هیچ بازیکنی از نیمکت نشینی راضی نیست. این خیلی بد است. در حال حاضر همه چیز در سطح فوق العاده است، هتل، غذاها، زمینهای تمرین همه و همه عالی هستند اما فوتبال بحثی جداست."
او همچنین در ادامه گفت: "من در این تورنمنت تاکنون سعی کرده ام چیزهای زیادی بیاموزم. اما چیزی که در این زمان بیش از هر چیز برای من با ارزش است این است که ما هر سه بازی مقدماتی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته ایم. ما همگی عضو یک تیم هستیم و یک هدف مشترک داریم بنابراین موفقیت تنها مختص بازیکن X یا Y نیست."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
06-24-2012, 12:03
گومز: بعضی از آلمانی ها حالشان از من بهم می خورد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ به نظر می رسد ماریو گومز دل پری از بعضی از شخصیت های بزرگ آلمانی و وسانه های آلمانی داشته باشد. از همین رو مهاجم اول تیم بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در همین مورد صحبتهایی شنیدنی برای گفتن دارد.
به نقل از شبکه ورزشی dsf آلمان ماریو گومز در مصاحبه با این شبکه میگوید: "من فکر می کنم در اسپانیا بیشتر به من علاقه دارند تا در کشورم آلمان. اوزیل و خدیرا به من گفتند در اسپانیا بیشتر بازیهای تو را نگاه می کنند. البته من نیز همواره پیامهای بسیاری از هوادارانم را از اسپانیا و به خصوص از اندلس، جایی که خانواده پدریم در آن زندگی می کنند دریافت میکنم."
ماریو اضافه می کند: "می دانم در آلمان بعضیها حالشان از من بهم می خورد اما من باز آلمان و باشگاه محبوبم (بایرن مونیخ) را دوست می دارم. بعد از بازی با چلسی و قبل از بازی با پرتغال من زیر شدیدترین انتقادها بودم اما خدا را شکر می کنم که توانستم آنها را تحمل نمایم. یوپ هاینکس و یواخیم لو من را هرگز در این شرایط تنها نگذاشتند. هاینکس به من گفت: ماریو تو کماکان مهاجم اول من هستی و هیچوقت نگران مسائل پیش آمده نباش."
ماریو گومز صحبتهایش را اینطور ادامه می دهد: "یواخیم لو نیز همیشه من را حمایت می کند او همیشه به من می گوید: پسر، تو فقط به کارت ادامه بده نگذار انتقادات روی تو اثر بگذارند."
گومز می افزاید: "باور کنیدمن نهایت تلاشم را هم برای تیم ملی و هم برای بایرن مونیخ انجام می دهم ولی در بعضی از اوقات متاسفانه موفق نمی شوم."
ماریو گومز همچنین کماکان از مهمت شول و کریستف دام دو تن از شخصیت های بزرگ آلمان دلگیر و عصبانی است. او در این باره می گوید: "اصلا سخنهای شول خنده دار نیود. او دروغ می گوید که می خواست به من انگیزه بدهد. من اصلا به حرفهای وی اهمیتی ندادم. در مورد کریستف دام هم باید بگویم واقعا از وی انتظار چنین حرفهایی نداشتم. واقعا برای شخصیت او متاسفم."
مهمت شول و کریستف دام چندی قبل ماریو گومز را متوجه شدیدترین انتقادهای خود کردند. مهمت شول در شبکه ard آلمان گفته بود گومز اصلا مهاجمی، با کلاس جهانی نیست و کریستف دام نیز در مصاحبه با رسانه های ورزشی بلژیک در مورد گومز گفته بود: "گومز مانند زرافه آرامی است که خطری برای هیچ کس نمی تواند ایجاد نماید."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
06-24-2012, 12:04
خدیرا : گواردیولا برای بایرن کاملا مناسب است ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬هافبک تیم ملی آلمان در مورد شایعات پیرامون پیوستن گواردیولا به بایرن مونیخ صحبت کرد و مربی سابق بارسلونا را " کاملا مناسب " تیم آلمانی دانست . این ملی پوش آلمانی رئال مادرید ، بدین ترتیب از یکی از بزرگترین رقبایش از زمان حضورش در رئال تمجید کرد .
او در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" هر کاری که گواردیولا در بارسا کرده ، به خاطر لیاقتش بوده است . او یکی از بزرگترین مربیان است . بایرن هم باشگاه بزرگی است و کاملا مناسب اوست . یک چالش جالب می تواند باشد . "
هر چند که خدیرا فعلا روی بازی بعدی یوروی آلمان در مقابل یونان که تیمی تدافعی است تمرکز کرده است .
او می گوید :" فقط به یونان فکر می کنیم . تیم خوبی هستند و نباید آنها را دستکم بگیریم. نباید به بازیهای بعدش فکر کنیم به ایتالیا یا انگلیس فکر نمی کنیم ، فقط به یونان نظر داریم . برای غلبه بر خط دفاع یونان ، در ابتدا باید صبوری کرد . ما باید تحرک زیادی در جریان بازی داشته باشیم و به دنبال حفره ها بگیردیم . مشکل است اما می توان راهکارش را پیدا کرد . " خدیرا اعتقاد دارد که یونان خیلی " متراکم " بازی می کند و " تیم خیلی خوبی " دارد .

وی افزود :" ما می توانیم انتظاری مشابه بازی با دانمارک را داشته باشیم . در روزهای اخیر ، سخت تمرین کرده ایم . باید کمی باهوش تر باشیم . " وی در مورد هموطنش اوزیل گفت :" او کارش را در سالهای اخیر کرده است و برای تیم ، بسیار بسیار ارزشمند است . "
وی در پایان راجع به صدراعظم آنجلا مرکل که به اردوی ژرمن ها سر زده بود هم گفت :" این می تواند برایمان خوش شانسی بیاورد . "

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
06-24-2012, 12:05
فدراسیون فوتبال آلمان باز هم جریمه شد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پیش از این آلمانی ها به دلیل رفتار تماشاگران شان در دیدار با پرتغال، 10 هزار یورو جریمه شده بودند
یوفا فدراسیون فوتبال آلمان را به دلیل رفتار نامناسب تماشاگران در دیدار مقابل دانمارک جریمه کرد. در این دیدار هواداران آلمانی بنرهایی که در آن نمادهای گروه های نئو ناری دیده می شد، با خود به ورزشگها برده بودند.
در بیانیه ای که امروز توسط یوفا منتشر شد، آمده است:" فدراسیون فوتبال آلمان به دلیل رفتار نامناسب (به نمایش گذاشتن بنرها و سمبل های نامناسب و سر دادن شعارهای ناشایست) طرفدارانش و همچنین روشن کردن مواد آتش زا، جریمه شده است."
پیش از این آلمانی ها به دلیل رفتار تماشاگران شان در دیدار با پرتغال، 10 هزار یورو جریمه شده بودند. در آن دیدار طرفداران آلمانی به سوی بازیکنان حریف کاغذ و دستمال کاغذی پرتاب کردند.
یوفا تاکنون چند فدراسیون دیگر از جمله کرواسی و روسیه را به دلیل اقدامات نژادپرستانه هوادارانش جریمه کرده است.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
06-24-2012, 12:06
پودولسکی: احساس سربلندی می کنم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یکشنبه شب دردیدار آلمان برابر دانمارک لوکاس پودولسکی که یکی از گلهای آلمان را به ثمر رساند توانست 100امین بازی ملی خود را نیز به ثمر برساند.
به نقل از WELT ، لوکاس پودولسکی در این باره گفت: "اولین احساسی که پس از این دیدار به من دست داد حس سربلندی و افتخار بود. احساسی واقعا لذت بخش دارم. این کاملا غیر قابل باور است که من در این سن در 100 بازی ملی حضور داشته ام. من هیچگاه حتی در رویای خود هم فکر نمیکردم که بتوانم 100 بازی برای تیم ملی آلمان انجام بدهم."
او همچنین در ادامه گفت: "هنگامی که اولین بازی خود را انجام دادم با خود گفتم فوق العاده است من هم اکنون عضوی از تیم هستم. تا اینکه دومین بازی من فرارسید سپس بیشتر و بیشتر به میدان رفتم تا 25 ، 50 ، 75 وحالا 100 امین بازی ملی خود را به ثمر رساندم. من هیچ وقت در خیال خود هم نمیدیدم که بتوانم به 100 بازی دست یابم. حالا باید ببینم که چقدر دیگر میتوانم بازی کنم ، خودم احساس میکنم که چند سال دیگر هم میتوانم به میدان بروم."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
06-24-2012, 12:07
نظر ژرمنها پس از پیروزی برابر یونان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ‌تیم ملی فوتبال آلمان با پیروزی برابر یونان به مرحله نیمه نهایی یورو ۲۰۱۲ صعود کرد. در ادامه نظر ژرمنها٬ راجع به این دیدار آمده است.

یواخیم لو:
مقابل یونان نمایش خیره‌کننده‌ای داشتیم. به عنوان مسئول فنی تیم از این برد خیلی خوشحالم. به راستی سزاوار کسب این نتیجه بودیم. بخصوص که از ابتدا لیاقت مطلق خود را برای کسب برد نشان دادیم. در جریان بازی بارها صاحب موقعیت صددرصد گل شدیم. مقابل یونان که دفاعی مستحکم داشت، بعد از دریافت گل تساوی، ‌به خوبی جریان بازی را مدیریت کردیم که همین باعث تداوم بازی عالی ما تا پایان مسابقه شد. ضمن آنکه به ندرت توپ ها را از دست دادیم و کمتر نیز اشتباه کردیم. سامی خیلی خوب بود و با انرژی بازی کرد. در سال جاری هم او خیلی خوب بازی کرده است. در بازی با یونان به خصوص در جلو و درون محوطه حریف عملکرد خیلی مطلوبی داشت. ضمن آنکه در کارهای تدافعی نیز به تیم بسیار کمک کرد. به نظرم مسوت با شایستگی فراوان به عنوان مرد برتر میدان برگزیده شد. من قبل از بازی هم همین انتظار را از او داشتم. او در کل در جریان بازی بود و کنترل امور را خیلی خوب در دست داشت. ضمن آنکه ارتباط خیلی خوبی میان دفاع و حمله ایجاد کرد. ما مقابل یونانی بازی کردیم که انگیزه فراوانی برای رویارویی با ما داشت. آنها صاحب نفراتی بودند که خیلی خوب در زمین تلاش کردند، بسیار دویدند و با سرعت از دفاع به حمله می رفتند. در مقابل ما نیز خیلی خوب بازی کردیم و توانستیم پا به پای آنها حرکت کنیم و با انرژی و هوشیارانه برنامه های خود را در زمین اجرا کنیم. انگلیس با مربیگری روی هاجسون، خیلی از تیم جام جهانی 2010 بهتر است. ایتالیا هم در کار دفاعی با سازماندهی بالا کار می کند و روی ضد حملات تیمی بسیار خطرناک نشان می دهد. ما مقابل هر یک از این دو حریف قرار گیریم، مشخص است که کاری دشوار را پیش رو خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا آلمان در مرحله نیمه نهایی یورو 2012 بهترین تیم جام است، اظهار داشت: قبول ندارم که بهترین تیم این مرحله هستیم. تمام تیم‌های که در این مرحله هستند، بسیار قوی عمل می کنند. در این مرحله کوچک‌ترین اشتباهی مقابل تیم‌هایی مثل اسپانیا، ‌پرتغال، انگلیس یا ایتالیا تاوان سنگینی برای ما در برخواهد داشت.
در بخش دیگری از این نشست مطبوعاتی وی علت ایجاد 4 تغییر در ترکیب تیمش نیز اظهار داشت: یونان تیمی بر خلاف پرتغال و دانمارک و حتی هلند بود. یونانی ها حریفی غیرقابل پیش بینی بودند. احساس کردم نیاز است تغییراتی در ترکیب تیم ایجاد شود تا نفرات دیگر نیز بتوانند به تیم ملی کمک کنند.
در آخرین بخش این کنفرانس خبرنگاری انگلیسی از وی پرسید آیا مربی موفق ژرمن‌ها فکر نمی کند صعود این تیم باعث شود انگلیس برای رسیدن به آلمان و گرفتن انتقام باخت 2 سال قبل با انگیزه بیشتری در بازی با ایتالیا شرکت کند که «لو»‌ پاسخ داد: همه تیم‌هایی که به مرحله یک چهارم نهایی یورو آمده اند، بسیار با انگیزه هستند. در سال 2010 دیدیم که ایتالیایی ها چه انگیزه ای داشتند. اکنون نیز با انگیزه هستند ضمن آنکه ما در کنار انگلیس نیز انگیزه و میل زیادی به بازی و کسب برد داریم. به اعتقاد من از زمانی که روی هاجسون به تیم انگلیس به عنوان مربی آمد، آنها از سازماندهی زیادی برخوردار شده اند و برخلاف جام جهانی آفریقای‌جنوبی تیم‌تر شده اند. آنها با مربیگری هاجسون در ضدحملات کشنده عمل می کنند و برای هر حریفی ازجمله آلمان خطرناک هستند.

سامی خدیرا:
از کسب چنین برد پرگلی بسیار خوشحال هستیم، اما بعد از شروع نیمه دوم کار را برای خودمان مشکل کردیم. پس از گل اول، بخاطر اشتباه خود، به حریف فرصت گلزنی دادیم. از همان ابتدای بازی شایستگی فراوان خود را برای کسب برد نشان دادیم و به آنچه سزاوارش بودیم، رسیدیم. هرچند که باید راحت تر بر یونان غلبه می کردیم. در این بازی صاحب موقعیت های فراوانی شدیم و بازی بسیار خوبی ارائه کردیم. بازی دور بعد چه مقابل انگلیس یا ایتالیا، به هرحال آسان و راحت نخواهد بود. اما من می گویم اگر قادر شویم از تمام توان خود بهره گیریم، حریفان برای شکست دادن ما کار بسیار سختی خواهند داشت.

مسوت اوزیل:
خیلی خوشحالم چون با ارائه بازی خوب موفق شدیم پرگل یونان را شکست دهیم. از همان ابتدای بازی نشان دادیم سزاوار کسب برد هستیم و با لیاقت این برتری را کسب کردیم.
وی در مورد علت استفاده از میروسلاو کلوزه در خط حمله به جای ماریو گومز نیز اظهارداشت: در این مورد تشخیص مربی این‌گونه بود که کلوزه در ترکیب اولیه جای گیرد. خیلی خوشحالم که در کنار او که بازیکنی با تجربه و بزرگ است، ‌خوب بازی کردیم. به نظر من ما می توانیم هم در کنار کلوزه و هم همراه با گومز خوب بازی کرده و نتیجه گیری کنیم.
اوزیل که در این بازی 2 پاس گل داد و به عنوان ستاره برتر میدان برگزیده شد، عنوان کرد: اگر به عنوان بهترین بازیکن میدان برگزیده می شوم،‌ در وهله نخست این اتفاق مرهون تلاش تیمی و بازی خوب همه بازیکنان بود. تیم با بازی عالی خود کمک کرد تا من هم بتوانم کاری برای تیم انجام دهم. در هر حال از کسب چنین افتخاری بسیار خوشحالم.
او همچنین در مورد رویارویی در مرحله نیمه نهایی با ایتالیا یا انگلیس نیز نظرش را اینگونه عنوان کرد: خیلی مهم نیست که داریم در این مرحله با ایتالیا بازی می کنیم یا انگلیس. زیرا هر دو تیم بسیار خوب و قوی هستند. با این حال هدف ما گذر از این مرحله به قصد ورود به دیدار نهایی جام است.

فیلیپ لام:
در 15-10 دقیقه اول بازی فرصت های بسیاری داشتیم تا بتوانیم از حریف پیش بیفتیم . اگر شما برابر تیمی دفاعی مانند یونان در همان دقایق اول گلزنی نکنید اوضاع سخت خواهد شد. ما گل اول را به ثمر رساندیم و سپس یونان به گل رسید چراکه ما اندکی کند بی دقت بودیم و اشتباهاتی را نیز مرتکب شدیم. اما توانستیم با چهار گل به نیمه نهایی صعود کنیم و از این جهت بسیار افتخار میکنیم. پس از مدتی که از بازی و دریافت گل ما گذشت ما سعی کردیم تا تمرکز خود را بر روی ایجاد موقعیت بگذاریم یعنی کاری که همیشه میرو انجام میدهد. من فکر میکنم که بازی را خوب شروع کردیم اما یونان به سرعت دفاع خود را بهبود بخشید در آن لحظه خلق موقعیت گلزنی برای ما بسیار سخت شده بود. در آخر باید بگویم بسیار خوشحالم که توانستیم در این دیدار به خوبی عمل کنیم و همچنین توانستم اولین گل را برای تیم به ثمر برسانم.

مارکو رویس:
بسیار خوشحالم که توانستیم به پیروزی برسیم و خوشحالم که توانستم در این دیدار گلزنی کنم. فکر میکنم در طول 90 دقیقه بر بازی مسلط بودیم. پس از نتیجه ی مساوی سرعت خود را افزایش دادیم و سرانجام به پیروزی که شایسته آن بودیم دست یافتیم. دیدار بعدی ما برابر انگلیس یا ایتالیا خواهد بود مطمئنا دیدار آسانی را پیش رو نداریم اما اگر بتوانیم تمام تلاش خود را بکنیم آنگاه شکست دادن ما برای هر تیمی دشوار خواهد شد.

میروسلاو کلوزه:
بازی سختی بود. تیم مقابل از خط دفاعی مستحکمی برخوردار بود. اما ما سرانجام توانستیم به آنچه که میخواستیم دست پیدا کنیم. ترکیب سریعی داشتیم و موقعیت های گلزنی بسیاری ایجاد کردیم. من بسیار خوشحال هستم. من توانستم به گل برسم و تیم نیز بسیار عالی عمل کرد. در این دیدار خانواده ی من نیز حضور داشتند و به همین خاطر است که من خوشحالم. در حال حاضر بسیار خونسرد هستیم تا با تیم بعدی رو به رو شویم.

جروم بواتنگ :
یک دیدار هیجان انگیز را پشت سر گذاشتیم. در نیمه ی اول موقعیت های زیادی را هدر دادیم اما سرانجام توانستیم گل اول را که شایسته ی آن بودیم به ثمر برسانیم. پس از نیمه ی اول ما یک گل دریافت کردیم اما پس از تساوی با افزایش سرعت به چهار گل و سرانجام به پیروزی که شایسته آن بودیم رسیدیم.

فرناندو سانتوس (سرمربی یونان):
به بازیکنانم به خاطر تلاشی که نه فقط امشب بلکه در طول این رقابت ها داشتند، تبریک می گویم. با توجه به نیمه نخست بازی باید بگویم که آلمان ها واقعا خوب بازی کردند. مالکیت توپ بیشتر در دست ما بود و شانس های بیشتری هم داشتیم ولی نتوانستیم آن را مدیریت کنیم و فضای کافی برای تنفس نبود. آنها تمام وقت به تیم ما فشار می آوردند. من به بازیکنان گفتم اگر ما بتوانیم نخستین گل را بزنیم همه چیز در بازی تغییرخواهد کرد و سرنوشت بازی متفاوت خواهد شد. مشکل زمانی شروع شد که ما خیلی زود گل دوم را خوردیم و همین هم بال های ما را بست. با این حال ما تا آخرین لحظه جنگیدیم.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
06-24-2012, 12:07
آلمان 4-2 یونان ، صعود به نیمه نهایی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی آلمان با شکست تیم یونان به نیمه نهایی یورو 2012 صعود کرد.
ترکیب تیم ملی آلمان:
نویر ، بواتنگ ، هوملس ، بادشتوبر ، لام ، خدیرا ، شواین اشتایگر ، رئوس ، اوزیل ، شورله ، کلوزه
ذخیره ها:
ویسه ، زیلر ، مرتساکر ، اشملزر ، هوودس ، گوندوگان ، بندر ، کروس ، پودولسکی
ترکیب تیم ملی یونان:
سیفاکیس ، توروسیدیس ، پاپاداپولوس ، سوکراتیس ، تزالواس ، ماکوس ، مانیاتیس ، نینیس ، کاتسورانیس ، ساماراس ، سالپینگیدیس
ذخیره ها:
چالکیاس ، تزورواس ، مالزاس ، فتفاتیزیس ، فورتونیس ، میتوروگلو
گل:
آلمان:
فیلیپ لام (39 اوزیل) ، سامی خدیرا (61 بواتنگ) ، میروسلاو کلوزه (68 اوزیل) ، مارکو رئوس (74 کلوزه)
یونان:
ساماراس (55 سالپینگیدیس) ، سالپینگیدیس (89 پنالتی)
داور:
دمیر اسکومینا (اسلوونی)
کارت زرد:
ساماراس ، سوکراتیس
کارت قرمز:
-----------
استادیوم محل برگزاری مسابقه:
PGE آرنا (گدانسک - لهستان) ، تعداد تماشاگران : 40000 نفر

bayern.blogsky.com

دختر هامبورگی
07-10-2012, 12:34
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
رنه آدلر دروازه بان فعلی باشگاه هامبورگ که به دلیل مصدومیت از تیم ملی آلمان کنار رفت امیدوار است که بتواند بار دیگر به تیم ملی فوتبال آلمان بازگردد

DFB.ir - رنه آدلر ، دروازه بان تازه به خدمت گرفته ی باشگاه هامبورگ اظهار داشته است که خواهان حضور در عرصه ی ملی میباشد.

بازیکن اسبق باشگاه لورکوزن در سال 2010 در آستانه ی کسب شماره ی یک تیم ملی آلمان به عنوان دروازه بان اول برای جام جهانی آفریقای جنوبی بود اما به علت مصدومیت جایگاه خود در تیم ملی آلمان را از دست داد و مانوئل نویر به عنوان دروازه بان اول انتخاب شد.

به گزارش وبسیات کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Soccerway ، رنه آدلر گفت : " من آرزو دارم که بتوانم دوباره برای تیم ملی آلمان بازی کنم . اما برای بدست آوردن جایگاه ملی ابتدا باید در هامبورگ خوب عمل کنم و پس از آن است که همه چیز به طرز خودکار پیش خواهد رفت . من مدت زیادی در لورکوزن بوده ام و سالهای خوبی داشته ام اما حالا به هامبورگ آمده ام و این برای من یک شروع تازه است."

دختر هامبورگی
07-21-2012, 09:42
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
عده ای از بزرگان و پیشکسوتان فوتبال آلمان پس از انتقادات شدیدی که به سبب حذف ژرمن ها در یورو 2012 از یوآخیم لو شد در اظهار نظرهای جداگانه به حمایت از وی برخاستند

DFB.ir - پس از حذف تیم ملی آلمان به سبب باخت 2 بر 1 برابر تیم ملی ایتالیا در یورو 2012 عده ای به انتقاد از یوآخیم لو پرداختند . البته در کنار این انتقادها عده ای از بزرگان فوتبال آلمان به حمایت از این مربی پرداختند که در قسمت زیر به پاره ای از این نظرات میپردازیم.

ولفگانگ نیرزباخ : یوآخیم لو ، کاری بسیار عالی در رقابتهای یورو 2012 از خود به نمایش گذاشت و ما بسیار خوشحال هستیم که چنین مربی را در اختیار داریم.
این تیم مسیری طولانی را در پیش دارد . تیم ما تیم جوانی است که سرشار از استعداد میباشد.

گونتر نتسر : به نظر من انتقادات شدیدی که از یوآخیم لو شده است بیش از اندازه و ناعادلانه است . با وجود باخت برابر ایتالیا در مرحله ی نیمه نهایی رقابتهای یورو 2012 من همچنان به یوآخیم لو اعتماد دارم.

یورگن کلینزمن : من میدانم که یوآخیم لو تسلیم نخواهد شد و از این بابت مطمئن هستم. تیم یوآخیم لو تیم جوانی است که راهی طولانی و جای بسیاری برای رشد دارد . او در دیدار نیمه نهایی با این تیم جوان به میدان رفت در حالی که تیم ایتالیا با ترکیبی بسیار قوی ظاهر شد.
این یک چیز طبیعی است که برخی تصمیم گیری ها از جانب سرمربی به موفقیت نمی انجامد . هیچ وقت تضمینی برای پیروزی وجود ندارد.

میشائیل بالاک : به نظر من یوآخیم لو همچنان بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی آلمان است . او نباید از سمت خود کناره گیری کند.

