به نام خدا
به آلبوم دربی خوش آمدید
در این تاپیک قصد داریم تا از شما دوستان گل تقاضا کنیم که عکسهای خودتون رو برای یادگاری در دربی بگذارید.
عکسهای شما در هاست سایت نگه داری میشود و مشکلی برایش پیش نخواهد آمد.
منتظر حضور فعال شما هستیم
به نام خدا
به آلبوم دربی خوش آمدید
در این تاپیک قصد داریم تا از شما دوستان گل تقاضا کنیم که عکسهای خودتون رو برای یادگاری در دربی بگذارید.
عکسهای شما در هاست سایت نگه داری میشود و مشکلی برایش پیش نخواهد آمد.
منتظر حضور فعال شما هستیم
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط alexandre dasilva : 05-13-2010 در ساعت 02:43
*Rossonero*,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,AlexDelpiero,alexdelpiero_10,Ali-HD,Alireza_Lionel 10,amir-97,AmirUtd,ams7,Arsalant,Arsenal,arsenal4everz,ashly,Austin Justin 1995,azeraspeed,C R 7 9,Catalon,Chelsea FC,DanielBahrami,David7,Derby,drogba-maldini,Fc Bayern München,FC.Roma,feri71,flavia,Forza Milan,Gladiature_Roma,Great Milan,H@kem,ibrahim,icon,J. Mourinho,King Beckham,King Kenny,king123,lord7stark,Los Anseleig,mahdi sharifi,mansi,ManUtd,Mehrd@d,messi1373,MohaDeseh,Mohammad,MOHAMMAD ALI,Mohammad-SS,MohaZalla,mortezarm,MyEvil2011,Ozil-10,porya17,puyol 5,R.BAGGIO.10,sasahmad11,Shawty,shiv.vandersar,sina acm,spbarcelona,sss,مورینیو...,VILLA 4 EVER,Zid@ne,دریادار,سدانی ها,سعیدح
اینم ورژن جدید از پلیس 202
مال همین یک ماهه پیشه که رفته بودیم تفریح به تفریگاه بابارمضان در شهر کلات خراسان .
فقط نخندین که بازداشتتون میکنم![]()
یه روز خوب میاد ...
خب منم يه عكس ميزارم ! مثل اينكه دوستان ديگه ول كن نيستن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نخند
![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 06-26-2012 در ساعت 18:45
خب در راستای سیاست های کلان و اصرار دوستان اینم اپدیت من و دوستم تو سفر هفته پیش شمال
سلام به همه ی برو بچ
اینم عکس جدید منه
نسبت به اون عکس
1 سال گذشته
ورژن جدید من اینه:
این شلواری که پامه شلوار محلیه
بهش میگن:شلوار جافی
![]()
اینم 2 عکس دیگه از من :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
بابا نمیدونم چرا هرچی این پست ها رو ویرایش میکنم درست نمیشن.مجبورم از نو بذارم.
ببخشیدا.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
اينم ما البته فتوشاپي هست ، قبل از عيد
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
نیگاه بچه ها که میکنم اعتماد به نفسم کم میشه
این عکسم تو قطار هست
اینم سه چار روز پیشه روبرو میدون آزادی
پ ن :بابت حجم عکسا شرمنده تا جایی که تونستم حجم رو کم کردم
پ ن 2: اصلا خوش عکس نیستم![]()
ویرایش توسط mojtabadj88 : 08-01-2012 در ساعت 13:02
حجم عکس زیاده مجبور شدم فقط لینک بدم
دانشگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارازل دوست داشتنی در زمین فوتبال قبل عید
همون ارازل دوست داشتنی
اگه گفتیم تو عکس سومی من کدومم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)