Fc Bayern München
07-27-2012, 01:56
بالاک: تغییرات مکرر در ترکیب تیم ملی لزومی نداشت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ کاپیتان سابق آلمان کادر فنی تیم ملی کشورش را بخاطر انتخاب تاکتیک نامناسب در جدال با ایتالیا مورد انتقاد قرار داد.
به نقل از شبکه «ای‌.اس.پی.ان» میشائیل بالاک که تا قبل از جام جهانی 2010 فرمانده داخل زمین «مانشافت‌ها» به شمار می‌آمد، پس از باخت 2 بر یک پنج شنبه شب ژرمن‌ها از ایتالیا و عدم راهیابی به دیدار نهایی جام گفت: وقتی 18، 20 بازیکن خوب در اختیار داری،‌ این فقط یک مشکل به ظاهر فانتزی است. در سال‌های قبل چنین حالتی وجود نداشت. اما معنای این امر آن نیست که به عنوان مربی بگذاری همه نفرات بازی کنند. فکر می‌کنم علت باخت از ایتالیا به نحوه تفکرات سرمربی و تصمیم‌گیری‌هایش، ‌نحوه کوچینگ در بازی با ایتالیا و ارنج‌های متفاوت و مکرر وی در جام ملت‌ها مربوط شد.
ستاره 35 ساله فصل قبل بایرلورکوزن و هافبک پیشین چلسی انگلیس و بایرن‌مونیخ با جملات فوق در عمل نوک تیز پیکان انتقاد‌های خود را متوجه مربی 52 ساله کشورش کرد.
به اعتقاد این بازیکن مجرب که اکنون بحث حضورش در لیگ حرفه‌ای ایالات متحده آمریکا مطرح است، وقتی در بازی با یونان از مرحله یک چهارم نهایی 3 تغییر در ترکیب «سفید و مشکی‌پوشان» ایجاد شد و برد 4 بر 2 بدست آمد. دیگر لزومی نداشت "لو" برای مصاف با آتزوری‌ اقدام به ایجاد 3 تغییر دیگر کند.
بالاک در مورد عملکرد آلمان‌ها در پیکارهای رو به پایان یورو 2012 اظهار داشت: تیمی که در اختیار داریم، به معنای واقعی تیمی خوب است. اما در دو، سه بازی اخیر،‌ بی‌دلیل تغییرات مکرر انجام داد. ضمن آنکه برخی از بازیکنان آن اعتماد بنفسی که در گذشته داشتند، در خود نمی‌دیدند.
او افزود: لو همچنان باید بر مسند سرمربیگری تیم ملی باقی بماند. او بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی است. اما او باید یک راه حل کلیدی برای ایجاد تعادل در تیم پیدا کند.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 01:57
لو: هنوز نمی دانم می مانم یا می روم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان، بعد از حذف تیمش از رقابت های یورو 2012، اعلام کرد در مورد آینده اش مطمئن نیست.
آلمانی ها یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در یورو 2012 محسوب می شدند اما با شکست 2-1 در مرحله نیمه نهایی مقابل ایتالیا، از رسیدن به فینال بازماندند. چند هفته قبل، لو نشانه هایی از تصمیمش برای جدایی از تیم ملی آلمان را با گفتن جمله " تغییر اتفاقی ضروری است" اعلام کرده بود. اکنون بعد از حذف از یورو، انتقادات زیادی از او شده و این مربی 52 ساله نیز تصمیم نهایی اش برای ماندن یا جدا شدن از تیم ملی آلمان در رقابت های مقدماتی جام جهانی 2014 را اعلام نکرد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت: "در مجموع باید بگویم که من هنوز قرارداد دارم. جدایی؟ چنین چیزی در ذهن من خطور نمی کند. سفر ما بسیار بسیار خوب بود. باید کمی از این روزها فاصله بگیرم تا ببینم ادامه کار هنوز جذابیتی برایم دارد یا خیر."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 01:57
استفاده از تصاویر آرشیوی در بازی های یورو و شکایت آلمانی ها ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بعد از اینکه مشخص شد در پخش زنده دو دیدار تیم آلمان در رقابت های یورو 2012 از تصاویر ضبط شده، استفاده شده است، شبکه آلمانی ای آر دی به دنبال جلسه ای با مدیران یوفاست.
کارگردان تلویزیونی رقابت های یورو به دلیل استفاده از تصاویر آرشیوی در هنگام پخش زنده رقابت ها برای ایجاد جو احساسی برای بیننده های تلویزیونی مورد انتقاد قرار گرفته است.
یورگ شون بورن، مسئول پخش رقابت های یورو از شبکه ای آر دی، یوفا را به دلیل آنچه گمراه کردن بیننده تلویزیونی خواند، مورد انتقاد قرار داد.
شون بورن در گفتگو با سوددویشه سایتونگ گفت: "ما متعجب و عصبانی شدیم. این کار برای ما قابل پذیرش نیست؛ به ویژه اینکه چند روز قبل با یوفا در این مورد صحبت کردیم. فکر نمی کردیم دوباره این اتفاق رخ دهد. آلمانی ها می خواهند تصاویر زنده را ببینند، وقتی در حال تماشای یک دیدار زنده هستند."
در تصاویر پیش از دیدار آلمان مقابل هلند، تصویری از یواخیم لو که با یک توپ جمع کن خوش و بش کرده بود، مربوط به یک بازی قدیمی بود و در دیدار آلمان برابر ایتالیا نیز، تصویر یک هوادار زن که بعد از گل دوم بالوتلی در حال اشک ریختن بود، از یک دیدار قدیمی برداشته شده بود.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 01:58
مردم آلمان: تصمیم‌های یوگی اشتباه بود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مردم آلمان معتقدند یواخیم لو در دیدار با ایتالیا تصمیم‌های تاکتیکی اشتباهی گرفت و باعث ناکامی برابر آتزوری‌ها شد.
پس از آنکه ژرمن‌ها پنج‌شنبه شب در دیدار نیمه نهایی با حریف لاجوردی‌پوش 2 بر یک نتیجه را واگذار کرده و از راهیابی به دیدار نهایی یورو 2012 بازماندند، پایگاه اینترنتی ورزش آلمان اقدام به نظرخواهی از هواداران کرد.
در این نظرخواهی 80.4 درصد رای‌‌دهندگان اعتقاد داشتند مربی 52 ساله بی دلیل در ارنج بازی با یونان،‌ دست برده و باعث ضعف و ناکامی تیمش شده است.
در این دیدار «یوگی» (یواخیم لو) تونی کروس، لوکاس پودولوسکی و ماریو گومز را که در شرایط بازی نبودند، به ترکیب وارد کرد و آندره شورله، مارکو رویس و میروسلاو کلوزه را که در آمادگی کامل روحی و بدنی قرارداشتند، ‌از ترکیب تیمش خارج کرد.
همچنین 19.6 درصد از رای‌دهندگان بر این باورند که سه تغییر فوق تاثیری در باخت از تیم چزاره پراندلی نداشته است.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:00
حمایت مسوت اوزیل از یواخیم لو ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ لژیونر آلمانی عضو رئال مادرید به حمایت از سرمربی تیم ملی کشورش پرداخت و گفت: عقلانی نیست بخاطر یک باخت تمام نتایج تیم ملی را زیر سئوال ببریم.
به نقل از روزنامه ولت‌ام زون‌تاگ،‌ مسوت اوزیل اظهار داشت:‌ عقلانی نیست بخاطر عدم نتیجه‌گیری در یک بازی، همه چیز را زیر سئوال برده و از کادر فنی انتقاد کنیم. ما با همین تیم 15 بازی پشت سر هم برنده شدیم. در همین بازی با ایتالیا پس از تنها گذشت چند دقیقه صاحب سه موقعیت صد در صد گل شدیم. مربی در این حال باید چکار می‌کرد که این توپ‌ها گل شوند؟
عضو کهکشانی‌های مادریدی افزود: از زمانی که عضو تیم ملی هستم، همه از کادر فنی تعریف می‌کنند. بخصوص خارج از آلمان یواخیم لو، بسیار مورد ستایش قرار می‌گیرد. اما اکنون چگونه می‌تواند هر اقدامی که او انجام داده، نادرست باشد. برای آنکه تیمی به مقام قهرمانی برسد، باید همه امور صحیح در جای خود باشد. دراین میان شانس کافی هم لازم است. من با این نظریه که می‌گوید همه کارها در تیم ملی غلط بوده، می‌جنگم. این که تیمی چهار مرتبه پشت سر هم در جام جهانی و جام ملت‌ها در نیمه نهایی حاضر باشد،‌ این خود نشان از توان بسیارش دارد. مطمئن باشید زمان قهرمانی ما هم فراخواهد رسید و برای این کار هر کاری که لازم باشد، انجام خواهیم داد. هر چند که دسترسی به عنوان قهرمانی کار ساده‌ای نیست.

[/URL]

bayern.blogsky.com[URL="[Only Registered And Activated Users Can See Links]"] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:00
ماگات: آلمان روحیه جنگنده کم داشت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فیلیکس ماگات، مربی آلمانی باشگاه وولفسبورگ معتقد است که ذهنیت ژرمن ها در رقابتهای یورو2012 باعث شکست خوردن این تیم مقابل ایتالیا شد.
مربی وولفسبورگ و بازیکن سابق تیم ملی آلمان معتقد است که این تیم، روحیه جنگنده و خوبی نداشت.
ماگات 58 ساله درادامه به این نکته اشاره کرد که برد ایتالیا در روز 5شنبه در بازی با آلمان به این خاطر بود که یتالیایی ها قبل از آغاز بازی با شور هیجان ویژه ای سرود ملی کشورشان را می خواندند و این شور و شوق درمیان بازیکنان لو دیده نمی شد.
این مربی باتجربه در ستون خود در روزنامه ولت آلمان نوشته :«سرنوشت بازی نیمه نهایی بین ایتالیا و آلمان قبل از آغاز مسابقه رقم خورده بود. وقتی می بینی که ایتالیایی ها با چه شور و هیجانی سرود ملی کشورشان را می خوانند، می توانی دریابی که آنها در 95 دقیقه بازی چه طور بازی خواهند کرد. انگیزه به تو همه چیز می دهد؛ من این انگیزه و شور و شوق را در تیم ملی آلمان ندیدم. این دردناک هم هست."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:02
ینس لمان: آلمان فاقد روحیه پیروزی‌طلبی بود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دروازه‌بان سابق آلمان معتقد است باخت از ایتالیا در مرحله نیمه نهایی یورو ۲۰۱۲ بخاطر عدم حس پیروزی طلبی ژرمن‌ها بود.
دو روز پس از باخت 2 بر یک از ایتالیا در مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های اروپا، کارشناسان فوتبال ژرمن نظر خود را در مورد علل ناکامی تیم «یواخیم لو» بیان می‌کنند.
ینس لمان که مدت یک سال است بازنشسته شده، در این مورد نظرش را بیان کرد.
وی در یادداشتی که برای نشریه «ولت ام زون‌تاگ» نوشته است، عنوان کرد: در شرایطی که برای موفقیت تیم ملی، همه امکانات رفاهی فراهم شد، همچنان از راهیابی به بازی فینال بازماندیم. همه کارها انجام گرفت ولی قدم آخر یعنی پیروزی برداشته نشد. واقعیت این است که تیم ملی در جدال با آتزوری‌ها، فاقد حس و روحیه پیروزی‌طلبی بود.
وی افزود:‌ با توجه به قابلیت‌هایی که پیش‌تر تیم یواخیم لو نشان داده بود، اینگونه بنظر می‌رسید که آلمان فاتح این جدال بزرگ شود. اما در عمل شاهد بودیم تیم او دچار کمبود روحیه برای پیروزی است.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:03
صعود ژرمنها به رده دوم رنکینگ فیفا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی فوتبال آلمان با یک پله صعود در تازه‌ترین رده بندی فیفا در رده دوم جهان ایستاد.
در این فهرست تیم ملی اسپانیا پس از قهرمانی در یورو 2012 با 1691 امتیاز همچنان به عنوان بهترین تیم دنیا شناخته شد. آلمان با 1502 امتیاز دوم و اروگوئه با 1297 امتیاز سوم شدند.

فهرست 10 تیم برتر جهان در ماه گذشته به این شرح است:
1- اسپانیا 1691 امتیاز
2-آلمان 1502 امتیاز
3-اروگوئه 1297 امتیاز
4-انگلیس 1294 امتیاز
5- پرتغال1213امتیاز
6-ایتالیا1192 امتیاز
7-آرژانتین1095 امتیاز
8-هلند 1079 امتیاز
9-کرواسی1050امتیاز
10-دانمارک1017 امتیاز

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:04
مخالفت مردم آلمان با حضور اولیورکان به عنوان جانشین ماتیاس سامر ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ نتایج یک نظرخواهی منتشرشده مشخص می کند مردم آلمان چندان موافق حضور اولیورکان به عنوان مدیر فنی فدراسیون فوتبال آلمان نیستند.
سه روز پس از آنکه ماتیاس سامر از جمع فدراسیونی‌ها خارج و به عنوان مدیر ورزشی جدید تیم بایرن‌مونیخ برگزیده شد، روزنامه بیلد آلمان اقدام به نظرخواهی از فوتبال‌دوستان کرد.
در این رای‌گیری بیلد نقطه نظر مخاطبین خود را در مورد جدی ترین گزینه جانشینی سامر یعنی دروازه‌‌بان پیشین تیم ملی جویا شد.
از این رو تنها 43 درصد رای‌‌دهندگان به حضور مثبت دروازه‌بان تیم ملی آلمان در جام جهانی 2002 باور و اعتقاد داشته و 57 در صد رای مخالف دادند.
کان 43 ساله که در مسابقات یورو 2012 به عنوان کارشناس با شبکه تلویزیونی زد.د.اف همکاری کرد، به تازگی مدرک درجه یک مربیگری را دریافت کرده و علاقمند است در صورت توافق با فدراسیون بتواند در نقش مدیر ورزشی ایده‌هایش را برای پیشرفت فوتبال کشورش به اجرا در‌آورد.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:05
میروسلاو کلوزه دومین مهاجم برتر جهان در قرن بیست و یکم شد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بنابر اعلام فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال جهان میروسلاو کلوزه دومین گلزن برتر جهان در قرن ۲۱ است.
مطابق این گزارش دیدیه دروگبا، مهاجم ساحل عاجی شانگهای شن هوای چین در تیم های المپیک مارسی و چلسی 100 گل به ثمر رسانده و بهترین گلزن قرن حاضر است.
پس از او میروسلاو کلوزه،‌ گلزن تیم ملی آلمان در تیم‌های کایزرسلاترن، وردربرمن، بایرن مونیخ و لاتزیوی ایتالیا 90 گل به ثمر رسانده و در رده دوم جای گرفته است.
در رده سوم نیز رود فان نیستلروی هلندی با 87 گل زده برای تیم‌های منچستریونایتد، رئال مادرید و هامبورگ صاحب رده سوم است.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:06
حمایت بزرگان فوتبال آلمان از یواخیم لو ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ عده ای از بزرگان و پیشکسوتان فوتبال آلمان پس از انتقادات شدیدی که به سبب حذف ژرمن ها در یورو 2012 از یواخیم لو شد در اظهار نظرهای جداگانه به حمایت از وی برخاستند.
پس از حذف تیم ملی آلمان به سبب باخت 2 بر 1 برابر تیم ملی ایتالیا در یورو 2012 عده ای به انتقاد از یواخیم لو پرداختند. البته در کنار این انتقادها عده ای از بزرگان فوتبال آلمان به حمایت از این مربی پرداختند که در قسمت زیر به پاره ای از این نظرات میپردازیم.

ولفگانگ نیرزباخ : یواخیم لو ، کاری بسیار عالی در رقابتهای یورو 2012 از خود به نمایش گذاشت و ما بسیار خوشحال هستیم که چنین مربی را در اختیار داریم. این تیم مسیری طولانی را در پیش دارد . تیم ما تیم جوانی است که سرشار از استعداد میباشد.

گونتر نتسر : به نظر من انتقادات شدیدی که از یواخیم لو شده است بیش از اندازه و ناعادلانه است . با وجود باخت برابر ایتالیا در مرحله ی نیمه نهایی رقابتهای یورو 2012 من همچنان به یواخیم لو اعتماد دارم.

یورگن کلینزمن : من میدانم که یواخیم لو تسلیم نخواهد شد و از این بابت مطمئن هستم. تیم یواخیم لو تیم جوانی است که راهی طولانی و جای بسیاری برای رشد دارد . او در دیدار نیمه نهایی با این تیم جوان به میدان رفت در حالی که تیم ایتالیا با ترکیبی بسیار قوی ظاهر شد. این یک چیز طبیعی است که برخی تصمیم گیری ها از جانب سرمربی به موفقیت نمی انجامد . هیچ وقت تضمینی برای پیروزی وجود ندارد.

میشائیل بالاک : به نظر من یواخیم لو همچنان بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی آلمان است . او نباید از سمت خود کناره گیری کند.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:06
رابین دات گزینه فدراسیون فوتبال آلمان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پس از حضور ماتیاس سامر در باشگاه بایرن مونیخ، فدراسیون فوتبال آلمان برای جانشینی وی در کادر مدیریتی فدراسیون بدنبال گزینه های مورد قبول می گردند.
رابین دات سرمربی سابق بایرلورکوزن ظاهرا یکی از اصلی ترین گزینه های جانشینی ماتیاس سامر در پست مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان می باشد.
به نقل از کیکر؛ هانس دیتر دریویتز معاون رئیس فدراسیون فوتبال آلمان به صورت غیر مستقیم این خبر را تایید کرد البته او افزود: "اشتفان کونتز و نام های دیگر نیز در لیست فدراسیون برای این پست قرار گرفته اند." البته کونتز از هر گونه تماس فدراسیون برای تصدی وی در پست مدیریت اظهار بی اطلاعی کرد.
او هم اکنون با باشگاه کایزرسلاترن تا سال 2015 به توافق رسیده و در این باشگاه مشغول فعالیت است.
دات تا سال 2012 با باشگاه لورکوزن همکاری داشت و پیشتر از آن نیز بین سال های 2007 تا 2011 در باشگاه فرایبورگ به عنوان سرمربی حاضر بود.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:07
استقبال هواداران از دیدار دوستانه با آرژانتین ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فدراسیون فوتبال آلمان اولین دیدار دوستانه پس از یورو 2012 را در 15 آگوست مقابل تیم ملی آرژانتین تدارک دید و هواداران تیم ملی آلمان از این دیدار استقبال خوبی کردند.
بازی دوستانه تیم ملی آلمان و آرژانتین در 15 آگوست اولین دیدار دوستانه ژرمن ها پس از یورو 2012 است که فدراسیون فوتبال آلمان آنرا برای آمادگی بیشتر ملی پوشان در نظر گرفته است.
به نقل از شبکه تلویزیونی اسپورت وان، فدراسیون فوتبال آلمان در نظر دارد 35 هزار بلیط برای این بازی به فروش برساند که نکته جالب در این حین استقبال قابل توجه هواداران تیم ملی بود تا چیزی بیش از 15 هزار بلیط در همان ساعت های اولیه توسط فوتبال دوستان آلمانی رزرو شود این میزان مشارکت پس از شکست در یورو 2012 از سوی فدراسیون قابل پیش بینی نبود.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:09
راببن دات مدیر ورزشی جدید فدراسیون فوتبال آلمان شد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رابین دات سرمربی 47 ساله و سابق باشگاه بایر لورکوزن از سوی فدراسیون فوتبال آلمان به عنوان مدیر ورزشی جدید فدراسیون انتخاب و جانشین ماتیاس سامر شد.
رابین دات به عنوان مدیر جدید ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان انتخاب شد و ولفگانگ نیرسباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان امروز رسما در کنفرانس مطبوعاتی او را رسما به خبرنگاران دعوت کرد.
به نقل از شبکه تلویزیونی اسپورت وان؛ دات سابقه مربیگری در باشگاه فرایبورگ و بایر لورکوزن را در کارنامه دارد و این مربی 47 ساله جانشین ماتیاس سامری شد که چندی پیش مدیریت ورزشی باشگاه بایرن مونیخ را بدست گرفته بود.
دات از اول آگوست تا سال 2016 قراردادی 4 ساله را با فدراسیون فوتبال آلمان به ثبت رساند. او مسئولیت توسعه استعداد و بهینه سازی انجمن مربیان فوتبال آلمان را عهده دار خواهد بود. دات در اظهار نظری پس از معرفی وی به عنوان مدیر ورزشی فوتبال آلمان گفت: "این کار فوق العاده جالبی خواهد بود و برای من یک معنی خاص خواهد داشت و مشتاقانه منتظر همکاری با فدراسیون فوتبال آلمان و یواخیم لو سرمربی تیم ملی هستم."
او ادامه داد: "من احساس می کنم چالش فوق العاده و هیجان انگیزی را در روبرو شدن با استعدادهای جوان کشور خواهم داشت."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
07-27-2012, 02:10
ماتیاس سامر از انتخاب دات استقبال کرد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماتیاس سامر مدیر ورزشی اسبق فدراسیون فوتبال آلمان انتخاب رابین دات را به عنوان جانشین وی برای تصدی پست مدیر ورزشی تبریک گفت و برای او آرزوی موفقیت کرد.
به نقل از اسکای، مدیر ورزشی باشگاه بایرن در اظهار نظری پس از انتخاب دات گفت: "من فکر می کنم رابین دات انتخاب بسیار خوبی است او واقعا فوتبال حرفه ای را درک می کند."
سامر 44 ساله که پس از اتمام یورو 2012 از سمت خود در فدراسیون فوتبال آلمان کناره گیری کرد و به عنوان مدیر ورزشی به باشگاه بایرن پیوست اینگونه ادامه میدهد: "چیزی که من شخصا می توانم به دات بگویم این است که او همواره خوب بوده و وی را می پسندم. او فردی است که در کار بسیار جدی است و فدراسیون به همچین فردی همواره نیاز دارد. از صمیم قلب برای او بهترین ها را آرزو می کنم و این انتخاب را تبریک می گویم."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:11
اظهار نظر یواخیم لو و الیور بیرهوف درباره رابین دات ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ چندی پیش رابین دات، سرمربی اسبق باشگاه بایر لورکوزن از جانب فدراسیون فوتبال آلمان به عنوان جانشین ماتیاس سامر انتخاب شد.
یواخیم لو، سرمربی ژرمنها نیز ضمن خوشامد گویی به رابین دات اظهار داشت: من بسیار خوشحال هستم که فدراسیون فوتبال آلمان تواست به سرعت برای ماتیاس سامر جانشینی را برگزیند و رابین دات را جایگزین وی کند. من در انتظار روزی هستم که بتوانم به همراه رابین دات کار کنم. من فکر میکنم من و ایشان تعامل خوبی با یکدیگر خواهیم داشت."
همچنین الیور بیرهوف مدیر ورزشی تیم ملی آلمان نیز در اینباره گفت: "رابین دات در کار خود بسیار ماهر است و انتخابی صحیح از جانب فدراسیون آلمان میباشد. وی در آینده تحت حمایت تمامی ما قرار خواهد گرفت."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:11
قل یوآخیم لو در آسیا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، سرمربی کره ای باشگاه سئونگنام به تقلید از یوآخیم لو پرداخت و سعی کرد همانند این مربی در کنار زمین ظاهر شود.

چندی پیش باشگاه هامبورگ آلمان در دیداری برابر باشگاه سئونگنام قرار گرفت . در این دیدار شین تائی یونگ ، سرمربی این باشگاه با ظاهری بسیار شبیه به ظاهر یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان ظاهر شد.
این مربی 41 ساله با استایلی کاملا" شبیه یوگی لو یعنی پیراهن سفید ، شلوار تیره رنگ ، کمربند ساده ، ساعت و دستبندی شبیه این مربی در زمین ظاهر شد . وی همچنین در طول این مسابقه از حرکاتی شبیه به حرکات دستان یوآخیم لو استفاده میکرد.
عده ای این مربی جوان را قل یوآخیم لو در آسیا معرفی کرده اند.
البته در ظاهر این مربی تفاوت هایی نیز نسبت به یوآخیم لو به چشم میخورد برای مثال لو همیشه ساعت خود را به دست راست خود و دستبند خود را به دست چپ خود می اندازد در حالی که شین تائی یونگ ساعت را در دست چپ و دستبند را در دست راست می اندازد. همچنین این مربی بر خلاف لو از گردنبند نیز استفاده میکند.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:12
اظهار نظر دوت درباره ی لو ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، روبین دوت جانشین سامر امیدوار است که یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان بتواند مدتی طولانی در سمت خود باقی بماند.

روبین دوت سرمربی اسبق باشگاه بایرلورکوزن که چندی پیش به عنوان جانشین ماتیاس سامر انتخاب شد اظهار داشت که خود را در حدی نمیداند که بتواند در آینده رهبری تیم ملی آلمان را در اختیار بگیرد بلکه امیدوار است که یوگی لو سرمربی فعلی ژرمن ها برای مدتی طولانی با آنها همکاری کند.
دوت در این باره در مصاحبه ای با روزنامه ی بیلد گفت :
" من در این فکر نیستم که رهبری تیم ملی آلمان را بر عهده بگیرم بلکه میخواهم به عنوان جانشین ماتیاس سامر در پست جدید خود به خوبی فعالیت کنم.من آرزو میکنم که یوآخیم لو برای مدتی طولانی رهبری تیم ملی آلمان را بر عهده داشته باشد.
من در روزهای اخیر گفتگویی تلفنی با یوآخیم لو داشتم در این صحبت ها من یافتم که نقاط اشتراک زیادی با لو در زمینه ی فوتبال دارم."
او همچنین هنگامی که از او سوال شد که آیا میشائیل بالاک میتواند جانشین لو شود یا خیر در پاسخ پفت :
" میشائیل بالاک به جای لو ؟ بالاک حتی مدرک مربیگری ندارد پس چطور میتواند جانشین لو شود؟"

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:12
هوملس : برای قهرمانی باید بهتر از این باشیم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، متس هوملس مدافع جوان تیم ملی آلمان اظهار داشت که ژرمن ها برای بدست آوردن عنوان قهرمانی در سال 2014 باید بهتر عمل کنند.
تیم ملی آلمان در یورو 2012 در مرحله ی نیمه نهایی با نتیجه ی 2 بر 1 مغلوب تیم ملی ایتالیا شد و از راه یابی به فینال این رقابتها بازماند.
متس هوملس بازیکن ملی پوش باشگاه بوروسیا دورتموند درباره ی شانس قهرمانی ژرمن ها در سال 2014 گفت :
" با توجه به نمایشی که در رقابتهای یورو 2012 داشتیم فکر میکنم باید برای بدست آوردن نتیجه ی مناسب و قاطع برابر تیمهای بزرگ بهتر عمل کنیم.
ما باید بسیار قاطع تر عمل کنیم . با چشم پوشی از نمایشی که برابر تیم ملی یونان داشتیم باید بگویم که ما در دیدارهای خود سرعت لازم و کافی را نداشتیم .
تیم ملی آلمان برای رسیدن به عنوان قهرمانی در رقابتهای جام جهانی 2014 که به میزبانی برزیل برگزار خواهد شد باید عملکرد خود را بهبود بخشد.
در دیدار برابر ایتالیا این تیم از ما برتر ظاهر شد و حتی اگر اشتباهات من نبود هم نتیجه را واگذار می کردیم."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:13
دیدار مارک هوپه و یوآخیم لو ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، چندی پیش یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان با مارک هوپه رئیس سالن ورزشی فرایبورگ ملاقات کرد.

یوآخیم لو ، سرمربی ژرمن ها اغلب برای ورزش و تمرین به سالن ورزش فرایبورگ می رود. او چندی پیش که به این سالن رفته بود با مارک هوپه رئیس این باشگاه دیدار کرد و به بحث درباره ی رقابتهای یورو 2012 و عملکرد آلمان در این تورنمنت پرداخت.
مارک هوپه روز پس از این دیدار در مصاحبه ای با Bodybuilding Magazin ، گفت :
" یوگی اغلب اوقات به سالن ورزش ما سر میزند . او همیشه با چهره ای شاداب و خوشحال و مانند بقیه ی افراد وارد سالن ما میشود و در کناری به تمرین و ورزش میپردازد.
چند روزپیش من و یوگی درباره ی فوتبال بحث میکردیم . من اغلب فوتبال تماشا نمیکنم اما همیشه رقابتهای یورو و جام جهانی را دنبال میکنم.
در دیداری که با یوگی داشتم به او به خاطر نمایش های فوق العاده ی تیمش در یورو تبریک گفتم و به او گفتم که چقدر شرم آور و تاسف بار است که برخی از افراد تمام زحمات او را به خاطر یک باخت زیر سوال میبرند."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:14
آنالیز یورو 2012 در فدراسیون فوتبال آلمان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، یوآخیم لو سرمربی ژرمن ها امروز به همراه فلیک ، بیرهوف و کوپکه برای آنالیز یورو 2012 به فدراسیون آلمان رفت.

امروز یوآخیم لو به همراه کمک خود هانسی فلیک ، مربی دروازه بان ژرمن ها آندریاس کوپکه و الیور بیرهوف مدیر ورزشی تیم ملی فوتبال آلمان برای آنالیز رقابتهای یورو 2012 به فدراسیون فوتبال آلمان رفت.
در این دیدار که ولفگانگ نیرزباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان و روبین دوت جانشین جدید ماتیاس سامر نیز حضور داشتند بحث هایی در رابطه با رقابتهای یورو 2012 مطرح شد که در قسمت زیر به پاره ای از سخنان نیرزباخ ، دوت و لو در این جلسه می پردازیم.

ولفگانگ نیرزباخ : اگر به گذشته برگردیم و نگاهی به رقابتهای یورو 2012 بیندازیم و دیدارهایی را که داشتیم مورد آنالیز قرار دهیم درخواهیم یافت که نمایش بسیار خوب و متقاعد کننده ای از خود بر جای گذاشته ایم . ما تصمیمات بسیار مناسبی در انتخاب بازیکنان ، کادر فنی و کادر مربیگری داشتیم.
رقابتهای جام جهانی 2014 که به میزبانی برزیل برگزار خواهد شد قطعا" آسان نخواهد بود ؛ ولی ما معتقد هستیم که تیم ما پتانسیل و اعتماد به نفس بالایی دارد و می تواند روند موفقیت آمیز خود را ادامه دهد.

یوآخیم لو : آنالیزی که در رابطه با رقابتهای یورو 2012 داشتیم سبب شد که به نتایج بسیار خوبی دست یابیم .دیدار امروز در فدراسیون بسیار مهم بود چرا که سبب خواهد شد بتوانیم خود را تا پیش از برگزاری دیدار دوستانه برابر آرزانتین آماده کنیم.
بی صبرانه چشم انتظار این دیدار که در روز 15 آگوست در شهر فرانکفورت برگزار خواهد شد هستیم.

روبین دوت : در دیداری که امروز داشتیم همگی دریافتیم که برای رسیدن به هدف خود که تبدیل شدن به یک تیم درجه یک و بی نقص است از فلسفه ی مشترکی برخوردار هستیم.

یوآخیم لو سرمربی زرمن ها در روز پنج شنبه 9 آگوست اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی برای برگزاری دیدار آلمان و آرژانتین را اعلام خواهد کرد.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:14
لیست نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی آلمان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، امروز لیست نفرات فراخوانده شده به اردوی تیم ملی آلمان برای برگزاری دیدار دوستانه برابر آرژانتین از جانب یوآخیم لو اعلام شد.
امروز عصر مطابق 9 آگوست 2012 اسامی نفرات فراخوانده شده به اردوی ملی از جانب لو اعلام شد که در قسمت زیر به شرح این افراد می پردازیم:
دروازه بانان : مانوئل نویر (بایرن مونیخ ) – رون روبرت زیلر (هانوفر )
مدافعان : هولگر بادشتوبر (بایرن مونیخ ) – بواتنگ (بایرن مونیخ ) – لارس بندر (بایرلورکوزن ) – بندیکت هوودس (شالکه 04 ) – متس هوملس ( بوروسیا دورتموند ) – مارسل اشملتزر ( بوروسیا دورتموند )
هافبک ها : اسفن بندر ( بوروسیا دورتموند ) – ماریو گوتزه ( بوروسیا دورتموند ) – ایلکای گندوگان ( بوروسیا دورتموند )- مارکو رویس (بوروسیا دورتموند ) - یولیان دراکسلر ( شالکه 04) – سامی خدیرا ( رئال مادرید ) – مسعود اوزیل ( رئال مادرید) – تونی کروس ( بایرن مونیخ ) – توماس مولر (بایرن مونیخ ) – آندره شورله ( بایر لورکوزن )
مهاجم : میروسلاو کلوزه (لاتزیو )

در این میان اسامی نیز به چشم نمیخورند که در این قسمت به علت غیبت هر یک از این بازیکنان در این لیست می پردازیم :
ماریو گومز مهاجم تیم ملی آلمان به دلیل جراحی مچ پای راست از این دیدار بازماند .
تیم ویسه نیز بنا بر تصمیم گیری کوپکه مربی دروازه بان ژرمن ها و فلیک کمک مربی این تیم از راه یابی به این اردو بازماند علت این تصمیم گیری این بود که با توجه به نزدیک بودن رقابتهای انتخابی جام جهانی 2014 برزیل تیم ملی آلمان تاکید بر این دارد تا بیشتر تمرکز خود را بر روی نیروهای جوانتر بگذارد.
همچنین پر مرته ساکر و لوکاس پودولسکی نیز به دلیل دیدارهای باشگاهی در آرسنال به این اردو فراخوانده نشدند . البته شایان ذکر است که مرته ساکر مدت زیادی است که مصدوم بوده است و دیدار ملی انجام نداده است.
در آخر نیز باید گفت فرزند فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان به احتمال بالا در هفته ی آینده متولد خواهد شد . گرچه خود او خواستار حضور در این دیدار بود اما طی صحبت هایی که با یوآخیم لو داشت تصمیم براین شد که این بازیکن به مسائل خانوادگی خود رسیدگی کند.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:16
مارکوس بابل: رفتار لو با تیم ویسه تاسف برانگیز است ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مارکوس بابل، سرمربی هوفنهایم، از اقدام یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان، در قبال دعوت نشدن تیم ویسه، دروازه بان تیمش، برای دیدار دوستانه پیش روی ژرمنها مقابل آرژانتین انتقاد کرد.
لو ترجیح داد برای دیدار مقابل آرژانتین به جای ویسه، مانوئل نویر و ران روبرت زیلر را به تیمش دعوت کند و به جای اینکه خود شخصا این مسئله را به دروازه بان هوفنهایم اطلاع بدهد، این کار را به آندریاس کوپکه، مربی دروازه بان های تیم ملی آلمان سپرد.
بابل در گفتگو با نشریه بیلد گفت: "رفتار سرمربی تیم ملی در مورد این مسئله واقعا تاسف انگیز بود. او بسیار ضعیف عمل کرد. ویسه در چند سال اخیر به پیشرفت فوتبال آلمان کمک کرد و همواره از نظر رفتاری فوق العاده بود. او این شایستگی را داشت که لو شخصا در مورد این اتفاق با او صحبت می کرد. من با این شیوه اطلاع دادن به ویسه در مورد حذفش از فهرست تیم موافق نیستم."
تیم ملی آلمان روز 15 آگوست (25 مرداد) مقابل تیم ملی آرژانتین قرار می گیرد.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:16
مصدومیت نویر در آستانه دیدار ملی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی آلمان در دیدار سوپرکاپ بایرن برابر دورتموند مصدوم و از راه یابی به اردوی تیم ملی بازماند.
مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی آلمان و دروازه بان اول باواریائیها در دیدار سوپرکاپ مصدوم و از راه یابی به اردوی آماده سازی تیم ملی آلمان بازماند در نتیجه 15 آگوست در دیدار آلمان و آرژانتین غایب خواهد بود.
در نتیجه یوآخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان مارک آندره تراستگن دروازه بان باشگاه بوروسیا مونشن گلادباخ را به عنوان جایگزین وی به اردوی ملی فراخواند.
این درحالی است که چندی پیش ماریو گومز و اسفن بندر نیز به سبب مصدومیت از راه یابی به اردوی ملی بازماندند .
مانوئل نویر در مصاحبه ای با فدراسیون آلمان گفت :
" واقعا" متاسفم . دوست داشتم تا در دیدار برابر آرژانتین عضوی از تیم ملی آلمان باشم. امیدوارم که هم تیمی های من در این دیدار بتوانند به پیروزی برابر حریف دست یابند."
رون روبرت زیلر و مارک آندره تراستگن دروازه بان ژرمن ها در این دیدار خواهند بود.

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:18
کنفرانس مطبوعاتی لو در آستانه دیدار با آرژانتین ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] PY6l1.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، یوآخیم لو امروز 13 آگوست در کنفرانسی مطبوعاتی به تمام انتقادات اخیر پاسخ قاطعانه داد.
یوآخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان امروز مطابق با 13 آگوست 2012 در کنفرانسی مطبوعاتی حاضر شد . وی در این کنفرانس به تمام انتقادات اخیر در رابطه با نمایشهای آلمان در یورو 2012 پاسخ قاطع و منطقی داد.
وی همچنین اظهار داشت که هم اکنون تیم او با انگیزه ای بیشتر نسبت به گذشته کار میکند و وی قصد دارد پس از ناکامی در یورو 2012 در دیدار چهارشنبه برابر آرژانتین با تغییر شیوه ی خود نبردی قاطعانه را رقم بزند.
تیم ملی آلمان در رقابتهای یورو 2012 در مرحله ی نیمه نهایی برابر ایتالیا با نتیجه ی 2 بر 1 مغلوب و از راه یابی به فینال این رقابتها بازماند . با این حال لو اظهار داشت که تغییری در مسیر حرکت خود نخواهد داد.
در قسمت زیر به پاره ای از کنفرانس مطبوعاتی یوگی لو می پردازیم :
" ما تا پیش از دیدار برابر ایتالیا و باخت برابر این تیم در رقابتهای یورو 2012 در 15 بازی نباخته بودیم و رکوردی جهانی را به ثبت رسانده بودیم. ما در مرحله ی مقدماتی تیمهایی را شکست دادیم که هر یک جزو بهترین ها در فوتبال بودند .
من همچنین فکر میکنم که هواداران ما نیز به شیوه ی بازی ما در این رقابتها علاقه مند بودند. با چشم پوشی از باخت برابر ایتالیا دلیلی نمی بینم که تیم مورد انتقاد قرار گیرد.
مطمئنا" من انتقادات ورزشی و عادلانه را می پذیرم و به دنبال راه حلی برای از بین بردن تمامی مشکلات هستم .
فکر میکنم همه ی ما در فوتبال آلمان میتوانیم به خاطر نمایشهایی که این تیم ارائه داده است به آن افتخار کنیم . من برخی از انتقادات را بی جا میدانم."
وی همچنین درباره ی انتقاداتی که چندی پیش درباره ی باستیان شواین اشتایگر وجود داشت و عده ای وی را فاقد روحیه ی رهبری خوانده بودند اظهار داشت :
" من میخواهم تا درباره ی موضوع رهبری در تیم کمی مسائل را روشن تر و واضح تر کنم.
فکر نمیکنم این انتقاد درباره ی رهبری باستیان شواین اشتایگر منصفانه باشد و دیگر نمی خواهم در آینده هیچ صحبتی درباره ی این موضوع شود. بسیاری از تیم ها با داشتن رهبرانی کلاسیک بسیار زودتر از ما از رقابتهای یورو حذف و به خانه برگشتند.
فکر میکنم اگر این روحیه ی رهبری در تیم وجود نداشت میلیون ها نفر در خانه ها و مجامع عمومی بازیهای ما را دنبال نمی کردند.
باستیان شواین اشتایگر ، فیلیپ لام و میروسلاو کلوزه بازیکنانی هستند که همیشه دستورات مرا اجرا کرده اند و عالی عمل کرده اند.
مطمئنا" در حال حاضر هدف ما کیفیت در رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل خواهد بود. "
وی همچنین در آخر درباره ی دیدار دوستانه در روز 15 آگوست برابر تیم ملی آرژانتین گفت :
"مطمئنا" بازیکنان جوان ما همچون دراکسلر خواهند توانست در این دیدار تجارب زیادی را کسب کنند . این دیدار بسیار مهم خواهد بود چراکه سبب خواهد شد که جوانان ما پخته تر شوند.
در این دیدار تغییرات زیادی در تیم خواهیم داشت ."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:19
حضور کلوزه در جام جهانی 2014 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، میروسلاو کلوزه بازیکن تیم ملی آلمان اظهار داشت که در رقابتهای جام جهانی 2014 تیم ملی آلمان را همراهی خواهد کرد.
میروسلاو کلوزه بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان اظهار داشت که تا سال 2014 و در رقابتهای جام جهانی برزیل تیم ملی آلمان را همراهی خواهد کرد ؛ اما پس از آن فعالیت خود را تنها در عرصه ی باشگاهی ادامه خواهد داد.
این بازیکن 34 ساله که در باشگاه لاتزیو ایتالیا مشغول است در مصاحبه ای با روزنامه ی بیلد اظهار داشت :

" اگر سلامتی همراه من باشد تیم ملی آلمان را همراهی خواهم کرد. جام جهانی 2014 برزیل آخرین تورنمنت و زمان دوران کاری من در عرصه ی ملی خواهد بود . اما پس از رقابتهای جام جهانی نیز در صورت قرار داشتن در فرم مطلوب فعالیت خود را در عرصه ی باشگاهی ادامه خواهم داد."

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:20
حمایت خدیرا از بازیکنان تیم ملی و لو ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، سامی خدیرا بازیکن تیم ملی آلمان در آستانه دیدار دوستانه برابر آرژانتین به حمایت از بازیکنان تیم ملی آلمان و سرمربی این تیم ، لو پرداخت.
سامی خدیرا بازیکن تیم ملی آلمان و باشگاه رئال مادرید در کنفرانسی مطبوعاتی به حمایت از خود ، هم تیمی های خود در تیم ملی و سرمربی خود لو پرداخت.
وی در این کنفرانس مطبوعاتی که روز سه شنبه در فرانکفورت برگزار شد اظهار داشت :
" به نظر من انتقاداتی که از لو وجود دارد بیش از حد و اغراق آمیز است . مردم سعی میکنند به سبب باختی که در یورو 2012 داشتیم از ما ایراد بگیرند ( به سبب وجود بازیکنان خارجی در ترکیب تیم ملی فوتبال آلمان) اما تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان با وجود هشت بازیکن خارجی قهرمان شدند و کسی درباره ی آنها صحبتی نکرد.
همانطور که مربی روز گذشته اظهار داشت اگر سرود ملی از جانب بازیکنان خوانده شود بهتر است اما این موضوع نمیتواند مشخص کند که شما یک آلمانی خوب هستید . یک آلمانی خوب کسی است که بتواند به خوبی آلمانی صحبت کند و با قوانین کشور آشنایی کامل داشته باشد. این مسئله بی عدالتی است که برخی معتقد هستند که کسی که سرود ملی را نمی خواند بازیکن بدی است .
من از سن 15 سالگی این شیوه را در پیش گرفته ام و سرود ملی را نمیخوانم و روند خود را در آینده تغییر نخواهم داد . حتی این کار آمادگی من پیش از بازی را افزایش می دهد. خواندن یا نخواندن سرود کاری نیست که با اجبار صورت بگیرد."
وی همچنین درباره ی لو گفت :
" لو کسی است که در سه تورنمنت 2008 ، 2010 و 2012 آلمان را به مراحل به ترتیب فینال و نیمه نهایی برد . این مربی صد درصد مورد حمایت و اعتماد بازیکنان ما قرار دارد. مربی ما شجاعت خود را در ریسک در انتخاب بازیکنان نشان داده است و کسی نمیتواند او را در انتخاب 11 بازیکن حاضر در زمین مورد انتقاد قرار دهد.
ما بازیکنان هستیم که در زمین هستیم و این ما بودیم که تاکتیک های مربی خود را به خوبی انجام ندادیم . لو تمام تلاش خود را داشت و بهترین شرایط را برای ما فراهم کرد.
آلمان در دیدار برابر ایتالیا دو موقعیت خوب را از دست داد و تاوان این موضوع را نیز داد . "
فراسیون فوتبال آلمان نیز همچنان از لو حمایت می کند و یوگی لو نیز که از سال 2006 رهبری تیم ملی آلمان را بر عهده دارد در حال حاضر خود را برای رقابتهای انتخابی جام جهانی 2014 آماده میکند.
تیم ملی آلمان در دیدارهای مقدماتی جام جهانی با تیم های سوئد ، ایرلند ، اتریش ، جزایر فارو و اتریش همگروه است .

bayern.blogsky.com

Fc Bayern München
08-16-2012, 02:21
آلمان ۱ - ۳ آرژانتین؛ شکست ژرمنها برابر آلبی سلسته ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی فوتبال آلمان با نتیجه سه بر یک برابر تیم ملی آرژانتین شکست خورد.
در این دیدار خدیرا (گل به خودی)٬ مسی و دی ماریا برای آرژانتین و بندیکت هوودس برای آلمان گلزنی کردند.
در ابتدای این دیدار جایزه بازیکن سال فوتبال آلمان به مارکو ریوس، بازیکن دورتموند که فصل گذشته برای بروسیا مونشن گلادباخ بازیهای خوبی ارائه داد، اهدا شد.
تقابل بازیکنان رئالی دو تیم، اوزیل و خدیرا برای رئال و ایگواین و دی ماریا برای آرژانتین، از نکات قابل توجه دیدار بود.
شاگردان یواخیم لو بازی را به بهتر آغاز گردند و در دقیقه 3 روی خطای سوسا روی توماس مولر، در سمت چپ محوطه جریمه آرژانتین صاحب یک ضربه آزاد شدند اما نتوانستند از این موقعیت استفاده کنند.
بعد از سپری شدن دقایق اولیه، بازیکنان آرژانتین کم کم خود را به دروازه حریف نزدیک کردند و چیزی نمانده بود که در دقیقه 9 توسط ایگواین به گل برسند اما ضربه این بازیکن، روی ارسال دقیق دی ماریا، از روی دروازه خالی آلمان به بیرون رفت.
سه دقیقه بعد آلمانی ها روی همکاری کلوزه و اوزیل می توانستند به گل برسند اما هوشیاری مدافعان آلبی سلسته این موقعیت را از آنها گرفت.
تا دقیقه 29 دو تیم نمایش برابری داشتند و خطرات پراکنده ای روی دروازه هم ایجاد کردند اما یک حمله غافلگیرانه آرژانتین در این دقیقه، یک ضربه پنالتی نصیب آرژانتینی ها کرد.
یک پاس در عمق عالی برای سوسا، این بازیکن را با زیلر، دروازه بان آلمان تک به تک کرد اما پیش از آنکه بتواند کار مثبتی انجام بدهد، توسط دروازه بان ژرمن ها متوقف شد؛ خطایی که با اعلام پنالتی داور و کارت قرمز مستقیم برای زیلر همراه بود.
یواخیم لو مجبور شد برای فرستادن تراستگن به زمین، توماس مولر را از بازی خارج کند. مسی پشت ضربه پنالتی قرار گرفت اما دروازه بان جوان آلمان ها با تشخیص جهت ضربه ستاره بارسا، اجازه نداد دروازه تیمش باز شود.
بعد از مصدومیت نویر که شرایط دعوت تر استگن به اردوی آلمان را فراهم کرد، اخراج شدن زیلر باعث شد تا او فرصتی پیدا کند تا نمایش ضعیفش مقابل سوئیس، در دیدار دوستانه پیش از یورو 2012 را جبران کند.
چیزی نمانده بود که آلمان 10 نفره در دقیقه 42 روی یک ضد حمله سریع به گل برسد اما پاس در عرض میرو کلوزه، عرض محوطه جریمه آرژانتین را طی کرد و راهی به چهارچوب پیدا نکرد.
سرانجام قفل دروازه آلمان در اولین دقیقه از وقت های تلف شده نیمه اول باز شد. ضربه کرنر دی ماریا در محوطه شش قدم آلمان به سامی خدیرا رسید و ضربه این بازیکن به اشتباه دروازه خودی را باز کرد. البته تر استگن هم می توانست واکنش بهتری روی این ضربه نشان دهد اما در نهایت نیمه اول با همین یک گل به پایان رسید.
آلمانی ها علیرغم 10 نفره بودن، نیمه دوم را بهتر آغاز کردند و چیزی نمانده بود که در دقیقه 49 به گل تساوی برسند اما شوت ریوس با بدشانسی به تیر دروازه سرخیو رومرو برخورد کرد. توپ در موقعیت آفساید به خدیرا رسید تا پاس او و گلزنی اوزیل، توسط داور مردود اعلام شود.
آرژانتینی در پاسخ، یک حمله سریع را روی دروازه آلمان ترتیب دادند و به راحتی به گل دوم رسیدند. نفوذ ایگواین از سمت راست خط دفاعی آلمان و پاس رو به عقب او برای مسی، با ضربه دقیق کاپیتان آلبی سلسته به گل دوم تبدیل شد.
در دقیقه 63 مسی می توانست بار دیگر در نقش گلزن ظاهر شود اما ضربه او که در موقعیتی تک به تک از بالای دروازه تر استگن عبور کرد، با اختلاف کمی به بیرون رفت.
دو دقیقه آلمانی ها می توانستند اختلاف را کم کنند اما سرنگون شدن هوودس در درون محوطه جریمه آرژانتین، باعث نشد تا داور خطای پنالتی اعلام کند. ژرمنها از این حمله تنها صاحب یک ضربه کرنر شدند.
در دقیقه 73 آرژانتین توسط دی ماریا به گل سوم رسید. ستاره رئال با ضربه ای دیدنی و از فاصله حدود 25 متری، دروازه تر استگن را باز کرد تا این دروازه جوان در دومین بازی ملی اش، برای هشتمین بار دروازه اش را باز شده ببیند.
بعد از این گل آلمانی ها بازی را در دست گرفتند و سرانجام در دقیقه 81 یکی از گل ها را جبران کردند. ریوس با یک پاس در عمق، گوتزه را در محوطه جریمه صاحب موقعیت کرد و ستاره جوان دورتموند با یک پاس رو به عقب، بندیکت هوودس، مدافع پیش تاخته تیمش را در موقعیت گلزنی قرار داد. ضربه سر کاپیتان شالکه به زیبایی در گوشه دروازه آرژانتین جای گرفت.
چهار دقیقه بعد ایگواین می توانست بار دیگر اختلاف را به سه گل افزایش دهد اما ضربه او به تیر دروازه تراستگن برخورد کرد.
تنها اتفاق مهم چند دقیقه پایانی بازی، ورود یک تماشاگر به داخل زمین بود که بعد از رفتن به سمت مسی، از زمین خارج شد.
بازی در نهایت با پیروزی 3-1 آرژانتین به پایان رسید تا آلبی سلسته انتقام شکست در جام جهانی را از حریف بگیرند.

ترکیب تیم ملی فوتبال آلمان : ران روبرت زیلر - متس هوملس (بندیکت هوودس از دقیقه 25) - جروم بواتنگ - لارس بندر - هولگر بادشتوبر - مسوت اوزیل (تونی کروس از دقیقه 69) - سامی خدیرا (ایلکای گوندوگان از دقیقه 69) - توماس مولر (مارک آندره تراستگن از دقیقه 32) - مارسل اشملزر - مارکو ریوس - میروسلاو کلوزه (آندره شورله از دقیقه 62)
سرمربی : یواخیم لو

ترکیب تیم ملی فوتبال آرژانتین : سرجیو جرمان رمئو - پابلو خاویر زابالتا - ازکوئیل مارسلو زابالتا (هوگو آرماندو کامپاگنارو از دقیقه 66) - فدریکو فرناندز - هاستینیو مارکوس آلبرتو روخو - خاویر آلخاندرو ماسکرانو (رودریگو برانا از دقیقه 79) - فرناندو روبن گاگو - خوزه ارنستو سوسا (سرجیو لیونل آگرو از دقیقه 46) - آنخل فابین دی ماریا (پابلو هوراسیو گوئینازو از دقیقه 73) - گونزالو هیگواین - لیونل مسی
سرمربی : آلخاندرو خاویر سابالتا

گل ها :
بندیکت هوودس (دقیقه 82) برای آلمان
سامی خدیرا (گل به خودی دقیقه 1+45) و لیونل مسی (دقیقه 52) و آنخل فابین دی ماریا (دقیقه 73) برای آرژانتین

کارت ها : ران روبرت زیلر (دقیقه 30 کارت قرمز) برای آلمان
ازکوئیل مارسلو زابالتا (دقیقه 26 کارت زرد) برای آرژانتین

مکان:آلمان - استادیوم کومرز بانک آرنای شهر فرانکفورت (ظرفیت 51,500)

bayern.blogsky.com

edin
06-05-2013, 17:32
یواخیم‌لو: آمریکا در شرایط مسابقه قرار داشت ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان معتقد است آمریکا چون در شرایط مسابقه بوده، برنده دیدار دوستانه شد. شب گذشته در شهر واشنگتن ژرمن‌ها در دیداری دوستانه 4 بر 3 از آمریکا شکست خوردند. یواخیم لو پس از این نتیجه اظهار داشت: همه دیدیم که تیم آمریکا در شرایط مسابقه بود اما ما اینگونه نبودیم. نیمه اول به بازی برنگشتیم و در 45 دقیقه دوم شرایط بهتری داشتیم.

وی در مورد اشتباهی که «تر اشتگن» ‌دروازه‌بان شماره 3 و جوان تیم مرتکب شد و به اشتباه توپی را وارد دروازه کرد،‌ نیز اظهار داشت: برای دروازه‌بان فوق‌العاده جوانی که با استعداد است،‌ متاسفم که این تجربه تلخ را داشت. او روی آن گل مرتکب اشتباه شد اما بعد تا پایان خوب عمل کرد.

در این پیکار آلتی‌دور 13، تر اشتگن (بازیکن حریف) 16، دمپسی 60 و 64 برای میزبان گل زدند. در مقابل گل‌های مدعی قهرمانی جام جهانی 2014 توسط وسترمان52، کروزه 79 و دراکسلر 81 به ثمر رسید.

edin
06-05-2013, 17:35
گرد مولر: کلوزه شایستگی شکستن رکورد من را دارد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گرد مولر مهاجم سابق ژرمنها که رکورد دار بیشترین گل زده در تیم ملی آلمان است ، میروسلاو کلوزه مهاجم فعلی ژرمنها را لایق شکستن رکورد خود میداند.

کلوزه مهاجم 35 ساله تیم لاتزیو ایتالیا تنها 1 گل دیگر با برابری با رکورد 68 گل زده گرد مولر مهاجم افسانه ای ژرمنها در تیم ملی فاصله دارد. در آستانه بازی دوستانه تیم ملی آلمان با آمریکا که تحت هدایت یورگن کلینزمن دیگر مهاجم سابق ژرمن ها است ،گرد مولر زبان به ستایش از شخصیت میرو کلوزه گشوده و او را لایق این موفقیت میداند. بفب افکن افسانه ای ژرمنها در گفتگویی با SID گفت: "مدت زمان زیادی است که منتظر چنین لحظه ای هستم که رکورد من در تیم ملی شکسته شود . از این بابت برای او خوشحالم . ""میرو یک مهاجم و یک شخصیت بزرگ و دوست داشتنی است و من این را بارها در مدتی که بایرن بازی میکرد مشاهده کردم . به راستی که او لایق چنین عنوانی است. "شاگردان یواخیم لو بعد از پیروزی 4-2 مقابل اکوادور اینبار به مصاف شاگردان تحت امر یورگن کلینزمن میروند. میروسلاو کلوزه که در بازی با اکوادور به دلیل حضور تیمش در فینال جام حذفی ایتالیا که با قهرمانی انها خاتمه یافت غایب بود انتظار میرود که در بازی دوستانه مقابل آمریکا از ابتدا در ترکیب مانشافت قرار بگیرد.

edin
06-07-2013, 01:14
آلمان همچنان در رده دوم برترین تیمهای ملی فوتبال جهان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ در تازه ترین رده بندی تیم های ملی فوتبال جهان در ماه ژوئن 2013 ، آلمان همچنان در رده دوم قرار دارد.

به گزارش فیفا ، رده بندی 10 تیم برتر جهان به شرح زیر است :
1- اسپانیا 1614 امتیاز رده قبلی : اول
2- آلمان 1416 دوم
3- آرژانتین 1287 سوم
4- کرواسی 1222 چهارم
5- هلند 1158 نهم (4 پله صعود)
6- پرتغال 1137 پنجم (یک رده نزول)
7- کلمبیا 1123 ششم (یک رده نزول)
8- ایتالیا 1097 هشتم
9- انگلیس 1095 هفتم (دو پله نزول)
10- اکوادور1066 دهم
در این رده بندی تیم ملی فوتبال برزیل با 872 امتیاز و سه پله نزول دیگر در رده 22 جهان قرار گرفت!

edin
06-11-2013, 01:27
ناکامی نوجوانان آلمان در اروپا ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%A7%D8%8C-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D9%87-%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF)
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دیشب در دور دوم مسابقات جوانان یورو، اسپانیا و هلند با غلبه بر حریفان خود راه خود را برای صعود هموار کردند.
دیشب در گروه دوم مسابقات این تورنمنت پیگیری شد که در حساس ترین بازی اسپانیا برابر آلمان صف آرایی کرد. این مسابقه که یادآوری جدال این دو تیم در مرحله نیمه نهایی جام جهانی بود برای آلمان ها حساسیت بیشتری داشت چرا که آن ها در دور اول در مقابل هلند شکست خورده بودند و در صورت نتیجه نگرفتن باید از دور مسابقات کنار می‌رفتند. بازی به دلیل حساسیت بالا بسیار آرام دنبال می‌شد و نیمه اول با وجود چند موقعیت گلزنی بازی دو تیم بدون گل به رختکن رفتند.

تا اینکه با آغاز نیمه دوم ژرمن ها که بیشتر از اسپانیا نیاز به برد داشتند موقعیت هایی ایجاد کردند که داوید ده‌خیا سنگربان اسپانیا به چندین واکنش خوب آلمان ها را ناکام گذاشت. البته ماتادورها این حملات را بی پاسخ نگذاشتند و بارها دروازه آلمان ها را تهدید کردند. بالاخره موراتا که به صورت جانشین وارد زمین شده بود در دقیقه 86 بازی را 1-0 به سود اسپانیا کرد تا این دیدار به سود اسپانیا به پایان برسد. موراتا در بازی اول نیز با تک گل خود زمینه ساز پیروزی اسپانیا شده بود.

در دیگر دیدار این گروه هلند به مصاف روسیه رفت که هلندی ها با نتیجه 5-1 روسیه را در هم کوبیدند و با این شکست قاطعانه به دور بعد صعود کردند.

جدول این گروه به صورت زیر است:

1- هلند - 6 امتیاز

2- اسپانیا - 6 امتیاز

3- آلمان - 0 امتیاز

4- روسیه - 0 امتیاز

بازی های باقی مانده:

هلند - اسپانیا

آلمان - روسیه

icon
06-11-2013, 08:10
یعنی دو نسل بعد فوتبال آلمان ضعیف میشه؟:aaaaaa:
ولی اگه یوآخیملو رو سر اینا باشه قدرتمون حفظ میشه.

edin
06-14-2013, 00:13
نتایج جوانان یورو؛ پیروزی اسپانیا برابر هلند، برد دیر هنگام آلمان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،دیشب در چارچوب مرحله گروهی جوانان یورو از گروه دو، تیم های حاضر به مصاف هم رفتند.
این بازی ها در شرایطی برگزار می شد که صعود تیم های هلند و اسپانیا به دور بعدی مشخص شده بود و بازی های جنبه تشریفاتی داشت. در بازی اول این گروه اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی موفق شد با نتیجه 3 - 0 از سد هلند بگذرد و به عنوان تیم اول راهی مرحله بعدی شود. گل‌های اسپانیا را در این بازی موراتا (26)، ایسکو (32) و آلوارو وازکوئز (1+90) به ثمر رساندند.
در دیگر دیدار این گروه تیم های روسیه و آلمان که پیش از این هر دو از دور رقابت ها کنار رفته بودند به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت ژرمن ها موفق شدند 2 - 1 روسیه را شکست دهند.جدول این گروه به صورت زیر است:1- اسپانیا - 9 امتیاز2- هلند - 6 امتیاز3- آلمان - 3 امتیاز4- روسیه - 0 امتیاز در دیدار نیمه نهایی تیم های صعود کرده به صورت زیر به مصاف هم خواهند رفت:اسپانیا - نروژ

Reza29.4
06-14-2013, 00:38
یعنی دو نسل بعد فوتبال آلمان ضعیف میشه؟:aaaaaa:ولی اگه یوآخیملو رو سر اینا باشه قدرتمون حفظ میشه.نه اونا تا دو دهه دیگه تمام نقاط ضفعشون رو بررف میکنن مثل ایران نیست که

edin
06-25-2013, 19:45
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، اعلام کرد برای موفقیت در رقابت های جام جهانی برزیل، باید آماده سازی بسیار مناسبی داشته باشند.
ژرمن ها در حال حاضر با 5 امتیاز برتری نسبت به نزدیک ترین تعقیب کننده شان، در صدر جدول شان در مقدماتی جام جهانی قرار دارند و انتظار می رود به راحتی بلیت برزیل را به دست بیاورند.
با این وجود، لوو تاکید کرد که بازیکنانش در رقابت های جام جهانی، باید با بعضی شرایط غیرمعمول کنار بیایند.
او در گفتگو با خبرگزاری سید گفت:" ما باید با شرایط و همچنان شرایط تاکتیکی سازگار شویم.
تیم های آمریکای مرکزی و جنوبی امتیازهایی دارند اما من نگران نیستم زیرا زمان کافی برای منطبق شدن با شرایط داریم. برای رسیدن به موفقیت، داشتن شرایط فیزیکی مناسب بسیار مهم است.
ما نمی توانیم سبک بازی مان را تغییر دهیم به همین خاطر باید تلاش کنیم تا بازیکنان در کمترین زمان به بهترین شرایط برسند."
علی رغم اعتراض های اخیر در برزیل، لوو تاکید کرد که در انتظار رقابت هایی هیجان انگیز در جام جهانی است.
" لذتی که برزیلی ها از فوتبال می برند، چیزی است که در هیچ جای دیگری نمی توانید آن را پیدا کنید. ورزشگاه پر، احساس فوق العاده ای در من ایجاد می کند و امیدوارم در آستانه جام جهانی، شرایط بهبود پیدا کند."

edin
07-20-2013, 01:51
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی پیشین ژرمن‌ها بر این باور است که در طول تاریخ هیچ گاه چنین تیمی نداشته‌اند. رودی فولر که به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی 2002 به عنوان نایب قهرمانی رسیده بر این باور است تیم کنونی ژرمن‌ها که توسط یواخیم لو ساخته شده، بهترین تیمی است که در تاریخ این کشور ساخته شده‌اند.

وی در این زمینه گفت: به عقیده من، در حال حاضر بهترین تیم تاریخ را در اختیار داریم. تیمی بهتر از سال‌های 1954، 1974 و 1990 که موفق به فتح جام جهانی نیز شد. بازیکنان جوان و آلمانی زیاد و با کیفیتی در ترکیب هستند. هیچ گاه پیش از این چنین وضعیت خوبی نداشته‌ایم.

فولر در مورد حضور آلمان در جام جهانی پیش رو نیز گفت: شانس این را داریم که در جام جهانی 2014 برزیل عنوان قهرمانی را به دست آوریم. هرچند که شانس و نوع قرعه هم می‌تواند در قهرمانی تاثیر گذار باشد ولی بازهم می‌گویم که می‌توانیم قهرمان شویم. اطمینان دارم که سایر تیم‌ها بیش از آنکه ما از آنها بترسیم، از ما می‌ترسند.

edin
07-20-2013, 02:12
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم ملی زنان آلمان که در رقابت های اروپایی امسال به عنوان مدافعان عنوان قهرمانی در گروه بی قرار داشتند، با یک برد یک تساوی و یک شکست راهی دور بعد شدند. تیم ملی زنان آلمان در این رقابت ها با نروژ، هلند و ایسلند هم گروه بودند؛ با هلند به نتیجه تساوی بدون گل رسیدند، ایسلند را با سه گل شکست دادند و ساعاتی پیش نیز در دیدار با نروژی ها با بدشانسی کامل با یک گل باختند و به عنوان تیم دوم گروه راهی دور بعد شدند.
تیم ملی زنان آلمان 30ام تیر ساعت 19:30 در مرحله ی یک چهارم نهایی به مصاف تیم ملی زنان ایتالیا خواهند رفت.

edin
07-22-2013, 15:18
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم ملی زنان آلمان در حضور حدود نه هزار تماشاگر با پیروزی یک بر صفر در مقابل ایتالیایی ها به جمع چهار تیم نهایی راه یافت. آلمانی ها که مدافعین عنوان قهرمانی هستند، در نیمه نهایی حریف سوئد میزبانی شده که ایسلند را با چهار گل از رقابت ها خارج نمود، بازی نیمه نهایی روز چهارشنبه دوم مرداد ماه ساعت 22 برگذار خواهد شد.آلمان ها پیش تر موفق به هفت بار قهرمانی از هشت بار حضورشان شده اند و ضعیف ترین عملکرد آنها به رتبه ی چهارمی سال 93 بازمیگردد.بازی رو در روی امسال ایتالیا و سوئد با تنیجه ی سه بر یک به نفع سوئد به پایان رسیده بود، و بازی رو در روی آلمان و ایسلند سه بر صفر به نفع آلمان ها بوده.هر دو تیم برای راه یابی به فینال رقابت سختی را در مقابل هم پیش رو خواهند داشت.

edin
07-22-2013, 15:19
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رییس فدراسیون فوتبال آلمان تاکید کرد ممکن است تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی این کشور قبل از جام جهانی 2014 صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری آلمان، ولفگانگ نیرسباخ به روزنامه زود دویچه سایتونگ گفت :« شاید قبل از جام جهانی 2010 پاسخ دادن به این سوال برایم سخت بود اما اکنون دیگر برایم دشوار نیست که بگویم قرارداد یواخیم لو را تمدید می کنم. بسیار مایلم که با لو به توافق برسم و این تفاهم در هیئت رییسه فدراسیون فوتبال آلمان وجود دارد.»
وی در مورد زمان آغاز مذاکرات برای تمدید قرارداد لو گفت امکان دارد این کار را در ماه سپتامبر انجام دهد.
لو در سال 2008 سرمربی تیم ملی آلمان شد و در سال 2010 پس از جام جهانی قراردادش را تمدید کرد. نیرسباخ همچنین تاکید کرد مایل است دستیاران لو یعنی هانسی فلیک و آندریاس کوپکه و نیز اولیور بیرهوف مدیر تیم ملی آلمان نیز بعد از جام جهانی 2014 در سمت خود باقی بمانند.

edin
08-10-2013, 14:57
لیست بازیکنان آلمان برای دیدار مقابل پاراگوئه؛ شواینی، گوتزه و کروس غایبان بزرگ ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 8%9B-%D8%B4%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%8C-%DA%AF%D9%88%D8%AA%D8%B2%D9%87-%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%BA%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF)[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو، سرمربی ژرمن ها، برای دیدار دوستانه 14 آگوست مقابل پاراگوئه، 2 هافبک رئال مادرید، مسوت اوزیل و سامی خدیرا را دعوت کرده است ولی شواین اشتایگر، گوتزه و کروس غایبان بزرگ این لیست هستند.

لو اعلام کرد که بعد از ملاقات با پپ گواردیولا، سرمربی بایرن، تصمیم گرفته که بهتر است شواینی و گوتزه در مونیخ بمانند تا به بهترین فرم خود برسند.
لیست بازیکنان تیم ملی آلمان:
دروازه بان ها: مانوئل نویر (بایرن مونیخ)، رنه آدلر (هامبورگ)
مدافعان: جروم بواتنگ، فیلیپ لام (بایرن مونیخ)، بندیکت هوودس (شالکه)، متس هوملس، مارسل اشملزر (دورتموند)، مارسل یانسن (هامبورگ)، پر مرته ساکر (آرسنال)
هافبک ها: لارس بندر (لورکوزن)، سون بندر، ایلکای گوندوعان، مارکو رویس (دورتموند)، ژولیان دراکسلر (شالکه)، سامی خدیرا، مسوت اوزیل (رئال مادرید)، توماس مولر (بایرن مونیخ)، لوکاس پودولسکی (آرسنال)، آندره شورله (چلسی)
مهاجمان: ماریو گومز (فیورنتینا)، میروسلاو کلوزه (لازیو)

edin
08-16-2013, 15:58
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم ملی فوتبال آلمان در دیداری دوستانه برابر تیم ملی فوتبال پاراگوئه به تساوی 3 بر 3 رضایت داد.
نونز 9، پیتونی 14 و سامودیو 1+45 برای پاراگوئه گل زدند و گوندوگان 18، مولر 31 و بندر 75 گل‌های ژرمن‌ها را به ثمر رساندند.

edin
08-16-2013, 15:59
[Only Registered And Activated Users Can See Links] به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان پس از تساوی خانگی برابر پاراگوئه در دیدار دوستانه از عملکرد خط دفاعی تیمش به شدت انتقاد کرد.
یواخیم لو گفت :« خط دفاع آلمان اخیرا پراشتباه ظاهر شده است و در بازی ماه ژوئن در برابر آمریکا نیز 4 گل خورده بودیم.به نظر می رسد تیم ما به لحاظ تاکتیکی و تمرکز به ویژه در 10 - 15 دقیقه ابتدایی مشکل داشت.»

لو افزود‌:« در نیمه اول اشتباهات بدی داشتیم و به تیم حریف بیش از اندازه فضا برای کار کردن دادیم.»

edin
08-16-2013, 16:01
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم ملی آلمان در دیداری دوستانه به مصاف تیم پر انگیزه ی پاراگوئه رفت و در نبود چند بازیکنان کلیدی خود در خانه برابر پاراگوئه متوقف شد.
کاپیتان ژرمن ها،فلیپ لام در مورد این بازی می گوید: "من نگران عملکرد تیم نیستم زیرا این طبیعی است با وجود چند بازیکن تازه وارد و بعضی بازیکنان مصدوم ناهماهنگی در تیم به وجود آید. اما من مطمئن هستم در آینده بهتر خواهیم شد و آمادگی کامل به جام جهانی خواهیم رفت".

تیم ملی آلمان باید در ماه سپتامبر به مصاف دو تیم اتریش و جزایر فارو برود.

edin
08-16-2013, 16:02
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان از تماشاگران آلمانی به دلیل اینکه بار دیگر ماریو گومز مهاجم این تیم را در دیدار دوستانه برابر پاراگوئه هو کردند، انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، با ورود گومز به زمین در دقیقه 54 این دیدار، صدای سوت و هو تماشاگران در انتقاد از این بازیکن ورزشگاه فریتز والتر کایزرسلاترن را فرا گرفت.
تماشاگران که از نمایش آلمان در این دیدار ناراضی بودند از اینکه گومز جانشین میروسلاو کلوزه بازیکن محبوب شهر کایزرسلاترن شد، بیشتر خشمگین شدند.
گومز پنج سال قبل در یورو 2008 فرصتهای زیادی را در دیدار برابر اتریش از دست داد و با اینکه از آن زمان در 59 بازی ملی 25 گل به ثمر رسانده است محبوبیتی بین مردم آلمان به دست نیاورده است.
گومز بلافاصله پس از سوت پایان بازی به رختکن رفت و ورزشگاه را ترک کرد و لام در واکنش به این اتفاق درخواست کرد حملات لفظی به این مهاجم متوقف شود.
هم تیمی سابق گومز در بایرن مونیخ گفت: «تماشاگران همیشه حق دارند نظر خود را بیان کنند. آنها پول زیادی می پردازند و باید اجازه انتقاد داشته باشند. اما به نظر من هو کردن بازیکنی که تازه در حال ورود به زمین است، اقدامی خلاف قاعده است. این کار با طبیعت فوتبال تضاد دارد و هیچ تاثیر مثبتی ندارد.»
لام افزود: «تماشاگران همیشه نارضایتی خود را با سوت زدن نشان می دهند. اما من نمی توانم این همه سوت را علیه یک بازیکن درک کنم.»
گومز در مارس 2011 در پیروزی 4-0 آلمان برابر قزاقستان در دور انتخابی یورو 2012 هو شد و سه روز بعد تماشاگران آلمانی با وجود گلزنی وی در دیدار دوستانه برابر استرالیا بار دیگر او را هو کردند.
در سال 2009 نیز در دیدار دوستانه آلمان و ساحل عاج در گلزن‌کرشن، در حالی که گومز روی نیمکت نشسته بود، تماشاگران بلافاصله پس از اعلام نام او سوت زدند و اعتراض کردند.
مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی فوتبال آلمان که خود با اعتراض و سوت تماشاگران روبرو شده است نیز در مورد روند انتقاد از گومز ابراز نگرانی کرد.
نویر گفت این تحولی خطرناک است. بازیکنان باید این گونه رفتارها را تحمل کنند اما ممکن است این روند بر کیفیت فنی بازیکن تاثیر بگذارد.

edin
08-16-2013, 16:03
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فیلیپ لام با حضور در بازی مقابل پاراگوئه، از نظر تعداد بازی در تیم ملی آلمان میشائیل بالاک را پشت سر گذاشت.
لام 29 ساله تا قبل از این در 98 بازی با پیراهن آلمان به میدان رفته بود که از این نظر با تعداد بازی های بالاک برابری می کرد. لام هم اکنون از نظر تعداد بازی برای تیم ملی، یازدهمین بازیکن تاریخ فوتبال آلمان محسوب می شود.

در میان بازیکنان کنونی تیم ملی آلمان میروسلاو کلوزه با 128 بازی و لوکاس پودولسکی با 111 بازی بیشترین تعداد بازی برای تیم ملی آلمان را دارند. باستین شواینشتایگر هم تاکنون 98 بار با پیراهن آلمان به میدان رفته است.
رکورددار بازی برای تیم ملی آلمان لوتار ماتئوس است که 150 بازی برای این تیم انجام داده است. البته ماتئوس چند دوره به خاطر مشکلات با سرمربی وقت آلمان از ترکیب تیم ملی دور ماند.

edin
08-20-2013, 19:15
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،میروسلاو کلوزه مهاجم آلمانی باشگاه لاتزیو، شانس آلمان برای قهرمانی در تورنمت های بین المللی سال های آینده را بالا دانست و از احتمال کناره گیری خود از فوتبال در بوندسلیگا خبر داد. در گفتگویی با هفته نامه “Kicker” کلوزه اعلام کرد:" بوندسلیگا نیز یکی از انتخاب های من است و احتمال کناره گیری من از فوتبال حرفه ای در بوندسلیگا وجود دارد." این مهاجم 35 ساله در 307 بازی بوندسلیگا برای تیم های کایرزسلاترن، وردربرمن و بایرن مونیخ به میدان رفته است.

کلوزه شانس بالایی را برای تیم ملی آلمان در رقابت های جام جهانی برزیل قائل است، وی در این مورد گفت:" ما تیم فوق العاده ای با بازیکنان جوان و مستعدی داریم، اگر همه چیز درست پیش رود و بازیکنان دچار مصدومیت جدی نشوند، با کمی خوش شانسی تیم آلمان می تواند در برزیل امیدوار باشد."

آقای گل رقابت های جام جهانی 2006 همچنین افزود:"من حداکثر تا جام جهانی 2018، یعنی در سه تورنمنت بین المللی پیش رو می توانم قهرمانی آلمان را تصور کنم."

آخرین عنوان بین المللی آلمان مربوط به رقابت های جام ملت های اروپای 1996 در انگلیس می باشد.

فصل قبل کلوزه در رقابت های سریA در 29 بازی، 15 گل به ثمر رساند، وی سابقه آقای گلی بوندسلیگا در سال 2006 را نیز در کارنامه خود دارد.

edin
08-20-2013, 19:16
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اولیور کان، دروازه بان و کاپیتان سابق بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در وبلاگ شخصی خود با انتقاد از وضعیت فعلی پر مرته ساکر کاپیتان موقت آرسنال، به تمجید از ژروم بواتنگ مدافع میانی بایرن پرداخت.
اولیور کان، اسطوره باشگاه بایرن و تیم ملی فوتبال آلمان در وبلاگ شخصی خود نوشت:" مدتی هست که مرته ساکر هیچ پیشرفتی در بازی خود نداشته است، به نظر من یکی از عوامل ناهماهنگی در قلب خط دفاع تیم ملی همین عدم آمادگی کامل و بازی های ضعیف مرته ساکر است."
دروازه بان سابق تیم ملی آلمان همچنین با تمجید از بازی ژروم بواتنگ نوشت:" اگر ژروم همین روند رو به پیشرفت کنونی خود را ادامه دهد، باید در قلب خط دفاع تیم ملی جایگزین مرته ساکر شود."تیم ملی آلمان در آخرین بازی خود، در دیداری دوستانه با حساب 3-3 مقابل پاراگوئه متوقف شد.

Fc Bayern München
07-14-2014, 06:25

دو اسطوره فوتبال آلمان در پیامهای جداگانه ای به بازیکنان تیم ملی المان در خصوص بازی فینال مقابل آرژانتین هشدار دادند.

DFB.ir- یوپ هاینکس و فرانتس بکن بائر در استانه فینال جام جهانی به بازیکنان آلمان در مورد خطر مسی ودی ماریا هشدار دادند .این دو بازیکن افسانه ای آلمان معتقدند آلمان باید به مانند گذشته بسیار باهوش ومنطقی در برابر آرژانتین بازی نماید.

یوپ هاینکس بازیکن اسبق تیم ملی المان و سر مربی اسبق باشگاه بایرن مونیخ دراین ارتباط به شبکه اول تلویزیون المان می گوید :"بازیکنان تیم ملی المان باید باهوش و منطقی بازی نمایند خصوصا مردان خط دفاعی ما.بازیکنان آرژانتین بسیار باهوش و حرفه ای هستند واز کوچکترین فرصت استفاده می نمایند.به خصوص دو بازیکن مهم انان یعنی مسی و دی ماریا.بازگشت هوملس میتواند بسیار حیاتی باشد.خط دفاعی ارژانتین نیز نشان داده بسیار خوب عمل میکند و عناصر هجومی آلمان نیز باید از تک تک فرصتها استفاده کامل را بنمایند زیرا معتقدم فرصت های گلزنی زیادی برای ما در این بازی حساس پیش نخواهد آمد"

قیصر فوتبال آلمان نیز در این زمینه می افزاید :"آرژانتین تیم خطرناکی است. دیدید که برابر هلند چه نمایشی داشتند. هلند در طول مسابقات تیمی برتر بود اما مهاجمان این تیم برابر آرژانتین هیچ کاری نتوانستند انجام دهند."
بکن بائر ادامه میدهد :"این اتفاق ممکن است برای آلمان نیز رخ دهد. مدافعان آلمان باید کاملا حواسشان به مسی باشد. او می تواند یک تنه بازی را در بیاورد. مسی نابغه است و کوچکترین غفلتی می تواند نتیجه نابخشودنی برای آلمان رقم بزند. آلمان مثل آرژانتین و برزیل بازیکنانی مثل نیمار و مسی ندارد اما به معنای واقعی یک تیم است. تیمی که شش بازیکن بزرگ بایرن مونیخ در آن بازی می کنند که از جمله مانوئل نویر، دروازه بان این تیم است که در برزیل عملکرد خوبی داشتند."

در همین ارتباط جالب است که بدانید در بین مربیان آلمانی تنها فیلکس ماگات سرمربی باشگاه فولام انگلیس اعتقاد دارد ژرمنها بازی فینال را به آرزانتین واگذار مینمایند.

Fc Bayern München
07-14-2014, 06:26

کادر تیم ملی به روشنی اذغان داشته اند که ما برای قهرمان شدن بازی خواهیم کرد و پتانسیل قهرمان شدن را دارا هستیم

DFB.ir- با شکست تیم ملی هلند برابر آرژانتین در ضیافت ضربات پنالتی، دشمن برزیلی دیگر و آخرین فینالیست رقابت های جام جهانی برزیل 2014 شدند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران; آرژانتینی ها، یک شنبه شب، به مصاف آلمانی می روند که در مرحله ی نیمه نهایی، حریف خود برزیل را با نتیجه ی تحقیر آمیز ِ هفت بر یک، شکست داد و از گردانه ی مسابقات کنار زد. شاگردان یواخیم لو، بسیار آماده برای بازی فینال به نظر می رسند. به نظر اکثر کارشناسان فوتبالی، ژرمن ها بعد از 24 سال به دور از جام جهانی بودن، دیگر تحمل صبر برای چهار سال دیگر را ندارند و هر طور که باشد، امسال ستاره ی چهارم را بر پیراهن خود نصب خواهند کرد. در آخرین کنفرانسی که برای اظهار نظر بازیکنان دو تیم برگزار شد، آن ها گفته هایی را بیان داشتند که دور از انتظار نبود. مربی آلمان ها گفته است که برای بازی فینال، سخت تلاش خواهیم کرد و هم اکنون در حال انجام بهترین تمرین ها برای حفظ فرم ایده آل تیم هستیم. ژرمن ها در چهار بازی آخر خود با آرژانتینی ها، طعم شکست و حتی تساوی را نچشیده اند و در همه مسابقات پیروز ِ میدان بوده اند. بازیکنان بزرگ آلمان نظیر فیلیپ لام و توماس مولر، به همراه الیور بیرهوف، مدیر امور مالی تیم ملی آلمان، به روشنی اذغان داشته اند که ما برای قهرمان شدن بازی خواهیم کرد و پتانسیل قهرمان شدن را دارا هستیم.
توماس مولر در کنفرانس خبری گفته است: "همیشه جام جهانی به عنوان برترین و با ارزش ترین تورنمنت فوتبالی شناخته شده است. ما حساسیت این جام را می دانیم و به خوبی خود را برای رسیدن به آن آماده کرده ایم. جام جهانی هر چهار سال یکبار اتفاق می افتد; همین باعث شده است که ما برای به دست آوردن آن، به سختی بجنگیم".
وی در مورد تاکتیک ِ آلمان روبروی آرژانتین گفته: "قطعا اولین کاری که خواهیم کرد، اطمینان حاصل کردن از خط دفاعی مان است. آرژانتین مهاجمان ِ سرشناسی دارد که از هر فرصتی استفاده خواهند کرد. باید سعی کنیم که اجازه ی نفوذ به آن ها ندهیم چون قطعا برای مان گران تمام خواهد شد".
لیونل مسی، تک ستاره ی آرژانتینی ها معتقد است: "بازی سختی را پیش رو داریم. می دانیم که آلمان ها شایستگی های لازم را دارا هستند. خط حمله ی مناسبی داریم که به ما کمک خواهد کرد. مصدوم ِ مهمی نیز داریم که ممکن است به خط میانی ِ ما لطمه بزند. اما فوتبال یک بازیست که نیاز به دویدن و حرکت دارد و هر نتیجه ای ممکن است رقم بخورد مانند جدال آلمان با برزیل. به عنوان یک تیم فوتبال متحد خواهیم بود".

یک شنبه شب، استادیو دو ماراکانا، میزبان رقابت نهایی جام جهانی میان تیم های آلمان و آرژانتین خواهد بود.

Fc Bayern München
07-17-2014, 05:56
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 12_210749_dxg8jq95Bef_Small_.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم ملی آلمان با توپ‌های متفاوت فینال جام جهانی خود را آماده حضور در این دیدار کرد.

دیدار فینال رقابت‌های جام جهانی 2014 برزیل از ساعت 23:30 امشب بین تیم‌های آلمان و آرژانتین در ورزشگاه ماراکانای برزیل برگزار می‌شود.بر همین اساس بازیکنان تیم ملی آلمان در تمرین عصر خود با توپ‌های ویژه دیدار فینال به آماده‌سازی خود پرداختند.قرار است دیدار فینال جام جهانی با توپ‌هایی با رنگ‌های متفاوت از توپ‌های سایر دیدارها (طلایی و سبز به نشانه پرچم برزیل) اما با همان طرح و نقش برازوکا برگزار شود.

منبع : [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Fc Bayern München
07-17-2014, 05:56

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یواخیم لوو گفته با نزدیک تر شدن به فینال جام جهانی، آنها هم برای این مسابقه آماده تر می شوند.

به گزارش Four Four Two، آلمان و آرژآنتین کمتر از 24 ساعت دیگر به مصاف هم خواهند رفت؛ این در حالی است که ژرمن ها با برد خیره کننده مقابل برزیل، با روحیه ای فوق العاده پای به میدان مسابقه خواهند گذارد و یوگی لوو هم در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی که ساعاتی پیش ترتیب یافته بود، معتقد است اگر آنها بتوانند بازی خود را به حریف دیکته کنند، پیروز میدان خواهند بود:"بدون توجه به آن چه که رخ خواهد داد، برد در بازی مهم است. می دانیم که می توانیم تاریخ سازی کنیم. آرژانتین تنها مسی نیست. اگر تمام توجه مان را به مسی اختصاص دهیم، اشتباه بزرگی کرده ایم. درست است که او می تواند نتیجه مسابقه را تغییر دهد، ولی آنها تیمی سازمان یافته هستند." کاپیتان دوم مانشافت، باستین شواین اشتایگر هم با اعتماد به نفس به بازی می نگرد: "در فرم فوق العاده ای قرار داریم. تمام آنچه باید انجام دهیم، نشان دادن پتانسیل بالای آلمان است."گفتنی است دیدار شماره 64 جام جهانی 2014 برزیل که پرونده این رقابت ها را هم برای همیشه خواهد بست، ساعت 23:30 به وقت ایران در ورزشگاه ماراکانای شهر ریو دوژانیرو بین عقاب های آلمانی و راه راه پوشان آرژانتینی برگزار خواهد شد تا قهرمان جدید جهان معرفی شود.

Fc Bayern München
07-17-2014, 05:59

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، جام بیستم در آستانه ی به پایان رسیدن است. جامی که با شگفتی های بسیاری آغاز شد اما در پایان همان تیم ها که انتظارشان میرفت به نیمه نهایی رسیدند. بازی های نیمه نهایی هم انجام شد. دو تیم از اروپا به مصاف دو تیم از آمریکای جنوبی رفتند. در نهایت آلمان و آرژانتین فینالیست شدند.
یکی با انجام یک بازی یکطرفه و تمرینی در بازی نیمه نهایی و با قدرت نمایی مجوز بازی در ماراکانا را گرفت،دیگری به لطف اقبال و شانس خوبش توانست پای به فینال بگذارد.برای سومین دوره ی پیاپی و ششمین بار در کل،این دو تیم به هم رسیدندتا فینال یکی از محبوبترین و بزرگرتین مسابقات ورزشی دنیا را برگزار نمایند.تمامی شواهد حکم به برتری آلمان می دهد.اما اگر فوتبال قابل پیش بینی بود اینقدر محبوب نمی شد.آرژانتین بعد از 24 سال به فینال رسیده است.طبق گفته ی سرمربی اش،حضور آن ها در نیمه هایی هم برایشان یک موفقیت محسوب می شد اما آن ها فقط یک گام دیگر تا بردن جام در خانه ی رقیب سنتیشان فاصله دارند. بین دو قهرمانی آرژانتین 48 سال فاصله بوده است که از این حیث این تیم رکورد دار است.آن ها اکنون 24 سال در حسرت رسیدن به فینال سرکرده اند.پس هر چه در توان خواهند داشت برای بردن رو خواهند کرد. در طرف دیگر آلمان ها حضورشان در فینال حتی با درهم کوبیدن برزیل هم برایشان موفقیت آن چنانی محسوب نمی شود.پیشتر گفتیم که این اتفاق برای آلمان طبیعیست.چرا که در 3 دوره ی قبلی آلمان همیشه جزء 4 تیم بوده اما هر بار دستش از جام کوتاه مانده.پس همانند یک فنر جمع شده،هنگامی که ژرمن ها رها شدن ،مشاهده کردیم که چه بلایی سر برزیل در خانه اش آمد.بازی جدای از اینکه در فینال است و باید جذاب باشد،دلایل متعدد زیاد دیگری برای زیبا شدن دارد.آرژانتین بعد 6 دوره رنگ فینال را دیده و نمی خواهد به راحتی آن را از دست بدهد.خصوصا الان که بهترین بازیکن دنیا هم در این تیم توپ می زند که در ذهن راه راه پوشان یادآور مارادونا می باشد که به آرژانتین برای رسیدن به قهرمانی کمک نمود.مسی تمامی افتحرات ممکن باشگاهی را کسب نموده و فقط همین جام جهانی را کم دارد. دو دوره ناکامی برابر آلمان در دو جام گذشته این فکر را بر سر آرژانتینی ها گمارده است که با شکست این تیم بتوانند هم انتقام خودشان را از این تیم بگیرند و هم در تعداد قهرمانی با این تیم برابر شوند.آلمان هم که هیچ نیازی به توضیح ندارد.نسل طلایی فوتبال آلمان هیچ جام بین المللی را نبرده است ولی به اندازه ی کافی به مقام دومی و سومی رسیده است و فقط قهرمانی می خواهند و بس."تیم"ملی آلمان می خواهد تا همانطور که با در هم کوبیدن برزیل تمامی رکوردها را به نفع خود تغیر داد،به اولین تیمی بدل شود که در خاک قاره ی آمریکای جنوبی به مقام قهرمانی می رسد.در آلمان غیبت مصطفی قطعیست و حضور هوملز در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.زننده ی گل اول ژرمن ها به پرتغال و تک گلشان به فرانسه،با مشکل زانو دست و پنجه نرم می کند و حضورش می تواند کفه ی ترازو را در نبرد با خط حمله ی آتشین آرژانیتن خیلی به نفع آلمان سنگین کند.آلبی سیلسته هم جز دی ماریا و احتمالا آگوئرو،سایر بازیکنانش هیچ مشکلی برای رویارویی با آلمان ها ندارد.البته حضور دی ماریا روی نیمکت در بازی برابر هلند،احتمال در ترکیب قرار رفتن وی را در فینال دو چندان کرده است.آلمان در مجموع 7 بار فینالیسشت جام جهانی شده است(پیش از این بازی) که در 3 دوره جام را بالای سر برده و در 4 دوره شاهد قهرمانی رقیبش بوده است.11 بار ژرمن ها در فینال گلزنی کرده اند و 15 بار هم دروازه شان باز شده استاما آرژانتین در 4 حضورش در فینال دو بار قهرمان شده و دوبار هم نائب قهرمان.این تیم 8 گل زده و همین تعداد گل هم در بازی های نهایی جام جهانی دریافت کرده است.آلمان در فینال جام جهانی،3بار با تیمهای قاره ی آمریکا جنوبی دیدار کرده است که دو بارش با همین آرژانتین بوده و یک بار با برزیل.یک برد و دو شکست نتایج مانشفت ها در برابر تیم های آمریکای جنوبی در فینال هاست.آرژانتین هم 3 دوره از 4 دوره حضورش در فینال،با تیمی از اروپا بازی کرده است که دو بار با آلمان بوده(یک برد و یک شکست)و یک بار هم با هلند(برد).نکات جالی در صعود آلمان به فینال دیده می شود.در جام 1990،آلمان همانند این دوره بازی 1/8 خودرا 2-1 برد و در 1/4 هم با یک گل پیروز شد.آن ها در فینال با همین آرژانتین مصاف دادند و قهرمان شدند.در جام 1986 هم همانند این دوره،آلمان تیمی از آفریقا را در 1/8 نهایی حذف نمود و جالب اینکه با زهم در فینال با آرژانتین روبرو شد که البته آن بازی را باخت و دوم شد.موارد جالب رسیدن آرژانتین به فینال هم این است که این تیم در جام 1986 همانند این دوره،در 1/4 نهایی و نیمه نهایی،تیمهایی از اروپا را بردند و در فینال با همین آلمان مصاف دادند که توانستند قهرمان شوند.در جام 1990 هم این کشور بازی های 1/8 نهایی و 1/4 خود را با یک اختلاف گل به برتری رسید.سپس درنیمه نهایی تیمی از اروپا را در پنالتی شکست داد و در فینال با همین آلمان روبرو شد که این بار شکست خورد و به مقام دومی بسنده نمود.در گذشته ی آلمان در جام جهانی3 قهرمانی،4 نائب قهرمانی،4 سومی و یک مقام چهارمی دیده می شود.در 105 باری که ژرمن ها در جام جهانی به میدان رفته اند هم 65 برد کسب کرده اند 20 بازی را باخته و 20 بازی هم مساوی کرده اند.این تیم 223 گل زده و 121 گل هم خورده است.آرژانتین هم دو قهرمانی و دو نائب قهرمانی در کارنامه دارد.این تیم درشانزده بار حضورش در جام جهانی 74 بازی انجام داده است که 41 برد و 13 تساوی و20باخت در کارنامه دارد.131 گل زده و 83 گل دریافت کرد است.در 20 مصاف آلمان با تیمهای قاره ی امیکای جنوبی،این کشور 14 برد،3تساوی و 3باخت داشته است.در 5 باری که المان در دیدارهای تعیین جایگاه با تیمهای آمریکای جنوبی دیدار کرده است هم 3 برد و 2 شکست داشته اشت.در 51مساف آرژانتین با تیمهای اروپایی،این کشور 27برد،8تساوی و 16 باخت داشته است. در 3باری که آرژانتین در دیدارهای تعیین جایگاه با تیمهای اروپایی دیدار کرده است هم 2 برد و 1 شکست داتشه اشت.تیمهای دوم و پنجم رده بندی فیفا تا کنون 20 بار با هم رقابت کرده اند که آرژانتین 9 بار برده،آلمان 6 بار و 5 بازی هم مساوی شده است.اما در عرصه ی بین المللی و در بازی های رسمی این تیم ها 8 بار با هم رقابت داده اند که یک بازی در کنفدراسیون ها بوده است.سال 2005 بازی این دو تیم 2-2 مساوی شد..یک بازی در سال 1981 در یک سری رقابتهای خاص فیفا موسوم به "موندیالیتو" انجام شد که آرژانتین 2-1 آلمان ها را شکست داد.و بالاخره در مهمترین مصاف های این دو تیم که در جام های جهانیست،6 بار رو در روی هم قرار گرفته اند.دو بازی در مرحله ی گروهی؛جام 1958 در گروه یک آلمان 3-1 آرژانتین را برد و جام 1966 در گروه دو که مصاف این دو تیم 0-0 مساوی شد.دو بازی دیگر در مرحله ی 1/4 نهایی بود که در جام 2006 بعد از تساوی 1-1،در پنالتی ها آلمان 4-2 پیروز و راهی مرحله ی بعد شد.در جام 2010 هم که آلمان با 4 گل حریف نامدارش را در هم کوبید.و سرانجام مهمترین دیدارهای این دو تیم که دو فینال پی در پی در جام 1986 و 1990.که اولی را آرژانتین3-2 برد و اول شد،و دومی را آلمان 1-0 پیروز شد و قهرمان گردید.آلمان ها در 5 بازی آخرشان در جام جهانی با تیمهای منطقه ی آمریکای جنوبی به ترتیب نتایج زیر را کسب نموده انددر صورت پیروزی آلمان ،این کشور با رکورد ایتالیا در تعداد قهرمانی برابر خواهد کرد و با توجه به تعداد بیشتر حضور در فینال به پرافتخار ترین تیم اروپا در عرصه ی جام جهانی بدل خواهد شد.اگر عکس این اتفاق پیش بیاید و آرژانتین قهرمان شود،آلمان در تعداد قهرمانی هایش در عدد 3،همسایه ی جدیدی پیدا خواهد کرد.این بازی 22 تیر ساعت 23:30 دقیقه به وقت ایران در ورزشگاه ماراکانا در ریودوژانیرو به قضاوت ریتزولی ایتالیای برگزار می شود.آلمان در دیدار قبلی اش در این ورزشگاه،فرانسه را در 1/4 نهایی حذف نمود.آرژانتین هم در تک دیداری که در این ورزشگاه انجام داده،2-1 بوسنی را در مرحله ی گروهی شکست داده بود.

Fc Bayern München
07-17-2014, 05:59

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی آلمان، معتقد است که تجربه زیاد آلمانها در بازی های بزرگ به آنها کمک خواهد کرد تا با فشار زیاد فینال جام جهانی در روز یکشنبه در برابر آرژانتین کنار بیایند.
آلمانی ها که در دو جام جهانی گذشته به مقام سوم رسیدند، قصد دارند فردا شب برای اولین بار در 24 سال اخیر قهرمان جهان شوند. شواین اشتایگر اعتقاد دارد که آشنایی آلمانها با دیدارهای بزرگ، چه در رده باشگاهی و چه در رده ملی،این معنی را دارد که تیم آماده است تا آرژانتین را شکست داده و چهارمین جام جهانی خود را در ماراکانا به دست آورد.او گفت :" ما بازیکنان زیادی را در خدمت داریم که در جام جهانی 2010 نیز بازی کرده اند، اما حالا ما با تجربه تر هستیم و این تجربه صرفا درباره بازی های ملی نیست.از سال 2005 ما همیشه به نیمه نهایی رقابتهای بین المللی راه یافته ایم ، اما باشگاههای ما نیز همیشه در سطوح بالایی حضور داشته اند. مثل فینال سال گذشته جام باشگاههای اروپا بین بایرن مونیخ و دورتموند. ما در سال 2008 به اسپانیا باختیم، ولی ما نیمه نهایی ها و فینال های زیادی را بازی کرده ایم. تیم در حال حاضر عالی است و من نسبت به بازی فردا حس خوبی دارم.ما می خواهیم که کارمان را انجام دهیم. لذت فراوانی در این کار نهفته است.هیچ فشاری احساس نمی کنیم. بازیکنان زیادی در بین 23 بازیکن ما هستند که تجربه بازی در فینال را داشته اند. ما فقط به یک چیز می اندیشیم. کاری که باید فردا انجام دهیم."او همچنین در مورد تیم حریف گفت:" آرژانتین یک تیم بی نقص است و آنها استحقاق حضور در فینال را داشتند. آنها بازیکنان جهانی نظیر مسی ، آگوئرو و دی ماریا دارند.من مطمئنم که اگر ما در سطح خودمان بازی کنیم ، می توانیم آنها را شکست دهیم.ما می دانیم که قادر به انجام چه کاری هستیم."

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:00

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یورگن کلینزمن اظهار امیدواری کرده آلمان امشب در فینال هم به عملکرد خوب خودش در جام جهانی، ادامه دهد.

به گزارش Four Four Two، قهرمان 3 گانه جام جهانی و قهرمان 2 گانه این مسابقات، امشب پس از 1986 و 1990، در سومین فینال تاریخ شان در جام های جهانی، مقابل هم قرار خواهند گرفت. سهم هر یک از دو تیم در بازی های قبلی، یک برد و در نتیجه یک ستاره روی پیراهن های ملی شان بوده است. کلینزی که به همراه آلمان نسخه 90 با هدایت فرانس بکن بائر، جام قهرمانی جهان را بالای سر برده، معتقد است کشورش می تواند امشب به چهارمین قهرمانی تاریخ اش در دنیا برسد:"آلمان-آرژانتین به خاطر تاریخچه ای که دو تیم در مقابل هم دارند، فینال ویژه ای است. به نظرم در هر دو فینال گذشته، تیم بهتر برنده بازی شد. در 1986، آرژانتین با مارادونا، تیم بهتری داشت و در 1990، زمانی که من لذت حضور در تیم را داشتم، به وضوح ما برتر بودیم. "حتی اگر فینال چندان جذابی هم نبوده و با پنالتی و نتیجه یک بر صفر به اتمام رسیده باشد، ما به حریف مسلط بودیم. به نظرم امشب هم تیم با شانس بیشتر، آلمان است. معتقدم آلمان تمام ابزارهای لازم برای تمام کردن کار را داراست. با این حال، باید راه این را پیدا کنید و البته نمی توانید مقابل تیمی قدرتمند چون آرژانتین گل بخورید. باید به آنها احترام گذارد. از بیرون که نگاه می کنیم، آلمان بهتر است. دوست دارم آنها بتوانند بالاخره بعد از 24 سال صبر، جام را مال خود کنند و به آلمان بیاورند. به نظرم آنها برای این آماده اند و کیفیت لازم برای پیروزی را هم دارند."گفتنی است آلمان و آرژانتین در آخرین و مهم ترین بازی جام بیستم، امشب از ساعت 23:30 در ورزشگاه ماراکانای شهر ریو دوژانیرو به مصاف هم خواهند رفت تا یکی از آنها در پایان، عنوان "قهرمان جهان" را از اسپانیا، تحویل بگیرد.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:01

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دیدار فینال جام جهانی امشب در ورزشگاه ماراکانا شهر ریودوژانیرو برگزار خواهد شد و دو تیم آلمان و آرژانتین برای کسب عنوان قهرمانی جدال حساسی را در پیش خواهند داشت.
نگاهی به بنگاه های شرط بندی مشهور جهان نشان می دهد که آلمان در همه پیش بینی ها شانس اول قهرمانی محسوب می شود.در Bet365 شانس قهرمانی ژرمن ها 2.30 به 1 و شانس قهرمانی آرژانتین 3.6 به ا پیش بینی شده است.با توجه به پیروزی خیره کننده 7-1 آلمان بر برزیل و نمایش نه چندان قدرتمندانه آرژانتین مقابل هلند؛ پیش بینی می شد که آلمان شانس اول قهرمانی لقب بگیرد.اما در بنگاه های دیگر اوضاع بدین قرار است : Bwin : آلمان 2 به 1 آرژانتین 4 به 1william hill : آلمان 2.3 به 1 آرژانتین 3.5 به 1جالب اینجاست که در بنگاه های فوق شانس گل زدن مسی با دست به آلمان 50 به 1 و شانس برتری 7-1 آلمان بر آرژانتین؛501 به 1 پیش بینی شده است

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:01

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،"مراورید سیاه" فوتبال برزیل معتقد است که مسی بازیکن خوبی است، اما کامل نیست. او شانس آلمان برای قهرمانی را بیشتر از آرژانتین می داند.

لیونل مسی در این چند سالی که در ترکیب آبی-اناریها به میدان رفته به هر افتخاری که می خواسته دست یافته است. او چهار بار به عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان انتخاب شده است و از این حیث رکورددار است. مسی با تیم ملی فوتبال آرژانتین هم در جام جهانی 2014 برزیل خوش درخشیده و به فینال راه یافته است تا در آستانه قهرمانی در جام جهانی هم باشد. با این حال به نظر می رسد که پله بازی مسی را نمی پسندد، چرا که معتقد است او بازیکنی کامل نیست.

به نقل از ایسنا، اسطوره فوتبال برزیل که سه بار با این تیم قهرمانی در جام جهانی را به دست آورد، گفت: مسی بازیکن خوبی است، اما کامل نیست. من درباره این که او بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است یا نه نظر متفاوتی دارم. بدون شک مسی بازیکن خوب و شاخصی است. من همچنان که بازی مارادونا و دی استفانو را دوست داشتم بازی مسی را هم دوست دارم.

"مراورید سیاه" فوتبال برزیل درباره عملکرد تیم ملی فوتبال این کشور در جام جهانی 2014 برزیل، گفت: برزیل تا قبل از نیمه نهایی خوش درخشید و شاگردان اسکولاری بازی های خوبی را به نمایش گذاشتند اما این تیم برابر آلمان شکست کابوس واری داشت و رویای همه برزیلی ها بر باد رفت. اصلا نمی توان این شکست را تفسیر و یا توجیه کرد. هیچ کس انتظار چنین شکستی را نداشت. پیش از آغاز جام جهانی هم گفتم که آلمان یکی از نامزدهای اصلی کسب عنوان قهرمانی در جام جهانی است و این اتفاق الان رخ داده است و این تیم به فینال راه یافته و بیشترین شانس را برای قهرمانی دارد. بدون شک یکی از ناکام های بزرگ جام جهانی تیم ملی فوتبال اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی است که حتی نتوانست جواز صعود از مرحله گروهی را به دست آورد.

پله درباره عملکرد ماتادورها گفت: متاسفانه اتفاق بسیار تلخی برای اسپانیا قهرمان دوره پیش رخ داد چرا که آنها حتی نتوانستند از مرحله گروهی هم صعود کنند، اما دوباره تکرار می کنم که اسپانیا قهرمان باقی خواهد ماند.

دو تیم آلمان و آرژانتین به فینال جام جهانی 2014 برزیل راه یافته اند و یکشنبه برابر هم صف آرایی می کنند. پله درباره این سوال که کدام یک از دو تیم شانس بیشتری برای قهرمانی دارد این گونه پاسخ داد: به نظر من آلمان شانس بیشتری دارد. این تیم در برزیل بازی های خوبی را به نمایش گذاشته است و شایسته کسب عنوان قهرمانی است.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:02
[Only Registered And Activated Users Can See Links] _.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم ملی فوتبال آلمان با برتری یک بر صفر مقابل تیم ملی فوتبال آرژانتین در فینال جام جهانی 2014 برای چهارمین بار قهرمان جهان شد.
آلمان و آرژانتین از ساعت 23 و 30 دقیقه یک‌شنبه در ورزشگاه ماراکانا در چارچوب فینال جام جهانی 2014 برزیل به مصاف یکدیگر رفتند.نیمه اول این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید. در نیمه اول آرژانتین تیم برتر بود اما نتوانست از موقعیت‌های خود استفاده کند.در نیمه دوم دو تیم بازی را با احتیاط دنبال کردند. 45 دقیقه دوم متعلق به آلمان بود و این تیم با عملکرد بهتر هافبک‌های خود موقعیت‌های بیشتری را روی دروازه حریف خود ایجاد کرد. در شروع وقت‌های اضافه آلمان همانند نیمه دوم تیم برتر زمین بود و آرژانتین تلاش می‌کرد روی ضد حملات روی دروازه حریف خود خطرساز شود.شوت شورله از پشت محوطه هجده قدم را رومرو در اختیار گرفت.در دقیقه 96 پالاسیو در موقعیتی تک به تک صاحب توپ شد که این بازیکن توپ را به راحتی هرچه تمام از دست داد.در نیمه دوم وقت‌های اضافه آلمان بازهم بهتر از حریف خود بازی کرد در دقیقه 113 ارسال شورله با استپ سینه گوتزه و شوت سرضرب این بازیکن همراه شد تا آلمان یک بر صفر به پیروزی برسد.در نهایت با همین گل آلمان یک بر صفر پیروز شد تا به عنوان قهرمانی جام جهانی 2014 برزیل برسد.آلمان با ترکیب نویر، لام، بواتنگ، هوملس، هوودس، شواین‌اشتایگر، کرامر (31 شورله)، تونی کروس، توماس مولر، اوزیل و کلوزه(88 گوتزه) در زمین حاضر شد.در تیم ملی آرژانتین هم رومرو، گارای، زابالتا، بیگلیا، پرز(86 گاگو)، هیگواین(77 پالاسیو) ، مسی، ماسکرانو، دمکلیس، روخو و لاوتزی (46 آگوئرو) به میدان رفتند.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:03

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مانوئل نویر، دروازه بان تیم ملی آلمان، به عنوان بهترین دروازه بان جام جهانی 2014 انتخاب شد.
نویر که برای رسیدن به عنوان بهترین دروازه بان جام و دریافت جایزه دستکش طلایی با سرخیو رومرو، دروازه بان آرژانتین و کیلور ناواس، دروازه بان کاستاریکا، رقابت می کرد، با بسته نگه داشتن دروازه اش در دیدار فینال، توانست این عنوان را از آن خود کند.نویر در این رقابت ها 4 کلین شیت داشت و در 7 دیداری که برای تیمش به میدان رفت، تنها 4 گل دریافت کرد. علاوه بر این او با نمایش درخشانش در دیدار مقابل الجزایر، تحسین بسیاری را برانگیخت.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:04

به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،شش بازیکن از تیم قهرمان جام جهانی آلمان در تیم منتخب قرار گرفتند.

تیم ملی آلمان با گل دقیقه 113 ماریو گوتسه 22 ساله توانست آرژانتین را شکست دهد و به عنوان قهرمانی برسد.

فیفا تیم منتخب جام جهانی را اعلام کرد که به شرح زیر است:

دروازه‌بان:‌ مانوئل نویر (آلمان)

مدافعان:‌ داوید لوئیز (برزیل)، مارکوس روخو (آرژانتین)، متس هوملس (آلمان)، فیلیپ لام (آلمان)

هافبک‌ها: باستین شواین اشتایگر (آلمان)، تونی کروس (آلمان)، خامس رودریگز (کلمبیا)

مهاجمان:‌ آرین روبن (هلند)، توماس مولر (آلمان)، لیونل مسی (آرژانتین)

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:05

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فدراسیون فوتبال آلمان به علت کسب عنوان قهرمانی در جام جهانی 2014 برزیل، 35 میلیون دلار جایزه ی نقدی دریافت خواهد کرد.
بازیکنان تیم ملی آلمان نیز به علت کسب عنوان قهرمانی از طرف فدراسیون فوتبال این کشور نفری 408 هزار دلار پاداش دریافت خواهند کرد.جایزه ی مالی رقابت های جام جهانی نسبت به دوره ی گذشته در آفریقای جنوبی افزایش پیدا کرده است. 4 سال پیش اسپانیا به علت قهرمانی 30 میلیون دلار کسب کرده بود.آرژانتین نیز به عنوان نایب قهرمان رقابت ها، 20 میلیون دلار را به خود اختصاص داده است. تمامی 32 تیم حاضر در رقابت ها نیز یک جایزه ی ثابت 8 میلیون دلاری دریافت می کنند.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:05

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فیلیپ لام، توماس مولر، لوکاس پودولوسکی و میروسلاو کلوزه ۴ ستاره ژرمن‌ها هستند که از ایام کودکی شیفته توپ فوتبال بودند.

تیم ملی آلمان با در اختیار داشتن بازیکنان جوان زیادی در کادر نفراتش موفق شد یک بر صفر آرژانتین را شکست دهد و مقام قهرمانی جام جهانی را از آن خود کند.براساس گزارش یکی از روزنامه‌های این کشور اروپایی فلیپ لام، کاپیتان ژرمن‌ها در کنار توماس مولر، لوکاس پودولوسکی و میروسلاو کلوزه از همان سال‌های کودکی شیفته فوتبال بودند و استعداد خود را برای فعالیت در این رشته نشان دادند.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:06

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از قهرمانی تاریخی تیم ملی آلمان در آمریکای جنوبی، بزرگان فوتبال آلمان به اظهار نظر پرداختند.
به نقل از وبسایت کیکر، با کسب ستاره چهارم، ژرمن ها توانستند با چهار عنوان قهرمانی و چهار نائب قهرمانی دومین تیم پرافتخار جام های جهانی شوند و از ایتالیا پیشی بگیرند. توماس هسلر: من واقعا امیدوار بودم که نسل کنونی مثل دهه نود قهرمان جهان شود. این تیم فوتبال بسیار قدرتمندی ارائه داد. با وجود مصدومیت رویس، گوندوگان و دوقلوهای بندر عالی کار کردیم. راه ما در میان رهبران فوتبال جهان ادامه خواهد داشت. هانسی مولر: تیم شادابی داشتیم و از نظر فنی بهتر شده بودیم. این که به عنوان اولین تیم اروپایی در آمریکای جنوبی فاتح جهان شدیم بسیار فوق العاده است. من شخصا برای یوگی لوو خوشحالم، او بعد از هشت سال کار در تیم ملی، پاداش خود را گرفت. یورگن گرابووسکی: با کلاس خاصی بازی کردیم. این تیم قهرمان جهان شد زیرا عملکرد بهتری نسبت به سایرین، در جام جهانی داشتند. لوو هم پس از کار طولانی مدت در سالیان اخیر، در نهایت موفق شد قهرمانی جهان را تجربه کند. میشائیل سورک: آلمان سزاوار کسب قهرمانی بود، چرا که این تیم در برزیل به طور مداوم بهتر و بهتر شد. همه ی تیم در موفقیت بدست آمده سهیم هستند. اوتمار هیتسفلد: تیم آلمان لیاقت این قهرمانی را داشت. پروژه جام جهانی به خوبی برنامه ریزی شده بود. آماده سازی آلمانی ها عالی بود. یواخیم لوو توانست تیم را متحد کند و دفاع با ثبات تری را در این تورنمنت داشته باشد. آرمین فه: به طور قطع آلمان شایسته قهرمانی بود. به راحتی می توان گفت که آن ها در هفت دیداری که برگزار کردند تیم برتر بودند. یوپ هاینکس: آلمان بهترین تیم جام جهانی بود و به خوبی سازماندهی شده بود. زبان بدنی بازیکنان بسیار خوب بود و روحیه تیمی نقش موثری در قهرمانی داشت. آلمان در حال حاضر یک نسل فوق العاده در اختیار دارد. این بازیکنان سفرای بزرگی برای کشور ما بودند و این پایان راه ما نیست. هانس یواخیم واتسکه: تبریک برای این دستاورد بزرگ. اراده و شور شوق بازیکنان بسیار مهیج بود و در آخر پاداش تلاش خود را گرفتند. فرانتس بکن باوئر: به نظر من یواخیم لوو هنوز پر از شور و انگیزه و اشتیاق است. اما توصیه من به او این است که در ترکیب تیم خود تغییراتی را ایجاد کند. اما آن چیز و کسی که بیشتر از همه مرا تحت تاثیر خود قرار داد عملکرد هوودس بود. زیرا وی در این جام جهانی در موقعیتی کاملا متفاوت از تیم باشگاهی خود یعنی شالکه بازی کرد. در مجموع به نظر من آن چیزی که باعث موفقیت تیم ملی آلمان شد، کارگروهی و تیمی آنها بوده است و نه متکی بودن به سوپر استار ها. کارل هاینس رومنیگه: تبریک به تیم آلمان. خوشحالیم که تیم موفق شد و بازیکنان بایرن هم نقش موثری در این موفقیت داشتند. ما آماده استقبال از ملی پوشان بایرنی خود در شهر مونیخ هستیم. ماتیاس سامر: این پیروزی برای آلمان، یوگی لوو و تیم بایرن مونیخ که هفت نماینده در تیم قهرمان جهان داشت بسیار ارزشمند است. یورگن کلوپ: دستاوردی فوق العاده عالی بود. دیدن جشن قهرمانی بازیکنان در برزیل بسیار لذت بخش بود. ما اکنون آماده استقبال از ستاره های خود در دورتموند هستیم. رابین دات: این نسل بسیار افتخار آفرینی کرد. آن ها فرانسه، برزیل و آرژانتین را پشت سر هم شکست دادند. شاید این شایسته ترین قهرمانی آلمان در جام های جهانی باشد. دیتر هکینگ: این قهرمانی اهمیت زیادی برای لیگ دارد. اکنون آلمان جذابیت بیشتری دارد و افراد بیشتری بوندس لیگا تماشا می کنند. هورست هلدت: من هم مثل مردم آلمان بسیار خوشحال و هیجان زده هستم. این قهرمانی گواهی کیفیت یک لیگ معتبر و درجه یک است و نشان می دهد که لیگ و تیم ملی تا چه حد با هم مشارکت دارند. این قهرمانی یک اعتبار بزرگ برای بوندسلیگا است.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:06

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رئیس فرانسوی اتحادیه فوتبال اروپا با انتشار پیامی به صورت رسمی قهرمانی آلمان‌ها در جام جهانی 2014 را تبریک گفت.

پس از آنکه ژرمن‌ها در فینال جام جهانی 2014 برزیل موفق شدند آرژانتین را یک بر صفر شکست داده و به مقام نخست برسند، میشل پلاتینی در پایگاه اینترنتی یوفا نوشت: مایلم به آلمان بابت کسب عنوان قهرمانی جهان پس از انجام فینالی حساس مقابل آرژانتین تبریک بگویم. آلمان نمایش بزرگی داشت و اولین تیم اروپایی شد که در خاک یک کشور آمریکا‌ی‌لاتین قهرمان شد.وی که در جام‌های جهانی 1982 و 1986 به عنوان بازیکن تیم ملی فرانسه مقابل آلمان‌ها بازنده شد، از یکه‌تازی تیم‌های اروپایی در فوتبال جهان صحبت کرد و گفت: یوفا اکنون اولین کنفدراسیون فوتبال جهان است که تیم‌هایش سه دوره پیاپی قهرمان شده‌اند.در جام جهانی 2010 تیم اسپانیا به مقام نخست رسید و 4 سال قبل از آن نیز ایتالیا جام جهانی را فتح کرد.مدیر فرانسوی همچنین از کشور میزبان مسابقات جام بیستم یعنی برزیل نیز تشکر کرد و گفت: باید به برزیلی‌ها به خاطر برگزاری این جام شگفت‌انگیز تبریک بگویم. جو حاکم بر ورزشگاه‌ها واقعا مثبت و مملو از انرژی بود. ما نمایش کلی خالصی در یک کشور آمریکای لاتین دیدیم که هیچگاه فراموش نخواهد شد.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:07

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به پاس تجلیل و قدردانی به خاطر کسب مقام قهرمانی جهان، ورزشگاه‌هایی به نام‌ یواخیم لو و سامی خدیرا نامگذاری می‌شود.

آلمان‌ها تصمیم دارند به خاطر کسب مقام نخست جام جهانی فوتبال به نام اعضای تیم خود مکان‌های را نامگذاری کنند.قرار است مقام‌های شهرداری شهر «شون‌آو» زادگاه یواخیم لو،‌ نام ورزشگاه این شهر را به خاطر ارج نهادن بر زحمات بی‌دریغ یواخیم لو به نام وی بگذارند.همچنین در شهرک اوفینگن از توابع اشتوتگارت که زادگاه سامی خدیرا است،‌ ورزشگاهی را به اسم «سامی خدیرا اشتادیون»‌ نامگذاری خواهند کرد.
در شهر بامنتال از توابع هایدلبرگ که زادگاه هانس دیتر فلیک، کمک مربی تیم ملی است، مسئولان شورای شهر نام یک خیابان را به اسم وی نام می‌گذارند.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:08

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی شیک‌پوش ژرمن‌ها قبل از نشستن هواپیما در فرودگاه برلین به همراه خلبانان با جام قهرمانی عکسی یادگاری گرفت.

تیم ملی فوتبال آلمان موفق شد پس از 24 سال عنوان قهرمانی جهان را بدست آورد و بر بام فوتبال جهان ایستاد.هواپیمای ژرمن‌ها دقایقی قبل در فرودوگاه برلین نشست و مورد استقبال گسترده هواداران آلمانی قرار گرفت.قبل از اینکه هواپیمای ژرمن‌ها در باند فرودگاه بنشیند، یواخیم لو سرمربی شیک‌پوش آلمان و خلبانان هواپیما با جام قهرمانی عکس یادگاری گرفتند.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:09

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هواپیمای تیم ملی فوتبال آلمان دقایقی قبل در فرودگاه برلین نشست و مورد استقبال جمعیت کثیری قرار گرفت.

تیم ملی آلمان موفق شد با شکست آرژانتین پس از 24 سال قهرمان جام جهانی فوتبال شود.ژرمن‌ها با هواپیمای اختصاصی خود دقایقی قبل به فرودگاه برلین رسیدند و مورد استقبال تماشاگران و علاقمندان آلمانی قرار گرفتند.قرار است در محل دروازه براندنبورگ مراسم جشن هواداران در کنار بازیکنان برگزار شود.پیش بینی می شود برای این منظور حداقل 250 هزار نفر حاضر شوند.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:10

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، قیصر فوتبال آلمان معتقد است تیم ملی کشورش علیرغم داشتن "سوپراستار" یک تیم کامل بود.

به گزارش Goal.com، بکن باوئر ضمن تمجید از عملکرد تیم ملی آلمان، لو را هم مورد ستایش قرار داده و می گوید: "آلمان بهترین تیم و شایسته ترین تیم حاضر در جام برای قهرمانی در این تورنمنت بود، چرا که در کل رقابت ها بهترین بازی ها را از خود به نمایش می گذاشت؛ لوو عملکردی خوب داشت و در تمامی بازی ها تیم را به خوبی هدایت می کرد."وی ادامه می دهد: "ما رونالدو یا مسی را در ترکیب خود نمی دیدیم چرا که آلمان احتیاجی به سوپراستار ندارد، بلکه کل تیم یک سوپراستار واقعی است و باید خاطر نشان کنم که شکست دادن این تیم آلمان کار بسیار سختی خواهد بود."بکن بائر در پایان عملکرد بندیکت هوودس را مورد ستایش و تمجید قرارداده و می گوید: "هوودس واقعا مرا سورپرایز کرد، او در پست غیرتخصصیش به میدان رفت ولی توانست به خوبی از پس این آزمون سخت بر بیاید."

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:11

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر بعد از آنکه به قهرمانی جام جهانی دست یافت، اعلام کرده به دنبال موفقیت های افزون تر با مانشافت است.

به گزارش Sky Sports، شواینی پس از آنکه در پنج تورنمنت بزرگ بین المللی، تا نزدیکی فتح جام به همراه ژرمن ها پیش رفته بود، ولی دستش به آن نرسیده بود، بالاخره موفق شد در آستانه 30 سالگی در ریو، به همراه تیم ملی کشورش هم جشن قهرمانی بگیرد. او که یکی از بهترین بازیکنان زمین در فینال بود، پس از بازی اعلام کرده این جام آنها را برای تورنمنت بعدی، تشنه تر خواهد کرد:"این مقام قهرمانی سبب قهرمانی های افزون تر آلمان خواهد شد. می خواهیم کارمان را در مسابقات بعدی، تکرار کنیم. مساله مهم این است که همراهان جوان تر ما اکنون تجربه این تورنمنت را دارند و با تکیه به همین عامل و برای تکرار قهرمانی، به مسابقات یورو در فرانسه خواهیم رفت. "کار راحتی خواهد بود، چون تیم جوانی داریم، ولی با وجود فیلیپ لام، مسوت اوزیل و پر مرته ساکر، فاکتور تجربه هم همراهمان است. این دو عامل، تاثیر بسزایی در نتیجه گیری مان خواهد گذارد. ما اولین تیم اروپایی هستیم که در آمریکای جنوبی قهرمان جهان شده ایم. اولین تیم از اروپا، پس قهرمانی مان بسیار ویژه است."

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:11

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فیفا رنکینگ جدید ملی خود را منتشر کرد که طی آن، آلمان به صدر رفت و اسپانیا به رتبه ی هفتم سقوط کرد.
آلمان با نمایش‌های بسیار خوب در جام جهانی و قهرمانی در آن، رده ی اول را کسب کردند. و آرژانتین که در فینال مغلوب ژرمن‌ها شد، در رده ی دوم قرار گرفت. پس از آنها هلند در رده ی سوم و کلمبیا، بلژیک، هلند در رده های چهارم تا ششم قرار گرفتند. نایب قهرمان دوره پیشین جام جهانی یعنی اسپانیا در رده ی هفتم قرار گرفت و برزیل میزبان هشتم شد. سوئیس و فرانسه نیز در رده ی نهم و دهم قرار گرفتند و نکته ی عجیب این لیست حضور ایتالیا در رده چهاردهم است. آتزوری که از امید‌های اصلی قهرمانی به حساب می‌آمد، با نمایش‌های ضعیف در جام جهانی و حذف در مرحله ی گروهی سقوط آزاد کرد.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:12

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مراسم جشن قهرمانی آلمان در حضور هواداران در دروازه براندنبورگ شهر برلین انجام شد.

پس از آنکه ظهر سه‌شنبه هواپیمای حامل تیم ملی آلمان وارد فرودگاه شهر برلین شد، اعضای تیم با استفاده از اتوبوسی بدون سقف در خیابان‌های شهر به حرکت درآمدند و به ابراز احساسات هزاران نفر پاسخ گفتند.سپس وارد منطقه براندنبورگ شدند و برای ساعاتی مراسمی شاد با قطعات مختلف گروه‌های موسیقی همراه با جمعیتی بیش از 500 هزار نفر برگزار شد.این مراسم ساعت 5 به وقت تهران به پایان رسید و اعضای تیم ملی دومرتبه سوار بر اتوبوس شده و به فرودگاه برلین بازگردانده شدند تا از آنجا هریک با پرواز‌های هوایی راهی شهر زادگاه خود شوند.در این ارتباط گفته می‌شود مقامات هر شهری که عضوی از تیم ملی در آن سکونت دارند، به طور جداگانه مراسم جشن و تقدیری برپا خواهند کرد.ستارگان تیم ملی آلمان سپس به مدت سه هفته به تعطیلات خواهند رفت تا پس از آن برای فصل آینده آماده‌سازی را آغاز کنند.
آلمان یکشنبه شب در فینال جام جهانی 2014 برزیل موفق شد آرژانتین را شکست داده و مقام قهرمانی را از آن خود کند.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:13

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر، جنگجوی فوق العاده مانشافت بعد از بازگشت به کشورش با جام قهرمانی جهان، بلافاصله درباره هوینس حرف زد.
وی گفت: «این جام تقدیم به اولی هوینس که اگر نبود ما هم این جا نبودیم». او پیش تر و بعد از گلزنی در مقابل آرسنال نیز گلش را به هوینس تقدیم کرده بود.بدون تردید رئیس سابق باشگاه بایرن مونیخ، تاثیر شگرفی در پروسه پیشرفت ستاره های باشگاهش داشت. ستاره هایی که حالا یک ملت را با قهرمانی شان در تیم ملی به عرش برده اند.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:14

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان مطمئن است که تیمش می‌تواند فوتبال جهان را به سلطه در آورد.
لوو سال 2006 پس از کلینزمن سرمربی آلمان شد و حالا تیمش با گل ماریو گوتزه مقابل آرژانتین قهرمان جهان شد.او در مصاحبه با SKY SPORT گفت : " این جام مارا کمی به جلو حرکت داد.این تیم آینده ی خوبی دارد و بازیکنان جوان با دانش فوتبالی در تیم هستند.بازیکنان همیشه هیچ ترسی نشان ندادند و حالا هدف آنها یورو 2016 است.فکر می‌کنم که دوره ی فوتبال آلمان شروع خواهد بود، مانند دوره ی اسپانیا. از شغلم لذت می‌برم و به من خوش می‌گذرد."

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:15

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فدراسیون فوتبال آلمان به کلوزه پیشنهاد کرده است که در بازی دوستانه مقابل آرژانتین از بازی های ملی خداحافظی نماید.

به گزارش روزنامه آلمانی Bild، وولفگانگ نیرسباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان به میرو کلوزه پیشنهاد کرده است تا در بازی دوستانه مقابل آرژانتین که در تاریخ سوم سپتامبر (12 شهریور) سال جاری در دوسلدورف برگزار می شود، از بازی های ملی خداحافظی نماید. وی در این زمینه گفته است:"من می خواهم برای کلوزه امکانی را برای خداحافظی از بازی های ملی را در مقابل تماشاگران خودی فراهم سازم، البته من هنوز با سرمربی تیم در این خصوص صحبتی نداشته ام، ولی کلوزه سزاوار چنین مراسمی می باشد."پیش از رقابت های جام جهانی کلوزه اعلام کرده بود که بعد از جام جهانی از بازی های ملی خداحافظی خواهد کرد، وی در 137 بازی ملی موفق به ثمر رساندن 71 گل شده است، کلوزه علاوه بر رکوردار بودن تعداد گل زده در تیم ملی آلمان با دو گل خود در جام جهانی 2014، رکورد بیشترین گل زده در بازی های جام جهانی را نیز ار آن خود کرده است.بازی مقابل آرژانتین اولین دیدار دوستانه آلمان ها بعد از جام جهانی خواهد بود.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:17

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی تیم ملی آلمان در رده نخست مربیان جام جهانی قرار گرفت.

در این گزینش یواخیم لو مربی تیم ملی آلمان که موفق شد چهارمین قهرمانی جهان را برای ژرمن‌ها به ارمغان بیاورد، به عنوان مربی برتر جام برگزیده شد. پس از وی لوئیس فان‌خال، سرمربی تیم ملی هلند در رده دوم ایستاد و خورخه لوئیس پینتو، سرمربی تیم کاستاریکا در رده سوم ایستاد.

Fc Bayern München
07-17-2014, 06:17

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مردان یواخیم لو به فینال جام جهانی راه یافتند و به کمک گل ماریو گوتزه در وقت اضافه آرژانتین را شکست دادند تا به انتظار 24 ساله شان پایان دهند.
لام که تجربه شکست در فینال و نیمه نهایی در چهار تورنمنت گذشته را دارد معتقد است که این موفقیت را مدیون ثبات فوق العاده شان هستند.او به بیلد گفت :" ساختار تیم آلمان در 8 سال گذشته عالی بوده است.ما همیشه یکی از مدعیان بوده ایم و حداقل به جمع 4 تیم راه یافته ایم.هیچ کشور دیگری تا به حال این کار را انجام نداده است. دلیلی نمی بینم که این موضوع در آینده تغییر کند. اما برای موفقیت در تورنمنت بعدی به فاکتوری مثل شانس نیز احتیاج داریم.تجربه شکست کمک زیادی به ما می کند، اما در نهایت این پیروزی است که شانس را در تورنمنت بزرگی مثل جام جهانی، به سمت شما می آورد.شما به بازیکنانی نیاز دارید که در زمین بازی کرده باشند و تجربه همه چیز را داشته باشند، همانطور که ما در تیممان داشتیم.وقتی به عنوان یک تیم با اسپانیا بازی داریم، باید با احترام مقابل آنها ظاهر شویم.در یورو 2016 مطمئنا آنها به عنوان یکی از مدعیان جام بازخواهند گشت."آلمان برای راهیابی مستقیم به یورو 2016 که به میزبانی فرانسه برگزار می شود، باید در گروهی که جمهوری ایرلند، لهستان، اسکاتلند، گرجستان و کشور کوچک گیبرالتار قرار دارند، برای صعود تلاش کند.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:29

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فینال رقابت های یورو زیر 19 سال در کشور مجارستان میان دو تیم آلمان و پرتغال برگزار شد که در نهایت جوانان مانشافت راه بزرگان خود را ادامه دادند و با پیروزی 1-0 مقابل سلسائو اروپا به قهرمانی این رقابت ها دست پیدا کردند.

دو تیم در مرحله نیمه نهایی با عبور از سد تیم های اتریش و صربستان راهی فینال شدند و در نهایت این تیم آلمان بود که با تک گل هانی مختار در دقیقه 39 نیمه نخست موفق به کسب پیروزی شد.روی ارسال مارک اشتندرا از سمت راست، هانی مختار روی سر آندره موریرا به توپ ضربه زد و آن را به گوشه دروازه پرتغالی ها هدایت کرد تا دومین گل متوالی خود در این تورنمنت را به ثبت برساند.قضاوت این دیدار که در شهر بوداپست برگزار شد، به عهده آقای خاویر استرادا از اسپانیا بود.این دومین قهرمانی ژرمن ها در رقابت های یورو زیر 19 سال بود.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:30

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هواداران فوتبال آلمان از طریق یک نظرخواهی به سرمربی تیم ملی کشورشان پیام دادند باستین شواین اشتایگر را به عنوان کاپیتان جدید ژرمن‌ها برگزیند.

پس از آنکه اواخر ماه گذشته در فینال جام جهانی 2014 برزیل، تیم آلمان با کسب برد یک بر صفر مقابل آرژانتین فاتح مسابقات شد، فلیپ لام از تیم ملی کناره‌گیری کرد تا راه برای جوان‌‌ترها باز شود.از آن هنگام تاکنون یکی از دغدغه‌های هواداران «مانشافت‌ها» (آلمان) این بوده چه بازیکنی به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی به جای لام برگزیده خواهد شد.به همین منظور برخی از هواداران و علاقمندان این تیم با شرکت در یک نظرخواهی به یواخیم لو(یوگی) سرمربی موفق ژرمن‌ها پیام دادند، هافبک دفاعی با تجربه بایرن مونیخ را به عنوان فرمانده جدید تیم ملی معرفی کند.در رای‌گیری که یک نشریه مونیخی انجام داد، نظردهندگان اعتقاد داشتند «شواینی» (شواین اشتایگر) 29 ساله بهترین گزینه است. پس از وی بیشترین رای از آن مانوئل نویر، دروازه‌بان برتر جام جهانی 2014 برزیل از تیم بایرن مونیخ شد. وی برای این منظور 17 درصد رای آورد.بعد از وی ، ماتس هوملس، مدافع بورسیادورتموندی 15 درصد کسب آرا کرد.همچنین 3 درصد نیز به سامی خدیرا، هافبک دفاعی عضو تیم رئال مادرید رای دادند.در این رای‌گیری حدود 12 هزار نفر شرکت کردند.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:32

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر ناراحتی خود را از تصمیم فیلیپ لام مبنی بر کناره گیری از تیم ملی، اعلام کرده است.

به گزارش گل بین الملل، لام فقط 30 ساله است، ولی تصمیم گرفته بعد از رهبری تیمش در راه قهرمانی جهان در برزیل، از بازی های ملی، خداحافظی کند. لام و شواین اشتایگر اکنون یک دهه است که در تیم ملی در کنار هم حضور دارند، ولی اکنون یکی از آنها تصمیم به رفتن گرفته است. شواینی اعلام کرده بازنشستگی لام به معنای از دست رفتن یکی از بهترین مدافعان راست برای ژرمن هاست:"واقعا غم بار است. در تیم ملی لحظات بسیار خوبی در کنار هم داشتم. او اگر بهترین نباشد، یکی از بهترین مدافعان راست دنیاست. می خواستیم چاره ای پیدا کنیم، ولی نشد. دوست داشتم چند بازی دیگر در کنارش حضور داشته باشم."باستین یکی از اولین گزینه های بستن بازوبند تیم قهرمان جهان بعد از لام است، ولی خودش احتمال اینکه از سوی لوو برای این سمت انتخاب شود را کم می داند:"چندین بازیکن مناسب برای کاپیتانی داریم. سرمربی تصمیم خواهد گرفت." مانوئل نویر، هم تیمی شواینی در بایرن و دروازه بان شماره یک تیم ملی هم در مورد شانس هایش برای در اختیار گرفتن رهبری آلمان ها صحبت کرده، ولی هیجان زده نشده است: "اگر یوگی در این باره با من صحبت کند، اول از خودش در این باره مشورت می گیرم. اگر روی تصمیم اش برای انتخاب من مصمم باشد، خود را آماده می کنم. تصمیمی نیست که الان گرفته شود، چون نیاز به مباحثه دارد. پس از آن، انتخاب نهایی انجام خواهد شد."

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماشین گلزنی آلمان ها در جام جهانی، سرانجام از فوتبال ملی خداحافظی کرد.

به گزارش فدراسیون فوتبال آلمان، این مهاجم سی و شش ساله باشگاه لاتزیو، پس از کسب عنوان آقای گل تمام ادوار تاریخ جام جهانی، تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی گرفت. کلوزه که در 137 بازی ملی، 71 گل به ثمر رساند، در مورد تصمیمش گفت:"با قهرمانی جهان در برزیل، رویای کودکی ام محقق شد و من خوشحال و مفتخرم که در تیمی بودم که توانست چنین موفقیت بزرگی را به فوتبال آلمان، هدیه کند. لحظاتی هیجان انگیز و به یاد ماندنی را در تیم ملی سپری کردم. چند هفته قبل، دوباره چنین افتخاری نصیبم شد. فکر می کنم حالا، بهترین زمان برای خداحافظی از تیم ملی باشد.""می خواهم در اینجا از فدراسیون فوتبال آلمان، رییس فدراسیون، بازیکنان، هواداران و البته سه فردی که در طول این 13 سال، مربی من در تیم ملی بودند، تشکر کنم. به خصوص از یواخیم لو تشکر می کنم که همیشه به من اعتماد داشت و احترامی دو جانبه، در صحبت های ما بود. در هر صورت دیگر همکاری ما به پایان رسیده است."

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره تیم ملی آلمان دلیل سکوتش را پس از گلزنی در فینال جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل بیان کرد.

ماریو گوتزه در گفت‌وگویی درباره علت اصلی سکوتش پس از گلزنی در فینال جام جهانی 2014 برای آلمان و کسب جام، اظهار داشت: کاملا صادقانه بگویم باید کاری می‌کردم، این اتفاق حتی برای خودم قابل هضم شود. بعد از این که به هدف‌مان رسیدیم، می‌خواستم از لحظات پس از قهرمانی نهایت لذت را ببرم.این ستاره در دقیقه 113 فینال جام جهانی که 22 تیرماه در ریودوژانیرو انجام شد، دقایقی پس از ورودش به میدان تک گل پیروزی‌بخش و افتخارآور آلمان‌ها را به زیبایی وارد دروازه آرژانتینی‌ها کرد.گلزن 22 ساله که پدرش استاد دانشکده فنی دورتموند است،‌ افزود:از این گذشته می‌خواستم در چنین حال و هوایی که همه سرمست از پیروزی هستند و شادی‌شان را ابراز می‌کنند، از گفتن یکسری چیزها اجتناب کنم. ترجیح دادم بیشتر آرام باشم تا اینکه به آن بپردازم. از این جهت سعی کردم از موضوع فاصله بگیرم.بعد از آنکه تیم کشورش با گل او به مقام قهرمانی رسید و مدال‌ها تقسیم شد، گوتزه با پیراهن مارکو رویس، ستاره دورتموندی که به خاطر مصدومیت غایب بزرگ جام جهانی بود، مقابل دوربین‌ها حاضر شد و عکس گرفت. با این کار او یاد دوست و همبازی عزیزش را گرامی بدارد.گوتزه گفت: رویس برای حضور در جام جهانی در آمادگی آرمانی بود و می‌توانست نقش خارق‌العاده‌ای در مسیر قهرمانی ما ایفا کند. من این حس که آدم به خاطر مصدومیت نتواند حاضر باشد، را خوب می‌شناسم. از این جهت پیراهن او را همراه خودم داشتم که در صورت قهرمان شدن، آن را در دست بگیرم. همان کاری که بلافاصله پس از اتمام بازی و کسب مقام قهرمانی انجام دادم.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:33

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بعد از اعلام خداحافظی میروسلاو کلوزه از بازی های ملی، یواخیم لوو به تمجید از قدیمی ترین شاگردش در مانشافت پرداخته است.

به گزارش وبسایت فوتبال ایتالیا، یوگی لوو که اکنون سرمربی تیم قهرمان جهان است، در مورد کناره گیری میرو از تیم ملی گفته است:"کلوزه هفته قبل بعد از مشورت با خانواده اش، تصمیم به کناره گیری اش را به ما اعلام کرد. همان موقع می دانستم که این تصمیم غیر قابل برگشت است، چون میرو همیشه علاوه بر نمایش های عالی به عنوان یک مهاجم، فردی قابل اتکا و صادق بوده است. او هر آنچه می توانسته به آلمان عطا کرده و باید مورد تقدیر قرار گیرد. دلمان برای او به عنوان یک بازیکن و یک انسان، تنگ خواهد شد."

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باستین شواین اشتایگر بدون بازوبند کاپیتانی تیم ملی آلمان نیز با عشق و تعصب بازی می‌کند.

این ستاره 29 ساله مونیخی که جدی‌ترین گزینه برای جانشینی فلیپ لام به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی ژرمن‌‌هاست،‌ در مصاحبه‌ای حرف‌های جالبی زده است. صحبت‌‌هایی که نشان می‌دهند چقدر به پیراهن تیم کشورش تعصب دارد و حتی بدون مسئولیت کاپیتانی، سعی و تلاش بر انجام دقیق وظایفش دارد.«شواینی» اظهار داشت: بدیهی است که اگر کاپیتان باشم، با غرور این وظیفه را انجام می‌دهم. البته حتی اگر بازوبند کاپیتانی را هم نداشته باشم، ‌باز همینگونه خواهم بود. به هر حال در مورد کاپیتانی، سرمربی تیم ملی تصمیم صحیح را اتخاذ خواهد کرد.گفته می‌شود وی در کنار مانوئل نویر و متس هوملس گزینه‌های مورد نظر یواخیم لو (سرمربی آلمان) برای بستن بازوبند کاپیتانی است.

:flowerysmile:

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بکن باوئر رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ ابراز علاقه کرد که باستین شواین اشتایگر کاپیتان بعدی تیم ملی آلمان باشد. پس از خداحافظی فیلیپ لام هنوز تکلیف کاپیتان آینده تیم ملی المان مشخص نشده است.
قیصر گفت : " از نظر من شواینی می تواند ادامه دهنده راه لام در تیم ملی باشد. او بهترین جانشین برای این بازیکن است. او ذاتا یک رهبر است و در جام جهانی درخشش فوق العاده ای داشت. در بین بازیکنان آلمان نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است. در مجموع شخصیت سمپاتی دارد"بکن باوئر در ادامه در مورد کاپیتان دوم آلمان چنین گفت : " متس هوملس می تواند کاپیتان دوم باشد. به اعتقاد من نویر نمی تواند کاپیتان آلمان باشد. ترجیح می دهم که در حال حاضر یک دروازه بان این عنوان را در اختیار نداشته باشد."

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:35

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، قیصر فوتبال آلمان باور دارد وداع با تیم ملی تصمیمی صحیح از سوی میروسلاو کلوزه بوده است.

پس از آنکه روز گذشته خبرهای زیادی در مورد خداحافظی گلزن قهار آلمان‌ها با پیراهن تیم ملی در رسانه‌ها انتشار یافت، این مهاجم 36 ساله که در تیم لاتزیو ایتالیا توپ می‌زند، عاقبت اعلام بازنشستگی از تیم ژرمن‌ها کرد.وی در بیانیه‌ای از همه کسانی که در مدت حضورش در تیم ملی حامی‌اش بودند، تشکر و قدردانی کرد.ساعاتی پس از این اتفاق، فرانتس بکن‌باوئر، قیصر و اسطوره فوتبال ژرمن‌ها واکنش نشان داد و گفت:میروسلاو کلوزه برای خداحافظی تصمیم درستی گرفت. 36 سالگی سن قشنگی است که آدم بیاید و بگوید: دیگر همه چیز کافی است. آن هم با داشتن مقام قهرمانی جهان با تیم ملی. واقعا وداع از این بهتر نمی ‌شود.بکن‌باوئر افزود: میروسلاو انسان و بازیکنی بسیار پراحساس است. امیدوارم همچنان در کنار فوتبال بماند.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:35

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماریو گوتزه به خاطر گلزنی در فینال جام جهانی و کسب عنوان نخست فوتبال دنیا به عنوان پرارزش‌ترین ستاره ژرمن‌ها مطرح شده است.

ستاره جوان بایرن که تک گل تیمش را در فینال بازی‌های برزیل 2014 مقابل آرژانتین به ثمر رساند، نه فقط باعث شد چهارمین قهرمانی ژرمن‌ها در تاریخ این پیکارها ثبت شود، بلکه جایگاه خود را تا حد پرارزش‌ترین بازیکن آلمان ارتقا داد.طبق تحقیق و بررسی کمپانی باتن دوسلدورف ارزش این ستاره 22 ساله 1.28 برابر شده و به 36.7 میلیون یورو افزایش یافته است.در این تحقیق دومین بازیکن از نظر ارزش،‌ هم تیمی گوتزه یعنی توماس مولر است که تخمین زده می‌شود 32.7 میلیون یورو ارزش داشته باشد.نفر سوم نیز تونی کروس است که اکنون بازیکن تیم رئال مادرید شده است. وی در جام جهانی درخشش خیره‌کننده‌ای داشت، 27.5 میلیون یورو ارزش دارد.در تحقیق این موسسه بازیکنانی نیز بودند که دچار افت ارزش شدند. به عنوان نمونه ماریو گومز که بخت حضور در جام جهانی برزیل را از دست داد، 28 درصد سقوط نسبت به دفعه قبل داشت و 11.9 میلیون یورو کاهش ارزش داشت.همچنین میروسلاو کلوزه با وجودی که در جام جهانی گلزنی کرد و خود به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار جام جهانی معرفی شد، با 26 درصد سقوط بها، 3.4 میلیون یورو ارزش یافت.در راه تعیین ارزش بازیکنان توسط این موسسه تحقیقاتی یکسری عوامل از جمله دستمزد و درآمدهای تبلیغاتی مطرح بودند.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:36

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم زیر 20 ساله های بانوان آلمان قهرمان جام جهانی شد.

به گزارش سایت فیفا، تیم ملی جوانان آلمان با غلبه بر نیجریه در وقت های اضافی برای چهارمین بار قهرمان جام جهانی شد. در بازی فینال که در مونترال کانادا برگزار شد تیم آلمان موفق شد با نتیجه 1- 0 نیجریه را شکست دهد و قهرمان این رقابت ها شود. تک گل تیم آلمان را در این بازی پترمن در دقیقه 98 به ثمر رساند. در بازی رده بندی هم تیم فرانسه با شکست دادن کره شمالی به مقام سوم رسید.
از نکات جالب این دوره از مسابقات می توان به تعداد کارت های قرمز [0] اشاره کرد.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:36

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماریو گومز مهاجم تیم فیورنتینا ابراز امیدواری کرد با سپری کردن یک فصل خوب در این تیم، بار دیگر به تیم ملی آلمان دعوت شود.

مهاجم ویولا در اولین فصل حضورش در این تیم به دلیل مصدومیت های متوالی، حضور در جام جهانی را از دست داد و نتوانست عضوی از قهرمان جام جهانی 2014 باشد.گومز در مصاحبه با گفت: "بدیهی است که من می خواهم بار دیگر به تیم ملی بازگردم. من برای بازی دوباره در تیم ملی هر کاری خواهم کرد. اما ابتدا من می خواهم عملکردی خوب در فیورنتینا به نمایش گذارم. من برای فصل جدید آماده ام. من در تابستان سخت کار کردم. ما در اولین دیدارمان به مصاف رم می رویم و من تصور می کنم این مسابقه به ما میزان آمادگیمان را نشان می دهد."

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:38

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پر مرته ساکر مدافع آلمانی تیم فوتبال آرسنال ، روز جمعه با اعلام بازنشستگی در فوتبال ملی، به فیلیپ لام و میروسلاو کلوزه پیوست.

وی دلیل کناره گیری از تیم ملی فوتبال آلمان را ، تمرکز بر بازی های باشگاهی عنوان کرد.
مدافع 29 ساله تیم ملی فوتبال آلمان که 104 بازی ملی در کارنامه خود دارد گفت رویایش اکنون ، کمک به توپچی ها برای برتری در لیگ برتر انگلیس است.
وی در مصاحبه با زود دویچه زایتونگ گفت: می خواهم این فصل از زندگی خود را به پایان رسانم ؛ پیروزی در جام جهانی و کسب قهرمانی آن ، نتیجه طلایی در مدت هشت هفته از زندگی ما در برزیل بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، وی افزود اکنون نیز می خواهم با آرسنال در لیگ برتر قهرمان شویم و قهرمانی بازی های باشگاهی اروپا را نیز کسب کنیم.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:39

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بازیکن توانای تیم ملی آلمان قصد ندارد جانشین فیلیپ لام در تیم ملی این کشور شود اما باور دارد که می تواند بدون به بازو بستن بازوبند تیم را رهبری کند.

به گزارش بخش بین المللی گل، مهاجم بایرن مونیخ توماس مولر تاکید دارد که علاقه ای به بازو بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی آلمان ندارد و احساس می کند که سایر بازیکنان می توانند به عنوان کاپیتان مانشافت ها انتخاب شوند. این ادعاها درحالی مطرح شد که یوآخیم لوو پس خداحافظی فیلیپ لام از تیم ملی نام مولر را به عنوان کاپیتان آینده این تیم به زبان آورد. اما مولر در واکنش به این ادعا در گفت و گویی با بیلد گفت:"من فکر می کنم که تعداد نامزدهای کسب این عنوان بیشتر هستند و آن ها می توانند انتخاب شوند. باستین شواین اشتایگر کاپیتان دوم تیم است، این درحالی است که ما بازیکن با تجربه دیگری مانند مانوئل نویر را داریم، کسی که هم اکنون بهترین دروازه بان جهان است."در حال حاضر واقعاً چیزی برای ترسیدن وجود ندارد، من فکر می کنم من می توانم یک رهبر باشم، اما نیازی نمی بینم که بازو بند را به بازو ببندم. من برای تزریق روحیه مثبت به تیم نیازی به بازوبند ندارم." این ملی پوش 24 ساله در 56 بازی خود برای تیم ملی آلمان 22 گل را به ثمر رسانده است.

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گلزن کهنه کار تیم ملی فوتبال آلمان علت بازنشستگی از تیم ملی این کشور را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، میروسلاو کلوزه در گفتگو با هفته نامه دای سیت آلمان گفت ترجیح می دهد با کناره گیری از تیم ملی آلمان به بازیکنان جوان فرصت خودنمایی بدهد.
مهاجم 36 ساله و لهستانی الاصل لاتسیو که با تیم آلمان قهرمان جام جهانی 2014 شد ، در این دوره تعداد گل های خود در تاریخ جام جهانی را به 16 گل رساند و بالاتر از رونالدو برزیلی برترین گلزن تاریخ جام جهانی لقب گرفت.
کلوزه که دو هفته قبل رسما از تیم آلمان بازنشسته شد ، گفت :« شخصا دوست داشتم تا زمان مرگ به فوتبال ملی ادامه دهم اما بعد از قهرمانی در جام جهانی حس می کنم دیگر بدنم پاسخ نمی دهم و بهتر است به جوانان فرصت بازی در تیم ملی داده شود. البته این تصمیم آسانی برایم نبود.»
وی افزود :« قهرمانی در جام جهانی آرزویی بود که از کودکی داشتم و افتخار می کنم که با تیم بزرگی چون آلمان به این افتخار نائل آمدم.»
کلوزه اولین گل ملی خود را مارس 2001 برابر تیم آلبانی به ثمر رساند و اکنون با 137 بازی ملی و 71 گل برترین گلزن تاریخ تیم آلمان است. آخرین گل ملی او در پیروزی 7 - 1 در نیمه نهایی جام جهانی 2014 برابر برزیل به ثمر رسید.

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، جایگاه ۱۰ تیم برتر دنیا به غیر از اسپانیا که یک پله صعود داشت، تغییر نکرد و آلمان، قهرمان جهان در صدر بهترین‌ها باقی ‌ماند.

در رنکینگ ماه جولای، آلمان‌‌ها برای این منظور 1736 امتیاز کسب و جایگاه خود را حفظ کردند.آرژانتین با 1604 امتیاز و هلند با 1507 امتیاز مکان خود را در رده دوم و سوم تثبیت کردند.همچنین تیم‌های کلمبیا ( 1495 امتیاز)، بلژیک (1407 امتیاز) و اروگوئه (1316 امتیاز) در رده‌‌های چهارم تا ششم باقی ماندند.در این میان تیم اسپانیا نسبت به ماه قبل یک پله صعود داشت و همراه با برزیل (1241 امتیاز) در رده 7 جای گرفت.تیم های سوئیس و فرانسه نیز به ترتیب با 1218 و 1212 امتیاز در رده‌های قبلی خود یعنی نهم و دهم باقی ماندند.تیم ملی فوتبال ایران با 563 امتیاز یک پله صعود داشت و در رده 48 بهترین‌های جهان قرار گرفت.

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:42

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان سه‌شنبه کاپیتان جدید «مانشافت» را معرفی می‌کند.

«یواخیم لو» که اوایل تابستان با تیم ملی آلمان فاتح جام جهانی 2014 شد، یک روز قبل از رویارویی دوستانه با آرژانتین (چهارشنبه) یعنی سه‌شنبه مقابل خبرنگاران خواهد نشست و به سئوالات‌شان پاسخ خواهد داد.وی همچنین در این نشست کاپیتان جدید تیمش را پس از خداحافظی فلیپ لام معرفی خواهد کرد.در شرایط کنونی گفته می‌شود باستین شواین اشتایگر، هافبک بایرن بیشترین شانس را برای کسب بازوبند تیم ملی آلمان (مانشافت) دارد.در کنار او گزینه‌هایی همچون مانوئل نویر، سامی خدیرا و ماتس‌ هوملس نیز مطرح هستند.همچنین احتمال دارد در این نشست دستیار جدید «لو» مشخص شود. زیرا پس از جام جهانی هانس دیترفلیک که به مدت 6 سال کمک مربی اول تیم ژرمن‌ها بود، به عنوان مدیر فنی فدراسیون فوتبال کشورش برگزیده شد و جای او خالی ماند.گفته می‌شود از بین مارکوس زورگ(که تیم جوانان آلمان را فاتح اروپا کرد)، فرانک ورموت و توماس اشنایدر یکی به عنوان دستیار جدید معرفی و مشغول به کار شود.

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مانوئل نویر تاکید کرد که تصمیم در خصوص کاپیتانی تیم ملی آلمان، پس از بازنشستگی فیلیپ لام بر عهده یواخیم لوو می باشد.

فیلیپ لام پس از قهرمانی در جام جهانی و 113 بار پوشیدن پیراهن تیم ملی آلمان، از رقابت های ملی کناره گیری کرد.
به گزارش ساکروی، نویر در گفتگو با رسانه ها چنین گفت: "ما بازیکنان زیادی داریم که پیشتر تجربه کاپیتانی داشته اند. برخی از آن ها مانند باستین شواینشتایگر، سامی خدیرا و من عضو شورای تیم نیز هستند."ما حالا تجربه بردن جام جهانی را نیز داریم. بنابراین بازیکنان جدید زیادی پیش خواهند آمد تا مسئولیت را بپذیرند و جایگزین لام و میروسلاو کلوزه شوند.
"مربی باید تصمیم بگیرد که آیا یک دروازه بان بازیکن مناسبی برای کاپیتانی است یا خیر. بحث های زیادی در طی روزهای آینده شکل خواهد گرفت. اما برای من مهم نیست که کاپیتان باشم یا خیر. من در هر صورت مسئول خواهم بود. اما فکر می کنم که تصمیم مناسبی گرفته خواهد شد.
"اگر مربی از من بخواهد که کاپیتان جدید باشم من این کار را قبول خواهم کرد. اما اول باید به کلیت قضیه نگاهی بیندازیم." منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم های فوتبال آلمان و آرژانتین پنجاه روز پس از برگزاری دیدار فینال رقابت های جام جهانی در برزیل این بار در دوسلدروف به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

دیدار دوستانه دو تیم قرار است روز چهارشنبه برگزار شود. تیم ملی آلمان در فینال جام جهانی با تک گل ماریو گوئتزه در وقت های اضافه در روز 13 ماه ژوئن آرژانتین را شکست داد و قهرمان شد.
حدود 45 هزار نفر روز دوشنبه از نزدیک تمرینات تیم ملی آلمان را در دوسلدروف تماشا کردند. انتظار می رود برای بازی روز چهارشنبه هواداران زیادی به ورزشگاه اسپیریت آرنا هجوم بیاورند. شاگردان یوآخیم لو روز یکشنبه در نخستین دیدار انتخابی یورو 2016 در دورتموند میزبان اسکاتلند خواهند بود. مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی آلمان روز دوشنبه اعلام کرد:« فکر می کنم کار آسانی پیش رو نداریم.» او همچنین گفت:« از نظر اسکاتلند بازی مقابل ما برایشان بسیار اهمیت دارد و بازی سال محسوب می شود. ما همچنین باید به مصاف آرژانتین برویم و باید برای این بازی نیز آماده شویم.»
تیم ملی آلمان در این دو دیدار فیلیپ لام، پر مرته ساکر و میروسلاو کلوزه را در اختیار ندارد زیرا همگی از بازی های ملی اعلام بازنشستگی کرده اند. به گزارش خبرگزاری فرانسه از دوسلدروف، گفته می شود مارکو ریوس هافبک تیم دورتموند که به سبب مصدومیت جام جهانی را از دست داد به همراه ماریو گومز مهاجم فیورنتینا به تیم ملی آلمان بازگردد . این در حالی است که مسوت اوزیل از مصدومیت قوزک پا رنج می برد . منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:43

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، یواخیم لو سرمربی موفق تیم ملی آلمان، امروز باستین شواین اشتایگر را به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی آلمان برگزید. پس از خداحافظی کاپیتان فیلیپ لام از تیم ملی آلمان، گمانه زنی در مورد کاپیتان بعدی این تیم از هفته ها پیش شروع شده بود و حالا مانشافت کاپیتان جدید خود را می شناسد.
یواخیم لو در این مورد گفت : "باستین یک رهبر واقعی است. او همواره مسئولیت هایش در تیم ملی را را با جدیت انجام می دهد؛ چه در داخل و چه در خارج از زمین. من و دیگر اعضای کارد فنی به او ایمان کامل داریم. او به خوبی بازیکنان دیگر را متحد می کند. هر زمان که به او نیاز داریم او در دسترس است. باستین کاپیتان بزرگی برای تیم ملی آلمان خواهد بود."شواینی 30 ساله بیش از 100 بازی ملی برای تیم آلمان انجام داده است. منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:43

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مدیر ورزشی تیم ملی فوتبال آلمان گفت:اوزیل شرایط بازی دوستانه با آرژانتین را ندارد.

فردا شب (چهارشنبه) در ورزشگاه اسپریت آره‌نا شهر دوسلدورف، ژرمن‌‌ها میزبان آرژانتین در جدالی دوستانه هستند. به این بهانه «اولیور بیرهوف» در گفت‌وگویی اظهار داشت: خیلی خوشحالیم اولین بازی دوستانه‌مان، با آرژانتین و بسیار عالی است. از این که به بهانه مسابقه، جلسه تمرینی باز برای همه هواداران داشتیم و حتی کودکان توانستند ستارگان‌شان را از نزدیک ببینند، خوشحالیم.وی در مورد مصدومیت مسعود اوزیل اظهار داشت: اکنون تلاش می‌شود که به بازی یکشنبه با اسکاتلند برسد. اما شرایط‌اش برای بازی با آرژانتین خوب نیست.بیرهوف همچنین در مورد کناره‌گیری فلیپ لام، میروسلاو کلوزه و پرمرته‌ساکر از تیم ملی آلمان بعد از رقابت‌های جام جهانی نیز اظهار نظر کرد.مدیر ژرمن‌ها اظهار داشت: حین مسابقات جام جهانی حس کرده‌ بودم چنین اقدام‌های را بعد از مسابقات حتما خواهیم داشت. در مورد تصمیمی که گرفتند، فکر می‌کنم باید همه به بازیکنان احترام زیادی بگذاریم. همیشه بعد از اینگونه مسابقات خیلی خوب توانستیم با استفاده از بازیکنانی جدید، دومرتبه بپاخیزیم.وی ادامه داد: البته این سه نفر چهارشنبه به دوسلدورف می‌آیند و آن‌وقت در حضور هواداران، عکس یادگاری می‌گیرند و امضا می دهند. همچنین قرار است مراسم توزیع مدال نمادین هم داشته باشیم.بیرهوف همچنین در مورد پست کمک مربی تیم ملی که با خروج «هانس دیتر فلیک»‌ خالی مانده ، نیز اظهار داشت: در وضعیت خوبی قرارداریم. اکنون قرار نیست مربی به جمع ما اضافه شود. یواخیم لو با کمک آندرئاس کوپکه و یان بینامین، تمرینات را اداره خواهند کرد.در مورد بحث انتخاب کاپیتان جدید تیم ملی نیز وی عنوان کرد: یواخیم لو با تیم ابتدا صحبت خواهد کرد و بعد از زوایای مختلف این موضوع را مورد بررسی قرارمی‌دهد. من هم در این زمینه حق نظر دارم. البته فکر می‌کنم در این مورد زیادی در رسانه‌ها بحث شده است. آنچه مسلم است،‌این نکته بوده که کاپیتان واسطه مهمی برای مربی با تیم است. اما کلا زمانه کنونی با گذشته تا حدی فرق کرده است. خیلی اهمیت دارد که کاپیتان،‌ شخصیت بالایی داشته باشد و در راه تکامل و پیشرفت تیم،‌ با مربی مشارکت کند.
منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Fc Bayern München
09-03-2014, 15:44

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم ملی آلمان، امروز اولین تمرین خود در دوسلدوف را برگزار کرد که با استقبال 40 هزار نفری هواداران روبرو شد.
این اولین تمرین قهرمان جهان، پس از جام جهانی است و تمامی بازیکنان، امروز خود را به اردوی تیم معرفی کردند.بازگشت مارکو رویس به تمرینات، از نکات جالب توجه تمرینات بود. رویس به دلیل مصدومیت در دیدار دوستانه مقابل آذربایجان، جام جهانی را از دست داد و نتوانست ژرمن ها را همراهی کند. منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Fc Bayern München
[Only Registered And Activated Users Can See Links] _Small_.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هواداران تیم قهرمان جهان مانوئل نویر و ماریو گوتسه، دو ستاره بایرنی «مانشافت» را به عنوان ستارگان برتر برگزیدند.

دوشنبه عصر در ورزشگاه اسپریت آره‌نا تیم ملی آلمان جلسه تمرینی برگزار کرد که هواداران در آن حضور یافتند.در حاشیه این تمرین با تلاش و همیاری باشگاه هواداری تیم ملی آلمان در مورد بهترین بازیکنان ژرمن‌ها در جام جهانی 2014 برزیل نظرخواهی شد.برهمین اساس مانوئل نویر با کسب 29.31 درصد آرا به عنوان «بازیکن برتر جام جهانی» برگزیده شد.همچنین دوستداران «مانشافت»(تیم آلمان) ماریو گوتسه را به عنوان «گلزن برتر جام» برگزیدند. این ستاره توانست در فینال جام جهانی با گل وقت اضافه خود باعث قهرمانی تیم کشورش شود.

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سامی خدیرا، هافبک تیم رئال مادرید به مانند فصل گذشته که همراه تیم ملی آلمان دچار مصدومیت شده و 6 ماه از میادین دور مانده بود، امسال نیز در تمرینات یواخیم لوو دچار مصدومیت شده و 8 هفته از میادین به دور خواهد بود.

بنا به گزارش AS، فدراسیون فوتبال آلمان (DFB)، بیانیه ای صادر کرد که پارگی ماهیچه این بازیکن را تأیید می کند. مدت زمان معمول برای ریکاوری از چنین مصدومیتی 4 تا 6 هفته می باشد، هرچند رسانه های آلمانی معتقدند که خدیرا می تواند بیش از دو ماه غایب باشد.باشگاه رئال مادرید نیز بیانیه ای صادر کرده و مصدومیت بازیکنش را تأیید می کند اما اظهارات باشگاه در تضاد با فدراسیون فوتبال آلمان است، چرا که آلمانی ها معتقد بودند این بازیکن با مصدومیت به کمپ تمرینی تیم ملی آمده و روز سه شنبه هنگام تمرین با اعضای تیم، این مصدومیت تشدید شده است.فدراسیون فوتبال آلمان می گوید که یک اسکن مغناطیسی پارگی عضله ران چپ را نشان می دهد، و همین باعث ترک جلسه تمرینی توسط خدیرا شده است. منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Fc Bayern München
09-06-2014, 19:30

به نقل از فوتبال-اسپانیا، هافبک باشگاه رئال مادرید در اردوی تیم ملی آلمان مصدوم شد و تا 8 هفته نمی تواند به میدان برود. خدیرا دچار پارگی عضله ران شده است و مسئولان رئال مادرید می گویند که در تمرینات تیم ملی آلمان این مصدومیت برای او پیش آمده است.
اما بیرهوف معتقد است که خدیرا در بازی مقابل سوسیه داد مصدوم شده است و پزشکان رئال مادرید در تشخیص مصدومیت او دچار اشتباه شده اند. خدیرا در بازی اول هفته مقابل رئال سوسیه داد در 16 دقیقه پایانی بازی کرد.بیرهوف در مصاحبه با بیلد گفت: "بازیکن با مصدومیت به ما ملحق شد و در هر صورت باید در مادرید مصدومیت او بیشتر مورد بررسی قرار می گرفت. پزشکان رئال مادرید تصور نمی کردند که مصدومیت جدی باشد. خدیرا تصمیم گرفت به دکتر مولر ولفارت اعتماد کند و او تشخیص داد که عضله ران او پاره شده است."خدیرا به همین دلیل در بازی دوستانه مقابل آرژانتین حضور نداشت و پیش بینی می شود بین 6 تا 8 هفته از میادین دور باشد.

Fc Bayern München
09-06-2014, 19:31
[Only Registered And Activated Users Can See Links] .jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره جوان تیم ملی آلمان به علت مصدومیت در دیدار مقابل آرژانتین، اولین بازی تیم کشورش در مقدماتی یورو 2016 را از دست داد.

به گزارش بلیچر ریپورت؛ یولیان دراکسلر ستاره تیم شالکه آلمان، به علت کشیدگی عضله همسترینگ، نمی تواند تا تیم آلمان را در دیدار مقابل اسکاتلند همراهی کند.این بازیکن 20 ساله که در ترکیب اولیه یواخیم لوو در دیدار دیشب مقابل آرژانتین قرار داشت، در اواسط نیمه اول دچار کشیدگی عضله شد و از زمین بازی خارج شد.گزارشهای رسیده از اردوی تیم ملی آلمان حاکی از آن است که مصدومیت این بازیکن جوان که بدون شک مهمترین مهره آبی های سلطنتی است جدی نیست و او مدت زمان زیادی غایب نخواهد بود، به نظر می رسد او می تواند بدون مشکل در دیدار 13 سپتامبر شالکه مقابل گلادباخ به میدان برود.دراکسلر که در چند فصل اخیر جزو بهترین بازیکنان جوان اروپا بوده است، تاکنون در 56 بازی برای شالکه به میدان رفته است و 12 گل را نیز به ثمر رسانده است.

:de:

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، متس هوملس، مدافع میانی ملی آلمان در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به بازی با اسکاتلند نمی‌رسد اما امید به بازگشت بواتنگ وجود دارد.

هوملس شب گذشته در بازی آلمان و آرژانتین در شهر دوسلدورف یکی از غایب‌های بزرگ در ترکیب ژرمن‌ها بود.وی به علت مصدومیت نتوانست بخت حضور در میدان را پیدا کند. یواخیم لو، سرمربی ژرمن‌ها پس از قبول شکست 4 بر 2 از حریف آمریکای‌لاتین به خبرنگاران گفت: هوملس با توجه به شرایط جسمانی و مصدومیت‌‌اش در بازی یکشنبه با اسکاتلند از مرحله مقدماتی یورو 2014 در دورتموند نیز غایب خواهد بود.مربی 53 ساله ژرمن‌ها همچنین ابراز امیدواری کرد «جروم بواتنگ»‌دیگر مدافع میانی مصدوم تیم بخت بازی با حریف بریتانیایی را پیدا کند. این بازیکن نیز دیشب در پیکار با نایب قهرمان جهان نیز غیبت اجباری داشت.

Fc Bayern München

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت : می خواهم زیاد کار کنم و در فوتبال آلمان از پپ گواردیولا در مربیگری نکات زیاد را بیاموزم.

وحید هاشمیان در گفت و گویی با سایت باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت:می خواهم زیاد کار کنم و در فوتبال آلمان از پپ گواردیولا نکات زیادی در مربیگری یاد بگیرم.ستاره اسبق فوتبال کشورمان که در سال 2004 برای مونیخی ها بازی کرد، هم اکنون در حال گذراندن دوره عملی آموزش مربیگری در تیم پرافتخار آلمان زیر نظر پپ گواردیولا است.

Fc Bayern München
09-06-2014, 19:33

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، توماس اشنایدر، به عنوان دستیار یواخیم لوو در تیم ملی آلمان انتخاب شد. فدراسیون فوتبال آلمان تایید کرد که آنها با اشنایدر تا سال 2016 به توافق رسیدند و هانسی فلیک، دستیار پیشین به عنوان مدیر ورزشی فدراسیون آلمان انتخاب شد.
ﺗﻮﻣﺎﺱ ﺍﺷﻨﺎﻳﺪﺭ ﻛﻪ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﺵ ﺑﻲ ﺷﺒﺎﻫﺖ ﺑﻪ ﮊﺍﺋﻮ ﭘﻴﻨﺘﻮﻱ ﭘﺮﺗﻐﺎﻟﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺑﺎﺯﻳﮕﺮﻱ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺷﺘﻮﺗﮕﺎﺭﺕ ﮔﺬﺍﺭﻧﺪﻩ ﻭ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻠﻲ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﺩ .ﺍﻭ ﺗﺎ ﺳﺎﻝ 2005 ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺗﻴﻢ ﻫﺎﻧﻮﻓﺮ ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ 7. ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺮﺑﻴﮕﺮﻱ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﺳﺮﻣﺮﺑﻴﮕﺮﻱ ﻓﺼﻞ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﺵ ﺩﺭ ﺍﺷﺘﻮﺗﮕﺎﺭﺕ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻥ ﺍﺗﻔﺎﻗﻲ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﺩﺭ ﺭﺯﻭﻣﻪ ﻣﺮﺑﻴﮕﺮﻱ ﺍﺵ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩ.اشنایدر در مصاحبه با سایت فدراسیون آلمان گفت: " حضور در تیم ملی آلمان برای من یک چالش است و افتخار می‌کند که روی نیمکت خواهم نشست. یوخایم لوو به من اعتماد دارد و خوشحالم که به تیم ملی آلمان کمک خواهم کرد. لوو را از زمان اشوتگارت می‌شاسنم. شناخت خوبی از هم داریم و فلسفه ی فوتبالیمان نزدیک به هم است. در طول این سال‌ها هیچگاه ارتباطمان را از دست ندادیم و فکر می‌کنم که در کنار هم خوب کار خواهیم کرد. این موضوع درباره اولیور بیرهوف و آندریاس کوپکه نیز صد می‌کند." لوو نیز در این رابطه گفت: " توماس کاملا با ما همخوانی دارد و توانایی بالایی در مربی گری دارد. مطمئنم که در کنار هم، به موفقیت خواهیم رسید."

Fc Bayern München
09-06-2014, 19:34

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مسوت اوزیل، ستاره تیم ملی آلمان، معتقد است که او و هم تیمی هایش با قهرمانی در جام جهانی، منتقدان شان را ساکت کردند.
تیم های یواخیم لوو در سه تورنمنت قبلی در مراحل پایانی، از دور رقابت ها کنار رفتند و این مسئله انتقادهای زیادی را از آنها به همراه داشت. اما توانتسند در جام جهانی 2014 به قهرمانی برسند؛ اتفاقی که اوزیل آن را پاسخی به رسانه های بدبین آلمانی می داند.او به خبرنگاران گفت:" افراد زیادی پیش از جام جهانی نظرشان را در رسانه ها اعلام کردند که برخی مثبت و برخی منفی بود؛ در مورد تیم و بازیکنان. چیزهایی مثل اینکه ما یک تیم نیستیم یا به اندازه پخته نشده ایم؛ اینکه بعضی بازیکنان نمی توانند به اندازه کافی بجنگند یا قادر نیستند که بعضی کارها را انجام بدهند. ما به همه ثابت کردیم که به عنوان یک تیم، چه شخصیتی داریم.البته برای قهرمانی در تورنمنتی مانند جام جهانی، نیاز به شانس هم داریم. اما این موفقیت نشان داد که ما چقدر قوی هستیم و اینکه چه تیم و چه بازیکنان، اجازه نداریم تحت تاثیر آنچه رسانه ها منتشر می کنند، قرار بگیریم. ما همیشه به خودمان باور داشتیم و همیشه یک انرژی مثبت اطراف تیم بود."

Fc Bayern München
09-06-2014, 19:34

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ژروم بواتنگ مدافع تیم ملی فوتبال آلمان که روز چهارشنبه به علت مصدومیت در دیدار دوستانه مقابل آرژانتین غایب بود روز یکشنبه در دیدار با اسکاتلند در آغاز مرحله انتخابی یورو 2016 به ترکیب این تیم بر می گردد.

آندریاس کوپکه، مربی دروازه بان های تیم ملی آلمان در کنفرانسی خبری گفت: « ژروم دیگر احساس ناراحتی نمی کند و بدون تردید به ترکیب تیم بر می گردد و می توان انتظار داشت روز یکشنبه در ترکیب ثابت قرار گیرد.»
بواتنگ در میانه خط دفاع در کنار دومینیک هاودس قرار می گیرد.
کوین گروس کروتز و اریک دورم مقابل آرژانتین که با شکست چهار بر دو آلمان همراه بود عملکرد خوبی نداشتند.
یواخیم لو، مربی قهرمان جهان در این دیدار همچنین متس هوملس، سامی خدیرا، مسوت اوزیل و ژولین دراکسلر را به علت مصدومیت در اختیار نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، یواخیم لو در غیاب باستین شوان اشتایگر، کاپیتان جدید آلمان و جانشین فیلیپ لام و سامی خدیرا هافبک دفاعی آلمان را به تونی کروس با تجربه و کریستین کرامر جوان خواهد سپرد.

Fc Bayern München
09-06-2014, 19:35

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم ملی آلمان در اولین بازی خود در مقدماتی یورو 2016 روز یکشنبه در دوسلدورف به مصاف اسکاتلند خواهد رفت.

به نقل از اشپورتال، رویس بعد از سپری کردن دوران مصدومیت در بازی دوستانه مقابل آرژانتین به تیم ملی برگشت. تیم ملی آلمان برای بازی روز یکشنبه بازیکنانی نظیر، شواین اشتایگر، هوملز، خدیرا و اوزیل را در اختیار نخواهد داشت.
رویس دباره بازی مقابل اسکاتلند گفت: "اسکاتلند تیمی قوی است و بازیکنان خوبی در ترکیب دارد. آن ها درگیرانه بازی می کنند و به خوبی فضاها را می بندند. سه بازیکن دیگر با ما نیستند، شواین اشتایگر هم مصدوم است اما ما کمکان تیمی قوی با تعداد زیادی بازیکن جوان هستیم."

Fc Bayern München
09-06-2014, 19:35

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، گلر ذخیره تیم فوتبال بایرن‌مونیخ آلمان یکبار دیگر نارضایتی‌اش را از حضور رقیب اسپانیایی اعلام کرد.

«توم اشتارکه»‌ تا یک ماه قبل که باوارایی‌ها هنوز «په‌په رینا»‌ گلر اسپانیایی را استخدام نکرده بودند، دروازه‌بان ذخیره مانوئل نویر محسوب می‌شد، اما با حضور رینا وی تا رده گلر شماره 3 سرخ‌پوشان تنزل یافت. این مساله باعث رنجش خاطر این دروازه‌بان با تجربه شد.این چهره 33 ساله در مصاحبه‌هایی که در مدت 4 هفته گذشته انجام داده، ناراحتی‌اش را از این موضوع اعلام کرد. روز گذشته نیز در مصاحبه ای اظهار کرد:بدیهی است که حس خوبی ندارم. با این حال آماده هستم و تلاش می‌کنم در صورتی که نیاز به انتخاب جانشین برای نویر باشد، در دروازه قرار بگیرم.

Fc Bayern München
09-06-2014, 19:36

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مسابقات انتخابی یورو 2016 از امروز در سرتاسر قاره ی سبز اغاز خواهد شد و تیم ها برای رسیدن به مرحله ی اصلی رقابت ها با رقیبانشان مصاف خواهند داد.
اما در گروه D رقابتها فردا شب قهرمان فوتبال جهان باید در نخستین گامش به مصاف اسکاتلند برود.این دیدار نخستین دیدار رسمی ژرمنها بعد از قهرمانی مقتدرانه ی آن ها در جام حهانی و همچنین بعد از خداحافظی چندی از ستاره هایشان-لام،کلوزه و مرته ساکر-خواهد بود.در تیم آلمان مارکو رویس فوق ستاره ی این تیم که جام جهانی را به دلیل مصدومیت از دست داد،بار دیگر به مرز آمادگی رسیده است و بعد از قرارگیری در تیم منتخب هفته ی بوندسلیگا اکنون بدنبال درخشش در عرصه ی ملی است. اما بازگشت رویس با خروج چندی دیگر از ستاره های مانشافت به دلیل مصدومیت همراه بوده است. کاپیتان جدید آلمان ها باستین شواین اشتایگر، یولیان دراکسلر،مسئوت اوزیل و سامی خدیرا به طور قطع در این دیدار حضور نخواهند داشت و حضور متس هوملس هم در هاله ای از ابهام است.آلمان ها در حالی پای به این دیدار خواهند گذاشت که چند روز پیش در دیداری تکراری با حریفشان در فینال جام جهانی با حساب 4-2 مغلوب شدند تا نگرانی ها از بابت تیم ناقص لو به سبب خداحافظی و مصدومیت بازیکنان افزایش یابد.اما حتی آن شکست سنگین با ضعف آشکار دفاع تیم تحت هدایت لو همراه بود، باز هم بی شک آلمان ها از بالاترین شانس برای صعود مستقیم از این گروه و حتی قهرمانی در فرانسه هستند.در سوی دیگر سرمربی جدید اسکاتلند-گوردون استراچان-امیدوار است تا بتواند با انجام یک بازی هدفمند و کسب حداقل امتیاز زمینه را برای صعود تیمش به مرحله ی نهایی مهیا سازد.اتفاقی که از سال 1998 تا کنون در هیچ تورنومنتی برای اسکاتلند رخ نداده است.گراهام دورانس،اندی رابرتسون،اسکات براون و کریستف برا هم غایبان تیم مهمان در بازی فردا شب خواهند بود اما دارن فلچر هافبک مشهور تیم منچستر بعد از دوری حدود دو ساله از بازوبند کاپیتانی،با نقش جدید در تیم حاضر خواهد شد.در مصاف آخر، ژرمن ها 4 برد و یک تساوی کسب کرده اند و اسکاتلند 3 برد و دو مساوی.این دو تیم تا کنون 15 بار با هم مصاف داده اند که آلمان ها 6 بار برده اند و 4 بار هم شکست خورده اند.در دیدار های رسمی آلمان تا کنون به اسکاتلند نباخته است و در دو دیدار آخر این دو تیم که در همین رقابت ها(انتخابی یورو)در سال 2004 بود، آلمان یک برد در خانه ی خود و یک تساوی در خانه ی حریف کسب کرده است.این دیدار فردا شب ساعت 23:15 دقیقه در ورزشگاه وستفالن (سیگنال ایدونا پارک) استادیوم خانگی دورتموند برگزار خواهد شد.

منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links] tml)

42d3e78f26a4b20d412==